an online Instagram web viewer

#sabunmurah medias

Photos

----------------------------------------
Berminat nak dapatkan FTR?
Picit link dekat bio, whatsapp terus saya.
Jangan berlengah dan bertangguh. Mungkin pencarian tentang kunci solusi rezeki anda berakhir🔚 disini, siapa tahu⁉😃
.
💯 jaminan wang dikembalikan jika tidak berpuas hati/ hasil tiada.
.
Dapatkan review FTR dengan klik link bio
🔜http://www.formularezeki.net
.
Bukan itu sahaja, download dan baca
Ebook Spiritual Marketing
Berkenaan dengan:
✔13 aset untuk meningkatkan kekayaan
✔5 formulaa kejayaan perniagaan
✔Sains menjadi kaya
✔Magnet wang dan lain-lain.
.
Jangan lupa pegi ke
🔜http://www.formularezeki.net
Untuk download.
.
#formula_tarikrezeki
#syukurselalu

ლ(╹◡╹ლ)💛💙💜
---------------------------------------- Berminat nak dapatkan FTR? Picit link dekat bio, whatsapp terus saya. Jangan berlengah dan bertangguh. Mungkin pencarian tentang kunci solusi rezeki anda berakhir🔚 disini, siapa tahu⁉😃 . 💯 jaminan wang dikembalikan jika tidak berpuas hati/ hasil tiada. . Dapatkan review FTR dengan klik link bio 🔜http://www.formularezeki.net . Bukan itu sahaja, download dan baca Ebook Spiritual Marketing Berkenaan dengan: ✔13 aset untuk meningkatkan kekayaan ✔5 formulaa kejayaan perniagaan ✔Sains menjadi kaya ✔Magnet wang dan lain-lain. . Jangan lupa pegi ke 🔜http://www.formularezeki.net Untuk download. . #formula_tarikrezeki  #syukurselalu  ლ(╹◡╹ლ)💛💙💜
Ertos Facial Wash Brightening / Sabun Wajah
Harga Rp. 65.000

Cara Pemesanan:
- WA : 0822 9820 0793 (Vivi)
- BBM : D18E9436 (Vivi)

Manfaat :
- Mengurangi minyak berlebih dan mengangkat sisa sisa make up
- Membantu membersihkan kulit wajah dari kotoran - Menjadikan kulit lebih cerah dan halus
- Dapat dipakai semua jenis kulit termasuk sensitif

Cara Pakai :
- Basahi wajah dengan air
- Usap Ertos Facial Wash secukupnya pada wajah dan leher dengan gerakan melingkar keluar
- Basuh dengan air bersih ,hindari pemakaian disekitar mata

#kosmetikaonline#kosmetikaaman#kosmetikamurah#supplierkosmetik#jualkosmetik#tokokosmetik#naturgo#kosmetik#klinikkecantikan#perawatanwajah#perawatanbadan#ertos#ertosasli#ertosori#perawatanwajah#creamwajah#ertosfacialtreatment#ertosbeauty#jualertos#creammukaglowing#creambpom#pelentikbulumata#ertosindonesia#pemutihwajah#jualanertos#ertosmurah#produkerto#ertoseewhiteningaircushion#sabunmuka#sabunwajah#sabunmurah
Ertos Facial Wash Brightening / Sabun Wajah Harga Rp. 65.000 Cara Pemesanan: - WA : 0822 9820 0793 (Vivi) - BBM : D18E9436 (Vivi) Manfaat : - Mengurangi minyak berlebih dan mengangkat sisa sisa make up - Membantu membersihkan kulit wajah dari kotoran - Menjadikan kulit lebih cerah dan halus - Dapat dipakai semua jenis kulit termasuk sensitif Cara Pakai : - Basahi wajah dengan air - Usap Ertos Facial Wash secukupnya pada wajah dan leher dengan gerakan melingkar keluar - Basuh dengan air bersih ,hindari pemakaian disekitar mata #kosmetikaonline #kosmetikaaman #kosmetikamurah #supplierkosmetik #jualkosmetik #tokokosmetik #naturgo #kosmetik #klinikkecantikan #perawatanwajah #perawatanbadan #ertos #ertosasli #ertosori #perawatanwajah #creamwajah #ertosfacialtreatment #ertosbeauty #jualertos #creammukaglowing #creambpom #pelentikbulumata #ertosindonesia #pemutihwajah #jualanertos #ertosmurah #produkerto #ertoseewhiteningaircushion #sabunmuka #sabunwajah #sabunmurah 
Testimoni Pengguna #greenteamintfacescrub 🌿
.
Alhamdulillah berkat konsisten pakai skrub sejuk ni,masalah kulit dapat diselesaikan.😍
.
So uolss yang nak kulit bersih, cantik dan feloles, boleh la cuba scrub viral ni!😘
.
Price : RM38 exc postage
.
Whatsapp 013-7132623
Whatsapp 013-7132623
Whatsapp 013-7132623
Testimoni Pengguna #greenteamintfacescrub  🌿 . Alhamdulillah berkat konsisten pakai skrub sejuk ni,masalah kulit dapat diselesaikan.😍 . So uolss yang nak kulit bersih, cantik dan feloles, boleh la cuba scrub viral ni!😘 . Price : RM38 exc postage . Whatsapp 013-7132623 Whatsapp 013-7132623 Whatsapp 013-7132623
.
TAK MENANG TANGAN!! BANYAK ORDER SABUN CUSTOM MADE NI!!!
.
Nak  buat produk JENAMA sendiri tak??
Mai sini... ini salah satu produk HOT!!! FACE SOAP pun boleh tambah pendapatan korang jg tau!!! WhatsApp kalau nak tau lebih lanjut.
.
Macam² jenis, macam² bentuk, macam² ingredient, macam² warna yang boleh request... Yang penting apa yang korang request akan membantu menyelesaikan masalah customer korang!!! Done!!!
.
So... jom jadi owner baru produk skincare brand korang sendiri dan kita selesai kan masalah org kat luar sana!!!
.
Cepat produk tgh HOT ni.. yg penting TERBAIK je akak jual tau!!!
. 
Berat standard 50g/bar. Nak kami pack kan mcm dlm pic boleh.. nak yg xda pack pun blh tau!!! Bila barang sampai... korang tinggal tampal sticker brand korang je.. SENANG & MUDAH.
.
NO rushing order utk face soap ni tau.. produk custom made mmg akan ambil masa dan ikut turn tempahan dari customer. .
.
Kami tolong adik² kakak² berjaya utk menjadi owner produk korang sendiri!!!
.
WhatsApp akak 0139090395 kita bincang harga ye!!! Harga dah tentu berbeza² atas sebab packaging, ingredient dan kuantiti. Tapi jgn risau!!! Yang penting MURAH² dari kami tau!!
.
JAMINAN : PRODUK KAMI 100% BEBAS DARI BAHAN² YANG MERBAHAYA. KAMI BOLEH MEMBANTU ANDA UNTUK APPLY KKM
.
#sabun #sabunjenamasendiri #jenamasendiri #homemadesoap #sabunmurah #directkilang #brandsendiri #kosmetikjenamasendiri #serummurah #brandsendiri #murah #rebranding #moqrendah #modalrendah #bisnesonline #jualmurah #krimkilo #trustedseller #bazaar #jenamasendirikosmetik #visitmyig #visitmyigmalaysia #zizanmall #bazarpaknilprodukkecantikan
. TAK MENANG TANGAN!! BANYAK ORDER SABUN CUSTOM MADE NI!!! . Nak buat produk JENAMA sendiri tak?? Mai sini... ini salah satu produk HOT!!! FACE SOAP pun boleh tambah pendapatan korang jg tau!!! WhatsApp kalau nak tau lebih lanjut. . Macam² jenis, macam² bentuk, macam² ingredient, macam² warna yang boleh request... Yang penting apa yang korang request akan membantu menyelesaikan masalah customer korang!!! Done!!! . So... jom jadi owner baru produk skincare brand korang sendiri dan kita selesai kan masalah org kat luar sana!!! . Cepat produk tgh HOT ni.. yg penting TERBAIK je akak jual tau!!! . Berat standard 50g/bar. Nak kami pack kan mcm dlm pic boleh.. nak yg xda pack pun blh tau!!! Bila barang sampai... korang tinggal tampal sticker brand korang je.. SENANG & MUDAH. . NO rushing order utk face soap ni tau.. produk custom made mmg akan ambil masa dan ikut turn tempahan dari customer. . . Kami tolong adik² kakak² berjaya utk menjadi owner produk korang sendiri!!! . WhatsApp akak 0139090395 kita bincang harga ye!!! Harga dah tentu berbeza² atas sebab packaging, ingredient dan kuantiti. Tapi jgn risau!!! Yang penting MURAH² dari kami tau!! . JAMINAN : PRODUK KAMI 100% BEBAS DARI BAHAN² YANG MERBAHAYA. KAMI BOLEH MEMBANTU ANDA UNTUK APPLY KKM . #sabun  #sabunjenamasendiri  #jenamasendiri  #homemadesoap  #sabunmurah  #directkilang  #brandsendiri  #kosmetikjenamasendiri  #serummurah  #brandsendiri  #murah  #rebranding  #moqrendah  #modalrendah  #bisnesonline  #jualmurah  #krimkilo  #trustedseller  #bazaar  #jenamasendirikosmetik  #visitmyig  #visitmyigmalaysia  #zizanmall  #bazarpaknilprodukkecantikan 
.
TAK MENANG TANGAN!! BANYAK ORDER SABUN CUSTOM MADE NI!!!
.
Nak  buat produk JENAMA sendiri tak??
Mai sini... ini salah satu produk HOT!!! FACE SOAP pun boleh tambah pendapatan korang jg tau!!! WhatsApp kalau nak tau lebih lanjut.
.
Macam² jenis, macam² bentuk, macam² ingredient, macam² warna yang boleh request... Yang penting apa yang korang request akan membantu menyelesaikan masalah customer korang!!! Done!!!
.
So... jom jadi owner baru produk skincare brand korang sendiri dan kita selesai kan masalah org kat luar sana!!!
.
Cepat produk tgh HOT ni.. yg penting TERBAIK je akak jual tau!!!
. 
Berat standard 50g/bar. Nak kami pack kan mcm dlm pic boleh.. nak yg xda pack pun blh tau!!! Bila barang sampai... korang tinggal tampal sticker brand korang je.. SENANG & MUDAH.
.
NO rushing order utk face soap ni tau.. produk custom made mmg akan ambil masa dan ikut turn tempahan dari customer. .
.
Kami tolong adik² kakak² berjaya utk menjadi owner produk korang sendiri!!!
.
WhatsApp akak 0139090395 kita bincang harga ye!!! Harga dah tentu berbeza² atas sebab packaging, ingredient dan kuantiti. Tapi jgn risau!!! Yang penting MURAH² dari kami tau!!
.
JAMINAN : PRODUK KAMI 100% BEBAS DARI BAHAN² YANG MERBAHAYA. KAMI BOLEH MEMBANTU ANDA UNTUK APPLY KKM
.
#sabun #sabunjenamasendiri #jenamasendiri #homemadesoap #sabunmurah #directkilang #brandsendiri #kosmetikjenamasendiri #serummurah #brandsendiri #murah #rebranding #moqrendah #modalrendah #bisnesonline #jualmurah #krimkilo #trustedseller #bazaar #jenamasendirikosmetik #visitmyig #visitmyigmalaysia #zizanmall #bazarpaknilprodukkecantikan
. TAK MENANG TANGAN!! BANYAK ORDER SABUN CUSTOM MADE NI!!! . Nak buat produk JENAMA sendiri tak?? Mai sini... ini salah satu produk HOT!!! FACE SOAP pun boleh tambah pendapatan korang jg tau!!! WhatsApp kalau nak tau lebih lanjut. . Macam² jenis, macam² bentuk, macam² ingredient, macam² warna yang boleh request... Yang penting apa yang korang request akan membantu menyelesaikan masalah customer korang!!! Done!!! . So... jom jadi owner baru produk skincare brand korang sendiri dan kita selesai kan masalah org kat luar sana!!! . Cepat produk tgh HOT ni.. yg penting TERBAIK je akak jual tau!!! . Berat standard 50g/bar. Nak kami pack kan mcm dlm pic boleh.. nak yg xda pack pun blh tau!!! Bila barang sampai... korang tinggal tampal sticker brand korang je.. SENANG & MUDAH. . NO rushing order utk face soap ni tau.. produk custom made mmg akan ambil masa dan ikut turn tempahan dari customer. . . Kami tolong adik² kakak² berjaya utk menjadi owner produk korang sendiri!!! . WhatsApp akak 0139090395 kita bincang harga ye!!! Harga dah tentu berbeza² atas sebab packaging, ingredient dan kuantiti. Tapi jgn risau!!! Yang penting MURAH² dari kami tau!! . JAMINAN : PRODUK KAMI 100% BEBAS DARI BAHAN² YANG MERBAHAYA. KAMI BOLEH MEMBANTU ANDA UNTUK APPLY KKM . #sabun  #sabunjenamasendiri  #jenamasendiri  #homemadesoap  #sabunmurah  #directkilang  #brandsendiri  #kosmetikjenamasendiri  #serummurah  #brandsendiri  #murah  #rebranding  #moqrendah  #modalrendah  #bisnesonline  #jualmurah  #krimkilo  #trustedseller  #bazaar  #jenamasendirikosmetik  #visitmyig  #visitmyigmalaysia  #zizanmall  #bazarpaknilprodukkecantikan 
.
TAK MENANG TANGAN!! BANYAK ORDER SABUN CUSTOM MADE NI!!!
.
Nak  buat produk JENAMA sendiri tak??
Mai sini... ini salah satu produk HOT!!! FACE SOAP pun boleh tambah pendapatan korang jg tau!!! WhatsApp kalau nak tau lebih lanjut.
.
Macam² jenis, macam² bentuk, macam² ingredient, macam² warna yang boleh request... Yang penting apa yang korang request akan membantu menyelesaikan masalah customer korang!!! Done!!!
.
So... jom jadi owner baru produk skincare brand korang sendiri dan kita selesai kan masalah org kat luar sana!!!
.
Cepat produk tgh HOT ni.. yg penting TERBAIK je akak jual tau!!!
. 
Berat standard 50g/bar. Nak kami pack kan mcm dlm pic boleh.. nak yg xda pack pun blh tau!!! Bila barang sampai... korang tinggal tampal sticker brand korang je.. SENANG & MUDAH.
.
NO rushing order utk face soap ni tau.. produk custom made mmg akan ambil masa dan ikut turn tempahan dari customer. .
.
Kami tolong adik² kakak² berjaya utk menjadi owner produk korang sendiri!!!
.
WhatsApp akak 0139090395 kita bincang harga ye!!! Harga dah tentu berbeza² atas sebab packaging, ingredient dan kuantiti. Tapi jgn risau!!! Yang penting MURAH² dari kami tau!!
.
JAMINAN : PRODUK KAMI 100% BEBAS DARI BAHAN² YANG MERBAHAYA. KAMI BOLEH MEMBANTU ANDA UNTUK APPLY KKM
.
#sabun #sabunjenamasendiri #jenamasendiri #homemadesoap #sabunmurah #directkilang #brandsendiri #kosmetikjenamasendiri #serummurah #brandsendiri #murah #rebranding #moqrendah #modalrendah #bisnesonline #jualmurah #krimkilo #trustedseller #bazaar #jenamasendirikosmetik #visitmyig #visitmyigmalaysia #zizanmall #bazarpaknilprodukkecantikan
. TAK MENANG TANGAN!! BANYAK ORDER SABUN CUSTOM MADE NI!!! . Nak buat produk JENAMA sendiri tak?? Mai sini... ini salah satu produk HOT!!! FACE SOAP pun boleh tambah pendapatan korang jg tau!!! WhatsApp kalau nak tau lebih lanjut. . Macam² jenis, macam² bentuk, macam² ingredient, macam² warna yang boleh request... Yang penting apa yang korang request akan membantu menyelesaikan masalah customer korang!!! Done!!! . So... jom jadi owner baru produk skincare brand korang sendiri dan kita selesai kan masalah org kat luar sana!!! . Cepat produk tgh HOT ni.. yg penting TERBAIK je akak jual tau!!! . Berat standard 50g/bar. Nak kami pack kan mcm dlm pic boleh.. nak yg xda pack pun blh tau!!! Bila barang sampai... korang tinggal tampal sticker brand korang je.. SENANG & MUDAH. . NO rushing order utk face soap ni tau.. produk custom made mmg akan ambil masa dan ikut turn tempahan dari customer. . . Kami tolong adik² kakak² berjaya utk menjadi owner produk korang sendiri!!! . WhatsApp akak 0139090395 kita bincang harga ye!!! Harga dah tentu berbeza² atas sebab packaging, ingredient dan kuantiti. Tapi jgn risau!!! Yang penting MURAH² dari kami tau!! . JAMINAN : PRODUK KAMI 100% BEBAS DARI BAHAN² YANG MERBAHAYA. KAMI BOLEH MEMBANTU ANDA UNTUK APPLY KKM . #sabun  #sabunjenamasendiri  #jenamasendiri  #homemadesoap  #sabunmurah  #directkilang  #brandsendiri  #kosmetikjenamasendiri  #serummurah  #brandsendiri  #murah  #rebranding  #moqrendah  #modalrendah  #bisnesonline  #jualmurah  #krimkilo  #trustedseller  #bazaar  #jenamasendirikosmetik  #visitmyig  #visitmyigmalaysia  #zizanmall  #bazarpaknilprodukkecantikan 
*SERISOAP* .

Sabun wajah dan badan berasaskan bahan utama TOMATO dengan kombinasi chia seed, grape seed dan walnut shell untuk penjagaan kulit secara semula jadi bagi mencerah, melembut dan mencantikkan kulit. . *Keajaiban SeriSoap:* . 🍅Tomato
.
Kulit, isi dan biji buah ini dirumuskan bersama untuk rawatan kesihatan dan kecantikan kulit yang efektif dengan kandungan lycopene, Vitamin A dan C. Berkesan dalam mencerahkan kulit , mengecilkan pori, mengatasi masalah jerawat, kekusaman, melembap dan melembutkan kulit serta mengurangkan lebihan minyak kulit. Melindungi kulit daripada sinaran UV, membantu melewatkan penuaan sekali gus mengurangkan kedutan .
🌰Chia Seed
.
Menjadi agen skrub untuk kulit yang bertujuan mengembalikan kelembapan kulit kering dan kusam dengan efek pembersihan dalaman (deep cleansing) .
🍇Grape Seed:
.
Melindungi, merawat dan mencantikkan kulit dengan faedah antioksida yang tinggi. Bagus untuk mengurangkan kulit berminyak dan mengecilkan pori yang terbuka.Ia juga membantu menyingkirkan sel-sel mati.
.
.#sabun #sabunpemutih #sabunjerawat #sabunmuka #sabunwajah #sabunherbal #sabunberas #sabunbuketi #sabunkopi #sabunmandi #sabunpewiit #sabunmahkotaindah #sabunpontinamurah #sabunalami #sabunalrazi #sabunbadan #sabunbulus #sabunkalibi #sabunkefir #sabunmurah #sabunmahkota #sabunajaib #sabunnatural #sabunsusu #sabunkojic #sabungove #sabunbuah #sabunputih #sabunorganik #sabuncair
*SERISOAP* . Sabun wajah dan badan berasaskan bahan utama TOMATO dengan kombinasi chia seed, grape seed dan walnut shell untuk penjagaan kulit secara semula jadi bagi mencerah, melembut dan mencantikkan kulit. . *Keajaiban SeriSoap:* . 🍅Tomato . Kulit, isi dan biji buah ini dirumuskan bersama untuk rawatan kesihatan dan kecantikan kulit yang efektif dengan kandungan lycopene, Vitamin A dan C. Berkesan dalam mencerahkan kulit , mengecilkan pori, mengatasi masalah jerawat, kekusaman, melembap dan melembutkan kulit serta mengurangkan lebihan minyak kulit. Melindungi kulit daripada sinaran UV, membantu melewatkan penuaan sekali gus mengurangkan kedutan . 🌰Chia Seed . Menjadi agen skrub untuk kulit yang bertujuan mengembalikan kelembapan kulit kering dan kusam dengan efek pembersihan dalaman (deep cleansing) . 🍇Grape Seed: . Melindungi, merawat dan mencantikkan kulit dengan faedah antioksida yang tinggi. Bagus untuk mengurangkan kulit berminyak dan mengecilkan pori yang terbuka.Ia juga membantu menyingkirkan sel-sel mati. . .#sabun  #sabunpemutih  #sabunjerawat  #sabunmuka  #sabunwajah  #sabunherbal  #sabunberas  #sabunbuketi  #sabunkopi  #sabunmandi  #sabunpewiit  #sabunmahkotaindah  #sabunpontinamurah  #sabunalami  #sabunalrazi  #sabunbadan  #sabunbulus  #sabunkalibi  #sabunkefir  #sabunmurah  #sabunmahkota  #sabunajaib  #sabunnatural  #sabunsusu  #sabunkojic  #sabungove  #sabunbuah  #sabunputih  #sabunorganik  #sabuncair 
Sabun susu sapi
Rp. 7.500
Sabun Susu Sapi adalah sabun wajah yang terbuat dari ekstrak Virgin Coconut Oil (VCO) dan susu sapi murni untuk merawat kulit wajah dan tubuh. Diolah serta diproses secara tradisional sehingga tidak mengandung bahan kimia. Produk ini telah mendapatkan sertifikasi halal dari MUI dan ijin dari BPOM RI

SUSU SAPI berkhasiat :
Merawat kulit wajah dan tubuh, menjaga kelembaban kulit, merawat kulit wajah sehingga lebih cerah dan kenyal, mengandung warna putih alami.

Virgin Coconut Oil ( VCO) berkhasiat:
Sebagai antioksidan pelindung alami, membantu melindungi tubuh dari radikal bebas berbahaya yang meningkatkan penuaan dini, mendukung keseimbangan kimiawi kulit secara alami, melembutkan kulit dan mengencangkan kulit dan lapisan lemak di bawahnya, mencegah keriput, kulit kendor dan bercak-bercak penuaan

Manfaat Sabun Virgin Coconut Oil (VCO) Susu Sapi:
Mengencangkan kulit, Mencegah keriput dan penuaan dini, Menghilangkan jerawat dan komedo, Mengurangi flek-flek hitam pada wajah, Mencerahkan wajah, Membuat kulit wajah lebih kenyal dan tidak kendor, Mengurangi kadar minyak diwajah sehingga wajah terlihat bersih dan kesat.

Kegunaan Sabun Virgin Coconut Oil (VCO) Susu Sapi:
Aman untuk kulit anak-anak maupun dewasa, baik digunakan untuk kulit wajah maupun badan. Dipakai beberapa kali dalam sehari tidak memliki efek samping yang berbahaya. Baik digunakan untuk kulit berminyak.
#sabunherbal#sabunherbalwajah#sabunwajahalami#kosmetikherbal#kosmetikmurahherbal#sabunmurah
Sabun susu sapi Rp. 7.500 Sabun Susu Sapi adalah sabun wajah yang terbuat dari ekstrak Virgin Coconut Oil (VCO) dan susu sapi murni untuk merawat kulit wajah dan tubuh. Diolah serta diproses secara tradisional sehingga tidak mengandung bahan kimia. Produk ini telah mendapatkan sertifikasi halal dari MUI dan ijin dari BPOM RI SUSU SAPI berkhasiat : Merawat kulit wajah dan tubuh, menjaga kelembaban kulit, merawat kulit wajah sehingga lebih cerah dan kenyal, mengandung warna putih alami. Virgin Coconut Oil ( VCO) berkhasiat: Sebagai antioksidan pelindung alami, membantu melindungi tubuh dari radikal bebas berbahaya yang meningkatkan penuaan dini, mendukung keseimbangan kimiawi kulit secara alami, melembutkan kulit dan mengencangkan kulit dan lapisan lemak di bawahnya, mencegah keriput, kulit kendor dan bercak-bercak penuaan Manfaat Sabun Virgin Coconut Oil (VCO) Susu Sapi: Mengencangkan kulit, Mencegah keriput dan penuaan dini, Menghilangkan jerawat dan komedo, Mengurangi flek-flek hitam pada wajah, Mencerahkan wajah, Membuat kulit wajah lebih kenyal dan tidak kendor, Mengurangi kadar minyak diwajah sehingga wajah terlihat bersih dan kesat. Kegunaan Sabun Virgin Coconut Oil (VCO) Susu Sapi: Aman untuk kulit anak-anak maupun dewasa, baik digunakan untuk kulit wajah maupun badan. Dipakai beberapa kali dalam sehari tidak memliki efek samping yang berbahaya. Baik digunakan untuk kulit berminyak. #sabunherbal #sabunherbalwajah #sabunwajahalami #kosmetikherbal #kosmetikmurahherbal #sabunmurah 
Pantang kalau terjumpa aje member kat luar, terus diorang tegur. "Kemahen sekarang muka shining like a diamond ni, ada cucuk - cucuk ke?." Waahhh, penangan si hijau menjadik di muka kak senah. Dulu dia jarang sangat nak keluar rumah. Paling koman pun hantar dan ambik anak sekolah je. Malu  katanya bila muka kusam. 
Paling tak tahan bila tiap kali oleskan make up. Aduuuhh, tetap jugak muka nampak tak bermaya. Lagipun, bila selalu sangat pakai alat solek ni, mulalah jerawat kecik-kecik tu timbul. 
Kecewa, hampa. Semua perasaan di blender rata setiap kali tengok cermin. Bila laa nak selesai ni. Takkan nak biar je Cik abg tatap muka kita yang macam ni. Please laah, tak sanggup kalau dia jeling-jeling tengok perempuan lain!. Alhamdulillah, berjodoh jugak dengan si comel hijau. Katanya ada stemcell untuk pulihkan kulit.
Mula- mula tu ingatkan sama je dengan scrub lain. Ehh ehh, tak sangka konsisten pakai tak sampai sebulan, kulit makin bersih dan glowing. Cik abg sendiri tegur, "muka sayang nampak ceraahh." Huh! Lega rasanya. Tiada lagi tangisan syahdu di bawah selimut. Hati ni dah tersimpul mati dengan GreenteaMint scrub nih! 
Ada sesiapa lagi yang nak cerahkan kulit?  Cepat-cepatlah masuk meminang.

Scrub Sejuk viral, bukan sekadar skrub biasa. Buat hati bertambah tenang dengan wajah tanpa cela.

#TitanAngels #TAD0262
Pantang kalau terjumpa aje member kat luar, terus diorang tegur. "Kemahen sekarang muka shining like a diamond ni, ada cucuk - cucuk ke?." Waahhh, penangan si hijau menjadik di muka kak senah. Dulu dia jarang sangat nak keluar rumah. Paling koman pun hantar dan ambik anak sekolah je. Malu katanya bila muka kusam. Paling tak tahan bila tiap kali oleskan make up. Aduuuhh, tetap jugak muka nampak tak bermaya. Lagipun, bila selalu sangat pakai alat solek ni, mulalah jerawat kecik-kecik tu timbul. Kecewa, hampa. Semua perasaan di blender rata setiap kali tengok cermin. Bila laa nak selesai ni. Takkan nak biar je Cik abg tatap muka kita yang macam ni. Please laah, tak sanggup kalau dia jeling-jeling tengok perempuan lain!. Alhamdulillah, berjodoh jugak dengan si comel hijau. Katanya ada stemcell untuk pulihkan kulit. Mula- mula tu ingatkan sama je dengan scrub lain. Ehh ehh, tak sangka konsisten pakai tak sampai sebulan, kulit makin bersih dan glowing. Cik abg sendiri tegur, "muka sayang nampak ceraahh." Huh! Lega rasanya. Tiada lagi tangisan syahdu di bawah selimut. Hati ni dah tersimpul mati dengan GreenteaMint scrub nih! Ada sesiapa lagi yang nak cerahkan kulit? Cepat-cepatlah masuk meminang. Scrub Sejuk viral, bukan sekadar skrub biasa. Buat hati bertambah tenang dengan wajah tanpa cela. #TitanAngels  #TAD0262 
Berminat? Whatsapp Tika laju laju untuk order. Klik je dekat link atas tu ⬆️⬆️⬆️⬆️ Boleh pos seluruh Malaysia. Kalau dekat area Kelantan (Machang, Tanah Merah, Pasir Putih, dll) kita boleh hantar terus ke tangan awak awak semua. Jom sama sama jadi cantik! 😊😊😊 #sabun #seriempirenerry
#sabunpemutih #sabunjerawat #sabunmuka #sabunwajah #sabunmandi #sabunbadan #sabunmurah #sabunkulit #sabunnatural
#bebasjerawat
#bebasjeragat
Rasa nak pakai Glow Green Mask la pulak malam ni, sebab da hampir seharian pakai foundation pe semua kat muka ni, takut pulak kalau ade saki baki yang tertinggal. Kita taknak la liang liang pori kat muka ni tersumbat.

Jom tengok video ni, buat yang belum mengetahui Glow Green Mask ini sesuai untuk apa, korang boleh slide this video okay?

Sebenarnya semua jenis kulit boleh pakai, sebab masker ni 100% natural ingredients dan paling penting, ianya homemade tau. Korang patut cuba lah Glow Green Mask ni. Lelaki perempuan boleh pakai masker ni.

Glow Green Mask & Scrub : RM39
Postage : RM8 SM | RM12 SS

Nak tanya lebih lanjut? Boleh whatsapp Iman ye. Besok 22/01/2018 ada pengeposan ni! Nak cantikkan? Tak salah pun invest sikit okay 😘
_
📲 0126549593
📲 click at whatsapp link in bio. Senang boleh terus save 😉
.
#skingold #homemade #natural #glowgreenmask #goldenturmericmask #skincare #bodycare #thebeautyhacks #beautycare #beautyproducts #soapbar #bodyscrub #facescrub #cleanser #sabunmurah #skincaremurah #scrubmurah #scrubmalaysia #lotions #whiteninglotion #facemask #facemaskkunyit #facemaskmurah #sayajualonline #sayajualmurah #teamdahlia #dahliansandco #proudtobedahlians
Rasa nak pakai Glow Green Mask la pulak malam ni, sebab da hampir seharian pakai foundation pe semua kat muka ni, takut pulak kalau ade saki baki yang tertinggal. Kita taknak la liang liang pori kat muka ni tersumbat. Jom tengok video ni, buat yang belum mengetahui Glow Green Mask ini sesuai untuk apa, korang boleh slide this video okay? Sebenarnya semua jenis kulit boleh pakai, sebab masker ni 100% natural ingredients dan paling penting, ianya homemade tau. Korang patut cuba lah Glow Green Mask ni. Lelaki perempuan boleh pakai masker ni. Glow Green Mask & Scrub : RM39 Postage : RM8 SM | RM12 SS Nak tanya lebih lanjut? Boleh whatsapp Iman ye. Besok 22/01/2018 ada pengeposan ni! Nak cantikkan? Tak salah pun invest sikit okay 😘 _ 📲 0126549593 📲 click at whatsapp link in bio. Senang boleh terus save 😉 . #skingold  #homemade  #natural  #glowgreenmask  #goldenturmericmask  #skincare  #bodycare  #thebeautyhacks  #beautycare  #beautyproducts  #soapbar  #bodyscrub  #facescrub  #cleanser  #sabunmurah  #skincaremurah  #scrubmurah  #scrubmalaysia  #lotions  #whiteninglotion  #facemask  #facemaskkunyit  #facemaskmurah  #sayajualonline  #sayajualmurah  #teamdahlia  #dahliansandco  #proudtobedahlians 
Excuse me hello! Talk to my hand. Waah, kemahen speaking inggeris kita khenns. Ada ke orang tu tuduh aiolls inject vitamin C kat muka nih. Takkuasa maakk. 
Apa lah ajab sangat nak menyakitkan diri cucuk tang sana, cucuk tang sini. Yang mudah kan ada ni haa. Di titis, ditempek dan diOles dengan manja aje taw.

Errmmm, siapa kat sini yang jenis rajin iqro' al-google tentang kecantikan ? Mesti uolls tahu kebaikan vitamin C untuk kulit kan. Yang tak tahu tu, meh sini licha ketuk tulang pipi uols bagi sedar.😜 Serius taw, vitamin c memang boleh menghasilkan kolagen supaya tegang melantun kulit mukamu ittew. Nampak muda jelita je macam cinta hati datok K. Ewaah.. ❤️ Dan lagi, ianya mampu menanggalkan sel-sel kulit mati, biar tona wajah ceraaah sekata. Siap bantu melembabkan kulit, dan opkos sebagai bodyguard menghalau jerawats.

Fuhh! Banyak kan khasiat vitamin C. Semua-semua ni, tak perlu pun berhabis duit dengan treatment yang mahal. Grab je serum vitamin C by annona sekarang, konfem uolls setia ke hujung dagu dengan si comel niy.

Jom bagi salam lefyutuu kat sini 
0123824248
0123824248
0123824248
Excuse me hello! Talk to my hand. Waah, kemahen speaking inggeris kita khenns. Ada ke orang tu tuduh aiolls inject vitamin C kat muka nih. Takkuasa maakk. Apa lah ajab sangat nak menyakitkan diri cucuk tang sana, cucuk tang sini. Yang mudah kan ada ni haa. Di titis, ditempek dan diOles dengan manja aje taw. Errmmm, siapa kat sini yang jenis rajin iqro' al-google tentang kecantikan ? Mesti uolls tahu kebaikan vitamin C untuk kulit kan. Yang tak tahu tu, meh sini licha ketuk tulang pipi uols bagi sedar.😜 Serius taw, vitamin c memang boleh menghasilkan kolagen supaya tegang melantun kulit mukamu ittew. Nampak muda jelita je macam cinta hati datok K. Ewaah.. ❤️ Dan lagi, ianya mampu menanggalkan sel-sel kulit mati, biar tona wajah ceraaah sekata. Siap bantu melembabkan kulit, dan opkos sebagai bodyguard menghalau jerawats. Fuhh! Banyak kan khasiat vitamin C. Semua-semua ni, tak perlu pun berhabis duit dengan treatment yang mahal. Grab je serum vitamin C by annona sekarang, konfem uolls setia ke hujung dagu dengan si comel niy. Jom bagi salam lefyutuu kat sini 0123824248 0123824248 0123824248
Follow ➡➡➡ @gove_jakarta
RAGU PAKAI SABUN #GOVE ???
Tenang aja guys ... Gove dibuat dengan 100% bahan yg alami... 🍏 GOVE itu alami jadi tidak akan membuat anda ketergantungan yang dimana jika berhenti pemakaian tidak akan membuat kulit anda jadi kusam, jerawatan bahkan nimbul flek-flek hitam... 🍎 GOVE itu tidak akan membuat kulit wajahmu menipis tetapi justru membuat kulit lebih cerah dan lembut, terlihat awet muda dan sehat... 🍈 GOVE itu aman buat semua jenis kulit karena produk ini 100% aman, yg mampu mendetok/mengeluarkan toxin yg mengendap di kulit kamu mulai hingga bagian kulit terdalam... 🍊 GOVE banyak manfaatnya, seperti untuk rambut, ketiak, pangkal paha dan lainnya, termasuk juga bekas gatal2 dan lain2.. Termasuk dapat mengencangkan & menambah ukuran payudara... IG : @gove_jakarta
Cp. Paramita Iswadi
Wa/Line : 08578056977
Pin BB : D05ECD19

#sabungove #sabunpemutih #sabun #herbal #bisniskece #sabunwajah #sabunwajahalami #sabunwajahherbal #sabunajaib #sabungove #sabunmurah #pemutihbadan #pemutihwajah #hidupsehat #herbalalami #sabuncair #sabunkecantikan #gove #sabungoveasli #perawatanwajah #perawatanbadan #sabungovee
Follow ➡➡➡ @gove_jakarta RAGU PAKAI SABUN #GOVE  ??? Tenang aja guys ... Gove dibuat dengan 100% bahan yg alami... 🍏 GOVE itu alami jadi tidak akan membuat anda ketergantungan yang dimana jika berhenti pemakaian tidak akan membuat kulit anda jadi kusam, jerawatan bahkan nimbul flek-flek hitam... 🍎 GOVE itu tidak akan membuat kulit wajahmu menipis tetapi justru membuat kulit lebih cerah dan lembut, terlihat awet muda dan sehat... 🍈 GOVE itu aman buat semua jenis kulit karena produk ini 100% aman, yg mampu mendetok/mengeluarkan toxin yg mengendap di kulit kamu mulai hingga bagian kulit terdalam... 🍊 GOVE banyak manfaatnya, seperti untuk rambut, ketiak, pangkal paha dan lainnya, termasuk juga bekas gatal2 dan lain2.. Termasuk dapat mengencangkan & menambah ukuran payudara... IG : @gove_jakarta Cp. Paramita Iswadi Wa/Line : 08578056977 Pin BB : D05ECD19 #sabungove  #sabunpemutih  #sabun  #herbal  #bisniskece  #sabunwajah  #sabunwajahalami  #sabunwajahherbal  #sabunajaib  #sabungove  #sabunmurah  #pemutihbadan  #pemutihwajah  #hidupsehat  #herbalalami  #sabuncair  #sabunkecantikan  #gove  #sabungoveasli  #perawatanwajah  #perawatanbadan  #sabungovee 
Follow ➡➡➡ @gove_jakarta
~ Kamu Cari Sabun SEREH??? Ada Sabun Gove Solusinya ~ Kamu Cari Sabun KELAPA??? Ada Sabun Gove Solusinya ~ Kamu Cari Sabun ZAITUN??? Ada Sabun Gove Solusinya ~ Kamu Cari Sabun BULUS??? Sabun Gove Solusinya ~ Kamu Cari Sabun COLLAGEN??? Sabun Gove Solusinya ~ Kamu Cari Sabun PROPOLIS??? Sabun Gove Solusinya

yang pasti dalam satu sabun gove terkandung semua dari beberapa kandungan sabun kecantikan herbal yang banyak beredar dipasaran. Intinya kalau kamu beli sabun gove itu artinya kamu sudah beli banyak sabun herbal. Jadi lebih hemat dan sempurna HANYA sabun gove 😍

IG : @gove_jakarta
Cp. Paramita Iswadi
Wa/Line : 08578056977
Pin BB : D05ECD19

#sabungove #sabunpemutih #sabun #herbal #bisniskece #sabunwajah #sabunwajahalami #sabunwajahherbal #sabunajaib #sabungove #sabunmurah #pemutihbadan #pemutihwajah #hidupsehat #herbalalami #sabuncair #sabunkecantikan #gove #sabungoveasli #perawatanwajah #perawatanbadan #sabungovee
Follow ➡➡➡ @gove_jakarta ~ Kamu Cari Sabun SEREH??? Ada Sabun Gove Solusinya ~ Kamu Cari Sabun KELAPA??? Ada Sabun Gove Solusinya ~ Kamu Cari Sabun ZAITUN??? Ada Sabun Gove Solusinya ~ Kamu Cari Sabun BULUS??? Sabun Gove Solusinya ~ Kamu Cari Sabun COLLAGEN??? Sabun Gove Solusinya ~ Kamu Cari Sabun PROPOLIS??? Sabun Gove Solusinya yang pasti dalam satu sabun gove terkandung semua dari beberapa kandungan sabun kecantikan herbal yang banyak beredar dipasaran. Intinya kalau kamu beli sabun gove itu artinya kamu sudah beli banyak sabun herbal. Jadi lebih hemat dan sempurna HANYA sabun gove 😍 IG : @gove_jakarta Cp. Paramita Iswadi Wa/Line : 08578056977 Pin BB : D05ECD19 #sabungove  #sabunpemutih  #sabun  #herbal  #bisniskece  #sabunwajah  #sabunwajahalami  #sabunwajahherbal  #sabunajaib  #sabungove  #sabunmurah  #pemutihbadan  #pemutihwajah  #hidupsehat  #herbalalami  #sabuncair  #sabunkecantikan  #gove  #sabungoveasli  #perawatanwajah  #perawatanbadan  #sabungovee 
RISAU BINTIK HITAM MAKIN KETARA DI WAJAH?

Bukan awak saja tau. Sebab menurut kajian hampir 8 dari 10 wanita mengalami masalah bintik-bintik hitam @ JERAGAT seiring dengan peningkatan usia dan faktor terdedah pada sinaran UV.

Nak berdepan dengan orang pun dah tak konfiden bila muka penuh bintik hitam, tambah pulak kalau kerja kena selalu berurusan dengan klien.

95% dari kajian atas wanita yang berkulit jeragat mengakui jeragat sangat mengganggu penampilan dan menjadikan diri kurang berkeyakinan.

Dengan 10x VitC, bahan-bahan kandungan VCSAnnona boleh bantu merangsang penghasilan kolagen secara semulajadi dan memudarkan tompok-tompok hitam pada kulit

Kata Cik Nurhanim, emaknya yang berumur 52tahun pun pakai VCS untuk hilangkan jeragat. Hasilnya jeragat makin pudar dan kulit pun jadi tegang tau.. Ketuk terus wasap saya di 0123824248. Saya boleh consult awak cara guna VCS untuk dapatkan kesan optimum 💓
RISAU BINTIK HITAM MAKIN KETARA DI WAJAH? Bukan awak saja tau. Sebab menurut kajian hampir 8 dari 10 wanita mengalami masalah bintik-bintik hitam @ JERAGAT seiring dengan peningkatan usia dan faktor terdedah pada sinaran UV. Nak berdepan dengan orang pun dah tak konfiden bila muka penuh bintik hitam, tambah pulak kalau kerja kena selalu berurusan dengan klien. 95% dari kajian atas wanita yang berkulit jeragat mengakui jeragat sangat mengganggu penampilan dan menjadikan diri kurang berkeyakinan. Dengan 10x VitC, bahan-bahan kandungan VCSAnnona boleh bantu merangsang penghasilan kolagen secara semulajadi dan memudarkan tompok-tompok hitam pada kulit Kata Cik Nurhanim, emaknya yang berumur 52tahun pun pakai VCS untuk hilangkan jeragat. Hasilnya jeragat makin pudar dan kulit pun jadi tegang tau.. Ketuk terus wasap saya di 0123824248. Saya boleh consult awak cara guna VCS untuk dapatkan kesan optimum 💓
Baris rapat-rapat. Come to me saiyang saiyang saiyang 💓

Lalings, Saya tahu awak nak capai saya. Lama awak perhatikan saya. Sikit lagi je ni kita nak bertemu.

Tinggal awak nak picit link di profile tu aje, terus masuk ke dalam hati saya. Nanti kita sembang camna nak tanggalkan parut jerawat di muka 😘
Baris rapat-rapat. Come to me saiyang saiyang saiyang 💓 Lalings, Saya tahu awak nak capai saya. Lama awak perhatikan saya. Sikit lagi je ni kita nak bertemu. Tinggal awak nak picit link di profile tu aje, terus masuk ke dalam hati saya. Nanti kita sembang camna nak tanggalkan parut jerawat di muka 😘
🍃Tea Tree Oil🍃
Ini nih sabun yg praktis satu untuk semua😴👌
Bisa di pakai buat jerawat membandel juga lohh, selain itu bisa buat kulit berjamur dan  buat kulit kusam, komedo, keputihan, juga OKE BANGET. 
rasakan SENSASI MINT yang ada dalam sabun TTO ini. 
penasaran kan? 
Ready yaa 🤗

info konsultasi dan Order : 
Zakiyah Msi
Wa:082324602859

#teatreeoil 
#sabunkecantikan 
#sabunmsi 
#likeforlike 
#perawatankulit 
#pemalang 
#sabunmurah 
#sabunjerawatampuh
#olshopkecantikan
#konsultasiwajah
🍃Tea Tree Oil🍃 Ini nih sabun yg praktis satu untuk semua😴👌 Bisa di pakai buat jerawat membandel juga lohh, selain itu bisa buat kulit berjamur dan buat kulit kusam, komedo, keputihan, juga OKE BANGET. rasakan SENSASI MINT yang ada dalam sabun TTO ini. penasaran kan? Ready yaa 🤗 info konsultasi dan Order : Zakiyah Msi Wa:082324602859 #teatreeoil  #sabunkecantikan  #sabunmsi  #likeforlike  #perawatankulit  #pemalang  #sabunmurah  #sabunjerawatampuh  #olshopkecantikan  #konsultasiwajah 
Jom cerahkan kulit dan hilangkan daki dengan sabun honey glow😘😘 Kulit cerah seawal 3 hari sahaja⁉️
Wilia ingin kongsi sabun yang mampu:
1. Cerahkan kulit dengan cepat
2. Hilangkan daki dengan pantas
3. Bau Wangi (Lavender)
4. Menyamankan tubuh badan
.
.
Sis nak buang daki sambil cerahkan :
👉 celah ketiak / leher
👉 kaki / tangan
👉 celah ehem-ehem
👉 peha / lutut

Menarik kan? nanti kulit gebu2 giteww
x pasal2 kena gigitan manja nanti..hik hik :p

Ingin dapatkan harga promosi meleleh??
Wilia ingin berikan kepada mereka yg inginkan perubahan sahaja
Whatsapp terus ke 0168957300
Wilia janji akan balas secepat mungkin😘😘 #sabunmurah#sabunviral#sabunputih#carahilangkandaki#kdoll#aliffsyukriterlajaklaris#penmerah.com#siakapkeli#bazarpaknil#skincare#asyallie#datovida#honeyglow#datoserivida#jutawanproduk#nursajat02#leeyanarahman.co#xolovelyayana#iphonemurah#
Jom cerahkan kulit dan hilangkan daki dengan sabun honey glow😘😘 Kulit cerah seawal 3 hari sahaja⁉️ Wilia ingin kongsi sabun yang mampu: 1. Cerahkan kulit dengan cepat 2. Hilangkan daki dengan pantas 3. Bau Wangi (Lavender) 4. Menyamankan tubuh badan . . Sis nak buang daki sambil cerahkan : 👉 celah ketiak / leher 👉 kaki / tangan 👉 celah ehem-ehem 👉 peha / lutut Menarik kan? nanti kulit gebu2 giteww x pasal2 kena gigitan manja nanti..hik hik :p Ingin dapatkan harga promosi meleleh?? Wilia ingin berikan kepada mereka yg inginkan perubahan sahaja Whatsapp terus ke 0168957300 Wilia janji akan balas secepat mungkin😘😘 #sabunmurah #sabunviral #sabunputih #carahilangkandaki #kdoll #aliffsyukriterlajaklaris #penmerah .com#siakapkeli #bazarpaknil #skincare #asyallie #datovida #honeyglow #datoserivida #jutawanproduk #nursajat02 #leeyanarahman .co#xolovelyayana #iphonemurah #
Alhamdulillah. Produk baik mestilah ramai yang pakai. Tak gitu? Hehehe

Jom dapatkan satu sekarang.
Anda rasakan sendiri wow ke tak wow Vitamin C Series ni. 💋
.
.
Whatsapp 013-7132623
Alhamdulillah. Produk baik mestilah ramai yang pakai. Tak gitu? Hehehe Jom dapatkan satu sekarang. Anda rasakan sendiri wow ke tak wow Vitamin C Series ni. 💋 . . Whatsapp 013-7132623
Woww muka dan bdn makin cerah lincin 
#hanya sabun dgn MIX HERBA SOAP
.
❥ membersihkan muka dan bdn ❥ memutihkan kulit yg gelap
❥ mengurangkan jerawat jeragat dan detok muka
1 KETUL RM9 saja siapa cepat dia dapat stock limited 
#sabunrm9 #sabunmurah #sabunvirall
📲 0195714519
Woww muka dan bdn makin cerah lincin #hanya  sabun dgn MIX HERBA SOAP . ❥ membersihkan muka dan bdn ❥ memutihkan kulit yg gelap ❥ mengurangkan jerawat jeragat dan detok muka 1 KETUL RM9 saja siapa cepat dia dapat stock limited #sabunrm9  #sabunmurah  #sabunvirall  📲 0195714519
.
Kenapa muka kita KUSAM? .
.
Sebab sisa-sisa sel mati tu ada lagi dekat muka walaupun hari-hari kita duk cuci muka kita pakai cleanser.
.
Jadi sebab itulah perlunya pakai scrub 😊 untuk kikis sel mati tu dari kulit wajah. Then barulah dapat hasil kulit muka lebih BERSERI, LEMBUT dan LICIN.
.
Nak tak kulit muka CANTIK dan BERSIH?
Kawanlah dengan si hijau ni😚
.
-
Price : RM38 exc postage
.
Whatsapp 0176521220
Whatsapp 0176521220
Whatsapp 0176521220
. Kenapa muka kita KUSAM? . . Sebab sisa-sisa sel mati tu ada lagi dekat muka walaupun hari-hari kita duk cuci muka kita pakai cleanser. . Jadi sebab itulah perlunya pakai scrub 😊 untuk kikis sel mati tu dari kulit wajah. Then barulah dapat hasil kulit muka lebih BERSERI, LEMBUT dan LICIN. . Nak tak kulit muka CANTIK dan BERSIH? Kawanlah dengan si hijau ni😚 . - Price : RM38 exc postage . Whatsapp 0176521220 Whatsapp 0176521220 Whatsapp 0176521220
Apa yang bestnya Lips Scrub by The Beauty Hacks? Sudah tentulah lips scrub kami memiliki ingredient petroleum jelly.
-
Apa kebaikan petroleum jelly pada penjagaan bibir? -
Petroleum jelly merupakan bahan lembapan bibir yang sangat bagus. Bahannya dapat digunakan untuk melembabkan bibir, membuat lebih lembut dan lebih halus.
-
Gunakan lip scrub The Beauty Hacks pada malam hari sebagai lip balm dan kita akan mendapatkan bibir yang lembut dan halus pada pagi harinya.
-
Petroleum jelly juga boleh digunakan untuk membersihkan sel kulit mati yang terdapat pada bibir.
-
Caranya dengan mengoleskan lip scrub pada bibir. Bibir kita akan jadi halus dan lembap.
-
Tunggu apa lagi? Jom whatsapp Akmal sekarang!
-
Whatsapp 0194472516
RM 22
Postage RM 8 SM | RM 12 SS

#dahliansandco#teamdahlia#thebeautyhacks
#bodyscrub#facescrub#lipbam#skincare#soapbar
#facecream#sabunmurah#beauty#tipsskincare
Apa yang bestnya Lips Scrub by The Beauty Hacks? Sudah tentulah lips scrub kami memiliki ingredient petroleum jelly. - Apa kebaikan petroleum jelly pada penjagaan bibir? - Petroleum jelly merupakan bahan lembapan bibir yang sangat bagus. Bahannya dapat digunakan untuk melembabkan bibir, membuat lebih lembut dan lebih halus. - Gunakan lip scrub The Beauty Hacks pada malam hari sebagai lip balm dan kita akan mendapatkan bibir yang lembut dan halus pada pagi harinya. - Petroleum jelly juga boleh digunakan untuk membersihkan sel kulit mati yang terdapat pada bibir. - Caranya dengan mengoleskan lip scrub pada bibir. Bibir kita akan jadi halus dan lembap. - Tunggu apa lagi? Jom whatsapp Akmal sekarang! - Whatsapp 0194472516 RM 22 Postage RM 8 SM | RM 12 SS #dahliansandco #teamdahlia #thebeautyhacks  #bodyscrub #facescrub #lipbam #skincare #soapbar  #facecream #sabunmurah #beauty #tipsskincare 
SeriSoap
* Diperkaya dengan Vitamin A, C, E, Anti Oksidan serta AHA.

Kelebihan Utama SeriSoap
Membantu : 🍅mencerahkan kulit seluruh wajah & badan secara semulajadi
🍅mengimbangi lebihan minyak
🍅menaikkan seri kulit , mengatasi kulit kusam
🍅mengecilkan pori terbuka
🍅memberi lembapan pada kulit
🍅menambah nutrien disamping melembut dan menghaluskan kulit.
🍅mengekalkan keanjalan kulit
🍅bebas dari radiasi uv.
🍅kulit lebih muda dan segar.
🍅agen penyejuk dan merawat sunburn serta kulit alergik/sensitif 
hanya DM or WS 01127799697

#sabun #seriempirenerry
#sabunpemutih #sabunjerawat #sabunmuka #sabunwajah #sabunmandi #sabunbadan #sabunmurah #sabunkulit #sabunnatural
#bebasjerawat
#bebasjeragat
SeriSoap * Diperkaya dengan Vitamin A, C, E, Anti Oksidan serta AHA. Kelebihan Utama SeriSoap Membantu : 🍅mencerahkan kulit seluruh wajah & badan secara semulajadi 🍅mengimbangi lebihan minyak 🍅menaikkan seri kulit , mengatasi kulit kusam 🍅mengecilkan pori terbuka 🍅memberi lembapan pada kulit 🍅menambah nutrien disamping melembut dan menghaluskan kulit. 🍅mengekalkan keanjalan kulit 🍅bebas dari radiasi uv. 🍅kulit lebih muda dan segar. 🍅agen penyejuk dan merawat sunburn serta kulit alergik/sensitif hanya DM or WS 01127799697 #sabun  #seriempirenerry  #sabunpemutih  #sabunjerawat  #sabunmuka  #sabunwajah  #sabunmandi  #sabunbadan  #sabunmurah  #sabunkulit  #sabunnatural  #bebasjerawat  #bebasjeragat 
Testimoni Pengguna #greenteamintfacescrub 🌿
.
Alhamdulillah berkat konsisten pakai skrub sejuk ni,masalah kulit dapat diselesaikan.😍
.
So uolss yang nak kulit bersih, cantik dan feloles, boleh la cuba scrub viral ni!😘
.
Price : RM38 exc postage
.
Whatsapp 018 915 7699
Whatsapp 018 915 7699
Whatsapp 018 915 7699
Testimoni Pengguna #greenteamintfacescrub  🌿 . Alhamdulillah berkat konsisten pakai skrub sejuk ni,masalah kulit dapat diselesaikan.😍 . So uolss yang nak kulit bersih, cantik dan feloles, boleh la cuba scrub viral ni!😘 . Price : RM38 exc postage . Whatsapp 018 915 7699 Whatsapp 018 915 7699 Whatsapp 018 915 7699
This video makes me laugh so hard 🤣Wait till the end 😂Thanks darling for sharing this funny yet cute video 💋
.
.
#testimonial #testimony #testimoni #testimonicustomer #testimonycustomer #customer #feedback #results #peche #glowsoap #soap #soapmurah #sabun #sabunmurah #bebasminyak #bebasjerawat #bebasjeragat #bebasparut
Awhhh our darling customer sent this 😍Detailing what has been improved since using our products 💯Thanks darling appreciate it 💋
.
.
#testimonial #testimony #testimoni #testimonicustomer #testimonycustomer #customer #feedback #results #peche #glowsoap #soap #soapmurah #sabun #sabunmurah #bebasminyak #bebasjerawat #bebasjeragat #bebasparut
Glow Soap is 100g?! 😱Super huge and last long! 😍It is so worth it with the price especially when we're having promo now 💋Go and get yourself our Glow Soap!
.
.
#testimonial #testimony #testimoni #testimonicustomer #testimonycustomer #customer #feedback #results #peche #glowsoap #soap #soapmurah #sabun #sabunmurah #bebasminyak #bebasjerawat #bebasjeragat #bebasparut
Ramai yang wassap sis tanya pasal sabun ni. Yup sabun ni sama je dengan Face Detox Bar kami yang #lakukeras tu. Cuma bezanya sabun yang ni mini size (60g). Harga satu bar rm10, untuk sis dan bro yang nak cuba2 dulu. .
Dan peluang juga untuk yang berminat nak cuba jual #sabunarang atau #charcoalsoap kecil-kecilan,  Wealls offer borong minimum 10 bar kecik dapat harga rm5 per bar aje! Uolls boleh jual balik dengan harga rm10-rm15 dan dapat pulangan berlipat ganda!!
.
Detox Face Bar ni walaupun #homemade, ramai yang suka sebabnya dia organik dan sesuai untuk semua jenis muka. Kalau start pakai sabun ni, takde effek naik ruam2 atau jeragat kecil macam sabun2 lain, sebabnya mmg bahan natural saja yang kami letak. Plus, sabun kami SLS FREE!!! .
Boleh wassap 01137604657 untuk order atau nak tanya2 pon takde masalah 😙 sis layan sebaik mungkin.. .
.
.
#sabunorganik #sabunmuka #sabunmadu #sabunkunyit #facewashorganic #sabunpemutih #sabunhilangjerawat #turmericsoap #honeyfacewash #sabundetox #sabunborong #sabunborongmurah #sabunorganikmurah #sabunarang #charcoalsoap #sabunmurah #facewashborong #sabunkunyitborong #sabunmaduborong
Ramai yang wassap sis tanya pasal sabun ni. Yup sabun ni sama je dengan Face Detox Bar kami yang #lakukeras  tu. Cuma bezanya sabun yang ni mini size (60g). Harga satu bar rm10, untuk sis dan bro yang nak cuba2 dulu. . Dan peluang juga untuk yang berminat nak cuba jual #sabunarang  atau #charcoalsoap  kecil-kecilan, Wealls offer borong minimum 10 bar kecik dapat harga rm5 per bar aje! Uolls boleh jual balik dengan harga rm10-rm15 dan dapat pulangan berlipat ganda!! . Detox Face Bar ni walaupun #homemade , ramai yang suka sebabnya dia organik dan sesuai untuk semua jenis muka. Kalau start pakai sabun ni, takde effek naik ruam2 atau jeragat kecil macam sabun2 lain, sebabnya mmg bahan natural saja yang kami letak. Plus, sabun kami SLS FREE!!! . Boleh wassap 01137604657 untuk order atau nak tanya2 pon takde masalah 😙 sis layan sebaik mungkin.. . . . #sabunorganik  #sabunmuka  #sabunmadu  #sabunkunyit  #facewashorganic  #sabunpemutih  #sabunhilangjerawat  #turmericsoap  #honeyfacewash  #sabundetox  #sabunborong  #sabunborongmurah  #sabunorganikmurah  #sabunarang  #charcoalsoap  #sabunmurah  #facewashborong  #sabunkunyitborong  #sabunmaduborong 
Remaja biasanya mempunyai banyak aktiviti luar menyebabkan kulit wajah terdedah dengan debu kotoran. Risiko kulit di serang jerawat adalah tinggi pada usia remaja. Ini antara tips yang adik-adik sis seri boleh buat untuk kekal cantik.
. 🍅 Gunakan sunblock atau sunscreen sebagai pelindung dari sinaran matahari pada bahagian yang terdedah dengan matahari.
. 🍅 Minum air kosong yang banyak.
. 🍅 Bersihkan wajah dengan #serisoap 2 kali sehari. Bangun pagi dan sebelum tidur. Jangan malas!
.

#seribella 
#seritoks
#serisoap
#seriummi
#seriFT
#produklakukeras
#sabun #seriempirenerry
#sabunpemutih #sabunjerawat #sabunmuka #sabunwajah #sabunmandi #sabunbadan #sabunmurah #sabunkulit #sabunnatural
#bebasjerawat
#bebasjeragat
Remaja biasanya mempunyai banyak aktiviti luar menyebabkan kulit wajah terdedah dengan debu kotoran. Risiko kulit di serang jerawat adalah tinggi pada usia remaja. Ini antara tips yang adik-adik sis seri boleh buat untuk kekal cantik. . 🍅 Gunakan sunblock atau sunscreen sebagai pelindung dari sinaran matahari pada bahagian yang terdedah dengan matahari. . 🍅 Minum air kosong yang banyak. . 🍅 Bersihkan wajah dengan #serisoap  2 kali sehari. Bangun pagi dan sebelum tidur. Jangan malas! . #seribella  #seritoks  #serisoap  #seriummi  #seriFT  #produklakukeras  #sabun  #seriempirenerry  #sabunpemutih  #sabunjerawat  #sabunmuka  #sabunwajah  #sabunmandi  #sabunbadan  #sabunmurah  #sabunkulit  #sabunnatural  #bebasjerawat  #bebasjeragat 
Ada yang mau pesan?
Sabun cuci piring dan karbol

Murah meriah
Isi 600ml hanya 7rb/botol
20ribu/3botol

#sabuncuci #cucipiring #karbol #murahmeriah #sabunmurah #sabuncair #sabunwarteg
Korang semua dah lunch ke belum?
-
Jangan isi perut jer. Kulit kita pon perlukan nutrient tau, baru lah kit bersih, sihat, berseri gitu uollss
-
So jom bekalkan nutrient yang diperlukan kulit korg dengan greentea mint face scrub! 💕 -
.
WhatsApp shaz 0168437852
Korang semua dah lunch ke belum? - Jangan isi perut jer. Kulit kita pon perlukan nutrient tau, baru lah kit bersih, sihat, berseri gitu uollss - So jom bekalkan nutrient yang diperlukan kulit korg dengan greentea mint face scrub! 💕 - . WhatsApp shaz 0168437852
Testimoni Pengguna #greenteamintfacescrub 🌿
.
Alhamdulillah berkat konsisten pakai skrub sejuk ni,masalah kulit dapat diselesaikan.😍
.
So uolss yang nak kulit bersih, cantik dan feloles, boleh la cuba scrub viral ni!😘
.
Price : RM38 exc postage
.
Whatsapp 012-9575704
Whatsapp 012-9575704
Whatsapp 012-9575704
Testimoni Pengguna #greenteamintfacescrub  🌿 . Alhamdulillah berkat konsisten pakai skrub sejuk ni,masalah kulit dapat diselesaikan.😍 . So uolss yang nak kulit bersih, cantik dan feloles, boleh la cuba scrub viral ni!😘 . Price : RM38 exc postage . Whatsapp 012-9575704 Whatsapp 012-9575704 Whatsapp 012-9575704
.
VCS ialah ‘water based’ 💦💦
formula dan penggunaannya memberikan keselesaan kepada si pemakai. Ia cepat meresap ke dalam kulit dan tidak menyebabkan kesan lekitan kepada si pemakai. Ia dirumus dengan terperinci untuk memberikan keselesaan optimum kepada anda.
. VCS ialah ‘water based’ 💦💦 formula dan penggunaannya memberikan keselesaan kepada si pemakai. Ia cepat meresap ke dalam kulit dan tidak menyebabkan kesan lekitan kepada si pemakai. Ia dirumus dengan terperinci untuk memberikan keselesaan optimum kepada anda.
#Greenteamintfacescrub yang akan jadi kawan baik kita selalu!Setia dan xpernah curang oke ! Dia jaga muka kita dari part yang paling dalam. Baru lah kulit wajah sihat mulus tanpa cela😉
#Greenteamintfacescrub  yang akan jadi kawan baik kita selalu!Setia dan xpernah curang oke ! Dia jaga muka kita dari part yang paling dalam. Baru lah kulit wajah sihat mulus tanpa cela😉
Follow ➡➡➡ @gove_jakarta
Sabun Gove adalah sabun herbal perpaduan dari beberapa bahan alami yg membuat gove sempurna untuk kulit anda.

BPOM RI - NA 18170500215

Komposisi : 
Minyak sereh, Minyak kelapa, Minyak zaitun, Minyak bulus, Vit A, Vit C, Vit E, Colagen dan Propolis serta bahan alami lainnya.

Beberapa Manfaat Komposisi Sabun Gove : • menghilanglan gatal-gatal di kulit (biang keringat, eksim, panu, kadas dll)
• mempercepat penyembuhan borok
• membantu dalam menghilangkan kutu air
• menghaluskan kembali kulit kaki yang pecah-pecah
• membuat kulit wajah yang kasar menjadi halus
• mampu menghilangkan jerawat dan flek hitam pada wajah
• membantu menghilangkan jerawat di area punggung
• membantu dalam menghilangkan selulit atau strechmark sehabis melahirkan
• membantu menghilangkan bau badan
• memutihkan kulit
• mengurangi bau kaki
• aromanya juga bisa membantu sebagai anti depresi & aroma terapy
• mencegah gigitan serangga dan gangguan nyamuk
• menghilangkan ketombe ( sabun gove bisa juga untuk keramas)

Banyaknya manfaat dari gove dikarenakan gove memang mengandung anti bakteri alami. Dan banyak beredar produk pemutih kulit berbahan kimia yang kenyataannya banyak menimbulkan masalah, apalagi akibat jangka panjang berupa resiko kanker. dari pada beresiko dengan produk berbahan kimia, sebaiknya beralih pada produk alami yaitu sabun gove yang dapat membuat kulit menjadi putih secara perlahan.

IG : @gove_jakarta
Cp. Paramita Iswadi
Wa/Line : 08578056977
Pin BB : D05ECD19

#sabungove #sabunpemutih #sabun #herbal #bisniskece #sabunwajah #sabunwajahalami #sabunwajahherbal #sabunajaib #sabungove #sabunmurah #pemutihbadan #pemutihwajah #hidupsehat #herbalalami #sabuncair #sabunkecantikan #gove #sabungoveasli #perawatanwajah #perawatanbadan #sabungovee
Follow ➡➡➡ @gove_jakarta Sabun Gove adalah sabun herbal perpaduan dari beberapa bahan alami yg membuat gove sempurna untuk kulit anda. BPOM RI - NA 18170500215 Komposisi : Minyak sereh, Minyak kelapa, Minyak zaitun, Minyak bulus, Vit A, Vit C, Vit E, Colagen dan Propolis serta bahan alami lainnya. Beberapa Manfaat Komposisi Sabun Gove : • menghilanglan gatal-gatal di kulit (biang keringat, eksim, panu, kadas dll) • mempercepat penyembuhan borok • membantu dalam menghilangkan kutu air • menghaluskan kembali kulit kaki yang pecah-pecah • membuat kulit wajah yang kasar menjadi halus • mampu menghilangkan jerawat dan flek hitam pada wajah • membantu menghilangkan jerawat di area punggung • membantu dalam menghilangkan selulit atau strechmark sehabis melahirkan • membantu menghilangkan bau badan • memutihkan kulit • mengurangi bau kaki • aromanya juga bisa membantu sebagai anti depresi & aroma terapy • mencegah gigitan serangga dan gangguan nyamuk • menghilangkan ketombe ( sabun gove bisa juga untuk keramas) Banyaknya manfaat dari gove dikarenakan gove memang mengandung anti bakteri alami. Dan banyak beredar produk pemutih kulit berbahan kimia yang kenyataannya banyak menimbulkan masalah, apalagi akibat jangka panjang berupa resiko kanker. dari pada beresiko dengan produk berbahan kimia, sebaiknya beralih pada produk alami yaitu sabun gove yang dapat membuat kulit menjadi putih secara perlahan. IG : @gove_jakarta Cp. Paramita Iswadi Wa/Line : 08578056977 Pin BB : D05ECD19 #sabungove  #sabunpemutih  #sabun  #herbal  #bisniskece  #sabunwajah  #sabunwajahalami  #sabunwajahherbal  #sabunajaib  #sabungove  #sabunmurah  #pemutihbadan  #pemutihwajah  #hidupsehat  #herbalalami  #sabuncair  #sabunkecantikan  #gove  #sabungoveasli  #perawatanwajah  #perawatanbadan  #sabungovee 
Follow ➡➡➡ @gove_jakarta
PUNYA MASALAH STRETCH MARK ??? Tidak perlu resah memiliki stretch mark. Ini merupakan kondisi yang umum. Sekitar 90 persen wanita memilikinya, terutama di trimester kehamilan terakhir.

Perawatan alternatif lainnya nih , kamu bisa gunakan sabun #gove secara rutin setiap harinya 😉

Karna salah 1 kandungan di dalam sabun gove , yaitu Minyak zaitun dikenal sebagai pelembab efektif yang kaya antioksidan dan nutrisi 😉

Yuk ganti sabun mu dengan yg 100% herbal alami 😁👍 IG : @gove_jakarta
Cp. Paramita Iswadi
Wa/Line : 08578056977
Pin BB : D05ECD19

#sabungove #sabunpemutih #sabun #herbal #bisniskece #sabunwajah #sabunwajahalami #sabunwajahherbal #sabunajaib #sabungove #sabunmurah #pemutihbadan #pemutihwajah #hidupsehat #herbalalami #sabuncair #sabunkecantikan #gove #sabungoveasli #perawatanwajah #perawatanbadan #sabungovee
Follow ➡➡➡ @gove_jakarta PUNYA MASALAH STRETCH MARK ??? Tidak perlu resah memiliki stretch mark. Ini merupakan kondisi yang umum. Sekitar 90 persen wanita memilikinya, terutama di trimester kehamilan terakhir. Perawatan alternatif lainnya nih , kamu bisa gunakan sabun #gove  secara rutin setiap harinya 😉 Karna salah 1 kandungan di dalam sabun gove , yaitu Minyak zaitun dikenal sebagai pelembab efektif yang kaya antioksidan dan nutrisi 😉 Yuk ganti sabun mu dengan yg 100% herbal alami 😁👍 IG : @gove_jakarta Cp. Paramita Iswadi Wa/Line : 08578056977 Pin BB : D05ECD19 #sabungove  #sabunpemutih  #sabun  #herbal  #bisniskece  #sabunwajah  #sabunwajahalami  #sabunwajahherbal  #sabunajaib  #sabungove  #sabunmurah  #pemutihbadan  #pemutihwajah  #hidupsehat  #herbalalami  #sabuncair  #sabunkecantikan  #gove  #sabungoveasli  #perawatanwajah  #perawatanbadan  #sabungovee 
Makin betah di MSI😍😍
Produknya selalu Berinovasi😘
Keereeeen dah😁😁😁
Ni manfaat BAMBO CHARCOAL brightening soap
👇👇👇 🌿Membantu menghilangkan sel kulit mati
🌿Detox,mengeluarkan racun dalam kulit
🌿membantu mengecilkan pori²
🌿menghaluskan kulit
🌿Membantu mencegah & menyembuhkan jerawat meradang
🌿Mencerahkan kulit wajah...
😍😍😍😘😘 Chat yuuu
Wa 082324602859

#sabunbambocharcoal
#sabunbamboomsi 
#sabunkecantikan 
#sabunmsi
#sabunpriawanita 
#sabunmurah 
#MSI
Makin betah di MSI😍😍 Produknya selalu Berinovasi😘 Keereeeen dah😁😁😁 Ni manfaat BAMBO CHARCOAL brightening soap 👇👇👇 🌿Membantu menghilangkan sel kulit mati 🌿Detox,mengeluarkan racun dalam kulit 🌿membantu mengecilkan pori² 🌿menghaluskan kulit 🌿Membantu mencegah & menyembuhkan jerawat meradang 🌿Mencerahkan kulit wajah... 😍😍😍😘😘 Chat yuuu Wa 082324602859 #sabunbambocharcoal  #sabunbamboomsi  #sabunkecantikan  #sabunmsi  #sabunpriawanita  #sabunmurah  #MSI 
SOAP BOX  200.000
(Juicy Scrub Soap Bar isi 4) alias Sabun lulur Tanpa SLS
Sabun batang dengan buah buahan, ekstrak pilihan, coconut oil, olive oil, bahan penunjang natural sesuai variant.. ecer 55.000 / sabun
Netto 120 Gr

1. Aloe Vera
2. Berry Berry
3. Fully Banana
4. Black Honey

Paket the Body Bath 150.000
(2 sabun juicy soap bar + 1 lotion)

ecer 65.000/lotion

pilhan lotion:
1. Creamy Banana
2. Avocado Blend
3. Choco Milk
4. Fresh Greentea
5. Sweety Berry
6. Loving Rose

ecer tidak mendapat box
paket FREE BEAUTY box

sabun tanpa SLS dan berbasis natural lebih ramah lingkung dan tidak kering di kulit

#perawatanibuhamil #spamuslimah #sabunalami #sabunmurah #natural #sabunherbal
SOAP BOX 200.000 (Juicy Scrub Soap Bar isi 4) alias Sabun lulur Tanpa SLS Sabun batang dengan buah buahan, ekstrak pilihan, coconut oil, olive oil, bahan penunjang natural sesuai variant.. ecer 55.000 / sabun Netto 120 Gr 1. Aloe Vera 2. Berry Berry 3. Fully Banana 4. Black Honey Paket the Body Bath 150.000 (2 sabun juicy soap bar + 1 lotion) ecer 65.000/lotion pilhan lotion: 1. Creamy Banana 2. Avocado Blend 3. Choco Milk 4. Fresh Greentea 5. Sweety Berry 6. Loving Rose ecer tidak mendapat box paket FREE BEAUTY box sabun tanpa SLS dan berbasis natural lebih ramah lingkung dan tidak kering di kulit #perawatanibuhamil  #spamuslimah  #sabunalami  #sabunmurah  #natural  #sabunherbal 
See! Only 1 time used Glow Soap and she can feel her skin very soft already 😍Who doesn't want instant results like this you tell me 😎
.
.
#testimonial #testimony #testimoni #testimonicustomer #testimonycustomer #customer #feedback #results #peche #glowsoap #soap #soapmurah #sabun #sabunmurah #bebasminyak #bebasjerawat #bebasjeragat #bebasparut
💓Skin First, Makeup Second💓
.
Nak kulit licin smooth dan tahan lama bila mekap, kena lah selalu pakai skrub. Fungsi skrub adalah untuk menanggalkan sel sel kulit mati pada muka tau darling.
.
Bila sel sel kulit mati dah disingkirkan, bukan sahaja mekap nampak smooth malah pakai skincare pun akan lebih berkesan.👍
.
Nak pilih skrub pun kenalah pilih yang selamat dan tak melukakan kulit muka uolls. Dengan greenteamintfacescrub ni, biji biji halus dari walnut tidak akan melukakan kulit muka tu.
.
Selain itu, ekstrak teh hijau, peppermint, argan oil, dionised water tersangatlah bagus untuk mengecutkan jerawat,mengurangkan jeragat, melicinkan kulit muka dan mengembalikan keserian wajah kita.
.
Kalau nak cerita kebaikan skrub ni sampai besok pun tak habis sebab banyak sangat kelebihan dia. Nak tahu best ke tak best skrub mak kau hijau ni, kenalah cuba dulu.😚
.
Tapi nanti jangan salahkan sis kalau uolls tetiba dari cuba terus jatuh hati sampai taknak berpisah langsung dengan scrub sejuk ni.😄
.
Price : RM38 exc postage
.
Whatsapp 0192336693
Whatsapp 0192336693
Whatsapp 0192336693
💓Skin First, Makeup Second💓 . Nak kulit licin smooth dan tahan lama bila mekap, kena lah selalu pakai skrub. Fungsi skrub adalah untuk menanggalkan sel sel kulit mati pada muka tau darling. . Bila sel sel kulit mati dah disingkirkan, bukan sahaja mekap nampak smooth malah pakai skincare pun akan lebih berkesan.👍 . Nak pilih skrub pun kenalah pilih yang selamat dan tak melukakan kulit muka uolls. Dengan greenteamintfacescrub ni, biji biji halus dari walnut tidak akan melukakan kulit muka tu. . Selain itu, ekstrak teh hijau, peppermint, argan oil, dionised water tersangatlah bagus untuk mengecutkan jerawat,mengurangkan jeragat, melicinkan kulit muka dan mengembalikan keserian wajah kita. . Kalau nak cerita kebaikan skrub ni sampai besok pun tak habis sebab banyak sangat kelebihan dia. Nak tahu best ke tak best skrub mak kau hijau ni, kenalah cuba dulu.😚 . Tapi nanti jangan salahkan sis kalau uolls tetiba dari cuba terus jatuh hati sampai taknak berpisah langsung dengan scrub sejuk ni.😄 . Price : RM38 exc postage . Whatsapp 0192336693 Whatsapp 0192336693 Whatsapp 0192336693
Testimoni Pengguna #greenteamintfacescrub 🌿
.
Alhamdulillah berkat konsisten pakai skrub sejuk ni,masalah kulit dapat diselesaikan.😍
.
So uolss yang nak kulit bersih, cantik dan feloles, boleh la cuba scrub viral ni!😘
.
Price : RM38 exc postage
.
Whatsapp 0132634656
Whatsapp 0132634656
Whatsapp 0132634656
Testimoni Pengguna #greenteamintfacescrub  🌿 . Alhamdulillah berkat konsisten pakai skrub sejuk ni,masalah kulit dapat diselesaikan.😍 . So uolss yang nak kulit bersih, cantik dan feloles, boleh la cuba scrub viral ni!😘 . Price : RM38 exc postage . Whatsapp 0132634656 Whatsapp 0132634656 Whatsapp 0132634656
Liquid Hand Soap dari ORIFLAME 😍
.
.
#handsoapmurah #handsoap #sabuncair #sabuntangan #sabunmurah #liquidhandsoap #sabunwangi
Barang2 yg shaza post semua alhamdulillah dh sampai kat tgn customer dgn selamat...stok masih ad so sapa yg nk grab capt2 ws shaza k 01133880620 
#sabunberascollegenkbrothers 
#sabunmurah 
#putih
*Keajaiban SeriSoap:* *Keajaiban SeriSoap:* Tomato 
Kulit, isi dan biji buah ini dirumuskan bersama untuk rawatan kesihatan dan kecantikan kulit yang efektif dengan kandungan lycopene, Vitamin A dan C. Berkesan dalam mencerahkan kulit , mengecilkan pori, mengatasi masalah jerawat, kekusaman, melembap dan melembutkan kulit serta mengurangkan lebihan minyak kulit. Melindungi kulit daripada sinaran UV, membantu melewatkan penuaan sekali gus mengurangkan kedutan.  Chia Seed

Menjadi agen skrub untuk kulit yang bertujuan mengembalikan kelembapan kulit kering dan kusam dengan efek pembersihan dalaman (deep cleansing). Grape Seed:

Melindungi, merawat dan mencantikkan kulit dengan faedah antioksida yang tinggi. Bagus untuk mengurangkan kulit berminyak dan mengecilkan pori yang terbuka.Ia juga membantu menyingkirkan sel-sel kulit mati.

#sabun #seriempirenerry
#sabunpemutih #sabunjerawat #sabunmuka #sabunwajah #sabunmandi #sabunbadan #sabunmurah #sabunkulit #sabunnatural
#bebasjerawat
#bebasjeragat
*Keajaiban SeriSoap:* *Keajaiban SeriSoap:* Tomato Kulit, isi dan biji buah ini dirumuskan bersama untuk rawatan kesihatan dan kecantikan kulit yang efektif dengan kandungan lycopene, Vitamin A dan C. Berkesan dalam mencerahkan kulit , mengecilkan pori, mengatasi masalah jerawat, kekusaman, melembap dan melembutkan kulit serta mengurangkan lebihan minyak kulit. Melindungi kulit daripada sinaran UV, membantu melewatkan penuaan sekali gus mengurangkan kedutan. Chia Seed Menjadi agen skrub untuk kulit yang bertujuan mengembalikan kelembapan kulit kering dan kusam dengan efek pembersihan dalaman (deep cleansing). Grape Seed: Melindungi, merawat dan mencantikkan kulit dengan faedah antioksida yang tinggi. Bagus untuk mengurangkan kulit berminyak dan mengecilkan pori yang terbuka.Ia juga membantu menyingkirkan sel-sel kulit mati. #sabun  #seriempirenerry  #sabunpemutih  #sabunjerawat  #sabunmuka  #sabunwajah  #sabunmandi  #sabunbadan  #sabunmurah  #sabunkulit  #sabunnatural  #bebasjerawat  #bebasjeragat 
Best sangat guna sabun viral ni..sis pon da try❤

Sabun ni mengandungi chia seeds, tomato, grape seeds dan walnut shell

Dan yg paling best sekali..unisex produk boleh digunakan seawal 7tahun..bestkan😊

Cepat DM/WS:http://www.wasp.my/601160567020

#sabun #seriempirenerry
#sabunpemutih #sabunjerawat #sabunmuka #sabunwajah #sabunmandi #sabunbadan #sabunmurah #sabunkulit #sabunnatural
#bebasjerawat
#bebasjeragat
*Keajaiban SeriSoap:* *Keajaiban SeriSoap:* Tomato 
Kulit, isi dan biji buah ini dirumuskan bersama untuk rawatan kesihatan dan kecantikan kulit yang efektif dengan kandungan lycopene, Vitamin A dan C. Berkesan dalam mencerahkan kulit , mengecilkan pori, mengatasi masalah jerawat, kekusaman, melembap dan melembutkan kulit serta mengurangkan lebihan minyak kulit. Melindungi kulit daripada sinaran UV, membantu melewatkan penuaan sekali gus mengurangkan kedutan.  Chia Seed

Menjadi agen skrub untuk kulit yang bertujuan mengembalikan kelembapan kulit kering dan kusam dengan efek pembersihan dalaman (deep cleansing). Grape Seed:

Melindungi, merawat dan mencantikkan kulit dengan faedah antioksida yang tinggi. Bagus untuk mengurangkan kulit berminyak dan mengecilkan pori yang terbuka.Ia juga membantu menyingkirkan sel-sel kulit mati.

#sabun #seriempirenerry
#sabunpemutih #sabunjerawat #sabunmuka #sabunwajah #sabunmandi #sabunbadan #sabunmurah #sabunkulit #sabunnatural
#bebasjerawat
#bebasjeragat
*Keajaiban SeriSoap:* *Keajaiban SeriSoap:* Tomato Kulit, isi dan biji buah ini dirumuskan bersama untuk rawatan kesihatan dan kecantikan kulit yang efektif dengan kandungan lycopene, Vitamin A dan C. Berkesan dalam mencerahkan kulit , mengecilkan pori, mengatasi masalah jerawat, kekusaman, melembap dan melembutkan kulit serta mengurangkan lebihan minyak kulit. Melindungi kulit daripada sinaran UV, membantu melewatkan penuaan sekali gus mengurangkan kedutan. Chia Seed Menjadi agen skrub untuk kulit yang bertujuan mengembalikan kelembapan kulit kering dan kusam dengan efek pembersihan dalaman (deep cleansing). Grape Seed: Melindungi, merawat dan mencantikkan kulit dengan faedah antioksida yang tinggi. Bagus untuk mengurangkan kulit berminyak dan mengecilkan pori yang terbuka.Ia juga membantu menyingkirkan sel-sel kulit mati. #sabun  #seriempirenerry  #sabunpemutih  #sabunjerawat  #sabunmuka  #sabunwajah  #sabunmandi  #sabunbadan  #sabunmurah  #sabunkulit  #sabunnatural  #bebasjerawat  #bebasjeragat 
SeriSoap
* Diperkaya dengan Vitamin A, C, E, Anti Oksidan serta AHA.

Kelebihan Utama SeriSoap
Membantu : 🍅mencerahkan kulit seluruh wajah & badan secara semulajadi
🍅mengimbangi lebihan minyak
🍅menaikkan seri kulit , mengatasi kulit kusam
🍅mengecilkan pori terbuka
🍅memberi lembapan pada kulit
🍅menambah nutrien disamping melembut dan menghaluskan kulit.
🍅mengekalkan keanjalan kulit
🍅bebas dari radiasi uv.
🍅kulit lebih muda dan segar.
🍅agen penyejuk dan merawat sunburn serta kulit alergik/sensitif

#sabun #seriempirenerry
#sabunpemutih #sabunjerawat #sabunmuka #sabunwajah #sabunmandi #sabunbadan #sabunmurah #sabunkulit #sabunnatural
#bebasjerawat
#bebasjeragat
SeriSoap * Diperkaya dengan Vitamin A, C, E, Anti Oksidan serta AHA. Kelebihan Utama SeriSoap Membantu : 🍅mencerahkan kulit seluruh wajah & badan secara semulajadi 🍅mengimbangi lebihan minyak 🍅menaikkan seri kulit , mengatasi kulit kusam 🍅mengecilkan pori terbuka 🍅memberi lembapan pada kulit 🍅menambah nutrien disamping melembut dan menghaluskan kulit. 🍅mengekalkan keanjalan kulit 🍅bebas dari radiasi uv. 🍅kulit lebih muda dan segar. 🍅agen penyejuk dan merawat sunburn serta kulit alergik/sensitif #sabun  #seriempirenerry  #sabunpemutih  #sabunjerawat  #sabunmuka  #sabunwajah  #sabunmandi  #sabunbadan  #sabunmurah  #sabunkulit  #sabunnatural  #bebasjerawat  #bebasjeragat 
Feedback dari customer :

Cepat DM/WA 👇💋
http://www.wasp.my/601160567020

#sabun #seriempirenerry
#sabunpemutih #sabunjerawat #sabunmuka #sabunwajah #sabunmandi #sabunbadan #sabunmurah #sabunkulit #sabunnatural
#bebasjerawat
#bebasjeragat
Feedback dari customer: 
Yeahhh..muka tak berminyak parut dah pudar😃😂 Cepat DM/WA 👇💋
http://www.wasp.my/601160567020

#sabun #seriempirenerry
#sabunpemutih #sabunjerawat #sabunmuka #sabunwajah #sabunmandi #sabunbadan #sabunmurah #sabunkulit #sabunnatural
#bebasjerawat
#bebasjeragat
SeriSoap
* Diperkaya dengan Vitamin A, C, E, Anti Oksidan serta AHA.

Kelebihan Utama SeriSoap
Membantu : 🍅mencerahkan kulit seluruh wajah & badan secara semulajadi
🍅mengimbangi lebihan minyak
🍅menaikkan seri kulit , mengatasi kulit kusam
🍅mengecilkan pori terbuka
🍅memberi lembapan pada kulit
🍅menambah nutrien disamping melembut dan menghaluskan kulit.
🍅mengekalkan keanjalan kulit
🍅bebas dari radiasi uv.
🍅kulit lebih muda dan segar.
🍅agen penyejuk dan merawat sunburn serta kulit alergik/sensitif

Berminat bole DM/WA👇💋
http://www.wasp.my/601160567020

#sabun #seriempirenerry
#sabunpemutih #sabunjerawat #sabunmuka #sabunwajah #sabunmandi #sabunbadan #sabunmurah #sabunkulit #sabunnatural
#bebasjerawat
#bebasjeragat
SeriSoap * Diperkaya dengan Vitamin A, C, E, Anti Oksidan serta AHA. Kelebihan Utama SeriSoap Membantu : 🍅mencerahkan kulit seluruh wajah & badan secara semulajadi 🍅mengimbangi lebihan minyak 🍅menaikkan seri kulit , mengatasi kulit kusam 🍅mengecilkan pori terbuka 🍅memberi lembapan pada kulit 🍅menambah nutrien disamping melembut dan menghaluskan kulit. 🍅mengekalkan keanjalan kulit 🍅bebas dari radiasi uv. 🍅kulit lebih muda dan segar. 🍅agen penyejuk dan merawat sunburn serta kulit alergik/sensitif Berminat bole DM/WA👇💋 http://www.wasp.my/601160567020 #sabun  #seriempirenerry  #sabunpemutih  #sabunjerawat  #sabunmuka  #sabunwajah  #sabunmandi  #sabunbadan  #sabunmurah  #sabunkulit  #sabunnatural  #bebasjerawat  #bebasjeragat 
SeriSoap
* Diperkaya dengan Vitamin A, C, E, Anti Oksidan serta AHA.

Kelebihan Utama SeriSoap
Membantu : 🍅mencerahkan kulit seluruh wajah & badan secara semulajadi
🍅mengimbangi lebihan minyak
🍅menaikkan seri kulit , mengatasi kulit kusam
🍅mengecilkan pori terbuka
🍅memberi lembapan pada kulit
🍅menambah nutrien disamping melembut dan menghaluskan kulit.
🍅mengekalkan keanjalan kulit
🍅bebas dari radiasi uv.
🍅kulit lebih muda dan segar.
🍅agen penyejuk dan merawat sunburn serta kulit alergik/sensitif

Berminat bole DM/WA👇💋
http://www.wasp.my/601160567020

#sabun #seriempirenerry
#sabunpemutih #sabunjerawat #sabunmuka #sabunwajah #sabunmandi #sabunbadan #sabunmurah #sabunkulit #sabunnatural
#bebasjerawat
#bebasjeragat
SeriSoap * Diperkaya dengan Vitamin A, C, E, Anti Oksidan serta AHA. Kelebihan Utama SeriSoap Membantu : 🍅mencerahkan kulit seluruh wajah & badan secara semulajadi 🍅mengimbangi lebihan minyak 🍅menaikkan seri kulit , mengatasi kulit kusam 🍅mengecilkan pori terbuka 🍅memberi lembapan pada kulit 🍅menambah nutrien disamping melembut dan menghaluskan kulit. 🍅mengekalkan keanjalan kulit 🍅bebas dari radiasi uv. 🍅kulit lebih muda dan segar. 🍅agen penyejuk dan merawat sunburn serta kulit alergik/sensitif Berminat bole DM/WA👇💋 http://www.wasp.my/601160567020 #sabun  #seriempirenerry  #sabunpemutih  #sabunjerawat  #sabunmuka  #sabunwajah  #sabunmandi  #sabunbadan  #sabunmurah  #sabunkulit  #sabunnatural  #bebasjerawat  #bebasjeragat 
SeriSoap
* Diperkaya dengan Vitamin A, C, E, Anti Oksidan serta AHA.

Kelebihan Utama SeriSoap
Membantu : 🍅mencerahkan kulit seluruh wajah & badan secara semulajadi
🍅mengimbangi lebihan minyak
🍅menaikkan seri kulit , mengatasi kulit kusam
🍅mengecilkan pori terbuka
🍅memberi lembapan pada kulit
🍅menambah nutrien disamping melembut dan menghaluskan kulit.
🍅mengekalkan keanjalan kulit
🍅bebas dari radiasi uv.
🍅kulit lebih muda dan segar.
🍅agen penyejuk dan merawat sunburn serta kulit alergik/sensitif

Berminat bole DM/WA👇💋
http://www.wasp.my/601160567020

#sabun #seriempirenerry
#sabunpemutih #sabunjerawat #sabunmuka #sabunwajah #sabunmandi #sabunbadan #sabunmurah #sabunkulit #sabunnatural
#bebasjerawat
#bebasjeragat
SeriSoap * Diperkaya dengan Vitamin A, C, E, Anti Oksidan serta AHA. Kelebihan Utama SeriSoap Membantu : 🍅mencerahkan kulit seluruh wajah & badan secara semulajadi 🍅mengimbangi lebihan minyak 🍅menaikkan seri kulit , mengatasi kulit kusam 🍅mengecilkan pori terbuka 🍅memberi lembapan pada kulit 🍅menambah nutrien disamping melembut dan menghaluskan kulit. 🍅mengekalkan keanjalan kulit 🍅bebas dari radiasi uv. 🍅kulit lebih muda dan segar. 🍅agen penyejuk dan merawat sunburn serta kulit alergik/sensitif Berminat bole DM/WA👇💋 http://www.wasp.my/601160567020 #sabun  #seriempirenerry  #sabunpemutih  #sabunjerawat  #sabunmuka  #sabunwajah  #sabunmandi  #sabunbadan  #sabunmurah  #sabunkulit  #sabunnatural  #bebasjerawat  #bebasjeragat 
SeriSoap
* Diperkaya dengan Vitamin A, C, E, Anti Oksidan serta AHA.

Kelebihan Utama SeriSoap
Membantu : 🍅mencerahkan kulit seluruh wajah & badan secara semulajadi
🍅mengimbangi lebihan minyak
🍅menaikkan seri kulit , mengatasi kulit kusam
🍅mengecilkan pori terbuka
🍅memberi lembapan pada kulit
🍅menambah nutrien disamping melembut dan menghaluskan kulit.
🍅mengekalkan keanjalan kulit
🍅bebas dari radiasi uv.
🍅kulit lebih muda dan segar.
🍅agen penyejuk dan merawat sunburn serta kulit alergik/sensitif

Berminat bole DM/WA👇💋
http://www.wasp.my/601160567020

#sabun #seriempirenerry
#sabunpemutih #sabunjerawat #sabunmuka #sabunwajah #sabunmandi #sabunbadan #sabunmurah #sabunkulit #sabunnatural
#bebasjerawat
#bebasjeragat
SeriSoap * Diperkaya dengan Vitamin A, C, E, Anti Oksidan serta AHA. Kelebihan Utama SeriSoap Membantu : 🍅mencerahkan kulit seluruh wajah & badan secara semulajadi 🍅mengimbangi lebihan minyak 🍅menaikkan seri kulit , mengatasi kulit kusam 🍅mengecilkan pori terbuka 🍅memberi lembapan pada kulit 🍅menambah nutrien disamping melembut dan menghaluskan kulit. 🍅mengekalkan keanjalan kulit 🍅bebas dari radiasi uv. 🍅kulit lebih muda dan segar. 🍅agen penyejuk dan merawat sunburn serta kulit alergik/sensitif Berminat bole DM/WA👇💋 http://www.wasp.my/601160567020 #sabun  #seriempirenerry  #sabunpemutih  #sabunjerawat  #sabunmuka  #sabunwajah  #sabunmandi  #sabunbadan  #sabunmurah  #sabunkulit  #sabunnatural  #bebasjerawat  #bebasjeragat 
Serisoap boleh digunakan lelaki dan perempuan seawal umur 7 tahun✨. .
#serisoap #sabun #seriempirenerry
#sabunpemutih #sabunjerawat #sabunmuka #sabunwajah #sabunmandi #sabunbadan #sabunmurah #sabunkulit #sabunnatural
#bebasjerawat
#bebasjeragat
Who doesn't want a glowing skin instantly right darlings? 😍 So Glow Soap is a must have product for you to get glowing skin 💋
.
.
#testimonial #testimony #testimoni #testimonicustomer #testimonycustomer #customer #feedback #results #peche #glowsoap #soap #soapmurah #sabun #sabunmurah #bebasminyak #bebasjerawat #bebasjeragat #bebasparut
Who doesn't want a glowing skin instantly right darlings? 😍 So Glow Soap is a must have product for you to get glowing skin 💋
.
.
#testimonial #testimony #testimoni #testimonicustomer #testimonycustomer #customer #feedback #results #peche #glowsoap #soap #soapmurah #sabun #sabunmurah #bebasminyak #bebasjerawat #bebasjeragat #bebasparut
Who doesn't want a glowing skin instantly right darlings? 😍 So Glow Soap is a must have product for you to get glowing skin 💋
.
.
#testimonial #testimony #testimoni #testimonicustomer #testimonycustomer #customer #feedback #results #peche #glowsoap #soap #soapmurah #sabun #sabunmurah #bebasminyak #bebasjerawat #bebasjeragat #bebasparut
👉 Mbak saya beli 1 box GOVE
👉 OK. Harga 185.000 👉 Eh mbak gratis member kan ?
👉 Iya bu
👉 Ok daftarin juga deh
👉 Siap bu
👉 Tapi mbak saya gak sempet rekrut n jualan ke
sana sini gimana dong?
👉 Gak masalah bu,  pakai sendiri juga bisa. Nanti dapat
bonus sponsor & bonus pasangan kalo ibu order lagi
👉 Tiap bulan ada tupo atau target berapa?
👉 Gak ada tupo dan gak ada target bu, target kita sendiri yg tentukan mw dpt REWARD sebulan atw setahun kita yg tentukan
👉 Terus bagaimana dengan bonusnya?
👉 Asal ada bonus min 120rb langsung trf ke rekening. Gak ada batasan waktu😍😍
👉 Ok ini datanya. Saya mau pake sendiri aja dulu
👉 Pakai sendiri aja untung apalagi kalau mau ngejalanin bisnisnya malah bagus 👉 Iya deh mbak saya coba tawarin ke temen2 saya
👉 Iya semangat ya, saya siap membantu 🙏🙏 Jualan produk SABUN GOVE
 itu gak susah kalau ada niat dan usaha
Gak ada tupo belanja
Berapapun ada bonusnya
Di akumulasi minimal 120 rb langsung di transfer😍😍😍 No target
No tutup point
No stok barang
No daftar ulang
No id hangus

Selamat Bergabung di GOVE ya........
Sukses Berjamaah disini
Intinya Jangan nunda promosi, apalagi sampai malu promosi, kalau ingin sukses
Banyak tu temen2nya di manapun berada yg bisa diajak Join
Nanti saya bantu buat menjelaskan

Bonus GOVE itu nyata
Awalnya sech gak seberapa kalau di bandingkan gaji pegawai
Lama2 luar biasa bonusnya💃💃💃💃😘😘😘 #govesalatiga #goveoriginal #gove #govesolo #govesemarang #govejogja #govejakarta #sabungoveori #sabunobatjerawat #sabunflek #sabunpemutih #sabunkayamanfaat #sabunmurah #testisabungove #testimonigovesalatiga #bisnisgove #bisnismudah #bisnisirt
👉 Mbak saya beli 1 box GOVE 👉 OK. Harga 185.000 👉 Eh mbak gratis member kan ? 👉 Iya bu 👉 Ok daftarin juga deh 👉 Siap bu 👉 Tapi mbak saya gak sempet rekrut n jualan ke sana sini gimana dong? 👉 Gak masalah bu, pakai sendiri juga bisa. Nanti dapat bonus sponsor & bonus pasangan kalo ibu order lagi 👉 Tiap bulan ada tupo atau target berapa? 👉 Gak ada tupo dan gak ada target bu, target kita sendiri yg tentukan mw dpt REWARD sebulan atw setahun kita yg tentukan 👉 Terus bagaimana dengan bonusnya? 👉 Asal ada bonus min 120rb langsung trf ke rekening. Gak ada batasan waktu😍😍 👉 Ok ini datanya. Saya mau pake sendiri aja dulu 👉 Pakai sendiri aja untung apalagi kalau mau ngejalanin bisnisnya malah bagus 👉 Iya deh mbak saya coba tawarin ke temen2 saya 👉 Iya semangat ya, saya siap membantu 🙏🙏 Jualan produk SABUN GOVE itu gak susah kalau ada niat dan usaha Gak ada tupo belanja Berapapun ada bonusnya Di akumulasi minimal 120 rb langsung di transfer😍😍😍 No target No tutup point No stok barang No daftar ulang No id hangus Selamat Bergabung di GOVE ya........ Sukses Berjamaah disini Intinya Jangan nunda promosi, apalagi sampai malu promosi, kalau ingin sukses Banyak tu temen2nya di manapun berada yg bisa diajak Join Nanti saya bantu buat menjelaskan Bonus GOVE itu nyata Awalnya sech gak seberapa kalau di bandingkan gaji pegawai Lama2 luar biasa bonusnya💃💃💃💃😘😘😘 #govesalatiga  #goveoriginal  #gove  #govesolo  #govesemarang  #govejogja  #govejakarta  #sabungoveori  #sabunobatjerawat  #sabunflek  #sabunpemutih  #sabunkayamanfaat  #sabunmurah  #testisabungove  #testimonigovesalatiga  #bisnisgove  #bisnismudah  #bisnisirt 
GOVE BUKAN SEKEDAR SABUN,
Dokter ahli kulit menyebutnya GOVE SOFTGEL KARENA MEMILIKI BANYAK MANFAAT.

Diantaranya :
🔹Menghilangkan gatal-gatal di kulit (biang keringat, eksim, panu, kadas dll).
🔹Mempercepat penyembuhan borok.
🔹Membantu dalam menghilangkan Kutu air.
🔹Menghaluskan kembali kulit kaki yang pecah-pecah.
🔹Membuat Payudara yang kendur menjadi lebih halus dan kencang.
🔹Dapat membuat kulit wajah yang kasar menjadi halus.
🔹Mampu menghilangkan jerawat dan flek hitam pada wajah.
🔹Membantu menghilangkan jerawat di area punggung.
🔹Membantu dalam menghilangkan selulit atau strechmark sehabis melahirkan.
🔹Dapat membantu dalam membesarkan ukuran Mr. P.
🔹Membantu menghilangkan bau badan.
🔹Memutihkan kulit ° Banyak beredar produk pemutih kulit berbahan kimia yang kenyataannya banyak menimbulkan masalah, apalagi akibat jangka panjang berupa resiko kanker. Dari pada beresiko dengan produk berbahan kimia, sebaiknya beralih pada produk alami yaitu sabun GOVE yang dapat membuat kulit menjadi putih secara perlahan. 🔹Mengurangi bau kaki.
🔹Aromanya juga bisa. membantu sebagai anti depresi & aroma terapy.
🔹Mencegah gigitan serangga dan gangguan nyamuk.
🔹Menghilangkan ketombe ( sabun gove bisa juga untuk keramas).
🔹 Banyaknya manfaat dari gove dikarenakan gove memang mengandung anti bakteri alami. *Komposisi:*
Minyak sereh, Minyak kelapa, Minyak zaitun, Minyak bulus, Vit A, Vit C, Vit E, Colagen, Propolis, minyak bidara serta bahan alami lainnya.

NO KEEP!!
SERIUS ORDER ➡TRANSFER ➡PROSES KIRIM 
WA 085102143355
PENGIRIMAN DARI MOJOKERTO
TRANSFER DIATAS JAM 12.00 AKAN DIKIRIM KEESOKAN HARINYA
#sabungove #sabunpemutih #sabun #herbal #bisniskece #sabunwajah #sabunwajahalami #sabunwajahherbal #sabunajaib #sabungove #sabunmurah #pemutihbadan #pemutihwajah #hidupsehat #herbalalami #sabuncair #sabunkecantikan #gove #sabungoveasli #perawatanwajah #perawatanbadan #sabungovee #sabunmuka #sabunbadan
GOVE BUKAN SEKEDAR SABUN, Dokter ahli kulit menyebutnya GOVE SOFTGEL KARENA MEMILIKI BANYAK MANFAAT. Diantaranya : 🔹Menghilangkan gatal-gatal di kulit (biang keringat, eksim, panu, kadas dll). 🔹Mempercepat penyembuhan borok. 🔹Membantu dalam menghilangkan Kutu air. 🔹Menghaluskan kembali kulit kaki yang pecah-pecah. 🔹Membuat Payudara yang kendur menjadi lebih halus dan kencang. 🔹Dapat membuat kulit wajah yang kasar menjadi halus. 🔹Mampu menghilangkan jerawat dan flek hitam pada wajah. 🔹Membantu menghilangkan jerawat di area punggung. 🔹Membantu dalam menghilangkan selulit atau strechmark sehabis melahirkan. 🔹Dapat membantu dalam membesarkan ukuran Mr. P. 🔹Membantu menghilangkan bau badan. 🔹Memutihkan kulit ° Banyak beredar produk pemutih kulit berbahan kimia yang kenyataannya banyak menimbulkan masalah, apalagi akibat jangka panjang berupa resiko kanker. Dari pada beresiko dengan produk berbahan kimia, sebaiknya beralih pada produk alami yaitu sabun GOVE yang dapat membuat kulit menjadi putih secara perlahan. 🔹Mengurangi bau kaki. 🔹Aromanya juga bisa. membantu sebagai anti depresi & aroma terapy. 🔹Mencegah gigitan serangga dan gangguan nyamuk. 🔹Menghilangkan ketombe ( sabun gove bisa juga untuk keramas). 🔹 Banyaknya manfaat dari gove dikarenakan gove memang mengandung anti bakteri alami. *Komposisi:* Minyak sereh, Minyak kelapa, Minyak zaitun, Minyak bulus, Vit A, Vit C, Vit E, Colagen, Propolis, minyak bidara serta bahan alami lainnya. NO KEEP!! SERIUS ORDER ➡TRANSFER ➡PROSES KIRIM WA 085102143355 PENGIRIMAN DARI MOJOKERTO TRANSFER DIATAS JAM 12.00 AKAN DIKIRIM KEESOKAN HARINYA #sabungove  #sabunpemutih  #sabun  #herbal  #bisniskece  #sabunwajah  #sabunwajahalami  #sabunwajahherbal  #sabunajaib  #sabungove  #sabunmurah  #pemutihbadan  #pemutihwajah  #hidupsehat  #herbalalami  #sabuncair  #sabunkecantikan  #gove  #sabungoveasli  #perawatanwajah  #perawatanbadan  #sabungovee  #sabunmuka  #sabunbadan 
💓Skin First, Makeup Second💓
.
Nak kulit licin smooth dan tahan lama bila mekap, kena lah selalu pakai skrub. Fungsi skrub adalah untuk menanggalkan sel sel kulit mati pada muka tau darling.
.
Bila sel sel kulit mati dah disingkirkan, bukan sahaja mekap nampak smooth malah pakai skincare pun akan lebih berkesan.👍
.
Nak pilih skrub pun kenalah pilih yang selamat dan tak melukakan kulit muka uolls. Dengan greenteamintfacescrub ni, biji biji halus dari walnut tidak akan melukakan kulit muka tu.
.
Selain itu, ekstrak teh hijau, peppermint, argan oil, dionised water tersangatlah bagus untuk mengecutkan jerawat,mengurangkan jeragat, melicinkan kulit muka dan mengembalikan keserian wajah kita.
.
Kalau nak cerita kebaikan skrub ni sampai besok pun tak habis sebab banyak sangat kelebihan dia. Nak tahu best ke tak best skrub mak kau hijau ni, kenalah cuba dulu.😚
.
Tapi nanti jangan salahkan sis kalau uolls tetiba dari cuba terus jatuh hati sampai taknak berpisah langsung dengan scrub sejuk ni.😄
.
Price : RM38 exc postage
.
Whatsapp 0133187935
Whatsapp 0133187935
Whatsapp 0133187935
💓Skin First, Makeup Second💓 . Nak kulit licin smooth dan tahan lama bila mekap, kena lah selalu pakai skrub. Fungsi skrub adalah untuk menanggalkan sel sel kulit mati pada muka tau darling. . Bila sel sel kulit mati dah disingkirkan, bukan sahaja mekap nampak smooth malah pakai skincare pun akan lebih berkesan.👍 . Nak pilih skrub pun kenalah pilih yang selamat dan tak melukakan kulit muka uolls. Dengan greenteamintfacescrub ni, biji biji halus dari walnut tidak akan melukakan kulit muka tu. . Selain itu, ekstrak teh hijau, peppermint, argan oil, dionised water tersangatlah bagus untuk mengecutkan jerawat,mengurangkan jeragat, melicinkan kulit muka dan mengembalikan keserian wajah kita. . Kalau nak cerita kebaikan skrub ni sampai besok pun tak habis sebab banyak sangat kelebihan dia. Nak tahu best ke tak best skrub mak kau hijau ni, kenalah cuba dulu.😚 . Tapi nanti jangan salahkan sis kalau uolls tetiba dari cuba terus jatuh hati sampai taknak berpisah langsung dengan scrub sejuk ni.😄 . Price : RM38 exc postage . Whatsapp 0133187935 Whatsapp 0133187935 Whatsapp 0133187935
Testimoni Pengguna #greenteamintfacescrub 🌿
.
Alhamdulillah berkat konsisten pakai skrub sejuk ni,masalah kulit dapat diselesaikan.😍
.
So uolss yang nak kulit bersih, cantik dan feloles, boleh la cuba scrub viral ni!😘
.
Price : RM38 exc postage
.
Whatsapp 013-7132623
Whatsapp 013-7132623
Whatsapp 013-7132623
Testimoni Pengguna #greenteamintfacescrub  🌿 . Alhamdulillah berkat konsisten pakai skrub sejuk ni,masalah kulit dapat diselesaikan.😍 . So uolss yang nak kulit bersih, cantik dan feloles, boleh la cuba scrub viral ni!😘 . Price : RM38 exc postage . Whatsapp 013-7132623 Whatsapp 013-7132623 Whatsapp 013-7132623
SABUN GAHARU GLOWING BAR
.
. 🌸 Membersih serta menanggalkan produk kosmetik
🌸 Merawat sel-sel mati pada wajah
🌸 Anti jerawat dan jeragat
🌸 Mencerahkan kulit
🌸 Mengecilkan liang-liang pori pada wajah
🌸 Mengawal wajah berminyak
🌸 Menaikkan seri wajah dan awet muda
🌸 Memperbaiki kulit pecah dan merekah
🌸 Menyegarkan dan menghindari bau badan
🌸 Membantu memulihkan sel wajah selepas kimoterapi
🌸 Merawat penyakit kulit dan gatal-gatal 📌Boleh digunakan di muka dan di seluruh badan. .
.
Harga termasuk postage
◾SM : RM 40 .
.❌cuba rugi .. Sekali cuba pasti jatuh cinta💖
.
. 💯Trusted seller
.
.
 To order ➡ Just whatsapp 0136248104
.
#sabunmurah
#sabunlakukeras
SABUN GAHARU GLOWING BAR . . 🌸 Membersih serta menanggalkan produk kosmetik 🌸 Merawat sel-sel mati pada wajah 🌸 Anti jerawat dan jeragat 🌸 Mencerahkan kulit 🌸 Mengecilkan liang-liang pori pada wajah 🌸 Mengawal wajah berminyak 🌸 Menaikkan seri wajah dan awet muda 🌸 Memperbaiki kulit pecah dan merekah 🌸 Menyegarkan dan menghindari bau badan 🌸 Membantu memulihkan sel wajah selepas kimoterapi 🌸 Merawat penyakit kulit dan gatal-gatal 📌Boleh digunakan di muka dan di seluruh badan. . . Harga termasuk postage ◾SM : RM 40 . .❌cuba rugi .. Sekali cuba pasti jatuh cinta💖 . . 💯Trusted seller . . To order ➡ Just whatsapp 0136248104 . #sabunmurah  #sabunlakukeras 
.
Testimoni Pengguna Green Tea Mint Face Scrub 🌿
.
Alhamdulillah berkat konsisten pakai skrub sejuk ni,masalah kulit dapat diselesaikan.😍
.
So uolss yang nak kulit bersih, cantik dan feloles, boleh la cuba scrub viral ni!😘
.
Price : RM38 exc postage
.
Whatsapp 0134453546
Whatsapp 0134453546
Whatsapp 0134453546
. Testimoni Pengguna Green Tea Mint Face Scrub 🌿 . Alhamdulillah berkat konsisten pakai skrub sejuk ni,masalah kulit dapat diselesaikan.😍 . So uolss yang nak kulit bersih, cantik dan feloles, boleh la cuba scrub viral ni!😘 . Price : RM38 exc postage . Whatsapp 0134453546 Whatsapp 0134453546 Whatsapp 0134453546
Kelebihan Greentea Mint Face Scrub
. 🌿 Membantu menyingkirkan kulit mati dan kusam sekaligus membantu keberkesanan skincare anda 10x ganda!
🌿 Mencerahkan kulit  dengan penggunaan berterusan. Pipi kemerahan secara semulajadi!
🌿 Menghilangkan kotoran yang menyumbatkan pori2 wajah
🌿 Menghilangkan lebam bawah mata
🌿 Mengurangkan muka berminyak sekaligus dapat halang kehadiran jerawat
🌿 Membuatkan kulit wajah kebal dengan sinaran matahari
🌿 Menanggalkan whitehead & blackhead!
🌿 Memberi kesegaran dan ketenangan dengan aroma greentea dan mint
Kelebihan Greentea Mint Face Scrub . 🌿 Membantu menyingkirkan kulit mati dan kusam sekaligus membantu keberkesanan skincare anda 10x ganda! 🌿 Mencerahkan kulit dengan penggunaan berterusan. Pipi kemerahan secara semulajadi! 🌿 Menghilangkan kotoran yang menyumbatkan pori2 wajah 🌿 Menghilangkan lebam bawah mata 🌿 Mengurangkan muka berminyak sekaligus dapat halang kehadiran jerawat 🌿 Membuatkan kulit wajah kebal dengan sinaran matahari 🌿 Menanggalkan whitehead & blackhead! 🌿 Memberi kesegaran dan ketenangan dengan aroma greentea dan mint
Bestkan bila sebelum tidur pakai sheet mask?😍
Bantu cerahkan kulit bak retis korea dan jadikan kulit muka lebih SIHAT.
.
Cuma nak ingatkan,  jangan sampai bawak ke tidur pulak tau.
Nanti jadi padang jarak padang tekukur, gersang dan kering je kulit awak tew 😥
Bestkan bila sebelum tidur pakai sheet mask?😍 Bantu cerahkan kulit bak retis korea dan jadikan kulit muka lebih SIHAT. . Cuma nak ingatkan, jangan sampai bawak ke tidur pulak tau. Nanti jadi padang jarak padang tekukur, gersang dan kering je kulit awak tew 😥
Cara guna VCS Annona 🍊

1️⃣ Cuci muka terlebih dahulu.
2️⃣ Titis 1-2 titis VCS Annona ke jari yang bersih 
3️⃣ Sapu pada bahagian muka atau mana-mana bahagian badan yang bermasalah
4️⃣ Boleh juga sapu ke seluruh wajah untuk dapatkan kesan cerah dan seri yang sekata 
5️⃣ Sapu Vitamin C Moisturing Cream dengan SPF 30 
6️⃣ Kemudian, boleh pakai foundation atau mekap seperti biasa.

Saya dah cuba, anda bagaimana? ❤️ Picit 012-3824248 segera, karpet merah riang terbentang, menanti awak masuk meminang.
Cara guna VCS Annona 🍊 1️⃣ Cuci muka terlebih dahulu. 2️⃣ Titis 1-2 titis VCS Annona ke jari yang bersih 3️⃣ Sapu pada bahagian muka atau mana-mana bahagian badan yang bermasalah 4️⃣ Boleh juga sapu ke seluruh wajah untuk dapatkan kesan cerah dan seri yang sekata 5️⃣ Sapu Vitamin C Moisturing Cream dengan SPF 30 6️⃣ Kemudian, boleh pakai foundation atau mekap seperti biasa. Saya dah cuba, anda bagaimana? ❤️ Picit 012-3824248 segera, karpet merah riang terbentang, menanti awak masuk meminang.