an online Instagram web viewer

#sabundelima medias

Photos

KENAPA SEMUA SKINCARE NAMPAK SAMA? 
Actually memang semua skincare buatan Malaysia ni nmpak sama.. Kalau #treatment semua hijau.. Kalau cream #kunyit semua kuning.. 😉

Tp kena tgk value added yg #karisma ada.. Yang membezakan #karismacosmetic dgn #skincare lain.. ✅Contoh:
»» #treatmentcream kita ada tambahan #sarangburung & #aloevera.. »» #sabundelima kita ada tambahan #collagen.. .
Sbb tu, #karisma lg berkesan drpd jenama lain.. Tu yg membezakan kita.. 😊

Lagi satu pasal #creamkunyit ..
👍 Info penting tentang #nightcream kunyit dari Karisma Cosmetic.. Kalau kita tengok byk di pasaran sekarang mggunakn #creamkunyit sebagai #nightcream .. Tapi, kadang2 kita tersilap pandang tentang cream2 yg byk di pasaran masa kini.. Apa yg anda mesti n patut tahu, bkn semua #creamkunyit ni sama.. ✅ Jika di lihat pd warna mungkin sama tp kandungn di dalamnya byk perbezaan.. Antara #creamkunyit yg ada di pasaran ialah cream kunyit biasa iaitu kunyit + asam jawa.. Ada juga mggunakn cream kunyit + stemcell dan cream kunyit + herba ginseng.. ✅ #cream yg karisma cosmetic keluarkn ialah krim #kunyit+#herba #ginseng. Ianya cepat meresap dan mengecutkan jerawat dengan pantas serta mampu menghalang jerawat dari tumbuh kembali.. #karismacosmetic mggunakn #creamkunyit yg bergred A+ utk memastikan tiada kesan sampingan seperti kemerah2an pd wajah spt sesetengah #nightcream yg lain... So,.. anda semua xperlu risau,. kerana #creamkunyit #karisma blh digunakan tanpa was2... InsyaAllah,.. Hasilnya sangat luar biasa.. Pasti...Chantikkk Sangatt!! #karismacosmetic
KENAPA SEMUA SKINCARE NAMPAK SAMA? Actually memang semua skincare buatan Malaysia ni nmpak sama.. Kalau #treatment  semua hijau.. Kalau cream #kunyit  semua kuning.. 😉 Tp kena tgk value added yg #karisma  ada.. Yang membezakan #karismacosmetic  dgn #skincare  lain.. ✅Contoh: »» #treatmentcream  kita ada tambahan #sarangburung  & #aloevera .. »» #sabundelima  kita ada tambahan #collagen .. . Sbb tu, #karisma  lg berkesan drpd jenama lain.. Tu yg membezakan kita.. 😊 Lagi satu pasal #creamkunyit  .. 👍 Info penting tentang #nightcream  kunyit dari Karisma Cosmetic.. Kalau kita tengok byk di pasaran sekarang mggunakn #creamkunyit  sebagai #nightcream  .. Tapi, kadang2 kita tersilap pandang tentang cream2 yg byk di pasaran masa kini.. Apa yg anda mesti n patut tahu, bkn semua #creamkunyit  ni sama.. ✅ Jika di lihat pd warna mungkin sama tp kandungn di dalamnya byk perbezaan.. Antara #creamkunyit  yg ada di pasaran ialah cream kunyit biasa iaitu kunyit + asam jawa.. Ada juga mggunakn cream kunyit + stemcell dan cream kunyit + herba ginseng.. ✅ #cream  yg karisma cosmetic keluarkn ialah krim #kunyit +#herba  #ginseng . Ianya cepat meresap dan mengecutkan jerawat dengan pantas serta mampu menghalang jerawat dari tumbuh kembali.. #karismacosmetic  mggunakn #creamkunyit  yg bergred A+ utk memastikan tiada kesan sampingan seperti kemerah2an pd wajah spt sesetengah #nightcream  yg lain... So,.. anda semua xperlu risau,. kerana #creamkunyit  #karisma  blh digunakan tanpa was2... InsyaAllah,.. Hasilnya sangat luar biasa.. Pasti...Chantikkk Sangatt!! #karismacosmetic 
KENAPA SEMUA SKINCARE NAMPAK SAMA? 
Actually memang semua skincare buatan Malaysia ni nmpak sama.. Kalau #treatment semua hijau.. Kalau cream #kunyit semua kuning.. 😉

Tp kena tgk value added yg #karisma ada.. Yang membezakan #karismacosmetic dgn #skincare lain.. ✅Contoh:
»» #treatmentcream kita ada tambahan #sarangburung & #aloevera.. »» #sabundelima kita ada tambahan #collagen.. .
Sbb tu, #karisma lg berkesan drpd jenama lain.. Tu yg membezakan kita.. 😊

Lagi satu pasal #creamkunyit ..
👍 Info penting tentang #nightcream kunyit dari Karisma Cosmetic.. Kalau kita tengok byk di pasaran sekarang mggunakn #creamkunyit sebagai #nightcream .. Tapi, kadang2 kita tersilap pandang tentang cream2 yg byk di pasaran masa kini.. Apa yg anda mesti n patut tahu, bkn semua #creamkunyit ni sama.. ✅ Jika di lihat pd warna mungkin sama tp kandungn di dalamnya byk perbezaan.. Antara #creamkunyit yg ada di pasaran ialah cream kunyit biasa iaitu kunyit + asam jawa.. Ada juga mggunakn cream kunyit + stemcell dan cream kunyit + herba ginseng.. ✅ #cream yg karisma cosmetic keluarkn ialah krim #kunyit+#herba #ginseng. Ianya cepat meresap dan mengecutkan jerawat dengan pantas serta mampu menghalang jerawat dari tumbuh kembali.. #karismacosmetic mggunakn #creamkunyit yg bergred A+ utk memastikan tiada kesan sampingan seperti kemerah2an pd wajah spt sesetengah #nightcream yg lain... So,.. anda semua xperlu risau,. kerana #creamkunyit #karisma blh digunakan tanpa was2... InsyaAllah,.. Hasilnya sangat luar biasa.. Pasti...Chantikkk Sangatt
#zastokispasirputeh 
#stokissahkarismacosmetic
#dropshipwanted
#ministokiswanted

www.wasap.my/601115392105
KENAPA SEMUA SKINCARE NAMPAK SAMA? Actually memang semua skincare buatan Malaysia ni nmpak sama.. Kalau #treatment  semua hijau.. Kalau cream #kunyit  semua kuning.. 😉 Tp kena tgk value added yg #karisma  ada.. Yang membezakan #karismacosmetic  dgn #skincare  lain.. ✅Contoh: »» #treatmentcream  kita ada tambahan #sarangburung  & #aloevera .. »» #sabundelima  kita ada tambahan #collagen .. . Sbb tu, #karisma  lg berkesan drpd jenama lain.. Tu yg membezakan kita.. 😊 Lagi satu pasal #creamkunyit  .. 👍 Info penting tentang #nightcream  kunyit dari Karisma Cosmetic.. Kalau kita tengok byk di pasaran sekarang mggunakn #creamkunyit  sebagai #nightcream  .. Tapi, kadang2 kita tersilap pandang tentang cream2 yg byk di pasaran masa kini.. Apa yg anda mesti n patut tahu, bkn semua #creamkunyit  ni sama.. ✅ Jika di lihat pd warna mungkin sama tp kandungn di dalamnya byk perbezaan.. Antara #creamkunyit  yg ada di pasaran ialah cream kunyit biasa iaitu kunyit + asam jawa.. Ada juga mggunakn cream kunyit + stemcell dan cream kunyit + herba ginseng.. ✅ #cream  yg karisma cosmetic keluarkn ialah krim #kunyit +#herba  #ginseng . Ianya cepat meresap dan mengecutkan jerawat dengan pantas serta mampu menghalang jerawat dari tumbuh kembali.. #karismacosmetic  mggunakn #creamkunyit  yg bergred A+ utk memastikan tiada kesan sampingan seperti kemerah2an pd wajah spt sesetengah #nightcream  yg lain... So,.. anda semua xperlu risau,. kerana #creamkunyit  #karisma  blh digunakan tanpa was2... InsyaAllah,.. Hasilnya sangat luar biasa.. Pasti...Chantikkk Sangatt #zastokispasirputeh  #stokissahkarismacosmetic  #dropshipwanted  #ministokiswanted  www.wasap.my/601115392105
KENAPA SEMUA SKINCARE NAMPAK SAMA? .

Actually memang semua skincare buatan Malaysia ni nmpak sama.. Kalau #treatment semua hijau.. Kalau cream #kunyit semua kuning.. 😉
.

Tp kena tgk value added yg #karisma ada.. Yang membezakan #karismacosmetic dgn #skincare lain..
. ✅Contoh:
»» #treatmentcream kita ada tambahan #sarangburung & #aloevera.. »» #sabundelima kita ada tambahan #collagen.. .
.
Sbb tu, #karisma lg berkesan drpd jenama lain.. Tu yg membezakan kita.. 😊
.

Lagi satu pasal #creamkunyit ..
👍 Info penting tentang #nightcream kunyit dari Karisma Cosmetic.. Kalau kita tengok byk di pasaran sekarang mggunakn #creamkunyit sebagai #nightcream .. Tapi, kadang2 kita tersilap pandang tentang cream2 yg byk di pasaran masa kini.. Apa yg anda mesti n patut tahu, bkn semua #creamkunyit ni sama..
. ✅ Jika di lihat pd warna mungkin sama tp kandungn di dalamnya byk perbezaan.. Antara #creamkunyit yg ada di pasaran ialah cream kunyit biasa iaitu kunyit + asam jawa.. Ada juga mggunakn cream kunyit + stemcell dan cream kunyit + herba ginseng..
. ✅ #cream yg karisma cosmetic keluarkn ialah krim #kunyit+#herba #ginseng. Ianya cepat meresap dan mengecutkan jerawat dengan pantas serta mampu menghalang jerawat dari tumbuh kembali..
.

#karismacosmetic mggunakn #creamkunyit yg bergred A+ utk memastikan tiada kesan sampingan seperti kemerah2an pd wajah spt sesetengah #nightcream yg lain... So,.. anda semua xperlu risau,. kerana #creamkunyit #karisma blh digunakan tanpa was2...
.

InsyaAllah,.. Hasilnya sangat luar biasa..
. 
Pasti...Chantikkk Sangatt!!
📱📲 whatsapp 011-52966440
KENAPA SEMUA SKINCARE NAMPAK SAMA? . Actually memang semua skincare buatan Malaysia ni nmpak sama.. Kalau #treatment  semua hijau.. Kalau cream #kunyit  semua kuning.. 😉 . Tp kena tgk value added yg #karisma  ada.. Yang membezakan #karismacosmetic  dgn #skincare  lain.. . ✅Contoh: »» #treatmentcream  kita ada tambahan #sarangburung  & #aloevera .. »» #sabundelima  kita ada tambahan #collagen .. . . Sbb tu, #karisma  lg berkesan drpd jenama lain.. Tu yg membezakan kita.. 😊 . Lagi satu pasal #creamkunyit  .. 👍 Info penting tentang #nightcream  kunyit dari Karisma Cosmetic.. Kalau kita tengok byk di pasaran sekarang mggunakn #creamkunyit  sebagai #nightcream  .. Tapi, kadang2 kita tersilap pandang tentang cream2 yg byk di pasaran masa kini.. Apa yg anda mesti n patut tahu, bkn semua #creamkunyit  ni sama.. . ✅ Jika di lihat pd warna mungkin sama tp kandungn di dalamnya byk perbezaan.. Antara #creamkunyit  yg ada di pasaran ialah cream kunyit biasa iaitu kunyit + asam jawa.. Ada juga mggunakn cream kunyit + stemcell dan cream kunyit + herba ginseng.. . ✅ #cream  yg karisma cosmetic keluarkn ialah krim #kunyit +#herba  #ginseng . Ianya cepat meresap dan mengecutkan jerawat dengan pantas serta mampu menghalang jerawat dari tumbuh kembali.. . #karismacosmetic  mggunakn #creamkunyit  yg bergred A+ utk memastikan tiada kesan sampingan seperti kemerah2an pd wajah spt sesetengah #nightcream  yg lain... So,.. anda semua xperlu risau,. kerana #creamkunyit  #karisma  blh digunakan tanpa was2... . InsyaAllah,.. Hasilnya sangat luar biasa.. . Pasti...Chantikkk Sangatt!! 📱📲 whatsapp 011-52966440
KENAPA SEMUA SKINCARE NAMPAK SAMA? 
Actually memang semua skincare buatan Malaysia ni nmpak sama.. Kalau #treatment semua hijau.. Kalau cream #kunyit semua kuning.. 😉

Tp kena tgk value added yg #karisma ada.. Yang membezakan #karismacosmetic dgn #skincare lain.. ✅Contoh:
»» #treatmentcream kita ada tambahan #sarangburung & #aloevera.. »» #sabundelima kita ada tambahan #collagen.. .
Sbb tu, #karisma lg berkesan drpd jenama lain.. Tu yg membezakan kita.. 😊

Lagi satu pasal #creamkunyit ..
👍 Info penting tentang #nightcream kunyit dari Karisma Cosmetic.. Kalau kita tengok byk di pasaran sekarang mggunakn #creamkunyit sebagai #nightcream .. Tapi, kadang2 kita tersilap pandang tentang cream2 yg byk di pasaran masa kini.. Apa yg anda mesti n patut tahu, bkn semua #creamkunyit ni sama.. ✅ Jika di lihat pd warna mungkin sama tp kandungn di dalamnya byk perbezaan.. Antara #creamkunyit yg ada di pasaran ialah cream kunyit biasa iaitu kunyit + asam jawa.. Ada juga mggunakn cream kunyit + stemcell dan cream kunyit + herba ginseng.. ✅ #cream yg karisma cosmetic keluarkn ialah krim #kunyit+#herba #ginseng. Ianya cepat meresap dan mengecutkan jerawat dengan pantas serta mampu menghalang jerawat dari tumbuh kembali.. #karismacosmetic mggunakn #creamkunyit yg bergred A+ utk memastikan tiada kesan sampingan seperti kemerah2an pd wajah spt sesetengah #nightcream yg lain... So,.. anda semua xperlu risau,. kerana #creamkunyit #karisma blh digunakan tanpa was2... InsyaAllah,.. Hasilnya sangat luar biasa.. Pasti...Chantikkk Sangatt!!
www.wassap.my/60199410776
www.wassap.my/60199405919

#stokissahkarisma
KENAPA SEMUA SKINCARE NAMPAK SAMA? Actually memang semua skincare buatan Malaysia ni nmpak sama.. Kalau #treatment  semua hijau.. Kalau cream #kunyit  semua kuning.. 😉 Tp kena tgk value added yg #karisma  ada.. Yang membezakan #karismacosmetic  dgn #skincare  lain.. ✅Contoh: »» #treatmentcream  kita ada tambahan #sarangburung  & #aloevera .. »» #sabundelima  kita ada tambahan #collagen .. . Sbb tu, #karisma  lg berkesan drpd jenama lain.. Tu yg membezakan kita.. 😊 Lagi satu pasal #creamkunyit  .. 👍 Info penting tentang #nightcream  kunyit dari Karisma Cosmetic.. Kalau kita tengok byk di pasaran sekarang mggunakn #creamkunyit  sebagai #nightcream  .. Tapi, kadang2 kita tersilap pandang tentang cream2 yg byk di pasaran masa kini.. Apa yg anda mesti n patut tahu, bkn semua #creamkunyit  ni sama.. ✅ Jika di lihat pd warna mungkin sama tp kandungn di dalamnya byk perbezaan.. Antara #creamkunyit  yg ada di pasaran ialah cream kunyit biasa iaitu kunyit + asam jawa.. Ada juga mggunakn cream kunyit + stemcell dan cream kunyit + herba ginseng.. ✅ #cream  yg karisma cosmetic keluarkn ialah krim #kunyit +#herba  #ginseng . Ianya cepat meresap dan mengecutkan jerawat dengan pantas serta mampu menghalang jerawat dari tumbuh kembali.. #karismacosmetic  mggunakn #creamkunyit  yg bergred A+ utk memastikan tiada kesan sampingan seperti kemerah2an pd wajah spt sesetengah #nightcream  yg lain... So,.. anda semua xperlu risau,. kerana #creamkunyit  #karisma  blh digunakan tanpa was2... InsyaAllah,.. Hasilnya sangat luar biasa.. Pasti...Chantikkk Sangatt!! www.wassap.my/60199410776 www.wassap.my/60199405919 #stokissahkarisma 
#SabunKunyitMadu . Pekattt . Tanpa pewarna tambahan . Cust ni repeat order #SabunDelima dan #SabunResdung . Kalini tambah lagi 1 jenis sabun ( sabun kunyit madu ) untuk brand beliau sendiri . Tadi dok wasap dah habaq nak tambah lagi 1 jenis ...ha sudahhh

wasap 0164017104 kak ina

#DeeNaa #FreeGift #SampleSabun #SabunHomemade #Doorgift #JenamaAnda #SoapBase #Pembekal #soapmold #soapmaker #soapmaking #soapmould #SayaJualProdukKecantikan #SayaGunaSayaJual #SayaJualSkincare #SkincareMalaysia #VisitMyIgMalaysia #OrganicSkincare
#SabunKunyitMadu  . Pekattt . Tanpa pewarna tambahan . Cust ni repeat order #SabunDelima  dan #SabunResdung  . Kalini tambah lagi 1 jenis sabun ( sabun kunyit madu ) untuk brand beliau sendiri . Tadi dok wasap dah habaq nak tambah lagi 1 jenis ...ha sudahhh wasap 0164017104 kak ina #DeeNaa  #FreeGift  #SampleSabun  #SabunHomemade  #Doorgift  #JenamaAnda  #SoapBase  #Pembekal  #soapmold  #soapmaker  #soapmaking  #soapmould  #SayaJualProdukKecantikan  #SayaGunaSayaJual  #SayaJualSkincare  #SkincareMalaysia  #VisitMyIgMalaysia  #OrganicSkincare 
Selama buat produk homemade ni kak ina hadap macam2 perangai manusia nak buat produk sendiri . Cita2 tinggi . Tapi nak tengok dia betul2 nak bcita-cita tinggi atau sekadar keuntungan semata-mata ...tengok cara dia kembangkan bisnes dia . Yang jenis betul2 nak naikkan brand dia , kak ina tengok orangnya memang rajin . Semua usaha sendiri . Kak ina cuma bgtau ramuan apa sj yang kak ina letak . Kemudian dia cari sendiri kelebihan produk dia..macam mana nak mempromosikan .. dan sememangnya mereka orang yang sangat positif. Dan senang berurusan ... #SabunDelima repeat order dari salah seorang yang boleh dikatakan berjaya jugak naikkan brand sendiri . Yang penting cust tetap dah start repeat . 
wasap 0164017104 kak ina

#DeeNaa #FreeGift #SampleSabun #SabunHomemade #Doorgift #JenamaAnda #SoapBase #Pembekal #soapmold #soapmaker #soapmaking #soapmould #SayaJualProdukKecantikan #SayaGunaSayaJual #SayaJualSkincare #SkincareMalaysia #VisitMyIgMalaysia #OrganicSkincare
Selama buat produk homemade ni kak ina hadap macam2 perangai manusia nak buat produk sendiri . Cita2 tinggi . Tapi nak tengok dia betul2 nak bcita-cita tinggi atau sekadar keuntungan semata-mata ...tengok cara dia kembangkan bisnes dia . Yang jenis betul2 nak naikkan brand dia , kak ina tengok orangnya memang rajin . Semua usaha sendiri . Kak ina cuma bgtau ramuan apa sj yang kak ina letak . Kemudian dia cari sendiri kelebihan produk dia..macam mana nak mempromosikan .. dan sememangnya mereka orang yang sangat positif. Dan senang berurusan ... #SabunDelima  repeat order dari salah seorang yang boleh dikatakan berjaya jugak naikkan brand sendiri . Yang penting cust tetap dah start repeat . wasap 0164017104 kak ina #DeeNaa  #FreeGift  #SampleSabun  #SabunHomemade  #Doorgift  #JenamaAnda  #SoapBase  #Pembekal  #soapmold  #soapmaker  #soapmaking  #soapmould  #SayaJualProdukKecantikan  #SayaGunaSayaJual  #SayaJualSkincare  #SkincareMalaysia  #VisitMyIgMalaysia  #OrganicSkincare 
#SabunDelima . Repeat order entah kali keberapa dah . Dulu2 rajin gak dok kira . Kawan ni repeat bpa kali . Yang sorg lg plak bpa kali . Tapi bulan ni . Rekod ke mana .. kira pun x dah . Full dengan repeat order saja . Ada 1 2 tempahan baru yang kak ina gagah amek jugak sebab ramuan sama dengan yang cust tetap .. Tak sabar nak habiskan bulan ni . Kalau boleh bulan depan dah nak buka untuk projek baru .

Kami tak menjanjikan harga sabun yang murah . Tapi kami menjanjikan kualiti sabun dengan bahan semulajadi yang pekat . Supaya awak dan cust awak pakai tak rasa tertipu dengan sabun yang kurang bahan semulajadinya ... wasap 0164017104 kak ina

#DeeNaa #FreeGift #SampleSabun #SabunHomemade #Doorgift #JenamaAnda #SoapBase #Pembekal #soapmold #soapmaker #soapmaking #soapmould #SayaJualProdukKecantikan #SayaGunaSayaJual #SayaJualSkincare #SkincareMalaysia #VisitMyIgMalaysia #OrganicSkincare
#SabunDelima  . Repeat order entah kali keberapa dah . Dulu2 rajin gak dok kira . Kawan ni repeat bpa kali . Yang sorg lg plak bpa kali . Tapi bulan ni . Rekod ke mana .. kira pun x dah . Full dengan repeat order saja . Ada 1 2 tempahan baru yang kak ina gagah amek jugak sebab ramuan sama dengan yang cust tetap .. Tak sabar nak habiskan bulan ni . Kalau boleh bulan depan dah nak buka untuk projek baru . Kami tak menjanjikan harga sabun yang murah . Tapi kami menjanjikan kualiti sabun dengan bahan semulajadi yang pekat . Supaya awak dan cust awak pakai tak rasa tertipu dengan sabun yang kurang bahan semulajadinya ... wasap 0164017104 kak ina #DeeNaa  #FreeGift  #SampleSabun  #SabunHomemade  #Doorgift  #JenamaAnda  #SoapBase  #Pembekal  #soapmold  #soapmaker  #soapmaking  #soapmould  #SayaJualProdukKecantikan  #SayaGunaSayaJual  #SayaJualSkincare  #SkincareMalaysia  #VisitMyIgMalaysia  #OrganicSkincare 
#SabunDelima . Repeat order entah kali keberapa dah . Dulu2 rajin gak dok kira . Kawan ni repeat bpa kali . Yang sorg lg plak bpa kali . Tapi bulan ni . Rekod ke mana .. kira pun x dah . Full dengan repeat order saja . Ada 1 2 tempahan baru yang kak ina gagah amek jugak sebab ramuan sama dengan yang cust tetap .. Tak sabar nak habiskan bulan ni . Kalau boleh bulan depan dah nak buka untuk projek baru .

Kami tak menjanjikan harga sabun yang murah . Tapi kami menjanjikan kualiti sabun dengan bahan semulajadi yang pekat . Supaya awak dan cust awak pakai tak rasa tertipu dengan sabun yang kurang bahan semulajadinya ... wasap 0164017104 kak ina

#DeeNaa #FreeGift #SampleSabun #SabunHomemade #Doorgift #JenamaAnda #SoapBase #Pembekal #soapmold #soapmaker #soapmaking #soapmould #SayaJualProdukKecantikan #SayaGunaSayaJual #SayaJualSkincare #SkincareMalaysia #VisitMyIgMalaysia #OrganicSkincare
#SabunDelima  . Repeat order entah kali keberapa dah . Dulu2 rajin gak dok kira . Kawan ni repeat bpa kali . Yang sorg lg plak bpa kali . Tapi bulan ni . Rekod ke mana .. kira pun x dah . Full dengan repeat order saja . Ada 1 2 tempahan baru yang kak ina gagah amek jugak sebab ramuan sama dengan yang cust tetap .. Tak sabar nak habiskan bulan ni . Kalau boleh bulan depan dah nak buka untuk projek baru . Kami tak menjanjikan harga sabun yang murah . Tapi kami menjanjikan kualiti sabun dengan bahan semulajadi yang pekat . Supaya awak dan cust awak pakai tak rasa tertipu dengan sabun yang kurang bahan semulajadinya ... wasap 0164017104 kak ina #DeeNaa  #FreeGift  #SampleSabun  #SabunHomemade  #Doorgift  #JenamaAnda  #SoapBase  #Pembekal  #soapmold  #soapmaker  #soapmaking  #soapmould  #SayaJualProdukKecantikan  #SayaGunaSayaJual  #SayaJualSkincare  #SkincareMalaysia  #VisitMyIgMalaysia  #OrganicSkincare 
Pure jellys soap / jelly soap
Harga : 45 rb 100% ORIGINAL YA
PURE SOAP by Jelly
Sabun pure by jelly berkonsentrasi 100 % putih .
" Aura White dalam waktu 3 menit . "
Menunda penuaan dini pada kulit. Mengencangkan, memudarkan noda pada kulit dan bintik-bintik, mengontrol minyak yang menyebabkan jerawat.
Cocok untuk yang ingin memutihkan kulit tampak sehat dan berseri-seri. Antioxidant, essential vitamin dan mineral yang bermanfaat bagi kulit tanpa bahan kimia. Hasil yang diperoleh dari penggunaan sabun jelly berkonsentrasi 100 % putih :
- Kulit putih sehat 90 %
- Mengurangi keriput
- Mengangkat dengan 85%
- Membantu membuat kulit Anda halus dan lembut dengan sentuhan 98 %
- Mengurangi bintik-bintik hitam, dan bekas jerawat.
- Mengurangi warna hitam pada ketiak, siku, lutut, dan dark spot lainnya.
- Mencegah jerawat dan menyembuhkan jerawat .
- Melindungi kulit dari radikal bebas.
Bagaimana untuk hasil maksimal?
Mandi biasa dengan Jellys Soap.
Gosok2 lembut dan diamkan sekitar 3 menit , lalu bilas hingga bersih. (Bisa untuk wajah dan Tubuh) Pada pemakaian pertama hasil yang terlihat adalah kulit halus dan mengkilap. TrueLife putih merata dengan Jellys Soap
100g No. Notification: 11-1-570302 Ahamixturbosoap #sabunbadan #whiteningsoap #sabunkefir #perawatankulit #glutapanaceashowergel #agensabun #suppliersabun #supliersabun #sabunwajah #sabunpencerahkulit #sabunpemutihkulit #olshoptrusted #kbsoapmini #kbrothersslimming #jualsabun #kbrotherstofusoap #sabunwhitening #sabunimport #perawatankulit #puresoap #purejellyssoap #kyotosoap #bodysoap #facecare #sabungrosir #fruitaminsoap #sabundelima #sabunpomegranade #pineapplesoapaha #sabunkinori #sabunsusukinori
Pure jellys soap / jelly soap Harga : 45 rb 100% ORIGINAL YA PURE SOAP by Jelly Sabun pure by jelly berkonsentrasi 100 % putih . " Aura White dalam waktu 3 menit . " Menunda penuaan dini pada kulit. Mengencangkan, memudarkan noda pada kulit dan bintik-bintik, mengontrol minyak yang menyebabkan jerawat. Cocok untuk yang ingin memutihkan kulit tampak sehat dan berseri-seri. Antioxidant, essential vitamin dan mineral yang bermanfaat bagi kulit tanpa bahan kimia. Hasil yang diperoleh dari penggunaan sabun jelly berkonsentrasi 100 % putih : - Kulit putih sehat 90 % - Mengurangi keriput - Mengangkat dengan 85% - Membantu membuat kulit Anda halus dan lembut dengan sentuhan 98 % - Mengurangi bintik-bintik hitam, dan bekas jerawat. - Mengurangi warna hitam pada ketiak, siku, lutut, dan dark spot lainnya. - Mencegah jerawat dan menyembuhkan jerawat . - Melindungi kulit dari radikal bebas. Bagaimana untuk hasil maksimal? Mandi biasa dengan Jellys Soap. Gosok2 lembut dan diamkan sekitar 3 menit , lalu bilas hingga bersih. (Bisa untuk wajah dan Tubuh) Pada pemakaian pertama hasil yang terlihat adalah kulit halus dan mengkilap. TrueLife putih merata dengan Jellys Soap 100g No. Notification: 11-1-570302 Ahamixturbosoap #sabunbadan  #whiteningsoap  #sabunkefir  #perawatankulit  #glutapanaceashowergel  #agensabun  #suppliersabun  #supliersabun  #sabunwajah  #sabunpencerahkulit  #sabunpemutihkulit  #olshoptrusted  #kbsoapmini  #kbrothersslimming  #jualsabun  #kbrotherstofusoap  #sabunwhitening  #sabunimport  #perawatankulit  #puresoap  #purejellyssoap  #kyotosoap  #bodysoap  #facecare  #sabungrosir  #fruitaminsoap  #sabundelima  #sabunpomegranade  #pineapplesoapaha  #sabunkinori  #sabunsusukinori 
Pure jellys soap / jelly soap
Harga : 45 rb 100% ORIGINAL YA
PURE SOAP by Jelly
Sabun pure by jelly berkonsentrasi 100 % putih .
" Aura White dalam waktu 3 menit . "
Menunda penuaan dini pada kulit. Mengencangkan, memudarkan noda pada kulit dan bintik-bintik, mengontrol minyak yang menyebabkan jerawat.
Cocok untuk yang ingin memutihkan kulit tampak sehat dan berseri-seri. Antioxidant, essential vitamin dan mineral yang bermanfaat bagi kulit tanpa bahan kimia. Hasil yang diperoleh dari penggunaan sabun jelly berkonsentrasi 100 % putih :
- Kulit putih sehat 90 %
- Mengurangi keriput
- Mengangkat dengan 85%
- Membantu membuat kulit Anda halus dan lembut dengan sentuhan 98 %
- Mengurangi bintik-bintik hitam, dan bekas jerawat.
- Mengurangi warna hitam pada ketiak, siku, lutut, dan dark spot lainnya.
- Mencegah jerawat dan menyembuhkan jerawat .
- Melindungi kulit dari radikal bebas.
Bagaimana untuk hasil maksimal?
Mandi biasa dengan Jellys Soap.
Gosok2 lembut dan diamkan sekitar 3 menit , lalu bilas hingga bersih. (Bisa untuk wajah dan Tubuh) Pada pemakaian pertama hasil yang terlihat adalah kulit halus dan mengkilap. TrueLife putih merata dengan Jellys Soap
100g No. Notification: 11-1-570302 Ahamixturbosoap #sabunbadan #whiteningsoap #sabunkefir #perawatankulit #glutapanaceashowergel #agensabun #suppliersabun #supliersabun #sabunwajah #sabunpencerahkulit #sabunpemutihkulit #olshoptrusted #kbsoapmini #kbrothersslimming #jualsabun #kbrotherstofusoap #sabunwhitening #sabunimport #perawatankulit #puresoap #purejellyssoap #kyotosoap #bodysoap #facecare #sabungrosir #fruitaminsoap #sabundelima #sabunpomegranade #pineapplesoapaha #sabunkinori #sabunsusukinori
Pure jellys soap / jelly soap Harga : 45 rb 100% ORIGINAL YA PURE SOAP by Jelly Sabun pure by jelly berkonsentrasi 100 % putih . " Aura White dalam waktu 3 menit . " Menunda penuaan dini pada kulit. Mengencangkan, memudarkan noda pada kulit dan bintik-bintik, mengontrol minyak yang menyebabkan jerawat. Cocok untuk yang ingin memutihkan kulit tampak sehat dan berseri-seri. Antioxidant, essential vitamin dan mineral yang bermanfaat bagi kulit tanpa bahan kimia. Hasil yang diperoleh dari penggunaan sabun jelly berkonsentrasi 100 % putih : - Kulit putih sehat 90 % - Mengurangi keriput - Mengangkat dengan 85% - Membantu membuat kulit Anda halus dan lembut dengan sentuhan 98 % - Mengurangi bintik-bintik hitam, dan bekas jerawat. - Mengurangi warna hitam pada ketiak, siku, lutut, dan dark spot lainnya. - Mencegah jerawat dan menyembuhkan jerawat . - Melindungi kulit dari radikal bebas. Bagaimana untuk hasil maksimal? Mandi biasa dengan Jellys Soap. Gosok2 lembut dan diamkan sekitar 3 menit , lalu bilas hingga bersih. (Bisa untuk wajah dan Tubuh) Pada pemakaian pertama hasil yang terlihat adalah kulit halus dan mengkilap. TrueLife putih merata dengan Jellys Soap 100g No. Notification: 11-1-570302 Ahamixturbosoap #sabunbadan  #whiteningsoap  #sabunkefir  #perawatankulit  #glutapanaceashowergel  #agensabun  #suppliersabun  #supliersabun  #sabunwajah  #sabunpencerahkulit  #sabunpemutihkulit  #olshoptrusted  #kbsoapmini  #kbrothersslimming  #jualsabun  #kbrotherstofusoap  #sabunwhitening  #sabunimport  #perawatankulit  #puresoap  #purejellyssoap  #kyotosoap  #bodysoap  #facecare  #sabungrosir  #fruitaminsoap  #sabundelima  #sabunpomegranade  #pineapplesoapaha  #sabunkinori  #sabunsusukinori 
Pure jellys soap / jelly soap
Harga : 45 rb 100% ORIGINAL YA
PURE SOAP by Jelly
Sabun pure by jelly berkonsentrasi 100 % putih .
" Aura White dalam waktu 3 menit . "
Menunda penuaan dini pada kulit. Mengencangkan, memudarkan noda pada kulit dan bintik-bintik, mengontrol minyak yang menyebabkan jerawat.
Cocok untuk yang ingin memutihkan kulit tampak sehat dan berseri-seri. Antioxidant, essential vitamin dan mineral yang bermanfaat bagi kulit tanpa bahan kimia. Hasil yang diperoleh dari penggunaan sabun jelly berkonsentrasi 100 % putih :
- Kulit putih sehat 90 %
- Mengurangi keriput
- Mengangkat dengan 85%
- Membantu membuat kulit Anda halus dan lembut dengan sentuhan 98 %
- Mengurangi bintik-bintik hitam, dan bekas jerawat.
- Mengurangi warna hitam pada ketiak, siku, lutut, dan dark spot lainnya.
- Mencegah jerawat dan menyembuhkan jerawat .
- Melindungi kulit dari radikal bebas.
Bagaimana untuk hasil maksimal?
Mandi biasa dengan Jellys Soap.
Gosok2 lembut dan diamkan sekitar 3 menit , lalu bilas hingga bersih. (Bisa untuk wajah dan Tubuh) Pada pemakaian pertama hasil yang terlihat adalah kulit halus dan mengkilap. TrueLife putih merata dengan Jellys Soap
100g No. Notification: 11-1-570302 Ahamixturbosoap #sabunbadan #whiteningsoap #sabunkefir #perawatankulit #glutapanaceashowergel #agensabun #suppliersabun #supliersabun #sabunwajah #sabunpencerahkulit #sabunpemutihkulit #olshoptrusted #kbsoapmini #kbrothersslimming #jualsabun #kbrotherstofusoap #sabunwhitening #sabunimport #perawatankulit #puresoap #purejellyssoap #kyotosoap #bodysoap #facecare #sabungrosir #fruitaminsoap #sabundelima #sabunpomegranade #pineapplesoapaha #sabunkinori #sabunsusukinori
Pure jellys soap / jelly soap Harga : 45 rb 100% ORIGINAL YA PURE SOAP by Jelly Sabun pure by jelly berkonsentrasi 100 % putih . " Aura White dalam waktu 3 menit . " Menunda penuaan dini pada kulit. Mengencangkan, memudarkan noda pada kulit dan bintik-bintik, mengontrol minyak yang menyebabkan jerawat. Cocok untuk yang ingin memutihkan kulit tampak sehat dan berseri-seri. Antioxidant, essential vitamin dan mineral yang bermanfaat bagi kulit tanpa bahan kimia. Hasil yang diperoleh dari penggunaan sabun jelly berkonsentrasi 100 % putih : - Kulit putih sehat 90 % - Mengurangi keriput - Mengangkat dengan 85% - Membantu membuat kulit Anda halus dan lembut dengan sentuhan 98 % - Mengurangi bintik-bintik hitam, dan bekas jerawat. - Mengurangi warna hitam pada ketiak, siku, lutut, dan dark spot lainnya. - Mencegah jerawat dan menyembuhkan jerawat . - Melindungi kulit dari radikal bebas. Bagaimana untuk hasil maksimal? Mandi biasa dengan Jellys Soap. Gosok2 lembut dan diamkan sekitar 3 menit , lalu bilas hingga bersih. (Bisa untuk wajah dan Tubuh) Pada pemakaian pertama hasil yang terlihat adalah kulit halus dan mengkilap. TrueLife putih merata dengan Jellys Soap 100g No. Notification: 11-1-570302 Ahamixturbosoap #sabunbadan  #whiteningsoap  #sabunkefir  #perawatankulit  #glutapanaceashowergel  #agensabun  #suppliersabun  #supliersabun  #sabunwajah  #sabunpencerahkulit  #sabunpemutihkulit  #olshoptrusted  #kbsoapmini  #kbrothersslimming  #jualsabun  #kbrotherstofusoap  #sabunwhitening  #sabunimport  #perawatankulit  #puresoap  #purejellyssoap  #kyotosoap  #bodysoap  #facecare  #sabungrosir  #fruitaminsoap  #sabundelima  #sabunpomegranade  #pineapplesoapaha  #sabunkinori  #sabunsusukinori 
KENAPA SEMUA SKINCARE NAMPAK SAMA? 
Actually memang semua skincare buatan Malaysia ni nmpak sama.. Kalau #treatment semua hijau.. Kalau cream #kunyit semua kuning.. 😉

Tp kena tgk value added yg #karisma ada.. Yang membezakan #karismacosmetic dgn #skincare lain.. ✅Contoh:
»» #treatmentcream kita ada tambahan #sarangburung & #aloevera.. »» #sabundelima kita ada tambahan #collagen.. .
Sbb tu, #karisma lg berkesan drpd jenama lain.. Tu yg membezakan kita.. 😊

Lagi satu pasal #creamkunyit ..
👍 Info penting tentang #nightcream kunyit dari Karisma Cosmetic.. Kalau kita tengok byk di pasaran sekarang mggunakn #creamkunyit sebagai #nightcream .. Tapi, kadang2 kita tersilap pandang tentang cream2 yg byk di pasaran masa kini.. Apa yg anda mesti n patut tahu, bkn semua #creamkunyit ni sama.. ✅ Jika di lihat pd warna mungkin sama tp kandungn di dalamnya byk perbezaan.. Antara #creamkunyit yg ada di pasaran ialah cream kunyit biasa iaitu kunyit + asam jawa.. Ada juga mggunakn cream kunyit + stemcell dan cream kunyit + herba ginseng.. ✅ #cream yg karisma cosmetic keluarkn ialah krim #kunyit+#herba #ginseng. Ianya cepat meresap dan mengecutkan jerawat dengan pantas serta mampu menghalang jerawat dari tumbuh kembali.. #karismacosmetic mggunakn #creamkunyit yg bergred A+ utk memastikan tiada kesan sampingan seperti kemerah2an pd wajah spt sesetengah #nightcream yg lain... So,.. anda semua xperlu risau,. kerana #creamkunyit #karisma blh digunakan tanpa was2... InsyaAllah,.. Hasilnya sangat luar biasa.. Pasti...Chantikkk Sangatt!! #karismacosmetik
KENAPA SEMUA SKINCARE NAMPAK SAMA? Actually memang semua skincare buatan Malaysia ni nmpak sama.. Kalau #treatment  semua hijau.. Kalau cream #kunyit  semua kuning.. 😉 Tp kena tgk value added yg #karisma  ada.. Yang membezakan #karismacosmetic  dgn #skincare  lain.. ✅Contoh: »» #treatmentcream  kita ada tambahan #sarangburung  & #aloevera .. »» #sabundelima  kita ada tambahan #collagen .. . Sbb tu, #karisma  lg berkesan drpd jenama lain.. Tu yg membezakan kita.. 😊 Lagi satu pasal #creamkunyit  .. 👍 Info penting tentang #nightcream  kunyit dari Karisma Cosmetic.. Kalau kita tengok byk di pasaran sekarang mggunakn #creamkunyit  sebagai #nightcream  .. Tapi, kadang2 kita tersilap pandang tentang cream2 yg byk di pasaran masa kini.. Apa yg anda mesti n patut tahu, bkn semua #creamkunyit  ni sama.. ✅ Jika di lihat pd warna mungkin sama tp kandungn di dalamnya byk perbezaan.. Antara #creamkunyit  yg ada di pasaran ialah cream kunyit biasa iaitu kunyit + asam jawa.. Ada juga mggunakn cream kunyit + stemcell dan cream kunyit + herba ginseng.. ✅ #cream  yg karisma cosmetic keluarkn ialah krim #kunyit +#herba  #ginseng . Ianya cepat meresap dan mengecutkan jerawat dengan pantas serta mampu menghalang jerawat dari tumbuh kembali.. #karismacosmetic  mggunakn #creamkunyit  yg bergred A+ utk memastikan tiada kesan sampingan seperti kemerah2an pd wajah spt sesetengah #nightcream  yg lain... So,.. anda semua xperlu risau,. kerana #creamkunyit  #karisma  blh digunakan tanpa was2... InsyaAllah,.. Hasilnya sangat luar biasa.. Pasti...Chantikkk Sangatt!! #karismacosmetik 
Ni adalah 'pure extracts' delima, air dari bunga mawar,minyak bunga mawar, ekstrak akar manis atau licorice extract dan vitamin E. Delima yg diambil adalah pati yg dibuat sendiri bukan beli kt kedai tau.di ambil sebiji demi sebiji dan dijadikan ekstrak. 
Kebaikan untuk:
#jerawat
#parut 
#jeragat 
#mencerahkankulit 
#glowing #bersinar 
#poribesar 
Harga sebotol adalah RM45

Tp skrg ada promosi utk org terawal jika beli kombo dgn #sabunkunyitmadu #sabundelima atau #sabunkayumanis 
Yang paling penting #parabenfree dan #slsfree. Sihat dari dalam.bau bunga mawar yg sangat best.

Kalau yg tiada masalah kulit sangat pun boleh pakai sbb #serum akan menyebabkan muka jd glowing dan lembap.bertambah nampak #flawless
Ni adalah 'pure extracts' delima, air dari bunga mawar,minyak bunga mawar, ekstrak akar manis atau licorice extract dan vitamin E. Delima yg diambil adalah pati yg dibuat sendiri bukan beli kt kedai tau.di ambil sebiji demi sebiji dan dijadikan ekstrak. Kebaikan untuk: #jerawat  #parut  #jeragat  #mencerahkankulit  #glowing  #bersinar  #poribesar  Harga sebotol adalah RM45 Tp skrg ada promosi utk org terawal jika beli kombo dgn #sabunkunyitmadu  #sabundelima  atau #sabunkayumanis  Yang paling penting #parabenfree  dan #slsfree . Sihat dari dalam.bau bunga mawar yg sangat best. Kalau yg tiada masalah kulit sangat pun boleh pakai sbb #serum  akan menyebabkan muka jd glowing dan lembap.bertambah nampak #flawless 
Yang customer dah booked kena simpan dan asingkan siap-siap. 2 untuk repeat customer dan 4 untuk customer baru. Nanti takut tertukar order yang customer lain macam yang dah pernah terjadi sebelum ni. Nasib baik customer double check sebelum cod sebab kebetulan beliau nak tambah order😂. Net weight(facial soap): 50gm
RM23 each exclude postage

Net volume(serum): 10ml
RM45 each exclude postage

Postage RM7(SM)/RM10(SS)

Cod area Sg. Limau, Guar Chempedak, Yan, Gurun dan kawasan berhampiran.

Whatsapp +60182727438  to order😊

#NauraEssentials #OrganicSkincare #HomemadeSkincare #NauraFacialSoap #OrganicFacialSoap #HomemadeFacialSoap #SabunHomemade #SabunOrganic #TurmericSoap #HoneySoap #SabunKunyitMadu #CinnamonSoap #HimalayanSaltSoap #SabunKulitKayuManis #SabunGaramBukit #PomegranateSoap #SabunDelima #SerumDelima #PomegranateSerum #HomemadeSerum #OrganicSerum #SayaJualProdukKecantikan #SayaGunaSayaJual #SayaJualSkincare #VisitMyIgMalaysia #BazarPakNilProdukKecantikan #BazarPakNilMurah #BazarMalaysia
Yang customer dah booked kena simpan dan asingkan siap-siap. 2 untuk repeat customer dan 4 untuk customer baru. Nanti takut tertukar order yang customer lain macam yang dah pernah terjadi sebelum ni. Nasib baik customer double check sebelum cod sebab kebetulan beliau nak tambah order😂. Net weight(facial soap): 50gm RM23 each exclude postage Net volume(serum): 10ml RM45 each exclude postage Postage RM7(SM)/RM10(SS) Cod area Sg. Limau, Guar Chempedak, Yan, Gurun dan kawasan berhampiran. Whatsapp +60182727438 to order😊 #NauraEssentials  #OrganicSkincare  #HomemadeSkincare  #NauraFacialSoap  #OrganicFacialSoap  #HomemadeFacialSoap  #SabunHomemade  #SabunOrganic  #TurmericSoap  #HoneySoap  #SabunKunyitMadu  #CinnamonSoap  #HimalayanSaltSoap  #SabunKulitKayuManis  #SabunGaramBukit  #PomegranateSoap  #SabunDelima  #SerumDelima  #PomegranateSerum  #HomemadeSerum  #OrganicSerum  #SayaJualProdukKecantikan  #SayaGunaSayaJual  #SayaJualSkincare  #VisitMyIgMalaysia  #BazarPakNilProdukKecantikan  #BazarPakNilMurah  #BazarMalaysia 
1.3)
Ibu Naura nak mintak maaf banyak-banyak sangat kat customer ni sebab banyak perubahan berlaku kat beliau sejak pakai sabun ni. Alkisahnya mula-mula dulu beli sabun delima untuk diri sendiri dan sabun kulit kayu manis + garam bukit untuk suami. Selebihnya baca sendiri la ye😳

#NauraTestimonials #NauraLovers #NauraFeedback
#NauraEssentials
#BeautifulWithNatural #OrganicSkincare
#NaturalSkincare #HomemadeSkincare #AllNatural #SlowlyButSurely #SkincareRoutine  #SabunHomemade #SabunOrganic #SabunKulitKayuManis #SabunGaramBukit #SabunResdung #SabunDelima #PomegranateSoap #SayaJualProdukKecantikan #SayaGunaSayaJual #SayaJualSkincare #VisitMyIgMalaysia #BazarPakNilProdukKecantikan #BazarPakNilMurah #BazarMalaysia
1.3) Ibu Naura nak mintak maaf banyak-banyak sangat kat customer ni sebab banyak perubahan berlaku kat beliau sejak pakai sabun ni. Alkisahnya mula-mula dulu beli sabun delima untuk diri sendiri dan sabun kulit kayu manis + garam bukit untuk suami. Selebihnya baca sendiri la ye😳 #NauraTestimonials  #NauraLovers  #NauraFeedback  #NauraEssentials  #BeautifulWithNatural  #OrganicSkincare  #NaturalSkincare  #HomemadeSkincare  #AllNatural  #SlowlyButSurely  #SkincareRoutine  #SabunHomemade  #SabunOrganic  #SabunKulitKayuManis  #SabunGaramBukit  #SabunResdung  #SabunDelima  #PomegranateSoap  #SayaJualProdukKecantikan  #SayaGunaSayaJual  #SayaJualSkincare  #VisitMyIgMalaysia  #BazarPakNilProdukKecantikan  #BazarPakNilMurah  #BazarMalaysia 
1.2)
Ibu Naura nak mintak maaf banyak-banyak sangat kat customer ni sebab banyak perubahan berlaku kat beliau sejak pakai sabun ni. Alkisahnya mula-mula dulu beli sabun delima untuk diri sendiri dan sabun kulit kayu manis + garam bukit untuk suami. Selebihnya baca sendiri la ye😳

#NauraTestimonials #NauraLovers #NauraFeedback
#NauraEssentials
#BeautifulWithNatural #OrganicSkincare
#NaturalSkincare #HomemadeSkincare #AllNatural #SlowlyButSurely #SkincareRoutine  #SabunHomemade #SabunOrganic #SabunKulitKayuManis #SabunGaramBukit #SabunResdung #SabunDelima #PomegranateSoap #SayaJualProdukKecantikan #SayaGunaSayaJual #SayaJualSkincare #VisitMyIgMalaysia #BazarPakNilProdukKecantikan #BazarPakNilMurah #BazarMalaysia
1.2) Ibu Naura nak mintak maaf banyak-banyak sangat kat customer ni sebab banyak perubahan berlaku kat beliau sejak pakai sabun ni. Alkisahnya mula-mula dulu beli sabun delima untuk diri sendiri dan sabun kulit kayu manis + garam bukit untuk suami. Selebihnya baca sendiri la ye😳 #NauraTestimonials  #NauraLovers  #NauraFeedback  #NauraEssentials  #BeautifulWithNatural  #OrganicSkincare  #NaturalSkincare  #HomemadeSkincare  #AllNatural  #SlowlyButSurely  #SkincareRoutine  #SabunHomemade  #SabunOrganic  #SabunKulitKayuManis  #SabunGaramBukit  #SabunResdung  #SabunDelima  #PomegranateSoap  #SayaJualProdukKecantikan  #SayaGunaSayaJual  #SayaJualSkincare  #VisitMyIgMalaysia  #BazarPakNilProdukKecantikan  #BazarPakNilMurah  #BazarMalaysia 
1.1)
Ibu Naura nak mintak maaf banyak-banyak sangat kat customer ni sebab banyak perubahan berlaku kat beliau sejak pakai sabun ni. Alkisahnya mula-mula dulu beli sabun delima untuk diri sendiri dan sabun kulit kayu manis + garam bukit untuk suami. Selebihnya baca sendiri la ye😳

#NauraTestimonials #NauraLovers #NauraFeedback
#NauraEssentials
#BeautifulWithNatural #OrganicSkincare
#NaturalSkincare #HomemadeSkincare #AllNatural #SlowlyButSurely #SkincareRoutine  #SabunHomemade #SabunOrganic #SabunKulitKayuManis #SabunGaramBukit #SabunResdung #SabunDelima #PomegranateSoap #SayaJualProdukKecantikan #SayaGunaSayaJual #SayaJualSkincare #VisitMyIgMalaysia #BazarPakNilProdukKecantikan #BazarPakNilMurah #BazarMalaysia
1.1) Ibu Naura nak mintak maaf banyak-banyak sangat kat customer ni sebab banyak perubahan berlaku kat beliau sejak pakai sabun ni. Alkisahnya mula-mula dulu beli sabun delima untuk diri sendiri dan sabun kulit kayu manis + garam bukit untuk suami. Selebihnya baca sendiri la ye😳 #NauraTestimonials  #NauraLovers  #NauraFeedback  #NauraEssentials  #BeautifulWithNatural  #OrganicSkincare  #NaturalSkincare  #HomemadeSkincare  #AllNatural  #SlowlyButSurely  #SkincareRoutine  #SabunHomemade  #SabunOrganic  #SabunKulitKayuManis  #SabunGaramBukit  #SabunResdung  #SabunDelima  #PomegranateSoap  #SayaJualProdukKecantikan  #SayaGunaSayaJual  #SayaJualSkincare  #VisitMyIgMalaysia  #BazarPakNilProdukKecantikan  #BazarPakNilMurah  #BazarMalaysia 
1.0)
Ibu Naura nak mintak maaf banyak-banyak sangat kat customer ni sebab banyak perubahan berlaku kat beliau sejak pakai sabun ni. Alkisahnya mula-mula dulu beli sabun delima untuk diri sendiri dan sabun kulit kayu manis + garam bukit untuk suami. Selebihnya baca sendiri la ye😳

#NauraTestimonials #NauraLovers #NauraFeedback
#NauraEssentials
#BeautifulWithNatural #OrganicSkincare
#NaturalSkincare #HomemadeSkincare #AllNatural #SlowlyButSurely #SkincareRoutine  #SabunHomemade #SabunOrganic #SabunKulitKayuManis #SabunGaramBukit #SabunResdung #SabunDelima #PomegranateSoap #SayaJualProdukKecantikan #SayaGunaSayaJual #SayaJualSkincare #VisitMyIgMalaysia #BazarPakNilProdukKecantikan #BazarPakNilMurah #BazarMalaysia
1.0) Ibu Naura nak mintak maaf banyak-banyak sangat kat customer ni sebab banyak perubahan berlaku kat beliau sejak pakai sabun ni. Alkisahnya mula-mula dulu beli sabun delima untuk diri sendiri dan sabun kulit kayu manis + garam bukit untuk suami. Selebihnya baca sendiri la ye😳 #NauraTestimonials  #NauraLovers  #NauraFeedback  #NauraEssentials  #BeautifulWithNatural  #OrganicSkincare  #NaturalSkincare  #HomemadeSkincare  #AllNatural  #SlowlyButSurely  #SkincareRoutine  #SabunHomemade  #SabunOrganic  #SabunKulitKayuManis  #SabunGaramBukit  #SabunResdung  #SabunDelima  #PomegranateSoap  #SayaJualProdukKecantikan  #SayaGunaSayaJual  #SayaJualSkincare  #VisitMyIgMalaysia  #BazarPakNilProdukKecantikan  #BazarPakNilMurah  #BazarMalaysia 
AURANUR COLLAGEN SOAP 
Satu-satunya sabun  yang mampu menuetralkan racun (toxin) dari kulit wajah !

Di Formulasi dari Buah Delima & Habatussauda 
Sedia maklum wajah kita BERTOXIN  kerana banyak punca seperti •	Kimia dari pelbagai produk kosmetik •	Terlalu banyak menukar set produk •	Habuk •	Cahaya matahari yang terlalu panas •	Toksin dari dalam badan 
Jika di biarkan ia berlarutan ,kulit wajah akan mengumpul toksin sehingga menyebabkan banyak masalah akan timbul seperti jerawat,bersisik,kekeringan dan gatal . 💛NAK TENGOK PRODUK &HUBUNGI HQ ?

Click sini 
@junn_arjuna
@junn_arjuna
@junn_arjuna

www.wasap.my/01115322912
www.junnoutlet.blogspot.com 💛NAK cari pengedar dikawasan anda? Click disini dan follow

@junn_arjuna_team
@junn_arjuna_team
@junn_arjuna_team 💛NAK TENGOK TESTIMONI ?
click sini 
@junn_arjuna_testimoni
@junn_arjuna_testimoni
@junn_arjuna_testimoni  #sabundelima
#junnarjuna 
#junnarjunateam 
#junnarjunaproduk
#produkmuslim
#jamukampung #bazarpaknil 
#surirumah  #melodi #doa #assalamualaikum #wowshop
#jual #kelabcikgu
#kisahrumahtangga
#tv3 #rtm #neelofa #jualanonline
#lazada #jomsinggah #spamalaysia #zumbamalaysia #nakkurus #nakcantik #mudahterhibur  #blogger #titiancinta #zulariffin #farahnabilah
AURANUR COLLAGEN SOAP Satu-satunya sabun yang mampu menuetralkan racun (toxin) dari kulit wajah ! Di Formulasi dari Buah Delima & Habatussauda Sedia maklum wajah kita BERTOXIN kerana banyak punca seperti • Kimia dari pelbagai produk kosmetik • Terlalu banyak menukar set produk • Habuk • Cahaya matahari yang terlalu panas • Toksin dari dalam badan Jika di biarkan ia berlarutan ,kulit wajah akan mengumpul toksin sehingga menyebabkan banyak masalah akan timbul seperti jerawat,bersisik,kekeringan dan gatal . 💛NAK TENGOK PRODUK &HUBUNGI HQ ? Click sini @junn_arjuna @junn_arjuna @junn_arjuna www.wasap.my/01115322912 www.junnoutlet.blogspot.com 💛NAK cari pengedar dikawasan anda? Click disini dan follow @junn_arjuna_team @junn_arjuna_team @junn_arjuna_team 💛NAK TENGOK TESTIMONI ? click sini @junn_arjuna_testimoni @junn_arjuna_testimoni @junn_arjuna_testimoni #sabundelima  #junnarjuna  #junnarjunateam  #junnarjunaproduk  #produkmuslim  #jamukampung  #bazarpaknil  #surirumah  #melodi  #doa  #assalamualaikum  #wowshop  #jual  #kelabcikgu  #kisahrumahtangga  #tv3  #rtm  #neelofa  #jualanonline  #lazada  #jomsinggah  #spamalaysia  #zumbamalaysia  #nakkurus  #nakcantik  #mudahterhibur  #blogger  #titiancinta  #zulariffin  #farahnabilah 
AURANUR COLLAGEN SOAP 
Satu-satunya sabun  yang mampu menuetralkan racun (toxin) dari kulit wajah !

Di Formulasi dari Buah Delima & Habatussauda 
Sedia maklum wajah kita BERTOXIN  kerana banyak punca seperti •	Kimia dari pelbagai produk kosmetik •	Terlalu banyak menukar set produk •	Habuk •	Cahaya matahari yang terlalu panas •	Toksin dari dalam badan 
Jika di biarkan ia berlarutan ,kulit wajah akan mengumpul toksin sehingga menyebabkan banyak masalah akan timbul seperti jerawat,bersisik,kekeringan dan gatal . 💛NAK TENGOK PRODUK &HUBUNGI HQ ?

Click sini 
@junn_arjuna
@junn_arjuna
@junn_arjuna

www.wasap.my/01115322912
www.junnoutlet.blogspot.com 💛NAK cari pengedar dikawasan anda? Click disini dan follow

@junn_arjuna_team
@junn_arjuna_team
@junn_arjuna_team 💛NAK TENGOK TESTIMONI ?
click sini 
@junn_arjuna_testimoni
@junn_arjuna_testimoni
@junn_arjuna_testimoni  #sabundelima
#junnarjuna 
#junnarjunateam 
#junnarjunaproduk
#produkmuslim
#jamukampung #bazarpaknil 
#surirumah  #melodi #doa #assalamualaikum #wowshop
#jual #kelabcikgu
#kisahrumahtangga
#tv3 #rtm #neelofa #jualanonline
#lazada #jomsinggah #spamalaysia #zumbamalaysia #nakkurus #nakcantik #mudahterhibur  #blogger #titiancinta #zulariffin #farahnabilah
AURANUR COLLAGEN SOAP Satu-satunya sabun yang mampu menuetralkan racun (toxin) dari kulit wajah ! Di Formulasi dari Buah Delima & Habatussauda Sedia maklum wajah kita BERTOXIN kerana banyak punca seperti • Kimia dari pelbagai produk kosmetik • Terlalu banyak menukar set produk • Habuk • Cahaya matahari yang terlalu panas • Toksin dari dalam badan Jika di biarkan ia berlarutan ,kulit wajah akan mengumpul toksin sehingga menyebabkan banyak masalah akan timbul seperti jerawat,bersisik,kekeringan dan gatal . 💛NAK TENGOK PRODUK &HUBUNGI HQ ? Click sini @junn_arjuna @junn_arjuna @junn_arjuna www.wasap.my/01115322912 www.junnoutlet.blogspot.com 💛NAK cari pengedar dikawasan anda? Click disini dan follow @junn_arjuna_team @junn_arjuna_team @junn_arjuna_team 💛NAK TENGOK TESTIMONI ? click sini @junn_arjuna_testimoni @junn_arjuna_testimoni @junn_arjuna_testimoni #sabundelima  #junnarjuna  #junnarjunateam  #junnarjunaproduk  #produkmuslim  #jamukampung  #bazarpaknil  #surirumah  #melodi  #doa  #assalamualaikum  #wowshop  #jual  #kelabcikgu  #kisahrumahtangga  #tv3  #rtm  #neelofa  #jualanonline  #lazada  #jomsinggah  #spamalaysia  #zumbamalaysia  #nakkurus  #nakcantik  #mudahterhibur  #blogger  #titiancinta  #zulariffin  #farahnabilah 
AURANUR COLLAGEN SOAP 
Satu-satunya sabun  yang mampu menuetralkan racun (toxin) dari kulit wajah !

Di Formulasi dari Buah Delima & Habatussauda 
Sedia maklum wajah kita BERTOXIN  kerana banyak punca seperti •	Kimia dari pelbagai produk kosmetik •	Terlalu banyak menukar set produk •	Habuk •	Cahaya matahari yang terlalu panas •	Toksin dari dalam badan 
Jika di biarkan ia berlarutan ,kulit wajah akan mengumpul toksin sehingga menyebabkan banyak masalah akan timbul seperti jerawat,bersisik,kekeringan dan gatal . 💛NAK TENGOK PRODUK &HUBUNGI HQ ?

Click sini 
@junn_arjuna
@junn_arjuna
@junn_arjuna

www.wasap.my/01115322912
www.junnoutlet.blogspot.com 💛NAK cari pengedar dikawasan anda? Click disini dan follow

@junn_arjuna_team
@junn_arjuna_team
@junn_arjuna_team 💛NAK TENGOK TESTIMONI ?
click sini 
@junn_arjuna_testimoni
@junn_arjuna_testimoni
@junn_arjuna_testimoni  #sabundelima
#junnarjuna 
#junnarjunateam 
#junnarjunaproduk
#produkmuslim
#jamukampung #bazarpaknil 
#surirumah  #melodi #doa #assalamualaikum #wowshop
#jual #kelabcikgu
#kisahrumahtangga
#tv3 #rtm #neelofa #jualanonline
#lazada #jomsinggah #spamalaysia #zumbamalaysia #nakkurus #nakcantik #mudahterhibur  #blogger #titiancinta #zulariffin #farahnabilah
AURANUR COLLAGEN SOAP Satu-satunya sabun yang mampu menuetralkan racun (toxin) dari kulit wajah ! Di Formulasi dari Buah Delima & Habatussauda Sedia maklum wajah kita BERTOXIN kerana banyak punca seperti • Kimia dari pelbagai produk kosmetik • Terlalu banyak menukar set produk • Habuk • Cahaya matahari yang terlalu panas • Toksin dari dalam badan Jika di biarkan ia berlarutan ,kulit wajah akan mengumpul toksin sehingga menyebabkan banyak masalah akan timbul seperti jerawat,bersisik,kekeringan dan gatal . 💛NAK TENGOK PRODUK &HUBUNGI HQ ? Click sini @junn_arjuna @junn_arjuna @junn_arjuna www.wasap.my/01115322912 www.junnoutlet.blogspot.com 💛NAK cari pengedar dikawasan anda? Click disini dan follow @junn_arjuna_team @junn_arjuna_team @junn_arjuna_team 💛NAK TENGOK TESTIMONI ? click sini @junn_arjuna_testimoni @junn_arjuna_testimoni @junn_arjuna_testimoni #sabundelima  #junnarjuna  #junnarjunateam  #junnarjunaproduk  #produkmuslim  #jamukampung  #bazarpaknil  #surirumah  #melodi  #doa  #assalamualaikum  #wowshop  #jual  #kelabcikgu  #kisahrumahtangga  #tv3  #rtm  #neelofa  #jualanonline  #lazada  #jomsinggah  #spamalaysia  #zumbamalaysia  #nakkurus  #nakcantik  #mudahterhibur  #blogger  #titiancinta  #zulariffin  #farahnabilah 
AURANUR COLLAGEN SOAP 
Satu-satunya sabun  yang mampu menuetralkan racun (toxin) dari kulit wajah !

Di Formulasi dari Buah Delima & Habatussauda 
Sedia maklum wajah kita BERTOXIN  kerana banyak punca seperti •	Kimia dari pelbagai produk kosmetik •	Terlalu banyak menukar set produk •	Habuk •	Cahaya matahari yang terlalu panas •	Toksin dari dalam badan 
Jika di biarkan ia berlarutan ,kulit wajah akan mengumpul toksin sehingga menyebabkan banyak masalah akan timbul seperti jerawat,bersisik,kekeringan dan gatal . 💛NAK TENGOK PRODUK &HUBUNGI HQ ?

Click sini 
@junn_arjuna
@junn_arjuna
@junn_arjuna

www.wasap.my/01115322912
www.junnoutlet.blogspot.com 💛NAK cari pengedar dikawasan anda? Click disini dan follow

@junn_arjuna_team
@junn_arjuna_team
@junn_arjuna_team 💛NAK TENGOK TESTIMONI ?
click sini 
@junn_arjuna_testimoni
@junn_arjuna_testimoni
@junn_arjuna_testimoni  #sabundelima
#junnarjuna 
#junnarjunateam 
#junnarjunaproduk
#produkmuslim
#jamukampung #bazarpaknil 
#surirumah  #melodi #doa #assalamualaikum #wowshop
#jual #kelabcikgu
#kisahrumahtangga
#tv3 #rtm #neelofa #jualanonline
#lazada #jomsinggah #spamalaysia #zumbamalaysia #nakkurus #nakcantik #mudahterhibur  #blogger #titiancinta #zulariffin #farahnabilah
AURANUR COLLAGEN SOAP Satu-satunya sabun yang mampu menuetralkan racun (toxin) dari kulit wajah ! Di Formulasi dari Buah Delima & Habatussauda Sedia maklum wajah kita BERTOXIN kerana banyak punca seperti • Kimia dari pelbagai produk kosmetik • Terlalu banyak menukar set produk • Habuk • Cahaya matahari yang terlalu panas • Toksin dari dalam badan Jika di biarkan ia berlarutan ,kulit wajah akan mengumpul toksin sehingga menyebabkan banyak masalah akan timbul seperti jerawat,bersisik,kekeringan dan gatal . 💛NAK TENGOK PRODUK &HUBUNGI HQ ? Click sini @junn_arjuna @junn_arjuna @junn_arjuna www.wasap.my/01115322912 www.junnoutlet.blogspot.com 💛NAK cari pengedar dikawasan anda? Click disini dan follow @junn_arjuna_team @junn_arjuna_team @junn_arjuna_team 💛NAK TENGOK TESTIMONI ? click sini @junn_arjuna_testimoni @junn_arjuna_testimoni @junn_arjuna_testimoni #sabundelima  #junnarjuna  #junnarjunateam  #junnarjunaproduk  #produkmuslim  #jamukampung  #bazarpaknil  #surirumah  #melodi  #doa  #assalamualaikum  #wowshop  #jual  #kelabcikgu  #kisahrumahtangga  #tv3  #rtm  #neelofa  #jualanonline  #lazada  #jomsinggah  #spamalaysia  #zumbamalaysia  #nakkurus  #nakcantik  #mudahterhibur  #blogger  #titiancinta  #zulariffin  #farahnabilah 
AURANUR COLLAGEN SOAP 
Satu-satunya sabun  yang mampu menuetralkan racun (toxin) dari kulit wajah !

Di Formulasi dari Buah Delima & Habatussauda 
Sedia maklum wajah kita BERTOXIN  kerana banyak punca seperti •	Kimia dari pelbagai produk kosmetik •	Terlalu banyak menukar set produk •	Habuk •	Cahaya matahari yang terlalu panas •	Toksin dari dalam badan 
Jika di biarkan ia berlarutan ,kulit wajah akan mengumpul toksin sehingga menyebabkan banyak masalah akan timbul seperti jerawat,bersisik,kekeringan dan gatal . 💛NAK TENGOK PRODUK &HUBUNGI HQ ?

Click sini 
@junn_arjuna
@junn_arjuna
@junn_arjuna

www.wasap.my/01115322912
www.junnoutlet.blogspot.com 💛NAK cari pengedar dikawasan anda? Click disini dan follow

@junn_arjuna_team
@junn_arjuna_team
@junn_arjuna_team 💛NAK TENGOK TESTIMONI ?
click sini 
@junn_arjuna_testimoni
@junn_arjuna_testimoni
@junn_arjuna_testimoni  #sabundelima
#junnarjuna 
#junnarjunateam 
#junnarjunaproduk
#produkmuslim
#jamukampung #bazarpaknil 
#surirumah  #melodi #doa #assalamualaikum #wowshop
#jual #kelabcikgu
#kisahrumahtangga
#tv3 #rtm #neelofa #jualanonline
#lazada #jomsinggah #spamalaysia #zumbamalaysia #nakkurus #nakcantik #mudahterhibur  #blogger #titiancinta #zulariffin #farahnabilah
AURANUR COLLAGEN SOAP Satu-satunya sabun yang mampu menuetralkan racun (toxin) dari kulit wajah ! Di Formulasi dari Buah Delima & Habatussauda Sedia maklum wajah kita BERTOXIN kerana banyak punca seperti • Kimia dari pelbagai produk kosmetik • Terlalu banyak menukar set produk • Habuk • Cahaya matahari yang terlalu panas • Toksin dari dalam badan Jika di biarkan ia berlarutan ,kulit wajah akan mengumpul toksin sehingga menyebabkan banyak masalah akan timbul seperti jerawat,bersisik,kekeringan dan gatal . 💛NAK TENGOK PRODUK &HUBUNGI HQ ? Click sini @junn_arjuna @junn_arjuna @junn_arjuna www.wasap.my/01115322912 www.junnoutlet.blogspot.com 💛NAK cari pengedar dikawasan anda? Click disini dan follow @junn_arjuna_team @junn_arjuna_team @junn_arjuna_team 💛NAK TENGOK TESTIMONI ? click sini @junn_arjuna_testimoni @junn_arjuna_testimoni @junn_arjuna_testimoni #sabundelima  #junnarjuna  #junnarjunateam  #junnarjunaproduk  #produkmuslim  #jamukampung  #bazarpaknil  #surirumah  #melodi  #doa  #assalamualaikum  #wowshop  #jual  #kelabcikgu  #kisahrumahtangga  #tv3  #rtm  #neelofa  #jualanonline  #lazada  #jomsinggah  #spamalaysia  #zumbamalaysia  #nakkurus  #nakcantik  #mudahterhibur  #blogger  #titiancinta  #zulariffin  #farahnabilah 
Malas nak perbetul dah . Bun pun bun lah..hihi . Masa ni tengah proses #SabunResdung #SabunDelima #SabunKunyitMadu repeat order ...malam ni kita siapkan tempahan orang lain . Tapi kita update produk orang lain . Sebab haritu masa buat tak sempat nak update ..cukup lah 1 ja untuk malam ni ...biziiiiiii maaf buat masa sekarang tak dapat nak reply wasap . Harap bersabar ya sayangkuuu... wasap 0164017104 kak ina

#DeeNaa #FreeGift #SampleSabun #SabunHomemade #Doorgift #JenamaAnda #SoapBase #Pembekal #soapmold #soapmaker #soapmaking #soapmould #SayaJualProdukKecantikan #SayaGunaSayaJual #SayaJualSkincare #SkincareMalaysia #VisitMyIgMalaysia #OrganicSkincare
Malas nak perbetul dah . Bun pun bun lah..hihi . Masa ni tengah proses #SabunResdung  #SabunDelima  #SabunKunyitMadu  repeat order ...malam ni kita siapkan tempahan orang lain . Tapi kita update produk orang lain . Sebab haritu masa buat tak sempat nak update ..cukup lah 1 ja untuk malam ni ...biziiiiiii maaf buat masa sekarang tak dapat nak reply wasap . Harap bersabar ya sayangkuuu... wasap 0164017104 kak ina #DeeNaa  #FreeGift  #SampleSabun  #SabunHomemade  #Doorgift  #JenamaAnda  #SoapBase  #Pembekal  #soapmold  #soapmaker  #soapmaking  #soapmould  #SayaJualProdukKecantikan  #SayaGunaSayaJual  #SayaJualSkincare  #SkincareMalaysia  #VisitMyIgMalaysia  #OrganicSkincare 
Malas nak perbetul dah . Bun pun bun lah..hihi . Masa ni tengah proses #SabunResdung #SabunDelima #SabunKunyitMadu repeat order ...malam ni kita siapkan tempahan orang lain . Tapi kita update produk orang lain . Sebab haritu masa buat tak sempat nak update ..cukup lah 1 ja untuk malam ni ...biziiiiiii maaf buat masa sekarang tak dapat nak reply wasap . Harap bersabar ya sayangkuuu... wasap 0164017104 kak ina

#DeeNaa #FreeGift #SampleSabun #SabunHomemade #Doorgift #JenamaAnda #SoapBase #Pembekal #soapmold #soapmaker #soapmaking #soapmould #SayaJualProdukKecantikan #SayaGunaSayaJual #SayaJualSkincare #SkincareMalaysia #VisitMyIgMalaysia #OrganicSkincare
Malas nak perbetul dah . Bun pun bun lah..hihi . Masa ni tengah proses #SabunResdung  #SabunDelima  #SabunKunyitMadu  repeat order ...malam ni kita siapkan tempahan orang lain . Tapi kita update produk orang lain . Sebab haritu masa buat tak sempat nak update ..cukup lah 1 ja untuk malam ni ...biziiiiiii maaf buat masa sekarang tak dapat nak reply wasap . Harap bersabar ya sayangkuuu... wasap 0164017104 kak ina #DeeNaa  #FreeGift  #SampleSabun  #SabunHomemade  #Doorgift  #JenamaAnda  #SoapBase  #Pembekal  #soapmold  #soapmaker  #soapmaking  #soapmould  #SayaJualProdukKecantikan  #SayaGunaSayaJual  #SayaJualSkincare  #SkincareMalaysia  #VisitMyIgMalaysia  #OrganicSkincare 
Repeat order dari salah seorang cust yang rebrand . Semakin maju nampaknya . Dari 2 jenis sabun ..terus nak tambah lagi 1 jenis sabun dan rebrand #SerumHomemade . Dan In Shaa Allah bakal menambah produk lain ..thanks sebab percayakan hasil air tangan kak ina ..walaupun tau kat luar sana masih ramai soap maker yang menawarkan harga rendah dari kak ina ... #SabunResdung
#SabunDelima
#SabunKunyitMadu

wasap 0164017104 kak ina

#DeeNaa #FreeGift #SampleSabun #SabunHomemade #Doorgift #JenamaAnda #SoapBase #Pembekal #soapmold #soapmaker #soapmaking #soapmould #SayaJualProdukKecantikan #SayaGunaSayaJual #SayaJualSkincare #SkincareMalaysia #VisitMyIgMalaysia #OrganicSkincare
Repeat order dari salah seorang cust yang rebrand . Semakin maju nampaknya . Dari 2 jenis sabun ..terus nak tambah lagi 1 jenis sabun dan rebrand #SerumHomemade  . Dan In Shaa Allah bakal menambah produk lain ..thanks sebab percayakan hasil air tangan kak ina ..walaupun tau kat luar sana masih ramai soap maker yang menawarkan harga rendah dari kak ina ... #SabunResdung  #SabunDelima  #SabunKunyitMadu  wasap 0164017104 kak ina #DeeNaa  #FreeGift  #SampleSabun  #SabunHomemade  #Doorgift  #JenamaAnda  #SoapBase  #Pembekal  #soapmold  #soapmaker  #soapmaking  #soapmould  #SayaJualProdukKecantikan  #SayaGunaSayaJual  #SayaJualSkincare  #SkincareMalaysia  #VisitMyIgMalaysia  #OrganicSkincare 
Repeat order dari salah seorang cust yang rebrand . Semakin maju nampaknya . Dari 2 jenis sabun ..terus nak tambah lagi 1 jenis sabun dan rebrand #SerumHomemade . Dan In Shaa Allah bakal menambah produk lain ..thanks sebab percayakan hasil air tangan kak ina ..walaupun tau kat luar sana masih ramai soap maker yang menawarkan harga rendah dari kak ina ... #SabunResdung
#SabunDelima
#SabunKunyitMadu

wasap 0164017104 kak ina

#DeeNaa #FreeGift #SampleSabun #SabunHomemade #Doorgift #JenamaAnda #SoapBase #Pembekal #soapmold #soapmaker #soapmaking #soapmould #SayaJualProdukKecantikan #SayaGunaSayaJual #SayaJualSkincare #SkincareMalaysia #VisitMyIgMalaysia #OrganicSkincare
Repeat order dari salah seorang cust yang rebrand . Semakin maju nampaknya . Dari 2 jenis sabun ..terus nak tambah lagi 1 jenis sabun dan rebrand #SerumHomemade  . Dan In Shaa Allah bakal menambah produk lain ..thanks sebab percayakan hasil air tangan kak ina ..walaupun tau kat luar sana masih ramai soap maker yang menawarkan harga rendah dari kak ina ... #SabunResdung  #SabunDelima  #SabunKunyitMadu  wasap 0164017104 kak ina #DeeNaa  #FreeGift  #SampleSabun  #SabunHomemade  #Doorgift  #JenamaAnda  #SoapBase  #Pembekal  #soapmold  #soapmaker  #soapmaking  #soapmould  #SayaJualProdukKecantikan  #SayaGunaSayaJual  #SayaJualSkincare  #SkincareMalaysia  #VisitMyIgMalaysia  #OrganicSkincare 
Tunggu nak diserahkan kepada agen #NauraEssentials. #SabunDelima #SabunKulitKayuManis + #GaramBukit #SabunKunyitMadu. Lagi 1pc semalam dah selamat dipos kepada customer beliau dari #KualaLumpur. Tinggal nak tunggu packaging sabun kunyit madu sampai dan nak beli bekas sabun je lagi.

Cod area Sg. Limau, Guar Chempedak, Yan, Gurun dan kawasan berhampiran.

Whatsapp +60182727438  to order😊

#NauraEssentials
#BeautifulWithNatural #OrganicSkincare
#NaturalSkincare #HomemadeSkincare #AllNatural #SkincareRoutine #SlowlyButSurely #SabunHomemade #SabunOrganic #SayaJualProdukKecantikan #SayaGunaSayaJual #SayaJualSkincare #VisitMyIgMalaysia #BazarPakNilProdukKecantikan #BazarMalaysia #BazarPakNilMurah
Tunggu nak diserahkan kepada agen #NauraEssentials . #SabunDelima  #SabunKulitKayuManis  + #GaramBukit  #SabunKunyitMadu . Lagi 1pc semalam dah selamat dipos kepada customer beliau dari #KualaLumpur . Tinggal nak tunggu packaging sabun kunyit madu sampai dan nak beli bekas sabun je lagi. Cod area Sg. Limau, Guar Chempedak, Yan, Gurun dan kawasan berhampiran. Whatsapp +60182727438 to order😊 #NauraEssentials  #BeautifulWithNatural  #OrganicSkincare  #NaturalSkincare  #HomemadeSkincare  #AllNatural  #SkincareRoutine  #SlowlyButSurely  #SabunHomemade  #SabunOrganic  #SayaJualProdukKecantikan  #SayaGunaSayaJual  #SayaJualSkincare  #VisitMyIgMalaysia  #BazarPakNilProdukKecantikan  #BazarMalaysia  #BazarPakNilMurah 
Ingredients:
Fresh pomegranate, pomegranate seeds, pomegranate oil, aloe vera extract, essential oil rose, licorice extract, pomegranate extract(extra ingredient). Rm23 exc. Postage.

Manfaat Delima Untuk Kulit:
•melindungi kulit dengan meningkatkan sel kulit sihat •membantu pembentukan tisu kulit •menyembuhkan luka •melancarkan peredaran darah pada kulit •menguatkan lapisan kulit •melindungi kulit daripada 'sun burn' •melindungi kulit daripada radikal bebas •melambatkan proses penuaan •mengurangkan bintik-bintik hitam •mengurangkan garis-garis halus •melembutkan kulit •menganjalkan kulit •memulihkan kulit yg kering •mengekalkan kelembapan kulit •mengurangkan dan mengawal minyak muka berlebihan •mengawal dan mengurangkan pembentukan jerawat •mengurangkan parut jerawat

#NauraEssentials
#BeautifulWithNatural #OrganicSkincare
#NaturalSkincare #HomemadeSkincare #PomegranateSoap #SabunDelima #SayaJualProdukKecantikan #SayaGunaSayaJual #SayaJualSkincare #VisitMyIgMalaysia #BazarPakNilProdukKecantikan
#like4like 
#shawl 
#girl
Ingredients: Fresh pomegranate, pomegranate seeds, pomegranate oil, aloe vera extract, essential oil rose, licorice extract, pomegranate extract(extra ingredient). Rm23 exc. Postage. Manfaat Delima Untuk Kulit: •melindungi kulit dengan meningkatkan sel kulit sihat •membantu pembentukan tisu kulit •menyembuhkan luka •melancarkan peredaran darah pada kulit •menguatkan lapisan kulit •melindungi kulit daripada 'sun burn' •melindungi kulit daripada radikal bebas •melambatkan proses penuaan •mengurangkan bintik-bintik hitam •mengurangkan garis-garis halus •melembutkan kulit •menganjalkan kulit •memulihkan kulit yg kering •mengekalkan kelembapan kulit •mengurangkan dan mengawal minyak muka berlebihan •mengawal dan mengurangkan pembentukan jerawat •mengurangkan parut jerawat #NauraEssentials  #BeautifulWithNatural  #OrganicSkincare  #NaturalSkincare  #HomemadeSkincare  #PomegranateSoap  #SabunDelima  #SayaJualProdukKecantikan  #SayaGunaSayaJual  #SayaJualSkincare  #VisitMyIgMalaysia  #BazarPakNilProdukKecantikan  #like4like  #shawl  #girl 
Ingredients:
Fresh pomegranate, pomegranate seeds, pomegranate oil, aloe vera extract, essential oil rose, licorice extract, pomegranate extract(extra ingredient). Manfaat Delima Untuk Kulit:
•melindungi kulit dengan meningkatkan sel kulit sihat •membantu pembentukan tisu kulit •menyembuhkan luka •melancarkan peredaran darah pada kulit •menguatkan lapisan kulit •melindungi kulit daripada 'sun burn' •melindungi kulit daripada radikal bebas •melambatkan proses penuaan •mengurangkan bintik-bintik hitam •mengurangkan garis-garis halus •melembutkan kulit •menganjalkan kulit •memulihkan kulit yg kering •mengekalkan kelembapan kulit •mengurangkan dan mengawal minyak muka berlebihan •mengawal dan mengurangkan pembentukan jerawat •mengurangkan parut jerawat

#NauraEssentials
#BeautifulWithNatural #OrganicSkincare
#NaturalSkincare #HomemadeSkincare #PomegranateSoap #SabunDelima #SayaJualProdukKecantikan #SayaGunaSayaJual #SayaJualSkincare #VisitMyIgMalaysia #BazarPakNilProdukKecantikan
Ingredients: Fresh pomegranate, pomegranate seeds, pomegranate oil, aloe vera extract, essential oil rose, licorice extract, pomegranate extract(extra ingredient). Manfaat Delima Untuk Kulit: •melindungi kulit dengan meningkatkan sel kulit sihat •membantu pembentukan tisu kulit •menyembuhkan luka •melancarkan peredaran darah pada kulit •menguatkan lapisan kulit •melindungi kulit daripada 'sun burn' •melindungi kulit daripada radikal bebas •melambatkan proses penuaan •mengurangkan bintik-bintik hitam •mengurangkan garis-garis halus •melembutkan kulit •menganjalkan kulit •memulihkan kulit yg kering •mengekalkan kelembapan kulit •mengurangkan dan mengawal minyak muka berlebihan •mengawal dan mengurangkan pembentukan jerawat •mengurangkan parut jerawat #NauraEssentials  #BeautifulWithNatural  #OrganicSkincare  #NaturalSkincare  #HomemadeSkincare  #PomegranateSoap  #SabunDelima  #SayaJualProdukKecantikan  #SayaGunaSayaJual  #SayaJualSkincare  #VisitMyIgMalaysia  #BazarPakNilProdukKecantikan 
Dah kenapa comel sangat ni..tp sabun saiz ni bukan untuk dijual uuoolss 😀 .
Ni adalah free gift untuk mereka yang repeat order.so boleh bagi adik,kakak,suami,jiran tetangga try sekali.
Bukan senang nk letak bahan semulajadi setiap hari kt kulit kan.

#sabunhomemade
#sabunkunyit 
#sabundelima 
#sabunkulitkayumanis 
#sabunorganik 
#skincare 
#skincareorganik 
#love 
#biarlambatasalselamat 
#natural #freegift
"Antara sabun 1)delima 2)kulit kayu manis & garam bukit 3)kunyit & madu, yang mana paling bagus?" Sebenarnya tak ada jawapan yang tepat untuk soalan ni sebab  ianya bergantung kepada keserasian kulit masing-masing terhadap ramuan yang terdapat dalam sabun. Ketiga-tiga sabun tersebut mampu untuk merawat #kulitkering, #kulitberminyak, #jerawat, #parutjerawat, #jeragat, #jerawathalus, #blackhead, #whitehead, #kulitkusam, #mencerahkankulit dan lain-lain. Tetapi bagi yang ada masalah jerawat dan parut jerawat kronik dan jeragat, digalakkan untuk pakai sabun #kulitkayumanis + #garambukit atau sabun #kunyit + #madu. Untuk yang ada masalah #liangporibesar, digalakkan untuk pakai sabun kulit kayu manis + garam bukit. Namun jangan dipandang rendah pada kemampuan #sabundelima sebab dari pengalaman ibu Naura sendiri, sabun delima mampu mengecutkan jerawat, memudarkan parut jerawat dan mengecutkan jerawat halus.

#NauraEssentials
#BeautifulWithNatural #OrganicSkincare
#NaturalSkincare #HomemadeSkincare #SayaJualProdukKecantikan #SayaGunaSayaJual #SayaJualSkincare #VisitMyIgMalaysia #BazarPakNilProdukKecantikan #BazarPakNilMurah #BazarMalaysia
"Antara sabun 1)delima 2)kulit kayu manis & garam bukit 3)kunyit & madu, yang mana paling bagus?" Sebenarnya tak ada jawapan yang tepat untuk soalan ni sebab ianya bergantung kepada keserasian kulit masing-masing terhadap ramuan yang terdapat dalam sabun. Ketiga-tiga sabun tersebut mampu untuk merawat #kulitkering , #kulitberminyak , #jerawat , #parutjerawat , #jeragat , #jerawathalus , #blackhead , #whitehead , #kulitkusam , #mencerahkankulit  dan lain-lain. Tetapi bagi yang ada masalah jerawat dan parut jerawat kronik dan jeragat, digalakkan untuk pakai sabun #kulitkayumanis  + #garambukit  atau sabun #kunyit  + #madu . Untuk yang ada masalah #liangporibesar , digalakkan untuk pakai sabun kulit kayu manis + garam bukit. Namun jangan dipandang rendah pada kemampuan #sabundelima  sebab dari pengalaman ibu Naura sendiri, sabun delima mampu mengecutkan jerawat, memudarkan parut jerawat dan mengecutkan jerawat halus. #NauraEssentials  #BeautifulWithNatural  #OrganicSkincare  #NaturalSkincare  #HomemadeSkincare  #SayaJualProdukKecantikan  #SayaGunaSayaJual  #SayaJualSkincare  #VisitMyIgMalaysia  #BazarPakNilProdukKecantikan  #BazarPakNilMurah  #BazarMalaysia 
Sabun delima dgn sabun kayu manis tengah beratur masa ni. masing- masing berdebar tunggu giliran untuk sampai ke tuan pemilik.

RM 23 exc. Postage.
Mahal ke sabun ni?dgn berat 50g dan dgn proses pembuatan secara homemade,penuh teliti guna tangan tanpa mesin di kilang,harga tu sgt berbaloi.bukan timbang kilo tau.
Wassup http://www.wasap.my/60174894089

#semulajadiselamatberkesan 
#cantikdansihat 
#produkkecantikan 
#sabundelima 
#sabunkayumanis 
#sabunkunyit 
#organicskincare 
#friendshipneverends 
#murah 
#berkesan 
#jerawat 
#jeragat 
#kulitkusam 
#tanpapengelupasan 
#homemade 
#like4like
Sabun delima dgn sabun kayu manis tengah beratur masa ni. masing- masing berdebar tunggu giliran untuk sampai ke tuan pemilik. RM 23 exc. Postage. Mahal ke sabun ni?dgn berat 50g dan dgn proses pembuatan secara homemade,penuh teliti guna tangan tanpa mesin di kilang,harga tu sgt berbaloi.bukan timbang kilo tau. Wassup http://www.wasap.my/60174894089 #semulajadiselamatberkesan  #cantikdansihat  #produkkecantikan  #sabundelima  #sabunkayumanis  #sabunkunyit  #organicskincare  #friendshipneverends  #murah  #berkesan  #jerawat  #jeragat  #kulitkusam  #tanpapengelupasan  #homemade  #like4like 
Eh eh..kemain lagi dia landing.tergoda iiools.ni ha antara bahan yg digunakan untuk buat #sabundelima biji delima diambil satu persatu untuk hasilkan sabun.
#kulitkusam #kulitsihat #like4like #barangmurah #homemade #homemadeskincare #organik #organicskincare #girls #pinky #kosmetik #jeragat
Ibu Naura nak share bahan-bahan dalam sabun delima(extra ramuan) pula. Ramuan extra dalam sabun ni ialah ekstrak delima. Sabun delima yang ibu Naura release masa 1st batch menggunakan buah delima yang fresh, iaitu isi diambil sekali dengan airnya. Manakala bijinya pula dikisar dan boleh berfungsi sebagai scrub dalam sabun tersebut. Dalam sabun delima extra ramuan ni masih menggunakan buah delima fresh, tetapi ditambah lagi dengan ekstrak delima yang pekat.

Ingredients:
Fresh pomegranate, Pomegranate seeds, Pomegranate extract, Pomegranate oil, Aloe vera extract, Licorice extract, Essential oil rose.

Net weight: 50gm
RM23 each exclude postage
Postage RM7(SM)/RM10(SS)

Cod area Sg. Limau, Guar Chempedak, Yan, Gurun dan kawasan berhampiran.

Whatsapp +60182727438  to order😊

#NauraEssentials
#BeautifulWithNatural #OrganicSkincare
#NaturalSkincare #HomemadeSkincare #PomegranateSoap #SabunDelima #SayaJualProdukKecantikan #SayaGunaSayaJual #SayaJualSkincare #VisitMyIgMalaysia #BazarPakNilProdukKecantikan #BazarPakNilMurah #BazarMalaysia
Ibu Naura nak share bahan-bahan dalam sabun delima(extra ramuan) pula. Ramuan extra dalam sabun ni ialah ekstrak delima. Sabun delima yang ibu Naura release masa 1st batch menggunakan buah delima yang fresh, iaitu isi diambil sekali dengan airnya. Manakala bijinya pula dikisar dan boleh berfungsi sebagai scrub dalam sabun tersebut. Dalam sabun delima extra ramuan ni masih menggunakan buah delima fresh, tetapi ditambah lagi dengan ekstrak delima yang pekat. Ingredients: Fresh pomegranate, Pomegranate seeds, Pomegranate extract, Pomegranate oil, Aloe vera extract, Licorice extract, Essential oil rose. Net weight: 50gm RM23 each exclude postage Postage RM7(SM)/RM10(SS) Cod area Sg. Limau, Guar Chempedak, Yan, Gurun dan kawasan berhampiran. Whatsapp +60182727438 to order😊 #NauraEssentials  #BeautifulWithNatural  #OrganicSkincare  #NaturalSkincare  #HomemadeSkincare  #PomegranateSoap  #SabunDelima  #SayaJualProdukKecantikan  #SayaGunaSayaJual  #SayaJualSkincare  #VisitMyIgMalaysia  #BazarPakNilProdukKecantikan  #BazarPakNilMurah  #BazarMalaysia 
Ibu Naura nak share proses penghasilan NAURA Essentials facial soap secara homemade, iaitu untuk:
(1)sabun delima(extra ramuan)
(2)sabun kulit kayu manis & garam bukit
(3)sabun kunyit & madu(produk baru dan extra ramuan)

Sepatutnya harga untuk sabun delima extra ramuan dan sabun kunyit + madu bukan RM23 sebab ada extra 1 jenis ramuan. Tetapi untuk batch ni ibu Naura bagi harga pengenalan. So, sape-sape yang nak try, cepat-cepat grab. Batch seterusnya harga baru ya untuk kedua-dua jenis sabun tu ataupun kalau nak harga RM23, sabun delima tanpa extra ramuan dan juga sabun kunyit tanpa madu.

Net weight: 50gm
RM23 each exclude postage
Postage RM7(SM)/RM10(SS)

Whatsapp +60182727438  to order😊

#NauraEssentials
#BeautifulWithNatural #OrganicSkincare
#NaturalSkincare #HomemadeSkincare  #SabunKulitKayuManis #SabunGaramBukit #SabunResdung  #SabunDelima  #SabunKunyitMadu #SayaJualProdukKecantikan #SayaGunaSayaJual #SayaJualSkincare #VisitMyIgMalaysia #BazarPakNilProdukKecantikan #BazarPakNilMurah #BazarMalaysia
Ibu Naura nak share proses penghasilan NAURA Essentials facial soap secara homemade, iaitu untuk: (1)sabun delima(extra ramuan) (2)sabun kulit kayu manis & garam bukit (3)sabun kunyit & madu(produk baru dan extra ramuan) Sepatutnya harga untuk sabun delima extra ramuan dan sabun kunyit + madu bukan RM23 sebab ada extra 1 jenis ramuan. Tetapi untuk batch ni ibu Naura bagi harga pengenalan. So, sape-sape yang nak try, cepat-cepat grab. Batch seterusnya harga baru ya untuk kedua-dua jenis sabun tu ataupun kalau nak harga RM23, sabun delima tanpa extra ramuan dan juga sabun kunyit tanpa madu. Net weight: 50gm RM23 each exclude postage Postage RM7(SM)/RM10(SS) Whatsapp +60182727438 to order😊 #NauraEssentials  #BeautifulWithNatural  #OrganicSkincare  #NaturalSkincare  #HomemadeSkincare  #SabunKulitKayuManis  #SabunGaramBukit  #SabunResdung  #SabunDelima  #SabunKunyitMadu  #SayaJualProdukKecantikan  #SayaGunaSayaJual  #SayaJualSkincare  #VisitMyIgMalaysia  #BazarPakNilProdukKecantikan  #BazarPakNilMurah  #BazarMalaysia 
Ibu Naura nak share proses penghasilan NAURA Essentials facial soap secara homemade, iaitu untuk:
(1)sabun delima(extra ramuan)
(2)sabun kulit kayu manis & garam bukit
(3)sabun kunyit & madu(produk baru dan extra ramuan)

Sepatutnya harga untuk sabun delima extra ramuan dan sabun kunyit + madu bukan RM23 sebab ada extra 1 jenis ramuan. Tetapi untuk batch ni ibu Naura bagi harga pengenalan. So, sape-sape yang nak try, cepat-cepat grab. Batch seterusnya harga baru ya untuk kedua-dua jenis sabun tu ataupun kalau nak harga RM23, sabun delima tanpa extra ramuan dan juga sabun kunyit tanpa madu.

Net weight: 50gm
RM23 each exclude postage
Postage RM7(SM)/RM10(SS)

Whatsapp +60182727438  to order😊

#NauraEssentials
#BeautifulWithNatural #OrganicSkincare
#NaturalSkincare #HomemadeSkincare #SabunHomemade #SabunOrganic  #HimalayanSaltSoap #CinnamonSoap #SabunKulitKayuManis #SabunGaramBukit #SabunResdung #PomegranateSoap #SabunDelima #TurmericSoap #HoneySoap #SabunKunyitMadu #SayaJualProdukKecantikan #SayaGunaSayaJual #SayaJualSkincare #VisitMyIgMalaysia #BazarPakNilProdukKecantikan #BazarPakNilMurah #BazarMalaysia
Ibu Naura nak share proses penghasilan NAURA Essentials facial soap secara homemade, iaitu untuk: (1)sabun delima(extra ramuan) (2)sabun kulit kayu manis & garam bukit (3)sabun kunyit & madu(produk baru dan extra ramuan) Sepatutnya harga untuk sabun delima extra ramuan dan sabun kunyit + madu bukan RM23 sebab ada extra 1 jenis ramuan. Tetapi untuk batch ni ibu Naura bagi harga pengenalan. So, sape-sape yang nak try, cepat-cepat grab. Batch seterusnya harga baru ya untuk kedua-dua jenis sabun tu ataupun kalau nak harga RM23, sabun delima tanpa extra ramuan dan juga sabun kunyit tanpa madu. Net weight: 50gm RM23 each exclude postage Postage RM7(SM)/RM10(SS) Whatsapp +60182727438 to order😊 #NauraEssentials  #BeautifulWithNatural  #OrganicSkincare  #NaturalSkincare  #HomemadeSkincare  #SabunHomemade  #SabunOrganic  #HimalayanSaltSoap  #CinnamonSoap  #SabunKulitKayuManis  #SabunGaramBukit  #SabunResdung  #PomegranateSoap  #SabunDelima  #TurmericSoap  #HoneySoap  #SabunKunyitMadu  #SayaJualProdukKecantikan  #SayaGunaSayaJual  #SayaJualSkincare  #VisitMyIgMalaysia  #BazarPakNilProdukKecantikan  #BazarPakNilMurah  #BazarMalaysia 
Ibu Naura nak share proses penghasilan NAURA Essentials facial soap secara homemade, iaitu untuk:
(1)sabun delima(extra ramuan)
(2)sabun kulit kayu manis & garam bukit
(3)sabun kunyit & madu(produk baru dan extra ramuan)

Sepatutnya harga untuk sabun delima extra ramuan dan sabun kunyit + madu bukan RM23 sebab ada extra 1 jenis ramuan. Tetapi untuk batch ni ibu Naura bagi harga pengenalan. So, sape-sape yang nak try, cepat-cepat grab. Batch seterusnya harga baru ya untuk kedua-dua jenis sabun tu ataupun kalau nak harga RM23, sabun delima tanpa extra ramuan dan juga sabun kunyit tanpa madu.

Net weight: 50gm
RM23 each exclude postage
Postage RM7(SM)/RM10(SS)

Whatsapp +60182727438  to order😊

#NauraEssentials
#BeautifulWithNatural #OrganicSkincare
#NaturalSkincare #HomemadeSkincare #AllNatural #SkincareRoutine  #SlowlyButSurely #SabunHomemade #SabunOrganic  #HimalayanSaltSoap #CinnamonSoap #SabunKulitKayuManis #SabunGaramBukit #SabunResdung #PomegranateSoap #SabunDelima #TurmericSoap #HoneySoap #SabunKunyitMadu #SayaJualProdukKecantikan #SayaGunaSayaJual #SayaJualSkincare #VisitMyIgMalaysia #BazarPakNilProdukKecantikan #BazarPakNilMurah #BazarMalaysia
Ibu Naura nak share proses penghasilan NAURA Essentials facial soap secara homemade, iaitu untuk: (1)sabun delima(extra ramuan) (2)sabun kulit kayu manis & garam bukit (3)sabun kunyit & madu(produk baru dan extra ramuan) Sepatutnya harga untuk sabun delima extra ramuan dan sabun kunyit + madu bukan RM23 sebab ada extra 1 jenis ramuan. Tetapi untuk batch ni ibu Naura bagi harga pengenalan. So, sape-sape yang nak try, cepat-cepat grab. Batch seterusnya harga baru ya untuk kedua-dua jenis sabun tu ataupun kalau nak harga RM23, sabun delima tanpa extra ramuan dan juga sabun kunyit tanpa madu. Net weight: 50gm RM23 each exclude postage Postage RM7(SM)/RM10(SS) Whatsapp +60182727438 to order😊 #NauraEssentials  #BeautifulWithNatural  #OrganicSkincare  #NaturalSkincare  #HomemadeSkincare  #AllNatural  #SkincareRoutine  #SlowlyButSurely  #SabunHomemade  #SabunOrganic  #HimalayanSaltSoap  #CinnamonSoap  #SabunKulitKayuManis  #SabunGaramBukit  #SabunResdung  #PomegranateSoap  #SabunDelima  #TurmericSoap  #HoneySoap  #SabunKunyitMadu  #SayaJualProdukKecantikan  #SayaGunaSayaJual  #SayaJualSkincare  #VisitMyIgMalaysia  #BazarPakNilProdukKecantikan  #BazarPakNilMurah  #BazarMalaysia 
InsyaAllah.. Antara customer yang bakal repeat order. Bukan mudah untuk yakinkan orang dengan produk yang belum ada 'nama'. Tapi bila dah cuba, serasi dengan kulit dan nampak hasilnya, segalanya tak mustahil.. Yang paling penting, dengan NAURA Essentials, kulit dirawat dengan cara yang lebih selamat.

Net weight: 50gm
RM23 each exclude postage
Postage RM7(SM)/RM10(SS)

Cod area Sg. Limau, Guar Chempedak, Yan, Gurun dan kawasan berhampiran.

Whatsapp +60182727438  to order😊

#NauraEssentials
#BeautifulWithNatural #OrganicSkincare
#NaturalSkincare #HomemadeSkincare #AllNatural #SkincareRoutine  #SlowlyButSurely #SabunHomemade #SabunOrganic  #HimalayanSaltSoap #CinnamonSoap #SabunKulitKayuManis #SabunGaramBukit #SabunResdung #PomegranateSoap #SabunDelima #SayaJualProdukKecantikan #SayaGunaSayaJual #SayaJualSkincare #VisitMyIgMalaysia #BazarPakNilProdukKecantikan #BazarPakNilMurah #BazarMalaysia
InsyaAllah.. Antara customer yang bakal repeat order. Bukan mudah untuk yakinkan orang dengan produk yang belum ada 'nama'. Tapi bila dah cuba, serasi dengan kulit dan nampak hasilnya, segalanya tak mustahil.. Yang paling penting, dengan NAURA Essentials, kulit dirawat dengan cara yang lebih selamat. Net weight: 50gm RM23 each exclude postage Postage RM7(SM)/RM10(SS) Cod area Sg. Limau, Guar Chempedak, Yan, Gurun dan kawasan berhampiran. Whatsapp +60182727438 to order😊 #NauraEssentials  #BeautifulWithNatural  #OrganicSkincare  #NaturalSkincare  #HomemadeSkincare  #AllNatural  #SkincareRoutine  #SlowlyButSurely  #SabunHomemade  #SabunOrganic  #HimalayanSaltSoap  #CinnamonSoap  #SabunKulitKayuManis  #SabunGaramBukit  #SabunResdung  #PomegranateSoap  #SabunDelima  #SayaJualProdukKecantikan  #SayaGunaSayaJual  #SayaJualSkincare  #VisitMyIgMalaysia  #BazarPakNilProdukKecantikan  #BazarPakNilMurah  #BazarMalaysia 
Sabun...sabun macam2 ada....murah2...
#SabunKopi
#SabunSusuKambing
#SabunDelima
#SabunGoldMadu
#SabunBenangSuteraMadu
#SabunSusu
#SabunOren

Borong Dan Runcit 
Rm1.00/pcs

WhatsApp atau Call
0115-6662116
017-7373617
KENAPA SEMUA SKINCARE NAMPAK SAMA? 
Actually memang semua skincare buatan Malaysia ni nmpak sama.. Kalau #treatment semua hijau.. Kalau cream #kunyit semua kuning.. 😉

Tp kena tgk value added yg #karisma ada.. Yang membezakan #karismacosmetic dgn #skincare lain.. ✅Contoh:
»» #treatmentcream kita ada tambahan #sarangburung & #aloevera.. »» #sabundelima kita ada tambahan #collagen.. .
Sbb tu, #karisma lg berkesan drpd jenama lain.. Tu yg membezakan kita.. 😊

Lagi satu pasal #creamkunyit ..
👍 Info penting tentang #nightcream kunyit dari Karisma Cosmetic.. Kalau kita tengok byk di pasaran sekarang mggunakn #creamkunyit sebagai #nightcream .. Tapi, kadang2 kita tersilap pandang tentang cream2 yg byk di pasaran masa kini.. Apa yg anda mesti n patut tahu, bkn semua #creamkunyit ni sama.. ✅ Jika di lihat pd warna mungkin sama tp kandungn di dalamnya byk perbezaan.. Antara #creamkunyit yg ada di pasaran ialah cream kunyit biasa iaitu kunyit + asam jawa.. Ada juga mggunakn cream kunyit + stemcell dan cream kunyit + herba ginseng.. ✅ #cream yg karisma cosmetic keluarkn ialah krim #kunyit+#herba #ginseng. Ianya cepat meresap dan mengecutkan jerawat dengan pantas serta mampu menghalang jerawat dari tumbuh kembali.. #karismacosmetic mggunakn #creamkunyit yg bergred A+ utk memastikan tiada kesan sampingan seperti kemerah2an pd wajah spt sesetengah #nightcream yg lain... So,.. anda semua xperlu risau,. kerana #creamkunyit #karisma blh digunakan tanpa was2... InsyaAllah,.. Hasilnya sangat luar biasa.. Pasti...Chantikkk Sangatt!! Jom whatsapp sis for more details
📲📲0179588002

#karismacosmetik
#stokissah
#kualalumpur
#sispakaisisjual
KENAPA SEMUA SKINCARE NAMPAK SAMA? Actually memang semua skincare buatan Malaysia ni nmpak sama.. Kalau #treatment  semua hijau.. Kalau cream #kunyit  semua kuning.. 😉 Tp kena tgk value added yg #karisma  ada.. Yang membezakan #karismacosmetic  dgn #skincare  lain.. ✅Contoh: »» #treatmentcream  kita ada tambahan #sarangburung  & #aloevera .. »» #sabundelima  kita ada tambahan #collagen .. . Sbb tu, #karisma  lg berkesan drpd jenama lain.. Tu yg membezakan kita.. 😊 Lagi satu pasal #creamkunyit  .. 👍 Info penting tentang #nightcream  kunyit dari Karisma Cosmetic.. Kalau kita tengok byk di pasaran sekarang mggunakn #creamkunyit  sebagai #nightcream  .. Tapi, kadang2 kita tersilap pandang tentang cream2 yg byk di pasaran masa kini.. Apa yg anda mesti n patut tahu, bkn semua #creamkunyit  ni sama.. ✅ Jika di lihat pd warna mungkin sama tp kandungn di dalamnya byk perbezaan.. Antara #creamkunyit  yg ada di pasaran ialah cream kunyit biasa iaitu kunyit + asam jawa.. Ada juga mggunakn cream kunyit + stemcell dan cream kunyit + herba ginseng.. ✅ #cream  yg karisma cosmetic keluarkn ialah krim #kunyit +#herba  #ginseng . Ianya cepat meresap dan mengecutkan jerawat dengan pantas serta mampu menghalang jerawat dari tumbuh kembali.. #karismacosmetic  mggunakn #creamkunyit  yg bergred A+ utk memastikan tiada kesan sampingan seperti kemerah2an pd wajah spt sesetengah #nightcream  yg lain... So,.. anda semua xperlu risau,. kerana #creamkunyit  #karisma  blh digunakan tanpa was2... InsyaAllah,.. Hasilnya sangat luar biasa.. Pasti...Chantikkk Sangatt!! Jom whatsapp sis for more details 📲📲0179588002 #karismacosmetik  #stokissah  #kualalumpur  #sispakaisisjual 
Delima bukan sahaja sedap dimakan, tetapi juga mempunyai pelbagai khasiat untuk kulit. Daripada isi, sampailah ke biji mempunyai khasiat. Biji delima juga diproses untuk menghasilkan minyak delima.

Ingredients:
Fresh pomegranate, pomegranate seeds, pomegranate oil, aloe vera extract, essential oil rose, licorice extract.

Manfaat Delima Untuk Kulit:
•melindungi kulit dengan meningkatkan sel kulit sihat •membantu pembentukan tisu kulit •menyembuhkan luka •melancarkan peredaran darah pada kulit •menguatkan lapisan kulit •melindungi kulit daripada 'sun burn' •melindungi kulit daripada radikal bebas •melambatkan proses penuaan •mengurangkan bintik-bintik hitam •mengurangkan garis-garis halus •melembutkan kulit •menganjalkan kulit •memulihkan kulit yg kering •mengekalkan kelembapan kulit •mengurangkan dan mengawal minyak muka berlebihan •mengawal dan mengurangkan pembentukan jerawat •mengurangkan parut jerawat

Net weight: 50gm
RM23 each exclude postage
Postage RM7(SM)/RM10(SS)

Cod area Sg. Limau, Guar Chempedak, Yan, Gurun dan kawasan berhampiran.

Whatsapp +60182727438  to order😊

#NauraEssentials
#BeautifulWithNatural #OrganicSkincare
#NaturalSkincare #HomemadeSkincare #AllNatural #SkincareRoutine  #SabunHomemade #SabunOrganic  #PomegranateSoap #SabunDelima #SayaJualProdukKecantikan #SayaGunaSayaJual #SayaJualSkincare #VisitMyIgMalaysia #BazarPakNilProdukKecantikan #BazarPakNilMurah #BazarMalaysia
Delima bukan sahaja sedap dimakan, tetapi juga mempunyai pelbagai khasiat untuk kulit. Daripada isi, sampailah ke biji mempunyai khasiat. Biji delima juga diproses untuk menghasilkan minyak delima. Ingredients: Fresh pomegranate, pomegranate seeds, pomegranate oil, aloe vera extract, essential oil rose, licorice extract. Manfaat Delima Untuk Kulit: •melindungi kulit dengan meningkatkan sel kulit sihat •membantu pembentukan tisu kulit •menyembuhkan luka •melancarkan peredaran darah pada kulit •menguatkan lapisan kulit •melindungi kulit daripada 'sun burn' •melindungi kulit daripada radikal bebas •melambatkan proses penuaan •mengurangkan bintik-bintik hitam •mengurangkan garis-garis halus •melembutkan kulit •menganjalkan kulit •memulihkan kulit yg kering •mengekalkan kelembapan kulit •mengurangkan dan mengawal minyak muka berlebihan •mengawal dan mengurangkan pembentukan jerawat •mengurangkan parut jerawat Net weight: 50gm RM23 each exclude postage Postage RM7(SM)/RM10(SS) Cod area Sg. Limau, Guar Chempedak, Yan, Gurun dan kawasan berhampiran. Whatsapp +60182727438 to order😊 #NauraEssentials  #BeautifulWithNatural  #OrganicSkincare  #NaturalSkincare  #HomemadeSkincare  #AllNatural  #SkincareRoutine  #SabunHomemade  #SabunOrganic  #PomegranateSoap  #SabunDelima  #SayaJualProdukKecantikan  #SayaGunaSayaJual  #SayaJualSkincare  #VisitMyIgMalaysia  #BazarPakNilProdukKecantikan  #BazarPakNilMurah  #BazarMalaysia 
KENAPA SEMUA SKINCARE NAMPAK SAMA? 
Actually memang semua skincare buatan Malaysia ni nmpak sama.. Kalau #treatment semua hijau.. Kalau cream #kunyit semua kuning.. 😉

Tp kena tgk value added yg #karisma ada.. Yang membezakan #karismacosmetic dgn #skincare lain.. ✅Contoh:
»» #treatmentcream kita ada tambahan #sarangburung & #aloevera.. »» #sabundelima kita ada tambahan #collagen.. .
Sbb tu, #karisma lg berkesan drpd jenama lain.. Tu yg membezakan kita.. 😊

Lagi satu pasal #creamkunyit ..
👍 Info penting tentang #nightcream kunyit dari Karisma Cosmetic.. Kalau kita tengok byk di pasaran sekarang mggunakn #creamkunyit sebagai #nightcream .. Tapi, kadang2 kita tersilap pandang tentang cream2 yg byk di pasaran masa kini.. Apa yg anda mesti n patut tahu, bkn semua #creamkunyit ni sama.. ✅ Jika di lihat pd warna mungkin sama tp kandungn di dalamnya byk perbezaan.. Antara #creamkunyit yg ada di pasaran ialah cream kunyit biasa iaitu kunyit + asam jawa.. Ada juga mggunakn cream kunyit + stemcell dan cream kunyit + herba ginseng.. ✅ #cream yg karisma cosmetic keluarkn ialah krim #kunyit+#herba #ginseng. Ianya cepat meresap dan mengecutkan jerawat dengan pantas serta mampu menghalang jerawat dari tumbuh kembali.. #karismacosmetic mggunakn #creamkunyit yg bergred A+ utk memastikan tiada kesan sampingan seperti kemerah2an pd wajah spt sesetengah #nightcream yg lain... So,.. anda semua xperlu risau,. kerana #creamkunyit #karisma blh digunakan tanpa was2... InsyaAllah,.. Hasilnya sangat luar biasa.. Pasti...Chantikkk Sangatt!! Jom whatsapp sis for more details
📲📲0182305677

#karismacosmetik
#stokissah
#kualalumpur
#sispakaisisjual
KENAPA SEMUA SKINCARE NAMPAK SAMA? Actually memang semua skincare buatan Malaysia ni nmpak sama.. Kalau #treatment  semua hijau.. Kalau cream #kunyit  semua kuning.. 😉 Tp kena tgk value added yg #karisma  ada.. Yang membezakan #karismacosmetic  dgn #skincare  lain.. ✅Contoh: »» #treatmentcream  kita ada tambahan #sarangburung  & #aloevera .. »» #sabundelima  kita ada tambahan #collagen .. . Sbb tu, #karisma  lg berkesan drpd jenama lain.. Tu yg membezakan kita.. 😊 Lagi satu pasal #creamkunyit  .. 👍 Info penting tentang #nightcream  kunyit dari Karisma Cosmetic.. Kalau kita tengok byk di pasaran sekarang mggunakn #creamkunyit  sebagai #nightcream  .. Tapi, kadang2 kita tersilap pandang tentang cream2 yg byk di pasaran masa kini.. Apa yg anda mesti n patut tahu, bkn semua #creamkunyit  ni sama.. ✅ Jika di lihat pd warna mungkin sama tp kandungn di dalamnya byk perbezaan.. Antara #creamkunyit  yg ada di pasaran ialah cream kunyit biasa iaitu kunyit + asam jawa.. Ada juga mggunakn cream kunyit + stemcell dan cream kunyit + herba ginseng.. ✅ #cream  yg karisma cosmetic keluarkn ialah krim #kunyit +#herba  #ginseng . Ianya cepat meresap dan mengecutkan jerawat dengan pantas serta mampu menghalang jerawat dari tumbuh kembali.. #karismacosmetic  mggunakn #creamkunyit  yg bergred A+ utk memastikan tiada kesan sampingan seperti kemerah2an pd wajah spt sesetengah #nightcream  yg lain... So,.. anda semua xperlu risau,. kerana #creamkunyit  #karisma  blh digunakan tanpa was2... InsyaAllah,.. Hasilnya sangat luar biasa.. Pasti...Chantikkk Sangatt!! Jom whatsapp sis for more details 📲📲0182305677 #karismacosmetik  #stokissah  #kualalumpur  #sispakaisisjual 
Panjang testimoni dari akak ni.tp nampak keikhlasan disitu. So #preggymom hati2 guna produk yg ada bahan kimia berbahaya. #sabunkulitkayumanis #sabundelima n #sabunkunyit dari #nauraessentials dan #natural.organik.homemade insyaAllah selamat digunakan. 100% #bahanorganik #homemade #natural 
#sissuka #tanpaparaben #merawatdaridalam #merawatdaridalamkulit kurangkan #resdung #cantikluardalam #ibumengandung #ibumenyusu #ibumengandungcomel 
#tanpapewarna #sumbersemulajadi #garambukit
Panjang testimoni dari akak ni.tp nampak keikhlasan disitu. So #preggymom  hati2 guna produk yg ada bahan kimia berbahaya. #sabunkulitkayumanis  #sabundelima  n #sabunkunyit  dari #nauraessentials  dan #natural .organik.homemade insyaAllah selamat digunakan. 100% #bahanorganik  #homemade  #natural  #sissuka  #tanpaparaben  #merawatdaridalam  #merawatdaridalamkulit  kurangkan #resdung  #cantikluardalam  #ibumengandung  #ibumenyusu  #ibumengandungcomel  #tanpapewarna  #sumbersemulajadi  #garambukit 
TOLONG BACA👇👇👇👇👇
KENAPA SEMUA SKINCARE NAMPAK SAMA? 
Actually memang semua skincare buatan Malaysia ni nmpak sama.. Kalau #treatment semua hijau.. Kalau cream #kunyit semua kuning.. 😉

Tp kena tgk value added yg #karisma ada.. Yang membezakan #karismacosmetic dgn #skincare lain.. ✅Contoh:
»» #treatmentcream kita ada tambahan #sarangburung & #aloevera.. »» #sabundelima kita ada tambahan #collagen.. .
Sbb tu, #karisma lg berkesan drpd jenama lain.. Tu yg membezakan kita.. 😊

Lagi satu pasal #creamkunyit ..
👍 Info penting tentang #nightcream kunyit dari Karisma Cosmetic.. Kalau kita tengok byk di pasaran sekarang mggunakn #creamkunyit sebagai #nightcream .. Tapi, kadang2 kita tersilap pandang tentang cream2 yg byk di pasaran masa kini.. Apa yg anda mesti n patut tahu, bkn semua #creamkunyit ni sama.. ✅ Jika di lihat pd warna mungkin sama tp kandungn di dalamnya byk perbezaan.. Antara #creamkunyit yg ada di pasaran ialah cream kunyit biasa iaitu kunyit + asam jawa.. Ada juga mggunakn cream kunyit + stemcell dan cream kunyit + herba ginseng.. ✅ #cream yg karisma cosmetic keluarkn ialah krim #kunyit+#herba #ginseng. Ianya cepat meresap dan mengecutkan jerawat dengan pantas serta mampu menghalang jerawat dari tumbuh kembali.. #karismacosmetic mggunakn #creamkunyit yg bergred A+ utk memastikan tiada kesan sampingan seperti kemerah2an pd wajah spt sesetengah #nightcream yg lain... So,.. anda semua xperlu risau,. kerana #creamkunyit #karisma blh digunakan tanpa was2... InsyaAllah,.. Hasilnya sangat luar biasa.. Pasti...Chantikkk Sangatt!! Wasapp 0192726282
TOLONG BACA👇👇👇👇👇 KENAPA SEMUA SKINCARE NAMPAK SAMA? Actually memang semua skincare buatan Malaysia ni nmpak sama.. Kalau #treatment  semua hijau.. Kalau cream #kunyit  semua kuning.. 😉 Tp kena tgk value added yg #karisma  ada.. Yang membezakan #karismacosmetic  dgn #skincare  lain.. ✅Contoh: »» #treatmentcream  kita ada tambahan #sarangburung  & #aloevera .. »» #sabundelima  kita ada tambahan #collagen .. . Sbb tu, #karisma  lg berkesan drpd jenama lain.. Tu yg membezakan kita.. 😊 Lagi satu pasal #creamkunyit  .. 👍 Info penting tentang #nightcream  kunyit dari Karisma Cosmetic.. Kalau kita tengok byk di pasaran sekarang mggunakn #creamkunyit  sebagai #nightcream  .. Tapi, kadang2 kita tersilap pandang tentang cream2 yg byk di pasaran masa kini.. Apa yg anda mesti n patut tahu, bkn semua #creamkunyit  ni sama.. ✅ Jika di lihat pd warna mungkin sama tp kandungn di dalamnya byk perbezaan.. Antara #creamkunyit  yg ada di pasaran ialah cream kunyit biasa iaitu kunyit + asam jawa.. Ada juga mggunakn cream kunyit + stemcell dan cream kunyit + herba ginseng.. ✅ #cream  yg karisma cosmetic keluarkn ialah krim #kunyit +#herba  #ginseng . Ianya cepat meresap dan mengecutkan jerawat dengan pantas serta mampu menghalang jerawat dari tumbuh kembali.. #karismacosmetic  mggunakn #creamkunyit  yg bergred A+ utk memastikan tiada kesan sampingan seperti kemerah2an pd wajah spt sesetengah #nightcream  yg lain... So,.. anda semua xperlu risau,. kerana #creamkunyit  #karisma  blh digunakan tanpa was2... InsyaAllah,.. Hasilnya sangat luar biasa.. Pasti...Chantikkk Sangatt!! Wasapp 0192726282
Customer ni guna sabun delima almost 3 weeks. Sebelum ni tak ada jerawat, tapi time pregnant naik jerawat. Sabun ni sangat bagus untuk preggy women sebab tak ada bahan kimia berbahaya. •Tanpa paraben. Buktinya, jangka hayat sabun ni hanya 6 bulan selepas tarikh pembuatan. •Tanpa SLS @ SLES. Buktinya, sabun ni tak mempunyai buih yang mewah. Buihnya sangat halus, lembut dan berkrim. •Tanpa merkuri, hydroquinone dan tretinoin. Buktinya, sabun ni merawat secara berperingkat dan hasilnya tidak drastik. Kehadiran merkuri dapat dikesan melalui bau dan warna. Tetapi bau sabun ni sangat natural. •Tanpa alkohol. Buktinya, ekstrak yang digunakan dalam sabun ni diproses secara homemade dan bertahan hanya 14 bulan. Manakala ekstrak yang menggunakan alkohol mampu bertahan sehingga 4 tahun. *Sabun ni tak mengeringkan kulit kerana bahan semulajadi yang digunakan mempunyai fungsi untuk melembutkan dan melembapkan kulit di samping bahan-bahan asas sabun itu sendiri yang terdiri daripada lemak sayur-sayuran/tumbuh-tumbuhan. *Berdasarkan pengalaman ibu Naura dan adik ibu Naura, jerawat kecut/kering sendiri selepas seminggu. Parut jerawat akan nampak ketara pudar sebulan selepas jerawat kecut. Apa pun ia bergantung kepada tahap dan jenis kulit masing-masing. *Sabun ni tak menyebabkan pengelupasan kulit kerana tidak mengandungi bahan yang bersifat menghakis kulit.

Net weight: 50gm
RM23 each exclude postage
Postage RM7(SM)/RM10(SS)

Cod area Sg. Limau, Guar Chempedak, Yan, Gurun dan kawasan berhampiran.

Whatsapp +60182727438  to order😊

#NauraTestimonials #NauraLovers #NauraFeedback
#NauraEssentials
#BeautifulWithNatural #OrganicSkincare #HomemadeSkincare  #SabunHomemade #SabunOrganic  #PomegranateSoap #SabunDelima #SayaJualProdukKecantikan #SayaGunaSayaJual #SayaJualSkincare #VisitMyIgMalaysia #BazarPakNilProdukKecantikan #BazarPakNilMurah #BazarMalaysia
Customer ni guna sabun delima almost 3 weeks. Sebelum ni tak ada jerawat, tapi time pregnant naik jerawat. Sabun ni sangat bagus untuk preggy women sebab tak ada bahan kimia berbahaya. •Tanpa paraben. Buktinya, jangka hayat sabun ni hanya 6 bulan selepas tarikh pembuatan. •Tanpa SLS @ SLES. Buktinya, sabun ni tak mempunyai buih yang mewah. Buihnya sangat halus, lembut dan berkrim. •Tanpa merkuri, hydroquinone dan tretinoin. Buktinya, sabun ni merawat secara berperingkat dan hasilnya tidak drastik. Kehadiran merkuri dapat dikesan melalui bau dan warna. Tetapi bau sabun ni sangat natural. •Tanpa alkohol. Buktinya, ekstrak yang digunakan dalam sabun ni diproses secara homemade dan bertahan hanya 14 bulan. Manakala ekstrak yang menggunakan alkohol mampu bertahan sehingga 4 tahun. *Sabun ni tak mengeringkan kulit kerana bahan semulajadi yang digunakan mempunyai fungsi untuk melembutkan dan melembapkan kulit di samping bahan-bahan asas sabun itu sendiri yang terdiri daripada lemak sayur-sayuran/tumbuh-tumbuhan. *Berdasarkan pengalaman ibu Naura dan adik ibu Naura, jerawat kecut/kering sendiri selepas seminggu. Parut jerawat akan nampak ketara pudar sebulan selepas jerawat kecut. Apa pun ia bergantung kepada tahap dan jenis kulit masing-masing. *Sabun ni tak menyebabkan pengelupasan kulit kerana tidak mengandungi bahan yang bersifat menghakis kulit. Net weight: 50gm RM23 each exclude postage Postage RM7(SM)/RM10(SS) Cod area Sg. Limau, Guar Chempedak, Yan, Gurun dan kawasan berhampiran. Whatsapp +60182727438 to order😊 #NauraTestimonials  #NauraLovers  #NauraFeedback  #NauraEssentials  #BeautifulWithNatural  #OrganicSkincare  #HomemadeSkincare  #SabunHomemade  #SabunOrganic  #PomegranateSoap  #SabunDelima  #SayaJualProdukKecantikan  #SayaGunaSayaJual  #SayaJualSkincare  #VisitMyIgMalaysia  #BazarPakNilProdukKecantikan  #BazarPakNilMurah  #BazarMalaysia 
Menurut sumber yang boleh dipercayai, kita tak perlukan #produk atau bahan hasil bumi luar negara. Apa yang ada di sekeliling kita itulah sebenarnya ubat yang baik untuk kita. Ubat untuk orang #Malaysia elok guna hasil bumi di Malaysia sahaja, melainkan kalau kita berdarah kacukan atau tidak membesar di sini.

P/s: 'bahan semulajadi' dalam petikan tersebut merujuk kepada ramuan utama sebelum diproses contohnya seperti delima, kulit kayu manis, kunyit, aloe vera, etc. Manakala bahan semulajadi seperti essential oil dan olive oil tak semuanya diproses di Malaysia.

Net weight: 50gm
RM23 each exclude postage
Postage RM7(SM)/RM10(SS)

Cod area Sg. Limau, Guar Chempedak, Yan, Gurun dan kawasan berhampiran.

Whatsapp +60182727438  to order😊

#NauraEssentials
#BeautifulWithNatural #OrganicSkincare #HomemadeSkincare #NauraFacialSoap #OrganicFacialSoap #HomemadeFacialSoap #SabunHomemade #SabunOrganic #SabunKunyitMadu #CinnamonSoap #HimalayanSaltSoap #SabunKulitKayuManis #SabunGaramBukit
#SabunResdung #PomegranateSoap #SabunDelima #SayaJualProdukKecantikan #SayaGunaSayaJual #SayaJualSkincare #VisitMyIgMalaysia #BazarPakNilProdukKecantikan #BazarPakNilMurah #BazarMalaysia
Menurut sumber yang boleh dipercayai, kita tak perlukan #produk  atau bahan hasil bumi luar negara. Apa yang ada di sekeliling kita itulah sebenarnya ubat yang baik untuk kita. Ubat untuk orang #Malaysia  elok guna hasil bumi di Malaysia sahaja, melainkan kalau kita berdarah kacukan atau tidak membesar di sini. P/s: 'bahan semulajadi' dalam petikan tersebut merujuk kepada ramuan utama sebelum diproses contohnya seperti delima, kulit kayu manis, kunyit, aloe vera, etc. Manakala bahan semulajadi seperti essential oil dan olive oil tak semuanya diproses di Malaysia. Net weight: 50gm RM23 each exclude postage Postage RM7(SM)/RM10(SS) Cod area Sg. Limau, Guar Chempedak, Yan, Gurun dan kawasan berhampiran. Whatsapp +60182727438 to order😊 #NauraEssentials  #BeautifulWithNatural  #OrganicSkincare  #HomemadeSkincare  #NauraFacialSoap  #OrganicFacialSoap  #HomemadeFacialSoap  #SabunHomemade  #SabunOrganic  #SabunKunyitMadu  #CinnamonSoap  #HimalayanSaltSoap  #SabunKulitKayuManis  #SabunGaramBukit  #SabunResdung  #PomegranateSoap  #SabunDelima  #SayaJualProdukKecantikan  #SayaGunaSayaJual  #SayaJualSkincare  #VisitMyIgMalaysia  #BazarPakNilProdukKecantikan  #BazarPakNilMurah  #BazarMalaysia 
Pagi2 kita belanja testimoni yg #misiduakawan aka partner kita ni dpt. #homemade ni jarang2 kita akan dapat kesan cepat sangat sbb berasaskan #organik.
 kami bukan saja menyediakan produk untuk kulit luar yang cantik semata2 untuk anda tapi kami menyediakan perkhidmatan memastikan bahan yang kami guna tidak memudaratkan pengguna di kemudian hari.
Semua ni bukan perlukan masa sehari dua untuk rawat balik dalaman yg penuh bahan kimia berbahaya. 
Cantik tapi tidak memudaratkan.

#organik
#organicskincare 
#rawatkulit 
#pudarkanparut 
#matikanjerawat 
#rawatdaridalam 
#cantikluardalam 
#nauraessentials
#beautiful 
#beautifulwithnatural 
#beautifulwithnature 
#cantiktanpamakeup 
#sabundelima 
#sabunkunyit 
#sabunkulitkayumanis
Pagi2 kita belanja testimoni yg #misiduakawan  aka partner kita ni dpt. #homemade  ni jarang2 kita akan dapat kesan cepat sangat sbb berasaskan #organik . kami bukan saja menyediakan produk untuk kulit luar yang cantik semata2 untuk anda tapi kami menyediakan perkhidmatan memastikan bahan yang kami guna tidak memudaratkan pengguna di kemudian hari. Semua ni bukan perlukan masa sehari dua untuk rawat balik dalaman yg penuh bahan kimia berbahaya. Cantik tapi tidak memudaratkan. #organik  #organicskincare  #rawatkulit  #pudarkanparut  #matikanjerawat  #rawatdaridalam  #cantikluardalam  #nauraessentials  #beautiful  #beautifulwithnatural  #beautifulwithnature  #cantiktanpamakeup  #sabundelima  #sabunkunyit  #sabunkulitkayumanis 
Misi dua kawan katanya. Teaser🙈. Kunyit hidup. Ni gambar real ya, bukan sumber dari google. Apa kaitan kunyit hidup ni dengan NAURA Essentials? Based on previous post, ada yang boleh agak ke, next product yang ibu Naura akan release? Belum diproses ya, tapi open for pre-order😊

Net weight: 50gm
RM23 each exclude postage
Postage RM7(SM)/RM10(SS)

Cod area Sg. Limau, Guar Chempedak, Yan, Gurun dan kawasan berhampiran.

Whatsapp +60182727438  to order😊

#NauraEssentials
#BeautifulWithNatural #OrganicSkincare #HomemadeSkincare #NauraFacialSoap #OrganicFacialSoap #HomemadeFacialSoap #SabunHomemade #SabunOrganic #SabunKunyitMadu #CinnamonSoap #HimalayanSaltSoap #SabunKulitKayuManis #SabunGaramBukit
#SabunResdung #PomegranateSoap #SabunDelima #SayaJualProdukKecantikan #SayaGunaSayaJual #SayaJualSkincare #VisitMyIgMalaysia #BazarPakNilProdukKecantikan #BazarPakNilMurah #BazarMalaysia
Misi dua kawan katanya. Teaser🙈. Kunyit hidup. Ni gambar real ya, bukan sumber dari google. Apa kaitan kunyit hidup ni dengan NAURA Essentials? Based on previous post, ada yang boleh agak ke, next product yang ibu Naura akan release? Belum diproses ya, tapi open for pre-order😊 Net weight: 50gm RM23 each exclude postage Postage RM7(SM)/RM10(SS) Cod area Sg. Limau, Guar Chempedak, Yan, Gurun dan kawasan berhampiran. Whatsapp +60182727438 to order😊 #NauraEssentials  #BeautifulWithNatural  #OrganicSkincare  #HomemadeSkincare  #NauraFacialSoap  #OrganicFacialSoap  #HomemadeFacialSoap  #SabunHomemade  #SabunOrganic  #SabunKunyitMadu  #CinnamonSoap  #HimalayanSaltSoap  #SabunKulitKayuManis  #SabunGaramBukit  #SabunResdung  #PomegranateSoap  #SabunDelima  #SayaJualProdukKecantikan  #SayaGunaSayaJual  #SayaJualSkincare  #VisitMyIgMalaysia  #BazarPakNilProdukKecantikan  #BazarPakNilMurah  #BazarMalaysia 
Alhamdulillah.. settle cod setelah beberapa kali plan tak menjadi kerana ketidaksesuaian waktu. Customer ni dah lama booked. Cuma tunggu waktu yang sesuai untuk cod. Selain customer ni, ada lagi customer lain yang booked dan ibu Naura dah simpan asing. Tapi tadi ibu Naura tersasul, tersilap ambik sabun yang customer lain punya😂. Nasib la customer tanya lagi sekali sebab nak tambah lagi 1. So, kayu manis & garam bukit untuk isteri, delima untuk suami.. harap-harap sangat serasi dengan kulit masing-masing. Aamiin..😊 Net weight: 50gm
RM23 each exclude postage
Postage RM7(SM)/RM10(SS)

Cod area Sg. Limau, Guar Chempedak, Yan, Gurun dan kawasan berhampiran.

Whatsapp +60182727438  to order😊

#NauraEssentials
#BeautifulWithNatural #OrganicSkincare #HomemadeSkincare #NauraFacialSoap #OrganicFacialSoap #HomemadeFacialSoap #SabunHomemade #SabunOrganic #CinnamonSoap #HimalayanSaltSoap #SabunKulitKayuManis #SabunGaramBukit
#SabunResdung #PomegranateSoap #SabunDelima #SayaJualProdukKecantikan #SayaGunaSayaJual #SayaJualSkincare #VisitMyIgMalaysia #BazarPakNilProdukKecantikan #BazarPakNilMurah #BazarMalaysia
Alhamdulillah.. settle cod setelah beberapa kali plan tak menjadi kerana ketidaksesuaian waktu. Customer ni dah lama booked. Cuma tunggu waktu yang sesuai untuk cod. Selain customer ni, ada lagi customer lain yang booked dan ibu Naura dah simpan asing. Tapi tadi ibu Naura tersasul, tersilap ambik sabun yang customer lain punya😂. Nasib la customer tanya lagi sekali sebab nak tambah lagi 1. So, kayu manis & garam bukit untuk isteri, delima untuk suami.. harap-harap sangat serasi dengan kulit masing-masing. Aamiin..😊 Net weight: 50gm RM23 each exclude postage Postage RM7(SM)/RM10(SS) Cod area Sg. Limau, Guar Chempedak, Yan, Gurun dan kawasan berhampiran. Whatsapp +60182727438 to order😊 #NauraEssentials  #BeautifulWithNatural  #OrganicSkincare  #HomemadeSkincare  #NauraFacialSoap  #OrganicFacialSoap  #HomemadeFacialSoap  #SabunHomemade  #SabunOrganic  #CinnamonSoap  #HimalayanSaltSoap  #SabunKulitKayuManis  #SabunGaramBukit  #SabunResdung  #PomegranateSoap  #SabunDelima  #SayaJualProdukKecantikan  #SayaGunaSayaJual  #SayaJualSkincare  #VisitMyIgMalaysia  #BazarPakNilProdukKecantikan  #BazarPakNilMurah  #BazarMalaysia 
Disebabkan stok sabun dah tak banyak,so kita bagi pilihan kat sapa2 yg nk order selain sabun kulit kayu manis n sabun delima. #homemade dan tidak dibuat dengan kuantiti yang banyak dalam satu2 masa. 
Net weight: 50gm
RM23 each exclude postage
Postage RM7(SM)/RM10(SS)

Cod area Guar Chempedak, Yan, Gurun, Kota Sarang Semut, Pendang dan kawasan berhampiran.

Whatsapp +60174894089  to order😊

#NauraEssentials
#BeautifulWithNatural #OrganicSkincare #HomemadeSkincare #NauraFacialSoap #OrganicFacialSoap #HomemadeFacialSoap #SabunHomemade #SabunOrganic #CinnamonSoap #HimalayanSaltSoap #SabunKulitKayuManis #SabunGaramBukit
#SabunResdung #PomegranateSoap #SabunDelima #SayaJualProdukKecantikan #SayaGunaSayaJual #SayaJualSkincare #VisitMyIgMalaysia #BazarPakNilProdukKecantikan #BazarPakNilMurah #BazarMalaysia
Disebabkan stok sabun dah tak banyak,so kita bagi pilihan kat sapa2 yg nk order selain sabun kulit kayu manis n sabun delima. #homemade  dan tidak dibuat dengan kuantiti yang banyak dalam satu2 masa. Net weight: 50gm RM23 each exclude postage Postage RM7(SM)/RM10(SS) Cod area Guar Chempedak, Yan, Gurun, Kota Sarang Semut, Pendang dan kawasan berhampiran. Whatsapp +60174894089 to order😊 #NauraEssentials  #BeautifulWithNatural  #OrganicSkincare  #HomemadeSkincare  #NauraFacialSoap  #OrganicFacialSoap  #HomemadeFacialSoap  #SabunHomemade  #SabunOrganic  #CinnamonSoap  #HimalayanSaltSoap  #SabunKulitKayuManis  #SabunGaramBukit  #SabunResdung  #PomegranateSoap  #SabunDelima  #SayaJualProdukKecantikan  #SayaGunaSayaJual  #SayaJualSkincare  #VisitMyIgMalaysia  #BazarPakNilProdukKecantikan  #BazarPakNilMurah  #BazarMalaysia 
Alhamdulillah.. selesai cod hari ni. Pandai pun customer, tau kata sabun kulit kayu manis & garam bukit untuk resdung. Suka bila tengok ibu Naura bagi bekas sabun warna pink😊.Semoga serasi dengan kulit beliau. Aamiin.. Net weight: 50gm
RM23 each exclude postage
Postage RM7(SM)/RM10(SS)

Cod area Sg. Limau, Guar Chempedak, Yan, Gurun dan kawasan berhampiran.

Whatsapp +60182727438  to order😊

#NauraEssentials
#BeautifulWithNatural #OrganicSkincare #HomemadeSkincare #NauraFacialSoap #OrganicFacialSoap #HomemadeFacialSoap #SabunHomemade #SabunOrganic #CinnamonSoap #HimalayanSaltSoap #SabunKulitKayuManis #SabunGaramBukit
#SabunResdung #PomegranateSoap #SabunDelima #SayaJualProdukKecantikan #SayaGunaSayaJual #SayaJualSkincare #VisitMyIgMalaysia #BazarPakNilProdukKecantikan #BazarPakNilMurah #BazarMalaysia
Alhamdulillah.. selesai cod hari ni. Pandai pun customer, tau kata sabun kulit kayu manis & garam bukit untuk resdung. Suka bila tengok ibu Naura bagi bekas sabun warna pink😊.Semoga serasi dengan kulit beliau. Aamiin.. Net weight: 50gm RM23 each exclude postage Postage RM7(SM)/RM10(SS) Cod area Sg. Limau, Guar Chempedak, Yan, Gurun dan kawasan berhampiran. Whatsapp +60182727438 to order😊 #NauraEssentials  #BeautifulWithNatural  #OrganicSkincare  #HomemadeSkincare  #NauraFacialSoap  #OrganicFacialSoap  #HomemadeFacialSoap  #SabunHomemade  #SabunOrganic  #CinnamonSoap  #HimalayanSaltSoap  #SabunKulitKayuManis  #SabunGaramBukit  #SabunResdung  #PomegranateSoap  #SabunDelima  #SayaJualProdukKecantikan  #SayaGunaSayaJual  #SayaJualSkincare  #VisitMyIgMalaysia  #BazarPakNilProdukKecantikan  #BazarPakNilMurah  #BazarMalaysia 
Maktok Naura macam yang no.3 sebab rasa rugi duit nak buang skincare yang masih banyak. Ibu Naura macam yang no.4 walaupun baru guna 1/4 botol. Kalau campur-campur semua, bukan beratus la rugi. Tapi lebih dari tu. Maktok Naura selalu cakap ibu Naura membazir duit sebab beli skincare pakai tak habis, tukar yang lain😅. Sayang duit tu memang sayang. Tapi camna nak teruskan pakai kalau dah tau benda tu makin merosakkan kulit kita. 
Mungkin ramai yang macam no.1 dan no.2 sebab salah sorang adik Ibu Naura pun dulu macam tu. Bila muka dah breakout teruk, Alhamdulillah dah kembali ke pangkal jalan😂

Net weight: 50gm
RM23 each exclude postage
Postage RM7(SM)/RM10(SS)

Cod area Sg. Limau, Guar Chempedak, Yan, Gurun dan kawasan berhampiran.

Whatsapp +60182727438  to order😊

#BeautifulWithNatural #OrganicSkincare #HomemadeSkincare #NauraFacialSoap #OrganicFacialSoap #HomemadeFacialSoap #SabunHomemade #SabunOrganic #CinnamonSoap #HimalayanSaltSoap #SabunKulitKayuManis #SabunGaramBukit
#SabunResdung #PomegranateSoap #SabunDelima #SayaJualProdukKecantikan #SayaGunaSayaJual #SayaJualSkincare #VisitMyIgMalaysia #BazarPakNilProdukKecantikan #BazarPakNilMurah #BazarMalaysia
Maktok Naura macam yang no.3 sebab rasa rugi duit nak buang skincare yang masih banyak. Ibu Naura macam yang no.4 walaupun baru guna 1/4 botol. Kalau campur-campur semua, bukan beratus la rugi. Tapi lebih dari tu. Maktok Naura selalu cakap ibu Naura membazir duit sebab beli skincare pakai tak habis, tukar yang lain😅. Sayang duit tu memang sayang. Tapi camna nak teruskan pakai kalau dah tau benda tu makin merosakkan kulit kita. Mungkin ramai yang macam no.1 dan no.2 sebab salah sorang adik Ibu Naura pun dulu macam tu. Bila muka dah breakout teruk, Alhamdulillah dah kembali ke pangkal jalan😂 Net weight: 50gm RM23 each exclude postage Postage RM7(SM)/RM10(SS) Cod area Sg. Limau, Guar Chempedak, Yan, Gurun dan kawasan berhampiran. Whatsapp +60182727438 to order😊 #BeautifulWithNatural  #OrganicSkincare  #HomemadeSkincare  #NauraFacialSoap  #OrganicFacialSoap  #HomemadeFacialSoap  #SabunHomemade  #SabunOrganic  #CinnamonSoap  #HimalayanSaltSoap  #SabunKulitKayuManis  #SabunGaramBukit  #SabunResdung  #PomegranateSoap  #SabunDelima  #SayaJualProdukKecantikan  #SayaGunaSayaJual  #SayaJualSkincare  #VisitMyIgMalaysia  #BazarPakNilProdukKecantikan  #BazarPakNilMurah  #BazarMalaysia 
KENAPA SEMUA SKINCARE NAMPAK SAMA? 
Actually memang semua skincare buatan Malaysia ni nmpak sama.. Kalau #treatment semua hijau.. Kalau cream #kunyit semua kuning.. 😉

Tp kena tgk value added yg #karisma ada.. Yang membezakan #karismacosmetic dgn #skincare lain.. ✅Contoh:
»» #treatmentcream kita ada tambahan #sarangburung & #aloevera.. »» #sabundelima kita ada tambahan #collagen.. .
Sbb tu, #karisma lg berkesan drpd jenama lain.. Tu yg membezakan kita.. 😊

Lagi satu pasal #creamkunyit ..
👍 Info penting tentang #nightcream kunyit dari Karisma Cosmetic.. Kalau kita tengok byk di pasaran sekarang mggunakn #creamkunyit sebagai #nightcream .. Tapi, kadang2 kita tersilap pandang tentang cream2 yg byk di pasaran masa kini.. Apa yg anda mesti n patut tahu, bkn semua #creamkunyit ni sama.. ✅ Jika di lihat pd warna mungkin sama tp kandungn di dalamnya byk perbezaan.. Antara #creamkunyit yg ada di pasaran ialah cream kunyit biasa iaitu kunyit + asam jawa.. Ada juga mggunakn cream kunyit + stemcell dan cream kunyit + herba ginseng.. ✅ #cream yg karisma cosmetic keluarkn ialah krim #kunyit+#herba #ginseng. Ianya cepat meresap dan mengecutkan jerawat dengan pantas serta mampu menghalang jerawat dari tumbuh kembali.. #karismacosmetic mggunakn #creamkunyit yg bergred A+ utk memastikan tiada kesan sampingan seperti kemerah2an pd wajah spt sesetengah #nightcream yg lain... So,.. anda semua xperlu risau,. kerana #creamkunyit #karisma blh digunakan tanpa was2... InsyaAllah,.. Hasilnya sangat luar biasa.. Pasti...Chantikkk Sangatt!! #karismacosmetic

WHATSAPP 📞 0199595012
KENAPA SEMUA SKINCARE NAMPAK SAMA? Actually memang semua skincare buatan Malaysia ni nmpak sama.. Kalau #treatment  semua hijau.. Kalau cream #kunyit  semua kuning.. 😉 Tp kena tgk value added yg #karisma  ada.. Yang membezakan #karismacosmetic  dgn #skincare  lain.. ✅Contoh: »» #treatmentcream  kita ada tambahan #sarangburung  & #aloevera .. »» #sabundelima  kita ada tambahan #collagen .. . Sbb tu, #karisma  lg berkesan drpd jenama lain.. Tu yg membezakan kita.. 😊 Lagi satu pasal #creamkunyit  .. 👍 Info penting tentang #nightcream  kunyit dari Karisma Cosmetic.. Kalau kita tengok byk di pasaran sekarang mggunakn #creamkunyit  sebagai #nightcream  .. Tapi, kadang2 kita tersilap pandang tentang cream2 yg byk di pasaran masa kini.. Apa yg anda mesti n patut tahu, bkn semua #creamkunyit  ni sama.. ✅ Jika di lihat pd warna mungkin sama tp kandungn di dalamnya byk perbezaan.. Antara #creamkunyit  yg ada di pasaran ialah cream kunyit biasa iaitu kunyit + asam jawa.. Ada juga mggunakn cream kunyit + stemcell dan cream kunyit + herba ginseng.. ✅ #cream  yg karisma cosmetic keluarkn ialah krim #kunyit +#herba  #ginseng . Ianya cepat meresap dan mengecutkan jerawat dengan pantas serta mampu menghalang jerawat dari tumbuh kembali.. #karismacosmetic  mggunakn #creamkunyit  yg bergred A+ utk memastikan tiada kesan sampingan seperti kemerah2an pd wajah spt sesetengah #nightcream  yg lain... So,.. anda semua xperlu risau,. kerana #creamkunyit  #karisma  blh digunakan tanpa was2... InsyaAllah,.. Hasilnya sangat luar biasa.. Pasti...Chantikkk Sangatt!! #karismacosmetic  WHATSAPP 📞 0199595012
Jangan confuse ya.. ekstrak bertahan sehingga 14 bulan. Tetapi 'end product' bertahan sehingga 6 bulan sahaja.

Net weight: 50gm
RM23 each exclude postage
Postage RM7(SM)/RM10(SS)

Cod area Sg. Limau, Guar Chempedak, Yan, Gurun dan kawasan berhampiran.

Whatsapp +60182727438  to order😊

#BeautifulWithNatural #OrganicSkincare #HomemadeSkincare #NauraFacialSoap #OrganicFacialSoap #HomemadeFacialSoap #SabunHomemade #SabunOrganic #CinnamonSoap #HimalayanSaltSoap #SabunKulitKayuManis #SabunGaramBukit
#SabunResdung #PomegranateSoap #SabunDelima #SayaJualProdukKecantikan #SayaGunaSayaJual #SayaJualSkincare #VisitMyIgMalaysia #BazarPakNilProdukKecantikan #BazarPakNilMurah #BazarMalaysia
Jangan confuse ya.. ekstrak bertahan sehingga 14 bulan. Tetapi 'end product' bertahan sehingga 6 bulan sahaja. Net weight: 50gm RM23 each exclude postage Postage RM7(SM)/RM10(SS) Cod area Sg. Limau, Guar Chempedak, Yan, Gurun dan kawasan berhampiran. Whatsapp +60182727438 to order😊 #BeautifulWithNatural  #OrganicSkincare  #HomemadeSkincare  #NauraFacialSoap  #OrganicFacialSoap  #HomemadeFacialSoap  #SabunHomemade  #SabunOrganic  #CinnamonSoap  #HimalayanSaltSoap  #SabunKulitKayuManis  #SabunGaramBukit  #SabunResdung  #PomegranateSoap  #SabunDelima  #SayaJualProdukKecantikan  #SayaGunaSayaJual  #SayaJualSkincare  #VisitMyIgMalaysia  #BazarPakNilProdukKecantikan  #BazarPakNilMurah  #BazarMalaysia 
Hakak takut....sama la dgn situasi akak.dulu kemain suka tgk testimoni muka licin cekang,nipis,glowing bagai.dari produk d...ke t..ke gg rupanya menambah merkuri di muka.so back to #natural #organik #homemade produk. #kulitsihat #lambattapiselamat #tanpapengelupasan banyak lagi produk organik berasaskan skincare kita nk up kat sini nanti.tp kita fokus kt #sabunkulitkayumanis n #sabundelima dulu. #bazarpaknilprodukkecantikkan #produkkosmetik #doorgift #goodies
Alang-alang keluar untuk beli pampers Naura, terus cod untuk customer. Katanya ada masalah liang pori besar. Harap-harap sangat serasi dengan kulit beliau. Aamiin.. Net weight: 50gm
RM23 each exclude postage
Postage RM7(SM)/RM10(SS)

Cod area Sg. Limau, Guar Chempedak, Yan, Gurun dan kawasan berhampiran.

Whatsapp +60182727438  to order😊

#NauraEssentials #BeautifulWithNatural #OrganicSkincare #HomemadeSkincare #NauraFacialSoap #OrganicFacialSoap #HomemadeFacialSoap #SabunHomemade #SabunOrganic #CinnamonSoap #HimalayanSaltSoap #SabunKulitKayuManis #SabunGaramBukit
#SabunResdung #PomegranateSoap #SabunDelima #SayaJualProdukKecantikan #SayaGunaSayaJual #SayaJualSkincare #VisitMyIgMalaysia #BazarPakNilProdukKecantikan #BazarPakNilMurah #BazarMalaysia
Alang-alang keluar untuk beli pampers Naura, terus cod untuk customer. Katanya ada masalah liang pori besar. Harap-harap sangat serasi dengan kulit beliau. Aamiin.. Net weight: 50gm RM23 each exclude postage Postage RM7(SM)/RM10(SS) Cod area Sg. Limau, Guar Chempedak, Yan, Gurun dan kawasan berhampiran. Whatsapp +60182727438 to order😊 #NauraEssentials  #BeautifulWithNatural  #OrganicSkincare  #HomemadeSkincare  #NauraFacialSoap  #OrganicFacialSoap  #HomemadeFacialSoap  #SabunHomemade  #SabunOrganic  #CinnamonSoap  #HimalayanSaltSoap  #SabunKulitKayuManis  #SabunGaramBukit  #SabunResdung  #PomegranateSoap  #SabunDelima  #SayaJualProdukKecantikan  #SayaGunaSayaJual  #SayaJualSkincare  #VisitMyIgMalaysia  #BazarPakNilProdukKecantikan  #BazarPakNilMurah  #BazarMalaysia