an online Instagram web viewer

#rambutmangkuk medias

Photos

Angan angan kosong saje,hahha.. Mangkuk pun mangkuk la
.
Follow insta ni @harap.faham
.
#worldsinfo #instagram #follow #like #fesyen #trend #rambutmangkuk #viral #lawak
"Poison" but sometime "antidote"💕 #rambutmangkuk
*Hensem owh aq mase 2014, mcm #chibimaruko 😅😅😅 Ni nak cite sikit, aq ade ramai kawan, tp aq ade sorg kawan who is also my first friend yg gigih dtg #Melaka celebrate birthday aq sbb biase nye birthday sape2 yg hujung taun ni akan overshadowed by new year celebration, sume org g dataran buat countdown tah pape tah..So, he deserves this post.

Kalo org ckp aq annoying, die ni lagi annoying, trust me. Dah la x pernah support ape2 yg aq nak buat. Pastu bangsa champa, kalo die ckp satu apartment dgr suare die yg bingit tu. Tido pulak berdengkur tp x pernah nak ngaku. Barang2 sume nak mahal je.. Kalo die puji tu, ko x yah la amik serius sgt sbb die sarcastic je..pastu suke bajet2 mcm sape yg lahir bulan Jun org plg gempak skali kat dunia ni...Nak tau perangai2 pelik die yg laen pm je aq.. Whatever that is, he has his own natural ways of making friends and I am one of them.

Happy birthday @abdulmuizzzzz . Ni jela hadiah yg aq mampu, ko mesti da dpt bnyk hadiah kann.🎉🎊🎉🎊
*gempakkan ayat aq... #18Jun1994
#pekerjacemerlangINTEL
#champakapkunkap
#exroomate
#melakakelantan
#rambutmangkuk
*Hensem owh aq mase 2014, mcm #chibimaruko  😅😅😅 Ni nak cite sikit, aq ade ramai kawan, tp aq ade sorg kawan who is also my first friend yg gigih dtg #Melaka  celebrate birthday aq sbb biase nye birthday sape2 yg hujung taun ni akan overshadowed by new year celebration, sume org g dataran buat countdown tah pape tah..So, he deserves this post. Kalo org ckp aq annoying, die ni lagi annoying, trust me. Dah la x pernah support ape2 yg aq nak buat. Pastu bangsa champa, kalo die ckp satu apartment dgr suare die yg bingit tu. Tido pulak berdengkur tp x pernah nak ngaku. Barang2 sume nak mahal je.. Kalo die puji tu, ko x yah la amik serius sgt sbb die sarcastic je..pastu suke bajet2 mcm sape yg lahir bulan Jun org plg gempak skali kat dunia ni...Nak tau perangai2 pelik die yg laen pm je aq.. Whatever that is, he has his own natural ways of making friends and I am one of them. Happy birthday @abdulmuizzzzz . Ni jela hadiah yg aq mampu, ko mesti da dpt bnyk hadiah kann.🎉🎊🎉🎊 *gempakkan ayat aq... #18Jun1994  #pekerjacemerlangINTEL  #champakapkunkap  #exroomate  #melakakelantan  #rambutmangkuk 
Bitch say what? Can't hear yall talkin' cuz I'm busy feedin' and livin' and chillin'
.
#NurFarahMikayla #hatersgonnahate #kenapaperlucakapbelakang #sentiasamahudibelakangke #nyenyenye #novaginanoopinion #whateveryall #stillchillin #missmybaby #rambutmangkuk
RESTING. BITCH. FACE.
#tbt #rbf #bowlcut #ringertee
.
Produk keluaran UiTM di negeri Melaka .

Walau tidak punya selempang seperti kamu 
Walau hanya digajikan sekadar yang mereka mampu 
Tapi konsep Syukur itu perlu 😊
.
Band yang menghiburkan aku di waktu aku menghadap assignment hingga larut malam .

Bila nak sambung Master ni, jum lah!! #roadtoconvocation #mushroom #rambutmangkuk #kamarkalamej #uitmdihatiku #uitmlendu #uitmjasin #multimediacomputing #sciencecomputer
Terjumpa dalam frame dalam almari 😂 tag lah member2 yg aku tak tag. #janganlupakawan #asd1dn #rambutmangkuk #acapmone #shammyclassrep #janganlupakakpaam
And so tonytie co-sleep with 1,2&3.. Usually will only be 1&3..but due to no 2 condition(she need full blast fan), hope for more of this..even if i have to stay awake just to be sure that non of the 1 or 2 leg flying over on top of 3. And even if i hv to be statue in btw of 2&3, im ok aslong they are safe..and they are with me.. Mama love euolls..my 1,2&3 stooges #theFirst #theSecond #theThird #nanaBabies #oneBoyTwoGirl #twoBlackOneWhite #rambutMangkuk #rambutKerintingSerabai #rambutLepeh #myBedtimeStory
And so tonytie co-sleep with 1,2&3.. Usually will only be 1&3..but due to no 2 condition(she need full blast fan), hope for more of this..even if i have to stay awake just to be sure that non of the 1 or 2 leg flying over on top of 3. And even if i hv to be statue in btw of 2&3, im ok aslong they are safe..and they are with me.. Mama love euolls..my 1,2&3 stooges #theFirst  #theSecond  #theThird  #nanaBabies  #oneBoyTwoGirl  #twoBlackOneWhite  #rambutMangkuk  #rambutKerintingSerabai  #rambutLepeh  #myBedtimeStory 
It was 15 years ago... and now im turning 19 but still not sure what I want to do 
#29dec
#rambutmangkuk
It was 15 years ago... and now im turning 19 but still not sure what I want to do #29dec  #rambutmangkuk 
'Pea' is a two piece emotional avant garde outfit hailing from Seremban. For fan of Forteen, Jaafar Onn, Ali Mamak, Abu Bakar Ella, listen to Pea and you will like them. From the sink of The Pop, here come PEA! #emo #forteen4lyfe #apanakjadi #rambutmangkuk #sepetrambutmullet #avantgarde #seremban
Mak awk pernah keje saloon tau.. !
Mak awk mak andam tau...!
Awk kne comel...jgn selebet2...
Awk redo x ni?
#rambutmangkuk #aliputra
Mak awk pernah keje saloon tau.. ! Mak awk mak andam tau...! Awk kne comel...jgn selebet2... Awk redo x ni? #rambutmangkuk  #aliputra 
Saya memang comel @aimeesyaqeel @arifbam @aqlanalfirdaous @mhdsyfqrzdii @syfqamzr @sallehcrock @saifydmatteo @paanaljofrey @bulu.kucing @zaymifer @azharyazhar @affiqzulkifle #apabilakalahbet #kalahmaindart #kasturichallenge #rambutmangkuk #cerminmatanobita #jangankecam
⚪My Sifu/Bestfriend..pui/Classmate/Photography Buddy~👦⚪
⚪My Sifu/Bestfriend..pui/Classmate/Photography Buddy~👦⚪
Mak kata budak dalam gambar nilah paling susah nak jaga. Dah bagi susu pun tak tidur tidur. Tengok muka pun dah tahu jahat. Hahaha. #natasah #thowback #rambutmangkuk
Mak kata budak dalam gambar nilah paling susah nak jaga. Dah bagi susu pun tak tidur tidur. Tengok muka pun dah tahu jahat. Hahaha. #natasah  #thowback  #rambutmangkuk 
nak balikk..tatuttt hehe💇
#haniszulaikha #saloongirl #rambutmangkuk
arini ammar cuti nk g jln2#rambutmangkuk