an online Instagram web viewer

#ricesoap medias

Photos

Pagi ni makan apa? Dah guna rice milk soap ke? Semalam ada yang datang borong sabun sebab tak tahan kulit berminyak. Kulit lembut, cerah dan gebu pastinya dengan rice milk soap. Memang sangat elok untuk kulit yang bermasalah sebab ia bantu untuk buang lebihan minyak serta merawat kulit berjerawat. Hanya rm18 dah jimat melampau
.
.
#ricesoap #ricemilksoap #sabunberas #temyracle #temyracleseremban
Pagi ni makan apa? Dah guna rice milk soap ke? Semalam ada yang datang borong sabun sebab tak tahan kulit berminyak. Kulit lembut, cerah dan gebu pastinya dengan rice milk soap. Memang sangat elok untuk kulit yang bermasalah sebab ia bantu untuk buang lebihan minyak serta merawat kulit berjerawat. Hanya rm18 dah jimat melampau . . #ricesoap  #ricemilksoap  #sabunberas  #temyracle  #temyracleseremban 
Rimas dengan kulit berminyak?
Kami ada penyelesaiannya. Anda boleh cuba rice milk soap Temyracle ini. InshaAllah berpuas hati. Lepas pakai sabun ini, anda pasti tak kan cari lain dah. Hehe 😍
.
#ricemilksoap #ricesoap #sabunberas #temyracleseremban #temyracle
Original Rp 5.500/pch
SABUN BERAS SUSU original - Sabun beras susu ini mempunyai fungsi untuk mencerahkan kulit wajah/ badan dari bekas-bekas hitam
- 100% ORIGINAL dari susu beras dengan aroma wangi susu yang harum, lembut dan
dengan busa yang sangat halus dan dapat menjadikan kulit lebih putih cerah, cantik dan bersih

Sangat bagus untuk membersihkan daki-daki pada bagian kulit yang sering terlindung seperti:
1. Bagian ketiak
2. Bagian siku & lutut
3. Bagian tengkuk & celah paha

Berikut adalah nilai plus dari Sabun Susu Beras Ini:
~ Produk kecantikan dari bahan alami
~ tiada mengandung bahan kimia
~ produk ORIGINAL dari Thailand
~ membersihkan dan mencerahkan kulit
~ menghilangkan bintik-bintik hitam
~ menghaluskan kulit
~ membuat kulit lembab berseri-seri
~ berfungsi untuk menjadikan kulit lebih halus, bebas kotoran, dan kenyal
~ menghilangkan bekas jerawat dan jerawat
~ Berfungsi menanggalkan bekas make up pada wajah
~ Berfungsi mencerahkan ketiak hitam, celah-celah paha dan lutut, serta siku hitam
~ Aman untuk semua jenis kulit termasuk kulit kering dan kulit sensitif
~ Dapat digunakan untuk kulit wajah dan tubuh
~ Dapat menghilangkan Bau Badan

Fungsi untuk kulit wajah:
- Khasiat susu dan beras membuatkan kulit muka Anda lebih cerah dan lembut
- Menghilangkan semua kotoran, minyak, dan sel kulit mati
- Membantu menghilangkan jerawat & kulit berminyak
- Bisa digunakan sebagai pencuci muka untuk membersihkan make up pada kulit wajah

Fungsi untuk kulit tubuh:
- Menghilangkan bekas hitam di ketiak, siku dan selangkangan paha, dll.
- Memberi kesegaran sepanjang hari
- Menghilangkan bau badan

Cara Penggunaan:
Gosok seperti mencuci muka dan sabun badan selama 2-3 menit kemudian bilas.
Gunakan pada muka & badan setiap hari untuk hasil yang memuaskan.

mau aman Atc dus ya, kalau tidak kami hanya paking biasa .
#sabunberasthailand #sabunmutiara #dagelan #jualsabunberasthailand #sabunberas #jualsabunberas #sabunberasmutiara #sabunberassusu #sabunberascollagen #ricemilksoap #sabunberasmutiara3in1 #sabunberaskbrothers #sabunberaskbrother #sabunberasasli #sabunberasoriginal #ricesoap #naturgo #herbalifeshake #ertosfacialt
Original Rp 5.500/pch SABUN BERAS SUSU original - Sabun beras susu ini mempunyai fungsi untuk mencerahkan kulit wajah/ badan dari bekas-bekas hitam - 100% ORIGINAL dari susu beras dengan aroma wangi susu yang harum, lembut dan dengan busa yang sangat halus dan dapat menjadikan kulit lebih putih cerah, cantik dan bersih Sangat bagus untuk membersihkan daki-daki pada bagian kulit yang sering terlindung seperti: 1. Bagian ketiak 2. Bagian siku & lutut 3. Bagian tengkuk & celah paha Berikut adalah nilai plus dari Sabun Susu Beras Ini: ~ Produk kecantikan dari bahan alami ~ tiada mengandung bahan kimia ~ produk ORIGINAL dari Thailand ~ membersihkan dan mencerahkan kulit ~ menghilangkan bintik-bintik hitam ~ menghaluskan kulit ~ membuat kulit lembab berseri-seri ~ berfungsi untuk menjadikan kulit lebih halus, bebas kotoran, dan kenyal ~ menghilangkan bekas jerawat dan jerawat ~ Berfungsi menanggalkan bekas make up pada wajah ~ Berfungsi mencerahkan ketiak hitam, celah-celah paha dan lutut, serta siku hitam ~ Aman untuk semua jenis kulit termasuk kulit kering dan kulit sensitif ~ Dapat digunakan untuk kulit wajah dan tubuh ~ Dapat menghilangkan Bau Badan Fungsi untuk kulit wajah: - Khasiat susu dan beras membuatkan kulit muka Anda lebih cerah dan lembut - Menghilangkan semua kotoran, minyak, dan sel kulit mati - Membantu menghilangkan jerawat & kulit berminyak - Bisa digunakan sebagai pencuci muka untuk membersihkan make up pada kulit wajah Fungsi untuk kulit tubuh: - Menghilangkan bekas hitam di ketiak, siku dan selangkangan paha, dll. - Memberi kesegaran sepanjang hari - Menghilangkan bau badan Cara Penggunaan: Gosok seperti mencuci muka dan sabun badan selama 2-3 menit kemudian bilas. Gunakan pada muka & badan setiap hari untuk hasil yang memuaskan. mau aman Atc dus ya, kalau tidak kami hanya paking biasa . #sabunberasthailand  #sabunmutiara  #dagelan  #jualsabunberasthailand  #sabunberas  #jualsabunberas  #sabunberasmutiara  #sabunberassusu  #sabunberascollagen  #ricemilksoap  #sabunberasmutiara3in1  #sabunberaskbrothers  #sabunberaskbrother  #sabunberasasli  #sabunberasoriginal  #ricesoap  #naturgo  #herbalifeshake  #ertosfacialt 
🌾SABUN BERAS THAILAND🌾
Harga: Rp70.000 dapat 12
.
Nomor:
1. Sabun Beras Thailand Original
2. Sabun Beras Mutiara 3in1
.
* Aman dan tidak mengandung bahan kimia
* Sesuai untuk semua jenis kulit, termasuk kulit kering dan sensitif
* Dapat digunakan pada kulit wajah maupun badan
.
#sabunberasthailand #sabunmutiara #dagelan #jualsabunberasthailand #sabunberas #jualsabunberas #sabunberasmutiara #sabunberassusu #sabunberascollagen #ricemilksoap #sabunberasmutiara3in1 #sabunberaskbrothers #sabunberaskbrother #sabunberasasli #sabunberasoriginal #ricesoap
🌾SABUN BERAS THAILAND🌾 Harga: Rp70.000 dapat 12 . Nomor: 1. Sabun Beras Thailand Original 2. Sabun Beras Mutiara 3in1 . * Aman dan tidak mengandung bahan kimia * Sesuai untuk semua jenis kulit, termasuk kulit kering dan sensitif * Dapat digunakan pada kulit wajah maupun badan . #sabunberasthailand  #sabunmutiara  #dagelan  #jualsabunberasthailand  #sabunberas  #jualsabunberas  #sabunberasmutiara  #sabunberassusu  #sabunberascollagen  #ricemilksoap  #sabunberasmutiara3in1  #sabunberaskbrothers  #sabunberaskbrother  #sabunberasasli  #sabunberasoriginal  #ricesoap 
Simpel, klasik, bernutrisi😃.
.
Dalam sekali mandi, kulit tidak hanya dibersihkan dengan lembut tapi juga dapat asupan nutrisi dari asam oleat & linoleat, oryzanol, beta glucan & starch.
.
Sangat membantu jika ingin area lipatan kulit agar lebih cerah, halus dan lembut😉.
.
.
#ricesoap #sabunberas #sabunberasputih #sabungandum #sabunalami #sabunnatural #sabunbadanalami #sabunbadannatural
YEAR END SALE☝🏻️❤️
-
Wow apa yg istimewanya Y.E.S kali ini?👇🏻💕
-
For those yg purchase FULLSET TEMYRACLE akn dpt FREE FACE TOWEL + DISCOUNT RM12! 😍😍😍 bestnyaa. Bkn dpt face towel je, discount pun dpt. Haa nk tk? -
Kalau xbeli fullset pun dpt discount jgk, beli 1item dpt less rm2, beli 4item dpt less RM8. Haa uols nk cuba temyracle grab skrg. 😍😍
-
Temyracle, freshly made for you. Bebas bahan kimia, 100% homemade dan natural. ❤️😋.
-
For fast response📲 +60105068886
.
#produktemyracle #coffeescrub #scrubmuka #sayajualscrub #detoxmask #tumericmask  #likeforlike #lfl #like4like #homemadescrub #temyracle #maskmurah #sheetmask #ricesoap #facescrubmurah #facescrub #codkelantan #bodyscrub #codkualaterengganu #sabunberasmurah #sabunberas #bodyscrubtemy #freshop #lotionbody #lipscrub #coffeescrubmurah #agenttemyraclekualaterengganu #maskerkunyit #tipscantik #temyraclekualaterengganu
YEAR END SALE☝🏻️❤️ - Wow apa yg istimewanya Y.E.S kali ini?👇🏻💕 - For those yg purchase FULLSET TEMYRACLE akn dpt FREE FACE TOWEL + DISCOUNT RM12! 😍😍😍 bestnyaa. Bkn dpt face towel je, discount pun dpt. Haa nk tk? - Kalau xbeli fullset pun dpt discount jgk, beli 1item dpt less rm2, beli 4item dpt less RM8. Haa uols nk cuba temyracle grab skrg. 😍😍 - Temyracle, freshly made for you. Bebas bahan kimia, 100% homemade dan natural. ❤️😋. - For fast response📲 +60105068886 . #produktemyracle  #coffeescrub  #scrubmuka  #sayajualscrub  #detoxmask  #tumericmask  #likeforlike  #lfl  #like4like  #homemadescrub  #temyracle  #maskmurah  #sheetmask  #ricesoap  #facescrubmurah  #facescrub  #codkelantan  #bodyscrub  #codkualaterengganu  #sabunberasmurah  #sabunberas  #bodyscrubtemy  #freshop  #lotionbody  #lipscrub  #coffeescrubmurah  #agenttemyraclekualaterengganu  #maskerkunyit  #tipscantik  #temyraclekualaterengganu 
FUHH KULIT SAYA DAH FLAWLESS SEKARANG! JERAWAT DAH TAK MUNCUL2 LAGI🙈 SUNBURN PUN DAH BERLALU PERGI!
-
Jerawat penuh satu muka dh boleh buat kita hilang keyakinan diri utk berdepan dgn semua org! Huhh, tak pasal2 kena pakai foundation tebal2 untuk tutup jerawat! Stressnya mcm ni hari2.  Org pun asyik duk pandang je muka kita ni. Mcm kita ni ada buat salah. Perasaan sedih pun dtg tiba2. 😢😢
-
Dulu kulit sy pun burnnn sgt disebabkan terdedah dgn matahari. Sekarang dh beransur pulih dgn adanya Coffee Scrub! Takes time jugak tp mmg berkesan. Skrg skit je lgi nk hlgkan burn kt muka. Yeayy so happy! Kulit pun dah makin lembut je bila usap🙈😍 jerawat pun dh tak berani nak muncul! Happy giler uosl. uols tanak cuba ke? Dh rmai yg cuba, artis2 dan retisss pun dah cuba, kulit bersih dan sihat! Awk bila lagi? 🙈 stok coffee scrub dh tk banyak. Cepat2 beli sblum habis. Nk restock balik taktahu lg ni. Haaa jom order🙈
-
Temyracle, freshly made for you. Bebas bahan kimia, 100% homemade dan natural. ❤️😋.
-
For fast response📲 +60105068886
.
#produktemyracle #coffeescrub #scrubmuka #sayajualscrub #detoxmask #tumericmask  #likeforlike #lfl #like4like #homemadescrub #temyracle #maskmurah #sheetmask #ricesoap #facescrubmurah #facescrub #codkelantan #bodyscrub #codkualaterengganu #sabunberasmurah #sabunberas #bodyscrubtemy #freshop #lotionbody #lipscrub #coffeescrubmurah #jerawat #maskerkunyit #tipscantik
FUHH KULIT SAYA DAH FLAWLESS SEKARANG! JERAWAT DAH TAK MUNCUL2 LAGI🙈 SUNBURN PUN DAH BERLALU PERGI! - Jerawat penuh satu muka dh boleh buat kita hilang keyakinan diri utk berdepan dgn semua org! Huhh, tak pasal2 kena pakai foundation tebal2 untuk tutup jerawat! Stressnya mcm ni hari2. Org pun asyik duk pandang je muka kita ni. Mcm kita ni ada buat salah. Perasaan sedih pun dtg tiba2. 😢😢 - Dulu kulit sy pun burnnn sgt disebabkan terdedah dgn matahari. Sekarang dh beransur pulih dgn adanya Coffee Scrub! Takes time jugak tp mmg berkesan. Skrg skit je lgi nk hlgkan burn kt muka. Yeayy so happy! Kulit pun dah makin lembut je bila usap🙈😍 jerawat pun dh tak berani nak muncul! Happy giler uosl. uols tanak cuba ke? Dh rmai yg cuba, artis2 dan retisss pun dah cuba, kulit bersih dan sihat! Awk bila lagi? 🙈 stok coffee scrub dh tk banyak. Cepat2 beli sblum habis. Nk restock balik taktahu lg ni. Haaa jom order🙈 - Temyracle, freshly made for you. Bebas bahan kimia, 100% homemade dan natural. ❤️😋. - For fast response📲 +60105068886 . #produktemyracle  #coffeescrub  #scrubmuka  #sayajualscrub  #detoxmask  #tumericmask  #likeforlike  #lfl  #like4like  #homemadescrub  #temyracle  #maskmurah  #sheetmask  #ricesoap  #facescrubmurah  #facescrub  #codkelantan  #bodyscrub  #codkualaterengganu  #sabunberasmurah  #sabunberas  #bodyscrubtemy  #freshop  #lotionbody  #lipscrub  #coffeescrubmurah  #jerawat  #maskerkunyit  #tipscantik 
OFF RM2☝🏻️😍
-
Valid till 31/12/17 only🌸 lets place ur order now! 😘 bestt sgt uols pakai product temyracle sebab bahan2 yg dgunakan sgt2 berkhasiat dan mmg berkesan utl merawat kulit2 yg bermasalah. Uols boleh scroll ig husna tau🙈 thank you🌸
-
Temyracle, freshly made for you. Bebas bahan kimia, 100% homemade dan natural. ❤️😋.
-
For fast response📲 +60105068886
.
#produktemyracle #coffeescrub #scrubmuka #sayajualscrub #detoxmask #tumericmask  #likeforlike #lfl #like4like #homemadescrub #temyracle #maskmurah #sheetmask #ricesoap #facescrubmurah #facescrub #codkelantan #bodyscrub #codkualaterengganu #sabunberasmurah #sabunberas #bodyscrubtemy #freshop #lotionbody #lipscrub #coffeescrubmurah #agenttemyraclekualaterengganu #maskerkunyit #tipscantik #temyraclekualaterengganu
OFF RM2☝🏻️😍 - Valid till 31/12/17 only🌸 lets place ur order now! 😘 bestt sgt uols pakai product temyracle sebab bahan2 yg dgunakan sgt2 berkhasiat dan mmg berkesan utl merawat kulit2 yg bermasalah. Uols boleh scroll ig husna tau🙈 thank you🌸 - Temyracle, freshly made for you. Bebas bahan kimia, 100% homemade dan natural. ❤️😋. - For fast response📲 +60105068886 . #produktemyracle  #coffeescrub  #scrubmuka  #sayajualscrub  #detoxmask  #tumericmask  #likeforlike  #lfl  #like4like  #homemadescrub  #temyracle  #maskmurah  #sheetmask  #ricesoap  #facescrubmurah  #facescrub  #codkelantan  #bodyscrub  #codkualaterengganu  #sabunberasmurah  #sabunberas  #bodyscrubtemy  #freshop  #lotionbody  #lipscrub  #coffeescrubmurah  #agenttemyraclekualaterengganu  #maskerkunyit  #tipscantik  #temyraclekualaterengganu 
Varian yang ini salah satu yang saya paling suka. Rice & Oat Soap. .
Rasa busanya beda dengan varian lain, sedikit lebih liat karena ada beras putih & gandumnya. Mungkin yang udah nyobain ngerti banget apa maksudnya..hehe...tapi beda banget rasa busanya saat digosokkan di kulit.
.
Kalau bete sama tingkahnya anak-anak, biasanya bisa mendingan moodnya setelah mandi pakai sabun ini, berasa dimanjain sabun spesial ini😘
.
#Ricesoap #sabunberas #jualsabunberas #sabunberasputih #sabunbadanalami #sabunberasalami #sabungandum #sabungandumalami #sabunnatural
Varian yang ini salah satu yang saya paling suka. Rice & Oat Soap. . Rasa busanya beda dengan varian lain, sedikit lebih liat karena ada beras putih & gandumnya. Mungkin yang udah nyobain ngerti banget apa maksudnya..hehe...tapi beda banget rasa busanya saat digosokkan di kulit. . Kalau bete sama tingkahnya anak-anak, biasanya bisa mendingan moodnya setelah mandi pakai sabun ini, berasa dimanjain sabun spesial ini😘 . #Ricesoap  #sabunberas  #jualsabunberas  #sabunberasputih  #sabunbadanalami  #sabunberasalami  #sabungandum  #sabungandumalami  #sabunnatural 
°Rice & Oat Soap°
.
💐🍃
.
Sabun yang klasik, simpel,tapi kaya manfaat. Dibuat dari olive oil, soybean oil, coconut oil, palm oil, castor oil, menghasilkan busa yang lembut & terasa lembab dikulit😊.
.
Sabun ini tidak hanya mengandung beras putih yang kaya akan oryzanol yang aktif menghambat pembentukan melanin dan mencerahkan flek hitam,namun mengandung gandum yang efektif menghaluskan kulit kering dan kasar.
.
Oatmeal kaya akan saponin,dan berfungsi sbg cleansing agent. Kandungan starch dan beta glucannya berfungsi sebagai penjaga moisture content,sehingga sangat baik utk mencegah kulit kering. Oatmeal juga mengandung beragam jenis senyawa fenol yg memiliki aktifitas antioksidan dan antiinflamasi,sehingga sangat baik utk meredakan kulit kemerahan.
.
.
Aroma jasmine dari sabun ini lembut. Suka bangeeet😍.
.
.
Berat :110-115 g

Harga : 38.000/pc
100.000/3pcs

#whiterice #ricesoap #sabunberasputih #sabunberas #sabunwajahalami #sabunbadanalami #homemadesoap #handmadesoap #oatsoap #sabungandum
°Rice & Oat Soap° . 💐🍃 . Sabun yang klasik, simpel,tapi kaya manfaat. Dibuat dari olive oil, soybean oil, coconut oil, palm oil, castor oil, menghasilkan busa yang lembut & terasa lembab dikulit😊. . Sabun ini tidak hanya mengandung beras putih yang kaya akan oryzanol yang aktif menghambat pembentukan melanin dan mencerahkan flek hitam,namun mengandung gandum yang efektif menghaluskan kulit kering dan kasar. . Oatmeal kaya akan saponin,dan berfungsi sbg cleansing agent. Kandungan starch dan beta glucannya berfungsi sebagai penjaga moisture content,sehingga sangat baik utk mencegah kulit kering. Oatmeal juga mengandung beragam jenis senyawa fenol yg memiliki aktifitas antioksidan dan antiinflamasi,sehingga sangat baik utk meredakan kulit kemerahan. . . Aroma jasmine dari sabun ini lembut. Suka bangeeet😍. . . Berat :110-115 g Harga : 38.000/pc 100.000/3pcs #whiterice  #ricesoap  #sabunberasputih  #sabunberas  #sabunwajahalami  #sabunbadanalami  #homemadesoap  #handmadesoap  #oatsoap  #sabungandum 
°Rice & Oat Soap°
.
💐🍃
.
Sabun yang klasik, simpel,tapi kaya manfaat. Dibuat dari olive oil, soybean oil, coconut oil, palm oil, castor oil, menghasilkan busa yang lembut & terasa lembab dikulit😊.
.
Sabun ini tidak hanya mengandung beras putih yang kaya akan oryzanol yang aktif menghambat pembentukan melanin dan mencerahkan flek hitam,namun mengandung gandum yang efektif menghaluskan kulit kering dan kasar.
.
Oatmeal kaya akan saponin,dan berfungsi sbg cleansing agent. Kandungan starch dan beta glucannya berfungsi sebagai penjaga moisture content,sehingga sangat baik utk mencegah kulit kering. Oatmeal juga mengandung beragam jenis senyawa fenol yg memiliki aktifitas antioksidan dan antiinflamasi,sehingga sangat baik utk meredakan kulit kemerahan.
.
.
Aroma jasmine dari sabun ini lembut. Suka bangeeet😍.
.
.
Berat :110-115 g

Harga : 38.000/pc
100.000/3pcs

#whiterice #ricesoap #sabunberasputih #sabunberas #sabunwajahalami #sabunbadanalami #homemadesoap #handmadesoap #oatsoap #sabungandum
°Rice & Oat Soap° . 💐🍃 . Sabun yang klasik, simpel,tapi kaya manfaat. Dibuat dari olive oil, soybean oil, coconut oil, palm oil, castor oil, menghasilkan busa yang lembut & terasa lembab dikulit😊. . Sabun ini tidak hanya mengandung beras putih yang kaya akan oryzanol yang aktif menghambat pembentukan melanin dan mencerahkan flek hitam,namun mengandung gandum yang efektif menghaluskan kulit kering dan kasar. . Oatmeal kaya akan saponin,dan berfungsi sbg cleansing agent. Kandungan starch dan beta glucannya berfungsi sebagai penjaga moisture content,sehingga sangat baik utk mencegah kulit kering. Oatmeal juga mengandung beragam jenis senyawa fenol yg memiliki aktifitas antioksidan dan antiinflamasi,sehingga sangat baik utk meredakan kulit kemerahan. . . Aroma jasmine dari sabun ini lembut. Suka bangeeet😍. . . Berat :110-115 g Harga : 38.000/pc 100.000/3pcs #whiterice  #ricesoap  #sabunberasputih  #sabunberas  #sabunwajahalami  #sabunbadanalami  #homemadesoap  #handmadesoap  #oatsoap  #sabungandum 
Original Rp 5.500/pch
SABUN BERAS SUSU original - Sabun beras susu ini mempunyai fungsi untuk mencerahkan kulit wajah/ badan dari bekas-bekas hitam
- 100% ORIGINAL dari susu beras dengan aroma wangi susu yang harum, lembut dan
dengan busa yang sangat halus dan dapat menjadikan kulit lebih putih cerah, cantik dan bersih

Sangat bagus untuk membersihkan daki-daki pada bagian kulit yang sering terlindung seperti:
1. Bagian ketiak
2. Bagian siku & lutut
3. Bagian tengkuk & celah paha

Berikut adalah nilai plus dari Sabun Susu Beras Ini:
~ Produk kecantikan dari bahan alami
~ tiada mengandung bahan kimia
~ produk ORIGINAL dari Thailand
~ membersihkan dan mencerahkan kulit
~ menghilangkan bintik-bintik hitam
~ menghaluskan kulit
~ membuat kulit lembab berseri-seri
~ berfungsi untuk menjadikan kulit lebih halus, bebas kotoran, dan kenyal
~ menghilangkan bekas jerawat dan jerawat
~ Berfungsi menanggalkan bekas make up pada wajah
~ Berfungsi mencerahkan ketiak hitam, celah-celah paha dan lutut, serta siku hitam
~ Aman untuk semua jenis kulit termasuk kulit kering dan kulit sensitif
~ Dapat digunakan untuk kulit wajah dan tubuh
~ Dapat menghilangkan Bau Badan

Fungsi untuk kulit wajah:
- Khasiat susu dan beras membuatkan kulit muka Anda lebih cerah dan lembut
- Menghilangkan semua kotoran, minyak, dan sel kulit mati
- Membantu menghilangkan jerawat & kulit berminyak
- Bisa digunakan sebagai pencuci muka untuk membersihkan make up pada kulit wajah

Fungsi untuk kulit tubuh:
- Menghilangkan bekas hitam di ketiak, siku dan selangkangan paha, dll.
- Memberi kesegaran sepanjang hari
- Menghilangkan bau badan

Cara Penggunaan:
Gosok seperti mencuci muka dan sabun badan selama 2-3 menit kemudian bilas.
Gunakan pada muka & badan setiap hari untuk hasil yang memuaskan.

mau aman Atc dus ya, kalau tidak kami hanya paking biasa .
#sabunberasthailand #sabunmutiara #dagelan #jualsabunberasthailand #sabunberas #jualsabunberas #sabunberasmutiara #sabunberassusu #sabunberascollagen #ricemilksoap #sabunberasmutiara3in1 #sabunberaskbrothers #sabunberaskbrother #sabunberasasli #sabunberasoriginal #ricesoap #naturgo #herbalifeshake #ertosfacialt
Original Rp 5.500/pch SABUN BERAS SUSU original - Sabun beras susu ini mempunyai fungsi untuk mencerahkan kulit wajah/ badan dari bekas-bekas hitam - 100% ORIGINAL dari susu beras dengan aroma wangi susu yang harum, lembut dan dengan busa yang sangat halus dan dapat menjadikan kulit lebih putih cerah, cantik dan bersih Sangat bagus untuk membersihkan daki-daki pada bagian kulit yang sering terlindung seperti: 1. Bagian ketiak 2. Bagian siku & lutut 3. Bagian tengkuk & celah paha Berikut adalah nilai plus dari Sabun Susu Beras Ini: ~ Produk kecantikan dari bahan alami ~ tiada mengandung bahan kimia ~ produk ORIGINAL dari Thailand ~ membersihkan dan mencerahkan kulit ~ menghilangkan bintik-bintik hitam ~ menghaluskan kulit ~ membuat kulit lembab berseri-seri ~ berfungsi untuk menjadikan kulit lebih halus, bebas kotoran, dan kenyal ~ menghilangkan bekas jerawat dan jerawat ~ Berfungsi menanggalkan bekas make up pada wajah ~ Berfungsi mencerahkan ketiak hitam, celah-celah paha dan lutut, serta siku hitam ~ Aman untuk semua jenis kulit termasuk kulit kering dan kulit sensitif ~ Dapat digunakan untuk kulit wajah dan tubuh ~ Dapat menghilangkan Bau Badan Fungsi untuk kulit wajah: - Khasiat susu dan beras membuatkan kulit muka Anda lebih cerah dan lembut - Menghilangkan semua kotoran, minyak, dan sel kulit mati - Membantu menghilangkan jerawat & kulit berminyak - Bisa digunakan sebagai pencuci muka untuk membersihkan make up pada kulit wajah Fungsi untuk kulit tubuh: - Menghilangkan bekas hitam di ketiak, siku dan selangkangan paha, dll. - Memberi kesegaran sepanjang hari - Menghilangkan bau badan Cara Penggunaan: Gosok seperti mencuci muka dan sabun badan selama 2-3 menit kemudian bilas. Gunakan pada muka & badan setiap hari untuk hasil yang memuaskan. mau aman Atc dus ya, kalau tidak kami hanya paking biasa . #sabunberasthailand  #sabunmutiara  #dagelan  #jualsabunberasthailand  #sabunberas  #jualsabunberas  #sabunberasmutiara  #sabunberassusu  #sabunberascollagen  #ricemilksoap  #sabunberasmutiara3in1  #sabunberaskbrothers  #sabunberaskbrother  #sabunberasasli  #sabunberasoriginal  #ricesoap  #naturgo  #herbalifeshake  #ertosfacialt 
Ayurvedic herbal skin treament nourishes the skin,it is known for its moisturising properties.It act as a reliever for dry and itchy skin chapped lips and minor infections. It makes the skin smooth and younger looking.
#showeroil #bodymilk #lunch #scrubmuka #sayajualscrub #detoxmask #tumericmask #skincaremalaysia #product #likeforlike #lfl #like4like #homemadescrub #maskmurah #sheetmask #ricesoap #facescrubmurah #facescrub #codkelantan #freshop #lotionbody #lipscrub #houseofrose #ohbaby #pink #rose #instagood #l4l #birthdaypresent #kerstinflorian
Ayurvedic herbal skin treament nourishes the skin,it is known for its moisturising properties.It act as a reliever for dry and itchy skin chapped lips and minor infections. It makes the skin smooth and younger looking. #showeroil  #bodymilk  #lunch  #scrubmuka  #sayajualscrub  #detoxmask  #tumericmask  #skincaremalaysia  #product  #likeforlike  #lfl  #like4like  #homemadescrub  #maskmurah  #sheetmask  #ricesoap  #facescrubmurah  #facescrub  #codkelantan  #freshop  #lotionbody  #lipscrub  #houseofrose  #ohbaby  #pink  #rose  #instagood  #l4l  #birthdaypresent  #kerstinflorian 
Hai sayang2 ku semua, buat apa sekarang? Husna nk bagitahu yang Detox mask yang super best ni diperbuat daripada manuka honey yang diimport dr new zealand, geranium essential oil yang dihasilkan daripada proses distillation dan juga kunyit organik tau. -
Tekstur dia.. Rich. Kaya dengan khasiat daripada bahan bahan premium yang digunakan. Kesan dia? Of course maveles!😍Sebaik sahaja di sapukan pada muka kulit, kita akan rasa rileks sangat. Kalau letak dalm peti sejuk, lagi best. Sejuk sejuk.. Letak kat muka. Heaven nya!
-
For fast response📲 +60105068886
.
#produktemyracle #coffeescrub #scrubmuka #sayajualscrub #detoxmask #tumericmask #skincaremalaysia #skincare #product #likeforlike #lfl #like4like #homemadescrub #temyracle #maskmurah #sheetmask #ricesoap #facescrubmurah #facescrub #codkelantan #bodyscrub #bodyscrubtemy #freshop #lotionbody
Hai sayang2 ku semua, buat apa sekarang? Husna nk bagitahu yang Detox mask yang super best ni diperbuat daripada manuka honey yang diimport dr new zealand, geranium essential oil yang dihasilkan daripada proses distillation dan juga kunyit organik tau. - Tekstur dia.. Rich. Kaya dengan khasiat daripada bahan bahan premium yang digunakan. Kesan dia? Of course maveles!😍Sebaik sahaja di sapukan pada muka kulit, kita akan rasa rileks sangat. Kalau letak dalm peti sejuk, lagi best. Sejuk sejuk.. Letak kat muka. Heaven nya! - For fast response📲 +60105068886 . #produktemyracle  #coffeescrub  #scrubmuka  #sayajualscrub  #detoxmask  #tumericmask  #skincaremalaysia  #skincare  #product  #likeforlike  #lfl  #like4like  #homemadescrub  #temyracle  #maskmurah  #sheetmask  #ricesoap  #facescrubmurah  #facescrub  #codkelantan  #bodyscrub  #bodyscrubtemy  #freshop  #lotionbody 
Seriouslyyy best sgtt bermasker dgn detox mask. Lebih2 lg bila letak dlm peti then sapu kt muka. Ya allah sejuknyaaa. Tekstur yg pekat likat mggambarkan betapa kayanyaaa madu manuka dlm detox mask. Setiap hari pkai detox mask, fuhh glowing gila kulit uolss. Jerawat dh tak berani mncul. Kalau muncul jugak, xyah risau. Detox mask boleh kecutkan jerawat uols tau. Parut2 lama pun ghaib tiba2. Ishh magic tak detox mask ni? Ofcourse lah magicc uols. Bahan2 natural yg digunakan dlm detox mask. Merawat kulit kita menjadi sihat dan bersih. Detox mask ni akn mgeluarkan SEGALA KOTORAN DARI DALAM KULIT MUKA ke permukaan luar kulit. Uols nak ke kotoran2 tu adaa kt dlm kulit muka? Ofkoss tanak kan? So jom berdetox😍😍
-
Temyracle, freshly made for you. Bebas bahan kimia, 100% homemade dan natural. ❤️😋.
-
For fast response📲 +60105068886
.
#produktemyracle #coffeescrub #scrubmuka #sayajualscrub #detoxmask #tumericmask  #likeforlike #lfl #like4like #homemadescrub #temyracle #maskmurah #sheetmask #ricesoap #facescrubmurah #facescrub #codkelantan #bodyscrub #codkualaterengganu #sabunberasmurah #sabunberas #bodyscrubtemy #freshop #lotionbody #lipscrub #coffeescrubmurah #jerawat #maskerkunyit #tipscantik #temyraclekualaterengganu
Seriouslyyy best sgtt bermasker dgn detox mask. Lebih2 lg bila letak dlm peti then sapu kt muka. Ya allah sejuknyaaa. Tekstur yg pekat likat mggambarkan betapa kayanyaaa madu manuka dlm detox mask. Setiap hari pkai detox mask, fuhh glowing gila kulit uolss. Jerawat dh tak berani mncul. Kalau muncul jugak, xyah risau. Detox mask boleh kecutkan jerawat uols tau. Parut2 lama pun ghaib tiba2. Ishh magic tak detox mask ni? Ofcourse lah magicc uols. Bahan2 natural yg digunakan dlm detox mask. Merawat kulit kita menjadi sihat dan bersih. Detox mask ni akn mgeluarkan SEGALA KOTORAN DARI DALAM KULIT MUKA ke permukaan luar kulit. Uols nak ke kotoran2 tu adaa kt dlm kulit muka? Ofkoss tanak kan? So jom berdetox😍😍 - Temyracle, freshly made for you. Bebas bahan kimia, 100% homemade dan natural. ❤️😋. - For fast response📲 +60105068886 . #produktemyracle  #coffeescrub  #scrubmuka  #sayajualscrub  #detoxmask  #tumericmask  #likeforlike  #lfl  #like4like  #homemadescrub  #temyracle  #maskmurah  #sheetmask  #ricesoap  #facescrubmurah  #facescrub  #codkelantan  #bodyscrub  #codkualaterengganu  #sabunberasmurah  #sabunberas  #bodyscrubtemy  #freshop  #lotionbody  #lipscrub  #coffeescrubmurah  #jerawat  #maskerkunyit  #tipscantik  #temyraclekualaterengganu 
Hey uols, uols dh ada body scrub blum eh kt rmh? Ha belum? Ohya uols jgn risau sebab @scrub.husna ada jual tau. Bodyscrub yg sgt2 wangi dan ada 3flavour tau by temyracle! U guys mesti pernah dgr kan temyracle? 💯% natural ingredients and sgt berkesan jika menggunakan secara konsisten. So uols yg mmpunyai masalah bdn berbau, berdaki, selulit dan bdn uols burn boleh guna bodyscrub☝🏻️😊 dptkan 1botol sorg kt rumah😍😍
-
RM20 shj uols, murah sangat dah. Tak mahal pun.tahan selama 5bulan uols! Jimat takkk? So grab yours now💞👍
-
For fast response📲 +60105068886
.
#produktemyracle #coffeescrub #scrubmuka #sayajualscrub #detoxmask #tumericmask #skincaremalaysia #skincare #product #likeforlike #lfl #like4like #homemadescrub #temyracle #maskmurah #sheetmask #ricesoap #facescrubmurah #facescrub #codkelantan #bodyscrub #bodyscrubtemy #freshop #lotionbody #lipscrub #coffeescrubmurah
Hey uols, uols dh ada body scrub blum eh kt rmh? Ha belum? Ohya uols jgn risau sebab @scrub.husna ada jual tau. Bodyscrub yg sgt2 wangi dan ada 3flavour tau by temyracle! U guys mesti pernah dgr kan temyracle? 💯% natural ingredients and sgt berkesan jika menggunakan secara konsisten. So uols yg mmpunyai masalah bdn berbau, berdaki, selulit dan bdn uols burn boleh guna bodyscrub☝🏻️😊 dptkan 1botol sorg kt rumah😍😍 - RM20 shj uols, murah sangat dah. Tak mahal pun.tahan selama 5bulan uols! Jimat takkk? So grab yours now💞👍 - For fast response📲 +60105068886 . #produktemyracle  #coffeescrub  #scrubmuka  #sayajualscrub  #detoxmask  #tumericmask  #skincaremalaysia  #skincare  #product  #likeforlike  #lfl  #like4like  #homemadescrub  #temyracle  #maskmurah  #sheetmask  #ricesoap  #facescrubmurah  #facescrub  #codkelantan  #bodyscrub  #bodyscrubtemy  #freshop  #lotionbody  #lipscrub  #coffeescrubmurah 
"WANGI DAN NAMPAK KESAN TERUS!" 🙈😍☝🏻️❤️✔️💞💕
-
Nampaknya dah ramai yang dapat positif results hasil penggunaan temyracle wah wah wah!😘 Macam menarik kan?
-
Produk temyracle adalah antara produk organik yang dihasilkan daripada bahan yang berkualiti dan diyakini halal. Membantu merawat pelbagai masalah seperti kulit bibir merekah, kulit kusam, berjerawat , jeragat, dan sebagainya. Kalau dah suka, jangan lupa terus order dengan @scrub.husna . 💖
-
Kalau nak cantik semestinya go natural! Jangan lupa dapatkan temyracle untuk kulit sihat dan bersih tanpa memerlukan mekap yang tebal🌷
~~
Temyracle, freshly made for you. Bebas bahan kimia, natural dan homemade. ❤️😋.
-
For fast response📲 +60105068886
.
#produktemyracle #coffeescrub #scrubmuka #sayajualscrub #detoxmask #tumericmask #skincaremalaysia #skincare #product #likeforlike #lfl #like4like #homemadescrub #temyracle #maskmurah #sheetmask #ricesoap #facescrubmurah #facescrub #codkelantan #bodyscrub #bodyscrubtemy #freshop #lotionbody #lipscrub #coffeescrubmurah
"WANGI DAN NAMPAK KESAN TERUS!" 🙈😍☝🏻️❤️✔️💞💕 - Nampaknya dah ramai yang dapat positif results hasil penggunaan temyracle wah wah wah!😘 Macam menarik kan? - Produk temyracle adalah antara produk organik yang dihasilkan daripada bahan yang berkualiti dan diyakini halal. Membantu merawat pelbagai masalah seperti kulit bibir merekah, kulit kusam, berjerawat , jeragat, dan sebagainya. Kalau dah suka, jangan lupa terus order dengan @scrub.husna . 💖 - Kalau nak cantik semestinya go natural! Jangan lupa dapatkan temyracle untuk kulit sihat dan bersih tanpa memerlukan mekap yang tebal🌷 ~~ Temyracle, freshly made for you. Bebas bahan kimia, natural dan homemade. ❤️😋. - For fast response📲 +60105068886 . #produktemyracle  #coffeescrub  #scrubmuka  #sayajualscrub  #detoxmask  #tumericmask  #skincaremalaysia  #skincare  #product  #likeforlike  #lfl  #like4like  #homemadescrub  #temyracle  #maskmurah  #sheetmask  #ricesoap  #facescrubmurah  #facescrub  #codkelantan  #bodyscrub  #bodyscrubtemy  #freshop  #lotionbody  #lipscrub  #coffeescrubmurah 
Sabun beras thailand ready stok!! 1. Membuat kulit muka Anda lebih cerah dan lembut.

2. Menghilangkan semua kotoran, minyak, dan sel kulit mati.

3· Membantu mengurangi jerawat & mengurangi kadar minyak pada kulit.

4· Bisa digunakan sebagai pencuci muka untuk membersihkan make up pada kulit wajah.

5· Membantu mengurangi bekas hitam di ketiak, siku dan selangkangan , paha, dll.

6· Memberikan kesegaran sepanjang hari

7· Membantu menghilangkan bau badan

Order WA Only 082139929992

#sabun #sabunberas #sabunberasthailand #sabunberasthailandori #sabunberasori #sabunberasmurah #whiteningsoap #whitening #ricesoap #thailand #sabunwajah #sabunpemutih #pemutihwajah #pemutihkulit #pemutih #olshop #online #onlineshop #olshopmurah #olshopid #olshopjatim #olshopjkt #olshopindo #olshopsby #olshopmalang #agensabunberas
Sabun beras thailand ready stok!! 1. Membuat kulit muka Anda lebih cerah dan lembut. 2. Menghilangkan semua kotoran, minyak, dan sel kulit mati. 3· Membantu mengurangi jerawat & mengurangi kadar minyak pada kulit. 4· Bisa digunakan sebagai pencuci muka untuk membersihkan make up pada kulit wajah. 5· Membantu mengurangi bekas hitam di ketiak, siku dan selangkangan , paha, dll. 6· Memberikan kesegaran sepanjang hari 7· Membantu menghilangkan bau badan Order WA Only 082139929992 #sabun  #sabunberas  #sabunberasthailand  #sabunberasthailandori  #sabunberasori  #sabunberasmurah  #whiteningsoap  #whitening  #ricesoap  #thailand  #sabunwajah  #sabunpemutih  #pemutihwajah  #pemutihkulit  #pemutih  #olshop  #online  #onlineshop  #olshopmurah  #olshopid  #olshopjatim  #olshopjkt  #olshopindo  #olshopsby  #olshopmalang  #agensabunberas 
#Repost @adhenaturgoofficiall (@get_repost)
・・・
Rp70.000 / paket isi 1 Lusin

SABUN SUSU BERAS THAILAND
.
#sabunberas #jualsabunberas #jualsabunberasori #sabunberasbpom #sabunberassusu #sabunsusuberas #sabunberasjam #sabunberasmutiaramurah #sabunberasmutiara3in1 #jualsabunberasthailand #sabunberasthailand #sabunthailand #ricesoap #sabunberasmutiara #sabunberasmurah#fruitaminsoap
#fruitaminsoapmurah .
Sabun beras susu K Brothers
Merupakan pengembangan formula dr sabun beras biasa dengan tambahan madu dan mutiara,khasiat 2 kali lipat whitening,2 kali lipat melembabkan,sehingga hasil tampak lebih cepat

Susu, madu dan mutiara merupakan perpaduan yang sangat bagus utk kecantikan dan kesehatan kulit.Madu digunakan oleh Cleopatra agar kulit halus dan bersinar. Bubuk Mutiara digunakan oleh permaisuri kerajaan CHina hingga turun temurun agar kulit tampak putih alami

Sgt bagus untuk membersihkan daki-daki pada bagian kulit yang sering terlindung seperti:
1. Bagian ketiak
2. Bagian siku & lutut
3. Bagian tengkuk & celah paha

Kelebihan sabun beras susu :
~ Produk kecantikan dari bahan alami
~ tiada mengandung bahan kimia
~ produk ORIGINAL dari thailand
~ membersihkan dan mencerahkan kulit
~ menghilangkan bintik-bintik hitam
~ menghaluskan kulit
~ membuat kulit lembab berseri2
~ berfungsi untuk menjadikan kulit lebih halus, bebas kotoran, dan kenyal
~ menghilangkan bekas jerawat dan jerawat
~ Berfungsi menanggalkan bekas make up pada wajah
~ Berfungsi mencerahkan ketiak hitam, celah-celah paha dan lutut, serta siku hitam
~ Aman untuk semua jenis kulit termasuk kulit kering dan kulit sensitif
~ Dapat digunakan untuk kulit wajah dan tubuh
~ Bisa untuk menghilangkan BB alias Bau Badan juga loh

NB: PRODUK KBROHTERS ORIGINAL:
*TIDAK MUDAH HANCUR
* WARNA KENTEL AGAK KEKUNINGAN SEPERTI SUSU
*WANGI LEBIH LEMBUT
#Repost  @adhenaturgoofficiall (@get_repost) ・・・ Rp70.000 / paket isi 1 Lusin SABUN SUSU BERAS THAILAND . #sabunberas  #jualsabunberas  #jualsabunberasori  #sabunberasbpom  #sabunberassusu  #sabunsusuberas  #sabunberasjam  #sabunberasmutiaramurah  #sabunberasmutiara3in1  #jualsabunberasthailand  #sabunberasthailand  #sabunthailand  #ricesoap  #sabunberasmutiara  #sabunberasmurah #fruitaminsoap  #fruitaminsoapmurah  . Sabun beras susu K Brothers Merupakan pengembangan formula dr sabun beras biasa dengan tambahan madu dan mutiara,khasiat 2 kali lipat whitening,2 kali lipat melembabkan,sehingga hasil tampak lebih cepat Susu, madu dan mutiara merupakan perpaduan yang sangat bagus utk kecantikan dan kesehatan kulit.Madu digunakan oleh Cleopatra agar kulit halus dan bersinar. Bubuk Mutiara digunakan oleh permaisuri kerajaan CHina hingga turun temurun agar kulit tampak putih alami Sgt bagus untuk membersihkan daki-daki pada bagian kulit yang sering terlindung seperti: 1. Bagian ketiak 2. Bagian siku & lutut 3. Bagian tengkuk & celah paha Kelebihan sabun beras susu : ~ Produk kecantikan dari bahan alami ~ tiada mengandung bahan kimia ~ produk ORIGINAL dari thailand ~ membersihkan dan mencerahkan kulit ~ menghilangkan bintik-bintik hitam ~ menghaluskan kulit ~ membuat kulit lembab berseri2 ~ berfungsi untuk menjadikan kulit lebih halus, bebas kotoran, dan kenyal ~ menghilangkan bekas jerawat dan jerawat ~ Berfungsi menanggalkan bekas make up pada wajah ~ Berfungsi mencerahkan ketiak hitam, celah-celah paha dan lutut, serta siku hitam ~ Aman untuk semua jenis kulit termasuk kulit kering dan kulit sensitif ~ Dapat digunakan untuk kulit wajah dan tubuh ~ Bisa untuk menghilangkan BB alias Bau Badan juga loh NB: PRODUK KBROHTERS ORIGINAL: *TIDAK MUDAH HANCUR * WARNA KENTEL AGAK KEKUNINGAN SEPERTI SUSU *WANGI LEBIH LEMBUT
#Repost @adhenaturgoofficiall (@get_repost)
・・・
Rp5.900.

SABUN SUSU BERAS THAILAND
.
#sabunberas #jualsabunberas #jualsabunberasori #sabunberasbpom #sabunberassusu #sabunsusuberas #sabunberasjam #sabunberasmutiaramurah #sabunberasmutiara3in1 #jualsabunberasthailand #sabunberasthailand #sabunthailand #ricesoap #sabunberasmutiara #sabunberasmurah#fruitaminsoap
#fruitaminsoapmurah .
Sabun beras susu K Brothers
Merupakan pengembangan formula dr sabun beras biasa dengan tambahan madu dan mutiara,khasiat 2 kali lipat whitening,2 kali lipat melembabkan,sehingga hasil tampak lebih cepat

Susu, madu dan mutiara merupakan perpaduan yang sangat bagus utk kecantikan dan kesehatan kulit.Madu digunakan oleh Cleopatra agar kulit halus dan bersinar. Bubuk Mutiara digunakan oleh permaisuri kerajaan CHina hingga turun temurun agar kulit tampak putih alami

Sgt bagus untuk membersihkan daki-daki pada bagian kulit yang sering terlindung seperti:
1. Bagian ketiak
2. Bagian siku & lutut
3. Bagian tengkuk & celah paha

Kelebihan sabun beras susu :
~ Produk kecantikan dari bahan alami
~ tiada mengandung bahan kimia
~ produk ORIGINAL dari thailand
~ membersihkan dan mencerahkan kulit
~ menghilangkan bintik-bintik hitam
~ menghaluskan kulit
~ membuat kulit lembab berseri2
~ berfungsi untuk menjadikan kulit lebih halus, bebas kotoran, dan kenyal
~ menghilangkan bekas jerawat dan jerawat
~ Berfungsi menanggalkan bekas make up pada wajah
~ Berfungsi mencerahkan ketiak hitam, celah-celah paha dan lutut, serta siku hitam
~ Aman untuk semua jenis kulit termasuk kulit kering dan kulit sensitif
~ Dapat digunakan untuk kulit wajah dan tubuh
~ Bisa untuk menghilangkan BB alias Bau Badan juga loh

NB: PRODUK KBROHTERS ORIGINAL:
*TIDAK MUDAH HANCUR
* WARNA KENTEL AGAK KEKUNINGAN SEPERTI SUSU
*WANGI LEBIH LEMBUT
#Repost  @adhenaturgoofficiall (@get_repost) ・・・ Rp5.900. SABUN SUSU BERAS THAILAND . #sabunberas  #jualsabunberas  #jualsabunberasori  #sabunberasbpom  #sabunberassusu  #sabunsusuberas  #sabunberasjam  #sabunberasmutiaramurah  #sabunberasmutiara3in1  #jualsabunberasthailand  #sabunberasthailand  #sabunthailand  #ricesoap  #sabunberasmutiara  #sabunberasmurah #fruitaminsoap  #fruitaminsoapmurah  . Sabun beras susu K Brothers Merupakan pengembangan formula dr sabun beras biasa dengan tambahan madu dan mutiara,khasiat 2 kali lipat whitening,2 kali lipat melembabkan,sehingga hasil tampak lebih cepat Susu, madu dan mutiara merupakan perpaduan yang sangat bagus utk kecantikan dan kesehatan kulit.Madu digunakan oleh Cleopatra agar kulit halus dan bersinar. Bubuk Mutiara digunakan oleh permaisuri kerajaan CHina hingga turun temurun agar kulit tampak putih alami Sgt bagus untuk membersihkan daki-daki pada bagian kulit yang sering terlindung seperti: 1. Bagian ketiak 2. Bagian siku & lutut 3. Bagian tengkuk & celah paha Kelebihan sabun beras susu : ~ Produk kecantikan dari bahan alami ~ tiada mengandung bahan kimia ~ produk ORIGINAL dari thailand ~ membersihkan dan mencerahkan kulit ~ menghilangkan bintik-bintik hitam ~ menghaluskan kulit ~ membuat kulit lembab berseri2 ~ berfungsi untuk menjadikan kulit lebih halus, bebas kotoran, dan kenyal ~ menghilangkan bekas jerawat dan jerawat ~ Berfungsi menanggalkan bekas make up pada wajah ~ Berfungsi mencerahkan ketiak hitam, celah-celah paha dan lutut, serta siku hitam ~ Aman untuk semua jenis kulit termasuk kulit kering dan kulit sensitif ~ Dapat digunakan untuk kulit wajah dan tubuh ~ Bisa untuk menghilangkan BB alias Bau Badan juga loh NB: PRODUK KBROHTERS ORIGINAL: *TIDAK MUDAH HANCUR * WARNA KENTEL AGAK KEKUNINGAN SEPERTI SUSU *WANGI LEBIH LEMBUT
#Repost @adhenaturgoofficiall (@get_repost)
・・・
Rp70.000,- / Paket isi 1 lusin .
#sabunberas #jualsabunberas #jualsabunberasori #sabunberasbpom #sabunberassusu #sabunsusuberas #sabunberasjam #sabunberasmutiaramurah #sabunberasmutiara3in1 #jualsabunberasthailand #sabunberasthailand #sabunthailand #ricesoap #sabunberasmutiara #sabunberasmurah

Sabun susu beras Mutiara ori thailand.lc
~ Mengandung mutiara sehingga dobel whitening
~ Madu membuat kulit terasa sangat halus dan tidak kering
~ Produk kecantikan dari bahan alami
~ Tidak mengandung bahan kimia
~ membersihkan dan mencerahkan kulit
~ menghilangkan bintik-bintik hitam
~ menghaluskan kulit
~ membuat kulit lembab berseri2
~ berfungsi untuk menjadikan kulit lebih halus, bebas kotoran, dan kenyal
~ menghilangkan bekas jerawat dan jerawat
~ Berfungsi menanggalkan bekas make up pada wajah
~ Berfungsi mencerahkan ketiak hitam, celah-celah paha dan lutut
#Repost  @adhenaturgoofficiall (@get_repost) ・・・ Rp70.000,- / Paket isi 1 lusin . #sabunberas  #jualsabunberas  #jualsabunberasori  #sabunberasbpom  #sabunberassusu  #sabunsusuberas  #sabunberasjam  #sabunberasmutiaramurah  #sabunberasmutiara3in1  #jualsabunberasthailand  #sabunberasthailand  #sabunthailand  #ricesoap  #sabunberasmutiara  #sabunberasmurah  Sabun susu beras Mutiara ori thailand.lc ~ Mengandung mutiara sehingga dobel whitening ~ Madu membuat kulit terasa sangat halus dan tidak kering ~ Produk kecantikan dari bahan alami ~ Tidak mengandung bahan kimia ~ membersihkan dan mencerahkan kulit ~ menghilangkan bintik-bintik hitam ~ menghaluskan kulit ~ membuat kulit lembab berseri2 ~ berfungsi untuk menjadikan kulit lebih halus, bebas kotoran, dan kenyal ~ menghilangkan bekas jerawat dan jerawat ~ Berfungsi menanggalkan bekas make up pada wajah ~ Berfungsi mencerahkan ketiak hitam, celah-celah paha dan lutut
#Repost @adhenaturgoofficiall (@get_repost)
・・・
Rp5.900,- .
#sabunberas #jualsabunberas #jualsabunberasori #sabunberasbpom #sabunberassusu #sabunsusuberas #sabunberasjam #sabunberasmutiaramurah #sabunberasmutiara3in1 #jualsabunberasthailand #sabunberasthailand #sabunthailand #ricesoap #sabunberasmutiara #sabunberasmurah

Sabun susu beras Mutiara ori thailand.lc
~ Mengandung mutiara sehingga dobel whitening
~ Madu membuat kulit terasa sangat halus dan tidak kering
~ Produk kecantikan dari bahan alami
~ Tidak mengandung bahan kimia
~ membersihkan dan mencerahkan kulit
~ menghilangkan bintik-bintik hitam
~ menghaluskan kulit
~ membuat kulit lembab berseri2
~ berfungsi untuk menjadikan kulit lebih halus, bebas kotoran, dan kenyal
~ menghilangkan bekas jerawat dan jerawat
~ Berfungsi menanggalkan bekas make up pada wajah
~ Berfungsi mencerahkan ketiak hitam, celah-celah paha dan lutut
#Repost  @adhenaturgoofficiall (@get_repost) ・・・ Rp5.900,- . #sabunberas  #jualsabunberas  #jualsabunberasori  #sabunberasbpom  #sabunberassusu  #sabunsusuberas  #sabunberasjam  #sabunberasmutiaramurah  #sabunberasmutiara3in1  #jualsabunberasthailand  #sabunberasthailand  #sabunthailand  #ricesoap  #sabunberasmutiara  #sabunberasmurah  Sabun susu beras Mutiara ori thailand.lc ~ Mengandung mutiara sehingga dobel whitening ~ Madu membuat kulit terasa sangat halus dan tidak kering ~ Produk kecantikan dari bahan alami ~ Tidak mengandung bahan kimia ~ membersihkan dan mencerahkan kulit ~ menghilangkan bintik-bintik hitam ~ menghaluskan kulit ~ membuat kulit lembab berseri2 ~ berfungsi untuk menjadikan kulit lebih halus, bebas kotoran, dan kenyal ~ menghilangkan bekas jerawat dan jerawat ~ Berfungsi menanggalkan bekas make up pada wajah ~ Berfungsi mencerahkan ketiak hitam, celah-celah paha dan lutut
SR12 HERBAL SKINCARE INDONESIA
.
.
RICE HERBAL SOAP
.
.
Harga : Rp 22.000
Netto : 60 gr
BPOM No : NA18160500687
.
.
Manfaat :
Cocok untuk kulit berjerawat dan berminyak.
Membersihkan, mencerahkan, menghaluskan kulit wajah.
Mengatasi dan mencegah timbulnya jerawat.
.
.
Komposisi :
Sucrose, Aqua, Cocos Nucifera Oil, Oryza Sativa Extract, Parfum.
.
.
Cara pakai :
1. Potong sabun menjadi 4 atau 9 bagian.
2. Basahi sabun dengan air lalu buat busa pada tangan.
3. Usapkan busa pada wajah atau badan dengan pijatan lembut.
4. Diamkan selama 2-3 menit lalu bilas dengan air sampai bersih.
5. Anjuran untuk mencuci wajah maksimal 3 kali sehari.
.
.
Bringing back your beauty 🍁
Beauty is not a dream 🍁
.
.
For Order :
Wa 08128568592
.
.
.
.
.
 #SR12 #SR12Skincare #SR12HerbalSkinCare #KosmetikHerbal #PerawatanWajah #PerawatanWajahBumil #PerawatanWajahBusui #PerawatanWajahAman #PerawatanWajahBPOM #CreamHerbal #CreamBPOM #CreamPemutih #CreamPencerah #CreamAmanBumil #CreamAmanBusui #HerbalSoap #RiceSoap #RiceHerbalSoap #SabunHerbal #SabunBeras #SabunHerbalBeras #SabunKulitBerminyak #SabunKulitKombinasi #SabunKulitNormal #SabunJerawat #SabunPencerah #SabunAlami #Like4Like #Like #Follow
SR12 HERBAL SKINCARE INDONESIA . . RICE HERBAL SOAP . . Harga : Rp 22.000 Netto : 60 gr BPOM No : NA18160500687 . . Manfaat : Cocok untuk kulit berjerawat dan berminyak. Membersihkan, mencerahkan, menghaluskan kulit wajah. Mengatasi dan mencegah timbulnya jerawat. . . Komposisi : Sucrose, Aqua, Cocos Nucifera Oil, Oryza Sativa Extract, Parfum. . . Cara pakai : 1. Potong sabun menjadi 4 atau 9 bagian. 2. Basahi sabun dengan air lalu buat busa pada tangan. 3. Usapkan busa pada wajah atau badan dengan pijatan lembut. 4. Diamkan selama 2-3 menit lalu bilas dengan air sampai bersih. 5. Anjuran untuk mencuci wajah maksimal 3 kali sehari. . . Bringing back your beauty 🍁 Beauty is not a dream 🍁 . . For Order : Wa 08128568592 . . . . . #SR12  #SR12Skincare  #SR12HerbalSkinCare  #KosmetikHerbal  #PerawatanWajah  #PerawatanWajahBumil  #PerawatanWajahBusui  #PerawatanWajahAman  #PerawatanWajahBPOM  #CreamHerbal  #CreamBPOM  #CreamPemutih  #CreamPencerah  #CreamAmanBumil  #CreamAmanBusui  #HerbalSoap  #RiceSoap  #RiceHerbalSoap  #SabunHerbal  #SabunBeras  #SabunHerbalBeras  #SabunKulitBerminyak  #SabunKulitKombinasi  #SabunKulitNormal  #SabunJerawat  #SabunPencerah  #SabunAlami  #Like4Like  #Like  #Follow 
SR12 HERBAL SKINCARE INDONESIA
.
.
RICE HERBAL SOAP
.
.
Harga : Rp 22.000
Netto : 60 gr
BPOM No : NA18160500687
.
.
Manfaat :
Cocok untuk kulit berjerawat dan berminyak.
Membersihkan, mencerahkan, menghaluskan kulit wajah.
Mengatasi dan mencegah timbulnya jerawat.
.
.
Komposisi :
Sucrose, Aqua, Cocos Nucifera Oil, Oryza Sativa Extract, Parfum.
.
.
Cara pakai :
1. Potong sabun menjadi 4 atau 9 bagian.
2. Basahi sabun dengan air lalu buat busa pada tangan.
3. Usapkan busa pada wajah atau badan dengan pijatan lembut.
4. Diamkan selama 2-3 menit lalu bilas dengan air sampai bersih.
5. Anjuran untuk mencuci wajah maksimal 3 kali sehari.
.
.
Bringing back your beauty 🍁
Beauty is not a dream 🍁
.
.
For Order :
Wa 08128568592
.
.
.
.
.
 #SR12 #SR12Skincare #SR12HerbalSkinCare #KosmetikHerbal #PerawatanWajah #PerawatanWajahBumil #PerawatanWajahBusui #PerawatanWajahAman #PerawatanWajahBPOM #CreamHerbal #CreamBPOM #CreamPemutih #CreamPencerah #CreamAmanBumil #CreamAmanBusui #HerbalSoap #RiceSoap #RiceHerbalSoap #SabunHerbal #SabunBeras #SabunHerbalBeras #SabunKulitBerminyak #SabunKulitKombinasi #SabunKulitNormal #SabunJerawat #SabunPencerah #SabunAlami #Like4Like #Like #Follow
SR12 HERBAL SKINCARE INDONESIA . . RICE HERBAL SOAP . . Harga : Rp 22.000 Netto : 60 gr BPOM No : NA18160500687 . . Manfaat : Cocok untuk kulit berjerawat dan berminyak. Membersihkan, mencerahkan, menghaluskan kulit wajah. Mengatasi dan mencegah timbulnya jerawat. . . Komposisi : Sucrose, Aqua, Cocos Nucifera Oil, Oryza Sativa Extract, Parfum. . . Cara pakai : 1. Potong sabun menjadi 4 atau 9 bagian. 2. Basahi sabun dengan air lalu buat busa pada tangan. 3. Usapkan busa pada wajah atau badan dengan pijatan lembut. 4. Diamkan selama 2-3 menit lalu bilas dengan air sampai bersih. 5. Anjuran untuk mencuci wajah maksimal 3 kali sehari. . . Bringing back your beauty 🍁 Beauty is not a dream 🍁 . . For Order : Wa 08128568592 . . . . . #SR12  #SR12Skincare  #SR12HerbalSkinCare  #KosmetikHerbal  #PerawatanWajah  #PerawatanWajahBumil  #PerawatanWajahBusui  #PerawatanWajahAman  #PerawatanWajahBPOM  #CreamHerbal  #CreamBPOM  #CreamPemutih  #CreamPencerah  #CreamAmanBumil  #CreamAmanBusui  #HerbalSoap  #RiceSoap  #RiceHerbalSoap  #SabunHerbal  #SabunBeras  #SabunHerbalBeras  #SabunKulitBerminyak  #SabunKulitKombinasi  #SabunKulitNormal  #SabunJerawat  #SabunPencerah  #SabunAlami  #Like4Like  #Like  #Follow 
Uollss katergori KULIT BERMINYAK? Oh no msti uollss tak selesa nak berhdpn dgn org ramai. Btl tak? Sebab asyik org pandang je muka kita sebab terlebih minyak! Haa uollss jgn risau sgt tau sebab temyracle ada product yg bakal mnghilangkan myk di wajah uollss. RICE MILK SOAP! ~~
Sabun beras ni akan akan membantu mengurai minyak yang menyumbat pori serta membunuh bakteri penyebab jerawat dengan zat aktifnya underlynic acid. Thats why, sabun beras rice milk soap ini sangat bangus untuk kulit berminyak. Tak kira lelaki @ perempuan, boleh pakai sabun ni. Srsly uollss pasti berpuas hati dgn hasilnya. Konsisten tau! Husna guide uolls utk dptkan kulit yg natural gitteww😘😘
-
Temyracle, freshly made for you. Bebas bahan kimia, 100% homemade dan natural. ❤️😋.
-
For fast response📲 +60105068886
.
#produktemyracle #coffeescrub #scrubmuka #sayajualscrub #detoxmask #tumericmask  #likeforlike #lfl #like4like #homemadescrub #temyracle #maskmurah #sheetmask #ricesoap #facescrubmurah #facescrub #codkelantan #bodyscrub #sabunberasmurah #sabunberas #bodyscrubtemy #freshop #lotionbody #lipscrub #coffeescrubmurah #jerawat #maskerkunyit #tipscantik
Uollss katergori KULIT BERMINYAK? Oh no msti uollss tak selesa nak berhdpn dgn org ramai. Btl tak? Sebab asyik org pandang je muka kita sebab terlebih minyak! Haa uollss jgn risau sgt tau sebab temyracle ada product yg bakal mnghilangkan myk di wajah uollss. RICE MILK SOAP! ~~ Sabun beras ni akan akan membantu mengurai minyak yang menyumbat pori serta membunuh bakteri penyebab jerawat dengan zat aktifnya underlynic acid. Thats why, sabun beras rice milk soap ini sangat bangus untuk kulit berminyak. Tak kira lelaki @ perempuan, boleh pakai sabun ni. Srsly uollss pasti berpuas hati dgn hasilnya. Konsisten tau! Husna guide uolls utk dptkan kulit yg natural gitteww😘😘 - Temyracle, freshly made for you. Bebas bahan kimia, 100% homemade dan natural. ❤️😋. - For fast response📲 +60105068886 . #produktemyracle  #coffeescrub  #scrubmuka  #sayajualscrub  #detoxmask  #tumericmask  #likeforlike  #lfl  #like4like  #homemadescrub  #temyracle  #maskmurah  #sheetmask  #ricesoap  #facescrubmurah  #facescrub  #codkelantan  #bodyscrub  #sabunberasmurah  #sabunberas  #bodyscrubtemy  #freshop  #lotionbody  #lipscrub  #coffeescrubmurah  #jerawat  #maskerkunyit  #tipscantik 
WAW HAPPYNYA KULIT BERMINYAK DAH TAKDE! TAK PERLU LAGI NAK GUNA OIL ABSORBING🙈😍
-
Ishh kalau muka berminyak ni mesti tak selesa. Lap dgn kain putih, haa dh nmpk minyak hitam2 kt muka. Srsly mmg tak best. Org pun pandang kita semacam je. Kalau guna oil absorbing tu ha husna rasa lg byk minyak kt situ😅😅 tak pasal2 asyik tukar skincare je sebab nk hlgkan muka berminyak. 😣😣
-
Dulu muka husna selalu berminyak, mmg nmpk bersinar dan berkilat uolss. Huhu malu tu mmg ada lah. Org asyik tgk tgk tgk je muka kita😩 sekarang dh tak berminyak smnjak mnggunakan RICE MILK SOAP☝🏻️💞
-
Uols tanak cuba ke? Org lain muka dh sihat, tak berminyak dah. Awk bila lg ye?😘 stock pun dh tk bnyk uols, so cepat2 place ur order skrg🙈
-
Temyracle, freshly made for you. Bebas bahan kimia, 100% homemade dan natural. ❤️😋.
-
For fast response📲 +60105068886
.
#produktemyracle #coffeescrub #scrubmuka #sayajualscrub #detoxmask #tumericmask  #likeforlike #lfl #like4like #homemadescrub #temyracle #maskmurah #sheetmask #ricesoap #facescrubmurah #facescrub #codkelantan #bodyscrub #codkualaterengganu #sabunberasmurah #sabunberas #bodyscrubtemy #freshop #lotionbody #lipscrub #coffeescrubmurah #jerawat #maskerkunyit #tipscantik #temyraclekualaterengganu
WAW HAPPYNYA KULIT BERMINYAK DAH TAKDE! TAK PERLU LAGI NAK GUNA OIL ABSORBING🙈😍 - Ishh kalau muka berminyak ni mesti tak selesa. Lap dgn kain putih, haa dh nmpk minyak hitam2 kt muka. Srsly mmg tak best. Org pun pandang kita semacam je. Kalau guna oil absorbing tu ha husna rasa lg byk minyak kt situ😅😅 tak pasal2 asyik tukar skincare je sebab nk hlgkan muka berminyak. 😣😣 - Dulu muka husna selalu berminyak, mmg nmpk bersinar dan berkilat uolss. Huhu malu tu mmg ada lah. Org asyik tgk tgk tgk je muka kita😩 sekarang dh tak berminyak smnjak mnggunakan RICE MILK SOAP☝🏻️💞 - Uols tanak cuba ke? Org lain muka dh sihat, tak berminyak dah. Awk bila lg ye?😘 stock pun dh tk bnyk uols, so cepat2 place ur order skrg🙈 - Temyracle, freshly made for you. Bebas bahan kimia, 100% homemade dan natural. ❤️😋. - For fast response📲 +60105068886 . #produktemyracle  #coffeescrub  #scrubmuka  #sayajualscrub  #detoxmask  #tumericmask  #likeforlike  #lfl  #like4like  #homemadescrub  #temyracle  #maskmurah  #sheetmask  #ricesoap  #facescrubmurah  #facescrub  #codkelantan  #bodyscrub  #codkualaterengganu  #sabunberasmurah  #sabunberas  #bodyscrubtemy  #freshop  #lotionbody  #lipscrub  #coffeescrubmurah  #jerawat  #maskerkunyit  #tipscantik  #temyraclekualaterengganu 
"KULIT DAH PUTIH" ❤️💞☝🏻️😊😍💕😘
-
Nampaknya dah ramai yang dapat positif results hasil penggunaan temyracle wah wah wah!😘 Macam menarik kan?
-
Produk temyracle adalah antara produk organik yang dihasilkan daripada bahan yang berkualiti dan diyakini halal. Membantu merawat pelbagai masalah seperti kulit bibir merekah, kulit kusam, berjerawat , jeragat, dan sebagainya. Kalau dah suka, jangan lupa terus order dengan @scrub.husna . 💖
-
Kalau nak cantik semestinya go natural! Jangan lupa dapatkan temyracle untuk kulit sihat dan bersih tanpa memerlukan mekap yang tebal🌷
~~
Temyracle, freshly made for you. Bebas bahan kimia, natural dan homemade. ❤️😋.
-
For fast response📲 +60105068886
.
#produktemyracle #coffeescrub #scrubmuka #sayajualscrub #detoxmask #tumericmask #skincaremalaysia #skincare #product #likeforlike #lfl #like4like #homemadescrub #temyracle #maskmurah #sheetmask #ricesoap #facescrubmurah #facescrub #codkelantan #bodyscrub #bodyscrubtemy #freshop #lotionbody #lipscrub #coffeescrubmurah
"KULIT DAH PUTIH" ❤️💞☝🏻️😊😍💕😘 - Nampaknya dah ramai yang dapat positif results hasil penggunaan temyracle wah wah wah!😘 Macam menarik kan? - Produk temyracle adalah antara produk organik yang dihasilkan daripada bahan yang berkualiti dan diyakini halal. Membantu merawat pelbagai masalah seperti kulit bibir merekah, kulit kusam, berjerawat , jeragat, dan sebagainya. Kalau dah suka, jangan lupa terus order dengan @scrub.husna . 💖 - Kalau nak cantik semestinya go natural! Jangan lupa dapatkan temyracle untuk kulit sihat dan bersih tanpa memerlukan mekap yang tebal🌷 ~~ Temyracle, freshly made for you. Bebas bahan kimia, natural dan homemade. ❤️😋. - For fast response📲 +60105068886 . #produktemyracle  #coffeescrub  #scrubmuka  #sayajualscrub  #detoxmask  #tumericmask  #skincaremalaysia  #skincare  #product  #likeforlike  #lfl  #like4like  #homemadescrub  #temyracle  #maskmurah  #sheetmask  #ricesoap  #facescrubmurah  #facescrub  #codkelantan  #bodyscrub  #bodyscrubtemy  #freshop  #lotionbody  #lipscrub  #coffeescrubmurah 
PRODUK NI HANYA UNTUK KORANG YANG ADA MASALAH MUKA BERMINYAK & BADAN BERBAU
.
Ramai customer yang whtsapp lepas pakai rice milk soap ni muka dah kurang berminyak then automatically jerawat pun berkurang sebab salah satu punca jerawat adalah muka berminyak. .
Rice milk soap juga baik untuk korang yang ada masalah bau badan. Lepas 3 kali pakai memang badan dah tak berbau. Kalau korang lupa pakai deodorant pun takde masalah.
.
RM18 exclude postage
Postage RM7 (SM) / RM12 (SS)
.
Free bubble net.
.
#ricemilksoap #ricesoap #sabunberas #sabunorganik #organicsoap #homemadeproduct
PRODUK NI HANYA UNTUK KORANG YANG ADA MASALAH MUKA BERMINYAK & BADAN BERBAU . Ramai customer yang whtsapp lepas pakai rice milk soap ni muka dah kurang berminyak then automatically jerawat pun berkurang sebab salah satu punca jerawat adalah muka berminyak. . Rice milk soap juga baik untuk korang yang ada masalah bau badan. Lepas 3 kali pakai memang badan dah tak berbau. Kalau korang lupa pakai deodorant pun takde masalah. . RM18 exclude postage Postage RM7 (SM) / RM12 (SS) . Free bubble net. . #ricemilksoap  #ricesoap  #sabunberas  #sabunorganik  #organicsoap  #homemadeproduct 
Hello uoollss..
-
Uolls tgh buat apa skrg? Kalau uollss rajin bolehlah baca tips yg husna nak share ni😘 Utk sesape yg mgalami masalah kulit bmyk. Ada byk cara nak atasi kulit bermyk tu. Antara salah satunya uolls boleh gunakan oat & 🍓 utk mmbuat masker. Fyi, oat & strawberry mampu myerap lebihan myk pd kulit uollss. Then, mmbuang sel kulit mati, merawat jerawat, & also boleh buatkan kulit uollss nmpk pinkish2 gittew😊 dah tak payah beli blusher😛 but nak buat mcmni agak leceh sebab perlukan strawberry. Stok strawberyy bkn slalu ada kt rumah kan? Then msti time rajin je nak buat btl tak hehe Tak smua yg akn buat remedy mcmni, btl tk,🤗hihi😁
-
So uollss jgnlah risau, product temyracle kan ada. Uollss boleh dptkan Rice Milk Soap utk uollss tau. Utk mmbuang lebihan myk pd muka. Kulit pun nampak lembap dan dah tak kusam!😘 hanya RM18 sahaja. Jimat2 sangat dah uolls💕
-
Temyracle, freshly made for you. Bebas bahan kimia, 100% homemade dan natural. ❤️😋.
-
For fast response📲 +60105068886
.
#produktemyracle #coffeescrub #scrubmuka #sayajualscrub #detoxmask #tumericmask #skincaremalaysia #skincare #product #likeforlike #lfl #like4like #homemadescrub #temyracle #maskmurah #sheetmask #ricesoap #facescrubmurah #facescrub #codkelantan #bodyscrub #bodyscrubtemy #freshop #lotionbody #lipscrub #coffeescrubmurah
Hello uoollss.. - Uolls tgh buat apa skrg? Kalau uollss rajin bolehlah baca tips yg husna nak share ni😘 Utk sesape yg mgalami masalah kulit bmyk. Ada byk cara nak atasi kulit bermyk tu. Antara salah satunya uolls boleh gunakan oat & 🍓 utk mmbuat masker. Fyi, oat & strawberry mampu myerap lebihan myk pd kulit uollss. Then, mmbuang sel kulit mati, merawat jerawat, & also boleh buatkan kulit uollss nmpk pinkish2 gittew😊 dah tak payah beli blusher😛 but nak buat mcmni agak leceh sebab perlukan strawberry. Stok strawberyy bkn slalu ada kt rumah kan? Then msti time rajin je nak buat btl tak hehe Tak smua yg akn buat remedy mcmni, btl tk,🤗hihi😁 - So uollss jgnlah risau, product temyracle kan ada. Uollss boleh dptkan Rice Milk Soap utk uollss tau. Utk mmbuang lebihan myk pd muka. Kulit pun nampak lembap dan dah tak kusam!😘 hanya RM18 sahaja. Jimat2 sangat dah uolls💕 - Temyracle, freshly made for you. Bebas bahan kimia, 100% homemade dan natural. ❤️😋. - For fast response📲 +60105068886 . #produktemyracle  #coffeescrub  #scrubmuka  #sayajualscrub  #detoxmask  #tumericmask  #skincaremalaysia  #skincare  #product  #likeforlike  #lfl  #like4like  #homemadescrub  #temyracle  #maskmurah  #sheetmask  #ricesoap  #facescrubmurah  #facescrub  #codkelantan  #bodyscrub  #bodyscrubtemy  #freshop  #lotionbody  #lipscrub  #coffeescrubmurah 
Salam & hi sayang2 semua. U olls pastinya salah seorang yang turut idamkan kulit yang cantik cerah dan berseri bukan? Dari zaman dulu lagi ramai kaum wanita idamkan kulit bersih berseri tanpa sebarang cela jerawat, kulit lembap & dan tak berminyak! Masalah jerawat datang itu perkara biasa. Lagi2 bagi mereka yang mengalami masalah kulit berminyak dan kering.
-
Untuk kulit kekal lembap cerah dan bersih uolls sebaiknya amalkan minum air secukupnya setiap hari dan pakai pencuci dan pelembap yang sesuai untuk kulit dan yang penting selamat digunakan. Setiap minggu amalkan petua memakai masker dan scrub muka dengan bahan2 asli dari temyracle😍. Dah tak perlu nak godek2 kt dapur nak buat sdri kan? InsyaAllah pasti anda sendiri berpuas hati dengan hasilnya.😍
-
So husna nk suggest coffee scrub by temyracle💯
Kopi bukan saja sedap dinikmati pada sarapan pagi minum petang atau sebagainya tetapi ia juga bagus diamalkan untuk penjagaan kecantikan wajah dan tubuh badan. So apa lagi? Cepatlah uollss order sekarang sblum stok habis haa. RM29 exc postage, sem rm8, ss rm10.
Confirm uollls takkan nyesal😍
-
For fast response📲 +60105068886
.
#produktemyracle #coffeescrub #scrubmuka #sayajualscrub #detoxmask #tumericmask #skincaremalaysia #skincare #product #likeforlike #lfl #like4like #homemadescrub #temyracle #maskmurah #sheetmask #ricesoap #facescrubmurah #facescrub #codkelantan #bodyscrub #bodyscrubtemy #freshop #lotionbody
Salam & hi sayang2 semua. U olls pastinya salah seorang yang turut idamkan kulit yang cantik cerah dan berseri bukan? Dari zaman dulu lagi ramai kaum wanita idamkan kulit bersih berseri tanpa sebarang cela jerawat, kulit lembap & dan tak berminyak! Masalah jerawat datang itu perkara biasa. Lagi2 bagi mereka yang mengalami masalah kulit berminyak dan kering. - Untuk kulit kekal lembap cerah dan bersih uolls sebaiknya amalkan minum air secukupnya setiap hari dan pakai pencuci dan pelembap yang sesuai untuk kulit dan yang penting selamat digunakan. Setiap minggu amalkan petua memakai masker dan scrub muka dengan bahan2 asli dari temyracle😍. Dah tak perlu nak godek2 kt dapur nak buat sdri kan? InsyaAllah pasti anda sendiri berpuas hati dengan hasilnya.😍 - So husna nk suggest coffee scrub by temyracle💯 Kopi bukan saja sedap dinikmati pada sarapan pagi minum petang atau sebagainya tetapi ia juga bagus diamalkan untuk penjagaan kecantikan wajah dan tubuh badan. So apa lagi? Cepatlah uollss order sekarang sblum stok habis haa. RM29 exc postage, sem rm8, ss rm10. Confirm uollls takkan nyesal😍 - For fast response📲 +60105068886 . #produktemyracle  #coffeescrub  #scrubmuka  #sayajualscrub  #detoxmask  #tumericmask  #skincaremalaysia  #skincare  #product  #likeforlike  #lfl  #like4like  #homemadescrub  #temyracle  #maskmurah  #sheetmask  #ricesoap  #facescrubmurah  #facescrub  #codkelantan  #bodyscrub  #bodyscrubtemy  #freshop  #lotionbody 
Husna nk share dgn uollss something, yg almond oil dalam coffee scrub berfungsi untuk melembapkan wajah uolss yang kering tu serta membuat kulit semakin halus berseri. Malah whitehead & blackhead pun akan hilang. But takes time jugak. So uollss kena sabar dan rajin scrub muka 3x smnggu utk dptkan kesan yg baik😊👍
-
Actually kulit kita memerlukan khasiat dari minyak (bukan sampai minyak dimuka boleh dibuat ayam goreng) 😒. But sekiranya kulit terlalu kering atau terlalu berminyak ia menggalakkan pertumbuhan jerawat yang lebih ganas😁. Bahaya tuuu!  So, kandungan minyak di kulit haruslah balance. Untuk kulit yang sihat, jangan lupa dapatkan coffee scrub viral kami! 😊☕
-
Temyracle, freshly made for you. Bebas bahan kimia, 100% homemade dan natural. ❤️😋.
-
For fast response📲 +60105068886
.
#produktemyracle #coffeescrub #scrubmuka #sayajualscrub #detoxmask #tumericmask  #likeforlike #lfl #like4like #homemadescrub #temyracle #maskmurah #sheetmask #ricesoap #facescrubmurah #facescrub #codkelantan #bodyscrub #sabunberasmurah #sabunberas #bodyscrubtemy #freshop #lotionbody #lipscrub #coffeescrubmurah #jerawat #maskerkunyit #tipscantik
Husna nk share dgn uollss something, yg almond oil dalam coffee scrub berfungsi untuk melembapkan wajah uolss yang kering tu serta membuat kulit semakin halus berseri. Malah whitehead & blackhead pun akan hilang. But takes time jugak. So uollss kena sabar dan rajin scrub muka 3x smnggu utk dptkan kesan yg baik😊👍 - Actually kulit kita memerlukan khasiat dari minyak (bukan sampai minyak dimuka boleh dibuat ayam goreng) 😒. But sekiranya kulit terlalu kering atau terlalu berminyak ia menggalakkan pertumbuhan jerawat yang lebih ganas😁. Bahaya tuuu! So, kandungan minyak di kulit haruslah balance. Untuk kulit yang sihat, jangan lupa dapatkan coffee scrub viral kami! 😊☕ - Temyracle, freshly made for you. Bebas bahan kimia, 100% homemade dan natural. ❤️😋. - For fast response📲 +60105068886 . #produktemyracle  #coffeescrub  #scrubmuka  #sayajualscrub  #detoxmask  #tumericmask  #likeforlike  #lfl  #like4like  #homemadescrub  #temyracle  #maskmurah  #sheetmask  #ricesoap  #facescrubmurah  #facescrub  #codkelantan  #bodyscrub  #sabunberasmurah  #sabunberas  #bodyscrubtemy  #freshop  #lotionbody  #lipscrub  #coffeescrubmurah  #jerawat  #maskerkunyit  #tipscantik 
"SUAMI TEGUR MUKA DAH FLAWLESS" 👍🏻😊😍☝🏻️🌸🙈💕💞
-
Nampaknya dah ramai yang dapat positif results hasil penggunaan temyracle wah wah wah!😘 Macam menarik kan?
-
Produk temyracle adalah antara produk organik yang dihasilkan daripada bahan yang berkualiti dan diyakini halal. Membantu merawat pelbagai masalah seperti kulit bibir merekah, kulit kusam, berjerawat , jeragat, dan sebagainya. Kalau dah suka, jangan lupa terus order dengan @scrub.husna . 💖
-
Kalau nak cantik semestinya go natural! Jangan lupa dapatkan temyracle untuk kulit sihat dan bersih tanpa memerlukan mekap yang tebal🌷
~~
Temyracle, freshly made for you. Bebas bahan kimia, natural dan homemade. ❤️😋.
-
For fast response📲 +60105068886
.
#produktemyracle #coffeescrub #scrubmuka #sayajualscrub #detoxmask #tumericmask #skincaremalaysia #skincare #product #likeforlike #lfl #like4like #homemadescrub #temyracle #maskmurah #sheetmask #ricesoap #facescrubmurah #facescrub #codkelantan #bodyscrub #bodyscrubtemy #freshop #lotionbody #lipscrub #coffeescrubmurah
"SUAMI TEGUR MUKA DAH FLAWLESS" 👍🏻😊😍☝🏻️🌸🙈💕💞 - Nampaknya dah ramai yang dapat positif results hasil penggunaan temyracle wah wah wah!😘 Macam menarik kan? - Produk temyracle adalah antara produk organik yang dihasilkan daripada bahan yang berkualiti dan diyakini halal. Membantu merawat pelbagai masalah seperti kulit bibir merekah, kulit kusam, berjerawat , jeragat, dan sebagainya. Kalau dah suka, jangan lupa terus order dengan @scrub.husna . 💖 - Kalau nak cantik semestinya go natural! Jangan lupa dapatkan temyracle untuk kulit sihat dan bersih tanpa memerlukan mekap yang tebal🌷 ~~ Temyracle, freshly made for you. Bebas bahan kimia, natural dan homemade. ❤️😋. - For fast response📲 +60105068886 . #produktemyracle  #coffeescrub  #scrubmuka  #sayajualscrub  #detoxmask  #tumericmask  #skincaremalaysia  #skincare  #product  #likeforlike  #lfl  #like4like  #homemadescrub  #temyracle  #maskmurah  #sheetmask  #ricesoap  #facescrubmurah  #facescrub  #codkelantan  #bodyscrub  #bodyscrubtemy  #freshop  #lotionbody  #lipscrub  #coffeescrubmurah 
GROSIR Rp6.000/pch
SABUN BERAS KEMASAN DUS / NEW

Sabun beras thailand adalah sabun pembersih sekaligus pemutih wajah & tubuh * Aman dan tidak mengandung mengandung bahan kimia
* Sesuai untuk semua jenis kulit termasuk kulit kering dan sensitif
* Dapat digunakan pada kulit wajah maupun badan

Fungsi untuk kulit wajah:
Khasiat susu dan beras membuatkan kulit muka Anda lebih cerah dan lembut
Menghilangkan semua kotoran, minyak, dan sel kulit mati
Membantu menghilangkan jerawat & kulit berminyak
Bisa digunakan sebagai pencuci muka untuk membersihkan make up pada kulit wajah

Fungsi untuk kulit tubuh:
Menghilangkan bekas hitam di ketiak, siku dan selangkangan paha, dll
Memberi kesegaran sepanjang hari
Menghilangkan bau badan

Cara Penggunaan:
Gosok seperti pencuci muka dan sabun badan selama 2-3 menit kemudian bilas.
Gunakan pada muka & badan setiap hari untuk hasil yang memuaskan.

#sabunberasthailand #sabunmutiara #dagelan #jualsabunberasthailand #sabunberas #jualsabunberas #sabunberasmutiara #sabunberassusu #sabunberascollagen #ricemilksoap #sabunberasmutiara3in1 #sabunberaskbrothers #sabunberaskbrother #sabunberasasli #sabunberasoriginal #ricesoap #naturgo
GROSIR Rp6.000/pch SABUN BERAS KEMASAN DUS / NEW Sabun beras thailand adalah sabun pembersih sekaligus pemutih wajah & tubuh * Aman dan tidak mengandung mengandung bahan kimia * Sesuai untuk semua jenis kulit termasuk kulit kering dan sensitif * Dapat digunakan pada kulit wajah maupun badan Fungsi untuk kulit wajah: Khasiat susu dan beras membuatkan kulit muka Anda lebih cerah dan lembut Menghilangkan semua kotoran, minyak, dan sel kulit mati Membantu menghilangkan jerawat & kulit berminyak Bisa digunakan sebagai pencuci muka untuk membersihkan make up pada kulit wajah Fungsi untuk kulit tubuh: Menghilangkan bekas hitam di ketiak, siku dan selangkangan paha, dll Memberi kesegaran sepanjang hari Menghilangkan bau badan Cara Penggunaan: Gosok seperti pencuci muka dan sabun badan selama 2-3 menit kemudian bilas. Gunakan pada muka & badan setiap hari untuk hasil yang memuaskan. #sabunberasthailand  #sabunmutiara  #dagelan  #jualsabunberasthailand  #sabunberas  #jualsabunberas  #sabunberasmutiara  #sabunberassusu  #sabunberascollagen  #ricemilksoap  #sabunberasmutiara3in1  #sabunberaskbrothers  #sabunberaskbrother  #sabunberasasli  #sabunberasoriginal  #ricesoap  #naturgo 
Price list☝🏻️😍 siapa lg yg belum tahu. Jom grab homemade scrub by temyracle💞💞
-
Temyracle, freshly made for you. Bebas bahan kimia, 100% homemade dan natural. ❤️😋.
-
For fast response📲 +60105068886
.
#produktemyracle #coffeescrub #scrubmuka #sayajualscrub #detoxmask #tumericmask  #likeforlike #lfl #like4like #homemadescrub #temyracle #maskmurah #sheetmask #ricesoap #facescrubmurah #facescrub #codkelantan #bodyscrub #codkualaterengganu #sabunberasmurah #sabunberas #bodyscrubtemy #freshop #lotionbody #lipscrub #coffeescrubmurah #agenttemyraclekualaterengganu #maskerkunyit #tipscantik #temyraclekualaterengganu
Price list☝🏻️😍 siapa lg yg belum tahu. Jom grab homemade scrub by temyracle💞💞 - Temyracle, freshly made for you. Bebas bahan kimia, 100% homemade dan natural. ❤️😋. - For fast response📲 +60105068886 . #produktemyracle  #coffeescrub  #scrubmuka  #sayajualscrub  #detoxmask  #tumericmask  #likeforlike  #lfl  #like4like  #homemadescrub  #temyracle  #maskmurah  #sheetmask  #ricesoap  #facescrubmurah  #facescrub  #codkelantan  #bodyscrub  #codkualaterengganu  #sabunberasmurah  #sabunberas  #bodyscrubtemy  #freshop  #lotionbody  #lipscrub  #coffeescrubmurah  #agenttemyraclekualaterengganu  #maskerkunyit  #tipscantik  #temyraclekualaterengganu 
#Repost @adhecosmetic5 (@get_repost)
・・・
Rp70.000 / paket isi 1 Lusin

SABUN SUSU BERAS THAILAND
.
#sabunberas #jualsabunberas #jualsabunberasori #sabunberasbpom #sabunberassusu #sabunsusuberas #naturgo #sabunberasjam #sabunberasmutiaramurah #sabunberasmutiara3in1 #jualsabunberasthailand #sabunberasthailand #sabunthailand #ricesoap #sabunberasmutiara #sabunberasmurah#fruitaminsoap
#fruitaminsoapmurah .
Sabun beras susu K Brothers
Merupakan pengembangan formula dr sabun beras biasa dengan tambahan madu dan mutiara,khasiat 2 kali lipat whitening,2 kali lipat melembabkan,sehingga hasil tampak lebih cepat

Susu, madu dan mutiara merupakan perpaduan yang sangat bagus utk kecantikan dan kesehatan kulit.Madu digunakan oleh Cleopatra agar kulit halus dan bersinar. Bubuk Mutiara digunakan oleh permaisuri kerajaan CHina hingga turun temurun agar kulit tampak putih alami

Sgt bagus untuk membersihkan daki-daki pada bagian kulit yang sering terlindung seperti:
1. Bagian ketiak
2. Bagian siku & lutut
3. Bagian tengkuk & celah paha

Kelebihan sabun beras susu :
~ Produk kecantikan dari bahan alami
~ tiada mengandung bahan kimia
~ produk ORIGINAL dari thailand
~ membersihkan dan mencerahkan kulit
~ menghilangkan bintik-bintik hitam
~ menghaluskan kulit
~ membuat kulit lembab berseri2
~ berfungsi untuk menjadikan kulit lebih halus, bebas kotoran, dan kenyal
~ menghilangkan bekas jerawat dan jerawat
~ Berfungsi menanggalkan bekas make up pada wajah
~ Berfungsi mencerahkan ketiak hitam, celah-celah paha dan lutut, serta siku hitam
~ Aman untuk semua jenis kulit termasuk kulit kering dan kulit sensitif
~ Dapat digunakan untuk kulit wajah dan tubuh
~ Bisa untuk menghilangkan BB alias Bau Badan juga loh

NB: PRODUK KBROHTERS ORIGINAL:
*TIDAK MUDAH HANCUR
* WARNA KENTEL AGAK KEKUNINGAN SEPERTI SUSU
*WANGI LEBIH LEMBUT
#Repost  @adhecosmetic5 (@get_repost) ・・・ Rp70.000 / paket isi 1 Lusin SABUN SUSU BERAS THAILAND . #sabunberas  #jualsabunberas  #jualsabunberasori  #sabunberasbpom  #sabunberassusu  #sabunsusuberas  #naturgo  #sabunberasjam  #sabunberasmutiaramurah  #sabunberasmutiara3in1  #jualsabunberasthailand  #sabunberasthailand  #sabunthailand  #ricesoap  #sabunberasmutiara  #sabunberasmurah #fruitaminsoap  #fruitaminsoapmurah  . Sabun beras susu K Brothers Merupakan pengembangan formula dr sabun beras biasa dengan tambahan madu dan mutiara,khasiat 2 kali lipat whitening,2 kali lipat melembabkan,sehingga hasil tampak lebih cepat Susu, madu dan mutiara merupakan perpaduan yang sangat bagus utk kecantikan dan kesehatan kulit.Madu digunakan oleh Cleopatra agar kulit halus dan bersinar. Bubuk Mutiara digunakan oleh permaisuri kerajaan CHina hingga turun temurun agar kulit tampak putih alami Sgt bagus untuk membersihkan daki-daki pada bagian kulit yang sering terlindung seperti: 1. Bagian ketiak 2. Bagian siku & lutut 3. Bagian tengkuk & celah paha Kelebihan sabun beras susu : ~ Produk kecantikan dari bahan alami ~ tiada mengandung bahan kimia ~ produk ORIGINAL dari thailand ~ membersihkan dan mencerahkan kulit ~ menghilangkan bintik-bintik hitam ~ menghaluskan kulit ~ membuat kulit lembab berseri2 ~ berfungsi untuk menjadikan kulit lebih halus, bebas kotoran, dan kenyal ~ menghilangkan bekas jerawat dan jerawat ~ Berfungsi menanggalkan bekas make up pada wajah ~ Berfungsi mencerahkan ketiak hitam, celah-celah paha dan lutut, serta siku hitam ~ Aman untuk semua jenis kulit termasuk kulit kering dan kulit sensitif ~ Dapat digunakan untuk kulit wajah dan tubuh ~ Bisa untuk menghilangkan BB alias Bau Badan juga loh NB: PRODUK KBROHTERS ORIGINAL: *TIDAK MUDAH HANCUR * WARNA KENTEL AGAK KEKUNINGAN SEPERTI SUSU *WANGI LEBIH LEMBUT
#Repost @adhecosmetic5 (@get_repost)
・・・
Rp5.900.

SABUN SUSU BERAS THAILAND
.
#sabunberas #jualsabunberas #jualsabunberasori #sabunberasbpom #sabunberassusu #sabunsusuberas #sabunberasjam #sabunberasmutiaramurah #sabunberasmutiara3in1 #jualsabunberasthailand #sabunberasthailand #sabunthailand #ricesoap #naturgo #sabunberasmutiara #sabunberasmurah#fruitaminsoap
#fruitaminsoapmurah .
Sabun beras susu K Brothers
Merupakan pengembangan formula dr sabun beras biasa dengan tambahan madu dan mutiara,khasiat 2 kali lipat whitening,2 kali lipat melembabkan,sehingga hasil tampak lebih cepat

Susu, madu dan mutiara merupakan perpaduan yang sangat bagus utk kecantikan dan kesehatan kulit.Madu digunakan oleh Cleopatra agar kulit halus dan bersinar. Bubuk Mutiara digunakan oleh permaisuri kerajaan CHina hingga turun temurun agar kulit tampak putih alami

Sgt bagus untuk membersihkan daki-daki pada bagian kulit yang sering terlindung seperti:
1. Bagian ketiak
2. Bagian siku & lutut
3. Bagian tengkuk & celah paha

Kelebihan sabun beras susu :
~ Produk kecantikan dari bahan alami
~ tiada mengandung bahan kimia
~ produk ORIGINAL dari thailand
~ membersihkan dan mencerahkan kulit
~ menghilangkan bintik-bintik hitam
~ menghaluskan kulit
~ membuat kulit lembab berseri2
~ berfungsi untuk menjadikan kulit lebih halus, bebas kotoran, dan kenyal
~ menghilangkan bekas jerawat dan jerawat
~ Berfungsi menanggalkan bekas make up pada wajah
~ Berfungsi mencerahkan ketiak hitam, celah-celah paha dan lutut, serta siku hitam
~ Aman untuk semua jenis kulit termasuk kulit kering dan kulit sensitif
~ Dapat digunakan untuk kulit wajah dan tubuh
~ Bisa untuk menghilangkan BB alias Bau Badan juga loh

NB: PRODUK KBROHTERS ORIGINAL:
*TIDAK MUDAH HANCUR
* WARNA KENTEL AGAK KEKUNINGAN SEPERTI SUSU
*WANGI LEBIH LEMBUT
#Repost  @adhecosmetic5 (@get_repost) ・・・ Rp5.900. SABUN SUSU BERAS THAILAND . #sabunberas  #jualsabunberas  #jualsabunberasori  #sabunberasbpom  #sabunberassusu  #sabunsusuberas  #sabunberasjam  #sabunberasmutiaramurah  #sabunberasmutiara3in1  #jualsabunberasthailand  #sabunberasthailand  #sabunthailand  #ricesoap  #naturgo  #sabunberasmutiara  #sabunberasmurah #fruitaminsoap  #fruitaminsoapmurah  . Sabun beras susu K Brothers Merupakan pengembangan formula dr sabun beras biasa dengan tambahan madu dan mutiara,khasiat 2 kali lipat whitening,2 kali lipat melembabkan,sehingga hasil tampak lebih cepat Susu, madu dan mutiara merupakan perpaduan yang sangat bagus utk kecantikan dan kesehatan kulit.Madu digunakan oleh Cleopatra agar kulit halus dan bersinar. Bubuk Mutiara digunakan oleh permaisuri kerajaan CHina hingga turun temurun agar kulit tampak putih alami Sgt bagus untuk membersihkan daki-daki pada bagian kulit yang sering terlindung seperti: 1. Bagian ketiak 2. Bagian siku & lutut 3. Bagian tengkuk & celah paha Kelebihan sabun beras susu : ~ Produk kecantikan dari bahan alami ~ tiada mengandung bahan kimia ~ produk ORIGINAL dari thailand ~ membersihkan dan mencerahkan kulit ~ menghilangkan bintik-bintik hitam ~ menghaluskan kulit ~ membuat kulit lembab berseri2 ~ berfungsi untuk menjadikan kulit lebih halus, bebas kotoran, dan kenyal ~ menghilangkan bekas jerawat dan jerawat ~ Berfungsi menanggalkan bekas make up pada wajah ~ Berfungsi mencerahkan ketiak hitam, celah-celah paha dan lutut, serta siku hitam ~ Aman untuk semua jenis kulit termasuk kulit kering dan kulit sensitif ~ Dapat digunakan untuk kulit wajah dan tubuh ~ Bisa untuk menghilangkan BB alias Bau Badan juga loh NB: PRODUK KBROHTERS ORIGINAL: *TIDAK MUDAH HANCUR * WARNA KENTEL AGAK KEKUNINGAN SEPERTI SUSU *WANGI LEBIH LEMBUT
#Repost @adhecosmetic5 (@get_repost)
・・・
Rp70.000,- / Paket isi 1 lusin .
#sabunberas #jualsabunberas #jualsabunberasori #sabunberasbpom #sabunberassusu #sabunsusuberas#naturgo #sabunberasjam #sabunberasmutiaramurah #sabunberasmutiara3in1 #jualsabunberasthailand #sabunberasthailand #sabunthailand #ricesoap #sabunberasmutiara #sabunberasmurah

Sabun susu beras Mutiara ori thailand.lc
~ Mengandung mutiara sehingga dobel whitening
~ Madu membuat kulit terasa sangat halus dan tidak kering
~ Produk kecantikan dari bahan alami
~ Tidak mengandung bahan kimia
~ membersihkan dan mencerahkan kulit
~ menghilangkan bintik-bintik hitam
~ menghaluskan kulit
~ membuat kulit lembab berseri2
~ berfungsi untuk menjadikan kulit lebih halus, bebas kotoran, dan kenyal
~ menghilangkan bekas jerawat dan jerawat
~ Berfungsi menanggalkan bekas make up pada wajah
~ Berfungsi mencerahkan ketiak hitam, celah-celah paha dan lutut
#Repost  @adhecosmetic5 (@get_repost) ・・・ Rp70.000,- / Paket isi 1 lusin . #sabunberas  #jualsabunberas  #jualsabunberasori  #sabunberasbpom  #sabunberassusu  #sabunsusuberas #naturgo  #sabunberasjam  #sabunberasmutiaramurah  #sabunberasmutiara3in1  #jualsabunberasthailand  #sabunberasthailand  #sabunthailand  #ricesoap  #sabunberasmutiara  #sabunberasmurah  Sabun susu beras Mutiara ori thailand.lc ~ Mengandung mutiara sehingga dobel whitening ~ Madu membuat kulit terasa sangat halus dan tidak kering ~ Produk kecantikan dari bahan alami ~ Tidak mengandung bahan kimia ~ membersihkan dan mencerahkan kulit ~ menghilangkan bintik-bintik hitam ~ menghaluskan kulit ~ membuat kulit lembab berseri2 ~ berfungsi untuk menjadikan kulit lebih halus, bebas kotoran, dan kenyal ~ menghilangkan bekas jerawat dan jerawat ~ Berfungsi menanggalkan bekas make up pada wajah ~ Berfungsi mencerahkan ketiak hitam, celah-celah paha dan lutut
#Repost @adhecosmetic5 (@get_repost)
・・・
Rp5.900,- .
#sabunberas #jualsabunberas #jualsabunberasori #sabunberasbpom #sabunberassusu #naturgo  #sabunsusuberas #sabunberasjam #sabunberasmutiaramurah #sabunberasmutiara3in1 #jualsabunberasthailand #sabunberasthailand #sabunthailand #ricesoap #sabunberasmutiara #sabunberasmurah

Sabun susu beras Mutiara ori thailand.lc
~ Mengandung mutiara sehingga dobel whitening
~ Madu membuat kulit terasa sangat halus dan tidak kering
~ Produk kecantikan dari bahan alami
~ Tidak mengandung bahan kimia
~ membersihkan dan mencerahkan kulit
~ menghilangkan bintik-bintik hitam
~ menghaluskan kulit
~ membuat kulit lembab berseri2
~ berfungsi untuk menjadikan kulit lebih halus, bebas kotoran, dan kenyal
~ menghilangkan bekas jerawat dan jerawat
~ Berfungsi menanggalkan bekas make up pada wajah
~ Berfungsi mencerahkan ketiak hitam, celah-celah paha dan lutut
#Repost  @adhecosmetic5 (@get_repost) ・・・ Rp5.900,- . #sabunberas  #jualsabunberas  #jualsabunberasori  #sabunberasbpom  #sabunberassusu  #naturgo  #sabunsusuberas  #sabunberasjam  #sabunberasmutiaramurah  #sabunberasmutiara3in1  #jualsabunberasthailand  #sabunberasthailand  #sabunthailand  #ricesoap  #sabunberasmutiara  #sabunberasmurah  Sabun susu beras Mutiara ori thailand.lc ~ Mengandung mutiara sehingga dobel whitening ~ Madu membuat kulit terasa sangat halus dan tidak kering ~ Produk kecantikan dari bahan alami ~ Tidak mengandung bahan kimia ~ membersihkan dan mencerahkan kulit ~ menghilangkan bintik-bintik hitam ~ menghaluskan kulit ~ membuat kulit lembab berseri2 ~ berfungsi untuk menjadikan kulit lebih halus, bebas kotoran, dan kenyal ~ menghilangkan bekas jerawat dan jerawat ~ Berfungsi menanggalkan bekas make up pada wajah ~ Berfungsi mencerahkan ketiak hitam, celah-celah paha dan lutut
Good morning friends.

In my fair & intriguing journey of being a entrepreneur right from the beginning of my career which is more than two decades now; one most important thing I have experienced is when your client gives you the liberty to work on the assignment with complete freehand then creativity & innovation is ought to be the by-product outcome. Whatever I have done so far in my life this experience has been the moment of truth for me. Well what I can I say! I have done it yet again. Mystic KAORI soon going to turn one year healthy pretty baby in second week of January 2018. I started by making my first tray of handcrafted soaps last year & it began from that very four soaps; two of them got sold and other two gifted to a darling cousin.  When I look back at 2017, the journey was such a jolly good ride. Like minded friends got associated with Mystic KAORI & we built it strength by strength making it a happy & generous company. Within a flash of moment we developed 14 products & more than 39 SKUs. What was the best arrangement at the end of this lovely year was one of my darling friends asked me to make the entire range & make it into two hampers to give it to her friend who happens to be the director at one of the recognised names in tour & travels. My joys had no bounds. Many a times it’s not just about the volume of business that you do but the trust & confidence that one has in your products & services that give you the best high one can get. 
Please excuse me for such a long write up but we have considered our clients, family & friends a very important part of our growth & EACH ONE OF YOU HAS CONTRIBUTED TO THIS SUCCESS. THANK YOU, MERRY CHRISTMAS & LOVE YOU ALL. 
Sharing few pictures of this Star Hamper.#luxurylifestyle #subscriptionbox #giftingideas #christmasgifts #beautyblogger #fashionblogger #handcraftedsoaps #exoticgifts #saffrongel #walnutscrub #lipbalm #pearlfacepack #corporategifting #exoticsoaps #ricesoap #greenapple #
Good morning friends. In my fair & intriguing journey of being a entrepreneur right from the beginning of my career which is more than two decades now; one most important thing I have experienced is when your client gives you the liberty to work on the assignment with complete freehand then creativity & innovation is ought to be the by-product outcome. Whatever I have done so far in my life this experience has been the moment of truth for me. Well what I can I say! I have done it yet again. Mystic KAORI soon going to turn one year healthy pretty baby in second week of January 2018. I started by making my first tray of handcrafted soaps last year & it began from that very four soaps; two of them got sold and other two gifted to a darling cousin. When I look back at 2017, the journey was such a jolly good ride. Like minded friends got associated with Mystic KAORI & we built it strength by strength making it a happy & generous company. Within a flash of moment we developed 14 products & more than 39 SKUs. What was the best arrangement at the end of this lovely year was one of my darling friends asked me to make the entire range & make it into two hampers to give it to her friend who happens to be the director at one of the recognised names in tour & travels. My joys had no bounds. Many a times it’s not just about the volume of business that you do but the trust & confidence that one has in your products & services that give you the best high one can get. Please excuse me for such a long write up but we have considered our clients, family & friends a very important part of our growth & EACH ONE OF YOU HAS CONTRIBUTED TO THIS SUCCESS. THANK YOU, MERRY CHRISTMAS & LOVE YOU ALL. Sharing few pictures of this Star Hamper.#luxurylifestyle  #subscriptionbox  #giftingideas  #christmasgifts  #beautyblogger  #fashionblogger  #handcraftedsoaps  #exoticgifts  #saffrongel  #walnutscrub  #lipbalm  #pearlfacepack  #corporategifting  #exoticsoaps  #ricesoap  #greenapple  #
Hello uols, -
Set favourite kat ats ni mmg laku keras. Coffee scrub blh hlgkan sunburn di muka malah menghilangkan whitehead & blackhead uolss. Bodyscrub pun best cause dia boleh hlgkan bau bdn uols then kulit pun jd gebu gebas😍😍👍 siapa tanak kulit yg mcmtu kan. then lipsscrub pulak mmg bau wangi sngt! Bau mcm buah2an, kdg2 sengaja termakan sebab sedap mcm gula2 hihiks. Termakan pun xbhya sebab xde bhn2 yg terlarang pun uols. Lips scrub boleh buat bbir uols smoooth je then merah merekah bak delima. Uols kena konsisten tau. Scrub hnya perlu pakai 3x seminggu tau👍😍
-
Jom apa lagi, order sekarang thru dm or whtsp. dh ramai cust join nxt postage (Ahad) uols nk selit order tak?☺️
-
Temyracle, freshly made for you. Bebas bahan kimia, 100% homemade dan natural. ❤️😋.
-
For fast response📲 +60105068886
.
#produktemyracle #coffeescrub #scrubmuka #sayajualscrub #detoxmask #tumericmask  #likeforlike #lfl #like4like #homemadescrub #temyracle #maskmurah #sheetmask #ricesoap #facescrubmurah #facescrub #codkelantan #bodyscrub #sabunberasmurah #sabunberas #bodyscrubtemy #freshop #lotionbody #lipscrub #coffeescrubmurah #jerawat #maskerkunyit #tipscantik
Hello uols, - Set favourite kat ats ni mmg laku keras. Coffee scrub blh hlgkan sunburn di muka malah menghilangkan whitehead & blackhead uolss. Bodyscrub pun best cause dia boleh hlgkan bau bdn uols then kulit pun jd gebu gebas😍😍👍 siapa tanak kulit yg mcmtu kan. then lipsscrub pulak mmg bau wangi sngt! Bau mcm buah2an, kdg2 sengaja termakan sebab sedap mcm gula2 hihiks. Termakan pun xbhya sebab xde bhn2 yg terlarang pun uols. Lips scrub boleh buat bbir uols smoooth je then merah merekah bak delima. Uols kena konsisten tau. Scrub hnya perlu pakai 3x seminggu tau👍😍 - Jom apa lagi, order sekarang thru dm or whtsp. dh ramai cust join nxt postage (Ahad) uols nk selit order tak?☺️ - Temyracle, freshly made for you. Bebas bahan kimia, 100% homemade dan natural. ❤️😋. - For fast response📲 +60105068886 . #produktemyracle  #coffeescrub  #scrubmuka  #sayajualscrub  #detoxmask  #tumericmask  #likeforlike  #lfl  #like4like  #homemadescrub  #temyracle  #maskmurah  #sheetmask  #ricesoap  #facescrubmurah  #facescrub  #codkelantan  #bodyscrub  #sabunberasmurah  #sabunberas  #bodyscrubtemy  #freshop  #lotionbody  #lipscrub  #coffeescrubmurah  #jerawat  #maskerkunyit  #tipscantik 
Hi uols? Buat apa skrg? Sambil2 scroll ig uols boleh lah usha2 igshop husna. Semua product👍👍 -
Oh ya husna nk bgtau set wangi ni sgt ramai cust yg order😍 face scrub & body scrub. 2item ni mmg laris sgt tau. asyik restocked je hihi. Face scrub ni sesuai utk kulit yg berminyak jugak then sensitif. Sebab tekstur face scrub ni lebih halus berbanding cs. Yg kulit sensitif blh ambk Fs :) body scrub pun best, scrub scrub scrub dh dpt kurangkan bau bdn, bkn tu je uols, malah kulit bdn pun gebu dan halus je. Body scrub ni jgk boleh buat sabun hihi. Ada 3flavours uols, best ke tak? So uols boleh order dgn husna ya🙈🙈
-
Temyracle, freshly made for you. Bebas bahan kimia, 100% homemade dan natural. ❤️😋.
-
For fast response📲 +60105068886
.
#produktemyracle #coffeescrub #scrubmuka #sayajualscrub #detoxmask #tumericmask  #likeforlike #lfl #like4like #homemadescrub #temyracle #maskmurah #sheetmask #ricesoap #facescrubmurah #facescrub #codkelantan #bodyscrub #sabunberasmurah #sabunberas #bodyscrubtemy #freshop #lotionbody #lipscrub #coffeescrubmurah #jerawat #maskerkunyit #tipscantik
Hi uols? Buat apa skrg? Sambil2 scroll ig uols boleh lah usha2 igshop husna. Semua product👍👍 - Oh ya husna nk bgtau set wangi ni sgt ramai cust yg order😍 face scrub & body scrub. 2item ni mmg laris sgt tau. asyik restocked je hihi. Face scrub ni sesuai utk kulit yg berminyak jugak then sensitif. Sebab tekstur face scrub ni lebih halus berbanding cs. Yg kulit sensitif blh ambk Fs :) body scrub pun best, scrub scrub scrub dh dpt kurangkan bau bdn, bkn tu je uols, malah kulit bdn pun gebu dan halus je. Body scrub ni jgk boleh buat sabun hihi. Ada 3flavours uols, best ke tak? So uols boleh order dgn husna ya🙈🙈 - Temyracle, freshly made for you. Bebas bahan kimia, 100% homemade dan natural. ❤️😋. - For fast response📲 +60105068886 . #produktemyracle  #coffeescrub  #scrubmuka  #sayajualscrub  #detoxmask  #tumericmask  #likeforlike  #lfl  #like4like  #homemadescrub  #temyracle  #maskmurah  #sheetmask  #ricesoap  #facescrubmurah  #facescrub  #codkelantan  #bodyscrub  #sabunberasmurah  #sabunberas  #bodyscrubtemy  #freshop  #lotionbody  #lipscrub  #coffeescrubmurah  #jerawat  #maskerkunyit  #tipscantik 
🌾SABUN BERAS THAILAND🌾
Harga: Rp70.000 dapat 12
.
Nomor:
1. Sabun Beras Thailand Original
2. Sabun Beras Mutiara 3in1
.
* Aman dan tidak mengandung bahan kimia
* Sesuai untuk semua jenis kulit, termasuk kulit kering dan sensitif
* Dapat digunakan pada kulit wajah maupun badan
.
#sabunberasthailand #sabunmutiara #dagelan #jualsabunberasthailand #sabunberas #jualsabunberas #sabunberasmutiara #sabunberassusu #sabunberascollagen #ricemilksoap #sabunberasmutiara3in1 #sabunberaskbrothers #sabunberaskbrother #sabunberasasli #sabunberasoriginal #ricesoap
🌾SABUN BERAS THAILAND🌾 Harga: Rp70.000 dapat 12 . Nomor: 1. Sabun Beras Thailand Original 2. Sabun Beras Mutiara 3in1 . * Aman dan tidak mengandung bahan kimia * Sesuai untuk semua jenis kulit, termasuk kulit kering dan sensitif * Dapat digunakan pada kulit wajah maupun badan . #sabunberasthailand  #sabunmutiara  #dagelan  #jualsabunberasthailand  #sabunberas  #jualsabunberas  #sabunberasmutiara  #sabunberassusu  #sabunberascollagen  #ricemilksoap  #sabunberasmutiara3in1  #sabunberaskbrothers  #sabunberaskbrother  #sabunberasasli  #sabunberasoriginal  #ricesoap 
Glowing disini bkn putih pucat yg klo kena matahari jd merah kaya udang rebus yaa 😅 apalagi klo wrn kulit wajah dan tangan beda 😝 
Glowing di sr12 itu kulit wajah yg sehat sesuai dgn kecerahan kulit asli dia 😊

#sr12#sr12skincare#skincaresr12#skincareherbal#skincareaman#skincarehalal#skincarebumil#skincarebusui#vco#minyakbulus#sabunbulus#manjakani#ricesoap#milkyricesoap#honeysoap#facialwashbulus#acnetoner#acnepeel#acnemoist#acnetreatment#acneserum#serumgold#coffepeeling#maskerkefir#manjakani#salimahslim#spotessence#
Glowing disini bkn putih pucat yg klo kena matahari jd merah kaya udang rebus yaa 😅 apalagi klo wrn kulit wajah dan tangan beda 😝 Glowing di sr12 itu kulit wajah yg sehat sesuai dgn kecerahan kulit asli dia 😊 #sr12 #sr12skincare #skincaresr12 #skincareherbal #skincareaman #skincarehalal #skincarebumil #skincarebusui #vco #minyakbulus #sabunbulus #manjakani #ricesoap #milkyricesoap #honeysoap #facialwashbulus #acnetoner #acnepeel #acnemoist #acnetreatment #acneserum #serumgold #coffepeeling #maskerkefir #manjakani #salimahslim #spotessence #
wanita soal kecantikan & penampilan emang gak ada habisnya yeahh aplagi untuk terlihat smpurna di depan org yg kamu cinta(suami) tentunya bangga diri sndiri juga yhh..
haii mom kalo udah punya anak pasti bedakan yh dari dalam diri kita 
sabun bulus+minyak bulus gak cuma itu lohh masih banyak lagi manfaatnya untuk penjelasan next inbook aja
free konsultasi

#sr12#sr12skincare#skincaresr12#skincareherbal#skincareaman#skincarehalal#skincarebumil#skincarebusui#vco#minyakbulus#sabunbulus#manjakani#ricesoap#milkyricesoap#honeysoap#facialwashbulus#acnetoner#acnepeel#acnemoist#acnetreatment#acneserum#serumgold#coffepeeling#maskerkefir#manjakani#salimahslim#spotessence#
wanita soal kecantikan & penampilan emang gak ada habisnya yeahh aplagi untuk terlihat smpurna di depan org yg kamu cinta(suami) tentunya bangga diri sndiri juga yhh.. haii mom kalo udah punya anak pasti bedakan yh dari dalam diri kita sabun bulus+minyak bulus gak cuma itu lohh masih banyak lagi manfaatnya untuk penjelasan next inbook aja free konsultasi #sr12 #sr12skincare #skincaresr12 #skincareherbal #skincareaman #skincarehalal #skincarebumil #skincarebusui #vco #minyakbulus #sabunbulus #manjakani #ricesoap #milkyricesoap #honeysoap #facialwashbulus #acnetoner #acnepeel #acnemoist #acnetreatment #acneserum #serumgold #coffepeeling #maskerkefir #manjakani #salimahslim #spotessence #
Hey uolls, husna on the way ke chabang tiga. Ada yg nak selit cod tak? Kalau ada boleh terus dm/wasap husna yer.. Thank you😍😍 anyway bodyscrub flavour tomato pun wangi. Bau mcm shampooo sooo freshh😍😍😍 RM20 je uols
-
Temyracle, freshly made for you. Bebas bahan kimia, 100% homemade dan natural. ❤️😋.
-
For fast response📲 +60105068886
.
#produktemyracle #coffeescrub #scrubmuka #sayajualscrub #detoxmask #tumericmask  #likeforlike #lfl #like4like #homemadescrub #temyracle #maskmurah #sheetmask #ricesoap #facescrubmurah #facescrub #codkelantan #bodyscrub #codkualaterengganu #sabunberasmurah #sabunberas #bodyscrubtemy #freshop #lotionbody #lipscrub #coffeescrubmurah #jerawat #maskerkunyit #tipscantik #temyraclekualaterengganu
Hey uolls, husna on the way ke chabang tiga. Ada yg nak selit cod tak? Kalau ada boleh terus dm/wasap husna yer.. Thank you😍😍 anyway bodyscrub flavour tomato pun wangi. Bau mcm shampooo sooo freshh😍😍😍 RM20 je uols - Temyracle, freshly made for you. Bebas bahan kimia, 100% homemade dan natural. ❤️😋. - For fast response📲 +60105068886 . #produktemyracle  #coffeescrub  #scrubmuka  #sayajualscrub  #detoxmask  #tumericmask  #likeforlike  #lfl  #like4like  #homemadescrub  #temyracle  #maskmurah  #sheetmask  #ricesoap  #facescrubmurah  #facescrub  #codkelantan  #bodyscrub  #codkualaterengganu  #sabunberasmurah  #sabunberas  #bodyscrubtemy  #freshop  #lotionbody  #lipscrub  #coffeescrubmurah  #jerawat  #maskerkunyit  #tipscantik  #temyraclekualaterengganu 
Hey uols, uols dh ada body scrub blum eh kt rmh? Ha belum? Ohya uols jgn risau sebab @scrub.husna ada jual tau. Bodyscrub yg sgt2 wangi dan ada 3flavour tau by temyracle! U guys mesti pernah dgr kan temyracle? 💯% natural ingredients and sgt berkesan jika menggunakan secara konsisten. So uols yg mmpunyai masalah bdn berbau, berdaki, selulit dan bdn uols burn boleh guna bodyscrub☝🏻️😊 dptkan 1botol sorg kt rumah😍😍
-
RM20 shj uols, murah sangat dah. Tak mahal pun.tahan selama 5bulan uols! Jimat takkk? So grab yours now💞👍
-
For fast response📲 +60105068886
.
#produktemyracle #coffeescrub #scrubmuka #sayajualscrub #detoxmask #tumericmask #skincaremalaysia #skincare #product #likeforlike #lfl #like4like #homemadescrub #temyracle #maskmurah #sheetmask #ricesoap #facescrubmurah #facescrub #codkelantan #bodyscrub #bodyscrubtemy #freshop #lotionbody #lipscrub #coffeescrubmurah
Hey uols, uols dh ada body scrub blum eh kt rmh? Ha belum? Ohya uols jgn risau sebab @scrub.husna ada jual tau. Bodyscrub yg sgt2 wangi dan ada 3flavour tau by temyracle! U guys mesti pernah dgr kan temyracle? 💯% natural ingredients and sgt berkesan jika menggunakan secara konsisten. So uols yg mmpunyai masalah bdn berbau, berdaki, selulit dan bdn uols burn boleh guna bodyscrub☝🏻️😊 dptkan 1botol sorg kt rumah😍😍 - RM20 shj uols, murah sangat dah. Tak mahal pun.tahan selama 5bulan uols! Jimat takkk? So grab yours now💞👍 - For fast response📲 +60105068886 . #produktemyracle  #coffeescrub  #scrubmuka  #sayajualscrub  #detoxmask  #tumericmask  #skincaremalaysia  #skincare  #product  #likeforlike  #lfl  #like4like  #homemadescrub  #temyracle  #maskmurah  #sheetmask  #ricesoap  #facescrubmurah  #facescrub  #codkelantan  #bodyscrub  #bodyscrubtemy  #freshop  #lotionbody  #lipscrub  #coffeescrubmurah 
Smlm mlm uolss😍 uolls dah scrub bibir tak lg? Jgn lupa tau scrub bibir lebih2 lg skrg cuaca yg sgt panas yg myebabkan bibir uolls kering & merekah. Nak oles lipstik pun tak cantik😢😥
-
 Ingin bibir yang lebih lembut? Gunakan madu dan gula untuk membantu proses scrubbing. Istilah lainnya adalah dengan melakukan exfoliasi. Apa itu? -
Exfoliasi adalah pengelupasan kulit mati dengan memanfaatkan bahan-bahan tertentu. Salah satu bahan alami dan aman digunakan untuk proses ini adalah madu dan gula. Jangan risau uolls temyracle telah mgeluarkan lipscrub utk uollss. Natural ingredients💯 harga yg sgt murah hanya RM9 sahaja exc postage🚚
-
Temyracle, freshly made for you. Bebas bahan kimia, 100% homemade dan natural. ❤️😋.
-
For fast response📲 +60105068886
.
#produktemyracle #coffeescrub #scrubmuka #sayajualscrub #detoxmask #tumericmask #skincaremalaysia #skincare #product #likeforlike #lfl #like4like #homemadescrub #temyracle #maskmurah #sheetmask #ricesoap #facescrubmurah #facescrub #codkelantan #bodyscrub #bodyscrubtemy #freshop #lotionbody #lipscrub #coffeescrubmurah
Smlm mlm uolss😍 uolls dah scrub bibir tak lg? Jgn lupa tau scrub bibir lebih2 lg skrg cuaca yg sgt panas yg myebabkan bibir uolls kering & merekah. Nak oles lipstik pun tak cantik😢😥 - Ingin bibir yang lebih lembut? Gunakan madu dan gula untuk membantu proses scrubbing. Istilah lainnya adalah dengan melakukan exfoliasi. Apa itu? - Exfoliasi adalah pengelupasan kulit mati dengan memanfaatkan bahan-bahan tertentu. Salah satu bahan alami dan aman digunakan untuk proses ini adalah madu dan gula. Jangan risau uolls temyracle telah mgeluarkan lipscrub utk uollss. Natural ingredients💯 harga yg sgt murah hanya RM9 sahaja exc postage🚚 - Temyracle, freshly made for you. Bebas bahan kimia, 100% homemade dan natural. ❤️😋. - For fast response📲 +60105068886 . #produktemyracle  #coffeescrub  #scrubmuka  #sayajualscrub  #detoxmask  #tumericmask  #skincaremalaysia  #skincare  #product  #likeforlike  #lfl  #like4like  #homemadescrub  #temyracle  #maskmurah  #sheetmask  #ricesoap  #facescrubmurah  #facescrub  #codkelantan  #bodyscrub  #bodyscrubtemy  #freshop  #lotionbody  #lipscrub  #coffeescrubmurah 
Rice milk soap yg paling best uols☝🏻️❤️ minyak di muka dh kurang, parut pun boleh hilang. Plus blh jgk guna kt bdn. Bdn yg berbau pun dh takde uols. Murah jer, RM18😍😍 really2 worth it💞💞
-
Temyracle, freshly made for you. Bebas bahan kimia, 100% homemade dan natural. ❤️😋.
-
For fast response📲 +60105068886
.
#produktemyracle #coffeescrub #scrubmuka #sayajualscrub #detoxmask #tumericmask  #likeforlike #lfl #like4like #homemadescrub #temyracle #maskmurah #sheetmask #ricesoap #facescrubmurah #facescrub #codkelantan #bodyscrub #codkualaterengganu #sabunberasmurah #sabunberas #bodyscrubtemy #freshop #lotionbody #lipscrub #coffeescrubmurah #jerawat #maskerkunyit #tipscantik #temyraclekualaterengganu
Rice milk soap yg paling best uols☝🏻️❤️ minyak di muka dh kurang, parut pun boleh hilang. Plus blh jgk guna kt bdn. Bdn yg berbau pun dh takde uols. Murah jer, RM18😍😍 really2 worth it💞💞 - Temyracle, freshly made for you. Bebas bahan kimia, 100% homemade dan natural. ❤️😋. - For fast response📲 +60105068886 . #produktemyracle  #coffeescrub  #scrubmuka  #sayajualscrub  #detoxmask  #tumericmask  #likeforlike  #lfl  #like4like  #homemadescrub  #temyracle  #maskmurah  #sheetmask  #ricesoap  #facescrubmurah  #facescrub  #codkelantan  #bodyscrub  #codkualaterengganu  #sabunberasmurah  #sabunberas  #bodyscrubtemy  #freshop  #lotionbody  #lipscrub  #coffeescrubmurah  #jerawat  #maskerkunyit  #tipscantik  #temyraclekualaterengganu 
WAW HAPPYNYA KULIT BERMINYAK DAH TAKDE! TAK PERLU LAGI NAK GUNA OIL ABSORBING🙈😍
-
Ishh kalau muka berminyak ni mesti tak selesa. Lap dgn kain putih, haa dh nmpk minyak hitam2 kt muka. Srsly mmg tak best. Org pun pandang kita semacam je. Kalau guna oil absorbing tu ha husna rasa lg byk minyak kt situ😅😅 tak pasal2 asyik tukar skincare je sebab nk hlgkan muka berminyak. 😣😣
-
Dulu muka husna selalu berminyak, mmg nmpk bersinar dan berkilat uolss. Huhu malu tu mmg ada lah. Org asyik tgk tgk tgk je muka kita😩 sekarang dh tak berminyak smnjak mnggunakan RICE MILK SOAP☝🏻️💞
-
Uols tanak cuba ke? Org lain muka dh sihat, tak berminyak dah. Awk bila lg ye?😘 stock pun dh tk bnyk uols, so cepat2 place ur order skrg🙈
-
Temyracle, freshly made for you. Bebas bahan kimia, 100% homemade dan natural. ❤️😋.
-
For fast response📲 +60105068886
.
#produktemyracle #coffeescrub #scrubmuka #sayajualscrub #detoxmask #tumericmask  #likeforlike #lfl #like4like #homemadescrub #temyracle #maskmurah #sheetmask #ricesoap #facescrubmurah #facescrub #codkelantan #bodyscrub #codkualaterengganu #sabunberasmurah #sabunberas #bodyscrubtemy #freshop #lotionbody #lipscrub #coffeescrubmurah #jerawat #maskerkunyit #tipscantik #temyraclekualaterengganu
WAW HAPPYNYA KULIT BERMINYAK DAH TAKDE! TAK PERLU LAGI NAK GUNA OIL ABSORBING🙈😍 - Ishh kalau muka berminyak ni mesti tak selesa. Lap dgn kain putih, haa dh nmpk minyak hitam2 kt muka. Srsly mmg tak best. Org pun pandang kita semacam je. Kalau guna oil absorbing tu ha husna rasa lg byk minyak kt situ😅😅 tak pasal2 asyik tukar skincare je sebab nk hlgkan muka berminyak. 😣😣 - Dulu muka husna selalu berminyak, mmg nmpk bersinar dan berkilat uolss. Huhu malu tu mmg ada lah. Org asyik tgk tgk tgk je muka kita😩 sekarang dh tak berminyak smnjak mnggunakan RICE MILK SOAP☝🏻️💞 - Uols tanak cuba ke? Org lain muka dh sihat, tak berminyak dah. Awk bila lg ye?😘 stock pun dh tk bnyk uols, so cepat2 place ur order skrg🙈 - Temyracle, freshly made for you. Bebas bahan kimia, 100% homemade dan natural. ❤️😋. - For fast response📲 +60105068886 . #produktemyracle  #coffeescrub  #scrubmuka  #sayajualscrub  #detoxmask  #tumericmask  #likeforlike  #lfl  #like4like  #homemadescrub  #temyracle  #maskmurah  #sheetmask  #ricesoap  #facescrubmurah  #facescrub  #codkelantan  #bodyscrub  #codkualaterengganu  #sabunberasmurah  #sabunberas  #bodyscrubtemy  #freshop  #lotionbody  #lipscrub  #coffeescrubmurah  #jerawat  #maskerkunyit  #tipscantik  #temyraclekualaterengganu 
Testimoni rice soap sr12 😍😚💋 Konsultasi dan order
Wa : 089512147372

#sr12
#sr12jabodetabek 
#sr12skincareherbal 
#sr12jakartatimur 
#ricesoap 
#ricesoapsr12
Hii dear,, Sr12 mengahadirkan paket hemat untuk kamu para remaja,, Cek harga nya yuk,, Chat di salah satu kontak nya yaa.. More info : 
Wa. : 0812-1444-5187
Line :  maiiaakmal27 
Bbm : DA93B2A2
Ig. : @bee_kefirmask

Pengiriman : Caringin - Bandung
Via J&T dan Gojek

RESELLER WELCOME!!! #maskerjerawat #maskerkomedo #kefirindonesia #kefir #maskerkefir #kefirmurah #kefirmask #kefirbandung #kefirjakarta #kefirjogja #maskerwajah #masker #sabunberas #ricesoap #bandungonlineshop #bandungolshop #infobandung #infobdg #infogarut #garutonlineshop #sr12 #sr12bandung #sr12palembang #sr12lampung #sr12sumatra #sr12pontianak
#sr12garut #sr12sumedang #sr12tasikmalaya
Hii dear,, Sr12 mengahadirkan paket hemat untuk kamu para remaja,, Cek harga nya yuk,, Chat di salah satu kontak nya yaa.. More info : Wa. : 0812-1444-5187 Line : maiiaakmal27 Bbm : DA93B2A2 Ig. : @bee_kefirmask Pengiriman : Caringin - Bandung Via J&T dan Gojek RESELLER WELCOME!!! #maskerjerawat  #maskerkomedo  #kefirindonesia  #kefir  #maskerkefir  #kefirmurah  #kefirmask  #kefirbandung  #kefirjakarta  #kefirjogja  #maskerwajah  #masker  #sabunberas  #ricesoap  #bandungonlineshop  #bandungolshop  #infobandung  #infobdg  #infogarut  #garutonlineshop  #sr12  #sr12bandung  #sr12palembang  #sr12lampung  #sr12sumatra  #sr12pontianak  #sr12garut  #sr12sumedang  #sr12tasikmalaya 
Seriouslyyy best sgtt bermasker dgn detox mask. Lebih2 lg bila letak dlm peti then sapu kt muka. Ya allah sejuknyaaa. Tekstur yg pekat likat mggambarkan betapa kayanyaaa madu manuka dlm detox mask. Setiap hari pkai detox mask, fuhh glowing gila kulit uolss. Jerawat dh tak berani mncul. Kalau muncul jugak, xyah risau. Detox mask boleh kecutkan jerawat uols tau. Parut2 lama pun ghaib tiba2. Ishh magic tak detox mask ni? Ofcourse lah magicc uols. Bahan2 natural yg digunakan dlm detox mask. Merawat kulit kita menjadi sihat dan bersih. Detox mask ni akn mgeluarkan SEGALA KOTORAN DARI DALAM KULIT MUKA ke permukaan luar kulit. Uols nak ke kotoran2 tu adaa kt dlm kulit muka? Ofkoss tanak kan? So jom berdetox😍😍
-
Temyracle, freshly made for you. Bebas bahan kimia, 100% homemade dan natural. ❤️😋.
-
For fast response📲 +60105068886
.
#produktemyracle #coffeescrub #scrubmuka #sayajualscrub #detoxmask #tumericmask  #likeforlike #lfl #like4like #homemadescrub #temyracle #maskmurah #sheetmask #ricesoap #facescrubmurah #facescrub #codkelantan #bodyscrub #codkualaterengganu #sabunberasmurah #sabunberas #bodyscrubtemy #freshop #lotionbody #lipscrub #coffeescrubmurah #jerawat #maskerkunyit #tipscantik #temyraclekualaterengganu
Seriouslyyy best sgtt bermasker dgn detox mask. Lebih2 lg bila letak dlm peti then sapu kt muka. Ya allah sejuknyaaa. Tekstur yg pekat likat mggambarkan betapa kayanyaaa madu manuka dlm detox mask. Setiap hari pkai detox mask, fuhh glowing gila kulit uolss. Jerawat dh tak berani mncul. Kalau muncul jugak, xyah risau. Detox mask boleh kecutkan jerawat uols tau. Parut2 lama pun ghaib tiba2. Ishh magic tak detox mask ni? Ofcourse lah magicc uols. Bahan2 natural yg digunakan dlm detox mask. Merawat kulit kita menjadi sihat dan bersih. Detox mask ni akn mgeluarkan SEGALA KOTORAN DARI DALAM KULIT MUKA ke permukaan luar kulit. Uols nak ke kotoran2 tu adaa kt dlm kulit muka? Ofkoss tanak kan? So jom berdetox😍😍 - Temyracle, freshly made for you. Bebas bahan kimia, 100% homemade dan natural. ❤️😋. - For fast response📲 +60105068886 . #produktemyracle  #coffeescrub  #scrubmuka  #sayajualscrub  #detoxmask  #tumericmask  #likeforlike  #lfl  #like4like  #homemadescrub  #temyracle  #maskmurah  #sheetmask  #ricesoap  #facescrubmurah  #facescrub  #codkelantan  #bodyscrub  #codkualaterengganu  #sabunberasmurah  #sabunberas  #bodyscrubtemy  #freshop  #lotionbody  #lipscrub  #coffeescrubmurah  #jerawat  #maskerkunyit  #tipscantik  #temyraclekualaterengganu 
GROSIR Rp6.000/pch
SABUN BERAS KEMASAN DUS / NEW

Sabun beras thailand adalah sabun pembersih sekaligus pemutih wajah & tubuh * Aman dan tidak mengandung mengandung bahan kimia
* Sesuai untuk semua jenis kulit termasuk kulit kering dan sensitif
* Dapat digunakan pada kulit wajah maupun badan

Fungsi untuk kulit wajah:
Khasiat susu dan beras membuatkan kulit muka Anda lebih cerah dan lembut
Menghilangkan semua kotoran, minyak, dan sel kulit mati
Membantu menghilangkan jerawat & kulit berminyak
Bisa digunakan sebagai pencuci muka untuk membersihkan make up pada kulit wajah

Fungsi untuk kulit tubuh:
Menghilangkan bekas hitam di ketiak, siku dan selangkangan paha, dll
Memberi kesegaran sepanjang hari
Menghilangkan bau badan

Cara Penggunaan:
Gosok seperti pencuci muka dan sabun badan selama 2-3 menit kemudian bilas.
Gunakan pada muka & badan setiap hari untuk hasil yang memuaskan.

#sabunberasthailand #sabunmutiara #dagelan #jualsabunberasthailand #sabunberas #jualsabunberas #sabunberasmutiara #sabunberassusu #sabunberascollagen #ricemilksoap #sabunberasmutiara3in1 #sabunberaskbrothers #sabunberaskbrother #sabunberasasli #sabunberasoriginal #ricesoap #naturgo
GROSIR Rp6.000/pch SABUN BERAS KEMASAN DUS / NEW Sabun beras thailand adalah sabun pembersih sekaligus pemutih wajah & tubuh * Aman dan tidak mengandung mengandung bahan kimia * Sesuai untuk semua jenis kulit termasuk kulit kering dan sensitif * Dapat digunakan pada kulit wajah maupun badan Fungsi untuk kulit wajah: Khasiat susu dan beras membuatkan kulit muka Anda lebih cerah dan lembut Menghilangkan semua kotoran, minyak, dan sel kulit mati Membantu menghilangkan jerawat & kulit berminyak Bisa digunakan sebagai pencuci muka untuk membersihkan make up pada kulit wajah Fungsi untuk kulit tubuh: Menghilangkan bekas hitam di ketiak, siku dan selangkangan paha, dll Memberi kesegaran sepanjang hari Menghilangkan bau badan Cara Penggunaan: Gosok seperti pencuci muka dan sabun badan selama 2-3 menit kemudian bilas. Gunakan pada muka & badan setiap hari untuk hasil yang memuaskan. #sabunberasthailand  #sabunmutiara  #dagelan  #jualsabunberasthailand  #sabunberas  #jualsabunberas  #sabunberasmutiara  #sabunberassusu  #sabunberascollagen  #ricemilksoap  #sabunberasmutiara3in1  #sabunberaskbrothers  #sabunberaskbrother  #sabunberasasli  #sabunberasoriginal  #ricesoap  #naturgo 
#Repost @adhehwistokisofficiall (@get_repost)
・・・
Rp70.000 / paket isi 1 Lusin

SABUN SUSU BERAS THAILAND
.
#sabunberas #jualsabunberas #jualsabunberasori #sabunberasbpom #sabunberassusu #sabunsusuberas #sabunberasjam #sabunberasmutiaramurah #sabunberasmutiara3in1 #jualsabunberasthailand #sabunberasthailand #sabunthailand #ricesoap #sabunberasmutiara #sabunberasmurah#fruitaminsoap
#fruitaminsoapmurah .
Sabun beras susu K Brothers
Merupakan pengembangan formula dr sabun beras biasa dengan tambahan madu dan mutiara,khasiat 2 kali lipat whitening,2 kali lipat melembabkan,sehingga hasil tampak lebih cepat

Susu, madu dan mutiara merupakan perpaduan yang sangat bagus utk kecantikan dan kesehatan kulit.Madu digunakan oleh Cleopatra agar kulit halus dan bersinar. Bubuk Mutiara digunakan oleh permaisuri kerajaan CHina hingga turun temurun agar kulit tampak putih alami

Sgt bagus untuk membersihkan daki-daki pada bagian kulit yang sering terlindung seperti:
1. Bagian ketiak
2. Bagian siku & lutut
3. Bagian tengkuk & celah paha

Kelebihan sabun beras susu :
~ Produk kecantikan dari bahan alami
~ tiada mengandung bahan kimia
~ produk ORIGINAL dari thailand
~ membersihkan dan mencerahkan kulit
~ menghilangkan bintik-bintik hitam
~ menghaluskan kulit
~ membuat kulit lembab berseri2
~ berfungsi untuk menjadikan kulit lebih halus, bebas kotoran, dan kenyal
~ menghilangkan bekas jerawat dan jerawat
~ Berfungsi menanggalkan bekas make up pada wajah
~ Berfungsi mencerahkan ketiak hitam, celah-celah paha dan lutut, serta siku hitam
~ Aman untuk semua jenis kulit termasuk kulit kering dan kulit sensitif
~ Dapat digunakan untuk kulit wajah dan tubuh
~ Bisa untuk menghilangkan BB alias Bau Badan juga loh

NB: PRODUK KBROHTERS ORIGINAL:
*TIDAK MUDAH HANCUR
* WARNA KENTEL AGAK KEKUNINGAN SEPERTI SUSU
*WANGI LEBIH LEMBUT
#Repost  @adhehwistokisofficiall (@get_repost) ・・・ Rp70.000 / paket isi 1 Lusin SABUN SUSU BERAS THAILAND . #sabunberas  #jualsabunberas  #jualsabunberasori  #sabunberasbpom  #sabunberassusu  #sabunsusuberas  #sabunberasjam  #sabunberasmutiaramurah  #sabunberasmutiara3in1  #jualsabunberasthailand  #sabunberasthailand  #sabunthailand  #ricesoap  #sabunberasmutiara  #sabunberasmurah #fruitaminsoap  #fruitaminsoapmurah  . Sabun beras susu K Brothers Merupakan pengembangan formula dr sabun beras biasa dengan tambahan madu dan mutiara,khasiat 2 kali lipat whitening,2 kali lipat melembabkan,sehingga hasil tampak lebih cepat Susu, madu dan mutiara merupakan perpaduan yang sangat bagus utk kecantikan dan kesehatan kulit.Madu digunakan oleh Cleopatra agar kulit halus dan bersinar. Bubuk Mutiara digunakan oleh permaisuri kerajaan CHina hingga turun temurun agar kulit tampak putih alami Sgt bagus untuk membersihkan daki-daki pada bagian kulit yang sering terlindung seperti: 1. Bagian ketiak 2. Bagian siku & lutut 3. Bagian tengkuk & celah paha Kelebihan sabun beras susu : ~ Produk kecantikan dari bahan alami ~ tiada mengandung bahan kimia ~ produk ORIGINAL dari thailand ~ membersihkan dan mencerahkan kulit ~ menghilangkan bintik-bintik hitam ~ menghaluskan kulit ~ membuat kulit lembab berseri2 ~ berfungsi untuk menjadikan kulit lebih halus, bebas kotoran, dan kenyal ~ menghilangkan bekas jerawat dan jerawat ~ Berfungsi menanggalkan bekas make up pada wajah ~ Berfungsi mencerahkan ketiak hitam, celah-celah paha dan lutut, serta siku hitam ~ Aman untuk semua jenis kulit termasuk kulit kering dan kulit sensitif ~ Dapat digunakan untuk kulit wajah dan tubuh ~ Bisa untuk menghilangkan BB alias Bau Badan juga loh NB: PRODUK KBROHTERS ORIGINAL: *TIDAK MUDAH HANCUR * WARNA KENTEL AGAK KEKUNINGAN SEPERTI SUSU *WANGI LEBIH LEMBUT
#Repost @adhehwistokisofficiall (@get_repost)
・・・
Rp5.900.

SABUN SUSU BERAS THAILAND
.
#sabunberas #jualsabunberas #jualsabunberasori #sabunberasbpom #sabunberassusu #sabunsusuberas #sabunberasjam #sabunberasmutiaramurah #sabunberasmutiara3in1 #jualsabunberasthailand #sabunberasthailand #sabunthailand #ricesoap #sabunberasmutiara #sabunberasmurah#fruitaminsoap
#fruitaminsoapmurah .
Sabun beras susu K Brothers
Merupakan pengembangan formula dr sabun beras biasa dengan tambahan madu dan mutiara,khasiat 2 kali lipat whitening,2 kali lipat melembabkan,sehingga hasil tampak lebih cepat

Susu, madu dan mutiara merupakan perpaduan yang sangat bagus utk kecantikan dan kesehatan kulit.Madu digunakan oleh Cleopatra agar kulit halus dan bersinar. Bubuk Mutiara digunakan oleh permaisuri kerajaan CHina hingga turun temurun agar kulit tampak putih alami

Sgt bagus untuk membersihkan daki-daki pada bagian kulit yang sering terlindung seperti:
1. Bagian ketiak
2. Bagian siku & lutut
3. Bagian tengkuk & celah paha

Kelebihan sabun beras susu :
~ Produk kecantikan dari bahan alami
~ tiada mengandung bahan kimia
~ produk ORIGINAL dari thailand
~ membersihkan dan mencerahkan kulit
~ menghilangkan bintik-bintik hitam
~ menghaluskan kulit
~ membuat kulit lembab berseri2
~ berfungsi untuk menjadikan kulit lebih halus, bebas kotoran, dan kenyal
~ menghilangkan bekas jerawat dan jerawat
~ Berfungsi menanggalkan bekas make up pada wajah
~ Berfungsi mencerahkan ketiak hitam, celah-celah paha dan lutut, serta siku hitam
~ Aman untuk semua jenis kulit termasuk kulit kering dan kulit sensitif
~ Dapat digunakan untuk kulit wajah dan tubuh
~ Bisa untuk menghilangkan BB alias Bau Badan juga loh

NB: PRODUK KBROHTERS ORIGINAL:
*TIDAK MUDAH HANCUR
* WARNA KENTEL AGAK KEKUNINGAN SEPERTI SUSU
*WANGI LEBIH LEMBUT
#Repost  @adhehwistokisofficiall (@get_repost) ・・・ Rp5.900. SABUN SUSU BERAS THAILAND . #sabunberas  #jualsabunberas  #jualsabunberasori  #sabunberasbpom  #sabunberassusu  #sabunsusuberas  #sabunberasjam  #sabunberasmutiaramurah  #sabunberasmutiara3in1  #jualsabunberasthailand  #sabunberasthailand  #sabunthailand  #ricesoap  #sabunberasmutiara  #sabunberasmurah #fruitaminsoap  #fruitaminsoapmurah  . Sabun beras susu K Brothers Merupakan pengembangan formula dr sabun beras biasa dengan tambahan madu dan mutiara,khasiat 2 kali lipat whitening,2 kali lipat melembabkan,sehingga hasil tampak lebih cepat Susu, madu dan mutiara merupakan perpaduan yang sangat bagus utk kecantikan dan kesehatan kulit.Madu digunakan oleh Cleopatra agar kulit halus dan bersinar. Bubuk Mutiara digunakan oleh permaisuri kerajaan CHina hingga turun temurun agar kulit tampak putih alami Sgt bagus untuk membersihkan daki-daki pada bagian kulit yang sering terlindung seperti: 1. Bagian ketiak 2. Bagian siku & lutut 3. Bagian tengkuk & celah paha Kelebihan sabun beras susu : ~ Produk kecantikan dari bahan alami ~ tiada mengandung bahan kimia ~ produk ORIGINAL dari thailand ~ membersihkan dan mencerahkan kulit ~ menghilangkan bintik-bintik hitam ~ menghaluskan kulit ~ membuat kulit lembab berseri2 ~ berfungsi untuk menjadikan kulit lebih halus, bebas kotoran, dan kenyal ~ menghilangkan bekas jerawat dan jerawat ~ Berfungsi menanggalkan bekas make up pada wajah ~ Berfungsi mencerahkan ketiak hitam, celah-celah paha dan lutut, serta siku hitam ~ Aman untuk semua jenis kulit termasuk kulit kering dan kulit sensitif ~ Dapat digunakan untuk kulit wajah dan tubuh ~ Bisa untuk menghilangkan BB alias Bau Badan juga loh NB: PRODUK KBROHTERS ORIGINAL: *TIDAK MUDAH HANCUR * WARNA KENTEL AGAK KEKUNINGAN SEPERTI SUSU *WANGI LEBIH LEMBUT
#Repost @adhehwistokisofficiall (@get_repost)
・・・
Rp70.000,- / Paket isi 1 lusin .
#sabunberas #jualsabunberas #jualsabunberasori #sabunberasbpom #sabunberassusu #sabunsusuberas #sabunberasjam #sabunberasmutiaramurah #sabunberasmutiara3in1 #jualsabunberasthailand #sabunberasthailand #sabunthailand #ricesoap #sabunberasmutiara #sabunberasmurah

Sabun susu beras Mutiara ori thailand.lc
~ Mengandung mutiara sehingga dobel whitening
~ Madu membuat kulit terasa sangat halus dan tidak kering
~ Produk kecantikan dari bahan alami
~ Tidak mengandung bahan kimia
~ membersihkan dan mencerahkan kulit
~ menghilangkan bintik-bintik hitam
~ menghaluskan kulit
~ membuat kulit lembab berseri2
~ berfungsi untuk menjadikan kulit lebih halus, bebas kotoran, dan kenyal
~ menghilangkan bekas jerawat dan jerawat
~ Berfungsi menanggalkan bekas make up pada wajah
~ Berfungsi mencerahkan ketiak hitam, celah-celah paha dan lutut
#Repost  @adhehwistokisofficiall (@get_repost) ・・・ Rp70.000,- / Paket isi 1 lusin . #sabunberas  #jualsabunberas  #jualsabunberasori  #sabunberasbpom  #sabunberassusu  #sabunsusuberas  #sabunberasjam  #sabunberasmutiaramurah  #sabunberasmutiara3in1  #jualsabunberasthailand  #sabunberasthailand  #sabunthailand  #ricesoap  #sabunberasmutiara  #sabunberasmurah  Sabun susu beras Mutiara ori thailand.lc ~ Mengandung mutiara sehingga dobel whitening ~ Madu membuat kulit terasa sangat halus dan tidak kering ~ Produk kecantikan dari bahan alami ~ Tidak mengandung bahan kimia ~ membersihkan dan mencerahkan kulit ~ menghilangkan bintik-bintik hitam ~ menghaluskan kulit ~ membuat kulit lembab berseri2 ~ berfungsi untuk menjadikan kulit lebih halus, bebas kotoran, dan kenyal ~ menghilangkan bekas jerawat dan jerawat ~ Berfungsi menanggalkan bekas make up pada wajah ~ Berfungsi mencerahkan ketiak hitam, celah-celah paha dan lutut
#Repost @adhehwistokisofficiall (@get_repost)
・・・
Rp5.900,- .
#sabunberas #jualsabunberas #jualsabunberasori #sabunberasbpom #sabunberassusu #sabunsusuberas #sabunberasjam #sabunberasmutiaramurah #sabunberasmutiara3in1 #jualsabunberasthailand #sabunberasthailand #sabunthailand #ricesoap #sabunberasmutiara #sabunberasmurah

Sabun susu beras Mutiara ori thailand.lc
~ Mengandung mutiara sehingga dobel whitening
~ Madu membuat kulit terasa sangat halus dan tidak kering
~ Produk kecantikan dari bahan alami
~ Tidak mengandung bahan kimia
~ membersihkan dan mencerahkan kulit
~ menghilangkan bintik-bintik hitam
~ menghaluskan kulit
~ membuat kulit lembab berseri2
~ berfungsi untuk menjadikan kulit lebih halus, bebas kotoran, dan kenyal
~ menghilangkan bekas jerawat dan jerawat
~ Berfungsi menanggalkan bekas make up pada wajah
~ Berfungsi mencerahkan ketiak hitam, celah-celah paha dan lutut
#Repost  @adhehwistokisofficiall (@get_repost) ・・・ Rp5.900,- . #sabunberas  #jualsabunberas  #jualsabunberasori  #sabunberasbpom  #sabunberassusu  #sabunsusuberas  #sabunberasjam  #sabunberasmutiaramurah  #sabunberasmutiara3in1  #jualsabunberasthailand  #sabunberasthailand  #sabunthailand  #ricesoap  #sabunberasmutiara  #sabunberasmurah  Sabun susu beras Mutiara ori thailand.lc ~ Mengandung mutiara sehingga dobel whitening ~ Madu membuat kulit terasa sangat halus dan tidak kering ~ Produk kecantikan dari bahan alami ~ Tidak mengandung bahan kimia ~ membersihkan dan mencerahkan kulit ~ menghilangkan bintik-bintik hitam ~ menghaluskan kulit ~ membuat kulit lembab berseri2 ~ berfungsi untuk menjadikan kulit lebih halus, bebas kotoran, dan kenyal ~ menghilangkan bekas jerawat dan jerawat ~ Berfungsi menanggalkan bekas make up pada wajah ~ Berfungsi mencerahkan ketiak hitam, celah-celah paha dan lutut