an online Instagram web viewer

#sabunmalaysia medias

Photos

Get these lovely bath salts at our booth next Sunday (26 Nov 2017). We will be at the GSSKL 32nd Sparkling Christmas Charity Bazaar, held in Glasshouse (Seputeh) from 2-8pm. Come and join in the fun as there will be other vendors, F&Bs, live music and other activities going on.

Entrance fee will be charged for this bazaar and the proceeds will go to charity. Tickets for adults will be priced at RM25 and RM10 for children.

See you guys there! πŸ€—
Get these lovely bath salts at our booth next Sunday (26 Nov 2017). We will be at the GSSKL 32nd Sparkling Christmas Charity Bazaar, held in Glasshouse (Seputeh) from 2-8pm. Come and join in the fun as there will be other vendors, F&Bs, live music and other activities going on. Entrance fee will be charged for this bazaar and the proceeds will go to charity. Tickets for adults will be priced at RM25 and RM10 for children. See you guys there! πŸ€—
New soap in da houzz.. beet n yogurt soap. Scented with eucalyptus +spearmint+peppermint+jasmine

#sabunmalaysia #cpsoap

#homemadesoap #brambleon #soapshare #coldprocesssoapmalaysia #cpsoapmalaysia #organic #naturalsoap #nochemicalΒ #sabunmuka #sabunsusukambing #sabunberaswhitening #sabunbadan #sabunhomemade
Sabun Mandi KUSUKA 
dengan wangi yg segar, bersih, harum dannn  tentunya Hemat.. Karena kemasan 2 liter...😊
Harga : 70.000 
Beli 2 botol @65.000...wow..lebih murah lg kan.. Yukk.. Yukk.. Bandingin sm sabun2 cair d Mall... 1 liter nya sm dg harga 2 liter dikitaa.. 😊
#sabunmandi #showercream #bodyshampoo #sabunmalaysia #sabunkusuka #sabun #shoap #palembangmarket #palembang #palembangshop #onlineshopping
Terharu & tersangat suka bila cust bg feedback yg memuaskan...akak buat yg trbaik sbb akak fhm  jika kulit muka kita bermasalah..comfident level akn down!
Yg ragu2 lg tolak tepi rasa ragu2 tu,jom grab seketul,betul ke @ betul akak story ni

#sabun#sabunhomemade#sabunmalaysia#buatanmuslimsepenuhnya#buatanmuslimah
#kelantan#johor#kedah#selangor
We are excited to announce that we will be having our first public appearance at a Christmas charity bazaar in 3 weeks!πŸ€— Details will be provided soon!
We are excited to announce that we will be having our first public appearance at a Christmas charity bazaar in 3 weeks!πŸ€— Details will be provided soon!
waktu mandi pagi,
lepas masukkan air dalam hidung utk hembuskan dengan kuat ,
Cubalah basuh muka dgn SCS JSD ni ☺
InsyaAllah resdung dan gatal2 hidung hilang πŸ’Ÿ
boleh sangat kan? .
mari berkenalan dgn SCS JSD!
SABUN CLEAR SKIN (SCS JSD)
🌺 dia hilangkan hama resdung
🌺 dia mencegah hidung tersumbat
🌺 dia hilangkan jerawat bintik hitam & parut nipis muka
🌺 dia bantu bunuh bakteria punca jerawat halus/batu
dia bantu cerahkan, lembutkan & segarkan muka
. 
harga?
☺ cukuplah dengan rm38.90 sekotak..
.
#sabunclearskin #sabunclearskinjsd #sabunjsd #sabunmuka #sabunresdung #resdung #simptomresdung #mukagatal #bersin #selsema #ulatresdung #allergichabukdebu #allergicseafood #sabunmuka #sabunmurah #sabunpremium #sabunmalaysia #jsd #jsdutara #sayajualonline #posseluruhmalaysia #AgensahJSD #agenjsd
waktu mandi pagi, lepas masukkan air dalam hidung utk hembuskan dengan kuat , Cubalah basuh muka dgn SCS JSD ni ☺ InsyaAllah resdung dan gatal2 hidung hilang πŸ’Ÿ boleh sangat kan? . mari berkenalan dgn SCS JSD! SABUN CLEAR SKIN (SCS JSD) 🌺 dia hilangkan hama resdung 🌺 dia mencegah hidung tersumbat 🌺 dia hilangkan jerawat bintik hitam & parut nipis muka 🌺 dia bantu bunuh bakteria punca jerawat halus/batu dia bantu cerahkan, lembutkan & segarkan muka . harga? ☺ cukuplah dengan rm38.90 sekotak.. . #sabunclearskin  #sabunclearskinjsd  #sabunjsd  #sabunmuka  #sabunresdung  #resdung  #simptomresdung  #mukagatal  #bersin  #selsema  #ulatresdung  #allergichabukdebu  #allergicseafood  #sabunmuka  #sabunmurah  #sabunpremium  #sabunmalaysia  #jsd  #jsdutara  #sayajualonline  #posseluruhmalaysia  #AgensahJSD  #agenjsd 
Our bestseller!
.
"The Mother of Invention" for Flawless Skin!
.
RM15 (excl. postage)
Weight: +/-85g
Whatsapp/text/DM to order: 0175007351 / 0195522209
.
#soap #soaper #handcraftedsoap #handmadesoapmalaysia #handmadesoap #homemadesoap #homemadesoapmalaysia  #soapster #soapstermalaysia #signature5 #themotherofinvention #kualalumpur #turmericsoap #ricepowdersoap #mpsoap #bestsellersoap #bestseller #firstinmalaysia #sabunkunyit #sabunhomemade #sabunmalaysia
Our bestseller! . "The Mother of Invention" for Flawless Skin! . RM15 (excl. postage) Weight: +/-85g Whatsapp/text/DM to order: 0175007351 / 0195522209 . #soap  #soaper  #handcraftedsoap  #handmadesoapmalaysia  #handmadesoap  #homemadesoap  #homemadesoapmalaysia  #soapster  #soapstermalaysia  #signature5  #themotherofinvention  #kualalumpur  #turmericsoap  #ricepowdersoap  #mpsoap  #bestsellersoap  #bestseller  #firstinmalaysia  #sabunkunyit  #sabunhomemade  #sabunmalaysia 
"The Mother of Invention"
for Flawless Skin!
.
Made with fresh turmeric, rice powder, milk, olive oil and vit. E
.
Turmeric and rice powder are indeed a miraculous ingredient for amazing flawless skin! Turmeric contain numerous antioxidants as well as antibacterial properties.
.
The powerful bar soap is an excellent exfoliating soap and can help to reduce the signs of aging, reduce wrinkles and stretch marks, lighten scars and pigmentation and the list goes on!
.
The recipe is from my lovely mum and thus the name "The Mother of Invention"
.
RM15 (excl. postage)
Weight: +/-85g
Whatsapp/text to order: 0175007351 / 0195522209
.
#soap #soaper #handcraftedsoap #handmadesoapmalaysia #handmadesoap #homemadesoap #homemadesoapmalaysia  #soapster #soapstermalaysia #signature5 #themotherofinvention #kualalumpur #turmericsoap #ricepowdersoap #mpsoap #bestsellersoap #bestseller #firstinmalaysia #sabunkunyit #sabunhomemade #sabunmalaysia
"The Mother of Invention" for Flawless Skin! . Made with fresh turmeric, rice powder, milk, olive oil and vit. E . Turmeric and rice powder are indeed a miraculous ingredient for amazing flawless skin! Turmeric contain numerous antioxidants as well as antibacterial properties. . The powerful bar soap is an excellent exfoliating soap and can help to reduce the signs of aging, reduce wrinkles and stretch marks, lighten scars and pigmentation and the list goes on! . The recipe is from my lovely mum and thus the name "The Mother of Invention" . RM15 (excl. postage) Weight: +/-85g Whatsapp/text to order: 0175007351 / 0195522209 . #soap  #soaper  #handcraftedsoap  #handmadesoapmalaysia  #handmadesoap  #homemadesoap  #homemadesoapmalaysia  #soapster  #soapstermalaysia  #signature5  #themotherofinvention  #kualalumpur  #turmericsoap  #ricepowdersoap  #mpsoap  #bestsellersoap  #bestseller  #firstinmalaysia  #sabunkunyit  #sabunhomemade  #sabunmalaysia 
Sebahagian sabun multi purpose yg ditempah oleh customer

#sabunmurahmalaysia #sabunmurah #sabunmultipurpose #sabunmalaysia
Baru settled pos sabun delima req dr customer 😚😚
.
Siap inform sblm ni dia direct kilamg brg slow production sampai 3 minggu pulak harga dua kali ganda dr harga sabun akak πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚.
.
Takpe lah dik..kak n deal harga sabun memang puas hati ambik banyak insyaAllah kita boleih kautim
.
Moq 50pcs πŸ“±01116428163

#orderdirectwhatssapp 
#sabunhomemade
#sabunmalaysia
Baru settled pos sabun delima req dr customer 😚😚 . Siap inform sblm ni dia direct kilamg brg slow production sampai 3 minggu pulak harga dua kali ganda dr harga sabun akak πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚. . Takpe lah dik..kak n deal harga sabun memang puas hati ambik banyak insyaAllah kita boleih kautim . Moq 50pcs πŸ“±01116428163 #orderdirectwhatssapp  #sabunhomemade  #sabunmalaysia 
Just love sharing our trial batches.

This one is our favourite as shampoo bar and as well as shaving soap.

Nope. We don't sell this.

As much as we love how it smells, and how creamy the lather comes out (which is why it's perfect as shaving soap), unfortunately the soap turns out too soft after touching water.

Here it is, 100% coconut milk soap. We remember pouring sage and patchouli in. Did we add any other essential oils? Err... Tak ingat la pulak. Hehe.

#sabunsantan #coconutmilksoap #shampoobar #malaysiahandmadesoapery #sabunmalaysia #naturalskincaremalaysia
Just love sharing our trial batches. This one is our favourite as shampoo bar and as well as shaving soap. Nope. We don't sell this. As much as we love how it smells, and how creamy the lather comes out (which is why it's perfect as shaving soap), unfortunately the soap turns out too soft after touching water. Here it is, 100% coconut milk soap. We remember pouring sage and patchouli in. Did we add any other essential oils? Err... Tak ingat la pulak. Hehe. #sabunsantan  #coconutmilksoap  #shampoobar  #malaysiahandmadesoapery  #sabunmalaysia  #naturalskincaremalaysia 
Akak nak buat salt bar... sabun garam. Jom kita menyabun. Sabun ni nanti boleh pakai kat seluruh badan n muka. Sape2 yang ada eczema ke, nak buang daki2 kat badan tu, kulit rasa gatal2. Haa.. elok sangat pakai sabun ni. 
Ramai kawan2 akak request sabun ni. Demi korang ku turuti kehendak mu. Cia cia cia.... Kena la ikut kehendak depa kan.. kalau tak sape lagi yang nak beli sabun akak ni. 😍😍😍😍 Pelanggan setia akak, kesayangan akak.. hehehehehe.. #sabunmalaysia #cpsoap

#homemadesoap #brambleon #soapshare #coldprocesssoapmalaysia #cpsoapmalaysia #organic #naturalsoap #nochemicalΒ #sabunmuka #sabunsusukambing #sabunberaswhitening #sabunbadan #sabunhomemade
Akak nak buat salt bar... sabun garam. Jom kita menyabun. Sabun ni nanti boleh pakai kat seluruh badan n muka. Sape2 yang ada eczema ke, nak buang daki2 kat badan tu, kulit rasa gatal2. Haa.. elok sangat pakai sabun ni. Ramai kawan2 akak request sabun ni. Demi korang ku turuti kehendak mu. Cia cia cia.... Kena la ikut kehendak depa kan.. kalau tak sape lagi yang nak beli sabun akak ni. 😍😍😍😍 Pelanggan setia akak, kesayangan akak.. hehehehehe.. #sabunmalaysia  #cpsoap  #homemadesoap  #brambleon  #soapshare  #coldprocesssoapmalaysia  #cpsoapmalaysia  #organic  #naturalsoap  #nochemical Β #sabunmuka  #sabunsusukambing  #sabunberaswhitening  #sabunbadan  #sabunhomemade 
Akak nak buat salt bar... sabun garam. Jom kita menyabun. Sabun ni nanti boleh pakai kat seluruh badan n muka. Sape2 yang ada eczema ke, nak buang daki2 kat badan tu, kulit rasa gatal2. Haa.. elok sangat pakai sabun ni. 
Ramai kawan2 akak request sabun ni. Demi korang ku turuti kehendak mu. Cia cia cia.... Kena la ikut kehendak depa kan.. kalau tak sape lagi yang nak beli sabun akak ni. 😍😍😍😍 Pelanggan setia akak, kesayangan akak.. hehehehehe.. πŸ’πŸ’πŸ’πŸ’ #sabunmalaysia #cpsoap

#homemadesoap #brambleon #soapshare #coldprocesssoapmalaysia #cpsoapmalaysia #organic #naturalsoap #nochemicalΒ #sabunmuka #sabunsusukambing #sabunberaswhitening #sabunbadan #sabunhomemade
Akak nak buat salt bar... sabun garam. Jom kita menyabun. Sabun ni nanti boleh pakai kat seluruh badan n muka. Sape2 yang ada eczema ke, nak buang daki2 kat badan tu, kulit rasa gatal2. Haa.. elok sangat pakai sabun ni. Ramai kawan2 akak request sabun ni. Demi korang ku turuti kehendak mu. Cia cia cia.... Kena la ikut kehendak depa kan.. kalau tak sape lagi yang nak beli sabun akak ni. 😍😍😍😍 Pelanggan setia akak, kesayangan akak.. hehehehehe.. πŸ’πŸ’πŸ’πŸ’ #sabunmalaysia  #cpsoap  #homemadesoap  #brambleon  #soapshare  #coldprocesssoapmalaysia  #cpsoapmalaysia  #organic  #naturalsoap  #nochemical Β #sabunmuka  #sabunsusukambing  #sabunberaswhitening  #sabunbadan  #sabunhomemade 
Pure Coffee. 
From our Simply Me collection.

Nothing else but fresh ground coffee beans.

Unscented.
All Natural Cold Processed Soap.

For face and body.  Popular as kitchen soap - for washing hands and eliminate odor.

Also great for scrubbing away cellulite and stretch marks.

#coffee #coffeesoap #sabunkopi #sabunnatural #allnatural #malaysiahandmadesoapery #soapmalaysia #sabunmalaysia
A clover soap in a tin πŸŽ€
A clover soap in a tin πŸŽ€
Golden clover soaps ☘️
Golden clover soaps ☘️
Design dia tak akan sama tau antara satu ngan yang lain. 
Dah macam butter kek pun ada. 😍😍😍😍 Bertuahnya kulit akak dapat makan kek sedap2. Hehehe. 
#sabunmalaysia #cpsoap

#homemadesoap #brambleon #soapshare #coldprocesssoapmalaysia #cpsoapmalaysia #organic #naturalsoap #nochemicalΒ #sabunmuka #sabunsusukambing #sabunberaswhitening #sabunbadan #sabunhomemade
Kek dah siap masak 😜😜😜 Ni kek untuk kulit tau. Bukan tuk masuk dalam perut.. #sabunmalaysia #cpsoap

#homemadesoap #brambleon #soapshare #coldprocesssoapmalaysia #cpsoapmalaysia #organic #naturalsoap #nochemicalΒ #sabunmuka #sabunsusukambing #sabunberaswhitening #sabunbadan #sabunhomemade
Next.. tomato soap. Bila kita suka buat sabun. Hari2 nak bancuh sabun. 😍😍😍😍 Best tau. Sebab dapat bancuh sendiri. 
#sabunmalaysia #cpsoap

#homemadesoap #brambleon #soapshare #coldprocesssoapmalaysia #cpsoapmalaysia #organic #naturalsoap #nochemicalΒ #sabunmuka #sabunsusukambing #sabunberaswhitening #sabunbadan #sabunhomemade
Setelah dipotong. Tak tau kat mana silap. Mungkin eo yang saya guna atau bancuh masa lye water masih panas. 
Tetiba ada minyak melimpah kat tengah2 tu masa tengah tunggu dia keras. πŸ˜…πŸ˜…πŸ˜…πŸ˜… Anyway lesson learns. Lpas ni nak try lagi.. nak tengok apa yang silap. 🀣🀣 #sabunmalaysia #cpsoap

#homemadesoap #brambleon #soapshare #sabunpandan #coldprocesssoapmalaysia #cpsoapmalaysia #organic #naturalsoap #nochemicalΒ #sabunmuka #sabunsusukambing #sabunberaswhitening #sabunbadan #sabunhomemade
Setelah dipotong. Tak tau kat mana silap. Mungkin eo yang saya guna atau bancuh masa lye water masih panas. Tetiba ada minyak melimpah kat tengah2 tu masa tengah tunggu dia keras. πŸ˜…πŸ˜…πŸ˜…πŸ˜… Anyway lesson learns. Lpas ni nak try lagi.. nak tengok apa yang silap. 🀣🀣 #sabunmalaysia  #cpsoap  #homemadesoap  #brambleon  #soapshare  #sabunpandan  #coldprocesssoapmalaysia  #cpsoapmalaysia  #organic  #naturalsoap  #nochemical Β #sabunmuka  #sabunsusukambing  #sabunberaswhitening  #sabunbadan  #sabunhomemade 
Mini cube rose red soaps scented with Rose fragrance. The green ones are scented with Fresh Sage & Sea Salt fragrance.
Mini cube rose red soaps scented with Rose fragrance. The green ones are scented with Fresh Sage & Sea Salt fragrance.
Saya tak kisah bila orang pertikaikan konsistensi warna, tekstur dan bau untuk produk yang saya buat menggunakan tangan dan formula saya sendiri. Saya penjual produk HANDMADE/HOMEMADE bukan produk kilang. Saya bangga jual produk hasil kerja tangan sendiri yang saya buat penuh kasih sayang. 😚😚😚😍😍😍 #sabunmalaysia #cpsoap

#homemadesoap #brambleon #soapshare #coldprocesssoapmalaysia #cpsoapmalaysia #organic #naturalsoap #nochemicalΒ #sabunmuka #sabunsusukambing #sabunberaswhitening #sabunbadan #sabunhomemade
Saya tak kisah bila orang pertikaikan konsistensi warna, tekstur dan bau untuk produk yang saya buat menggunakan tangan dan formula saya sendiri. Saya penjual produk HANDMADE/HOMEMADE bukan produk kilang. Saya bangga jual produk hasil kerja tangan sendiri yang saya buat penuh kasih sayang. 😚😚😚😍😍😍 #sabunmalaysia  #cpsoap  #homemadesoap  #brambleon  #soapshare  #coldprocesssoapmalaysia  #cpsoapmalaysia  #organic  #naturalsoap  #nochemical Β #sabunmuka  #sabunsusukambing  #sabunberaswhitening  #sabunbadan  #sabunhomemade 
Saya tak kisah bila orang pertikaikan konsistensi warna, tekstur dan bau untuk produk yang saya buat menggunakan tangan dan formula saya sendiri. Saya penjual produk HANDMADE/HOMEMADE bukan produk kilang. Saya bangga jual produk hasil kerja tangan sendiri yang saya buat penuh kasih sayang. 😚😚😚😍😍😍 #sabunmalaysia #cpsoap

#homemadesoap #brambleon #soapshare #coldprocesssoapmalaysia #cpsoapmalaysia #organic #naturalsoap #nochemicalΒ #sabunmuka #sabunsusukambing #sabunberaswhitening #sabunbadan #sabunhomemade
Saya tak kisah bila orang pertikaikan konsistensi warna, tekstur dan bau untuk produk yang saya buat menggunakan tangan dan formula saya sendiri. Saya penjual produk HANDMADE/HOMEMADE bukan produk kilang. Saya bangga jual produk hasil kerja tangan sendiri yang saya buat penuh kasih sayang. 😚😚😚😍😍😍 #sabunmalaysia  #cpsoap  #homemadesoap  #brambleon  #soapshare  #coldprocesssoapmalaysia  #cpsoapmalaysia  #organic  #naturalsoap  #nochemical Β #sabunmuka  #sabunsusukambing  #sabunberaswhitening  #sabunbadan  #sabunhomemade 
"Flowers feed the soul" 🌷
Purple tulip soaps~πŸ’œ
"Flowers feed the soul" 🌷 Purple tulip soaps~πŸ’œ
Cantik beno sabun homemmade ni 😘😘😘
.
Idea sangat kreatif 😎😎
.
Moq 50pcs .
πŸ“±01116428163

#sabunaqua 
#sabunbidara
#sabunchiaseed
#sabunmalaysia
Lega sebab warna dia tak bertukar jadi gelap.. 😍😍😘😘😘 Lom boleh pakai ni. Bulan depan baru leh pakai. 
Akak tak sabarrr tengok dia. Dengan bau green tea  yang menggoda

#sabunmalaysia #cpsoap

#homemadesoap #brambleon #coldprocesssoapmalaysia #cpsoapmalaysia #organic #naturalsoap #soapshare #turmericsoap #calendulasoap #nochemicalΒ #sabunmuka #sabunsusukambing #sabunberaswhitening #sabunbadan #sabunhomemade
Lega sebab warna dia tak bertukar jadi gelap.. 😍😍😘😘😘 Lom boleh pakai ni. Bulan depan baru leh pakai. 
Akak tak sabarrr tengok dia. Dengan bau green tea  yang menggoda

#sabunmalaysia #cpsoap

#homemadesoap #brambleon #coldprocesssoapmalaysia #cpsoapmalaysia #organic #naturalsoap #soapshare #turmericsoap #calendulasoap #nochemicalΒ #sabunmuka #sabunsusukambing #sabunberaswhitening #sabunbadan #sabunhomemade
Lega sebab warna dia tak bertukar jadi gelap.. 😍😍😘😘😘 Lom boleh pakai ni. Bulan depan baru leh pakai. 
Akak tak sabarrr tengok dia. Dengan bau green tea  yang menggoda

#sabunmalaysia #cpsoap

#homemadesoap #brambleon #coldprocesssoapmalaysia #cpsoapmalaysia #organic #naturalsoap #soapshare #turmericsoap #calendulasoap #nochemicalΒ #sabunmuka #sabunsusukambing #sabunberaswhitening #sabunbadan #sabunhomemade
Sabun kunyit rini kak nie buat.. korang perati la warna kuning oren tu ek.. tak lama lagi dia akan berubah jadi coklat tau πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚ kunyit buh terlebih.. #sabunmalaysia #cpsoap

#homemadesoap #brambleon #coldprocesssoapmalaysia #cpsoapmalaysia #organic #naturalsoap #nochemicalΒ #sabunmuka #sabunsusukambing #sabunberaswhitening #sabunbadan #sabunhomemade
Nak buat kek apa ni? 
Ini la sabun kunyit tambah aloevera ngan calendula flower. 
Taktau la warna dia akan kekal oren atau akan bertukar jadi koko. Sebab kunyit ni bila melalui proses saponifikasi akan bertukar gelap. 
Harap2 hasilnya tak la teruk dan buruk kanπŸ™ˆπŸ™ˆπŸ™ˆπŸ™ˆ. Khasiat dia banyak sangat tau. Lenkali kite cite. 
#sabunmalaysia #cpsoap

#homemadesoap #brambleon #coldprocesssoapmalaysia #cpsoapmalaysia #organic #naturalsoap #soapshare #nochemicalΒ #sabunmuka #sabunsusukambing #sabunberaswhitening #sabunbadan #sabunhomemade
Nak buat kek apa ni? Ini la sabun kunyit tambah aloevera ngan calendula flower. Taktau la warna dia akan kekal oren atau akan bertukar jadi koko. Sebab kunyit ni bila melalui proses saponifikasi akan bertukar gelap. Harap2 hasilnya tak la teruk dan buruk kanπŸ™ˆπŸ™ˆπŸ™ˆπŸ™ˆ. Khasiat dia banyak sangat tau. Lenkali kite cite. #sabunmalaysia  #cpsoap  #homemadesoap  #brambleon  #coldprocesssoapmalaysia  #cpsoapmalaysia  #organic  #naturalsoap  #soapshare  #nochemical Β #sabunmuka  #sabunsusukambing  #sabunberaswhitening  #sabunbadan  #sabunhomemade 
.
WHITENING RICE VEGAN SOAP
.
rm45 je dapat seketul dabak macam ni haaa
.
slide gambar untuk baca kelebihan sabun unik ni
. WHITENING RICE VEGAN SOAP . rm45 je dapat seketul dabak macam ni haaa . slide gambar untuk baca kelebihan sabun unik ni
Rangkaian pembersihan yang paling awesome from SHOM. 
Handal mencuci. Macam ada The Avengers datang tolong cuci pulak. 
Boleh swipe left dan tengok sendiri kehebatan 'The 3 Musketeers' ni.

Untuk lebih info/order sekarang; 
PM/WA 012 43 800 43
Postage rm8sm/rm12ss

COD macam biasa for Balik Pulau & nearby areas okeh! ❀

#projectstg #elitkingdom #shom #codbalikpulau #codusm #codrelau #codtelukkumbar #codtescosgdua #codbayanbaru #codbayanlepas #codbtjambul #codqueensbay #ezicleanmychoice #cucibersih
#toughstains #stgpenang #kotorandegil #sabunmalaysia #stgmalaysia
Rangkaian pembersihan yang paling awesome from SHOM. Handal mencuci. Macam ada The Avengers datang tolong cuci pulak. Boleh swipe left dan tengok sendiri kehebatan 'The 3 Musketeers' ni. Untuk lebih info/order sekarang; PM/WA 012 43 800 43 Postage rm8sm/rm12ss COD macam biasa for Balik Pulau & nearby areas okeh! ❀ #projectstg  #elitkingdom  #shom  #codbalikpulau  #codusm  #codrelau  #codtelukkumbar  #codtescosgdua  #codbayanbaru  #codbayanlepas  #codbtjambul  #codqueensbay  #ezicleanmychoice  #cucibersih  #toughstains  #stgpenang  #kotorandegil  #sabunmalaysia  #stgmalaysia 
Sebelum tidur, iman share feedback customer ni ya. Beliau hanya pakai sabun kunyit TBH sahaja, dan hasilnya..
MUKA KURANG BERMINYAK!
JERAWAT CEPAT SURUT!
_
Best ke best? Sabun kunyit TBH ni amat sesuai untuk kulit yang berminyak dan berjerawat tau. Kalau awak jenis kulit kering / kombinasi, iman suggest sabun beras. Dan kalau awak kulit berminyak sahaja, iman akan suggest sabun arang. Sebab sabun arang sangat bagus untuk menyerap lebihan minyak di muka.
_
Nak tanya apa apa? Nak minta pandangan atau pendapat? Boleh whatsapp iman ya πŸ“² 0126549593. Atau klik saja pada whatsapp link di bio πŸ˜‰

#agentthebeautyhacks #thebeautyhacks #beautyhacks #beauty #beautiful #sabunmuka #sabunmukamurah #sabunmurah #sabunmalaysia #sayajualonline #sayajualmurah #skincare #nakkulitcantik #skincaremurah  #teamdahlia #teamthedahlians #dahliansandco #proudtobedahlians #kualalumpur #ipoh #kualaterengganu
Sebelum tidur, iman share feedback customer ni ya. Beliau hanya pakai sabun kunyit TBH sahaja, dan hasilnya.. MUKA KURANG BERMINYAK! JERAWAT CEPAT SURUT! _ Best ke best? Sabun kunyit TBH ni amat sesuai untuk kulit yang berminyak dan berjerawat tau. Kalau awak jenis kulit kering / kombinasi, iman suggest sabun beras. Dan kalau awak kulit berminyak sahaja, iman akan suggest sabun arang. Sebab sabun arang sangat bagus untuk menyerap lebihan minyak di muka. _ Nak tanya apa apa? Nak minta pandangan atau pendapat? Boleh whatsapp iman ya πŸ“² 0126549593. Atau klik saja pada whatsapp link di bio πŸ˜‰ #agentthebeautyhacks  #thebeautyhacks  #beautyhacks  #beauty  #beautiful  #sabunmuka  #sabunmukamurah  #sabunmurah  #sabunmalaysia  #sayajualonline  #sayajualmurah  #skincare  #nakkulitcantik  #skincaremurah  #teamdahlia  #teamthedahlians  #dahliansandco  #proudtobedahlians  #kualalumpur  #ipoh  #kualaterengganu 
Nampak tak ketulan2 putih tu? Tu la beras. Sebagi mild exfoliation masa guna sabun ni. Ditambah dengan creamy hasil daripada susu kambing. Rasa macam mandi mandian susu tau. Bila lagi kan nak manjakan kulit kita. 
Nak beli sabun ni? Klik jer link ni

Www.wasap.my/60109321552 😍😍😍😍😍😍 Rm25 jer seketul 😍. InshaaAllah tahan sebulan. 
Tapi kena pastikan simpan tempat kering. Kalau simpan tempat basah.. alamat memang x tahan sebulan la πŸ˜…πŸ˜…πŸ˜…πŸ˜…. #sabunmalaysia #cpsoap

#homemadesoap #brambleon #coldprocesssoapmalaysia #cpsoapmalaysia #organic #naturalsoap #nochemicalΒ #sabunmuka #sabunsusukambing #sabunberaswhitening #sabunbadan #sabunhomemade
Nampak tak ketulan2 putih tu? Tu la beras. Sebagi mild exfoliation masa guna sabun ni. Ditambah dengan creamy hasil daripada susu kambing. Rasa macam mandi mandian susu tau. Bila lagi kan nak manjakan kulit kita. Nak beli sabun ni? Klik jer link ni Www.wasap.my/60109321552 😍😍😍😍😍😍 Rm25 jer seketul 😍. InshaaAllah tahan sebulan. Tapi kena pastikan simpan tempat kering. Kalau simpan tempat basah.. alamat memang x tahan sebulan la πŸ˜…πŸ˜…πŸ˜…πŸ˜…. #sabunmalaysia  #cpsoap  #homemadesoap  #brambleon  #coldprocesssoapmalaysia  #cpsoapmalaysia  #organic  #naturalsoap  #nochemical Β #sabunmuka  #sabunsusukambing  #sabunberaswhitening  #sabunbadan  #sabunhomemade 
Nampak tak ketulan2 putih tu? Tu la beras. Sebagi mild exfoliation masa guna sabun ni. Ditambah dengan creamy hasil daripada susu kambing. Rasa macam mandi mandian susu tau. Bila lagi kan nak manjakan kulit kita. 
Nak beli sabun ni? Klik jer link ni

Www.wasap.my/60109321552 😍😍😍😍😍😍 Rm25 jer seketul 😍. InshaaAllah tahan sebulan. 
Tapi kena pastikan simpan tempat kering. Kalau simpan tempat basah.. alamat memang x tahan sebulan la πŸ˜…πŸ˜…πŸ˜…πŸ˜…. #sabunmalaysia #cpsoap
#homemadesoap #brambleon #coldprocesssoapmalaysia #cpsoapmalaysia #organic #naturalsoap #nochemical
Nampak tak ketulan2 putih tu? Tu la beras. Sebagi mild exfoliation masa guna sabun ni. Ditambah dengan creamy hasil daripada susu kambing. Rasa macam mandi mandian susu tau. Bila lagi kan nak manjakan kulit kita. Nak beli sabun ni? Klik jer link ni Www.wasap.my/60109321552 😍😍😍😍😍😍 Rm25 jer seketul 😍. InshaaAllah tahan sebulan. Tapi kena pastikan simpan tempat kering. Kalau simpan tempat basah.. alamat memang x tahan sebulan la πŸ˜…πŸ˜…πŸ˜…πŸ˜…. #sabunmalaysia  #cpsoap  #homemadesoap  #brambleon  #coldprocesssoapmalaysia  #cpsoapmalaysia  #organic  #naturalsoap  #nochemical 
Dah siap pack dah.. ready untuk sampai pada pembeli 😍😍😍 #sabunmalaysia #cpsoap
#homemadesoap #brambleon #coldprocesssoapmalaysia #cpsoapmalaysia #organic #naturalsoap #nochemical
Premier Orange Feminine Wash
Premier Orange Feminine Wash adalah mencuci kesehatan feminin yang membantu melindungi kesehatan perempuan dengan mencegah pertumbuhan bakteri dan infeksi.
Sering Diajukan Pertanyaan.
Mengapa kita harus menggunakan mencuci kesehatan feminin?
pH daerah v seorang wanita berkisar antara 3 dan 4,5, sedangkan pH sabun yang normal berkisar antara 10 dan 11. Untuk menjaga kebersihan dan kesehatan bagian pribadi, mencuci feminin yang mendukung keseimbangan pH daerah v harus dipilih.
Ketika kita harus menggunakan Premier Orange Feminine Wash?
Hal ini dapat digunakan selama mandi, menstruasi, sebelum dan sesudah keintiman dan setelah keringat berat. Hal ini juga dapat digunakan untuk mencuci bagian tubuh yang banyak berkeringat, seperti ketiak dan selangkangan.
Bisa anak-anak dan laki-laki menggunakan Premier Orange Feminine Wash?
Penggunaan Premier Orange Feminine Wash tidak terbatas pada wanita. Laki-laki dan anak-anak dapat menggunakannya setelah keringat berat.

Price : 120rb

#sabun #sabunantibakteri #sabunwanita #sabunwanitamurah #sabunwanitaherbal #sabunwanitamalaysia #sabunwanitaefek #sabunwanitaasli #sabunwanitaori #sabunvagina #sabuntubuh #sabuntubuhalami #sabuntubuhherbal #sabunmalaysia #sabunselangkangan #sabunintim #sabunkesehatan #sabunkesehatankulit #sabunkesehatankeluarga #sabunkeringatberat #sabunkesehatanwanita #sabunkecantikanwanita #sabunfeminine #sabuninfeksi #sabunpencegahbaubadan #sabunpencegahselulit #sabunketiakmurah #sabunketiak #sabunketiakoriginal #sabunoriginal
Premier Orange Feminine Wash Premier Orange Feminine Wash adalah mencuci kesehatan feminin yang membantu melindungi kesehatan perempuan dengan mencegah pertumbuhan bakteri dan infeksi. Sering Diajukan Pertanyaan. Mengapa kita harus menggunakan mencuci kesehatan feminin? pH daerah v seorang wanita berkisar antara 3 dan 4,5, sedangkan pH sabun yang normal berkisar antara 10 dan 11. Untuk menjaga kebersihan dan kesehatan bagian pribadi, mencuci feminin yang mendukung keseimbangan pH daerah v harus dipilih. Ketika kita harus menggunakan Premier Orange Feminine Wash? Hal ini dapat digunakan selama mandi, menstruasi, sebelum dan sesudah keintiman dan setelah keringat berat. Hal ini juga dapat digunakan untuk mencuci bagian tubuh yang banyak berkeringat, seperti ketiak dan selangkangan. Bisa anak-anak dan laki-laki menggunakan Premier Orange Feminine Wash? Penggunaan Premier Orange Feminine Wash tidak terbatas pada wanita. Laki-laki dan anak-anak dapat menggunakannya setelah keringat berat. Price : 120rb #sabun  #sabunantibakteri  #sabunwanita  #sabunwanitamurah  #sabunwanitaherbal  #sabunwanitamalaysia  #sabunwanitaefek  #sabunwanitaasli  #sabunwanitaori  #sabunvagina  #sabuntubuh  #sabuntubuhalami  #sabuntubuhherbal  #sabunmalaysia  #sabunselangkangan  #sabunintim  #sabunkesehatan  #sabunkesehatankulit  #sabunkesehatankeluarga  #sabunkeringatberat  #sabunkesehatanwanita  #sabunkecantikanwanita  #sabunfeminine  #sabuninfeksi  #sabunpencegahbaubadan  #sabunpencegahselulit  #sabunketiakmurah  #sabunketiak  #sabunketiakoriginal  #sabunoriginal 
Ceritera sabun

Tangan ni memang ketaq tak tau nak habaq. Eksaited nak buat sabun. So nak dijadikan cerita, kak nie pun pulun membeli bahan2 yang diperlukan. Minyak2 yang berkualiti tinggi. Nasib baik ada roommate supporting Rosmarniza Rosdi kami share duit untuk beli bahan2 yang diperlukan. 
Tiba hari nak buat, macam2 hal berlaku. Plan nak buat kat umah pun tukaq tempat, buat kat tempat lain. Sebab ada hal yang tak dapat dielakkan. Tapi bahan suma siap dah. 
Kami pun mula buat sabun ngan lafaz Bismillah. Semoga sabun ini tidak mendatangkan kesan mudarat kepada sipemakai dan dapat memberikan faedah yang baik. Dengan kuasa Allah. Kami hanya membuat alat jerr. 
Kami campurkan bahan2 yang berkualiti tinggi ni, dengan serbuk matcha, beras dan susu kambing. Semoga sabun yang kami buat dapat membantu menghilangkan jerawat, jeragat dan melembutkan kulit setelah memakainya. Ala2 cleopatra gituuu. 
Apa pun kesan selepas guna sabun ni adalah kuasa Allah. Kami hanya cuba membuat satu alat bagi membantu menyelesaikan masalah yang dihadapi tu 😘😘😘😘😘 Sabun ni boleh digunakan untuk seluruh badan juga. Dan inshaaAllah sesuai untuk anak2 ecxema atau psiorosis. Kami berani kata sebab bahan2 yang kami guna tak de bahan kimia berbahaya tau. πŸ˜™πŸ˜™πŸ˜™πŸ˜™ **nie gambar sabun sebelum kami potong. 
Sepotong rm25 jerr

#sabunmalaysia #cpsoap
#homemadesoap #brambleon #coldprocesssoapmalaysia #cpsoapmalaysia #organic #naturalsoap #nochemical
Ceritera sabun Tangan ni memang ketaq tak tau nak habaq. Eksaited nak buat sabun. So nak dijadikan cerita, kak nie pun pulun membeli bahan2 yang diperlukan. Minyak2 yang berkualiti tinggi. Nasib baik ada roommate supporting Rosmarniza Rosdi kami share duit untuk beli bahan2 yang diperlukan. Tiba hari nak buat, macam2 hal berlaku. Plan nak buat kat umah pun tukaq tempat, buat kat tempat lain. Sebab ada hal yang tak dapat dielakkan. Tapi bahan suma siap dah. Kami pun mula buat sabun ngan lafaz Bismillah. Semoga sabun ini tidak mendatangkan kesan mudarat kepada sipemakai dan dapat memberikan faedah yang baik. Dengan kuasa Allah. Kami hanya membuat alat jerr. Kami campurkan bahan2 yang berkualiti tinggi ni, dengan serbuk matcha, beras dan susu kambing. Semoga sabun yang kami buat dapat membantu menghilangkan jerawat, jeragat dan melembutkan kulit setelah memakainya. Ala2 cleopatra gituuu. Apa pun kesan selepas guna sabun ni adalah kuasa Allah. Kami hanya cuba membuat satu alat bagi membantu menyelesaikan masalah yang dihadapi tu 😘😘😘😘😘 Sabun ni boleh digunakan untuk seluruh badan juga. Dan inshaaAllah sesuai untuk anak2 ecxema atau psiorosis. Kami berani kata sebab bahan2 yang kami guna tak de bahan kimia berbahaya tau. πŸ˜™πŸ˜™πŸ˜™πŸ˜™ **nie gambar sabun sebelum kami potong. Sepotong rm25 jerr #sabunmalaysia  #cpsoap  #homemadesoap  #brambleon  #coldprocesssoapmalaysia  #cpsoapmalaysia  #organic  #naturalsoap  #nochemical 
We have 4 variation - jumbo, medium, small & mini for our Gemstone Soap for different occasions i.e: birthday or convocation gift box, doorgift set for wedding, bridal shower, baby shower, events and even personal use
.
#soapshare #gemstonesoap #doorgiftidea #doorgiftmalaysia #doorgiftsoaps #celestialmaiden #meltandpoursoap #homemadesoapmalaysia #handmadesoapmalaysia #soapmakersofinstagram #soapstermalaysia #doorgiftsabun #sabunmalaysia #kualalumpur #lokalah #kosmo #malaymail #nst #malaysia #firstinmalaysia #entrepreneurlifestyle #doorgiftwedding #doorgiftbridalshower #doorgift #eventdoorgiftmalaysia #madeinmalaysia
We have 4 variation - jumbo, medium, small & mini for our Gemstone Soap for different occasions i.e: birthday or convocation gift box, doorgift set for wedding, bridal shower, baby shower, events and even personal use . #soapshare  #gemstonesoap  #doorgiftidea  #doorgiftmalaysia  #doorgiftsoaps  #celestialmaiden  #meltandpoursoap  #homemadesoapmalaysia  #handmadesoapmalaysia  #soapmakersofinstagram  #soapstermalaysia  #doorgiftsabun  #sabunmalaysia  #kualalumpur  #lokalah  #kosmo  #malaymail  #nst  #malaysia  #firstinmalaysia  #entrepreneurlifestyle  #doorgiftwedding  #doorgiftbridalshower  #doorgift  #eventdoorgiftmalaysia  #madeinmalaysia 
Kak nie ni, kalau suh buat keje depan komputer or handphone. Memang kak nie suka. Tapi bila kna buat keje2 seperti memasak n merumput, stress nya tokk... Tak larat dah nie. Nak baring jekk. 
Tapi kalau suh kak nie buat sabun kak nie sukaaa... sape nak sponsor beli minyak banyak2 dan yang berkualiti, nak buat sabun πŸ€—πŸ€—πŸ€—πŸ€—πŸ€— Minyak masak pun mahal dah sekarangπŸ˜…πŸ˜…πŸ˜… #kekaboo #kekaboolovers #bawalkekaboo #tudungkekaboo #tudungbawal #tudungbawalkekaboo #mirabelleloversΒ  #mirabellas #bawalmirabelle #kekabooplain #bawalplain #bawalprinted #tudunglovers #hijablovers #bawalmurah #kekabookulim #kekaboopenang #prkekaboo #prkekabookulim #prkekabooutara #polikulim #ptsb #vendorbutik #vendorkulim #tudungmirabelle #tudungmurahΒ  #kekaboopr #mirabellekulim #mirabellepenang #sabunmalaysia
Kak nie ni, kalau suh buat keje depan komputer or handphone. Memang kak nie suka. Tapi bila kna buat keje2 seperti memasak n merumput, stress nya tokk... Tak larat dah nie. Nak baring jekk. Tapi kalau suh kak nie buat sabun kak nie sukaaa... sape nak sponsor beli minyak banyak2 dan yang berkualiti, nak buat sabun πŸ€—πŸ€—πŸ€—πŸ€—πŸ€— Minyak masak pun mahal dah sekarangπŸ˜…πŸ˜…πŸ˜… #kekaboo  #kekaboolovers  #bawalkekaboo  #tudungkekaboo  #tudungbawal  #tudungbawalkekaboo  #mirabellelovers Β  #mirabellas  #bawalmirabelle  #kekabooplain  #bawalplain  #bawalprinted  #tudunglovers  #hijablovers  #bawalmurah  #kekabookulim  #kekaboopenang  #prkekaboo  #prkekabookulim  #prkekabooutara  #polikulim  #ptsb  #vendorbutik  #vendorkulim  #tudungmirabelle  #tudungmurah Β  #kekaboopr  #mirabellekulim  #mirabellepenang  #sabunmalaysia 
Well said πŸ™ŒπŸΌ
Well said πŸ™ŒπŸΌ
MENCARI PRODUK NATURAL UNTUK KULIT WAJAH?

Nia Beauty la jawabnya.. MIA Soap adalah sabun buatan tangan yang dibuat berasaskan aloe vera.

Produk yang bebas bahan kimia berbahaya serta selamat untuk digunakan..😘 #MIA soap
#niabeauty 
#handmade #sabun #sabunaloevera #sabunaloeveramurah #sabunmuka #sabunmerawat #aloevera #sabunmalaysia #sabunmalaysiamurah #sabunmukamalaysia #sabunmukamurah #sabunmukamurahmalaysia #sabunmukaaloevera