an online Instagram web viewer

#sabuntomato medias

Photos

.
Serisoap, sabun pelbagai manfaat untuk kulit muka dan seluruh badan.
.
RM 29.00 per pcs.
.
#seristars #serisugarbellestars #teamzohra #serisoap #serigroup #sabuntomato #sabunkulit
.
Serisoap, sabun pelbagai manfaat untuk kulit muka dan seluruh badan.
.
RM 29.00 per pcs.
.
#seristars #serisugarbellestars #teamzohra #serisoap #serigroup #sabuntomato #sabunkulit
Bahan utama Serisoap.
.
Serisoap, sabun pelbagai manfaat untuk kulit muka dan seluruh badan.
.
RM 29.00 per pcs.
.
#seristars #serisugarbellestars #teamzohra #serisoap #serigroup #sabuntomato #sabunkulit
Bahan utama Serisoap.
.
Serisoap, sabun pelbagai manfaat untuk kulit muka dan seluruh badan.
.
RM 29.00 per pcs.
.
#seristars #serisugarbellestars #teamzohra #serisoap #serigroup #sabuntomato #sabunkulit
Bahan utama Serisoap.
.
Serisoap, sabun pelbagai manfaat untuk kulit muka dan seluruh badan.
.
RM 29.00 per pcs.
.
#seristars #serisugarbellestars #teamzohra #serisoap #serigroup #sabuntomato #sabunkulit
Bahan utama Serisoap.
.
Serisoap, sabun pelbagai manfaat untuk kulit muka dan seluruh badan.
.
RM 29.00 per pcs.
.
#seristars #serisugarbellestars #teamzohra #serisoap #serigroup #sabuntomato #sabunkulit
#serisoapfeedback 
Kan dah cakap , #serisoap ni memang power🔥
.
Hasilnya kulit makin cerah dah moist😍
.
Jom la cuba #serisoap ni.. RM 29 je taw😉
.
Wasup segera (0145129602)
#serisoapfeedback#sabunwajah#sabuntomato#serisuperstar
InshaAllah hari ni miesya akan  share 6 sebab kenapa kita perlu exfoliate kulit kita.
.
_
Salah satu sebab utama ialah untuk mengatasi masalah jerawat & breakout . Baru laa flawless kulit korang. 
_
So, jom kita mula exfoliate kulit kita hari ni . siapa minat tomato boleh cube #serisoap . pada pencinta kopi. Boleh try #coffeescrub . Dua- dua pun osem !
.
-
Jom order & exfoliate sekarang. Whatsapp 017 - 942 9931 . Ada banyak free gift nak bagi ni .
.
_
#Serigroup #serisuperstar #serisoap #sabuntomato #coffeescrub #bodyscrub #facialscrub #seribellapahang #pahang #temerloh
InshaAllah hari ni miesya akan share 6 sebab kenapa kita perlu exfoliate kulit kita. . _ Salah satu sebab utama ialah untuk mengatasi masalah jerawat & breakout . Baru laa flawless kulit korang. _ So, jom kita mula exfoliate kulit kita hari ni . siapa minat tomato boleh cube #serisoap  . pada pencinta kopi. Boleh try #coffeescrub  . Dua- dua pun osem ! . - Jom order & exfoliate sekarang. Whatsapp 017 - 942 9931 . Ada banyak free gift nak bagi ni . . _ #Serigroup  #serisuperstar  #serisoap  #sabuntomato  #coffeescrub  #bodyscrub  #facialscrub  #seribellapahang  #pahang  #temerloh 
Awesome suka sgt tgk kulit @suhailasuhaidi ni, nampak bersih , natural & sihat je 😍
.
Membantu sgt Seribella & Serisoap ni to those yg sygkan kulit.
.
Duo produk tomato based yg mmg korg kena ada😘
.
#serigrouphq #seribella #serihariiniseriselamanya #eehberserinyadia #serisoap #gosokgosokmeletopnyaserisoap #teamtomato #tablettomato #sabuntomato #lycopenetomato #allabouttomatoes
sabun tomato SERISOAP sesuai untuk semua jenis kulit

nak kulit licin macam tomato.?
pakai SERISOAP laaaa 😍😍
-
nak order.?
Whatsapp
☎ +6017-2807217
sabun tomato SERISOAP sesuai untuk semua jenis kulit nak kulit licin macam tomato.? pakai SERISOAP laaaa 😍😍 - nak order.? Whatsapp ☎ +6017-2807217
InshaAllah hari ni miesya akan  share 6 sebab kenapa kita perlu exfoliate kulit kita.
.
_
Salah satu sebab utama ialah untuk mengalakkan pembentukan sel kulit yang baru dan memudahkan segala krim, serum & essential oil menyerap ke dalam kulit. Baru laa flawless kulit korang. 
_
So, jom kita mula exfoliate kulit kita hari ni . siapa minat tomato boleh cube #serisoap . pada pencinta kopi. Boleh try #coffeescrub . Dua- dua pun osem !
.
-
Jom order & exfoliate sekarang. Whatsapp 017 - 942 9931 . Ada banyak free gift nak bagi ni .
.
_
#Serigroup #serisuperstar #serisoap #sabuntomato #coffeescrub #bodyscrub #facialscrub #seribellapahang #pahang #temerloh
InshaAllah hari ni miesya akan share 6 sebab kenapa kita perlu exfoliate kulit kita. . _ Salah satu sebab utama ialah untuk mengalakkan pembentukan sel kulit yang baru dan memudahkan segala krim, serum & essential oil menyerap ke dalam kulit. Baru laa flawless kulit korang. _ So, jom kita mula exfoliate kulit kita hari ni . siapa minat tomato boleh cube #serisoap  . pada pencinta kopi. Boleh try #coffeescrub  . Dua- dua pun osem ! . - Jom order & exfoliate sekarang. Whatsapp 017 - 942 9931 . Ada banyak free gift nak bagi ni . . _ #Serigroup  #serisuperstar  #serisoap  #sabuntomato  #coffeescrub  #bodyscrub  #facialscrub  #seribellapahang  #pahang  #temerloh 
Selalunya bila makan anggur korang buang ke gigit sekali biji anggur tu? .
.
Haa. Sini sara nak kabo. Biji anggur ni banyak kelebihannya tau. Salah satunya biji anggur kaya dengan antioksida & antifungal. Grape seed sangat bagus mempercepatkan penyembuhan luka .
.
Grape seed ni antara salah satu bahan yang terkandung dalam #serisoap tau. Bagus ke bagus amat?😆 #serisuperstar
Selalunya bila makan anggur korang buang ke gigit sekali biji anggur tu? . . Haa. Sini sara nak kabo. Biji anggur ni banyak kelebihannya tau. Salah satunya biji anggur kaya dengan antioksida & antifungal. Grape seed sangat bagus mempercepatkan penyembuhan luka . . Grape seed ni antara salah satu bahan yang terkandung dalam #serisoap  tau. Bagus ke bagus amat?😆 #serisuperstar 
#serigroup

#tipscantiksiseri
.

Tahu tak selain dari mencuci dan scrub, #serisoap juga boleh mengecilkan pores pada kulit wajah korang.
.

Caranya mudah shj, korang masukkan dalam peti sejuk dan sejukkan #serisoap korang.
.
Kesan yang korang dapat mmg berganda menjadi.
.
#serisugarbellestars
#seribeautestars
#serisoap 
#sabuntomato
#serigroupagent 
nadia 01132588112
#serisoapfeedback .
.
SeriSoap 🍅 .
Sabun wajah dan badan berasaskan bahan utama TOMATO dengan kombinasi chia seed, grape seed dan walnut shell untuk penjagaan kulit secara semula jadi bagi mencerah, melembut dan mencantikkan kulit
.
.
Harga Pasaran : RM29 (exclude postage)
.
Berat bersih: 50g
.
.
Berminat ? 😉
.
📱 Whatsapp 018-3797504 📱 Whatsapp 018-3797504 📱 Whatsapp 018-3797504 .
Atau boleh terus beli di shopee my 👉🏻 https://shopee.com.my/zatyf
.
.
#serigroup #serisoap #serisoapkualalumpur #seribellabeauty #serisoapKL  #SeriSoapBandarSriPermaisuri #serihariiniseriselamanya #CODserisoap #SeriSoapCOD #sabuntomato
#serisoapfeedback  . . SeriSoap 🍅 . Sabun wajah dan badan berasaskan bahan utama TOMATO dengan kombinasi chia seed, grape seed dan walnut shell untuk penjagaan kulit secara semula jadi bagi mencerah, melembut dan mencantikkan kulit . . Harga Pasaran : RM29 (exclude postage) . Berat bersih: 50g . . Berminat ? 😉 . 📱 Whatsapp 018-3797504 📱 Whatsapp 018-3797504 📱 Whatsapp 018-3797504 . Atau boleh terus beli di shopee my 👉🏻 https://shopee.com.my/zatyf . . #serigroup  #serisoap  #serisoapkualalumpur  #seribellabeauty  #serisoapKL  #SeriSoapBandarSriPermaisuri  #serihariiniseriselamanya  #CODserisoap  #SeriSoapCOD  #sabuntomato 
Benefits of Seribella :
🌸 Mencerahkan kulit badan
🌸 Mengecutkan jerawat
🌸 Menghilangkan parut
🌸 Melembutkan kulit
🌸 Menghilangkan sunburn
🌸 Menghilangkan whitehead & blackhead
.
Boleh digunakan :
✅ Lelaki & perempuan yang berumur 11 tahun ke atas
✅ Digalakkan diambil sebelum makan
✅ Diambil 2-3 biji sehari untuk minggu pertama
.
For details, boleh whatsapp saya dulu 🙋
.
#seribella #seribellafeedback #seribellahq #seribellabeauty #seribellakl #seribellamalaysia #sabuntomato #serisoap #serigroup #bellaammara #sugarbellecosmetics #serihariiniseriselamanya #eehberserinyadia #flawless #skin #sugarbelleproduct #sugarbelle #teamtomato #produklakukeras
Benefits of Seribella : 🌸 Mencerahkan kulit badan 🌸 Mengecutkan jerawat 🌸 Menghilangkan parut 🌸 Melembutkan kulit 🌸 Menghilangkan sunburn 🌸 Menghilangkan whitehead & blackhead . Boleh digunakan : ✅ Lelaki & perempuan yang berumur 11 tahun ke atas ✅ Digalakkan diambil sebelum makan ✅ Diambil 2-3 biji sehari untuk minggu pertama . For details, boleh whatsapp saya dulu 🙋 . #seribella  #seribellafeedback  #seribellahq  #seribellabeauty  #seribellakl  #seribellamalaysia  #sabuntomato  #serisoap  #serigroup  #bellaammara  #sugarbellecosmetics  #serihariiniseriselamanya  #eehberserinyadia  #flawless  #skin  #sugarbelleproduct  #sugarbelle  #teamtomato  #produklakukeras 
Benefits of Seribella :
🌸 Mencerahkan kulit badan
🌸 Mengecutkan jerawat
🌸 Menghilangkan parut
🌸 Melembutkan kulit
🌸 Menghilangkan sunburn
🌸 Menghilangkan whitehead & blackhead
.
Boleh digunakan :
✅ Lelaki & perempuan yang berumur 11 tahun ke atas
✅ Digalakkan diambil sebelum makan
✅ Diambil 2-3 biji sehari untuk minggu pertama
.
For details, boleh whatsapp saya dulu 🙋
.
#seribella #seribellafeedback #seribellahq #seribellabeauty #seribellakl #seribellamalaysia #sabuntomato #serisoap #serigroup #bellaammara #sugarbellecosmetics #serihariiniseriselamanya #eehberserinyadia #flawless #skin #sugarbelleproduct #sugarbelle #teamtomato #produklakukeras
Benefits of Seribella : 🌸 Mencerahkan kulit badan 🌸 Mengecutkan jerawat 🌸 Menghilangkan parut 🌸 Melembutkan kulit 🌸 Menghilangkan sunburn 🌸 Menghilangkan whitehead & blackhead . Boleh digunakan : ✅ Lelaki & perempuan yang berumur 11 tahun ke atas ✅ Digalakkan diambil sebelum makan ✅ Diambil 2-3 biji sehari untuk minggu pertama . For details, boleh whatsapp saya dulu 🙋 . #seribella  #seribellafeedback  #seribellahq  #seribellabeauty  #seribellakl  #seribellamalaysia  #sabuntomato  #serisoap  #serigroup  #bellaammara  #sugarbellecosmetics  #serihariiniseriselamanya  #eehberserinyadia  #flawless  #skin  #sugarbelleproduct  #sugarbelle  #teamtomato  #produklakukeras 
#serisoapfeedback ✨🍅
.
.
‘Jerawat dah hilang dalam masa beberapa hari sahaja’😍
.
.
Dm📩/📲0196770025
🚗Cod bukit kapar/meru/setia alam
.
#serisoap #sabuntomato #sabunmuka #sabunmukadanbadan #sabuntomatomurah #sabunpemutih #sabunkulit #sabunnatural #sabunmalaysia #sabunlaris #seriempirenerry #agent #trustedseller
InshaAllah hari ni miesya akan  share 6 sebab kenapa kita perlu exfoliate kulit kita.
.
_
Salah satu sebab utama ialah kita nak kecilkan pori- pori muka terutama dekat kawasan T - Zone dan hilangkan kedutan - kedutan terutamanyaa bawah mata terutama bila usia dah meningkat & bila tak cukup rehat / tidur. 
_
So, jom kita mula exfoliate kulit kita hari ni . siapa minat tomato boleh cube #serisoap . pada pencinta kopi. Boleh try #coffeescrub . Dua- dua pun osem !
.
-
Jom order & exfoliate sekarang. Whatsapp 017 - 942 9931 . Ada banyak free gift nak bagi ni .
.
_
#Serigroup #serisuperstar #serisoap #sabuntomato #coffeescrub #bodyscrub #facialscrub #seribellapahang #pahang #temerloh
InshaAllah hari ni miesya akan share 6 sebab kenapa kita perlu exfoliate kulit kita. . _ Salah satu sebab utama ialah kita nak kecilkan pori- pori muka terutama dekat kawasan T - Zone dan hilangkan kedutan - kedutan terutamanyaa bawah mata terutama bila usia dah meningkat & bila tak cukup rehat / tidur. _ So, jom kita mula exfoliate kulit kita hari ni . siapa minat tomato boleh cube #serisoap  . pada pencinta kopi. Boleh try #coffeescrub  . Dua- dua pun osem ! . - Jom order & exfoliate sekarang. Whatsapp 017 - 942 9931 . Ada banyak free gift nak bagi ni . . _ #Serigroup  #serisuperstar  #serisoap  #sabuntomato  #coffeescrub  #bodyscrub  #facialscrub  #seribellapahang  #pahang  #temerloh 
Untuk pengetahuan korang. Seribella ni ada botol percubaan tauu. Pihak hq hasilkan botol kecik ni untuk korang yang mana nak cuba dulu, sebelum beli botol besar.
-
Mini Seribella ni harga dia Rm25 je 1 botol. So kalau korang nak cuba boleh la wasap Ayu (01131282788)  yer. 😉
Untuk pengetahuan korang. Seribella ni ada botol percubaan tauu. Pihak hq hasilkan botol kecik ni untuk korang yang mana nak cuba dulu, sebelum beli botol besar. - Mini Seribella ni harga dia Rm25 je 1 botol. So kalau korang nak cuba boleh la wasap Ayu (01131282788) yer. 😉
SERISOAP™

Sabun wajah dan badan yang berasaskan TOMATO sebagai bahan utama dengan kombinasi Chia Seed, Grape Seed dan Walnut Shell untuk penjagaan kulit secara semulajadi bagi mencerah, melembut dan mencantikkan kulit

Berat bersih : 50g
Harga : RM29 Sahaja

To Order
WhatsApp
☎ +6017-2807217
SERISOAP™ Sabun wajah dan badan yang berasaskan TOMATO sebagai bahan utama dengan kombinasi Chia Seed, Grape Seed dan Walnut Shell untuk penjagaan kulit secara semulajadi bagi mencerah, melembut dan mencantikkan kulit Berat bersih : 50g Harga : RM29 Sahaja To Order WhatsApp ☎ +6017-2807217
Yang mana  ada masalah kulit wajah or badan. Boleh cuba seribella ni. InshaAllah akan baik. Bahan utama dia tomato, yang mana kita semua tahu banyak khasiat untuk kulit kita kan. So, jangan risau. Boleh cuba kalau nak. Hehehe

Ni antara manfaat utama Seribella untuk badan kita.
Yang mana ada masalah kulit wajah or badan. Boleh cuba seribella ni. InshaAllah akan baik. Bahan utama dia tomato, yang mana kita semua tahu banyak khasiat untuk kulit kita kan. So, jangan risau. Boleh cuba kalau nak. Hehehe Ni antara manfaat utama Seribella untuk badan kita.
SERISOAP sabun tomato no 1 di Malaysia. Kesan seawal sekali penggunaan. Kulit jadi bersih, segar, kotoran pun tanggal. Jom lah cuba!
.
Nak tahu lebih lanjut tentang Serisoap?
Nak jadi sebahagian dari team kami?
📲Whatsapp Najah 0197900371
.
#serigroup #serisugarbellestars  #teamserisugarbellestars #seristars #serisoap #sabuntomato
Kelebihan Utama SeriSoup 💥 .

Membantu :
.
🍅mencerahkan kulit seluruh wajah & badan secara semulajadi
🍅mengimbangi lebihan minyak
🍅menaikkan seri kulit , mengatasi kulit kusam
🍅mengecilkan pori terbuka
🍅memberi lembapan pada kulit
🍅menambah nutrien disamping melembut dan menghaluskan kulit.
🍅mengekalkan keanjalan kulit
🍅bebas dari radiasi uv.
🍅kulit lebih muda dan segar.
🍅agen penyejuk dan merawat sunburn serta kulit alergik/sensitif
.
.
SESUAI UNTUK :
.
Serisoap sesuai untuk jenis kulit , paling terbaik untuk mereka yang mempunyai kulit berminyak & kering.
.

Cara Penggunaan: Gosok sabun dan ratakan di seluruh wajah dan badan yang basah, setiap kali mencuci muka dan mandi.

Sertakan urutan secara perlahan dan biarkan selama 3 minit untuk kesan terbaik. Bilas sehingga bersih. 
Sesuai digunakan lelaki dan perempuan berumur 7 tahun ke atas.
.
.
*KELEBIHAN* * Diperkaya dengan Vitamin A, C, E, Anti Oksidan serta AHA
.
.
Harga Pasaran : RM29
Berat bersih: 50g
.
.
Whatsapp 0197140024
.
#sayajual #serisoap #tomatosoap #sabuntomato #whiteheadsremover #blsckheads #selangor #fattzura #bazarpaknil #setiaalam #shahalam #melakabutik #kekasihpaksarela #teamhanankhaira #teambotolair #freereview #malaysia #raya #2018 #2018goals
Kelebihan Utama SeriSoup 💥 . Membantu : . 🍅mencerahkan kulit seluruh wajah & badan secara semulajadi 🍅mengimbangi lebihan minyak 🍅menaikkan seri kulit , mengatasi kulit kusam 🍅mengecilkan pori terbuka 🍅memberi lembapan pada kulit 🍅menambah nutrien disamping melembut dan menghaluskan kulit. 🍅mengekalkan keanjalan kulit 🍅bebas dari radiasi uv. 🍅kulit lebih muda dan segar. 🍅agen penyejuk dan merawat sunburn serta kulit alergik/sensitif . . SESUAI UNTUK : . Serisoap sesuai untuk jenis kulit , paling terbaik untuk mereka yang mempunyai kulit berminyak & kering. . Cara Penggunaan: Gosok sabun dan ratakan di seluruh wajah dan badan yang basah, setiap kali mencuci muka dan mandi. Sertakan urutan secara perlahan dan biarkan selama 3 minit untuk kesan terbaik. Bilas sehingga bersih. Sesuai digunakan lelaki dan perempuan berumur 7 tahun ke atas. . . *KELEBIHAN* * Diperkaya dengan Vitamin A, C, E, Anti Oksidan serta AHA . . Harga Pasaran : RM29 Berat bersih: 50g . . Whatsapp 0197140024 . #sayajual  #serisoap  #tomatosoap  #sabuntomato  #whiteheadsremover  #blsckheads  #selangor  #fattzura  #bazarpaknil  #setiaalam  #shahalam  #melakabutik  #kekasihpaksarela  #teamhanankhaira  #teambotolair  #freereview  #malaysia  #raya  #2018  #2018goals 
Combination yang sangat awesome utk kulit yg sihat, moist, flawless dan maintain selim melim. ❤️
.

Boleh klik link dkat bio kalau nk cuba! 😊 .

#serigroup #serigroupshahalam #sabuntomato #supplement #sabuntomatomurah #serisuperstar #teamserisuperstar #seribella #seribellashahalam #serisoap #serisoapshahalam #seritoks #seritoksshahalam
Korang tau tak? Walnut mengandungi Omega 3 yang mampu menguatkan membran sel kulit, mengekaljab kelembapan dan nutrisi di dalam walnut yang akan membantu kulit ‘glowing’. Selain itu, walnut juga boleh melindungi kulit dari kekeringan.
.

Jadi, sesiapa yang inginkan kulit wajah yang ‘glowing’ dan yang ingin mengatasi masalah kulit kering, boleh dapatkan #serisoap dengan harga RM29 .
.

#serisoap
#eehberserinyadia
#sabuntomato
#gosokgosokmeletopnyaserisoap
#produklakukeras
#teamtomato
Korang tau tak? Walnut mengandungi Omega 3 yang mampu menguatkan membran sel kulit, mengekaljab kelembapan dan nutrisi di dalam walnut yang akan membantu kulit ‘glowing’. Selain itu, walnut juga boleh melindungi kulit dari kekeringan. . Jadi, sesiapa yang inginkan kulit wajah yang ‘glowing’ dan yang ingin mengatasi masalah kulit kering, boleh dapatkan #serisoap  dengan harga RM29 . . #serisoap  #eehberserinyadia  #sabuntomato  #gosokgosokmeletopnyaserisoap  #produklakukeras  #teamtomato 
Cerita psal tomato ni, sis tertarik bah dgn sorg pelakon ni. Cntik btul kulit dia. Rupanya rahsia dia, dia lumur tomato d muka n tangan dia. 😍
.
.
Bila p pasar, beli la tomato.. kasi bahagi dua. Satu buat sambal. Satu lg, blend then kasi buat ice cube. Bila suda keras, sambil2 begosip sma kakk2 sy, kmi sapu2 la d muka. .
.
.

X sngka sis terjumpa sabun tomato serisoap d perbuat dri tomato. Terus sis beli. 😍😍 hahahaha.. wangi dan bntuk dia tu mcm maw d mkn jak ar. 
Jom lawat ig sis untk mengetahui tntg kebaikan & khasiat tomato yg sis akn share. 😊 semoga bermanfaat yah. 
#serisoap #seritoks #seribella #sabuntomato #sayasharekebaikan
Cerita psal tomato ni, sis tertarik bah dgn sorg pelakon ni. Cntik btul kulit dia. Rupanya rahsia dia, dia lumur tomato d muka n tangan dia. 😍 . . Bila p pasar, beli la tomato.. kasi bahagi dua. Satu buat sambal. Satu lg, blend then kasi buat ice cube. Bila suda keras, sambil2 begosip sma kakk2 sy, kmi sapu2 la d muka. . . . X sngka sis terjumpa sabun tomato serisoap d perbuat dri tomato. Terus sis beli. 😍😍 hahahaha.. wangi dan bntuk dia tu mcm maw d mkn jak ar. Jom lawat ig sis untk mengetahui tntg kebaikan & khasiat tomato yg sis akn share. 😊 semoga bermanfaat yah. #serisoap  #seritoks  #seribella  #sabuntomato  #sayasharekebaikan 
Benefits of Seribella :
🌸 Mencerahkan kulit badan
🌸 Mengecutkan jerawat
🌸 Menghilangkan parut
🌸 Melembutkan kulit
🌸 Menghilangkan sunburn
🌸 Menghilangkan whitehead & blackhead
.
Boleh digunakan :
✅ Lelaki & perempuan yang berumur 11 tahun ke atas
✅ Digalakkan diambil sebelum makan
✅ Diambil 2-3 biji sehari untuk minggu pertama
.
For details, boleh whatsapp saya dulu 🙋
.
#seribella #seribellafeedback #seribellahq #seribellabeauty #seribellakl #seribellamalaysia #sabuntomato #serisoap #serigroup #bellaammara #sugarbellecosmetics #serihariiniseriselamanya #eehberserinyadia #flawless #skin #sugarbelleproduct #sugarbelle #teamtomato #produklakukeras
Benefits of Seribella : 🌸 Mencerahkan kulit badan 🌸 Mengecutkan jerawat 🌸 Menghilangkan parut 🌸 Melembutkan kulit 🌸 Menghilangkan sunburn 🌸 Menghilangkan whitehead & blackhead . Boleh digunakan : ✅ Lelaki & perempuan yang berumur 11 tahun ke atas ✅ Digalakkan diambil sebelum makan ✅ Diambil 2-3 biji sehari untuk minggu pertama . For details, boleh whatsapp saya dulu 🙋 . #seribella  #seribellafeedback  #seribellahq  #seribellabeauty  #seribellakl  #seribellamalaysia  #sabuntomato  #serisoap  #serigroup  #bellaammara  #sugarbellecosmetics  #serihariiniseriselamanya  #eehberserinyadia  #flawless  #skin  #sugarbelleproduct  #sugarbelle  #teamtomato  #produklakukeras 
Benefits of Seribella :
🌸 Mencerahkan kulit badan
🌸 Mengecutkan jerawat
🌸 Menghilangkan parut
🌸 Melembutkan kulit
🌸 Menghilangkan sunburn
🌸 Menghilangkan whitehead & blackhead
.
Boleh digunakan :
✅ Lelaki & perempuan yang berumur 11 tahun ke atas
✅ Digalakkan diambil sebelum makan
✅ Diambil 2-3 biji sehari untuk minggu pertama
.
For details, boleh whatsapp saya dulu 🙋
.
#seribella #seribellafeedback #seribellahq #seribellabeauty #seribellakl #seribellamalaysia #sabuntomato #serisoap #serigroup #bellaammara #sugarbellecosmetics #serihariiniseriselamanya #eehberserinyadia #flawless #skin #sugarbelleproduct #sugarbelle #teamtomato #produklakukeras
Benefits of Seribella : 🌸 Mencerahkan kulit badan 🌸 Mengecutkan jerawat 🌸 Menghilangkan parut 🌸 Melembutkan kulit 🌸 Menghilangkan sunburn 🌸 Menghilangkan whitehead & blackhead . Boleh digunakan : ✅ Lelaki & perempuan yang berumur 11 tahun ke atas ✅ Digalakkan diambil sebelum makan ✅ Diambil 2-3 biji sehari untuk minggu pertama . For details, boleh whatsapp saya dulu 🙋 . #seribella  #seribellafeedback  #seribellahq  #seribellabeauty  #seribellakl  #seribellamalaysia  #sabuntomato  #serisoap  #serigroup  #bellaammara  #sugarbellecosmetics  #serihariiniseriselamanya  #eehberserinyadia  #flawless  #skin  #sugarbelleproduct  #sugarbelle  #teamtomato  #produklakukeras 
Benefits of Seribella :
🌸 Mencerahkan kulit badan
🌸 Mengecutkan jerawat
🌸 Menghilangkan parut
🌸 Melembutkan kulit
🌸 Menghilangkan sunburn
🌸 Menghilangkan whitehead & blackhead
.
Boleh digunakan :
✅ Lelaki & perempuan yang berumur 11 tahun ke atas
✅ Digalakkan diambil sebelum makan
✅ Diambil 2-3 biji sehari untuk minggu pertama
.
For details, boleh whatsapp saya dulu 🙋
.
#seribella #seribellafeedback #seribellahq #seribellabeauty #seribellakl #seribellamalaysia #sabuntomato #serisoap #serigroup #bellaammara #sugarbellecosmetics #serihariiniseriselamanya #eehberserinyadia #flawless #skin #sugarbelleproduct #sugarbelle #teamtomato #produklakukeras
Benefits of Seribella : 🌸 Mencerahkan kulit badan 🌸 Mengecutkan jerawat 🌸 Menghilangkan parut 🌸 Melembutkan kulit 🌸 Menghilangkan sunburn 🌸 Menghilangkan whitehead & blackhead . Boleh digunakan : ✅ Lelaki & perempuan yang berumur 11 tahun ke atas ✅ Digalakkan diambil sebelum makan ✅ Diambil 2-3 biji sehari untuk minggu pertama . For details, boleh whatsapp saya dulu 🙋 . #seribella  #seribellafeedback  #seribellahq  #seribellabeauty  #seribellakl  #seribellamalaysia  #sabuntomato  #serisoap  #serigroup  #bellaammara  #sugarbellecosmetics  #serihariiniseriselamanya  #eehberserinyadia  #flawless  #skin  #sugarbelleproduct  #sugarbelle  #teamtomato  #produklakukeras 
.
Mommy-mommy sekarang makin bijak
Beli sabun tomato untuk mommy nyer. . .
.
Tapi bila try guna dekat anak yang ada eczema
Alhamdulillah beransur pulih.
.
Jimat tak?
Beli SABUN TOMATO 1
Satu family boleh guna.
.
Meh tengok baby comel yang ada masalah eczema. Apa cik tomato nie dah buat dekat dia. 👆
.
#agentghoulybeauty
#sabuntomato
#naturalskincare
. Mommy-mommy sekarang makin bijak Beli sabun tomato untuk mommy nyer. . . . Tapi bila try guna dekat anak yang ada eczema Alhamdulillah beransur pulih. . Jimat tak? Beli SABUN TOMATO 1 Satu family boleh guna. . Meh tengok baby comel yang ada masalah eczema. Apa cik tomato nie dah buat dekat dia. 👆 . #agentghoulybeauty  #sabuntomato  #naturalskincare 
Lelaki pun boleh makan & kena makan Seribella tau. 
Ekstrak tomato, strawberi, madu dan daun zaitun membantu mencantikkan kulit dan membaikkan dalaman kita.

Memang best and sesuai untuk lelaki & perempuan. Asalkan berumur 11 tahun ke atas. 
Whatsapp link kat bio untuk details and order! 😄

#seribella #seribellafeedback #seribellahq #seribellabeauty #seribellakl #seribellamalaysia #sabuntomato #serisoap #serigroup #bellaammara #sugarbellecosmetics #serihariiniseriselamanya #eehberserinyadia #flawless #skin #sugarbelleproduct #sugarbelle #teamtomato #produklakukeras
Lelaki pun boleh makan & kena makan Seribella tau. Ekstrak tomato, strawberi, madu dan daun zaitun membantu mencantikkan kulit dan membaikkan dalaman kita. Memang best and sesuai untuk lelaki & perempuan. Asalkan berumur 11 tahun ke atas. Whatsapp link kat bio untuk details and order! 😄 #seribella  #seribellafeedback  #seribellahq  #seribellabeauty  #seribellakl  #seribellamalaysia  #sabuntomato  #serisoap  #serigroup  #bellaammara  #sugarbellecosmetics  #serihariiniseriselamanya  #eehberserinyadia  #flawless  #skin  #sugarbelleproduct  #sugarbelle  #teamtomato  #produklakukeras 
Benefits of Seribella :
🌸 Mencerahkan kulit badan
🌸 Mengecutkan jerawat
🌸 Menghilangkan parut
🌸 Melembutkan kulit
🌸 Menghilangkan sunburn
🌸 Menghilangkan whitehead & blackhead
.
Boleh digunakan :
✅ Lelaki & perempuan yang berumur 11 tahun ke atas
✅ Digalakkan diambil sebelum makan
✅ Diambil 2-3 biji sehari untuk minggu pertama
.
For details, boleh whatsapp saya dulu 🙋
.
#seribella #seribellafeedback #seribellahq #seribellabeauty #seribellakl #seribellamalaysia #sabuntomato #serisoap #serigroup #bellaammara #sugarbellecosmetics #serihariiniseriselamanya #eehberserinyadia #flawless #skin #sugarbelleproduct #sugarbelle #teamtomato #produklakukeras
Benefits of Seribella : 🌸 Mencerahkan kulit badan 🌸 Mengecutkan jerawat 🌸 Menghilangkan parut 🌸 Melembutkan kulit 🌸 Menghilangkan sunburn 🌸 Menghilangkan whitehead & blackhead . Boleh digunakan : ✅ Lelaki & perempuan yang berumur 11 tahun ke atas ✅ Digalakkan diambil sebelum makan ✅ Diambil 2-3 biji sehari untuk minggu pertama . For details, boleh whatsapp saya dulu 🙋 . #seribella  #seribellafeedback  #seribellahq  #seribellabeauty  #seribellakl  #seribellamalaysia  #sabuntomato  #serisoap  #serigroup  #bellaammara  #sugarbellecosmetics  #serihariiniseriselamanya  #eehberserinyadia  #flawless  #skin  #sugarbelleproduct  #sugarbelle  #teamtomato  #produklakukeras 
#tipscantiksiseri
.

Korang tau tak? Walnut mengandungi Omega 3 yang mampu menguatkan membran sel kulit, mengekaljab kelembapan dan nutrisi di dalam walnut yang akan membantu kulit ‘glowing’. Selain itu, walnut juga boleh melindungi kulit dari kekeringan.
.

Jadi, sesiapa yang inginkan kulit wajah yang ‘glowing’ dan yang ingin mengatasi masalah kulit kering, boleh dapatkan #serisoap dengan harga RM29 tidak termasuk pemghantaran.
.

Contact agent kami di luar sana!
.

#serisoap
#eehberserinyadia
#sabuntomato
#gosokgosokmeletopnyaserisoap
#produklakukeras
#teamtomato
#tipscantiksiseri  . Korang tau tak? Walnut mengandungi Omega 3 yang mampu menguatkan membran sel kulit, mengekaljab kelembapan dan nutrisi di dalam walnut yang akan membantu kulit ‘glowing’. Selain itu, walnut juga boleh melindungi kulit dari kekeringan. . Jadi, sesiapa yang inginkan kulit wajah yang ‘glowing’ dan yang ingin mengatasi masalah kulit kering, boleh dapatkan #serisoap  dengan harga RM29 tidak termasuk pemghantaran. . Contact agent kami di luar sana! . #serisoap  #eehberserinyadia  #sabuntomato  #gosokgosokmeletopnyaserisoap  #produklakukeras  #teamtomato 
Jangan tergoda dengan boss seksi tau. 🙈 belajar pakai #serisoap tape. 😘
Jangan tergoda dengan boss seksi tau. 🙈 belajar pakai #serisoap  tape. 😘
InshaAllah hari ni miesya akan  share 6 sebab kenapa kita perlu exfoliate kulit kita.
.
_
Salah satu sebab utama ialah kita nak buang segala kotoran- kotoran & sel kulit mati yang ada pada kulit muka / badan kita. Barulah kebaikan dari segala macam jenis produk yang kita pakai senang diserap oleh kulit kita. Parut- parut jerawat dekat muka tuu mudah hilang. .
_
So, jom kita mula exfoliate kulit kita hari ni . siapa minat tomato boleh cube #serisoap . pada pencinta kopi. Boleh try #coffeescrub . Dua- dua pun osem !
.
-
Jom order & exfoliate sekarang. Whatsapp 017 - 942 9931 . Ada banyak free gift nak bagi ni .
.
_
#Serigroup #serisuperstar #serisoap #sabuntomato #coffeescrub #bodyscrub #facialscrub #seribellapahang #pahang #temerloh
InshaAllah hari ni miesya akan share 6 sebab kenapa kita perlu exfoliate kulit kita. . _ Salah satu sebab utama ialah kita nak buang segala kotoran- kotoran & sel kulit mati yang ada pada kulit muka / badan kita. Barulah kebaikan dari segala macam jenis produk yang kita pakai senang diserap oleh kulit kita. Parut- parut jerawat dekat muka tuu mudah hilang. . _ So, jom kita mula exfoliate kulit kita hari ni . siapa minat tomato boleh cube #serisoap  . pada pencinta kopi. Boleh try #coffeescrub  . Dua- dua pun osem ! . - Jom order & exfoliate sekarang. Whatsapp 017 - 942 9931 . Ada banyak free gift nak bagi ni . . _ #Serigroup  #serisuperstar  #serisoap  #sabuntomato  #coffeescrub  #bodyscrub  #facialscrub  #seribellapahang  #pahang  #temerloh 
Semua maklum kebaikan tomato. Tambah2 Serisoap, wangi & boleh scrub siap sekali dah 😘

Serisoap ni RM 29.00 je. Besar, 50 gram

Nak cuba & nak daftar dropship cari pendapatan sampingan pun boleh

Contact je👇
0⃣1⃣9⃣4⃣7⃣9⃣5⃣7⃣5⃣1⃣
Atau klik link whatsapp di profile ya. Lagi senang 💁

#serisoap #serisoaplovers #serisoapfeedback #serigroupbymar #sugarbellelovers #bellaammaralovers #bellealyahya #flawless #flawlessskin #cantiksemulajadi #serisoapperak #serisoapparitbuntar #serisoapperlis #sabuntomato #igshopmalaysia #trustedsellermalaysia #paritbuntar #bandarbaharu #nibongtebal #jerawat #jeragat #kulitcantik #kulitcerah #kulitcerahberseri #codparitbuntar #dropshipdiperlukan #dropshipwanted
Semua maklum kebaikan tomato. Tambah2 Serisoap, wangi & boleh scrub siap sekali dah 😘 Serisoap ni RM 29.00 je. Besar, 50 gram Nak cuba & nak daftar dropship cari pendapatan sampingan pun boleh Contact je👇 0⃣1⃣9⃣4⃣7⃣9⃣5⃣7⃣5⃣1⃣ Atau klik link whatsapp di profile ya. Lagi senang 💁 #serisoap  #serisoaplovers  #serisoapfeedback  #serigroupbymar  #sugarbellelovers  #bellaammaralovers  #bellealyahya  #flawless  #flawlessskin  #cantiksemulajadi  #serisoapperak  #serisoapparitbuntar  #serisoapperlis  #sabuntomato  #igshopmalaysia  #trustedsellermalaysia  #paritbuntar  #bandarbaharu  #nibongtebal  #jerawat  #jeragat  #kulitcantik  #kulitcerah  #kulitcerahberseri  #codparitbuntar  #dropshipdiperlukan  #dropshipwanted 
sabun tomato #serisoap untuk membantu menyingkirkan lebihan minyak dimuka. tak risau dah mekap asyik fade je sbb muka banyak minyak sangat 😉
.
.
RM29 SAHAJA SEKOTAK #sabuntomato
sabun tomato #serisoap  untuk membantu menyingkirkan lebihan minyak dimuka. tak risau dah mekap asyik fade je sbb muka banyak minyak sangat 😉 . . RM29 SAHAJA SEKOTAK #sabuntomato 
Bahan-bahan utama didalam #serisoap .
.
SERISOAP
Membantu : .
🍅mencerahkan kulit seluruh wajah & badan secara semulajadi.
🍅 mengimbangi lebihan minyak.
🍅menaikkan seri kulit, mengatasi kulit kusam.
🍅 mengecilkan pori terbuka.
🍅 memberi lembapan pada kulit.
🍅 menambah nutrien disamping melembut dan menghaluskan kulit.
🍅 mengekalkan keanjalan kulit.
🍅 bebas dari radiasi UV.
🍅 kulit lebih muda dan segan.
🍅 Agen penyejuk dan merawat sunburn serta kulit alergik/sensitif. .
.
.
Harga:
RM29 seketul
.
.
Sebarang pertanyaan, bole pm ataupon WhatsApp terus ke ⬇⬇⬇
www.wasap.my/60183729228
www.wasap.my/60183729228
www.wasap.my/60183729228
.
.
@serigroup.seriummi 
@serigroup.seriummi
@serigroup.seriummi
.
#SabunTomato #serisoap #seribella #seritoks #seriummi #serift #SeriUmmiBySerigroup #Serigroup.seriummi
Bahan-bahan utama didalam #serisoap  . . SERISOAP Membantu : . 🍅mencerahkan kulit seluruh wajah & badan secara semulajadi. 🍅 mengimbangi lebihan minyak. 🍅menaikkan seri kulit, mengatasi kulit kusam. 🍅 mengecilkan pori terbuka. 🍅 memberi lembapan pada kulit. 🍅 menambah nutrien disamping melembut dan menghaluskan kulit. 🍅 mengekalkan keanjalan kulit. 🍅 bebas dari radiasi UV. 🍅 kulit lebih muda dan segan. 🍅 Agen penyejuk dan merawat sunburn serta kulit alergik/sensitif. . . . Harga: RM29 seketul . . Sebarang pertanyaan, bole pm ataupon WhatsApp terus ke ⬇⬇⬇ www.wasap.my/60183729228 www.wasap.my/60183729228 www.wasap.my/60183729228 . . @serigroup.seriummi @serigroup.seriummi @serigroup.seriummi . #SabunTomato  #serisoap  #seribella  #seritoks  #seriummi  #serift  #SeriUmmiBySerigroup  #Serigroup .seriummi
Cara penggunaan gold mask untuk panduan korang. 😊
Cara penggunaan gold mask untuk panduan korang. 😊
Hye uolls yang dah dapat gold mask tu. Dah pakai belum? 
Kalau dah, mehh la share feedback dengan Ayu. 🙈
Hye uolls yang dah dapat gold mask tu. Dah pakai belum? Kalau dah, mehh la share feedback dengan Ayu. 🙈
Alhamdulillah syukur dpt menggembirakan customer
.
Selain menjual Nerry dpt membantu korang merawat kulit wajah supaya kelihatan konfiden dan cantik. Itupon dikire satu ibadah tak gitu😊.
.
Pada yg masih tercari cari produk berkualiti pada harge mampu milik #serisoap dpt membantu sisthur. Hanya 💰29 sebuku
.
📱016-2560908

#serisoap #serisoapfeedback #testimoniserisoap #bebasjerawat #hilangjerawat #cantik #lakukeras #barangbaik #sabuntomato #sabunviral
#seriempirenerry
Alhamdulillah syukur dpt menggembirakan customer . Selain menjual Nerry dpt membantu korang merawat kulit wajah supaya kelihatan konfiden dan cantik. Itupon dikire satu ibadah tak gitu😊. . Pada yg masih tercari cari produk berkualiti pada harge mampu milik #serisoap  dpt membantu sisthur. Hanya 💰29 sebuku . 📱016-2560908 #serisoap  #serisoapfeedback  #testimoniserisoap  #bebasjerawat  #hilangjerawat  #cantik  #lakukeras  #barangbaik  #sabuntomato  #sabunviral  #seriempirenerry 
Serisoap ni. Baca tau😘
.
#serisoap
#sabunviral
#jomorder
#sabuntomato
#mampumilik
Petang td cod #serisoap. Tq @raisyah_redzuan beli dgn kita.😘
.
.
#serisoap #sabuntomato #sabunkulit #sabunpemutih #sabunpencerah #sabunmukamurah #seriempirenerry
Antara bahan di dalam SERISOAP 😍 Rugi sangat tak cuba. Zue pakai ni je. Dulu banyak sangat jerawat pasir kat muka. Pakai ni Alhamdulillah dah hilang. Nak guna utk jerawat badan pun boleh tau. Tak mahal hanya RM29 sahaja. Tahan lah 2 bulan InsyaAllah 😍 Whatsapp zue sekarang to order. Anak2 dara sekolah rendah/ menengah pun boleh. InsyaAllah selamat. Sesuai utk semua jenis kulit dan..Sangat2 recommend utk kulit yg berminyak 💦
.
Whatsapp (+60122922846) sekarang sementara ada stok ni 😍 atau klik LINK di profile untuk pembelian di website .
#sabuntomato 
#serigroup 
#serisoap
Antara bahan di dalam SERISOAP 😍 Rugi sangat tak cuba. Zue pakai ni je. Dulu banyak sangat jerawat pasir kat muka. Pakai ni Alhamdulillah dah hilang. Nak guna utk jerawat badan pun boleh tau. Tak mahal hanya RM29 sahaja. Tahan lah 2 bulan InsyaAllah 😍 Whatsapp zue sekarang to order. Anak2 dara sekolah rendah/ menengah pun boleh. InsyaAllah selamat. Sesuai utk semua jenis kulit dan..Sangat2 recommend utk kulit yg berminyak 💦 . Whatsapp (+60122922846) sekarang sementara ada stok ni 😍 atau klik LINK di profile untuk pembelian di website . #sabuntomato  #serigroup  #serisoap 
Seperti yang anda tahu, sabun tomato Serisoap  mengandungi :
🍅tomato
🌾chia seed
🍇grape seed
🌰walnut shell

Jom kita tengok satu per satu, apa manfaat yang anda boleh dapat dari Serisoap! 😉
.
.
#serisoap 
#sabuntomato 
#infoserisoap
#serisoapputrajaya 
#lookingforminiagent💰 
#skincare 
#facialfoam 
#bodyfoam 
#tomatolover 
#serigroupproduct 
#serigroupputrajaya
Nak tahu tak ape manfaat #serisoap kalau disejukkan dalam peti ais ..? Bile cuci muke dengan serisoap yang telah disejukkan sebelom bersolek @ makeup,ia membantu mengecilkan pori2 tau.Kulit pun segar jew.Lagi besh bile solekan flawless je dan long lasting jugak tau.
Lagi dia boleh merawat garis2 yang halus2 tu.Boleh meningkatkan prestasi peredaran darah jugak untuk kesan regangan kulit muka yang efektif.
Ada lagi.Serisoap yang disejukkan boleh mengurangkan lingkaran hitam dan bengkak bawah mata jugak tau..Lagi2 jerawat.
Boleh kurangkan kemerahan dan bengkak.Letak je serisoap tu kat jerawat.
Amacam.besh ke besh penangan serisoap bile disejukkan dalam peti ais.Wow kan.
Jomla try buat.Comfirm puas hatilah.
Sesape yang nak try #serisoap tu boleh je order ngan Syifa.Dm je @ 📩 017-3042147

P/s :Produk serisoap ni laku keras tau.Lambat habis.Jangan cakap Syifa tak payung.Nak nangis tepi bucu katil pun jangan tau😉

#serisoap #kuasadua #sabuntomato #gosokgosokmeletopnyaserisoap
#kulitputih #kulitcantik #kulit  #kulitsehat #kulitcerah #kulitberminyak #kulitmulus #kulitkering #kulitsihat  #kulitbersih 
#kulitlicin #kulitgebu #kulitglowing #kulithalus #kulitlembut #kulitnormal #seriempirenerry
Nak tahu tak ape manfaat #serisoap  kalau disejukkan dalam peti ais ..? Bile cuci muke dengan serisoap yang telah disejukkan sebelom bersolek @ makeup,ia membantu mengecilkan pori2 tau.Kulit pun segar jew.Lagi besh bile solekan flawless je dan long lasting jugak tau. Lagi dia boleh merawat garis2 yang halus2 tu.Boleh meningkatkan prestasi peredaran darah jugak untuk kesan regangan kulit muka yang efektif. Ada lagi.Serisoap yang disejukkan boleh mengurangkan lingkaran hitam dan bengkak bawah mata jugak tau..Lagi2 jerawat. Boleh kurangkan kemerahan dan bengkak.Letak je serisoap tu kat jerawat. Amacam.besh ke besh penangan serisoap bile disejukkan dalam peti ais.Wow kan. Jomla try buat.Comfirm puas hatilah. Sesape yang nak try #serisoap  tu boleh je order ngan Syifa.Dm je @ 📩 017-3042147 P/s :Produk serisoap ni laku keras tau.Lambat habis.Jangan cakap Syifa tak payung.Nak nangis tepi bucu katil pun jangan tau😉 #serisoap  #kuasadua  #sabuntomato  #gosokgosokmeletopnyaserisoap  #kulitputih  #kulitcantik  #kulit  #kulitsehat  #kulitcerah  #kulitberminyak  #kulitmulus  #kulitkering  #kulitsihat  #kulitbersih  #kulitlicin  #kulitgebu  #kulitglowing  #kulithalus  #kulitlembut  #kulitnormal  #seriempirenerry 
"akk dah lame setia dengan produk drugstore jenama Cxxxxxxxm...x pernah terlintas sekali pon nak guna produk lain sebab rase dah serasi sangat, 
1 hari terpakai sabun tomato di rumah family mertua. akk sangat terkejut tengok kulit berubah berbeza sangat...pluss, bile mekap tu..guna foundation sikit je dah melekat sebab kulit halus je. 
sekarang akk dh jd pengguna setia sabun tomato ❤" mezz fyda
34, masjid tanah 
melaka
staff bank mualamat

#ghoulybeauty
#sabuntomato
#testimoni
"akk dah lame setia dengan produk drugstore jenama Cxxxxxxxm...x pernah terlintas sekali pon nak guna produk lain sebab rase dah serasi sangat, 1 hari terpakai sabun tomato di rumah family mertua. akk sangat terkejut tengok kulit berubah berbeza sangat...pluss, bile mekap tu..guna foundation sikit je dah melekat sebab kulit halus je. sekarang akk dh jd pengguna setia sabun tomato ❤" mezz fyda 34, masjid tanah melaka staff bank mualamat #ghoulybeauty  #sabuntomato  #testimoni 
tahu tak dalam #serisoap ada chia seed ? .
apa fungsi chia seed ni ? haaa chia seed ni fungsi dia untuk deep cleansing. meaning that, serisoap boleh cuci muka kita sebersihnya. rasa segar je bila dah cuci muka 😍✨
#serisoap #sabuntomato #serisuperstar #serisoappuchong #serisoapbangi #serisoapnilai #serisoapkelanajaya #serisoapserikembangan #serisoapkajang #serisoapputrajaya
Walnut pun ada dalam #serisoap😱. Hebat bukan?
.
.
Itula bezanya serisoap dengan #pencucimuka lain yang berada di pasaran. .
.
Dah ramai sangat jatuh cinta dengan  #sabuntomato Kak Seri ni. Cubalah kalau nak rasa sendiri kehebatannya. Pasti tak menyesal 😎
.
.
#seriwithsue #serisuperstar #walnut
Antara bahan utama #serisoap mesti lah #tomato. Dah namanya pun sabun tomato kan 😉. .
.
🍅 Mencerahkan kulit.
.
🍅 Melembapkan kulit.
.
🍅 Melembutkan kulit.
.
.
#seriwithsue #serisuperstar #sabuntomato #pencucimuka #facial #spa #spadirumah
sis  kenapa jerawat sis cepat kecut,nak tahu ke??
.
SeriSoap
.
Keajaiban SeriSoap:
.
🍅Tomato : Kulit, isi dan biji buah ini dirumuskan bersama untuk rawatan kesihatan dan kecantikan kulit yang efektif dengan kandungan lycopene, Vitamin A dan C. Berkesan dalam mencerahkan kulit , mengecilkan pori, mengatasi masalah jerawat, kekusaman, melembap dan melembutkan kulit serta mengurangkan lebihan minyak kulit. Melindungi kulit daripada sinaran UV, membantu melewatkan penuaan sekali gus mengurangkan kedutan.
.
🍅 Chia Seed: Menjadi agen skrub untuk kulit yang bertujuan mengembalikan kelembapan kulit kering dan kusam dengan efek pembersihan dalaman (deep cleansing).
.
🍅Grape Seed: Melindungi, merawat dan mencantikkan kulit dengan faedah antioksida yang tinggi. Bagus untuk mengurangkan kulit berminyak dan mengecilkan pori yang terbuka.Ia juga membantu menyingkirkan sel-sel kulit mati.
..
Nah jom pm lelaju.
.
Whatsapp 017.3955367.
#serisoapfeedback #serisoap #serisoapjb #seriselamaanya #sabuntomato
sis kenapa jerawat sis cepat kecut,nak tahu ke?? . SeriSoap . Keajaiban SeriSoap: . 🍅Tomato : Kulit, isi dan biji buah ini dirumuskan bersama untuk rawatan kesihatan dan kecantikan kulit yang efektif dengan kandungan lycopene, Vitamin A dan C. Berkesan dalam mencerahkan kulit , mengecilkan pori, mengatasi masalah jerawat, kekusaman, melembap dan melembutkan kulit serta mengurangkan lebihan minyak kulit. Melindungi kulit daripada sinaran UV, membantu melewatkan penuaan sekali gus mengurangkan kedutan. . 🍅 Chia Seed: Menjadi agen skrub untuk kulit yang bertujuan mengembalikan kelembapan kulit kering dan kusam dengan efek pembersihan dalaman (deep cleansing). . 🍅Grape Seed: Melindungi, merawat dan mencantikkan kulit dengan faedah antioksida yang tinggi. Bagus untuk mengurangkan kulit berminyak dan mengecilkan pori yang terbuka.Ia juga membantu menyingkirkan sel-sel kulit mati. .. Nah jom pm lelaju. . Whatsapp 017.3955367. #serisoapfeedback  #serisoap  #serisoapjb  #seriselamaanya  #sabuntomato 
sabun scrub #serisoap 2 in 1 untuk both badan and muka. bukan sekadar jimat leh pakai as scrub, boleh tahan 2-3 bulan pulak tu. kalau pakai confirm jatuh hati sebab wangi dan lembut 💕💕💕
.
.
#serisoapfeedback #sabuntomato
sabun scrub #serisoap  2 in 1 untuk both badan and muka. bukan sekadar jimat leh pakai as scrub, boleh tahan 2-3 bulan pulak tu. kalau pakai confirm jatuh hati sebab wangi dan lembut 💕💕💕 . . #serisoapfeedback  #sabuntomato 
Patutlah muka @bellealyahya cantik peloles sangat! Tengoklah amalan Belle tiap hari...makan tomato madu extra virgin olive oil 😍 . Tapi kita mesti susah kannn nak makan semua tu 🤣🤣 Mujur sekarang ada Seribella dan Sabun tomato. semua bahan dalam tu dah complete! 👇🏻👇🏻👇🏻 . 🍅Tomato - Mencerahkan kulit 5kali ganda 🍓Strawberry-Kaya dengan mineral dan vitamin 🍯Madu-Melembapkan kulit 🌱Daun Buah Zaitun-Atasi masalah jerawat/jeragat 💧L-Cysteine-Detox tubuh badan 🍞Yis Ceramide-Anti penuaan . Menarik sangat bahan-bahan dalam Seribella ni 💖 Jom cuba! Tak cuba tak tahu 🙈
.
.
#teamtomato
#serisuperstar
#kulitcantik
#kulitanjal
#sabuntomato
#kunyahkunyahtomato
Patutlah muka @bellealyahya cantik peloles sangat! Tengoklah amalan Belle tiap hari...makan tomato madu extra virgin olive oil 😍 . Tapi kita mesti susah kannn nak makan semua tu 🤣🤣 Mujur sekarang ada Seribella dan Sabun tomato. semua bahan dalam tu dah complete! 👇🏻👇🏻👇🏻 . 🍅Tomato - Mencerahkan kulit 5kali ganda 🍓Strawberry-Kaya dengan mineral dan vitamin 🍯Madu-Melembapkan kulit 🌱Daun Buah Zaitun-Atasi masalah jerawat/jeragat 💧L-Cysteine-Detox tubuh badan 🍞Yis Ceramide-Anti penuaan . Menarik sangat bahan-bahan dalam Seribella ni 💖 Jom cuba! Tak cuba tak tahu 🙈 . . #teamtomato  #serisuperstar  #kulitcantik  #kulitanjal  #sabuntomato  #kunyahkunyahtomato 
#kakaktomato 
Alhamdulillah .
Kan? Dah ckp #serisoap ni best tau.
.
Tapinye tulahhh.. #serisoap ni.
.
Hmm, SANGAT SANGAT BEST bagi kakak😂😂😂😆😅.
Ok, dm or klik link kt bio ok.
#kakaktomato  Alhamdulillah . Kan? Dah ckp #serisoap  ni best tau. . Tapinye tulahhh.. #serisoap  ni. . Hmm, SANGAT SANGAT BEST bagi kakak😂😂😂😆😅. Ok, dm or klik link kt bio ok.
Siapa belum cuba lagi Coffee Scrub SB X SG? Harini kita nak share kebaikan amalkan Coffee Scrub ni. Bau best sgt! Rasa nak makan je. 😅 Okay ni antara kebaikan Coffee Scrub👇👇
.
.
Coffee Scrub ni dapat mencerahkan kulit tau. Sebab ianya dari biji kopi yg dihancurkan dimana membantu mencerahkan kulit kusam & tidak bermaya. ☺☺
.
.
Selain itu, Coffee Scrub juga membantu menanggal sel kulit mati. Pengumpulan sel kulit mati boleh menyebabkan pori tersumbat dan membuatkan kulit lebih berminyak. Dengan melakukan coffee scrub, ia mempunyai butiran tekstur yang kasar dimana ia boleh menanggalkan sel mati yang wujud di kulit wajah.😉😉
.
Coffee Scrub RM35. 😊😊 Jgn lupa klik link di Bio untuk dapatkan Coffee Scrub yg best ni. 😉😉
Siapa belum cuba lagi Coffee Scrub SB X SG? Harini kita nak share kebaikan amalkan Coffee Scrub ni. Bau best sgt! Rasa nak makan je. 😅 Okay ni antara kebaikan Coffee Scrub👇👇 . . Coffee Scrub ni dapat mencerahkan kulit tau. Sebab ianya dari biji kopi yg dihancurkan dimana membantu mencerahkan kulit kusam & tidak bermaya. ☺☺ . . Selain itu, Coffee Scrub juga membantu menanggal sel kulit mati. Pengumpulan sel kulit mati boleh menyebabkan pori tersumbat dan membuatkan kulit lebih berminyak. Dengan melakukan coffee scrub, ia mempunyai butiran tekstur yang kasar dimana ia boleh menanggalkan sel mati yang wujud di kulit wajah.😉😉 . Coffee Scrub RM35. 😊😊 Jgn lupa klik link di Bio untuk dapatkan Coffee Scrub yg best ni. 😉😉
nak kulit cantik mcm pajura .. tp nak keluarkan rm13 pon x nak ... acano tu ??? SABUN TOMATO TRIAL RM13
SABUN TOMATO NORMAL RM30 
SABUN WHITENING BOOSTER TRIAL RM20
SABUN WHITENING BOOSTER NORMAL RM45

postage add rm7 ... www.wasap.my/60195198842

#ghoulybeauty
#sabuntomato
nak kulit cantik mcm pajura .. tp nak keluarkan rm13 pon x nak ... acano tu ??? SABUN TOMATO TRIAL RM13 SABUN TOMATO NORMAL RM30 SABUN WHITENING BOOSTER TRIAL RM20 SABUN WHITENING BOOSTER NORMAL RM45 postage add rm7 ... www.wasap.my/60195198842 #ghoulybeauty  #sabuntomato 
@Repost by tuan @carlsamsudin ..
SeriSoap
* Diperkaya dengan Vitamin A, C, E, Anti Oksidan serta AHA.

Kelebihan Utama SeriSoap
Membantu : 🍅mencerahkan kulit seluruh wajah & badan secara semulajadi
🍅mengimbangi lebihan minyak
🍅menaikkan seri kulit , mengatasi kulit kusam
🍅mengecilkan pori terbuka
🍅memberi lembapan pada kulit
🍅menambah nutrien disamping melembut dan menghaluskan kulit.
🍅mengekalkan keanjalan kulit
🍅bebas dari radiasi uv.
🍅kulit lebih muda dan segar.
🍅agen penyejuk dan merawat sunburn serta kulit alergik/sensitif
..
Harga : RM29 EXL POS
🎁Free gift
Postage seluruh Malaysia
..
whatsapp 017.3955367
#serisoap
#sabunscrub
#jerawat
#jerawat
#sunburn
#johor
#sabuntomato.
@Repost by tuan @carlsamsudin .. SeriSoap * Diperkaya dengan Vitamin A, C, E, Anti Oksidan serta AHA. Kelebihan Utama SeriSoap Membantu : 🍅mencerahkan kulit seluruh wajah & badan secara semulajadi 🍅mengimbangi lebihan minyak 🍅menaikkan seri kulit , mengatasi kulit kusam 🍅mengecilkan pori terbuka 🍅memberi lembapan pada kulit 🍅menambah nutrien disamping melembut dan menghaluskan kulit. 🍅mengekalkan keanjalan kulit 🍅bebas dari radiasi uv. 🍅kulit lebih muda dan segar. 🍅agen penyejuk dan merawat sunburn serta kulit alergik/sensitif .. Harga : RM29 EXL POS 🎁Free gift Postage seluruh Malaysia .. whatsapp 017.3955367 #serisoap  #sabunscrub  #jerawat  #jerawat  #sunburn  #johor  #sabuntomato .
kulit jadi lembut 😍 penangan daisy face bar je 😍🙈 haa tanpa guna foundation ok! hanya cuci muka dgn daisy pun kulit jadi lembut 😝😎 warna kulit pun sekata.... #DaisyFaceBar #SabunTomato #TeamLili_Tna #Fellerabeautymalaysia #FelleraBukitBesi #Fellerakualaterengganu
PEEL-OFF GOLD MASK
.
👑Membantu menanggal sel kulit mati
👑Menegangkan kulit
👑Menyegarkan kulit
👑Memudarkan parut di wajah
👑Melembutkan kulit wajah
👑Mengelakkan masalah blackhead & whitehead
.
📲013-2308301 Mira
.
#goldmask 
#mask
#peeloffmask 
#sugarbellegoldmask
#facialmask
#facemask 
#skincare 
#cosmetics 
#scrub
#facescrub 
#sugarbelle
#sugarbelleagen 
#sugarbellecosmetics 
#ruangrezekihanania 
#dropshipdiperlukan 
#dropshipwanted 
#serigroup 
#seriummi 
#lipcreamduo 
#eyeliner 
#sabuntomato
#khaibahar 
#khainizers 
#abangnaktegur 
#coffeescrub 
#lipscrub 
#eyemakeup 
#foundationmurah
PEEL-OFF GOLD MASK . 👑Membantu menanggal sel kulit mati 👑Menegangkan kulit 👑Menyegarkan kulit 👑Memudarkan parut di wajah 👑Melembutkan kulit wajah 👑Mengelakkan masalah blackhead & whitehead . 📲013-2308301 Mira . #goldmask  #mask  #peeloffmask  #sugarbellegoldmask  #facialmask  #facemask  #skincare  #cosmetics  #scrub  #facescrub  #sugarbelle  #sugarbelleagen  #sugarbellecosmetics  #ruangrezekihanania  #dropshipdiperlukan  #dropshipwanted  #serigroup  #seriummi  #lipcreamduo  #eyeliner  #sabuntomato  #khaibahar  #khainizers  #abangnaktegur  #coffeescrub  #lipscrub  #eyemakeup  #foundationmurah 
PRODUK ORGANIK, DIYAKINI SELAMAT 
Sabun tomato ni memang full pakej la uolls. Anak-anak pon boleh pakai. Memang jimat betul. Seketul sabun tomato boleh share satu family wowww 😍😍 Sental je muka dengan sabun tomato ni hari-hari, confirm jerawat & daki degil tu hilang. Dah la dapat mencerahkan kulit, fuhhh full pakej betulla. 📲 www.wasap.my/60188734387/SabunTomato

#SABUNTOMATO #sabunmuka #pencucimuka #ghoulybeauty #produkorganik #BebasKimiaBahaya
PRODUK ORGANIK, DIYAKINI SELAMAT Sabun tomato ni memang full pakej la uolls. Anak-anak pon boleh pakai. Memang jimat betul. Seketul sabun tomato boleh share satu family wowww 😍😍 Sental je muka dengan sabun tomato ni hari-hari, confirm jerawat & daki degil tu hilang. Dah la dapat mencerahkan kulit, fuhhh full pakej betulla. 📲 www.wasap.my/60188734387/SabunTomato #SABUNTOMATO  #sabunmuka  #pencucimuka  #ghoulybeauty  #produkorganik  #BebasKimiaBahaya 
.
Alhamdulillah ramai jugak yang borong macam pirahna tauu
.
.
*SERISOAP* dapat  membantu awak untuk :

1⃣ Sebagai agen penyejuk dan merawat sunburn serta kulit alergik/sensitif
2⃣ Membuatkan wajah lebih sihat & segar! 
3⃣ Mengimbangi lebihan minyak
4⃣ Mengecilkan pori terbuka
5⃣ Mengelakkan masalah white head & black head!
.
SABUN TOMATO SERISOAP (50gm/RM29)
.
Ohhoo.. lebih 100 dah terjual dalam masa 3 hari je! Jom try sekarang! .
.
.For ordering as usual 📱Whatsapp hotline
+60134630341
.
.
#lycopene #honey #tudung #naturalcosmetics #glowingskin  #skinsupplement #seribellahq #bellealyahya #serihariniseriselamanya #petuacantikbelle #coffeeprince #fatahnick #mirafilzah #fattahamin #detoxmurah #jomkurus #ubatkurus #obesiti #kurussihat #tudungmurah #wanyhasrita #sabuntomato #beautesoap #kulitberminyak #bellaammara #carlsamsudin #serigroup #seritoks #seribella
. Alhamdulillah ramai jugak yang borong macam pirahna tauu . . *SERISOAP* dapat membantu awak untuk : 1⃣ Sebagai agen penyejuk dan merawat sunburn serta kulit alergik/sensitif 2⃣ Membuatkan wajah lebih sihat & segar! 3⃣ Mengimbangi lebihan minyak 4⃣ Mengecilkan pori terbuka 5⃣ Mengelakkan masalah white head & black head! . SABUN TOMATO SERISOAP (50gm/RM29) . Ohhoo.. lebih 100 dah terjual dalam masa 3 hari je! Jom try sekarang! . . .For ordering as usual 📱Whatsapp hotline +60134630341 . . #lycopene  #honey  #tudung  #naturalcosmetics  #glowingskin  #skinsupplement  #seribellahq  #bellealyahya  #serihariniseriselamanya  #petuacantikbelle  #coffeeprince  #fatahnick  #mirafilzah  #fattahamin  #detoxmurah  #jomkurus  #ubatkurus  #obesiti  #kurussihat  #tudungmurah  #wanyhasrita  #sabuntomato  #beautesoap  #kulitberminyak  #bellaammara  #carlsamsudin  #serigroup  #seritoks  #seribella 
Adakah anda tahu yang sabun Serisoap ni mengandungi
🍅tomato
🌾chia seed
🍇grape seed
🌰walnut shell
.
Keistimewaan Serisoap💦
.
1. membantu mencerahkan kulit secara semulajadi. 
2. mengurangkan lebihan minyak
3. menambah seri muka. 
4. mengecilkan pori terbuka
5. menambah nutrien pada kulit
6. mengekalkan keanjalan kulit
7. mengembalikan keremajaan kulit
8. ajen penyejuk untuk kesegaran
9. merawat dan melindungi kulit dari sinaran UV. .
.
Anda perlu cuba merasai kehebatan sabun tomato ini😎
.
💝RM 29 seketul
🎁Free bekas sabun
.
#serisoap 
#serosoapinfo
#buihbuihmulus 
#sabuntomato 
#putrajayapeople 
#komunitiputrajaya 
#codputrajaya 
#codcyberjaya
#freegift
#serigroupproduct 
#serigroupcatalog
#serigroupputrajaya 
#tomatolover
Adakah anda tahu yang sabun Serisoap ni mengandungi 🍅tomato 🌾chia seed 🍇grape seed 🌰walnut shell . Keistimewaan Serisoap💦 . 1. membantu mencerahkan kulit secara semulajadi. 2. mengurangkan lebihan minyak 3. menambah seri muka. 4. mengecilkan pori terbuka 5. menambah nutrien pada kulit 6. mengekalkan keanjalan kulit 7. mengembalikan keremajaan kulit 8. ajen penyejuk untuk kesegaran 9. merawat dan melindungi kulit dari sinaran UV. . . Anda perlu cuba merasai kehebatan sabun tomato ini😎 . 💝RM 29 seketul 🎁Free bekas sabun . #serisoap  #serosoapinfo  #buihbuihmulus  #sabuntomato  #putrajayapeople  #komunitiputrajaya  #codputrajaya  #codcyberjaya  #freegift  #serigroupproduct  #serigroupcatalog  #serigroupputrajaya  #tomatolover 
Wahhh tajuk cerita baru “ Cinta #serisoap 200%”
.
.
#alhamdulillah bila customer puas hati, Kak Seri pun happy. Maklumla kita paham la bila kita keluarkan duit, mestilah nak return yang maximumkan 💖. .
.
Pada yang masih belom mencuba #sabuntomato Kak Seri ni, meh lekaih order. .
Bank in sebelum 2pm, petang ni jugak Kak Seri pos. Kak Seri mesti nak kasi customer Kak Seri cun lekaih. .
#serisoap #seriwithsue #serisuperstar #kulitcantik
Wahhh tajuk cerita baru “ Cinta #serisoap  200%” . . #alhamdulillah  bila customer puas hati, Kak Seri pun happy. Maklumla kita paham la bila kita keluarkan duit, mestilah nak return yang maximumkan 💖. . . Pada yang masih belom mencuba #sabuntomato  Kak Seri ni, meh lekaih order. . Bank in sebelum 2pm, petang ni jugak Kak Seri pos. Kak Seri mesti nak kasi customer Kak Seri cun lekaih. . #serisoap  #seriwithsue  #serisuperstar  #kulitcantik 
Bismillahirrahmanirrahim.
.
#serisoapfeedback 🍅 geram kan bila ade jerawat? Rasa nak picit je bagi cepat kecut. Tapi jangannnn..jari ade byk bakteria tau 🙅🏻‍♀️
.
Serisoap kan adaaa..rm 29 sahaja! READY STOCK here! Contact 013-4447630 (hajar)..postage EVERYDAY! 📦
.
#serisoap #serisoapfeedback #sabuntomato #tomato #chiaseed #grapeseed #walnutshell #rm29
Memang jimat sangat guna sabun ni. Macam Kak Seri sekarang tak perlu lagi nak beli sabun dan scrub asing-asing.
.
.
Sebabnya sabun tomato ni dah 2 in 1. Sabun dan scrub. Siap! hehe. Untungkan. .
Bukan sahaja jimat duit tau, pakai pun sedap lembut bersih berseri je kulit 😍. Bau pun wangi.
.
.
#serisoap #sabuntomato #seriwithsue #serisuperstar #workfromhomemom #sahmlife #dropshipwanted #agentwanted
-
-
ANDA WAJIB MENCUBA!!!!!! ⚠⚠⚠⚠⚠⚠⚠⚠⚠⚠⚠⚠⚠
-
Apa tu??? Sabun Tomato Ghouly Beauty la.. Hanya dengan melaburkan RM13, anda akan dapat hasil yang sangat² memuaskan untuk kulit muka anda. Iaitu dengan menggunakan produk semulajadi. 
Wow!! Menarik kan?
Ni bukan bahan kimia!! Ini produk berasaskan semulajadi. Bahan aktif pun bahan organik tau, bukan kimia sintetik. 
Haa, selamat tak kulit muka anda?
Mesti la selamat..😍 Ramai yang dah tertarik dengan Sabun Tomato Ghouly Beauty yg best ni. Rugi kalau tak cuba😉

#sabuntomato
#ghoulybeauty
- - ANDA WAJIB MENCUBA!!!!!! ⚠⚠⚠⚠⚠⚠⚠⚠⚠⚠⚠⚠⚠ - Apa tu??? Sabun Tomato Ghouly Beauty la.. Hanya dengan melaburkan RM13, anda akan dapat hasil yang sangat² memuaskan untuk kulit muka anda. Iaitu dengan menggunakan produk semulajadi. Wow!! Menarik kan? Ni bukan bahan kimia!! Ini produk berasaskan semulajadi. Bahan aktif pun bahan organik tau, bukan kimia sintetik. Haa, selamat tak kulit muka anda? Mesti la selamat..😍 Ramai yang dah tertarik dengan Sabun Tomato Ghouly Beauty yg best ni. Rugi kalau tak cuba😉 #sabuntomato  #ghoulybeauty 
#SERITOKSFEEDBACK
.
Dapatkan #SERITOKS dengan harga MYR29 sahaja.
.
Jadi tunggu apa lagi cepat WhatsApp 📲 +60189416162 dengan segera sementara stok masih ada. Dah macam pisang goreng panas. Alhamdullilah ☝️ .
.
.
📲+60189416162
.
📲+60189416162
.
📲+60189416162
.
#SERISOAP
#SERIBELLA 
#SERITOKS 
#SABUNTOMATO 
#instadaily
#instamoment 
#2018
#SERITOKSFEEDBACK
.
Dapatkan #SERITOKS dengan harga MYR29 sahaja.
.
Jadi tunggu apa lagi cepat WhatsApp 📲 +60189416162 dengan segera sementara stok masih ada. Dah macam pisang goreng panas. Alhamdullilah ☝️ .
.
.
📲+60189416162
.
📲+60189416162
.
📲+60189416162
.
#SERISOAP
#SERIBELLA 
#SERITOKS 
#SABUNTOMATO 
#instadaily
#instamoment 
#2018
#SERITOKSFEEDBACK
.
Dapatkan #SERITOKS dengan harga MYR29 sahaja.
.
Jadi tunggu apa lagi cepat WhatsApp 📲 +60189416162 dengan segera sementara stok masih ada. Dah macam pisang goreng panas. Alhamdullilah ☝️ .
.
.
📲+60189416162
.
📲+60189416162
.
📲+60189416162
.
#SERISOAP
#SERIBELLA 
#SERITOKS 
#SABUNTOMATO 
#instadaily
#instamoment 
#2018
Sugarbelle Gold Mask 😍
.
Benefits: .
🌸Helps to lift & firm your skin
🌸Imports an opulent glow
🌸Re-energise the look of skin
🌸Brightens your skin
🌸Thighten the skin's appearance
🌸Revitalizes your skin faster
🌸Smoother your skin surface
🌸Eliminates blackhead & whitehead
.
Jom dm and place your order now 😘
.
#goldmask #goldmask24k #sugarbelleproduct #sugarbellekl #maskoff #maskerartis #peeloffmask #mask #maskmuka #facial #facialmaskmalaysia #facialmask #teamtomato #sabuntomato #kulitsihat
Sugarbelle Gold Mask 😍 . Benefits: . 🌸Helps to lift & firm your skin 🌸Imports an opulent glow 🌸Re-energise the look of skin 🌸Brightens your skin 🌸Thighten the skin's appearance 🌸Revitalizes your skin faster 🌸Smoother your skin surface 🌸Eliminates blackhead & whitehead . Jom dm and place your order now 😘 . #goldmask  #goldmask24k  #sugarbelleproduct  #sugarbellekl  #maskoff  #maskerartis  #peeloffmask  #mask  #maskmuka  #facial  #facialmaskmalaysia  #facialmask  #teamtomato  #sabuntomato  #kulitsihat 
Dah boleh place order tauuuu. Even stocks tengah habis pun, dah ada 12 orang booking. Tinggal sis nak minta bankin je then dah boleh proceed pos!
.
Jom ramai ramai order dengan saya lagi ☺
.
#goldmask #goldmask24k #sugarbelleproduct #sugarbellekl #maskoff #maskerartis #peeloffmask #mask #maskmuka #facial #facialmaskmalaysia #facialmask #teamtomato #sabuntomato #kulitsihat
Esok stocks gold mask sampai! Tula hebat sangat penangan gold mask ni. Baru je released, now dah nak masuk batch ke 3 hq restock 😍
.
Sugarbelle Gold Mask 😍
.
Benefits: .
🌸Helps to lift & firm your skin
🌸Imports an opulent glow
🌸Re-energise the look of skin
🌸Brightens your skin
🌸Thighten the skin's appearance
🌸Revitalizes your skin faster
🌸Smoother your skin surface
🌸Eliminates blackhead & whitehead
.
Jom dm and place your order now 😘
.
#goldmask #goldmask24k #sugarbelleproduct #sugarbellekl #maskoff #maskerartis #peeloffmask #mask #maskmuka #facial #facialmaskmalaysia #facialmask #teamtomato #sabuntomato #kulitsihat
Esok stocks gold mask sampai! Tula hebat sangat penangan gold mask ni. Baru je released, now dah nak masuk batch ke 3 hq restock 😍 . Sugarbelle Gold Mask 😍 . Benefits: . 🌸Helps to lift & firm your skin 🌸Imports an opulent glow 🌸Re-energise the look of skin 🌸Brightens your skin 🌸Thighten the skin's appearance 🌸Revitalizes your skin faster 🌸Smoother your skin surface 🌸Eliminates blackhead & whitehead . Jom dm and place your order now 😘 . #goldmask  #goldmask24k  #sugarbelleproduct  #sugarbellekl  #maskoff  #maskerartis  #peeloffmask  #mask  #maskmuka  #facial  #facialmaskmalaysia  #facialmask  #teamtomato  #sabuntomato  #kulitsihat