an online Instagram web viewer

#sabunoat medias

Photos

AGENT WANTED - MARY JARDIN 🎈Nak join agent Mary Jardin wajib simpan stock?? 🎈Kos berapa untuk join agent?

Semua ni soalan yg biasa di tanya oleh pelanggan Mary Jardin

Mereka  risau kalau kena simpan stock, akhirnya takut tak laku  bersusun bawah katil...dah rugi kan... Agent Mary Jardin TAK perlu simpan stock tau..korang just daftar RM50 dan terus boleh jual..tak susah pun..jual 2 item dah boleh dapat balik RM50 yang korang bayar tu...tak payah duk pening² kepala fikir macam mana nak habiskan stock🙄

Jangan risau, korang akan di bimbing sepenuhnya oleh Leader, Master MJ

Jom sama2 Team aini  untuk cipta pengalaman yang indah² bersama Mary Jardin😍. Konsep Mary Jardin adalah kongsi rezeki dan keberkatan dalam berniaga.

Anda buat, Insyaallah anda dapat hasilnya.

Daripada,
Aini #MJSapphire
Mary Jardin

#MJSapphire
#FloweryMJ #agentwanted
#annabelMJ
#promomeistillON#mjbelle #maryjardin #maryjardinladypreneur #agenwantedmalaysia#MJSapphire#FloweryMJ#skincaremaryjardin #maryjardinproduct #organic 
#skincare 
#madebydoctor
#naturalingredients
#premiumingredients
#maryjardinkotadamansara
#maryjardinladypreneur
#positivecircle#sabunmaryjardin #sabunoat#spakotadamansara
AGENT WANTED - MARY JARDIN 🎈Nak join agent Mary Jardin wajib simpan stock?? 🎈Kos berapa untuk join agent? Semua ni soalan yg biasa di tanya oleh pelanggan Mary Jardin Mereka risau kalau kena simpan stock, akhirnya takut tak laku bersusun bawah katil...dah rugi kan... Agent Mary Jardin TAK perlu simpan stock tau..korang just daftar RM50 dan terus boleh jual..tak susah pun..jual 2 item dah boleh dapat balik RM50 yang korang bayar tu...tak payah duk pening² kepala fikir macam mana nak habiskan stock🙄 Jangan risau, korang akan di bimbing sepenuhnya oleh Leader, Master MJ Jom sama2 Team aini untuk cipta pengalaman yang indah² bersama Mary Jardin😍. Konsep Mary Jardin adalah kongsi rezeki dan keberkatan dalam berniaga. Anda buat, Insyaallah anda dapat hasilnya. Daripada, Aini #MJSapphire  Mary Jardin #MJSapphire  #FloweryMJ  #agentwanted  #annabelMJ  #promomeistillON #mjbelle  #maryjardin  #maryjardinladypreneur  #agenwantedmalaysia #MJSapphire #FloweryMJ #skincaremaryjardin  #maryjardinproduct  #organic  #skincare  #madebydoctor  #naturalingredients  #premiumingredients  #maryjardinkotadamansara  #maryjardinladypreneur  #positivecircle #sabunmaryjardin  #sabunoat #spakotadamansara 
Testimoni agent sendiri menggunakan Basic Set Mary Jardin sejak Jan 2017 dan serum sejak Mac 2017

Ramai kawan2 yg bertanya,"pakai apa?nampak lain la..mcm bersih clear and glowing2" ...malu rasanya.. Dia sebelum ni berkulit gelap dan MJ tidak mencerahkan tapi highlight kulit asal,cuma makin lembut,bersih dan berseri.. #MJSapphire#FloweryMJ#skincaremaryjardin #maryjardinproduct #organic 
#skincare 
#madebydoctor
#naturalingredients
#premiumingredients
#maryjardinkotadamansara
#maryjardinladypreneur
#positivecircle#sabunmaryjardin #sabunoat#spakotadamansara
Testimoni agent sendiri menggunakan Basic Set Mary Jardin sejak Jan 2017 dan serum sejak Mac 2017 Ramai kawan2 yg bertanya,"pakai apa?nampak lain la..mcm bersih clear and glowing2" ...malu rasanya.. Dia sebelum ni berkulit gelap dan MJ tidak mencerahkan tapi highlight kulit asal,cuma makin lembut,bersih dan berseri.. #MJSapphire #FloweryMJ #skincaremaryjardin  #maryjardinproduct  #organic  #skincare  #madebydoctor  #naturalingredients  #premiumingredients  #maryjardinkotadamansara  #maryjardinladypreneur  #positivecircle #sabunmaryjardin  #sabunoat #spakotadamansara 
KENAPA SABUN MARY JARDIN TAK BERBUIH?? Ramai orang cakap... Tak puas la pakai sabun ni, tak de banyak buih.

Bersih ke muka ni? 
Rasa bersih ke tak ada buih? 
Pernah dengar tak term SLS? 😊

SLS adalah ejen pembuih. Nama penuh SLS adalah SODIUM LAURYL SULFATE. 
Kandungan SLS adalah Asid Sulfurik, Monododecyl Ester dan Sodium Salt. Pendek kata, SLS bukan bahan semulajadi tetapi SINTETIK, dihasilkan daripada bahan kimia.

SLS adalah bahan yang murah dan menghasilkan baaaaaaanyak buih! Sebab tu la kalau kita pakai bahan pencuci rumah yang murah, buihnya bukan main banyak lagi kan?? Zaman sekarang, orang ingat makin banyak buih, makin bagus. Itu SALAH

Asalnya SLS digunakan untuk pencuci lantai.
Buih-buih yang terhasil tu menolong untuk membuang kotoran degil kat lantai... TAPI...ada pulak yang guna SLS untuk pembersih badan dan syampu. 
Paling sedih untuk pencuci muka 😱
Korang bayangkan la ye.. Benda yang asalnya digunakan untuk cuci lantai, kita guna kat badan, kat muka kita 😖

Boleh bayangkan tak, kesian muka kita. Macam pakai floor cleaner untuk cuci muka.

Nak cuci muka kene la guna sabun yg selamat. 
Pilihan di tangan masing2.

Nak cuba sabun Mary Jardin?Boleh Pm aini☺

#MJSapphire
#MaryJardin
#facialsoapMJ #Maryjardinagen #maryjardinproduct #soap #sabunoat #SabunMukaNatural #FloweryMJ #mjbelle #AnnabelMj
KENAPA SABUN MARY JARDIN TAK BERBUIH?? Ramai orang cakap... Tak puas la pakai sabun ni, tak de banyak buih. Bersih ke muka ni? Rasa bersih ke tak ada buih? Pernah dengar tak term SLS? 😊 SLS adalah ejen pembuih. Nama penuh SLS adalah SODIUM LAURYL SULFATE. Kandungan SLS adalah Asid Sulfurik, Monododecyl Ester dan Sodium Salt. Pendek kata, SLS bukan bahan semulajadi tetapi SINTETIK, dihasilkan daripada bahan kimia. SLS adalah bahan yang murah dan menghasilkan baaaaaaanyak buih! Sebab tu la kalau kita pakai bahan pencuci rumah yang murah, buihnya bukan main banyak lagi kan?? Zaman sekarang, orang ingat makin banyak buih, makin bagus. Itu SALAH Asalnya SLS digunakan untuk pencuci lantai. Buih-buih yang terhasil tu menolong untuk membuang kotoran degil kat lantai... TAPI...ada pulak yang guna SLS untuk pembersih badan dan syampu. Paling sedih untuk pencuci muka 😱 Korang bayangkan la ye.. Benda yang asalnya digunakan untuk cuci lantai, kita guna kat badan, kat muka kita 😖 Boleh bayangkan tak, kesian muka kita. Macam pakai floor cleaner untuk cuci muka. Nak cuci muka kene la guna sabun yg selamat. Pilihan di tangan masing2. Nak cuba sabun Mary Jardin?Boleh Pm aini☺ #MJSapphire  #MaryJardin  #facialsoapMJ  #Maryjardinagen  #maryjardinproduct  #soap  #sabunoat  #SabunMukaNatural  #FloweryMJ  #mjbelle  #AnnabelMj 
Testimoni pengguna, selepas 11 hari penggunaan Basic Set #maryjardin. 
Kulit wajah semakin cerah berseri2.

#maryjardin#maryjardinproduct #Maryjardinkotadamansara #BasicSetMJ #sabunoat #sabunhomemade #faceoil #faceoilmj #claymaskmalaysia #claymask #claymaskmj
Testimoni dari customer MJ yg menggunakan serum MJ.

Gembira sangat lepas pakai serum selama  seminggu. Selama bawah panas 2 hari x sunburn pun. Parut jerawat dah makin pudar.

Yang penting tak perlu pakai foundation. 😊

#collagenserummaryjardin #Maryjardin#sabunoat
#FloweryMJ#skincaremaryjardin #maryjardinproduct #organic 
#skincare 
#madebydoctor
#naturalingredients
#premiumingredients
#maryjardinkotadamansara
#maryjardinladypreneur
#positivecircle#bazarpaknilprodukkecantikkan #nakcantik #nakcantikcarisaya #skincaremaryjardin #skincaremalaysia#promomay #sabunoat #codkotadamansara
Testimoni dari customer MJ yg menggunakan serum MJ. Gembira sangat lepas pakai serum selama seminggu. Selama bawah panas 2 hari x sunburn pun. Parut jerawat dah makin pudar. Yang penting tak perlu pakai foundation. 😊 #collagenserummaryjardin  #Maryjardin #sabunoat  #FloweryMJ #skincaremaryjardin  #maryjardinproduct  #organic  #skincare  #madebydoctor  #naturalingredients  #premiumingredients  #maryjardinkotadamansara  #maryjardinladypreneur  #positivecircle #bazarpaknilprodukkecantikkan  #nakcantik  #nakcantikcarisaya  #skincaremaryjardin  #skincaremalaysia #promomay  #sabunoat  #codkotadamansara 
FLAWLESS 😍😍 Testimoni ini dari agent Mary Jardin sendiri.

Selepas menggunakan Basic set 4 bulan +
Serum 1 bulan.

Kulit wajahnya dah cantik, bersih berseri2

#basicsetmaryjardin#promomay
#MJSapphire#FloweryMJ#skincaremaryjardin #maryjardinproduct #organic 
#skincare 
#madebydoctor
#naturalingredients
#premiumingredients
#maryjardinkotadamansara
#maryjardinladypreneur
#positivecircle#sabunmaryjardin #sabunoat
Adik ni dah guna Basic Set Mary Jardin tapi lepas pakai Basic Set, mukanya naik jerawat pasir, seluruh muka.

Suaminya minta berenti je pakai Basic Set. Tapi di berenti jap guna Basc Set MJ. Selepas seminggu balik pakai Basic Set MJ.

Alhamdulillah dengan izinNya, kulitnya dah semakin lembut😍

#MJSapphire#FloweryMJ#skincaremaryjardin #maryjardinproduct #organic 
#skincare 
#madebydoctor
#naturalingredients
#premiumingredients
#maryjardinkotadamansara
#maryjardinladypreneur
#positivecircle#sabunmaryjardin #sabunoat#spakotadamansara
Adik ni dah guna Basic Set Mary Jardin tapi lepas pakai Basic Set, mukanya naik jerawat pasir, seluruh muka. Suaminya minta berenti je pakai Basic Set. Tapi di berenti jap guna Basc Set MJ. Selepas seminggu balik pakai Basic Set MJ. Alhamdulillah dengan izinNya, kulitnya dah semakin lembut😍 #MJSapphire #FloweryMJ #skincaremaryjardin  #maryjardinproduct  #organic  #skincare  #madebydoctor  #naturalingredients  #premiumingredients  #maryjardinkotadamansara  #maryjardinladypreneur  #positivecircle #sabunmaryjardin  #sabunoat #spakotadamansara 
Testimoni customer, setelah mengalami putih2 di dahinya.

Alhamdulillah....selepas mengguna Detox Clay Mask dan Face Oil, putih2 kat dahi tu hilang.

#MJSapphire#FloweryMJ#skincaremaryjardin #maryjardinproduct #organic 
#skincare 
#madebydoctor
#naturalingredients
#premiumingredients
#maryjardinkotadamansara
#maryjardinladypreneur
#positivecircle#sabunmaryjardin #sabunoat#spakotadamansara
Masalah kulit adik ni sebelum guna Basic Set Mary Jardin ✔️ jerawat halus2
✔️ kulit berminyak
✔️ tona x sekata... Alhamdulillah, Selepas guna Basic set Mary Jardin ✔bintik2 dah tiada di dahi
✔kulit dah sekata

#MJSapphire#FloweryMJ#skincaremaryjardin #maryjardinproduct #organic 
#skincare 
#madebydoctor
#naturalingredients
#premiumingredients
#maryjardinkotadamansara
#maryjardinladypreneur
#positivecircle#sabunmaryjardin #sabunoat#spakotadamansara
SUNBURN

Testimoni Agen MJ sendiri, 2 minggu lepas dah pergi bercuti di Terengganu. Keadaan cuaca memang panas sangat cecah 42celcius.

Kulitnya memang sunburn dan akan mengelupas teruk, walaupun pakai sunblock.

Kalau dulu setakat mengelupas..tapi kali ni jadi mengelupas, dan akan tinggal kesan hitam.

Alhamdulillah, lepas guna Facial soap + Face Oil Mary Jardin, kulitnya dah semakin sembuh dan sihat dari sunburn.

#MJSapphire#FloweryMJ#skincaremaryjardin #maryjardinproduct #organic 
#skincare 
#madebydoctor
#naturalingredients
#premiumingredients
#maryjardinkotadamansara
#maryjardinladypreneur
#positivecircle#sabunmaryjardin #sabunoat#spakotadamansara
SUNBURN Testimoni Agen MJ sendiri, 2 minggu lepas dah pergi bercuti di Terengganu. Keadaan cuaca memang panas sangat cecah 42celcius. Kulitnya memang sunburn dan akan mengelupas teruk, walaupun pakai sunblock. Kalau dulu setakat mengelupas..tapi kali ni jadi mengelupas, dan akan tinggal kesan hitam. Alhamdulillah, lepas guna Facial soap + Face Oil Mary Jardin, kulitnya dah semakin sembuh dan sihat dari sunburn. #MJSapphire #FloweryMJ #skincaremaryjardin  #maryjardinproduct  #organic  #skincare  #madebydoctor  #naturalingredients  #premiumingredients  #maryjardinkotadamansara  #maryjardinladypreneur  #positivecircle #sabunmaryjardin  #sabunoat #spakotadamansara 
Testimoni agent sendiri menggunakan Basic Set Mary Jardin sejak Jan 2017 dan serum sejak Mac 2017

Ramai kawan2 yg bertanya,"pakai apa?nampak lain la..mcm bersih clear and glowing2" ...malu rasanya.. Dia sebelum ni berkulit gelap dan MJ tidak mencerahkan tapi highlight kulit asal,cuma makin lembut,bersih dan berseri.. #MJSapphire#FloweryMJ#skincaremaryjardin #maryjardinproduct #organic 
#skincare 
#madebydoctor
#naturalingredients
#premiumingredients
#maryjardinkotadamansara
#maryjardinladypreneur
#positivecircle#sabunmaryjardin #sabunoat#spakotadamansara
Testimoni agent sendiri menggunakan Basic Set Mary Jardin sejak Jan 2017 dan serum sejak Mac 2017 Ramai kawan2 yg bertanya,"pakai apa?nampak lain la..mcm bersih clear and glowing2" ...malu rasanya.. Dia sebelum ni berkulit gelap dan MJ tidak mencerahkan tapi highlight kulit asal,cuma makin lembut,bersih dan berseri.. #MJSapphire #FloweryMJ #skincaremaryjardin  #maryjardinproduct  #organic  #skincare  #madebydoctor  #naturalingredients  #premiumingredients  #maryjardinkotadamansara  #maryjardinladypreneur  #positivecircle #sabunmaryjardin  #sabunoat #spakotadamansara 
Testimoni dari customer MJ yg menggunakan serum MJ.

Gembira sangat lepas pakai serum selama  seminggu. Selama bawah panas 2 hari x sunburn pun. Parut jerawat dah makin pudar.

Yang penting tak perlu pakai foundation. 😊

#collagenserummaryjardin #Maryjardin#sabunoat
#FloweryMJ#skincaremaryjardin #maryjardinproduct #organic 
#skincare 
#madebydoctor
#naturalingredients
#premiumingredients
#maryjardinkotadamansara
#maryjardinladypreneur
#positivecircle#bazarpaknilprodukkecantikkan #nakcantik #nakcantikcarisaya #skincaremaryjardin #skincaremalaysia#promomay #sabunoat #codkotadamansara
Testimoni dari customer MJ yg menggunakan serum MJ. Gembira sangat lepas pakai serum selama seminggu. Selama bawah panas 2 hari x sunburn pun. Parut jerawat dah makin pudar. Yang penting tak perlu pakai foundation. 😊 #collagenserummaryjardin  #Maryjardin #sabunoat  #FloweryMJ #skincaremaryjardin  #maryjardinproduct  #organic  #skincare  #madebydoctor  #naturalingredients  #premiumingredients  #maryjardinkotadamansara  #maryjardinladypreneur  #positivecircle #bazarpaknilprodukkecantikkan  #nakcantik  #nakcantikcarisaya  #skincaremaryjardin  #skincaremalaysia #promomay  #sabunoat  #codkotadamansara 
PERBEZAAN  KULIT 😎

Nampak perbezaan wajah uncle ni?

wajah sebelah kanan dan kiri nya...ade beza kan??? Citenya uncle mat saleh, 69 tahun, truck driver. 
Pengalaman selama 28 thn dah terdedah kepada cahaya matahari sebelah muka kiri dia je masa bawak truck. (Kat sana driver duduk sebelah kiri)

Buktinya kulit wajahnya terdedah kepada cahaya matahari dan menyebabkan KEROSAKAN dan PENUAAN pada kulit, bayangkan 😎

Collagen Serum MaryJardin mengandungi SPF30 boleh membantu lindungi kulit dari cahaya panas matahari ni.

Nak awet muda. Jom guna Collagen serum #maryjardin.

#flowerymj
#annabelmj
#maryjardin
#maryjardinkotadamansara
#maryjardinagent
#basicsetmj
#codkotadamansara
#sabunoat
#sabunhomemade
#fullsetmj#spakotadamansara
PERBEZAAN KULIT 😎 Nampak perbezaan wajah uncle ni? wajah sebelah kanan dan kiri nya...ade beza kan??? Citenya uncle mat saleh, 69 tahun, truck driver. Pengalaman selama 28 thn dah terdedah kepada cahaya matahari sebelah muka kiri dia je masa bawak truck. (Kat sana driver duduk sebelah kiri) Buktinya kulit wajahnya terdedah kepada cahaya matahari dan menyebabkan KEROSAKAN dan PENUAAN pada kulit, bayangkan 😎 Collagen Serum MaryJardin mengandungi SPF30 boleh membantu lindungi kulit dari cahaya panas matahari ni. Nak awet muda. Jom guna Collagen serum #maryjardin . #flowerymj  #annabelmj  #maryjardin  #maryjardinkotadamansara  #maryjardinagent  #basicsetmj  #codkotadamansara  #sabunoat  #sabunhomemade  #fullsetmj #spakotadamansara 
Testimoni pengguna selepas 11 hari penggunaan Basic Set #maryjardin 
Kulit wajah semakin cerah berseri2.

#maryjardin#maryjardinproduct #Maryjardinkotadamansara #BasicSetMJ #sabunoat #sabunhomemade #faceoil #faceoilmj #claymaskmalaysia #claymask #claymaskmj
FLAWLESS 😍😍 Testimoni ini dari agent Mary Jardin sendiri.

Selepas menggunakan Basic set 4 bulan +
Serum 1 bulan.

Kulit wajahnya dah cantik, bersih berseri2

#basicsetmaryjardin#promomay
#MJSapphire#FloweryMJ#skincaremaryjardin #maryjardinproduct #organic 
#skincare 
#madebydoctor
#naturalingredients
#premiumingredients
#maryjardinkotadamansara
#maryjardinladypreneur
#positivecircle#sabunmaryjardin #sabunoat
Testimoni ini dari agent Mary Jardin sendiri.

Selepas menggunakan Basic set 4 bulan +
Serum 1 bulan.

Kulit wajahnya dah cantik, bersih berseri2

#basicsetmaryjardin
#MJSapphire#FloweryMJ#skincaremaryjardin #maryjardinproduct #organic 
#skincare 
#madebydoctor
#naturalingredients
#premiumingredients
#maryjardinkotadamansara
#maryjardinladypreneur
#positivecircle#sabunmaryjardin #sabunoat
Testimoni pengguna Basic Set selama sebulan ++ Konsisten pada Detox Clay Mask

Mary Jardin skincare, bebas dari bahan kimia.

Kulit Cantik sihat berseri2

#MJSapphire
#collagenserummaryjardin
#FloweryMJ #Maryjardinagen #maryjardinproduct #Maryjardin#spakotadamansara#sabunhomemade #sabunoat #claymaskmaryjardin #faceoilmj #naturalbeauty #naturalskincare#dropshipper #DetoxClayMask #skincare #naturalskincare #maryjardinkotadamansara #bisnessonline