an online Instagram web viewer

#sabuncute medias

Photos

Nak kulit licin..
Nak kulit sihat..
Nak parut-parut jerawat hilang... Jom guna Sabun Cute😉
#selamat
#murah
#bebaskimia
#bebasmerkuri
#sabuncute
#teamsaupor 
#agentkualapilah 
#dropshipdiperlukan
KELEBIHAN SABUN CUTE SAUPOR
.
.
Semua orang mesti ada menggunakan sabun mandi setiap hari kan? Item wajib ada dalam bilik mandi betul tak?
.
.
Untuk info, kebanyakan body wash, sabun mandi anda ada mengandungi SLES.
.
.
SLES adalah Sodium Laureth Sulfate / SLS: Sodium Lauryl Sulfate digunakan untuk banyakkan buih sabun tapi bahaya SLES dan menyebabkan kegatalan kulit, mudah sensitif.
.
.
Malah turut menyebabkan kanser sebab boleh diserap melalui liang roma. 
Bebaskan keluarga tersayang dari bahan kimia bahaya ni.
.
.
Cadangan saya, gunakan sabun cute Saupor kerana bebas SLES. Boleh dapatkan jenis delima, kopi atau tomato kerana mengandungi pewangi.
.
.
Sangat sesuai digunakan untuk mandi. Anak anak pun tertarik dengan bentuknya 😍
.
.
#teamsaupor
#sabuncute
#sauporkotatinggi
KELEBIHAN SABUN CUTE SAUPOR . . Semua orang mesti ada menggunakan sabun mandi setiap hari kan? Item wajib ada dalam bilik mandi betul tak? . . Untuk info, kebanyakan body wash, sabun mandi anda ada mengandungi SLES. . . SLES adalah Sodium Laureth Sulfate / SLS: Sodium Lauryl Sulfate digunakan untuk banyakkan buih sabun tapi bahaya SLES dan menyebabkan kegatalan kulit, mudah sensitif. . . Malah turut menyebabkan kanser sebab boleh diserap melalui liang roma. Bebaskan keluarga tersayang dari bahan kimia bahaya ni. . . Cadangan saya, gunakan sabun cute Saupor kerana bebas SLES. Boleh dapatkan jenis delima, kopi atau tomato kerana mengandungi pewangi. . . Sangat sesuai digunakan untuk mandi. Anak anak pun tertarik dengan bentuknya 😍 . . #teamsaupor  #sabuncute  #sauporkotatinggi 
KENAPA PERLU PAKAI SABUN CUTE KAYU MANIS???⠀
⠀
✅Menghilangkan parut⠀
✅Merawat jerawat⠀
✅Menjaga kulit muka dari menggunakan produk berbahaya⠀
✅Penjagaan kulit muka agar tidak menipis ⠀
✅Tanpa bahan kimia⠀
✅Menggunakan serbuk kayu manis dan glycerin sahaja dalam penghasilannya⠀
⠀
Nak cantik Nak hilang parut gunalah Sabun Cute😉⠀
⠀
#sabuncute ⠀
#teamsaupor⠀
#cantikdenganselamat⠀
#sabunmurah⠀
#produkmuslim⠀
#produktanpamerkuri⠀
#hargamurah⠀
#hargamampumilik⠀
#agentkualapilah⠀
#dropshipdiperlukan
KENAPA PERLU PAKAI SABUN CUTE KAYU MANIS???⠀ ⠀ ✅Menghilangkan parut⠀ ✅Merawat jerawat⠀ ✅Menjaga kulit muka dari menggunakan produk berbahaya⠀ ✅Penjagaan kulit muka agar tidak menipis ⠀ ✅Tanpa bahan kimia⠀ ✅Menggunakan serbuk kayu manis dan glycerin sahaja dalam penghasilannya⠀ ⠀ Nak cantik Nak hilang parut gunalah Sabun Cute😉⠀ ⠀ #sabuncute  ⠀ #teamsaupor ⠀ #cantikdenganselamat ⠀ #sabunmurah ⠀ #produkmuslim ⠀ #produktanpamerkuri ⠀ #hargamurah ⠀ #hargamampumilik ⠀ #agentkualapilah ⠀ #dropshipdiperlukan 
Best sangat pakai Sabun Cute Oat.⠀
Hilang semua whitehead di muka.⠀
Hanya sental 2 kali seminggu.⠀
⠀
👆🏻kata pengguna Sabun Cute😉⠀
⠀
#sabuncute⠀
#teamsaupor⠀
#bebaskimia⠀
#bebasmerkuri⠀
#bebaswhitehead⠀
#agentkualapilah⠀
#dropshipdiperlukan
.
Siapa kata tak boleh campur2 sabun cute ni? .
Boleh je tau. Tapi mesti ikut guide yang diberi. Jangan risau, bila pakai sabun ni kami akan guidr anda
.
Cuma beritahu apa masalah kulit masing masing😊
.
Macam customer ni. Ada masalah muka berminyak dan jerawat. Jadi kami guide untuk pakai 3 jenis sabun
.
Alhamdulillah ada perubahan positif. Nak cuba? Boleh PM jer tau. Rm2 kesan berbaloi sangat. Betul tak?
.
#saupor 
#TeamSaupor 
#sabuncute
#sayajualsabuncute 
#sayajualsabun
#jombeli
#naturalsoap 
#natural
. Siapa kata tak boleh campur2 sabun cute ni? . Boleh je tau. Tapi mesti ikut guide yang diberi. Jangan risau, bila pakai sabun ni kami akan guidr anda . Cuma beritahu apa masalah kulit masing masing😊 . Macam customer ni. Ada masalah muka berminyak dan jerawat. Jadi kami guide untuk pakai 3 jenis sabun . Alhamdulillah ada perubahan positif. Nak cuba? Boleh PM jer tau. Rm2 kesan berbaloi sangat. Betul tak? . #saupor  #TeamSaupor  #sabuncute  #sayajualsabuncute  #sayajualsabun  #jombeli  #naturalsoap  #natural 
.
Lama tak beriklan. Entah2 ada yang lupa dan tak tahu sis jual benda ni 😁😂
.
Daripada kamu bersusah-susah tekan guna kuku untuk keluarkan blackhead@whitehead yg padahnya dapat dapat kesan merah-merah hidung,kesan bekas kuku dihidung dan hidung jadi menggelupas selepas beberapa hari
.
kan lebih baik kamu guna cara yg lebih mudah,tak menyakitkan malah baik untuk kulit
.
caranya hanya buihkan sabun oat dibahagian yang bermasalah.konsisten pasti buat kamu tersenyum lebar nanti😊plus senyum ada love lagi😍
.
*Sabun oat bisa menghilangkan blachkead & Whitehead
.
#saupor
#teamsaupor
#sabun 
#sabuncute
#sayajualsabun 
#sayajualmurah
#RM2 
#jombeli
#facialsoap 
#naturalsoap 
#natural
. Lama tak beriklan. Entah2 ada yang lupa dan tak tahu sis jual benda ni 😁😂 . Daripada kamu bersusah-susah tekan guna kuku untuk keluarkan blackhead@whitehead yg padahnya dapat dapat kesan merah-merah hidung,kesan bekas kuku dihidung dan hidung jadi menggelupas selepas beberapa hari . kan lebih baik kamu guna cara yg lebih mudah,tak menyakitkan malah baik untuk kulit . caranya hanya buihkan sabun oat dibahagian yang bermasalah.konsisten pasti buat kamu tersenyum lebar nanti😊plus senyum ada love lagi😍 . *Sabun oat bisa menghilangkan blachkead & Whitehead . #saupor  #teamsaupor  #sabun  #sabuncute  #sayajualsabun  #sayajualmurah  #RM2  #jombeli  #facialsoap  #naturalsoap  #natural 
Sabun Cute OAT 3 in 1💜💛❤️💚💙⠀
⠀
Skrub: basahkan sabun dan gosok pada blackhead. Bila dah rasa melekit tu boleh bilas.penggunaan: Selang sehari.⠀
⠀
Pencuci muka: buihkan sabun di tangan dan gosok buih sahaja pada muka. Boleh guna setiap hari.⠀
⠀
Masker: lepas dan bersih muka sapu buih biarkan sampai kering baru dibilas. 2 kali seminggu⠀
⠀
#sabuncute⠀
#teamsaupor⠀
#bebasmerkuri⠀
#hargamurah⠀
#sabunmampumilik⠀
#agentkualapilah⠀
#dropshipdiperlukan
Sabun Cute OAT 3 in 1💜💛❤️💚💙⠀ ⠀ Skrub: basahkan sabun dan gosok pada blackhead. Bila dah rasa melekit tu boleh bilas.penggunaan: Selang sehari.⠀ ⠀ Pencuci muka: buihkan sabun di tangan dan gosok buih sahaja pada muka. Boleh guna setiap hari.⠀ ⠀ Masker: lepas dan bersih muka sapu buih biarkan sampai kering baru dibilas. 2 kali seminggu⠀ ⠀ #sabuncute ⠀ #teamsaupor ⠀ #bebasmerkuri ⠀ #hargamurah ⠀ #sabunmampumilik ⠀ #agentkualapilah ⠀ #dropshipdiperlukan 
Ada 2 bahan je dalam sabun cute oat ni.⠀
⠀
So korang jangan risau. In shaa Allah akan serasi. Melainkan korang memang alergik dengan oat.⠀
⠀
Dan glycerin pula hanya pelarut. Dan fungsi untuk jadikan sabun berbentuk, dan boleh lembapkan kulit.⠀
⠀
Yang penting diperbuat dari minyak tumbuhan😊⠀
⠀
#teamsaupor⠀
#sabuncute⠀
#kulitbersih⠀
#bebasbahankimia⠀
#bebasmerkuri⠀
#agentkualapilah⠀
#dropshipdiperlukan
😊Contoh skrub mudah dari dapur😊
.
Ada 3 bahan yang boleh kita guna sebagai skrub muka yang mudah. Iaitu:
+ Oat
+ Hampas teh
+ Beras yang di kisar
.
.
Ikut kerajinan masing masing. Boleh je guna sabun oat untuk skrub kalau anda tak sempat nak sediakan bahan2 tu.
.
.
Jom pakai sabun oat. Lebih mudah dan cepat 😉
.
.
Whatsapp untuk order
📲013-6545109
.
.
#teamsaupor #sabuncute #sauporkotatinggi #skrubbahannatural #skrubbadan #skrubmuka #hilangblackheadwhiteheas #bahannatural
😊Contoh skrub mudah dari dapur😊 . Ada 3 bahan yang boleh kita guna sebagai skrub muka yang mudah. Iaitu: + Oat + Hampas teh + Beras yang di kisar . . Ikut kerajinan masing masing. Boleh je guna sabun oat untuk skrub kalau anda tak sempat nak sediakan bahan2 tu. . . Jom pakai sabun oat. Lebih mudah dan cepat 😉 . . Whatsapp untuk order 📲013-6545109 . . #teamsaupor  #sabuncute  #sauporkotatinggi  #skrubbahannatural  #skrubbadan  #skrubmuka  #hilangblackheadwhiteheas  #bahannatural 
Salam magrib! Didoakan sihat2 selalu.
Lama NH tak update kan. 
Nahhh, kita belanja testimoni #sabuncute sikit 😍.
.
.
Selamat digunakan. 😎
Sabun cute memang best.
#sabun #madu #tomato #oat #kopi #delima #sayajualsabun #sabunmalaysia #bebasmerkuri #organic #nhmartt
Sabun madu juga membantu merawat ruam pada kulit kite. Jom lah cuba. .
.
#teamsaupor #sabuncute #sauporkotatinggi #testimoni #testimonisaupor
Wahh pipi makin lembut uollss pakai sabun madu dan delima 😊😊
.
.
#sabuncute #sauporkotatinggi #teamsaupor #testimoni #testimonisaupor
Campuran madu dan kayu manis dapat merawat eczema😊
.
.
Jika anak anda ada masalah eczema, boleh cuba sapukan 2 bahan ni. Madu dan serbuk kayu manis
.
.
Tapi jika bimbang anak anda rasa pedih, boleh gunakan sabun cute kayu manis. .
.
Sebab kandungan utama adalah madu dan kayu manis. Hanya buihkan sabun dan jadikan masker pada bahagian yg terkena eczema tadi.
.
.
Bila kering boleh dibilas bersih.
.
.
Jom dapatkan sabun madu atau sabun kayu manis sekarang 😊
.
.
Whatsapp 📲013-6545109
.
.
#teamsaupor
#sabuncute
#sauporkotatinggi
Campuran madu dan kayu manis dapat merawat eczema😊 . . Jika anak anda ada masalah eczema, boleh cuba sapukan 2 bahan ni. Madu dan serbuk kayu manis . . Tapi jika bimbang anak anda rasa pedih, boleh gunakan sabun cute kayu manis. . . Sebab kandungan utama adalah madu dan kayu manis. Hanya buihkan sabun dan jadikan masker pada bahagian yg terkena eczema tadi. . . Bila kering boleh dibilas bersih. . . Jom dapatkan sabun madu atau sabun kayu manis sekarang 😊 . . Whatsapp 📲013-6545109 . . #teamsaupor  #sabuncute  #sauporkotatinggi 
LotionAjaib_  🌸 Memutihkan kulit 🌸 Menghaluskan kulit tubuh 🌸 Merawat bekas jerawat dan parut 🌸 Membersihkan kulit wajah dan memperbaiki struktur kulit 🌸 Mengecilkan liang pori-pori 🌸 Melembut dan melembab 🌸 Memberi glowing effect 🌸 Berkesan melindungi kulit dari kemerah-merahan & bintik² hitam 🌸 Menghilangkan kulit kusam & menaikkan seri wajah 🌸 Menyamaratakan tona kulit yg tidak sekata (uneven skin tone) 🌸 Melindungi dan membantu mencerahkan kawasan gelap di badan seperti bawah lengan, celah peha.

Dm/ws 0139415711 for fast response 
#lotion#lotionkorea#lotionajaibkorea#lotionmurah#lotionfemes#lotiontangan#lotionbadan#stg#smarttycoongroup#projekstg#jsd#jamususukdara#sabun#sabuncute#sabuncutesaupor#grabitnow#visitmyig#cfnshoppe
LotionAjaib_  🌸 Memutihkan kulit 🌸 Menghaluskan kulit tubuh 🌸 Merawat bekas jerawat dan parut 🌸 Membersihkan kulit wajah dan memperbaiki struktur kulit 🌸 Mengecilkan liang pori-pori 🌸 Melembut dan melembab 🌸 Memberi glowing effect 🌸 Berkesan melindungi kulit dari kemerah-merahan & bintik² hitam 🌸 Menghilangkan kulit kusam & menaikkan seri wajah 🌸 Menyamaratakan tona kulit yg tidak sekata (uneven skin tone) 🌸 Melindungi dan membantu mencerahkan kawasan gelap di badan seperti bawah lengan, celah peha. Dm/ws 0139415711 for fast response #lotion #lotionkorea #lotionajaibkorea #lotionmurah #lotionfemes #lotiontangan #lotionbadan #stg #smarttycoongroup #projekstg #jsd #jamususukdara #sabun #sabuncute #sabuncutesaupor #grabitnow #visitmyig #cfnshoppe 
Bau aroma sabun kopi memberi rasa lebih segar😊
.
.
#teamsaupor #sabuncute #sauporkotatinggi #feedbackcustomer
=====================
JENIS-JENIS SABUN CUTE::
=====================
.
.
1. Sabun Madu 
2. Sabun Madu + kayu manis
3. Sabun Oat
4. Sabun Delima
5. Sabun Kopi
6. Sabun tomato
.
.
Meh la cuba. RM2 je sebiji 😊
.
.
*COD dan pos min 5 ketul
.
.
Whatsapp 📲 013-6545109
.
.
#teamsaupor
#sabuncute
#sauporkotatinggi
===================== JENIS-JENIS SABUN CUTE:: ===================== . . 1. Sabun Madu 2. Sabun Madu + kayu manis 3. Sabun Oat 4. Sabun Delima 5. Sabun Kopi 6. Sabun tomato . . Meh la cuba. RM2 je sebiji 😊 . . *COD dan pos min 5 ketul . . Whatsapp 📲 013-6545109 . . #teamsaupor  #sabuncute  #sauporkotatinggi 
Masalah utama bila bermake up adalah, make up tak tanggal dengan sempurna. Dan muka rasa lesu je. Betul tak?
.
.
Yela sebab seharian muka kita ditutupi make up. So, kalau nak rasa fresh dan segar lepas bermake up, cuba lah cuci muka dengan sabun kopi.
.
.
Best sangat. Aroma kopi buat kulit jadi bermaya.
.
.
Rasa fresh dan hilang stress 😘
.
.
#teamsaupor
#sabuncute
#sauporkotatinggi
Masalah utama bila bermake up adalah, make up tak tanggal dengan sempurna. Dan muka rasa lesu je. Betul tak? . . Yela sebab seharian muka kita ditutupi make up. So, kalau nak rasa fresh dan segar lepas bermake up, cuba lah cuci muka dengan sabun kopi. . . Best sangat. Aroma kopi buat kulit jadi bermaya. . . Rasa fresh dan hilang stress 😘 . . #teamsaupor  #sabuncute  #sauporkotatinggi 
😊Kayu manis adalah herba😊
.
.
Tahukah anda, kayu manis ni sejenis herba semulajadi. Selalu digunakan untuk memasak terutamanya kari.
.
.
Aroma kayu manis sangat harum dan kuat hingga boleh menaikkan selera makan kita. Betul tak?
.
.
Tapi bila dijadikan sabun baunya takla sama macam kayu manis yang dimasak tu.
.
.
Dah cuba sabun kayu manis?
.
.
#teamsaupor
#sabuncute
#sauporkotatinggi
😊Kayu manis adalah herba😊 . . Tahukah anda, kayu manis ni sejenis herba semulajadi. Selalu digunakan untuk memasak terutamanya kari. . . Aroma kayu manis sangat harum dan kuat hingga boleh menaikkan selera makan kita. Betul tak? . . Tapi bila dijadikan sabun baunya takla sama macam kayu manis yang dimasak tu. . . Dah cuba sabun kayu manis? . . #teamsaupor  #sabuncute  #sauporkotatinggi 
Wow terbukti sabun kayu manis memang terbaik😊😊
.
#teamsaupor #sabuncute #sauporkotatinggi #merawatjerawat 
#menghilangkanparutjerawat
😊Pelembap untuk muka😊
.
.
Penting kita pakai sabun yang boleh lembapkan muka. Kalau macam sabun oat ni sangat melembapkan kulit.
.
.
Sebab bila kita gosok sabun ni akan jadi buih yang milky gitu. Bila sapu di muka macam sapu cream.
.
.
Memang rasa lembaplah muka ni. Jomla cubaa😊
.
.
Whatsapp to order⤵️⤵️
📲 013-6545109
.
.
#teamsaupor
#sabuncute
#sauporkotatinggi
😊Pelembap untuk muka😊 . . Penting kita pakai sabun yang boleh lembapkan muka. Kalau macam sabun oat ni sangat melembapkan kulit. . . Sebab bila kita gosok sabun ni akan jadi buih yang milky gitu. Bila sapu di muka macam sapu cream. . . Memang rasa lembaplah muka ni. Jomla cubaa😊 . . Whatsapp to order⤵️⤵️ 📲 013-6545109 . . #teamsaupor  #sabuncute  #sauporkotatinggi 
Kalau nak mandi, boleh jugak guna sabun oat 😉
.
.
Ya, sabun oat boleh guna untuk badan jugak. Rasa nak sental daki , hitam hitam di badan pun boleh diputihkan dengan sabun oat.
.
.
Sebab kalau guna sabun oat, boleh skrub dan haluskan kulit. Takperlu lagi pakai losyen.
.
.
Jom jom dapatkan sabun oat ni. Mesti puas hati 😊
.
.
Whatsapp 📲013-6545109
.
#teamsaupor
#sabuncute
#sauporkotatinggi
Kalau nak mandi, boleh jugak guna sabun oat 😉 . . Ya, sabun oat boleh guna untuk badan jugak. Rasa nak sental daki , hitam hitam di badan pun boleh diputihkan dengan sabun oat. . . Sebab kalau guna sabun oat, boleh skrub dan haluskan kulit. Takperlu lagi pakai losyen. . . Jom jom dapatkan sabun oat ni. Mesti puas hati 😊 . . Whatsapp 📲013-6545109 . #teamsaupor  #sabuncute  #sauporkotatinggi 
Soalan: kenapa semut, tikus suka makan sabun cute ni?

Jawapan: binatang suka makan sabun cute sebab tiada racun dalamnya, dan sebenarnya ada bau manis manis pada sabun ni. Malah rasanya pun manis manis. (Korang jangan try pulak) .

Jadi untuk keselamatan.  Pastikan tutup sentiasa bekas sabun anda dalam bilik air tu. Dan kalau nak simpan, pastikan bekas tu tertutup. Lagi bagus simpan dalam peti ais ye. Jangan lupa beritahu anak anak, itu bukan biskut atau coklat. 
Amaran: kami tak bertanggungjawab kalau ada yang termakan . 😂

#teamsaupor #nhmartt #sabuncute#sabuncutesaupor#sabun#cfnshoppe#sabunmuka#sabuntangan#sabunbadan#jsd#stg#lotion#lotionkorea#produk#produkkecantikan#produkkesihatan
Soalan: kenapa semut, tikus suka makan sabun cute ni? Jawapan: binatang suka makan sabun cute sebab tiada racun dalamnya, dan sebenarnya ada bau manis manis pada sabun ni. Malah rasanya pun manis manis. (Korang jangan try pulak) . Jadi untuk keselamatan. Pastikan tutup sentiasa bekas sabun anda dalam bilik air tu. Dan kalau nak simpan, pastikan bekas tu tertutup. Lagi bagus simpan dalam peti ais ye. Jangan lupa beritahu anak anak, itu bukan biskut atau coklat. Amaran: kami tak bertanggungjawab kalau ada yang termakan . 😂 #teamsaupor  #nhmartt  #sabuncute #sabuncutesaupor #sabun #cfnshoppe #sabunmuka #sabuntangan #sabunbadan #jsd #stg #lotion #lotionkorea #produk #produkkecantikan #produkkesihatan 
Mana satu yang anda sudah cuba??
.
.
Apa perasaan lepas mencubanya?
.
😍
#nhmartt #sabuncute #teamsaupor #sabun #madu #oat #kopi #delima #kayumanis #tomato
Kalau anda rajin, boleh saja beli buah delima, kupas kulit dan perah jusnya.
.
.
Agak leceh kalau tanpa bantuan alat khas. Betul tak? Hehe
.
.
Jus delima ni boleh guna untuk cuci muka dan masker. Hasilnya kulit akan lebih cerah berseri.
.
.
Sama je kalau pakai sabun delima. Kandungan delima asli tetap beri kesan pencerah untuk kulit.
.
.
Sebiji rm2 je. Jom try😊😊
.
.
Whatsapp 📲013-6545109
.
.
#teamsaupor
#sabuncute
#sauporkotatinggi
Kalau anda rajin, boleh saja beli buah delima, kupas kulit dan perah jusnya. . . Agak leceh kalau tanpa bantuan alat khas. Betul tak? Hehe . . Jus delima ni boleh guna untuk cuci muka dan masker. Hasilnya kulit akan lebih cerah berseri. . . Sama je kalau pakai sabun delima. Kandungan delima asli tetap beri kesan pencerah untuk kulit. . . Sebiji rm2 je. Jom try😊😊 . . Whatsapp 📲013-6545109 . . #teamsaupor  #sabuncute  #sauporkotatinggi 
KHASIAT TOMATO🍅🍅🍅 1. Memudarkan lingkaran gelap di bawah mata
2. Mengecutkanl jerawat
3. Memudarkan jeragat
4. Mengecilkan liang roma
5. Membuatkan kulit wajah lebih lembap
6. Membuatkan tona kulit lebih sekata

#teamsaupor 
#sabuncute 
#agentkualapilah 
#dropshipdiperlukan
KHASIAT TOMATO🍅🍅🍅 1. Memudarkan lingkaran gelap di bawah mata 2. Mengecutkanl jerawat 3. Memudarkan jeragat 4. Mengecilkan liang roma 5. Membuatkan kulit wajah lebih lembap 6. Membuatkan tona kulit lebih sekata #teamsaupor  #sabuncute  #agentkualapilah  #dropshipdiperlukan 
Sabun Cute TOMATO mampu👇🏻
1. Mengecilkan pori
2. Menghilangkan minyak berlebihan
3. Merawat jerawat dan bintik hitam

#teamsaupor 
#sabuncute 
#agentkualapilah 
#dropshipdiperlukan
Sabun Cute Tomato membuatkan muka anda elok sangat.😘
Muka dah tak berminyak😉
Nak cuba sabun cute?Jom risik2 Cik Mie
#teamsaupor
#sabuncute
#agentkualapilah
#dropshipdiperlukan
Assalamualaikum.Memperkenalkan #SabunCute dari Saupor. 
Sabun berbentuk comel ini sangat sesuai untuk masalah kulit seperti jerawat, jeragat dan whitehead. 
Boleh pilih ikut jenis kesesuaian kulit masing-masing. Nak buat free gift kepada customer pun boleh. 
Mahukan konsultasi percume, whatApps 📲 0139415711

In Shaa Allah mana yg mampu saya tolong. 
#teamsaupor#nhmartt#sabun#sabuncutesaupor#sabuncute#sabunmuka#sabunbadan#sabunmurah#sabunsaupor#sabunkecantikan
Testimoni cust yg positif dgn menggunakan lotion ajaib korea.. Jom korang grab satu.. Dm/ws 0139415711

#lotion#lotionajaib#lotionajaibkorea#lotiontangan#lotionbadan#sabun#sabuncute#sabuncutesaupor#jsd#jamususukdara#stg#smarttycoongroup#projekstg#testimonicust
Stok sabun cute yang bakal berlepas ke Sarawak.
😍😍😍
.
Jauh sabun cute terbang. .
.
Ramai yang suka dan cuba sabun cute. Rasai manfaat sabun cute. .
Siapa2 yang nak order, jom pm/dm/wa Nurrul 017-7017117. 😎
.
.
#tqcustomer #dropshipwanted #nhmartt #ciknurrul #sabuncute #sabun #kayumanis #oat #kopi #delima #tomato #madu #supernatural #organik
Testimoni cust yg positif dgn menggunakan lotion ajaib korea.. Jom korang grab satu.. Dm/ws 0139415711

#lotion#lotionajaib#lotionajaibkorea#lotiontangan#lotionbadan#sabun#sabuncute#sabuncutesaupor#jsd#jamususukdara#stg#smarttycoongroup#projekstg#testimonicust
🍅SABUN CUTE TOMATO🍅

Sabun tomato tu elok pakai malam-malam. Sebab waktu malam biasa kulit akan banyak keluarkan minyak. Dan waktu tengahari. 😘

Jomlah cuba 😉

#teamsaupor
#sabuncute
#sauporkotatinggi
🍅SABUN CUTE TOMATO🍅 Sabun tomato tu elok pakai malam-malam. Sebab waktu malam biasa kulit akan banyak keluarkan minyak. Dan waktu tengahari. 😘 Jomlah cuba 😉 #teamsaupor  #sabuncute  #sauporkotatinggi 
LotionAjaib_  🌸 Memutihkan kulit 🌸 Menghaluskan kulit tubuh 🌸 Merawat bekas jerawat dan parut 🌸 Membersihkan kulit wajah dan memperbaiki struktur kulit 🌸 Mengecilkan liang pori-pori 🌸 Melembut dan melembab 🌸 Memberi glowing effect 🌸 Berkesan melindungi kulit dari kemerah-merahan & bintik² hitam 🌸 Menghilangkan kulit kusam & menaikkan seri wajah 🌸 Menyamaratakan tona kulit yg tidak sekata (uneven skin tone) 🌸 Melindungi dan membantu mencerahkan kawasan gelap di badan seperti bawah lengan, celah peha.

Dm/ws 0139415711 for fast response 
#lotion#lotionkorea#lotionajaibkorea#lotionmurah#lotionfemes#lotiontangan#lotionbadan#stg#smarttycoongroup#projekstg#jsd#jamususukdara#sabun#sabuncute#sabuncutesaupor#grabitnow#visitmyig#cfnshoppe
LotionAjaib_  🌸 Memutihkan kulit 🌸 Menghaluskan kulit tubuh 🌸 Merawat bekas jerawat dan parut 🌸 Membersihkan kulit wajah dan memperbaiki struktur kulit 🌸 Mengecilkan liang pori-pori 🌸 Melembut dan melembab 🌸 Memberi glowing effect 🌸 Berkesan melindungi kulit dari kemerah-merahan & bintik² hitam 🌸 Menghilangkan kulit kusam & menaikkan seri wajah 🌸 Menyamaratakan tona kulit yg tidak sekata (uneven skin tone) 🌸 Melindungi dan membantu mencerahkan kawasan gelap di badan seperti bawah lengan, celah peha. Dm/ws 0139415711 for fast response #lotion #lotionkorea #lotionajaibkorea #lotionmurah #lotionfemes #lotiontangan #lotionbadan #stg #smarttycoongroup #projekstg #jsd #jamususukdara #sabun #sabuncute #sabuncutesaupor #grabitnow #visitmyig #cfnshoppe 
BIAR BETUL!!!!!! Min cafe dah jadi penawar darah tinggi... Terbaik la... Bukan blh kurus je tp blh membantu golong yg mempunyai masalh kesihatan...
Jom kite bisik2...dm/ws 0139415711

#stg#projekstg#smarttycoongroup#produk#produkkesihatan#jsd#jamususukdara#sabun#sabuncute#sabuncutesaupor#lotion#lotionkorea#lotiontangan#lotionmurah#cfnshoppe#minkaffe#garlic#minkaffemurah#minkaffeterbaik#garlicmurah#setpkp
.
Kalau anda rajin, boleh saja beli buah delima, kupas kulit dan perah jusnya
.
Agak leceh kalau tanpa bantuan alat khas. Betul tak? Hehe
.
Jus delima ni boleh guna untuk cuci muka dan masker. Hasilnya kulit akan lebih cerah berseri
.
Sama je kalau pakai sabun delima. Kandungan delima asli tetap beri kesan pencerah untuk kulit
.
Sebiji rm2 je. Jom try
.
#TeamSaupor 
#agent_rawang 
#sabunmuka 
#sabuncute 
#facialsoap 
#soap 
#natural 
#naturalsoap 
#sayajualsabuncute 
#sayajual 
#jombeli
. Kalau anda rajin, boleh saja beli buah delima, kupas kulit dan perah jusnya . Agak leceh kalau tanpa bantuan alat khas. Betul tak? Hehe . Jus delima ni boleh guna untuk cuci muka dan masker. Hasilnya kulit akan lebih cerah berseri . Sama je kalau pakai sabun delima. Kandungan delima asli tetap beri kesan pencerah untuk kulit . Sebiji rm2 je. Jom try . #TeamSaupor  #agent_rawang  #sabunmuka  #sabuncute  #facialsoap  #soap  #natural  #naturalsoap  #sayajualsabuncute  #sayajual  #jombeli 
Kenali punca blackhead dan whitehead di muka anda. 😎😎😎
.
.
Baru boleh atasinya.
#sabuncute #teamsaupor #nhmartt #ciknurrul