an online Instagram web viewer

#sabuncute medias

Photos

PETUA KULIT CERAH

Bahan-bahan diperlukan
2 sudu serbuk kunyit
2 sudu tomato yang dilenyek
2 sudu jus lemon

Cara-cara
1. Campurkan semua bahan menjadi pes.
2. Pakai masker tersebut selama 30 minit dan bilas

Dengan #sabunCutedelima pun boleh cerahkan kulit. 
#SabunCuteBySaupor
PETUA KULIT CERAH Bahan-bahan diperlukan 2 sudu serbuk kunyit 2 sudu tomato yang dilenyek 2 sudu jus lemon Cara-cara 1. Campurkan semua bahan menjadi pes. 2. Pakai masker tersebut selama 30 minit dan bilas Dengan #sabunCutedelima  pun boleh cerahkan kulit. #SabunCuteBySaupor 
TESTIMONI SABUN CUTE MADU UNTUK KULIT MENGELUPAS

Alhamdulillah dapat bantu pengguna sabun cute ni. 
Dia alami masalah kulit mengelupas. Tapi lepas 3 hari guna sabun cute madu, kulit tanggal sendiri dan balik ke normal semula.

Kadang-kadang kulit kita yang normal pun boleh mengelupas bila terdedah pada matahari. Kena simpan #sabunCute madu ni . Berguna nanti.

#SabunCuteBySaupor

01112561593

RM 10⏩⏩⏩ 5 pcs

RM10⏩⏩⏩ 5 Pcs
TESTIMONI SABUN CUTE MADU UNTUK KULIT MENGELUPAS Alhamdulillah dapat bantu pengguna sabun cute ni. Dia alami masalah kulit mengelupas. Tapi lepas 3 hari guna sabun cute madu, kulit tanggal sendiri dan balik ke normal semula. Kadang-kadang kulit kita yang normal pun boleh mengelupas bila terdedah pada matahari. Kena simpan #sabunCute  madu ni . Berguna nanti. #SabunCuteBySaupor  01112561593 RM 10⏩⏩⏩ 5 pcs RM10⏩⏩⏩ 5 Pcs
Sebiji sabun cute pakai lebih 2 minggu pun tak habis lagi.
.
Anggaran pakai seminggu. Tapi lebih rupanya. Jimat sangat tu kalau rm2 sebiji boleh pakai 2 minggu.
.
Mana nak cari? Hanya dengan #sabunCute
.
#SabunCuteBySaupor
#sauporkotatinggi
Sebiji sabun cute pakai lebih 2 minggu pun tak habis lagi. . Anggaran pakai seminggu. Tapi lebih rupanya. Jimat sangat tu kalau rm2 sebiji boleh pakai 2 minggu. . Mana nak cari? Hanya dengan #sabunCute  . #SabunCuteBySaupor  #sauporkotatinggi 
Buah delima mengandungi antioksidan. 
Fungsi Antioksidan : melawan radikal bebas yang dapat merosakkan sel. 
Jika digunakan pada kulit dapat mencegah penuaan dan kedutan pada wajah. 
Sebab tu kalau nak AWET MUDA, cucilah muka dengan #sabunCute delima. Mudah kan nak cantik?

#sabuncutebysaupor☘
Buah delima mengandungi antioksidan. Fungsi Antioksidan : melawan radikal bebas yang dapat merosakkan sel. Jika digunakan pada kulit dapat mencegah penuaan dan kedutan pada wajah. Sebab tu kalau nak AWET MUDA, cucilah muka dengan #sabunCute  delima. Mudah kan nak cantik? #sabuncutebysaupor ☘
Sebiji sabun cute pakai lebih 2 minggu pun tak habis lagi.

Anggaran pakai seminggu. Tapi lebih rupanya. Jimat sangat tu kalau  sebiji boleh pakai 2 minggu dengan harga mampu milik😱😱 Mana nak cari? Hanya dengan #sabunCute
Sebiji sabun cute pakai lebih 2 minggu pun tak habis lagi. Anggaran pakai seminggu. Tapi lebih rupanya. Jimat sangat tu kalau sebiji boleh pakai 2 minggu dengan harga mampu milik😱😱 Mana nak cari? Hanya dengan #sabunCute 
TESTIMONI SABUN CUTE MADU UNTUK KULIT MENGELUPAS

Alhamdulillah dapat bantu pengguna sabun cute ni. 
Dia alami masalah kulit mengelupas. Tapi lepas 3 hari guna sabun cute madu, kulit tanggal sendiri dan balik ke normal semula.

Kadang-kadang kulit kita yang normal pun boleh mengelupas bila terdedah pada matahari. Kena simpan #sabunCute madu ni . Berguna nanti.

#SabunCuteBySaupor

Untuk odee
01112561593
TESTIMONI SABUN CUTE MADU UNTUK KULIT MENGELUPAS Alhamdulillah dapat bantu pengguna sabun cute ni. Dia alami masalah kulit mengelupas. Tapi lepas 3 hari guna sabun cute madu, kulit tanggal sendiri dan balik ke normal semula. Kadang-kadang kulit kita yang normal pun boleh mengelupas bila terdedah pada matahari. Kena simpan #sabunCute  madu ni . Berguna nanti. #SabunCuteBySaupor  Untuk odee 01112561593
Amalkan sapu madu dan kayu manis ke wajah. 
Dengan penggunaan berterusan dapat:
+ merawat jerawat
+ memudarkan parut
+ merawat jeragat

Takde alasan susah nak konsisten kalau guna #sabunCute kayu manis ni. Dua bahan iaitu madu dan kayu manis dah sedia ada dalam ni.

Bangun pagi cuci muka dengan sabun kayu manis. Sebelum tidur cuci muka dengan sabun ni. 
Mudah sangat sebab tak perlu nak bancuh dan tumbuk kayu manis tu. 😉
Amalkan sapu madu dan kayu manis ke wajah. Dengan penggunaan berterusan dapat: + merawat jerawat + memudarkan parut + merawat jeragat Takde alasan susah nak konsisten kalau guna #sabunCute  kayu manis ni. Dua bahan iaitu madu dan kayu manis dah sedia ada dalam ni. Bangun pagi cuci muka dengan sabun kayu manis. Sebelum tidur cuci muka dengan sabun ni. Mudah sangat sebab tak perlu nak bancuh dan tumbuk kayu manis tu. 😉
Hujung minggu waktu bergembira kan? Didoakan kita ceria selalu hari ni. Aamiin

Lupakan sekejap beban kerja dan lain-lain. Jom kita luang masa dengan family. Buat aktiviti berfaedah.

Antaranya boleh buat facial dengan pasangan serta anak-anak. Boleh guna #sabunCute kayu manis untuk buat facial.

Dan boleh tambah produk lain seperti moisturizer, serum dan cream jenama lain. 
Bestnya sabun cute boleh campur dengan produk jenama lain juga tau. Pilih produk tanpa merkuri semestinya. 😉

#sauporNaturalProduk
Hujung minggu waktu bergembira kan? Didoakan kita ceria selalu hari ni. Aamiin Lupakan sekejap beban kerja dan lain-lain. Jom kita luang masa dengan family. Buat aktiviti berfaedah. Antaranya boleh buat facial dengan pasangan serta anak-anak. Boleh guna #sabunCute  kayu manis untuk buat facial. Dan boleh tambah produk lain seperti moisturizer, serum dan cream jenama lain. Bestnya sabun cute boleh campur dengan produk jenama lain juga tau. Pilih produk tanpa merkuri semestinya. 😉 #sauporNaturalProduk 
Hujung minggu waktu bergembira kan? Didoakan kita ceria selalu hari ni. Aamiin
.
Lupakan sekejap beban kerja dan lain-lain. Jom kita luang masa dengan family. Buat aktiviti berfaedah.
.
Antaranya boleh buat facial dengan pasangan serta anak-anak. Boleh guna #sabunCute kayu manis untuk buat facial.
.
Dan boleh tambah produk lain seperti moisturizer, serum dan cream jenama lain.
.
Bestnya sabun cute boleh campur dengan produk jenama lain juga tau. Pilih produk tanpa merkuri semestinya.😉
.
#sabuncutebysaupor
#sauporkotatinggi
Hujung minggu waktu bergembira kan? Didoakan kita ceria selalu hari ni. Aamiin . Lupakan sekejap beban kerja dan lain-lain. Jom kita luang masa dengan family. Buat aktiviti berfaedah. . Antaranya boleh buat facial dengan pasangan serta anak-anak. Boleh guna #sabunCute  kayu manis untuk buat facial. . Dan boleh tambah produk lain seperti moisturizer, serum dan cream jenama lain. . Bestnya sabun cute boleh campur dengan produk jenama lain juga tau. Pilih produk tanpa merkuri semestinya.😉 . #sabuncutebysaupor  #sauporkotatinggi 
Teksture sabun yang halus memang dicari-cari.

Sebab sabun biasa sangat kasar untuk kulit muka.

Langsung tak sama dengan #sabunCute tomato ni. Teksture  halus dan ringan untuk dipakai setiap hari.

Rasa kulit seperti dibelai gitu. Bila dah bilas rasa lembut macam kulit bayi.
Teksture sabun yang halus memang dicari-cari. Sebab sabun biasa sangat kasar untuk kulit muka. Langsung tak sama dengan #sabunCute  tomato ni. Teksture halus dan ringan untuk dipakai setiap hari. Rasa kulit seperti dibelai gitu. Bila dah bilas rasa lembut macam kulit bayi.
Teksture sabun yang halus memang dicari-cari.
.
Sebab sabun biasa sangat kasar untuk kulit muka.
.
Langsung tak sama dengan #sabunCute tomato ni. Teksture  halus dan ringan untuk dipakai setiap hari.
.
Rasa kulit seperti dibelai gitu. Bila dah bilas rasa lembut macam kulit bayi.
.
#sabuncutebysaupor
#sauporkotatinggi
Teksture sabun yang halus memang dicari-cari. . Sebab sabun biasa sangat kasar untuk kulit muka. . Langsung tak sama dengan #sabunCute  tomato ni. Teksture halus dan ringan untuk dipakai setiap hari. . Rasa kulit seperti dibelai gitu. Bila dah bilas rasa lembut macam kulit bayi. . #sabuncutebysaupor  #sauporkotatinggi 
Sebiji sabun cute pakai lebih 2 minggu pun tak habis lagi.

Anggaran pakai seminggu. Tapi lebih rupanya. Jimat sangat tu kalau rm2 sebiji boleh pakai 2 minggu. 
Mana nak cari? Hanya dengan #sabunCute

01112561593

#sabuncutebysaupor
Sebiji sabun cute pakai lebih 2 minggu pun tak habis lagi. Anggaran pakai seminggu. Tapi lebih rupanya. Jimat sangat tu kalau rm2 sebiji boleh pakai 2 minggu. Mana nak cari? Hanya dengan #sabunCute  01112561593 #sabuncutebysaupor 
Teksture sabun yang halus memang dicari-cari.

Sebab sabun biasa sangat kasar untuk kulit muka.

Langsung tak sama dengan #sabunCute tomato ni. Teksture  halus dan ringan untuk dipakai setiap hari.

Rasa kulit seperti dibelai gitu. Bila dah bilas rasa lembut macam kulit bayi.

#sabuncutebysaupor
Teksture sabun yang halus memang dicari-cari. Sebab sabun biasa sangat kasar untuk kulit muka. Langsung tak sama dengan #sabunCute  tomato ni. Teksture halus dan ringan untuk dipakai setiap hari. Rasa kulit seperti dibelai gitu. Bila dah bilas rasa lembut macam kulit bayi. #sabuncutebysaupor 
Cuba amalkan makan tomato ketika sarapan pagi. 
Contohnya makan bersama sandwich. Mesti sedap sangat kan. Bukan je boleh sihat, tapi boleh CANTIK jugak. 
Kandungan lycopene dalam tomato dapat menganjalkan kulit. Selain dapat melindungi kulit dari kesan sinaran uv. Tak hairanla orang yang suka tomato kulitnya cerah je kan. 
Mencuci muka dengan #sabunCute tomato dapat mengelakkan kulit dari sunburn.  Dan juga mengecilkan liang pori.
Cuba amalkan makan tomato ketika sarapan pagi. Contohnya makan bersama sandwich. Mesti sedap sangat kan. Bukan je boleh sihat, tapi boleh CANTIK jugak. Kandungan lycopene dalam tomato dapat menganjalkan kulit. Selain dapat melindungi kulit dari kesan sinaran uv. Tak hairanla orang yang suka tomato kulitnya cerah je kan. Mencuci muka dengan #sabunCute  tomato dapat mengelakkan kulit dari sunburn. Dan juga mengecilkan liang pori.
Nak kulit cerah kena:
1) rajin makan sayur dan buah
2) rajin minum air masak 2-3 liter
3) rajin pakai sunblock bila keluar
4) rajin cuci muka sebelum dan selepas bangun tidur
5) sabar dan konsisten

Bagi yang nak kulit cerah boleh guna #sabunCute delima ni. Dengan antioksida dan vitamin c dalam delima boleh cerahkan kulit. In shaa Allah. 
#SabunCuteBySaupor
Nak kulit cerah kena: 1) rajin makan sayur dan buah 2) rajin minum air masak 2-3 liter 3) rajin pakai sunblock bila keluar 4) rajin cuci muka sebelum dan selepas bangun tidur 5) sabar dan konsisten Bagi yang nak kulit cerah boleh guna #sabunCute  delima ni. Dengan antioksida dan vitamin c dalam delima boleh cerahkan kulit. In shaa Allah. #SabunCuteBySaupor 
Nak kulit cerah kena:
1) rajin makan sayur dan buah
2) rajin minum air masak 2-3 liter
3) rajin pakai sunblock bila keluar
4) rajin cuci muka sebelum dan selepas bangun tidur
5) sabar dan konsisten

Bagi yang nak kulit cerah boleh guna #sabunCute delima ni. Dengan antioksida dan vitamin c dalam delima boleh cerahkan kulit. In shaa Allah. 
#SabunCuteBySaupor
Nak kulit cerah kena: 1) rajin makan sayur dan buah 2) rajin minum air masak 2-3 liter 3) rajin pakai sunblock bila keluar 4) rajin cuci muka sebelum dan selepas bangun tidur 5) sabar dan konsisten Bagi yang nak kulit cerah boleh guna #sabunCute  delima ni. Dengan antioksida dan vitamin c dalam delima boleh cerahkan kulit. In shaa Allah. #SabunCuteBySaupor 
TESTIMONI SABUN CUTE MADU UNTUK KULIT MENGELUPAS
.
Alhamdulillah dapat bantu pengguna sabun cute ni.
.
Dia alami masalah kulit mengelupas. Tapi lepas 3 hari guna sabun cute madu, kulit tanggal sendiri dan balik ke normal semula.
.
Kadang-kadang kulit kita yang normal pun boleh mengelupas bila terdedah pada matahari. Kena simpan #sabunCute madu ni . Berguna nanti.
.
#SabunCuteBySaupor
#sauporkotatinggi
TESTIMONI SABUN CUTE MADU UNTUK KULIT MENGELUPAS . Alhamdulillah dapat bantu pengguna sabun cute ni. . Dia alami masalah kulit mengelupas. Tapi lepas 3 hari guna sabun cute madu, kulit tanggal sendiri dan balik ke normal semula. . Kadang-kadang kulit kita yang normal pun boleh mengelupas bila terdedah pada matahari. Kena simpan #sabunCute  madu ni . Berguna nanti. . #SabunCuteBySaupor  #sauporkotatinggi 
TIPS MERAWAT JERAWAT.

Bahan diperlukan:
3 sudu besar madu
1 sudu kecil kayu manis

Cara-cara:
1. Campurkan bahan hinggan sebati.
2. Jadikan masker semalaman sebelum tidur. 
3. Bilas keesokan pagi.

Masker ni sangat berkesan untuk rawat jerawat. Tapi kalau takde bahan di atas boleh buat masker guna #sabunCute kayu manis. 
Caranya: 
1. Sebelum tidur, basuh muka dengan sabun kayu manis hingga bersih.

2. Buihkan sabun dan sapu buih sabun ke seluruh muka.

3. Bilas keesokan hari.
TIPS MERAWAT JERAWAT. Bahan diperlukan: 3 sudu besar madu 1 sudu kecil kayu manis Cara-cara: 1. Campurkan bahan hinggan sebati. 2. Jadikan masker semalaman sebelum tidur. 3. Bilas keesokan pagi. Masker ni sangat berkesan untuk rawat jerawat. Tapi kalau takde bahan di atas boleh buat masker guna #sabunCute  kayu manis. Caranya: 1. Sebelum tidur, basuh muka dengan sabun kayu manis hingga bersih. 2. Buihkan sabun dan sapu buih sabun ke seluruh muka. 3. Bilas keesokan hari.
TERDEDAH KEPADA CAHAYA MATAHARI PUNCA KULIT MENGELUPAS 
Bila kulit terlalu lama di bawah cahaya matahari, akan menyebabkan kulit menjadi merah-merah.

Dari situ timbul masalah baru iaitu kulit mengelupas. Pasti akan mencacatkan penampilan. Dan akan rasa gatal pada kulit.

Masa ni, pilih pencuci yang tak mengeringkan kulit. Cari pencuci berasaskan madu. Contohnya #sabunCute madu adalah pencuci yang tak keringkan kulit. 
Malah boleh kurangkan masalah pengelupasan. Sebab sangat melembapkan kulit. 
#SabunCuteBySaupor
TERDEDAH KEPADA CAHAYA MATAHARI PUNCA KULIT MENGELUPAS Bila kulit terlalu lama di bawah cahaya matahari, akan menyebabkan kulit menjadi merah-merah. Dari situ timbul masalah baru iaitu kulit mengelupas. Pasti akan mencacatkan penampilan. Dan akan rasa gatal pada kulit. Masa ni, pilih pencuci yang tak mengeringkan kulit. Cari pencuci berasaskan madu. Contohnya #sabunCute  madu adalah pencuci yang tak keringkan kulit. Malah boleh kurangkan masalah pengelupasan. Sebab sangat melembapkan kulit. #SabunCuteBySaupor 
TIPS MERAWAT JERAWAT.

Bahan diperlukan:
3 sudi besar madu
1 sudu kecil kayu manis

Cara-cara:
1. Campurkan bahan hinggan sebati.
2. Jadikan masker semalaman sebelum tidur. 
3. Bilas keesokan pagi.

Masker ni sangat berkesan untuk rawat jerawat. Tapi kalau takde bahan di atas boleh buat masker guna #sabunCute kayu manis. 
Caranya: 
1. Sebelum tidur, basuh muka dengan sabun kayu manis hingga bersih.

2. Buihkan sabun dan sapu buih sabun ke seluruh muka.

3. Bilas keesokan hari.

Untuk order, sila whatsapp 0184631804

#tipskecantikan
TIPS MERAWAT JERAWAT. Bahan diperlukan: 3 sudi besar madu 1 sudu kecil kayu manis Cara-cara: 1. Campurkan bahan hinggan sebati. 2. Jadikan masker semalaman sebelum tidur. 3. Bilas keesokan pagi. Masker ni sangat berkesan untuk rawat jerawat. Tapi kalau takde bahan di atas boleh buat masker guna #sabunCute  kayu manis. Caranya: 1. Sebelum tidur, basuh muka dengan sabun kayu manis hingga bersih. 2. Buihkan sabun dan sapu buih sabun ke seluruh muka. 3. Bilas keesokan hari. Untuk order, sila whatsapp 0184631804 #tipskecantikan 
CARA SCRUB MUKA PALING MUDAH! 😍
.
Sabun Cute Oat sejenis skrub yang sesuai untuk kulit normal, dan sensitif. .
.
.
Oat merupakan skrub lembut yang tak keringkan kulit. Selain menanggalkan blackhead, boleh hilangkan minyak berlebihan.
.
Dengan penggunaan 3 kali seminggu, kulit jadi halus dan licin.
.
.
Awesome kan? 
#sabuncute #nhmartt #ciknurrul #sabun #oat #sabunmuka #bebaskimia
CARA SCRUB MUKA PALING MUDAH! 😍 . Sabun Cute Oat sejenis skrub yang sesuai untuk kulit normal, dan sensitif. . . . Oat merupakan skrub lembut yang tak keringkan kulit. Selain menanggalkan blackhead, boleh hilangkan minyak berlebihan. . Dengan penggunaan 3 kali seminggu, kulit jadi halus dan licin. . . Awesome kan? #sabuncute  #nhmartt  #ciknurrul  #sabun  #oat  #sabunmuka  #bebaskimia 
Khasiat Delima ⚘Ekstrak Delima adalah sumber yang kaya dengan tannin, antosianin, vitamin (A, C, E) dan mineral ⚘Digunakan secara meluas untuk ciri-ciri antioksidannya. ⚘Satu buah delima mengandungi tiga kali sifat-sifat antioksidan wain merah atau teh hijau. ⚘Tahap antioksidan yang tinggi berkesan dalam memerangi radikal bebas yang menyebabkan pra-matang penuaan sel kulit. ⚘ekstrak buah delima dapat mengecilkan liang pori dan menguatkan epidermis kulit, sekali gus menjadi sesuai untuk kulit berminyak dan kombinasi

#sabuncute delima mengandungi ekstrak delima yang bagus untuk kulit. Nak awet muda? Gunalah sabun delima ni

#Saupor
#teamsaupor
#Saupor
#SabunCute

01112561593
Khasiat Delima ⚘Ekstrak Delima adalah sumber yang kaya dengan tannin, antosianin, vitamin (A, C, E) dan mineral ⚘Digunakan secara meluas untuk ciri-ciri antioksidannya. ⚘Satu buah delima mengandungi tiga kali sifat-sifat antioksidan wain merah atau teh hijau. ⚘Tahap antioksidan yang tinggi berkesan dalam memerangi radikal bebas yang menyebabkan pra-matang penuaan sel kulit. ⚘ekstrak buah delima dapat mengecilkan liang pori dan menguatkan epidermis kulit, sekali gus menjadi sesuai untuk kulit berminyak dan kombinasi #sabuncute  delima mengandungi ekstrak delima yang bagus untuk kulit. Nak awet muda? Gunalah sabun delima ni #Saupor  #teamsaupor  #Saupor  #SabunCute  01112561593
Yummy-yummy... Ada serupa dengan cool blog tak? Opps jangan makan taw, ini scrub badan yang dapat memberi ketenangan & kelegaan mood kita apabila kita apply ke badan kita. ⚜️
⚜️
⚜️
#teamsaupor #sabunCute #saupor #syukriyahya #uiagombak #uitm #jasin #melaka #codbemban #uitmmelaka #kuimmelaka #bazaarpaknil #kktmjasin #readystock #homemade #scrubBodyLavender
Jangan stress okay. Sebab stress ni boleh mempengaruhi kecantikan. Terutamanya kulit. Wanita yang stress akan dapat kulit yang kusam dan tak bermaya.
.
Elakkan stress dan sentiasa bertenang dalam apa jua situasi.
.
Opss. Tapi ada jerawat lah pulak. But ladies.. Jerawat tumbuh sebulan sekali itu normal. Cuci lah muka dengan #SabunCute kayu manis.
.
Dapat kecutkan jerawat dengan cepat. Tanpa perlu stress lagi.
.
Jom order sabun kayu manis😊
.
Whatsapp 📲013-6545109
.
#sabuncutebysaupor
#sauporkotatinggi
#merawatjerawat
Jangan stress okay. Sebab stress ni boleh mempengaruhi kecantikan. Terutamanya kulit. Wanita yang stress akan dapat kulit yang kusam dan tak bermaya. . Elakkan stress dan sentiasa bertenang dalam apa jua situasi. . Opss. Tapi ada jerawat lah pulak. But ladies.. Jerawat tumbuh sebulan sekali itu normal. Cuci lah muka dengan #SabunCute  kayu manis. . Dapat kecutkan jerawat dengan cepat. Tanpa perlu stress lagi. . Jom order sabun kayu manis😊 . Whatsapp 📲013-6545109 . #sabuncutebysaupor  #sauporkotatinggi  #merawatjerawat 
Hebat betul herba bernama kayu manis ni. Selain digunakan dalam masakan, boleh disapu pada kulit. Tapi pastikan jenis ceylon bukan cassia.
.
Yang selalu kita jumpa dan murah tu adalah cassia ye. Kalau nak tengok gambar.
.
Sabun cute guna yang jenis ceylon . Sebab tu sangat bagus untuk merawat jerawat dan parut.
.
Jadi jangan pelik kalau korang try buat di rumah dan tak berkesan. Lebih baik guna je #sabunCute kayu manis. Mudah, jimat dan berkesan.
.
#sabuncutebysaupor
#sauporkotatinggi
Hebat betul herba bernama kayu manis ni. Selain digunakan dalam masakan, boleh disapu pada kulit. Tapi pastikan jenis ceylon bukan cassia. . Yang selalu kita jumpa dan murah tu adalah cassia ye. Kalau nak tengok gambar. . Sabun cute guna yang jenis ceylon . Sebab tu sangat bagus untuk merawat jerawat dan parut. . Jadi jangan pelik kalau korang try buat di rumah dan tak berkesan. Lebih baik guna je #sabunCute  kayu manis. Mudah, jimat dan berkesan. . #sabuncutebysaupor  #sauporkotatinggi 
Kopi dapat menghilangkan mata panda. Mata yang sembap akan ganggu penampilan diri anda. Boleh saja sapu serbuk kopi yang dah dicampur air disekitar bawah mata. Biarkan selama 15 minit. Dengan #sabunCute kopi , hanya sapu buih sabun ni bawah mata seama 15 minit untuk hilangkan mata panda.
.
#sabuncutebysaupor
#sauporkotatinggi 
#teamsaupor
Kopi dapat menghilangkan mata panda. Mata yang sembap akan ganggu penampilan diri anda. Boleh saja sapu serbuk kopi yang dah dicampur air disekitar bawah mata. Biarkan selama 15 minit. Dengan #sabunCute  kopi , hanya sapu buih sabun ni bawah mata seama 15 minit untuk hilangkan mata panda. . #sabuncutebysaupor  #sauporkotatinggi  #teamsaupor 
Siapa peminat kopi? Kopi bukan hanya sedap diminum tapi sedap juga nak membasmi jerawat.😉 kopi dapat mengatasi masalah jerawat. Dengan melakukan skrub dan masker kopi secara berterusan, masalah jerawat akan pulih secara semulajadi.
Siapa peminat kopi? Kopi bukan hanya sedap diminum tapi sedap juga nak membasmi jerawat.😉 kopi dapat mengatasi masalah jerawat. Dengan melakukan skrub dan masker kopi secara berterusan, masalah jerawat akan pulih secara semulajadi.
Untung siapa yang rajin blend tomato dan sapu ke muka. Ni 3 kebaikan tomato untuk kulit kita.

Bagi yang tak sempat nak blend tomato, jom cuba #sabunCute tomato 😊
Untung siapa yang rajin blend tomato dan sapu ke muka. Ni 3 kebaikan tomato untuk kulit kita. Bagi yang tak sempat nak blend tomato, jom cuba #sabunCute  tomato 😊
Untung siapa yang rajin blend tomato dan sapu ke muka. Ni 3 kebaikan tomato untuk kulit kita.
.
Bagi yang tak sempat nak blend tomato, jom cuba #sabunCute tomato 😊
.
#teamsaupor
#sauporkotatinggi 
#sabuncutebysaupor
Untuk kulit berminyak biasanya berpunca dari masalah pori terbuka. Amalan sapu jus tomato setiap hari dapat atasi masalah ni.

Nak senang, konsisten cuci muka dengan #sabunCute tomato. In shaa Allah pori makin mengecil dan minyak pun kurang😊

#teamsabuncutebysaupor🍀
Untuk kulit berminyak biasanya berpunca dari masalah pori terbuka. Amalan sapu jus tomato setiap hari dapat atasi masalah ni. Nak senang, konsisten cuci muka dengan #sabunCute  tomato. In shaa Allah pori makin mengecil dan minyak pun kurang😊 #teamsabuncutebysaupor 🍀
Untung siapa yang rajin blend tomato dan sapu ke muka. Ni 3 kebaikan tomato untuk kulit kita.
.
Bagi yang tak sempat nak blend tomato, jom cuba #sabunCute tomato 😊
.
.
.
#teamsaupor #nhmartt #sabuncute #ciknurrul #sabun #bebaskimia
Sabun delima adalah salah satu jenis #SabunCuteBySaupor. 
Ramai yang pilih sabun ni untuk mencerahkan kulit. Dalam masa sama boleh merawat masalah jerawat.

Bila konsisten guna, kulit tak lagi berminyak, semakin lembut dan lembap. In shaa Allah.

Buah delima kaya antioksidan yang bantu kulit supaya sentiasa berseri dan elakkan dari timbulnya garis-garis penuaan.

#tipskecantikan #AgenMelaka #sabunCute #saupor #syukriyahya #uiagombak #uitm #jasin #melaka #codbemban #uitmmelaka #kuimmelaka #bazaarpaknil #kktmjasin #readystock #homemade #SabunCutebySaupor #sauporNatural #ctdk #teamsaupor #bemban #ctlela
Sabun delima adalah salah satu jenis #SabunCuteBySaupor . Ramai yang pilih sabun ni untuk mencerahkan kulit. Dalam masa sama boleh merawat masalah jerawat. Bila konsisten guna, kulit tak lagi berminyak, semakin lembut dan lembap. In shaa Allah. Buah delima kaya antioksidan yang bantu kulit supaya sentiasa berseri dan elakkan dari timbulnya garis-garis penuaan. #tipskecantikan  #AgenMelaka  #sabunCute  #saupor  #syukriyahya  #uiagombak  #uitm  #jasin  #melaka  #codbemban  #uitmmelaka  #kuimmelaka  #bazaarpaknil  #kktmjasin  #readystock  #homemade  #SabunCutebySaupor  #sauporNatural  #ctdk  #teamsaupor  #bemban  #ctlela 
Oat adalah skrub lembut untuk muka. Cara guna #sabunCute oat ialah: 
1. Basahkan sabun dengan air.
2. Basahkan muka. 
3. Gosok sabun ke wajah dengan lembut secara memutar.
4. Bila dah rasa melekit, guna tangan untuk urut muka.
5. Boleh biar sekejap kalau nak buat masker. 
6. Bilas hingga bersih 
Kulit akan rasa lembut dan licin sebab segala sel kulit mati dah ditanggalkan.  Dan oat akan lembapkan kulit disamping elak kulit berminyak.
. . 
#tipskecantikan #AgenMelaka #sabunCute #saupor #syukriyahya #uiagombak #uitm #jasin #melaka #codbemban #uitmmelaka #kuimmelaka #bazaarpaknil #kktmjasin #readystock #homemade #SabunCutebySaupor #sauporNatural #ctdk #teamsaupor #bemban #ctlela
Oat adalah skrub lembut untuk muka. Cara guna #sabunCute  oat ialah: 1. Basahkan sabun dengan air. 2. Basahkan muka. 3. Gosok sabun ke wajah dengan lembut secara memutar. 4. Bila dah rasa melekit, guna tangan untuk urut muka. 5. Boleh biar sekejap kalau nak buat masker. 6. Bilas hingga bersih Kulit akan rasa lembut dan licin sebab segala sel kulit mati dah ditanggalkan. Dan oat akan lembapkan kulit disamping elak kulit berminyak. . . #tipskecantikan  #AgenMelaka  #sabunCute  #saupor  #syukriyahya  #uiagombak  #uitm  #jasin  #melaka  #codbemban  #uitmmelaka  #kuimmelaka  #bazaarpaknil  #kktmjasin  #readystock  #homemade  #SabunCutebySaupor  #sauporNatural  #ctdk  #teamsaupor  #bemban  #ctlela 
Oat adalah skrub lembut untuk muka. Cara guna #sabunCute oat ialah: 
1. Basahkan sabun dengan air.
2. Basahkan muka. 
3. Gosok sabun ke wajah dengan lembut secara memutar.
4. Bila dah rasa melekit, guna tangan untuk urut muka.
5. Boleh biar sekejap kalau nak buat masker. 
6. Bilas hingga bersih 
Kulit akan rasa lembut dan licin sebab segala sel kulit mati dah ditanggalkan.  Dan oat akan lembapkan kulit disamping elak kulit berminyak.
Oat adalah skrub lembut untuk muka. Cara guna #sabunCute  oat ialah: 1. Basahkan sabun dengan air. 2. Basahkan muka. 3. Gosok sabun ke wajah dengan lembut secara memutar. 4. Bila dah rasa melekit, guna tangan untuk urut muka. 5. Boleh biar sekejap kalau nak buat masker. 6. Bilas hingga bersih Kulit akan rasa lembut dan licin sebab segala sel kulit mati dah ditanggalkan. Dan oat akan lembapkan kulit disamping elak kulit berminyak.
Oat adalah skrub lembut untuk muka. Cara guna #sabunCute oat ialah: 
1. Basahkan sabun dengan air.
2. Basahkan muka. 
3. Gosok sabun ke wajah dengan lembut secara memutar.
4. Bila dah rasa melekit, guna tangan untuk urut muka.
5. Boleh biar sekejap kalau nak buat masker. 
6. Bilas hingga bersih 
Kulit akan rasa lembut dan licin sebab segala sel kulit mati dah ditanggalkan.  Dan oat akan lembapkan kulit disamping elak kulit berminyak.

#TEAMSABUNCUTEBYSAUPOR🍀
Oat adalah skrub lembut untuk muka. Cara guna #sabunCute  oat ialah: 1. Basahkan sabun dengan air. 2. Basahkan muka. 3. Gosok sabun ke wajah dengan lembut secara memutar. 4. Bila dah rasa melekit, guna tangan untuk urut muka. 5. Boleh biar sekejap kalau nak buat masker. 6. Bilas hingga bersih Kulit akan rasa lembut dan licin sebab segala sel kulit mati dah ditanggalkan. Dan oat akan lembapkan kulit disamping elak kulit berminyak. #TEAMSABUNCUTEBYSAUPOR 🍀
Masker untuk kulit berminyak

Bahan-bahan:
🍌1 biji pisang
🍯1 sudu teh madu
🍋Beberapa titis jus lemon

CARANYA:
1. Lenyekkan sebiji pisang
2. campurkan dengan 1 sudu madu
3. tambah beberapa titis jus lemon
4. sapu ke seluruh muka 
5. buat masker hingga 15 minit 
6. bilas dengan air sejuk

Malas nak cari bahan untuk bermasker ?? Sabun cute kan ada 
Sabun tomato sesuai untuk kulit berminyak 
Sesuai dijadikan pencuci muka & masker 
2in1 gitu 
#tipskecantikan
#sabuncute 
#sayajual 
#cutemommyshop
Masker untuk kulit berminyak Bahan-bahan: 🍌1 biji pisang 🍯1 sudu teh madu 🍋Beberapa titis jus lemon CARANYA: 1. Lenyekkan sebiji pisang 2. campurkan dengan 1 sudu madu 3. tambah beberapa titis jus lemon 4. sapu ke seluruh muka 5. buat masker hingga 15 minit 6. bilas dengan air sejuk Malas nak cari bahan untuk bermasker ?? Sabun cute kan ada Sabun tomato sesuai untuk kulit berminyak Sesuai dijadikan pencuci muka & masker 2in1 gitu #tipskecantikan  #sabuncute  #sayajual  #cutemommyshop 
Tidak mencuci muka dengan betul boleh menyebabkan blackhead dan whitehead.
.
Setiap hari kulit terdedah dengam make up, habuk dan debu. Semua ni membuatkan pori tersumbat.
.
Dari situlah wujudnya blackhead. Jadi, kita kena bersihkan muka hingga ke dalam liang pori.
.
Cara yang berkesan menggunakan skrub yang lembut seperti oat. Lebih mudah kalau dengan #sabunCute oat.
.
Sambil skrub, boleh hilangkan blackhead dan whitehead. Malah cegah minyak berlebihan di wajah disamping melembapkan kulit.
.
#SabunCuteBySaupor
#sauporkotatinggi
Tidak mencuci muka dengan betul boleh menyebabkan blackhead dan whitehead. . Setiap hari kulit terdedah dengam make up, habuk dan debu. Semua ni membuatkan pori tersumbat. . Dari situlah wujudnya blackhead. Jadi, kita kena bersihkan muka hingga ke dalam liang pori. . Cara yang berkesan menggunakan skrub yang lembut seperti oat. Lebih mudah kalau dengan #sabunCute  oat. . Sambil skrub, boleh hilangkan blackhead dan whitehead. Malah cegah minyak berlebihan di wajah disamping melembapkan kulit. . #SabunCuteBySaupor  #sauporkotatinggi 
Tips memulakan hari + Tetapkan fikiran kita supaya sentiasa tenang dan positif + jangan risau dengan apa yang dah belaku semalam sebab itu tak boleh diubah + jangan risau dengan apa yg akan berlaku sebab kita tak boleh mengawalnya + fokus kepada apa yang berlaku sekarang kerana kita masih ada pilihan.

Jangan lupa cuci muka dengan sabun cute. Muka bersih, fikiran pun segar😊

#teamsaupor
#saupor
#sabuncute
Tips memulakan hari + Tetapkan fikiran kita supaya sentiasa tenang dan positif + jangan risau dengan apa yang dah belaku semalam sebab itu tak boleh diubah + jangan risau dengan apa yg akan berlaku sebab kita tak boleh mengawalnya + fokus kepada apa yang berlaku sekarang kerana kita masih ada pilihan. Jangan lupa cuci muka dengan sabun cute. Muka bersih, fikiran pun segar😊 #teamsaupor  #saupor  #sabuncute 
21/08/17 @10:298pm
.
SABUN CUTE SEBAGAI DOORGIFT
.
Pening kepala nak fikir apa doorgift yg sesuai untuk diberikan kepada tetamu anda?
.
.
Sabun cute penyelesainya. Simple, cute dan memberi manfaat kepada si pemakainya. 😍😍😍
.
.
Semestinya pilihan yang bijak! .
Alhamdulillah, sabun cute sebanyak 70biji telah menjadi pilihan customer #sabuncute untuk dijadikan doorgift.
.
.
Terima kasih customer pilih sabun cute sebagai doorgift untuk majlis anda.
#teamsaupor #nhmartt #ciknurrul #sabun #sabuncute #bebaskimia
21/08/17 @10:298pm . SABUN CUTE SEBAGAI DOORGIFT . Pening kepala nak fikir apa doorgift yg sesuai untuk diberikan kepada tetamu anda? . . Sabun cute penyelesainya. Simple, cute dan memberi manfaat kepada si pemakainya. 😍😍😍 . . Semestinya pilihan yang bijak! . Alhamdulillah, sabun cute sebanyak 70biji telah menjadi pilihan customer #sabuncute  untuk dijadikan doorgift. . . Terima kasih customer pilih sabun cute sebagai doorgift untuk majlis anda. #teamsaupor  #nhmartt  #ciknurrul  #sabun  #sabuncute  #bebaskimia 
Tomato memang bagus untuk kulit. Selain menggunakan buah tomato, boleh je guna #sabunCute tomato ni.

Lepas cuci muka rasa lembut dan kulit kurang berminyak. Sebab sabun ni tak keringkan kulit dan diperbuat dari tomato asli.

#tipskecantikan #AgenMelaka #sabunCute #saupor #syukriyahya #uiagombak #uitm #jasin #melaka #codbemban #uitmmelaka #kuimmelaka #bazaarpaknil #kktmjasin #readystock #homemade #SabunCutebySaupor #sauporNatural #ctdk #teamsaupor #bemban #ctlela
Tomato memang bagus untuk kulit. Selain menggunakan buah tomato, boleh je guna #sabunCute  tomato ni. Lepas cuci muka rasa lembut dan kulit kurang berminyak. Sebab sabun ni tak keringkan kulit dan diperbuat dari tomato asli. #tipskecantikan  #AgenMelaka  #sabunCute  #saupor  #syukriyahya  #uiagombak  #uitm  #jasin  #melaka  #codbemban  #uitmmelaka  #kuimmelaka  #bazaarpaknil  #kktmjasin  #readystock  #homemade  #SabunCutebySaupor  #sauporNatural  #ctdk  #teamsaupor  #bemban  #ctlela 
Bagusnya #sabunCute madu sebab bayi pun boleh pakai. Untuk mandi, atau nak kurangkan masalah ruam bayi.

Tanpa pewangi atau pewarna yang akan buat kulit baby jadi sensitif.
Bagusnya #sabunCute  madu sebab bayi pun boleh pakai. Untuk mandi, atau nak kurangkan masalah ruam bayi. Tanpa pewangi atau pewarna yang akan buat kulit baby jadi sensitif.
Boleh cuba tips ni untuk merawat kulit kering.

Ambil 1 sudu minyak kelapa. Campurkan dengan 2 sudu madu. Oleskan ke wajah. 
Buat urutan wajah secara memutar selama ini 15 minit. Kemudian bilas hingga bersih.
Boleh cuba tips ni untuk merawat kulit kering. Ambil 1 sudu minyak kelapa. Campurkan dengan 2 sudu madu. Oleskan ke wajah. Buat urutan wajah secara memutar selama ini 15 minit. Kemudian bilas hingga bersih.
Masker untuk kulit berminyak

Bahan-bahan:
🍌1 biji pisang
🍯1 sudu teh madu
🍋Beberapa titis jus lemon

CARANYA:
1. Lenyekkan sebiji pisang
2. campurkan dengan 1 sudu madu
3. tambah beberapa titis jus lemon
4. sapu ke seluruh muka 
5. buat masker hingga 15 minit 
6. bilas dengan air sejuk

#tipskecantikan #SabunCutebySaupor  #sabunCute #AgenMelaka #teamsaupor #kuimmelaka #bazaarpaknil #uitmmelaka #kktmjasin #homemade #readystock #codbemban #syukriyahya #sauporNatural #ctdk #uiagombak #uitm #jasin #diymasker #melaka
#batuberendam
Masker untuk kulit berminyak Bahan-bahan: 🍌1 biji pisang 🍯1 sudu teh madu 🍋Beberapa titis jus lemon CARANYA: 1. Lenyekkan sebiji pisang 2. campurkan dengan 1 sudu madu 3. tambah beberapa titis jus lemon 4. sapu ke seluruh muka 5. buat masker hingga 15 minit 6. bilas dengan air sejuk #tipskecantikan  #SabunCutebySaupor  #sabunCute  #AgenMelaka  #teamsaupor  #kuimmelaka  #bazaarpaknil  #uitmmelaka  #kktmjasin  #homemade  #readystock  #codbemban  #syukriyahya  #sauporNatural  #ctdk  #uiagombak  #uitm  #jasin  #diymasker  #melaka  #batuberendam 
Tomato memang bagus untuk kulit. Selain menggunakan buah tomato, boleh je guna #sabunCute tomato ni.

Lepas cuci muka rasa lembut dan kulit kurang berminyak. Sebab sabun ni tak keringkan kulit dan diperbuat dari tomato asli.

#sabuncute
Tomato memang bagus untuk kulit. Selain menggunakan buah tomato, boleh je guna #sabunCute  tomato ni. Lepas cuci muka rasa lembut dan kulit kurang berminyak. Sebab sabun ni tak keringkan kulit dan diperbuat dari tomato asli. #sabuncute 
Tomato memang bagus untuk kulit. Selain menggunakan buah tomato, boleh je guna #sabunCute tomato ni.

Lepas cuci muka rasa lembut dan kulit kurang berminyak. Sebab sabun ni tak keringkan kulit dan diperbuat dari tomato asli.

#teamsabuncutebysaupor🍀

01112561593
Tomato memang bagus untuk kulit. Selain menggunakan buah tomato, boleh je guna #sabunCute  tomato ni. Lepas cuci muka rasa lembut dan kulit kurang berminyak. Sebab sabun ni tak keringkan kulit dan diperbuat dari tomato asli. #teamsabuncutebysaupor 🍀 01112561593
Makan makanan berlemak dan berminyak memang tak baik untuk kesihatan. 
Selain tu, makanan berminyak pun akan buat kulit jadi berminyak secara berlebihan.

Kalau kulit jenis berminyak, cuba kurangkan makanan berlemak ni. Ubah rutin makanan yang lebih sihat.

#sabunCute tomato dapat atasi masalah kulit muka berminyak.

Jangan biarkan minyak dimuka boleh meyebabkan anda kehilangan keyakinan diri😊

Selamat pagi dan assalamualaikum.. 😊
Makan makanan berlemak dan berminyak memang tak baik untuk kesihatan. Selain tu, makanan berminyak pun akan buat kulit jadi berminyak secara berlebihan. Kalau kulit jenis berminyak, cuba kurangkan makanan berlemak ni. Ubah rutin makanan yang lebih sihat. #sabunCute  tomato dapat atasi masalah kulit muka berminyak. Jangan biarkan minyak dimuka boleh meyebabkan anda kehilangan keyakinan diri😊 Selamat pagi dan assalamualaikum.. 😊
Masker untuk kulit berminyak
.
Bahan-bahan:
🍌1 biji pisang
🍯1 sudu teh madu
🍋Beberapa titis jus lemon
.
CARANYA:
1. Lenyekkan sebiji pisang
2. campurkan dengan 1 sudu madu
3. tambah beberapa titis jus lemon
4. sapu ke seluruh muka 
5. buat masker hingga 15 minit 
6. bilas dengan air sejuk
.
#tipskecantikan
#sabuncute #nhmartt #ciknurrul
Masker untuk kulit berminyak . Bahan-bahan: 🍌1 biji pisang 🍯1 sudu teh madu 🍋Beberapa titis jus lemon . CARANYA: 1. Lenyekkan sebiji pisang 2. campurkan dengan 1 sudu madu 3. tambah beberapa titis jus lemon 4. sapu ke seluruh muka 5. buat masker hingga 15 minit 6. bilas dengan air sejuk . #tipskecantikan  #sabuncute  #nhmartt  #ciknurrul 
"HILANGKAN EYE BAG"
Cara mudah rawat eye bag bawah mata.
.
.
1. Sejukkan sudu besi dengan rendam dalam ais.
.
2. Tekap pada mata (bahagian bulatnya tu)
.
3. Biar sampai sudu jadi suam.
.
4. Celup balik dalam ais tadi.
.
5. Ulang langkah beberapa kali.
.
Selamat mencuba...
.
.
#teamsaupor #sabuncute #nhmartt #ciknurrul #sabunkopi #sabunmuka #tipscantik
"HILANGKAN EYE BAG" Cara mudah rawat eye bag bawah mata. . . 1. Sejukkan sudu besi dengan rendam dalam ais. . 2. Tekap pada mata (bahagian bulatnya tu) . 3. Biar sampai sudu jadi suam. . 4. Celup balik dalam ais tadi. . 5. Ulang langkah beberapa kali. . Selamat mencuba... . . #teamsaupor  #sabuncute  #nhmartt  #ciknurrul  #sabunkopi  #sabunmuka  #tipscantik 
Kandungan kaffien dalam kopi boleh cerahkan kulit dan tanggalkan daki badan.
.
Kalau nak guna #sabunCute kopi untuk badan pun boleh. 
Boleh cerahkan badan.
.
Melancarkan pengaliran darah dan legakan stress badan.
.
#teamsaupor
#sabuncutebysaupor
#sauporkotatinggi
Campuran kayu manis dan madu sangat bagus untuk rawat parut.

Siapa tak sedih kalau muka banyak parut kan? Rasa nak pakai bedak tebal-tebal.

Tapi bila dah cuci make up mula rasa sedih balik bila tengok cermin tu.

Sekarang tak payah susah-susah dah nak tumbuk kayu manis campur dengan madu.

Sebab dah ada #sabunCute Kayu manis ni. Mudah je, bangun pagi terus boleh guna.

Buat cuci muka. Kalau nak buat masker pun boleh. Guna buih sabun ni dan biarkan buih dekat muka hingga 20 minit baru bilas.

Baru mudah khasiatnya meresap ke kulit. 😉

#teamsaupor
Untuk oder sila watspp 
01112561593
Campuran kayu manis dan madu sangat bagus untuk rawat parut. Siapa tak sedih kalau muka banyak parut kan? Rasa nak pakai bedak tebal-tebal. Tapi bila dah cuci make up mula rasa sedih balik bila tengok cermin tu. Sekarang tak payah susah-susah dah nak tumbuk kayu manis campur dengan madu. Sebab dah ada #sabunCute  Kayu manis ni. Mudah je, bangun pagi terus boleh guna. Buat cuci muka. Kalau nak buat masker pun boleh. Guna buih sabun ni dan biarkan buih dekat muka hingga 20 minit baru bilas. Baru mudah khasiatnya meresap ke kulit. 😉 #teamsaupor  Untuk oder sila watspp 01112561593
Petua orang dulu-dulu untuk rawat jerawat. Mereka gunakan kunyit hidup dan asam jawa.

Caranya mudah saja. Tumbuk kunyit hidup lumat-lumat guna lesung. Lepas tu campur air asam jawa 1 sudu.

Selepas tu boleh sapu ke wajah macam buat masker. Biarkan selama 20 minit. Barulah dibilas bersih.

In shaa Allah jerawat akan pulih lepas cuba petua ni. Tapi kalau nak cepat, cuci je muka dengan #sabunCute Kayu manis.

Kandungan kayu manis boleh rawat jerawat. Konsisten je cuci muka setiap hari. Hasilnya kulit berseri, jerawat takde. 
#TeamSaupor
Petua orang dulu-dulu untuk rawat jerawat. Mereka gunakan kunyit hidup dan asam jawa. Caranya mudah saja. Tumbuk kunyit hidup lumat-lumat guna lesung. Lepas tu campur air asam jawa 1 sudu. Selepas tu boleh sapu ke wajah macam buat masker. Biarkan selama 20 minit. Barulah dibilas bersih. In shaa Allah jerawat akan pulih lepas cuba petua ni. Tapi kalau nak cepat, cuci je muka dengan #sabunCute  Kayu manis. Kandungan kayu manis boleh rawat jerawat. Konsisten je cuci muka setiap hari. Hasilnya kulit berseri, jerawat takde. #TeamSaupor 
Kebaikan Oat untuk kulit
.
1. Oat sesuai dijadikan pencuci muka dan skrub. kandungan fiber dan asid amino dalam oat sangat diperlukan oleh kulit.
.
2. Mengandungi saponin yang dapat menyerap minyak dan bersihkan liang pori. Juga dapat mengecilkan liang pori tanpa meninggalkan kesan iritasi.
.
3. Oat merupakan skrub yang sangat lembut dan jarang menyebabkan keradangan. malah sangat bagus untuk hilangkan gatal2 pada kulit
.
#sabunOatAtasiBlackhead
#sabunCute
Kebaikan Oat untuk kulit . 1. Oat sesuai dijadikan pencuci muka dan skrub. kandungan fiber dan asid amino dalam oat sangat diperlukan oleh kulit. . 2. Mengandungi saponin yang dapat menyerap minyak dan bersihkan liang pori. Juga dapat mengecilkan liang pori tanpa meninggalkan kesan iritasi. . 3. Oat merupakan skrub yang sangat lembut dan jarang menyebabkan keradangan. malah sangat bagus untuk hilangkan gatal2 pada kulit . #sabunOatAtasiBlackhead  #sabunCute 
Siapa2 yang ada whitehead degil tu jom guna sabun oat . Sabun oat buat skrub. Untuk cuci muka guna sabun kopi. Macam salah seorang pengguna ni. Terus hilang whitehead dia. Yang penting kena sabar ye. 😊

#sabuncute
#saupor
Siapa2 yang ada whitehead degil tu jom guna sabun oat . Sabun oat buat skrub. Untuk cuci muka guna sabun kopi. Macam salah seorang pengguna ni. Terus hilang whitehead dia. Yang penting kena sabar ye. 😊 #sabuncute  #saupor 
Jom laa pakai sabun cute homemade ini yang penting selamat uolls.  Tak perlu rasa takut kesan sampingan ye.  Yang penting menggunakan bahan semulajadi. 😉

#teamsaupor #sabunCute 
#AgenMelaka #TipsCuciMuka
#SabunCutebySaupor #uiagombak #homemade #bazaarpaknil #uitmmelaka #kuimmelaka #kktmjasin #readystock #codbemban
Jom belajar cara cuci muka dengan betul. 
Ikut semua langkah ni supaya muka betul-betul bersih. 
Bila muka bersih barulah takde jerawat. 
Ditambah pula dengan pakai #sabunCute, terus flawless jadinya.

#saupor
#Teamsaupor
#sabuncutebysaupor
Jom belajar cara cuci muka dengan betul. Ikut semua langkah ni supaya muka betul-betul bersih. Bila muka bersih barulah takde jerawat. Ditambah pula dengan pakai #sabunCute , terus flawless jadinya. #saupor  #Teamsaupor  #sabuncutebysaupor 
"Kawan siap pegang dahi nak check kite pakai foundation ke tak?"
.
Sebab dahi dah licin. Asbab try sabun cute selama 3 bulan. Alhamdulillah.
.
Produk mampu milik semestinya berkesan. Itulah sabun cute by SAUPOR.
.
Dapatkan guide untuk masalah kulit anda harini.
.
.
Whatsapp 📲013-6545109
.
.
#sauporkotatinggi #sabuncutebysaupor #sabunCute #merawatjerawat #hilangkanparutjerawat
Jom belajar cara cuci muka dengan betul.
.
Ikut semua langkah ni supaya muka betul-betul bersih.
.
Bila muka bersih barulah takde jerawat.
.
Ditambah pula dengan pakai #sabunCute, terus flawless jadinya.
.
#sabuncutebysaupor
#sauporkotatinggi
Jom belajar cara cuci muka dengan betul. . Ikut semua langkah ni supaya muka betul-betul bersih. . Bila muka bersih barulah takde jerawat. . Ditambah pula dengan pakai #sabunCute , terus flawless jadinya. . #sabuncutebysaupor  #sauporkotatinggi 
Jom belajar cara cuci muka dengan betul. 
Ikut semua langkah ni supaya muka betul-betul bersih. 
Bila muka bersih barulah takde jerawat. 
Ditambah pula dengan pakai #sabunCute, terus flawless jadinya.

#teamsaupor #sabunCute 
#AgenMelaka #TipsCuciMuka
#SabunCutebySaupor #uiagombak #homemade #bazaarpaknil #uitmmelaka #kuimmelaka #kktmjasin #readystock #codbemban
Sabun madu besar vs sabun madu kecik. Dua2 ni #sabunCute. Cute ke?🤣 Kalau saiz besar ni sesuai sangat kalau nak mandikan anak kecil uolls. Especially kalau dia ada ruam dan jenis kulit sensitif atau kering. 
Memang dah ada yang try, dia cakap ruam baby dah hilang. Ibu pun gembira bila anak tak nagis sebab gatal kulit kan.. #sabuncutebysaupor
#teamsaupor
Sabun madu besar vs sabun madu kecik. Dua2 ni #sabunCute . Cute ke?🤣 Kalau saiz besar ni sesuai sangat kalau nak mandikan anak kecil uolls. Especially kalau dia ada ruam dan jenis kulit sensitif atau kering. Memang dah ada yang try, dia cakap ruam baby dah hilang. Ibu pun gembira bila anak tak nagis sebab gatal kulit kan.. #sabuncutebysaupor  #teamsaupor 
Opps..
Bangun pagi ni tengok2 cermin, eh ada jerawat la pulak. Jari mesti geram nak picit kan?

Jangan picit jerawat tu, kalau dipicit memang berparut nanti. Kalau tak berparut hitam, parut lengkuk. Kan tak cantik dah.

Apa kata ambil sikit serbuk kayu manis dan campur madu. Oles pada tempat jerawat. In shaa Allah kecutlah nanti.

Kalau nak mudah cuci je muka dengan #sabunCute kayu manis. Boleh mengecutkan jerawat tanpa kesan parut. 
Jomlah cuba.

#agenmelaka #TeamSaupor #sabuncute #kayumanis #murahsangat #uiagombak #borongpunboleh #uitmmelaka 
#bazaarpaknil #homemade
Opps.. Bangun pagi ni tengok2 cermin, eh ada jerawat la pulak. Jari mesti geram nak picit kan? Jangan picit jerawat tu, kalau dipicit memang berparut nanti. Kalau tak berparut hitam, parut lengkuk. Kan tak cantik dah. Apa kata ambil sikit serbuk kayu manis dan campur madu. Oles pada tempat jerawat. In shaa Allah kecutlah nanti. Kalau nak mudah cuci je muka dengan #sabunCute  kayu manis. Boleh mengecutkan jerawat tanpa kesan parut. Jomlah cuba. #agenmelaka  #TeamSaupor  #sabuncute  #kayumanis  #murahsangat  #uiagombak  #borongpunboleh  #uitmmelaka  #bazaarpaknil  #homemade 
Ternyata kopi sangat bagus untuk kulit. Sabun kopi diperbuat dari kopi asli, dan aroma kopi lain dari yang lain.
.
Sesuai untuk pakai di muka dan badan. Boleh sental celahan badan untuk tujuan cerahkan kulit.
.
Uniknya kopi ni boleh buat kita rasa tenang dan hilang stress juga tau.
.
Penggunaan yang kerap dapat mengurangkan eyebag dan lingkaran gelap bawah mata.
Sebab kopi menggalakkan pengaliran darah.
.
Jom cuba, sebab saya nak bagi harga SPECIAL jika whatsapp saya hari ni😊
.
Whatsapp 📲013-6545109
.
#teamsaupor
#sabuncute
#sauporkotatinggi
Ternyata kopi sangat bagus untuk kulit. Sabun kopi diperbuat dari kopi asli, dan aroma kopi lain dari yang lain. . Sesuai untuk pakai di muka dan badan. Boleh sental celahan badan untuk tujuan cerahkan kulit. . Uniknya kopi ni boleh buat kita rasa tenang dan hilang stress juga tau. . Penggunaan yang kerap dapat mengurangkan eyebag dan lingkaran gelap bawah mata. Sebab kopi menggalakkan pengaliran darah. . Jom cuba, sebab saya nak bagi harga SPECIAL jika whatsapp saya hari ni😊 . Whatsapp 📲013-6545109 . #teamsaupor  #sabuncute  #sauporkotatinggi 
Sabun kayu manis dapat merawat masalah jerawat yang teruk. Sama ada berkaitan masalah resdung atau faktor hormon. ⚘Merawat dan memudarkan kesan parut kerana mengandungi madu dan kayu manis. ⚘Antara kelebihan lain, dapat mencerahkan, melembut dan melembapkan kulit. ⚘Mengurangkan kesan kulit berminyak. Dan mencegah berulangnya jerawat di tempat yang sama.

Cara penggunaan.
⚘Cuci muka 2-3 kali sehari. ⚘Boleh dijadikan masker sebelum tidur. Buihkan sabun dan sapu di wajah. Bilas keesokan hari.

Untuk order sila whatsapp atau PM 
O1112561593

#sabunCute
#teamSaupor
Sabun kayu manis dapat merawat masalah jerawat yang teruk. Sama ada berkaitan masalah resdung atau faktor hormon. ⚘Merawat dan memudarkan kesan parut kerana mengandungi madu dan kayu manis. ⚘Antara kelebihan lain, dapat mencerahkan, melembut dan melembapkan kulit. ⚘Mengurangkan kesan kulit berminyak. Dan mencegah berulangnya jerawat di tempat yang sama. Cara penggunaan. ⚘Cuci muka 2-3 kali sehari. ⚘Boleh dijadikan masker sebelum tidur. Buihkan sabun dan sapu di wajah. Bilas keesokan hari. Untuk order sila whatsapp atau PM O1112561593 #sabunCute  #teamSaupor 
TIPS kecilkan pori guna tomato.

Tomato mengandung vitamin A, C, dan E 
Tomato dapat merawat kecantikan kulit.

Untuk atasi masalah pori besar, pastikan muka dah dibersihkan lebih dulu lepas tu
🍅 Tumbuk /blend sebiji tomato hingga lumat
🍅 jadikan masker 🍅sapu ke muka dan biar hingga 40 minit
🍅bersihkan dengan air •
•
#SabunCuteMelaka #TeamSaupor #agenmelaka #sabuncute #bazaarpaknil #uitmmelaka #uiagombak #uitmshahalam #loffattah #syukriyahya #homemade #tipskecantikan
TIPS kecilkan pori guna tomato. Tomato mengandung vitamin A, C, dan E Tomato dapat merawat kecantikan kulit. Untuk atasi masalah pori besar, pastikan muka dah dibersihkan lebih dulu lepas tu 🍅 Tumbuk /blend sebiji tomato hingga lumat 🍅 jadikan masker 🍅sapu ke muka dan biar hingga 40 minit 🍅bersihkan dengan air • • #SabunCuteMelaka  #TeamSaupor  #agenmelaka  #sabuncute  #bazaarpaknil  #uitmmelaka  #uiagombak  #uitmshahalam  #loffattah  #syukriyahya  #homemade  #tipskecantikan 
Bangun pagi ni tengok2 cermin, eh ada jerawat la pulak. Jari mesti geram nak picit kan?

Jangan picit jerawat tu, kalau dipicit memang berparut nanti. Kalau tak berparut hitam, parut lengkuk. Kan tak cantik dah.

Apa kata ambil sikit serbuk kayu manis dan campur madu. Oles pada tempat jerawat. In shaa Allah kecutlah nanti.

Kalau nak mudah cuci je muka dengan #sabunCute kayu manis. Boleh mengecutkan jerawat tanpa kesan parut. 
Jomlah cuba.
Bangun pagi ni tengok2 cermin, eh ada jerawat la pulak. Jari mesti geram nak picit kan? Jangan picit jerawat tu, kalau dipicit memang berparut nanti. Kalau tak berparut hitam, parut lengkuk. Kan tak cantik dah. Apa kata ambil sikit serbuk kayu manis dan campur madu. Oles pada tempat jerawat. In shaa Allah kecutlah nanti. Kalau nak mudah cuci je muka dengan #sabunCute  kayu manis. Boleh mengecutkan jerawat tanpa kesan parut. Jomlah cuba.
3 Punca kulit kusam 
1. Jarang eksfolasi kulit (tanggalkan kulit mati pada kulit)
cuci muka sahaja tak cukup. mesti juga guna skrub untuk tanggalkan kulit tak sihat dan ganti dengan kulit baru yang sihat.

2. Kulit kurang kelembapan 
selepas skrub, penting untuk ganti kelembapan kulit. caranya dengan pakai moisturizer. pilih yang berasaskan air jika kulit jenis berminyak. 
3. kurang minum air.
kekurangan air dalam badan punca dehidrasi. dan darah tak dialirkan ke kulit dengan baik. muka akan nampak pucat dan tak bermaya.

#notekecantikkan #TeamSaupor #agenmelaka #sabuncute #uiagombak #uitmmelaka
#bazaarpaknil #ctdk
3 Punca kulit kusam 1. Jarang eksfolasi kulit (tanggalkan kulit mati pada kulit) cuci muka sahaja tak cukup. mesti juga guna skrub untuk tanggalkan kulit tak sihat dan ganti dengan kulit baru yang sihat. 2. Kulit kurang kelembapan selepas skrub, penting untuk ganti kelembapan kulit. caranya dengan pakai moisturizer. pilih yang berasaskan air jika kulit jenis berminyak. 3. kurang minum air. kekurangan air dalam badan punca dehidrasi. dan darah tak dialirkan ke kulit dengan baik. muka akan nampak pucat dan tak bermaya. #notekecantikkan  #TeamSaupor  #agenmelaka  #sabuncute  #uiagombak  #uitmmelaka  #bazaarpaknil  #ctdk 
Sabun kayu manis dapat merawat masalah jerawat yang teruk. Sama ada berkaitan masalah resdung atau faktor hormon.
.
⚘Merawat dan memudarkan kesan parut kerana mengandungi madu dan kayu manis.
.
⚘Antara kelebihan lain, dapat mencerahkan, melembut dan melembapkan kulit.
.
⚘Mengurangkan kesan kulit berminyak. Dan mencegah berulangnya jerawat di tempat yang sama.
.
Cara penggunaan.
⚘Cuci muka 2-3 kali sehari. .
⚘Boleh dijadikan masker sebelum tidur. Buihkan sabun dan sapu di wajah. Bilas keesokan hari.
.
Untuk order sila whatsapp atau PM
.

#sabunCute
#teamSaupor
#sauporkotatinggi
Sabun kayu manis dapat merawat masalah jerawat yang teruk. Sama ada berkaitan masalah resdung atau faktor hormon. . ⚘Merawat dan memudarkan kesan parut kerana mengandungi madu dan kayu manis. . ⚘Antara kelebihan lain, dapat mencerahkan, melembut dan melembapkan kulit. . ⚘Mengurangkan kesan kulit berminyak. Dan mencegah berulangnya jerawat di tempat yang sama. . Cara penggunaan. ⚘Cuci muka 2-3 kali sehari. . ⚘Boleh dijadikan masker sebelum tidur. Buihkan sabun dan sapu di wajah. Bilas keesokan hari. . Untuk order sila whatsapp atau PM . #sabunCute  #teamSaupor  #sauporkotatinggi 
Alhamdulillah.. Sabun kayu manis mampu menghilangkan parut jerawat di muka uolls.😉 Yang penting consistent pakai. Sebab sabun ini ia merawat secara perlahan-lahan. Bukan terus je jadi cantik.🤗 Berminat tak?? Hanya RM2 je uolls. 
#agenmelaka #teamsaupor #sabuncute #jerawathilang #paruthilang #kayumanis #bazaarpaknil #uitmmelaka #uiagombak #syukriyahya
Komen awesome sikit kalau anda rasa bermanfaat.

Buah delima tinggi dengan antioksidan.

Antioksidan pada buah delima ini akan melindungi kulit dari radikal bebas yang boleh menyebarkan kotoran hinggap di kulit dan terjebak bersama bakteria dan minyak wajah di dalam pori-pori.

Dengan adanya antioksidan pada delima, maka perkembangan bakteria penyebab jerawat di kulit boleh dihentikan.

Wahh best kan buah delima ni.
Komen awesome sikit kalau anda rasa bermanfaat. Buah delima tinggi dengan antioksidan. Antioksidan pada buah delima ini akan melindungi kulit dari radikal bebas yang boleh menyebarkan kotoran hinggap di kulit dan terjebak bersama bakteria dan minyak wajah di dalam pori-pori. Dengan adanya antioksidan pada delima, maka perkembangan bakteria penyebab jerawat di kulit boleh dihentikan. Wahh best kan buah delima ni.
Masker cerahkan kulit.

Bahan2
3 sudu oat yang dah ditumbuk halus
1/2 sudu serbuk kunyit
1 sudu madu 
Sedikit perahan lemon.

Cara2
1. Gaulkan bahan2 dengan sebati
2. Sapu ke muka secara rata
3. Biarkan selama 10 minit
4. Bilas bersih 
Kesan penggunaan masker ni mungkin anda kena bilas banyak kali untuk tanggalkan kesan kuning.

Tapi bila guna sabun delima hari2 wajah jadi cerah. Tak ada kesan kuning. Best dan mudah. 
Nak cuba? Hanya rm2 sebiji . Tahan seminggu 😊

Tempahan : Whatsapp 017-7321424 
#sabuncute 
#sayajual 
#localbrands 
#cutemommyshop
Masker cerahkan kulit. Bahan2 3 sudu oat yang dah ditumbuk halus 1/2 sudu serbuk kunyit 1 sudu madu Sedikit perahan lemon. Cara2 1. Gaulkan bahan2 dengan sebati 2. Sapu ke muka secara rata 3. Biarkan selama 10 minit 4. Bilas bersih Kesan penggunaan masker ni mungkin anda kena bilas banyak kali untuk tanggalkan kesan kuning. Tapi bila guna sabun delima hari2 wajah jadi cerah. Tak ada kesan kuning. Best dan mudah. Nak cuba? Hanya rm2 sebiji . Tahan seminggu 😊 Tempahan : Whatsapp 017-7321424 #sabuncute  #sayajual  #localbrands  #cutemommyshop 
Sabun Cute delima ni baunya wangi dan mempunyai banyak manfaat untuk kulit. Disebabkan delima tinggi dengan antioksidan, jadi sabun ni boleh meremajakan kulit dan mencerahkan.

MERAWAT, MELEMBUT & MENCERAHKAN KULIT ANDA SECARA SEMULAJADI

Khasiat buah Delima • Asid folat dan antioksidan dlm buah delima memberi kesan semulajadi kerana dapat merangsang, menyahtoksid dan meningkatkan kecantikan kulit secara semulajadi. • Kandungan gula buah delima bertindak sebagai bahan skrub untuk menyingkirkan sel-sel kulit mati. Hasilnya kulit akan segar dan muda selalu. • Delima juga dapat menghilangkan jerawat dan parut jerawat.

Cara Penggunaan :
Gunakan minimum 2 kali sehari sebagai pencuci wajah dan lihatlah hasil yang mengagumkan dalam 1 ~ 2 minggu

#sabuncute
#sayajual
#localbrands
Sabun Cute delima ni baunya wangi dan mempunyai banyak manfaat untuk kulit. Disebabkan delima tinggi dengan antioksidan, jadi sabun ni boleh meremajakan kulit dan mencerahkan. MERAWAT, MELEMBUT & MENCERAHKAN KULIT ANDA SECARA SEMULAJADI Khasiat buah Delima • Asid folat dan antioksidan dlm buah delima memberi kesan semulajadi kerana dapat merangsang, menyahtoksid dan meningkatkan kecantikan kulit secara semulajadi. • Kandungan gula buah delima bertindak sebagai bahan skrub untuk menyingkirkan sel-sel kulit mati. Hasilnya kulit akan segar dan muda selalu. • Delima juga dapat menghilangkan jerawat dan parut jerawat. Cara Penggunaan : Gunakan minimum 2 kali sehari sebagai pencuci wajah dan lihatlah hasil yang mengagumkan dalam 1 ~ 2 minggu #sabuncute  #sayajual  #localbrands 
cara atasi blackhead

1. jaga pemakanan
kurangkan makanan berminyak dan berlemak. amalkan minum air yang cukup supaya toksin dapat dikeluarkan dari badan.

2. Bersihkan muka dengan betul selepas make up
gunalah make up remover atau kapas muka bagi pastikan tiada sisa make up yang tertinggal dalam pori.

3. pilih skrub yang lembut untuk kulit muka. skrub yang berasaskan oat sangat bagus sebab bukan saja tanggalkan blackhead malah lembapkan kulit dan antibakteria semulajadi

sabun cute oat mengandungi oatmeal yang boleh hilangkan blackhead jika digunakan 3 kali seminggu.

#sabunCute
#sabunOatmeal
#0133512230
cara atasi blackhead 1. jaga pemakanan kurangkan makanan berminyak dan berlemak. amalkan minum air yang cukup supaya toksin dapat dikeluarkan dari badan. 2. Bersihkan muka dengan betul selepas make up gunalah make up remover atau kapas muka bagi pastikan tiada sisa make up yang tertinggal dalam pori. 3. pilih skrub yang lembut untuk kulit muka. skrub yang berasaskan oat sangat bagus sebab bukan saja tanggalkan blackhead malah lembapkan kulit dan antibakteria semulajadi sabun cute oat mengandungi oatmeal yang boleh hilangkan blackhead jika digunakan 3 kali seminggu. #sabunCute  #sabunOatmeal  #0133512230 
Ada 6 jenis sabun & ada 2 size sabun.
Mai pilih di mana satu pilihan hati mu.🤗 .
.
Kecil hanya rm2/pcs - 10gram
Besar hanya rm10/pcs - 50gram
.
.
Jom dapatkan sekarang.😉
•
•
#SabunCuteMelaka #TeamSaupor #agenmelaka #sabuncute #bazaarpaknil #uitmmelaka #uiagombak #uitmshahalam #loffattah #syukriyahya #homemade
Alhamdulillah rezeki new customer.
Bagi siapa yang nak cod area melaka boleh laa dm saya k.😉 •
•
#SabunCuteMelaka #TeamSaupor #agenmelaka #sabuncute #bazaarpaknil #uitmmelaka #uiagombak #uitmshahalam #loffattah #syukriyahya #homemade
Orang yang kulit berjerawat✅
.

Orang yang kulit kering✅
.

Orang yang nak kulit selembut
 kulit baby ✅ .

Orang yang nak cantik dengan selamat✅ . .

Orang yang nak berjimat ✅

Ok gaisss uolsss yang mana satu?
Orang yang kulit berjerawat✅ . Orang yang kulit kering✅ . Orang yang nak kulit selembut kulit baby ✅ . Orang yang nak cantik dengan selamat✅ . . Orang yang nak berjimat ✅ Ok gaisss uolsss yang mana satu?
Bukan saja melembapkan tapi melembutkan dan mengurangkan minyak di kulit muka.

Alhamdulillah kalau sesuai dengan kulit.😘😘
Bukan saja melembapkan tapi melembutkan dan mengurangkan minyak di kulit muka. Alhamdulillah kalau sesuai dengan kulit.😘😘
Buah delima warnanya merah dan rasanya sedikit masam. Sesuai dimakan begitu saja atau dibuat jus.

Kandungan antioksidan dalam delima lebih tinggi dari teh hijau. Jadi mengamalkan minum jus delima boleh menghalang penuaan.

Delima yang dicampur dalam kosmetik dapat bantu cerahkan dan elak kedutan pada kulit. 
selepas ni, boleh la pilih produk yang ada kandungan delima di dalamnya. salah satu yang saya cadangkan ialah #sabunCute delima . 
Diperbuat dari extract delima dan gliserin. tak keringkan kulit malah melembap, membersih dan cerahkan kulit.
Buah delima warnanya merah dan rasanya sedikit masam. Sesuai dimakan begitu saja atau dibuat jus. Kandungan antioksidan dalam delima lebih tinggi dari teh hijau. Jadi mengamalkan minum jus delima boleh menghalang penuaan. Delima yang dicampur dalam kosmetik dapat bantu cerahkan dan elak kedutan pada kulit. selepas ni, boleh la pilih produk yang ada kandungan delima di dalamnya. salah satu yang saya cadangkan ialah #sabunCute  delima . Diperbuat dari extract delima dan gliserin. tak keringkan kulit malah melembap, membersih dan cerahkan kulit.
Buah delima warnanya merah dan rasanya sedikit masam. Sesuai dimakan begitu saja atau dibuat jus.

Kandungan antioksidan dalam delima lebih tinggi dari teh hijau. Jadi mengamalkan minum jus delima boleh menghalang penuaan.

Delima yang dicampur dalam kosmetik dapat bantu cerahkan dan elak kedutan pada kulit. 
selepas ni, boleh la pilih produk yang ada kandungan delima di dalamnya. salah satu yang saya cadangkan ialah #sabunCute delima . 
Diperbuat dari extract delima dan gliserin. tak keringkan kulit malah melembap, membersih dan cerahkan kulit.

#teamsabuncute 🌱Saupor🌱

01112561593
Buah delima warnanya merah dan rasanya sedikit masam. Sesuai dimakan begitu saja atau dibuat jus. Kandungan antioksidan dalam delima lebih tinggi dari teh hijau. Jadi mengamalkan minum jus delima boleh menghalang penuaan. Delima yang dicampur dalam kosmetik dapat bantu cerahkan dan elak kedutan pada kulit. selepas ni, boleh la pilih produk yang ada kandungan delima di dalamnya. salah satu yang saya cadangkan ialah #sabunCute  delima . Diperbuat dari extract delima dan gliserin. tak keringkan kulit malah melembap, membersih dan cerahkan kulit. #teamsabuncute  🌱Saupor🌱 01112561593
Masker cerahkan kulit.

Bahan2
3 sudu oat yang dah ditumbuk halus
1/2 sudu serbuk kunyit
1 sudu madu 
Sedikit perahan lemon.

Cara2
1. Gaulkan bahan2 dengan sebati
2. Sapu ke muka secara rata
3. Biarkan selama 10 minit
4. Bilas bersih 
Kesan penggunaan masker ni mungkin anda kena bilas banyak kali untuk tanggalkan kesan kuning.

Tapi bila guna sabun delima hari2 wajah jadi cerah. Tak ada kesan kuning. Best dan mudah. 
Nak cuba? Hanya rm2 sebiji . Tahan seminggu 😊

#atishares #petua #masker #sabuncute #atieysoapiey #sabunmuka #sabunbuku #share  #kuipsas #kuis #kuin #cikgucikgi
Masker cerahkan kulit. Bahan2 3 sudu oat yang dah ditumbuk halus 1/2 sudu serbuk kunyit 1 sudu madu Sedikit perahan lemon. Cara2 1. Gaulkan bahan2 dengan sebati 2. Sapu ke muka secara rata 3. Biarkan selama 10 minit 4. Bilas bersih Kesan penggunaan masker ni mungkin anda kena bilas banyak kali untuk tanggalkan kesan kuning. Tapi bila guna sabun delima hari2 wajah jadi cerah. Tak ada kesan kuning. Best dan mudah. Nak cuba? Hanya rm2 sebiji . Tahan seminggu 😊 #atishares  #petua  #masker  #sabuncute  #atieysoapiey  #sabunmuka  #sabunbuku  #share  #kuipsas  #kuis  #kuin  #cikgucikgi 
Sabun Cute delima ni baunya wangi dan mempunyai banyak manfaat untuk kulit. Disebabkan delima tinggi dengan antioksidan, jadi sabun ni boleh meremajakan kulit dan mencerahkan.
.
MERAWAT, MELEMBUT & MENCERAHKAN KULIT ANDA SECARA SEMULAJADI
.
Khasiat buah Delima .
• Asid folat dan antioksidan dlm buah delima memberi kesan semulajadi kerana dapat merangsang, menyahtoksid dan meningkatkan kecantikan kulit secara semulajadi.
.
• Kandungan gula buah delima bertindak sebagai bahan skrub untuk menyingkirkan sel-sel kulit mati. Hasilnya kulit akan segar dan muda selalu.
.
• Delima juga dapat menghilangkan jerawat dan parut jerawat.
.
Cara Penggunaan :
Gunakan minimum 2 kali sehari sebagai pencuci wajah dan lihatlah hasil yang mengagumkan dalam 1 ~ 2 minggu
.
HARGA :
5pc saiz 10g @ RM10 + pos RM8 = RM18
1pcs saiz 50g= RM18 (inc.pos)
.
#teamsaupor
#sabuncute
#sauporkotatinggi
Sabun Cute delima ni baunya wangi dan mempunyai banyak manfaat untuk kulit. Disebabkan delima tinggi dengan antioksidan, jadi sabun ni boleh meremajakan kulit dan mencerahkan. . MERAWAT, MELEMBUT & MENCERAHKAN KULIT ANDA SECARA SEMULAJADI . Khasiat buah Delima . • Asid folat dan antioksidan dlm buah delima memberi kesan semulajadi kerana dapat merangsang, menyahtoksid dan meningkatkan kecantikan kulit secara semulajadi. . • Kandungan gula buah delima bertindak sebagai bahan skrub untuk menyingkirkan sel-sel kulit mati. Hasilnya kulit akan segar dan muda selalu. . • Delima juga dapat menghilangkan jerawat dan parut jerawat. . Cara Penggunaan : Gunakan minimum 2 kali sehari sebagai pencuci wajah dan lihatlah hasil yang mengagumkan dalam 1 ~ 2 minggu . HARGA : 5pc saiz 10g @ RM10 + pos RM8 = RM18 1pcs saiz 50g= RM18 (inc.pos) . #teamsaupor  #sabuncute  #sauporkotatinggi