an online Instagram web viewer

#sabunorganik medias

Photos

Selamat Hari Raya Aidilfitri Kepada semua yang baca status Ni. .
Semoga Lebaran Ini memberi 1001 Rahmat DariNya buat kita semua. InsyAllah. Amin 😊
.
Don't forget to follow account Insaeng Naturelle sebab sis Nak bagi 1000 give PERCUMA lepas raya ni.  Nak Tau apa dia?.. Haa kena tunggu... Sape tak follow Dia xdapat! .
.
Stay tuned! 
#insaengnaturelle #insaeng #serumpencerahwajah #serumorganik #sabunorganik #sabunpencerah #sabunpemutih #setjerawat #setputeh
Masih gojekin... Alhamdulillah yg pada pulkam jogja.. Mau jajan kefir.. #pecandukefircipan
Gemana gojekin nya? 
No ribet .. Transfer. .  Lalu cipan gojekin..
No drama .. Tolong bgt nget nget .. No drama.. Karena cipan juga sempet2in pulang ke ruko... Buat gojekin.. Jam nya?  Cipan g bisa janjiin maka aman nya.. Cipan yg pesen gojek dan bayar ongkir gojeknya.. Mamacih peengertian nya. . .
Oia.. Diruko nda ada org ya sayang karena dah libur.. Jadi jangan keruki.. Kmren ada beberapa yg keruko... ruko nya bda ada org.. Yihihi
.
.
 #sabunarang #sabunkopi #sabunjerawat #sabunberas
#jualmaskerkefirmurah
#maskerkefirmurah
#maskerkefirjogja
#kefirjogja
#maskerkefirkambing
#maskerkefiretawa
#kefircipan
#maskerkefir
#silkwormcoccon
#kepompongsutra
#facialkepompong
#kefirkambingetawa
#sabunorganik
#maskerkefirbekasi
#jualkefirjember
#jualmaskerkefirjember
#kefiretawa
#maskerjerawat
#maskerorganik
#maskersusukambing
#produsenkefir
#produsenmaskerkefir
#produsensabunkefir
#pecandukefircipan
#perawatanwajahalami
#perawatanalami
#maskerkefir
Masih gojekin... Alhamdulillah yg pada pulkam jogja.. Mau jajan kefir.. #pecandukefircipan  Gemana gojekin nya? No ribet .. Transfer. . Lalu cipan gojekin.. No drama .. Tolong bgt nget nget .. No drama.. Karena cipan juga sempet2in pulang ke ruko... Buat gojekin.. Jam nya? Cipan g bisa janjiin maka aman nya.. Cipan yg pesen gojek dan bayar ongkir gojeknya.. Mamacih peengertian nya. . . Oia.. Diruko nda ada org ya sayang karena dah libur.. Jadi jangan keruki.. Kmren ada beberapa yg keruko... ruko nya bda ada org.. Yihihi . . #sabunarang  #sabunkopi  #sabunjerawat  #sabunberas  #jualmaskerkefirmurah  #maskerkefirmurah  #maskerkefirjogja  #kefirjogja  #maskerkefirkambing  #maskerkefiretawa  #kefircipan  #maskerkefir  #silkwormcoccon  #kepompongsutra  #facialkepompong  #kefirkambingetawa  #sabunorganik  #maskerkefirbekasi  #jualkefirjember  #jualmaskerkefirjember  #kefiretawa  #maskerjerawat  #maskerorganik  #maskersusukambing  #produsenkefir  #produsenmaskerkefir  #produsensabunkefir  #pecandukefircipan  #perawatanwajahalami  #perawatanalami  #maskerkefir 
BEST SELLER !!! SABUN KEFIR + VCO

TERJUAL RATUSAN PCS TIAP HARINYA !! SABUN KEFIR 
Sabun kefir ini alami terbuat dari susu murni sapi dengan campuran virgin coconut oil yang sangat berperan untuk merawat kulit.

Manfaat:
1. Mengencangkan kulit
2. Mencegah keriput dan penuaan dini
3. Menghilangkan komedo, jerawat di wajah dan dipunggung.
4. Menghilangkan flek-flek dan bekas hitam pada kulit
5. Mencerahkan kulit
6. Membuat kulit sehat, bersih secara alami

BAIK DIGUNAKAN BAGI SEMUA UMUR, DIPAKAI BEBERAPA KALI DALAM SEHARI AMAN TIDAK MEMILIKI EFEK SAMPING YANG BERBAHAYA. BISA UNTUK WAJAH DAN BADAN. . .
.
💋Info
Line @pusatkecantikanori
Wa 082119332360
.
.

#sabunkefir  #grosirsabunkefir #pusatkefir #sabunkefirvco #sabunkefirmurah #vco #pusatkefir #kefirbandung #kefir #sabunorganik #kosmetik #sabunmuka #grosirsabun #sabunmurah #kefir #kefirkiloan #kefirbandung #maskerkefir #pemutih #pencerah
BEST SELLER !!! SABUN KEFIR + VCO TERJUAL RATUSAN PCS TIAP HARINYA !! SABUN KEFIR Sabun kefir ini alami terbuat dari susu murni sapi dengan campuran virgin coconut oil yang sangat berperan untuk merawat kulit. Manfaat: 1. Mengencangkan kulit 2. Mencegah keriput dan penuaan dini 3. Menghilangkan komedo, jerawat di wajah dan dipunggung. 4. Menghilangkan flek-flek dan bekas hitam pada kulit 5. Mencerahkan kulit 6. Membuat kulit sehat, bersih secara alami BAIK DIGUNAKAN BAGI SEMUA UMUR, DIPAKAI BEBERAPA KALI DALAM SEHARI AMAN TIDAK MEMILIKI EFEK SAMPING YANG BERBAHAYA. BISA UNTUK WAJAH DAN BADAN. . . . 💋Info Line @pusatkecantikanori Wa 082119332360 . . #sabunkefir  #grosirsabunkefir  #pusatkefir  #sabunkefirvco  #sabunkefirmurah  #vco  #pusatkefir  #kefirbandung  #kefir  #sabunorganik  #kosmetik  #sabunmuka  #grosirsabun  #sabunmurah  #kefir  #kefirkiloan  #kefirbandung  #maskerkefir  #pemutih  #pencerah 
Dah tak payah pakai pencuci mekap ... sabun organik aje. Cukup utk cucian lebih sempurna

Org #kuantan bole cod jer
#codkuantan

Whatsapp 0179506861

#wargakuantan 
#kuantanese 
#kuantanpahang 
#sayajualsabun 
#sabunhomemade 
#sabunorganik 
#bajuraya 
#raya
Morning semua! Bagi yang balik kampung tu bawak kereta elok elok. Jangan tinggal sabun aloe vera anda. Nak cantik masa raya kena pakai sabun aloe vera 😍😍
.
#frescaessential #fresca #aloeverasoap #sabunaloevera #sabunorganik #organik #aloevera
Good morning uolss 😍💕 . Nampak tak perubahan pada tangan beliau selepas dan sebelum menggunakan Mary Kay ?😍💕 . Kulit nampk lebih cerah kan?😍💕 . Bukan hanya cerah tau ! Kulit pon akan jadi lebih lembut dan bau pon harum ! Jom dapatkan set body loofah sebelum raya ! Tak payah pergi spa dahhh , berspa dekat rumah pon boleh dengan seisi keluargaa 😍💕 .
.
Sukanyaaa dengan scrub loofah ni !! Bau dia sangat sangat segar uolss rasa nak cium je tangan sendiri !! Plus kulit pon rasa lembut dan lembap jeee !! Rugi tak cuba !! 😍🤗😊 . Wajib masuk wishlist kalau nak buat hantaran okies .
.
Masalah tangan kasar ? Gelap ? Badan berbau ? Jangan risau !! Set loofah body cleanser kan ada 😍😊 . .
Harini yaya  nak share salah satu favourite product dalam Mary Kay adalah set mandian Body Loofah nie 😍:
.
Body Pampering Perfection.
.
Body Care Collection.
.
💋 Loofah Body Cleanser (Body Scrub)
Menanggalkan kotoran pada kulit dgn serat asli loofah,ia mengandungi biji-biji halus dengan wangian buah kiwi, membantu membuang sel-sel kulit mati, daki-daki di badan, bantu menghilangkan jerawat nasi di badan...dan membantu mengurangkan kesan daki dengan menggosok skrub ini ..
.
💋Deo Body Spritzer
(Body Spray / Deadorant)
Menyegar Dan mengharumkan kulit anda sepanjang hari serta membantu utk yang mengalami masalah bau badan..(mmg best).
.
💋Nourishing Body Lotion
Mengekalkan kelembapan Dan kehalusan kulit.
.
Boleh dapatkan melalui perunding kecantikan anda atau hubungi, .
.

Budget ? Pm yaya💐.
.
Yaya 0133200797
#MARYKAY .
.
 #sabunbadan #scrubbadan #sabunspa #sabunorganik #bodycare #bodycaremalaysia #penjagaankulitbadan #penjagaankulit #produkmarykaymalaysia #produkmarykay #marykaymalaysia #testimonimarykay #bodyloofah #bodycleanser #skrubbadan #bodyscrub #marykaybatupahatjohor #loofahsiti#jangancuricaption
Good morning uolss 😍💕 . Nampak tak perubahan pada tangan beliau selepas dan sebelum menggunakan Mary Kay ?😍💕 . Kulit nampk lebih cerah kan?😍💕 . Bukan hanya cerah tau ! Kulit pon akan jadi lebih lembut dan bau pon harum ! Jom dapatkan set body loofah sebelum raya ! Tak payah pergi spa dahhh , berspa dekat rumah pon boleh dengan seisi keluargaa 😍💕 . . Sukanyaaa dengan scrub loofah ni !! Bau dia sangat sangat segar uolss rasa nak cium je tangan sendiri !! Plus kulit pon rasa lembut dan lembap jeee !! Rugi tak cuba !! 😍🤗😊 . Wajib masuk wishlist kalau nak buat hantaran okies . . Masalah tangan kasar ? Gelap ? Badan berbau ? Jangan risau !! Set loofah body cleanser kan ada 😍😊 . . Harini yaya nak share salah satu favourite product dalam Mary Kay adalah set mandian Body Loofah nie 😍: . Body Pampering Perfection. . Body Care Collection. . 💋 Loofah Body Cleanser (Body Scrub) Menanggalkan kotoran pada kulit dgn serat asli loofah,ia mengandungi biji-biji halus dengan wangian buah kiwi, membantu membuang sel-sel kulit mati, daki-daki di badan, bantu menghilangkan jerawat nasi di badan...dan membantu mengurangkan kesan daki dengan menggosok skrub ini .. . 💋Deo Body Spritzer (Body Spray / Deadorant) Menyegar Dan mengharumkan kulit anda sepanjang hari serta membantu utk yang mengalami masalah bau badan..(mmg best). . 💋Nourishing Body Lotion Mengekalkan kelembapan Dan kehalusan kulit. . Boleh dapatkan melalui perunding kecantikan anda atau hubungi, . . Budget ? Pm yaya💐. . Yaya 0133200797 #MARYKAY  . . #sabunbadan  #scrubbadan  #sabunspa  #sabunorganik  #bodycare  #bodycaremalaysia  #penjagaankulitbadan  #penjagaankulit  #produkmarykaymalaysia  #produkmarykay  #marykaymalaysia  #testimonimarykay  #bodyloofah  #bodycleanser  #skrubbadan  #bodyscrub  #marykaybatupahatjohor  #loofahsiti #jangancuricaption 
Sebelum tidur pakai faceoil dulu. Lebihan bau kat tangan tu, tekap kat hidung tarik bau dalam dalam. Bau lavender. Terus rasa nak tidur.. levender boleh buat kita tidur nyenyak tau , calm and relaxing.  Orang yang ada insomnia, boleh try

#maryjardinukm
#maryjardinbangi
#maryjardincyberjaya
#maryjardinkajang
#maryjardinbandarbarubangi
#maryjardin
#maryjardinagent
#mjbelle
#mjexcellent
#bandarbarubangi
#sgtangkas
#kajang
#cyberjaya
#mukacantik
#jeragat
#jerawat
#kusam
#blackhead
#bersih
#selamat
#organik
#sabunmuka
#faceoilmj
#sabunorganik
#rawatanspa
#rawatanmuka
#cantikanggun
#naikseri
Sebelum tidur pakai faceoil dulu. Lebihan bau kat tangan tu, tekap kat hidung tarik bau dalam dalam. Bau lavender. Terus rasa nak tidur.. levender boleh buat kita tidur nyenyak tau , calm and relaxing. Orang yang ada insomnia, boleh try #maryjardinukm  #maryjardinbangi  #maryjardincyberjaya  #maryjardinkajang  #maryjardinbandarbarubangi  #maryjardin  #maryjardinagent  #mjbelle  #mjexcellent  #bandarbarubangi  #sgtangkas  #kajang  #cyberjaya  #mukacantik  #jeragat  #jerawat  #kusam  #blackhead  #bersih  #selamat  #organik  #sabunmuka  #faceoilmj  #sabunorganik  #rawatanspa  #rawatanmuka  #cantikanggun  #naikseri 
Nak kulit yang bersih, licin dan cerah? Boleh cuba scrub muka dengan lamisa scrub. produk oganic dan selamat guna.
.
.
KEBAIKAN SCRUB GREEN TEA LAMISA NI?
.
✔Mengecut dan menghilangkan jerawat
✔Mengatasi kulit kering serta  melembabkan kulit
✔Menghilangkan kesan sunburn
✔Mengurangkan minyak di muka
✔Memperlambat proses penuaan ✔Menghilangkan parut
✔Mencegah kedut
✔Melicinkan kulit muka
✔Mencerahkan muka & badan .
.
Kalau korang nak cuba sendiri atau Nak tau lebih lanjut boleh DM TEPI sini @ WA KakNa 📲 kat 0123052785
.
.
#LAMISA2017
#LAMISAHQ #LAMISABEAUTY
#sabunorganik #sabunpemutih
#whiteningsoap #scruborganik
#scrubkopi #kopi #coffee #scrub #putih #licin #gebu #scrubmuka
#facescrub #sabunkopi #putih #licin #gebu #scrubgreentea #greentea #tehhijau #agent #dropship #wanted
Nak kulit yang bersih, licin dan cerah? Boleh cuba scrub muka dengan lamisa scrub. produk oganic dan selamat guna. . . KEBAIKAN SCRUB GREEN TEA LAMISA NI? . ✔Mengecut dan menghilangkan jerawat ✔Mengatasi kulit kering serta melembabkan kulit ✔Menghilangkan kesan sunburn ✔Mengurangkan minyak di muka ✔Memperlambat proses penuaan ✔Menghilangkan parut ✔Mencegah kedut ✔Melicinkan kulit muka ✔Mencerahkan muka & badan . . Kalau korang nak cuba sendiri atau Nak tau lebih lanjut boleh DM TEPI sini @ WA KakNa 📲 kat 0123052785 . . #LAMISA2017  #LAMISAHQ  #LAMISABEAUTY  #sabunorganik  #sabunpemutih  #whiteningsoap  #scruborganik  #scrubkopi  #kopi  #coffee  #scrub  #putih  #licin  #gebu  #scrubmuka  #facescrub  #sabunkopi  #putih  #licin  #gebu  #scrubgreentea  #greentea  #tehhijau  #agent  #dropship  #wanted 
Nak kulit yang bersih, licin dan cerah? Boleh cuba scrub muka dengan lamisa scrub. produk oganic dan selamat guna.
.
.
KEBAIKAN SCRUB GREEN TEA LAMISA NI?
.
✔Mengecut dan menghilangkan jerawat
✔Mengatasi kulit kering serta  melembabkan kulit
✔Menghilangkan kesan sunburn
✔Mengurangkan minyak di muka
✔Memperlambat proses penuaan ✔Menghilangkan parut
✔Mencegah kedut
✔Melicinkan kulit muka
✔Mencerahkan muka & badan .
.
Kalau korang nak cuba sendiri atau Nak tau lebih lanjut boleh DM TEPI sini @ WA KakNa 📲 kat 0123052785
.
.
#LAMISA2017
#LAMISAHQ #LAMISABEAUTY
#sabunorganik #sabunpemutih
#whiteningsoap #scruborganik
#scrubkopi #kopi #coffee #scrub #putih #licin #gebu #scrubmuka
#facescrub #sabunkopi #putih #licin #gebu #scrubgreentea #greentea #tehhijau #agent #dropship #wanted
Nak kulit yang bersih, licin dan cerah? Boleh cuba scrub muka dengan lamisa scrub. produk oganic dan selamat guna. . . KEBAIKAN SCRUB GREEN TEA LAMISA NI? . ✔Mengecut dan menghilangkan jerawat ✔Mengatasi kulit kering serta melembabkan kulit ✔Menghilangkan kesan sunburn ✔Mengurangkan minyak di muka ✔Memperlambat proses penuaan ✔Menghilangkan parut ✔Mencegah kedut ✔Melicinkan kulit muka ✔Mencerahkan muka & badan . . Kalau korang nak cuba sendiri atau Nak tau lebih lanjut boleh DM TEPI sini @ WA KakNa 📲 kat 0123052785 . . #LAMISA2017  #LAMISAHQ  #LAMISABEAUTY  #sabunorganik  #sabunpemutih  #whiteningsoap  #scruborganik  #scrubkopi  #kopi  #coffee  #scrub  #putih  #licin  #gebu  #scrubmuka  #facescrub  #sabunkopi  #putih  #licin  #gebu  #scrubgreentea  #greentea  #tehhijau  #agent  #dropship  #wanted 
TONA KULIT LEBIH CERAH DAN LICIN
.
Nampak tak beza muka sebelum dan selepas? Ni hasil lepas berscrub guna lamisa scrub. Kulit muka nampak lebih cerah kan? .
Ni kalau rajin selalu scrub muka inshaAllah kulit akan jadi lebih halus, lembut dan lagi cerah.
.
Banyak lagi kebaikan lain kalau pakai scrub ni. Korang boleh baca bawah ni😍
.
.
=============
KEBAIKAN SCRUB GREEN TEA LAMISA NI? =============
.
✔Mengecut dan menghilangkan jerawat
✔Mengatasi kulit kering serta  melembabkan kulit
✔Menghilangkan kesan sunburn
✔Mengurangkan minyak di muka
✔Memperlambat proses penuaan ✔Menghilangkan parut
✔Mencegah kedut
✔Melicinkan kulit muka
✔Mencerahkan muka & badan .
.
Kalau korang nak cuba sendiri atau Nak tau lebih lanjut boleh DM TEPI sini @ WA KakNa 📲 kat 0123052785
.
.
#LAMISA2017
#LAMISAHQ #LAMISABEAUTY
#sabunorganik #sabunpemutih
#whiteningsoap #scruborganik
#scrubkopi #kopi #coffee #scrub #putih #licin #gebu #scrubmuka
#facescrub #sabunkopi #putih #licin #gebu #scrubgreentea #greentea #tehhijau #agent #dropship #wanted
TONA KULIT LEBIH CERAH DAN LICIN . Nampak tak beza muka sebelum dan selepas? Ni hasil lepas berscrub guna lamisa scrub. Kulit muka nampak lebih cerah kan? . Ni kalau rajin selalu scrub muka inshaAllah kulit akan jadi lebih halus, lembut dan lagi cerah. . Banyak lagi kebaikan lain kalau pakai scrub ni. Korang boleh baca bawah ni😍 . . ============= KEBAIKAN SCRUB GREEN TEA LAMISA NI? ============= . ✔Mengecut dan menghilangkan jerawat ✔Mengatasi kulit kering serta melembabkan kulit ✔Menghilangkan kesan sunburn ✔Mengurangkan minyak di muka ✔Memperlambat proses penuaan ✔Menghilangkan parut ✔Mencegah kedut ✔Melicinkan kulit muka ✔Mencerahkan muka & badan . . Kalau korang nak cuba sendiri atau Nak tau lebih lanjut boleh DM TEPI sini @ WA KakNa 📲 kat 0123052785 . . #LAMISA2017  #LAMISAHQ  #LAMISABEAUTY  #sabunorganik  #sabunpemutih  #whiteningsoap  #scruborganik  #scrubkopi  #kopi  #coffee  #scrub  #putih  #licin  #gebu  #scrubmuka  #facescrub  #sabunkopi  #putih  #licin  #gebu  #scrubgreentea  #greentea  #tehhijau  #agent  #dropship  #wanted 
TONA KULIT LEBIH CERAH DAN LICIN
.
Nampak tak beza muka sebelum dan selepas? Ni hasil lepas berscrub guna lamisa scrub. Kulit muka nampak lebih cerah kan? .
Ni kalau rajin selalu scrub muka inshaAllah kulit akan jadi lebih halus, lembut dan lagi cerah.
.
Banyak lagi kebaikan lain kalau pakai scrub ni. Korang boleh baca bawah ni😍
.
.
=============
KEBAIKAN SCRUB GREEN TEA LAMISA NI? =============
.
✔Mengecut dan menghilangkan jerawat
✔Mengatasi kulit kering serta  melembabkan kulit
✔Menghilangkan kesan sunburn
✔Mengurangkan minyak di muka
✔Memperlambat proses penuaan ✔Menghilangkan parut
✔Mencegah kedut
✔Melicinkan kulit muka
✔Mencerahkan muka & badan .
.
Kalau korang nak cuba sendiri atau Nak tau lebih lanjut boleh DM TEPI sini @ WA KakNa 📲 kat 0123052785
.
.
#LAMISA2017
#LAMISAHQ #LAMISABEAUTY
#sabunorganik #sabunpemutih
#whiteningsoap #scruborganik
#scrubkopi #kopi #coffee #scrub #putih #licin #gebu #scrubmuka
#facescrub #sabunkopi #putih #licin #gebu #scrubgreentea #greentea #tehhijau #agent #dropship #wanted
TONA KULIT LEBIH CERAH DAN LICIN . Nampak tak beza muka sebelum dan selepas? Ni hasil lepas berscrub guna lamisa scrub. Kulit muka nampak lebih cerah kan? . Ni kalau rajin selalu scrub muka inshaAllah kulit akan jadi lebih halus, lembut dan lagi cerah. . Banyak lagi kebaikan lain kalau pakai scrub ni. Korang boleh baca bawah ni😍 . . ============= KEBAIKAN SCRUB GREEN TEA LAMISA NI? ============= . ✔Mengecut dan menghilangkan jerawat ✔Mengatasi kulit kering serta melembabkan kulit ✔Menghilangkan kesan sunburn ✔Mengurangkan minyak di muka ✔Memperlambat proses penuaan ✔Menghilangkan parut ✔Mencegah kedut ✔Melicinkan kulit muka ✔Mencerahkan muka & badan . . Kalau korang nak cuba sendiri atau Nak tau lebih lanjut boleh DM TEPI sini @ WA KakNa 📲 kat 0123052785 . . #LAMISA2017  #LAMISAHQ  #LAMISABEAUTY  #sabunorganik  #sabunpemutih  #whiteningsoap  #scruborganik  #scrubkopi  #kopi  #coffee  #scrub  #putih  #licin  #gebu  #scrubmuka  #facescrub  #sabunkopi  #putih  #licin  #gebu  #scrubgreentea  #greentea  #tehhijau  #agent  #dropship  #wanted 
@Regrann from @cipan_organicsoap -  Fans bocah addicted toooo this emejiiing soap... 40k
Buat super sensitif dekbay.. Alergi detergen,  gampang merah2,  digigit nyamuk jadi item.. Bubye . .
Ini adalah sabun yg formulasi nya tidak berubah dr awal bgr cipan jualan sabun baby ini 80% minyak zaitun murni kualitas terbaik... Waktu  curring sabun bayi lebih lama dr yg lain sekitar 6-8 minggu...
Baby skin will soooooo smoooth 😇
.
.
#sabunjerawat #sabunberas #sabunkelor #sabunmoringga #sabunjeruk #sabunorganik #sabunsehat #sabunkefir #sabunbayiorganik #sabunbayi #sabunbebasdetergent
#kefircipan
#silkwormcoccon
#kepompongsutra
#facialkepompong
#sabuncipan
@Regrann from @cipan_organicsoap - Fans bocah addicted toooo this emejiiing soap... 40k Buat super sensitif dekbay.. Alergi detergen, gampang merah2, digigit nyamuk jadi item.. Bubye . . Ini adalah sabun yg formulasi nya tidak berubah dr awal bgr cipan jualan sabun baby ini 80% minyak zaitun murni kualitas terbaik... Waktu curring sabun bayi lebih lama dr yg lain sekitar 6-8 minggu... Baby skin will soooooo smoooth 😇 . . #sabunjerawat  #sabunberas  #sabunkelor  #sabunmoringga  #sabunjeruk  #sabunorganik  #sabunsehat  #sabunkefir  #sabunbayiorganik  #sabunbayi  #sabunbebasdetergent  #kefircipan  #silkwormcoccon  #kepompongsutra  #facialkepompong  #sabuncipan 
Huna Glowing Bar 
Expert Special untuk kulit kita

Huna Glowing Bar adalah sabun yang terbuat dari bahan alami organik, mudah di gunakan, cocok untuk semua jenis kulit berkualitas tinggi yang dapat membantu mengatasi masalah kulit anda.

Manfaat Huna Glowing Bar :
- Mencerahkan warna kulit
- Membuat kulit lebih bersih dan kencang
- Membuat wajah segar sepanjang hari
- Membasmi jerawat - Mencegah timbulnya jerawat - Membantu menghilangkan parut bekas jerawat.
- Memudarkan bintik hitam di wajah.
- Mengurangi kerutan.
- Mengangkat sel kulit mati.
- Meregenerasi sel kulit.
- Mengurangi Pigmentasi di kulit.
- Mengecilkan pori pori.
- Mencegah berbagai penyakit kulit.
- Merawat kulit wajah yang kusam dan berminyak.
- Memudarkan selulit.

Hasil pemakaian paling cepat terlihat dalam 7 hari.

Komposisi :
Castor Oil, Palm Kernel, Cococ Nucifera, Olive Oil, Argan Oil, Grape Seed Extract, Collagen, Seaweed, Tea Tree Oil.

#hunaglowingbar #sabunhuna #jualhunabarsoap #hunaindonesia #sabun #sabunpemutih #sabunthailand #sabunwajah #sabunberas #sabunorganik #sabunjerawat #sabunnatural #sabunherbal #sabunsusu #jerawat #flekhitam #bopeng #kerutan #sabunmurah #sabunalami #facialwash #barsoap #jerawat #bopeng #flekhitam #bekasjerawat #selulit #hgb48
Huna Glowing Bar Expert Special untuk kulit kita Huna Glowing Bar adalah sabun yang terbuat dari bahan alami organik, mudah di gunakan, cocok untuk semua jenis kulit berkualitas tinggi yang dapat membantu mengatasi masalah kulit anda. Manfaat Huna Glowing Bar : - Mencerahkan warna kulit - Membuat kulit lebih bersih dan kencang - Membuat wajah segar sepanjang hari - Membasmi jerawat - Mencegah timbulnya jerawat - Membantu menghilangkan parut bekas jerawat. - Memudarkan bintik hitam di wajah. - Mengurangi kerutan. - Mengangkat sel kulit mati. - Meregenerasi sel kulit. - Mengurangi Pigmentasi di kulit. - Mengecilkan pori pori. - Mencegah berbagai penyakit kulit. - Merawat kulit wajah yang kusam dan berminyak. - Memudarkan selulit. Hasil pemakaian paling cepat terlihat dalam 7 hari. Komposisi : Castor Oil, Palm Kernel, Cococ Nucifera, Olive Oil, Argan Oil, Grape Seed Extract, Collagen, Seaweed, Tea Tree Oil. #hunaglowingbar  #sabunhuna  #jualhunabarsoap  #hunaindonesia  #sabun  #sabunpemutih  #sabunthailand  #sabunwajah  #sabunberas  #sabunorganik  #sabunjerawat  #sabunnatural  #sabunherbal  #sabunsusu  #jerawat  #flekhitam  #bopeng  #kerutan  #sabunmurah  #sabunalami  #facialwash  #barsoap  #jerawat  #bopeng  #flekhitam  #bekasjerawat  #selulit  #hgb48 
Alhamdulillah ekzema sembuh asbab sabun kolagen Nurraysa. Harga asal rm70 sekarang promo cuma rm29.90 sahaja. Ya ampun jimat banyak sangat ni. For order wasap ain 011 21108458.

#sabunkolagen#sabunnurraysa
#sabunorganik#minyakzaitun
#kolagenrumpailaut
#kulitlembut#kulitgebu 
#kulitsihat
SERUM BEST

Ape yg BESTnye? Tgklah ingredients dlm collagen serum ni sume menarik & berkualiti sgt. Disamping dpt merawat kulit, memutihkan kulit, ia juga mengandungi spf30 yg dpt melindungi kulit dari sinaran UV yg berbahaya. Berbaloi sgt!
SERUM BEST Ape yg BESTnye? Tgklah ingredients dlm collagen serum ni sume menarik & berkualiti sgt. Disamping dpt merawat kulit, memutihkan kulit, ia juga mengandungi spf30 yg dpt melindungi kulit dari sinaran UV yg berbahaya. Berbaloi sgt!
"8/10 wanita berusia 35 tahun keatas mengalami masalah kulit berjeragat." Kalau kulit wajah anda sudah ada tanda-tanda jeragat seperti tompok hitam , segeralah buat pemeriksaan dengan dermatologist anda.

Jika lambat dirawat , jeragat akan merebak. Kulit wajah akan nampak kusam.

Wajah kita akan mula nampak tua dari usia. Yang tak seronok , kita akan mula rasa stress.

Keyakinan diri berkurang dan kita mula mengelak untuk bergaul dengan orang ramai. Setuju?

Sebolehnya , kita nak kulit wajah kita sentiasa nampak muda dan kulit wajah berseri.

Kenapa pilih untuk menyorok dari orang ramai sedangkan kita boleh rawat jeragat tersebut?

#SerumMJ memudarkan jeragat dalam masa beberapa hari bergantung pada kulit. Cara guna pun mudah. Hanya dap-dap je 2 kali sehari.

Wasap 0175319241
"8/10 wanita berusia 35 tahun keatas mengalami masalah kulit berjeragat." Kalau kulit wajah anda sudah ada tanda-tanda jeragat seperti tompok hitam , segeralah buat pemeriksaan dengan dermatologist anda. Jika lambat dirawat , jeragat akan merebak. Kulit wajah akan nampak kusam. Wajah kita akan mula nampak tua dari usia. Yang tak seronok , kita akan mula rasa stress. Keyakinan diri berkurang dan kita mula mengelak untuk bergaul dengan orang ramai. Setuju? Sebolehnya , kita nak kulit wajah kita sentiasa nampak muda dan kulit wajah berseri. Kenapa pilih untuk menyorok dari orang ramai sedangkan kita boleh rawat jeragat tersebut? #SerumMJ  memudarkan jeragat dalam masa beberapa hari bergantung pada kulit. Cara guna pun mudah. Hanya dap-dap je 2 kali sehari. Wasap 0175319241
Salam semua.. 😍😘
.
.
Good News utk smua pengemar SERUM, yg malas nak pakai krim banyak2.. Yang xsuka mekap tebal2.. Yg malas nk pki skincare berlapik2.. Boleh la pilih SERUM MARY JARDIN.. 😀😄
.
.
Sebab apa..??
.
.
Sebab MJ Natural & Organik Product.. 😍😍
Yang paling BEST pakai #SERUMMJ ni sebb  TAK Melekit.. Cepat je serap kat muka kita taw...lagi2 All in One..😉😄..Boleh bantu kita atasi macam2 Masalah kulit..In shaa Allah dengan izin ALLAH ❤❤..
.
Aida 017-5319241
Salam semua.. 😍😘 . . Good News utk smua pengemar SERUM, yg malas nak pakai krim banyak2.. Yang xsuka mekap tebal2.. Yg malas nk pki skincare berlapik2.. Boleh la pilih SERUM MARY JARDIN.. 😀😄 . . Sebab apa..?? . . Sebab MJ Natural & Organik Product.. 😍😍 Yang paling BEST pakai #SERUMMJ  ni sebb TAK Melekit.. Cepat je serap kat muka kita taw...lagi2 All in One..😉😄..Boleh bantu kita atasi macam2 Masalah kulit..In shaa Allah dengan izin ALLAH ❤❤.. . Aida 017-5319241
Lemongrass is a plant aboriginal to India and various other places in Asia. It has long striped leaves with jagged edges and emits a strong lemony scent. There are 50 varietes of lemongrass. Lemongrass is anti-bacterial, anti-microbial and fungicidal.

For order:
Whatsapp/text: 0812 8479 8618 or 0878 7011 3646
Email: soapcastile@gmail.com
Line: soapcastile
Website: soapcastile.web.id

#soapcastile #castilesoap #naturalsoap #oliveoilsoap #onlineshop #jakarta #onlineshopjakarta #beauty #health #yoga #yogagram #instabeauty #weddingsouvenir #sabunnatural #souvebirpernikahan #sabunoliveoil #essentialoil #sabunorganik #handmadesoap #instafashion #iphonesia
Lemongrass is a plant aboriginal to India and various other places in Asia. It has long striped leaves with jagged edges and emits a strong lemony scent. There are 50 varietes of lemongrass. Lemongrass is anti-bacterial, anti-microbial and fungicidal. For order: Whatsapp/text: 0812 8479 8618 or 0878 7011 3646 Email: soapcastile@gmail.com Line: soapcastile Website: soapcastile.web.id #soapcastile  #castilesoap  #naturalsoap  #oliveoilsoap  #onlineshop  #jakarta  #onlineshopjakarta  #beauty  #health  #yoga  #yogagram  #instabeauty  #weddingsouvenir  #sabunnatural  #souvebirpernikahan  #sabunoliveoil  #essentialoil  #sabunorganik  #handmadesoap  #instafashion  #iphonesia 
For order:
Whatsapp/text: 0812 8479 8618 or 0878 7011 3646
Email: soapcastile@gmail.com
Line: soapcastile
Website: soapcastile.web.id

#soapcastile #castilesoap #naturalsoap #oliveoilsoap #onlineshop #jakarta #onlineshopjakarta #beauty #health #yoga #yogagram #instabeauty #weddingsouvenir #sabunnatural #souvebirpernikahan #sabunoliveoil #essentialoil #sabunorganik #handmadesoap #instafashion #iphonesia
Water is your body’s source of life. Being hydrated not only improves your health and naturally flushes toxins out of your body, but water also keeps your skin plump and elastic. Infused water is especially beneficial because it makes the act of drinking water more enjoyable, both for the tastebuds and the eyes. Don’t forget to always drink minimum 8 glasses of water per day and use organic skincare products  @eucalie_id to keep you healthy everyday.

#eucalie #eucalieorganic #produknatural #produkorganik #produkkecantikan #skincareorganik #naturalskincare #essentialoilindonesia #produkindonesia #organikindonesia #organikskincare #organik #organikjakarta #organicbeauty #naturalbeauty #sabunorganik #bodyoilorganik #essentialoils #kulitsensitif #parabenfree #kulitkering #perawatanwajah #perawatankulit #amanuntukbayi #lipscruborganik #clozetteid #fdbeauty #beautybloggerindonesia #hidupsehat #noparaben
Water is your body’s source of life. Being hydrated not only improves your health and naturally flushes toxins out of your body, but water also keeps your skin plump and elastic. Infused water is especially beneficial because it makes the act of drinking water more enjoyable, both for the tastebuds and the eyes. Don’t forget to always drink minimum 8 glasses of water per day and use organic skincare products @eucalie_id to keep you healthy everyday. #eucalie  #eucalieorganic  #produknatural  #produkorganik  #produkkecantikan  #skincareorganik  #naturalskincare  #essentialoilindonesia  #produkindonesia  #organikindonesia  #organikskincare  #organik  #organikjakarta  #organicbeauty  #naturalbeauty  #sabunorganik  #bodyoilorganik  #essentialoils  #kulitsensitif  #parabenfree  #kulitkering  #perawatanwajah  #perawatankulit  #amanuntukbayi  #lipscruborganik  #clozetteid  #fdbeauty  #beautybloggerindonesia  #hidupsehat  #noparaben 
Lemongrass is a plant aboriginal to India and various other places in Asia. It has long striped leaves with jagged edges and emits a strong lemony scent. There are 50 varietes of lemongrass. Lemongrass is anti-bacterial, anti-microbial and fungicidal.

For order:
Whatsapp/text: 0812 8479 8618 or 0878 7011 3646
Email: soapcastile@gmail.com
Line: soapcastile
Website: soapcastile.web.id

#soapcastile #castilesoap #naturalsoap #oliveoilsoap #onlineshop #jakarta #onlineshopjakarta #beauty #health #yoga #yogagram #instabeauty #weddingsouvenir #sabunnatural #souvebirpernikahan #sabunoliveoil #essentialoil #sabunorganik #handmadesoap #instafashion #iphonesia
Lemongrass is a plant aboriginal to India and various other places in Asia. It has long striped leaves with jagged edges and emits a strong lemony scent. There are 50 varietes of lemongrass. Lemongrass is anti-bacterial, anti-microbial and fungicidal. For order: Whatsapp/text: 0812 8479 8618 or 0878 7011 3646 Email: soapcastile@gmail.com Line: soapcastile Website: soapcastile.web.id #soapcastile  #castilesoap  #naturalsoap  #oliveoilsoap  #onlineshop  #jakarta  #onlineshopjakarta  #beauty  #health  #yoga  #yogagram  #instabeauty  #weddingsouvenir  #sabunnatural  #souvebirpernikahan  #sabunoliveoil  #essentialoil  #sabunorganik  #handmadesoap  #instafashion  #iphonesia 
Luffa Soap (From Bangkok Thailand)
.
.

Sabun mandi organik homemade
-Mango / mangga
-Lavender
-Mongosteen / manggis
.

Rp. 60.000 / each
.
.
#beautyandhealth #soap #luffasoap #sabun #sabunalami #sabunorganik #sabunorganic #homemade #jualsabun #jualsabunnatural #jualsabunmandi #jualsabunmurah #jualsabunorganik #beautyblogger #beautyblog #beautybloggerindonesia #beautybloggerindo
SABUN KOLAGEN NURRAYSA

KELEBIHAN COLLAGEN SOAP
.
Collagen Soap Nurraysa ini dapat membantu menyelesaikan pelbagai masalah kulit seperti jerawat, jeragat dan kulit berminyak! Nak tahu kelebihan lain ? Jom baca di bawah ini 👇
.
Kelebihan :
.
🔹Memudarkan parut
🔹Mengecilkan liang pori pada wajah
🔹Mencerahkan kulit wajah
🔹Membuang sel-sel kulit mati
🔹Melembapkan kulit muka
🔹Memperbaiki struktur kulit muka dari dalaman
🔹Mengurangkan whitehead & blackhead
🔹Merawat eczema, gatal , kurap dan panau
🔹Menghilang bau badan
🔹Sesuai untuk lelaki ,wanita dan kanak-kanak
.

Cara Penggunaan:
.
Cuci muka 3kali sehari , sapukan buih-buih sabun di wajah, biarkan 1-2 minit, bilas sehingga bersih.
.
Rugi betul kalau tak cuba :)
.
HARGA PROMO RM 31 SEBIJI
3 BIJI RM 80

Wasap ciknis 011-19470969
.
#Kelebihancollagensoap
#nurraysakerteh #trustedagent #sabunorganik #sabunnurraysapromo
SABUN KOLAGEN NURRAYSA KELEBIHAN COLLAGEN SOAP . Collagen Soap Nurraysa ini dapat membantu menyelesaikan pelbagai masalah kulit seperti jerawat, jeragat dan kulit berminyak! Nak tahu kelebihan lain ? Jom baca di bawah ini 👇 . Kelebihan : . 🔹Memudarkan parut 🔹Mengecilkan liang pori pada wajah 🔹Mencerahkan kulit wajah 🔹Membuang sel-sel kulit mati 🔹Melembapkan kulit muka 🔹Memperbaiki struktur kulit muka dari dalaman 🔹Mengurangkan whitehead & blackhead 🔹Merawat eczema, gatal , kurap dan panau 🔹Menghilang bau badan 🔹Sesuai untuk lelaki ,wanita dan kanak-kanak . Cara Penggunaan: . Cuci muka 3kali sehari , sapukan buih-buih sabun di wajah, biarkan 1-2 minit, bilas sehingga bersih. . Rugi betul kalau tak cuba :) . HARGA PROMO RM 31 SEBIJI 3 BIJI RM 80 Wasap ciknis 011-19470969 . #Kelebihancollagensoap  #nurraysakerteh  #trustedagent  #sabunorganik  #sabunnurraysapromo 
100% olive soap...Made from only natural ingredients, including luxury oils and distilled water...this Castile soap will leave your skin feeling soft &beautiful. It is suitable for all skin types, including those with sensitivities such as dermatitis, eczema, babies ,and itchy/dry skin.

Free from all harsh chemicals, no parabens, synthetic surfactants or artificial fragrances.. It is suitable for vegans and is not tested on animals. 
Ingredients: Distilled water, Olive oil, VitaminE, essential oils, Potassium Hydroxide (does not remain in final product). common use: - Body wash
- Face wash
- Shampoo
- Hand wash
- Pet wash
- Dishwashing detergent
- Fruit and Veg scrub
- Floor cleaner.... The list goes on... discover the magic of this natural, non-toxic soap which is suitable for the whole family!

I add on pure essential oils for skin loving benefits, and aromatic scents.. ☎️017 7137772

#handmadeskincaremalaysia #sabunorganik #kedaionline #sabunmuka #klangvalley #universitimalaya #eczemamalaysia #ekzemamalaysia #petalsandblooms #tescojenjarom #banting #shahalamresidents
100% olive soap...Made from only natural ingredients, including luxury oils and distilled water...this Castile soap will leave your skin feeling soft &beautiful. It is suitable for all skin types, including those with sensitivities such as dermatitis, eczema, babies ,and itchy/dry skin. Free from all harsh chemicals, no parabens, synthetic surfactants or artificial fragrances.. It is suitable for vegans and is not tested on animals. Ingredients: Distilled water, Olive oil, VitaminE, essential oils, Potassium Hydroxide (does not remain in final product). common use: - Body wash - Face wash - Shampoo - Hand wash - Pet wash - Dishwashing detergent - Fruit and Veg scrub - Floor cleaner.... The list goes on... discover the magic of this natural, non-toxic soap which is suitable for the whole family! I add on pure essential oils for skin loving benefits, and aromatic scents.. ☎️017 7137772 #handmadeskincaremalaysia  #sabunorganik  #kedaionline  #sabunmuka  #klangvalley  #universitimalaya  #eczemamalaysia  #ekzemamalaysia  #petalsandblooms  #tescojenjarom  #banting  #shahalamresidents 
RISAU DAH NAK DEKAT RAYA TAPI MUKA MASIH KUSAM?😞
.
.
Haa try la LAMISA Green tea scrub ni. Boleh bantu untuk cerahkan kulit, hilangkan jerawat, hilangkan parut, lembabkan kulit dan melicinkan kulit macam model KakNa yang comell ni😍😍😍😍
.
.
=============
KEISTIMEWAAN SCRUB GREEN TEA LAMISA NI? =============
.
✅Homemade , 100%  BAHAN ORGANIK ,BEBAS daripada sebarang bahan2 kimia.
✅Dipilih dari bahan berkualiti PREMIUM je!
✅FORMULA yang takde kat tempat lain atau mana2 tau!
✅KOS TERLEBIH BERPATUTAN untuk maintain bulan2
✅Tekstur yg Best
.
==============
SIAPA YANG PERLU PERLU CUBA SCRUB LAMISA NI?
==============
.
☑Nak muka glowing & pinkish.
☑Nak produk 100% organik,bebas bahan kimia!
☑Kulit sensitif.
☑Tak pakai mekap tak yakin
☑Nak hilangkan jerawat, whitehead ,blackhead
☑Dah cuba macam2 tapi tak berjaya
☑Bajet tak cukup
☑Kulit letih lesu
☑Sape nk results sepantas kilat
😍😍
.
.
Promo 1 unit rm29, 2 unit rm50! .
Nak tau lebih lanjut boleh DM TEPI sini @ WA KakNa 📲 kat 0123052785
.
. 
#LAMISA2017
#LAMISAHQ #LAMISABEAUTY
#sabunorganik #sabunpemutih
#whiteningsoap #scruborganik
#scrubkopi #kopi #coffee #scrub #putih #licin #gebu #scrubmuka
#facescrub #sabunkopi #putih #licin #gebu #scrubgreentea #greentea #tehhijau #agent #dropship #wanted
RISAU DAH NAK DEKAT RAYA TAPI MUKA MASIH KUSAM?😞 . . Haa try la LAMISA Green tea scrub ni. Boleh bantu untuk cerahkan kulit, hilangkan jerawat, hilangkan parut, lembabkan kulit dan melicinkan kulit macam model KakNa yang comell ni😍😍😍😍 . . ============= KEISTIMEWAAN SCRUB GREEN TEA LAMISA NI? ============= . ✅Homemade , 100% BAHAN ORGANIK ,BEBAS daripada sebarang bahan2 kimia. ✅Dipilih dari bahan berkualiti PREMIUM je! ✅FORMULA yang takde kat tempat lain atau mana2 tau! ✅KOS TERLEBIH BERPATUTAN untuk maintain bulan2 ✅Tekstur yg Best . ============== SIAPA YANG PERLU PERLU CUBA SCRUB LAMISA NI? ============== . ☑Nak muka glowing & pinkish. ☑Nak produk 100% organik,bebas bahan kimia! ☑Kulit sensitif. ☑Tak pakai mekap tak yakin ☑Nak hilangkan jerawat, whitehead ,blackhead ☑Dah cuba macam2 tapi tak berjaya ☑Bajet tak cukup ☑Kulit letih lesu ☑Sape nk results sepantas kilat 😍😍 . . Promo 1 unit rm29, 2 unit rm50! . Nak tau lebih lanjut boleh DM TEPI sini @ WA KakNa 📲 kat 0123052785 . . #LAMISA2017  #LAMISAHQ  #LAMISABEAUTY  #sabunorganik  #sabunpemutih  #whiteningsoap  #scruborganik  #scrubkopi  #kopi  #coffee  #scrub  #putih  #licin  #gebu  #scrubmuka  #facescrub  #sabunkopi  #putih  #licin  #gebu  #scrubgreentea  #greentea  #tehhijau  #agent  #dropship  #wanted 
RISAU DAH NAK DEKAT RAYA TAPI MUKA MASIH KUSAM?😞
.
.
Haa try la LAMISA Green tea scrub ni. Boleh bantu untuk cerahkan kulit, hilangkan jerawat, hilangkan parut, lembabkan kulit dan melicinkan kulit macam model KakNa yang comell ni😍😍😍😍
.
.
=============
KEISTIMEWAAN SCRUB GREEN TEA LAMISA NI? =============
.
✅Homemade , 100%  BAHAN ORGANIK ,BEBAS daripada sebarang bahan2 kimia.
✅Dipilih dari bahan berkualiti PREMIUM je!
✅FORMULA yang takde kat tempat lain atau mana2 tau!
✅KOS TERLEBIH BERPATUTAN untuk maintain bulan2
✅Tekstur yg Best
.
==============
SIAPA YANG PERLU PERLU CUBA SCRUB LAMISA NI?
==============
.
☑Nak muka glowing & pinkish.
☑Nak produk 100% organik,bebas bahan kimia!
☑Kulit sensitif.
☑Tak pakai mekap tak yakin
☑Nak hilangkan jerawat, whitehead ,blackhead
☑Dah cuba macam2 tapi tak berjaya
☑Bajet tak cukup
☑Kulit letih lesu
☑Sape nk results sepantas kilat
😍😍
.
.
Promo 1 unit rm29, 2 unit rm50! .
Nak tau lebih lanjut boleh DM TEPI sini @ WA KakNa 📲 kat 0123052785
.
. 
#LAMISA2017
#LAMISAHQ #LAMISABEAUTY
#sabunorganik #sabunpemutih
#whiteningsoap #scruborganik
#scrubkopi #kopi #coffee #scrub #putih #licin #gebu #scrubmuka
#facescrub #sabunkopi #putih #licin #gebu #scrubgreentea #greentea #tehhijau #agent #dropship #wanted
RISAU DAH NAK DEKAT RAYA TAPI MUKA MASIH KUSAM?😞 . . Haa try la LAMISA Green tea scrub ni. Boleh bantu untuk cerahkan kulit, hilangkan jerawat, hilangkan parut, lembabkan kulit dan melicinkan kulit macam model KakNa yang comell ni😍😍😍😍 . . ============= KEISTIMEWAAN SCRUB GREEN TEA LAMISA NI? ============= . ✅Homemade , 100% BAHAN ORGANIK ,BEBAS daripada sebarang bahan2 kimia. ✅Dipilih dari bahan berkualiti PREMIUM je! ✅FORMULA yang takde kat tempat lain atau mana2 tau! ✅KOS TERLEBIH BERPATUTAN untuk maintain bulan2 ✅Tekstur yg Best . ============== SIAPA YANG PERLU PERLU CUBA SCRUB LAMISA NI? ============== . ☑Nak muka glowing & pinkish. ☑Nak produk 100% organik,bebas bahan kimia! ☑Kulit sensitif. ☑Tak pakai mekap tak yakin ☑Nak hilangkan jerawat, whitehead ,blackhead ☑Dah cuba macam2 tapi tak berjaya ☑Bajet tak cukup ☑Kulit letih lesu ☑Sape nk results sepantas kilat 😍😍 . . Promo 1 unit rm29, 2 unit rm50! . Nak tau lebih lanjut boleh DM TEPI sini @ WA KakNa 📲 kat 0123052785 . . #LAMISA2017  #LAMISAHQ  #LAMISABEAUTY  #sabunorganik  #sabunpemutih  #whiteningsoap  #scruborganik  #scrubkopi  #kopi  #coffee  #scrub  #putih  #licin  #gebu  #scrubmuka  #facescrub  #sabunkopi  #putih  #licin  #gebu  #scrubgreentea  #greentea  #tehhijau  #agent  #dropship  #wanted 
MEMANG BEST, NAMPAK PERUBAHAN
.
Wah alhamdulillah dapat feedback positif lagi daripada pengguna lamisa scrub. Katanya memang best pakai dan makin nampak perubahan tu. .
Kalau rajin selalu scrub muka inshaAllah kulit akan jadi lebih halus dan lembut. .
Banyak lagi kebaikan lain kalau pakai scrub ni. Korang boleh baca bawah ni😍
.
.
=============
KEBAIKAN SCRUB GREEN TEA LAMISA NI? =============
.
✔Mengecut dan menghilangkan jerawat
✔Mengatasi kulit kering serta  melembabkan kulit
✔Menghilangkan kesan sunburn
✔Mengurangkan minyak di muka
✔Memperlambat proses penuaan ✔Menghilangkan parut
✔Mencegah kedut
✔Melicinkan kulit muka
✔Mencerahkan muka & badan .
.
Kalau korang nak cuba sendiri atau Nak tau lebih lanjut boleh DM TEPI sini @ WA KakNa 📲 kat 0123052785
.
.
#LAMISA2017
#LAMISAHQ #LAMISABEAUTY
#sabunorganik #sabunpemutih
#whiteningsoap #scruborganik
#scrubkopi #kopi #coffee #scrub #putih #licin #gebu #scrubmuka
#facescrub #sabunkopi #putih #licin #gebu #scrubgreentea #greentea #tehhijau #agent #dropship #wanted
MEMANG BEST, NAMPAK PERUBAHAN . Wah alhamdulillah dapat feedback positif lagi daripada pengguna lamisa scrub. Katanya memang best pakai dan makin nampak perubahan tu. . Kalau rajin selalu scrub muka inshaAllah kulit akan jadi lebih halus dan lembut. . Banyak lagi kebaikan lain kalau pakai scrub ni. Korang boleh baca bawah ni😍 . . ============= KEBAIKAN SCRUB GREEN TEA LAMISA NI? ============= . ✔Mengecut dan menghilangkan jerawat ✔Mengatasi kulit kering serta melembabkan kulit ✔Menghilangkan kesan sunburn ✔Mengurangkan minyak di muka ✔Memperlambat proses penuaan ✔Menghilangkan parut ✔Mencegah kedut ✔Melicinkan kulit muka ✔Mencerahkan muka & badan . . Kalau korang nak cuba sendiri atau Nak tau lebih lanjut boleh DM TEPI sini @ WA KakNa 📲 kat 0123052785 . . #LAMISA2017  #LAMISAHQ  #LAMISABEAUTY  #sabunorganik  #sabunpemutih  #whiteningsoap  #scruborganik  #scrubkopi  #kopi  #coffee  #scrub  #putih  #licin  #gebu  #scrubmuka  #facescrub  #sabunkopi  #putih  #licin  #gebu  #scrubgreentea  #greentea  #tehhijau  #agent  #dropship  #wanted 
MEMANG BEST, NAMPAK PERUBAHAN
.
Wah alhamdulillah dapat feedback positif lagi daripada pengguna lamisa scrub. Katanya memang best pakai dan makin nampak perubahan tu. .
Kalau rajin selalu scrub muka inshaAllah kulit akan jadi lebih halus dan lembut. .
Banyak lagi kebaikan lain kalau pakai scrub ni. Korang boleh baca bawah ni😍
.
.
=============
KEBAIKAN SCRUB GREEN TEA LAMISA NI? =============
.
✔Mengecut dan menghilangkan jerawat
✔Mengatasi kulit kering serta  melembabkan kulit
✔Menghilangkan kesan sunburn
✔Mengurangkan minyak di muka
✔Memperlambat proses penuaan ✔Menghilangkan parut
✔Mencegah kedut
✔Melicinkan kulit muka
✔Mencerahkan muka & badan .
.
Kalau korang nak cuba sendiri atau Nak tau lebih lanjut boleh DM TEPI sini @ WA KakNa 📲 kat 0123052785
.
.
#LAMISA2017
#LAMISAHQ #LAMISABEAUTY
#sabunorganik #sabunpemutih
#whiteningsoap #scruborganik
#scrubkopi #kopi #coffee #scrub #putih #licin #gebu #scrubmuka
#facescrub #sabunkopi #putih #licin #gebu #scrubgreentea #greentea #tehhijau #agent #dropship #wanted
MEMANG BEST, NAMPAK PERUBAHAN . Wah alhamdulillah dapat feedback positif lagi daripada pengguna lamisa scrub. Katanya memang best pakai dan makin nampak perubahan tu. . Kalau rajin selalu scrub muka inshaAllah kulit akan jadi lebih halus dan lembut. . Banyak lagi kebaikan lain kalau pakai scrub ni. Korang boleh baca bawah ni😍 . . ============= KEBAIKAN SCRUB GREEN TEA LAMISA NI? ============= . ✔Mengecut dan menghilangkan jerawat ✔Mengatasi kulit kering serta melembabkan kulit ✔Menghilangkan kesan sunburn ✔Mengurangkan minyak di muka ✔Memperlambat proses penuaan ✔Menghilangkan parut ✔Mencegah kedut ✔Melicinkan kulit muka ✔Mencerahkan muka & badan . . Kalau korang nak cuba sendiri atau Nak tau lebih lanjut boleh DM TEPI sini @ WA KakNa 📲 kat 0123052785 . . #LAMISA2017  #LAMISAHQ  #LAMISABEAUTY  #sabunorganik  #sabunpemutih  #whiteningsoap  #scruborganik  #scrubkopi  #kopi  #coffee  #scrub  #putih  #licin  #gebu  #scrubmuka  #facescrub  #sabunkopi  #putih  #licin  #gebu  #scrubgreentea  #greentea  #tehhijau  #agent  #dropship  #wanted 
Aduh, dekat-dekat nak raya ni lah engkau nak naik ye jerawat. Geram bebenor.

Ops lupa, Sabun Kunyit TBH kan ado. Apa susah, cuci muka dengan sabun TBH. Alhamdulillah, kecut lah dia nanti.

Guna Face Scrub dulu buang segala whitehead blackhead yang ada.

Lepas tu, oles Face Mask rata-rata. Oles Face Cream, baru efek dia glowing mowing gitu.

Sabun Kunyit Rm12
Face Scrub TBH Rm33
Face Mask Rm45
Face Cream Rm45
Exc postage

Dm/ws 013.6787349

#thebeautyhacks #tamatenqyla #TBHdungun #thebeautyhacksterengganu #produkviral #produkmampumilik #produktempatan #madeinmalaysia #sayajualscrub #penjualscrub #bodyscruborganik #facescruborganik #sabunorganik #jomcantik #cantiksebelumraya
Aduh, dekat-dekat nak raya ni lah engkau nak naik ye jerawat. Geram bebenor. Ops lupa, Sabun Kunyit TBH kan ado. Apa susah, cuci muka dengan sabun TBH. Alhamdulillah, kecut lah dia nanti. Guna Face Scrub dulu buang segala whitehead blackhead yang ada. Lepas tu, oles Face Mask rata-rata. Oles Face Cream, baru efek dia glowing mowing gitu. Sabun Kunyit Rm12 Face Scrub TBH Rm33 Face Mask Rm45 Face Cream Rm45 Exc postage Dm/ws 013.6787349 #thebeautyhacks  #tamatenqyla  #TBHdungun  #thebeautyhacksterengganu  #produkviral  #produkmampumilik  #produktempatan  #madeinmalaysia  #sayajualscrub  #penjualscrub  #bodyscruborganik  #facescruborganik  #sabunorganik  #jomcantik  #cantiksebelumraya 
FIG FEMININE SOAP
..
( HAND MADE SOAP ) with 100% NATURAL INGREDIENTS : FIG, EUCALYPTUS OIL, LAVENDER OIL, JOJOBA OIL, OLIVE OIL. ..
SUITABLE FOR; - DAILY USE
- POST NATAL
- CONFINEMENT
- LACTATING & PREGNANT MOTHERS
- FOR NORMAL / SENSITIVE SKIN
...
NO KKM : NOT170506588K ...
PRICE : RM79 SM | RM89 SS
...
#figfemininesoap #sabuncharms #femininewash #femininewashmalaysia #sabunwanita #bahanorganik #sabunorganik #charmsmarang #charmsfoundationmalaysia #charmsterengganu #charms
FIG FEMININE SOAP .. ( HAND MADE SOAP ) with 100% NATURAL INGREDIENTS : FIG, EUCALYPTUS OIL, LAVENDER OIL, JOJOBA OIL, OLIVE OIL. .. SUITABLE FOR; - DAILY USE - POST NATAL - CONFINEMENT - LACTATING & PREGNANT MOTHERS - FOR NORMAL / SENSITIVE SKIN ... NO KKM : NOT170506588K ... PRICE : RM79 SM | RM89 SS ... #figfemininesoap  #sabuncharms  #femininewash  #femininewashmalaysia  #sabunwanita  #bahanorganik  #sabunorganik  #charmsmarang  #charmsfoundationmalaysia  #charmsterengganu  #charms 
Good morning uolss 😍💕 . Nampak tak perubahan pada tangan beliau selepas dan sebelum menggunakan Mary Kay ?😍💕 . Kulit nampk lebih cerah kan?😍💕 . Bukan hanya cerah tau ! Kulit pon akan jadi lebih lembut dan bau pon harum ! Jom dapatkan set body loofah sebelum raya ! Tak payah pergi spa dahhh , berspa dekat rumah pon boleh dengan seisi keluargaa 😍💕 .
.
Sukanyaaa dengan scrub loofah ni !! Bau dia sangat sangat segar uolss rasa nak cium je tangan sendiri !! Plus kulit pon rasa lembut dan lembap jeee !! Rugi tak cuba !! 😍🤗😊 . Wajib masuk wishlist kalau nak buat hantaran okies .
.
Masalah tangan kasar ? Gelap ? Badan berbau ? Jangan risau !! Set loofah body cleanser kan ada 😍😊 . .
Harini siti  nak share salah satu favourite product dalam Mary Kay adalah set mandian Body Loofah nie 😍:
.
Body Pampering Perfection.
.
Body Care Collection.
.
💋 Loofah Body Cleanser (Body Scrub)
Menanggalkan kotoran pada kulit dgn serat asli loofah,ia mengandungi biji-biji halus dengan wangian buah kiwi, membantu membuang sel-sel kulit mati, daki-daki di badan, bantu menghilangkan jerawat nasi di badan...dan membantu mengurangkan kesan daki dengan menggosok skrub ini ..
.
💋Deo Body Spritzer
(Body Spray / Deadorant)
Menyegar Dan mengharumkan kulit anda sepanjang hari serta membantu utk yang mengalami masalah bau badan..(mmg best).
.
💋Nourishing Body Lotion
Mengekalkan kelembapan Dan kehalusan kulit.
.
Boleh dapatkan melalui perunding kecantikan anda atau hubungi, .
.
Free postage 💐
Free sample 💐
Free gift 💐
Budget ? Pm cik siti 💐.
.
Siti 01128205945
#MARYKAY .
.
 #sabunbadan #scrubbadan #sabunspa #sabunorganik #bodycare #bodycaremalaysia #penjagaankulitbadan #penjagaankulit #produkmarykaymalaysia #produkmarykay #marykaymalaysia #testimonimarykay #bodyloofah #bodycleanser #skrubbadan #bodyscrub #marykaybatupahatjohor #loofahsiti#jangancuricaptionsiti#sitimaryk
Good morning uolss 😍💕 . Nampak tak perubahan pada tangan beliau selepas dan sebelum menggunakan Mary Kay ?😍💕 . Kulit nampk lebih cerah kan?😍💕 . Bukan hanya cerah tau ! Kulit pon akan jadi lebih lembut dan bau pon harum ! Jom dapatkan set body loofah sebelum raya ! Tak payah pergi spa dahhh , berspa dekat rumah pon boleh dengan seisi keluargaa 😍💕 . . Sukanyaaa dengan scrub loofah ni !! Bau dia sangat sangat segar uolss rasa nak cium je tangan sendiri !! Plus kulit pon rasa lembut dan lembap jeee !! Rugi tak cuba !! 😍🤗😊 . Wajib masuk wishlist kalau nak buat hantaran okies . . Masalah tangan kasar ? Gelap ? Badan berbau ? Jangan risau !! Set loofah body cleanser kan ada 😍😊 . . Harini siti nak share salah satu favourite product dalam Mary Kay adalah set mandian Body Loofah nie 😍: . Body Pampering Perfection. . Body Care Collection. . 💋 Loofah Body Cleanser (Body Scrub) Menanggalkan kotoran pada kulit dgn serat asli loofah,ia mengandungi biji-biji halus dengan wangian buah kiwi, membantu membuang sel-sel kulit mati, daki-daki di badan, bantu menghilangkan jerawat nasi di badan...dan membantu mengurangkan kesan daki dengan menggosok skrub ini .. . 💋Deo Body Spritzer (Body Spray / Deadorant) Menyegar Dan mengharumkan kulit anda sepanjang hari serta membantu utk yang mengalami masalah bau badan..(mmg best). . 💋Nourishing Body Lotion Mengekalkan kelembapan Dan kehalusan kulit. . Boleh dapatkan melalui perunding kecantikan anda atau hubungi, . . Free postage 💐 Free sample 💐 Free gift 💐 Budget ? Pm cik siti 💐. . Siti 01128205945 #MARYKAY  . . #sabunbadan  #scrubbadan  #sabunspa  #sabunorganik  #bodycare  #bodycaremalaysia  #penjagaankulitbadan  #penjagaankulit  #produkmarykaymalaysia  #produkmarykay  #marykaymalaysia  #testimonimarykay  #bodyloofah  #bodycleanser  #skrubbadan  #bodyscrub  #marykaybatupahatjohor  #loofahsiti #jangancuricaptionsiti #sitimaryk 
Nak kulit macam sis? Boleh cuba krim lamisa beauty. Dah cuba mau jatuh cinta tau😍❤️
.
LAMISA WHITE SECRET CREAM + FOUNDATION (ORANGE & PEARL)
.
.
LAMISA White Secret ialah krim muka + foundation (2 in 1)  yang kaya dengan antioksida dan bahan-bahan semulajadi yang diperlukan oleh kulit muka. Bahan semulajadi yang dirumus di dalam krim ini membuatkan krim senang meresap ke dalam kulit muka dengan cepat untuk tindak balas yang lebih cepat. Tak hairanlah wajah nampak lebih sihat, muda,segar,cerah dan berseri-seri  dalam tempoh seawal 2 minggu sahaja dengan penggunaan yang berterusan sehari-hari. .
BAHAN UTAMA : Orange Citrus , Pearl Powder
.
.
Berminat nak cuba boleh DM tepi atau WA kakNa 0123052785😊
.
.
P/s: agent dan dropship lamisa sdg dibuka. Jom sape nak cari duit tepi boleh dm/ wa kakna k😊
.
#LAMISA2017
#LamisaTips
#LamisaHQ
#LamisaTestimoni #sabunorganik #sabunpemutih
#whiteningsoap #scruborganik
#scrubkopi #kopi #coffee #scrub #putih #licin #gebu #scrubmuka
#facescrub #scrubgreentea #greentea #tehhijau #organik #organic #pinkish #glowing #testimoni #lemon #honey #kolagen #dropshipwanted #agentwanted
Nak kulit macam sis? Boleh cuba krim lamisa beauty. Dah cuba mau jatuh cinta tau😍❤️ . LAMISA WHITE SECRET CREAM + FOUNDATION (ORANGE & PEARL) . . LAMISA White Secret ialah krim muka + foundation (2 in 1) yang kaya dengan antioksida dan bahan-bahan semulajadi yang diperlukan oleh kulit muka. Bahan semulajadi yang dirumus di dalam krim ini membuatkan krim senang meresap ke dalam kulit muka dengan cepat untuk tindak balas yang lebih cepat. Tak hairanlah wajah nampak lebih sihat, muda,segar,cerah dan berseri-seri dalam tempoh seawal 2 minggu sahaja dengan penggunaan yang berterusan sehari-hari. . BAHAN UTAMA : Orange Citrus , Pearl Powder . . Berminat nak cuba boleh DM tepi atau WA kakNa 0123052785😊 . . P/s: agent dan dropship lamisa sdg dibuka. Jom sape nak cari duit tepi boleh dm/ wa kakna k😊 . #LAMISA2017  #LamisaTips  #LamisaHQ  #LamisaTestimoni  #sabunorganik  #sabunpemutih  #whiteningsoap  #scruborganik  #scrubkopi  #kopi  #coffee  #scrub  #putih  #licin  #gebu  #scrubmuka  #facescrub  #scrubgreentea  #greentea  #tehhijau  #organik  #organic  #pinkish  #glowing  #testimoni  #lemon  #honey  #kolagen  #dropshipwanted  #agentwanted 
Nak kulit macam sis? Boleh cuba krim lamisa beauty. Dah cuba mau jatuh cinta tau😍❤️
.
LAMISA WHITE SECRET CREAM + FOUNDATION (ORANGE & PEARL)
.
.
LAMISA White Secret ialah krim muka + foundation (2 in 1)  yang kaya dengan antioksida dan bahan-bahan semulajadi yang diperlukan oleh kulit muka. Bahan semulajadi yang dirumus di dalam krim ini membuatkan krim senang meresap ke dalam kulit muka dengan cepat untuk tindak balas yang lebih cepat. Tak hairanlah wajah nampak lebih sihat, muda,segar,cerah dan berseri-seri  dalam tempoh seawal 2 minggu sahaja dengan penggunaan yang berterusan sehari-hari. .
BAHAN UTAMA : Orange Citrus , Pearl Powder
.
.
Berminat nak cuba boleh DM tepi atau WA kakNa 0123052785😊
.
.
P/s: agent dan dropship lamisa sdg dibuka. Jom sape nak cari duit tepi boleh dm/ wa kakna k😊
.
#LAMISA2017
#LamisaTips
#LamisaHQ
#LamisaTestimoni #sabunorganik #sabunpemutih
#whiteningsoap #scruborganik
#scrubkopi #kopi #coffee #scrub #putih #licin #gebu #scrubmuka
#facescrub #scrubgreentea #greentea #tehhijau #organik #organic #pinkish #glowing #testimoni #lemon #honey #kolagen #dropshipwanted #agentwanted
Nak kulit macam sis? Boleh cuba krim lamisa beauty. Dah cuba mau jatuh cinta tau😍❤️ . LAMISA WHITE SECRET CREAM + FOUNDATION (ORANGE & PEARL) . . LAMISA White Secret ialah krim muka + foundation (2 in 1) yang kaya dengan antioksida dan bahan-bahan semulajadi yang diperlukan oleh kulit muka. Bahan semulajadi yang dirumus di dalam krim ini membuatkan krim senang meresap ke dalam kulit muka dengan cepat untuk tindak balas yang lebih cepat. Tak hairanlah wajah nampak lebih sihat, muda,segar,cerah dan berseri-seri dalam tempoh seawal 2 minggu sahaja dengan penggunaan yang berterusan sehari-hari. . BAHAN UTAMA : Orange Citrus , Pearl Powder . . Berminat nak cuba boleh DM tepi atau WA kakNa 0123052785😊 . . P/s: agent dan dropship lamisa sdg dibuka. Jom sape nak cari duit tepi boleh dm/ wa kakna k😊 . #LAMISA2017  #LamisaTips  #LamisaHQ  #LamisaTestimoni  #sabunorganik  #sabunpemutih  #whiteningsoap  #scruborganik  #scrubkopi  #kopi  #coffee  #scrub  #putih  #licin  #gebu  #scrubmuka  #facescrub  #scrubgreentea  #greentea  #tehhijau  #organik  #organic  #pinkish  #glowing  #testimoni  #lemon  #honey  #kolagen  #dropshipwanted  #agentwanted 
YAKIN TANPA MAKE-UP
.
Haa ni penangan pakai krim lamisa smpai kastemer yakin nak keluar rumah tanpa make up. Dah nak dekat raya ni sape yang tak suka sangat make up tu boleh cuba krim lamisa yang simple dan sangat mudah meresap. .
Ramai yang kata krim ni best tau. Nak tau kenapa krim ni best?👇👇
.
KEBAIKAN-KEBAIKAN MENGGUNAKAN LAMISA WHITE SECRET CREAM FOUNDATION
.
·  Mampu mencerahkan & menyerikan kulit wajah dengan cepat
.
·  Kuatkan sel kulit
.
·  Mengecut & merawat kulit yang berjerawat serta parut jerawat
.
·  Memudarkan jeragat
.
·  Merawat masalah kulit muka
.
·  Menyekatakan tona kulit
.
·  Melembut & lembabkan kulit muka secara mendalam
.
·  Kecilkan pori-pori muka & liang roma
.
·  Menegangkan kulit muka
.
·  Mencegah Penuaan Kulit (Anti-Aging/Anti Kedut)
.
·  mengecilkan pori-pori dan menghaluskan kulit
.
·  Menggalakkan penghasilan kolagen
.
·  mengurangkan garis-garis halus dan kedutan
.
·  membantu pertumbuhan sel kulit baru
.
·  MENGEMBALIKAN KEYAKINAN SERTA MENINGKATKAN KEYAKINAN DIRI
.
.
KEISTIMEWAAN LAMISA WHITE SECRET CREAM FOUNDATION
.
·  Mudah meresap ke dalam kulit & tidak berminyak
.
·  Mudah disapu  dan tidak melekit
.
·  100% Organik daripada kebaikan serbuk mutiara & oren sitrus
.
·  Tiada bahan kimia & bebas paraben
.
·  2 in 1 (Cream + Foundation)
.
·  JIMAT Masa & Duit ( 2 in 1)
.
·  kaya dengan antioksidan (vitamin yg halang sel kulit rosak)
.
·  berkesan dengan cepat
.
·  Bau wangi semulajadi
.
Perubahan  SEAWAL 7 HARI Pemakaian
.
2X GANDA TERBAIK UNTUK PROSES PENCERAHAN KULIT
.
Sesuai untuk semua peringkat golongan umur.
.
.
P/s: nak cari income lebih boleh jadi agent/dropship lamisa beauty
.
#LAMISA2017
#LamisaScrub
#LamisaHQ
#vitc #krim #sabunorganik #sabunpemutih #krimpemutih #pearlpowder #serbukmutiara #agentwanted #dropshipwanted
YAKIN TANPA MAKE-UP . Haa ni penangan pakai krim lamisa smpai kastemer yakin nak keluar rumah tanpa make up. Dah nak dekat raya ni sape yang tak suka sangat make up tu boleh cuba krim lamisa yang simple dan sangat mudah meresap. . Ramai yang kata krim ni best tau. Nak tau kenapa krim ni best?👇👇 . KEBAIKAN-KEBAIKAN MENGGUNAKAN LAMISA WHITE SECRET CREAM FOUNDATION . · Mampu mencerahkan & menyerikan kulit wajah dengan cepat . · Kuatkan sel kulit . · Mengecut & merawat kulit yang berjerawat serta parut jerawat . · Memudarkan jeragat . · Merawat masalah kulit muka . · Menyekatakan tona kulit . · Melembut & lembabkan kulit muka secara mendalam . · Kecilkan pori-pori muka & liang roma . · Menegangkan kulit muka . · Mencegah Penuaan Kulit (Anti-Aging/Anti Kedut) . · mengecilkan pori-pori dan menghaluskan kulit . · Menggalakkan penghasilan kolagen . · mengurangkan garis-garis halus dan kedutan . · membantu pertumbuhan sel kulit baru . · MENGEMBALIKAN KEYAKINAN SERTA MENINGKATKAN KEYAKINAN DIRI . . KEISTIMEWAAN LAMISA WHITE SECRET CREAM FOUNDATION . · Mudah meresap ke dalam kulit & tidak berminyak . · Mudah disapu dan tidak melekit . · 100% Organik daripada kebaikan serbuk mutiara & oren sitrus . · Tiada bahan kimia & bebas paraben . · 2 in 1 (Cream + Foundation) . · JIMAT Masa & Duit ( 2 in 1) . · kaya dengan antioksidan (vitamin yg halang sel kulit rosak) . · berkesan dengan cepat . · Bau wangi semulajadi . Perubahan SEAWAL 7 HARI Pemakaian . 2X GANDA TERBAIK UNTUK PROSES PENCERAHAN KULIT . Sesuai untuk semua peringkat golongan umur. . . P/s: nak cari income lebih boleh jadi agent/dropship lamisa beauty . #LAMISA2017  #LamisaScrub  #LamisaHQ  #vitc  #krim  #sabunorganik  #sabunpemutih  #krimpemutih  #pearlpowder  #serbukmutiara  #agentwanted  #dropshipwanted 
YAKIN TANPA MAKE-UP
.
Haa ni penangan pakai krim lamisa smpai kastemer yakin nak keluar rumah tanpa make up. Dah nak dekat raya ni sape yang tak suka sangat make up tu boleh cuba krim lamisa yang simple dan sangat mudah meresap. .
Ramai yang kata krim ni best tau. Nak tau kenapa krim ni best?👇👇
.
KEBAIKAN-KEBAIKAN MENGGUNAKAN LAMISA WHITE SECRET CREAM FOUNDATION
.
·  Mampu mencerahkan & menyerikan kulit wajah dengan cepat
.
·  Kuatkan sel kulit
.
·  Mengecut & merawat kulit yang berjerawat serta parut jerawat
.
·  Memudarkan jeragat
.
·  Merawat masalah kulit muka
.
·  Menyekatakan tona kulit
.
·  Melembut & lembabkan kulit muka secara mendalam
.
·  Kecilkan pori-pori muka & liang roma
.
·  Menegangkan kulit muka
.
·  Mencegah Penuaan Kulit (Anti-Aging/Anti Kedut)
.
·  mengecilkan pori-pori dan menghaluskan kulit
.
·  Menggalakkan penghasilan kolagen
.
·  mengurangkan garis-garis halus dan kedutan
.
·  membantu pertumbuhan sel kulit baru
.
·  MENGEMBALIKAN KEYAKINAN SERTA MENINGKATKAN KEYAKINAN DIRI
.
.
KEISTIMEWAAN LAMISA WHITE SECRET CREAM FOUNDATION
.
·  Mudah meresap ke dalam kulit & tidak berminyak
.
·  Mudah disapu  dan tidak melekit
.
·  100% Organik daripada kebaikan serbuk mutiara & oren sitrus
.
·  Tiada bahan kimia & bebas paraben
.
·  2 in 1 (Cream + Foundation)
.
·  JIMAT Masa & Duit ( 2 in 1)
.
·  kaya dengan antioksidan (vitamin yg halang sel kulit rosak)
.
·  berkesan dengan cepat
.
·  Bau wangi semulajadi
.
Perubahan  SEAWAL 7 HARI Pemakaian
.
2X GANDA TERBAIK UNTUK PROSES PENCERAHAN KULIT
.
Sesuai untuk semua peringkat golongan umur.
.
.
P/s: nak cari income lebih boleh jadi agent/dropship lamisa beauty
.
#LAMISA2017
#LamisaScrub
#LamisaHQ
#vitc #krim #sabunorganik #sabunpemutih #krimpemutih #pearlpowder #serbukmutiara #agentwanted #dropshipwanted
YAKIN TANPA MAKE-UP . Haa ni penangan pakai krim lamisa smpai kastemer yakin nak keluar rumah tanpa make up. Dah nak dekat raya ni sape yang tak suka sangat make up tu boleh cuba krim lamisa yang simple dan sangat mudah meresap. . Ramai yang kata krim ni best tau. Nak tau kenapa krim ni best?👇👇 . KEBAIKAN-KEBAIKAN MENGGUNAKAN LAMISA WHITE SECRET CREAM FOUNDATION . · Mampu mencerahkan & menyerikan kulit wajah dengan cepat . · Kuatkan sel kulit . · Mengecut & merawat kulit yang berjerawat serta parut jerawat . · Memudarkan jeragat . · Merawat masalah kulit muka . · Menyekatakan tona kulit . · Melembut & lembabkan kulit muka secara mendalam . · Kecilkan pori-pori muka & liang roma . · Menegangkan kulit muka . · Mencegah Penuaan Kulit (Anti-Aging/Anti Kedut) . · mengecilkan pori-pori dan menghaluskan kulit . · Menggalakkan penghasilan kolagen . · mengurangkan garis-garis halus dan kedutan . · membantu pertumbuhan sel kulit baru . · MENGEMBALIKAN KEYAKINAN SERTA MENINGKATKAN KEYAKINAN DIRI . . KEISTIMEWAAN LAMISA WHITE SECRET CREAM FOUNDATION . · Mudah meresap ke dalam kulit & tidak berminyak . · Mudah disapu dan tidak melekit . · 100% Organik daripada kebaikan serbuk mutiara & oren sitrus . · Tiada bahan kimia & bebas paraben . · 2 in 1 (Cream + Foundation) . · JIMAT Masa & Duit ( 2 in 1) . · kaya dengan antioksidan (vitamin yg halang sel kulit rosak) . · berkesan dengan cepat . · Bau wangi semulajadi . Perubahan SEAWAL 7 HARI Pemakaian . 2X GANDA TERBAIK UNTUK PROSES PENCERAHAN KULIT . Sesuai untuk semua peringkat golongan umur. . . P/s: nak cari income lebih boleh jadi agent/dropship lamisa beauty . #LAMISA2017  #LamisaScrub  #LamisaHQ  #vitc  #krim  #sabunorganik  #sabunpemutih  #krimpemutih  #pearlpowder  #serbukmutiara  #agentwanted  #dropshipwanted 
Ease cold/flu with IMMUNITY Essential Oil Roll-on from @eucalie_id. Made with jojoba oil and pure essential oil blend to strengthen your immune system and protect against germs. Bring this roll-on everywhere you go. Very light weight, easy to use, and most importantly is effective!

#eucalie #eucalieorganic #produknatural #produkorganik #produkkecantikan #skincareorganik #naturalskincare #essentialoilindonesia #produkindonesia #organikindonesia #organikskincare #organik #organikjakarta #organicbeauty #naturalbeauty #sabunorganik #bodyoilorganik #essentialoils #kulitsensitif #parabenfree #kulitkering #perawatanwajah #perawatankulit #amanuntukbayi #lipscruborganik #clozetteid #fdbeauty #beautybloggerindonesia #hidupsehat #noparaben
Ease cold/flu with IMMUNITY Essential Oil Roll-on from @eucalie_id. Made with jojoba oil and pure essential oil blend to strengthen your immune system and protect against germs. Bring this roll-on everywhere you go. Very light weight, easy to use, and most importantly is effective! #eucalie  #eucalieorganic  #produknatural  #produkorganik  #produkkecantikan  #skincareorganik  #naturalskincare  #essentialoilindonesia  #produkindonesia  #organikindonesia  #organikskincare  #organik  #organikjakarta  #organicbeauty  #naturalbeauty  #sabunorganik  #bodyoilorganik  #essentialoils  #kulitsensitif  #parabenfree  #kulitkering  #perawatanwajah  #perawatankulit  #amanuntukbayi  #lipscruborganik  #clozetteid  #fdbeauty  #beautybloggerindonesia  #hidupsehat  #noparaben 
Maafkan owner yang kurang kerjaan 😂
.
Testii muka owner nih 😂 
Putihga tipis 😍
.
Dan yang owner jual semuanya berbahan dasar ORGANIK ga akan merusak kulit 😍
BLACK CARBON'Z 
KANDUNGAN -CARBON AKTIF -OLIVE OIL -VIRGIN COCONUT OIL - HONEY 
MASKER KEFIR 
KANDUNGAN -SUSU KAMBING ETAWA MURNI - BAKTERI KEFIR .
#testimaskerkefir #blackcarbon #mukakinclongalami #blackcarboncilacap #blackcarbonpurwokerto #blackcarbonbanyumas #kefircilacap #omahkefircilacap #maskerfir #sabunorganik
Maafkan owner yang kurang kerjaan 😂 . Testii muka owner nih 😂 Putihga tipis 😍 . Dan yang owner jual semuanya berbahan dasar ORGANIK ga akan merusak kulit 😍 BLACK CARBON'Z KANDUNGAN -CARBON AKTIF -OLIVE OIL -VIRGIN COCONUT OIL - HONEY MASKER KEFIR KANDUNGAN -SUSU KAMBING ETAWA MURNI - BAKTERI KEFIR . #testimaskerkefir  #blackcarbon  #mukakinclongalami  #blackcarboncilacap  #blackcarbonpurwokerto  #blackcarbonbanyumas  #kefircilacap  #omahkefircilacap  #maskerfir  #sabunorganik 
#Repost @nourainza (@get_repost)
・・・
Packing #marslimmingsoap untuk customer. Bulan puasa ni ramai yang terlajak makan ye tak? Adoi seminggu lagi nak pakai kebaya camner? Sebab tu la kena order sabun dari @nourainza ni cepat.. RM59 je TERMASUK kos penghantaran.. 😋😍 cepat DM! #sabun #sabunorganik #sabunkurus #firmbody #sabunherba #kuruscantik #kurus #raya2017
Packing #marslimmingsoap untuk customer. Bulan puasa ni ramai yang terlajak makan ye tak? Adoi seminggu lagi nak pakai kebaya camner? Sebab tu la kena order sabun dari @nourainza ni cepat.. RM59 je TERMASUK kos penghantaran.. 😋😍 cepat DM! #sabun #sabunorganik #sabunkurus #firmbody #sabunherba #kuruscantik #kurus #raya2017
LAMISA WHITE SECRET CREAM + FOUNDATION (ORANGE & PEARL)
.
LAMISA White Secret ialah krim muka + foundation (2 in 1)  yang kaya dengan antioksida dan bahan-bahan semulajadi yang diperlukan oleh kulit muka. Bahan semulajadi yang dirumus di dalam krim ini membuatkan krim senang meresap ke dalam kulit muka dengan cepat untuk tindak balas yang lebih cepat. Tak hairanlah wajah nampak lebih sihat, muda,segar,cerah dan berseri-seri  dalam tempoh seawal 2 minggu sahaja dengan penggunaan yang berterusan sehari-hari. .
BAHAN UTAMA : Orange Citrus , Pearl Powder
.
.
KEBAIKAN-KEBAIKAN MENGGUNAKAN LAMISA WHITE SECRET CREAM FOUNDATION
.
·  Mampu mencerahkan & menyerikan kulit wajah dengan cepat
.
·  Kuatkan sel kulit
.
·  Mengecut & merawat kulit yang berjerawat serta parut jerawat
.
·  Memudarkan jeragat
.
·  Merawat masalah kulit muka
.
·  Menyekatakan tona kulit
.
·  Melembut & lembabkan kulit muka secara mendalam
.
·  Kecilkan pori-pori muka & liang roma
.
·  Menegangkan kulit muka
.
·  Mencegah Penuaan Kulit (Anti-Aging/Anti Kedut)
.
·  mengecilkan pori-pori dan menghaluskan kulit
.
·  Menggalakkan penghasilan kolagen
.
·  mengurangkan garis-garis halus dan kedutan
.
·  membantu pertumbuhan sel kulit baru
.
·  MENGEMBALIKAN KEYAKINAN SERTA MENINGKATKAN KEYAKINAN DIRI
.
.
KEISTIMEWAAN LAMISA WHITE SECRET CREAM FOUNDATION
.
·  Mudah meresap ke dalam kulit & tidak berminyak
.
·  Mudah disapu  dan tidak melekit
.
·  100% Organik daripada kebaikan serbuk mutiara & oren sitrus
.
·  Tiada bahan kimia & bebas paraben
.
·  2 in 1 (Cream + Foundation)
.
·  JIMAT Masa & Duit ( 2 in 1)
.
·  kaya dengan antioksidan (vitamin yg halang sel kulit rosak)
.
·  berkesan dengan cepat
.
·  Bau wangi semulajadi
.
Perubahan  SEAWAL 7 HARI Pemakaian
.
2X GANDA TERBAIK UNTUK PROSES PENCERAHAN KULIT
.
Sesuai untuk semua peringkat golongan umur.
.
.
P/s: nak cari income lebih boleh join jd ejen/ dropship lamisa
.
.
.
#LAMISA2017
#LamisaScrub
#LamisaHQ
#vitc #krim #sabunorganik #sabunpemutih #krimpemutih #pearlpowder #serbukmutiara #agentwanted #dropshipwanted
LAMISA WHITE SECRET CREAM + FOUNDATION (ORANGE & PEARL) . LAMISA White Secret ialah krim muka + foundation (2 in 1) yang kaya dengan antioksida dan bahan-bahan semulajadi yang diperlukan oleh kulit muka. Bahan semulajadi yang dirumus di dalam krim ini membuatkan krim senang meresap ke dalam kulit muka dengan cepat untuk tindak balas yang lebih cepat. Tak hairanlah wajah nampak lebih sihat, muda,segar,cerah dan berseri-seri dalam tempoh seawal 2 minggu sahaja dengan penggunaan yang berterusan sehari-hari. . BAHAN UTAMA : Orange Citrus , Pearl Powder . . KEBAIKAN-KEBAIKAN MENGGUNAKAN LAMISA WHITE SECRET CREAM FOUNDATION . · Mampu mencerahkan & menyerikan kulit wajah dengan cepat . · Kuatkan sel kulit . · Mengecut & merawat kulit yang berjerawat serta parut jerawat . · Memudarkan jeragat . · Merawat masalah kulit muka . · Menyekatakan tona kulit . · Melembut & lembabkan kulit muka secara mendalam . · Kecilkan pori-pori muka & liang roma . · Menegangkan kulit muka . · Mencegah Penuaan Kulit (Anti-Aging/Anti Kedut) . · mengecilkan pori-pori dan menghaluskan kulit . · Menggalakkan penghasilan kolagen . · mengurangkan garis-garis halus dan kedutan . · membantu pertumbuhan sel kulit baru . · MENGEMBALIKAN KEYAKINAN SERTA MENINGKATKAN KEYAKINAN DIRI . . KEISTIMEWAAN LAMISA WHITE SECRET CREAM FOUNDATION . · Mudah meresap ke dalam kulit & tidak berminyak . · Mudah disapu dan tidak melekit . · 100% Organik daripada kebaikan serbuk mutiara & oren sitrus . · Tiada bahan kimia & bebas paraben . · 2 in 1 (Cream + Foundation) . · JIMAT Masa & Duit ( 2 in 1) . · kaya dengan antioksidan (vitamin yg halang sel kulit rosak) . · berkesan dengan cepat . · Bau wangi semulajadi . Perubahan SEAWAL 7 HARI Pemakaian . 2X GANDA TERBAIK UNTUK PROSES PENCERAHAN KULIT . Sesuai untuk semua peringkat golongan umur. . . P/s: nak cari income lebih boleh join jd ejen/ dropship lamisa . . . #LAMISA2017  #LamisaScrub  #LamisaHQ  #vitc  #krim  #sabunorganik  #sabunpemutih  #krimpemutih  #pearlpowder  #serbukmutiara  #agentwanted  #dropshipwanted 
LAMISA WHITE SECRET CREAM + FOUNDATION (ORANGE & PEARL)
.
LAMISA White Secret ialah krim muka + foundation (2 in 1)  yang kaya dengan antioksida dan bahan-bahan semulajadi yang diperlukan oleh kulit muka. Bahan semulajadi yang dirumus di dalam krim ini membuatkan krim senang meresap ke dalam kulit muka dengan cepat untuk tindak balas yang lebih cepat. Tak hairanlah wajah nampak lebih sihat, muda,segar,cerah dan berseri-seri  dalam tempoh seawal 2 minggu sahaja dengan penggunaan yang berterusan sehari-hari. .
BAHAN UTAMA : Orange Citrus , Pearl Powder
.
.
KEBAIKAN-KEBAIKAN MENGGUNAKAN LAMISA WHITE SECRET CREAM FOUNDATION
.
·  Mampu mencerahkan & menyerikan kulit wajah dengan cepat
.
·  Kuatkan sel kulit
.
·  Mengecut & merawat kulit yang berjerawat serta parut jerawat
.
·  Memudarkan jeragat
.
·  Merawat masalah kulit muka
.
·  Menyekatakan tona kulit
.
·  Melembut & lembabkan kulit muka secara mendalam
.
·  Kecilkan pori-pori muka & liang roma
.
·  Menegangkan kulit muka
.
·  Mencegah Penuaan Kulit (Anti-Aging/Anti Kedut)
.
·  mengecilkan pori-pori dan menghaluskan kulit
.
·  Menggalakkan penghasilan kolagen
.
·  mengurangkan garis-garis halus dan kedutan
.
·  membantu pertumbuhan sel kulit baru
.
·  MENGEMBALIKAN KEYAKINAN SERTA MENINGKATKAN KEYAKINAN DIRI
.
.
KEISTIMEWAAN LAMISA WHITE SECRET CREAM FOUNDATION
.
·  Mudah meresap ke dalam kulit & tidak berminyak
.
·  Mudah disapu  dan tidak melekit
.
·  100% Organik daripada kebaikan serbuk mutiara & oren sitrus
.
·  Tiada bahan kimia & bebas paraben
.
·  2 in 1 (Cream + Foundation)
.
·  JIMAT Masa & Duit ( 2 in 1)
.
·  kaya dengan antioksidan (vitamin yg halang sel kulit rosak)
.
·  berkesan dengan cepat
.
·  Bau wangi semulajadi
.
Perubahan  SEAWAL 7 HARI Pemakaian
.
2X GANDA TERBAIK UNTUK PROSES PENCERAHAN KULIT
.
Sesuai untuk semua peringkat golongan umur.
.
.
P/s: nak cari income lebih boleh join jd ejen/ dropship lamisa
.
.
.
#LAMISA2017
#LamisaScrub
#LamisaHQ
#vitc #krim #sabunorganik #sabunpemutih #krimpemutih #pearlpowder #serbukmutiara #agentwanted #dropshipwanted
LAMISA WHITE SECRET CREAM + FOUNDATION (ORANGE & PEARL) . LAMISA White Secret ialah krim muka + foundation (2 in 1) yang kaya dengan antioksida dan bahan-bahan semulajadi yang diperlukan oleh kulit muka. Bahan semulajadi yang dirumus di dalam krim ini membuatkan krim senang meresap ke dalam kulit muka dengan cepat untuk tindak balas yang lebih cepat. Tak hairanlah wajah nampak lebih sihat, muda,segar,cerah dan berseri-seri dalam tempoh seawal 2 minggu sahaja dengan penggunaan yang berterusan sehari-hari. . BAHAN UTAMA : Orange Citrus , Pearl Powder . . KEBAIKAN-KEBAIKAN MENGGUNAKAN LAMISA WHITE SECRET CREAM FOUNDATION . · Mampu mencerahkan & menyerikan kulit wajah dengan cepat . · Kuatkan sel kulit . · Mengecut & merawat kulit yang berjerawat serta parut jerawat . · Memudarkan jeragat . · Merawat masalah kulit muka . · Menyekatakan tona kulit . · Melembut & lembabkan kulit muka secara mendalam . · Kecilkan pori-pori muka & liang roma . · Menegangkan kulit muka . · Mencegah Penuaan Kulit (Anti-Aging/Anti Kedut) . · mengecilkan pori-pori dan menghaluskan kulit . · Menggalakkan penghasilan kolagen . · mengurangkan garis-garis halus dan kedutan . · membantu pertumbuhan sel kulit baru . · MENGEMBALIKAN KEYAKINAN SERTA MENINGKATKAN KEYAKINAN DIRI . . KEISTIMEWAAN LAMISA WHITE SECRET CREAM FOUNDATION . · Mudah meresap ke dalam kulit & tidak berminyak . · Mudah disapu dan tidak melekit . · 100% Organik daripada kebaikan serbuk mutiara & oren sitrus . · Tiada bahan kimia & bebas paraben . · 2 in 1 (Cream + Foundation) . · JIMAT Masa & Duit ( 2 in 1) . · kaya dengan antioksidan (vitamin yg halang sel kulit rosak) . · berkesan dengan cepat . · Bau wangi semulajadi . Perubahan SEAWAL 7 HARI Pemakaian . 2X GANDA TERBAIK UNTUK PROSES PENCERAHAN KULIT . Sesuai untuk semua peringkat golongan umur. . . P/s: nak cari income lebih boleh join jd ejen/ dropship lamisa . . . #LAMISA2017  #LamisaScrub  #LamisaHQ  #vitc  #krim  #sabunorganik  #sabunpemutih  #krimpemutih  #pearlpowder  #serbukmutiara  #agentwanted  #dropshipwanted 
Feedback positif penggunaan produk HUNA

Kulit bersih dan sehat gak harus mahal kan !! Ayo miliki kulit yang lebih bersih dan sehat dengan Huna Glowing Bar Original dan Huna Aloe Vera Gel

Info lengkap dan pemesanan hubungi kami di :
08114530052 (Sms/Wa)
@dermastorecoid (Line)
@hunaindonesia (IG)

#hunaglowingbar #sabunhuna #jualhunabarsoap #hunaindonesia #sabun #sabunpemutih #sabunthailand #sabunwajah #sabunberas #sabunorganik #sabunjerawat #sabunnatural #sabunherbal #sabunsusu #jerawat #flekhitam #bopeng #kerutan #sabunmurah #sabunalami #facialwash #barsoap #jerawat #bopeng #flekhitam #bekasjerawat #selulit #hgb48 #aloevera #aloegel
Feedback positif penggunaan produk HUNA Kulit bersih dan sehat gak harus mahal kan !! Ayo miliki kulit yang lebih bersih dan sehat dengan Huna Glowing Bar Original dan Huna Aloe Vera Gel Info lengkap dan pemesanan hubungi kami di : 08114530052 (Sms/Wa) @dermastorecoid (Line) @hunaindonesia (IG) #hunaglowingbar  #sabunhuna  #jualhunabarsoap  #hunaindonesia  #sabun  #sabunpemutih  #sabunthailand  #sabunwajah  #sabunberas  #sabunorganik  #sabunjerawat  #sabunnatural  #sabunherbal  #sabunsusu  #jerawat  #flekhitam  #bopeng  #kerutan  #sabunmurah  #sabunalami  #facialwash  #barsoap  #jerawat  #bopeng  #flekhitam  #bekasjerawat  #selulit  #hgb48  #aloevera  #aloegel 
LANGSUNG TAK PEDIH MUKA.
.
Haa jangan risau kalau pakai scrub lamisa ni memang tak pedih muka dan selamat guna sebab scrub ni drp bahan2 organik. Nak scrub setiap hari pun xde masalah k. Sape dah cuba mesti kate best dan puas hati❤️
.
Banyak sgt kebaikan scrub ni. Korang boleh baca bawah ni😍
.
.
=============
KEBAIKAN SCRUB GREEN TEA LAMISA NI? =============
.
✔Mengecut dan menghilangkan jerawat
✔Mengatasi kulit kering serta  melembabkan kulit
✔Menghilangkan kesan sunburn
✔Mengurangkan minyak di muka
✔Memperlambat proses penuaan ✔Menghilangkan parut
✔Mencegah kedut
✔Melicinkan kulit muka
✔Mencerahkan muka & badan .
.
Kalau korang nak cuba sendiri atau Nak tau lebih lanjut boleh DM TEPI sini @ WA KakNa 📲 kat 0123052785
.
.
#LAMISA2017
#LAMISAHQ #LAMISABEAUTY
#sabunorganik #sabunpemutih
#whiteningsoap #scruborganik
#scrubkopi #kopi #coffee #scrub #putih #licin #gebu #scrubmuka
#facescrub #sabunkopi #putih #licin #gebu #scrubgreentea #greentea #tehhijau #agent #dropship #wanted
LANGSUNG TAK PEDIH MUKA. . Haa jangan risau kalau pakai scrub lamisa ni memang tak pedih muka dan selamat guna sebab scrub ni drp bahan2 organik. Nak scrub setiap hari pun xde masalah k. Sape dah cuba mesti kate best dan puas hati❤️ . Banyak sgt kebaikan scrub ni. Korang boleh baca bawah ni😍 . . ============= KEBAIKAN SCRUB GREEN TEA LAMISA NI? ============= . ✔Mengecut dan menghilangkan jerawat ✔Mengatasi kulit kering serta melembabkan kulit ✔Menghilangkan kesan sunburn ✔Mengurangkan minyak di muka ✔Memperlambat proses penuaan ✔Menghilangkan parut ✔Mencegah kedut ✔Melicinkan kulit muka ✔Mencerahkan muka & badan . . Kalau korang nak cuba sendiri atau Nak tau lebih lanjut boleh DM TEPI sini @ WA KakNa 📲 kat 0123052785 . . #LAMISA2017  #LAMISAHQ  #LAMISABEAUTY  #sabunorganik  #sabunpemutih  #whiteningsoap  #scruborganik  #scrubkopi  #kopi  #coffee  #scrub  #putih  #licin  #gebu  #scrubmuka  #facescrub  #sabunkopi  #putih  #licin  #gebu  #scrubgreentea  #greentea  #tehhijau  #agent  #dropship  #wanted 
LANGSUNG TAK PEDIH MUKA.
.
Haa jangan risau kalau pakai scrub lamisa ni memang tak pedih muka dan selamat guna sebab scrub ni drp bahan2 organik. Nak scrub setiap hari pun xde masalah k. Sape dah cuba mesti kate best dan puas hati❤️
.
Banyak sgt kebaikan scrub ni. Korang boleh baca bawah ni😍
.
.
=============
KEBAIKAN SCRUB GREEN TEA LAMISA NI? =============
.
✔Mengecut dan menghilangkan jerawat
✔Mengatasi kulit kering serta  melembabkan kulit
✔Menghilangkan kesan sunburn
✔Mengurangkan minyak di muka
✔Memperlambat proses penuaan ✔Menghilangkan parut
✔Mencegah kedut
✔Melicinkan kulit muka
✔Mencerahkan muka & badan .
.
Kalau korang nak cuba sendiri atau Nak tau lebih lanjut boleh DM TEPI sini @ WA KakNa 📲 kat 0123052785
.
.
#LAMISA2017
#LAMISAHQ #LAMISABEAUTY
#sabunorganik #sabunpemutih
#whiteningsoap #scruborganik
#scrubkopi #kopi #coffee #scrub #putih #licin #gebu #scrubmuka
#facescrub #sabunkopi #putih #licin #gebu #scrubgreentea #greentea #tehhijau #agent #dropship #wanted
LANGSUNG TAK PEDIH MUKA. . Haa jangan risau kalau pakai scrub lamisa ni memang tak pedih muka dan selamat guna sebab scrub ni drp bahan2 organik. Nak scrub setiap hari pun xde masalah k. Sape dah cuba mesti kate best dan puas hati❤️ . Banyak sgt kebaikan scrub ni. Korang boleh baca bawah ni😍 . . ============= KEBAIKAN SCRUB GREEN TEA LAMISA NI? ============= . ✔Mengecut dan menghilangkan jerawat ✔Mengatasi kulit kering serta melembabkan kulit ✔Menghilangkan kesan sunburn ✔Mengurangkan minyak di muka ✔Memperlambat proses penuaan ✔Menghilangkan parut ✔Mencegah kedut ✔Melicinkan kulit muka ✔Mencerahkan muka & badan . . Kalau korang nak cuba sendiri atau Nak tau lebih lanjut boleh DM TEPI sini @ WA KakNa 📲 kat 0123052785 . . #LAMISA2017  #LAMISAHQ  #LAMISABEAUTY  #sabunorganik  #sabunpemutih  #whiteningsoap  #scruborganik  #scrubkopi  #kopi  #coffee  #scrub  #putih  #licin  #gebu  #scrubmuka  #facescrub  #sabunkopi  #putih  #licin  #gebu  #scrubgreentea  #greentea  #tehhijau  #agent  #dropship  #wanted 
Hai... Let's follow @cindyorganicshop

One stop shopping for your ORGANIC HEALTH & SKINCARE. 
Sayangi kulitmu yuu dear dengan bahan2 organik. 
NO SLS, NO PARABEN, NO METHYLPARABEN, NO HIDROQUINON, NO MERCURY. NO MORE HARSH CHEMICALS!! Our products is 100% ORGANIC, FDA CERTIFIED, 
Go follow @cindyorganicshop

#lipscrub #lipbalm #lulurorganik #creampemutih#selulit #mudmask #scruborganik #stretchmarks#blustoneavenue #produkorganik #scrubwajah#facelotion #faceoil #maskerorganik#organicproduct #jualbodyoil #pemutihkulit#antiaging #jualmuesli #creamjerawat #detox#sabunorganik #maskerkefir #komedo#lotionpemutih #serumwajah #dietea #obatjerawat#maskerwajah
Hai... Let's follow @cindyorganicshop One stop shopping for your ORGANIC HEALTH & SKINCARE. Sayangi kulitmu yuu dear dengan bahan2 organik. NO SLS, NO PARABEN, NO METHYLPARABEN, NO HIDROQUINON, NO MERCURY. NO MORE HARSH CHEMICALS!! Our products is 100% ORGANIC, FDA CERTIFIED, Go follow @cindyorganicshop #lipscrub  #lipbalm  #lulurorganik  #creampemutih #selulit  #mudmask  #scruborganik  #stretchmarks #blustoneavenue  #produkorganik  #scrubwajah #facelotion  #faceoil  #maskerorganik #organicproduct  #jualbodyoil  #pemutihkulit #antiaging  #jualmuesli  #creamjerawat  #detox #sabunorganik  #maskerkefir  #komedo #lotionpemutih  #serumwajah  #dietea  #obatjerawat #maskerwajah 
Hai... Let's follow @cindyorganicshop

One stop shopping for your ORGANIC HEALTH & SKINCARE. 
Sayangi kulitmu yuu dear dengan bahan2 organik. 
NO SLS, NO PARABEN, NO METHYLPARABEN, NO HIDROQUINON, NO MERCURY. NO MORE HARSH CHEMICALS!! Our products is 100% ORGANIC, FDA CERTIFIED, 
Go follow @cindyorganicshop

#lipscrub #lipbalm #lulurorganik #creampemutih#selulit #mudmask #scruborganik #stretchmarks#blustoneavenue #produkorganik #scrubwajah#facelotion #faceoil #maskerorganik#organicproduct #jualbodyoil #pemutihkulit#antiaging #jualmuesli #creamjerawat #detox#sabunorganik #maskerkefir #komedo#lotionpemutih #serumwajah #dietea #obatjerawat#maskerwajah
Hai... Let's follow @cindyorganicshop One stop shopping for your ORGANIC HEALTH & SKINCARE. Sayangi kulitmu yuu dear dengan bahan2 organik. NO SLS, NO PARABEN, NO METHYLPARABEN, NO HIDROQUINON, NO MERCURY. NO MORE HARSH CHEMICALS!! Our products is 100% ORGANIC, FDA CERTIFIED, Go follow @cindyorganicshop #lipscrub  #lipbalm  #lulurorganik  #creampemutih #selulit  #mudmask  #scruborganik  #stretchmarks #blustoneavenue  #produkorganik  #scrubwajah #facelotion  #faceoil  #maskerorganik #organicproduct  #jualbodyoil  #pemutihkulit #antiaging  #jualmuesli  #creamjerawat  #detox #sabunorganik  #maskerkefir  #komedo #lotionpemutih  #serumwajah  #dietea  #obatjerawat #maskerwajah 
Hai... Let's follow @cindyorganicshop

One stop shopping for your ORGANIC HEALTH & SKINCARE. 
Sayangi kulitmu yuu dear dengan bahan2 organik. 
NO SLS, NO PARABEN, NO METHYLPARABEN, NO HIDROQUINON, NO MERCURY. NO MORE HARSH CHEMICALS!! Our products is 100% ORGANIC, FDA CERTIFIED, 
Go follow @cindyorganicshop

#lipscrub #lipbalm #lulurorganik #creampemutih#selulit #mudmask #scruborganik #stretchmarks#blustoneavenue #produkorganik #scrubwajah#facelotion #faceoil #maskerorganik#organicproduct #jualbodyoil #pemutihkulit#antiaging #jualmuesli #creamjerawat #detox#sabunorganik #maskerkefir #komedo#lotionpemutih #serumwajah #dietea #obatjerawat#maskerwajah
Hai... Let's follow @cindyorganicshop One stop shopping for your ORGANIC HEALTH & SKINCARE. Sayangi kulitmu yuu dear dengan bahan2 organik. NO SLS, NO PARABEN, NO METHYLPARABEN, NO HIDROQUINON, NO MERCURY. NO MORE HARSH CHEMICALS!! Our products is 100% ORGANIC, FDA CERTIFIED, Go follow @cindyorganicshop #lipscrub  #lipbalm  #lulurorganik  #creampemutih #selulit  #mudmask  #scruborganik  #stretchmarks #blustoneavenue  #produkorganik  #scrubwajah #facelotion  #faceoil  #maskerorganik #organicproduct  #jualbodyoil  #pemutihkulit #antiaging  #jualmuesli  #creamjerawat  #detox #sabunorganik  #maskerkefir  #komedo #lotionpemutih  #serumwajah  #dietea  #obatjerawat #maskerwajah 
Hai... Let's follow @cindyorganicshop

One stop shopping for your ORGANIC HEALTH & SKINCARE. 
Sayangi kulitmu yuu dear dengan bahan2 organik. 
NO SLS, NO PARABEN, NO METHYLPARABEN, NO HIDROQUINON, NO MERCURY. NO MORE HARSH CHEMICALS!! Our products is 100% ORGANIC, FDA CERTIFIED, 
Go follow @cindyorganicshop

#lipscrub #lipbalm #lulurorganik #creampemutih#selulit #mudmask #scruborganik #stretchmarks#blustoneavenue #produkorganik #scrubwajah#facelotion #faceoil #maskerorganik#organicproduct #jualbodyoil #pemutihkulit#antiaging #jualmuesli #creamjerawat #detox#sabunorganik #maskerkefir #komedo#lotionpemutih #serumwajah #dietea #obatjerawat#maskerwajah
Hai... Let's follow @cindyorganicshop One stop shopping for your ORGANIC HEALTH & SKINCARE. Sayangi kulitmu yuu dear dengan bahan2 organik. NO SLS, NO PARABEN, NO METHYLPARABEN, NO HIDROQUINON, NO MERCURY. NO MORE HARSH CHEMICALS!! Our products is 100% ORGANIC, FDA CERTIFIED, Go follow @cindyorganicshop #lipscrub  #lipbalm  #lulurorganik  #creampemutih #selulit  #mudmask  #scruborganik  #stretchmarks #blustoneavenue  #produkorganik  #scrubwajah #facelotion  #faceoil  #maskerorganik #organicproduct  #jualbodyoil  #pemutihkulit #antiaging  #jualmuesli  #creamjerawat  #detox #sabunorganik  #maskerkefir  #komedo #lotionpemutih  #serumwajah  #dietea  #obatjerawat #maskerwajah 
Hai... Let's follow @cindyorganicshop

One stop shopping for your ORGANIC HEALTH & SKINCARE. 
Sayangi kulitmu yuu dear dengan bahan2 organik. 
NO SLS, NO PARABEN, NO METHYLPARABEN, NO HIDROQUINON, NO MERCURY. NO MORE HARSH CHEMICALS!! Our products is 100% ORGANIC, FDA CERTIFIED, 
Go follow @cindyorganicshop

#lipscrub #lipbalm #lulurorganik #creampemutih#selulit #mudmask #scruborganik #stretchmarks#blustoneavenue #produkorganik #scrubwajah#facelotion #faceoil #maskerorganik#organicproduct #jualbodyoil #pemutihkulit#antiaging #jualmuesli #creamjerawat #detox#sabunorganik #maskerkefir #komedo#lotionpemutih #serumwajah #dietea #obatjerawat#maskerwajah
Hai... Let's follow @cindyorganicshop One stop shopping for your ORGANIC HEALTH & SKINCARE. Sayangi kulitmu yuu dear dengan bahan2 organik. NO SLS, NO PARABEN, NO METHYLPARABEN, NO HIDROQUINON, NO MERCURY. NO MORE HARSH CHEMICALS!! Our products is 100% ORGANIC, FDA CERTIFIED, Go follow @cindyorganicshop #lipscrub  #lipbalm  #lulurorganik  #creampemutih #selulit  #mudmask  #scruborganik  #stretchmarks #blustoneavenue  #produkorganik  #scrubwajah #facelotion  #faceoil  #maskerorganik #organicproduct  #jualbodyoil  #pemutihkulit #antiaging  #jualmuesli  #creamjerawat  #detox #sabunorganik  #maskerkefir  #komedo #lotionpemutih  #serumwajah  #dietea  #obatjerawat #maskerwajah 
Power sabun ARANG NI TKLEH DISANGKAL lagii. Jerawat hilang , parut lesap 

Selamat ye . Tiga bahan utama MINYAK ARGAN ARANG
COLAGEN

Ade KKM. . ORGANIK ONLY

jom wasap. 014-2643419

#sabunarang #sabunargan #sabunorganik
#sabunarganajaib #arganoil  #jerawat #jeragat #kulitkusam #kulitjerawat #kulitsensitif #nakcantik #nakputih #nakflawless #gebugebas #whitehead #blackhead #kulitberminyak #kulitcantik #kulitputih #aydajebat #mirafilzah #neelofa #zizanrazak #fattahamin #fazura #produkmuslim #lulusKKM #produkorganik #queenofmutiaraoriginal #agentanddropshipwanted
Power sabun ARANG NI TKLEH DISANGKAL lagii. Jerawat hilang , parut lesap  Selamat ye . Tiga bahan utama MINYAK ARGAN ARANG COLAGEN Ade KKM. . ORGANIK ONLY jom wasap. 014-2643419 #sabunarang  #sabunargan  #sabunorganik  #sabunarganajaib  #arganoil  #jerawat  #jeragat  #kulitkusam  #kulitjerawat  #kulitsensitif  #nakcantik  #nakputih  #nakflawless  #gebugebas  #whitehead  #blackhead  #kulitberminyak  #kulitcantik  #kulitputih  #aydajebat  #mirafilzah  #neelofa  #zizanrazak  #fattahamin  #fazura  #produkmuslim  #lulusKKM  #produkorganik  #queenofmutiaraoriginal  #agentanddropshipwanted 
🌿TOKYO ORGANIC Treatment Soap 🌿 boleh digunakan untuk:
🌱Membersihkan wajah/badan dari segala kotoran secara optimum
🌱Membantu seimbangkan kelembapan pada kulit
🌱Membantu menjadikan kulit lebih cantik dan bersinar
🌱Membantu mengurangkan parut/parut jerawat
🌱Membantu menghilangkan & merawat jerawat
🌱Membantu mengecilkan pori-pori
🌱Membantu mencerahkan & mensekatakan tona kulit
🌱Sesuai untuk semua jenis kulit, lelaki dan wanita
🌱Sesuai untuk digunakan pada wajah & badan
🌱Diperbuat dari bahan organik & natural
🌱100% Made in Japan dengan teknologi terkini 📲Annie Yasin
0123313915
#sabuntots #tokyoorganictreatmentsoap #tokyoorganic #sabunorganik #organicskincare #organicsoap #tots#madefromjapan #glycerinsoap #skincareorganic #tokyo #soap #magicsoap #organictots
🌿TOKYO ORGANIC Treatment Soap 🌿 boleh digunakan untuk: 🌱Membersihkan wajah/badan dari segala kotoran secara optimum 🌱Membantu seimbangkan kelembapan pada kulit 🌱Membantu menjadikan kulit lebih cantik dan bersinar 🌱Membantu mengurangkan parut/parut jerawat 🌱Membantu menghilangkan & merawat jerawat 🌱Membantu mengecilkan pori-pori 🌱Membantu mencerahkan & mensekatakan tona kulit 🌱Sesuai untuk semua jenis kulit, lelaki dan wanita 🌱Sesuai untuk digunakan pada wajah & badan 🌱Diperbuat dari bahan organik & natural 🌱100% Made in Japan dengan teknologi terkini 📲Annie Yasin 0123313915 #sabuntots  #tokyoorganictreatmentsoap  #tokyoorganic  #sabunorganik  #organicskincare  #organicsoap  #tots #madefromjapan  #glycerinsoap  #skincareorganic  #tokyo  #soap  #magicsoap  #organictots 
Alhamdulillah feedback from customer. Active sukan pakai aloe vera soap dan sunburn pun hilang 😍😍 apa lg order sabun aloe vera sekarang. Boleh hilangkan sunburn, jerawat, bersihkan kulit, hilangkan parut jerawat dan kulit gatal 😊
.
Whatsapp 0194092489
.
#frescaessential #fresca #frescafeedback #feedback #aloevera #sabunpemutih #sabunorganik #organik #aloeverasoap
Esok last day!!! Basic set RM158
Full set RM320

Lepasni harga back to normal😥

BERMINAT NAK TAHU LEBIH LANJUT?🌹 Ni harga asal setiap item⤵️
➡️ Basic Set RM175
➡️ Facial Soap @ Sabun RM45
➡️ Face Oil RM 65
➡️ Detox Clay Mask RM85
➡️ Full set RM335 💥Setiap item adalah Free Postage except Sabah Sarawak +RM5

Nak tau lebih details or nak consultation yang mana ebih sesuai? Whatsapp Aida untuk info lanjut
🔮 AIDA 017-5319241
Esok last day!!! Basic set RM158 Full set RM320 Lepasni harga back to normal😥 BERMINAT NAK TAHU LEBIH LANJUT?🌹 Ni harga asal setiap item⤵️ ➡️ Basic Set RM175 ➡️ Facial Soap @ Sabun RM45 ➡️ Face Oil RM 65 ➡️ Detox Clay Mask RM85 ➡️ Full set RM335 💥Setiap item adalah Free Postage except Sabah Sarawak +RM5 Nak tau lebih details or nak consultation yang mana ebih sesuai? Whatsapp Aida untuk info lanjut 🔮 AIDA 017-5319241
Esok last day preorder MJ sempena dengan Mood Republik KL.

Basic Set RM158
Full Set RM320

BERMINAT NAK TAHU LEBIH LANJUT?🌹 Ni harga asal setiap item⤵️
➡️ Basic Set RM175
➡️ Facial Soap @ Sabun RM45
➡️ Face Oil RM 65
➡️ Detox Clay Mask RM85
➡️ Full set RM335 💥Setiap item adalah Free Postage except Sabah Sarawak +RM5

Nak tau lebih details or nak consultation yang mana ebih sesuai? Whatsapp Aida untuk info lanjut
🔮 AIDA 017-5319241
Esok last day preorder MJ sempena dengan Mood Republik KL. Basic Set RM158 Full Set RM320 BERMINAT NAK TAHU LEBIH LANJUT?🌹 Ni harga asal setiap item⤵️ ➡️ Basic Set RM175 ➡️ Facial Soap @ Sabun RM45 ➡️ Face Oil RM 65 ➡️ Detox Clay Mask RM85 ➡️ Full set RM335 💥Setiap item adalah Free Postage except Sabah Sarawak +RM5 Nak tau lebih details or nak consultation yang mana ebih sesuai? Whatsapp Aida untuk info lanjut 🔮 AIDA 017-5319241
Ramai yang bagi feedback suka dan best pakai lamisa cream ni. Ada tu sampai mak pun terliur nak pakai sama sebab memang best. .
Nak tau kenapa krim ni best?👇👇
.
KEBAIKAN-KEBAIKAN MENGGUNAKAN LAMISA WHITE SECRET CREAM FOUNDATION
.
·  Mampu mencerahkan & menyerikan kulit wajah dengan cepat
.
·  Kuatkan sel kulit
.
·  Mengecut & merawat kulit yang berjerawat serta parut jerawat
.
·  Memudarkan jeragat
.
·  Merawat masalah kulit muka
.
·  Menyekatakan tona kulit
.
·  Melembut & lembabkan kulit muka secara mendalam
.
·  Kecilkan pori-pori muka & liang roma
.
·  Menegangkan kulit muka
.
·  Mencegah Penuaan Kulit (Anti-Aging/Anti Kedut)
.
·  mengecilkan pori-pori dan menghaluskan kulit
.
·  Menggalakkan penghasilan kolagen
.
·  mengurangkan garis-garis halus dan kedutan
.
·  membantu pertumbuhan sel kulit baru
.
·  MENGEMBALIKAN KEYAKINAN SERTA MENINGKATKAN KEYAKINAN DIRI
.
.
KEISTIMEWAAN LAMISA WHITE SECRET CREAM FOUNDATION
.
·  Mudah meresap ke dalam kulit & tidak berminyak
.
·  Mudah disapu  dan tidak melekit
.
·  100% Organik daripada kebaikan serbuk mutiara & oren sitrus
.
·  Tiada bahan kimia & bebas paraben
.
·  2 in 1 (Cream + Foundation)
.
·  JIMAT Masa & Duit ( 2 in 1)
.
·  kaya dengan antioksidan (vitamin yg halang sel kulit rosak)
.
·  berkesan dengan cepat
.
·  Bau wangi semulajadi
.
Perubahan  SEAWAL 7 HARI Pemakaian
.
2X GANDA TERBAIK UNTUK PROSES PENCERAHAN KULIT
.
Sesuai untuk semua peringkat golongan umur.
.
.
P/s: nak cari income lebih boleh jadi agent/dropship lamisa beauty
.
#LAMISA2017
#LamisaScrub
#LamisaHQ
#vitc #krim #sabunorganik #sabunpemutih #krimpemutih #pearlpowder #serbukmutiara #agentwanted #dropshipwanted
Ramai yang bagi feedback suka dan best pakai lamisa cream ni. Ada tu sampai mak pun terliur nak pakai sama sebab memang best. . Nak tau kenapa krim ni best?👇👇 . KEBAIKAN-KEBAIKAN MENGGUNAKAN LAMISA WHITE SECRET CREAM FOUNDATION . · Mampu mencerahkan & menyerikan kulit wajah dengan cepat . · Kuatkan sel kulit . · Mengecut & merawat kulit yang berjerawat serta parut jerawat . · Memudarkan jeragat . · Merawat masalah kulit muka . · Menyekatakan tona kulit . · Melembut & lembabkan kulit muka secara mendalam . · Kecilkan pori-pori muka & liang roma . · Menegangkan kulit muka . · Mencegah Penuaan Kulit (Anti-Aging/Anti Kedut) . · mengecilkan pori-pori dan menghaluskan kulit . · Menggalakkan penghasilan kolagen . · mengurangkan garis-garis halus dan kedutan . · membantu pertumbuhan sel kulit baru . · MENGEMBALIKAN KEYAKINAN SERTA MENINGKATKAN KEYAKINAN DIRI . . KEISTIMEWAAN LAMISA WHITE SECRET CREAM FOUNDATION . · Mudah meresap ke dalam kulit & tidak berminyak . · Mudah disapu dan tidak melekit . · 100% Organik daripada kebaikan serbuk mutiara & oren sitrus . · Tiada bahan kimia & bebas paraben . · 2 in 1 (Cream + Foundation) . · JIMAT Masa & Duit ( 2 in 1) . · kaya dengan antioksidan (vitamin yg halang sel kulit rosak) . · berkesan dengan cepat . · Bau wangi semulajadi . Perubahan SEAWAL 7 HARI Pemakaian . 2X GANDA TERBAIK UNTUK PROSES PENCERAHAN KULIT . Sesuai untuk semua peringkat golongan umur. . . P/s: nak cari income lebih boleh jadi agent/dropship lamisa beauty . #LAMISA2017  #LamisaScrub  #LamisaHQ  #vitc  #krim  #sabunorganik  #sabunpemutih  #krimpemutih  #pearlpowder  #serbukmutiara  #agentwanted  #dropshipwanted 
Ramai yang bagi feedback suka dan best pakai lamisa cream ni. Ada tu sampai mak pun terliur nak pakai sama sebab memang best. .
Nak tau kenapa krim ni best?👇👇
.
KEBAIKAN-KEBAIKAN MENGGUNAKAN LAMISA WHITE SECRET CREAM FOUNDATION
.
·  Mampu mencerahkan & menyerikan kulit wajah dengan cepat
.
·  Kuatkan sel kulit
.
·  Mengecut & merawat kulit yang berjerawat serta parut jerawat
.
·  Memudarkan jeragat
.
·  Merawat masalah kulit muka
.
·  Menyekatakan tona kulit
.
·  Melembut & lembabkan kulit muka secara mendalam
.
·  Kecilkan pori-pori muka & liang roma
.
·  Menegangkan kulit muka
.
·  Mencegah Penuaan Kulit (Anti-Aging/Anti Kedut)
.
·  mengecilkan pori-pori dan menghaluskan kulit
.
·  Menggalakkan penghasilan kolagen
.
·  mengurangkan garis-garis halus dan kedutan
.
·  membantu pertumbuhan sel kulit baru
.
·  MENGEMBALIKAN KEYAKINAN SERTA MENINGKATKAN KEYAKINAN DIRI
.
.
KEISTIMEWAAN LAMISA WHITE SECRET CREAM FOUNDATION
.
·  Mudah meresap ke dalam kulit & tidak berminyak
.
·  Mudah disapu  dan tidak melekit
.
·  100% Organik daripada kebaikan serbuk mutiara & oren sitrus
.
·  Tiada bahan kimia & bebas paraben
.
·  2 in 1 (Cream + Foundation)
.
·  JIMAT Masa & Duit ( 2 in 1)
.
·  kaya dengan antioksidan (vitamin yg halang sel kulit rosak)
.
·  berkesan dengan cepat
.
·  Bau wangi semulajadi
.
Perubahan  SEAWAL 7 HARI Pemakaian
.
2X GANDA TERBAIK UNTUK PROSES PENCERAHAN KULIT
.
Sesuai untuk semua peringkat golongan umur.
.
.
P/s: nak cari income lebih boleh jadi agent/dropship lamisa beauty
.
#LAMISA2017
#LamisaScrub
#LamisaHQ
#vitc #krim #sabunorganik #sabunpemutih #krimpemutih #pearlpowder #serbukmutiara #agentwanted #dropshipwanted
Ramai yang bagi feedback suka dan best pakai lamisa cream ni. Ada tu sampai mak pun terliur nak pakai sama sebab memang best. . Nak tau kenapa krim ni best?👇👇 . KEBAIKAN-KEBAIKAN MENGGUNAKAN LAMISA WHITE SECRET CREAM FOUNDATION . · Mampu mencerahkan & menyerikan kulit wajah dengan cepat . · Kuatkan sel kulit . · Mengecut & merawat kulit yang berjerawat serta parut jerawat . · Memudarkan jeragat . · Merawat masalah kulit muka . · Menyekatakan tona kulit . · Melembut & lembabkan kulit muka secara mendalam . · Kecilkan pori-pori muka & liang roma . · Menegangkan kulit muka . · Mencegah Penuaan Kulit (Anti-Aging/Anti Kedut) . · mengecilkan pori-pori dan menghaluskan kulit . · Menggalakkan penghasilan kolagen . · mengurangkan garis-garis halus dan kedutan . · membantu pertumbuhan sel kulit baru . · MENGEMBALIKAN KEYAKINAN SERTA MENINGKATKAN KEYAKINAN DIRI . . KEISTIMEWAAN LAMISA WHITE SECRET CREAM FOUNDATION . · Mudah meresap ke dalam kulit & tidak berminyak . · Mudah disapu dan tidak melekit . · 100% Organik daripada kebaikan serbuk mutiara & oren sitrus . · Tiada bahan kimia & bebas paraben . · 2 in 1 (Cream + Foundation) . · JIMAT Masa & Duit ( 2 in 1) . · kaya dengan antioksidan (vitamin yg halang sel kulit rosak) . · berkesan dengan cepat . · Bau wangi semulajadi . Perubahan SEAWAL 7 HARI Pemakaian . 2X GANDA TERBAIK UNTUK PROSES PENCERAHAN KULIT . Sesuai untuk semua peringkat golongan umur. . . P/s: nak cari income lebih boleh jadi agent/dropship lamisa beauty . #LAMISA2017  #LamisaScrub  #LamisaHQ  #vitc  #krim  #sabunorganik  #sabunpemutih  #krimpemutih  #pearlpowder  #serbukmutiara  #agentwanted  #dropshipwanted 
Coming soon... Produk perawatan baby Organic dari Italy 
#azetabio #organic #organicproduct #sabunorganik #USBaby #onlineshopbatam #babyshopbatam
#Repost @nourainza (@get_repost)
・・・
Last call sebelum raya.. peminat Pure White Soap semua! #purewhitesoap RM25 kos penghantaran RM8‼️❤️ jom flawless dengan produk dari @nourainza ... #sabunputih #sabunslim #sabunaura #sabun #soap #organicsoap #sabunorganik #putihgebu #cantik #ramadhankareem
Sabun wajah kefir

Sabun wajah kefir berguna untuk :
~ membersihkan kulit wajah
~ mengurangi minyak berlebih
~ menghilangkan jerawat 
#sabunwajah #sabunkefir #maskerkefir #sabunorganik #maskerkefirpremium #olshopkediri #kediri #malang #blitar #tulungagung #tonerkefir