an online Instagram web viewer

#regrann medias

Photos

Mau TINGGI alami tanpa efek samping ? follow yuk @herbal_bekhasiat , ada promo diskon special looh , invite bbm aku DD0D7953
whatsapp 081313378886
 line @diw5227b (pakai @ ya)  #regrann  #gemesinajah #cantik #cantikindonesia #jakarta #bali #bandung #pekanbaru #mtma
@lvd_vapequeen getting her build on 😊😊😊😎😎😎😍😍😍don't forget to pop over and give her a follow and show some insta love guys @Regranned from @lvd_vapequeen -  getting ready to re-wick , which juice should I choose? @sluicejuiceuk @zeusjuiceuk @hdjuiceltd @glas_vapor @vape_wild @revwrapz
#coldnights #wickit #snowolf #v2 #tesla #vapelife #vapequeen #vapewifelife - #regrann
@lvd_vapequeen getting her build on 😊😊😊😎😎😎😍😍😍don't forget to pop over and give her a follow and show some insta love guys @Regranned from @lvd_vapequeen - getting ready to re-wick , which juice should I choose? @sluicejuiceuk @zeusjuiceuk @hdjuiceltd @glas_vapor @vape_wild @revwrapz #coldnights  #wickit  #snowolf  #v2  #tesla  #vapelife  #vapequeen  #vapewifelife  - #regrann 
#Rebass from @hendricorisadi -  Used but like new, 900 (nego). Detail dan specnya silakan dibrowsing sendiri 😁.
•
•
•
#jualefek #jualefekbass #jualeffect #basscompressor @bassforsale #murah #bass #efekbass #jual #rebass - #regrann
Kebab Ayam Teriyaki Kebab Kebudd

Kebab daging ayam dengan bumbu saus teriyaki dan butiran wijen yang gurih banget didalamnya.

Cara menyiapkannya pun amat sangat mudah.
Cukup keluarkan dari freezer, lalu angin-anginkan sebentar, kemudian panaskan di atas teflon tanpa minyak / mentega. Panaskan hingga kulit kebab kecoklatan ya 😊

Info pemesanan
WA 081381399377

#agenjaksel #kebabkebudd.jaksel #kebab #kebabkebudd #teriyakisauce #teriyaki #food #yummy #sesame #kebabfrozen #jualkebabfrozen #kulinerjakarta  #kulinerenak ##chicken #ayam  #regrann
Kebab Ayam Teriyaki Kebab Kebudd Kebab daging ayam dengan bumbu saus teriyaki dan butiran wijen yang gurih banget didalamnya. Cara menyiapkannya pun amat sangat mudah. Cukup keluarkan dari freezer, lalu angin-anginkan sebentar, kemudian panaskan di atas teflon tanpa minyak / mentega. Panaskan hingga kulit kebab kecoklatan ya 😊 Info pemesanan WA 081381399377 #agenjaksel  #kebabkebudd .jaksel #kebab  #kebabkebudd  #teriyakisauce  #teriyaki  #food  #yummy  #sesame  #kebabfrozen  #jualkebabfrozen  #kulinerjakarta  #kulinerenak  ##chicken  #ayam  #regrann 
Pada Selasa 21 November 2017, PayTren  menyerahkan sumbangan berupa sembako dan uang tunai kepada para korban banjir di Kecamatan Bojongsoang Kabupaten Bandung. Sumbangan langsung diserahkan oleh perwakilan Manajemen PayTren antara lain Bapak Irwan Ismail, Bapak Ardian Asmar dan Bapak Gondo Adi ke kantor Kepala Desa Bojongsoang, Kecamatan Bojongsoang Kabupaten Bandung,  Jl. Raya Bojongsoang No. 23 yang juga menjadi Posko Banjir Sibat Desa Bojongsoang.  Bantuan diterima oleh kepala desa Bojongsoang, Bapak Syahrul Mulyawan, ST beserta jajarannya di kantor desa tersebut
.
Berita selengkapnya di bit.ly/DonasiKorbanBanjir
.
#PayTren
#PokoknyaPayTreninAja
#WeAreNotAlone
#PayTrenPeduli - #regrann
Pada Selasa 21 November 2017, PayTren menyerahkan sumbangan berupa sembako dan uang tunai kepada para korban banjir di Kecamatan Bojongsoang Kabupaten Bandung. Sumbangan langsung diserahkan oleh perwakilan Manajemen PayTren antara lain Bapak Irwan Ismail, Bapak Ardian Asmar dan Bapak Gondo Adi ke kantor Kepala Desa Bojongsoang, Kecamatan Bojongsoang Kabupaten Bandung, Jl. Raya Bojongsoang No. 23 yang juga menjadi Posko Banjir Sibat Desa Bojongsoang. Bantuan diterima oleh kepala desa Bojongsoang, Bapak Syahrul Mulyawan, ST beserta jajarannya di kantor desa tersebut . Berita selengkapnya di bit.ly/DonasiKorbanBanjir . #PayTren  #PokoknyaPayTreninAja  #WeAreNotAlone  #PayTrenPeduli  - #regrann 
Hari ini kita soft opening y ges!!!
Untuk wilayah RTM/margonda/Cimanggis/klp dua/depok
Kalian bisa mampir dan bercukur rambut
Di jl.RTM klp dua raya,tugu cimanggis-Depok
Atau kalian google map aja Barberockin
Dijamin gak nyasar 😎😎😎
Kita open jam 10.00 s/d 22.00
Follow us:
@paparockin 
@barberockin 
@pomade_paparockin .
.
#paparockin 
#softopening
#barberockin
#pomade
#babrrmen
#barbershop
#depokbarberman 
#RTM - #regrann
Hari ini kita soft opening y ges!!! Untuk wilayah RTM/margonda/Cimanggis/klp dua/depok Kalian bisa mampir dan bercukur rambut Di jl.RTM klp dua raya,tugu cimanggis-Depok Atau kalian google map aja Barberockin Dijamin gak nyasar 😎😎😎 Kita open jam 10.00 s/d 22.00 Follow us: @paparockin @barberockin @pomade_paparockin . . #paparockin  #softopening  #barberockin  #pomade  #babrrmen  #barbershop  #depokbarberman  #RTM  - #regrann 
@Regranned from @muldy_muldiyan -  Tema: Disini Merah Putih Indonesiaku

Deskripsi : 
Kemanapun kaki melangkah namun hati selalu terpatri di Indonesia yaitu merah putih.

#disinimerahputihindonesiaku
#lombafotohutikalpdpunj - #regrann
Ilmu itu cahaya. Menerangi hidup. Setiap uang dan waktu yang kita korbankan demi ilmu, niscaya akan berbalas. – @ipphoright
.
#PayTren 
#PokoknyaPayTreninAja
#WeAreNotAlone
#Fintech
#FintechSyariah
#AkuCintaIndonesia
#Cashless - #regrann
Bissmilah..
Semoga rezeki untuk keluarga 🙏
Aamiin YRA 😇 Yukk ikutan giveaway nya 😊
@versicahayagea
@callista_syahirah_apandi
@sherly1346
@elvhgrapatri
@_vera.lim_
@arty.dwi21
@dewiyesica
@hannyrafa
@anissamaoutiasari_vkook
@anisahkhoeriah
.
.
#giveawaysimpleztikar
#giveawaysimpleztikar
#giveawaysimpleztikar
#giveawaysimpleztikar
#giveawaysimpleztikar
.
.
@Regrann from @simpleztikar -  #giveawaysimpleztikar

Yukkkk ikutan #giveawaynya @simpleztikar. Dalam rangka soft opening kali ini @simpleztikar mau ngadain #giveaway ni 😊😊😊
Caranya gampang banget :
1.Wajib follow akun @simpleztikar
2.Like foto @simpleztikar sebanyak-banyaknya.
3.Repost foto di atas,tag dan mention minimal 7 teman kamu untuk ikutan #giveaway ini
4.Instagram kamu jangan di PRIVATE
5.Gunakan hastag #giveawaysimpleztikar
6.Jika sudah melakukan hal-hal di atas,ketik DONE pada kolom komentar di bawah. .
*
.
*
.

Yuukkkkk buruan ikutan, kali aja kamu yang beruntung.
👉2 orang pemenang akan mendapat masing" 1 tikar lipat gratis dari kami(Bebas Ongkir)
*
👉#giveaway berlangsung dari tgl 28 oktober s/d tgl 24 November 2017
*
🏆NOTE 🏆
✔Pengumuman akan di umumkan pada hari sabtu tgl 25 november 2017(jam 19.00 WIB)
✔Pemenang akan di pilih secara acak
✔No baper,,siapa yang menang berarti sudah rezekinya

#giveaway #giveawayIndonesia #gratisgiveaway #giveawaysimpleztikar
#tikar #tikarbusa #tikarlipat #tikarlipatunik #homedecor #alasbermainanak #ruangkeluarga #tikarlipatcantik #tikarlipatlucu #alasbayi #alassajadah #matras #matrastidur #matrasbusa - #regrann
Bissmilah.. Semoga rezeki untuk keluarga 🙏 Aamiin YRA 😇 Yukk ikutan giveaway nya 😊 @versicahayagea @callista_syahirah_apandi @sherly1346 @elvhgrapatri @_vera.lim_ @arty.dwi21 @dewiyesica @hannyrafa @anissamaoutiasari_vkook @anisahkhoeriah . . #giveawaysimpleztikar  #giveawaysimpleztikar  #giveawaysimpleztikar  #giveawaysimpleztikar  #giveawaysimpleztikar  . . @Regrann from @simpleztikar - #giveawaysimpleztikar  Yukkkk ikutan #giveawaynya  @simpleztikar. Dalam rangka soft opening kali ini @simpleztikar mau ngadain #giveaway  ni 😊😊😊 Caranya gampang banget : 1.Wajib follow akun @simpleztikar 2.Like foto @simpleztikar sebanyak-banyaknya. 3.Repost foto di atas,tag dan mention minimal 7 teman kamu untuk ikutan #giveaway  ini 4.Instagram kamu jangan di PRIVATE 5.Gunakan hastag #giveawaysimpleztikar  6.Jika sudah melakukan hal-hal di atas,ketik DONE pada kolom komentar di bawah. . * . * . Yuukkkkk buruan ikutan, kali aja kamu yang beruntung. 👉2 orang pemenang akan mendapat masing" 1 tikar lipat gratis dari kami(Bebas Ongkir) * 👉#giveaway  berlangsung dari tgl 28 oktober s/d tgl 24 November 2017 * 🏆NOTE 🏆 ✔Pengumuman akan di umumkan pada hari sabtu tgl 25 november 2017(jam 19.00 WIB) ✔Pemenang akan di pilih secara acak ✔No baper,,siapa yang menang berarti sudah rezekinya #giveaway  #giveawayIndonesia  #gratisgiveaway  #giveawaysimpleztikar  #tikar  #tikarbusa  #tikarlipat  #tikarlipatunik  #homedecor  #alasbermainanak  #ruangkeluarga  #tikarlipatcantik  #tikarlipatlucu  #alasbayi  #alassajadah  #matras  #matrastidur  #matrasbusa  - #regrann 
@Regrann from @realabmaishadda -  #MariyaTheMovie From the Giant House Of Entertainment MAISHADDA INVESTMENT LTD...Produced by the Kannywood gentle giant producer @realabmaishadda And Directed By the Whizkid Director @realalinuhu - #regrann
@Regrann from @realabmaishadda - #MariyaTheMovie  From the Giant House Of Entertainment MAISHADDA INVESTMENT LTD...Produced by the Kannywood gentle giant producer @realabmaishadda And Directed By the Whizkid Director @realalinuhu - #regrann 
@Regranned from @sellerscrane -  We got to load our first Apache helicopter today for the British Military #sellerscrane #getitup #yumaaz #sellerscrane #cranelife - #regrann
@Regranned from @ateneaspa_vip -  Hidrolipoclasia. -HIDRO de agua, -LIPO de grasa, y CLASIA de romper células grasas. 
Es un tratamiento médico no quirúrgico para aquellos pacientes que quieren disminuir medidas en contorno corporal y eliminar grasa localizada.  Solicita tu evaluación, y deja que los resultados hablen por ti.  #bienestar #salud #belleza #vidasaludable. @vpl.3 @ysisfiguera - #regrann
@Regranned from @ateneaspa_vip - Hidrolipoclasia. -HIDRO de agua, -LIPO de grasa, y CLASIA de romper células grasas. Es un tratamiento médico no quirúrgico para aquellos pacientes que quieren disminuir medidas en contorno corporal y eliminar grasa localizada. Solicita tu evaluación, y deja que los resultados hablen por ti. #bienestar  #salud  #belleza  #vidasaludable . @vpl.3 @ysisfiguera - #regrann 
@Regranned from @najinanaou -  #Repost @gogo.nana55 (@get_repost)
・・・
ちょ‼️
30匹って‼️
次から次へ 
捕獲して 譲渡できなかったら
この子達どうなるん⁉️
#周南市
#周南市健康福祉センター 
#周南市役所 😥😭
#repost @toshi104hiro via @PhotoAroundApp ※お願いがあります。
センターには、くれぐれも業務に支障をきたすようなクレームの電話やメール等はご遠慮頂ければと思います。業務に支障をきたすと写真撮影が出来なくなる可能性が出て参ります。そして救える命も救えなくなる可能性も。私達は、命を繋げたいと思いセンターに収容されている子の写真を掲載しております。ご理解頂ければ幸いです。

現在、本日収容された子達含め30匹の子犬が収容されております。
みんな、ペットショップにいる子達に負けない位の本当に可愛い子達です。

先日、行われたワンワン銀行ではわずか5匹しか譲渡されませんでした。

この子達も、大人の子と同様、収容期限があります。
搬送されてしまえば、全ての子が譲渡対象に選ばれるのは厳しいと思います。

縁あってこの世に生まれた命。
是非、良いご縁をお待ちしております。

センターに直接、お迎えが可能な方はセンターにお問い合わせ下さい。(平日のみ)
周南健康福祉センター 0834-33-6426

平日、センターにお迎えが難しい方はペットのおうちよりお問い合わせ下さい。
ペットのおうち 掲載『tame』
https://www.pet-home.jp/member/user68218/post/
*
#時間がありません
#一週間の収容期限
#雑種
#行き場のない子に目を向けてほしい 
#里親という選択 
#里親募集中 
#周南健康福祉センター
#山口県
#犬#猫
#野良犬#野良猫
#野良で一生懸命に生きてきました。
#殺処分ゼロが目標
。
リポストさせてもらいます
。
捕獲した人達の顔が見たい😡
親はどうしたのかな❓
周南市  住む価値なし‼️
こんな冷酷な役所がある市に住みたくない‼️
嫌がらせですよね。
こんな役所無くなってしまえばいいのに‼️
#周南市の動物虐待
#TBSテレビ噂の東京マガジン 
@news_alpha - #regrann
@Regranned from @najinanaou - #Repost  @gogo.nana55 (@get_repost) ・・・ ちょ‼️ 30匹って‼️ 次から次へ 捕獲して 譲渡できなかったら この子達どうなるん⁉️ #周南市  #周南市健康福祉センター  #周南市役所  😥😭 #repost  @toshi104hiro via @PhotoAroundApp ※お願いがあります。 センターには、くれぐれも業務に支障をきたすようなクレームの電話やメール等はご遠慮頂ければと思います。業務に支障をきたすと写真撮影が出来なくなる可能性が出て参ります。そして救える命も救えなくなる可能性も。私達は、命を繋げたいと思いセンターに収容されている子の写真を掲載しております。ご理解頂ければ幸いです。 現在、本日収容された子達含め30匹の子犬が収容されております。 みんな、ペットショップにいる子達に負けない位の本当に可愛い子達です。 先日、行われたワンワン銀行ではわずか5匹しか譲渡されませんでした。 この子達も、大人の子と同様、収容期限があります。 搬送されてしまえば、全ての子が譲渡対象に選ばれるのは厳しいと思います。 縁あってこの世に生まれた命。 是非、良いご縁をお待ちしております。 センターに直接、お迎えが可能な方はセンターにお問い合わせ下さい。(平日のみ) 周南健康福祉センター 0834-33-6426 平日、センターにお迎えが難しい方はペットのおうちよりお問い合わせ下さい。 ペットのおうち 掲載『tame』 https://www.pet-home.jp/member/user68218/post/ * #時間がありません  #一週間の収容期限  #雑種  #行き場のない子に目を向けてほしい  #里親という選択  #里親募集中  #周南健康福祉センター  #山口県  #犬 #猫  #野良犬 #野良猫  #野良で一生懸命に生きてきました 。 #殺処分ゼロが目標  。 リポストさせてもらいます 。 捕獲した人達の顔が見たい😡 親はどうしたのかな❓ 周南市 住む価値なし‼️ こんな冷酷な役所がある市に住みたくない‼️ 嫌がらせですよね。 こんな役所無くなってしまえばいいのに‼️ #周南市の動物虐待  #TBSテレビ噂の東京マガジン  @news_alpha - #regrann 
@Regranned from @lacecimoltoni -  Profunda admiración y cariño por los músicos de este trío. Psicodelia emocional sonido potente. Este viernes en @canoa_rd #bavarobeach #bavaronightlife #guillermodeltuete son @randomeldoctor #guitar #locura #impulsocreativo @viccontrerasmusic #bass #psicodelia #juegopoderoso @sosamasnada #drums #empujedeltiempo #caminoalmasalla - #regrann
@Regranned from @instabynina -  Tem muita gente que culpa a inveja dos outros pelas coisas que dão errado.
Inveja? Fala sério!!!
Quando a gente amadurece e tem um mínimo de autoconhecimento, inveja é uma palavra riscada do nosso vocabulário.
Afinal, confiança no próprio taco, fé e proteção espiritual é fundamental.
ByNina 📸 @coisasescritas 
#frases #comportamento #espiritualidade #autoestima #confiança #namaste #bynina #instabynina - #regrann
@Regranned from @instabynina - Tem muita gente que culpa a inveja dos outros pelas coisas que dão errado. Inveja? Fala sério!!! Quando a gente amadurece e tem um mínimo de autoconhecimento, inveja é uma palavra riscada do nosso vocabulário. Afinal, confiança no próprio taco, fé e proteção espiritual é fundamental. ByNina 📸 @coisasescritas #frases  #comportamento  #espiritualidade  #autoestima  #confiança  #namaste  #bynina  #instabynina  - #regrann 
@Regranned from @babyeatsbyjustlixa -  Low in fat, butternut squash delivers an ample dose of dietary fiber, making it an exceptionally heart-friendly choice. It provides significant amounts of potassium, important for bone health, and vitamin B6, essential for the proper functioning of both the nervous and immune systems. The folate content adds yet another boost to its heart-healthy reputation and helps guard against brain and spinal-cord-related birth defects such as spina bifida.
.
Squash's tangerine hue, however, indicates butternut's most noteworthy health perk. The color signals an abundance of powerhouse nutrients known as carotenoids, shown to protect against heart disease. In particular, the gourd boasts very high levels of beta-carotene (which your body automatically converts to vitamin A), identified as a deterrent against breast cancer and age-related macular degeneration, as well as a supporter of healthy lung development in fetuses and newborns. What's more, with only a 1-cup serving, you get nearly half the recommended daily dose of antioxidant-rich vitamin C.
.
As if this weren't enough, butternut squash may have anti-inflammatory effects because of its high antioxidant content. Incorporating more of this hearty winter staple into your diet could help reduce risk of inflammation-related disorders such as rheumatoid arthritis and asthma. - Whole Living, Martha Stewart - #regrann
@Regranned from @babyeatsbyjustlixa - Low in fat, butternut squash delivers an ample dose of dietary fiber, making it an exceptionally heart-friendly choice. It provides significant amounts of potassium, important for bone health, and vitamin B6, essential for the proper functioning of both the nervous and immune systems. The folate content adds yet another boost to its heart-healthy reputation and helps guard against brain and spinal-cord-related birth defects such as spina bifida. . Squash's tangerine hue, however, indicates butternut's most noteworthy health perk. The color signals an abundance of powerhouse nutrients known as carotenoids, shown to protect against heart disease. In particular, the gourd boasts very high levels of beta-carotene (which your body automatically converts to vitamin A), identified as a deterrent against breast cancer and age-related macular degeneration, as well as a supporter of healthy lung development in fetuses and newborns. What's more, with only a 1-cup serving, you get nearly half the recommended daily dose of antioxidant-rich vitamin C. . As if this weren't enough, butternut squash may have anti-inflammatory effects because of its high antioxidant content. Incorporating more of this hearty winter staple into your diet could help reduce risk of inflammation-related disorders such as rheumatoid arthritis and asthma. - Whole Living, Martha Stewart - #regrann 
@Regranned from @markbmusic -  Hola que hacen ?? - #regrann
@Regranned from @markbmusic - Hola que hacen ?? - #regrann 
@Regranned from @pesona_jawatengah -  Halo sobat, liburan kamu kemana nih ?  Coba deh menikmati suasana Rawa Pening seperti kakak @fahmifahimm . Rawa Pening sekarang lebih indah lhoo. Ayo ke Rawa Pening

Photo @noisebanyak 
Lok : Danau Rawa Pening, Ambarawa. kabupaten Semarang Jawa Tengah

Jangan lupa untuk follow,  share, tag photo dan video menarik kamu dengan hastag #pesonajateng ya sobat!, bersama berbagi keseruan di Jawa Tengah

partner :
@wonderfuljawatengah
Prov DIY : @pesonajogja
Prov Jatim : @pesona_jatim
Prov Kep. Riau @pesonakepri_ri
Official Pemprov Jateng @provjateng
#genpijateng #pesonaindonesia #wonderfullindonesia #keluarbentar #mainkesini #visitjawatengah #visitjateng #pesonajateng #zonafotografi #semarang #pesonakabsemarang #pesonasemarang #panoramassmarang - #regrann
@Regranned from @pesona_jawatengah - Halo sobat, liburan kamu kemana nih ? Coba deh menikmati suasana Rawa Pening seperti kakak @fahmifahimm . Rawa Pening sekarang lebih indah lhoo. Ayo ke Rawa Pening Photo @noisebanyak Lok : Danau Rawa Pening, Ambarawa. kabupaten Semarang Jawa Tengah Jangan lupa untuk follow, share, tag photo dan video menarik kamu dengan hastag #pesonajateng  ya sobat!, bersama berbagi keseruan di Jawa Tengah partner : @wonderfuljawatengah Prov DIY : @pesonajogja Prov Jatim : @pesona_jatim Prov Kep. Riau @pesonakepri_ri Official Pemprov Jateng @provjateng #genpijateng  #pesonaindonesia  #wonderfullindonesia  #keluarbentar  #mainkesini  #visitjawatengah  #visitjateng  #pesonajateng  #zonafotografi  #semarang  #pesonakabsemarang  #pesonasemarang  #panoramassmarang  - #regrann 
Mau Tinggi tapi gak punya keturunan Tinggi.. Emang bisaaa??
Bisa banget kalo rutin minum CalseaBone😍
.
kenapa harus harus Calsea Bone...? Disimak ya dear... Dengan komposisi yg spektakuler:
➡️Calsea Bone Kalsium alami dari alga merah (algae Lithothamnion sp) berasal dr laut atlantik utara yg bebas polusi dan kaya akan mineral. ➡️Memiliki bio aktif Kalsium dan Magnesium ( +72 Trace Mineral )+Premix Bone vitamin
➡️VITAMIN D ➡️Lime Extract
➡️Hyaluronic Acid
.
Takut anak Anda pertumbuhan tulangnya lambat segera konsumsi CALSEA BONE agar Tubuhnya tinggi⬆️ Buat orang tua juga sangat dianjurkan supaya terhindar dr pengeroposan tulang, oesteoporosis, ngilu pada sendi.
Segera rutin konsumsi CALSEABONE.
.
Isi 30sachet
.
. 
Info Bisnis & Produk:
Helen DIST HWI 
line: helenoktaviaa
Wa: 081322250037
.
.
.
.
.
.
.
#CALSEABONE #JUALCALSEABONE #calseabonemurah #calseabonetermurah #calseaboneoriginal #pengentinggi #solusitinggibadan #obattulang #cegahosteoporosis #hwi #hwijakarta
#obattinggi - #regrann - #regrann
Mau Tinggi tapi gak punya keturunan Tinggi.. Emang bisaaa?? Bisa banget kalo rutin minum CalseaBone😍 . kenapa harus harus Calsea Bone...? Disimak ya dear... Dengan komposisi yg spektakuler: ➡️Calsea Bone Kalsium alami dari alga merah (algae Lithothamnion sp) berasal dr laut atlantik utara yg bebas polusi dan kaya akan mineral. ➡️Memiliki bio aktif Kalsium dan Magnesium ( +72 Trace Mineral )+Premix Bone vitamin ➡️VITAMIN D ➡️Lime Extract ➡️Hyaluronic Acid . Takut anak Anda pertumbuhan tulangnya lambat segera konsumsi CALSEA BONE agar Tubuhnya tinggi⬆️ Buat orang tua juga sangat dianjurkan supaya terhindar dr pengeroposan tulang, oesteoporosis, ngilu pada sendi. Segera rutin konsumsi CALSEABONE. . Isi 30sachet . . Info Bisnis & Produk: Helen DIST HWI line: helenoktaviaa Wa: 081322250037 . . . . . . . #CALSEABONE  #JUALCALSEABONE  #calseabonemurah  #calseabonetermurah  #calseaboneoriginal  #pengentinggi  #solusitinggibadan  #obattulang  #cegahosteoporosis  #hwi  #hwijakarta  #obattinggi  - #regrann  - #regrann 
#Rebass from @iswanawsi -  Edisi bersih-bersih kamar

@bassforsale : 
1. KORG Multi Effect Pandora Stomp (Bass & Guitar)
- 158 types of amps (7 types of effects simultaneously)
- REMS technology
- 200 Preset programs plus 200 editable user programs
- 100 Rhythm patterns including metronome
- Auto tuner with LED meter and backlit LCD
- AUX input for connecting your MP3 player
- AUX pitch function lets you adjust the pitch of the audio - Input in a range of +/- 1 octave
- Sturdy die-cast body
- Multi-function foot switch can also be used to switch program memories
- 4 program memory buttons allow one-touch recall
- DC9V power supply allows easy integration with your pedal board and will also operate on USB bus power - Sound editor software lets you create sounds and manage programs
- Kondisi: 99% (SANGAT Jarang dipakai)

2. SAMSON STEREO HEADPHONE RH300
- Kondisi: 80% (earpad ngelupas & headpad udah ngak ada)

3. Bespeco SLPJ300 3m Jack Mono to Jack Mono 90 Degree Cable
4. Adaptor CA 220 PSA
5. Cable Micro USB 2.0 to USB 2.0
6. Double Strap Custom (Tetsuya Signature)

Harga: 2.200.000 (NEGO)
Telp/SMS/ WA: 085799368866
PS: Dijual SEPAKET, ngak satuan.

#bassforsale #korg #korgpandorastomp #efeksecond #jualefekbass #jualefekgitar #efekbass #efekgitar #bassplayer #guitarplayer #indonesianbassplayer #indonesianguitarplayer - #regrann
#Rebass  from @iswanawsi - Edisi bersih-bersih kamar @bassforsale : 1. KORG Multi Effect Pandora Stomp (Bass & Guitar) - 158 types of amps (7 types of effects simultaneously) - REMS technology - 200 Preset programs plus 200 editable user programs - 100 Rhythm patterns including metronome - Auto tuner with LED meter and backlit LCD - AUX input for connecting your MP3 player - AUX pitch function lets you adjust the pitch of the audio - Input in a range of +/- 1 octave - Sturdy die-cast body - Multi-function foot switch can also be used to switch program memories - 4 program memory buttons allow one-touch recall - DC9V power supply allows easy integration with your pedal board and will also operate on USB bus power - Sound editor software lets you create sounds and manage programs - Kondisi: 99% (SANGAT Jarang dipakai) 2. SAMSON STEREO HEADPHONE RH300 - Kondisi: 80% (earpad ngelupas & headpad udah ngak ada) 3. Bespeco SLPJ300 3m Jack Mono to Jack Mono 90 Degree Cable 4. Adaptor CA 220 PSA 5. Cable Micro USB 2.0 to USB 2.0 6. Double Strap Custom (Tetsuya Signature) Harga: 2.200.000 (NEGO) Telp/SMS/ WA: 085799368866 PS: Dijual SEPAKET, ngak satuan. #bassforsale  #korg  #korgpandorastomp  #efeksecond  #jualefekbass  #jualefekgitar  #efekbass  #efekgitar  #bassplayer  #guitarplayer  #indonesianbassplayer  #indonesianguitarplayer  - #regrann 
@Regrann from @solusi promil berhasil 07-  CINTA DAN KASIH SAYANG ADALAH ANUGERAH TERINDAH. 
Jangan pernah takut untuk jadi seorang ibu karena kado yang paling terbaik adalah seorang anak.. Lengkapi keluarga anda 
OFFICE SOLUTION PREGNANCY🌐
🔛pelayanan informasi 📋 👌Solusi kehamilan
📣infertilitas 👉kesehatan ➖➖➖➖➖➖➖
Untuk bimbingan dan informasi lebih lengkap
🎆Whatsapp 085736713993

ID Line: sòlusi promil berhasil 07🆓konsultasi 💲🍃 Tekan ♥, dan mention teman kamu untuk saling berbagi tentang info kesehatan!! . 
Jangan lupa Like dan Tag teman atau saudara terdekat kalian untuk mengikuti kami 🙏💙💛
Follow:♥ @solusi promil berhasil 07🌈
Follow:♥ @solusi promil berhasil aman🔯
- @promil optimal 03
Feminineaffair to be feat 📝
-
@solusi promil berhasil 07
Indah nya kebersamaan jika kita saling berbagi kepada orang di sekitar kita agar saling mengetahui 👪👰🙏🙌 - #regrann
@Regrann from @solusi promil berhasil 07- CINTA DAN KASIH SAYANG ADALAH ANUGERAH TERINDAH. Jangan pernah takut untuk jadi seorang ibu karena kado yang paling terbaik adalah seorang anak.. Lengkapi keluarga anda OFFICE SOLUTION PREGNANCY🌐 🔛pelayanan informasi 📋 👌Solusi kehamilan 📣infertilitas 👉kesehatan ➖➖➖➖➖➖➖ Untuk bimbingan dan informasi lebih lengkap 🎆Whatsapp 085736713993 ID Line: sòlusi promil berhasil 07🆓konsultasi 💲🍃 Tekan ♥, dan mention teman kamu untuk saling berbagi tentang info kesehatan!! . Jangan lupa Like dan Tag teman atau saudara terdekat kalian untuk mengikuti kami 🙏💙💛 Follow:♥ @solusi promil berhasil 07🌈 Follow:♥ @solusi promil berhasil aman🔯 - @promil optimal 03 Feminineaffair to be feat 📝 - @solusi promil berhasil 07 Indah nya kebersamaan jika kita saling berbagi kepada orang di sekitar kita agar saling mengetahui 👪👰🙏🙌 - #regrann 
@keuneru - 🍃Ключ к счастью и полноценной жизни лежит в правильном уходе за собой и заботе от окружающем мире🍃
___
Если Вы точно знаете, какие продукты используете каждый день, Вы можете сделать осознанный выбор, и это здорово!
___
Keune So Pure Natural Balance Color полностью оправдывает свое название: большой спектр цветов, не содержащих аммиак, для Вас и ваших клиентов.
___
Программа цвета теперь дополнена более чем 50 смешиваемыми оттенками с уникальной, питательной формулой на основе кокоса, обогащенной аргановым маслом и фитокератином.
___
Естественные, насыщенные ароматы жасмина и масла сандалового дерева благоприятно подходят для отдыха и spa-процедур.

#keune #keuneru #spa #nature #cosmetics #hair #color #окрашивание #волосы #колористика #spaсити - #regrann
@keuneru - 🍃Ключ к счастью и полноценной жизни лежит в правильном уходе за собой и заботе от окружающем мире🍃 ___ Если Вы точно знаете, какие продукты используете каждый день, Вы можете сделать осознанный выбор, и это здорово! ___ Keune So Pure Natural Balance Color полностью оправдывает свое название: большой спектр цветов, не содержащих аммиак, для Вас и ваших клиентов. ___ Программа цвета теперь дополнена более чем 50 смешиваемыми оттенками с уникальной, питательной формулой на основе кокоса, обогащенной аргановым маслом и фитокератином. ___ Естественные, насыщенные ароматы жасмина и масла сандалового дерева благоприятно подходят для отдыха и spa-процедур. #keune  #keuneru  #spa  #nature  #cosmetics  #hair  #color  #окрашивание  #волосы  #колористика  #spaсити  - #regrann 
😌😌😌
@Regranned from @flowery.hj - ❤
171115 아시아 아티스트 어워즈
_
#박해진 #parkhaejin #朴海镇 #朴海鎮 #パクへジン 
#아시아아티스트어워즈 #asiaartistawards #AAA - #regrann
Vamos??? Vários cães e gatos saudáveis e na esperança de ganhar uma família 🙏🏼🙏🏼 @Regranned from @projetoquadrante -  Sábado é dia de adoção!! ❤️🐶🐱❤️🐶🐱
Vários gatinhos e cachorrinhos estarão esperando fazer parte da sua família!! Não pode adotar? Ajude divulgando nosso evento ❤️ - #regrann
Vamos??? Vários cães e gatos saudáveis e na esperança de ganhar uma família 🙏🏼🙏🏼 @Regranned from @projetoquadrante - Sábado é dia de adoção!! ❤️🐶🐱❤️🐶🐱 Vários gatinhos e cachorrinhos estarão esperando fazer parte da sua família!! Não pode adotar? Ajude divulgando nosso evento ❤️ - #regrann 
regram @twsnigeria
The long awaited Bespoke fashion Display by Nigerian Leading celebrity and indigenous designers is here again 👏🏽👏🏽👏🏽.
This year's  Night  of lights  comes with a total package of  celebrity appearances , classic music , comedy  and lots more . 
A night you can't afford to miss out on , make this great weekend memorable for you and your loved ones as we present the 3rd  edition of TWS (Night of Lights) @twsnigeria .It's gonna be bigger ! better !! and exciting !!!
Go grab your tickets Now💥💥💥 Red carpets starts at 5pm (Dress code : Fashionable 😚😊) Venue : The Base Event Center , 7 Aguleri  street ,Independence Layout. Enugu .

Date : 26th November 2017  #tws #twsnigeria #tws2016 #nightoflights #fashion #fashionshow #fashionista  #style #bespokedesigns #designers #runway #model #walk #redcrapet #celebrityappearance #music #baad2017  #comedy - #regrann
regram @twsnigeria The long awaited Bespoke fashion Display by Nigerian Leading celebrity and indigenous designers is here again 👏🏽👏🏽👏🏽. This year's Night of lights comes with a total package of celebrity appearances , classic music , comedy and lots more . A night you can't afford to miss out on , make this great weekend memorable for you and your loved ones as we present the 3rd edition of TWS (Night of Lights) @twsnigeria .It's gonna be bigger ! better !! and exciting !!! Go grab your tickets Now💥💥💥 Red carpets starts at 5pm (Dress code : Fashionable 😚😊) Venue : The Base Event Center , 7 Aguleri street ,Independence Layout. Enugu . Date : 26th November 2017 #tws  #twsnigeria  #tws2016  #nightoflights  #fashion  #fashionshow  #fashionista  #style  #bespokedesigns  #designers  #runway  #model  #walk  #redcrapet  #celebrityappearance  #music  #baad2017  #comedy  - #regrann 
@Regranned from @treetypeace -  Repost @patron_killuminati
by @media.repost:
why do you ignore this maybe because people told you "we can't change this it is the way it  is" but that s wrong that s why we aren't achieving anything at all. it is 2017 people are still killing, raping, financing wars all of you are just LOSERS if you think you should only care about your family and your friends and your goals🖕? we must unite and stand up against the nwo ! #circleoflife #thetruth #killuminati #research #empathy  #nwo #fuckthem #sheeple #wakeup #smartisthenewsexy #revolutionnews #revolutionofconsciousness #revolutionary #brainwash #illuminati #destroythesystem #liberty #worldpeace #stupidpeople #dontbelieve #thechange #bethechange - #regrann
@Regranned from @treetypeace - Repost @patron_killuminati by @media.repost: why do you ignore this maybe because people told you "we can't change this it is the way it is" but that s wrong that s why we aren't achieving anything at all. it is 2017 people are still killing, raping, financing wars all of you are just LOSERS if you think you should only care about your family and your friends and your goals🖕? we must unite and stand up against the nwo ! #circleoflife  #thetruth  #killuminati  #research  #empathy  #nwo  #fuckthem  #sheeple  #wakeup  #smartisthenewsexy  #revolutionnews  #revolutionofconsciousness  #revolutionary  #brainwash  #illuminati  #destroythesystem  #liberty  #worldpeace  #stupidpeople  #dontbelieve  #thechange  #bethechange  - #regrann 
@Regranned from @bridal_vogue -  Big AF, organic blooms give an earthy yet dramatic tone to the overall bridal look 🌿/ florals: @jbarrysdesigns bride: @allyscalf photo: @lukeandmallory - #regrann
@Regranned from @bridal_vogue - Big AF, organic blooms give an earthy yet dramatic tone to the overall bridal look 🌿/ florals: @jbarrysdesigns bride: @allyscalf photo: @lukeandmallory - #regrann 
Repost from @amouranth -  I’ll be back on twitch late TONIGHT 🖤

Special guest 🦖 - #regrann
Repost from @amouranth - I’ll be back on twitch late TONIGHT 🖤 Special guest 🦖 - #regrann 
One of the videos that got me hooked on him. Super slick.
@Regranned from @the_eddie_abasolo_show -  Switching stances effortlessly and proper weight transfer. You can watch the full Vid on my page, link is on my profile. 📽 @muaythaiathlete  #techniquetuesday #silk_E_smooth #dowhatyoulove #lovewhatyoudo #muaythai #thaiboxing @infightstyle @csagym - #regrann
Nama= tas kantong.
Bhn = kombinasi kain spunbond dan bener .Bisa tambah foto.
Free desain.
Uk= T 25,P20,L14.bisa hub kami.
Wa/HP:085225695075.
Pin BBM: 5E4D9AC1.

#tassouvenirultah #tasultah #tasultahmurah #tasanak #tasulangtahun #tasulangtahunanak #tasulangtahunkartun  #tasulangtahunkartun #souvenirultah  #goodiebagultahmurah  #tasnatal #taslebaran #tashajatan #tasulangtshunanak #jualantas #tashadiahulangtah - #regrann - #regrann - #regrann - #regrann - #regrann - #regrann
Nama= tas kantong. Bhn = kombinasi kain spunbond dan bener .Bisa tambah foto. Free desain. Uk= T 25,P20,L14.bisa hub kami. Wa/HP:085225695075. Pin BBM: 5E4D9AC1. #tassouvenirultah  #tasultah  #tasultahmurah  #tasanak  #tasulangtahun  #tasulangtahunanak  #tasulangtahunkartun  #tasulangtahunkartun  #souvenirultah  #goodiebagultahmurah  #tasnatal  #taslebaran  #tashajatan  #tasulangtshunanak  #jualantas  #tashadiahulangtah  - #regrann  - #regrann  - #regrann  - #regrann  - #regrann  - #regrann 
E a gente segue com aquele pensamento de que criança é simples e não precisa de grandes artifícios pra se soltar!! ☺
.
Boa noite!  Não se esqueça, marque @criancar_ e participe com a gente! .
==================💗💜💗💜============= @Regrann from @mamaedeuma -  Para brincar de faz de conta, não é necessário aquelas fantasias de personagens ou materiais elaborados.  Alguns pedaços de tecidos podem transformar a criança em uma rainha, por exemplo. 
Assim, além do imaginário,  estimula-se a criatividade,  planejamento, resolução de problemas, e muito mais. 
Bora lá estimular as crianças? .

#fantasias #maedemenina  #maedeprincesa #mundorosa #instakids  #itgirl  #mommylife #mundomaterno  #criacaocomapego  #maedeprimeiraviagem #maternidade #vidademae #maternagem #savepostnoite - #regrann
E a gente segue com aquele pensamento de que criança é simples e não precisa de grandes artifícios pra se soltar!! ☺ . Boa noite! Não se esqueça, marque @criancar_ e participe com a gente! . ==================💗💜💗💜============= @Regrann from @mamaedeuma - Para brincar de faz de conta, não é necessário aquelas fantasias de personagens ou materiais elaborados. Alguns pedaços de tecidos podem transformar a criança em uma rainha, por exemplo. Assim, além do imaginário, estimula-se a criatividade, planejamento, resolução de problemas, e muito mais. Bora lá estimular as crianças? . #fantasias  #maedemenina  #maedeprincesa  #mundorosa  #instakids  #itgirl  #mommylife  #mundomaterno  #criacaocomapego  #maedeprimeiraviagem  #maternidade  #vidademae  #maternagem  #savepostnoite  - #regrann 
@Regranned from @deddy_hasendra -  Malam ini semakin larut dan pagi menyambut senyummu 😊 #mahasiswamadura #mahasiswautm #utmhits #utmcantikganteng #pamekasan #utm #repost #mahasiswahits - #regrann
@Regranned from @fiqihwanita_ -  SHALAT WANITA DI MASJID TERNYATA KALAH UTAMA DENGAN SHALAT WANITA DI RUMAHNYA
.
>> Benarkah Shalat Wanita Di Rumah Lebih Utama?
.
Manakah yang lebih baik, shalat wanita berjamaah di masjid, ataukah shalat sendirian di rumah?
.
Jawabannya, shalat bagi wanita yang terbaik adalah di rumahnya. Dari Ibnu Mas’ud radhiyallahu ‘anhu, dari Nabi ﷺ bersabda:
.
“Shalat seorang wanita di kamar khusus untuknya lebih afdhal daripada shalatnya di ruang tengah rumahnya. Shalat wanita di kamar kecilnya (tempat simpanan barang berharganya, pen.) lebih utama dari shalatnya di kamarnya.” [HR. Abu Daud, no. 570. Al-Hafizh Abu Thahir mengatakan bahwa sanad hadis ini Dhaif. Syaikh Al-Albani mengatakan bahwa hadis ini Shahih. Lihat pengertian hadis ini dalam ‘Aun Al-Ma’bud, 2: 225).
.
Artinya, tempat shalat wanita di dalam rumah semakin tidak terlihat dan jauh dari ikhtilath (campur baur dengan lawan jenis), akan semakin utama. Dari Ummu Salamah radhiyallahu ‘anha, Rasulullah ﷺ bersabda:
.
“Sebaik-baik masjid bagi para wanita adalah di bagian dalam rumah mereka.” [HR. Ahmad, 6: 297. Syaikh Syu’aib Al-Arnauth mengatakan bahwa hadis ini Hasan dengan berbagai penguatnya]
.
Namun jika wanita ingin melaksanakan shalat berjamaah di masjid selama memperhatikan aturan seperti menutupi aurat dan tidak memakai harum-haruman, maka janganlah dilarang. Dari Salim bin ‘Abdullah bin ‘Umar bahwasanya ‘Abdullah bin ‘Umar berkata, “Aku mendengar Rasulullah ﷺ bersabda:
.
“Janganlah kalian menghalangi istri-istri kalian untuk ke masjid. Jika mereka meminta izin pada kalian maka izinkanlah dia.” [HR. Muslim, no. 442]
.
Ada tiga syarat yang mesti dipenuhi ketika seorang wanita ingin shalat berjamaah di masjid:
.
(1) Menutup aurat,
.
(2) Tidak memakai minyak wangi,
.
(3) Harus mendapatkan izin suami. [Syaikh Muhammad Shalih Al-Munajjid dalam Fatwa Al-Islam Sual wa Jawab, no. 3457]
.
Majelis @fiqihwanita_
#fiqihwanita_
.
.
Read more. http://nasihatsahabat.com/shalat-wanita-di-masjid-ternyata-kalah-utama-dengan-shalat-wanita-di-rumahnya/
.
⬇⬇⬇ - #regrann
@Regranned from @fiqihwanita_ - SHALAT WANITA DI MASJID TERNYATA KALAH UTAMA DENGAN SHALAT WANITA DI RUMAHNYA . >> Benarkah Shalat Wanita Di Rumah Lebih Utama? . Manakah yang lebih baik, shalat wanita berjamaah di masjid, ataukah shalat sendirian di rumah? . Jawabannya, shalat bagi wanita yang terbaik adalah di rumahnya. Dari Ibnu Mas’ud radhiyallahu ‘anhu, dari Nabi ﷺ bersabda: . “Shalat seorang wanita di kamar khusus untuknya lebih afdhal daripada shalatnya di ruang tengah rumahnya. Shalat wanita di kamar kecilnya (tempat simpanan barang berharganya, pen.) lebih utama dari shalatnya di kamarnya.” [HR. Abu Daud, no. 570. Al-Hafizh Abu Thahir mengatakan bahwa sanad hadis ini Dhaif. Syaikh Al-Albani mengatakan bahwa hadis ini Shahih. Lihat pengertian hadis ini dalam ‘Aun Al-Ma’bud, 2: 225). . Artinya, tempat shalat wanita di dalam rumah semakin tidak terlihat dan jauh dari ikhtilath (campur baur dengan lawan jenis), akan semakin utama. Dari Ummu Salamah radhiyallahu ‘anha, Rasulullah ﷺ bersabda: . “Sebaik-baik masjid bagi para wanita adalah di bagian dalam rumah mereka.” [HR. Ahmad, 6: 297. Syaikh Syu’aib Al-Arnauth mengatakan bahwa hadis ini Hasan dengan berbagai penguatnya] . Namun jika wanita ingin melaksanakan shalat berjamaah di masjid selama memperhatikan aturan seperti menutupi aurat dan tidak memakai harum-haruman, maka janganlah dilarang. Dari Salim bin ‘Abdullah bin ‘Umar bahwasanya ‘Abdullah bin ‘Umar berkata, “Aku mendengar Rasulullah ﷺ bersabda: . “Janganlah kalian menghalangi istri-istri kalian untuk ke masjid. Jika mereka meminta izin pada kalian maka izinkanlah dia.” [HR. Muslim, no. 442] . Ada tiga syarat yang mesti dipenuhi ketika seorang wanita ingin shalat berjamaah di masjid: . (1) Menutup aurat, . (2) Tidak memakai minyak wangi, . (3) Harus mendapatkan izin suami. [Syaikh Muhammad Shalih Al-Munajjid dalam Fatwa Al-Islam Sual wa Jawab, no. 3457] . Majelis @fiqihwanita_ #fiqihwanita_  . . Read more. http://nasihatsahabat.com/shalat-wanita-di-masjid-ternyata-kalah-utama-dengan-shalat-wanita-di-rumahnya/ . ⬇⬇⬇ - #regrann 
@Regranned from @bwphotograph71 -  The other side of hero .
.
.
 #lombafotohutikalpdpunj #hutikalpdpunj2017 #photographer #photography #dailyphoto #instadaily #instagram - #regrann
@Regranned from @beardedvillainsohio - ⚔Giving Back⚔ Its that time of year again. Time for us to do what we do...give back. The BVOC is partnering with the VFW to help gather toys for children in need this Christmas. We are collecting  new unopened toys in hopes that we can help make a difference in a child's life. All are welcomed to attend and help give a child a great Christmas. Save the date, let's make this Christmas a great one for those in need. 🎄🎁🎄🎁🎄🎁🎄🎁🎄🎁🎄🎁🎄🎁 ⚔BΣΛЯDΣD VILLΛIПS ⚔️
⚔HEARTLAND ORIGINALS⚔
#villainmembersalute ⚔🍺👊🎩🇺🇸 #beardedvillainsohio #Beardedvillains
#BVOCmember #beardedvillainsworldwide #riseoftheohiovillains #onebrotherhoodoneship 
#villainislife 
#beardedbrotherhood 
#ohiobeards
#stayloyal 
#staybearded 
#stayvillain 
#beardsofohio 
#pogonophile 
#notatrend 
#heartlandoriginals
#VILLAINTOTHECORE 
#Muchloveandrespect 
#ohiovillainsstandup
⚔👊🎩🔪🍻☘🌽⚔
••••••••••••••••••••
@von_knox -President
@beardedvillains - Club
@beardedvillainsohio -Chapter
@bearded_manofsteel614 -Captain
@thegrateful_beard - Co-Captain
@bailey.jeremy3 -Charity Officer
@hoytreaper280 - Scout
@highlandbeards
@corsquires
@_kash_blanco
@gpaugh
@theocrgingerbeast
@borderpatrol1987
@desmotech407
@angus_413
@picklebt56
@zkanary 
@rclouse81
@slcpunk13
@irishiron_84 - #regrann
@Regranned from @beardedvillainsohio - ⚔Giving Back⚔ Its that time of year again. Time for us to do what we do...give back. The BVOC is partnering with the VFW to help gather toys for children in need this Christmas. We are collecting new unopened toys in hopes that we can help make a difference in a child's life. All are welcomed to attend and help give a child a great Christmas. Save the date, let's make this Christmas a great one for those in need. 🎄🎁🎄🎁🎄🎁🎄🎁🎄🎁🎄🎁🎄🎁 ⚔BΣΛЯDΣD VILLΛIПS ⚔️ ⚔HEARTLAND ORIGINALS⚔ #villainmembersalute  ⚔🍺👊🎩🇺🇸 #beardedvillainsohio  #Beardedvillains  #BVOCmember  #beardedvillainsworldwide  #riseoftheohiovillains  #onebrotherhoodoneship  #villainislife  #beardedbrotherhood  #ohiobeards  #stayloyal  #staybearded  #stayvillain  #beardsofohio  #pogonophile  #notatrend  #heartlandoriginals  #VILLAINTOTHECORE  #Muchloveandrespect  #ohiovillainsstandup  ⚔👊🎩🔪🍻☘🌽⚔ •••••••••••••••••••• @von_knox -President @beardedvillains - Club @beardedvillainsohio -Chapter @bearded_manofsteel614 -Captain @thegrateful_beard - Co-Captain @bailey.jeremy3 -Charity Officer @hoytreaper280 - Scout @highlandbeards @corsquires @_kash_blanco @gpaugh @theocrgingerbeast @borderpatrol1987 @desmotech407 @angus_413 @picklebt56 @zkanary @rclouse81 @slcpunk13 @irishiron_84 - #regrann 
Bissmilah..
Semoga rezeki untuk keluarga 🙏
Aamiin YRA 😇 Yukk ikutan giveaway nya 😊
@ibtrismalaina05 @thesatriaautocar @gm_ghina @fhadilahhs @zahraayup
@dzazkiya_putri @deska7722 @fcorneva
@khoerunnisawahyuningsih @nimas_arumoslo
.
.
#giveawaysimpleztikar
#giveawaysimpleztikar
#giveawaysimpleztikar
#giveawaysimpleztikar
#giveawaysimpleztikar
.
.
@Regrann from @simpleztikar -  #giveawaysimpleztikar

Yukkkk ikutan #giveawaynya @simpleztikar. Dalam rangka soft opening kali ini @simpleztikar mau ngadain #giveaway ni 😊😊😊
Caranya gampang banget :
1.Wajib follow akun @simpleztikar
2.Like foto @simpleztikar sebanyak-banyaknya.
3.Repost foto di atas,tag dan mention minimal 7 teman kamu untuk ikutan #giveaway ini
4.Instagram kamu jangan di PRIVATE
5.Gunakan hastag #giveawaysimpleztikar
6.Jika sudah melakukan hal-hal di atas,ketik DONE pada kolom komentar di bawah. .
*
.
*
.

Yuukkkkk buruan ikutan, kali aja kamu yang beruntung.
👉2 orang pemenang akan mendapat masing" 1 tikar lipat gratis dari kami(Bebas Ongkir)
*
👉#giveaway berlangsung dari tgl 28 oktober s/d tgl 24 November 2017
*
🏆NOTE 🏆
✔Pengumuman akan di umumkan pada hari sabtu tgl 25 november 2017(jam 19.00 WIB)
✔Pemenang akan di pilih secara acak
✔No baper,,siapa yang menang berarti sudah rezekinya

#giveaway #giveawayIndonesia #gratisgiveaway #giveawaysimpleztikar
#tikar #tikarbusa #tikarlipat #tikarlipatunik #homedecor #alasbermainanak #ruangkeluarga #tikarlipatcantik #tikarlipatlucu #alasbayi #alassajadah #matras #matrastidur #matrasbusa - #regrann
Bissmilah.. Semoga rezeki untuk keluarga 🙏 Aamiin YRA 😇 Yukk ikutan giveaway nya 😊 @ibtrismalaina05 @thesatriaautocar @gm_ghina @fhadilahhs @zahraayup @dzazkiya_putri @deska7722 @fcorneva @khoerunnisawahyuningsih @nimas_arumoslo . . #giveawaysimpleztikar  #giveawaysimpleztikar  #giveawaysimpleztikar  #giveawaysimpleztikar  #giveawaysimpleztikar  . . @Regrann from @simpleztikar - #giveawaysimpleztikar  Yukkkk ikutan #giveawaynya  @simpleztikar. Dalam rangka soft opening kali ini @simpleztikar mau ngadain #giveaway  ni 😊😊😊 Caranya gampang banget : 1.Wajib follow akun @simpleztikar 2.Like foto @simpleztikar sebanyak-banyaknya. 3.Repost foto di atas,tag dan mention minimal 7 teman kamu untuk ikutan #giveaway  ini 4.Instagram kamu jangan di PRIVATE 5.Gunakan hastag #giveawaysimpleztikar  6.Jika sudah melakukan hal-hal di atas,ketik DONE pada kolom komentar di bawah. . * . * . Yuukkkkk buruan ikutan, kali aja kamu yang beruntung. 👉2 orang pemenang akan mendapat masing" 1 tikar lipat gratis dari kami(Bebas Ongkir) * 👉#giveaway  berlangsung dari tgl 28 oktober s/d tgl 24 November 2017 * 🏆NOTE 🏆 ✔Pengumuman akan di umumkan pada hari sabtu tgl 25 november 2017(jam 19.00 WIB) ✔Pemenang akan di pilih secara acak ✔No baper,,siapa yang menang berarti sudah rezekinya #giveaway  #giveawayIndonesia  #gratisgiveaway  #giveawaysimpleztikar  #tikar  #tikarbusa  #tikarlipat  #tikarlipatunik  #homedecor  #alasbermainanak  #ruangkeluarga  #tikarlipatcantik  #tikarlipatlucu  #alasbayi  #alassajadah  #matras  #matrastidur  #matrasbusa  - #regrann 
@Regranned from @megalit56 -  Фасадные работы..декоративная штукатурка, начало работ

#декоративнаяштукатуркаоренбург#устройствофасада#короед#стройка56#короед05 #махачкала #дагестан - #regrann
@Regranned from @kazuki_id -  Sebagai ungkapan rasa syukur udah diberi umur 30 bulan, jangan lupa hari Kamis ramaikan KAZUKI !!! Perform Akustik Band :
- Titik Tiga
- @btrs_official - Lonely Stone
- @candrabhakti_musik - Special Secret Guest Star

Open Booth :
- @smokahontasid - @rushstoreid - @barakallah_id - @cubitt.in - @maksa.in 
and more.. Ada Final Match Kazuki Mobile Legends Tournament juga !

Kapan?
📌 @kazuki_id ( Jln. KHA Dahlan 8 )
📆 Kamis, 23 November 2017. 🕓16.00 WIB - 22.00 WIB. GRATIS !!!! Mau buka stand? ☎️ 081325529083 ( WhatsApp )

#kazuki #kazuki30 #indonesia #kudus #sekitarkudus #kudusexplore #seputarkudus #kudusasik #eventkudus - #regrann
@Regranned from @kazuki_id - Sebagai ungkapan rasa syukur udah diberi umur 30 bulan, jangan lupa hari Kamis ramaikan KAZUKI !!! Perform Akustik Band : - Titik Tiga - @btrs_official - Lonely Stone - @candrabhakti_musik - Special Secret Guest Star Open Booth : - @smokahontasid - @rushstoreid - @barakallah_id - @cubitt.in - @maksa.in and more.. Ada Final Match Kazuki Mobile Legends Tournament juga ! Kapan? 📌 @kazuki_id ( Jln. KHA Dahlan 8 ) 📆 Kamis, 23 November 2017. 🕓16.00 WIB - 22.00 WIB. GRATIS !!!! Mau buka stand? ☎️ 081325529083 ( WhatsApp ) #kazuki  #kazuki30  #indonesia  #kudus  #sekitarkudus  #kudusexplore  #seputarkudus  #kudusasik  #eventkudus  - #regrann 
@Regranned from @bebassampah2020 - [Bagian 2] Cuplikan Jambore Nasional #BebasSampah2020 Tahun 2017 di Hutan Kota Tibang, Banda Aceh pada 10-12 November 2017.

Hayo siapa yang masih baper dan gak bisa move on dari Jambore tahun ini? 
Tag temen satu tenda kamu atau tuliskan momen apa yang paling kamu kangenin saat Jambore di kolom komentar ya 😊🙌 Video by: @ikiwawan 
#JamboreBIBS2017
#BebasSampah2020 - #regrann
@Regranned from @bebassampah2020 - [Bagian 2] Cuplikan Jambore Nasional #BebasSampah2020  Tahun 2017 di Hutan Kota Tibang, Banda Aceh pada 10-12 November 2017. Hayo siapa yang masih baper dan gak bisa move on dari Jambore tahun ini? Tag temen satu tenda kamu atau tuliskan momen apa yang paling kamu kangenin saat Jambore di kolom komentar ya 😊🙌 Video by: @ikiwawan #JamboreBIBS2017  #BebasSampah2020  - #regrann 
@Regranned from @tabriamajors -  #travelnoire - #regrann
Repost from @irine_meier -  It was an amazing photoshoot with this red #Ducati. Honestly I don’t have the license and I have never ridden on a motorcycle, but I want to try 🤤 who wants to help me? Hahaha #tombraider #tombraider2013 #tombraidermovie #tombraiderlegend #tombraidercosplay #cosplay #cosplayer #cosplaygirl #cosplaymakeup #lara #laracroft #laracroftcosplay #laracrofttombraider photographer @fokken__greed retouch @alicenevermind - #regrann
@Regranned from @mondaycouple_com -  Jiji - that famous dialogue with fans during his jiscovery fm again - close-up - thanks to jiji shippers in Weibo 👍😘 - can't wait to see the yummy food she'll be devouring in her upcoming vlive 🤗 - link cr: suilam302, Chinese translation cr: 奇怪夫妇中文小站 #수상한파트너 #지창욱 #남지현 #jichangwook #namjihyun#jijicouple - #regrann
@Regranned from @mondaycouple_com - Jiji - that famous dialogue with fans during his jiscovery fm again - close-up - thanks to jiji shippers in Weibo 👍😘 - can't wait to see the yummy food she'll be devouring in her upcoming vlive 🤗 - link cr: suilam302, Chinese translation cr: 奇怪夫妇中文小站 #수상한파트너  #지창욱  #남지현  #jichangwook  #namjihyun #jijicouple  - #regrann 
Net neutrality is the protective principle that ISP's and governments regulating most of the Internet must treat all data online the same. They cannot discriminate or charge differently by user, content, website, platform, application, type of attached equipment, or method of communication. If the GOP and the FCC have their way this will change.

Donald Trump and his capitalist agenda are here to screw you out of every penny. If you care about your internet experience and the price you pay for it, then take action. Go to www.battleforthenet.com now and do something! Tell the FCC to stick it up their ass!

Only we can make change. Only we can stop these bastards like Comcast from sucking our blood dry. 
#fakenews #alternativefacts #trumpleaks #donaldtrump #donaldtrumpmemes #fucktrump #twitter #animalfarm #downwithtrump #popart #politicalart #illustration #halhefner #LAartist #streetart #trumprussia #kingsnowflake #instaart #instagram #instagood #maga #makeamericagreatagain #netneutrality - #regrann  @Regranned from @halhefner -
Net neutrality is the protective principle that ISP's and governments regulating most of the Internet must treat all data online the same. They cannot discriminate or charge differently by user, content, website, platform, application, type of attached equipment, or method of communication. If the GOP and the FCC have their way this will change. Donald Trump and his capitalist agenda are here to screw you out of every penny. If you care about your internet experience and the price you pay for it, then take action. Go to www.battleforthenet.com now and do something! Tell the FCC to stick it up their ass! Only we can make change. Only we can stop these bastards like Comcast from sucking our blood dry. #fakenews  #alternativefacts  #trumpleaks  #donaldtrump  #donaldtrumpmemes  #fucktrump  #twitter  #animalfarm  #downwithtrump  #popart  #politicalart  #illustration  #halhefner  #LAartist  #streetart  #trumprussia  #kingsnowflake  #instaart  #instagram  #instagood  #maga  #makeamericagreatagain  #netneutrality  - #regrann  @Regranned from @halhefner -
Mau daftar jadi pramugari ,polwan,model.SPG..????
Upppss tapi..tinggi badan kok kurang ya?? 😔
Yok diorder #Calseabone nya minuman peninggi badan dr HWI yg mengandung :
Kombinasi bahan2 pilihan sperti
1.Premix vitamin (D,K,B12,B6)
2.Kalsium alami dari laut
3.Hyaluronic Acid
Sangat bagus bgt buat tulang.

Yok yg pengen tinggi badan bertambah 3-5cm ? 
inbox atau hubungi kontak 
Order & konsultasi: 
Info bisnis & Order produk:

Helen Boss HWI
Chat
.
📞LINE add : helenoktaviaa
📞WA : 081322250037
. 📦 Melayani pengiriman dalam & luar negeri
📦 Produk dijamin ORI 100
📦 Dicari Calon Agen Baru, untuk Mitra Resmi HWI yang mau penghasilan tambahan 50rb-200rb/hari,
(Khusus yg minat aja mempunyai tambahan Penghasilan)
minat chat SAYA ya.. . (Terimakasih sudah membeli Produk Resmi PT.HWI di distributor terverified (dilindungi badan Hukum).
Kesehatan Anda adalah yang Utama! 
Bantu perangi produk Palsu & penipuan!! )

Salam,
Number 1⃣ Online Bussiness
GET YOUR UNLIMITED LIFE STYLE
.
.
.
20 - #regrann - #regrann
Mau daftar jadi pramugari ,polwan,model.SPG..???? Upppss tapi..tinggi badan kok kurang ya?? 😔 Yok diorder #Calseabone  nya minuman peninggi badan dr HWI yg mengandung : Kombinasi bahan2 pilihan sperti 1.Premix vitamin (D,K,B12,B6) 2.Kalsium alami dari laut 3.Hyaluronic Acid Sangat bagus bgt buat tulang. Yok yg pengen tinggi badan bertambah 3-5cm ? inbox atau hubungi kontak Order & konsultasi: Info bisnis & Order produk: Helen Boss HWI Chat . 📞LINE add : helenoktaviaa 📞WA : 081322250037 . 📦 Melayani pengiriman dalam & luar negeri 📦 Produk dijamin ORI 100 📦 Dicari Calon Agen Baru, untuk Mitra Resmi HWI yang mau penghasilan tambahan 50rb-200rb/hari, (Khusus yg minat aja mempunyai tambahan Penghasilan) minat chat SAYA ya.. . (Terimakasih sudah membeli Produk Resmi PT.HWI di distributor terverified (dilindungi badan Hukum). Kesehatan Anda adalah yang Utama! Bantu perangi produk Palsu & penipuan!! ) Salam, Number 1⃣ Online Bussiness GET YOUR UNLIMITED LIFE STYLE . . . 20 - #regrann  - #regrann 
@Regranned from @publicidadenmovi -  @Regranned from @larevistaoportunidad - ¡No lo olvides! En conjunto siempre será mejor... 😉 - #regrann - #regrann
@Regranned from @publicidadenmovi - @Regranned from @larevistaoportunidad - ¡No lo olvides! En conjunto siempre será mejor... 😉 - #regrann  - #regrann 
@Regranned from @norkys_batista -  Bien acompañada nos vamos a la #Preventa de #venevisionplus esta noche la #Piel tiene mucho que decir...! Mi Vestido después de 15años maquillaje y estilismo #MiMisma 😂🤣 la pajarita de mi @sebastianluttinger @bowtie_accesorios sus zapatos son @jhoncontry #norkysbatista - #regrann
@Regranned from @norkys_batista - Bien acompañada nos vamos a la #Preventa  de #venevisionplus  esta noche la #Piel  tiene mucho que decir...! Mi Vestido después de 15años maquillaje y estilismo #MiMisma  😂🤣 la pajarita de mi @sebastianluttinger @bowtie_accesorios sus zapatos son @jhoncontry #norkysbatista  - #regrann 
@keuneru - 🌿Вдохновленный самой природой🌿
___
Натуральный, мягкий и эффективный краситель для волос So Pure Color/СПА-Колор – это безаммиачный перманентный краситель, обогащенный сертифицированным органическими растительными экстрактами, включая органическое масло арганы, эфирные масла жасмина и сандала.
___
🌿Продукт гарантирует идеальное окрашивание. Фитокератин восстанавливает структуру волос, а экстракт кокосового ореха в основе формулы обеспечивает глубокое кондиционирование.
___
🌿#keune #keuneru #spa #nature #scapular #hair #color #окрашивание #волосы #колористика #spaсити - #regrann
@keuneru - 🌿Вдохновленный самой природой🌿 ___ Натуральный, мягкий и эффективный краситель для волос So Pure Color/СПА-Колор – это безаммиачный перманентный краситель, обогащенный сертифицированным органическими растительными экстрактами, включая органическое масло арганы, эфирные масла жасмина и сандала. ___ 🌿Продукт гарантирует идеальное окрашивание. Фитокератин восстанавливает структуру волос, а экстракт кокосового ореха в основе формулы обеспечивает глубокое кондиционирование. ___ 🌿#keune  #keuneru  #spa  #nature  #scapular  #hair  #color  #окрашивание  #волосы  #колористика  #spaсити  - #regrann 
Fofura de mini table no tema Cerejinhas♡♡♡♡
Via @lojinhadefesta -  Nossa mesa tema cerejinha, que está montada aqui na lojinha cheia de delícias pra todas vocês! Com @edneiageraldi @michelleartuzi @yescookiesecia @paticonfeitaria @duofestas @valeriaquintanadoces @brugiftatelier... Na sequência às fotos maravilhosas deleeeeeeee.... @_matheuscampos_ - #regrann  #amaislindafesta #festalinda #decoracaoinfantil #aniversariodecrianca #decoracao #cereja #cherry  #cherryparty
Fofura de mini table no tema Cerejinhas♡♡♡♡ Via @lojinhadefesta - Nossa mesa tema cerejinha, que está montada aqui na lojinha cheia de delícias pra todas vocês! Com @edneiageraldi @michelleartuzi @yescookiesecia @paticonfeitaria @duofestas @valeriaquintanadoces @brugiftatelier... Na sequência às fotos maravilhosas deleeeeeeee.... @_matheuscampos_ - #regrann  #amaislindafesta  #festalinda  #decoracaoinfantil  #aniversariodecrianca  #decoracao  #cereja  #cherry  #cherryparty 
@Regranned from @venezuelagrita -  Que tal mi gente? - #regrann
@Regranned from @venezuelagrita - Que tal mi gente? - #regrann 
@Regranned from @1_novogodniy - ❗ПРАВИЛА ПРОВЕДЕНИЯ КОНКУРСА❗

Чтобы принять участие в розыгрыше iPhone @1_novogodniy необходимо:
⃣ Подписаться НА ВСЕХ СПОНСОРОВ в разделе "Подписки" - это верхний правый угол - их там 46!
⃣ Подписаться на конкурсный аккаунт @1_novogodniy
⃣ Открыть свою страницу до окончания розыгрыша
⃣ Участвуют все страны
⃣ Доставка подарка по РФ за наш счет.
.
⭐ПОБЕДИТЕЛЕЙ будем определять в ПРЯМОМ ЭФИРЕ ежедневно с 23 по 27 ноября в 18:00 по Мск.
.
📝Таблицу с номерами участников выгружаем ежедневно в 16:00 по Мск. - #regrann
@Regranned from @1_novogodniy - ❗ПРАВИЛА ПРОВЕДЕНИЯ КОНКУРСА❗ Чтобы принять участие в розыгрыше iPhone @1_novogodniy необходимо: ⃣ Подписаться НА ВСЕХ СПОНСОРОВ в разделе "Подписки" - это верхний правый угол - их там 46! ⃣ Подписаться на конкурсный аккаунт @1_novogodniy ⃣ Открыть свою страницу до окончания розыгрыша ⃣ Участвуют все страны ⃣ Доставка подарка по РФ за наш счет. . ⭐ПОБЕДИТЕЛЕЙ будем определять в ПРЯМОМ ЭФИРЕ ежедневно с 23 по 27 ноября в 18:00 по Мск. . 📝Таблицу с номерами участников выгружаем ежедневно в 16:00 по Мск. - #regrann 
@Regrann from @madcustomcoating -  UPDATE. We need your prayers for the Simaos. Yesterday, the doctors were able to complete all of their scans necessary to determine Isaiah's brain activity. The results were that he has no brain activity. He is still currently on life support, which is breathing for him and his heart is still beating, but his brain is not functioning or responding at all. 
Most of our family and some of our friends were able to join the Simaos yesterday in singing hymns, reading scripture, reading letters and listening to Maya playing beautiful hymns and songs on her violin. A lot of us were also able to say our last goodbyes. 
Isaiah's parents decided to spend one last night with their son and allow any other friends or family who were not able to make it be able to say their goodbyes this afternoon. They will be turning off the machines tonight. "It is better to go to a house of mourning than to go to a house of feasting, for death is the destiny of everyone; the living should take this to heart." Ecclesiastes 7:2 "And we know that in all things God works for the good of those who love him, who have been called according to his purpose." Romans 8:28
The GoFundMe is still active. This will certainly be helpful for the Simao family's bills. Link in bio. - #regrann
@Regrann from @madcustomcoating - UPDATE. We need your prayers for the Simaos. Yesterday, the doctors were able to complete all of their scans necessary to determine Isaiah's brain activity. The results were that he has no brain activity. He is still currently on life support, which is breathing for him and his heart is still beating, but his brain is not functioning or responding at all. Most of our family and some of our friends were able to join the Simaos yesterday in singing hymns, reading scripture, reading letters and listening to Maya playing beautiful hymns and songs on her violin. A lot of us were also able to say our last goodbyes. Isaiah's parents decided to spend one last night with their son and allow any other friends or family who were not able to make it be able to say their goodbyes this afternoon. They will be turning off the machines tonight. "It is better to go to a house of mourning than to go to a house of feasting, for death is the destiny of everyone; the living should take this to heart." Ecclesiastes 7:2 "And we know that in all things God works for the good of those who love him, who have been called according to his purpose." Romans 8:28 The GoFundMe is still active. This will certainly be helpful for the Simao family's bills. Link in bio. - #regrann 
yuhuuu... iphone 6s plus ready stock. Baiik korang jangan sia2kan peluang ni. .
.
korang nak tau kenapa murah gila? Whtsaap me now untuk students ade offer GEMPAK punyewww!!!!!!! CLIK ON BIO for more info 😘😘😘😘😘😘😘 6 16gb 
6  grey
6  silver
6  gold
6  rose gold

6 64gb 
6  grey
6  silver
6  gold,red,rose gold
6  black gold 
6 128gb
6  grey
6 silver
6  gOld,red,rose gold
6  black gold
6  bright black

6 64gb 
6  24k gold
6  diamonD

6+16gb 
6+  grey
6+  silver
6+  gold
6+ rose gold 
6+64gb 
6+ grey
6+ silver
6+  red,black gold
6+ gold,rose gold 
6+128gb 
6+  grey
6+ silver
6+ gold
6+ rose gold 
6+ black gold 
6+  bright black 
6+64gb 24k gold
6+64gb diamond

6s 16GB
6s grey
6s  Gold
6s Rose gold

6s 64GB
6S grey,red
6s Gold
6s Rose gold

6s 128GB
6s grey
6s  Gold,rose gold 
6s plus 64GB
6s+ grey
6s+Red
6s+ Gold,rose gold 
6splus 128GB
6s+  grey
6s+  red
6s+  gold,rose gold
.

#iphoneimportset #originaliphone #iphonemurahmalaysia #iphone8plus #iphonese #iphonex #samsunggalaxymalaysiamurah  #gadgetmurah #gadget #penjualiphone #iphoneredystock #iphone4 #iphone4s #iphone5 #iphone5s #iphone6 #iphone6s #iphone6plus #iphone6splus #applemalaysia #samsunggalaxys8 #samsunggalaxynote8 #iphonemyset
#ajimaura 
#ebooksaka - #regrann
yuhuuu... iphone 6s plus ready stock. Baiik korang jangan sia2kan peluang ni. . . korang nak tau kenapa murah gila? Whtsaap me now untuk students ade offer GEMPAK punyewww!!!!!!! CLIK ON BIO for more info 😘😘😘😘😘😘😘 6 16gb 6 grey 6 silver 6 gold 6 rose gold 6 64gb 6 grey 6 silver 6 gold,red,rose gold 6 black gold 6 128gb 6 grey 6 silver 6 gOld,red,rose gold 6 black gold 6 bright black 6 64gb 6 24k gold 6 diamonD 6+16gb 6+ grey 6+ silver 6+ gold 6+ rose gold 6+64gb 6+ grey 6+ silver 6+ red,black gold 6+ gold,rose gold 6+128gb 6+ grey 6+ silver 6+ gold 6+ rose gold 6+ black gold 6+ bright black 6+64gb 24k gold 6+64gb diamond 6s 16GB 6s grey 6s Gold 6s Rose gold 6s 64GB 6S grey,red 6s Gold 6s Rose gold 6s 128GB 6s grey 6s Gold,rose gold 6s plus 64GB 6s+ grey 6s+Red 6s+ Gold,rose gold 6splus 128GB 6s+ grey 6s+ red 6s+ gold,rose gold . #iphoneimportset  #originaliphone  #iphonemurahmalaysia  #iphone8plus  #iphonese  #iphonex  #samsunggalaxymalaysiamurah  #gadgetmurah  #gadget  #penjualiphone  #iphoneredystock  #iphone4  #iphone4s  #iphone5  #iphone5s  #iphone6  #iphone6s  #iphone6plus  #iphone6splus  #applemalaysia  #samsunggalaxys8  #samsunggalaxynote8  #iphonemyset  #ajimaura  #ebooksaka  - #regrann 
#Repost @angelitovegano
・・・
@Regranned from @thedodo -  This little coyote got stuck when his den collapsed, so these guys raced in to dig him out. 💙👏 #coyotesofinstagram #babyanimals #wildliferescue👉🏼 follow @angelitovegano - #regrann
@Regranned from @tukang_fotofotoan -  Kesenangan bisa di dapatkan dari segala hal.

#lombafotografihutikalpdpunj #hutikalpdpunj2017 - #regrann
@Regranned from @skoryremont26 -  Декоративный раствор для клинкера-узкого облицовочного кирпичa. Содержит модифицирующие добавки и мраморный песок. Получается красивый ровный шов#ремонт #Скорый Ремонт #Раствор#Клей#Клинкер#Цемент#Алебастр#Гипс#Плиточный клей#Клей#Кирпичная кладка#Монтажный клей#Клей для Газосиликата#Камень один#Наливной пол#Финишный пол#Гипсовый пол# Белый цемент#Штукатурка#Фасад#шпаклёвка #Короед#Шуба.#короед05 #махачкала #дагестан - #regrann
@Regranned from @skoryremont26 - Декоративный раствор для клинкера-узкого облицовочного кирпичa. Содержит модифицирующие добавки и мраморный песок. Получается красивый ровный шов#ремонт  #Скорый  Ремонт #Раствор #Клей #Клинкер #Цемент #Алебастр #Гипс #Плиточный  клей#Клей #Кирпичная  кладка#Монтажный  клей#Клей  для Газосиликата#Камень  один#Наливной  пол#Финишный  пол#Гипсовый  пол# Белый цемент#Штукатурка #Фасад #шпаклёвка  #Короед #Шуба .#короед05  #махачкала  #дагестан  - #regrann 
@Regrann from @attractionsecrets - ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
EVERYTHING HAPPENS FOR A REASON.. ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
On my path to figuring out the basics of life, I enjoy the process so much. I am really GRATEFUL for all the people that showed up in my life at - for me - the perfect moment, like it always does. ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Questions like... ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Who am I?
What am I here for?
What's my purpose?
What do I want? ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
...Are getting more and more clear to me as I continue my journey. There is still a lot to learn, and that's something I enjoy so much. ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
As long as you TRUST the process and KNOW that things will ALWAYS work out for you, you can let go of things that don't suit you.
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
And sometimes it is necessary to go through some processes to be able to experience the things you want to experience. Those are the true lessons of this life. So pay attention to the signals ;) ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
ANYTHING happens for a reason.. So are the people you are connecting with on a day to day basis. Try to understand that those people are there for a reason also.. ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
We live in a FEELING based Universe, so every FEELING you experience has a meaning. 
The basic meaning of everything in life is to LEARN. ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
So whatever happens in your life, think of it as a LESSON and try to understand by OBSERVING it from a distance. ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Things, events, people, everything is your life is a REFLECTION of what you need to LEARN :). See it as a MIRROR that is in front of you to TEACH you things about YOURSELF. ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Once you can do that, that's the moment you can let go of EGO, let go of JUDGEMENT and live in the NOW. Whatever happens, it's OK. There's no need to PUSH. ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
It will ALWAYS work out the best way for you.
✌🏻️❤️ - #regrann
@Regrann from @attractionsecrets - ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ EVERYTHING HAPPENS FOR A REASON.. ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ On my path to figuring out the basics of life, I enjoy the process so much. I am really GRATEFUL for all the people that showed up in my life at - for me - the perfect moment, like it always does. ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ Questions like... ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ Who am I? What am I here for? What's my purpose? What do I want? ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ...Are getting more and more clear to me as I continue my journey. There is still a lot to learn, and that's something I enjoy so much. ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ As long as you TRUST the process and KNOW that things will ALWAYS work out for you, you can let go of things that don't suit you. ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ And sometimes it is necessary to go through some processes to be able to experience the things you want to experience. Those are the true lessons of this life. So pay attention to the signals ;) ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ANYTHING happens for a reason.. So are the people you are connecting with on a day to day basis. Try to understand that those people are there for a reason also.. ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ We live in a FEELING based Universe, so every FEELING you experience has a meaning. The basic meaning of everything in life is to LEARN. ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ So whatever happens in your life, think of it as a LESSON and try to understand by OBSERVING it from a distance. ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ Things, events, people, everything is your life is a REFLECTION of what you need to LEARN :). See it as a MIRROR that is in front of you to TEACH you things about YOURSELF. ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ Once you can do that, that's the moment you can let go of EGO, let go of JUDGEMENT and live in the NOW. Whatever happens, it's OK. There's no need to PUSH. ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ It will ALWAYS work out the best way for you. ✌🏻️❤️ - #regrann 
@Regranned from @republikfotografer -  Republik Fotografer kembali mengadakan Lomba Foto Instagram Tema "Arsitektural" 
Syarat dan ketentuan:

1. Peserta wajib merepost/regrann POSTER LOMBA dengan mention minimal 3 teman
2. Peserta wajib FOLLOW @republikfotografer dan menggunakan HASHTAG ‪#‎republikfotografer‬ #arsitektural_rf pada foto yang dilombakan.
3. Peserta adalah warga negara Indonesia.
4. Foto merupakan milik sendiri.
5. Foto dapat menggunakan kamera digital dan smartphone.
6. Batas akhir upload 15 Desember 2017
7. Jumlah foto tidak dibatasi
8. Foto wajib posting baru atau repost foto sendiri
9. Tidak boleh menambah hashtag pada postingan lama sebelum periode lomba
10. Olah digital diperbolehkan sebatas olah digital dasar (sharping, cropping, color balance, dodge/burn, color/contrast, saturasi) tanpa mengubah keaslian objek.
11. Akan dipilih 3 pemenang untuk foto terbaik
12. Nominator lomba wajib mengirimkan foto hires untuk keperluan verifikasi 
13. Apabila terjadi permasalah hukum terhadap foto yang dilombakan menjadi tanggung jawab peserta
14. Keputusan juri tidak dapat diganggu gugat.

Juri Lomba :
_@jakacaping _@jokowidodo666 _@romli_sawunggaling 
Hadiah Lomba : 
Juara 1 Rp. 1.000.000,-
Juara 2 Rp. 750.000,-
Juara 3 Rp. 500.000.-
.
 #republikfotografer
#lombafoto #infolomba #lombafotoinstagram #photocontest #photocompetition - #regrann
@Regranned from @republikfotografer - Republik Fotografer kembali mengadakan Lomba Foto Instagram Tema "Arsitektural" Syarat dan ketentuan: 1. Peserta wajib merepost/regrann POSTER LOMBA dengan mention minimal 3 teman 2. Peserta wajib FOLLOW @republikfotografer dan menggunakan HASHTAG ‪#‎republikfotografer‬ #arsitektural_rf  pada foto yang dilombakan. 3. Peserta adalah warga negara Indonesia. 4. Foto merupakan milik sendiri. 5. Foto dapat menggunakan kamera digital dan smartphone. 6. Batas akhir upload 15 Desember 2017 7. Jumlah foto tidak dibatasi 8. Foto wajib posting baru atau repost foto sendiri 9. Tidak boleh menambah hashtag pada postingan lama sebelum periode lomba 10. Olah digital diperbolehkan sebatas olah digital dasar (sharping, cropping, color balance, dodge/burn, color/contrast, saturasi) tanpa mengubah keaslian objek. 11. Akan dipilih 3 pemenang untuk foto terbaik 12. Nominator lomba wajib mengirimkan foto hires untuk keperluan verifikasi 13. Apabila terjadi permasalah hukum terhadap foto yang dilombakan menjadi tanggung jawab peserta 14. Keputusan juri tidak dapat diganggu gugat. Juri Lomba : _@jakacaping _@jokowidodo666 _@romli_sawunggaling Hadiah Lomba : Juara 1 Rp. 1.000.000,- Juara 2 Rp. 750.000,- Juara 3 Rp. 500.000.- . #republikfotografer  #lombafoto  #infolomba  #lombafotoinstagram  #photocontest  #photocompetition  - #regrann 
Tahukah kamu apa itu saus teriyaki ?

Saus teriyaki pada dasarnya adalah bahan penyedap masakan. Saus ini dibuat dengan inti kecap Jepang atau biasa disebut shoyu dan gula.

Di jepang sausnya menggunakan sake. Agar saus ini halal dikonsumsi, produsen lokal mengganti sake pada saus dengan sari jahe atau madu. Substitusi ini bertujuan agar tidak menghilangkan efek menghangatkan pada teriyaki dan menjaga cita rasa saus teriyaki agar mirip dengan produksi aslinya.

Dan kamu bisa merasakan kenikmatan saus teriyaki yang diolah dengan daging ayam di kebab Ayam Teriyaki Kebab Kebudd ya

1 packnya isi 6 pcs bisa untuk rame - rame.. dan harap disimpan di freezer yaa .. 😊

Info pemesanan
WA 081381399377

#agenjaksel #kebabkebudd.jaksel #kebab #kebabkebudd #teriyakisauce #teriyaki #food #yummy #sesame #kebabfrozen #jualkebabfrozen  #kulinerjakarta #kulinerenak ##chicken #ayam #regrann
Tahukah kamu apa itu saus teriyaki ? Saus teriyaki pada dasarnya adalah bahan penyedap masakan. Saus ini dibuat dengan inti kecap Jepang atau biasa disebut shoyu dan gula. Di jepang sausnya menggunakan sake. Agar saus ini halal dikonsumsi, produsen lokal mengganti sake pada saus dengan sari jahe atau madu. Substitusi ini bertujuan agar tidak menghilangkan efek menghangatkan pada teriyaki dan menjaga cita rasa saus teriyaki agar mirip dengan produksi aslinya. Dan kamu bisa merasakan kenikmatan saus teriyaki yang diolah dengan daging ayam di kebab Ayam Teriyaki Kebab Kebudd ya 1 packnya isi 6 pcs bisa untuk rame - rame.. dan harap disimpan di freezer yaa .. 😊 Info pemesanan WA 081381399377 #agenjaksel  #kebabkebudd .jaksel #kebab  #kebabkebudd  #teriyakisauce  #teriyaki  #food  #yummy  #sesame  #kebabfrozen  #jualkebabfrozen  #kulinerjakarta  #kulinerenak  ##chicken  #ayam  #regrann 
His names nicely engraved...💕
@Regranned from @flowery.hj - ❤
171115 아시아 아티스트 어워즈
_
#박해진 #parkhaejin #朴海镇 #朴海鎮 #パクへジン 
#아시아아티스트어워즈 #asiaartistawards #AAA - #regrann
@Regranned from @raspy_rawls -  Swipe ⬅️ Via @o.g.wiz.one Estrogen is a nitrogenous compound that the liver attempts to disperse. In order to properly care for oneself, you must FIRST UNlearn everything that you were taught. Progesterone is the NATURAL free flowing female hormone. Estrogen is Not... as we were all taught it was. The family here is on point wit it. @dr_amun @dr.amsu @gessietug - #regrann
@Regranned from @raspy_rawls - Swipe ⬅️ Via @o.g.wiz.one Estrogen is a nitrogenous compound that the liver attempts to disperse. In order to properly care for oneself, you must FIRST UNlearn everything that you were taught. Progesterone is the NATURAL free flowing female hormone. Estrogen is Not... as we were all taught it was. The family here is on point wit it. @dr_amun @dr.amsu @gessietug - #regrann 
@Regrann from @wahyudputra -  Finally the day is coming! Terimakasih atas 6 bulannya guys, penuh dengan canda tawa dan semangat membara. Kita belajar bareng, makan bareng, ketawa ketiwi bareng, nyinyir bareng, dan harus sukses bareng-bareng juga, ya!
See you on the next step gengs! Goodluck! 🤙🏻🤙🏻 #odp43 #pegawaibtn - #regrann
@Regrann from @wahyudputra - Finally the day is coming! Terimakasih atas 6 bulannya guys, penuh dengan canda tawa dan semangat membara. Kita belajar bareng, makan bareng, ketawa ketiwi bareng, nyinyir bareng, dan harus sukses bareng-bareng juga, ya! See you on the next step gengs! Goodluck! 🤙🏻🤙🏻 #odp43  #pegawaibtn  - #regrann 
Temporary palaces and eternal flights. Beautiful work.
.
@Regranned from @somewheremagazine -  Robert Montgomery (@robertmontgomeryghost) - #regrann 
#photography #typogram #typography #SentenceGallery #igersaustria #igerswien #serene #ephemeral #SentenceCurator
TALLER DE ACTUACIÓN PARA JÓVENES ADULTOS Y ADULTOS JÓVENES! .
Actuación y danza teatro!!!
.
INICIO 05 DE NOVIEMBRE .
Domingos de 10:00am a 1:00pm.
.
"TALLER DE ACTUACIÓN JUVENIL COLIBRÍ".
.
#teatro @escena8
.
Estreno de OBRA DE TEATRO JUVENIL - #abril2018
.
Talleres para jóvenes mayores de 18 años y adultos hasta 30 años. .
#actuacion #expresioncorporal #expresionoral .
#teatro @escena8 .
@ascensaojose .
MÁS INFORMACIÓN AL 04142341507 / 04143710373 / 02129934460.
.
Horario de inscripciones:
De martes a viernes de 11:00am a 6pm. .
Requisitos:
✔2 fotos tipo carnet.
✔Fotocopia de C.I. .
#yosoycolibri
.
By @ascensaojose
.
Fotografía y concepto gráfico @kmkcreativos - #regrann
TALLER DE ACTUACIÓN PARA JÓVENES ADULTOS Y ADULTOS JÓVENES! . Actuación y danza teatro!!! . INICIO 05 DE NOVIEMBRE . Domingos de 10:00am a 1:00pm. . "TALLER DE ACTUACIÓN JUVENIL COLIBRÍ". . #teatro  @escena8 . Estreno de OBRA DE TEATRO JUVENIL - #abril2018  . Talleres para jóvenes mayores de 18 años y adultos hasta 30 años. . #actuacion  #expresioncorporal  #expresionoral  . #teatro  @escena8 . @ascensaojose . MÁS INFORMACIÓN AL 04142341507 / 04143710373 / 02129934460. . Horario de inscripciones: De martes a viernes de 11:00am a 6pm. . Requisitos: ✔2 fotos tipo carnet. ✔Fotocopia de C.I. . #yosoycolibri  . By @ascensaojose . Fotografía y concepto gráfico @kmkcreativos - #regrann 
Wow they look amazing chef! Tag @chefselection or use the hashtag #chefselection to get a mention. @Regranned from @queenbpastry -  Bohemia chocolate baubles all done ready for our new afternoon tea! 🎄🤶🏻🌟@jeremymllrd #chocolate #baubles #afternoontea #festivefun #festivemood #festiveseason #chefsofinstagram #pastrylife #pastrychef #cheftalk #chocolateheaven @bohemiabarjersey @theclubjersey @bohemiajersey - #regrann
@Regranned from @universalconsciousness.1111 - 🌅 - #regrann
@Regranned from @universalconsciousness.1111 - 🌅 - #regrann 
@Regranned from @mauro_sassi_team_stones -  Yesterday David Pozzi from spain wins Diamond Cup in Greece cat up to 100 kg 
gran resultado 🏋🏻‍♀️🏋🏻‍♀️
#yamamotonutrition
#teamiaf
#coachmaurosassi
#teamstones
#bodybuilding
#motivation
#iaftv
#energy1999 - #regrann
@Regranned from @pjrs_ard -  Sejak team uciha masih damai...!!!!! - #regrann
@Regranned from @pjrs_ard - Sejak team uciha masih damai...!!!!! - #regrann 
May aabangan n nman tau kau Lodi
@Regranned Repost from @daddy__bae 
Magpakailanman Po this coming Saturday na Po With PETMALU Lodi @aldenrichards02 - #regrann
May aabangan n nman tau kau Lodi @Regranned Repost from @daddy__bae Magpakailanman Po this coming Saturday na Po With PETMALU Lodi @aldenrichards02 - #regrann 
@Regranned from @verasfauziah -  Sematkanlah semangat kepahlawanan dalam dada. Buktikan dengan karya nyata. Dan abdikan diri demi Indonesia tercinta 💕

#selamatharipahlawan #bulanpahlawan #pemudadanpahlawan #lombafotohutikalpdpunj #lpdpUNJ #LPDP #hutikalpdpunj2017 #satyakukudarmakandarmakukubaktikan #patriotyangsopandankesatria #GerakanPramuka #PramukAsik #pramukahits #pramukaupdate #pramukakreatif #pramukaindonesia #RacanaUNJ - #regrann
Ty @d0peph0t0 for showing off that lid

@Regranned from @d0peph0t0 -  Never apologize for what you've been through or how it has shaped you. #operationtattooingfreedom #otf #livefree #girlwhowearhats #girlswithtattoos #guyswithtattoos #tattootheworld #tattoofamily #respect - #regrann
Big beards with big hearts doing big things. You guys are amazing! Follow @operationsnowstorm to learn more about this great organization. ❄❄❄ @cletismac_bvctx
・・・
God i love this organization so much. The blessings and smiles are amazing. #operationsnowstorm @Regrann from @robert_retzer -  Once again we had a great pleasure assisting @operationsnowstorm today for Brock's snow day
#beard #beards #bearded #beardedlifestyles #beardlife #beardgang #beardedvillains #beardthefuckup #beardedgentleman #noshavenovember #noshavelife #beardsunite #beardsofinstagram #beardstyle #houston #houstonstrong #htown #tx #htx #bvctx #screwston #snowstorm - #regrann
Big beards with big hearts doing big things. You guys are amazing! Follow @operationsnowstorm to learn more about this great organization. ❄❄❄ @cletismac_bvctx ・・・ God i love this organization so much. The blessings and smiles are amazing. #operationsnowstorm  @Regrann from @robert_retzer - Once again we had a great pleasure assisting @operationsnowstorm today for Brock's snow day #beard  #beards  #bearded  #beardedlifestyles  #beardlife  #beardgang  #beardedvillains  #beardthefuckup  #beardedgentleman  #noshavenovember  #noshavelife  #beardsunite  #beardsofinstagram  #beardstyle  #houston  #houstonstrong  #htown  #tx  #htx  #bvctx  #screwston  #snowstorm  - #regrann 
@Regrann from @adhigedungqhse -  Sharing Session with our QHSE General Manager to build better @adhikaryaid .. .
.
.
#manado #visitmanado #sitevisit #adhikaryaproject #adhikarya #qhse #safety #quality #hse #iphone #iphonesia #sharingsession #safetyshare #unsrat - #regrann