an online Instagram web viewer

#sabundelima medias

Photos

🌸 SABUN DELIMA. r
Kelebihan Sabun Delima..
Kandungan Asid folat dan antioksidan dlm buah delima memberi kesan semulajadi kerana dapat mnerangsang, menyahtoksid dan meningkatkan kecantikan kulit secara semulajadi..
Kandungan gula buah delima bertindak sebagai bahan skrub untuk menyingkirkan sel-sel kulit mati dan jugak menghapuskan jerawat... Hasilnya kulit akan segar dan muda selalu...
.
🌸TREATMENT ARGAN
kandungan utama, 
Argan Oil, Hydrolyzed Collagen Protein, Aloe Barbadensis Leaf Concentrated 200percent, Glycyrrhiza Glabra Root Extract
.
Fungsi
Memberi kelembapan kepada kulit
Merawat kulit bermasalah dengan kadar yang cepat
Mengatasi punca jerawat
Memudarkan jeragat
Menghilangkn cela pada kulit
Membuatkan kulit lebih muda, halus dan gebu
Mengecilkan pori2
Meningkatkan keanjalan kulit
Memudarkan parut
Merawat kulit SUNBURNT .
🌸SUPRA FOUNDATION
~Long Lasting
~ Halus
Ciri-ciri supra foundation:-
- sesuai digunakan oleh org bermasalah spt jerawat, sunburnt, pori2 besar kerana ia memberikan hasil yg flawless giler.. Harga Pengenalan RM45.00 je❤🌸✔
#sabundelima #argantreatment #suprafoundation
🌸 SABUN DELIMA. r Kelebihan Sabun Delima.. Kandungan Asid folat dan antioksidan dlm buah delima memberi kesan semulajadi kerana dapat mnerangsang, menyahtoksid dan meningkatkan kecantikan kulit secara semulajadi.. Kandungan gula buah delima bertindak sebagai bahan skrub untuk menyingkirkan sel-sel kulit mati dan jugak menghapuskan jerawat... Hasilnya kulit akan segar dan muda selalu... . 🌸TREATMENT ARGAN kandungan utama, Argan Oil, Hydrolyzed Collagen Protein, Aloe Barbadensis Leaf Concentrated 200percent, Glycyrrhiza Glabra Root Extract . Fungsi Memberi kelembapan kepada kulit Merawat kulit bermasalah dengan kadar yang cepat Mengatasi punca jerawat Memudarkan jeragat Menghilangkn cela pada kulit Membuatkan kulit lebih muda, halus dan gebu Mengecilkan pori2 Meningkatkan keanjalan kulit Memudarkan parut Merawat kulit SUNBURNT . 🌸SUPRA FOUNDATION ~Long Lasting ~ Halus Ciri-ciri supra foundation:- - sesuai digunakan oleh org bermasalah spt jerawat, sunburnt, pori2 besar kerana ia memberikan hasil yg flawless giler.. Harga Pengenalan RM45.00 je❤🌸✔ #sabundelima  #argantreatment  #suprafoundation 
Done packing ar-rumman homemade soap (sabun Delima) terima kasih kepada semua customer yg sdah beli sabun delima kami😍...tq juga kepada yg sudah repeat order ...tq for your support...tq so much uolls😘😘😘...harap sabun delima nie dapat beri kesan positif kat uolls smua....nanti raya bole senyum lebarr....sebab kulit da flawless....😍😍😍😍 *Kepada sesiapa yg berminat atau ada sebarang pertanyaan bole direct whtsapp ke nombor tertera :-
📲📲📲 014 659 3743 (KK)
📲📲📲 011 2354 8404 (Tawau)

#freegift #doorgift #arrummanhomemadesoap #sabundelima #homemade #skincare #organik #mesrawudhuk #nonalcohol #sabuncomel #designbaru 📣📣📣AGENT DIPERLUKAN!!!!📣📣📣
Done packing ar-rumman homemade soap (sabun Delima) terima kasih kepada semua customer yg sdah beli sabun delima kami😍...tq juga kepada yg sudah repeat order ...tq for your support...tq so much uolls😘😘😘...harap sabun delima nie dapat beri kesan positif kat uolls smua....nanti raya bole senyum lebarr....sebab kulit da flawless....😍😍😍😍 *Kepada sesiapa yg berminat atau ada sebarang pertanyaan bole direct whtsapp ke nombor tertera :- 📲📲📲 014 659 3743 (KK) 📲📲📲 011 2354 8404 (Tawau) #freegift  #doorgift  #arrummanhomemadesoap  #sabundelima  #homemade  #skincare  #organik  #mesrawudhuk  #nonalcohol  #sabuncomel  #designbaru  📣📣📣AGENT DIPERLUKAN!!!!📣📣📣
Ciri-ciri asas sabun yang Digunakan guna : 🌷Bebas SLS
🌷Bebas SLE
🌷Bebas paraben
🌷Bebas alkohol
🌷Bebas lemak haiwan
🌷Bebas pengawet buatan

Diperbuat daripada asas bahan semulajadi seperti : 🌷lemak sayuran
🌷kelapa
🌷kelapa sawit
🌷jagung ✅ Buih sangat halus dan berkrim
✅ Lebih melembapkan
✅ Lebih berkrim
✅ Sangat lembut dan ringan teksturenya bila dipotong
✅ Pembersihan yang sangat baik untuk kulit ❤ Menjadikan kulit lebih segar dan bersih selepas mandi

Asas ini boleh digabungkan dengan apa saja natural oil yang lain , buah-buahan yang bagus untuk kulit , estrak buah-buahan , herba dan essential oil yang boleh berfungsi merawat kulit .

Sangat sesuai digunakan seibagai bahan asas untuk : ➡ Sabun Pembersih Muka
➡ Sabun badan
➡ Bayi / Medicated / Sabun Sensitif
➡ Sabun aromaterapi 🔔Kepada sesiapa yg berminat bole pm / whtsapp ke nombor tertera :-
📲📲📲 014 - 659 3743 (Kota Kinabalu)
📲📲📲 011 - 2354 8404 (Tawau) 📣📣📣 AGENT DIPERLUKAN

#arrummanhomemadesoap
#sabundelima
#freegift #doorgift #homemadesoap #organik100% #selamatdigunakan #mesrawudhuk #nonalcohol
Ciri-ciri asas sabun yang Digunakan guna : 🌷Bebas SLS 🌷Bebas SLE 🌷Bebas paraben 🌷Bebas alkohol 🌷Bebas lemak haiwan 🌷Bebas pengawet buatan Diperbuat daripada asas bahan semulajadi seperti : 🌷lemak sayuran 🌷kelapa 🌷kelapa sawit 🌷jagung ✅ Buih sangat halus dan berkrim ✅ Lebih melembapkan ✅ Lebih berkrim ✅ Sangat lembut dan ringan teksturenya bila dipotong ✅ Pembersihan yang sangat baik untuk kulit ❤ Menjadikan kulit lebih segar dan bersih selepas mandi Asas ini boleh digabungkan dengan apa saja natural oil yang lain , buah-buahan yang bagus untuk kulit , estrak buah-buahan , herba dan essential oil yang boleh berfungsi merawat kulit . Sangat sesuai digunakan seibagai bahan asas untuk : ➡ Sabun Pembersih Muka ➡ Sabun badan ➡ Bayi / Medicated / Sabun Sensitif ➡ Sabun aromaterapi 🔔Kepada sesiapa yg berminat bole pm / whtsapp ke nombor tertera :- 📲📲📲 014 - 659 3743 (Kota Kinabalu) 📲📲📲 011 - 2354 8404 (Tawau) 📣📣📣 AGENT DIPERLUKAN #arrummanhomemadesoap  #sabundelima  #freegift  #doorgift  #homemadesoap  #organik100 % #selamatdigunakan  #mesrawudhuk  #nonalcohol 
Hai adik2 kat luar sana.. mesti tension kan muka burn balik sekolah.. bukak aje tudung muka belang2.. jgn risau.. jom try BASIC SET #possumskincare.. .
🌸 SABUN DELIMA. r
Kelebihan Sabun Delima..
Kandungan Asid folat dan antioksidan dlm buah delima memberi kesan semulajadi kerana dapat mnerangsang, menyahtoksid dan meningkatkan kecantikan kulit secara semulajadi..
Kandungan gula buah delima bertindak sebagai bahan skrub untuk menyingkirkan sel-sel kulit mati dan jugak menghapuskan jerawat... Hasilnya kulit akan segar dan muda selalu...
.
🌸TREATMENT ARGAN
kandungan utama, 
Argan Oil, Hydrolyzed Collagen Protein, Aloe Barbadensis Leaf Concentrated 200percent, Glycyrrhiza Glabra Root Extract
.
Fungsi
Memberi kelembapan kepada kulit
Merawat kulit bermasalah dengan kadar yang cepat
Mengatasi punca jerawat
Memudarkan jeragat
Menghilangkn cela pada kulit
Membuatkan kulit lebih muda, halus dan gebu
Mengecilkan pori2
Meningkatkan keanjalan kulit
Memudarkan parut
Merawat kulit SUNBURNT .
🌸SUPRA FOUNDATION
~Long Lasting
~ Halus
Ciri-ciri supra foundation:-
- sesuai digunakan oleh org bermasalah spt jerawat, sunburnt, pori2 besar kerana ia memberikan hasil yg flawless giler.. Harga Pengenalan RM45.00 je❤🌸✔
#sabundelima #argantreatment #suprafoundation
Hai adik2 kat luar sana.. mesti tension kan muka burn balik sekolah.. bukak aje tudung muka belang2.. jgn risau.. jom try BASIC SET #possumskincare .. . 🌸 SABUN DELIMA. r Kelebihan Sabun Delima.. Kandungan Asid folat dan antioksidan dlm buah delima memberi kesan semulajadi kerana dapat mnerangsang, menyahtoksid dan meningkatkan kecantikan kulit secara semulajadi.. Kandungan gula buah delima bertindak sebagai bahan skrub untuk menyingkirkan sel-sel kulit mati dan jugak menghapuskan jerawat... Hasilnya kulit akan segar dan muda selalu... . 🌸TREATMENT ARGAN kandungan utama, Argan Oil, Hydrolyzed Collagen Protein, Aloe Barbadensis Leaf Concentrated 200percent, Glycyrrhiza Glabra Root Extract . Fungsi Memberi kelembapan kepada kulit Merawat kulit bermasalah dengan kadar yang cepat Mengatasi punca jerawat Memudarkan jeragat Menghilangkn cela pada kulit Membuatkan kulit lebih muda, halus dan gebu Mengecilkan pori2 Meningkatkan keanjalan kulit Memudarkan parut Merawat kulit SUNBURNT . 🌸SUPRA FOUNDATION ~Long Lasting ~ Halus Ciri-ciri supra foundation:- - sesuai digunakan oleh org bermasalah spt jerawat, sunburnt, pori2 besar kerana ia memberikan hasil yg flawless giler.. Harga Pengenalan RM45.00 je❤🌸✔ #sabundelima  #argantreatment  #suprafoundation 
Siappp #sabundelima #pomegranatesoap 20pcs . Semoga bermanfaat untuk bakal tuan barunya Amiinn .. Meh sapa nak borong sabun delima buat freegift untuk cust ke . Doorgift kenduri ke . Sambil2 jual produk orang . Sambil2 naikkan brand sendiri . MOQ 20 pcs je .

Wasap 0164017104 kak ina

#DeeNaa #FreeGift #SampleSabun #SabunHomemade #Doorgift #JenamaAnda #SayaJualProdukKecantikan #SayaGunaSayaJual #SayaJualSkincare #SkincareMalaysia #VisitMyIgMalaysia #OrganicSkincare
Siappp #sabundelima #pomegranatesoap 20pcs . Semoga bermanfaat untuk bakal tuan barunya Amiinn .. Meh sapa nak borong sabun delima buat freegift untuk cust ke . Doorgift kenduri ke . Sambil2 jual produk orang . Sambil2 naikkan brand sendiri . MOQ 20 pcs je .

Wasap 0164017104 kak ina

#DeeNaa #FreeGift #SampleSabun #SabunHomemade #Doorgift #JenamaAnda #SayaJualProdukKecantikan #SayaGunaSayaJual #SayaJualSkincare #SkincareMalaysia #VisitMyIgMalaysia #OrganicSkincare
Sementara menunggu #SabunDelima keras . Kita standby barang2 nak buat #NightCream organic plak . Untuk night cream kita tak pakai bahan fresh . Kita pakai estrak yang jenis liquid ... Wasap 0164017104 kak ina

#DeeNaa #FreeGift #SampleSabun #SabunHomemade #Doorgift #JenamaAnda #SayaJualProdukKecantikan #SayaGunaSayaJual #SayaJualSkincare #SkincareMalaysia #VisitMyIgMalaysia #OrganicSkincare
Sambil peghisi sambil ngap . Kalau tak ngap pakai lena la . Nak penghisi pun kena relax2 . Kalau kalut2 satgi ada yang tpelanting . #SabunDelima #PomegranateSoap .

Wasap 0164017104 kak ina

#DeeNaa #FreeGift #SampleSabun #SabunHomemade #Doorgift #JenamaAnda #SayaJualProdukKecantikan #SayaGunaSayaJual #SayaJualSkincare #SkincareMalaysia #VisitMyIgMalaysia #OrganicSkincare
Sambil peghisi sambil ngap . Kalau tak ngap pakai lena la . Nak penghisi pun kena relax2 . Kalau kalut2 satgi ada yang tpelanting . #SabunDelima #PomegranateSoap .

Wasap 0164017104 kak ina

#DeeNaa #FreeGift #SampleSabun #SabunHomemade #Doorgift #JenamaAnda #SayaJualProdukKecantikan #SayaGunaSayaJual #SayaJualSkincare #SkincareMalaysia #VisitMyIgMalaysia #OrganicSkincare
Marilah kita bercinta dengan #SabunDelima plak . Wasap / pm dan komen kak ina reply bila lapang nanti taw .

Wasap 0164017104 kak ina

#DeeNaa #FreeGift #SampleSabun #SabunHomemade #Doorgift #JenamaAnda #SayaJualProdukKecantikan #SayaGunaSayaJual #SayaJualSkincare #SkincareMalaysia #VisitMyIgMalaysia #OrganicSkincare
Marilah kita bercinta dengan #SabunDelima plak . Wasap / pm dan komen kak ina reply bila lapang nanti taw .

Wasap 0164017104 kak ina

#DeeNaa #FreeGift #SampleSabun #SabunHomemade #Doorgift #JenamaAnda #SayaJualProdukKecantikan #SayaGunaSayaJual #SayaJualSkincare #SkincareMalaysia #VisitMyIgMalaysia #OrganicSkincare
Siap 100pcs #sabundelima . Pandai adik ni bawa brand sendiri . Dulu jual tudung payah nak laku katanya . Jual sabun ni senang . Dan tak sampai 2 bulan dah banyak testimoni beliau kumpul . Tahniah . Moga kita berurusan lagi lepasni .

Kelebihan delima untuk kulit 🌷melindungi kulit dengan meningkatkan sel kulit sihat
🌷membantu pembentukan tisu kulit
🌷menyembuhkan luka
🌷melancarkan peredaran darah pada kulit
🌷membantu menguatkan lapisan kulit
🌷melindungi kulit daripada sun burn
🌷mengurangkan masalah kulit kesan daripada kerap terdedah cahaya matahari
🌷melindungi kulit daripada radikal bebas yang boleh menyebabkan kanser
🌷antioksida yang boleh membantutkan masalah kulit
🌷melambatkan proses penuaan
🌷mengurangkan bintik-bintik hitam
🌷mengurangkan garis-garis halus
🌷melembutkan kulit
🌷menganjalkan kulit
🌷memulihkan kulit yang kering
🌷mengekalkan kelembapan kulit
🌷mengurangkan dan mengawal minyak muka berlebihan
🌷mengawal dan mengurangkan pembentukan jerawat
🌷mengurangkan parut jerawat

Wasap 0164017104 kak ina

#DeeNaa #FreeGift #SampleSabun #SabunHomemade #Doorgift #JenamaAnda #SayaJualProdukKecantikan #SayaGunaSayaJual #SayaJualSkincare #SkincareMalaysia #VisitMyIgMalaysia #OrganicSkincare
Siap 100pcs #sabundelima  . Pandai adik ni bawa brand sendiri . Dulu jual tudung payah nak laku katanya . Jual sabun ni senang . Dan tak sampai 2 bulan dah banyak testimoni beliau kumpul . Tahniah . Moga kita berurusan lagi lepasni . Kelebihan delima untuk kulit 🌷melindungi kulit dengan meningkatkan sel kulit sihat 🌷membantu pembentukan tisu kulit 🌷menyembuhkan luka 🌷melancarkan peredaran darah pada kulit 🌷membantu menguatkan lapisan kulit 🌷melindungi kulit daripada sun burn 🌷mengurangkan masalah kulit kesan daripada kerap terdedah cahaya matahari 🌷melindungi kulit daripada radikal bebas yang boleh menyebabkan kanser 🌷antioksida yang boleh membantutkan masalah kulit 🌷melambatkan proses penuaan 🌷mengurangkan bintik-bintik hitam 🌷mengurangkan garis-garis halus 🌷melembutkan kulit 🌷menganjalkan kulit 🌷memulihkan kulit yang kering 🌷mengekalkan kelembapan kulit 🌷mengurangkan dan mengawal minyak muka berlebihan 🌷mengawal dan mengurangkan pembentukan jerawat 🌷mengurangkan parut jerawat Wasap 0164017104 kak ina #DeeNaa  #FreeGift  #SampleSabun  #SabunHomemade  #Doorgift  #JenamaAnda  #SayaJualProdukKecantikan  #SayaGunaSayaJual  #SayaJualSkincare  #SkincareMalaysia  #VisitMyIgMalaysia  #OrganicSkincare 
Siap 100pcs #sabundelima . Pandai adik ni bawa brand sendiri . Dulu jual tudung payah nak laku katanya . Jual sabun ni senang . Dan tak sampai 2 bulan dah banyak testimoni beliau kumpul . Tahniah . Moga kita berurusan lagi lepasni .

Kelebihan delima untuk kulit 🌷melindungi kulit dengan meningkatkan sel kulit sihat
🌷membantu pembentukan tisu kulit
🌷menyembuhkan luka
🌷melancarkan peredaran darah pada kulit
🌷membantu menguatkan lapisan kulit
🌷melindungi kulit daripada sun burn
🌷mengurangkan masalah kulit kesan daripada kerap terdedah cahaya matahari
🌷melindungi kulit daripada radikal bebas yang boleh menyebabkan kanser
🌷antioksida yang boleh membantutkan masalah kulit
🌷melambatkan proses penuaan
🌷mengurangkan bintik-bintik hitam
🌷mengurangkan garis-garis halus
🌷melembutkan kulit
🌷menganjalkan kulit
🌷memulihkan kulit yang kering
🌷mengekalkan kelembapan kulit
🌷mengurangkan dan mengawal minyak muka berlebihan
🌷mengawal dan mengurangkan pembentukan jerawat
🌷mengurangkan parut jerawat

Wasap 0124950471 kak ina

#DeeNaa #FreeGift #SampleSabun #SabunHomemade #Doorgift #JenamaAnda #SayaJualProdukKecantikan #SayaGunaSayaJual #SayaJualSkincare #SkincareMalaysia #VisitMyIgMalaysia #OrganicSkincare
Siap 100pcs #sabundelima  . Pandai adik ni bawa brand sendiri . Dulu jual tudung payah nak laku katanya . Jual sabun ni senang . Dan tak sampai 2 bulan dah banyak testimoni beliau kumpul . Tahniah . Moga kita berurusan lagi lepasni . Kelebihan delima untuk kulit 🌷melindungi kulit dengan meningkatkan sel kulit sihat 🌷membantu pembentukan tisu kulit 🌷menyembuhkan luka 🌷melancarkan peredaran darah pada kulit 🌷membantu menguatkan lapisan kulit 🌷melindungi kulit daripada sun burn 🌷mengurangkan masalah kulit kesan daripada kerap terdedah cahaya matahari 🌷melindungi kulit daripada radikal bebas yang boleh menyebabkan kanser 🌷antioksida yang boleh membantutkan masalah kulit 🌷melambatkan proses penuaan 🌷mengurangkan bintik-bintik hitam 🌷mengurangkan garis-garis halus 🌷melembutkan kulit 🌷menganjalkan kulit 🌷memulihkan kulit yang kering 🌷mengekalkan kelembapan kulit 🌷mengurangkan dan mengawal minyak muka berlebihan 🌷mengawal dan mengurangkan pembentukan jerawat 🌷mengurangkan parut jerawat Wasap 0124950471 kak ina #DeeNaa  #FreeGift  #SampleSabun  #SabunHomemade  #Doorgift  #JenamaAnda  #SayaJualProdukKecantikan  #SayaGunaSayaJual  #SayaJualSkincare  #SkincareMalaysia  #VisitMyIgMalaysia  #OrganicSkincare 
Ada ni haa tengah wrap #sabundelima dan #sabunbetik . Repeat order lagi oi . Benda paling best bila buat sesuatu tu , orang cari kita lagi nak lagi lagi dan lagi sabun buatan kita sendiri .

Kak ina dah buat yang terbaik . Semoga mereka2 ni berjaya membawa brand sendiri .

Wasap 0164017104 kak ina

#DeeNaa #FreeGift #SampleSabun #SabunHomemade #Doorgift #JenamaAnda #SayaJualProdukKecantikan #SayaGunaSayaJual #SayaJualSkincare #SkincareMalaysia #VisitMyIgMalaysia #OrganicSkincare
Ada ni haa tengah wrap #sabundelima  dan #sabunbetik  . Repeat order lagi oi . Benda paling best bila buat sesuatu tu , orang cari kita lagi nak lagi lagi dan lagi sabun buatan kita sendiri . Kak ina dah buat yang terbaik . Semoga mereka2 ni berjaya membawa brand sendiri . Wasap 0164017104 kak ina #DeeNaa  #FreeGift  #SampleSabun  #SabunHomemade  #Doorgift  #JenamaAnda  #SayaJualProdukKecantikan  #SayaGunaSayaJual  #SayaJualSkincare  #SkincareMalaysia  #VisitMyIgMalaysia  #OrganicSkincare 
Ada ni haa tengah wrap #sabundelima dan #sabunbetik . Repeat order lagi oi . Benda paling best bila buat sesuatu tu , orang cari kita lagi nak lagi lagi dan lagi sabun buatan kita sendiri .

Kak ina dah buat yang terbaik . Semoga mereka2 ni berjaya membawa brand sendiri .

Wasap 0124950471 kak ina

#DeeNaa #FreeGift #SampleSabun #SabunHomemade #Doorgift #JenamaAnda #SayaJualProdukKecantikan #SayaGunaSayaJual #SayaJualSkincare #SkincareMalaysia #VisitMyIgMalaysia #OrganicSkincare
Ada ni haa tengah wrap #sabundelima  dan #sabunbetik  . Repeat order lagi oi . Benda paling best bila buat sesuatu tu , orang cari kita lagi nak lagi lagi dan lagi sabun buatan kita sendiri . Kak ina dah buat yang terbaik . Semoga mereka2 ni berjaya membawa brand sendiri . Wasap 0124950471 kak ina #DeeNaa  #FreeGift  #SampleSabun  #SabunHomemade  #Doorgift  #JenamaAnda  #SayaJualProdukKecantikan  #SayaGunaSayaJual  #SayaJualSkincare  #SkincareMalaysia  #VisitMyIgMalaysia  #OrganicSkincare 
Pagi2 ni kita buat sarapan untuk kulit dulu . #sabundelima #pomegranatesoap

Repeat order lagi . Dah banyak dah testimoni beliau kumpul . Tahniah ! Pandai bawak brand sendiri .

Kelebihan delima untuk kulit 🌷melindungi kulit dengan meningkatkan sel kulit sihat
🌷membantu pembentukan tisu kulit
🌷menyembuhkan luka
🌷melancarkan peredaran darah pada kulit
🌷membantu menguatkan lapisan kulit
🌷melindungi kulit daripada sun burn
🌷mengurangkan masalah kulit kesan daripada kerap terdedah cahaya matahari
🌷melindungi kulit daripada radikal bebas yang boleh menyebabkan kanser
🌷antioksida yang boleh membantutkan masalah kulit
🌷melambatkan proses penuaan
🌷mengurangkan bintik-bintik hitam
🌷mengurangkan garis-garis halus
🌷melembutkan kulit
🌷menganjalkan kulit
🌷memulihkan kulit yang kering
🌷mengekalkan kelembapan kulit
🌷mengurangkan dan mengawal minyak muka berlebihan
🌷mengawal dan mengurangkan pembentukan jerawat
🌷mengurangkan parut jerawat

Wasap 0124950471 kak ina

#DeeNaa #FreeGift #SampleSabun #SabunHomemade #Doorgift #JenamaAnda #SayaJualProdukKecantikan #SayaGunaSayaJual #SayaJualSkincare #SkincareMalaysia #VisitMyIgMalaysia #OrganicSkincare
Pagi2 ni kita buat sarapan untuk kulit dulu . #sabundelima  #pomegranatesoap  Repeat order lagi . Dah banyak dah testimoni beliau kumpul . Tahniah ! Pandai bawak brand sendiri . Kelebihan delima untuk kulit 🌷melindungi kulit dengan meningkatkan sel kulit sihat 🌷membantu pembentukan tisu kulit 🌷menyembuhkan luka 🌷melancarkan peredaran darah pada kulit 🌷membantu menguatkan lapisan kulit 🌷melindungi kulit daripada sun burn 🌷mengurangkan masalah kulit kesan daripada kerap terdedah cahaya matahari 🌷melindungi kulit daripada radikal bebas yang boleh menyebabkan kanser 🌷antioksida yang boleh membantutkan masalah kulit 🌷melambatkan proses penuaan 🌷mengurangkan bintik-bintik hitam 🌷mengurangkan garis-garis halus 🌷melembutkan kulit 🌷menganjalkan kulit 🌷memulihkan kulit yang kering 🌷mengekalkan kelembapan kulit 🌷mengurangkan dan mengawal minyak muka berlebihan 🌷mengawal dan mengurangkan pembentukan jerawat 🌷mengurangkan parut jerawat Wasap 0124950471 kak ina #DeeNaa  #FreeGift  #SampleSabun  #SabunHomemade  #Doorgift  #JenamaAnda  #SayaJualProdukKecantikan  #SayaGunaSayaJual  #SayaJualSkincare  #SkincareMalaysia  #VisitMyIgMalaysia  #OrganicSkincare 
Pagi2 ni kita buat sarapan untuk kulit dulu . #sabundelima #pomegranatesoap

Repeat order lagi . Dah banyak dah testimoni beliau kumpul . Tahniah ! Pandai bawak brand sendiri .

Kelebihan delima untuk kulit 🌷melindungi kulit dengan meningkatkan sel kulit sihat
🌷membantu pembentukan tisu kulit
🌷menyembuhkan luka
🌷melancarkan peredaran darah pada kulit
🌷membantu menguatkan lapisan kulit
🌷melindungi kulit daripada sun burn
🌷mengurangkan masalah kulit kesan daripada kerap terdedah cahaya matahari
🌷melindungi kulit daripada radikal bebas yang boleh menyebabkan kanser
🌷antioksida yang boleh membantutkan masalah kulit
🌷melambatkan proses penuaan
🌷mengurangkan bintik-bintik hitam
🌷mengurangkan garis-garis halus
🌷melembutkan kulit
🌷menganjalkan kulit
🌷memulihkan kulit yang kering
🌷mengekalkan kelembapan kulit
🌷mengurangkan dan mengawal minyak muka berlebihan
🌷mengawal dan mengurangkan pembentukan jerawat
🌷mengurangkan parut jerawat

Wasap 0164017104 kak ina

#DeeNaa #FreeGift #SampleSabun #SabunHomemade #Doorgift #JenamaAnda #SayaJualProdukKecantikan #SayaGunaSayaJual #SayaJualSkincare #SkincareMalaysia #VisitMyIgMalaysia #OrganicSkincare
Pagi2 ni kita buat sarapan untuk kulit dulu . #sabundelima  #pomegranatesoap  Repeat order lagi . Dah banyak dah testimoni beliau kumpul . Tahniah ! Pandai bawak brand sendiri . Kelebihan delima untuk kulit 🌷melindungi kulit dengan meningkatkan sel kulit sihat 🌷membantu pembentukan tisu kulit 🌷menyembuhkan luka 🌷melancarkan peredaran darah pada kulit 🌷membantu menguatkan lapisan kulit 🌷melindungi kulit daripada sun burn 🌷mengurangkan masalah kulit kesan daripada kerap terdedah cahaya matahari 🌷melindungi kulit daripada radikal bebas yang boleh menyebabkan kanser 🌷antioksida yang boleh membantutkan masalah kulit 🌷melambatkan proses penuaan 🌷mengurangkan bintik-bintik hitam 🌷mengurangkan garis-garis halus 🌷melembutkan kulit 🌷menganjalkan kulit 🌷memulihkan kulit yang kering 🌷mengekalkan kelembapan kulit 🌷mengurangkan dan mengawal minyak muka berlebihan 🌷mengawal dan mengurangkan pembentukan jerawat 🌷mengurangkan parut jerawat Wasap 0164017104 kak ina #DeeNaa  #FreeGift  #SampleSabun  #SabunHomemade  #Doorgift  #JenamaAnda  #SayaJualProdukKecantikan  #SayaGunaSayaJual  #SayaJualSkincare  #SkincareMalaysia  #VisitMyIgMalaysia  #OrganicSkincare 
Hampa rasa ada dugaan tak berniaga secara online nie?Yes, sangat mencabar sebenarnya... First, kena ada kulit muka yang tebal, walaupun x berjumpa secara berdepan, tapi  nak promote barang dekat facebook ni mesti kena tahan malu kan. Mesti akan ada sorang dua suara sumbang dari kawan-kawan baik kita yang bercakap "dapat untung kee berniaga macam tu??? Kau tak malu ke...blaablaablaaa" .
.
Selalunya komen2 negatif nie memang boleh meruntuhkan keyakinan seseorang, tapi untuk menjadi seorang peniaga online yang berjaya, kesabaran tu kena ada. .
.
Wajib bersabar dengan kritikan macam tu..jadikan kritikan tu sebagai sesuatu yang positif, fikir macam nie " Owhhh, minah/mamat nie duk kritik ak...ok2, takpe tunggu ak buktikan" nahhh tu diaaa, bila kite terima benda tu secara positif, hasilnya InsyaAllah akan positif jugak kann.

#arrummanhomemadesoap
#aurahalitesaltsoap
#sabundelima
#sabungarambukit+kulitkayumanis
#freegift
#doorgift
#homemade
#kkjewellery
#kkbussinessonline
#VSPerfume
Hampa rasa ada dugaan tak berniaga secara online nie?Yes, sangat mencabar sebenarnya... First, kena ada kulit muka yang tebal, walaupun x berjumpa secara berdepan, tapi nak promote barang dekat facebook ni mesti kena tahan malu kan. Mesti akan ada sorang dua suara sumbang dari kawan-kawan baik kita yang bercakap "dapat untung kee berniaga macam tu??? Kau tak malu ke...blaablaablaaa" . . Selalunya komen2 negatif nie memang boleh meruntuhkan keyakinan seseorang, tapi untuk menjadi seorang peniaga online yang berjaya, kesabaran tu kena ada. . . Wajib bersabar dengan kritikan macam tu..jadikan kritikan tu sebagai sesuatu yang positif, fikir macam nie " Owhhh, minah/mamat nie duk kritik ak...ok2, takpe tunggu ak buktikan" nahhh tu diaaa, bila kite terima benda tu secara positif, hasilnya InsyaAllah akan positif jugak kann. #arrummanhomemadesoap  #aurahalitesaltsoap  #sabundelima  #sabungarambukit +kulitkayumanis #freegift  #doorgift  #homemade  #kkjewellery  #kkbussinessonline  #VSPerfume 
sape cakap #boosterwhitening hanya bleh "lesap" kan parut jerawat , jerawat ?? 😡😡
.
😏😏 tengok testimoni bawah ni 👆👆🏻
.
apa kata anda 😉😉 ?? xterkata ?? siapa ade msalah mcm ni ? nak saya guide ? ofkos boleh .. .
boleh whatsapp saya ya .
📲01135151704
📲01135151704
.
#shhazbeauty #balqismentormilenia2017 #boosterwhiteningmurah #biarakujadipenunggu #aloevera #moisturizer #honeybeevenom #hotfm #shhiloveyou #hidemepleasefoundation #hmf #mukabersih #sabun #sabundelima #sayajualboosterwhitening #sayajualprodukkecantikan #parutjerawat #marsha #shawlkeknis #duoyamascara #duckscarves #bawalexclusive #sabunbotani
sape cakap #boosterwhitening  hanya bleh "lesap" kan parut jerawat , jerawat ?? 😡😡 . 😏😏 tengok testimoni bawah ni 👆👆🏻 . apa kata anda 😉😉 ?? xterkata ?? siapa ade msalah mcm ni ? nak saya guide ? ofkos boleh .. . boleh whatsapp saya ya . 📲01135151704 📲01135151704 . #shhazbeauty  #balqismentormilenia2017  #boosterwhiteningmurah  #biarakujadipenunggu  #aloevera  #moisturizer  #honeybeevenom  #hotfm  #shhiloveyou  #hidemepleasefoundation  #hmf  #mukabersih  #sabun  #sabundelima  #sayajualboosterwhitening  #sayajualprodukkecantikan  #parutjerawat  #marsha  #shawlkeknis  #duoyamascara  #duckscarves  #bawalexclusive  #sabunbotani 
JENIS SABUN & MANFAATNYA 🍅 Sabun Tomato
❇Mengecilkan pori
❇Mengilangkan minyak berlebihan
❇Merawat jerawat dan bintik hitam 💐 Sabun Delima
❇Merawat jerawat
❇ Mencerahkan kulit 🍯 Sabun Madu
❇Melembapkan Kulit
❇ Merawat jerawat 🍭 Sabun Oat
❇Boleh dijadikan scrub
❇Masker untuk kecilkan pori 🌼 Sabun Kayu Manis
❇Merawat jerawat dan jeragat
❇ Memudarkan parut ☕ Sabun Kopi
❇Mengurangkan lingkaran gelap bawah mata
❇ Menyegarkan kulit

www.wasap.my/60163761091

http://www.facebook.com/beautypagesshop

#sabuncute #sabuntomato #sabundelima #sabunmadu #sabunoat #sabunkayumanis
#sabunkopi #teamsaupor
JENIS SABUN & MANFAATNYA 🍅 Sabun Tomato ❇Mengecilkan pori ❇Mengilangkan minyak berlebihan ❇Merawat jerawat dan bintik hitam 💐 Sabun Delima ❇Merawat jerawat ❇ Mencerahkan kulit 🍯 Sabun Madu ❇Melembapkan Kulit ❇ Merawat jerawat 🍭 Sabun Oat ❇Boleh dijadikan scrub ❇Masker untuk kecilkan pori 🌼 Sabun Kayu Manis ❇Merawat jerawat dan jeragat ❇ Memudarkan parut ☕ Sabun Kopi ❇Mengurangkan lingkaran gelap bawah mata ❇ Menyegarkan kulit www.wasap.my/60163761091 http://www.facebook.com/beautypagesshop #sabuncute  #sabuntomato  #sabundelima  #sabunmadu  #sabunoat  #sabunkayumanis  #sabunkopi  #teamsaupor 
KENAPA kena guna SABUN AJAIB ?
.
mengikut keberhasilan pengguna , 9 daripada 10 telah berjaya atasi masalah kulit mereka dengan sabun ajaib ni. Ini bermakna hampir 100% berjaya. ☺☺
.
Apa yang bestt sangat sehingga orang REPEAT order ?
🌸 Menyelesaikan masalah sunburn
🌸 Menyelesaikan masalah jerawat , parut jerawat
🌸 Membantu kerosakan kulit sensitif 🌸 Merawat eczema dan alergik 🌸 Mencerahkan kulit
.
berminat dengan #setgojes? boleh whatsapp .
🍁01135151704🍁
🍁01135151704🍁
.
#sabunbotani #sabundelima #sabunpemutih #sabunajaib #ekstrakkacipfatimah #pipipinkmurah #gebugebas #skincaremurah #luluskkm #patilemon #jengka #jerawatmeradang #jerawatbatu #jerawatpasir #slimmax #boosterwhiteningmurahoriginal #bazaarpaknil #sayajualborong #setgojes #melbeauty #pagi #uumisthebest #uitm #dungun #paka #kerteh
KENAPA kena guna SABUN AJAIB ? . mengikut keberhasilan pengguna , 9 daripada 10 telah berjaya atasi masalah kulit mereka dengan sabun ajaib ni. Ini bermakna hampir 100% berjaya. ☺☺ . Apa yang bestt sangat sehingga orang REPEAT order ? 🌸 Menyelesaikan masalah sunburn 🌸 Menyelesaikan masalah jerawat , parut jerawat 🌸 Membantu kerosakan kulit sensitif 🌸 Merawat eczema dan alergik 🌸 Mencerahkan kulit . berminat dengan #setgojes ? boleh whatsapp . 🍁01135151704🍁 🍁01135151704🍁 . #sabunbotani  #sabundelima  #sabunpemutih  #sabunajaib  #ekstrakkacipfatimah  #pipipinkmurah  #gebugebas  #skincaremurah  #luluskkm  #patilemon  #jengka  #jerawatmeradang  #jerawatbatu  #jerawatpasir  #slimmax  #boosterwhiteningmurahoriginal  #bazaarpaknil  #sayajualborong  #setgojes  #melbeauty  #pagi  #uumisthebest  #uitm  #dungun  #paka  #kerteh 
Kelebihan sabun delima
Dm/whatsapp 0139415711

#sabuncute#sabuncutesaupor#sabundelima#sabun#sabunmuka#sabunbadan#sabunkecantikkan
🍓STRAWBERRY FACE SCRUB !! SCRUB adalah sejenis produk yang digunakan untuk :
✔Membantu mengeluarkan sel-sel kulit mati
✔Mengeluarkan daki Make-up
✔Menghaluskan kulit wajah
✔Membersihkan pori-pori wajah yg tidak mampu dikeluarkan dengan pencuci muke biasa
✔Mampu menyerap minyak yang berlebihan pada wajah yg akan mnjadi punca kepada masalah jerawat.
.
Strawberry face scrub mengandungi :
🍓Strawberry
🌰Almond oil
🐝Raw Honey
🍋Lime
🍶Yogurt
🍈Coconut Oil
.
RM18 / 35g
Dm/whatsapp 0143750558
.
#kakimakeup #karismacosmetic #sayajualprodukkecantikan #sayajual #igshop #igonline #bazaarpaknil #moodrepublik #sabun #sabundelima #scrub #scrubstrawberry #cosmeticmurah #cosmeticmalaysia #skincare #skincaremurah #mua #muslimah #sis #hijabi #richserum #serum #applestemcell #losyenputih #snowwhite #ladyboss #sabungluta #sabunpemutih #foundation #foundationglowing
🍓STRAWBERRY FACE SCRUB !! SCRUB adalah sejenis produk yang digunakan untuk : ✔Membantu mengeluarkan sel-sel kulit mati ✔Mengeluarkan daki Make-up ✔Menghaluskan kulit wajah ✔Membersihkan pori-pori wajah yg tidak mampu dikeluarkan dengan pencuci muke biasa ✔Mampu menyerap minyak yang berlebihan pada wajah yg akan mnjadi punca kepada masalah jerawat. . Strawberry face scrub mengandungi : 🍓Strawberry 🌰Almond oil 🐝Raw Honey 🍋Lime 🍶Yogurt 🍈Coconut Oil . RM18 / 35g Dm/whatsapp 0143750558 . #kakimakeup  #karismacosmetic  #sayajualprodukkecantikan  #sayajual  #igshop  #igonline  #bazaarpaknil  #moodrepublik  #sabun  #sabundelima  #scrub  #scrubstrawberry  #cosmeticmurah  #cosmeticmalaysia  #skincare  #skincaremurah  #mua  #muslimah  #sis  #hijabi  #richserum  #serum  #applestemcell  #losyenputih  #snowwhite  #ladyboss  #sabungluta  #sabunpemutih  #foundation  #foundationglowing 
NAK JADI ARTIS PAKAI LA KC
******************************
COMBO SET PUNYA PASAL LA NI❗️❗️❗️
Ehhh...Ehhh betul ke ni????
Chantikkk bebeno dah sis ni...mn pergi semua jerawat2 dia tu...wahhh licin & makin flawless uolllsss...mmg meletops la KC ni...rugi betul bagi yg blm cuba kan...Semua org dah BerKarisma,uolllsss bila lg...Pakar dalam menyelesaikan masalah kulit anda😍😍😍
.
Pasti...Chantikkkk Sangatttt!!!!!
.
Dm/whatsapp 0143750558
.
#kakimakeup #karismacosmetic #sayajualprodukkecantikan #sayajual #igshop #igonline #bazaarpaknil #moodrepublik #sabun #sabundelima #scrub #scrubstrawberry #cosmeticmurah #cosmeticmalaysia #skincare #skincaremurah #mua #muslimah #sis #hijabi #richserum #serum #applestemcell #losyenputih #snowwhite #ladyboss #sabungluta #sabunpemutih #foundation #foundationglowing
NAK JADI ARTIS PAKAI LA KC ****************************** COMBO SET PUNYA PASAL LA NI❗️❗️❗️ Ehhh...Ehhh betul ke ni???? Chantikkk bebeno dah sis ni...mn pergi semua jerawat2 dia tu...wahhh licin & makin flawless uolllsss...mmg meletops la KC ni...rugi betul bagi yg blm cuba kan...Semua org dah BerKarisma,uolllsss bila lg...Pakar dalam menyelesaikan masalah kulit anda😍😍😍 . Pasti...Chantikkkk Sangatttt!!!!! . Dm/whatsapp 0143750558 . #kakimakeup  #karismacosmetic  #sayajualprodukkecantikan  #sayajual  #igshop  #igonline  #bazaarpaknil  #moodrepublik  #sabun  #sabundelima  #scrub  #scrubstrawberry  #cosmeticmurah  #cosmeticmalaysia  #skincare  #skincaremurah  #mua  #muslimah  #sis  #hijabi  #richserum  #serum  #applestemcell  #losyenputih  #snowwhite  #ladyboss  #sabungluta  #sabunpemutih  #foundation  #foundationglowing 
TAK SMART MMG BUKAN KARISMA LA UOLLSSS❗️❗️❗️ TESTIMONI BARU SKINCARE FOR MEN
SKINCARE FOR MEN
SKINCARE FOR MEN
SKINCARE FOR MEN

Telahpun di UPGRED ke level yg lebih tinggi apabila menambah satu lg item didalam set yg sedia ada  iaitu NIGHTCREAM KUNYIT & menukar PRINCE SOAP yg lama kepada SOAP yg lebih menyengat iaitu PRINCE SOAP (RICESOAP+DELIMA+COLEGEN)

CARA PENGUNAAN
SKINCARE FOR MEN
3 in 1

MALAM
👱🏻Cuci muka dengan PRINCE SOAP 👱🏻Sapu FACE SERUM sehingga rata ke semua permukaan kulit muka
👱🏻Sapu NIGHTCREAM KUNYIT dan gosok di kawasan kulit yg berjerawat @ berparut

SIANG
👱🏻Cuci muka dengan PRINCE SOAP
👱🏻Sapu FACE SERUM sehingga Rata di semua permukaan kulit muka

FACE SERUM TRIPLE APPLE STEMCELL ini sangat mudah meresap & tidak melekit,antara fungsi Face Serum ini adalah untuk:
👱🏻Menghilangkan jerawat & jeragat
👱🏻mencerahkan kulit muka
👱🏻menutup pori muka 👱🏻Meratakan tona kulit
👱🏻melembap
👱🏻menghilangkan parut
👱🏻membuatkan kulit muka glowing & berseri

Gabungan 3 item terbaik ini mampu membuatkan abang2 semua mendapat hasil yg paling maksimum terhadap kulit mereka & dapat mengekalkan keremajaan kulit.

SKINCARE FOR MEN (3 in 1)
👱🏻PRINCE SOAP
👱🏻FACE SERUM
👱🏻NIGHTCREAM

DICIPTA KHAS UTK LELAKI SEJATI!!!!
.
Dm/whatsapp 0143750558
.
#kakimakeup #karismacosmetic #sayajualprodukkecantikan #sayajual #igshop #igonline #bazaarpaknil #moodrepublik #sabun #sabundelima #scrub #scrubstrawberry #cosmeticmurah #cosmeticmalaysia #skincare #skincaremurah #mua #muslimah #sis #hijabi #richserum #serum #applestemcell #losyenputih #snowwhite #ladyboss #sabungluta #sabunpemutih #foundation #foundationglowing
TAK SMART MMG BUKAN KARISMA LA UOLLSSS❗️❗️❗️ TESTIMONI BARU SKINCARE FOR MEN SKINCARE FOR MEN SKINCARE FOR MEN SKINCARE FOR MEN Telahpun di UPGRED ke level yg lebih tinggi apabila menambah satu lg item didalam set yg sedia ada iaitu NIGHTCREAM KUNYIT & menukar PRINCE SOAP yg lama kepada SOAP yg lebih menyengat iaitu PRINCE SOAP (RICESOAP+DELIMA+COLEGEN) CARA PENGUNAAN SKINCARE FOR MEN 3 in 1 MALAM 👱🏻Cuci muka dengan PRINCE SOAP 👱🏻Sapu FACE SERUM sehingga rata ke semua permukaan kulit muka 👱🏻Sapu NIGHTCREAM KUNYIT dan gosok di kawasan kulit yg berjerawat @ berparut SIANG 👱🏻Cuci muka dengan PRINCE SOAP 👱🏻Sapu FACE SERUM sehingga Rata di semua permukaan kulit muka FACE SERUM TRIPLE APPLE STEMCELL ini sangat mudah meresap & tidak melekit,antara fungsi Face Serum ini adalah untuk: 👱🏻Menghilangkan jerawat & jeragat 👱🏻mencerahkan kulit muka 👱🏻menutup pori muka 👱🏻Meratakan tona kulit 👱🏻melembap 👱🏻menghilangkan parut 👱🏻membuatkan kulit muka glowing & berseri Gabungan 3 item terbaik ini mampu membuatkan abang2 semua mendapat hasil yg paling maksimum terhadap kulit mereka & dapat mengekalkan keremajaan kulit. SKINCARE FOR MEN (3 in 1) 👱🏻PRINCE SOAP 👱🏻FACE SERUM 👱🏻NIGHTCREAM DICIPTA KHAS UTK LELAKI SEJATI!!!! . Dm/whatsapp 0143750558 . #kakimakeup  #karismacosmetic  #sayajualprodukkecantikan  #sayajual  #igshop  #igonline  #bazaarpaknil  #moodrepublik  #sabun  #sabundelima  #scrub  #scrubstrawberry  #cosmeticmurah  #cosmeticmalaysia  #skincare  #skincaremurah  #mua  #muslimah  #sis  #hijabi  #richserum  #serum  #applestemcell  #losyenputih  #snowwhite  #ladyboss  #sabungluta  #sabunpemutih  #foundation  #foundationglowing 
Sabun cute ini tidak akan mencantikkan anda serta merta tapi ia akan merawat secara perlahan2 kulit muka sehingga anda akan mendapatkan kulit muka yang anda inginkan..😍😍😍
.
.
Jom cantik dengan sabun homemade bebas bahan kimia.😉
.
.
#agenmelaka #uiagombak #saupor #sabuncute #sabundelima #ctdk #borongpunboleh #retailspunboleh #emmamaembong #murahjer #uitmshahalam #sayajualmurah #sayajualprodukkecantikan
PANAS❗❗❗❗❗❗ No more
Kulit kusam❎
Tonar kulit tak sekata❎
Jerawat❎

Tapi sekarang hakak manis kite ni makin beseri selpas penggunaan skincare KARISMA KOSMETIK...
Rugi bagi yang belom mencuba.yang pasti produk laku keras ni BEBAS MERKURI.

TUNGGU APE LAGI???????
Pasti..Chantikkk Sangattt!!!
.
Dm/whatsapp 0143750558
.
#kakimakeup #karismacosmetic #sayajualprodukkecantikan #sayajual #igshop #igonline #bazaarpaknil #moodrepublik #sabun #sabundelima #scrub #scrubstrawberry #cosmeticmurah #cosmeticmalaysia #skincare #skincaremurah #mua #muslimah #sis #hijabi #richserum #serum #applestemcell #losyenputih #snowwhite #ladyboss #sabungluta #sabunpemutih
PANAS❗❗❗❗❗❗ No more Kulit kusam❎ Tonar kulit tak sekata❎ Jerawat❎ Tapi sekarang hakak manis kite ni makin beseri selpas penggunaan skincare KARISMA KOSMETIK... Rugi bagi yang belom mencuba.yang pasti produk laku keras ni BEBAS MERKURI. TUNGGU APE LAGI??????? Pasti..Chantikkk Sangattt!!! . Dm/whatsapp 0143750558 . #kakimakeup  #karismacosmetic  #sayajualprodukkecantikan  #sayajual  #igshop  #igonline  #bazaarpaknil  #moodrepublik  #sabun  #sabundelima  #scrub  #scrubstrawberry  #cosmeticmurah  #cosmeticmalaysia  #skincare  #skincaremurah  #mua  #muslimah  #sis  #hijabi  #richserum  #serum  #applestemcell  #losyenputih  #snowwhite  #ladyboss  #sabungluta  #sabunpemutih 
Positive feedback..from my lovely customer..tq sis...😘😘 Awal2 cakap mau repeat order...hehehe
#sabundelima
#homemadesoap 
#AR-RUMMANHOMEMADESOAP
Positive feedback..from my lovely customer..tq sis...😘😘 Awal2 cakap mau repeat order...hehehe #sabundelima  #homemadesoap  #AR -RUMMANHOMEMADESOAP
Haa ni la dia ladyboss Karisma Cosmetic tu. Putih melepak tak? Peloles tak? Nak macam ni? Jom roger2.
.
Dm/whatsapp 0143750558
.
#kakimakeup #karismacosmetic #sayajualprodukkecantikan #sayajual #igshop #igonline #bazaarpaknil #moodrepublik #sabun #sabundelima #scrub #scrubstrawberry #cosmeticmurah #cosmeticmalaysia #skincare #skincaremurah #mua #muslimah #sis #hijabi #richserum #serum #applestemcell #losyenputih #snowwhite #ladyboss
PRINCESS GOLD CREAM
Pasal ape KETIAK aku makin hitam ni???ni lah sebabnya kerap sangat bercukur..nak biarkan ke???tak malu ke kat suami duk tengok??meh sini try PRODUK dari KARISMA COSMETIC ni PRINCESS GOLD CREAM..Comfirm ketiak ko cerah lepas sapu ni...tak caya sudah!!!! Beleh jugak digunakan untuk mencerahkan bahagian:
💁ketiak
💁mis V
💁belakang leher
💁siku
💁celah perlipatan
💁Lutut
💁buku lali
💁boleh buat hujung gunong yang dah lebam colournya tu bertukar jadi pink gitu😊

Disapu selepas mandi pada waktu malam sebelum tido,kesan awak semua boleh tengok lepas 3 hari penggunaan saje....yang paling penting cepat menyerap & tak melekit😍😍😍😍😍 TERDAPAT DALAM KANDUNGAN 15g

Pasti...Chantikkk Sangattt!!!
.
Dm/whatsapp 0143750558
.
#kakimakeup #karismacosmetic #sayajualprodukkecantikan #sayajual #igshop #igonline #bazaarpaknil #moodrepublik #sabun #sabundelima #scrub #scrubstrawberry #cosmeticmurah #cosmeticmalaysia #skincare #skincaremurah #mua #muslimah #sis #hijabi #richserum #serum #applestemcell #krimpencerah #whiteningcream #whitening
PRINCESS GOLD CREAM Pasal ape KETIAK aku makin hitam ni???ni lah sebabnya kerap sangat bercukur..nak biarkan ke???tak malu ke kat suami duk tengok??meh sini try PRODUK dari KARISMA COSMETIC ni PRINCESS GOLD CREAM..Comfirm ketiak ko cerah lepas sapu ni...tak caya sudah!!!! Beleh jugak digunakan untuk mencerahkan bahagian: 💁ketiak 💁mis V 💁belakang leher 💁siku 💁celah perlipatan 💁Lutut 💁buku lali 💁boleh buat hujung gunong yang dah lebam colournya tu bertukar jadi pink gitu😊 Disapu selepas mandi pada waktu malam sebelum tido,kesan awak semua boleh tengok lepas 3 hari penggunaan saje....yang paling penting cepat menyerap & tak melekit😍😍😍😍😍 TERDAPAT DALAM KANDUNGAN 15g Pasti...Chantikkk Sangattt!!! . Dm/whatsapp 0143750558 . #kakimakeup  #karismacosmetic  #sayajualprodukkecantikan  #sayajual  #igshop  #igonline  #bazaarpaknil  #moodrepublik  #sabun  #sabundelima  #scrub  #scrubstrawberry  #cosmeticmurah  #cosmeticmalaysia  #skincare  #skincaremurah  #mua  #muslimah  #sis  #hijabi  #richserum  #serum  #applestemcell  #krimpencerah  #whiteningcream  #whitening 
RICHSERUM DOUBLE APPLE STEM CELL KARISMA From KOREA 15ml (Vitamin C + Double Apple Stem Cell)
.
KELEBIHAN RICHSERUM:
💞  Menghilangkan PARUT nipis & dalam
💞  anti penuaan
💞  Menghilangkan flek hitam
💞  Mencegah luka jerawat & menutupnya rapat
💞  Melambatkan pembentukan garis-garis halus wajah
💞  Mencegah kesan buruk sinar UV matahari pada kulit
💞  Menyimpan air (water holder) & membuat kulit sentiasa lembab
💞  Menyamarkan kerutan, kantung mata dan lingkaran hitam di  bawah mata
💞  Dengan Vitamin C kulit lebih cerah secara semulajadi & tanpa kesan sampingan
💞  Double Stem Cell adalah ejen utama Anti-Penuaan, Anti-Kedutan & Anti-Oksidan 💞  Merangsang pembentukan kolagen kulit yang akan menjaga kekenyalan, kelenturan serta kehalusan kulit.

Pasti..Chantikkk Sangatttt!!!
.
Dm/whatsapp 0143750558
.
#kakimakeup #karismacosmetic #sayajualprodukkecantikan #sayajual #igshop #igonline #bazaarpaknil #moodrepublik #sabun #sabundelima #scrub #scrubstrawberry #cosmeticmurah #cosmeticmalaysia #skincare #skincaremurah #mua #muslimah #sis #hijabi #richserum #serum #applestemcell
RICHSERUM DOUBLE APPLE STEM CELL KARISMA From KOREA 15ml (Vitamin C + Double Apple Stem Cell) . KELEBIHAN RICHSERUM: 💞 Menghilangkan PARUT nipis & dalam 💞 anti penuaan 💞 Menghilangkan flek hitam 💞 Mencegah luka jerawat & menutupnya rapat 💞 Melambatkan pembentukan garis-garis halus wajah 💞 Mencegah kesan buruk sinar UV matahari pada kulit 💞 Menyimpan air (water holder) & membuat kulit sentiasa lembab 💞 Menyamarkan kerutan, kantung mata dan lingkaran hitam di bawah mata 💞 Dengan Vitamin C kulit lebih cerah secara semulajadi & tanpa kesan sampingan 💞 Double Stem Cell adalah ejen utama Anti-Penuaan, Anti-Kedutan & Anti-Oksidan 💞 Merangsang pembentukan kolagen kulit yang akan menjaga kekenyalan, kelenturan serta kehalusan kulit. Pasti..Chantikkk Sangatttt!!! . Dm/whatsapp 0143750558 . #kakimakeup  #karismacosmetic  #sayajualprodukkecantikan  #sayajual  #igshop  #igonline  #bazaarpaknil  #moodrepublik  #sabun  #sabundelima  #scrub  #scrubstrawberry  #cosmeticmurah  #cosmeticmalaysia  #skincare  #skincaremurah  #mua  #muslimah  #sis  #hijabi  #richserum  #serum  #applestemcell 
Anyone yang suka scrub muka seminggu sekali kita gengg !
MURAH dan BERBALOI. Recommended 💕 
STRAWBERY FACESCRUB / RM18
🌸 Membantu mengeluarkan sel2 kulit mati
🌸 Membersihkan makeup / daki
🌸 Menghaluskan kulit wajah
🌸 Membersihkan pori2 wajah yang tidak mampu dikeluarkan
dengan pencuci muka biasa
🌸 Mampu menyerap minyak yang berlebihan
🌸 Bau yang sangat wangi
🌸 Segar setiap kali penggunaannya

KANDUNGAN :
Strawberry / almond oil / raw honey / lime / yogurt / coconut oil

Pasti...Chantikkk Sangatttt!!!!
.
Dm/whatsapp 0143750558
.
#kakimakeup #karismacosmetic #sayajualprodukkecantikan #sayajual #igshop #igonline #bazaarpaknil #moodrepublik #sabun #sabundelima #scrub #scrubstrawberry #cosmeticmurah #cosmeticmalaysia #skincare #skincaremurah #mua #muslimah #sis #hijabi
Anyone yang suka scrub muka seminggu sekali kita gengg ! MURAH dan BERBALOI. Recommended 💕 STRAWBERY FACESCRUB / RM18 🌸 Membantu mengeluarkan sel2 kulit mati 🌸 Membersihkan makeup / daki 🌸 Menghaluskan kulit wajah 🌸 Membersihkan pori2 wajah yang tidak mampu dikeluarkan dengan pencuci muka biasa 🌸 Mampu menyerap minyak yang berlebihan 🌸 Bau yang sangat wangi 🌸 Segar setiap kali penggunaannya KANDUNGAN : Strawberry / almond oil / raw honey / lime / yogurt / coconut oil Pasti...Chantikkk Sangatttt!!!! . Dm/whatsapp 0143750558 . #kakimakeup  #karismacosmetic  #sayajualprodukkecantikan  #sayajual  #igshop  #igonline  #bazaarpaknil  #moodrepublik  #sabun  #sabundelima  #scrub  #scrubstrawberry  #cosmeticmurah  #cosmeticmalaysia  #skincare  #skincaremurah  #mua  #muslimah  #sis  #hijabi 
.
SABUN DELIMA
.
√Kandungan
*Sabun delima* : pati delima, glycerin, pewarna, pewangi
.
√Manfaat
1. Merawat jerawat
2. Mencerahkan kulit
.
√Price
RM  2/pcs -10gram
RM10/pcs -50gram

#agenmelaka #teamsaupor #saupor #ctdk #uiagombak #sabundelima #uitmshahalam #kktm #sayajualmurah #bazaarpaknil #sayajualprodukkecantikan #sauporsabuncute #murahjer
STRAWBERY FACESCRUB / RM18
🌸 Membantu mengeluarkan sel2 kulit mati
🌸 Membersihkan makeup / daki
🌸 Menghaluskan kulit wajah
🌸 Menbersihkan pori2 wajah yang tidak mampu dikeluarkan dengan pencuci muka biasa
🌸 Mampu menyerap minyak yang berlebihan
🌸 Bau yang sangat wangi
🌸 Segar setiap kali penggunaannya

BEAUTY SOAP DELIMA / RM20
🌸 Membersihkan kulit dr segala kekotoran
🌸 Merawat masalah jerawat & jeragat
🌸 Mencerahkan kulit 🌸 Mengecilkan pori
🌸 Mengawal minyak
🌸 Menegangkan muka

Pasti....Chantikkk Sangattt!!!!
.
Dm/whatsapp 0143750558
.
#kakimakeup #karismacosmetic #sayajualprodukkecantikan #sayajual #igshop #igonline #bazaarpaknil #moodrepublik #sabun #sabundelima #scrub #scrubstrawberry #cosmeticmurah #cosmeticmalaysia #skincare #skincaremurah #mua #muslimah #sis #hijabi
STRAWBERY FACESCRUB / RM18 🌸 Membantu mengeluarkan sel2 kulit mati 🌸 Membersihkan makeup / daki 🌸 Menghaluskan kulit wajah 🌸 Menbersihkan pori2 wajah yang tidak mampu dikeluarkan dengan pencuci muka biasa 🌸 Mampu menyerap minyak yang berlebihan 🌸 Bau yang sangat wangi 🌸 Segar setiap kali penggunaannya BEAUTY SOAP DELIMA / RM20 🌸 Membersihkan kulit dr segala kekotoran 🌸 Merawat masalah jerawat & jeragat 🌸 Mencerahkan kulit 🌸 Mengecilkan pori 🌸 Mengawal minyak 🌸 Menegangkan muka Pasti....Chantikkk Sangattt!!!! . Dm/whatsapp 0143750558 . #kakimakeup  #karismacosmetic  #sayajualprodukkecantikan  #sayajual  #igshop  #igonline  #bazaarpaknil  #moodrepublik  #sabun  #sabundelima  #scrub  #scrubstrawberry  #cosmeticmurah  #cosmeticmalaysia  #skincare  #skincaremurah  #mua  #muslimah  #sis  #hijabi 
Alhamdulillah, Stok baru sampai. 😍😍😍
.
.
.
180 biji sudah bertuan.
Ada siapa lagi nak selit order?
.
.
PM/DM/WA Nurrul ya.

#sabuncute #nhmartt #organik #sabunkayumanis #sabunoat #sabuntomato #sabundelima #sabunkopi #sabunmadu #sabun #sabunmalysia #simplynatural #backtonature
Owner #SabunDelima tapi repeat order #sabunresdung .

Nak buat jenama sendiri katanya .

Kelebihan garam bukit & kulit kayu manis 🌷Membantu mengatasi masalah jerawat
🌷Meningkatkan aura seri wajah
🌷Mengurangkan parut
🌷Menanggalkan sel kulit mati
🌷Melembutkan kulit
🌷Mengekalkan kesihatan dan kecantikan kulit secara semulajadi
🌷Mencerahkan kulit
🌷Meremajakan kulit
🌷Membantu pembaharuan sel kulit
🌷Mengurangkan jeragat
🌷Mengawal pengeluaran minyak muka berlebihan
🌷Membantu masalah whitehead blackhead
🌷Melancarkan peredaran darah di sekitar muka
🌷Meredakan bengkak akibat radang jerawat
🌷Melembapkan kulit
🌷Mengecilkan liang pori besar
🌷Mengatasi masalah tona kulit tak sekata
🌷Mengurangkan kedutan
🌷Melambatkan proses penuaan
🌷Bersifat antibakteria

Wasap 0124950471 kak ina

#DeeNaa #FreeGift #SampleSabun #SabunHomemade #Doorgift #JenamaAnda
Owner #SabunDelima  tapi repeat order #sabunresdung  . Nak buat jenama sendiri katanya . Kelebihan garam bukit & kulit kayu manis 🌷Membantu mengatasi masalah jerawat 🌷Meningkatkan aura seri wajah 🌷Mengurangkan parut 🌷Menanggalkan sel kulit mati 🌷Melembutkan kulit 🌷Mengekalkan kesihatan dan kecantikan kulit secara semulajadi 🌷Mencerahkan kulit 🌷Meremajakan kulit 🌷Membantu pembaharuan sel kulit 🌷Mengurangkan jeragat 🌷Mengawal pengeluaran minyak muka berlebihan 🌷Membantu masalah whitehead blackhead 🌷Melancarkan peredaran darah di sekitar muka 🌷Meredakan bengkak akibat radang jerawat 🌷Melembapkan kulit 🌷Mengecilkan liang pori besar 🌷Mengatasi masalah tona kulit tak sekata 🌷Mengurangkan kedutan 🌷Melambatkan proses penuaan 🌷Bersifat antibakteria Wasap 0124950471 kak ina #DeeNaa  #FreeGift  #SampleSabun  #SabunHomemade  #Doorgift  #JenamaAnda 
Owner #SabunDelima tapi repeat order #sabunresdung .

Nak buat jenama sendiri katanya .

Kelebihan garam bukit & kulit kayu manis 🌷Membantu mengatasi masalah jerawat
🌷Meningkatkan aura seri wajah
🌷Mengurangkan parut
🌷Menanggalkan sel kulit mati
🌷Melembutkan kulit
🌷Mengekalkan kesihatan dan kecantikan kulit secara semulajadi
🌷Mencerahkan kulit
🌷Meremajakan kulit
🌷Membantu pembaharuan sel kulit
🌷Mengurangkan jeragat
🌷Mengawal pengeluaran minyak muka berlebihan
🌷Membantu masalah whitehead blackhead
🌷Melancarkan peredaran darah di sekitar muka
🌷Meredakan bengkak akibat radang jerawat
🌷Melembapkan kulit
🌷Mengecilkan liang pori besar
🌷Mengatasi masalah tona kulit tak sekata
🌷Mengurangkan kedutan
🌷Melambatkan proses penuaan
🌷Bersifat antibakteria

Wasap 0124950471 kak ina

#DeeNaa #FreeGift #SampleSabun #SabunHomemade #Doorgift #JenamaAnda
Owner #SabunDelima  tapi repeat order #sabunresdung  . Nak buat jenama sendiri katanya . Kelebihan garam bukit & kulit kayu manis 🌷Membantu mengatasi masalah jerawat 🌷Meningkatkan aura seri wajah 🌷Mengurangkan parut 🌷Menanggalkan sel kulit mati 🌷Melembutkan kulit 🌷Mengekalkan kesihatan dan kecantikan kulit secara semulajadi 🌷Mencerahkan kulit 🌷Meremajakan kulit 🌷Membantu pembaharuan sel kulit 🌷Mengurangkan jeragat 🌷Mengawal pengeluaran minyak muka berlebihan 🌷Membantu masalah whitehead blackhead 🌷Melancarkan peredaran darah di sekitar muka 🌷Meredakan bengkak akibat radang jerawat 🌷Melembapkan kulit 🌷Mengecilkan liang pori besar 🌷Mengatasi masalah tona kulit tak sekata 🌷Mengurangkan kedutan 🌷Melambatkan proses penuaan 🌷Bersifat antibakteria Wasap 0124950471 kak ina #DeeNaa  #FreeGift  #SampleSabun  #SabunHomemade  #Doorgift  #JenamaAnda 
Owner #SabunDelima tapi repeat order #sabunresdung .

Nak buat jenama sendiri katanya .

Kelebihan garam bukit & kulit kayu manis 🌷Membantu mengatasi masalah jerawat
🌷Meningkatkan aura seri wajah
🌷Mengurangkan parut
🌷Menanggalkan sel kulit mati
🌷Melembutkan kulit
🌷Mengekalkan kesihatan dan kecantikan kulit secara semulajadi
🌷Mencerahkan kulit
🌷Meremajakan kulit
🌷Membantu pembaharuan sel kulit
🌷Mengurangkan jeragat
🌷Mengawal pengeluaran minyak muka berlebihan
🌷Membantu masalah whitehead blackhead
🌷Melancarkan peredaran darah di sekitar muka
🌷Meredakan bengkak akibat radang jerawat
🌷Melembapkan kulit
🌷Mengecilkan liang pori besar
🌷Mengatasi masalah tona kulit tak sekata
🌷Mengurangkan kedutan
🌷Melambatkan proses penuaan
🌷Bersifat antibakteria

Wasap 0124950471 kak ina

#DeeNaa #FreeGift #SampleSabun #SabunHomemade #Doorgift #JenamaAnda
Owner #SabunDelima  tapi repeat order #sabunresdung  . Nak buat jenama sendiri katanya . Kelebihan garam bukit & kulit kayu manis 🌷Membantu mengatasi masalah jerawat 🌷Meningkatkan aura seri wajah 🌷Mengurangkan parut 🌷Menanggalkan sel kulit mati 🌷Melembutkan kulit 🌷Mengekalkan kesihatan dan kecantikan kulit secara semulajadi 🌷Mencerahkan kulit 🌷Meremajakan kulit 🌷Membantu pembaharuan sel kulit 🌷Mengurangkan jeragat 🌷Mengawal pengeluaran minyak muka berlebihan 🌷Membantu masalah whitehead blackhead 🌷Melancarkan peredaran darah di sekitar muka 🌷Meredakan bengkak akibat radang jerawat 🌷Melembapkan kulit 🌷Mengecilkan liang pori besar 🌷Mengatasi masalah tona kulit tak sekata 🌷Mengurangkan kedutan 🌷Melambatkan proses penuaan 🌷Bersifat antibakteria Wasap 0124950471 kak ina #DeeNaa  #FreeGift  #SampleSabun  #SabunHomemade  #Doorgift  #JenamaAnda 
Owner #SabunDelima tapi repeat order #sabunresdung .

Nak buat jenama sendiri katanya .

Kelebihan garam bukit & kulit kayu manis 🌷Membantu mengatasi masalah jerawat
🌷Meningkatkan aura seri wajah
🌷Mengurangkan parut
🌷Menanggalkan sel kulit mati
🌷Melembutkan kulit
🌷Mengekalkan kesihatan dan kecantikan kulit secara semulajadi
🌷Mencerahkan kulit
🌷Meremajakan kulit
🌷Membantu pembaharuan sel kulit
🌷Mengurangkan jeragat
🌷Mengawal pengeluaran minyak muka berlebihan
🌷Membantu masalah whitehead blackhead
🌷Melancarkan peredaran darah di sekitar muka
🌷Meredakan bengkak akibat radang jerawat
🌷Melembapkan kulit
🌷Mengecilkan liang pori besar
🌷Mengatasi masalah tona kulit tak sekata
🌷Mengurangkan kedutan
🌷Melambatkan proses penuaan
🌷Bersifat antibakteria

Wasap 0124950471 kak ina

#DeeNaa #FreeGift #SampleSabun #SabunHomemade #Doorgift #JenamaAnda
Owner #SabunDelima  tapi repeat order #sabunresdung  . Nak buat jenama sendiri katanya . Kelebihan garam bukit & kulit kayu manis 🌷Membantu mengatasi masalah jerawat 🌷Meningkatkan aura seri wajah 🌷Mengurangkan parut 🌷Menanggalkan sel kulit mati 🌷Melembutkan kulit 🌷Mengekalkan kesihatan dan kecantikan kulit secara semulajadi 🌷Mencerahkan kulit 🌷Meremajakan kulit 🌷Membantu pembaharuan sel kulit 🌷Mengurangkan jeragat 🌷Mengawal pengeluaran minyak muka berlebihan 🌷Membantu masalah whitehead blackhead 🌷Melancarkan peredaran darah di sekitar muka 🌷Meredakan bengkak akibat radang jerawat 🌷Melembapkan kulit 🌷Mengecilkan liang pori besar 🌷Mengatasi masalah tona kulit tak sekata 🌷Mengurangkan kedutan 🌷Melambatkan proses penuaan 🌷Bersifat antibakteria Wasap 0124950471 kak ina #DeeNaa  #FreeGift  #SampleSabun  #SabunHomemade  #Doorgift  #JenamaAnda 
Sabun cute Delima😘😘 #sabuncutedelima
#sabundelima
#teamsaupor
Sabun cute by SAUPOR.. Diperbuat daripada bahan semulajadi yang dibuat secara homemade..💗💗💗
.
.
 #teamsaupor #saupor #sabuncute #sabunkayumanis #sabunkopi #sabunoat #sabunmadu #ctdk  #sabundelima #sabuntomato #kktm #bazaarpaknil #uiagombak #loffattah #uitmshahalam #emmamaembong
Nak kecutkan jerawat dengan PANTAS? Sis jangan risau. Pakai je sabun cute. Tak perlu krim krim lain. 😊
#sabuncute #teamsaupor #saupor
#sabunJerawat #uitmshahalam #kktm #loffatah #ctdk #uiagombak #bazaarpaknil #emmamaembong #sabunkopi #sabunkayumanis #sabundelima #sabunmadu #sabuntomato #sabunoat
.
Nak kulit cerah ke? Jangan pakai krim pemutih. Tahu tak kalau kesan krim pemutih tu cepat sangat dalam masa 2 minggu dah putih, itu maknanya lapisan kulit dah terhakis. 😭

Tapi sabun cute ni rawat kulit dengan perlahan. Mula mula ia akan hilangkan sel kulit mati dulu.

Lepas tu vitamin dan zat dari delima ni akan bantu untuk cerahkan sedikit kulit tu. Takdela nampak kusam je. Yelah kita nak buat jus delima hari hari tepek dekat muka tak sempat jugak kan?

Guna je sabun delima ni. 😁😊
.
#TeamSaupor 
#sabuncute 
#agent_rawang 
#sabundelima
#sayajual
#jombeli 
#natural 
#naturalsoap 
#0133683899
. Nak kulit cerah ke? Jangan pakai krim pemutih. Tahu tak kalau kesan krim pemutih tu cepat sangat dalam masa 2 minggu dah putih, itu maknanya lapisan kulit dah terhakis. 😭 Tapi sabun cute ni rawat kulit dengan perlahan. Mula mula ia akan hilangkan sel kulit mati dulu. Lepas tu vitamin dan zat dari delima ni akan bantu untuk cerahkan sedikit kulit tu. Takdela nampak kusam je. Yelah kita nak buat jus delima hari hari tepek dekat muka tak sempat jugak kan? Guna je sabun delima ni. 😁😊 . #TeamSaupor  #sabuncute  #agent_rawang  #sabundelima  #sayajual  #jombeli  #natural  #naturalsoap  #0133683899 
Dah nak tido ke? 
Sebelum tido cuci muka dulu dengan #SabunDelima, pastu tepek #SerumVitC sikit kalau korang malas sangat nak pakai nite cream. Mana tau bangun-bangun esok muka korang cantik macam Dato Ct. Pheewwiit

Selamat Malam. 💤💤 #supportteam
#NNBeauty
Dah nak tido ke? Sebelum tido cuci muka dulu dengan #SabunDelima , pastu tepek #SerumVitC  sikit kalau korang malas sangat nak pakai nite cream. Mana tau bangun-bangun esok muka korang cantik macam Dato Ct. Pheewwiit Selamat Malam. 💤💤 #supportteam  #NNBeauty 
TIPS KECANTIKAN SAUPOR.

Harini saya nak share sedikit petua untuk cerahkan kulit . Tak kisahla untuk muka atau badan.

Hanya guna berat pulut sahaja. Boleh cuba dulu dengan 1 genggam beras pulut. 
Caranya adalah.

1. Basuh dahulu beras tu dan gorengkan hingga kekuningan. Tanpa minyak tau.

2. Tumbuk atau pun kisarkan menjadi macam serbuk atau bedak sejuk.

3. Bancuhkan dengan air putih  dan sapu pada wajah dan badan

4. Biarkan kering dan barulah bilas.

Tapi kan, kalau rasa tak sempat nak buat petua ni, boleh je pakai sabun cute delima. 
Boleh cerahkan kulit kerana pati delima tinggi antioksida tau. Pm saya atau wassap 010 2337937-ctlela

#saupor #sabuncute #tipskecantikan 
#sabundelima #mencerahkan #uitmshahalam #uiagombak #ctdk #bazaarpaknil #emmamaembong #teamctlela #homemade
TIPS KECANTIKAN SAUPOR. Harini saya nak share sedikit petua untuk cerahkan kulit . Tak kisahla untuk muka atau badan. Hanya guna berat pulut sahaja. Boleh cuba dulu dengan 1 genggam beras pulut. Caranya adalah. 1. Basuh dahulu beras tu dan gorengkan hingga kekuningan. Tanpa minyak tau. 2. Tumbuk atau pun kisarkan menjadi macam serbuk atau bedak sejuk. 3. Bancuhkan dengan air putih dan sapu pada wajah dan badan 4. Biarkan kering dan barulah bilas. Tapi kan, kalau rasa tak sempat nak buat petua ni, boleh je pakai sabun cute delima. Boleh cerahkan kulit kerana pati delima tinggi antioksida tau. Pm saya atau wassap 010 2337937-ctlela #saupor  #sabuncute  #tipskecantikan  #sabundelima  #mencerahkan  #uitmshahalam  #uiagombak  #ctdk  #bazaarpaknil  #emmamaembong  #teamctlela  #homemade 
Jom join dropship #teamctlela ..
Banyak keistimewaan yang anda akan dapat.😘😍😘😍 Berminat?? 010 233 7937
010 233 7937

#teamsaupor #sabuncute #sabunoat #sabundelima #sabunmadu #ctdk #murahsangat #sabunkopi #uitm #sabunkayumanis #sabuntomato 
#uitmshahalam #uiagombak #bazaarpaknil #emmamaembong
PAKAI SABUN DELIMA BOLEH LEMBUTKAN KULIT.

Wah, happy betul customer kami lepas pakai sabun delima ni. ✔ kulit lembut
✔ rasa nak pegang je muka
✔ dah la cute
✔ wangi pula.

Nak cuba? 📲 010 2337937-Lela

#teamsaupor #sabuncute #sabundelima #testimonisabundelima #emmamaembong #borongpunboleh #retailspunboleh #murahjer
SABUN DELIMA
Sabun delima memiliki aroma buah delima yang wangi dan memiliki fungsi untuk mencerahkan kulit wajah atau tubuh dengan anti oksidan yang berfungsi untuk meremajakan kulit. Sabun delima ini diperkaya dengan ekstrak buah delima dan vitamin E.

KESAN PENGGUNAAN: * Menghilangkan parut jerawat.
* Mencerahkan kulit.

sabun pemutih ini mempunyai fungsi untuk mencerahkan dan memutihkan kulit wajah/ badan lebih dari sabun susu beras biasa. -100% ORI dari susu beras dengan aroma wangi susu yang harum, lembut dan dengan busa yang sangat halus dan dapat menjadikan kulit lebih putih cerah, cantik dan bersih.
-Susu, madu dan mutiara merupakan perpaduan yang sangat bagus untuk kecantikan dan kesehatan kulit.
Sangat bagus untuk membersihkan daki-daki pada bagian kulit yang sering terlindung seperti:
Bagian ketiak.
Bagian siku & lutut.
Bagian tengkuk & celah paha.
Kelebihan sabun beras susu :

Produk kecantikan dari bahan yang 100% semulajadi.
tiada mengandung bahan kimia.
produk ORIGINAL dari thailand.
Cara Pemakaian :

Gunakan seperti biasa ketika mandi.
Biarkan selama 3 minit.
Bilas hingga bersih.

RM5x1
RM4x5
RM3x10

#sabundelima
#sabunmuka
#pencucimuka
#kulitlicin
#putihgebu
#sayajualborong
SABUN DELIMA Sabun delima memiliki aroma buah delima yang wangi dan memiliki fungsi untuk mencerahkan kulit wajah atau tubuh dengan anti oksidan yang berfungsi untuk meremajakan kulit. Sabun delima ini diperkaya dengan ekstrak buah delima dan vitamin E. KESAN PENGGUNAAN: * Menghilangkan parut jerawat. * Mencerahkan kulit. sabun pemutih ini mempunyai fungsi untuk mencerahkan dan memutihkan kulit wajah/ badan lebih dari sabun susu beras biasa. -100% ORI dari susu beras dengan aroma wangi susu yang harum, lembut dan dengan busa yang sangat halus dan dapat menjadikan kulit lebih putih cerah, cantik dan bersih. -Susu, madu dan mutiara merupakan perpaduan yang sangat bagus untuk kecantikan dan kesehatan kulit. Sangat bagus untuk membersihkan daki-daki pada bagian kulit yang sering terlindung seperti: Bagian ketiak. Bagian siku & lutut. Bagian tengkuk & celah paha. Kelebihan sabun beras susu : Produk kecantikan dari bahan yang 100% semulajadi. tiada mengandung bahan kimia. produk ORIGINAL dari thailand. Cara Pemakaian : Gunakan seperti biasa ketika mandi. Biarkan selama 3 minit. Bilas hingga bersih. RM5x1 RM4x5 RM3x10 #sabundelima  #sabunmuka  #pencucimuka  #kulitlicin  #putihgebu  #sayajualborong 
Pure jellys soap / jelly soap
Harga : 55 rb 100% ORIGINAL YA
PURE SOAP by Jelly
Sabun pure by jelly berkonsentrasi 100 % putih .
" Aura White dalam waktu 3 menit . "
Menunda penuaan dini pada kulit. Mengencangkan, memudarkan noda pada kulit dan bintik-bintik, mengontrol minyak yang menyebabkan jerawat.
Cocok untuk yang ingin memutihkan kulit tampak sehat dan berseri-seri. Antioxidant, essential vitamin dan mineral yang bermanfaat bagi kulit tanpa bahan kimia. Hasil yang diperoleh dari penggunaan sabun jelly berkonsentrasi 100 % putih :
- Kulit putih sehat 90 %
- Mengurangi keriput
- Mengangkat dengan 85%
- Membantu membuat kulit Anda halus dan lembut dengan sentuhan 98 %
- Mengurangi bintik-bintik hitam, dan bekas jerawat.
- Mengurangi warna hitam pada ketiak, siku, lutut, dan dark spot lainnya.
- Mencegah jerawat dan menyembuhkan jerawat .
- Melindungi kulit dari radikal bebas.
Bagaimana untuk hasil maksimal?
Mandi biasa dengan Jellys Soap.
Gosok2 lembut dan diamkan sekitar 3 menit , lalu bilas hingga bersih. (Bisa untuk wajah dan Tubuh) Pada pemakaian pertama hasil yang terlihat adalah kulit halus dan mengkilap. TrueLife putih merata dengan Jellys Soap
100g No. Notification: 11-1-570302 Ahamixturbosoap #sabunbadan #whiteningsoap #sabunkefir #perawatankulit #glutapanaceashowergel #agensabun #suppliersabun #supliersabun #sabunwajah #sabunpencerahkulit #sabunpemutihkulit #olshoptrusted #kbsoapmini #kbrothersslimming #jualsabun #kbrotherstofusoap #sabunwhitening #sabunimport #perawatankulit #puresoap #purejellyssoap #kyotosoap #bodysoap #facecare #sabungrosir #fruitaminsoap #sabundelima #sabunpomegranade #pineapplesoapaha #sabunkinori #sabunsusukinori
Pure jellys soap / jelly soap Harga : 55 rb 100% ORIGINAL YA PURE SOAP by Jelly Sabun pure by jelly berkonsentrasi 100 % putih . " Aura White dalam waktu 3 menit . " Menunda penuaan dini pada kulit. Mengencangkan, memudarkan noda pada kulit dan bintik-bintik, mengontrol minyak yang menyebabkan jerawat. Cocok untuk yang ingin memutihkan kulit tampak sehat dan berseri-seri. Antioxidant, essential vitamin dan mineral yang bermanfaat bagi kulit tanpa bahan kimia. Hasil yang diperoleh dari penggunaan sabun jelly berkonsentrasi 100 % putih : - Kulit putih sehat 90 % - Mengurangi keriput - Mengangkat dengan 85% - Membantu membuat kulit Anda halus dan lembut dengan sentuhan 98 % - Mengurangi bintik-bintik hitam, dan bekas jerawat. - Mengurangi warna hitam pada ketiak, siku, lutut, dan dark spot lainnya. - Mencegah jerawat dan menyembuhkan jerawat . - Melindungi kulit dari radikal bebas. Bagaimana untuk hasil maksimal? Mandi biasa dengan Jellys Soap. Gosok2 lembut dan diamkan sekitar 3 menit , lalu bilas hingga bersih. (Bisa untuk wajah dan Tubuh) Pada pemakaian pertama hasil yang terlihat adalah kulit halus dan mengkilap. TrueLife putih merata dengan Jellys Soap 100g No. Notification: 11-1-570302 Ahamixturbosoap #sabunbadan  #whiteningsoap  #sabunkefir  #perawatankulit  #glutapanaceashowergel  #agensabun  #suppliersabun  #supliersabun  #sabunwajah  #sabunpencerahkulit  #sabunpemutihkulit  #olshoptrusted  #kbsoapmini  #kbrothersslimming  #jualsabun  #kbrotherstofusoap  #sabunwhitening  #sabunimport  #perawatankulit  #puresoap  #purejellyssoap  #kyotosoap  #bodysoap  #facecare  #sabungrosir  #fruitaminsoap  #sabundelima  #sabunpomegranade  #pineapplesoapaha  #sabunkinori  #sabunsusukinori 
Pure jellys soap / jelly soap
Harga : 55 rb 100% ORIGINAL YA
PURE SOAP by Jelly
Sabun pure by jelly berkonsentrasi 100 % putih .
" Aura White dalam waktu 3 menit . "
Menunda penuaan dini pada kulit. Mengencangkan, memudarkan noda pada kulit dan bintik-bintik, mengontrol minyak yang menyebabkan jerawat.
Cocok untuk yang ingin memutihkan kulit tampak sehat dan berseri-seri. Antioxidant, essential vitamin dan mineral yang bermanfaat bagi kulit tanpa bahan kimia. Hasil yang diperoleh dari penggunaan sabun jelly berkonsentrasi 100 % putih :
- Kulit putih sehat 90 %
- Mengurangi keriput
- Mengangkat dengan 85%
- Membantu membuat kulit Anda halus dan lembut dengan sentuhan 98 %
- Mengurangi bintik-bintik hitam, dan bekas jerawat.
- Mengurangi warna hitam pada ketiak, siku, lutut, dan dark spot lainnya.
- Mencegah jerawat dan menyembuhkan jerawat .
- Melindungi kulit dari radikal bebas.
Bagaimana untuk hasil maksimal?
Mandi biasa dengan Jellys Soap.
Gosok2 lembut dan diamkan sekitar 3 menit , lalu bilas hingga bersih. (Bisa untuk wajah dan Tubuh) Pada pemakaian pertama hasil yang terlihat adalah kulit halus dan mengkilap. TrueLife putih merata dengan Jellys Soap
100g No. Notification: 11-1-570302 Ahamixturbosoap #sabunbadan #whiteningsoap #sabunkefir #perawatankulit #glutapanaceashowergel #agensabun #suppliersabun #supliersabun #sabunwajah #sabunpencerahkulit #sabunpemutihkulit #olshoptrusted #kbsoapmini #kbrothersslimming #jualsabun #kbrotherstofusoap #sabunwhitening #sabunimport #perawatankulit #puresoap #purejellyssoap #kyotosoap #bodysoap #facecare #sabungrosir #fruitaminsoap #sabundelima #sabunpomegranade #pineapplesoapaha #sabunkinori #sabunsusukinori
Pure jellys soap / jelly soap Harga : 55 rb 100% ORIGINAL YA PURE SOAP by Jelly Sabun pure by jelly berkonsentrasi 100 % putih . " Aura White dalam waktu 3 menit . " Menunda penuaan dini pada kulit. Mengencangkan, memudarkan noda pada kulit dan bintik-bintik, mengontrol minyak yang menyebabkan jerawat. Cocok untuk yang ingin memutihkan kulit tampak sehat dan berseri-seri. Antioxidant, essential vitamin dan mineral yang bermanfaat bagi kulit tanpa bahan kimia. Hasil yang diperoleh dari penggunaan sabun jelly berkonsentrasi 100 % putih : - Kulit putih sehat 90 % - Mengurangi keriput - Mengangkat dengan 85% - Membantu membuat kulit Anda halus dan lembut dengan sentuhan 98 % - Mengurangi bintik-bintik hitam, dan bekas jerawat. - Mengurangi warna hitam pada ketiak, siku, lutut, dan dark spot lainnya. - Mencegah jerawat dan menyembuhkan jerawat . - Melindungi kulit dari radikal bebas. Bagaimana untuk hasil maksimal? Mandi biasa dengan Jellys Soap. Gosok2 lembut dan diamkan sekitar 3 menit , lalu bilas hingga bersih. (Bisa untuk wajah dan Tubuh) Pada pemakaian pertama hasil yang terlihat adalah kulit halus dan mengkilap. TrueLife putih merata dengan Jellys Soap 100g No. Notification: 11-1-570302 Ahamixturbosoap #sabunbadan  #whiteningsoap  #sabunkefir  #perawatankulit  #glutapanaceashowergel  #agensabun  #suppliersabun  #supliersabun  #sabunwajah  #sabunpencerahkulit  #sabunpemutihkulit  #olshoptrusted  #kbsoapmini  #kbrothersslimming  #jualsabun  #kbrotherstofusoap  #sabunwhitening  #sabunimport  #perawatankulit  #puresoap  #purejellyssoap  #kyotosoap  #bodysoap  #facecare  #sabungrosir  #fruitaminsoap  #sabundelima  #sabunpomegranade  #pineapplesoapaha  #sabunkinori  #sabunsusukinori 
Pure jellys soap / jelly soap
Harga : 55 rb 100% ORIGINAL YA
PURE SOAP by Jelly
Sabun pure by jelly berkonsentrasi 100 % putih .
" Aura White dalam waktu 3 menit . "
Menunda penuaan dini pada kulit. Mengencangkan, memudarkan noda pada kulit dan bintik-bintik, mengontrol minyak yang menyebabkan jerawat.
Cocok untuk yang ingin memutihkan kulit tampak sehat dan berseri-seri. Antioxidant, essential vitamin dan mineral yang bermanfaat bagi kulit tanpa bahan kimia. Hasil yang diperoleh dari penggunaan sabun jelly berkonsentrasi 100 % putih :
- Kulit putih sehat 90 %
- Mengurangi keriput
- Mengangkat dengan 85%
- Membantu membuat kulit Anda halus dan lembut dengan sentuhan 98 %
- Mengurangi bintik-bintik hitam, dan bekas jerawat.
- Mengurangi warna hitam pada ketiak, siku, lutut, dan dark spot lainnya.
- Mencegah jerawat dan menyembuhkan jerawat .
- Melindungi kulit dari radikal bebas.
Bagaimana untuk hasil maksimal?
Mandi biasa dengan Jellys Soap.
Gosok2 lembut dan diamkan sekitar 3 menit , lalu bilas hingga bersih. (Bisa untuk wajah dan Tubuh) Pada pemakaian pertama hasil yang terlihat adalah kulit halus dan mengkilap. TrueLife putih merata dengan Jellys Soap
100g No. Notification: 11-1-570302 Ahamixturbosoap #sabunbadan #whiteningsoap #sabunkefir #perawatankulit #glutapanaceashowergel #agensabun #suppliersabun #supliersabun #sabunwajah #sabunpencerahkulit #sabunpemutihkulit #olshoptrusted #kbsoapmini #kbrothersslimming #jualsabun #kbrotherstofusoap #sabunwhitening #sabunimport #perawatankulit #puresoap #purejellyssoap #kyotosoap #bodysoap #facecare #sabungrosir #fruitaminsoap #sabundelima #sabunpomegranade #pineapplesoapaha #sabunkinori #sabunsusukinori
Pure jellys soap / jelly soap Harga : 55 rb 100% ORIGINAL YA PURE SOAP by Jelly Sabun pure by jelly berkonsentrasi 100 % putih . " Aura White dalam waktu 3 menit . " Menunda penuaan dini pada kulit. Mengencangkan, memudarkan noda pada kulit dan bintik-bintik, mengontrol minyak yang menyebabkan jerawat. Cocok untuk yang ingin memutihkan kulit tampak sehat dan berseri-seri. Antioxidant, essential vitamin dan mineral yang bermanfaat bagi kulit tanpa bahan kimia. Hasil yang diperoleh dari penggunaan sabun jelly berkonsentrasi 100 % putih : - Kulit putih sehat 90 % - Mengurangi keriput - Mengangkat dengan 85% - Membantu membuat kulit Anda halus dan lembut dengan sentuhan 98 % - Mengurangi bintik-bintik hitam, dan bekas jerawat. - Mengurangi warna hitam pada ketiak, siku, lutut, dan dark spot lainnya. - Mencegah jerawat dan menyembuhkan jerawat . - Melindungi kulit dari radikal bebas. Bagaimana untuk hasil maksimal? Mandi biasa dengan Jellys Soap. Gosok2 lembut dan diamkan sekitar 3 menit , lalu bilas hingga bersih. (Bisa untuk wajah dan Tubuh) Pada pemakaian pertama hasil yang terlihat adalah kulit halus dan mengkilap. TrueLife putih merata dengan Jellys Soap 100g No. Notification: 11-1-570302 Ahamixturbosoap #sabunbadan  #whiteningsoap  #sabunkefir  #perawatankulit  #glutapanaceashowergel  #agensabun  #suppliersabun  #supliersabun  #sabunwajah  #sabunpencerahkulit  #sabunpemutihkulit  #olshoptrusted  #kbsoapmini  #kbrothersslimming  #jualsabun  #kbrotherstofusoap  #sabunwhitening  #sabunimport  #perawatankulit  #puresoap  #purejellyssoap  #kyotosoap  #bodysoap  #facecare  #sabungrosir  #fruitaminsoap  #sabundelima  #sabunpomegranade  #pineapplesoapaha  #sabunkinori  #sabunsusukinori 
Pure jellys soap / jelly soap
Harga : 55 rb 100% ORIGINAL YA
PURE SOAP by Jelly
Sabun pure by jelly berkonsentrasi 100 % putih .
" Aura White dalam waktu 3 menit . "
Menunda penuaan dini pada kulit. Mengencangkan, memudarkan noda pada kulit dan bintik-bintik, mengontrol minyak yang menyebabkan jerawat.
Cocok untuk yang ingin memutihkan kulit tampak sehat dan berseri-seri. Antioxidant, essential vitamin dan mineral yang bermanfaat bagi kulit tanpa bahan kimia. Hasil yang diperoleh dari penggunaan sabun jelly berkonsentrasi 100 % putih :
- Kulit putih sehat 90 %
- Mengurangi keriput
- Mengangkat dengan 85%
- Membantu membuat kulit Anda halus dan lembut dengan sentuhan 98 %
- Mengurangi bintik-bintik hitam, dan bekas jerawat.
- Mengurangi warna hitam pada ketiak, siku, lutut, dan dark spot lainnya.
- Mencegah jerawat dan menyembuhkan jerawat .
- Melindungi kulit dari radikal bebas.
Bagaimana untuk hasil maksimal?
Mandi biasa dengan Jellys Soap.
Gosok2 lembut dan diamkan sekitar 3 menit , lalu bilas hingga bersih. (Bisa untuk wajah dan Tubuh) Pada pemakaian pertama hasil yang terlihat adalah kulit halus dan mengkilap. TrueLife putih merata dengan Jellys Soap
100g No. Notification: 11-1-570302 Ahamixturbosoap #sabunbadan #whiteningsoap #sabunkefir #perawatankulit #glutapanaceashowergel #agensabun #suppliersabun #supliersabun #sabunwajah #sabunpencerahkulit #sabunpemutihkulit #olshoptrusted #kbsoapmini #kbrothersslimming #jualsabun #kbrotherstofusoap #sabunwhitening #sabunimport #perawatankulit #puresoap #purejellyssoap #kyotosoap #bodysoap #facecare #sabungrosir #fruitaminsoap #sabundelima #sabunpomegranade #pineapplesoapaha #sabunkinori #sabunsusukinori
Pure jellys soap / jelly soap Harga : 55 rb 100% ORIGINAL YA PURE SOAP by Jelly Sabun pure by jelly berkonsentrasi 100 % putih . " Aura White dalam waktu 3 menit . " Menunda penuaan dini pada kulit. Mengencangkan, memudarkan noda pada kulit dan bintik-bintik, mengontrol minyak yang menyebabkan jerawat. Cocok untuk yang ingin memutihkan kulit tampak sehat dan berseri-seri. Antioxidant, essential vitamin dan mineral yang bermanfaat bagi kulit tanpa bahan kimia. Hasil yang diperoleh dari penggunaan sabun jelly berkonsentrasi 100 % putih : - Kulit putih sehat 90 % - Mengurangi keriput - Mengangkat dengan 85% - Membantu membuat kulit Anda halus dan lembut dengan sentuhan 98 % - Mengurangi bintik-bintik hitam, dan bekas jerawat. - Mengurangi warna hitam pada ketiak, siku, lutut, dan dark spot lainnya. - Mencegah jerawat dan menyembuhkan jerawat . - Melindungi kulit dari radikal bebas. Bagaimana untuk hasil maksimal? Mandi biasa dengan Jellys Soap. Gosok2 lembut dan diamkan sekitar 3 menit , lalu bilas hingga bersih. (Bisa untuk wajah dan Tubuh) Pada pemakaian pertama hasil yang terlihat adalah kulit halus dan mengkilap. TrueLife putih merata dengan Jellys Soap 100g No. Notification: 11-1-570302 Ahamixturbosoap #sabunbadan  #whiteningsoap  #sabunkefir  #perawatankulit  #glutapanaceashowergel  #agensabun  #suppliersabun  #supliersabun  #sabunwajah  #sabunpencerahkulit  #sabunpemutihkulit  #olshoptrusted  #kbsoapmini  #kbrothersslimming  #jualsabun  #kbrotherstofusoap  #sabunwhitening  #sabunimport  #perawatankulit  #puresoap  #purejellyssoap  #kyotosoap  #bodysoap  #facecare  #sabungrosir  #fruitaminsoap  #sabundelima  #sabunpomegranade  #pineapplesoapaha  #sabunkinori  #sabunsusukinori 
da nampak perubahan , cik abang tegur pakai produk apa .. 🙈🙈
.
eeee bestt nyeee .. syokk je bila kena puji , bila ade perubahan .. korang tak nak ke ? hmm ?
.
meh whatsapp sis harga mampu milik ..
lelaki perempuan boleh makan 😘
.
📱01135151704
.
#shhazbeauty #boosterwhiteningmurahoriginal #boosterwhiteninghebat #vitaminsihat #vidabeauty #quputeh #selayang #sabun #sabundelima #sabunberas #sabunbotani #cantikitumahal #keindahan #organik #selamat #halal #luluskkm
da nampak perubahan , cik abang tegur pakai produk apa .. 🙈🙈 . eeee bestt nyeee .. syokk je bila kena puji , bila ade perubahan .. korang tak nak ke ? hmm ? . meh whatsapp sis harga mampu milik .. lelaki perempuan boleh makan 😘 . 📱01135151704 . #shhazbeauty  #boosterwhiteningmurahoriginal  #boosterwhiteninghebat  #vitaminsihat  #vidabeauty  #quputeh  #selayang  #sabun  #sabundelima  #sabunberas  #sabunbotani  #cantikitumahal  #keindahan  #organik  #selamat  #halal  #luluskkm 
sape cakap #boosterwhitening hanya bleh "lesap" kan parut jerawat , jerawat ?? 😡😡
.
😏😏 tengok testimoni bawah ni 👆👆🏻
.
apa kata anda 😉😉 ?? xterkata ?? siapa ade msalah mcm ni ? nak saya guide ? ofkos boleh .. .
boleh whatsapp saya ya .
📲01135151704
📲01135151704
.
#shhazbeauty #balqismentormilenia2017 #boosterwhiteningmurah #biarakujadipenunggu #aloevera #moisturizer #honeybeevenom #hotfm #hidemepleasefoundation #hmf #mukabersih #sabun #sabundelima #sayajualboosterwhitening #sayajualprodukkecantikan #parutjerawat #marsha #shawlkeknis
sape cakap #boosterwhitening  hanya bleh "lesap" kan parut jerawat , jerawat ?? 😡😡 . 😏😏 tengok testimoni bawah ni 👆👆🏻 . apa kata anda 😉😉 ?? xterkata ?? siapa ade msalah mcm ni ? nak saya guide ? ofkos boleh .. . boleh whatsapp saya ya . 📲01135151704 📲01135151704 . #shhazbeauty  #balqismentormilenia2017  #boosterwhiteningmurah  #biarakujadipenunggu  #aloevera  #moisturizer  #honeybeevenom  #hotfm  #hidemepleasefoundation  #hmf  #mukabersih  #sabun  #sabundelima  #sayajualboosterwhitening  #sayajualprodukkecantikan  #parutjerawat  #marsha  #shawlkeknis 
tadaaa !! hari ni nak up apa free 🎁  yang korang dapat bila beli 1 botol  #boosterwhitening  dengan saya 😉 .
set A1 , set A2 & set A3 ..
korang boleh pilih nak yang mana 😍😍
.
💰1BOTOL RM60 📪 RM8
🎁 5 FREE GIFT .
dah berkenan nak cantik nak gebu gebas boleh la whatsapp saya .. :)
.
📲 01135151704
📲 01135151704
📲 01135151704
.
💕1 BOTOL RM68sm / RM71ss  FREE ⤵🎁
1) aloevera lipstick 
2) shiseido mask black
3) white mask
4) naturgo
5) eye mask collagen.
.
#boosterwhiteningmurah #slimmax #shhazbeauty #shahalam #puccimurah #putihkankulit #putrajaya #sabun #sabundelima #sayajualboosterwhitening #sayajualprodukkecantikan #insta #asus #asyraf #jannanick #mentormilenia #maharajalawakmega #tomokofficial #miaahmad
tadaaa !! hari ni nak up apa free 🎁 yang korang dapat bila beli 1 botol #boosterwhitening  dengan saya 😉 . set A1 , set A2 & set A3 .. korang boleh pilih nak yang mana 😍😍 . 💰1BOTOL RM60 📪 RM8 🎁 5 FREE GIFT . dah berkenan nak cantik nak gebu gebas boleh la whatsapp saya .. :) . 📲 01135151704 📲 01135151704 📲 01135151704 . 💕1 BOTOL RM68sm / RM71ss FREE ⤵🎁 1) aloevera lipstick 2) shiseido mask black 3) white mask 4) naturgo 5) eye mask collagen. . #boosterwhiteningmurah  #slimmax  #shhazbeauty  #shahalam  #puccimurah  #putihkankulit  #putrajaya  #sabun  #sabundelima  #sayajualboosterwhitening  #sayajualprodukkecantikan  #insta  #asus  #asyraf  #jannanick  #mentormilenia  #maharajalawakmega  #tomokofficial  #miaahmad 
#boosterwhitening boleh hilangkan resdung ke ?? 😱😱😱
.
mestilah boleh kan ?? 😏😏
.
percaya ke percaya ?? 😒
.
tengok laa sendiri kat 👆👆👆.
.
kalau saya tipu tak yaaa la whatsapp saya ..
.
jika benarrrrrr slow slow whatsapp saya .. 😝😝 .
.
no need laju laju nanti cepat pulak resdung tu hilang kasi flying kiss sikit 😘😘😘 .
📲01135151704📲
📲01135151704📲
📲01135151704📲
.
#boosterwhitening #viral #murahrezeki #original #zizanrazak #jozan #jozlynhanania #errafazira #awie #mentormilenia #meletops #ipoh #iphone7plus #kedah #negerisembilan #laraskincare #mascaracheta #sayajualboosterwhitening #sabunkunyit #sabundelima #pinkish #borongprodukmurah #indonesia #asus #samsung #vivo
#boosterwhitening  boleh hilangkan resdung ke ?? 😱😱😱 . mestilah boleh kan ?? 😏😏 . percaya ke percaya ?? 😒 . tengok laa sendiri kat 👆👆👆. . kalau saya tipu tak yaaa la whatsapp saya .. . jika benarrrrrr slow slow whatsapp saya .. 😝😝 . . no need laju laju nanti cepat pulak resdung tu hilang kasi flying kiss sikit 😘😘😘 . 📲01135151704📲 📲01135151704📲 📲01135151704📲 . #boosterwhitening  #viral  #murahrezeki  #original  #zizanrazak  #jozan  #jozlynhanania  #errafazira  #awie  #mentormilenia  #meletops  #ipoh  #iphone7plus  #kedah  #negerisembilan  #laraskincare  #mascaracheta  #sayajualboosterwhitening  #sabunkunyit  #sabundelima  #pinkish  #borongprodukmurah  #indonesia  #asus  #samsung  #vivo 
-9/3/17-
Harganya tak masuk akal! 
Tetapi mampu merawat masalah kulit di wajah anda. .
Tak percaya? Cuba satu. Mesti nak lagi. Saya dah rasainya..
.
Jerawat, datang macam persinggahan aje. Malu dia nak tumbuh lama2. Serious awesome😍😍😍
.
.
Jangan segan2 kalau nak cuba, anda tahu mana nak cari saya. 😉
WA 017-7017113 utk detail lanjut okey.
.
#sabuncute #sabunmurah #nhmartt #sabunoat #sabunkayumanis #sabundelima #sabunkopi #sabunmadu #sabuntomato #natural #teamsaupor #recommended
-9/3/17- Harganya tak masuk akal! Tetapi mampu merawat masalah kulit di wajah anda. . Tak percaya? Cuba satu. Mesti nak lagi. Saya dah rasainya.. . Jerawat, datang macam persinggahan aje. Malu dia nak tumbuh lama2. Serious awesome😍😍😍 . . Jangan segan2 kalau nak cuba, anda tahu mana nak cari saya. 😉 WA 017-7017113 utk detail lanjut okey. . #sabuncute  #sabunmurah  #nhmartt  #sabunoat  #sabunkayumanis  #sabundelima  #sabunkopi  #sabunmadu  #sabuntomato  #natural  #teamsaupor  #recommended 
Fruitamin soap 10 in 1
Harga 50 rb
Baru Lagi dari Wink White Thailand, Jamin Produk Original 100% Fruitamin Soap by WINKWHITE 10 bahan buah dalam 1 sabun 5 warna yg mengintegrasikan seluruh kandungan yg terkonsentrasi dari ekstrak natural buah, formula 10 kali lebih efektif daripada formula yg
lama. Fruitamin soap terbuat dari campuran Gluta + Fruit + Vitamin. Ekstrak alami membantu menutrisi kulit dan gluta memutihkan kulit. -Tomatoes : Lycopene, wajah pink merona
-Orange: Vitamin C Concentrations, utk wajah segar
-Kiwi : antioksidan kulit
-Mulberry: penuh aneka vitamin dari berry
-Banana: kulit halus lembut dan mengurangi radang
-Grapes: kulit tetap kenyal
-Pomegranate Ruby: anti oksidan dan memutihkan
-Lemon: mengurangi jerawat
-Tamarind : mengurangi bekas -Apple : menjaga kesegaran dan kesehatan kulit Ingredient :
coconut oil, rice bran oil, sunflower oil, glutathione, vitaminE, vitaminB3, vitaminC, perfume, apple extract, kiwi extract, tomato extract, pomegranate extract, lemon extract, orange extract, tamarind extract,, grape extract, mulberry extract, banana extract Fungsi:
Memutihkan kulit 10x lebih efektif drpd sabun gluta lama karena kandungan lebih drpd 6 jenis sabun gluta
Mengurangi bekas jerawat dan bekas luka
Mengurangi peradangan dan jerawat memberikan efek kulit segar, merona, sehat melembabkan kulit dan mencerahkan kulit mengembalikan kulit gosong menjadi rata Ukuran 100 gr Coba dan Buktikan Sendiri ^^ #Ahamixturbosoap #sabunbadan #whiteningsoap #sabunkefir #glutapanaceashowergel #sabunwajah #sabunpencerahkulit #sabunpemutihkulit #kbsoapmini #kbrothersslimming #jualsabun #kbrotherstofusoap #sabunwhitening #puresoap #purejellyssoap #kyotosoap #bodysoap #fruitaminsoap #sabundelima #sabunpomegranade #pineapplesoapaha #sabunkinori #sabunsusukinori #fleecysoap #fleecywhiteningsoap #fleecysoaporiginal #sabunfleecy #fleecysoapmurah #sabunfruitamin #fruitaminoriginal
Fruitamin soap 10 in 1 Harga 50 rb Baru Lagi dari Wink White Thailand, Jamin Produk Original 100% Fruitamin Soap by WINKWHITE 10 bahan buah dalam 1 sabun 5 warna yg mengintegrasikan seluruh kandungan yg terkonsentrasi dari ekstrak natural buah, formula 10 kali lebih efektif daripada formula yg lama. Fruitamin soap terbuat dari campuran Gluta + Fruit + Vitamin. Ekstrak alami membantu menutrisi kulit dan gluta memutihkan kulit. -Tomatoes : Lycopene, wajah pink merona -Orange: Vitamin C Concentrations, utk wajah segar -Kiwi : antioksidan kulit -Mulberry: penuh aneka vitamin dari berry -Banana: kulit halus lembut dan mengurangi radang -Grapes: kulit tetap kenyal -Pomegranate Ruby: anti oksidan dan memutihkan -Lemon: mengurangi jerawat -Tamarind : mengurangi bekas -Apple : menjaga kesegaran dan kesehatan kulit Ingredient : coconut oil, rice bran oil, sunflower oil, glutathione, vitaminE, vitaminB3, vitaminC, perfume, apple extract, kiwi extract, tomato extract, pomegranate extract, lemon extract, orange extract, tamarind extract,, grape extract, mulberry extract, banana extract Fungsi: Memutihkan kulit 10x lebih efektif drpd sabun gluta lama karena kandungan lebih drpd 6 jenis sabun gluta Mengurangi bekas jerawat dan bekas luka Mengurangi peradangan dan jerawat memberikan efek kulit segar, merona, sehat melembabkan kulit dan mencerahkan kulit mengembalikan kulit gosong menjadi rata Ukuran 100 gr Coba dan Buktikan Sendiri ^^ #Ahamixturbosoap  #sabunbadan  #whiteningsoap  #sabunkefir  #glutapanaceashowergel  #sabunwajah  #sabunpencerahkulit  #sabunpemutihkulit  #kbsoapmini  #kbrothersslimming  #jualsabun  #kbrotherstofusoap  #sabunwhitening  #puresoap  #purejellyssoap  #kyotosoap  #bodysoap  #fruitaminsoap  #sabundelima  #sabunpomegranade  #pineapplesoapaha  #sabunkinori  #sabunsusukinori  #fleecysoap  #fleecywhiteningsoap  #fleecysoaporiginal  #sabunfleecy  #fleecysoapmurah  #sabunfruitamin  #fruitaminoriginal 
Fruitamin soap 10 in 1
Harga 50 rb
Baru Lagi dari Wink White Thailand, Jamin Produk Original 100% Fruitamin Soap by WINKWHITE 10 bahan buah dalam 1 sabun 5 warna yg mengintegrasikan seluruh kandungan yg terkonsentrasi dari ekstrak natural buah, formula 10 kali lebih efektif daripada formula yg
lama. Fruitamin soap terbuat dari campuran Gluta + Fruit + Vitamin. Ekstrak alami membantu menutrisi kulit dan gluta memutihkan kulit. -Tomatoes : Lycopene, wajah pink merona
-Orange: Vitamin C Concentrations, utk wajah segar
-Kiwi : antioksidan kulit
-Mulberry: penuh aneka vitamin dari berry
-Banana: kulit halus lembut dan mengurangi radang
-Grapes: kulit tetap kenyal
-Pomegranate Ruby: anti oksidan dan memutihkan
-Lemon: mengurangi jerawat
-Tamarind : mengurangi bekas -Apple : menjaga kesegaran dan kesehatan kulit Ingredient :
coconut oil, rice bran oil, sunflower oil, glutathione, vitaminE, vitaminB3, vitaminC, perfume, apple extract, kiwi extract, tomato extract, pomegranate extract, lemon extract, orange extract, tamarind extract,, grape extract, mulberry extract, banana extract Fungsi:
Memutihkan kulit 10x lebih efektif drpd sabun gluta lama karena kandungan lebih drpd 6 jenis sabun gluta
Mengurangi bekas jerawat dan bekas luka
Mengurangi peradangan dan jerawat memberikan efek kulit segar, merona, sehat melembabkan kulit dan mencerahkan kulit mengembalikan kulit gosong menjadi rata Ukuran 100 gr Coba dan Buktikan Sendiri ^^ #Ahamixturbosoap #sabunbadan #whiteningsoap #sabunkefir #glutapanaceashowergel #sabunwajah #sabunpencerahkulit #sabunpemutihkulit #kbsoapmini #kbrothersslimming #jualsabun #kbrotherstofusoap #sabunwhitening #puresoap #purejellyssoap #kyotosoap #bodysoap #fruitaminsoap #sabundelima #sabunpomegranade #pineapplesoapaha #sabunkinori #sabunsusukinori #fleecysoap #fleecywhiteningsoap #fleecysoaporiginal #sabunfleecy #fleecysoapmurah #sabunfruitamin #fruitaminoriginal
Fruitamin soap 10 in 1 Harga 50 rb Baru Lagi dari Wink White Thailand, Jamin Produk Original 100% Fruitamin Soap by WINKWHITE 10 bahan buah dalam 1 sabun 5 warna yg mengintegrasikan seluruh kandungan yg terkonsentrasi dari ekstrak natural buah, formula 10 kali lebih efektif daripada formula yg lama. Fruitamin soap terbuat dari campuran Gluta + Fruit + Vitamin. Ekstrak alami membantu menutrisi kulit dan gluta memutihkan kulit. -Tomatoes : Lycopene, wajah pink merona -Orange: Vitamin C Concentrations, utk wajah segar -Kiwi : antioksidan kulit -Mulberry: penuh aneka vitamin dari berry -Banana: kulit halus lembut dan mengurangi radang -Grapes: kulit tetap kenyal -Pomegranate Ruby: anti oksidan dan memutihkan -Lemon: mengurangi jerawat -Tamarind : mengurangi bekas -Apple : menjaga kesegaran dan kesehatan kulit Ingredient : coconut oil, rice bran oil, sunflower oil, glutathione, vitaminE, vitaminB3, vitaminC, perfume, apple extract, kiwi extract, tomato extract, pomegranate extract, lemon extract, orange extract, tamarind extract,, grape extract, mulberry extract, banana extract Fungsi: Memutihkan kulit 10x lebih efektif drpd sabun gluta lama karena kandungan lebih drpd 6 jenis sabun gluta Mengurangi bekas jerawat dan bekas luka Mengurangi peradangan dan jerawat memberikan efek kulit segar, merona, sehat melembabkan kulit dan mencerahkan kulit mengembalikan kulit gosong menjadi rata Ukuran 100 gr Coba dan Buktikan Sendiri ^^ #Ahamixturbosoap  #sabunbadan  #whiteningsoap  #sabunkefir  #glutapanaceashowergel  #sabunwajah  #sabunpencerahkulit  #sabunpemutihkulit  #kbsoapmini  #kbrothersslimming  #jualsabun  #kbrotherstofusoap  #sabunwhitening  #puresoap  #purejellyssoap  #kyotosoap  #bodysoap  #fruitaminsoap  #sabundelima  #sabunpomegranade  #pineapplesoapaha  #sabunkinori  #sabunsusukinori  #fleecysoap  #fleecywhiteningsoap  #fleecysoaporiginal  #sabunfleecy  #fleecysoapmurah  #sabunfruitamin  #fruitaminoriginal 
Fruitamin soap 10 in 1
Harga 50 rb
Baru Lagi dari Wink White Thailand, Jamin Produk Original 100% Fruitamin Soap by WINKWHITE 10 bahan buah dalam 1 sabun 5 warna yg mengintegrasikan seluruh kandungan yg terkonsentrasi dari ekstrak natural buah, formula 10 kali lebih efektif daripada formula yg
lama. Fruitamin soap terbuat dari campuran Gluta + Fruit + Vitamin. Ekstrak alami membantu menutrisi kulit dan gluta memutihkan kulit. -Tomatoes : Lycopene, wajah pink merona
-Orange: Vitamin C Concentrations, utk wajah segar
-Kiwi : antioksidan kulit
-Mulberry: penuh aneka vitamin dari berry
-Banana: kulit halus lembut dan mengurangi radang
-Grapes: kulit tetap kenyal
-Pomegranate Ruby: anti oksidan dan memutihkan
-Lemon: mengurangi jerawat
-Tamarind : mengurangi bekas -Apple : menjaga kesegaran dan kesehatan kulit Ingredient :
coconut oil, rice bran oil, sunflower oil, glutathione, vitaminE, vitaminB3, vitaminC, perfume, apple extract, kiwi extract, tomato extract, pomegranate extract, lemon extract, orange extract, tamarind extract,, grape extract, mulberry extract, banana extract Fungsi:
Memutihkan kulit 10x lebih efektif drpd sabun gluta lama karena kandungan lebih drpd 6 jenis sabun gluta
Mengurangi bekas jerawat dan bekas luka
Mengurangi peradangan dan jerawat memberikan efek kulit segar, merona, sehat melembabkan kulit dan mencerahkan kulit mengembalikan kulit gosong menjadi rata Ukuran 100 gr Coba dan Buktikan Sendiri ^^ #Ahamixturbosoap #sabunbadan #whiteningsoap #sabunkefir #glutapanaceashowergel #sabunwajah #sabunpencerahkulit #sabunpemutihkulit #kbsoapmini #kbrothersslimming #jualsabun #kbrotherstofusoap #sabunwhitening #puresoap #purejellyssoap #kyotosoap #bodysoap #fruitaminsoap #sabundelima #sabunpomegranade #pineapplesoapaha #sabunkinori #sabunsusukinori #fleecysoap #fleecywhiteningsoap #fleecysoaporiginal #sabunfleecy #fleecysoapmurah #sabunfruitamin #fruitaminoriginal
Fruitamin soap 10 in 1 Harga 50 rb Baru Lagi dari Wink White Thailand, Jamin Produk Original 100% Fruitamin Soap by WINKWHITE 10 bahan buah dalam 1 sabun 5 warna yg mengintegrasikan seluruh kandungan yg terkonsentrasi dari ekstrak natural buah, formula 10 kali lebih efektif daripada formula yg lama. Fruitamin soap terbuat dari campuran Gluta + Fruit + Vitamin. Ekstrak alami membantu menutrisi kulit dan gluta memutihkan kulit. -Tomatoes : Lycopene, wajah pink merona -Orange: Vitamin C Concentrations, utk wajah segar -Kiwi : antioksidan kulit -Mulberry: penuh aneka vitamin dari berry -Banana: kulit halus lembut dan mengurangi radang -Grapes: kulit tetap kenyal -Pomegranate Ruby: anti oksidan dan memutihkan -Lemon: mengurangi jerawat -Tamarind : mengurangi bekas -Apple : menjaga kesegaran dan kesehatan kulit Ingredient : coconut oil, rice bran oil, sunflower oil, glutathione, vitaminE, vitaminB3, vitaminC, perfume, apple extract, kiwi extract, tomato extract, pomegranate extract, lemon extract, orange extract, tamarind extract,, grape extract, mulberry extract, banana extract Fungsi: Memutihkan kulit 10x lebih efektif drpd sabun gluta lama karena kandungan lebih drpd 6 jenis sabun gluta Mengurangi bekas jerawat dan bekas luka Mengurangi peradangan dan jerawat memberikan efek kulit segar, merona, sehat melembabkan kulit dan mencerahkan kulit mengembalikan kulit gosong menjadi rata Ukuran 100 gr Coba dan Buktikan Sendiri ^^ #Ahamixturbosoap  #sabunbadan  #whiteningsoap  #sabunkefir  #glutapanaceashowergel  #sabunwajah  #sabunpencerahkulit  #sabunpemutihkulit  #kbsoapmini  #kbrothersslimming  #jualsabun  #kbrotherstofusoap  #sabunwhitening  #puresoap  #purejellyssoap  #kyotosoap  #bodysoap  #fruitaminsoap  #sabundelima  #sabunpomegranade  #pineapplesoapaha  #sabunkinori  #sabunsusukinori  #fleecysoap  #fleecywhiteningsoap  #fleecysoaporiginal  #sabunfleecy  #fleecysoapmurah  #sabunfruitamin  #fruitaminoriginal 
Fruitamin soap 10 in 1
Harga 50 rb
Baru Lagi dari Wink White Thailand, Jamin Produk Original 100% Fruitamin Soap by WINKWHITE 10 bahan buah dalam 1 sabun 5 warna yg mengintegrasikan seluruh kandungan yg terkonsentrasi dari ekstrak natural buah, formula 10 kali lebih efektif daripada formula yg
lama. Fruitamin soap terbuat dari campuran Gluta + Fruit + Vitamin. Ekstrak alami membantu menutrisi kulit dan gluta memutihkan kulit. -Tomatoes : Lycopene, wajah pink merona
-Orange: Vitamin C Concentrations, utk wajah segar
-Kiwi : antioksidan kulit
-Mulberry: penuh aneka vitamin dari berry
-Banana: kulit halus lembut dan mengurangi radang
-Grapes: kulit tetap kenyal
-Pomegranate Ruby: anti oksidan dan memutihkan
-Lemon: mengurangi jerawat
-Tamarind : mengurangi bekas -Apple : menjaga kesegaran dan kesehatan kulit Ingredient :
coconut oil, rice bran oil, sunflower oil, glutathione, vitaminE, vitaminB3, vitaminC, perfume, apple extract, kiwi extract, tomato extract, pomegranate extract, lemon extract, orange extract, tamarind extract,, grape extract, mulberry extract, banana extract Fungsi:
Memutihkan kulit 10x lebih efektif drpd sabun gluta lama karena kandungan lebih drpd 6 jenis sabun gluta
Mengurangi bekas jerawat dan bekas luka
Mengurangi peradangan dan jerawat memberikan efek kulit segar, merona, sehat melembabkan kulit dan mencerahkan kulit mengembalikan kulit gosong menjadi rata Ukuran 100 gr Coba dan Buktikan Sendiri ^^ #Ahamixturbosoap #sabunbadan #whiteningsoap #sabunkefir #glutapanaceashowergel #sabunwajah #sabunpencerahkulit #sabunpemutihkulit #kbsoapmini #kbrothersslimming #jualsabun #kbrotherstofusoap #sabunwhitening #puresoap #purejellyssoap #kyotosoap #bodysoap #fruitaminsoap #sabundelima #sabunpomegranade #pineapplesoapaha #sabunkinori #sabunsusukinori #fleecysoap #fleecywhiteningsoap #fleecysoaporiginal #sabunfleecy #fleecysoapmurah #sabunfruitamin #fruitaminoriginal
Fruitamin soap 10 in 1 Harga 50 rb Baru Lagi dari Wink White Thailand, Jamin Produk Original 100% Fruitamin Soap by WINKWHITE 10 bahan buah dalam 1 sabun 5 warna yg mengintegrasikan seluruh kandungan yg terkonsentrasi dari ekstrak natural buah, formula 10 kali lebih efektif daripada formula yg lama. Fruitamin soap terbuat dari campuran Gluta + Fruit + Vitamin. Ekstrak alami membantu menutrisi kulit dan gluta memutihkan kulit. -Tomatoes : Lycopene, wajah pink merona -Orange: Vitamin C Concentrations, utk wajah segar -Kiwi : antioksidan kulit -Mulberry: penuh aneka vitamin dari berry -Banana: kulit halus lembut dan mengurangi radang -Grapes: kulit tetap kenyal -Pomegranate Ruby: anti oksidan dan memutihkan -Lemon: mengurangi jerawat -Tamarind : mengurangi bekas -Apple : menjaga kesegaran dan kesehatan kulit Ingredient : coconut oil, rice bran oil, sunflower oil, glutathione, vitaminE, vitaminB3, vitaminC, perfume, apple extract, kiwi extract, tomato extract, pomegranate extract, lemon extract, orange extract, tamarind extract,, grape extract, mulberry extract, banana extract Fungsi: Memutihkan kulit 10x lebih efektif drpd sabun gluta lama karena kandungan lebih drpd 6 jenis sabun gluta Mengurangi bekas jerawat dan bekas luka Mengurangi peradangan dan jerawat memberikan efek kulit segar, merona, sehat melembabkan kulit dan mencerahkan kulit mengembalikan kulit gosong menjadi rata Ukuran 100 gr Coba dan Buktikan Sendiri ^^ #Ahamixturbosoap  #sabunbadan  #whiteningsoap  #sabunkefir  #glutapanaceashowergel  #sabunwajah  #sabunpencerahkulit  #sabunpemutihkulit  #kbsoapmini  #kbrothersslimming  #jualsabun  #kbrotherstofusoap  #sabunwhitening  #puresoap  #purejellyssoap  #kyotosoap  #bodysoap  #fruitaminsoap  #sabundelima  #sabunpomegranade  #pineapplesoapaha  #sabunkinori  #sabunsusukinori  #fleecysoap  #fleecywhiteningsoap  #fleecysoaporiginal  #sabunfleecy  #fleecysoapmurah  #sabunfruitamin  #fruitaminoriginal 
📣📣📣PROMOSI SABUN SCRUB KOPI &sabun lain2 lagi 😱😱
GREDAAA(BESAR&TEBAL) ORIGINOL💯👍 🚀Promosi rm 0.85sen sebijik shj✈😍😱
🚀Promosi rm 0.85sen sebijik shj✈😍😱
🚀Promosi rm 0.85sen sebijk  shj✈😍😱 👍Borong 
500PCS>75SEN/PCS
1000PCS>60SEN/PCS

WSSP(0142103263)
#sabunkopi#sabunkopimurah#sabunsusu#sabungold#sabundelima#sabunaloavera#sabuntimur#Sabina is I lambing#sabuntehhijau#sabunsakura#sabunmadu#sabunkopisusu#jualmurah#cantik#pemborong#sabuncolagen#sabunnanas#sabunkopikuyit#sabunkiwi
📣📣📣PROMOSI SABUN SCRUB KOPI &sabun lain2 lagi 😱😱 GREDAAA(BESAR&TEBAL) ORIGINOL💯👍 🚀Promosi rm 0.85sen sebijik shj✈😍😱 🚀Promosi rm 0.85sen sebijik shj✈😍😱 🚀Promosi rm 0.85sen sebijk shj✈😍😱 👍Borong 500PCS>75SEN/PCS 1000PCS>60SEN/PCS WSSP(0142103263) #sabunkopi #sabunkopimurah #sabunsusu #sabungold #sabundelima #sabunaloavera #sabuntimur #Sabina  is I lambing#sabuntehhijau #sabunsakura #sabunmadu #sabunkopisusu #jualmurah #cantik #pemborong #sabuncolagen #sabunnanas #sabunkopikuyit #sabunkiwi 
Fleecy Whitening Soap / Sabun Pemutih Fleecy / Original 100% .
Harga : 50 rb

New Product dari Fleecy .
FLEECY BODY SOAP FRUIT MILK
.

Ada 2 Varian :
- Fruits Milk (kuning)
- Yogurt Milk (pink) .

Netto : 60gr .

Manfaat :
- Mencerahkan kulit
- Mengangkat sel sel kulit mati
- Memberikan kesegaran kulit
- Mencegah kerutan
- Mencegah timbulnya jerawat
- Menghaluskan kulit
- Melembabkan kulit
- Merawat kulit agar tetap sehat .

Jeruk, pepaya dan bengkoang sangat bagus untuk kecantikan dan kesehatan kulit.
Ekstrak Buah - buah tersebut di racik menjadi satu di padukan dengan yogurt dan susu maka jadilah sabun fleecy Fruits Milk dan Yogurt Milk.
Berjuta manfaat buah buahan dan susu, akan menjadikan sabun yang bagus dan hasil maksimal. #Ahamixturbosoap #sabunbadan #whiteningsoap #sabunkefir #glutapanaceashowergel #sabunwajah #sabunpencerahkulit #sabunpemutihkulit #olshoptrusted #kbsoapmini #kbrothersslimming #jualsabun #kbrotherstofusoap #sabunwhitening #puresoap #purejellyssoap #kyotosoap #bodysoap #sabungrosir #fruitaminsoap #sabundelima #sabunpomegranade #pineapplesoapaha #sabunkinori #sabunsusukinori #fleecysoap #fleecywhiteningsoap #fleecysoaporiginal #sabunfleecy #fleecysoapmurah
Fleecy Whitening Soap / Sabun Pemutih Fleecy / Original 100% . Harga : 50 rb New Product dari Fleecy . FLEECY BODY SOAP FRUIT MILK . Ada 2 Varian : - Fruits Milk (kuning) - Yogurt Milk (pink) . Netto : 60gr . Manfaat : - Mencerahkan kulit - Mengangkat sel sel kulit mati - Memberikan kesegaran kulit - Mencegah kerutan - Mencegah timbulnya jerawat - Menghaluskan kulit - Melembabkan kulit - Merawat kulit agar tetap sehat . Jeruk, pepaya dan bengkoang sangat bagus untuk kecantikan dan kesehatan kulit. Ekstrak Buah - buah tersebut di racik menjadi satu di padukan dengan yogurt dan susu maka jadilah sabun fleecy Fruits Milk dan Yogurt Milk. Berjuta manfaat buah buahan dan susu, akan menjadikan sabun yang bagus dan hasil maksimal. #Ahamixturbosoap  #sabunbadan  #whiteningsoap  #sabunkefir  #glutapanaceashowergel  #sabunwajah  #sabunpencerahkulit  #sabunpemutihkulit  #olshoptrusted  #kbsoapmini  #kbrothersslimming  #jualsabun  #kbrotherstofusoap  #sabunwhitening  #puresoap  #purejellyssoap  #kyotosoap  #bodysoap  #sabungrosir  #fruitaminsoap  #sabundelima  #sabunpomegranade  #pineapplesoapaha  #sabunkinori  #sabunsusukinori  #fleecysoap  #fleecywhiteningsoap  #fleecysoaporiginal  #sabunfleecy  #fleecysoapmurah 
Fleecy Whitening Soap / Sabun Pemutih Fleecy / Original 100% .
Harga : 50 rb

New Product dari Fleecy .
FLEECY BODY SOAP FRUIT MILK
.

Ada 2 Varian :
- Fruits Milk (kuning)
- Yogurt Milk (pink) .

Netto : 60gr .

Manfaat :
- Mencerahkan kulit
- Mengangkat sel sel kulit mati
- Memberikan kesegaran kulit
- Mencegah kerutan
- Mencegah timbulnya jerawat
- Menghaluskan kulit
- Melembabkan kulit
- Merawat kulit agar tetap sehat .

Jeruk, pepaya dan bengkoang sangat bagus untuk kecantikan dan kesehatan kulit.
Ekstrak Buah - buah tersebut di racik menjadi satu di padukan dengan yogurt dan susu maka jadilah sabun fleecy Fruits Milk dan Yogurt Milk.
Berjuta manfaat buah buahan dan susu, akan menjadikan sabun yang bagus dan hasil maksimal. #Ahamixturbosoap #sabunbadan #whiteningsoap #sabunkefir #glutapanaceashowergel #sabunwajah #sabunpencerahkulit #sabunpemutihkulit #olshoptrusted #kbsoapmini #kbrothersslimming #jualsabun #kbrotherstofusoap #sabunwhitening #puresoap #purejellyssoap #kyotosoap #bodysoap #sabungrosir #fruitaminsoap #sabundelima #sabunpomegranade #pineapplesoapaha #sabunkinori #sabunsusukinori #fleecysoap #fleecywhiteningsoap #fleecysoaporiginal #sabunfleecy #fleecysoapmurah
Fleecy Whitening Soap / Sabun Pemutih Fleecy / Original 100% . Harga : 50 rb New Product dari Fleecy . FLEECY BODY SOAP FRUIT MILK . Ada 2 Varian : - Fruits Milk (kuning) - Yogurt Milk (pink) . Netto : 60gr . Manfaat : - Mencerahkan kulit - Mengangkat sel sel kulit mati - Memberikan kesegaran kulit - Mencegah kerutan - Mencegah timbulnya jerawat - Menghaluskan kulit - Melembabkan kulit - Merawat kulit agar tetap sehat . Jeruk, pepaya dan bengkoang sangat bagus untuk kecantikan dan kesehatan kulit. Ekstrak Buah - buah tersebut di racik menjadi satu di padukan dengan yogurt dan susu maka jadilah sabun fleecy Fruits Milk dan Yogurt Milk. Berjuta manfaat buah buahan dan susu, akan menjadikan sabun yang bagus dan hasil maksimal. #Ahamixturbosoap  #sabunbadan  #whiteningsoap  #sabunkefir  #glutapanaceashowergel  #sabunwajah  #sabunpencerahkulit  #sabunpemutihkulit  #olshoptrusted  #kbsoapmini  #kbrothersslimming  #jualsabun  #kbrotherstofusoap  #sabunwhitening  #puresoap  #purejellyssoap  #kyotosoap  #bodysoap  #sabungrosir  #fruitaminsoap  #sabundelima  #sabunpomegranade  #pineapplesoapaha  #sabunkinori  #sabunsusukinori  #fleecysoap  #fleecywhiteningsoap  #fleecysoaporiginal  #sabunfleecy  #fleecysoapmurah