an online Instagram web viewer

#rambutgugur medias

Photos

KELEBIHAN PRINCESS HAIR MIST ============================
.
Princess Mempunyai 3 Fungsi TERBAIK Hanya Dalam 1 Percikan Spray Iaitu :- .
✨ PERAWATAN RAMBUT ROSAK ✨ PEWANGI RAMBUT ✨ THERAPY MINDA
.
4 BAHAN AKTIF DALAM 👇
Sakura + Vitamin E + Argan + Rosehip .
👸🏻Kebaikan PRINCESS terhadap rambut anda :-
.
✔Merawat keguguran rambut.
✔️Membantu stabilkan PH kulit kepala.
✔️Mengurangkan kegatalan kulit kepala.
✔️Merawat masalah rambut bercabang.
✔️Memberikan nutrisi penting dalam setiap helaian rambut.
✔️Menjadikan rambut mudah diurus.
✔️Antibakteria & Fungus
✔️Menghilangkan masalah rambut berbau.
✔Merawat pertumbuhan rambut semulajadi.
✔Menjadikan rambut lebih bersinar semulajadi.
✔Merawat kulit kepala & menyihatkan.
.
👸🏻Kandungan AROMATHERAPY @ bauan SAKURA sangat baik untuk :-
.
💋Exhilarating - Hati Lebih Gembira
💋Sensual - Kegairahan
💋Anti-Depressant - Anti Tekanan/Stress
💋Anti-Anxiety - Anti Kebimbangan
💋Mood-Uplifter - Membangkitkan mood sensasi
💋Emotional Balance - Keseimbangan emosi
KELEBIHAN PRINCESS HAIR MIST ============================ . Princess Mempunyai 3 Fungsi TERBAIK Hanya Dalam 1 Percikan Spray Iaitu :- . ✨ PERAWATAN RAMBUT ROSAK ✨ PEWANGI RAMBUT ✨ THERAPY MINDA . 4 BAHAN AKTIF DALAM 👇 Sakura + Vitamin E + Argan + Rosehip . 👸🏻Kebaikan PRINCESS terhadap rambut anda :- . ✔Merawat keguguran rambut. ✔️Membantu stabilkan PH kulit kepala. ✔️Mengurangkan kegatalan kulit kepala. ✔️Merawat masalah rambut bercabang. ✔️Memberikan nutrisi penting dalam setiap helaian rambut. ✔️Menjadikan rambut mudah diurus. ✔️Antibakteria & Fungus ✔️Menghilangkan masalah rambut berbau. ✔Merawat pertumbuhan rambut semulajadi. ✔Menjadikan rambut lebih bersinar semulajadi. ✔Merawat kulit kepala & menyihatkan. . 👸🏻Kandungan AROMATHERAPY @ bauan SAKURA sangat baik untuk :- . 💋Exhilarating - Hati Lebih Gembira 💋Sensual - Kegairahan 💋Anti-Depressant - Anti Tekanan/Stress 💋Anti-Anxiety - Anti Kebimbangan 💋Mood-Uplifter - Membangkitkan mood sensasi 💋Emotional Balance - Keseimbangan emosi
Alhamdulillah...tima kasih yang order syampu & moisturizer dan Qtab..sis dah pos..nanti sis bagi no tracking 😘😘
.
Nak tahu kelainan syampu maydan??haa kene cuba...Yang nak cuba..boleh whatsap sis 013-2119748 .
.
Harga :
👉Syampu dan Hair Moisturizer RM 75
👉supplement Q-Tab RM 100
.
Pakai-Pakai Elok 😘.
.
.#hair #hairstyles #mycoffeeprince #igers #instalike #ajimaura #sayajual #bazaarpaknil #poslaju #fattahamin #khaibahar #luluh #luluhkhaibahar #terapiinstagram #maydan #ayer8 #codputrajaya #maydanputrajaya #dandanmenjadi #fattzura #fazura #syampurambut #kelemumur #rambutgugur
Alhamdulillah...tima kasih yang order syampu & moisturizer dan Qtab..sis dah pos..nanti sis bagi no tracking 😘😘 . Nak tahu kelainan syampu maydan??haa kene cuba...Yang nak cuba..boleh whatsap sis 013-2119748 . . Harga : 👉Syampu dan Hair Moisturizer RM 75 👉supplement Q-Tab RM 100 . Pakai-Pakai Elok 😘. . .#hair  #hairstyles  #mycoffeeprince  #igers  #instalike  #ajimaura  #sayajual  #bazaarpaknil  #poslaju  #fattahamin  #khaibahar  #luluh  #luluhkhaibahar  #terapiinstagram  #maydan  #ayer8  #codputrajaya  #maydanputrajaya  #dandanmenjadi  #fattzura  #fazura  #syampurambut  #kelemumur  #rambutgugur 
Terbaik shampoo santan berminat jom wassap di 012-4128951😍😍
#agentshampoosantanPenang 
#rambutgugur
#rambutkelemumur
Billboard Mylea Hair Expert khas utk org Terengganu. Sape tahu kat mana ni?
.
#rambutgugur #mylealovers #myleamalaysia #rambutkusut #rambut
Good morning... Kulit kepala berminyak memang akan rasa tak selesa dan gatal.. Rambut akan banyak gugur dengan mudah dan rambut mengecut dan berbau masam jika kulit kepala terlebih minyak

Tu sebab nya dengan ajwa hair kita galakkan pengguna sembur terus serum ajaib in ke kulit kepala. Ini kerana pati serum ajwa hair akan bertindak terus ke kulit kepala dan akar rambut

Kesan seawal 3 hari dapat dilihat dengan penggunaan ajwa hair

Sembur sembur jer!

#ajwahair
#rambutgugur
#kelemumur
Good morning... Kulit kepala berminyak memang akan rasa tak selesa dan gatal.. Rambut akan banyak gugur dengan mudah dan rambut mengecut dan berbau masam jika kulit kepala terlebih minyak Tu sebab nya dengan ajwa hair kita galakkan pengguna sembur terus serum ajaib in ke kulit kepala. Ini kerana pati serum ajwa hair akan bertindak terus ke kulit kepala dan akar rambut Kesan seawal 3 hari dapat dilihat dengan penggunaan ajwa hair Sembur sembur jer! #ajwahair  #rambutgugur  #kelemumur 
sebarang pertanyaan about #shampoosantan & #wonderhairoil and for order boleh dm my sis sekarang @syazbeautee 
#kelemumur #rambutgugur #shampoosantan #wonderhairoil #terbaik
PWTC Produk Baru! JUMPA ESOK GENG !! #rambutcun #rambutlebat #rambut #rambutgugur #botak
Wakwaaauuuuu 😂😂😂😂😂
.
.
.
#kidsjamannow 
#rambutgugur
Q&A Shampoo Santan MyHomeLab ⏳

Ada orang tanya, Shampoo Santan ni tak ada conditioner ke ?

Dah pakai Shampoo Santan, tak pakai conditioner pun tak apa. But if you want something extra in your haircare regime, this is for you.

Kandungan Wonder Hair Oil 🌸 Minyak kelapa
🌸 Minyak Oren
🌸 Minyak biji matahari
🌸 Minyak pudina
🌸 Vitamin E
🌸 Vitamin Pro B5

Kelebihan

1. Menguat & melembutkan rambut
2. Menghalang kelumumur & menghalang kerosakkan rambut
3. Melembap secara mendalam bagi merawat rambut rosak
4. Melawan penumbuhan rambut beruban
5. Pengganti conditioner

Jom grab combo Shampoo Santan and Wonder Hair Oil ni. RM94 free postage. Jimat banyakkkkkk 😍
.
.
#shampoosantan #shampoosantanklang #shampoosantanshahalam #shampoosantanuitm #shampoohomemade #shampoomurah #rambutgugur #kelemumur #rambutgatal #rambutkering #rambutbercabang #rambutcantik #rambutlebat #rambutberkilat #rambutrosak #masalahrambut #kulitkepalagatal #rambutpanjang #rambutberuban #rambutlembut #rambutbotak #rambutkusut #rambutberbuah #rambutsihat #rambutnipis #rambutsubur #rambutkuat #rambutberminyak #TeamAzalea #agentwanted
Q&A Shampoo Santan MyHomeLab ⏳ Ada orang tanya, Shampoo Santan ni tak ada conditioner ke ? Dah pakai Shampoo Santan, tak pakai conditioner pun tak apa. But if you want something extra in your haircare regime, this is for you. Kandungan Wonder Hair Oil 🌸 Minyak kelapa 🌸 Minyak Oren 🌸 Minyak biji matahari 🌸 Minyak pudina 🌸 Vitamin E 🌸 Vitamin Pro B5 Kelebihan 1. Menguat & melembutkan rambut 2. Menghalang kelumumur & menghalang kerosakkan rambut 3. Melembap secara mendalam bagi merawat rambut rosak 4. Melawan penumbuhan rambut beruban 5. Pengganti conditioner Jom grab combo Shampoo Santan and Wonder Hair Oil ni. RM94 free postage. Jimat banyakkkkkk 😍 . . #shampoosantan  #shampoosantanklang  #shampoosantanshahalam  #shampoosantanuitm  #shampoohomemade  #shampoomurah  #rambutgugur  #kelemumur  #rambutgatal  #rambutkering  #rambutbercabang  #rambutcantik  #rambutlebat  #rambutberkilat  #rambutrosak  #masalahrambut  #kulitkepalagatal  #rambutpanjang  #rambutberuban  #rambutlembut  #rambutbotak  #rambutkusut  #rambutberbuah  #rambutsihat  #rambutnipis  #rambutsubur  #rambutkuat  #rambutberminyak  #TeamAzalea  #agentwanted 
Satu-satunya produk rambut yang mengutamakan kecantikan rambut dan menjamin kesihatan rambut untuk jangka masa panjang. 💯 natural substances
❌silicone ❌paraben ❌sls
Autorized by KKM🌟
#shampoosantan #shampoosantanbangi #shampoosantankajang #rambutcantik #rambutgugur #gatalkulitkepala #kelemumur #bahansemulajadi #amalantradisi #mahkotawanita #codbangi #codkajang #codukm #postage
ZI KRIM TONIK JAMBANG & RAMBUT
.
➡ Merawat Akar Rambut
➡ Mengurangkan Kelemumur
➡ Mencegah Pertumbuhan Uban
➡ Menggalakkan Pertumbuhan Rambut Baru
➡ Menghilangkan Rambut Berbau
➡ Menyelesaikan Masalah Jambang Tak Sekata
.
✔ 100% BAHAN SEMULAJADI
✔ LULUS KKM
✔ DIJAMIN HALAL
.
"LAGI LEBAT, LEBIH MEMIKAT..."
.
Call or whatsapp kami sekarang!!!
.
📲 019 304 5504 (WHATSAPP)
📲 03 7499 3981 (CALL)
.
#krimrambut #krimjambang #krimrambutdanjambang #krimtonikjambangdanrambut #ubatrambutgugur #ubatjambang #ubatlebatrambut #haircare #haircream #tonikrambut #tonik #krimtonik #rambutgugur #rambutkelemumur #rambuthitam #nakcantik #idriskhan #klawangan #klawanganmovie #thekhanempire #bazarpaknil #bazaarpaknil #PelakonMalaysia #teamidriskhan #thekhanempire #pinggantakretaknasitakdingin #isteriuntukabanglong
ZI KRIM TONIK JAMBANG & RAMBUT . ➡ Merawat Akar Rambut ➡ Mengurangkan Kelemumur ➡ Mencegah Pertumbuhan Uban ➡ Menggalakkan Pertumbuhan Rambut Baru ➡ Menghilangkan Rambut Berbau ➡ Menyelesaikan Masalah Jambang Tak Sekata . ✔ 100% BAHAN SEMULAJADI ✔ LULUS KKM ✔ DIJAMIN HALAL . "LAGI LEBAT, LEBIH MEMIKAT..." . Call or whatsapp kami sekarang!!! . 📲 019 304 5504 (WHATSAPP) 📲 03 7499 3981 (CALL) . #krimrambut  #krimjambang  #krimrambutdanjambang  #krimtonikjambangdanrambut  #ubatrambutgugur  #ubatjambang  #ubatlebatrambut  #haircare  #haircream  #tonikrambut  #tonik  #krimtonik  #rambutgugur  #rambutkelemumur  #rambuthitam  #nakcantik  #idriskhan  #klawangan  #klawanganmovie  #thekhanempire  #bazarpaknil  #bazaarpaknil  #PelakonMalaysia  #teamidriskhan  #thekhanempire  #pinggantakretaknasitakdingin  #isteriuntukabanglong 
ZI KRIM TONIK JAMBANG & RAMBUT
.
➡ Merawat Akar Rambut
➡ Mengurangkan Kelemumur
➡ Mencegah Pertumbuhan Uban
➡ Menggalakkan Pertumbuhan Rambut Baru
➡ Menghilangkan Rambut Berbau
➡ Menyelesaikan Masalah Jambang Tak Sekata
.
✔ 100% BAHAN SEMULAJADI
✔ LULUS KKM
✔ DIJAMIN HALAL
.
"LAGI LEBAT, LEBIH MEMIKAT..."
.
Call or whatsapp kami sekarang!!!
.
📲 019 304 5504 (WHATSAPP)
📲 03 7499 3981 (CALL)
.
#krimrambut #krimjambang #krimrambutdanjambang #krimtonikjambangdanrambut #ubatrambutgugur #ubatjambang #ubatlebatrambut #haircare #haircream #tonikrambut #tonik #krimtonik #rambutgugur #rambutkelemumur #rambuthitam #nakcantik #idriskhan #klawangan #klawanganmovie #thekhanempire #bazarpaknil #bazaarpaknil #PelakonMalaysia #teamidriskhan #thekhanempire #pinggantakretaknasitakdingin #isteriuntukabanglong
ZI KRIM TONIK JAMBANG & RAMBUT . ➡ Merawat Akar Rambut ➡ Mengurangkan Kelemumur ➡ Mencegah Pertumbuhan Uban ➡ Menggalakkan Pertumbuhan Rambut Baru ➡ Menghilangkan Rambut Berbau ➡ Menyelesaikan Masalah Jambang Tak Sekata . ✔ 100% BAHAN SEMULAJADI ✔ LULUS KKM ✔ DIJAMIN HALAL . "LAGI LEBAT, LEBIH MEMIKAT..." . Call or whatsapp kami sekarang!!! . 📲 019 304 5504 (WHATSAPP) 📲 03 7499 3981 (CALL) . #krimrambut  #krimjambang  #krimrambutdanjambang  #krimtonikjambangdanrambut  #ubatrambutgugur  #ubatjambang  #ubatlebatrambut  #haircare  #haircream  #tonikrambut  #tonik  #krimtonik  #rambutgugur  #rambutkelemumur  #rambuthitam  #nakcantik  #idriskhan  #klawangan  #klawanganmovie  #thekhanempire  #bazarpaknil  #bazaarpaknil  #PelakonMalaysia  #teamidriskhan  #thekhanempire  #pinggantakretaknasitakdingin  #isteriuntukabanglong 
MAU PUNYA RAMBUT SEPERTI DARI SALON?? .
Memperkenalkan SCION HAIR CARE SET "Healthy & Fresh Hair" .
.
🍀Satu2nya Perawatan Rambut 
dengan :
✅Kandungan Anti Oksidan
✅Memberikan Sensasi Cooling,
✅Kesejukan & Kesegaran di Kulit Kepala.
✅ Sensasi lembut & Halus hanya dengan 1x pemakaian
.
🍀Manfaat SCION HAIR CARE SET :
✅ Membersihkan Rambut & Kulit Kepala.
✅ Menyehatkan & Menyuburkan Rambut.
✅ Mengurangi Gatal pada Rambut.
✅ Mengatasi Ketombe.
✅ Memberikan Kelembaban pada Rambut.
✅ Melembutkan Rambut.
✅ Rambut Mudah Diatur.
✅ Memberikan Aroma Segar Pada Rambut & Kulit Kepala
.
.
ORDER & JOIN MEMBER (FAST RESPON)
💌 call/sms/wa 👈👉 085356785993 .
#scionhairset #scionhair #scionhaircarenuskin #jualnuskintermurah #jualnuskinhargamember
#tegreenmurah #rambutrusak #rambutrontok #rambutgugur #rambutberketombe #ketombe #rambutkering #rambutkasar #shampo #like4like #nuskin #nuskinmedan #shampoo #nuskinjakarta #nuskinpromo #produknuskin #skincarehalal #shamponuskin #shampoo #shampoketombe #galvanicpromo #shamponuskin #atasirontok #atasiketombe #nuskinpekanbaru #nuskinsurabaya
MAU PUNYA RAMBUT SEPERTI DARI SALON?? . Memperkenalkan SCION HAIR CARE SET "Healthy & Fresh Hair" . . 🍀Satu2nya Perawatan Rambut dengan : ✅Kandungan Anti Oksidan ✅Memberikan Sensasi Cooling, ✅Kesejukan & Kesegaran di Kulit Kepala. ✅ Sensasi lembut & Halus hanya dengan 1x pemakaian . 🍀Manfaat SCION HAIR CARE SET : ✅ Membersihkan Rambut & Kulit Kepala. ✅ Menyehatkan & Menyuburkan Rambut. ✅ Mengurangi Gatal pada Rambut. ✅ Mengatasi Ketombe. ✅ Memberikan Kelembaban pada Rambut. ✅ Melembutkan Rambut. ✅ Rambut Mudah Diatur. ✅ Memberikan Aroma Segar Pada Rambut & Kulit Kepala . . ORDER & JOIN MEMBER (FAST RESPON) 💌 call/sms/wa 👈👉 085356785993 . #scionhairset  #scionhair  #scionhaircarenuskin  #jualnuskintermurah  #jualnuskinhargamember  #tegreenmurah  #rambutrusak  #rambutrontok  #rambutgugur  #rambutberketombe  #ketombe  #rambutkering  #rambutkasar  #shampo  #like4like  #nuskin  #nuskinmedan  #shampoo  #nuskinjakarta  #nuskinpromo  #produknuskin  #skincarehalal  #shamponuskin  #shampoo  #shampoketombe  #galvanicpromo  #shamponuskin  #atasirontok  #atasiketombe  #nuskinpekanbaru  #nuskinsurabaya 
Awok2... COOLHIJAB ada botol baru. Lagi ringan dan tak mudah bocor. Mudah awok2 nak bawak mana2.
.
COOLHIJAB ni serum rambut. Dirumus khas untuk wanita berhijab. Tapi orang laki2 pun boleh guna.
.
Kalau awok2 ada masalah:
- Rambut gugur
- Kelemumur
- Rambut bercabang
- Gatal kepala
- Kulit kepala kering
.
dan masalah2 yang berkaitan, apa kata guna COOLHIJAB sebagai usaha kita untuk merawat. .
Kalau awok2 kenal sape2 yang ada masalah pun boleh kabor dia.
.
Wasap 018 9168 824 atau tekan je link dekat bio.

#serum
#serumrambut
#serumorganik
#coolhijab
#coolhijabxs
#chmalaysia
#coolhijabmalaysia
#tudung
#hijab
#bawal
#shawl
#produkrambut 
#rambut
#kelemumur
#gatalkepala
#botak
#rambutgugur
#masalahrambut
#masalahkepala
#produkorganik
#padu
#mewangi
Awok2... COOLHIJAB ada botol baru. Lagi ringan dan tak mudah bocor. Mudah awok2 nak bawak mana2. . COOLHIJAB ni serum rambut. Dirumus khas untuk wanita berhijab. Tapi orang laki2 pun boleh guna. . Kalau awok2 ada masalah: - Rambut gugur - Kelemumur - Rambut bercabang - Gatal kepala - Kulit kepala kering . dan masalah2 yang berkaitan, apa kata guna COOLHIJAB sebagai usaha kita untuk merawat. . Kalau awok2 kenal sape2 yang ada masalah pun boleh kabor dia. . Wasap 018 9168 824 atau tekan je link dekat bio. #serum  #serumrambut  #serumorganik  #coolhijab  #coolhijabxs  #chmalaysia  #coolhijabmalaysia  #tudung  #hijab  #bawal  #shawl  #produkrambut  #rambut  #kelemumur  #gatalkepala  #botak  #rambutgugur  #masalahrambut  #masalahkepala  #produkorganik  #padu  #mewangi 
Nak jaga misai janggut jambang supaya lebat, kemas, BERKILAT?? Mensive Beard Oil 
MEMBANTU SELESAIKAN MASALAH GROOMING LELAKI... 0197589824 
0197589824 
#mensive #grooming #pomademalaysia #pomademurah #hairtonic #minyakjambang #jambangidaman #rambutgugur #kilangbateri #pandanjb #bazaarkaratjb #johor #johorbahru #barbermalaya #barbermelayu #beardoil #wakdoyok #mensivejohor #rambutgugur #larkin #skudai #pasirgudang 
#barberjohor #sayajualpomade #beardlife #beardgang #beardmalaysia
Nak jaga misai janggut jambang supaya lebat, kemas, BERKILAT?? Mensive Beard Oil MEMBANTU SELESAIKAN MASALAH GROOMING LELAKI... 0197589824 0197589824 #mensive  #grooming  #pomademalaysia  #pomademurah  #hairtonic  #minyakjambang  #jambangidaman  #rambutgugur  #kilangbateri  #pandanjb  #bazaarkaratjb  #johor  #johorbahru  #barbermalaya  #barbermelayu  #beardoil  #wakdoyok  #mensivejohor  #rambutgugur  #larkin  #skudai  #pasirgudang  #barberjohor  #sayajualpomade  #beardlife  #beardgang  #beardmalaysia 
YEAR END SALE
Masih lagi berlangsung
Jadi siapa yang tidak suka bayar postage inilah masanya
.
.
Free postage dengan pembelian 2 botol keatas  anda hanya bayar produk kami bayar postage
.
.
Hanya klik link pada bio diatas 👆🏻 untuk hubungi kami secara lanjut .
.
#shampooviral #shampoosantan #shampoorambut #shampoobagus #shampoosihat #shampooorganik #rambutsihat #rambutcantik #rambutkuat #rambutwangi #rambutlebat #rambutgugur #kelemumur
Meh dgr kjp psl ivkool nii . 😘😘😍😍
Meh dgr kjp psl ivkool nii . 😘😘😍😍
MANISNYA SENYUM ADIK. LAGI MANIS DAN CANTIK BILA RAMBUT ADIK LEBAT 😘
.
.
Kesan seawal 3 hari dah boleh nampak tau mommy dengan minyak pelebat rambut #mamadontworry ni.
.
.
Kaya dengan ekstrak BUAH KERAS dan BIJI BETIK. Untuk menyihatkan dan menyuburkan rambut.
.
.
Grab Minyak Pelebat Rambut Mama Dont Worry sekarang dengan harga PROMOSI. .
.
Harga asal: Rm79
Harga promosi: Rm66
Postage: RM 8 SM/ RM 11 SS
Set Combo: 🚚FREE POSTAGE
.
To order whatapps 👉🏻
+6012 6010 315
.
Atau ketik link di bio 👆🏻
.
💝Click for more testimonials #mamadontworrybyernishoppe
.
#sayajual #sayajualonline #sayajualmurah #kedaionline #panjangkanrambut #bazaarpaknil #bazaaronline #bazarpaknilprodukkecantikan #igshopmalaysia #rambutgugur #rambutgugurselepasbersalin #rambutkuat #rambutsihat #rambutcantik #bayi #rambutlebat #terlajaklaris #dropshipdiperlukan #agentdropshipdiperlukan #agentdiperlukan
MANISNYA SENYUM ADIK. LAGI MANIS DAN CANTIK BILA RAMBUT ADIK LEBAT 😘 . . Kesan seawal 3 hari dah boleh nampak tau mommy dengan minyak pelebat rambut #mamadontworry  ni. . . Kaya dengan ekstrak BUAH KERAS dan BIJI BETIK. Untuk menyihatkan dan menyuburkan rambut. . . Grab Minyak Pelebat Rambut Mama Dont Worry sekarang dengan harga PROMOSI. . . Harga asal: Rm79 Harga promosi: Rm66 Postage: RM 8 SM/ RM 11 SS Set Combo: 🚚FREE POSTAGE . To order whatapps 👉🏻 +6012 6010 315 . Atau ketik link di bio 👆🏻 . 💝Click for more testimonials #mamadontworrybyernishoppe  . #sayajual  #sayajualonline  #sayajualmurah  #kedaionline  #panjangkanrambut  #bazaarpaknil  #bazaaronline  #bazarpaknilprodukkecantikan  #igshopmalaysia  #rambutgugur  #rambutgugurselepasbersalin  #rambutkuat  #rambutsihat  #rambutcantik  #bayi  #rambutlebat  #terlajaklaris  #dropshipdiperlukan  #agentdropshipdiperlukan  #agentdiperlukan 
Benda yg paling wanita stresss adalah masa mandi rambut gugur mencurah2x ke lantai . 
Satu lagi adalah masa nak bukak tudung , satu aroma hebat keluar terutamanya kalau cuaca panas dan berpeluh . 
Stress tu satu hal . Tapi lagi menyakitkan adalah perasaan malu tak tau nak cover macam mana . 
Tips penting yg korang kena tahu :-
- Jangan sesekali pakai tudung masa rambut basah / lepas syampoo - Korang syampoo malam hari , siap keringkan baru tido . Jgn tido time rambut basah **ingat tau - Sebelum pakai anak tudung spray Princess dulu , pastu pakai lah tudungmu yg menutup aurat itu dengan penuh keyakinan 
Once dah spray , jgn malu dengan bau . DIJAMIN tak wujud lagi bau jeruk tu . DIJAMIN . 
Dan paling penting amalkan spray sekerap yg mungkin ketika rambut kering utk result :-
- rambut jadi tebal dan cepat panjang
- lembut gila - kulit kepala segar - masalah gatal merenyam hilang 
PRINCESS ni kita cipta sebb kita faham bagaimana rasa sakitnya ditegur "rambut awak busuklah sayang" . 
Jgn susah hati tau . Kite bantu upgrade level awak . Muah ciked 💋💋 RM89.00
+RM8(SM)
+RM12(SS)

http://www.wasap.my//60133182826 
http://www.wasap.my//60133182826 
http://www.wasap.my//60133182826 
#Pakarrambut
#rambutgugur
#pewangirambut
#sprayrambut
#rambutsihat
#kelemumur
#rambutbercabang
#princesshairmist
#sakura
#vitamine
#arganoil
#rosehip
Benda yg paling wanita stresss adalah masa mandi rambut gugur mencurah2x ke lantai . Satu lagi adalah masa nak bukak tudung , satu aroma hebat keluar terutamanya kalau cuaca panas dan berpeluh . Stress tu satu hal . Tapi lagi menyakitkan adalah perasaan malu tak tau nak cover macam mana . Tips penting yg korang kena tahu :- - Jangan sesekali pakai tudung masa rambut basah / lepas syampoo - Korang syampoo malam hari , siap keringkan baru tido . Jgn tido time rambut basah **ingat tau - Sebelum pakai anak tudung spray Princess dulu , pastu pakai lah tudungmu yg menutup aurat itu dengan penuh keyakinan Once dah spray , jgn malu dengan bau . DIJAMIN tak wujud lagi bau jeruk tu . DIJAMIN . Dan paling penting amalkan spray sekerap yg mungkin ketika rambut kering utk result :- - rambut jadi tebal dan cepat panjang - lembut gila - kulit kepala segar - masalah gatal merenyam hilang PRINCESS ni kita cipta sebb kita faham bagaimana rasa sakitnya ditegur "rambut awak busuklah sayang" . Jgn susah hati tau . Kite bantu upgrade level awak . Muah ciked 💋💋 RM89.00 +RM8(SM) +RM12(SS) http://www.wasap.my//60133182826 http://www.wasap.my//60133182826 http://www.wasap.my//60133182826 #Pakarrambut  #rambutgugur  #pewangirambut  #sprayrambut  #rambutsihat  #kelemumur  #rambutbercabang  #princesshairmist  #sakura  #vitamine  #arganoil  #rosehip 
Alhamdulillah....Baru lepas COD serum pada customer...tq dik 😘*customer hakak semua pemalu..😅* Cod area
*batucaves
*selayang
*gombak

Sapa nak cuba produk faithfluer boleh wasap hakak yer😘

www.wasap.my/60193931504
Alhamdulillah....Baru lepas COD serum pada customer...tq dik 😘*customer hakak semua pemalu..😅* Cod area *batucaves *selayang *gombak Sapa nak cuba produk faithfluer boleh wasap hakak yer😘 www.wasap.my/60193931504
BLACK EXPRESS NATURAL BLACKENING HAIR + HERBAL HAIR GEL
.
.
HARGA Set Terapi Black Express
.
.
1 botol Black Express Natural Blackening Hair RM59 + RM8 Poslaju = RM67
.
.
1 botol Herbal Hair Gel RM29 + RM8 Poslaju = RM37
.
.
Tetapi jika Tuan/Puan nak LEBIH JIMAT lebih baik amik OFFER ni
.
.
PENJIMATAN EXTRA
Set Terapi Black Express (2 unit) :
HANYA RM70 sahaja termasuk postage
.
.
Tim kami akan hantar terus sampai depan pintu rumah anda😀
.
.
.
Jimat tu berganda-ganda ! 🤗
.
.
.
.
#blackexpress #henna #rambutgugur #hilangkanuban
#masalahrambut #botak #kelemumurhilang #rawatrambutrosak #inairambut #rambutlebatdansihat #serumrambut #serumrambutmurah #syampoorambut #cod #ipoh #promosimasihada #siscuba #brocuba #akusuka #calitcalitsihat #fattzura
BLACK EXPRESS NATURAL BLACKENING HAIR + HERBAL HAIR GEL . . HARGA Set Terapi Black Express . . 1 botol Black Express Natural Blackening Hair RM59 + RM8 Poslaju = RM67 . . 1 botol Herbal Hair Gel RM29 + RM8 Poslaju = RM37 . . Tetapi jika Tuan/Puan nak LEBIH JIMAT lebih baik amik OFFER ni . . PENJIMATAN EXTRA Set Terapi Black Express (2 unit) : HANYA RM70 sahaja termasuk postage . . Tim kami akan hantar terus sampai depan pintu rumah anda😀 . . . Jimat tu berganda-ganda ! 🤗 . . . . #blackexpress  #henna  #rambutgugur  #hilangkanuban  #masalahrambut  #botak  #kelemumurhilang  #rawatrambutrosak  #inairambut  #rambutlebatdansihat  #serumrambut  #serumrambutmurah  #syampoorambut  #cod  #ipoh  #promosimasihada  #siscuba  #brocuba  #akusuka  #calitcalitsihat  #fattzura 
BLACK EXPRESS NATURAL BLACKENING HAIR + HERBAL HAIR GEL
.
.
HARGA Set Terapi Black Express
.
.
1 botol Black Express Natural Blackening Hair RM59 + RM8 Poslaju = RM67
.
.
1 botol Herbal Hair Gel RM29 + RM8 Poslaju = RM37
.
.
Tetapi jika Tuan/Puan nak LEBIH JIMAT lebih baik amik OFFER ni
.
.
PENJIMATAN EXTRA
Set Terapi Black Express (2 unit) :
HANYA RM70 sahaja termasuk postage
.
.
Tim kami akan hantar terus sampai depan pintu rumah anda😀
.
.
.
Jimat tu berganda-ganda ! 🤗
.
.
.
.
#blackexpress #henna #rambutgugur #hilangkanuban
#masalahrambut #botak #kelemumurhilang #rawatrambutrosak #inairambut #rambutlebatdansihat #serumrambut #serumrambutmurah #syampoorambut #cod #ipoh #promosimasihada #siscuba #brocuba #akusuka #calitcalitsihat #fattzura
BLACK EXPRESS NATURAL BLACKENING HAIR + HERBAL HAIR GEL . . HARGA Set Terapi Black Express . . 1 botol Black Express Natural Blackening Hair RM59 + RM8 Poslaju = RM67 . . 1 botol Herbal Hair Gel RM29 + RM8 Poslaju = RM37 . . Tetapi jika Tuan/Puan nak LEBIH JIMAT lebih baik amik OFFER ni . . PENJIMATAN EXTRA Set Terapi Black Express (2 unit) : HANYA RM70 sahaja termasuk postage . . Tim kami akan hantar terus sampai depan pintu rumah anda😀 . . . Jimat tu berganda-ganda ! 🤗 . . . . #blackexpress  #henna  #rambutgugur  #hilangkanuban  #masalahrambut  #botak  #kelemumurhilang  #rawatrambutrosak  #inairambut  #rambutlebatdansihat  #serumrambut  #serumrambutmurah  #syampoorambut  #cod  #ipoh  #promosimasihada  #siscuba  #brocuba  #akusuka  #calitcalitsihat  #fattzura 
Berminat dgn shampoo santan jom wassap di 012-4128951
#agenshampoosantanpenang 
#rawatrambutkelemumur 
#rambutrosak 
#rambutbotak
#rambutgugur
baru belajar shopee. lepas ni, semua agent/dropshipper kena ada akaun shopee. shopee adalah medium ecommerce. sangat senang! 😘😘
.
boleh dapatkan semua produk #mamifa di shopee. jap lagi i bagi link ok😘
.
https://shopee.com.my/farhanayusof126/741277404

#faceserumantistress #serummuka #serumwajah #serumrambut #serumkulit #kulitbersih #kulitsihat #serummalam #rambutgugur #rambutsihat #rambutbau #rambutwangi #rawatanrambutgugur #produknatural #lavender #geranium #growthhair #glowingserum #hairserum #rawatanrambut #rambutlebat #lebatkanrambut #faceserum #babybalm #naturalbalm #flutheraphy #coughtheraphy #terapiselsema #terapibatuk
baru belajar shopee. lepas ni, semua agent/dropshipper kena ada akaun shopee. shopee adalah medium ecommerce. sangat senang! 😘😘 . boleh dapatkan semua produk #mamifa  di shopee. jap lagi i bagi link ok😘 . https://shopee.com.my/farhanayusof126/741277404 #faceserumantistress  #serummuka  #serumwajah  #serumrambut  #serumkulit  #kulitbersih  #kulitsihat  #serummalam  #rambutgugur  #rambutsihat  #rambutbau  #rambutwangi  #rawatanrambutgugur  #produknatural  #lavender  #geranium  #growthhair  #glowingserum  #hairserum  #rawatanrambut  #rambutlebat  #lebatkanrambut  #faceserum  #babybalm  #naturalbalm  #flutheraphy  #coughtheraphy  #terapiselsema  #terapibatuk 
Korang ada masalah rambut macam rambut gugur teruk, nipis, kelemumur, berkuping, gatal, berminyak dan sebagainya?

Dah cari jumpa macam2 produk tapi jalan buntu?
Mati kutu tak tahu guna produk yang sesuai?
Sedih sebab orang tegur ?
Kurang berkeyakinan diri bila berdepan dengan orang ramai?

Jangan risau, Rapunzel Hair Care mampu mengubah kehidupan anda lebih baik malah boleh menyelesaikan masalah rambut korang. Dah macam2 cara orang guna tau. 
Kami ada menawarkan set dan loose item. Jom dm/wasap segera. Jangan tunggu lama2, nanti nangis tepi buku langsir. 
_

#dramasangatt #supermodelmalaysia #sarawak #modellelakimalaysia #modelmalaysia#brunei #sarawak #sabah #promosi #rambutgugur #masalahrambut #masalahrambutbotak #bellaastillah #penjagaanrambutgugur #penjagaanrambut #bellaastillah #wanitahariini #modelmalaysia #modellelakimalaysia #supermodel #supermodelmalaysia #missuniversemalaysia2017 #missuniversemalaysia #rapunzelhaircare #brunei #borneo #sarawak
Korang ada masalah rambut macam rambut gugur teruk, nipis, kelemumur, berkuping, gatal, berminyak dan sebagainya? Dah cari jumpa macam2 produk tapi jalan buntu? Mati kutu tak tahu guna produk yang sesuai? Sedih sebab orang tegur ? Kurang berkeyakinan diri bila berdepan dengan orang ramai? Jangan risau, Rapunzel Hair Care mampu mengubah kehidupan anda lebih baik malah boleh menyelesaikan masalah rambut korang. Dah macam2 cara orang guna tau. Kami ada menawarkan set dan loose item. Jom dm/wasap segera. Jangan tunggu lama2, nanti nangis tepi buku langsir. _ #dramasangatt  #supermodelmalaysia  #sarawak  #modellelakimalaysia  #modelmalaysia #brunei  #sarawak  #sabah  #promosi  #rambutgugur  #masalahrambut  #masalahrambutbotak  #bellaastillah  #penjagaanrambutgugur  #penjagaanrambut  #bellaastillah  #wanitahariini  #modelmalaysia  #modellelakimalaysia  #supermodel  #supermodelmalaysia  #missuniversemalaysia2017  #missuniversemalaysia  #rapunzelhaircare  #brunei  #borneo  #sarawak 
ZI KRIM TONIK JAMBANG & RAMBUT
.
➡ Merawat Akar Rambut
➡ Mengurangkan Kelemumur
➡ Mencegah Pertumbuhan Uban
➡ Menggalakkan Pertumbuhan Rambut Baru
➡ Menghilangkan Rambut Berbau
➡ Menyelesaikan Masalah Jambang Tak Sekata
.
✔ 100% BAHAN SEMULAJADI
✔ LULUS KKM
✔ DIJAMIN HALAL
.
"LAGI LEBAT, LEBIH MEMIKAT..."
.
Call or whatsapp kami sekarang!!!
.
📲 019 304 5504 (WHATSAPP)
📲 03 7499 3981 (CALL)
.
#krimrambut #krimjambang #krimrambutdanjambang #krimtonikjambangdanrambut #ubatrambutgugur #ubatjambang #ubatlebatrambut #haircare #haircream #tonikrambut #tonik #krimtonik #rambutgugur #rambutkelemumur #rambuthitam #nakcantik #idriskhan #klawangan #klawanganmovie #thekhanempire #bazarpaknil #bazaarpaknil #PelakonMalaysia #teamidriskhan #thekhanempire #pinggantakretaknasitakdingin #isteriuntukabanglong
ZI KRIM TONIK JAMBANG & RAMBUT . ➡ Merawat Akar Rambut ➡ Mengurangkan Kelemumur ➡ Mencegah Pertumbuhan Uban ➡ Menggalakkan Pertumbuhan Rambut Baru ➡ Menghilangkan Rambut Berbau ➡ Menyelesaikan Masalah Jambang Tak Sekata . ✔ 100% BAHAN SEMULAJADI ✔ LULUS KKM ✔ DIJAMIN HALAL . "LAGI LEBAT, LEBIH MEMIKAT..." . Call or whatsapp kami sekarang!!! . 📲 019 304 5504 (WHATSAPP) 📲 03 7499 3981 (CALL) . #krimrambut  #krimjambang  #krimrambutdanjambang  #krimtonikjambangdanrambut  #ubatrambutgugur  #ubatjambang  #ubatlebatrambut  #haircare  #haircream  #tonikrambut  #tonik  #krimtonik  #rambutgugur  #rambutkelemumur  #rambuthitam  #nakcantik  #idriskhan  #klawangan  #klawanganmovie  #thekhanempire  #bazarpaknil  #bazaarpaknil  #PelakonMalaysia  #teamidriskhan  #thekhanempire  #pinggantakretaknasitakdingin  #isteriuntukabanglong 
.
.
Apa kelebihan #KapsulMakBeeDan ni?
.
.
1.KMB adalah product yg mempunyai kelulusan
.
 KKM, tapi anda jgn tertipu, kerana ada sesetengah product mengatakan ada "KKM" tapi takde MAL, .
.
2.Product yg ada MAL ni ada indikasi (ada tuntutan) contoh: .
untuk KEPUTIHAN, PERANAKAN, RAHIM , PERIOD semua ni adalah benar bukan cakap semata2 😦, dan ianya mendapat kebenaran dari biro farmasi,selamat digunakan.
.
.
3.KENAPA PERLU AMBIL PRODUCT BERDAFTAR?
.
-Kerana product berdaftar ,adalah product yg telah di ANALISIS lebih dari 6BULAN ,paling cepat pon tidak boleh kurang dari 6bulan,baru dapat keputusan MAL,tetapi kebanyakkan amat sukar untuk dapat dlm tempoh masa 6BULAN,kebiasaanya hampir 1 TAHUN ,untuk menjamin kualiti sesuatu product.
.
.
4.KENAPA PERLU 6 BULAN? .
-kerana ia tak sama macam "food"atau istilah "HOMEMADE" kerana situasi tempat untuk penghasilan ,Analisis,penyimpanan sangat tak sesuai😅 .
Ok jadi amat penting untuk kita tahu tahap kebersihan,barang2 yg digunakan sebelom kita mengamalkan,dalaman kita uollss kalau jadi apa2 mana kita nak refer sebab product yg kita ambil tiada KKM, NO MAL ,nanti kita juga di persalahkan 😱 betul ke idok 😌
.
Jom kita bertukar kepada KAPSUL MAK BEEDAN yg jelas lagi terang SELAMAT &SUCI di gunakan 😍
.
.
Paling penting: .
✔Lulus KKM
✔Ada sijil HALAL
✔Ada nombor MAL (lulus biro farmasi) .
.
💲RM59 (60 kapsul)
.
.
http://www.wasap.my/60192559114
.
.
#jamu
#jamurawatdalamanwanita 
#sihatwanita
#LancarkanHaid 
#rambutgugur
#dapatanak
#kurus
#kempiskanperut
#jamumerapat
#ketatvagina
#vgrip
#keputihan 
#lenguhbadan 
#kebasbadan
#sakittumit
#buangangin
#berpantang
#bersalin
#badanbertenaga
#tambahsusubadan
#jamuawetmuda
#jamuserimuka
#jamuseripengantin
#jamumanjakani
#jamuasli
#jamutradisi
#jamuratumalaya
. . Apa kelebihan #KapsulMakBeeDan  ni? . . 1.KMB adalah product yg mempunyai kelulusan . KKM, tapi anda jgn tertipu, kerana ada sesetengah product mengatakan ada "KKM" tapi takde MAL, . . 2.Product yg ada MAL ni ada indikasi (ada tuntutan) contoh: . untuk KEPUTIHAN, PERANAKAN, RAHIM , PERIOD semua ni adalah benar bukan cakap semata2 😦, dan ianya mendapat kebenaran dari biro farmasi,selamat digunakan. . . 3.KENAPA PERLU AMBIL PRODUCT BERDAFTAR? . -Kerana product berdaftar ,adalah product yg telah di ANALISIS lebih dari 6BULAN ,paling cepat pon tidak boleh kurang dari 6bulan,baru dapat keputusan MAL,tetapi kebanyakkan amat sukar untuk dapat dlm tempoh masa 6BULAN,kebiasaanya hampir 1 TAHUN ,untuk menjamin kualiti sesuatu product. . . 4.KENAPA PERLU 6 BULAN? . -kerana ia tak sama macam "food"atau istilah "HOMEMADE" kerana situasi tempat untuk penghasilan ,Analisis,penyimpanan sangat tak sesuai😅 . Ok jadi amat penting untuk kita tahu tahap kebersihan,barang2 yg digunakan sebelom kita mengamalkan,dalaman kita uollss kalau jadi apa2 mana kita nak refer sebab product yg kita ambil tiada KKM, NO MAL ,nanti kita juga di persalahkan 😱 betul ke idok 😌 . Jom kita bertukar kepada KAPSUL MAK BEEDAN yg jelas lagi terang SELAMAT &SUCI di gunakan 😍 . . Paling penting: . ✔Lulus KKM ✔Ada sijil HALAL ✔Ada nombor MAL (lulus biro farmasi) . . 💲RM59 (60 kapsul) . . http://www.wasap.my/60192559114 . . #jamu  #jamurawatdalamanwanita  #sihatwanita  #LancarkanHaid  #rambutgugur  #dapatanak  #kurus  #kempiskanperut  #jamumerapat  #ketatvagina  #vgrip  #keputihan  #lenguhbadan  #kebasbadan  #sakittumit  #buangangin  #berpantang  #bersalin  #badanbertenaga  #tambahsusubadan  #jamuawetmuda  #jamuserimuka  #jamuseripengantin  #jamumanjakani  #jamuasli  #jamutradisi  #jamuratumalaya 
ZI KRIM TONIK JAMBANG & RAMBUT
.
➡ Merawat Akar Rambut
➡ Mengurangkan Kelemumur
➡ Mencegah Pertumbuhan Uban
➡ Menggalakkan Pertumbuhan Rambut Baru
➡ Menghilangkan Rambut Berbau
➡ Menyelesaikan Masalah Jambang Tak Sekata
.
✔ 100% BAHAN SEMULAJADI
✔ LULUS KKM
✔ DIJAMIN HALAL
.
"LAGI LEBAT, LEBIH MEMIKAT..."
.
Call or whatsapp kami sekarang!!!
.
📲 019 304 5504 (WHATSAPP)
📲 03 7499 3981 (CALL)
.
#krimrambut #krimjambang #krimrambutdanjambang #krimtonikjambangdanrambut #ubatrambutgugur #ubatjambang #ubatlebatrambut #haircare #haircream #tonikrambut #tonik #krimtonik #rambutgugur #rambutkelemumur #rambuthitam #nakcantik #idriskhan #klawangan #klawanganmovie #thekhanempire #bazarpaknil #bazaarpaknil #PelakonMalaysia #teamidriskhan #thekhanempire #pinggantakretaknasitakdingin #isteriuntukabanglong
ZI KRIM TONIK JAMBANG & RAMBUT . ➡ Merawat Akar Rambut ➡ Mengurangkan Kelemumur ➡ Mencegah Pertumbuhan Uban ➡ Menggalakkan Pertumbuhan Rambut Baru ➡ Menghilangkan Rambut Berbau ➡ Menyelesaikan Masalah Jambang Tak Sekata . ✔ 100% BAHAN SEMULAJADI ✔ LULUS KKM ✔ DIJAMIN HALAL . "LAGI LEBAT, LEBIH MEMIKAT..." . Call or whatsapp kami sekarang!!! . 📲 019 304 5504 (WHATSAPP) 📲 03 7499 3981 (CALL) . #krimrambut  #krimjambang  #krimrambutdanjambang  #krimtonikjambangdanrambut  #ubatrambutgugur  #ubatjambang  #ubatlebatrambut  #haircare  #haircream  #tonikrambut  #tonik  #krimtonik  #rambutgugur  #rambutkelemumur  #rambuthitam  #nakcantik  #idriskhan  #klawangan  #klawanganmovie  #thekhanempire  #bazarpaknil  #bazaarpaknil  #PelakonMalaysia  #teamidriskhan  #thekhanempire  #pinggantakretaknasitakdingin  #isteriuntukabanglong 
PRINCESS ada YEAR END SALE laa!. Wowww!!!. 😍😍.
.
1 botol : RM80.
2 botol : RM140.
FREE POSTAGE!!
.
Harga asal : RM89.
.
Cepat grab u alls sebelum stok licinnn!.
Whatsapp 017-2719469.
.
#yearendsale2017
PRINCESS ada YEAR END SALE laa!. Wowww!!!. 😍😍. . 1 botol : RM80. 2 botol : RM140. FREE POSTAGE!! . Harga asal : RM89. . Cepat grab u alls sebelum stok licinnn!. Whatsapp 017-2719469. . #yearendsale2017 
BAGAIMANA CARA PENGGUNAAN PERFUNE HIJAB?
.
Cara pengunaan #perfumehijab sangat mudah. Hanya spray pada kulit kepala sebelum anda bertudung dan sebelum tidur.
.
Tiada sebarang masalah untuk spray pada rambut basah atau rambut kering. Pengunaan yang mudah dan praktikal.
.
Bolah digunakan pada bila bila masa juga 😍

#rambutgugur
#rambutberbau
#kulitkepalagatal
#kulitkepalaberbau
#kelemumur
Selalu diejek botak???
Diperli silau??
Kami ada jawapannya.... .
.
NAIS Regrowth Hair Tonic ni dirumus khas untuk yang mempunyai masalah kebotakkan disebabkan faktor penuaan dan androgenic alopecia untuk lelaki dan wanita berusia 18 tahun dan keatas. Tonic ini tidak mempunyai bau yang kurang menyenangkan dan serum ini tidak berminyak. .
.
.
Kandungan :
Extract AloeVera, propylene glycol, purified water

AMARAN:
Untuk kegunaan dibahagian luar sahaja
Jangan gunakan jika:
1) umur berusia kurang dari 18tahun, Dan wanita mengandung.
2) kulit kepala merah, ada jangkitan, iritasi atau sakit.
3) menggunakan produk lain pada kulit kepala.

Semasa menggunakan produk ini :
1) jangan kene pada bahagian mata. Jika terkena mata, basuh mata dengan air yang mengalir.

Cara penggunaan:

1)Hanya 4 atau 5 titik dan oles kan dibahagian yang mengalami kebotakkan atau oles di tempat yang anda mahu tumbuh bulu @ rambut.

2)Untuk keputusan yang memuaskan, boleh sapu 2 kali sehari, pagi dan malam sebelum tidur.

3)Penggunaan berterusan adalah digalakkan untuk menambahkan penumbuhan rambut.

Harga pengenalan RM 50(tidak termasuk pos) *sehingga akhir tahun 2017
Harga sebenar RM 65 (tidak termasuk pos). *Bermula 2018

Bayaran utk pos Semenanjung malaysia - RM 8
Bayaran utk pos Sabah Sarawak - RM 12

cepat cepat PM whatsapp "SAYA NAK TONIC" dan hantar ke http://www.wasap.my/60172114311/SAYANAKTONIC

#NAISHairRegrowthTonic
#NAIS #GoodByeBaldness
#Baldness #BotakTengah #Tumbuh #AnakRambut #Janggut #Misai #kening
#RambutGugur
Selalu diejek botak??? Diperli silau?? Kami ada jawapannya.... . . NAIS Regrowth Hair Tonic ni dirumus khas untuk yang mempunyai masalah kebotakkan disebabkan faktor penuaan dan androgenic alopecia untuk lelaki dan wanita berusia 18 tahun dan keatas. Tonic ini tidak mempunyai bau yang kurang menyenangkan dan serum ini tidak berminyak. . . . Kandungan : Extract AloeVera, propylene glycol, purified water AMARAN: Untuk kegunaan dibahagian luar sahaja Jangan gunakan jika: 1) umur berusia kurang dari 18tahun, Dan wanita mengandung. 2) kulit kepala merah, ada jangkitan, iritasi atau sakit. 3) menggunakan produk lain pada kulit kepala. Semasa menggunakan produk ini : 1) jangan kene pada bahagian mata. Jika terkena mata, basuh mata dengan air yang mengalir. Cara penggunaan: 1)Hanya 4 atau 5 titik dan oles kan dibahagian yang mengalami kebotakkan atau oles di tempat yang anda mahu tumbuh bulu @ rambut. 2)Untuk keputusan yang memuaskan, boleh sapu 2 kali sehari, pagi dan malam sebelum tidur. 3)Penggunaan berterusan adalah digalakkan untuk menambahkan penumbuhan rambut. Harga pengenalan RM 50(tidak termasuk pos) *sehingga akhir tahun 2017 Harga sebenar RM 65 (tidak termasuk pos). *Bermula 2018 Bayaran utk pos Semenanjung malaysia - RM 8 Bayaran utk pos Sabah Sarawak - RM 12 cepat cepat PM whatsapp "SAYA NAK TONIC" dan hantar ke http://www.wasap.my/60172114311/SAYANAKTONIC #NAISHairRegrowthTonic  #NAIS  #GoodByeBaldness  #Baldness  #BotakTengah  #Tumbuh  #AnakRambut  #Janggut  #Misai  #kening  #RambutGugur 
Alhamdulillah tadi ada seorang customer kesayangan bagitau kelemumur terus hilang, gatal kepala pun hilang
.
Cuma rambut masih gugur, takpe baru sahaja pakai, teruskan, InshaAllah ok selepas ini
.
Saya sendiri, masalah rambut gugur 98% selesai, Alhamdulillah. Baru pakai satu botol pun tak habis lagi
.
Saya share apa yang saya rasa sangat berbaloi, sebab tu saya terus nak jadi agent.
.
Jom jadi agent sama macam saya
.
Nak jadi dropshipper pun boleh, anda ambil order, saya uruskan penghantaran, anda terima komisen, buat duit dihujung jari ja, best kan?
.
Www.wasap.my/+60132715057/shampoosantankualaterengganu

#teamazalea
#kelemumur 
#gatalkepala 
#rambutgugur 
#shampoosantan
#shampoosantankualaterengganu
Alhamdulillah tadi ada seorang customer kesayangan bagitau kelemumur terus hilang, gatal kepala pun hilang . Cuma rambut masih gugur, takpe baru sahaja pakai, teruskan, InshaAllah ok selepas ini . Saya sendiri, masalah rambut gugur 98% selesai, Alhamdulillah. Baru pakai satu botol pun tak habis lagi . Saya share apa yang saya rasa sangat berbaloi, sebab tu saya terus nak jadi agent. . Jom jadi agent sama macam saya . Nak jadi dropshipper pun boleh, anda ambil order, saya uruskan penghantaran, anda terima komisen, buat duit dihujung jari ja, best kan? . Www.wasap.my/+60132715057/shampoosantankualaterengganu #teamazalea  #kelemumur  #gatalkepala  #rambutgugur  #shampoosantan  #shampoosantankualaterengganu 
Princess Hairmist Perfume Treatment ni membantu menghilangkan masalah rambut berbau ikan 🐟
.
.
Eh jap ! Bukan tu je . Result rambut lembut boleh rasa serta merta lepas kali pertama spray . Kalau rajin dan tak kedekut spray , boleh nampak gumpalan rambut gugur di lantai dan dibelakang katil semakin berkurangan . .
.
PRINCESS bukan saja menyelesaikan masalah tetapi dia jugak adalah punca masalah laki bini tak boleh berenggang . Bukan saya cakap , tapi bini2x yg mengadu . .
.
P/s : Sesungguhnya wanita yg wangi itu menyebabkan sahamnya makin naik 😊
Princess Hairmist Perfume Treatment ni membantu menghilangkan masalah rambut berbau ikan 🐟 . . Eh jap ! Bukan tu je . Result rambut lembut boleh rasa serta merta lepas kali pertama spray . Kalau rajin dan tak kedekut spray , boleh nampak gumpalan rambut gugur di lantai dan dibelakang katil semakin berkurangan . . . PRINCESS bukan saja menyelesaikan masalah tetapi dia jugak adalah punca masalah laki bini tak boleh berenggang . Bukan saya cakap , tapi bini2x yg mengadu . . . P/s : Sesungguhnya wanita yg wangi itu menyebabkan sahamnya makin naik 😊
Macam mana PRINCESS hairmist menyelesaikan semua masalah korang 😘
.
.
Nak offer tak ? Grab cepat !!
Macam mana PRINCESS hairmist menyelesaikan semua masalah korang 😘 . . Nak offer tak ? Grab cepat !!
Belum ada lagi yg tak gian bau rambut lepasss spray PRINCESS Hairmist ni . Aummmm 💚
Belum ada lagi yg tak gian bau rambut lepasss spray PRINCESS Hairmist ni . Aummmm 💚
🌱100% NATURAL DAN ORGANIK.
.
Minyak pelebat rambut Mama Dont Worry kaya dengan ekstrak buah keras dan biji betik.
.
Camputan natural oil (minyak kelapa) dan juga herba untuk menyuburkan dan menyihatkan akar rambut.
.
👨‍👩‍👧‍👦 Boleh digunakan oleh bayi seawal 30 hari sehinggalah ke orang dewasa. .
.
InsyaAllah, sangat sesuai untuk mommy yang nak lebatkan rambut simanja. .
.
Untuk mommy dan daddy yang ada masalah rambut gugur. Dan juga untuk melebatkan rambut. .
.
Grab Minyak Pelebat Rambut Mama Dont Worry sekarang dengan harga PROMOSI. .
.
To order whatapps 👉🏻
+6012 6010 315
.
Atau ketik link di bio 👆🏻
.
💝Click for more testimonials #mamadontworrybyernishoppe
.
#sayajual #sayajualonline #sayajualmurah #kedaionline #panjangkanrambut #bazaarpaknil #bazaaronline #bazarpaknilprodukkecantikan #igshopmalaysia #rambutgugur #rambutgugurselepasbersalin #rambutkuat #rambutsihat #rambutcantik #bayi #rambutlebat #terlajaklaris
🌱100% NATURAL DAN ORGANIK. . Minyak pelebat rambut Mama Dont Worry kaya dengan ekstrak buah keras dan biji betik. . Camputan natural oil (minyak kelapa) dan juga herba untuk menyuburkan dan menyihatkan akar rambut. . 👨‍👩‍👧‍👦 Boleh digunakan oleh bayi seawal 30 hari sehinggalah ke orang dewasa. . . InsyaAllah, sangat sesuai untuk mommy yang nak lebatkan rambut simanja. . . Untuk mommy dan daddy yang ada masalah rambut gugur. Dan juga untuk melebatkan rambut. . . Grab Minyak Pelebat Rambut Mama Dont Worry sekarang dengan harga PROMOSI. . . To order whatapps 👉🏻 +6012 6010 315 . Atau ketik link di bio 👆🏻 . 💝Click for more testimonials #mamadontworrybyernishoppe  . #sayajual  #sayajualonline  #sayajualmurah  #kedaionline  #panjangkanrambut  #bazaarpaknil  #bazaaronline  #bazarpaknilprodukkecantikan  #igshopmalaysia  #rambutgugur  #rambutgugurselepasbersalin  #rambutkuat  #rambutsihat  #rambutcantik  #bayi  #rambutlebat  #terlajaklaris 
Testimoni panas dari Oven . Macam mana PRINCESS berfungsi utk rambut korang . .
.
Rambut cepat panjang jgn dtg mengadu kat kami tau letih nak gunting ☺️
Testimoni panas dari Oven . Macam mana PRINCESS berfungsi utk rambut korang . . . Rambut cepat panjang jgn dtg mengadu kat kami tau letih nak gunting ☺️
Hati2x spray Princess tau . Takut nanti korang stresss asyikkk kena gunting rambut je 😋
Hati2x spray Princess tau . Takut nanti korang stresss asyikkk kena gunting rambut je 😋
Alhamdulillah rambut naik sikit. Kalau tak sebelum ni takda rambut langsung 💆🏻‍♀️
.
Kalau mommy nak tahu, kesan seawal 3 hari dah boleh nampak tau dengan minyak pelebat rambut #mamadontworry ni.
.
.
Kaya dengan MINYAK KELAPA , ekstrak BUAH KERAS dan BIJI BETIK. Untuk menyihatkan dan menyuburkan rambut.
.
Mommy nak ikhtiar lebatkan rambut si manja sayang?
.
.
Grab Minyak Pelebat Rambut Mama Dont Worry sekarang dengan harga PROMOSI. .
.
Harga asal: Rm79
Harga promosi: Rm66
Postage: RM 8 SM/ RM 11 SS
Set Combo: 🚚FREE POSTAGE
.
To order whatapps 👉🏻
+6012 6010 315
.
Atau ketik link di bio 👆🏻
.
💝Click for more testimonials #mamadontworrybyernishoppe
.
#sayajual #sayajualonline #sayajualmurah #kedaionline #panjangkanrambut #bazaarpaknil #bazaaronline #bazarpaknilprodukkecantikan #igshopmalaysia #rambutgugur #rambutgugurselepasbersalin #rambutkuat #rambutsihat #rambutcantik #bayi #rambutlebat #terlajaklaris
Alhamdulillah rambut naik sikit. Kalau tak sebelum ni takda rambut langsung 💆🏻‍♀️ . Kalau mommy nak tahu, kesan seawal 3 hari dah boleh nampak tau dengan minyak pelebat rambut #mamadontworry  ni. . . Kaya dengan MINYAK KELAPA , ekstrak BUAH KERAS dan BIJI BETIK. Untuk menyihatkan dan menyuburkan rambut. . Mommy nak ikhtiar lebatkan rambut si manja sayang? . . Grab Minyak Pelebat Rambut Mama Dont Worry sekarang dengan harga PROMOSI. . . Harga asal: Rm79 Harga promosi: Rm66 Postage: RM 8 SM/ RM 11 SS Set Combo: 🚚FREE POSTAGE . To order whatapps 👉🏻 +6012 6010 315 . Atau ketik link di bio 👆🏻 . 💝Click for more testimonials #mamadontworrybyernishoppe  . #sayajual  #sayajualonline  #sayajualmurah  #kedaionline  #panjangkanrambut  #bazaarpaknil  #bazaaronline  #bazarpaknilprodukkecantikan  #igshopmalaysia  #rambutgugur  #rambutgugurselepasbersalin  #rambutkuat  #rambutsihat  #rambutcantik  #bayi  #rambutlebat  #terlajaklaris 
Ada nampak mommy happy ? 
Ada nampak mommy senyum ? 
Mommy taknak tgok awak senyum ! .
.
Apa yg awak buat ni ? 
Badan ja wangi , rambut jahanam 😆
.
.
Berapa lama dah mommy sabar dengan awak ni tau ! Berbulan dah . Rambut tu ! Rambut tu !
Ada nampak mommy happy ? Ada nampak mommy senyum ? Mommy taknak tgok awak senyum ! . . Apa yg awak buat ni ? Badan ja wangi , rambut jahanam 😆 . . Berapa lama dah mommy sabar dengan awak ni tau ! Berbulan dah . Rambut tu ! Rambut tu !
Sekali spray je kompom jatuh cinta terduduk punya lah . Takleh move on BEST GILER 😆
Sekali spray je kompom jatuh cinta terduduk punya lah . Takleh move on BEST GILER 😆
Sebenarnya kite tahu jauh disuduthati , awak teringin sangat nak cuba PRINCESS Hairmist Treatment kite ni kan ? .
.
Jangan lah takut inbox kite wak . .
.
Belum ada lagi isu seller makan orang kalau just nak rickie harga 😝
Sebenarnya kite tahu jauh disuduthati , awak teringin sangat nak cuba PRINCESS Hairmist Treatment kite ni kan ? . . Jangan lah takut inbox kite wak . . . Belum ada lagi isu seller makan orang kalau just nak rickie harga 😝
Hai awak . Harga mahar saya adalah Rm89 sebotol . .
.
Tapi kalau awak pinang saya bulan ni saya bagi awak Rm80 je . Kalau awak ambik 2 botol harga mahar saya Rm140 . .
.
So , bila awak nak pinang saya ni ? Saya dah tak zabarrrrrr .
Hai awak . Harga mahar saya adalah Rm89 sebotol . . . Tapi kalau awak pinang saya bulan ni saya bagi awak Rm80 je . Kalau awak ambik 2 botol harga mahar saya Rm140 . . . So , bila awak nak pinang saya ni ? Saya dah tak zabarrrrrr .
NOW ON!
.
Year End Sale Hairlawa.
.
.
Minyak terbaik Dunia
---------------------------------
.
Jojoba Oil + Argan Oil + Olive Oil
.
Bergabung Merawat
.
.
ARGAN OIL
✔Menguatkan akar rambut
✔Menggalakkan pertumbuhan anak rambut
.
JOJOBA OIL
✔Melambatkan proses pertumbuhan uban
✔Mengawal kelimumur
.
OLIVE OIL
✔Menyuburkan rambut
✔Elak rambut kering
✔Cegah rambut bercabang
.
ALOE VERA
✔Menyuburkan kulit kepala
✔Melembutkan rambut
✔Mengelakkan kegatalan kulit kepala
.
APA LAGI????
.
.
🌷Diharumkan dengan WANGIAN ROS SEGAR SEMULAJADI..🌷
.
BuKan Pewangi uolls..
.
🌵Sebab HAIRLAWA betul-betul Organik tanpa unsur haiwan..
.
👧Sesuai untuk semua peringkat usia termasuk kanak-kanak..
.
💰💰Sekarang ada PROMOSI berganda Uolls..Rugi tak grab..
Komen "nak" kalau suka😘😘
.
http://www.wasap.my/+60139650436
.
#rambutsihat #rambutgugur #rambutcantik #rambutberalun #rambutbotak #rambutbotaktengah #rambutcabang #rambutkering #rambutkeriting #rambutmenggerbang #rambutrosak #rambutikal  #kelemumur #kelemumurhilang #kulitkepala #kulitkepalagatal #kulitkepalaberminyak #kulitkepalakering #rawatanrambut #rawatanrambutgugur #rawatanrambutrosak
NOW ON! . Year End Sale Hairlawa. . . Minyak terbaik Dunia --------------------------------- . Jojoba Oil + Argan Oil + Olive Oil . Bergabung Merawat . . ARGAN OIL ✔Menguatkan akar rambut ✔Menggalakkan pertumbuhan anak rambut . JOJOBA OIL ✔Melambatkan proses pertumbuhan uban ✔Mengawal kelimumur . OLIVE OIL ✔Menyuburkan rambut ✔Elak rambut kering ✔Cegah rambut bercabang . ALOE VERA ✔Menyuburkan kulit kepala ✔Melembutkan rambut ✔Mengelakkan kegatalan kulit kepala . APA LAGI???? . . 🌷Diharumkan dengan WANGIAN ROS SEGAR SEMULAJADI..🌷 . BuKan Pewangi uolls.. . 🌵Sebab HAIRLAWA betul-betul Organik tanpa unsur haiwan.. . 👧Sesuai untuk semua peringkat usia termasuk kanak-kanak.. . 💰💰Sekarang ada PROMOSI berganda Uolls..Rugi tak grab.. Komen "nak" kalau suka😘😘 . http://www.wasap.my/+60139650436 . #rambutsihat  #rambutgugur  #rambutcantik  #rambutberalun  #rambutbotak  #rambutbotaktengah  #rambutcabang  #rambutkering  #rambutkeriting  #rambutmenggerbang  #rambutrosak  #rambutikal  #kelemumur  #kelemumurhilang  #kulitkepala  #kulitkepalagatal  #kulitkepalaberminyak  #kulitkepalakering  #rawatanrambut  #rawatanrambutgugur  #rawatanrambutrosak 
RAMBUT GUGUR? 
Santan-kan jer dengan SHAMPOO SANTAN 😉
.
.
Hanya RM35 sebotol 😋 .
Promosi beli 2 btl FREE POS 😍😍 .
Sah sehingga 15 Dec sahaja ! Cepat ! Cepat !
.
📲 019-5418391
📲 019-5418391
📲 019-5418391
.
#rambutgugurteruklepasbersalin 
#rambutgugur 
#rambutgugurteruk
crystal serum rambut
RM 19/each
.
CRYSTAL HAIR SERUM by izda
120ML
.
NAK RAMBUT WANGI ❗
LEMBUT ❗
MUDAH DIURUS ❗
MASALAH RAMBUT GUGUR DAN KELEMUMUR HILANG❗❗
JOM TRY SERUM NII.. DIJAMIN 💯 PUAS HATII
.
HARGA 💰❓MAMPU MILIK
.
#CRYSTAL SERUM MMG SGT BAGUS UTK
❤rambut keras/rosak/kering/kusam
❤rambut yg selalu dye/rebonding/curl
❤rambut gugur/kembag/kusut
❤pakai serum ni confirm rambut jadi licin lembut halus berkilat kurang gugur mudah diurus dan wangiii sangatt!!
.
🚛 postage Rm 8sm | Rm 12ss
Whatsapp : 📲 01133297973
Nak tanya pun boleh 😊
.
#sayajualmurah #sayajualprodukkecantikan #bazarpaknil #bazaar #bazaarpaknil #bazaaronline #bazaronline #bazarmalaysia  #murahmurah #kosmetikmurah #kosmetikoriginal  #onlinemurah #sayajual #sayajualmakeup #makeupmurah #borongmalaysia #borongmurah#borongmakeup#kedaimakeupmurah#borongkosmetikmurahmalaysia#crystalhair#serumrambut#serumrambutmurah#serumrambutgugur#rambutgugur#serumrambutlembut#crystalserumrambut
crystal serum rambut RM 19/each . CRYSTAL HAIR SERUM by izda 120ML . NAK RAMBUT WANGI ❗ LEMBUT ❗ MUDAH DIURUS ❗ MASALAH RAMBUT GUGUR DAN KELEMUMUR HILANG❗❗ JOM TRY SERUM NII.. DIJAMIN 💯 PUAS HATII . HARGA 💰❓MAMPU MILIK . #CRYSTAL  SERUM MMG SGT BAGUS UTK ❤rambut keras/rosak/kering/kusam ❤rambut yg selalu dye/rebonding/curl ❤rambut gugur/kembag/kusut ❤pakai serum ni confirm rambut jadi licin lembut halus berkilat kurang gugur mudah diurus dan wangiii sangatt!! . 🚛 postage Rm 8sm | Rm 12ss Whatsapp : 📲 01133297973 Nak tanya pun boleh 😊 . #sayajualmurah  #sayajualprodukkecantikan  #bazarpaknil  #bazaar  #bazaarpaknil  #bazaaronline  #bazaronline  #bazarmalaysia  #murahmurah  #kosmetikmurah  #kosmetikoriginal  #onlinemurah  #sayajual  #sayajualmakeup  #makeupmurah  #borongmalaysia  #borongmurah #borongmakeup #kedaimakeupmurah #borongkosmetikmurahmalaysia #crystalhair #serumrambut #serumrambutmurah #serumrambutgugur #rambutgugur #serumrambutlembut #crystalserumrambut 
Syampu santan kan adaaaa 🤗😎😁
#shampoosantan
#syampusantan
#WonderHairOil
#rambutgugur
#rambutlebat
Hehe..selamat mencuba.

PROMOSI WHILE STOCK LAST!!! BELI 1 SET DAPAT FREE 1 SET!! Maknanya anda akan dapat 4 barang dengan hanya RM50!! Maida Shampoo & Hairspray!! 📌Dapat mengurangkan keguguran rambut. 📌Rambut lebih lembut. 📌Mewangikan rambut. 📌Membaiki rambut yang rosak. 📌Sesuai untuk wanita berhijab.

Set = Shampoo + Hairspray

Tanpa perlu membayar postage untuk set!! Nak order boleh tekan link di bio ☝️ atau wassap 0145095342

#maida #maidamuslimah #shampoo #hairspray #rambutgugur #rambut #cantik #aloevera #aura #hijab #hargamurah
Hehe..selamat mencuba. PROMOSI WHILE STOCK LAST!!! BELI 1 SET DAPAT FREE 1 SET!! Maknanya anda akan dapat 4 barang dengan hanya RM50!! Maida Shampoo & Hairspray!! 📌Dapat mengurangkan keguguran rambut. 📌Rambut lebih lembut. 📌Mewangikan rambut. 📌Membaiki rambut yang rosak. 📌Sesuai untuk wanita berhijab. Set = Shampoo + Hairspray Tanpa perlu membayar postage untuk set!! Nak order boleh tekan link di bio ☝️ atau wassap 0145095342 #maida  #maidamuslimah  #shampoo  #hairspray  #rambutgugur  #rambut  #cantik  #aloevera  #aura  #hijab  #hargamurah 
"NAK TIDUR ASYIK PEGANG RAMBUT SEBAB WANGI SANGAT"
-
YES! as we told you before, SUPER 8 HAIR TONIC ni memang wangi kan? Alhamdulillah semua customer kalau diaorang bagi feedback memang akan bagitahu bau wangi dulu. Hehehehe 😍
.
.
Nak tahu bau wangi yang macam mana? Meh la try uolsss. Sebab wangi tak boleh diungkapkan dengan kata2. Korang kena try sendiri hehehehe. Thank you for sharing the feedback dear 😘
.
.
Kalau korang ada masalah rambut, jangan biar lama lama tau. Nanti makin teruk susah pulak. Kalau nak Aina bantu korang rawat masalah rambut, wasap Aina atau klik link dekat bio. Psst, Aina rasa nak bagi harga special lah dekat yang terawal. Jangan lepaskan peluang tau 😉
.
(016 942 7702)

#masalahrambut #rambutgugur #kelemumur #gatal #kulitkepalagatal #bazaarpaknil #moodrepublik #sayapakaisayajual #sayajualmurah #super8hairtonic #serumviral #serumrambut #tonicrambut #rambutlurus #rambutberbau #rambuthapak #dherbs #quputeh #dnars #dnarsskincare #rambutlebat #rambutbersinar #rambutpanjang #ikalmayang #minyakargan #arganmalaysia #kepalabotak #rambutnipis #rambutjarang
"NAK TIDUR ASYIK PEGANG RAMBUT SEBAB WANGI SANGAT" - YES! as we told you before, SUPER 8 HAIR TONIC ni memang wangi kan? Alhamdulillah semua customer kalau diaorang bagi feedback memang akan bagitahu bau wangi dulu. Hehehehe 😍 . . Nak tahu bau wangi yang macam mana? Meh la try uolsss. Sebab wangi tak boleh diungkapkan dengan kata2. Korang kena try sendiri hehehehe. Thank you for sharing the feedback dear 😘 . . Kalau korang ada masalah rambut, jangan biar lama lama tau. Nanti makin teruk susah pulak. Kalau nak Aina bantu korang rawat masalah rambut, wasap Aina atau klik link dekat bio. Psst, Aina rasa nak bagi harga special lah dekat yang terawal. Jangan lepaskan peluang tau 😉 . (016 942 7702) #masalahrambut  #rambutgugur  #kelemumur  #gatal  #kulitkepalagatal  #bazaarpaknil  #moodrepublik  #sayapakaisayajual  #sayajualmurah  #super8hairtonic  #serumviral  #serumrambut  #tonicrambut  #rambutlurus  #rambutberbau  #rambuthapak  #dherbs  #quputeh  #dnars  #dnarsskincare  #rambutlebat  #rambutbersinar  #rambutpanjang  #ikalmayang  #minyakargan  #arganmalaysia  #kepalabotak  #rambutnipis  #rambutjarang 
ZI KRIM TONIK JAMBANG & RAMBUT
.
➡ Merawat Akar Rambut
➡ Mengurangkan Kelemumur
➡ Mencegah Pertumbuhan Uban
➡ Menggalakkan Pertumbuhan Rambut Baru
➡ Menghilangkan Rambut Berbau
➡ Menyelesaikan Masalah Jambang Tak Sekata
.
✔ 100% BAHAN SEMULAJADI
✔ LULUS KKM
✔ DIJAMIN HALAL
.
"LAGI LEBAT, LEBIH MEMIKAT..."
.
Call or whatsapp kami sekarang!!!
.
📲 019 304 5504 (WHATSAPP)
📲 03 7499 3981 (CALL)
.
#krimrambut #krimjambang #krimrambutdanjambang #krimtonikjambangdanrambut #ubatrambutgugur #ubatjambang #ubatlebatrambut #haircare #haircream #tonikrambut #tonik #krimtonik #rambutgugur #rambutkelemumur #rambuthitam #nakcantik #idriskhan #klawangan #klawanganmovie #thekhanempire #bazarpaknil #bazaarpaknil #PelakonMalaysia #teamidriskhan #thekhanempire #pinggantakretaknasitakdingin #isteriuntukabanglong
ZI KRIM TONIK JAMBANG & RAMBUT . ➡ Merawat Akar Rambut ➡ Mengurangkan Kelemumur ➡ Mencegah Pertumbuhan Uban ➡ Menggalakkan Pertumbuhan Rambut Baru ➡ Menghilangkan Rambut Berbau ➡ Menyelesaikan Masalah Jambang Tak Sekata . ✔ 100% BAHAN SEMULAJADI ✔ LULUS KKM ✔ DIJAMIN HALAL . "LAGI LEBAT, LEBIH MEMIKAT..." . Call or whatsapp kami sekarang!!! . 📲 019 304 5504 (WHATSAPP) 📲 03 7499 3981 (CALL) . #krimrambut  #krimjambang  #krimrambutdanjambang  #krimtonikjambangdanrambut  #ubatrambutgugur  #ubatjambang  #ubatlebatrambut  #haircare  #haircream  #tonikrambut  #tonik  #krimtonik  #rambutgugur  #rambutkelemumur  #rambuthitam  #nakcantik  #idriskhan  #klawangan  #klawanganmovie  #thekhanempire  #bazarpaknil  #bazaarpaknil  #PelakonMalaysia  #teamidriskhan  #thekhanempire  #pinggantakretaknasitakdingin  #isteriuntukabanglong 
🍊🌴Masih lagi dalam mood free postage..
🍊🌴2botol shampoo santan/set combo..
🍊🌴sah sehingga 15/12/2107

#agenshampoosantanpenang 
#rawatrambutkelemumur 
#rambutgugur
#rambutrosak
NOW ON!
.
Year End Sale Hairlawa.
.
.
Minyak terbaik Dunia
---------------------------------
.
Jojoba Oil + Argan Oil + Olive Oil
.
Bergabung Merawat
.
.
ARGAN OIL
✔Menguatkan akar rambut
✔Menggalakkan pertumbuhan anak rambut
.
JOJOBA OIL
✔Melambatkan proses pertumbuhan uban
✔Mengawal kelimumur
.
OLIVE OIL
✔Menyuburkan rambut
✔Elak rambut kering
✔Cegah rambut bercabang
.
ALOE VERA
✔Menyuburkan kulit kepala
✔Melembutkan rambut
✔Mengelakkan kegatalan kulit kepala
.
APA LAGI????
.
.
🌷Diharumkan dengan WANGIAN ROS SEGAR SEMULAJADI..🌷
.
BuKan Pewangi uolls..
.
🌵Sebab HAIRLAWA betul-betul Organik tanpa unsur haiwan..
.
👧Sesuai untuk semua peringkat usia termasuk kanak-kanak..
.
💰💰Sekarang ada PROMOSI berganda Uolls..Rugi tak grab..
Komen "nak" kalau suka😘😘
.
http://www.wasap.my/+60139650436
.
#rambutsihat #rambutgugur #rambutcantik #rambutberalun #rambutbotak #rambutbotaktengah #rambutcabang #rambutkering #rambutkeriting #rambutmenggerbang #rambutrosak #rambutikal  #kelemumur #kelemumurhilang #kulitkepala #kulitkepalagatal #kulitkepalaberminyak #kulitkepalakering #rawatanrambut #rawatanrambutgugur #rawatanrambutrosak
NOW ON! . Year End Sale Hairlawa. . . Minyak terbaik Dunia --------------------------------- . Jojoba Oil + Argan Oil + Olive Oil . Bergabung Merawat . . ARGAN OIL ✔Menguatkan akar rambut ✔Menggalakkan pertumbuhan anak rambut . JOJOBA OIL ✔Melambatkan proses pertumbuhan uban ✔Mengawal kelimumur . OLIVE OIL ✔Menyuburkan rambut ✔Elak rambut kering ✔Cegah rambut bercabang . ALOE VERA ✔Menyuburkan kulit kepala ✔Melembutkan rambut ✔Mengelakkan kegatalan kulit kepala . APA LAGI???? . . 🌷Diharumkan dengan WANGIAN ROS SEGAR SEMULAJADI..🌷 . BuKan Pewangi uolls.. . 🌵Sebab HAIRLAWA betul-betul Organik tanpa unsur haiwan.. . 👧Sesuai untuk semua peringkat usia termasuk kanak-kanak.. . 💰💰Sekarang ada PROMOSI berganda Uolls..Rugi tak grab.. Komen "nak" kalau suka😘😘 . http://www.wasap.my/+60139650436 . #rambutsihat  #rambutgugur  #rambutcantik  #rambutberalun  #rambutbotak  #rambutbotaktengah  #rambutcabang  #rambutkering  #rambutkeriting  #rambutmenggerbang  #rambutrosak  #rambutikal  #kelemumur  #kelemumurhilang  #kulitkepala  #kulitkepalagatal  #kulitkepalaberminyak  #kulitkepalakering  #rawatanrambut  #rawatanrambutgugur  #rawatanrambutrosak 
Serum Rambut CoolHijab terdapat dalam dua saiz iaitu 15ml dan 30ml. Anda bertudung? Boleh cuba CoolHijab yang memang khas dirumus eksklusif untuk wanita bertudung.

#coolhijab #hijab #tudung #rambutcantik #rambutsehat #rambutwangi #rambutgugur #wanita
Purchase this natural, non surgical medical treatment to treat hair loss or hair thinning. It is a treatment which uses the patient's own blood because blood plasma (PRP) contains active growth factors which can promote hair growth.

Consult today at any Dr Ko Clinic!

#drkoskinspecialist #lookyourbestfeelyourbest
Purchase this natural, non surgical medical treatment to treat hair loss or hair thinning. It is a treatment which uses the patient's own blood because blood plasma (PRP) contains active growth factors which can promote hair growth. Consult today at any Dr Ko Clinic! #drkoskinspecialist  #lookyourbestfeelyourbest 
Nak kesan cepat, minum yang #vcoliquid
Nak mudah makan,telan yang #softgel

Eh awk suka yang mana?

Harga biasa RM39.90
Promosi RM35 exc pos

WHATSAP 014 2937658

#vcocatalyst #vco #periodpain #senggugut #rambutgugur #catalyst #virgincoconutoil #vcosoftgel #stokiscatalyst #vcodelima #vcoargan #vcoaprikot #minyakkelapadara
#vcofluid #skinfood
📋 TESTIMONI 🖋
.
✅ "UBAN DAH NAMPAK MAKIN HITAM"
.
So, jom cepat2 merealisasikan impian anda utk memiliki jambang yg lebat & rambut yang cantik sebelum terlambat dgn KRIM TONIK JAMBANG & RAMBUT dan tiada masalah pertumbuhan jambang/rambut terbantut
.
✔ MELEBATKAN
✔ MEMPERCEPATKAN PROSES PERTUMBUHAN
✔ MENGAWAL KELEMUMUR
.
"LAGI LEBAT, LEBIH MEMIKAT..."
.
📲 019 304 5504 (WHATSAPP)
📲 03 7499 3981 (CALL)
.
#krimrambut #krimjambang #krimrambutdanjambang #krimtonikjambangdanrambut #ubatrambutgugur #ubatjambang #ubatlebatrambut #haircare #haircream #tonikrambut #tonik #krimtonik #rambutgugur #rambutkelemumur #rambuthitam #nakcantik #idriskhan #klawangan #klawanganmovie #thekhanempire #bazarpaknil #bazaarpaknil #PelakonMalaysia #teamidriskhan #pinggantakretaknasitakdingin #isteriuntukabanglong
📋 TESTIMONI 🖋 . ✅ "UBAN DAH NAMPAK MAKIN HITAM" . So, jom cepat2 merealisasikan impian anda utk memiliki jambang yg lebat & rambut yang cantik sebelum terlambat dgn KRIM TONIK JAMBANG & RAMBUT dan tiada masalah pertumbuhan jambang/rambut terbantut . ✔ MELEBATKAN ✔ MEMPERCEPATKAN PROSES PERTUMBUHAN ✔ MENGAWAL KELEMUMUR . "LAGI LEBAT, LEBIH MEMIKAT..." . 📲 019 304 5504 (WHATSAPP) 📲 03 7499 3981 (CALL) . #krimrambut  #krimjambang  #krimrambutdanjambang  #krimtonikjambangdanrambut  #ubatrambutgugur  #ubatjambang  #ubatlebatrambut  #haircare  #haircream  #tonikrambut  #tonik  #krimtonik  #rambutgugur  #rambutkelemumur  #rambuthitam  #nakcantik  #idriskhan  #klawangan  #klawanganmovie  #thekhanempire  #bazarpaknil  #bazaarpaknil  #PelakonMalaysia  #teamidriskhan  #pinggantakretaknasitakdingin  #isteriuntukabanglong 
📋 TESTIMONI 🖋
.
✅ "UBAN DAH NAMPAK MAKIN HITAM"
.
So, jom cepat2 merealisasikan impian anda utk memiliki jambang yg lebat & rambut yang cantik sebelum terlambat dgn KRIM TONIK JAMBANG & RAMBUT dan tiada masalah pertumbuhan jambang/rambut terbantut
.
✔ MELEBATKAN
✔ MEMPERCEPATKAN PROSES PERTUMBUHAN
✔ MENGAWAL KELEMUMUR
.
"LAGI LEBAT, LEBIH MEMIKAT..."
.
📲 019 304 5504 (WHATSAPP)
📲 03 7499 3981 (CALL)
.
#krimrambut #krimjambang #krimrambutdanjambang #krimtonikjambangdanrambut #ubatrambutgugur #ubatjambang #ubatlebatrambut #haircare #haircream #tonikrambut #tonik #krimtonik #rambutgugur #rambutkelemumur #rambuthitam #nakcantik #idriskhan #klawangan #klawanganmovie #thekhanempire #bazarpaknil #bazaarpaknil #PelakonMalaysia #teamidriskhan #pinggantakretaknasitakdingin #isteriuntukabanglong
📋 TESTIMONI 🖋 . ✅ "UBAN DAH NAMPAK MAKIN HITAM" . So, jom cepat2 merealisasikan impian anda utk memiliki jambang yg lebat & rambut yang cantik sebelum terlambat dgn KRIM TONIK JAMBANG & RAMBUT dan tiada masalah pertumbuhan jambang/rambut terbantut . ✔ MELEBATKAN ✔ MEMPERCEPATKAN PROSES PERTUMBUHAN ✔ MENGAWAL KELEMUMUR . "LAGI LEBAT, LEBIH MEMIKAT..." . 📲 019 304 5504 (WHATSAPP) 📲 03 7499 3981 (CALL) . #krimrambut  #krimjambang  #krimrambutdanjambang  #krimtonikjambangdanrambut  #ubatrambutgugur  #ubatjambang  #ubatlebatrambut  #haircare  #haircream  #tonikrambut  #tonik  #krimtonik  #rambutgugur  #rambutkelemumur  #rambuthitam  #nakcantik  #idriskhan  #klawangan  #klawanganmovie  #thekhanempire  #bazarpaknil  #bazaarpaknil  #PelakonMalaysia  #teamidriskhan  #pinggantakretaknasitakdingin  #isteriuntukabanglong 
💛GOLD - FRESH💛
.
Anda ada masalah 👇🏻
.
✔️rambut kering / bercabang
✔️gugur teruk
✔️kelemumur putih berkeping2
✔️rambut berbau
.
Arghhh stressnya rasa kann 😔pergi treatment dia saloon habis berpuluh2 pun tiada perubahan 😭
.
Okey, jangan risau semua... saya ada penyelesaian untuk anda 😍
.
👉🏻SERRA HAIR SERUM
Dengan satu botol je, ia mampu merawat segala masalah yang anda alami 💃🏻
.
Tiada alkohol
Selamat dipakai dari usia 6 bulan sehingga dewasa 😌
.
Harga? Hanya RM10 SAHAJA untuk 65ml
.
Rugi tak cuba tau. Bukan setakat merawat, malah menjadikan rambut anda makin sihat, makin lebat, lurus tak tersekat di skala 6 😁 dan mewangikan rambut
.
Wahh 1 botol bermacam manfaat .
Berminat?
Dm sekarang
.
#hair #hairserum #hairproblem #hairserummurah #serumrambut #serumrambutrm10 #serumrambutmurah #rambut #rambutlembut #rambutwangi #rambutrosak #rambutgugur #rambutcantik
💛GOLD - FRESH💛 . Anda ada masalah 👇🏻 . ✔️rambut kering / bercabang ✔️gugur teruk ✔️kelemumur putih berkeping2 ✔️rambut berbau . Arghhh stressnya rasa kann 😔pergi treatment dia saloon habis berpuluh2 pun tiada perubahan 😭 . Okey, jangan risau semua... saya ada penyelesaian untuk anda 😍 . 👉🏻SERRA HAIR SERUM Dengan satu botol je, ia mampu merawat segala masalah yang anda alami 💃🏻 . Tiada alkohol Selamat dipakai dari usia 6 bulan sehingga dewasa 😌 . Harga? Hanya RM10 SAHAJA untuk 65ml . Rugi tak cuba tau. Bukan setakat merawat, malah menjadikan rambut anda makin sihat, makin lebat, lurus tak tersekat di skala 6 😁 dan mewangikan rambut . Wahh 1 botol bermacam manfaat . Berminat? Dm sekarang . #hair  #hairserum  #hairproblem  #hairserummurah  #serumrambut  #serumrambutrm10  #serumrambutmurah  #rambut  #rambutlembut  #rambutwangi  #rambutrosak  #rambutgugur  #rambutcantik