an online Instagram web viewer

#razifeezratravel medias

Photos

Celebrate Razin Zafran turns 3 years old. πŸŽ‚
Happy Anniversary to Tok Ba & Tok Ma today. πŸ’ž
Deco and cupcakes by Cha @eezraanistasha πŸ‘
Lovely cakes by @dehayfacakes πŸ˜‹
Thanks to family and all relatives for coming. 😘 .
.
.
#birthdayboy #birthdaycelebration
#razifeezra #razinzafran #family #love #photooftheday #wanderlust #worlderlust #wonderful_places #niceview #scenery #hsdailyfeature #visualsoflife #travellushes  #beautifulplace #worldplaces #beautifulview #amazingview #beautifuldestinations #discovertheroad #beautifulsky 
#iphone #iphoneonly #iphoneography #iphonegraphy #iphonephotography #mobilemag #mobilephotography #razifeezratravel
Celebrate Razin Zafran turns 3 years old. πŸŽ‚ Happy Anniversary to Tok Ba & Tok Ma today. πŸ’ž Deco and cupcakes by Cha @eezraanistasha πŸ‘ Lovely cakes by @dehayfacakes πŸ˜‹ Thanks to family and all relatives for coming. 😘 . . . #birthdayboy  #birthdaycelebration  #razifeezra  #razinzafran  #family  #love  #photooftheday  #wanderlust  #worlderlust  #wonderful_places  #niceview  #scenery  #hsdailyfeature  #visualsoflife  #travellushes  #beautifulplace  #worldplaces  #beautifulview  #amazingview  #beautifuldestinations  #discovertheroad  #beautifulsky  #iphone  #iphoneonly  #iphoneography  #iphonegraphy  #iphonephotography  #mobilemag  #mobilephotography  #razifeezratravel 
Happy Birthday Razin Zafran! You are 3 years old cheeky boy! 😘
Ya Allah Ya Tuhanku
Semoga Anakku Muhammad Razin Zafran membesar menjadi anak yang soleh, yang terpuji, yang baik budi, yang mulia, yang berilmu dan bijaksana.. Ya Allah Ya Tuhanku
Semoga anakku menjadi anak yang baik, yang mendengar kata dan sentiasa mendoakan kedua ibu bapanya.. Ya Allah Ya Tuhanku
Semoga anakku dipelihara oleh Mu dari segala penyakit, bencana, dan musibah... Lindungilah anakku Ya Allah.. Berkatilah hidup anakku Ya Allah..
Semoga anakku menjadi hambaMu yang beriman dan bertakwa kepada Mu.. Semoga anakku membesar dengan sempurna, elok fizikalnya, molek budi bahasanya dan baik akhlaknya Ya Allah.. AMIN AMIN YA RABBAL ALAMIN...
.
.
.
#candidchildhood #son #razinzafran #kidsfashion #nature_perfection  #photooftheday #wanderlust #worlderlust #wonderful_places #niceview #scenery #hsdailyfeature #visualsoflife #travellushes  #beautifulplace #worldplaces #beautifulview #amazingview #beautifuldestinations #discovertheroad #beautifulsky #gopro #goprooftheday #goprohero4 #goprohero #goprouniverse #goprophotography #goproeverything #razifeezratravel #happybirthday
Happy Birthday Razin Zafran! You are 3 years old cheeky boy! 😘 Ya Allah Ya Tuhanku Semoga Anakku Muhammad Razin Zafran membesar menjadi anak yang soleh, yang terpuji, yang baik budi, yang mulia, yang berilmu dan bijaksana.. Ya Allah Ya Tuhanku Semoga anakku menjadi anak yang baik, yang mendengar kata dan sentiasa mendoakan kedua ibu bapanya.. Ya Allah Ya Tuhanku Semoga anakku dipelihara oleh Mu dari segala penyakit, bencana, dan musibah... Lindungilah anakku Ya Allah.. Berkatilah hidup anakku Ya Allah.. Semoga anakku menjadi hambaMu yang beriman dan bertakwa kepada Mu.. Semoga anakku membesar dengan sempurna, elok fizikalnya, molek budi bahasanya dan baik akhlaknya Ya Allah.. AMIN AMIN YA RABBAL ALAMIN... . . . #candidchildhood  #son  #razinzafran  #kidsfashion  #nature_perfection  #photooftheday  #wanderlust  #worlderlust  #wonderful_places  #niceview  #scenery  #hsdailyfeature  #visualsoflife  #travellushes  #beautifulplace  #worldplaces  #beautifulview  #amazingview  #beautifuldestinations  #discovertheroad  #beautifulsky  #gopro  #goprooftheday  #goprohero4  #goprohero  #goprouniverse  #goprophotography  #goproeverything  #razifeezratravel  #happybirthday 
No matter what's happening to you, there's always hope. You've got to believe that. Choose hope over despair. Remember nothing lasts. So cling on to the hope that things will change for the better. And that change will come soon. .
.
.
.
#naturephotography #naturelovers #nature #photooftheday #wanderlust #worlderlust #city #niceview #scenery #hsdailyfeature #visualsoflife #travellushes  #beautifulplace #worldplaces #beautifulview #amazingview #beautifuldestinations #discovertheroad #beautifulsky #gopro #goprooftheday #goprohero4 #goprohero #goprouniverse #goprophotography #goproeverything #razifeezratravel
No matter what's happening to you, there's always hope. You've got to believe that. Choose hope over despair. Remember nothing lasts. So cling on to the hope that things will change for the better. And that change will come soon. . . . . #naturephotography  #naturelovers  #nature  #photooftheday  #wanderlust  #worlderlust  #city  #niceview  #scenery  #hsdailyfeature  #visualsoflife  #travellushes  #beautifulplace  #worldplaces  #beautifulview  #amazingview  #beautifuldestinations  #discovertheroad  #beautifulsky  #gopro  #goprooftheday  #goprohero4  #goprohero  #goprouniverse  #goprophotography  #goproeverything  #razifeezratravel 
My life should be filled with wonder, discoveries, and adventure. Take me outside. Let me get to know and love nature. I will remind you what it's like to see with a child's eyes and open heart. .
.
.
.
#candidchildhood #son #razinzafran #kidsfashion #nature_perfection  #photooftheday #wanderlust #worlderlust #wonderful_places #niceview #scenery #hsdailyfeature #visualsoflife #travellushes  #beautifulplace #worldplaces #beautifulview #amazingview #beautifuldestinations #discovertheroad #beautifulsky #gopro #goprooftheday #goprohero4 #goprohero #goprouniverse #goprophotography #goproeverything #razifeezratravel #adventure
My life should be filled with wonder, discoveries, and adventure. Take me outside. Let me get to know and love nature. I will remind you what it's like to see with a child's eyes and open heart. . . . . #candidchildhood  #son  #razinzafran  #kidsfashion  #nature_perfection  #photooftheday  #wanderlust  #worlderlust  #wonderful_places  #niceview  #scenery  #hsdailyfeature  #visualsoflife  #travellushes  #beautifulplace  #worldplaces  #beautifulview  #amazingview  #beautifuldestinations  #discovertheroad  #beautifulsky  #gopro  #goprooftheday  #goprohero4  #goprohero  #goprouniverse  #goprophotography  #goproeverything  #razifeezratravel  #adventure 
Blessed is the one whose heart is so broken but still has the courage to be gentle and kind to others. Cherish such people. Learn from them. πŸ’
.
.
.
.
#naturephotography #naturelovers #nature #photooftheday #wanderlust #worlderlust #mural #niceview #scenery #hsdailyfeature #visualsoflife #travellushes  #beautifulplace #worldplaces #beautifulview #amazingview #beautifuldestinations #discovertheroad #beautifulsky #gopro #goprooftheday #goprohero4 #goprohero #goprouniverse #goprophotography #goproeverything #razifeezratravel
Blessed is the one whose heart is so broken but still has the courage to be gentle and kind to others. Cherish such people. Learn from them. πŸ’ . . . . #naturephotography  #naturelovers  #nature  #photooftheday  #wanderlust  #worlderlust  #mural  #niceview  #scenery  #hsdailyfeature  #visualsoflife  #travellushes  #beautifulplace  #worldplaces  #beautifulview  #amazingview  #beautifuldestinations  #discovertheroad  #beautifulsky  #gopro  #goprooftheday  #goprohero4  #goprohero  #goprouniverse  #goprophotography  #goproeverything  #razifeezratravel 
Tak penting pun pasangan kita kerja apa.. Yang penting dia berusaha mencari rezeki untuk keluarga kita dan janji kerja yang dia buat adalah kerja halal dan diredhai Allah.. #husbandandwife #couple
.
.
.
.
.
#naturephotography #naturelovers #nature #selfie #photooftheday #wanderlust #worlderlust #nature #niceview #scenery #hsdailyfeature #visualsoflife #travellushes  #beautifulplace #worldplaces #beautifulview #amazingview #beautifuldestinations #discovertheroad #beautifulsky #gopro #goprooftheday #goprohero4 #goprohero #goprouniverse #goprophotography #goproeverything #razifeezratravel #razifeezra
Tak penting pun pasangan kita kerja apa.. Yang penting dia berusaha mencari rezeki untuk keluarga kita dan janji kerja yang dia buat adalah kerja halal dan diredhai Allah.. #husbandandwife  #couple  . . . . . #naturephotography  #naturelovers  #nature  #selfie  #photooftheday  #wanderlust  #worlderlust  #nature  #niceview  #scenery  #hsdailyfeature  #visualsoflife  #travellushes  #beautifulplace  #worldplaces  #beautifulview  #amazingview  #beautifuldestinations  #discovertheroad  #beautifulsky  #gopro  #goprooftheday  #goprohero4  #goprohero  #goprouniverse  #goprophotography  #goproeverything  #razifeezratravel  #razifeezra 
Jangan cemburu dengan rezeki org lain.. Mohon lah kepada Allah sebahagian dari kurniaan rezeki itu.. Allah Maha Mengetahui akan segala sesuatu.. .
.
.
.
#naturephotography #naturelovers #nature #photooftheday #wanderlust #worlderlust #nature #niceview #scenery #hsdailyfeature #visualsoflife #travellushes  #beautifulplace #worldplaces #beautifulview #amazingview #beautifuldestinations #discovertheroad #beautifulsky #gopro #goprooftheday #goprohero4 #goprohero #goprouniverse #goprophotography #goproeverything #razifeezratravel #beach
Jangan cemburu dengan rezeki org lain.. Mohon lah kepada Allah sebahagian dari kurniaan rezeki itu.. Allah Maha Mengetahui akan segala sesuatu.. . . . . #naturephotography  #naturelovers  #nature  #photooftheday  #wanderlust  #worlderlust  #nature  #niceview  #scenery  #hsdailyfeature  #visualsoflife  #travellushes  #beautifulplace  #worldplaces  #beautifulview  #amazingview  #beautifuldestinations  #discovertheroad  #beautifulsky  #gopro  #goprooftheday  #goprohero4  #goprohero  #goprouniverse  #goprophotography  #goproeverything  #razifeezratravel  #beach 
I'm just a mom who's doing my best. I'm giving my kids my all and all I can hope is that every day they know that they are the greatest things to ever happen to me.. ☺️
.
.
.
.
#naturephotography #naturelovers #razinzafran #son #candidchildhood #nature_perfection #photooftheday #wanderlust #worlderlust #wonderful_places #niceview #scenery #hsdailyfeature #visualsoflife #travellushes  #beautifulplace #worldplaces #beautifulview #amazingview #beautifuldestinations #discovertheroad #beautifulsky #iphone #iphoneonly #iphoneography #iphonegraphy #iphonephotography #mobilemag #mobilephotography #razifeezratravel
I'm just a mom who's doing my best. I'm giving my kids my all and all I can hope is that every day they know that they are the greatest things to ever happen to me.. ☺️ . . . . #naturephotography  #naturelovers  #razinzafran  #son  #candidchildhood  #nature_perfection  #photooftheday  #wanderlust  #worlderlust  #wonderful_places  #niceview  #scenery  #hsdailyfeature  #visualsoflife  #travellushes  #beautifulplace  #worldplaces  #beautifulview  #amazingview  #beautifuldestinations  #discovertheroad  #beautifulsky  #iphone  #iphoneonly  #iphoneography  #iphonegraphy  #iphonephotography  #mobilemag  #mobilephotography  #razifeezratravel 
Kenal nama jea dari zaman sekolah sebab nama jea 1 kelas dan 1 sekolah tapi tak pernah bercakap. Sebab Ayah awak ni poyo Zafran. Budak skate yg anti perempuan. Dunia dia hanya skate. Ngn perempuan dia jarang2 bercakap. Selepas 6 tahun tak contact tiba2 Ayah awak ni rajin plak message Ibu dkat FB.. Time tu Ibu dah abis degree and Ayah pun dah keje. Rumah kitaorg dekat jea. 1 taman la katakan. Sblm ni kalau ternampak buat bodoh jea la sbb bukan knal sgt pun. Sejak yg message dkat FB tu bole plak Ayah awak nak ajak keluar. Ibu ok jea sebab rumah kitaorg dkat. Selalu keluar sama tapi sebagai kawan jea sbb Ayah awak ni suka menyakat ngn Ibu ni plak jnis kasar. Mmg menyampah benci masa kawan sbb Ayah awak ni bukan ada rupa pun pastu kering tapi hati baik. Betul la cakap org jgn di benci nanti cinta. Nasib skrg ni dah ada rupa sikit. πŸ˜‚ Alhamdulillah la perangai Ayah awak ni baik, pandai berusaha cari duit dan paling penting rajin tolong Ibu selain cuci berak awak Zafran. Most of the time kalau Ayah ada dekat rumah bole dikatakan 80% mmg Ayah yg byk uruskan awak. Pastu penat mane pun balik keje Ayah rajin urut kaki ngn badan Ibu kalau Ibu sakit. Sebab itu Ibu sayang Ayah @ajibflipladds 😘. Upahnya tu Ayah minta 1 bulan 1 trip memancing. πŸ˜‚ Berbaloi la ngan usaha tolong family dapat upah kan Ayah. 
#husbandandwife #couple
.
.
.
.
.
#naturephotography #naturelovers #nature #selfie #photooftheday #wanderlust #worlderlust #nature #niceview #scenery #hsdailyfeature #visualsoflife #travellushes  #beautifulplace #worldplaces #beautifulview #amazingview #beautifuldestinations #discovertheroad #beautifulsky #gopro #goprooftheday #goprohero4 #goprohero #goprouniverse #goprophotography #goproeverything #razifeezratravel #razifeezra
Kenal nama jea dari zaman sekolah sebab nama jea 1 kelas dan 1 sekolah tapi tak pernah bercakap. Sebab Ayah awak ni poyo Zafran. Budak skate yg anti perempuan. Dunia dia hanya skate. Ngn perempuan dia jarang2 bercakap. Selepas 6 tahun tak contact tiba2 Ayah awak ni rajin plak message Ibu dkat FB.. Time tu Ibu dah abis degree and Ayah pun dah keje. Rumah kitaorg dekat jea. 1 taman la katakan. Sblm ni kalau ternampak buat bodoh jea la sbb bukan knal sgt pun. Sejak yg message dkat FB tu bole plak Ayah awak nak ajak keluar. Ibu ok jea sebab rumah kitaorg dkat. Selalu keluar sama tapi sebagai kawan jea sbb Ayah awak ni suka menyakat ngn Ibu ni plak jnis kasar. Mmg menyampah benci masa kawan sbb Ayah awak ni bukan ada rupa pun pastu kering tapi hati baik. Betul la cakap org jgn di benci nanti cinta. Nasib skrg ni dah ada rupa sikit. πŸ˜‚ Alhamdulillah la perangai Ayah awak ni baik, pandai berusaha cari duit dan paling penting rajin tolong Ibu selain cuci berak awak Zafran. Most of the time kalau Ayah ada dekat rumah bole dikatakan 80% mmg Ayah yg byk uruskan awak. Pastu penat mane pun balik keje Ayah rajin urut kaki ngn badan Ibu kalau Ibu sakit. Sebab itu Ibu sayang Ayah @ajibflipladds 😘. Upahnya tu Ayah minta 1 bulan 1 trip memancing. πŸ˜‚ Berbaloi la ngan usaha tolong family dapat upah kan Ayah. #husbandandwife  #couple  . . . . . #naturephotography  #naturelovers  #nature  #selfie  #photooftheday  #wanderlust  #worlderlust  #nature  #niceview  #scenery  #hsdailyfeature  #visualsoflife  #travellushes  #beautifulplace  #worldplaces  #beautifulview  #amazingview  #beautifuldestinations  #discovertheroad  #beautifulsky  #gopro  #goprooftheday  #goprohero4  #goprohero  #goprouniverse  #goprophotography  #goproeverything  #razifeezratravel  #razifeezra 
Stop overthinking. Stop feeding your mind negative thoughts and self doubt. Love yourself enough and remember He only wants the best for you.🌹
.
.
.
.
#nature #naturelovers #nature_perfection #photooftheday #wanderlust #worlderlust #wonderful_places #niceview #scenery #hsdailyfeature #visualsoflife #travellushes #perth #beautifulplace #worldplaces #beautifulview #amazingview #beautifuldestinations #discovertheroad #beautifulsky 
#iphone #iphoneonly #iphoneography #iphonegraphy #iphonephotography #mobilemag #mobilephotography #razifeezratravel