an online Instagram web viewer

#sabundelima medias

Photos

Tudia baru settled bab sabun homemade 😚😚😚.
.
Sambutan customer memang best bak hang 😍..moq 50pcs ja
.

Yg ni sabun delima + habatussauda + gold flake😎😎 📱01116428163

#sabunaqua 
#sabundelima
#rezeki
#ordertakpernahputus
#nofussybuyer
Memperbaiki Tekstur Kulit

Buah delima membantu memperpanjang usia firoblas yang bertanggung jawab terhadap perkembangan produksi kolagen dan elastin yang mengencangkan kulit dan mencegah timbulnya garis-garis halus dan kedutan..Saat kolagen dan elastin pecah, kulit Anda tidak memiliki kelenturan dan elastisitas sehingga kedutan akan mudah datang. Selain memperbaiki tekstur kulit agar lebih kencang, delima juga bermanfaat untuk mencerahkan warna kulit Anda.  So apa lagi sekarang dah ada produk yg tinggal guna je 🙂🙂🙂 Produk kami adalah bahan semulajadi dari buah delima dan susu ia sangat membantu untuk mencerahkn dan mengurangkan kedutan pada wajah.. #sabundelima #patidelima # sabunmurah # sabunintiradelima #
Ig mai_beauty_care  Fb mai beauty care
Memperbaiki Tekstur Kulit Buah delima membantu memperpanjang usia firoblas yang bertanggung jawab terhadap perkembangan produksi kolagen dan elastin yang mengencangkan kulit dan mencegah timbulnya garis-garis halus dan kedutan..Saat kolagen dan elastin pecah, kulit Anda tidak memiliki kelenturan dan elastisitas sehingga kedutan akan mudah datang. Selain memperbaiki tekstur kulit agar lebih kencang, delima juga bermanfaat untuk mencerahkan warna kulit Anda. So apa lagi sekarang dah ada produk yg tinggal guna je 🙂🙂🙂 Produk kami adalah bahan semulajadi dari buah delima dan susu ia sangat membantu untuk mencerahkn dan mengurangkan kedutan pada wajah.. #sabundelima  #patidelima  # sabunmurah # sabunintiradelima # Ig mai_beauty_care Fb mai beauty care
InsyaAllah postage untuk esok pagi. Bakal menuju ke #Pahang, #Selangor, #Perak, dan #KualaLumpur. Kalau ada yang nak join postage untuk esok pagi, whatsapp ibu Naura ya. Current stock sabun delima 4pcs dan sabun kulit kayu manis & garam bukit 2pcs. Mana yang nak pre-order serum pun boleh. So far 6pcs serum dah berpunya walaupun belum diproses😊

Net weight: 50gm
RM23 each exclude postage
Postage RM7(SM)/RM10(SS)

Cod area Sg. Limau, Guar Chempedak, Yan, Gurun dan kawasan berhampiran.

Whatsapp +60182727438  to order😊

#NauraEssentials
#BeautifulWithNatural #OrganicSkincare #HomemadeSkincare #NaturalSkincare #SabunHomemade #SabunOrganic  #SabunKulitKayuManis #SabunGaramBukit #SabunKunyitMadu #SabunDelima #SayaJualProdukKecantikan #SayaGunaSayaJual #SayaJualSkincare #VisitMyIgMalaysia #BazarPakNilProdukKecantikan #BazarPakNilMurah #BazarMalaysia
InsyaAllah postage untuk esok pagi. Bakal menuju ke #Pahang , #Selangor , #Perak , dan #KualaLumpur . Kalau ada yang nak join postage untuk esok pagi, whatsapp ibu Naura ya. Current stock sabun delima 4pcs dan sabun kulit kayu manis & garam bukit 2pcs. Mana yang nak pre-order serum pun boleh. So far 6pcs serum dah berpunya walaupun belum diproses😊 Net weight: 50gm RM23 each exclude postage Postage RM7(SM)/RM10(SS) Cod area Sg. Limau, Guar Chempedak, Yan, Gurun dan kawasan berhampiran. Whatsapp +60182727438 to order😊 #NauraEssentials  #BeautifulWithNatural  #OrganicSkincare  #HomemadeSkincare  #NaturalSkincare  #SabunHomemade  #SabunOrganic  #SabunKulitKayuManis  #SabunGaramBukit  #SabunKunyitMadu  #SabunDelima  #SayaJualProdukKecantikan  #SayaGunaSayaJual  #SayaJualSkincare  #VisitMyIgMalaysia  #BazarPakNilProdukKecantikan  #BazarPakNilMurah  #BazarMalaysia 
Semoga slmat sampi ke tuan nya....tqsm sudi berurusan
#trialskincare #rebrandproduct #dayceram #nightcream #facetoner #serum #sabundelima
😍
.
Karisma Cosmetic - Sabun Delima
- Night Cream (kunyit + ginseng)
- Treatment Cream (Sarang Burung)

#karisma  #karismacosmetic #kosmetikkarisma #sabundelima #
KENAPA SEMUA SKINCARE NAMPAK SAMA? 
Actually memang semua skincare buatan Malaysia ni nmpak sama.. Kalau #treatment semua hijau.. Kalau cream #kunyit semua kuning.. 😉

Tp kena tgk value added yg #karisma ada.. Yang membezakan #karismacosmetic dgn #skincare lain.. ✅Contoh:
»» #treatmentcream kita ada tambahan #sarangburung & #aloevera.. »» #sabundelima kita ada tambahan #collagen.. .
Sbb tu, #karisma lg berkesan drpd jenama lain.. Tu yg membezakan kita.. 😊

Lagi satu pasal #creamkunyit ..
👍 Info penting tentang #nightcream kunyit dari Karisma Cosmetic.. Kalau kita tengok byk di pasaran sekarang mggunakn #creamkunyit sebagai #nightcream .. Tapi, kadang2 kita tersilap pandang tentang cream2 yg byk di pasaran masa kini.. Apa yg anda mesti n patut tahu, bkn semua #creamkunyit ni sama.. ✅ Jika di lihat pd warna mungkin sama tp kandungn di dalamnya byk perbezaan.. Antara #creamkunyit yg ada di pasaran ialah cream kunyit biasa iaitu kunyit + asam jawa.. Ada juga mggunakn cream kunyit + stemcell dan cream kunyit + herba ginseng.. ✅ #cream yg karisma cosmetic keluarkn ialah krim #kunyit+#herba #ginseng. Ianya cepat meresap dan mengecutkan jerawat dengan pantas serta mampu menghalang jerawat dari tumbuh kembali.. #karismacosmetic mggunakn #creamkunyit yg bergred A+ utk memastikan tiada kesan sampingan seperti kemerah2an pd wajah spt sesetengah #nightcream yg lain... So,.. anda semua xperlu risau,. kerana #creamkunyit #karisma blh digunakan tanpa was2... InsyaAllah,.. Hasilnya sangat luar biasa.. 😊
KENAPA SEMUA SKINCARE NAMPAK SAMA? Actually memang semua skincare buatan Malaysia ni nmpak sama.. Kalau #treatment  semua hijau.. Kalau cream #kunyit  semua kuning.. 😉 Tp kena tgk value added yg #karisma  ada.. Yang membezakan #karismacosmetic  dgn #skincare  lain.. ✅Contoh: »» #treatmentcream  kita ada tambahan #sarangburung  & #aloevera .. »» #sabundelima  kita ada tambahan #collagen .. . Sbb tu, #karisma  lg berkesan drpd jenama lain.. Tu yg membezakan kita.. 😊 Lagi satu pasal #creamkunyit  .. 👍 Info penting tentang #nightcream  kunyit dari Karisma Cosmetic.. Kalau kita tengok byk di pasaran sekarang mggunakn #creamkunyit  sebagai #nightcream  .. Tapi, kadang2 kita tersilap pandang tentang cream2 yg byk di pasaran masa kini.. Apa yg anda mesti n patut tahu, bkn semua #creamkunyit  ni sama.. ✅ Jika di lihat pd warna mungkin sama tp kandungn di dalamnya byk perbezaan.. Antara #creamkunyit  yg ada di pasaran ialah cream kunyit biasa iaitu kunyit + asam jawa.. Ada juga mggunakn cream kunyit + stemcell dan cream kunyit + herba ginseng.. ✅ #cream  yg karisma cosmetic keluarkn ialah krim #kunyit +#herba  #ginseng . Ianya cepat meresap dan mengecutkan jerawat dengan pantas serta mampu menghalang jerawat dari tumbuh kembali.. #karismacosmetic  mggunakn #creamkunyit  yg bergred A+ utk memastikan tiada kesan sampingan seperti kemerah2an pd wajah spt sesetengah #nightcream  yg lain... So,.. anda semua xperlu risau,. kerana #creamkunyit  #karisma  blh digunakan tanpa was2... InsyaAllah,.. Hasilnya sangat luar biasa.. 😊
Kalau ada yg try untuk saiz comel ni pun di alu-alukan. Mana tahu,nk tgk keserasian dulu dgn sabun homemade dan dari bahan semulajadi ni.

#sabun #Homemade #SabunKunyit #sabunkunyitmadu #sabundelima #sabuncengkih #organik #organikskincare #serum #kulitkering #kulitkusam #sabunjeragat #BazarPakNilMurah #murahmurah
KENAPA SEMUA SKINCARE NAMPAK SAMA? 
Actually memang semua skincare buatan Malaysia ni nmpak sama.. Kalau #treatment semua hijau.. Kalau cream #kunyit semua kuning.. 😉

Tp kena tgk value added yg #karisma ada.. Yang membezakan #karismacosmetic dgn #skincare lain.. ✅Contoh:
»» #treatmentcream kita ada tambahan #sarangburung & #aloevera.. »» #sabundelima kita ada tambahan #collagen.. .
Sbb tu, #karisma lg berkesan drpd jenama lain.. Tu yg membezakan kita.. 😊

Lagi satu pasal #creamkunyit ..
👍 Info penting tentang #nightcream kunyit dari Karisma Cosmetic.. Kalau kita tengok byk di pasaran sekarang mggunakn #creamkunyit sebagai #nightcream .. Tapi, kadang2 kita tersilap pandang tentang cream2 yg byk di pasaran masa kini.. Apa yg anda mesti n patut tahu, bkn semua #creamkunyit ni sama.. ✅ Jika di lihat pd warna mungkin sama tp kandungn di dalamnya byk perbezaan.. Antara #creamkunyit yg ada di pasaran ialah cream kunyit biasa iaitu kunyit + asam jawa.. Ada juga mggunakn cream kunyit + stemcell dan cream kunyit + herba ginseng.. ✅ #cream yg karisma cosmetic keluarkn ialah krim #kunyit+#herba #ginseng. Ianya cepat meresap dan mengecutkan jerawat dengan pantas serta mampu menghalang jerawat dari tumbuh kembali.. #karismacosmetic mggunakn #creamkunyit yg bergred A+ utk memastikan tiada kesan sampingan seperti kemerah2an pd wajah spt sesetengah #nightcream yg lain... So,.. anda semua xperlu risau,. kerana #creamkunyit #karisma blh digunakan tanpa was2... InsyaAllah,.. Hasilnya sangat luar biasa.. 😊

#karismacosmetic
KENAPA SEMUA SKINCARE NAMPAK SAMA? Actually memang semua skincare buatan Malaysia ni nmpak sama.. Kalau #treatment  semua hijau.. Kalau cream #kunyit  semua kuning.. 😉 Tp kena tgk value added yg #karisma  ada.. Yang membezakan #karismacosmetic  dgn #skincare  lain.. ✅Contoh: »» #treatmentcream  kita ada tambahan #sarangburung  & #aloevera .. »» #sabundelima  kita ada tambahan #collagen .. . Sbb tu, #karisma  lg berkesan drpd jenama lain.. Tu yg membezakan kita.. 😊 Lagi satu pasal #creamkunyit  .. 👍 Info penting tentang #nightcream  kunyit dari Karisma Cosmetic.. Kalau kita tengok byk di pasaran sekarang mggunakn #creamkunyit  sebagai #nightcream  .. Tapi, kadang2 kita tersilap pandang tentang cream2 yg byk di pasaran masa kini.. Apa yg anda mesti n patut tahu, bkn semua #creamkunyit  ni sama.. ✅ Jika di lihat pd warna mungkin sama tp kandungn di dalamnya byk perbezaan.. Antara #creamkunyit  yg ada di pasaran ialah cream kunyit biasa iaitu kunyit + asam jawa.. Ada juga mggunakn cream kunyit + stemcell dan cream kunyit + herba ginseng.. ✅ #cream  yg karisma cosmetic keluarkn ialah krim #kunyit +#herba  #ginseng . Ianya cepat meresap dan mengecutkan jerawat dengan pantas serta mampu menghalang jerawat dari tumbuh kembali.. #karismacosmetic  mggunakn #creamkunyit  yg bergred A+ utk memastikan tiada kesan sampingan seperti kemerah2an pd wajah spt sesetengah #nightcream  yg lain... So,.. anda semua xperlu risau,. kerana #creamkunyit  #karisma  blh digunakan tanpa was2... InsyaAllah,.. Hasilnya sangat luar biasa.. 😊 #karismacosmetic 
~D' Naiera~
#SabunDelima
💯NATURAL🌿
🚫No HARMFULL CHEMICAL☢
🚚 POS Seluruh Malaysia🇲🇾
🚫No DM/CALL
💚Just WHATSAPP
📲 0148801568 Ziera👱

#SabunHomemade  #SayaJualProdukKecantikan #SayaGunaSayaJual #SayaJualSkincare #SkincareMalaysia #VisitMyIgMalaysia #BazarPaknil #BazaarPaknil
Kalau ada yg try untuk saiz comel ni pun di alu-alukan. Mana tahu,nk tgk keserasian dulu dgn sabun homemade dan dari bahan semulajadi ni.

#sabun #Homemade #SabunKunyit #sabunkunyitmadu #sabundelima #sabuncengkih #organik #organikskincare #serum #kulitkering #kulitkusam #sabunjeragat #BazarPakNilMurah #murahmurah
KENAPA SEMUA SKINCARE NAMPAK SAMA? 
Actually memang semua skincare buatan Malaysia ni nmpak sama.. Kalau #treatment semua hijau.. Kalau cream #kunyit semua kuning.. 😉

Tp kena tgk value added yg #karisma ada.. Yang membezakan #karismacosmetic dgn #skincare lain.. ✅Contoh:
»» #treatmentcream kita ada tambahan #sarangburung & #aloevera.. »» #sabundelima kita ada tambahan #collagen.. .
Sbb tu, #karisma lg berkesan drpd jenama lain.. Tu yg membezakan kita.. 😊

Lagi satu pasal #creamkunyit ..
👍 Info penting tentang #nightcream kunyit dari Karisma Cosmetic.. Kalau kita tengok byk di pasaran sekarang mggunakn #creamkunyit sebagai #nightcream .. Tapi, kadang2 kita tersilap pandang tentang cream2 yg byk di pasaran masa kini.. Apa yg anda mesti n patut tahu, bkn semua #creamkunyit ni sama.. ✅ Jika di lihat pd warna mungkin sama tp kandungn di dalamnya byk perbezaan.. Antara #creamkunyit yg ada di pasaran ialah cream kunyit biasa iaitu kunyit + asam jawa.. Ada juga mggunakn cream kunyit + stemcell dan cream kunyit + herba ginseng.. ✅ #cream yg karisma cosmetic keluarkn ialah krim #kunyit+#herba #ginseng. Ianya cepat meresap dan mengecutkan jerawat dengan pantas serta mampu menghalang jerawat dari tumbuh kembali.. #karismacosmetic mggunakn #creamkunyit yg bergred A+ utk memastikan tiada kesan sampingan seperti kemerah2an pd wajah spt sesetengah #nightcream yg lain... So,.. anda semua xperlu risau,. kerana #creamkunyit #karisma blh digunakan tanpa was2... InsyaAllah,.. Hasilnya sangat luar biasa.. 😊

#karismacosmetic
KENAPA SEMUA SKINCARE NAMPAK SAMA? Actually memang semua skincare buatan Malaysia ni nmpak sama.. Kalau #treatment  semua hijau.. Kalau cream #kunyit  semua kuning.. 😉 Tp kena tgk value added yg #karisma  ada.. Yang membezakan #karismacosmetic  dgn #skincare  lain.. ✅Contoh: »» #treatmentcream  kita ada tambahan #sarangburung  & #aloevera .. »» #sabundelima  kita ada tambahan #collagen .. . Sbb tu, #karisma  lg berkesan drpd jenama lain.. Tu yg membezakan kita.. 😊 Lagi satu pasal #creamkunyit  .. 👍 Info penting tentang #nightcream  kunyit dari Karisma Cosmetic.. Kalau kita tengok byk di pasaran sekarang mggunakn #creamkunyit  sebagai #nightcream  .. Tapi, kadang2 kita tersilap pandang tentang cream2 yg byk di pasaran masa kini.. Apa yg anda mesti n patut tahu, bkn semua #creamkunyit  ni sama.. ✅ Jika di lihat pd warna mungkin sama tp kandungn di dalamnya byk perbezaan.. Antara #creamkunyit  yg ada di pasaran ialah cream kunyit biasa iaitu kunyit + asam jawa.. Ada juga mggunakn cream kunyit + stemcell dan cream kunyit + herba ginseng.. ✅ #cream  yg karisma cosmetic keluarkn ialah krim #kunyit +#herba  #ginseng . Ianya cepat meresap dan mengecutkan jerawat dengan pantas serta mampu menghalang jerawat dari tumbuh kembali.. #karismacosmetic  mggunakn #creamkunyit  yg bergred A+ utk memastikan tiada kesan sampingan seperti kemerah2an pd wajah spt sesetengah #nightcream  yg lain... So,.. anda semua xperlu risau,. kerana #creamkunyit  #karisma  blh digunakan tanpa was2... InsyaAllah,.. Hasilnya sangat luar biasa.. 😊 #karismacosmetic 
Kulit muka #PreggyMom #PreggyWoman #MommyToBe ni jadi kering, naik ruam merah dan adakalanya gatal-gatal. Pembawakan baby atau perubahan hormon agaknya. Lepas beliau try #SabunDelima, Alhamdulillah dengan izin Allah, kulit muka beliau dah ok. Ruam merah dah hilang dan gatal-gatal dah tak ada😊

Ada lagi ke mommy to be yang naik macam-macam kat muka time pregnant ni? Yang bukan mommy to be pun boleh try jugak😊

#TestimoniNauraEssentials #FeedbackNauraEssentials #TestimoniProdukOrganik #TestimoniProdukHomemade #TestimoniProdukSemulajadi
#NauraEssentials
#BeautifulWithNatural #OrganicSkincare #HomemadeSkincare #SabunHomemade #SabunOrganic #SayaJualProdukKecantikan #SayaGunaSayaJual #SayaJualSkincare #VisitMyIgMalaysia #BazarPakNilProdukKecantikan #BazarMalaysia
Kulit muka #PreggyMom  #PreggyWoman  #MommyToBe  ni jadi kering, naik ruam merah dan adakalanya gatal-gatal. Pembawakan baby atau perubahan hormon agaknya. Lepas beliau try #SabunDelima , Alhamdulillah dengan izin Allah, kulit muka beliau dah ok. Ruam merah dah hilang dan gatal-gatal dah tak ada😊 Ada lagi ke mommy to be yang naik macam-macam kat muka time pregnant ni? Yang bukan mommy to be pun boleh try jugak😊 #TestimoniNauraEssentials  #FeedbackNauraEssentials  #TestimoniProdukOrganik  #TestimoniProdukHomemade  #TestimoniProdukSemulajadi  #NauraEssentials  #BeautifulWithNatural  #OrganicSkincare  #HomemadeSkincare  #SabunHomemade  #SabunOrganic  #SayaJualProdukKecantikan  #SayaGunaSayaJual  #SayaJualSkincare  #VisitMyIgMalaysia  #BazarPakNilProdukKecantikan  #BazarMalaysia 
KENAPA SEMUA SKINCARE NAMPAK SAMA? .
Actually memang semua skincare buatan Malaysia ni nmpak sama.. Kalau #treatment semua hijau.. Kalau cream #kunyit semua kuning.. 😉
.
Tp kena tgk value added yg #karisma ada.. Yang membezakan #karismacosmetic dgn #skincare lain..
.
✅Contoh:
»» #treatmentcream kita ada tambahan #sarangburung & #aloevera.. »» #sabundelima kita ada tambahan #collagen.. .
Sbb tu, #karisma lg berkesan drpd jenama lain.. Tu yg membezakan kita.. 😊
.
Lagi satu pasal #creamkunyit ..
👍 Info penting tentang #nightcream kunyit dari Karisma Cosmetic.. Kalau kita tengok byk di pasaran sekarang mggunakn #creamkunyit sebagai #nightcream .. Tapi, kadang2 kita tersilap pandang tentang cream2 yg byk di pasaran masa kini.. Apa yg anda mesti n patut tahu, bkn semua #creamkunyit ni sama..
.
✅ Jika di lihat pd warna mungkin sama tp kandungn di dalamnya byk perbezaan.. Antara #creamkunyit yg ada di pasaran ialah cream kunyit biasa iaitu kunyit + asam jawa.. Ada juga mggunakn cream kunyit + stemcell dan cream kunyit + herba ginseng..
.
✅ #cream yg karisma cosmetic keluarkn ialah krim #kunyit+#herba #ginseng. Ianya cepat meresap dan mengecutkan jerawat dengan pantas serta mampu menghalang jerawat dari tumbuh kembali..
.
#karismacosmetic mggunakn #creamkunyit yg bergred A+ utk memastikan tiada kesan sampingan seperti kemerah2an pd wajah spt sesetengah #nightcream yg lain... So,.. anda semua xperlu risau,. kerana #creamkunyit #karisma blh digunakan tanpa was2...
.
InsyaAllah,.. Hasilnya sangat luar biasa.. 😊
.
#karismacosmetic
.
Jom kita sembang pasal kc 0126348192
KENAPA SEMUA SKINCARE NAMPAK SAMA? . Actually memang semua skincare buatan Malaysia ni nmpak sama.. Kalau #treatment  semua hijau.. Kalau cream #kunyit  semua kuning.. 😉 . Tp kena tgk value added yg #karisma  ada.. Yang membezakan #karismacosmetic  dgn #skincare  lain.. . ✅Contoh: »» #treatmentcream  kita ada tambahan #sarangburung  & #aloevera .. »» #sabundelima  kita ada tambahan #collagen .. . Sbb tu, #karisma  lg berkesan drpd jenama lain.. Tu yg membezakan kita.. 😊 . Lagi satu pasal #creamkunyit  .. 👍 Info penting tentang #nightcream  kunyit dari Karisma Cosmetic.. Kalau kita tengok byk di pasaran sekarang mggunakn #creamkunyit  sebagai #nightcream  .. Tapi, kadang2 kita tersilap pandang tentang cream2 yg byk di pasaran masa kini.. Apa yg anda mesti n patut tahu, bkn semua #creamkunyit  ni sama.. . ✅ Jika di lihat pd warna mungkin sama tp kandungn di dalamnya byk perbezaan.. Antara #creamkunyit  yg ada di pasaran ialah cream kunyit biasa iaitu kunyit + asam jawa.. Ada juga mggunakn cream kunyit + stemcell dan cream kunyit + herba ginseng.. . ✅ #cream  yg karisma cosmetic keluarkn ialah krim #kunyit +#herba  #ginseng . Ianya cepat meresap dan mengecutkan jerawat dengan pantas serta mampu menghalang jerawat dari tumbuh kembali.. . #karismacosmetic  mggunakn #creamkunyit  yg bergred A+ utk memastikan tiada kesan sampingan seperti kemerah2an pd wajah spt sesetengah #nightcream  yg lain... So,.. anda semua xperlu risau,. kerana #creamkunyit  #karisma  blh digunakan tanpa was2... . InsyaAllah,.. Hasilnya sangat luar biasa.. 😊 . #karismacosmetic  . Jom kita sembang pasal kc 0126348192
Customer yang juga merangkap cousin ibu Naura. Bulan lepas beliau beli #SabunKulitKayuManis + #GaramBukit untuk beliau dan untuk emak mentua beliau. Pastu ibu Naura bagi beliau try sample #SabunDelima. Lepas dah guna, beliau cakap sabun tu bagus untuk gatal-gatal. So, beliau terus booked sabun delima beserta #SerumDelima 24k. Hari ni dah datang ambik combo set sabun dan serum😊

#NauraEssentials
#BeautifulWithNatural #OrganicSkincare
#NaturalSkincare #HomemadeSkincare #SabunHomemade #SabunOrganic #FacialSerum #SkincareRoutine #SayaJualProdukKecantikan #SayaGunaSayaJual #SayaJualSkincare #VisitMyIgMalaysia #BazarMalaysia
Customer yang juga merangkap cousin ibu Naura. Bulan lepas beliau beli #SabunKulitKayuManis  + #GaramBukit  untuk beliau dan untuk emak mentua beliau. Pastu ibu Naura bagi beliau try sample #SabunDelima . Lepas dah guna, beliau cakap sabun tu bagus untuk gatal-gatal. So, beliau terus booked sabun delima beserta #SerumDelima  24k. Hari ni dah datang ambik combo set sabun dan serum😊 #NauraEssentials  #BeautifulWithNatural  #OrganicSkincare  #NaturalSkincare  #HomemadeSkincare  #SabunHomemade  #SabunOrganic  #FacialSerum  #SkincareRoutine  #SayaJualProdukKecantikan  #SayaGunaSayaJual  #SayaJualSkincare  #VisitMyIgMalaysia  #BazarMalaysia 
BLACK WALET FACIAL SOAP .
.
Harga 29 rb
.
.
Bekerja secara Alami dan cocok untuk segala macam jenis kulit.

MANFAAT BLACK WALET FACIAL SOAP :
- Mampu untuk meregenerasi kulit
- Mengangkat sel kulit mati
- Menghilangkan flek hitam
- Memudarkan kerutan
- Menghilangkan jerawat
- Mengecilkan pori-pori besar
- Mencerahkan kulit wajah
- Melembutkan kulit wajah seperti kulit bayi
- Membersihkan wajah dari kotoran dan minyak yang menempel

CARA PAKAI : 
Basahi wajah kemudian usapkan Black Walet Facial Soap secukupnya dan gosok perlahan kulit wajah Anda secara merata. Bilas dengan air secukupnya hingga bersih.

KOMPOSISI : 
Coconut Oil, Sodium Hydroxide, Water, Olive Oil, Stearid Acid, Propyllenglicol, Glycerin, Syrup, Fragrant Snapy, Extract Pure Swallow (Walet), Jojoba.
100% tidak menyesal

ORIGINAL BPOM, Produksi PD. TORA #Ahamixturbosoap #sabunbadan #whiteningsoap #sabunkefir #glutapanaceashowergel #agensabun #suppliersabun #supliersabun #sabunwajah #sabunpencerahkulit #sabunpemutihkulit #kbsoapmini #kbrothersslimming #jualsabun #kbrotherstofusoap #sabunwhitening #sabunimport #perawatankulit #puresoap #purejellyssoap #kyotosoap #facecare #fruitaminsoap #sabundelima #sabunpomegranade #pineapplesoapaha #sabunkinori #sabunsusukinori #blackwaletsoap #sabunblackwalet
BLACK WALET FACIAL SOAP . . Harga 29 rb . . Bekerja secara Alami dan cocok untuk segala macam jenis kulit. MANFAAT BLACK WALET FACIAL SOAP : - Mampu untuk meregenerasi kulit - Mengangkat sel kulit mati - Menghilangkan flek hitam - Memudarkan kerutan - Menghilangkan jerawat - Mengecilkan pori-pori besar - Mencerahkan kulit wajah - Melembutkan kulit wajah seperti kulit bayi - Membersihkan wajah dari kotoran dan minyak yang menempel CARA PAKAI : Basahi wajah kemudian usapkan Black Walet Facial Soap secukupnya dan gosok perlahan kulit wajah Anda secara merata. Bilas dengan air secukupnya hingga bersih. KOMPOSISI : Coconut Oil, Sodium Hydroxide, Water, Olive Oil, Stearid Acid, Propyllenglicol, Glycerin, Syrup, Fragrant Snapy, Extract Pure Swallow (Walet), Jojoba. 100% tidak menyesal ORIGINAL BPOM, Produksi PD. TORA #Ahamixturbosoap  #sabunbadan  #whiteningsoap  #sabunkefir  #glutapanaceashowergel  #agensabun  #suppliersabun  #supliersabun  #sabunwajah  #sabunpencerahkulit  #sabunpemutihkulit  #kbsoapmini  #kbrothersslimming  #jualsabun  #kbrotherstofusoap  #sabunwhitening  #sabunimport  #perawatankulit  #puresoap  #purejellyssoap  #kyotosoap  #facecare  #fruitaminsoap  #sabundelima  #sabunpomegranade  #pineapplesoapaha  #sabunkinori  #sabunsusukinori  #blackwaletsoap  #sabunblackwalet 
BLACK WALET FACIAL SOAP .
.
Harga 29 rb
.
.
Bekerja secara Alami dan cocok untuk segala macam jenis kulit.

MANFAAT BLACK WALET FACIAL SOAP :
- Mampu untuk meregenerasi kulit
- Mengangkat sel kulit mati
- Menghilangkan flek hitam
- Memudarkan kerutan
- Menghilangkan jerawat
- Mengecilkan pori-pori besar
- Mencerahkan kulit wajah
- Melembutkan kulit wajah seperti kulit bayi
- Membersihkan wajah dari kotoran dan minyak yang menempel

CARA PAKAI : 
Basahi wajah kemudian usapkan Black Walet Facial Soap secukupnya dan gosok perlahan kulit wajah Anda secara merata. Bilas dengan air secukupnya hingga bersih.

KOMPOSISI : 
Coconut Oil, Sodium Hydroxide, Water, Olive Oil, Stearid Acid, Propyllenglicol, Glycerin, Syrup, Fragrant Snapy, Extract Pure Swallow (Walet), Jojoba.
100% tidak menyesal

ORIGINAL BPOM, Produksi PD. TORA #Ahamixturbosoap #sabunbadan #whiteningsoap #sabunkefir #glutapanaceashowergel #agensabun #suppliersabun #supliersabun #sabunwajah #sabunpencerahkulit #sabunpemutihkulit #kbsoapmini #kbrothersslimming #jualsabun #kbrotherstofusoap #sabunwhitening #sabunimport #perawatankulit #puresoap #purejellyssoap #kyotosoap #facecare #fruitaminsoap #sabundelima #sabunpomegranade #pineapplesoapaha #sabunkinori #sabunsusukinori #blackwaletsoap #sabunblackwalet
BLACK WALET FACIAL SOAP . . Harga 29 rb . . Bekerja secara Alami dan cocok untuk segala macam jenis kulit. MANFAAT BLACK WALET FACIAL SOAP : - Mampu untuk meregenerasi kulit - Mengangkat sel kulit mati - Menghilangkan flek hitam - Memudarkan kerutan - Menghilangkan jerawat - Mengecilkan pori-pori besar - Mencerahkan kulit wajah - Melembutkan kulit wajah seperti kulit bayi - Membersihkan wajah dari kotoran dan minyak yang menempel CARA PAKAI : Basahi wajah kemudian usapkan Black Walet Facial Soap secukupnya dan gosok perlahan kulit wajah Anda secara merata. Bilas dengan air secukupnya hingga bersih. KOMPOSISI : Coconut Oil, Sodium Hydroxide, Water, Olive Oil, Stearid Acid, Propyllenglicol, Glycerin, Syrup, Fragrant Snapy, Extract Pure Swallow (Walet), Jojoba. 100% tidak menyesal ORIGINAL BPOM, Produksi PD. TORA #Ahamixturbosoap  #sabunbadan  #whiteningsoap  #sabunkefir  #glutapanaceashowergel  #agensabun  #suppliersabun  #supliersabun  #sabunwajah  #sabunpencerahkulit  #sabunpemutihkulit  #kbsoapmini  #kbrothersslimming  #jualsabun  #kbrotherstofusoap  #sabunwhitening  #sabunimport  #perawatankulit  #puresoap  #purejellyssoap  #kyotosoap  #facecare  #fruitaminsoap  #sabundelima  #sabunpomegranade  #pineapplesoapaha  #sabunkinori  #sabunsusukinori  #blackwaletsoap  #sabunblackwalet 
BLACK WALET FACIAL SOAP .
.
Harga 29 rb
.
.
Bekerja secara Alami dan cocok untuk segala macam jenis kulit.

MANFAAT BLACK WALET FACIAL SOAP :
- Mampu untuk meregenerasi kulit
- Mengangkat sel kulit mati
- Menghilangkan flek hitam
- Memudarkan kerutan
- Menghilangkan jerawat
- Mengecilkan pori-pori besar
- Mencerahkan kulit wajah
- Melembutkan kulit wajah seperti kulit bayi
- Membersihkan wajah dari kotoran dan minyak yang menempel

CARA PAKAI : 
Basahi wajah kemudian usapkan Black Walet Facial Soap secukupnya dan gosok perlahan kulit wajah Anda secara merata. Bilas dengan air secukupnya hingga bersih.

KOMPOSISI : 
Coconut Oil, Sodium Hydroxide, Water, Olive Oil, Stearid Acid, Propyllenglicol, Glycerin, Syrup, Fragrant Snapy, Extract Pure Swallow (Walet), Jojoba.
100% tidak menyesal

ORIGINAL BPOM, Produksi PD. TORA #Ahamixturbosoap #sabunbadan #whiteningsoap #sabunkefir #glutapanaceashowergel #agensabun #suppliersabun #supliersabun #sabunwajah #sabunpencerahkulit #sabunpemutihkulit #kbsoapmini #kbrothersslimming #jualsabun #kbrotherstofusoap #sabunwhitening #sabunimport #perawatankulit #puresoap #purejellyssoap #kyotosoap #facecare #fruitaminsoap #sabundelima #sabunpomegranade #pineapplesoapaha #sabunkinori #sabunsusukinori #blackwaletsoap #sabunblackwalet
BLACK WALET FACIAL SOAP . . Harga 29 rb . . Bekerja secara Alami dan cocok untuk segala macam jenis kulit. MANFAAT BLACK WALET FACIAL SOAP : - Mampu untuk meregenerasi kulit - Mengangkat sel kulit mati - Menghilangkan flek hitam - Memudarkan kerutan - Menghilangkan jerawat - Mengecilkan pori-pori besar - Mencerahkan kulit wajah - Melembutkan kulit wajah seperti kulit bayi - Membersihkan wajah dari kotoran dan minyak yang menempel CARA PAKAI : Basahi wajah kemudian usapkan Black Walet Facial Soap secukupnya dan gosok perlahan kulit wajah Anda secara merata. Bilas dengan air secukupnya hingga bersih. KOMPOSISI : Coconut Oil, Sodium Hydroxide, Water, Olive Oil, Stearid Acid, Propyllenglicol, Glycerin, Syrup, Fragrant Snapy, Extract Pure Swallow (Walet), Jojoba. 100% tidak menyesal ORIGINAL BPOM, Produksi PD. TORA #Ahamixturbosoap  #sabunbadan  #whiteningsoap  #sabunkefir  #glutapanaceashowergel  #agensabun  #suppliersabun  #supliersabun  #sabunwajah  #sabunpencerahkulit  #sabunpemutihkulit  #kbsoapmini  #kbrothersslimming  #jualsabun  #kbrotherstofusoap  #sabunwhitening  #sabunimport  #perawatankulit  #puresoap  #purejellyssoap  #kyotosoap  #facecare  #fruitaminsoap  #sabundelima  #sabunpomegranade  #pineapplesoapaha  #sabunkinori  #sabunsusukinori  #blackwaletsoap  #sabunblackwalet 
Lebih 'homemade' rasanya bila tengok packaging baru ni kan.ada yg dah sampai depan pintu ke serum n sabun untuk yg di pos isnin dan selasa lepas?
Serum dan sabun yg dpt merawat kulit secara natural dan lebih selamat. 
#serum #serumhomemade #semulajadi #sabunkunyitmadu #sabundelima #sabunkayumanis #sabuncengkih #sabunmanjakani #SabunSireh #jerawat #Jeragat #BeautifulWithNatural #flawless #natural #Homemade
#SabunDelima 💯NATURAL🌿
🚫No HARMFULL CHEMICAL☢
🚚 POS Seluruh Malaysia🇲🇾
🚫No DM/CALL
💚Just WHATSAPP
📲 0148801568 Ziera👱

#SabunHomemade  #SayaJualProdukKecantikan #SayaGunaSayaJual #SayaJualSkincare #SkincareMalaysia #VisitMyIgMalaysia #BazarPaknil #BazaarPaknil
~D' Naiera~
#SabunDelima
💯NATURAL🌿
🚫No HARMFULL CHEMICAL☢
🚚 POS Seluruh Malaysia🇲🇾
🚫No DM/CALL
💚Just WHATSAPP
📲 0148801568 Ziera👱

#SabunHomemade  #SayaJualProdukKecantikan #SayaGunaSayaJual #SayaJualSkincare #SkincareMalaysia #VisitMyIgMalaysia #BazarPaknil #BazaarPaknil
KENAPA SEMUA SKINCARE NAMPAK SAMA? 
Actually memang semua skincare buatan Malaysia ni nmpak sama.. Kalau #treatment semua hijau.. Kalau cream #kunyit semua kuning.. 😉

Tp kena tgk value added yg #karisma ada.. Yang membezakan #karismacosmetic dgn #skincare lain.. ✅Contoh:
»» #treatmentcream kita ada tambahan #sarangburung & #aloevera.. »» #sabundelima kita ada tambahan #collagen.. .
Sbb tu, #karisma lg berkesan drpd jenama lain.. Tu yg membezakan kita.. 😊

Lagi satu pasal #creamkunyit ..
👍 Info penting tentang #nightcream kunyit dari Karisma Cosmetic.. Kalau kita tengok byk di pasaran sekarang mggunakn #creamkunyit sebagai #nightcream .. Tapi, kadang2 kita tersilap pandang tentang cream2 yg byk di pasaran masa kini.. Apa yg anda mesti n patut tahu, bkn semua #creamkunyit ni sama.. ✅ Jika di lihat pd warna mungkin sama tp kandungn di dalamnya byk perbezaan.. Antara #creamkunyit yg ada di pasaran ialah cream kunyit biasa iaitu kunyit + asam jawa.. Ada juga mggunakn cream kunyit + stemcell dan cream kunyit + herba ginseng.. ✅ #cream yg karisma cosmetic keluarkn ialah krim #kunyit+#herba #ginseng. Ianya cepat meresap dan mengecutkan jerawat dengan pantas serta mampu menghalang jerawat dari tumbuh kembali.. #karismacosmetic mggunakn #creamkunyit yg bergred A+ utk memastikan tiada kesan sampingan seperti kemerah2an pd wajah spt sesetengah #nightcream yg lain... So,.. anda semua xperlu risau,. kerana #creamkunyit #karisma blh digunakan tanpa was2... InsyaAllah,.. Hasilnya sangat luar biasa.. Pasti...Chantikkk Sangatt!!
KENAPA SEMUA SKINCARE NAMPAK SAMA? Actually memang semua skincare buatan Malaysia ni nmpak sama.. Kalau #treatment  semua hijau.. Kalau cream #kunyit  semua kuning.. 😉 Tp kena tgk value added yg #karisma  ada.. Yang membezakan #karismacosmetic  dgn #skincare  lain.. ✅Contoh: »» #treatmentcream  kita ada tambahan #sarangburung  & #aloevera .. »» #sabundelima  kita ada tambahan #collagen .. . Sbb tu, #karisma  lg berkesan drpd jenama lain.. Tu yg membezakan kita.. 😊 Lagi satu pasal #creamkunyit  .. 👍 Info penting tentang #nightcream  kunyit dari Karisma Cosmetic.. Kalau kita tengok byk di pasaran sekarang mggunakn #creamkunyit  sebagai #nightcream  .. Tapi, kadang2 kita tersilap pandang tentang cream2 yg byk di pasaran masa kini.. Apa yg anda mesti n patut tahu, bkn semua #creamkunyit  ni sama.. ✅ Jika di lihat pd warna mungkin sama tp kandungn di dalamnya byk perbezaan.. Antara #creamkunyit  yg ada di pasaran ialah cream kunyit biasa iaitu kunyit + asam jawa.. Ada juga mggunakn cream kunyit + stemcell dan cream kunyit + herba ginseng.. ✅ #cream  yg karisma cosmetic keluarkn ialah krim #kunyit +#herba  #ginseng . Ianya cepat meresap dan mengecutkan jerawat dengan pantas serta mampu menghalang jerawat dari tumbuh kembali.. #karismacosmetic  mggunakn #creamkunyit  yg bergred A+ utk memastikan tiada kesan sampingan seperti kemerah2an pd wajah spt sesetengah #nightcream  yg lain... So,.. anda semua xperlu risau,. kerana #creamkunyit  #karisma  blh digunakan tanpa was2... InsyaAllah,.. Hasilnya sangat luar biasa.. Pasti...Chantikkk Sangatt!!
Alhamdulillah...antara postage yg akan sampai ke custmr.. #Homemade #SabunKunyit #sabuncengkih #sabunkayumanis #sabundelima #serumorganik #serum #jerawatbatu #jerawat #Jeragat #parut #BazarMalaysia #BazarPakNilMurah #NauraEssentials😊
#preggymom #pregnantmom #cutegirls
Ada yg nk join lg?
InsyaAllah postage untuk esok. Kedua-duanya bakal menuju ke #Selangor. #PreggyMom #PreggyWoman #MommyToBe ambik combo set #SabunKunyit & #SerumDelima 24k untuk merawat #ParutJerawat dan #KulitKusam. Semoga rezeki menyebelahi beliau. Kot-kot la yang dapat tu #SabunKunyit + #MaduKelulut😊. Order dari customer #Dropship pula tak cukup lagi 1pc #SabunDelima bersaiz 50gm. Yang tu the last piece sabun delima yang belum bertuan sebab yang lain dah di booked😅. Jangan ingat sabun ni sesuai untuk perempuan je tau sebab yang order ni ialah customer lelaki😊. P/s: nak join postage untuk esok? Whatsapp ibu Naura laju-laju ya😊

#NauraEssentials
#BeautifulWithNatural #OrganicSkincare
#NaturalSkincare #HomemadeSkincare #SabunHomemade #SabunOrganic #FacialSerum #SkincareRoutine #SayaJualProdukKecantikan #SayaGunaSayaJual #SayaJualSkincare #VisitMyIgMalaysia #BazarMalaysia
InsyaAllah postage untuk esok. Kedua-duanya bakal menuju ke #Selangor . #PreggyMom  #PreggyWoman  #MommyToBe  ambik combo set #SabunKunyit  & #SerumDelima  24k untuk merawat #ParutJerawat  dan #KulitKusam . Semoga rezeki menyebelahi beliau. Kot-kot la yang dapat tu #SabunKunyit  + #MaduKelulut 😊. Order dari customer #Dropship  pula tak cukup lagi 1pc #SabunDelima  bersaiz 50gm. Yang tu the last piece sabun delima yang belum bertuan sebab yang lain dah di booked😅. Jangan ingat sabun ni sesuai untuk perempuan je tau sebab yang order ni ialah customer lelaki😊. P/s: nak join postage untuk esok? Whatsapp ibu Naura laju-laju ya😊 #NauraEssentials  #BeautifulWithNatural  #OrganicSkincare  #NaturalSkincare  #HomemadeSkincare  #SabunHomemade  #SabunOrganic  #FacialSerum  #SkincareRoutine  #SayaJualProdukKecantikan  #SayaGunaSayaJual  #SayaJualSkincare  #VisitMyIgMalaysia  #BazarMalaysia 
KENAPA SEMUA SKINCARE NAMPAK SAMA? 
Actually memang semua skincare buatan Malaysia ni nmpak sama.. Kalau #treatment semua hijau.. Kalau cream #kunyit semua kuning.. 😉

Tp kena tgk value added yg #karisma ada.. Yang membezakan #karismacosmetic dgn #skincare lain.. ✅Contoh:
»» #treatmentcream kita ada tambahan #sarangburung & #aloevera.. »» #sabundelima kita ada tambahan #collagen.. .
Sbb tu, #karisma lg berkesan drpd jenama lain.. Tu yg membezakan kita.. 😊

Lagi satu pasal #creamkunyit ..
👍 Info penting tentang #nightcream kunyit dari Karisma Cosmetic.. Kalau kita tengok byk di pasaran sekarang mggunakn #creamkunyit sebagai #nightcream .. Tapi, kadang2 kita tersilap pandang tentang cream2 yg byk di pasaran masa kini.. Apa yg anda mesti n patut tahu, bkn semua #creamkunyit ni sama.. ✅ Jika di lihat pd warna mungkin sama tp kandungn di dalamnya byk perbezaan.. Antara #creamkunyit yg ada di pasaran ialah cream kunyit biasa iaitu kunyit + asam jawa.. Ada juga mggunakn cream kunyit + stemcell dan cream kunyit + herba ginseng.. ✅ #cream yg karisma cosmetic keluarkn ialah krim #kunyit+#herba #ginseng. Ianya cepat meresap dan mengecutkan jerawat dengan pantas serta mampu menghalang jerawat dari tumbuh kembali.. #karismacosmetic mggunakn #creamkunyit yg bergred A+ utk memastikan tiada kesan sampingan seperti kemerah2an pd wajah spt sesetengah #nightcream yg lain... So,.. anda semua xperlu risau,. kerana #creamkunyit #karisma blh digunakan tanpa was2... InsyaAllah,.. Hasilnya sangat luar biasa.. Pasti...Chantikkk Sangatt!!
KENAPA SEMUA SKINCARE NAMPAK SAMA? Actually memang semua skincare buatan Malaysia ni nmpak sama.. Kalau #treatment  semua hijau.. Kalau cream #kunyit  semua kuning.. 😉 Tp kena tgk value added yg #karisma  ada.. Yang membezakan #karismacosmetic  dgn #skincare  lain.. ✅Contoh: »» #treatmentcream  kita ada tambahan #sarangburung  & #aloevera .. »» #sabundelima  kita ada tambahan #collagen .. . Sbb tu, #karisma  lg berkesan drpd jenama lain.. Tu yg membezakan kita.. 😊 Lagi satu pasal #creamkunyit  .. 👍 Info penting tentang #nightcream  kunyit dari Karisma Cosmetic.. Kalau kita tengok byk di pasaran sekarang mggunakn #creamkunyit  sebagai #nightcream  .. Tapi, kadang2 kita tersilap pandang tentang cream2 yg byk di pasaran masa kini.. Apa yg anda mesti n patut tahu, bkn semua #creamkunyit  ni sama.. ✅ Jika di lihat pd warna mungkin sama tp kandungn di dalamnya byk perbezaan.. Antara #creamkunyit  yg ada di pasaran ialah cream kunyit biasa iaitu kunyit + asam jawa.. Ada juga mggunakn cream kunyit + stemcell dan cream kunyit + herba ginseng.. ✅ #cream  yg karisma cosmetic keluarkn ialah krim #kunyit +#herba  #ginseng . Ianya cepat meresap dan mengecutkan jerawat dengan pantas serta mampu menghalang jerawat dari tumbuh kembali.. #karismacosmetic  mggunakn #creamkunyit  yg bergred A+ utk memastikan tiada kesan sampingan seperti kemerah2an pd wajah spt sesetengah #nightcream  yg lain... So,.. anda semua xperlu risau,. kerana #creamkunyit  #karisma  blh digunakan tanpa was2... InsyaAllah,.. Hasilnya sangat luar biasa.. Pasti...Chantikkk Sangatt!!
#Alhamdulillah.. 1 menuju ke #Pahang, 1 menuju ke #Terengganu dan 3 menuju ke #Selangor. Semoga masing-masing selamat sampai dan berkhidmat dengan baiknya untuk tuan masing-masing😊. Salah sorang daripadanya ialah the very 1st customer nak pakai #SabunDelima dan #SerumDelima 24k #NauraEssentials untuk pudarkan dan hilangkan parut #ChickenPox. Sebelum ni belum ada testimoni pasal parut chicken pox. Harap-harap beliau boleh jadi testimoni pertama dan berkesan untuk parut chicken pox beliau. Aamiin..😊 #NauraEssentials
#BeautifulWithNatural #OrganicSkincare
#NaturalSkincare #HomemadeSkincare #SabunHomemade #SabunOrganic #FacialSerum #SkincareRoutine #SayaJualProdukKecantikan #SayaGunaSayaJual #SayaJualSkincare #VisitMyIgMalaysia #BazarMalaysia
#Alhamdulillah .. 1 menuju ke #Pahang , 1 menuju ke #Terengganu  dan 3 menuju ke #Selangor . Semoga masing-masing selamat sampai dan berkhidmat dengan baiknya untuk tuan masing-masing😊. Salah sorang daripadanya ialah the very 1st customer nak pakai #SabunDelima  dan #SerumDelima  24k #NauraEssentials  untuk pudarkan dan hilangkan parut #ChickenPox . Sebelum ni belum ada testimoni pasal parut chicken pox. Harap-harap beliau boleh jadi testimoni pertama dan berkesan untuk parut chicken pox beliau. Aamiin..😊 #NauraEssentials  #BeautifulWithNatural  #OrganicSkincare  #NaturalSkincare  #HomemadeSkincare  #SabunHomemade  #SabunOrganic  #FacialSerum  #SkincareRoutine  #SayaJualProdukKecantikan  #SayaGunaSayaJual  #SayaJualSkincare  #VisitMyIgMalaysia  #BazarMalaysia 
KENAPA SEMUA SKINCARE NAMPAK SAMA? 
Actually memang semua skincare buatan Malaysia ni nmpak sama.. Kalau #treatment semua hijau.. Kalau cream #kunyit semua kuning.. 😉

Tp kena tgk value added yg #karisma ada.. Yang membezakan #karismacosmetic dgn #skincare lain.. ✅Contoh:
»» #treatmentcream kita ada tambahan #sarangburung & #aloevera.. »» #sabundelima kita ada tambahan #collagen.. .
Sbb tu, #karisma lg berkesan drpd jenama lain.. Tu yg membezakan kita.. 😊

Lagi satu pasal #creamkunyit ..
👍 Info penting tentang #nightcream kunyit dari Karisma Cosmetic.. Kalau kita tengok byk di pasaran sekarang mggunakn #creamkunyit sebagai #nightcream .. Tapi, kadang2 kita tersilap pandang tentang cream2 yg byk di pasaran masa kini.. Apa yg anda mesti n patut tahu, bkn semua #creamkunyit ni sama.. ✅ Jika di lihat pd warna mungkin sama tp kandungn di dalamnya byk perbezaan.. Antara #creamkunyit yg ada di pasaran ialah cream kunyit biasa iaitu kunyit + asam jawa.. Ada juga mggunakn cream kunyit + stemcell dan cream kunyit + herba ginseng.. ✅ #cream yg karisma cosmetic keluarkn ialah krim #kunyit+#herba #ginseng. Ianya cepat meresap dan mengecutkan jerawat dengan pantas serta mampu menghalang jerawat dari tumbuh kembali.. #karismacosmetic mggunakn #creamkunyit yg bergred A+ utk memastikan tiada kesan sampingan seperti kemerah2an pd wajah spt sesetengah #nightcream yg lain... So,.. anda semua xperlu risau,. kerana #creamkunyit #karisma blh digunakan tanpa was2... InsyaAllah,.. Hasilnya sangat luar biasa.. Pasti...Chantikkk Sangatt!!
KENAPA SEMUA SKINCARE NAMPAK SAMA? Actually memang semua skincare buatan Malaysia ni nmpak sama.. Kalau #treatment  semua hijau.. Kalau cream #kunyit  semua kuning.. 😉 Tp kena tgk value added yg #karisma  ada.. Yang membezakan #karismacosmetic  dgn #skincare  lain.. ✅Contoh: »» #treatmentcream  kita ada tambahan #sarangburung  & #aloevera .. »» #sabundelima  kita ada tambahan #collagen .. . Sbb tu, #karisma  lg berkesan drpd jenama lain.. Tu yg membezakan kita.. 😊 Lagi satu pasal #creamkunyit  .. 👍 Info penting tentang #nightcream  kunyit dari Karisma Cosmetic.. Kalau kita tengok byk di pasaran sekarang mggunakn #creamkunyit  sebagai #nightcream  .. Tapi, kadang2 kita tersilap pandang tentang cream2 yg byk di pasaran masa kini.. Apa yg anda mesti n patut tahu, bkn semua #creamkunyit  ni sama.. ✅ Jika di lihat pd warna mungkin sama tp kandungn di dalamnya byk perbezaan.. Antara #creamkunyit  yg ada di pasaran ialah cream kunyit biasa iaitu kunyit + asam jawa.. Ada juga mggunakn cream kunyit + stemcell dan cream kunyit + herba ginseng.. ✅ #cream  yg karisma cosmetic keluarkn ialah krim #kunyit +#herba  #ginseng . Ianya cepat meresap dan mengecutkan jerawat dengan pantas serta mampu menghalang jerawat dari tumbuh kembali.. #karismacosmetic  mggunakn #creamkunyit  yg bergred A+ utk memastikan tiada kesan sampingan seperti kemerah2an pd wajah spt sesetengah #nightcream  yg lain... So,.. anda semua xperlu risau,. kerana #creamkunyit  #karisma  blh digunakan tanpa was2... InsyaAllah,.. Hasilnya sangat luar biasa.. Pasti...Chantikkk Sangatt!!
KENAPA SEMUA SKINCARE NAMPAK SAMA? 
Actually memang semua skincare buatan Malaysia ni nmpak sama.. Kalau #treatment semua hijau.. Kalau cream #kunyit semua kuning.. 😉

Tp kena tgk value added yg #karisma ada.. Yang membezakan #karismacosmetic dgn #skincare lain.. ✅Contoh:
»» #treatmentcream kita ada tambahan #sarangburung & #aloevera.. »» #sabundelima kita ada tambahan #collagen.. .
Sbb tu, #karisma lg berkesan drpd jenama lain.. Tu yg membezakan kita.. 😊

Lagi satu pasal #creamkunyit ..
👍 Info penting tentang #nightcream kunyit dari Karisma Cosmetic.. Kalau kita tengok byk di pasaran sekarang mggunakn #creamkunyit sebagai #nightcream .. Tapi, kadang2 kita tersilap pandang tentang cream2 yg byk di pasaran masa kini.. Apa yg anda mesti n patut tahu, bkn semua #creamkunyit ni sama.. ✅ Jika di lihat pd warna mungkin sama tp kandungn di dalamnya byk perbezaan.. Antara #creamkunyit yg ada di pasaran ialah cream kunyit biasa iaitu kunyit + asam jawa.. Ada juga mggunakn cream kunyit + stemcell dan cream kunyit + herba ginseng.. ✅ #cream yg karisma cosmetic keluarkn ialah krim #kunyit+#herba #ginseng. Ianya cepat meresap dan mengecutkan jerawat dengan pantas serta mampu menghalang jerawat dari tumbuh kembali.. #karismacosmetic mggunakn #creamkunyit yg bergred A+ utk memastikan tiada kesan sampingan seperti kemerah2an pd wajah spt sesetengah #nightcream yg lain... So,.. anda semua xperlu risau,. kerana #creamkunyit #karisma blh digunakan tanpa was2... InsyaAllah,.. Hasilnya sangat luar biasa.. 😊

#karismakosmetik
Wa 0199410776 / 0199405919
KENAPA SEMUA SKINCARE NAMPAK SAMA? Actually memang semua skincare buatan Malaysia ni nmpak sama.. Kalau #treatment  semua hijau.. Kalau cream #kunyit  semua kuning.. 😉 Tp kena tgk value added yg #karisma  ada.. Yang membezakan #karismacosmetic  dgn #skincare  lain.. ✅Contoh: »» #treatmentcream  kita ada tambahan #sarangburung  & #aloevera .. »» #sabundelima  kita ada tambahan #collagen .. . Sbb tu, #karisma  lg berkesan drpd jenama lain.. Tu yg membezakan kita.. 😊 Lagi satu pasal #creamkunyit  .. 👍 Info penting tentang #nightcream  kunyit dari Karisma Cosmetic.. Kalau kita tengok byk di pasaran sekarang mggunakn #creamkunyit  sebagai #nightcream  .. Tapi, kadang2 kita tersilap pandang tentang cream2 yg byk di pasaran masa kini.. Apa yg anda mesti n patut tahu, bkn semua #creamkunyit  ni sama.. ✅ Jika di lihat pd warna mungkin sama tp kandungn di dalamnya byk perbezaan.. Antara #creamkunyit  yg ada di pasaran ialah cream kunyit biasa iaitu kunyit + asam jawa.. Ada juga mggunakn cream kunyit + stemcell dan cream kunyit + herba ginseng.. ✅ #cream  yg karisma cosmetic keluarkn ialah krim #kunyit +#herba  #ginseng . Ianya cepat meresap dan mengecutkan jerawat dengan pantas serta mampu menghalang jerawat dari tumbuh kembali.. #karismacosmetic  mggunakn #creamkunyit  yg bergred A+ utk memastikan tiada kesan sampingan seperti kemerah2an pd wajah spt sesetengah #nightcream  yg lain... So,.. anda semua xperlu risau,. kerana #creamkunyit  #karisma  blh digunakan tanpa was2... InsyaAllah,.. Hasilnya sangat luar biasa.. 😊 #karismakosmetik  Wa 0199410776 / 0199405919
KENAPA SEMUA SKINCARE NAMPAK SAMA? 
Actually memang semua skincare buatan Malaysia ni nmpak sama.. Kalau #treatment semua hijau.. Kalau cream #kunyit semua kuning.. 😉

Tp kena tgk value added yg #karisma ada.. Yang membezakan #karismacosmetic dgn #skincare lain.. ✅Contoh:
»» #treatmentcream kita ada tambahan #sarangburung & #aloevera.. »» #sabundelima kita ada tambahan #collagen.. .
Sbb tu, #karisma lg berkesan drpd jenama lain.. Tu yg membezakan kita.. 😊

Lagi satu pasal #creamkunyit ..
👍 Info penting tentang #nightcream kunyit dari Karisma Cosmetic.. Kalau kita tengok byk di pasaran sekarang mggunakn #creamkunyit sebagai #nightcream .. Tapi, kadang2 kita tersilap pandang tentang cream2 yg byk di pasaran masa kini.. Apa yg anda mesti n patut tahu, bkn semua #creamkunyit ni sama.. ✅ Jika di lihat pd warna mungkin sama tp kandungn di dalamnya byk perbezaan.. Antara #creamkunyit yg ada di pasaran ialah cream kunyit biasa iaitu kunyit + asam jawa.. Ada juga mggunakn cream kunyit + stemcell dan cream kunyit + herba ginseng.. ✅ #cream yg karisma cosmetic keluarkn ialah krim #kunyit+#herba #ginseng. Ianya cepat meresap dan mengecutkan jerawat dengan pantas serta mampu menghalang jerawat dari tumbuh kembali.. #karismacosmetic mggunakn #creamkunyit yg bergred A+ utk memastikan tiada kesan sampingan seperti kemerah2an pd wajah spt sesetengah #nightcream yg lain... So,.. anda semua xperlu risau,. kerana #creamkunyit #karisma blh digunakan tanpa was2... InsyaAllah,.. Hasilnya sangat luar biasa.. Pasti...Chantikkk Sangatt!!
KENAPA SEMUA SKINCARE NAMPAK SAMA? Actually memang semua skincare buatan Malaysia ni nmpak sama.. Kalau #treatment  semua hijau.. Kalau cream #kunyit  semua kuning.. 😉 Tp kena tgk value added yg #karisma  ada.. Yang membezakan #karismacosmetic  dgn #skincare  lain.. ✅Contoh: »» #treatmentcream  kita ada tambahan #sarangburung  & #aloevera .. »» #sabundelima  kita ada tambahan #collagen .. . Sbb tu, #karisma  lg berkesan drpd jenama lain.. Tu yg membezakan kita.. 😊 Lagi satu pasal #creamkunyit  .. 👍 Info penting tentang #nightcream  kunyit dari Karisma Cosmetic.. Kalau kita tengok byk di pasaran sekarang mggunakn #creamkunyit  sebagai #nightcream  .. Tapi, kadang2 kita tersilap pandang tentang cream2 yg byk di pasaran masa kini.. Apa yg anda mesti n patut tahu, bkn semua #creamkunyit  ni sama.. ✅ Jika di lihat pd warna mungkin sama tp kandungn di dalamnya byk perbezaan.. Antara #creamkunyit  yg ada di pasaran ialah cream kunyit biasa iaitu kunyit + asam jawa.. Ada juga mggunakn cream kunyit + stemcell dan cream kunyit + herba ginseng.. ✅ #cream  yg karisma cosmetic keluarkn ialah krim #kunyit +#herba  #ginseng . Ianya cepat meresap dan mengecutkan jerawat dengan pantas serta mampu menghalang jerawat dari tumbuh kembali.. #karismacosmetic  mggunakn #creamkunyit  yg bergred A+ utk memastikan tiada kesan sampingan seperti kemerah2an pd wajah spt sesetengah #nightcream  yg lain... So,.. anda semua xperlu risau,. kerana #creamkunyit  #karisma  blh digunakan tanpa was2... InsyaAllah,.. Hasilnya sangat luar biasa.. Pasti...Chantikkk Sangatt!!
KENAPA SEMUA SKINCARE NAMPAK SAMA? 
Actually memang semua skincare buatan Malaysia ni nmpak sama.. Kalau #treatment semua hijau.. Kalau cream #kunyit semua kuning.. 😉

Tp kena tgk value added yg #karisma ada.. Yang membezakan #karismacosmetic dgn #skincare lain.. ✅Contoh:
»» #treatmentcream kita ada tambahan #sarangburung & #aloevera.. »» #sabundelima kita ada tambahan #collagen.. .
Sbb tu, #karisma lg berkesan drpd jenama lain.. Tu yg membezakan kita.. 😊

Lagi satu pasal #creamkunyit ..
👍 Info penting tentang #nightcream kunyit dari Karisma Cosmetic.. Kalau kita tengok byk di pasaran sekarang mggunakn #creamkunyit sebagai #nightcream .. Tapi, kadang2 kita tersilap pandang tentang cream2 yg byk di pasaran masa kini.. Apa yg anda mesti n patut tahu, bkn semua #creamkunyit ni sama.. ✅ Jika di lihat pd warna mungkin sama tp kandungn di dalamnya byk perbezaan.. Antara #creamkunyit yg ada di pasaran ialah cream kunyit biasa iaitu kunyit + asam jawa.. Ada juga mggunakn cream kunyit + stemcell dan cream kunyit + herba ginseng.. ✅ #cream yg karisma cosmetic keluarkn ialah krim #kunyit+#herba #ginseng. Ianya cepat meresap dan mengecutkan jerawat dengan pantas serta mampu menghalang jerawat dari tumbuh kembali.. #karismacosmetic mggunakn #creamkunyit yg bergred A+ utk memastikan tiada kesan sampingan seperti kemerah2an pd wajah spt sesetengah #nightcream yg lain... So,.. anda semua xperlu risau,. kerana #creamkunyit #karisma blh digunakan tanpa was2... InsyaAllah,.. Hasilnya sangat luar biasa.. Pasti...Chantikkk Sangatt!!
KENAPA SEMUA SKINCARE NAMPAK SAMA? Actually memang semua skincare buatan Malaysia ni nmpak sama.. Kalau #treatment  semua hijau.. Kalau cream #kunyit  semua kuning.. 😉 Tp kena tgk value added yg #karisma  ada.. Yang membezakan #karismacosmetic  dgn #skincare  lain.. ✅Contoh: »» #treatmentcream  kita ada tambahan #sarangburung  & #aloevera .. »» #sabundelima  kita ada tambahan #collagen .. . Sbb tu, #karisma  lg berkesan drpd jenama lain.. Tu yg membezakan kita.. 😊 Lagi satu pasal #creamkunyit  .. 👍 Info penting tentang #nightcream  kunyit dari Karisma Cosmetic.. Kalau kita tengok byk di pasaran sekarang mggunakn #creamkunyit  sebagai #nightcream  .. Tapi, kadang2 kita tersilap pandang tentang cream2 yg byk di pasaran masa kini.. Apa yg anda mesti n patut tahu, bkn semua #creamkunyit  ni sama.. ✅ Jika di lihat pd warna mungkin sama tp kandungn di dalamnya byk perbezaan.. Antara #creamkunyit  yg ada di pasaran ialah cream kunyit biasa iaitu kunyit + asam jawa.. Ada juga mggunakn cream kunyit + stemcell dan cream kunyit + herba ginseng.. ✅ #cream  yg karisma cosmetic keluarkn ialah krim #kunyit +#herba  #ginseng . Ianya cepat meresap dan mengecutkan jerawat dengan pantas serta mampu menghalang jerawat dari tumbuh kembali.. #karismacosmetic  mggunakn #creamkunyit  yg bergred A+ utk memastikan tiada kesan sampingan seperti kemerah2an pd wajah spt sesetengah #nightcream  yg lain... So,.. anda semua xperlu risau,. kerana #creamkunyit  #karisma  blh digunakan tanpa was2... InsyaAllah,.. Hasilnya sangat luar biasa.. Pasti...Chantikkk Sangatt!!
Apa ni mahal sgt byk lg produk lain yg murah 🤔

Nak barang murah2 tapi nak cantik lawa gojes peloles hotz dan taknak side effect lepas berhenti pakai.

soalan sama je tiap2 hari. 
Come on, takkan lah nak tampal benda2 tak berkualiti kat muka? 
Likewise, you get what you paid sis 💎

#skincareroutine #karismacosmetic #karismacosmeticselangor #karismakosmetikselangor #karisma #treatmentcream #beauty #kgffoundationkarisma #sarangburung #sabundelima #collagen #jomcantik #nightcream #creamkunyit #strawberryfacescrub #hilangparut #hilangparutcepat #hilangparutjerawat #petuacantik #kgffoundation #msu #uitmshahalam #cict #ypccollege #kdu #cantiksambilmerawat #setparut #setjeragat #feedbackkarismakosmetik
Apa ni mahal sgt byk lg produk lain yg murah 🤔 Nak barang murah2 tapi nak cantik lawa gojes peloles hotz dan taknak side effect lepas berhenti pakai. soalan sama je tiap2 hari. Come on, takkan lah nak tampal benda2 tak berkualiti kat muka? Likewise, you get what you paid sis 💎 #skincareroutine  #karismacosmetic  #karismacosmeticselangor  #karismakosmetikselangor  #karisma  #treatmentcream  #beauty  #kgffoundationkarisma  #sarangburung  #sabundelima  #collagen  #jomcantik  #nightcream  #creamkunyit  #strawberryfacescrub  #hilangparut  #hilangparutcepat  #hilangparutjerawat  #petuacantik  #kgffoundation  #msu  #uitmshahalam  #cict  #ypccollege  #kdu  #cantiksambilmerawat  #setparut  #setjeragat  #feedbackkarismakosmetik 
Tak mampu nak beli full set. Boleh try set percubaan
Jngan cari alasan kalau nk cantik putih gebu, bebas dari jerawat dan jeragat. .🌸SET 1(rm76)
💡TREATMENT & RECOVERY
1.Beauty soap
2.Night cream
3.Treatment cream
✔Fungsi utk rawatan jerawat, jeragat, kulit kusam, 
pori terbuka dll masalah kulit. .🌸SET 2(rm78)
💡PENCERAHAN & PERLINDUNGAN 
1.Beauty soap
2.Night cream
3.Day cream
✔Fungsi utk pencerahan kulit, menghilangkan parut & meratakan tona kulit. 
Pasti...Chantikkk Sangattt!!!
To order whatsapp 0108943209

#skincareroutine #karismacosmetic #karismacosmeticselangor #karismakosmetikselangor #karisma #treatmentcream #beauty #kgffoundationkarisma #sarangburung #sabundelima #collagen #jomcantik #nightcream #creamkunyit #strawberryfacescrub #hilangparut #hilangparutcepat #hilangparutjerawat #petuacantik #kgffoundation #msu #uitmshahalam #cict #ypccollege #kdu #cantiksambilmerawat #setparut #setjeragat #feedbackkarismakosmetik
Tak mampu nak beli full set. Boleh try set percubaan Jngan cari alasan kalau nk cantik putih gebu, bebas dari jerawat dan jeragat. .🌸SET 1(rm76) 💡TREATMENT & RECOVERY 1.Beauty soap 2.Night cream 3.Treatment cream ✔Fungsi utk rawatan jerawat, jeragat, kulit kusam, pori terbuka dll masalah kulit. .🌸SET 2(rm78) 💡PENCERAHAN & PERLINDUNGAN 1.Beauty soap 2.Night cream 3.Day cream ✔Fungsi utk pencerahan kulit, menghilangkan parut & meratakan tona kulit. Pasti...Chantikkk Sangattt!!! To order whatsapp 0108943209 #skincareroutine  #karismacosmetic  #karismacosmeticselangor  #karismakosmetikselangor  #karisma  #treatmentcream  #beauty  #kgffoundationkarisma  #sarangburung  #sabundelima  #collagen  #jomcantik  #nightcream  #creamkunyit  #strawberryfacescrub  #hilangparut  #hilangparutcepat  #hilangparutjerawat  #petuacantik  #kgffoundation  #msu  #uitmshahalam  #cict  #ypccollege  #kdu  #cantiksambilmerawat  #setparut  #setjeragat  #feedbackkarismakosmetik 
~D' Naiera~
#SabunDelima 💯NATURAL🌿
🚫No HARMFULL CHEMICAL☢
🚚 POS Seluruh Malaysia🇲🇾
🚫No DM/CALL
💚Just WHATSAPP
📲 0148801568 Ziera👱

#SabunHomemade  #SayaJualProdukKecantikan #SayaGunaSayaJual #SayaJualSkincare #SkincareMalaysia #VisitMyIgMalaysia #BazarPaknil #BazaarPaknil
~D' Naiera~
#SabunCengkih
#SabunKulitKayuManis_GaramBukit
#SabunKunyitMadu
#SabunDelima
#SabunAloeVera 💯NATURAL🌿
🚫No HARMFULL CHEMICAL☢
🚚 POS Seluruh Malaysia🇲🇾
🚫No DM/CALL
💚Just WHATSAPP
📲 0148801568 Ziera👱

#SabunHomemade  #SayaJualProdukKecantikan #SayaGunaSayaJual #SayaJualSkincare #SkincareMalaysia #VisitMyIgMalaysia #BazarPaknil #BazaarPaknil
~D' Naiera~
#SabunKunyitMadu
#SabunAloeVera
#SabunCengkih 
#SabunDelima 
#SabunKulitKayuManis_GaramBukit 💯NATURAL🌿
🚫No HARMFULL CHEMICAL☢
🚚 POS Seluruh Malaysia🇲🇾
📲 0148801568 Kak Zira👱

#SabunHomemade  #SayaJualProdukKecantikan #SayaGunaSayaJual #SayaJualSkincare #SkincareMalaysia #VisitMyIgMalaysia #BazarPaknil #BazaarPaknil
~D' Naiera~
#SabunKunyitMadu
#SabunAloeVera
#SabunCengkih 
#SabunDelima 
#SabunKulitKayuManis_GaramBukit 💯NATURAL🌿
🚫No HARMFULL CHEMICAL☢
🚚 POS Seluruh Malaysia🇲🇾
📲 0148801568 Kak Zira👱

#SabunHomemade  #SayaJualProdukKecantikan #SayaGunaSayaJual #SayaJualSkincare #SkincareMalaysia #VisitMyIgMalaysia #BazarPaknil #BazaarPaknil
~D' Naiera~
#SabunKunyitMadu
#SabunAloeVera
#SabunCengkih 
#SabunDelima 
#SabunKulitKayuManis_GaramBukit 💯NATURAL🌿
🚫No HARMFULL CHEMICAL☢
🚚 POS Seluruh Malaysia🇲🇾
📲 0148801568 Kak Zira👱

#SabunHomemade  #SayaJualProdukKecantikan #SayaGunaSayaJual #SayaJualSkincare #SkincareMalaysia #VisitMyIgMalaysia #BazarPaknil #BazaarPaknil
~D' Naiera~
#SabunKunyitMadu
#SabunAloeVera
#SabunCengkih 
#SabunDelima 
#SabunKulitKayuManis_GaramBukit 💯NATURAL🌿
🚫No HARMFULL CHEMICAL☢
🚚 POS Seluruh Malaysia🇲🇾
📲 0148801568 Kak Zira👱

#SabunHomemade  #SayaJualProdukKecantikan #SayaGunaSayaJual #SayaJualSkincare #SkincareMalaysia #VisitMyIgMalaysia #BazarPaknil #BazaarPaknil
~D' Naiera~
#SabunTomato
#SabunDelima #SabunKulitKayuManis + #GaramBukit
#SabunKunyitMadu
#SabunAloeVera
#SabunCengkih
💯NATURAL🌿
🚫No HARMFULL CHEMICAL☢
🚚 POS Seluruh Malaysia🇲🇾
📲 0148801568 Kak Zira👱

#SabunHomemade  #SayaJualProdukKecantikan #SayaGunaSayaJual #SayaJualSkincare #SkincareMalaysia #VisitMyIgMalaysia #BazarPaknil #BazaarPaknil
Hari ni 2 cod, 1 pos. Yang pos tu menuju ke #Selangor. Beliau beli sample sabun semua(4) jenis ramuan serba 3pcs #SabunKulitKayuManis + #GaramBukit, #SabunDelima, #SabunKunyit + #MaduKelulut dan #SabunCengkih. Katanya nak bagi orang try dan salah sorangnya ialah student beliau. Semoga serasi dengan kulit masing-masing😊. Yang cod tu dekat sangat je. Berdiri depan halaman umah, dah nampak. Hehe.. Beliau #RepeatOrder. Dulu beli #SabunKulitKayuManis + #GaramBukit. Kali ni beli #SabunDelima. Tu pun before tu dah tanya #SabunCengkih best tak? Kan rambang mata nak pilih yang mana 1😅. Yang lagi 1 cod tak sempat snap gambar sebab 8am tadi dah cod di #Yan. Beliau beli sample #SabunDelima dan #SabunKunyit + #MaduKelulut. Semoga serasi dengan kulit beliau😊

#NauraEssentials
#BeautifulWithNatural #OrganicSkincare
#NaturalSkincare #HomemadeSkincare #SabunHomemade #SabunOrganic #SayaJualProdukKecantikan #SayaGunaSayaJual #SayaJualSkincare #VisitMyIgMalaysia #BazarMalaysia
Hari ni 2 cod, 1 pos. Yang pos tu menuju ke #Selangor . Beliau beli sample sabun semua(4) jenis ramuan serba 3pcs #SabunKulitKayuManis  + #GaramBukit , #SabunDelima , #SabunKunyit  + #MaduKelulut  dan #SabunCengkih . Katanya nak bagi orang try dan salah sorangnya ialah student beliau. Semoga serasi dengan kulit masing-masing😊. Yang cod tu dekat sangat je. Berdiri depan halaman umah, dah nampak. Hehe.. Beliau #RepeatOrder . Dulu beli #SabunKulitKayuManis  + #GaramBukit . Kali ni beli #SabunDelima . Tu pun before tu dah tanya #SabunCengkih  best tak? Kan rambang mata nak pilih yang mana 1😅. Yang lagi 1 cod tak sempat snap gambar sebab 8am tadi dah cod di #Yan . Beliau beli sample #SabunDelima  dan #SabunKunyit  + #MaduKelulut . Semoga serasi dengan kulit beliau😊 #NauraEssentials  #BeautifulWithNatural  #OrganicSkincare  #NaturalSkincare  #HomemadeSkincare  #SabunHomemade  #SabunOrganic  #SayaJualProdukKecantikan  #SayaGunaSayaJual  #SayaJualSkincare  #VisitMyIgMalaysia  #BazarMalaysia 
KENAPA SEMUA SKINCARE NAMPAK SAMA? .
Actually memang semua skincare buatan Malaysia ni nmpak sama.. Kalau #treatment semua hijau.. Kalau cream #kunyit semua kuning.. 😉
.
Tp kena tgk value added yg #karisma ada.. Yang membezakan #karismacosmetic dgn #skincare lain..
.
✅Contoh:
»» #treatmentcream kita ada tambahan #sarangburung & #aloevera.. »» #sabundelima kita ada tambahan #collagen.. .
Sbb tu, #karisma lg berkesan drpd jenama lain.. Tu yg membezakan kita.. 😊
.
Lagi satu pasal #creamkunyit ..
👍 Info penting tentang #nightcream kunyit dari Karisma Cosmetic.. Kalau kita tengok byk di pasaran sekarang mggunakn #creamkunyit sebagai #nightcream .. Tapi, kadang2 kita tersilap pandang tentang cream2 yg byk di pasaran masa kini.. Apa yg anda mesti n patut tahu, bkn semua #creamkunyit ni sama..
.
✅ Jika di lihat pd warna mungkin sama tp kandungn di dalamnya byk perbezaan.. Antara #creamkunyit yg ada di pasaran ialah cream kunyit biasa iaitu kunyit + asam jawa.. Ada juga mggunakn cream kunyit + stemcell dan cream kunyit + herba ginseng..
.
✅ #cream yg karisma cosmetic keluarkn ialah krim #kunyit+#herba #ginseng. Ianya cepat meresap dan mengecutkan jerawat dengan pantas serta mampu menghalang jerawat dari tumbuh kembali..
.
#karismacosmetic mggunakn #creamkunyit yg bergred A+ utk memastikan tiada kesan sampingan seperti kemerah2an pd wajah spt sesetengah #nightcream yg lain... So,.. anda semua xperlu risau,. kerana #creamkunyit #karisma blh digunakan tanpa was2...
.
InsyaAllah,.. Hasilnya sangat luar biasa.. .
Pasti...Chantikkk Sangatt!!
KENAPA SEMUA SKINCARE NAMPAK SAMA? . Actually memang semua skincare buatan Malaysia ni nmpak sama.. Kalau #treatment  semua hijau.. Kalau cream #kunyit  semua kuning.. 😉 . Tp kena tgk value added yg #karisma  ada.. Yang membezakan #karismacosmetic  dgn #skincare  lain.. . ✅Contoh: »» #treatmentcream  kita ada tambahan #sarangburung  & #aloevera .. »» #sabundelima  kita ada tambahan #collagen .. . Sbb tu, #karisma  lg berkesan drpd jenama lain.. Tu yg membezakan kita.. 😊 . Lagi satu pasal #creamkunyit  .. 👍 Info penting tentang #nightcream  kunyit dari Karisma Cosmetic.. Kalau kita tengok byk di pasaran sekarang mggunakn #creamkunyit  sebagai #nightcream  .. Tapi, kadang2 kita tersilap pandang tentang cream2 yg byk di pasaran masa kini.. Apa yg anda mesti n patut tahu, bkn semua #creamkunyit  ni sama.. . ✅ Jika di lihat pd warna mungkin sama tp kandungn di dalamnya byk perbezaan.. Antara #creamkunyit  yg ada di pasaran ialah cream kunyit biasa iaitu kunyit + asam jawa.. Ada juga mggunakn cream kunyit + stemcell dan cream kunyit + herba ginseng.. . ✅ #cream  yg karisma cosmetic keluarkn ialah krim #kunyit +#herba  #ginseng . Ianya cepat meresap dan mengecutkan jerawat dengan pantas serta mampu menghalang jerawat dari tumbuh kembali.. . #karismacosmetic  mggunakn #creamkunyit  yg bergred A+ utk memastikan tiada kesan sampingan seperti kemerah2an pd wajah spt sesetengah #nightcream  yg lain... So,.. anda semua xperlu risau,. kerana #creamkunyit  #karisma  blh digunakan tanpa was2... . InsyaAllah,.. Hasilnya sangat luar biasa.. . Pasti...Chantikkk Sangatt!!
KENAPA SEMUA SKINCARE NAMPAK SAMA? 
Actually memang semua skincare buatan Malaysia ni nmpak sama.. Kalau #treatment semua hijau.. Kalau cream #kunyit semua kuning.. 😉

Tp kena tgk value added yg #karisma ada.. Yang membezakan #karismacosmetic dgn #skincare lain.. ✅Contoh:
»» #treatmentcream kita ada tambahan #sarangburung & #aloevera.. »» #sabundelima kita ada tambahan #collagen.. .
Sbb tu, #karisma lg berkesan drpd jenama lain.. Tu yg membezakan kita.. 😊

Lagi satu pasal #creamkunyit ..
👍 Info penting tentang #nightcream kunyit dari Karisma Cosmetic.. Kalau kita tengok byk di pasaran sekarang mggunakn #creamkunyit sebagai #nightcream .. Tapi, kadang2 kita tersilap pandang tentang cream2 yg byk di pasaran masa kini.. Apa yg anda mesti n patut tahu, bkn semua #creamkunyit ni sama.. ✅ Jika di lihat pd warna mungkin sama tp kandungn di dalamnya byk perbezaan.. Antara #creamkunyit yg ada di pasaran ialah cream kunyit biasa iaitu kunyit + asam jawa.. Ada juga mggunakn cream kunyit + stemcell dan cream kunyit + herba ginseng.. ✅ #cream yg karisma cosmetic keluarkn ialah krim #kunyit+#herba #ginseng. Ianya cepat meresap dan mengecutkan jerawat dengan pantas serta mampu menghalang jerawat dari tumbuh kembali.. #karismacosmetic mggunakn #creamkunyit yg bergred A+ utk memastikan tiada kesan sampingan seperti kemerah2an pd wajah spt sesetengah #nightcream yg lain... So,.. anda semua xperlu risau,. kerana #creamkunyit #karisma blh digunakan tanpa was2... InsyaAllah,.. Hasilnya sangat luar biasa.. Pasti...Chantikkk Sangatt!! Tekan link shj utk wasapp tau
http://www.wasap.my/60192726282
KENAPA SEMUA SKINCARE NAMPAK SAMA? Actually memang semua skincare buatan Malaysia ni nmpak sama.. Kalau #treatment  semua hijau.. Kalau cream #kunyit  semua kuning.. 😉 Tp kena tgk value added yg #karisma  ada.. Yang membezakan #karismacosmetic  dgn #skincare  lain.. ✅Contoh: »» #treatmentcream  kita ada tambahan #sarangburung  & #aloevera .. »» #sabundelima  kita ada tambahan #collagen .. . Sbb tu, #karisma  lg berkesan drpd jenama lain.. Tu yg membezakan kita.. 😊 Lagi satu pasal #creamkunyit  .. 👍 Info penting tentang #nightcream  kunyit dari Karisma Cosmetic.. Kalau kita tengok byk di pasaran sekarang mggunakn #creamkunyit  sebagai #nightcream  .. Tapi, kadang2 kita tersilap pandang tentang cream2 yg byk di pasaran masa kini.. Apa yg anda mesti n patut tahu, bkn semua #creamkunyit  ni sama.. ✅ Jika di lihat pd warna mungkin sama tp kandungn di dalamnya byk perbezaan.. Antara #creamkunyit  yg ada di pasaran ialah cream kunyit biasa iaitu kunyit + asam jawa.. Ada juga mggunakn cream kunyit + stemcell dan cream kunyit + herba ginseng.. ✅ #cream  yg karisma cosmetic keluarkn ialah krim #kunyit +#herba  #ginseng . Ianya cepat meresap dan mengecutkan jerawat dengan pantas serta mampu menghalang jerawat dari tumbuh kembali.. #karismacosmetic  mggunakn #creamkunyit  yg bergred A+ utk memastikan tiada kesan sampingan seperti kemerah2an pd wajah spt sesetengah #nightcream  yg lain... So,.. anda semua xperlu risau,. kerana #creamkunyit  #karisma  blh digunakan tanpa was2... InsyaAllah,.. Hasilnya sangat luar biasa.. Pasti...Chantikkk Sangatt!! Tekan link shj utk wasapp tau http://www.wasap.my/60192726282
KENAPA SEMUA SKINCARE NAMPAK SAMA? 
Actually memang semua skincare buatan Malaysia ni nmpak sama.. Kalau #treatment semua hijau.. Kalau cream #kunyit semua kuning.. 😉

Tp kena tgk value added yg #karisma ada.. Yang membezakan #karismacosmetic dgn #skincare lain.. ✅Contoh:
»» #treatmentcream kita ada tambahan #sarangburung & #aloevera.. »» #sabundelima kita ada tambahan #collagen.. .
Sbb tu, #karisma lg berkesan drpd jenama lain.. Tu yg membezakan kita.. 😊

Lagi satu pasal #creamkunyit ..
👍 Info penting tentang #nightcream kunyit dari Karisma Cosmetic.. Kalau kita tengok byk di pasaran sekarang mggunakn #creamkunyit sebagai #nightcream .. Tapi, kadang2 kita tersilap pandang tentang cream2 yg byk di pasaran masa kini.. Apa yg anda mesti n patut tahu, bkn semua #creamkunyit ni sama.. ✅ Jika di lihat pd warna mungkin sama tp kandungn di dalamnya byk perbezaan.. Antara #creamkunyit yg ada di pasaran ialah cream kunyit biasa iaitu kunyit + asam jawa.. Ada juga mggunakn cream kunyit + stemcell dan cream kunyit + herba ginseng.. ✅ #cream yg karisma cosmetic keluarkn ialah krim #kunyit+#herba #ginseng. Ianya cepat meresap dan mengecutkan jerawat dengan pantas serta mampu menghalang jerawat dari tumbuh kembali.. #karismacosmetic mggunakn #creamkunyit yg bergred A+ utk memastikan tiada kesan sampingan seperti kemerah2an pd wajah spt sesetengah #nightcream yg lain... So,.. anda semua xperlu risau,. kerana #creamkunyit #karisma blh digunakan tanpa was2... InsyaAllah,.. Hasilnya sangat luar biasa.. Pasti...Chantikkk Sangatt!!
KENAPA SEMUA SKINCARE NAMPAK SAMA? Actually memang semua skincare buatan Malaysia ni nmpak sama.. Kalau #treatment  semua hijau.. Kalau cream #kunyit  semua kuning.. 😉 Tp kena tgk value added yg #karisma  ada.. Yang membezakan #karismacosmetic  dgn #skincare  lain.. ✅Contoh: »» #treatmentcream  kita ada tambahan #sarangburung  & #aloevera .. »» #sabundelima  kita ada tambahan #collagen .. . Sbb tu, #karisma  lg berkesan drpd jenama lain.. Tu yg membezakan kita.. 😊 Lagi satu pasal #creamkunyit  .. 👍 Info penting tentang #nightcream  kunyit dari Karisma Cosmetic.. Kalau kita tengok byk di pasaran sekarang mggunakn #creamkunyit  sebagai #nightcream  .. Tapi, kadang2 kita tersilap pandang tentang cream2 yg byk di pasaran masa kini.. Apa yg anda mesti n patut tahu, bkn semua #creamkunyit  ni sama.. ✅ Jika di lihat pd warna mungkin sama tp kandungn di dalamnya byk perbezaan.. Antara #creamkunyit  yg ada di pasaran ialah cream kunyit biasa iaitu kunyit + asam jawa.. Ada juga mggunakn cream kunyit + stemcell dan cream kunyit + herba ginseng.. ✅ #cream  yg karisma cosmetic keluarkn ialah krim #kunyit +#herba  #ginseng . Ianya cepat meresap dan mengecutkan jerawat dengan pantas serta mampu menghalang jerawat dari tumbuh kembali.. #karismacosmetic  mggunakn #creamkunyit  yg bergred A+ utk memastikan tiada kesan sampingan seperti kemerah2an pd wajah spt sesetengah #nightcream  yg lain... So,.. anda semua xperlu risau,. kerana #creamkunyit  #karisma  blh digunakan tanpa was2... InsyaAllah,.. Hasilnya sangat luar biasa.. Pasti...Chantikkk Sangatt!!
KENAPA SEMUA SKINCARE NAMPAK SAMA? 
Actually memang semua skincare buatan Malaysia ni nmpak sama.. Kalau #treatment semua hijau.. Kalau cream #kunyit semua kuning.. 😉

Tp kena tgk value added yg #karisma ada.. Yang membezakan #karismacosmetic dgn #skincare lain.. ✅Contoh:
»» #treatmentcream kita ada tambahan #sarangburung & #aloevera.. »» #sabundelima kita ada tambahan #collagen.. .
Sbb tu, #karisma lg berkesan drpd jenama lain.. Tu yg membezakan kita.. 😊

Lagi satu pasal #creamkunyit ..
👍 Info penting tentang #nightcream kunyit dari Karisma Cosmetic.. Kalau kita tengok byk di pasaran sekarang mggunakn #creamkunyit sebagai #nightcream .. Tapi, kadang2 kita tersilap pandang tentang cream2 yg byk di pasaran masa kini.. Apa yg anda mesti n patut tahu, bkn semua #creamkunyit ni sama.. ✅ Jika di lihat pd warna mungkin sama tp kandungn di dalamnya byk perbezaan.. Antara #creamkunyit yg ada di pasaran ialah cream kunyit biasa iaitu kunyit + asam jawa.. Ada juga mggunakn cream kunyit + stemcell dan cream kunyit + herba ginseng.. ✅ #cream yg karisma cosmetic keluarkn ialah krim #kunyit+#herba #ginseng. Ianya cepat meresap dan mengecutkan jerawat dengan pantas serta mampu menghalang jerawat dari tumbuh kembali.. #karismacosmetic mggunakn #creamkunyit yg bergred A+ utk memastikan tiada kesan sampingan seperti kemerah2an pd wajah spt sesetengah #nightcream yg lain... So,.. anda semua xperlu risau,. kerana #creamkunyit #karisma blh digunakan tanpa was2... InsyaAllah,.. Hasilnya sangat luar biasa.. www.wasap.my/601135524273
Pasti...Chantikkk Sangatt!!
KENAPA SEMUA SKINCARE NAMPAK SAMA? Actually memang semua skincare buatan Malaysia ni nmpak sama.. Kalau #treatment  semua hijau.. Kalau cream #kunyit  semua kuning.. 😉 Tp kena tgk value added yg #karisma  ada.. Yang membezakan #karismacosmetic  dgn #skincare  lain.. ✅Contoh: »» #treatmentcream  kita ada tambahan #sarangburung  & #aloevera .. »» #sabundelima  kita ada tambahan #collagen .. . Sbb tu, #karisma  lg berkesan drpd jenama lain.. Tu yg membezakan kita.. 😊 Lagi satu pasal #creamkunyit  .. 👍 Info penting tentang #nightcream  kunyit dari Karisma Cosmetic.. Kalau kita tengok byk di pasaran sekarang mggunakn #creamkunyit  sebagai #nightcream  .. Tapi, kadang2 kita tersilap pandang tentang cream2 yg byk di pasaran masa kini.. Apa yg anda mesti n patut tahu, bkn semua #creamkunyit  ni sama.. ✅ Jika di lihat pd warna mungkin sama tp kandungn di dalamnya byk perbezaan.. Antara #creamkunyit  yg ada di pasaran ialah cream kunyit biasa iaitu kunyit + asam jawa.. Ada juga mggunakn cream kunyit + stemcell dan cream kunyit + herba ginseng.. ✅ #cream  yg karisma cosmetic keluarkn ialah krim #kunyit +#herba  #ginseng . Ianya cepat meresap dan mengecutkan jerawat dengan pantas serta mampu menghalang jerawat dari tumbuh kembali.. #karismacosmetic  mggunakn #creamkunyit  yg bergred A+ utk memastikan tiada kesan sampingan seperti kemerah2an pd wajah spt sesetengah #nightcream  yg lain... So,.. anda semua xperlu risau,. kerana #creamkunyit  #karisma  blh digunakan tanpa was2... InsyaAllah,.. Hasilnya sangat luar biasa.. www.wasap.my/601135524273 Pasti...Chantikkk Sangatt!!
KENAPA SEMUA SKINCARE NAMPAK SAMA? 
Actually memang semua skincare buatan Malaysia ni nmpak sama.. Kalau #treatment semua hijau.. Kalau cream #kunyit semua kuning.. 😉

Tp kena tgk value added yg #karisma ada.. Yang membezakan #karismacosmetic dgn #skincare lain.. ✅Contoh:
»» #treatmentcream kita ada tambahan #sarangburung & #aloevera.. »» #sabundelima kita ada tambahan #collagen.. .
Sbb tu, #karisma lg berkesan drpd jenama lain.. Tu yg membezakan kita.. 😊

Lagi satu pasal #creamkunyit ..
👍 Info penting tentang #nightcream kunyit dari Karisma Cosmetic.. Kalau kita tengok byk di pasaran sekarang mggunakn #creamkunyit sebagai #nightcream .. Tapi, kadang2 kita tersilap pandang tentang cream2 yg byk di pasaran masa kini.. Apa yg anda mesti n patut tahu, bkn semua #creamkunyit ni sama.. ✅ Jika di lihat pd warna mungkin sama tp kandungn di dalamnya byk perbezaan.. Antara #creamkunyit yg ada di pasaran ialah cream kunyit biasa iaitu kunyit + asam jawa.. Ada juga mggunakn cream kunyit + stemcell dan cream kunyit + herba ginseng.. ✅ #cream yg karisma cosmetic keluarkn ialah krim #kunyit+#herba #ginseng. Ianya cepat meresap dan mengecutkan jerawat dengan pantas serta mampu menghalang jerawat dari tumbuh kembali.. #karismacosmetic mggunakn #creamkunyit yg bergred A+ utk memastikan tiada kesan sampingan seperti kemerah2an pd wajah spt sesetengah #nightcream yg lain... So,.. anda semua xperlu risau,. kerana #creamkunyit #karisma blh digunakan tanpa was2...
Mummy guna..mummy puashati
Halo2 mummy rose yer
0193338400 😗😗😗
#rozeendesignsimpleyetstunning #karismacosmetics #bestskincareever #telekungcantikmurah #mekapmurahmalaysia #mekapartismalaysia 
#iluvmyfamily #iluvsewing
KENAPA SEMUA SKINCARE NAMPAK SAMA? Actually memang semua skincare buatan Malaysia ni nmpak sama.. Kalau #treatment  semua hijau.. Kalau cream #kunyit  semua kuning.. 😉 Tp kena tgk value added yg #karisma  ada.. Yang membezakan #karismacosmetic  dgn #skincare  lain.. ✅Contoh: »» #treatmentcream  kita ada tambahan #sarangburung  & #aloevera .. »» #sabundelima  kita ada tambahan #collagen .. . Sbb tu, #karisma  lg berkesan drpd jenama lain.. Tu yg membezakan kita.. 😊 Lagi satu pasal #creamkunyit  .. 👍 Info penting tentang #nightcream  kunyit dari Karisma Cosmetic.. Kalau kita tengok byk di pasaran sekarang mggunakn #creamkunyit  sebagai #nightcream  .. Tapi, kadang2 kita tersilap pandang tentang cream2 yg byk di pasaran masa kini.. Apa yg anda mesti n patut tahu, bkn semua #creamkunyit  ni sama.. ✅ Jika di lihat pd warna mungkin sama tp kandungn di dalamnya byk perbezaan.. Antara #creamkunyit  yg ada di pasaran ialah cream kunyit biasa iaitu kunyit + asam jawa.. Ada juga mggunakn cream kunyit + stemcell dan cream kunyit + herba ginseng.. ✅ #cream  yg karisma cosmetic keluarkn ialah krim #kunyit +#herba  #ginseng . Ianya cepat meresap dan mengecutkan jerawat dengan pantas serta mampu menghalang jerawat dari tumbuh kembali.. #karismacosmetic  mggunakn #creamkunyit  yg bergred A+ utk memastikan tiada kesan sampingan seperti kemerah2an pd wajah spt sesetengah #nightcream  yg lain... So,.. anda semua xperlu risau,. kerana #creamkunyit  #karisma  blh digunakan tanpa was2... Mummy guna..mummy puashati Halo2 mummy rose yer 0193338400 😗😗😗 #rozeendesignsimpleyetstunning  #karismacosmetics  #bestskincareever  #telekungcantikmurah  #mekapmurahmalaysia  #mekapartismalaysia  #iluvmyfamily  #iluvsewing 
KENAPA SEMUA SKINCARE NAMPAK SAMA? 
Actually memang semua skincare buatan Malaysia ni nmpak sama.. Kalau #treatment semua hijau.. Kalau cream #kunyit semua kuning.. 😉

Tp kena tgk value added yg #karisma ada.. Yang membezakan #karismacosmetic dgn #skincare lain.. ✅Contoh:
»» #treatmentcream kita ada tambahan #sarangburung & #aloevera.. »» #sabundelima kita ada tambahan #collagen.. .
Sbb tu, #karisma lg berkesan drpd jenama lain.. Tu yg membezakan kita.. 😊

Lagi satu pasal #creamkunyit ..
👍 Info penting tentang #nightcream kunyit dari Karisma Cosmetic.. Kalau kita tengok byk di pasaran sekarang mggunakn #creamkunyit sebagai #nightcream .. Tapi, kadang2 kita tersilap pandang tentang cream2 yg byk di pasaran masa kini.. Apa yg anda mesti n patut tahu, bkn semua #creamkunyit ni sama.. ✅ Jika di lihat pd warna mungkin sama tp kandungn di dalamnya byk perbezaan.. Antara #creamkunyit yg ada di pasaran ialah cream kunyit biasa iaitu kunyit + asam jawa.. Ada juga mggunakn cream kunyit + stemcell dan cream kunyit + herba ginseng.. ✅ #cream yg karisma cosmetic keluarkn ialah krim #kunyit+#herba #ginseng. Ianya cepat meresap dan mengecutkan jerawat dengan pantas serta mampu menghalang jerawat dari tumbuh kembali.. #karismacosmetic mggunakn #creamkunyit yg bergred A+ utk memastikan tiada kesan sampingan seperti kemerah2an pd wajah spt sesetengah #nightcream yg lain... So,.. anda semua xperlu risau,. kerana #creamkunyit #karisma blh digunakan tanpa was2... InsyaAllah,.. Hasilnya sangat luar biasa.. Pasti...Chantikkk Sangatt!!
KENAPA SEMUA SKINCARE NAMPAK SAMA? Actually memang semua skincare buatan Malaysia ni nmpak sama.. Kalau #treatment  semua hijau.. Kalau cream #kunyit  semua kuning.. 😉 Tp kena tgk value added yg #karisma  ada.. Yang membezakan #karismacosmetic  dgn #skincare  lain.. ✅Contoh: »» #treatmentcream  kita ada tambahan #sarangburung  & #aloevera .. »» #sabundelima  kita ada tambahan #collagen .. . Sbb tu, #karisma  lg berkesan drpd jenama lain.. Tu yg membezakan kita.. 😊 Lagi satu pasal #creamkunyit  .. 👍 Info penting tentang #nightcream  kunyit dari Karisma Cosmetic.. Kalau kita tengok byk di pasaran sekarang mggunakn #creamkunyit  sebagai #nightcream  .. Tapi, kadang2 kita tersilap pandang tentang cream2 yg byk di pasaran masa kini.. Apa yg anda mesti n patut tahu, bkn semua #creamkunyit  ni sama.. ✅ Jika di lihat pd warna mungkin sama tp kandungn di dalamnya byk perbezaan.. Antara #creamkunyit  yg ada di pasaran ialah cream kunyit biasa iaitu kunyit + asam jawa.. Ada juga mggunakn cream kunyit + stemcell dan cream kunyit + herba ginseng.. ✅ #cream  yg karisma cosmetic keluarkn ialah krim #kunyit +#herba  #ginseng . Ianya cepat meresap dan mengecutkan jerawat dengan pantas serta mampu menghalang jerawat dari tumbuh kembali.. #karismacosmetic  mggunakn #creamkunyit  yg bergred A+ utk memastikan tiada kesan sampingan seperti kemerah2an pd wajah spt sesetengah #nightcream  yg lain... So,.. anda semua xperlu risau,. kerana #creamkunyit  #karisma  blh digunakan tanpa was2... InsyaAllah,.. Hasilnya sangat luar biasa.. Pasti...Chantikkk Sangatt!!
KENAPA SEMUA SKINCARE NAMPAK SAMA? 
Actually memang semua skincare buatan Malaysia ni nmpak sama.. Kalau #treatment semua hijau.. Kalau cream #kunyit semua kuning.. 😉

Tp kena tgk value added yg #karisma ada.. Yang membezakan #karismacosmetic dgn #skincare lain.. ✅Contoh:
»» #treatmentcream kita ada tambahan #sarangburung & #aloevera.. »» #sabundelima kita ada tambahan #collagen.. .
Sbb tu, #karisma lg berkesan drpd jenama lain.. Tu yg membezakan kita.. 😊

Lagi satu pasal #creamkunyit ..
👍 Info penting tentang #nightcream kunyit dari Karisma Cosmetic.. Kalau kita tengok byk di pasaran sekarang mggunakn #creamkunyit sebagai #nightcream .. Tapi, kadang2 kita tersilap pandang tentang cream2 yg byk di pasaran masa kini.. Apa yg anda mesti n patut tahu, bkn semua #creamkunyit ni sama.. ✅ Jika di lihat pd warna mungkin sama tp kandungn di dalamnya byk perbezaan.. Antara #creamkunyit yg ada di pasaran ialah cream kunyit biasa iaitu kunyit + asam jawa.. Ada juga mggunakn cream kunyit + stemcell dan cream kunyit + herba ginseng.. ✅ #cream yg karisma cosmetic keluarkn ialah krim #kunyit+#herba #ginseng. Ianya cepat meresap dan mengecutkan jerawat dengan pantas serta mampu menghalang jerawat dari tumbuh kembali.. #karismacosmetic mggunakn #creamkunyit yg bergred A+ utk memastikan tiada kesan sampingan seperti kemerah2an pd wajah spt sesetengah #nightcream yg lain... So,.. anda semua xperlu risau,. kerana #creamkunyit #karisma blh digunakan tanpa was2... InsyaAllah,.. Hasilnya sangat luar biasa.. Pasti...Chantikkk Sangatt!!
Utk pertanyaan dan order wasap CIK MAS
http://www.wasap.my/60183147856
STOKIS BANDAR SENAWANG
📮📮 SELURUH MALAYSIA
🚗🚗🚗COD SENAWANG SEREMBAN SIKAMAT AMPANGAN DAN KAWASAN SEKITARNYE
KENAPA SEMUA SKINCARE NAMPAK SAMA? Actually memang semua skincare buatan Malaysia ni nmpak sama.. Kalau #treatment  semua hijau.. Kalau cream #kunyit  semua kuning.. 😉 Tp kena tgk value added yg #karisma  ada.. Yang membezakan #karismacosmetic  dgn #skincare  lain.. ✅Contoh: »» #treatmentcream  kita ada tambahan #sarangburung  & #aloevera .. »» #sabundelima  kita ada tambahan #collagen .. . Sbb tu, #karisma  lg berkesan drpd jenama lain.. Tu yg membezakan kita.. 😊 Lagi satu pasal #creamkunyit  .. 👍 Info penting tentang #nightcream  kunyit dari Karisma Cosmetic.. Kalau kita tengok byk di pasaran sekarang mggunakn #creamkunyit  sebagai #nightcream  .. Tapi, kadang2 kita tersilap pandang tentang cream2 yg byk di pasaran masa kini.. Apa yg anda mesti n patut tahu, bkn semua #creamkunyit  ni sama.. ✅ Jika di lihat pd warna mungkin sama tp kandungn di dalamnya byk perbezaan.. Antara #creamkunyit  yg ada di pasaran ialah cream kunyit biasa iaitu kunyit + asam jawa.. Ada juga mggunakn cream kunyit + stemcell dan cream kunyit + herba ginseng.. ✅ #cream  yg karisma cosmetic keluarkn ialah krim #kunyit +#herba  #ginseng . Ianya cepat meresap dan mengecutkan jerawat dengan pantas serta mampu menghalang jerawat dari tumbuh kembali.. #karismacosmetic  mggunakn #creamkunyit  yg bergred A+ utk memastikan tiada kesan sampingan seperti kemerah2an pd wajah spt sesetengah #nightcream  yg lain... So,.. anda semua xperlu risau,. kerana #creamkunyit  #karisma  blh digunakan tanpa was2... InsyaAllah,.. Hasilnya sangat luar biasa.. Pasti...Chantikkk Sangatt!! Utk pertanyaan dan order wasap CIK MAS http://www.wasap.my/60183147856 STOKIS BANDAR SENAWANG 📮📮 SELURUH MALAYSIA 🚗🚗🚗COD SENAWANG SEREMBAN SIKAMAT AMPANGAN DAN KAWASAN SEKITARNYE
KENAPA SEMUA SKINCARE NAMPAK SAMA? 
Actually memang semua skincare buatan Malaysia ni nmpak sama.. Kalau #treatment semua hijau.. Kalau cream #kunyit semua kuning.. 😉

Tp kena tgk value added yg #karisma ada.. Yang membezakan #karismacosmetic dgn #skincare lain.. ✅Contoh:
»» #treatmentcream kita ada tambahan #sarangburung & #aloevera.. »» #sabundelima kita ada tambahan #collagen.. .
Sbb tu, #karisma lg berkesan drpd jenama lain.. Tu yg membezakan kita.. 😊

Lagi satu pasal #creamkunyit ..
👍 Info penting tentang #nightcream kunyit dari Karisma Cosmetic.. Kalau kita tengok byk di pasaran sekarang mggunakn #creamkunyit sebagai #nightcream .. Tapi, kadang2 kita tersilap pandang tentang cream2 yg byk di pasaran masa kini.. Apa yg anda mesti n patut tahu, bkn semua #creamkunyit ni sama.. ✅ Jika di lihat pd warna mungkin sama tp kandungn di dalamnya byk perbezaan.. Antara #creamkunyit yg ada di pasaran ialah cream kunyit biasa iaitu kunyit + asam jawa.. Ada juga mggunakn cream kunyit + stemcell dan cream kunyit + herba ginseng.. ✅ #cream yg karisma cosmetic keluarkn ialah krim #kunyit+#herba #ginseng. Ianya cepat meresap dan mengecutkan jerawat dengan pantas serta mampu menghalang jerawat dari tumbuh kembali.. #karismacosmetic mggunakn #creamkunyit yg bergred A+ utk memastikan tiada kesan sampingan seperti kemerah2an pd wajah spt sesetengah #nightcream yg lain... So,.. anda semua xperlu risau,. kerana #creamkunyit #karisma blh digunakan tanpa was2... InsyaAllah,.. Hasilnya sangat luar biasa.. Pasti...Chantikkk Sangatt!!
KENAPA SEMUA SKINCARE NAMPAK SAMA? Actually memang semua skincare buatan Malaysia ni nmpak sama.. Kalau #treatment  semua hijau.. Kalau cream #kunyit  semua kuning.. 😉 Tp kena tgk value added yg #karisma  ada.. Yang membezakan #karismacosmetic  dgn #skincare  lain.. ✅Contoh: »» #treatmentcream  kita ada tambahan #sarangburung  & #aloevera .. »» #sabundelima  kita ada tambahan #collagen .. . Sbb tu, #karisma  lg berkesan drpd jenama lain.. Tu yg membezakan kita.. 😊 Lagi satu pasal #creamkunyit  .. 👍 Info penting tentang #nightcream  kunyit dari Karisma Cosmetic.. Kalau kita tengok byk di pasaran sekarang mggunakn #creamkunyit  sebagai #nightcream  .. Tapi, kadang2 kita tersilap pandang tentang cream2 yg byk di pasaran masa kini.. Apa yg anda mesti n patut tahu, bkn semua #creamkunyit  ni sama.. ✅ Jika di lihat pd warna mungkin sama tp kandungn di dalamnya byk perbezaan.. Antara #creamkunyit  yg ada di pasaran ialah cream kunyit biasa iaitu kunyit + asam jawa.. Ada juga mggunakn cream kunyit + stemcell dan cream kunyit + herba ginseng.. ✅ #cream  yg karisma cosmetic keluarkn ialah krim #kunyit +#herba  #ginseng . Ianya cepat meresap dan mengecutkan jerawat dengan pantas serta mampu menghalang jerawat dari tumbuh kembali.. #karismacosmetic  mggunakn #creamkunyit  yg bergred A+ utk memastikan tiada kesan sampingan seperti kemerah2an pd wajah spt sesetengah #nightcream  yg lain... So,.. anda semua xperlu risau,. kerana #creamkunyit  #karisma  blh digunakan tanpa was2... InsyaAllah,.. Hasilnya sangat luar biasa.. Pasti...Chantikkk Sangatt!!
JUALAN AKHIR TAHUN 2017*
.
* SABUN NABAWWIYAH *
. JIMAT SANGAT - SANGAT TAU UOLSS 😂😂
. HARGA SEBENAR UNTUK 3 UNIT  RM60  SELEPAS DISKAUN
👇
. HANYA RM50
.
.
JANGAN KETINGGALAN YER .
.
.
. SALE🔊🔊🔊
. SALE🔊🔊🔊
. SALE🔊🔊🔊
. 
Stock terhad 
Stock terhad 
Stock terhad .
SIAPA CEPAT DIA DAPAT 😃
.
CEPAT WHATSAPP KAMI 📲👌
+60162401761
+60162401761
+60162401761
.
.
Cepat tau stock sangat-sangat TERHAD!!! .
.
KHASIAT SABUN NABAWWIYAH
.
.
✅Menanggalkan kotoran pada wajah
✅Mengatasi masalah jerawat
✅Mengawal kadar minyak pada kulit
✅Mengekalkan kelembapan dan kehalusan kulit
✅Mengecilkan liang pori
✅Mengurangkan kesan parut
✅Menyerlahkan keremajaan wajah
✅Mengurangkan kedutan dan garis-garis halus
✅Menyingkir sel kulit mati
.
.
KANDUNGAN SABUN NABAWWIYAH
.
.
🍅 Buah delima = Kandungan buah delima yang kaya dengan vitamin C, A dan E serta antioksidan dan zat besi mampu memperlambatkan proses penuaan serta memberi pelbagai khasiat pada kulit.
.
.
CARA PENGGUNAAN SABUN NABAWWIYAH
.
.
Buihkan Sabun NABAWWIYAH pada tapak tangan
Ratakan buih sabun pada wajah dan urut perlahan-lahan
Biarkan selama seminit baru bilas
Untuk kesan yang optima, gunakan 2-3 kali sehari
.
.
#lelong
#sabundelima
#sale
#offer
#murah
#jerawat
#jeragat
#putih
#cantik
#murah
#nabawwiyahtrading
JUALAN AKHIR TAHUN 2017* . * SABUN NABAWWIYAH * . JIMAT SANGAT - SANGAT TAU UOLSS 😂😂 . HARGA SEBENAR UNTUK 3 UNIT RM60 SELEPAS DISKAUN 👇 . HANYA RM50 . . JANGAN KETINGGALAN YER . . . . SALE🔊🔊🔊 . SALE🔊🔊🔊 . SALE🔊🔊🔊 . Stock terhad Stock terhad Stock terhad . SIAPA CEPAT DIA DAPAT 😃 . CEPAT WHATSAPP KAMI 📲👌 +60162401761 +60162401761 +60162401761 . . Cepat tau stock sangat-sangat TERHAD!!! . . KHASIAT SABUN NABAWWIYAH . . ✅Menanggalkan kotoran pada wajah ✅Mengatasi masalah jerawat ✅Mengawal kadar minyak pada kulit ✅Mengekalkan kelembapan dan kehalusan kulit ✅Mengecilkan liang pori ✅Mengurangkan kesan parut ✅Menyerlahkan keremajaan wajah ✅Mengurangkan kedutan dan garis-garis halus ✅Menyingkir sel kulit mati . . KANDUNGAN SABUN NABAWWIYAH . . 🍅 Buah delima = Kandungan buah delima yang kaya dengan vitamin C, A dan E serta antioksidan dan zat besi mampu memperlambatkan proses penuaan serta memberi pelbagai khasiat pada kulit. . . CARA PENGGUNAAN SABUN NABAWWIYAH . . Buihkan Sabun NABAWWIYAH pada tapak tangan Ratakan buih sabun pada wajah dan urut perlahan-lahan Biarkan selama seminit baru bilas Untuk kesan yang optima, gunakan 2-3 kali sehari . . #lelong  #sabundelima  #sale  #offer  #murah  #jerawat  #jeragat  #putih  #cantik  #murah  #nabawwiyahtrading 
Kalau dulu makan delima, bijinya dibuang. Sekarang kalau makan delima, bijinya kena simpan sebab ianya sangat bernilai dalam #Homemade #Natural product. Sedangkan #MinyakDelima #PomegranateOil pun dihasilkan daripada #BijiDelima #PomegranateSeeds.

Untuk makluman semua, kesemua sabun NAURA Essentials bukan hanya sesuai digunakan sebagai facial soap je, tetapi juga boleh digunakan pada anggota tubuh yang lain kerana bahan asas sabun yang terkandung dalam sabun tersebut sesuai untuk digunakan sebagai sabun pembersih muka, sabun badan, sabun bayi/medicated/sabun sensitif dan juga sabun aromaterapi😊
50gram
Rm23 exc postage
Wssup http://www.wasap.my/60174894089

#NauraEssentials
#BeautifulWithNatural #OrganicSkincare #HomemadeSkincare  #SabunHomemade #SabunOrganic  #SabunDelima #PomegranateSoap #SayaJualProdukKecantikan #SayaGunaSayaJual #SayaJualSkincare #VisitMyIgMalaysia #BazarPakNilProdukKecantikan #adibizara
http://www.wasap.my/60174894089
Kalau dulu makan delima, bijinya dibuang. Sekarang kalau makan delima, bijinya kena simpan sebab ianya sangat bernilai dalam #Homemade  #Natural  product. Sedangkan #MinyakDelima  #PomegranateOil  pun dihasilkan daripada #BijiDelima  #PomegranateSeeds . Untuk makluman semua, kesemua sabun NAURA Essentials bukan hanya sesuai digunakan sebagai facial soap je, tetapi juga boleh digunakan pada anggota tubuh yang lain kerana bahan asas sabun yang terkandung dalam sabun tersebut sesuai untuk digunakan sebagai sabun pembersih muka, sabun badan, sabun bayi/medicated/sabun sensitif dan juga sabun aromaterapi😊 50gram Rm23 exc postage Wssup http://www.wasap.my/60174894089 #NauraEssentials  #BeautifulWithNatural  #OrganicSkincare  #HomemadeSkincare  #SabunHomemade  #SabunOrganic  #SabunDelima  #PomegranateSoap  #SayaJualProdukKecantikan  #SayaGunaSayaJual  #SayaJualSkincare  #VisitMyIgMalaysia  #BazarPakNilProdukKecantikan  #adibizara  http://www.wasap.my/60174894089
Kalau dulu makan delima, bijinya dibuang. Sekarang kalau makan delima, bijinya kena simpan sebab ianya sangat bernilai dalam #Homemade #Natural product. Sedangkan #MinyakDelima #PomegranateOil pun dihasilkan daripada #BijiDelima #PomegranateSeeds.

Untuk makluman semua, kesemua sabun NAURA Essentials bukan hanya sesuai digunakan sebagai facial soap je, tetapi juga boleh digunakan pada anggota tubuh yang lain kerana bahan asas sabun yang terkandung dalam sabun tersebut sesuai untuk digunakan sebagai sabun pembersih muka, sabun badan, sabun bayi/medicated/sabun sensitif dan juga sabun aromaterapi😊

#NauraEssentials
#BeautifulWithNatural #OrganicSkincare #HomemadeSkincare  #SabunHomemade #SabunOrganic  #SabunDelima #PomegranateSoap #SayaJualProdukKecantikan #SayaGunaSayaJual #SayaJualSkincare #VisitMyIgMalaysia #BazarPakNilProdukKecantikan
Kalau dulu makan delima, bijinya dibuang. Sekarang kalau makan delima, bijinya kena simpan sebab ianya sangat bernilai dalam #Homemade  #Natural  product. Sedangkan #MinyakDelima  #PomegranateOil  pun dihasilkan daripada #BijiDelima  #PomegranateSeeds . Untuk makluman semua, kesemua sabun NAURA Essentials bukan hanya sesuai digunakan sebagai facial soap je, tetapi juga boleh digunakan pada anggota tubuh yang lain kerana bahan asas sabun yang terkandung dalam sabun tersebut sesuai untuk digunakan sebagai sabun pembersih muka, sabun badan, sabun bayi/medicated/sabun sensitif dan juga sabun aromaterapi😊 #NauraEssentials  #BeautifulWithNatural  #OrganicSkincare  #HomemadeSkincare  #SabunHomemade  #SabunOrganic  #SabunDelima  #PomegranateSoap  #SayaJualProdukKecantikan  #SayaGunaSayaJual  #SayaJualSkincare  #VisitMyIgMalaysia  #BazarPakNilProdukKecantikan 
Sabun..sabun..sabun 😍😍😍
.
Memang best sekali guna pasti nak lagi 😍😍
.
Moq 50pcs
.
📱01116428163

#sabunbidara 
#sabundelima
#memangbest
#bausedap
Sebelum tidur memang wajib kene pakai semua ni sebab kesan nyer mmg suppeeerrr in sha Allah... #sabundelima
#richserum
#nightcream
#treamentcream
#karismacosmetic
#agentkarismamelaka 
0194124214
Ingredients:
Fresh pomegranate, pomegranate seeds, pomegranate oil, aloe vera extract, essential oil rose, licorice extract. Manfaat Delima Untuk Kulit:
•melindungi kulit dengan meningkatkan sel kulit sihat •membantu pembentukan tisu kulit •menyembuhkan luka •melancarkan peredaran darah pada kulit •menguatkan lapisan kulit •melindungi kulit daripada 'sun burn' •melindungi kulit daripada radikal bebas •melambatkan proses penuaan •mengurangkan bintik-bintik hitam •mengurangkan garis-garis halus •melembutkan kulit •menganjalkan kulit •memulihkan kulit yg kering •mengekalkan kelembapan kulit •mengurangkan dan mengawal minyak muka berlebihan •mengawal dan mengurangkan pembentukan jerawat •mengurangkan parut jerawat

#NauraEssentials
#BeautifulWithNatural #OrganicSkincare
#NaturalSkincare #HomemadeSkincare #PomegranateSoap #SabunDelima #AllNatural #SkincareRoutine #SlowlyButSurely #SayaJualProdukKecantikan #SayaGunaSayaJual #SayaJualSkincare #VisitMyIgMalaysia #BazarPakNilProdukKecantikan
Ingredients: Fresh pomegranate, pomegranate seeds, pomegranate oil, aloe vera extract, essential oil rose, licorice extract. Manfaat Delima Untuk Kulit: •melindungi kulit dengan meningkatkan sel kulit sihat •membantu pembentukan tisu kulit •menyembuhkan luka •melancarkan peredaran darah pada kulit •menguatkan lapisan kulit •melindungi kulit daripada 'sun burn' •melindungi kulit daripada radikal bebas •melambatkan proses penuaan •mengurangkan bintik-bintik hitam •mengurangkan garis-garis halus •melembutkan kulit •menganjalkan kulit •memulihkan kulit yg kering •mengekalkan kelembapan kulit •mengurangkan dan mengawal minyak muka berlebihan •mengawal dan mengurangkan pembentukan jerawat •mengurangkan parut jerawat #NauraEssentials  #BeautifulWithNatural  #OrganicSkincare  #NaturalSkincare  #HomemadeSkincare  #PomegranateSoap  #SabunDelima  #AllNatural  #SkincareRoutine  #SlowlyButSurely  #SayaJualProdukKecantikan  #SayaGunaSayaJual  #SayaJualSkincare  #VisitMyIgMalaysia  #BazarPakNilProdukKecantikan 
D' Naiera Homemade Soap
#SabunDelima 💯NATURAL🌿
🚫No HARMFULL CHEMICAL☢
🚚 POS Seluruh Malaysia🇲🇾
📲 0148801568 Kak Zira👱

#SabunHomemade  #SayaJualProdukKecantikan #SayaGunaSayaJual #SayaJualSkincare #SkincareMalaysia #VisitMyIgMalaysia #BazarPaknil #BazaarPaknil
#SabunDelima #PomegranateSoap #NauraEssentials menggunakan 'fresh fruit' #Delima #FreshPomegranate ya. Buah delima dikisar tanpa campuran air. Diambil isi dan air delima. Kemudian ditapis untuk asingkan bijinya. Bijinya pula dijemur untuk dikeringkan dan kemudiannya dikisar. Biji delima berfungsi sebagai #Scrub di dalam sabun tersebut. Kan banyak sangat khasiat yang terdapat pada buah delima ni. Bukan setakat isi dan airnya je, biji delima pun ada manfaatnya😊

#NauraEssentials
#BeautifulWithNatural #OrganicSkincare
#NaturalSkincare #HomemadeSkincare  #SabunOrganic #SabunHomemade #AllNatural #SkincareRoutine #SlowlyButSurely #SayaJualProdukKecantikan #SayaGunaSayaJual #SayaJualSkincare #VisitMyIgMalaysia #BazarPakNilProdukKecantikan #BazarPakNilMurah #BazarMalaysia
#SabunDelima  #PomegranateSoap  #NauraEssentials  menggunakan 'fresh fruit' #Delima  #FreshPomegranate  ya. Buah delima dikisar tanpa campuran air. Diambil isi dan air delima. Kemudian ditapis untuk asingkan bijinya. Bijinya pula dijemur untuk dikeringkan dan kemudiannya dikisar. Biji delima berfungsi sebagai #Scrub  di dalam sabun tersebut. Kan banyak sangat khasiat yang terdapat pada buah delima ni. Bukan setakat isi dan airnya je, biji delima pun ada manfaatnya😊 #NauraEssentials  #BeautifulWithNatural  #OrganicSkincare  #NaturalSkincare  #HomemadeSkincare  #SabunOrganic  #SabunHomemade  #AllNatural  #SkincareRoutine  #SlowlyButSurely  #SayaJualProdukKecantikan  #SayaGunaSayaJual  #SayaJualSkincare  #VisitMyIgMalaysia  #BazarPakNilProdukKecantikan  #BazarPakNilMurah  #BazarMalaysia 
Masa pregnant kat Naura dulu, kerap sangat makan buah delima. Masa kecik-kecik dulu pun memang selalu makan buah delima. Tapi lepas tu lama tak makan. Start makan semula masa pregnant kat Naura. Selain delima, kerap dok minum air kelapa dan amalkan vco. Tambah-tambah masa bulan puasa tu boleh kata hampir setiap hari la minum air kelapa. Hehe.. Alhamdulillah dengan izin Allah Naura lahir kulit bersih, tak ada ruam langsung di muka atau badan. Ramai yang cakap kulit Naura bersih. 
Cumanya bila dah besar ni Naura cepat sangat peluh. So, naik ruam peluh di bahagian dada area leher. Tapi bila ibu mandikan Naura guna #SabunDelima, Alhamdulillah ruam peluh Naura hilang. Buah delima bukan saja sedap, tapi juga penuh dengan khasiat😊

#NauraEssentials
#BeautifulWithNatural #OrganicSkincare
#NaturalSkincare #HomemadeSkincare  #SabunOrganic #SabunHomemade #PomegranateSoap #SayaJualProdukKecantikan #SayaGunaSayaJual #SayaJualSkincare #VisitMyIgMalaysia
Masa pregnant kat Naura dulu, kerap sangat makan buah delima. Masa kecik-kecik dulu pun memang selalu makan buah delima. Tapi lepas tu lama tak makan. Start makan semula masa pregnant kat Naura. Selain delima, kerap dok minum air kelapa dan amalkan vco. Tambah-tambah masa bulan puasa tu boleh kata hampir setiap hari la minum air kelapa. Hehe.. Alhamdulillah dengan izin Allah Naura lahir kulit bersih, tak ada ruam langsung di muka atau badan. Ramai yang cakap kulit Naura bersih. Cumanya bila dah besar ni Naura cepat sangat peluh. So, naik ruam peluh di bahagian dada area leher. Tapi bila ibu mandikan Naura guna #SabunDelima , Alhamdulillah ruam peluh Naura hilang. Buah delima bukan saja sedap, tapi juga penuh dengan khasiat😊 #NauraEssentials  #BeautifulWithNatural  #OrganicSkincare  #NaturalSkincare  #HomemadeSkincare  #SabunOrganic  #SabunHomemade  #PomegranateSoap  #SayaJualProdukKecantikan  #SayaGunaSayaJual  #SayaJualSkincare  #VisitMyIgMalaysia 
KGF foundation by karisma Cosmetic... Tak perlu make up tepek tebal2 dah.. Cukup dengan day krim karisma + KGF karisma👍🏻👍🏻👍🏻 make up tahan lama, tak bercapuk langsung.. Tahan glowing dan flawless sampai ke malam, pengantin punya make up pun kalah..haha" kgf foundation sangat memahami masalah anda, sebab tu kgf foundation diciptakan untuk bantu akak akak supaya kelihatan lebih cantik dengan wajah yg segar

KGF dihasilkan dengan pelbagai manfaat :- Kesan SEMASA Penggunaan KGF
---------------------------------------------
✅Kulit wajah sentiasa glowing
✅Tiada kesan capuk atau merekah
✅Kulit wajah tidak berminyak
✅Tahan lama

Kesan KEKAL Selepas Guna KGF
--------------------------------------------
✅Kulit anjal
✅Jerawat pudar dan kecut
✅Kulit lembab
✅Kulit semakin cerah
✅Kulit semakin halus

To order whatsapp 0108943209

#skincareroutine #karismacosmetic #karismacosmeticselangor #karismakosmetikselangor #karisma #treatmentcream #beauty #kgffoundationkarisma #sarangburung #sabundelima #collagen #jomcantik #nightcream #creamkunyit #strawberryfacescrub #hilangparut #hilangparutcepat #hilangparutjerawat #petuacantik #kgffoundation #msu #uitmshahalam #cict #ypccollege #kdu #cantiksambilmerawat #setparut #setjeragat #feedbackkarismakosmetik
KGF foundation by karisma Cosmetic... Tak perlu make up tepek tebal2 dah.. Cukup dengan day krim karisma + KGF karisma👍🏻👍🏻👍🏻 make up tahan lama, tak bercapuk langsung.. Tahan glowing dan flawless sampai ke malam, pengantin punya make up pun kalah..haha" kgf foundation sangat memahami masalah anda, sebab tu kgf foundation diciptakan untuk bantu akak akak supaya kelihatan lebih cantik dengan wajah yg segar KGF dihasilkan dengan pelbagai manfaat :- Kesan SEMASA Penggunaan KGF --------------------------------------------- ✅Kulit wajah sentiasa glowing ✅Tiada kesan capuk atau merekah ✅Kulit wajah tidak berminyak ✅Tahan lama Kesan KEKAL Selepas Guna KGF -------------------------------------------- ✅Kulit anjal ✅Jerawat pudar dan kecut ✅Kulit lembab ✅Kulit semakin cerah ✅Kulit semakin halus To order whatsapp 0108943209 #skincareroutine  #karismacosmetic  #karismacosmeticselangor  #karismakosmetikselangor  #karisma  #treatmentcream  #beauty  #kgffoundationkarisma  #sarangburung  #sabundelima  #collagen  #jomcantik  #nightcream  #creamkunyit  #strawberryfacescrub  #hilangparut  #hilangparutcepat  #hilangparutjerawat  #petuacantik  #kgffoundation  #msu  #uitmshahalam  #cict  #ypccollege  #kdu  #cantiksambilmerawat  #setparut  #setjeragat  #feedbackkarismakosmetik 
Tak mampu nak beli full set. Boleh try set percubaan
Jngan cari alasan kalau nk cantik putih gebu, bebas dari jerawat dan jeragat. .🌸SET 1(rm76)
💡TREATMENT & RECOVERY
1.Beauty soap
2.Night cream
3.Treatment cream
✔Fungsi utk rawatan jerawat, jeragat, kulit kusam, 
pori terbuka dll masalah kulit. .🌸SET 2(rm78)
💡PENCERAHAN & PERLINDUNGAN 
1.Beauty soap
2.Night cream
3.Day cream
✔Fungsi utk pencerahan kulit, menghilangkan parut & meratakan tona kulit. 
Pasti...Chantikkk Sangattt!!!
To order whatsapp 0108943209

#skincareroutine #karismacosmetic #karismacosmeticselangor #karismakosmetikselangor #karisma #treatmentcream #beauty #kgffoundationkarisma #sarangburung #sabundelima #collagen #jomcantik #nightcream #creamkunyit #strawberryfacescrub #hilangparut #hilangparutcepat #hilangparutjerawat #petuacantik #kgffoundation #msu #uitmshahalam #cict #ypccollege #kdu #cantiksambilmerawat #setparut #setjeragat #feedbackkarismakosmetik
Tak mampu nak beli full set. Boleh try set percubaan Jngan cari alasan kalau nk cantik putih gebu, bebas dari jerawat dan jeragat. .🌸SET 1(rm76) 💡TREATMENT & RECOVERY 1.Beauty soap 2.Night cream 3.Treatment cream ✔Fungsi utk rawatan jerawat, jeragat, kulit kusam, pori terbuka dll masalah kulit. .🌸SET 2(rm78) 💡PENCERAHAN & PERLINDUNGAN 1.Beauty soap 2.Night cream 3.Day cream ✔Fungsi utk pencerahan kulit, menghilangkan parut & meratakan tona kulit. Pasti...Chantikkk Sangattt!!! To order whatsapp 0108943209 #skincareroutine  #karismacosmetic  #karismacosmeticselangor  #karismakosmetikselangor  #karisma  #treatmentcream  #beauty  #kgffoundationkarisma  #sarangburung  #sabundelima  #collagen  #jomcantik  #nightcream  #creamkunyit  #strawberryfacescrub  #hilangparut  #hilangparutcepat  #hilangparutjerawat  #petuacantik  #kgffoundation  #msu  #uitmshahalam  #cict  #ypccollege  #kdu  #cantiksambilmerawat  #setparut  #setjeragat  #feedbackkarismakosmetik