an online Instagram web viewer

#resultday medias

Photos

tunggu punya lame tgktgk videoπŸ˜‚#pt3#resultday
The GCSE results are in and phew! So proud of my first baby. She did so well and worked so hard. Very proud mummy here. A levels here we come. If you didn't do well please please don't panic or be upset. Life is so much bigger than exam results and you'll make an impact on this world whether or not you got the grades. Life is thrilling and exciting so no matter what, remember you are amazing whatever mark you got or didn't get. Well done for just getting through them. #gcses #resultday #steppingstones
The GCSE results are in and phew! So proud of my first baby. She did so well and worked so hard. Very proud mummy here. A levels here we come. If you didn't do well please please don't panic or be upset. Life is so much bigger than exam results and you'll make an impact on this world whether or not you got the grades. Life is thrilling and exciting so no matter what, remember you are amazing whatever mark you got or didn't get. Well done for just getting through them. #gcses  #resultday  #steppingstones 
What an expected result..πŸ’―
.
Ω…Ω† Ψ¬Ψ― و Ψ¬Ψ―..Ψ§Ω„Ψ­Ω…Ψ―Ω„Ω„Ω‡
.
Thank you to all fellow teachers that always taught me until I get the best result..
.
Also thank you to all respected friends and seniors that guide me and able to taught me the non-understand subject..
.
I wish you luck in SPM results

#pray4jerusalem #resultday #manjaddawajada
What an expected result..πŸ’― . Ω…Ω† Ψ¬Ψ― و Ψ¬Ψ―..Ψ§Ω„Ψ­Ω…Ψ―Ω„Ω„Ω‡ . Thank you to all fellow teachers that always taught me until I get the best result.. . Also thank you to all respected friends and seniors that guide me and able to taught me the non-understand subject.. . I wish you luck in SPM results #pray4jerusalem  #resultday  #manjaddawajada 
Ada yg sedih, ada yg gembira; sy memilih utk bersedih kerana tda mendapat apa yg diingini 😒, walau apapun terima syak la hahahaha
.
.
Congratulations kepada yg mendapat 5A 6A 7A 8A 9A 10A dlm pt3 tahun ini, Tahniah dan Syabas! πŸ˜‚
.
.
Kepada yg result "buli la" mcm sy, kamu jgn risau kita bole berusaha lgi utk SPM yg akan dtg, ubahlah diri agar menjadi yg terbaik,
.
.
ini sja yg sy smpt rakam πŸ˜‚ terima kasih kepada yg sy rakam πŸ˜‚
.
.
#pt3 #batch02 #resultday #pt3result #panama
.
.
@knt.alvr @ducati_merah @eiyodreyy @ajel_ahoi @jyvnn @edrexn @kordi_99
Ada yg sedih, ada yg gembira; sy memilih utk bersedih kerana tda mendapat apa yg diingini 😒, walau apapun terima syak la hahahaha . . Congratulations kepada yg mendapat 5A 6A 7A 8A 9A 10A dlm pt3 tahun ini, Tahniah dan Syabas! πŸ˜‚ . . Kepada yg result "buli la" mcm sy, kamu jgn risau kita bole berusaha lgi utk SPM yg akan dtg, ubahlah diri agar menjadi yg terbaik, . . ini sja yg sy smpt rakam πŸ˜‚ terima kasih kepada yg sy rakam πŸ˜‚ . . #pt3  #batch02  #resultday  #pt3result  #panama  . . @knt.alvr @ducati_merah @eiyodreyy @ajel_ahoi @jyvnn @edrexn @kordi_99
🌨 ❄️ #ghazi #latdayofschool #resultday #snow #greatweather πŸ‘ŒπŸ‘πŸ»
πŸ‘‘khan
Bismillah 
Dalam kesempatan ni anis nak ucapkan thank you dekat semua yg dh support anis  expecially parents anis cikgu cikgu anis classmates anis tablemates anis tuitionmates anis kawan kawan anis senior senior anis junior junior anis atuk nenek anis makcik pakcik anis kezen kezen anis expecially @izzahafiqahh_  @aliazidzul  @_fildzarhmn tk lupa jugak dekat anis punya king ❀hahahahhaha thank you sangat even korng support anis zahir atau tak zahir sekalipon thank you so muchh thanx jugak yang dah doakan kejayaan anis sampai tahap macam ni even result tak la nak gempak sangat thanx yang dah selitkn nama anis dalam doa doa korng hari hari thanx jugak sape sape yang pernah ajar anis expecially math ngn sain halalkn semua ilmu yang korg dh curah kan kat anis..anis nak say sorry kat ibu dengan ayah sebab tak dapat nk tunjukkn result yang ibu ngn ayah target soryy sngt sngt adekk cuba sebaik mungkin time spm nanti..dekat batch 02 yang dpt result gempak tu congratulation la ye πŸŽ‰ yang tak seberapa tu jngn putus asa tau ni baru permulaan kita anyway tahniah kpd semua batch 02 expecially sam jeram ngn 3 ibnu sina..ape ape result yang korang dapat tu redha je la ye tu semua rezeki masing masing Allah dah tetapkn semua tu so say Alhamdulillah to Allah untuk classmates anis yang berjaya tu tahniah sangat sangat thanx selama ni dah ajar anis dalam kelas thanx support kalau anis jatuh thank you so much tak lupa gak dengan tuitionmates anis yang banyak dh tolong anis thanx jgak dkt cikgu tuition anis cg shukur tche ann cg najihah cg daniel haa semua laa..anis bersyukur sngt dngn result yg anis dapat sbb anis dh buat yg terbaik untuk ibu dngn ayah and semua orgg thank you guyss kalau yg pindah next year tu jalan lupa sam jeram tau kalau anis pindah next year anis nak mintak maaf salah silap dari hujung rambut smpai hujung kaki ..haa lupa pulak congrate abban dapat best student kat sam jeram πŸŽ‰ kk aa sampai sini je penat type bbye anywayy thank you so much ❀gdluck your future guys !
#pt3
#resultday
#syukurselalu 
#pt3candidates 
#pt32017 
#batch02 
#02's
Bismillah Dalam kesempatan ni anis nak ucapkan thank you dekat semua yg dh support anis expecially parents anis cikgu cikgu anis classmates anis tablemates anis tuitionmates anis kawan kawan anis senior senior anis junior junior anis atuk nenek anis makcik pakcik anis kezen kezen anis expecially @izzahafiqahh_ @aliazidzul @_fildzarhmn tk lupa jugak dekat anis punya king ❀hahahahhaha thank you sangat even korng support anis zahir atau tak zahir sekalipon thank you so muchh thanx jugak yang dah doakan kejayaan anis sampai tahap macam ni even result tak la nak gempak sangat thanx yang dah selitkn nama anis dalam doa doa korng hari hari thanx jugak sape sape yang pernah ajar anis expecially math ngn sain halalkn semua ilmu yang korg dh curah kan kat anis..anis nak say sorry kat ibu dengan ayah sebab tak dapat nk tunjukkn result yang ibu ngn ayah target soryy sngt sngt adekk cuba sebaik mungkin time spm nanti..dekat batch 02 yang dpt result gempak tu congratulation la ye πŸŽ‰ yang tak seberapa tu jngn putus asa tau ni baru permulaan kita anyway tahniah kpd semua batch 02 expecially sam jeram ngn 3 ibnu sina..ape ape result yang korang dapat tu redha je la ye tu semua rezeki masing masing Allah dah tetapkn semua tu so say Alhamdulillah to Allah untuk classmates anis yang berjaya tu tahniah sangat sangat thanx selama ni dah ajar anis dalam kelas thanx support kalau anis jatuh thank you so much tak lupa gak dengan tuitionmates anis yang banyak dh tolong anis thanx jgak dkt cikgu tuition anis cg shukur tche ann cg najihah cg daniel haa semua laa..anis bersyukur sngt dngn result yg anis dapat sbb anis dh buat yg terbaik untuk ibu dngn ayah and semua orgg thank you guyss kalau yg pindah next year tu jalan lupa sam jeram tau kalau anis pindah next year anis nak mintak maaf salah silap dari hujung rambut smpai hujung kaki ..haa lupa pulak congrate abban dapat best student kat sam jeram πŸŽ‰ kk aa sampai sini je penat type bbye anywayy thank you so much ❀gdluck your future guys ! #pt3  #resultday  #syukurselalu  #pt3candidates  #pt32017  #batch02  #02 's
#coutdown #Resultday πŸ™„πŸ™„
🌨 ❄️ #ghazi #latdayofschool #resultday #snow #greatweather πŸ‘ŒπŸ‘πŸ»
πŸ‘‘khan
SIA Results Day been a week training!! πŸ˜€πŸ™ˆπŸ“šπŸ–‹ #exam #exams #results #resultday #nervous #fingerscrossed #goodvibes #friends
Stones reflected in the water.
God reflected in human beings. 
Love reflected in heartbreak.
Truth reflected in stories.
We live, toil and die under the same invisible dome. .
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
Make of it what you will.
#blue #dawn #mornings #reflection #reflectingback #examsjustfinished #resultday #dome #werethesame #truth #iforgothowtohashtag #patanikia #okbye #fotobahrain
I know this is a lot to process, but this is my Mama. 
#mixbaby #14dis2017 #pt3 #resultday #smksb
What an expected result..πŸ’―
.
Ω…Ω† Ψ¬Ψ― و Ψ¬Ψ―..Ψ§Ω„Ψ­Ω…Ψ―Ω„Ω„Ω‡
.
Thank you to all fellow teachers that always taught me until I get the best result..
.
Also thank you to all respected friends and seniors that guide me and able to taught me the non-understand subject..
.
I wish you luck in SPM results

#pray4jerusalem #resultday #manjaddawajada
What an expected result..πŸ’― . Ω…Ω† Ψ¬Ψ― و Ψ¬Ψ―..Ψ§Ω„Ψ­Ω…Ψ―Ω„Ω„Ω‡ . Thank you to all fellow teachers that always taught me until I get the best result.. . Also thank you to all respected friends and seniors that guide me and able to taught me the non-understand subject.. . I wish you luck in SPM results #pray4jerusalem  #resultday  #manjaddawajada 
Bismillah 
Dalam kesempatan ni anis nak ucapkan thank you dekat semua yg dh support anis  expecially parents anis cikgu cikgu anis classmates anis tablemates anis tuitionmates anis kawan kawan anis senior senior anis junior junior anis atuk nenek anis makcik pakcik anis kezen kezen anis expecially @izzahafiqahh_  @aliazidzul  @_fildzarhmn tk lupa jugak dekat anis punya king ❀hahahahhaha thank you sangat even korng support anis zahir atau tak zahir sekalipon thank you so muchh thanx jugak yang dah doakan kejayaan anis sampai tahap macam ni even result tak la nak gempak sangat thanx yang dah selitkn nama anis dalam doa doa korng hari hari thanx jugak sape sape yang pernah ajar anis expecially math ngn sain halalkn semua ilmu yang korg dh curah kan kat anis..anis nak say sorry kat ibu dengan ayah sebab tak dapat nk tunjukkn result yang ibu ngn ayah target soryy sngt sngt adekk cuba sebaik mungkin time spm nanti..dekat batch 02 yang dpt result gempak tu congratulation la ye πŸŽ‰ yang tak seberapa tu jngn putus asa tau ni baru permulaan kita anyway tahniah kpd semua batch 02 expecially sam jeram ngn 3 ibnu sina..ape ape result yang korang dapat tu redha je la ye tu semua rezeki masing masing Allah dah tetapkn semua tu so say Alhamdulillah to Allah untuk classmates anis yang berjaya tu tahniah sangat sangat thanx selama ni dah ajar anis dalam kelas thanx support kalau anis jatuh thank you so much tak lupa gak dengan tuitionmates anis yang banyak dh tolong anis thanx jgak dkt cikgu tuition anis cg shukur tche ann cg najihah cg daniel haa semua laa..anis bersyukur sngt dngn result yg anis dapat sbb anis dh buat yg terbaik untuk ibu dngn ayah and semua orgg thank you guyss kalau yg pindah next year tu jalan lupa sam jeram tau kalau anis pindah next year anis nak mintak maaf salah silap dari hujung rambut smpai hujung kaki ..haa lupa pulak congrate abban dapat best student kat sam jeram πŸŽ‰ kk aa sampai sini je penat type bbye anywayy thank you so much ❀gdluck your future guys !
#pt3
#resultday
#syukurselalu 
#pt3candidates 
#pt32017 
#batch02 
#02's
Bismillah Dalam kesempatan ni anis nak ucapkan thank you dekat semua yg dh support anis expecially parents anis cikgu cikgu anis classmates anis tablemates anis tuitionmates anis kawan kawan anis senior senior anis junior junior anis atuk nenek anis makcik pakcik anis kezen kezen anis expecially @izzahafiqahh_ @aliazidzul @_fildzarhmn tk lupa jugak dekat anis punya king ❀hahahahhaha thank you sangat even korng support anis zahir atau tak zahir sekalipon thank you so muchh thanx jugak yang dah doakan kejayaan anis sampai tahap macam ni even result tak la nak gempak sangat thanx yang dah selitkn nama anis dalam doa doa korng hari hari thanx jugak sape sape yang pernah ajar anis expecially math ngn sain halalkn semua ilmu yang korg dh curah kan kat anis..anis nak say sorry kat ibu dengan ayah sebab tak dapat nk tunjukkn result yang ibu ngn ayah target soryy sngt sngt adekk cuba sebaik mungkin time spm nanti..dekat batch 02 yang dpt result gempak tu congratulation la ye πŸŽ‰ yang tak seberapa tu jngn putus asa tau ni baru permulaan kita anyway tahniah kpd semua batch 02 expecially sam jeram ngn 3 ibnu sina..ape ape result yang korang dapat tu redha je la ye tu semua rezeki masing masing Allah dah tetapkn semua tu so say Alhamdulillah to Allah untuk classmates anis yang berjaya tu tahniah sangat sangat thanx selama ni dah ajar anis dalam kelas thanx support kalau anis jatuh thank you so much tak lupa gak dengan tuitionmates anis yang banyak dh tolong anis thanx jgak dkt cikgu tuition anis cg shukur tche ann cg najihah cg daniel haa semua laa..anis bersyukur sngt dngn result yg anis dapat sbb anis dh buat yg terbaik untuk ibu dngn ayah and semua orgg thank you guyss kalau yg pindah next year tu jalan lupa sam jeram tau kalau anis pindah next year anis nak mintak maaf salah silap dari hujung rambut smpai hujung kaki ..haa lupa pulak congrate abban dapat best student kat sam jeram πŸŽ‰ kk aa sampai sini je penat type bbye anywayy thank you so much ❀gdluck your future guys ! #pt3  #resultday  #syukurselalu  #pt3candidates  #pt32017  #batch02  #02 's
THEM: So how did your 2nd term at Le Cordon Bleu go? 
ME: #NAILEDIT 🀣
THEM: So how did your 2nd term at Le Cordon Bleu go? ME: #NAILEDIT  🀣
Even though I just got 5A but Mama was crying and Baba was proud of me 😊 ..I've done the best for Baba & Mama but I just got this for u .. Thanks Baba & Mama 😘 
#pt3result #pt3result2017 #resultday πŸŽ€
Even though I just got 5A but Mama was crying and Baba was proud of me 😊 ..I've done the best for Baba & Mama but I just got this for u .. Thanks Baba & Mama 😘 #pt3result  #pt3result2017  #resultday  πŸŽ€
NOT EVERYONE can hit the vacuum pose , and NOBODY from bodybuilders the pregnant ones can do that pose . except the Classic physique and menβ€˜s Physique proly can do that and not everyone ))
The vacuum is a hard pose . you need to practice a lot on it .. you have to release out ur breath and flex your stomach muscles.. there is 2 options to do that shit . with flex and without flex ..
i did that a lot  almost everyday during one month 
and i see for sure a better result.. go hard make a small target for yourself everyday till u reach the BIG TARGET πŸ’ͺ🏼πŸ’ͺ🏼
and don’t forget i’m not a bodybuilder, i’m not a competitor , But i’m a NATURAL ATHLETE do don’t compare me with Unnatural ppl 
#vacuum #stomachvacuum #flex #therockunderarmour #gohard #doit #shredded #healthy #fitness #fitx #germany #berlin #calvinklein #vaccumpose #onemonth #resultday #gainz #kivenjkd #kiven #tobecontinued #natural #athletic
NOT EVERYONE can hit the vacuum pose , and NOBODY from bodybuilders the pregnant ones can do that pose . except the Classic physique and menβ€˜s Physique proly can do that and not everyone )) The vacuum is a hard pose . you need to practice a lot on it .. you have to release out ur breath and flex your stomach muscles.. there is 2 options to do that shit . with flex and without flex .. i did that a lot almost everyday during one month and i see for sure a better result.. go hard make a small target for yourself everyday till u reach the BIG TARGET πŸ’ͺ🏼πŸ’ͺ🏼 and don’t forget i’m not a bodybuilder, i’m not a competitor , But i’m a NATURAL ATHLETE do don’t compare me with Unnatural ppl #vacuum  #stomachvacuum  #flex  #therockunderarmour  #gohard  #doit  #shredded  #healthy  #fitness  #fitx  #germany  #berlin  #calvinklein  #vaccumpose  #onemonth  #resultday  #gainz  #kivenjkd  #kiven  #tobecontinued  #natural  #athletic 
tunggu punya lame tgktgk videoπŸ˜‚#pt3#resultday
Mula2 UPSR, PT3, SPM lps tu jadi adult lagi byk masalah nak kena pikiaq so bertabahla kwn2 hidup singkat ja bkn lma sgt pon tp jgn tinggal agama sbb agama lah bimbingan hidup kita dha bai
#resultday
Mula2 UPSR, PT3, SPM lps tu jadi adult lagi byk masalah nak kena pikiaq so bertabahla kwn2 hidup singkat ja bkn lma sgt pon tp jgn tinggal agama sbb agama lah bimbingan hidup kita dha bai #resultday 
reda je lh πŸ˜‚
#pt3#resultday#smksiburan
In every case there is wisdom, what is different just sooner or later. so let's smile forever. #pt3candidates #resultday #smkdo
Ada yg sedih, ada yg gembira; sy memilih utk bersedih kerana tda mendapat apa yg diingini 😒, walau apapun terima syak la hahahaha
.
.
Congratulations kepada yg mendapat 5A 6A 7A 8A 9A 10A dlm pt3 tahun ini, Tahniah dan Syabas! πŸ˜‚
.
.
Kepada yg result "buli la" mcm sy, kamu jgn risau kita bole berusaha lgi utk SPM yg akan dtg, ubahlah diri agar menjadi yg terbaik,
.
.
ini sja yg sy smpt rakam πŸ˜‚ terima kasih kepada yg sy rakam πŸ˜‚
.
.
#pt3 #batch02 #resultday #pt3result #panama
.
.
@knt.alvr @ducati_merah @eiyodreyy @ajel_ahoi @jyvnn @edrexn @kordi_99
Ada yg sedih, ada yg gembira; sy memilih utk bersedih kerana tda mendapat apa yg diingini 😒, walau apapun terima syak la hahahaha . . Congratulations kepada yg mendapat 5A 6A 7A 8A 9A 10A dlm pt3 tahun ini, Tahniah dan Syabas! πŸ˜‚ . . Kepada yg result "buli la" mcm sy, kamu jgn risau kita bole berusaha lgi utk SPM yg akan dtg, ubahlah diri agar menjadi yg terbaik, . . ini sja yg sy smpt rakam πŸ˜‚ terima kasih kepada yg sy rakam πŸ˜‚ . . #pt3  #batch02  #resultday  #pt3result  #panama  . . @knt.alvr @ducati_merah @eiyodreyy @ajel_ahoi @jyvnn @edrexn @kordi_99
Happy Birthday.. Rock the world.. Wish you more and more success.. Today is a special day too. My PT3 results was good.Happy for that.. I really want to work more harder next time.. Anyway, it's your day to celebrate πŸŽ‰πŸŽ‰..Love you..πŸ˜‰πŸ’–πŸŒΉ Don't get marry soon..Ok.. #resultday #happy #celebration #birthday #prince #my #heart
Happy Birthday.. Rock the world.. Wish you more and more success.. Today is a special day too. My PT3 results was good.Happy for that.. I really want to work more harder next time.. Anyway, it's your day to celebrate πŸŽ‰πŸŽ‰..Love you..πŸ˜‰πŸ’–πŸŒΉ Don't get marry soon..Ok.. #resultday  #happy  #celebration  #birthday  #prince  #my  #heart 
Result girl today!πŸ™†πŸ»β€β™€οΈβ€οΈβœ¨
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
#lilsis #resultday #pt32017 #family
Tahniah semua πŸŽ‰
Ade A lake orp πŸ‘ŒπŸ»
#ResultDay
Tahniah semua πŸŽ‰ Ade A lake orp πŸ‘ŒπŸ» #ResultDay 
PT3 result day run.πŸƒβ€β™‚οΈπŸƒβ€β™‚οΈπŸƒβ€β™‚οΈcongrats to my daughter for the excellent results.πŸ˜πŸ‘πŸ‘ #running #runner #lsdrun #instarunners #runnerscommunity #justrunlah #pt32017 #resultday
#guys how you all fell😜
#resultday
#14NOV17
#erichoe#hectorlim#weisan#litinggho#choongzhen