an online Instagram web viewer

#razifeezratravel medias

Photos

Kenal nama jea dari zaman sekolah sebab nama jea 1 kelas dan 1 sekolah tapi tak pernah bercakap. Sebab Ayah awak ni poyo Zafran. Budak skate yg anti perempuan. Dunia dia hanya skate. Ngn perempuan dia jarang2 bercakap. Selepas 6 tahun tak contact tiba2 Ayah awak ni rajin plak message Ibu dkat FB.. Time tu Ibu dah abis degree and Ayah pun dah keje. Rumah kitaorg dekat jea. 1 taman la katakan. Sblm ni kalau ternampak buat bodoh jea la sbb bukan knal sgt pun. Sejak yg message dkat FB tu bole plak Ayah awak nak ajak keluar. Ibu ok jea sebab rumah kitaorg dkat. Selalu keluar sama tapi sebagai kawan jea sbb Ayah awak ni suka menyakat ngn Ibu ni plak jnis kasar. Mmg menyampah benci masa kawan sbb Ayah awak ni bukan ada rupa pun pastu kering tapi hati baik. Betul la cakap org jgn di benci nanti cinta. Nasib skrg ni dah ada rupa sikit. πŸ˜‚ Alhamdulillah la perangai Ayah awak ni baik, pandai berusaha cari duit dan paling penting rajin tolong Ibu selain cuci berak awak Zafran. Most of the time kalau Ayah ada dekat rumah bole dikatakan 80% mmg Ayah yg byk uruskan awak. Pastu penat mane pun balik keje Ayah rajin urut kaki ngn badan Ibu kalau Ibu sakit. Sebab itu Ibu sayang Ayah @ajibflipladds 😘. Upahnya tu Ayah minta 1 bulan 1 trip memancing. πŸ˜‚ Berbaloi la ngan usaha tolong family dapat upah kan Ayah. 
#husbandandwife #couple
.
.
.
.
.
#naturephotography #naturelovers #nature #selfie #photooftheday #wanderlust #worlderlust #nature #niceview #scenery #hsdailyfeature #visualsoflife #travellushes  #beautifulplace #worldplaces #beautifulview #amazingview #beautifuldestinations #discovertheroad #beautifulsky #gopro #goprooftheday #goprohero4 #goprohero #goprouniverse #goprophotography #goproeverything #razifeezratravel #razifeezra
Kenal nama jea dari zaman sekolah sebab nama jea 1 kelas dan 1 sekolah tapi tak pernah bercakap. Sebab Ayah awak ni poyo Zafran. Budak skate yg anti perempuan. Dunia dia hanya skate. Ngn perempuan dia jarang2 bercakap. Selepas 6 tahun tak contact tiba2 Ayah awak ni rajin plak message Ibu dkat FB.. Time tu Ibu dah abis degree and Ayah pun dah keje. Rumah kitaorg dekat jea. 1 taman la katakan. Sblm ni kalau ternampak buat bodoh jea la sbb bukan knal sgt pun. Sejak yg message dkat FB tu bole plak Ayah awak nak ajak keluar. Ibu ok jea sebab rumah kitaorg dkat. Selalu keluar sama tapi sebagai kawan jea sbb Ayah awak ni suka menyakat ngn Ibu ni plak jnis kasar. Mmg menyampah benci masa kawan sbb Ayah awak ni bukan ada rupa pun pastu kering tapi hati baik. Betul la cakap org jgn di benci nanti cinta. Nasib skrg ni dah ada rupa sikit. πŸ˜‚ Alhamdulillah la perangai Ayah awak ni baik, pandai berusaha cari duit dan paling penting rajin tolong Ibu selain cuci berak awak Zafran. Most of the time kalau Ayah ada dekat rumah bole dikatakan 80% mmg Ayah yg byk uruskan awak. Pastu penat mane pun balik keje Ayah rajin urut kaki ngn badan Ibu kalau Ibu sakit. Sebab itu Ibu sayang Ayah @ajibflipladds 😘. Upahnya tu Ayah minta 1 bulan 1 trip memancing. πŸ˜‚ Berbaloi la ngan usaha tolong family dapat upah kan Ayah. #husbandandwife  #couple  . . . . . #naturephotography  #naturelovers  #nature  #selfie  #photooftheday  #wanderlust  #worlderlust  #nature  #niceview  #scenery  #hsdailyfeature  #visualsoflife  #travellushes  #beautifulplace  #worldplaces  #beautifulview  #amazingview  #beautifuldestinations  #discovertheroad  #beautifulsky  #gopro  #goprooftheday  #goprohero4  #goprohero  #goprouniverse  #goprophotography  #goproeverything  #razifeezratravel  #razifeezra 
Untung kahwin dengan org senang sebab tak merasa hidup susah.. Sumenya complete.. Tapi untung juga kahwin dengan org sederhana sebab kami berusaha dengan ape yg kami mahu.. Teringat time rancang nak tunang sampai nak kahwin kumpul duit bagai nak gila.. Dapat rasa susahnya nak kumpul duit dan sampai skrg aku dapat rasakan.. Nak ada anak, nak beli rumah.. Terasa mcm baru nk mula kehidupan sebenar tapi itulah reality.. Perkara yg paling tak dapat aku lupakan sampai bila2.. Bila teringat akan membuat aku tersenyum sendiri.. Asal kita berusaha keras pada kebaikan pasti ada hasilnya.. Allah sebaik-baik pemberi rezeki.. 😊

#husbandandwife #couple
.
.
.
.
.
#naturephotography #naturelovers #nature #selfie #photooftheday #wanderlust #worlderlust #nature #niceview #scenery #hsdailyfeature #visualsoflife #travellushes  #beautifulplace #worldplaces #beautifulview #amazingview #beautifuldestinations #discovertheroad #beautifulsky #gopro #goprooftheday #goprohero4 #goprohero #goprouniverse #goprophotography #goproeverything #razifeezratravel #razifeezra
Untung kahwin dengan org senang sebab tak merasa hidup susah.. Sumenya complete.. Tapi untung juga kahwin dengan org sederhana sebab kami berusaha dengan ape yg kami mahu.. Teringat time rancang nak tunang sampai nak kahwin kumpul duit bagai nak gila.. Dapat rasa susahnya nak kumpul duit dan sampai skrg aku dapat rasakan.. Nak ada anak, nak beli rumah.. Terasa mcm baru nk mula kehidupan sebenar tapi itulah reality.. Perkara yg paling tak dapat aku lupakan sampai bila2.. Bila teringat akan membuat aku tersenyum sendiri.. Asal kita berusaha keras pada kebaikan pasti ada hasilnya.. Allah sebaik-baik pemberi rezeki.. 😊 #husbandandwife  #couple  . . . . . #naturephotography  #naturelovers  #nature  #selfie  #photooftheday  #wanderlust  #worlderlust  #nature  #niceview  #scenery  #hsdailyfeature  #visualsoflife  #travellushes  #beautifulplace  #worldplaces  #beautifulview  #amazingview  #beautifuldestinations  #discovertheroad  #beautifulsky  #gopro  #goprooftheday  #goprohero4  #goprohero  #goprouniverse  #goprophotography  #goproeverything  #razifeezratravel  #razifeezra 
Happy Birthday Suamiku!! πŸŽ‚Terima Kasih kerana menjadi Suami dan Ayah yg terbaik buat kami! Semoga kamu sentiasa di murahkan rezeki dan sihat tubuh badan! Aminn 😘
.
.
.
.
#candidchildhood #naturelovers #razinzafran #fatherandson #beach #nature_perfection #photooftheday #wanderlust #worlderlust #wonderful_places #niceview #scenery #hsdailyfeature #visualsoflife #travellushes  #beautifulplace #worldplaces #beautifulview #amazingview #beautifuldestinations #discovertheroad #beautifulsky #gopro #goprooftheday #goprohero4 #goprohero #goprouniverse #goprophotography #goproeverything #razifeezratravel
Happy Birthday Suamiku!! πŸŽ‚Terima Kasih kerana menjadi Suami dan Ayah yg terbaik buat kami! Semoga kamu sentiasa di murahkan rezeki dan sihat tubuh badan! Aminn 😘 . . . . #candidchildhood  #naturelovers  #razinzafran  #fatherandson  #beach  #nature_perfection  #photooftheday  #wanderlust  #worlderlust  #wonderful_places  #niceview  #scenery  #hsdailyfeature  #visualsoflife  #travellushes  #beautifulplace  #worldplaces  #beautifulview  #amazingview  #beautifuldestinations  #discovertheroad  #beautifulsky  #gopro  #goprooftheday  #goprohero4  #goprohero  #goprouniverse  #goprophotography  #goproeverything  #razifeezratravel 
Arini 2 tahun 6 bulan anak Ibu.. Ya Allah, jadikanlah ia anak yg sihat sempurna, berakal cerdas dan berilmu lg beramal.. Aminn.. Jangan nangis cari Ibu mane yea.. Ibu kene pergi kerja.. Setiap kali cakap Ibu nak work.. Mesti dia cakap Ibu duk rumah.. Zafran nak pegi kerja.. Cari duit.. Ibu sedih.. Pandai anak Ibu.. Doakan Ibu ada rezeki jaga awak yea syg.. 😘
.
.
.
. 
#razinzafran #31months #son #kids #ig_kids #childrenphoto #candidchildhood #momtographer #stillaboy #instagram_kids #momswithcameras #love #childhoodunplugged #perth #our_everyday_moments #letthekids #pixel_kids #gopro #goprohero #goprohero4 #goprooftheday #photooftheday #goprophotography #goprophotograhy #razifeezratravel #cheekyboy #motherandson
Arini 2 tahun 6 bulan anak Ibu.. Ya Allah, jadikanlah ia anak yg sihat sempurna, berakal cerdas dan berilmu lg beramal.. Aminn.. Jangan nangis cari Ibu mane yea.. Ibu kene pergi kerja.. Setiap kali cakap Ibu nak work.. Mesti dia cakap Ibu duk rumah.. Zafran nak pegi kerja.. Cari duit.. Ibu sedih.. Pandai anak Ibu.. Doakan Ibu ada rezeki jaga awak yea syg.. 😘 . . . . #razinzafran  #31months  #son  #kids  #ig_kids  #childrenphoto  #candidchildhood  #momtographer  #stillaboy  #instagram_kids  #momswithcameras  #love  #childhoodunplugged  #perth  #our_everyday_moments  #letthekids  #pixel_kids  #gopro  #goprohero  #goprohero4  #goprooftheday  #photooftheday  #goprophotography  #goprophotograhy  #razifeezratravel  #cheekyboy  #motherandson 
When I look at a picture of my family and my friends, I love that it reminds me how special and lucky I am to have these people in my life. It shows me that even though things may change in the world and even between us, I know that I have something that shows how close and unique our relationship is. Everyone has pictures just like that. I love when I feel sentimental and look back through old photos either in the cabinet or on Facebook, just from two years ago. Pictures not only remind us how lucky we are, but they let us see our past, both good and bad. They make us smile, laugh, cry, or even get mad at someone who took an embarrassing photo, but they also show us how far we have come in life and what changes we have made to get to be the person we are today. πŸ‘ͺ
.
.
.
.
#naturephotography #naturelovers #family #razifeezra #nature_perfection #photooftheday #wanderlust #worlderlust #wonderful_places #niceview #scenery #hsdailyfeature #visualsoflife #travellushes  #beautifulplace #worldplaces #beautifulview #amazingview #beautifuldestinations #discovertheroad #beautifulsky #gopro #goprooftheday #goprohero4 #goprohero #goprouniverse #goprophotography #goproeverything #razifeezratravel #selfie
When I look at a picture of my family and my friends, I love that it reminds me how special and lucky I am to have these people in my life. It shows me that even though things may change in the world and even between us, I know that I have something that shows how close and unique our relationship is. Everyone has pictures just like that. I love when I feel sentimental and look back through old photos either in the cabinet or on Facebook, just from two years ago. Pictures not only remind us how lucky we are, but they let us see our past, both good and bad. They make us smile, laugh, cry, or even get mad at someone who took an embarrassing photo, but they also show us how far we have come in life and what changes we have made to get to be the person we are today. πŸ‘ͺ . . . . #naturephotography  #naturelovers  #family  #razifeezra  #nature_perfection  #photooftheday  #wanderlust  #worlderlust  #wonderful_places  #niceview  #scenery  #hsdailyfeature  #visualsoflife  #travellushes  #beautifulplace  #worldplaces  #beautifulview  #amazingview  #beautifuldestinations  #discovertheroad  #beautifulsky  #gopro  #goprooftheday  #goprohero4  #goprohero  #goprouniverse  #goprophotography  #goproeverything  #razifeezratravel  #selfie 
I want my children to know how I grew up and how lucky I was to have special people in my life. I want them to see how the relationships I had with these people helped me to become the person that I am or will be. They need to know that things can change even when you least expect them to. The most important thing is to capture the moments that make us smile, make us laugh, make us cry, or make us mad. Those are the moments that we keep forever, whether in a frame or just as a memory, but they stay with us forever, showing us that something is worth more than just a thousand words. It is worth so much more. πŸ‘ͺ
.
.
.
.
#naturephotography #naturelovers #family #razifeezra #nature_perfection #photooftheday #wanderlust #worlderlust #wonderful_places #niceview #scenery #hsdailyfeature #visualsoflife #travellushes  #beautifulplace #worldplaces #beautifulview #amazingview #beautifuldestinations #discovertheroad #beautifulsky #gopro #goprooftheday #goprohero4 #goprohero #goprouniverse #goprophotography #goproeverything #razifeezratravel #selfie
I want my children to know how I grew up and how lucky I was to have special people in my life. I want them to see how the relationships I had with these people helped me to become the person that I am or will be. They need to know that things can change even when you least expect them to. The most important thing is to capture the moments that make us smile, make us laugh, make us cry, or make us mad. Those are the moments that we keep forever, whether in a frame or just as a memory, but they stay with us forever, showing us that something is worth more than just a thousand words. It is worth so much more. πŸ‘ͺ . . . . #naturephotography  #naturelovers  #family  #razifeezra  #nature_perfection  #photooftheday  #wanderlust  #worlderlust  #wonderful_places  #niceview  #scenery  #hsdailyfeature  #visualsoflife  #travellushes  #beautifulplace  #worldplaces  #beautifulview  #amazingview  #beautifuldestinations  #discovertheroad  #beautifulsky  #gopro  #goprooftheday  #goprohero4  #goprohero  #goprouniverse  #goprophotography  #goproeverything  #razifeezratravel  #selfie 
1st day - Really enjoy playing sand on beach..
2nd day - Keep asking for television and our phone to watch Upin Ipin. We try another alternative such as playing ball,taking photos,build sand castle,looking for a cat/chicken/fish and bedtime story before sleep. 
3rd day - It's working.. No more asking for television/phone.. He enjoys beach boy life..
Sorry my dear, your parent don't want you too much exposure on gadget.
.
.
.
.
#candidchildhood #son #razinzafran #kidsfashion #nature_perfection #beach #photooftheday #wanderlust #worlderlust #wonderful_places #niceview #scenery #hsdailyfeature #visualsoflife #travellushes  #beautifulplace #worldplaces #beautifulview #amazingview #beautifuldestinations #discovertheroad #beautifulsky #gopro #goprooftheday #goprohero4 #goprohero #goprouniverse #goprophotography #goproeverything #razifeezratravel
1st day - Really enjoy playing sand on beach.. 2nd day - Keep asking for television and our phone to watch Upin Ipin. We try another alternative such as playing ball,taking photos,build sand castle,looking for a cat/chicken/fish and bedtime story before sleep. 3rd day - It's working.. No more asking for television/phone.. He enjoys beach boy life.. Sorry my dear, your parent don't want you too much exposure on gadget. . . . . #candidchildhood  #son  #razinzafran  #kidsfashion  #nature_perfection  #beach  #photooftheday  #wanderlust  #worlderlust  #wonderful_places  #niceview  #scenery  #hsdailyfeature  #visualsoflife  #travellushes  #beautifulplace  #worldplaces  #beautifulview  #amazingview  #beautifuldestinations  #discovertheroad  #beautifulsky  #gopro  #goprooftheday  #goprohero4  #goprohero  #goprouniverse  #goprophotography  #goproeverything  #razifeezratravel 
No trip to Cameron Highlands is complete without a trip to the tea plantations. This is one of the main attraction that’s got to be on your β€œmust see” list. The plantations have got scenic views of the mountains for you to enjoy. You can visit the factories to learn about the tea making process and you can also sit down and enjoy a cup of tea at the cafe.
.
.
.
.
.
#naturephotography #naturelovers #mountains  #photooftheday #wanderlust #worlderlust #nature #niceview #scenery #hsdailyfeature #visualsoflife #travellushes  #beautifulplace #worldplaces #beautifulview #amazingview #beautifuldestinations #discovertheroad #beautifulsky #gopro #goprooftheday #goprohero4 #goprohero #goprouniverse #goprophotography #goproeverything #razifeezratravel #travelokamy
No trip to Cameron Highlands is complete without a trip to the tea plantations. This is one of the main attraction that’s got to be on your β€œmust see” list. The plantations have got scenic views of the mountains for you to enjoy. You can visit the factories to learn about the tea making process and you can also sit down and enjoy a cup of tea at the cafe. . . . . . #naturephotography  #naturelovers  #mountains  #photooftheday  #wanderlust  #worlderlust  #nature  #niceview  #scenery  #hsdailyfeature  #visualsoflife  #travellushes  #beautifulplace  #worldplaces  #beautifulview  #amazingview  #beautifuldestinations  #discovertheroad  #beautifulsky  #gopro  #goprooftheday  #goprohero4  #goprohero  #goprouniverse  #goprophotography  #goproeverything  #razifeezratravel  #travelokamy