an online Instagram web viewer

#rawatkulit medias

Photos

Treating my freckles with extra love & care 🌷
Check out the whole video by clicking the link at @bamedskincare 's profile !
_
I love my freckles, udah pernah lihat kan, bintik-bintik kecoklatan di wajahku? Itu hasil keturunan genetis dari keluarga Papa yang asli Norwegia. Freckles ini mulai muncul sejak aku beranjak remaja, dan aku selalu ingat Papa sering bilang how my freckles reminds him of his beautiful late Mother... Freckles ini nggak bisa dihilangkan (nggak mau juga sih aku ilangin, they're a part of me ❤). Tapi berhubung kulit wajah aku sensitif banget, jadi keliatan deh bintik-bintik coklat ini akan menebal kalau aku kurang istirahat, ada perubahan hormon, dan kurang terawat. 
Apalagi selama hamil kondisinya nggak memungkinkan untuk melakukan beberapa skin care treatments, lalu setelah melahirkan nggak sempat perawatan khusus malah banyak begadang kan, alhasil pigmentasinya menebal 😰
_
Lucky now I got to try @bamedskincare 's ND-YAG Laser Treatment with Doc @radityoanugrah giving some TLC (Tender  Love & Care) to my precious freckles yang udah lama nggak dimanjain. Sila ditonton video lengkapnya dari link di profile @bamedskincare ya, terutama buat yang pengen merawat freckles juga. Aku cerewet banget deh banyak nanya-nanya sama dokter, dan sharing juga gimana rasanya untuk setiap step yang dilakukan. 
Happy to share! 😇🤗
_
#sharingiscaring #loveyourself #freckles #skincare #rawatkulit #sayangkulit #alicenorinreview
Treating my freckles with extra love & care 🌷 Check out the whole video by clicking the link at @bamedskincare 's profile ! _ I love my freckles, udah pernah lihat kan, bintik-bintik kecoklatan di wajahku? Itu hasil keturunan genetis dari keluarga Papa yang asli Norwegia. Freckles ini mulai muncul sejak aku beranjak remaja, dan aku selalu ingat Papa sering bilang how my freckles reminds him of his beautiful late Mother... Freckles ini nggak bisa dihilangkan (nggak mau juga sih aku ilangin, they're a part of me ❤). Tapi berhubung kulit wajah aku sensitif banget, jadi keliatan deh bintik-bintik coklat ini akan menebal kalau aku kurang istirahat, ada perubahan hormon, dan kurang terawat. Apalagi selama hamil kondisinya nggak memungkinkan untuk melakukan beberapa skin care treatments, lalu setelah melahirkan nggak sempat perawatan khusus malah banyak begadang kan, alhasil pigmentasinya menebal 😰 _ Lucky now I got to try @bamedskincare 's ND-YAG Laser Treatment with Doc @radityoanugrah giving some TLC (Tender Love & Care) to my precious freckles yang udah lama nggak dimanjain. Sila ditonton video lengkapnya dari link di profile @bamedskincare ya, terutama buat yang pengen merawat freckles juga. Aku cerewet banget deh banyak nanya-nanya sama dokter, dan sharing juga gimana rasanya untuk setiap step yang dilakukan. Happy to share! 😇🤗 _ #sharingiscaring  #loveyourself  #freckles  #skincare  #rawatkulit  #sayangkulit  #alicenorinreview 
dating ngn bos kita.... bawak buku kotak2 nak wat catatan....kene gelak.. chuolls.. hihi.. xpe la janji leh catat.....hari ke 7 jerawat dah pudar...... tggal 2 je.. i am #beautybar user..... .
#sethijau
#sabunME
#rawatkulit
dating ngn bos kita.... bawak buku kotak2 nak wat catatan....kene gelak.. chuolls.. hihi.. xpe la janji leh catat.....hari ke 7 jerawat dah pudar...... tggal 2 je.. i am #beautybar  user..... . #sethijau  #sabunME  #rawatkulit 
Rahsia kulit cantik dan sihat. Dari 3 beradik sampai dah jadi 6 beradik, cik Mira tak pernah tinggal walau ke mana pun pegi.

Dari negara sejuk sampai negara panas, wajib bawak sebab cik kuning ni sangat berguna untuk cuaca panas dan sejuk. Nak manis² selalu macam madu 😍😘
.
.
Untuk yang baru nak cuba, cik Mira suggest awak cuba yang basic ni dulu. Cleanser + Serum + Moisturizer 😉
Rahsia kulit cantik dan sihat. Dari 3 beradik sampai dah jadi 6 beradik, cik Mira tak pernah tinggal walau ke mana pun pegi. Dari negara sejuk sampai negara panas, wajib bawak sebab cik kuning ni sangat berguna untuk cuaca panas dan sejuk. Nak manis² selalu macam madu 😍😘 . . Untuk yang baru nak cuba, cik Mira suggest awak cuba yang basic ni dulu. Cleanser + Serum + Moisturizer 😉
Set simple sesangat. Ada pencuci muka & krim sahaja. Senang nak pakai.

Pencuci muka Vitamin C untuk hapuskan hama kat muka. Krim Vitamin E untuk repair kulit rosak. Guna 2 kali sehari.

Amacam. Nak cuba?
😃😃😃
Set simple sesangat. Ada pencuci muka & krim sahaja. Senang nak pakai. Pencuci muka Vitamin C untuk hapuskan hama kat muka. Krim Vitamin E untuk repair kulit rosak. Guna 2 kali sehari. Amacam. Nak cuba? 😃😃😃
Gaisss tengok ni dengan 1botol serum sahaja 👉muka tak berminyak
👉jerawat mengecut
👉parut makin pudar

Wow Best kan? Lelaki pun bleh try tau 😉 nak order tekan link di bio @ dm saya

#rawatkulit #masalahjerawat #jeragat
Gaisss tengok ni dengan 1botol serum sahaja 👉muka tak berminyak 👉jerawat mengecut 👉parut makin pudar Wow Best kan? Lelaki pun bleh try tau 😉 nak order tekan link di bio @ dm saya #rawatkulit  #masalahjerawat  #jeragat 
Kalau pakai cleanser ni, muka rasa berangin. Terus segar!

Hanya RM129 boleh dapat free gift lagi. 
Whatsapp 013 9562 744

#rawatjeragat #rawatkulit #rawatjerawat
MornIng😍😍 Lama dah x share tips kan, pagi ni sue nak share resipi untuk korang👇🏻👇🏻
.
.
.RESEPI KULIT GEBU UNTUK KULIT KOMBINASI

Oatmeal + Yogurt : 
Homemade face mask yang menjadi feveret saya untuk skin maintenance. Nak jimat, dan nak kurangkan kos ke spa punya pasal.

Bahan-bahan:

2 sudu besar oatmeal Quaker
1 sudu besar Greek yogurt
Sedikit madu untuk bentuk pes. 
Campur semua hingga sebati. 
Sapu di seluruh muka dan biar 15 minit. 
Kena baring masa pakai mask ni sebab ia agak sememeh sikit. 
Lactic acid dalam yogurt boleh membantu mencerahkan kulit dan oatmeal pula membekalkan nutrisi dan lembapan. 
Sesuai untuk kulit kering. 
Masa nak cuci, boleh juga buat jadi scrub muka. 
Gosok perlahan-lahan saja. 
Kalau nak lagi power, boleh tambah 1 sudu besar perahan lemon sebagai skin detox. Ini sangat sesuai untuk kulit yang sedang ada masalah jerawat. Ia boleh kecutkan dan bunuh bakteria penyebab jerawat. 
Cubalah. InsyaAllah dapat bantu sihatkan kulit kita. 
Zaman gawat ni kita pakai apa saja yang ada kat dapur okeh. 
Selamat mencuba!😘
MornIng😍😍 Lama dah x share tips kan, pagi ni sue nak share resipi untuk korang👇🏻👇🏻 . . .RESEPI KULIT GEBU UNTUK KULIT KOMBINASI Oatmeal + Yogurt : Homemade face mask yang menjadi feveret saya untuk skin maintenance. Nak jimat, dan nak kurangkan kos ke spa punya pasal. Bahan-bahan: 2 sudu besar oatmeal Quaker 1 sudu besar Greek yogurt Sedikit madu untuk bentuk pes. Campur semua hingga sebati. Sapu di seluruh muka dan biar 15 minit. Kena baring masa pakai mask ni sebab ia agak sememeh sikit. Lactic acid dalam yogurt boleh membantu mencerahkan kulit dan oatmeal pula membekalkan nutrisi dan lembapan. Sesuai untuk kulit kering. Masa nak cuci, boleh juga buat jadi scrub muka. Gosok perlahan-lahan saja. Kalau nak lagi power, boleh tambah 1 sudu besar perahan lemon sebagai skin detox. Ini sangat sesuai untuk kulit yang sedang ada masalah jerawat. Ia boleh kecutkan dan bunuh bakteria penyebab jerawat. Cubalah. InsyaAllah dapat bantu sihatkan kulit kita. Zaman gawat ni kita pakai apa saja yang ada kat dapur okeh. Selamat mencuba!😘
💁HEBATNYA SI HIJAU
-
.
.
💁Ramai yang tak tau, jerawat nie berpunca daripada kotoran yang tersumbat dalam kulit kita. Sebab tuh pentingnya untuk kita skrub muka sekurang kurangnya 2x seminggu
-
.
.
💁Hanya dengan skrub korg boleh mencuci muka hingga ke dasar kulit, skrub turut berfungsi menyingkirkan sel kulit mati yang boleh mengakibatkan kulit korg kelihatan kusam
-
.
.
💁Sebab tuh kalau korg perasan, kulit orang yang rajin skrub nie nampak bersih, berseri jer 😍
-
.
.
💁Dengan ekstrak Greentea, Peppermint dan Argan Oil, skrub sejuk keluaran kami memang dilengkapi dengan semua nutrient yang diperlukan kulit. So tak rugi korg nak cuba ❗ 💕
💁HEBATNYA SI HIJAU - . . 💁Ramai yang tak tau, jerawat nie berpunca daripada kotoran yang tersumbat dalam kulit kita. Sebab tuh pentingnya untuk kita skrub muka sekurang kurangnya 2x seminggu - . . 💁Hanya dengan skrub korg boleh mencuci muka hingga ke dasar kulit, skrub turut berfungsi menyingkirkan sel kulit mati yang boleh mengakibatkan kulit korg kelihatan kusam - . . 💁Sebab tuh kalau korg perasan, kulit orang yang rajin skrub nie nampak bersih, berseri jer 😍 - . . 💁Dengan ekstrak Greentea, Peppermint dan Argan Oil, skrub sejuk keluaran kami memang dilengkapi dengan semua nutrient yang diperlukan kulit. So tak rugi korg nak cuba ❗ 💕
Anda yg mempunyai masalah kesihatan dalaman..??? .
.
Jom CEGAH bersama BIJI APRIKOT..
.
.
🌻 100 biji sebotol .
🌻 RM 50 (tidak termasuk pos)
🌻 MEMPUNYAI KELULUSAN KKM
.
.
NAK CEGAH MASALAH DALAMAN?? WHATSAPP KAMI LAJU2..
📲 +6014-848 3914
📲 +6014-848 3914
📲 +6014-848 3914
.
.
#bijiaprikot #ndlife #ndlifekelantan #ndlifekb #bijiaprikotkb #seggugut #sembelit #resdung #gastrik #fibroid #gout #kolestrol #jantung #lancarhaid #darahtinggi #tiroid #penawarkanser #kencingmanis #rawatkulit #kapsulkesihatan #sayajual #bazarpaknil #bazarpaknilmurahmurah #onlineshop #onlineshopping #igshop #terapiinstagram
Anda yg mempunyai masalah kesihatan dalaman..??? . . Jom CEGAH bersama BIJI APRIKOT.. . . 🌻 100 biji sebotol . 🌻 RM 50 (tidak termasuk pos) 🌻 MEMPUNYAI KELULUSAN KKM . . NAK CEGAH MASALAH DALAMAN?? WHATSAPP KAMI LAJU2.. 📲 +6014-848 3914 📲 +6014-848 3914 📲 +6014-848 3914 . . #bijiaprikot  #ndlife  #ndlifekelantan  #ndlifekb  #bijiaprikotkb  #seggugut  #sembelit  #resdung  #gastrik  #fibroid  #gout  #kolestrol  #jantung  #lancarhaid  #darahtinggi  #tiroid  #penawarkanser  #kencingmanis  #rawatkulit  #kapsulkesihatan  #sayajual  #bazarpaknil  #bazarpaknilmurahmurah  #onlineshop  #onlineshopping  #igshop  #terapiinstagram 
Ni mmg masalah!  Bijik2 kecik keliling mata kalau dkbiarkan mmg tumbuh bak cendawan.  Kita tgk pun rasa gerun.  Ntah apa masalahnya ni?  Itulah namanya biji kolestrol.  Dgn sabun ni pun,  insyaallah masalah boleh dirawat. 
#SabunClearSkinJSD #bijikolestrol #rawatkulit #jamususukdara #sabunsinus #jerawatkronik #resdungteruk #gatalmuka #sabah #sarawak #kualalumpur #putrajaya 📲0102762069
Sarah agen sah jsd

Rm38.90
Caj pos rm7 sm/ rm10 ss
Anda yg mempunyai masalah kesihatan dalaman..??? .
.
Jom CEGAH bersama BIJI APRIKOT..
.
.
🌻 100 biji sebotol .
🌻 RM 50 (tidak termasuk pos)
🌻 MEMPUNYAI KELULUSAN KKM
.
.
NAK CEGAH MASALAH DALAMAN?? WHATSAPP KAMI LAJU2..
📲 +6014-848 3914
📲 +6014-848 3914
📲 +6014-848 3914
.
.
#bijiaprikot #ndlife #ndlifekelantan #ndlifekb #bijiaprikotkb #seggugut #sembelit #resdung #gastrik #fibroid #gout #kolestrol #jantung #lancarhaid #darahtinggi #tiroid #penawarkanser #kencingmanis #rawatkulit #kapsulkesihatan #sayajual #bazarpaknil #bazarpaknilmurahmurah #onlineshop #onlineshopping #igshop #terapiinstagram
Anda yg mempunyai masalah kesihatan dalaman..??? . . Jom CEGAH bersama BIJI APRIKOT.. . . 🌻 100 biji sebotol . 🌻 RM 50 (tidak termasuk pos) 🌻 MEMPUNYAI KELULUSAN KKM . . NAK CEGAH MASALAH DALAMAN?? WHATSAPP KAMI LAJU2.. 📲 +6014-848 3914 📲 +6014-848 3914 📲 +6014-848 3914 . . #bijiaprikot  #ndlife  #ndlifekelantan  #ndlifekb  #bijiaprikotkb  #seggugut  #sembelit  #resdung  #gastrik  #fibroid  #gout  #kolestrol  #jantung  #lancarhaid  #darahtinggi  #tiroid  #penawarkanser  #kencingmanis  #rawatkulit  #kapsulkesihatan  #sayajual  #bazarpaknil  #bazarpaknilmurahmurah  #onlineshop  #onlineshopping  #igshop  #terapiinstagram 
Anda yg mempunyai masalah kesihatan dalaman..??? .
.
Jom CEGAH bersama BIJI APRIKOT..
.
.
🌻 100 biji sebotol .
🌻 RM 50 (tidak termasuk pos)
🌻 MEMPUNYAI KELULUSAN KKM
.
.
NAK CEGAH MASALAH DALAMAN?? WHATSAPP KAMI LAJU2..
📲 +6014-848 3914
📲 +6014-848 3914
📲 +6014-848 3914
.
.
#bijiaprikot #ndlife #ndlifekelantan #ndlifekb #bijiaprikotkb #seggugut #sembelit #resdung #gastrik #fibroid #gout #kolestrol #jantung #lancarhaid #darahtinggi #tiroid #penawarkanser #kencingmanis #rawatkulit #kapsulkesihatan #sayajual #bazarpaknil #bazarpaknilmurahmurah #onlineshop #onlineshopping #igshop #terapiinstagram
Anda yg mempunyai masalah kesihatan dalaman..??? . . Jom CEGAH bersama BIJI APRIKOT.. . . 🌻 100 biji sebotol . 🌻 RM 50 (tidak termasuk pos) 🌻 MEMPUNYAI KELULUSAN KKM . . NAK CEGAH MASALAH DALAMAN?? WHATSAPP KAMI LAJU2.. 📲 +6014-848 3914 📲 +6014-848 3914 📲 +6014-848 3914 . . #bijiaprikot  #ndlife  #ndlifekelantan  #ndlifekb  #bijiaprikotkb  #seggugut  #sembelit  #resdung  #gastrik  #fibroid  #gout  #kolestrol  #jantung  #lancarhaid  #darahtinggi  #tiroid  #penawarkanser  #kencingmanis  #rawatkulit  #kapsulkesihatan  #sayajual  #bazarpaknil  #bazarpaknilmurahmurah  #onlineshop  #onlineshopping  #igshop  #terapiinstagram 
MornIng😍😍 Lama dah x share tips kan, pagi ni sue nak share resipi untuk korang👇🏻👇🏻
.
.
.RESEPI KULIT GEBU UNTUK KULIT KOMBINASI

Oatmeal + Yogurt : 
Homemade face mask yang menjadi feveret saya untuk skin maintenance. Nak jimat, dan nak kurangkan kos ke spa punya pasal.

Bahan-bahan:

2 sudu besar oatmeal Quaker
1 sudu besar Greek yogurt
Sedikit madu untuk bentuk pes. 
Campur semua hingga sebati. 
Sapu di seluruh muka dan biar 15 minit. 
Kena baring masa pakai mask ni sebab ia agak sememeh sikit. 
Lactic acid dalam yogurt boleh membantu mencerahkan kulit dan oatmeal pula membekalkan nutrisi dan lembapan. 
Sesuai untuk kulit kering. 
Masa nak cuci, boleh juga buat jadi scrub muka. 
Gosok perlahan-lahan saja. 
Kalau nak lagi power, boleh tambah 1 sudu besar perahan lemon sebagai skin detox. Ini sangat sesuai untuk kulit yang sedang ada masalah jerawat. Ia boleh kecutkan dan bunuh bakteria penyebab jerawat. 
Cubalah. InsyaAllah dapat bantu sihatkan kulit kita. 
Zaman gawat ni kita pakai apa saja yang ada kat dapur okeh. 
Selamat mencuba!😘
MornIng😍😍 Lama dah x share tips kan, pagi ni sue nak share resipi untuk korang👇🏻👇🏻 . . .RESEPI KULIT GEBU UNTUK KULIT KOMBINASI Oatmeal + Yogurt : Homemade face mask yang menjadi feveret saya untuk skin maintenance. Nak jimat, dan nak kurangkan kos ke spa punya pasal. Bahan-bahan: 2 sudu besar oatmeal Quaker 1 sudu besar Greek yogurt Sedikit madu untuk bentuk pes. Campur semua hingga sebati. Sapu di seluruh muka dan biar 15 minit. Kena baring masa pakai mask ni sebab ia agak sememeh sikit. Lactic acid dalam yogurt boleh membantu mencerahkan kulit dan oatmeal pula membekalkan nutrisi dan lembapan. Sesuai untuk kulit kering. Masa nak cuci, boleh juga buat jadi scrub muka. Gosok perlahan-lahan saja. Kalau nak lagi power, boleh tambah 1 sudu besar perahan lemon sebagai skin detox. Ini sangat sesuai untuk kulit yang sedang ada masalah jerawat. Ia boleh kecutkan dan bunuh bakteria penyebab jerawat. Cubalah. InsyaAllah dapat bantu sihatkan kulit kita. Zaman gawat ni kita pakai apa saja yang ada kat dapur okeh. Selamat mencuba!😘
Cara Pemakaian Greentea Mint FaceScrub
(2-3 kali seminggu)
.
1. Jika dalam keadaan makeup, cuci dengan makeup remover / air biasa terlebih dahulu. .
2. Lap kering wajah anda atau biarkan sedikit air sahaja pada muka. Calit Greentea Mint Face Scrub sebanyak yang anda suka (letakkan banyak sedikit di bahagian hidung)
.
3. Letakkan scrub ke wajah anda ( tumpukan pada kawasan yang berparut/berjeragat/cela/kawasan berminyak/bahagian hidung)
.
4. Gosok secara perlahan secara circular motion (bulatan) selama 1-2 minit.
*Gunakan hujung tapak tangan dalam gerakan membulat untuk lebih merasai butiran scrub!*
.
5. Biarkan scrub di wajah dalam 60 saat sebelum bilas supaya segala kebaikan Greentea & Peppermint meresap pada kulit.
.
6. Selepas scrub boleh cuci dengan pencuci muka anda. Bilas & lap kering. .
7. Kalau scrubbing malam, boleh sapu night cream pilihan anda & tidur. Kalau scrubbing siang, boleh sapu daycream pilihan anda & enjoy! .

P/s: Untuk lebih berkesan, wajib pakai moisturizer (pelembab) selepas scrubbing ye.
Cara Pemakaian Greentea Mint FaceScrub (2-3 kali seminggu) . 1. Jika dalam keadaan makeup, cuci dengan makeup remover / air biasa terlebih dahulu. . 2. Lap kering wajah anda atau biarkan sedikit air sahaja pada muka. Calit Greentea Mint Face Scrub sebanyak yang anda suka (letakkan banyak sedikit di bahagian hidung) . 3. Letakkan scrub ke wajah anda ( tumpukan pada kawasan yang berparut/berjeragat/cela/kawasan berminyak/bahagian hidung) . 4. Gosok secara perlahan secara circular motion (bulatan) selama 1-2 minit. *Gunakan hujung tapak tangan dalam gerakan membulat untuk lebih merasai butiran scrub!* . 5. Biarkan scrub di wajah dalam 60 saat sebelum bilas supaya segala kebaikan Greentea & Peppermint meresap pada kulit. . 6. Selepas scrub boleh cuci dengan pencuci muka anda. Bilas & lap kering. . 7. Kalau scrubbing malam, boleh sapu night cream pilihan anda & tidur. Kalau scrubbing siang, boleh sapu daycream pilihan anda & enjoy! . P/s: Untuk lebih berkesan, wajib pakai moisturizer (pelembab) selepas scrubbing ye.
💁HEBATNYA SI HIJAU
-
.
.
💁Ramai yang tak tau, jerawat nie berpunca daripada kotoran yang tersumbat dalam kulit kita. Sebab tuh pentingnya untuk kita skrub muka sekurang kurangnya 2x seminggu
-
.
.
💁Hanya dengan skrub korg boleh mencuci muka hingga ke dasar kulit, skrub turut berfungsi menyingkirkan sel kulit mati yang boleh mengakibatkan kulit korg kelihatan kusam
-
.
.
💁Sebab tuh kalau korg perasan, kulit orang yang rajin skrub nie nampak bersih, berseri jer 😍
-
.
.
💁Dengan ekstrak Greentea, Peppermint dan Argan Oil, skrub sejuk keluaran kami memang dilengkapi dengan semua nutrient yang diperlukan kulit. So tak rugi korg nak cuba ❗ 💕 
Wasap emma 014-5286734
💁HEBATNYA SI HIJAU - . . 💁Ramai yang tak tau, jerawat nie berpunca daripada kotoran yang tersumbat dalam kulit kita. Sebab tuh pentingnya untuk kita skrub muka sekurang kurangnya 2x seminggu - . . 💁Hanya dengan skrub korg boleh mencuci muka hingga ke dasar kulit, skrub turut berfungsi menyingkirkan sel kulit mati yang boleh mengakibatkan kulit korg kelihatan kusam - . . 💁Sebab tuh kalau korg perasan, kulit orang yang rajin skrub nie nampak bersih, berseri jer 😍 - . . 💁Dengan ekstrak Greentea, Peppermint dan Argan Oil, skrub sejuk keluaran kami memang dilengkapi dengan semua nutrient yang diperlukan kulit. So tak rugi korg nak cuba ❗ 💕 Wasap emma 014-5286734
Perlu ker berSCRUB dan berMASKER? 
Scrub dan masker wajib sebenarnyer untuk KULIT MUKA 💆 paling paling 3kali SEMINGGU

Kerana ! 
Kerana ! 
Kerana ! *Scrub* berfungsi untuk buang segala sel2 kulit mati. Kalau kulit mati tidak dibersihkan, macam mana kulit nak bernafas & daily skincare pun tak berkesan. Jadi kusam, ada blackhead, whitehead, jerawat & macam2 lagi.

#SCRUB_SEJUK Diformulasi daripada bahan-bahan semula jadi yang banyak manfaat untuk kulit. 🌱EXTRA GREENTEA
🌱EXTRA PEPPERMINT
🌱EXTRA WALNUT
🌱 EXTRA STEMCELL
🌱 EXTRA ARGAN

Jom hapuskan masalah kulit dengan bahan2 scrub yang semula jadi.

Retail: RM 38 sahaja postage RM 8/ SS RM 12 
50 gram 
Tahan 2-3 bulan

Wasap 0124753451
Perlu ker berSCRUB dan berMASKER? Scrub dan masker wajib sebenarnyer untuk KULIT MUKA 💆 paling paling 3kali SEMINGGU Kerana ! Kerana ! Kerana ! *Scrub* berfungsi untuk buang segala sel2 kulit mati. Kalau kulit mati tidak dibersihkan, macam mana kulit nak bernafas & daily skincare pun tak berkesan. Jadi kusam, ada blackhead, whitehead, jerawat & macam2 lagi. #SCRUB_SEJUK  Diformulasi daripada bahan-bahan semula jadi yang banyak manfaat untuk kulit. 🌱EXTRA GREENTEA 🌱EXTRA PEPPERMINT 🌱EXTRA WALNUT 🌱 EXTRA STEMCELL 🌱 EXTRA ARGAN Jom hapuskan masalah kulit dengan bahan2 scrub yang semula jadi. Retail: RM 38 sahaja postage RM 8/ SS RM 12 50 gram Tahan 2-3 bulan Wasap 0124753451
Greentea Mint Face scrub diperbuat daripada abstract greentea dan mint. Apabila di apply di muka ,kulit akan berasa sejuk dan berangin.
_
Fungsi GreenteaMint Face Scrub:- 🌿Membantu menyingkirkan kulit mati dan kusam sekaligus membantu keberkesanan skincare anda 10x ganda
🌿Menghilangkan kotoran yang menyumbatkan pori pori wajah
🌿Membantu menghilangkan eyebag
🌿Mengurangkan muka berminyak sekaligus dapat menghalang jerawat
🌿Membuat kulit wajah kebal dengan sinaran matahari
_

Cara penggunaan:-
🍃Basahkan muka dengan air. Jika muka dalam keaadaab makeup,cuci makeup bagi bersih
🍃Ambil sedikit GreenteaMint Face Scrub, calit pada bahagian muka. Lebihkan pada bahagian T-Zone
🍃Gosok perlahan lahan
🍃Biarkan 1-2 minit untuk memastikan segala kebaikan tea hijau & peppermint meresap pada kulit. Dan cuci
_
Price : RM 38 
Postage RM8 SM| RM10 SS
Greentea Mint Face scrub diperbuat daripada abstract greentea dan mint. Apabila di apply di muka ,kulit akan berasa sejuk dan berangin. _ Fungsi GreenteaMint Face Scrub:- 🌿Membantu menyingkirkan kulit mati dan kusam sekaligus membantu keberkesanan skincare anda 10x ganda 🌿Menghilangkan kotoran yang menyumbatkan pori pori wajah 🌿Membantu menghilangkan eyebag 🌿Mengurangkan muka berminyak sekaligus dapat menghalang jerawat 🌿Membuat kulit wajah kebal dengan sinaran matahari _ Cara penggunaan:- 🍃Basahkan muka dengan air. Jika muka dalam keaadaab makeup,cuci makeup bagi bersih 🍃Ambil sedikit GreenteaMint Face Scrub, calit pada bahagian muka. Lebihkan pada bahagian T-Zone 🍃Gosok perlahan lahan 🍃Biarkan 1-2 minit untuk memastikan segala kebaikan tea hijau & peppermint meresap pada kulit. Dan cuci _ Price : RM 38 Postage RM8 SM| RM10 SS
Testimoni/feedback cust2 yg dah jadi pengguna setia #Greenteamintfacescrub ! .
Wauu nampak sangat laa habis jerawat batu jerawat degil tu makin kecut! 
Jerawat tak boleh membiak dah. Senang hati sentuh kulit wajah yg dulu kasar dah bertukar halus mulus😍 .
.
.
WhatsApp akak 013-5303761
Testimoni/feedback cust2 yg dah jadi pengguna setia #Greenteamintfacescrub  ! . Wauu nampak sangat laa habis jerawat batu jerawat degil tu makin kecut! Jerawat tak boleh membiak dah. Senang hati sentuh kulit wajah yg dulu kasar dah bertukar halus mulus😍 . . . WhatsApp akak 013-5303761
Skin First, Makeup Second.
.
Nak kulit licin smooth dan tahan lama bila mekap, kena lah selalu pakai skrub. Fungsi skrub adalah untuk menanggalkan sel sel kulit mati pada muka tau darling.
.
Bila sel sel kulit mati dah disingkirkan, bukan sahaja mekap nampak smooth malah pakai skincare pun akan lebih berkesan.👍
.
Nak pilih skrub pun kenalah pilih yang selamat dan tak melukakan kulit muka uolls. Dengan #greenteamintfacescrub ni, biji biji halus dari walnut tidak akan melukakan kulit muka tu.
.
Selain itu, ekstrak teh hijau, peppermint, argan oil, dionised water tersangatlah bagus untuk mengecutkan jerawat,mengurangkan jeragat, melicinkan kulit muka dan mengembalikan keserian wajah kita.
.
Kalau nak cerita kebaikan skrub ni sampai besok pun tak habis sebab banyak sangat kelebihan dia. Nak tahu best ke tak best skrub mak kau hijau ni, kenalah cuba dulu.😚
.
Tapi nanti jangan salahkan sis kalau uolls tetiba dari cuba terus jatuh hati sampai taknak berpisah langsung dengan #scrubsejuk ni.😄
.
Price : RM38 exc postage
.
Whatsapp 019-9931220
Whatsapp 019-9931220
Whatsapp 019-9931220
Skin First, Makeup Second. . Nak kulit licin smooth dan tahan lama bila mekap, kena lah selalu pakai skrub. Fungsi skrub adalah untuk menanggalkan sel sel kulit mati pada muka tau darling. . Bila sel sel kulit mati dah disingkirkan, bukan sahaja mekap nampak smooth malah pakai skincare pun akan lebih berkesan.👍 . Nak pilih skrub pun kenalah pilih yang selamat dan tak melukakan kulit muka uolls. Dengan #greenteamintfacescrub  ni, biji biji halus dari walnut tidak akan melukakan kulit muka tu. . Selain itu, ekstrak teh hijau, peppermint, argan oil, dionised water tersangatlah bagus untuk mengecutkan jerawat,mengurangkan jeragat, melicinkan kulit muka dan mengembalikan keserian wajah kita. . Kalau nak cerita kebaikan skrub ni sampai besok pun tak habis sebab banyak sangat kelebihan dia. Nak tahu best ke tak best skrub mak kau hijau ni, kenalah cuba dulu.😚 . Tapi nanti jangan salahkan sis kalau uolls tetiba dari cuba terus jatuh hati sampai taknak berpisah langsung dengan #scrubsejuk  ni.😄 . Price : RM38 exc postage . Whatsapp 019-9931220 Whatsapp 019-9931220 Whatsapp 019-9931220
. @greenteascrub_sejuk .
#codShahAlam
#AeonShahAlam
#GiantShahAlam
.
🍃 *GREENTEA MINT FACE SCRUB* bukan scrub biasa biasa dimana ianya adalah diFORMULASIKAN dari bahan semulajadi yang membantu kulit kembali muda. Ni dia rahsianya! .
🌿 *GREENTEA*
🌿 *PEPPERMINT*
🌿 *WALNUT*
🌿 *STEMCELL*
🌿 *ARGAN*
.
👍 *GREENTEA MINT FACE SCRUB* adalah produk buatan muslim di Malaysia dan mempunyai kelulusan KKM!
.
👍 Harganya hanyalah RM38 sahaja untuk 50GM! .
👍 1 bekas boleh tahan sehingga 2-3 bulan penggunaan.

Berminat klik link dibawah 👇
http://www.wasap.my/60127757971
http://www.wasap.my/60127757971
http://www.wasap.my/60127757971
. 🍃 *GREENTEA MINT FACE SCRUB* bukan scrub biasa biasa dimana ianya adalah diFORMULASIKAN dari bahan semulajadi yang membantu kulit kembali muda. Ni dia rahsianya! . 🌿 *GREENTEA* 🌿 *PEPPERMINT* 🌿 *WALNUT* 🌿 *STEMCELL* 🌿 *ARGAN* . 👍 *GREENTEA MINT FACE SCRUB* adalah produk buatan muslim di Malaysia dan mempunyai kelulusan KKM! . 👍 Harganya hanyalah RM38 sahaja untuk 50GM! . 👍 1 bekas boleh tahan sehingga 2-3 bulan penggunaan. Berminat klik link dibawah 👇 http://www.wasap.my/60127757971 http://www.wasap.my/60127757971 http://www.wasap.my/60127757971
.
🍃 *GREENTEA MINT FACE SCRUB* bukan scrub biasa biasa dimana ianya adalah diFORMULASIKAN dari bahan semulajadi yang membantu kulit kembali muda. Ni dia rahsianya! .
🌿 *GREENTEA*
🌿 *PEPPERMINT*
🌿 *WALNUT*
🌿 *STEMCELL*
🌿 *ARGAN*
.
👍 *GREENTEA MINT FACE SCRUB* adalah produk buatan muslim di Malaysia dan mempunyai kelulusan KKM!
.
👍 Harganya hanyalah RM38 sahaja untuk 50GM! .
👍 1 bekas boleh tahan sehingga 2-3 bulan penggunaan.

Berminat klik link dibawah 👇
http://www.wasap.my/60127757971
http://www.wasap.my/60127757971
http://www.wasap.my/60127757971
. 🍃 *GREENTEA MINT FACE SCRUB* bukan scrub biasa biasa dimana ianya adalah diFORMULASIKAN dari bahan semulajadi yang membantu kulit kembali muda. Ni dia rahsianya! . 🌿 *GREENTEA* 🌿 *PEPPERMINT* 🌿 *WALNUT* 🌿 *STEMCELL* 🌿 *ARGAN* . 👍 *GREENTEA MINT FACE SCRUB* adalah produk buatan muslim di Malaysia dan mempunyai kelulusan KKM! . 👍 Harganya hanyalah RM38 sahaja untuk 50GM! . 👍 1 bekas boleh tahan sehingga 2-3 bulan penggunaan. Berminat klik link dibawah 👇 http://www.wasap.my/60127757971 http://www.wasap.my/60127757971 http://www.wasap.my/60127757971
.
🍃 *GREENTEA MINT FACE SCRUB* bukan scrub biasa biasa dimana ianya adalah diFORMULASIKAN dari bahan semulajadi yang membantu kulit kembali muda. Ni dia rahsianya! .
🌿 *GREENTEA*
🌿 *PEPPERMINT*
🌿 *WALNUT*
🌿 *STEMCELL*
🌿 *ARGAN*
.
👍 *GREENTEA MINT FACE SCRUB* adalah produk buatan muslim di Malaysia dan mempunyai kelulusan KKM!
.
👍 Harganya hanyalah RM38 sahaja untuk 50GM! .
👍 1 bekas boleh tahan sehingga 2-3 bulan penggunaan.

Berminat klik link dibawah 👇
http://www.wasap.my/60127757971
http://www.wasap.my/60127757971
http://www.wasap.my/60127757971
. 🍃 *GREENTEA MINT FACE SCRUB* bukan scrub biasa biasa dimana ianya adalah diFORMULASIKAN dari bahan semulajadi yang membantu kulit kembali muda. Ni dia rahsianya! . 🌿 *GREENTEA* 🌿 *PEPPERMINT* 🌿 *WALNUT* 🌿 *STEMCELL* 🌿 *ARGAN* . 👍 *GREENTEA MINT FACE SCRUB* adalah produk buatan muslim di Malaysia dan mempunyai kelulusan KKM! . 👍 Harganya hanyalah RM38 sahaja untuk 50GM! . 👍 1 bekas boleh tahan sehingga 2-3 bulan penggunaan. Berminat klik link dibawah 👇 http://www.wasap.my/60127757971 http://www.wasap.my/60127757971 http://www.wasap.my/60127757971
Testimoni #sabuncollagennurraysa .
Sekarang tengah promosi
.
FREE POSTAGE utk 3 kotak Sabun, RM 80.
.
Harga asal RM 70 sekotak.
.
📲011-11070427 atau tekan link di page sis
.
#rawatkulit #rawatekzema #rawatpanau #rawatbaubadan #rawatjeragat #rawatjerawat
Kelebihan Nina series yang sangat osem 😍 👉hilangkan parut hitam
👉kulit lebih muda
👉kurangkan kedutan
👉memperbaiki kulit Yang rosak
👉memudarkan parut
👉hilangkan jerawat & kesan penuaan
👉melegakan gatal muka & kekeringan
👉mengurangkan kemerahan kulit yang sensitif
👉mencegah & mengurangkan regangan kulit

P/s:-nak letak dekat bibir yang kering pun boleh tau😘😘😘 untuk order boleh whatsapp link⤵⤵ www.wasap.my/60196838392/ninaseries

#ninaseries #moisturizer #pelembap
#terbaik #kulitkering #anjalkankulit #antipenuaan #rawatkulit #jerawat #kusam
Kelebihan Nina series yang sangat osem 😍 👉hilangkan parut hitam 👉kulit lebih muda 👉kurangkan kedutan 👉memperbaiki kulit Yang rosak 👉memudarkan parut 👉hilangkan jerawat & kesan penuaan 👉melegakan gatal muka & kekeringan 👉mengurangkan kemerahan kulit yang sensitif 👉mencegah & mengurangkan regangan kulit P/s:-nak letak dekat bibir yang kering pun boleh tau😘😘😘 untuk order boleh whatsapp link⤵⤵ www.wasap.my/60196838392/ninaseries #ninaseries  #moisturizer  #pelembap  #terbaik  #kulitkering  #anjalkankulit  #antipenuaan  #rawatkulit  #jerawat  #kusam 
1 bekas RM38 + postage RM8 SM / postage RM12 SS
.
50 gram tahan 2-3 bulan penggunaan
.
Sekarang promosi sampai akhir tahun ni, beli 2 bekas dapat DISKAUN RM5
.
2 bekas RM79 SM / RM83 SS
.
Jom order sekarang. Whatsapp 013-2226105 😘
1 bekas RM38 + postage RM8 SM / postage RM12 SS . 50 gram tahan 2-3 bulan penggunaan . Sekarang promosi sampai akhir tahun ni, beli 2 bekas dapat DISKAUN RM5 . 2 bekas RM79 SM / RM83 SS . Jom order sekarang. Whatsapp 013-2226105 😘
🍃Kandungan Greentea Mint Face Scrub🍃
.
☘ Deionised water ☘
👉🏻 Memberi kelembapan pada kulit
👉🏻 Menghilangkan kotoran yang menyebabkan pori tersumbat
.
☘ Methol (Mint) ☘
👉🏻 Memberi kesegaran dan menghilangkan stress
👉🏻 Mengatasi gatal dan kulit kering
👉🏻 Mengatasi dan menghilangkan bekas jerawat
.
☘ Greentea ☘
👉🏻 Menghilangkan lebam bawah mata
👉🏻 Mencantikan kulit wajah dan sebagai antioksida
.
☘ Argan ☘
👉🏻 Mengurangkan muka berminyak
👉🏻 Mengurangkan masalah kulit kering
👉🏻 Kulit wajah lebih tahan daripada sinaran UV
.
☘ Stemcell ☘
👉🏻 Membantu pemulihan kulit kasar dan kering
👉🏻 Menggantikan sel-sel kulit mati kepada sel kulit baru
👉🏻 Sebagai anti-penuaan
.
☘ Biji-biji Walnut☘
👉🏻 Menanggalkan whitehead dan blackhead
👉🏻 Menyingkirkan lingkaran hitam
👉🏻 Mengatasi kulit kering
👉🏻 Mengatasi masalah jerawat dan parut jerawat
👉🏻 Menyingkirkan bintik hitam
🍃Kandungan Greentea Mint Face Scrub🍃 . ☘ Deionised water ☘ 👉🏻 Memberi kelembapan pada kulit 👉🏻 Menghilangkan kotoran yang menyebabkan pori tersumbat . ☘ Methol (Mint) ☘ 👉🏻 Memberi kesegaran dan menghilangkan stress 👉🏻 Mengatasi gatal dan kulit kering 👉🏻 Mengatasi dan menghilangkan bekas jerawat . ☘ Greentea ☘ 👉🏻 Menghilangkan lebam bawah mata 👉🏻 Mencantikan kulit wajah dan sebagai antioksida . ☘ Argan ☘ 👉🏻 Mengurangkan muka berminyak 👉🏻 Mengurangkan masalah kulit kering 👉🏻 Kulit wajah lebih tahan daripada sinaran UV . ☘ Stemcell ☘ 👉🏻 Membantu pemulihan kulit kasar dan kering 👉🏻 Menggantikan sel-sel kulit mati kepada sel kulit baru 👉🏻 Sebagai anti-penuaan . ☘ Biji-biji Walnut☘ 👉🏻 Menanggalkan whitehead dan blackhead 👉🏻 Menyingkirkan lingkaran hitam 👉🏻 Mengatasi kulit kering 👉🏻 Mengatasi masalah jerawat dan parut jerawat 👉🏻 Menyingkirkan bintik hitam
Kelebihan Greentea Mint Face Scrub
.
🌿 Membantu menyingkirkan kulit mati dan kusam sekaligus membantu keberkesanan skincare anda 10x ganda!
🌿 Mencerahkan kulit  dengan penggunaan berterusan. Pipi kemerahan secara semulajadi!
🌿 Menghilangkan kotoran yang menyumbatkan pori2 wajah
🌿 Menghilangkan lebam bawah mata
🌿 Mengurangkan muka berminyak sekaligus dapat halang kehadiran jerawat
🌿 Membuatkan kulit wajah kebal dengan sinaran matahari
🌿 Menanggalkan whitehead & blackhead!
🌿 Memberi kesegaran dan ketenangan dengan aroma greentea dan mint
.
Dah tahu kelebihan, jom order. Wasap 013-2226105 😍
Kelebihan Greentea Mint Face Scrub . 🌿 Membantu menyingkirkan kulit mati dan kusam sekaligus membantu keberkesanan skincare anda 10x ganda! 🌿 Mencerahkan kulit dengan penggunaan berterusan. Pipi kemerahan secara semulajadi! 🌿 Menghilangkan kotoran yang menyumbatkan pori2 wajah 🌿 Menghilangkan lebam bawah mata 🌿 Mengurangkan muka berminyak sekaligus dapat halang kehadiran jerawat 🌿 Membuatkan kulit wajah kebal dengan sinaran matahari 🌿 Menanggalkan whitehead & blackhead! 🌿 Memberi kesegaran dan ketenangan dengan aroma greentea dan mint . Dah tahu kelebihan, jom order. Wasap 013-2226105 😍
sebelum tido, Cik Ijau calit sikit #greenteamintfacescrub kt jerawat baru nak naik, pagi esokkk nie bangun confirm dah kecut jerawat uollss 😘
.
.
.
💁Cara Pemakaian Greentea Mint FaceScrub
( 2-3 kali seminggu) ⤵⤵⤵
.
.
1. 💃Jika dalam keadaan makeup, cuci dengan makeup remover / air biasa terlebih dahulu. .
.
2.💃 Lap kering wajah anda atau biarkan sedikit air sahaja pada muka. Calit Greentea Mint Face Scrub sebanyak yang anda suka ( letakkan banyak sedikit di bahagian hidung )
.
.
3. 💃Letakkan scrub ke wajah anda ( tumpukan pada kawasan yang berparut/berjeragat/cela/kawasan berminyak/bahagian hidung )
.
.
4.💃 Gosok secara perlahan secara circular motion (bulatan) selama 1-2 minit.
*Gunakan hujung tapak tangan dalam gerakan membulat untuk lebih merasai butiran scrub❗*
.
.
5.💃 Biarkan scrub di wajah dalam 60 saat sebelum bilas supaya segala kebaikan Greentea & Peppermint meresap pada kulit.
.
.
6. 💃Selepas scrub boleh cuci dengan pencuci muka anda. Bilas & lap kering. .
.
7. 💃Kalau scrubbing malam, boleh sapu night cream pilihan anda & tidur. Kalau scrubbing siang, boleh sapu daycream pilihan anda & enjoy ❗ .
.
P/s: Untuk lebih berkesan, wajib pakai moisturizer (pelembab) selepas scrubbing ye.
sebelum tido, Cik Ijau calit sikit #greenteamintfacescrub  kt jerawat baru nak naik, pagi esokkk nie bangun confirm dah kecut jerawat uollss 😘 . . . 💁Cara Pemakaian Greentea Mint FaceScrub ( 2-3 kali seminggu) ⤵⤵⤵ . . 1. 💃Jika dalam keadaan makeup, cuci dengan makeup remover / air biasa terlebih dahulu. . . 2.💃 Lap kering wajah anda atau biarkan sedikit air sahaja pada muka. Calit Greentea Mint Face Scrub sebanyak yang anda suka ( letakkan banyak sedikit di bahagian hidung ) . . 3. 💃Letakkan scrub ke wajah anda ( tumpukan pada kawasan yang berparut/berjeragat/cela/kawasan berminyak/bahagian hidung ) . . 4.💃 Gosok secara perlahan secara circular motion (bulatan) selama 1-2 minit. *Gunakan hujung tapak tangan dalam gerakan membulat untuk lebih merasai butiran scrub❗* . . 5.💃 Biarkan scrub di wajah dalam 60 saat sebelum bilas supaya segala kebaikan Greentea & Peppermint meresap pada kulit. . . 6. 💃Selepas scrub boleh cuci dengan pencuci muka anda. Bilas & lap kering. . . 7. 💃Kalau scrubbing malam, boleh sapu night cream pilihan anda & tidur. Kalau scrubbing siang, boleh sapu daycream pilihan anda & enjoy ❗ . . P/s: Untuk lebih berkesan, wajib pakai moisturizer (pelembab) selepas scrubbing ye.
Rawat dan lindungi kulit wajah anda dengan set vitamin c series🤗.
.
.❤️VITAMIN C GENTLE CLEANSER 60ml/ Rm39 👉🏻Mencuci dan membersihkan kulit wajah dengan sempurna 😍.
.
. ❤️VITAMIN C SERUM 15ml/Rm90 👉🏻Merawat dan membelai kulit wajah dengan kekuatan 10x vitamin C😍.
.
. ❤️VITAMIN C MOUSTURIZING CREAM 15g /Rm39 👉🏻Melembapkan dan melindungi kulirlt wajah daripada cela😍.
.
.

Nanti duluuu kita adaaa.
.👇🏻👇🏻👇🏻 .
.
🎉🎉🎉YEAR END SALE UP TO 20% JIMAT UOLLS😍😍😍. .
.

Whatsapp sue👉🏻 018-234 2400.
.
.❤️Agents sah VCSA-id VCS130💕
Rawat dan lindungi kulit wajah anda dengan set vitamin c series🤗. . .❤️VITAMIN C GENTLE CLEANSER 60ml/ Rm39 👉🏻Mencuci dan membersihkan kulit wajah dengan sempurna 😍. . . ❤️VITAMIN C SERUM 15ml/Rm90 👉🏻Merawat dan membelai kulit wajah dengan kekuatan 10x vitamin C😍. . . ❤️VITAMIN C MOUSTURIZING CREAM 15g /Rm39 👉🏻Melembapkan dan melindungi kulirlt wajah daripada cela😍. . . Nanti duluuu kita adaaa. .👇🏻👇🏻👇🏻 . . 🎉🎉🎉YEAR END SALE UP TO 20% JIMAT UOLLS😍😍😍. . . Whatsapp sue👉🏻 018-234 2400. . .❤️Agents sah VCSA-id VCS130💕
Kandungan Greentea Mint Face Scrub

Deionised water, Menthol (Mint), Greentea, Walnut, Stemcell, Argan & Pewarna serta Pewangi yang dibenarkan.
.
Greentea Mint Face Scrub diformulasi dari bahan-bahan terhebat iaitu bahan semulajadi seperti greentea (teh hijau) dan peppermint yang terlalu banyak khasiat untuk kulit wajah.
.
Fungsi Greentea Mint Face Scrub
.
🌿 Membantu menyingkirkan kulit mati dan kusam sekaligus membantu keberkesanan skincare anda 10x ganda!
🌿 Mencerahkan kulit dengan penggunaan berterusan
🌿 Menghilangkan kotoran yang menyumbatkan pori2 wajah
🌿 Menghilangkan lebam bawah mata
🌿 Mengurangkan muka berminyak sekaligus dapat halang kehadiran jerawat
🌿 Membuatkan kulit wajah kebal dengan sinaran matahari
🌿 Memberi kesegaran dan ketenangan dengan aroma greentea dan peppermint! -
Kandungan Greentea Mint Face Scrub Deionised water, Menthol (Mint), Greentea, Walnut, Stemcell, Argan & Pewarna serta Pewangi yang dibenarkan. . Greentea Mint Face Scrub diformulasi dari bahan-bahan terhebat iaitu bahan semulajadi seperti greentea (teh hijau) dan peppermint yang terlalu banyak khasiat untuk kulit wajah. . Fungsi Greentea Mint Face Scrub . 🌿 Membantu menyingkirkan kulit mati dan kusam sekaligus membantu keberkesanan skincare anda 10x ganda! 🌿 Mencerahkan kulit dengan penggunaan berterusan 🌿 Menghilangkan kotoran yang menyumbatkan pori2 wajah 🌿 Menghilangkan lebam bawah mata 🌿 Mengurangkan muka berminyak sekaligus dapat halang kehadiran jerawat 🌿 Membuatkan kulit wajah kebal dengan sinaran matahari 🌿 Memberi kesegaran dan ketenangan dengan aroma greentea dan peppermint! -
Kandungan Greentea Mint Face Scrub

Deionised water, Menthol (Mint), Greentea, Walnut, Stemcell, Argan & Pewarna serta Pewangi yang dibenarkan.
.
Greentea Mint Face Scrub diformulasi dari bahan-bahan terhebat iaitu bahan semulajadi seperti greentea (teh hijau) dan peppermint yang terlalu banyak khasiat untuk kulit wajah.
.
Fungsi Greentea Mint Face Scrub
.
🌿 Membantu menyingkirkan kulit mati dan kusam sekaligus membantu keberkesanan skincare anda 10x ganda!
🌿 Mencerahkan kulit dengan penggunaan berterusan
🌿 Menghilangkan kotoran yang menyumbatkan pori2 wajah
🌿 Menghilangkan lebam bawah mata
🌿 Mengurangkan muka berminyak sekaligus dapat halang kehadiran jerawat
🌿 Membuatkan kulit wajah kebal dengan sinaran matahari
🌿 Memberi kesegaran dan ketenangan dengan aroma greentea dan peppermint! -
Kandungan Greentea Mint Face Scrub Deionised water, Menthol (Mint), Greentea, Walnut, Stemcell, Argan & Pewarna serta Pewangi yang dibenarkan. . Greentea Mint Face Scrub diformulasi dari bahan-bahan terhebat iaitu bahan semulajadi seperti greentea (teh hijau) dan peppermint yang terlalu banyak khasiat untuk kulit wajah. . Fungsi Greentea Mint Face Scrub . 🌿 Membantu menyingkirkan kulit mati dan kusam sekaligus membantu keberkesanan skincare anda 10x ganda! 🌿 Mencerahkan kulit dengan penggunaan berterusan 🌿 Menghilangkan kotoran yang menyumbatkan pori2 wajah 🌿 Menghilangkan lebam bawah mata 🌿 Mengurangkan muka berminyak sekaligus dapat halang kehadiran jerawat 🌿 Membuatkan kulit wajah kebal dengan sinaran matahari 🌿 Memberi kesegaran dan ketenangan dengan aroma greentea dan peppermint! -
Gorgeous Serum •Kaya dengan habatus sauda organik sebagai sumber khasiat kulit.
•Mengandungi P-terra & Callogen
•Melembabkan kulit dan kulit kelihatan tidak berminyak
•Mencerah dan merawat kulit wajah
•Kulit lebih 'glowing' seawal 3 minit dengan penggunaan blossom cake foundation.

For info & order kindly whatsapp 019 6371825

#imanniskincare #gorgeousSerum #skincare #habatussauda #cantik #kulit #fattzura #mycoffeprince #teamdani #teamraikal #fazura #fattahamin #rawatkulit #murah
Gorgeous Serum •Kaya dengan habatus sauda organik sebagai sumber khasiat kulit. •Mengandungi P-terra & Callogen •Melembabkan kulit dan kulit kelihatan tidak berminyak •Mencerah dan merawat kulit wajah •Kulit lebih 'glowing' seawal 3 minit dengan penggunaan blossom cake foundation. For info & order kindly whatsapp 019 6371825 #imanniskincare  #gorgeousSerum  #skincare  #habatussauda  #cantik  #kulit  #fattzura  #mycoffeprince  #teamdani  #teamraikal  #fazura  #fattahamin  #rawatkulit  #murah 
💁Greentea Mint Face Scrub VIRAL ❗
.
.
.
Scrub apa ni ❓ Sejuk ❓ Lembut untuk muka ❓Ketagih ❓ Inilah dia ⤵⤵⤵⤵⤵⤵⤵
.
.
.
#GREENTEAMINTFACESCRUB
.
.
💁Scrub ni tengah HOT MELETOP tau ! Ramai dah jatuh hati dengan SCRUB ni ! Sebab apa ❓Greentea Mint Face Scrub
.
.
Kami ada beratus-ratus testimoni yang berjaya ❗
.
.
✔Menyingkirkan sel kulit mati & kusam
✔Membersihkan kotoran dari dalam liang pori
✔ Mengecilkan liang pori
✔ Mengecutkan & merawat jerawat
✔ Memudarkan parut jerawat/jeragat
✔ Menanggalkan white/blackhead
✔ Mencerah, melembutkan & melembabkan kulit
.
.
💁Bahan yang digunakan tersangat la BERKUALITI
✔EXTRA Green Tea
✔EXTRA Argan Oil
✔ EXTRA Walnut
✔EXTRA Stemcell
✔EXTRA Peppermint
.
.
.
🍀Semestinya LULUS KKM
.
. 🍀Retail: RM 38 Postage Rm 8/ SS Rm 12 .
.
🍀Kandungan :50gm 🍀Penggunaan : 2-3 bulan camtu
💁Greentea Mint Face Scrub VIRAL ❗ . . . Scrub apa ni ❓ Sejuk ❓ Lembut untuk muka ❓Ketagih ❓ Inilah dia ⤵⤵⤵⤵⤵⤵⤵ . . . #GREENTEAMINTFACESCRUB  . . 💁Scrub ni tengah HOT MELETOP tau ! Ramai dah jatuh hati dengan SCRUB ni ! Sebab apa ❓Greentea Mint Face Scrub . . Kami ada beratus-ratus testimoni yang berjaya ❗ . . ✔Menyingkirkan sel kulit mati & kusam ✔Membersihkan kotoran dari dalam liang pori ✔ Mengecilkan liang pori ✔ Mengecutkan & merawat jerawat ✔ Memudarkan parut jerawat/jeragat ✔ Menanggalkan white/blackhead ✔ Mencerah, melembutkan & melembabkan kulit . . 💁Bahan yang digunakan tersangat la BERKUALITI ✔EXTRA Green Tea ✔EXTRA Argan Oil ✔ EXTRA Walnut ✔EXTRA Stemcell ✔EXTRA Peppermint . . . 🍀Semestinya LULUS KKM . . 🍀Retail: RM 38 Postage Rm 8/ SS Rm 12 . . 🍀Kandungan :50gm 🍀Penggunaan : 2-3 bulan camtu
Wow, terdapat banyak khasiat Green Tea yang terkandung di dalam Green Tea Mint Face Scrub ni. 
Jom wasap 013-2582878 untuk lebih info
Wow, terdapat banyak khasiat Green Tea yang terkandung di dalam Green Tea Mint Face Scrub ni. Jom wasap 013-2582878 untuk lebih info
Greentea Mint Face scrub diperbuat daripada abstract greentea dan mint. Apabila di apply di muka ,kulit akan berasa sejuk dan berangin.
_
Fungsi GreenteaMint Face Scrub:-
🌿Membantu menyingkirkan kulit mati dan kusam sekaligus membantu keberkesanan skincare anda 10x ganda
🌿Menghilangkan kotoran yang menyumbatkan pori pori wajah
🌿Membantu menghilangkan eyebag
🌿Mengurangkan muka berminyak sekaligus dapat menghalang jerawat
🌿Membuat kulit wajah kebal dengan sinaran matahari
_
Cara penggunaan:-
🍃Basahkan muka dengan air. Jika muka dalam keaadaab makeup,cuci makeup bagi bersih
🍃Ambil sedikit GreenteaMint Face Scrub, calit pada bahagian muka. Lebihkan pada bahagian T-Zone
🍃Gosok perlahan lahan
🍃Biarkan 1-2 minit untuk memastikan segala kebaikan tea hijau & peppermint meresap pada kulit. Dan cuci 
_
Price : RM 38 
Postage RM8 SM| RM12 SS
_
Whatsapp 0194440077
Greentea Mint Face scrub diperbuat daripada abstract greentea dan mint. Apabila di apply di muka ,kulit akan berasa sejuk dan berangin. _ Fungsi GreenteaMint Face Scrub:- 🌿Membantu menyingkirkan kulit mati dan kusam sekaligus membantu keberkesanan skincare anda 10x ganda 🌿Menghilangkan kotoran yang menyumbatkan pori pori wajah 🌿Membantu menghilangkan eyebag 🌿Mengurangkan muka berminyak sekaligus dapat menghalang jerawat 🌿Membuat kulit wajah kebal dengan sinaran matahari _ Cara penggunaan:- 🍃Basahkan muka dengan air. Jika muka dalam keaadaab makeup,cuci makeup bagi bersih 🍃Ambil sedikit GreenteaMint Face Scrub, calit pada bahagian muka. Lebihkan pada bahagian T-Zone 🍃Gosok perlahan lahan 🍃Biarkan 1-2 minit untuk memastikan segala kebaikan tea hijau & peppermint meresap pada kulit. Dan cuci _ Price : RM 38 Postage RM8 SM| RM12 SS _ Whatsapp 0194440077
Sebab ramai lagi yang tak tahu kelebihan Greentea Mint Face Scrub nie, hari nie sis nak share kat uollsss 🌱
.
Nie baru 7 ok! Banyak lagi kebaikan lain, tapi sis malas nak citer panjang. Uolls kena rasa sendiri magic power skrub sejuk nie. Bila dah rasa sekali, confirm jatuh cintaaaa 💕
.
Sebarang pertanyaan atau pembelian boleh lar DM or click link whatsapp kat bio tuh yer. Jangan segan-segan 🙈
Sebab ramai lagi yang tak tahu kelebihan Greentea Mint Face Scrub nie, hari nie sis nak share kat uollsss 🌱 . Nie baru 7 ok! Banyak lagi kebaikan lain, tapi sis malas nak citer panjang. Uolls kena rasa sendiri magic power skrub sejuk nie. Bila dah rasa sekali, confirm jatuh cintaaaa 💕 . Sebarang pertanyaan atau pembelian boleh lar DM or click link whatsapp kat bio tuh yer. Jangan segan-segan 🙈
Sebab ramai lagi yang tak tahu kelebihan Greentea Mint Face Scrub nie, hari nie sis nak share kat uollsss 🌱
.
Nie baru 7 ok! Banyak lagi kebaikan lain, tapi sis malas nak citer panjang. Uolls kena rasa sendiri magic power skrub sejuk nie. Bila dah rasa sekali, confirm jatuh cintaaaa 💕
.
Sebarang pertanyaan atau pembelian boleh lar DM or click link whatsapp kat bio tuh yer. Jangan segan-segan 🙈
Sebab ramai lagi yang tak tahu kelebihan Greentea Mint Face Scrub nie, hari nie sis nak share kat uollsss 🌱 . Nie baru 7 ok! Banyak lagi kebaikan lain, tapi sis malas nak citer panjang. Uolls kena rasa sendiri magic power skrub sejuk nie. Bila dah rasa sekali, confirm jatuh cintaaaa 💕 . Sebarang pertanyaan atau pembelian boleh lar DM or click link whatsapp kat bio tuh yer. Jangan segan-segan 🙈
🌸GREENTEA MINT FACE SCRUB🌸

100% Organic 
13 MANFAAT "GREENTEA MINT FACE SCRUB" 🍀Mencerahkan kulit wajah 🍀Menghilangkan parut degil
🍀Menanggalkan sel-sel kulit mati
🍀 Melembutkan kulit wajah
🍀 Menghilangkan biji halus pada wajah
🍀Mengelakkan penumbuhan jeragat pada kulit
🍀Melembapkan kulit wajah
🍀 Menutrisi kulit wajah
🍀Mengelakkan jangkitan kuman pada kulit wajah (mengandungi antioksidan)
🍀Menyembuhkan jerawat dengan cepat
🍀 Membuang sel-sel kimia pada kulit akibat penggunaan krim penjagaan kulit wajah (skincare)
🍀Menglowingkan kulit wajah dengan cepat 🍀Membuka liang pernafasan kulit supaya kulit wajah sentiasa sihat dan berseri

Cara penggunaan:
🐝Step 1
* Usap dan gosok pada kulit wajah dibahagian bermasalah seperti hidung,jerawat, parut jerawat,jeragat dalam kiraan beberapa minit (lebih kurang 5 minit) dan biarkan scrub meresap ke dalam kulit selama seminit kemudian bilas dengan air sehingga bersih 🐝Step 2
* Selepas itu , cuci wajah anda seperti biasa menggunakan pembersih wajah, dan untuk lebih efektif sapu pelembab@moisturiser untuk mendapat kesan yang lebih cepat.

Sesuai digunakan pada golongan remaja dan dewasa. Yang mempunyai masalah kulit wajah sangat digalakkan menggunakan #greenteamintfacescrub Lelaki dan perempuan ✔
-----------------------------------
Price of GREENTEA MINT 
HARGA RM38 + postage rm8 sm
🌸GREENTEA MINT FACE SCRUB🌸 100% Organic 13 MANFAAT "GREENTEA MINT FACE SCRUB" 🍀Mencerahkan kulit wajah 🍀Menghilangkan parut degil 🍀Menanggalkan sel-sel kulit mati 🍀 Melembutkan kulit wajah 🍀 Menghilangkan biji halus pada wajah 🍀Mengelakkan penumbuhan jeragat pada kulit 🍀Melembapkan kulit wajah 🍀 Menutrisi kulit wajah 🍀Mengelakkan jangkitan kuman pada kulit wajah (mengandungi antioksidan) 🍀Menyembuhkan jerawat dengan cepat 🍀 Membuang sel-sel kimia pada kulit akibat penggunaan krim penjagaan kulit wajah (skincare) 🍀Menglowingkan kulit wajah dengan cepat 🍀Membuka liang pernafasan kulit supaya kulit wajah sentiasa sihat dan berseri Cara penggunaan: 🐝Step 1 * Usap dan gosok pada kulit wajah dibahagian bermasalah seperti hidung,jerawat, parut jerawat,jeragat dalam kiraan beberapa minit (lebih kurang 5 minit) dan biarkan scrub meresap ke dalam kulit selama seminit kemudian bilas dengan air sehingga bersih 🐝Step 2 * Selepas itu , cuci wajah anda seperti biasa menggunakan pembersih wajah, dan untuk lebih efektif sapu pelembab@moisturiser untuk mendapat kesan yang lebih cepat. Sesuai digunakan pada golongan remaja dan dewasa. Yang mempunyai masalah kulit wajah sangat digalakkan menggunakan #greenteamintfacescrub  Lelaki dan perempuan ✔ ----------------------------------- Price of GREENTEA MINT HARGA RM38 + postage rm8 sm
Sebab ramai lagi yang tak tahu kelebihan Greentea Mint Face Scrub nie, hari nie sis nak share kat uollsss 🌱
.
Nie baru 7 ok! Banyak lagi kebaikan lain, tapi sis malas nak citer panjang. Uolls kena rasa sendiri magic power skrub sejuk nie. Bila dah rasa sekali, confirm jatuh cintaaaa 💕
.
Sebarang pertanyaan atau pembelian boleh lar DM or click link whatsapp kat bio tuh yer. Jangan segan-segan 🙈
Sebab ramai lagi yang tak tahu kelebihan Greentea Mint Face Scrub nie, hari nie sis nak share kat uollsss 🌱 . Nie baru 7 ok! Banyak lagi kebaikan lain, tapi sis malas nak citer panjang. Uolls kena rasa sendiri magic power skrub sejuk nie. Bila dah rasa sekali, confirm jatuh cintaaaa 💕 . Sebarang pertanyaan atau pembelian boleh lar DM or click link whatsapp kat bio tuh yer. Jangan segan-segan 🙈
Sebab ramai lagi yang tak tahu kelebihan Greentea Mint Face Scrub nie, hari nie sis nak share kat uollsss 🌱
.
Nie baru 7 ok! Banyak lagi kebaikan lain, tapi sis malas nak citer panjang. Uolls kena rasa sendiri magic power skrub sejuk nie. Bila dah rasa sekali, confirm jatuh cintaaaa 💕
.
Sebarang pertanyaan atau pembelian boleh lar DM or click link whatsapp kat bio tuh yer. Jangan segan-segan 🙈
.
Sebab ramai lagi yang tak tahu kelebihan Greentea Mint Face Scrub nie, hari nie sis nak share kat uollsss 🌱 . Nie baru 7 ok! Banyak lagi kebaikan lain, tapi sis malas nak citer panjang. Uolls kena rasa sendiri magic power skrub sejuk nie. Bila dah rasa sekali, confirm jatuh cintaaaa 💕 . Sebarang pertanyaan atau pembelian boleh lar DM or click link whatsapp kat bio tuh yer. Jangan segan-segan 🙈 .
.
Scrub sejuk #1 di Malaysia
. Scrub sejuk #1  di Malaysia
Feedback 💚
•
#GreenteaMintFaceScrub
•
Cuba Zoom wajah wajah jelita Customer yang guna Scrub Viral ni 😆
Feedback 💚 • #GreenteaMintFaceScrub  • Cuba Zoom wajah wajah jelita Customer yang guna Scrub Viral ni 😆
GREENTEA MINT FACE SCRUB
_____________________________
Bukan scrub biasa biasa dimana ianya diFORMULASIKAN dari bahan semulajadi yang membantu kulit kembali muda! 
Ini rahsianya: 
_____________
●GREENTEA
●MINT
●WALNUT
●STEMCELL
●ARGAN

GreenTea Mint Face Scrub adalah produk buatan Muslim diMalaysia yang mempunyai kelulusan KKM!

KELEBIHAN DAN FUNGSI GREENTEA MINT FACE SCRUB
___________________________
Membantu menyingkirkan kulit mati dan kusam sekaligus membantu keberkesanan skincare anda 10x ganda.

Mencerahkan kulit dengan penggunaan berterusan. Pipi kemerahan secara semulajadi.

Menghilangkan kotoran yang menyumbatkan poripori wajah.

Menghilangkan lebam bawah mata.

Mengurangkan muka berminyak sekaligus dapat halang kehadiran jerawat.

Membuat kulit wajah kebal dengan sinaran matahari.

Menanggalkan whitehead dan blackhead.

Memberikan kesegaran dan ketenangan dengan aroma greentea dan mint.

Harganya hanyalah RM38 sahaja untuk 50GM! 
Sebekas tahan 2 - 3 bulan penggunaan. Sangat jimat!

DM or whatsapp +012-9452419
GREENTEA MINT FACE SCRUB _____________________________ Bukan scrub biasa biasa dimana ianya diFORMULASIKAN dari bahan semulajadi yang membantu kulit kembali muda! Ini rahsianya: _____________ ●GREENTEA ●MINT ●WALNUT ●STEMCELL ●ARGAN GreenTea Mint Face Scrub adalah produk buatan Muslim diMalaysia yang mempunyai kelulusan KKM! KELEBIHAN DAN FUNGSI GREENTEA MINT FACE SCRUB ___________________________ Membantu menyingkirkan kulit mati dan kusam sekaligus membantu keberkesanan skincare anda 10x ganda. Mencerahkan kulit dengan penggunaan berterusan. Pipi kemerahan secara semulajadi. Menghilangkan kotoran yang menyumbatkan poripori wajah. Menghilangkan lebam bawah mata. Mengurangkan muka berminyak sekaligus dapat halang kehadiran jerawat. Membuat kulit wajah kebal dengan sinaran matahari. Menanggalkan whitehead dan blackhead. Memberikan kesegaran dan ketenangan dengan aroma greentea dan mint. Harganya hanyalah RM38 sahaja untuk 50GM! Sebekas tahan 2 - 3 bulan penggunaan. Sangat jimat! DM or whatsapp +012-9452419
Korang kulit jenis apa?
-
Kulit sensitif ker, berminyak ker, kering ker, jangan takut nak cuba Greentea Mint Face Scrub nie, sebab skrub sejuk nie memang diformulasikan untuk semua jenis kulit 💕
-
Setiap kandungan dalam skrub sejuk nie selamat untuk semua jenis kulit. Satu produk untuk semua! Amazing kan? 😍
Korang kulit jenis apa? - Kulit sensitif ker, berminyak ker, kering ker, jangan takut nak cuba Greentea Mint Face Scrub nie, sebab skrub sejuk nie memang diformulasikan untuk semua jenis kulit 💕 - Setiap kandungan dalam skrub sejuk nie selamat untuk semua jenis kulit. Satu produk untuk semua! Amazing kan? 😍
GREENTEA MINT FACE SCRUB
_____________________________
Bukan scrub biasa biasa dimana ianya diFORMULASIKAN dari bahan semulajadi yang membantu kulit kembali muda! 
Ini rahsianya: 
_____________
●GREENTEA
●MINT
●WALNUT
●STEMCELL
●ARGAN

GreenTea Mint Face Scrub adalah produk buatan Muslim diMalaysia yang mempunyai kelulusan KKM!

KELEBIHAN DAN FUNGSI GREENTEA MINT FACE SCRUB
___________________________
Membantu menyingkirkan kulit mati dan kusam sekaligus membantu keberkesanan skincare anda 10x ganda.

Mencerahkan kulit dengan penggunaan berterusan. Pipi kemerahan secara semulajadi.

Menghilangkan kotoran yang menyumbatkan poripori wajah.

Menghilangkan lebam bawah mata.

Mengurangkan muka berminyak sekaligus dapat halang kehadiran jerawat.

Membuat kulit wajah kebal dengan sinaran matahari.

Menanggalkan whitehead dan blackhead.

Memberikan kesegaran dan ketenangan dengan aroma greentea dan mint.

Harganya hanyalah RM38 sahaja untuk 50GM! 
Sebekas tahan 2 - 3 bulan penggunaan. Sangat jimat!

DM or whatsapp +012-9452419
GREENTEA MINT FACE SCRUB _____________________________ Bukan scrub biasa biasa dimana ianya diFORMULASIKAN dari bahan semulajadi yang membantu kulit kembali muda! Ini rahsianya: _____________ ●GREENTEA ●MINT ●WALNUT ●STEMCELL ●ARGAN GreenTea Mint Face Scrub adalah produk buatan Muslim diMalaysia yang mempunyai kelulusan KKM! KELEBIHAN DAN FUNGSI GREENTEA MINT FACE SCRUB ___________________________ Membantu menyingkirkan kulit mati dan kusam sekaligus membantu keberkesanan skincare anda 10x ganda. Mencerahkan kulit dengan penggunaan berterusan. Pipi kemerahan secara semulajadi. Menghilangkan kotoran yang menyumbatkan poripori wajah. Menghilangkan lebam bawah mata. Mengurangkan muka berminyak sekaligus dapat halang kehadiran jerawat. Membuat kulit wajah kebal dengan sinaran matahari. Menanggalkan whitehead dan blackhead. Memberikan kesegaran dan ketenangan dengan aroma greentea dan mint. Harganya hanyalah RM38 sahaja untuk 50GM! Sebekas tahan 2 - 3 bulan penggunaan. Sangat jimat! DM or whatsapp +012-9452419
Korang kulit jenis apa?
-
Kulit sensitif ker, berminyak ker, kering ker, jangan takut nak cuba Greentea Mint Face Scrub nie, sebab skrub sejuk nie memang diformulasikan untuk semua jenis kulit 💕
-
Setiap kandungan dalam skrub sejuk nie selamat untuk semua jenis kulit. Satu produk untuk semua! Amazing kan? 😍
Korang kulit jenis apa? - Kulit sensitif ker, berminyak ker, kering ker, jangan takut nak cuba Greentea Mint Face Scrub nie, sebab skrub sejuk nie memang diformulasikan untuk semua jenis kulit 💕 - Setiap kandungan dalam skrub sejuk nie selamat untuk semua jenis kulit. Satu produk untuk semua! Amazing kan? 😍
Korang kulit jenis apa?
-
Kulit sensitif ker, berminyak ker, kering ker, jangan takut nak cuba Greentea Mint Face Scrub nie, sebab skrub sejuk nie memang diformulasikan untuk semua jenis kulit 💕
-
Setiap kandungan dalam skrub sejuk nie selamat untuk semua jenis kulit. Satu produk untuk semua! Amazing kan? 😍
Korang kulit jenis apa? - Kulit sensitif ker, berminyak ker, kering ker, jangan takut nak cuba Greentea Mint Face Scrub nie, sebab skrub sejuk nie memang diformulasikan untuk semua jenis kulit 💕 - Setiap kandungan dalam skrub sejuk nie selamat untuk semua jenis kulit. Satu produk untuk semua! Amazing kan? 😍
💐 SUPER FANTASTIC SALE 💐
.
.
Set jimat RM60! Boleh share dengan kawan-kawan 😉
.
BCC x 2
Facemist x 2
MASCARA x 2
BRUSH
Normal price : RM430
NOW : RM350
.
.
FREE POSTAGE & SPECIAL GIFT UNTUK SAYANG SEMUA 😘
.
.
Whatsapp Farah 016-4735248 atau klik link whatsapp di bio 🤗
.
.
#dyxycosmetics 
#dyxypekan 
#dyxypahang
💐 SUPER FANTASTIC SALE 💐 . . Set jimat RM60! Boleh share dengan kawan-kawan 😉 . BCC x 2 Facemist x 2 MASCARA x 2 BRUSH Normal price : RM430 NOW : RM350 . . FREE POSTAGE & SPECIAL GIFT UNTUK SAYANG SEMUA 😘 . . Whatsapp Farah 016-4735248 atau klik link whatsapp di bio 🤗 . . #dyxycosmetics  #dyxypekan  #dyxypahang 
💐  SUPER FLASH SALE 💐
.
.
SET JIMAT RM65 😱😱😱
BCC x 2
MASCARA x 2
Normal price : RM300
NOW : RM235
.
.
FREE POSTAGE & SPECIAL GIFT UTK AWAK SEMUA 😘
.
.
Whatsapp 016-473 5248 atau klik link whatsapp di bio 🤗
.
.
#dyxycosmetics 
#dyxylover
#dyxypekan 
#dyxyumppekan
💐 SUPER FLASH SALE 💐 . . SET JIMAT RM65 😱😱😱 BCC x 2 MASCARA x 2 Normal price : RM300 NOW : RM235 . . FREE POSTAGE & SPECIAL GIFT UTK AWAK SEMUA 😘 . . Whatsapp 016-473 5248 atau klik link whatsapp di bio 🤗 . . #dyxycosmetics  #dyxylover  #dyxypekan  #dyxyumppekan 
Kandungan utama VITAMIN C SERUM by Annona:

1️⃣ Vitamin C
◾️ Mencegah dan memperbaiki sel kulit yang rosak akibat sinaran UV matahari, jerawat dan salah pakai kosmetik.
◾️ Meransang penghasilan kolagen secara semulajadi.
◾️ Mengurangkan tompok hitam pada kulit.
◾️ Meningkatkan keanjalan kulit.
◾️ Memberikan kesan cerah sekata 
2️⃣ Glutathione
◾️ Digelar 'Mother of Antioxidant' kerana kuasa antioksidannya yang sangat kuat dan mampu mencerahkan kulit yang kusam.
◾️ Menghaluskan dan mengecilkan liang pori.
◾️ Mengawal masalah kulit yang selalu naik jerawat.
◾️ Memudarkan parut. 
3️⃣ Asid Hyaluronik
◾️ Memelihara kelembapan pada kulit
◾️ Membuatkan kulit lebih licin, halus dan lebih anjal. 
4️⃣ Ekstrak daun Saxifraga
◾️ Mempunyai kesan pencerahan pada kulit. ◾️ Bersifat astringent , iaitu mengetatkan liang pori yang besar. 
5️⃣ Ekstrak akar pokok Peony
◾️ Digunakan secara meluas dalam kosmetik di Jepun untuk kesan pencerahan kulit. ◾️ Bersifat anti radang, ia membantu mengurangkan sensitiviti pada kulit. ◾️ Memberikan kesan glowing dan menaikkan seri wajah. 
6️⃣ Ekstrak akar pokok Skullcap
◾️ Melembapkan kulit.
◾️ Melindungi kulit dari kerosakan akibat sinaran UV.
◾️ Membantu meredakan kulit yang sensitif.

7️⃣ Ekstrak buah Delima
◾️ Melawan penuaan dan sebagai anti kedut.

#vcsannona #vcsannonadungun #annona #dungun #vitamincserum #vitamincserumannona #terengganu #coddungun #serumjeragat #serummurah #parutpudar #poriterbuka #jeragathilang #kualaterengganu #rawatkulit
Kandungan utama VITAMIN C SERUM by Annona: 1️⃣ Vitamin C ◾️ Mencegah dan memperbaiki sel kulit yang rosak akibat sinaran UV matahari, jerawat dan salah pakai kosmetik. ◾️ Meransang penghasilan kolagen secara semulajadi. ◾️ Mengurangkan tompok hitam pada kulit. ◾️ Meningkatkan keanjalan kulit. ◾️ Memberikan kesan cerah sekata 2️⃣ Glutathione ◾️ Digelar 'Mother of Antioxidant' kerana kuasa antioksidannya yang sangat kuat dan mampu mencerahkan kulit yang kusam. ◾️ Menghaluskan dan mengecilkan liang pori. ◾️ Mengawal masalah kulit yang selalu naik jerawat. ◾️ Memudarkan parut. 3️⃣ Asid Hyaluronik ◾️ Memelihara kelembapan pada kulit ◾️ Membuatkan kulit lebih licin, halus dan lebih anjal. 4️⃣ Ekstrak daun Saxifraga ◾️ Mempunyai kesan pencerahan pada kulit. ◾️ Bersifat astringent , iaitu mengetatkan liang pori yang besar. 5️⃣ Ekstrak akar pokok Peony ◾️ Digunakan secara meluas dalam kosmetik di Jepun untuk kesan pencerahan kulit. ◾️ Bersifat anti radang, ia membantu mengurangkan sensitiviti pada kulit. ◾️ Memberikan kesan glowing dan menaikkan seri wajah. 6️⃣ Ekstrak akar pokok Skullcap ◾️ Melembapkan kulit. ◾️ Melindungi kulit dari kerosakan akibat sinaran UV. ◾️ Membantu meredakan kulit yang sensitif. 7️⃣ Ekstrak buah Delima ◾️ Melawan penuaan dan sebagai anti kedut. #vcsannona  #vcsannonadungun  #annona  #dungun  #vitamincserum  #vitamincserumannona  #terengganu  #coddungun  #serumjeragat  #serummurah  #parutpudar  #poriterbuka  #jeragathilang  #kualaterengganu  #rawatkulit 
Scrub muka sejuk berangin jom. Tanggalkan segala kulit mati, whitehead dan blackhead degil. Wasap emma 014-5286734
Scrub muka sejuk berangin jom. Tanggalkan segala kulit mati, whitehead dan blackhead degil. Wasap emma 014-5286734
🍃Kandungan Greentea Mint Face Scrub🍃
.
☘ Deionised water ☘
👉🏻 Memberi kelembapan pada kulit
👉🏻 Menghilangkan kotoran yang menyebabkan pori tersumbat
.
☘ Methol (Mint) ☘
👉🏻 Memberi kesegaran dan menghilangkan stress
👉🏻 Mengatasi gatal dan kulit kering
👉🏻 Mengatasi dan menghilangkan bekas jerawat
.
☘ Greentea ☘
👉🏻 Menghilangkan lebam bawah mata
👉🏻 Mencantikan kulit wajah dan sebagai antioksida
.
☘ Argan ☘
👉🏻 Mengurangkan muka berminyak
👉🏻 Mengurangkan masalah kulit kering
👉🏻 Kulit wajah lebih tahan daripada sinaran UV
.
☘ Stemcell ☘
👉🏻 Membantu pemulihan kulit kasar dan kering
👉🏻 Menggantikan sel-sel kulit mati kepada sel kulit baru
👉🏻 Sebagai anti-penuaan
.
☘ Biji-biji Walnut☘
👉🏻 Menanggalkan whitehead dan blackhead
👉🏻 Menyingkirkan lingkaran hitam
👉🏻 Mengatasi kulit kering
👉🏻 Mengatasi masalah jerawat dan parut jerawat
👉🏻 Menyingkirkan bintik hitam
🍃Kandungan Greentea Mint Face Scrub🍃 . ☘ Deionised water ☘ 👉🏻 Memberi kelembapan pada kulit 👉🏻 Menghilangkan kotoran yang menyebabkan pori tersumbat . ☘ Methol (Mint) ☘ 👉🏻 Memberi kesegaran dan menghilangkan stress 👉🏻 Mengatasi gatal dan kulit kering 👉🏻 Mengatasi dan menghilangkan bekas jerawat . ☘ Greentea ☘ 👉🏻 Menghilangkan lebam bawah mata 👉🏻 Mencantikan kulit wajah dan sebagai antioksida . ☘ Argan ☘ 👉🏻 Mengurangkan muka berminyak 👉🏻 Mengurangkan masalah kulit kering 👉🏻 Kulit wajah lebih tahan daripada sinaran UV . ☘ Stemcell ☘ 👉🏻 Membantu pemulihan kulit kasar dan kering 👉🏻 Menggantikan sel-sel kulit mati kepada sel kulit baru 👉🏻 Sebagai anti-penuaan . ☘ Biji-biji Walnut☘ 👉🏻 Menanggalkan whitehead dan blackhead 👉🏻 Menyingkirkan lingkaran hitam 👉🏻 Mengatasi kulit kering 👉🏻 Mengatasi masalah jerawat dan parut jerawat 👉🏻 Menyingkirkan bintik hitam
🍃Kandungan Greentea Mint Face Scrub🍃
.
☘ Deionised water ☘
👉🏻 Memberi kelembapan pada kulit
👉🏻 Menghilangkan kotoran yang menyebabkan pori tersumbat
.
☘ Methol (Mint) ☘
👉🏻 Memberi kesegaran dan menghilangkan stress
👉🏻 Mengatasi gatal dan kulit kering
👉🏻 Mengatasi dan menghilangkan bekas jerawat
.
☘ Greentea ☘
👉🏻 Menghilangkan lebam bawah mata
👉🏻 Mencantikan kulit wajah dan sebagai antioksida
.
☘ Argan ☘
👉🏻 Mengurangkan muka berminyak
👉🏻 Mengurangkan masalah kulit kering
👉🏻 Kulit wajah lebih tahan daripada sinaran UV
.
☘ Stemcell ☘
👉🏻 Membantu pemulihan kulit kasar dan kering
👉🏻 Menggantikan sel-sel kulit mati kepada sel kulit baru
👉🏻 Sebagai anti-penuaan
.
☘ Biji-biji Walnut☘
👉🏻 Menanggalkan whitehead dan blackhead
👉🏻 Menyingkirkan lingkaran hitam
👉🏻 Mengatasi kulit kering
👉🏻 Mengatasi masalah jerawat dan parut jerawat
👉🏻 Menyingkirkan bintik hitam
🍃Kandungan Greentea Mint Face Scrub🍃 . ☘ Deionised water ☘ 👉🏻 Memberi kelembapan pada kulit 👉🏻 Menghilangkan kotoran yang menyebabkan pori tersumbat . ☘ Methol (Mint) ☘ 👉🏻 Memberi kesegaran dan menghilangkan stress 👉🏻 Mengatasi gatal dan kulit kering 👉🏻 Mengatasi dan menghilangkan bekas jerawat . ☘ Greentea ☘ 👉🏻 Menghilangkan lebam bawah mata 👉🏻 Mencantikan kulit wajah dan sebagai antioksida . ☘ Argan ☘ 👉🏻 Mengurangkan muka berminyak 👉🏻 Mengurangkan masalah kulit kering 👉🏻 Kulit wajah lebih tahan daripada sinaran UV . ☘ Stemcell ☘ 👉🏻 Membantu pemulihan kulit kasar dan kering 👉🏻 Menggantikan sel-sel kulit mati kepada sel kulit baru 👉🏻 Sebagai anti-penuaan . ☘ Biji-biji Walnut☘ 👉🏻 Menanggalkan whitehead dan blackhead 👉🏻 Menyingkirkan lingkaran hitam 👉🏻 Mengatasi kulit kering 👉🏻 Mengatasi masalah jerawat dan parut jerawat 👉🏻 Menyingkirkan bintik hitam