an online Instagram web viewer

#ringan medias

Photos

SALE! ! ! SALE! ! ! SALE ! ! !
MUSTARD DELYNA, 3 INCH
.
.

RAMAI YANG DAH GRAB & PUAS HATI dengan  @Wedges__shoes_delyna. Korang Bile lagi? ? , CEPAT2 GRAB !!!Wedges lembut dan tidak melecet bila pakai (customade)
@Wedges__Shoes_delyna ( CANTIK+LEMBUT+SELESA+TAK MELECET+KUALITI TERBAIK)
...
DIJAMIN YOU ALL AKAN FALL IN LOVE WITH THIS @Wedges__shoes_delyna .
WHASSAP
0195975053
FOR SERIOUS BUYER
.
.
#selamatMalam#wedges
#wedgesshoes#wedgesmalaysia 
#delynashoes #ringan #takmelecet #cikgu#model #women #pramugari #dinner #wedding #tunang #kahwin #pengantin #selamatpagimalaysia 
#selamatpagi #instafamous #instaviral
#igshopfamous #visitmyig
#tunang #akadnikah
#kasutperempuan
#wedgesshoesmalaysia 
#followme#kasutraya
#kasutraya
#kasutraya2018
SALE! ! ! SALE! ! ! SALE ! ! ! MUSTARD DELYNA, 3 INCH . . RAMAI YANG DAH GRAB & PUAS HATI dengan @Wedges__shoes_delyna. Korang Bile lagi? ? , CEPAT2 GRAB !!!Wedges lembut dan tidak melecet bila pakai (customade) @Wedges__Shoes_delyna ( CANTIK+LEMBUT+SELESA+TAK MELECET+KUALITI TERBAIK) ... DIJAMIN YOU ALL AKAN FALL IN LOVE WITH THIS @Wedges__shoes_delyna . WHASSAP 0195975053 FOR SERIOUS BUYER . . #selamatMalam #wedges  #wedgesshoes #wedgesmalaysia  #delynashoes  #ringan  #takmelecet  #cikgu #model  #women  #pramugari  #dinner  #wedding  #tunang  #kahwin  #pengantin  #selamatpagimalaysia  #selamatpagi  #instafamous  #instaviral  #igshopfamous  #visitmyig  #tunang  #akadnikah  #kasutperempuan  #wedgesshoesmalaysia  #followme #kasutraya  #kasutraya  #kasutraya2018 
READY STOCK💟💟💟 100% human hair baqhiang
#Ringan #lembut #senangpakai #takbanyakragam 
Rm8/pair onlyyy 😱😱😱
Kualiti tiptop tak semestinya murah tak bkualiti kan😉

#agentperlis #wispieslashes
😣😣 stressnya!!! da la balik kerja kena ngadap jamed. balik rumah tgok anak2 tidur beralaskan lantai keras 😧😧 sambil dibuai cerita doraemon. sedihnya.. kita sebagai ibu ayah mesti nak bg yang terbaik kan utk anak2 ? ? .
🤔🤔 hmmm . . kalau beli toto, kebanyakan toto semua nipis2 je. kang beli tilam, siapa lak nak angkut tilam besar2 tu dpn tv? dengan beratnya lg. adehhh!😵
.
ibu ayah jangan risau jangan pening pening 😉 feeya boleh bantu! pakai je TOTILAM RIVELLA. ehh pe yang special sangan ngan totilam ni? nama pun dah exclusive kan? 😘 📌 💯% handmade
📌 lebih tebal dari toto biasa
📌 comfortable 'SELESA SANGAT'
📌 mudah disimpan
📌 ringan! ibu ibu pun boleh angkat 📌 jimat ruang penyimpanan .
bestkan? dah la sangat SELESA .  RINGAN . TEBAL . harga pun berpatutan tau sesuai dengan kualiti nya 😉
feeya nak bagi HARGA SPECIAL! ibu ayah klik⤵⤵⤵
www.wasap.my/+601116848683/rivella+harga+special
.
#feeyashop #dropship #trustedseller #rivella #totilam #ibuberpantang #tilamterbaik #tilamselesa #ringan #comfortable #ctdk #fattahamin #fattzura #totilamringan
😣😣 stressnya!!! da la balik kerja kena ngadap jamed. balik rumah tgok anak2 tidur beralaskan lantai keras 😧😧 sambil dibuai cerita doraemon. sedihnya.. kita sebagai ibu ayah mesti nak bg yang terbaik kan utk anak2 ? ? . 🤔🤔 hmmm . . kalau beli toto, kebanyakan toto semua nipis2 je. kang beli tilam, siapa lak nak angkut tilam besar2 tu dpn tv? dengan beratnya lg. adehhh!😵 . ibu ayah jangan risau jangan pening pening 😉 feeya boleh bantu! pakai je TOTILAM RIVELLA. ehh pe yang special sangan ngan totilam ni? nama pun dah exclusive kan? 😘 📌 💯% handmade 📌 lebih tebal dari toto biasa 📌 comfortable 'SELESA SANGAT' 📌 mudah disimpan 📌 ringan! ibu ibu pun boleh angkat 📌 jimat ruang penyimpanan . bestkan? dah la sangat SELESA . RINGAN . TEBAL . harga pun berpatutan tau sesuai dengan kualiti nya 😉 feeya nak bagi HARGA SPECIAL! ibu ayah klik⤵⤵⤵ www.wasap.my/+601116848683/rivella+harga+special . #feeyashop  #dropship  #trustedseller  #rivella  #totilam  #ibuberpantang  #tilamterbaik  #tilamselesa  #ringan  #comfortable  #ctdk  #fattahamin  #fattzura  #totilamringan 
extension bulu mata korea cantik#lentik#natural#ringan#lembut#thanks.😘👌
Tersedia Fitting Male Elbow Nylon.
Type :
• L16-1/2M Rp8.500
• L20-1/2M Rp14.200
• L20-3/4M Rp15.000
• L25-1/2M Rp21.200
• L25-3/4M Rp21.500
• L25-1M Rp21.700
• L32-1M Rp34.600
Info lebih lanjut hub. CS (021) 55.966.124

#fitting #expander #westpexpipe #pipamodern #pipapenggantipvc #pipawestpex #tanpalem #pipatanpatimbal #fitting #proyek #ballvalves #gatevalves #ringan #mudah #pipahdpe #pipappr #pipamurah #kontraktor #kontraktorjakarta #kontraktorindonesia #marketing #ekonomis #bebasbocor #penggantipipapvc #pvc #hdpe #ppr #pipa #westpex
Tersedia Fitting Male Elbow Nylon. Type : • L16-1/2M Rp8.500 • L20-1/2M Rp14.200 • L20-3/4M Rp15.000 • L25-1/2M Rp21.200 • L25-3/4M Rp21.500 • L25-1M Rp21.700 • L32-1M Rp34.600 Info lebih lanjut hub. CS (021) 55.966.124 #fitting  #expander  #westpexpipe  #pipamodern  #pipapenggantipvc  #pipawestpex  #tanpalem  #pipatanpatimbal  #fitting  #proyek  #ballvalves  #gatevalves  #ringan  #mudah  #pipahdpe  #pipappr  #pipamurah  #kontraktor  #kontraktorjakarta  #kontraktorindonesia  #marketing  #ekonomis  #bebasbocor  #penggantipipapvc  #pvc  #hdpe  #ppr  #pipa  #westpex 
Tersedia Fitting Female Elbow Expander Copper.
Type :
• L20-1/2F Rp40.350
• L25-1/2F Rp47.050
• L25-3/4F Rp52.650
• L16-1/2FC Rp26.350
• L20-1/2FC Rp30.250
Info lebih lanjut hub. CS (021) 55.966.124

#fitting #expander #westpexpipe #pipamodern #pipapenggantipvc #pipawestpex #tanpalem #pipatanpatimbal #fitting #proyek #ballvalves #gatevalves #ringan #mudah #pipahdpe #pipappr #pipamurah #kontraktor #kontraktorjakarta #kontraktorindonesia #marketing #ekonomis #bebasbocor #penggantipipapvc #pvc #hdpe #ppr #pipa #westpex
Tersedia Fitting Female Elbow Expander Copper. Type : • L20-1/2F Rp40.350 • L25-1/2F Rp47.050 • L25-3/4F Rp52.650 • L16-1/2FC Rp26.350 • L20-1/2FC Rp30.250 Info lebih lanjut hub. CS (021) 55.966.124 #fitting  #expander  #westpexpipe  #pipamodern  #pipapenggantipvc  #pipawestpex  #tanpalem  #pipatanpatimbal  #fitting  #proyek  #ballvalves  #gatevalves  #ringan  #mudah  #pipahdpe  #pipappr  #pipamurah  #kontraktor  #kontraktorjakarta  #kontraktorindonesia  #marketing  #ekonomis  #bebasbocor  #penggantipipapvc  #pvc  #hdpe  #ppr  #pipa  #westpex 
PROMO SPESIAL !!!!
Segera dapatkan Promo "Danaflash KANGEN karyawan"

0813 5015 0168 A.n Kipli
0819 5340 1500 A.n Romy
0853 9113 0518 A.n Jupri

#kredit#karyawan#super#ringan
PROMO SPESIAL !!!! Segera dapatkan Promo "Danaflash KANGEN karyawan" 0813 5015 0168 A.n Kipli 0819 5340 1500 A.n Romy 0853 9113 0518 A.n Jupri #kredit #karyawan #super #ringan 
Tersedia Fitting Male Elbow Copper. 
Type :
• L16-1/2M Rp44.000
• L20-1/2M Rp51.150
• L20-3/4M Rp54.450
• L25-1/2M Rp63.800
• L25-3/4M Rp76.450
• L25-1M Rp92.400
Info lebih lanjut hub. CS (021) 55.966.124

#fitting #expander #westpexpipe #pipamodern #pipapenggantipvc #pipawestpex #tanpalem #pipatanpatimbal #fitting #proyek #ballvalves #gatevalves #ringan #mudah #pipahdpe #pipappr #pipamurah #kontraktor #kontraktorjakarta #kontraktorindonesia #marketing #ekonomis #bebasbocor #penggantipipapvc #pvc #hdpe #ppr #pipa #westpex
Tersedia Fitting Male Elbow Copper. Type : • L16-1/2M Rp44.000 • L20-1/2M Rp51.150 • L20-3/4M Rp54.450 • L25-1/2M Rp63.800 • L25-3/4M Rp76.450 • L25-1M Rp92.400 Info lebih lanjut hub. CS (021) 55.966.124 #fitting  #expander  #westpexpipe  #pipamodern  #pipapenggantipvc  #pipawestpex  #tanpalem  #pipatanpatimbal  #fitting  #proyek  #ballvalves  #gatevalves  #ringan  #mudah  #pipahdpe  #pipappr  #pipamurah  #kontraktor  #kontraktorjakarta  #kontraktorindonesia  #marketing  #ekonomis  #bebasbocor  #penggantipipapvc  #pvc  #hdpe  #ppr  #pipa  #westpex 
Bisa custom untuk model & ukuran anak anak ya 
#Repost from @tyaspalupi with @regram.app ... Baru Ngeh kalau photonya kakak gak ada Sepatunya yang keliatan 🤣.
.
Jadi mami Post di sini ajah yak.
Ini Sepatu custom dari @sepatuqueenfit .
Terimaaa kasih banyaaakkk yaaaaa 🙏😁.
.
#kidsshoes #sepatucustom #sepatuanak #customeshoes #sepatu #jualsepatu #sepatucewek #sepatuwanita #queenfitshoes #flatshoes #wedges #kidsshoes #toodler #sepatucewek #ringan #localbrand #limitededition #comfort  #chics #shoesaddict #handmadeshoes #olshopindonesia #lucu #flexible #outfit #instagood #indonesia #followme #January
Bisa custom untuk model & ukuran anak anak ya #Repost  from @tyaspalupi with @regram.app ... Baru Ngeh kalau photonya kakak gak ada Sepatunya yang keliatan 🤣. . Jadi mami Post di sini ajah yak. Ini Sepatu custom dari @sepatuqueenfit . Terimaaa kasih banyaaakkk yaaaaa 🙏😁. . #kidsshoes  #sepatucustom  #sepatuanak  #customeshoes  #sepatu  #jualsepatu  #sepatucewek  #sepatuwanita  #queenfitshoes  #flatshoes  #wedges  #kidsshoes  #toodler  #sepatucewek  #ringan  #localbrand  #limitededition  #comfort  #chics  #shoesaddict  #handmadeshoes  #olshopindonesia  #lucu  #flexible  #outfit  #instagood  #indonesia  #followme  #January 
muilan VS lip cream matte😊😍 #Suwun atas orderan cinta😘😘
#lip cream matte ok banget
#laris manis😍😍😘😘
#ringan di bibi
#No ngidibel ngedibel
#No luntur2 😂😁
muilan VS lip cream matte😊😍 #Suwun  atas orderan cinta😘😘 #lip  cream matte ok banget #laris  manis😍😍😘😘 #ringan  di bibi #No  ngidibel ngedibel #No  luntur2 😂😁
waaa.. memang BERKUALITI tinggi totilam ni
.
ruginya rasa lambat jumpa. banyak sangat toto kat uma sume nipis2 je. harga pun lebih kurang 🙁
.
nampak je iklan totilam ni TERUS beli tau. dapat2 depan mata 😱😱😱 sangat TELITI, KEMAS, dan superb sangat!
.
kami sekeluarga PUASHATI! 😊😊 feeya cari 10 je yang terawal dan berminat ngan TOTILAM ni sbb nak bagi harga special 😘
.
tekan link ni
http://www.wasap.my/+601116848683/harga+special
#feeyashop #dropship #trustedseller #rivella #aurora #totilam #ibuberpantang #tilamterbaik #tilamselesa #ringan #comfortable #ctdk #fattahaminz #fattzura #totilamringan
waaa.. memang BERKUALITI tinggi totilam ni . ruginya rasa lambat jumpa. banyak sangat toto kat uma sume nipis2 je. harga pun lebih kurang 🙁 . nampak je iklan totilam ni TERUS beli tau. dapat2 depan mata 😱😱😱 sangat TELITI, KEMAS, dan superb sangat! . kami sekeluarga PUASHATI! 😊😊 feeya cari 10 je yang terawal dan berminat ngan TOTILAM ni sbb nak bagi harga special 😘 . tekan link ni http://www.wasap.my/+601116848683/harga+special #feeyashop  #dropship  #trustedseller  #rivella  #aurora  #totilam  #ibuberpantang  #tilamterbaik  #tilamselesa  #ringan  #comfortable  #ctdk  #fattahaminz  #fattzura  #totilamringan 
Sajadah batik 1 warna seri hijau army
Harga 23K

Terbuat dari kain mori primisima
batik nya merupakan batik printing 
di bagian belakang dilengkapi dengan kain Blaco 
Ringan, warna tidak luntur, 
cocok untuk dipakai bepergian, juga trendy untuk suvenir haji, suvenir pernikahan dan suvenir acara acara lainnya

Pembuatan warna lain selain warna di produk bisa dengan preorder terlebih dahulu, juga bisa sekalian menyablon kan dengan tulisan yang diinginkan dengan menambah @5000 
Panjang 100cmx60cm 
pembelian lebih dari 20 item harga grosir

Pemesasana lewat wa
 0899 516 8584 
#sajadahbatik
#murah
#grosir
#hargapabrik
#produsenbatik
#sajadah
#solo
#ringan
#trendy
#hargagrosir
Sajadah batik 1 warna seri hijau army Harga 23K Terbuat dari kain mori primisima batik nya merupakan batik printing di bagian belakang dilengkapi dengan kain Blaco Ringan, warna tidak luntur, cocok untuk dipakai bepergian, juga trendy untuk suvenir haji, suvenir pernikahan dan suvenir acara acara lainnya Pembuatan warna lain selain warna di produk bisa dengan preorder terlebih dahulu, juga bisa sekalian menyablon kan dengan tulisan yang diinginkan dengan menambah @5000 Panjang 100cmx60cm pembelian lebih dari 20 item harga grosir Pemesasana lewat wa 0899 516 8584 #sajadahbatik  #murah  #grosir  #hargapabrik  #produsenbatik  #sajadah  #solo  #ringan  #trendy  #hargagrosir 
Itulah hidup boy... #bintang#kehidupan#smile#ringan#moment
Mentari dan rindu
Dingin tapi menghangatkan
.
.
.
.
.
#sun #missingyou #dialog #ringan #malam #matahari #rindu #puisi #kataidku #kata #rasa #rapi #tersimpan #sunset #ilalang #writing #picsart #pixabay #sejuk #hangat #kita
🏵MINERAL POWDER FOUNDATION🏵
•
#Powder TERBAIK dari LADANG, sebab FINISHINGnya #Light aje #Rata dan #LebihTahanLama pada kulit wajah. TEKSTURnya yang #halus #ringan dan terasa #lembut bila disapu pada kulit wajah. Ia #MineralBased dan mempunyai 6 warna : IVORY 1 • IVORY 2 • BEIGE 0.5 • BEIGE 1 • BEIGE 2 • BRONZE 1.
• 
KELEBIHAN powder ini :-
✔ Mudah digunakan agar wajah tampak berseri.
✔ Menutupi garis-garis halus, kedutan dan ketidaksempurnaan wajah.
✔ Memberi litupan yang sempurna dan menyeluruh.
✔ Sesuai untuk kulit sensitif, BEBAS dari #pewangi dan #minyak.
✔ Diuji secara klinikal oleh ahli dermatologi untuk kerengsaan dan alergi kulit.
•
#powder #foundation •
• 
LOVE ur Skin 💗,
👩 RAIHANNOR AZMI | ☎️ 012-6757701 
#MaryKayBeautyConsultant
#RaihannorAzmiBeaute #MaryKayMalaysia #SkinCare #MakeUp #MaryKaySetiaAlam #MaryKayShahAlam #MaryKayKlang #MaryKaySubangJaya #MaryKayPetalingJaya #MaryKayKL
🏵MINERAL POWDER FOUNDATION🏵 • #Powder  TERBAIK dari LADANG, sebab FINISHINGnya #Light  aje #Rata  dan #LebihTahanLama  pada kulit wajah. TEKSTURnya yang #halus  #ringan  dan terasa #lembut  bila disapu pada kulit wajah. Ia #MineralBased  dan mempunyai 6 warna : IVORY 1 • IVORY 2 • BEIGE 0.5 • BEIGE 1 • BEIGE 2 • BRONZE 1. • KELEBIHAN powder ini :- ✔ Mudah digunakan agar wajah tampak berseri. ✔ Menutupi garis-garis halus, kedutan dan ketidaksempurnaan wajah. ✔ Memberi litupan yang sempurna dan menyeluruh. ✔ Sesuai untuk kulit sensitif, BEBAS dari #pewangi  dan #minyak . ✔ Diuji secara klinikal oleh ahli dermatologi untuk kerengsaan dan alergi kulit. • #powder  #foundation  • • LOVE ur Skin 💗, 👩 RAIHANNOR AZMI | ☎️ 012-6757701 #MaryKayBeautyConsultant  #RaihannorAzmiBeaute  #MaryKayMalaysia  #SkinCare  #MakeUp  #MaryKaySetiaAlam  #MaryKayShahAlam  #MaryKayKlang  #MaryKaySubangJaya  #MaryKayPetalingJaya  #MaryKayKL 
🏵MINERAL POWDER FOUNDATION🏵
•
#Powder TERBAIK dari LADANG, sebab FINISHINGnya #Light aje #Rata dan #LebihTahanLama pada kulit wajah. TEKSTURnya yang #halus #ringan dan terasa #lembut bila disapu pada kulit wajah. Ia #MineralBased dan mempunyai 6 warna : IVORY 1 • IVORY 2 • BEIGE 0.5 • BEIGE 1 • BEIGE 2 • BRONZE 1.
• 
KELEBIHAN powder ini :-
✔ Mudah digunakan agar wajah tampak berseri.
✔ Menutupi garis-garis halus, kedutan dan ketidaksempurnaan wajah.
✔ Memberi litupan yang sempurna dan menyeluruh.
✔ Sesuai untuk kulit sensitif, BEBAS dari #pewangi dan #minyak.
✔ Diuji secara klinikal oleh ahli dermatologi untuk kerengsaan dan alergi kulit.
•
#powder #foundation •
• 
LOVE ur Skin 💗,
👩 RAIHANNOR AZMI | ☎️ 012-6757701 
#MaryKayBeautyConsultant
#RaihannorAzmiBeaute #MaryKayMalaysia #SkinCare #MakeUp #MaryKaySetiaAlam #MaryKayShahAlam #MaryKayKlang #MaryKaySubangJaya #MaryKayPetalingJaya #MaryKayKL
🏵MINERAL POWDER FOUNDATION🏵 • #Powder  TERBAIK dari LADANG, sebab FINISHINGnya #Light  aje #Rata  dan #LebihTahanLama  pada kulit wajah. TEKSTURnya yang #halus  #ringan  dan terasa #lembut  bila disapu pada kulit wajah. Ia #MineralBased  dan mempunyai 6 warna : IVORY 1 • IVORY 2 • BEIGE 0.5 • BEIGE 1 • BEIGE 2 • BRONZE 1. • KELEBIHAN powder ini :- ✔ Mudah digunakan agar wajah tampak berseri. ✔ Menutupi garis-garis halus, kedutan dan ketidaksempurnaan wajah. ✔ Memberi litupan yang sempurna dan menyeluruh. ✔ Sesuai untuk kulit sensitif, BEBAS dari #pewangi  dan #minyak . ✔ Diuji secara klinikal oleh ahli dermatologi untuk kerengsaan dan alergi kulit. • #powder  #foundation  • • LOVE ur Skin 💗, 👩 RAIHANNOR AZMI | ☎️ 012-6757701 #MaryKayBeautyConsultant  #RaihannorAzmiBeaute  #MaryKayMalaysia  #SkinCare  #MakeUp  #MaryKaySetiaAlam  #MaryKayShahAlam  #MaryKayKlang  #MaryKaySubangJaya  #MaryKayPetalingJaya  #MaryKayKL 
Berjalan kedepan , melangkah dengan keyakinan ada allah yang akan melindungi kita, dia sang sutradaraNYA 
Tugas kita ikhtiar menjalankan peran sebaik mungkin 
#khimarmunira #khimarterbaru #kamisuplayermunira #supalyerhijab #openagen #peluangusaha #ringan #bisadropship #ukhtimunira #dbum #3on3 #syaribranded #khimarpetbusa #petbusamunira #arisan #ootd #openresellers #bisagrosiran #bisakodian #bisaretail
Wow...dah ramai terpikat dengan foundation elysian ni..termasuk la zulin aziz..sifatnya yg #ringan #mudahdicuci #senangnakblend #tahanhingga9jam #wangi yang penting terdapat serum yang merawat masalah #jeragat #jerawat..full coverage tau uolls dapat cover pape yg xdiundang tuh..make up smbil merawat gitew....lagi lama pkai makin flowing #flawles 
Jom cuba serum foundation elysian...sama cantik...manfaat produk dapat dikongsi bersama
Wow...dah ramai terpikat dengan foundation elysian ni..termasuk la zulin aziz..sifatnya yg #ringan  #mudahdicuci  #senangnakblend  #tahanhingga9jam  #wangi  yang penting terdapat serum yang merawat masalah #jeragat  #jerawat ..full coverage tau uolls dapat cover pape yg xdiundang tuh..make up smbil merawat gitew....lagi lama pkai makin flowing #flawles  Jom cuba serum foundation elysian...sama cantik...manfaat produk dapat dikongsi bersama
"SIS X RASA #MALU KE RAMAI ORG CAKAP SIS MACAM KENDERAAN #BERAT? YG SEPATUTNYA JALAN DI LORONG KIRI SAHAJA?"
.
.
SERIOUS SAYA NAK BANTU ANDA SEBAB OBESITI BOLEH MENYEBABKAN BOLEH DAPAT PENYAKIT YG LEBIH BAHAYA DAN LEBIH DASYAT!! .
.
Nak saya share #TIPS bagaimana sis boleh berubah kepada kenderaan #ringan dan menutup mulut2 orang yang duk mengata sis hari tu ?
.
.
Sis nak dapatkan #Tips percuma dan video senaman mudah dan ringkas hanya lakukan di rumah jer? Nak tak?
.
.
Sis kalau serius dan betul Berminat dan nak berubah, Komen Terus "Nak" kat ruangan Komen okey!
"SIS X RASA #MALU  KE RAMAI ORG CAKAP SIS MACAM KENDERAAN #BERAT ? YG SEPATUTNYA JALAN DI LORONG KIRI SAHAJA?" . . SERIOUS SAYA NAK BANTU ANDA SEBAB OBESITI BOLEH MENYEBABKAN BOLEH DAPAT PENYAKIT YG LEBIH BAHAYA DAN LEBIH DASYAT!! . . Nak saya share #TIPS  bagaimana sis boleh berubah kepada kenderaan #ringan  dan menutup mulut2 orang yang duk mengata sis hari tu ? . . Sis nak dapatkan #Tips  percuma dan video senaman mudah dan ringkas hanya lakukan di rumah jer? Nak tak? . . Sis kalau serius dan betul Berminat dan nak berubah, Komen Terus "Nak" kat ruangan Komen okey!
KELEBIHAN BANTAL LEYNA FLENAZ COLLECTION:»
.
✔ bantal LEYNA FLENAZ COLLECTION ialah BANTAL BARU terus dari KILANG.
(❌ bukan bantal second hand)
.
.
✔Kualiti bantal dengan fabrik cotton dan isian polyester yang bermutu dan terbaik.Isian polyester yang berkualiti tinggi.
.
.
✔ Bantal ini hanya dijual oleh Agen FLENAZ yang berdaftar sahaja. Tidak dijual dimana-mana hypermarket atau kedai.
.
.
✔Kualiti dijamin 100% kualiti bantal yang terbaik.
.
.
✔ Material dari polyester yang berkualiti dan terbaik. Lembut dan gebu gebas.Sesuai dengan tekstur kepala dan bahu. .
. ✔ Mempunyai LABEL/TAG *LEYNA* (Flenaz Collection) menandakan produk original.
.
.
✔ Fabrik Cotton Lembut bercorak lambang kemewahan. Ditempah khas di kilang istimewa untuk semua customer FLENAZ.
.
.
✔Mempunyai zip di tepi bantal bertujuan untuk laraskan kegebuan bantal.
.
.
✔Jahitan kemas di tepi bantal dan piping
.
.
✔ Hygiene - tidak berdebu dan anti alergik. Sangat bagus untuk mereka yang asma dan resdung.
.
.
✔ Selesa dan tidak panas
.
.
✔ Mudah untuk dicuci & cepat kering. Boleh dicuci oleh washing machine dan dikeringkan.
.
.
✔ Tidak memerangkap lembapan seperti habuk dan peluh yang menyebabkan bantal menjadi lembab, busuk, gatal dan tekstur dalaman menjadi lembik.
.
.
✔ Ringan dan mudah dibawa kemana-mana
.
.
✔ Lambang Lifestyle yang mewah dengan harga yang berpatutan.
.
Berminat wasap 019-6949739 atau klik link kat bio.

#bantalhotel
#selesa
#tidurlena
#gebu
#polyester
#bazarpaknil
#bazaronline
#igshop
#instashop
#bisnesonlinemalaysia
#terapiinstagram
#cikguseo
#leynaklang
#agenklang
#dropship
#agendiperlukan
#bazaronlinemalaysia
#noradanish
#klang
#shahalam
#bantaldag
#instafamous
#fattahaminz
#kutubantal
#bantalzip
#sarungbantal
#bantalgebu
#ringan
#lifestyle
#mewah
KELEBIHAN BANTAL LEYNA FLENAZ COLLECTION:» . ✔ bantal LEYNA FLENAZ COLLECTION ialah BANTAL BARU terus dari KILANG. (❌ bukan bantal second hand) . . ✔Kualiti bantal dengan fabrik cotton dan isian polyester yang bermutu dan terbaik.Isian polyester yang berkualiti tinggi. . . ✔ Bantal ini hanya dijual oleh Agen FLENAZ yang berdaftar sahaja. Tidak dijual dimana-mana hypermarket atau kedai. . . ✔Kualiti dijamin 100% kualiti bantal yang terbaik. . . ✔ Material dari polyester yang berkualiti dan terbaik. Lembut dan gebu gebas.Sesuai dengan tekstur kepala dan bahu. . . ✔ Mempunyai LABEL/TAG *LEYNA* (Flenaz Collection) menandakan produk original. . . ✔ Fabrik Cotton Lembut bercorak lambang kemewahan. Ditempah khas di kilang istimewa untuk semua customer FLENAZ. . . ✔Mempunyai zip di tepi bantal bertujuan untuk laraskan kegebuan bantal. . . ✔Jahitan kemas di tepi bantal dan piping . . ✔ Hygiene - tidak berdebu dan anti alergik. Sangat bagus untuk mereka yang asma dan resdung. . . ✔ Selesa dan tidak panas . . ✔ Mudah untuk dicuci & cepat kering. Boleh dicuci oleh washing machine dan dikeringkan. . . ✔ Tidak memerangkap lembapan seperti habuk dan peluh yang menyebabkan bantal menjadi lembab, busuk, gatal dan tekstur dalaman menjadi lembik. . . ✔ Ringan dan mudah dibawa kemana-mana . . ✔ Lambang Lifestyle yang mewah dengan harga yang berpatutan. . Berminat wasap 019-6949739 atau klik link kat bio. #bantalhotel  #selesa  #tidurlena  #gebu  #polyester  #bazarpaknil  #bazaronline  #igshop  #instashop  #bisnesonlinemalaysia  #terapiinstagram  #cikguseo  #leynaklang  #agenklang  #dropship  #agendiperlukan  #bazaronlinemalaysia  #noradanish  #klang  #shahalam  #bantaldag  #instafamous  #fattahaminz  #kutubantal  #bantalzip  #sarungbantal  #bantalgebu  #ringan  #lifestyle  #mewah 
KELEBIHAN BANTAL LEYNA FLENAZ COLLECTION:»
.
✔ bantal LEYNA FLENAZ COLLECTION ialah BANTAL BARU terus dari KILANG.
(❌ bukan bantal second hand)
.
.
✔Kualiti bantal dengan fabrik cotton dan isian polyester yang bermutu dan terbaik.Isian polyester yang berkualiti tinggi.
.
.
✔ Bantal ini hanya dijual oleh Agen FLENAZ yang berdaftar sahaja. Tidak dijual dimana-mana hypermarket atau kedai.
.
.
✔Kualiti dijamin 100% kualiti bantal yang terbaik.
.
.
✔ Material dari polyester yang berkualiti dan terbaik. Lembut dan gebu gebas.Sesuai dengan tekstur kepala dan bahu. .
. ✔ Mempunyai LABEL/TAG *LEYNA* (Flenaz Collection) menandakan produk original.
.
.
✔ Fabrik Cotton Lembut bercorak lambang kemewahan. Ditempah khas di kilang istimewa untuk semua customer FLENAZ.
.
.
✔Mempunyai zip di tepi bantal bertujuan untuk laraskan kegebuan bantal.
.
.
✔Jahitan kemas di tepi bantal dan piping
.
.
✔ Hygiene - tidak berdebu dan anti alergik. Sangat bagus untuk mereka yang asma dan resdung.
.
.
✔ Selesa dan tidak panas
.
.
✔ Mudah untuk dicuci & cepat kering. Boleh dicuci oleh washing machine dan dikeringkan.
.
.
✔ Tidak memerangkap lembapan seperti habuk dan peluh yang menyebabkan bantal menjadi lembab, busuk, gatal dan tekstur dalaman menjadi lembik.
.
.
✔ Ringan dan mudah dibawa kemana-mana
.
.
✔ Lambang Lifestyle yang mewah dengan harga yang berpatutan.
.
Berminat wasap 019-6949739 atau klik link kat bio.

#bantalhotel
#selesa
#tidurlena
#gebu
#polyester
#bazarpaknil
#bazaronline
#igshop
#instashop
#bisnesonlinemalaysia
#terapiinstagram
#cikguseo
#leynaklang
#agenklang
#dropship
#agendiperlukan
#bazaronlinemalaysia
#noradanish
#klang
#shahalam
#bantaldag
#instafamous
#fattahaminz
#kutubantal
#bantalzip
#sarungbantal
#bantalgebu
#ringan
#lifestyle
#mewah
KELEBIHAN BANTAL LEYNA FLENAZ COLLECTION:» . ✔ bantal LEYNA FLENAZ COLLECTION ialah BANTAL BARU terus dari KILANG. (❌ bukan bantal second hand) . . ✔Kualiti bantal dengan fabrik cotton dan isian polyester yang bermutu dan terbaik.Isian polyester yang berkualiti tinggi. . . ✔ Bantal ini hanya dijual oleh Agen FLENAZ yang berdaftar sahaja. Tidak dijual dimana-mana hypermarket atau kedai. . . ✔Kualiti dijamin 100% kualiti bantal yang terbaik. . . ✔ Material dari polyester yang berkualiti dan terbaik. Lembut dan gebu gebas.Sesuai dengan tekstur kepala dan bahu. . . ✔ Mempunyai LABEL/TAG *LEYNA* (Flenaz Collection) menandakan produk original. . . ✔ Fabrik Cotton Lembut bercorak lambang kemewahan. Ditempah khas di kilang istimewa untuk semua customer FLENAZ. . . ✔Mempunyai zip di tepi bantal bertujuan untuk laraskan kegebuan bantal. . . ✔Jahitan kemas di tepi bantal dan piping . . ✔ Hygiene - tidak berdebu dan anti alergik. Sangat bagus untuk mereka yang asma dan resdung. . . ✔ Selesa dan tidak panas . . ✔ Mudah untuk dicuci & cepat kering. Boleh dicuci oleh washing machine dan dikeringkan. . . ✔ Tidak memerangkap lembapan seperti habuk dan peluh yang menyebabkan bantal menjadi lembab, busuk, gatal dan tekstur dalaman menjadi lembik. . . ✔ Ringan dan mudah dibawa kemana-mana . . ✔ Lambang Lifestyle yang mewah dengan harga yang berpatutan. . Berminat wasap 019-6949739 atau klik link kat bio. #bantalhotel  #selesa  #tidurlena  #gebu  #polyester  #bazarpaknil  #bazaronline  #igshop  #instashop  #bisnesonlinemalaysia  #terapiinstagram  #cikguseo  #leynaklang  #agenklang  #dropship  #agendiperlukan  #bazaronlinemalaysia  #noradanish  #klang  #shahalam  #bantaldag  #instafamous  #fattahaminz  #kutubantal  #bantalzip  #sarungbantal  #bantalgebu  #ringan  #lifestyle  #mewah 
waaaa! SERONOKNYA 😍😍 terjumpa pula dengan TOTILAM RIVELLA ni. baring dengan anak-anak sambil layan cerita upin ipin pula. SELESA sangat tau, tak nipis macam toto biasa tu. .
kalau dah anak-anak happy, ibu pasti ceria kan? tu yang feeya nak 😉 bukan tu je tau, yang paling BEST totilam ni mudah dan ringan nak angkat kemana2. balik kampung pun ok 😉 takda la ibu ibu sakit pinggang nak angkut kan?
.
pssst... feeya ada banyak corak yang menarik dan tertarik.  jom dapatkan totilam revilla ni 💖

Berminat klik⤵⤵⤵
www.wasap.my/+601116848683/rivella
.
#feeyashop #dropship #trustedseller #rivella #totilam #ibuberpantang #tilamterbaik #tilamselesa #ringan #comfortable #ctdk #fattahamin #fattzura #totilamringan
waaaa! SERONOKNYA 😍😍 terjumpa pula dengan TOTILAM RIVELLA ni. baring dengan anak-anak sambil layan cerita upin ipin pula. SELESA sangat tau, tak nipis macam toto biasa tu. . kalau dah anak-anak happy, ibu pasti ceria kan? tu yang feeya nak 😉 bukan tu je tau, yang paling BEST totilam ni mudah dan ringan nak angkat kemana2. balik kampung pun ok 😉 takda la ibu ibu sakit pinggang nak angkut kan? . pssst... feeya ada banyak corak yang menarik dan tertarik. jom dapatkan totilam revilla ni 💖 Berminat klik⤵⤵⤵ www.wasap.my/+601116848683/rivella . #feeyashop  #dropship  #trustedseller  #rivella  #totilam  #ibuberpantang  #tilamterbaik  #tilamselesa  #ringan  #comfortable  #ctdk  #fattahamin  #fattzura  #totilamringan 
Pastan manis, simple, comfortable... Beli min.2 psc Free ongkir

Open Order WA 082133256937

#hijab #pasminapet #pasmina #pashmina #pashtan #pashtanpet #syari #khimarsyari #khimarmurah #bublecrepe #jilbabkerut #nyaman #ringan #khimar #hijabers #hijabi #hijaber #pashminainstan
Pastan manis, simple, comfortable... Beli min.2 psc Free ongkir

Open Order WA 082133256937

#hijab #pasminapet #pasmina #pashmina #pashtan #pashtanpet #syari #khimarsyari #khimarmurah #bublecrepe #jilbabkerut #nyaman #ringan #khimar #hijabers #hijabi #hijaber #pashminainstan
Pastan manis, simple, comfortable... Beli min.2 psc Free ongkir

Open Order WA 082133256937

#hijab #pasminapet #pasmina #pashmina #pashtan #pashtanpet #syari #khimarsyari #khimarmurah #bublecrepe #jilbabkerut #nyaman #ringan #khimar #hijabers #hijabi #hijaber #pashminainstan
Pastan manis, simple, comfortable... Beli min.2 psc Free ongkir

Open Order WA 082133256937

#hijab #pasminapet #pasmina #pashmina #pashtan #pashtanpet #syari #khimarsyari #khimarmurah #bublecrepe #jilbabkerut #nyaman #ringan #khimar #hijabers #hijabi #hijaber #pashminainstan
Pastan manis, simple, comfortable... Beli min.2 psc Free ongkir

Open Order WA 082133256937

#hijab #pasminapet #pasmina #pashmina #pashtan #pashtanpet #syari #khimarsyari #khimarmurah #bublecrepe #jilbabkerut #nyaman #ringan #khimar #hijabers #hijabi #hijaber #pashminainstan
Pastan manis, simple, comfortable... Beli min.2 psc Free ongkir

Open Order WA 082133256937

#hijab #pasminapet #pasmina #pashmina #pashtan #pashtanpet #syari #khimarsyari #khimarmurah #bublecrepe #jilbabkerut #nyaman #ringan #khimar #hijabers #hijabi #hijaber #pashminainstan
Pastan manis, simple, comfortable... Beli min.2 psc Free ongkir

Open Order WA 082133256937

#hijab #pasminapet #pasmina #pashmina #pashtan #pashtanpet #syari #khimarsyari #khimarmurah #bublecrepe #jilbabkerut #nyaman #ringan #khimar #hijabers #hijabi #hijaber #pashminainstan
Pastan manis, simple, comfortable... Beli min.2 psc Free ongkir

Open Order WA 082133256937

#hijab #pasminapet #pasmina #pashmina #pashtan #pashtanpet #syari #khimarsyari #khimarmurah #bublecrepe #jilbabkerut #nyaman #ringan #khimar #hijabers #hijabi #hijaber #pashminainstan
Pastan manis, simple, comfortable... Beli min.2 psc Free ongkir

Open Order WA 082133256937

#hijab #pasminapet #pasmina #pashmina #pashtan #pashtanpet #syari #khimarsyari #khimarmurah #bublecrepe #jilbabkerut #nyaman #ringan #khimar #hijabers #hijabi #hijaber #pashminainstan
Pastan manis, simple, comfortable... Beli min.2 psc Free ongkir

Open Order WA 082133256937

#hijab #pasminapet #pasmina #pashmina #pashtan #pashtanpet #syari #khimarsyari #khimarmurah #bublecrepe #jilbabkerut #nyaman #ringan #khimar #hijabers #hijabi #hijaber #pashminainstan
Pastan manis, simple, comfortable... Beli min.2 psc Free ongkir

Open Order WA 082133256937

#hijab #pasminapet #pasmina #pashmina #pashtan #pashtanpet #syari #khimarsyari #khimarmurah #bublecrepe #jilbabkerut #nyaman #ringan #khimar #hijabers #hijabi #hijaber #pashminainstan
Pastan manis, simple, comfortable... Beli min.2 psc Free ongkir

Open Order WA 082133256937

#hijab #pasminapet #pasmina #pashmina #pashtan #pashtanpet #syari #khimarsyari #khimarmurah #bublecrepe #jilbabkerut #nyaman #ringan #khimar #hijabers #hijabi #hijaber #pashminainstan
Pastan manis, simple, comfortable... Beli min.2 psc Free ongkir

Open Order WA 082133256937

#hijab #pasminapet #pasmina #pashmina #pashtan #pashtanpet #syari #khimarsyari #khimarmurah #bublecrepe #jilbabkerut #nyaman #ringan #khimar #hijabers #hijabi #hijaber #pashminainstan
Pastan manis, simple, comfortable... Beli min.2 psc Free ongkir

Open Order WA 082133256937

#hijab #pasminapet #pasmina #pashmina #pashtan #pashtanpet #syari #khimarsyari #khimarmurah #bublecrepe #jilbabkerut #nyaman #ringan #khimar #hijabers #hijabi #hijaber #pashminainstan
Pastan manis, simple, comfortable... Beli min.2 psc Free ongkir

Open Order WA 082133256937

#hijab #pasminapet #pasmina #pashmina #pashtan #pashtanpet #syari #khimarsyari #khimarmurah #bublecrepe #jilbabkerut #nyaman #ringan #khimar #hijabers #hijabi #hijaber #pashminainstan
Pastan manis, simple, comfortable... Beli min.2 psc Free ongkir

Open Order WA 082133256937

#hijab #pasminapet #pasmina #pashmina #pashtan #pashtanpet #syari #khimarsyari #khimarmurah #bublecrepe #jilbabkerut #nyaman #ringan #khimar #hijabers #hijabi #hijaber #pashminainstan
Pastan manis, simple, comfortable... Beli min.2 psc Free ongkir

Open Order WA 082133256937

#hijab #pasminapet #pasmina #pashmina #pashtan #pashtanpet #syari #khimarsyari #khimarmurah #bublecrepe #jilbabkerut #nyaman #ringan #khimar #hijabers #hijabi #hijaber #pashminainstan
Pastan manis, simple, comfortable... Beli min.2 psc Free ongkir

Open Order WA 082133256937

#hijab #pasminapet #pasmina #pashmina #pashtan #pashtanpet #syari #khimarsyari #khimarmurah #bublecrepe #jilbabkerut #nyaman #ringan #khimar #hijabers #hijabi #hijaber #pashminainstan
Pastan manis, simple, comfortable... Beli min.2 psc Free ongkir

Open Order WA 082133256937

#hijab #pasminapet #pasmina #pashmina #pashtan #pashtanpet #syari #khimarsyari #khimarmurah #bublecrepe #jilbabkerut #nyaman #ringan #khimar #hijabers #hijabi #hijaber #pashminainstan
Pastan manis, simple, comfortable... Beli min.2 psc Free ongkir

Open Order WA 082133256937

#hijab #pasminapet #pasmina #pashmina #pashtan #pashtanpet #syari #khimarsyari #khimarmurah #bublecrepe #jilbabkerut #nyaman #ringan #khimar #hijabers #hijabi #hijaber #pashminainstan
Pastan manis, simple, comfortable... Beli min.2 psc Free ongkir

Open Order WA 082133256937

#hijab #pasminapet #pasmina #pashmina #pashtan #pashtanpet #syari #khimarsyari #khimarmurah #bublecrepe #jilbabkerut #nyaman #ringan #khimar #hijabers #hijabi #hijaber #pashminainstan
Pastan manis, simple, comfortable... Beli min.2 psc Free ongkir

Open Order WA 082133256937

#hijab #pasminapet #pasmina #pashmina #pashtan #pashtanpet #syari #khimarsyari #khimarmurah #bublecrepe #jilbabkerut #nyaman #ringan #khimar #hijabers #hijabi #hijaber #pashminainstan
Pastan manis, simple, comfortable... Beli min.2 psc Free ongkir

Open Order WA 082133256937

#hijab #pasminapet #pasmina #pashmina #pashtan #pashtanpet #syari #khimarsyari #khimarmurah #bublecrepe #jilbabkerut #nyaman #ringan #khimar #hijabers #hijabi #hijaber #pashminainstan
Pastan manis, simple, comfortable... Beli min.2 psc Free ongkir

Open Order WA 082133256937

#hijab #pasminapet #pasmina #pashmina #pashtan #pashtanpet #syari #khimarsyari #khimarmurah #bublecrepe #jilbabkerut #nyaman #ringan #khimar #hijabers #hijabi #hijaber #pashminainstan
Pastan manis, simple, comfortable... Beli min.2 psc Free ongkir

Open Order WA 082133256937

#hijab #pasminapet #pasmina #pashmina #pashtan #pashtanpet #syari #khimarsyari #khimarmurah #bublecrepe #jilbabkerut #nyaman #ringan #khimar #hijabers #hijabi #hijaber #pashminainstan
Pastan manis, simple, comfortable... Beli min.2 psc Free ongkir

Open Order WA 082133256937

#hijab #pasminapet #pasmina #pashmina #pashtan #pashtanpet #syari #khimarsyari #khimarmurah #bublecrepe #jilbabkerut #nyaman #ringan #khimar #hijabers #hijabi #hijaber #pashminainstan
Pastan manis, simple, comfortable... Beli min.2 psc Free ongkir

Open Order WA 082133256937

#hijab #pasminapet #pasmina #pashmina #pashtan #pashtanpet #syari #khimarsyari #khimarmurah #bublecrepe #jilbabkerut #nyaman #ringan #khimar #hijabers #hijabi #hijaber #pashminainstan
Pastan manis, simple, comfortable... Beli min.2 psc Free ongkir

Open Order WA 082133256937

#hijab #pasminapet #pasmina #pashmina #pashtan #pashtanpet #syari #khimarsyari #khimarmurah #bublecrepe #jilbabkerut #nyaman #ringan #khimar #hijabers #hijabi #hijaber #pashminainstan
Pastan manis, simple, comfortable... Beli min.2 psc Free ongkir

Open Order WA 082133256937

#hijab #pasminapet #pasmina #pashmina #pashtan #pashtanpet #syari #khimarsyari #khimarmurah #bublecrepe #jilbabkerut #nyaman #ringan #khimar #hijabers #hijabi #hijaber #pashminainstan
adududuuuu... 🙁🙁 kesiannya tengok anak2 dok tergolek baring2 sambil tgok didi n friends ni. bukan apa, dah la alas dengab toto nipis! kita yang besar ni pun sakit belakang kan? pe lagi anak2 kita ni.
.
.
ish! takan la nak alas 3-4 toto baru selesa? mak ai! nak simpan semua toto ni satu hal. nak lipat satu satu lagi. makan ruang lak tu nak simpan 😧😧 tolonggggg!!! 😵
.
.
jangan risau ibu ibu ayah 😊 feeya ada PENYELESAIAN . jom pakat mai tukar toto nipis tu ngan *TOTILAM RIVELLA* !! yang best nya 100% handmade PERTAMA DI MALAYSIA tau ✔ tak terlalu tebal dan tak terlalu nipis
✔ ringan
✔ yang penting SANGAT SELESA
✔ mudah disimpan ✔ JIMAT ruang penyimpanan ✔ lebih tebal dari toto biasa
.
.
pssst.. feeya nak bagitahu ni. harga pun mampu milik setanding dengan kualitinya 😉 .
sesiapa yang nak HARGA DISKAUN, klik⤵⤵⤵
www.wasap.my/+601116848683/rivella .
#feeyashop #dropship #trustedseller #rivella #totilam #ibuberpantang #tilamterbaik #tilamselesa #ringan #comfortable #ctdk #fattahamin #fattzura #totilamringan
adududuuuu... 🙁🙁 kesiannya tengok anak2 dok tergolek baring2 sambil tgok didi n friends ni. bukan apa, dah la alas dengab toto nipis! kita yang besar ni pun sakit belakang kan? pe lagi anak2 kita ni. . . ish! takan la nak alas 3-4 toto baru selesa? mak ai! nak simpan semua toto ni satu hal. nak lipat satu satu lagi. makan ruang lak tu nak simpan 😧😧 tolonggggg!!! 😵 . . jangan risau ibu ibu ayah 😊 feeya ada PENYELESAIAN . jom pakat mai tukar toto nipis tu ngan *TOTILAM RIVELLA* !! yang best nya 100% handmade PERTAMA DI MALAYSIA tau ✔ tak terlalu tebal dan tak terlalu nipis ✔ ringan ✔ yang penting SANGAT SELESA ✔ mudah disimpan ✔ JIMAT ruang penyimpanan ✔ lebih tebal dari toto biasa . . pssst.. feeya nak bagitahu ni. harga pun mampu milik setanding dengan kualitinya 😉 . sesiapa yang nak HARGA DISKAUN, klik⤵⤵⤵ www.wasap.my/+601116848683/rivella . #feeyashop  #dropship  #trustedseller  #rivella  #totilam  #ibuberpantang  #tilamterbaik  #tilamselesa  #ringan  #comfortable  #ctdk  #fattahamin  #fattzura  #totilamringan 
#Ringan macam tak pakai apa2, 
Okay emma rasa nak Hanguk kepala 7x punya nak "Mengiyakan" kenyataan kawan kita nie,SUNGGUH aihh tak Mohong emma pun kadang2 lupa emma ada guna MASKARA 🤣 bila nak mandi ngadap muka kat cermin Eh! ada masakara hihi Kena Cuci dulu sebelum Mandi barulah Bersih muka nak amik air semayang nanti 
Step Mudah :

Basahkan Maskara dimata Dulu,
Lepas tue tarik maskara pelahanx2, & SIAP senangkan mudahkan MASKARA LENT'Q tak mudah comot dan luntur walaupun muka berpeluh macam kena simbah AIR SEBESEN hihi😊
#Ringan  macam tak pakai apa2, Okay emma rasa nak Hanguk kepala 7x punya nak "Mengiyakan" kenyataan kawan kita nie,SUNGGUH aihh tak Mohong emma pun kadang2 lupa emma ada guna MASKARA 🤣 bila nak mandi ngadap muka kat cermin Eh! ada masakara hihi Kena Cuci dulu sebelum Mandi barulah Bersih muka nak amik air semayang nanti Step Mudah : Basahkan Maskara dimata Dulu, Lepas tue tarik maskara pelahanx2, & SIAP senangkan mudahkan MASKARA LENT'Q tak mudah comot dan luntur walaupun muka berpeluh macam kena simbah AIR SEBESEN hihi😊
Ingin mendapatkan modal usaha seperti kelompok ibu-ibu di atas?
.
Ayo segera daftarkan kelompok anda melalui Esta Dana Ventura. Kumpulkan minimal 10 peserta wanita atau ibu-ibu yang berdomisili tetap untuk memenuhi syarat penyertaan modal. Program ini 100% tanpa jaminan! Proses mudah, aman dan cepat. .
Ayo segera kunjungi kantor cabang terdekat kami. Informasi lebih lanjut kunjungi website kami di : 
http://estadanaventura.co.id

#modalusaha #modal #dana #usaha #usahaku #solusi #ukm #umkmindonesia #umkm #jualan #tunai #pinjaman #mikro #pria #wanita #ibuibu #proses #ringan #cepat #aman #untung #besar #kualitas #kuantitas #kerjakeras
Ingin mendapatkan modal usaha seperti kelompok ibu-ibu di atas? . Ayo segera daftarkan kelompok anda melalui Esta Dana Ventura. Kumpulkan minimal 10 peserta wanita atau ibu-ibu yang berdomisili tetap untuk memenuhi syarat penyertaan modal. Program ini 100% tanpa jaminan! Proses mudah, aman dan cepat. . Ayo segera kunjungi kantor cabang terdekat kami. Informasi lebih lanjut kunjungi website kami di : http://estadanaventura.co.id #modalusaha  #modal  #dana  #usaha  #usahaku  #solusi  #ukm  #umkmindonesia  #umkm  #jualan  #tunai  #pinjaman  #mikro  #pria  #wanita  #ibuibu  #proses  #ringan  #cepat  #aman  #untung  #besar  #kualitas  #kuantitas  #kerjakeras 
Serinya masih flower flower yaa.... Ready di @distromasse jogja

#shoeshop 
#shoe
#shoemania 
#huntingshoes 
#ringan 
#beautiful 
#stylish 
#readystock 
#funbike 
#fun 
#nice
#greatful 
#happyday 
#happylife
#jogjanesia
#save
#jogjajogja
#indonesia
Sajadah batik 1 warna seri biru laut 
Harga 23K

Terbuat dari kain mori primisima
batik nya merupakan batik printing 
di bagian belakang dilengkapi dengan kain Blaco 
Ringan, warna tidak luntur, 
cocok untuk dipakai bepergian, juga trendy untuk suvenir haji, suvenir pernikahan dan suvenir acara acara lainnya

Pembuatan warna lain selain warna di produk bisa dengan preorder terlebih dahulu, juga bisa sekalian menyablon kan dengan tulisan yang diinginkan dengan menambah @5000 
Panjang 100cmx60cm 
pembelian lebih dari 20 item harga grosir

Pemesasana lewat wa
 0899 516 8584 
#sajadahbatik
#murah
#grosir
#hargapabrik
#produsenbatik
#sajadah
#solo
#ringan
#trendy
#hargagrosir
Sajadah batik 1 warna seri biru laut Harga 23K Terbuat dari kain mori primisima batik nya merupakan batik printing di bagian belakang dilengkapi dengan kain Blaco Ringan, warna tidak luntur, cocok untuk dipakai bepergian, juga trendy untuk suvenir haji, suvenir pernikahan dan suvenir acara acara lainnya Pembuatan warna lain selain warna di produk bisa dengan preorder terlebih dahulu, juga bisa sekalian menyablon kan dengan tulisan yang diinginkan dengan menambah @5000 Panjang 100cmx60cm pembelian lebih dari 20 item harga grosir Pemesasana lewat wa 0899 516 8584 #sajadahbatik  #murah  #grosir  #hargapabrik  #produsenbatik  #sajadah  #solo  #ringan  #trendy  #hargagrosir 
Sajadah batik 1 warna seri coklat tua 
Harga 23K

Terbuat dari kain mori primisima
batik nya merupakan batik printing 
di bagian belakang dilengkapi dengan kain Blaco 
Ringan, warna tidak luntur, 
cocok untuk dipakai bepergian, juga trendy untuk suvenir haji, suvenir pernikahan dan suvenir acara acara lainnya

Pembuatan warna lain selain warna di produk bisa dengan preorder terlebih dahulu, juga bisa sekalian menyablon kan dengan tulisan yang diinginkan dengan menambah @5000 
Panjang 100cmx60cm 
pembelian lebih dari 20 item harga grosir

Pemesasana lewat wa
 0899 516 8584 
#sajadahbatik
#murah
#grosir
#hargapabrik
#produsenbatik
#sajadah
#solo
#ringan
#trendy
#hargagrosir
Sajadah batik 1 warna seri coklat tua Harga 23K Terbuat dari kain mori primisima batik nya merupakan batik printing di bagian belakang dilengkapi dengan kain Blaco Ringan, warna tidak luntur, cocok untuk dipakai bepergian, juga trendy untuk suvenir haji, suvenir pernikahan dan suvenir acara acara lainnya Pembuatan warna lain selain warna di produk bisa dengan preorder terlebih dahulu, juga bisa sekalian menyablon kan dengan tulisan yang diinginkan dengan menambah @5000 Panjang 100cmx60cm pembelian lebih dari 20 item harga grosir Pemesasana lewat wa 0899 516 8584 #sajadahbatik  #murah  #grosir  #hargapabrik  #produsenbatik  #sajadah  #solo  #ringan  #trendy  #hargagrosir 
Sajadah batik 1 warna seri coklat kopi
Harga 23K

Terbuat dari kain mori primisima
batik nya merupakan batik printing 
di bagian belakang dilengkapi dengan kain Blaco 
Ringan, warna tidak luntur, 
cocok untuk dipakai bepergian, juga trendy untuk suvenir haji, suvenir pernikahan dan suvenir acara acara lainnya

Pembuatan warna lain selain warna di produk bisa dengan preorder terlebih dahulu, juga bisa sekalian menyablon kan dengan tulisan yang diinginkan dengan menambah @5000 
Panjang 100cmx60cm 
pembelian lebih dari 20 item harga grosir

Pemesasana lewat wa
 0899 516 8584 
#sajadahbatik
#murah
#grosir
#hargapabrik
#produsenbatik
#sajadah
#solo
#ringan
#trendy
#hargagrosir
Sajadah batik 1 warna seri coklat kopi Harga 23K Terbuat dari kain mori primisima batik nya merupakan batik printing di bagian belakang dilengkapi dengan kain Blaco Ringan, warna tidak luntur, cocok untuk dipakai bepergian, juga trendy untuk suvenir haji, suvenir pernikahan dan suvenir acara acara lainnya Pembuatan warna lain selain warna di produk bisa dengan preorder terlebih dahulu, juga bisa sekalian menyablon kan dengan tulisan yang diinginkan dengan menambah @5000 Panjang 100cmx60cm pembelian lebih dari 20 item harga grosir Pemesasana lewat wa 0899 516 8584 #sajadahbatik  #murah  #grosir  #hargapabrik  #produsenbatik  #sajadah  #solo  #ringan  #trendy  #hargagrosir 
Sajadah batik 1 warna seri hijau 
Harga 23K

Terbuat dari kain mori primisima
batik nya merupakan batik printing 
di bagian belakang dilengkapi dengan kain Blaco 
Ringan, warna tidak luntur, 
cocok untuk dipakai bepergian, juga trendy untuk suvenir haji, suvenir pernikahan dan suvenir acara acara lainnya

Pembuatan warna lain selain warna di produk bisa dengan preorder terlebih dahulu, juga bisa sekalian menyablon kan dengan tulisan yang diinginkan dengan menambah @5000 
Panjang 100cmx60cm 
pembelian lebih dari 20 item harga grosir

Pemesasana lewat wa
 0899 516 8584 
#sajadahbatik
#murah
#grosir
#hargapabrik
#produsenbatik
#sajadah
#solo
#ringan
#trendy
#hargagrosir
Sajadah batik 1 warna seri hijau Harga 23K Terbuat dari kain mori primisima batik nya merupakan batik printing di bagian belakang dilengkapi dengan kain Blaco Ringan, warna tidak luntur, cocok untuk dipakai bepergian, juga trendy untuk suvenir haji, suvenir pernikahan dan suvenir acara acara lainnya Pembuatan warna lain selain warna di produk bisa dengan preorder terlebih dahulu, juga bisa sekalian menyablon kan dengan tulisan yang diinginkan dengan menambah @5000 Panjang 100cmx60cm pembelian lebih dari 20 item harga grosir Pemesasana lewat wa 0899 516 8584 #sajadahbatik  #murah  #grosir  #hargapabrik  #produsenbatik  #sajadah  #solo  #ringan  #trendy  #hargagrosir 
Tersedia Fitting Nylon Female Elbow.
Type :
• L16-1/2F Rp6.500
• L20-1/2F Rp11.000
• L25-3/4F Rp20.000
• L25-1F Rp20.500
• L32-1F Rp37.000
Info lebih lanjut hub. CS (021) 55.966.124

#fitting #expander #westpexpipe #pipamodern #pipapenggantipvc #pipawestpex #tanpalem #pipatanpatimbal #fitting #proyek #ballvalves #gatevalves #ringan #mudah #pipahdpe #pipappr #pipamurah #kontraktor #kontraktorjakarta #kontraktorindonesia #marketing #ekonomis #bebasbocor #penggantipipapvc #pvc #hdpe #ppr #pipa #westpex
Tersedia Fitting Nylon Female Elbow. Type : • L16-1/2F Rp6.500 • L20-1/2F Rp11.000 • L25-3/4F Rp20.000 • L25-1F Rp20.500 • L32-1F Rp37.000 Info lebih lanjut hub. CS (021) 55.966.124 #fitting  #expander  #westpexpipe  #pipamodern  #pipapenggantipvc  #pipawestpex  #tanpalem  #pipatanpatimbal  #fitting  #proyek  #ballvalves  #gatevalves  #ringan  #mudah  #pipahdpe  #pipappr  #pipamurah  #kontraktor  #kontraktorjakarta  #kontraktorindonesia  #marketing  #ekonomis  #bebasbocor  #penggantipipapvc  #pvc  #hdpe  #ppr  #pipa  #westpex 
Stamper Kuda STRONG
Stamper kuda EXTRON 4 HP menggunakan mesin Robin EH 12 yang dirancang khusus untuk stamper sehingga lebih tahan goncangan. 
Stamper kuda cocok digunakan untuk memadatkan struktur tanah lempung, berpasir, maupun berkerikil. 
Stamper kuda ringan, well balanced, ergonomis, dan memiliki pengatur katup (throttle control)

GARANSI 1 tahun (S&K berlaku) dan ketersediaan sparepart terjamin
GRATIS ongkos kirim untuk wilayah Surabaya

Website: radensalehteknik.com
Number: +62 89 535 949 3252 
Email : info@strong-indonesia.com

#strong #indonesia #building #contractor #supplier #factory #murah #construction #surabaya #stamper #throttle #control #pemadat #tanah #ringan #ergonomis #surabaya #garansi #radensalehteknik
Stamper Kuda STRONG Stamper kuda EXTRON 4 HP menggunakan mesin Robin EH 12 yang dirancang khusus untuk stamper sehingga lebih tahan goncangan. Stamper kuda cocok digunakan untuk memadatkan struktur tanah lempung, berpasir, maupun berkerikil. Stamper kuda ringan, well balanced, ergonomis, dan memiliki pengatur katup (throttle control) GARANSI 1 tahun (S&K berlaku) dan ketersediaan sparepart terjamin GRATIS ongkos kirim untuk wilayah Surabaya Website: radensalehteknik.com Number: +62 89 535 949 3252 Email : info@strong-indonesia.com #strong  #indonesia  #building  #contractor  #supplier  #factory  #murah  #construction  #surabaya  #stamper  #throttle  #control  #pemadat  #tanah  #ringan  #ergonomis  #surabaya  #garansi  #radensalehteknik 
Tersedia Fitting Reducing Elbow Expander Copper.
Type :
• L20-16 Rp21.300
• L25-16 Rp33.600
• L25-20 Rp37.550
Info lebih lanjut hub. CS (021) 55.966.124

#fitting #expander #westpexpipe #pipamodern #pipapenggantipvc #pipawestpex #tanpalem #pipatanpatimbal #fitting #proyek #ballvalves #gatevalves #ringan #mudah #pipahdpe #pipappr #pipamurah #kontraktor #kontraktorjakarta #kontraktorindonesia #marketing #ekonomis #bebasbocor #penggantipipapvc #pvc #hdpe #ppr #pipa #westpex
Tersedia Fitting Reducing Elbow Expander Copper. Type : • L20-16 Rp21.300 • L25-16 Rp33.600 • L25-20 Rp37.550 Info lebih lanjut hub. CS (021) 55.966.124 #fitting  #expander  #westpexpipe  #pipamodern  #pipapenggantipvc  #pipawestpex  #tanpalem  #pipatanpatimbal  #fitting  #proyek  #ballvalves  #gatevalves  #ringan  #mudah  #pipahdpe  #pipappr  #pipamurah  #kontraktor  #kontraktorjakarta  #kontraktorindonesia  #marketing  #ekonomis  #bebasbocor  #penggantipipapvc  #pvc  #hdpe  #ppr  #pipa  #westpex 
TIADA LAGI MASALAH SAKIT BELAKANG
""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""
🤕 selalu sakit belakang? tak selesa bila tidur atas tilam? Dah tengok check tilam awak? Mesti tilam lama dah nipis kan? lagi yang ada spring lak mesti nampak spring tu? 😢
.
Nak beli tilam baru mahal sangat 😥😥 tapi dengan totilam rivella ni awak dah tak perlu risau dan sakit belakang dah TAKDA 🤗 kan seronok cmtu 😉 👉klik https://www.wasap.my/601116848683/rivella+corak
👉klik https://www.wasap.my/601116848683/rivella+corak
👉klik https://www.wasap.my/601116848683/rivella+corak

Totilam rivella ni tebal tau dan bila awak tidur ia sangat selesa, sejuk dan rasa nyaman gitu 😊. Selain sesuai dibuat alas tilam, ia juga sesuai dibuat bila bersantai depan tv 😱😱
.
👍 bolehlah ajak anak-anak baring dan golek-golek sekalikan 😅 Barulah semua segar dan gembira bila bangun pagi sebab *sakit belakang dah hilang*😆 .
#feeyashop #dropship #trustedseller #rivella #totilam #ibuberpantang #tilamterbaik #tilamselesa #ringan #comfortable #ctdk #fattahamin #fattzura #totilamringan
TIADA LAGI MASALAH SAKIT BELAKANG """""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""" 🤕 selalu sakit belakang? tak selesa bila tidur atas tilam? Dah tengok check tilam awak? Mesti tilam lama dah nipis kan? lagi yang ada spring lak mesti nampak spring tu? 😢 . Nak beli tilam baru mahal sangat 😥😥 tapi dengan totilam rivella ni awak dah tak perlu risau dan sakit belakang dah TAKDA 🤗 kan seronok cmtu 😉 👉klik https://www.wasap.my/601116848683/rivella+corak 👉klik https://www.wasap.my/601116848683/rivella+corak 👉klik https://www.wasap.my/601116848683/rivella+corak Totilam rivella ni tebal tau dan bila awak tidur ia sangat selesa, sejuk dan rasa nyaman gitu 😊. Selain sesuai dibuat alas tilam, ia juga sesuai dibuat bila bersantai depan tv 😱😱 . 👍 bolehlah ajak anak-anak baring dan golek-golek sekalikan 😅 Barulah semua segar dan gembira bila bangun pagi sebab *sakit belakang dah hilang*😆 . #feeyashop  #dropship  #trustedseller  #rivella  #totilam  #ibuberpantang  #tilamterbaik  #tilamselesa  #ringan  #comfortable  #ctdk  #fattahamin  #fattzura  #totilamringan 
Tersedia fitting Female Elbow Expander Plastik.
Type :
• L16-1/2F Rp7.000 • L20-1/2F Rp8.000
Info lebih lanjut hub. CS (021) 55.966.124

#fitting #expander #westpexpipe #pipamodern #pipapenggantipvc #pipawestpex #tanpalem #pipatanpatimbal #fitting #proyek #ballvalves #gatevalves #ringan #mudah #pipahdpe #pipappr #pipamurah #kontraktor #kontraktorjakarta #kontraktorindonesia #marketing #ekonomis #bebasbocor #penggantipipapvc #pvc #hdpe #ppr #pipa #westpex
Tersedia fitting Female Elbow Expander Plastik. Type : • L16-1/2F Rp7.000 • L20-1/2F Rp8.000 Info lebih lanjut hub. CS (021) 55.966.124 #fitting  #expander  #westpexpipe  #pipamodern  #pipapenggantipvc  #pipawestpex  #tanpalem  #pipatanpatimbal  #fitting  #proyek  #ballvalves  #gatevalves  #ringan  #mudah  #pipahdpe  #pipappr  #pipamurah  #kontraktor  #kontraktorjakarta  #kontraktorindonesia  #marketing  #ekonomis  #bebasbocor  #penggantipipapvc  #pvc  #hdpe  #ppr  #pipa  #westpex 
Untuk disewa/jual:
1) Panel rumput 8x4
2) kerusi 5ft

AYS PELAMIN
Pembekal & sewaan pelamin
En rahman l 019 2436065
Anna.  l 017 6373138

#lampulilin #kerawang #kerusipelamin #bantalnikah #panelmarble #bench #acrylic #flowerstand #rustic #vintage #pelamin  #pelaminaksesori #easycarry #ringan #jackset #backdrop #boxbunga #aksesoris  #weddingaccessories #diy #weddingsupplier #ayspelamin
PARABEN FREE,MERCURY FREE🌸

Selain wudhuk , Gold Mask pon boleh buat muka korang berseri tau 🌝❤
Antara kesan kesan selepas penggunaan Gold Mask ni ialah : 🌸 Melembutkan kulit
🌸 Menghilangkan black head dan white head 🌸Mengurangkan parut jerwat (dengan penggunaan yang kerap) 🌸 Boleh jadikan kulit lebih glowing
🌸 Menambahkan kesegaran kulit muka

#naturalserum
#waterbasedserum 
#taksticky
#menyerap 
#ringan 
#basemakeup
#glowskin 
#paruthilang 
#mencerahkan 
#jerawatbadan 
#jushinecnleebeauty 
#vitamincserum 
#vitamincshaklee
PARABEN FREE,MERCURY FREE🌸 Selain wudhuk , Gold Mask pon boleh buat muka korang berseri tau 🌝❤ Antara kesan kesan selepas penggunaan Gold Mask ni ialah : 🌸 Melembutkan kulit 🌸 Menghilangkan black head dan white head 🌸Mengurangkan parut jerwat (dengan penggunaan yang kerap) 🌸 Boleh jadikan kulit lebih glowing 🌸 Menambahkan kesegaran kulit muka #naturalserum  #waterbasedserum  #taksticky  #menyerap  #ringan  #basemakeup  #glowskin  #paruthilang  #mencerahkan  #jerawatbadan  #jushinecnleebeauty  #vitamincserum  #vitamincshaklee 
Rumah 2 lantai desain modern minimalis
Dp dan cicilan sangat terjangkau
Lokasi terbaik di bandung timur
Dekat transmart carrefour
Hub : Jimmy 087825603760

#perumahan
#modern
#minimalis
#bandung
#timur
#2 lantai
#cicilan
#ringan
#lokasi
#strategis
aisehhh..senang nya dalam hati, bila dpt baring atas totilam rivella 😘 seperti dunia ANA YANG PUNYA . 
ehhh. ternyanyi pula! hehe penat2 balik kje.. dpt baring atas totilam ni. perghhhhh! #SELESA gila, dah la #TEBAL, #EMPUK! bestnya
.
rasa keluar semua penat stress kje..lepaking ngan anak2 dpn tv pun seronok kan? 100% puas hati punya🤗🤗
.
nak survey2? berminat? nak tanya dlu? boleh je awak. dm, klik je wasap feeya bawah ni ye 😉
.
http://www.wasap.my/+601116848683/rivella
.
#feeyashop #dropship #trustedseller #rivella #totilam #ibuberpantang #tilamterbaik #tilamselesa #ringan #comfortable #ctdk #fattahaminz #fattzura #totilamringan
aisehhh..senang nya dalam hati, bila dpt baring atas totilam rivella 😘 seperti dunia ANA YANG PUNYA . ehhh. ternyanyi pula! hehe penat2 balik kje.. dpt baring atas totilam ni. perghhhhh! #SELESA  gila, dah la #TEBAL , #EMPUK ! bestnya . rasa keluar semua penat stress kje..lepaking ngan anak2 dpn tv pun seronok kan? 100% puas hati punya🤗🤗 . nak survey2? berminat? nak tanya dlu? boleh je awak. dm, klik je wasap feeya bawah ni ye 😉 . http://www.wasap.my/+601116848683/rivella . #feeyashop  #dropship  #trustedseller  #rivella  #totilam  #ibuberpantang  #tilamterbaik  #tilamselesa  #ringan  #comfortable  #ctdk  #fattahaminz  #fattzura  #totilamringan 
KISSBEAUTY Matte Spray RM 6 !! 😍😍
Nak cari spray yang boleh guna hari2 dan murah ?? Yayyy boleh cuba kissbeauty ni Mur Murr sgttt hihi
READY STOCK, tak penah tak restockk , selamat digunakan, sgt ringan di muka dan tidak meleket . 
Korang boleh teruss walkin ke kedai kita Seksyen 7 Shah Alam 🙋 @ oder secara online harini ada postage ok . 
COD availble shah alam, meru, klang , setia alam 💫

WHATSAPP WHATSAPP 
0172323858 
0172323858 
0172323858 
#mua #muamekap #muakl #muashahalam #muaklang #muamurah #muamekapmurah #muamekapmua #kedaibukakharihari #kedaimakeupseksyen7 #kedaimakeuponlinemurah #spraymakeupmurah #spraymurah #mukaglowing #spraykissbeauty #best2 #tidakmeleket  #ringan #makeupmurah2 #makeuporiginalmurah
KISSBEAUTY Matte Spray RM 6 !! 😍😍 Nak cari spray yang boleh guna hari2 dan murah ?? Yayyy boleh cuba kissbeauty ni Mur Murr sgttt hihi READY STOCK, tak penah tak restockk , selamat digunakan, sgt ringan di muka dan tidak meleket . Korang boleh teruss walkin ke kedai kita Seksyen 7 Shah Alam 🙋 @ oder secara online harini ada postage ok . COD availble shah alam, meru, klang , setia alam 💫 WHATSAPP WHATSAPP 0172323858 0172323858 0172323858 #mua  #muamekap  #muakl  #muashahalam  #muaklang  #muamurah  #muamekapmurah  #muamekapmua  #kedaibukakharihari  #kedaimakeupseksyen7  #kedaimakeuponlinemurah  #spraymakeupmurah  #spraymurah  #mukaglowing  #spraykissbeauty  #best2  #tidakmeleket  #ringan  #makeupmurah2  #makeuporiginalmurah 
Terimakasih @aplikator_plat_panel_lantai sudah mempercayakan Citicon sebagai produk berkualitas tinggi 😊😊 #Repost @aplikator_plat_panel_lantai (@get_repost)
・・・
Pemilihan produk berkualitas tinggi dan konsistensi mutu selalu kami rekomendasikan.
Guna pelayanan terbaik.

#aplikatorpanellantai #panellantai #platlantai #citicon #cepat #rumah #ringan #renovasirumah #renovasi #tukangrenovasirumah #tambahlantai #inovasi #proyek #proyekrumahtinggal #sipil #dak #grandelephant #gedung #hebel #kuat #loteng #cepat #bangunan #murah
Terimakasih @aplikator_plat_panel_lantai sudah mempercayakan Citicon sebagai produk berkualitas tinggi 😊😊 #Repost  @aplikator_plat_panel_lantai (@get_repost) ・・・ Pemilihan produk berkualitas tinggi dan konsistensi mutu selalu kami rekomendasikan. Guna pelayanan terbaik. #aplikatorpanellantai  #panellantai  #platlantai  #citicon  #cepat  #rumah  #ringan  #renovasirumah  #renovasi  #tukangrenovasirumah  #tambahlantai  #inovasi  #proyek  #proyekrumahtinggal  #sipil  #dak  #grandelephant  #gedung  #hebel  #kuat  #loteng  #cepat  #bangunan  #murah 
Feedback dari salah seorang pelanggan tetap raiyo's jajan yang setia bersama raiyo's jajan 😁😁
#jajan #raiyosjajan #digitalentrepreneur #corntozs #bika #choki2 #roka #apollo #sedap #kenyang #ringan #murah #berpatutan #surprise #keropok #polipd #m109 #cod
adududuuuu... 🙁🙁 kesiannya tengok anak2 dok tergolek baring2 sambil tgok didi n friends ni. bukan apa, dah la alas dengab toto nipis! kita yang besar ni pun sakit belakang kan? pe lagi anak2 kita ni.
.
.
ish! takan la nak alas 3-4 toto baru selesa? mak ai! nak simpan semua toto ni satu hal. nak lipat satu satu lagi. makan ruang lak tu nak simpan 😧😧 tolonggggg!!! 😵
.
.
jangan risau ibu ibu ayah 😊 feeya ada PENYELESAIAN . jom pakat mai tukar toto nipis tu ngan *TOTILAM RIVELLA* !! yang best nya 100% handmade PERTAMA DI MALAYSIA tau ✔ tak terlalu tebal dan tak terlalu nipis
✔ ringan
✔ yang penting SANGAT SELESA
✔ mudah disimpan ✔ JIMAT ruang penyimpanan ✔ lebih tebal dari toto biasa
.
.
pssst.. feeya nak bagitahu ni. harga pun mampu milik setanding dengan kualitinya 😉 .
sesiapa yang nak HARGA DISKAUN, klik⤵⤵⤵
www.wasap.my/+601116848683/rivella .
#feeyashop #dropship #trustedseller #rivella #totilam #ibuberpantang #tilamterbaik #tilamselesa #ringan #comfortable #ctdk #fattahamin #fattzura #totilamringan
adududuuuu... 🙁🙁 kesiannya tengok anak2 dok tergolek baring2 sambil tgok didi n friends ni. bukan apa, dah la alas dengab toto nipis! kita yang besar ni pun sakit belakang kan? pe lagi anak2 kita ni. . . ish! takan la nak alas 3-4 toto baru selesa? mak ai! nak simpan semua toto ni satu hal. nak lipat satu satu lagi. makan ruang lak tu nak simpan 😧😧 tolonggggg!!! 😵 . . jangan risau ibu ibu ayah 😊 feeya ada PENYELESAIAN . jom pakat mai tukar toto nipis tu ngan *TOTILAM RIVELLA* !! yang best nya 100% handmade PERTAMA DI MALAYSIA tau ✔ tak terlalu tebal dan tak terlalu nipis ✔ ringan ✔ yang penting SANGAT SELESA ✔ mudah disimpan ✔ JIMAT ruang penyimpanan ✔ lebih tebal dari toto biasa . . pssst.. feeya nak bagitahu ni. harga pun mampu milik setanding dengan kualitinya 😉 . sesiapa yang nak HARGA DISKAUN, klik⤵⤵⤵ www.wasap.my/+601116848683/rivella . #feeyashop  #dropship  #trustedseller  #rivella  #totilam  #ibuberpantang  #tilamterbaik  #tilamselesa  #ringan  #comfortable  #ctdk  #fattahamin  #fattzura  #totilamringan 
.
.
فولو ياقمر 🌸❤❤ .

@chelia02e
.
#mukbang #macdonalds #eatingshow #frieriedchicken #fried #korea #ramen #اكسو #راميون #كوريا #جيمين #بانقتان#koreanfood #korean_food
#makanan #ringan #cemilan #matabaktelor #kidsjamanold #kidsjamannow #lezat #gurih #lezat @jktfooddestination @wowkuliner #indonesia @minimartabaktelor @makananindonesia @foodismm #demenmakan #delicious @alfred_aaaa @oktaarn @adeliagusta @glhnggr @larasdlestari @punyaaugif @syifakahlahamidah #ramen #bandung #kuliner #kulinerjkt #kulinerbanget #bumbu #gurih
. . فولو ياقمر 🌸❤❤ . @chelia02e . #mukbang  #macdonalds  #eatingshow  #frieriedchicken  #fried  #korea  #ramen  #اكسو  #راميون  #كوريا  #جيمين  #بانقتان #koreanfood  #korean_food  #makanan  #ringan  #cemilan  #matabaktelor  #kidsjamanold  #kidsjamannow  #lezat  #gurih  #lezat  @jktfooddestination @wowkuliner #indonesia  @minimartabaktelor @makananindonesia @foodismm #demenmakan  #delicious  @alfred_aaaa @oktaarn @adeliagusta @glhnggr @larasdlestari @punyaaugif @syifakahlahamidah #ramen  #bandung  #kuliner  #kulinerjkt  #kulinerbanget  #bumbu  #gurih 
Sobella 4.0 nak sampai stok dah uolls.😍
Kali ini didatangi kaler2 yang sangat2 menarik serta tekstur yang creamy 👍

Yang penting bahan selamat,long lasting hingga ke malam.

Mesti x sabar kan?😄 #sobellahoneylipmatte #sobellakualalumpur #sobellasolawa  #purehoneyextract #xmelekit #ringan #wnsyuhada
waaa.. memang BERKUALITI tinggi totilam ni
.
ruginya rasa lambat jumpa. banyak sangat toto kat uma sume nipis2 je. harga pun lebih kurang 🙁
.
nampak je iklan totilam ni TERUS beli tau. dapat2 depan mata 😱😱😱 sangat TELITI, KEMAS, dan superb sangat!
.
kami sekeluarga PUASHATI! 😊😊 feeya cari 10 je yang terawal dan berminat ngan TOTILAM ni sbb nak bagi harga special 😘
.
tekan link ni
http://www.wasap.my/+601116848683/harga+special
#feeyashop #dropship #trustedseller #rivella #aurora #totilam #ibuberpantang #tilamterbaik #tilamselesa #ringan #comfortable #ctdk #fattahaminz #fattzura #totilamringan
waaa.. memang BERKUALITI tinggi totilam ni . ruginya rasa lambat jumpa. banyak sangat toto kat uma sume nipis2 je. harga pun lebih kurang 🙁 . nampak je iklan totilam ni TERUS beli tau. dapat2 depan mata 😱😱😱 sangat TELITI, KEMAS, dan superb sangat! . kami sekeluarga PUASHATI! 😊😊 feeya cari 10 je yang terawal dan berminat ngan TOTILAM ni sbb nak bagi harga special 😘 . tekan link ni http://www.wasap.my/+601116848683/harga+special #feeyashop  #dropship  #trustedseller  #rivella  #aurora  #totilam  #ibuberpantang  #tilamterbaik  #tilamselesa  #ringan  #comfortable  #ctdk  #fattahaminz  #fattzura  #totilamringan 
"Keluar TanpaMu tak Boleh"⠀
Setiap wanita mesti ingin keluar rumah dgn penampilan cantik. Serum foundation elysian mmg terbaik, memberikan solekan menjadi lagi hebat. ⠀
.⠀
Tekstur fondation yg #ringan dengan ciri2 #fullcoverage membuat si pemakai lagi jatuh cinta nganNya. Malah mempunyai effect #glowing x perlu dh pakai highlighter , muka dh glowing dh..⠀
.⠀
Malah mempunyai ciri2 yg membuatnya lagi special⠀
✔tahan lama ~9jam ⠀
✔tak bercapuk⠀
✔anti-bacteria :jerawat pon susah nk tumbuh⠀
✔membantu merawat kulit wajah sprt #jerawat #jeragat #garishalus ⠀
✔sesuai ngn semua jenis kulit #semuajeniskulit⠀
✔uv protection⠀
✔mengadungi bhn2 yg berkualiti tinggi sprt : ekstrak pudina, aprikot oil, minyak argan & Vit c & e. ⠀
.⠀
Malah mendapat pengiktirafan antarabangsa tau, dijamin x mengandungi bhn kimia terlarang 💯#natural dan ad #KKM lagi.⠀
.⠀
Jom apa lagi. Cpt wasap dayah or pm at 0193029115⠀
⠀
#codkuantan #kulitkering #kulitsensitive #kulitkusam #naturalbeauty #naturalcomestic #postagesetiaphari #liangporiterbuka #pahang #kl #parut
"Keluar TanpaMu tak Boleh"⠀ Setiap wanita mesti ingin keluar rumah dgn penampilan cantik. Serum foundation elysian mmg terbaik, memberikan solekan menjadi lagi hebat. ⠀ .⠀ Tekstur fondation yg #ringan  dengan ciri2 #fullcoverage  membuat si pemakai lagi jatuh cinta nganNya. Malah mempunyai effect #glowing  x perlu dh pakai highlighter , muka dh glowing dh..⠀ .⠀ Malah mempunyai ciri2 yg membuatnya lagi special⠀ ✔tahan lama ~9jam ⠀ ✔tak bercapuk⠀ ✔anti-bacteria :jerawat pon susah nk tumbuh⠀ ✔membantu merawat kulit wajah sprt #jerawat  #jeragat  #garishalus  ⠀ ✔sesuai ngn semua jenis kulit #semuajeniskulit ⠀ ✔uv protection⠀ ✔mengadungi bhn2 yg berkualiti tinggi sprt : ekstrak pudina, aprikot oil, minyak argan & Vit c & e. ⠀ .⠀ Malah mendapat pengiktirafan antarabangsa tau, dijamin x mengandungi bhn kimia terlarang 💯#natural  dan ad #KKM  lagi.⠀ .⠀ Jom apa lagi. Cpt wasap dayah or pm at 0193029115⠀ ⠀ #codkuantan  #kulitkering  #kulitsensitive  #kulitkusam  #naturalbeauty  #naturalcomestic  #postagesetiaphari  #liangporiterbuka  #pahang  #kl  #parut 
3D BACKPACK DINOSOUR
HARGA PROMO!
Harga Jual RM65,sekarang HANYA RM35
#ringan dan selesa
#material kualiti
#boleh adjust ikut keselesaan
#ruang utk simpan barang
#sesuai utk kanak2 kindergarten atau jalan2
#function>school bag,storage bag
#pasti bertambah comel di pakai si kecil
Pm sy atau wasap sy www.wasap.my/0186618200

#begdinosour#ringanselesa#kindergarten#comel#pakaigotoschool#brlperfume#perfume20ml
"Keluar TanpaMu tak Boleh"
Setiap wanita mesti ingin keluar rumah dgn penampilan cantik. Serum foundation elysian mmg terbaik, memberikan solekan menjadi lagi hebat. .
Tekstur fondation yg #ringan dengan ciri2 #fullcoverage membuat si pemakai lagi jatuh cinta nganNya. Malah mempunyai effect #glowing x perlu dh pakai highlighter , muka dh glowing dh..
.
Malah mempunyai ciri2 yg membuatnya lagi special
✔tahan lama ~9jam ✔tak bercapuk
✔anti-bacteria :jerawat pon susah nk tumbuh
✔membantu merawat kulit wajah sprt #jerawat #jeragat #garishalus ✔sesuai ngn semua jenis kulit #semuajeniskulit
✔uv protection
✔mengadungi bhn2 yg berkualiti tinggi sprt : ekstrak pudina, aprikot oil, minyak argan & Vit c & e. .
Malah mendapat pengiktirafan antarabangsa tau, dijamin x mengandungi bhn kimia terlarang 💯#natural dan ad #KKM lagi.
.
Jom apa lagi. Cpt wasap dayah or pm at 0193029115

#codkuantan #kulitkering #kulitsensitive #kulitkusam #naturalbeauty #naturalcomestic #postagesetiaphari #liangporiterbuka #pahang #kl #cameronhighland
"Keluar TanpaMu tak Boleh" Setiap wanita mesti ingin keluar rumah dgn penampilan cantik. Serum foundation elysian mmg terbaik, memberikan solekan menjadi lagi hebat. . Tekstur fondation yg #ringan  dengan ciri2 #fullcoverage  membuat si pemakai lagi jatuh cinta nganNya. Malah mempunyai effect #glowing  x perlu dh pakai highlighter , muka dh glowing dh.. . Malah mempunyai ciri2 yg membuatnya lagi special ✔tahan lama ~9jam ✔tak bercapuk ✔anti-bacteria :jerawat pon susah nk tumbuh ✔membantu merawat kulit wajah sprt #jerawat  #jeragat  #garishalus  ✔sesuai ngn semua jenis kulit #semuajeniskulit  ✔uv protection ✔mengadungi bhn2 yg berkualiti tinggi sprt : ekstrak pudina, aprikot oil, minyak argan & Vit c & e. . Malah mendapat pengiktirafan antarabangsa tau, dijamin x mengandungi bhn kimia terlarang 💯#natural  dan ad #KKM  lagi. . Jom apa lagi. Cpt wasap dayah or pm at 0193029115 #codkuantan  #kulitkering  #kulitsensitive  #kulitkusam  #naturalbeauty  #naturalcomestic  #postagesetiaphari  #liangporiterbuka  #pahang  #kl  #cameronhighland 
Review pemakaian creme blush on jafra😘

Tanya jafra 👇👇👇
Order / konsul / join
Wa 081314162268
Bbm DD2CE986

#jafra #jafraindonesia #jafrabandung #skincare #skincarealami #makeup #colours #kosmetik #ringan #enak #nyaman #alami #herbal#
Yuk yang masih punya masalah soal jerawat..rawat kulit mukamu dengan rangkaian perawatan kulit muka untuk wajah yang berjerawat.
Review pemakaian skincare untuk kulit berminyak dan mudmask .. masker lumpur ijo..
.
.
NEW CONTACT !!!!
.
.
Tanya jafra 👇👇👇
Order / konsul / join
Wa 081314162268
Bbm DD2CE986

#jafra #jafraindonesia #jafrabandung #skincare #skincarealami #makeup #colours #kosmetik #ringan #enak #nyaman #alami #herbal #aman #cantik #bpom #infobdgraya #infokecantikan #infoskincare #konsultan #infobisnis #bisniswoman #bisnis #penghasilantambahan #pengHasilan #joinmember #reseller #tutorialmakeup #tutorialmakeupjafra #makeupjafra
Yuk yang masih punya masalah soal jerawat..rawat kulit mukamu dengan rangkaian perawatan kulit muka untuk wajah yang berjerawat. Review pemakaian skincare untuk kulit berminyak dan mudmask .. masker lumpur ijo.. . . NEW CONTACT !!!! . . Tanya jafra 👇👇👇 Order / konsul / join Wa 081314162268 Bbm DD2CE986 #jafra  #jafraindonesia  #jafrabandung  #skincare  #skincarealami  #makeup  #colours  #kosmetik  #ringan  #enak  #nyaman  #alami  #herbal  #aman  #cantik  #bpom  #infobdgraya  #infokecantikan  #infoskincare  #konsultan  #infobisnis  #bisniswoman  #bisnis  #penghasilantambahan  #pengHasilan  #joinmember  #reseller  #tutorialmakeup  #tutorialmakeupjafra  #makeupjafra