an online Instagram web viewer

#sabunoat medias

Photos

REAL TESTIMONY MOONNZ HONEY OAT SOAP BAR
.

Alhamdulillah.. selalu senang tiap ada yg senang merasakan manfaat sabun kami 😊😊
.

#Repost @jmyeyen with @repostapp
・・・
Assalamualaikum yg masih punya masalah dengan kulit wajahnya.
In yen mau berbagi pengalaman @d1lla_f1llan  dengan sabun moonz. 
Kulitnya yg sensitif terkadang timbul motif motif wajah tak terduga saat memakai sabun moonz,  tapi motif itu pun reaksi baik, Krn kulit wajah merespon kandungan sabun moonz (honey n oats). Stlh lanjut pakai sabun moonz,  motif wajahnya alhamdulillah menghilang. 
Met menikmati kejutan kejutan kenikmatan sabun moonz berikutnya ya.

Terbuat dari bahan alami, diolah dengan penuh perhatian. Hanya untuk memuaskan kamu kamu yg pusing ama masalah di mukanya yang ngak tuntas tuntas.

Siniiiiii,  beranikan diri coba sabun moonz. 
Dan ceritakan PENGALAMAN mu,  untuk GURU bg yg lain.
Dia sudah kamu kapan???? Heiiiiii kamuuuu. ..Iyaaa
Cek cek @yeyen0301
.
#sabunsusu #sabunoat #sabunhalal #sabunmadu #sabunalami #sabunsehat #sabunscrub #scrubwajah #scrubalami #testimoonnz
REAL TESTIMONY MOONNZ HONEY OAT SOAP BAR . Alhamdulillah.. selalu senang tiap ada yg senang merasakan manfaat sabun kami 😊😊 . #Repost  @jmyeyen with @repostapp ・・・ Assalamualaikum yg masih punya masalah dengan kulit wajahnya. In yen mau berbagi pengalaman @d1lla_f1llan dengan sabun moonz. Kulitnya yg sensitif terkadang timbul motif motif wajah tak terduga saat memakai sabun moonz, tapi motif itu pun reaksi baik, Krn kulit wajah merespon kandungan sabun moonz (honey n oats). Stlh lanjut pakai sabun moonz, motif wajahnya alhamdulillah menghilang. Met menikmati kejutan kejutan kenikmatan sabun moonz berikutnya ya. Terbuat dari bahan alami, diolah dengan penuh perhatian. Hanya untuk memuaskan kamu kamu yg pusing ama masalah di mukanya yang ngak tuntas tuntas. Siniiiiii, beranikan diri coba sabun moonz. Dan ceritakan PENGALAMAN mu, untuk GURU bg yg lain. Dia sudah kamu kapan???? Heiiiiii kamuuuu. ..Iyaaa Cek cek @yeyen0301 . #sabunsusu  #sabunoat  #sabunhalal  #sabunmadu  #sabunalami  #sabunsehat  #sabunscrub  #scrubwajah  #scrubalami  #testimoonnz 
Wuhuuuuu... Sticker product orang Sabah dah sampai dah... Semoga business terus dirahmati... Amen
.
MEH WHATSAPP FINZ
+601115365231
.

#miracleserumbotox #serumbotox #serumbotoxmurah #krimkilomurah #krimkilokilang #krimkilo #serumkilo #serumpower #serumberas #sabunkopi #sabunoat #sabunhomemade #serbukkunyit #kotakmurah #stickermurah #kilangkosmetik #kilangcosmetic #kilangmalaysia #kilangmalaysiaislam  #kilangproduk
Creative sungguh cust finz ne... Siap buat sabun OAT lagi weiii... Banyak kbaikan ntuk kulit... X percaya?... Hang google lah sndri... Ahahaha
.
Nak buat jenama sendiri dengan
FREE KKM
FREE STICKER
FREE SERVICE KILANG
.
MARI DAPATKAN MIRACLE SERUM BOTOX DENGAN MODAL RM850 (PROMO CANTEK LAWA MACHO)
.
NAK RM500 PACKAGE SERUM BOTOX PEARL?? BOLEH TAPI X ADA KKM X ADA FREE STICKER X ADA FREE SERVICE KILANG NA
.
WHATSAPP FINZ
+601115365231
.
#miracleserumbotox #serumbotox #serumbotoxmurah #krimkilomurah #krimkilokilang #krimkilo #serumkilo #serumpower #serumberas #sabunkopi #sabunoat #sabunhomemade #serbukkunyit #kotakmurah #stickermurah #kilangkosmetik #kilangcosmetic #kilangmalaysia #kilangmalaysiaislam  #kilangproduk
Creative sungguh cust finz ne... Siap buat sabun OAT lagi weiii... Banyak kbaikan ntuk kulit... X percaya?... Hang google lah sndri... Ahahaha . Nak buat jenama sendiri dengan FREE KKM FREE STICKER FREE SERVICE KILANG . MARI DAPATKAN MIRACLE SERUM BOTOX DENGAN MODAL RM850 (PROMO CANTEK LAWA MACHO) . NAK RM500 PACKAGE SERUM BOTOX PEARL?? BOLEH TAPI X ADA KKM X ADA FREE STICKER X ADA FREE SERVICE KILANG NA . WHATSAPP FINZ +601115365231 . #miracleserumbotox  #serumbotox  #serumbotoxmurah  #krimkilomurah  #krimkilokilang  #krimkilo  #serumkilo  #serumpower  #serumberas  #sabunkopi  #sabunoat  #sabunhomemade  #serbukkunyit  #kotakmurah  #stickermurah  #kilangkosmetik  #kilangcosmetic  #kilangmalaysia  #kilangmalaysiaislam  #kilangproduk 
Full Set Mary Jardin yg sentiasa melengkapi.

Mudah, cepat dan jimat.

Facial soap+Face Oil+Detox Clay Mask+ Collagen Serum 
Set Mary Jardin adalah natural organic skincare, bebas bahan kimia, selamat untuk kulit.

#maryjardinkotadamansara
#maryjardin#mjsapphire #skincare#sabunoat#Basicsetmaryjardin#Fullsetmaryjardin
#SabunOat restock!! .
Wahh.. Awak tahu tak oat sangat baik untuk kulit?? Mampu melembabkan dan memudarkan parut.. Pinkish gitu muka awak.. 😍
.
Rm15 je 55g tau.. Boleh wassap Amy kalau nak order.. 😍
.
Siap 30pcs #SabunKayuManis boleh dah post esok.. On the spot Amy buat hahah... Tadi bank in esok terus post.. 😄
.
Borong MOQ 30pcs (Rebrand) 
100% handmade
100% no chemical 
100% organik dan selamat
📱+601114726042
.
#SAbeautyHQ
#OrganikProduct
#HandmadeProduct
#SabunBorong
#ScrubBorong
#PembekalProductOrganik
#HQPenang
#HQ01114726042
#SabunOat  restock!! . Wahh.. Awak tahu tak oat sangat baik untuk kulit?? Mampu melembabkan dan memudarkan parut.. Pinkish gitu muka awak.. 😍 . Rm15 je 55g tau.. Boleh wassap Amy kalau nak order.. 😍 . Siap 30pcs #SabunKayuManis  boleh dah post esok.. On the spot Amy buat hahah... Tadi bank in esok terus post.. 😄 . Borong MOQ 30pcs (Rebrand) 100% handmade 100% no chemical 100% organik dan selamat 📱+601114726042 . #SAbeautyHQ  #OrganikProduct  #HandmadeProduct  #SabunBorong  #ScrubBorong  #PembekalProductOrganik  #HQPenang  #HQ01114726042 
Testimoni pengguna Basic Set Mary Jardin.

Kesan penggunaan Basic Set - black/white head hilang dari kulit wajah. Akhir bulan May 2017, pori2 mengecil.

Nak dapatkan Basic Set Mary Jardin?

Berminat?? DM aini ya☺

#basicsetmaryjardin
#collagenserummaryjardin
#MJSapphire
#FloweryMJ
#skincaremaryjardin 
#maryjardinproduct
#skincare 
#madebydoctor
#naturalingredients
#premiumingredients
#maryjardinkotadamansara
#maryjardinladypreneur
#positivecircle#sabunmaryjardin 
#sabunoat
#lofattah 
#fattzura 
#bazaarpaknilofficial
Testimoni pengguna Basic Set Mary Jardin. Kesan penggunaan Basic Set - black/white head hilang dari kulit wajah. Akhir bulan May 2017, pori2 mengecil. Nak dapatkan Basic Set Mary Jardin? Berminat?? DM aini ya☺ #basicsetmaryjardin  #collagenserummaryjardin  #MJSapphire  #FloweryMJ  #skincaremaryjardin  #maryjardinproduct  #skincare  #madebydoctor  #naturalingredients  #premiumingredients  #maryjardinkotadamansara  #maryjardinladypreneur  #positivecircle #sabunmaryjardin  #sabunoat  #lofattah  #fattzura  #bazaarpaknilofficial 
#SabunOat 😍 wahh rasa macam nak ngapp je kan.. Hahaha.. Tahu tak kelebihan oat??? Ia mampu melembabkan kukit kering dan berminyak!! 😍 memang best pakai.. Lembut je rasa tau.. Amy suka sangat.. Boleh la google apa kelebihan oat ni.. Scrub pon ada tauuu!! .
1pcs RM15 55g
.
Borong MOQ 30pcs (Rebrand) 
100% handmade
100% no chemical 
100% organik dan selamat
📱+601114726042
.
#SAbeautyHQ
#OrganikProduct
#HandmadeProduct
#SabunBorong
#ScrubBorong
#PembekalProductOrganik
#HQPenang
#HQ01114726042
#SabunOat  😍 wahh rasa macam nak ngapp je kan.. Hahaha.. Tahu tak kelebihan oat??? Ia mampu melembabkan kukit kering dan berminyak!! 😍 memang best pakai.. Lembut je rasa tau.. Amy suka sangat.. Boleh la google apa kelebihan oat ni.. Scrub pon ada tauuu!! . 1pcs RM15 55g . Borong MOQ 30pcs (Rebrand) 100% handmade 100% no chemical 100% organik dan selamat 📱+601114726042 . #SAbeautyHQ  #OrganikProduct  #HandmadeProduct  #SabunBorong  #ScrubBorong  #PembekalProductOrganik  #HQPenang  #HQ01114726042 
Detox Clay Mask Mary Jardin

Kenapa kita perlu detox kulit wajah setiap minggu dengan Detox Clay Mask MJ? 🎈 membuang sel2 kulit mati.
🎈 merawat kulit kusam.
🎈 anti-penuaan.
🎈 mengembalikan keremajaan kulit.

Berminat?? DM aini ya☺

#basicsetmaryjardin
#collagenserummaryjardin
#MJSapphire
#FloweryMJ
#skincaremaryjardin 
#maryjardinproduct
#skincare 
#madebydoctor
#naturalingredients
#premiumingredients
#maryjardinkotadamansara
#maryjardinladypreneur
#positivecircle#sabunmaryjardin 
#sabunoat
#lofattah 
#fattzura 
#bazaarpaknilofficial
Detox Clay Mask Mary Jardin Kenapa kita perlu detox kulit wajah setiap minggu dengan Detox Clay Mask MJ? 🎈 membuang sel2 kulit mati. 🎈 merawat kulit kusam. 🎈 anti-penuaan. 🎈 mengembalikan keremajaan kulit. Berminat?? DM aini ya☺ #basicsetmaryjardin  #collagenserummaryjardin  #MJSapphire  #FloweryMJ  #skincaremaryjardin  #maryjardinproduct  #skincare  #madebydoctor  #naturalingredients  #premiumingredients  #maryjardinkotadamansara  #maryjardinladypreneur  #positivecircle #sabunmaryjardin  #sabunoat  #lofattah  #fattzura  #bazaarpaknilofficial 
Alhamdulillah...Walaupun masih cuti mode Hari Raya...kedai online aini, Mary Jardin skincare, sentiasa ade customer yg order😘😍 Nanti aini proses order ya😍

#MJSapphire
#FloweryMJ
#skincaremaryjardin 
#maryjardinproduct
#madebydoctor
#naturalingredients
#premiumingredients
#maryjardinkotadamansara
#maryjardinladypreneur
#sabunmaryjardin 
#sabunoat
#lofattah 
#fattzura 
#bazaarpaknilofficial
🌷Face Oil Mary Jardin🌷

Kebaikan : 👉 mengawal keseimbangan kelembapan kulit sepanjang hari.
👉 melindungi kulit dari kotoran.
👉 merawat jerawat & bekas luka jerawat.
👉 membantu mengurangkan kerosakan sel & mempercepatkan pertumbuhan sel baru.
👉 menjaga kesihatan kulit, melawan radikal bebas dan meningkatkan keanjalan wajah. 
Nak dapatkan Face Oil MJ, boleh DM aini☺

#basicsetmaryjardin
#collagenserummaryjardin
#MJSapphire
#FloweryMJ
#skincaremaryjardin 
#maryjardinproduct
#skincare 
#madebydoctor
#naturalingredients
#premiumingredients
#maryjardinkotadamansara
#maryjardinladypreneur
#positivecircle
#sabunmaryjardin 
#sabunoat
#lofattah 
#fattzura 
#bazaarpaknilofficial
🌷Face Oil Mary Jardin🌷 Kebaikan : 👉 mengawal keseimbangan kelembapan kulit sepanjang hari. 👉 melindungi kulit dari kotoran. 👉 merawat jerawat & bekas luka jerawat. 👉 membantu mengurangkan kerosakan sel & mempercepatkan pertumbuhan sel baru. 👉 menjaga kesihatan kulit, melawan radikal bebas dan meningkatkan keanjalan wajah. Nak dapatkan Face Oil MJ, boleh DM aini☺ #basicsetmaryjardin  #collagenserummaryjardin  #MJSapphire  #FloweryMJ  #skincaremaryjardin  #maryjardinproduct  #skincare  #madebydoctor  #naturalingredients  #premiumingredients  #maryjardinkotadamansara  #maryjardinladypreneur  #positivecircle  #sabunmaryjardin  #sabunoat  #lofattah  #fattzura  #bazaarpaknilofficial 
Adik ni dahinya dah terhantuk kat dinding malam tadi. 
Dahinya terus benjol dan berdarah2.

Ibunya cuba sapu Face Oil Mary Jardin 
Alhamdulillah....Pagi ni, benjol dah surut , baik. Dahinya pon dah tak sakit lagi.

Nak cuba Face Oil? DM aini laju2.

Rugi tak cuba sebab Face Oil MJ wajib ade untuk setiap keluarga.

#basicsetmaryjardin#promojun
#MJSapphire#FloweryMJ
#skincaremaryjardin #maryjardinproduct #organic 
#skincare 
#madebydoctor
#naturalingredients
#premiumingredients
#maryjardinkotadamansara
#maryjardinladypreneur
#positivecircle#sabunmaryjardin #sabunoat#moodrepublik #lofattah #fattzura #bazaarpaknilofficial
Adik ni dahinya dah terhantuk kat dinding malam tadi. Dahinya terus benjol dan berdarah2. Ibunya cuba sapu Face Oil Mary Jardin Alhamdulillah....Pagi ni, benjol dah surut , baik. Dahinya pon dah tak sakit lagi. Nak cuba Face Oil? DM aini laju2. Rugi tak cuba sebab Face Oil MJ wajib ade untuk setiap keluarga. #basicsetmaryjardin #promojun  #MJSapphire #FloweryMJ  #skincaremaryjardin  #maryjardinproduct  #organic  #skincare  #madebydoctor  #naturalingredients  #premiumingredients  #maryjardinkotadamansara  #maryjardinladypreneur  #positivecircle #sabunmaryjardin  #sabunoat #moodrepublik  #lofattah  #fattzura  #bazaarpaknilofficial 
Nak cantik sebelum raya??Sempat lagi kalau cuba sabun Mary Jardin ni.

Pasti yg dah guna sabun semerbak bau wangiii ni akan jatuh cinta berkali2 bila cuci muka ... Rasa nak cuci muka berkali2 je...tapi sabun ni perlu guna 2 kali saje.
.
.
Lepas bilas dengan air, kulit terasa sangat lembut dan moist sangat.

Tu buat jatuh cinta berkali2😍 dengan cookies Mary Jardin. Kalau pakai, boleh bertahan ke 3 bulan tau. Tak rugi😍

Nak cuba tak???meh DM aini. 
#basicsetmaryjardin#promomay
#MJSapphire#FloweryMJ#skincaremaryjardin #maryjardinproduct #organic 
#skincare 
#madebydoctor
#naturalingredients
#premiumingredients
#maryjardinkotadamansara
#maryjardinladypreneur
#positivecircle#sabunmaryjardin #sabunoat#moodrepublik#lofattah #fattzura #moodrepublic #Ramadhankareem #sabunoat #SabunMukaNatural #maryjardin
Nak cantik sebelum raya??Sempat lagi kalau cuba sabun Mary Jardin ni. Pasti yg dah guna sabun semerbak bau wangiii ni akan jatuh cinta berkali2 bila cuci muka ... Rasa nak cuci muka berkali2 je...tapi sabun ni perlu guna 2 kali saje. . . Lepas bilas dengan air, kulit terasa sangat lembut dan moist sangat. Tu buat jatuh cinta berkali2😍 dengan cookies Mary Jardin. Kalau pakai, boleh bertahan ke 3 bulan tau. Tak rugi😍 Nak cuba tak???meh DM aini. #basicsetmaryjardin #promomay  #MJSapphire #FloweryMJ #skincaremaryjardin  #maryjardinproduct  #organic  #skincare  #madebydoctor  #naturalingredients  #premiumingredients  #maryjardinkotadamansara  #maryjardinladypreneur  #positivecircle #sabunmaryjardin  #sabunoat #moodrepublik #lofattah  #fattzura  #moodrepublic  #Ramadhankareem  #sabunoat  #SabunMukaNatural  #maryjardin 
Alhamdulillah...happy sangat adik ni...selepas 45 hari menggunakan FULL SET MARY JARDIN.

Kulit wajahnya yg berjerawat dah semakin baik dan semakin cerah.

Mary Jardin 100% natural & organik skincare. Bebas dari bahan kimia yg merbahaya.

Nak order? promotion Jun 2017 Mary Jardin sehingga 18 June 17 sahaja.

#basicsetmaryjardin#promojun
#MJSapphire#FloweryMJ
#skincaremaryjardin #maryjardinproduct #organic 
#skincare 
#madebydoctor
#naturalingredients
#premiumingredients
#maryjardinkotadamansara
#maryjardinladypreneur
#positivecircle#sabunmaryjardin #sabunoat#moodrepublik #lofattah #fattzura #bazaarpaknilofficial
Alhamdulillah...happy sangat adik ni...selepas 45 hari menggunakan FULL SET MARY JARDIN. Kulit wajahnya yg berjerawat dah semakin baik dan semakin cerah. Mary Jardin 100% natural & organik skincare. Bebas dari bahan kimia yg merbahaya. Nak order? promotion Jun 2017 Mary Jardin sehingga 18 June 17 sahaja. #basicsetmaryjardin #promojun  #MJSapphire #FloweryMJ  #skincaremaryjardin  #maryjardinproduct  #organic  #skincare  #madebydoctor  #naturalingredients  #premiumingredients  #maryjardinkotadamansara  #maryjardinladypreneur  #positivecircle #sabunmaryjardin  #sabunoat #moodrepublik  #lofattah  #fattzura  #bazaarpaknilofficial 
HITAM2 HILANG & BEDAK TAK CAIR😍

Best kan dapat feedback daripada pengguna Facial soap + Face Oil Mary Jardin.

Alhamdulillah.
Nak cuba??Jom sembang tepi☺

#basicsetmaryjardin
#promojun
#MJSapphire
#FloweryMJ
#skincare 
#madebydoctor
#naturalingredients
#premiumingredients
#maryjardinkotadamansara
#maryjardinladypreneur
#positivecircle#sabunmaryjardin #sabunoat#moodrepublik#lofattah #fattzura #bazarpaknilprodukkecantikkan #bazarpaknilofficial
HARUM LAVENDER 
Facial Soap Mary Jardin yg kaya dengan haruman lavender😍 dan di proses tanpa air. 
Cookies ni bila tengok rasa nak gigit je dan jimat selama 3 bulan penggunaannya.

Banyak kelebihan facial soap MJ.

Nak cuba??Jom sembang tepi☺

#basicsetmaryjardin
#promojun
#MJSapphire
#FloweryMJ
#skincare 
#madebydoctor
#naturalingredients
#premiumingredients
#maryjardinkotadamansara
#maryjardinladypreneur
#positivecircle#sabunmaryjardin #sabunoat#moodrepublik#lofattah #fattzura #bazarpaknilprodukkecantikkan #bazarpaknil#bazaarpaknilofficial
HARUM LAVENDER Facial Soap Mary Jardin yg kaya dengan haruman lavender😍 dan di proses tanpa air. Cookies ni bila tengok rasa nak gigit je dan jimat selama 3 bulan penggunaannya. Banyak kelebihan facial soap MJ. Nak cuba??Jom sembang tepi☺ #basicsetmaryjardin  #promojun  #MJSapphire  #FloweryMJ  #skincare  #madebydoctor  #naturalingredients  #premiumingredients  #maryjardinkotadamansara  #maryjardinladypreneur  #positivecircle #sabunmaryjardin  #sabunoat #moodrepublik #lofattah  #fattzura  #bazarpaknilprodukkecantikkan  #bazarpaknil #bazaarpaknilofficial 
Ade masalah kulit wajah, berjerawat, kulit berminyak, kulit jeragat, kulit kusam, Excema, kulit kering dan lain, boleh cuba facial soap Mary Jardin.

Sabun yg di perbuat daripada 10 jenis bahan yg berkualiti, tanpa air.

Menjadikan kulit wajah cantik, bersih, flawless semulajadi tanpa perlu pakai make up tebal2 .

Nak dapatkan facial soap? DM aini☺

#MJSapphire 
#productbydoctor 
#Ramadhankareem
#Maryjardin
#promojun
#ramadhankareem
#FloweryMJ
#skincaremaryjardin 
#maryjardinproduct 
#organic 
#skincare 
#madebydoctor
#naturalingredients
#premiumingredients
#maryjardinkotadamansara
#maryjardinladypreneur
#positivecircle#sabunmaryjardin #sabunoat#moodrepublic #lofattah #fattzura #sayajualonline #bazarpaknil #sayajualprodukkecantikan#bazarpaknilofficial
Ade masalah kulit wajah, berjerawat, kulit berminyak, kulit jeragat, kulit kusam, Excema, kulit kering dan lain, boleh cuba facial soap Mary Jardin. Sabun yg di perbuat daripada 10 jenis bahan yg berkualiti, tanpa air. Menjadikan kulit wajah cantik, bersih, flawless semulajadi tanpa perlu pakai make up tebal2 . Nak dapatkan facial soap? DM aini☺ #MJSapphire  #productbydoctor  #Ramadhankareem  #Maryjardin  #promojun  #ramadhankareem  #FloweryMJ  #skincaremaryjardin  #maryjardinproduct  #organic  #skincare  #madebydoctor  #naturalingredients  #premiumingredients  #maryjardinkotadamansara  #maryjardinladypreneur  #positivecircle #sabunmaryjardin  #sabunoat #moodrepublic  #lofattah  #fattzura  #sayajualonline  #bazarpaknil  #sayajualprodukkecantikan #bazarpaknilofficial 
Sabun Mary Jardin yg di adun di dalam acuan khas.

Kenapa facial cleanser MJ dalam bentuk sabun buku & tak keras macam sabun lain? kenapa tak banyak buih?

Sabun MJ tiada pengawet.Jika liquid form kena letak pengawet untuk mengelak berkulat. 
Ia juga tak guna air tapi guna susu kambing & tidak mengandungi bahan kimia untuk keraskan sabun atau untuk bagi buih yg banyak.

Sabun MJ Tiada pewangi dan pewarna tiruan. Putih sabun MJ sebab warna susu. Bau wangi adalah daripada lavender essential oil.

#FloweryMJ #Maryjardinagen #maryjardinproduct #Maryjardin#spakotadamansara#sabunhomemade #sabunoat #claymaskmaryjardin #faceoilmj #naturalbeauty #naturalskincare#dropshipper #DetoxClayMask #skincare #naturalskincare #maryjardinkotadamansara #bisnessonline
Sabun Mary Jardin yg di adun di dalam acuan khas. Kenapa facial cleanser MJ dalam bentuk sabun buku & tak keras macam sabun lain? kenapa tak banyak buih? Sabun MJ tiada pengawet.Jika liquid form kena letak pengawet untuk mengelak berkulat. Ia juga tak guna air tapi guna susu kambing & tidak mengandungi bahan kimia untuk keraskan sabun atau untuk bagi buih yg banyak. Sabun MJ Tiada pewangi dan pewarna tiruan. Putih sabun MJ sebab warna susu. Bau wangi adalah daripada lavender essential oil. #FloweryMJ  #Maryjardinagen  #maryjardinproduct  #Maryjardin #spakotadamansara #sabunhomemade  #sabunoat  #claymaskmaryjardin  #faceoilmj  #naturalbeauty  #naturalskincare #dropshipper  #DetoxClayMask  #skincare  #naturalskincare  #maryjardinkotadamansara  #bisnessonline 
Ade masalah kulit wajah, berjerawat, kulit berminyak, kulit jeragat, kulit kusam, Excema, kulit kering dan lain, boleh cuba facial soap Mary Jardin.

Sabun yg di perbuat daripada 10 jenis bahan yg berkualiti, tanpa air.

Menjadikan kulit wajah cantik, bersih, flawless semulajadi tanpa perlu pakai make up tebal2 .

Nak dapatkan facial soap? DM aini☺

#MJSapphire 
#productbydoctor 
#Ramadhankareem
#Maryjardin
#promojun
#ramadhankareem
#FloweryMJ
#skincaremaryjardin 
#maryjardinproduct 
#organic 
#skincare 
#madebydoctor
#naturalingredients
#premiumingredients
#maryjardinkotadamansara
#maryjardinladypreneur
#positivecircle#sabunmaryjardin #sabunoat#moodrepublic #lofattah #fattzura #sayajualonline #bazarpaknil #sayajualprodukkecantikan
Ade masalah kulit wajah, berjerawat, kulit berminyak, kulit jeragat, kulit kusam, Excema, kulit kering dan lain, boleh cuba facial soap Mary Jardin. Sabun yg di perbuat daripada 10 jenis bahan yg berkualiti, tanpa air. Menjadikan kulit wajah cantik, bersih, flawless semulajadi tanpa perlu pakai make up tebal2 . Nak dapatkan facial soap? DM aini☺ #MJSapphire  #productbydoctor  #Ramadhankareem  #Maryjardin  #promojun  #ramadhankareem  #FloweryMJ  #skincaremaryjardin  #maryjardinproduct  #organic  #skincare  #madebydoctor  #naturalingredients  #premiumingredients  #maryjardinkotadamansara  #maryjardinladypreneur  #positivecircle #sabunmaryjardin  #sabunoat #moodrepublic  #lofattah  #fattzura  #sayajualonline  #bazarpaknil  #sayajualprodukkecantikan