an online Instagram web viewer

#sabuncutetomato medias

Photos

4 sebab kenapa pori pori besar di wajah

1. Sebab terlalu banyak terdedah dengan cahaya matahari 
2 . Faktor genetik

3. Faktor umur

4. Sebab banyak sangat minyak.

Nak kecilkan pori? Boleh guna sabun tomato #sabuncute. 
Mudah , hanya buihkan je. Tak perlu potong tomato lagi.. #013- 265 1609 ~ ani
#saupor
#sabuncutetomato
4 sebab kenapa pori pori besar di wajah 1. Sebab terlalu banyak terdedah dengan cahaya matahari 2 . Faktor genetik 3. Faktor umur 4. Sebab banyak sangat minyak. Nak kecilkan pori? Boleh guna sabun tomato #sabuncute . Mudah , hanya buihkan je. Tak perlu potong tomato lagi.. #013 - 265 1609 ~ ani #saupor  #sabuncutetomato 
Bila bangun, muka memang akan berminyak. So jangan lupa cuci muka dengan sabun tomato πŸ˜‰
.
.
. 
Bagi fresh semula muka tu dan tanggalkan segala minyak2 yang ada di wajah.
.
.
.
Pakai pulak sabun cute tomato, fuhh! Memang fefeling dah mandi lah sebab wangi aje baunya.
.
.
Minyak hilang muka pun bersih. Dapat juga tutup liang2 pori yg besar2 tu. Bestnya. 😍😍😍 #nhmatt #sabuncute #sabuntomato #sabun  #sabuncutetomato #supernatural #organik #sabunorganik #bebasparaben
Bila bangun, muka memang akan berminyak. So jangan lupa cuci muka dengan sabun tomato πŸ˜‰ . . . Bagi fresh semula muka tu dan tanggalkan segala minyak2 yang ada di wajah. . . . Pakai pulak sabun cute tomato, fuhh! Memang fefeling dah mandi lah sebab wangi aje baunya. . . Minyak hilang muka pun bersih. Dapat juga tutup liang2 pori yg besar2 tu. Bestnya. 😍😍😍 #nhmatt  #sabuncute  #sabuntomato  #sabun  #sabuncutetomato  #supernatural  #organik  #sabunorganik  #bebasparaben 
Tak perlu susah- susah tumbuk kayu manis. Guna je #sabuncutekayumanis .hehe..
.
IANYA dirumus dari serbuk kulit kayu manis dan diadun dengan madu untuk menjadikannye agen pembaikan untuk kulit muka yang mempunyai bekas jerawat.
.
BUKAN itu sahaja, madu yang terkandung dalam #sabuncute ini akan membantu melembabkan kulit yang telah dirawat oleh agen kayu manis tadi.
.
DUA gabungan yang SERASI(",).anda ingin mencubanya? jangan risau, ianya sangat berbaloi kerana #sabunmuka ini dibentuk dengan bentuk yang comel dan mudah dibawa kemana-mana sahaja(",).
.
Boleh hubungi cikati untuk mendapatkan bantuan konsultasi.
.
0132453724
Tak perlu susah- susah tumbuk kayu manis. Guna je #sabuncutekayumanis  .hehe.. . IANYA dirumus dari serbuk kulit kayu manis dan diadun dengan madu untuk menjadikannye agen pembaikan untuk kulit muka yang mempunyai bekas jerawat. . BUKAN itu sahaja, madu yang terkandung dalam #sabuncute  ini akan membantu melembabkan kulit yang telah dirawat oleh agen kayu manis tadi. . DUA gabungan yang SERASI(",).anda ingin mencubanya? jangan risau, ianya sangat berbaloi kerana #sabunmuka  ini dibentuk dengan bentuk yang comel dan mudah dibawa kemana-mana sahaja(",). . Boleh hubungi cikati untuk mendapatkan bantuan konsultasi. . 0132453724
Siapa kata tak boleh campur2 sabun cute ni? 
Boleh je tau. Tapi mesti ikut guide yang diberi. Jangan risau, bila pakai sabun ni kami akan guide anda.

Cuma beritahu dan terangkan kepada kami apa masalah kulit masing masing😊

Macam customer ni. Ada masalah muka berminyak dan jerawat. Jadi kami guide untuk pakai 3 jenis sabun.

Alhamdulillah ada perubahan positif. Nak cuba? Boleh PM jer tau. Rm2 kesan berbaloi sangat. Betul tak?

#sabuncute #sabuncutetomato #scruboat #sabuncutekayumanis #sabunmuka #sabuncomel #freegift #doorgift #doorgiftmurah #uiam #uum #kyp #kuipsas
Siapa kata tak boleh campur2 sabun cute ni? Boleh je tau. Tapi mesti ikut guide yang diberi. Jangan risau, bila pakai sabun ni kami akan guide anda. Cuma beritahu dan terangkan kepada kami apa masalah kulit masing masing😊 Macam customer ni. Ada masalah muka berminyak dan jerawat. Jadi kami guide untuk pakai 3 jenis sabun. Alhamdulillah ada perubahan positif. Nak cuba? Boleh PM jer tau. Rm2 kesan berbaloi sangat. Betul tak? #sabuncute  #sabuncutetomato  #scruboat  #sabuncutekayumanis  #sabunmuka  #sabuncomel  #freegift  #doorgift  #doorgiftmurah  #uiam  #uum  #kyp  #kuipsas 
Bila bangun, muka memang akan berminyak. So jangan lupa cuci muka dengan sabun tomato πŸ˜‰
.
.
. 
Bagi fresh semula muka tu dan tanggalkan segala minyak2 yang ada di wajah.
.
.
.
Pakai pulak sabun cute tomato, fuhh! Memang fefeling dah mandi lah sebab wangi aje baunya.
.
.
Minyak hilang muka pun bersih. Dapat juga tutup liang2 pori yg besar2 tu. Bestnya. 😍😍😍 #nhmatt #sabuncute #sabuntomato #sabun  #sabuncutetomato #supernatural #organik #sabunorganik #bebasparaben
Bila bangun, muka memang akan berminyak. So jangan lupa cuci muka dengan sabun tomato πŸ˜‰ . . . Bagi fresh semula muka tu dan tanggalkan segala minyak2 yang ada di wajah. . . . Pakai pulak sabun cute tomato, fuhh! Memang fefeling dah mandi lah sebab wangi aje baunya. . . Minyak hilang muka pun bersih. Dapat juga tutup liang2 pori yg besar2 tu. Bestnya. 😍😍😍 #nhmatt  #sabuncute  #sabuntomato  #sabun  #sabuncutetomato  #supernatural  #organik  #sabunorganik  #bebasparaben 
4 sebab kenapa pori pori besar di wajah

1. Sebab terlalu banyak terdedah dengan cahaya matahari 
2 . Faktor genetik

3. Faktor umur

4. Sebab banyak sangat minyak.

Nak kecilkan pori? Boleh guna sabun tomato #sabuncute. 
Mudah , hanya buihkan je. Tak perlu potong tomato lagi.. #013- 265 1609 ~ ani
#saupor
#sabuncutetomato
4 sebab kenapa pori pori besar di wajah 1. Sebab terlalu banyak terdedah dengan cahaya matahari 2 . Faktor genetik 3. Faktor umur 4. Sebab banyak sangat minyak. Nak kecilkan pori? Boleh guna sabun tomato #sabuncute . Mudah , hanya buihkan je. Tak perlu potong tomato lagi.. #013 - 265 1609 ~ ani #saupor  #sabuncutetomato 
MASKER TOMATO

1. Basuh sebiji tomato saiz sederhana.
2.kupas kulit tomato dan lenyekkan.
3. Tapis airnya dan masukkan sedikit tepung jagung.
4. Sapu pada wajah selama 5 minit.
5. Kemudian bilas menggunakan air 6. Untuk lembapkan lagi kulit, boleh tambah sedikit minyak kelapa.

Terbaru: anda takperlu susah susah kupas tomato, buihkan je sabun cute tomato dengan sedikit air.

Tambah sedikit tepung untuk jadikan paste, dan boleh dijadikan masker. Tak perlu minyak kelapa kerana sabun ni pun diperbuat dari minyak kelapa.
😊

#saupor
#sabuncutetomato
MASKER TOMATO 1. Basuh sebiji tomato saiz sederhana. 2.kupas kulit tomato dan lenyekkan. 3. Tapis airnya dan masukkan sedikit tepung jagung. 4. Sapu pada wajah selama 5 minit. 5. Kemudian bilas menggunakan air 6. Untuk lembapkan lagi kulit, boleh tambah sedikit minyak kelapa. Terbaru: anda takperlu susah susah kupas tomato, buihkan je sabun cute tomato dengan sedikit air. Tambah sedikit tepung untuk jadikan paste, dan boleh dijadikan masker. Tak perlu minyak kelapa kerana sabun ni pun diperbuat dari minyak kelapa. 😊 #saupor  #sabuncutetomato 
Tak perlu susah- susah tumbuk kayu manis. Guna je #sabuncutekayumanis .hehe..
.
IANYA dirumus dari serbuk kulit kayu manis dan diadun dengan madu untuk menjadikannye agen pembaikan untuk kulit muka yang mempunyai bekas jerawat.
.
BUKAN itu sahaja, madu yang terkandung dalam #sabuncute ini akan membantu melembabkan kulit yang telah dirawat oleh agen kayu manis tadi.
.
DUA gabungan yang SERASI(",).anda ingin mencubanya? jangan risau, ianya sangat berbaloi kerana #sabunmuka ini dibentuk dengan bentuk yang comel dan mudah dibawa kemana-mana sahaja(",).
.
Boleh hubungi cikati untuk mendapatkan bantuan konsultasi.
.
0132453724
Tak perlu susah- susah tumbuk kayu manis. Guna je #sabuncutekayumanis  .hehe.. . IANYA dirumus dari serbuk kulit kayu manis dan diadun dengan madu untuk menjadikannye agen pembaikan untuk kulit muka yang mempunyai bekas jerawat. . BUKAN itu sahaja, madu yang terkandung dalam #sabuncute  ini akan membantu melembabkan kulit yang telah dirawat oleh agen kayu manis tadi. . DUA gabungan yang SERASI(",).anda ingin mencubanya? jangan risau, ianya sangat berbaloi kerana #sabunmuka  ini dibentuk dengan bentuk yang comel dan mudah dibawa kemana-mana sahaja(",). . Boleh hubungi cikati untuk mendapatkan bantuan konsultasi. . 0132453724
KELEBIHAN SABUN CUTE SAUPOR

Semua orang mesti ada menggunakan sabun mandi setiap hari kan? Item wajib ada dalam bilik mandi betul tak?

Untuk info, kebanyakan body wash, sabun mandi anda ada mengandungi SLES. 
SLES adalah Sodium Laureth Sulfate / SLS: Sodium Lauryl Sulfate digunakan untuk banyakkan buih sabun tapi bahaya SLES dan menyebabkan kegatalan kulit, mudah sensitif.

Malah turut menyebabkan kanser sebab boleh diserap melalui liang roma. 
Bebaskan keluarga tersayang dari bahan kimia bahaya ni. 
Cadangan saya, gunakan #sabuncute dari #atieysoapiey kerana bebas SLES. Boleh dapatkan jenis delima, kopi atau tomato untuk bauan wangi.

Sangat sesuai digunakan untuk mandi. Anak anak pun tertarik dengan bentuknya yang comel😍. #sabunmuka #sabuncutekopi #sabuncutedelima #sabuncutetomato #sabuncutemadu #scruboat #scrub #naturalsoap #uiam #terapiinstagram #cikgucikgi
KELEBIHAN SABUN CUTE SAUPOR Semua orang mesti ada menggunakan sabun mandi setiap hari kan? Item wajib ada dalam bilik mandi betul tak? Untuk info, kebanyakan body wash, sabun mandi anda ada mengandungi SLES. SLES adalah Sodium Laureth Sulfate / SLS: Sodium Lauryl Sulfate digunakan untuk banyakkan buih sabun tapi bahaya SLES dan menyebabkan kegatalan kulit, mudah sensitif. Malah turut menyebabkan kanser sebab boleh diserap melalui liang roma. Bebaskan keluarga tersayang dari bahan kimia bahaya ni. Cadangan saya, gunakan #sabuncute  dari #atieysoapiey  kerana bebas SLES. Boleh dapatkan jenis delima, kopi atau tomato untuk bauan wangi. Sangat sesuai digunakan untuk mandi. Anak anak pun tertarik dengan bentuknya yang comel😍. #sabunmuka  #sabuncutekopi  #sabuncutedelima  #sabuncutetomato  #sabuncutemadu  #scruboat  #scrub  #naturalsoap  #uiam  #terapiinstagram  #cikgucikgi 
WANGINYA SABUN CUTE NI

Bukan je boleh merawat kulit, tapi wangi pulak tu. Letak dalam bag, 1 bag bau wangi.

Ada siapa2 berminat nak buat doorgift kt kawan2 @ saudara mara.. Blh WhatsApp 0133959541
Nk bagi harga special yg berminat buat gift..wangi plak 2.. #sabuncutedelima
#sabuncutemadu
#sabuncutetomato
#sabuncuteoat
#sabuncutekopi
#sabuncutekayumanis