an online Instagram web viewer

#sabunoat medias

Photos

Assalamualaikum semua 😉
.
.
Saje petang ni nak share 1 lg review
🐝HONEYOATMEALSOAP🐝
.
.
Seketul sabun ni boleh tahan 2 bulan lebih penggunaan klu pakai kt muka. .
.
Haaaa..berbaloi kan. Harga RM40 je 😉
.
.
Ramai suka sabun ni sebab kulit x kering lepas guna..
.
.
Cepat DM or wasap kami utk order ye 😉
www.wasap.my/60133551300
.
.
Assalamualaikum semua 😉 . . Saje petang ni nak share 1 lg review 🐝HONEYOATMEALSOAP🐝 . . Seketul sabun ni boleh tahan 2 bulan lebih penggunaan klu pakai kt muka. . . Haaaa..berbaloi kan. Harga RM40 je 😉 . . Ramai suka sabun ni sebab kulit x kering lepas guna.. . . Cepat DM or wasap kami utk order ye 😉 www.wasap.my/60133551300 . .
Honey Oatmeal Soap ni antara sabun badan/muka terbaik untuk KULIT KERING.
.
.
Memang power tau dia hydrate & moistkan kulit kita. Sambil bersabun, kulit makin lembab. Hihi.
.
.
Nak cuba tak? Boleh DM kami atau Whatsapp 013-3500421 atau beli terus di kedai Shopee kami. 😘
Honey Oatmeal Soap ni antara sabun badan/muka terbaik untuk KULIT KERING. . . Memang power tau dia hydrate & moistkan kulit kita. Sambil bersabun, kulit makin lembab. Hihi. . . Nak cuba tak? Boleh DM kami atau Whatsapp 013-3500421 atau beli terus di kedai Shopee kami. 😘
Don't forget to try our body nourishing oat and coconut soap for your daily bath 🛀 
It's prrfct for baby 👶🏻 bath too 💁🏻
Given with a rough cutting soap in order to make this soap moree natural 😄

#sabunnaturalmurah #sabunhandmade #sabunhomemade #depoksoap #depok #jakarta #sabunnaturalmurah #sabunhandmade #sabunhomemade #depoksoap #depok #jakarta #souvenirdepok #depoksouvenir #depok #souvenirnikah #bridalshower #souvenirunik #sabun #sabunalami #tulsi #tulsisoap #ocimumsanctum #facebarjakarta #facebar #facesoap #sabunmuka #coconutsoap #sabunoat #oatsoap
Don't forget to try our body nourishing oat and coconut soap for your daily bath 🛀 It's prrfct for baby 👶🏻 bath too 💁🏻 Given with a rough cutting soap in order to make this soap moree natural 😄 #sabunnaturalmurah  #sabunhandmade  #sabunhomemade  #depoksoap  #depok  #jakarta  #sabunnaturalmurah  #sabunhandmade  #sabunhomemade  #depoksoap  #depok  #jakarta  #souvenirdepok  #depoksouvenir  #depok  #souvenirnikah  #bridalshower  #souvenirunik  #sabun  #sabunalami  #tulsi  #tulsisoap  #ocimumsanctum  #facebarjakarta  #facebar  #facesoap  #sabunmuka  #coconutsoap  #sabunoat  #oatsoap 
Alhamdulillah another +ve feedback.
.
.
Happy customer Happy me 😊
.
.
Do not hesitate to DM or wasap us at
www.wasap.my/60133551300
.
.
FREE POSTAGE IS STILL ON PROMOTION 😊
Alhamdulillah another +ve feedback. . . Happy customer Happy me 😊 . . Do not hesitate to DM or wasap us at www.wasap.my/60133551300 . . FREE POSTAGE IS STILL ON PROMOTION 😊
Madu = Anti-aging
Madu = Anti-aging
🌸Honey Oatmeal Soap
.
.
👉handmade & natural
👉diperbuat daripada minyak sayuran
👉organik oat
👉madu asli
.
.
👍kulit kering
👍ruam gatal
👍jerawat kulit sensitif
👍eczema
👍psoriasis
👍mild scrub untuk kulit sensitif
.
.
✔Ingredients: Olive oil, Coconut oil, Palm oil, Castor oil, Sesame oil, Pure Honey, Organic Oats
.
.
✔Size +-100g
✔Harga RM25 per bar
.
.
💓DM or Whatsapp link at bio for order 💓
🌸Honey Oatmeal Soap . . 👉handmade & natural 👉diperbuat daripada minyak sayuran 👉organik oat 👉madu asli . . 👍kulit kering 👍ruam gatal 👍jerawat kulit sensitif 👍eczema 👍psoriasis 👍mild scrub untuk kulit sensitif . . ✔Ingredients: Olive oil, Coconut oil, Palm oil, Castor oil, Sesame oil, Pure Honey, Organic Oats . . ✔Size +-100g ✔Harga RM25 per bar . . 💓DM or Whatsapp link at bio for order 💓
Happy Lunch Hour 🍛🍲🥗
.
.
Apa menu korg utk lunch hari ni?
.
.
Kami pun tgh fikir menu nk lunch hari ni. .
.
Bg idea sikit nk lunch apa 😁😁😁
.
.
Happy Lunch Hour 🍛🍲🥗 . . Apa menu korg utk lunch hari ni? . . Kami pun tgh fikir menu nk lunch hari ni. . . Bg idea sikit nk lunch apa 😁😁😁 . .
Salah satu bahan utama dalam 🐝HONEYOATMEALSOAP🐝 adalah Madu 😍
Salah satu bahan utama dalam 🐝HONEYOATMEALSOAP🐝 adalah Madu 😍
The promo still ON 😍
The promo still ON 😍
Assalamualaikum & hi semua 😘
.
.
Bestnye dpt FREE POSTAGE.
.
.
Ni promo utk NOVEMBER.
.
.
Dengan setiap pembalian 2-5 box 🐝HONEYOATMEALSOAP🐝 anda berpeluang utk dpt FREE POSTAGE.
.
.
Haaa, cepat2. Kongsi dgn family or mbr2. Kumpul order blh jimat kos utk penghantaran 😎
.
.
Paling best beli sampai 5 box pun still FREE POSTAGE 😍
.
.
Kpd yg berminat blh DM or wasap kami
www.wasap.my/60133551300
.
.
Assalamualaikum & hi semua 😘 . . Bestnye dpt FREE POSTAGE. . . Ni promo utk NOVEMBER. . . Dengan setiap pembalian 2-5 box 🐝HONEYOATMEALSOAP🐝 anda berpeluang utk dpt FREE POSTAGE. . . Haaa, cepat2. Kongsi dgn family or mbr2. Kumpul order blh jimat kos utk penghantaran 😎 . . Paling best beli sampai 5 box pun still FREE POSTAGE 😍 . . Kpd yg berminat blh DM or wasap kami www.wasap.my/60133551300 . .
🌸Honey Oatmeal Soap
.
.
👉handmade & natural
👉diperbuat daripada minyak sayuran
👉organik oat
👉madu asli
.
.
👍kulit kering
👍ruam gatal
👍jerawat kulit sensitif
👍eczema
👍psoriasis
👍mild scrub untuk kulit sensitif
.
.
✔Ingredients: Olive oil, Coconut oil, Palm oil, Castor oil, Sesame oil, Pure Honey, Organic Oats
.
.
✔Size +-100g
✔Harga RM25 per bar
.
.
💓DM or Whatsapp link at bio for order 💓
🌸Honey Oatmeal Soap . . 👉handmade & natural 👉diperbuat daripada minyak sayuran 👉organik oat 👉madu asli . . 👍kulit kering 👍ruam gatal 👍jerawat kulit sensitif 👍eczema 👍psoriasis 👍mild scrub untuk kulit sensitif . . ✔Ingredients: Olive oil, Coconut oil, Palm oil, Castor oil, Sesame oil, Pure Honey, Organic Oats . . ✔Size +-100g ✔Harga RM25 per bar . . 💓DM or Whatsapp link at bio for order 💓
🌸Honey Oatmeal Soap
.
.
👉handmade & natural
👉diperbuat daripada minyak sayuran
👉organik oat
👉madu asli
.
.
👍kulit kering
👍ruam gatal
👍jerawat kulit sensitif
👍eczema
👍psoriasis
👍mild scrub untuk kulit sensitif
.
.
✔Ingredients: Olive oil, Coconut oil, Palm oil, Castor oil, Sesame oil, Pure Honey, Organic Oats
.
.
✔Size +-100g
✔Harga RM25 per bar
.
.
💓DM or Whatsapp link at bio for order 💓
🌸Honey Oatmeal Soap . . 👉handmade & natural 👉diperbuat daripada minyak sayuran 👉organik oat 👉madu asli . . 👍kulit kering 👍ruam gatal 👍jerawat kulit sensitif 👍eczema 👍psoriasis 👍mild scrub untuk kulit sensitif . . ✔Ingredients: Olive oil, Coconut oil, Palm oil, Castor oil, Sesame oil, Pure Honey, Organic Oats . . ✔Size +-100g ✔Harga RM25 per bar . . 💓DM or Whatsapp link at bio for order 💓
🌸Honey Oatmeal Soap
.
.
👉handmade & natural
👉diperbuat daripada minyak sayuran
👉organik oat
👉madu asli
.
.
👍kulit kering
👍ruam gatal
👍jerawat kulit sensitif
👍eczema
👍psoriasis
👍mild scrub untuk kulit sensitif
.
.
✔Ingredients: Olive oil, Coconut oil, Palm oil, Castor oil, Sesame oil, Pure Honey, Organic Oats
.
.
✔Size +-100g
✔Harga RM25 per bar
.
.
💓DM or Whatsapp link at bio for order 💓
🌸Honey Oatmeal Soap . . 👉handmade & natural 👉diperbuat daripada minyak sayuran 👉organik oat 👉madu asli . . 👍kulit kering 👍ruam gatal 👍jerawat kulit sensitif 👍eczema 👍psoriasis 👍mild scrub untuk kulit sensitif . . ✔Ingredients: Olive oil, Coconut oil, Palm oil, Castor oil, Sesame oil, Pure Honey, Organic Oats . . ✔Size +-100g ✔Harga RM25 per bar . . 💓DM or Whatsapp link at bio for order 💓
😎😍 FREE POSTAGE 😍😎
.
.
Yeayyyy ramai dah start grab peluang nk dpt FREE POSTAGE ni. .
.
Cepat2 jgn melepas. .
.
Beli 1 🐝HONEYOATMEALSOAP🐝 dgn harga RM40 + RM8 (POSTAGE)
.
.
TAPIIIIIIIIIII
.
.
Setiap pembelian utk 2-5 ketul sabun homemade ni anda berpeluang utk dpt penghantaran secara PERCUMA..
.
.
YA, PENGHANTARAN PERCUMA.
.
.
So boleh la pakat beli dgn member2 kan nk dpt Free Postage ni.
.
.
😎😍 FREE POSTAGE 😍😎 . . Yeayyyy ramai dah start grab peluang nk dpt FREE POSTAGE ni. . . Cepat2 jgn melepas. . . Beli 1 🐝HONEYOATMEALSOAP🐝 dgn harga RM40 + RM8 (POSTAGE) . . TAPIIIIIIIIIII . . Setiap pembelian utk 2-5 ketul sabun homemade ni anda berpeluang utk dpt penghantaran secara PERCUMA.. . . YA, PENGHANTARAN PERCUMA. . . So boleh la pakat beli dgn member2 kan nk dpt Free Postage ni. . .
..NOVEMBER..
.
.
Bulan ni ada promo menarik dr TNL 😍
.
.
STAY TUNE 😎
..NOVEMBER.. . . Bulan ni ada promo menarik dr TNL 😍 . . STAY TUNE 😎
Sesuai namanya, Oat Soap ini mengandung rolled oats giling. Bukan pakai instant oatmeal. Tanpa penambahan aroma, jadi bisa dipakai oleh golongan yang lebih luas. Mulai dari anak-anak hingga lanjut usia.
Oatmeal adalah salah satu bahan makanan yang banyak digunakan dalam produk perawatan kulit. Berfungsi sebagai scrub lembut yang membersihkan kulit, sekaligus memelihara kelembabannya. Ada juga yang mengakui, pemakaian sabun oatmeal dapan membantu meredakan gejala alergi pada kulit atau eksema. Meskipun sabun ini sebenarnya bukan obat. Hanya memanfaatkan bahan yang disediakan alam.
.
#KippabuwHandmadeSoap #KatalogKippabuwNovember2017 #handmadesoap #coconutoil #coconutmilk #oatmeal #rolledoats #unscented #oat #sabunoat #oatmealsoap #sabunhandmade #sabuneksim #kippabuw #palmoilfree
Sesuai namanya, Oat Soap ini mengandung rolled oats giling. Bukan pakai instant oatmeal. Tanpa penambahan aroma, jadi bisa dipakai oleh golongan yang lebih luas. Mulai dari anak-anak hingga lanjut usia. Oatmeal adalah salah satu bahan makanan yang banyak digunakan dalam produk perawatan kulit. Berfungsi sebagai scrub lembut yang membersihkan kulit, sekaligus memelihara kelembabannya. Ada juga yang mengakui, pemakaian sabun oatmeal dapan membantu meredakan gejala alergi pada kulit atau eksema. Meskipun sabun ini sebenarnya bukan obat. Hanya memanfaatkan bahan yang disediakan alam. . #KippabuwHandmadeSoap  #KatalogKippabuwNovember2017  #handmadesoap  #coconutoil  #coconutmilk  #oatmeal  #rolledoats  #unscented  #oat  #sabunoat  #oatmealsoap  #sabunhandmade  #sabuneksim  #kippabuw  #palmoilfree 
Thanks for shopping with us 😘
.
.
🐝HONEYOATMEALSOAP🐝
.
.
The best natural homemade soap which is free from harsh chemicals & suitable for all skin types.
.
.
Grab promo Price RM35 now.
.
.
The deal will last on 31st Oct before 11.59pm.
.
.
Do Dm or wasap us for order
www.wasap.my/60133551300
.
.
.The Natural Living.
.A healthy Lifestyle.
Thanks for shopping with us 😘 . . 🐝HONEYOATMEALSOAP🐝 . . The best natural homemade soap which is free from harsh chemicals & suitable for all skin types. . . Grab promo Price RM35 now. . . The deal will last on 31st Oct before 11.59pm. . . Do Dm or wasap us for order www.wasap.my/60133551300 . . .The Natural Living. .A healthy Lifestyle.
Alhamdulillah 😍😍😍
.
.
Happy customer Happy Me 😉
.
.
Jom cepat2 grab Promo Price yg bakal berakhir 31st Oct ni.
.
.
Rm35 + RM8 postage 😊
Alhamdulillah 😍😍😍 . . Happy customer Happy Me 😉 . . Jom cepat2 grab Promo Price yg bakal berakhir 31st Oct ni. . . Rm35 + RM8 postage 😊
Assalamualaikum & hi semua 😉
.
.
🐝HoneyOatmealSoap🐝 mggu ni last utk promo price RM35. Lps ni back to normal price RM40. .
.
Cepat2 grab promo price ye. Last day utk payment pd 31st Oct 11.59pm 😁
.
.
Kpd yg berminat blh DM or wasap,
www.wasap.my/60133551300
.
.
Jom bg kulit sihat & cantik bebas dari bahan kimia berbahaya 😉
Assalamualaikum & hi semua 😉 . . 🐝HoneyOatmealSoap🐝 mggu ni last utk promo price RM35. Lps ni back to normal price RM40. . . Cepat2 grab promo price ye. Last day utk payment pd 31st Oct 11.59pm 😁 . . Kpd yg berminat blh DM or wasap, www.wasap.my/60133551300 . . Jom bg kulit sihat & cantik bebas dari bahan kimia berbahaya 😉
Mengapa SAKURA SOAP sangat AWESOME?

Sabun Sakura mungkin nampak biasa biasa... Namun disebalik rupanya yg humble... Sabun ini dirumus menggunakan Herba Herba Perubatan Anti Kuman.
.

Pernah dengar... Daun Senna, Herba yg bukan sahaja dicatit sebagai ubat tradisi namun kini sudah dilabel farmaseutikal. Daun Senna mengandungi bahan aktif yg anti kuman.
.

Selain itu... sabun ini mengandungi extract oat utk merawat jerawat dan mencantikkan kulit wajah. Warna hijau Sabun ini merupakan warna asli klorofil. Tiada kimia bahaya.

Bertukarlah kepada Sakura Soap hari ini. Rugi jika tak mencuba sabun herba sakura sekarang. Ianya bagus untuk kesihatan dan kecantikkan kulit bayi dan anda.

whatsapp:60198096323

#SakuraSoap Najlaa
#babysoap
#sabunbayi
#sabunruam
#sabunoat
Mengapa SAKURA SOAP sangat AWESOME? Sabun Sakura mungkin nampak biasa biasa... Namun disebalik rupanya yg humble... Sabun ini dirumus menggunakan Herba Herba Perubatan Anti Kuman. . Pernah dengar... Daun Senna, Herba yg bukan sahaja dicatit sebagai ubat tradisi namun kini sudah dilabel farmaseutikal. Daun Senna mengandungi bahan aktif yg anti kuman. . Selain itu... sabun ini mengandungi extract oat utk merawat jerawat dan mencantikkan kulit wajah. Warna hijau Sabun ini merupakan warna asli klorofil. Tiada kimia bahaya. Bertukarlah kepada Sakura Soap hari ini. Rugi jika tak mencuba sabun herba sakura sekarang. Ianya bagus untuk kesihatan dan kecantikkan kulit bayi dan anda. whatsapp:60198096323 #SakuraSoap  Najlaa #babysoap  #sabunbayi  #sabunruam  #sabunoat 
🍀Combo terbaik untuk kulit kering🍀
.
.
🌷Honey Oatmeal Soap - sabun terbaik untuk kulit kering
.
.
🌷Healing Balm - balm sapuan kulit super moist! .
.
🌷Sesuai untuk semua peringkat umur.
.
Harga combo RM48 only!
.
.
DM or Whatsapp link di bio untuk order 💓
🍀Combo terbaik untuk kulit kering🍀 . . 🌷Honey Oatmeal Soap - sabun terbaik untuk kulit kering . . 🌷Healing Balm - balm sapuan kulit super moist! . . 🌷Sesuai untuk semua peringkat umur. . Harga combo RM48 only! . . DM or Whatsapp link di bio untuk order 💓
🍀Combo terbaik untuk kulit kering🍀
.
.
🌷Honey Oatmeal Soap - sabun terbaik untuk kulit kering
.
.
🌷Healing Balm - balm sapuan kulit super moist! .
.
🌷Sesuai untuk semua peringkat umur.
.
Harga combo RM48 only!
.
.
DM or Whatsapp link di bio untuk order 💓
🍀Combo terbaik untuk kulit kering🍀 . . 🌷Honey Oatmeal Soap - sabun terbaik untuk kulit kering . . 🌷Healing Balm - balm sapuan kulit super moist! . . 🌷Sesuai untuk semua peringkat umur. . Harga combo RM48 only! . . DM or Whatsapp link di bio untuk order 💓
Sabun Oat + Honey + Vit E
.
Sabun Susu Kambing + Oat +Vit E
.
Onwer ni sudah repaet kali ke4 . Setiap kali repeat 100pcs .
Ramai dapat feedback setelah amalkan sabun ni muka makin cerah dan moist .
Tekstur kulit pun berubah menjadi lebih halus .
Haaa uol tak teringin ke nak muka cantik dan gebu .
Jom buat jenama sendiri . Pelbagai bentuk dan bahan formula boleh uols pilih . Hokey .
WA 013 908 5875 
#bazarpaknil
#bazarpaknilprodukkecantikan 
#lelongmurah
#kosmetikmurah 
#homemade 
#handmade 
#sabuncantik 
#sabunmadu
#sabunoat 
#honey 
#moqrendah 
#untung
Sabun Oat + Honey + Vit E . Sabun Susu Kambing + Oat +Vit E . Onwer ni sudah repaet kali ke4 . Setiap kali repeat 100pcs . Ramai dapat feedback setelah amalkan sabun ni muka makin cerah dan moist . Tekstur kulit pun berubah menjadi lebih halus . Haaa uol tak teringin ke nak muka cantik dan gebu . Jom buat jenama sendiri . Pelbagai bentuk dan bahan formula boleh uols pilih . Hokey . WA 013 908 5875 #bazarpaknil  #bazarpaknilprodukkecantikan  #lelongmurah  #kosmetikmurah  #homemade  #handmade  #sabuncantik  #sabunmadu  #sabunoat  #honey  #moqrendah  #untung 
💓Antara kelebihan Honey Oatmeal Soap ni:
.
✔guna bahan natural dan organik
✔tahan berbulan-bulan
✔saiz besar dalam 100g
✔guna teknik cold process
✔tiada bahan kimia berbahaya .
.
Berbaloi sangat tau kalau dapat Honey Oatmeal Soap ni! .
.
DM or Whatsapp link di bio untuk order! 💓
💓Antara kelebihan Honey Oatmeal Soap ni: . ✔guna bahan natural dan organik ✔tahan berbulan-bulan ✔saiz besar dalam 100g ✔guna teknik cold process ✔tiada bahan kimia berbahaya . . Berbaloi sangat tau kalau dapat Honey Oatmeal Soap ni! . . DM or Whatsapp link di bio untuk order! 💓
💖Ni lah antara senarai bahan yang ada dalam Honey Oatmeal Soap tau! .
.
💖Semuanya natural, selamat dan berkesan. Honey Oatmeal Soap ni sangat bagus untuk melembabkan dan merepair kulit kita yang kering dan rosak. .
.
💖Memang takde bahan kimia berbahaya langsung pun. 😀😁
.
.
💖Jom tukar kepada sabun yang lebih mesra kulit dan natural. .
.
DM or Whatsapp link di bio untuk order ya!
💖Ni lah antara senarai bahan yang ada dalam Honey Oatmeal Soap tau! . . 💖Semuanya natural, selamat dan berkesan. Honey Oatmeal Soap ni sangat bagus untuk melembabkan dan merepair kulit kita yang kering dan rosak. . . 💖Memang takde bahan kimia berbahaya langsung pun. 😀😁 . . 💖Jom tukar kepada sabun yang lebih mesra kulit dan natural. . . DM or Whatsapp link di bio untuk order ya!
wola in the house!!! grab it now new look new packaging!!! ecewah cepat2 kalau nak cantik 😘😍❤️#sabunmadu #sabunberas #sabunkunyit #sabunkopi #sabunoat #malaysiasoap #agentwanted #ootd
yang jauh kita rapatkan 
yang dekat kita eratkan 
ini sabun kopi kalau dah berkenan ambil lah handphone dan whatsapp pada saya "kak, nak order sabun kopi yang walaweh tu sebiji, size paling besar berapa harga?" supaya pendek soalan korang nak type, akak bagitau siap2 harga setiap size 
10gram RM 5
40gram RM 18.50 (beli 2 percuma 1) 
80gram RM 33 (beli 1 percuma 1 size 40g)

postage?
sampai rabu ni sahaja!! korang bayar RM 4 je pos sm. RM 8 ss 
#sabunmadu #sabunberas #sabunkunyit #sabunkopi 
#sabunoat #sabunwalnut #sabunbanyakkhasiat #letscantik #jomlawa #ootd #pakaianstyle #restoransedap
yang jauh kita rapatkan yang dekat kita eratkan ini sabun kopi kalau dah berkenan ambil lah handphone dan whatsapp pada saya "kak, nak order sabun kopi yang walaweh tu sebiji, size paling besar berapa harga?" supaya pendek soalan korang nak type, akak bagitau siap2 harga setiap size 10gram RM 5 40gram RM 18.50 (beli 2 percuma 1) 80gram RM 33 (beli 1 percuma 1 size 40g) postage? sampai rabu ni sahaja!! korang bayar RM 4 je pos sm. RM 8 ss #sabunmadu  #sabunberas  #sabunkunyit  #sabunkopi  #sabunoat  #sabunwalnut  #sabunbanyakkhasiat  #letscantik  #jomlawa  #ootd  #pakaianstyle  #restoransedap 
Lautan susu kambing, madu Mesir & oatmeal untuk nutrisi kulitmu
.
Susu kambing kaya akan AHA & lemak yg sangat baik untuk menjaga keremajaan kulit
.
Oatmeal mengandung bahan antimicrobial, yang menghambat penyebaran bakteri,. Selain itu, oatmeal dapat menyerap minyak berlebih dan tidak akan menyumbat pori-pori. Karena hal-hal ini, oatmeal akan terutama menguntungkan bagi kalian yang memiliki sensitif dan acne-prone skin.
Berikut adalah manfaat oatmeal untuk kulit:
•	Membersihkan kulit secara menyeluruh
•	Melembabkan kulit
•	Mengencangkan pori-pori

Sama seperti oatmeal, madu pun mengandung kandungan antibacterial yang akan membantu membunuh bakteri penyebab jerawat. Selain itu, madu juga bersifat menyejukkan sehingga dapat menenangkan kulit atau jerawat yang sedang meradang. Madu juga memiliki kandungan antioxidants.
Berikut adalah manfaat madu untuk kulit:
•	Melembabkan kulit
•	Mencerahkan kulit
•	Mengurangi jerawat
•	Melawanan tanda-tanda penuaan dini
.
Sumber : https://moeslema.com/2236
.
#sabunsusumadu #sabunmadu #sabunoat #sabunscrub
Lautan susu kambing, madu Mesir & oatmeal untuk nutrisi kulitmu . Susu kambing kaya akan AHA & lemak yg sangat baik untuk menjaga keremajaan kulit . Oatmeal mengandung bahan antimicrobial, yang menghambat penyebaran bakteri,. Selain itu, oatmeal dapat menyerap minyak berlebih dan tidak akan menyumbat pori-pori. Karena hal-hal ini, oatmeal akan terutama menguntungkan bagi kalian yang memiliki sensitif dan acne-prone skin. Berikut adalah manfaat oatmeal untuk kulit: • Membersihkan kulit secara menyeluruh • Melembabkan kulit • Mengencangkan pori-pori Sama seperti oatmeal, madu pun mengandung kandungan antibacterial yang akan membantu membunuh bakteri penyebab jerawat. Selain itu, madu juga bersifat menyejukkan sehingga dapat menenangkan kulit atau jerawat yang sedang meradang. Madu juga memiliki kandungan antioxidants. Berikut adalah manfaat madu untuk kulit: • Melembabkan kulit • Mencerahkan kulit • Mengurangi jerawat • Melawanan tanda-tanda penuaan dini . Sumber : https://moeslema.com/2236 . #sabunsusumadu  #sabunmadu  #sabunoat  #sabunscrub 
Lautan susu kambing, madu Mesir & oatmeal untuk nutrisi kulitmu
.
Susu kambing kaya akan AHA & lemak yg sangat baik untuk menjaga keremajaan kulit
.
Oatmeal mengandung bahan antimicrobial, yang menghambat penyebaran bakteri,. Selain itu, oatmeal dapat menyerap minyak berlebih dan tidak akan menyumbat pori-pori. Karena hal-hal ini, oatmeal akan terutama menguntungkan bagi kalian yang memiliki sensitif dan acne-prone skin.
Berikut adalah manfaat oatmeal untuk kulit:
•	Membersihkan kulit secara menyeluruh
•	Melembabkan kulit
•	Mengencangkan pori-pori

Sama seperti oatmeal, madu pun mengandung kandungan antibacterial yang akan membantu membunuh bakteri penyebab jerawat. Selain itu, madu juga bersifat menyejukkan sehingga dapat menenangkan kulit atau jerawat yang sedang meradang. Madu juga memiliki kandungan antioxidants.
Berikut adalah manfaat madu untuk kulit:
•	Melembabkan kulit
•	Mencerahkan kulit
•	Mengurangi jerawat
•	Melawanan tanda-tanda penuaan dini
.
Sumber : https://moeslema.com/2236
.
#sabunsusumadu #sabunmadu #sabunoat #sabunscrub
Lautan susu kambing, madu Mesir & oatmeal untuk nutrisi kulitmu . Susu kambing kaya akan AHA & lemak yg sangat baik untuk menjaga keremajaan kulit . Oatmeal mengandung bahan antimicrobial, yang menghambat penyebaran bakteri,. Selain itu, oatmeal dapat menyerap minyak berlebih dan tidak akan menyumbat pori-pori. Karena hal-hal ini, oatmeal akan terutama menguntungkan bagi kalian yang memiliki sensitif dan acne-prone skin. Berikut adalah manfaat oatmeal untuk kulit: • Membersihkan kulit secara menyeluruh • Melembabkan kulit • Mengencangkan pori-pori Sama seperti oatmeal, madu pun mengandung kandungan antibacterial yang akan membantu membunuh bakteri penyebab jerawat. Selain itu, madu juga bersifat menyejukkan sehingga dapat menenangkan kulit atau jerawat yang sedang meradang. Madu juga memiliki kandungan antioxidants. Berikut adalah manfaat madu untuk kulit: • Melembabkan kulit • Mencerahkan kulit • Mengurangi jerawat • Melawanan tanda-tanda penuaan dini . Sumber : https://moeslema.com/2236 . #sabunsusumadu  #sabunmadu  #sabunoat  #sabunscrub 
Lautan susu kambing, madu Mesir & oatmeal untuk nutrisi kulitmu
.
Susu kambing kaya akan AHA & lemak yg sangat baik untuk menjaga keremajaan kulit
.
Oatmeal mengandung bahan antimicrobial, yang menghambat penyebaran bakteri,. Selain itu, oatmeal dapat menyerap minyak berlebih dan tidak akan menyumbat pori-pori. Karena hal-hal ini, oatmeal akan terutama menguntungkan bagi kalian yang memiliki sensitif dan acne-prone skin.
Berikut adalah manfaat oatmeal untuk kulit:
•	Membersihkan kulit secara menyeluruh
•	Melembabkan kulit
•	Mengencangkan pori-pori

Sama seperti oatmeal, madu pun mengandung kandungan antibacterial yang akan membantu membunuh bakteri penyebab jerawat. Selain itu, madu juga bersifat menyejukkan sehingga dapat menenangkan kulit atau jerawat yang sedang meradang. Madu juga memiliki kandungan antioxidants.
Berikut adalah manfaat madu untuk kulit:
•	Melembabkan kulit
•	Mencerahkan kulit
•	Mengurangi jerawat
•	Melawanan tanda-tanda penuaan dini
.
Sumber : https://moeslema.com/2236
.
#sabunsusumadu #sabunmadu #sabunoat #sabunscrub
Lautan susu kambing, madu Mesir & oatmeal untuk nutrisi kulitmu . Susu kambing kaya akan AHA & lemak yg sangat baik untuk menjaga keremajaan kulit . Oatmeal mengandung bahan antimicrobial, yang menghambat penyebaran bakteri,. Selain itu, oatmeal dapat menyerap minyak berlebih dan tidak akan menyumbat pori-pori. Karena hal-hal ini, oatmeal akan terutama menguntungkan bagi kalian yang memiliki sensitif dan acne-prone skin. Berikut adalah manfaat oatmeal untuk kulit: • Membersihkan kulit secara menyeluruh • Melembabkan kulit • Mengencangkan pori-pori Sama seperti oatmeal, madu pun mengandung kandungan antibacterial yang akan membantu membunuh bakteri penyebab jerawat. Selain itu, madu juga bersifat menyejukkan sehingga dapat menenangkan kulit atau jerawat yang sedang meradang. Madu juga memiliki kandungan antioxidants. Berikut adalah manfaat madu untuk kulit: • Melembabkan kulit • Mencerahkan kulit • Mengurangi jerawat • Melawanan tanda-tanda penuaan dini . Sumber : https://moeslema.com/2236 . #sabunsusumadu  #sabunmadu  #sabunoat  #sabunscrub 
Happy birthday to you
Happy birthday to you
Happy birthday to Puan Mama!!
Happy birthday to youuuuu

selamat hari jadi puan mama, moga dimurahkan rezeki dan dipanjangkan usia dalam rahmat Allah

sempena Hari Lahir mama ke xoxo ni,

kami buat PROMOSI HEBAT!

Bayar satu 
Dapat dua barang! 
postage pun kita belanja separuh!

haaaa nak ke tidakk

apa tunggu lagi? lama dah pendam nak beli sabun WoLa kan? 
sabun boleh pilih2 lagi tuu .

Promosi sampai 6 Oktober 2017.
#sabunoat #sabunkopi #sabunkayumanis #sabunwalnut  #sabunkunyit #sabunmadu
Happy birthday to you Happy birthday to you Happy birthday to Puan Mama!! Happy birthday to youuuuu selamat hari jadi puan mama, moga dimurahkan rezeki dan dipanjangkan usia dalam rahmat Allah sempena Hari Lahir mama ke xoxo ni, kami buat PROMOSI HEBAT! Bayar satu Dapat dua barang! postage pun kita belanja separuh! haaaa nak ke tidakk apa tunggu lagi? lama dah pendam nak beli sabun WoLa kan? sabun boleh pilih2 lagi tuu . Promosi sampai 6 Oktober 2017. #sabunoat  #sabunkopi  #sabunkayumanis  #sabunwalnut  #sabunkunyit  #sabunmadu 
SABUN OATS
RM28
.
👍mencerahkan kulit.
👍melembapkan kulit.
👍menghaluskan kulit.
👍membuang sel kulit mati.
.
Kandungan:
OAT + SUSU + HONEY.
.
Bau dia wangiiii sangat. Kena cuba dulu baru tahu.

#sabunoat 
#suzyhoneyherb
SABUN OATS RM28 . 👍mencerahkan kulit. 👍melembapkan kulit. 👍menghaluskan kulit. 👍membuang sel kulit mati. . Kandungan: OAT + SUSU + HONEY. . Bau dia wangiiii sangat. Kena cuba dulu baru tahu. #sabunoat  #suzyhoneyherb 
Thank u 4 the luvly pic @3ayu_ .
.
#sabunmadu #sabunsusu #sabunoat #kulitsehat #sabunsusumaduoat
Thank u 4 the luvly pic @3ayu_ .
.
#sabunmadu #sabunsusu #sabunoat #kulitsehat #sabunsusumaduoat
Yang ada masalah ni tunggu apa?

sampai minyak tu boleh goreng telur ke atau goreng ikan masin?

cuba lah, jom ikhtiar sama sama

sementara tengah PROMOSI ni 
satu harga dapat dua barang
siap postage bayar separuh je yakni RM 4 sahaja

sabun bukan size biasa biasa tau 80gram! 
#sabunkunyit #sabunkopi #sabunoat #sabunwalnut 
#sabunmadu #sabunberas #sabunmurah
Yang ada masalah ni tunggu apa?

sampai minyak tu boleh goreng telur ke atau goreng ikan masin?

cuba lah, jom ikhtiar sama sama

sementara tengah PROMOSI ni 
satu harga dapat dua barang
siap postage bayar separuh je yakni RM 4 sahaja

sabun bukan size biasa biasa tau 80gram! 
#sabunkunyit #sabunkopi #sabunoat #sabunwalnut 
#sabunmadu #sabunberas #sabunmurah
Yang ada masalah ni tunggu apa?

sampai minyak tu boleh goreng telur ke atau goreng ikan masin?

cuba lah, jom ikhtiar sama sama

sementara tengah PROMOSI ni 
satu harga dapat dua barang
siap postage bayar separuh je yakni RM 4 sahaja

sabun bukan size biasa biasa tau 80gram! 
#sabunkunyit #sabunkopi #sabunoat #sabunwalnut 
#sabunmadu #sabunberas #sabunmurah
🍀Honey Oatmeal Soap🍀
.
.
🌷Diperbuat menggunakan teknik sabun tradisional tanpa bahan kimia merbahaya. .
.
🌷Bahan-bahan semuanya dari sumber semulajadi,  jadi tak perlu risaulah dengan bahan kimia tu. Dijamin selamat dan bestttt untuk kulit! .
.
✔Harga RM25 per bar. .
✔DM or Whatsapp link at bio for order 💓
🍀Honey Oatmeal Soap🍀 . . 🌷Diperbuat menggunakan teknik sabun tradisional tanpa bahan kimia merbahaya. . . 🌷Bahan-bahan semuanya dari sumber semulajadi, jadi tak perlu risaulah dengan bahan kimia tu. Dijamin selamat dan bestttt untuk kulit! . . ✔Harga RM25 per bar. . ✔DM or Whatsapp link at bio for order 💓
sabun oat 🌹 fungsi sebagai scrub
🌹 membersihkan kulit muka
🌹 kembalikan keremajaan kulit 
#sabunoat #sabunkopi #sabunkunyit #sabunberas #sabunmadu #sabunwalnut
sabun oat 🌹 fungsi sebagai scrub
🌹 membersihkan kulit muka
🌹 kembalikan keremajaan kulit 
#sabunoat #sabunkopi #sabunkunyit #sabunberas #sabunmadu #sabunwalnut
sabun oat 🌹 fungsi sebagai scrub
🌹 membersihkan kulit muka
🌹 kembalikan keremajaan kulit 
#sabunoat #sabunkopi #sabunkunyit #sabunberas #sabunmadu #sabunwalnut
Sabun kunyit yang banyak sangat khasiat ❤️🌹#sabunmadu #sabunberas #sabunkunyit #sabunkopi #sabunoat
of course lah boleh!! meh2 sape lagi yang nak beli sabun macam senarai dalam gambar

macam2 perisa ada
80gram RM 33
10gram RM 5
10gram 9 pcs RM 33

#wolasoap #sabunoat #sabunmadu #sabunkopi #sabunkunyit #sabunberas
of course lah boleh!! meh2 sape lagi yang nak beli sabun macam senarai dalam gambar

macam2 perisa ada
80gram RM 33
10gram RM 5
10gram 9 pcs RM 33

#wolasoap #sabunoat #sabunmadu #sabunkopi #sabunkunyit #sabunberas
of course lah boleh!! meh2 sape lagi yang nak beli sabun macam senarai dalam gambar

macam2 perisa ada
80gram RM 33
10gram RM 5
10gram 9 pcs RM 33

#wolasoap #sabunoat #sabunmadu #sabunkopi #sabunkunyit #sabunberas
Kulit kusam tiada seri ❓❓ .
.

Mari serikan wajah dengan Mary Jardin Skincare . Alamai keajaiban bahan semulajadi yang sangat hebat 💝
.
. ☑ Produk 100% semulajadi
☑ Tiada bahan kimia bahaya
☑ Diproses dikilang sendiri bertaraf GMP
☑ Diformulasi khas oleh seorang Doktor Maryam al Batul
☑ Menggunakan bahan² berkualiti dan berkhasiat tinggi
☑ Halal dan lulus KKM .

Berminat boleh WA / DM segera ke ⤵⤵
01124084642 ( Dila )
01124084642 ( Dila )
01124084642 ( Dila )
.
.
#maryjardinskincare #maryjardinperak #trustedagentmaryjardin #naturalskincare #freeharshchemical #skincareselamat #masalahjerawat #masalahjerawat #sabunsemulajadi #faceoilterbaik #serum #serumterbaik #serumsunblock #eczema #blackhead #masalahruam #sabunoat #sabunsusukambing
Kulit kusam tiada seri ❓❓ . . Mari serikan wajah dengan Mary Jardin Skincare . Alamai keajaiban bahan semulajadi yang sangat hebat 💝 . . ☑ Produk 100% semulajadi ☑ Tiada bahan kimia bahaya ☑ Diproses dikilang sendiri bertaraf GMP ☑ Diformulasi khas oleh seorang Doktor Maryam al Batul ☑ Menggunakan bahan² berkualiti dan berkhasiat tinggi ☑ Halal dan lulus KKM . Berminat boleh WA / DM segera ke ⤵⤵ 01124084642 ( Dila ) 01124084642 ( Dila ) 01124084642 ( Dila ) . . #maryjardinskincare  #maryjardinperak  #trustedagentmaryjardin  #naturalskincare  #freeharshchemical  #skincareselamat  #masalahjerawat  #masalahjerawat  #sabunsemulajadi  #faceoilterbaik  #serum  #serumterbaik  #serumsunblock  #eczema  #blackhead  #masalahruam  #sabunoat  #sabunsusukambing 
Cuci muka dengan oat pagi hari!

Antara 10 bahan terkandung dalam FS :

1. Bentonite Clay: - kaya dengan mineral, bersifat anti bakteria & bagus untuk mencuci pori. Bentonite clay membantu menyingkirkan toksin merbahaya daripada kulit wajah

2. Oat: - bertindak sebagai scrub/lulur yang menanggalkan sel kulit mati. Oat juga melembutkan kulit.

3. Zinc Oxide: - merawat jerawat & inflammation.

4. Goat milk: - mampu menggantikan sel kulit baru serta melembapkan kulit.

5. Lavender oil:
-
Wangian aromaterapi semulajadi tanpa pertambahan pewangi sintetik dalam sabun. Lavender oil bersifat antibakteria. Ia juga merawat jerawat & eczema

6. Honey: - menggalakkan pertumbuhan sel kulit baru, memudarkan parut & mengelakkan kedutan pada wajah. Madu mampu mencegah jerawat, eczema & psoariasis.

7. 4 jenis minyak tambahan yang mudah meresap ke dalam wajah untuk keseimbangan natural oil pada lapisan kulit serta melembapkan wajah. - palm oil.
- coconut oil
- castor oil.
- olive oil.

Apa FS buat ke atas wajah kita?
1. Mencuci pori
2. Menghilangkan radang
3. Melembapkan kulit.

Sabun ini sesuai untuk pengguna yang mengalami masalah kulit kering, eczema, psoariasis,kulit sensitif & wajah berjerawat merah menyala.

Tanpa paraben: boleh mengurangkan risiko kanser.

Alami perubahan kulit sihat & halus bak kulit bayi dengan Facial Soap dari Mary Jardin.

#haluskankulitwajah #sabunpencuci #aromaterapi #hilangkanstress #hilangkanblackhead #hilangkanwhitehead #sabunoat #sabunsusukambing #sabunsemulajadi #eczema #merawateczema
Cuci muka dengan oat pagi hari! Antara 10 bahan terkandung dalam FS : 1. Bentonite Clay: - kaya dengan mineral, bersifat anti bakteria & bagus untuk mencuci pori. Bentonite clay membantu menyingkirkan toksin merbahaya daripada kulit wajah 2. Oat: - bertindak sebagai scrub/lulur yang menanggalkan sel kulit mati. Oat juga melembutkan kulit. 3. Zinc Oxide: - merawat jerawat & inflammation. 4. Goat milk: - mampu menggantikan sel kulit baru serta melembapkan kulit. 5. Lavender oil: - Wangian aromaterapi semulajadi tanpa pertambahan pewangi sintetik dalam sabun. Lavender oil bersifat antibakteria. Ia juga merawat jerawat & eczema 6. Honey: - menggalakkan pertumbuhan sel kulit baru, memudarkan parut & mengelakkan kedutan pada wajah. Madu mampu mencegah jerawat, eczema & psoariasis. 7. 4 jenis minyak tambahan yang mudah meresap ke dalam wajah untuk keseimbangan natural oil pada lapisan kulit serta melembapkan wajah. - palm oil. - coconut oil - castor oil. - olive oil. Apa FS buat ke atas wajah kita? 1. Mencuci pori 2. Menghilangkan radang 3. Melembapkan kulit. Sabun ini sesuai untuk pengguna yang mengalami masalah kulit kering, eczema, psoariasis,kulit sensitif & wajah berjerawat merah menyala. Tanpa paraben: boleh mengurangkan risiko kanser. Alami perubahan kulit sihat & halus bak kulit bayi dengan Facial Soap dari Mary Jardin. #haluskankulitwajah  #sabunpencuci  #aromaterapi  #hilangkanstress  #hilangkanblackhead  #hilangkanwhitehead  #sabunoat  #sabunsusukambing  #sabunsemulajadi  #eczema  #merawateczema 
SABUN OATS
RM28
.
👍mencerahkan kulit.
👍melembapkan kulit.
👍menghaluskan kulit.
👍membuang sel kulit mati.
.
Kandungan:
OAT + SUSU + HONEY.
.
Bau dia wangiiii sangat. Kena cuba dulu baru tahu.

#sabunoat 
#suzyhoneyherb
SABUN OATS RM28 . 👍mencerahkan kulit. 👍melembapkan kulit. 👍menghaluskan kulit. 👍membuang sel kulit mati. . Kandungan: OAT + SUSU + HONEY. . Bau dia wangiiii sangat. Kena cuba dulu baru tahu. #sabunoat  #suzyhoneyherb 
Moisture Rich 
Shea Butter & Oatmeal Soap
Harga retail RM27 utk 1 bar (50g)
Harga borong?  Whatsapp 014-323 4172

Custom made sizes:
30 gram
60 gram 
#sabununiksouvenir #sabunsihatkulit #sabunoat
#majlisharijadi #giftkahwin
SABUN OATS
RM28
.
👍mencerahkan kulit.
👍melembapkan kulit.
👍menghaluskan kulit.
👍membuang sel kulit mati.
.
Kandungan:
OAT + SUSU + HONEY.
.
Bau dia wangiiii sangat. Kena cuba dulu baru tahu.

#sabunoat 
#suzyhoneyherb
SABUN OATS RM28 . 👍mencerahkan kulit. 👍melembapkan kulit. 👍menghaluskan kulit. 👍membuang sel kulit mati. . Kandungan: OAT + SUSU + HONEY. . Bau dia wangiiii sangat. Kena cuba dulu baru tahu. #sabunoat  #suzyhoneyherb 
Hai adik manisss, kagum ler tu kan? Kan?
Allhamdullillah, #sunburn memang berkurang..
Sapa nak cantik-cantik raya haji lekas oiiihh! Hakak nak belanja promo pom pom.. #oatmealwhiteningsoap #sabunhilangbaubadan #sabunjerawat #sabunoat

Cemana nak ordee tu?

Whatsapp je hakak manis pilih mana no berkenan, terus whatsapp order!

019 741 6677
017 719 2000
017 304 2087
Hai adik manisss, kagum ler tu kan? Kan? Allhamdullillah, #sunburn  memang berkurang.. Sapa nak cantik-cantik raya haji lekas oiiihh! Hakak nak belanja promo pom pom.. #oatmealwhiteningsoap  #sabunhilangbaubadan  #sabunjerawat  #sabunoat  Cemana nak ordee tu? Whatsapp je hakak manis pilih mana no berkenan, terus whatsapp order! 019 741 6677 017 719 2000 017 304 2087
Tengah rehat rehat sambil main henfon ke tu? Jangan sesekali jadikan tabiat sambil duk sesaje sambil picit blackhead dengan kuku ye.

Nanti kuman senang merebak, kulit jadi berparut pulaks. Ha.. skrub je dengan sabun oat ni. Settle masalah blackhead korang.

Guna selang sehari ye. Nak campur dengan pencuci muka yang tengah guna sekarang pun boleh tau. Tak de kesan sampingan pun😍

#sabunoat
#sabuncute
#localbrand
Tengah rehat rehat sambil main henfon ke tu? Jangan sesekali jadikan tabiat sambil duk sesaje sambil picit blackhead dengan kuku ye. Nanti kuman senang merebak, kulit jadi berparut pulaks. Ha.. skrub je dengan sabun oat ni. Settle masalah blackhead korang. Guna selang sehari ye. Nak campur dengan pencuci muka yang tengah guna sekarang pun boleh tau. Tak de kesan sampingan pun😍 #sabunoat  #sabuncute  #localbrand 
REAL TESTIMONY MOONNZ HONEY OAT SOAP BAR
.

Alhamdulillah.. selalu senang tiap ada yg senang merasakan manfaat sabun kami 😊😊
.

#Repost @jmyeyen with @repostapp
・・・
Assalamualaikum yg masih punya masalah dengan kulit wajahnya.
In yen mau berbagi pengalaman @d1lla_f1llan  dengan sabun moonz. 
Kulitnya yg sensitif terkadang timbul motif motif wajah tak terduga saat memakai sabun moonz,  tapi motif itu pun reaksi baik, Krn kulit wajah merespon kandungan sabun moonz (honey n oats). Stlh lanjut pakai sabun moonz,  motif wajahnya alhamdulillah menghilang. 
Met menikmati kejutan kejutan kenikmatan sabun moonz berikutnya ya.

Terbuat dari bahan alami, diolah dengan penuh perhatian. Hanya untuk memuaskan kamu kamu yg pusing ama masalah di mukanya yang ngak tuntas tuntas.

Siniiiiii,  beranikan diri coba sabun moonz. 
Dan ceritakan PENGALAMAN mu,  untuk GURU bg yg lain.
Dia sudah kamu kapan???? Heiiiiii kamuuuu. ..Iyaaa
Cek cek @yeyen0301
.
#sabunsusu #sabunoat #sabunhalal #sabunmadu #sabunalami #sabunsehat #sabunscrub #scrubwajah #scrubalami #testimoonnz
REAL TESTIMONY MOONNZ HONEY OAT SOAP BAR . Alhamdulillah.. selalu senang tiap ada yg senang merasakan manfaat sabun kami 😊😊 . #Repost  @jmyeyen with @repostapp ・・・ Assalamualaikum yg masih punya masalah dengan kulit wajahnya. In yen mau berbagi pengalaman @d1lla_f1llan dengan sabun moonz. Kulitnya yg sensitif terkadang timbul motif motif wajah tak terduga saat memakai sabun moonz, tapi motif itu pun reaksi baik, Krn kulit wajah merespon kandungan sabun moonz (honey n oats). Stlh lanjut pakai sabun moonz, motif wajahnya alhamdulillah menghilang. Met menikmati kejutan kejutan kenikmatan sabun moonz berikutnya ya. Terbuat dari bahan alami, diolah dengan penuh perhatian. Hanya untuk memuaskan kamu kamu yg pusing ama masalah di mukanya yang ngak tuntas tuntas. Siniiiiii, beranikan diri coba sabun moonz. Dan ceritakan PENGALAMAN mu, untuk GURU bg yg lain. Dia sudah kamu kapan???? Heiiiiii kamuuuu. ..Iyaaa Cek cek @yeyen0301 . #sabunsusu  #sabunoat  #sabunhalal  #sabunmadu  #sabunalami  #sabunsehat  #sabunscrub  #scrubwajah  #scrubalami  #testimoonnz 
Facial Soap Mary Jardin yang kaya dengan haruman lavender😍 dan rahsianya diproses tanpa air.

Hanya guna susu kambing yg fresh dan bahan2 organik yg lain.

Cookies yg comel ni bila tengok rasa nak gigit je.

Best sangat sabun ni sebab ia super jimat. Boleh guna sehingga 3 bulan penggunaannya.

#MJSapphire
#MaryJardinKotaDamansara
#MaryJardin
#Sabunoat
Facial Soap Mary Jardin yang kaya dengan haruman lavender😍 dan rahsianya diproses tanpa air. Hanya guna susu kambing yg fresh dan bahan2 organik yg lain. Cookies yg comel ni bila tengok rasa nak gigit je. Best sangat sabun ni sebab ia super jimat. Boleh guna sehingga 3 bulan penggunaannya. #MJSapphire  #MaryJardinKotaDamansara  #MaryJardin  #Sabunoat