an online Instagram web viewer

#sabunoat medias

Photos

SABUN OATS
RM28
.
👍mencerahkan kulit.
👍melembapkan kulit.
👍menghaluskan kulit.
👍membuang sel kulit mati.
.
Kandungan:
OAT + SUSU + HONEY.
.
Bau dia wangiiii sangat. Kena cuba dulu baru tahu.

#sabunoat 
#suzyhoneyherb
SABUN OATS RM28 . 👍mencerahkan kulit. 👍melembapkan kulit. 👍menghaluskan kulit. 👍membuang sel kulit mati. . Kandungan: OAT + SUSU + HONEY. . Bau dia wangiiii sangat. Kena cuba dulu baru tahu. #sabunoat  #suzyhoneyherb 
Nak belanja sikit lah si puteri MJ ni 😍
.
.

Nak kulit badan gebu gebas wangi lembut bak sutera tak ❓❓
.
. ~ Sugar Salt Body Scrub ~
.
.

#maryjardinbodycare #maryjardinperak #trustedagentmaryjardin #naturalskincare #freeharshchemical #skincareselamat #masalahjerawat #masalahjerawat #sabunsemulajadi #faceoilterbaik #serum #serumterbaik #serumsunblock #eczema #blackhead #masalahruam #sabunoat #sabunsusukambing #skrubbadan
Moisture Rich 
Shea Butter & Oatmeal Soap
Harga retail RM27 utk 1 bar (50g)
Harga borong?  Whatsapp 014-323 4172

Custom made sizes:
30 gram
60 gram 
#sabununiksouvenir #sabunsihatkulit #sabunoat
#majlisharijadi #giftkahwin
Yeah dah siap.
2nd batch homemade soap.
Loves the aroma.
Smell of oats and milks.
Just like your breakfast.
Makes you hungrier.
.
Nice to see,
Nice to hold,
But you can't eat it,
Lols.
.
😂😂😂😝😝😝
.
RM10 / 60g (exc. postage)
.
Yg belum follow IG tu boleh la pakat2 follow @homesoapremedies .
.
Btw, sabun kunyit masih ada lg.
Hihi. Tapi stock tak banyak dah.
.
#sabuntradisional #sabunsusukambing #sabunoat #sabunmadu #homemadesoap #handcraftedsoap #localproduct #malaysia #kinrara #sabunskincare #august #2ndbatch #promotion #naturalscented #naturalaromatherapy #cookiessmell .
😘😘😘😘😘
0136513196
Yeah dah siap. 2nd batch homemade soap. Loves the aroma. Smell of oats and milks. Just like your breakfast. Makes you hungrier. . Nice to see, Nice to hold, But you can't eat it, Lols. . 😂😂😂😝😝😝 . RM10 / 60g (exc. postage) . Yg belum follow IG tu boleh la pakat2 follow @homesoapremedies . . Btw, sabun kunyit masih ada lg. Hihi. Tapi stock tak banyak dah. . #sabuntradisional  #sabunsusukambing  #sabunoat  #sabunmadu  #homemadesoap  #handcraftedsoap  #localproduct  #malaysia  #kinrara  #sabunskincare  #august  #2ndbatch  #promotion  #naturalscented  #naturalaromatherapy  #cookiessmell  . 😘😘😘😘😘 0136513196
Yeah dah siap.
Esok pas gheja nak balik kg.
Ada hai.
Tak tempat nk label nanti.
Bercoti la kita 4 hari termasuk sabtu ahad.
😂😂😂😂😂
.
Sapa nk order boleh habaq mai.
Bukan Kak Mai production.
Mai habaq sini.
.
RM10 / 60g (exc. postage)
.
Yg belum follow IG tu boleh la pakat2 follow @homesoapremedies .
.
Btw, sabun kunyit masih ada lg.
Hihi. Tapi stock tak banyak dah.
.
#sabuntradisional #sabunsusukambing #sabunoat #sabunmadu #homemadesoap #handcraftedsoap #localproduct #malaysia #kinrara #sabunskincare #august #2ndbatch #promotion #naturalscented #naturalaromatherapy #cookiessmell .
😘😘😘😘😘
0136513196
Yeah dah siap. Esok pas gheja nak balik kg. Ada hai. Tak tempat nk label nanti. Bercoti la kita 4 hari termasuk sabtu ahad. 😂😂😂😂😂 . Sapa nk order boleh habaq mai. Bukan Kak Mai production. Mai habaq sini. . RM10 / 60g (exc. postage) . Yg belum follow IG tu boleh la pakat2 follow @homesoapremedies . . Btw, sabun kunyit masih ada lg. Hihi. Tapi stock tak banyak dah. . #sabuntradisional  #sabunsusukambing  #sabunoat  #sabunmadu  #homemadesoap  #handcraftedsoap  #localproduct  #malaysia  #kinrara  #sabunskincare  #august  #2ndbatch  #promotion  #naturalscented  #naturalaromatherapy  #cookiessmell  . 😘😘😘😘😘 0136513196
REAL TESTIMONY MOONNZ HONEY OAT SOAP BAR
.

Alhamdulillah.. selalu senang tiap ada yg senang merasakan manfaat sabun kami 😊😊
.

#Repost @jmyeyen with @repostapp
・・・
Assalamualaikum yg masih punya masalah dengan kulit wajahnya.
In yen mau berbagi pengalaman @d1lla_f1llan  dengan sabun moonz. 
Kulitnya yg sensitif terkadang timbul motif motif wajah tak terduga saat memakai sabun moonz,  tapi motif itu pun reaksi baik, Krn kulit wajah merespon kandungan sabun moonz (honey n oats). Stlh lanjut pakai sabun moonz,  motif wajahnya alhamdulillah menghilang. 
Met menikmati kejutan kejutan kenikmatan sabun moonz berikutnya ya.

Terbuat dari bahan alami, diolah dengan penuh perhatian. Hanya untuk memuaskan kamu kamu yg pusing ama masalah di mukanya yang ngak tuntas tuntas.

Siniiiiii,  beranikan diri coba sabun moonz. 
Dan ceritakan PENGALAMAN mu,  untuk GURU bg yg lain.
Dia sudah kamu kapan???? Heiiiiii kamuuuu. ..Iyaaa
Cek cek @yeyen0301
.
#sabunsusu #sabunoat #sabunhalal #sabunmadu #sabunalami #sabunsehat #sabunscrub #scrubwajah #scrubalami #testimoonnz
REAL TESTIMONY MOONNZ HONEY OAT SOAP BAR . Alhamdulillah.. selalu senang tiap ada yg senang merasakan manfaat sabun kami 😊😊 . #Repost  @jmyeyen with @repostapp ・・・ Assalamualaikum yg masih punya masalah dengan kulit wajahnya. In yen mau berbagi pengalaman @d1lla_f1llan dengan sabun moonz. Kulitnya yg sensitif terkadang timbul motif motif wajah tak terduga saat memakai sabun moonz, tapi motif itu pun reaksi baik, Krn kulit wajah merespon kandungan sabun moonz (honey n oats). Stlh lanjut pakai sabun moonz, motif wajahnya alhamdulillah menghilang. Met menikmati kejutan kejutan kenikmatan sabun moonz berikutnya ya. Terbuat dari bahan alami, diolah dengan penuh perhatian. Hanya untuk memuaskan kamu kamu yg pusing ama masalah di mukanya yang ngak tuntas tuntas. Siniiiiii, beranikan diri coba sabun moonz. Dan ceritakan PENGALAMAN mu, untuk GURU bg yg lain. Dia sudah kamu kapan???? Heiiiiii kamuuuu. ..Iyaaa Cek cek @yeyen0301 . #sabunsusu  #sabunoat  #sabunhalal  #sabunmadu  #sabunalami  #sabunsehat  #sabunscrub  #scrubwajah  #scrubalami  #testimoonnz 
Kelebihan sabun Mary Jardin ni boleh di gunakan untuk keseluruhan kulit badan dewasa dan baby;
 ia tidak mengandungi bahan kimia yg membahaya.

Nak lagi kelebihan sabun Mary Jardin? 🌼menghilangkan kulit kusam/membuang sel kulit mati 🌼menghilangkan warna kulit tak sekata 🌼mengecilkan liang pori 🌼merawat kulit kering

Korang rasa jimat dan selamat tak guna sabun Mary Jardin ni untuk seisi keluarga ?

#MJSapphire
#MaryJardinKotaDamansara
#MaryJardin
#Sabunoat
Kelebihan sabun Mary Jardin ni boleh di gunakan untuk keseluruhan kulit badan dewasa dan baby; ia tidak mengandungi bahan kimia yg membahaya. Nak lagi kelebihan sabun Mary Jardin? 🌼menghilangkan kulit kusam/membuang sel kulit mati 🌼menghilangkan warna kulit tak sekata 🌼mengecilkan liang pori 🌼merawat kulit kering Korang rasa jimat dan selamat tak guna sabun Mary Jardin ni untuk seisi keluarga ? #MJSapphire  #MaryJardinKotaDamansara  #MaryJardin  #Sabunoat 
Wuhuuuuu... Sticker product orang Sabah dah sampai dah... Semoga business terus dirahmati... Amen
.
MEH WHATSAPP FINZ
+601115365231
.

#miracleserumbotox #serumbotox #serumbotoxmurah #krimkilomurah #krimkilokilang #krimkilo #serumkilo #serumpower #serumberas #sabunkopi #sabunoat #sabunhomemade #serbukkunyit #kotakmurah #stickermurah #kilangkosmetik #kilangcosmetic #kilangmalaysia #kilangmalaysiaislam  #kilangproduk
Creative sungguh cust finz ne... Siap buat sabun OAT lagi weiii... Banyak kbaikan ntuk kulit... X percaya?... Hang google lah sndri... Ahahaha
.
Nak buat jenama sendiri dengan
FREE KKM
FREE STICKER
FREE SERVICE KILANG
.
MARI DAPATKAN MIRACLE SERUM BOTOX DENGAN MODAL RM850 (PROMO CANTEK LAWA MACHO)
.
NAK RM500 PACKAGE SERUM BOTOX PEARL?? BOLEH TAPI X ADA KKM X ADA FREE STICKER X ADA FREE SERVICE KILANG NA
.
WHATSAPP FINZ
+601115365231
.
#miracleserumbotox #serumbotox #serumbotoxmurah #krimkilomurah #krimkilokilang #krimkilo #serumkilo #serumpower #serumberas #sabunkopi #sabunoat #sabunhomemade #serbukkunyit #kotakmurah #stickermurah #kilangkosmetik #kilangcosmetic #kilangmalaysia #kilangmalaysiaislam  #kilangproduk
Creative sungguh cust finz ne... Siap buat sabun OAT lagi weiii... Banyak kbaikan ntuk kulit... X percaya?... Hang google lah sndri... Ahahaha . Nak buat jenama sendiri dengan FREE KKM FREE STICKER FREE SERVICE KILANG . MARI DAPATKAN MIRACLE SERUM BOTOX DENGAN MODAL RM850 (PROMO CANTEK LAWA MACHO) . NAK RM500 PACKAGE SERUM BOTOX PEARL?? BOLEH TAPI X ADA KKM X ADA FREE STICKER X ADA FREE SERVICE KILANG NA . WHATSAPP FINZ +601115365231 . #miracleserumbotox  #serumbotox  #serumbotoxmurah  #krimkilomurah  #krimkilokilang  #krimkilo  #serumkilo  #serumpower  #serumberas  #sabunkopi  #sabunoat  #sabunhomemade  #serbukkunyit  #kotakmurah  #stickermurah  #kilangkosmetik  #kilangcosmetic  #kilangmalaysia  #kilangmalaysiaislam  #kilangproduk 
Full Set Mary Jardin yg sentiasa melengkapi.

Mudah, cepat dan jimat.

Facial soap+Face Oil+Detox Clay Mask+ Collagen Serum 
Set Mary Jardin adalah natural organic skincare, bebas bahan kimia, selamat untuk kulit.

#maryjardinkotadamansara
#maryjardin#mjsapphire #skincare#sabunoat#Basicsetmaryjardin#Fullsetmaryjardin
#SabunOat .
Sesuai untuk awak yg kulit kering.. Cuba google apa kebaikan oat.. Banyak sangat dear.. Best je pakai rasa nak cuci muka banyak kali dalam satu hari.. 😂
.
1pcs RM15 pos  RM8
Borong MOQ 30pcs (Rebrand) 
100% handmade
100% no chemical 
100% organik dan selamat
📱+601114726042
.
#SAbeautyHQ
#OrganikProduct
#HandmadeProduct
#SabunBorong
#ScrubBorong
#PembekalProductOrganik
#HQPenang
#HQ01114726042
#SabunOat restock!! .
Wahh.. Awak tahu tak oat sangat baik untuk kulit?? Mampu melembabkan dan memudarkan parut.. Pinkish gitu muka awak.. 😍
.
Rm15 je 55g tau.. Boleh wassap Amy kalau nak order.. 😍
.
Siap 30pcs #SabunKayuManis boleh dah post esok.. On the spot Amy buat hahah... Tadi bank in esok terus post.. 😄
.
Borong MOQ 30pcs (Rebrand) 
100% handmade
100% no chemical 
100% organik dan selamat
📱+601114726042
.
#SAbeautyHQ
#OrganikProduct
#HandmadeProduct
#SabunBorong
#ScrubBorong
#PembekalProductOrganik
#HQPenang
#HQ01114726042
#SabunOat  restock!! . Wahh.. Awak tahu tak oat sangat baik untuk kulit?? Mampu melembabkan dan memudarkan parut.. Pinkish gitu muka awak.. 😍 . Rm15 je 55g tau.. Boleh wassap Amy kalau nak order.. 😍 . Siap 30pcs #SabunKayuManis  boleh dah post esok.. On the spot Amy buat hahah... Tadi bank in esok terus post.. 😄 . Borong MOQ 30pcs (Rebrand) 100% handmade 100% no chemical 100% organik dan selamat 📱+601114726042 . #SAbeautyHQ  #OrganikProduct  #HandmadeProduct  #SabunBorong  #ScrubBorong  #PembekalProductOrganik  #HQPenang  #HQ01114726042 
Testimoni pengguna Basic Set Mary Jardin.

Kesan penggunaan Basic Set - black/white head hilang dari kulit wajah. Akhir bulan May 2017, pori2 mengecil.

Nak dapatkan Basic Set Mary Jardin?

Berminat?? DM aini ya☺

#basicsetmaryjardin
#collagenserummaryjardin
#MJSapphire
#FloweryMJ
#skincaremaryjardin 
#maryjardinproduct
#skincare 
#madebydoctor
#naturalingredients
#premiumingredients
#maryjardinkotadamansara
#maryjardinladypreneur
#positivecircle#sabunmaryjardin 
#sabunoat
#lofattah 
#fattzura 
#bazaarpaknilofficial
Testimoni pengguna Basic Set Mary Jardin. Kesan penggunaan Basic Set - black/white head hilang dari kulit wajah. Akhir bulan May 2017, pori2 mengecil. Nak dapatkan Basic Set Mary Jardin? Berminat?? DM aini ya☺ #basicsetmaryjardin  #collagenserummaryjardin  #MJSapphire  #FloweryMJ  #skincaremaryjardin  #maryjardinproduct  #skincare  #madebydoctor  #naturalingredients  #premiumingredients  #maryjardinkotadamansara  #maryjardinladypreneur  #positivecircle #sabunmaryjardin  #sabunoat  #lofattah  #fattzura  #bazaarpaknilofficial 
#SabunOat 😍 wahh rasa macam nak ngapp je kan.. Hahaha.. Tahu tak kelebihan oat??? Ia mampu melembabkan kukit kering dan berminyak!! 😍 memang best pakai.. Lembut je rasa tau.. Amy suka sangat.. Boleh la google apa kelebihan oat ni.. Scrub pon ada tauuu!! .
1pcs RM15 55g
.
Borong MOQ 30pcs (Rebrand) 
100% handmade
100% no chemical 
100% organik dan selamat
📱+601114726042
.
#SAbeautyHQ
#OrganikProduct
#HandmadeProduct
#SabunBorong
#ScrubBorong
#PembekalProductOrganik
#HQPenang
#HQ01114726042
#SabunOat  😍 wahh rasa macam nak ngapp je kan.. Hahaha.. Tahu tak kelebihan oat??? Ia mampu melembabkan kukit kering dan berminyak!! 😍 memang best pakai.. Lembut je rasa tau.. Amy suka sangat.. Boleh la google apa kelebihan oat ni.. Scrub pon ada tauuu!! . 1pcs RM15 55g . Borong MOQ 30pcs (Rebrand) 100% handmade 100% no chemical 100% organik dan selamat 📱+601114726042 . #SAbeautyHQ  #OrganikProduct  #HandmadeProduct  #SabunBorong  #ScrubBorong  #PembekalProductOrganik  #HQPenang  #HQ01114726042 
Detox Clay Mask Mary Jardin

Kenapa kita perlu detox kulit wajah setiap minggu dengan Detox Clay Mask MJ? 🎈 membuang sel2 kulit mati.
🎈 merawat kulit kusam.
🎈 anti-penuaan.
🎈 mengembalikan keremajaan kulit.

Berminat?? DM aini ya☺

#basicsetmaryjardin
#collagenserummaryjardin
#MJSapphire
#FloweryMJ
#skincaremaryjardin 
#maryjardinproduct
#skincare 
#madebydoctor
#naturalingredients
#premiumingredients
#maryjardinkotadamansara
#maryjardinladypreneur
#positivecircle#sabunmaryjardin 
#sabunoat
#lofattah 
#fattzura 
#bazaarpaknilofficial
Detox Clay Mask Mary Jardin Kenapa kita perlu detox kulit wajah setiap minggu dengan Detox Clay Mask MJ? 🎈 membuang sel2 kulit mati. 🎈 merawat kulit kusam. 🎈 anti-penuaan. 🎈 mengembalikan keremajaan kulit. Berminat?? DM aini ya☺ #basicsetmaryjardin  #collagenserummaryjardin  #MJSapphire  #FloweryMJ  #skincaremaryjardin  #maryjardinproduct  #skincare  #madebydoctor  #naturalingredients  #premiumingredients  #maryjardinkotadamansara  #maryjardinladypreneur  #positivecircle #sabunmaryjardin  #sabunoat  #lofattah  #fattzura  #bazaarpaknilofficial 
Alhamdulillah...Walaupun masih cuti mode Hari Raya...kedai online aini, Mary Jardin skincare, sentiasa ade customer yg order😘😍 Nanti aini proses order ya😍

#MJSapphire
#FloweryMJ
#skincaremaryjardin 
#maryjardinproduct
#madebydoctor
#naturalingredients
#premiumingredients
#maryjardinkotadamansara
#maryjardinladypreneur
#sabunmaryjardin 
#sabunoat
#lofattah 
#fattzura 
#bazaarpaknilofficial
🌷Face Oil Mary Jardin🌷

Kebaikan : 👉 mengawal keseimbangan kelembapan kulit sepanjang hari.
👉 melindungi kulit dari kotoran.
👉 merawat jerawat & bekas luka jerawat.
👉 membantu mengurangkan kerosakan sel & mempercepatkan pertumbuhan sel baru.
👉 menjaga kesihatan kulit, melawan radikal bebas dan meningkatkan keanjalan wajah. 
Nak dapatkan Face Oil MJ, boleh DM aini☺

#basicsetmaryjardin
#collagenserummaryjardin
#MJSapphire
#FloweryMJ
#skincaremaryjardin 
#maryjardinproduct
#skincare 
#madebydoctor
#naturalingredients
#premiumingredients
#maryjardinkotadamansara
#maryjardinladypreneur
#positivecircle
#sabunmaryjardin 
#sabunoat
#lofattah 
#fattzura 
#bazaarpaknilofficial
🌷Face Oil Mary Jardin🌷 Kebaikan : 👉 mengawal keseimbangan kelembapan kulit sepanjang hari. 👉 melindungi kulit dari kotoran. 👉 merawat jerawat & bekas luka jerawat. 👉 membantu mengurangkan kerosakan sel & mempercepatkan pertumbuhan sel baru. 👉 menjaga kesihatan kulit, melawan radikal bebas dan meningkatkan keanjalan wajah. Nak dapatkan Face Oil MJ, boleh DM aini☺ #basicsetmaryjardin  #collagenserummaryjardin  #MJSapphire  #FloweryMJ  #skincaremaryjardin  #maryjardinproduct  #skincare  #madebydoctor  #naturalingredients  #premiumingredients  #maryjardinkotadamansara  #maryjardinladypreneur  #positivecircle  #sabunmaryjardin  #sabunoat  #lofattah  #fattzura  #bazaarpaknilofficial 
Set 4 beradik Mary Jardin yg sentiasa melengkapi.

Mudah, cepat dan jimat.

Facial soap+Face Oil+Detox Clay Mask+ Collagen Serum 
Set yg natural organic skincare, bebas bahan kimia, selamat untuk kulit.

#maryjardinkotadamansara
#maryjardin#mjsapphire #skincare#sabunoat#Basicsetmaryjardin#Fullsetmaryjardin
Adik ni dahinya dah terhantuk kat dinding malam tadi. 
Dahinya terus benjol dan berdarah2.

Ibunya cuba sapu Face Oil Mary Jardin 
Alhamdulillah....Pagi ni, benjol dah surut , baik. Dahinya pon dah tak sakit lagi.

Nak cuba Face Oil? DM aini laju2.

Rugi tak cuba sebab Face Oil MJ wajib ade untuk setiap keluarga.

#basicsetmaryjardin#promojun
#MJSapphire#FloweryMJ
#skincaremaryjardin #maryjardinproduct #organic 
#skincare 
#madebydoctor
#naturalingredients
#premiumingredients
#maryjardinkotadamansara
#maryjardinladypreneur
#positivecircle#sabunmaryjardin #sabunoat#moodrepublik #lofattah #fattzura #bazaarpaknilofficial
Adik ni dahinya dah terhantuk kat dinding malam tadi. Dahinya terus benjol dan berdarah2. Ibunya cuba sapu Face Oil Mary Jardin Alhamdulillah....Pagi ni, benjol dah surut , baik. Dahinya pon dah tak sakit lagi. Nak cuba Face Oil? DM aini laju2. Rugi tak cuba sebab Face Oil MJ wajib ade untuk setiap keluarga. #basicsetmaryjardin #promojun  #MJSapphire #FloweryMJ  #skincaremaryjardin  #maryjardinproduct  #organic  #skincare  #madebydoctor  #naturalingredients  #premiumingredients  #maryjardinkotadamansara  #maryjardinladypreneur  #positivecircle #sabunmaryjardin  #sabunoat #moodrepublik  #lofattah  #fattzura  #bazaarpaknilofficial 
Nak cantik sebelum raya??Sempat lagi kalau cuba sabun Mary Jardin ni.

Pasti yg dah guna sabun semerbak bau wangiii ni akan jatuh cinta berkali2 bila cuci muka ... Rasa nak cuci muka berkali2 je...tapi sabun ni perlu guna 2 kali saje.
.
.
Lepas bilas dengan air, kulit terasa sangat lembut dan moist sangat.

Tu buat jatuh cinta berkali2😍 dengan cookies Mary Jardin. Kalau pakai, boleh bertahan ke 3 bulan tau. Tak rugi😍

Nak cuba tak???meh DM aini. 
#basicsetmaryjardin#promomay
#MJSapphire#FloweryMJ#skincaremaryjardin #maryjardinproduct #organic 
#skincare 
#madebydoctor
#naturalingredients
#premiumingredients
#maryjardinkotadamansara
#maryjardinladypreneur
#positivecircle#sabunmaryjardin #sabunoat#moodrepublik#lofattah #fattzura #moodrepublic #Ramadhankareem #sabunoat #SabunMukaNatural #maryjardin
Nak cantik sebelum raya??Sempat lagi kalau cuba sabun Mary Jardin ni. Pasti yg dah guna sabun semerbak bau wangiii ni akan jatuh cinta berkali2 bila cuci muka ... Rasa nak cuci muka berkali2 je...tapi sabun ni perlu guna 2 kali saje. . . Lepas bilas dengan air, kulit terasa sangat lembut dan moist sangat. Tu buat jatuh cinta berkali2😍 dengan cookies Mary Jardin. Kalau pakai, boleh bertahan ke 3 bulan tau. Tak rugi😍 Nak cuba tak???meh DM aini. #basicsetmaryjardin #promomay  #MJSapphire #FloweryMJ #skincaremaryjardin  #maryjardinproduct  #organic  #skincare  #madebydoctor  #naturalingredients  #premiumingredients  #maryjardinkotadamansara  #maryjardinladypreneur  #positivecircle #sabunmaryjardin  #sabunoat #moodrepublik #lofattah  #fattzura  #moodrepublic  #Ramadhankareem  #sabunoat  #SabunMukaNatural  #maryjardin