an online Instagram web viewer

#rosyessence medias

Photos

#serumajaib favourite ramai ni. Bau dia je dah boleh buat rasa nak makan. ๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚. Syok sangat bila once hampa dah start apply. Melembabkan kulit muka hampa, merawat dan boleh dijadikan primer sebelum makeup, so makeup hampa maintain smpai petang. ๐Ÿ˜‰
.
.
#sayajual #serum #primer #basemakeup #rosyessence #skindetoxfacerange #rosyessencebeautyboosterbyskindetox #naturalingredients #salemalaysia #skinbooster #skincare #dywanzscollection #dywanzsskindetox #beauty #health #nature #organik #skincareorganik #ruangrezekihanania #tempatanfest #lokalah #newbabyskindetox
#serumajaib  favourite ramai ni. Bau dia je dah boleh buat rasa nak makan. ๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚. Syok sangat bila once hampa dah start apply. Melembabkan kulit muka hampa, merawat dan boleh dijadikan primer sebelum makeup, so makeup hampa maintain smpai petang. ๐Ÿ˜‰ . . #sayajual  #serum  #primer  #basemakeup  #rosyessence  #skindetoxfacerange  #rosyessencebeautyboosterbyskindetox  #naturalingredients  #salemalaysia  #skinbooster  #skincare  #dywanzscollection  #dywanzsskindetox  #beauty  #health  #nature  #organik  #skincareorganik  #ruangrezekihanania  #tempatanfest  #lokalah  #newbabyskindetox 
ROSY ESSENCE (BEAUTY BOOSTER)
by SKIN DETOX

Diformulasikan khas dari bahan2 organik semulajadi.
๐Ÿ™… TANPA ALKOHOL
๐Ÿ™… TANPA PARABEN
๐Ÿ™… TANPA KIMIA MERBAHAYA
๐Ÿ™… TANPA PEWARNA & PEWANGI TIRUAN

FUNGSI :
๐ŸŒน Sebagai booster bagi skincare anda
๐ŸŒน Merawat parut lekuk, berlubang & teksture kulit tak sekata
๐ŸŒน Mencerahkan kulit tanpa menipiskan kulit
๐ŸŒนMembekalkan nutrient secukupnya pd kulit
๐ŸŒน Mengecilkan pori-pori
๐ŸŒน Melembabkan kulit kering
๐ŸŒน Mengawal minyak
๐ŸŒน Merawat pelbagai jenis jerawat
๐ŸŒน Merawat jeragat dgn lembut
๐ŸŒน Merawat parut hitam, kemerahan & parut lekuk
๐ŸŒน Anti penuaan
๐ŸŒน Anti radang & kemerahan
๐ŸŒน Menyegarkan kulit kusam & letih
๐ŸŒนsebagai 'primer' sebelum solekan
.
.
๐Ÿ’— sesuai utk semua jenis kulit dari kulit normal to super oily & teruk berjerawat
.
.
#sayajual #serum #primer #basemakeup #rosyessence #skindetoxfacerange #rosyessencebeautyboosterbyskindetox #naturalingredients #salemalaysia #skinbooster #skincare #dywanzscollection #dywanzsskindetox #beauty #health #nature #organik #skincareorganik #ruangrezekihanania #tempatanfest #lokalah #newbabyskindetox
ROSY ESSENCE (BEAUTY BOOSTER) by SKIN DETOX Diformulasikan khas dari bahan2 organik semulajadi. ๐Ÿ™… TANPA ALKOHOL ๐Ÿ™… TANPA PARABEN ๐Ÿ™… TANPA KIMIA MERBAHAYA ๐Ÿ™… TANPA PEWARNA & PEWANGI TIRUAN FUNGSI : ๐ŸŒน Sebagai booster bagi skincare anda ๐ŸŒน Merawat parut lekuk, berlubang & teksture kulit tak sekata ๐ŸŒน Mencerahkan kulit tanpa menipiskan kulit ๐ŸŒนMembekalkan nutrient secukupnya pd kulit ๐ŸŒน Mengecilkan pori-pori ๐ŸŒน Melembabkan kulit kering ๐ŸŒน Mengawal minyak ๐ŸŒน Merawat pelbagai jenis jerawat ๐ŸŒน Merawat jeragat dgn lembut ๐ŸŒน Merawat parut hitam, kemerahan & parut lekuk ๐ŸŒน Anti penuaan ๐ŸŒน Anti radang & kemerahan ๐ŸŒน Menyegarkan kulit kusam & letih ๐ŸŒนsebagai 'primer' sebelum solekan . . ๐Ÿ’— sesuai utk semua jenis kulit dari kulit normal to super oily & teruk berjerawat . . #sayajual  #serum  #primer  #basemakeup  #rosyessence  #skindetoxfacerange  #rosyessencebeautyboosterbyskindetox  #naturalingredients  #salemalaysia  #skinbooster  #skincare  #dywanzscollection  #dywanzsskindetox  #beauty  #health  #nature  #organik  #skincareorganik  #ruangrezekihanania  #tempatanfest  #lokalah  #newbabyskindetox 
Kalau hampa malas yg amat nk jage muka
Tapi still nak kulit cun melecun flawless,
Hampa boleh pakai 1 item je

#RosyBeautyBoosterEssence

Serum ni memang khas utk yg betul2 malas namatey pakai produk bnyk2. Cuci muka+essence je dah cukup

Tapi ingat ! Essence ni dari pati bunga+buah. Its organic tanpa kimia keras. So efek lambat tp berkesan. Lambat, tapi bukan bermisai nak tunggu berkesan. So hampa cuma perlu sabariah je k 
Sabar calit essence hari2 sampai cantik
.
..
#TipsKulitCantik#SkinDetox
#SkinDetoxFaceRange
#OrganicBeautyBoosterEssence
#PakarRawatKulitRosak
#sayajual #serum #primer #basemakeup #rosyessence #rosyessencebeautyboosterbyskindetox #naturalingredients #salemalaysia #skinbooster #skincare #dywanzscollection #dywanzsskindetox #beauty #health #nature #organik #skincareorganik #ruangrezekihanania #tempatanfest #lokalah #newbabyskindetox
Kalau hampa malas yg amat nk jage muka Tapi still nak kulit cun melecun flawless, Hampa boleh pakai 1 item je #RosyBeautyBoosterEssence  Serum ni memang khas utk yg betul2 malas namatey pakai produk bnyk2. Cuci muka+essence je dah cukup Tapi ingat ! Essence ni dari pati bunga+buah. Its organic tanpa kimia keras. So efek lambat tp berkesan. Lambat, tapi bukan bermisai nak tunggu berkesan. So hampa cuma perlu sabariah je k Sabar calit essence hari2 sampai cantik . .. #TipsKulitCantik #SkinDetox  #SkinDetoxFaceRange  #OrganicBeautyBoosterEssence  #PakarRawatKulitRosak  #sayajual  #serum  #primer  #basemakeup  #rosyessence  #rosyessencebeautyboosterbyskindetox  #naturalingredients  #salemalaysia  #skinbooster  #skincare  #dywanzscollection  #dywanzsskindetox  #beauty  #health  #nature  #organik  #skincareorganik  #ruangrezekihanania  #tempatanfest  #lokalah  #newbabyskindetox 
#testimonirosybeautyboosteressence
.
.
Ramai jatuh cinta pandang pertama dengan #serumajaib #skindetox ni, sebab wangi dia tuuu. Fuhh, terus terjatuh cinta, bila dah pakai lagi double jatuh cinta ๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜. Wangi dia bukan wangi perfume, wangi bau honydew, sbb ada cmpuran apple extract, mix flower extract & mix fruit extracts. ๐Ÿ‰
.
.
#sayajual #serum #primer #basemakeup #rosyessence #skindetoxfacerange #rosyessencebeautyboosterbyskindetox #naturalingredients #salemalaysia #skinbooster #skincare #dywanzscollection #dywanzsskindetox #beauty #health #natural #organik #skincareorganik #ruangrezekihanania #tempatanfest #lokalah #newbabyskindetox #ubatjerawat #ubatkulitkering #organikserum #flawless
#testimonirosybeautyboosteressence  . . Ramai jatuh cinta pandang pertama dengan #serumajaib  #skindetox  ni, sebab wangi dia tuuu. Fuhh, terus terjatuh cinta, bila dah pakai lagi double jatuh cinta ๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜. Wangi dia bukan wangi perfume, wangi bau honydew, sbb ada cmpuran apple extract, mix flower extract & mix fruit extracts. ๐Ÿ‰ . . #sayajual  #serum  #primer  #basemakeup  #rosyessence  #skindetoxfacerange  #rosyessencebeautyboosterbyskindetox  #naturalingredients  #salemalaysia  #skinbooster  #skincare  #dywanzscollection  #dywanzsskindetox  #beauty  #health  #natural  #organik  #skincareorganik  #ruangrezekihanania  #tempatanfest  #lokalah  #newbabyskindetox  #ubatjerawat  #ubatkulitkering  #organikserum  #flawless 
Banyak kegunaan #serumajaib ni hampa.๐Ÿ™Œ Serum organik dengan harga mampu milik
.
.
. . ๐ŸŒธROSY ESSENCE (BEAUTY BOOSTER)๐ŸŒธ
by SKIN DETOX

Diformulasikan khas dari bahan2 organik semulajadi.
๐Ÿ™… TANPA ALKOHOL
๐Ÿ™… TANPA PARABEN
๐Ÿ™… TANPA KIMIA MERBAHAYA
๐Ÿ™… TANPA PEWARNA & PEWANGI TIRUAN

FUNGSI :
๐ŸŒน Sebagai booster bagi skincare anda
๐ŸŒน Merawat parut lekuk, berlubang & teksture kulit tak sekata
๐ŸŒน Mencerahkan kulit tanpa menipiskan kulit
๐ŸŒนMembekalkan nutrient secukupnya pd kulit
๐ŸŒน Mengecilkan pori-pori
๐ŸŒน Melembabkan kulit kering
๐ŸŒน Mengawal minyak
๐ŸŒน Merawat pelbagai jenis jerawat
๐ŸŒน Merawat jeragat dgn lembut
๐ŸŒน Merawat parut hitam, kemerahan & parut lekuk
๐ŸŒน Anti penuaan
๐ŸŒน Anti radang & kemerahan
๐ŸŒน Menyegarkan kulit kusam & letih
๐ŸŒนsebagai 'primer' sebelum solekan
.
.
๐Ÿ’— sesuai utk semua jenis kulit dari kulit normal to super oily & teruk berjerawat
.
.
WHATSAPP: 019-7151621
.
.

#sayajual #serum #primer #basemakeup #rosyessence #skindetoxfacerange #rosyessencebeautyboosterbyskindetox #naturalingredients #salemalaysia #skinbooster #skincare #dywanzscollection #dywanzsskindetox #beauty #health #nature #organik #skincareorganik #ruangrezekihanania #tempatanfest #lokalah #newbabyskindetox
Banyak kegunaan #serumajaib  ni hampa.๐Ÿ™Œ Serum organik dengan harga mampu milik . . . . ๐ŸŒธROSY ESSENCE (BEAUTY BOOSTER)๐ŸŒธ by SKIN DETOX Diformulasikan khas dari bahan2 organik semulajadi. ๐Ÿ™… TANPA ALKOHOL ๐Ÿ™… TANPA PARABEN ๐Ÿ™… TANPA KIMIA MERBAHAYA ๐Ÿ™… TANPA PEWARNA & PEWANGI TIRUAN FUNGSI : ๐ŸŒน Sebagai booster bagi skincare anda ๐ŸŒน Merawat parut lekuk, berlubang & teksture kulit tak sekata ๐ŸŒน Mencerahkan kulit tanpa menipiskan kulit ๐ŸŒนMembekalkan nutrient secukupnya pd kulit ๐ŸŒน Mengecilkan pori-pori ๐ŸŒน Melembabkan kulit kering ๐ŸŒน Mengawal minyak ๐ŸŒน Merawat pelbagai jenis jerawat ๐ŸŒน Merawat jeragat dgn lembut ๐ŸŒน Merawat parut hitam, kemerahan & parut lekuk ๐ŸŒน Anti penuaan ๐ŸŒน Anti radang & kemerahan ๐ŸŒน Menyegarkan kulit kusam & letih ๐ŸŒนsebagai 'primer' sebelum solekan . . ๐Ÿ’— sesuai utk semua jenis kulit dari kulit normal to super oily & teruk berjerawat . . WHATSAPP: 019-7151621 . . #sayajual  #serum  #primer  #basemakeup  #rosyessence  #skindetoxfacerange  #rosyessencebeautyboosterbyskindetox  #naturalingredients  #salemalaysia  #skinbooster  #skincare  #dywanzscollection  #dywanzsskindetox  #beauty  #health  #nature  #organik  #skincareorganik  #ruangrezekihanania  #tempatanfest  #lokalah  #newbabyskindetox 
Hai! Hari ni akak nak share my night routine dengan hampa. ๐Ÿ˜ƒ
.
.
๐Ÿ‘ˆ๐Ÿ‘ˆ Refer gambar ๐Ÿ‘ˆ๐Ÿ‘ˆ
.
.
#sayajual #nightroutine #skindetox #teamskindetox #skindetoxfacerange #magicnightcream #rosyessence #rosybeautyboosteressence #dywanzsskindetox #organik #organicskincare #lokalah #tempatanfest #beauty #foodforskin #flawless #serum #nightcream #natural
Sis, sy nak pakai #RosyBeautyBoosterEssence ni tapi sy pakai dgn skincare lain boleh x?? โ˜… boleh sayang :) Beauty Booster ni sbgai booster utk skincare anda supaya ianya dpt beri kesan maximum pd kulit. 
Tapi dgn syarat, nak mix kena mix dgn skincare organic @ bebas kimia keras shja
Sbb essence ni bersifat organic

Essence Organic akan lawan kimia keras, so x boleh mix dgn skincare yg ade kimia mcm merkuri, hydroquinone, tretenoine tu semua..kalau x, akan ade reaksi tidak baik pd kulit

Organic+ organic = superb bff !
Organic + hard chemical = arch nemesis !

#TipsKulitCantik#SkinDetox
#SkinDetoxFaceRange
#OrganicBeautyBoosterEssence
#PakarRawatKulitRosak
#sayajual #serum #primer #basemakeup #rosyessence #rosyessencebeautyboosterbyskindetox #naturalingredients #salemalaysia #skinbooster #skincare #dywanzscollection #dywanzsskindetox #beauty #health #nature #organik #skincareorganik #ruangrezekihanania #tempatanfest #lokalah #newbabyskindetox
Sis, sy nak pakai #RosyBeautyBoosterEssence  ni tapi sy pakai dgn skincare lain boleh x?? โ˜… boleh sayang :) Beauty Booster ni sbgai booster utk skincare anda supaya ianya dpt beri kesan maximum pd kulit. Tapi dgn syarat, nak mix kena mix dgn skincare organic @ bebas kimia keras shja Sbb essence ni bersifat organic Essence Organic akan lawan kimia keras, so x boleh mix dgn skincare yg ade kimia mcm merkuri, hydroquinone, tretenoine tu semua..kalau x, akan ade reaksi tidak baik pd kulit Organic+ organic = superb bff ! Organic + hard chemical = arch nemesis ! #TipsKulitCantik #SkinDetox  #SkinDetoxFaceRange  #OrganicBeautyBoosterEssence  #PakarRawatKulitRosak  #sayajual  #serum  #primer  #basemakeup  #rosyessence  #rosyessencebeautyboosterbyskindetox  #naturalingredients  #salemalaysia  #skinbooster  #skincare  #dywanzscollection  #dywanzsskindetox  #beauty  #health  #nature  #organik  #skincareorganik  #ruangrezekihanania  #tempatanfest  #lokalah  #newbabyskindetox 
#testimonirosybeautyboosteressence
.
.
Aku yang dulu, bukanlah yang sekarang. ๐Ÿ’ƒ๐Ÿ’ƒ๐Ÿ’ƒ
Woahh, Dulu kulit kering, sekarang dah tak lagi. Jerawat pon senang kecut, dah tak perlu nak picit jerawat. ๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜
.
.
Akak โค sangat serum #rosybeautyboosteressence ni. ๐Ÿ˜‰
.
.
#sayajual #serum #primer #basemakeup #rosyessence #skindetoxfacerange #rosyessencebeautyboosterbyskindetox #naturalingredients #salemalaysia #skinbooster #skincare #dywanzscollection #dywanzsskindetox #beauty #health #natural #organik #skincareorganik #ruangrezekihanania #tempatanfest #lokalah #newbabyskindetox #ubatjerawat #ubatkulitkering #organikserum #flawless
#testimonirosybeautyboosteressence  . . Aku yang dulu, bukanlah yang sekarang. ๐Ÿ’ƒ๐Ÿ’ƒ๐Ÿ’ƒ Woahh, Dulu kulit kering, sekarang dah tak lagi. Jerawat pon senang kecut, dah tak perlu nak picit jerawat. ๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜ . . Akak โค sangat serum #rosybeautyboosteressence  ni. ๐Ÿ˜‰ . . #sayajual  #serum  #primer  #basemakeup  #rosyessence  #skindetoxfacerange  #rosyessencebeautyboosterbyskindetox  #naturalingredients  #salemalaysia  #skinbooster  #skincare  #dywanzscollection  #dywanzsskindetox  #beauty  #health  #natural  #organik  #skincareorganik  #ruangrezekihanania  #tempatanfest  #lokalah  #newbabyskindetox  #ubatjerawat  #ubatkulitkering  #organikserum  #flawless 
ROSY ESSENCE (BEAUTY BOOSTER)
by SKIN DETOX

Diformulasikan khas dari bahan2 organik semulajadi.
๐Ÿ™… TANPA ALKOHOL
๐Ÿ™… TANPA PARABEN
๐Ÿ™… TANPA KIMIA MERBAHAYA
๐Ÿ™… TANPA PEWARNA & PEWANGI TIRUAN

FUNGSI :
๐ŸŒน Sebagai booster bagi skincare anda
๐ŸŒน Merawat parut lekuk, berlubang & teksture kulit tak sekata
๐ŸŒน Mencerahkan kulit tanpa menipiskan kulit
๐ŸŒนMembekalkan nutrient secukupnya pd kulit
๐ŸŒน Mengecilkan pori-pori
๐ŸŒน Melembabkan kulit kering
๐ŸŒน Mengawal minyak
๐ŸŒน Merawat pelbagai jenis jerawat
๐ŸŒน Merawat jeragat dgn lembut
๐ŸŒน Merawat parut hitam, kemerahan & parut lekuk
๐ŸŒน Anti penuaan
๐ŸŒน Anti radang & kemerahan
๐ŸŒน Menyegarkan kulit kusam & letih
๐ŸŒนsebagai 'primer' sebelum solekan
.
.
๐Ÿ’— sesuai utk semua jenis kulit dari kulit normal to super oily & teruk berjerawat
.
.
#sayajual #serum #primer #basemakeup #rosyessence #skindetoxfacerange #rosyessencebeautyboosterbyskindetox #naturalingredients #salemalaysia #skinbooster #skincare #dywanzscollection #dywanzsskindetox #beauty #health #nature #organik #skincareorganik #ruangrezekihanania #tempatanfest #lokalah #newbabyskindetox
ROSY ESSENCE (BEAUTY BOOSTER) by SKIN DETOX Diformulasikan khas dari bahan2 organik semulajadi. ๐Ÿ™… TANPA ALKOHOL ๐Ÿ™… TANPA PARABEN ๐Ÿ™… TANPA KIMIA MERBAHAYA ๐Ÿ™… TANPA PEWARNA & PEWANGI TIRUAN FUNGSI : ๐ŸŒน Sebagai booster bagi skincare anda ๐ŸŒน Merawat parut lekuk, berlubang & teksture kulit tak sekata ๐ŸŒน Mencerahkan kulit tanpa menipiskan kulit ๐ŸŒนMembekalkan nutrient secukupnya pd kulit ๐ŸŒน Mengecilkan pori-pori ๐ŸŒน Melembabkan kulit kering ๐ŸŒน Mengawal minyak ๐ŸŒน Merawat pelbagai jenis jerawat ๐ŸŒน Merawat jeragat dgn lembut ๐ŸŒน Merawat parut hitam, kemerahan & parut lekuk ๐ŸŒน Anti penuaan ๐ŸŒน Anti radang & kemerahan ๐ŸŒน Menyegarkan kulit kusam & letih ๐ŸŒนsebagai 'primer' sebelum solekan . . ๐Ÿ’— sesuai utk semua jenis kulit dari kulit normal to super oily & teruk berjerawat . . #sayajual  #serum  #primer  #basemakeup  #rosyessence  #skindetoxfacerange  #rosyessencebeautyboosterbyskindetox  #naturalingredients  #salemalaysia  #skinbooster  #skincare  #dywanzscollection  #dywanzsskindetox  #beauty  #health  #nature  #organik  #skincareorganik  #ruangrezekihanania  #tempatanfest  #lokalah  #newbabyskindetox 
ROSY ESSENCE (BEAUTY BOOSTER)
by SKIN DETOX

Diformulasikan khas dari bahan2 organik semulajadi.
๐Ÿ™… TANPA ALKOHOL
๐Ÿ™… TANPA PARABEN
๐Ÿ™… TANPA KIMIA MERBAHAYA
๐Ÿ™… TANPA PEWARNA & PEWANGI TIRUAN

FUNGSI :
๐ŸŒน Sebagai booster bagi skincare anda
๐ŸŒน Merawat parut lekuk, berlubang & teksture kulit tak sekata
๐ŸŒน Mencerahkan kulit tanpa menipiskan kulit
๐ŸŒนMembekalkan nutrient secukupnya pd kulit
๐ŸŒน Mengecilkan pori-pori
๐ŸŒน Melembabkan kulit kering
๐ŸŒน Mengawal minyak
๐ŸŒน Merawat pelbagai jenis jerawat
๐ŸŒน Merawat jeragat dgn lembut
๐ŸŒน Merawat parut hitam, kemerahan & parut lekuk
๐ŸŒน Anti penuaan
๐ŸŒน Anti radang & kemerahan
๐ŸŒน Menyegarkan kulit kusam & letih
๐ŸŒนsebagai 'primer' sebelum solekan
.
.
๐Ÿ’— sesuai utk semua jenis kulit dari kulit normal to super oily & teruk berjerawat
.
.
#sayajual #serum #primer #basemakeup #rosyessence #skindetoxfacerange #rosyessencebeautyboosterbyskindetox #naturalingredients #salemalaysia #skinbooster #skincare #dywanzscollection #dywanzsskindetox #beauty #health #nature #organik #skincareorganik #ruangrezekihanania #tempatanfest #lokalah #newbabyskindetox
ROSY ESSENCE (BEAUTY BOOSTER) by SKIN DETOX Diformulasikan khas dari bahan2 organik semulajadi. ๐Ÿ™… TANPA ALKOHOL ๐Ÿ™… TANPA PARABEN ๐Ÿ™… TANPA KIMIA MERBAHAYA ๐Ÿ™… TANPA PEWARNA & PEWANGI TIRUAN FUNGSI : ๐ŸŒน Sebagai booster bagi skincare anda ๐ŸŒน Merawat parut lekuk, berlubang & teksture kulit tak sekata ๐ŸŒน Mencerahkan kulit tanpa menipiskan kulit ๐ŸŒนMembekalkan nutrient secukupnya pd kulit ๐ŸŒน Mengecilkan pori-pori ๐ŸŒน Melembabkan kulit kering ๐ŸŒน Mengawal minyak ๐ŸŒน Merawat pelbagai jenis jerawat ๐ŸŒน Merawat jeragat dgn lembut ๐ŸŒน Merawat parut hitam, kemerahan & parut lekuk ๐ŸŒน Anti penuaan ๐ŸŒน Anti radang & kemerahan ๐ŸŒน Menyegarkan kulit kusam & letih ๐ŸŒนsebagai 'primer' sebelum solekan . . ๐Ÿ’— sesuai utk semua jenis kulit dari kulit normal to super oily & teruk berjerawat . . #sayajual  #serum  #primer  #basemakeup  #rosyessence  #skindetoxfacerange  #rosyessencebeautyboosterbyskindetox  #naturalingredients  #salemalaysia  #skinbooster  #skincare  #dywanzscollection  #dywanzsskindetox  #beauty  #health  #nature  #organik  #skincareorganik  #ruangrezekihanania  #tempatanfest  #lokalah  #newbabyskindetox 
ROSY ESSENCE (BEAUTY BOOSTER)
by SKIN DETOX

Diformulasikan khas dari bahan2 organik semulajadi. ๐Ÿ™… TANPA ALKOHOL
๐Ÿ™… TANPA PARABEN
๐Ÿ™… TANPA KIMIA MERBAHAYA
๐Ÿ™… TANPA PEWARNA & PEWANGI TIRUAN

FUNGSI : ๐ŸŒน Sebagai booster bagi skincare anda
๐ŸŒน Merawat parut lekuk, berlubang & teksture kulit tak sekata
๐ŸŒน Mencerahkan kulit tanpa menipiskan kulit
๐ŸŒนMembekalkan nutrient secukupnya pd kulit
๐ŸŒน Mengecilkan pori-pori
๐ŸŒน Melembabkan kulit kering
๐ŸŒน Mengawal minyak
๐ŸŒน Merawat pelbagai jenis jerawat ๐ŸŒน Merawat jeragat dgn lembut
๐ŸŒน Merawat parut hitam, kemerahan & parut lekuk
๐ŸŒน Anti penuaan ๐ŸŒน Anti radang & kemerahan
๐ŸŒน Menyegarkan kulit kusam & letih
๐ŸŒนsebagai 'primer' sebelum solekan ๐Ÿ’— sesuai utk semua jenis kulit dari kulit normal to super oily & teruk berjerawat
#rosyessence 
#skindetoxfacerange
ROSY ESSENCE (BEAUTY BOOSTER) by SKIN DETOX Diformulasikan khas dari bahan2 organik semulajadi. ๐Ÿ™… TANPA ALKOHOL ๐Ÿ™… TANPA PARABEN ๐Ÿ™… TANPA KIMIA MERBAHAYA ๐Ÿ™… TANPA PEWARNA & PEWANGI TIRUAN FUNGSI : ๐ŸŒน Sebagai booster bagi skincare anda ๐ŸŒน Merawat parut lekuk, berlubang & teksture kulit tak sekata ๐ŸŒน Mencerahkan kulit tanpa menipiskan kulit ๐ŸŒนMembekalkan nutrient secukupnya pd kulit ๐ŸŒน Mengecilkan pori-pori ๐ŸŒน Melembabkan kulit kering ๐ŸŒน Mengawal minyak ๐ŸŒน Merawat pelbagai jenis jerawat ๐ŸŒน Merawat jeragat dgn lembut ๐ŸŒน Merawat parut hitam, kemerahan & parut lekuk ๐ŸŒน Anti penuaan ๐ŸŒน Anti radang & kemerahan ๐ŸŒน Menyegarkan kulit kusam & letih ๐ŸŒนsebagai 'primer' sebelum solekan ๐Ÿ’— sesuai utk semua jenis kulit dari kulit normal to super oily & teruk berjerawat #rosyessence  #skindetoxfacerange 
Wajah baru #serumajaib #rosybeautyboosteressence
.
.

ROSY ESSENCE (BEAUTY BOOSTER)
by SKIN DETOX

Diformulasikan khas dari bahan2 organik semulajadi.
๐Ÿ™… TANPA ALKOHOL
๐Ÿ™… TANPA PARABEN
๐Ÿ™… TANPA KIMIA MERBAHAYA
๐Ÿ™… TANPA PEWARNA & PEWANGI TIRUAN

FUNGSI :
๐ŸŒน Sebagai booster bagi skincare anda
๐ŸŒน Merawat parut lekuk, berlubang & teksture kulit tak sekata
๐ŸŒน Mencerahkan kulit tanpa menipiskan kulit
๐ŸŒนMembekalkan nutrient secukupnya pd kulit
๐ŸŒน Mengecilkan pori-pori
๐ŸŒน Melembabkan kulit kering
๐ŸŒน Mengawal minyak
๐ŸŒน Merawat pelbagai jenis jerawat
๐ŸŒน Merawat jeragat dgn lembut
๐ŸŒน Merawat parut hitam, kemerahan & parut lekuk
๐ŸŒน Anti penuaan
๐ŸŒน Anti radang & kemerahan
๐ŸŒน Menyegarkan kulit kusam & letih
๐ŸŒนsebagai 'primer' sebelum solekan
.
.
๐Ÿ’— sesuai utk semua jenis kulit dari kulit normal to super oily & teruk berjerawat
.
.
#sayajual #serum #primer #basemakeup #rosyessence #skindetoxfacerange #rosyessencebeautyboosterbyskindetox #naturalingredients #salemalaysia #skinbooster #skincare #dywanzscollection #dywanzsskindetox #beauty #health #nature #organik #skincareorganik #ruangrezekihanania #tempatanfest #lokalah #newbabyskindetox
Wajah baru #serumajaib  #rosybeautyboosteressence  . . ROSY ESSENCE (BEAUTY BOOSTER) by SKIN DETOX Diformulasikan khas dari bahan2 organik semulajadi. ๐Ÿ™… TANPA ALKOHOL ๐Ÿ™… TANPA PARABEN ๐Ÿ™… TANPA KIMIA MERBAHAYA ๐Ÿ™… TANPA PEWARNA & PEWANGI TIRUAN FUNGSI : ๐ŸŒน Sebagai booster bagi skincare anda ๐ŸŒน Merawat parut lekuk, berlubang & teksture kulit tak sekata ๐ŸŒน Mencerahkan kulit tanpa menipiskan kulit ๐ŸŒนMembekalkan nutrient secukupnya pd kulit ๐ŸŒน Mengecilkan pori-pori ๐ŸŒน Melembabkan kulit kering ๐ŸŒน Mengawal minyak ๐ŸŒน Merawat pelbagai jenis jerawat ๐ŸŒน Merawat jeragat dgn lembut ๐ŸŒน Merawat parut hitam, kemerahan & parut lekuk ๐ŸŒน Anti penuaan ๐ŸŒน Anti radang & kemerahan ๐ŸŒน Menyegarkan kulit kusam & letih ๐ŸŒนsebagai 'primer' sebelum solekan . . ๐Ÿ’— sesuai utk semua jenis kulit dari kulit normal to super oily & teruk berjerawat . . #sayajual  #serum  #primer  #basemakeup  #rosyessence  #skindetoxfacerange  #rosyessencebeautyboosterbyskindetox  #naturalingredients  #salemalaysia  #skinbooster  #skincare  #dywanzscollection  #dywanzsskindetox  #beauty  #health  #nature  #organik  #skincareorganik  #ruangrezekihanania  #tempatanfest  #lokalah  #newbabyskindetox 
#testimoniskindetoxfacerange
.
.

PARUT CIKENPOX HILANG?? ๐Ÿ˜ฑ

Skin Detox dah ghaibkan semua parut ciken pop sy sis ! 
Seluruh muka sis lekat parut ciken pop haa dah x tau nk pakai ape bg hilang ni :( last2 sis try set #SkinDetoxFaceRange ni Alhamdulillah semua parut 1 muka sis hilang tanpa jejak :D 
Happy sgt sis ! Bukan senang nk hilangkan parut tau tp Skin Detox mampu rawat muka sis โ™ก .
.
 #organicskincare #RosyEssence 
#sayajual #sayajualonline #sayajualskincare #skincareorganik #skincarebotanikal #skincare #naturalproducts #noparaben #nomercury #kkmapproved #lokalah #dywanzsskindetox #dywanzscollection #beauty #health #salesmalaysia #tempatanfest #onlineshopping #onlineshoppingmalaysia #produkmesrawudhuk #produkbebaskimia #skincareselamat #teamskindetox #skindetoxfacerange #skindetox#skincareforwomenandmen
#testimoniskindetoxfacerange  . . PARUT CIKENPOX HILANG?? ๐Ÿ˜ฑ Skin Detox dah ghaibkan semua parut ciken pop sy sis ! Seluruh muka sis lekat parut ciken pop haa dah x tau nk pakai ape bg hilang ni :( last2 sis try set #SkinDetoxFaceRange  ni Alhamdulillah semua parut 1 muka sis hilang tanpa jejak :D Happy sgt sis ! Bukan senang nk hilangkan parut tau tp Skin Detox mampu rawat muka sis โ™ก . . #organicskincare  #RosyEssence  #sayajual  #sayajualonline  #sayajualskincare  #skincareorganik  #skincarebotanikal  #skincare  #naturalproducts  #noparaben  #nomercury  #kkmapproved  #lokalah  #dywanzsskindetox  #dywanzscollection  #beauty  #health  #salesmalaysia  #tempatanfest  #onlineshopping  #onlineshoppingmalaysia  #produkmesrawudhuk  #produkbebaskimia  #skincareselamat  #teamskindetox  #skindetoxfacerange  #skindetox #skincareforwomenandmen 
Serum ape paling best abad ini? 
#RosyEssence laaa โ™ก

Kaya dgn extract mix berries, Argan Oil, Apple extract, Lemon Extract, Vitamin C, Collagen, Papermint sejukkk

Haa tu diaaa bahan2 rahsia yg bukan lagi rahsia. Lain dari yg lain, not your average serum. harga pulak mampu milik tak mahal bedill org kate โ™ก

#SerumOrganicPower !
Serum ape paling best abad ini? #RosyEssence  laaa โ™ก Kaya dgn extract mix berries, Argan Oil, Apple extract, Lemon Extract, Vitamin C, Collagen, Papermint sejukkk Haa tu diaaa bahan2 rahsia yg bukan lagi rahsia. Lain dari yg lain, not your average serum. harga pulak mampu milik tak mahal bedill org kate โ™ก #SerumOrganicPower  !
Maaf.. tak dapat nak bersiaran malam ni due to ada kebakaran kt tempat tinggal. But, alhamdulillah semua selamat. No casualty reported. Thanks to team Bomba yg cepat menghulur bantuan kepada kami. Alhamdulillah. Esok akak sambung ye pasal #skindetox . Oh ya, #RosyEssence with new formula, new packaging, new size will coming soon. 
Stay tune #skindetoxlovers . Kita sambung esok pulak ye ๐Ÿ˜‰
.
Nitez all ๐Ÿ˜˜
Maaf.. tak dapat nak bersiaran malam ni due to ada kebakaran kt tempat tinggal. But, alhamdulillah semua selamat. No casualty reported. Thanks to team Bomba yg cepat menghulur bantuan kepada kami. Alhamdulillah. Esok akak sambung ye pasal #skindetox  . Oh ya, #RosyEssence  with new formula, new packaging, new size will coming soon. Stay tune #skindetoxlovers  . Kita sambung esok pulak ye ๐Ÿ˜‰ . Nitez all ๐Ÿ˜˜
Stok Skin Detox akak dah nak abis. Akak tgh tggu stok serum #RosyEssence packaging baru dgn saiz yg lebih BESAR dan formula yang telah di upgrade dan - teksture lembut & senang resap
- isipadu lebih banyak!
- lebih berkesan - 100% organik tanpa kimia merbahaya
-harga mampu milik

Tak sabar dah nie..!!!! ๐Ÿ˜๐Ÿ˜
Stok Skin Detox akak dah nak abis. Akak tgh tggu stok serum #RosyEssence  packaging baru dgn saiz yg lebih BESAR dan formula yang telah di upgrade dan - teksture lembut & senang resap - isipadu lebih banyak! - lebih berkesan - 100% organik tanpa kimia merbahaya -harga mampu milik Tak sabar dah nie..!!!! ๐Ÿ˜๐Ÿ˜
Psssttt.. Akak nak bgtau hampa ni, promosi raya #skindetox ada lagi sikit ni hampa. Kulit cantik bersama shawl warna cantik ๐Ÿ˜
.
.
Rugi la tak grab skrg, harga RM 75SM, RM80 SS tapi dapat free shawl utk set #skindetoxfacerange.
.
.
Lekaih whatsapp 019-7151621
.
.
#sayajual #sayajualskincare #skindetoxfacerange #rosyessence #skindetox #skincarebotanikal #serum #serumbotanikal #organikskincare #organikserum #beauty #health #dywanzsskindetox #ramadhansale #tempatanfest #salemalaysia #lokalah #teamskindetox #skincareforwomenandmen #foodforskin #organic #botanikal #sale #dywanzscollection #ramadhanrayasale #terpaksacantik #sayagunasayajual #botanikal #organik #kkmaproved
Psssttt.. Akak nak bgtau hampa ni, promosi raya #skindetox  ada lagi sikit ni hampa. Kulit cantik bersama shawl warna cantik ๐Ÿ˜ . . Rugi la tak grab skrg, harga RM 75SM, RM80 SS tapi dapat free shawl utk set #skindetoxfacerange . . . Lekaih whatsapp 019-7151621 . . #sayajual  #sayajualskincare  #skindetoxfacerange  #rosyessence  #skindetox  #skincarebotanikal  #serum  #serumbotanikal  #organikskincare  #organikserum  #beauty  #health  #dywanzsskindetox  #ramadhansale  #tempatanfest  #salemalaysia  #lokalah  #teamskindetox  #skincareforwomenandmen  #foodforskin  #organic  #botanikal  #sale  #dywanzscollection  #ramadhanrayasale  #terpaksacantik  #sayagunasayajual  #botanikal  #organik  #kkmaproved 
Penangan hampa nak cantik masa raya, cik #rosyessence kita dah out of stock ๐Ÿ˜ฑ๐Ÿ˜ฑ๐Ÿ˜ฑ. .
.
Pssst.. Hampa tunggu na, cik #rossyessence dengan new packaging dan size yang lbh besaq. Khas untuk #skindetoxlovers semua ๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜
.
.#sayajual #rosyessence #salemalaysia #ruangrezekihanania #rosyessenceserum #serum #primer #moisturiser #organik #natural #produkmesrawudhu #teamskindetox #skindetoxfacerange #sayajualskincare #skincareorganik #skincarebotanikal #skindetox #skindetoxfacerange #beauty #health #naturalproducts #nomercury #noparaben #kkmapproved #lokalah  #tempatanfest #skincareforwomenandmen #sayagunasayajual #dywanzsskindetox
Penangan hampa nak cantik masa raya, cik #rosyessence  kita dah out of stock ๐Ÿ˜ฑ๐Ÿ˜ฑ๐Ÿ˜ฑ. . . Pssst.. Hampa tunggu na, cik #rossyessence  dengan new packaging dan size yang lbh besaq. Khas untuk #skindetoxlovers  semua ๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜ . .#sayajual  #rosyessence  #salemalaysia  #ruangrezekihanania  #rosyessenceserum  #serum  #primer  #moisturiser  #organik  #natural  #produkmesrawudhu  #teamskindetox  #skindetoxfacerange  #sayajualskincare  #skincareorganik  #skincarebotanikal  #skindetox  #skindetoxfacerange  #beauty  #health  #naturalproducts  #nomercury  #noparaben  #kkmapproved  #lokalah  #tempatanfest  #skincareforwomenandmen  #sayagunasayajual  #dywanzsskindetox 
Haaa up testimoni raya cikedd๐Ÿ˜‹

Suka natural beauty..?
Pilih la #SkinDetox skincare organik mampu milik,sudah semestinya mesra wudu'

xcerewet nak tanggalkan,tak melekit & tak berminyak

Saaaaangat simple utk merawat kulit muka,,tp super โค๏ธ #skincareorganik
#skindetoxfacerange
#rosyessence
Haaa up testimoni raya cikedd๐Ÿ˜‹ Suka natural beauty..? Pilih la #SkinDetox  skincare organik mampu milik,sudah semestinya mesra wudu' xcerewet nak tanggalkan,tak melekit & tak berminyak Saaaaangat simple utk merawat kulit muka,,tp super โค๏ธ #skincareorganik  #skindetoxfacerange  #rosyessence 
Soon... #RosyEssence akan muncul dengan size yang LEBIH BESAR. Maknanya LEBIH JIMAT, lebih TAHAN LAMA. Yippee!!!
#CikRosy #skindetox #skindetox #skincarenatural #skincarebotanical #TeamSkinDetox
Alamak, korang!!!!!!! ROSY ESSENCE SOLD OUT!!! ๐Ÿ˜ฑ๐Ÿ˜ฑ๐Ÿ˜ฑ Tapi... SkinDetox Set 3in1 Masih Ada Lagi ๐Ÿ˜

Teaser.!!!
#RosyEssence feberet korang akan muncul dgn BIG size. Siapa lagi nak serum Rosy Essence?!!!
Angkat tangan ๐Ÿ™‹๐Ÿผ๐Ÿ™‹๐Ÿผ๐Ÿ™‹๐Ÿผ Jom order sekarang! Produk ni laku keras tau. Jgn nyesal kalau time korang nak dah abis stok. Berzaman la kena tunggu pulak lepas tu.
Alamak, korang!!!!!!! ROSY ESSENCE SOLD OUT!!! ๐Ÿ˜ฑ๐Ÿ˜ฑ๐Ÿ˜ฑ Tapi... SkinDetox Set 3in1 Masih Ada Lagi ๐Ÿ˜ Teaser.!!! #RosyEssence  feberet korang akan muncul dgn BIG size. Siapa lagi nak serum Rosy Essence?!!! Angkat tangan ๐Ÿ™‹๐Ÿผ๐Ÿ™‹๐Ÿผ๐Ÿ™‹๐Ÿผ Jom order sekarang! Produk ni laku keras tau. Jgn nyesal kalau time korang nak dah abis stok. Berzaman la kena tunggu pulak lepas tu.
Kalau awak nak tahu, dalam #RosyEssence ni ade PATI BUNGA MAWAR @ ROS tau.. Kalau zaman tok nenek kita dulu, baik org mlayu dan mat salleh, orang kaye2 je yg pakai bunga ros ni utk kecantikan. Dorg tanam depan rumah dan ambik kelopak ros yg mekar tu pastu lecek2 sapu kat muka. Buat mcm masker gituww. Khas utk memerahkan wajah, bg nampak fresh & awet muda

Sbenarnye rose ni kaya dgn anti-oksidan. Haaa anti-oksidan ni la bahan detox paling penting dlm skincare kite. Sbb anti-oksidan ni la yg akan buang kekotoran dari dlm kulit pastu dia rawat pulak kulit kite yg rosak tu.

Pati rose ni sgt ssuai utk semua jenis kulit. Terutama kulit matang yg cenderung utm kering, kulit rosak akibat kimia & radikal bebas, kulit super oily tahan boleh kikis buat goreng tempe, dan kulit super sensitif tahap nk sentuh pun pedih. Sbb rose pon ade sifat anti-radang, so kalo jrwt tu luka2 ke, kulit ade merah2 ke elok la sapu #CikRosy ni
Kalau awak nak tahu, dalam #RosyEssence  ni ade PATI BUNGA MAWAR @ ROS tau.. Kalau zaman tok nenek kita dulu, baik org mlayu dan mat salleh, orang kaye2 je yg pakai bunga ros ni utk kecantikan. Dorg tanam depan rumah dan ambik kelopak ros yg mekar tu pastu lecek2 sapu kat muka. Buat mcm masker gituww. Khas utk memerahkan wajah, bg nampak fresh & awet muda Sbenarnye rose ni kaya dgn anti-oksidan. Haaa anti-oksidan ni la bahan detox paling penting dlm skincare kite. Sbb anti-oksidan ni la yg akan buang kekotoran dari dlm kulit pastu dia rawat pulak kulit kite yg rosak tu. Pati rose ni sgt ssuai utk semua jenis kulit. Terutama kulit matang yg cenderung utm kering, kulit rosak akibat kimia & radikal bebas, kulit super oily tahan boleh kikis buat goreng tempe, dan kulit super sensitif tahap nk sentuh pun pedih. Sbb rose pon ade sifat anti-radang, so kalo jrwt tu luka2 ke, kulit ade merah2 ke elok la sapu #CikRosy  ni
Serum ape paling best abad ini? 
#RosyEssence laaa โ™ก

Kaya dgn extract mix berries, Argan Oil, Apple extract, Lemon Extract, Vitamin C, Collagen, Papermint sejukkk

Haa tu diaaa bahan2 rahsia yg bukan lagi rahsia. Lain dari yg lain, not your average serum. harga pulak mampu milik tak mahal bedill org kate โ™ก

#SerumOrganicPower !
Serum ape paling best abad ini? #RosyEssence  laaa โ™ก Kaya dgn extract mix berries, Argan Oil, Apple extract, Lemon Extract, Vitamin C, Collagen, Papermint sejukkk Haa tu diaaa bahan2 rahsia yg bukan lagi rahsia. Lain dari yg lain, not your average serum. harga pulak mampu milik tak mahal bedill org kate โ™ก #SerumOrganicPower  !
Perlukan skincare baru? 
Organic dan simple?
Ada jerawat degil?
Kulit sensitif? 
Korang cubalah #SkinDetoxFaceRange ๐Ÿ˜‰
Cuma perlukan 3 barang sahajadah cukup sebagai skincare routine. Penting untuk hydration skin.
Jerawat, parut atau apa sahaja jenis masalah kulit kena pakai step by step. 
Skin Detox Face Range ada 3 basic step sahaja. 
Nak lebih booster add on #RosyEssence ๐Ÿ˜‰
Perlukan skincare baru? Organic dan simple? Ada jerawat degil? Kulit sensitif? Korang cubalah #SkinDetoxFaceRange  ๐Ÿ˜‰ Cuma perlukan 3 barang sahajadah cukup sebagai skincare routine. Penting untuk hydration skin. Jerawat, parut atau apa sahaja jenis masalah kulit kena pakai step by step. Skin Detox Face Range ada 3 basic step sahaja. Nak lebih booster add on #RosyEssence  ๐Ÿ˜‰
Rosy ESSENCE by SKIN DETOX

Diformulasikan khas dari bahan2 organik semulajadi. ๐Ÿ™… TANPA ALKOHOL
๐Ÿ™… TANPA PARABEN
๐Ÿ™… TANPA KIMIA MERBAHAYA
๐Ÿ™… TANPA PEWARNA & PEWANGI TIRUAN

FUNGSI : ๐ŸŒน Sebagai booster bagi skincare anda
๐ŸŒน Mencerahkan kulit tanpa menipiskan kulit
๐ŸŒนMembekalkan nutrient secukupnya pd kulit
๐ŸŒน Mengecilkan pori-pori
๐ŸŒน Melembabkan kulit kering
๐ŸŒน Mengawal minyak
๐ŸŒน Merawat pelbagai jenis jerawat ๐ŸŒน Merawat jeragat dgn lembut
๐ŸŒน Merawat parut hitam, kemerahan & parut lekuk
๐ŸŒน Anti penuaan ๐ŸŒน Anti radang & kemerahan
๐ŸŒน Menyegarkan kulit kusam & letih
๐ŸŒนsebagai โ€˜primerโ€™ sebelum solekan

#rosy  #RosyEssence #RosyEssenceSerum #organic #organico #organics #organicskincare #skincareorganik #detox #detoxwater #detoxskin #skindetoxfacerange
Rosy ESSENCE by SKIN DETOX Diformulasikan khas dari bahan2 organik semulajadi. ๐Ÿ™… TANPA ALKOHOL ๐Ÿ™… TANPA PARABEN ๐Ÿ™… TANPA KIMIA MERBAHAYA ๐Ÿ™… TANPA PEWARNA & PEWANGI TIRUAN FUNGSI : ๐ŸŒน Sebagai booster bagi skincare anda ๐ŸŒน Mencerahkan kulit tanpa menipiskan kulit ๐ŸŒนMembekalkan nutrient secukupnya pd kulit ๐ŸŒน Mengecilkan pori-pori ๐ŸŒน Melembabkan kulit kering ๐ŸŒน Mengawal minyak ๐ŸŒน Merawat pelbagai jenis jerawat ๐ŸŒน Merawat jeragat dgn lembut ๐ŸŒน Merawat parut hitam, kemerahan & parut lekuk ๐ŸŒน Anti penuaan ๐ŸŒน Anti radang & kemerahan ๐ŸŒน Menyegarkan kulit kusam & letih ๐ŸŒนsebagai โ€˜primerโ€™ sebelum solekan #rosy  #RosyEssence  #RosyEssenceSerum  #organic  #organico  #organics  #organicskincare  #skincareorganik  #detox  #detoxwater  #detoxskin  #skindetoxfacerange 
PARUT CHICKEN POX HILANG?? ๐Ÿ˜ฑ

Skin Detox dah ghaibkan semua parut chicken pox sy sis ! 
Seluruh muka sis lekat parut chicken pox haa dah x tau nk pakai ape bg hilang ni :( last2 sis try set #SkinDetoxFaceRange ni Alhamdulillah semua parut 1 muka sis hilang tanpa jejak :D 
Happy sgt sis ! Bukan senang nk hilangkan parut tau tp Skin Detox mampu rawat muka sis โ™ก 
#skin #organic #organicskincare #ros #RosyEssence #rosy
PARUT CHICKEN POX HILANG?? ๐Ÿ˜ฑ Skin Detox dah ghaibkan semua parut chicken pox sy sis ! Seluruh muka sis lekat parut chicken pox haa dah x tau nk pakai ape bg hilang ni :( last2 sis try set #SkinDetoxFaceRange  ni Alhamdulillah semua parut 1 muka sis hilang tanpa jejak :D Happy sgt sis ! Bukan senang nk hilangkan parut tau tp Skin Detox mampu rawat muka sis โ™ก #skin  #organic  #organicskincare  #ros  #RosyEssence  #rosy 
STRAWBERI ! ๐Ÿ˜ฑ
ENAK DIMAKAN DAN BAGUS UTK KULIT ANDA. 
Yg paling best, #RosyEssenceSerum ni kaya dengan EXTRACT STRAWBERRY ORGANIC ๐Ÿ“๐Ÿ“๐Ÿ“ MANFAAT BUAH STRAWBERI UTK KULIT: -Merawat kerosakan kulit -Anti-oksida terbaik - Merawat kulit yang rosak akibat sinaran UV
- Mengurangkan kedutan
- Mencerahkan kulit
- Menghilangkan jerawat
- Melembabkan wajah
- Mengurangi minyak berlebihan
- Menghilangkan mata panda
- Menghilangkan sel kulit mati
- Meremajakan Kulit
- Melembutkan kulit

#organic #OrganicBotanikalSkincare #noalkohol #nomercury #nochemicals #noparabens #sayajual #serum #primer #basemakeup #rosyessence #skindetoxfacerange #dywanzscollection #dywanzsskindetox#beauty #health #nature #organik #skincareorganik #natural #booster #skinbooster  #ruangrezekihanania #tempatanfest #lokalah #newbabyskindetox #teamskindetox
STRAWBERI ! ๐Ÿ˜ฑ ENAK DIMAKAN DAN BAGUS UTK KULIT ANDA. Yg paling best, #RosyEssenceSerum  ni kaya dengan EXTRACT STRAWBERRY ORGANIC ๐Ÿ“๐Ÿ“๐Ÿ“ MANFAAT BUAH STRAWBERI UTK KULIT: -Merawat kerosakan kulit -Anti-oksida terbaik - Merawat kulit yang rosak akibat sinaran UV - Mengurangkan kedutan - Mencerahkan kulit - Menghilangkan jerawat - Melembabkan wajah - Mengurangi minyak berlebihan - Menghilangkan mata panda - Menghilangkan sel kulit mati - Meremajakan Kulit - Melembutkan kulit #organic  #OrganicBotanikalSkincare  #noalkohol  #nomercury  #nochemicals  #noparabens  #sayajual  #serum  #primer  #basemakeup  #rosyessence  #skindetoxfacerange  #dywanzscollection  #dywanzsskindetox #beauty  #health  #nature  #organik  #skincareorganik  #natural  #booster  #skinbooster  #ruangrezekihanania  #tempatanfest  #lokalah  #newbabyskindetox  #teamskindetox 
Serum ape paling best abad ini? 
#RosyEssence laaa โ™ก

Kaya dgn extract mix berries, Argan Oil, Apple extract, Lemon Extract, Vitamin C, Collagen, Papermint sejukkk

Haa tu diaaa bahan2 rahsia yg bukan lagi rahsia. Lain dari yg lain, not your average serum. harga pulak mampu milik tak maha bedill org kate โ™ก

#SerumOrganicPower !

#skindetoxfacerange 
#teamskindetox 
#rosyessenceserum 
#botanicalskincare
NAK CANTIK MASA RAYA? ๐Ÿ™Œ
.
.
Mai lekas grab promosi dari HQ. #saleramadhanraya diteruskan lagi. Lekaih hampaaaa, grab sebelom kehabisan ๐Ÿ˜
.
.
FREE shawl Raya untuk setiap pembelian :
โ–ถ1 SET SKIN DETOX FACE RANGE +  ROSY ESSENCE
.
.
LIMITED STOCK ye hampa. Sapa cepat dia dapat. Jangan ketinggalan๐Ÿ˜‰๐Ÿ˜‰๐Ÿ˜‰
.
.
HARGA NORMAL:
โ–ถ1 SET SKIN DETOX FACE RANGE + ROSY ESSENCE 
RM 120 SM | RM 125 SS
.
.
Hampa jimat RM 6, dapat FREE Shawl lagi tauuu ๐Ÿ™Œ
.
.
WHATSAPP: 019-7151621
WHATSAPP: 019-7151621
WHATSAPP: 019-7151621
.
.
#sayajual #sayajualskincare #skindetoxfacerange #rosyessence #skindetox #skincarebotanikal #serum #serumbotanikal #organikskincare #organikserum #beauty #health #dywanzsskindetox #ramadhansale #tempatanfest #salemalaysia #lokalah #teamskindetox #skincareforwomenandmen #foodforskin #organic #botanikal #sale #dywanzscollection
NAK CANTIK MASA RAYA? ๐Ÿ™Œ . . Mai lekas grab promosi dari HQ. #saleramadhanraya  diteruskan lagi. Lekaih hampaaaa, grab sebelom kehabisan ๐Ÿ˜ . . FREE shawl Raya untuk setiap pembelian : โ–ถ1 SET SKIN DETOX FACE RANGE + ROSY ESSENCE . . LIMITED STOCK ye hampa. Sapa cepat dia dapat. Jangan ketinggalan๐Ÿ˜‰๐Ÿ˜‰๐Ÿ˜‰ . . HARGA NORMAL: โ–ถ1 SET SKIN DETOX FACE RANGE + ROSY ESSENCE RM 120 SM | RM 125 SS . . Hampa jimat RM 6, dapat FREE Shawl lagi tauuu ๐Ÿ™Œ . . WHATSAPP: 019-7151621 WHATSAPP: 019-7151621 WHATSAPP: 019-7151621 . . #sayajual  #sayajualskincare  #skindetoxfacerange  #rosyessence  #skindetox  #skincarebotanikal  #serum  #serumbotanikal  #organikskincare  #organikserum  #beauty  #health  #dywanzsskindetox  #ramadhansale  #tempatanfest  #salemalaysia  #lokalah  #teamskindetox  #skincareforwomenandmen  #foodforskin  #organic  #botanikal  #sale  #dywanzscollection 
NAK CANTIK MASA RAYA? ๐Ÿ™Œ
.
.
Mai lekas grab promosi dari HQ
.
.
FREE shawl Raya untuk setiap pembelian :
โ–ถ1 SET SKIN DETOX FACE RANGE +  ROSY ESSENCE
.
.
LIMITED STOCK ye hampa. Sapa cepat dia dapat. Jangan ketinggalan๐Ÿ˜‰๐Ÿ˜‰๐Ÿ˜‰
.
.
HARGA NORMAL:
โ–ถ1 SET SKIN DETOX FACE RANGE + ROSY ESSENCE 
RM 120 SM | RM 125 SS
.
.
Hampa jimat RM 6, dapat FREE Shawl lagi tauuu ๐Ÿ™Œ
.
.
WHATSAPP: 019-7151621
WHATSAPP: 019-7151621
WHATSAPP: 019-7151621
.
.
#sayajual #sayajualskincare #skindetoxfacerange #rosyessence #skindetox #skincarebotanikal #serum #serumbotanikal #organikskincare #organikserum #beauty #health #dywanzsskindetox #ramadhansale #tempatanfest #salemalaysia #lokalah #teamskindetox #skincareforwomenandmen #foodforskin #organic #botanikal #sale #dywanzscollection
NAK CANTIK MASA RAYA? ๐Ÿ™Œ . . Mai lekas grab promosi dari HQ . . FREE shawl Raya untuk setiap pembelian : โ–ถ1 SET SKIN DETOX FACE RANGE + ROSY ESSENCE . . LIMITED STOCK ye hampa. Sapa cepat dia dapat. Jangan ketinggalan๐Ÿ˜‰๐Ÿ˜‰๐Ÿ˜‰ . . HARGA NORMAL: โ–ถ1 SET SKIN DETOX FACE RANGE + ROSY ESSENCE RM 120 SM | RM 125 SS . . Hampa jimat RM 6, dapat FREE Shawl lagi tauuu ๐Ÿ™Œ . . WHATSAPP: 019-7151621 WHATSAPP: 019-7151621 WHATSAPP: 019-7151621 . . #sayajual  #sayajualskincare  #skindetoxfacerange  #rosyessence  #skindetox  #skincarebotanikal  #serum  #serumbotanikal  #organikskincare  #organikserum  #beauty  #health  #dywanzsskindetox  #ramadhansale  #tempatanfest  #salemalaysia  #lokalah  #teamskindetox  #skincareforwomenandmen  #foodforskin  #organic  #botanikal  #sale  #dywanzscollection 
Ramai tanya akak apa fungsi #rosyessencebyskindetox  sebenaqnya kak?
.
.
Mehla hampa, akak bgtau hampa apa fungsi #rosyessence ni
.
.
๐ŸŒนROSY ESSENCE by SKIN DETOX๐ŸŒน
.
.
FUNGSI :
๐ŸŒน Sebagai booster bagi skincare anda
๐ŸŒน Mencerahkan kulit tanpa menipiskan kulit
๐ŸŒนMembekalkan nutrient secukupnya pd kulit
๐ŸŒน Mengecilkan pori-pori
๐ŸŒน Melembabkan kulit kering
๐ŸŒน Mengawal minyak
๐ŸŒน Merawat pelbagai jenis jerawat
๐ŸŒน Merawat jeragat dgn lembut
๐ŸŒน Merawat parut hitam, kemerahan & parut lekuk
๐ŸŒน Anti penuaan
๐ŸŒน Anti radang & kemerahan
๐ŸŒน Menyegarkan kulit kusam & letih
๐ŸŒนsebagai 'primer' sebelum solekan
.
.
WHATSAPP: 019-7151621
.
.

#sayajual #serum #primer #basemakeup #rosyessence #skindetoxfacerange #rosyessencebyskindetox #naturalingredients #salemalaysia #skinbooster #skincare #dywanzscollection #dywanzsskindetox #beauty #health #nature #organik #skincareorganik #ruangrezekihanania #tempatanfest #lokalah #newbabyskindetox
Ramai tanya akak apa fungsi #rosyessencebyskindetox  sebenaqnya kak? . . Mehla hampa, akak bgtau hampa apa fungsi #rosyessence  ni . . ๐ŸŒนROSY ESSENCE by SKIN DETOX๐ŸŒน . . FUNGSI : ๐ŸŒน Sebagai booster bagi skincare anda ๐ŸŒน Mencerahkan kulit tanpa menipiskan kulit ๐ŸŒนMembekalkan nutrient secukupnya pd kulit ๐ŸŒน Mengecilkan pori-pori ๐ŸŒน Melembabkan kulit kering ๐ŸŒน Mengawal minyak ๐ŸŒน Merawat pelbagai jenis jerawat ๐ŸŒน Merawat jeragat dgn lembut ๐ŸŒน Merawat parut hitam, kemerahan & parut lekuk ๐ŸŒน Anti penuaan ๐ŸŒน Anti radang & kemerahan ๐ŸŒน Menyegarkan kulit kusam & letih ๐ŸŒนsebagai 'primer' sebelum solekan . . WHATSAPP: 019-7151621 . . #sayajual  #serum  #primer  #basemakeup  #rosyessence  #skindetoxfacerange  #rosyessencebyskindetox  #naturalingredients  #salemalaysia  #skinbooster  #skincare  #dywanzscollection  #dywanzsskindetox  #beauty  #health  #nature  #organik  #skincareorganik  #ruangrezekihanania  #tempatanfest  #lokalah  #newbabyskindetox 
Awak dah prepare belum persiapan Raya?
Alaaa awal lagi kan baru 6 hari puasa :p

Tapi awak, kalau nk hilangkan segala jeragat jerawat parut semua kt muka awak tu, awk kena prepare dari SEKARANG ! 
Kalau tak, terpaksa beraya dgn parut jerawat, jeragat & kulit kusam je.. Stat jage kulit dgn #SkincareOrganic mulai sekarang.. confirm raya nanti berseri dia lain macam :D

#SkinDetoxFaceRange
#RosyEssence
Awak dah prepare belum persiapan Raya? Alaaa awal lagi kan baru 6 hari puasa :p Tapi awak, kalau nk hilangkan segala jeragat jerawat parut semua kt muka awak tu, awk kena prepare dari SEKARANG ! Kalau tak, terpaksa beraya dgn parut jerawat, jeragat & kulit kusam je.. Stat jage kulit dgn #SkincareOrganic  mulai sekarang.. confirm raya nanti berseri dia lain macam :D #SkinDetoxFaceRange  #RosyEssence 
STRAWBERI ! ๐Ÿ˜ฑ
ENAK DIMAKAN DAN BAGUS UTK KULIT ANDA. 
Yg paling best, #RosyEssence ni kaya dengan EXTRACT STRAWBERRY ORGANIC ๐Ÿ“๐Ÿ“๐Ÿ“ MANFAAT BUAH STRAWBERI UTK KULIT: -Merawat kerosakan kulit -Anti-oksida terbaik - Merawat kulit yang rosak akibat sinaran UV
- Mengurangkan kedutan
- Mencerahkan kulit
- Menghilangkan jerawat
- Melembabkan wajah
- Mengurangi minyak berlebihan
- Menghilangkan mata panda
- Menghilangkan sel kulit mati
- Meremajakan Kulit
- Melembutkan kulit
STRAWBERI ! ๐Ÿ˜ฑ ENAK DIMAKAN DAN BAGUS UTK KULIT ANDA. Yg paling best, #RosyEssence  ni kaya dengan EXTRACT STRAWBERRY ORGANIC ๐Ÿ“๐Ÿ“๐Ÿ“ MANFAAT BUAH STRAWBERI UTK KULIT: -Merawat kerosakan kulit -Anti-oksida terbaik - Merawat kulit yang rosak akibat sinaran UV - Mengurangkan kedutan - Mencerahkan kulit - Menghilangkan jerawat - Melembabkan wajah - Mengurangi minyak berlebihan - Menghilangkan mata panda - Menghilangkan sel kulit mati - Meremajakan Kulit - Melembutkan kulit
NAK CANTIK MASA RAYA? ๐Ÿ™Œ
.
.
Mai lekas grab promosi dari HQ
.
.
FREE shawl Raya untuk setiap pembelian :
โ–ถ1 SET SKIN DETOX FACE RANGE +  ROSY ESSENCE
.
.
LIMITED STOCK ye hampa. Sapa cepat dia dapat. Jangan ketinggalan๐Ÿ˜‰๐Ÿ˜‰๐Ÿ˜‰
.
.
HARGA NORMAL:
โ–ถ1 SET SKIN DETOX FACE RANGE + ROSY ESSENCE 
RM 120 SM | RM 125 SS
.
.
Hampa jimat RM 6, dapat FREE Shawl lagi tauuu ๐Ÿ™Œ
.
.
WHATSAPP: 019-7151621
WHATSAPP: 019-7151621
WHATSAPP: 019-7151621
.
.
#sayajual #sayajualskincare #skindetoxfacerange #rosyessence #skindetox #skincarebotanikal #serum #serumbotanikal #organikskincare #organikserum #beauty #health #dywanzsskindetox #ramadhansale #tempatanfest #salemalaysia #lokalah #teamskindetox #skincareforwomenandmen #foodforskin #organic #botanikal #sale #dywanzscollection
NAK CANTIK MASA RAYA? ๐Ÿ™Œ . . Mai lekas grab promosi dari HQ . . FREE shawl Raya untuk setiap pembelian : โ–ถ1 SET SKIN DETOX FACE RANGE + ROSY ESSENCE . . LIMITED STOCK ye hampa. Sapa cepat dia dapat. Jangan ketinggalan๐Ÿ˜‰๐Ÿ˜‰๐Ÿ˜‰ . . HARGA NORMAL: โ–ถ1 SET SKIN DETOX FACE RANGE + ROSY ESSENCE RM 120 SM | RM 125 SS . . Hampa jimat RM 6, dapat FREE Shawl lagi tauuu ๐Ÿ™Œ . . WHATSAPP: 019-7151621 WHATSAPP: 019-7151621 WHATSAPP: 019-7151621 . . #sayajual  #sayajualskincare  #skindetoxfacerange  #rosyessence  #skindetox  #skincarebotanikal  #serum  #serumbotanikal  #organikskincare  #organikserum  #beauty  #health  #dywanzsskindetox  #ramadhansale  #tempatanfest  #salemalaysia  #lokalah  #teamskindetox  #skincareforwomenandmen  #foodforskin  #organic  #botanikal  #sale  #dywanzscollection 
Good morning hampa ๐Ÿ˜
.
.
Hari ni akak nak share cara pakai #rosyessence + #skindetoxfacerange
.
.
Simple steps ja hampa. ๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜
.
Cara penggunaan SKIN DETOX FACE RANGE + ROSY ESSENCE
โ— cuci muka dengan #Rejuvenate Bar, keringkan wajah dgn tuala bersih. Pastu picit 1 pam Rosy Essence & oleakn seluruh wajah. Kemudian oleskan DD Cream ke seluruh wajah pada waktu siang. Boleh juga digunakan sebagai alas mekap
โ— Sebelum tidur, cuci dengan Rejuvenate Bar, sapu 1 pam Rosy Essence & sapu nipis Magic Night Cream
โ— Rejuvenate Bar & DD Cream boleh digunakan sekerap yang anda perlu ๐Ÿ˜
.
.
#sayajual #sayajualskincare #sayajualonline #bazaapaknil #ruangrezekihanania #skindetox #skincarebotanikal #skincare #dywanzscollection #dywanzsskindetox #naturalproducts #beauty #teamskindetox #health #sayagunasayajual  #salesmalaysia #onlineseller #bazaaronlinemalaysia #bazaaronline #teamskindetox #kkmapproved #tempatanfest 
#sayajual #serum #primer #basemakeup #rosyessence #rosyessencebyskindetox  #skinbooster #newbabyskindetox
Good morning hampa ๐Ÿ˜ . . Hari ni akak nak share cara pakai #rosyessence  + #skindetoxfacerange  . . Simple steps ja hampa. ๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜ . Cara penggunaan SKIN DETOX FACE RANGE + ROSY ESSENCE โ— cuci muka dengan #Rejuvenate  Bar, keringkan wajah dgn tuala bersih. Pastu picit 1 pam Rosy Essence & oleakn seluruh wajah. Kemudian oleskan DD Cream ke seluruh wajah pada waktu siang. Boleh juga digunakan sebagai alas mekap โ— Sebelum tidur, cuci dengan Rejuvenate Bar, sapu 1 pam Rosy Essence & sapu nipis Magic Night Cream โ— Rejuvenate Bar & DD Cream boleh digunakan sekerap yang anda perlu ๐Ÿ˜ . . #sayajual  #sayajualskincare  #sayajualonline  #bazaapaknil  #ruangrezekihanania  #skindetox  #skincarebotanikal  #skincare  #dywanzscollection  #dywanzsskindetox  #naturalproducts  #beauty  #teamskindetox  #health  #sayagunasayajual  #salesmalaysia  #onlineseller  #bazaaronlinemalaysia  #bazaaronline  #teamskindetox  #kkmapproved  #tempatanfest  #sayajual  #serum  #primer  #basemakeup  #rosyessence  #rosyessencebyskindetox  #skinbooster  #newbabyskindetox 
NAK CANTIK DAN LAWA RAYA NANTI?? Good news untuk hampa yang nak cantik masa raya ๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜
.
.
 Bersempena bulan ramadhan ni, #skindetox HQ dengan berbesar hati nak bagi FREE shawl untuk pembelian :
โ–ถ1 SET SKIN DETOX FACE RANGE .
.
LIMITED STOCK ye hampa. Sapa cepat dia dapat. Jangan ketinggalan๐Ÿ˜‰๐Ÿ˜‰๐Ÿ˜‰
.
.
.
.
Terus dapat FREE Shawl untuk raya nanti tauuu ๐Ÿ™Œ
.
.
WHATSAPP: 019-7151621
WHATSAPP: 019-7151621
WHATSAPP: 019-7151621
.
.
#sayajual #sayajualskincare #skindetoxfacerange #rosyessence #skindetox #skincarebotanikal #serum #serumbotanikal #organikskincare #skincareorganik #skincarebotanikal #organikserum #beauty #health #dywanzsskindetox #ramadhansale #tempatanfest #salemalaysia #lokalah #teamskindetox #skincareforwomenandmen #foodforskin #organic #botanikal #sale #dywanzscollection
NAK CANTIK DAN LAWA RAYA NANTI?? Good news untuk hampa yang nak cantik masa raya ๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜ . . Bersempena bulan ramadhan ni, #skindetox  HQ dengan berbesar hati nak bagi FREE shawl untuk pembelian : โ–ถ1 SET SKIN DETOX FACE RANGE . . LIMITED STOCK ye hampa. Sapa cepat dia dapat. Jangan ketinggalan๐Ÿ˜‰๐Ÿ˜‰๐Ÿ˜‰ . . . . Terus dapat FREE Shawl untuk raya nanti tauuu ๐Ÿ™Œ . . WHATSAPP: 019-7151621 WHATSAPP: 019-7151621 WHATSAPP: 019-7151621 . . #sayajual  #sayajualskincare  #skindetoxfacerange  #rosyessence  #skindetox  #skincarebotanikal  #serum  #serumbotanikal  #organikskincare  #skincareorganik  #skincarebotanikal  #organikserum  #beauty  #health  #dywanzsskindetox  #ramadhansale  #tempatanfest  #salemalaysia  #lokalah  #teamskindetox  #skincareforwomenandmen  #foodforskin  #organic  #botanikal  #sale  #dywanzscollection 
Awak dah prepare belum persiapan Raya?
Alaaa awal lagi kan baru 2 hari puasa :p

Tapi awak, kalau nk hilangkan segala jeragat jerawat parut semua kt muka awak tu, awk kena prepare daru SEKARANG ! 
Kalau tak, terpaksa beraya dgn parut jerawat, jeragat & kulit kusam je.. Stat jage kulit dgn #SkincareOrganic mulai sekarang.. confirm raya nanti berseri dia lain macam :D

#SkinDetoxFaceRange
#RosyEssence 
#Ramadhan #RamadhanSale #noalkohol #nomercury #nomerkuri #nochemicals #skin #bazarpaknil #bazarpaknilprodukkecantikkan #skincareselamat
Awak dah prepare belum persiapan Raya? Alaaa awal lagi kan baru 2 hari puasa :p Tapi awak, kalau nk hilangkan segala jeragat jerawat parut semua kt muka awak tu, awk kena prepare daru SEKARANG ! Kalau tak, terpaksa beraya dgn parut jerawat, jeragat & kulit kusam je.. Stat jage kulit dgn #SkincareOrganic  mulai sekarang.. confirm raya nanti berseri dia lain macam :D #SkinDetoxFaceRange  #RosyEssence  #Ramadhan  #RamadhanSale  #noalkohol  #nomercury  #nomerkuri  #nochemicals  #skin  #bazarpaknil  #bazarpaknilprodukkecantikkan  #skincareselamat 
Good news untuk hampa yang nak cantik masa raya ๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜
.
.
 Bersempena bulan ramadhan ni, #skindetox HQ dengan berbesar hati nak bagi FREE shawl untuk pembelian :
โ–ถ1 SET SKIN DETOX FACE RANGE  atau
โ–ถ1 SET SKIN DETOX FACE RANGE +  ROSY ESSENCE
.
.
LIMITED STOCK ye hampa. Sapa cepat dia dapat. Jangan ketinggalan๐Ÿ˜‰๐Ÿ˜‰๐Ÿ˜‰
.
.
WHATSAPP: 019-7151621
.
.
#sayajual #sayajualskincare #skindetoxfacerange #rosyessence #skindetox #skincarebotanikal #serum #serumbotanikal #organikskincare #organikserum #beauty #health #dywanzsskindetox #ramadhansale #tempatanfest #salemalaysia #lokalah #teamskindetox #skincareforwomenandmen #foodforskin #organic #botanikal #sale #dywanzscollection
Good news untuk hampa yang nak cantik masa raya ๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜ . . Bersempena bulan ramadhan ni, #skindetox  HQ dengan berbesar hati nak bagi FREE shawl untuk pembelian : โ–ถ1 SET SKIN DETOX FACE RANGE atau โ–ถ1 SET SKIN DETOX FACE RANGE + ROSY ESSENCE . . LIMITED STOCK ye hampa. Sapa cepat dia dapat. Jangan ketinggalan๐Ÿ˜‰๐Ÿ˜‰๐Ÿ˜‰ . . WHATSAPP: 019-7151621 . . #sayajual  #sayajualskincare  #skindetoxfacerange  #rosyessence  #skindetox  #skincarebotanikal  #serum  #serumbotanikal  #organikskincare  #organikserum  #beauty  #health  #dywanzsskindetox  #ramadhansale  #tempatanfest  #salemalaysia  #lokalah  #teamskindetox  #skincareforwomenandmen  #foodforskin  #organic  #botanikal  #sale  #dywanzscollection 
Selain daripada 4 jenis berries.๐Ÿ“๐Ÿ“๐Ÿ“๐Ÿ“
Kalau hampa nak tahu, dalam #RosyEssence ni ade PATI BUNGA MAWAR @ ROS tau.. Kalau zaman tok nenek kita dulu, baik org mlayu dan mat salleh, orang kaye2 je yg pakai bunga ros ni utk kecantikan sbb ianya mahal. Dorg tanam depan rumah dan ambik kelopak ros yg mekar tu pastu lecek2 sapu kat muka. Buat mcm masker gituww. Khas utk memerahkan wajah, bg nampak fresh & awet muda

Sbenarnye rose ni kaya dgn anti-oksidan. Haaa anti-oksidan ni la bahan detox paling penting dlm skincare kite. Sbb anti-oksidan ni la yg akan buang kekotoran dari dlm kulit pastu dia rawat pulak kulit kite yg rosak tu.

Pati rose ni sgt ssuai utk semua jenis kulit. Terutama kulit matang yg cenderung utm kering, kulit rosak akibat kimia & radikal bebas, kulit super oily tahan boleh kikis buat goreng tempe, dan kulit super sensitif tahap nk sentuh pun pedih. Sbb rose pon ade sifat anti-radang, so kalo jrwt tu luka2 ke, kulit ade merah2 ke elok la sapu #CikRosy ni. ๐Ÿ˜๐Ÿ˜
.
.
#sayajual #serum #primer #basemakeup #rosyessence #skindetoxfacerange #dywanzscollection #dywanzsskindetox#beauty #health #nature #organik #skincareorganik #natural #booster #skinbooster  #ruangrezekihanania #tempatanfest #lokalah #newbabyskindetox #teamskindetox
Selain daripada 4 jenis berries.๐Ÿ“๐Ÿ“๐Ÿ“๐Ÿ“ Kalau hampa nak tahu, dalam #RosyEssence  ni ade PATI BUNGA MAWAR @ ROS tau.. Kalau zaman tok nenek kita dulu, baik org mlayu dan mat salleh, orang kaye2 je yg pakai bunga ros ni utk kecantikan sbb ianya mahal. Dorg tanam depan rumah dan ambik kelopak ros yg mekar tu pastu lecek2 sapu kat muka. Buat mcm masker gituww. Khas utk memerahkan wajah, bg nampak fresh & awet muda Sbenarnye rose ni kaya dgn anti-oksidan. Haaa anti-oksidan ni la bahan detox paling penting dlm skincare kite. Sbb anti-oksidan ni la yg akan buang kekotoran dari dlm kulit pastu dia rawat pulak kulit kite yg rosak tu. Pati rose ni sgt ssuai utk semua jenis kulit. Terutama kulit matang yg cenderung utm kering, kulit rosak akibat kimia & radikal bebas, kulit super oily tahan boleh kikis buat goreng tempe, dan kulit super sensitif tahap nk sentuh pun pedih. Sbb rose pon ade sifat anti-radang, so kalo jrwt tu luka2 ke, kulit ade merah2 ke elok la sapu #CikRosy  ni. ๐Ÿ˜๐Ÿ˜ . . #sayajual  #serum  #primer  #basemakeup  #rosyessence  #skindetoxfacerange  #dywanzscollection  #dywanzsskindetox #beauty  #health  #nature  #organik  #skincareorganik  #natural  #booster  #skinbooster  #ruangrezekihanania  #tempatanfest  #lokalah  #newbabyskindetox  #teamskindetox 
Good news untuk hampa yang nak cantik masa raya ๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜
.
.
 Bersempena bulan ramadhan ni, #skindetox HQ dengan berbesar hati nak bagi FREE shawl untuk pembelian :
โ–ถ1 SET SKIN DETOX FACE RANGE +  ROSY ESSENCE
.
.
LIMITED STOCK ye hampa. Sapa cepat dia dapat. Jangan ketinggalan๐Ÿ˜‰๐Ÿ˜‰๐Ÿ˜‰
.
.
HARGA NORMAL:
โ–ถ1 SET SKIN DETOX FACE RANGE + ROSY ESSENCE 
RM 120 SM | RM 125 SS
.
.
Hampa jimat RM 6, dapat FREE Shawl lagi tauuu ๐Ÿ™Œ
.
.
WHATSAPP: 019-7151621
WHATSAPP: 019-7151621
WHATSAPP: 019-7151621
.
.
#sayajual #sayajualskincare #skindetoxfacerange #rosyessence #skindetox #skincarebotanikal #serum #serumbotanikal #organikskincare #organikserum #beauty #health #dywanzsskindetox #ramadhansale #tempatanfest #salemalaysia #lokalah #teamskindetox #skincareforwomenandmen #foodforskin #organic #botanikal #sale #dywanzscollection
Good news untuk hampa yang nak cantik masa raya ๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜ . . Bersempena bulan ramadhan ni, #skindetox  HQ dengan berbesar hati nak bagi FREE shawl untuk pembelian : โ–ถ1 SET SKIN DETOX FACE RANGE + ROSY ESSENCE . . LIMITED STOCK ye hampa. Sapa cepat dia dapat. Jangan ketinggalan๐Ÿ˜‰๐Ÿ˜‰๐Ÿ˜‰ . . HARGA NORMAL: โ–ถ1 SET SKIN DETOX FACE RANGE + ROSY ESSENCE RM 120 SM | RM 125 SS . . Hampa jimat RM 6, dapat FREE Shawl lagi tauuu ๐Ÿ™Œ . . WHATSAPP: 019-7151621 WHATSAPP: 019-7151621 WHATSAPP: 019-7151621 . . #sayajual  #sayajualskincare  #skindetoxfacerange  #rosyessence  #skindetox  #skincarebotanikal  #serum  #serumbotanikal  #organikskincare  #organikserum  #beauty  #health  #dywanzsskindetox  #ramadhansale  #tempatanfest  #salemalaysia  #lokalah  #teamskindetox  #skincareforwomenandmen  #foodforskin  #organic  #botanikal  #sale  #dywanzscollection 
Good news untuk hampa yang nak cantik masa raya ๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜
.
.
 Bersempena bulan ramadhan ni, #skindetox HQ dengan berbesar hati nak bagi FREE shawl untuk pembelian :
โ–ถ1 SET SKIN DETOX FACE RANGE  atau
โ–ถ1 SET SKIN DETOX FACE RANGE +  ROSY ESSENCE
.
.
LIMITED STOCK ye hampa. Sapa cepat dia dapat. Jangan ketinggalan๐Ÿ˜‰๐Ÿ˜‰๐Ÿ˜‰
.
.
WHATSAPP: 019-7151621
.
.
#sayajual #sayajualskincare #skindetoxfacerange #rosyessence #skindetox #skincarebotanikal #serum #serumbotanikal #organikskincare #organikserum #beauty #health #dywanzsskindetox #ramadhansale #tempatanfest #salemalaysia #lokalah #teamskindetox #skincareforwomenandmen #foodforskin #organic #botanikal #sale #dywanzscollection
Good news untuk hampa yang nak cantik masa raya ๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜ . . Bersempena bulan ramadhan ni, #skindetox  HQ dengan berbesar hati nak bagi FREE shawl untuk pembelian : โ–ถ1 SET SKIN DETOX FACE RANGE atau โ–ถ1 SET SKIN DETOX FACE RANGE + ROSY ESSENCE . . LIMITED STOCK ye hampa. Sapa cepat dia dapat. Jangan ketinggalan๐Ÿ˜‰๐Ÿ˜‰๐Ÿ˜‰ . . WHATSAPP: 019-7151621 . . #sayajual  #sayajualskincare  #skindetoxfacerange  #rosyessence  #skindetox  #skincarebotanikal  #serum  #serumbotanikal  #organikskincare  #organikserum  #beauty  #health  #dywanzsskindetox  #ramadhansale  #tempatanfest  #salemalaysia  #lokalah  #teamskindetox  #skincareforwomenandmen  #foodforskin  #organic  #botanikal  #sale  #dywanzscollection 
Good morning hampa! .
.
Nak makeup tahan lama? Tak crack?
.
.
Akak pakai #rossyessence as base makeup untuk makeup tahan lama, tak bercapuk, dan tak crack. ๐Ÿ˜
.
.
Nak cuba? WHATSAPP: 019-7151621 .
.
#ProdukOrganik #sayajual #rosyessence #salemalaysia #ruangrezekihanania #rosyessenceserum #serum #primer #moisturiser #organik #natural #produkmesrawudhu #teamskindetox 
#skindetoxfacerange #sayajualskincare #skincareorganik #skincarebotanikal #skindetox #skindetoxfacerange #beauty #health #naturalproducts #kkmapproved #lokalah  #tempatanfest #skincareforwomenandmen #sayagunasayajual #dywanzsskindetox
Good morning hampa! . . Nak makeup tahan lama? Tak crack? . . Akak pakai #rossyessence  as base makeup untuk makeup tahan lama, tak bercapuk, dan tak crack. ๐Ÿ˜ . . Nak cuba? WHATSAPP: 019-7151621 . . #ProdukOrganik  #sayajual  #rosyessence  #salemalaysia  #ruangrezekihanania  #rosyessenceserum  #serum  #primer  #moisturiser  #organik  #natural  #produkmesrawudhu  #teamskindetox  #skindetoxfacerange  #sayajualskincare  #skincareorganik  #skincarebotanikal  #skindetox  #skindetoxfacerange  #beauty  #health  #naturalproducts  #kkmapproved  #lokalah  #tempatanfest  #skincareforwomenandmen  #sayagunasayajual  #dywanzsskindetox 
Kalau awak nak tahu, dalam #RosyEssence ni ade PATI BUNGA MAWAR @ ROS tau.. Kalau zaman tok nenek kita dulu, baik org mlayu dan mat salleh, orang kaye2 je yg pakai bunga ros ni utk kecantikan sbb ianya mahal. Dorg tanam depan rumah dan ambik kelopak ros yg mekar tu pastu lecek2 sapu kat muka. Buat mcm masker gituww. Khas utk memerahkan wajah, bg nampak fresh & awet muda

Sbenarnye rose ni kaya dgn anti-oksidan. Haaa anti-oksidan ni la bahan detox paling penting dlm skincare kite. Sbb anti-oksidan ni la yg akan buang kekotoran dari dlm kulit pastu dia rawat pulak kulit kite yg rosak tu.

Pati rose ni sgt ssuai utk semua jenis kulit. Terutama kulit matang yg cenderung utm kering, kulit rosak akibat kimia & radikal bebas, kulit super oily tahan boleh kikis buat goreng tempe, dan kulit super sensitif tahap nk sentuh pun pedih. Sbb rose pon ade sifat anti-radang, so kalo jrwt tu luka2 ke, kulit ade merah2 ke elok la sapu #CikRosy ni
Kalau awak nak tahu, dalam #RosyEssence  ni ade PATI BUNGA MAWAR @ ROS tau.. Kalau zaman tok nenek kita dulu, baik org mlayu dan mat salleh, orang kaye2 je yg pakai bunga ros ni utk kecantikan sbb ianya mahal. Dorg tanam depan rumah dan ambik kelopak ros yg mekar tu pastu lecek2 sapu kat muka. Buat mcm masker gituww. Khas utk memerahkan wajah, bg nampak fresh & awet muda Sbenarnye rose ni kaya dgn anti-oksidan. Haaa anti-oksidan ni la bahan detox paling penting dlm skincare kite. Sbb anti-oksidan ni la yg akan buang kekotoran dari dlm kulit pastu dia rawat pulak kulit kite yg rosak tu. Pati rose ni sgt ssuai utk semua jenis kulit. Terutama kulit matang yg cenderung utm kering, kulit rosak akibat kimia & radikal bebas, kulit super oily tahan boleh kikis buat goreng tempe, dan kulit super sensitif tahap nk sentuh pun pedih. Sbb rose pon ade sifat anti-radang, so kalo jrwt tu luka2 ke, kulit ade merah2 ke elok la sapu #CikRosy  ni
Awak ade pori2 terbuka sampai boleh cucuk jarum peniti ?

Takpe wak, sapu #CikRosy sebelum tidur, esok2 bangun awak tengok cermin kompem x nampak dah pepori tu โ™ก

#RosyEssence 
#RosySerum
#SkinDetox

Jom Cantik Menawan Dgn Cara Selamat. 
Cantik menawan di hari raya. +60136351180 ๐Ÿ“ฒ (PM/WA)

#teamskindetox
#TeamSkinDetoxMyra
#SkinDetoxFaceRange
#Skindetox 
#SlinDetoxTeamMyra
#skincarebotanikal
Dalam #RosyEssence Skin Detox ada bahan2 superb tau. Memang banyak manfaat dalam sebotol kecil tu. ๐Ÿ’งVitamin C
๐Ÿ”ธ Menstimulasikan pembinaan kolagen dalam kulit. ๐Ÿ’งAstaxanthin
๐Ÿ”ธ Astaxanthin 550 kali Iebih baik berbanding vitamin E untuk menghapuskan radikal bebas dalam sel-sel. ๐Ÿ”ธMengelakkan kerosakan DNA, dan melambatkan kesan penuaan. ๐Ÿ’งExtract  Rose ๐ŸŒน ๐Ÿ”ธmembantu melembabkan, menggiatkan, dan menghaluskan kulit. ๐Ÿ’งExtract Berries ๐Ÿ“๐Ÿ‡
๐Ÿ”ธ Sebagai Antioksidan
๐Ÿ”ธSebagai Pencerah Kulit
๐Ÿ”ธSebagai Pelembap untuk Kulit Kering dan Berminyak ๐Ÿ’งExtract Apple ๐ŸŽ ๐Ÿ ๐Ÿ”ธMengawal jerawat
๐Ÿ”ธMengurangkan kesan bintik-bintik merah
๐Ÿ”ธMenstabilkan pH pada kulit
๐Ÿ”ธMencegah penuaan
๐Ÿ”ธ Mengatasi Kulit Kering / Berminyak ๐Ÿ’งExtract Lemon ๐Ÿ‹
๐Ÿ”ธ Lemon mengandungi asid sitrik yang mampu merawat jerawat dan kandungan alkalinya mampu membunuh sesetengah bakteria yang menjadi punca jerawat ๐Ÿ’งAHA
๐Ÿ”ธ Anti aging dan mengurangi penuaan
๐Ÿ”ธ Membantu menyamarkan kerutan dan juga garis halus pada wajah. ๐Ÿ”ธMencerahkan kulit
๐Ÿ”ธMenyamarkan kemunculan bintik-bintik hitam pada kulit
๐Ÿ”ธMenghaluskan kulit
๐Ÿ”ธDapat membantu mengurangi luka akibat jerawat. ๐Ÿ’งArgan Oil
๐Ÿ”ธMelindungi kulit daripada kerosakan ๐Ÿ’งPeppermint Oil
๐Ÿ”ธ Menenangkan iritasi kulit ๐Ÿ”ธPelindung sinar matahari
๐Ÿ”ธ Merawat kulit berminyak ๐Ÿ’งCooling
๐Ÿ”ธ Membantu menyejukkan kulit ๐Ÿ’งCollagen ๐Ÿ”ธMembantu memelihara kandungan kolagen semakin diperlukan tubuh
๐Ÿ”ธBertindak sebagai antioksida bagi mengelakkan penuaan sebelum waktunya
๐Ÿ”ธMelambatkan kesan-kesan akibat proses penuaan.

Banyak kann bahan best-best. Bahan yang organik semulajadi.Imported pulak tu tapi harga mampu milik gilaa ๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜ Kalau nak cerita pasal kandungan dalam #RosyEssense ni mmg takkan abis sbb banyak giler kebaikkan yg ditawarkan dalam sebotol kecil essense ni.  Memang berbaloi memilikinya. 
#SkinDetoxlover memang terbaik ๐Ÿ™Œ
Tgh murah sekarang. Masih lagi dgn harga pengenalan RM39 excl postage
Dalam #RosyEssence  Skin Detox ada bahan2 superb tau. Memang banyak manfaat dalam sebotol kecil tu. ๐Ÿ’งVitamin C ๐Ÿ”ธ Menstimulasikan pembinaan kolagen dalam kulit. ๐Ÿ’งAstaxanthin ๐Ÿ”ธ Astaxanthin 550 kali Iebih baik berbanding vitamin E untuk menghapuskan radikal bebas dalam sel-sel. ๐Ÿ”ธMengelakkan kerosakan DNA, dan melambatkan kesan penuaan. ๐Ÿ’งExtract Rose ๐ŸŒน ๐Ÿ”ธmembantu melembabkan, menggiatkan, dan menghaluskan kulit. ๐Ÿ’งExtract Berries ๐Ÿ“๐Ÿ‡ ๐Ÿ”ธ Sebagai Antioksidan ๐Ÿ”ธSebagai Pencerah Kulit ๐Ÿ”ธSebagai Pelembap untuk Kulit Kering dan Berminyak ๐Ÿ’งExtract Apple ๐ŸŽ ๐Ÿ ๐Ÿ”ธMengawal jerawat ๐Ÿ”ธMengurangkan kesan bintik-bintik merah ๐Ÿ”ธMenstabilkan pH pada kulit ๐Ÿ”ธMencegah penuaan ๐Ÿ”ธ Mengatasi Kulit Kering / Berminyak ๐Ÿ’งExtract Lemon ๐Ÿ‹ ๐Ÿ”ธ Lemon mengandungi asid sitrik yang mampu merawat jerawat dan kandungan alkalinya mampu membunuh sesetengah bakteria yang menjadi punca jerawat ๐Ÿ’งAHA ๐Ÿ”ธ Anti aging dan mengurangi penuaan ๐Ÿ”ธ Membantu menyamarkan kerutan dan juga garis halus pada wajah. ๐Ÿ”ธMencerahkan kulit ๐Ÿ”ธMenyamarkan kemunculan bintik-bintik hitam pada kulit ๐Ÿ”ธMenghaluskan kulit ๐Ÿ”ธDapat membantu mengurangi luka akibat jerawat. ๐Ÿ’งArgan Oil ๐Ÿ”ธMelindungi kulit daripada kerosakan ๐Ÿ’งPeppermint Oil ๐Ÿ”ธ Menenangkan iritasi kulit ๐Ÿ”ธPelindung sinar matahari ๐Ÿ”ธ Merawat kulit berminyak ๐Ÿ’งCooling ๐Ÿ”ธ Membantu menyejukkan kulit ๐Ÿ’งCollagen ๐Ÿ”ธMembantu memelihara kandungan kolagen semakin diperlukan tubuh ๐Ÿ”ธBertindak sebagai antioksida bagi mengelakkan penuaan sebelum waktunya ๐Ÿ”ธMelambatkan kesan-kesan akibat proses penuaan. Banyak kann bahan best-best. Bahan yang organik semulajadi.Imported pulak tu tapi harga mampu milik gilaa ๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜ Kalau nak cerita pasal kandungan dalam #RosyEssense  ni mmg takkan abis sbb banyak giler kebaikkan yg ditawarkan dalam sebotol kecil essense ni. Memang berbaloi memilikinya. #SkinDetoxlover  memang terbaik ๐Ÿ™Œ Tgh murah sekarang. Masih lagi dgn harga pengenalan RM39 excl postage
Minyak Argan melindungi kulit daripada kedutan kelihatan disebabkan penuaan pra-matang. Ia juga membantu mengurangkan penampilan kedutan dibawah mata. 
Dalam #RosyEssence, ada minyak argan. So #SkinDetoxlovers yang gunakan #SkinDetoxskincare tu, WAJIB tambah Cik Rosy satu lagi sebagai booster kepada skincare anda. Skincare lain pun boleh kalau nak campur dengan Cik Rosy ni. tapi make sure organik ye ๐Ÿ˜‰๐Ÿ˜‰ Biar semua nanti muda awet remaja pakai essence ni hehehe

#SkinDetoxFaceRange 
#skincareselamat 
#produkbebaskimia
#rossyessence
Minyak Argan melindungi kulit daripada kedutan kelihatan disebabkan penuaan pra-matang. Ia juga membantu mengurangkan penampilan kedutan dibawah mata. Dalam #RosyEssence , ada minyak argan. So #SkinDetoxlovers  yang gunakan #SkinDetoxskincare  tu, WAJIB tambah Cik Rosy satu lagi sebagai booster kepada skincare anda. Skincare lain pun boleh kalau nak campur dengan Cik Rosy ni. tapi make sure organik ye ๐Ÿ˜‰๐Ÿ˜‰ Biar semua nanti muda awet remaja pakai essence ni hehehe #SkinDetoxFaceRange  #skincareselamat  #produkbebaskimia  #rossyessence 
๐ŸŒนROSY ESSENCE by SKIN DETOX๐ŸŒน
.
.
FUNGSI :
๐ŸŒน Sebagai booster bagi skincare anda
๐ŸŒน Mencerahkan kulit tanpa menipiskan kulit
๐ŸŒนMembekalkan nutrient secukupnya pd kulit
๐ŸŒน Mengecilkan pori-pori
๐ŸŒน Melembabkan kulit kering
๐ŸŒน Mengawal minyak
๐ŸŒน Merawat pelbagai jenis jerawat
๐ŸŒน Merawat jeragat dgn lembut
๐ŸŒน Merawat parut hitam, kemerahan & parut lekuk
๐ŸŒน Anti penuaan
๐ŸŒน Anti radang & kemerahan
๐ŸŒน Menyegarkan kulit kusam & letih
๐ŸŒนsebagai 'primer' sebelum solekan
.
.
WHATSAPP: 019-7151621
.
.

#sayajual #serum #primer #basemakeup #rosyessence #skindetoxfacerange #rosyessencebyskindetox #naturalingredients #salemalaysia #skinbooster #skincare #dywanzscollection #dywanzsskindetox #beauty #health #nature #organik #skincareorganik #ruangrezekihanania #tempatanfest #lokalah #newbabyskindetox
๐ŸŒนROSY ESSENCE by SKIN DETOX๐ŸŒน . . FUNGSI : ๐ŸŒน Sebagai booster bagi skincare anda ๐ŸŒน Mencerahkan kulit tanpa menipiskan kulit ๐ŸŒนMembekalkan nutrient secukupnya pd kulit ๐ŸŒน Mengecilkan pori-pori ๐ŸŒน Melembabkan kulit kering ๐ŸŒน Mengawal minyak ๐ŸŒน Merawat pelbagai jenis jerawat ๐ŸŒน Merawat jeragat dgn lembut ๐ŸŒน Merawat parut hitam, kemerahan & parut lekuk ๐ŸŒน Anti penuaan ๐ŸŒน Anti radang & kemerahan ๐ŸŒน Menyegarkan kulit kusam & letih ๐ŸŒนsebagai 'primer' sebelum solekan . . WHATSAPP: 019-7151621 . . #sayajual  #serum  #primer  #basemakeup  #rosyessence  #skindetoxfacerange  #rosyessencebyskindetox  #naturalingredients  #salemalaysia  #skinbooster  #skincare  #dywanzscollection  #dywanzsskindetox  #beauty  #health  #nature  #organik  #skincareorganik  #ruangrezekihanania  #tempatanfest  #lokalah  #newbabyskindetox 
"Memberikan sedikit tekanan pada kulit ketika menepuk-nepuk lembut dengan essence akan membantu kulit Anda menyerap dengan cepat"
.
So lepas ni nk sapu #RosyEssence ni tepuk2 manja sikit deh.๐Ÿ˜˜
.
#tipsSkinDetox
#cikros
#serumRossyEssence
#skincareorganik
Kalau awak nak tahu, dalam #RosyEssence ni ade PATI BUNGA MAWAR @ ROS tau.. Kalau zaman tok nenek kita dulu, baik org mlayu dan mat salleh, orang kaye2 je yg pakai bunga ros ni utk kecantikan sbb ianya mahal. Dorg tanam depan rumah dan ambik kelopak ros yg mekar tu pastu lecek2 sapu kat muka. Buat mcm masker gituww. Khas utk memerahkan wajah, bg nampak fresh & awet muda

Sbenarnye rose ni kaya dgn anti-oksidan. Haaa anti-oksidan ni la bahan detox paling penting dlm skincare kite. Sbb anti-oksidan ni la yg akan buang kekotoran dari dlm kulit pastu dia rawat pulak kulit kite yg rosak tu.

Pati rose ni sgt ssuai utk semua jenis kulit. Terutama kulit matang yg cenderung utm kering, kulit rosak akibat kimia & radikal bebas, kulit super oily tahan boleh kikis buat goreng tempe, dan kulit super sensitif tahap nk sentuh pun pedih. Sbb rose pon ade sifat anti-radang, so kalo jrwt tu luka2 ke, kulit ade merah2 ke elok la sapu #CikRosy ni

#SkinDetoxFaceRange 
#botanicalskincare
Kalau awak nak tahu, dalam #RosyEssence  ni ade PATI BUNGA MAWAR @ ROS tau.. Kalau zaman tok nenek kita dulu, baik org mlayu dan mat salleh, orang kaye2 je yg pakai bunga ros ni utk kecantikan sbb ianya mahal. Dorg tanam depan rumah dan ambik kelopak ros yg mekar tu pastu lecek2 sapu kat muka. Buat mcm masker gituww. Khas utk memerahkan wajah, bg nampak fresh & awet muda Sbenarnye rose ni kaya dgn anti-oksidan. Haaa anti-oksidan ni la bahan detox paling penting dlm skincare kite. Sbb anti-oksidan ni la yg akan buang kekotoran dari dlm kulit pastu dia rawat pulak kulit kite yg rosak tu. Pati rose ni sgt ssuai utk semua jenis kulit. Terutama kulit matang yg cenderung utm kering, kulit rosak akibat kimia & radikal bebas, kulit super oily tahan boleh kikis buat goreng tempe, dan kulit super sensitif tahap nk sentuh pun pedih. Sbb rose pon ade sifat anti-radang, so kalo jrwt tu luka2 ke, kulit ade merah2 ke elok la sapu #CikRosy  ni #SkinDetoxFaceRange  #botanicalskincare 
Kalau awak nak tahu, dalam #RosyEssence ni ade PATI BUNGA MAWAR @ ROS tau.. Kalau zaman tok nenek kita dulu, baik org mlayu dan mat salleh, orang kaye2 je yg pakai bunga ros ni utk kecantikan sbb ianya mahal. Dorg tanam depan rumah dan ambik kelopak ros yg mekar tu pastu lecek2 sapu kat muka. Buat mcm masker gituww. Khas utk memerahkan wajah, bg nampak fresh & awet muda

Sbenarnye rose ni kaya dgn anti-oksidan. Haaa anti-oksidan ni la bahan detox paling penting dlm skincare kite. Sbb anti-oksidan ni la yg akan buang kekotoran dari dlm kulit pastu dia rawat pulak kulit kite yg rosak tu.

Pati rose ni sgt ssuai utk semua jenis kulit. Terutama kulit matang yg cenderung utm kering, kulit rosak akibat kimia & radikal bebas, kulit super oily tahan boleh kikis buat goreng tempe, dan kulit super sensitif tahap nk sentuh pun pedih. Sbb rose pon ade sifat anti-radang, so kalo jrwt tu luka2 ke, kulit ade merah2 ke elok la sapu #CikRosy ni
Kalau awak nak tahu, dalam #RosyEssence  ni ade PATI BUNGA MAWAR @ ROS tau.. Kalau zaman tok nenek kita dulu, baik org mlayu dan mat salleh, orang kaye2 je yg pakai bunga ros ni utk kecantikan sbb ianya mahal. Dorg tanam depan rumah dan ambik kelopak ros yg mekar tu pastu lecek2 sapu kat muka. Buat mcm masker gituww. Khas utk memerahkan wajah, bg nampak fresh & awet muda Sbenarnye rose ni kaya dgn anti-oksidan. Haaa anti-oksidan ni la bahan detox paling penting dlm skincare kite. Sbb anti-oksidan ni la yg akan buang kekotoran dari dlm kulit pastu dia rawat pulak kulit kite yg rosak tu. Pati rose ni sgt ssuai utk semua jenis kulit. Terutama kulit matang yg cenderung utm kering, kulit rosak akibat kimia & radikal bebas, kulit super oily tahan boleh kikis buat goreng tempe, dan kulit super sensitif tahap nk sentuh pun pedih. Sbb rose pon ade sifat anti-radang, so kalo jrwt tu luka2 ke, kulit ade merah2 ke elok la sapu #CikRosy  ni
Kalau awak nak tahu, dalam #RosyEssence ni ade PATI BUNGA MAWAR @ ROS tau.. Kalau zaman tok nenek kita dulu, baik org mlayu dan mat salleh, orang kaye2 je yg pakai bunga ros ni utk kecantikan sbb ianya mahal. Dorg tanam depan rumah dan ambik kelopak ros yg mekar tu pastu lecek2 sapu kat muka. Buat mcm masker gituww. Khas utk memerahkan wajah, bg nampak fresh & awet muda

Sbenarnye rose ni kaya dgn anti-oksidan. Haaa anti-oksidan ni la bahan detox paling penting dlm skincare kite. Sbb anti-oksidan ni la yg akan buang kekotoran dari dlm kulit pastu dia rawat pulak kulit kite yg rosak tu.

Pati rose ni sgt ssuai utk semua jenis kulit. Terutama kulit matang yg cenderung utm kering, kulit rosak akibat kimia & radikal bebas, kulit super oily tahan boleh kikis buat goreng tempe, dan kulit super sensitif tahap nk sentuh pun pedih. Sbb rose pon ade sifat anti-radang, so kalo jrwt tu luka2 ke, kulit ade merah2 ke elok la sapu #CikRosy ni
Kalau awak nak tahu, dalam #RosyEssence  ni ade PATI BUNGA MAWAR @ ROS tau.. Kalau zaman tok nenek kita dulu, baik org mlayu dan mat salleh, orang kaye2 je yg pakai bunga ros ni utk kecantikan sbb ianya mahal. Dorg tanam depan rumah dan ambik kelopak ros yg mekar tu pastu lecek2 sapu kat muka. Buat mcm masker gituww. Khas utk memerahkan wajah, bg nampak fresh & awet muda Sbenarnye rose ni kaya dgn anti-oksidan. Haaa anti-oksidan ni la bahan detox paling penting dlm skincare kite. Sbb anti-oksidan ni la yg akan buang kekotoran dari dlm kulit pastu dia rawat pulak kulit kite yg rosak tu. Pati rose ni sgt ssuai utk semua jenis kulit. Terutama kulit matang yg cenderung utm kering, kulit rosak akibat kimia & radikal bebas, kulit super oily tahan boleh kikis buat goreng tempe, dan kulit super sensitif tahap nk sentuh pun pedih. Sbb rose pon ade sifat anti-radang, so kalo jrwt tu luka2 ke, kulit ade merah2 ke elok la sapu #CikRosy  ni
Kurap pun boleh baik dengan mnc!!๐Ÿ˜ฎ๐Ÿ˜ฎ๐Ÿ˜ฎ Siapa sangka kan..macam2 pulak kegunaan #skincareorganic ni..i is jatuh cinta berkali2 dah ni..hihi ๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜ #penawarkurap #eczema #skincareorganik #skindetoxfacerange  #magicnightcream #miracle #rosyessence
Serum #RosyEssence ni Kecil3 cili api mengandungi pati buah buahan yang pelbagai yang di import & sangat berkualiti tinggi.

Harga pengenalan yang sangat tak masuk akal. #rossyEssence ni ialah essence dimana tekstur lagi halus berbanding serum malah pati/ ekstrak lebih tinggi ๐Ÿ’ƒ

Dah pakai nanti confirm kena redha muka lebih anjal toink2 dan glowingg
Serum #RosyEssence  ni Kecil3 cili api mengandungi pati buah buahan yang pelbagai yang di import & sangat berkualiti tinggi. Harga pengenalan yang sangat tak masuk akal. #rossyEssence  ni ialah essence dimana tekstur lagi halus berbanding serum malah pati/ ekstrak lebih tinggi ๐Ÿ’ƒ Dah pakai nanti confirm kena redha muka lebih anjal toink2 dan glowingg
โœ”๏ธ4 ketul berries yg kaya dengan anti-oxidant diadun dlm #RosyEssence

Berries extract ni kaya dengan :

Anthocyanin (pigment warna buah berries) yg khas utk merawat masalah kuliy rosak akibat radikal bebas

Ellagic Acid, bahan anti-oxidant yg melindungi kulit dari kerosakan matahari

Essential Fatty Acid, khas utk improve kelembutan & kelembapan kulit, disamping sbgai anti-radang. So kulit yg luka2 merah2 tu mmg bagus la sapu cik Rosy ni

Vitamin C, rase semua dah tau vitamin C ni sgt2 la bagus utk kulit. Utk lindung kulit dr sisa radikal bebas, melembabkan kulit dan meningkatkan penghasilan kollagen semulajadi kulit. 
Nah, power kan extract berries dalam #RosyEssence ni? Memang bertuah kulit awak kalau awak rajin sapu Rosy ni hari2 โ™ก

#RosyEssenceSerum
#OrganicSkincare
#SkinDetox 
Jom Cantik Menawan Dgn Cara Selamat. 
Cantik menawan di hari raya. 
#teamskindetox
#TeamSkinDetoxMyra
#SkinDetoxFaceRange
#Skindetox 
#SlinDetoxTeamMyra
#skincarebotanikal
โœ”๏ธ4 ketul berries yg kaya dengan anti-oxidant diadun dlm #RosyEssence  Berries extract ni kaya dengan : Anthocyanin (pigment warna buah berries) yg khas utk merawat masalah kuliy rosak akibat radikal bebas Ellagic Acid, bahan anti-oxidant yg melindungi kulit dari kerosakan matahari Essential Fatty Acid, khas utk improve kelembutan & kelembapan kulit, disamping sbgai anti-radang. So kulit yg luka2 merah2 tu mmg bagus la sapu cik Rosy ni Vitamin C, rase semua dah tau vitamin C ni sgt2 la bagus utk kulit. Utk lindung kulit dr sisa radikal bebas, melembabkan kulit dan meningkatkan penghasilan kollagen semulajadi kulit. Nah, power kan extract berries dalam #RosyEssence  ni? Memang bertuah kulit awak kalau awak rajin sapu Rosy ni hari2 โ™ก #RosyEssenceSerum  #OrganicSkincare  #SkinDetox  Jom Cantik Menawan Dgn Cara Selamat. Cantik menawan di hari raya. #teamskindetox  #TeamSkinDetoxMyra  #SkinDetoxFaceRange  #Skindetox  #SlinDetoxTeamMyra  #skincarebotanikal 
Ramai tanya akak apa fungsi #rosyessencebyskindetox  sebenaqnya kak?
.
.
Mehla hampa, akak bgtau hampa apa fungsi #rosyessence ni
.
.
๐ŸŒนROSY ESSENCE by SKIN DETOX๐ŸŒน
.
.
FUNGSI :
๐ŸŒน Sebagai booster bagi skincare anda
๐ŸŒน Mencerahkan kulit tanpa menipiskan kulit
๐ŸŒนMembekalkan nutrient secukupnya pd kulit
๐ŸŒน Mengecilkan pori-pori
๐ŸŒน Melembabkan kulit kering
๐ŸŒน Mengawal minyak
๐ŸŒน Merawat pelbagai jenis jerawat
๐ŸŒน Merawat jeragat dgn lembut
๐ŸŒน Merawat parut hitam, kemerahan & parut lekuk
๐ŸŒน Anti penuaan
๐ŸŒน Anti radang & kemerahan
๐ŸŒน Menyegarkan kulit kusam & letih
๐ŸŒนsebagai 'primer' sebelum solekan
.
.
WHATSAPP: 019-7151621
.
.

#sayajual #serum #primer #basemakeup #rosyessence #skindetoxfacerange #rosyessencebyskindetox #naturalingredients #salemalaysia #skinbooster #skincare #dywanzscollection #dywanzsskindetox #beauty #health #nature #organik #skincareorganik #ruangrezekihanania #tempatanfest #lokalah #newbabyskindetox
Ramai tanya akak apa fungsi #rosyessencebyskindetox  sebenaqnya kak? . . Mehla hampa, akak bgtau hampa apa fungsi #rosyessence  ni . . ๐ŸŒนROSY ESSENCE by SKIN DETOX๐ŸŒน . . FUNGSI : ๐ŸŒน Sebagai booster bagi skincare anda ๐ŸŒน Mencerahkan kulit tanpa menipiskan kulit ๐ŸŒนMembekalkan nutrient secukupnya pd kulit ๐ŸŒน Mengecilkan pori-pori ๐ŸŒน Melembabkan kulit kering ๐ŸŒน Mengawal minyak ๐ŸŒน Merawat pelbagai jenis jerawat ๐ŸŒน Merawat jeragat dgn lembut ๐ŸŒน Merawat parut hitam, kemerahan & parut lekuk ๐ŸŒน Anti penuaan ๐ŸŒน Anti radang & kemerahan ๐ŸŒน Menyegarkan kulit kusam & letih ๐ŸŒนsebagai 'primer' sebelum solekan . . WHATSAPP: 019-7151621 . . #sayajual  #serum  #primer  #basemakeup  #rosyessence  #skindetoxfacerange  #rosyessencebyskindetox  #naturalingredients  #salemalaysia  #skinbooster  #skincare  #dywanzscollection  #dywanzsskindetox  #beauty  #health  #nature  #organik  #skincareorganik  #ruangrezekihanania  #tempatanfest  #lokalah  #newbabyskindetox 
#testimoniskindetoxfacerange
.
.
Ramai tegur kulit makin lawa?? ๐Ÿ˜ฑ๐Ÿ˜ฑ๐Ÿ˜ฑ๐Ÿ˜ฑ๐Ÿ˜ฑ๐Ÿ˜ฑ๐Ÿ˜ฑ๐Ÿ˜ฑ๐Ÿ˜ฑ๐Ÿ˜ฑ๐Ÿ˜ฑ
.
.
Alhamdulillah, berkat sabaq dan konsisten pasti memberikan hasil yang baik ๐Ÿ˜ƒ๐Ÿ˜ƒ
.
.
#CikRosy  #rosyessence #rosyessencebyskindetox #testimoniskindetox #ruangrezekihanania #skincare #skindetoxfacerange #sayajual #sayajualskincare  #sayajualonline #skindetoxfacerange #skindetox #skincarebotanikal #dywanzscollection #dywanzsskindetox #skincareforwomenandmen #bazaarpaknil #bazaaronlinemalaysia #onlineshoppingmalaysia #igshop #igshopmalaysia #lokalah #teamskindetox #noparaben #beauty #naturalproducts
#testimoniskindetoxfacerange  . . Ramai tegur kulit makin lawa?? ๐Ÿ˜ฑ๐Ÿ˜ฑ๐Ÿ˜ฑ๐Ÿ˜ฑ๐Ÿ˜ฑ๐Ÿ˜ฑ๐Ÿ˜ฑ๐Ÿ˜ฑ๐Ÿ˜ฑ๐Ÿ˜ฑ๐Ÿ˜ฑ . . Alhamdulillah, berkat sabaq dan konsisten pasti memberikan hasil yang baik ๐Ÿ˜ƒ๐Ÿ˜ƒ . . #CikRosy  #rosyessence  #rosyessencebyskindetox  #testimoniskindetox  #ruangrezekihanania  #skincare  #skindetoxfacerange  #sayajual  #sayajualskincare  #sayajualonline  #skindetoxfacerange  #skindetox  #skincarebotanikal  #dywanzscollection  #dywanzsskindetox  #skincareforwomenandmen  #bazaarpaknil  #bazaaronlinemalaysia  #onlineshoppingmalaysia  #igshop  #igshopmalaysia  #lokalah  #teamskindetox  #noparaben  #beauty  #naturalproducts 
Kenapa cikros ni aka #RosyEssence sangat istimewa..?
.
Jom tengok bahan dia,,๐Ÿ‘‡๐Ÿป
.
.๐ŸŒนvit c
.๐ŸŒนAstaxanthine
.๐ŸŒนExtract rose
.๐ŸŒนextract berries
.๐ŸŒนextract apple
.๐ŸŒนextract lemon
.๐ŸŒนaha
.๐ŸŒนargan oil
.๐ŸŒนpapermint
.๐ŸŒนcooling
.๐ŸŒนcollagent
.
Nampak tak istimewanyaaa bahan2 dalam cikros kita๐Ÿ˜
Harga dia RM45 exc pos
.
TAPI HARGA PENGENALAN DIA CUMA RM39 ONLYโ—๏ธ
Kenapa cikros ni aka #RosyEssence  sangat istimewa..? . Jom tengok bahan dia,,๐Ÿ‘‡๐Ÿป . .๐ŸŒนvit c .๐ŸŒนAstaxanthine .๐ŸŒนExtract rose .๐ŸŒนextract berries .๐ŸŒนextract apple .๐ŸŒนextract lemon .๐ŸŒนaha .๐ŸŒนargan oil .๐ŸŒนpapermint .๐ŸŒนcooling .๐ŸŒนcollagent . Nampak tak istimewanyaaa bahan2 dalam cikros kita๐Ÿ˜ Harga dia RM45 exc pos . TAPI HARGA PENGENALAN DIA CUMA RM39 ONLYโ—๏ธ