an online Instagram web viewer

#sabunmurah medias

Photos

.
KELEBIHAN BODY SCRUB THE TURMERIC .
🌿 Sesuai dipakai untuk kulit badan yang berjerawat dan yang meninggalkan parut seperti luka, demam campak dan parut jerawat.
🌿Merawat masalah kegatalan pada kulit spt eczema.
🌿Memutihkan di bahagian bahagian Gelap kerana scrub membantu untuk menanggalkan sel sel mati. 🌿 Khasiat yang ada pada kunyit jerawat juga mudah kecut bila disapukan pada jerawat yang degil!
.
📱WhatApps👉0125534689
www.wasap.my/+60125534689
🎀COD👉[USM,Penang][Sungai Dua, B'Worth][Permatang Pauh, Sbrg Jaya.]
📦Pos Seluruh 🇲🇾Malaysia
.
#thebeautyhackspenang
#thebeautyhackspulaupinang #dspulaupinang
#atenninspireworks
#codUSMPenangSg2Bworth
#teamMishAnna 
#bahanalami #sabunmurah #sabunkunyit #sabunberas #bodyscrub #facemask #facecream #whiteninglotion
. KELEBIHAN BODY SCRUB THE TURMERIC . 🌿 Sesuai dipakai untuk kulit badan yang berjerawat dan yang meninggalkan parut seperti luka, demam campak dan parut jerawat. 🌿Merawat masalah kegatalan pada kulit spt eczema. 🌿Memutihkan di bahagian bahagian Gelap kerana scrub membantu untuk menanggalkan sel sel mati. 🌿 Khasiat yang ada pada kunyit jerawat juga mudah kecut bila disapukan pada jerawat yang degil! . 📱WhatApps👉0125534689 www.wasap.my/+60125534689 🎀COD👉[USM,Penang][Sungai Dua, B'Worth][Permatang Pauh, Sbrg Jaya.] 📦Pos Seluruh 🇲🇾Malaysia . #thebeautyhackspenang  #thebeautyhackspulaupinang  #dspulaupinang  #atenninspireworks  #codUSMPenangSg2Bworth  #teamMishAnna  #bahanalami  #sabunmurah  #sabunkunyit  #sabunberas  #bodyscrub  #facemask  #facecream  #whiteninglotion 
Kaka shima order lagiiii😚 thanks ya kak💖
.
.
.
@shimmthafff
#sabunmurah#sabunhandmade#handmadesoap#weddingsouvenir#souvenir#soapagogo
Kulit kusam & jerawat membuatkan anda tidak berkeyakinan? Jom cuba GUESSKIN geranti puas hati!.
.
1set terdapat 2 item sabun & serum Habatussauda hanya RM59.90 shja!.
.
Whatsapp for detail 0173531373 #sabunmurah #sabunhabatussauda #sabunmukabadan #serumkulitcantik #serumhabatussauda #serummuka #serummurah #agentstokiswanted #testimoniguesskin
*اَلْحَمْدُ لِلّهِ رَبِّ الْعَالَمِيْنَ.* *اَمِين يَا رَبَّ الْعَالَمِيْن.. Tgk2 dulu yaa...
Sapa2 yg cari bekaih kosmetik kak ada jual..
Ni tuk boh fd liquid..
Serum pun boleh.. Nak buat jenama sendiri????
Whastapp...K.INA  014-6278301.
Harga kita deal smpai jadi😘😘. #sabunhomemade#sabunresdung#pembekalsabun#sabunmurah#sabunjeragat##sabunbreast#arganoil #bekaskosmetikmurahterbaik #foundationkilo #krimkilomlaysia #krimkilo #krimkilomalaysia #krimkilomurah #serumbotox #scrubkilo#duitraya#kkm#krimkilang#moqrendah#jusperapat#maskara#tabletmurah#vitamincmurah#duitraya#serumbotoxviral
*اَلْحَمْدُ لِلّهِ رَبِّ الْعَالَمِيْنَ.* *اَمِين يَا رَبَّ الْعَالَمِيْن.. Tgk2 dulu yaa... Sapa2 yg cari bekaih kosmetik kak ada jual.. Ni tuk boh fd liquid.. Serum pun boleh.. Nak buat jenama sendiri???? Whastapp...K.INA 014-6278301. Harga kita deal smpai jadi😘😘. #sabunhomemade #sabunresdung #pembekalsabun #sabunmurah #sabunjeragat ##sabunbreast #arganoil  #bekaskosmetikmurahterbaik  #foundationkilo  #krimkilomlaysia  #krimkilo  #krimkilomalaysia  #krimkilomurah  #serumbotox  #scrubkilo #duitraya #kkm #krimkilang #moqrendah #jusperapat #maskara #tabletmurah #vitamincmurah #duitraya #serumbotoxviral 
.
Sabun Kopi🌸
🌷4pcs rm10 📮Postage: Rm8sm/ Rm11ss (Selasa ONLY)
🛵COD: Sabtu & Ahad(ONLY) 📲0173310441 📲0176764209

#makeupmurah#kosmetikmurah#makeupmalaysia#sayajualmakeupmurah#kosmetikmurah#pemborongmakeup#bazarpaknilmurah#ilofatah#ampangkualalumpur#dyeabeautycollection#terlajakmurah#sabun#sabunmurah#sabunkopimurah
.
Milky whitening soap.

Ingredients: Vitamin a,c&e, sheep milk & extract jojoba oil

Dm @ whatsapp +60132028559 to purchase

#flawlessskincare #flawlessskincaremalaysia #milkysoap #milkywhiteningsoap #milkysoapmurah #ninaskinwhitesoap #sabunmuka #amyerabeautysoap #sabunpencerah #sabunpemutih #sabunsusu #adiraskincare #flawlessskinwhite #sparkleskinwhite #sabunmurah
Serum Guesskin merupakan serum Habatussauda yang terbaik untuk merawat muka anda.
.
Alhamdulillah sekali cuba serum ni dah jatuh cinta 😍 siap ada yang nak repeat order lagi taw . .
.
✔️ Serum Bertindak Meneutralkan Kembali Kulit Wajah Yang Rosak Akibat Kosmetik Terdahulu
✔️ Serum Membantu Mengecutkan Jerawat / Radang Merah Pada Kulit Wajah .
✔️ Serum Membantu Memudarkan Jeragat.
. ✔️ Serum Membantu Memberikan Kesan Yang Maksimum Dalam Proses Merawat Kulit Wajah.
.
Whatsapp for detail 0173531373 #sabunmurah #sabunhabatussauda #sabunmukabadan #serumkulitcantik #serumhabatussauda #serummuka #serummurah #agentstokiswanted
Serum Guesskin merupakan serum Habatussauda yang terbaik untuk merawat muka anda. . Alhamdulillah sekali cuba serum ni dah jatuh cinta 😍 siap ada yang nak repeat order lagi taw . . . ✔️ Serum Bertindak Meneutralkan Kembali Kulit Wajah Yang Rosak Akibat Kosmetik Terdahulu ✔️ Serum Membantu Mengecutkan Jerawat / Radang Merah Pada Kulit Wajah . ✔️ Serum Membantu Memudarkan Jeragat. . ✔️ Serum Membantu Memberikan Kesan Yang Maksimum Dalam Proses Merawat Kulit Wajah. . Whatsapp for detail 0173531373 #sabunmurah  #sabunhabatussauda  #sabunmukabadan  #serumkulitcantik  #serumhabatussauda  #serummuka  #serummurah  #agentstokiswanted 
Sabun pencuci piring 500 ml 
Ecer Rp 7.500 / botol

Grosir minimal 3 Rp 7.000 / botol

#sabuncucipiring#sabunmurah#sabunsurabaya#sabungrosir#sabunmurah#pewangipakainan
Ingredient masker kefir etawa super kolostrum : Curd kefir  kolostrum, VCO, olive oil, himalayan salt, aloevera gel, essential oil ylang2, essential oil lemon, essential oil tea tree, esssential oil lavender, honey, beras jepang, oat dan wijen

Masker Kefir Super Kolostrum

Manfaat : • Meremajakan kulit dan memperlambat proses  penuaan
• Meningkatkan elastisitas • Meningkatkan imunitas kulit dan mencegah reaksi alergi • Mengatasi permasalahan kulit yang disebabkan pemakaian kosmetik kimia yang lama
• Mengeluarkan tumpukan racun kimia di dalam kulit akibat penggunaan berbagai macam cream yang mengandung kimia yang berdampak panjang pada kesehatan
• Mengembalikan kulit yang awalnya kusam
• Mengencangkan kulit yang keriput
• Melawan tanda-tanda penuaan
• Membantu memutus siklus ketergantungan pada cream atau obat racikan tertentu
• Mencerahkan dan membuat kulit semakin glowing
• Meremajakan kulit dan meningkatkan kadar air dan collagen pada kulit
Membantu mengurangi iritasi yang disebabkan terkikisnya epidermis kulit akibat penggunaan cream-cream yang mengandung logam berat seperti mercury

Super kolostrum terdapat kandungan immunoglobulin, lactoferin, lactabumin, glycoprotein, cytokines dll yang sangat efektif melawan virus, bakteri, jamur, alergi dan toksin

Luarrr biasaaa manfaatnyaa bukan?

MASKER KEFIR SUPER KOLOSTRUM 
JAGONYA ANTI AGING ( ≈ˆ3(¯▾ˆ◦)♡ Note : bersifat wash off, setelah penggunaan masker selesai langsung dibasuh
.
ORDER👇
LINE : @rkq4792u (pakai @)
BBM : D3574EE8
Whatsapp : 085772331196

#sabunkefir #sabunmurah #maskerkefirsusukambing #maskerkefir #maskerkefirpuresusu #puresusu #kefirpluskolostrum #bibitkefir #kefirkiloan #maskerkefirgreentea #maskerkefirjakarta #lotionkefir #masker #serumkefir
#maskerkefirmurah #maskerkefirpromo #lulurkefir #lulurkefirmurah #obatjerawat #breast #breastcream #krimpayudara #memperbesarpayudara
Ingredient masker kefir etawa super kolostrum : Curd kefir kolostrum, VCO, olive oil, himalayan salt, aloevera gel, essential oil ylang2, essential oil lemon, essential oil tea tree, esssential oil lavender, honey, beras jepang, oat dan wijen Masker Kefir Super Kolostrum Manfaat : • Meremajakan kulit dan memperlambat proses penuaan • Meningkatkan elastisitas • Meningkatkan imunitas kulit dan mencegah reaksi alergi • Mengatasi permasalahan kulit yang disebabkan pemakaian kosmetik kimia yang lama • Mengeluarkan tumpukan racun kimia di dalam kulit akibat penggunaan berbagai macam cream yang mengandung kimia yang berdampak panjang pada kesehatan • Mengembalikan kulit yang awalnya kusam • Mengencangkan kulit yang keriput • Melawan tanda-tanda penuaan • Membantu memutus siklus ketergantungan pada cream atau obat racikan tertentu • Mencerahkan dan membuat kulit semakin glowing • Meremajakan kulit dan meningkatkan kadar air dan collagen pada kulit Membantu mengurangi iritasi yang disebabkan terkikisnya epidermis kulit akibat penggunaan cream-cream yang mengandung logam berat seperti mercury Super kolostrum terdapat kandungan immunoglobulin, lactoferin, lactabumin, glycoprotein, cytokines dll yang sangat efektif melawan virus, bakteri, jamur, alergi dan toksin Luarrr biasaaa manfaatnyaa bukan? MASKER KEFIR SUPER KOLOSTRUM JAGONYA ANTI AGING ( ≈ˆ3(¯▾ˆ◦)♡ Note : bersifat wash off, setelah penggunaan masker selesai langsung dibasuh . ORDER👇 LINE : @rkq4792u (pakai @) BBM : D3574EE8 Whatsapp : 085772331196 #sabunkefir  #sabunmurah  #maskerkefirsusukambing  #maskerkefir  #maskerkefirpuresusu  #puresusu  #kefirpluskolostrum  #bibitkefir  #kefirkiloan  #maskerkefirgreentea  #maskerkefirjakarta  #lotionkefir  #masker  #serumkefir  #maskerkefirmurah  #maskerkefirpromo  #lulurkefir  #lulurkefirmurah  #obatjerawat  #breast  #breastcream  #krimpayudara  #memperbesarpayudara 
BEST SELLER
Ingredient masker kefir etawa kolostrum greentea : Curd kefir, kolostrum, VCO, olive oil, matcha powder, spirulina powder, binahong powder, himalayan salt, aloevera gel, essential oil ylang2, essential oil lemon, essential oil tea tree, esssential oil lavender, honey, beras jepang, oat dan wijen

Manfaat Masker Kefir Green tea : 
1. Mencerahkan kulit
2. Mengecilkan pori-pori
3. Menghilangkan komedo
4. Menghilangkan flek
5. Menghilangkan jerawat
6. Mencegah jerawat
7. Mengencangkan kulit
8. Mengeluarkan tumpukan racun kimia di dalam kulit akibat penggunaan berbagai macam cream yang mengandung bahan kimia yang berdampak panjang pada kesehatan kulit
9. Membantu memutus siklus ketergantungan pada cream atau obat racikan tertentu
10. Membantu mengurangi iritasi yang disebabkan oleh terkikisnya lapisan epidermis kulit akibat penggunaan cream yang mengandung logam berat seperti mercury
11. Mengatasi masalah jerawat yang disebabkan oleh menumpuknya lemak di bawah lapisan kulit

Lactobacilli yang terkandung di dalam kefir akan membantu memulihkan dan mengatur keseimbangan asam/basa dalam sel kulit wajah 
Asam amino juga terdapat dalam kefir. Berperan sebagai antioksidan.

Formulasi terbaru dengan penambahan teh hijau (green tea) yang mengandung senyawa katekin pada masker ini, dapat mengurangi peradangan pada jerawat dan bekas luka yang muncul. 
Kandungan zat tanin dalam teh hijau akan membantu untuk menyamarkan kantung mata secara alami.
.
.
ORDER👇
LINE : @rkq4792u (pakai @)
BBM : D3574EE8
Whatsapp : 085772331196

#sabunkefir #sabunmurah #maskerkefirsusukambing #maskerkefir #maskerkefirpuresusu #puresusu #kefirpluskolostrum #bibitkefir #kefirkiloan #maskerkefirgreentea #maskerkefirjakarta #lotionkefir #masker #serumkefir
#maskerkefirmurah #maskerkefirpromo #lulurkefir #lulurkefirmurah #obatjerawat #breast #breastcream #promokefir #memperbesarpayudara
BEST SELLER Ingredient masker kefir etawa kolostrum greentea : Curd kefir, kolostrum, VCO, olive oil, matcha powder, spirulina powder, binahong powder, himalayan salt, aloevera gel, essential oil ylang2, essential oil lemon, essential oil tea tree, esssential oil lavender, honey, beras jepang, oat dan wijen Manfaat Masker Kefir Green tea : 1. Mencerahkan kulit 2. Mengecilkan pori-pori 3. Menghilangkan komedo 4. Menghilangkan flek 5. Menghilangkan jerawat 6. Mencegah jerawat 7. Mengencangkan kulit 8. Mengeluarkan tumpukan racun kimia di dalam kulit akibat penggunaan berbagai macam cream yang mengandung bahan kimia yang berdampak panjang pada kesehatan kulit 9. Membantu memutus siklus ketergantungan pada cream atau obat racikan tertentu 10. Membantu mengurangi iritasi yang disebabkan oleh terkikisnya lapisan epidermis kulit akibat penggunaan cream yang mengandung logam berat seperti mercury 11. Mengatasi masalah jerawat yang disebabkan oleh menumpuknya lemak di bawah lapisan kulit Lactobacilli yang terkandung di dalam kefir akan membantu memulihkan dan mengatur keseimbangan asam/basa dalam sel kulit wajah Asam amino juga terdapat dalam kefir. Berperan sebagai antioksidan. Formulasi terbaru dengan penambahan teh hijau (green tea) yang mengandung senyawa katekin pada masker ini, dapat mengurangi peradangan pada jerawat dan bekas luka yang muncul. Kandungan zat tanin dalam teh hijau akan membantu untuk menyamarkan kantung mata secara alami. . . ORDER👇 LINE : @rkq4792u (pakai @) BBM : D3574EE8 Whatsapp : 085772331196 #sabunkefir  #sabunmurah  #maskerkefirsusukambing  #maskerkefir  #maskerkefirpuresusu  #puresusu  #kefirpluskolostrum  #bibitkefir  #kefirkiloan  #maskerkefirgreentea  #maskerkefirjakarta  #lotionkefir  #masker  #serumkefir  #maskerkefirmurah  #maskerkefirpromo  #lulurkefir  #lulurkefirmurah  #obatjerawat  #breast  #breastcream  #promokefir  #memperbesarpayudara 
Pewangi 500 ml
Tersedia pink & biru

Ecer Rp 8.500 / botol

Grosir min 3 Rp 8.000 / botol 
#pewangimurah#pewangisurabaya#softenermurah#softenersurabaya#sabunmurah#sabunsurabaya#
Day Cream
70.000 isi 30gr
30.000 isi 10gr
.
.
Day Cream @kefirbella yang nyaman banget saat dipakai. Kulit terasa enteng tidak berminyak layaknya krim pagi pada umumnya😊 dan yang lebih wownya lagi Day Cream Kefir dilengkapi dengan SPF40 dan nikmati 3  manfaat dalam 1 wadah
.
Ingredient day cream : curd kefir, oil complex sunflower, himalayan salt, strawberry pulp, aloevera gel, essential oil greentea

SPF 40 
Memiliki fungsi tritunggal atau 3 manfaat sekaligus dalam 1 wadah yaitu :
♡ pelembab ♡ alas bedak
♡ sunblock

Senantiasa menjaga kulitmu dari sinar UV juga mengandung vitamin E 
untuk menutrisi kulith
.
ORDER👇
LINE : @rkq4792u (pakai @)
BBM : D3574EE8
Whatsapp : 085772331196

#sabunkefir #sabunmurah #maskerkefirsusukambing #maskerkefir #maskerkefirpuresusu #puresusu #kefirpluskolostrum #bibitkefir #kefirkiloan #maskerkefirgreentea #maskerkefirjakarta #lotionkefir #masker #serumkefir
#maskerkefirmurah #maskerkefirpromo #lulurkefir #lulurkefirmurah #obatjerawat #maskerkefirorganic #tonerkefir #krimkefir
Day Cream 70.000 isi 30gr 30.000 isi 10gr . . Day Cream @kefirbella yang nyaman banget saat dipakai. Kulit terasa enteng tidak berminyak layaknya krim pagi pada umumnya😊 dan yang lebih wownya lagi Day Cream Kefir dilengkapi dengan SPF40 dan nikmati 3 manfaat dalam 1 wadah . Ingredient day cream : curd kefir, oil complex sunflower, himalayan salt, strawberry pulp, aloevera gel, essential oil greentea SPF 40 Memiliki fungsi tritunggal atau 3 manfaat sekaligus dalam 1 wadah yaitu : ♡ pelembab ♡ alas bedak ♡ sunblock Senantiasa menjaga kulitmu dari sinar UV juga mengandung vitamin E untuk menutrisi kulith . ORDER👇 LINE : @rkq4792u (pakai @) BBM : D3574EE8 Whatsapp : 085772331196 #sabunkefir  #sabunmurah  #maskerkefirsusukambing  #maskerkefir  #maskerkefirpuresusu  #puresusu  #kefirpluskolostrum  #bibitkefir  #kefirkiloan  #maskerkefirgreentea  #maskerkefirjakarta  #lotionkefir  #masker  #serumkefir  #maskerkefirmurah  #maskerkefirpromo  #lulurkefir  #lulurkefirmurah  #obatjerawat  #maskerkefirorganic  #tonerkefir  #krimkefir 
Yeahh dah restockk....lekas grab
Nak bibir merah,licin, tak birat dah?

Nak cepat Bibir sihat hari raya ni, yelah puasa nanti air dalam badan tak cukup, mestilah bibir kering ,betul tak?

So apa lagi, jum grab #moistlipscrub (RM15)
______________________________

Ingredients
✅Virgin Olive oil
✅Pure Cocoa butter
✅Organic jojoba oil
✅Almond oil

Very effective to for:
+Dry lips
+Chapped lips
+Darker lips

How to use #moistlipscrub properly

1)Take a small amount of lipscrub
2)Then scrub slowly with circle motion upper and lower lips.
3)Wipe off your lips or rinse off without cleanser, let oils in lipscrub moisture your lips as well -After that you can apply #bonitaliptint and then dont forget to apply #homemadelipbalm and DONE! Beautiful smile, beautiful lips
.
.
Nak cube?
#moistlipscrub ;
RM15 (18g)
Postage tambah RM8 sm | RM12 ss

Nak order boleh whatsapp di +6013 2552082 (atau terus je click link di bio tak payah dah save no)

Untuk produk skincare Organic Hana click di @pure.organic.care

Untuk produk bodycare Freshop click di @pure.nature.wonder
.
.
______________________
Produk Organichana di jamin tidak mengandungi kimia berbahaya seperti Mercury, Hydroquinon, paraben, Phenoxyethanol, Petroleaum jelly, PABA, Coal Tar, Butylated Compounds (BHA) , MICA, Polyacrylamide, Phthalates, talc, Synthetic Musks, SLS dan bahan-bahan berbahaya yang lain yang bersifat ‘Carcinogen’ dan membawa kepada cancer
.
.
#homemadesoap#handcrafted#laraalana#malaysia#sabunmurah#sabun#baju#tudung#shawl#claysoap#rezekiallah#alhamdulilah#Lipscrub#malaysiaonlineshop#organik#organic #coffeesoap#sabunkopi#lavendersoap #eyecream #sayajualmurah2#lipbalmmurah #lipbalm
Yeahh dah restockk....lekas grab Nak bibir merah,licin, tak birat dah? Nak cepat Bibir sihat hari raya ni, yelah puasa nanti air dalam badan tak cukup, mestilah bibir kering ,betul tak? So apa lagi, jum grab #moistlipscrub  (RM15) ______________________________ Ingredients ✅Virgin Olive oil ✅Pure Cocoa butter ✅Organic jojoba oil ✅Almond oil Very effective to for: +Dry lips +Chapped lips +Darker lips How to use #moistlipscrub  properly 1)Take a small amount of lipscrub 2)Then scrub slowly with circle motion upper and lower lips. 3)Wipe off your lips or rinse off without cleanser, let oils in lipscrub moisture your lips as well -After that you can apply #bonitaliptint  and then dont forget to apply #homemadelipbalm  and DONE! Beautiful smile, beautiful lips . . Nak cube? #moistlipscrub  ; RM15 (18g) Postage tambah RM8 sm | RM12 ss Nak order boleh whatsapp di +6013 2552082 (atau terus je click link di bio tak payah dah save no) Untuk produk skincare Organic Hana click di @pure.organic.care Untuk produk bodycare Freshop click di @pure.nature.wonder . . ______________________ Produk Organichana di jamin tidak mengandungi kimia berbahaya seperti Mercury, Hydroquinon, paraben, Phenoxyethanol, Petroleaum jelly, PABA, Coal Tar, Butylated Compounds (BHA) , MICA, Polyacrylamide, Phthalates, talc, Synthetic Musks, SLS dan bahan-bahan berbahaya yang lain yang bersifat ‘Carcinogen’ dan membawa kepada cancer . . #homemadesoap #handcrafted #laraalana #malaysia #sabunmurah #sabun #baju #tudung #shawl #claysoap #rezekiallah #alhamdulilah #Lipscrub #malaysiaonlineshop #organik #organic  #coffeesoap #sabunkopi #lavendersoap  #eyecream  #sayajualmurah2 #lipbalmmurah  #lipbalm 
FREE SERUM 5ml seharga 43rb setiap pembelian Masker Kefir Greentea/Bengkuang
.
.
ORDER👇
LINE : @rkq4792u (pakai @)
BBM : D3574EE8
Whatsapp : 085772331196

#sabunkefir #sabunmurah #maskerkefirsusukambing #maskerkefir #maskerkefirpuresusu #puresusu #kefirpluskolostrum #bibitkefir #kefirkiloan #maskerkefirgreentea #maskerkefirjakarta #lotionkefir #masker #serumkefir
#maskerkefirmurah #maskerkefirpromo #lulurkefir #lulurkefirmurah #obatjerawat #breast #breastcream #promokefir #memperbesarpayudara
FREE SERUM 5ml seharga 43rb setiap pembelian Masker Kefir Greentea/Bengkuang . . ORDER👇 LINE : @rkq4792u (pakai @) BBM : D3574EE8 Whatsapp : 085772331196 #sabunkefir  #sabunmurah  #maskerkefirsusukambing  #maskerkefir  #maskerkefirpuresusu  #puresusu  #kefirpluskolostrum  #bibitkefir  #kefirkiloan  #maskerkefirgreentea  #maskerkefirjakarta  #lotionkefir  #masker  #serumkefir  #maskerkefirmurah  #maskerkefirpromo  #lulurkefir  #lulurkefirmurah  #obatjerawat  #breast  #breastcream  #promokefir  #memperbesarpayudara 
KENAPA PERLU PAKAI SABUN CUTE KAYU MANIS???⠀
⠀
✅Menghilangkan parut⠀
✅Merawat jerawat⠀
✅Menjaga kulit muka dari menggunakan produk berbahaya⠀
✅Penjagaan kulit muka agar tidak menipis ⠀
✅Tanpa bahan kimia⠀
✅Menggunakan serbuk kayu manis dan glycerin sahaja dalam penghasilannya⠀
⠀
Nak cantik Nak hilang parut gunalah Sabun Cute😉⠀
⠀
#sabuncute ⠀
#teamsaupor⠀
#cantikdenganselamat⠀
#sabunmurah⠀
#produkmuslim⠀
#produktanpamerkuri⠀
#hargamurah⠀
#hargamampumilik⠀
#agentkualapilah⠀
#dropshipdiperlukan
KENAPA PERLU PAKAI SABUN CUTE KAYU MANIS???⠀ ⠀ ✅Menghilangkan parut⠀ ✅Merawat jerawat⠀ ✅Menjaga kulit muka dari menggunakan produk berbahaya⠀ ✅Penjagaan kulit muka agar tidak menipis ⠀ ✅Tanpa bahan kimia⠀ ✅Menggunakan serbuk kayu manis dan glycerin sahaja dalam penghasilannya⠀ ⠀ Nak cantik Nak hilang parut gunalah Sabun Cute😉⠀ ⠀ #sabuncute  ⠀ #teamsaupor ⠀ #cantikdenganselamat ⠀ #sabunmurah ⠀ #produkmuslim ⠀ #produktanpamerkuri ⠀ #hargamurah ⠀ #hargamampumilik ⠀ #agentkualapilah ⠀ #dropshipdiperlukan 
Toner Kefir 
50.000 isi 120ml
25.000 isi 60ml
.
Ingredients : whey kefir etawa, aloe vera gel, himalayan salt, lemon, kefir kolostrum
.
Apa sih manfaatnya?
♡ Mendetox kulit
♡ Mencerahkan kulit
♡ Menghaluskan kulit
♡ Mengenyalkan kulit
♡ Menyehatkan kulit
♡ Mengecilkan pori-pori
♡ Menyamarkan flek
♡ Menyamarkan kerutan
♡ Mengeringkan jerawat
♡ Menghilangkan bekas jerawat
♡ Mampu memberikan kesan glowing pada kulit

Cara pakai : cukup disemprotkan pada kapas dan ditepuk lembut ke wajah ( ≈ˆ3(¯▾ˆ◦)♡ Back to nature
.
ORDER👇
LINE : @rkq4792u (pakai @)
BBM : D3574EE8
Whatsapp : 085772331196

#sabunkefir #sabunmurah #maskerkefirsusukambing #maskerkefir #maskerkefirpuresusu #puresusu #kefirpluskolostrum #bibitkefir #kefirkiloan #maskerkefirgreentea #maskerkefirjakarta #lotionkefir #masker #serumkefir
#maskerkefirmurah #maskerkefirpromo #lulurkefir #lulurkefirmurah #obatjerawat #breast #breastcream #krimpayudara #memperbesarpayudara
Toner Kefir 50.000 isi 120ml 25.000 isi 60ml . Ingredients : whey kefir etawa, aloe vera gel, himalayan salt, lemon, kefir kolostrum . Apa sih manfaatnya? ♡ Mendetox kulit ♡ Mencerahkan kulit ♡ Menghaluskan kulit ♡ Mengenyalkan kulit ♡ Menyehatkan kulit ♡ Mengecilkan pori-pori ♡ Menyamarkan flek ♡ Menyamarkan kerutan ♡ Mengeringkan jerawat ♡ Menghilangkan bekas jerawat ♡ Mampu memberikan kesan glowing pada kulit Cara pakai : cukup disemprotkan pada kapas dan ditepuk lembut ke wajah ( ≈ˆ3(¯▾ˆ◦)♡ Back to nature . ORDER👇 LINE : @rkq4792u (pakai @) BBM : D3574EE8 Whatsapp : 085772331196 #sabunkefir  #sabunmurah  #maskerkefirsusukambing  #maskerkefir  #maskerkefirpuresusu  #puresusu  #kefirpluskolostrum  #bibitkefir  #kefirkiloan  #maskerkefirgreentea  #maskerkefirjakarta  #lotionkefir  #masker  #serumkefir  #maskerkefirmurah  #maskerkefirpromo  #lulurkefir  #lulurkefirmurah  #obatjerawat  #breast  #breastcream  #krimpayudara  #memperbesarpayudara 
FREE SERUM 5ml seharga 43rb setiap pembelian Masker Kefir Greentea/Bengkuang
.
.
ORDER👇
LINE : @rkq4792u (pakai @)
BBM : D3574EE8
Whatsapp : 085772331196

#sabunkefir #sabunmurah #maskerkefirsusukambing #maskerkefir #maskerkefirpuresusu #puresusu #kefirpluskolostrum #bibitkefir #kefirkiloan #maskerkefirgreentea #maskerkefirjakarta #lotionkefir #masker #serumkefir
#maskerkefirmurah #maskerkefirpromo #lulurkefir #lulurkefirmurah #obatjerawat #breast #breastcream #promokefir #memperbesarpayudara
FREE SERUM 5ml seharga 43rb setiap pembelian Masker Kefir Greentea/Bengkuang . . ORDER👇 LINE : @rkq4792u (pakai @) BBM : D3574EE8 Whatsapp : 085772331196 #sabunkefir  #sabunmurah  #maskerkefirsusukambing  #maskerkefir  #maskerkefirpuresusu  #puresusu  #kefirpluskolostrum  #bibitkefir  #kefirkiloan  #maskerkefirgreentea  #maskerkefirjakarta  #lotionkefir  #masker  #serumkefir  #maskerkefirmurah  #maskerkefirpromo  #lulurkefir  #lulurkefirmurah  #obatjerawat  #breast  #breastcream  #promokefir  #memperbesarpayudara 
Dampak dari nyobain kefir punya sodaranya hihi jadi nagih sis yg cantik ini
.
.
ORDER👇
LINE : @rkq4792u (pakai @)
BBM : D3574EE8
Whatsapp : 085772331196

#sabunkefir #sabunmurah #maskerkefirsusukambing #maskerkefir #maskerkefirpuresusu #puresusu #kefirpluskolostrum #bibitkefir #kefirkiloan #maskerkefirgreentea #maskerkefirjakarta #lotionkefir #masker #serumkefir
#maskerkefirmurah #maskerkefirpromo #lulurkefir #lulurkefirmurah #obatjerawat #breast #breastcream #promokefir #memperbesarpayudara
Dampak dari nyobain kefir punya sodaranya hihi jadi nagih sis yg cantik ini . . ORDER👇 LINE : @rkq4792u (pakai @) BBM : D3574EE8 Whatsapp : 085772331196 #sabunkefir  #sabunmurah  #maskerkefirsusukambing  #maskerkefir  #maskerkefirpuresusu  #puresusu  #kefirpluskolostrum  #bibitkefir  #kefirkiloan  #maskerkefirgreentea  #maskerkefirjakarta  #lotionkefir  #masker  #serumkefir  #maskerkefirmurah  #maskerkefirpromo  #lulurkefir  #lulurkefirmurah  #obatjerawat  #breast  #breastcream  #promokefir  #memperbesarpayudara 
Menerima pesanan sabun cair kualitas sedang dan kualitas super busa minimal order 100liter berlaku kelipatan untuk kualitas sedang harga 6000/liter untuk kualitas super busa 7000/liter ..belom termasuk ongkir ...
#sabuncucipiring#sabuncucipiringcurah#sabunmurah#sabunserbaguna#distribubutor#produksisabuncair#
Soal aroma bisa request aroma apel strobery lemon jeruk manis
@110 sekarton isi 24 masing2 300ml boleh mix warna.. #olshopbekasi #trustedolshop #moltomurah #moltopewangi #moltoultra #murah #sabunmurah #like4like
Sabun milky murah2.

5 pcs rm25
10 pcs rm40 
Incl postage wm

Mana2 yg tak suka pakai krim boleh gunakan sabun ni saja.. takkan sabun badan pakai kat muka.. pakai la sabun ni khas utk muka n badan tau.. murah2 je..
.
🍀 Ia kaya dengan susu kambing
🍀 Berkesan utk membersihkan wajah justeru memutihkan kulit wajah
🍀 Menyahkan minyak pada wajah
🍀 Memudarkan parut jerawat
🍀 Menghilangkan whitehead & blackhead
🍀 Melembutkan kulit wajah & badan
🍀 Mempunyai haruman yg sgt wangi
.
Nak order msj@whatsapp 0132028559

#flawlessskincare #flawlessskincaremalaysia #milkysoap #milkywhiteningsoap #milkysoapmurah #ninaskinwhitesoap #amyerabeautysoap #sabunpencerah #sabunpemutih #sabunsusu #adiraskincare #symabeauty #flawlessskinwhite #sparkleskinwhite #sabunmurah
Sabun milky murah2. 5 pcs rm25 10 pcs rm40 Incl postage wm Mana2 yg tak suka pakai krim boleh gunakan sabun ni saja.. takkan sabun badan pakai kat muka.. pakai la sabun ni khas utk muka n badan tau.. murah2 je.. . 🍀 Ia kaya dengan susu kambing 🍀 Berkesan utk membersihkan wajah justeru memutihkan kulit wajah 🍀 Menyahkan minyak pada wajah 🍀 Memudarkan parut jerawat 🍀 Menghilangkan whitehead & blackhead 🍀 Melembutkan kulit wajah & badan 🍀 Mempunyai haruman yg sgt wangi . Nak order msj@whatsapp 0132028559 #flawlessskincare  #flawlessskincaremalaysia  #milkysoap  #milkywhiteningsoap  #milkysoapmurah  #ninaskinwhitesoap  #amyerabeautysoap  #sabunpencerah  #sabunpemutih  #sabunsusu  #adiraskincare  #symabeauty  #flawlessskinwhite  #sparkleskinwhite  #sabunmurah 
Wah, ni best ni!😻😻 Aubrey's Beauty Spa ✨ Harga promosi utk raya ✨

Olive oil soap = RM4 utk 60gm

Olive oil soap = RM3 utk 40gm 
Argan+Vco soap = RM5 utk 40gm 
Habatusauda soap = RM7 
Madu kelulut soap = RM7 😉 Free gift 😉 😘 
Harga kasih sayang 😘 ✔100% madu kelulut ✔Ekstrak semulajadi
✔Tanpakimia merbahaya
✔Tea tree oil
✔Habatusauda
✔ Extra Virgin Olive Oil ✔All skin type

Dah baca?kalau dah,go go go!pergi whatsapp admin @aubreysbeautyspa 💌 0178873139 💌(Aubrey) 
#abs #argansoap #sabunhabatusauda #sabunmurahmalaysia #sabunhighquality #highqualitysoap #malaysiansoap #sabunmurah #sabunkelapadara #sabuntanpakimia #trustedsellersoap #trustedseller #businesswomanmalaysia #business #soapseller #buysoap #tawaranhariraya #promosihariraya
Wah, ni best ni!😻😻 Aubrey's Beauty Spa ✨ Harga promosi utk raya ✨ Olive oil soap = RM4 utk 60gm Olive oil soap = RM3 utk 40gm Argan+Vco soap = RM5 utk 40gm Habatusauda soap = RM7 Madu kelulut soap = RM7 😉 Free gift 😉 😘 Harga kasih sayang 😘 ✔100% madu kelulut ✔Ekstrak semulajadi ✔Tanpakimia merbahaya ✔Tea tree oil ✔Habatusauda ✔ Extra Virgin Olive Oil ✔All skin type Dah baca?kalau dah,go go go!pergi whatsapp admin @aubreysbeautyspa 💌 0178873139 💌(Aubrey) #abs  #argansoap  #sabunhabatusauda  #sabunmurahmalaysia  #sabunhighquality  #highqualitysoap  #malaysiansoap  #sabunmurah  #sabunkelapadara  #sabuntanpakimia  #trustedsellersoap  #trustedseller  #businesswomanmalaysia  #business  #soapseller  #buysoap  #tawaranhariraya  #promosihariraya 
Byebye kulit kusam, jerawat & jeragat! Alhamdulillah customer kami dah berjaya dapat wajah yang diidamkan dengan hanya menggunakan 1set Guesskin 😍. .
Jangan duk pikiq lagi, grab sekarang sebelum terlambat! Whatsapp for detail 0173531373 #sabunmurah #sabunhabatussauda #sabunmukabadan #serumkulitcantik #serumhabatussauda #serummuka #serummurah #agentstokiswanted #testimoniguesskin
#Repost @all_onlineshop (@get_repost)
・・・
SCRUB WAJAH & TUBUH FLEECY GREEN TEA 200Gram

IDR 85.000
PROMO BELI 2PACK 150.000

1 scrub ini fungsi nya meliputi semua:
- memutihkan mata panda
- Menghilangkan stretchmark & selulit
- Mampu Menghilangkan Bekas Luka - Mengobati Jerawat di Punggung
- Mengobati jerawat Di wajah

Pemakaian 1 minggu 3 Kali

#fleecyoriginal #pemutih #fleecyrice #pemutihwajah #pemutihbadan #fleecygreentea #kosmetikori #pembesardada #sabunmurah #pemutih #kosmetikmurah #fleecybanana #pemutihwajah  #obatpemutih #suplemenpemutih #pemutihkulit #solusijerawat #penghilangjerawat #kosmetikmurah #pemutihtubuh #pemutihpermanen #scrubmurah #penghilangselulit #solusiselulit #penghilangstrechmark #penghilangflek #pelangsing #creampelangsing
#Repost  @all_onlineshop (@get_repost) ・・・ SCRUB WAJAH & TUBUH FLEECY GREEN TEA 200Gram IDR 85.000 PROMO BELI 2PACK 150.000 1 scrub ini fungsi nya meliputi semua: - memutihkan mata panda - Menghilangkan stretchmark & selulit - Mampu Menghilangkan Bekas Luka - Mengobati Jerawat di Punggung - Mengobati jerawat Di wajah Pemakaian 1 minggu 3 Kali #fleecyoriginal  #pemutih  #fleecyrice  #pemutihwajah  #pemutihbadan  #fleecygreentea  #kosmetikori  #pembesardada  #sabunmurah  #pemutih  #kosmetikmurah  #fleecybanana  #pemutihwajah  #obatpemutih  #suplemenpemutih  #pemutihkulit  #solusijerawat  #penghilangjerawat  #kosmetikmurah  #pemutihtubuh  #pemutihpermanen  #scrubmurah  #penghilangselulit  #solusiselulit  #penghilangstrechmark  #penghilangflek  #pelangsing  #creampelangsing 
Masalah Daki ??? Geli bukan 😣. Jangan risau tonyoh je dengan sabun honey glow confirm go glowing lps tu 😉
.
Teragak nk cuba ? Dah WA je 019-7904112
.
#sabunglowglowing #sabunajaib #sabunpemutihbadan #sabunpemutihkulit #sabunajaibmurah #sabunmagic #sabunpencerah #sabunjerawat #sabunmurah #sabunserbaguna #sabunajaibputihkulit #sabunpencerah #sabunhilangkandaki #sabunglowing #sabunpenghilangdaki
🍄SABUN PEMUTIH HONEY GLOW .

MARI HILANGKAN DAKI DGN CARA PALING MUDAH..DAKI HILANG DALAM MASA 3 HARI SAHAJA & KULIT JADI CERAH SERTA MERTA..NI BUKAN UTK DAKI BIASA-BIASA, SABUN HONEY GLOW UTK DAKI YG LUAR BIASA.. Boleh digunakan di semua kawasan badan.Hanya gosok di bahagian badan.Kemudian bilas dengan air.Disyorkan pakai 2 kali sehari untuk kesan yang lebih efektif.
Paling best,sabun ni pun boleh pakai kat muka.Lagi cerah,licin dan menawan.
.
PASTI PUAS HATI!!!
.
Siapa yang perlukan sabun HONEY GLOW ni?
1. Orang yang berkulit gelap sebab daki,bukan gelap asal ye.
2. Anak-anak yang aktif.
3. Orang yang sangat mementingkan kebersihan kulit maksima.
4. Bakal pengantin baru.Nanti baru la tak malu dengan pasangan sebab celahan gelap.
5. Pengantin lama pun boleh.Nanti pasangan tengok pun terkejut punya.
.
PM UNTUK BEST PRICE
.
WHATSAPP:+60166924560
.
#sabunpemutihhoneygloworiginal #sabunpemutihhoneygloworiginal #sabunhoneyglow #sabunhoneyglowmurah #sabunpemutihhoneyglow #sabunpemutihhoneyglowmurah #sabunpemutih #sabunmurah #sayajualonline #sayajualmurah2 #kedaikosmetikonline #kedaionlinemalaysia #bazarmurah #bazaarpaknil
🍄SABUN PEMUTIH HONEY GLOW . MARI HILANGKAN DAKI DGN CARA PALING MUDAH..DAKI HILANG DALAM MASA 3 HARI SAHAJA & KULIT JADI CERAH SERTA MERTA..NI BUKAN UTK DAKI BIASA-BIASA, SABUN HONEY GLOW UTK DAKI YG LUAR BIASA.. Boleh digunakan di semua kawasan badan.Hanya gosok di bahagian badan.Kemudian bilas dengan air.Disyorkan pakai 2 kali sehari untuk kesan yang lebih efektif. Paling best,sabun ni pun boleh pakai kat muka.Lagi cerah,licin dan menawan. . PASTI PUAS HATI!!! . Siapa yang perlukan sabun HONEY GLOW ni? 1. Orang yang berkulit gelap sebab daki,bukan gelap asal ye. 2. Anak-anak yang aktif. 3. Orang yang sangat mementingkan kebersihan kulit maksima. 4. Bakal pengantin baru.Nanti baru la tak malu dengan pasangan sebab celahan gelap. 5. Pengantin lama pun boleh.Nanti pasangan tengok pun terkejut punya. . PM UNTUK BEST PRICE . WHATSAPP:+60166924560 . #sabunpemutihhoneygloworiginal  #sabunpemutihhoneygloworiginal  #sabunhoneyglow  #sabunhoneyglowmurah  #sabunpemutihhoneyglow  #sabunpemutihhoneyglowmurah  #sabunpemutih  #sabunmurah  #sayajualonline  #sayajualmurah2  #kedaikosmetikonline  #kedaionlinemalaysia  #bazarmurah  #bazaarpaknil 
🎉🎉🎉🎉🎉🎉🎉🎉🎉🎉🎉
.
Yeke..betul ke HoneyGlow ni SELAMAT digunakan??
-yuppp...GUNAKAN TANPA WAS-WAS..hehehe..HoneyGlow dibuat dari bahan MADU ASLI dan MENDAPAT KELULUSAN KKM tauu👇🏻👇🏻
*(NOT161203227K)*
.
*Fungsi utama sabun HoneyGlow*
✅ *Buang daki degil*
✅ *Mencerahkan kulit*
-Mewangikan tubuh (Bauan Lavender)
-Menyamankan tubuh
.
*Area mana je ye boleh pkai sabun HoneyGlow ni??*
-SELURUH tubuh badan termasuklah:
👉 celah ketiak / leher 👉 kaki / tangan
👉 celah ehem-ehem 👉 peha / lutut👉 wajah
.
📲019-7904112
.
#sabunglowglowing #sabunajaib #sabunpemutihbadan #sabunpemutihkulit #sabunajaibmurah #sabunmagic #sabunpencerah #sabunjerawat #sabunmurah #sabunserbaguna #sabunajaibputihkulit #sabunpencerah #sabunhilangkandaki #sabunglowing #sabunpenghilangdaki
🎉🎉🎉🎉🎉🎉🎉🎉🎉🎉🎉 . Yeke..betul ke HoneyGlow ni SELAMAT digunakan?? -yuppp...GUNAKAN TANPA WAS-WAS..hehehe..HoneyGlow dibuat dari bahan MADU ASLI dan MENDAPAT KELULUSAN KKM tauu👇🏻👇🏻 *(NOT161203227K)* . *Fungsi utama sabun HoneyGlow* ✅ *Buang daki degil* ✅ *Mencerahkan kulit* -Mewangikan tubuh (Bauan Lavender) -Menyamankan tubuh . *Area mana je ye boleh pkai sabun HoneyGlow ni??* -SELURUH tubuh badan termasuklah: 👉 celah ketiak / leher 👉 kaki / tangan 👉 celah ehem-ehem 👉 peha / lutut👉 wajah . 📲019-7904112 . #sabunglowglowing  #sabunajaib  #sabunpemutihbadan  #sabunpemutihkulit  #sabunajaibmurah  #sabunmagic  #sabunpencerah  #sabunjerawat  #sabunmurah  #sabunserbaguna  #sabunajaibputihkulit  #sabunpencerah  #sabunhilangkandaki  #sabunglowing  #sabunpenghilangdaki 
Omg still takleh move on dengan makeup ni, makeup sampai ke petang masih glowing sebab before makeup iols dap dap serum Guesskin dulu 😍!.
.
Bila nak solat cuci makeup dengan Sabun Habatussauda bersih2 baru la jerawat tak muncul, kulit muka harus jaga seelok2nya taww sebab kan nak guna smpai ketua.
.

Apa nak cuba jgk? Okay Whatsapp for detail 0173531373 #sabunmurah #sabunhabatussauda #sabunmukabadan #serumkulitcantik #serumhabatussauda #serummuka #serummurah #agentstokiswanted
Omg still takleh move on dengan makeup ni, makeup sampai ke petang masih glowing sebab before makeup iols dap dap serum Guesskin dulu 😍!. . Bila nak solat cuci makeup dengan Sabun Habatussauda bersih2 baru la jerawat tak muncul, kulit muka harus jaga seelok2nya taww sebab kan nak guna smpai ketua. . Apa nak cuba jgk? Okay Whatsapp for detail 0173531373 #sabunmurah  #sabunhabatussauda  #sabunmukabadan  #serumkulitcantik  #serumhabatussauda  #serummuka  #serummurah  #agentstokiswanted 
Sebelum beli Guesskin customer ni duk mengadu cakap kulit muka naik gatal2, so admin suggest la dia pakai serum Guesskin 1set.
.
After 1 week dia chat bagithu suka sangat pakai 😍, muka pun glowing. YaAllah happynya rasa 🤗.
.
DM for detail  #sabunmurah #sabunhabatussauda #sabunmukabadan #serumkulitcantik #serumhabatussauda #serummuka #serummurah #agentstokiswanted #testimoniguesskin
FREE SERUM 5ml seharga 43rb setiap pembelian Masker Kefir Greentea/Bengkuang
.
.
ORDER👇
LINE : @rkq4792u (pakai @)
BBM : D3574EE8
Whatsapp : 085772331196

#sabunkefir #sabunmurah #maskerkefirsusukambing #maskerkefir #maskerkefirpuresusu #puresusu #kefirpluskolostrum #bibitkefir #kefirkiloan #maskerkefirgreentea #maskerkefirjakarta #lotionkefir #masker #serumkefir
#maskerkefirmurah #maskerkefirpromo #lulurkefir #lulurkefirmurah #obatjerawat #breast #breastcream #promokefir #memperbesarpayudara
FREE SERUM 5ml seharga 43rb setiap pembelian Masker Kefir Greentea/Bengkuang . . ORDER👇 LINE : @rkq4792u (pakai @) BBM : D3574EE8 Whatsapp : 085772331196 #sabunkefir  #sabunmurah  #maskerkefirsusukambing  #maskerkefir  #maskerkefirpuresusu  #puresusu  #kefirpluskolostrum  #bibitkefir  #kefirkiloan  #maskerkefirgreentea  #maskerkefirjakarta  #lotionkefir  #masker  #serumkefir  #maskerkefirmurah  #maskerkefirpromo  #lulurkefir  #lulurkefirmurah  #obatjerawat  #breast  #breastcream  #promokefir  #memperbesarpayudara 
Night Cream 
70.000 isi 30gr
30.000 isi 10gr
.
.
Malam hari adalah saatnya kulit wajah sedang beristirahat. Yuk beri nutrisi pada kulit wajahmu
.
Ingredient night cream :  Curd kefir, VCO, olive oil, avocado oil complex, himalayan salt, aloevera gel, essential oil ylang2, essential oil lemon, essential oil tea tree, esssential oil lavender. .
Night Cream
Memiliki fungsi meregenerasi kulit, mengatasi kulit kusam, kerutan, dan detox
.
ORDER👇
LINE : @rkq4792u (pakai @)
BBM : D3574EE8
Whatsapp : 085772331196

#sabunkefir #sabunmurah #maskerkefirsusukambing #maskerkefir #maskerkefirpuresusu #puresusu #kefirpluskolostrum #bibitkefir #kefirkiloan #maskerkefirgreentea #maskerkefirjakarta #lotionkefir #masker #serumkefir
#maskerkefirmurah #maskerkefirpromo #lulurkefir #lulurkefirmurah #obatjerawat
Night Cream 70.000 isi 30gr 30.000 isi 10gr . . Malam hari adalah saatnya kulit wajah sedang beristirahat. Yuk beri nutrisi pada kulit wajahmu . Ingredient night cream : Curd kefir, VCO, olive oil, avocado oil complex, himalayan salt, aloevera gel, essential oil ylang2, essential oil lemon, essential oil tea tree, esssential oil lavender. . Night Cream Memiliki fungsi meregenerasi kulit, mengatasi kulit kusam, kerutan, dan detox . ORDER👇 LINE : @rkq4792u (pakai @) BBM : D3574EE8 Whatsapp : 085772331196 #sabunkefir  #sabunmurah  #maskerkefirsusukambing  #maskerkefir  #maskerkefirpuresusu  #puresusu  #kefirpluskolostrum  #bibitkefir  #kefirkiloan  #maskerkefirgreentea  #maskerkefirjakarta  #lotionkefir  #masker  #serumkefir  #maskerkefirmurah  #maskerkefirpromo  #lulurkefir  #lulurkefirmurah  #obatjerawat 
Feedback fresh dari cust kak jah. Eksaited sis ni nak share dngan kak jah 😘. Dah nak habis anak anak pakai sebab bau dia manis sangat. Suami pun suka bau ye? Wah love love lah 😍😍. .
.
Dengan mengandungi ekstrak bau bauan yang harum boleh membuat kita rasa tenang, nyaman dan juga boleh menghilangkan stress 😍😍. Pakai sikit pun dah wangi tau sayangg. Hubungan suami isteri pun makin rapat tau. .
.
✅ 250 ml ✅
💯 Organik 🌴.
❌ Tiada chemical berbahaya atau pun parabens.
🌟 Pengiktirafan 5 star OTOP dari negara Thailand.
.
.
📮 RM 58 Semenanjung📮
📮 RM 60 Sabah Sarawak 📮
.
.
#soapmalaysia #handmadesoap #bazaarpaknil #organicsoap #herbsoap
#sabunmurah #scrubsoap #soaporganic #naturalsoap #scrubmalaysia #sabunorganicmalaysia #sabunhandmade #bedaksejukhomemade
Feedback fresh dari cust kak jah. Eksaited sis ni nak share dngan kak jah 😘. Dah nak habis anak anak pakai sebab bau dia manis sangat. Suami pun suka bau ye? Wah love love lah 😍😍. . . Dengan mengandungi ekstrak bau bauan yang harum boleh membuat kita rasa tenang, nyaman dan juga boleh menghilangkan stress 😍😍. Pakai sikit pun dah wangi tau sayangg. Hubungan suami isteri pun makin rapat tau. . . ✅ 250 ml ✅ 💯 Organik 🌴. ❌ Tiada chemical berbahaya atau pun parabens. 🌟 Pengiktirafan 5 star OTOP dari negara Thailand. . . 📮 RM 58 Semenanjung📮 📮 RM 60 Sabah Sarawak 📮 . . #soapmalaysia  #handmadesoap  #bazaarpaknil  #organicsoap  #herbsoap  #sabunmurah  #scrubsoap  #soaporganic  #naturalsoap  #scrubmalaysia  #sabunorganicmalaysia  #sabunhandmade  #bedaksejukhomemade 
Sabun white gardenn still buy 1 get 1
.
Sabun White Garden Refill 900ml.. Varian:goat milk&pearl atau royall jelly.. expd: Oct 2019. Made in Malaysia.. drpd jauh2 buang bensin dan tenaga, mending titip aku sajaa 👌🏻👌🏻
Harga sale: 27,000/pcs
Jasa titip: 3,000
#titiprekajel #susumurah #pampersmurah #sabunmurah #tissumurah #shampoomurah #beautylabomurah #beautylabo  #catrambut #catrambutmurah #catrambutjakarta #jasatitipmurah #jasatitipjakarta #kondommurah #lipstickloreal #loreallipstick #lorealcolorriche #loreallover #lorealcolorrichemurah #colorriche #bedaksilkygirl #silkygirlmurah #silkygirlcosmetics #whitegarden #sabunmurah #sabunwhitegarden
Sabun white gardenn still buy 1 get 1 . Sabun White Garden Refill 900ml.. Varian:goat milk&pearl atau royall jelly.. expd: Oct 2019. Made in Malaysia.. drpd jauh2 buang bensin dan tenaga, mending titip aku sajaa 👌🏻👌🏻 Harga sale: 27,000/pcs Jasa titip: 3,000 #titiprekajel  #susumurah  #pampersmurah  #sabunmurah  #tissumurah  #shampoomurah  #beautylabomurah  #beautylabo  #catrambut  #catrambutmurah  #catrambutjakarta  #jasatitipmurah  #jasatitipjakarta  #kondommurah  #lipstickloreal  #loreallipstick  #lorealcolorriche  #loreallover  #lorealcolorrichemurah  #colorriche  #bedaksilkygirl  #silkygirlmurah  #silkygirlcosmetics  #whitegarden  #sabunmurah  #sabunwhitegarden 
Toner Kefir 
50.000 isi 120ml
25.000 isi 60ml
.
Ingredients : whey kefir etawa, aloe vera gel, himalayan salt, lemon, kefir kolostrum
.
Apa sih manfaatnya?
♡ Mendetox kulit
♡ Mencerahkan kulit
♡ Menghaluskan kulit
♡ Mengenyalkan kulit
♡ Menyehatkan kulit
♡ Mengecilkan pori-pori
♡ Menyamarkan flek
♡ Menyamarkan kerutan
♡ Mengeringkan jerawat
♡ Menghilangkan bekas jerawat
♡ Mampu memberikan kesan glowing pada kulit

Cara pakai : cukup disemprotkan pada kapas dan ditepuk lembut ke wajah ( ≈ˆ3(¯▾ˆ◦)♡ Back to nature
.
ORDER👇
LINE : @rkq4792u (pakai @)
BBM : D3574EE8
Whatsapp : 085772331196

#sabunkefir #sabunmurah #maskerkefirsusukambing #maskerkefir #maskerkefirpuresusu #puresusu #kefirpluskolostrum #bibitkefir #kefirkiloan #maskerkefirgreentea #maskerkefirjakarta #lotionkefir #masker #serumkefir
#maskerkefirmurah #maskerkefirpromo #lulurkefir #lulurkefirmurah #obatjerawat #breast #breastcream #krimpayudara #memperbesarpayudara
Toner Kefir 50.000 isi 120ml 25.000 isi 60ml . Ingredients : whey kefir etawa, aloe vera gel, himalayan salt, lemon, kefir kolostrum . Apa sih manfaatnya? ♡ Mendetox kulit ♡ Mencerahkan kulit ♡ Menghaluskan kulit ♡ Mengenyalkan kulit ♡ Menyehatkan kulit ♡ Mengecilkan pori-pori ♡ Menyamarkan flek ♡ Menyamarkan kerutan ♡ Mengeringkan jerawat ♡ Menghilangkan bekas jerawat ♡ Mampu memberikan kesan glowing pada kulit Cara pakai : cukup disemprotkan pada kapas dan ditepuk lembut ke wajah ( ≈ˆ3(¯▾ˆ◦)♡ Back to nature . ORDER👇 LINE : @rkq4792u (pakai @) BBM : D3574EE8 Whatsapp : 085772331196 #sabunkefir  #sabunmurah  #maskerkefirsusukambing  #maskerkefir  #maskerkefirpuresusu  #puresusu  #kefirpluskolostrum  #bibitkefir  #kefirkiloan  #maskerkefirgreentea  #maskerkefirjakarta  #lotionkefir  #masker  #serumkefir  #maskerkefirmurah  #maskerkefirpromo  #lulurkefir  #lulurkefirmurah  #obatjerawat  #breast  #breastcream  #krimpayudara  #memperbesarpayudara 
FREE SERUM 5ml seharga 43rb setiap pembelian Masker Kefir Greentea/Bengkuang
.
.
ORDER👇
LINE : @rkq4792u (pakai @)
BBM : D3574EE8
Whatsapp : 085772331196

#sabunkefir #sabunmurah #maskerkefirsusukambing #maskerkefir #maskerkefirpuresusu #puresusu #kefirpluskolostrum #bibitkefir #kefirkiloan #maskerkefirgreentea #maskerkefirjakarta #lotionkefir #masker #serumkefir
#maskerkefirmurah #maskerkefirpromo #lulurkefir #lulurkefirmurah #obatjerawat #breast #breastcream #promokefir #memperbesarpayudara
FREE SERUM 5ml seharga 43rb setiap pembelian Masker Kefir Greentea/Bengkuang . . ORDER👇 LINE : @rkq4792u (pakai @) BBM : D3574EE8 Whatsapp : 085772331196 #sabunkefir  #sabunmurah  #maskerkefirsusukambing  #maskerkefir  #maskerkefirpuresusu  #puresusu  #kefirpluskolostrum  #bibitkefir  #kefirkiloan  #maskerkefirgreentea  #maskerkefirjakarta  #lotionkefir  #masker  #serumkefir  #maskerkefirmurah  #maskerkefirpromo  #lulurkefir  #lulurkefirmurah  #obatjerawat  #breast  #breastcream  #promokefir  #memperbesarpayudara 
.
Testimoni tulus ikhlas dari pengguna #thebeautyhacks.
.
Salwa ni guna platinum set
👉Body Scrub Kunyit.
👉Sabun kunyit.
👉Whitening Lotion.
👉face Scrub gold.
👉face Mask honey.
.
Dah dekat nak puasa lepas tu raya kan?nak cantik di pagi Raya?... jom cantik bersama #tbh
📱WhatApps👉0125534689
www.wasap.my/+60125534689
🎀COD👉[USM,Penang][Sungai Dua, B'Worth][Permatang Pauh, Sbrg Jaya.]
📦Pos Seluruh 🇲🇾Malaysia
.
#thebeautyhackspenang
#thebeautyhackspulaupinang #agenttbhpulaupinang
#atenninspireworks
#codUSMPenangSg2Bworth
#teamMishAnna 
#bahanalami #sabunmurah #sabunkunyit #sabunberas #bodyscrub #facemask #facecream #whiteninglotion#facescrub
#facescrubgold #facescrubmilk #meletop #berbaloi
. Testimoni tulus ikhlas dari pengguna #thebeautyhacks . . Salwa ni guna platinum set 👉Body Scrub Kunyit. 👉Sabun kunyit. 👉Whitening Lotion. 👉face Scrub gold. 👉face Mask honey. . Dah dekat nak puasa lepas tu raya kan?nak cantik di pagi Raya?... jom cantik bersama #tbh  📱WhatApps👉0125534689 www.wasap.my/+60125534689 🎀COD👉[USM,Penang][Sungai Dua, B'Worth][Permatang Pauh, Sbrg Jaya.] 📦Pos Seluruh 🇲🇾Malaysia . #thebeautyhackspenang  #thebeautyhackspulaupinang  #agenttbhpulaupinang  #atenninspireworks  #codUSMPenangSg2Bworth  #teamMishAnna  #bahanalami  #sabunmurah  #sabunkunyit  #sabunberas  #bodyscrub  #facemask  #facecream  #whiteninglotion #facescrub  #facescrubgold  #facescrubmilk  #meletop  #berbaloi 
Cetaphil gentle skin cleanser
sabun pencuci muka maupun badan 
cocok untuk semua jenis kulit terutama untuk kulit yang alergi.
1.Cetaphil sangat melembabkan dan dapat mencegah bahkan menghilangkan jerawat .
2.Mampu menghapus makeup
3. Bisa di jadikan facial scrub
4. mengangkat semua kotoran secara keseluruhan (double  cleansing) 
Sudah banyak dokter-dokter internasional merekomendasikan sabun ini .
Harga only 200.000 untuk ukuran 500ml dan dapat di pakai kurang lebih 6 bulan tergantung pemakaian

Yuk yuk di order 
Minat ? Ayuk langsung WA aja 
#sabunmuka#pemlembabwajah#pelembabmuka#pelembabmukaterbaik#sabunmukadanbadan#sabunmurah#jualsabunmuka
Cetaphil gentle skin cleanser sabun pencuci muka maupun badan cocok untuk semua jenis kulit terutama untuk kulit yang alergi. 1.Cetaphil sangat melembabkan dan dapat mencegah bahkan menghilangkan jerawat . 2.Mampu menghapus makeup 3. Bisa di jadikan facial scrub 4. mengangkat semua kotoran secara keseluruhan (double cleansing) Sudah banyak dokter-dokter internasional merekomendasikan sabun ini . Harga only 200.000 untuk ukuran 500ml dan dapat di pakai kurang lebih 6 bulan tergantung pemakaian Yuk yuk di order Minat ? Ayuk langsung WA aja #sabunmuka #pemlembabwajah #pelembabmuka #pelembabmukaterbaik #sabunmukadanbadan #sabunmurah #jualsabunmuka 
Kandungan sabun habatussauda.. Kalau setuju jom wasap 'GS' ke 0178877371

#agentsahguesskin #permasjayajohor  #guesskinlovers #sabunmukabadan #sabunmurah #sabunhabatussauda #dropshipwanted #agentwanted #stokiswanted
SIANG BROOOH PANAS BANGEET YEH DUNIA ?? 😥😥 APPA KABAR TUH MUKA GAN TERPAPAR SINAR MATAHARI ??😱😨😨.. BIKIN KULIT WAJAH BERMINYAAAAAK !!! BUSSEEET ITU MUKA APA GORENGAN ??😆😆👏👏 UDAH PASTI CLORIS SOAP YANG JADI SOLUSI NYA. MENGATASI SEMUA MASALAH PADA WAJAH ANDA.

STOK READY YA BRO JADI GAK USAH DITANYAKAN LAGI. YANG MAU ORDER SILAHKAN BURUUAN KEBURU KEABISAN !!!
📲 WA  089667686311
📲 BBM D3745291
#shopee#shopeeid #bukalapak #tokopedia
#kosmetiktop #kosmetikbogor #kosmetikmurah #kosmetik #sabunmurah #sabunbatang #sabuncollagen #sabunwajah #pembersihwajah #pembersihjerawat #perawatanwajah #facialwash #penghilangjerawatampuh #sabunpemutih #perawatanmurah #cowo #cowokganteng #jualbelikosmetik #jualbelionline #onlineshop #jualbelibogor #ganteng #pembersihmuka #kosmetikcowo #indokosmetik
SIANG BROOOH PANAS BANGEET YEH DUNIA ?? 😥😥 APPA KABAR TUH MUKA GAN TERPAPAR SINAR MATAHARI ??😱😨😨.. BIKIN KULIT WAJAH BERMINYAAAAAK !!! BUSSEEET ITU MUKA APA GORENGAN ??😆😆👏👏 UDAH PASTI CLORIS SOAP YANG JADI SOLUSI NYA. MENGATASI SEMUA MASALAH PADA WAJAH ANDA. STOK READY YA BRO JADI GAK USAH DITANYAKAN LAGI. YANG MAU ORDER SILAHKAN BURUUAN KEBURU KEABISAN !!! 📲 WA 089667686311 📲 BBM D3745291 #shopee #shopeeid  #bukalapak  #tokopedia  #kosmetiktop  #kosmetikbogor  #kosmetikmurah  #kosmetik  #sabunmurah  #sabunbatang  #sabuncollagen  #sabunwajah  #pembersihwajah  #pembersihjerawat  #perawatanwajah  #facialwash  #penghilangjerawatampuh  #sabunpemutih  #perawatanmurah  #cowo  #cowokganteng  #jualbelikosmetik  #jualbelionline  #onlineshop  #jualbelibogor  #ganteng  #pembersihmuka  #kosmetikcowo  #indokosmetik 
Alhamdulillah temen temen seneng nemuin Day Cream @kefirbella yang nyaman banget saat dipakai. Kulit terasa enteng tidak berminyak layaknya krim pagi pada umumnya😊 dan yang lebih wownya lagi Day Cream Kefir dilengkapi dengan SPF40 dan nikmati 3  manfaat dalam 1 wadah
.
70K
.
Ingredient day cream : curd kefir, oil complex sunflower, himalayan salt, strawberry pulp, aloevera gel, essential oil greentea

SPF 40 
Memiliki fungsi tritunggal atau 3 manfaat sekaligus dalam 1 wadah yaitu :
♡ pelembab ♡ alas bedak
♡ sunblock

Senantiasa menjaga kulitmu dari sinar UV juga mengandung vitamin E 
untuk menutrisi kulith
.
ORDER👇
LINE : @rkq4792u (pakai @)
BBM : D3574EE8
Whatsapp : 085772331196

#sabunkefir #sabunmurah #maskerkefirsusukambing #maskerkefir #maskerkefirpuresusu #puresusu #kefirpluskolostrum #bibitkefir #kefirkiloan #maskerkefirgreentea #maskerkefirjakarta #lotionkefir #masker #serumkefir
#maskerkefirmurah #maskerkefirpromo #lulurkefir #lulurkefirmurah #obatjerawat #maskerkefirorganic #tonerkefir #krimkefir
Alhamdulillah temen temen seneng nemuin Day Cream @kefirbella yang nyaman banget saat dipakai. Kulit terasa enteng tidak berminyak layaknya krim pagi pada umumnya😊 dan yang lebih wownya lagi Day Cream Kefir dilengkapi dengan SPF40 dan nikmati 3 manfaat dalam 1 wadah . 70K . Ingredient day cream : curd kefir, oil complex sunflower, himalayan salt, strawberry pulp, aloevera gel, essential oil greentea SPF 40 Memiliki fungsi tritunggal atau 3 manfaat sekaligus dalam 1 wadah yaitu : ♡ pelembab ♡ alas bedak ♡ sunblock Senantiasa menjaga kulitmu dari sinar UV juga mengandung vitamin E untuk menutrisi kulith . ORDER👇 LINE : @rkq4792u (pakai @) BBM : D3574EE8 Whatsapp : 085772331196 #sabunkefir  #sabunmurah  #maskerkefirsusukambing  #maskerkefir  #maskerkefirpuresusu  #puresusu  #kefirpluskolostrum  #bibitkefir  #kefirkiloan  #maskerkefirgreentea  #maskerkefirjakarta  #lotionkefir  #masker  #serumkefir  #maskerkefirmurah  #maskerkefirpromo  #lulurkefir  #lulurkefirmurah  #obatjerawat  #maskerkefirorganic  #tonerkefir  #krimkefir 
FREE SERUM 5ml seharga 43rb setiap pembelian Masker Kefir Greentea/Bengkuang
.
.
ORDER👇
LINE : @rkq4792u (pakai @)
BBM : D3574EE8
Whatsapp : 085772331196

#sabunkefir #sabunmurah #maskerkefirsusukambing #maskerkefir #maskerkefirpuresusu #puresusu #kefirpluskolostrum #bibitkefir #kefirkiloan #maskerkefirgreentea #maskerkefirjakarta #lotionkefir #masker #serumkefir
#maskerkefirmurah #maskerkefirpromo #lulurkefir #lulurkefirmurah #obatjerawat #breast #breastcream #promokefir #memperbesarpayudara
FREE SERUM 5ml seharga 43rb setiap pembelian Masker Kefir Greentea/Bengkuang . . ORDER👇 LINE : @rkq4792u (pakai @) BBM : D3574EE8 Whatsapp : 085772331196 #sabunkefir  #sabunmurah  #maskerkefirsusukambing  #maskerkefir  #maskerkefirpuresusu  #puresusu  #kefirpluskolostrum  #bibitkefir  #kefirkiloan  #maskerkefirgreentea  #maskerkefirjakarta  #lotionkefir  #masker  #serumkefir  #maskerkefirmurah  #maskerkefirpromo  #lulurkefir  #lulurkefirmurah  #obatjerawat  #breast  #breastcream  #promokefir  #memperbesarpayudara 
FREE SERUM 5ml seharga 43rb setiap pembelian Masker Kefir Greentea/Bengkuang
.
.
ORDER👇
LINE : @rkq4792u (pakai @)
BBM : D3574EE8
Whatsapp : 085772331196

#sabunkefir #sabunmurah #maskerkefirsusukambing #maskerkefir #maskerkefirpuresusu #puresusu #kefirpluskolostrum #bibitkefir #kefirkiloan #maskerkefirgreentea #maskerkefirjakarta #lotionkefir #masker #serumkefir
#maskerkefirmurah #maskerkefirpromo #lulurkefir #lulurkefirmurah #obatjerawat #breast #breastcream #promokefir #memperbesarpayudara
FREE SERUM 5ml seharga 43rb setiap pembelian Masker Kefir Greentea/Bengkuang . . ORDER👇 LINE : @rkq4792u (pakai @) BBM : D3574EE8 Whatsapp : 085772331196 #sabunkefir  #sabunmurah  #maskerkefirsusukambing  #maskerkefir  #maskerkefirpuresusu  #puresusu  #kefirpluskolostrum  #bibitkefir  #kefirkiloan  #maskerkefirgreentea  #maskerkefirjakarta  #lotionkefir  #masker  #serumkefir  #maskerkefirmurah  #maskerkefirpromo  #lulurkefir  #lulurkefirmurah  #obatjerawat  #breast  #breastcream  #promokefir  #memperbesarpayudara 
Sebelum beli Guesskin customer ni duk mengadu cakap kulit muka naik gatal2, so admin suggest la dia pakai serum Guesskin 1set.
.
After 1 week dia chat bagithu suka sangat pakai 😍, muka pun glowing. YaAllah happynya rasa 🤗.
.
Whatsapp for detail 0173531373 #sabunmurah #sabunhabatussauda #sabunmukabadan #serumkulitcantik #serumhabatussauda #serummuka #serummurah #agentstokiswanted #testimoniguesskin
Bayangkan sekilo sabun champaca rose dah boleh settlekan dan ambil alih tugas pencuci lain.. Dia lah sabun basuh toilet, dia lah sabun mop lantai ...dialah yg boleh hilangkan kotoran degil tahap petala tujuh..dia jugak boleh suburkan tanaman..sabun apakah ini yg muncul di Malaysia...rugi kan kalau kita tau tp kita x guna dan try.. Jadi , puan2 akak2 jom kita berjimat cermat di zaman ini ...zaman globalisasi rm50 pun dah mcm rm5 😣😣😣😣...jom kita mulakan dari rumah.. Jangan risau nampak semua boleh tp mesra alam ..itu kami berani jamin.. #sabunChampacaRoseIsOhsem
#sabunmurah #sabunmurahmalaysia #sabunserbaguna #sabunajaib 
#wasap01111936278
Bayangkan sekilo sabun champaca rose dah boleh settlekan dan ambil alih tugas pencuci lain.. Dia lah sabun basuh toilet, dia lah sabun mop lantai ...dialah yg boleh hilangkan kotoran degil tahap petala tujuh..dia jugak boleh suburkan tanaman..sabun apakah ini yg muncul di Malaysia...rugi kan kalau kita tau tp kita x guna dan try.. Jadi , puan2 akak2 jom kita berjimat cermat di zaman ini ...zaman globalisasi rm50 pun dah mcm rm5 😣😣😣😣...jom kita mulakan dari rumah.. Jangan risau nampak semua boleh tp mesra alam ..itu kami berani jamin.. #sabunChampacaRoseIsOhsem  #sabunmurah  #sabunmurahmalaysia  #sabunserbaguna  #sabunajaib  #wasap01111936278 
Secara umum, serum bermanfaat untuk mengatasi garis-garis halus, kedutan, maupun bintik hitam. Serum terbuat dari bahan aktif sehingga membuat harganya cukup mahal.
.
Molekul-molekul kecil yang terkandung di dalam serum membuatnya jadi mudah  diserap ke dalam kulit.
.
Serum wajah juga sangat sesuai digunakan oleh jenis kulit yang berminyak. Selain itu. serum tidak membuat kulit menjadi berminyak serta tidak meninggalkan rasa lengket pada kulit. Whatsapp for detail 0173531373 #sabunmurah #sabunhabatussauda #sabunmukabadan #serumkulitcantik #serumhabatussauda #serummuka #serummurah #agentstokiswanted
Secara umum, serum bermanfaat untuk mengatasi garis-garis halus, kedutan, maupun bintik hitam. Serum terbuat dari bahan aktif sehingga membuat harganya cukup mahal. . Molekul-molekul kecil yang terkandung di dalam serum membuatnya jadi mudah diserap ke dalam kulit. . Serum wajah juga sangat sesuai digunakan oleh jenis kulit yang berminyak. Selain itu. serum tidak membuat kulit menjadi berminyak serta tidak meninggalkan rasa lengket pada kulit. Whatsapp for detail 0173531373 #sabunmurah  #sabunhabatussauda  #sabunmukabadan  #serumkulitcantik  #serumhabatussauda  #serummuka  #serummurah  #agentstokiswanted 
JOM FOLLOW SAYA @leunatanggalbulu & @lemmonglowhilangdaki !!! 💃🏻💃🏻
===========================••
.

Jom follow saya akan beri tips2 untuk penjagaan kulit dan kelebihan  Buang bulu tanpa rasa sakit iera boleh bagi free consult cara pemakaian leuna sekali😊😍😍
.
Berminat nak tahu lebih lanjut bagaimana menyelesaikan masalah anda Senang je whatsap number bawah ni ya😉👇👇👇
.
📲60103311663====>(iera)
.
📲60103311663====>(iera)
.
📲60103311663====>(iera)

sekarang ya,eira tunggu,
Atau tingalkn no fon,Cepat whatsap sementara stok masih ada😘😘
.
Jgn lupa follow @leunatanggalbulu utk dptkan lebih bnyk voucher diskaun 😉 
saya pakai #sayanjualonline #sayapakai #agendiperlukan #pemborongterbesar  #menghilangkanjerawat #cantikgebu #pemborong  #lakukeras #putihcantik  #gebugebas #bazarpaknil  #sabunajaib #sabunmurah #takpayahcucukbotox  #putihsampaikaki #sayasuka #sabunartis #sabunhilangdaki #gosokgosokjedahgebu  #putihlicingitu #putrisalju
JOM FOLLOW SAYA @leunatanggalbulu & @lemmonglowhilangdaki !!! 💃🏻💃🏻 ===========================•• . Jom follow saya akan beri tips2 untuk penjagaan kulit dan kelebihan Buang bulu tanpa rasa sakit iera boleh bagi free consult cara pemakaian leuna sekali😊😍😍 . Berminat nak tahu lebih lanjut bagaimana menyelesaikan masalah anda Senang je whatsap number bawah ni ya😉👇👇👇 . 📲60103311663====>(iera) . 📲60103311663====>(iera) . 📲60103311663====>(iera) sekarang ya,eira tunggu, Atau tingalkn no fon,Cepat whatsap sementara stok masih ada😘😘 . Jgn lupa follow @leunatanggalbulu utk dptkan lebih bnyk voucher diskaun 😉 saya pakai #sayanjualonline  #sayapakai  #agendiperlukan  #pemborongterbesar  #menghilangkanjerawat  #cantikgebu  #pemborong  #lakukeras  #putihcantik  #gebugebas  #bazarpaknil  #sabunajaib  #sabunmurah  #takpayahcucukbotox  #putihsampaikaki  #sayasuka  #sabunartis  #sabunhilangdaki  #gosokgosokjedahgebu  #putihlicingitu  #putrisalju 
FREE SERUM 5ml seharga 43rb setiap pembelian Masker Kefir Greentea/Bengkuang
.
.
ORDER👇
LINE : @rkq4792u (pakai @)
BBM : D3574EE8
Whatsapp : 085772331196

#sabunkefir #sabunmurah #maskerkefirsusukambing #maskerkefir #maskerkefirpuresusu #puresusu #kefirpluskolostrum #bibitkefir #kefirkiloan #maskerkefirgreentea #maskerkefirjakarta #lotionkefir #masker #serumkefir
#maskerkefirmurah #maskerkefirpromo #lulurkefir #lulurkefirmurah #obatjerawat #breast #breastcream #promokefir #memperbesarpayudara
FREE SERUM 5ml seharga 43rb setiap pembelian Masker Kefir Greentea/Bengkuang . . ORDER👇 LINE : @rkq4792u (pakai @) BBM : D3574EE8 Whatsapp : 085772331196 #sabunkefir  #sabunmurah  #maskerkefirsusukambing  #maskerkefir  #maskerkefirpuresusu  #puresusu  #kefirpluskolostrum  #bibitkefir  #kefirkiloan  #maskerkefirgreentea  #maskerkefirjakarta  #lotionkefir  #masker  #serumkefir  #maskerkefirmurah  #maskerkefirpromo  #lulurkefir  #lulurkefirmurah  #obatjerawat  #breast  #breastcream  #promokefir  #memperbesarpayudara 
Sabun Cair Korea Iomi, hanya 65.000, DM 081381982304
#sabunkorea
#sabunmurah
#sabunimport
#sabuncair
Thanks to Allah Thanks to agan agan yang udah order cloris nya terimakasih..😍😍😍😍😘😘😘 STOK READY YA BRO JADI GAK USAH DITANYAKAN LAGI. YANG MAU ORDER SILAHKAN BURUUAN KEBURU KEABISAN !!!
📲 WA  089667686311
📲 BBM D3745291
#shopee#shopeeid #bukalapak #tokopedia
#kosmetiktop #kosmetikbogor #kosmetikmurah #kosmetik #sabunmurah #sabunbatang #sabuncollagen #sabunwajah #pembersihwajah #pembersihjerawat #perawatanwajah #facialwash #penghilangjerawatampuh #sabunpemutih #perawatanmurah #cowo #cowokganteng #jualbelikosmetik #jualbelionline #onlineshop #jualbelibogor #ganteng #pembersihmuka #kosmetikcowo #indokosmetik
Thanks to Allah Thanks to agan agan yang udah order cloris nya terimakasih..😍😍😍😍😘😘😘 STOK READY YA BRO JADI GAK USAH DITANYAKAN LAGI. YANG MAU ORDER SILAHKAN BURUUAN KEBURU KEABISAN !!! 📲 WA 089667686311 📲 BBM D3745291 #shopee #shopeeid  #bukalapak  #tokopedia  #kosmetiktop  #kosmetikbogor  #kosmetikmurah  #kosmetik  #sabunmurah  #sabunbatang  #sabuncollagen  #sabunwajah  #pembersihwajah  #pembersihjerawat  #perawatanwajah  #facialwash  #penghilangjerawatampuh  #sabunpemutih  #perawatanmurah  #cowo  #cowokganteng  #jualbelikosmetik  #jualbelionline  #onlineshop  #jualbelibogor  #ganteng  #pembersihmuka  #kosmetikcowo  #indokosmetik 
🍄SABUN PEMUTIH HONEY GLOW .

MARI HILANGKAN DAKI DGN CARA PALING MUDAH..DAKI HILANG DALAM MASA 3 HARI SAHAJA & KULIT JADI CERAH SERTA MERTA..NI BUKAN UTK DAKI BIASA-BIASA, SABUN HONEY GLOW UTK DAKI YG LUAR BIASA.. Boleh digunakan di semua kawasan badan.Hanya gosok di bahagian badan.Kemudian bilas dengan air.Disyorkan pakai 2 kali sehari untuk kesan yang lebih efektif.
Paling best,sabun ni pun boleh pakai kat muka.Lagi cerah,licin dan menawan.
.
PASTI PUAS HATI!!!
.
Siapa yang perlukan sabun HONEY GLOW ni?
1. Orang yang berkulit gelap sebab daki,bukan gelap asal ye.
2. Anak-anak yang aktif.
3. Orang yang sangat mementingkan kebersihan kulit maksima.
4. Bakal pengantin baru.Nanti baru la tak malu dengan pasangan sebab celahan gelap.
5. Pengantin lama pun boleh.Nanti pasangan tengok pun terkejut punya.
.
PM UNTUK BEST PRICE
.
WHATSAPP:+60166924560
.
#sabunpemutihhoneygloworiginal #sabunpemutihhoneygloworiginal #sabunhoneyglow #sabunhoneyglowmurah #sabunpemutihhoneyglow #sabunpemutihhoneyglowmurah #sabunpemutih #sabunmurah #sayajualonline #sayajualmurah2 #kedaikosmetikonline #kedaionlinemalaysia #bazarmurah #bazaarpaknil
🍄SABUN PEMUTIH HONEY GLOW . MARI HILANGKAN DAKI DGN CARA PALING MUDAH..DAKI HILANG DALAM MASA 3 HARI SAHAJA & KULIT JADI CERAH SERTA MERTA..NI BUKAN UTK DAKI BIASA-BIASA, SABUN HONEY GLOW UTK DAKI YG LUAR BIASA.. Boleh digunakan di semua kawasan badan.Hanya gosok di bahagian badan.Kemudian bilas dengan air.Disyorkan pakai 2 kali sehari untuk kesan yang lebih efektif. Paling best,sabun ni pun boleh pakai kat muka.Lagi cerah,licin dan menawan. . PASTI PUAS HATI!!! . Siapa yang perlukan sabun HONEY GLOW ni? 1. Orang yang berkulit gelap sebab daki,bukan gelap asal ye. 2. Anak-anak yang aktif. 3. Orang yang sangat mementingkan kebersihan kulit maksima. 4. Bakal pengantin baru.Nanti baru la tak malu dengan pasangan sebab celahan gelap. 5. Pengantin lama pun boleh.Nanti pasangan tengok pun terkejut punya. . PM UNTUK BEST PRICE . WHATSAPP:+60166924560 . #sabunpemutihhoneygloworiginal  #sabunpemutihhoneygloworiginal  #sabunhoneyglow  #sabunhoneyglowmurah  #sabunpemutihhoneyglow  #sabunpemutihhoneyglowmurah  #sabunpemutih  #sabunmurah  #sayajualonline  #sayajualmurah2  #kedaikosmetikonline  #kedaionlinemalaysia  #bazarmurah  #bazaarpaknil 
Tengok testimoni sis ni ,dari banyak  parut jerawat sekarang dah pudar dah...
.
.
Arosa Product anyone? 
PREMIUM rice milk soap✔ 
Coffee Scrub ✔
Magic Face Scrub ✔
Body Scrub ✔
Body mist✔
Lipscrub✔
.
Your skincare diary 😍
whattsap :📲0183791611📲
📲0183791611📲
📲0183791611📲  DM for more detail About Arosa.
.
.
#arosalover #arosa #irissential #tipscantiktanpamekap #cantik #natural #nomercury #scrubmurah #murah #sabunmurah #berkesan #teamabangrosa
#scrub #mampumilik #produkbumiputera #arosadropship #cantiktanpakimia #bebaskimia #selamat #peraduan #contestmalaysia #bazaarpaknil #giveaway #produkmalaysia #arosadropship #arosatestimoni #Arosamalaysia #sabunberas
#arosafeedback
Tengok testimoni sis ni ,dari banyak parut jerawat sekarang dah pudar dah... . . Arosa Product anyone? PREMIUM rice milk soap✔ Coffee Scrub ✔ Magic Face Scrub ✔ Body Scrub ✔ Body mist✔ Lipscrub✔ . Your skincare diary 😍 whattsap :📲0183791611📲 📲0183791611📲 📲0183791611📲 DM for more detail About Arosa. . . #arosalover  #arosa  #irissential  #tipscantiktanpamekap  #cantik  #natural  #nomercury  #scrubmurah  #murah  #sabunmurah  #berkesan  #teamabangrosa  #scrub  #mampumilik  #produkbumiputera  #arosadropship  #cantiktanpakimia  #bebaskimia  #selamat  #peraduan  #contestmalaysia  #bazaarpaknil  #giveaway  #produkmalaysia  #arosadropship  #arosatestimoni  #Arosamalaysia  #sabunberas  #arosafeedback 
MALEM BRO AND BRAY !!! 😎😎
GAK LUPA LEDIEST AND SISTA !!! 😍😍😘😘
CLORIS MAN SOAP. HADIR DENGAN LEBIH FRESH... DAN UDAH PASTI BIKIN MASALAH DIWAJAH BRO AND BRAAY BISA DIBINA...
DIBINASAKAN BRAAAY 😂😂😂 BUAT YANG KEMAREN BLUM SEMPET NGERASAIN PROMOOOO ! NANTI PASTI ADA LAGI KOK PASTI 😅😅 STOK READY YA BRO JADI GAK USAH DITANYAKAN LAGI. YANG MAU ORDER SILAHKAN BURUUAN KEBURU KEABISAN !!!
📲 WA  089667686311
📲 BBM D3745291
#shopee#shopeeid #bukalapak #tokopedia
#kosmetiktop #kosmetikbogor #kosmetikmurah #kosmetik #sabunmurah #sabunbatang #sabuncollagen #sabunwajah #pembersihwajah #pembersihjerawat #perawatanwajah #facialwash #penghilangjerawatampuh #sabunpemutih #perawatanmurah #cowo #cowokganteng #jualbelikosmetik #jualbelionline #onlineshop #jualbelibogor #ganteng #pembersihmuka #kosmetikcowo #indokosmetik
MALEM BRO AND BRAY !!! 😎😎 GAK LUPA LEDIEST AND SISTA !!! 😍😍😘😘 CLORIS MAN SOAP. HADIR DENGAN LEBIH FRESH... DAN UDAH PASTI BIKIN MASALAH DIWAJAH BRO AND BRAAY BISA DIBINA... DIBINASAKAN BRAAAY 😂😂😂 BUAT YANG KEMAREN BLUM SEMPET NGERASAIN PROMOOOO ! NANTI PASTI ADA LAGI KOK PASTI 😅😅 STOK READY YA BRO JADI GAK USAH DITANYAKAN LAGI. YANG MAU ORDER SILAHKAN BURUUAN KEBURU KEABISAN !!! 📲 WA 089667686311 📲 BBM D3745291 #shopee #shopeeid  #bukalapak  #tokopedia  #kosmetiktop  #kosmetikbogor  #kosmetikmurah  #kosmetik  #sabunmurah  #sabunbatang  #sabuncollagen  #sabunwajah  #pembersihwajah  #pembersihjerawat  #perawatanwajah  #facialwash  #penghilangjerawatampuh  #sabunpemutih  #perawatanmurah  #cowo  #cowokganteng  #jualbelikosmetik  #jualbelionline  #onlineshop  #jualbelibogor  #ganteng  #pembersihmuka  #kosmetikcowo  #indokosmetik 
.
SUDAH TAK ADA GATAL-GATAL & TAK MENGGARU DAH.
.
Kalau kulit alergik ni, masa dia datang gatal tu memang sedap je menggaru dan tak sedar sampai luka-luka.
.
Bila dah jumpa scrub kunyit dan sabun kunyit gatal-gatal dah hilang, luka k
esan garu pun dah hilang.
.
Kandungan minyak volatile dalam kunyit mempunyai ciri-ciri antimikrob yang membantu untuk mencegah dan juga merawat jerawat dan jangkitan kulit lain.
.
Memang tak rugi dapatkan set kunyit ni.
Tapi anda rugi kalau tak mencubanya😄
.
📱WhatApps👉0125534689
www.wasap.my/+60125534689
🎀COD👉[USM,Penang][Sungai Dua, B'Worth][Permatang Pauh, Sbrg Jaya.]
📦Pos Seluruh 🇲🇾Malaysia
.
#thebeautyhackspenang
#thebeautyhackspulaupinang #agenttbhpulaupinang
#atenninspireworks
#codUSMPenangSg2Bworth
#teamMishAnna 
#bahanalami #sabunmurah #sabunkunyit #sabunberas #bodyscrub #facemask #facecream #whiteninglotion#facescrub
#facescrubgold #facescrubmilk #meletop #berbaloi
. SUDAH TAK ADA GATAL-GATAL & TAK MENGGARU DAH. . Kalau kulit alergik ni, masa dia datang gatal tu memang sedap je menggaru dan tak sedar sampai luka-luka. . Bila dah jumpa scrub kunyit dan sabun kunyit gatal-gatal dah hilang, luka k esan garu pun dah hilang. . Kandungan minyak volatile dalam kunyit mempunyai ciri-ciri antimikrob yang membantu untuk mencegah dan juga merawat jerawat dan jangkitan kulit lain. . Memang tak rugi dapatkan set kunyit ni. Tapi anda rugi kalau tak mencubanya😄 . 📱WhatApps👉0125534689 www.wasap.my/+60125534689 🎀COD👉[USM,Penang][Sungai Dua, B'Worth][Permatang Pauh, Sbrg Jaya.] 📦Pos Seluruh 🇲🇾Malaysia . #thebeautyhackspenang  #thebeautyhackspulaupinang  #agenttbhpulaupinang  #atenninspireworks  #codUSMPenangSg2Bworth  #teamMishAnna  #bahanalami  #sabunmurah  #sabunkunyit  #sabunberas  #bodyscrub  #facemask  #facecream  #whiteninglotion #facescrub  #facescrubgold  #facescrubmilk  #meletop  #berbaloi