an online Instagram web viewer

#sabunmadu medias

Photos

| Pick up Line di bulan Ramadan 😬 |.
.
💋menjaga bibir anda dari kering dan luka sepanjang masa lebih2 lagi ketika menjalani ibadah puasa 💋.
.
maceh membaca 😁 .
.
| Lipbalm Madu Kelulut & Propolis PERTAMA di Malaysia |.
. ✔️100% homemade lipbalm yang mengandungi madu kelulut tulen dan propolis dari ladang BAHONEY sendiri .(katakan TIDAK pada madu tiruan)
✔️mempunyai lebih dari 8 warna pilihan
✔️senang dibersihkan (mesra wudhu')
✔️menjaga bibir dgn sepenuhnya dgn kebaikan madu kelulut dan propolis (4 kali lebih antioksidan dr madu lebah biasa).
✔️tiada plumbum, tiada lead, tiada pewangi tiruan dan tiada pewarna sintetik serta paraben free
✔️lipbalm ini '3 in 1' digunakan di bibir, sebagai pemerah pipi dan juga sebagai 'eye shadow' .
✔️100 % homemade dan bukan buatan kilang (color mungkin akan ada sedikit berbeza untuk setiap production tetapi dlm kelompok yg sama - harap maklum).
.
whatsapp 017 6494987 | 012 9031467 untuk keterangan lanjut .
.
.
#madukelulut #madukelulutasli #sabunmadu #sabunpropolis #homemadefacecream #honeyfacecream #sabunkelulut #sabunkelulutpropolis #sabunkayumanis #lipbalm #lipcare #lipbalmmadukelulut #honeyfacemask #propolisointment #sabunjenamasendiri #lipbalmjenamasendiri #sayajual #lokalah #bazaarpaknil #bazaaronline #organicsoap #organic #naturalingredients #beekeeper #jenamasendiri #lipbalmmalaysia #homemadelipbalm #lipbalmmadukelulut #honeylipbalm #jenamasendiri #ownbrand
| Pick up Line di bulan Ramadan 😬 |. . 💋menjaga bibir anda dari kering dan luka sepanjang masa lebih2 lagi ketika menjalani ibadah puasa 💋. . maceh membaca 😁 . . | Lipbalm Madu Kelulut & Propolis PERTAMA di Malaysia |. . ✔️100% homemade lipbalm yang mengandungi madu kelulut tulen dan propolis dari ladang BAHONEY sendiri .(katakan TIDAK pada madu tiruan) ✔️mempunyai lebih dari 8 warna pilihan ✔️senang dibersihkan (mesra wudhu') ✔️menjaga bibir dgn sepenuhnya dgn kebaikan madu kelulut dan propolis (4 kali lebih antioksidan dr madu lebah biasa). ✔️tiada plumbum, tiada lead, tiada pewangi tiruan dan tiada pewarna sintetik serta paraben free ✔️lipbalm ini '3 in 1' digunakan di bibir, sebagai pemerah pipi dan juga sebagai 'eye shadow' . ✔️100 % homemade dan bukan buatan kilang (color mungkin akan ada sedikit berbeza untuk setiap production tetapi dlm kelompok yg sama - harap maklum). . whatsapp 017 6494987 | 012 9031467 untuk keterangan lanjut . . . #madukelulut  #madukelulutasli  #sabunmadu  #sabunpropolis  #homemadefacecream  #honeyfacecream  #sabunkelulut  #sabunkelulutpropolis  #sabunkayumanis  #lipbalm  #lipcare  #lipbalmmadukelulut  #honeyfacemask  #propolisointment  #sabunjenamasendiri  #lipbalmjenamasendiri  #sayajual  #lokalah  #bazaarpaknil  #bazaaronline  #organicsoap  #organic  #naturalingredients  #beekeeper  #jenamasendiri  #lipbalmmalaysia  #homemadelipbalm  #lipbalmmadukelulut  #honeylipbalm  #jenamasendiri  #ownbrand 
| Bahoney™ Your Trusted Beekeeper |.
.
At BAHONEY, we aim to provide customers with the purest form of product cultivated from Indo-Malayan Stingless Bees, mainly from the species Heterotrigona itama and Geniotrigona thoracica.
Our products ranging from Pure Meliponini Honey, Bee Based Personal Care Product, and Lip Balm.
.
.
#madukelulut #madukelulutasli #sabunmadu #sabunpropolis #honeyfacecream #sabunkelulut #sabunkelulutpropolis #sabunkayumanis #lipbalm #lipcare #lipbalmmadukelulut  #testimonibahoney #sabunjenamasendiri #lipbalmjenamasendiri #sayajual #lokalah #bazaarpaknil #bazaaronline #organicsoap #organic #naturalingredients #beekeeper #entrepeneur #jenamasendiri #lipbalmmalaysia #organiclipbalm #organicsoap #organicbeautyproducts  #ramadan  #madu #rawhoney
| Bahoney™ Your Trusted Beekeeper |. . At BAHONEY, we aim to provide customers with the purest form of product cultivated from Indo-Malayan Stingless Bees, mainly from the species Heterotrigona itama and Geniotrigona thoracica. Our products ranging from Pure Meliponini Honey, Bee Based Personal Care Product, and Lip Balm. . . #madukelulut  #madukelulutasli  #sabunmadu  #sabunpropolis  #honeyfacecream  #sabunkelulut  #sabunkelulutpropolis  #sabunkayumanis  #lipbalm  #lipcare  #lipbalmmadukelulut  #testimonibahoney  #sabunjenamasendiri  #lipbalmjenamasendiri  #sayajual  #lokalah  #bazaarpaknil  #bazaaronline  #organicsoap  #organic  #naturalingredients  #beekeeper  #entrepeneur  #jenamasendiri  #lipbalmmalaysia  #organiclipbalm  #organicsoap  #organicbeautyproducts  #ramadan  #madu  #rawhoney 
| Pick up Line di bulan Ramadan 😬 |.
.
💋menjaga bibir anda dari kering dan luka sepanjang masa lebih2 lagi ketika menjalani ibadah puasa 💋.
.
maceh membaca 😁 .
.
| Lipbalm Madu Kelulut & Propolis PERTAMA di Malaysia |.
. ✔️100% homemade lipbalm yang mengandungi madu kelulut tulen dan propolis dari ladang BAHONEY sendiri .(katakan TIDAK pada madu tiruan)
✔️mempunyai lebih dari 8 warna pilihan
✔️senang dibersihkan (mesra wudhu')
✔️menjaga bibir dgn sepenuhnya dgn kebaikan madu kelulut dan propolis (4 kali lebih antioksidan dr madu lebah biasa).
✔️tiada plumbum, tiada lead, tiada pewangi tiruan dan tiada pewarna sintetik serta paraben free
✔️lipbalm ini '3 in 1' digunakan di bibir, sebagai pemerah pipi dan juga sebagai 'eye shadow' .
✔️100 % homemade dan bukan buatan kilang (color mungkin akan ada sedikit berbeza untuk setiap production tetapi dlm kelompok yg sama - harap maklum).
.
whatsapp 017 6494987 | 012 9031467 untuk keterangan lanjut .
.
.
#madukelulut #madukelulutasli #sabunmadu #sabunpropolis #homemadefacecream #honeyfacecream #sabunkelulut #sabunkelulutpropolis #sabunkayumanis #lipbalm #lipcare #lipbalmmadukelulut #honeyfacemask #propolisointment #sabunjenamasendiri #lipbalmjenamasendiri #sayajual #lokalah #bazaarpaknil #bazaaronline #organicsoap #organic #naturalingredients #beekeeper #jenamasendiri #lipbalmmalaysia #homemadelipbalm #lipbalmmadukelulut #honeylipbalm #jenamasendiri #ownbrand
| Pick up Line di bulan Ramadan 😬 |. . 💋menjaga bibir anda dari kering dan luka sepanjang masa lebih2 lagi ketika menjalani ibadah puasa 💋. . maceh membaca 😁 . . | Lipbalm Madu Kelulut & Propolis PERTAMA di Malaysia |. . ✔️100% homemade lipbalm yang mengandungi madu kelulut tulen dan propolis dari ladang BAHONEY sendiri .(katakan TIDAK pada madu tiruan) ✔️mempunyai lebih dari 8 warna pilihan ✔️senang dibersihkan (mesra wudhu') ✔️menjaga bibir dgn sepenuhnya dgn kebaikan madu kelulut dan propolis (4 kali lebih antioksidan dr madu lebah biasa). ✔️tiada plumbum, tiada lead, tiada pewangi tiruan dan tiada pewarna sintetik serta paraben free ✔️lipbalm ini '3 in 1' digunakan di bibir, sebagai pemerah pipi dan juga sebagai 'eye shadow' . ✔️100 % homemade dan bukan buatan kilang (color mungkin akan ada sedikit berbeza untuk setiap production tetapi dlm kelompok yg sama - harap maklum). . whatsapp 017 6494987 | 012 9031467 untuk keterangan lanjut . . . #madukelulut  #madukelulutasli  #sabunmadu  #sabunpropolis  #homemadefacecream  #honeyfacecream  #sabunkelulut  #sabunkelulutpropolis  #sabunkayumanis  #lipbalm  #lipcare  #lipbalmmadukelulut  #honeyfacemask  #propolisointment  #sabunjenamasendiri  #lipbalmjenamasendiri  #sayajual  #lokalah  #bazaarpaknil  #bazaaronline  #organicsoap  #organic  #naturalingredients  #beekeeper  #jenamasendiri  #lipbalmmalaysia  #homemadelipbalm  #lipbalmmadukelulut  #honeylipbalm  #jenamasendiri  #ownbrand 
Bismillah.. Mau ngenalin ini nih, HPAI Honey Body Soap.
Jadi, kapan hari qadarulloh tiba2 banyak jerawat bermunculan di wajah. Agak abnormal mengingat wajahku cenderung kering dan selama ini jerawat muncul kalo pas mau periode bulanan aja. Trus, sama mbak @hidayatun3154 direkomendasikanlah sama si sabun madu ini yang konon katanya dapat mengurangi jerawat dan bekas jerawat.
Dan Bismillah, dicobalah si sabun bening dari HPAI ini.
Biidznillah, setelah beberapa hari penggunaan, si jerawat hilang satu per satu. Alhamdulillah, jadi nggak beranak Pinak lagi jerawatnya, meskipun prosesnya agak lama yaa, hampir seminggu baru berasa efeknya. Dan pasti efeknya juga akan berbeda pada setiap orang.
.
.
Buat yang pengen nyobain sabun madu HPAI ini, bisa langsung kontak @hidayatun3154 yaa. Insyaalloh alami, aman, dan halal.
#testi #hpai #sabun #sabunmadu #antijerawat #honeybodysoap #sabunwajah
Bismillah.. Mau ngenalin ini nih, HPAI Honey Body Soap. Jadi, kapan hari qadarulloh tiba2 banyak jerawat bermunculan di wajah. Agak abnormal mengingat wajahku cenderung kering dan selama ini jerawat muncul kalo pas mau periode bulanan aja. Trus, sama mbak @hidayatun3154 direkomendasikanlah sama si sabun madu ini yang konon katanya dapat mengurangi jerawat dan bekas jerawat. Dan Bismillah, dicobalah si sabun bening dari HPAI ini. Biidznillah, setelah beberapa hari penggunaan, si jerawat hilang satu per satu. Alhamdulillah, jadi nggak beranak Pinak lagi jerawatnya, meskipun prosesnya agak lama yaa, hampir seminggu baru berasa efeknya. Dan pasti efeknya juga akan berbeda pada setiap orang. . . Buat yang pengen nyobain sabun madu HPAI ini, bisa langsung kontak @hidayatun3154 yaa. Insyaalloh alami, aman, dan halal. #testi  #hpai  #sabun  #sabunmadu  #antijerawat  #honeybodysoap  #sabunwajah 
| Bahoney™ Your Trusted Beekeeper |.
.
At BAHONEY, we aim to provide customers with the purest form of product cultivated from Indo-Malayan Stingless Bees, mainly from the species Heterotrigona itama and Geniotrigona thoracica.
Our products ranging from Pure Meliponini Honey, Bee Based Personal Care Product, and Lip Balm.
.
.
#madukelulut #madukelulutasli #sabunmadu #sabunpropolis #honeyfacecream #sabunkelulut #sabunkelulutpropolis #sabunkayumanis #lipbalm #lipcare #lipbalmmadukelulut  #testimonibahoney #sabunjenamasendiri #lipbalmjenamasendiri #sayajual #lokalah #bazaarpaknil #bazaaronline #organicsoap #organic #naturalingredients #beekeeper #entrepeneur #jenamasendiri #lipbalmmalaysia #organiclipbalm #organicsoap #organicbeautyproducts  #ramadan  #madu #rawhoney
| Bahoney™ Your Trusted Beekeeper |. . At BAHONEY, we aim to provide customers with the purest form of product cultivated from Indo-Malayan Stingless Bees, mainly from the species Heterotrigona itama and Geniotrigona thoracica. Our products ranging from Pure Meliponini Honey, Bee Based Personal Care Product, and Lip Balm. . . #madukelulut  #madukelulutasli  #sabunmadu  #sabunpropolis  #honeyfacecream  #sabunkelulut  #sabunkelulutpropolis  #sabunkayumanis  #lipbalm  #lipcare  #lipbalmmadukelulut  #testimonibahoney  #sabunjenamasendiri  #lipbalmjenamasendiri  #sayajual  #lokalah  #bazaarpaknil  #bazaaronline  #organicsoap  #organic  #naturalingredients  #beekeeper  #entrepeneur  #jenamasendiri  #lipbalmmalaysia  #organiclipbalm  #organicsoap  #organicbeautyproducts  #ramadan  #madu  #rawhoney 
| Bahoney™ Your Trusted Beekeeper |.
.
At BAHONEY, we aim to provide customers with the purest form of product cultivated from Indo-Malayan Stingless Bees, mainly from the species Heterotrigona itama and Geniotrigona thoracica.
Our products ranging from Pure Meliponini Honey, Bee Based Personal Care Product, and Lip Balm.
.
.
#madukelulut #madukelulutasli #sabunmadu #sabunpropolis #honeyfacecream #sabunkelulut #sabunkelulutpropolis #sabunkayumanis #lipbalm #lipcare #lipbalmmadukelulut  #testimonibahoney #sabunjenamasendiri #lipbalmjenamasendiri #sayajual #lokalah #bazaarpaknil #bazaaronline #organicsoap #organic #naturalingredients #beekeeper #entrepeneur #jenamasendiri #lipbalmmalaysia #organiclipbalm #organicsoap #organicbeautyproducts  #ramadan  #madu #rawhoney
| Bahoney™ Your Trusted Beekeeper |. . At BAHONEY, we aim to provide customers with the purest form of product cultivated from Indo-Malayan Stingless Bees, mainly from the species Heterotrigona itama and Geniotrigona thoracica. Our products ranging from Pure Meliponini Honey, Bee Based Personal Care Product, and Lip Balm. . . #madukelulut  #madukelulutasli  #sabunmadu  #sabunpropolis  #honeyfacecream  #sabunkelulut  #sabunkelulutpropolis  #sabunkayumanis  #lipbalm  #lipcare  #lipbalmmadukelulut  #testimonibahoney  #sabunjenamasendiri  #lipbalmjenamasendiri  #sayajual  #lokalah  #bazaarpaknil  #bazaaronline  #organicsoap  #organic  #naturalingredients  #beekeeper  #entrepeneur  #jenamasendiri  #lipbalmmalaysia  #organiclipbalm  #organicsoap  #organicbeautyproducts  #ramadan  #madu  #rawhoney 
| Bahoney™ Your Trusted Beekeeper |.
.
At BAHONEY, we aim to provide customers with the purest form of product cultivated from Indo-Malayan Stingless Bees, mainly from the species Heterotrigona itama and Geniotrigona thoracica.
Our products ranging from Pure Meliponini Honey, Bee Based Personal Care Product, and Lip Balm.
.
.
#madukelulut #madukelulutasli #sabunmadu #sabunpropolis #honeyfacecream #sabunkelulut #sabunkelulutpropolis #sabunkayumanis #lipbalm #lipcare #lipbalmmadukelulut  #testimonibahoney #sabunjenamasendiri #lipbalmjenamasendiri #sayajual #lokalah #bazaarpaknil #bazaaronline #organicsoap #organic #naturalingredients #beekeeper #entrepeneur #jenamasendiri #lipbalmmalaysia #organiclipbalm #organicsoap #organicbeautyproducts  #ramadan  #madu #rawhoney
| Bahoney™ Your Trusted Beekeeper |. . At BAHONEY, we aim to provide customers with the purest form of product cultivated from Indo-Malayan Stingless Bees, mainly from the species Heterotrigona itama and Geniotrigona thoracica. Our products ranging from Pure Meliponini Honey, Bee Based Personal Care Product, and Lip Balm. . . #madukelulut  #madukelulutasli  #sabunmadu  #sabunpropolis  #honeyfacecream  #sabunkelulut  #sabunkelulutpropolis  #sabunkayumanis  #lipbalm  #lipcare  #lipbalmmadukelulut  #testimonibahoney  #sabunjenamasendiri  #lipbalmjenamasendiri  #sayajual  #lokalah  #bazaarpaknil  #bazaaronline  #organicsoap  #organic  #naturalingredients  #beekeeper  #entrepeneur  #jenamasendiri  #lipbalmmalaysia  #organiclipbalm  #organicsoap  #organicbeautyproducts  #ramadan  #madu  #rawhoney 
💗JELLYTINT💗
.
💵Harga : RM9 tak termasuk postage
📮Postage : RM8 sem/ RM12 ss
.
**Beli banyak dpt diskaun
.
.
.
📲DM/Whatsapp 0176124135
.
.
▶Dropship diperlukan

#jellytint #lipscrub #lipbalm #liptherapy #facemist #magicfacescrub #sabunmadu #sabunhabbatussauda #sabunkopi #hairserum #dahliaserum
KULIT KEKAL JELITA DGN KHONEY SOAP.
.
************************
3 JENIS SABUN KHONEY ************************
.
. 🌸 SABUN GELANGGANG
===================
🐝 mengandungi anti bakteria mampu merawat masalah kulit seperti kudis, ekzema, ruam, resdung
🐝 nyah bau badan, menanggalkan daki
🐝 merawat masalah kelemumur dan gatal kepala
.🐝 boleh guna seluruh badan .
🌸 SABUN KAYU MANIS
==================
🐝 mampu mengecutkan jerawat dlm masa singkat 🐝 menghilangkan paut jerawat dan jeragat
🐝 sesuai untuk kulit berminyak .
🐝 menyegar dan melicinkan kulit .
🐝 merawat resdung .
🐝 boleh digunakan seluruh badan .
.
SABUN PURE HONEY
================
🐝 membaiki kulit .
🐝 mencerah secara semulajadi
🐝 anti penuaan
🐝 melembapkan kulit
🐝 membuatkan kulit seumpama kulit bayi
🐝 boleh digunakan seluruh badan .
P/S: untuk kesan maksimum, boleh guna gabung 2 jenis sabun. Contoh: Pagi cuci muka sabun kayu manis, malam guna sabun pure honey 😊
.
BERAPA NAMPAK KESAN?
=======================
🌷 produk natural bertindak secara lembut. Korang dapat lihat kulit mula pulih selepas 2-3 minggu penggunaan konsisten. 🌷 Pasti puas hati kulit sihat tanpa kesan sampingan .
I ❤️ KHONEY
.
Nk tau lebih info, boleh ws sy 📲 0179007135
KULIT KEKAL JELITA DGN KHONEY SOAP. . ************************ 3 JENIS SABUN KHONEY ************************ . . 🌸 SABUN GELANGGANG =================== 🐝 mengandungi anti bakteria mampu merawat masalah kulit seperti kudis, ekzema, ruam, resdung 🐝 nyah bau badan, menanggalkan daki 🐝 merawat masalah kelemumur dan gatal kepala .🐝 boleh guna seluruh badan . 🌸 SABUN KAYU MANIS ================== 🐝 mampu mengecutkan jerawat dlm masa singkat 🐝 menghilangkan paut jerawat dan jeragat 🐝 sesuai untuk kulit berminyak . 🐝 menyegar dan melicinkan kulit . 🐝 merawat resdung . 🐝 boleh digunakan seluruh badan . . SABUN PURE HONEY ================ 🐝 membaiki kulit . 🐝 mencerah secara semulajadi 🐝 anti penuaan 🐝 melembapkan kulit 🐝 membuatkan kulit seumpama kulit bayi 🐝 boleh digunakan seluruh badan . P/S: untuk kesan maksimum, boleh guna gabung 2 jenis sabun. Contoh: Pagi cuci muka sabun kayu manis, malam guna sabun pure honey 😊 . BERAPA NAMPAK KESAN? ======================= 🌷 produk natural bertindak secara lembut. Korang dapat lihat kulit mula pulih selepas 2-3 minggu penggunaan konsisten. 🌷 Pasti puas hati kulit sihat tanpa kesan sampingan . I ❤️ KHONEY . Nk tau lebih info, boleh ws sy 📲 0179007135
MUKA GLOWING DGN 1 KALI CUCI?
-
Harge Serendah RM20‼️ RM20‼️ RM20‼️
#honeyglowbynay  #madukelulutasli 
#sabunmadu #homemadesabun #maduasli #sabunkhasiat #sabunmaduasli #propoliskelulut #sabunmadumalaysia #roselle #kebaikanroselle
-
Do Follow official Account 
@honeyglowbynay
@honeyglowbynay
@honeyglowbynay
Yeahh !! A smile is the prettiest thing you can wear !!! Be confident with your own beautiful skin !! -
positive feedback 😘
-
Katakn YES original skin!!!NO EDIT,NO BEDAK!!
hanya guna sabun shj insyaallah!!!
sape yg ada masalah jerawat atau ingin cantik scra natural boley pm/whattssap 0188737534
-
NOTED: asli skin, 100%madu kelulut, 100%ori, MALAYSIA PRODUK!!
-
#honeyglowbynay  #madukelulutasli 
#sabunmadu #homemadesabun #maduasli #sabunkhasiat #sabunmaduasli #propoliskelulut #sabunmadumalaysia #roselle #kebaikanroselle
Yeahh !! A smile is the prettiest thing you can wear !!! Be confident with your own beautiful skin !! - positive feedback 😘 - Katakn YES original skin!!!NO EDIT,NO BEDAK!! hanya guna sabun shj insyaallah!!! sape yg ada masalah jerawat atau ingin cantik scra natural boley pm/whattssap 0188737534 - NOTED: asli skin, 100%madu kelulut, 100%ori, MALAYSIA PRODUK!! - #honeyglowbynay  #madukelulutasli  #sabunmadu  #homemadesabun  #maduasli  #sabunkhasiat  #sabunmaduasli  #propoliskelulut  #sabunmadumalaysia  #roselle  #kebaikanroselle 
💗JELLYTINT💗
.
💵Harga : RM9 tak termasuk postage
📮Postage : RM8 sem/ RM12 ss
.
**Beli banyak dpt diskaun
.
.
.
📲DM/Whatsapp 0176124135
.
.
▶Dropship diperlukan

#jellytint #lipscrub #lipbalm #liptherapy #facemist #magicfacescrub #sabunmadu #sabunhabbatussauda #sabunkopi #hairserum #dahliaserum
Jalan hidup yang digariskan Allah SWT  tentu punya makna tertentu.

Seperti saat anak sulung kami yang ternyata punya #kulitsensitif dan #kulitalergi, sampai menjalani konsultasi ke banyak dokter kulit di Bandung.

Akhirnya saya dan @yusrizki memutuskan untuk membuat #sabunnatural khusus buat anak sulung kami, yaitu sabun yang dibuat dari oat, madu dan susu kambing. Karena kulit anak kami tidak boleh bersentuhan dan memakai sabun antiseptik.

Berlanjut juga ke perawatan lainnya, yaitu perawatan rambut #shampookemiri. Kelanjutan dari produk #minyakkemiri #penumbuhrambut dari @ratu.kemiri

Istilah orang, udah terlanjur nyemplung, berenang aja sekalian. Udah terlanjur sabun badannya natural, sekalian aja #shampoorambut juga natural. Jadilah #shampoobayi dan #shampooanak dari Ratu Kemiri.

Anak sulung dan bungsu kami sekarang pakainya shampoo khusus dan sabun khusus aja.

Buat ayah dan mamanya tentu ga ketinggalan. Sekalian dibuat #shampokemiri dengan kombinasi #bahantradisional lain. Lumayan, sudah banyak mengurangi pemakaian shampoo dan sabun di luar sana.

Pakainya #sabunalami kreasi istri di @butikherbal.id @ailevya dan #shampoalami + #minyakkemirialami dari @ratu.kemiri

www.ratukemiri.id
www.butikherbal.id

#ceritaratukemiri #keluarga #bandung #saputrofamily #sabunmadu #sabunoat #sabunsusukambing #sabunkulitsensitif #sabunkulit #sabunbayi #sabunanak #kulitanak #kulitbayi
Jalan hidup yang digariskan Allah SWT tentu punya makna tertentu. Seperti saat anak sulung kami yang ternyata punya #kulitsensitif  dan #kulitalergi , sampai menjalani konsultasi ke banyak dokter kulit di Bandung. Akhirnya saya dan @yusrizki memutuskan untuk membuat #sabunnatural  khusus buat anak sulung kami, yaitu sabun yang dibuat dari oat, madu dan susu kambing. Karena kulit anak kami tidak boleh bersentuhan dan memakai sabun antiseptik. Berlanjut juga ke perawatan lainnya, yaitu perawatan rambut #shampookemiri . Kelanjutan dari produk #minyakkemiri  #penumbuhrambut  dari @ratu.kemiri Istilah orang, udah terlanjur nyemplung, berenang aja sekalian. Udah terlanjur sabun badannya natural, sekalian aja #shampoorambut  juga natural. Jadilah #shampoobayi  dan #shampooanak  dari Ratu Kemiri. Anak sulung dan bungsu kami sekarang pakainya shampoo khusus dan sabun khusus aja. Buat ayah dan mamanya tentu ga ketinggalan. Sekalian dibuat #shampokemiri  dengan kombinasi #bahantradisional  lain. Lumayan, sudah banyak mengurangi pemakaian shampoo dan sabun di luar sana. Pakainya #sabunalami  kreasi istri di @butikherbal.id @ailevya dan #shampoalami  + #minyakkemirialami  dari @ratu.kemiri www.ratukemiri.id www.butikherbal.id #ceritaratukemiri  #keluarga  #bandung  #saputrofamily  #sabunmadu  #sabunoat  #sabunsusukambing  #sabunkulitsensitif  #sabunkulit  #sabunbayi  #sabunanak  #kulitanak  #kulitbayi 
. Saya jual! Hehe.. 😄
. Saya jual! Hehe.. 😄
💗DAHLIA SERUM💗
.
💵Harga : RM50 tak termasuk postage
📮Postage : RM8 sem/ RM12 ss
.
**Beli banyak dpt diskaun
.
.
.
📲DM/Whatsapp 0176124135
.
.
▶Dropship diperlukan

#jellytint #lipscrub #lipbalm #liptherapy #facemist #magicfacescrub #sabunmadu #sabunhabbatussauda #sabunkopi #hairserum #dahliaserum
Si KECIL yang AMPUH 😍
.
ACNE PEEL ini mampu mengangkat sel kulit mati, komedo, mengurangi bekas jerawat, scar / bopeng, mengeringkan jerawat, membuat wajah menjadi lebih kenyal & glowing 😊
.
Free Konsultasi 💁
📩 0813 8087 0379
.
💁 Temukan juga kebutuhanmu di @nafazastyle @nafazagift @nafazahijab @nafazamoslem @nafazaclutch 💕
.
#kosmetik #skincare #herbal #herbalskincare #sr12skincare #sr12herbalskincare #maskerkefir #masker #kefirmask #bedak #compactpowder #acnecare #krimwajah #bodywash #facialwash #lipcare #sabunbulus #sabunkopi #sabunmadu #lulur #lulurbengkoang #vco #virgincoconutoil #minyakkelapa #manjakani #massageoilbulus #minyakbulus
Si KECIL yang AMPUH 😍 . ACNE PEEL ini mampu mengangkat sel kulit mati, komedo, mengurangi bekas jerawat, scar / bopeng, mengeringkan jerawat, membuat wajah menjadi lebih kenyal & glowing 😊 . Free Konsultasi 💁 📩 0813 8087 0379 . 💁 Temukan juga kebutuhanmu di @nafazastyle @nafazagift @nafazahijab @nafazamoslem @nafazaclutch 💕 . #kosmetik  #skincare  #herbal  #herbalskincare  #sr12skincare  #sr12herbalskincare  #maskerkefir  #masker  #kefirmask  #bedak  #compactpowder  #acnecare  #krimwajah  #bodywash  #facialwash  #lipcare  #sabunbulus  #sabunkopi  #sabunmadu  #lulur  #lulurbengkoang  #vco  #virgincoconutoil  #minyakkelapa  #manjakani  #massageoilbulus  #minyakbulus 
Ini dia produk SR12 Herbal Skin Care yang ampuh mengangkat kotoran dari wajah serta sangat cocok untuk merawat wajah yang berjerawat karena green tea mampu mengangkat kotoran yang dapat menimbulkan jerawat di wajah cantikmu 😊
.
Free Konsultasi 💁
📩 0813 8087 0379
.
💁 Temukan juga kebutuhanmu di @nafazastyle @nafazagift @nafazahijab @nafazamoslem @nafazaclutch 💕
.
#kosmetik #skincare #herbal #herbalskincare #sr12skincare #sr12herbalskincare #maskerkefir #masker #kefirmask #bedak #compactpowder #acnecare #krimwajah #bodywash #facialwash #lipcare #sabunbulus #sabunkopi #sabunmadu #lulur #lulurbengkoang #vco #virgincoconutoil #minyakkelapa #manjakani #massageoilbulus #minyakbulus
Ini dia produk SR12 Herbal Skin Care yang ampuh mengangkat kotoran dari wajah serta sangat cocok untuk merawat wajah yang berjerawat karena green tea mampu mengangkat kotoran yang dapat menimbulkan jerawat di wajah cantikmu 😊 . Free Konsultasi 💁 📩 0813 8087 0379 . 💁 Temukan juga kebutuhanmu di @nafazastyle @nafazagift @nafazahijab @nafazamoslem @nafazaclutch 💕 . #kosmetik  #skincare  #herbal  #herbalskincare  #sr12skincare  #sr12herbalskincare  #maskerkefir  #masker  #kefirmask  #bedak  #compactpowder  #acnecare  #krimwajah  #bodywash  #facialwash  #lipcare  #sabunbulus  #sabunkopi  #sabunmadu  #lulur  #lulurbengkoang  #vco  #virgincoconutoil  #minyakkelapa  #manjakani  #massageoilbulus  #minyakbulus 
Rangkaian produk SR12 Herbal Skin Care yang penuh manfaat 😍😊
.
Mulai dari Sabun Wajah, Krim, Lulur, Masker Kefir, Manjakani daaan ini dia yang ditunggu tunggu... "Massage Oil Bulus".. 😊
.
Sooo yuk tunggu apalagi, lengkapi perawatan tubuh dan wajahmu dengan SR12 Herbal Skin Care 🍂 😊
.
Free Konsultasi 💁
📩 0813 8087 0379
.
💁 Temukan juga kebutuhanmu di @nafazastyle @nafazagift @nafazahijab @nafazamoslem @nafazaclutch 💕
.
#kosmetik #skincare #herbal #herbalskincare #sr12skincare #sr12herbalskincare #maskerkefir #masker #kefirmask #bedak #compactpowder #acnecare #krimwajah #bodywash #facialwash #lipcare #sabunbulus #sabunkopi #sabunmadu #lulur #lulurbengkoang #vco #virgincoconutoil #minyakkelapa #manjakani #massageoilbulus #minyakbulus
Rangkaian produk SR12 Herbal Skin Care yang penuh manfaat 😍😊 . Mulai dari Sabun Wajah, Krim, Lulur, Masker Kefir, Manjakani daaan ini dia yang ditunggu tunggu... "Massage Oil Bulus".. 😊 . Sooo yuk tunggu apalagi, lengkapi perawatan tubuh dan wajahmu dengan SR12 Herbal Skin Care 🍂 😊 . Free Konsultasi 💁 📩 0813 8087 0379 . 💁 Temukan juga kebutuhanmu di @nafazastyle @nafazagift @nafazahijab @nafazamoslem @nafazaclutch 💕 . #kosmetik  #skincare  #herbal  #herbalskincare  #sr12skincare  #sr12herbalskincare  #maskerkefir  #masker  #kefirmask  #bedak  #compactpowder  #acnecare  #krimwajah  #bodywash  #facialwash  #lipcare  #sabunbulus  #sabunkopi  #sabunmadu  #lulur  #lulurbengkoang  #vco  #virgincoconutoil  #minyakkelapa  #manjakani  #massageoilbulus  #minyakbulus 
Masalah muka berjerawat, berjeragat & parut kekal?? Dah guna banyak porduk still tak berkesan?? .
Korang patut cuba sabun muka jareffa plak! Tak perlu banyak3 set penjagaan muka! Cukup dengan sabun muka jareffa☺️☺️☺️
:
Inshallah muka uolsss bersinar bak sinaran mentari di pagi hari! 
#mukaflawless #Glowing #sayajualsabunmurah #sabun #sabunmadu #sayajualsabunmuka #sayajualsabunmurah #sayacantik #sayacantikokay #jareffa #jareffafacialsoap #sabunhomemade #sabun #sabunmadu #sabunpemutih #whiteheadsremover #blackheadremoval #jerawat #jeragat #tonataksekata #mukacantik #mukabersih #mukajerawat #flawless #facialsoap #gebugebas #glowingskin #cantik #cerahkulit #mukakusam #mukabersih #parut #paruthitam #parutkemalangan
Masalah muka berjerawat, berjeragat & parut kekal?? Dah guna banyak porduk still tak berkesan?? . Korang patut cuba sabun muka jareffa plak! Tak perlu banyak3 set penjagaan muka! Cukup dengan sabun muka jareffa☺️☺️☺️ : Inshallah muka uolsss bersinar bak sinaran mentari di pagi hari! #mukaflawless  #Glowing  #sayajualsabunmurah  #sabun  #sabunmadu  #sayajualsabunmuka  #sayajualsabunmurah  #sayacantik  #sayacantikokay  #jareffa  #jareffafacialsoap  #sabunhomemade  #sabun  #sabunmadu  #sabunpemutih  #whiteheadsremover  #blackheadremoval  #jerawat  #jeragat  #tonataksekata  #mukacantik  #mukabersih  #mukajerawat  #flawless  #facialsoap  #gebugebas  #glowingskin  #cantik  #cerahkulit  #mukakusam  #mukabersih  #parut  #paruthitam  #parutkemalangan 
| Dah try Lipbalm Matte Pink 😍 |.
.
#testimonibahoney @bahoneymadukeluluttulen .
.
😊dah try lipbalm pink matte .
.
😊CANTIK lerrr .
.
😊plus takder rasa pelik2 😍.
.
| Lipbalm Madu Kelulut & Propolis PERTAMA di Malaysia |.
. ✔️100% homemade lipbalm yang mengandungi madu kelulut tulen dan propolis dari ladang BAHONEY sendiri .(katakan TIDAK pada madu tiruan)
✔️mempunyai lebih dari 8 warna pilihan
✔️senang dibersihkan (mesra wudhu')
✔️menjaga bibir dgn sepenuhnya dgn kebaikan madu kelulut dan propolis (4 kali lebih antioksidan dr madu lebah biasa).
✔️tiada plumbum, tiada lead, tiada pewangi tiruan dan tiada pewarna sintetik serta paraben free
✔️lipbalm ini '3 in 1' digunakan di bibir, sebagai pemerah pipi dan juga sebagai 'eye shadow' .
✔️100 % homemade dan bukan buatan kilang (color mungkin akan ada sedikit berbeza untuk setiap production tetapi dlm kelompok yg sama - harap maklum).
.
whatsapp 017 6494987 | 012 9031467 untuk keterangan lanjut .
.
.
#madukelulut #madukelulutasli #sabunmadu #sabunpropolis #homemadefacecream #honeyfacecream #sabunkelulut #sabunkelulutpropolis #sabunkayumanis #lipbalm #lipcare #lipbalmmadukelulut #honeyfacemask #propolisointment #sabunjenamasendiri #lipbalmjenamasendiri #sayajual #lokalah #bazaarpaknil #bazaaronline #organicsoap #organic #naturalingredients #beekeeper #jenamasendiri #lipbalmmalaysia #homemadelipbalm #lipbalmmadukelulut #honeylipbalm #jenamasendiri #ownbrand
| Dah try Lipbalm Matte Pink 😍 |. . #testimonibahoney  @bahoneymadukeluluttulen . . 😊dah try lipbalm pink matte . . 😊CANTIK lerrr . . 😊plus takder rasa pelik2 😍. . | Lipbalm Madu Kelulut & Propolis PERTAMA di Malaysia |. . ✔️100% homemade lipbalm yang mengandungi madu kelulut tulen dan propolis dari ladang BAHONEY sendiri .(katakan TIDAK pada madu tiruan) ✔️mempunyai lebih dari 8 warna pilihan ✔️senang dibersihkan (mesra wudhu') ✔️menjaga bibir dgn sepenuhnya dgn kebaikan madu kelulut dan propolis (4 kali lebih antioksidan dr madu lebah biasa). ✔️tiada plumbum, tiada lead, tiada pewangi tiruan dan tiada pewarna sintetik serta paraben free ✔️lipbalm ini '3 in 1' digunakan di bibir, sebagai pemerah pipi dan juga sebagai 'eye shadow' . ✔️100 % homemade dan bukan buatan kilang (color mungkin akan ada sedikit berbeza untuk setiap production tetapi dlm kelompok yg sama - harap maklum). . whatsapp 017 6494987 | 012 9031467 untuk keterangan lanjut . . . #madukelulut  #madukelulutasli  #sabunmadu  #sabunpropolis  #homemadefacecream  #honeyfacecream  #sabunkelulut  #sabunkelulutpropolis  #sabunkayumanis  #lipbalm  #lipcare  #lipbalmmadukelulut  #honeyfacemask  #propolisointment  #sabunjenamasendiri  #lipbalmjenamasendiri  #sayajual  #lokalah  #bazaarpaknil  #bazaaronline  #organicsoap  #organic  #naturalingredients  #beekeeper  #jenamasendiri  #lipbalmmalaysia  #homemadelipbalm  #lipbalmmadukelulut  #honeylipbalm  #jenamasendiri  #ownbrand 
| Dah try Lipbalm Matte Pink 😍 |.
.
#testimonibahoney @bahoneymadukeluluttulen .
.
😊dah try lipbalm pink matte .
.
😊CANTIK lerrr .
.
😊plus takder rasa pelik2 😍.
.
| Lipbalm Madu Kelulut & Propolis PERTAMA di Malaysia |.
. ✔️100% homemade lipbalm yang mengandungi madu kelulut tulen dan propolis dari ladang BAHONEY sendiri .(katakan TIDAK pada madu tiruan)
✔️mempunyai lebih dari 8 warna pilihan
✔️senang dibersihkan (mesra wudhu')
✔️menjaga bibir dgn sepenuhnya dgn kebaikan madu kelulut dan propolis (4 kali lebih antioksidan dr madu lebah biasa).
✔️tiada plumbum, tiada lead, tiada pewangi tiruan dan tiada pewarna sintetik serta paraben free
✔️lipbalm ini '3 in 1' digunakan di bibir, sebagai pemerah pipi dan juga sebagai 'eye shadow' .
✔️100 % homemade dan bukan buatan kilang (color mungkin akan ada sedikit berbeza untuk setiap production tetapi dlm kelompok yg sama - harap maklum).
.
whatsapp 017 6494987 | 012 9031467 untuk keterangan lanjut .
.
.
#madukelulut #madukelulutasli #sabunmadu #sabunpropolis #homemadefacecream #honeyfacecream #sabunkelulut #sabunkelulutpropolis #sabunkayumanis #lipbalm #lipcare #lipbalmmadukelulut #honeyfacemask #propolisointment #sabunjenamasendiri #lipbalmjenamasendiri #sayajual #lokalah #bazaarpaknil #bazaaronline #organicsoap #organic #naturalingredients #beekeeper #jenamasendiri #lipbalmmalaysia #homemadelipbalm #lipbalmmadukelulut #honeylipbalm #jenamasendiri #ownbrand
| Dah try Lipbalm Matte Pink 😍 |. . #testimonibahoney  @bahoneymadukeluluttulen . . 😊dah try lipbalm pink matte . . 😊CANTIK lerrr . . 😊plus takder rasa pelik2 😍. . | Lipbalm Madu Kelulut & Propolis PERTAMA di Malaysia |. . ✔️100% homemade lipbalm yang mengandungi madu kelulut tulen dan propolis dari ladang BAHONEY sendiri .(katakan TIDAK pada madu tiruan) ✔️mempunyai lebih dari 8 warna pilihan ✔️senang dibersihkan (mesra wudhu') ✔️menjaga bibir dgn sepenuhnya dgn kebaikan madu kelulut dan propolis (4 kali lebih antioksidan dr madu lebah biasa). ✔️tiada plumbum, tiada lead, tiada pewangi tiruan dan tiada pewarna sintetik serta paraben free ✔️lipbalm ini '3 in 1' digunakan di bibir, sebagai pemerah pipi dan juga sebagai 'eye shadow' . ✔️100 % homemade dan bukan buatan kilang (color mungkin akan ada sedikit berbeza untuk setiap production tetapi dlm kelompok yg sama - harap maklum). . whatsapp 017 6494987 | 012 9031467 untuk keterangan lanjut . . . #madukelulut  #madukelulutasli  #sabunmadu  #sabunpropolis  #homemadefacecream  #honeyfacecream  #sabunkelulut  #sabunkelulutpropolis  #sabunkayumanis  #lipbalm  #lipcare  #lipbalmmadukelulut  #honeyfacemask  #propolisointment  #sabunjenamasendiri  #lipbalmjenamasendiri  #sayajual  #lokalah  #bazaarpaknil  #bazaaronline  #organicsoap  #organic  #naturalingredients  #beekeeper  #jenamasendiri  #lipbalmmalaysia  #homemadelipbalm  #lipbalmmadukelulut  #honeylipbalm  #jenamasendiri  #ownbrand 
| Dah try Lipbalm Matte Pink 😍 |.
.
#testimonibahoney @bahoneymadukeluluttulen .
.
😊dah try lipbalm pink matte .
.
😊CANTIK lerrr .
.
😊plus takder rasa pelik2 😍.
.
| Lipbalm Madu Kelulut & Propolis PERTAMA di Malaysia |.
. ✔️100% homemade lipbalm yang mengandungi madu kelulut tulen dan propolis dari ladang BAHONEY sendiri .(katakan TIDAK pada madu tiruan)
✔️mempunyai lebih dari 8 warna pilihan
✔️senang dibersihkan (mesra wudhu')
✔️menjaga bibir dgn sepenuhnya dgn kebaikan madu kelulut dan propolis (4 kali lebih antioksidan dr madu lebah biasa).
✔️tiada plumbum, tiada lead, tiada pewangi tiruan dan tiada pewarna sintetik serta paraben free
✔️lipbalm ini '3 in 1' digunakan di bibir, sebagai pemerah pipi dan juga sebagai 'eye shadow' .
✔️100 % homemade dan bukan buatan kilang (color mungkin akan ada sedikit berbeza untuk setiap production tetapi dlm kelompok yg sama - harap maklum).
.
whatsapp 017 6494987 | 012 9031467 untuk keterangan lanjut .
.
.
#madukelulut #madukelulutasli #sabunmadu #sabunpropolis #homemadefacecream #honeyfacecream #sabunkelulut #sabunkelulutpropolis #sabunkayumanis #lipbalm #lipcare #lipbalmmadukelulut #honeyfacemask #propolisointment #sabunjenamasendiri #lipbalmjenamasendiri #sayajual #lokalah #bazaarpaknil #bazaaronline #organicsoap #organic #naturalingredients #beekeeper #jenamasendiri #lipbalmmalaysia #homemadelipbalm #lipbalmmadukelulut #honeylipbalm #jenamasendiri #ownbrand
| Dah try Lipbalm Matte Pink 😍 |. . #testimonibahoney  @bahoneymadukeluluttulen . . 😊dah try lipbalm pink matte . . 😊CANTIK lerrr . . 😊plus takder rasa pelik2 😍. . | Lipbalm Madu Kelulut & Propolis PERTAMA di Malaysia |. . ✔️100% homemade lipbalm yang mengandungi madu kelulut tulen dan propolis dari ladang BAHONEY sendiri .(katakan TIDAK pada madu tiruan) ✔️mempunyai lebih dari 8 warna pilihan ✔️senang dibersihkan (mesra wudhu') ✔️menjaga bibir dgn sepenuhnya dgn kebaikan madu kelulut dan propolis (4 kali lebih antioksidan dr madu lebah biasa). ✔️tiada plumbum, tiada lead, tiada pewangi tiruan dan tiada pewarna sintetik serta paraben free ✔️lipbalm ini '3 in 1' digunakan di bibir, sebagai pemerah pipi dan juga sebagai 'eye shadow' . ✔️100 % homemade dan bukan buatan kilang (color mungkin akan ada sedikit berbeza untuk setiap production tetapi dlm kelompok yg sama - harap maklum). . whatsapp 017 6494987 | 012 9031467 untuk keterangan lanjut . . . #madukelulut  #madukelulutasli  #sabunmadu  #sabunpropolis  #homemadefacecream  #honeyfacecream  #sabunkelulut  #sabunkelulutpropolis  #sabunkayumanis  #lipbalm  #lipcare  #lipbalmmadukelulut  #honeyfacemask  #propolisointment  #sabunjenamasendiri  #lipbalmjenamasendiri  #sayajual  #lokalah  #bazaarpaknil  #bazaaronline  #organicsoap  #organic  #naturalingredients  #beekeeper  #jenamasendiri  #lipbalmmalaysia  #homemadelipbalm  #lipbalmmadukelulut  #honeylipbalm  #jenamasendiri  #ownbrand 
| Dulunyer dah abis - nak lagi nak bagi JERAWAT KECUT |.
.
#testimonibahoney @bahoneymadukeluluttulen .
.
😊tolong bawa propolis tinted moisturizer .
😊nak kecutkan jerawat kat muka.
😊dulunya dah habis .
.
| Bahoney 100% HomeMade- Propolis Tinted Moisturizer |
.
✔️New Homemade Product by Bahoney.
✔️Bukan Foundation, (tp leh ganti foundation jika anda tidak suka memakai foundation)
✔️sebagai pengalas wajah kerana mempunyai SPF 25 (uv protection) pengganti day cream 😉
✔️seperti juga lipbalm, boleh dipakai sebelum memakai compact powder atau foundation
✔️Propolis - antiaging, antibakteria, mengeringkan jerawat, mencerahkan  dan spf natural
✔️Candelilla wax dari tumbuhan tidak menggunakan beeswax (it's vegan)
✔️Candelilla kaya dgn nutrien, menghalang kehilangan kelembapan kulit, memberikan kulit kelihatan 'bersinar @ shiny' .
✔️penggunaan mineral color bukan pewarna tiruan atau sintetik .
✔️French Rose Clay sesuai untuk kulit sensitif dan mengecilkan pori pori terbuka
.
.
100% homemade dan hanya menggunakan bahan2 natural dan PARABEN FREE .
.
.
😊surface sedikit keras kerana menggunakan candelilla wax (vegan) dan tanpa air ( tiada pengawet) .
.
.
Harga RM35 sahaja (tidak termasuk postage )
.
whatsapp 017 6494987 | 012 9031467 .
.
.
#madukelulut #madukelulutasli #sabunmadu #sabunpropolis #homemadefacecream #honeyfacecream  #tintedmoisturizer #homemademoisturizer #sabunkelulutpropolis #propolis #lipbalm #lipcare #lipbalmmadukelulut  #lipbalmjenamasendiri #sayajual #lokalah #bazaarpaknil #bazaaronline #organicsoap #organic #naturalingredients  #organiclipbalm #simplemakeup #beauty #lipbalm
| Dulunyer dah abis - nak lagi nak bagi JERAWAT KECUT |. . #testimonibahoney  @bahoneymadukeluluttulen . . 😊tolong bawa propolis tinted moisturizer . 😊nak kecutkan jerawat kat muka. 😊dulunya dah habis . . | Bahoney 100% HomeMade- Propolis Tinted Moisturizer | . ✔️New Homemade Product by Bahoney. ✔️Bukan Foundation, (tp leh ganti foundation jika anda tidak suka memakai foundation) ✔️sebagai pengalas wajah kerana mempunyai SPF 25 (uv protection) pengganti day cream 😉 ✔️seperti juga lipbalm, boleh dipakai sebelum memakai compact powder atau foundation ✔️Propolis - antiaging, antibakteria, mengeringkan jerawat, mencerahkan dan spf natural ✔️Candelilla wax dari tumbuhan tidak menggunakan beeswax (it's vegan) ✔️Candelilla kaya dgn nutrien, menghalang kehilangan kelembapan kulit, memberikan kulit kelihatan 'bersinar @ shiny' . ✔️penggunaan mineral color bukan pewarna tiruan atau sintetik . ✔️French Rose Clay sesuai untuk kulit sensitif dan mengecilkan pori pori terbuka . . 100% homemade dan hanya menggunakan bahan2 natural dan PARABEN FREE . . . 😊surface sedikit keras kerana menggunakan candelilla wax (vegan) dan tanpa air ( tiada pengawet) . . . Harga RM35 sahaja (tidak termasuk postage ) . whatsapp 017 6494987 | 012 9031467 . . . #madukelulut  #madukelulutasli  #sabunmadu  #sabunpropolis  #homemadefacecream  #honeyfacecream  #tintedmoisturizer  #homemademoisturizer  #sabunkelulutpropolis  #propolis  #lipbalm  #lipcare  #lipbalmmadukelulut  #lipbalmjenamasendiri  #sayajual  #lokalah  #bazaarpaknil  #bazaaronline  #organicsoap  #organic  #naturalingredients  #organiclipbalm  #simplemakeup  #beauty  #lipbalm 
| Dulunyer dah abis - nak lagi nak bagi JERAWAT KECUT |.
.
#testimonibahoney @bahoneymadukeluluttulen .
.
😊tolong bawa propolis tinted moisturizer .
😊nak kecutkan jerawat kat muka.
😊dulunya dah habis .
.
| Bahoney 100% HomeMade- Propolis Tinted Moisturizer |
.
✔️New Homemade Product by Bahoney.
✔️Bukan Foundation, (tp leh ganti foundation jika anda tidak suka memakai foundation)
✔️sebagai pengalas wajah kerana mempunyai SPF 25 (uv protection) pengganti day cream 😉
✔️seperti juga lipbalm, boleh dipakai sebelum memakai compact powder atau foundation
✔️Propolis - antiaging, antibakteria, mengeringkan jerawat, mencerahkan  dan spf natural
✔️Candelilla wax dari tumbuhan tidak menggunakan beeswax (it's vegan)
✔️Candelilla kaya dgn nutrien, menghalang kehilangan kelembapan kulit, memberikan kulit kelihatan 'bersinar @ shiny' .
✔️penggunaan mineral color bukan pewarna tiruan atau sintetik .
✔️French Rose Clay sesuai untuk kulit sensitif dan mengecilkan pori pori terbuka
.
.
100% homemade dan hanya menggunakan bahan2 natural dan PARABEN FREE .
.
.
😊surface sedikit keras kerana menggunakan candelilla wax (vegan) dan tanpa air ( tiada pengawet) .
.
.
Harga RM35 sahaja (tidak termasuk postage )
.
whatsapp 017 6494987 | 012 9031467 .
.
.
#madukelulut #madukelulutasli #sabunmadu #sabunpropolis #homemadefacecream #honeyfacecream  #tintedmoisturizer #homemademoisturizer #sabunkelulutpropolis #propolis #lipbalm #lipcare #lipbalmmadukelulut  #lipbalmjenamasendiri #sayajual #lokalah #bazaarpaknil #bazaaronline #organicsoap #organic #naturalingredients  #organiclipbalm #simplemakeup #beauty #lipbalm
| Dulunyer dah abis - nak lagi nak bagi JERAWAT KECUT |. . #testimonibahoney  @bahoneymadukeluluttulen . . 😊tolong bawa propolis tinted moisturizer . 😊nak kecutkan jerawat kat muka. 😊dulunya dah habis . . | Bahoney 100% HomeMade- Propolis Tinted Moisturizer | . ✔️New Homemade Product by Bahoney. ✔️Bukan Foundation, (tp leh ganti foundation jika anda tidak suka memakai foundation) ✔️sebagai pengalas wajah kerana mempunyai SPF 25 (uv protection) pengganti day cream 😉 ✔️seperti juga lipbalm, boleh dipakai sebelum memakai compact powder atau foundation ✔️Propolis - antiaging, antibakteria, mengeringkan jerawat, mencerahkan dan spf natural ✔️Candelilla wax dari tumbuhan tidak menggunakan beeswax (it's vegan) ✔️Candelilla kaya dgn nutrien, menghalang kehilangan kelembapan kulit, memberikan kulit kelihatan 'bersinar @ shiny' . ✔️penggunaan mineral color bukan pewarna tiruan atau sintetik . ✔️French Rose Clay sesuai untuk kulit sensitif dan mengecilkan pori pori terbuka . . 100% homemade dan hanya menggunakan bahan2 natural dan PARABEN FREE . . . 😊surface sedikit keras kerana menggunakan candelilla wax (vegan) dan tanpa air ( tiada pengawet) . . . Harga RM35 sahaja (tidak termasuk postage ) . whatsapp 017 6494987 | 012 9031467 . . . #madukelulut  #madukelulutasli  #sabunmadu  #sabunpropolis  #homemadefacecream  #honeyfacecream  #tintedmoisturizer  #homemademoisturizer  #sabunkelulutpropolis  #propolis  #lipbalm  #lipcare  #lipbalmmadukelulut  #lipbalmjenamasendiri  #sayajual  #lokalah  #bazaarpaknil  #bazaaronline  #organicsoap  #organic  #naturalingredients  #organiclipbalm  #simplemakeup  #beauty  #lipbalm 
| Dulunyer dah abis - nak lagi nak bagi JERAWAT KECUT |.
.
#testimonibahoney @bahoneymadukeluluttulen .
.
😊tolong bawa propolis tinted moisturizer .
😊nak kecutkan jerawat kat muka.
😊dulunya dah habis .
.
| Bahoney 100% HomeMade- Propolis Tinted Moisturizer |
.
✔️New Homemade Product by Bahoney.
✔️Bukan Foundation, (tp leh ganti foundation jika anda tidak suka memakai foundation)
✔️sebagai pengalas wajah kerana mempunyai SPF 25 (uv protection) pengganti day cream 😉
✔️seperti juga lipbalm, boleh dipakai sebelum memakai compact powder atau foundation
✔️Propolis - antiaging, antibakteria, mengeringkan jerawat, mencerahkan  dan spf natural
✔️Candelilla wax dari tumbuhan tidak menggunakan beeswax (it's vegan)
✔️Candelilla kaya dgn nutrien, menghalang kehilangan kelembapan kulit, memberikan kulit kelihatan 'bersinar @ shiny' .
✔️penggunaan mineral color bukan pewarna tiruan atau sintetik .
✔️French Rose Clay sesuai untuk kulit sensitif dan mengecilkan pori pori terbuka
.
.
100% homemade dan hanya menggunakan bahan2 natural dan PARABEN FREE .
.
.
😊surface sedikit keras kerana menggunakan candelilla wax (vegan) dan tanpa air ( tiada pengawet) .
.
.
Harga RM35 sahaja (tidak termasuk postage )
.
whatsapp 017 6494987 | 012 9031467 .
.
.
#madukelulut #madukelulutasli #sabunmadu #sabunpropolis #homemadefacecream #honeyfacecream  #tintedmoisturizer #homemademoisturizer #sabunkelulutpropolis #propolis #lipbalm #lipcare #lipbalmmadukelulut  #lipbalmjenamasendiri #sayajual #lokalah #bazaarpaknil #bazaaronline #organicsoap #organic #naturalingredients  #organiclipbalm #simplemakeup #beauty #lipbalm
| Dulunyer dah abis - nak lagi nak bagi JERAWAT KECUT |. . #testimonibahoney  @bahoneymadukeluluttulen . . 😊tolong bawa propolis tinted moisturizer . 😊nak kecutkan jerawat kat muka. 😊dulunya dah habis . . | Bahoney 100% HomeMade- Propolis Tinted Moisturizer | . ✔️New Homemade Product by Bahoney. ✔️Bukan Foundation, (tp leh ganti foundation jika anda tidak suka memakai foundation) ✔️sebagai pengalas wajah kerana mempunyai SPF 25 (uv protection) pengganti day cream 😉 ✔️seperti juga lipbalm, boleh dipakai sebelum memakai compact powder atau foundation ✔️Propolis - antiaging, antibakteria, mengeringkan jerawat, mencerahkan dan spf natural ✔️Candelilla wax dari tumbuhan tidak menggunakan beeswax (it's vegan) ✔️Candelilla kaya dgn nutrien, menghalang kehilangan kelembapan kulit, memberikan kulit kelihatan 'bersinar @ shiny' . ✔️penggunaan mineral color bukan pewarna tiruan atau sintetik . ✔️French Rose Clay sesuai untuk kulit sensitif dan mengecilkan pori pori terbuka . . 100% homemade dan hanya menggunakan bahan2 natural dan PARABEN FREE . . . 😊surface sedikit keras kerana menggunakan candelilla wax (vegan) dan tanpa air ( tiada pengawet) . . . Harga RM35 sahaja (tidak termasuk postage ) . whatsapp 017 6494987 | 012 9031467 . . . #madukelulut  #madukelulutasli  #sabunmadu  #sabunpropolis  #homemadefacecream  #honeyfacecream  #tintedmoisturizer  #homemademoisturizer  #sabunkelulutpropolis  #propolis  #lipbalm  #lipcare  #lipbalmmadukelulut  #lipbalmjenamasendiri  #sayajual  #lokalah  #bazaarpaknil  #bazaaronline  #organicsoap  #organic  #naturalingredients  #organiclipbalm  #simplemakeup  #beauty  #lipbalm 
| 100 % HomeMade Bahoney Bee Bread Honey Face Set |.
.
.
|Bee Bread Honey Face Cream & Soaps |.
.
.
klik sini #testimonibahoney 📢 Harga PROMOSI RM35 sahaja (tidak termasuk postage) harga asal RM45# .
.
. 🌸membaiki sel kulit 🌸vitamin lengkap dari sari bunga
🌸meremajakan kulit
🌸mengecilkan pori2 wajah
🌸memudarkan parut wajah
🌸mencerahkan kulit wajah
🌸melembutkan kulit wajah
🌸mengurangkan garis garis kedutan
🌸menganjalkan 🌸menghilangkan jerawat 🌸mengawal minyak di wajah
🌸sesuai untuk semua jenis kulit.
.
. ✅ekstrak bee bread dan madu kelulut tulen bahoney dan essential oil serta argan oil (cream).
.
. 🍀facecream bee bread adlh penyediaan homemade tanpa bahan kimia dan pengawet, pengguna disarankan menyimpan ia ditempat yg bersuhu bilik (ketahanan 3 minggu) atau di peti sejuk (ketahanan 6 bulan).
.
.

pm atau whatsapp 017 6494987 | 012 903 1467 .
.
.
atau .
.
www.thebahoney.com .
.

#madukelulut #madukelulutasli #sabunmadu #sabunpropolis #homemadefacecream #honeyfacecream #sabunkelulut #sabunkelulutpropolis #sabunkayumanis #lipbalm #lipcare #lipbalmmadukelulut #honeyfacemask #propolisointment #sabunjenamasendiri #lipbalmjenamasendiri #sayajual #lokalah #bazaarpaknil #bazaaronline #organicsoap #organic #naturalingredients #jenamasendiri #lipbalmmalaysia #homemadelipbalm #lipbalmmadukelulut #honeylipbalm #jenamasendiri #ownbrand
| 100 % HomeMade Bahoney Bee Bread Honey Face Set |. . . |Bee Bread Honey Face Cream & Soaps |. . . klik sini #testimonibahoney  📢 Harga PROMOSI RM35 sahaja (tidak termasuk postage) harga asal RM45# . . . 🌸membaiki sel kulit 🌸vitamin lengkap dari sari bunga 🌸meremajakan kulit 🌸mengecilkan pori2 wajah 🌸memudarkan parut wajah 🌸mencerahkan kulit wajah 🌸melembutkan kulit wajah 🌸mengurangkan garis garis kedutan 🌸menganjalkan 🌸menghilangkan jerawat 🌸mengawal minyak di wajah 🌸sesuai untuk semua jenis kulit. . . ✅ekstrak bee bread dan madu kelulut tulen bahoney dan essential oil serta argan oil (cream). . . 🍀facecream bee bread adlh penyediaan homemade tanpa bahan kimia dan pengawet, pengguna disarankan menyimpan ia ditempat yg bersuhu bilik (ketahanan 3 minggu) atau di peti sejuk (ketahanan 6 bulan). . . pm atau whatsapp 017 6494987 | 012 903 1467 . . . atau . . www.thebahoney.com . . #madukelulut  #madukelulutasli  #sabunmadu  #sabunpropolis  #homemadefacecream  #honeyfacecream  #sabunkelulut  #sabunkelulutpropolis  #sabunkayumanis  #lipbalm  #lipcare  #lipbalmmadukelulut  #honeyfacemask  #propolisointment  #sabunjenamasendiri  #lipbalmjenamasendiri  #sayajual  #lokalah  #bazaarpaknil  #bazaaronline  #organicsoap  #organic  #naturalingredients  #jenamasendiri  #lipbalmmalaysia  #homemadelipbalm  #lipbalmmadukelulut  #honeylipbalm  #jenamasendiri  #ownbrand 
| Feedback & Testimoni |.
.
| 100 % HomeMade Bahoney Bee Bread Honey Face Set |.
.
.
|Bee Bread Honey Face Cream & Soaps |.
.
.
klik sini #testimonibahoney 📢 Harga PROMOSI RM35 sahaja (tidak termasuk postage) harga asal RM45# .
.
. 🌸membaiki sel kulit 🌸vitamin lengkap dari sari bunga
🌸meremajakan kulit
🌸mengecilkan pori2 wajah
🌸memudarkan parut wajah
🌸mencerahkan kulit wajah
🌸melembutkan kulit wajah
🌸mengurangkan garis garis kedutan
🌸menganjalkan 🌸menghilangkan jerawat 🌸mengawal minyak di wajah
🌸sesuai untuk semua jenis kulit.
.
. ✅ekstrak bee bread dan madu kelulut tulen bahoney dan essential oil serta argan oil (cream).
.
. 🍀facecream bee bread adlh penyediaan homemade tanpa bahan kimia dan pengawet, pengguna disarankan menyimpan ia ditempat yg bersuhu bilik (ketahanan 3 minggu) atau di peti sejuk (ketahanan 6 bulan).
.
.

pm atau whatsapp 017 6494987 | 012 903 1467 .
.
.
atau .
.
www.thebahoney.com .
.

#madukelulut #madukelulutasli #sabunmadu #sabunpropolis #homemadefacecream #honeyfacecream #sabunkelulut #sabunkelulutpropolis #sabunkayumanis #lipbalm #lipcare #lipbalmmadukelulut #honeyfacemask #propolisointment #sabunjenamasendiri #lipbalmjenamasendiri #sayajual #lokalah #bazaarpaknil #bazaaronline #organicsoap #organic #naturalingredients #jenamasendiri #lipbalmmalaysia #homemadelipbalm #lipbalmmadukelulut #honeylipbalm #jenamasendiri #ownbrand
| Feedback & Testimoni |. . | 100 % HomeMade Bahoney Bee Bread Honey Face Set |. . . |Bee Bread Honey Face Cream & Soaps |. . . klik sini #testimonibahoney  📢 Harga PROMOSI RM35 sahaja (tidak termasuk postage) harga asal RM45# . . . 🌸membaiki sel kulit 🌸vitamin lengkap dari sari bunga 🌸meremajakan kulit 🌸mengecilkan pori2 wajah 🌸memudarkan parut wajah 🌸mencerahkan kulit wajah 🌸melembutkan kulit wajah 🌸mengurangkan garis garis kedutan 🌸menganjalkan 🌸menghilangkan jerawat 🌸mengawal minyak di wajah 🌸sesuai untuk semua jenis kulit. . . ✅ekstrak bee bread dan madu kelulut tulen bahoney dan essential oil serta argan oil (cream). . . 🍀facecream bee bread adlh penyediaan homemade tanpa bahan kimia dan pengawet, pengguna disarankan menyimpan ia ditempat yg bersuhu bilik (ketahanan 3 minggu) atau di peti sejuk (ketahanan 6 bulan). . . pm atau whatsapp 017 6494987 | 012 903 1467 . . . atau . . www.thebahoney.com . . #madukelulut  #madukelulutasli  #sabunmadu  #sabunpropolis  #homemadefacecream  #honeyfacecream  #sabunkelulut  #sabunkelulutpropolis  #sabunkayumanis  #lipbalm  #lipcare  #lipbalmmadukelulut  #honeyfacemask  #propolisointment  #sabunjenamasendiri  #lipbalmjenamasendiri  #sayajual  #lokalah  #bazaarpaknil  #bazaaronline  #organicsoap  #organic  #naturalingredients  #jenamasendiri  #lipbalmmalaysia  #homemadelipbalm  #lipbalmmadukelulut  #honeylipbalm  #jenamasendiri  #ownbrand 
| 100 % HomeMade Bahoney Bee Bread Honey Face Set |.
.
.
|Bee Bread Honey Face Cream & Soaps |.
.
.
klik sini #testimonibahoney 📢 Harga PROMOSI RM35 sahaja (tidak termasuk postage) harga asal RM45# .
.
. 🌸membaiki sel kulit 🌸vitamin lengkap dari sari bunga
🌸meremajakan kulit
🌸mengecilkan pori2 wajah
🌸memudarkan parut wajah
🌸mencerahkan kulit wajah
🌸melembutkan kulit wajah
🌸mengurangkan garis garis kedutan
🌸menganjalkan 🌸menghilangkan jerawat 🌸mengawal minyak di wajah
🌸sesuai untuk semua jenis kulit.
.
. ✅ekstrak bee bread dan madu kelulut tulen bahoney dan essential oil serta argan oil (cream).
.
. 🍀facecream bee bread adlh penyediaan homemade tanpa bahan kimia dan pengawet, pengguna disarankan menyimpan ia ditempat yg bersuhu bilik (ketahanan 3 minggu) atau di peti sejuk (ketahanan 6 bulan).
.
.

pm atau whatsapp 017 6494987 | 012 903 1467 .
.
.
atau .
.
www.thebahoney.com .
.

#madukelulut #madukelulutasli #sabunmadu #sabunpropolis #homemadefacecream #honeyfacecream #sabunkelulut #sabunkelulutpropolis #sabunkayumanis #lipbalm #lipcare #lipbalmmadukelulut #honeyfacemask #propolisointment #sabunjenamasendiri #lipbalmjenamasendiri #sayajual #lokalah #bazaarpaknil #bazaaronline #organicsoap #organic #naturalingredients #jenamasendiri #lipbalmmalaysia #homemadelipbalm #lipbalmmadukelulut #honeylipbalm #jenamasendiri #ownbrand
| 100 % HomeMade Bahoney Bee Bread Honey Face Set |. . . |Bee Bread Honey Face Cream & Soaps |. . . klik sini #testimonibahoney  📢 Harga PROMOSI RM35 sahaja (tidak termasuk postage) harga asal RM45# . . . 🌸membaiki sel kulit 🌸vitamin lengkap dari sari bunga 🌸meremajakan kulit 🌸mengecilkan pori2 wajah 🌸memudarkan parut wajah 🌸mencerahkan kulit wajah 🌸melembutkan kulit wajah 🌸mengurangkan garis garis kedutan 🌸menganjalkan 🌸menghilangkan jerawat 🌸mengawal minyak di wajah 🌸sesuai untuk semua jenis kulit. . . ✅ekstrak bee bread dan madu kelulut tulen bahoney dan essential oil serta argan oil (cream). . . 🍀facecream bee bread adlh penyediaan homemade tanpa bahan kimia dan pengawet, pengguna disarankan menyimpan ia ditempat yg bersuhu bilik (ketahanan 3 minggu) atau di peti sejuk (ketahanan 6 bulan). . . pm atau whatsapp 017 6494987 | 012 903 1467 . . . atau . . www.thebahoney.com . . #madukelulut  #madukelulutasli  #sabunmadu  #sabunpropolis  #homemadefacecream  #honeyfacecream  #sabunkelulut  #sabunkelulutpropolis  #sabunkayumanis  #lipbalm  #lipcare  #lipbalmmadukelulut  #honeyfacemask  #propolisointment  #sabunjenamasendiri  #lipbalmjenamasendiri  #sayajual  #lokalah  #bazaarpaknil  #bazaaronline  #organicsoap  #organic  #naturalingredients  #jenamasendiri  #lipbalmmalaysia  #homemadelipbalm  #lipbalmmadukelulut  #honeylipbalm  #jenamasendiri  #ownbrand 
TAHU KAH ANDA NAZÁARA HERBAL HONEY SOAP MENGANDUNGI TOMATO DAN MADU KELULUT❗️❗️
.
FUNGSI TOMATO PADA WAJAH
.
🍅Dapat mencerahkan dan melembabkan kulit wajah
🍅Dapat melindungi kulit wajah dari sinaran matahari
🍅Dapat mengurangi kandungan minyak berlebih
🍅Dapat menghilangkan jerawat
🍅Dapat mengecilkan pori-pori yang terbuka

FUNGSI MADU KELULUT UNTUK WAJAH
.
🐝Melembabkan Kulit Wajah. ...
🐝Memutihkan Kulit Wajah. ...
🐝Menghilangkan Jerawat & Noda Bekas Jerawat..
🐝Membersihkan Wajah. ...
🐝Mencegah Penuaan Pada Kulit Wajah. ...
🐝Mengecilkan Pori-Pori Kulit Wajah. ...
🐝Melembabkan Bibir yg Kering. ...
🐝Memerahkan Warna Bibir.
.
HEBAT KAN PRODUCT NATURAL-BASED BY NAZÁARA NI⁉️⁉️
.
TO ORDER WA +60123446622
.
#sabunmadu #medicatedsoap #noradanish #ramadan2017 #halal #natural
TAHU KAH ANDA NAZÁARA HERBAL HONEY SOAP MENGANDUNGI TOMATO DAN MADU KELULUT❗️❗️ . FUNGSI TOMATO PADA WAJAH . 🍅Dapat mencerahkan dan melembabkan kulit wajah 🍅Dapat melindungi kulit wajah dari sinaran matahari 🍅Dapat mengurangi kandungan minyak berlebih 🍅Dapat menghilangkan jerawat 🍅Dapat mengecilkan pori-pori yang terbuka FUNGSI MADU KELULUT UNTUK WAJAH . 🐝Melembabkan Kulit Wajah. ... 🐝Memutihkan Kulit Wajah. ... 🐝Menghilangkan Jerawat & Noda Bekas Jerawat.. 🐝Membersihkan Wajah. ... 🐝Mencegah Penuaan Pada Kulit Wajah. ... 🐝Mengecilkan Pori-Pori Kulit Wajah. ... 🐝Melembabkan Bibir yg Kering. ... 🐝Memerahkan Warna Bibir. . HEBAT KAN PRODUCT NATURAL-BASED BY NAZÁARA NI⁉️⁉️ . TO ORDER WA +60123446622 . #sabunmadu  #medicatedsoap  #noradanish  #ramadan2017  #halal  #natural 
Moisterzier krim 10gram ada promo tau awak😍😍
.
Klik link wssap di bio akk
Moisterzier krim 10gram ada promo tau awak😍😍 . Klik link wssap di bio akk
❤️Set 4 in 1 super jimat❤️
.
Rezeki last minit,custemer request sabun kayu manis+kunyit😊
.
Tq sayang😘😘😘
❤️Set 4 in 1 super jimat❤️ . Rezeki last minit,custemer request sabun kayu manis+kunyit😊 . Tq sayang😘😘😘
Jom cuba set super jimat dari Kami😘😘😘
Jom cuba set super jimat dari Kami😘😘😘
| Propolis kat rumah abis, jom minta sket kat kelulut |.
.
antara kebaikan propolis ( kelablebahkelulut.com).
.
1.  Bahan kosmetik - Ekstrak propolis banyak digunakan untuk rawatan kulit memandangkan ianya boleh membantu melambat proses penuaan disamping sifat anti bakteria dan kulat.

2.  Perubatan - Kegunaan umum propolis dalam perubatan ialah untuk masalah yang berkaitan dengan jantung dan darah (anaemia), rawatan gigi, rawatan kulit (disebabkan kelencuran, menyembuh luka dll), rawatan kanser, sistem penghazaman (ulcer) dan rawatan hati.

3.  Industri makanan - Digunakan sebagai bahan pengawet kerana ianya mempunyai sifat anti bakterian & kulat

4.  Dalam pertanian - Digunakan sebagai bahan anti perosak tanaman.  Ianya digunakan sebagai phyto inhibitor (menghalang biji benih dari tercambah) .
.
At BAHONEY, we aim to provide customers with the purest form of product cultivated from Indo-Malayan Stingless Bees, mainly from the species Heterotrigona itama and Geniotrigona thoracica.
Our products ranging from Pure Meliponini Honey, Bee Based Personal Care Product, and Lip Balm.
.
.
#madukelulut #madukelulutasli #sabunmadu #sabunpropolis #honeyfacecream #sabunkelulut #sabunkelulutpropolis #sabunkayumanis #lipbalm #lipcare #lipbalmmadukelulut  #propolisointment #sabunjenamasendiri #lipbalmjenamasendiri #sayajual #lokalah #bazaarpaknil #bazaaronline #organicsoap #organic #naturalingredients #beekeeper #entrepeneur #jenamasendiri #lipbalmmalaysia #organiclipbalm #organicsoap #organicbeautyproducts #ramadhan #ramadan #mesrawudhu
| Propolis kat rumah abis, jom minta sket kat kelulut |. . antara kebaikan propolis ( kelablebahkelulut.com). . 1. Bahan kosmetik - Ekstrak propolis banyak digunakan untuk rawatan kulit memandangkan ianya boleh membantu melambat proses penuaan disamping sifat anti bakteria dan kulat. 2. Perubatan - Kegunaan umum propolis dalam perubatan ialah untuk masalah yang berkaitan dengan jantung dan darah (anaemia), rawatan gigi, rawatan kulit (disebabkan kelencuran, menyembuh luka dll), rawatan kanser, sistem penghazaman (ulcer) dan rawatan hati. 3. Industri makanan - Digunakan sebagai bahan pengawet kerana ianya mempunyai sifat anti bakterian & kulat 4. Dalam pertanian - Digunakan sebagai bahan anti perosak tanaman. Ianya digunakan sebagai phyto inhibitor (menghalang biji benih dari tercambah) . . At BAHONEY, we aim to provide customers with the purest form of product cultivated from Indo-Malayan Stingless Bees, mainly from the species Heterotrigona itama and Geniotrigona thoracica. Our products ranging from Pure Meliponini Honey, Bee Based Personal Care Product, and Lip Balm. . . #madukelulut  #madukelulutasli  #sabunmadu  #sabunpropolis  #honeyfacecream  #sabunkelulut  #sabunkelulutpropolis  #sabunkayumanis  #lipbalm  #lipcare  #lipbalmmadukelulut  #propolisointment  #sabunjenamasendiri  #lipbalmjenamasendiri  #sayajual  #lokalah  #bazaarpaknil  #bazaaronline  #organicsoap  #organic  #naturalingredients  #beekeeper  #entrepeneur  #jenamasendiri  #lipbalmmalaysia  #organiclipbalm  #organicsoap  #organicbeautyproducts  #ramadhan  #ramadan  #mesrawudhu 
| Propolis Raw di Ladang Kelulut Bahoney | .
.
| Apa itu Propolis |.
.

Propolis ialah campuran lilin lebah dan resins yang dikumpul dari bunga dan tunas muda oleh kelulut. Pemerhatian dibuat menunjukkan lebah kelulut selalu ditemui mengikis resin pelindung pada bunga dan pucuk muda dengan menggunakan rahang bawah (mandible) dan membawa balik ke sarang. Resin dicampur dengan enzim dalam mulutnya untuk menghasilkan propolis. Propolis ini digunakan untuk membuat sarang seperti involcorum yang melindungi kokun telor, kantung madu, kantung roti lebah dan struktur yang dibuat untuk menghubung antara struktur yang ada diadalam sarang itu dan corong. Propolis juga digunakan untuk menutup lubang atau rekahan yang ada pada haif agar seranggan pengacau seperti semut dan lain-lain tidak dapat memasukki haif. Seperti juga madu, propolis juga mempunyai sifat anti bakteria dan antikulat. Sehubungan dengan itu ianya digunakan dengan berkesan untuk melindungi koloni dari serangan penyakit dari bakteria dan kulat.
.
(kelablebahkelulut.com) .
.
At BAHONEY, we aim to provide customers with the purest form of product cultivated from Indo-Malayan Stingless Bees, mainly from the species Heterotrigona itama and Geniotrigona thoracica.
Our products ranging from Pure Meliponini Honey, Bee Based Personal Care Product, and Lip Balm.
.
.
#madukelulut #madukelulutasli #sabunmadu #sabunpropolis #honeyfacecream #sabunkelulut #sabunkelulutpropolis #sabunkayumanis #lipbalm #lipcare #lipbalmmadukelulut  #propolisointment #sabunjenamasendiri #lipbalmjenamasendiri #sayajual #lokalah #bazaarpaknil #bazaaronline #organicsoap #organic #naturalingredients #beekeeper #entrepeneur #jenamasendiri #lipbalmmalaysia #organiclipbalm #organicsoap #organicbeautyproducts #ramadhan #ramadan #mesrawudhu
| Propolis Raw di Ladang Kelulut Bahoney | . . | Apa itu Propolis |. . Propolis ialah campuran lilin lebah dan resins yang dikumpul dari bunga dan tunas muda oleh kelulut. Pemerhatian dibuat menunjukkan lebah kelulut selalu ditemui mengikis resin pelindung pada bunga dan pucuk muda dengan menggunakan rahang bawah (mandible) dan membawa balik ke sarang. Resin dicampur dengan enzim dalam mulutnya untuk menghasilkan propolis. Propolis ini digunakan untuk membuat sarang seperti involcorum yang melindungi kokun telor, kantung madu, kantung roti lebah dan struktur yang dibuat untuk menghubung antara struktur yang ada diadalam sarang itu dan corong. Propolis juga digunakan untuk menutup lubang atau rekahan yang ada pada haif agar seranggan pengacau seperti semut dan lain-lain tidak dapat memasukki haif. Seperti juga madu, propolis juga mempunyai sifat anti bakteria dan antikulat. Sehubungan dengan itu ianya digunakan dengan berkesan untuk melindungi koloni dari serangan penyakit dari bakteria dan kulat. . (kelablebahkelulut.com) . . At BAHONEY, we aim to provide customers with the purest form of product cultivated from Indo-Malayan Stingless Bees, mainly from the species Heterotrigona itama and Geniotrigona thoracica. Our products ranging from Pure Meliponini Honey, Bee Based Personal Care Product, and Lip Balm. . . #madukelulut  #madukelulutasli  #sabunmadu  #sabunpropolis  #honeyfacecream  #sabunkelulut  #sabunkelulutpropolis  #sabunkayumanis  #lipbalm  #lipcare  #lipbalmmadukelulut  #propolisointment  #sabunjenamasendiri  #lipbalmjenamasendiri  #sayajual  #lokalah  #bazaarpaknil  #bazaaronline  #organicsoap  #organic  #naturalingredients  #beekeeper  #entrepeneur  #jenamasendiri  #lipbalmmalaysia  #organiclipbalm  #organicsoap  #organicbeautyproducts  #ramadhan  #ramadan  #mesrawudhu 
| Apa itu Propolis |.
.

Propolis ialah campuran lilin lebah dan resins yang dikumpul dari bunga dan tunas muda oleh kelulut. .
Pemerhatian dibuat menunjukkan lebah kelulut selalu ditemui mengikis resin pelindung pada bunga dan pucuk muda dengan menggunakan rahang bawah (mandible) dan membawa balik ke sarang. .
.
Resin dicampur dengan enzim dalam mulutnya untuk menghasilkan propolis. Propolis ini digunakan untuk membuat sarang seperti involcorum yang melindungi kokun telor, kantung madu, kantung roti lebah dan struktur yang dibuat untuk menghubung antara struktur yang ada diadalam sarang itu dan corong. Propolis juga digunakan untuk menutup lubang atau rekahan yang ada pada haif agar seranggan pengacau seperti semut dan lain-lain tidak dapat memasukki haif. .
.
Seperti juga madu, propolis juga mempunyai sifat anti bakteria dan antikulat. Sehubungan dengan itu ianya digunakan dengan berkesan untuk melindungi koloni dari serangan penyakit dari bakteria dan kulat.
.
(kelablebahkelulut.com) .
.
At BAHONEY, we aim to provide customers with the purest form of product cultivated from Indo-Malayan Stingless Bees, mainly from the species Heterotrigona itama and Geniotrigona thoracica.
Our products ranging from Pure Meliponini Honey, Bee Based Personal Care Product, and Lip Balm.
.
.
#madukelulut #madukelulutasli #sabunmadu #sabunpropolis #honeyfacecream #sabunkelulut #sabunkelulutpropolis #sabunkayumanis #lipbalm #lipcare #lipbalmmadukelulut  #propolisointment #sabunjenamasendiri #lipbalmjenamasendiri #sayajual #lokalah #bazaarpaknil #bazaaronline #organicsoap #organic #naturalingredients #beekeeper #entrepeneur #jenamasendiri #lipbalmmalaysia #organiclipbalm #organicsoap #organicbeautyproducts #ramadhan #ramadan #mesrawudhu
| Apa itu Propolis |. . Propolis ialah campuran lilin lebah dan resins yang dikumpul dari bunga dan tunas muda oleh kelulut. . Pemerhatian dibuat menunjukkan lebah kelulut selalu ditemui mengikis resin pelindung pada bunga dan pucuk muda dengan menggunakan rahang bawah (mandible) dan membawa balik ke sarang. . . Resin dicampur dengan enzim dalam mulutnya untuk menghasilkan propolis. Propolis ini digunakan untuk membuat sarang seperti involcorum yang melindungi kokun telor, kantung madu, kantung roti lebah dan struktur yang dibuat untuk menghubung antara struktur yang ada diadalam sarang itu dan corong. Propolis juga digunakan untuk menutup lubang atau rekahan yang ada pada haif agar seranggan pengacau seperti semut dan lain-lain tidak dapat memasukki haif. . . Seperti juga madu, propolis juga mempunyai sifat anti bakteria dan antikulat. Sehubungan dengan itu ianya digunakan dengan berkesan untuk melindungi koloni dari serangan penyakit dari bakteria dan kulat. . (kelablebahkelulut.com) . . At BAHONEY, we aim to provide customers with the purest form of product cultivated from Indo-Malayan Stingless Bees, mainly from the species Heterotrigona itama and Geniotrigona thoracica. Our products ranging from Pure Meliponini Honey, Bee Based Personal Care Product, and Lip Balm. . . #madukelulut  #madukelulutasli  #sabunmadu  #sabunpropolis  #honeyfacecream  #sabunkelulut  #sabunkelulutpropolis  #sabunkayumanis  #lipbalm  #lipcare  #lipbalmmadukelulut  #propolisointment  #sabunjenamasendiri  #lipbalmjenamasendiri  #sayajual  #lokalah  #bazaarpaknil  #bazaaronline  #organicsoap  #organic  #naturalingredients  #beekeeper  #entrepeneur  #jenamasendiri  #lipbalmmalaysia  #organiclipbalm  #organicsoap  #organicbeautyproducts  #ramadhan  #ramadan  #mesrawudhu 
Kode : sabun honey

Memelihara kesehatan kulit, Madu mengandung antiseptik dan sabun ini cocok untuk mengatasi permasalahan kulit.

Price : 20.000

#sabunhpai #sabunhpaijakarta #sabunkolagen #sabunmadu #sabunmadujakarta #sabunmadumurah #hpaijakarta #hpaijakartaselatan #jualsabunhpai
Custom soap order... Nunggu masa curing 
#soap #handmade  #sabunhandmade #honey #madu #sabunmadu #sabun #soapbar
Kekalkan keserian wajah sepanjang ramadhan😍😍😍
.
Kamana saja pergi pastikan Face mist dibawa bersama😉
.
Spray ke wajah dengan face mist wajah pasti berseri dan nampak segar,Kekalkan kelembapan semulajadi sepanjng hari kepada anda❤️❤️❤️
Kekalkan keserian wajah sepanjang ramadhan😍😍😍 . Kamana saja pergi pastikan Face mist dibawa bersama😉 . Spray ke wajah dengan face mist wajah pasti berseri dan nampak segar,Kekalkan kelembapan semulajadi sepanjng hari kepada anda❤️❤️❤️
🔥🔥4 in 1🔥🔥
.
Set super jimat ✅✅✅
.
Boleh je nak beli loose,tapi rugi lah awak😁
.
Pakai 1 set lagi kebaboom dan banyak jimat pula tu😘😘
.
Lepas raya Habis dah promo price super jimat ni.
.
Jom la rebut peluang yg masih ada😘😘
.
Klik link di bio untuk whatssap kami ye😉😉
🔥🔥4 in 1🔥🔥 . Set super jimat ✅✅✅ . Boleh je nak beli loose,tapi rugi lah awak😁 . Pakai 1 set lagi kebaboom dan banyak jimat pula tu😘😘 . Lepas raya Habis dah promo price super jimat ni. . Jom la rebut peluang yg masih ada😘😘 . Klik link di bio untuk whatssap kami ye😉😉
Skincare organik lain sangat tinggi harganya?😓
.
Dah serik guna skincare local yg repack?
.
Kami ada😃😃 Skincare dari kami Harga mampu milik oleh semua
.
Klik link di bio untuk whatssap akk ye😘😘
Skincare organik lain sangat tinggi harganya?😓 . Dah serik guna skincare local yg repack? . Kami ada😃😃 Skincare dari kami Harga mampu milik oleh semua . Klik link di bio untuk whatssap akk ye😘😘
yg dah try conform repeat order! berhntu betul #nazáarabasicskincare ni❗️❗️ .bukan utk muka shj tapi SELURUH BADAN 😱😱😱
. 
KENAPA NAZÁARA⁉️
.
 NAZÁARA GOLDEN SERUM
------------------------------
🙋xmelekit langsung
❤️wangi bau buah buahan
🙋ph 5.5(water based)
❤️semua golongon blh pakai
🙋blh tegangkan breast yg kendur
❤️hilangkan parut baru atau lama
🙋tiada kesan sampingan
❤️wuduk friendly
🙋putihkan tanpa penggelupsan
❤️pinkkan bibir
🙋natural glowing skin
❤️blh digunakan pada seluruh badan
🙋menghilangkan jerawat dan jeragat
❤️menyembuhkan luka
🙋1 botol blh tahan 1-2 bulan mengikut cara penggunaan
.
NAZÁARA HERBAL HONEY SOAP
--------------------------
💛100% natural
💙main ingredient madu kelulut asli
💚mudah sngat bila digunakan
bebas bahan kimia
💛bauan natural
💙membersihkan kulit wajah sampai ke akar
💚blh digunakan diseluruh badan
💛mengandungi natural UV protection
💙immediate melembutkan kulit wajah 💚membuang kuman
💛mengurangan kan kegatalan atau keradangan pada bekas luka atau bekas jerawat
💙1sabun blh tahan 1-2 bulan mengikut cara penggunaan .
.
💯Kelulusan Kementerian Kesihatan(KKM)
💯Jaminan keberkesanan
💯Tiada kesan sampingan
💯Bebas bahan kimia
💯Tiada barang terlarang
.
TO ORDER WA +60123446622
.
#nsctestimony #multifunctionserum #sabunmadu #ramadan2017 #noradanish #halal #natural #whiteningserum
yg dah try conform repeat order! berhntu betul #nazáarabasicskincare  ni❗️❗️ .bukan utk muka shj tapi SELURUH BADAN 😱😱😱 . KENAPA NAZÁARA⁉️ . NAZÁARA GOLDEN SERUM ------------------------------ 🙋xmelekit langsung ❤️wangi bau buah buahan 🙋ph 5.5(water based) ❤️semua golongon blh pakai 🙋blh tegangkan breast yg kendur ❤️hilangkan parut baru atau lama 🙋tiada kesan sampingan ❤️wuduk friendly 🙋putihkan tanpa penggelupsan ❤️pinkkan bibir 🙋natural glowing skin ❤️blh digunakan pada seluruh badan 🙋menghilangkan jerawat dan jeragat ❤️menyembuhkan luka 🙋1 botol blh tahan 1-2 bulan mengikut cara penggunaan . NAZÁARA HERBAL HONEY SOAP -------------------------- 💛100% natural 💙main ingredient madu kelulut asli 💚mudah sngat bila digunakan bebas bahan kimia 💛bauan natural 💙membersihkan kulit wajah sampai ke akar 💚blh digunakan diseluruh badan 💛mengandungi natural UV protection 💙immediate melembutkan kulit wajah 💚membuang kuman 💛mengurangan kan kegatalan atau keradangan pada bekas luka atau bekas jerawat 💙1sabun blh tahan 1-2 bulan mengikut cara penggunaan . . 💯Kelulusan Kementerian Kesihatan(KKM) 💯Jaminan keberkesanan 💯Tiada kesan sampingan 💯Bebas bahan kimia 💯Tiada barang terlarang . TO ORDER WA +60123446622 . #nsctestimony  #multifunctionserum  #sabunmadu  #ramadan2017  #noradanish  #halal  #natural  #whiteningserum 
yg dah try conform repeat order! berhntu betul #nazáarabasicskincare ni❗️❗️ .bukan utk muka shj tapi SELURUH BADAN 😱😱😱
. 
KENAPA NAZÁARA⁉️
.
 NAZÁARA GOLDEN SERUM
------------------------------
🙋xmelekit langsung
❤️wangi bau buah buahan
🙋ph 5.5(water based)
❤️semua golongon blh pakai
🙋blh tegangkan breast yg kendur
❤️hilangkan parut baru atau lama
🙋tiada kesan sampingan
❤️wuduk friendly
🙋putihkan tanpa penggelupsan
❤️pinkkan bibir
🙋natural glowing skin
❤️blh digunakan pada seluruh badan
🙋menghilangkan jerawat dan jeragat
❤️menyembuhkan luka
🙋1 botol blh tahan 1-2 bulan mengikut cara penggunaan
.
NAZÁARA HERBAL HONEY SOAP
--------------------------
💛100% natural
💙main ingredient madu kelulut asli
💚mudah sngat bila digunakan
bebas bahan kimia
💛bauan natural
💙membersihkan kulit wajah sampai ke akar
💚blh digunakan diseluruh badan
💛mengandungi natural UV protection
💙immediate melembutkan kulit wajah 💚membuang kuman
💛mengurangan kan kegatalan atau keradangan pada bekas luka atau bekas jerawat
💙1sabun blh tahan 1-2 bulan mengikut cara penggunaan .
.
💯Kelulusan Kementerian Kesihatan(KKM)
💯Jaminan keberkesanan
💯Tiada kesan sampingan
💯Bebas bahan kimia
💯Tiada barang terlarang
.
TO ORDER WA +60123446622
.
#nsctestimony #multifunctionserum #sabunmadu #ramadan2017 #noradanish #halal #natural #whiteningserum
yg dah try conform repeat order! berhntu betul #nazáarabasicskincare  ni❗️❗️ .bukan utk muka shj tapi SELURUH BADAN 😱😱😱 . KENAPA NAZÁARA⁉️ . NAZÁARA GOLDEN SERUM ------------------------------ 🙋xmelekit langsung ❤️wangi bau buah buahan 🙋ph 5.5(water based) ❤️semua golongon blh pakai 🙋blh tegangkan breast yg kendur ❤️hilangkan parut baru atau lama 🙋tiada kesan sampingan ❤️wuduk friendly 🙋putihkan tanpa penggelupsan ❤️pinkkan bibir 🙋natural glowing skin ❤️blh digunakan pada seluruh badan 🙋menghilangkan jerawat dan jeragat ❤️menyembuhkan luka 🙋1 botol blh tahan 1-2 bulan mengikut cara penggunaan . NAZÁARA HERBAL HONEY SOAP -------------------------- 💛100% natural 💙main ingredient madu kelulut asli 💚mudah sngat bila digunakan bebas bahan kimia 💛bauan natural 💙membersihkan kulit wajah sampai ke akar 💚blh digunakan diseluruh badan 💛mengandungi natural UV protection 💙immediate melembutkan kulit wajah 💚membuang kuman 💛mengurangan kan kegatalan atau keradangan pada bekas luka atau bekas jerawat 💙1sabun blh tahan 1-2 bulan mengikut cara penggunaan . . 💯Kelulusan Kementerian Kesihatan(KKM) 💯Jaminan keberkesanan 💯Tiada kesan sampingan 💯Bebas bahan kimia 💯Tiada barang terlarang . TO ORDER WA +60123446622 . #nsctestimony  #multifunctionserum  #sabunmadu  #ramadan2017  #noradanish  #halal  #natural  #whiteningserum 
MANFAAT SABUN ZAYMA MADU & ZAITUN UNTUK KULIT 👇👇👇 👸🏻 Melembutkan Kulit
👸🏻 Mempertahankan Keindahan Kulit
👸🏻 Megecilkan Pori – Pori Secara Alami
👸🏻 Menghilangkan Jerawat dan Bekas Jerawat
👸🏻 Menyamarkan Noda Hitam
👸🏻 Mengencangkan Kulit
👸🏻 Mencerahkan Wajah

MAU MERASAKAN MANFAAT MADU & ZAITUN DALAM SATU PRODUK? 😍😍 #zayma #zaitun #susuputih #sabunsusu #sabunmadu #sabunzaitun #lulurpraktis #nasa #sabunputih #bodysoap #nasa
 Order :
Whatsapp : 085601715419
PinBB : D846CAC5
Pastikan anda membeli di agen/ stokist resmi PT. Natural Nusantara.
MANFAAT SABUN ZAYMA MADU & ZAITUN UNTUK KULIT 👇👇👇 👸🏻 Melembutkan Kulit 👸🏻 Mempertahankan Keindahan Kulit 👸🏻 Megecilkan Pori – Pori Secara Alami 👸🏻 Menghilangkan Jerawat dan Bekas Jerawat 👸🏻 Menyamarkan Noda Hitam 👸🏻 Mengencangkan Kulit 👸🏻 Mencerahkan Wajah MAU MERASAKAN MANFAAT MADU & ZAITUN DALAM SATU PRODUK? 😍😍 #zayma  #zaitun  #susuputih  #sabunsusu  #sabunmadu  #sabunzaitun  #lulurpraktis  #nasa  #sabunputih  #bodysoap  #nasa  Order : Whatsapp : 085601715419 PinBB : D846CAC5 Pastikan anda membeli di agen/ stokist resmi PT. Natural Nusantara.
MANFAAT SABUN ZAYMA MADU & ZAITUN UNTUK KULIT 👇👇👇 👸🏻 Melembutkan Kulit
👸🏻 Mempertahankan Keindahan Kulit
👸🏻 Megecilkan Pori – Pori Secara Alami
👸🏻 Menghilangkan Jerawat dan Bekas Jerawat
👸🏻 Menyamarkan Noda Hitam
👸🏻 Mengencangkan Kulit
👸🏻 Mencerahkan Wajah

MAU MERASAKAN MANFAAT MADU & ZAITUN DALAM SATU PRODUK? 😍😍 #zayma #zaitun #susuputih #sabunsusu #sabunmadu #sabunzaitun #lulurpraktis #nasa #sabunputih #bodysoap #nasa #milkbeautysoap

Order :
Whatsapp : 085601715419
Pastikan anda membeli di agen/ stokist resmi PT. Natural Nusantara.
MANFAAT SABUN ZAYMA MADU & ZAITUN UNTUK KULIT 👇👇👇 👸🏻 Melembutkan Kulit 👸🏻 Mempertahankan Keindahan Kulit 👸🏻 Megecilkan Pori – Pori Secara Alami 👸🏻 Menghilangkan Jerawat dan Bekas Jerawat 👸🏻 Menyamarkan Noda Hitam 👸🏻 Mengencangkan Kulit 👸🏻 Mencerahkan Wajah MAU MERASAKAN MANFAAT MADU & ZAITUN DALAM SATU PRODUK? 😍😍 #zayma  #zaitun  #susuputih  #sabunsusu  #sabunmadu  #sabunzaitun  #lulurpraktis  #nasa  #sabunputih  #bodysoap  #nasa  #milkbeautysoap  Order : Whatsapp : 085601715419 Pastikan anda membeli di agen/ stokist resmi PT. Natural Nusantara.
.
Hi chuoolls2 yng nak merelaaa raye2 nnty haa.. Baik start skrg.. Masih smpt ni one month! Hehe..
. Hi chuoolls2 yng nak merelaaa raye2 nnty haa.. Baik start skrg.. Masih smpt ni one month! Hehe..
Jom sihat dan segar dengan barangan Amway!
Memang mampu milik dan tahan lama so tak perlu nak beli setiap bulan!!!
Plus, kalau nak join membership pon sangat digalakkan sebab harga ahli ni murah jeeee dan terus dpt rebate rm30 sebulan utk 3 bulan berturut-turut!!! Cara order?
Whatsapp 0133940574 or click link http://www.wasap.my/60133940574

#amway #amwaykulai #amwayjohor #deodorant #amwaydeodorant #bedakamway #losyenamway #allano #allanolotion #ubatgigiglister #glistertoothpaste #sabunmadu #sabunmaduamway #femininewashamway #jzt #bisnessantai #tanpamodal
Jom sihat dan segar dengan barangan Amway! Memang mampu milik dan tahan lama so tak perlu nak beli setiap bulan!!! Plus, kalau nak join membership pon sangat digalakkan sebab harga ahli ni murah jeeee dan terus dpt rebate rm30 sebulan utk 3 bulan berturut-turut!!! Cara order? Whatsapp 0133940574 or click link http://www.wasap.my/60133940574 #amway  #amwaykulai  #amwayjohor  #deodorant  #amwaydeodorant  #bedakamway  #losyenamway  #allano  #allanolotion  #ubatgigiglister  #glistertoothpaste  #sabunmadu  #sabunmaduamway  #femininewashamway  #jzt  #bisnessantai  #tanpamodal 
Sabun madu ❤ sangat bagus buat menjaga kesehatan dan kelembutan kulit dan dapat menghilangkan flek flek dikulit.

Sabun sari kesed ❤ sangat ampuh mengatasi keputihan gatal bau tidak sedap menghilangkan lendir yang berlebih menjaga kesehatan area luar dan dalam miss v agar tetap sehat kesed wangi.
.
.
.
.Rp.25.000

#sabunmadu #minyakzaitun #tradisional #sarikesed #sabunkewanitaan #herbal #aman #sabunkecantikan #khususwanita
"RAMAI NK CANTIK, TP XTHU CARA PENJAGAAN KULIT"! -
Lambakkn product di pasaran mmbuatkn rata-rata keliru . Dri product trmurah shgge la mencecah ratusan ringgit . Utk mnjdikan routine harian , sy sarankn pilih lah product 💯 dri sumber semulajadi , ia bkn sje slamat malah utk jangka mse yg panjang . Xkisah jenis product apa yg anda plih, tpi isi kdungan product itu perlu di nilai trlebih dahulu utk hindarkn dri dari terkena product yg mngadungi bahan2 kimia shgge merosakkn kulit utk jngke mse yg lama . -
HARGAILAH dri anda sebelum trlambat , biar lmbt results asalkan selamat dan diyakini. -
Katakn YES original skin!!!NO EDIT,NO BEDAK!!
hanya guna sabun Honeyglowbynay insyaallah! dpt mngatasi mslah kulit .
JOM cantik scra natural , pm/whattssap 0188737534 utk sbrg pertanyaan. -
NOTED: asli skin, 100%madu kelulut, 100%ori, MALAYSIA PRODUK!!
-
#honeyglowbynay  #madukelulutasli 
#sabunmadu #homemadesabun #maduasli #sabunkhasiat #sabunmaduasli #propoliskelulut #sabunmadumalaysia #roselle #kebaikanroselle
"RAMAI NK CANTIK, TP XTHU CARA PENJAGAAN KULIT"! - Lambakkn product di pasaran mmbuatkn rata-rata keliru . Dri product trmurah shgge la mencecah ratusan ringgit . Utk mnjdikan routine harian , sy sarankn pilih lah product 💯 dri sumber semulajadi , ia bkn sje slamat malah utk jangka mse yg panjang . Xkisah jenis product apa yg anda plih, tpi isi kdungan product itu perlu di nilai trlebih dahulu utk hindarkn dri dari terkena product yg mngadungi bahan2 kimia shgge merosakkn kulit utk jngke mse yg lama . - HARGAILAH dri anda sebelum trlambat , biar lmbt results asalkan selamat dan diyakini. - Katakn YES original skin!!!NO EDIT,NO BEDAK!! hanya guna sabun Honeyglowbynay insyaallah! dpt mngatasi mslah kulit . JOM cantik scra natural , pm/whattssap 0188737534 utk sbrg pertanyaan. - NOTED: asli skin, 100%madu kelulut, 100%ori, MALAYSIA PRODUK!! - #honeyglowbynay  #madukelulutasli  #sabunmadu  #homemadesabun  #maduasli  #sabunkhasiat  #sabunmaduasli  #propoliskelulut  #sabunmadumalaysia  #roselle  #kebaikanroselle 
💗MAGIC FACE SCRUB💗
.
💵Harga : RM39 tak termasuk postage
📮Postage : RM8 sem/ RM12 ss
.
**Beli banyak dpt diskaun
.
.
.
📲DM/Whatsapp 0176124135
.
.
▶Dropship diperlukan

#jellytint #lipscrub #lipbalm #liptherapy #facemist #magicfacescrub #sabunmadu #sabunhabbatussauda #sabunkopi #hairserum #dahliaserum
Selamat Pagii..
Sudah mandi belum? 😘

Mandi mewah dengan sabun madu, dijamin bersih dan segar

Bisa untuk muka..busanya lembut
Bisa pula untuk badan,
Wanginya menyenangkan

Harga : Rp 20rb

Pemesanan maupun konsultasi bisa ke whatsapp 0812-8217-6601

#sabunmadu
#honeysoap
#beauty
#masalahkulit
#jerawat
#kulitkinclong
#kecantikan
#sabunmandi
#sabunanak
#sabuntransparant
#shampo
#sabunmuka
#facialfoam
#halal
#hpai
Selamat Pagii..
Sudah mandi belum? 😘

Mandi mewah dengan sabun madu, dijamin bersih dan segar

Bisa untuk muka..busanya lembut
Bisa pula untuk badan,
Wanginya menyenangkan

Harga : Rp 20rb

Pemesanan maupun konsultasi bisa ke whatsapp 0812-8217-6601

#sabunmadu
#honeysoap
#beauty
#masalahkulit
#jerawat
#kulitkinclong
#kecantikan
#sabunmandi
#sabunanak
#sabuntransparant
#shampo
#sabunmuka
#facialfoam
#halal
#hpai
Jualan loose dibuka untuk yg baru nak mencuba meniaga☺️
Jualan loose dibuka untuk yg baru nak mencuba meniaga☺️
Bekas krim besar untuk awak😁😁
.
Pkat request bekas besar,awak makan ke krim akk ni?😂😂
.
Ok set besar untuk awakkkk
.
Moisterizer krim 10gram😍
Bekas krim besar untuk awak😁😁 . Pkat request bekas besar,awak makan ke krim akk ni?😂😂 . Ok set besar untuk awakkkk . Moisterizer krim 10gram😍
Awak cari apa?😉😉
.
Klik link di bio untuk contact akk ye
Awak cari apa?😉😉 . Klik link di bio untuk contact akk ye
READY STOCK!
Fruitamin Soap by WINK WHITE
Netto 100gr
FDA 10-1-5843691
GMP

10 bahan buah dalam 1 sabun!!
5 warna yg mengintegrasikan seluruh kandungan yg terkonsentrasi dari ekstrak natural buah, formula 10 kali lebih efektif daripada formula yg lama.

Fruitamin soap terbuat dari campuran Gluta + Fruit + Vitamin.
Ekstrak alami membantu menutrisi kulit dan gluta memutihkan kulit.
♡Tomatoes : Lycopene, wajah pink merona
♡Orange: Vitamin C Concentrations, utk wajah segar
♡Kiwi : antioksidan kulit
♡Mulberry: penuh aneka vitamin dari berry
♡ Banana: kulit halus lembut dan mengurangi radang
♡Grapes: kulit tetap kenyal
♡Pomegranate Ruby: anti oksidan dan memutihkan
♡ Lemon: mengurangi jerawat
♡Tamarind : mengurangi bekas
♡Apple : menjaga kesegaran dan kesehatan kulit

Ingredient
coconut oil, rice bran oil, sunflower oil, glutathione, vitaminE, vitaminB3, vitaminC, perfume, apple extract, kiwi extract, tomato extract, pomegranate extract, lemon extract, orange extract, tamarind extract, grape extract, mulberry extract, banana extract

Fungsi:
♡ Memutihkan kulit 10x lebih efektif drpd sabun gluta lama karena kandungan lebih drpd 6 jenis sabun gluta
♡ Mengurangi bekas jerawat dan bekas luka
♡ Mengurangi peradangan dan jerawat
♡ memberikan efek kulit segar, merona, sehat
♡ melembabkan kulit dan mencerahkan kulit
♡ mengembalikan kulit gosong menjadi rata
READY STOCK! Fruitamin Soap by WINK WHITE Netto 100gr FDA 10-1-5843691 GMP 10 bahan buah dalam 1 sabun!! 5 warna yg mengintegrasikan seluruh kandungan yg terkonsentrasi dari ekstrak natural buah, formula 10 kali lebih efektif daripada formula yg lama. Fruitamin soap terbuat dari campuran Gluta + Fruit + Vitamin. Ekstrak alami membantu menutrisi kulit dan gluta memutihkan kulit. ♡Tomatoes : Lycopene, wajah pink merona ♡Orange: Vitamin C Concentrations, utk wajah segar ♡Kiwi : antioksidan kulit ♡Mulberry: penuh aneka vitamin dari berry ♡ Banana: kulit halus lembut dan mengurangi radang ♡Grapes: kulit tetap kenyal ♡Pomegranate Ruby: anti oksidan dan memutihkan ♡ Lemon: mengurangi jerawat ♡Tamarind : mengurangi bekas ♡Apple : menjaga kesegaran dan kesehatan kulit Ingredient coconut oil, rice bran oil, sunflower oil, glutathione, vitaminE, vitaminB3, vitaminC, perfume, apple extract, kiwi extract, tomato extract, pomegranate extract, lemon extract, orange extract, tamarind extract, grape extract, mulberry extract, banana extract Fungsi: ♡ Memutihkan kulit 10x lebih efektif drpd sabun gluta lama karena kandungan lebih drpd 6 jenis sabun gluta ♡ Mengurangi bekas jerawat dan bekas luka ♡ Mengurangi peradangan dan jerawat ♡ memberikan efek kulit segar, merona, sehat ♡ melembabkan kulit dan mencerahkan kulit ♡ mengembalikan kulit gosong menjadi rata
READY STOCK!
Fruitamin Soap by WINK WHITE
Netto 100gr
FDA 10-1-5843691
GMP

10 bahan buah dalam 1 sabun!!
5 warna yg mengintegrasikan seluruh kandungan yg terkonsentrasi dari ekstrak natural buah, formula 10 kali lebih efektif daripada formula yg lama.

Fruitamin soap terbuat dari campuran Gluta + Fruit + Vitamin.
Ekstrak alami membantu menutrisi kulit dan gluta memutihkan kulit.
♡Tomatoes : Lycopene, wajah pink merona
♡Orange: Vitamin C Concentrations, utk wajah segar
♡Kiwi : antioksidan kulit
♡Mulberry: penuh aneka vitamin dari berry
♡ Banana: kulit halus lembut dan mengurangi radang
♡Grapes: kulit tetap kenyal
♡Pomegranate Ruby: anti oksidan dan memutihkan
♡ Lemon: mengurangi jerawat
♡Tamarind : mengurangi bekas
♡Apple : menjaga kesegaran dan kesehatan kulit

Ingredient
coconut oil, rice bran oil, sunflower oil, glutathione, vitaminE, vitaminB3, vitaminC, perfume, apple extract, kiwi extract, tomato extract, pomegranate extract, lemon extract, orange extract, tamarind extract, grape extract, mulberry extract, banana extract

Fungsi:
♡ Memutihkan kulit 10x lebih efektif drpd sabun gluta lama karena kandungan lebih drpd 6 jenis sabun gluta
♡ Mengurangi bekas jerawat dan bekas luka
♡ Mengurangi peradangan dan jerawat
♡ memberikan efek kulit segar, merona, sehat
♡ melembabkan kulit dan mencerahkan kulit
♡ mengembalikan kulit gosong menjadi rata
READY STOCK! Fruitamin Soap by WINK WHITE Netto 100gr FDA 10-1-5843691 GMP 10 bahan buah dalam 1 sabun!! 5 warna yg mengintegrasikan seluruh kandungan yg terkonsentrasi dari ekstrak natural buah, formula 10 kali lebih efektif daripada formula yg lama. Fruitamin soap terbuat dari campuran Gluta + Fruit + Vitamin. Ekstrak alami membantu menutrisi kulit dan gluta memutihkan kulit. ♡Tomatoes : Lycopene, wajah pink merona ♡Orange: Vitamin C Concentrations, utk wajah segar ♡Kiwi : antioksidan kulit ♡Mulberry: penuh aneka vitamin dari berry ♡ Banana: kulit halus lembut dan mengurangi radang ♡Grapes: kulit tetap kenyal ♡Pomegranate Ruby: anti oksidan dan memutihkan ♡ Lemon: mengurangi jerawat ♡Tamarind : mengurangi bekas ♡Apple : menjaga kesegaran dan kesehatan kulit Ingredient coconut oil, rice bran oil, sunflower oil, glutathione, vitaminE, vitaminB3, vitaminC, perfume, apple extract, kiwi extract, tomato extract, pomegranate extract, lemon extract, orange extract, tamarind extract, grape extract, mulberry extract, banana extract Fungsi: ♡ Memutihkan kulit 10x lebih efektif drpd sabun gluta lama karena kandungan lebih drpd 6 jenis sabun gluta ♡ Mengurangi bekas jerawat dan bekas luka ♡ Mengurangi peradangan dan jerawat ♡ memberikan efek kulit segar, merona, sehat ♡ melembabkan kulit dan mencerahkan kulit ♡ mengembalikan kulit gosong menjadi rata
READY STOCK!
Fruitamin Soap by WINK WHITE
Netto 100gr
FDA 10-1-5843691
GMP

10 bahan buah dalam 1 sabun!!
5 warna yg mengintegrasikan seluruh kandungan yg terkonsentrasi dari ekstrak natural buah, formula 10 kali lebih efektif daripada formula yg lama.

Fruitamin soap terbuat dari campuran Gluta + Fruit + Vitamin.
Ekstrak alami membantu menutrisi kulit dan gluta memutihkan kulit.
♡Tomatoes : Lycopene, wajah pink merona
♡Orange: Vitamin C Concentrations, utk wajah segar
♡Kiwi : antioksidan kulit
♡Mulberry: penuh aneka vitamin dari berry
♡ Banana: kulit halus lembut dan mengurangi radang
♡Grapes: kulit tetap kenyal
♡Pomegranate Ruby: anti oksidan dan memutihkan
♡ Lemon: mengurangi jerawat
♡Tamarind : mengurangi bekas
♡Apple : menjaga kesegaran dan kesehatan kulit

Ingredient
coconut oil, rice bran oil, sunflower oil, glutathione, vitaminE, vitaminB3, vitaminC, perfume, apple extract, kiwi extract, tomato extract, pomegranate extract, lemon extract, orange extract, tamarind extract, grape extract, mulberry extract, banana extract

Fungsi:
♡ Memutihkan kulit 10x lebih efektif drpd sabun gluta lama karena kandungan lebih drpd 6 jenis sabun gluta
♡ Mengurangi bekas jerawat dan bekas luka
♡ Mengurangi peradangan dan jerawat
♡ memberikan efek kulit segar, merona, sehat
♡ melembabkan kulit dan mencerahkan kulit
♡ mengembalikan kulit gosong menjadi rata
READY STOCK! Fruitamin Soap by WINK WHITE Netto 100gr FDA 10-1-5843691 GMP 10 bahan buah dalam 1 sabun!! 5 warna yg mengintegrasikan seluruh kandungan yg terkonsentrasi dari ekstrak natural buah, formula 10 kali lebih efektif daripada formula yg lama. Fruitamin soap terbuat dari campuran Gluta + Fruit + Vitamin. Ekstrak alami membantu menutrisi kulit dan gluta memutihkan kulit. ♡Tomatoes : Lycopene, wajah pink merona ♡Orange: Vitamin C Concentrations, utk wajah segar ♡Kiwi : antioksidan kulit ♡Mulberry: penuh aneka vitamin dari berry ♡ Banana: kulit halus lembut dan mengurangi radang ♡Grapes: kulit tetap kenyal ♡Pomegranate Ruby: anti oksidan dan memutihkan ♡ Lemon: mengurangi jerawat ♡Tamarind : mengurangi bekas ♡Apple : menjaga kesegaran dan kesehatan kulit Ingredient coconut oil, rice bran oil, sunflower oil, glutathione, vitaminE, vitaminB3, vitaminC, perfume, apple extract, kiwi extract, tomato extract, pomegranate extract, lemon extract, orange extract, tamarind extract, grape extract, mulberry extract, banana extract Fungsi: ♡ Memutihkan kulit 10x lebih efektif drpd sabun gluta lama karena kandungan lebih drpd 6 jenis sabun gluta ♡ Mengurangi bekas jerawat dan bekas luka ♡ Mengurangi peradangan dan jerawat ♡ memberikan efek kulit segar, merona, sehat ♡ melembabkan kulit dan mencerahkan kulit ♡ mengembalikan kulit gosong menjadi rata
| Bibir Kering, Luka & Menggelupas ? Jom tonyoh lipbalm Bahoney 😘 |.
.
Kalau lelaki jangan risau , kami ada colorless tau tau tau. .
Even kalau ada kulit kering kat kulit anggota badan boleh tonyoh gak lipbalm ni kerana 100 Natural Ingredients, kami tak letak benda bukan2 dalam menghasilkan ia.
.
Yang penting kebaikan Madu Kelulut Tulen dan Propolis yang terkandung di dalamnya. Tak main lah letak air gula hoccay 😂.
.
Dan jika nak amik wudhu' , tak perlu nak guna makeup remover ... guna air je hilang. Mesra Wudhu' .
.
Jom berlipbalm Bahoney .
.
At BAHONEY, we aim to provide customers with the purest form of product cultivated from Indo-Malayan Stingless Bees, mainly from the species Heterotrigona itama and Geniotrigona thoracica.
Our products ranging from Pure Meliponini Honey, Bee Based Personal Care Product, and Lip Balm.
.
.
#madukelulut #madukelulutasli #sabunmadu #sabunpropolis #honeyfacecream #sabunkelulut #sabunkelulutpropolis #sabunkayumanis #lipbalm #lipcare #lipbalmmadukelulut  #propolisointment #sabunjenamasendiri #lipbalmjenamasendiri #sayajual #lokalah #bazaarpaknil #bazaaronline #organicsoap #organic #naturalingredients #beekeeper #entrepeneur #jenamasendiri #lipbalmmalaysia #organiclipbalm #organicsoap #organicbeautyproducts #ramadhan #ramadan #mesrawudhu
| Bibir Kering, Luka & Menggelupas ? Jom tonyoh lipbalm Bahoney 😘 |. . Kalau lelaki jangan risau , kami ada colorless tau tau tau. . Even kalau ada kulit kering kat kulit anggota badan boleh tonyoh gak lipbalm ni kerana 100 Natural Ingredients, kami tak letak benda bukan2 dalam menghasilkan ia. . Yang penting kebaikan Madu Kelulut Tulen dan Propolis yang terkandung di dalamnya. Tak main lah letak air gula hoccay 😂. . Dan jika nak amik wudhu' , tak perlu nak guna makeup remover ... guna air je hilang. Mesra Wudhu' . . Jom berlipbalm Bahoney . . At BAHONEY, we aim to provide customers with the purest form of product cultivated from Indo-Malayan Stingless Bees, mainly from the species Heterotrigona itama and Geniotrigona thoracica. Our products ranging from Pure Meliponini Honey, Bee Based Personal Care Product, and Lip Balm. . . #madukelulut  #madukelulutasli  #sabunmadu  #sabunpropolis  #honeyfacecream  #sabunkelulut  #sabunkelulutpropolis  #sabunkayumanis  #lipbalm  #lipcare  #lipbalmmadukelulut  #propolisointment  #sabunjenamasendiri  #lipbalmjenamasendiri  #sayajual  #lokalah  #bazaarpaknil  #bazaaronline  #organicsoap  #organic  #naturalingredients  #beekeeper  #entrepeneur  #jenamasendiri  #lipbalmmalaysia  #organiclipbalm  #organicsoap  #organicbeautyproducts  #ramadhan  #ramadan  #mesrawudhu 
| Bibir Kering, Luka & Menggelupas ? Jom tonyoh lipbalm Bahoney 😘 |.
.
Kalau lelaki jangan risau , kami ada colorless tau tau tau. .
Even kalau ada kulit kering kat kulit anggota badan boleh tonyoh gak lipbalm ni kerana 100 Natural Ingredients, kami tak letak benda bukan2 dalam menghasilkan ia.
.
Yang penting kebaikan Madu Kelulut Tulen dan Propolis yang terkandung di dalamnya. Tak main lah letak air gula hoccay 😂.
.
Dan jika nak amik wudhu' , tak perlu nak guna makeup remover ... guna air je hilang. Mesra Wudhu' .
.
Jom berlipbalm Bahoney .
.
At BAHONEY, we aim to provide customers with the purest form of product cultivated from Indo-Malayan Stingless Bees, mainly from the species Heterotrigona itama and Geniotrigona thoracica.
Our products ranging from Pure Meliponini Honey, Bee Based Personal Care Product, and Lip Balm.
.
.
#madukelulut #madukelulutasli #sabunmadu #sabunpropolis #honeyfacecream #sabunkelulut #sabunkelulutpropolis #sabunkayumanis #lipbalm #lipcare #lipbalmmadukelulut  #propolisointment #sabunjenamasendiri #lipbalmjenamasendiri #sayajual #lokalah #bazaarpaknil #bazaaronline #organicsoap #organic #naturalingredients #beekeeper #entrepeneur #jenamasendiri #lipbalmmalaysia #organiclipbalm #organicsoap #organicbeautyproducts #ramadhan #ramadan #mesrawudhu
| Bibir Kering, Luka & Menggelupas ? Jom tonyoh lipbalm Bahoney 😘 |. . Kalau lelaki jangan risau , kami ada colorless tau tau tau. . Even kalau ada kulit kering kat kulit anggota badan boleh tonyoh gak lipbalm ni kerana 100 Natural Ingredients, kami tak letak benda bukan2 dalam menghasilkan ia. . Yang penting kebaikan Madu Kelulut Tulen dan Propolis yang terkandung di dalamnya. Tak main lah letak air gula hoccay 😂. . Dan jika nak amik wudhu' , tak perlu nak guna makeup remover ... guna air je hilang. Mesra Wudhu' . . Jom berlipbalm Bahoney . . At BAHONEY, we aim to provide customers with the purest form of product cultivated from Indo-Malayan Stingless Bees, mainly from the species Heterotrigona itama and Geniotrigona thoracica. Our products ranging from Pure Meliponini Honey, Bee Based Personal Care Product, and Lip Balm. . . #madukelulut  #madukelulutasli  #sabunmadu  #sabunpropolis  #honeyfacecream  #sabunkelulut  #sabunkelulutpropolis  #sabunkayumanis  #lipbalm  #lipcare  #lipbalmmadukelulut  #propolisointment  #sabunjenamasendiri  #lipbalmjenamasendiri  #sayajual  #lokalah  #bazaarpaknil  #bazaaronline  #organicsoap  #organic  #naturalingredients  #beekeeper  #entrepeneur  #jenamasendiri  #lipbalmmalaysia  #organiclipbalm  #organicsoap  #organicbeautyproducts  #ramadhan  #ramadan  #mesrawudhu 
Halalmart HNI HPAI menyediakan :
- minyak zaitun (evoo)
- pasta gigi herbal
- sabun kolagen, sabun madu, sabun propolis
- SARI KURMA kualitas premium
- EXTRA FOOD - minyak herba sinergi
- ETTAWA GOAT MILK - DIABETRAC
- GAMAT (kapsul teripang emas)
- LAURIK (utk asam urat)
- MENGKUDU (utk hipertensi)
- KOPI NO CAFFEIN (Health Coffee & Kopi Seven Elemen)
- dan lain lain

Yg minat sm produknya silahkan hub kontak saya via whatsapp ya.
Wa : 087888343586

Yg mau konsul seputar keluhan penyakitnya juga boleh..
Yuk kita hijrah ke produk halalan thoyyiban ini.
Insya allah berkah.

#halalmart #HNI #HPAI #HNIHPAI #StokisHNI #StokisHPAI #Stokispangkalpinang #produkhalal #herbalislami #sarikurma #extrafood #minyakherbasinergi #minyakbutbut #gamat #kapsulteripangemas #habbassauda #evoo #minyakzaitun #sabunkolagen #sabunmadu #sabunpropolis #laurik #andrographis #healthcoffee #obatherbal #berkah #barakallah
Halalmart HNI HPAI menyediakan : - minyak zaitun (evoo) - pasta gigi herbal - sabun kolagen, sabun madu, sabun propolis - SARI KURMA kualitas premium - EXTRA FOOD - minyak herba sinergi - ETTAWA GOAT MILK - DIABETRAC - GAMAT (kapsul teripang emas) - LAURIK (utk asam urat) - MENGKUDU (utk hipertensi) - KOPI NO CAFFEIN (Health Coffee & Kopi Seven Elemen) - dan lain lain Yg minat sm produknya silahkan hub kontak saya via whatsapp ya. Wa : 087888343586 Yg mau konsul seputar keluhan penyakitnya juga boleh.. Yuk kita hijrah ke produk halalan thoyyiban ini. Insya allah berkah. #halalmart  #HNI  #HPAI  #HNIHPAI  #StokisHNI  #StokisHPAI  #Stokispangkalpinang  #produkhalal  #herbalislami  #sarikurma  #extrafood  #minyakherbasinergi  #minyakbutbut  #gamat  #kapsulteripangemas  #habbassauda  #evoo  #minyakzaitun  #sabunkolagen  #sabunmadu  #sabunpropolis  #laurik  #andrographis  #healthcoffee  #obatherbal  #berkah  #barakallah 
#BEESHINE Beauty 😍🙈, lama tak muncul gara2 stock laju sgt susut 😭
.
And Now start take order balik, Masih sempat nie korang nk Lola bantu rawat masalah kulit before raya 😌😌😌
.
.
Sememangnyaa #HACARE aka #BEESHINE BEAUTY fokus tuk merawat kulit yg bermasalah berasaskan madu lebah kelulut 🐝🐝
.
(+) tak percaya??? Tengok sini untuk feedback ohsem dari pengguna produk Ha Care ( #testimonihacare )
.
💞 those yg send pic skin after n before apply product #HACare, akan dapat free sabun madu 35g next order😊
👇
CARA ORDER :
.
🏡 walk in butik lala lola, kubang kerian / @mooncouture
📲 whatsapp +6010 5754324
📱 wechat adilazahaimi
.
#HACARE #SABUNMADU #KRIMMADU #SATINSKINZ #KCOLLY #IBUPUTIH #babiesblink #SAYAJUAL  #bvrc #ukm #upm #vendorkotabharu #vendorkelantan #vendorwanted #vendorneeded #vendorbutik #quputeh #dherbs #susumaaez #bellaza
#BEESHINE  Beauty 😍🙈, lama tak muncul gara2 stock laju sgt susut 😭 . And Now start take order balik, Masih sempat nie korang nk Lola bantu rawat masalah kulit before raya 😌😌😌 . . Sememangnyaa #HACARE  aka #BEESHINE  BEAUTY fokus tuk merawat kulit yg bermasalah berasaskan madu lebah kelulut 🐝🐝 . (+) tak percaya??? Tengok sini untuk feedback ohsem dari pengguna produk Ha Care ( #testimonihacare  ) . 💞 those yg send pic skin after n before apply product #HACare , akan dapat free sabun madu 35g next order😊 👇 CARA ORDER : . 🏡 walk in butik lala lola, kubang kerian / @mooncouture 📲 whatsapp +6010 5754324 📱 wechat adilazahaimi . #HACARE  #SABUNMADU  #KRIMMADU  #SATINSKINZ  #KCOLLY  #IBUPUTIH  #babiesblink  #SAYAJUAL  #bvrc  #ukm  #upm  #vendorkotabharu  #vendorkelantan  #vendorwanted  #vendorneeded  #vendorbutik  #quputeh  #dherbs  #susumaaez  #bellaza 
Paket body KLT sabun susu😍😍 yukk yangg minatt chat aja yaa pasti dibaless😘 free ongkirr buat daerah surabaya💖
.
.
#bodyklt #body #bodykltmurah #sabunmadu #sabun #paketbodyklt #klt #kltsurabayamurah #sabunklt
Paket body KLT sabun madu😍😍 yukk yangg minatt chat aja yaa pasti dibaless😘 free ongkirr buat daerah surabaya💖
.
.
#bodyklt #body #bodykltmurah #sabunmadu #sabun #paketbodyklt #klt #kltsurabaya
Sedang cari supp yg tawar Moq rendah?
.
Meh sini kita sembang belakang😁
.
Jangan lupa klik link di bio😉
Sedang cari supp yg tawar Moq rendah? . Meh sini kita sembang belakang😁 . Jangan lupa klik link di bio😉
Jangan lepaskan Harga Promosi ini🔥🔥🔥
.
Anda jimat banyak jika rebut peluang ini sekarang😍😍
.
Ramai yg akui serum ni sgt bagus kerana ia ringan dikulit dan cepat serap serta tegang😘😘
.
Klik link di bio untuk whatssap ye☺️
Jangan lepaskan Harga Promosi ini🔥🔥🔥 . Anda jimat banyak jika rebut peluang ini sekarang😍😍 . Ramai yg akui serum ni sgt bagus kerana ia ringan dikulit dan cepat serap serta tegang😘😘 . Klik link di bio untuk whatssap ye☺️