an online Instagram web viewer

#sabuncute medias

Photos

Tiba2 kalau muka naik jerawat, tak payah cari krim anti jerawat pun sebenarnya.
.
Cuba buka peti sejuk tu. Ada tak buah tomato? Ha.. kalau ada, ambik sebiji buah tomato tu. Cuci bersih dan hiris bulat2.
.
Lepas tu gosok ke seluruh muka kita. Biarkan sampai kering baru bilas. Boleh guna air suam kalau suka. Guna air sejuk pun boleh.
.
In shaa Allah jerawat mudah kecut. Saya cuma guna sabun tomato . Sabun ni lembut je dekat kulit. Boleh guna hari2. Guna sebagai pencuci muka.
.
Hasilnya kulit ni akan jadi kurang berminyak, jerawat mudah kecut. Nak cuba? Komen "nak" . Ada harga istemewa😍
.
#teamsaupor #sabuncute #sauporkotatinggi #merawatjerawat #kurangkanminyakdimuka #antijerawat
Tiba2 kalau muka naik jerawat, tak payah cari krim anti jerawat pun sebenarnya. . Cuba buka peti sejuk tu. Ada tak buah tomato? Ha.. kalau ada, ambik sebiji buah tomato tu. Cuci bersih dan hiris bulat2. . Lepas tu gosok ke seluruh muka kita. Biarkan sampai kering baru bilas. Boleh guna air suam kalau suka. Guna air sejuk pun boleh. . In shaa Allah jerawat mudah kecut. Saya cuma guna sabun tomato . Sabun ni lembut je dekat kulit. Boleh guna hari2. Guna sebagai pencuci muka. . Hasilnya kulit ni akan jadi kurang berminyak, jerawat mudah kecut. Nak cuba? Komen "nak" . Ada harga istemewa😍 . #teamsaupor  #sabuncute  #sauporkotatinggi  #merawatjerawat  #kurangkanminyakdimuka  #antijerawat 
Ramai yang tegur muka flawless tauuu. Nak tau apa rahsia nya??? Guna sabun cute jelaa ☺️ .
.
#teamsaupor
#sabuncute
#sauporkotatinggi
❤ SABUN CUTE BY SAUPOR ❤

Dari mana datangnya MADU? 🐝Madu dihasilkan oleh lebah
🐝Lebah mengumpulkan nektar, serbuk sari, dan resin dari bunga
🐝 madu dapat membantu melembabkan kulit, melambatkan penuaan, dan melawan bakteria
🐝 sabun madu diperbuat dari madu asli, sangat mudah digunakan setiap hari tanpa rasa melekit ☺ tak cuba tak tahu kebaikannya 😉😉 Nak tau kebaikannya ?? Jomm lihat komen ⤵⤵ ✔ Lulus KKM
Yg penting selamat digunakan ✔ ade kelulusan KKM ✔ dan hanya mengandungi bahan natural sahaja ;) #TeamSaupor
#SabunCute
#agentsaupor
❤ SABUN CUTE BY SAUPOR ❤ Dari mana datangnya MADU? 🐝Madu dihasilkan oleh lebah 🐝Lebah mengumpulkan nektar, serbuk sari, dan resin dari bunga 🐝 madu dapat membantu melembabkan kulit, melambatkan penuaan, dan melawan bakteria 🐝 sabun madu diperbuat dari madu asli, sangat mudah digunakan setiap hari tanpa rasa melekit ☺ tak cuba tak tahu kebaikannya 😉😉 Nak tau kebaikannya ?? Jomm lihat komen ⤵⤵ ✔ Lulus KKM Yg penting selamat digunakan ✔ ade kelulusan KKM ✔ dan hanya mengandungi bahan natural sahaja ;) #TeamSaupor  #SabunCute  #agentsaupor 
Kalau anda rajin, boleh saja beli buah delima, kupas kulit dan perah jusnya.

Mesti agak leceh kalau tanpa bantuan alat khas. Betul tak? Hehe😅😅 Jus delima ni boleh guna untuk cuci muka dan masker. Hasilnya kulit akan lebih cerah berseri 😍

Sama je kalau pakai #sabuncute Delima. Kandungan delima asli tetap beri kesan pencerah untuk kulit tau.

Harga mampu milik ✔✔ Jom try 😉😘 #SabunCute #teamSAUPOR

01112561593
Kalau anda rajin, boleh saja beli buah delima, kupas kulit dan perah jusnya. Mesti agak leceh kalau tanpa bantuan alat khas. Betul tak? Hehe😅😅 Jus delima ni boleh guna untuk cuci muka dan masker. Hasilnya kulit akan lebih cerah berseri 😍 Sama je kalau pakai #sabuncute  Delima. Kandungan delima asli tetap beri kesan pencerah untuk kulit tau. Harga mampu milik ✔✔ Jom try 😉😘 #SabunCute  #teamSAUPOR  01112561593
❤️ SABUN CUTE BY SAUPOR ❤️ Sabun delima ni kecik je saiznya 10gram .. Kalau nak repeat order ada saiz besar juga

Yang bestnya bila saiz kecik macam ni ✔ tak perlu potong
✔ kebersihan terjaga
✔ mudah simpan ✔untuk 1 minggu je

Lagipun baunya wangi dan warna sangat menarik .. Bentuk love lagi ❤️ Yg penting selamat digunakan ✔️✔️ ade kelulusan KKM ✔️ dan hany mengandungi bahan natural sahaja 😉

#sabuncute 🌱SAUPOR🌱
.01112561593
❤️ SABUN CUTE BY SAUPOR ❤️ Sabun delima ni kecik je saiznya 10gram .. Kalau nak repeat order ada saiz besar juga Yang bestnya bila saiz kecik macam ni ✔ tak perlu potong ✔ kebersihan terjaga ✔ mudah simpan ✔untuk 1 minggu je Lagipun baunya wangi dan warna sangat menarik .. Bentuk love lagi ❤️ Yg penting selamat digunakan ✔️✔️ ade kelulusan KKM ✔️ dan hany mengandungi bahan natural sahaja 😉 #sabuncute  🌱SAUPOR🌱 .01112561593
💝💝#SABUNCUTE 💝💝 🏵🏵 HANYA SEBIJI RM 2 🏵🏵
🕸🕸ADA 6 JENIS SABUN🕸🕸 ▶OAT 🌾 ▶KOPI☕ ▶MADU🐝
▶TOMATO🍅
▶DELIMA🍒 ▶KAYU MANIS🌱

#teamsaupor 🍀SAUPOR🍀
01112561593 watspp
💝💝#SABUNCUTE  💝💝 🏵🏵 HANYA SEBIJI RM 2 🏵🏵 🕸🕸ADA 6 JENIS SABUN🕸🕸 ▶OAT 🌾 ▶KOPI☕ ▶MADU🐝 ▶TOMATO🍅 ▶DELIMA🍒 ▶KAYU MANIS🌱 #teamsaupor  🍀SAUPOR🍀 01112561593 watspp
❤️ SABUN CUTE BY SAUPOR ❤️ Sabun delima ni kecik je saiznya 10gram .. Kalau nak repeat order ada saiz besar juga

Yang bestnya bila saiz kecik macam ni ✔ tak perlu potong
✔ kebersihan terjaga
✔ mudah simpan ✔untuk 1 minggu je

Lagipun baunya wangi dan warna sangat menarik .. Bentuk love lagi ❤️ Yg penting selamat digunakan ✔️✔️ ade kelulusan KKM ✔️ dan hany mengandungi bahan natural sahaja 😉

#sabuncute 🌱SAUPOR🌱

01112561593
❤️ SABUN CUTE BY SAUPOR ❤️ Sabun delima ni kecik je saiznya 10gram .. Kalau nak repeat order ada saiz besar juga Yang bestnya bila saiz kecik macam ni ✔ tak perlu potong ✔ kebersihan terjaga ✔ mudah simpan ✔untuk 1 minggu je Lagipun baunya wangi dan warna sangat menarik .. Bentuk love lagi ❤️ Yg penting selamat digunakan ✔️✔️ ade kelulusan KKM ✔️ dan hany mengandungi bahan natural sahaja 😉 #sabuncute  🌱SAUPOR🌱 01112561593
Dalam banyak2 sabun cute yg paling berdesuppp habis bila restok mestilah  sabun cute Kayu Manis :* sebabnya nak tau sebab ape ?? Sebab sabun cute kayu manis nie dapat mengecutkan jerawat,memudarkan jerawat dan boleh kurangkan masalah resdung .. Yg berminat  meh wassap  01112561593

Yg penting selamat digunakan ade kelulusan KKM dan hanya mengandungi bahan natural sahaja 
#TeamSaupor
#SabunCute
Dalam banyak2 sabun cute yg paling berdesuppp habis bila restok mestilah sabun cute Kayu Manis :* sebabnya nak tau sebab ape ?? Sebab sabun cute kayu manis nie dapat mengecutkan jerawat,memudarkan jerawat dan boleh kurangkan masalah resdung .. Yg berminat meh wassap 01112561593 Yg penting selamat digunakan ade kelulusan KKM dan hanya mengandungi bahan natural sahaja #TeamSaupor  #SabunCute 
ELAKKAN MAKANAN BERGULA.
.
.
.Makanan bergula ni punca jerawat mudah tumbuh di muka. Jadi, kurangkan gula dalam makanan dan minuman. In shaa Allah dapat atasi masalah jerawat. .
.
Selain menggunakan produk yang sesuai, gaya pemakanan kita pun penting untuk dapat kulit yang sihat.
.
.

Nak produk natural, untuk masalah jerawat boleh try sabun kayu manis. Memang khas untuk rawat jerawat.
.
.
#tipscantik #nhmartt #ciknurrul #sabuncute #bebaskimia #bebasjerawat
ELAKKAN MAKANAN BERGULA. . . .Makanan bergula ni punca jerawat mudah tumbuh di muka. Jadi, kurangkan gula dalam makanan dan minuman. In shaa Allah dapat atasi masalah jerawat. . . Selain menggunakan produk yang sesuai, gaya pemakanan kita pun penting untuk dapat kulit yang sihat. . . Nak produk natural, untuk masalah jerawat boleh try sabun kayu manis. Memang khas untuk rawat jerawat. . . #tipscantik  #nhmartt  #ciknurrul  #sabuncute  #bebaskimia  #bebasjerawat 
Bila musim raya ni kita banyak keluar rumah, jalan jalan raya. Jadi kulit tu mudah terdedah pada cahaya matahari dengan habuk. Kadang pakai make up lama lama pun boleh buat kulit nampak kusam.
.
So, jangan lupakan rutin bersihkan muka dan pakailah masker homemade. Untuk hilangkan kulit kusam boleh cuba masker susu dengan madu.
.
Campur je susu dan madu dan sapu di muka. Bila kering baru bilas. In shaa Allah berseri kulit nanti.
.
Tapi kalau untuk setiap hari, boleh guna sabun delima #sabunCute. In shaa Allah dah tak kusam malah berseri seri nanti.
.
Jom order😍
📲whatsapp 013-6545109
.
.
#Saupor
#BahanSemulajadi 
#bebasMerkuri
#sauporkotatinggi
Bila musim raya ni kita banyak keluar rumah, jalan jalan raya. Jadi kulit tu mudah terdedah pada cahaya matahari dengan habuk. Kadang pakai make up lama lama pun boleh buat kulit nampak kusam. . So, jangan lupakan rutin bersihkan muka dan pakailah masker homemade. Untuk hilangkan kulit kusam boleh cuba masker susu dengan madu. . Campur je susu dan madu dan sapu di muka. Bila kering baru bilas. In shaa Allah berseri kulit nanti. . Tapi kalau untuk setiap hari, boleh guna sabun delima #sabunCute . In shaa Allah dah tak kusam malah berseri seri nanti. . Jom order😍 📲whatsapp 013-6545109 . . #Saupor  #BahanSemulajadi  #bebasMerkuri  #sauporkotatinggi 
Kehijauan yang mendamaikan..
My big family, love it.😘 #teamsaupor #teamaifira #sabuncute #aijuicedossier #agenmelaka #jasin #bemban #muar
Secara rasminya kami close order #SabunCute. Kalau ada yang nak reserve untuk next order boleh PM atau whatsapp ye. 😊😊 .
Terima kasih sudi menjadi pelanggan kami dan memilih kami.
.
Sekali lagi. Terima kasih 😊😊
Secara rasminya kami close order #SabunCute . Kalau ada yang nak reserve untuk next order boleh PM atau whatsapp ye. 😊😊 . Terima kasih sudi menjadi pelanggan kami dan memilih kami. . Sekali lagi. Terima kasih 😊😊
Secara rasminya kami close order #SabunCute. Kalau ada yang nak reserve untuk next order boleh PM atau whatsapp ye. 😊😊 .
Terima kasih sudi menjadi pelanggan kami dan memilih kami.
.
Sekali lagi. Terima kasih 😊😊
Secara rasminya kami close order #SabunCute . Kalau ada yang nak reserve untuk next order boleh PM atau whatsapp ye. 😊😊 . Terima kasih sudi menjadi pelanggan kami dan memilih kami. . Sekali lagi. Terima kasih 😊😊
Pakai cuba2 pun lama-lama boleh jatuh cinta. 😍😍😍
.
.
Mula2 pandang jatuh cinta dengan bentuknya yang cute. Sebab tu nama dia sabun cute. 
Ada yg geram nak makan lah, nak simpan buat perhiasa aje pun ada 😂😂
.
Lepas tu pakai, jatuh cinta pulak dengan keberkesanannya..
.
Dari mencuba terus tertawan. 😍😍😍
Ramai dah customer NH macam tu.
.
Uolls yg lain, tak nak ke? 
#sabuncute #nhmartt #ciknurrul #sabun #kayumanis #delima #tomato #oat #kopi
Pakai cuba2 pun lama-lama boleh jatuh cinta. 😍😍😍 . . Mula2 pandang jatuh cinta dengan bentuknya yang cute. Sebab tu nama dia sabun cute. Ada yg geram nak makan lah, nak simpan buat perhiasa aje pun ada 😂😂 . Lepas tu pakai, jatuh cinta pulak dengan keberkesanannya.. . Dari mencuba terus tertawan. 😍😍😍 Ramai dah customer NH macam tu. . Uolls yg lain, tak nak ke? #sabuncute  #nhmartt  #ciknurrul  #sabun  #kayumanis  #delima  #tomato  #oat  #kopi 
Assalamualaykum dikesempatan pada penghujung Ramadhan ini kami ingin meminta maaf atas segala kekhilafan dari perbuatan yang sengaja atau tidak sengaja dari team kami.
.
Kami ingin mengucapkan SELAMAT HARI RAYA MAAF ZAHIR DAN BATIN 😊😊
.
Teruskan usaha anda untuk support team @nc_beaute dan @nourul_concept.
.
In shaa Allah kami akan berikan perkhidmatan yang terbaik untuk anda 😊😊
.
Selamat bercuti dan berhati² dijalan raya 🚗🏍
.
#SrlamatHariRaya #NourulConcept #NCBeaute #sabunmurah #sabuncutesaupor #sabunjimat #sabuncute #sabunbebaskimia #sabunmurahmalaysia #sabunmuka #lokallah #bazaarpaknil #lakukeras #produklaris #igersmalaysia #cantik #bazar #bazarpaknilprodukkecantikan #bazarmalaysia #onlineshopping #kedaionline #neelofa #noradanish #aydajebat #jepsari #klang #shahalam #lembahklang #teamsaupor #teamroketinsta
Assalamualaykum dikesempatan pada penghujung Ramadhan ini kami ingin meminta maaf atas segala kekhilafan dari perbuatan yang sengaja atau tidak sengaja dari team kami. . Kami ingin mengucapkan SELAMAT HARI RAYA MAAF ZAHIR DAN BATIN 😊😊 . Teruskan usaha anda untuk support team @nc_beaute dan @nourul_concept. . In shaa Allah kami akan berikan perkhidmatan yang terbaik untuk anda 😊😊 . Selamat bercuti dan berhati² dijalan raya 🚗🏍 . #SrlamatHariRaya  #NourulConcept  #NCBeaute  #sabunmurah  #sabuncutesaupor  #sabunjimat  #sabuncute  #sabunbebaskimia  #sabunmurahmalaysia  #sabunmuka  #lokallah  #bazaarpaknil  #lakukeras  #produklaris  #igersmalaysia  #cantik  #bazar  #bazarpaknilprodukkecantikan  #bazarmalaysia  #onlineshopping  #kedaionline  #neelofa  #noradanish  #aydajebat  #jepsari  #klang  #shahalam  #lembahklang  #teamsaupor  #teamroketinsta 
Salam Asar 😊😊
.
Kami akan close order pada esok petang bergantung pada stock ye. Kalau yang perlukan perkhidmatan COD, kami masih boleh lagi hantar 😉😉
.
STOCK YANG TINGGAL
1) Tomato (4)
2) Oat (3)
.
Sabun Cute Madu SOLD OUT ye 😱😱
.
Bagi yang ingin membeli Sabun Cute yang lain boleh order dulu. Saya akan reserve untuk anda. Bila stock dah sampai saya akan terus hantar atau anda boleh ambil sendiri 😊
.
Senangkan? Tunggu apa lagi? Jom membeli dengan kami. Klik je link di bio. 😉😉
.
#sayajual #sayapakai #sayajualmurah #sabunmurah #sabuncutesaupor #sabunjimat #sabuncute #sabunbebaskimia #sabunmurahmalaysia #sabunmuka #lokallah #bazaarpaknil #lakukeras #produklaris #igersmalaysia #cantik #bazar #bazarpaknilprodukkecantikan #bazarmalaysia #onlineshopping #kedaionline #neelofa #noradanish #aydajebat #jepsari #klang #shahalam #lembahklang #teamsaupor #teamroketinsta
Salam Asar 😊😊 . Kami akan close order pada esok petang bergantung pada stock ye. Kalau yang perlukan perkhidmatan COD, kami masih boleh lagi hantar 😉😉 . STOCK YANG TINGGAL 1) Tomato (4) 2) Oat (3) . Sabun Cute Madu SOLD OUT ye 😱😱 . Bagi yang ingin membeli Sabun Cute yang lain boleh order dulu. Saya akan reserve untuk anda. Bila stock dah sampai saya akan terus hantar atau anda boleh ambil sendiri 😊 . Senangkan? Tunggu apa lagi? Jom membeli dengan kami. Klik je link di bio. 😉😉 . #sayajual  #sayapakai  #sayajualmurah  #sabunmurah  #sabuncutesaupor  #sabunjimat  #sabuncute  #sabunbebaskimia  #sabunmurahmalaysia  #sabunmuka  #lokallah  #bazaarpaknil  #lakukeras  #produklaris  #igersmalaysia  #cantik  #bazar  #bazarpaknilprodukkecantikan  #bazarmalaysia  #onlineshopping  #kedaionline  #neelofa  #noradanish  #aydajebat  #jepsari  #klang  #shahalam  #lembahklang  #teamsaupor  #teamroketinsta 
Assalamualaykum Salam Jumaat dan Salam 28 Ramadhan 1438H 😉
.
Alamak stock tinggal sikit ni. Ada yang nak jadi pengguna Sabun Cute lagi tak?
.
Harga mampu milik tau. Cuma RM2 dan berat sabun 10g.
.
Sabun Cute tiada SLS, SLES, paraben, merkuri atau bahan kimia. Yang ada cuma bahan semulajadi sahaja. Jadi apa nak ragu²?
.
Jangan tengok je. Jom beli. 🙌🙌🙌
.
Kawasan terdekat boleh je kami COD kepada anda 😉😌 Min pembelian 5biji jadi anda pun tak rugi 😊😊
.
Tunggu apa lagi?
Klik link di bio 👆
.
#sayajual #sayapakai #sayajualmurah #sabunmurah #sabuncutesaupor #sabunjimat #sabuncute #sabunbebaskimia #sabunmurahmalaysia #sabunmuka #lokallah #bazaarpaknil #lakukeras #produklaris #igersmalaysia #cantik #bazar #bazarpaknilprodukkecantikan #bazarmalaysia #onlineshopping #kedaionline #neelofa #noradanish #aydajebat #jepsari #klang #shahalam #lembahklang #teamsaupor #teamroketinsta
Assalamualaykum Salam Jumaat dan Salam 28 Ramadhan 1438H 😉 . Alamak stock tinggal sikit ni. Ada yang nak jadi pengguna Sabun Cute lagi tak? . Harga mampu milik tau. Cuma RM2 dan berat sabun 10g. . Sabun Cute tiada SLS, SLES, paraben, merkuri atau bahan kimia. Yang ada cuma bahan semulajadi sahaja. Jadi apa nak ragu²? . Jangan tengok je. Jom beli. 🙌🙌🙌 . Kawasan terdekat boleh je kami COD kepada anda 😉😌 Min pembelian 5biji jadi anda pun tak rugi 😊😊 . Tunggu apa lagi? Klik link di bio 👆 . #sayajual  #sayapakai  #sayajualmurah  #sabunmurah  #sabuncutesaupor  #sabunjimat  #sabuncute  #sabunbebaskimia  #sabunmurahmalaysia  #sabunmuka  #lokallah  #bazaarpaknil  #lakukeras  #produklaris  #igersmalaysia  #cantik  #bazar  #bazarpaknilprodukkecantikan  #bazarmalaysia  #onlineshopping  #kedaionline  #neelofa  #noradanish  #aydajebat  #jepsari  #klang  #shahalam  #lembahklang  #teamsaupor  #teamroketinsta 
Sabun Cute Kopi☕☕ Kandungan sabun📣kopi, glycerin, pewangi

Kegunaan 📣untuk muka dan badan

Kebaikan📣 menghilangkan bau badan, menanggalkan make up, mengurangkan kesan lebam bawah mata, menghilangkan stress kerana aroma kopi

#sabuncute 
#agentsaupor ☘SAUPOR☘
01112561593
Sabun Cute Kopi☕☕ Kandungan sabun📣kopi, glycerin, pewangi Kegunaan 📣untuk muka dan badan Kebaikan📣 menghilangkan bau badan, menanggalkan make up, mengurangkan kesan lebam bawah mata, menghilangkan stress kerana aroma kopi #sabuncute  #agentsaupor  ☘SAUPOR☘ 01112561593
❤ SABUN CUTE BY SAUPOR ❤

Dari mana datangnya MADU? 🐝Madu dihasilkan oleh lebah
🐝Lebah mengumpulkan nektar, serbuk sari, dan resin dari bunga
🐝 madu dapat membantu melembabkan kulit, melambatkan penuaan, dan melawan bakteria
🐝 sabun madu diperbuat dari madu asli, sangat mudah digunakan setiap hari tanpa rasa melekit ☺ tak cuba tak tahu kebaikannya 😉😉 ✔ Lulus KKM
Yg penting selamat digunakan ✔ ade kelulusan KKM ✔ dan hanya mengandungi bahan natural sahaja ;) #TeamSaupor
#SabunCute
#agentsaupor

01112561593
❤ SABUN CUTE BY SAUPOR ❤ Dari mana datangnya MADU? 🐝Madu dihasilkan oleh lebah 🐝Lebah mengumpulkan nektar, serbuk sari, dan resin dari bunga 🐝 madu dapat membantu melembabkan kulit, melambatkan penuaan, dan melawan bakteria 🐝 sabun madu diperbuat dari madu asli, sangat mudah digunakan setiap hari tanpa rasa melekit ☺ tak cuba tak tahu kebaikannya 😉😉 ✔ Lulus KKM Yg penting selamat digunakan ✔ ade kelulusan KKM ✔ dan hanya mengandungi bahan natural sahaja ;) #TeamSaupor  #SabunCute  #agentsaupor  01112561593
🍒KEBAIKAN BUAH DELIMA❗❗
⠀
🍒Buah delima dapat melindungi kulit dari sinaran UV..
⠀
No wonder la bila pakai #sabuncute Delima ni, kulit boleh jadi makin cerah. InshaaAllah. Jom cuba😍😍 #sabuncute🍒🍒🍒🍒🍒 ☘ SAUPOR☘
01112561593
🍒KEBAIKAN BUAH DELIMA❗❗ ⠀ 🍒Buah delima dapat melindungi kulit dari sinaran UV.. ⠀ No wonder la bila pakai #sabuncute  Delima ni, kulit boleh jadi makin cerah. InshaaAllah. Jom cuba😍😍 #sabuncute 🍒🍒🍒🍒🍒 ☘ SAUPOR☘ 01112561593
Stock baru je sampai.. Mana yang nak order boleh pm terus ke 010-2337937 *Pn.Lela. 😉

#SabunHomeMade #sabuncute #saupor #agenmelaka #codjasinmuar  #bazaarpaknil #syukriyahya #utmb #uitmmelaka #utmmelaka #kktm #puteribalqish #uitmshahalam
Sabun kayu manis insya Allah sesuai untuk anda yang
.
1. Ada masalah jerawat yang teruk
.
2. Ada masalah parut di wajah
.
3. Yang ingin wajah cerah berseri
.
Boleh pakai sabun ni 3 kali sehari . Pastikan jaga pemakanan untuk kesan yang terbaik😊
.
Jom pakat cuba😘
.
Whatsapp 📲013-6545109
.
#sauporkotatinggi
#sabuncute
#teamsaupor
Sabun kayu manis insya Allah sesuai untuk anda yang . 1. Ada masalah jerawat yang teruk . 2. Ada masalah parut di wajah . 3. Yang ingin wajah cerah berseri . Boleh pakai sabun ni 3 kali sehari . Pastikan jaga pemakanan untuk kesan yang terbaik😊 . Jom pakat cuba😘 . Whatsapp 📲013-6545109 . #sauporkotatinggi  #sabuncute  #teamsaupor 
Siapa yg nak cantik tapi tak cukup bajet boleh la pakai Sabun cute. Kalau rasa nak cerahkan kulit tak perlu telan kolagen pun. Cuci muka, skrub dah okay.

Sabun cute sesuai untuk cuci muka setiap hari adalah sabun madu; sabun kayu manis ; sabun tomato dan sabun delima.

Kalau nak skrub 2 kali seminggu guna sabun oat. 😍

#teamsaupor
#sabuncute

WA.  013. 513. 5639
Siapa yg nak cantik tapi tak cukup bajet boleh la pakai Sabun cute. Kalau rasa nak cerahkan kulit tak perlu telan kolagen pun. Cuci muka, skrub dah okay. Sabun cute sesuai untuk cuci muka setiap hari adalah sabun madu; sabun kayu manis ; sabun tomato dan sabun delima. Kalau nak skrub 2 kali seminggu guna sabun oat. 😍 #teamsaupor  #sabuncute  WA. 013. 513. 5639
TERBAIK SABUN CUTE👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻
❌bahan kimia
❌merkuri
✔️lulus KKM ❤️Seminggu pakai Sabun Cute Delima, parut jerawat makin hilang, makin pudar
🍅Seminggu pakai Sabun Cute Tomato, kulit kurang berminyak, whitehead mudah tanggal

Dah la murah, jimat, tak rosakkan kulit pulak tu sebab memang takde bahan kimia langsung.

#sabunbebaskimia #jerawathilang #sabuncute #sabunmampumilik #cerahberseri #teamsaupor
TERBAIK SABUN CUTE👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻 ❌bahan kimia ❌merkuri ✔️lulus KKM ❤️Seminggu pakai Sabun Cute Delima, parut jerawat makin hilang, makin pudar 🍅Seminggu pakai Sabun Cute Tomato, kulit kurang berminyak, whitehead mudah tanggal Dah la murah, jimat, tak rosakkan kulit pulak tu sebab memang takde bahan kimia langsung. #sabunbebaskimia  #jerawathilang  #sabuncute  #sabunmampumilik  #cerahberseri  #teamsaupor 
Salam Ramadhan Kareem yg ke6.
Belanja testimoni #sabuncute #kayumanis harini. 😍😍😍
.
.
Penangan kayu manis ni menang 👍👍👍
.
Confirm tak menyesal.
Korunk dh cuba?

#nhmartt #teamsaupor #ciknurrul #sauporreview
Dengan #sabuncute↙
HILANG DAKI N BAU BADAN..
DAH BAU WANGI GITUWWW  #SABUNKOPI  #MEMANGBESTTHARGAHANYARM2SAHAJE

BERMINAT BOLEH WATSPP 
01112561593

#SYEAGENTSAOPOR
Ada tak yang 👇🏻👇🏻👇🏻
✔️nak cantik,
✔️nak hilangkan jerawat,
✔️nak tanggalkan whitehead/blackhead,
✔️nak lembapkan kulit,
✔️nak hilangkan muka berminyak,
✔️nak hilangkan lingkaran gelap bawah mata,

tapi.....
bajet tak banyak. nak beli baju raya lagi, nak beli kuih raya lagi dan banyak lagi la nak menjelang raya ni.. Jangan risau, korang boleh cuba Sabun Cute.
RM2 je. Murahkan???
Bolehla jimatkan bajet raya korang tu kan.

#sabunmurah
#sabunbajet
#sabunmampumilik
#sabuncute 
#sabunbebaskimia
#sabunbebasmerkuri
#agentkualapilah
Ada tak yang 👇🏻👇🏻👇🏻 ✔️nak cantik, ✔️nak hilangkan jerawat, ✔️nak tanggalkan whitehead/blackhead, ✔️nak lembapkan kulit, ✔️nak hilangkan muka berminyak, ✔️nak hilangkan lingkaran gelap bawah mata, tapi..... bajet tak banyak. nak beli baju raya lagi, nak beli kuih raya lagi dan banyak lagi la nak menjelang raya ni.. Jangan risau, korang boleh cuba Sabun Cute. RM2 je. Murahkan??? Bolehla jimatkan bajet raya korang tu kan. #sabunmurah  #sabunbajet  #sabunmampumilik  #sabuncute  #sabunbebaskimia  #sabunbebasmerkuri  #agentkualapilah 
Blackhead hilang, muka tak berminyak 😊
.
.
Whatsapp 📲013-6545109
.
.
#teamsaupor #sabuncute #sauporkotatinggi #blackheads #blackhead #whitehead
Nak skrub muka tapi malas nak sedikan bahan-bahannya?
.
.
Untuk pengetahuan semua dalam 6 jenis sabun cute tu, ada juga tau sabun yang boleh dijadikan skrub iaitu sabun oat. Sangat cepat dan mudah. Hanya buihkan dan sapu dimuka. Bila dah rasa melekit bilas dengan air bersih. Siap!
.
.
Senang banyak kan?😊
.
.
#teamsaupor
#sabuncute
#sauporkotatinggi
Nak skrub muka tapi malas nak sedikan bahan-bahannya? . . Untuk pengetahuan semua dalam 6 jenis sabun cute tu, ada juga tau sabun yang boleh dijadikan skrub iaitu sabun oat. Sangat cepat dan mudah. Hanya buihkan dan sapu dimuka. Bila dah rasa melekit bilas dengan air bersih. Siap! . . Senang banyak kan?😊 . . #teamsaupor  #sabuncute  #sauporkotatinggi 
Selamat pagi warga instagram! 
Tengah buat apa tu uollss? 👀
.
.
Salam Ramadhan Kareem yang ke4.
.
RM100 untuk 2 botol perfume dexandra promosi sempena ramadhan/raya.
.
Jangan lepaskan peluang ini untuk memliki perfume kegemaran anda. 😍😍😍
.
Boleh terus Wa/Dm ke
📲 017-7017113 Nurrul
📲 017-7017113 Nurrul
📲 017-7017113 Nurrul
Untuk order.
#dexandraperfume #promosiramadhan #promosiraya #nhmartt #sabuncute #ciknurrul
Selamat pagi warga instagram! Tengah buat apa tu uollss? 👀 . . Salam Ramadhan Kareem yang ke4. . RM100 untuk 2 botol perfume dexandra promosi sempena ramadhan/raya. . Jangan lepaskan peluang ini untuk memliki perfume kegemaran anda. 😍😍😍 . Boleh terus Wa/Dm ke 📲 017-7017113 Nurrul 📲 017-7017113 Nurrul 📲 017-7017113 Nurrul Untuk order. #dexandraperfume  #promosiramadhan  #promosiraya  #nhmartt  #sabuncute  #ciknurrul 
Nak kulit licin..
Nak kulit sihat..
Nak parut-parut jerawat hilang... Jom guna Sabun Cute😉
#selamat
#murah
#bebaskimia
#bebasmerkuri
#sabuncute
#teamsaupor 
#agentkualapilah 
#dropshipdiperlukan
KELEBIHAN SABUN CUTE SAUPOR
.
.
Semua orang mesti ada menggunakan sabun mandi setiap hari kan? Item wajib ada dalam bilik mandi betul tak?
.
.
Untuk info, kebanyakan body wash, sabun mandi anda ada mengandungi SLES.
.
.
SLES adalah Sodium Laureth Sulfate / SLS: Sodium Lauryl Sulfate digunakan untuk banyakkan buih sabun tapi bahaya SLES dan menyebabkan kegatalan kulit, mudah sensitif.
.
.
Malah turut menyebabkan kanser sebab boleh diserap melalui liang roma. 
Bebaskan keluarga tersayang dari bahan kimia bahaya ni.
.
.
Cadangan saya, gunakan sabun cute Saupor kerana bebas SLES. Boleh dapatkan jenis delima, kopi atau tomato kerana mengandungi pewangi.
.
.
Sangat sesuai digunakan untuk mandi. Anak anak pun tertarik dengan bentuknya 😍
.
.
#teamsaupor
#sabuncute
#sauporkotatinggi
KELEBIHAN SABUN CUTE SAUPOR . . Semua orang mesti ada menggunakan sabun mandi setiap hari kan? Item wajib ada dalam bilik mandi betul tak? . . Untuk info, kebanyakan body wash, sabun mandi anda ada mengandungi SLES. . . SLES adalah Sodium Laureth Sulfate / SLS: Sodium Lauryl Sulfate digunakan untuk banyakkan buih sabun tapi bahaya SLES dan menyebabkan kegatalan kulit, mudah sensitif. . . Malah turut menyebabkan kanser sebab boleh diserap melalui liang roma. Bebaskan keluarga tersayang dari bahan kimia bahaya ni. . . Cadangan saya, gunakan sabun cute Saupor kerana bebas SLES. Boleh dapatkan jenis delima, kopi atau tomato kerana mengandungi pewangi. . . Sangat sesuai digunakan untuk mandi. Anak anak pun tertarik dengan bentuknya 😍 . . #teamsaupor  #sabuncute  #sauporkotatinggi 
KENAPA PERLU PAKAI SABUN CUTE KAYU MANIS???⠀
⠀
✅Menghilangkan parut⠀
✅Merawat jerawat⠀
✅Menjaga kulit muka dari menggunakan produk berbahaya⠀
✅Penjagaan kulit muka agar tidak menipis ⠀
✅Tanpa bahan kimia⠀
✅Menggunakan serbuk kayu manis dan glycerin sahaja dalam penghasilannya⠀
⠀
Nak cantik Nak hilang parut gunalah Sabun Cute😉⠀
⠀
#sabuncute ⠀
#teamsaupor⠀
#cantikdenganselamat⠀
#sabunmurah⠀
#produkmuslim⠀
#produktanpamerkuri⠀
#hargamurah⠀
#hargamampumilik⠀
#agentkualapilah⠀
#dropshipdiperlukan
KENAPA PERLU PAKAI SABUN CUTE KAYU MANIS???⠀ ⠀ ✅Menghilangkan parut⠀ ✅Merawat jerawat⠀ ✅Menjaga kulit muka dari menggunakan produk berbahaya⠀ ✅Penjagaan kulit muka agar tidak menipis ⠀ ✅Tanpa bahan kimia⠀ ✅Menggunakan serbuk kayu manis dan glycerin sahaja dalam penghasilannya⠀ ⠀ Nak cantik Nak hilang parut gunalah Sabun Cute😉⠀ ⠀ #sabuncute  ⠀ #teamsaupor ⠀ #cantikdenganselamat ⠀ #sabunmurah ⠀ #produkmuslim ⠀ #produktanpamerkuri ⠀ #hargamurah ⠀ #hargamampumilik ⠀ #agentkualapilah ⠀ #dropshipdiperlukan 
Petua Untuk Menghilangkan Parut pada wajah

Pilihan 1: Ambil sedikit madu dan campurkan madu tersebut dengan bedak sejuk. Tekapkan bedak tersebut ke tempat yang ada kesan jerawat. Lakukan sekurang-kurangnya 2 hari sekali.

Pilihan 2: Tumbuk beberapa batang kulit kayu manis dan jadikan serbuk. Campurkan dengan sedikit air. Tempelkan pada parut jerawat.

Pilihan 3: Asah kulit kayu manis dan campurkan dengan madu lebah. Tempelkan pada muka yang berparut setiap malam. Keesokannya, cucilah menggunakan air suam.

Pilihan 4: Kisar timun dan tapiskan airnya. Tampalkan hampas timun pada muka. Biarkan setengah jam. Kemudian cuci bersih dengan air suam.

Pilihan 5: Rendam beberapa helai daun senduduk, sedikit cekur dan segenggam beras. Kemudian giling hingga lumat. Sapukan pada parut muka 2 kali seminggu.

Pilihan 6: Tumbuk 10 helai daun sirih muda. Tempelkan pada muka terutama pada bekas jerawat. Setelah kering, cuci muka dengan air bersih. Amalkan 3 kali seminggu.

Pilihan 7: Ambil sepotong ubi kayu. Kupas kulitnya dan bersihkan. Parutkan. Perah untuk dapatkan airnya. Sapukan air perahan pada muka anda yang ada bekas jerawat. Lakukan setiap hari selama seminggu.

Pilihan 8: Tumbuk beberapa batang kulit kayu manis dan jadikan serbuk. Campurkan dengan sedikit air. Sapukan pada bekas jerawat. Amalkan selama seminggu.

Pilihan 9: Ambil 10 helai daun sireh muda, Bersihkan dan tumbuk 
lumat. Muka hendaklah dibersihkan dengan air suam dan sapukan sireh pada muka terutama di bahagian bekas jerawat. Biarkan kira-kira setengah jam atau hingga kering. Cuci muka bersih-bersih dan lap kering. Amalkan 3 kali seminggu.

Pilihan 10: Daun pegaga boleh digunakan untuk menghilangkan tanda hitam parut jerawat di muka. Caranya ialah dengan mengisar daun pegaga dengan bedak sejuk dan air secukupnya. Pupukkan adunan tersebut di tempat tanda hitam parut jerawat di muka anda setiap hari atau setiap malam sebelum tidur. Campuran kisaran pegaga dan bedak sejuk tersebut boleh disimpan di dalam peti sejuk dengan memasukkannya ke dalam botol yang kering.

#kalau malas nak ikut petua 👆🏻tu, gunakan aje Sabun Cute KAYU MANIS..😉😉😉 #teamsaupor
#sabuncute
#agentkualapilah
Petua Untuk Menghilangkan Parut pada wajah Pilihan 1: Ambil sedikit madu dan campurkan madu tersebut dengan bedak sejuk. Tekapkan bedak tersebut ke tempat yang ada kesan jerawat. Lakukan sekurang-kurangnya 2 hari sekali. Pilihan 2: Tumbuk beberapa batang kulit kayu manis dan jadikan serbuk. Campurkan dengan sedikit air. Tempelkan pada parut jerawat. Pilihan 3: Asah kulit kayu manis dan campurkan dengan madu lebah. Tempelkan pada muka yang berparut setiap malam. Keesokannya, cucilah menggunakan air suam. Pilihan 4: Kisar timun dan tapiskan airnya. Tampalkan hampas timun pada muka. Biarkan setengah jam. Kemudian cuci bersih dengan air suam. Pilihan 5: Rendam beberapa helai daun senduduk, sedikit cekur dan segenggam beras. Kemudian giling hingga lumat. Sapukan pada parut muka 2 kali seminggu. Pilihan 6: Tumbuk 10 helai daun sirih muda. Tempelkan pada muka terutama pada bekas jerawat. Setelah kering, cuci muka dengan air bersih. Amalkan 3 kali seminggu. Pilihan 7: Ambil sepotong ubi kayu. Kupas kulitnya dan bersihkan. Parutkan. Perah untuk dapatkan airnya. Sapukan air perahan pada muka anda yang ada bekas jerawat. Lakukan setiap hari selama seminggu. Pilihan 8: Tumbuk beberapa batang kulit kayu manis dan jadikan serbuk. Campurkan dengan sedikit air. Sapukan pada bekas jerawat. Amalkan selama seminggu. Pilihan 9: Ambil 10 helai daun sireh muda, Bersihkan dan tumbuk lumat. Muka hendaklah dibersihkan dengan air suam dan sapukan sireh pada muka terutama di bahagian bekas jerawat. Biarkan kira-kira setengah jam atau hingga kering. Cuci muka bersih-bersih dan lap kering. Amalkan 3 kali seminggu. Pilihan 10: Daun pegaga boleh digunakan untuk menghilangkan tanda hitam parut jerawat di muka. Caranya ialah dengan mengisar daun pegaga dengan bedak sejuk dan air secukupnya. Pupukkan adunan tersebut di tempat tanda hitam parut jerawat di muka anda setiap hari atau setiap malam sebelum tidur. Campuran kisaran pegaga dan bedak sejuk tersebut boleh disimpan di dalam peti sejuk dengan memasukkannya ke dalam botol yang kering. #kalau  malas nak ikut petua 👆🏻tu, gunakan aje Sabun Cute KAYU MANIS..😉😉😉 #teamsaupor  #sabuncute  #agentkualapilah 
Best sangat pakai Sabun Cute Oat.⠀
Hilang semua whitehead di muka.⠀
Hanya sental 2 kali seminggu.⠀
⠀
👆🏻kata pengguna Sabun Cute😉⠀
⠀
#sabuncute⠀
#teamsaupor⠀
#bebaskimia⠀
#bebasmerkuri⠀
#bebaswhitehead⠀
#agentkualapilah⠀
#dropshipdiperlukan
.
Siapa kata tak boleh campur2 sabun cute ni? .
Boleh je tau. Tapi mesti ikut guide yang diberi. Jangan risau, bila pakai sabun ni kami akan guidr anda
.
Cuma beritahu apa masalah kulit masing masing😊
.
Macam customer ni. Ada masalah muka berminyak dan jerawat. Jadi kami guide untuk pakai 3 jenis sabun
.
Alhamdulillah ada perubahan positif. Nak cuba? Boleh PM jer tau. Rm2 kesan berbaloi sangat. Betul tak?
.
#saupor 
#TeamSaupor 
#sabuncute
#sayajualsabuncute 
#sayajualsabun
#jombeli
#naturalsoap 
#natural
. Siapa kata tak boleh campur2 sabun cute ni? . Boleh je tau. Tapi mesti ikut guide yang diberi. Jangan risau, bila pakai sabun ni kami akan guidr anda . Cuma beritahu apa masalah kulit masing masing😊 . Macam customer ni. Ada masalah muka berminyak dan jerawat. Jadi kami guide untuk pakai 3 jenis sabun . Alhamdulillah ada perubahan positif. Nak cuba? Boleh PM jer tau. Rm2 kesan berbaloi sangat. Betul tak? . #saupor  #TeamSaupor  #sabuncute  #sayajualsabuncute  #sayajualsabun  #jombeli  #naturalsoap  #natural 
.
Lama tak beriklan. Entah2 ada yang lupa dan tak tahu sis jual benda ni 😁😂
.
Daripada kamu bersusah-susah tekan guna kuku untuk keluarkan blackhead@whitehead yg padahnya dapat dapat kesan merah-merah hidung,kesan bekas kuku dihidung dan hidung jadi menggelupas selepas beberapa hari
.
kan lebih baik kamu guna cara yg lebih mudah,tak menyakitkan malah baik untuk kulit
.
caranya hanya buihkan sabun oat dibahagian yang bermasalah.konsisten pasti buat kamu tersenyum lebar nanti😊plus senyum ada love lagi😍
.
*Sabun oat bisa menghilangkan blachkead & Whitehead
.
#saupor
#teamsaupor
#sabun 
#sabuncute
#sayajualsabun 
#sayajualmurah
#RM2 
#jombeli
#facialsoap 
#naturalsoap 
#natural
. Lama tak beriklan. Entah2 ada yang lupa dan tak tahu sis jual benda ni 😁😂 . Daripada kamu bersusah-susah tekan guna kuku untuk keluarkan blackhead@whitehead yg padahnya dapat dapat kesan merah-merah hidung,kesan bekas kuku dihidung dan hidung jadi menggelupas selepas beberapa hari . kan lebih baik kamu guna cara yg lebih mudah,tak menyakitkan malah baik untuk kulit . caranya hanya buihkan sabun oat dibahagian yang bermasalah.konsisten pasti buat kamu tersenyum lebar nanti😊plus senyum ada love lagi😍 . *Sabun oat bisa menghilangkan blachkead & Whitehead . #saupor  #teamsaupor  #sabun  #sabuncute  #sayajualsabun  #sayajualmurah  #RM2  #jombeli  #facialsoap  #naturalsoap  #natural 
Sabun Cute OAT 3 in 1💜💛❤️💚💙⠀
⠀
Skrub: basahkan sabun dan gosok pada blackhead. Bila dah rasa melekit tu boleh bilas.penggunaan: Selang sehari.⠀
⠀
Pencuci muka: buihkan sabun di tangan dan gosok buih sahaja pada muka. Boleh guna setiap hari.⠀
⠀
Masker: lepas dan bersih muka sapu buih biarkan sampai kering baru dibilas. 2 kali seminggu⠀
⠀
#sabuncute⠀
#teamsaupor⠀
#bebasmerkuri⠀
#hargamurah⠀
#sabunmampumilik⠀
#agentkualapilah⠀
#dropshipdiperlukan
Sabun Cute OAT 3 in 1💜💛❤️💚💙⠀ ⠀ Skrub: basahkan sabun dan gosok pada blackhead. Bila dah rasa melekit tu boleh bilas.penggunaan: Selang sehari.⠀ ⠀ Pencuci muka: buihkan sabun di tangan dan gosok buih sahaja pada muka. Boleh guna setiap hari.⠀ ⠀ Masker: lepas dan bersih muka sapu buih biarkan sampai kering baru dibilas. 2 kali seminggu⠀ ⠀ #sabuncute ⠀ #teamsaupor ⠀ #bebasmerkuri ⠀ #hargamurah ⠀ #sabunmampumilik ⠀ #agentkualapilah ⠀ #dropshipdiperlukan 
Ada 2 bahan je dalam sabun cute oat ni.⠀
⠀
So korang jangan risau. In shaa Allah akan serasi. Melainkan korang memang alergik dengan oat.⠀
⠀
Dan glycerin pula hanya pelarut. Dan fungsi untuk jadikan sabun berbentuk, dan boleh lembapkan kulit.⠀
⠀
Yang penting diperbuat dari minyak tumbuhan😊⠀
⠀
#teamsaupor⠀
#sabuncute⠀
#kulitbersih⠀
#bebasbahankimia⠀
#bebasmerkuri⠀
#agentkualapilah⠀
#dropshipdiperlukan
😊Contoh skrub mudah dari dapur😊
.
Ada 3 bahan yang boleh kita guna sebagai skrub muka yang mudah. Iaitu:
+ Oat
+ Hampas teh
+ Beras yang di kisar
.
.
Ikut kerajinan masing masing. Boleh je guna sabun oat untuk skrub kalau anda tak sempat nak sediakan bahan2 tu.
.
.
Jom pakai sabun oat. Lebih mudah dan cepat 😉
.
.
Whatsapp untuk order
📲013-6545109
.
.
#teamsaupor #sabuncute #sauporkotatinggi #skrubbahannatural #skrubbadan #skrubmuka #hilangblackheadwhiteheas #bahannatural
😊Contoh skrub mudah dari dapur😊 . Ada 3 bahan yang boleh kita guna sebagai skrub muka yang mudah. Iaitu: + Oat + Hampas teh + Beras yang di kisar . . Ikut kerajinan masing masing. Boleh je guna sabun oat untuk skrub kalau anda tak sempat nak sediakan bahan2 tu. . . Jom pakai sabun oat. Lebih mudah dan cepat 😉 . . Whatsapp untuk order 📲013-6545109 . . #teamsaupor  #sabuncute  #sauporkotatinggi  #skrubbahannatural  #skrubbadan  #skrubmuka  #hilangblackheadwhiteheas  #bahannatural 
Salam magrib! Didoakan sihat2 selalu.
Lama NH tak update kan. 
Nahhh, kita belanja testimoni #sabuncute sikit 😍.
.
.
Selamat digunakan. 😎
Sabun cute memang best.
#sabun #madu #tomato #oat #kopi #delima #sayajualsabun #sabunmalaysia #bebasmerkuri #organic #nhmartt
Sabun madu juga membantu merawat ruam pada kulit kite. Jom lah cuba. .
.
#teamsaupor #sabuncute #sauporkotatinggi #testimoni #testimonisaupor
Wahh pipi makin lembut uollss pakai sabun madu dan delima 😊😊
.
.
#sabuncute #sauporkotatinggi #teamsaupor #testimoni #testimonisaupor
Campuran madu dan kayu manis dapat merawat eczema😊
.
.
Jika anak anda ada masalah eczema, boleh cuba sapukan 2 bahan ni. Madu dan serbuk kayu manis
.
.
Tapi jika bimbang anak anda rasa pedih, boleh gunakan sabun cute kayu manis. .
.
Sebab kandungan utama adalah madu dan kayu manis. Hanya buihkan sabun dan jadikan masker pada bahagian yg terkena eczema tadi.
.
.
Bila kering boleh dibilas bersih.
.
.
Jom dapatkan sabun madu atau sabun kayu manis sekarang 😊
.
.
Whatsapp 📲013-6545109
.
.
#teamsaupor
#sabuncute
#sauporkotatinggi
Campuran madu dan kayu manis dapat merawat eczema😊 . . Jika anak anda ada masalah eczema, boleh cuba sapukan 2 bahan ni. Madu dan serbuk kayu manis . . Tapi jika bimbang anak anda rasa pedih, boleh gunakan sabun cute kayu manis. . . Sebab kandungan utama adalah madu dan kayu manis. Hanya buihkan sabun dan jadikan masker pada bahagian yg terkena eczema tadi. . . Bila kering boleh dibilas bersih. . . Jom dapatkan sabun madu atau sabun kayu manis sekarang 😊 . . Whatsapp 📲013-6545109 . . #teamsaupor  #sabuncute  #sauporkotatinggi