an online Instagram web viewer

#sabunkopi medias

Photos

Kulit bertambah Pinkish dgn #MoistSkin 😍😍 Jgn tak percaya, bukan Sekadar Kulit putih berseri, muka Uolss pun turut sama pinkish Jugak! Yg ada masalah kulit gelap tu dah tak perlu risau bila tak pakai Mekap seinci naa 😘
:
Nak BC Kami bantu Consult Sis cantik Dapatkan Kulit Cerah dengan MUDAH dan PANTAS??😘
:
.
.
WhatsApp 📲 +6018-2853503 (jiha)
WhatsApp 📲 +6018-2853503 (jiha)
WhatsApp 📲 +6018-2853503 (jiha)
-
.
#whiteningbooster #boosterwhitening #glutafairyfeedbacks #glutafairyorginal #glutafairygebugebas #peewit #kdoll #kdollskincare #fairysoap #loffattah #ilofayou 
#collagensoap #sabunvitaminc #sabunkolagen #sabunkopi #sabunpemutihkulit #sabunpemutih #sabunskrubkopi #whiteningsupplement #vitaminc #glutafairy #sayajualglutafairy #vitamincinjection
Kulit bertambah Pinkish dgn #MoistSkin  😍😍 Jgn tak percaya, bukan Sekadar Kulit putih berseri, muka Uolss pun turut sama pinkish Jugak! Yg ada masalah kulit gelap tu dah tak perlu risau bila tak pakai Mekap seinci naa 😘 : Nak BC Kami bantu Consult Sis cantik Dapatkan Kulit Cerah dengan MUDAH dan PANTAS??😘 : . . WhatsApp 📲 +6018-2853503 (jiha) WhatsApp 📲 +6018-2853503 (jiha) WhatsApp 📲 +6018-2853503 (jiha) - . #whiteningbooster  #boosterwhitening  #glutafairyfeedbacks  #glutafairyorginal  #glutafairygebugebas  #peewit  #kdoll  #kdollskincare  #fairysoap  #loffattah  #ilofayou  #collagensoap  #sabunvitaminc  #sabunkolagen  #sabunkopi  #sabunpemutihkulit  #sabunpemutih  #sabunskrubkopi  #whiteningsupplement  #vitaminc  #glutafairy  #sayajualglutafairy  #vitamincinjection 
RESCUE YOUR LIPS WITH OUR LIP SCRUB TODAY 💋✨
.
.
❤ Organic Lip Scrub 90's Beauty❤
.
.
For chapped lips, dry, dull lips! Here are your solution! Try our LIP SCRUB! .
.
👄 soften lips
👄 moisturise lips
👄 exfoliate dry lips skin
👄 generate and rebuild new skin layer
👄 makes ur lips looks pinky and plumpy! .
.
Who doesn't want all these! RM 9 only!
.
.
#organicscrub #skrubkopimalaysia #organicscrub #coffeescrub #coffeescrubmurah #coffeescrubmalaysia #scrubmalaysia #teatoxmalaysia #lipbalmmalaysia #lipscrubmalaysia #lipscrubmurah #seasaltmalaysia #scrub #coffeesoap #sabunkopimurah #sabunkopi #sayajualscrub #coffeescrubmalaysiamurah#feedback90sbeauty #90sbeauty #90sbeautymy
RESCUE YOUR LIPS WITH OUR LIP SCRUB TODAY 💋✨ . . ❤ Organic Lip Scrub 90's Beauty❤ . . For chapped lips, dry, dull lips! Here are your solution! Try our LIP SCRUB! . . 👄 soften lips 👄 moisturise lips 👄 exfoliate dry lips skin 👄 generate and rebuild new skin layer 👄 makes ur lips looks pinky and plumpy! . . Who doesn't want all these! RM 9 only! . . #organicscrub  #skrubkopimalaysia  #organicscrub  #coffeescrub  #coffeescrubmurah  #coffeescrubmalaysia  #scrubmalaysia  #teatoxmalaysia  #lipbalmmalaysia  #lipscrubmalaysia  #lipscrubmurah  #seasaltmalaysia  #scrub  #coffeesoap  #sabunkopimurah  #sabunkopi  #sayajualscrub  #coffeescrubmalaysiamurah #feedback90sbeauty  #90sbeauty  #90sbeautymy 
.
Daripada try produk kecantikan yang tidak terjamin mengandungi bahan kimia yang selamat untuk kulit muka,  better try 100% organic, menggunakan all natural ingredients. .
.
.
Memang  confirm TIADA BAHAN KIMIA TIADA BAHAN YANG TIDAK DILULUSKAN OLEH KEMENTERIAN. hanya menjual 110% ORGANIC .
.
.
NO ARTIFICIAL CHEMICAL AT ALL. 😊😊😊 CONFIRM PUAS HATI! BAU COFFEE YANG WANGI PASTI MEMIKAT HATI 😋😋😘
.
.
.
Dengan sekali penggunaan dah nampak RESULT! OMGG!! Serious ke ni??? 😱😱😱
.
Kenapa ini lebih special dari coffee scrub yang lain?.
.
☘ Di perbuat dari Arabica Green Bean untuk lebih antioksida dan fresh!.
☘ Bau yang lebih wangi dan lembut.
☘ Kulit lebih cerah, licin dan lembut. Di samping itu, melembab dan menggebukan kulit.
☘ Merawat jerawat dan parut jerawat.
☘ Menghilangkan sunburn.
☘ Memudar stretchmark & selulit.
☘ Kedutan kulit semakin pudar, kafein dari kopi menegangkan kulit.
☘ Menyingkirkan lapisan kulit mati (lepasni makeup lagi flawless lepas kulit mati dah ditanggalkan).
.
Bukan kat muka je boleh pakai, satu badan pun boleh, sesuai digunakan oleh perempuan dan lelaki, semua peringkat umur, kecuali baby.

Tunggu apa lagi ,
.
.
. 📲 whatsapp +6013-3632808 .
.

untuk order 100% organic scrub dengan harga SEMURAH
😱RM25!

#feedback90sbeauty #coffeescrub #scrubbingdulupeperoger #sayajualcoffeescrub #sayajualcoffeescrubmurah #sayajualscrub #organicmalaysia #coffeesoapmurah #sabunkopimurah #sabunkopi #bodypolishmalaysia #kopiscrub #coffeescrubmalaysia #skrubkopimalaysia #scrubmurah #scrubmurahmalaysia #90sbeautymalaysia #organikskincare #organicskincare #organicscrub #lipscrub #lipscrubmalaysia #lipscrubmurah #lipbalm #lipbalmmalaysia #lipbalmmurah
. Daripada try produk kecantikan yang tidak terjamin mengandungi bahan kimia yang selamat untuk kulit muka, better try 100% organic, menggunakan all natural ingredients. . . . Memang confirm TIADA BAHAN KIMIA TIADA BAHAN YANG TIDAK DILULUSKAN OLEH KEMENTERIAN. hanya menjual 110% ORGANIC . . . NO ARTIFICIAL CHEMICAL AT ALL. 😊😊😊 CONFIRM PUAS HATI! BAU COFFEE YANG WANGI PASTI MEMIKAT HATI 😋😋😘 . . . Dengan sekali penggunaan dah nampak RESULT! OMGG!! Serious ke ni??? 😱😱😱 . Kenapa ini lebih special dari coffee scrub yang lain?. . ☘ Di perbuat dari Arabica Green Bean untuk lebih antioksida dan fresh!. ☘ Bau yang lebih wangi dan lembut. ☘ Kulit lebih cerah, licin dan lembut. Di samping itu, melembab dan menggebukan kulit. ☘ Merawat jerawat dan parut jerawat. ☘ Menghilangkan sunburn. ☘ Memudar stretchmark & selulit. ☘ Kedutan kulit semakin pudar, kafein dari kopi menegangkan kulit. ☘ Menyingkirkan lapisan kulit mati (lepasni makeup lagi flawless lepas kulit mati dah ditanggalkan). . Bukan kat muka je boleh pakai, satu badan pun boleh, sesuai digunakan oleh perempuan dan lelaki, semua peringkat umur, kecuali baby. Tunggu apa lagi , . . . 📲 whatsapp +6013-3632808 . . untuk order 100% organic scrub dengan harga SEMURAH 😱RM25! #feedback90sbeauty  #coffeescrub  #scrubbingdulupeperoger  #sayajualcoffeescrub  #sayajualcoffeescrubmurah  #sayajualscrub  #organicmalaysia  #coffeesoapmurah  #sabunkopimurah  #sabunkopi  #bodypolishmalaysia  #kopiscrub  #coffeescrubmalaysia  #skrubkopimalaysia  #scrubmurah  #scrubmurahmalaysia  #90sbeautymalaysia  #organikskincare  #organicskincare  #organicscrub  #lipscrub  #lipscrubmalaysia  #lipscrubmurah  #lipbalm  #lipbalmmalaysia  #lipbalmmurah 
.
😍🛀🏻THANKS GIRL ! You look gorgeous😍🛀🏻
.
.
🙌🏻Are you coffee lovers? Then you should get our coffee scrub now! It's so fresh and smells amazing💕plus it has many benefits too! LOW PRICE WITH GOOD QUALITY! Why spend more when you can get dirtee + benefits with this one?! 😍
.
.
👉🏻COFFEE SCRUB 90's BENEFITS 👈🏻
.
✅Glowing and lighten skin.
✅Keep skin hydrated & moisturising.
✅Soften skin --FIRST USAGE.
✅Tighten skin leads to anti-aging.
✅Exfoliate dead skin cell and FLAKY SKIN.
✅Target stretch marks & cellulite.
✅Treat acne, scar & back acne.
✅Treat sunburn skin.
✅Removes blackhead and whitehead.
✅Remove dark spot on skin.
✅Minimise open pores.
✅Supple skin with vitamin C and E.
.
.
💰RM 30 (100gm) / RM 40 (200gm)
📮 Delivery monday and Thursday .
.
#organicmalaysia #scrubmuka #kopiscrub #coffeescrub #coffeescrubmurah #coffeescrubmalaysia #skrubkopimalaysia #feedback90sbeauty #scrubmurah #scrubmurahmalaysia #scrubmukabadan #90sbeautymalaysia #organikskincare #organicskincare #organicscrub #lipscrub #lipscrubmalaysia #lipscrubmurah #lipbalm #lipbalmmalaysia #lipbalmmurah #detoxteamalaysia #teatoxmalaysia #detoxteamurah #teatoxmurah #coffeesoap #sabunkopi #sayajualscrub #90sbeauty #b3autyproduct
. 😍🛀🏻THANKS GIRL ! You look gorgeous😍🛀🏻 . . 🙌🏻Are you coffee lovers? Then you should get our coffee scrub now! It's so fresh and smells amazing💕plus it has many benefits too! LOW PRICE WITH GOOD QUALITY! Why spend more when you can get dirtee + benefits with this one?! 😍 . . 👉🏻COFFEE SCRUB 90's BENEFITS 👈🏻 . ✅Glowing and lighten skin. ✅Keep skin hydrated & moisturising. ✅Soften skin --FIRST USAGE. ✅Tighten skin leads to anti-aging. ✅Exfoliate dead skin cell and FLAKY SKIN. ✅Target stretch marks & cellulite. ✅Treat acne, scar & back acne. ✅Treat sunburn skin. ✅Removes blackhead and whitehead. ✅Remove dark spot on skin. ✅Minimise open pores. ✅Supple skin with vitamin C and E. . . 💰RM 30 (100gm) / RM 40 (200gm) 📮 Delivery monday and Thursday . . #organicmalaysia  #scrubmuka  #kopiscrub  #coffeescrub  #coffeescrubmurah  #coffeescrubmalaysia  #skrubkopimalaysia  #feedback90sbeauty  #scrubmurah  #scrubmurahmalaysia  #scrubmukabadan  #90sbeautymalaysia  #organikskincare  #organicskincare  #organicscrub  #lipscrub  #lipscrubmalaysia  #lipscrubmurah  #lipbalm  #lipbalmmalaysia  #lipbalmmurah  #detoxteamalaysia  #teatoxmalaysia  #detoxteamurah  #teatoxmurah  #coffeesoap  #sabunkopi  #sayajualscrub  #90sbeauty  #b3autyproduct 
LEBIH 1000+ POSITIVE FEEDBACK 😍
.
.
.
HELLO ANDA DAH CUBA TAK COFFEE SCRUB MAGIC 90's BEAUTY?
.
.
.
😍RESULT SERTA MERTA 😍
.
.
KULIT LEMBUT & GLOWING
.
.
MENANGGALKAN DAKI KULIT / KULIT MATI
.
.
MENGHILANGKAN BAU BADAN
.
.
HARGA PUN BERBALOI
.
.
YANG PENTING, BUKAN KOPI TIMBANG KILO
.
.
COFFEE FRESH PREMIUM GRADE 🙌🏻
.
.

NAK CUBA?
.
.
📲 whatsapp +6013-3632808  SEKARANG
.
.
.
#lofattah #teamrayakl #teamrayakedah #teamrayaperak #coffeescrub #coffeescrubmurah #sayajualcoffeescrub #sayajualcoffeescrubmurah #sayajualscrub #organicmalaysia #coffeesoapmurah #sabunkopimurah #sabunkopi #bodypolishmalaysia #kopiscrub #coffeescrubmalaysia #skrubkopimalaysia #scrubmurah #scrubmurahmalaysia #90sbeautymalaysia #organikskincare #organicskincare #organicscrub #lipscrub #lipscrubmalaysia #lipscrubmurah #lipbalm #lipbalmmalaysia #lipbalmmurah
LEBIH 1000+ POSITIVE FEEDBACK 😍 . . . HELLO ANDA DAH CUBA TAK COFFEE SCRUB MAGIC 90's BEAUTY? . . . 😍RESULT SERTA MERTA 😍 . . KULIT LEMBUT & GLOWING . . MENANGGALKAN DAKI KULIT / KULIT MATI . . MENGHILANGKAN BAU BADAN . . HARGA PUN BERBALOI . . YANG PENTING, BUKAN KOPI TIMBANG KILO . . COFFEE FRESH PREMIUM GRADE 🙌🏻 . . NAK CUBA? . . 📲 whatsapp +6013-3632808 SEKARANG . . . #lofattah  #teamrayakl  #teamrayakedah  #teamrayaperak  #coffeescrub  #coffeescrubmurah  #sayajualcoffeescrub  #sayajualcoffeescrubmurah  #sayajualscrub  #organicmalaysia  #coffeesoapmurah  #sabunkopimurah  #sabunkopi  #bodypolishmalaysia  #kopiscrub  #coffeescrubmalaysia  #skrubkopimalaysia  #scrubmurah  #scrubmurahmalaysia  #90sbeautymalaysia  #organikskincare  #organicskincare  #organicscrub  #lipscrub  #lipscrubmalaysia  #lipscrubmurah  #lipbalm  #lipbalmmalaysia  #lipbalmmurah 
😍Slide photos to see more feedbacks!😍
Not enough? Click here #feedback90sbeauty
_
Hello smooth skin, good bye dry and dull skin! Magic products that been raving by everyone! All natural and handmade in small batches! No chemical at all! Safe for all skin types! Thanks for all positive reviews! U guys made our day! 💓
_

Place your order, whatsapp +6011-16460128 now! 👌🏻
_
#muamalaysia #coffeescrub #coffeescrubmurah #sayajualcoffeescrub #sayajualcoffeescrubmurah #sayajualscrub #organicmalaysia #coffeesoapmurah #sabunkopimurah #sabunkopi #bodypolishmalaysia #kopiscrub #coffeescrubmalaysia #skrubkopimalaysia #scrubmurah #scrubmurahmalaysia #90sbeautymalaysia #organikskincare #organicskincare #organicscrub #lipscrub #lipscrubmalaysia #lipscrubmurah #lipbalm #lipbalmmalaysia #lipbalmmurah
😍Slide photos to see more feedbacks!😍 Not enough? Click here #feedback90sbeauty  _ Hello smooth skin, good bye dry and dull skin! Magic products that been raving by everyone! All natural and handmade in small batches! No chemical at all! Safe for all skin types! Thanks for all positive reviews! U guys made our day! 💓 _ Place your order, whatsapp +6011-16460128 now! 👌🏻 _ #muamalaysia  #coffeescrub  #coffeescrubmurah  #sayajualcoffeescrub  #sayajualcoffeescrubmurah  #sayajualscrub  #organicmalaysia  #coffeesoapmurah  #sabunkopimurah  #sabunkopi  #bodypolishmalaysia  #kopiscrub  #coffeescrubmalaysia  #skrubkopimalaysia  #scrubmurah  #scrubmurahmalaysia  #90sbeautymalaysia  #organikskincare  #organicskincare  #organicscrub  #lipscrub  #lipscrubmalaysia  #lipscrubmurah  #lipbalm  #lipbalmmalaysia  #lipbalmmurah 
Bayangkan kulit korang memutih dan melicin dari hari ke hari.... Pasti keluarga, adik beradik, terutamanya orang yang EJEK korang terkejut!
tunggu apa lagi??
-
Dapatkan harga PROMOSI WOW dari kami -
WhatsApp 📲 0182853503
-
"Sementara Stok Masih Ada" 
Sorry sebab produk laku keras 😘
.
.
#sabunherbal #sabunnurraysa #sabunarbutin #whiteningbooster #boosterwhitening #glutafairyfeedbacks #glutafairyorginal #glutafairygebugebas #fairysoap 
#collagensoap #sabunvitaminc #sabunkolagen #sabunkopi #sabunpemutihkulit #sabunpemutih #sabunskrubkopi #sabunmuka #sabungluta #sayajualglutafairy #vitamincmurah #sayajualglutafairy #glutafairyorginal #vitamincmurah
#vitaminc #vitamincmalaysia #sayajualvitaminc #whiteningsupplement #glutafairy
Bayangkan kulit korang memutih dan melicin dari hari ke hari.... Pasti keluarga, adik beradik, terutamanya orang yang EJEK korang terkejut! tunggu apa lagi?? - Dapatkan harga PROMOSI WOW dari kami - WhatsApp 📲 0182853503 - "Sementara Stok Masih Ada" Sorry sebab produk laku keras 😘 . . #sabunherbal  #sabunnurraysa  #sabunarbutin  #whiteningbooster  #boosterwhitening  #glutafairyfeedbacks  #glutafairyorginal  #glutafairygebugebas  #fairysoap  #collagensoap  #sabunvitaminc  #sabunkolagen  #sabunkopi  #sabunpemutihkulit  #sabunpemutih  #sabunskrubkopi  #sabunmuka  #sabungluta  #sayajualglutafairy  #vitamincmurah  #sayajualglutafairy  #glutafairyorginal  #vitamincmurah  #vitaminc  #vitamincmalaysia  #sayajualvitaminc  #whiteningsupplement  #glutafairy 
Siap sabun kopi.. Yg segi empat Kat hujung tu saya yang punya.. :p dh buat sendiri, kena Cuba gak. 
#produkhomemadebysara 
#sabunkopi #sabunhomemade 
#organik
Ready sabun kopi memgatasi smua masalah jenis kulit jerawat di badan bekas jerawat bekas luka dll smua masalah kulit wanginya herbal + kopi 
#sabunkopi 
#sabunkopiherbal 
#sabunherbal
#wanginyaawet
KULIT MATI TANGGAL TERUS!!
.
.
Haa best tak pakai lamisa scrub, sekali sental tanggal terus segala kulit mati yang duk ada kat muka ni. Bila ada kulit mati ni la yang buat pakai apa2 pun tak nampak kesan, muka pun nampak kusam. Ni dah scrub muka pun rase freshhh je.
.
.
Kalau konsisten guna inshaAllah kulit akan lebih lembab, lembut dan mulussss sebab kulit2 mati semua dah tanggal. Baru l pegang pun best rase lembut je. .
.
Sape nak tanggalkan kulit mati dengan cara yang selamat boleh guna lamisa scrub sebab lamisa ni semua daripada bahan2 organic. Nak cuba Bolee dm tepi atau WA KakNa kat no ni 0123052785
.
.
P/s: Btw sape nak cari side income untuk belanja raya ni boleh join team dropship KakNa. Zero modal dan kos. .
.
#LAMISA2017
#LAMISAHQ #LAMISABEAUTY
#sabunorganik #sabunpemutih
#whiteningsoap #scruborganik
#scrubkopi #kopi #coffee #scrub #putih #licin #gebu #scrubmuka
#facescrub #sabunkopi #putih #licin #gebu #scrubgreentea #greentea #tehhijau #agent #dropship #wanted #dropshipdiperlukan #dropshipwanted
KULIT MATI TANGGAL TERUS!! . . Haa best tak pakai lamisa scrub, sekali sental tanggal terus segala kulit mati yang duk ada kat muka ni. Bila ada kulit mati ni la yang buat pakai apa2 pun tak nampak kesan, muka pun nampak kusam. Ni dah scrub muka pun rase freshhh je. . . Kalau konsisten guna inshaAllah kulit akan lebih lembab, lembut dan mulussss sebab kulit2 mati semua dah tanggal. Baru l pegang pun best rase lembut je. . . Sape nak tanggalkan kulit mati dengan cara yang selamat boleh guna lamisa scrub sebab lamisa ni semua daripada bahan2 organic. Nak cuba Bolee dm tepi atau WA KakNa kat no ni 0123052785 . . P/s: Btw sape nak cari side income untuk belanja raya ni boleh join team dropship KakNa. Zero modal dan kos. . . #LAMISA2017  #LAMISAHQ  #LAMISABEAUTY  #sabunorganik  #sabunpemutih  #whiteningsoap  #scruborganik  #scrubkopi  #kopi  #coffee  #scrub  #putih  #licin  #gebu  #scrubmuka  #facescrub  #sabunkopi  #putih  #licin  #gebu  #scrubgreentea  #greentea  #tehhijau  #agent  #dropship  #wanted  #dropshipdiperlukan  #dropshipwanted 
.
Our coffee scrub is definitely very good for your skin! 100% Guarantee!! Let's improve your skin with our fabulous organic COFFEE SCRUB.
.
.
What our Coffee Scrub will do to your skin :-
• Reduce Open Pores
• Soften and Moisturizing Skin
• Flawless Skin
• Reduce Acne and Scar
• Reduce Cellulite
• Reduce Stretchmarks
• Exfoliate Skin
• Improves Blood Circulation
• Reduce Eye Bag
• Anti Aging Agent
• Treat Sunburn
.
.
❤️Whatsapp 011-14351121 to place your order! .
.
#organicscrub #skrubkopimalaysia #organicscrub #sayajualcoffeescrub #sayajualscrub #coffeescrub #coffeescrubmurah #coffeescrubmalaysia #scrubmalaysia  #lipbalmmalaysia #lipscrubmalaysia #lipscrubmurah #selulit #scrub #coffeesoap #sabunkopimurah #sabunkopi #coffeescrubmalaysiamurah #90sbeauty #sayajualscrubmurah
. Our coffee scrub is definitely very good for your skin! 100% Guarantee!! Let's improve your skin with our fabulous organic COFFEE SCRUB. . . What our Coffee Scrub will do to your skin :- • Reduce Open Pores • Soften and Moisturizing Skin • Flawless Skin • Reduce Acne and Scar • Reduce Cellulite • Reduce Stretchmarks • Exfoliate Skin • Improves Blood Circulation • Reduce Eye Bag • Anti Aging Agent • Treat Sunburn . . ❤️Whatsapp 011-14351121 to place your order! . . #organicscrub  #skrubkopimalaysia  #organicscrub  #sayajualcoffeescrub  #sayajualscrub  #coffeescrub  #coffeescrubmurah  #coffeescrubmalaysia  #scrubmalaysia  #lipbalmmalaysia  #lipscrubmalaysia  #lipscrubmurah  #selulit  #scrub  #coffeesoap  #sabunkopimurah  #sabunkopi  #coffeescrubmalaysiamurah  #90sbeauty  #sayajualscrubmurah 
.
.
Rm69 .
🍎🍏QUEEN 👰🏻OF MUTIARA TRIPLE TURBO WHITENING 
BOOSTER IN SACHET (12 SACHET)🍏🍎
.
KESAN PENCERAHAN 3 KALI GANDA💟
.
Queen Of Mutiara Triple Turbo mampu membantu mereka yang menginginkan kulit wajah mereka menjadi lebih cerah, bersih dari parut jerawat dan berseri-seri. Bukan hanya kulit wajah mereka tetapi seluruh badan lebih putih, cantik dan gebu.
✅Mengurangkan garis-garis halus dan kedutan.
✅Meningkatkan keanjalan dan kelembapan kulit.
✅Membantu mengurangkan kerosakkan kulit daripada sinar Ultraungu (UV).
✅Antioksidan.
✅Membantu mencegah penyakit Alzheimer.
.
#queenofmutiara #qmqueenofmutiara #queenofmutiaramurah #qmqueenofmutiaramurah #coffeecupdwhiteningbooster #dianzvitamilkbooster #deejacosmetic #dietboosterchiaseed #emmabeautskin5in1 #kdollbeautyskincare #sabunkopi #minnkaffe #polishfacenina #dropship #queenofmutiaratripleturbo #queenofmutiaratripleturbomurah #queenofmutiaratripleturbooriginal #queenofmutiarawhiteningflawless - #regrann
. . Rm69 . 🍎🍏QUEEN 👰🏻OF MUTIARA TRIPLE TURBO WHITENING BOOSTER IN SACHET (12 SACHET)🍏🍎 . KESAN PENCERAHAN 3 KALI GANDA💟 . Queen Of Mutiara Triple Turbo mampu membantu mereka yang menginginkan kulit wajah mereka menjadi lebih cerah, bersih dari parut jerawat dan berseri-seri. Bukan hanya kulit wajah mereka tetapi seluruh badan lebih putih, cantik dan gebu. ✅Mengurangkan garis-garis halus dan kedutan. ✅Meningkatkan keanjalan dan kelembapan kulit. ✅Membantu mengurangkan kerosakkan kulit daripada sinar Ultraungu (UV). ✅Antioksidan. ✅Membantu mencegah penyakit Alzheimer. . #queenofmutiara  #qmqueenofmutiara  #queenofmutiaramurah  #qmqueenofmutiaramurah  #coffeecupdwhiteningbooster  #dianzvitamilkbooster  #deejacosmetic  #dietboosterchiaseed  #emmabeautskin5in1  #kdollbeautyskincare  #sabunkopi  #minnkaffe  #polishfacenina  #dropship  #queenofmutiaratripleturbo  #queenofmutiaratripleturbomurah  #queenofmutiaratripleturbooriginal  #queenofmutiarawhiteningflawless  - #regrann 
Jelita Coffee Organic Mask
100% alami dan organik,

Mengandung beras hitam organik, biji gandum, serta kopi organik
tuntas untuk mengatasi kusam dan bekas jerawat kamu lho😘
Selamat datang wajah cantik bebas bekas jerawat dan kusam😍
.
.
.
#lulur #lulurbadan #lulurpemutih #scrub #scrubbadan #sabun #sabunpemutih #sabunpencerah #sabunkopi #lulurkefir #masker #maskerwajah #maskeralami #maskerorganik #obatjerawat #maskerjerawat #pemutihbadan #pemutihwajah #pemutihalami #serumwajah #serumjerawat #serumpemutih #serumpemutihkulit #maskerkefir #maskerspirulina #sabunjerawat
Jelita Coffee Organic Mask 100% alami dan organik, Mengandung beras hitam organik, biji gandum, serta kopi organik tuntas untuk mengatasi kusam dan bekas jerawat kamu lho😘 Selamat datang wajah cantik bebas bekas jerawat dan kusam😍 . . . #lulur  #lulurbadan  #lulurpemutih  #scrub  #scrubbadan  #sabun  #sabunpemutih  #sabunpencerah  #sabunkopi  #lulurkefir  #masker  #maskerwajah  #maskeralami  #maskerorganik  #obatjerawat  #maskerjerawat  #pemutihbadan  #pemutihwajah  #pemutihalami  #serumwajah  #serumjerawat  #serumpemutih  #serumpemutihkulit  #maskerkefir  #maskerspirulina  #sabunjerawat 
Jelita var Greentea
Cuma ini yang bisa bikin kamu cantik cerah bebas jerawat
100% halal And natural ingredient

Awas kehabisan lagi, soalnya ini BEST SELLER banget lho diJelita 😍
.
.
.
#lulur #lulurbadan #lulurpemutih #scrub #scrubbadan #sabun #sabunpemutih #sabunpencerah #sabunkopi #lulurkefir #masker #maskerwajah #maskeralami #maskerorganik #obatjerawat #maskerjerawat #pemutihbadan #pemutihwajah #pemutihalami #serumwajah #serumjerawat #serumpemutih #serumpemutihkulit #maskerkefir #maskerspirulina #sabunjerawat
Jelita var Greentea Cuma ini yang bisa bikin kamu cantik cerah bebas jerawat 100% halal And natural ingredient Awas kehabisan lagi, soalnya ini BEST SELLER banget lho diJelita 😍 . . . #lulur  #lulurbadan  #lulurpemutih  #scrub  #scrubbadan  #sabun  #sabunpemutih  #sabunpencerah  #sabunkopi  #lulurkefir  #masker  #maskerwajah  #maskeralami  #maskerorganik  #obatjerawat  #maskerjerawat  #pemutihbadan  #pemutihwajah  #pemutihalami  #serumwajah  #serumjerawat  #serumpemutih  #serumpemutihkulit  #maskerkefir  #maskerspirulina  #sabunjerawat 
Jelita Coffee Organic Mask
100% alami dan organik,

Mengandung beras hitam organik, biji gandum, serta kopi organik
tuntas untuk mengatasi kusam dan bekas jerawat kamu lho😘
Selamat datang wajah cantik bebas bekas jerawat dan kusam😍
.
.
.
#lulur #lulurbadan #lulurpemutih #scrub #scrubbadan #sabun #sabunpemutih #sabunpencerah #sabunkopi #lulurkefir #masker #maskerwajah #maskeralami #maskerorganik #obatjerawat #maskerjerawat #pemutihbadan #pemutihwajah #pemutihalami #serumwajah #serumjerawat #serumpemutih #serumpemutihkulit #maskerkefir #maskerspirulina #sabunjerawat
Jelita Coffee Organic Mask 100% alami dan organik, Mengandung beras hitam organik, biji gandum, serta kopi organik tuntas untuk mengatasi kusam dan bekas jerawat kamu lho😘 Selamat datang wajah cantik bebas bekas jerawat dan kusam😍 . . . #lulur  #lulurbadan  #lulurpemutih  #scrub  #scrubbadan  #sabun  #sabunpemutih  #sabunpencerah  #sabunkopi  #lulurkefir  #masker  #maskerwajah  #maskeralami  #maskerorganik  #obatjerawat  #maskerjerawat  #pemutihbadan  #pemutihwajah  #pemutihalami  #serumwajah  #serumjerawat  #serumpemutih  #serumpemutihkulit  #maskerkefir  #maskerspirulina  #sabunjerawat 
Jelita var Greentea
Cuma ini yang bisa bikin kamu cantik cerah bebas jerawat
100% halal And natural ingredient

Awas kehabisan lagi, soalnya ini BEST SELLER banget lho diJelita 😍
.
.
.
#lulur #lulurbadan #lulurpemutih #scrub #scrubbadan #sabun #sabunpemutih #sabunpencerah #sabunkopi #lulurkefir #masker #maskerwajah #maskeralami #maskerorganik #obatjerawat #maskerjerawat #pemutihbadan #pemutihwajah #pemutihalami #serumwajah #serumjerawat #serumpemutih #serumpemutihkulit #maskerkefir #maskerspirulina #sabunjerawat
Jelita var Greentea Cuma ini yang bisa bikin kamu cantik cerah bebas jerawat 100% halal And natural ingredient Awas kehabisan lagi, soalnya ini BEST SELLER banget lho diJelita 😍 . . . #lulur  #lulurbadan  #lulurpemutih  #scrub  #scrubbadan  #sabun  #sabunpemutih  #sabunpencerah  #sabunkopi  #lulurkefir  #masker  #maskerwajah  #maskeralami  #maskerorganik  #obatjerawat  #maskerjerawat  #pemutihbadan  #pemutihwajah  #pemutihalami  #serumwajah  #serumjerawat  #serumpemutih  #serumpemutihkulit  #maskerkefir  #maskerspirulina  #sabunjerawat 
Jelita var Greentea
Cuma ini yang bisa bikin kamu cantik cerah bebas jerawat
100% halal And natural ingredient

Awas kehabisan lagi, soalnya ini BEST SELLER banget lho diJelita 😍
.
.
.
#lulur #lulurbadan #lulurpemutih #scrub #scrubbadan #sabun #sabunpemutih #sabunpencerah #sabunkopi #lulurkefir #masker #maskerwajah #maskeralami #maskerorganik #obatjerawat #maskerjerawat #pemutihbadan #pemutihwajah #pemutihalami #serumwajah #serumjerawat #serumpemutih #serumpemutihkulit #maskerkefir #maskerspirulina #sabunjerawat
Jelita var Greentea Cuma ini yang bisa bikin kamu cantik cerah bebas jerawat 100% halal And natural ingredient Awas kehabisan lagi, soalnya ini BEST SELLER banget lho diJelita 😍 . . . #lulur  #lulurbadan  #lulurpemutih  #scrub  #scrubbadan  #sabun  #sabunpemutih  #sabunpencerah  #sabunkopi  #lulurkefir  #masker  #maskerwajah  #maskeralami  #maskerorganik  #obatjerawat  #maskerjerawat  #pemutihbadan  #pemutihwajah  #pemutihalami  #serumwajah  #serumjerawat  #serumpemutih  #serumpemutihkulit  #maskerkefir  #maskerspirulina  #sabunjerawat 
0177826288
.
.

AWAS pada yg baru perasan yg bintik jeragat sudah mula wujud di wajah...jgn dibiarkan lama, kerana semakin lama kita biarkan ia akan menjadi semakin teruk.. Tak kan lah nak tunggu dah betul2 teruk baru nak rawat, seandainye keadaan jeragat semakin teruk kedah rawatan laser pula terpaksa digunakan

Kebaikan Krim Jeragat Moleek * Menghilangkan jerawat & Jeragat
* Memudar & menghilangkan parut
* Menghilangkan kesan Sunburn
* Wajah Semakin Glowing Dalam 3hari
* Memudarkan Bintik hitam

Isi kandungan dan kebaikan Krim Jeragat Moleek LULUS KKM
✔ Aqua - digunakan untuk mendapatkan kesegaran pada kulit dan sebagai agent anti penuaan. Muda remaja uollss.
✔ Macadamia - mengatasi masalah kulit kering, bersisik, kusam dan berbagai masalah kulit. Membantu membuatkan kulit menjadi awet muda. Dan ia juga berfungsi mencegah kerosakan kulit akibat sinaran UV.
✔ Glisyerin - sebagai agent pelembab dan memberikan kesegaran pada kulit kita.
✔ Tocopherol - sebagai agent pelembab kulit dan melindungi kulit dari sinaran UV.
✔ Arbutin - merawat parut lama, menggantikan kulit lama kepada kulit baru. ✔Propylene Glycol - bertindak bagi mengekalkan kelembapan kulit.
✔ Kojic Acid - berfungsi sebagai merawat jeragat.
✔ Niacinamide - mengekalkan kulit sentiasa lembab dan mengawal pengeluaran jerawat serta menghalang pembentukan jeragat pada permukaan kulit.
✔ Morus Alba Bark Extract - merawat sel-sel kulit yang telah mati

CARA PENGGUNAAN KRIM JERAGAT MOLEEK
Pakai pun sehari sekali je. Sapu nipisssss je di bintik2 hitam . Cukup utk sebulan penggunaan.

#molekskincare #molekkrimjeragat #krimjeragatmolek #moleekskincare #krimjeragatmoleek #moleekkrimjeragat #tatiskincare #shhazbeauty #sabunkopi #aurawhite
0177826288 . . AWAS pada yg baru perasan yg bintik jeragat sudah mula wujud di wajah...jgn dibiarkan lama, kerana semakin lama kita biarkan ia akan menjadi semakin teruk.. Tak kan lah nak tunggu dah betul2 teruk baru nak rawat, seandainye keadaan jeragat semakin teruk kedah rawatan laser pula terpaksa digunakan Kebaikan Krim Jeragat Moleek * Menghilangkan jerawat & Jeragat * Memudar & menghilangkan parut * Menghilangkan kesan Sunburn * Wajah Semakin Glowing Dalam 3hari * Memudarkan Bintik hitam Isi kandungan dan kebaikan Krim Jeragat Moleek LULUS KKM ✔ Aqua - digunakan untuk mendapatkan kesegaran pada kulit dan sebagai agent anti penuaan. Muda remaja uollss. ✔ Macadamia - mengatasi masalah kulit kering, bersisik, kusam dan berbagai masalah kulit. Membantu membuatkan kulit menjadi awet muda. Dan ia juga berfungsi mencegah kerosakan kulit akibat sinaran UV. ✔ Glisyerin - sebagai agent pelembab dan memberikan kesegaran pada kulit kita. ✔ Tocopherol - sebagai agent pelembab kulit dan melindungi kulit dari sinaran UV. ✔ Arbutin - merawat parut lama, menggantikan kulit lama kepada kulit baru. ✔Propylene Glycol - bertindak bagi mengekalkan kelembapan kulit. ✔ Kojic Acid - berfungsi sebagai merawat jeragat. ✔ Niacinamide - mengekalkan kulit sentiasa lembab dan mengawal pengeluaran jerawat serta menghalang pembentukan jeragat pada permukaan kulit. ✔ Morus Alba Bark Extract - merawat sel-sel kulit yang telah mati CARA PENGGUNAAN KRIM JERAGAT MOLEEK Pakai pun sehari sekali je. Sapu nipisssss je di bintik2 hitam . Cukup utk sebulan penggunaan. #molekskincare  #molekkrimjeragat  #krimjeragatmolek  #moleekskincare  #krimjeragatmoleek  #moleekkrimjeragat  #tatiskincare  #shhazbeauty  #sabunkopi  #aurawhite 
Jelita Coffee Organic Mask
100% alami dan organik,

Mengandung beras hitam organik, biji gandum, serta kopi organik
tuntas untuk mengatasi kusam dan bekas jerawat kamu lho😘
Selamat datang wajah cantik bebas bekas jerawat dan kusam😍
.
.
.
#lulur #lulurbadan #lulurpemutih #scrub #scrubbadan #sabun #sabunpemutih #sabunpencerah #sabunkopi #lulurkefir #masker #maskerwajah #maskeralami #maskerorganik #obatjerawat #maskerjerawat #pemutihbadan #pemutihwajah #pemutihalami #serumwajah #serumjerawat #serumpemutih #serumpemutihkulit #maskerkefir #maskerspirulina #sabunjerawat
Jelita Coffee Organic Mask 100% alami dan organik, Mengandung beras hitam organik, biji gandum, serta kopi organik tuntas untuk mengatasi kusam dan bekas jerawat kamu lho😘 Selamat datang wajah cantik bebas bekas jerawat dan kusam😍 . . . #lulur  #lulurbadan  #lulurpemutih  #scrub  #scrubbadan  #sabun  #sabunpemutih  #sabunpencerah  #sabunkopi  #lulurkefir  #masker  #maskerwajah  #maskeralami  #maskerorganik  #obatjerawat  #maskerjerawat  #pemutihbadan  #pemutihwajah  #pemutihalami  #serumwajah  #serumjerawat  #serumpemutih  #serumpemutihkulit  #maskerkefir  #maskerspirulina  #sabunjerawat 
Jelita var Greentea
Cuma ini yang bisa bikin kamu cantik cerah bebas jerawat
100% halal And natural ingredient

Awas kehabisan lagi, soalnya ini BEST SELLER banget lho diJelita 😍
.
.
.
#lulur #lulurbadan #lulurpemutih #scrub #scrubbadan #sabun #sabunpemutih #sabunpencerah #sabunkopi #lulurkefir #masker #maskerwajah #maskeralami #maskerorganik #obatjerawat #maskerjerawat #pemutihbadan #pemutihwajah #pemutihalami #serumwajah #serumjerawat #serumpemutih #serumpemutihkulit #maskerkefir #maskerspirulina #sabunjerawat
Jelita var Greentea Cuma ini yang bisa bikin kamu cantik cerah bebas jerawat 100% halal And natural ingredient Awas kehabisan lagi, soalnya ini BEST SELLER banget lho diJelita 😍 . . . #lulur  #lulurbadan  #lulurpemutih  #scrub  #scrubbadan  #sabun  #sabunpemutih  #sabunpencerah  #sabunkopi  #lulurkefir  #masker  #maskerwajah  #maskeralami  #maskerorganik  #obatjerawat  #maskerjerawat  #pemutihbadan  #pemutihwajah  #pemutihalami  #serumwajah  #serumjerawat  #serumpemutih  #serumpemutihkulit  #maskerkefir  #maskerspirulina  #sabunjerawat 
Jelita Coffee Organic Mask
100% alami dan organik,

Mengandung beras hitam organik, biji gandum, serta kopi organik
tuntas untuk mengatasi kusam dan bekas jerawat kamu lho😘
Selamat datang wajah cantik bebas bekas jerawat dan kusam😍
.
.
.
#lulur #lulurbadan #lulurpemutih #scrub #scrubbadan #sabun #sabunpemutih #sabunpencerah #sabunkopi #lulurkefir #masker #maskerwajah #maskeralami #maskerorganik #obatjerawat #maskerjerawat #pemutihbadan #pemutihwajah #pemutihalami #serumwajah #serumjerawat #serumpemutih #serumpemutihkulit #maskerkefir #maskerspirulina #sabunjerawat
Jelita Coffee Organic Mask 100% alami dan organik, Mengandung beras hitam organik, biji gandum, serta kopi organik tuntas untuk mengatasi kusam dan bekas jerawat kamu lho😘 Selamat datang wajah cantik bebas bekas jerawat dan kusam😍 . . . #lulur  #lulurbadan  #lulurpemutih  #scrub  #scrubbadan  #sabun  #sabunpemutih  #sabunpencerah  #sabunkopi  #lulurkefir  #masker  #maskerwajah  #maskeralami  #maskerorganik  #obatjerawat  #maskerjerawat  #pemutihbadan  #pemutihwajah  #pemutihalami  #serumwajah  #serumjerawat  #serumpemutih  #serumpemutihkulit  #maskerkefir  #maskerspirulina  #sabunjerawat 
Jelita Coffee Organic Mask
100% alami dan organik,

Mengandung beras hitam organik, biji gandum, serta kopi organik
tuntas untuk mengatasi kusam dan bekas jerawat kamu lho😘
Selamat datang wajah cantik bebas bekas jerawat dan kusam😍
.
.
.
#lulur #lulurbadan #lulurpemutih #scrub #scrubbadan #sabun #sabunpemutih #sabunpencerah #sabunkopi #lulurkefir #masker #maskerwajah #maskeralami #maskerorganik #obatjerawat #maskerjerawat #pemutihbadan #pemutihwajah #pemutihalami #serumwajah #serumjerawat #serumpemutih #serumpemutihkulit #maskerkefir #maskerspirulina #sabunjerawat
Jelita Coffee Organic Mask 100% alami dan organik, Mengandung beras hitam organik, biji gandum, serta kopi organik tuntas untuk mengatasi kusam dan bekas jerawat kamu lho😘 Selamat datang wajah cantik bebas bekas jerawat dan kusam😍 . . . #lulur  #lulurbadan  #lulurpemutih  #scrub  #scrubbadan  #sabun  #sabunpemutih  #sabunpencerah  #sabunkopi  #lulurkefir  #masker  #maskerwajah  #maskeralami  #maskerorganik  #obatjerawat  #maskerjerawat  #pemutihbadan  #pemutihwajah  #pemutihalami  #serumwajah  #serumjerawat  #serumpemutih  #serumpemutihkulit  #maskerkefir  #maskerspirulina  #sabunjerawat 
Sebenarnya kan.
Semalam ada majlis raya di HQ Natuwrel tau. Sebab kak erna 'dekat' sangat. Tak dapat la kak erna join dorang 
Seronok gilaaaa!
Sambil makan makan sembang sembang eratkan silaturrahim. HQ belanja pulak manicure untuk semua tetamu.

Kak erna is jelesssss
Tu yang baru hari ni cerita kat uolz tu.
Buruk perangai ni jangan ikut okey!
Hahahahaaaaaa.

Nah! Kak erna belanja suasana meriah di hQ Natuwrel semalam 😍
Sebenarnya kan. Semalam ada majlis raya di HQ Natuwrel tau. Sebab kak erna 'dekat' sangat. Tak dapat la kak erna join dorang Seronok gilaaaa! Sambil makan makan sembang sembang eratkan silaturrahim. HQ belanja pulak manicure untuk semua tetamu. Kak erna is jelesssss Tu yang baru hari ni cerita kat uolz tu. Buruk perangai ni jangan ikut okey! Hahahahaaaaaa. Nah! Kak erna belanja suasana meriah di hQ Natuwrel semalam 😍
Jelita var Greentea
Cuma ini yang bisa bikin kamu cantik cerah bebas jerawat
100% halal And natural ingredient

Awas kehabisan lagi, soalnya ini BEST SELLER banget lho diJelita 😍
.
.
.
#lulur #lulurbadan #lulurpemutih #scrub #scrubbadan #sabun #sabunpemutih #sabunpencerah #sabunkopi #lulurkefir #masker #maskerwajah #maskeralami #maskerorganik #obatjerawat #maskerjerawat #pemutihbadan #pemutihwajah #pemutihalami #serumwajah #serumjerawat #serumpemutih #serumpemutihkulit #maskerkefir #maskerspirulina #sabunjerawat
Jelita var Greentea Cuma ini yang bisa bikin kamu cantik cerah bebas jerawat 100% halal And natural ingredient Awas kehabisan lagi, soalnya ini BEST SELLER banget lho diJelita 😍 . . . #lulur  #lulurbadan  #lulurpemutih  #scrub  #scrubbadan  #sabun  #sabunpemutih  #sabunpencerah  #sabunkopi  #lulurkefir  #masker  #maskerwajah  #maskeralami  #maskerorganik  #obatjerawat  #maskerjerawat  #pemutihbadan  #pemutihwajah  #pemutihalami  #serumwajah  #serumjerawat  #serumpemutih  #serumpemutihkulit  #maskerkefir  #maskerspirulina  #sabunjerawat 
Sebenarnya kan.
Semalam ada majlis raya di HQ Natuwrel tau. Sebab kak erna 'dekat' sangat. Tak dapat la kak erna join dorang 
Seronok gilaaaa!
Sambil makan makan sembang sembang eratkan silaturrahim. HQ belanja pulak manicure untuk semua tetamu.

Kak erna is jelesssss
Tu yang baru hari ni cerita kat uolz tu.
Buruk perangai ni jangan ikut okey!
Hahahahaaaaaa.

Nah! Kak erna belanja suasana meriah di hQ Natuwrel semalam 😍
Sebenarnya kan. Semalam ada majlis raya di HQ Natuwrel tau. Sebab kak erna 'dekat' sangat. Tak dapat la kak erna join dorang Seronok gilaaaa! Sambil makan makan sembang sembang eratkan silaturrahim. HQ belanja pulak manicure untuk semua tetamu. Kak erna is jelesssss Tu yang baru hari ni cerita kat uolz tu. Buruk perangai ni jangan ikut okey! Hahahahaaaaaa. Nah! Kak erna belanja suasana meriah di hQ Natuwrel semalam 😍
Sebenarnya kan.
Semalam ada majlis raya di HQ Natuwrel tau. Sebab kak erna 'dekat' sangat. Tak dapat la kak erna join dorang 
Seronok gilaaaa!
Sambil makan makan sembang sembang eratkan silaturrahim. HQ belanja pulak manicure untuk semua tetamu.

Kak erna is jelesssss
Tu yang baru hari ni cerita kat uolz tu.
Buruk perangai ni jangan ikut okey!
Hahahahaaaaaa.

Nah! Kak erna belanja suasana meriah di hQ Natuwrel semalam 😍
Sebenarnya kan. Semalam ada majlis raya di HQ Natuwrel tau. Sebab kak erna 'dekat' sangat. Tak dapat la kak erna join dorang Seronok gilaaaa! Sambil makan makan sembang sembang eratkan silaturrahim. HQ belanja pulak manicure untuk semua tetamu. Kak erna is jelesssss Tu yang baru hari ni cerita kat uolz tu. Buruk perangai ni jangan ikut okey! Hahahahaaaaaa. Nah! Kak erna belanja suasana meriah di hQ Natuwrel semalam 😍
Sebenarnya kan.
Semalam ada majlis raya di HQ Natuwrel tau. Sebab kak erna 'dekat' sangat. Tak dapat la kak erna join dorang 
Seronok gilaaaa!
Sambil makan makan sembang sembang eratkan silaturrahim. HQ belanja pulak manicure untuk semua tetamu.

Kak erna is jelesssss
Tu yang baru hari ni cerita kat uolz tu.
Buruk perangai ni jangan ikut okey!
Hahahahaaaaaa.

Nah! Kak erna belanja suasana meriah di hQ Natuwrel semalam 😍
Sebenarnya kan. Semalam ada majlis raya di HQ Natuwrel tau. Sebab kak erna 'dekat' sangat. Tak dapat la kak erna join dorang Seronok gilaaaa! Sambil makan makan sembang sembang eratkan silaturrahim. HQ belanja pulak manicure untuk semua tetamu. Kak erna is jelesssss Tu yang baru hari ni cerita kat uolz tu. Buruk perangai ni jangan ikut okey! Hahahahaaaaaa. Nah! Kak erna belanja suasana meriah di hQ Natuwrel semalam 😍
Jelita Coffee Organic Mask
100% alami dan organik,

Mengandung beras hitam organik, biji gandum, serta kopi organik
tuntas untuk mengatasi kusam dan bekas jerawat kamu lho😘
Selamat datang wajah cantik bebas bekas jerawat dan kusam😍
.
.
.
#lulur #lulurbadan #lulurpemutih #scrub #scrubbadan #sabun #sabunpemutih #sabunpencerah #sabunkopi #lulurkefir #masker #maskerwajah #maskeralami #maskerorganik #obatjerawat #maskerjerawat #pemutihbadan #pemutihwajah #pemutihalami #serumwajah #serumjerawat #serumpemutih #serumpemutihkulit #maskerkefir #maskerspirulina #sabunjerawat
Jelita Coffee Organic Mask 100% alami dan organik, Mengandung beras hitam organik, biji gandum, serta kopi organik tuntas untuk mengatasi kusam dan bekas jerawat kamu lho😘 Selamat datang wajah cantik bebas bekas jerawat dan kusam😍 . . . #lulur  #lulurbadan  #lulurpemutih  #scrub  #scrubbadan  #sabun  #sabunpemutih  #sabunpencerah  #sabunkopi  #lulurkefir  #masker  #maskerwajah  #maskeralami  #maskerorganik  #obatjerawat  #maskerjerawat  #pemutihbadan  #pemutihwajah  #pemutihalami  #serumwajah  #serumjerawat  #serumpemutih  #serumpemutihkulit  #maskerkefir  #maskerspirulina  #sabunjerawat 
Sebenarnya kan.
Semalam ada majlis raya di HQ Natuwrel tau. Sebab kak erna 'dekat' sangat. Tak dapat la kak erna join dorang 
Seronok gilaaaa!
Sambil makan makan sembang sembang eratkan silaturrahim. HQ belanja pulak manicure untuk semua tetamu.

Kak erna is jelesssss
Tu yang baru hari ni cerita kat uolz tu.
Buruk perangai ni jangan ikut okey!
Hahahahaaaaaa.

Nah! Kak erna belanja suasana meriah di hQ Natuwrel semalam 😍
Sebenarnya kan. Semalam ada majlis raya di HQ Natuwrel tau. Sebab kak erna 'dekat' sangat. Tak dapat la kak erna join dorang Seronok gilaaaa! Sambil makan makan sembang sembang eratkan silaturrahim. HQ belanja pulak manicure untuk semua tetamu. Kak erna is jelesssss Tu yang baru hari ni cerita kat uolz tu. Buruk perangai ni jangan ikut okey! Hahahahaaaaaa. Nah! Kak erna belanja suasana meriah di hQ Natuwrel semalam 😍
Jelita var Greentea
Cuma ini yang bisa bikin kamu cantik cerah bebas jerawat
100% halal And natural ingredient

Awas kehabisan lagi, soalnya ini BEST SELLER banget lho diJelita 😍
.
.
.
#lulur #lulurbadan #lulurpemutih #scrub #scrubbadan #sabun #sabunpemutih #sabunpencerah #sabunkopi #lulurkefir #masker #maskerwajah #maskeralami #maskerorganik #obatjerawat #maskerjerawat #pemutihbadan #pemutihwajah #pemutihalami #serumwajah #serumjerawat #serumpemutih #serumpemutihkulit #maskerkefir #maskerspirulina #sabunjerawat
Jelita var Greentea Cuma ini yang bisa bikin kamu cantik cerah bebas jerawat 100% halal And natural ingredient Awas kehabisan lagi, soalnya ini BEST SELLER banget lho diJelita 😍 . . . #lulur  #lulurbadan  #lulurpemutih  #scrub  #scrubbadan  #sabun  #sabunpemutih  #sabunpencerah  #sabunkopi  #lulurkefir  #masker  #maskerwajah  #maskeralami  #maskerorganik  #obatjerawat  #maskerjerawat  #pemutihbadan  #pemutihwajah  #pemutihalami  #serumwajah  #serumjerawat  #serumpemutih  #serumpemutihkulit  #maskerkefir  #maskerspirulina  #sabunjerawat 
Sebenarnya kan.
Semalam ada majlis raya di HQ Natuwrel tau. Sebab kak erna 'dekat' sangat. Tak dapat la kak erna join dorang 
Seronok gilaaaa!
Sambil makan makan sembang sembang eratkan silaturrahim. HQ belanja pulak manicure untuk semua tetamu.

Kak erna is jelesssss
Tu yang baru hari ni cerita kat uolz tu.
Buruk perangai ni jangan ikut okey!
Hahahahaaaaaa.

Nah! Kak erna belanja suasana meriah di hQ Natuwrel semalam 😍
Sebenarnya kan. Semalam ada majlis raya di HQ Natuwrel tau. Sebab kak erna 'dekat' sangat. Tak dapat la kak erna join dorang Seronok gilaaaa! Sambil makan makan sembang sembang eratkan silaturrahim. HQ belanja pulak manicure untuk semua tetamu. Kak erna is jelesssss Tu yang baru hari ni cerita kat uolz tu. Buruk perangai ni jangan ikut okey! Hahahahaaaaaa. Nah! Kak erna belanja suasana meriah di hQ Natuwrel semalam 😍
Sebenarnya kan.
Semalam ada majlis raya di HQ Natuwrel tau. Sebab kak erna 'dekat' sangat. Tak dapat la kak erna join dorang 
Seronok gilaaaa!
Sambil makan makan sembang sembang eratkan silaturrahim. HQ belanja pulak manicure untuk semua tetamu.

Kak erna is jelesssss
Tu yang baru hari ni cerita kat uolz tu.
Buruk perangai ni jangan ikut okey!
Hahahahaaaaaa.

Nah! Kak erna belanja suasana meriah di hQ Natuwrel semalam 😍
Sebenarnya kan. Semalam ada majlis raya di HQ Natuwrel tau. Sebab kak erna 'dekat' sangat. Tak dapat la kak erna join dorang Seronok gilaaaa! Sambil makan makan sembang sembang eratkan silaturrahim. HQ belanja pulak manicure untuk semua tetamu. Kak erna is jelesssss Tu yang baru hari ni cerita kat uolz tu. Buruk perangai ni jangan ikut okey! Hahahahaaaaaa. Nah! Kak erna belanja suasana meriah di hQ Natuwrel semalam 😍
Sebenarnya kan.
Semalam ada majlis raya di HQ Natuwrel tau. Sebab kak erna 'dekat' sangat. Tak dapat la kak erna join dorang 
Seronok gilaaaa!
Sambil makan makan sembang sembang eratkan silaturrahim. HQ belanja pulak manicure untuk semua tetamu.

Kak erna is jelesssss
Tu yang baru hari ni cerita kat uolz tu.
Buruk perangai ni jangan ikut okey!
Hahahahaaaaaa.

Nah! Kak erna belanja suasana meriah di hQ Natuwrel semalam 😍
Sebenarnya kan. Semalam ada majlis raya di HQ Natuwrel tau. Sebab kak erna 'dekat' sangat. Tak dapat la kak erna join dorang Seronok gilaaaa! Sambil makan makan sembang sembang eratkan silaturrahim. HQ belanja pulak manicure untuk semua tetamu. Kak erna is jelesssss Tu yang baru hari ni cerita kat uolz tu. Buruk perangai ni jangan ikut okey! Hahahahaaaaaa. Nah! Kak erna belanja suasana meriah di hQ Natuwrel semalam 😍
Sebenarnya kan.
Semalam ada majlis raya di HQ Natuwrel tau. Sebab kak erna 'dekat' sangat. Tak dapat la kak erna join dorang 
Seronok gilaaaa!
Sambil makan makan sembang sembang eratkan silaturrahim. HQ belanja pulak manicure untuk semua tetamu.

Kak erna is jelesssss
Tu yang baru hari ni cerita kat uolz tu.
Buruk perangai ni jangan ikut okey!
Hahahahaaaaaa.

Nah! Kak erna belanja suasana meriah di hQ Natuwrel semalam 😍
Sebenarnya kan. Semalam ada majlis raya di HQ Natuwrel tau. Sebab kak erna 'dekat' sangat. Tak dapat la kak erna join dorang Seronok gilaaaa! Sambil makan makan sembang sembang eratkan silaturrahim. HQ belanja pulak manicure untuk semua tetamu. Kak erna is jelesssss Tu yang baru hari ni cerita kat uolz tu. Buruk perangai ni jangan ikut okey! Hahahahaaaaaa. Nah! Kak erna belanja suasana meriah di hQ Natuwrel semalam 😍
Sebenarnya kan.
Semalam ada majlis raya di HQ Natuwrel tau. Sebab kak erna 'dekat' sangat. Tak dapat la kak erna join dorang 
Seronok gilaaaa!
Sambil makan makan sembang sembang eratkan silaturrahim. HQ belanja pulak manicure untuk semua tetamu.

Kak erna is jelesssss
Tu yang baru hari ni cerita kat uolz tu.
Buruk perangai ni jangan ikut okey!
Hahahahaaaaaa.

Nah! Kak erna belanja suasana meriah di hQ Natuwrel semalam 😍
Sebenarnya kan. Semalam ada majlis raya di HQ Natuwrel tau. Sebab kak erna 'dekat' sangat. Tak dapat la kak erna join dorang Seronok gilaaaa! Sambil makan makan sembang sembang eratkan silaturrahim. HQ belanja pulak manicure untuk semua tetamu. Kak erna is jelesssss Tu yang baru hari ni cerita kat uolz tu. Buruk perangai ni jangan ikut okey! Hahahahaaaaaa. Nah! Kak erna belanja suasana meriah di hQ Natuwrel semalam 😍
Sebenarnya kan.
Semalam ada majlis raya di HQ Natuwrel tau. Sebab kak erna 'dekat' sangat. Tak dapat la kak erna join dorang 
Seronok gilaaaa!
Sambil makan makan sembang sembang eratkan silaturrahim. HQ belanja pulak manicure untuk semua tetamu.

Kak erna is jelesssss
Tu yang baru hari ni cerita kat uolz tu.
Buruk perangai ni jangan ikut okey!
Hahahahaaaaaa.

Nah! Kak erna belanja suasana meriah di hQ Natuwrel semalam 😍
Sebenarnya kan. Semalam ada majlis raya di HQ Natuwrel tau. Sebab kak erna 'dekat' sangat. Tak dapat la kak erna join dorang Seronok gilaaaa! Sambil makan makan sembang sembang eratkan silaturrahim. HQ belanja pulak manicure untuk semua tetamu. Kak erna is jelesssss Tu yang baru hari ni cerita kat uolz tu. Buruk perangai ni jangan ikut okey! Hahahahaaaaaa. Nah! Kak erna belanja suasana meriah di hQ Natuwrel semalam 😍
Sebenarnya kan.
Semalam ada majlis raya di HQ Natuwrel tau. Sebab kak erna 'dekat' sangat. Tak dapat la kak erna join dorang 
Seronok gilaaaa!
Sambil makan makan sembang sembang eratkan silaturrahim. HQ belanja pulak manicure untuk semua tetamu.

Kak erna is jelesssss
Tu yang baru hari ni cerita kat uolz tu.
Buruk perangai ni jangan ikut okey!
Hahahahaaaaaa.

Nah! Kak erna belanja suasana meriah di hQ Natuwrel semalam 😍
Sebenarnya kan. Semalam ada majlis raya di HQ Natuwrel tau. Sebab kak erna 'dekat' sangat. Tak dapat la kak erna join dorang Seronok gilaaaa! Sambil makan makan sembang sembang eratkan silaturrahim. HQ belanja pulak manicure untuk semua tetamu. Kak erna is jelesssss Tu yang baru hari ni cerita kat uolz tu. Buruk perangai ni jangan ikut okey! Hahahahaaaaaa. Nah! Kak erna belanja suasana meriah di hQ Natuwrel semalam 😍
Sebenarnya kan.
Semalam ada majlis raya di HQ Natuwrel tau. Sebab kak erna 'dekat' sangat. Tak dapat la kak erna join dorang 
Seronok gilaaaa!
Sambil makan makan sembang sembang eratkan silaturrahim. HQ belanja pulak manicure untuk semua tetamu.

Kak erna is jelesssss
Tu yang baru hari ni cerita kat uolz tu.
Buruk perangai ni jangan ikut okey!
Hahahahaaaaaa.

Nah! Kak erna belanja suasana meriah di hQ Natuwrel semalam 😍
Sebenarnya kan. Semalam ada majlis raya di HQ Natuwrel tau. Sebab kak erna 'dekat' sangat. Tak dapat la kak erna join dorang Seronok gilaaaa! Sambil makan makan sembang sembang eratkan silaturrahim. HQ belanja pulak manicure untuk semua tetamu. Kak erna is jelesssss Tu yang baru hari ni cerita kat uolz tu. Buruk perangai ni jangan ikut okey! Hahahahaaaaaa. Nah! Kak erna belanja suasana meriah di hQ Natuwrel semalam 😍
Sebenarnya kan.
Semalam ada majlis raya di HQ Natuwrel tau. Sebab kak erna 'dekat' sangat. Tak dapat la kak erna join dorang 
Seronok gilaaaa!
Sambil makan makan sembang sembang eratkan silaturrahim. HQ belanja pulak manicure untuk semua tetamu.

Kak erna is jelesssss
Tu yang baru hari ni cerita kat uolz tu.
Buruk perangai ni jangan ikut okey!
Hahahahaaaaaa.

Nah! Kak erna belanja suasana meriah di hQ Natuwrel semalam 😍
Sebenarnya kan. Semalam ada majlis raya di HQ Natuwrel tau. Sebab kak erna 'dekat' sangat. Tak dapat la kak erna join dorang Seronok gilaaaa! Sambil makan makan sembang sembang eratkan silaturrahim. HQ belanja pulak manicure untuk semua tetamu. Kak erna is jelesssss Tu yang baru hari ni cerita kat uolz tu. Buruk perangai ni jangan ikut okey! Hahahahaaaaaa. Nah! Kak erna belanja suasana meriah di hQ Natuwrel semalam 😍
Sebenarnya kan.
Semalam ada majlis raya di HQ Natuwrel tau. Sebab kak erna 'dekat' sangat. Tak dapat la kak erna join dorang 
Seronok gilaaaa!
Sambil makan makan sembang sembang eratkan silaturrahim. HQ belanja pulak manicure untuk semua tetamu.

Kak erna is jelesssss
Tu yang baru hari ni cerita kat uolz tu.
Buruk perangai ni jangan ikut okey!
Hahahahaaaaaa.

Nah! Kak erna belanja suasana meriah di hQ Natuwrel semalam 😍
Sebenarnya kan. Semalam ada majlis raya di HQ Natuwrel tau. Sebab kak erna 'dekat' sangat. Tak dapat la kak erna join dorang Seronok gilaaaa! Sambil makan makan sembang sembang eratkan silaturrahim. HQ belanja pulak manicure untuk semua tetamu. Kak erna is jelesssss Tu yang baru hari ni cerita kat uolz tu. Buruk perangai ni jangan ikut okey! Hahahahaaaaaa. Nah! Kak erna belanja suasana meriah di hQ Natuwrel semalam 😍
Jangan lupa dapatkan our new products yang tengah hot panas panas sekarang ni! Body polish rose with geranium and real rose petals! Sumpah best pakai kalau tak percaya boleh refer review customer yang dah cuba 💕 kulit lebih lembut dan hydrating walaupun baru sekali pakai tau! Wangi dia jangan cakap lah macam ladang rose tau! Memang terbaik! Hilang semua stress belajar atau kerja ! Tidur lagi lenaa, cik abang lagi sukaa 👌🏻🤗
.
.
Price :
🌹Body Polish : RM30
.
.
🙋🏻 TO ORDER ? WHATSAPP 011-16460128
.
.
#ramadhanpromo #coffeescrub #coffeescrubmurah #sayajualcoffeescrub #sayajualcoffeescrubmurah #sayajualscrub #organicmalaysia #coffeesoapmurah #sabunkopimurah #sabunkopi #bodypolishmalaysia #kopiscrub #coffeescrubmalaysia #skrubkopimalaysia #scrubmurah #scrubmurahmalaysia #90sbeautymalaysia #organikskincare #organicskincare #organicscrub #lipscrub #lipscrubmalaysia #lipscrubmurah #lipbalm #lipbalmmalaysia #lipbalmmurah
Jangan lupa dapatkan our new products yang tengah hot panas panas sekarang ni! Body polish rose with geranium and real rose petals! Sumpah best pakai kalau tak percaya boleh refer review customer yang dah cuba 💕 kulit lebih lembut dan hydrating walaupun baru sekali pakai tau! Wangi dia jangan cakap lah macam ladang rose tau! Memang terbaik! Hilang semua stress belajar atau kerja ! Tidur lagi lenaa, cik abang lagi sukaa 👌🏻🤗 . . Price : 🌹Body Polish : RM30 . . 🙋🏻 TO ORDER ? WHATSAPP 011-16460128 . . #ramadhanpromo  #coffeescrub  #coffeescrubmurah  #sayajualcoffeescrub  #sayajualcoffeescrubmurah  #sayajualscrub  #organicmalaysia  #coffeesoapmurah  #sabunkopimurah  #sabunkopi  #bodypolishmalaysia  #kopiscrub  #coffeescrubmalaysia  #skrubkopimalaysia  #scrubmurah  #scrubmurahmalaysia  #90sbeautymalaysia  #organikskincare  #organicskincare  #organicscrub  #lipscrub  #lipscrubmalaysia  #lipscrubmurah  #lipbalm  #lipbalmmalaysia  #lipbalmmurah 
Thank you dear, happy scrubbing 💖 let's get dirty with our magical Coffee Scrub! It's gonna be your fav!
--
📌Coffee scrub 90's Beauty and coffee soap 90's Beauty are different from any other products you ever tried.
--
📌 It makes your skin smoother than ever.
--
📌 Suitable for all skin types -- sensitive skin, acne prone, eczema, dry and flaky skin. Sometimes some products irritate sensitive skin but this one doesn't. --
📌 The smell is so good! Refreshing and feels caffeinated! --
📌 Heal your sunburn and even out skin tones.
--
📌 Great for before and after shaving ,keep skin moist and not dry. --
📌Supple skin with vitamin C and E , keep skin hydrated and glowing while reducing acne and blackheads.
--
📌Reduce acne scar, dark spots, any black/dark spots on your skin.
.
.
‼️our Coffee Scrub using all natural ingredients without any chemicals. We provide you the best quality of coffee bean‼️
.
.
🖤TO ORDER : WHATSAPP +6010-5796148 NOW🖤
.
.
#organicmalaysia #scrubmuka #kopiscrub #coffeescrub #coffeescrubmurah #coffeescrubmalaysia #skrubkopimalaysia #feedback90sbeauty #scrubmurah #scrubmurahmalaysia #scrubmukabadan #90sbeautymalaysia #organikskincare #organicskincare #organicscrub #lipscrub #lipscrubmalaysia #lipscrubmurah #lipbalm #lipbalmmalaysia #lipbalmmurah #detoxteamalaysia #teatoxmalaysia #detoxteamurah #teatoxmurah #coffeesoap #sabunkopi #sayajualscrub #90sbeauty
Thank you dear, happy scrubbing 💖 let's get dirty with our magical Coffee Scrub! It's gonna be your fav! -- 📌Coffee scrub 90's Beauty and coffee soap 90's Beauty are different from any other products you ever tried. -- 📌 It makes your skin smoother than ever. -- 📌 Suitable for all skin types -- sensitive skin, acne prone, eczema, dry and flaky skin. Sometimes some products irritate sensitive skin but this one doesn't. -- 📌 The smell is so good! Refreshing and feels caffeinated! -- 📌 Heal your sunburn and even out skin tones. -- 📌 Great for before and after shaving ,keep skin moist and not dry. -- 📌Supple skin with vitamin C and E , keep skin hydrated and glowing while reducing acne and blackheads. -- 📌Reduce acne scar, dark spots, any black/dark spots on your skin. . . ‼️our Coffee Scrub using all natural ingredients without any chemicals. We provide you the best quality of coffee bean‼️ . . 🖤TO ORDER : WHATSAPP +6010-5796148 NOW🖤 . . #organicmalaysia  #scrubmuka  #kopiscrub  #coffeescrub  #coffeescrubmurah  #coffeescrubmalaysia  #skrubkopimalaysia  #feedback90sbeauty  #scrubmurah  #scrubmurahmalaysia  #scrubmukabadan  #90sbeautymalaysia  #organikskincare  #organicskincare  #organicscrub  #lipscrub  #lipscrubmalaysia  #lipscrubmurah  #lipbalm  #lipbalmmalaysia  #lipbalmmurah  #detoxteamalaysia  #teatoxmalaysia  #detoxteamurah  #teatoxmurah  #coffeesoap  #sabunkopi  #sayajualscrub  #90sbeauty 
JOM ramai2 cuba COFFEE SOAP dari 90s Beauty ni! Rugi kalau korang tak cuba, untuk kulit yang lebih licin dan cerah! Ada masalah kulit seperti jerawat dan jeragat? Boleh cuba coffee soap kami. Dengan harga RM18, murah kan!!
.
💖Diperbuat dari biji kopi yang berkualiti tinggi, kaya dengan anti oksida membuat kulit anda sentiasa muda dan tegang
💖Vitamin C mencerahkan kulit dan merawat masalah kulit
💖Formula yang lembut untuk kulit bermasalah seperti kulit kering, ekzema dan kulit sunburn
.
price:
RM18
📲whatsapp 010-5796148
.
postage sm RM8 / ss RM12
#90s #90sbeauty #coffeescrub #coffeescrubmurah #coffeescrubmalaysia #scrubmalaysia #teatoxmalaysia #lipbalmmalaysia #lipscrubmalaysia #lipscrubmurah #seasaltmalaysiascrub #coffeesoap #sabunkopimurah #sabunkopi #sabun #cerah #gebu #sayajual #sayajualscrub #murah #murahmurah #murah² #coffeescrubmalaysiamurah
JOM ramai2 cuba COFFEE SOAP dari 90s Beauty ni! Rugi kalau korang tak cuba, untuk kulit yang lebih licin dan cerah! Ada masalah kulit seperti jerawat dan jeragat? Boleh cuba coffee soap kami. Dengan harga RM18, murah kan!! . 💖Diperbuat dari biji kopi yang berkualiti tinggi, kaya dengan anti oksida membuat kulit anda sentiasa muda dan tegang 💖Vitamin C mencerahkan kulit dan merawat masalah kulit 💖Formula yang lembut untuk kulit bermasalah seperti kulit kering, ekzema dan kulit sunburn . price: RM18 📲whatsapp 010-5796148 . postage sm RM8 / ss RM12 #90s  #90sbeauty  #coffeescrub  #coffeescrubmurah  #coffeescrubmalaysia  #scrubmalaysia  #teatoxmalaysia  #lipbalmmalaysia  #lipscrubmalaysia  #lipscrubmurah  #seasaltmalaysiascrub  #coffeesoap  #sabunkopimurah  #sabunkopi  #sabun  #cerah  #gebu  #sayajual  #sayajualscrub  #murah  #murahmurah  #murah²  #coffeescrubmalaysiamurah 
✨90's Beauty Price List, easier for u guys! ✨ .
.
.
🔅COFFEE SCRUB (100gm) : RM25
🔅COFFEE SCRUB (200gm) : RM35 .
.
.
🔅COFFEE SOAP : RM 18
.
.
.
🔅LIP SCRUB (5 flavours) : RM 9 each
.
.

Pls choose :
• Raspberry .
• Mango .
• Mint .
• Yam .
• Apple . . .
.
🔅LIP BALM SOFTLIPS : RM 12 .
.
.
🌸BODY POLISH : Rose en Geranium : RM30
.
.
🌸BATH BOMB : RM 15
.
.
🌸MASK OF PURIFY (clay mask) : RM30
.
.
.
📌Pls add postage RM8 for semenanjung
📌Pls add postage RM12 for sabah sarawak ••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••
.
.
.
To Order,
.
.
. 📲 whatsapp +6013-3632808 .
.
.
#90sbeautymy #90sbeautymalaysia #Cashondelivery #coffeescrub #coffeescrubmurah #coffeescrubmalaysia #skrubkopimalaysia #feedback90sbeauty #scrubmurah #scrubmurahmalaysia #scrubmukabadan #90sbeautymalaysia #organikskincare #organicskincare #organicscrub #lipscrub #lipscrubmalaysia #lipscrubmurah #lipbalm #lipbalmmalaysia #lipbalmmurah #duitraya #petalingjaya #kualalumpur #CODmalaysia #coffeesoap #sabunkopi #sayajualscrub #90sbeauty
✨90's Beauty Price List, easier for u guys! ✨ . . . 🔅COFFEE SCRUB (100gm) : RM25 🔅COFFEE SCRUB (200gm) : RM35 . . . 🔅COFFEE SOAP : RM 18 . . . 🔅LIP SCRUB (5 flavours) : RM 9 each . . Pls choose : • Raspberry . • Mango . • Mint . • Yam . • Apple . . . . 🔅LIP BALM SOFTLIPS : RM 12 . . . 🌸BODY POLISH : Rose en Geranium : RM30 . . 🌸BATH BOMB : RM 15 . . 🌸MASK OF PURIFY (clay mask) : RM30 . . . 📌Pls add postage RM8 for semenanjung 📌Pls add postage RM12 for sabah sarawak •••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••• . . . To Order, . . . 📲 whatsapp +6013-3632808 . . . #90sbeautymy  #90sbeautymalaysia  #Cashondelivery  #coffeescrub  #coffeescrubmurah  #coffeescrubmalaysia  #skrubkopimalaysia  #feedback90sbeauty  #scrubmurah  #scrubmurahmalaysia  #scrubmukabadan  #90sbeautymalaysia  #organikskincare  #organicskincare  #organicscrub  #lipscrub  #lipscrubmalaysia  #lipscrubmurah  #lipbalm  #lipbalmmalaysia  #lipbalmmurah  #duitraya  #petalingjaya  #kualalumpur  #CODmalaysia  #coffeesoap  #sabunkopi  #sayajualscrub  #90sbeauty 
Cakap pasal mkn #coklatlovehabibi ni ramai tanya, 
coklat ke? Hahaha
sebenarnya rasanya tu manis2 lemak herba.

Selalu maajun kan pahit busuk tak enak di makan @ kunyah tapi #coklatlovehabibi ni rasanya sedap boleh buat kudap kudapan utk buang angin n amalan harian.

Kesan mmg bestlah!! ※Bangun Pagi2 cergas ajer
※Bangun pg2 lawas ke jamban
※Bangun pg2 rasa bertenaga n bersemangat
※Bangun pagi2 xde ngantuk2 lemau lesu
※Balik kerja lewat pon badan rasa cergas lg, sempat lagi layan anak2 dan Suami
※Mood memang mengaummm. (nafsu syahwat)
※Toksin dlm badan pon habis keluar.
※Buncit2 pon makin tiada 🎀PERIOD PUN jadi lancar 🎀Senggugut tiada lagi.
.
Bestlah mkn #coklatlovehabibi
.
Wsp 016-793 4782
.
#jamususukdara

#jsd #coklatjsd #ubatsenggugut #coklatkesihatan
#kopipacakpower
#kopianggunpesona
#testimonijsd #kopi
#harigaji #payday
#sabunkopi #kosmetik
#ubatkuat #gambiremas
#gambirsarawak #sabahshop
#femininewash #student
#kolejswasta #selamatmalam
#moodrepublik2017 #carousellmy 
#gengcikgusekolah #suamiisteri
#igermalaysia #terapiinstagram
#jamususukdara #stokisjsd
Cakap pasal mkn #coklatlovehabibi  ni ramai tanya, coklat ke? Hahaha sebenarnya rasanya tu manis2 lemak herba. Selalu maajun kan pahit busuk tak enak di makan @ kunyah tapi #coklatlovehabibi  ni rasanya sedap boleh buat kudap kudapan utk buang angin n amalan harian. Kesan mmg bestlah!! ※Bangun Pagi2 cergas ajer ※Bangun pg2 lawas ke jamban ※Bangun pg2 rasa bertenaga n bersemangat ※Bangun pagi2 xde ngantuk2 lemau lesu ※Balik kerja lewat pon badan rasa cergas lg, sempat lagi layan anak2 dan Suami ※Mood memang mengaummm. (nafsu syahwat) ※Toksin dlm badan pon habis keluar. ※Buncit2 pon makin tiada 🎀PERIOD PUN jadi lancar 🎀Senggugut tiada lagi. . Bestlah mkn #coklatlovehabibi  . Wsp 016-793 4782 . #jamususukdara  #jsd  #coklatjsd  #ubatsenggugut  #coklatkesihatan  #kopipacakpower  #kopianggunpesona  #testimonijsd  #kopi  #harigaji  #payday  #sabunkopi  #kosmetik  #ubatkuat  #gambiremas  #gambirsarawak  #sabahshop  #femininewash  #student  #kolejswasta  #selamatmalam  #moodrepublik2017  #carousellmy  #gengcikgusekolah  #suamiisteri  #igermalaysia  #terapiinstagram  #jamususukdara  #stokisjsd 
SINARAN UV??
.
Lindungi kulit seblum ianya menjadi parah .. Kini GLUTA FAIRY mampu membantu menangani masalah kulit anda yang kering 
Kusam . gelap dan berparut!! Kulit anda kering ??? Tidak bermaya ???
Gelap ?? Tidak sekata ??? BAHAN GLUTA FAIRY SUDAH LENGKAP UNTUK : .
.
💊MEMUTIH SECARA MENYELURUH
💊PUTIH KEKAL
💊MENGHALUSKAN KULIT
💊MENGANJALKAN KULIT SEPERTI KULIT BAYI
💊MEMBUATKAN KULIT NATURAL PUTIH KEMERAHAN
💊 MENUTUP PORI-PORI BESAR PADA KULIT
💊MEMUDARKAN JERAWAT DAN PARUT DI MUKA DAN BADAN
💊MELAMBATKAN PENUAAN DIRI
💊MENINGKATKAN PERTUMBUHAN SEL KULIT BARU

Sekali pakai dah nampak perubahan
Itulah kehebatan sebenar Gluta Fairy Gebu Gebas!

WhatsApp. 📲 0182853503
.
.
.
#sabunherbal #sabunnurraysa #sabunarbutin #whiteningbooster #boosterwhitening #glutafairyfeedbacks #glutafairyorginal #glutafairygebugebas #peewit #kdoll #kdollskincare #fairysoap #loffattah #ilofayou 
#collagensoap #sabunvitaminc #sabunkolagen #sabunkopi #sabunpemutihkulit #sabunpemutih #sabunskrubkopi #sabunmuka #sabungluta #sayajualglutafairy #vitamincmurah #sayajualglutafairy #glutafairyorginal #vitamincmurah
#vitaminc #vitamincmalaysia #sayajualvitaminc #whiteningsupplement #glutafairy
SINARAN UV?? . Lindungi kulit seblum ianya menjadi parah .. Kini GLUTA FAIRY mampu membantu menangani masalah kulit anda yang kering Kusam . gelap dan berparut!! Kulit anda kering ??? Tidak bermaya ??? Gelap ?? Tidak sekata ??? BAHAN GLUTA FAIRY SUDAH LENGKAP UNTUK : . . 💊MEMUTIH SECARA MENYELURUH 💊PUTIH KEKAL 💊MENGHALUSKAN KULIT 💊MENGANJALKAN KULIT SEPERTI KULIT BAYI 💊MEMBUATKAN KULIT NATURAL PUTIH KEMERAHAN 💊 MENUTUP PORI-PORI BESAR PADA KULIT 💊MEMUDARKAN JERAWAT DAN PARUT DI MUKA DAN BADAN 💊MELAMBATKAN PENUAAN DIRI 💊MENINGKATKAN PERTUMBUHAN SEL KULIT BARU Sekali pakai dah nampak perubahan Itulah kehebatan sebenar Gluta Fairy Gebu Gebas! WhatsApp. 📲 0182853503 . . . #sabunherbal  #sabunnurraysa  #sabunarbutin  #whiteningbooster  #boosterwhitening  #glutafairyfeedbacks  #glutafairyorginal  #glutafairygebugebas  #peewit  #kdoll  #kdollskincare  #fairysoap  #loffattah  #ilofayou  #collagensoap  #sabunvitaminc  #sabunkolagen  #sabunkopi  #sabunpemutihkulit  #sabunpemutih  #sabunskrubkopi  #sabunmuka  #sabungluta  #sayajualglutafairy  #vitamincmurah  #sayajualglutafairy  #glutafairyorginal  #vitamincmurah  #vitaminc  #vitamincmalaysia  #sayajualvitaminc  #whiteningsupplement  #glutafairy 
Kapsul Pemutih Gluta Fairy dengan Glutathione Gred AAA dan berteknologi Korea ni, boleh bantu sis miliki kulit Cerah dan bebas jeragat dalam 7 Hari je tau. Sis semua wajib cuba, sebelum melarat 😄

#KhumaeraSerikanKita
.
FAST RESPOND : 
WhatsApp 📲 +6018-2853503 (jiha)
WhatsApp 📲 +6018-2853503 (jiha)
WhatsApp 📲 +6018-2853503 (jiha)
-
.
#whiteningbooster #boosterwhitening #glutafairyfeedbacks #glutafairyorginal #glutafairygebugebas #peewit #kdoll #kdollskincare #fairysoap #loffattah #ilofayou 
#collagensoap #sabunvitaminc #sabunkolagen #sabunkopi #sabunpemutihkulit #sabunpemutih #sabunskrubkopi #whiteningsupplement #vitaminc #glutafairy #sayajualglutafairy #vitamincinjection
Kapsul Pemutih Gluta Fairy dengan Glutathione Gred AAA dan berteknologi Korea ni, boleh bantu sis miliki kulit Cerah dan bebas jeragat dalam 7 Hari je tau. Sis semua wajib cuba, sebelum melarat 😄 #KhumaeraSerikanKita  . FAST RESPOND : WhatsApp 📲 +6018-2853503 (jiha) WhatsApp 📲 +6018-2853503 (jiha) WhatsApp 📲 +6018-2853503 (jiha) - . #whiteningbooster  #boosterwhitening  #glutafairyfeedbacks  #glutafairyorginal  #glutafairygebugebas  #peewit  #kdoll  #kdollskincare  #fairysoap  #loffattah  #ilofayou  #collagensoap  #sabunvitaminc  #sabunkolagen  #sabunkopi  #sabunpemutihkulit  #sabunpemutih  #sabunskrubkopi  #whiteningsupplement  #vitaminc  #glutafairy  #sayajualglutafairy  #vitamincinjection 
BUKTI !
Celebrity Feminine Scrub Wash terbaik.
Ke.puti.han takde lagi.
Jerawat di miss V juga dapat dirawat😊
Suami makin suka.
Bau yang sangat hebat
Mcm bau VICTORIA SECRET Body Mist lagi.
Celebrity Feminine Scrub Wash mmg superbbbbbbb tau 😌.
Rugi tak cuba....
.
"FAST ACTION,FAST RESULT"
.
.
Whatsapp/SMS:
Ana 0166399879
.
.
#skinstories #skinstoriesbeautycare #celebrityfemininescrubwash #femininewash #pencuciwanita #hygienwash #jamususukdara #quputeh #pamoga #perlaking #perlashine #thejunnipinkishwhite #pomade #dherbs #sendayutinggi #glowglowing #simplysiti #sabunkopi #dms360 #aurawhite #babiesblink #dnarsskincare #shiseidomask
BUKTI ! Celebrity Feminine Scrub Wash terbaik. Ke.puti.han takde lagi. Jerawat di miss V juga dapat dirawat😊 Suami makin suka. Bau yang sangat hebat Mcm bau VICTORIA SECRET Body Mist lagi. Celebrity Feminine Scrub Wash mmg superbbbbbbb tau 😌. Rugi tak cuba.... . "FAST ACTION,FAST RESULT" . . Whatsapp/SMS: Ana 0166399879 . . #skinstories  #skinstoriesbeautycare  #celebrityfemininescrubwash  #femininewash  #pencuciwanita  #hygienwash  #jamususukdara  #quputeh  #pamoga  #perlaking  #perlashine  #thejunnipinkishwhite  #pomade  #dherbs  #sendayutinggi  #glowglowing  #simplysiti  #sabunkopi  #dms360  #aurawhite  #babiesblink  #dnarsskincare  #shiseidomask 
BUKTI !
Celebrity Feminine Scrub Wash terbaik.
Ke.puti.han takde lagi.
Jerawat di miss V juga dapat dirawat😊
Suami makin suka.
Bau yang sangat hebat
Mcm bau VICTORIA SECRET Body Mist lagi.
Celebrity Feminine Scrub Wash mmg superbbbbbbb tau 😌.
Rugi tak cuba....
.
"FAST ACTION,FAST RESULT"
.
.
Whatsapp/SMS:
Ana 0166399879
.
.
#skinstories #skinstoriesbeautycare #celebrityfemininescrubwash #femininewash #pencuciwanita #hygienwash #jamususukdara #quputeh #pamoga #perlaking #perlashine #thejunnipinkishwhite #pomade #dherbs #sendayutinggi #glowglowing #simplysiti #sabunkopi #dms360 #aurawhite #babiesblink #dnarsskincare
BUKTI ! Celebrity Feminine Scrub Wash terbaik. Ke.puti.han takde lagi. Jerawat di miss V juga dapat dirawat😊 Suami makin suka. Bau yang sangat hebat Mcm bau VICTORIA SECRET Body Mist lagi. Celebrity Feminine Scrub Wash mmg superbbbbbbb tau 😌. Rugi tak cuba.... . "FAST ACTION,FAST RESULT" . . Whatsapp/SMS: Ana 0166399879 . . #skinstories  #skinstoriesbeautycare  #celebrityfemininescrubwash  #femininewash  #pencuciwanita  #hygienwash  #jamususukdara  #quputeh  #pamoga  #perlaking  #perlashine  #thejunnipinkishwhite  #pomade  #dherbs  #sendayutinggi  #glowglowing  #simplysiti  #sabunkopi  #dms360  #aurawhite  #babiesblink  #dnarsskincare 
Our Body Polish is the first one in Malaysia ! 👐🏻 It is not like your normal scrub, it has creamy texture and full with rose aroma. It also contains geranium oil which used by the Egyptians for promoting beautiful and radiant skin, now it is used to treat acne, reduce inflammation, alleviate anxiety and balance hormones. So it's also uplift your mood, lessen fatigue and promote emotional wellness. FYI, our Body Polish: Rose en Geranium you not only can relieves stress and depression but also get soft and moisturise skin after application. 😉
.
.
👉🏻 Body Polish : Rose en Geranium (RM 30)
👉🏻 BathBomb Rose Garden (RM 15)
👉🏻 To order : Whatsapp +6012-4632250
.
.
#lofattah #muamalaysia #teamrayaperak #organicmalaysia #scrubmuka #bodypolishmy #bodypolishmalaysia #raya2017 #kopiscrubmurah #coffeescrubmurah #coffeescrubmalaysia #skrubkopimalaysia #feedback90sbeauty #scrubmurah #scrubmurahmalaysia #scrubmukabadan #90sbeautymalaysia #organikskincare #organicskincare #organicscrub #lipscrub #lipscrubmalaysia #lipscrubmurah #lipbalm #lipbalmmalaysia #lipbalmmurah #detoxteamalaysia #coffeesoap #sabunkopi #sayajualscrub
Our Body Polish is the first one in Malaysia ! 👐🏻 It is not like your normal scrub, it has creamy texture and full with rose aroma. It also contains geranium oil which used by the Egyptians for promoting beautiful and radiant skin, now it is used to treat acne, reduce inflammation, alleviate anxiety and balance hormones. So it's also uplift your mood, lessen fatigue and promote emotional wellness. FYI, our Body Polish: Rose en Geranium you not only can relieves stress and depression but also get soft and moisturise skin after application. 😉 . . 👉🏻 Body Polish : Rose en Geranium (RM 30) 👉🏻 BathBomb Rose Garden (RM 15) 👉🏻 To order : Whatsapp +6012-4632250 . . #lofattah  #muamalaysia  #teamrayaperak  #organicmalaysia  #scrubmuka  #bodypolishmy  #bodypolishmalaysia  #raya2017  #kopiscrubmurah  #coffeescrubmurah  #coffeescrubmalaysia  #skrubkopimalaysia  #feedback90sbeauty  #scrubmurah  #scrubmurahmalaysia  #scrubmukabadan  #90sbeautymalaysia  #organikskincare  #organicskincare  #organicscrub  #lipscrub  #lipscrubmalaysia  #lipscrubmurah  #lipbalm  #lipbalmmalaysia  #lipbalmmurah  #detoxteamalaysia  #coffeesoap  #sabunkopi  #sayajualscrub 
Senengnya dikirimin foto ini😍😍
Pengen cerah alami & permanen??
Yukyuk Jelita in ajaaa 👌
.
GRATIS ONGKIR 
shopee.co.id/pnhstore
.
WA 085641189260
LINE meikalarasati .
.
#lulur #lulurbadan #lulurpemutih #scrub #scrubbadan #sabun #sabunpemutih #sabunpencerah #sabunkopi #lulurkefir #masker #maskerwajah #maskeralami #maskerorganik #obatjerawat #maskerjerawat #pemutihbadan #pemutihwajah #pemutihalami #serumwajah #serumjerawat #serumpemutih #serumpemutihkulit
Senengnya dikirimin foto ini😍😍 Pengen cerah alami & permanen?? Yukyuk Jelita in ajaaa 👌 . GRATIS ONGKIR shopee.co.id/pnhstore . WA 085641189260 LINE meikalarasati . . #lulur  #lulurbadan  #lulurpemutih  #scrub  #scrubbadan  #sabun  #sabunpemutih  #sabunpencerah  #sabunkopi  #lulurkefir  #masker  #maskerwajah  #maskeralami  #maskerorganik  #obatjerawat  #maskerjerawat  #pemutihbadan  #pemutihwajah  #pemutihalami  #serumwajah  #serumjerawat  #serumpemutih  #serumpemutihkulit 
Natural soap loaded with lots of goodness
No SLS, no Paraben
With coffee powder as scrub, kefir curd as additives
Made with olive oil, coconut oil, sun flower oil, castor oil, and palm oil

#kefirsoap #sabunkefir #naturalsoap 
#kefircikarang #kefirsoapcikarang
#sabunkopi #sabun
0177826288
.
.

GC X FACTOR™ 
BERKESAN SEAWAL 3 HARI !!! Memperkenalkan GC X FCTOR™ FAT BURNER produk keluaran Malaysia, 
membantu anda menurunkan Berat Badan 
Idaman dengan cepat dan berkesan !! KELEBIHAN DAN MANFAAT GC X FACTOR™ FAT BURNER
✔ Membakar lemak degil dengan pantas
✔ Menghalang pembentukan lemak baru
✔ Tak perlu bancuh atau shake, boleh terus minum!
✔ Memperbaiki kualiti tidur (lebih lena)
✔ Membaiki sistem perncernaan dan penghadaman
✔ Badan terasa ringan, cergas bertenaga walaupun kurang makan
✔ Rasa mixed berries yang sangat sedap!
✔ Detox sistem perkumuhan, atasi masalah sembelit
✔ Membantu mencantikkan kulit
✔ Memutih dan menggebukan seluruh badan
✔ Perut kempis, badan bertenaga sepanjang hari
✔ Kaya antioksidan dan meningkatkan antibodi
✔ Mengurangkan selera makan
✔ Meningkatkan metabolisma badan
✔ Mengurangkan kolestrol dan tekanan / stress

ISI KANDUNGAN
> Garcinia Cambogia
> Glutathione
> Habbatussauda
> Guarana
> White Kidney Beans
> Red Ginger
> Green Tea
> Pomegranate
> Gymnema Slyvestre
> Stevia
> Hyaluronic Acid
> L-carnitine
> Ginko Biloba
> Rasberry ketone

CARA PENGAMBILAN/CARA PENGGUNAAN DISARANKAN
✔ Minum 2 sudu setiap pagi, 1 jam sebelum sarapan dan makan malam (2x sehari) untuk tujuan pengurangan berat badan ( guna sudu plastik )
✔ Minum minima 2 liter air kosong sehari
✔ Buat senaman ringkas untuk cepatkan proses bakar lemak
✔ Lebihkan buah-buahan dan sayur-sayuran dalam diet anda
✔ Jauhi sementara makanan segera, berminyak dan bergula semasa 
dalam proses penurunan berat badan

HARGA PASARAN: RM80

#gcmax #gcxfactorkurusgebubertenagasihat #gcxfactor #gcxfactortestimoni #gcxfactor™ #gcxfactormurah #tatiskincare #dtrim #aurawhite #sabunkopi #kcolly #detoxtea #vgrip #pilhormoncina #glowglowing
0177826288 . . GC X FACTOR™ BERKESAN SEAWAL 3 HARI !!! Memperkenalkan GC X FCTOR™ FAT BURNER produk keluaran Malaysia, membantu anda menurunkan Berat Badan Idaman dengan cepat dan berkesan !! KELEBIHAN DAN MANFAAT GC X FACTOR™ FAT BURNER ✔ Membakar lemak degil dengan pantas ✔ Menghalang pembentukan lemak baru ✔ Tak perlu bancuh atau shake, boleh terus minum! ✔ Memperbaiki kualiti tidur (lebih lena) ✔ Membaiki sistem perncernaan dan penghadaman ✔ Badan terasa ringan, cergas bertenaga walaupun kurang makan ✔ Rasa mixed berries yang sangat sedap! ✔ Detox sistem perkumuhan, atasi masalah sembelit ✔ Membantu mencantikkan kulit ✔ Memutih dan menggebukan seluruh badan ✔ Perut kempis, badan bertenaga sepanjang hari ✔ Kaya antioksidan dan meningkatkan antibodi ✔ Mengurangkan selera makan ✔ Meningkatkan metabolisma badan ✔ Mengurangkan kolestrol dan tekanan / stress ISI KANDUNGAN > Garcinia Cambogia > Glutathione > Habbatussauda > Guarana > White Kidney Beans > Red Ginger > Green Tea > Pomegranate > Gymnema Slyvestre > Stevia > Hyaluronic Acid > L-carnitine > Ginko Biloba > Rasberry ketone CARA PENGAMBILAN/CARA PENGGUNAAN DISARANKAN ✔ Minum 2 sudu setiap pagi, 1 jam sebelum sarapan dan makan malam (2x sehari) untuk tujuan pengurangan berat badan ( guna sudu plastik ) ✔ Minum minima 2 liter air kosong sehari ✔ Buat senaman ringkas untuk cepatkan proses bakar lemak ✔ Lebihkan buah-buahan dan sayur-sayuran dalam diet anda ✔ Jauhi sementara makanan segera, berminyak dan bergula semasa dalam proses penurunan berat badan HARGA PASARAN: RM80 #gcmax  #gcxfactorkurusgebubertenagasihat  #gcxfactor  #gcxfactortestimoni  #gcxfactor ™ #gcxfactormurah  #tatiskincare  #dtrim  #aurawhite  #sabunkopi  #kcolly  #detoxtea  #vgrip  #pilhormoncina  #glowglowing 
Nak instant whitening ? Pakai wear white lotion kami ni. Tak melekit, tekstur senang meresap dan bau wangi ! 😍😍
.
.
Nak putih kekal ? Kena rajin apply. Slow slow dia akan betul kan balik tona tak sekata tu 😉🌸insha Allah lotion ni membantu masalah anda😙
.
Wear White lotion RM 29
.
Jom cantik & sihat sama sama 🙋🏻🌹
Spread @de.laafss ❤️
-
Interested ? beep me on 011.2673.4526 🌷
-
#coffeescrub #coffeehomemade #homemaderemedies #homemadeskincare #sabunkopi #organicproduct #nochemical #scrubmurah #scrubsaltocean #oceansalty #dryaway #neelofa #laraalana #scrubborong #scrubbadan #scrubmuka #goatmilksoap #Bekas #Bekas #liptint #scrubbibir #repaireyecream #healingprocess #originalsoapinastana
Nak instant whitening ? Pakai wear white lotion kami ni. Tak melekit, tekstur senang meresap dan bau wangi ! 😍😍 . . Nak putih kekal ? Kena rajin apply. Slow slow dia akan betul kan balik tona tak sekata tu 😉🌸insha Allah lotion ni membantu masalah anda😙 . Wear White lotion RM 29 . Jom cantik & sihat sama sama 🙋🏻🌹 Spread @de.laafss ❤️ - Interested ? beep me on 011.2673.4526 🌷 - #coffeescrub  #coffeehomemade  #homemaderemedies  #homemadeskincare  #sabunkopi  #organicproduct  #nochemical  #scrubmurah  #scrubsaltocean  #oceansalty  #dryaway  #neelofa  #laraalana  #scrubborong  #scrubbadan  #scrubmuka  #goatmilksoap  #Bekas  #Bekas  #liptint  #scrubbibir  #repaireyecream  #healingprocess  #originalsoapinastana 
Our duo combo to rescue your lips! 👄 they are so cute and easy to carry, anytime anywhere! Hello, are you guys having this problem?☹️☹️☹️
.
.
👉🏻CHAPPED LIPS
👉🏻DRY AND FLAKY LIPS
👉🏻DULL LIPS
👉🏻SENSITIVE LIPS
.
.
Well, you might wanna try this duo!! The LIP SCRUB will do the work which is to exfoliate dead skin cell from your lips , so that all dark and dull lips will slowly go away and fresh new lips will appear! Yeay😍 For the LIP BALM SOFTLIPS it acted as moisturiser and will supple your lips All.Day.Long. 😎so you won't have any dry or flaky lips anymore!
.
.
👉🏻Lip Scrub (5 types of flavors) : RM 9
👉🏻Lip Balm Softlips : RM 12
👉🏻 Whatsapp : 011-16460128
.
.
#ramadhanpromo #coffeescrub #coffeescrubmurah #sayajualcoffeescrub #sayajualcoffeescrubmurah #sayajualscrub #organicmalaysia #coffeesoapmurah #sabunkopimurah #sabunkopi #bodypolishmalaysia #kopiscrub #coffeescrubmalaysia #skrubkopimalaysia #scrubmurah #scrubmurahmalaysia #90sbeautymalaysia #organikskincare #organicskincare #organicscrub #lipscrub #lipscrubmalaysia #lipscrubmurah #lipbalm #lipbalmmalaysia #lipbalmmurah
Our duo combo to rescue your lips! 👄 they are so cute and easy to carry, anytime anywhere! Hello, are you guys having this problem?☹️☹️☹️ . . 👉🏻CHAPPED LIPS 👉🏻DRY AND FLAKY LIPS 👉🏻DULL LIPS 👉🏻SENSITIVE LIPS . . Well, you might wanna try this duo!! The LIP SCRUB will do the work which is to exfoliate dead skin cell from your lips , so that all dark and dull lips will slowly go away and fresh new lips will appear! Yeay😍 For the LIP BALM SOFTLIPS it acted as moisturiser and will supple your lips All.Day.Long. 😎so you won't have any dry or flaky lips anymore! . . 👉🏻Lip Scrub (5 types of flavors) : RM 9 👉🏻Lip Balm Softlips : RM 12 👉🏻 Whatsapp : 011-16460128 . . #ramadhanpromo  #coffeescrub  #coffeescrubmurah  #sayajualcoffeescrub  #sayajualcoffeescrubmurah  #sayajualscrub  #organicmalaysia  #coffeesoapmurah  #sabunkopimurah  #sabunkopi  #bodypolishmalaysia  #kopiscrub  #coffeescrubmalaysia  #skrubkopimalaysia  #scrubmurah  #scrubmurahmalaysia  #90sbeautymalaysia  #organikskincare  #organicskincare  #organicscrub  #lipscrub  #lipscrubmalaysia  #lipscrubmurah  #lipbalm  #lipbalmmalaysia  #lipbalmmurah 
Like wowwwww these combo memang hot selling tau untuk mandian dan lotion body 😍😍korang akan nampak kesan seawal seminggu kalau rajin pakai. Haaaaa best sangat ! Kena cuba. Jangan malas 😂 malas akak tak dapat tolong dik. Hehe dua dua ni harga RM 35 for each okay ? Cepat order sebelum sold out 😉
.
Jom cantik & sihat sama sama 🙋🏻🌹
Spread @de.laafss ❤️
-
Interested ? beep me on 011.2673.4526 🌷
-
#coffeescrub #coffeehomemade #homemaderemedies #homemadeskincare #sabunkopi #organicproduct #nochemical #scrubmurah #scrubsaltocean #oceansalty #dryaway #neelofa #laraalana #scrubborong #scrubbadan #scrubmuka #goatmilksoap #Bekas #Bekas #liptint #scrubbibir #repaireyecream #healingprocess #originalsoapinastana
Like wowwwww these combo memang hot selling tau untuk mandian dan lotion body 😍😍korang akan nampak kesan seawal seminggu kalau rajin pakai. Haaaaa best sangat ! Kena cuba. Jangan malas 😂 malas akak tak dapat tolong dik. Hehe dua dua ni harga RM 35 for each okay ? Cepat order sebelum sold out 😉 . Jom cantik & sihat sama sama 🙋🏻🌹 Spread @de.laafss ❤️ - Interested ? beep me on 011.2673.4526 🌷 - #coffeescrub  #coffeehomemade  #homemaderemedies  #homemadeskincare  #sabunkopi  #organicproduct  #nochemical  #scrubmurah  #scrubsaltocean  #oceansalty  #dryaway  #neelofa  #laraalana  #scrubborong  #scrubbadan  #scrubmuka  #goatmilksoap  #Bekas  #Bekas  #liptint  #scrubbibir  #repaireyecream  #healingprocess  #originalsoapinastana 
Selamat pagiiii 😬korang dah mandi dengan scrub / mandian daripada kami ? Diperkaya dengan pelbagai khasiat tau. Tak tipu ! Korang kena cuba 😍😍 tak rugi punnn. Lagi satu nak cakap product kita handmade lagi tauuuu bebas daripada bahan kimia 🤺selamat mencuba!
.
Jom cantik & sihat sama sama 🙋🏻🌹
Spread @de.laafss ❤️
-
Interested ? beep me on 011.2673.4526 🌷
-
#coffeescrub #coffeehomemade #homemaderemedies #homemadeskincare #sabunkopi #organicproduct #nochemical #scrubmurah #scrubsaltocean #oceansalty #dryaway #neelofa #laraalana #scrubborong #scrubbadan #scrubmuka #goatmilksoap #Bekas #Bekas #liptint #scrubbibir #repaireyecream #healingprocess #originalsoapinastana
Selamat pagiiii 😬korang dah mandi dengan scrub / mandian daripada kami ? Diperkaya dengan pelbagai khasiat tau. Tak tipu ! Korang kena cuba 😍😍 tak rugi punnn. Lagi satu nak cakap product kita handmade lagi tauuuu bebas daripada bahan kimia 🤺selamat mencuba! . Jom cantik & sihat sama sama 🙋🏻🌹 Spread @de.laafss ❤️ - Interested ? beep me on 011.2673.4526 🌷 - #coffeescrub  #coffeehomemade  #homemaderemedies  #homemadeskincare  #sabunkopi  #organicproduct  #nochemical  #scrubmurah  #scrubsaltocean  #oceansalty  #dryaway  #neelofa  #laraalana  #scrubborong  #scrubbadan  #scrubmuka  #goatmilksoap  #Bekas  #Bekas  #liptint  #scrubbibir  #repaireyecream  #healingprocess  #originalsoapinastana 
Kulit bertambah Pinkish dgn #MoistSkin 😍😍 Jgn tak percaya, bukan Sekadar Kulit putih berseri, muka Uolss pun turut sama pinkish Jugak! Yg ada masalah kulit gelap tu dah tak perlu risau bila tak pakai Mekap seinci naa 😘
:
Nak BC Kami bantu Consult Sis cantik Dapatkan Kulit Cerah dengan MUDAH dan PANTAS??😘
:
.
.
WhatsApp 📲 +6018-2853503 (jiha)
WhatsApp 📲 +6018-2853503 (jiha)
WhatsApp 📲 +6018-2853503 (jiha)
-
.
#glutafairyoriginal  #Khumaera #GlutafairyKhumaera  #fairysoap #sabunherbal #sabunnurraysa #sabunarbutin #whiteningbooster #boosterwhitening #glutafairyfeedbacks #glutafairygebugebas 
#collagensoap #sabunvitaminc #sabunkolagen #sabunkopi #sabunpemutihkulit #sabunpemutih #sabunskrubkopi #sabunmuka #sabungluta #sayajualglutafairy #vitamincmurah #sayajualglutafairy#vitamincmurah
 #vitamincmalaysia #sayajualvitaminc #whiteningsupplement #glutafairy #bazarpaknil #sayajualpemutihkulit #sayajualinjection
Kulit bertambah Pinkish dgn #MoistSkin  😍😍 Jgn tak percaya, bukan Sekadar Kulit putih berseri, muka Uolss pun turut sama pinkish Jugak! Yg ada masalah kulit gelap tu dah tak perlu risau bila tak pakai Mekap seinci naa 😘 : Nak BC Kami bantu Consult Sis cantik Dapatkan Kulit Cerah dengan MUDAH dan PANTAS??😘 : . . WhatsApp 📲 +6018-2853503 (jiha) WhatsApp 📲 +6018-2853503 (jiha) WhatsApp 📲 +6018-2853503 (jiha) - . #glutafairyoriginal  #Khumaera  #GlutafairyKhumaera  #fairysoap  #sabunherbal  #sabunnurraysa  #sabunarbutin  #whiteningbooster  #boosterwhitening  #glutafairyfeedbacks  #glutafairygebugebas  #collagensoap  #sabunvitaminc  #sabunkolagen  #sabunkopi  #sabunpemutihkulit  #sabunpemutih  #sabunskrubkopi  #sabunmuka  #sabungluta  #sayajualglutafairy  #vitamincmurah  #sayajualglutafairy #vitamincmurah  #vitamincmalaysia  #sayajualvitaminc  #whiteningsupplement  #glutafairy  #bazarpaknil  #sayajualpemutihkulit  #sayajualinjection 
BINTIK HITAM HILANG GHAIB!
-
Pagi2 tengah betulkan tudung tetibe ternampak BINTIK HITAM selonggok kat hidung kiri kanan. Auuchh! Habisslaaa. Dah la pakai krim apa pun tetap si hitam tu nampak! Tak senang duduk fikir mcm mane nak hilangkan 😭 -

Nasib baik Cleanser #khumaeraMoistSkin  ni hado. Sekali cuci tertanggal laju je si hitam kat hidung! Baru laa boleh pegi kerja dengan gembira.. 😍👍🏻
:
.
.
FAST RESPOND : 
WhatsApp 📲 +6011-26011395 (meera)
WhatsApp 📲 +6011-26011395 (meera)
WhatsApp 📲 +6011-26011395 (meera)
- .
#glutafairyoriginal  #Khumaera #GlutafairyKhumaera  #fairysoaporiginal #whiteningbooster #boosterwhitening #glutafairyfeedbacks #glutafairyorginal #glutafairygebugebas #peewit #kdoll #kdollskincare #fairysoap #loffattah #ilofayou 
#collagensoap #sabunvitaminc #sabunkolagen #sabunkopi #sabunpemutihkulit #sabunpemutih #sabunskrubkopi #sabunmuka #sabungluta #glutafairygebugebas #glutafairy 
#sayajualglutafairy #glutafairyorginal
#vitamincmurah @RepostIt_app
BINTIK HITAM HILANG GHAIB! - Pagi2 tengah betulkan tudung tetibe ternampak BINTIK HITAM selonggok kat hidung kiri kanan. Auuchh! Habisslaaa. Dah la pakai krim apa pun tetap si hitam tu nampak! Tak senang duduk fikir mcm mane nak hilangkan 😭 - Nasib baik Cleanser #khumaeraMoistSkin  ni hado. Sekali cuci tertanggal laju je si hitam kat hidung! Baru laa boleh pegi kerja dengan gembira.. 😍👍🏻 : . . FAST RESPOND : WhatsApp 📲 +6011-26011395 (meera) WhatsApp 📲 +6011-26011395 (meera) WhatsApp 📲 +6011-26011395 (meera) - . #glutafairyoriginal  #Khumaera  #GlutafairyKhumaera  #fairysoaporiginal  #whiteningbooster  #boosterwhitening  #glutafairyfeedbacks  #glutafairyorginal  #glutafairygebugebas  #peewit  #kdoll  #kdollskincare  #fairysoap  #loffattah  #ilofayou  #collagensoap  #sabunvitaminc  #sabunkolagen  #sabunkopi  #sabunpemutihkulit  #sabunpemutih  #sabunskrubkopi  #sabunmuka  #sabungluta  #glutafairygebugebas  #glutafairy  #sayajualglutafairy  #glutafairyorginal  #vitamincmurah  @RepostIt_app
Yezzzaaa...stock cepat je licin..memang best lah..hari2 dok tonyoh serum dms ni tiap2 malam..esk pagi bangun cing!! Glowing je kulit..lembut je kulit..sehalus kulit baby gitew.. Jerawat?? Sapu je serum ni..lama2 kecut terus jerawat tu 
Sabun? Pehh bau dia..sedap!!😍😍😍 Rasa nak makan je ieeee geram! Bau buah honey dew!
-

#Dms360 #Serumstemcell #Sayajualdms360 #serumglowing #flawlessskincare #Nakputih #supernova #nakglowing #Sabundms360 #Sabunhoneydew #Sabunglowing #Glowingspeed #sabunhijau #scrubcoffee #sabunkopi #scrubcoffeehomemade #skkm #Setdms360 #dms360original #serumdms360 #Nakkulitcantik #glowinggebugebas
Yezzzaaa...stock cepat je licin..memang best lah..hari2 dok tonyoh serum dms ni tiap2 malam..esk pagi bangun cing!! Glowing je kulit..lembut je kulit..sehalus kulit baby gitew.. Jerawat?? Sapu je serum ni..lama2 kecut terus jerawat tu Sabun? Pehh bau dia..sedap!!😍😍😍 Rasa nak makan je ieeee geram! Bau buah honey dew! - #Dms360  #Serumstemcell  #Sayajualdms360  #serumglowing  #flawlessskincare  #Nakputih  #supernova  #nakglowing  #Sabundms360  #Sabunhoneydew  #Sabunglowing  #Glowingspeed  #sabunhijau  #scrubcoffee  #sabunkopi  #scrubcoffeehomemade  #skkm  #Setdms360  #dms360original  #serumdms360  #Nakkulitcantik  #glowinggebugebas 
😘 Show some love to your skin! 😘 .

MUST TRY!
.
.

Dry skin? Cellulite? Stretch marks? Skin imperfections? Acne? Uneven skin tones? Try our organic fabulous coffee scrub! Pssstt! Its not like other coffee scrub😍👍🏻 .

The most fabulous coffee scrub in town! 
Aiming cellulite, stretch marks, dry skin, imperfections. .

100% ORGANIC! .
.

Benefits :
.
. ⭐️glowing skin
⭐️soften and hydrates skin
⭐️exfoliate dead skin
⭐️balances skin ph
⭐️reducing stretch marks
⭐️reducing cellulite
⭐️reducing acne/body acne
⭐️improve blood circulation
⭐️reducing bad body odour ⭐️reducing scar/dark spot
.
.
To Order,
.
.
📲 whatsapp +6013-3632808
.
.
😱RM25 only!
.
.
#muamalaysia #coffeescrub #coffeescrubmurah #sayajualcoffeescrub #sayajualcoffeescrubmurah #sayajualscrub #organicmalaysia #coffeesoapmurah #sabunkopimurah #sabunkopi #bodypolishmalaysia #coffeescrubmalaysia #skrubkopimalaysia #scrubmurah #scrubmurahmalaysia #90sbeautymalaysia #organikskincare #organicskincare #organicscrub #lipscrub #lipscrubmalaysia #lipscrubmurah #lipbalm #lipbalmmalaysia #lipbalmmurah #scrubbadan #scruborganik #scrubputih
😘 Show some love to your skin! 😘 . MUST TRY! . . Dry skin? Cellulite? Stretch marks? Skin imperfections? Acne? Uneven skin tones? Try our organic fabulous coffee scrub! Pssstt! Its not like other coffee scrub😍👍🏻 . The most fabulous coffee scrub in town! Aiming cellulite, stretch marks, dry skin, imperfections. . 100% ORGANIC! . . Benefits : . . ⭐️glowing skin ⭐️soften and hydrates skin ⭐️exfoliate dead skin ⭐️balances skin ph ⭐️reducing stretch marks ⭐️reducing cellulite ⭐️reducing acne/body acne ⭐️improve blood circulation ⭐️reducing bad body odour ⭐️reducing scar/dark spot . . To Order, . . 📲 whatsapp +6013-3632808 . . 😱RM25 only! . . #muamalaysia  #coffeescrub  #coffeescrubmurah  #sayajualcoffeescrub  #sayajualcoffeescrubmurah  #sayajualscrub  #organicmalaysia  #coffeesoapmurah  #sabunkopimurah  #sabunkopi  #bodypolishmalaysia  #coffeescrubmalaysia  #skrubkopimalaysia  #scrubmurah  #scrubmurahmalaysia  #90sbeautymalaysia  #organikskincare  #organicskincare  #organicscrub  #lipscrub  #lipscrubmalaysia  #lipscrubmurah  #lipbalm  #lipbalmmalaysia  #lipbalmmurah  #scrubbadan  #scruborganik  #scrubputih 
Wajah bebas jerawat dengan coffee herbal soap. Cobain deh...
Rp 22.000

#sr12 
#sr12skincare 
#kosmetikherbal 
#soap 
#coffee 
#sabunkopi 
#obatjerawat 
#perawatanwajah 
#perawatanwajahbumil 
#skinsolution
🔹WA 017 5656053🔹
.
Alahaiii. Terima kasih share feedback. I terharuuu.. Memula dok tgk pos kita setiap hari kat wall, alih2 kawan kita ni pun nak tryyyy. Hikssss. Maceh awk sebab nak cuba si kecil molek WD ni.
.
Nampakkk takkk, jerawat berbiji2 di kawasan pipi makin hilang sedikit demi sedikit. Tu tandanya WD sedang bekerja. Hanya dgn calitan sahaja? Iyeee. Sbb dlm WD ada Ekstrak Pueraria Mirifica-- Bertindak sebagai penstabil hormon estrogen. Bila hormon dah stabil masalah jerawat, jeragat kulit kusam rekahan kering berminyak semua dpt diselesaikan !.
.
ℹTambahan WD ni diformulasikan dgn kaedah BIO TEKNOLOGI NANO yg mana kuasa serapan sepantas 12 kali ganda cepat dia. Sekali calit berdesup dia menyerap dlm saluran darah kita. Cepat bertindak, cepat la dapat hasilnyaaa. Ehh ni baru pakai 4 minggu, bayangkan bila 2 3 bulan akan dtg, tak ke licin kulit uolss tu nanti 😄.
.
.
Seronok takkk???.
.
Nak HARGA PROMO? ADA!! .

RM95 satu unit.
Beli lebih 3 unit RM75/unit RM225 freepostage .
**special Freegift kakak nak bagi.
.
Jom dapatkan sekarang 😍 .

Kita pakai, kita jual 🤗

#ubatjerawat #jerawathilang #jeragat#womendesiree #firmax #activefollowers #instafamous #instashop#bioeverplus #firmax3 #sayajual #jerawatbatu #jerawatpasir #bioeverplus #viral#kdollbeauty #dms360 #krimjerawat #jerawatkecut #jeragatdegil #jerawatkronik #sabunjerawat #sabunkopi #aurawhite #womendesire #womendesirecream #wdec
🔹WA 017 5656053🔹 . Alahaiii. Terima kasih share feedback. I terharuuu.. Memula dok tgk pos kita setiap hari kat wall, alih2 kawan kita ni pun nak tryyyy. Hikssss. Maceh awk sebab nak cuba si kecil molek WD ni. . Nampakkk takkk, jerawat berbiji2 di kawasan pipi makin hilang sedikit demi sedikit. Tu tandanya WD sedang bekerja. Hanya dgn calitan sahaja? Iyeee. Sbb dlm WD ada Ekstrak Pueraria Mirifica-- Bertindak sebagai penstabil hormon estrogen. Bila hormon dah stabil masalah jerawat, jeragat kulit kusam rekahan kering berminyak semua dpt diselesaikan !. . ℹTambahan WD ni diformulasikan dgn kaedah BIO TEKNOLOGI NANO yg mana kuasa serapan sepantas 12 kali ganda cepat dia. Sekali calit berdesup dia menyerap dlm saluran darah kita. Cepat bertindak, cepat la dapat hasilnyaaa. Ehh ni baru pakai 4 minggu, bayangkan bila 2 3 bulan akan dtg, tak ke licin kulit uolss tu nanti 😄. . . Seronok takkk???. . Nak HARGA PROMO? ADA!! . RM95 satu unit. Beli lebih 3 unit RM75/unit RM225 freepostage . **special Freegift kakak nak bagi. . Jom dapatkan sekarang 😍 . Kita pakai, kita jual 🤗 #ubatjerawat  #jerawathilang  #jeragat #womendesiree  #firmax  #activefollowers  #instafamous  #instashop #bioeverplus  #firmax3  #sayajual  #jerawatbatu  #jerawatpasir  #bioeverplus  #viral #kdollbeauty  #dms360  #krimjerawat  #jerawatkecut  #jeragatdegil  #jerawatkronik  #sabunjerawat  #sabunkopi  #aurawhite  #womendesire  #womendesirecream  #wdec 
🔹WA 017 5656053🔹
.
Alahaiii. Terima kasih share feedback. I terharuuu.. Memula dok tgk pos kita setiap hari kat wall, alih2 kawan kita ni pun nak tryyyy. Hikssss. Maceh awk sebab nak cuba si kecil molek WD ni.
.
Nampakkk takkk, jerawat berbiji2 di kawasan pipi makin hilang sedikit demi sedikit. Tu tandanya WD sedang bekerja. Hanya dgn calitan sahaja? Iyeee. Sbb dlm WD ada Ekstrak Pueraria Mirifica-- Bertindak sebagai penstabil hormon estrogen. Bila hormon dah stabil masalah jerawat, jeragat kulit kusam rekahan kering berminyak semua dpt diselesaikan !.
.
ℹTambahan WD ni diformulasikan dgn kaedah BIO TEKNOLOGI NANO yg mana kuasa serapan sepantas 12 kali ganda cepat dia. Sekali calit berdesup dia menyerap dlm saluran darah kita. Cepat bertindak, cepat la dapat hasilnyaaa. Ehh ni baru pakai 4 minggu, bayangkan bila 2 3 bulan akan dtg, tak ke licin kulit uolss tu nanti 😄.
.
.
Seronok takkk???.
.
Nak HARGA PROMO? ADA!! .

RM95 satu unit.
Beli lebih 3 unit RM75/unit RM225 freepostage .
**special Freegift kakak nak bagi.
.
Jom dapatkan sekarang 😍 .

Kita pakai, kita jual 🤗

#ubatjerawat #jerawathilang #jeragat#womendesiree #firmax #activefollowers #instafamous #instashop#bioeverplus #firmax3 #sayajual #jerawatbatu #jerawatpasir #bioeverplus #viral#kdollbeauty #dms360 #krimjerawat #jerawatkecut #jeragatdegil #jerawatkronik #sabunjerawat #sabunkopi #aurawhite #womendesire #womendesirecream #wdec
🔹WA 017 5656053🔹 . Alahaiii. Terima kasih share feedback. I terharuuu.. Memula dok tgk pos kita setiap hari kat wall, alih2 kawan kita ni pun nak tryyyy. Hikssss. Maceh awk sebab nak cuba si kecil molek WD ni. . Nampakkk takkk, jerawat berbiji2 di kawasan pipi makin hilang sedikit demi sedikit. Tu tandanya WD sedang bekerja. Hanya dgn calitan sahaja? Iyeee. Sbb dlm WD ada Ekstrak Pueraria Mirifica-- Bertindak sebagai penstabil hormon estrogen. Bila hormon dah stabil masalah jerawat, jeragat kulit kusam rekahan kering berminyak semua dpt diselesaikan !. . ℹTambahan WD ni diformulasikan dgn kaedah BIO TEKNOLOGI NANO yg mana kuasa serapan sepantas 12 kali ganda cepat dia. Sekali calit berdesup dia menyerap dlm saluran darah kita. Cepat bertindak, cepat la dapat hasilnyaaa. Ehh ni baru pakai 4 minggu, bayangkan bila 2 3 bulan akan dtg, tak ke licin kulit uolss tu nanti 😄. . . Seronok takkk???. . Nak HARGA PROMO? ADA!! . RM95 satu unit. Beli lebih 3 unit RM75/unit RM225 freepostage . **special Freegift kakak nak bagi. . Jom dapatkan sekarang 😍 . Kita pakai, kita jual 🤗 #ubatjerawat  #jerawathilang  #jeragat #womendesiree  #firmax  #activefollowers  #instafamous  #instashop #bioeverplus  #firmax3  #sayajual  #jerawatbatu  #jerawatpasir  #bioeverplus  #viral #kdollbeauty  #dms360  #krimjerawat  #jerawatkecut  #jeragatdegil  #jerawatkronik  #sabunjerawat  #sabunkopi  #aurawhite  #womendesire  #womendesirecream  #wdec 
⭐️ LIP SCRUB 90's ⭐️
_
✅ MASALAH BIBIR PECAH, BIBIR SELALU KERING, KULIT BIBIR MENGGELUPAS, BIBIR GELAP & HITAM??
_
❎ JANGAN TARIK KULIT BIBIR ANDA! Pastikan anda menggunakan LIP SCRUB 90's BEAUTY untuk mengembalikan kesihatan bibir anda secara semula jadi! Tanpa bahan kimia! 
_
Fungsi LIP SCRUB 90's :
_
✅ MENCERAHKAN BIBIR ✅ PINKISH BIBIR
✅ BIBIR LEBIH LEMBUT
✅ MELEMBAPKAN BIBIR
✅ KULIT BIBIR SEKATA DAN TIDAK PECAH
✅ PEMAKAIAN LIPSTIK LEBIH MUDAH
✅ SEL KULIT BARU TUMBUH
_
STOK LAKU KERAS. LAJU DAN LAKU! SIAPA NAK CEPAT PM LAJU-LAJU. 👋🏻
_
Flavour:
_
🍏APPLE
🍓RASPBERRY
🍊MANGO
🌊 MINT
🍠 YAM
_
Harga : 
RM 9 only! Whatsapp us 012-4632250 now! 
_
#muamalaysia #coffeescrub #coffeescrubmurah #sayajualcoffeescrub #sayajualcoffeescrubmurah #sayajualscrub #organicmalaysia #coffeesoapmurah #sabunkopimurah #sabunkopi #bodypolishmalaysia #kopiscrub #coffeescrubmalaysia #skrubkopimalaysia #scrubmurah #scrubmurahmalaysia #90sbeautymalaysia #organikskincare #organicskincare #organicscrub #lipscrub #lipscrubmalaysia #lipscrubmurah #lipbalm #lipbalmmalaysia #lipbalmmurah - #regrann
⭐️ LIP SCRUB 90's ⭐️ _ ✅ MASALAH BIBIR PECAH, BIBIR SELALU KERING, KULIT BIBIR MENGGELUPAS, BIBIR GELAP & HITAM?? _ ❎ JANGAN TARIK KULIT BIBIR ANDA! Pastikan anda menggunakan LIP SCRUB 90's BEAUTY untuk mengembalikan kesihatan bibir anda secara semula jadi! Tanpa bahan kimia! _ Fungsi LIP SCRUB 90's : _ ✅ MENCERAHKAN BIBIR ✅ PINKISH BIBIR ✅ BIBIR LEBIH LEMBUT ✅ MELEMBAPKAN BIBIR ✅ KULIT BIBIR SEKATA DAN TIDAK PECAH ✅ PEMAKAIAN LIPSTIK LEBIH MUDAH ✅ SEL KULIT BARU TUMBUH _ STOK LAKU KERAS. LAJU DAN LAKU! SIAPA NAK CEPAT PM LAJU-LAJU. 👋🏻 _ Flavour: _ 🍏APPLE 🍓RASPBERRY 🍊MANGO 🌊 MINT 🍠 YAM _ Harga : RM 9 only! Whatsapp us 012-4632250 now! _ #muamalaysia  #coffeescrub  #coffeescrubmurah  #sayajualcoffeescrub  #sayajualcoffeescrubmurah  #sayajualscrub  #organicmalaysia  #coffeesoapmurah  #sabunkopimurah  #sabunkopi  #bodypolishmalaysia  #kopiscrub  #coffeescrubmalaysia  #skrubkopimalaysia  #scrubmurah  #scrubmurahmalaysia  #90sbeautymalaysia  #organikskincare  #organicskincare  #organicscrub  #lipscrub  #lipscrubmalaysia  #lipscrubmurah  #lipbalm  #lipbalmmalaysia  #lipbalmmurah  - #regrann