an online Instagram web viewer

#razerkraken medias

Photos

Thanks for the support so far 
Giveaway time 
https://gleam.io/TgR1e/stattrak-ump45-riot-minimal-wear

#gaming #gamer #giveaway #csgo #gamingsetup #gn2 #counterstrike #csgogiveaway #alienware17 #razerkraken #sub #subscribe #peace
Pořádnej zvuk je základ! Gaming na jiné úrovni právě začíná. 🎧 😎
#razer #razergaming #razerkraken #selfienapana #slusimito #kubajzutracijaksvin 😂
➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖
Contact
Line: @ybm5616h (pake @ depannya ya) 
Wa: 082218852208
Tokopedia : Oliviette Gaming Shop
Bukalapak : Oliviette Gaming Shop
Facebook : OlivietteGamingShop ➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖
#razerindonesia #razergaming #steelseriesindo #steelseriesmurah #razerkraken #jaketdota2 #kaosdota2 #kaosrazer #kaossteelseries #jaketrazer #jaketsteelseries #dota2 #dota2indo #dota2team #rapsmashindonesia #kaosmurah #jerseydota2 #jaket #gaminglife #instagood #dota2store#dota2 #kaosdota #onlinestore#murahmeriah #murahbanget #mousegaming #keyboardgaming #headsetgaming
➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖ Contact Line: @ybm5616h (pake @ depannya ya) Wa: 082218852208 Tokopedia : Oliviette Gaming Shop Bukalapak : Oliviette Gaming Shop Facebook : OlivietteGamingShop ➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖ #razerindonesia  #razergaming  #steelseriesindo  #steelseriesmurah  #razerkraken  #jaketdota2  #kaosdota2  #kaosrazer  #kaossteelseries  #jaketrazer  #jaketsteelseries  #dota2  #dota2indo  #dota2team  #rapsmashindonesia  #kaosmurah  #jerseydota2  #jaket  #gaminglife  #instagood  #dota2store #dota2  #kaosdota  #onlinestore #murahmeriah  #murahbanget  #mousegaming  #keyboardgaming  #headsetgaming 
➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖
Contact
Line: @ybm5616h (pake @ depannya ya) 
Wa: 082218852208
Tokopedia : Oliviette Gaming Shop
Bukalapak : Oliviette Gaming Shop
Facebook : OlivietteGamingShop ➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖
#razerindonesia #razergaming #steelseriesindo #steelseriesmurah #razerkraken #jaketdota2 #kaosdota2 #kaosrazer #kaossteelseries #jaketrazer #jaketsteelseries #dota2 #dota2indo #dota2team #rapsmashindonesia #kaosmurah #jerseydota2 #jaket #gaminglife #instagood #dota2store#dota2 #kaosdota #onlinestore#murahmeriah #murahbanget #mousegaming #keyboardgaming #headsetgaming
➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖ Contact Line: @ybm5616h (pake @ depannya ya) Wa: 082218852208 Tokopedia : Oliviette Gaming Shop Bukalapak : Oliviette Gaming Shop Facebook : OlivietteGamingShop ➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖ #razerindonesia  #razergaming  #steelseriesindo  #steelseriesmurah  #razerkraken  #jaketdota2  #kaosdota2  #kaosrazer  #kaossteelseries  #jaketrazer  #jaketsteelseries  #dota2  #dota2indo  #dota2team  #rapsmashindonesia  #kaosmurah  #jerseydota2  #jaket  #gaminglife  #instagood  #dota2store #dota2  #kaosdota  #onlinestore #murahmeriah  #murahbanget  #mousegaming  #keyboardgaming  #headsetgaming 
➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖
Contact
Line: @ybm5616h (pake @ depannya ya) 
Wa: 082218852208
Tokopedia : Oliviette Gaming Shop
Bukalapak : Oliviette Gaming Shop
Facebook : OlivietteGamingShop ➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖
#razerindonesia #razergaming #steelseriesindo #steelseriesmurah #razerkraken #jaketdota2 #kaosdota2 #kaosrazer #kaossteelseries #jaketrazer #jaketsteelseries #dota2 #dota2indo #dota2team #rapsmashindonesia #kaosmurah #jerseydota2 #jaket #gaminglife #instagood #dota2store#dota2 #kaosdota #onlinestore#murahmeriah #murahbanget #mousegaming #keyboardgaming #headsetgaming
➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖ Contact Line: @ybm5616h (pake @ depannya ya) Wa: 082218852208 Tokopedia : Oliviette Gaming Shop Bukalapak : Oliviette Gaming Shop Facebook : OlivietteGamingShop ➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖ #razerindonesia  #razergaming  #steelseriesindo  #steelseriesmurah  #razerkraken  #jaketdota2  #kaosdota2  #kaosrazer  #kaossteelseries  #jaketrazer  #jaketsteelseries  #dota2  #dota2indo  #dota2team  #rapsmashindonesia  #kaosmurah  #jerseydota2  #jaket  #gaminglife  #instagood  #dota2store #dota2  #kaosdota  #onlinestore #murahmeriah  #murahbanget  #mousegaming  #keyboardgaming  #headsetgaming 
Liquid Polo 2018
Size : M,L,XL
Status : Ready Stock
Price : Rp 125,000
Add NickName +15,000
➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖
Contact
Line: @ybm5616h (pake @ depannya ya) 
Wa: 082218852208
Tokopedia : Oliviette Gaming Shop
Bukalapak : Oliviette Gaming Shop
Facebook : OlivietteGamingShop ➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖
#razerindonesia #razergaming #steelseriesindo #steelseriesmurah #razerkraken #jaketdota2 #kaosdota2 #kaosrazer #kaossteelseries #jaketrazer #jaketsteelseries #dota2 #dota2indo #dota2team #rapsmashindonesia #kaosmurah #jerseydota2 #jaket #gaminglife #instagood #dota2store#dota2 #kaosdota #onlinestore#murahmeriah #murahbanget #mousegaming #keyboardgaming #headsetgaming
Liquid Polo 2018 Size : M,L,XL Status : Ready Stock Price : Rp 125,000 Add NickName +15,000 ➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖ Contact Line: @ybm5616h (pake @ depannya ya) Wa: 082218852208 Tokopedia : Oliviette Gaming Shop Bukalapak : Oliviette Gaming Shop Facebook : OlivietteGamingShop ➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖ #razerindonesia  #razergaming  #steelseriesindo  #steelseriesmurah  #razerkraken  #jaketdota2  #kaosdota2  #kaosrazer  #kaossteelseries  #jaketrazer  #jaketsteelseries  #dota2  #dota2indo  #dota2team  #rapsmashindonesia  #kaosmurah  #jerseydota2  #jaket  #gaminglife  #instagood  #dota2store #dota2  #kaosdota  #onlinestore #murahmeriah  #murahbanget  #mousegaming  #keyboardgaming  #headsetgaming 
Unboxing Razer Kraken Pro V2 7.1 Oval #razer #kraken #razerkraken #7.1 #chroma #gamer #gaming #headset #headphones
Liquid White Jacket
Size : M,L,XL
Status : Ready Stock
Price : Rp 195,000
Add NickName +15,000
➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖
Contact
Line: @ybm5616h (pake @ depannya ya) 
Wa: 082218852208
Tokopedia : Oliviette Gaming Shop
Bukalapak : Oliviette Gaming Shop
Facebook : OlivietteGamingShop ➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖
#razerindonesia #razergaming #steelseriesindo #steelseriesmurah #razerkraken #jaketdota2 #kaosdota2 #kaosrazer #kaossteelseries #jaketrazer #jaketsteelseries #dota2 #dota2indo #dota2team #rapsmashindonesia #kaosmurah #jerseydota2 #jaket #gaminglife #instagood #dota2store#dota2 #kaosdota #onlinestore#murahmeriah #murahbanget #mousegaming #keyboardgaming #headsetgaming
Liquid White Jacket Size : M,L,XL Status : Ready Stock Price : Rp 195,000 Add NickName +15,000 ➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖ Contact Line: @ybm5616h (pake @ depannya ya) Wa: 082218852208 Tokopedia : Oliviette Gaming Shop Bukalapak : Oliviette Gaming Shop Facebook : OlivietteGamingShop ➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖ #razerindonesia  #razergaming  #steelseriesindo  #steelseriesmurah  #razerkraken  #jaketdota2  #kaosdota2  #kaosrazer  #kaossteelseries  #jaketrazer  #jaketsteelseries  #dota2  #dota2indo  #dota2team  #rapsmashindonesia  #kaosmurah  #jerseydota2  #jaket  #gaminglife  #instagood  #dota2store #dota2  #kaosdota  #onlinestore #murahmeriah  #murahbanget  #mousegaming  #keyboardgaming  #headsetgaming 
Evil Geniuses Nike Hoodie 
Size : M,L,XL
Status : Ready Stock
Price : Rp 175,000
Add NickName +15,000
➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖
Contact
Line: @ybm5616h (pake @ depannya ya) 
Wa: 082218852208
Tokopedia : Oliviette Gaming Shop
Bukalapak : Oliviette Gaming Shop
Facebook : OlivietteGamingShop ➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖
#razerindonesia #razergaming #steelseriesindo #steelseriesmurah #razerkraken #jaketdota2 #kaosdota2 #kaosrazer #kaossteelseries #jaketrazer #jaketsteelseries #dota2 #dota2indo #dota2team #rapsmashindonesia #kaosmurah #jerseydota2 #jaket #gaminglife #instagood #dota2store#dota2 #kaosdota #onlinestore#murahmeriah #murahbanget #mousegaming #keyboardgaming #headsetgaming
Evil Geniuses Nike Hoodie Size : M,L,XL Status : Ready Stock Price : Rp 175,000 Add NickName +15,000 ➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖ Contact Line: @ybm5616h (pake @ depannya ya) Wa: 082218852208 Tokopedia : Oliviette Gaming Shop Bukalapak : Oliviette Gaming Shop Facebook : OlivietteGamingShop ➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖ #razerindonesia  #razergaming  #steelseriesindo  #steelseriesmurah  #razerkraken  #jaketdota2  #kaosdota2  #kaosrazer  #kaossteelseries  #jaketrazer  #jaketsteelseries  #dota2  #dota2indo  #dota2team  #rapsmashindonesia  #kaosmurah  #jerseydota2  #jaket  #gaminglife  #instagood  #dota2store #dota2  #kaosdota  #onlinestore #murahmeriah  #murahbanget  #mousegaming  #keyboardgaming  #headsetgaming 
The look you get when you get shot but you don't know where he/she shot you from!!!
.
.
.
(Partners)
@mrs_swiftnova
@sintrocity
@im.suppa
@gamingxissues
.
.
.
#me #ps4 #playstation4 #playstation #razerkraken #razer #xbox #xboxone #game #games #gamers #gamer #gaming #alwaysgaming #videogame #gamenight #videogames #guygamer #gamerguy #allgames #allgamers #nightgamer #nightgaming #broadcaster #streamer #twitch #twitchtv #havingfun #wtf
It's here, My new headset Razer Kraken Pro🎧

#Razer #razerkraken #headset #gamer #gaming #awesometime #like4like #followforfollow #feelsgood
my baby 😍

what do you think about the razer headsets?

do you like them?

also what headset do you have?

Was hälst du von den Razer Headsets?

Magst du sie?

Was für ein Headset hast du?

#cod #callofduty #razerkrakenpro #razer #xbox #xboxone #xbl #xb1 #razergaming #razerkraken
WW2 wensday wil be live 🔴tonight @ 20:00 CET on my twitch channel LINK IN BIO come join the  WW2 wensday madness 👍✌✌👐
#livestream #liveattwitch #live #stream #streaming #streamers #gamers #gamergirl #gamerguy #twitchtv #twitchcommunity #twitch #twitchgirls #twitchkittens #twitchguys #twitchcreative #ps4 #ps4pro #ps420thanniversarycontroller #ps4stream #razer #razerkraken #streamgamesnotboobs #twitchkittens #twitchcreative #callduty #callofdutyww2 #cod #codww2
WW2 wensday wil be live 🔴tonight @ 20:00 CET on my twitch channel LINK IN BIO come join the WW2 wensday madness 👍✌✌👐 #livestream  #liveattwitch  #live  #stream  #streaming  #streamers  #gamers  #gamergirl  #gamerguy  #twitchtv  #twitchcommunity  #twitch  #twitchgirls  #twitchkittens  #twitchguys  #twitchcreative  #ps4  #ps4pro  #ps420thanniversarycontroller  #ps4stream  #razer  #razerkraken  #streamgamesnotboobs  #twitchkittens  #twitchcreative  #callduty  #callofdutyww2  #cod  #codww2 
Di saat earphone rusak.. Pinjem headphone lg✌😂..
.
.
#keuntunganpunyadedegamer #pinjem #gamer #suaranyamantab #bikinbudeg #razerkraken #headphones
@hossain_from_bd man , can't get over the fact how awesome this headphone is. Thanks a lot man . Been wanting this headphone for a long long time 
#razer #kraken #razerkraken #chroma #headphones #gaming
#snapchat when you're playing #overwatch . #genjiprobs #mercylife when will genji realize I'm not risking my life to dive and rez without valk. #razergaming #razerkraken #corsairgaming
Ayyeeee new headphones ft Sidemen hoodie (which you can get at www.sidemenclothing.com 😂) #razer #razerkraken #heaphones #razerheadphones #razerheadset #headset #gaming #gamergirl #gamer #sidemen
The best headphones I've ever had, an amazing gift from my boyfriend <3 #headphones #razer #razerkraken #razerkraken7 #gift #gamer #gamergirl #razerheadphones #pc #goals #happy #loveit #love #newstuff #newheadphones
Razer Kraken 7.1 V2 Chroma Gaming Headset

Price : 1.610.000

Detail Product :
At a glance
Drivers: 50 mm, with Neodymium magnets
Connection type: USB Digital
Ultra-durable Kevlar™ reinforced cable
Oval ear cushions: Designed for full-ear coverage, perfect for long-wearing comfort
Microphone quick mute toggle

Headphones
Frequency response: 12 Hz – 28 kHz
Impedance: 32 Ω @ 1 kHz
Sensitivity (@1 kHz): 123 dB
Input power: 30 mW (Max)
Drivers: 50 mm, with Neodymium magnets
Inner ear cup diameter: 56 mm / 2.2 in
Connection type: USB Digital
Cable length: 2 m / 6.6 ft
Approx weight: 346 g / 0.76 lbs

Microphone
Frequency response: 100 Hz – 10 kHz
Signal-to-noise ratio: > 55 dB
Sensitivity (@1 kHz): -38 ± 3 dB
Pick-up pattern: Active noise-cancelling*, unidirectional MEMS 
Available on PC Only

INFO / ORDER 087878203000

#gaminggear  #keyboard #mechanical #gaming #pubg #pointblank #dota2 #gear #alatgaming #gamingstoreu #headset #headsetgaming #headsetgear #accgaming #storegaming #gamingindonesia #indonesia #soundcard #sound #tokogaming #pcgaming #jualalatgaming #setgaming #gamingindonesia #rgb #razer #razerkraken #jualrazer #jualalatgamingmurah
Razer Kraken 7.1 V2 Chroma Gaming Headset Price : 1.610.000 Detail Product : At a glance Drivers: 50 mm, with Neodymium magnets Connection type: USB Digital Ultra-durable Kevlar™ reinforced cable Oval ear cushions: Designed for full-ear coverage, perfect for long-wearing comfort Microphone quick mute toggle Headphones Frequency response: 12 Hz – 28 kHz Impedance: 32 Ω @ 1 kHz Sensitivity (@1 kHz): 123 dB Input power: 30 mW (Max) Drivers: 50 mm, with Neodymium magnets Inner ear cup diameter: 56 mm / 2.2 in Connection type: USB Digital Cable length: 2 m / 6.6 ft Approx weight: 346 g / 0.76 lbs Microphone Frequency response: 100 Hz – 10 kHz Signal-to-noise ratio: > 55 dB Sensitivity (@1 kHz): -38 ± 3 dB Pick-up pattern: Active noise-cancelling*, unidirectional MEMS Available on PC Only INFO / ORDER 087878203000 #gaminggear  #keyboard  #mechanical  #gaming  #pubg  #pointblank  #dota2  #gear  #alatgaming  #gamingstoreu  #headset  #headsetgaming  #headsetgear  #accgaming  #storegaming  #gamingindonesia  #indonesia  #soundcard  #sound  #tokogaming  #pcgaming  #jualalatgaming  #setgaming  #gamingindonesia  #rgb  #razer  #razerkraken  #jualrazer  #jualalatgamingmurah 
New mouse pad 
XXl size 
Covers my alien ware 17 Corsair k70 and my Logitech g402

#gaming #mousepadgaming #mousepad #alienware17 #razerkraken #corsair #logitech #gamer #gamingsetup #peace #followforfollow#cosmicbyte
Always #razer on my head and in my heart 😂😂😍 #razerkraken #headphones #razergaming
Love these headsets! 🎧🎮💯
Perfectly surrounded sound, in FPS clearly hear enemies footsteps near you, and easy can tell what side they are. It's just someone walking near you! 
#Razer #razerkraken #gaming #headsets #surounded
Love these headsets! 🎧🎮💯 Perfectly surrounded sound, in FPS clearly hear enemies footsteps near you, and easy can tell what side they are. It's just someone walking near you! #Razer  #razerkraken  #gaming  #headsets  #surounded 
Antara Corsair Void Pro Wireless (RGB) dan Razer Kraken 7.1 V2 (Chroma) yang #ohmedia gunakan sebelum ni, dua-dua pun best cumanya memandangkan Corsair Void Pro ni sejenis wireless, so ohmedia lebih prefer dan enjoy untuk guna lagi. Bayangkan boleh bangun guling-guling depan pc pun tak ada wayar yang terbelit kat leher kau. Hahaha. Paling penting nak kurangkan kewujudan wayar atas meja dan kalau tengah syok dengar lagu then nak ke toilet, pergi je sambung enjoy lagu tu dalam toilet tanpa perlu buka headphone letak tepi.
.
Ada beza tak kualiti audio antara wireless dan tak? Selalunya mestilah ada beza tapi telinga #ohmedia ni bukan audiophile so memang rasa sama aje kualiti wired dangan wireless ni. Sekarang dah 2018  kot. Tapi bila wireless, ofcoz la kena charge guna Micro-USB bila sampai masa dia. Connection ke PC pulak guna USB bluetooth transmitter yang dia dah bagi sekali. Terus boleh pakai.
.
Corsair Void Pro Wireless ni dalam RM200 lebih mahal tapi boleh dikatakan ianya mahal kerana wireless sahaja dan kerana ianya Corsair. Faham2 aje lah kualiti dia macamana kan. So maybe minat korang pada jenama berbeza-beza tapi kalau dua jenis ni ada dalam consideration korang, beli mana satu pun no problem..
.
Oh ya, Razer Kraken tu dah ada buyer diantara korang kat IG ni juga. Orang Ganu kita. Dia nampak je #ohmedia share gambar Void Pro tu kat Stories last week, dengan pantas dia DM cakap nak beli Razer Kraken tu. Amboi tak bagi chance. Ada gak beberapa orang lain yang tanya tapi sorry la dia yang lagi awal dah booking dulu. Hehe.
.
Oh ya, ini produk Corsair yang kedua selepas T1 Race Gaming Chair yang pernah dikongsi sebelum ini. Memang best kerusi dia. Sikit tak rasa menyesal sampai naik kereta sendiri pun tak rasa sedap macam duduk atas dia dah. Haha. Nanti la dalam post yang lain pasal kerusi tu.
.
Lagi apa barang Corsair yang best patut OM cuba ye? Rasa nak beli mouse dia yang nama Scimitar tu. Ok ke?
.
📷 iPhoneX #OhmediaCorsair #OhmediaMissWhite #OhmediaRazer #CorsairVoidPro #RazerKraken
Antara Corsair Void Pro Wireless (RGB) dan Razer Kraken 7.1 V2 (Chroma) yang #ohmedia  gunakan sebelum ni, dua-dua pun best cumanya memandangkan Corsair Void Pro ni sejenis wireless, so ohmedia lebih prefer dan enjoy untuk guna lagi. Bayangkan boleh bangun guling-guling depan pc pun tak ada wayar yang terbelit kat leher kau. Hahaha. Paling penting nak kurangkan kewujudan wayar atas meja dan kalau tengah syok dengar lagu then nak ke toilet, pergi je sambung enjoy lagu tu dalam toilet tanpa perlu buka headphone letak tepi. . Ada beza tak kualiti audio antara wireless dan tak? Selalunya mestilah ada beza tapi telinga #ohmedia  ni bukan audiophile so memang rasa sama aje kualiti wired dangan wireless ni. Sekarang dah 2018 kot. Tapi bila wireless, ofcoz la kena charge guna Micro-USB bila sampai masa dia. Connection ke PC pulak guna USB bluetooth transmitter yang dia dah bagi sekali. Terus boleh pakai. . Corsair Void Pro Wireless ni dalam RM200 lebih mahal tapi boleh dikatakan ianya mahal kerana wireless sahaja dan kerana ianya Corsair. Faham2 aje lah kualiti dia macamana kan. So maybe minat korang pada jenama berbeza-beza tapi kalau dua jenis ni ada dalam consideration korang, beli mana satu pun no problem.. . Oh ya, Razer Kraken tu dah ada buyer diantara korang kat IG ni juga. Orang Ganu kita. Dia nampak je #ohmedia  share gambar Void Pro tu kat Stories last week, dengan pantas dia DM cakap nak beli Razer Kraken tu. Amboi tak bagi chance. Ada gak beberapa orang lain yang tanya tapi sorry la dia yang lagi awal dah booking dulu. Hehe. . Oh ya, ini produk Corsair yang kedua selepas T1 Race Gaming Chair yang pernah dikongsi sebelum ini. Memang best kerusi dia. Sikit tak rasa menyesal sampai naik kereta sendiri pun tak rasa sedap macam duduk atas dia dah. Haha. Nanti la dalam post yang lain pasal kerusi tu. . Lagi apa barang Corsair yang best patut OM cuba ye? Rasa nak beli mouse dia yang nama Scimitar tu. Ok ke? . 📷 iPhoneX #OhmediaCorsair  #OhmediaMissWhite  #OhmediaRazer  #CorsairVoidPro  #RazerKraken 
The guys at @razer sent me this for my streams Twitch.tv/underdog_iq22 #twitchstreamer #twitchlife #razerkraken #usbheadset #razer #headset #pcgaming
Overwatch-Hoodie ^-^
Der Pulli ist soo süß. 💕

Ich werde jetzt noch etwas Overwatch spielen und dann ist das Wochenende schon wieder um. 😣
_________________________________________
#overwatch #overwatchdva #gaming #roccat #razergaming #razerkraken #pcgaming #gamergirl #overwatchgirls #roccatgaming #nerfthis #girlgamer #girlsgaming #overwatchgerman #headset #razerheadset #iplaytowin #game #gamer #games #videogames #videogame #gamestagram #gamerlife #gamerchick #geekgirl #geek #nerdygirl #merch #blizzard
Overwatch-Hoodie ^-^ Der Pulli ist soo süß. 💕 Ich werde jetzt noch etwas Overwatch spielen und dann ist das Wochenende schon wieder um. 😣 _________________________________________ #overwatch  #overwatchdva  #gaming  #roccat  #razergaming  #razerkraken  #pcgaming  #gamergirl  #overwatchgirls  #roccatgaming  #nerfthis  #girlgamer  #girlsgaming  #overwatchgerman  #headset  #razerheadset  #iplaytowin  #game  #gamer  #games  #videogames  #videogame  #gamestagram  #gamerlife  #gamerchick  #geekgirl  #geek  #nerdygirl  #merch  #blizzard 
Nak cari headphone #razerkrakenpro #razerkraken #razer #razerkeyboard 
Whatsapp abam 0189572258
Best Christmas Present ever! (For my sanity anyways!) 🎧 Waaaaat !!!! #wpropswarehouse #razerkraken #headphones
Today,s stream wil be alien !!!!i hope i don,t crap myself 😂 live 🔴on twitch link is in the bio so come watch me shit myself😨😱👽👽 #livestream #liveattwitch #live #stream #streaming #streamers #gamers #gamergirl #gamerguy #twitchtv #twitchcommunity #twitch #twitchgirls #twitchkittens #twitchguys #twitchcreative #ps4 #ps4pro #ps420thanniversarycontroller #ps4stream #razer #razerkraken #alienisolation #alien #aliens
Chilling out 😔
Chilling out 😔
Razer Kraken 7.1 V2 Chroma Gaming Headset

R. 1.500.000,- Kontak Person :
✅Website : www.vertech.id
✅WhatsApp : 08960 558 0558
✅BBM : DDF98B4B
✅FB : www.facebook.com/Vertech.ID
✅IG : @vertech.id
✅Line : vertech.id
✅Line@ : @lqa3073c
✅Shopee : Vertech.ID 
Features:
-ADVANCED 7.1 VIRTUAL SURROUND SOUND ENGINE FOR PINPOINT POSITIONAL AUDIO
-50 MM AUDIO DRIVERS CUSTOM TUNED FOR BALANCED IN-GAME AUDIO AND COMMUNICATIONS
-ACTIVE NOISE-CANCELLING DIGITAL MICROPHONE FOR CRYSTAL-CLEAR COMMUNICATION
-UNIBODY ALUMINUM FRAME FOR EXTENDED DURABILITY
-MAXIMUM COMFORT AND ZERO FATIGUE
-LIGHTING EFFECTS

Specification:
Headphones:
-Frequency response: 12 Hz 28 kHz
-Impedance: 32 ? @ 1 kHz
-Sensitivity (@1 kHz): 123 dB
-Input power: 30 mW (Max)
-Drivers: 50 mm, with Neodymium magnets
-Inner ear cup diameter: 56 mm / 2.2 in
-Connection type: USB Digital
-Cable length: 2 m / 6.6 ft
-Approx weight: 346 g / 0.76 lbs

#vertechid #vertech.id #vertech #gaming #gaminggear #gamingequip #gamingstore #apparelgaming #equipgaming #jualgaminggear #gamerindonesia #dota2indonesia #dota2indo #csgoindo #csgoindonesia #pubg #razerheadset #gamingheadset #jualgamingheadset #headsetgaming #headsetgamingmurah #razerkraken
Razer Kraken 7.1 V2 Chroma Gaming Headset R. 1.500.000,- Kontak Person : ✅Website : www.vertech.id ✅WhatsApp : 08960 558 0558 ✅BBM : DDF98B4B ✅FB : www.facebook.com/Vertech.ID ✅IG : @vertech.id ✅Line : vertech.id ✅Line@ : @lqa3073c ✅Shopee : Vertech.ID Features: -ADVANCED 7.1 VIRTUAL SURROUND SOUND ENGINE FOR PINPOINT POSITIONAL AUDIO -50 MM AUDIO DRIVERS CUSTOM TUNED FOR BALANCED IN-GAME AUDIO AND COMMUNICATIONS -ACTIVE NOISE-CANCELLING DIGITAL MICROPHONE FOR CRYSTAL-CLEAR COMMUNICATION -UNIBODY ALUMINUM FRAME FOR EXTENDED DURABILITY -MAXIMUM COMFORT AND ZERO FATIGUE -LIGHTING EFFECTS Specification: Headphones: -Frequency response: 12 Hz 28 kHz -Impedance: 32 ? @ 1 kHz -Sensitivity (@1 kHz): 123 dB -Input power: 30 mW (Max) -Drivers: 50 mm, with Neodymium magnets -Inner ear cup diameter: 56 mm / 2.2 in -Connection type: USB Digital -Cable length: 2 m / 6.6 ft -Approx weight: 346 g / 0.76 lbs #vertechid  #vertech .id #vertech  #gaming  #gaminggear  #gamingequip  #gamingstore  #apparelgaming  #equipgaming  #jualgaminggear  #gamerindonesia  #dota2indonesia  #dota2indo  #csgoindo  #csgoindonesia  #pubg  #razerheadset  #gamingheadset  #jualgamingheadset  #headsetgaming  #headsetgamingmurah  #razerkraken 
Mais fotos de cachorrinhos gamers 😍😍😍 #repost @razerbrasil
• • •
Edgar testando o novo PewDiePie Razer Kraken Pro V2 💚👊 #Razer #RazerKraken #Pewds
Mais fotos de cachorrinhos gamers 😍😍😍 #repost  @razerbrasil • • • Edgar testando o novo PewDiePie Razer Kraken Pro V2 💚👊 #Razer  #RazerKraken  #Pewds 
These i get for cristmas, greatest present for every gamer! 🎮
#Razer #razerfireflychroma #razerblackwidowv2chroma #razerkraken #razerbasilisk
A tavalyi év legjobb klipjét készítő, dianis_g átvette a nyereményét! #yeahunter #vadaszok #razerkraken
Selamat Siang semuaaaa..
Mimin mau ingetin nih buat para gamers cewe ! Jgn lupa untuk terlihat tetep cantik kalo lagi maen game yah...
hehehe 😁😁
Kayak kk kita yg 1 ini nih RecallShiny @zulfabadjeber 🎧 Headset by Razer Kraken 7.1
@razer @techno_solution .
.
#recallteam #pbrecall #pbladies #gamergirl #gamers #recallindo #gamingheadset #gamingsetup #razerkraken #technosolution
Liebe auf den ersten Blick. Musste mir gleich diese Ihren bestellen und habe echt n Glück gehabt das sie zu meiner #razerkraken passen bzw. gemacht worden 😍
Habt ihr auch Kopfhörer mit #kittyohren ?

#kittykrakens #gamergirl #razer #gaming #headphone #kopfhörer #pink
What should the next stream be 🤔🤔🤔help👌what ever get the most commented down below ⬇️⬇️ we wil play it on the next stream 👊 so let met no ?? #livestream #liveattwitch #live #stream #streaming #streamers #gamers #gamergirl #gamerguy #twitchtv #twitchcommunity #twitch #twitchgirls #twitchkittens #twitchguys #twitchcreative #ps4 #ps4pro #ps420thanniversarycontroller #ps4stream #razer #razerkraken #games #crashbandicoot #destiny2 #callofdutyww2 #callofdutyww2zombies #starwarsbattlefront2 #alienisolation
What should the next stream be 🤔🤔🤔help👌what ever get the most commented down below ⬇️⬇️ we wil play it on the next stream 👊 so let met no ?? #livestream  #liveattwitch  #live  #stream  #streaming  #streamers  #gamers  #gamergirl  #gamerguy  #twitchtv  #twitchcommunity  #twitch  #twitchgirls  #twitchkittens  #twitchguys  #twitchcreative  #ps4  #ps4pro  #ps420thanniversarycontroller  #ps4stream  #razer  #razerkraken  #games  #crashbandicoot  #destiny2  #callofdutyww2  #callofdutyww2zombies  #starwarsbattlefront2  #alienisolation 
May be a small set up and not a very good one but it’s mine, and yes that is a unicorn being used as a headphone stand 😅 #gaming #pc #steam #pc #computer #gamingpc #custom #corsair #nvidia #amd #ryzen #gamingchair #rgb #desk #aoc #razerkraken #razer #asus #strix
Thank you po talaga ng madami sa gift !! Di ako maka move on 😂😻😻😻#razerkraken #kittyEars #pink #quartzedition
YASSSSSS !!!! 💕 ang cute cute huhuhuu 💕💕💕 Super Happyyyy !!! 💕💕💕
#razerkraken #razerquartzedition #pinkislife
@razer yayyy for this headset! Excited to try it out! #razerkraken
@razer yayyy for this headset! Excited to try it out! #razerkraken 
Razer Kraken Pro Quartz edition 🌸 Not quite what I expected for £80 really but nice sound quality for music and game sounds... voice comms not so much. But it’s early days, I’m sure once I have played with the settings more (who has time for that) they will be fine! #Razer #RazerKraken #RazerKrakenPro #Quartz #Pink #Headset #GirlGamer
Razer Kraken Pro Quartz edition 🌸 Not quite what I expected for £80 really but nice sound quality for music and game sounds... voice comms not so much. But it’s early days, I’m sure once I have played with the settings more (who has time for that) they will be fine! #Razer  #RazerKraken  #RazerKrakenPro  #Quartz  #Pink  #Headset  #GirlGamer