an online Instagram web viewer

#sabunkopi medias

Photos

Enjoy this awesome coffee scrub with your bestie, bff, best friend or anyone you love!! 😍
.
.
❤Dry skin? Cellulite? Stretch marks? Skin imperfections? Acne? Uneven skin tones? Try our organic fabulous coffee scrub! Pssstt! Its not like other coffee scrub😍👍🏻
.
✅ 100% Organic
✅ Handmade
✅ No chemical
✅ Cruelty Free
.
.
❤Benefits :
✅ glowing skin
✅ soften skin
✅ lightened skin
✅ removes dead skin cell
✅ balances skin ph
✅ reducing stretch marks
✅ reducing cellulite
✅ reducing pimple scar
✅ improve blood circulation
✅ reducing  panda eyes/ puffy eyes/dark circle
.
.
Price :
🔺RM 32 (100gm)
Postage :
🔺RM 8 WM/ RM 12 EM
Order :
🔺 Whatsapp +6010-2210861 or just simply click our link in bio to purchase!
.
#naetis #naetisbeauty #coffeescrub #coffeescrubmalaysia #coffeescrubmurah #coffeescrubmalaysiamurah #lipscrubmalaysia #lipbalmmalaysia #lipscrubmurah #lipbalmmurah #sabunkopi #sabunkopimalaysia #coffeesoap #sabunpemutih #coffeesoapmalaysia #cellulite #stretchmarks #jerawat #bodypolishmalaysia #claymaskmalaysia #claymaskmurah #coffeescrubnaetis
Enjoy this awesome coffee scrub with your bestie, bff, best friend or anyone you love!! 😍 . . ❤Dry skin? Cellulite? Stretch marks? Skin imperfections? Acne? Uneven skin tones? Try our organic fabulous coffee scrub! Pssstt! Its not like other coffee scrub😍👍🏻 . ✅ 100% Organic ✅ Handmade ✅ No chemical ✅ Cruelty Free . . ❤Benefits : ✅ glowing skin ✅ soften skin ✅ lightened skin ✅ removes dead skin cell ✅ balances skin ph ✅ reducing stretch marks ✅ reducing cellulite ✅ reducing pimple scar ✅ improve blood circulation ✅ reducing panda eyes/ puffy eyes/dark circle . . Price : 🔺RM 32 (100gm) Postage : 🔺RM 8 WM/ RM 12 EM Order : 🔺 Whatsapp +6010-2210861 or just simply click our link in bio to purchase! . #naetis  #naetisbeauty  #coffeescrub  #coffeescrubmalaysia  #coffeescrubmurah  #coffeescrubmalaysiamurah  #lipscrubmalaysia  #lipbalmmalaysia  #lipscrubmurah  #lipbalmmurah  #sabunkopi  #sabunkopimalaysia  #coffeesoap  #sabunpemutih  #coffeesoapmalaysia  #cellulite  #stretchmarks  #jerawat  #bodypolishmalaysia  #claymaskmalaysia  #claymaskmurah  #coffeescrubnaetis 
#Repost @kosmetik.termurah (@get_repost)
・・・
Hanasui Coffee Soap with Coffee Soap

Seperti yang kita tahu bahwa manfaat kopi sangat baik untuk kulit kita, Buat Anda para penikmat kopi, info yang satu ini harus Anda simak. Sebab kopi yang selama ini dikenal sebagai salah satu jenis minuman, ternyata bisa digunakan untuk perawatan kulit. 
Manfaatnya antara lain :
1. Atasi Jerawat
2. Hilangkan Komedo
3. Samarkan Noda Hitam
4. Mencerahkan Kulit
5. Kecilan Pori2 Kulit
6. Mengencangkan Wajah
7. Menyegarkan Kulit
8. Merevitalisasi Kulit Wajah
9. Mengangkat Sel Kulit Mati
10. Memudarkan Mata Panda
11. Melembabkan dan Menghaluskan Kulit
12. Sebagai Body Massage
13. Kurangi Resiko Kanker Kulit
14. Menghilangkan Selulit
15. Menghilangkan Bau Badan

Dibuat dengan coffee Extract Hanasui Coffee Soap punya fungsi2 tersebut

Ingridents :
Aqua, Cocos Nucifera Oil, Sucrose, Strearic Acid, Glycerine, Proplen Glycol, Sodium Hydroxite, Triethanol Amine, Coffee Arabica Seed Powder, Sodium Laureth Sulfate, Phenoxyetanol, BHT

BPOM NA 18170500287
Berat Bersih : 80gr

Cocok untuk semua jenis kulit, bisa dipakai buat wajah dan tubuh ^^
Aman digunakan dan manfaat maksimal. ada juga Coffee Scrub yang memang bagus untuk usir sel kulit mati ^^ So ? Tunggu Apa Lagi ? Lets Try ^^ #hanasui #hanasuicoffeesoap #hanasuisoap #sabunkopi #sabunkopihanasui
#Repost  @kosmetik.termurah (@get_repost) ・・・ Hanasui Coffee Soap with Coffee Soap Seperti yang kita tahu bahwa manfaat kopi sangat baik untuk kulit kita, Buat Anda para penikmat kopi, info yang satu ini harus Anda simak. Sebab kopi yang selama ini dikenal sebagai salah satu jenis minuman, ternyata bisa digunakan untuk perawatan kulit. Manfaatnya antara lain : 1. Atasi Jerawat 2. Hilangkan Komedo 3. Samarkan Noda Hitam 4. Mencerahkan Kulit 5. Kecilan Pori2 Kulit 6. Mengencangkan Wajah 7. Menyegarkan Kulit 8. Merevitalisasi Kulit Wajah 9. Mengangkat Sel Kulit Mati 10. Memudarkan Mata Panda 11. Melembabkan dan Menghaluskan Kulit 12. Sebagai Body Massage 13. Kurangi Resiko Kanker Kulit 14. Menghilangkan Selulit 15. Menghilangkan Bau Badan Dibuat dengan coffee Extract Hanasui Coffee Soap punya fungsi2 tersebut Ingridents : Aqua, Cocos Nucifera Oil, Sucrose, Strearic Acid, Glycerine, Proplen Glycol, Sodium Hydroxite, Triethanol Amine, Coffee Arabica Seed Powder, Sodium Laureth Sulfate, Phenoxyetanol, BHT BPOM NA 18170500287 Berat Bersih : 80gr Cocok untuk semua jenis kulit, bisa dipakai buat wajah dan tubuh ^^ Aman digunakan dan manfaat maksimal. ada juga Coffee Scrub yang memang bagus untuk usir sel kulit mati ^^ So ? Tunggu Apa Lagi ? Lets Try ^^ #hanasui  #hanasuicoffeesoap  #hanasuisoap  #sabunkopi  #sabunkopihanasui 
Yang ke2 ada HONEY SOAP SR12
.
Bingung milih sabun yang cocok buat kulit kering kamu😉
.
Cobain deh pake Honey Soap produk skincare SR12👌🏽
.
🌺Kandungan:
Honey, Sucrose, aqua, cocos nucifera oil, strearis acid dll .
🌹Manfaat:
Membersihkan, melembabkan &  mencerahkan kulit wajah, mencegah timbulnya jerawat. ( RECOMENDED FOR DRY SKIN ) .
🌺Cara pakai: 
Basuh wajah dengan air bersih, usapkan sabun yang telah dibasahi air sampai berbusa. Gosok lembut memutar lalu bilas dengan air hingga bersih.
.
👧: Wah keren... gimana cara ordernya min?
🐰: gampang... bisa klik bio diatas 👆👆 atau hubungi nomer 👉 081226700527
👧 : terpercaya ngga ni min? Ntar tipu tipu...
🐰 : terpercaya dong... kalo masih ragu bisa liat testimoni kita kaka... di @skincaresr12testi

Selamat berbelanja kaka

#skincaresr12 #skincarealami #skincareherbal
#sabun #sabunpemutih #sabunbadan  #sabunwajah
#sabunmuka
#sabunjerawat
#sabunberas
#sabunmandi
#sabunkulit  #sabunperawatan #sabunalami #sabunherbal #sabunwanita #sabunkefir #sabunkopi 
#sabunmahkota
Yang ke2 ada HONEY SOAP SR12 . Bingung milih sabun yang cocok buat kulit kering kamu😉 . Cobain deh pake Honey Soap produk skincare SR12👌🏽 . 🌺Kandungan: Honey, Sucrose, aqua, cocos nucifera oil, strearis acid dll . 🌹Manfaat: Membersihkan, melembabkan & mencerahkan kulit wajah, mencegah timbulnya jerawat. ( RECOMENDED FOR DRY SKIN ) . 🌺Cara pakai: Basuh wajah dengan air bersih, usapkan sabun yang telah dibasahi air sampai berbusa. Gosok lembut memutar lalu bilas dengan air hingga bersih. . 👧: Wah keren... gimana cara ordernya min? 🐰: gampang... bisa klik bio diatas 👆👆 atau hubungi nomer 👉 081226700527 👧 : terpercaya ngga ni min? Ntar tipu tipu... 🐰 : terpercaya dong... kalo masih ragu bisa liat testimoni kita kaka... di @skincaresr12testi Selamat berbelanja kaka #skincaresr12  #skincarealami  #skincareherbal  #sabun  #sabunpemutih  #sabunbadan  #sabunwajah  #sabunmuka  #sabunjerawat  #sabunberas  #sabunmandi  #sabunkulit  #sabunperawatan  #sabunalami  #sabunherbal  #sabunwanita  #sabunkefir  #sabunkopi  #sabunmahkota 
.
Kenapa muka kita KUSAM? .
.
Sebab sisa-sisa sel mati tu ada lagi dekat muka walaupun hari-hari kita duk cuci muka kita pakai cleanser.
.
Jadi sebab itulah perlunya pakai scrub 😊 untuk kikis sel mati tu dari kulit wajah. Then barulah dapat hasil kulit muka lebih BERSERI, LEMBUT dan LICIN.
.
Nak tak kulit muka CANTIK dan BERSIH?
Kawanlah dengan si hijau ni😚
.
-
Price : RM38 exc postage
.
Whatsapp 0176521220
Whatsapp 0176521220
Whatsapp 0176521220
. Kenapa muka kita KUSAM? . . Sebab sisa-sisa sel mati tu ada lagi dekat muka walaupun hari-hari kita duk cuci muka kita pakai cleanser. . Jadi sebab itulah perlunya pakai scrub 😊 untuk kikis sel mati tu dari kulit wajah. Then barulah dapat hasil kulit muka lebih BERSERI, LEMBUT dan LICIN. . Nak tak kulit muka CANTIK dan BERSIH? Kawanlah dengan si hijau ni😚 . - Price : RM38 exc postage . Whatsapp 0176521220 Whatsapp 0176521220 Whatsapp 0176521220
Hanasui Serum Gold 27.000

BPOM NA18161900461

Membantu memutihkan kulit wajah sehingga kulit wajah lebih putih, bersih dan bersinar
Membantu menjaga elastisitas kulit wajah
Dengan kandungan vitamin B3 dan vitamin C , serum ini juga memberikan nutrisi pada kulit wajah anda.
Sebagai anti oksidan bagi kulit
Aman Digunakan

Netto 20ml

#hanasui #hanasuigrosir #hanasuiserum #hanasuimasker #hanasuishampoo #hanasuisabun #sabunkopi #hanasuigoldmask #hanasuiserumvitc #hanasuiserumantiacne #hanasuimurah #hanasuinaturgo #hanasuieggwhite #hanasuieggmask #hanasuipaketbody #hanasuilotion #hanasuibodycare #naturgo #kosmetikjakarta
Hanasui Serum Gold 27.000 BPOM NA18161900461 Membantu memutihkan kulit wajah sehingga kulit wajah lebih putih, bersih dan bersinar Membantu menjaga elastisitas kulit wajah Dengan kandungan vitamin B3 dan vitamin C , serum ini juga memberikan nutrisi pada kulit wajah anda. Sebagai anti oksidan bagi kulit Aman Digunakan Netto 20ml #hanasui  #hanasuigrosir  #hanasuiserum  #hanasuimasker  #hanasuishampoo  #hanasuisabun  #sabunkopi  #hanasuigoldmask  #hanasuiserumvitc  #hanasuiserumantiacne  #hanasuimurah  #hanasuinaturgo  #hanasuieggwhite  #hanasuieggmask  #hanasuipaketbody  #hanasuilotion  #hanasuibodycare  #naturgo  #kosmetikjakarta 
Hanasui Body Care 60.000

Paket Lengkap Hanasui Body Care 3 in 1 antara lain :

Sabun berfungsi untuk menjaga kebersihan dan kelembaban kulit tubuh, menghilangkan bau badan, memutihkan kulit dan mengikis sel-sel kulit mati.
BPOM  NA18160500489

Lotion sunscreen atau lotion untuk siang
Dilengkapi Sun protector SPF 20 untuk memberikan perlindungan ganda terhadap kulit dari pengaruh buruk sinar matahari serta melembabkan kulit sepanjang hari.
BPOM NA 18160103315

Lotion Bengkuang atau untuk malam hari
Dengan ekstrak Bengkoang menutrisi kulit dari dalam.Mengandung vitamin E untuk meremajakan kulit, menggantikan sel kulit mati sehingga dengan cepat mejadikan kulit tampak lebih putih bersih.
BPOM NA 18160103316.

#hanasui #hanasuigrosir #hanasuiserum #hanasuimasker #hanasuishampoo #hanasuisabun #sabunkopi #hanasuigoldmask #hanasuiserumvitc #hanasuiserumantiacne #hanasuimurah #hanasuinaturgo #hanasuieggwhite #hanasuieggmask #hanasuipaketbody #hanasuilotion #hanasuibodycare #naturgo #kosmetikjakarta
Hanasui Body Care 60.000 Paket Lengkap Hanasui Body Care 3 in 1 antara lain : Sabun berfungsi untuk menjaga kebersihan dan kelembaban kulit tubuh, menghilangkan bau badan, memutihkan kulit dan mengikis sel-sel kulit mati. BPOM  NA18160500489 Lotion sunscreen atau lotion untuk siang Dilengkapi Sun protector SPF 20 untuk memberikan perlindungan ganda terhadap kulit dari pengaruh buruk sinar matahari serta melembabkan kulit sepanjang hari. BPOM NA 18160103315 Lotion Bengkuang atau untuk malam hari Dengan ekstrak Bengkoang menutrisi kulit dari dalam.Mengandung vitamin E untuk meremajakan kulit, menggantikan sel kulit mati sehingga dengan cepat mejadikan kulit tampak lebih putih bersih. BPOM NA 18160103316. #hanasui  #hanasuigrosir  #hanasuiserum  #hanasuimasker  #hanasuishampoo  #hanasuisabun  #sabunkopi  #hanasuigoldmask  #hanasuiserumvitc  #hanasuiserumantiacne  #hanasuimurah  #hanasuinaturgo  #hanasuieggwhite  #hanasuieggmask  #hanasuipaketbody  #hanasuilotion  #hanasuibodycare  #naturgo  #kosmetikjakarta 
Hanasui Body Spa 45.000

LEMON : NA18160104543
ALOE VERA : NA18160103857
STRAWBERRY :NA18160103858
CHERRY : NA18160103856

Berikut manfaat Hanasui Body Spa :
Memperlambatkan penuaan kulit
Mengangkat sel kulit mati untuk memperbarui
Membersihkan dari kotoran, bakteri dan debu
Membuat kulit kenyal dan halus
Meningkatkan aktivitas sel
Melembabkan elastis pada kulit
Membantu Memutihkan serta mencerahkan kulit
Kulit terasa lebih segar dan fresh

Cara pemakaian Hanasui Body Spa :
– Oleskan pada kulit wajah atau badan dalam keadaan kering.
– Gosok secara perlahan 5-10 menit.
– Basuh hingga bersih (tanpa sabun gak masalah), keringkan dengan lembut

Netto 250ml

#hanasui #hanasuigrosir #hanasuiserum #hanasuimasker #hanasuishampoo #hanasuisabun #sabunkopi #hanasuigoldmask #hanasuiserumvitc #hanasuiserumantiacne #hanasuimurah #hanasuinaturgo #hanasuieggwhite #hanasuieggmask #hanasuipaketbody #hanasuilotion #hanasuibodycare #naturgo #kosmetikjakarta
Hanasui Body Spa 45.000 LEMON : NA18160104543 ALOE VERA : NA18160103857 STRAWBERRY :NA18160103858 CHERRY : NA18160103856 Berikut manfaat Hanasui Body Spa : Memperlambatkan penuaan kulit Mengangkat sel kulit mati untuk memperbarui Membersihkan dari kotoran, bakteri dan debu Membuat kulit kenyal dan halus Meningkatkan aktivitas sel Melembabkan elastis pada kulit Membantu Memutihkan serta mencerahkan kulit Kulit terasa lebih segar dan fresh Cara pemakaian Hanasui Body Spa : – Oleskan pada kulit wajah atau badan dalam keadaan kering. – Gosok secara perlahan 5-10 menit. – Basuh hingga bersih (tanpa sabun gak masalah), keringkan dengan lembut Netto 250ml #hanasui  #hanasuigrosir  #hanasuiserum  #hanasuimasker  #hanasuishampoo  #hanasuisabun  #sabunkopi  #hanasuigoldmask  #hanasuiserumvitc  #hanasuiserumantiacne  #hanasuimurah  #hanasuinaturgo  #hanasuieggwhite  #hanasuieggmask  #hanasuipaketbody  #hanasuilotion  #hanasuibodycare  #naturgo  #kosmetikjakarta 
Hanasui Egg White Mask 35.000

POM NA 18170200254

Manfaat Egg White Peel Off Mask
Memudahkan anda mengangkat sel kulit mati membandel & bertahan di wajah anda.
Cara mudah mengusir komedo dari wajah kesayangan anda.
Egg white masker untuk mengecilkan pori-pori kulit pada wajah
Kulit menjadi licin
Memudarkan parut-parut halus pada muka
Mengempeskan jerawat
Mengurangi & mengatasi flek pada wajah
Menyejukkan & menenangkan kulit yang stress
Meminimalisir masalah kulit berminyak
Masker white egg juga membantu mencerahkan kulit
Dapat digunakan untuk semua jenis kulit
Cocok untuk pria/wanita

Netto: 85gr

#hanasui #hanasuigrosir #hanasuiserum #hanasuimasker #hanasuishampoo #hanasuisabun #sabunkopi #hanasuigoldmask #hanasuiserumvitc #hanasuiserumantiacne #hanasuimurah #hanasuinaturgo #hanasuieggwhite #hanasuieggmask #hanasuipaketbody #hanasuilotion #hanasuibodycare #naturgo #kosmetikjakarta
Hanasui Egg White Mask 35.000 POM NA 18170200254 Manfaat Egg White Peel Off Mask Memudahkan anda mengangkat sel kulit mati membandel & bertahan di wajah anda. Cara mudah mengusir komedo dari wajah kesayangan anda. Egg white masker untuk mengecilkan pori-pori kulit pada wajah Kulit menjadi licin Memudarkan parut-parut halus pada muka Mengempeskan jerawat Mengurangi & mengatasi flek pada wajah Menyejukkan & menenangkan kulit yang stress Meminimalisir masalah kulit berminyak Masker white egg juga membantu mencerahkan kulit Dapat digunakan untuk semua jenis kulit Cocok untuk pria/wanita Netto: 85gr #hanasui  #hanasuigrosir  #hanasuiserum  #hanasuimasker  #hanasuishampoo  #hanasuisabun  #sabunkopi  #hanasuigoldmask  #hanasuiserumvitc  #hanasuiserumantiacne  #hanasuimurah  #hanasuinaturgo  #hanasuieggwhite  #hanasuieggmask  #hanasuipaketbody  #hanasuilotion  #hanasuibodycare  #naturgo  #kosmetikjakarta 
Hanasui Naturgo 35.000 (10sachet)

BPOM NA18160200536

Manfaat dari Masker Naturgo Hanasui antara lain :
Mampu mengangkat komedo membandel pada wajah
Membantu membersihkan pori-pori wajah secara menyeluruh
Membantu mengontrol minyak berlebih pada wajah
Membantu menghilangkan jerawat
Menghaluskan kulit wajah
Membantu mencerahkan wajah hingga lebih berseri dan bersinar

#hanasui #hanasuigrosir #hanasuiserum #hanasuimasker #hanasuishampoo #hanasuisabun #sabunkopi #hanasuigoldmask #hanasuiserumvitc #hanasuiserumantiacne #hanasuimurah #hanasuinaturgo #hanasuieggwhite #hanasuieggmask #hanasuipaketbody #hanasuilotion #hanasuibodycare #naturgo #kosmetikjakarta
Hanasui Naturgo 35.000 (10sachet) BPOM NA18160200536 Manfaat dari Masker Naturgo Hanasui antara lain : Mampu mengangkat komedo membandel pada wajah Membantu membersihkan pori-pori wajah secara menyeluruh Membantu mengontrol minyak berlebih pada wajah Membantu menghilangkan jerawat Menghaluskan kulit wajah Membantu mencerahkan wajah hingga lebih berseri dan bersinar #hanasui  #hanasuigrosir  #hanasuiserum  #hanasuimasker  #hanasuishampoo  #hanasuisabun  #sabunkopi  #hanasuigoldmask  #hanasuiserumvitc  #hanasuiserumantiacne  #hanasuimurah  #hanasuinaturgo  #hanasuieggwhite  #hanasuieggmask  #hanasuipaketbody  #hanasuilotion  #hanasuibodycare  #naturgo  #kosmetikjakarta 
Hanasui Gold Mask 35.000(10sachet)

BPOM NA 18170200237

Khasiat Hanasui Peel off mask antara lain :
Membantu mencerahkan warna kulit
Membantu membersihkan komedo pada area sekitar wajah
Membantu membersihkan pori-pori wajah
Membantu mengontrol minyak berlebih pada wajah
Membantu meminimalkan timbulnya jerawat
Berfungsi sebagai anti aging atau anti penuaan dini

#hanasui #hanasuigrosir #hanasuiserum #hanasuimasker #hanasuishampoo #hanasuisabun #sabunkopi #hanasuigoldmask #hanasuiserumvitc#hanasuiserumantiacne #hanasuimurah #hanasuinaturgo #hanasuipaketbody #hanasuilotion #hanasuibodycare #naturgo #kosmetikjakarta
Hanasui Gold Mask 35.000(10sachet) BPOM NA 18170200237 Khasiat Hanasui Peel off mask antara lain : Membantu mencerahkan warna kulit Membantu membersihkan komedo pada area sekitar wajah Membantu membersihkan pori-pori wajah Membantu mengontrol minyak berlebih pada wajah Membantu meminimalkan timbulnya jerawat Berfungsi sebagai anti aging atau anti penuaan dini #hanasui  #hanasuigrosir  #hanasuiserum  #hanasuimasker  #hanasuishampoo  #hanasuisabun  #sabunkopi  #hanasuigoldmask  #hanasuiserumvitc #hanasuiserumantiacne  #hanasuimurah  #hanasuinaturgo  #hanasuipaketbody  #hanasuilotion  #hanasuibodycare  #naturgo  #kosmetikjakarta 
Hanasui Sabun Kopi 15.000

BPOM NA 18170500287

Khasiat dan Manfaat dari Sabun Kopi Hanasui :
Membantu mengurangi dan mengatasi timbulnya jerawat
Membantu menghilangkan komedo
Membantu menyamarkan noda hitam
Membantu menyegarkan dan mencerahkan kulit
Membantu menghilangkan mata panda atau lingkar hitam pada mata
Membantu merevitalisasi kulit wajah
Membantu menghilangkan selulit
Membantu menghilangkan bau badan
Mengangkat sel kulit mati
Cocok semua jenis kulit

#hanasui #hanasuigrosir #hanasuiserum #hanasuimasker #hanasuishampoo #hanasuisabun #sabunkopi #hanasuiserumvitc #hanasuiserumantiacne #hanasuimurah #hanasuinaturgo #hanasuipaketbody #hanasuilotion #hanasuibodycare #naturgo #kosmetikjakarta
Hanasui Sabun Kopi 15.000 BPOM NA 18170500287 Khasiat dan Manfaat dari Sabun Kopi Hanasui : Membantu mengurangi dan mengatasi timbulnya jerawat Membantu menghilangkan komedo Membantu menyamarkan noda hitam Membantu menyegarkan dan mencerahkan kulit Membantu menghilangkan mata panda atau lingkar hitam pada mata Membantu merevitalisasi kulit wajah Membantu menghilangkan selulit Membantu menghilangkan bau badan Mengangkat sel kulit mati Cocok semua jenis kulit #hanasui  #hanasuigrosir  #hanasuiserum  #hanasuimasker  #hanasuishampoo  #hanasuisabun  #sabunkopi  #hanasuiserumvitc  #hanasuiserumantiacne  #hanasuimurah  #hanasuinaturgo  #hanasuipaketbody  #hanasuilotion  #hanasuibodycare  #naturgo  #kosmetikjakarta 
Hanasui Milky Lotion 50.000
BPOM NA18160103317.

Milky lotion hanasui dengan kandungan 100% susu sapi murni sangat cocok untuk anda yang sering beraktifitas di luar ruangan dan jenis kulit orang asia.

Keunggulan Lotion Milky Hanasui :
Aman dipakai dan sudah mendapat izin edar dari BPOMKandungan 100% susu sapi asli dan L-Gluthatione
Menggunakan teknologi nano sehingga lotion mudah meresap ke kulit kamu
Dikemas dalam botol yang unik sehingga mudah dibawa2
Cocok untuk jenis kulit orang asia dan khusus diformulasikan untuk anda yang sering beraktifitas di luar ruangan ataupun menjaga kulit agar tidak kering bagi yang beraktifitas di dalam ruangan ber AC (dingin)
Mengandung SPF yang dapat menangkal sinar matahari langsung

Khasiat dari Lotion Milky Hanasui :
Membantu menjaga kelembaban kulit
Membantu memutihkan kulit
Membantu melindungi kulit dari sengatan sinar matahari langsung (sinar UV)
Membantu kulit agar lebih cerah dan putih
Menutrisi kulit dengan vitamin C dan B3 yang baik untuk kulit

#hanasui #hanasuigrosir #hanasuiserum #hanasuimasker #hanasuishampoo #hanasuisabun #sabunkopi #hanasuigoldmask #hanasuiserumvitc #hanasuiserumantiacne #hanasuimurah #hanasuinaturgo #hanasuipaketbody #hanasuilotion #hanasuibodycare #naturgo #kosmetikjakarta
Hanasui Milky Lotion 50.000 BPOM NA18160103317. Milky lotion hanasui dengan kandungan 100% susu sapi murni sangat cocok untuk anda yang sering beraktifitas di luar ruangan dan jenis kulit orang asia. Keunggulan Lotion Milky Hanasui : Aman dipakai dan sudah mendapat izin edar dari BPOMKandungan 100% susu sapi asli dan L-Gluthatione Menggunakan teknologi nano sehingga lotion mudah meresap ke kulit kamu Dikemas dalam botol yang unik sehingga mudah dibawa2 Cocok untuk jenis kulit orang asia dan khusus diformulasikan untuk anda yang sering beraktifitas di luar ruangan ataupun menjaga kulit agar tidak kering bagi yang beraktifitas di dalam ruangan ber AC (dingin) Mengandung SPF yang dapat menangkal sinar matahari langsung Khasiat dari Lotion Milky Hanasui : Membantu menjaga kelembaban kulit Membantu memutihkan kulit Membantu melindungi kulit dari sengatan sinar matahari langsung (sinar UV) Membantu kulit agar lebih cerah dan putih Menutrisi kulit dengan vitamin C dan B3 yang baik untuk kulit #hanasui  #hanasuigrosir  #hanasuiserum  #hanasuimasker  #hanasuishampoo  #hanasuisabun  #sabunkopi  #hanasuigoldmask  #hanasuiserumvitc  #hanasuiserumantiacne  #hanasuimurah  #hanasuinaturgo  #hanasuipaketbody  #hanasuilotion  #hanasuibodycare  #naturgo  #kosmetikjakarta 
Testimoni Pengguna #greenteamintfacescrub 🌿
.
Alhamdulillah berkat konsisten pakai skrub sejuk ni,masalah kulit dapat diselesaikan.😍
.
So uolss yang nak kulit bersih, cantik dan feloles, boleh la cuba scrub viral ni!😘
.
Price : RM38 exc postage
.
Whatsapp 018 915 7699
Whatsapp 018 915 7699
Whatsapp 018 915 7699
Testimoni Pengguna #greenteamintfacescrub  🌿 . Alhamdulillah berkat konsisten pakai skrub sejuk ni,masalah kulit dapat diselesaikan.😍 . So uolss yang nak kulit bersih, cantik dan feloles, boleh la cuba scrub viral ni!😘 . Price : RM38 exc postage . Whatsapp 018 915 7699 Whatsapp 018 915 7699 Whatsapp 018 915 7699
LYV NATURAL SOAP

Menggunakan bahan bahan alami yang dapat mengembalikan kondisi sehat kulit kita.
Bahan alami yg digunakan diantaranya minyak zaitun,chocolate butter, minyak kelapa, yang memang dapat menutrisi kulit yang tidak sehat.
Lyv natural soap dapat digunakan pada semua bagian tubuh seperti mencuci rambut,wajah,tubuh,bahkan dapat untuk membersihkan area V.
Lyv natural soap juga dapat dipakai untuk membersihkan kulit bayi yang lembut dan kulit lansia yang cenderung lebih kering dan sensitive

7 pilihan sabun yang dapat di pilih sesuai kondisi kulit :
1. Sabun Teh untuk kulit normal
2. Sabun Kopi untuk kulit normal
3. Sabun Zaitun untuk kulit kering
4. Sabun Babandotan untuk kulit berminyak
5. Sabun Chamomile Madu untuk kulit kering bermasalah 
6.Sabun Rice Wine untuk kulit kering-normal
7.Sabun Cinnamon Sandalwood untuk kulit cenderung berminyak dan berkomedo

#babysoap #eatablesoap #organicsoap #sabunherbal #naturalsoap #artisanhomemadesoap #sabunorganik #sabunbayi #sabunalergi #kulitsensitif #kulitberminyak #kulitkering #kulitnormal #rorombeheun #kulitmengelupas #lyvnaturalsoap #sabunzaitun #sabunhomemade #sabunteh #sabunbabandotan #sabunkopi #sabunricewine #sabunchamomilemadu #sabuncinnamon #sabunsandalwood #sabunkulit
LYV NATURAL SOAP Menggunakan bahan bahan alami yang dapat mengembalikan kondisi sehat kulit kita. Bahan alami yg digunakan diantaranya minyak zaitun,chocolate butter, minyak kelapa, yang memang dapat menutrisi kulit yang tidak sehat. Lyv natural soap dapat digunakan pada semua bagian tubuh seperti mencuci rambut,wajah,tubuh,bahkan dapat untuk membersihkan area V. Lyv natural soap juga dapat dipakai untuk membersihkan kulit bayi yang lembut dan kulit lansia yang cenderung lebih kering dan sensitive 7 pilihan sabun yang dapat di pilih sesuai kondisi kulit : 1. Sabun Teh untuk kulit normal 2. Sabun Kopi untuk kulit normal 3. Sabun Zaitun untuk kulit kering 4. Sabun Babandotan untuk kulit berminyak 5. Sabun Chamomile Madu untuk kulit kering bermasalah 6.Sabun Rice Wine untuk kulit kering-normal 7.Sabun Cinnamon Sandalwood untuk kulit cenderung berminyak dan berkomedo #babysoap  #eatablesoap  #organicsoap  #sabunherbal  #naturalsoap  #artisanhomemadesoap  #sabunorganik  #sabunbayi  #sabunalergi  #kulitsensitif  #kulitberminyak  #kulitkering  #kulitnormal  #rorombeheun  #kulitmengelupas  #lyvnaturalsoap  #sabunzaitun  #sabunhomemade  #sabunteh  #sabunbabandotan  #sabunkopi  #sabunricewine  #sabunchamomilemadu  #sabuncinnamon  #sabunsandalwood  #sabunkulit 
.
.
=============
KEBAIKAN SCRUB GREEN TEA LAMISA NI? =============
.
✔Mengecut dan menghilangkan jerawat
✔Mengatasi kulit kering serta  melembabkan kulit
✔Menghilangkan kesan sunburn
✔Mengurangkan minyak di muka
✔Memperlambat proses penuaan ✔Menghilangkan parut
✔Mencegah kedut
✔Melicinkan kulit muka
✔Mencerahkan muka & badan .
=============
KEISTIMEWAAN SCRUB GREEN TEA LAMISA NI? =============
.
✅Homemade , 100%  BAHAN ORGANIK ,BEBAS daripada sebarang bahan2 kimia.
✅Dipilih dari bahan berkualiti PREMIUM je!
✅FORMULA yang takde kat tempat lain atau mana2 tau!
✅KOS TERLEBIH BERPATUTAN untuk maintain bulan2
✅Tekstur yg Best
.
==============
SIAPA YANG PERLU PERLU CUBA SCRUB LAMISA NI?
==============
.
☑Nak muka glowing & pinkish.
☑Nak produk 100% organik,bebas bahan kimia!
☑Kulit sensitif.
☑Tak pakai mekap tak yakin
☑Nak hilangkan jerawat, whitehead ,blackhead
☑Dah cuba macam2 tapi tak berjaya
☑Bajet tak cukup
☑Kulit letih lesu
☑Sape nk results sepantas kilat
😍😍
.
.

Nak tau lebih lanjut boleh DM TEPI sini @ WA Sis 📲 kat 0134620529
.
.
#sabunorganik #sabunpemutih
#whiteningsoap #scruborganik
#scrubkopi #kopi #coffee #scrub #putih #licin #gebu #scrubmuka
#facescrub #sabunkopi #putih #licin #gebu #scrubgreentea #greentea #tehhijau
. . ============= KEBAIKAN SCRUB GREEN TEA LAMISA NI? ============= . ✔Mengecut dan menghilangkan jerawat ✔Mengatasi kulit kering serta melembabkan kulit ✔Menghilangkan kesan sunburn ✔Mengurangkan minyak di muka ✔Memperlambat proses penuaan ✔Menghilangkan parut ✔Mencegah kedut ✔Melicinkan kulit muka ✔Mencerahkan muka & badan . ============= KEISTIMEWAAN SCRUB GREEN TEA LAMISA NI? ============= . ✅Homemade , 100% BAHAN ORGANIK ,BEBAS daripada sebarang bahan2 kimia. ✅Dipilih dari bahan berkualiti PREMIUM je! ✅FORMULA yang takde kat tempat lain atau mana2 tau! ✅KOS TERLEBIH BERPATUTAN untuk maintain bulan2 ✅Tekstur yg Best . ============== SIAPA YANG PERLU PERLU CUBA SCRUB LAMISA NI? ============== . ☑Nak muka glowing & pinkish. ☑Nak produk 100% organik,bebas bahan kimia! ☑Kulit sensitif. ☑Tak pakai mekap tak yakin ☑Nak hilangkan jerawat, whitehead ,blackhead ☑Dah cuba macam2 tapi tak berjaya ☑Bajet tak cukup ☑Kulit letih lesu ☑Sape nk results sepantas kilat 😍😍 . . Nak tau lebih lanjut boleh DM TEPI sini @ WA Sis 📲 kat 0134620529 . . #sabunorganik  #sabunpemutih  #whiteningsoap  #scruborganik  #scrubkopi  #kopi  #coffee  #scrub  #putih  #licin  #gebu  #scrubmuka  #facescrub  #sabunkopi  #putih  #licin  #gebu  #scrubgreentea  #greentea  #tehhijau 
Korang semua dah lunch ke belum?
-
Jangan isi perut jer. Kulit kita pon perlukan nutrient tau, baru lah kit bersih, sihat, berseri gitu uollss
-
So jom bekalkan nutrient yang diperlukan kulit korg dengan greentea mint face scrub! 💕 -
.
WhatsApp shaz 0168437852
Korang semua dah lunch ke belum? - Jangan isi perut jer. Kulit kita pon perlukan nutrient tau, baru lah kit bersih, sihat, berseri gitu uollss - So jom bekalkan nutrient yang diperlukan kulit korg dengan greentea mint face scrub! 💕 - . WhatsApp shaz 0168437852
Testimoni Pengguna #greenteamintfacescrub 🌿
.
Alhamdulillah berkat konsisten pakai skrub sejuk ni,masalah kulit dapat diselesaikan.😍
.
So uolss yang nak kulit bersih, cantik dan feloles, boleh la cuba scrub viral ni!😘
.
Price : RM38 exc postage
.
Whatsapp 012-9575704
Whatsapp 012-9575704
Whatsapp 012-9575704
Testimoni Pengguna #greenteamintfacescrub  🌿 . Alhamdulillah berkat konsisten pakai skrub sejuk ni,masalah kulit dapat diselesaikan.😍 . So uolss yang nak kulit bersih, cantik dan feloles, boleh la cuba scrub viral ni!😘 . Price : RM38 exc postage . Whatsapp 012-9575704 Whatsapp 012-9575704 Whatsapp 012-9575704
#Greenteamintfacescrub yang akan jadi kawan baik kita selalu!Setia dan xpernah curang oke ! Dia jaga muka kita dari part yang paling dalam. Baru lah kulit wajah sihat mulus tanpa cela😉
#Greenteamintfacescrub  yang akan jadi kawan baik kita selalu!Setia dan xpernah curang oke ! Dia jaga muka kita dari part yang paling dalam. Baru lah kulit wajah sihat mulus tanpa cela😉
💓Skin First, Makeup Second💓
.
Nak kulit licin smooth dan tahan lama bila mekap, kena lah selalu pakai skrub. Fungsi skrub adalah untuk menanggalkan sel sel kulit mati pada muka tau darling.
.
Bila sel sel kulit mati dah disingkirkan, bukan sahaja mekap nampak smooth malah pakai skincare pun akan lebih berkesan.👍
.
Nak pilih skrub pun kenalah pilih yang selamat dan tak melukakan kulit muka uolls. Dengan greenteamintfacescrub ni, biji biji halus dari walnut tidak akan melukakan kulit muka tu.
.
Selain itu, ekstrak teh hijau, peppermint, argan oil, dionised water tersangatlah bagus untuk mengecutkan jerawat,mengurangkan jeragat, melicinkan kulit muka dan mengembalikan keserian wajah kita.
.
Kalau nak cerita kebaikan skrub ni sampai besok pun tak habis sebab banyak sangat kelebihan dia. Nak tahu best ke tak best skrub mak kau hijau ni, kenalah cuba dulu.😚
.
Tapi nanti jangan salahkan sis kalau uolls tetiba dari cuba terus jatuh hati sampai taknak berpisah langsung dengan scrub sejuk ni.😄
.
Price : RM38 exc postage
.
Whatsapp 0192336693
Whatsapp 0192336693
Whatsapp 0192336693
💓Skin First, Makeup Second💓 . Nak kulit licin smooth dan tahan lama bila mekap, kena lah selalu pakai skrub. Fungsi skrub adalah untuk menanggalkan sel sel kulit mati pada muka tau darling. . Bila sel sel kulit mati dah disingkirkan, bukan sahaja mekap nampak smooth malah pakai skincare pun akan lebih berkesan.👍 . Nak pilih skrub pun kenalah pilih yang selamat dan tak melukakan kulit muka uolls. Dengan greenteamintfacescrub ni, biji biji halus dari walnut tidak akan melukakan kulit muka tu. . Selain itu, ekstrak teh hijau, peppermint, argan oil, dionised water tersangatlah bagus untuk mengecutkan jerawat,mengurangkan jeragat, melicinkan kulit muka dan mengembalikan keserian wajah kita. . Kalau nak cerita kebaikan skrub ni sampai besok pun tak habis sebab banyak sangat kelebihan dia. Nak tahu best ke tak best skrub mak kau hijau ni, kenalah cuba dulu.😚 . Tapi nanti jangan salahkan sis kalau uolls tetiba dari cuba terus jatuh hati sampai taknak berpisah langsung dengan scrub sejuk ni.😄 . Price : RM38 exc postage . Whatsapp 0192336693 Whatsapp 0192336693 Whatsapp 0192336693
Testimoni Pengguna #greenteamintfacescrub 🌿
.
Alhamdulillah berkat konsisten pakai skrub sejuk ni,masalah kulit dapat diselesaikan.😍
.
So uolss yang nak kulit bersih, cantik dan feloles, boleh la cuba scrub viral ni!😘
.
Price : RM38 exc postage
.
Whatsapp 0132634656
Whatsapp 0132634656
Whatsapp 0132634656
Testimoni Pengguna #greenteamintfacescrub  🌿 . Alhamdulillah berkat konsisten pakai skrub sejuk ni,masalah kulit dapat diselesaikan.😍 . So uolss yang nak kulit bersih, cantik dan feloles, boleh la cuba scrub viral ni!😘 . Price : RM38 exc postage . Whatsapp 0132634656 Whatsapp 0132634656 Whatsapp 0132634656
Happiness come from the sunshine ♡♡♡
.
.
WA 085641189260
LINE meikalarasati
.
GRATIS ONGKIR 👇👇
www.shopee.co.id/pnhstore
.
.
#lulur #lulurbadan #lulurpemutih #scrub #scrubbadan #sabun #sabunpemutih #sabunpencerah #sabunkopi #lulurkefir #masker #maskerwajah #maskeralami #maskerorganik #obatjerawat #maskerjerawat #pemutihbadan #pemutihwajah #pemutihalami #serumwajah #serumjerawat #serumpemutih #serumpemutihkulit #maskerkefir #maskerspirulina #sabunjerawat
Happiness come from the sunshine ♡♡♡ . . WA 085641189260 LINE meikalarasati . GRATIS ONGKIR 👇👇 www.shopee.co.id/pnhstore . . #lulur  #lulurbadan  #lulurpemutih  #scrub  #scrubbadan  #sabun  #sabunpemutih  #sabunpencerah  #sabunkopi  #lulurkefir  #masker  #maskerwajah  #maskeralami  #maskerorganik  #obatjerawat  #maskerjerawat  #pemutihbadan  #pemutihwajah  #pemutihalami  #serumwajah  #serumjerawat  #serumpemutih  #serumpemutihkulit  #maskerkefir  #maskerspirulina  #sabunjerawat 
Special Promo!!!! Si mungil dengan segudang manfaat...
.
Coffe Soap Hanasui

Bantu kamu :
1.Atasi Jerawat
2.Hilangkan Komedo
3. Mengecilkan Pori2 Kulit
4. Mengencangkan kulit Wajah
5. Menyegarkan Dan Merevitalisasi Kulit Wajah
6. Mengangkat Sel Kulit Mati
7. Memudarkan Mata Panda
8. Melembabkan dan Menghaluskan Kulit.
.

Dapat digunakan sebagai Body Massage dan mengurangi Resiko Kanker Kulit, Menghilangkan Selulit serta Bau badan

1 pcs = 12,000
2 pcs = 20,000
4 pcs = 35,000

Pemesanan:  0856-2456-2721(WA) .
.
#coffeesoap #coffeesoaphanasui #jualcoffeesoaphanasui
#coffeesoaphanasuiori 
#coffeesoaphanasuijakarta
#coffeesoaphanasuibandung #hanasuisoap #hanasuicoffeesoap #sabunkopi #sabunkopihanasui #sabunkopihanasuioriginal #hanasuisabunkopi #jualsabunkopi #coffeesoaphanasuicimahi #coffeesoaphanasuidepok #coffeesoaphanasuibekasi #jualsabunkopihanasui 
#jualsabunmukabpom #sabunkopibpomori 
#hanasuibpomjakarta #hanasuibpombandung 
#hanasuibpomyogya 
#sabunkopi
Special Promo!!!! Si mungil dengan segudang manfaat... . Coffe Soap Hanasui Bantu kamu : 1.Atasi Jerawat 2.Hilangkan Komedo 3. Mengecilkan Pori2 Kulit 4. Mengencangkan kulit Wajah 5. Menyegarkan Dan Merevitalisasi Kulit Wajah 6. Mengangkat Sel Kulit Mati 7. Memudarkan Mata Panda 8. Melembabkan dan Menghaluskan Kulit. . Dapat digunakan sebagai Body Massage dan mengurangi Resiko Kanker Kulit, Menghilangkan Selulit serta Bau badan 1 pcs = 12,000 2 pcs = 20,000 4 pcs = 35,000 Pemesanan: 0856-2456-2721(WA) . . #coffeesoap  #coffeesoaphanasui  #jualcoffeesoaphanasui  #coffeesoaphanasuiori  #coffeesoaphanasuijakarta  #coffeesoaphanasuibandung  #hanasuisoap  #hanasuicoffeesoap  #sabunkopi  #sabunkopihanasui  #sabunkopihanasuioriginal  #hanasuisabunkopi  #jualsabunkopi  #coffeesoaphanasuicimahi  #coffeesoaphanasuidepok  #coffeesoaphanasuibekasi  #jualsabunkopihanasui  #jualsabunmukabpom  #sabunkopibpomori  #hanasuibpomjakarta  #hanasuibpombandung  #hanasuibpomyogya  #sabunkopi 
Hello guys! 😄
give away #2 is coming back
.
.
Yg pengen dapet 3 varian terbaru dari Kahiyang natural skin care - kefir soap bar
Senilai Rp 108.000
Secara GRATIS
Ini best seller kita loh, spesialis basmi jerawat & mencerahkan wajah ♡♡
Yukk ikutan, caranya gampang bangett
.
1. Komentar di sini, kenapa kamu butuh banget Kahiyang kefir soap bar? Apa yg kamu suka? Tag 3 teman kamu yaa 😊
2. Like & repost foto ini pakai hashtag #giveawaynaturinfo
.
Gampang kaaan??
Pemenang diumumkan 28 Februari 2018 lewat ig @naturinfo.id yaa 😊
.
.
#giveaway
#kosmetikgratis 
#hadiah
#lulur #lulurbadan #lulurpemutih #scrub #scrubbadan #sabun #sabunpemutih #sabunpencerah #sabunkopi #lulurkefir #masker #maskerwajah #maskeralami #maskerorganik #obatjerawat #maskerjerawat #pemutihbadan #pemutihwajah #pemutihalami #serumwajah #maskerkefir #maskerspirulina #sabunjerawat
Hello guys! 😄 give away #2  is coming back . . Yg pengen dapet 3 varian terbaru dari Kahiyang natural skin care - kefir soap bar Senilai Rp 108.000 Secara GRATIS Ini best seller kita loh, spesialis basmi jerawat & mencerahkan wajah ♡♡ Yukk ikutan, caranya gampang bangett . 1. Komentar di sini, kenapa kamu butuh banget Kahiyang kefir soap bar? Apa yg kamu suka? Tag 3 teman kamu yaa 😊 2. Like & repost foto ini pakai hashtag #giveawaynaturinfo  . Gampang kaaan?? Pemenang diumumkan 28 Februari 2018 lewat ig @naturinfo.id yaa 😊 . . #giveaway  #kosmetikgratis  #hadiah  #lulur  #lulurbadan  #lulurpemutih  #scrub  #scrubbadan  #sabun  #sabunpemutih  #sabunpencerah  #sabunkopi  #lulurkefir  #masker  #maskerwajah  #maskeralami  #maskerorganik  #obatjerawat  #maskerjerawat  #pemutihbadan  #pemutihwajah  #pemutihalami  #serumwajah  #maskerkefir  #maskerspirulina  #sabunjerawat 
Hello guys! 😄
give away #2 is coming back
.
.
Yg pengen dapet 3 varian terbaru dari Kahiyang natural skin care - kefir soap bar
Senilai Rp 108.000
Secara GRATIS
Ini best seller kita loh, spesialis basmi jerawat & mencerahkan wajah ♡♡
Yukk ikutan, caranya gampang bangett
.
1. Komentar di sini, kenapa kamu butuh banget Kahiyang kefir soap bar? Apa yg kamu suka? Tag 3 teman kamu yaa 😊
2. Like & repost foto ini pakai hashtag #giveawaynaturinfo
.
Gampang kaaan??
Pemenang diumumkan 28 Februari 2018 lewat ig @naturinfo.id yaa 😊
.
.
#giveaway
#kosmetikgratis 
#hadiah
#lulur #lulurbadan #lulurpemutih #scrub #scrubbadan #sabun #sabunpemutih #sabunpencerah #sabunkopi #lulurkefir #masker #maskerwajah #maskeralami #maskerorganik #obatjerawat #maskerjerawat #pemutihbadan #pemutihwajah #pemutihalami #serumwajah #maskerkefir #maskerspirulina #sabunjerawat
Hello guys! 😄 give away #2  is coming back . . Yg pengen dapet 3 varian terbaru dari Kahiyang natural skin care - kefir soap bar Senilai Rp 108.000 Secara GRATIS Ini best seller kita loh, spesialis basmi jerawat & mencerahkan wajah ♡♡ Yukk ikutan, caranya gampang bangett . 1. Komentar di sini, kenapa kamu butuh banget Kahiyang kefir soap bar? Apa yg kamu suka? Tag 3 teman kamu yaa 😊 2. Like & repost foto ini pakai hashtag #giveawaynaturinfo  . Gampang kaaan?? Pemenang diumumkan 28 Februari 2018 lewat ig @naturinfo.id yaa 😊 . . #giveaway  #kosmetikgratis  #hadiah  #lulur  #lulurbadan  #lulurpemutih  #scrub  #scrubbadan  #sabun  #sabunpemutih  #sabunpencerah  #sabunkopi  #lulurkefir  #masker  #maskerwajah  #maskeralami  #maskerorganik  #obatjerawat  #maskerjerawat  #pemutihbadan  #pemutihwajah  #pemutihalami  #serumwajah  #maskerkefir  #maskerspirulina  #sabunjerawat 
SeriSoap
* Diperkaya dengan Vitamin A, C, E, Anti Oksidan serta AHA.

Kelebihan Utama SeriSoap
Membantu : 🍅mencerahkan kulit seluruh wajah & badan secara semulajadi
🍅mengimbangi lebihan minyak
🍅menaikkan seri kulit , mengatasi kulit kusam
🍅mengecilkan pori terbuka
🍅memberi lembapan pada kulit
🍅menambah nutrien disamping melembut dan menghaluskan kulit.
🍅mengekalkan keanjalan kulit
🍅bebas dari radiasi uv.
🍅kulit lebih muda dan segar.
🍅agen penyejuk dan merawat sunburn serta kulit alergik/sensitif

#sabun #seriempirenerry
#sabunpemutih #sabunjerawat #sabunmuka #sabunwajah #sabunherbal #sabunberas #sabunbuketi #sabunkopi #sabunmandi #sabunpewiit #sabunmahkotaindah #sabunpontinamurah #sabunalami
SeriSoap * Diperkaya dengan Vitamin A, C, E, Anti Oksidan serta AHA. Kelebihan Utama SeriSoap Membantu : 🍅mencerahkan kulit seluruh wajah & badan secara semulajadi 🍅mengimbangi lebihan minyak 🍅menaikkan seri kulit , mengatasi kulit kusam 🍅mengecilkan pori terbuka 🍅memberi lembapan pada kulit 🍅menambah nutrien disamping melembut dan menghaluskan kulit. 🍅mengekalkan keanjalan kulit 🍅bebas dari radiasi uv. 🍅kulit lebih muda dan segar. 🍅agen penyejuk dan merawat sunburn serta kulit alergik/sensitif #sabun  #seriempirenerry  #sabunpemutih  #sabunjerawat  #sabunmuka  #sabunwajah  #sabunherbal  #sabunberas  #sabunbuketi  #sabunkopi  #sabunmandi  #sabunpewiit  #sabunmahkotaindah  #sabunpontinamurah  #sabunalami 
Coffee Herbal Soap

60 gram Rp 22.000

Ingredients: 
Robusta coffee seed powder, sucrose, aqua, cocos nucifera oil dll.

Manfaat : 
Membersihkan, mencerahkan, menghaluskan & menghilangkan bekas jerawat serta flek pada kulit wajah.

Cara pakai: 
Basuh wajah dengan air bersih, usapkan sabun yang telah dibasahi air sampai berbusa. Gosok lembut memutar lalu bilas dengan air hingga bersih.

Info Lengkap dan Pemesanan :
WA : 0878 8920 3200
Line : Toko Rizqy Cibubur

Diproduksi oleh:
CV. SR12 HERBAL SKIN CARE
Depok - Jawa Barat

#skinsolution#perawatanwajah#sr12herbal#sr12#skincare#sr12skincare#skinsolution#perawatanwajahalami#perawatanwajahibuhamil#perawatanwajahibumenyusui#obatjerawat#selulit#antiaging#pembersihwajah#kecantikan#pemutihwajah#flekhitam#komedo#sr12depok#sr12cibubur#sr12kranggan#sr12bogor#sabunflekwajah#sabunkopi#sabunjerawat
Coffee Herbal Soap 60 gram Rp 22.000 Ingredients: Robusta coffee seed powder, sucrose, aqua, cocos nucifera oil dll. Manfaat : Membersihkan, mencerahkan, menghaluskan & menghilangkan bekas jerawat serta flek pada kulit wajah. Cara pakai: Basuh wajah dengan air bersih, usapkan sabun yang telah dibasahi air sampai berbusa. Gosok lembut memutar lalu bilas dengan air hingga bersih. Info Lengkap dan Pemesanan : WA : 0878 8920 3200 Line : Toko Rizqy Cibubur Diproduksi oleh: CV. SR12 HERBAL SKIN CARE Depok - Jawa Barat #skinsolution #perawatanwajah #sr12herbal #sr12 #skincare #sr12skincare #skinsolution #perawatanwajahalami #perawatanwajahibuhamil #perawatanwajahibumenyusui #obatjerawat #selulit #antiaging #pembersihwajah #kecantikan #pemutihwajah #flekhitam #komedo #sr12depok #sr12cibubur #sr12kranggan #sr12bogor #sabunflekwajah #sabunkopi #sabunjerawat 
💓Skin First, Makeup Second💓
.
Nak kulit licin smooth dan tahan lama bila mekap, kena lah selalu pakai skrub. Fungsi skrub adalah untuk menanggalkan sel sel kulit mati pada muka tau darling.
.
Bila sel sel kulit mati dah disingkirkan, bukan sahaja mekap nampak smooth malah pakai skincare pun akan lebih berkesan.👍
.
Nak pilih skrub pun kenalah pilih yang selamat dan tak melukakan kulit muka uolls. Dengan greenteamintfacescrub ni, biji biji halus dari walnut tidak akan melukakan kulit muka tu.
.
Selain itu, ekstrak teh hijau, peppermint, argan oil, dionised water tersangatlah bagus untuk mengecutkan jerawat,mengurangkan jeragat, melicinkan kulit muka dan mengembalikan keserian wajah kita.
.
Kalau nak cerita kebaikan skrub ni sampai besok pun tak habis sebab banyak sangat kelebihan dia. Nak tahu best ke tak best skrub mak kau hijau ni, kenalah cuba dulu.😚
.
Tapi nanti jangan salahkan sis kalau uolls tetiba dari cuba terus jatuh hati sampai taknak berpisah langsung dengan scrub sejuk ni.😄
.
Price : RM38 exc postage
.
Whatsapp 0133187935
Whatsapp 0133187935
Whatsapp 0133187935
💓Skin First, Makeup Second💓 . Nak kulit licin smooth dan tahan lama bila mekap, kena lah selalu pakai skrub. Fungsi skrub adalah untuk menanggalkan sel sel kulit mati pada muka tau darling. . Bila sel sel kulit mati dah disingkirkan, bukan sahaja mekap nampak smooth malah pakai skincare pun akan lebih berkesan.👍 . Nak pilih skrub pun kenalah pilih yang selamat dan tak melukakan kulit muka uolls. Dengan greenteamintfacescrub ni, biji biji halus dari walnut tidak akan melukakan kulit muka tu. . Selain itu, ekstrak teh hijau, peppermint, argan oil, dionised water tersangatlah bagus untuk mengecutkan jerawat,mengurangkan jeragat, melicinkan kulit muka dan mengembalikan keserian wajah kita. . Kalau nak cerita kebaikan skrub ni sampai besok pun tak habis sebab banyak sangat kelebihan dia. Nak tahu best ke tak best skrub mak kau hijau ni, kenalah cuba dulu.😚 . Tapi nanti jangan salahkan sis kalau uolls tetiba dari cuba terus jatuh hati sampai taknak berpisah langsung dengan scrub sejuk ni.😄 . Price : RM38 exc postage . Whatsapp 0133187935 Whatsapp 0133187935 Whatsapp 0133187935
Testimoni Pengguna #greenteamintfacescrub 🌿
.
Alhamdulillah berkat konsisten pakai skrub sejuk ni,masalah kulit dapat diselesaikan.😍
.
So uolss yang nak kulit bersih, cantik dan feloles, boleh la cuba scrub viral ni!😘
.
Price : RM38 exc postage
.
Whatsapp 013-7132623
Whatsapp 013-7132623
Whatsapp 013-7132623
Testimoni Pengguna #greenteamintfacescrub  🌿 . Alhamdulillah berkat konsisten pakai skrub sejuk ni,masalah kulit dapat diselesaikan.😍 . So uolss yang nak kulit bersih, cantik dan feloles, boleh la cuba scrub viral ni!😘 . Price : RM38 exc postage . Whatsapp 013-7132623 Whatsapp 013-7132623 Whatsapp 013-7132623
Hanasui Coffee Soap with Coffee Soap

Harga : 10.000
Lusinan : 7.000

Baru lagi dari Hanasui Cosmetics

Seperti yang kita tahu bahwa manfaat kopi sangat baik untuk kulit kita, Buat Anda para penikmat kopi, info yang satu ini harus Anda simak. Sebab kopi yang selama ini dikenal sebagai salah satu jenis minuman, ternyata bisa digunakan untuk perawatan kulit.

Manfaatnya antara lain :

1. Atasi Jerawat
2. Hilangkan Komedo
3. Samarkan Noda Hitam
4. Mencerahkan Kulit
5. Kecilan Pori2 Kulit
6. Mengencangkan Wajah
7. Menyegarkan Kulit
8. Merevitalisasi Kulit Wajah
9. Mengangkat Sel Kulit Mati
10. Memudarkan Mata Panda
11. Melembabkan dan Menghaluskan Kulit
12. Sebagai Body Massage
13. Kurangi Resiko Kanker Kulit
14. Menghilangkan Selulit
15. Menghilangkan Bau Badan

#coffesoap #sabunkopi #coffesoaphanasui #hanasuicoffesoap #sabunpemutih
Hanasui Coffee Soap with Coffee Soap Harga : 10.000 Lusinan : 7.000 Baru lagi dari Hanasui Cosmetics Seperti yang kita tahu bahwa manfaat kopi sangat baik untuk kulit kita, Buat Anda para penikmat kopi, info yang satu ini harus Anda simak. Sebab kopi yang selama ini dikenal sebagai salah satu jenis minuman, ternyata bisa digunakan untuk perawatan kulit. Manfaatnya antara lain : 1. Atasi Jerawat 2. Hilangkan Komedo 3. Samarkan Noda Hitam 4. Mencerahkan Kulit 5. Kecilan Pori2 Kulit 6. Mengencangkan Wajah 7. Menyegarkan Kulit 8. Merevitalisasi Kulit Wajah 9. Mengangkat Sel Kulit Mati 10. Memudarkan Mata Panda 11. Melembabkan dan Menghaluskan Kulit 12. Sebagai Body Massage 13. Kurangi Resiko Kanker Kulit 14. Menghilangkan Selulit 15. Menghilangkan Bau Badan #coffesoap  #sabunkopi  #coffesoaphanasui  #hanasuicoffesoap  #sabunpemutih 
Hanasui Coffee Soap with Coffee Soap

Harga : 10.000
Lusinan : 7.000

Baru lagi dari Hanasui Cosmetics

Seperti yang kita tahu bahwa manfaat kopi sangat baik untuk kulit kita, Buat Anda para penikmat kopi, info yang satu ini harus Anda simak. Sebab kopi yang selama ini dikenal sebagai salah satu jenis minuman, ternyata bisa digunakan untuk perawatan kulit.

Manfaatnya antara lain :

1. Atasi Jerawat
2. Hilangkan Komedo
3. Samarkan Noda Hitam
4. Mencerahkan Kulit
5. Kecilan Pori2 Kulit
6. Mengencangkan Wajah
7. Menyegarkan Kulit
8. Merevitalisasi Kulit Wajah
9. Mengangkat Sel Kulit Mati
10. Memudarkan Mata Panda
11. Melembabkan dan Menghaluskan Kulit
12. Sebagai Body Massage
13. Kurangi Resiko Kanker Kulit
14. Menghilangkan Selulit
15. Menghilangkan Bau Badan

#coffesoap #sabunkopi #coffesoaphanasui #hanasuicoffesoap #sabunpemutih
Hanasui Coffee Soap with Coffee Soap Harga : 10.000 Lusinan : 7.000 Baru lagi dari Hanasui Cosmetics Seperti yang kita tahu bahwa manfaat kopi sangat baik untuk kulit kita, Buat Anda para penikmat kopi, info yang satu ini harus Anda simak. Sebab kopi yang selama ini dikenal sebagai salah satu jenis minuman, ternyata bisa digunakan untuk perawatan kulit. Manfaatnya antara lain : 1. Atasi Jerawat 2. Hilangkan Komedo 3. Samarkan Noda Hitam 4. Mencerahkan Kulit 5. Kecilan Pori2 Kulit 6. Mengencangkan Wajah 7. Menyegarkan Kulit 8. Merevitalisasi Kulit Wajah 9. Mengangkat Sel Kulit Mati 10. Memudarkan Mata Panda 11. Melembabkan dan Menghaluskan Kulit 12. Sebagai Body Massage 13. Kurangi Resiko Kanker Kulit 14. Menghilangkan Selulit 15. Menghilangkan Bau Badan #coffesoap  #sabunkopi  #coffesoaphanasui  #hanasuicoffesoap  #sabunpemutih 
Hanasui Coffee Soap with Coffee Soap

Harga : 10.000
Lusinan : 7.000

Baru lagi dari Hanasui Cosmetics

Seperti yang kita tahu bahwa manfaat kopi sangat baik untuk kulit kita, Buat Anda para penikmat kopi, info yang satu ini harus Anda simak. Sebab kopi yang selama ini dikenal sebagai salah satu jenis minuman, ternyata bisa digunakan untuk perawatan kulit.

Manfaatnya antara lain :

1. Atasi Jerawat
2. Hilangkan Komedo
3. Samarkan Noda Hitam
4. Mencerahkan Kulit
5. Kecilan Pori2 Kulit
6. Mengencangkan Wajah
7. Menyegarkan Kulit
8. Merevitalisasi Kulit Wajah
9. Mengangkat Sel Kulit Mati
10. Memudarkan Mata Panda
11. Melembabkan dan Menghaluskan Kulit
12. Sebagai Body Massage
13. Kurangi Resiko Kanker Kulit
14. Menghilangkan Selulit
15. Menghilangkan Bau Badan

#coffesoap #sabunkopi #coffesoaphanasui #hanasuicoffesoap #sabunpemutih
Hanasui Coffee Soap with Coffee Soap Harga : 10.000 Lusinan : 7.000 Baru lagi dari Hanasui Cosmetics Seperti yang kita tahu bahwa manfaat kopi sangat baik untuk kulit kita, Buat Anda para penikmat kopi, info yang satu ini harus Anda simak. Sebab kopi yang selama ini dikenal sebagai salah satu jenis minuman, ternyata bisa digunakan untuk perawatan kulit. Manfaatnya antara lain : 1. Atasi Jerawat 2. Hilangkan Komedo 3. Samarkan Noda Hitam 4. Mencerahkan Kulit 5. Kecilan Pori2 Kulit 6. Mengencangkan Wajah 7. Menyegarkan Kulit 8. Merevitalisasi Kulit Wajah 9. Mengangkat Sel Kulit Mati 10. Memudarkan Mata Panda 11. Melembabkan dan Menghaluskan Kulit 12. Sebagai Body Massage 13. Kurangi Resiko Kanker Kulit 14. Menghilangkan Selulit 15. Menghilangkan Bau Badan #coffesoap  #sabunkopi  #coffesoaphanasui  #hanasuicoffesoap  #sabunpemutih 
"FRUST PAKAI PRODUK MACAM2 TAPI TAKDE PERUBAHAN???😩
.
.
.
Ha, ramai tanya kenapa pakai produk mcm2 tapi masih takde perubahan?
.
Jwpn nya sbb tak buang dulu sel kulit mati dekat muka tu, 😱mcm mna nak buang? Kena la buang pakai scrub, scrub bole tlg buang sel kulit mati secara halus dan semulajadi, yeayy!😍 .
.
=============
KEBAIKAN SCRUB GREEN TEA LAMISA NI? =============
.
✔Mengecut dan menghilangkan jerawat
✔Mengatasi kulit kering serta  melembabkan kulit
✔Menghilangkan kesan sunburn
✔Mengurangkan minyak di muka
✔Memperlambat proses penuaan ✔Menghilangkan parut
✔Mencegah kedut
✔Melicinkan kulit muka
✔Mencerahkan muka & badan .
=============
KEISTIMEWAAN SCRUB GREEN TEA LAMISA NI? =============
.
✅Homemade , 100%  BAHAN ORGANIK ,BEBAS daripada sebarang bahan2 kimia.
✅Dipilih dari bahan berkualiti PREMIUM je!
✅FORMULA yang takde kat tempat lain atau mana2 tau!
✅KOS TERLEBIH BERPATUTAN untuk maintain bulan2
✅Tekstur yg Best
.
==============
SIAPA YANG PERLU PERLU CUBA SCRUB LAMISA NI?
==============
.
☑Nak muka glowing & pinkish.
☑Nak produk 100% organik,bebas bahan kimia!
☑Kulit sensitif.
☑Tak pakai mekap tak yakin
☑Nak hilangkan jerawat, whitehead ,blackhead
☑Dah cuba macam2 tapi tak berjaya
☑Bajet tak cukup
☑Kulit letih lesu
☑Sape nk results sepantas kilat
😍😍
.
.
Promo 1 unit rm29, 2 unit rm49
Nak tau lebih lanjut boleh DM TEPI sini @ WA KakNa 📲 kat 0123052785
.
.
#LAMISA2017
#LAMISAHQ #LAMISABEAUTY
#sabunorganik #sabunpemutih
#whiteningsoap #scruborganik
#scrubkopi #kopi #coffee #scrub #putih #licin #gebu #scrubmuka
#facescrub #sabunkopi #putih #licin #gebu #scrubgreentea #greentea #tehhijau #agent #dropship #wanted
"FRUST PAKAI PRODUK MACAM2 TAPI TAKDE PERUBAHAN???😩 . . . Ha, ramai tanya kenapa pakai produk mcm2 tapi masih takde perubahan? . Jwpn nya sbb tak buang dulu sel kulit mati dekat muka tu, 😱mcm mna nak buang? Kena la buang pakai scrub, scrub bole tlg buang sel kulit mati secara halus dan semulajadi, yeayy!😍 . . ============= KEBAIKAN SCRUB GREEN TEA LAMISA NI? ============= . ✔Mengecut dan menghilangkan jerawat ✔Mengatasi kulit kering serta melembabkan kulit ✔Menghilangkan kesan sunburn ✔Mengurangkan minyak di muka ✔Memperlambat proses penuaan ✔Menghilangkan parut ✔Mencegah kedut ✔Melicinkan kulit muka ✔Mencerahkan muka & badan . ============= KEISTIMEWAAN SCRUB GREEN TEA LAMISA NI? ============= . ✅Homemade , 100% BAHAN ORGANIK ,BEBAS daripada sebarang bahan2 kimia. ✅Dipilih dari bahan berkualiti PREMIUM je! ✅FORMULA yang takde kat tempat lain atau mana2 tau! ✅KOS TERLEBIH BERPATUTAN untuk maintain bulan2 ✅Tekstur yg Best . ============== SIAPA YANG PERLU PERLU CUBA SCRUB LAMISA NI? ============== . ☑Nak muka glowing & pinkish. ☑Nak produk 100% organik,bebas bahan kimia! ☑Kulit sensitif. ☑Tak pakai mekap tak yakin ☑Nak hilangkan jerawat, whitehead ,blackhead ☑Dah cuba macam2 tapi tak berjaya ☑Bajet tak cukup ☑Kulit letih lesu ☑Sape nk results sepantas kilat 😍😍 . . Promo 1 unit rm29, 2 unit rm49 Nak tau lebih lanjut boleh DM TEPI sini @ WA KakNa 📲 kat 0123052785 . . #LAMISA2017  #LAMISAHQ  #LAMISABEAUTY  #sabunorganik  #sabunpemutih  #whiteningsoap  #scruborganik  #scrubkopi  #kopi  #coffee  #scrub  #putih  #licin  #gebu  #scrubmuka  #facescrub  #sabunkopi  #putih  #licin  #gebu  #scrubgreentea  #greentea  #tehhijau  #agent  #dropship  #wanted 
"FRUST PAKAI PRODUK MACAM2 TAPI TAKDE PERUBAHAN???😩
.
.
.
Ha, ramai tanya kenapa pakai produk mcm2 tapi masih takde perubahan?
.
Jwpn nya sbb tak buang dulu sel kulit mati dekat muka tu, 😱mcm mna nak buang? Kena la buang pakai scrub, scrub bole tlg buang sel kulit mati secara halus dan semulajadi, yeayy!😍 .
.
=============
KEBAIKAN SCRUB GREEN TEA LAMISA NI? =============
.
✔Mengecut dan menghilangkan jerawat
✔Mengatasi kulit kering serta  melembabkan kulit
✔Menghilangkan kesan sunburn
✔Mengurangkan minyak di muka
✔Memperlambat proses penuaan ✔Menghilangkan parut
✔Mencegah kedut
✔Melicinkan kulit muka
✔Mencerahkan muka & badan .
=============
KEISTIMEWAAN SCRUB GREEN TEA LAMISA NI? =============
.
✅Homemade , 100%  BAHAN ORGANIK ,BEBAS daripada sebarang bahan2 kimia.
✅Dipilih dari bahan berkualiti PREMIUM je!
✅FORMULA yang takde kat tempat lain atau mana2 tau!
✅KOS TERLEBIH BERPATUTAN untuk maintain bulan2
✅Tekstur yg Best
.
==============
SIAPA YANG PERLU PERLU CUBA SCRUB LAMISA NI?
==============
.
☑Nak muka glowing & pinkish.
☑Nak produk 100% organik,bebas bahan kimia!
☑Kulit sensitif.
☑Tak pakai mekap tak yakin
☑Nak hilangkan jerawat, whitehead ,blackhead
☑Dah cuba macam2 tapi tak berjaya
☑Bajet tak cukup
☑Kulit letih lesu
☑Sape nk results sepantas kilat
😍😍
.
.
Promo 1 unit rm29, 2 unit rm49
Nak tau lebih lanjut boleh DM TEPI sini @ WA KakNa 📲 kat 0123052785
.
.
#LAMISA2017
#LAMISAHQ #LAMISABEAUTY
#sabunorganik #sabunpemutih
#whiteningsoap #scruborganik
#scrubkopi #kopi #coffee #scrub #putih #licin #gebu #scrubmuka
#facescrub #sabunkopi #putih #licin #gebu #scrubgreentea #greentea #tehhijau #agent #dropship #wanted
"FRUST PAKAI PRODUK MACAM2 TAPI TAKDE PERUBAHAN???😩 . . . Ha, ramai tanya kenapa pakai produk mcm2 tapi masih takde perubahan? . Jwpn nya sbb tak buang dulu sel kulit mati dekat muka tu, 😱mcm mna nak buang? Kena la buang pakai scrub, scrub bole tlg buang sel kulit mati secara halus dan semulajadi, yeayy!😍 . . ============= KEBAIKAN SCRUB GREEN TEA LAMISA NI? ============= . ✔Mengecut dan menghilangkan jerawat ✔Mengatasi kulit kering serta melembabkan kulit ✔Menghilangkan kesan sunburn ✔Mengurangkan minyak di muka ✔Memperlambat proses penuaan ✔Menghilangkan parut ✔Mencegah kedut ✔Melicinkan kulit muka ✔Mencerahkan muka & badan . ============= KEISTIMEWAAN SCRUB GREEN TEA LAMISA NI? ============= . ✅Homemade , 100% BAHAN ORGANIK ,BEBAS daripada sebarang bahan2 kimia. ✅Dipilih dari bahan berkualiti PREMIUM je! ✅FORMULA yang takde kat tempat lain atau mana2 tau! ✅KOS TERLEBIH BERPATUTAN untuk maintain bulan2 ✅Tekstur yg Best . ============== SIAPA YANG PERLU PERLU CUBA SCRUB LAMISA NI? ============== . ☑Nak muka glowing & pinkish. ☑Nak produk 100% organik,bebas bahan kimia! ☑Kulit sensitif. ☑Tak pakai mekap tak yakin ☑Nak hilangkan jerawat, whitehead ,blackhead ☑Dah cuba macam2 tapi tak berjaya ☑Bajet tak cukup ☑Kulit letih lesu ☑Sape nk results sepantas kilat 😍😍 . . Promo 1 unit rm29, 2 unit rm49 Nak tau lebih lanjut boleh DM TEPI sini @ WA KakNa 📲 kat 0123052785 . . #LAMISA2017  #LAMISAHQ  #LAMISABEAUTY  #sabunorganik  #sabunpemutih  #whiteningsoap  #scruborganik  #scrubkopi  #kopi  #coffee  #scrub  #putih  #licin  #gebu  #scrubmuka  #facescrub  #sabunkopi  #putih  #licin  #gebu  #scrubgreentea  #greentea  #tehhijau  #agent  #dropship  #wanted 
TIPS kalau nak kulit lawo mcm ni... X PAYAH susah payah nk make up berjam-jam nk tutup cela.... Rahsianya ialah dengan menggunakan GLUTAFAIRY dan FAIRY SOAP....
Dengan gabungan dua produk ni dapat menghasilkan kesan yang optimum dalam masa yang singkat... Nk cuba!

Cepat Whatsapp saya.... Taip “DISKAUN COMBO” untuk dapatkan kedua-dua produk ni ke 0175842902

#serum #cantik #loffattah #fattzura #uitmmelaka #uitm #uitmselayang #kolejmarakulim #supplement #jerawattumbuh #mutiara #sabunglutamurah #sabunkopi #vitaminc
TIPS kalau nak kulit lawo mcm ni... X PAYAH susah payah nk make up berjam-jam nk tutup cela.... Rahsianya ialah dengan menggunakan GLUTAFAIRY dan FAIRY SOAP.... Dengan gabungan dua produk ni dapat menghasilkan kesan yang optimum dalam masa yang singkat... Nk cuba! Cepat Whatsapp saya.... Taip “DISKAUN COMBO” untuk dapatkan kedua-dua produk ni ke 0175842902 #serum  #cantik  #loffattah  #fattzura  #uitmmelaka  #uitm  #uitmselayang  #kolejmarakulim  #supplement  #jerawattumbuh  #mutiara  #sabunglutamurah  #sabunkopi  #vitaminc 
.
Testimoni Pengguna Green Tea Mint Face Scrub 🌿
.
Alhamdulillah berkat konsisten pakai skrub sejuk ni,masalah kulit dapat diselesaikan.😍
.
So uolss yang nak kulit bersih, cantik dan feloles, boleh la cuba scrub viral ni!😘
.
Price : RM38 exc postage
.
Whatsapp 0134453546
Whatsapp 0134453546
Whatsapp 0134453546
. Testimoni Pengguna Green Tea Mint Face Scrub 🌿 . Alhamdulillah berkat konsisten pakai skrub sejuk ni,masalah kulit dapat diselesaikan.😍 . So uolss yang nak kulit bersih, cantik dan feloles, boleh la cuba scrub viral ni!😘 . Price : RM38 exc postage . Whatsapp 0134453546 Whatsapp 0134453546 Whatsapp 0134453546
Rp7.000 / Pcs
#coffeesoap #coffeesoapmurah
#coffeesoap1 #coffeesoaphanasui
#coffeesoaphanasuimurah #hanasuicoffee #hanasuicoffeesoap
#hanasuicoffeesoapbpom
#sabunkopi#sabunkopimurah
#naturgo#spahanasui #naturgohanasui .

Hanasui Coffee Soap BPOM Original - Sabun Kopi

Seperti yang kita tahu bahwa manfaat kopi sangat baik untuk kulit kita, Buat Anda para penikmat kopi, info yang satu ini harus Anda simak. Sebab kopi yang selama ini dikenal sebagai salah satu jenis minuman, ternyata bisa digunakan untuk perawatan kulit. 
Manfaatnya antara lain :
1. Atasi Jerawat
2. Hilangkan Komedo
3. Samarkan Noda Hitam
4. Mencerahkan Kulit
5. Kecilan Pori2 Kulit
6. Mengencangkan Wajah
7. Menyegarkan Kulit
8. Merevitalisasi Kulit Wajah
9. Mengangkat Sel Kulit Mati
10. Memudarkan Mata Panda
11. Melembabkan dan Menghaluskan Kulit
12. Sebagai Body Massage
13. Kurangi Resiko Kanker Kulit
14. Menghilangkan Selulit
15. Menghilangkan Bau Badan

Dibuat dengan coffee Extract Hanasui Coffee Soap punya fungsi2 tersebut

Ingridents :
Aqua, Cocos Nucifera Oil, Sucrose, Strearic Acid, Glycerine, Proplen Glycol, Sodium Hydroxite, Triethanol Amine, Coffee Arabica Seed Powder, Sodium Laureth Sulfate, Phenoxyetanol, BHT

BPOM NA 18170500287
Berat Bersih : 30 gram

Cocok untuk semua jenis kulit, bisa dipakai buat wajah dan tubuh ^^
Aman digunakan dan manfaat maksimal. ada juga Coffee Scrub yang memang bagus untuk usir sel kulit mati
Rp7.000 / Pcs #coffeesoap  #coffeesoapmurah  #coffeesoap1  #coffeesoaphanasui  #coffeesoaphanasuimurah  #hanasuicoffee  #hanasuicoffeesoap  #hanasuicoffeesoapbpom  #sabunkopi #sabunkopimurah  #naturgo #spahanasui  #naturgohanasui  . Hanasui Coffee Soap BPOM Original - Sabun Kopi Seperti yang kita tahu bahwa manfaat kopi sangat baik untuk kulit kita, Buat Anda para penikmat kopi, info yang satu ini harus Anda simak. Sebab kopi yang selama ini dikenal sebagai salah satu jenis minuman, ternyata bisa digunakan untuk perawatan kulit. Manfaatnya antara lain : 1. Atasi Jerawat 2. Hilangkan Komedo 3. Samarkan Noda Hitam 4. Mencerahkan Kulit 5. Kecilan Pori2 Kulit 6. Mengencangkan Wajah 7. Menyegarkan Kulit 8. Merevitalisasi Kulit Wajah 9. Mengangkat Sel Kulit Mati 10. Memudarkan Mata Panda 11. Melembabkan dan Menghaluskan Kulit 12. Sebagai Body Massage 13. Kurangi Resiko Kanker Kulit 14. Menghilangkan Selulit 15. Menghilangkan Bau Badan Dibuat dengan coffee Extract Hanasui Coffee Soap punya fungsi2 tersebut Ingridents : Aqua, Cocos Nucifera Oil, Sucrose, Strearic Acid, Glycerine, Proplen Glycol, Sodium Hydroxite, Triethanol Amine, Coffee Arabica Seed Powder, Sodium Laureth Sulfate, Phenoxyetanol, BHT BPOM NA 18170500287 Berat Bersih : 30 gram Cocok untuk semua jenis kulit, bisa dipakai buat wajah dan tubuh ^^ Aman digunakan dan manfaat maksimal. ada juga Coffee Scrub yang memang bagus untuk usir sel kulit mati
Kelebihan Greentea Mint Face Scrub
. 🌿 Membantu menyingkirkan kulit mati dan kusam sekaligus membantu keberkesanan skincare anda 10x ganda!
🌿 Mencerahkan kulit  dengan penggunaan berterusan. Pipi kemerahan secara semulajadi!
🌿 Menghilangkan kotoran yang menyumbatkan pori2 wajah
🌿 Menghilangkan lebam bawah mata
🌿 Mengurangkan muka berminyak sekaligus dapat halang kehadiran jerawat
🌿 Membuatkan kulit wajah kebal dengan sinaran matahari
🌿 Menanggalkan whitehead & blackhead!
🌿 Memberi kesegaran dan ketenangan dengan aroma greentea dan mint
Kelebihan Greentea Mint Face Scrub . 🌿 Membantu menyingkirkan kulit mati dan kusam sekaligus membantu keberkesanan skincare anda 10x ganda! 🌿 Mencerahkan kulit dengan penggunaan berterusan. Pipi kemerahan secara semulajadi! 🌿 Menghilangkan kotoran yang menyumbatkan pori2 wajah 🌿 Menghilangkan lebam bawah mata 🌿 Mengurangkan muka berminyak sekaligus dapat halang kehadiran jerawat 🌿 Membuatkan kulit wajah kebal dengan sinaran matahari 🌿 Menanggalkan whitehead & blackhead! 🌿 Memberi kesegaran dan ketenangan dengan aroma greentea dan mint
Selamat petang!
.
Gunakan #SabunPacakAsli dalam kegunaan harian anda.
.
Produk #GarudaSeries, produk penjagaan kemaskulinan aset lelaki terkini di Malaysia.
.
#GarudaSeries #GarudaSeries2018 #AmirShadzly #AmirShadzly01 #MinyakTerpacak #MinyakPelir #MinyakTerpacak #MinyakKonek #MinyakKontol #SabunKopi #SabunLelaki
Ade ke sini yang ada masalah penuh whitehead dan blackhead?
.
Meh meh try skrub sejuk viral nih. Gerenti boleh buat hidung licin bersih berkilat gitew. Ewahh.
.
WhatsApp 0104423358 skrg!
Ade ke sini yang ada masalah penuh whitehead dan blackhead? . Meh meh try skrub sejuk viral nih. Gerenti boleh buat hidung licin bersih berkilat gitew. Ewahh. . WhatsApp 0104423358 skrg!
Testimoni Pengguna greenteamintfacescrub 🌿
.
Alhamdulillah berkat konsisten pakai skrub sejuk ni,masalah kulit dapat diselesaikan.😍
.
So uolss yang nak kulit bersih, cantik dan feloles, boleh la cuba scrub viral ni!😘
.
Price : RM38 exc postage
.
Whatsapp 017 9811228
Whatsapp 017 9811228
Whatsapp 017 9811228
Testimoni Pengguna greenteamintfacescrub 🌿 . Alhamdulillah berkat konsisten pakai skrub sejuk ni,masalah kulit dapat diselesaikan.😍 . So uolss yang nak kulit bersih, cantik dan feloles, boleh la cuba scrub viral ni!😘 . Price : RM38 exc postage . Whatsapp 017 9811228 Whatsapp 017 9811228 Whatsapp 017 9811228
Hanasui Milky Lotion 50.000
BPOM NA18160103317.

Milky lotion hanasui dengan kandungan 100% susu sapi murni sangat cocok untuk anda yang sering beraktifitas di luar ruangan dan jenis kulit orang asia.

Keunggulan Lotion Milky Hanasui :
Aman dipakai dan sudah mendapat izin edar dari BPOMKandungan 100% susu sapi asli dan L-Gluthatione
Menggunakan teknologi nano sehingga lotion mudah meresap ke kulit kamu
Dikemas dalam botol yang unik sehingga mudah dibawa2
Cocok untuk jenis kulit orang asia dan khusus diformulasikan untuk anda yang sering beraktifitas di luar ruangan ataupun menjaga kulit agar tidak kering bagi yang beraktifitas di dalam ruangan ber AC (dingin)
Mengandung SPF yang dapat menangkal sinar matahari langsung

Khasiat dari Lotion Milky Hanasui :
Membantu menjaga kelembaban kulit
Membantu memutihkan kulit
Membantu melindungi kulit dari sengatan sinar matahari langsung (sinar UV)
Membantu kulit agar lebih cerah dan putih
Menutrisi kulit dengan vitamin C dan B3 yang baik untuk kulit

#hanasui #hanasuigrosir #hanasuiserum #hanasuimasker #hanasuishampoo #hanasuisabun #sabunkopi #hanasuigoldmask #hanasuiserumvitc #hanasuiserumantiacne #hanasuimurah #hanasuinaturgo #hanasuipaketbody #hanasuilotion #hanasuibodycare #naturgo #kosmetikjakarta
Hanasui Milky Lotion 50.000 BPOM NA18160103317. Milky lotion hanasui dengan kandungan 100% susu sapi murni sangat cocok untuk anda yang sering beraktifitas di luar ruangan dan jenis kulit orang asia. Keunggulan Lotion Milky Hanasui : Aman dipakai dan sudah mendapat izin edar dari BPOMKandungan 100% susu sapi asli dan L-Gluthatione Menggunakan teknologi nano sehingga lotion mudah meresap ke kulit kamu Dikemas dalam botol yang unik sehingga mudah dibawa2 Cocok untuk jenis kulit orang asia dan khusus diformulasikan untuk anda yang sering beraktifitas di luar ruangan ataupun menjaga kulit agar tidak kering bagi yang beraktifitas di dalam ruangan ber AC (dingin) Mengandung SPF yang dapat menangkal sinar matahari langsung Khasiat dari Lotion Milky Hanasui : Membantu menjaga kelembaban kulit Membantu memutihkan kulit Membantu melindungi kulit dari sengatan sinar matahari langsung (sinar UV) Membantu kulit agar lebih cerah dan putih Menutrisi kulit dengan vitamin C dan B3 yang baik untuk kulit #hanasui  #hanasuigrosir  #hanasuiserum  #hanasuimasker  #hanasuishampoo  #hanasuisabun  #sabunkopi  #hanasuigoldmask  #hanasuiserumvitc  #hanasuiserumantiacne  #hanasuimurah  #hanasuinaturgo  #hanasuipaketbody  #hanasuilotion  #hanasuibodycare  #naturgo  #kosmetikjakarta 
Hanasui Serum Set 95.000/set

1paket terdiri dari 4 serum

Vit C +Collagen : NA18161900405
Whitening Gold : NA18161900461
Anti Acne : NA18160103199
Vit C : NA18161900407

#hanasui #hanasuigrosir #hanasuiserum #hanasuimasker #hanasuishampoo #hanasuisabun #sabunkopi #hanasuigoldmask #hanasuiserumvitc #hanasuiserumantiacne #hanasuimurah #hanasuinaturgo #hanasuieggwhite #hanasuieggmask #hanasuipaketbody #hanasuilotion #hanasuibodycare #naturgo #kosmetikjakarta
Hanasui Sabun Kopi 15.000

BPOM NA 18170500287

Khasiat dan Manfaat dari Sabun Kopi Hanasui :
Membantu mengurangi dan mengatasi timbulnya jerawat
Membantu menghilangkan komedo
Membantu menyamarkan noda hitam
Membantu menyegarkan dan mencerahkan kulit
Membantu menghilangkan mata panda atau lingkar hitam pada mata
Membantu merevitalisasi kulit wajah
Membantu menghilangkan selulit
Membantu menghilangkan bau badan
Mengangkat sel kulit mati
Cocok semua jenis kulit

#hanasui #hanasuigrosir #hanasuiserum #hanasuimasker #hanasuishampoo #hanasuisabun #sabunkopi #hanasuiserumvitc #hanasuiserumantiacne #hanasuimurah #hanasuinaturgo #hanasuipaketbody #hanasuilotion #hanasuibodycare #naturgo #kosmetikjakarta
Hanasui Sabun Kopi 15.000 BPOM NA 18170500287 Khasiat dan Manfaat dari Sabun Kopi Hanasui : Membantu mengurangi dan mengatasi timbulnya jerawat Membantu menghilangkan komedo Membantu menyamarkan noda hitam Membantu menyegarkan dan mencerahkan kulit Membantu menghilangkan mata panda atau lingkar hitam pada mata Membantu merevitalisasi kulit wajah Membantu menghilangkan selulit Membantu menghilangkan bau badan Mengangkat sel kulit mati Cocok semua jenis kulit #hanasui  #hanasuigrosir  #hanasuiserum  #hanasuimasker  #hanasuishampoo  #hanasuisabun  #sabunkopi  #hanasuiserumvitc  #hanasuiserumantiacne  #hanasuimurah  #hanasuinaturgo  #hanasuipaketbody  #hanasuilotion  #hanasuibodycare  #naturgo  #kosmetikjakarta 
Hanasui Body Care 60.000

Paket Lengkap Hanasui Body Care 3 in 1 antara lain :

Sabun berfungsi untuk menjaga kebersihan dan kelembaban kulit tubuh, menghilangkan bau badan, memutihkan kulit dan mengikis sel-sel kulit mati.
BPOM  NA18160500489

Lotion sunscreen atau lotion untuk siang
Dilengkapi Sun protector SPF 20 untuk memberikan perlindungan ganda terhadap kulit dari pengaruh buruk sinar matahari serta melembabkan kulit sepanjang hari.
BPOM NA 18160103315

Lotion Bengkuang atau untuk malam hari
Dengan ekstrak Bengkoang menutrisi kulit dari dalam.Mengandung vitamin E untuk meremajakan kulit, menggantikan sel kulit mati sehingga dengan cepat mejadikan kulit tampak lebih putih bersih.
BPOM NA 18160103316.

#hanasui #hanasuigrosir #hanasuiserum #hanasuimasker #hanasuishampoo #hanasuisabun #sabunkopi #hanasuigoldmask #hanasuiserumvitc #hanasuiserumantiacne #hanasuimurah #hanasuinaturgo #hanasuieggwhite #hanasuieggmask #hanasuipaketbody #hanasuilotion #hanasuibodycare #naturgo #kosmetikjakarta
Hanasui Body Care 60.000 Paket Lengkap Hanasui Body Care 3 in 1 antara lain : Sabun berfungsi untuk menjaga kebersihan dan kelembaban kulit tubuh, menghilangkan bau badan, memutihkan kulit dan mengikis sel-sel kulit mati. BPOM  NA18160500489 Lotion sunscreen atau lotion untuk siang Dilengkapi Sun protector SPF 20 untuk memberikan perlindungan ganda terhadap kulit dari pengaruh buruk sinar matahari serta melembabkan kulit sepanjang hari. BPOM NA 18160103315 Lotion Bengkuang atau untuk malam hari Dengan ekstrak Bengkoang menutrisi kulit dari dalam.Mengandung vitamin E untuk meremajakan kulit, menggantikan sel kulit mati sehingga dengan cepat mejadikan kulit tampak lebih putih bersih. BPOM NA 18160103316. #hanasui  #hanasuigrosir  #hanasuiserum  #hanasuimasker  #hanasuishampoo  #hanasuisabun  #sabunkopi  #hanasuigoldmask  #hanasuiserumvitc  #hanasuiserumantiacne  #hanasuimurah  #hanasuinaturgo  #hanasuieggwhite  #hanasuieggmask  #hanasuipaketbody  #hanasuilotion  #hanasuibodycare  #naturgo  #kosmetikjakarta 
Hanasui Naturgo 35.000 (10sachet)

BPOM NA18160200536

Manfaat dari Masker Naturgo Hanasui antara lain :
Mampu mengangkat komedo membandel pada wajah
Membantu membersihkan pori-pori wajah secara menyeluruh
Membantu mengontrol minyak berlebih pada wajah
Membantu menghilangkan jerawat
Menghaluskan kulit wajah
Membantu mencerahkan wajah hingga lebih berseri dan bersinar

#hanasui #hanasuigrosir #hanasuiserum #hanasuimasker #hanasuishampoo #hanasuisabun #sabunkopi #hanasuigoldmask #hanasuiserumvitc #hanasuiserumantiacne #hanasuimurah #hanasuinaturgo #hanasuieggwhite #hanasuieggmask #hanasuipaketbody #hanasuilotion #hanasuibodycare #naturgo #kosmetikjakarta
Hanasui Naturgo 35.000 (10sachet) BPOM NA18160200536 Manfaat dari Masker Naturgo Hanasui antara lain : Mampu mengangkat komedo membandel pada wajah Membantu membersihkan pori-pori wajah secara menyeluruh Membantu mengontrol minyak berlebih pada wajah Membantu menghilangkan jerawat Menghaluskan kulit wajah Membantu mencerahkan wajah hingga lebih berseri dan bersinar #hanasui  #hanasuigrosir  #hanasuiserum  #hanasuimasker  #hanasuishampoo  #hanasuisabun  #sabunkopi  #hanasuigoldmask  #hanasuiserumvitc  #hanasuiserumantiacne  #hanasuimurah  #hanasuinaturgo  #hanasuieggwhite  #hanasuieggmask  #hanasuipaketbody  #hanasuilotion  #hanasuibodycare  #naturgo  #kosmetikjakarta 
Hello Kitty 45.000 (10sachet)

Mampu mengangkat komedo membandel pada wajah
Membantu membersihkan pori-pori wajah secara menyeluruh
Membantu mengontrol minyak berlebih pada wajah
Membantu menghilangkan jerawat
Menghaluskan kulit wajah
Membantu mencerahkan wajah hingga lebih berseri dan bersinar

#hanasui #hanasuigrosir #hanasuiserum #hanasuimasker #hanasuishampoo #hanasuisabun #sabunkopi #hanasuigoldmask #hanasuiserumvitc #hellokitty #hellokittymasker #hanasuiserumantiacne #hanasuimurah #hanasuinaturgo #hanasuieggwhite #hanasuieggmask #hanasuipaketbody #hanasuilotion #hanasuibodycare #naturgo #kosmetikjakarta
Hello Kitty 45.000 (10sachet) Mampu mengangkat komedo membandel pada wajah Membantu membersihkan pori-pori wajah secara menyeluruh Membantu mengontrol minyak berlebih pada wajah Membantu menghilangkan jerawat Menghaluskan kulit wajah Membantu mencerahkan wajah hingga lebih berseri dan bersinar #hanasui  #hanasuigrosir  #hanasuiserum  #hanasuimasker  #hanasuishampoo  #hanasuisabun  #sabunkopi  #hanasuigoldmask  #hanasuiserumvitc  #hellokitty  #hellokittymasker  #hanasuiserumantiacne  #hanasuimurah  #hanasuinaturgo  #hanasuieggwhite  #hanasuieggmask  #hanasuipaketbody  #hanasuilotion  #hanasuibodycare  #naturgo  #kosmetikjakarta 
0177826288
.
.

MINYAK ESTRAK BELACAK ORIGINAL BY HERBHOUSE JOHOR

Kelebihan Minyak Belacak

untuk Payudara Wanita
🔅bantu Membesarkan Saiz Payudara Yang Kecil
🔅bantu Anjalkan Payudara Yang Jatuh (Sagging Breasts)
🔅bantu Payudara Kekal Bulat Terletak Tanpa Bra

untuk Punggung Wanita
bantu Anjalkan Punggung Yang Jatuh & Menggelebeh

untuk Zakar Lelaki 🔅bantu Tambah Saiz Zakar Yang Kecil (Panjang & Lebar) : Besar Panjang - Besar dan panjang dimana ia dapat memberi kenikmatan kepada orang yang tersayang (pasangan kita & isteri).
bantu Atasi Masalah Pancut Awal Ketika Bersama: Tahan Lama - Bagi setiap lelaki harus dapat mengawal kekuatan dan jangka masa yang lama ketika kita melayari bahtera rumah tangga (bersetubuh) agar orang tersayang mendapat kepuasan dari seorang lelaki yang bergelar suami
🔅Kuat - Zakar kita menjadi kuat seakan kayu, keras seakan besi

Cara Guna Minyak Belacak Original
Gunakan 2 Kali Sehari, Selepas Mandi
🔅1 Kali Pada Waktu Pagi (Sebelum Bersarapan Pagi)
🔅1 Kali Pada Waktu Malam (Sebelum Tidur / Bersama Suami Tersayang)

#minyakbelacak #minyakbelacakherbhouse #minyakbelacakoriginal #minyakbelacakherbhousejohor #tatiskincare #sabunkopi #aurawhite #dtrim #susukambingplatinum
0177826288 . . MINYAK ESTRAK BELACAK ORIGINAL BY HERBHOUSE JOHOR Kelebihan Minyak Belacak untuk Payudara Wanita 🔅bantu Membesarkan Saiz Payudara Yang Kecil 🔅bantu Anjalkan Payudara Yang Jatuh (Sagging Breasts) 🔅bantu Payudara Kekal Bulat Terletak Tanpa Bra untuk Punggung Wanita bantu Anjalkan Punggung Yang Jatuh & Menggelebeh untuk Zakar Lelaki 🔅bantu Tambah Saiz Zakar Yang Kecil (Panjang & Lebar) : Besar Panjang - Besar dan panjang dimana ia dapat memberi kenikmatan kepada orang yang tersayang (pasangan kita & isteri). bantu Atasi Masalah Pancut Awal Ketika Bersama: Tahan Lama - Bagi setiap lelaki harus dapat mengawal kekuatan dan jangka masa yang lama ketika kita melayari bahtera rumah tangga (bersetubuh) agar orang tersayang mendapat kepuasan dari seorang lelaki yang bergelar suami 🔅Kuat - Zakar kita menjadi kuat seakan kayu, keras seakan besi Cara Guna Minyak Belacak Original Gunakan 2 Kali Sehari, Selepas Mandi 🔅1 Kali Pada Waktu Pagi (Sebelum Bersarapan Pagi) 🔅1 Kali Pada Waktu Malam (Sebelum Tidur / Bersama Suami Tersayang) #minyakbelacak  #minyakbelacakherbhouse  #minyakbelacakoriginal  #minyakbelacakherbhousejohor  #tatiskincare  #sabunkopi  #aurawhite  #dtrim  #susukambingplatinum 
💊💊💊💊💊💊💊💊💊💊💊💊💊💊💊💊💊💊💊
PROSES BAGAIMANA PEMUTIHAN KULIT BERLAKU
💊💊💊💊💊💊💊💊💊💊💊💊💊💊💊💊💊💊💊 *✋DAY 1* : Kapsul Gf mulai meresap kedalam kulit & menjalani proses rawatan. .
*✋DAY 2* : Kulit akan terasa moist dan licin
*✋DAY 3-6* : Kulit mula memutih dan mencerah
*✋DAY 7* : Tona wajah nampak lebih sekata .
*✋DAY 30* : Kulit putih dan cerah sempurna!
.

dan.. YANG PALING PENTING dalam GLUTA FAIRY 😘 : ✋DIHASILKAN dr 100% bhn semulajadi
✋KELUARAN bumiputera
✋TANPA pengelupasan
✋TANPA barang kimia terlarang seperti seperti hydroquinone, mercury, paraben dan tretinoin.😍😍
.
.
⬇⬇⬇⬇⬇⬇⬇⬇⬇⬇⬇⬇⬇⬇⬇⬇⬇⬇⬇
=============================================
Kandungan yang terkandung dalam gluta fairy adalah Pure L-Glutathione, Collagen, Rosehip, Vitamin C, Stem Cell, Alpha Lipoic Acid, dan Fruit Extract.
.
.
📱WHATSAPP KakMera 👉👉 017-5743467
📱WHATSAPP KakMera 👉👉 017-5743467🙂
📱WHATSAPP KakMera 👉👉 017-5743467

#wawasoftlens #lofattah #sabunkolagen #sabunkopi #sabunparut #sabunsemulajadi #sabungluta #sabunvitaminc #yearendsale #sabunmuka #sabunherbal #sabunnurraysa #sabunarbutin
💊💊💊💊💊💊💊💊💊💊💊💊💊💊💊💊💊💊💊 PROSES BAGAIMANA PEMUTIHAN KULIT BERLAKU 💊💊💊💊💊💊💊💊💊💊💊💊💊💊💊💊💊💊💊 *✋DAY 1* : Kapsul Gf mulai meresap kedalam kulit & menjalani proses rawatan. . *✋DAY 2* : Kulit akan terasa moist dan licin *✋DAY 3-6* : Kulit mula memutih dan mencerah *✋DAY 7* : Tona wajah nampak lebih sekata . *✋DAY 30* : Kulit putih dan cerah sempurna! . dan.. YANG PALING PENTING dalam GLUTA FAIRY 😘 : ✋DIHASILKAN dr 100% bhn semulajadi ✋KELUARAN bumiputera ✋TANPA pengelupasan ✋TANPA barang kimia terlarang seperti seperti hydroquinone, mercury, paraben dan tretinoin.😍😍 . . ⬇⬇⬇⬇⬇⬇⬇⬇⬇⬇⬇⬇⬇⬇⬇⬇⬇⬇⬇ ============================================= Kandungan yang terkandung dalam gluta fairy adalah Pure L-Glutathione, Collagen, Rosehip, Vitamin C, Stem Cell, Alpha Lipoic Acid, dan Fruit Extract. . . 📱WHATSAPP KakMera 👉👉 017-5743467 📱WHATSAPP KakMera 👉👉 017-5743467🙂 📱WHATSAPP KakMera 👉👉 017-5743467 #wawasoftlens  #lofattah  #sabunkolagen  #sabunkopi  #sabunparut  #sabunsemulajadi  #sabungluta  #sabunvitaminc  #yearendsale  #sabunmuka  #sabunherbal  #sabunnurraysa  #sabunarbutin 
spa salt body scrub jenama anda !
1kg- rm50
berminat hubungi- 0184721233  #serum  #sabunhomemade  #kedaikrimkilo  #pencucimuka  #toner  #krimkilo  #foundationkilo  #sabunkopi  #scrubkilo  #pilwhitening  #vitamincrosehip  #vitamincrosehipuk  #produksendiri  #rebrandingproduct  #supplierkrimkilo  #serumkilo  #kkm  #like4like  #jenamasendiri  #lipmatteborong  #jutawankosmetik  #jutawankosmetikbermuladisini
Greentea Mint Face Scrub
.
✅ Menghilangkan whitehead
✅ Menghilangkan blackhead
✅ Mengecutkan jerawat
✅ Memudarkan parut jerawat
✅ Menhapuskan kulit kusam
✅ Menghilangkan sunburn
✅ Bagus untuk lubang pori tersumbat
.
.
WhatsApp shaz 0168437852
Greentea Mint Face Scrub . ✅ Menghilangkan whitehead ✅ Menghilangkan blackhead ✅ Mengecutkan jerawat ✅ Memudarkan parut jerawat ✅ Menhapuskan kulit kusam ✅ Menghilangkan sunburn ✅ Bagus untuk lubang pori tersumbat . . WhatsApp shaz 0168437852
😉Natural we go! COFFEE SOAP naetis helps you guys to :- .
.
🌟WHITENING
🌟SOFTENING.
🌟REMOVE DIRTS & OIL.
🌟IMPROVE BLOOD CIRCULATION.
🌟REDUCE ACNE.
🌟IT DOESN'T DRY UR SKIN.
🌟SUPPLE SKIN WITH VITAMIN E AND C.
🌟REDUCE SKIN PROBLEM - rashes, acne, dry skin, eczema.
.
💕 LESS BUBBLE
💕 NO DRY SKIN FEELING
💕 SOFT FORMULA
💕 EFFECTIVE RESULT
.
.
🤗Freshly made for you. We extracted our coffee oil and included in our soap! Thats the best! Whatsapp 010-2210861 to order yours now! 😙
.
.
•
#naetis #naetisbeauty #coffeescrub #coffeescrubmalaysia #coffeescrubmurah #coffeescrubmurahmalaysia #coffeebodyscrubmalaysia #lipscrubmalaysia #lipbalmmalaysia #lipscrubmurah #lipbalmmurah #sabunkopi #polishdulupeperoger #coffeesoap #sabunpemutih #coffeesoapmalaysia #cellulite #stretchmarks #jerawat #bodypolishmalaysia #claymaskmalaysia #claymaskmurah #coffeescrubnaetis #bodypolishmalaysia #bodypolishnaetis #rosebodypolish #rosescrubmalaysia #organicscrub #skrubkopimalaysia #bathbombmalaysia
😉Natural we go! COFFEE SOAP naetis helps you guys to :- . . 🌟WHITENING 🌟SOFTENING. 🌟REMOVE DIRTS & OIL. 🌟IMPROVE BLOOD CIRCULATION. 🌟REDUCE ACNE. 🌟IT DOESN'T DRY UR SKIN. 🌟SUPPLE SKIN WITH VITAMIN E AND C. 🌟REDUCE SKIN PROBLEM - rashes, acne, dry skin, eczema. . 💕 LESS BUBBLE 💕 NO DRY SKIN FEELING 💕 SOFT FORMULA 💕 EFFECTIVE RESULT . . 🤗Freshly made for you. We extracted our coffee oil and included in our soap! Thats the best! Whatsapp 010-2210861 to order yours now! 😙 . . • #naetis  #naetisbeauty  #coffeescrub  #coffeescrubmalaysia  #coffeescrubmurah  #coffeescrubmurahmalaysia  #coffeebodyscrubmalaysia  #lipscrubmalaysia  #lipbalmmalaysia  #lipscrubmurah  #lipbalmmurah  #sabunkopi  #polishdulupeperoger  #coffeesoap  #sabunpemutih  #coffeesoapmalaysia  #cellulite  #stretchmarks  #jerawat  #bodypolishmalaysia  #claymaskmalaysia  #claymaskmurah  #coffeescrubnaetis  #bodypolishmalaysia  #bodypolishnaetis  #rosebodypolish  #rosescrubmalaysia  #organicscrub  #skrubkopimalaysia  #bathbombmalaysia 
Testimoni Pengguna greenteamintfacescrub 🌿
.
Alhamdulillah berkat konsisten pakai skrub sejuk ni,masalah kulit dapat diselesaikan.😍
.
So uolss yang nak kulit bersih, cantik dan feloles, boleh la cuba scrub viral ni!😘
.
Price : RM38 exc postage
.
Whatsapp 0194066931
Whatsapp 0194066931
Whatsapp 0194066931
Testimoni Pengguna greenteamintfacescrub 🌿 . Alhamdulillah berkat konsisten pakai skrub sejuk ni,masalah kulit dapat diselesaikan.😍 . So uolss yang nak kulit bersih, cantik dan feloles, boleh la cuba scrub viral ni!😘 . Price : RM38 exc postage . Whatsapp 0194066931 Whatsapp 0194066931 Whatsapp 0194066931
💓Skin First, Makeup Second💓
.
Nak kulit licin smooth dan tahan lama bila mekap, kena lah selalu pakai skrub. Fungsi skrub adalah untuk menanggalkan sel sel kulit mati pada muka tau darling.
.
Bila sel sel kulit mati dah disingkirkan, bukan sahaja mekap nampak smooth malah pakai skincare pun akan lebih berkesan.👍
.
Nak pilih skrub pun kenalah pilih yang selamat dan tak melukakan kulit muka uolls. Dengan greenteamintfacescrub ni, biji biji halus dari walnut tidak akan melukakan kulit muka tu.
.
Selain itu, ekstrak teh hijau, peppermint, argan oil, dionised water tersangatlah bagus untuk mengecutkan jerawat,mengurangkan jeragat, melicinkan kulit muka dan mengembalikan keserian wajah kita.
.
Kalau nak cerita kebaikan skrub ni sampai besok pun tak habis sebab banyak sangat kelebihan dia. Nak tahu best ke tak best skrub mak kau hijau ni, kenalah cuba dulu.😚
.
Tapi nanti jangan salahkan sis kalau uolls tetiba dari cuba terus jatuh hati sampai taknak berpisah langsung dengan scrub sejuk ni.😄
.
Price : RM38 exc postage
.
Whatsapp 0194066931
Whatsapp 0194066931
Whatsapp 0194066931
💓Skin First, Makeup Second💓 . Nak kulit licin smooth dan tahan lama bila mekap, kena lah selalu pakai skrub. Fungsi skrub adalah untuk menanggalkan sel sel kulit mati pada muka tau darling. . Bila sel sel kulit mati dah disingkirkan, bukan sahaja mekap nampak smooth malah pakai skincare pun akan lebih berkesan.👍 . Nak pilih skrub pun kenalah pilih yang selamat dan tak melukakan kulit muka uolls. Dengan greenteamintfacescrub ni, biji biji halus dari walnut tidak akan melukakan kulit muka tu. . Selain itu, ekstrak teh hijau, peppermint, argan oil, dionised water tersangatlah bagus untuk mengecutkan jerawat,mengurangkan jeragat, melicinkan kulit muka dan mengembalikan keserian wajah kita. . Kalau nak cerita kebaikan skrub ni sampai besok pun tak habis sebab banyak sangat kelebihan dia. Nak tahu best ke tak best skrub mak kau hijau ni, kenalah cuba dulu.😚 . Tapi nanti jangan salahkan sis kalau uolls tetiba dari cuba terus jatuh hati sampai taknak berpisah langsung dengan scrub sejuk ni.😄 . Price : RM38 exc postage . Whatsapp 0194066931 Whatsapp 0194066931 Whatsapp 0194066931
Testimoni Pengguna #greenteamintfacescrub 🌿
.
Alhamdulillah berkat konsisten pakai skrub sejuk ni,masalah kulit dapat diselesaikan.😍
.
So uolss yang nak kulit bersih, cantik dan feloles, boleh la cuba scrub viral ni!😘
.
Price : RM38 exc postage
.
Whatsapp 0194440077
Whatsapp 0194440077
Whatsapp 0194440077
Testimoni Pengguna #greenteamintfacescrub  🌿 . Alhamdulillah berkat konsisten pakai skrub sejuk ni,masalah kulit dapat diselesaikan.😍 . So uolss yang nak kulit bersih, cantik dan feloles, boleh la cuba scrub viral ni!😘 . Price : RM38 exc postage . Whatsapp 0194440077 Whatsapp 0194440077 Whatsapp 0194440077
Berapa kerap perlu kita scrub ni ye???👇👇👇
.
❄1-3x seminggu👉bgantung kpd jenis kulit
.
.🍃kulit berminyak👉2-3x seminggu .
.🍃kulit kering👉1-2x seminggu

Moga bermanfaat!😘
Whatsapp 0194440077
Berapa kerap perlu kita scrub ni ye???👇👇👇 . ❄1-3x seminggu👉bgantung kpd jenis kulit . .🍃kulit berminyak👉2-3x seminggu . .🍃kulit kering👉1-2x seminggu Moga bermanfaat!😘 Whatsapp 0194440077
Siapa lagi yang belum dapatkan Greentea Mint Face Scrub nie?

Rugi tau uollss! Korang tak nak ker kulit bersih sihat? Mekap pon nampak sekata jer sebab kulit kita bebas dari sel kulit mati. 
Sel kulit mati nie lar yang buatkan kulit korg nampak kusam dan tak berseri. Pastu kotoran pon tersumbat, lamtas mengakibatkan jerawat. Sebab tuh kita kena selalu skrub kulit kita ok! ☝🏼
Siapa lagi yang belum dapatkan Greentea Mint Face Scrub nie? Rugi tau uollss! Korang tak nak ker kulit bersih sihat? Mekap pon nampak sekata jer sebab kulit kita bebas dari sel kulit mati. Sel kulit mati nie lar yang buatkan kulit korg nampak kusam dan tak berseri. Pastu kotoran pon tersumbat, lamtas mengakibatkan jerawat. Sebab tuh kita kena selalu skrub kulit kita ok! ☝🏼
Coffee Soap
Exfoliating
± 90 gr (hand sized grab)
Suitable for sensitive skin type
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Ingredients:
Olive oil, coconut oil, palm oil, castor oil, sunflower oil, canola oil, brewed coffee, coffee ground
Scented⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Benefits:
• Caffeine in coffee is very soothing to the skin
• Antioxidants, cleanse your pores and the deep layers of your skin of any lingering dead skin cells and environmental pollutants
• Firm up the skin around the arms and legs
• Coffee scrub give natural exfoliation
• Eliminating body odors
• Gentle on sunburned skin, winter-reddened skin, or other skin sensitivities ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
#handmade #soaps #naturalsoaps #sabun #sabunnatural #handmadesoap #coldprocess #brinesoap #naturalsoapbar #organic #organicsoap #sabunorganik #hampers #coffeesoap #sabunbadan #majalahwedding #cappucino #soap #kopi #sabunkopi #handcratfedsoap #artisansoaps #weddingsouvenir #souvenir #idesouvenir #souvenirwedding #hampers
Coffee Soap Exfoliating ± 90 gr (hand sized grab) Suitable for sensitive skin type ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ Ingredients: Olive oil, coconut oil, palm oil, castor oil, sunflower oil, canola oil, brewed coffee, coffee ground Scented⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ Benefits: • Caffeine in coffee is very soothing to the skin • Antioxidants, cleanse your pores and the deep layers of your skin of any lingering dead skin cells and environmental pollutants • Firm up the skin around the arms and legs • Coffee scrub give natural exfoliation • Eliminating body odors • Gentle on sunburned skin, winter-reddened skin, or other skin sensitivities ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ #handmade  #soaps  #naturalsoaps  #sabun  #sabunnatural  #handmadesoap  #coldprocess  #brinesoap  #naturalsoapbar  #organic  #organicsoap  #sabunorganik  #hampers  #coffeesoap  #sabunbadan  #majalahwedding  #cappucino  #soap  #kopi  #sabunkopi  #handcratfedsoap  #artisansoaps  #weddingsouvenir  #souvenir  #idesouvenir  #souvenirwedding  #hampers 
SOLD OUT sis, siap kirim lagi hari Senin ya😘😘 Jadi Upik abu dulu dimalam Minggu, potong-potong stiker buat masker kesayangan kamuu😘
.
.
.
.
#lulur #lulurbadan #lulurpemutih #scrub #scrubbadan #sabun #sabunpemutih #sabunpencerah #sabunkopi #lulurkefir #masker #maskerwajah #maskeralami #maskerorganik #obatjerawat #maskerjerawat #pemutihbadan #pemutihwajah #pemutihalami #serumwajah #serumjerawat #serumpemutih #serumpemutihkulit #maskerkefir #maskerspirulina #sabunjerawat
SOLD OUT sis, siap kirim lagi hari Senin ya😘😘 Jadi Upik abu dulu dimalam Minggu, potong-potong stiker buat masker kesayangan kamuu😘 . . . . #lulur  #lulurbadan  #lulurpemutih  #scrub  #scrubbadan  #sabun  #sabunpemutih  #sabunpencerah  #sabunkopi  #lulurkefir  #masker  #maskerwajah  #maskeralami  #maskerorganik  #obatjerawat  #maskerjerawat  #pemutihbadan  #pemutihwajah  #pemutihalami  #serumwajah  #serumjerawat  #serumpemutih  #serumpemutihkulit  #maskerkefir  #maskerspirulina  #sabunjerawat 
#repost @_kosmetikgrosir_
• • •
Krim Magic Glossy Night yang bisa menjadikan kulit anda sehat dan mampu memberikan nutrisi dengan sempurna untuk mencerahkan kulit. Yuk sis cek infonya di dibikincantik.com ya :* #magicglossy #magicglossymurah #magicglossyori #magicglossycream #magicglossyjapan #magicglossyaman #magicglossyasli #magicglossyoriginal #magicglossytermurah #sabunkopi #racikanpemutih #naturgo
“AZAM 2018 NAK KURUS.INI PENYELESAIANNYA.KESAN SEAWAL 7-14 HARI”
.
🎉Jus Viral Deina dah terjual lebih berpuluh ribu botol selama 2 tahun di pasaran online🎉
.
🎊KELEBIHAN JUS DEINA🎊
.
▶MENURUNKAN BERAT BADAN ▶MENGEMPISKAN PERUT BOROI
▶MELANCARKAN HAID
▶TAMBAH SUSU BADAN
▶MENGAWAL SELERA MAKAN
▶ 5x MEMBAKAR LEMAK DEGIL
▶BUANG TOKSIN DALAM BADAN
▶KECILKAN PEHA DAN PINGGUL
▶TAK PERLU BERLAPAR ▶TAK PERLU BERSENAM DGN KETAT
▶KESAN SEAWAL 7-14 HARI
▶LAKI DAN WANITA BOLEH MINUM
▶RASA JUS MANGGA .
👍 No Rujukan KKM : 260716/06/110
👍1 Botol Tahan 25 hari (250ml)
.
❤ Jika STOP Deina, BERAT TAK NAIK
❤ Tiada kesan sampingan 100% buah-buahan
.
❤ CARA MINUM ❤
✅1 SUDU/5ML SEBELUM SARAPAN
✅1 SUDU/5ML SEBELUM DINNER
.
📞013-8908380(Ani)
.
#deinaslimax #sayanakkurus #kurus #slimmingjuice #makeupmurah #babiesblink #aloeveragel #nurraysa #gemuk #dietnakkurus#sabunkurus #sabunhoneydew #kdollskincareoriginal #begtanganmurah #kasutmurahmalaysia #jamtanganmurah #bajukurungmoden #sabunkopi #sabunkunyit  #bajukurungcotton #quputeh #terlajaklaris #perlakingmurah #tehkurus #detoxtea #goodvirtuesco #neelofa #fazura #hannahdelisha
“AZAM 2018 NAK KURUS.INI PENYELESAIANNYA.KESAN SEAWAL 7-14 HARI” . 🎉Jus Viral Deina dah terjual lebih berpuluh ribu botol selama 2 tahun di pasaran online🎉 . 🎊KELEBIHAN JUS DEINA🎊 . ▶MENURUNKAN BERAT BADAN ▶MENGEMPISKAN PERUT BOROI ▶MELANCARKAN HAID ▶TAMBAH SUSU BADAN ▶MENGAWAL SELERA MAKAN ▶ 5x MEMBAKAR LEMAK DEGIL ▶BUANG TOKSIN DALAM BADAN ▶KECILKAN PEHA DAN PINGGUL ▶TAK PERLU BERLAPAR ▶TAK PERLU BERSENAM DGN KETAT ▶KESAN SEAWAL 7-14 HARI ▶LAKI DAN WANITA BOLEH MINUM ▶RASA JUS MANGGA . 👍 No Rujukan KKM : 260716/06/110 👍1 Botol Tahan 25 hari (250ml) . ❤ Jika STOP Deina, BERAT TAK NAIK ❤ Tiada kesan sampingan 100% buah-buahan . ❤ CARA MINUM ❤ ✅1 SUDU/5ML SEBELUM SARAPAN ✅1 SUDU/5ML SEBELUM DINNER . 📞013-8908380(Ani) . #deinaslimax  #sayanakkurus  #kurus  #slimmingjuice  #makeupmurah  #babiesblink  #aloeveragel  #nurraysa  #gemuk  #dietnakkurus #sabunkurus  #sabunhoneydew  #kdollskincareoriginal  #begtanganmurah  #kasutmurahmalaysia  #jamtanganmurah  #bajukurungmoden  #sabunkopi  #sabunkunyit  #bajukurungcotton  #quputeh  #terlajaklaris  #perlakingmurah  #tehkurus  #detoxtea  #goodvirtuesco  #neelofa  #fazura  #hannahdelisha