an online Instagram web viewer

#sabunmalaysia medias

Photos

Sabun Mandi KUSUKA 
dengan wangi yg segar, bersih, harum dannn  tentunya Hemat.. Karena kemasan 2 liter...😊
Harga : 70.000 
Beli 2 botol @65.000...wow..lebih murah lg kan.. Yukk.. Yukk.. #sabunmandi #showercream #bodyshampoo #sabunmalaysia #sabunkusuka #sabun #shoap #palembangmarket #palembang #palembangshop #onlineshopping
New post up! We've moved to the new blog site, asksoapplease.wixsite.com/soapplease 
We will keep you updated from time to time! Happy Reading πŸ˜‰
New post up! We've moved to the new blog site, asksoapplease.wixsite.com/soapplease We will keep you updated from time to time! Happy Reading πŸ˜‰
MILKY CHARCOAL SOAP
RM25.00 (70-80g)
MILKY CHARCOAL SOAP RM25.00 (70-80g)
TOMATO SOAP
RM25.00 (75-80g)
TOMATO SOAP RM25.00 (75-80g)
BRIGHTENING SOAP
55gm RM20
BRIGHTENING SOAP 55gm RM20
QUEEN SURI
50gm RM15
10gm x 3pcs RM10
QUEEN SURI 50gm RM15 10gm x 3pcs RM10
AURA BIDARA
50gm RM15
10gm x 3pcs RM10
AURA BIDARA 50gm RM15 10gm x 3pcs RM10
ROYAL SAUDA SOAP
50gm RM15
10gm x 3pcs RM10
ROYAL SAUDA SOAP 50gm RM15 10gm x 3pcs RM10
GOLD SAFFLOWER SOAP
50gm RM15
10gm x 3pcs RM10
GOLD SAFFLOWER SOAP 50gm RM15 10gm x 3pcs RM10
.
Anda tengah mencari #sabun ❓
Nak buat #doorgift ❓
Nak buat #goodies ❓
.
Kita ada menyediakan perkhidmatan #sabunhomemade bagi sebarang majlis
βœ… Pilih saiz apa
βœ… Pilih sabun apa
βœ… Pilih bentuk apa
βœ… Tiada minimum quantity
.
.
Our #homemadesoap
πŸ“ Using #naturalingredients
πŸ“ Using #organic oils
πŸ“ Using #essentialoils
❌ mineral oil
❌ synthetic fragrance
❌ parabens
.
________________________________________
To ORDER πŸ‘‡
.
WhatsApp πŸ“² +6017-259 8097
WhatsApp πŸ“² +6017-259 8097
WhatsApp πŸ“² +6017-259 8097
________________________________________
#sabunmalaysia #sabunorganik #organicsoap #sabunhomemademalaysia #organicsoapmalaysia #homemadesoap #homemadesoapmalaysia #organichomemadesoap #organichomemadesoapmalaysia #sabunorganikmalaysia #doorgiftsabun #doorgiftkawin #naturalsoap #handmadesoap #doorgiftnaturalsoap #naturalsoapmalaysia #handmadesoapmalaysia #handmadesoapmaking #soapmaking #sabunbuatantangan
. Anda tengah mencari #sabun  ❓ Nak buat #doorgift  ❓ Nak buat #goodies  ❓ . Kita ada menyediakan perkhidmatan #sabunhomemade  bagi sebarang majlis βœ… Pilih saiz apa βœ… Pilih sabun apa βœ… Pilih bentuk apa βœ… Tiada minimum quantity . . Our #homemadesoap  πŸ“ Using #naturalingredients  πŸ“ Using #organic  oils πŸ“ Using #essentialoils  ❌ mineral oil ❌ synthetic fragrance ❌ parabens . ________________________________________ To ORDER πŸ‘‡ . WhatsApp πŸ“² +6017-259 8097 WhatsApp πŸ“² +6017-259 8097 WhatsApp πŸ“² +6017-259 8097 ________________________________________ #sabunmalaysia  #sabunorganik  #organicsoap  #sabunhomemademalaysia  #organicsoapmalaysia  #homemadesoap  #homemadesoapmalaysia  #organichomemadesoap  #organichomemadesoapmalaysia  #sabunorganikmalaysia  #doorgiftsabun  #doorgiftkawin  #naturalsoap  #handmadesoap  #doorgiftnaturalsoap  #naturalsoapmalaysia  #handmadesoapmalaysia  #handmadesoapmaking  #soapmaking  #sabunbuatantangan 
.
Anda tengah mencari #sabun ❓
Nak buat #doorgift ❓
Nak buat #goodies ❓
.
Kita ada menyediakan perkhidmatan #sabunhomemade bagi sebarang majlis
βœ… Pilih saiz apa
βœ… Pilih sabun apa
βœ… Pilih bentuk apa
βœ… Tiada minimum quantity
.
.
Our #homemadesoap
πŸ“ Using #naturalingredients
πŸ“ Using #organic oils
πŸ“ Using #essentialoils
❌ mineral oil
❌ synthetic fragrance
❌ parabens
.
________________________________________
To ORDER πŸ‘‡
.
WhatsApp πŸ“² +6017-259 8097
WhatsApp πŸ“² +6017-259 8097
WhatsApp πŸ“² +6017-259 8097
________________________________________
#sabunmalaysia #sabunorganik #organicsoap #sabunhomemademalaysia #organicsoapmalaysia #homemadesoap #homemadesoapmalaysia #organichomemadesoap #organichomemadesoapmalaysia #sabunorganikmalaysia #doorgiftsabun #doorgiftkawin #naturalsoap #handmadesoap #doorgiftnaturalsoap #naturalsoapmalaysia #handmadesoapmalaysia #handmadesoapmaking #soapmaking #sabunbuatantangan
. Anda tengah mencari #sabun  ❓ Nak buat #doorgift  ❓ Nak buat #goodies  ❓ . Kita ada menyediakan perkhidmatan #sabunhomemade  bagi sebarang majlis βœ… Pilih saiz apa βœ… Pilih sabun apa βœ… Pilih bentuk apa βœ… Tiada minimum quantity . . Our #homemadesoap  πŸ“ Using #naturalingredients  πŸ“ Using #organic  oils πŸ“ Using #essentialoils  ❌ mineral oil ❌ synthetic fragrance ❌ parabens . ________________________________________ To ORDER πŸ‘‡ . WhatsApp πŸ“² +6017-259 8097 WhatsApp πŸ“² +6017-259 8097 WhatsApp πŸ“² +6017-259 8097 ________________________________________ #sabunmalaysia  #sabunorganik  #organicsoap  #sabunhomemademalaysia  #organicsoapmalaysia  #homemadesoap  #homemadesoapmalaysia  #organichomemadesoap  #organichomemadesoapmalaysia  #sabunorganikmalaysia  #doorgiftsabun  #doorgiftkawin  #naturalsoap  #handmadesoap  #doorgiftnaturalsoap  #naturalsoapmalaysia  #handmadesoapmalaysia  #handmadesoapmaking  #soapmaking  #sabunbuatantangan 
.
Anda tengah mencari #sabun ❓
Nak buat #doorgift ❓
Nak buat #goodies❓
.
Kita ada menyediakan perkhidmatan #sabunhomemade bagi sebarang majlis
βœ… Pilih saiz apa
βœ… Pilih sabun apa
βœ… Pilih bentuk apa
βœ… Tiada minimum quantity
.
.
Our #homemadesoap
πŸ“ Using #naturalingredients
πŸ“ Using #organic oils
πŸ“ Using #essentialoils
❌ mineral oil
❌ synthetic fragrance
❌ parabens
.
________________________________________
To ORDER πŸ‘‡
.
WhatsApp πŸ“² +6017-259 8097
WhatsApp πŸ“² +6017-259 8097
WhatsApp πŸ“² +6017-259 8097
________________________________________
#sabunmalaysia #sabunorganik #organicsoap #sabunhomemademalaysia #organicsoapmalaysia #homemadesoap #homemadesoapmalaysia #organichomemadesoap #organichomemadesoapmalaysia #sabunorganikmalaysia #doorgiftsabun
. Anda tengah mencari #sabun  ❓ Nak buat #doorgift  ❓ Nak buat #goodies β“ . Kita ada menyediakan perkhidmatan #sabunhomemade  bagi sebarang majlis βœ… Pilih saiz apa βœ… Pilih sabun apa βœ… Pilih bentuk apa βœ… Tiada minimum quantity . . Our #homemadesoap  πŸ“ Using #naturalingredients  πŸ“ Using #organic  oils πŸ“ Using #essentialoils  ❌ mineral oil ❌ synthetic fragrance ❌ parabens . ________________________________________ To ORDER πŸ‘‡ . WhatsApp πŸ“² +6017-259 8097 WhatsApp πŸ“² +6017-259 8097 WhatsApp πŸ“² +6017-259 8097 ________________________________________ #sabunmalaysia  #sabunorganik  #organicsoap  #sabunhomemademalaysia  #organicsoapmalaysia  #homemadesoap  #homemadesoapmalaysia  #organichomemadesoap  #organichomemadesoapmalaysia  #sabunorganikmalaysia  #doorgiftsabun 
Turmeric Soap /Sabun Kunyit
RM29 exclude postage
SOLD OUT.

Anti jerawat, mencerahkan kulit.

#sabunhomemade #sabunnatural #sabunorganik  #weddinggiftmalaysia #sabunjerawat #doorgiftmalaysia #cpsoap #coldprocess #bodysoap #sabunbadan #sabunmalaysia  #turmericsoap #sabunkunyit
Ginger Soap /Sabun Halia
RM29 exclude postage
SOLD OUT.

Campuran antara halia asam jawa, kayu manis asli dari kepulauan Flores, Indonesia dan serbuk cekur.

#sabunhomemade #sabunnatural #sabunorganik  #weddinggiftmalaysia #sabunjerawat #doorgiftmalaysia #cpsoap #coldprocess #bodysoap #sabunbadan #sabunmalaysia  #gingersoap
Watermelon Soap.
Di tempah khas dari customer sebagai hadiah kepada kawan-kawan.

Dengan aroma vanilla, limpahan minyak berkualiti tanpa bahan kimia yang merbahaya pada kulit.

Http://sabunsoaporia.wasap.my/

#sabunhomemade #sabunnatural #sabunorganik  #weddinggiftmalaysia #sabunjerawat #doorgiftmalaysia #cpsoap #coldprocess #bodysoap #sabunbadan #sabunmalaysia  #watermelonsoap
Why do you need lotion when your body wash are holy moisturizing for your skin? ✨ Join Soap,please now!
Why do you need lotion when your body wash are holy moisturizing for your skin? ✨ Join Soap,please now!
Soap,please comes in glass bottle too! This is an oil-based body wash. Your next skincare staple! Get them NOW at @beautybrowsemy ( click link on bio )
Soap,please comes in glass bottle too! This is an oil-based body wash. Your next skincare staple! Get them NOW at @beautybrowsemy ( click link on bio )
Soap,please comes in glass bottle too! This is an oil-based body wash. Your next skincare staple! Get them NOW at @beautybrowsemy ( click link on bio )
Soap,please comes in glass bottle too! This is an oil-based body wash. Your next skincare staple! Get them NOW at @beautybrowsemy ( click link on bio )
Soap,please comes in glass bottle too! This is an oil-based body wash. Your next skincare staple! Get them NOW at @beautybrowsemy ( click link on bio )
Soap,please comes in glass bottle too! This is an oil-based body wash. Your next skincare staple! Get them NOW at @beautybrowsemy ( click link on bio )
Capsicum bath bomb. 
Let your troubles melt away. This Capsicum bath bomb will gives you a super sweet treat.

#Bathbombmlaysia 
#bathbombmalaysiamurah 
#bathbubble 
#capsicum
#sabunmalaysia 
#sabunmandi
#sabunhomemade 
#homemadesoap
#soap
AvoCuc Yogurt Soap

A gentle and refreshing soap that also nourishes and moisturizes your skin.
Ingredients: Greek yogurt, cucumber puree, avocado puree, virgin coconut oil, shea butter, cocoa butter, macadamia oil, rice bran oil, sesame oil, sweet almond oil, palm oil and colloidal oatmeal. Cucumber and lemongrass essential oils.

#handcrafted #handmadesoapmalaysia #greekyogurtsoap #cucumbersoap #sabunmalaysia
AvoCuc Yogurt Soap A gentle and refreshing soap that also nourishes and moisturizes your skin. Ingredients: Greek yogurt, cucumber puree, avocado puree, virgin coconut oil, shea butter, cocoa butter, macadamia oil, rice bran oil, sesame oil, sweet almond oil, palm oil and colloidal oatmeal. Cucumber and lemongrass essential oils. #handcrafted  #handmadesoapmalaysia  #greekyogurtsoap  #cucumbersoap  #sabunmalaysia 
Sabun Honey Glow
. 
Anda ingin ratakan tone warna kulit? ada daki kesan gelap di muka, ketiak, celah2 peha, ehem2, lutut dan kaki?
Puas sental guna sabun biasa pun x hilang2 jugak?
Malu kan bila suami dan kawan2 ternampak??
. 
Jangan risau Honey Glow kan ada 😍 Sesuai untuk LELAKI dan WANITA juga KANAK-KANAK 😘
Hanya gosok di bahagian BADAN dan MUKA. Kemudian bilas dengan air.
Lepas tu uolls tengok sendiri kesannya 😘
. 
Disyorkan pakai 2 kali sehari untuk kesan yang lebih efektif.
✳ Cerah dan ratakan kulit dengan cepat
✳ Hilangkan daki dengan pantas
✳ Bau Wangi (Lavender)
✳ Menyamankan tubuh badan
. 
Honey Glow diperbuat daripada Madu Asli dengan Wangian Lavender dan bahan2 semulajadi, dijamin selamat dan berkesan.
1 kotak 100g boleh guna untuk sebulan dan lebih
.
.
Rm32. 00
Postage Rm8 sm /Rm12 ss
.
.
.
Berminat sila hubungi WHATSAPP /SMS . . +60136651741
+60136651741
+60136651741
. 
ATAU KLIK LINK WHATSAPP DI BIO
.
.
. 
P/S :- SCREENSHORT PRODUK YANG BERMINAT UNTUK ORDER
.
.
. 🍁 FOLLOW INSTAGRAM/PAGE KAMI UNTUK PRODUK TERBARU DAN PROMOSI TERKINI... 🌹🌹
Sabun Honey Glow . Anda ingin ratakan tone warna kulit? ada daki kesan gelap di muka, ketiak, celah2 peha, ehem2, lutut dan kaki? Puas sental guna sabun biasa pun x hilang2 jugak? Malu kan bila suami dan kawan2 ternampak?? . Jangan risau Honey Glow kan ada 😍 Sesuai untuk LELAKI dan WANITA juga KANAK-KANAK 😘 Hanya gosok di bahagian BADAN dan MUKA. Kemudian bilas dengan air. Lepas tu uolls tengok sendiri kesannya 😘 . Disyorkan pakai 2 kali sehari untuk kesan yang lebih efektif. ✳ Cerah dan ratakan kulit dengan cepat ✳ Hilangkan daki dengan pantas ✳ Bau Wangi (Lavender) ✳ Menyamankan tubuh badan . Honey Glow diperbuat daripada Madu Asli dengan Wangian Lavender dan bahan2 semulajadi, dijamin selamat dan berkesan. 1 kotak 100g boleh guna untuk sebulan dan lebih . . Rm32. 00 Postage Rm8 sm /Rm12 ss . . . Berminat sila hubungi WHATSAPP /SMS . . +60136651741 +60136651741 +60136651741 . ATAU KLIK LINK WHATSAPP DI BIO . . . P/S :- SCREENSHORT PRODUK YANG BERMINAT UNTUK ORDER . . . 🍁 FOLLOW INSTAGRAM/PAGE KAMI UNTUK PRODUK TERBARU DAN PROMOSI TERKINI... 🌹🌹
apa ada dlm SCS JSD? πŸ˜€πŸ’Ÿ
.
ok..
Kak Jue explain 3 je dlu okay?
.
Baca sampai habis, 
Ni ilmu tau! 
Jangan boring pulak ☺
.
Temulawak
πŸ€ asal keturunan keluarga halia
πŸ€ menyingkirkan toksin, mencegah serangan bakteria yang boleh merosakkan kulit
πŸ€ bantu mengatasi masalah kulit yang berjerawat
.
Kulit Limau
🍊 asid sitrik dan flavonoid yang bersifat antioksidan bagi mencegah kerosakan sel dan melambatkan penuaan kulit
🍊 asid hidroksisinnamik dan phenol di dalam kulit limau membantu mengurangkan risiko serangan kanser kulit.
.
Kunyit
🌿 sifat antiseptik yang berperanan mencegah serangan kuman dan menggalakkan penyembuhan luka.
🌿 antioksidan dan berupaya mencegah kerosakan sel, melambatkan proses penuaan 
meningkatkan kecerahan dan ketegangan kulit di samping menghapuskan bintik-bintik hitam
. 
dah hadam?
.
bebaskan hama dan ulat resdung di wajah anda segera,
wasap/pm Kak Jue sekarang utk lebih tips penjagaan wajah ☺
.

WhatsApp 0136048182
#sabunclearskin #sabunclearskinjsd #sabunjsd #sabunmuka #sabunresdung #resdung #simptomresdung #mukagatal #bersin #selsema #ulatresdung #allergichabukdebu #allergicseafood #sabunmuka #sabunmurah #sabunpremium #sabunmalaysia #jsd #posseluruhmalaysia
apa ada dlm SCS JSD? πŸ˜€πŸ’Ÿ . ok.. Kak Jue explain 3 je dlu okay? . Baca sampai habis, Ni ilmu tau! Jangan boring pulak ☺ . Temulawak πŸ€ asal keturunan keluarga halia πŸ€ menyingkirkan toksin, mencegah serangan bakteria yang boleh merosakkan kulit πŸ€ bantu mengatasi masalah kulit yang berjerawat . Kulit Limau 🍊 asid sitrik dan flavonoid yang bersifat antioksidan bagi mencegah kerosakan sel dan melambatkan penuaan kulit 🍊 asid hidroksisinnamik dan phenol di dalam kulit limau membantu mengurangkan risiko serangan kanser kulit. . Kunyit 🌿 sifat antiseptik yang berperanan mencegah serangan kuman dan menggalakkan penyembuhan luka. 🌿 antioksidan dan berupaya mencegah kerosakan sel, melambatkan proses penuaan meningkatkan kecerahan dan ketegangan kulit di samping menghapuskan bintik-bintik hitam . dah hadam? . bebaskan hama dan ulat resdung di wajah anda segera, wasap/pm Kak Jue sekarang utk lebih tips penjagaan wajah ☺ . WhatsApp 0136048182 #sabunclearskin  #sabunclearskinjsd  #sabunjsd  #sabunmuka  #sabunresdung  #resdung  #simptomresdung  #mukagatal  #bersin  #selsema  #ulatresdung  #allergichabukdebu  #allergicseafood  #sabunmuka  #sabunmurah  #sabunpremium  #sabunmalaysia  #jsd  #posseluruhmalaysia 
FREE body wash net for each purchase! Soap,please.. SHOP NOW! ( click link on bio) ✨
FREE body wash net for each purchase! Soap,please.. SHOP NOW! ( click link on bio) ✨
Kefir Soap / Sabun Kefir
RM 29 exclude postage.

SOLD OUT.

Kefir mempunyai khasiat yang jauh berganda dari yoghurt biasa. Terhasil dari hasil peraman antara kefir grains dan susu segar dan menjadi minuman kesihatan yang trend di luar negara.

Elok untuk kulit sensitif, berjerawat dan kusam. Penggunaan yang berterusan akan menghasilkan kulit yang cerah dan bersih. 
Http://sabunsoaporia.wasap.my/

#sabunhomemade #sabunnatural #sabunorganik  #weddinggiftmalaysia #sabunjerawat #sabunkefir #doorgiftmalaysia #cpsoap #coldprocess #sabunmalaysia
Kefir Soap / Sabun Kefir RM 29 exclude postage. SOLD OUT. Kefir mempunyai khasiat yang jauh berganda dari yoghurt biasa. Terhasil dari hasil peraman antara kefir grains dan susu segar dan menjadi minuman kesihatan yang trend di luar negara. Elok untuk kulit sensitif, berjerawat dan kusam. Penggunaan yang berterusan akan menghasilkan kulit yang cerah dan bersih. Http://sabunsoaporia.wasap.my/ #sabunhomemade  #sabunnatural  #sabunorganik  #weddinggiftmalaysia  #sabunjerawat  #sabunkefir  #doorgiftmalaysia  #cpsoap  #coldprocess  #sabunmalaysia 
Activated Charcoal Soap / Sabun Arang Aktif
SOLD OUT. 
RM29 exclude postage.

Sabun yang berkeupayaan menyerap dan mengurangkan minyak dari kulit. Menyahtoksik tanpa mengeringkan kulit.

Http://sabunsoaporia.wasap.my/

#sabunhomemade #sabunnatural #sabunorganik  #weddinggiftmalaysia #sabunjerawat #doorgiftmalaysia #cpsoap #coldprocess #sabunmalaysia #sabunarangaktif
SOLD OUT.

Dead Sea Mud Soap / Sabun Lumpur Laut Mati
RM 29 exclude postage.

Sesuai untuk kulit sensitif/ekzema/jerawat.
Kadar kemasinan lumpur hitam dari laut mati ni melebihi garam laut biasa. Jadi sangat membantu masalah pada kulit.

#sabunhomemade #sabunnatural #sabunorganik  #weddinggift #sabunjerawat #doorgiftmalaysia #cpsoap #coldprocess #sabunmalaysia
Baby Bath Edition Natural Body Soap 250ml - Foam Bottle
Baby Bath Edition Natural Body Soap 250ml - Foam Bottle
It's Vanilla Natural Body Soap 250ml - Foam Bottle
It's Vanilla Natural Body Soap 250ml - Foam Bottle
Aerien Your Way Natural Body Soap 250ml - Foam Bottle
Aerien Your Way Natural Body Soap 250ml - Foam Bottle
dari yg mahal sampai ke murah,
pagi2 masih bersin,
gatal mcm nak tercabut hidung πŸ˜‘
.
habis hidung merah kegatalan,
bekas terkena cakar kucing,
bekas kena jerawat,
eiii nak flawless lah! πŸ˜‘
.
mari berkenalan dgn SCS JSD!
SABUN CLEAR SKIN (SCS JSD)
🌺 dia hilangkan hama resdung
🌺 dia mencegah hidung tersumbat
🌺 dia hilangkan jerawat bintik hitam & parut nipis muka
🌺 dia bantu bunuh bakteria punca jerawat halus/batu
dia bantu cerahkan, lembutkan & segarkan muka
. 
harga?
☺ cukuplah dengan rm38.90 sekotak..
.
#sabunclearskin #sabunclearskinjsd #sabunjsd #sabunmuka #sabunresdung #resdung #simptomresdung #mukagatal #bersin #selsema #ulatresdung #allergichabukdebu #allergicseafood #sabunmuka #sabunmurah #sabunpremium #sabunmalaysia #jsd #jsdlabuan #posseluruhmalaysia #stokissahjsd
dari yg mahal sampai ke murah, pagi2 masih bersin, gatal mcm nak tercabut hidung πŸ˜‘ . habis hidung merah kegatalan, bekas terkena cakar kucing, bekas kena jerawat, eiii nak flawless lah! πŸ˜‘ . mari berkenalan dgn SCS JSD! SABUN CLEAR SKIN (SCS JSD) 🌺 dia hilangkan hama resdung 🌺 dia mencegah hidung tersumbat 🌺 dia hilangkan jerawat bintik hitam & parut nipis muka 🌺 dia bantu bunuh bakteria punca jerawat halus/batu dia bantu cerahkan, lembutkan & segarkan muka . harga? ☺ cukuplah dengan rm38.90 sekotak.. . #sabunclearskin  #sabunclearskinjsd  #sabunjsd  #sabunmuka  #sabunresdung  #resdung  #simptomresdung  #mukagatal  #bersin  #selsema  #ulatresdung  #allergichabukdebu  #allergicseafood  #sabunmuka  #sabunmurah  #sabunpremium  #sabunmalaysia  #jsd  #jsdlabuan  #posseluruhmalaysia  #stokissahjsd 
Mana satu pilihan hati?
=====================
Pening nak pilih yang mana satu? Kuning atau merah jambu?

Sila lihat bawah:

a) Pink soap
============
- sesuai untuk kulit normal/ berminyak
-tanah liat organik merah jambu dari Perancis yang terdapat dalam sabun ini dipercayai berfungsi untuk menyahtoksin kotoran yang terdapat di muka
- essential oil geranium pula dipercayai berfungsi untuk mencegah kulit kering dan kusam

b) Yellow soap
==============
- sesuai untuk kulit kering
- khasiat madu digunakan dalam sabun untuk merawat kulit kering, disamping memberi kelembapan pada wajah
- oatmeal pula digunakan untuk mengatasi kulit kering dan membantu menanggalkan sel-sel kulit mati dengan lembut

Harga? Hanya Rm19 untuk 50gram ( tidak termasuk pos)

No SLS, paraben dan bahan kimia yang merbahaya!! Berminat nak cuba? Whatsapp: + 6018-3775954!!
Whatsapp: + 6018-3775954!!
Whatsapp: + 6018-3775954!! #sabunhandmade#sabunmalaysia
Mana satu pilihan hati? ===================== Pening nak pilih yang mana satu? Kuning atau merah jambu? Sila lihat bawah: a) Pink soap ============ - sesuai untuk kulit normal/ berminyak -tanah liat organik merah jambu dari Perancis yang terdapat dalam sabun ini dipercayai berfungsi untuk menyahtoksin kotoran yang terdapat di muka - essential oil geranium pula dipercayai berfungsi untuk mencegah kulit kering dan kusam b) Yellow soap ============== - sesuai untuk kulit kering - khasiat madu digunakan dalam sabun untuk merawat kulit kering, disamping memberi kelembapan pada wajah - oatmeal pula digunakan untuk mengatasi kulit kering dan membantu menanggalkan sel-sel kulit mati dengan lembut Harga? Hanya Rm19 untuk 50gram ( tidak termasuk pos) No SLS, paraben dan bahan kimia yang merbahaya!! Berminat nak cuba? Whatsapp: + 6018-3775954!! Whatsapp: + 6018-3775954!! Whatsapp: + 6018-3775954!! #sabunhandmade #sabunmalaysia 
Ready Stock πŸŽ‰πŸŽ‰ Sabun Bumebime πŸ‘πŸ‘
Harga rm11
Borong rm10.50Γ—5
Borong rm10Γ—12

Sabun VIRAL mampu memutihkan kulit sepantas 3 minit ❗❗❗
Sabun viral originalπŸ’―
Harga mampu milik 😍😍 Diperbuat drpd ‡
❀minyak buah2an ❀madu ❀minyak kelapa

Antara kelebihannya ialah ‡
βœ…memutihkan bahagian tubuh βœ…menghilangkan parut βœ…menananggalkan sel kulit mati βœ…menghilangkan bekas gigitan nyamuk βœ…menghilangkan streat mark βœ…menghilangkan flek2 hitam pd bahagian siku, luntut, bawah ketiak dn d mis v
βœ…selamat digunakan untuk semua jenis kulit βœ…keberkesanannya mengikut jenis kulit (ada yg segera mendapat kesan ketara dan ada juga yg beransur2)
βœ…boleh digunakan untuk seluruh bahagian tubuh SAHAJA 
WHATSAPP 0135993503 ❗❗ #sabun #sabunmalaysia #sabun viral #sabunbumebime #sabunbumebimemurah #bumebime #skincare #skincaremalaysia #viral #putih #putihseluruhbadan #paknil #paknilbazaar
Ready Stock πŸŽ‰πŸŽ‰ Sabun Bumebime πŸ‘πŸ‘ Harga rm11 Borong rm10.50Γ—5 Borong rm10Γ—12 Sabun VIRAL mampu memutihkan kulit sepantas 3 minit ❗❗❗ Sabun viral originalπŸ’― Harga mampu milik 😍😍 Diperbuat drpd ‡ ❀minyak buah2an ❀madu ❀minyak kelapa Antara kelebihannya ialah ‡ βœ…memutihkan bahagian tubuh βœ…menghilangkan parut βœ…menananggalkan sel kulit mati βœ…menghilangkan bekas gigitan nyamuk βœ…menghilangkan streat mark βœ…menghilangkan flek2 hitam pd bahagian siku, luntut, bawah ketiak dn d mis v βœ…selamat digunakan untuk semua jenis kulit βœ…keberkesanannya mengikut jenis kulit (ada yg segera mendapat kesan ketara dan ada juga yg beransur2) βœ…boleh digunakan untuk seluruh bahagian tubuh SAHAJA WHATSAPP 0135993503 ❗❗ #sabun  #sabunmalaysia  #sabun  viral #sabunbumebime  #sabunbumebimemurah  #bumebime  #skincare  #skincaremalaysia  #viral  #putih  #putihseluruhbadan  #paknil  #paknilbazaar 
Korang dh try 
#aloehandandfacesoap ni? 
Best sangat tau. 
Sesuai utk #kulitnormal , 
#kulitkering & #kulitsensitif πŸ˜‰
.
.
Berfungsi sebagai πŸ’•#pencucimuka πŸ’•#pencucimissv
πŸ’•#gelmandian
πŸ’•#syampu
πŸ’•#menanggalkanmekap
.
.
Psst, nak travel mana2 takyah bawa byk2 brg. Bawa dia jer dah cukup 😘😎
.
.
#jerawat #setjerawat #kulitkusam #sabunmalaysia #sabunforeverliving #igersmalaysia #bazaarpaknil  #pinggantakretaknasitakdingin #mencintaimumrphotographer #heroseorangcinderella #surihatimrpilot 
#foreverlivingproducts #foreverlivingmalaysia #sayajualforeverliving #produkkecantikanmurah #produkkecantikanmalaysia
Korang dh try #aloehandandfacesoap  ni? Best sangat tau. Sesuai utk #kulitnormal  , #kulitkering  & #kulitsensitif  πŸ˜‰ . . Berfungsi sebagai πŸ’•#pencucimuka  πŸ’•#pencucimissv  πŸ’•#gelmandian  πŸ’•#syampu  πŸ’•#menanggalkanmekap  . . Psst, nak travel mana2 takyah bawa byk2 brg. Bawa dia jer dah cukup 😘😎 . . #jerawat  #setjerawat  #kulitkusam  #sabunmalaysia  #sabunforeverliving  #igersmalaysia  #bazaarpaknil  #pinggantakretaknasitakdingin  #mencintaimumrphotographer  #heroseorangcinderella  #surihatimrpilot  #foreverlivingproducts  #foreverlivingmalaysia  #sayajualforeverliving  #produkkecantikanmurah  #produkkecantikanmalaysia 
.
πŸ’– Gabungan dalaman + luaran πŸ’–
.
Blueberry Herbarium Collagen adalah minuman kolagen yg kesannya sepantas seminggu!  Sbb kolagennya tip top TAPI BANYAKKAN MINUM AIR KOSONG DAN ELAKKAN KAFFEIN okay? 
Sbb kang ada pulak yg serang Cikna kenapa kulit tak glowing huuuhuu 😭 .
Ni lah namanya susuk berlian πŸ˜‰
1 botol tahan 3 hari,
1 scoop pagi, 
1 scoop petang, 
Hasilnya insyaAllah kebaboms! 
Sikit sikit yg pudar jadi cerah
Sikit sikit yg berbatu jadi halus
.
Tak caya pegi jengah testimoni huuhu πŸ˜‰
.
okay skrang cerita sabun plak okay πŸ’–
. 
SABUN CLEAR SINUS JSD .
🌺 dia hilangkan hama resdung
🌺 dia mencegah hidung tersumbat
🌺 dia hilangkan jerawat bintik hitam & parut nipis muka
🌺 dia bantu bunuh bakteria punca jerawat halus/batu
dia bantu cerahkan, lembutkan & segarkan muka
.
#sabunclearskin #sabunclearskinjsd #sabunjsd #sabunmuka #sabunresdung #resdung #simptomresdung #mukagatal #bersin #selsema #ulatresdung #allergichabukdebu #allergicseafood #sabunmuka #sabunmurah #sabunpremium #sabunmalaysia #jsd #jsdlabuan #posseluruhmalaysia #stokissahjs
#sabunclearskin #sabunclearskinjsd #sabunjsd #sabunmuka #sabunresdung #resdung #simptomresdung #mukagatal #bersin #selsema #ulatresdung #allergichabukdebu #allergicseafood #sabunmuka #sabunmurah #sabunpremium #sabunmalaysia #jsd #jsdlabuan #posseluruhmalaysia #stokissahjsd  #codlabuan #promojsd
. πŸ’– Gabungan dalaman + luaran πŸ’– . Blueberry Herbarium Collagen adalah minuman kolagen yg kesannya sepantas seminggu! Sbb kolagennya tip top TAPI BANYAKKAN MINUM AIR KOSONG DAN ELAKKAN KAFFEIN okay? Sbb kang ada pulak yg serang Cikna kenapa kulit tak glowing huuuhuu 😭 . Ni lah namanya susuk berlian πŸ˜‰ 1 botol tahan 3 hari, 1 scoop pagi, 1 scoop petang, Hasilnya insyaAllah kebaboms! Sikit sikit yg pudar jadi cerah Sikit sikit yg berbatu jadi halus . Tak caya pegi jengah testimoni huuhu πŸ˜‰ . okay skrang cerita sabun plak okay πŸ’– . SABUN CLEAR SINUS JSD . 🌺 dia hilangkan hama resdung 🌺 dia mencegah hidung tersumbat 🌺 dia hilangkan jerawat bintik hitam & parut nipis muka 🌺 dia bantu bunuh bakteria punca jerawat halus/batu dia bantu cerahkan, lembutkan & segarkan muka . #sabunclearskin  #sabunclearskinjsd  #sabunjsd  #sabunmuka  #sabunresdung  #resdung  #simptomresdung  #mukagatal  #bersin  #selsema  #ulatresdung  #allergichabukdebu  #allergicseafood  #sabunmuka  #sabunmurah  #sabunpremium  #sabunmalaysia  #jsd  #jsdlabuan  #posseluruhmalaysia  #stokissahjs  #sabunclearskin  #sabunclearskinjsd  #sabunjsd  #sabunmuka  #sabunresdung  #resdung  #simptomresdung  #mukagatal  #bersin  #selsema  #ulatresdung  #allergichabukdebu  #allergicseafood  #sabunmuka  #sabunmurah  #sabunpremium  #sabunmalaysia  #jsd  #jsdlabuan  #posseluruhmalaysia  #stokissahjsd  #codlabuan  #promojsd 
Rose clay + charcoal soap

Sabun nie bukan saja membersihkan muka. Malah dia membuka pori2 kat muka tu. Abes whitehead blackhead suma dia paksa kuar. Lepas cuci muka, lap ngan tuala bersih kat bahadian yg banyak whitehead tu. Senang je dia kuar. X yah nak picit2 lagi dah. 
Licin je muka tu 😍😍😍 #homemadesoap #homemadebeauty #homemadeskincare #aloeverasoap #charcoalsoap #sabunmalaysia #sabun #sabunmuka
Aloe Calendula Soap

Ingredients: virgin coconut oil, extra virgin olive oil, cocoa butter, shea butter, rice bran oil, macadamia oil, sesame oil, aloe vera gel, calendula tea, chamomile powder, colloidal oatmeal, wheatgrass powder and whipping cream

#handmadesoapmalaysia #sabunmalaysia #aloeverasoap #calendula #handicraftmalaysia
πŸ’– resdung, jerawat GO Awayy πŸ’–
.
Pernah tak pakai sabun muka HERBA yg diperakui kkm ? πŸ˜‰
.
Salah 1 penyelesaian ada di depan mata πŸ˜‰
. 
Cikna suka nak bagi harga siap siap RM 38.90 πŸ’– 
Postage Seluruh Msia + 8RM
Kellllasskan? πŸ˜‰
.
#codlabuan #codskudai
#codtampoi #codlarkin .
🌺 dia hilangkan hama resdung
🌺 dia mencegah hidung tersumbat
🌺 dia hilangkan jerawat bintik hitam & parut nipis muka
🌺 dia bantu bunuh bakteria punca jerawat halus/batu
dia bantu cerahkan, lembutkan & segarkan muka
.
#sabunclearskin #sabunclearskinjsd #sabunjsd #sabunmuka #sabunresdung #resdung #simptomresdung #mukagatal #bersin #selsema #ulatresdung #allergichabukdebu #allergicseafood #sabunmuka #sabunmurah #sabunpremium #sabunmalaysia #jsd #jsdlabuan #posseluruhmalaysia #stokissahjs
#sabunclearskin #sabunclearskinjsd #sabunjsd #sabunmuka #sabunresdung #resdung #simptomresdung #mukagatal #bersin #selsema #ulatresdung #allergichabukdebu #allergicseafood #sabunmuka #sabunmurah #sabunpremium #sabunmalaysia #jsd #jsdlabuan #posseluruhmalaysia #stokissahjsd #codtampoi #codlarkin #codskudai #codlabuan
πŸ’– resdung, jerawat GO Awayy πŸ’– . Pernah tak pakai sabun muka HERBA yg diperakui kkm ? πŸ˜‰ . Salah 1 penyelesaian ada di depan mata πŸ˜‰ . Cikna suka nak bagi harga siap siap RM 38.90 πŸ’– Postage Seluruh Msia + 8RM Kellllasskan? πŸ˜‰ . #codlabuan  #codskudai  #codtampoi  #codlarkin  . 🌺 dia hilangkan hama resdung 🌺 dia mencegah hidung tersumbat 🌺 dia hilangkan jerawat bintik hitam & parut nipis muka 🌺 dia bantu bunuh bakteria punca jerawat halus/batu dia bantu cerahkan, lembutkan & segarkan muka . #sabunclearskin  #sabunclearskinjsd  #sabunjsd  #sabunmuka  #sabunresdung  #resdung  #simptomresdung  #mukagatal  #bersin  #selsema  #ulatresdung  #allergichabukdebu  #allergicseafood  #sabunmuka  #sabunmurah  #sabunpremium  #sabunmalaysia  #jsd  #jsdlabuan  #posseluruhmalaysia  #stokissahjs  #sabunclearskin  #sabunclearskinjsd  #sabunjsd  #sabunmuka  #sabunresdung  #resdung  #simptomresdung  #mukagatal  #bersin  #selsema  #ulatresdung  #allergichabukdebu  #allergicseafood  #sabunmuka  #sabunmurah  #sabunpremium  #sabunmalaysia  #jsd  #jsdlabuan  #posseluruhmalaysia  #stokissahjsd  #codtampoi  #codlarkin  #codskudai  #codlabuan 
Our products are coming your way in few days! Here another new post about what's inside our product! Enjoy reading peeps! ✨(click link on bio)
Our products are coming your way in few days! Here another new post about what's inside our product! Enjoy reading peeps! ✨(click link on bio)
This is what happen when soap look like cake 😍😍😍😍 pls dont eat πŸ€—πŸ€—πŸ€— #cpsoap #cpsoapmalaysia #sabunmalaysia #homemadesoap #matchasoap #naturalskincare
It turn out well. Cant wait for it curing 😍😍😍 #cpsoap #cpsoapmalaysia #sabunmalaysia #homemadesoap #matchasoap #naturalskincare
This is what happen when soap look like cake 😍😍😍😍 pls dont eat πŸ€—πŸ€—πŸ€— #cpsoap #cpsoapmalaysia #sabunmalaysia #homemadesoap #matchasoap #naturalskincare
Soap in the mold. Hope it turn out well 😍😍😍 Goat milk 
Matcha tea
Rice 
Peppermint 
Chamomile
Lemon 
#cpsoap #cpsoapmalaysia #sabunmalaysia #coldprocesssoap #skincarenatural #homemade
Goat milk + lye 
The color turns yellow instead of white. Hopefully the soap smell good πŸ˜…πŸ˜…πŸ˜… #cpsoap #cpsoapmalaysia #sabunmalaysia #coldprocesssoap #skincarenatural #homemade
β€’ READY STOCK β€’
PARIS SEPHORA Peony Bubble Bath and Shower Gel 260ml
RM25 + 10 postage!!
DM for order β€’
β€’
β€’
#myslondongallery #myslondongallerybeauty #sephoraparis #sephoramalaysia #sephora #sabunmalaysia #sayajual #personalshoppermalaysia #soaplover #personalshopperbrunei #soapshop #beautyshopmalaysia
apa ada dlm SCS JSD? πŸ˜€πŸ’Ÿ
.
ok..
Kak Jue explain 3 je dlu okay?
.
Baca sampai habis, 
Ni ilmu tau! 
Jangan boring pulak ☺
.
Temulawak
πŸ€ asal keturunan keluarga halia
πŸ€ menyingkirkan toksin, mencegah serangan bakteria yang boleh merosakkan kulit
πŸ€ bantu mengatasi masalah kulit yang berjerawat
.
Kulit Limau
🍊 asid sitrik dan flavonoid yang bersifat antioksidan bagi mencegah kerosakan sel dan melambatkan penuaan kulit
🍊 asid hidroksisinnamik dan phenol di dalam kulit limau membantu mengurangkan risiko serangan kanser kulit.
.
Kunyit
🌿 sifat antiseptik yang berperanan mencegah serangan kuman dan menggalakkan penyembuhan luka.
🌿 antioksidan dan berupaya mencegah kerosakan sel, melambatkan proses penuaan 
meningkatkan kecerahan dan ketegangan kulit di samping menghapuskan bintik-bintik hitam
. 
dah hadam?
.
bebaskan hama dan ulat resdung di wajah anda segera,
wasap/pm Kak Jue sekarang utk lebih tips penjagaan wajah ☺
.
#sabunclearskin #sabunclearskinjsd #sabunjsd #sabunmuka #sabunresdung #resdung #simptomresdung #mukagatal #bersin #selsema #ulatresdung #allergichabukdebu #allergicseafood #sabunmuka #sabunmurah #sabunpremium #sabunmalaysia #jsd #posseluruhmalaysia #JulieAgenJsdMiri
014 8805374
apa ada dlm SCS JSD? πŸ˜€πŸ’Ÿ . ok.. Kak Jue explain 3 je dlu okay? . Baca sampai habis, Ni ilmu tau! Jangan boring pulak ☺ . Temulawak πŸ€ asal keturunan keluarga halia πŸ€ menyingkirkan toksin, mencegah serangan bakteria yang boleh merosakkan kulit πŸ€ bantu mengatasi masalah kulit yang berjerawat . Kulit Limau 🍊 asid sitrik dan flavonoid yang bersifat antioksidan bagi mencegah kerosakan sel dan melambatkan penuaan kulit 🍊 asid hidroksisinnamik dan phenol di dalam kulit limau membantu mengurangkan risiko serangan kanser kulit. . Kunyit 🌿 sifat antiseptik yang berperanan mencegah serangan kuman dan menggalakkan penyembuhan luka. 🌿 antioksidan dan berupaya mencegah kerosakan sel, melambatkan proses penuaan meningkatkan kecerahan dan ketegangan kulit di samping menghapuskan bintik-bintik hitam . dah hadam? . bebaskan hama dan ulat resdung di wajah anda segera, wasap/pm Kak Jue sekarang utk lebih tips penjagaan wajah ☺ . #sabunclearskin  #sabunclearskinjsd  #sabunjsd  #sabunmuka  #sabunresdung  #resdung  #simptomresdung  #mukagatal  #bersin  #selsema  #ulatresdung  #allergichabukdebu  #allergicseafood  #sabunmuka  #sabunmurah  #sabunpremium  #sabunmalaysia  #jsd  #posseluruhmalaysia  #JulieAgenJsdMiri  014 8805374
Korang dh try 
#aloehandandfacesoap ni? 
Best sangat tau. 
Sesuai utk #kulitnormal , 
#kulitkering & #kulitsensitif πŸ˜‰
.
.
Berfungsi sebagai πŸ’•#pencucimuka πŸ’•#pencucimissv
πŸ’•#gelmandian
πŸ’•#syampu
πŸ’•#menanggalkanmekap
.
.
Psst, nak travel mana2 takyah bawa byk2 brg. Bawa dia jer dah cukup 😘😎
.
.
#jerawat #setjerawat #kulitkusam #sabunmalaysia #sabunforeverliving #igersmalaysia #bazaarpaknil #kl2017 #pinggantakretaknasitakdingin #mencintaimumrphotographer #heroseorangcinderella #surihatimrpilot 
#foreverlivingproducts #foreverlivingmalaysia #sayajualforeverliving #produkkecantikanmurah #produkkecantikanmalaysia
Korang dh try #aloehandandfacesoap  ni? Best sangat tau. Sesuai utk #kulitnormal  , #kulitkering  & #kulitsensitif  πŸ˜‰ . . Berfungsi sebagai πŸ’•#pencucimuka  πŸ’•#pencucimissv  πŸ’•#gelmandian  πŸ’•#syampu  πŸ’•#menanggalkanmekap  . . Psst, nak travel mana2 takyah bawa byk2 brg. Bawa dia jer dah cukup 😘😎 . . #jerawat  #setjerawat  #kulitkusam  #sabunmalaysia  #sabunforeverliving  #igersmalaysia  #bazaarpaknil  #kl2017  #pinggantakretaknasitakdingin  #mencintaimumrphotographer  #heroseorangcinderella  #surihatimrpilot  #foreverlivingproducts  #foreverlivingmalaysia  #sayajualforeverliving  #produkkecantikanmurah  #produkkecantikanmalaysia 
Order semalam. Ni regular customer ni.
Nak Aloe Hand & Face Soap 😘
.
.
Nak tahu kelebihan sabun ni?
Lembut, pH yg seimbang utk kulit terutama muka. Menanggalkan mekap & kotoran. Sesuai utk membersihkan berus dan alat mekap.
Sesuai untuk kulit .
.
πŸ’– #kulitnormal
πŸ’– #kulitkering
πŸ’– #kulitsensitif

Sebotol 473ml. Kaklin guna 4 bulan lebih belum habis lagi. Your travel companion. Bawa dia jer dh cukup sebagai #gelmandian #pencucimuka #sabun #sabunmuka #sabuntangan #pencucimissv #syampu .

Gentle for babies too πŸ‘Ά
.
.
#jerawat #setjerawat #kulitkusam #sabunmalaysia #sabunforeverliving #igersmalaysia #bazaarpaknil #kl2017 #pinggantakretaknasitakdingin #mencintaimumrphotographer #heroseorangcinderella #surihatimrpilot 
#foreverlivingproducts #foreverlivingmalaysia #sayajualforeverliving #produkkecantikanmurah #produkkecantikanmalaysia
Order semalam. Ni regular customer ni. Nak Aloe Hand & Face Soap 😘 . . Nak tahu kelebihan sabun ni? Lembut, pH yg seimbang utk kulit terutama muka. Menanggalkan mekap & kotoran. Sesuai utk membersihkan berus dan alat mekap. Sesuai untuk kulit . . πŸ’– #kulitnormal  πŸ’– #kulitkering  πŸ’– #kulitsensitif  Sebotol 473ml. Kaklin guna 4 bulan lebih belum habis lagi. Your travel companion. Bawa dia jer dh cukup sebagai #gelmandian  #pencucimuka  #sabun  #sabunmuka  #sabuntangan  #pencucimissv  #syampu  . Gentle for babies too πŸ‘Ά . . #jerawat  #setjerawat  #kulitkusam  #sabunmalaysia  #sabunforeverliving  #igersmalaysia  #bazaarpaknil  #kl2017  #pinggantakretaknasitakdingin  #mencintaimumrphotographer  #heroseorangcinderella  #surihatimrpilot  #foreverlivingproducts  #foreverlivingmalaysia  #sayajualforeverliving  #produkkecantikanmurah  #produkkecantikanmalaysia 
Happy Saturyayy πŸ™‹
Korang dh try 
#aloehandandfacesoap ni? 
Best sangat tau. 
Sesuai utk #kulitnormal , 
#kulitkering & #kulitsensitif πŸ˜‰
.
.
Berfungsi sebagai πŸ’•#pencucimuka πŸ’•#pencucimissv
πŸ’•#gelmandian
πŸ’•#syampu
πŸ’•#menanggalkanmekap
.
.
Psst, nak travel mana2 takyah bawa byk2 brg. Bawa dia jer dah cukup 😘😎
.
.
#jerawat #setjerawat #kulitkusam #sabunmalaysia #sabunforeverliving #igersmalaysia #bazaarpaknil #kl2017 #pinggantakretaknasitakdingin #mencintaimumrphotographer #heroseorangcinderella #surihatimrpilot 
#foreverlivingproducts #foreverlivingmalaysia #sayajualforeverliving #produkkecantikanmurah #produkkecantikanmalaysia
Happy Saturyayy πŸ™‹ Korang dh try #aloehandandfacesoap  ni? Best sangat tau. Sesuai utk #kulitnormal  , #kulitkering  & #kulitsensitif  πŸ˜‰ . . Berfungsi sebagai πŸ’•#pencucimuka  πŸ’•#pencucimissv  πŸ’•#gelmandian  πŸ’•#syampu  πŸ’•#menanggalkanmekap  . . Psst, nak travel mana2 takyah bawa byk2 brg. Bawa dia jer dah cukup 😘😎 . . #jerawat  #setjerawat  #kulitkusam  #sabunmalaysia  #sabunforeverliving  #igersmalaysia  #bazaarpaknil  #kl2017  #pinggantakretaknasitakdingin  #mencintaimumrphotographer  #heroseorangcinderella  #surihatimrpilot  #foreverlivingproducts  #foreverlivingmalaysia  #sayajualforeverliving  #produkkecantikanmurah  #produkkecantikanmalaysia 
Skin is our largest organ, it expose to the foreign chemicals easily. Let's show our skin some love by using au natural products! 🌿✨
Skin is our largest organ, it expose to the foreign chemicals easily. Let's show our skin some love by using au natural products! 🌿✨
Angelic Dancing Funnel Soap

Dancing Funnel is a technique created by Tatsiana Serko of Creative Soap by Steso and Jelena Vasiljeva of Soap Technique.

Ingredients: Olive oil, extra virgin (infused with ginseng) virgin coconut oil,  palm oil, macadamia oil, avocado oil, charcoal, indigo, paprika and rose geranium, pink grapefruit and sweet orange essential oils.

#handmadesoapmalaysia #sabunmalaysia #handcraftmalaysia #malaysia
Angelic Dancing Funnel Soap Dancing Funnel is a technique created by Tatsiana Serko of Creative Soap by Steso and Jelena Vasiljeva of Soap Technique. Ingredients: Olive oil, extra virgin (infused with ginseng) virgin coconut oil, palm oil, macadamia oil, avocado oil, charcoal, indigo, paprika and rose geranium, pink grapefruit and sweet orange essential oils. #handmadesoapmalaysia  #sabunmalaysia  #handcraftmalaysia  #malaysia