an online Instagram web viewer

#rosyessence medias

Photos

Eh #rosybeautyboosteressence pon dah ada new face tau hampa! Exclusive sangat, untuk #skindetoxlovers . 😍. Kuantiti masih sama, harga yang sama, menggunakan bahan2 yang sama. Harga pon mampu milik. 😉
.
.
#sayajual #serum #primer #basemakeup #rosyessence #skindetoxfacerange #rosyessencebeautyboosterbyskindetox #naturalingredients #salemalaysia #skinbooster #skincare #dywanzscollection #dywanzsskindetox #beauty #health #nature #organik #skincareorganik #ruangrezekihanania #tempatanfest #lokalah #newbabyskindetox
Eh #rosybeautyboosteressence  pon dah ada new face tau hampa! Exclusive sangat, untuk #skindetoxlovers  . 😍. Kuantiti masih sama, harga yang sama, menggunakan bahan2 yang sama. Harga pon mampu milik. 😉 . . #sayajual  #serum  #primer  #basemakeup  #rosyessence  #skindetoxfacerange  #rosyessencebeautyboosterbyskindetox  #naturalingredients  #salemalaysia  #skinbooster  #skincare  #dywanzscollection  #dywanzsskindetox  #beauty  #health  #nature  #organik  #skincareorganik  #ruangrezekihanania  #tempatanfest  #lokalah  #newbabyskindetox 
Simple COMBO 😎.
.
.
Combo ni memang sesuai untuk korang yg x suka sapu krim siang malam tp nk kulit cantik flawless 😁. 1 Rossy Essence .
1 Dianz Vitamin .

Free Pouch Bag
Free Lipmatte 
Free tissu Dianz .
.
#RosyEssence 
#Dianzbangi 
#Dianzkajang 
#Dianzvitamin
Simple COMBO 😎. . . Combo ni memang sesuai untuk korang yg x suka sapu krim siang malam tp nk kulit cantik flawless 😁. 1 Rossy Essence . 1 Dianz Vitamin . Free Pouch Bag Free Lipmatte Free tissu Dianz . . #RosyEssence  #Dianzbangi  #Dianzkajang  #Dianzvitamin 
Cara penggunaan SKIN DETOX FACE RANGE
.
.
● cuci muka dengan #Rejuvenate Bar, keringkan wajah dgn tuala b Essence & oleskn seluruh wajah. Kemudian oleskan DD Cream ke seluruh wajah pada waktu siang. Boleh juga digunakan sebagai alas mekap
● Sebelum tidur, cuci dengan Rejuvenate Bar, sapu 1 sapu nipis Magic Night Cream
● Rejuvenate Bar & DD Cream boleh digunakan sekerap yang anda perlu 😍
.
.
#sayajual #sayajualskincare #sayajualonline #bazaapaknil #ruangrezekihanania #skindetox #skincarebotanikal #skincare #dywanzscollection #dywanzsskindetox #naturalproducts #beauty #teamskindetox #health #sayagunasayajual  #salesmalaysia #onlineseller #bazaaronlinemalaysia #bazaaronline #teamskindetox #kkmapproved #tempatanfest 
#sayajual #serum #primer #basemakeup #rosyessence #rosyessencebyskindetox  #skinbooster #newbabyskindetox
Cara penggunaan SKIN DETOX FACE RANGE . . ● cuci muka dengan #Rejuvenate  Bar, keringkan wajah dgn tuala b Essence & oleskn seluruh wajah. Kemudian oleskan DD Cream ke seluruh wajah pada waktu siang. Boleh juga digunakan sebagai alas mekap ● Sebelum tidur, cuci dengan Rejuvenate Bar, sapu 1 sapu nipis Magic Night Cream ● Rejuvenate Bar & DD Cream boleh digunakan sekerap yang anda perlu 😍 . . #sayajual  #sayajualskincare  #sayajualonline  #bazaapaknil  #ruangrezekihanania  #skindetox  #skincarebotanikal  #skincare  #dywanzscollection  #dywanzsskindetox  #naturalproducts  #beauty  #teamskindetox  #health  #sayagunasayajual  #salesmalaysia  #onlineseller  #bazaaronlinemalaysia  #bazaaronline  #teamskindetox  #kkmapproved  #tempatanfest  #sayajual  #serum  #primer  #basemakeup  #rosyessence  #rosyessencebyskindetox  #skinbooster  #newbabyskindetox 
ROSY ESSENCE (BEAUTY BOOSTER)
by SKIN DETOX

Diformulasikan khas dari bahan2 organik semulajadi.
🙅 TANPA ALKOHOL
🙅 TANPA PARABEN
🙅 TANPA KIMIA MERBAHAYA
🙅 TANPA PEWARNA & PEWANGI TIRUAN

FUNGSI :
🌹 Sebagai booster bagi skincare anda
🌹 Merawat parut lekuk, berlubang & teksture kulit tak sekata
🌹 Mencerahkan kulit tanpa menipiskan kulit
🌹Membekalkan nutrient secukupnya pd kulit
🌹 Mengecilkan pori-pori
🌹 Melembabkan kulit kering
🌹 Mengawal minyak
🌹 Merawat pelbagai jenis jerawat
🌹 Merawat jeragat dgn lembut
🌹 Merawat parut hitam, kemerahan & parut lekuk
🌹 Anti penuaan
🌹 Anti radang & kemerahan
🌹 Menyegarkan kulit kusam & letih
🌹sebagai 'primer' sebelum solekan
.
.
💗 sesuai utk semua jenis kulit dari kulit normal to super oily & teruk berjerawat
.
.
#sayajual #serum #primer #basemakeup #rosyessence #skindetoxfacerange #rosyessencebeautyboosterbyskindetox #naturalingredients #salemalaysia #skinbooster #skincare #dywanzscollection #dywanzsskindetox #beauty #health #nature #organik #skincareorganik #ruangrezekihanania #tempatanfest #lokalah #newbabyskindetox
ROSY ESSENCE (BEAUTY BOOSTER) by SKIN DETOX Diformulasikan khas dari bahan2 organik semulajadi. 🙅 TANPA ALKOHOL 🙅 TANPA PARABEN 🙅 TANPA KIMIA MERBAHAYA 🙅 TANPA PEWARNA & PEWANGI TIRUAN FUNGSI : 🌹 Sebagai booster bagi skincare anda 🌹 Merawat parut lekuk, berlubang & teksture kulit tak sekata 🌹 Mencerahkan kulit tanpa menipiskan kulit 🌹Membekalkan nutrient secukupnya pd kulit 🌹 Mengecilkan pori-pori 🌹 Melembabkan kulit kering 🌹 Mengawal minyak 🌹 Merawat pelbagai jenis jerawat 🌹 Merawat jeragat dgn lembut 🌹 Merawat parut hitam, kemerahan & parut lekuk 🌹 Anti penuaan 🌹 Anti radang & kemerahan 🌹 Menyegarkan kulit kusam & letih 🌹sebagai 'primer' sebelum solekan . . 💗 sesuai utk semua jenis kulit dari kulit normal to super oily & teruk berjerawat . . #sayajual  #serum  #primer  #basemakeup  #rosyessence  #skindetoxfacerange  #rosyessencebeautyboosterbyskindetox  #naturalingredients  #salemalaysia  #skinbooster  #skincare  #dywanzscollection  #dywanzsskindetox  #beauty  #health  #nature  #organik  #skincareorganik  #ruangrezekihanania  #tempatanfest  #lokalah  #newbabyskindetox 
Banyak kegunaan #serumajaib ni hampa.🙌 Serum organik dengan harga mampu milik
.
.
. . 🌸ROSY ESSENCE (BEAUTY BOOSTER)🌸
by SKIN DETOX

Diformulasikan khas dari bahan2 organik semulajadi.
🙅 TANPA ALKOHOL
🙅 TANPA PARABEN
🙅 TANPA KIMIA MERBAHAYA
🙅 TANPA PEWARNA & PEWANGI TIRUAN

FUNGSI :
🌹 Sebagai booster bagi skincare anda
🌹 Merawat parut lekuk, berlubang & teksture kulit tak sekata
🌹 Mencerahkan kulit tanpa menipiskan kulit
🌹Membekalkan nutrient secukupnya pd kulit
🌹 Mengecilkan pori-pori
🌹 Melembabkan kulit kering
🌹 Mengawal minyak
🌹 Merawat pelbagai jenis jerawat
🌹 Merawat jeragat dgn lembut
🌹 Merawat parut hitam, kemerahan & parut lekuk
🌹 Anti penuaan
🌹 Anti radang & kemerahan
🌹 Menyegarkan kulit kusam & letih
🌹sebagai 'primer' sebelum solekan
.
.
💗 sesuai utk semua jenis kulit dari kulit normal to super oily & teruk berjerawat
.
.
WHATSAPP: 019-7151621
.
.

#sayajual #serum #primer #basemakeup #rosyessence #skindetoxfacerange #rosyessencebeautyboosterbyskindetox #naturalingredients #salemalaysia #skinbooster #skincare #dywanzscollection #dywanzsskindetox #beauty #health #nature #organik #skincareorganik #ruangrezekihanania #tempatanfest #lokalah #newbabyskindetox
Banyak kegunaan #serumajaib  ni hampa.🙌 Serum organik dengan harga mampu milik . . . . 🌸ROSY ESSENCE (BEAUTY BOOSTER)🌸 by SKIN DETOX Diformulasikan khas dari bahan2 organik semulajadi. 🙅 TANPA ALKOHOL 🙅 TANPA PARABEN 🙅 TANPA KIMIA MERBAHAYA 🙅 TANPA PEWARNA & PEWANGI TIRUAN FUNGSI : 🌹 Sebagai booster bagi skincare anda 🌹 Merawat parut lekuk, berlubang & teksture kulit tak sekata 🌹 Mencerahkan kulit tanpa menipiskan kulit 🌹Membekalkan nutrient secukupnya pd kulit 🌹 Mengecilkan pori-pori 🌹 Melembabkan kulit kering 🌹 Mengawal minyak 🌹 Merawat pelbagai jenis jerawat 🌹 Merawat jeragat dgn lembut 🌹 Merawat parut hitam, kemerahan & parut lekuk 🌹 Anti penuaan 🌹 Anti radang & kemerahan 🌹 Menyegarkan kulit kusam & letih 🌹sebagai 'primer' sebelum solekan . . 💗 sesuai utk semua jenis kulit dari kulit normal to super oily & teruk berjerawat . . WHATSAPP: 019-7151621 . . #sayajual  #serum  #primer  #basemakeup  #rosyessence  #skindetoxfacerange  #rosyessencebeautyboosterbyskindetox  #naturalingredients  #salemalaysia  #skinbooster  #skincare  #dywanzscollection  #dywanzsskindetox  #beauty  #health  #nature  #organik  #skincareorganik  #ruangrezekihanania  #tempatanfest  #lokalah  #newbabyskindetox 
Kalau hampa malas yg amat nk jage muka
Tapi still nak kulit cun melecun flawless,
Hampa boleh pakai 1 item je

#RosyBeautyBoosterEssence

Serum ni memang khas utk yg betul2 malas namatey pakai produk bnyk2. Cuci muka+essence je dah cukup

Tapi ingat ! Essence ni dari pati bunga+buah. Its organic tanpa kimia keras. So efek lambat tp berkesan. Lambat, tapi bukan bermisai nak tunggu berkesan. So hampa cuma perlu sabariah je k 
Sabar calit essence hari2 sampai cantik
.
..
#TipsKulitCantik#SkinDetox
#SkinDetoxFaceRange
#OrganicBeautyBoosterEssence
#PakarRawatKulitRosak
#sayajual #serum #primer #basemakeup #rosyessence #rosyessencebeautyboosterbyskindetox #naturalingredients #salemalaysia #skinbooster #skincare #dywanzscollection #dywanzsskindetox #beauty #health #nature #organik #skincareorganik #ruangrezekihanania #tempatanfest #lokalah #newbabyskindetox
Kalau hampa malas yg amat nk jage muka Tapi still nak kulit cun melecun flawless, Hampa boleh pakai 1 item je #RosyBeautyBoosterEssence  Serum ni memang khas utk yg betul2 malas namatey pakai produk bnyk2. Cuci muka+essence je dah cukup Tapi ingat ! Essence ni dari pati bunga+buah. Its organic tanpa kimia keras. So efek lambat tp berkesan. Lambat, tapi bukan bermisai nak tunggu berkesan. So hampa cuma perlu sabariah je k Sabar calit essence hari2 sampai cantik . .. #TipsKulitCantik #SkinDetox  #SkinDetoxFaceRange  #OrganicBeautyBoosterEssence  #PakarRawatKulitRosak  #sayajual  #serum  #primer  #basemakeup  #rosyessence  #rosyessencebeautyboosterbyskindetox  #naturalingredients  #salemalaysia  #skinbooster  #skincare  #dywanzscollection  #dywanzsskindetox  #beauty  #health  #nature  #organik  #skincareorganik  #ruangrezekihanania  #tempatanfest  #lokalah  #newbabyskindetox 
ROSY ESSENCE (BEAUTY BOOSTER)
by SKIN DETOX

Diformulasikan khas dari bahan2 organik semulajadi.
🙅 TANPA ALKOHOL
🙅 TANPA PARABEN
🙅 TANPA KIMIA MERBAHAYA
🙅 TANPA PEWARNA & PEWANGI TIRUAN

FUNGSI :
🌹 Sebagai booster bagi skincare anda
🌹 Merawat parut lekuk, berlubang & teksture kulit tak sekata
🌹 Mencerahkan kulit tanpa menipiskan kulit
🌹Membekalkan nutrient secukupnya pd kulit
🌹 Mengecilkan pori-pori
🌹 Melembabkan kulit kering
🌹 Mengawal minyak
🌹 Merawat pelbagai jenis jerawat
🌹 Merawat jeragat dgn lembut
🌹 Merawat parut hitam, kemerahan & parut lekuk
🌹 Anti penuaan
🌹 Anti radang & kemerahan
🌹 Menyegarkan kulit kusam & letih
🌹sebagai 'primer' sebelum solekan
.
.
💗 sesuai utk semua jenis kulit dari kulit normal to super oily & teruk berjerawat
.
.
#sayajual #serum #primer #basemakeup #rosyessence #skindetoxfacerange #rosyessencebeautyboosterbyskindetox #naturalingredients #salemalaysia #skinbooster #skincare #dywanzscollection #dywanzsskindetox #beauty #health #nature #organik #skincareorganik #ruangrezekihanania #tempatanfest #lokalah #newbabyskindetox
ROSY ESSENCE (BEAUTY BOOSTER) by SKIN DETOX Diformulasikan khas dari bahan2 organik semulajadi. 🙅 TANPA ALKOHOL 🙅 TANPA PARABEN 🙅 TANPA KIMIA MERBAHAYA 🙅 TANPA PEWARNA & PEWANGI TIRUAN FUNGSI : 🌹 Sebagai booster bagi skincare anda 🌹 Merawat parut lekuk, berlubang & teksture kulit tak sekata 🌹 Mencerahkan kulit tanpa menipiskan kulit 🌹Membekalkan nutrient secukupnya pd kulit 🌹 Mengecilkan pori-pori 🌹 Melembabkan kulit kering 🌹 Mengawal minyak 🌹 Merawat pelbagai jenis jerawat 🌹 Merawat jeragat dgn lembut 🌹 Merawat parut hitam, kemerahan & parut lekuk 🌹 Anti penuaan 🌹 Anti radang & kemerahan 🌹 Menyegarkan kulit kusam & letih 🌹sebagai 'primer' sebelum solekan . . 💗 sesuai utk semua jenis kulit dari kulit normal to super oily & teruk berjerawat . . #sayajual  #serum  #primer  #basemakeup  #rosyessence  #skindetoxfacerange  #rosyessencebeautyboosterbyskindetox  #naturalingredients  #salemalaysia  #skinbooster  #skincare  #dywanzscollection  #dywanzsskindetox  #beauty  #health  #nature  #organik  #skincareorganik  #ruangrezekihanania  #tempatanfest  #lokalah  #newbabyskindetox 
Kalau hampa malas yg amat nk jage muka
Tapi still nak kulit cun melecun flawless,
Hampa boleh pakai 1 item je

#RosyBeautyBoosterEssence

Serum ni memang khas utk yg betul2 malas namatey pakai produk bnyk2. Cuci muka+essence je dah cukup

Tapi ingat ! Essence ni dari pati bunga+buah. Its organic tanpa kimia keras. So efek lambat tp berkesan. Lambat, tapi bukan bermisai nak tunggu berkesan. So hampa cuma perlu sabariah je k 
Sabar calit essence hari2 sampai cantik
.
..
#TipsKulitCantik#SkinDetox
#SkinDetoxFaceRange
#OrganicBeautyBoosterEssence
#PakarRawatKulitRosak
#sayajual #serum #primer #basemakeup #rosyessence #rosyessencebeautyboosterbyskindetox #naturalingredients #salemalaysia #skinbooster #skincare #dywanzscollection #dywanzsskindetox #beauty #health #nature #organik #skincareorganik #ruangrezekihanania #tempatanfest #lokalah #newbabyskindetox
Kalau hampa malas yg amat nk jage muka Tapi still nak kulit cun melecun flawless, Hampa boleh pakai 1 item je #RosyBeautyBoosterEssence  Serum ni memang khas utk yg betul2 malas namatey pakai produk bnyk2. Cuci muka+essence je dah cukup Tapi ingat ! Essence ni dari pati bunga+buah. Its organic tanpa kimia keras. So efek lambat tp berkesan. Lambat, tapi bukan bermisai nak tunggu berkesan. So hampa cuma perlu sabariah je k Sabar calit essence hari2 sampai cantik . .. #TipsKulitCantik #SkinDetox  #SkinDetoxFaceRange  #OrganicBeautyBoosterEssence  #PakarRawatKulitRosak  #sayajual  #serum  #primer  #basemakeup  #rosyessence  #rosyessencebeautyboosterbyskindetox  #naturalingredients  #salemalaysia  #skinbooster  #skincare  #dywanzscollection  #dywanzsskindetox  #beauty  #health  #nature  #organik  #skincareorganik  #ruangrezekihanania  #tempatanfest  #lokalah  #newbabyskindetox 
#testimonirosybeautyboosteressence
.
.
Ramai jatuh cinta pandang pertama dengan #serumajaib #skindetox ni, sebab wangi dia tuuu. Fuhh, terus terjatuh cinta, bila dah pakai lagi double jatuh cinta 😍😍😍. Wangi dia bukan wangi perfume, wangi bau honydew, sbb ada cmpuran apple extract, mix flower extract & mix fruit extracts. 🍉
.
.
#sayajual #serum #primer #basemakeup #rosyessence #skindetoxfacerange #rosyessencebeautyboosterbyskindetox #naturalingredients #salemalaysia #skinbooster #skincare #dywanzscollection #dywanzsskindetox #beauty #health #natural #organik #skincareorganik #ruangrezekihanania #tempatanfest #lokalah #newbabyskindetox #ubatjerawat #ubatkulitkering #organikserum #flawless
#testimonirosybeautyboosteressence  . . Ramai jatuh cinta pandang pertama dengan #serumajaib  #skindetox  ni, sebab wangi dia tuuu. Fuhh, terus terjatuh cinta, bila dah pakai lagi double jatuh cinta 😍😍😍. Wangi dia bukan wangi perfume, wangi bau honydew, sbb ada cmpuran apple extract, mix flower extract & mix fruit extracts. 🍉 . . #sayajual  #serum  #primer  #basemakeup  #rosyessence  #skindetoxfacerange  #rosyessencebeautyboosterbyskindetox  #naturalingredients  #salemalaysia  #skinbooster  #skincare  #dywanzscollection  #dywanzsskindetox  #beauty  #health  #natural  #organik  #skincareorganik  #ruangrezekihanania  #tempatanfest  #lokalah  #newbabyskindetox  #ubatjerawat  #ubatkulitkering  #organikserum  #flawless 
Banyak kegunaan #serumajaib ni hampa.🙌 Serum organik dengan harga mampu milik
.
.
. . 🌸ROSY ESSENCE (BEAUTY BOOSTER)🌸
by SKIN DETOX

Diformulasikan khas dari bahan2 organik semulajadi.
🙅 TANPA ALKOHOL
🙅 TANPA PARABEN
🙅 TANPA KIMIA MERBAHAYA
🙅 TANPA PEWARNA & PEWANGI TIRUAN

FUNGSI :
🌹 Sebagai booster bagi skincare anda
🌹 Merawat parut lekuk, berlubang & teksture kulit tak sekata
🌹 Mencerahkan kulit tanpa menipiskan kulit
🌹Membekalkan nutrient secukupnya pd kulit
🌹 Mengecilkan pori-pori
🌹 Melembabkan kulit kering
🌹 Mengawal minyak
🌹 Merawat pelbagai jenis jerawat
🌹 Merawat jeragat dgn lembut
🌹 Merawat parut hitam, kemerahan & parut lekuk
🌹 Anti penuaan
🌹 Anti radang & kemerahan
🌹 Menyegarkan kulit kusam & letih
🌹sebagai 'primer' sebelum solekan
.
.
💗 sesuai utk semua jenis kulit dari kulit normal to super oily & teruk berjerawat
.
.
WHATSAPP: 019-7151621
.
.

#sayajual #serum #primer #basemakeup #rosyessence #skindetoxfacerange #rosyessencebeautyboosterbyskindetox #naturalingredients #salemalaysia #skinbooster #skincare #dywanzscollection #dywanzsskindetox #beauty #health #nature #organik #skincareorganik #ruangrezekihanania #tempatanfest #lokalah #newbabyskindetox
Banyak kegunaan #serumajaib  ni hampa.🙌 Serum organik dengan harga mampu milik . . . . 🌸ROSY ESSENCE (BEAUTY BOOSTER)🌸 by SKIN DETOX Diformulasikan khas dari bahan2 organik semulajadi. 🙅 TANPA ALKOHOL 🙅 TANPA PARABEN 🙅 TANPA KIMIA MERBAHAYA 🙅 TANPA PEWARNA & PEWANGI TIRUAN FUNGSI : 🌹 Sebagai booster bagi skincare anda 🌹 Merawat parut lekuk, berlubang & teksture kulit tak sekata 🌹 Mencerahkan kulit tanpa menipiskan kulit 🌹Membekalkan nutrient secukupnya pd kulit 🌹 Mengecilkan pori-pori 🌹 Melembabkan kulit kering 🌹 Mengawal minyak 🌹 Merawat pelbagai jenis jerawat 🌹 Merawat jeragat dgn lembut 🌹 Merawat parut hitam, kemerahan & parut lekuk 🌹 Anti penuaan 🌹 Anti radang & kemerahan 🌹 Menyegarkan kulit kusam & letih 🌹sebagai 'primer' sebelum solekan . . 💗 sesuai utk semua jenis kulit dari kulit normal to super oily & teruk berjerawat . . WHATSAPP: 019-7151621 . . #sayajual  #serum  #primer  #basemakeup  #rosyessence  #skindetoxfacerange  #rosyessencebeautyboosterbyskindetox  #naturalingredients  #salemalaysia  #skinbooster  #skincare  #dywanzscollection  #dywanzsskindetox  #beauty  #health  #nature  #organik  #skincareorganik  #ruangrezekihanania  #tempatanfest  #lokalah  #newbabyskindetox 
Sis, sy nak pakai #RosyBeautyBoosterEssence ni tapi sy pakai dgn skincare lain boleh x?? ★ boleh sayang :) Beauty Booster ni sbgai booster utk skincare anda supaya ianya dpt beri kesan maximum pd kulit. 
Tapi dgn syarat, nak mix kena mix dgn skincare organic @ bebas kimia keras shja
Sbb essence ni bersifat organic

Essence Organic akan lawan kimia keras, so x boleh mix dgn skincare yg ade kimia mcm merkuri, hydroquinone, tretenoine tu semua..kalau x, akan ade reaksi tidak baik pd kulit

Organic+ organic = superb bff !
Organic + hard chemical = arch nemesis !

#TipsKulitCantik#SkinDetox
#SkinDetoxFaceRange
#OrganicBeautyBoosterEssence
#PakarRawatKulitRosak
#sayajual #serum #primer #basemakeup #rosyessence #rosyessencebeautyboosterbyskindetox #naturalingredients #salemalaysia #skinbooster #skincare #dywanzscollection #dywanzsskindetox #beauty #health #nature #organik #skincareorganik #ruangrezekihanania #tempatanfest #lokalah #newbabyskindetox
Sis, sy nak pakai #RosyBeautyBoosterEssence  ni tapi sy pakai dgn skincare lain boleh x?? ★ boleh sayang :) Beauty Booster ni sbgai booster utk skincare anda supaya ianya dpt beri kesan maximum pd kulit. Tapi dgn syarat, nak mix kena mix dgn skincare organic @ bebas kimia keras shja Sbb essence ni bersifat organic Essence Organic akan lawan kimia keras, so x boleh mix dgn skincare yg ade kimia mcm merkuri, hydroquinone, tretenoine tu semua..kalau x, akan ade reaksi tidak baik pd kulit Organic+ organic = superb bff ! Organic + hard chemical = arch nemesis ! #TipsKulitCantik #SkinDetox  #SkinDetoxFaceRange  #OrganicBeautyBoosterEssence  #PakarRawatKulitRosak  #sayajual  #serum  #primer  #basemakeup  #rosyessence  #rosyessencebeautyboosterbyskindetox  #naturalingredients  #salemalaysia  #skinbooster  #skincare  #dywanzscollection  #dywanzsskindetox  #beauty  #health  #nature  #organik  #skincareorganik  #ruangrezekihanania  #tempatanfest  #lokalah  #newbabyskindetox 
#testimonirosybeautyboosteressence
.
.
Aku yang dulu, bukanlah yang sekarang. 💃💃💃
Woahh, Dulu kulit kering, sekarang dah tak lagi. Jerawat pon senang kecut, dah tak perlu nak picit jerawat. 😍😍😍
.
.
Akak ❤ sangat serum #rosybeautyboosteressence ni. 😉
.
.
#sayajual #serum #primer #basemakeup #rosyessence #skindetoxfacerange #rosyessencebeautyboosterbyskindetox #naturalingredients #salemalaysia #skinbooster #skincare #dywanzscollection #dywanzsskindetox #beauty #health #natural #organik #skincareorganik #ruangrezekihanania #tempatanfest #lokalah #newbabyskindetox #ubatjerawat #ubatkulitkering #organikserum #flawless
#testimonirosybeautyboosteressence  . . Aku yang dulu, bukanlah yang sekarang. 💃💃💃 Woahh, Dulu kulit kering, sekarang dah tak lagi. Jerawat pon senang kecut, dah tak perlu nak picit jerawat. 😍😍😍 . . Akak ❤ sangat serum #rosybeautyboosteressence  ni. 😉 . . #sayajual  #serum  #primer  #basemakeup  #rosyessence  #skindetoxfacerange  #rosyessencebeautyboosterbyskindetox  #naturalingredients  #salemalaysia  #skinbooster  #skincare  #dywanzscollection  #dywanzsskindetox  #beauty  #health  #natural  #organik  #skincareorganik  #ruangrezekihanania  #tempatanfest  #lokalah  #newbabyskindetox  #ubatjerawat  #ubatkulitkering  #organikserum  #flawless 
ROSY ESSENCE (BEAUTY BOOSTER)
by SKIN DETOX

Diformulasikan khas dari bahan2 organik semulajadi.
🙅 TANPA ALKOHOL
🙅 TANPA PARABEN
🙅 TANPA KIMIA MERBAHAYA
🙅 TANPA PEWARNA & PEWANGI TIRUAN

FUNGSI :
🌹 Sebagai booster bagi skincare anda
🌹 Merawat parut lekuk, berlubang & teksture kulit tak sekata
🌹 Mencerahkan kulit tanpa menipiskan kulit
🌹Membekalkan nutrient secukupnya pd kulit
🌹 Mengecilkan pori-pori
🌹 Melembabkan kulit kering
🌹 Mengawal minyak
🌹 Merawat pelbagai jenis jerawat
🌹 Merawat jeragat dgn lembut
🌹 Merawat parut hitam, kemerahan & parut lekuk
🌹 Anti penuaan
🌹 Anti radang & kemerahan
🌹 Menyegarkan kulit kusam & letih
🌹sebagai 'primer' sebelum solekan
.
.
💗 sesuai utk semua jenis kulit dari kulit normal to super oily & teruk berjerawat
.
.
#sayajual #serum #primer #basemakeup #rosyessence #skindetoxfacerange #rosyessencebeautyboosterbyskindetox #naturalingredients #salemalaysia #skinbooster #skincare #dywanzscollection #dywanzsskindetox #beauty #health #nature #organik #skincareorganik #ruangrezekihanania #tempatanfest #lokalah #newbabyskindetox
ROSY ESSENCE (BEAUTY BOOSTER) by SKIN DETOX Diformulasikan khas dari bahan2 organik semulajadi. 🙅 TANPA ALKOHOL 🙅 TANPA PARABEN 🙅 TANPA KIMIA MERBAHAYA 🙅 TANPA PEWARNA & PEWANGI TIRUAN FUNGSI : 🌹 Sebagai booster bagi skincare anda 🌹 Merawat parut lekuk, berlubang & teksture kulit tak sekata 🌹 Mencerahkan kulit tanpa menipiskan kulit 🌹Membekalkan nutrient secukupnya pd kulit 🌹 Mengecilkan pori-pori 🌹 Melembabkan kulit kering 🌹 Mengawal minyak 🌹 Merawat pelbagai jenis jerawat 🌹 Merawat jeragat dgn lembut 🌹 Merawat parut hitam, kemerahan & parut lekuk 🌹 Anti penuaan 🌹 Anti radang & kemerahan 🌹 Menyegarkan kulit kusam & letih 🌹sebagai 'primer' sebelum solekan . . 💗 sesuai utk semua jenis kulit dari kulit normal to super oily & teruk berjerawat . . #sayajual  #serum  #primer  #basemakeup  #rosyessence  #skindetoxfacerange  #rosyessencebeautyboosterbyskindetox  #naturalingredients  #salemalaysia  #skinbooster  #skincare  #dywanzscollection  #dywanzsskindetox  #beauty  #health  #nature  #organik  #skincareorganik  #ruangrezekihanania  #tempatanfest  #lokalah  #newbabyskindetox 
ROSY ESSENCE (BEAUTY BOOSTER)
by SKIN DETOX

Diformulasikan khas dari bahan2 organik semulajadi. 🙅 TANPA ALKOHOL
🙅 TANPA PARABEN
🙅 TANPA KIMIA MERBAHAYA
🙅 TANPA PEWARNA & PEWANGI TIRUAN

FUNGSI : 🌹 Sebagai booster bagi skincare anda
🌹 Merawat parut lekuk, berlubang & teksture kulit tak sekata
🌹 Mencerahkan kulit tanpa menipiskan kulit
🌹Membekalkan nutrient secukupnya pd kulit
🌹 Mengecilkan pori-pori
🌹 Melembabkan kulit kering
🌹 Mengawal minyak
🌹 Merawat pelbagai jenis jerawat 🌹 Merawat jeragat dgn lembut
🌹 Merawat parut hitam, kemerahan & parut lekuk
🌹 Anti penuaan 🌹 Anti radang & kemerahan
🌹 Menyegarkan kulit kusam & letih
🌹sebagai 'primer' sebelum solekan 💗 sesuai utk semua jenis kulit dari kulit normal to super oily & teruk berjerawat
#rosyessence 
#skindetoxfacerange
ROSY ESSENCE (BEAUTY BOOSTER) by SKIN DETOX Diformulasikan khas dari bahan2 organik semulajadi. 🙅 TANPA ALKOHOL 🙅 TANPA PARABEN 🙅 TANPA KIMIA MERBAHAYA 🙅 TANPA PEWARNA & PEWANGI TIRUAN FUNGSI : 🌹 Sebagai booster bagi skincare anda 🌹 Merawat parut lekuk, berlubang & teksture kulit tak sekata 🌹 Mencerahkan kulit tanpa menipiskan kulit 🌹Membekalkan nutrient secukupnya pd kulit 🌹 Mengecilkan pori-pori 🌹 Melembabkan kulit kering 🌹 Mengawal minyak 🌹 Merawat pelbagai jenis jerawat 🌹 Merawat jeragat dgn lembut 🌹 Merawat parut hitam, kemerahan & parut lekuk 🌹 Anti penuaan 🌹 Anti radang & kemerahan 🌹 Menyegarkan kulit kusam & letih 🌹sebagai 'primer' sebelum solekan 💗 sesuai utk semua jenis kulit dari kulit normal to super oily & teruk berjerawat #rosyessence  #skindetoxfacerange 
#testimoniskindetoxfacerange
.
.

PARUT CIKENPOX HILANG?? 😱

Skin Detox dah ghaibkan semua parut ciken pop sy sis ! 
Seluruh muka sis lekat parut ciken pop haa dah x tau nk pakai ape bg hilang ni :( last2 sis try set #SkinDetoxFaceRange ni Alhamdulillah semua parut 1 muka sis hilang tanpa jejak :D 
Happy sgt sis ! Bukan senang nk hilangkan parut tau tp Skin Detox mampu rawat muka sis ♡ .
.
 #organicskincare #RosyEssence 
#sayajual #sayajualonline #sayajualskincare #skincareorganik #skincarebotanikal #skincare #naturalproducts #noparaben #nomercury #kkmapproved #lokalah #dywanzsskindetox #dywanzscollection #beauty #health #salesmalaysia #tempatanfest #onlineshopping #onlineshoppingmalaysia #produkmesrawudhuk #produkbebaskimia #skincareselamat #teamskindetox #skindetoxfacerange #skindetox#skincareforwomenandmen
#testimoniskindetoxfacerange  . . PARUT CIKENPOX HILANG?? 😱 Skin Detox dah ghaibkan semua parut ciken pop sy sis ! Seluruh muka sis lekat parut ciken pop haa dah x tau nk pakai ape bg hilang ni :( last2 sis try set #SkinDetoxFaceRange  ni Alhamdulillah semua parut 1 muka sis hilang tanpa jejak :D Happy sgt sis ! Bukan senang nk hilangkan parut tau tp Skin Detox mampu rawat muka sis ♡ . . #organicskincare  #RosyEssence  #sayajual  #sayajualonline  #sayajualskincare  #skincareorganik  #skincarebotanikal  #skincare  #naturalproducts  #noparaben  #nomercury  #kkmapproved  #lokalah  #dywanzsskindetox  #dywanzscollection  #beauty  #health  #salesmalaysia  #tempatanfest  #onlineshopping  #onlineshoppingmalaysia  #produkmesrawudhuk  #produkbebaskimia  #skincareselamat  #teamskindetox  #skindetoxfacerange  #skindetox #skincareforwomenandmen 
#MNC ni kena pakai nipis2 seluruh muka sebelum tidoq

Sebab ape kene nipis je?

Sbb mase tidur kita nk kulit sentiasa bernafas tapi dlm mase yg same perlukan nutrient utk rawat masalah kulit.

Waktu malam cell renewal bermula. Kulit perlu rawatan yg lembut dan berkesan. Perlu masa 6-8 jam utk dirawat. 
So selain pakai #MagicNightCream + #RosyEssence , tido yg cukup juge perlu utk kulit cantik :D

#TipsKulitCantik
#PakarRawatKulit
#OrganicSkincare
#SkinDetox
#MNC  ni kena pakai nipis2 seluruh muka sebelum tidoq Sebab ape kene nipis je? Sbb mase tidur kita nk kulit sentiasa bernafas tapi dlm mase yg same perlukan nutrient utk rawat masalah kulit. Waktu malam cell renewal bermula. Kulit perlu rawatan yg lembut dan berkesan. Perlu masa 6-8 jam utk dirawat. So selain pakai #MagicNightCream  + #RosyEssence  , tido yg cukup juge perlu utk kulit cantik :D #TipsKulitCantik  #PakarRawatKulit  #OrganicSkincare  #SkinDetox 
Serum ape paling best abad ini? 
#RosyEssence laaa ♡

Kaya dgn extract mix berries, Argan Oil, Apple extract, Lemon Extract, Vitamin C, Collagen, Papermint sejukkk

Haa tu diaaa bahan2 rahsia yg bukan lagi rahsia. Lain dari yg lain, not your average serum. harga pulak mampu milik tak mahal bedill org kate ♡

#SerumOrganicPower !
Serum ape paling best abad ini? #RosyEssence  laaa ♡ Kaya dgn extract mix berries, Argan Oil, Apple extract, Lemon Extract, Vitamin C, Collagen, Papermint sejukkk Haa tu diaaa bahan2 rahsia yg bukan lagi rahsia. Lain dari yg lain, not your average serum. harga pulak mampu milik tak mahal bedill org kate ♡ #SerumOrganicPower  !
Maaf.. tak dapat nak bersiaran malam ni due to ada kebakaran kt tempat tinggal. But, alhamdulillah semua selamat. No casualty reported. Thanks to team Bomba yg cepat menghulur bantuan kepada kami. Alhamdulillah. Esok akak sambung ye pasal #skindetox . Oh ya, #RosyEssence with new formula, new packaging, new size will coming soon. 
Stay tune #skindetoxlovers . Kita sambung esok pulak ye 😉
.
Nitez all 😘
Maaf.. tak dapat nak bersiaran malam ni due to ada kebakaran kt tempat tinggal. But, alhamdulillah semua selamat. No casualty reported. Thanks to team Bomba yg cepat menghulur bantuan kepada kami. Alhamdulillah. Esok akak sambung ye pasal #skindetox  . Oh ya, #RosyEssence  with new formula, new packaging, new size will coming soon. Stay tune #skindetoxlovers  . Kita sambung esok pulak ye 😉 . Nitez all 😘
Stok Skin Detox akak dah nak abis. Akak tgh tggu stok serum #RosyEssence packaging baru dgn saiz yg lebih BESAR dan formula yang telah di upgrade dan - teksture lembut & senang resap
- isipadu lebih banyak!
- lebih berkesan - 100% organik tanpa kimia merbahaya
-harga mampu milik

Tak sabar dah nie..!!!! 😁😁
Stok Skin Detox akak dah nak abis. Akak tgh tggu stok serum #RosyEssence  packaging baru dgn saiz yg lebih BESAR dan formula yang telah di upgrade dan - teksture lembut & senang resap - isipadu lebih banyak! - lebih berkesan - 100% organik tanpa kimia merbahaya -harga mampu milik Tak sabar dah nie..!!!! 😁😁
Haaa up testimoni raya cikedd😋

Suka natural beauty..?
Pilih la #SkinDetox skincare organik mampu milik,sudah semestinya mesra wudu'

xcerewet nak tanggalkan,tak melekit & tak berminyak

Saaaaangat simple utk merawat kulit muka,,tp super ❤️ #skincareorganik
#skindetoxfacerange
#rosyessence
Haaa up testimoni raya cikedd😋 Suka natural beauty..? Pilih la #SkinDetox  skincare organik mampu milik,sudah semestinya mesra wudu' xcerewet nak tanggalkan,tak melekit & tak berminyak Saaaaangat simple utk merawat kulit muka,,tp super ❤️ #skincareorganik  #skindetoxfacerange  #rosyessence 
Soon... #RosyEssence akan muncul dengan size yang LEBIH BESAR. Maknanya LEBIH JIMAT, lebih TAHAN LAMA. Yippee!!!
#CikRosy #skindetox #skindetox #skincarenatural #skincarebotanical #TeamSkinDetox
Alamak, korang!!!!!!! ROSY ESSENCE SOLD OUT!!! 😱😱😱 Tapi... SkinDetox Set 3in1 Masih Ada Lagi 😁

Teaser.!!!
#RosyEssence feberet korang akan muncul dgn BIG size. Siapa lagi nak serum Rosy Essence?!!!
Angkat tangan 🙋🏼🙋🏼🙋🏼 Jom order sekarang! Produk ni laku keras tau. Jgn nyesal kalau time korang nak dah abis stok. Berzaman la kena tunggu pulak lepas tu.
Alamak, korang!!!!!!! ROSY ESSENCE SOLD OUT!!! 😱😱😱 Tapi... SkinDetox Set 3in1 Masih Ada Lagi 😁 Teaser.!!! #RosyEssence  feberet korang akan muncul dgn BIG size. Siapa lagi nak serum Rosy Essence?!!! Angkat tangan 🙋🏼🙋🏼🙋🏼 Jom order sekarang! Produk ni laku keras tau. Jgn nyesal kalau time korang nak dah abis stok. Berzaman la kena tunggu pulak lepas tu.
Kalau awak nak tahu, dalam #RosyEssence ni ade PATI BUNGA MAWAR @ ROS tau.. Kalau zaman tok nenek kita dulu, baik org mlayu dan mat salleh, orang kaye2 je yg pakai bunga ros ni utk kecantikan. Dorg tanam depan rumah dan ambik kelopak ros yg mekar tu pastu lecek2 sapu kat muka. Buat mcm masker gituww. Khas utk memerahkan wajah, bg nampak fresh & awet muda

Sbenarnye rose ni kaya dgn anti-oksidan. Haaa anti-oksidan ni la bahan detox paling penting dlm skincare kite. Sbb anti-oksidan ni la yg akan buang kekotoran dari dlm kulit pastu dia rawat pulak kulit kite yg rosak tu.

Pati rose ni sgt ssuai utk semua jenis kulit. Terutama kulit matang yg cenderung utm kering, kulit rosak akibat kimia & radikal bebas, kulit super oily tahan boleh kikis buat goreng tempe, dan kulit super sensitif tahap nk sentuh pun pedih. Sbb rose pon ade sifat anti-radang, so kalo jrwt tu luka2 ke, kulit ade merah2 ke elok la sapu #CikRosy ni
Kalau awak nak tahu, dalam #RosyEssence  ni ade PATI BUNGA MAWAR @ ROS tau.. Kalau zaman tok nenek kita dulu, baik org mlayu dan mat salleh, orang kaye2 je yg pakai bunga ros ni utk kecantikan. Dorg tanam depan rumah dan ambik kelopak ros yg mekar tu pastu lecek2 sapu kat muka. Buat mcm masker gituww. Khas utk memerahkan wajah, bg nampak fresh & awet muda Sbenarnye rose ni kaya dgn anti-oksidan. Haaa anti-oksidan ni la bahan detox paling penting dlm skincare kite. Sbb anti-oksidan ni la yg akan buang kekotoran dari dlm kulit pastu dia rawat pulak kulit kite yg rosak tu. Pati rose ni sgt ssuai utk semua jenis kulit. Terutama kulit matang yg cenderung utm kering, kulit rosak akibat kimia & radikal bebas, kulit super oily tahan boleh kikis buat goreng tempe, dan kulit super sensitif tahap nk sentuh pun pedih. Sbb rose pon ade sifat anti-radang, so kalo jrwt tu luka2 ke, kulit ade merah2 ke elok la sapu #CikRosy  ni
🍓Jangan bandingkan produk harga murah atau mahal🍓

Produk mahal ade sebabnya tau.. salah satunya sebab kandungan bahan mentah dalam produk tu mahal-mahal belake. 
Sebab ape mahal? Sebab bahan tu berkualiti tinggi dan di import. Bukan sekadar letak 1,2 bahan basic tau.. #CikRosy ni serum organic. Dalam dia ade macam2 bahan2 mahal & berkualiti ★ Rose Extract (estrak rose tau bukan rosehip)
★ Mix Berries extract (strawberry, blueberry, blackberry, raspberry)
★ Lemon extract
★ Apple extract
★ Collagen
★ peppermint extract

Nahh..rare kan bahan2 dia? Organic tau bukan berasaskan kimia yg bagi kesan putih seawal 3 hari tu ♡

#SkinDetoxFaceRange
#RosyEssence
🍓Jangan bandingkan produk harga murah atau mahal🍓 Produk mahal ade sebabnya tau.. salah satunya sebab kandungan bahan mentah dalam produk tu mahal-mahal belake. Sebab ape mahal? Sebab bahan tu berkualiti tinggi dan di import. Bukan sekadar letak 1,2 bahan basic tau.. #CikRosy  ni serum organic. Dalam dia ade macam2 bahan2 mahal & berkualiti ★ Rose Extract (estrak rose tau bukan rosehip) ★ Mix Berries extract (strawberry, blueberry, blackberry, raspberry) ★ Lemon extract ★ Apple extract ★ Collagen ★ peppermint extract Nahh..rare kan bahan2 dia? Organic tau bukan berasaskan kimia yg bagi kesan putih seawal 3 hari tu ♡ #SkinDetoxFaceRange  #RosyEssence 
Serum ape paling best abad ini? 
#RosyEssence laaa ♡

Kaya dgn extract mix berries, Argan Oil, Apple extract, Lemon Extract, Vitamin C, Collagen, Papermint sejukkk

Haa tu diaaa bahan2 rahsia yg bukan lagi rahsia. Lain dari yg lain, not your average serum. harga pulak mampu milik tak mahal bedill org kate ♡

#SerumOrganicPower !
Serum ape paling best abad ini? #RosyEssence  laaa ♡ Kaya dgn extract mix berries, Argan Oil, Apple extract, Lemon Extract, Vitamin C, Collagen, Papermint sejukkk Haa tu diaaa bahan2 rahsia yg bukan lagi rahsia. Lain dari yg lain, not your average serum. harga pulak mampu milik tak mahal bedill org kate ♡ #SerumOrganicPower  !
Ada orang tanya... Betul2 berkesan ke #SkinDetox skincare ni? Tak pernah dengar pun?

Awak... Skin Detox mmg baru lagi. Tapi dah ramai berjaya merawat kulit bermasalah akibat breakout salah pakai produk bkimia tinggi, masalah sunburn, kulit kering, berjerawat, berjeragat and even kurap pun boleh dirawat. Awak boleh tgk testimony kami. Testimony kami, testimony jujur ikhlas dari pengguna Skin Detox sendri. Dan... skin Detox Face Range ni org yg kulit normal pun boleh pakai. Tak de masalah pun. Malah boleh buat kulit makin cantik & sihat. Skin Detox juga takkn buat kulit breakout semula if berhenti pakai. 
Tak caya? Grab 1 set basic dulu. 3in1 Skin Detox Face Range. Ada 🍎 Rejuvenate Bar
🥝 DD Cream SPF50/PA+++
🍋 Magic Night Cream 
Cuma RM75 malah free postage lagi. 
Nak lebih hebat lagi?!
Add on #RosyEssence . Cuma RM39 (exclude postage if buy loose item)
Ada orang tanya... Betul2 berkesan ke #SkinDetox  skincare ni? Tak pernah dengar pun? Awak... Skin Detox mmg baru lagi. Tapi dah ramai berjaya merawat kulit bermasalah akibat breakout salah pakai produk bkimia tinggi, masalah sunburn, kulit kering, berjerawat, berjeragat and even kurap pun boleh dirawat. Awak boleh tgk testimony kami. Testimony kami, testimony jujur ikhlas dari pengguna Skin Detox sendri. Dan... skin Detox Face Range ni org yg kulit normal pun boleh pakai. Tak de masalah pun. Malah boleh buat kulit makin cantik & sihat. Skin Detox juga takkn buat kulit breakout semula if berhenti pakai. Tak caya? Grab 1 set basic dulu. 3in1 Skin Detox Face Range. Ada 🍎 Rejuvenate Bar 🥝 DD Cream SPF50/PA+++ 🍋 Magic Night Cream Cuma RM75 malah free postage lagi. Nak lebih hebat lagi?! Add on #RosyEssence  . Cuma RM39 (exclude postage if buy loose item)
Perlukan skincare baru? 
Organic dan simple?
Ada jerawat degil?
Kulit sensitif? 
Korang cubalah #SkinDetoxFaceRange 😉
Cuma perlukan 3 barang sahajadah cukup sebagai skincare routine. Penting untuk hydration skin.
Jerawat, parut atau apa sahaja jenis masalah kulit kena pakai step by step. 
Skin Detox Face Range ada 3 basic step sahaja. 
Nak lebih booster add on #RosyEssence 😉
Perlukan skincare baru? Organic dan simple? Ada jerawat degil? Kulit sensitif? Korang cubalah #SkinDetoxFaceRange  😉 Cuma perlukan 3 barang sahajadah cukup sebagai skincare routine. Penting untuk hydration skin. Jerawat, parut atau apa sahaja jenis masalah kulit kena pakai step by step. Skin Detox Face Range ada 3 basic step sahaja. Nak lebih booster add on #RosyEssence  😉
Bahan-bahan dalam #RosyEssence #BabySkinDetox

Vit C, Astaxanthine, Extract rose, extract berries, extract apples 🍏 apple 🍎,extract lemon 🍋 , AHA, argan oil, Peppermint oil, cooling agent, dan Collagen 
Banyak kann bahan best-best. Bahan yang organik semulajadi.Imported pulak tu tapi harga mampu milik gilaa 😍😍😍
Bahan-bahan dalam #RosyEssence  #BabySkinDetox  Vit C, Astaxanthine, Extract rose, extract berries, extract apples 🍏 apple 🍎,extract lemon 🍋 , AHA, argan oil, Peppermint oil, cooling agent, dan Collagen Banyak kann bahan best-best. Bahan yang organik semulajadi.Imported pulak tu tapi harga mampu milik gilaa 😍😍😍
✔️Nak cantik jangan malas . Buat list rutin kecantikan siap-siap. 🍀Nak keluar, sunblock wajib pakai. DD Cream ada SPF50/PA+++ yg mampu melindungi kulit anda dari bahaya sinar matahari. Tak de la muka tu berbelak bila main panas 😁 💐Nak tido, muka wajib bebas makeup & pakai night cream or treatment serum. Selepas cuci muka dgn RB, picit 1 pump #RosyEssence dn sapu pada muka. Biarkan meresap. Sapu tipis je #MagicNightCream. Semasa tidur la kulit kita melakukan pembaharuan sel. Bangun pgi dgn wajah yg lebih segar. 🍉Sayur dan buah-buahan kena ambik sebab tu vitamins semulajadi yang so powerful. Set Skin Detox kaya dengan extract dari buah-buahan. 💧Skrub muka 2-3x seminggu . Skrub-skrub sampai terkeluar blackheads, kulit-kulit mati , kotoran-kotoran, mengecilkan pori-pori dan memutihkan wajah. Skrub tak payah nk beli mahal2. Buat sendiri pun boleh 😀

Nak cantik tak susah pun. Hanya perlu rajin dan konsisten. 
#teamskindetox
#TeamSkinDetoxMyra
#SkinDetoxFaceRange
#Skindetox #organicskincare #NaturalYetBotanicalSkincare 
#SkinDetoxTeamMyraLily
#SypakaiSyjual #organicproduct
✔️Nak cantik jangan malas . Buat list rutin kecantikan siap-siap. 🍀Nak keluar, sunblock wajib pakai. DD Cream ada SPF50/PA+++ yg mampu melindungi kulit anda dari bahaya sinar matahari. Tak de la muka tu berbelak bila main panas 😁 💐Nak tido, muka wajib bebas makeup & pakai night cream or treatment serum. Selepas cuci muka dgn RB, picit 1 pump #RosyEssence  dn sapu pada muka. Biarkan meresap. Sapu tipis je #MagicNightCream . Semasa tidur la kulit kita melakukan pembaharuan sel. Bangun pgi dgn wajah yg lebih segar. 🍉Sayur dan buah-buahan kena ambik sebab tu vitamins semulajadi yang so powerful. Set Skin Detox kaya dengan extract dari buah-buahan. 💧Skrub muka 2-3x seminggu . Skrub-skrub sampai terkeluar blackheads, kulit-kulit mati , kotoran-kotoran, mengecilkan pori-pori dan memutihkan wajah. Skrub tak payah nk beli mahal2. Buat sendiri pun boleh 😀 Nak cantik tak susah pun. Hanya perlu rajin dan konsisten. #teamskindetox  #TeamSkinDetoxMyra  #SkinDetoxFaceRange  #Skindetox  #organicskincare  #NaturalYetBotanicalSkincare  #SkinDetoxTeamMyraLily  #SypakaiSyjual  #organicproduct 
Rosy ESSENCE by SKIN DETOX

Diformulasikan khas dari bahan2 organik semulajadi. 🙅 TANPA ALKOHOL
🙅 TANPA PARABEN
🙅 TANPA KIMIA MERBAHAYA
🙅 TANPA PEWARNA & PEWANGI TIRUAN

FUNGSI : 🌹 Sebagai booster bagi skincare anda
🌹 Mencerahkan kulit tanpa menipiskan kulit
🌹Membekalkan nutrient secukupnya pd kulit
🌹 Mengecilkan pori-pori
🌹 Melembabkan kulit kering
🌹 Mengawal minyak
🌹 Merawat pelbagai jenis jerawat 🌹 Merawat jeragat dgn lembut
🌹 Merawat parut hitam, kemerahan & parut lekuk
🌹 Anti penuaan 🌹 Anti radang & kemerahan
🌹 Menyegarkan kulit kusam & letih
🌹sebagai ‘primer’ sebelum solekan

#rosy  #RosyEssence #RosyEssenceSerum #organic #organico #organics #organicskincare #skincareorganik #detox #detoxwater #detoxskin #skindetoxfacerange
Rosy ESSENCE by SKIN DETOX Diformulasikan khas dari bahan2 organik semulajadi. 🙅 TANPA ALKOHOL 🙅 TANPA PARABEN 🙅 TANPA KIMIA MERBAHAYA 🙅 TANPA PEWARNA & PEWANGI TIRUAN FUNGSI : 🌹 Sebagai booster bagi skincare anda 🌹 Mencerahkan kulit tanpa menipiskan kulit 🌹Membekalkan nutrient secukupnya pd kulit 🌹 Mengecilkan pori-pori 🌹 Melembabkan kulit kering 🌹 Mengawal minyak 🌹 Merawat pelbagai jenis jerawat 🌹 Merawat jeragat dgn lembut 🌹 Merawat parut hitam, kemerahan & parut lekuk 🌹 Anti penuaan 🌹 Anti radang & kemerahan 🌹 Menyegarkan kulit kusam & letih 🌹sebagai ‘primer’ sebelum solekan #rosy  #RosyEssence  #RosyEssenceSerum  #organic  #organico  #organics  #organicskincare  #skincareorganik  #detox  #detoxwater  #detoxskin  #skindetoxfacerange 
PARUT CHICKEN POX HILANG?? 😱

Skin Detox dah ghaibkan semua parut chicken pox sy sis ! 
Seluruh muka sis lekat parut chicken pox haa dah x tau nk pakai ape bg hilang ni :( last2 sis try set #SkinDetoxFaceRange ni Alhamdulillah semua parut 1 muka sis hilang tanpa jejak :D 
Happy sgt sis ! Bukan senang nk hilangkan parut tau tp Skin Detox mampu rawat muka sis ♡ 
#skin #organic #organicskincare #ros #RosyEssence #rosy
PARUT CHICKEN POX HILANG?? 😱 Skin Detox dah ghaibkan semua parut chicken pox sy sis ! Seluruh muka sis lekat parut chicken pox haa dah x tau nk pakai ape bg hilang ni :( last2 sis try set #SkinDetoxFaceRange  ni Alhamdulillah semua parut 1 muka sis hilang tanpa jejak :D Happy sgt sis ! Bukan senang nk hilangkan parut tau tp Skin Detox mampu rawat muka sis ♡ #skin  #organic  #organicskincare  #ros  #RosyEssence  #rosy 
STRAWBERI ! 😱
ENAK DIMAKAN DAN BAGUS UTK KULIT ANDA. 
Yg paling best, #RosyEssenceSerum ni kaya dengan EXTRACT STRAWBERRY ORGANIC 🍓🍓🍓 MANFAAT BUAH STRAWBERI UTK KULIT: -Merawat kerosakan kulit -Anti-oksida terbaik - Merawat kulit yang rosak akibat sinaran UV
- Mengurangkan kedutan
- Mencerahkan kulit
- Menghilangkan jerawat
- Melembabkan wajah
- Mengurangi minyak berlebihan
- Menghilangkan mata panda
- Menghilangkan sel kulit mati
- Meremajakan Kulit
- Melembutkan kulit

#organic #OrganicBotanikalSkincare #noalkohol #nomercury #nochemicals #noparabens #sayajual #serum #primer #basemakeup #rosyessence #skindetoxfacerange #dywanzscollection #dywanzsskindetox#beauty #health #nature #organik #skincareorganik #natural #booster #skinbooster  #ruangrezekihanania #tempatanfest #lokalah #newbabyskindetox #teamskindetox
STRAWBERI ! 😱 ENAK DIMAKAN DAN BAGUS UTK KULIT ANDA. Yg paling best, #RosyEssenceSerum  ni kaya dengan EXTRACT STRAWBERRY ORGANIC 🍓🍓🍓 MANFAAT BUAH STRAWBERI UTK KULIT: -Merawat kerosakan kulit -Anti-oksida terbaik - Merawat kulit yang rosak akibat sinaran UV - Mengurangkan kedutan - Mencerahkan kulit - Menghilangkan jerawat - Melembabkan wajah - Mengurangi minyak berlebihan - Menghilangkan mata panda - Menghilangkan sel kulit mati - Meremajakan Kulit - Melembutkan kulit #organic  #OrganicBotanikalSkincare  #noalkohol  #nomercury  #nochemicals  #noparabens  #sayajual  #serum  #primer  #basemakeup  #rosyessence  #skindetoxfacerange  #dywanzscollection  #dywanzsskindetox #beauty  #health  #nature  #organik  #skincareorganik  #natural  #booster  #skinbooster  #ruangrezekihanania  #tempatanfest  #lokalah  #newbabyskindetox  #teamskindetox 
Iye sis, sempat lagi nk rawat kulit tu sebelum raya ni. Skrg beli fullset dapat free shawl dan free pos. Untung kan? 😊 Salam Ramadhan 14 🌙#SkinDetoxFaceRange #RosyEssence 
#sayajualskincare #bazaarpaknil #bajukurungmurah
#SkincareBotanikal 
#rahsiakulitflawless #sayamahukulitcantik
Serum ape paling best abad ini? 
#RosyEssence laaa ♡

Kaya dgn extract mix berries, Argan Oil, Apple extract, Lemon Extract, Vitamin C, Collagen, Papermint sejukkk

Haa tu diaaa bahan2 rahsia yg bukan lagi rahsia. Lain dari yg lain, not your average serum. harga pulak mampu milik tak maha bedill org kate ♡

#SerumOrganicPower !

#skindetoxfacerange 
#teamskindetox 
#rosyessenceserum 
#botanicalskincare
Ramai tanya akak apa fungsi #rosyessencebyskindetox  sebenaqnya kak?
.
.
Mehla hampa, akak bgtau hampa apa fungsi #rosyessence ni
.
.
🌹ROSY ESSENCE by SKIN DETOX🌹
.
.
FUNGSI :
🌹 Sebagai booster bagi skincare anda
🌹 Mencerahkan kulit tanpa menipiskan kulit
🌹Membekalkan nutrient secukupnya pd kulit
🌹 Mengecilkan pori-pori
🌹 Melembabkan kulit kering
🌹 Mengawal minyak
🌹 Merawat pelbagai jenis jerawat
🌹 Merawat jeragat dgn lembut
🌹 Merawat parut hitam, kemerahan & parut lekuk
🌹 Anti penuaan
🌹 Anti radang & kemerahan
🌹 Menyegarkan kulit kusam & letih
🌹sebagai 'primer' sebelum solekan
.
.
WHATSAPP: 019-7151621
.
.

#sayajual #serum #primer #basemakeup #rosyessence #skindetoxfacerange #rosyessencebyskindetox #naturalingredients #salemalaysia #skinbooster #skincare #dywanzscollection #dywanzsskindetox #beauty #health #nature #organik #skincareorganik #ruangrezekihanania #tempatanfest #lokalah #newbabyskindetox
Ramai tanya akak apa fungsi #rosyessencebyskindetox  sebenaqnya kak? . . Mehla hampa, akak bgtau hampa apa fungsi #rosyessence  ni . . 🌹ROSY ESSENCE by SKIN DETOX🌹 . . FUNGSI : 🌹 Sebagai booster bagi skincare anda 🌹 Mencerahkan kulit tanpa menipiskan kulit 🌹Membekalkan nutrient secukupnya pd kulit 🌹 Mengecilkan pori-pori 🌹 Melembabkan kulit kering 🌹 Mengawal minyak 🌹 Merawat pelbagai jenis jerawat 🌹 Merawat jeragat dgn lembut 🌹 Merawat parut hitam, kemerahan & parut lekuk 🌹 Anti penuaan 🌹 Anti radang & kemerahan 🌹 Menyegarkan kulit kusam & letih 🌹sebagai 'primer' sebelum solekan . . WHATSAPP: 019-7151621 . . #sayajual  #serum  #primer  #basemakeup  #rosyessence  #skindetoxfacerange  #rosyessencebyskindetox  #naturalingredients  #salemalaysia  #skinbooster  #skincare  #dywanzscollection  #dywanzsskindetox  #beauty  #health  #nature  #organik  #skincareorganik  #ruangrezekihanania  #tempatanfest  #lokalah  #newbabyskindetox 
Bahan-bahan dalam #RosyEssence #BabySkinDetox

Vit C
Astaxanthine
Extract rose
extract berries
extract apple
extract lemon
AHA
argan oil
Peppermint oil
cooling
Collagen 
Banyak kann bahan best-best. Bahan yang organik semulajadi.Imported pulak tu tapi harga mampu milik gilaa 😍😍😍 Release semalam, harini hampir sold out.
Semua nak harga pengenalan punya pasal.
#SkinDetoxlover memang terbaik 🙌
Bahan-bahan dalam #RosyEssence  #BabySkinDetox  Vit C Astaxanthine Extract rose extract berries extract apple extract lemon AHA argan oil Peppermint oil cooling Collagen Banyak kann bahan best-best. Bahan yang organik semulajadi.Imported pulak tu tapi harga mampu milik gilaa 😍😍😍 Release semalam, harini hampir sold out. Semua nak harga pengenalan punya pasal. #SkinDetoxlover  memang terbaik 🙌
Awak dah prepare belum persiapan Raya?
Alaaa awal lagi kan baru 6 hari puasa :p

Tapi awak, kalau nk hilangkan segala jeragat jerawat parut semua kt muka awak tu, awk kena prepare dari SEKARANG ! 
Kalau tak, terpaksa beraya dgn parut jerawat, jeragat & kulit kusam je.. Stat jage kulit dgn #SkincareOrganic mulai sekarang.. confirm raya nanti berseri dia lain macam :D

#SkinDetoxFaceRange
#RosyEssence
Awak dah prepare belum persiapan Raya? Alaaa awal lagi kan baru 6 hari puasa :p Tapi awak, kalau nk hilangkan segala jeragat jerawat parut semua kt muka awak tu, awk kena prepare dari SEKARANG ! Kalau tak, terpaksa beraya dgn parut jerawat, jeragat & kulit kusam je.. Stat jage kulit dgn #SkincareOrganic  mulai sekarang.. confirm raya nanti berseri dia lain macam :D #SkinDetoxFaceRange  #RosyEssence 
Yes! Sekarang HQ Skin Detox tengah buat *PROMOSI RAMADHAN RAYA* besar besaran tau.

HQ nak bagi *SHAWL RAYA PERCUMA* dgn setiap pembelian set Skin Detox😱😱😱 #SkinDetoxFaceRange #RosyEssence 
#sayajualskincare #bazaarpaknil #bajukurungmurah
#SkincareBotanikal 
#rahsiakulitflawless #sayamahukulitcantik 
untuk info/order screenshot
Dan Whatsapp +6017 4894365
Kalau awak nak tahu, dalam #RosyEssence ni ade PATI BUNGA MAWAR @ ROS tau.. Kalau zaman tok nenek kita dulu, baik org mlayu dan mat salleh, orang kaye2 je yg pakai bunga ros ni utk kecantikan sbb ianya mahal. Dorg tanam depan rumah dan ambik kelopak ros yg mekar tu pastu lecek2 sapu kat muka. Buat mcm masker gituww. Khas utk memerahkan wajah, bg nampak fresh & awet muda

Sbenarnye rose ni kaya dgn anti-oksidan. Haaa anti-oksidan ni la bahan detox paling penting dlm skincare kite. Sbb anti-oksidan ni la yg akan buang kekotoran dari dlm kulit pastu dia rawat pulak kulit kite yg rosak tu.

Pati rose ni sgt ssuai utk semua jenis kulit. Terutama kulit matang yg cenderung utm kering, kulit rosak akibat kimia & radikal bebas, kulit super oily tahan boleh kikis buat goreng tempe, dan kulit super sensitif tahap nk sentuh pun pedih. Sbb rose pon ade sifat anti-radang, so kalo jrwt tu luka2 ke, kulit ade merah2 ke elok la sapu #CikRosy ni
Kalau awak nak tahu, dalam #RosyEssence  ni ade PATI BUNGA MAWAR @ ROS tau.. Kalau zaman tok nenek kita dulu, baik org mlayu dan mat salleh, orang kaye2 je yg pakai bunga ros ni utk kecantikan sbb ianya mahal. Dorg tanam depan rumah dan ambik kelopak ros yg mekar tu pastu lecek2 sapu kat muka. Buat mcm masker gituww. Khas utk memerahkan wajah, bg nampak fresh & awet muda Sbenarnye rose ni kaya dgn anti-oksidan. Haaa anti-oksidan ni la bahan detox paling penting dlm skincare kite. Sbb anti-oksidan ni la yg akan buang kekotoran dari dlm kulit pastu dia rawat pulak kulit kite yg rosak tu. Pati rose ni sgt ssuai utk semua jenis kulit. Terutama kulit matang yg cenderung utm kering, kulit rosak akibat kimia & radikal bebas, kulit super oily tahan boleh kikis buat goreng tempe, dan kulit super sensitif tahap nk sentuh pun pedih. Sbb rose pon ade sifat anti-radang, so kalo jrwt tu luka2 ke, kulit ade merah2 ke elok la sapu #CikRosy  ni
Awak ade pori2 terbuka sampai boleh cucuk jarum peniti ?

Takpe wak, sapu #CikRosy sebelum tidur, esok2 bangun awak tengok cermin kompem x nampak dah pepori tu ♡

#RosyEssence 
#RosySerum
#SkinDetox

Jom Cantik Menawan Dgn Cara Selamat. 
Cantik menawan di hari raya. +60136351180 📲 (PM/WA)

#teamskindetox
#TeamSkinDetoxMyra
#SkinDetoxFaceRange
#Skindetox 
#SlinDetoxTeamMyra
#skincarebotanikal
Dalam #RosyEssence Skin Detox ada bahan2 superb tau. Memang banyak manfaat dalam sebotol kecil tu. 💧Vitamin C
🔸 Menstimulasikan pembinaan kolagen dalam kulit. 💧Astaxanthin
🔸 Astaxanthin 550 kali Iebih baik berbanding vitamin E untuk menghapuskan radikal bebas dalam sel-sel. 🔸Mengelakkan kerosakan DNA, dan melambatkan kesan penuaan. 💧Extract  Rose 🌹 🔸membantu melembabkan, menggiatkan, dan menghaluskan kulit. 💧Extract Berries 🍓🍇
🔸 Sebagai Antioksidan
🔸Sebagai Pencerah Kulit
🔸Sebagai Pelembap untuk Kulit Kering dan Berminyak 💧Extract Apple 🍎 🍏 🔸Mengawal jerawat
🔸Mengurangkan kesan bintik-bintik merah
🔸Menstabilkan pH pada kulit
🔸Mencegah penuaan
🔸 Mengatasi Kulit Kering / Berminyak 💧Extract Lemon 🍋
🔸 Lemon mengandungi asid sitrik yang mampu merawat jerawat dan kandungan alkalinya mampu membunuh sesetengah bakteria yang menjadi punca jerawat 💧AHA
🔸 Anti aging dan mengurangi penuaan
🔸 Membantu menyamarkan kerutan dan juga garis halus pada wajah. 🔸Mencerahkan kulit
🔸Menyamarkan kemunculan bintik-bintik hitam pada kulit
🔸Menghaluskan kulit
🔸Dapat membantu mengurangi luka akibat jerawat. 💧Argan Oil
🔸Melindungi kulit daripada kerosakan 💧Peppermint Oil
🔸 Menenangkan iritasi kulit 🔸Pelindung sinar matahari
🔸 Merawat kulit berminyak 💧Cooling
🔸 Membantu menyejukkan kulit 💧Collagen 🔸Membantu memelihara kandungan kolagen semakin diperlukan tubuh
🔸Bertindak sebagai antioksida bagi mengelakkan penuaan sebelum waktunya
🔸Melambatkan kesan-kesan akibat proses penuaan.

Banyak kann bahan best-best. Bahan yang organik semulajadi.Imported pulak tu tapi harga mampu milik gilaa 😍😍😍 Kalau nak cerita pasal kandungan dalam #RosyEssense ni mmg takkan abis sbb banyak giler kebaikkan yg ditawarkan dalam sebotol kecil essense ni.  Memang berbaloi memilikinya. 
#SkinDetoxlover memang terbaik 🙌
Tgh murah sekarang. Masih lagi dgn harga pengenalan RM39 excl postage
Dalam #RosyEssence  Skin Detox ada bahan2 superb tau. Memang banyak manfaat dalam sebotol kecil tu. 💧Vitamin C 🔸 Menstimulasikan pembinaan kolagen dalam kulit. 💧Astaxanthin 🔸 Astaxanthin 550 kali Iebih baik berbanding vitamin E untuk menghapuskan radikal bebas dalam sel-sel. 🔸Mengelakkan kerosakan DNA, dan melambatkan kesan penuaan. 💧Extract Rose 🌹 🔸membantu melembabkan, menggiatkan, dan menghaluskan kulit. 💧Extract Berries 🍓🍇 🔸 Sebagai Antioksidan 🔸Sebagai Pencerah Kulit 🔸Sebagai Pelembap untuk Kulit Kering dan Berminyak 💧Extract Apple 🍎 🍏 🔸Mengawal jerawat 🔸Mengurangkan kesan bintik-bintik merah 🔸Menstabilkan pH pada kulit 🔸Mencegah penuaan 🔸 Mengatasi Kulit Kering / Berminyak 💧Extract Lemon 🍋 🔸 Lemon mengandungi asid sitrik yang mampu merawat jerawat dan kandungan alkalinya mampu membunuh sesetengah bakteria yang menjadi punca jerawat 💧AHA 🔸 Anti aging dan mengurangi penuaan 🔸 Membantu menyamarkan kerutan dan juga garis halus pada wajah. 🔸Mencerahkan kulit 🔸Menyamarkan kemunculan bintik-bintik hitam pada kulit 🔸Menghaluskan kulit 🔸Dapat membantu mengurangi luka akibat jerawat. 💧Argan Oil 🔸Melindungi kulit daripada kerosakan 💧Peppermint Oil 🔸 Menenangkan iritasi kulit 🔸Pelindung sinar matahari 🔸 Merawat kulit berminyak 💧Cooling 🔸 Membantu menyejukkan kulit 💧Collagen 🔸Membantu memelihara kandungan kolagen semakin diperlukan tubuh 🔸Bertindak sebagai antioksida bagi mengelakkan penuaan sebelum waktunya 🔸Melambatkan kesan-kesan akibat proses penuaan. Banyak kann bahan best-best. Bahan yang organik semulajadi.Imported pulak tu tapi harga mampu milik gilaa 😍😍😍 Kalau nak cerita pasal kandungan dalam #RosyEssense  ni mmg takkan abis sbb banyak giler kebaikkan yg ditawarkan dalam sebotol kecil essense ni. Memang berbaloi memilikinya. #SkinDetoxlover  memang terbaik 🙌 Tgh murah sekarang. Masih lagi dgn harga pengenalan RM39 excl postage
"Memberikan sedikit tekanan pada kulit ketika menepuk-nepuk lembut dengan essence akan membantu kulit Anda menyerap dengan cepat"
.
So lepas ni nk sapu #RosyEssence ni tepuk2 manja sikit deh.😘
.
#tipsSkinDetox
#cikros
#serumRossyEssence
#skincareorganik
Kalau awak nak tahu, dalam #RosyEssence ni ade PATI BUNGA MAWAR @ ROS tau.. Kalau zaman tok nenek kita dulu, baik org mlayu dan mat salleh, orang kaye2 je yg pakai bunga ros ni utk kecantikan sbb ianya mahal. Dorg tanam depan rumah dan ambik kelopak ros yg mekar tu pastu lecek2 sapu kat muka. Buat mcm masker gituww. Khas utk memerahkan wajah, bg nampak fresh & awet muda

Sbenarnye rose ni kaya dgn anti-oksidan. Haaa anti-oksidan ni la bahan detox paling penting dlm skincare kite. Sbb anti-oksidan ni la yg akan buang kekotoran dari dlm kulit pastu dia rawat pulak kulit kite yg rosak tu.

Pati rose ni sgt ssuai utk semua jenis kulit. Terutama kulit matang yg cenderung utm kering, kulit rosak akibat kimia & radikal bebas, kulit super oily tahan boleh kikis buat goreng tempe, dan kulit super sensitif tahap nk sentuh pun pedih. Sbb rose pon ade sifat anti-radang, so kalo jrwt tu luka2 ke, kulit ade merah2 ke elok la sapu #CikRosy ni

#SkinDetoxFaceRange 
#botanicalskincare
Kalau awak nak tahu, dalam #RosyEssence  ni ade PATI BUNGA MAWAR @ ROS tau.. Kalau zaman tok nenek kita dulu, baik org mlayu dan mat salleh, orang kaye2 je yg pakai bunga ros ni utk kecantikan sbb ianya mahal. Dorg tanam depan rumah dan ambik kelopak ros yg mekar tu pastu lecek2 sapu kat muka. Buat mcm masker gituww. Khas utk memerahkan wajah, bg nampak fresh & awet muda Sbenarnye rose ni kaya dgn anti-oksidan. Haaa anti-oksidan ni la bahan detox paling penting dlm skincare kite. Sbb anti-oksidan ni la yg akan buang kekotoran dari dlm kulit pastu dia rawat pulak kulit kite yg rosak tu. Pati rose ni sgt ssuai utk semua jenis kulit. Terutama kulit matang yg cenderung utm kering, kulit rosak akibat kimia & radikal bebas, kulit super oily tahan boleh kikis buat goreng tempe, dan kulit super sensitif tahap nk sentuh pun pedih. Sbb rose pon ade sifat anti-radang, so kalo jrwt tu luka2 ke, kulit ade merah2 ke elok la sapu #CikRosy  ni #SkinDetoxFaceRange  #botanicalskincare 
Kalau awak nak tahu, dalam #RosyEssence ni ade PATI BUNGA MAWAR @ ROS tau.. Kalau zaman tok nenek kita dulu, baik org mlayu dan mat salleh, orang kaye2 je yg pakai bunga ros ni utk kecantikan sbb ianya mahal. Dorg tanam depan rumah dan ambik kelopak ros yg mekar tu pastu lecek2 sapu kat muka. Buat mcm masker gituww. Khas utk memerahkan wajah, bg nampak fresh & awet muda

Sbenarnye rose ni kaya dgn anti-oksidan. Haaa anti-oksidan ni la bahan detox paling penting dlm skincare kite. Sbb anti-oksidan ni la yg akan buang kekotoran dari dlm kulit pastu dia rawat pulak kulit kite yg rosak tu.

Pati rose ni sgt ssuai utk semua jenis kulit. Terutama kulit matang yg cenderung utm kering, kulit rosak akibat kimia & radikal bebas, kulit super oily tahan boleh kikis buat goreng tempe, dan kulit super sensitif tahap nk sentuh pun pedih. Sbb rose pon ade sifat anti-radang, so kalo jrwt tu luka2 ke, kulit ade merah2 ke elok la sapu #CikRosy ni
Kalau awak nak tahu, dalam #RosyEssence  ni ade PATI BUNGA MAWAR @ ROS tau.. Kalau zaman tok nenek kita dulu, baik org mlayu dan mat salleh, orang kaye2 je yg pakai bunga ros ni utk kecantikan sbb ianya mahal. Dorg tanam depan rumah dan ambik kelopak ros yg mekar tu pastu lecek2 sapu kat muka. Buat mcm masker gituww. Khas utk memerahkan wajah, bg nampak fresh & awet muda Sbenarnye rose ni kaya dgn anti-oksidan. Haaa anti-oksidan ni la bahan detox paling penting dlm skincare kite. Sbb anti-oksidan ni la yg akan buang kekotoran dari dlm kulit pastu dia rawat pulak kulit kite yg rosak tu. Pati rose ni sgt ssuai utk semua jenis kulit. Terutama kulit matang yg cenderung utm kering, kulit rosak akibat kimia & radikal bebas, kulit super oily tahan boleh kikis buat goreng tempe, dan kulit super sensitif tahap nk sentuh pun pedih. Sbb rose pon ade sifat anti-radang, so kalo jrwt tu luka2 ke, kulit ade merah2 ke elok la sapu #CikRosy  ni
Serum #RosyEssence ni Kecil3 cili api mengandungi pati buah buahan yang pelbagai yang di import & sangat berkualiti tinggi.

Harga pengenalan yang sangat tak masuk akal. #rossyEssence ni ialah essence dimana tekstur lagi halus berbanding serum malah pati/ ekstrak lebih tinggi 💃

Dah pakai nanti confirm kena redha muka lebih anjal toink2 dan glowingg
Serum #RosyEssence  ni Kecil3 cili api mengandungi pati buah buahan yang pelbagai yang di import & sangat berkualiti tinggi. Harga pengenalan yang sangat tak masuk akal. #rossyEssence  ni ialah essence dimana tekstur lagi halus berbanding serum malah pati/ ekstrak lebih tinggi 💃 Dah pakai nanti confirm kena redha muka lebih anjal toink2 dan glowingg
✔️4 ketul berries yg kaya dengan anti-oxidant diadun dlm #RosyEssence

Berries extract ni kaya dengan :

Anthocyanin (pigment warna buah berries) yg khas utk merawat masalah kuliy rosak akibat radikal bebas

Ellagic Acid, bahan anti-oxidant yg melindungi kulit dari kerosakan matahari

Essential Fatty Acid, khas utk improve kelembutan & kelembapan kulit, disamping sbgai anti-radang. So kulit yg luka2 merah2 tu mmg bagus la sapu cik Rosy ni

Vitamin C, rase semua dah tau vitamin C ni sgt2 la bagus utk kulit. Utk lindung kulit dr sisa radikal bebas, melembabkan kulit dan meningkatkan penghasilan kollagen semulajadi kulit. 
Nah, power kan extract berries dalam #RosyEssence ni? Memang bertuah kulit awak kalau awak rajin sapu Rosy ni hari2 ♡

#RosyEssenceSerum
#OrganicSkincare
#SkinDetox 
Jom Cantik Menawan Dgn Cara Selamat. 
Cantik menawan di hari raya. 
#teamskindetox
#TeamSkinDetoxMyra
#SkinDetoxFaceRange
#Skindetox 
#SlinDetoxTeamMyra
#skincarebotanikal
✔️4 ketul berries yg kaya dengan anti-oxidant diadun dlm #RosyEssence  Berries extract ni kaya dengan : Anthocyanin (pigment warna buah berries) yg khas utk merawat masalah kuliy rosak akibat radikal bebas Ellagic Acid, bahan anti-oxidant yg melindungi kulit dari kerosakan matahari Essential Fatty Acid, khas utk improve kelembutan & kelembapan kulit, disamping sbgai anti-radang. So kulit yg luka2 merah2 tu mmg bagus la sapu cik Rosy ni Vitamin C, rase semua dah tau vitamin C ni sgt2 la bagus utk kulit. Utk lindung kulit dr sisa radikal bebas, melembabkan kulit dan meningkatkan penghasilan kollagen semulajadi kulit. Nah, power kan extract berries dalam #RosyEssence  ni? Memang bertuah kulit awak kalau awak rajin sapu Rosy ni hari2 ♡ #RosyEssenceSerum  #OrganicSkincare  #SkinDetox  Jom Cantik Menawan Dgn Cara Selamat. Cantik menawan di hari raya. #teamskindetox  #TeamSkinDetoxMyra  #SkinDetoxFaceRange  #Skindetox  #SlinDetoxTeamMyra  #skincarebotanikal 
Kalau awak nak tahu, dalam #RosyEssence ni ade PATI BUNGA MAWAR @ ROS tau.. Kalau zaman tok nenek kita dulu, baik org mlayu dan mat salleh, orang kaye2 je yg pakai bunga ros ni utk kecantikan sbb ianya mahal. Dorg tanam depan rumah dan ambik kelopak ros yg mekar tu pastu lecek2 sapu kat muka. Buat mcm masker gituww. Khas utk memerahkan wajah, bg nampak fresh & awet muda

Sbenarnye rose ni kaya dgn anti-oksidan. Haaa anti-oksidan ni la bahan detox paling penting dlm skincare kite. Sbb anti-oksidan ni la yg akan buang kekotoran dari dlm kulit pastu dia rawat pulak kulit kite yg rosak tu.

Pati rose ni sgt ssuai utk semua jenis kulit. Terutama kulit matang yg cenderung utm kering, kulit rosak akibat kimia & radikal bebas, kulit super oily tahan boleh kikis buat goreng tempe, dan kulit super sensitif tahap nk sentuh pun pedih. Sbb rose pon ade sifat anti-radang, so kalo jrwt tu luka2 ke, kulit ade merah2 ke elok la sapu #CikRosy ni

#Skindetox 
#teamskindetox 
#botanicalskincare
Kalau awak nak tahu, dalam #RosyEssence  ni ade PATI BUNGA MAWAR @ ROS tau.. Kalau zaman tok nenek kita dulu, baik org mlayu dan mat salleh, orang kaye2 je yg pakai bunga ros ni utk kecantikan sbb ianya mahal. Dorg tanam depan rumah dan ambik kelopak ros yg mekar tu pastu lecek2 sapu kat muka. Buat mcm masker gituww. Khas utk memerahkan wajah, bg nampak fresh & awet muda Sbenarnye rose ni kaya dgn anti-oksidan. Haaa anti-oksidan ni la bahan detox paling penting dlm skincare kite. Sbb anti-oksidan ni la yg akan buang kekotoran dari dlm kulit pastu dia rawat pulak kulit kite yg rosak tu. Pati rose ni sgt ssuai utk semua jenis kulit. Terutama kulit matang yg cenderung utm kering, kulit rosak akibat kimia & radikal bebas, kulit super oily tahan boleh kikis buat goreng tempe, dan kulit super sensitif tahap nk sentuh pun pedih. Sbb rose pon ade sifat anti-radang, so kalo jrwt tu luka2 ke, kulit ade merah2 ke elok la sapu #CikRosy  ni #Skindetox  #teamskindetox  #botanicalskincare 
Ramai tanya akak apa fungsi #rosyessencebyskindetox  sebenaqnya kak?
.
.
Mehla hampa, akak bgtau hampa apa fungsi #rosyessence ni
.
.
🌹ROSY ESSENCE by SKIN DETOX🌹
.
.
FUNGSI :
🌹 Sebagai booster bagi skincare anda
🌹 Mencerahkan kulit tanpa menipiskan kulit
🌹Membekalkan nutrient secukupnya pd kulit
🌹 Mengecilkan pori-pori
🌹 Melembabkan kulit kering
🌹 Mengawal minyak
🌹 Merawat pelbagai jenis jerawat
🌹 Merawat jeragat dgn lembut
🌹 Merawat parut hitam, kemerahan & parut lekuk
🌹 Anti penuaan
🌹 Anti radang & kemerahan
🌹 Menyegarkan kulit kusam & letih
🌹sebagai 'primer' sebelum solekan
.
.
WHATSAPP: 019-7151621
.
.

#sayajual #serum #primer #basemakeup #rosyessence #skindetoxfacerange #rosyessencebyskindetox #naturalingredients #salemalaysia #skinbooster #skincare #dywanzscollection #dywanzsskindetox #beauty #health #nature #organik #skincareorganik #ruangrezekihanania #tempatanfest #lokalah #newbabyskindetox
Ramai tanya akak apa fungsi #rosyessencebyskindetox  sebenaqnya kak? . . Mehla hampa, akak bgtau hampa apa fungsi #rosyessence  ni . . 🌹ROSY ESSENCE by SKIN DETOX🌹 . . FUNGSI : 🌹 Sebagai booster bagi skincare anda 🌹 Mencerahkan kulit tanpa menipiskan kulit 🌹Membekalkan nutrient secukupnya pd kulit 🌹 Mengecilkan pori-pori 🌹 Melembabkan kulit kering 🌹 Mengawal minyak 🌹 Merawat pelbagai jenis jerawat 🌹 Merawat jeragat dgn lembut 🌹 Merawat parut hitam, kemerahan & parut lekuk 🌹 Anti penuaan 🌹 Anti radang & kemerahan 🌹 Menyegarkan kulit kusam & letih 🌹sebagai 'primer' sebelum solekan . . WHATSAPP: 019-7151621 . . #sayajual  #serum  #primer  #basemakeup  #rosyessence  #skindetoxfacerange  #rosyessencebyskindetox  #naturalingredients  #salemalaysia  #skinbooster  #skincare  #dywanzscollection  #dywanzsskindetox  #beauty  #health  #nature  #organik  #skincareorganik  #ruangrezekihanania  #tempatanfest  #lokalah  #newbabyskindetox 
Hilang terus jerawat dan parut2 jerawat! 
PUAS HATI! Cantik nyaaa KULIT. Natural je nampak. 
Jealous tgok. Korg tak nak kulit sihat mcm ni ke? Rugi tak cuba! Meh PM 🏃🏻🏃🏻🏃🏻🏃🏻 #SkinDetoxFaceRange #RosyEssence 
#sayajualskincare #bazaarpaknil #bajukurungmurah
#SkincareBotanikal 
#rahsiakulitflawless #sayamahukulitcantik 
untuk info/order screenshot
Dan Whatsapp +6017 4894365
Kandungan Rosy Essence #SkinDetox
.
❤️vit c ❤️Astaxanthine
❤️Extract rose
❤️extract berries
❤️extract apple
❤️extract lemon
❤️AHA
❤️argan oil
❤️papermint
❤️cooling
❤️collagen
.
HARGA PROMOSI RM39 ‼️‼️ exc post
Postage paling cepat adalah KHAMIS ESOKKKKKK
😍 sapu setiap malam, esok pagi bangun rasa WOW

#SkinDetoxFaceRange #RosyEssence 
#sayajualskincare #bazaarpaknil #bajukurungmurah
#SkincareBotanikal 
#rahsiakulitflawless #sayamahukulitcantik 
untuk info/order screenshot
Dan Whatsapp +6017 4894365
Kandungan Rosy Essence #SkinDetox  . ❤️vit c ❤️Astaxanthine ❤️Extract rose ❤️extract berries ❤️extract apple ❤️extract lemon ❤️AHA ❤️argan oil ❤️papermint ❤️cooling ❤️collagen . HARGA PROMOSI RM39 ‼️‼️ exc post Postage paling cepat adalah KHAMIS ESOKKKKKK 😍 sapu setiap malam, esok pagi bangun rasa WOW #SkinDetoxFaceRange  #RosyEssence  #sayajualskincare  #bazaarpaknil  #bajukurungmurah  #SkincareBotanikal  #rahsiakulitflawless  #sayamahukulitcantik  untuk info/order screenshot Dan Whatsapp +6017 4894365
ROSY ESSENCE by SKIN DETOX

Diformulasikan khas dari bahan2 organik semulajadi. 🙅 TANPA ALKOHOL
🙅 TANPA PARABEN
🙅 TANPA KIMIA MERBAHAYA
🙅 TANPA PEWARNA & PEWANGI TIRUAN

FUNGSI : 🌹 Sebagai booster bagi skincare anda
🌹 Mencerahkan kulit tanpa menipiskan kulit
🌹Membekalkan nutrient secukupnya pd kulit
🌹 Mengecilkan pori-pori
🌹 Melembabkan kulit kering
🌹 Mengawal minyak
🌹 Merawat pelbagai jenis jerawat 🌹 Merawat jeragat dgn lembut
🌹 Merawat parut hitam, kemerahan & parut lekuk
🌹 Anti penuaan 🌹 Anti radang & kemerahan
🌹 Menyegarkan kulit kusam & letih
🌹sebagai 'primer' sebelum solekan

#rosy  #RosyEssence #RosyEssenceSerum #organic #organico #organics #organicskincare #skincareorganik #detox #detoxwater #detoxskin #skindetoxfacerange
ROSY ESSENCE by SKIN DETOX Diformulasikan khas dari bahan2 organik semulajadi. 🙅 TANPA ALKOHOL 🙅 TANPA PARABEN 🙅 TANPA KIMIA MERBAHAYA 🙅 TANPA PEWARNA & PEWANGI TIRUAN FUNGSI : 🌹 Sebagai booster bagi skincare anda 🌹 Mencerahkan kulit tanpa menipiskan kulit 🌹Membekalkan nutrient secukupnya pd kulit 🌹 Mengecilkan pori-pori 🌹 Melembabkan kulit kering 🌹 Mengawal minyak 🌹 Merawat pelbagai jenis jerawat 🌹 Merawat jeragat dgn lembut 🌹 Merawat parut hitam, kemerahan & parut lekuk 🌹 Anti penuaan 🌹 Anti radang & kemerahan 🌹 Menyegarkan kulit kusam & letih 🌹sebagai 'primer' sebelum solekan #rosy  #RosyEssence  #RosyEssenceSerum  #organic  #organico  #organics  #organicskincare  #skincareorganik  #detox  #detoxwater  #detoxskin  #skindetoxfacerange 
MANE SEMUA JERAWAT BATU AWAK?? .
.
Haritu tengok penuh  jerawat batu kat dagu awak. Besaq2 pulak tu. Ehh skarang dah licin dah eh?? Habis #SkinDetox sapu licin jerawat batu yg beranak pinak kt dagu dia. Lepas tu x tumbuh2 dah. Dah licin muka baru konfiden kan?
.
.
.
#CikRosy  #rosyessence #rosyessencebyskindetox #testimoniskindetox #ruangrezekihanania #skincare #skindetoxfacerange #sayajual #sayajualskincare  #sayajualonline #sayajualmurah #skindetoxfacerange #skindetox #skincarebotanikal #dywanzscollection #dywanzsskindetox #skincareforwomenandmen #bazaarpaknil #bazaaronlinemalaysia #onlineshoppingmalaysia #igshop #igshopmalaysia #lokalah #teamskindetox #noparaben #beauty #naturalproducts
MANE SEMUA JERAWAT BATU AWAK?? . . Haritu tengok penuh jerawat batu kat dagu awak. Besaq2 pulak tu. Ehh skarang dah licin dah eh?? Habis #SkinDetox  sapu licin jerawat batu yg beranak pinak kt dagu dia. Lepas tu x tumbuh2 dah. Dah licin muka baru konfiden kan? . . . #CikRosy  #rosyessence  #rosyessencebyskindetox  #testimoniskindetox  #ruangrezekihanania  #skincare  #skindetoxfacerange  #sayajual  #sayajualskincare  #sayajualonline  #sayajualmurah  #skindetoxfacerange  #skindetox  #skincarebotanikal  #dywanzscollection  #dywanzsskindetox  #skincareforwomenandmen  #bazaarpaknil  #bazaaronlinemalaysia  #onlineshoppingmalaysia  #igshop  #igshopmalaysia  #lokalah  #teamskindetox  #noparaben  #beauty  #naturalproducts 
Hampa hat mana dok tanya macam mana rupa #RosyEssence  ni meh akak nak tunjuk. Ni la rupanya hampa. Akak pakai #RosyEssence  sebelom guna  #MagicNightCream, memang best! Rasa kulit tegang ja dan wangi! Bangun tido pon kulit rasa fresh. .
.
Stok pon laju macam ayaq. Kalau hampa taknak terlepas, whatsapp 019-7151621 laju2 na 😘
.
.
#sayajual #sayajualskincare #skindetox #skindetoxfacerange #rosyessence #dywanzsskindetox #dywanzscollection #lokalah #beauty #health #salemalaysia #tempatanfest #ruangrezekihanania #rosyessenceserum #serum #primer #moisturiser #organik #natural
Hampa hat mana dok tanya macam mana rupa #RosyEssence  ni meh akak nak tunjuk. Ni la rupanya hampa. Akak pakai #RosyEssence  sebelom guna #MagicNightCream , memang best! Rasa kulit tegang ja dan wangi! Bangun tido pon kulit rasa fresh. . . Stok pon laju macam ayaq. Kalau hampa taknak terlepas, whatsapp 019-7151621 laju2 na 😘 . . #sayajual  #sayajualskincare  #skindetox  #skindetoxfacerange  #rosyessence  #dywanzsskindetox  #dywanzscollection  #lokalah  #beauty  #health  #salemalaysia  #tempatanfest  #ruangrezekihanania  #rosyessenceserum  #serum  #primer  #moisturiser  #organik  #natural