an online Instagram web viewer

#rayahaji2017 medias

Photos

Dia mai raya rumah tahun ni ❤
Baju takdan nk pakai😂

#rayahaji2017 
#midnightrun ✘
Selamat Hari Raya Aidiladha#rayahaji2017
Dah korban ape harini? Uhuk uhuk selamat hari raya korban 🐂🐄🙌🏻 #banguntidurteruspakaitudung #busytidur #rayahaji2017
Balik kampung oii. Breakfast mestilah penuh meja. 😋
#rayahaji2017 #bigbreakfast #kedahstyle
| سلام عيد الا ضحى | 
Ops! Gambar semua Raya Aidilfitri ✨🙂
I miss home and kampung! 
#throwbackrayaaidilfitri #rayahaji2017
Buah rambutan diluar pagar,ambil galah tolong jolokkan.. View from tingkap dapur, merah menyala ataih pokok. Sapa tgn panjang mmg untonggg.
#rayahaji2017 #chenombalikkampung #thisiskedah
Buah cempedak in da houzz..! Yg ni tak payah ambil galah sbb beli kat pekan. Trima kasih pakcik yg menjual siap bagi sebijik free. Moga murah rezeki pakcik.
Cucur cempedak sama teh O, tiga pinggan besar sekejap jer sold out 😂
#rayahaji2017 #chenombalikkampung #thisiskedah
Buah cempedak in da houzz..! Yg ni tak payah ambil galah sbb beli kat pekan. Trima kasih pakcik yg menjual siap bagi sebijik free. Moga murah rezeki pakcik. Cucur cempedak sama teh O, tiga pinggan besar sekejap jer sold out 😂 #rayahaji2017  #chenombalikkampung  #thisiskedah 
Raya sedondon #rayahaji2017
Syukur alhamdulillah majlis dah selesai... #syukurselalu  #punggurians #tqsemua #rayahaji2017
.
Magic Jelly
Harga : RM 70
Size : 60ml (Without postage)
.
📮Postage RM8(Peninsular)
📮Postage RM12 (Sabah/Sarawak)
.
Nak order atau perlukan consultation dr sis... WHATSAPP SIS sekarang..❗️❗️❗️
.
Sis pun BANYAK FREE GIFT YG BEST2 nak BAGI😍😍‼️‼️
*selagi stock masih ada
.
or nak lagi senang..terus click link bio kat atas...
.
019 - 653 4221 (Zue)
019 - 653 4221 (Zue)
019 - 653 4221 (Zue)
.
🚙👭NAK COD
✅KUALA LUMPUR
✅SELANGOR
.
Nak walk-in⤵️
.
Gong Badak, Kuala Terengganu
@farravendor (0128772287)
.
Kuantan, Pahang
@promessa_boutique (0195781704)
.
💦Soalan Lazim : @lovera.faq
.
💦Beribu-ribu Testimoni : @lovera.testimonials
.
💦Video - @lovera.videos
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
#LoveraAuthorisedDistributor
#TeamLovera
#LoveraMalaysia 
#LoveraTrustedSeller #ubatjerawat #untuklelaki #kulitsensitif #jerawatbatu #jerawat #kulitsensitif #superspontan #kekaboo #rayahaji2017 #samasama #marykay #oktoberfest 2017 #alhamdulilah #aloeveragel #jiran #supportmember #superspontan #support #instaseleb #instafemes #rizalman
. Magic Jelly Harga : RM 70 Size : 60ml (Without postage) . 📮Postage RM8(Peninsular) 📮Postage RM12 (Sabah/Sarawak) . Nak order atau perlukan consultation dr sis... WHATSAPP SIS sekarang..❗️❗️❗️ . Sis pun BANYAK FREE GIFT YG BEST2 nak BAGI😍😍‼️‼️ *selagi stock masih ada . or nak lagi senang..terus click link bio kat atas... . 019 - 653 4221 (Zue) 019 - 653 4221 (Zue) 019 - 653 4221 (Zue) . 🚙👭NAK COD ✅KUALA LUMPUR ✅SELANGOR . Nak walk-in⤵️ . Gong Badak, Kuala Terengganu @farravendor (0128772287) . Kuantan, Pahang @promessa_boutique (0195781704) . 💦Soalan Lazim : @lovera.faq . 💦Beribu-ribu Testimoni : @lovera.testimonials . 💦Video - @lovera.videos . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . #LoveraAuthorisedDistributor  #TeamLovera  #LoveraMalaysia  #LoveraTrustedSeller  #ubatjerawat  #untuklelaki  #kulitsensitif  #jerawatbatu  #jerawat  #kulitsensitif  #superspontan  #kekaboo  #rayahaji2017  #samasama  #marykay  #oktoberfest  2017 #alhamdulilah  #aloeveragel  #jiran  #supportmember  #superspontan  #support  #instaseleb  #instafemes  #rizalman 
Kain Songket Bunga Tabur:

Alhamdulillah siap dah baju customer yg custom made ni, seminggu je siap tau😍

Customer puas hati, baju terletak kat badan😊, siapa cakap tempah seminggu tak boleh siap?😏 .
Nak tempah secara online atau nak set appointment untuk ambil ukuran? Whatapps 0122483774
.
Nak tempah di butik dengan baju contoh? Walk-in ke @rackzone Bandar Baru Bangi .
.
#rackzone #rackzonetailor #bandarbarubangi #vendorbangi #bangi #kainpasang #kainela #upahjahit  #tempahbajuraya #rayahaji2017 #bajurayahaji #bajukonvo #tempahjahit #tailoronline #tailorbangi #tukangjahitbangi #kedaijahitbangi
#tempahbaju #tempahjahitbangi #songketenun #songket #kainsongket #kainsongketcotton #songketbungatabur  #kainsongketbungatabur
Kain Songket Bunga Tabur: Alhamdulillah siap dah baju customer yg custom made ni, seminggu je siap tau😍 Customer puas hati, baju terletak kat badan😊, siapa cakap tempah seminggu tak boleh siap?😏 . Nak tempah secara online atau nak set appointment untuk ambil ukuran? Whatapps 0122483774 . Nak tempah di butik dengan baju contoh? Walk-in ke @rackzone Bandar Baru Bangi . . #rackzone  #rackzonetailor  #bandarbarubangi  #vendorbangi  #bangi  #kainpasang  #kainela  #upahjahit  #tempahbajuraya  #rayahaji2017  #bajurayahaji  #bajukonvo  #tempahjahit  #tailoronline  #tailorbangi  #tukangjahitbangi  #kedaijahitbangi  #tempahbaju  #tempahjahitbangi  #songketenun  #songket  #kainsongket  #kainsongketcotton  #songketbungatabur  #kainsongketbungatabur 
Gambar customer yang berpuas hati dengan Bawal Diamond ENCHANTRESS by TashaFatnin. Cepat cepat grab before terlambat 😍😍
.
🌹BAWAL ENCHANTRESS 🌹 🌸Heavy Chiffon Georgette
🌸Bidang 45
- Kain sedikit kasar - Mudah bentuk - Mudah iron
- Tidak jarang
# boleh dibesarkan sampai bidang 50
___
RM 29/sehelai
EXCLUDE postage

Nak order? Whatsapp faa 01126706254 ✨

#dstashafatnin #bawalheavychiffonmurah #bawalchiffonplain #bawalchiffonmurah #bawalchiffonplain #bawalchiffonmurah #bawalchiffonlovers #heavychiffonmurah #tudungmurahmurah #tudungmurahmalaysia #bawalchiffonmurah #bawalchiffonbidang45 #bawalchiffonmurahmalaysia #rayahajisale #rayahaji2017 #bazarpaknil #bazaarpakniltudung
Gambar customer yang berpuas hati dengan Bawal Diamond ENCHANTRESS by TashaFatnin. Cepat cepat grab before terlambat 😍😍 . 🌹BAWAL ENCHANTRESS 🌹 🌸Heavy Chiffon Georgette 🌸Bidang 45 - Kain sedikit kasar - Mudah bentuk - Mudah iron - Tidak jarang # boleh dibesarkan sampai bidang 50 ___ RM 29/sehelai EXCLUDE postage Nak order? Whatsapp faa 01126706254 ✨ #dstashafatnin  #bawalheavychiffonmurah  #bawalchiffonplain  #bawalchiffonmurah  #bawalchiffonplain  #bawalchiffonmurah  #bawalchiffonlovers  #heavychiffonmurah  #tudungmurahmurah  #tudungmurahmalaysia  #bawalchiffonmurah  #bawalchiffonbidang45  #bawalchiffonmurahmalaysia  #rayahajisale  #rayahaji2017  #bazarpaknil  #bazaarpakniltudung 
NEW ARRIVAL ‼️
.
Prada Sulam Delila (colour block)
Kod: PDE (cb) - 08
Warna: Royal blue - belacan
Material: Cotton Prada (x jarang, x perlu lining)
Ukuran: 
Baju - 2 meter bidang 60"
Kain - 1.5 meter bidang 60"
Harga: PROMO RM75 (asal RM 85) tidak termasuk postage
POS: RM9 SM/ RM13 SS

Warna mungkin sedikit berbeza disebabkan oleh faktor pencahayaan dan resolusi skrin.
Sesuai buat baju kurung pelbagai fesyen atau dress/jubah.
.
Janji ✋🏼 diskaun dengan pembelian dua  pasang dan ke atas.

Whatsapp +60134121251 atau DM untuk order.

#sayajual #kainpasang #kaincotton #kainsulam #kaincantik #sulamtangan #raya2018 #bajuraya #bajukurung #cottonprada #rayahaji2017 #sulam #freepostage #sayajualmurah #kurung #kurungmoden #sulamtimbul #raya #readystock #colourblock
NEW ARRIVAL ‼️ . Prada Sulam Delila (colour block) Kod: PDE (cb) - 08 Warna: Royal blue - belacan Material: Cotton Prada (x jarang, x perlu lining) Ukuran: Baju - 2 meter bidang 60" Kain - 1.5 meter bidang 60" Harga: PROMO RM75 (asal RM 85) tidak termasuk postage POS: RM9 SM/ RM13 SS Warna mungkin sedikit berbeza disebabkan oleh faktor pencahayaan dan resolusi skrin. Sesuai buat baju kurung pelbagai fesyen atau dress/jubah. . Janji ✋🏼 diskaun dengan pembelian dua pasang dan ke atas. Whatsapp +60134121251 atau DM untuk order. #sayajual  #kainpasang  #kaincotton  #kainsulam  #kaincantik  #sulamtangan  #raya2018  #bajuraya  #bajukurung  #cottonprada  #rayahaji2017  #sulam  #freepostage  #sayajualmurah  #kurung  #kurungmoden  #sulamtimbul  #raya  #readystock  #colourblock 
Realisasikan busana impian anda di hari bahagia nanti.... boleh, Whatsapp admin 011-25763437 atau
tinggal nombor nanti admin kami PM. ☺️🤞🏻
.

#butikimpiankalbu #butikimpiankalbulover #butikimpiankalbutailor #kotabharu #kelantan #kelate #butikkotabharu #kainpasang #kainela #upahjahit #tempahbajuraya #rayahaji2017 #bajurayahaji #tempahjahit #tailoronline #tailorkotabharu #kedaijahitkotabharu #tempahbaju
💝TEMPAHAN CUSTOMER 💝
.

jenis tempahan : Baju Kurung (lining)

cantik tak baju customer kami?? nak jahit camni jugak??
.

boleh, Whatsapp admin 011-25763437 atau
tinggal nombor nanti admin kami PM. ☺️🤞🏻
.

#butikimpiankalbu #butikimpiankalbulover #butikimpiankalbutailor #kotabharu #kelantan #kelate #butikkotabharu #kainpasang #kainela #upahjahit #tempahbajuraya #rayahaji2017 #bajurayahaji #tempahjahit #tailoronline #tailorkotabharu #kedaijahitkotabharu #tempahbaju
💝TEMPAHAN CUSTOMER 💝 . jenis tempahan : Baju Kurung (lining) cantik tak baju customer kami?? nak jahit camni jugak?? . boleh, Whatsapp admin 011-25763437 atau tinggal nombor nanti admin kami PM. ☺️🤞🏻 . #butikimpiankalbu  #butikimpiankalbulover  #butikimpiankalbutailor  #kotabharu  #kelantan  #kelate  #butikkotabharu  #kainpasang  #kainela  #upahjahit  #tempahbajuraya  #rayahaji2017  #bajurayahaji  #tempahjahit  #tailoronline  #tailorkotabharu  #kedaijahitkotabharu  #tempahbaju 
💝TEMPAHAN CUSTOMER 💝
.

jenis tempahan : Jubah Kaf ditangan

cantik tak baju customer kami?? nak jahit camni jugak??
.

boleh, Whatsapp admin 011-25763437 atau
tinggal nombor nanti admin kami PM. ☺️🤞🏻
.

#butikimpiankalbu #butikimpiankalbulover #butikimpiankalbutailor #kotabharu #kelantan #kelate #butikkotabharu #kainpasang #kainela #upahjahit #tempahbajuraya #rayahaji2017 #bajurayahaji #tempahjahit #tailoronline #tailorkotabharu #kedaijahitkotabharu #tempahbaju
💝TEMPAHAN CUSTOMER 💝 . jenis tempahan : Jubah Kaf ditangan cantik tak baju customer kami?? nak jahit camni jugak?? . boleh, Whatsapp admin 011-25763437 atau tinggal nombor nanti admin kami PM. ☺️🤞🏻 . #butikimpiankalbu  #butikimpiankalbulover  #butikimpiankalbutailor  #kotabharu  #kelantan  #kelate  #butikkotabharu  #kainpasang  #kainela  #upahjahit  #tempahbajuraya  #rayahaji2017  #bajurayahaji  #tempahjahit  #tailoronline  #tailorkotabharu  #kedaijahitkotabharu  #tempahbaju 
💝TEMPAHAN CUSTOMER 💝
.

jenis tempahan : Mini Kurung Kaf ditangan

cantik tak baju customer kami?? nak jahit camni jugak??
.

boleh, Whatsapp admin 011-25763437 atau
tinggal nombor nanti admin kami PM. ☺️🤞🏻
.

#butikimpiankalbu #butikimpiankalbulover #butikimpiankalbutailor #kotabharu #kelantan #kelate #butikkotabharu #kainpasang #kainela #upahjahit #tempahbajuraya #rayahaji2017 #bajurayahaji #tempahjahit #tailoronline #tailorkotabharu #kedaijahitkotabharu #tempahbaju
💝TEMPAHAN CUSTOMER 💝 . jenis tempahan : Mini Kurung Kaf ditangan cantik tak baju customer kami?? nak jahit camni jugak?? . boleh, Whatsapp admin 011-25763437 atau tinggal nombor nanti admin kami PM. ☺️🤞🏻 . #butikimpiankalbu  #butikimpiankalbulover  #butikimpiankalbutailor  #kotabharu  #kelantan  #kelate  #butikkotabharu  #kainpasang  #kainela  #upahjahit  #tempahbajuraya  #rayahaji2017  #bajurayahaji  #tempahjahit  #tailoronline  #tailorkotabharu  #kedaijahitkotabharu  #tempahbaju 
💝TEMPAHAN CUSTOMER 💝
.

jenis tempahan : Fishtale dengan tambahan lace

cantik tak baju customer kami?? nak jahit camni jugak??
.

boleh, Whatsapp admin 011-25763437 atau
tinggal nombor nanti admin kami PM. ☺️🤞🏻
.

#butikimpiankalbu #butikimpiankalbulover #butikimpiankalbutailor #kotabharu #kelantan #kelate #butikkotabharu #kainpasang #kainela #upahjahit #tempahbajuraya #rayahaji2017 #bajurayahaji #tempahjahit #tailoronline #tailorkotabharu #kedaijahitkotabharu #tempahbaju
💝TEMPAHAN CUSTOMER 💝 . jenis tempahan : Fishtale dengan tambahan lace cantik tak baju customer kami?? nak jahit camni jugak?? . boleh, Whatsapp admin 011-25763437 atau tinggal nombor nanti admin kami PM. ☺️🤞🏻 . #butikimpiankalbu  #butikimpiankalbulover  #butikimpiankalbutailor  #kotabharu  #kelantan  #kelate  #butikkotabharu  #kainpasang  #kainela  #upahjahit  #tempahbajuraya  #rayahaji2017  #bajurayahaji  #tempahjahit  #tailoronline  #tailorkotabharu  #kedaijahitkotabharu  #tempahbaju 
💝TEMPAHAN CUSTOMER 💝
.

jenis tempahan : Mini Kurung dengan tambahan diamond

cantik tak baju customer kami?? nak jahit camni jugak??
.

boleh, Whatsapp admin 011-25763437 atau
tinggal nombor nanti admin kami PM. ☺️🤞🏻
.

#butikimpiankalbu #butikimpiankalbulover #butikimpiankalbutailor #kotabharu #kelantan #kelate #butikkotabharu #kainpasang #kainela #upahjahit #tempahbajuraya #rayahaji2017 #bajurayahaji #tempahjahit #tailoronline #tailorkotabharu #kedaijahitkotabharu #tempahbaju
💝TEMPAHAN CUSTOMER 💝 . jenis tempahan : Mini Kurung dengan tambahan diamond cantik tak baju customer kami?? nak jahit camni jugak?? . boleh, Whatsapp admin 011-25763437 atau tinggal nombor nanti admin kami PM. ☺️🤞🏻 . #butikimpiankalbu  #butikimpiankalbulover  #butikimpiankalbutailor  #kotabharu  #kelantan  #kelate  #butikkotabharu  #kainpasang  #kainela  #upahjahit  #tempahbajuraya  #rayahaji2017  #bajurayahaji  #tempahjahit  #tailoronline  #tailorkotabharu  #kedaijahitkotabharu  #tempahbaju 
💝TEMPAHAN CUSTOMER 💝

Kami jahit mengikut design yang customer minta.....😍😍😍😍 cantik tak baju customer kami?? nak jahit camni jugak??
.

boleh, Whatsapp admin 011-25763437 atau
tinggal nombor nanti admin kami PM. ☺️🤞🏻
.

#butikimpiankalbu #butikimpiankalbulover #butikimpiankalbutailor #kotabharu #kelantan #kelate #butikkotabharu #kainpasang #kainela #upahjahit #tempahbajuraya #rayahaji2017 #bajurayahaji #tempahjahit #tailoronline #tailorkotabharu #kedaijahitkotabharu #tempahbaju
💝TEMPAHAN CUSTOMER 💝 Kami jahit mengikut design yang customer minta.....😍😍😍😍 cantik tak baju customer kami?? nak jahit camni jugak?? . boleh, Whatsapp admin 011-25763437 atau tinggal nombor nanti admin kami PM. ☺️🤞🏻 . #butikimpiankalbu  #butikimpiankalbulover  #butikimpiankalbutailor  #kotabharu  #kelantan  #kelate  #butikkotabharu  #kainpasang  #kainela  #upahjahit  #tempahbajuraya  #rayahaji2017  #bajurayahaji  #tempahjahit  #tailoronline  #tailorkotabharu  #kedaijahitkotabharu  #tempahbaju 
💝TEMPAHAN CUSTOMER 💝
.

jenis tempahan : Kurung Anzalna

cantik tak baju customer kami?? nak jahit camni jugak??
.

boleh, Whatsapp admin 011-25763437 atau
tinggal nombor nanti admin kami PM. ☺️🤞🏻
.

#butikimpiankalbu #butikimpiankalbulover #butikimpiankalbutailor #kotabharu #kelantan #kelate #butikkotabharu #kainpasang #kainela #upahjahit #tempahbajuraya #rayahaji2017 #bajurayahaji #tempahjahit #tailoronline #tailorkotabharu #kedaijahitkotabharu #tempahbaju
💝TEMPAHAN CUSTOMER 💝 . jenis tempahan : Kurung Anzalna cantik tak baju customer kami?? nak jahit camni jugak?? . boleh, Whatsapp admin 011-25763437 atau tinggal nombor nanti admin kami PM. ☺️🤞🏻 . #butikimpiankalbu  #butikimpiankalbulover  #butikimpiankalbutailor  #kotabharu  #kelantan  #kelate  #butikkotabharu  #kainpasang  #kainela  #upahjahit  #tempahbajuraya  #rayahaji2017  #bajurayahaji  #tempahjahit  #tailoronline  #tailorkotabharu  #kedaijahitkotabharu  #tempahbaju 
💝TEMPAHAN CUSTOMER 💝
.
Designed for lovely customer...... jenis tempahan : Jubah tangan ropol

cantik tak baju customer kami?? nak jahit camni jugak??
.

boleh, Whatsapp admin 011-25763437 atau
tinggal nombor nanti admin kami PM. ☺️🤞🏻
.

#butikimpiankalbu #butikimpiankalbulover #butikimpiankalbutailor #kotabharu #kelantan #kelate #butikkotabharu #kainpasang #kainela #upahjahit #tempahbajuraya #rayahaji2017 #bajurayahaji #tempahjahit #tailoronline #tailorkotabharu #kedaijahitkotabharu #tempahbaju
💝TEMPAHAN CUSTOMER 💝 . Designed for lovely customer...... jenis tempahan : Jubah tangan ropol cantik tak baju customer kami?? nak jahit camni jugak?? . boleh, Whatsapp admin 011-25763437 atau tinggal nombor nanti admin kami PM. ☺️🤞🏻 . #butikimpiankalbu  #butikimpiankalbulover  #butikimpiankalbutailor  #kotabharu  #kelantan  #kelate  #butikkotabharu  #kainpasang  #kainela  #upahjahit  #tempahbajuraya  #rayahaji2017  #bajurayahaji  #tempahjahit  #tailoronline  #tailorkotabharu  #kedaijahitkotabharu  #tempahbaju 
💝TEMPAHAN CUSTOMER 💝
.

jenis tempahan : Kurung moden kain pario

cantik tak baju customer kami?? nak jahit camni jugak??
.

boleh, Whatsapp admin 011-25763437 atau
tinggal nombor nanti admin kami PM. ☺️🤞🏻
.

#butikimpiankalbu #butikimpiankalbulover #butikimpiankalbutailor #kotabharu #kelantan #kelate #butikkotabharu #kainpasang #kainela #upahjahit #tempahbajuraya #rayahaji2017 #bajurayahaji #tempahjahit #tailoronline #tailorkotabharu #kedaijahitkotabharu #tempahbaju
💝TEMPAHAN CUSTOMER 💝 . jenis tempahan : Kurung moden kain pario cantik tak baju customer kami?? nak jahit camni jugak?? . boleh, Whatsapp admin 011-25763437 atau tinggal nombor nanti admin kami PM. ☺️🤞🏻 . #butikimpiankalbu  #butikimpiankalbulover  #butikimpiankalbutailor  #kotabharu  #kelantan  #kelate  #butikkotabharu  #kainpasang  #kainela  #upahjahit  #tempahbajuraya  #rayahaji2017  #bajurayahaji  #tempahjahit  #tailoronline  #tailorkotabharu  #kedaijahitkotabharu  #tempahbaju 
💝TEMPAHAN CUSTOMER 💝
.

jenis tempahan : Jubah with lace

cantik tak baju customer kami?? nak jahit camni jugak??
.

boleh, Whatsapp admin 011-25763437 atau
tinggal nombor nanti admin kami PM. ☺️🤞🏻
.

#butikimpiankalbu #butikimpiankalbulover #butikimpiankalbutailor #kotabharu #kelantan #kelate #butikkotabharu #kainpasang #kainela #upahjahit #tempahbajuraya #rayahaji2017 #bajurayahaji #tempahjahit #tailoronline #tailorkotabharu #kedaijahitkotabharu #tempahbaju
💝TEMPAHAN CUSTOMER 💝 . jenis tempahan : Jubah with lace cantik tak baju customer kami?? nak jahit camni jugak?? . boleh, Whatsapp admin 011-25763437 atau tinggal nombor nanti admin kami PM. ☺️🤞🏻 . #butikimpiankalbu  #butikimpiankalbulover  #butikimpiankalbutailor  #kotabharu  #kelantan  #kelate  #butikkotabharu  #kainpasang  #kainela  #upahjahit  #tempahbajuraya  #rayahaji2017  #bajurayahaji  #tempahjahit  #tailoronline  #tailorkotabharu  #kedaijahitkotabharu  #tempahbaju 
💝TEMPAHAN CUSTOMER 💝
.

jenis tempahan : Mini Kurung .

cantik tak baju customer kami?? nak jahit camni jugak??
.

boleh, Whatsapp admin 011-25763437 atau
tinggal nombor nanti admin kami PM. ☺️🤞🏻
.

#butikimpiankalbu #butikimpiankalbulover #butikimpiankalbutailor #kotabharu #kelantan #kelate #butikkotabharu #kainpasang #kainela #upahjahit #tempahbajuraya #rayahaji2017 #bajurayahaji #tempahjahit #tailoronline #tailorkotabharu #kedaijahitkotabharu #tempahbaju
💝TEMPAHAN CUSTOMER 💝 . jenis tempahan : Mini Kurung . cantik tak baju customer kami?? nak jahit camni jugak?? . boleh, Whatsapp admin 011-25763437 atau tinggal nombor nanti admin kami PM. ☺️🤞🏻 . #butikimpiankalbu  #butikimpiankalbulover  #butikimpiankalbutailor  #kotabharu  #kelantan  #kelate  #butikkotabharu  #kainpasang  #kainela  #upahjahit  #tempahbajuraya  #rayahaji2017  #bajurayahaji  #tempahjahit  #tailoronline  #tailorkotabharu  #kedaijahitkotabharu  #tempahbaju 
OVERALL JEANS PALING TRENDY TAHUN INI ‼️ berminat #dmcfenty ws +6013-4570675 ❤
.
✅Price : RM69 Free Postage for SM/add RM5 for SS
.
🌸Size available : 27,29,31,33,35
Refer #dmcfenty
🌸Material : Fully Denim strechable
.
🌸cutting straight cut (sgt nice !)
🌸strechable
🌸rare and stylo
🌸stock amat limited,first come first serve
🌸harga murah dari harga pasaran
🌸come with one color only (sgt limited sbb sgt exclusive)
.
---------------------------------------
.
📲 To purchase kindly ws/tele : +6 013-457 0675❤️
.
---------------------------------------
.
#fcagent #lycagent #sceagent #dmcagent #9agent #ezagent #iraagent #dadagent #aabagent #bb769agent #bajuraya2017 #koleksiraya2017 #trustedseller #rayaaidiladha2017 #rayahaji2017 #dresshipstermurah #dresshipster #dressmurah #dresscantik #dressmurahcantik #fionadress #fionadressmurah #kylieslipjumpsuit #slipjumpsuitmurah #sliptop #jumpsuitmurahmalaysia #fentyoverall #fentyoverallmurah #overall
OVERALL JEANS PALING TRENDY TAHUN INI ‼️ berminat #dmcfenty  ws +6013-4570675 ❤ . ✅Price : RM69 Free Postage for SM/add RM5 for SS . 🌸Size available : 27,29,31,33,35 Refer #dmcfenty  🌸Material : Fully Denim strechable . 🌸cutting straight cut (sgt nice !) 🌸strechable 🌸rare and stylo 🌸stock amat limited,first come first serve 🌸harga murah dari harga pasaran 🌸come with one color only (sgt limited sbb sgt exclusive) . --------------------------------------- . 📲 To purchase kindly ws/tele : +6 013-457 0675❤️ . --------------------------------------- . #fcagent  #lycagent  #sceagent  #dmcagent  #9agent  #ezagent  #iraagent  #dadagent  #aabagent  #bb769agent  #bajuraya2017  #koleksiraya2017  #trustedseller  #rayaaidiladha2017  #rayahaji2017  #dresshipstermurah  #dresshipster  #dressmurah  #dresscantik  #dressmurahcantik  #fionadress  #fionadressmurah  #kylieslipjumpsuit  #slipjumpsuitmurah  #sliptop  #jumpsuitmurahmalaysia  #fentyoverall  #fentyoverallmurah  #overall 
NEW ARRIVALS & LIMITED STOCKS. ❗️❗️❗️.
.
👗 ZARIA SULAM BLOUSE 👗
.
🌸Blouse dengan material yg tak jarang.
🌸 LABUH TUTUP PUNGGUNG❗️❗️
.
PROMO PRICE: RM 47
Postage : RM 8 SM / RM 10 SS
.
Material: Premium Como Crepe.
Size: Free Size.
Color: Dusty pink, Beige, White, Olive green, Turqoise .
.
Measurement :
bahu 16.5"
pjg lengan 22.5"
arm hole 14"
labuh dpn 28"
labuh blkg 30.5"
bust 40" .
.
📲012-2581481
📲012-2581481
📲012-2581481

#moodrepublik #blousecantik #sayajualskirt #bajumurah #basicblouse #igshopmy  #igsellermalaysia #igshopmalaysia #instashop #instasellermy #butikvendor #readystockblouse #sayajualbaju #blousemurah #bajumurah #dressmurah #ootdmalaysia #rayahaji2017
NEW ARRIVALS & LIMITED STOCKS. ❗️❗️❗️. . 👗 ZARIA SULAM BLOUSE 👗 . 🌸Blouse dengan material yg tak jarang. 🌸 LABUH TUTUP PUNGGUNG❗️❗️ . PROMO PRICE: RM 47 Postage : RM 8 SM / RM 10 SS . Material: Premium Como Crepe. Size: Free Size. Color: Dusty pink, Beige, White, Olive green, Turqoise . . Measurement : bahu 16.5" pjg lengan 22.5" arm hole 14" labuh dpn 28" labuh blkg 30.5" bust 40" . . 📲012-2581481 📲012-2581481 📲012-2581481 #moodrepublik  #blousecantik  #sayajualskirt  #bajumurah  #basicblouse  #igshopmy  #igsellermalaysia  #igshopmalaysia  #instashop  #instasellermy  #butikvendor  #readystockblouse  #sayajualbaju  #blousemurah  #bajumurah  #dressmurah  #ootdmalaysia  #rayahaji2017 
NEW ARRIVAL ‼️
.
Prada Sulam Delila (colour block)
Kod: PDE (cb) - 07
Warna: Maroon - belacan
Material: Cotton Prada (x jarang, x perlu lining)
Ukuran: 
Baju - 2 meter bidang 60"
Kain - 1.5 meter bidang 60"
Harga: PROMO RM75 (asal RM 85) tidak termasuk postage
POS: RM9 SM/ RM13 SS

Warna mungkin sedikit berbeza disebabkan oleh faktor pencahayaan dan resolusi skrin.
Sesuai buat baju kurung pelbagai fesyen atau dress/jubah.
.
Janji ✋🏼 diskaun dengan pembelian dua  pasang dan ke atas.

Whatsapp +60134121251 atau DM untuk order.

#sayajual #kainpasang #kaincotton #kainsulam #kaincantik #sulamtangan #raya2018 #bajuraya #bajukurung #cottonprada #rayahaji2017 #sulam #freepostage #sayajualmurah #kurung #kurungmoden #sulamtimbul #raya #readystock #colourblock
NEW ARRIVAL ‼️ . Prada Sulam Delila (colour block) Kod: PDE (cb) - 07 Warna: Maroon - belacan Material: Cotton Prada (x jarang, x perlu lining) Ukuran: Baju - 2 meter bidang 60" Kain - 1.5 meter bidang 60" Harga: PROMO RM75 (asal RM 85) tidak termasuk postage POS: RM9 SM/ RM13 SS Warna mungkin sedikit berbeza disebabkan oleh faktor pencahayaan dan resolusi skrin. Sesuai buat baju kurung pelbagai fesyen atau dress/jubah. . Janji ✋🏼 diskaun dengan pembelian dua pasang dan ke atas. Whatsapp +60134121251 atau DM untuk order. #sayajual  #kainpasang  #kaincotton  #kainsulam  #kaincantik  #sulamtangan  #raya2018  #bajuraya  #bajukurung  #cottonprada  #rayahaji2017  #sulam  #freepostage  #sayajualmurah  #kurung  #kurungmoden  #sulamtimbul  #raya  #readystock  #colourblock 
NEW ARRIVAL ‼️
.
Prada Sulam Delila (colour block)
Kod: PDE (cb) - 06
Warna: Dark purple - grey
Material: Cotton Prada (x jarang, x perlu lining)
Ukuran: 
Baju - 2 meter bidang 60"
Kain - 1.5 meter bidang 60"
Harga: PROMO RM75 (asal RM 85) tidak termasuk postage
POS: RM9 SM/ RM13 SS

Warna mungkin sedikit berbeza disebabkan oleh faktor pencahayaan dan resolusi skrin.
Sesuai buat baju kurung pelbagai fesyen atau dress/jubah.
.
Janji ✋🏼 diskaun dengan pembelian dua  pasang dan ke atas.

Whatsapp +60134121251 atau DM untuk order.

#sayajual #kainpasang #kaincotton #kainsulam #kaincantik #sulamtangan #raya2018 #bajuraya #bajukurung #cottonprada #rayahaji2017 #sulam #freepostage #sayajualmurah #kurung #kurungmoden #sulamtimbul #raya #readystock #colourblock
NEW ARRIVAL ‼️ . Prada Sulam Delila (colour block) Kod: PDE (cb) - 06 Warna: Dark purple - grey Material: Cotton Prada (x jarang, x perlu lining) Ukuran: Baju - 2 meter bidang 60" Kain - 1.5 meter bidang 60" Harga: PROMO RM75 (asal RM 85) tidak termasuk postage POS: RM9 SM/ RM13 SS Warna mungkin sedikit berbeza disebabkan oleh faktor pencahayaan dan resolusi skrin. Sesuai buat baju kurung pelbagai fesyen atau dress/jubah. . Janji ✋🏼 diskaun dengan pembelian dua pasang dan ke atas. Whatsapp +60134121251 atau DM untuk order. #sayajual  #kainpasang  #kaincotton  #kainsulam  #kaincantik  #sulamtangan  #raya2018  #bajuraya  #bajukurung  #cottonprada  #rayahaji2017  #sulam  #freepostage  #sayajualmurah  #kurung  #kurungmoden  #sulamtimbul  #raya  #readystock  #colourblock 
NEW ARRIVAL ‼️
.
Prada Sulam Delila (colour block)
Kod: PDE (cb) - 05
Warna: Belacan - grey
Material: Cotton Prada (x jarang, x perlu lining)
Ukuran: 
Baju - 2 meter bidang 60"
Kain - 1.5 meter bidang 60"
Harga: PROMO RM75 (asal RM 85) tidak termasuk postage
POS: RM9 SM/ RM13 SS

Warna mungkin sedikit berbeza disebabkan oleh faktor pencahayaan dan resolusi skrin.
Sesuai buat baju kurung pelbagai fesyen atau dress/jubah.
.
Janji ✋🏼 diskaun dengan pembelian dua  pasang dan ke atas.

Whatsapp +60134121251 atau DM untuk order.

#sayajual #kainpasang #kaincotton #kainsulam #kaincantik #sulamtangan #raya2018 #bajuraya #bajukurung #cottonprada #rayahaji2017 #sulam #freepostage #sayajualmurah #kurung #kurungmoden #sulamtimbul #raya #readystock #colourblock
NEW ARRIVAL ‼️ . Prada Sulam Delila (colour block) Kod: PDE (cb) - 05 Warna: Belacan - grey Material: Cotton Prada (x jarang, x perlu lining) Ukuran: Baju - 2 meter bidang 60" Kain - 1.5 meter bidang 60" Harga: PROMO RM75 (asal RM 85) tidak termasuk postage POS: RM9 SM/ RM13 SS Warna mungkin sedikit berbeza disebabkan oleh faktor pencahayaan dan resolusi skrin. Sesuai buat baju kurung pelbagai fesyen atau dress/jubah. . Janji ✋🏼 diskaun dengan pembelian dua pasang dan ke atas. Whatsapp +60134121251 atau DM untuk order. #sayajual  #kainpasang  #kaincotton  #kainsulam  #kaincantik  #sulamtangan  #raya2018  #bajuraya  #bajukurung  #cottonprada  #rayahaji2017  #sulam  #freepostage  #sayajualmurah  #kurung  #kurungmoden  #sulamtimbul  #raya  #readystock  #colourblock 
NEW ARRIVAL ‼️
.
Prada Sulam Delila (colour block)
Kod: PDE (cb) - 04
Warna: Mustard - coklat
Material: Cotton Prada (x jarang, x perlu lining)
Ukuran: 
Baju - 2 meter bidang 60"
Kain - 1.5 meter bidang 60"
Harga: PROMO RM75 (asal RM 85) tidak termasuk postage
POS: RM9 SM/ RM13 SS

Warna mungkin sedikit berbeza disebabkan oleh faktor pencahayaan dan resolusi skrin.
Sesuai buat baju kurung pelbagai fesyen atau dress/jubah.
.
Janji ✋🏼 diskaun dengan pembelian dua  pasang dan ke atas.

Whatsapp +60134121251 atau DM untuk order.

#sayajual #kainpasang #kaincotton #kainsulam #kaincantik #sulamtangan #raya2018 #bajuraya #bajukurung #cottonprada #rayahaji2017 #sulam #freepostage #sayajualmurah #kurung #kurungmoden #sulamtimbul #raya #readystock #colourblock
NEW ARRIVAL ‼️ . Prada Sulam Delila (colour block) Kod: PDE (cb) - 04 Warna: Mustard - coklat Material: Cotton Prada (x jarang, x perlu lining) Ukuran: Baju - 2 meter bidang 60" Kain - 1.5 meter bidang 60" Harga: PROMO RM75 (asal RM 85) tidak termasuk postage POS: RM9 SM/ RM13 SS Warna mungkin sedikit berbeza disebabkan oleh faktor pencahayaan dan resolusi skrin. Sesuai buat baju kurung pelbagai fesyen atau dress/jubah. . Janji ✋🏼 diskaun dengan pembelian dua pasang dan ke atas. Whatsapp +60134121251 atau DM untuk order. #sayajual  #kainpasang  #kaincotton  #kainsulam  #kaincantik  #sulamtangan  #raya2018  #bajuraya  #bajukurung  #cottonprada  #rayahaji2017  #sulam  #freepostage  #sayajualmurah  #kurung  #kurungmoden  #sulamtimbul  #raya  #readystock  #colourblock 
NEW ARRIVAL ‼️
.
Prada Sulam Delila (colour block)
Kod: PDE (cb) - 03
Warna: Merah - hitam
Material: Cotton Prada (x jarang, x perlu lining)
Ukuran: 
Baju - 2 meter bidang 60"
Kain - 1.5 meter bidang 60"
Harga: PROMO RM75 (asal RM 85) tidak termasuk postage
POS: RM9 SM/ RM13 SS

Warna mungkin sedikit berbeza disebabkan oleh faktor pencahayaan dan resolusi skrin.
Sesuai buat baju kurung pelbagai fesyen atau dress/jubah.
.
Janji ✋🏼 diskaun dengan pembelian dua  pasang dan ke atas.

Whatsapp +60134121251 atau DM untuk order.

#sayajual #kainpasang #kaincotton #kainsulam #kaincantik #sulamtangan #raya2018 #bajuraya #bajukurung #cottonprada #rayahaji2017 #sulam #freepostage #sayajualmurah #kurung #kurungmoden #sulamtimbul #raya #readystock #colourblock
NEW ARRIVAL ‼️ . Prada Sulam Delila (colour block) Kod: PDE (cb) - 03 Warna: Merah - hitam Material: Cotton Prada (x jarang, x perlu lining) Ukuran: Baju - 2 meter bidang 60" Kain - 1.5 meter bidang 60" Harga: PROMO RM75 (asal RM 85) tidak termasuk postage POS: RM9 SM/ RM13 SS Warna mungkin sedikit berbeza disebabkan oleh faktor pencahayaan dan resolusi skrin. Sesuai buat baju kurung pelbagai fesyen atau dress/jubah. . Janji ✋🏼 diskaun dengan pembelian dua pasang dan ke atas. Whatsapp +60134121251 atau DM untuk order. #sayajual  #kainpasang  #kaincotton  #kainsulam  #kaincantik  #sulamtangan  #raya2018  #bajuraya  #bajukurung  #cottonprada  #rayahaji2017  #sulam  #freepostage  #sayajualmurah  #kurung  #kurungmoden  #sulamtimbul  #raya  #readystock  #colourblock 
NEW ARRIVAL ‼️
.
Prada Sulam Delila (colour block)
Kod: PDE (cb) - 02
Warna: Dark blue - mouve purple
Material: Cotton Prada (x jarang, x perlu lining)
Ukuran: 
Baju - 2 meter bidang 60"
Kain - 1.5 meter bidang 60"
Harga: PROMO RM75 (asal RM 85) tidak termasuk postage
POS: RM9 SM/ RM13 SS

Warna mungkin sedikit berbeza disebabkan oleh faktor pencahayaan dan resolusi skrin.
Sesuai buat baju kurung pelbagai fesyen atau dress/jubah.
.
Janji ✋🏼 diskaun dengan pembelian dua  pasang dan ke atas.

Whatsapp +60134121251 atau DM untuk order.

#sayajual #kainpasang #kaincotton #kainsulam #kaincantik #sulamtangan #raya2018 #bajuraya #bajukurung #cottonprada #rayahaji2017 #sulam #freepostage #sayajualmurah #kurung #kurungmoden #sulamtimbul #raya #readystock #colourblock
NEW ARRIVAL ‼️ . Prada Sulam Delila (colour block) Kod: PDE (cb) - 02 Warna: Dark blue - mouve purple Material: Cotton Prada (x jarang, x perlu lining) Ukuran: Baju - 2 meter bidang 60" Kain - 1.5 meter bidang 60" Harga: PROMO RM75 (asal RM 85) tidak termasuk postage POS: RM9 SM/ RM13 SS Warna mungkin sedikit berbeza disebabkan oleh faktor pencahayaan dan resolusi skrin. Sesuai buat baju kurung pelbagai fesyen atau dress/jubah. . Janji ✋🏼 diskaun dengan pembelian dua pasang dan ke atas. Whatsapp +60134121251 atau DM untuk order. #sayajual  #kainpasang  #kaincotton  #kainsulam  #kaincantik  #sulamtangan  #raya2018  #bajuraya  #bajukurung  #cottonprada  #rayahaji2017  #sulam  #freepostage  #sayajualmurah  #kurung  #kurungmoden  #sulamtimbul  #raya  #readystock  #colourblock 
NEW ARRIVAL ‼️
.
Prada Sulam Delila (colour block)
Kod: PDE (cb) - 01
Warna: Dark green - belacan
Material: Cotton Prada (x jarang, x perlu lining)
Ukuran: 
Baju - 2 meter bidang 60"
Kain - 1.5 meter bidang 60"
Harga: PROMO RM75 (asal RM 85) tidak termasuk postage
POS: RM9 SM/ RM13 SS

Warna mungkin sedikit berbeza disebabkan oleh faktor pencahayaan dan resolusi skrin.
Sesuai buat baju kurung pelbagai fesyen atau dress/jubah.
.
Janji ✋🏼 diskaun dengan pembelian dua  pasang dan ke atas.

Whatsapp +60134121251 atau DM untuk order.

#sayajual #kainpasang #kaincotton #kainsulam #kaincantik #sulamtangan #raya2018 #bajuraya #bajukurung #cottonprada #rayahaji2017 #sulam #freepostage #sayajualmurah #kurung #kurungmoden #sulamtimbul #raya #readystock #colourblock
NEW ARRIVAL ‼️ . Prada Sulam Delila (colour block) Kod: PDE (cb) - 01 Warna: Dark green - belacan Material: Cotton Prada (x jarang, x perlu lining) Ukuran: Baju - 2 meter bidang 60" Kain - 1.5 meter bidang 60" Harga: PROMO RM75 (asal RM 85) tidak termasuk postage POS: RM9 SM/ RM13 SS Warna mungkin sedikit berbeza disebabkan oleh faktor pencahayaan dan resolusi skrin. Sesuai buat baju kurung pelbagai fesyen atau dress/jubah. . Janji ✋🏼 diskaun dengan pembelian dua pasang dan ke atas. Whatsapp +60134121251 atau DM untuk order. #sayajual  #kainpasang  #kaincotton  #kainsulam  #kaincantik  #sulamtangan  #raya2018  #bajuraya  #bajukurung  #cottonprada  #rayahaji2017  #sulam  #freepostage  #sayajualmurah  #kurung  #kurungmoden  #sulamtimbul  #raya  #readystock  #colourblock 
NEW ARRIVAL ‼️
.
Prada Sulam Delila (colour block)
Material: Cotton Prada (x jarang, x perlu lining)
Ukuran: 
Baju - 2 meter bidang 60"
Kain - 1.5 meter bidang 60"
Harga: PROMO RM75 (asal RM 85) tidak termasuk postage
POS: RM9 SM/ RM13 SS

Warna mungkin sedikit berbeza disebabkan oleh faktor pencahayaan dan resolusi skrin.
Sesuai buat baju kurung pelbagai fesyen atau dress/jubah.
.
Janji ✋🏼 diskaun dengan pembelian dua  pasang dan ke atas.

Whatsapp +60134121251 atau DM untuk order.

#sayajual #kainpasang #kaincotton #kainsulam #kaincantik #sulamtangan #raya2018 #bajuraya #bajukurung #cottonprada #rayahaji2017 #sulam #freepostage #sayajualmurah #kurung #kurungmoden #sulamtimbul #raya #readystock #colourblock
NEW ARRIVAL ‼️ . Prada Sulam Delila (colour block) Material: Cotton Prada (x jarang, x perlu lining) Ukuran: Baju - 2 meter bidang 60" Kain - 1.5 meter bidang 60" Harga: PROMO RM75 (asal RM 85) tidak termasuk postage POS: RM9 SM/ RM13 SS Warna mungkin sedikit berbeza disebabkan oleh faktor pencahayaan dan resolusi skrin. Sesuai buat baju kurung pelbagai fesyen atau dress/jubah. . Janji ✋🏼 diskaun dengan pembelian dua pasang dan ke atas. Whatsapp +60134121251 atau DM untuk order. #sayajual  #kainpasang  #kaincotton  #kainsulam  #kaincantik  #sulamtangan  #raya2018  #bajuraya  #bajukurung  #cottonprada  #rayahaji2017  #sulam  #freepostage  #sayajualmurah  #kurung  #kurungmoden  #sulamtimbul  #raya  #readystock  #colourblock 
NEW ARRIVAL ‼️
.
Prada Sulam Bunga (colour block)
Material: Cotton Prada (x jarang, x perlu lining)
Ukuran: 
Baju - 2 meter bidang 60"
Kain - 1.5 meter bidang 60"
Harga: PROMO RM75 (asal RM 85) tidak termasuk postage
POS: RM9 SM/ RM13 SS

Warna mungkin sedikit berbeza disebabkan oleh faktor pencahayaan dan resolusi skrin.
Sesuai buat baju kurung pelbagai fesyen atau dress/jubah.
.
Janji ✋🏼 diskaun dengan pembelian dua  pasang dan ke atas.

Whatsapp +60134121251 atau DM untuk order.

#sayajual #kainpasang #kaincotton #kainsulam #kaincantik #sulamtangan #raya2018 #bajuraya #bajukurung #cottonprada #rayahaji2017 #sulam #freepostage #sayajualmurah #kurung #kurungmoden #sulamtimbul #raya #readystock #colourblock
NEW ARRIVAL ‼️ . Prada Sulam Bunga (colour block) Material: Cotton Prada (x jarang, x perlu lining) Ukuran: Baju - 2 meter bidang 60" Kain - 1.5 meter bidang 60" Harga: PROMO RM75 (asal RM 85) tidak termasuk postage POS: RM9 SM/ RM13 SS Warna mungkin sedikit berbeza disebabkan oleh faktor pencahayaan dan resolusi skrin. Sesuai buat baju kurung pelbagai fesyen atau dress/jubah. . Janji ✋🏼 diskaun dengan pembelian dua pasang dan ke atas. Whatsapp +60134121251 atau DM untuk order. #sayajual  #kainpasang  #kaincotton  #kainsulam  #kaincantik  #sulamtangan  #raya2018  #bajuraya  #bajukurung  #cottonprada  #rayahaji2017  #sulam  #freepostage  #sayajualmurah  #kurung  #kurungmoden  #sulamtimbul  #raya  #readystock  #colourblock 
KAIN SONGKET TENUN .

TEMPAH JAHIT SIAP SEMINGGU 👗Sesuai dibuat semua jenis baju kurung tradisional, kurung moden, kebaya & kebarung.
👗Bidang 45", 4.25m
👗Songket tenun asli, bukan printed.
👗Material: Cotton - kain lembut & tidak panas.
👗Ready stock.
.
Harga Kain Songket Tenun: RM120
Nak beli kain saja boleh, nak tempah jahit terus pun boleh. ☺
.
Nak tempah secara online atau nak set appointment untuk ambil ukuran? Whatapps 0122483774
.
Nak tempah di butik dengan baju contoh? Walk-in ke @rackzone Bandar Baru Bangi .
.
#rackzone #rackzonetailor #bandarbarubangi #vendorbangi #bangi #kainpasang #kainela #upahjahit  #tempahbajuraya #rayahaji2017 #bajurayahaji #bajukonvo #tempahjahit #tailoronline #tailorbangi #tukangjahitbangi #kedaijahitbangi
#tempahbaju #tempahjahitbangi #songketenun #songket #kainsongket #kainsongketcotton #songketbungatabur  #kainsongketbungatabur
KAIN SONGKET TENUN . TEMPAH JAHIT SIAP SEMINGGU 👗Sesuai dibuat semua jenis baju kurung tradisional, kurung moden, kebaya & kebarung. 👗Bidang 45", 4.25m 👗Songket tenun asli, bukan printed. 👗Material: Cotton - kain lembut & tidak panas. 👗Ready stock. . Harga Kain Songket Tenun: RM120 Nak beli kain saja boleh, nak tempah jahit terus pun boleh. ☺ . Nak tempah secara online atau nak set appointment untuk ambil ukuran? Whatapps 0122483774 . Nak tempah di butik dengan baju contoh? Walk-in ke @rackzone Bandar Baru Bangi . . #rackzone  #rackzonetailor  #bandarbarubangi  #vendorbangi  #bangi  #kainpasang  #kainela  #upahjahit  #tempahbajuraya  #rayahaji2017  #bajurayahaji  #bajukonvo  #tempahjahit  #tailoronline  #tailorbangi  #tukangjahitbangi  #kedaijahitbangi  #tempahbaju  #tempahjahitbangi  #songketenun  #songket  #kainsongket  #kainsongketcotton  #songketbungatabur  #kainsongketbungatabur 
NEW ARRIVAL ‼️
.
Prada Sulam Bunga (colour block)
Kod: PBU (cb) - 07
Warna: Baby blue - belacan
Material: Cotton Prada (x jarang, x perlu lining)
Ukuran: 
Baju - 2 meter bidang 60"
Kain - 1.5 meter bidang 60"
Harga: PROMO RM75 (asal RM 85) tidak termasuk postage
POS: RM9 SM/ RM13 SS

Warna mungkin sedikit berbeza disebabkan oleh faktor pencahayaan dan resolusi skrin.
Sesuai buat baju kurung pelbagai fesyen atau dress/jubah.
.
Janji ✋🏼 diskaun dengan pembelian dua  pasang dan ke atas.

Whatsapp +60134121251 atau DM untuk order.

#sayajual #kainpasang #kaincotton #kainsulam #kaincantik #sulamtangan #raya2018 #bajuraya #bajukurung #cottonprada #rayahaji2017 #sulam #freepostage #sayajualmurah #kurung #kurungmoden #sulamtimbul #raya #readystock #colourblock
NEW ARRIVAL ‼️ . Prada Sulam Bunga (colour block) Kod: PBU (cb) - 07 Warna: Baby blue - belacan Material: Cotton Prada (x jarang, x perlu lining) Ukuran: Baju - 2 meter bidang 60" Kain - 1.5 meter bidang 60" Harga: PROMO RM75 (asal RM 85) tidak termasuk postage POS: RM9 SM/ RM13 SS Warna mungkin sedikit berbeza disebabkan oleh faktor pencahayaan dan resolusi skrin. Sesuai buat baju kurung pelbagai fesyen atau dress/jubah. . Janji ✋🏼 diskaun dengan pembelian dua pasang dan ke atas. Whatsapp +60134121251 atau DM untuk order. #sayajual  #kainpasang  #kaincotton  #kainsulam  #kaincantik  #sulamtangan  #raya2018  #bajuraya  #bajukurung  #cottonprada  #rayahaji2017  #sulam  #freepostage  #sayajualmurah  #kurung  #kurungmoden  #sulamtimbul  #raya  #readystock  #colourblock 
Kebarung KEISHA | RM 96

Postage
Sem. Malaysia (RM 8)
Sabah & Sarawak (RM 12)

Jika berminat, boleh WhatsApp 0179049247.

Klik #rexyllakeisha melihat warna yang available.

Description:
+ Kebarung
+ Zip at front and sleeve end
+ BF and wudhu friendly

TOP 
S
Labuh: 96 cm
Dada: 86 cm
Bahu: 34 cm
Lengan: 55 cm
Pinggang: 76 cm
Pinggul: 91 cm

M
Labuh: 96 cm
Dada: 91 cm
Bahu: 35 cm
Lengan: 55 cm
Pinggang: 81 cm
Pinggul: 96 cm

L
Labuh: 96 cm
Dada: 96 cm
Bahu: 36 cm
Lengan: 55 cm
Pinggang: 86 cm
Pinggul: 101 cm

XL
Labuh: 96 cm
Dada: 101 cm
Bahu: 38 cm
Lengan: 55 cm
Pinggang: 91 cm
Pinggul: 106 cm

SKIRT

S
Labuh: 101 cm
Pinggul: 91 cm
Pinggang: 66 cm

M
Labuh: 101 cm
Pinggul: 96 cm
Pinggang: 71 cm

L
Labuh: 101 cm
Pinggul: 101 cm
Pinggang: 76 cm

XL
Labuh: 101 cm
Pinggul: 106 cm
Pinggang: 81 cm

Material: Como heavy crepe

#rexyllakeisha #kebarung #sayajualkebarung #sayajualkebaya #kebarungmurah #bajukurung #sayajualbajukebarung #sayajualkebaya #kurungmoden #sayajualkurungmoden #kebayamurah #rayahaji2017
Kebarung KEISHA | RM 96 Postage Sem. Malaysia (RM 8) Sabah & Sarawak (RM 12) Jika berminat, boleh WhatsApp 0179049247. Klik #rexyllakeisha  melihat warna yang available. Description: + Kebarung + Zip at front and sleeve end + BF and wudhu friendly TOP S Labuh: 96 cm Dada: 86 cm Bahu: 34 cm Lengan: 55 cm Pinggang: 76 cm Pinggul: 91 cm M Labuh: 96 cm Dada: 91 cm Bahu: 35 cm Lengan: 55 cm Pinggang: 81 cm Pinggul: 96 cm L Labuh: 96 cm Dada: 96 cm Bahu: 36 cm Lengan: 55 cm Pinggang: 86 cm Pinggul: 101 cm XL Labuh: 96 cm Dada: 101 cm Bahu: 38 cm Lengan: 55 cm Pinggang: 91 cm Pinggul: 106 cm SKIRT S Labuh: 101 cm Pinggul: 91 cm Pinggang: 66 cm M Labuh: 101 cm Pinggul: 96 cm Pinggang: 71 cm L Labuh: 101 cm Pinggul: 101 cm Pinggang: 76 cm XL Labuh: 101 cm Pinggul: 106 cm Pinggang: 81 cm Material: Como heavy crepe #rexyllakeisha  #kebarung  #sayajualkebarung  #sayajualkebaya  #kebarungmurah  #bajukurung  #sayajualbajukebarung  #sayajualkebaya  #kurungmoden  #sayajualkurungmoden  #kebayamurah  #rayahaji2017 
Jualan tutup kedaii🎉🎉 🎉

New Blouse 
Size : 3y
Material : Cotton
RM : RM 14.00

Add RM 8 SM
Add RM 10 SS

To order screenshot & whatsapp 012-9539976 ❎no nego
❎fussy buyer

#jumpsuitbudak #prelovedmurah #prelovedmalaysia #malaysiapreloved #bajubudakmurah #bajuraya #penghabisanstok #bajubudak #dressbudak #bajuraya2017 #rayahaji2017
Jualan tutup kedaii🎉🎉 🎉

New Blouse 
Size : 5y
Material : Cotton
RM : RM 14.00

Add RM 8 SM
Add RM 10 SS

To order screenshot & whatsapp 012-9539976 ❎no nego
❎fussy buyer

#jumpsuitbudak #prelovedmurah #prelovedmalaysia #malaysiapreloved #bajubudakmurah #bajuraya #penghabisanstok #bajubudak #dressbudak #bajuraya2017 #rayahaji2017
Jualan tutup kedaii🎉🎉 🎉

New Jumpsuit
Size : 5y
Small cutting
Material : Cotton
RM : RM 14.00

Add RM 8 SM
Add RM 10 SS

To order screenshot & whatsapp 012-9539976 ❎no nego
❎fussy buyer

#jumpsuitbudak #prelovedmurah #jumpsuitkanakkanak #prelovedmalaysia #malaysiapreloved #bajubudakmurah #bajuraya #penghabisanstok #bajubudak #dressbudak #bajuraya2017 #rayahaji2017 #jumpsuitbudakmurah #jumpsuitmalaysiamurah #bajutidurkanakkanak #dressbudak #dressbudakmalaysia
Jualan tutup kedaii🎉🎉 🎉 New Jumpsuit Size : 5y Small cutting Material : Cotton RM : RM 14.00 Add RM 8 SM Add RM 10 SS To order screenshot & whatsapp 012-9539976 ❎no nego ❎fussy buyer #jumpsuitbudak  #prelovedmurah  #jumpsuitkanakkanak  #prelovedmalaysia  #malaysiapreloved  #bajubudakmurah  #bajuraya  #penghabisanstok  #bajubudak  #dressbudak  #bajuraya2017  #rayahaji2017  #jumpsuitbudakmurah  #jumpsuitmalaysiamurah  #bajutidurkanakkanak  #dressbudak  #dressbudakmalaysia 
Jualan tutup kedaii🎉🎉 🎉

New Dress Lace 6-12M
Material : Lace
RM : RM 20.00

Add RM 8 SM
Add RM 10 SS

To order screenshot & whatsapp 012-9539976 ❎no nego
❎fussy buyer

#jumpsuitbudak #prelovedmurah #prelovedmalaysia #malaysiapreloved #bajubudakmurah #bajuraya #penghabisanstok #bajubudak #dressbudak #bajuraya2017 #rayahaji2017
Jualan tutup kedaii🎉🎉 🎉

New Jumpsuit
Size : 4y 
Small cutting
Material : Cotton
RM : RM 14.00

Add RM 8 SM
Add RM 10 SS

To order screenshot & whatsapp 012-9539976 ❎no nego
❎fussy buyer

#jumpsuitbudak #prelovedmurah #prelovedmalaysia #malaysiapreloved #bajubudakmurah #bajuraya #penghabisanstok #bajubudak #dressbudak #bajuraya2017 #rayahaji2017
#VRSOPHEARAYA.
.Color : RED.
.Fabric : Premium Valentro .
.Size : S & M .
.Measurement : #VRSopheaMeasurement.
.Description :.
.- Kurung Kedah Blouse with Slit Skirt .
.- Wudhu Friendly .
.- Floral sequin beaded .
.- Specially made for petite .
.WHATSAPP us at 0129025652 to get yours !.
.Will be replied within 24 hours 😘.
#sayajualmurahmalaysia #bajukurungmoden #bajukurungmurah #bajukurungplain #shawlkeknis #raya2017 #rayahajisale #rayahaji2017
#VRSOPHEARAYA.
.Color : SOFT PINK .
.Fabric : Premium Valentro .
.Size : S & M .
.Measurement : #VRSopheaMeasurement.
.Description :.
.- Kurung Kedah Blouse with Slit Skirt .
.- Wudhu Friendly .
.- Floral sequin beaded .
.- Specially made for petite .
.WHATSAPP us at 0129025652 to get yours !.
.Will be replied within 24 hours 😘.
#sayajualmurahmalaysia #bajukurungmoden #bajukurungmurah #bajukurungplain #shawlkeknis #raya2017 #rayahajisale #rayahaji2017
NEW ARRIVAL ‼️
.
Prada Sulam Bunga (colour block)
Kod: PBU (cb) - 07
Warna: Turqoise - belacan
Material: Cotton Prada (x jarang, x perlu lining)
Ukuran: 
Baju - 2 meter bidang 60"
Kain - 1.5 meter bidang 60"
Harga: PROMO RM75 (asal RM 85) tidak termasuk postage
POS: RM9 SM/ RM13 SS

Warna mungkin sedikit berbeza disebabkan oleh faktor pencahayaan dan resolusi skrin.
Sesuai buat baju kurung pelbagai fesyen atau dress/jubah.
.
Janji ✋🏼 diskaun dengan pembelian dua  pasang dan ke atas.

Whatsapp +60134121251 atau DM untuk order.

#sayajual #kainpasang #kaincotton #kainsulam #kaincantik #sulamtangan #raya2018 #bajuraya #bajukurung #cottonprada #rayahaji2017 #sulam #freepostage #sayajualmurah #kurung #kurungmoden #sulamtimbul #raya #readystock #colourblock
NEW ARRIVAL ‼️ . Prada Sulam Bunga (colour block) Kod: PBU (cb) - 07 Warna: Turqoise - belacan Material: Cotton Prada (x jarang, x perlu lining) Ukuran: Baju - 2 meter bidang 60" Kain - 1.5 meter bidang 60" Harga: PROMO RM75 (asal RM 85) tidak termasuk postage POS: RM9 SM/ RM13 SS Warna mungkin sedikit berbeza disebabkan oleh faktor pencahayaan dan resolusi skrin. Sesuai buat baju kurung pelbagai fesyen atau dress/jubah. . Janji ✋🏼 diskaun dengan pembelian dua pasang dan ke atas. Whatsapp +60134121251 atau DM untuk order. #sayajual  #kainpasang  #kaincotton  #kainsulam  #kaincantik  #sulamtangan  #raya2018  #bajuraya  #bajukurung  #cottonprada  #rayahaji2017  #sulam  #freepostage  #sayajualmurah  #kurung  #kurungmoden  #sulamtimbul  #raya  #readystock  #colourblock 
NEW ARRIVAL ‼️
.
Prada Sulam Bunga (colour block)
Kod: PBU (cb) - 06
Warna: Maroon - grey
Material: Cotton Prada (x jarang, x perlu lining)
Ukuran: 
Baju - 2 meter bidang 60"
Kain - 1.5 meter bidang 60"
Harga: PROMO RM75 (asal RM 85) tidak termasuk postage
POS: RM9 SM/ RM13 SS

Warna mungkin sedikit berbeza disebabkan oleh faktor pencahayaan dan resolusi skrin.
Sesuai buat baju kurung pelbagai fesyen atau dress/jubah.
.
Janji ✋🏼 diskaun dengan pembelian dua  pasang dan ke atas.

Whatsapp +60134121251 atau DM untuk order.

#sayajual #kainpasang #kaincotton #kainsulam #kaincantik #sulamtangan #raya2018 #bajuraya #bajukurung #cottonprada #rayahaji2017 #sulam #freepostage #sayajualmurah #kurung #kurungmoden #sulamtimbul #raya #readystock #colourblock
NEW ARRIVAL ‼️ . Prada Sulam Bunga (colour block) Kod: PBU (cb) - 06 Warna: Maroon - grey Material: Cotton Prada (x jarang, x perlu lining) Ukuran: Baju - 2 meter bidang 60" Kain - 1.5 meter bidang 60" Harga: PROMO RM75 (asal RM 85) tidak termasuk postage POS: RM9 SM/ RM13 SS Warna mungkin sedikit berbeza disebabkan oleh faktor pencahayaan dan resolusi skrin. Sesuai buat baju kurung pelbagai fesyen atau dress/jubah. . Janji ✋🏼 diskaun dengan pembelian dua pasang dan ke atas. Whatsapp +60134121251 atau DM untuk order. #sayajual  #kainpasang  #kaincotton  #kainsulam  #kaincantik  #sulamtangan  #raya2018  #bajuraya  #bajukurung  #cottonprada  #rayahaji2017  #sulam  #freepostage  #sayajualmurah  #kurung  #kurungmoden  #sulamtimbul  #raya  #readystock  #colourblock 
NEW ARRIVAL ‼️
.
Prada Sulam Bunga (colour block)
Kod: PBU (cb) - 05
Warna: Dark blue - turqoise
Material: Cotton Prada (x jarang, x perlu lining)
Ukuran: 
Baju - 2 meter bidang 60"
Kain - 1.5 meter bidang 60"
Harga: PROMO RM75 (asal RM 85) tidak termasuk postage
POS: RM9 SM/ RM13 SS

Warna mungkin sedikit berbeza disebabkan oleh faktor pencahayaan dan resolusi skrin.
Sesuai buat baju kurung pelbagai fesyen atau dress/jubah.
.
Janji ✋🏼 diskaun dengan pembelian dua  pasang dan ke atas.

Whatsapp +60134121251 atau DM untuk order.

#sayajual #kainpasang #kaincotton #kainsulam #kaincantik #sulamtangan #raya2018 #bajuraya #bajukurung #cottonprada #rayahaji2017 #sulam #freepostage #sayajualmurah #kurung #kurungmoden #sulamtimbul #raya #readystock #colourblock
NEW ARRIVAL ‼️ . Prada Sulam Bunga (colour block) Kod: PBU (cb) - 05 Warna: Dark blue - turqoise Material: Cotton Prada (x jarang, x perlu lining) Ukuran: Baju - 2 meter bidang 60" Kain - 1.5 meter bidang 60" Harga: PROMO RM75 (asal RM 85) tidak termasuk postage POS: RM9 SM/ RM13 SS Warna mungkin sedikit berbeza disebabkan oleh faktor pencahayaan dan resolusi skrin. Sesuai buat baju kurung pelbagai fesyen atau dress/jubah. . Janji ✋🏼 diskaun dengan pembelian dua pasang dan ke atas. Whatsapp +60134121251 atau DM untuk order. #sayajual  #kainpasang  #kaincotton  #kainsulam  #kaincantik  #sulamtangan  #raya2018  #bajuraya  #bajukurung  #cottonprada  #rayahaji2017  #sulam  #freepostage  #sayajualmurah  #kurung  #kurungmoden  #sulamtimbul  #raya  #readystock  #colourblock 
NEW ARRIVAL ‼️
.
Prada Sulam Bunga (colour block)
Kod: PBU (cb) - 04
Warna: Hitam - Belacan
Material: Cotton Prada (x jarang, x perlu lining)
Ukuran: 
Baju - 2 meter bidang 60"
Kain - 1.5 meter bidang 60"
Harga: PROMO RM75 (asal RM 85) tidak termasuk postage
POS: RM9 SM/ RM13 SS

Warna mungkin sedikit berbeza disebabkan oleh faktor pencahayaan dan resolusi skrin.
Sesuai buat baju kurung pelbagai fesyen atau dress/jubah.
.
Janji ✋🏼 diskaun dengan pembelian dua  pasang dan ke atas.

Whatsapp +60134121251 atau DM untuk order.

#sayajual #kainpasang #kaincotton #kainsulam #kaincantik #sulamtangan #raya2018 #bajuraya #bajukurung #cottonprada #rayahaji2017 #sulam #freepostage #sayajualmurah #kurung #kurungmoden #sulamtimbul #raya #readystock #colourblock
NEW ARRIVAL ‼️ . Prada Sulam Bunga (colour block) Kod: PBU (cb) - 04 Warna: Hitam - Belacan Material: Cotton Prada (x jarang, x perlu lining) Ukuran: Baju - 2 meter bidang 60" Kain - 1.5 meter bidang 60" Harga: PROMO RM75 (asal RM 85) tidak termasuk postage POS: RM9 SM/ RM13 SS Warna mungkin sedikit berbeza disebabkan oleh faktor pencahayaan dan resolusi skrin. Sesuai buat baju kurung pelbagai fesyen atau dress/jubah. . Janji ✋🏼 diskaun dengan pembelian dua pasang dan ke atas. Whatsapp +60134121251 atau DM untuk order. #sayajual  #kainpasang  #kaincotton  #kainsulam  #kaincantik  #sulamtangan  #raya2018  #bajuraya  #bajukurung  #cottonprada  #rayahaji2017  #sulam  #freepostage  #sayajualmurah  #kurung  #kurungmoden  #sulamtimbul  #raya  #readystock  #colourblock 
NEW ARRIVAL ‼️
.
Prada Sulam Bunga (colour block)
Kod: PBU (cb) - 03
Warna: Purple - grey
Material: Cotton Prada (x jarang, x perlu lining)
Ukuran: 
Baju - 2 meter bidang 60"
Kain - 1.5 meter bidang 60"
Harga: PROMO RM75 (asal RM 85) tidak termasuk postage
POS: RM9 SM/ RM13 SS

Warna mungkin sedikit berbeza disebabkan oleh faktor pencahayaan dan resolusi skrin.
Sesuai buat baju kurung pelbagai fesyen atau dress/jubah.
.
Janji ✋🏼 diskaun dengan pembelian dua  pasang dan ke atas.

Whatsapp +60134121251 atau DM untuk order.

#sayajual #kainpasang #kaincotton #kainsulam #kaincantik #sulamtangan #raya2018 #bajuraya #bajukurung #cottonprada #rayahaji2017 #sulam #freepostage #sayajualmurah #kurung #kurungmoden #sulamtimbul #raya #readystock #colourblock
NEW ARRIVAL ‼️ . Prada Sulam Bunga (colour block) Kod: PBU (cb) - 03 Warna: Purple - grey Material: Cotton Prada (x jarang, x perlu lining) Ukuran: Baju - 2 meter bidang 60" Kain - 1.5 meter bidang 60" Harga: PROMO RM75 (asal RM 85) tidak termasuk postage POS: RM9 SM/ RM13 SS Warna mungkin sedikit berbeza disebabkan oleh faktor pencahayaan dan resolusi skrin. Sesuai buat baju kurung pelbagai fesyen atau dress/jubah. . Janji ✋🏼 diskaun dengan pembelian dua pasang dan ke atas. Whatsapp +60134121251 atau DM untuk order. #sayajual  #kainpasang  #kaincotton  #kainsulam  #kaincantik  #sulamtangan  #raya2018  #bajuraya  #bajukurung  #cottonprada  #rayahaji2017  #sulam  #freepostage  #sayajualmurah  #kurung  #kurungmoden  #sulamtimbul  #raya  #readystock  #colourblock 
NEW ARRIVAL ‼️
.
Prada Sulam Bunga (colour block)
Kod: PBU (cb) - 02
Warna: Royal blue- grey
Material: Cotton Prada (x jarang, x perlu lining)
Ukuran: 
Baju - 2 meter bidang 60"
Kain - 1.5 meter bidang 60"
Harga: PROMO RM75 (asal RM 85) tidak termasuk postage
POS: RM9 SM/ RM13 SS

Warna mungkin sedikit berbeza disebabkan oleh faktor pencahayaan dan resolusi skrin.
Sesuai buat baju kurung pelbagai fesyen atau dress/jubah.
.
Janji ✋🏼 diskaun dengan pembelian dua  pasang dan ke atas.

Whatsapp +60134121251 atau DM untuk order.

#sayajual #kainpasang #kaincotton #kainsulam #kaincantik #sulamtangan #raya2018 #bajuraya #bajukurung #cottonprada #rayahaji2017 #sulam #freepostage #sayajualmurah #kurung #kurungmoden #sulamtimbul #raya #readystock #colourblock
NEW ARRIVAL ‼️ . Prada Sulam Bunga (colour block) Kod: PBU (cb) - 02 Warna: Royal blue- grey Material: Cotton Prada (x jarang, x perlu lining) Ukuran: Baju - 2 meter bidang 60" Kain - 1.5 meter bidang 60" Harga: PROMO RM75 (asal RM 85) tidak termasuk postage POS: RM9 SM/ RM13 SS Warna mungkin sedikit berbeza disebabkan oleh faktor pencahayaan dan resolusi skrin. Sesuai buat baju kurung pelbagai fesyen atau dress/jubah. . Janji ✋🏼 diskaun dengan pembelian dua pasang dan ke atas. Whatsapp +60134121251 atau DM untuk order. #sayajual  #kainpasang  #kaincotton  #kainsulam  #kaincantik  #sulamtangan  #raya2018  #bajuraya  #bajukurung  #cottonprada  #rayahaji2017  #sulam  #freepostage  #sayajualmurah  #kurung  #kurungmoden  #sulamtimbul  #raya  #readystock  #colourblock 
#VRSOPHEARAYA.
.Color : RED.
.Fabric : Premium Valentro .
.Size : S & M .
.Measurement : #VRSopheaMeasurement.
.Description :.
.- Kurung Kedah Blouse with Slit Skirt .
.- Wudhu Friendly .
.- Floral sequin beaded .
.- Specially made for petite .
.WHATSAPP us at 0129025652 to get yours !.
.Will be replied within 24 hours 😘.
#sayajualmurahmalaysia #bajukurungmoden #bajukurungmurah #bajukurungplain #shawlkeknis #raya2017 #rayahajisale #rayahaji2017
#VRSOPHEARAYA.
.Color : SOFT PINK
.Fabric : Premium Valentro .
.Size : S & M .
.Measurement : #VRSopheaMeasurement.
.Description :.
.- Kurung Kedah Blouse with Slit Skirt .
.- Wudhu Friendly .
.- Floral sequin beaded .
.- Specially made for petite .
.WHATSAPP us at 0129025652 to get yours !.
.Will be replied within 24 hours 😘.
#sayajualmurahmalaysia #bajukurungmoden #bajukurungmurah #bajukurungplain #shawlkeknis #raya2017 #rayahajisale #rayahaji2017
❤SWEET NOVEMBER IRIS.❤ .
.
.✅Exclusive & LIMITED Edition . .
.
.🔰Special design Kurung Mini dengan corak bunga 'rose' -tone color .
.
.🔰LIMITED EDITION : Potongan kurung Mini , Kain Duyung. .
.
.🔰Material Fabrik baju dari jenis fabrik mewah Korean Creepe berkualiti Tinggi & 'iron-less
friendly'.
Fabrik kain dari jenis kain heavy "MATRIKS' dari Korea dengan flow yang terjatuh & menawan. .
.
.🔰JAHITAN BUTIK Kualiti dijamin gred A , rapi dan kemas . .
.
.✅Harga mampu milik dan sangat berbaloi sama dengan kualiti butik mahal.

Saiz SS,S,M,L,XL,XXL sahaja. .
.
.💵HARGA JUALAN SEMENANJUNG RM120 (TERMASUK POS).
.💵HARGA JUALAN SABAH SARAWAK  RM130 (TERMASUK POS).
.
.❌❌ BUY 1 FREE 1 ❌❌.
.
.Berminat, whatsapp 0192756398

#bajukurung #bajukurungmini #kainduyung #bajukurungkoreancrepe #minikurung #kainkoreancrepe #kurungsweetnovemberiris #bajukurungsweetnovemberiris #cantikayu #pakaiantradisional #pakaianmuslimah #rayacollection #raya2017 #bajuraya #sni #rayahaji2017 #sale #yearendsale #promotion #promosioktober #salebajukurung #cikguseo #cikgu #endyearsale #buy1get1free #belisatupercumasatu
❤SWEET NOVEMBER IRIS.❤ . . .✅Exclusive & LIMITED Edition . . . .🔰Special design Kurung Mini dengan corak bunga 'rose' -tone color . . .🔰LIMITED EDITION : Potongan kurung Mini , Kain Duyung. . . .🔰Material Fabrik baju dari jenis fabrik mewah Korean Creepe berkualiti Tinggi & 'iron-less friendly'. Fabrik kain dari jenis kain heavy "MATRIKS' dari Korea dengan flow yang terjatuh & menawan. . . .🔰JAHITAN BUTIK Kualiti dijamin gred A , rapi dan kemas . . . .✅Harga mampu milik dan sangat berbaloi sama dengan kualiti butik mahal. Saiz SS,S,M,L,XL,XXL sahaja. . . .💵HARGA JUALAN SEMENANJUNG RM120 (TERMASUK POS). .💵HARGA JUALAN SABAH SARAWAK RM130 (TERMASUK POS). . .❌❌ BUY 1 FREE 1 ❌❌. . .Berminat, whatsapp 0192756398 #bajukurung  #bajukurungmini  #kainduyung  #bajukurungkoreancrepe  #minikurung  #kainkoreancrepe  #kurungsweetnovemberiris  #bajukurungsweetnovemberiris  #cantikayu  #pakaiantradisional  #pakaianmuslimah  #rayacollection  #raya2017  #bajuraya  #sni  #rayahaji2017  #sale  #yearendsale  #promotion  #promosioktober  #salebajukurung  #cikguseo  #cikgu  #endyearsale  #buy1get1free  #belisatupercumasatu 
NEW ARRIVAL ‼️
.
Prada Sulam Bunga (colour block)
Kod: PBU (cb) - 01
Warna: Belacan - grey
Material: Cotton Prada (x jarang, x perlu lining)
Ukuran: 
Baju - 2 meter bidang 60"
Kain - 1.5 meter bidang 60"
Harga: PROMO RM75 (asal RM 85) tidak termasuk postage
POS: RM9 SM/ RM13 SS

Warna mungkin sedikit berbeza disebabkan oleh faktor pencahayaan dan resolusi skrin.
Sesuai buat baju kurung pelbagai fesyen atau dress/jubah.
.
Janji ✋🏼 diskaun dengan pembelian dua  pasang dan ke atas.

Whatsapp +60134121251 atau DM untuk order.

#sayajual #kainpasang #kaincotton #kainsulam #kaincantik #sulamtangan #raya2018 #bajuraya #bajukurung #cottonprada #rayahaji2017 #sulam #freepostage #sayajualmurah #kurung #kurungmoden #sulamtimbul #raya #readystock #colourblock
NEW ARRIVAL ‼️ . Prada Sulam Bunga (colour block) Kod: PBU (cb) - 01 Warna: Belacan - grey Material: Cotton Prada (x jarang, x perlu lining) Ukuran: Baju - 2 meter bidang 60" Kain - 1.5 meter bidang 60" Harga: PROMO RM75 (asal RM 85) tidak termasuk postage POS: RM9 SM/ RM13 SS Warna mungkin sedikit berbeza disebabkan oleh faktor pencahayaan dan resolusi skrin. Sesuai buat baju kurung pelbagai fesyen atau dress/jubah. . Janji ✋🏼 diskaun dengan pembelian dua pasang dan ke atas. Whatsapp +60134121251 atau DM untuk order. #sayajual  #kainpasang  #kaincotton  #kainsulam  #kaincantik  #sulamtangan  #raya2018  #bajuraya  #bajukurung  #cottonprada  #rayahaji2017  #sulam  #freepostage  #sayajualmurah  #kurung  #kurungmoden  #sulamtimbul  #raya  #readystock  #colourblock 
NEW ARRIVAL ‼️
.
Prada Sulam Bunga (colour block)
Material: Cotton Prada (x jarang, x perlu lining)
Ukuran: 
Baju - 2 meter bidang 60"
Kain - 1.5 meter bidang 60"
Harga: PROMO RM75 (asal RM 85) tidak termasuk postage
POS: RM9 SM/ RM13 SS

Warna mungkin sedikit berbeza disebabkan oleh faktor pencahayaan dan resolusi skrin.
Sesuai buat baju kurung pelbagai fesyen atau dress/jubah.
.
Janji ✋🏼 diskaun dengan pembelian dua  pasang dan ke atas.

Whatsapp +60134121251 atau DM untuk order.

#sayajual #kainpasang #kaincotton #kainsulam #kaincantik #sulamtangan #raya2018 #bajuraya #bajukurung #cottonprada #rayahaji2017 #sulam #freepostage #sayajualmurah #kurung #kurungmoden #sulamtimbul #raya #readystock #colourblock
NEW ARRIVAL ‼️ . Prada Sulam Bunga (colour block) Material: Cotton Prada (x jarang, x perlu lining) Ukuran: Baju - 2 meter bidang 60" Kain - 1.5 meter bidang 60" Harga: PROMO RM75 (asal RM 85) tidak termasuk postage POS: RM9 SM/ RM13 SS Warna mungkin sedikit berbeza disebabkan oleh faktor pencahayaan dan resolusi skrin. Sesuai buat baju kurung pelbagai fesyen atau dress/jubah. . Janji ✋🏼 diskaun dengan pembelian dua pasang dan ke atas. Whatsapp +60134121251 atau DM untuk order. #sayajual  #kainpasang  #kaincotton  #kainsulam  #kaincantik  #sulamtangan  #raya2018  #bajuraya  #bajukurung  #cottonprada  #rayahaji2017  #sulam  #freepostage  #sayajualmurah  #kurung  #kurungmoden  #sulamtimbul  #raya  #readystock  #colourblock