an online Instagram web viewer

#redha medias

Photos

Tq #redha
If you want something, you have to lose something. 
#redha #syukur #love
Kita hanya mampu merancang Tuhan yang menentukan
#gambarlama#adarezekiada#tawakal
#inshaallah#redha
#โ˜บโ˜บ๐Ÿ˜œ
Salam takziah @acon.ariffin @minahyoga @rahayuariffin and boss... Moga arwah ditempatkan di kalangan org2 beriman dan dipermudahkan segala urusan #staystrong #redha

Al-fatihah buat arwah Robiah bte Nasir  #repost @zulariffinfc
โ€ข โ€ข โ€ข
ุฅูู†ูŽู‘ุง ู„ู„ู‡ู ูˆูŽุฅูู†ูŽู‘ู€ุง ุฅูู„ูŽูŠู’ู‡ู ุฑูŽุงุฌูุนูˆู†ูŽ
Indeed we belong to Him, and indeed to Him we return.
.
We just received sad news that The Bossโ€™ mom just passed away this morning. Our deepest condolences to Boss & family. .
.
We will always remember her as the most positive, energetic and supportive person. She is with Allah now and let's pray for her. Sheโ€™ll definitely be in good place.
.
Alfatehah buat Robiah Bte Nasir.
Salam takziah @acon.ariffin @minahyoga @rahayuariffin and boss... Moga arwah ditempatkan di kalangan org2 beriman dan dipermudahkan segala urusan #staystrong  #redha  Al-fatihah buat arwah Robiah bte Nasir #repost  @zulariffinfc โ€ข โ€ข โ€ข ุฅูู†ูŽู‘ุง ู„ู„ู‡ู ูˆูŽุฅูู†ูŽู‘ู€ุง ุฅูู„ูŽูŠู’ู‡ู ุฑูŽุงุฌูุนูˆู†ูŽ Indeed we belong to Him, and indeed to Him we return. . We just received sad news that The Bossโ€™ mom just passed away this morning. Our deepest condolences to Boss & family. . . We will always remember her as the most positive, energetic and supportive person. She is with Allah now and let's pray for her. Sheโ€™ll definitely be in good place. . Alfatehah buat Robiah Bte Nasir.
Kte wat baik dkt seseorg pon mcm xde pape tpi ble kte wat silap die pye igt smpai mati.. eemmmm.. lumrah kehidupan.. bese la hidup di zaman fitnah ni kne byk bersabar.. #duniaakhirzaman #redha #pasrah #sabar
Kte wat baik dkt seseorg pon mcm xde pape tpi ble kte wat silap die pye igt smpai mati.. eemmmm.. lumrah kehidupan.. bese la hidup di zaman fitnah ni kne byk bersabar.. #duniaakhirzaman  #redha  #pasrah  #sabar 
Bila umur dah meningkat.. vitamin2 mjadi sumber tenaga diri.  maka farmasi lah antara  tempat  utk shopping.. #redha #kesihatankenajaga #vitamin #farmasi
alhamdullilah ๐Ÿ™Œ 
#sayadahberusaha #mukatakpuashati #redha
Tergoda pulak kita tgk dengan irfan haris masa kecik cute sangat ๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜ @irfannharis 
#irfanharis #pesan #redha #younggenerationmusic 
#bbnu
Haha...Ermm siap jugak 1 contoh policy keselamatan untuk present esok. Puas pikir ayat, nama orang, bisnes apa...apa yang tertulis tiada kaitan dengan orang yang hidup ataupun mati. Just created for present..hahah #DatoIrAtasBinAngin #syarikatatasbinangin #justcreatedforpresent #sho #191217 #redha
Throwback time ambik result
#Redha
#throwback
"Jgn macam2 eh "๐Ÿ˜
#botak #takhensem #hitam #redha #banking #tafaquhilmi #jabatanmuamalat #marsah
Bawoh๐Ÿ‘‡ buaya๐ŸŠ atas๐Ÿ‘† harimau๐Ÿ…
#redha je lah๐Ÿ˜‚
Bawoh๐Ÿ‘‡ buaya๐ŸŠ atas๐Ÿ‘† harimau๐Ÿ… #redha  je lah๐Ÿ˜‚
HM2.. :-D

# PJJ# #semogadipermudahkansegalaurusan#
#penat#
#redha#
#pasrah#
#kito# ok#
Dengan hobi kita dapat ramai kawan.. dalam pertadingan mesti ada lawan.. Rezeki jgan ditolak musuh jgan dicari.. #dululainskranglain
#redha lumrah khidupan
Dengan hobi kita dapat ramai kawan.. dalam pertadingan mesti ada lawan.. Rezeki jgan ditolak musuh jgan dicari.. #dululainskranglain  #redha  lumrah khidupan
Kisah pagi tadi..sedih dan masih berharap..apa2 pun semoga dipermudahkan segalanya..aamiin.. #masihberharap
#redha
Kisah pagi tadi..sedih dan masih berharap..apa2 pun semoga dipermudahkan segalanya..aamiin.. #masihberharap  #redha 
New view

#hijrah #official #newplace 
#redha #pasrah
Alhamdulillah... Terus melangkah lagi...
Allah maha berkuasa...segala2Nya kehendakNya... #mencarijalanpulang#mencariredhaallah#redha#bisikpadalangit
๐Ÿ›Vendor Butik @mooncouture & online order beroperasi seperti biasa hari ini.๐Ÿ›
.
โฐWaktu operasi sekarang ๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡
๐ŸŽ‰Khamis - Ahad 10am-10pm
.
๐ŸŽ‰ Isnin - Rabu 10am-7pm
.
๐ŸŽ€Alamat butik @mooncouture : NO 7A KB CITY CENTRE JALAN HAMZAH 15050 KOTA BHARU KELANTAN (AREA KBMALL TUNE HOTEL KBCC LAJURAN CELCOME)
.
#agentdropshipdiperlukan
#wssmscall #0102626487๐Ÿ‘Œ
#umaimakotabharu
#umaimakidskotabharu
#umaimavitglowkotabharu
#HasnaakoOpiHijaukotabharu
#umaimateamrjnurain
#mumtazresourcesbyrjnurain
#usahalebihdapatlebih #mencari #keberkatanAllah #kebaikan #redha #tawakkal
#rezekiminAllah #Alhamdulillah
๐Ÿ›Vendor Butik @mooncouture & online order beroperasi seperti biasa hari ini.๐Ÿ› . โฐWaktu operasi sekarang ๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡ ๐ŸŽ‰Khamis - Ahad 10am-10pm . ๐ŸŽ‰ Isnin - Rabu 10am-7pm . ๐ŸŽ€Alamat butik @mooncouture : NO 7A KB CITY CENTRE JALAN HAMZAH 15050 KOTA BHARU KELANTAN (AREA KBMALL TUNE HOTEL KBCC LAJURAN CELCOME) . #agentdropshipdiperlukan  #wssmscall  #0102626487 ๐Ÿ‘Œ #umaimakotabharu  #umaimakidskotabharu  #umaimavitglowkotabharu  #HasnaakoOpiHijaukotabharu  #umaimateamrjnurain  #mumtazresourcesbyrjnurain  #usahalebihdapatlebih  #mencari  #keberkatanAllah  #kebaikan  #redha  #tawakkal  #rezekiminAllah  #Alhamdulillah 
Throwback ketika suami baru shja jth dr bangunan... Dn ketika ni dia tgh bsabung nyawa .... Mmg sya xada ketika ni, 4thn lps... Sya xpnh mengenali nya, hnya ada beberapa keping gmbr yg sya jumpa dlm phn dia... Kta nya yg lain da hilang. Tnpa gmbr ni pn sya tau dn dpt bygkn btpa sakit jgk sengsara nya dia menempuh ujian ni.. Sya xdpt bygkn klu ketika itu sya menempuhi sgla nya ni bsama nya... Kmlgn tersebut mengakibatkn suami sya lumpuh seluruh bdn..akibat patah dn cedera saraf tunjang... Alhamdulillah krn kmlgn ni jgk kami dipertemukn itu pn stelah 3thn dia terlantar... Mmg crta ye cukup bt hati ni rasa sayu tp suami cukup kuat... Dia redha ngn sgla nya.. Krn sifat REDHA nya lh bt sya terinspirasi... Dn skrg sthn sya bsama nya..bangkit bsama, bkongsi ksakitan dn penderitaan bsama, Alhamdulillah kami bahagia.. Kami x bharta tp cukup kami kta kn kami BAHAGIA wlupn kami adlh pasangan kurang upaya.itu sdkt pn x merasa kekurangn nya.. Lengkap melengkapi antra satu sama lain... In shaa Allah

#spinalcordinjury 
#throwback 
#tetra 
#motifviral 
#motivation 
#sakititunikmat 
#rehab 
#redha 
#cinta
#mysoul 
#tilljannah
Throwback ketika suami baru shja jth dr bangunan... Dn ketika ni dia tgh bsabung nyawa .... Mmg sya xada ketika ni, 4thn lps... Sya xpnh mengenali nya, hnya ada beberapa keping gmbr yg sya jumpa dlm phn dia... Kta nya yg lain da hilang. Tnpa gmbr ni pn sya tau dn dpt bygkn btpa sakit jgk sengsara nya dia menempuh ujian ni.. Sya xdpt bygkn klu ketika itu sya menempuhi sgla nya ni bsama nya... Kmlgn tersebut mengakibatkn suami sya lumpuh seluruh bdn..akibat patah dn cedera saraf tunjang... Alhamdulillah krn kmlgn ni jgk kami dipertemukn itu pn stelah 3thn dia terlantar... Mmg crta ye cukup bt hati ni rasa sayu tp suami cukup kuat... Dia redha ngn sgla nya.. Krn sifat REDHA nya lh bt sya terinspirasi... Dn skrg sthn sya bsama nya..bangkit bsama, bkongsi ksakitan dn penderitaan bsama, Alhamdulillah kami bahagia.. Kami x bharta tp cukup kami kta kn kami BAHAGIA wlupn kami adlh pasangan kurang upaya.itu sdkt pn x merasa kekurangn nya.. Lengkap melengkapi antra satu sama lain... In shaa Allah #spinalcordinjury  #throwback  #tetra  #motifviral  #motivation  #sakititunikmat  #rehab  #redha  #cinta  #mysoul  #tilljannah 
Kita hanya mampu merancang Tuhan yang menentukan
#gambarlama#adarezekiada#tawakal
#inshaallah#redha
#โ˜บโ˜บ๐Ÿ˜œ
Bila umur dah meningkat.. vitamin2 mjadi sumber tenaga diri.  maka farmasi lah antara  tempat  utk shopping.. #redha #kesihatankenajaga #vitamin #farmasi
If you want something, you have to lose something. 
#redha #syukur #love
Tak semua orang bertahan apa yang dia rasa dan pendam . Aku berserah pada yang maha esa dan aku redha , allaahhuuu !! #redha
#malasnakpikir
#enjoinglife
Tak semua orang bertahan apa yang dia rasa dan pendam . Aku berserah pada yang maha esa dan aku redha , allaahhuuu !! #redha  #malasnakpikir  #enjoinglife 
Ramai yg ambil kesempatan bercuti bersama keluarga kan? Ye lah, dah lama bekerja dan belajar. Hargailah masa yang ada.
Sayangi keluarga kita hargailah mereka ๐Ÿ˜‰
.
#ikutcarakita #redha #syukurselalu #kitageng
Ramai yg ambil kesempatan bercuti bersama keluarga kan? Ye lah, dah lama bekerja dan belajar. Hargailah masa yang ada. Sayangi keluarga kita hargailah mereka ๐Ÿ˜‰ . #ikutcarakita  #redha  #syukurselalu  #kitageng 
Ramai yg ambil kesempatan bercuti bersama keluarga kan? Ye lah, dah lama bekerja dan belajar. Hargailah masa yang ada.
Sayangi keluarga kita hargailah mereka ๐Ÿ˜‰
.
#ikutcarakita #redha #syukurselalu #kitageng
Ramai yg ambil kesempatan bercuti bersama keluarga kan? Ye lah, dah lama bekerja dan belajar. Hargailah masa yang ada. Sayangi keluarga kita hargailah mereka ๐Ÿ˜‰ . #ikutcarakita  #redha  #syukurselalu  #kitageng