an online Instagram web viewer

#sabahan medias

Photos

Congratulations because both of you succesful managed GSS UITM team for this year 2017 SUKIPT SABAH competition. Thank you so much Eto & Bella. Thank you sebab bersusah payah mnguruskan keperluan atlit dari mula latihan, menyertai pertandingan &  sampailah kita balik semula ke UITM. Sangat gembira & senang hati dibawah pengurusan kamu berdua. Maaf tia dapat kasi tu medal sama kamu . Pa2 pun just enjoy the moment k.  See you 😊😊 #mysiblingshere #managerterbaikk👍👍 #sabahan #love
Congratulations because both of you succesful managed GSS UITM team for this year 2017 SUKIPT SABAH competition. Thank you so much Eto & Bella. Thank you sebab bersusah payah mnguruskan keperluan atlit dari mula latihan, menyertai pertandingan & sampailah kita balik semula ke UITM. Sangat gembira & senang hati dibawah pengurusan kamu berdua. Maaf tia dapat kasi tu medal sama kamu . Pa2 pun just enjoy the moment k. See you 😊😊 #mysiblingshere  #managerterbaikk 👍👍 #sabahan  #love 
Baiknya hati hamba2 Allah yg budiman lagi dermawan ini. Semoga dilipatgandakan lagi pahala dan rezeki. Terima kasih banyak2 abg Alvi. Terima kasih Syed. 😇🙆
#anothermemoriestokeep 
#sabahan 
#4thyrmemories
Betapa terang nya cahaya , tidak cukup terang nya banding cinta ku . Cia cia cia ~ 😝
[05082017]
#ciaciacia 
#makantime 
#jommakan 
#couple 
#sunwayputramall 
#sabahan 
#eat 
#letseat 
#buffet 
#date 
#eattillyoudrop 
#eatallyoucan 
#throwback 
#guesswhereweare 
#sedap 
Follow us @glovea_deyank ❤️
unforgettable. Proud to be urang kg. Urang bilang lelaki baik adalah lelaki yang pandai mongomot.. hahaa #tabasan #ranau #selfie #loveselfie #lovemyself #sabahan #mongomot
Kota Kinabalu International Bike Week (KKIBW) join geng lama team @sabah_skyliner  group.. #30september2017 #kawasakizxr  #Borneozx2r #sabahskyliner #sabahan #kkibw2k17 #kkibw2017
Never give up, and be confident in what you do. There may be tough times, but the difficulties which you face will make you more determined to achieve your objectives and to win against all the odds.  #selfie #selflove #selfieoftheday #sabahan #beyourself #guy #lovemyself
NOVEMBER 21st.2015: With Miss World New Zealand and Miss World Nothern Ireland in saya Island.#brynnlovett #beautywithapurpose #roadtomissworld2015 #roadtosanyachina #China #sanya #missworld2015 #danceforhope #proudmalaysian #malaysia #sabahan
Syukur... Amin amin yarobbalaalamin.. Rezeki datang mencurah curah bersama hujan rahmat yang turun dari langit.,terima kasih kepada buyers yang mempercayai produk keluaran kami,, jangan segan jangan malu,,hubungi kami dengan seberapa segera di talian 019-3038046 @ buleh whatsapp 019-3405786..kami sediakan semua jenis barangan kami dengan 7pilihan buat anda.. Dari harga mampu milik sehingga harga termampu milik... LAI LAI LAI... sertai kami demi memajukan ekonomi anda.. Jangan lupa Like page kami and follow instagram kami.. ✔PUAS HATI
✔BERBEZA DARI YANG LAIN
✔TAHAN LEBIH LAMA
✔PELBAGAIL PILIHAN
✔HARGA BERPATUTAN

WIPER📌  PERFUME📌  BARANGAN LAIN📌
1-msm blade.  Vanilla.  Wax Tyre 
2-hks.  Lavendar.  Screen wash
3-msm.  Sparkling lemon.  Coolant
4-super kaier.  Honey dew.  Polish wangi
5-energy.  Strawbery.  Sun shade tinterd
6-kaier. 🍎 bollosum.  Jape perfume
7-debezt.  Tutti fruti.  Syampoo

#sarawakian #sabahan #kedah #kelantan #kepong #kotadamansara #kotakinabalu #klangvelly #putrajaya #pulaupinang #petalingjaya #pahang #johorbahru #melaka #terengganu #Indonesia #Brunai #kellinquinn #alldayeveryday #al #wipers #wishlist #wip
Syukur... Amin amin yarobbalaalamin.. Rezeki datang mencurah curah bersama hujan rahmat yang turun dari langit.,terima kasih kepada buyers yang mempercayai produk keluaran kami,, jangan segan jangan malu,,hubungi kami dengan seberapa segera di talian 019-3038046 @ buleh whatsapp 019-3405786..kami sediakan semua jenis barangan kami dengan 7pilihan buat anda.. Dari harga mampu milik sehingga harga termampu milik... LAI LAI LAI... sertai kami demi memajukan ekonomi anda.. Jangan lupa Like page kami and follow instagram kami.. ✔PUAS HATI ✔BERBEZA DARI YANG LAIN ✔TAHAN LEBIH LAMA ✔PELBAGAIL PILIHAN ✔HARGA BERPATUTAN WIPER📌 PERFUME📌 BARANGAN LAIN📌 1-msm blade. Vanilla. Wax Tyre 2-hks. Lavendar. Screen wash 3-msm. Sparkling lemon. Coolant 4-super kaier. Honey dew. Polish wangi 5-energy. Strawbery. Sun shade tinterd 6-kaier. 🍎 bollosum. Jape perfume 7-debezt. Tutti fruti. Syampoo #sarawakian  #sabahan  #kedah  #kelantan  #kepong  #kotadamansara  #kotakinabalu  #klangvelly  #putrajaya  #pulaupinang  #petalingjaya  #pahang  #johorbahru  #melaka  #terengganu  #Indonesia  #Brunai  #kellinquinn  #alldayeveryday  #al  #wipers  #wishlist  #wip 
Syukur... Amin amin yarobbalaalamin.. Rezeki datang mencurah curah bersama hujan rahmat yang turun dari langit.,terima kasih kepada buyers yang mempercayai produk keluaran kami,, jangan segan jangan malu,,hubungi kami dengan seberapa segera di talian 019-3038046 @ buleh whatsapp 019-3405786..kami sediakan semua jenis barangan kami dengan 7pilihan buat anda.. Dari harga mampu milik sehingga harga termampu milik... LAI LAI LAI... sertai kami demi memajukan ekonomi anda.. Jangan lupa Like page kami and follow instagram kami.. ✔PUAS HATI
✔BERBEZA DARI YANG LAIN
✔TAHAN LEBIH LAMA
✔PELBAGAIL PILIHAN
✔HARGA BERPATUTAN

WIPER📌  PERFUME📌  BARANGAN LAIN📌
1-msm blade.  Vanilla.  Wax Tyre 
2-hks.  Lavendar.  Screen wash
3-msm.  Sparkling lemon.  Coolant
4-super kaier.  Honey dew.  Polish wangi
5-energy.  Strawbery.  Sun shade tinterd
6-kaier. 🍎 bollosum.  Jape perfume
7-debezt.  Tutti fruti.  Syampoo

#sarawakian #sabahan #kedah #kelantan #kepong #kotadamansara #kotakinabalu #klangvelly #putrajaya #pulaupinang #petalingjaya #pahang #johorbahru #melaka #terengganu #Indonesia #Brunai #kellinquinn #alldayeveryday #al #wipers #wishlist #wip
Syukur... Amin amin yarobbalaalamin.. Rezeki datang mencurah curah bersama hujan rahmat yang turun dari langit.,terima kasih kepada buyers yang mempercayai produk keluaran kami,, jangan segan jangan malu,,hubungi kami dengan seberapa segera di talian 019-3038046 @ buleh whatsapp 019-3405786..kami sediakan semua jenis barangan kami dengan 7pilihan buat anda.. Dari harga mampu milik sehingga harga termampu milik... LAI LAI LAI... sertai kami demi memajukan ekonomi anda.. Jangan lupa Like page kami and follow instagram kami.. ✔PUAS HATI ✔BERBEZA DARI YANG LAIN ✔TAHAN LEBIH LAMA ✔PELBAGAIL PILIHAN ✔HARGA BERPATUTAN WIPER📌 PERFUME📌 BARANGAN LAIN📌 1-msm blade. Vanilla. Wax Tyre 2-hks. Lavendar. Screen wash 3-msm. Sparkling lemon. Coolant 4-super kaier. Honey dew. Polish wangi 5-energy. Strawbery. Sun shade tinterd 6-kaier. 🍎 bollosum. Jape perfume 7-debezt. Tutti fruti. Syampoo #sarawakian  #sabahan  #kedah  #kelantan  #kepong  #kotadamansara  #kotakinabalu  #klangvelly  #putrajaya  #pulaupinang  #petalingjaya  #pahang  #johorbahru  #melaka  #terengganu  #Indonesia  #Brunai  #kellinquinn  #alldayeveryday  #al  #wipers  #wishlist  #wip 
Syukur... Amin amin yarobbalaalamin.. Rezeki datang mencurah curah bersama hujan rahmat yang turun dari langit.,terima kasih kepada buyers yang mempercayai produk keluaran kami,, jangan segan jangan malu,,hubungi kami dengan seberapa segera di talian 019-3038046 @ buleh whatsapp 019-3405786..kami sediakan semua jenis barangan kami dengan 7pilihan buat anda.. Dari harga mampu milik sehingga harga termampu milik... LAI LAI LAI... sertai kami demi memajukan ekonomi anda.. Jangan lupa Like page kami and follow instagram kami.. ✔PUAS HATI
✔BERBEZA DARI YANG LAIN
✔TAHAN LEBIH LAMA
✔PELBAGAIL PILIHAN
✔HARGA BERPATUTAN

WIPER📌  PERFUME📌  BARANGAN LAIN📌
1-msm blade.  Vanilla.  Wax Tyre 
2-hks.  Lavendar.  Screen wash
3-msm.  Sparkling lemon.  Coolant
4-super kaier.  Honey dew.  Polish wangi
5-energy.  Strawbery.  Sun shade tinterd
6-kaier. 🍎 bollosum.  Jape perfume
7-debezt.  Tutti fruti.  Syampoo

#sarawakian #sabahan #kedah #kelantan #kepong #kotadamansara #kotakinabalu #klangvelly #putrajaya #pulaupinang #petalingjaya #pahang #johorbahru #melaka #terengganu #Indonesia #Brunai #kellinquinn #alldayeveryday #al #wipers #wishlist #wip
Syukur... Amin amin yarobbalaalamin.. Rezeki datang mencurah curah bersama hujan rahmat yang turun dari langit.,terima kasih kepada buyers yang mempercayai produk keluaran kami,, jangan segan jangan malu,,hubungi kami dengan seberapa segera di talian 019-3038046 @ buleh whatsapp 019-3405786..kami sediakan semua jenis barangan kami dengan 7pilihan buat anda.. Dari harga mampu milik sehingga harga termampu milik... LAI LAI LAI... sertai kami demi memajukan ekonomi anda.. Jangan lupa Like page kami and follow instagram kami.. ✔PUAS HATI ✔BERBEZA DARI YANG LAIN ✔TAHAN LEBIH LAMA ✔PELBAGAIL PILIHAN ✔HARGA BERPATUTAN WIPER📌 PERFUME📌 BARANGAN LAIN📌 1-msm blade. Vanilla. Wax Tyre 2-hks. Lavendar. Screen wash 3-msm. Sparkling lemon. Coolant 4-super kaier. Honey dew. Polish wangi 5-energy. Strawbery. Sun shade tinterd 6-kaier. 🍎 bollosum. Jape perfume 7-debezt. Tutti fruti. Syampoo #sarawakian  #sabahan  #kedah  #kelantan  #kepong  #kotadamansara  #kotakinabalu  #klangvelly  #putrajaya  #pulaupinang  #petalingjaya  #pahang  #johorbahru  #melaka  #terengganu  #Indonesia  #Brunai  #kellinquinn  #alldayeveryday  #al  #wipers  #wishlist  #wip 
19/10/2017
Latest cover song by me
@hyperactband - Kasih (Acoustic version)
Thank you for watching
Also available on YouTube now 😊 🎸 
Search Shani Ahmad

#19102017 #HyperAct #HyperActKasih #Kasih #coversong #acousticguitar #sabahan #malaysia #malaysian #titiancinta #firmanhyperact #smulemalay #indonesia #myhobby #youtube #menyanyi #playguitar #RockBro #popsong
"Sourire". Stay a mystery, it's better. #sabahan #borneon #blessedbeyondmeasure
Tayang topi dlu... Sebelum pulang tidur hehehe... Supper... Lapar gila eh... #snapback #newcap #dc #sabahan #SapotLokalBah #angkolmasihsteady
Contact lense from @gojess_sabahan 
Eyelashes from @mebb_d 
Glitter from @eheyshope8279 
#sabahanmua #sabahan #sabah #muakotabelud #muakk #muasabah #mua
“Yesterday is not ours to recover , but tomorrow is ours to win or lose.” #photooftheday #me #sabahan
#quoteoftheday
First kamen Rider kabuto cosplay in entire kota kinabalu,sabah,malaysia .
.
Kamen rider kabuto otafuse 2015 promo video =
http://youtu.be/6bQeCpOd5Hc
.
.
.
Support only MYACON, kkcosplayclub,kamen rider sabah sarawak fanclub and otafuse . .

KABUTO COSPLAY VIDEO = http://m.youtube.com/watch?v=bSl8OzkP4q8 .
.
.
My worldcosplay link :
http://worldcosplay.net/member/Addy_Nova_Saridi

Do add me if you guys have an account there :-) .
.
#maskedrider #kamenrider #kamenriderkabuto #kabuto #clockup #castoff #zect #kkcosplayclub #otafuse #MYACON #addynovasaridi #kkcity #cosplay #cosplayer #costume #prop #armor #toei #armor #kotakinabalu #sabah #malaysia #sabahan  #photographer #performance #art #anime #otaku #tokusatsu #henshin #addysaridicosplay
First kamen Rider kabuto cosplay in entire kota kinabalu,sabah,malaysia . . Kamen rider kabuto otafuse 2015 promo video = http://youtu.be/6bQeCpOd5Hc . . . Support only MYACON, kkcosplayclub,kamen rider sabah sarawak fanclub and otafuse . . KABUTO COSPLAY VIDEO = http://m.youtube.com/watch?v=bSl8OzkP4q8 . . . My worldcosplay link : http://worldcosplay.net/member/Addy_Nova_Saridi Do add me if you guys have an account there :-) . . #maskedrider  #kamenrider  #kamenriderkabuto  #kabuto  #clockup  #castoff  #zect  #kkcosplayclub  #otafuse  #MYACON  #addynovasaridi  #kkcity  #cosplay  #cosplayer  #costume  #prop  #armor  #toei  #armor  #kotakinabalu  #sabah  #malaysia  #sabahan  #photographer  #performance  #art  #anime  #otaku  #tokusatsu  #henshin  #addysaridicosplay 
We are back !
.
Yes! We are back 🔥
.
Jadi admin nak buat promosi re-opening untuk Shoes ni! Hehe #stansmith allwhite hanya
🔼Rm65🔼
🔼Rm65🔼
🔼Rm65🔼
.
Gred Cun melecun xpyh cakap la . Kitorang x jual gred2 murah sebb kasut nak pakai lama kan . Hehe. So Grab fast guys 😍
.
⤵⤵⤵⤵⤵⤵⤵⤵
Cara2 proceed order
1. Screenshot pic
2. Send ke 016-8015691 . Malas mau save num bole direct tekan link di website dekat bio.
3. Confirmkan sizing dan availbility.
4. Detail payment dan proses akan diberikan setelah anda confirm kan order.
5. Trackin akan di berikan Pada MALAM hari pengeposan
.
#kasutmurah #kasutmurahmalaysia #sayajualkasut #sayajualkasutmurah #kasutmurahonline #kasutlawa #kasutmurah #kasutbajet #kasutraya #sayajualmurah #kasupalingmurah #hipster #intrend #geny #kasutonlinemurah #kasutmurahmalaysia #kasutmurah #kasuttermurah #kasuttermurahmalaysia #malaysian #sabahan #supportlocalbusiness
We are back ! . Yes! We are back 🔥 . Jadi admin nak buat promosi re-opening untuk Shoes ni! Hehe #stansmith  allwhite hanya 🔼Rm65🔼 🔼Rm65🔼 🔼Rm65🔼 . Gred Cun melecun xpyh cakap la . Kitorang x jual gred2 murah sebb kasut nak pakai lama kan . Hehe. So Grab fast guys 😍 . ⤵⤵⤵⤵⤵⤵⤵⤵ Cara2 proceed order 1. Screenshot pic 2. Send ke 016-8015691 . Malas mau save num bole direct tekan link di website dekat bio. 3. Confirmkan sizing dan availbility. 4. Detail payment dan proses akan diberikan setelah anda confirm kan order. 5. Trackin akan di berikan Pada MALAM hari pengeposan . #kasutmurah  #kasutmurahmalaysia  #sayajualkasut  #sayajualkasutmurah  #kasutmurahonline  #kasutlawa  #kasutmurah  #kasutbajet  #kasutraya  #sayajualmurah  #kasupalingmurah  #hipster  #intrend  #geny  #kasutonlinemurah  #kasutmurahmalaysia  #kasutmurah  #kasuttermurah  #kasuttermurahmalaysia  #malaysian  #sabahan  #supportlocalbusiness 
‘Beauty is a power; a smile is its sword’ – John Ray.

Hey beauties! Don't forget to cleanse & hydrate your skin properly before going to sleep. Your skin will thank you by looking younger than your biological age.

#botanicaloil #kkcity #sabahan #faceoil #beauty #naturalskinfood #antiaging #scaroil #sapotlokal #madeinborneo #positvevibes
Look better before than now,
But the still proud and love to myself tho. #myself #potrait
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
#soon #figure #shape #gym #transformation #motivation #ootd #sabahan
Its never get EASIER, but u just get BETTER.. guys.. ohyeeeaaaa..
.
.
.
nvm, next season will try to fight them all.. its ok, its alrirght.. come on UiTM fight, fight, fight!!!!! (my sabahan family)
#alliswell #sabahan #malaysian #chechep #gssuitm #gssuitmshahalam #sukipt #sukipt2017 #uitmsa
APA YANG MENARIK DALAM AL-FALAH PLANNER ni? 🤔
.
✔Set Goal 2018
✔Calender 2018 & 2019
✔Calender Hijrah
✔2018 Planning Chart
✔Info islamik & trivia
✔Monthly plan
✔Weekly plan
✔Mood tracker
✔Exercise Log
✔Mutaba'ah Amal
✔Prayer times
✔Finance Tracker
✔Month review
✔Ramdhan zone
✔Hafaz Quran dlm masa 365 hari
✔52 Weeks (1 year) money saving
✔4xfree note (setiap bulan)
✔Monthly cash flow
.
📙A5 size
📖208 pages
📚Each pages full with COLOUR
📁Art card 260 finishing matte and spot uv-cover page
📔12 designs yg sangat awesome untuk di pilih 😍
.
RM20 SAHAJA 😱 Haaa.. Murah ke sangat murah?? Jom ajak kawan2 order sekali.. Boleh jimat kos postage tau‼️(pre order sehingga 31/10)
.
PROMO⤵️
1. Kombo totebag + pencil case = RM37
2. Kombo totebag + planner Al Falah = RM42
.
📮Postage :
RM8 Semenanjung
RM11 Sabah&Sarawak
RM16 Brunei, Singapore & Indonesia
.
Any inquiries & more details ⤵️
📲whatsapp 019-3639597 or click je link kat bio 👆
.
#planner2018 #utmskudai #plannermurah #bazaarpaknilofficial #kotabharu #bazaarpaknil #bazaarpaknilmurah #uitmshahalam #sepang #uitmseremban3 #politeknikkotabharu #politeknikkotamelaka #ruangrezekihanania #pahalaproject #uitmdengkil #KUIS #kptmbangi #nilai #iiumgombak #salaktinggi #banting #plannermalaysia #sarawakian #uniklmicet #planner2018murah #uitmsarawak #uitmsabah #sabahan #UIAM #islamicplanner2018
APA YANG MENARIK DALAM AL-FALAH PLANNER ni? 🤔 . ✔Set Goal 2018 ✔Calender 2018 & 2019 ✔Calender Hijrah ✔2018 Planning Chart ✔Info islamik & trivia ✔Monthly plan ✔Weekly plan ✔Mood tracker ✔Exercise Log ✔Mutaba'ah Amal ✔Prayer times ✔Finance Tracker ✔Month review ✔Ramdhan zone ✔Hafaz Quran dlm masa 365 hari ✔52 Weeks (1 year) money saving ✔4xfree note (setiap bulan) ✔Monthly cash flow . 📙A5 size 📖208 pages 📚Each pages full with COLOUR 📁Art card 260 finishing matte and spot uv-cover page 📔12 designs yg sangat awesome untuk di pilih 😍 . RM20 SAHAJA 😱 Haaa.. Murah ke sangat murah?? Jom ajak kawan2 order sekali.. Boleh jimat kos postage tau‼️(pre order sehingga 31/10) . PROMO⤵️ 1. Kombo totebag + pencil case = RM37 2. Kombo totebag + planner Al Falah = RM42 . 📮Postage : RM8 Semenanjung RM11 Sabah&Sarawak RM16 Brunei, Singapore & Indonesia . Any inquiries & more details ⤵️ 📲whatsapp 019-3639597 or click je link kat bio 👆 . #planner2018  #utmskudai  #plannermurah  #bazaarpaknilofficial  #kotabharu  #bazaarpaknil  #bazaarpaknilmurah  #uitmshahalam  #sepang  #uitmseremban3  #politeknikkotabharu  #politeknikkotamelaka  #ruangrezekihanania  #pahalaproject  #uitmdengkil  #KUIS  #kptmbangi  #nilai  #iiumgombak  #salaktinggi  #banting  #plannermalaysia  #sarawakian  #uniklmicet  #planner2018murah  #uitmsarawak  #uitmsabah  #sabahan  #UIAM  #islamicplanner2018 
ATTENTION LADIES AND GENTLEMEN !!! WHAT ARE YOU WAITING FOR ??? COME AND BOOK WITH US . LOCK YOUR DATE WITH ONLY RM100.00 DEPOSIT AND LET US ALL SAVE THE DATE ! 
ANY ENQUIRIES ON WEDDING / ENGAGEMENT / PRE OR POST WEDDING / MATERNITY / NEW BORN / CONVOCATION / REUNION / PRODUCT / ANY KIND OF EVENT PHOTOGRAPHY ... YOU ARE MORE THAN WELCOME TO CONTACT US :

FB - 
Manjafoto Nooreman Noor Faadi II | ManjaFoto Katija Abdul Wahid

WEB - www.manjafoto.com

TEL - 
http://manjafotophotographer.wasap.my/
http://manjafotokatija.wasap.my/

IG - 
MANJAFOTOPHOTOGRAPHER

EMAIL -
manjafoto2425@rocketmail.com

#manjafoto #wedding #malaysiatrulyasia #indonesiafashion #weddingphotography #weddings #weddingday #ipoh #ipohcity #ipohperak #brunei #sabahan #sabahborneo #sabahweddingphotographer #sarawakians #singapore #cameronhighland #malaywedding #potraiture #bride #groom #bridal #aseanweddingsphoto #maternityshoot #malaywedding #gambarperkahwinan #moments #bridesmaid #potraiture #family #cameronhighland #langkawi #pangkor
ATTENTION LADIES AND GENTLEMEN !!! WHAT ARE YOU WAITING FOR ??? COME AND BOOK WITH US . LOCK YOUR DATE WITH ONLY RM100.00 DEPOSIT AND LET US ALL SAVE THE DATE ! ANY ENQUIRIES ON WEDDING / ENGAGEMENT / PRE OR POST WEDDING / MATERNITY / NEW BORN / CONVOCATION / REUNION / PRODUCT / ANY KIND OF EVENT PHOTOGRAPHY ... YOU ARE MORE THAN WELCOME TO CONTACT US : FB - Manjafoto Nooreman Noor Faadi II | ManjaFoto Katija Abdul Wahid WEB - www.manjafoto.com TEL - http://manjafotophotographer.wasap.my/ http://manjafotokatija.wasap.my/ IG - MANJAFOTOPHOTOGRAPHER EMAIL - manjafoto2425@rocketmail.com #manjafoto  #wedding  #malaysiatrulyasia  #indonesiafashion  #weddingphotography  #weddings  #weddingday  #ipoh  #ipohcity  #ipohperak  #brunei  #sabahan  #sabahborneo  #sabahweddingphotographer  #sarawakians  #singapore  #cameronhighland  #malaywedding  #potraiture  #bride  #groom  #bridal  #aseanweddingsphoto  #maternityshoot  #malaywedding  #gambarperkahwinan  #moments  #bridesmaid  #potraiture  #family  #cameronhighland  #langkawi  #pangkor 
All set for tomorrow BUSINESS MASTERCLASS BATCH5. ~Keep on learning, make progress and be grateful~ M.N

#startuplokal 
#sekolahusahawan 
#richgradsbusinessschool 
#sabahan
"When you finally go back to your old home 🏡, you find it wasn't the old home you missed but your childhood 👶"
- Sam Ewing 
#MissMyHometown 😢😢
#Tawau 
#Sabah
#Sabahan 
#😭😭
#DecemberBlkKg
#Throwback 
#Semporna
Bila kawan ajak lepak mamak tp kw mw makan subway.. Sabah pun ada bh Subway 😂
@subwaymalaysia @subway_malaysia_official 
#shutterShare
#shutterMH
#MakeitHappen
CELGYNIC GOLD atau juga dikenali sebagai MAHARAJA

MAHARAJA selalunya pasangannya MAHARANI (Beijing Te Zhi Bai Feng Wan). MAHARANI hanya perempuan saja bole consume. Tapi MAHARAJA ni perempuan dan lelaki pun boleh consume.

Sebab MAHARAJA :
- boleh merawat luka luar dan dalaman
- anti kanser
- memberi tenaga dan meningkatkan daya ingatan
- anti penuaan atau paling senang bilang awet muda
- kasi balance tekanan darah tinggi dan rendah
- bagi yg aktif sukan, bole kasi kuat pinggang dan lutut
- boleh mengatasi keguguran rambut
- boleh juga meningkatkan prestasi kelelakian (dari segi saiz, ereksi dan tambah air mani)

SM RM153 / SS RM155

Untuk info lebih lanjut atau mau jadi smart consumer.
Boleh la whatsapp di www.wasap.my/60138866396

Postage :
SABAH RM8
SM/SWK RM10

#projekstg
#elitkingdom
#healthandbeautyshop
#bazaarpaknil
#sabahanonlineshop
#shoppingonline
#malaysianbeauty
#meroketseribuseminggu
#onlinebusiness
#halalproducts
#terhangatdipasaran
#terlajaklaris
#bestseller
#trustedseller
#sihatluardalam
#bizpartnerwanted
#buangtoksin
#awetmuda
#celgynicgold
#sabahan
#produkkesihatan
#produkkecantikan
#produkberkualiti
#bazaaronline
#dailyinsta
#malaysiaonlineshop
#lulusKKM
#sayajual
#afmegastar
#tv3malaysia
CELGYNIC GOLD atau juga dikenali sebagai MAHARAJA MAHARAJA selalunya pasangannya MAHARANI (Beijing Te Zhi Bai Feng Wan). MAHARANI hanya perempuan saja bole consume. Tapi MAHARAJA ni perempuan dan lelaki pun boleh consume. Sebab MAHARAJA : - boleh merawat luka luar dan dalaman - anti kanser - memberi tenaga dan meningkatkan daya ingatan - anti penuaan atau paling senang bilang awet muda - kasi balance tekanan darah tinggi dan rendah - bagi yg aktif sukan, bole kasi kuat pinggang dan lutut - boleh mengatasi keguguran rambut - boleh juga meningkatkan prestasi kelelakian (dari segi saiz, ereksi dan tambah air mani) SM RM153 / SS RM155 Untuk info lebih lanjut atau mau jadi smart consumer. Boleh la whatsapp di www.wasap.my/60138866396 Postage : SABAH RM8 SM/SWK RM10 #projekstg  #elitkingdom  #healthandbeautyshop  #bazaarpaknil  #sabahanonlineshop  #shoppingonline  #malaysianbeauty  #meroketseribuseminggu  #onlinebusiness  #halalproducts  #terhangatdipasaran  #terlajaklaris  #bestseller  #trustedseller  #sihatluardalam  #bizpartnerwanted  #buangtoksin  #awetmuda  #celgynicgold  #sabahan  #produkkesihatan  #produkkecantikan  #produkberkualiti  #bazaaronline  #dailyinsta  #malaysiaonlineshop  #lulusKKM  #sayajual  #afmegastar  #tv3malaysia 
#NE238C-8044 <Pre order>
Size: s m l xl xxl
#jctops #malaysia #sabahan #sumandak #fashion
Most wanted soap in town❗❗❗ Ready stock sabun mamami.by Ailymabrand.. Breast care❗
Body care ❗
Skincare❗

Grab now boleh cod area Kota marudu,pitas,kudat😍

Whatsap : +60135588106

#ailymabrand
#sabunmamami
#sabunviral
#sabunnenen
#sabahan
#servayKM
#shaalzaahop
#knittedhijab
#titiankasih
#ahstage
too good at goodbye - sam smith ..cover2 lagu hujan2 nii..hehe..
#sabahan #malaysian #samsmith #toogoodatgoodbyes #cover #instasmule #smule
Corporate Logo design for local Recording Studio in Keningau. Kici KieL Studio. Combining Sabahan iconic gold trim named 'Siling' interpretation in a modern and casual ways. @kill_my_name
Thank you for collaborating. 
#identity #logo #kicikieL #musicrecording #beat #sabahan #localproduce #local #product #imdesignernotgod #yellow #black #bold
😭😭Alamak!!!!! Muka dah kena sunburn 🌞yang teruk!!!
Alahai...😱😱 nak buat camna nie???
.
✋🏻✋🏻 STOP!!! Jgn susah hati..jgn sedih😭
.
Kalau syg2 ada masalah ini, sapu serum RLS je...
.
👉Active ingredient di dalam RLS iaitu Argan Oil berfungsi untuk soothe dan cool down sunburn syg2
.
👉Manakala Marula Oil di dalam RLS pulak membantu melawan kerosakan kulit akibat pancaran sinaran matahari.
.
👉🏻👉🏻Tips : Untuk mendapatkan cooling effect ❄️❄️simpan RLS dlm peti sejuk. Dapat membantu mengurangkan rasa sakit/pedih pada kulit dan rasa best 👍🏻 /nyaman ❄️❄️aje...
.
👉👉👉Pesanan: Ambil bersama dengan Dr White Plus untuk mendapat perlindungan diri daripada sinaran UV dan sunburn CONFIRM TIADA LAGI!!!😁
.
Wassap kami 📲📲di
. +601151186366/+60124756768
.
Selamat Malam...Assalamualaikum
😘😘
#bazaarpaknil #faceserum #flawless #klinikhana #kedah #pulaupinang #perak #perlis #selangor #setiaalam #negerisembilan #pahang #melakavendor #johorean #terengganukite #kelantan #sabahan #sarawakian #singapura #kualalumpur2017 #kulitcantikgebu #tv3malaysia #jerawatkecut #pigmentasijeragathilang #sunburn #acnetreatment #kulitcantik
😭😭Alamak!!!!! Muka dah kena sunburn 🌞yang teruk!!! Alahai...😱😱 nak buat camna nie??? . ✋🏻✋🏻 STOP!!! Jgn susah hati..jgn sedih😭 . Kalau syg2 ada masalah ini, sapu serum RLS je... . 👉Active ingredient di dalam RLS iaitu Argan Oil berfungsi untuk soothe dan cool down sunburn syg2 . 👉Manakala Marula Oil di dalam RLS pulak membantu melawan kerosakan kulit akibat pancaran sinaran matahari. . 👉🏻👉🏻Tips : Untuk mendapatkan cooling effect ❄️❄️simpan RLS dlm peti sejuk. Dapat membantu mengurangkan rasa sakit/pedih pada kulit dan rasa best 👍🏻 /nyaman ❄️❄️aje... . 👉👉👉Pesanan: Ambil bersama dengan Dr White Plus untuk mendapat perlindungan diri daripada sinaran UV dan sunburn CONFIRM TIADA LAGI!!!😁 . Wassap kami 📲📲di . +601151186366/+60124756768 . Selamat Malam...Assalamualaikum 😘😘 #bazaarpaknil  #faceserum  #flawless  #klinikhana  #kedah  #pulaupinang  #perak  #perlis  #selangor  #setiaalam  #negerisembilan  #pahang  #melakavendor  #johorean  #terengganukite  #kelantan  #sabahan  #sarawakian  #singapura  #kualalumpur2017  #kulitcantikgebu  #tv3malaysia  #jerawatkecut  #pigmentasijeragathilang  #sunburn  #acnetreatment  #kulitcantik 
Bila Mulut Berbicara, 
Terjadi ny Danold Duck 🐥  #MataPlasbakk #Sabahan #tawaurians