an online Instagram web viewer

#sabunmalaysia medias

Photos

SABUN MAGIK, RENDAM2 JER SETTEL KOTORAN .
🏞MESRA ALAM
👕 ANTI BAKTERIA
👗 WANGI & SEGAR
.
🛁 MUDAH BASUH
👙 TANPA KLORIN
👞MENYAH KUMAN
.
💵 SANGAT EKONOMI
👚 SINGKIR KOTORAN ⏰JIMAT MASA & TENAGA 💦RUMUSAN KURANG BUIH 📦 READY STOK
🚙 COD BANGI - PUTRAJAYA / POSTAGE ONLY
SABUN MAGIK, RENDAM2 JER SETTEL KOTORAN . 🏞MESRA ALAM 👕 ANTI BAKTERIA 👗 WANGI & SEGAR . 🛁 MUDAH BASUH 👙 TANPA KLORIN 👞MENYAH KUMAN . 💵 SANGAT EKONOMI 👚 SINGKIR KOTORAN ⏰JIMAT MASA & TENAGA 💦RUMUSAN KURANG BUIH 📦 READY STOK 🚙 COD BANGI - PUTRAJAYA / POSTAGE ONLY
SABUN MAGIK, RENDAM2 JER SETTEL KOTORAN .
🏞MESRA ALAM
👕 ANTI BAKTERIA
👗 WANGI & SEGAR
.
🛁 MUDAH BASUH
👙 TANPA KLORIN
👞MENYAH KUMAN
.
💵 SANGAT EKONOMI
👚 SINGKIR KOTORAN ⏰JIMAT MASA & TENAGA 💦RUMUSAN KURANG BUIH 📦 READY STOK
🚙 COD BANGI - PUTRAJAYA / POSTAGE ONLY
SABUN MAGIK, RENDAM2 JER SETTEL KOTORAN . 🏞MESRA ALAM 👕 ANTI BAKTERIA 👗 WANGI & SEGAR . 🛁 MUDAH BASUH 👙 TANPA KLORIN 👞MENYAH KUMAN . 💵 SANGAT EKONOMI 👚 SINGKIR KOTORAN ⏰JIMAT MASA & TENAGA 💦RUMUSAN KURANG BUIH 📦 READY STOK 🚙 COD BANGI - PUTRAJAYA / POSTAGE ONLY
SABUN MAGIK, RENDAM2 JER SETTEL KOTORAN .
🏞MESRA ALAM
👕 ANTI BAKTERIA
👗 WANGI & SEGAR
.
🛁 MUDAH BASUH
👙 TANPA KLORIN
👞MENYAH KUMAN
.
💵 SANGAT EKONOMI
👚 SINGKIR KOTORAN ⏰JIMAT MASA & TENAGA 💦RUMUSAN KURANG BUIH 📦 READY STOK
🚙 COD BANGI - PUTRAJAYA / POSTAGE ONLY
SABUN MAGIK, RENDAM2 JER SETTEL KOTORAN . 🏞MESRA ALAM 👕 ANTI BAKTERIA 👗 WANGI & SEGAR . 🛁 MUDAH BASUH 👙 TANPA KLORIN 👞MENYAH KUMAN . 💵 SANGAT EKONOMI 👚 SINGKIR KOTORAN ⏰JIMAT MASA & TENAGA 💦RUMUSAN KURANG BUIH 📦 READY STOK 🚙 COD BANGI - PUTRAJAYA / POSTAGE ONLY
SABUN MAGIK, RENDAM2 JER SETTEL KOTORAN .
🏞MESRA ALAM
👕 ANTI BAKTERIA
👗 WANGI & SEGAR
.
🛁 MUDAH BASUH
👙 TANPA KLORIN
👞MENYAH KUMAN
.
💵 SANGAT EKONOMI
👚 SINGKIR KOTORAN ⏰JIMAT MASA & TENAGA 💦RUMUSAN KURANG BUIH 📦 READY STOK
🚙 COD BANGI - PUTRAJAYA / POSTAGE ONLY
SABUN MAGIK, RENDAM2 JER SETTEL KOTORAN . 🏞MESRA ALAM 👕 ANTI BAKTERIA 👗 WANGI & SEGAR . 🛁 MUDAH BASUH 👙 TANPA KLORIN 👞MENYAH KUMAN . 💵 SANGAT EKONOMI 👚 SINGKIR KOTORAN ⏰JIMAT MASA & TENAGA 💦RUMUSAN KURANG BUIH 📦 READY STOK 🚙 COD BANGI - PUTRAJAYA / POSTAGE ONLY
SABUN MAGIK, RENDAM2 JER SETTEL KOTORAN .
🏞MESRA ALAM
👕 ANTI BAKTERIA
👗 WANGI & SEGAR
.
🛁 MUDAH BASUH
👙 TANPA KLORIN
👞MENYAH KUMAN
.
💵 SANGAT EKONOMI
👚 SINGKIR KOTORAN ⏰JIMAT MASA & TENAGA 💦RUMUSAN KURANG BUIH 📦 READY STOK
🚙 COD BANGI - PUTRAJAYA / POSTAGE ONLY
SABUN MAGIK, RENDAM2 JER SETTEL KOTORAN . 🏞MESRA ALAM 👕 ANTI BAKTERIA 👗 WANGI & SEGAR . 🛁 MUDAH BASUH 👙 TANPA KLORIN 👞MENYAH KUMAN . 💵 SANGAT EKONOMI 👚 SINGKIR KOTORAN ⏰JIMAT MASA & TENAGA 💦RUMUSAN KURANG BUIH 📦 READY STOK 🚙 COD BANGI - PUTRAJAYA / POSTAGE ONLY
SABUN MAGIK, RENDAM2 JER SETTEL KOTORAN .
🏞MESRA ALAM
👕 ANTI BAKTERIA
👗 WANGI & SEGAR
.
🛁 MUDAH BASUH
👙 TANPA KLORIN
👞MENYAH KUMAN
.
💵 SANGAT EKONOMI
👚 SINGKIR KOTORAN ⏰JIMAT MASA & TENAGA 💦RUMUSAN KURANG BUIH 📦 READY STOK
🚙 COD BANGI - PUTRAJAYA / POSTAGE ONLY
SABUN MAGIK, RENDAM2 JER SETTEL KOTORAN . 🏞MESRA ALAM 👕 ANTI BAKTERIA 👗 WANGI & SEGAR . 🛁 MUDAH BASUH 👙 TANPA KLORIN 👞MENYAH KUMAN . 💵 SANGAT EKONOMI 👚 SINGKIR KOTORAN ⏰JIMAT MASA & TENAGA 💦RUMUSAN KURANG BUIH 📦 READY STOK 🚙 COD BANGI - PUTRAJAYA / POSTAGE ONLY
SABUN MAGIK, RENDAM2 JER SETTEL KOTORAN .
🏞MESRA ALAM
👕 ANTI BAKTERIA
👗 WANGI & SEGAR
.
🛁 MUDAH BASUH
👙 TANPA KLORIN
👞MENYAH KUMAN
.
💵 SANGAT EKONOMI
👚 SINGKIR KOTORAN ⏰JIMAT MASA & TENAGA 💦RUMUSAN KURANG BUIH 📦 READY STOK
🚙 COD BANGI - PUTRAJAYA / POSTAGE ONLY
SABUN MAGIK, RENDAM2 JER SETTEL KOTORAN . 🏞MESRA ALAM 👕 ANTI BAKTERIA 👗 WANGI & SEGAR . 🛁 MUDAH BASUH 👙 TANPA KLORIN 👞MENYAH KUMAN . 💵 SANGAT EKONOMI 👚 SINGKIR KOTORAN ⏰JIMAT MASA & TENAGA 💦RUMUSAN KURANG BUIH 📦 READY STOK 🚙 COD BANGI - PUTRAJAYA / POSTAGE ONLY
SABUN MAGIK, RENDAM2 JER SETTEL KOTORAN .
🏞MESRA ALAM
👕 ANTI BAKTERIA
👗 WANGI & SEGAR
.
🛁 MUDAH BASUH
👙 TANPA KLORIN
👞MENYAH KUMAN
.
💵 SANGAT EKONOMI
👚 SINGKIR KOTORAN ⏰JIMAT MASA & TENAGA 💦RUMUSAN KURANG BUIH 📦 READY STOK
🚙 COD BANGI - PUTRAJAYA / POSTAGE ONLY
SABUN MAGIK, RENDAM2 JER SETTEL KOTORAN . 🏞MESRA ALAM 👕 ANTI BAKTERIA 👗 WANGI & SEGAR . 🛁 MUDAH BASUH 👙 TANPA KLORIN 👞MENYAH KUMAN . 💵 SANGAT EKONOMI 👚 SINGKIR KOTORAN ⏰JIMAT MASA & TENAGA 💦RUMUSAN KURANG BUIH 📦 READY STOK 🚙 COD BANGI - PUTRAJAYA / POSTAGE ONLY
SABUN MAGIK, RENDAM2 JER SETTEL KOTORAN .
🏞MESRA ALAM
👕 ANTI BAKTERIA
👗 WANGI & SEGAR
.
🛁 MUDAH BASUH
👙 TANPA KLORIN
👞MENYAH KUMAN
.
💵 SANGAT EKONOMI
👚 SINGKIR KOTORAN ⏰JIMAT MASA & TENAGA 💦RUMUSAN KURANG BUIH 📦 READY STOK
🚙 COD BANGI - PUTRAJAYA / POSTAGE ONLY
SABUN MAGIK, RENDAM2 JER SETTEL KOTORAN . 🏞MESRA ALAM 👕 ANTI BAKTERIA 👗 WANGI & SEGAR . 🛁 MUDAH BASUH 👙 TANPA KLORIN 👞MENYAH KUMAN . 💵 SANGAT EKONOMI 👚 SINGKIR KOTORAN ⏰JIMAT MASA & TENAGA 💦RUMUSAN KURANG BUIH 📦 READY STOK 🚙 COD BANGI - PUTRAJAYA / POSTAGE ONLY
KENAPA PERLU BAYAR LEBIH ❔❔❔
SET PAKAR BERSIH 3 BERADIK BEBAS ASID.. BEBAS KIMIA!!!
👉Eziclean Laundry
👉Eziclean Dishwash
👉Eziclean Floor/Toilet
Dengan Set Eziclean anda tak perlu nak stress dan bazir kan masa dok sental kotoran.. Hanya rendam, biar kan beberapa minit dan gosok macam biasa.. Mudah, bersih, jimat masa dan tenaga.
Soo Ezi...sooo Clean...
⏰NAK MUDAH & JIMAT MASA❔❔❔
Whatsapp👉 www.wasap.my/60193288439
📦READY STOCK!! HANYA RM50 untuk 1 set💃💃! (JIMAT RM4.50!!)
🚗Cod : Bangi -Putrajaya
📮POSTAGE RM20 SM/ RM25 SS
KENAPA PERLU BAYAR LEBIH ❔❔❔ SET PAKAR BERSIH 3 BERADIK BEBAS ASID.. BEBAS KIMIA!!! 👉Eziclean Laundry 👉Eziclean Dishwash 👉Eziclean Floor/Toilet Dengan Set Eziclean anda tak perlu nak stress dan bazir kan masa dok sental kotoran.. Hanya rendam, biar kan beberapa minit dan gosok macam biasa.. Mudah, bersih, jimat masa dan tenaga. Soo Ezi...sooo Clean... ⏰NAK MUDAH & JIMAT MASA❔❔❔ Whatsapp👉 www.wasap.my/60193288439 📦READY STOCK!! HANYA RM50 untuk 1 set💃💃! (JIMAT RM4.50!!) 🚗Cod : Bangi -Putrajaya 📮POSTAGE RM20 SM/ RM25 SS
SABUN MAGIK, RENDAM2 JER SETTEL KOTORAN .
🏞MESRA ALAM
👕 ANTI BAKTERIA
👗 WANGI & SEGAR
.
🛁 MUDAH BASUH
👙 TANPA KLORIN
👞MENYAH KUMAN
.
💵 SANGAT EKONOMI
👚 SINGKIR KOTORAN ⏰JIMAT MASA & TENAGA 💦RUMUSAN KURANG BUIH 📦 READY STOK 💰 RM19 📮 POSTAGE RM10 SM
🚙 COD BANGI - PUTRAJAYA / POSTAGE ONLY
SABUN MAGIK, RENDAM2 JER SETTEL KOTORAN . 🏞MESRA ALAM 👕 ANTI BAKTERIA 👗 WANGI & SEGAR . 🛁 MUDAH BASUH 👙 TANPA KLORIN 👞MENYAH KUMAN . 💵 SANGAT EKONOMI 👚 SINGKIR KOTORAN ⏰JIMAT MASA & TENAGA 💦RUMUSAN KURANG BUIH 📦 READY STOK 💰 RM19 📮 POSTAGE RM10 SM 🚙 COD BANGI - PUTRAJAYA / POSTAGE ONLY
Sabun Bumebime
RM15
Whatsapp
0163912363
Bahan2:
❤minyak buah-buahan
❤madu ❤minyak kelapa

Kelebihan:
✅memutihkan bahagian tubuh ✅menghilangkan parut ✅menananggalkan sel kulit mati ✅menghilangkan bekas gigitan nyamuk ✅menghilangkan streat mark ✅menghilangkan flek2 hitam pd bahagian siku, luntut, bawah ketiak dn di mis v
✅selamat digunakan untuk semua jenis kulit ✅keberkesanannya mengikut jenis kulit (ada yg segera mendapat kesan ketara dan ada juga yg beransur2)
✅boleh digunakan untuk seluruh bahagian tubuh SAHAJA!!
✔️Berat 100gram
#sabun #sabunbumebimemurah #sabunbumebime #bumebimeoriginal #bumebimemalaysia #bumebimesoap #soap #sabunpemutih #sabunmurah #sabunmalaysia #malaysia #malaysian #mask #mekap #mekapmurah #mekapborong #mekapmalaysia #makeup #makeupkit #makeupmurah #makeuptutorial #makeupmalaysia
Sabun Bumebime RM15 Whatsapp 0163912363 Bahan2: ❤minyak buah-buahan ❤madu ❤minyak kelapa Kelebihan: ✅memutihkan bahagian tubuh ✅menghilangkan parut ✅menananggalkan sel kulit mati ✅menghilangkan bekas gigitan nyamuk ✅menghilangkan streat mark ✅menghilangkan flek2 hitam pd bahagian siku, luntut, bawah ketiak dn di mis v ✅selamat digunakan untuk semua jenis kulit ✅keberkesanannya mengikut jenis kulit (ada yg segera mendapat kesan ketara dan ada juga yg beransur2) ✅boleh digunakan untuk seluruh bahagian tubuh SAHAJA!! ✔️Berat 100gram #sabun  #sabunbumebimemurah  #sabunbumebime  #bumebimeoriginal  #bumebimemalaysia  #bumebimesoap  #soap  #sabunpemutih  #sabunmurah  #sabunmalaysia  #malaysia  #malaysian  #mask  #mekap  #mekapmurah  #mekapborong  #mekapmalaysia  #makeup  #makeupkit  #makeupmurah  #makeuptutorial  #makeupmalaysia 
Bought these Fondant impression mats from a cake supplies shop in Cheras. Should I use them for cake decorating purposes? Nah, I will use them for soap making.

#handmadesoapmalaysia #sabunmalaysia
Bought these Fondant impression mats from a cake supplies shop in Cheras. Should I use them for cake decorating purposes? Nah, I will use them for soap making. #handmadesoapmalaysia  #sabunmalaysia 
[26/07 15:45] "ABEY FANI"😎🇲🇾: 💝💝 *SABUN UNTUK KULIT PUTIH*(From Thailand) *(Magic Natural Soap)✨* ✔ Sabun ini *HALAL..*
Diperbuat drpd ⤵
❤minyak buah2an ❤madu ❤minyak kelapa
.
Antara kelebihannya ialah ⤵
✅memutihkan bahagian tubuh ✅menghilangkan parut ✅menananggalkan sel kulit mati ✅menghilangkan bekas gigitan nyamuk ✅menghilangkan streat mark ✅menghilangkan flek2 hitam pd bahagian siku, luntut, bawah ketiak dn d mis v
✅selamat digunakan untuk semua jenis kulit ✅keberkesanannya mengikut jenis kulit (ada yg segera mendapat kesan ketara dan ada juga yg beransur2)
✅boleh digunakan untuk seluruh bahagian tubuh SAHAJA!!
.
❤Berat 100gram
.
[26/07 16:01] "ABEY FANI"😎🇲🇾: 🚹🚺 *Lelaki Atau Perempuan Semua Boleh Pakai Sabun Ini.* 💟Sabun putih siam apa yg ia boleh lakukan?....
❤- kulit menjadi lebih berseri dari penggunaan pertama💯
❤-membantu mengurang kn kemunculan tompok gelap💯
❤-membntu menyembuhkn parut pudar💯
❤-menghilangkan bakteria menyebabkan jerawat 💯 💊sabun di perbuat daripada ekstrak semula jadi.
🐌-Ekstrak dari siput slime.ciri khas adalah untk membantu menyembuhkan  dan menyubur kan , menyembuhkan luka atau parut pudar dan hilang sepenuhnye.💯
🐝Ekstrak dari madu meninggalkan kulit lembut dan lembat.💯
🍒AHA asid daripada buah-buahan sitrus 🍓🍇🍊🍋🍅 ☎📞 *Pada sesiapa yang ingin mendapatkanya..*
*Anda boleh whatsap saya di..*
www.wasap.com.my/60173918144 
WASAP/CALL 0173918144
WASAP/CALL
0173918144
WASAP/CALL
0173918144
#sabun 
#sabunputih 
#sabunsiam 
#sabunthailand 
#sabunmalaysia 
#sabuncuci 
#sabunpembersih 
#sabunkulitcerah 
#cerah 
#tonasekata 
#antibakteria 
#kesihatan 
#alatmandi 
#kebaikkan 
#halal 
#lelakiperempuan 
#sabunviral 
#shahalam 
#petalingjaya 
#subangjaya 
#kualalumpurmalaysia 
#bandarsunway
[26/07 15:45] "ABEY FANI"😎🇲🇾: 💝💝 *SABUN UNTUK KULIT PUTIH*(From Thailand) *(Magic Natural Soap)✨* ✔ Sabun ini *HALAL..* Diperbuat drpd ⤵ ❤minyak buah2an ❤madu ❤minyak kelapa . Antara kelebihannya ialah ⤵ ✅memutihkan bahagian tubuh ✅menghilangkan parut ✅menananggalkan sel kulit mati ✅menghilangkan bekas gigitan nyamuk ✅menghilangkan streat mark ✅menghilangkan flek2 hitam pd bahagian siku, luntut, bawah ketiak dn d mis v ✅selamat digunakan untuk semua jenis kulit ✅keberkesanannya mengikut jenis kulit (ada yg segera mendapat kesan ketara dan ada juga yg beransur2) ✅boleh digunakan untuk seluruh bahagian tubuh SAHAJA!! . ❤Berat 100gram . [26/07 16:01] "ABEY FANI"😎🇲🇾: 🚹🚺 *Lelaki Atau Perempuan Semua Boleh Pakai Sabun Ini.* 💟Sabun putih siam apa yg ia boleh lakukan?.... ❤- kulit menjadi lebih berseri dari penggunaan pertama💯 ❤-membantu mengurang kn kemunculan tompok gelap💯 ❤-membntu menyembuhkn parut pudar💯 ❤-menghilangkan bakteria menyebabkan jerawat 💯 💊sabun di perbuat daripada ekstrak semula jadi. 🐌-Ekstrak dari siput slime.ciri khas adalah untk membantu menyembuhkan dan menyubur kan , menyembuhkan luka atau parut pudar dan hilang sepenuhnye.💯 🐝Ekstrak dari madu meninggalkan kulit lembut dan lembat.💯 🍒AHA asid daripada buah-buahan sitrus 🍓🍇🍊🍋🍅 ☎📞 *Pada sesiapa yang ingin mendapatkanya..* *Anda boleh whatsap saya di..* www.wasap.com.my/60173918144 WASAP/CALL 0173918144 WASAP/CALL 0173918144 WASAP/CALL 0173918144 #sabun  #sabunputih  #sabunsiam  #sabunthailand  #sabunmalaysia  #sabuncuci  #sabunpembersih  #sabunkulitcerah  #cerah  #tonasekata  #antibakteria  #kesihatan  #alatmandi  #kebaikkan  #halal  #lelakiperempuan  #sabunviral  #shahalam  #petalingjaya  #subangjaya  #kualalumpurmalaysia  #bandarsunway 
Get FREE ✨domestic shipping on your first order! SHOP at thesoulclean.com 💗
.
.
.
.
.
.
.
.
#handmade #soulcleansing #bathroomdecor #soappackaging #malaysia #kl #pg #singapore #newtrend #trending #allpink #thesoulclean #sabun #sabunmalaysia #naturalsoaps #healingsoaps
2nd step selepas scrub!
Mencuci lapisan kulit paling atas.. Dengan sabun #DaisyFaceBar ni, biarkan sekejap, main-main di wajah bagi ekstrak dia masuk dalam kulit.. Masa ni fefeling best sangat sebab WANGI n terus rasa gebu kulit muka.. Cuci muka, rasai sendiri kulit EXTRA MOIST, EXTRA GEBU, MINYAK HILANG 😍

0164204124
#fellera #fellerabeauty #fellerabeautymalaysia #skincaremalaysia #skincareorganik #skincarebebasbahankimia #skincarebebasbahanberbahaya #skincareterbaik #felleragegarmalaysia #lessforsetcombo #bazaarpaknil #bazaronline #mukajerawat #mukaberparut #platinumstokis #openfordropship #openforagent #agentwanted #testimonifellera  #sabunmuka #sabunorganik #sabunmalaysia #sabunjerawat
2nd step selepas scrub! Mencuci lapisan kulit paling atas.. Dengan sabun #DaisyFaceBar  ni, biarkan sekejap, main-main di wajah bagi ekstrak dia masuk dalam kulit.. Masa ni fefeling best sangat sebab WANGI n terus rasa gebu kulit muka.. Cuci muka, rasai sendiri kulit EXTRA MOIST, EXTRA GEBU, MINYAK HILANG 😍 0164204124 #fellera  #fellerabeauty  #fellerabeautymalaysia  #skincaremalaysia  #skincareorganik  #skincarebebasbahankimia  #skincarebebasbahanberbahaya  #skincareterbaik  #felleragegarmalaysia  #lessforsetcombo  #bazaarpaknil  #bazaronline  #mukajerawat  #mukaberparut  #platinumstokis  #openfordropship  #openforagent  #agentwanted  #testimonifellera  #sabunmuka  #sabunorganik  #sabunmalaysia  #sabunjerawat 
Follow ig ni 😍ni ig  kakak saya sebenarnya @aubreysbeautyspa ..
Whatsapp je dia kalau nak order apa apa 😊

#igshop #sabunmurahmalaysia #sabunmalaysia #abs #aubreysbeautyspa #soapmalaysia
Using botanical herbs as natural colorants for my soaps

From L to R:
Indigo: Used in the treatment of chronic skin conditions e.g. psoriasis
Gromwell: Traditionally used to heal wounds, rashes and burns
Roselle: High in antioxidants and antioxidants have been proven to aid in  fighting skin damaging free radicals and roselle is believed to reduce  skin irritation and increase cell turnover. This will result in increase of  skin elasticity that promote youthful skin.
Paprika: This pepper is rich in antioxidants and contains iron, vitamins  including Vitamin C as well as beta-carotene that prevents the  appearance of freckles and age spots and helps to improve your  complexion.
Turmeric: This spice contains antioxidants, antiseptic and antibacterial  properties that fights acne and breakouts to give you a glowing skin.  It also rejuvenates your skin and strip away dead skin cells and  clean off dirt leaving your skin soft and smooth.

All of the above are infused in extra virgin olive oil.

#handmadesoapmalaysia #sabunmalaysia
Using botanical herbs as natural colorants for my soaps From L to R: Indigo: Used in the treatment of chronic skin conditions e.g. psoriasis Gromwell: Traditionally used to heal wounds, rashes and burns Roselle: High in antioxidants and antioxidants have been proven to aid in fighting skin damaging free radicals and roselle is believed to reduce skin irritation and increase cell turnover. This will result in increase of skin elasticity that promote youthful skin. Paprika: This pepper is rich in antioxidants and contains iron, vitamins including Vitamin C as well as beta-carotene that prevents the appearance of freckles and age spots and helps to improve your complexion. Turmeric: This spice contains antioxidants, antiseptic and antibacterial properties that fights acne and breakouts to give you a glowing skin. It also rejuvenates your skin and strip away dead skin cells and clean off dirt leaving your skin soft and smooth. All of the above are infused in extra virgin olive oil. #handmadesoapmalaysia  #sabunmalaysia 
*PROMOSI SABUN HANDMADE MURAH.* 😱

The Soap Malaysia kini mengadakan promosi dengan harga *LEBIH MURAH*. Amat sesuai untuk dijadikan; 💐 Doorgift Perkahwinan 💐 Majlis Sambutan Hari Lahir
💐 Re-union Sekolah, IPTA/S
💐 Majlis Aqiqah
💐 Cenderahati VIP dan Undangan Tetamu
💐 Lain-lain Majlis Keramaian

Tarikh tamat promosi sehingga *31 Ogos 2017* sahaja. Tempahan hendaklah dibuat sekurang-kurangnya sebulan sebelum majlis berlangsung. 
Cepat! Sebelum terlambat. 
Share dan cerita kepada keluarga, saudara-mara, kawan dan jiran tetangga. 
Sebarang pertanyaan dan tempahan, boleh hubungi *010-5707059*. *Ig: the.soap.malaysia*
Handmade  Soap

#thesoapmalaysia #sabunmalaysia #malaysia #fragrance #rose #handmade #craft #creative #사랑해 #행복해 #좋아 #예쁘다 #아름다운 #어빠 #언니 #인스타
*PROMOSI SABUN HANDMADE MURAH.* 😱 The Soap Malaysia kini mengadakan promosi dengan harga *LEBIH MURAH*. Amat sesuai untuk dijadikan; 💐 Doorgift Perkahwinan 💐 Majlis Sambutan Hari Lahir 💐 Re-union Sekolah, IPTA/S 💐 Majlis Aqiqah 💐 Cenderahati VIP dan Undangan Tetamu 💐 Lain-lain Majlis Keramaian Tarikh tamat promosi sehingga *31 Ogos 2017* sahaja. Tempahan hendaklah dibuat sekurang-kurangnya sebulan sebelum majlis berlangsung. Cepat! Sebelum terlambat. Share dan cerita kepada keluarga, saudara-mara, kawan dan jiran tetangga. Sebarang pertanyaan dan tempahan, boleh hubungi *010-5707059*. *Ig: the.soap.malaysia* Handmade Soap #thesoapmalaysia  #sabunmalaysia  #malaysia  #fragrance  #rose  #handmade  #craft  #creative  #사랑해  #행복해  #좋아  #예쁘다  #아름다운  #어빠  #언니  #인스타 
Beer Soap

Ingredients: Carlsberg beer, virgin coconut oil, extra virgin olive oil, red palm oil,  cocoa butter, castor oil, sesame oil, colloidal oatmeal, barley  powder. Essential oils are cedarwood, lemon and basil.
Benefits:  Very moisturising and lathers very well. Hops as one of the main  ingredients in beer contains skin softening amino acids which can  relieve irritated and inflamed skin. The brewer's yeast in beer acts as  an antibacterial agent which is great at combating acne. Beer also  contains Vitamin B and other essential vitamins to nourish the skin.

#handmadesoapmalaysia #sabunmalaysia #carlsbergbeer #carlsbergmalaysia
Beer Soap Ingredients: Carlsberg beer, virgin coconut oil, extra virgin olive oil, red palm oil, cocoa butter, castor oil, sesame oil, colloidal oatmeal, barley powder. Essential oils are cedarwood, lemon and basil. Benefits: Very moisturising and lathers very well. Hops as one of the main ingredients in beer contains skin softening amino acids which can relieve irritated and inflamed skin. The brewer's yeast in beer acts as an antibacterial agent which is great at combating acne. Beer also contains Vitamin B and other essential vitamins to nourish the skin. #handmadesoapmalaysia  #sabunmalaysia  #carlsbergbeer  #carlsbergmalaysia 
Xboleh tanpa sabun ni.. Kadang-kadang cuci muka xkira pagi ke malam ke, mesti biar sekejap di muka 10-15 minit. 
Dah kering baru bilas. Serius lagi lembap kulit.. Xde krim, xde toner xpe lg. Tp xde sabun ni xboleh 😘😘😘
#DaisyFaceBar

#fellera #fellerabeauty #fellerabeautymalaysia #skincaremalaysia #skincareorganik #skincarebebasbahankimia #skincarebebasbahanberbahaya #skincareterbaik #felleragegarmalaysia #lessforsetcombo #bazaarpaknil #bazaronline #mukajerawat #mukaberparut #platinumstokis #openfordropship #openforagent #agentwanted #testimonifellera #sabunmuka #sabunmalaysia #sabunorganik
Xboleh tanpa sabun ni.. Kadang-kadang cuci muka xkira pagi ke malam ke, mesti biar sekejap di muka 10-15 minit. Dah kering baru bilas. Serius lagi lembap kulit.. Xde krim, xde toner xpe lg. Tp xde sabun ni xboleh 😘😘😘 #DaisyFaceBar  #fellera  #fellerabeauty  #fellerabeautymalaysia  #skincaremalaysia  #skincareorganik  #skincarebebasbahankimia  #skincarebebasbahanberbahaya  #skincareterbaik  #felleragegarmalaysia  #lessforsetcombo  #bazaarpaknil  #bazaronline  #mukajerawat  #mukaberparut  #platinumstokis  #openfordropship  #openforagent  #agentwanted  #testimonifellera  #sabunmuka  #sabunmalaysia  #sabunorganik 
Muka ada jerawat 🤢...kulit kusam😞...gelap👦🏾..tona tidak sekata 👴🏼...JERAGAT 🙇🏻‍♀ JANGAN RISAU ‼

TRATORIA facial soap  kan ada 💁🏻 KEBAIKAN TRATORIA FACIAL SOAP ☘Menghilangkan jerawat
☘Menghilangkan jeragat
☘Mencerah, kulit lembut berseri
☘Menghilangkan parut
☘Kulit lebih flawless, glowing
☘Merawat masalah kulit

korang akan lebih berkeyakinan kerana tiada lagi masalah jerawat...jeragat..kulit kusam...tona tidak sekata...berminyak

FOR MORE DETAIL wassapp us 📲 [0148264976]

#tratoriafacialsoap#tratoriasabunjerawat#sabunjerawat#sabunjeragat#sabunhilangparut#sabunketat#sabundelima#sabunmantop#sabunmenjadik#sabunmalaysia#facialsoapmalaysia#facialsoaplicin#facialsoaplakukeras#produklakukeras#lakukeras
Muka ada jerawat 🤢...kulit kusam😞...gelap👦🏾..tona tidak sekata 👴🏼...JERAGAT 🙇🏻‍♀ JANGAN RISAU ‼ TRATORIA facial soap kan ada 💁🏻 KEBAIKAN TRATORIA FACIAL SOAP ☘Menghilangkan jerawat ☘Menghilangkan jeragat ☘Mencerah, kulit lembut berseri ☘Menghilangkan parut ☘Kulit lebih flawless, glowing ☘Merawat masalah kulit korang akan lebih berkeyakinan kerana tiada lagi masalah jerawat...jeragat..kulit kusam...tona tidak sekata...berminyak FOR MORE DETAIL wassapp us 📲 [0148264976] #tratoriafacialsoap #tratoriasabunjerawat #sabunjerawat #sabunjeragat #sabunhilangparut #sabunketat #sabundelima #sabunmantop #sabunmenjadik #sabunmalaysia #facialsoapmalaysia #facialsoaplicin #facialsoaplakukeras #produklakukeras #lakukeras 
Muka ada jerawat 🤢...kulit kusam😞...gelap👦🏾..tona tidak sekata 👴🏼...JERAGAT 🙇🏻‍♀ JANGAN RISAU ‼

TRATORIA facial soap  kan ada 💁🏻 KEBAIKAN TRATORIA FACIAL SOAP ☘Menghilangkan jerawat
☘Menghilangkan jeragat
☘Mencerah, kulit lembut berseri
☘Menghilangkan parut
☘Kulit lebih flawless, glowing
☘Merawat masalah kulit

korang akan lebih berkeyakinan kerana tiada lagi masalah jerawat...jeragat..kulit kusam...tona tidak sekata...berminyak

FOR MORE DETAIL wassapp us 📲 [0148264976]

#tratoriafacialsoap#tratoriasabunjerawat#sabunjerawat#sabunjeragat#sabunhilangparut#sabunketat#sabundelima#sabunmantop#sabunmenjadik#sabunmalaysia#facialsoapmalaysia#facialsoaplicin#facialsoaplakukeras#produklakukeras#lakukeras
Muka ada jerawat 🤢...kulit kusam😞...gelap👦🏾..tona tidak sekata 👴🏼...JERAGAT 🙇🏻‍♀ JANGAN RISAU ‼ TRATORIA facial soap kan ada 💁🏻 KEBAIKAN TRATORIA FACIAL SOAP ☘Menghilangkan jerawat ☘Menghilangkan jeragat ☘Mencerah, kulit lembut berseri ☘Menghilangkan parut ☘Kulit lebih flawless, glowing ☘Merawat masalah kulit korang akan lebih berkeyakinan kerana tiada lagi masalah jerawat...jeragat..kulit kusam...tona tidak sekata...berminyak FOR MORE DETAIL wassapp us 📲 [0148264976] #tratoriafacialsoap #tratoriasabunjerawat #sabunjerawat #sabunjeragat #sabunhilangparut #sabunketat #sabundelima #sabunmantop #sabunmenjadik #sabunmalaysia #facialsoapmalaysia #facialsoaplicin #facialsoaplakukeras #produklakukeras #lakukeras 
Muka ada jerawat 🤢...kulit kusam😞...gelap👦🏾..tona tidak sekata 👴🏼...JERAGAT 🙇🏻‍♀ JANGAN RISAU ‼

TRATORIA facial soap  kan ada 💁🏻 KEBAIKAN TRATORIA FACIAL SOAP ☘Menghilangkan jerawat
☘Menghilangkan jeragat
☘Mencerah, kulit lembut berseri
☘Menghilangkan parut
☘Kulit lebih flawless, glowing
☘Merawat masalah kulit

korang akan lebih berkeyakinan kerana tiada lagi masalah jerawat...jeragat..kulit kusam...tona tidak sekata...berminyak

FOR MORE DETAIL wassapp us 📲 [0148264976]

#tratoriafacialsoap#tratoriasabunjerawat#sabunjerawat#sabunjeragat#sabunhilangparut#sabunketat#sabundelima#sabunmantop#sabunmenjadik#sabunmalaysia#facialsoapmalaysia#facialsoaplicin#facialsoaplakukeras#produklakukeras#lakukeras
Muka ada jerawat 🤢...kulit kusam😞...gelap👦🏾..tona tidak sekata 👴🏼...JERAGAT 🙇🏻‍♀ JANGAN RISAU ‼ TRATORIA facial soap kan ada 💁🏻 KEBAIKAN TRATORIA FACIAL SOAP ☘Menghilangkan jerawat ☘Menghilangkan jeragat ☘Mencerah, kulit lembut berseri ☘Menghilangkan parut ☘Kulit lebih flawless, glowing ☘Merawat masalah kulit korang akan lebih berkeyakinan kerana tiada lagi masalah jerawat...jeragat..kulit kusam...tona tidak sekata...berminyak FOR MORE DETAIL wassapp us 📲 [0148264976] #tratoriafacialsoap #tratoriasabunjerawat #sabunjerawat #sabunjeragat #sabunhilangparut #sabunketat #sabundelima #sabunmantop #sabunmenjadik #sabunmalaysia #facialsoapmalaysia #facialsoaplicin #facialsoaplakukeras #produklakukeras #lakukeras 
Muka ada jerawat 🤢...kulit kusam😞...gelap👦🏾..tona tidak sekata 👴🏼...JERAGAT 🙇🏻‍♀ JANGAN RISAU ‼

TRATORIA facial soap  kan ada 💁🏻 KEBAIKAN TRATORIA FACIAL SOAP ☘Menghilangkan jerawat
☘Menghilangkan jeragat
☘Mencerah, kulit lembut berseri
☘Menghilangkan parut
☘Kulit lebih flawless, glowing
☘Merawat masalah kulit

korang akan lebih berkeyakinan kerana tiada lagi masalah jerawat...jeragat..kulit kusam...tona tidak sekata...berminyak

FOR MORE DETAIL wassapp us 📲 [0148264976]

#tratoriafacialsoap#tratoriasabunjerawat#sabunjerawat#sabunjeragat#sabunhilangparut#sabunketat#sabundelima#sabunmantop#sabunmenjadik#sabunmalaysia#facialsoapmalaysia#facialsoaplicin#facialsoaplakukeras#produklakukeras#lakukeras
Muka ada jerawat 🤢...kulit kusam😞...gelap👦🏾..tona tidak sekata 👴🏼...JERAGAT 🙇🏻‍♀ JANGAN RISAU ‼ TRATORIA facial soap kan ada 💁🏻 KEBAIKAN TRATORIA FACIAL SOAP ☘Menghilangkan jerawat ☘Menghilangkan jeragat ☘Mencerah, kulit lembut berseri ☘Menghilangkan parut ☘Kulit lebih flawless, glowing ☘Merawat masalah kulit korang akan lebih berkeyakinan kerana tiada lagi masalah jerawat...jeragat..kulit kusam...tona tidak sekata...berminyak FOR MORE DETAIL wassapp us 📲 [0148264976] #tratoriafacialsoap #tratoriasabunjerawat #sabunjerawat #sabunjeragat #sabunhilangparut #sabunketat #sabundelima #sabunmantop #sabunmenjadik #sabunmalaysia #facialsoapmalaysia #facialsoaplicin #facialsoaplakukeras #produklakukeras #lakukeras 
Muka ada jerawat 🤢...kulit kusam😞...gelap🏾..tona tidak sekata 👴🏼...JERAGAT 🙇🏻‍♀ JANGAN RISAU ‼

TRATORIA facial soap  kan ada 💁🏻 KEBAIKAN TRATORIA FACIAL SOAP ☘Menghilangkan jerawat
☘Menghilangkan jeragat
☘Mencerah, kulit lembut berseri
☘Menghilangkan parut
☘Kulit lebih flawless, glowing
☘Merawat masalah kulit

FOR MORE DETAIL wassapp us 📲 [0148264976]

#tratoriafacialsoap#tratoriasabunjerawat#sabunjerawat#sabunjeragat#sabunhilangparut#sabunketat#sabundelima#sabunmantop#sabunmenjadik#sabunmalaysia#facialsoapmalaysia#facialsoaplicin#facialsoaplakukeras#produklakukeras#lakukeras
Muka ada jerawat 🤢...kulit kusam😞...gelap🏾..tona tidak sekata 👴🏼...JERAGAT 🙇🏻‍♀ JANGAN RISAU ‼ TRATORIA facial soap kan ada 💁🏻 KEBAIKAN TRATORIA FACIAL SOAP ☘Menghilangkan jerawat ☘Menghilangkan jeragat ☘Mencerah, kulit lembut berseri ☘Menghilangkan parut ☘Kulit lebih flawless, glowing ☘Merawat masalah kulit FOR MORE DETAIL wassapp us 📲 [0148264976] #tratoriafacialsoap #tratoriasabunjerawat #sabunjerawat #sabunjeragat #sabunhilangparut #sabunketat #sabundelima #sabunmantop #sabunmenjadik #sabunmalaysia #facialsoapmalaysia #facialsoaplicin #facialsoaplakukeras #produklakukeras #lakukeras 
GESER ➡GESER➡GESER➡
6K 1LZ 65K #sabuntemulawak
#sabunmalaysia
#sabunpemutih #sabuntemulawakori #olshoptulungagung #olshoptulungagungmurah 
Tanya/order langsung melalui admin 
Tanya/order di Ig maaf tidak kami respon 
SERIYUS ORDER 📮admin 1
Pin. D3A3FAEF
W.a 085649947171 📮admin 2
Pin. D8B63FEE
W.a 085704432000(kusus grosir) 📮admin 3
Pin. D81A6FA2
W.a 082234453382 (bumimas) 📮admin 4
Pin. 5A1302DC
W.a 081333725209

Fast Respon jam 9.00 wib / jam 20.00 wib
HANAN SOAP BODY & FACE ❤❤
Sabun pencerah muka & badan 👏👏
1 kotak dapat 2 ketul sabun 😍😍
Harga??
Mestilah jimat sebab muka sampai badan boleh pakai 😱😱 Kandungan dalam sabun hanan:- ✅Extract strawberry
✅Extract Roses
✅Olive oil
✅Goat milk
✅Whitening agent

1. Ada 2 ketul dalam satu kotak(60gx2)

2. Hilangkan daki serta merta

3. Insyallah hilangkan jerawat juga

4. Boleh guna seluruh badan

5. Dapatkan harga promosi dengan hanya RM25!!!!!
.
www.wasap.my/60143792850

#sabunhoneyglowmurah #sabunhananmurah #sabunhanan #hanansoap #sabunpemutih #sabun #sabunpemutihmurah #sabunsentaldaki #sabunputih #sabunputihketiak #sabunputihbadan #sabunviral #sabunbumebime #produkmalaysia #produkhomemade #malaysianseller #viralthread #sabunthailand #sabunmalaysia
HANAN SOAP BODY & FACE ❤❤ Sabun pencerah muka & badan 👏👏 1 kotak dapat 2 ketul sabun 😍😍 Harga?? Mestilah jimat sebab muka sampai badan boleh pakai 😱😱 Kandungan dalam sabun hanan:- ✅Extract strawberry ✅Extract Roses ✅Olive oil ✅Goat milk ✅Whitening agent 1. Ada 2 ketul dalam satu kotak(60gx2) 2. Hilangkan daki serta merta 3. Insyallah hilangkan jerawat juga 4. Boleh guna seluruh badan 5. Dapatkan harga promosi dengan hanya RM25!!!!! . www.wasap.my/60143792850 #sabunhoneyglowmurah  #sabunhananmurah  #sabunhanan  #hanansoap  #sabunpemutih  #sabun  #sabunpemutihmurah  #sabunsentaldaki  #sabunputih  #sabunputihketiak  #sabunputihbadan  #sabunviral  #sabunbumebime  #produkmalaysia  #produkhomemade  #malaysianseller  #viralthread  #sabunthailand  #sabunmalaysia 
Custom made for wedding! 🚨
Custom made for wedding! 🚨
We'd like to call this our Love Yin & Yang gemstones! (They're perfect doorgifts for open houses too) 
These sparkly babies will make their way all the way to Johor soon. Thanks for your order, Tyng! 
#doorgiftsabun #sabunmalaysia
We'd like to call this our Love Yin & Yang gemstones! (They're perfect doorgifts for open houses too) These sparkly babies will make their way all the way to Johor soon. Thanks for your order, Tyng! #doorgiftsabun  #sabunmalaysia 
Assalamualaikum.
Selamat pagi & salam sejahtera!

Apa anda boleh buat dengan sabun? Selain di bawah ini; 🌻 Sabun mandi
🌻 Door gift keramaian (kahwin, rumah terbuka, program ofis, aqiqah dan sebagainya)
🌻Hadiah kenangan

#thesoapmalaysia #sabunmalaysia #handmade #natural #wedding #doorgift #행복해 #선물 #예쁘다 #아름다운 #좋아
It's a lovely gemsoap-making kind of Friday. These Love Potion Mermaid Gemstone soaps (Peach scented) are always a favourite. (Sorry for the lonnnggg holiday, we've just moved and will be releasing more fun products for all of you soon 😉) #sabunmalaysia #buihbox #doorgiftsabun
It's a lovely gemsoap-making kind of Friday. These Love Potion Mermaid Gemstone soaps (Peach scented) are always a favourite. (Sorry for the lonnnggg holiday, we've just moved and will be releasing more fun products for all of you soon 😉) #sabunmalaysia  #buihbox  #doorgiftsabun 
SEABISCUIT
.
Having trouble sleeping at night?
Need something calming?
.
The combination of chamomile and lemon essential oil can aid greatly in sleeplessness and anxiety.
.
This combination, smell similar to citronella (serai wangi)
.
Our little sleep inducer i must say. Made with concentrated lemon juice, fresh lemon zest, dead sea salt, olive oil and infused with vit E
.
The high magnesium content in dead sea salt can prevent retention of fluid from skin keeping it supple, firm and youthful.
.
✅detoxification of the body by flushing out toxins from the pores
✅improving the skin barrier function
✅helps in cleansing and the treating of skin conditions like dermatitis and acne scars, dryness
✅Eczema
✅Encourages Restful Sleep
✅anti-inflammatory
✅Exfoliation with sea salts helps to remove dead skin particles, tones up the skin tissues, encourages peripheral blood circulation, and helps in skin renewal
✅Skin Allergies
.
Weight: 75g-80g
Price: RM15
.
#soap #soaper #soapshare #handcraftedsoap #handmadesoapmalaysia #handmadesoap #homemadesoap #homemadesoapmalaysia  #homemadesoapmurah #handmadesoapmurah #soapster #soapstermalaysia #signature2 #kualalumpur #deadseasaltsoap #lemonsoap #chamomilesoap #giftideas #doorgiftmalaysia #doorgiftmurah #party #event #sabunmalaysia #doorgiftmalaysia
SEABISCUIT . Having trouble sleeping at night? Need something calming? . The combination of chamomile and lemon essential oil can aid greatly in sleeplessness and anxiety. . This combination, smell similar to citronella (serai wangi) . Our little sleep inducer i must say. Made with concentrated lemon juice, fresh lemon zest, dead sea salt, olive oil and infused with vit E . The high magnesium content in dead sea salt can prevent retention of fluid from skin keeping it supple, firm and youthful. . ✅detoxification of the body by flushing out toxins from the pores ✅improving the skin barrier function ✅helps in cleansing and the treating of skin conditions like dermatitis and acne scars, dryness ✅Eczema ✅Encourages Restful Sleep ✅anti-inflammatory ✅Exfoliation with sea salts helps to remove dead skin particles, tones up the skin tissues, encourages peripheral blood circulation, and helps in skin renewal ✅Skin Allergies . Weight: 75g-80g Price: RM15 . #soap  #soaper  #soapshare  #handcraftedsoap  #handmadesoapmalaysia  #handmadesoap  #homemadesoap  #homemadesoapmalaysia  #homemadesoapmurah  #handmadesoapmurah  #soapster  #soapstermalaysia  #signature2  #kualalumpur  #deadseasaltsoap  #lemonsoap  #chamomilesoap  #giftideas  #doorgiftmalaysia  #doorgiftmurah  #party  #event  #sabunmalaysia  #doorgiftmalaysia 
Sabun Kunyit

Khasiatnya untuk kulit : 🐾 Mengubati Jerawat
🐾 Mengatasi kulit berminyak
🐾 Mencegah penuaan dan  kedutan
🐾 Mengatasi pigmentasi
🐾 Mengangkat sel kulit mati
🐾 Menghaluskan kulit wajah

Sabun sample/trial ini hanya Rm1 per pcs. 
Boleh whatsapp 019.2695168
Atau Dm saya untuk pertanyaan

Agen dan dropship diperlukan

#agendiperlukan
#dropshipdiperlukan
#dropshipmalaysia
#bazaarpaknil
#sabunhomemade
#sabunorganik
#onlineshopping
#perlashine
#queenofmutiara 
#sayajualsabun
#krimkilo 
#jutawanmuda 
#shaklee
#produkkurus 
#glowingserum
#serumorganik
#sabunorganik #sabunhomemade #binajenamasendiri #produkkecantikan #sabunmuka #sabunmalaysia
Sabun Kunyit Khasiatnya untuk kulit : 🐾 Mengubati Jerawat 🐾 Mengatasi kulit berminyak 🐾 Mencegah penuaan dan kedutan 🐾 Mengatasi pigmentasi 🐾 Mengangkat sel kulit mati 🐾 Menghaluskan kulit wajah Sabun sample/trial ini hanya Rm1 per pcs. Boleh whatsapp 019.2695168 Atau Dm saya untuk pertanyaan Agen dan dropship diperlukan #agendiperlukan  #dropshipdiperlukan  #dropshipmalaysia  #bazaarpaknil  #sabunhomemade  #sabunorganik  #onlineshopping  #perlashine  #queenofmutiara  #sayajualsabun  #krimkilo  #jutawanmuda  #shaklee  #produkkurus  #glowingserum  #serumorganik  #sabunorganik  #sabunhomemade  #binajenamasendiri  #produkkecantikan  #sabunmuka  #sabunmalaysia 
GIVEAWAY CONTEST

If you have not tried handmade soap before, Mysoap Chef is giving 5 lucky followers to win some.

1X Grand Prize: 20 pieces of soap plus 100g of homemade ginseng and  papaya moisturizer
4X Consolation Prizes: 8 pieces of soap plus 50g of homemade ginseng and papaya moisturizer

Here is  how you can enter:
1. Follow me.
2. Like this post.
3. Tell me your skin type (i.e. normal, dry or combination) in comment section

This giveaway contest will run from now and ends on 31 July 2017 at 11am. Winners will be selected by a random drawing app and announced on  5 August 2017.
GIVEAWAY CONTEST If you have not tried handmade soap before, Mysoap Chef is giving 5 lucky followers to win some. 1X Grand Prize: 20 pieces of soap plus 100g of homemade ginseng and papaya moisturizer 4X Consolation Prizes: 8 pieces of soap plus 50g of homemade ginseng and papaya moisturizer Here is how you can enter: 1. Follow me. 2. Like this post. 3. Tell me your skin type (i.e. normal, dry or combination) in comment section This giveaway contest will run from now and ends on 31 July 2017 at 11am. Winners will be selected by a random drawing app and announced on 5 August 2017.
*KATAKAN TIDAK PADA MUKA BERJERAWAT DAN BERMINYAK* 👉🏻Kekal cantik ...glowing🙎🏻...dan tanpa jerawat🤷🏻‍♀ dengan menggunakan *TRATORIA FACIAL SOAP*.Tiada masalah lagi kulit berjerawat dan berminyak .👩 For more detail...01140239282

#tratoriafacialsoap#tratoriasabunjerawat#sabunjerawat#sabunjeragat#sabunhilangparut#sabunketat#sabundelima#sabunmantop#sabunmenjadik#sabunmalaysia#facialsoapmalaysia#facialsoaplicin#facialsoaplakukeras#produklakukeras#lakukeras
*KATAKAN TIDAK PADA MUKA BERJERAWAT DAN BERMINYAK* 👉🏻Kekal cantik ...glowing🙎🏻...dan tanpa jerawat🤷🏻‍♀ dengan menggunakan *TRATORIA FACIAL SOAP*.Tiada masalah lagi kulit berjerawat dan berminyak .👩 For more detail...01140239282 #tratoriafacialsoap #tratoriasabunjerawat #sabunjerawat #sabunjeragat #sabunhilangparut #sabunketat #sabundelima #sabunmantop #sabunmenjadik #sabunmalaysia #facialsoapmalaysia #facialsoaplicin #facialsoaplakukeras #produklakukeras #lakukeras 
*KATAKAN TIDAK PADA MUKA BERJERAWAT DAN BERMINYAK* 👉🏻Kekal cantik ...glowing🙎🏻...dan tanpa jerawat🤷🏻‍♀ dengan menggunakan *TRATORIA FACIAL SOAP*.Tiada masalah lagi kulit berjerawat dan berminyak .👩 For more detail...01140239282

#tratoriafacialsoap#tratoriasabunjerawat#sabunjerawat#sabunjeragat#sabunhilangparut#sabunketat#sabundelima#sabunmantop#sabunmenjadik#sabunmalaysia#facialsoapmalaysia#facialsoaplicin#facialsoaplakukeras#produklakukeras#lakukeras
*KATAKAN TIDAK PADA MUKA BERJERAWAT DAN BERMINYAK* 👉🏻Kekal cantik ...glowing🙎🏻...dan tanpa jerawat🤷🏻‍♀ dengan menggunakan *TRATORIA FACIAL SOAP*.Tiada masalah lagi kulit berjerawat dan berminyak .👩 For more detail...01140239282 #tratoriafacialsoap #tratoriasabunjerawat #sabunjerawat #sabunjeragat #sabunhilangparut #sabunketat #sabundelima #sabunmantop #sabunmenjadik #sabunmalaysia #facialsoapmalaysia #facialsoaplicin #facialsoaplakukeras #produklakukeras #lakukeras 
Done restock barang laku keras.. Meh jer sapa nk order.. Barang semua ready stok.. www.wasap.my/60193288439
Done restock barang laku keras.. Meh jer sapa nk order.. Barang semua ready stok.. www.wasap.my/60193288439
Tengah hot sekarang
Sugar velvet soap
Nama manja sabun cheese
Homemade tanpa bahan kimia yang berbahaya
Sekali pakai soft je muka uols 😘
0179310057
#sugarvelvetsoap
#skincare
#jeragat
#sabunjeragat
#sabuncheese
#svs
#sabunviral
#jerawat
#homemade
#natural
#skincaremalaysia
#sabunhomemade
#naturalsoap
#sabuntanpakimia
#sabuncucimuka
#sabunmalaysia
#narsmalaysia
#nyxmalaysia
#gongbadak
#kuantan
#unisza
#uthm
#diyskincare
*KATAKAN TIDAK PADA MUKA BERJERAWAT DAN BERMINYAK* 👉🏻Kekal cantik ...glowing🙎🏻...dan tanpa jerawat🤷🏻‍♀ dengan menggunakan *TRATORIA FACIAL SOAP*.Tiada masalah lagi kulit berjerawat dan berminyak .👩 For more detail...01140239282

#tratoriafacialsoap#tratoriasabunjerawat#sabunjerawat#sabunjeragat#sabunhilangparut#sabunketat#sabundelima#sabunmantop#sabunmenjadik#sabunmalaysia#facialsoapmalaysia#facialsoaplicin#facialsoaplakukeras#produklakukeras#lakukeras
*KATAKAN TIDAK PADA MUKA BERJERAWAT DAN BERMINYAK* 👉🏻Kekal cantik ...glowing🙎🏻...dan tanpa jerawat🤷🏻‍♀ dengan menggunakan *TRATORIA FACIAL SOAP*.Tiada masalah lagi kulit berjerawat dan berminyak .👩 For more detail...01140239282 #tratoriafacialsoap #tratoriasabunjerawat #sabunjerawat #sabunjeragat #sabunhilangparut #sabunketat #sabundelima #sabunmantop #sabunmenjadik #sabunmalaysia #facialsoapmalaysia #facialsoaplicin #facialsoaplakukeras #produklakukeras #lakukeras 
'Dalam masa 10hari je kak gee 😭😭
Terima kasih sb bagi sye cuba #sabuncheese
Sumpah camera ori..! jeragat dah kurang..
Kulit muka dah tak kusam..
Habih sabun ni compem repeat order lg . Blh lawan kulit kak gee dh kihkih'

Hangpa nak lawa tak?
Jom kite ubah guna bahan2 semula jadi
Say no to produk banyak chemical 😎
Only RM25.90
Sehari berape posen je untuk kulit muke cantek 
Floles 😍

#svstestimoni
#sabunviral
#hilangparut
#jerawat
#jeragat
#sugarvelvetsoap
#sabunhomemade
#homemadesoap
#kulitkusam
#whitehead
#blackhead
#putihgebu
#aurawhite
#quputeh
#neelofa
#asyalliee
#nyxmalaysia
#narsmalaysia
#uthm
#kuantan
#skincaremalaysia
#cleansermalaysia
#fattahamin
#flawlessskin
#sabunmalaysia
#nakcantik
#facialroutine
#ibuputih
'Dalam masa 10hari je kak gee 😭😭 Terima kasih sb bagi sye cuba #sabuncheese  Sumpah camera ori..! jeragat dah kurang.. Kulit muka dah tak kusam.. Habih sabun ni compem repeat order lg . Blh lawan kulit kak gee dh kihkih' Hangpa nak lawa tak? Jom kite ubah guna bahan2 semula jadi Say no to produk banyak chemical 😎 Only RM25.90 Sehari berape posen je untuk kulit muke cantek Floles 😍 #svstestimoni  #sabunviral  #hilangparut  #jerawat  #jeragat  #sugarvelvetsoap  #sabunhomemade  #homemadesoap  #kulitkusam  #whitehead  #blackhead  #putihgebu  #aurawhite  #quputeh  #neelofa  #asyalliee  #nyxmalaysia  #narsmalaysia  #uthm  #kuantan  #skincaremalaysia  #cleansermalaysia  #fattahamin  #flawlessskin  #sabunmalaysia  #nakcantik  #facialroutine  #ibuputih 
Kite xmo propa2 ye
Boleh bace pelanggan cakap apa 😍
"Jeragat dan bintik2 hitam dah kurang!"
40sen je sehari dik non untuk kulit muke

Tahan 2 bulan kalau kerat kecik2
sugar velvet soap dari bahan natural yg berkualiti dan fresh 😉

#sugarvelvetsoap
#svstestimoni
#jeragat
#sabunjeragat
#sabuncheese
#svs
#sabunviral
#jerawat
#homemade
#natural
#skincaremalaysia
#sabunhomemade
#naturalsoap
#sabuntanpakimia
#sabuncucimuka
#sabunmalaysia
#narsmalaysia
#nyxmalaysia
#gongbadak
#kuantan
#unisza
#uthm
Kite xmo propa2 ye Boleh bace pelanggan cakap apa 😍 "Jeragat dan bintik2 hitam dah kurang!" 40sen je sehari dik non untuk kulit muke Tahan 2 bulan kalau kerat kecik2 sugar velvet soap dari bahan natural yg berkualiti dan fresh 😉 #sugarvelvetsoap  #svstestimoni  #jeragat  #sabunjeragat  #sabuncheese  #svs  #sabunviral  #jerawat  #homemade  #natural  #skincaremalaysia  #sabunhomemade  #naturalsoap  #sabuntanpakimia  #sabuncucimuka  #sabunmalaysia  #narsmalaysia  #nyxmalaysia  #gongbadak  #kuantan  #unisza  #uthm 
Perfume yang senang nak bawa kemana mana, sesuai untuk kegunaan sendiri or boleh jadikan hadiah kepada kawan, wife..hubby.. or jenis yang suka tukar2 scent tp still nak jimat, & for perfume lovers this one for you! 😍😍😍
Serious tak menyesal beli, ada yang repeat order!! 😘😘
New scents available babes!! Boleh whatsapp for more info or requiries okay? 💝

ORIGINAL PURSE PERFUME | 1 for RM22 | BUY 3 FOR RM60 exclude postage
.
1 pcs = RM22
3 pcs = RM 60
----------------------------------------------------------
easy to carry,save space, long lasting, high rquality and super jimat!!
---------------------------------------------------------- ____ [20ML] 💯Original perfume bukan inspired ❌bukan Gred AAA
✔️Senang bawak travel
✔️Bau tahan lama ✔️Harga mampu milik
.

#sayajualmurah #kosmetikmurah #bazarpaknik #kyliemurah #hudabeautymurah #eyelinermurah #eyeshadowmurah #lipkitmurah 
#makeupmurah #kyliemalaysia #hudabeautymalaysia #anastasiamalaysia #morphiemurah #coffescrubmurah #coffeemixsoap #pineapplesoap #sabunmalaysia #nyxmurah #nakedmurah #perfumemurah
#prefumetravel #sayajualperfume
#sayajualminyakwangi
Perfume yang senang nak bawa kemana mana, sesuai untuk kegunaan sendiri or boleh jadikan hadiah kepada kawan, wife..hubby.. or jenis yang suka tukar2 scent tp still nak jimat, & for perfume lovers this one for you! 😍😍😍 Serious tak menyesal beli, ada yang repeat order!! 😘😘 New scents available babes!! Boleh whatsapp for more info or requiries okay? 💝 ORIGINAL PURSE PERFUME | 1 for RM22 | BUY 3 FOR RM60 exclude postage . 1 pcs = RM22 3 pcs = RM 60 ---------------------------------------------------------- easy to carry,save space, long lasting, high rquality and super jimat!! ---------------------------------------------------------- ____ [20ML] 💯Original perfume bukan inspired ❌bukan Gred AAA ✔️Senang bawak travel ✔️Bau tahan lama ✔️Harga mampu milik . #sayajualmurah  #kosmetikmurah  #bazarpaknik  #kyliemurah  #hudabeautymurah  #eyelinermurah  #eyeshadowmurah  #lipkitmurah  #makeupmurah  #kyliemalaysia  #hudabeautymalaysia  #anastasiamalaysia  #morphiemurah  #coffescrubmurah  #coffeemixsoap  #pineapplesoap  #sabunmalaysia  #nyxmurah  #nakedmurah  #perfumemurah  #prefumetravel  #sayajualperfume  #sayajualminyakwangi 
Siapa yang dah view ig ni?ini lah ig yang saya selalu order..sabun dia murah and sangat banyak khasiat
Go go go,pergi view ig ni 😉😉 @aubreysbeautyspa

#soap #malaysiasoap #sabunmurah #sabunmukamurah #sabunmuka #sabunmalaysia #sabunhabatusauda #sabunmadukelulut #sabunlover
We just love making customised orders. A chance for us to use all our imagination! Just like this one we did for @minimalist_lab ! Straight out of a fairytale ✨ #sabunmalaysia #doorgiftsabun #gemstonesoap
We just love making customised orders. A chance for us to use all our imagination! Just like this one we did for @minimalist_lab ! Straight out of a fairytale ✨ #sabunmalaysia  #doorgiftsabun  #gemstonesoap 
Sabun summer niturele
Sabun terlaris di malaysia, kaya busa dan harum yang menarik,berfungsi membersihkan danmelembabkan kulit badan
.
.
#olshop #pekanbaru #sabunmalaysia #importmalaysia #jualsabun #wanitacantik