an online Instagram web viewer

#sado medias

Photos

Jalan~jalan with @salvakhenpom
________________________________________
#ontheroad #instago #onstagood #instadaily #photooftheday #like4follow #likeforfollow #likeforlike #instapic #instagram #latepost #picoftheday #followme #follow #model #cute #motivation #body #gym #fit #fitness #hunk #sado #style #fashion #abs
昨日は平花月のお稽古をしました🎵
我が家の茶室は六畳なので上敷きを敷いて、苦肉の臨時の八畳間です😅
裏千家 小川茶道教室
http://roccashigenao.wixsite.com/ogawasadou
#裏千家#茶道#茶道教室 #お抹茶#着付け#着物#国府宮駅#愛知県#稲沢市#一宮市#名古屋#日本文化#伝統文化#teaceremony #chanoyu#sado #matcha
Bergambar dgn dua org ni buat aku jadi pendek jer.. Dah lah sado.. Aduhh.. Kecik je ase diri ni.. Huhuu.. #kskbsas #nurses #nursetobe #nursing #medicalassistantstudent #ma36 #dressar #friendshipgoal #friendsforever #genyhm #styles #sado #tinggivspendek #kursuspenyeliaan #throwback #ootd #bestmoments #smile #medicteam #medicstudents #kamisediamembantu #endofstudy
Aku belum #gym tak tun tuang 
Tak tun tuang tp masi #sado juga
#taktuntuang
Llámame perfeccionista, adicto a lo inmaculado...
Tengo que lucir, colocarme esa ropa que te atrae... aunque luego no tenga nada en mi bolsillo, tengo un pasadizo por closet, con mi último-único dólar
Encierrame antes que llegué a la tienda, quiero ser como Midas cuando mi cuenta bancaria ha desaparecido...
Tengo que estirar ese billete, estirar ese billete...
Necesito a un genio que cambie un cuarto de dólar en $100
Tengo que estirar ese billete, estirar ese billete... Soy libre, me gasto mi dinero.... ❌✖❌✖❌✖❌✖❌✖❌✖❌✖❌✖❌✖❌✖❌✖❌✖❌✖❌✖❌✖❌✖❌✖❌✖❌✖❌✖❌✖❌✖❌✖❌✖
8
 #smile #instafun #boxer #me#bear #bearcub #men #gaysantiago #instagay#instabear #gaychile #gay #gayboy #gayparis#cubsnchubs #gayguy #gayman #hot#gaycub #gaybear #bearwww #growlr #sado#man#happy #hairy #hairymen #gayman #gaybeard##instacub#awesone
Llámame perfeccionista, adicto a lo inmaculado... Tengo que lucir, colocarme esa ropa que te atrae... aunque luego no tenga nada en mi bolsillo, tengo un pasadizo por closet, con mi último-único dólar Encierrame antes que llegué a la tienda, quiero ser como Midas cuando mi cuenta bancaria ha desaparecido... Tengo que estirar ese billete, estirar ese billete... Necesito a un genio que cambie un cuarto de dólar en $100 Tengo que estirar ese billete, estirar ese billete... Soy libre, me gasto mi dinero.... ❌✖❌✖❌✖❌✖❌✖❌✖❌✖❌✖❌✖❌✖❌✖❌✖❌✖❌✖❌✖❌✖❌✖❌✖❌✖❌✖❌✖❌✖❌✖❌✖ 8  #smile  #instafun  #boxer  #me #bear  #bearcub  #men  #gaysantiago  #instagay #instabear  #gaychile  #gay  #gayboy  #gayparis #cubsnchubs  #gayguy  #gayman  #hot #gaycub  #gaybear  #bearwww  #growlr  #sado #man #happy  #hairy  #hairymen  #gayman  #gaybeard ##instacub #awesone 
Serving tea in the warrior Enshu-style at the Asahi-yaki pottery's monthly tea gathering.
Although as I was the only practicant in the Enshu-school, I had the wonderful support of practitioners of all three Senke schools; Omote-senke, Ura-senke and Kankyu-an.
It was wonderful to experience the smooth collaboration between members of different schools, and feel the friendship and drive of all helpers of today's gathering towards our joint purpose; 'an enjoyable and welcoming service of tea.'
My appreciation to everyone who was present, and my sincerest wish to see more amicability between members of different tea schools in the future.
Serving tea in the warrior Enshu-style at the Asahi-yaki pottery's monthly tea gathering. Although as I was the only practicant in the Enshu-school, I had the wonderful support of practitioners of all three Senke schools; Omote-senke, Ura-senke and Kankyu-an. It was wonderful to experience the smooth collaboration between members of different schools, and feel the friendship and drive of all helpers of today's gathering towards our joint purpose; 'an enjoyable and welcoming service of tea.' My appreciation to everyone who was present, and my sincerest wish to see more amicability between members of different tea schools in the future.
Attention : Abg BOMBA, Abg PDRM dan Abg TENTERA yg Gemp4l dan Peroott Bonciiitt ! SILA 
BACA SAMPAI HABIS ADA BERITA BAIK UTK BRO !! 👮 👮 . " Bila tubuh gemp4l ni,terganggu keje polis mcm saya ni bro, rasa kurang keyakinan, bos pun dah tegur..cepat tol berat naik, nak turun alahai susahnya mcm2 produk dh try..dah sebulan guna 6tropin,try timbang smlm, berat dh turun terkejut giler hahaha..TQ 6TROPIN mmg jadi la " -
BRO HAFIZ, KL. . -------------------------- Petikan drp Sinar Harian 17 September 2015. . " Anggota Polis yg mempunyai berat badan berlebihan dari BMI diminta mengurangkannya agar dpt 
mlaksanan tugas dgn pantas. Kajian mendapati ramai anggota dan pegawai dari seluruh negeri 
berada dlm kategori ni. Saya memberi teguran kpd mereka supaya tugas kepolisan tak terganggu. " - Datuk Abdul Rahim Hanafi, Ketua Polis Pulau Pinang. ------------------------------ .

MEMPERKENALKAN:
6TROPIN ( Produk Terbaru drp Mesotropin ) ! - 100% BERKESAN . > Bersihkan usus dan lancarkan pergerakan usus ( Punca utama ) > Meningkatkan Metabolisma > Bertindak sebagai "Carb Blocker", Menghalang kabohidrat jadi lemak > Lemak dibakar berterusan sehingga 48 jam ! > Akan tukarkan lemak kpd tenaga ( cepat nampak hasil ) > Hanya perlu minum 1x waktu pagi semasa perut kosong > Mengurangkan selera makan. > BUKAN buang air tp buang lemak ! .
TAK PERLU BIMBANG DAN RISAU.... .
✘ 100% Selamat, takde kesan sampingan
✘ Urine tak sangkut
✘ Berat tak naik balik lepas stop guna
✘ Rasa tak pahit ( perisa berry )
✘ Takde rasa cirit-birit dan tak kerap ke tandas . ------------------------------ CEPAT DAPATKAN 6TROPIN SEKARANG!!! Keputusan masih di tangan bro. Jangan menyesal kalau tgk rakan bro yg berjaya nampak hasil dulu.
HARGA RM170
SABAH/SARAWAK TAMBAH RM10
WHATSAPP +6011-37586005 ==================================== WHATSAPP "6S" hantar ke +6011-37586005
WHATSAPP "6S" hantar ke +6011-37586005
WHATSAPP "6S" hantar ke +6011-37586005 ====================================
#mesotropin #protein #sado #gymlife #gym #workout #workoutlife #chestworkout #backworkout #shoulderworkout #legdayworkout #proteinmurah #badansado #binabadanmalaysia #badanideal #ajimaura #terapiinstagram #tegaptv #pahang
Attention : Abg BOMBA, Abg PDRM dan Abg TENTERA yg Gemp4l dan Peroott Bonciiitt ! SILA BACA SAMPAI HABIS ADA BERITA BAIK UTK BRO !! 👮 👮 . " Bila tubuh gemp4l ni,terganggu keje polis mcm saya ni bro, rasa kurang keyakinan, bos pun dah tegur..cepat tol berat naik, nak turun alahai susahnya mcm2 produk dh try..dah sebulan guna 6tropin,try timbang smlm, berat dh turun terkejut giler hahaha..TQ 6TROPIN mmg jadi la " - BRO HAFIZ, KL. . -------------------------- Petikan drp Sinar Harian 17 September 2015. . " Anggota Polis yg mempunyai berat badan berlebihan dari BMI diminta mengurangkannya agar dpt mlaksanan tugas dgn pantas. Kajian mendapati ramai anggota dan pegawai dari seluruh negeri berada dlm kategori ni. Saya memberi teguran kpd mereka supaya tugas kepolisan tak terganggu. " - Datuk Abdul Rahim Hanafi, Ketua Polis Pulau Pinang. ------------------------------ . MEMPERKENALKAN: 6TROPIN ( Produk Terbaru drp Mesotropin ) ! - 100% BERKESAN . > Bersihkan usus dan lancarkan pergerakan usus ( Punca utama ) > Meningkatkan Metabolisma > Bertindak sebagai "Carb Blocker", Menghalang kabohidrat jadi lemak > Lemak dibakar berterusan sehingga 48 jam ! > Akan tukarkan lemak kpd tenaga ( cepat nampak hasil ) > Hanya perlu minum 1x waktu pagi semasa perut kosong > Mengurangkan selera makan. > BUKAN buang air tp buang lemak ! . TAK PERLU BIMBANG DAN RISAU.... . ✘ 100% Selamat, takde kesan sampingan ✘ Urine tak sangkut ✘ Berat tak naik balik lepas stop guna ✘ Rasa tak pahit ( perisa berry ) ✘ Takde rasa cirit-birit dan tak kerap ke tandas . ------------------------------ CEPAT DAPATKAN 6TROPIN SEKARANG!!! Keputusan masih di tangan bro. Jangan menyesal kalau tgk rakan bro yg berjaya nampak hasil dulu. HARGA RM170 SABAH/SARAWAK TAMBAH RM10 WHATSAPP +6011-37586005 ==================================== WHATSAPP "6S" hantar ke +6011-37586005 WHATSAPP "6S" hantar ke +6011-37586005 WHATSAPP "6S" hantar ke +6011-37586005 ==================================== #mesotropin  #protein  #sado  #gymlife  #gym  #workout  #workoutlife  #chestworkout  #backworkout  #shoulderworkout  #legdayworkout  #proteinmurah  #badansado  #binabadanmalaysia  #badanideal  #ajimaura  #terapiinstagram  #tegaptv  #pahang 
"Kilo Up ni berfungsi untuk..
.
.
✔ Menambah sel-sel dalam badan dan bagi naik ISI badan
✔ Menaikkan selera makan
✔ Memberikan tenaga seharian
✔ Mencantikkan kulit badan
✔ Stabilkan Metabolism dalam badan
✔ Menambahkan Berat badan
✔ Normalkan BMI
.
DAPATKAN KILOUP DENGAN HARGA DISKAUN HARI INI!!
.
.
* Harga asal kiloup ni rm200
* Sekarang ada diskaun 50% dari harga asal..
* Postage setiap hari isnin - jumaat..
* Payment before jam 3ptg akan dipos pd hari yg sama.. 😊
* Uollss akan di konsult tentang masalah pemakanan dan berat badan..
* Boleh whatsapp for fast reply
.
.
📲 Whatsapp "KU" ke 0137373749
📲 Whatsapp "KU" ke 0137373749
.
.
#kiloup #kiloupmalaysia #kilouphq #kiloupcandy #kiloupcandygainweight #kilouporiginal #tambahberatbadan #tambahseleramakan #ubatgemuk #tambahisi #tambahberat #gemukkanbadan #gainweight #beratbertambah #gym #sado #fitness #beratbadan #berat #badan #naikkanberat #naikkanseleramakan #seleramakanbertambah #sejagatglobal #testimonikiloup #fattzura
"Kilo Up ni berfungsi untuk.. . . ✔ Menambah sel-sel dalam badan dan bagi naik ISI badan ✔ Menaikkan selera makan ✔ Memberikan tenaga seharian ✔ Mencantikkan kulit badan ✔ Stabilkan Metabolism dalam badan ✔ Menambahkan Berat badan ✔ Normalkan BMI . DAPATKAN KILOUP DENGAN HARGA DISKAUN HARI INI!! . . * Harga asal kiloup ni rm200 * Sekarang ada diskaun 50% dari harga asal.. * Postage setiap hari isnin - jumaat.. * Payment before jam 3ptg akan dipos pd hari yg sama.. 😊 * Uollss akan di konsult tentang masalah pemakanan dan berat badan.. * Boleh whatsapp for fast reply . . 📲 Whatsapp "KU" ke 0137373749 📲 Whatsapp "KU" ke 0137373749 . . #kiloup  #kiloupmalaysia  #kilouphq  #kiloupcandy  #kiloupcandygainweight  #kilouporiginal  #tambahberatbadan  #tambahseleramakan  #ubatgemuk  #tambahisi  #tambahberat  #gemukkanbadan  #gainweight  #beratbertambah  #gym  #sado  #fitness  #beratbadan  #berat  #badan  #naikkanberat  #naikkanseleramakan  #seleramakanbertambah  #sejagatglobal  #testimonikiloup  #fattzura 
3 sapu je dah boleh hinjut 30 minit

Picit 3 kali sapu dan urut biar sejam mula dayung 30 min.. mudahnye

Lepas ni xde dah masalah pancut awal..hehhe.. #geherbsmalaysia #emas #gambir #wedding #ginseng #kahwin #suami #isteripuas #tahan #gym #sado #kekalsihat #perkahwinanmelayu #ubatlelakisejati #ubatkuatlelaki #gel #kerassangat #kesihatanlelaki
🎒 DEUTER CLIMBER 45

Whatsapp : 0111-319 1749 / 019-546 9459 for fast respond

Ready stock
✔ 45 liter
✔ Rain cover included
✔ Air comfort system
✔ For backpacking, hiking, trekking
✔ Postage kami tanggung
✔ Harga : RM130 sahaja

#beg #backpacks #travelmalaysia #travel #bag #malaysia #deuter #futura #karrimor #jackwolfskin #begmurah #murah #jualbeg #hikersmalaya #kakitravel #jalanjalan #begtravel #deutermurah #backpacker #fitmalaysia #sado #airasia #hiking #travelling #climbing #trailing
🎒 DEUTER CLIMBER 45 Whatsapp : 0111-319 1749 / 019-546 9459 for fast respond Ready stock ✔ 45 liter ✔ Rain cover included ✔ Air comfort system ✔ For backpacking, hiking, trekking ✔ Postage kami tanggung ✔ Harga : RM130 sahaja #beg  #backpacks  #travelmalaysia  #travel  #bag  #malaysia  #deuter  #futura  #karrimor  #jackwolfskin  #begmurah  #murah  #jualbeg  #hikersmalaya  #kakitravel  #jalanjalan  #begtravel  #deutermurah  #backpacker  #fitmalaysia  #sado  #airasia  #hiking  #travelling  #climbing  #trailing 
YEAR END SALE!!
.
DEC 2017
FREE TSHIRT
FREE SHAKER
FREE POSTAGE
🆙with every bigfoot combo order
(izywhey + transbolix)
.
.
Dm or whatsapp
>>0123697019
>>0123697019
>>0123697019 
#izynutrition #transbolic #jomkurus 
#fitnessmalaysia #gymmalaysia
#sado
#tegaptvmalaysia
#izywheyproteinisolate
#transbolix
#fitmalaysia 
#jomkurus1malaysia #kakigym 
#tegaptv #supplementmurah #kevinzahri
Ini sukatan dan contoh terbaik untuk yang sedang ikut program turun berat, tanpa perlu takut kelaparan! .

Betul ke boleh kenyang hidangan macam ni? In sha Allah, akan lebih kenyang daripada sepinggan nasi + ayam goreng.
.

Kenyang lama atau kenyang sementara bukan bergantung pada besarnya sukatan makan, tapi pada KUALITI nutrisi dan kadar Glecimix Index (GI) nya. .

Kalau GI rendah, maka akan membuat rasa kenyang lebih lama. .

Jom siapa lagi nak belajar turun berat mudah hanya dari rumah? 3-10kg sebulan memang tak mustahil.
.

Coach Siti 📱 0149624753
.

#kurus #langsing #jomkurus #belajarkurus #tipsdiet #lazada #mudahmy #mudahterhibur #lawak #lawakhambar #fat #fit #execise #cardio #kardio #workout #putihgebu #selulit #makansihat #gendut #perutbuncit #sado
Ini sukatan dan contoh terbaik untuk yang sedang ikut program turun berat, tanpa perlu takut kelaparan! . Betul ke boleh kenyang hidangan macam ni? In sha Allah, akan lebih kenyang daripada sepinggan nasi + ayam goreng. . Kenyang lama atau kenyang sementara bukan bergantung pada besarnya sukatan makan, tapi pada KUALITI nutrisi dan kadar Glecimix Index (GI) nya. . Kalau GI rendah, maka akan membuat rasa kenyang lebih lama. . Jom siapa lagi nak belajar turun berat mudah hanya dari rumah? 3-10kg sebulan memang tak mustahil. . Coach Siti 📱 0149624753 . #kurus  #langsing  #jomkurus  #belajarkurus  #tipsdiet  #lazada  #mudahmy  #mudahterhibur  #lawak  #lawakhambar  #fat  #fit  #execise  #cardio  #kardio  #workout  #putihgebu  #selulit  #makansihat  #gendut  #perutbuncit  #sado 
Ujian itu menguatkan bukan melemahkan. 
Be strong 💪🏿
#sado#gym
#sejakbilotangeajadisado🤔
BADAN LEBIH CERGAS DARI SEBELUM NI
.
Badan terasa lebih cergas. Sebelum-sebelum ni layu je. Hihi. 😍
.
.
Jadi korang kalau rasa nak cergas bertenaga siang dan malam, tak nak lemau layu di hujung mekar tu, meh la cuba Lemonade Xpresh ni. 🍋
.
.
Botol yang sangat praktikal. Mudah dibawa ke mana-mana, jadi anytime boleh minum air lemon.
.
.
SERBUK LEMON 100% PURE. .
.
Whatsapp terus ke 0133368770
.
ATAU FOLLOW IG
@lemonade_xpresh 
@lemonade_xpresh 
@lemonade_xpresh .
.
#lemonadexpresh #detox #tipskurus #senangkurus #kurus #detoxwater #detoxrecipe #lemon #lemonade #tehlemon #kurussihat #kurusbadan #kurusmudah #infokurus #slim #lemondetox #JK1M #zumba #jogging #bakarlemak #fatburner #tehlemonmadu #sayajual #ramping #teamrafaLX #workout #sado #lemonpanas #lemonsejuk
BADAN LEBIH CERGAS DARI SEBELUM NI . Badan terasa lebih cergas. Sebelum-sebelum ni layu je. Hihi. 😍 . . Jadi korang kalau rasa nak cergas bertenaga siang dan malam, tak nak lemau layu di hujung mekar tu, meh la cuba Lemonade Xpresh ni. 🍋 . . Botol yang sangat praktikal. Mudah dibawa ke mana-mana, jadi anytime boleh minum air lemon. . . SERBUK LEMON 100% PURE. . . Whatsapp terus ke 0133368770 . ATAU FOLLOW IG @lemonade_xpresh @lemonade_xpresh @lemonade_xpresh . . #lemonadexpresh  #detox  #tipskurus  #senangkurus  #kurus  #detoxwater  #detoxrecipe  #lemon  #lemonade  #tehlemon  #kurussihat  #kurusbadan  #kurusmudah  #infokurus  #slim  #lemondetox  #JK1M  #zumba  #jogging  #bakarlemak  #fatburner  #tehlemonmadu  #sayajual  #ramping  #teamrafaLX  #workout  #sado  #lemonpanas  #lemonsejuk 
Awak nak tambah tinggi badan just 7 day??
☎ Whatsapp : +601116941570
📲 WECHAT :  Best_tiens

#bandarmaharani #butterworth #gelugor #ayeritam #sekudai #pasirgudang #taman #lahaddatu #portdickson #rawang #kemaman #putatan #telokanson #segamat #sado #ubattinggi_my #ioimallputrajaya #ioimallpuchong #ioimallcity ioimallkulai #pokoksena #sik #yan #kelantan #kelantanese #ubattinggi #terlajaklariss
Awak nak tambah tinggi badan just 7 day??
☎ Whatsapp : +601116941570
📲 WECHAT :  Best_tiens

#bandarmaharani #butterworth #gelugor #ayeritam #sekudai #pasirgudang #taman #lahaddatu #portdickson #rawang #kemaman #putatan #telokanson #segamat #sado #ubattinggi_my #ioimallputrajaya #ioimallpuchong #ioimallcity ioimallkulai #pokoksena #sik #yan #kelantan #kelantanese #ubattinggi #terlajaklariss
#rubberdumbbelltsm Black Rubber Dumbbell Set 20KG
.
- FREE 10cm Chrome Connector
- FREE Postage (peninsular)
.
Features:
+ Non-slip rubber grip
+ Colour: Black
+ Coating Material: Vinyl
+ Filling Material: Cement
+ Paper Box Packaging
.
Order whatsapp 016-3639017 / dm
Order whatsapp 016-3639017 / dm
Order whatsapp 016-3639017 / dm
.
#dumbbellmurah #rubberdumbbell #mesotropin #mesotropinmalaysia #jomfit #vscocam #uitm #kakigym #gymmalaysia #naksado #jomsihat #barkota #barrumazz #fitmalaysia #tegaptv #badancantik #binabadanmalaysia #igshopmalaysia #onlineshopmalaysia #kelabkakibesi #teamanabolicg #gilabesi #malaysiafitness #sado #mensbioremy #mrmalaysia #proteinmalaysia
#rubberdumbbelltsm  Black Rubber Dumbbell Set 20KG . - FREE 10cm Chrome Connector - FREE Postage (peninsular) . Features: + Non-slip rubber grip + Colour: Black + Coating Material: Vinyl + Filling Material: Cement + Paper Box Packaging . Order whatsapp 016-3639017 / dm Order whatsapp 016-3639017 / dm Order whatsapp 016-3639017 / dm . #dumbbellmurah  #rubberdumbbell  #mesotropin  #mesotropinmalaysia  #jomfit  #vscocam  #uitm  #kakigym  #gymmalaysia  #naksado  #jomsihat  #barkota  #barrumazz  #fitmalaysia  #tegaptv  #badancantik  #binabadanmalaysia  #igshopmalaysia  #onlineshopmalaysia  #kelabkakibesi  #teamanabolicg  #gilabesi  #malaysiafitness  #sado  #mensbioremy  #mrmalaysia  #proteinmalaysia 
Serius ke nak nampak SLIM macam dulu?
.
Kami guide anda smpi TURUN .
.
>> Bakar LEMAK 2X ganda
>>meningkatkan Metabolisme badan
>>mengawal SELERA makan
>>meningkatkan TENAGA
>>CARBOHIDRATE block
.
.

dapatkan DISCOUNT sebanyak Rm50
free poslaju + FREE shaker

pertanyaan??
tempahan?? sms/wassap MEGA ke 013-535 0063
sms/wassap MEGA ke 013-535 0063
sms/wassap MEGA ke 013-535 0063

www.wasap.my/60135350063/MEGA150
.
.
#jomworkout #kurusegera #dietkarbo #workout #jomgym #jomkurus #jomjogging #jomlari #jomkayuh #freeposlaju #codshahalam #perutboroi #buangperut #senamanperut #kecikanpeha #buanglemak #lemaktepu #dietatkins #cepatkurus #jk1m #abgsado #sado #bakarlemak #projekkurus #produkkurus #jomslim #2minit #diet #workout #gym
Serius ke nak nampak SLIM macam dulu? . Kami guide anda smpi TURUN . . >> Bakar LEMAK 2X ganda >>meningkatkan Metabolisme badan >>mengawal SELERA makan >>meningkatkan TENAGA >>CARBOHIDRATE block . . dapatkan DISCOUNT sebanyak Rm50 free poslaju + FREE shaker pertanyaan?? tempahan?? sms/wassap MEGA ke 013-535 0063 sms/wassap MEGA ke 013-535 0063 sms/wassap MEGA ke 013-535 0063 www.wasap.my/60135350063/MEGA150 . . #jomworkout  #kurusegera  #dietkarbo  #workout  #jomgym  #jomkurus  #jomjogging  #jomlari  #jomkayuh  #freeposlaju  #codshahalam  #perutboroi  #buangperut  #senamanperut  #kecikanpeha  #buanglemak  #lemaktepu  #dietatkins  #cepatkurus  #jk1m  #abgsado  #sado  #bakarlemak  #projekkurus  #produkkurus  #jomslim  #2minit  #diet  #workout  #gym 
7-day EXCHANGE policy
SLIM FIT (Custom Tailored)
PREMIUM BATIK
PROMOTION PRICE: RM75 
Original price: RM89 (RM14 saving)
*price is excluding postage
.
Postage rate: RM7 for SM/ RM12 for SS & Labuan
.
BOUTIQUE location: DH Boutique in Melawati Mall Taman Melawati, KL (Waze: 'Melawati Mall') Business Hours: 10am - 10pm @d.h_boutique Opens every day. 
AVAILABLE SIZE: XXXL, XXL, XL, L, M, S, & XS
.
+60193511002: Whatsapp/text/call us for enquiries. Our Batik Shirt is made of high quality Indonesian 'batik halus'. Photo may slightly different from actual item in terms of color due to the lighting during photo shooting or the monitor’s display. #Batiklover #batikcotton #batiktop #batikshirt #hipstermalaysia #kemejalelaki #kemejalelakimurah #bajukemejamalaysia #batikismysoul #kemejabatiklelaki #kemejaslimfit #batiklelakimalaysia #kemejabatikmalaysia #batikforman #vscocammalaysia #malayvines #batikformen #fazura #batiklelaki #menstyle #malayvines #mawarrashid #bazaarpaknil #lofattah #mensfashion #batikmalaysia #batikindonesia #batiksarawak #fattahamin #drmartensmalaysia #elyana
7-day EXCHANGE policy SLIM FIT (Custom Tailored) PREMIUM BATIK PROMOTION PRICE: RM75 Original price: RM89 (RM14 saving) *price is excluding postage . Postage rate: RM7 for SM/ RM12 for SS & Labuan . BOUTIQUE location: DH Boutique in Melawati Mall Taman Melawati, KL (Waze: 'Melawati Mall') Business Hours: 10am - 10pm @d.h_boutique Opens every day. AVAILABLE SIZE: XXXL, XXL, XL, L, M, S, & XS . +60193511002: Whatsapp/text/call us for enquiries. Our Batik Shirt is made of high quality Indonesian 'batik halus'. Photo may slightly different from actual item in terms of color due to the lighting during photo shooting or the monitor’s display. #Batiklover  #batikcotton  #batiktop  #batikshirt  #hipstermalaysia  #kemejalelaki  #kemejalelakimurah  #bajukemejamalaysia  #batikismysoul  #kemejabatiklelaki  #kemejaslimfit  #batiklelakimalaysia  #kemejabatikmalaysia  #batikforman  #vscocammalaysia  #malayvines  #batikformen  #fazura  #batiklelaki  #menstyle  #malayvines  #mawarrashid  #bazaarpaknil  #lofattah  #mensfashion  #batikmalaysia  #batikindonesia  #batiksarawak  #fattahamin  #drmartensmalaysia  #elyana 
7-day EXCHANGE policy
SLIM FIT (Custom Tailored)
PREMIUM BATIK
PROMOTION PRICE: RM85 
Original price: RM99 (RM14 saving)
*price is excluding postage
.
Postage rate: RM7 for SM/ RM12 for SS & Labuan
.
BOUTIQUE location: DH Boutique in Melawati Mall Taman Melawati, KL (Waze: 'Melawati Mall') Business Hours: 10am - 10pm @d.h_boutique Opens every day. 
AVAILABLE SIZE: XL, L, M, S, & XS
.
+60193511002: Whatsapp/text/call us for enquiries. Our Batik Shirt is made of high quality Indonesian 'batik halus'. Photo may slightly different from actual item in terms of color due to the lighting during photo shooting or the monitor’s display. #Batiklover #batikcotton #batiktop #batikshirt #hipstermalaysia #kemejalelaki #kemejalelakimurah #bajukemejamalaysia #batikismysoul #kemejabatiklelaki #kemejaslimfit #batiklelakimalaysia #kemejabatikmalaysia #batikforman #vscocammalaysia #malayvines #batikformen #fazura #batiklelaki #menstyle #malayvines #mawarrashid #bazaarpaknil #lofattah #mensfashion #batikmalaysia #batikindonesia #batiksarawak #fattahamin #drmartensmalaysia #elyana
7-day EXCHANGE policy SLIM FIT (Custom Tailored) PREMIUM BATIK PROMOTION PRICE: RM85 Original price: RM99 (RM14 saving) *price is excluding postage . Postage rate: RM7 for SM/ RM12 for SS & Labuan . BOUTIQUE location: DH Boutique in Melawati Mall Taman Melawati, KL (Waze: 'Melawati Mall') Business Hours: 10am - 10pm @d.h_boutique Opens every day. AVAILABLE SIZE: XL, L, M, S, & XS . +60193511002: Whatsapp/text/call us for enquiries. Our Batik Shirt is made of high quality Indonesian 'batik halus'. Photo may slightly different from actual item in terms of color due to the lighting during photo shooting or the monitor’s display. #Batiklover  #batikcotton  #batiktop  #batikshirt  #hipstermalaysia  #kemejalelaki  #kemejalelakimurah  #bajukemejamalaysia  #batikismysoul  #kemejabatiklelaki  #kemejaslimfit  #batiklelakimalaysia  #kemejabatikmalaysia  #batikforman  #vscocammalaysia  #malayvines  #batikformen  #fazura  #batiklelaki  #menstyle  #malayvines  #mawarrashid  #bazaarpaknil  #lofattah  #mensfashion  #batikmalaysia  #batikindonesia  #batiksarawak  #fattahamin  #drmartensmalaysia  #elyana 
なんていう花なんでしょうか?
造花のようにはっきりとした形や色合いをしてました🌸
#茶道
#生け花
#いけばな
なんていう花なんでしょうか? 造花のようにはっきりとした形や色合いをしてました🌸 #茶道  #生け花  #いけばな 
#Google saja BekamUnlimited.. tak sangka kami mudah dicari 😊 dan kami ada di Jitra Kedah 👍
.
.
Jom bekam ✅— #BEKAMUNLIMITED .
.
📍 : Jitra, Alor Setar, Kedah
🏷 : @bekam.unlimited  #BEKAMUNLIMITED
☎️ : 0194492144 - Firdaus
.
#bekamunlimited #bekam #hijama #cupping #dizzy #cuppingtherapy #bekamsunnah #bekammurah #peningkepala #sinus #bekamdarah #bekamangin #bekambadan #bekamkepala #bekammuka #tens #health #jitra #alorsetar #kedah #viral #hensem #sehat #lawa #cantik #lelaki #sado #lifestyle
#Google  saja BekamUnlimited.. tak sangka kami mudah dicari 😊 dan kami ada di Jitra Kedah 👍 . . Jom bekam ✅— #BEKAMUNLIMITED  . . 📍 : Jitra, Alor Setar, Kedah 🏷 : @bekam.unlimited #BEKAMUNLIMITED  ☎️ : 0194492144 - Firdaus . #bekamunlimited  #bekam  #hijama  #cupping  #dizzy  #cuppingtherapy  #bekamsunnah  #bekammurah  #peningkepala  #sinus  #bekamdarah  #bekamangin  #bekambadan  #bekamkepala  #bekammuka  #tens  #health  #jitra  #alorsetar  #kedah  #viral  #hensem  #sehat  #lawa  #cantik  #lelaki  #sado  #lifestyle 
PROMO!!!!!! PROMO!!!!!!! PROMO!!!!!!!!! BELI TITAN WHEY PERCUMA SHAKER... SEHINGGA MERDEKA... CEPAT2 SELAGI STOCK MASIH ADA.. ========================================
Three ohsem flava to choose
-choclate
-vanilla
-strawberry

Tq for support..Yg belum dapatkan lg #TitanWhey tu.
 Tunggu apa lagi
#TitanWhey

promosi hujung tahun bermula
Harga RM199 diturunkan kepada RM169 sahaja!!!...
cepat cepat cepat
RM169 shj!! .

terima kasih kepada yang menyokong
Apa!!!.. nak lagi promosi... jangan lupa follow IG ini
call/ws: 017 657 1213
#TitanWhey
#WheyProteinHalal
#WheyProteinMalaysia :: TOP PERFORMANCE HALAL WHEY PROTEIN YOU CAN TRUST ::
. - Pilihan Whey Protein No.1 di Malaysia 🇲🇾 #titanwhey #legasibadang #malaysia #halal #bodybuilding #binabadan #sportsman #fitness #sado #man #woman #agymnutrition
PROMO!!!!!! PROMO!!!!!!! PROMO!!!!!!!!! BELI TITAN WHEY PERCUMA SHAKER... SEHINGGA MERDEKA... CEPAT2 SELAGI STOCK MASIH ADA.. ======================================== Three ohsem flava to choose -choclate -vanilla -strawberry Tq for support..Yg belum dapatkan lg #TitanWhey  tu. Tunggu apa lagi #TitanWhey  promosi hujung tahun bermula Harga RM199 diturunkan kepada RM169 sahaja!!!... cepat cepat cepat RM169 shj!! . terima kasih kepada yang menyokong Apa!!!.. nak lagi promosi... jangan lupa follow IG ini call/ws: 017 657 1213 #TitanWhey  #WheyProteinHalal  #WheyProteinMalaysia  :: TOP PERFORMANCE HALAL WHEY PROTEIN YOU CAN TRUST :: . - Pilihan Whey Protein No.1 di Malaysia 🇲🇾 #titanwhey  #legasibadang  #malaysia  #halal  #bodybuilding  #binabadan  #sportsman  #fitness  #sado  #man  #woman  #agymnutrition 
INFO KURUS SIHAT
.
Serius nak kurus?
.
Jom amalkan gaya hidup sihat. Tukar menu harian kita kepada menu sihat disamping melakukan senaman.
.
Jgn lupa amalkan juga pengambilan fatburner mega 3.0 bagi mendapatkan kesan yang lebih padu.
.
Serius nak kurus? Meh pm/whatsapp saya. Saya bantu anda turunkan berat badan sampai jadi
.
Sms/Whatsapp ' MEGA3.0 ' dan hantar ke 016-3482464 utk mendapatkan Harga PROMOSI !
👉 RM 150 + FREE poslaju 1 Malaysia & FREE shaker (Harga asal RM 200)

#jomworkout #kurusegera #dietkarbo #workout #jomgym #jomkurus #jomjogging #jomlari #jomkayuh #freeposlaju #codshahalam #perutboroi #buangperut #senamanperut #kecikanpeha #buanglemak #lemaktepu #dietatkins #cepatkurus #jk1m #abgsado #sado #bakarlemak #projekkurus #produkkurus #jomslim #2minit #diet #workout #gym
INFO KURUS SIHAT . Serius nak kurus? . Jom amalkan gaya hidup sihat. Tukar menu harian kita kepada menu sihat disamping melakukan senaman. . Jgn lupa amalkan juga pengambilan fatburner mega 3.0 bagi mendapatkan kesan yang lebih padu. . Serius nak kurus? Meh pm/whatsapp saya. Saya bantu anda turunkan berat badan sampai jadi . Sms/Whatsapp ' MEGA3.0 ' dan hantar ke 016-3482464 utk mendapatkan Harga PROMOSI ! 👉 RM 150 + FREE poslaju 1 Malaysia & FREE shaker (Harga asal RM 200) #jomworkout  #kurusegera  #dietkarbo  #workout  #jomgym  #jomkurus  #jomjogging  #jomlari  #jomkayuh  #freeposlaju  #codshahalam  #perutboroi  #buangperut  #senamanperut  #kecikanpeha  #buanglemak  #lemaktepu  #dietatkins  #cepatkurus  #jk1m  #abgsado  #sado  #bakarlemak  #projekkurus  #produkkurus  #jomslim  #2minit  #diet  #workout  #gym 
Turun berat badan semudah ABC bersama #PumSred. Produk kualiti, harga menakjubkan, dan free gifts menanti anda! 
Whatsapp 013-3998354 utk maklumat lanjut

#fitmalaysia #physique #dynamaxnutripro #pumsred #spedpum #eighteenworld #fitness #gym #sado #sports #supplement #fatburner #muscle #protein #sayajual #bodybuilding #workout
6TROPIN FAT BURNER dapat membakar lemak dengan pantas.
.
KELEBIHAN 6TROPIN
.
➡ Menghapuskan lemak-lemak perang (brown fat)
➡ Meningkatkan METABOLISMA dengan berkesan
➡ Stamina Non-Stop
➡ Tenaga macam seladang
➡ 100% tiada kesan seladang
➡ Meningkatkan rasa kenyang ➡ Buang angin dalam badan
➡ Mempunyai perisa yang sedap
➡ Bertindak sebagai CARB-BLOCKER di mana ia menghalang karbohidrat untuk ditukar kepada lemak. Jadi anda tiada masalah untuk makan nasi
.
.
Produk ni HALAL & diformulakan oleh seorang ahli farmasi BUMIPUTERA kita dan memang berkesan
.
Nak cuba 6TROPIN FAT BURNER yang awesome ni?
.
====================================
Whatsapp sekarang ke +6010-342 4510
Whatsapp sekarang ke +6010-342 4510
Whatsapp sekarang ke +6010-342 4510
====================================
#mesotropin
#6tropin 
#kurus
#sado
#kevinzahri
6TROPIN FAT BURNER dapat membakar lemak dengan pantas. . KELEBIHAN 6TROPIN . ➡ Menghapuskan lemak-lemak perang (brown fat) ➡ Meningkatkan METABOLISMA dengan berkesan ➡ Stamina Non-Stop ➡ Tenaga macam seladang ➡ 100% tiada kesan seladang ➡ Meningkatkan rasa kenyang ➡ Buang angin dalam badan ➡ Mempunyai perisa yang sedap ➡ Bertindak sebagai CARB-BLOCKER di mana ia menghalang karbohidrat untuk ditukar kepada lemak. Jadi anda tiada masalah untuk makan nasi . . Produk ni HALAL & diformulakan oleh seorang ahli farmasi BUMIPUTERA kita dan memang berkesan . Nak cuba 6TROPIN FAT BURNER yang awesome ni? . ==================================== Whatsapp sekarang ke +6010-342 4510 Whatsapp sekarang ke +6010-342 4510 Whatsapp sekarang ke +6010-342 4510 ==================================== #mesotropin  #6tropin  #kurus  #sado  #kevinzahri 
[PERHATIAN : PENGEDAR HEBAKBOH SERUM DIPERLUKAN]
.
.
Ini peluang untuk anda yang sedang mencari pendapatan tambahan.
Belajar bagaimana nak mulakan bisnes kecil dengan modal yang sangat rendah.
.
.
Jika anda terpilih, bimbingan dan training PERCUMA diberikan.
.
.
Klik link whatsapp kami sekarang!
. .

http://www.wasap.my/60105655507 .

http://www.wasap.my/60105655507 .

http://www.wasap.my/60105655507 .
.

Klik sekarang!

#hebakboh
#hebakbohx
#strongerthanbefore
#AgenDiperlukan #AgentWanted #Perak #malaysia #tambahincome #carikerja #tambahduit 
#sado #jualonline #SazaliSamad #DutaHebakbohX #dutahebakboh #kedaionlinemalaysia #kedaionline #penjagaandalaman #lelakiperkasa #SuamiIsteri #keras #ketat #tegang #tahanlama #takkebas
[PERHATIAN : PENGEDAR HEBAKBOH SERUM DIPERLUKAN] . . Ini peluang untuk anda yang sedang mencari pendapatan tambahan. Belajar bagaimana nak mulakan bisnes kecil dengan modal yang sangat rendah. . . Jika anda terpilih, bimbingan dan training PERCUMA diberikan. . . Klik link whatsapp kami sekarang! . . http://www.wasap.my/60105655507 . http://www.wasap.my/60105655507 . http://www.wasap.my/60105655507 . . Klik sekarang! #hebakboh  #hebakbohx  #strongerthanbefore  #AgenDiperlukan  #AgentWanted  #Perak  #malaysia  #tambahincome  #carikerja  #tambahduit  #sado  #jualonline  #SazaliSamad  #DutaHebakbohX  #dutahebakboh  #kedaionlinemalaysia  #kedaionline  #penjagaandalaman  #lelakiperkasa  #SuamiIsteri  #keras  #ketat  #tegang  #tahanlama  #takkebas 
Tq share testimoni lepas dah guna Hardrun Capsule ni ye tuan.
Really appreciate it.
Thanx for your support tuan 👍.
.
.
Tunggu apa lagi? 
Jom cepat2 masuk order 😎.
.
SELAMAT BERJUANG PERWIRA❗
.
.
.
"Telan-telan, KERAS"
"Keras Itu Pasti"
.
Berminat?
Whatsapp 
0137014793
.
atau
.
.
Untuk pembelian/pertanyaan pantas, sila KLIK link whatsapp ini 👇 
http://www.wasap.my/60137014793
http://www.wasap.my/60137014793
http://www.wasap.my/60137014793
.
.
.
#hardrun #dorekohardrun #hardrunmelaka #testimonihardrun #gambiremas #gambiremasmelaka #ubatseks #trustedseller #melaka #candyb #minyaklintah #sado
#ejendiperlukanseluruhmalaysia #sayajualmurah #gambiremasmurah #ubatkuatlelaki  #gambirsarawak #viagra #kopiplgmelaka #onlineshopmalaysia #sayajual #sayajualonline #abangsado #vimax
Tq share testimoni lepas dah guna Hardrun Capsule ni ye tuan. Really appreciate it. Thanx for your support tuan 👍. . . Tunggu apa lagi? Jom cepat2 masuk order 😎. . SELAMAT BERJUANG PERWIRA❗ . . . "Telan-telan, KERAS" "Keras Itu Pasti" . Berminat? Whatsapp 0137014793 . atau . . Untuk pembelian/pertanyaan pantas, sila KLIK link whatsapp ini 👇 http://www.wasap.my/60137014793 http://www.wasap.my/60137014793 http://www.wasap.my/60137014793 . . . #hardrun  #dorekohardrun  #hardrunmelaka  #testimonihardrun  #gambiremas  #gambiremasmelaka  #ubatseks  #trustedseller  #melaka  #candyb  #minyaklintah  #sado  #ejendiperlukanseluruhmalaysia  #sayajualmurah  #gambiremasmurah  #ubatkuatlelaki  #gambirsarawak  #viagra  #kopiplgmelaka  #onlineshopmalaysia  #sayajual  #sayajualonline  #abangsado  #vimax 
北野天満宮にて、細川御流月釜
2017.12.10

#hosokawa #teaceremony #tea #kimono #sado #tenjin #kitano #zen #teaparty #kyoto #ベテラン多め #若手きれいめ #茶道PRしてこ
Juguemos  rudo #Sado 😋😚😈✊👌💦💦
Juguemos rudo #Sado  😋😚😈✊👌💦💦
Las botas que más han viajado conmigo, ojalá nunca se dañasen 👿 tengo miedo de que mueran ¡MALDITA MORTALIDAD! 🔪

#Moda #fashion #dark #darks #gotico #sado #diseño #arneses #negro #siniestro #botas #latex #latexfetish #vogue #diseñodemoda #modaHombre #gay #gayboy #punk #heavy #newgothic #gothic #valencia #footwear #shoes #botas #tinte #AllanRayman #stivali #rock
NHCP/HI CAL
nak tahu apa kebaikannya
-pelengkap kalsium andaq seharian
-bagi anda yang tak gemar minum susu dan ingin mencoba anternatif untuk mendapatkan kalsium CUBALAH NHCP/ HI CAL
-mebantu dalam pebentukan tulang dan gigi
-mengelak kan penyakit osteoporosis(tulang rapuh)

BERMINAT NAK CUBA NHCP/HI CAL HARGA MURAH MURAH

JOM ORDER 😍
👇👇
☎ Whatsapp : +601151534683

#nakfakta#sayajualmurah#jom#kat#atok#opah#berkat #cikgu #comel#lawa#NAK #giler #terlajaktinggi #tinggihantugalah #vscomalaysia #sado #bf #
NHCP/HI CAL nak tahu apa kebaikannya -pelengkap kalsium andaq seharian -bagi anda yang tak gemar minum susu dan ingin mencoba anternatif untuk mendapatkan kalsium CUBALAH NHCP/ HI CAL -mebantu dalam pebentukan tulang dan gigi -mengelak kan penyakit osteoporosis(tulang rapuh) BERMINAT NAK CUBA NHCP/HI CAL HARGA MURAH MURAH JOM ORDER 😍 👇👇 ☎ Whatsapp : +601151534683 #nakfakta #sayajualmurah #jom #kat #atok #opah #berkat  #cikgu  #comel #lawa #NAK  #giler  #terlajaktinggi  #tinggihantugalah  #vscomalaysia  #sado  #bf  #
Sebaik sahaja anda selesai workout segerakan pengambilan karbohidrat ringkas untuk recover kehilangan tenaga akibat workout.

Dalam tempoh 30-90 minit selepas workout, barulah ambil protein .

Untuk mempercepatkan lagi pemulihan dan pembesaran otot, anda boleh ambil M-sotropin.

Ia mengandungi asid amino dan herba yang sangat diperlukan oleh otot anda bagi menjana hormon pertumbuhan bagi pembinaan otot yang lebih besar dan padat!
.
.
.
Nak bina otot yang ripped & lean? Dapatkan pek combo Msotropin + Hydrowhey Protein untuk menjana otot dengan baik dan yang paling penting ianya halal dan selamat untuk anda.Hubungi 011-15771481 ( faisal ) Agen sah mesotropin

#mesotropin #abgsado #jk1m #tenaga #muscle #diet #sihat #johor #tegaptvmalaysia #senaman #makanansihat #kuat #gym #sado #binabadan #hydrowhey #musclebooster
Sebaik sahaja anda selesai workout segerakan pengambilan karbohidrat ringkas untuk recover kehilangan tenaga akibat workout. Dalam tempoh 30-90 minit selepas workout, barulah ambil protein . Untuk mempercepatkan lagi pemulihan dan pembesaran otot, anda boleh ambil M-sotropin. Ia mengandungi asid amino dan herba yang sangat diperlukan oleh otot anda bagi menjana hormon pertumbuhan bagi pembinaan otot yang lebih besar dan padat! . . . Nak bina otot yang ripped & lean? Dapatkan pek combo Msotropin + Hydrowhey Protein untuk menjana otot dengan baik dan yang paling penting ianya halal dan selamat untuk anda.Hubungi 011-15771481 ( faisal ) Agen sah mesotropin #mesotropin  #abgsado  #jk1m  #tenaga  #muscle  #diet  #sihat  #johor  #tegaptvmalaysia  #senaman  #makanansihat  #kuat  #gym  #sado  #binabadan  #hydrowhey  #musclebooster 
MALAYSIAN VIRAL SUPPLEMENT🎉
.
Pada mereka yang berkeinginan nak tambah berat badan & tambah keyakinan diri, boleh cuba PRODUK SUPERIOR MASS 14👊
.
Superiormass mengandungi 84Gram Protein Tinggi dan Testosterone-BOOSTER yg TIADA pd mass gainer lain. .
Dengan gabungan Mass Gainer + Testosterone-BOOSTER akan dapat membantu anda :
.
1⃣Menambah berat badan
2⃣Menebalkan otot
3⃣Mengeraskan otot
4⃣Menambah selera makan
5⃣Strength & Stamina yg mantap di gym.
.
JADI ANDA TAK PERLU LAGI AMBIK TABLET BOOSTER. DENGAN SUPERIOR MASS NI LEBIH JIMAT!! 2in1
.
whatapp/call 018 235 1094 atau 011 2920 1562 whatapp/call 018 235 1094 atau 011 2920 1562 whatapp/call 018 235 1094 atau 011 2920 1562 .
Exclusive dari eropah dan mempunyai sijil HALALm 💯
.
100% BERKESAN dan pulangan wang jika tiada apa perubahan.
.
#tipsdeesupplement #binabadanmalaysia #fitmalaysia  #supplementmurah #abangsado #tegaptv #proteinmalaysia #superiormass #susuprotein #mesotropin #proteinmurah #protein #fitness #jordanyeoh #bodybuilder #sado #igersmalaysia #igersmalaya #sayajual #musclemania #abamsado #fitnessmalaya #workout #massgainer #whey #fatbutner #biceps #sixpack #sayajual #murah #berisi #fitness
MALAYSIAN VIRAL SUPPLEMENT🎉 . Pada mereka yang berkeinginan nak tambah berat badan & tambah keyakinan diri, boleh cuba PRODUK SUPERIOR MASS 14👊 . Superiormass mengandungi 84Gram Protein Tinggi dan Testosterone-BOOSTER yg TIADA pd mass gainer lain. . Dengan gabungan Mass Gainer + Testosterone-BOOSTER akan dapat membantu anda : . 1⃣Menambah berat badan 2⃣Menebalkan otot 3⃣Mengeraskan otot 4⃣Menambah selera makan 5⃣Strength & Stamina yg mantap di gym. . JADI ANDA TAK PERLU LAGI AMBIK TABLET BOOSTER. DENGAN SUPERIOR MASS NI LEBIH JIMAT!! 2in1 . whatapp/call 018 235 1094 atau 011 2920 1562 whatapp/call 018 235 1094 atau 011 2920 1562 whatapp/call 018 235 1094 atau 011 2920 1562 . Exclusive dari eropah dan mempunyai sijil HALALm 💯 . 100% BERKESAN dan pulangan wang jika tiada apa perubahan. . #tipsdeesupplement  #binabadanmalaysia  #fitmalaysia  #supplementmurah  #abangsado  #tegaptv  #proteinmalaysia  #superiormass  #susuprotein  #mesotropin  #proteinmurah  #protein  #fitness  #jordanyeoh  #bodybuilder  #sado  #igersmalaysia  #igersmalaya  #sayajual  #musclemania  #abamsado  #fitnessmalaya  #workout  #massgainer  #whey  #fatbutner  #biceps  #sixpack  #sayajual  #murah  #berisi  #fitness 
Y.E.S
(Year End Sales)
.
➕HaRgA DiSkAuN uNTuK DiSeMbEr Ini SAHAJA➕
.
★★ 5 MINIT DAH TEWAS?? KECEWA DENGAN SAIZ?? PRESTASI KURANG??★★
.
Alami masalah CEPAT pancut❓❓❓
Selalu TEWAS awal ketika bersama isteri❓❓❓
Isteri asyik merajuk dengan anda sebab tak berjaya puaskan mereka❓❓❓
.
❋❋❋TAMBAHKAN TENAGA BATIN ANDA SEKARANG!!❋❋❋
.
⚠ Minyak Lintah Tradisi Gunung Asli ORIGINAL telah bantu ramai suami untuk:
.
✔Mempunyai keupayaan s*** yang kuat
✔Menggalakkan Pembesaran yang sekali ganda pada organ lelaki
✔Membuang Angin sekitar zakar
✔Memperbetulkan urat sekitar Zakar
✔Melancarkan pengaliran darah sekitar Zakar
✔Mengeraskan Zakar anda! ✔Meningkatkan prestasi permainan
✔Merawat Zakar 'Mati Pucuk'
✔Meningkatkan deria rasa
✔Memanjangkan dan Membesarkan
.
Supplement Terlaris Di Malaysia‼‼
.
Dapatkan Sekarang 100% ORIGINAL dan Dijamin selamat malah tiada kesan sampingan.
.
✔ Kelulusan Ujian Makmal
✔ Kelulusan Daripada KKM
.
Whatsapp Sekarang:
019-6865198 Rizq
.
Apa tunggu lagi❓❓❓
Dapatkan segera‼
.
✅ Harga Promosi Hanya Untuk Bulan Disember Ini SAHAJA
.
###################
.
"Salam bro, sebulan sy dah try pkai Minyak Lintah ni perghhhh!!
Memang terbaik lah...next week nak angkat 1Bottle lagi. member2 minta tolong beli... " ~ En Abi Hurairah, Pagoh
.
" Baru guna 3 hari ni Boboi asyik bangun je dah tak layu lagi. Power betul lar bro Minyak Lintah ni. Haritu u cakap beli 2 Bottle ada promosi bulan Disember ni saya nak beli lah." ~ En Syamim,Muar
.
✳ PENGEDAR & AGEN DROPSHIP diperlukan segera
.
⛔ JOM JIMAT, JOM SIHAT .
PASTIKAN ANDA HUBUNGI NO TELEFON YG TERTERA DI ATAS UTK MENGELAKKAN PEMBELIAN DARI AGEN TIDAK BERDAFTAR‼‼
.
#MinyakLintah
#MinyakLintahOriginal
#MinyakLintahGunungMurah
#MinyakLintahTradisiGunungAsli
.
#minyaklintah#minyaklintahgunung#lelaki #lelakigagah#perkasa#keraspanjang #minyaklintahoriginal #ori #ubatkuat #ubatkuatlelaki #sado #muscle #besarkeraspanjang #barangbaik #padu #power #tahanlama #lambatpancut #keras #handsome #bazaarpaknil #bazaar #terbaik #panjang #zakar
Y.E.S (Year End Sales) . ➕HaRgA DiSkAuN uNTuK DiSeMbEr Ini SAHAJA➕ . ★★ 5 MINIT DAH TEWAS?? KECEWA DENGAN SAIZ?? PRESTASI KURANG??★★ . Alami masalah CEPAT pancut❓❓❓ Selalu TEWAS awal ketika bersama isteri❓❓❓ Isteri asyik merajuk dengan anda sebab tak berjaya puaskan mereka❓❓❓ . ❋❋❋TAMBAHKAN TENAGA BATIN ANDA SEKARANG!!❋❋❋ . ⚠ Minyak Lintah Tradisi Gunung Asli ORIGINAL telah bantu ramai suami untuk: . ✔Mempunyai keupayaan s*** yang kuat ✔Menggalakkan Pembesaran yang sekali ganda pada organ lelaki ✔Membuang Angin sekitar zakar ✔Memperbetulkan urat sekitar Zakar ✔Melancarkan pengaliran darah sekitar Zakar ✔Mengeraskan Zakar anda! ✔Meningkatkan prestasi permainan ✔Merawat Zakar 'Mati Pucuk' ✔Meningkatkan deria rasa ✔Memanjangkan dan Membesarkan . Supplement Terlaris Di Malaysia‼‼ . Dapatkan Sekarang 100% ORIGINAL dan Dijamin selamat malah tiada kesan sampingan. . ✔ Kelulusan Ujian Makmal ✔ Kelulusan Daripada KKM . Whatsapp Sekarang: 019-6865198 Rizq . Apa tunggu lagi❓❓❓ Dapatkan segera‼ . ✅ Harga Promosi Hanya Untuk Bulan Disember Ini SAHAJA . ################### . "Salam bro, sebulan sy dah try pkai Minyak Lintah ni perghhhh!! Memang terbaik lah...next week nak angkat 1Bottle lagi. member2 minta tolong beli... " ~ En Abi Hurairah, Pagoh . " Baru guna 3 hari ni Boboi asyik bangun je dah tak layu lagi. Power betul lar bro Minyak Lintah ni. Haritu u cakap beli 2 Bottle ada promosi bulan Disember ni saya nak beli lah." ~ En Syamim,Muar . ✳ PENGEDAR & AGEN DROPSHIP diperlukan segera . ⛔ JOM JIMAT, JOM SIHAT . PASTIKAN ANDA HUBUNGI NO TELEFON YG TERTERA DI ATAS UTK MENGELAKKAN PEMBELIAN DARI AGEN TIDAK BERDAFTAR‼‼ . #MinyakLintah  #MinyakLintahOriginal  #MinyakLintahGunungMurah  #MinyakLintahTradisiGunungAsli  . #minyaklintah #minyaklintahgunung #lelaki  #lelakigagah #perkasa #keraspanjang  #minyaklintahoriginal  #ori  #ubatkuat  #ubatkuatlelaki  #sado  #muscle  #besarkeraspanjang  #barangbaik  #padu  #power  #tahanlama  #lambatpancut  #keras  #handsome  #bazaarpaknil  #bazaar  #terbaik  #panjang  #zakar 
Seri wajah Tuan Hanif jelas terpancar selepas berbekam.. 😊terima kasih kerana mempercayai BekamUnlimited.
.
Jom bekam ✅— #BEKAMUNLIMITED slot kosong bulan ni masih available 👍
.
.
📍 : Jitra, Alor Setar, Kedah
🏷 : @bekam.unlimited  #BEKAMUNLIMITED
☎️ : 0194492144 - Firdaus
.
#bekamunlimited #bekam #hijama #cupping #dizzy #cuppingtherapy #bekamsunnah #bekammurah #peningkepala #sinus #bekamdarah #bekamangin #bekambadan #bekamkepala #bekammuka #tens #health #jitra #alorsetar #kedah #viral #hensem #sehat #lawa #cantik #lelaki #sado #lifestyle
Seri wajah Tuan Hanif jelas terpancar selepas berbekam.. 😊terima kasih kerana mempercayai BekamUnlimited. . Jom bekam ✅— #BEKAMUNLIMITED  slot kosong bulan ni masih available 👍 . . 📍 : Jitra, Alor Setar, Kedah 🏷 : @bekam.unlimited #BEKAMUNLIMITED  ☎️ : 0194492144 - Firdaus . #bekamunlimited  #bekam  #hijama  #cupping  #dizzy  #cuppingtherapy  #bekamsunnah  #bekammurah  #peningkepala  #sinus  #bekamdarah  #bekamangin  #bekambadan  #bekamkepala  #bekammuka  #tens  #health  #jitra  #alorsetar  #kedah  #viral  #hensem  #sehat  #lawa  #cantik  #lelaki  #sado  #lifestyle 
Amor eu tive que postar porque ficou demais ahhh kkk <3 <3 <3 
#scratch #in #the #back #and #body #fetish #sado #Maso #love #scars
#Repost @sapio_sensual with @repostapp
・・・
Algunas veces debemos ser directos porque, ¿no es menos dolorosa una verdad bien dicha que una mentira disfrazada?

#sapiosensual #farleyvillalobos #farley #amor #amantes #anhelos #cuerpos #alma #sado #inspirada #inspiración #escrito #escritor #escritora  #poesiaerotica #desamor #infidelidad #infiel #drama #desapego #apego #amorpropio #amistad #amistades #amantes #amante #laotra
Good Morning & happy Tuesday universe 12/12/2017..."HUNK " tee is open for pre order ..So,you should grab our stylish tee ,From NF Fitness Apparel ..Made from stylish super cotton ,look tough@sado,helok and comfortable in your tee .. Colour : Yellow | White | Green | Blue | Red | Black | Grey
Grab them fast before they run out of stock again. Model : @maizistar ----------------------------------------------------------PRICE : RM40.00 (Postage/Semenanjung)& RM45.00 (Postage/Sabah& S'wak) or grab 3pcs just RM110 (free postage) size:S/M/L 💶. C.O.D: Shah Alam Town./ Kuala Lumpur 🇲🇾
For enquiries and order, PM or Whatapps:- 📱+60123017824. ----------------------------------------------------#bajufitness #lelakikacak #outfitoftheday #workout #hunk #fitnessmodel #fitnessmotivation #fitness #fitnesstrainer #masculine #menshealth #sado #muscle #mensfitness #mensphysique #coach #bodybuilding #musclemodel #ootd #manhunt #workout #maskulinmag #bajuhandsome #fitness #physique #terlajakkacak #muscular #aesthetic #athlete #athletics #bajugym
Good Morning & happy Tuesday universe 12/12/2017..."HUNK " tee is open for pre order ..So,you should grab our stylish tee ,From NF Fitness Apparel ..Made from stylish super cotton ,look tough@sado,helok and comfortable in your tee .. Colour : Yellow | White | Green | Blue | Red | Black | Grey Grab them fast before they run out of stock again. Model : @maizistar ----------------------------------------------------------PRICE : RM40.00 (Postage/Semenanjung)& RM45.00 (Postage/Sabah& S'wak) or grab 3pcs just RM110 (free postage) size:S/M/L 💶. C.O.D: Shah Alam Town./ Kuala Lumpur 🇲🇾 For enquiries and order, PM or Whatapps:- 📱+60123017824. ----------------------------------------------------#bajufitness  #lelakikacak  #outfitoftheday  #workout  #hunk  #fitnessmodel  #fitnessmotivation  #fitness  #fitnesstrainer  #masculine  #menshealth  #sado  #muscle  #mensfitness  #mensphysique  #coach  #bodybuilding  #musclemodel  #ootd  #manhunt  #workout  #maskulinmag  #bajuhandsome  #fitness  #physique  #terlajakkacak  #muscular  #aesthetic  #athlete  #athletics  #bajugym 
通勤路のアパートもギラついている
通勤路のアパートもギラついている
Assalamualaikum dan selamat pagi semua. 😊

Dah melemon ke belum pagi ni? Nak order lemonade? terus WhatsApp "lemon" ke 013-336 8770. 😊

#lemonadexpresh #detox #tipskurus #senangkurus #kurus #detoxwater #detoxrecipe #lemon #lemonade #tehlemon #kurussihat #kurusbadan #kurusmudah #infokurus #slim #lemondetox #JK1M #zumba #jogging #bakarlemak #fatburner #tehlemonmadu #sayajual #ramping #teamrafaLX #workout #sado #lemonpanas #lemonsejuk
艦隊コレクション(佐渡) / Kantai Collection (Sado) // Kadokawa, Winter 2017
艦隊コレクション(佐渡) / Kantai Collection (Sado) // Kadokawa, Winter 2017
Assalamualaikum dan selamat pagi semua. 😊

Dah melemon ke belum pagi ni? Nak order lemonade? terus WhatsApp "lemon" ke 013-336 8770. 😊

#lemonadexpresh #detox #tipskurus #senangkurus #kurus #detoxwater #detoxrecipe #lemon #lemonade #tehlemon #kurussihat #kurusbadan #kurusmudah #infokurus #slim #lemondetox #JK1M #zumba #jogging #bakarlemak #fatburner #tehlemonmadu #sayajual #ramping #teamrafaLX #workout #sado #lemonpanas #lemonsejuk
Assalamualaikum & salam sejahtera 😊
.
Kembalikan semangat utk terus berjuang hari ini 💪💪💪
.
Jangan lupa minum 1 sudu ubijaga ya 😀
.
#bjagapower #ubijagapower #ubijaga #bjaga #kuruscepat #kuruscepat #kurus #power #kurusdalam2minggu #workout #kuruscantik #kurusmantap #kurussihat #cantik #sado #mantap #tambahtenaga #perutkempis #diet #buncit
#perutbuncit
.
P/s: Harga PROMOSI Ubijaga X360 Masih Available Ya 😍
Assalamualaikum dan selamat pagi semua. 😊

Dah melemon ke belum pagi ni? Nak order lemonade? terus WhatsApp "lemon" ke 013-336 8770. 😊

#lemonadexpresh #detox #tipskurus #senangkurus #kurus #detoxwater #detoxrecipe #lemon #lemonade #tehlemon #kurussihat #kurusbadan #kurusmudah #infokurus #slim #lemondetox #JK1M #zumba #jogging #bakarlemak #fatburner #tehlemonmadu #sayajual #ramping #teamrafaLX #workout #sado #lemonpanas #lemonsejuk
Assalamualaikum dan selamat pagi semua. 😊

Dah melemon ke belum pagi ni? Nak order lemonade? terus WhatsApp "lemon" ke 013-336 8770. 😊

#lemonadexpresh #detox #tipskurus #senangkurus #kurus #detoxwater #detoxrecipe #lemon #lemonade #tehlemon #kurussihat #kurusbadan #kurusmudah #infokurus #slim #lemondetox #JK1M #zumba #jogging #bakarlemak #fatburner #tehlemonmadu #sayajual #ramping #teamrafaLX #workout #sado #lemonpanas #lemonsejuk
Bagaimana Buah Boleh Membuatkan Anda Gemuk?
.
Untuk kekal sihat dan bertenaga, kita digalakkan makan buah-buahan serta sayur-sayuran.
.
Paling kurang kena makan 3 hidangan buah-buahan dan sayur-sayuran setiap hari.
.
Tapi yang menjadi masalah adalah apabila buah yang kita makan itu tidak membuatkan kita sihat, tapi menggemukkan!
.
Macam mana boleh berlaku?
.
Ini berlaku sekiranya kita ambil minuman jus buah-buahan yang tinggi kandungan gula.
.
Bila kerap minum jus buah yang bergula ini, lebih banyak insulin dirembes untuk menstabilkan paras gula.
.
Lama-lama, paras gula akan jadi tak stabil. Seseorang itu akan jadi lesu, kurang bertenaga dan sentiasa teringin makanan manis untuk meningkatkan tenaga.
.
Akhirnya, berat badan akan naik dan mengundang pelbagai penyakit.
.
Sebaik-baiknya, minum jus buah segar tanpa gula. Perah sendiri dan buat 2 hidangan; satu untuk minum pagi dan satu untuk minum sebelum tidur.
.
Cubalah :)
.
>>> Komen PM sekarang dan share tips ini dengan kawan-kawan anda.
.
#bjagapower #ubijagapower #ubijaga #bjaga #kuruscepat #kuruscepat #kurus #power #kurusdalam2minggu #workout #kuruscantik #kurusmantap #kurussihat #cantik #sado #mantap #tambahtenaga #perutkempis #diet #buncit #perutbuncit
.
P/s: Harga PROMOSI B-Jaga X360 Masih Ada Ya 😍
Bagaimana Buah Boleh Membuatkan Anda Gemuk? . Untuk kekal sihat dan bertenaga, kita digalakkan makan buah-buahan serta sayur-sayuran. . Paling kurang kena makan 3 hidangan buah-buahan dan sayur-sayuran setiap hari. . Tapi yang menjadi masalah adalah apabila buah yang kita makan itu tidak membuatkan kita sihat, tapi menggemukkan! . Macam mana boleh berlaku? . Ini berlaku sekiranya kita ambil minuman jus buah-buahan yang tinggi kandungan gula. . Bila kerap minum jus buah yang bergula ini, lebih banyak insulin dirembes untuk menstabilkan paras gula. . Lama-lama, paras gula akan jadi tak stabil. Seseorang itu akan jadi lesu, kurang bertenaga dan sentiasa teringin makanan manis untuk meningkatkan tenaga. . Akhirnya, berat badan akan naik dan mengundang pelbagai penyakit. . Sebaik-baiknya, minum jus buah segar tanpa gula. Perah sendiri dan buat 2 hidangan; satu untuk minum pagi dan satu untuk minum sebelum tidur. . Cubalah :) . >>> Komen PM sekarang dan share tips ini dengan kawan-kawan anda. . #bjagapower  #ubijagapower  #ubijaga  #bjaga  #kuruscepat  #kuruscepat  #kurus  #power  #kurusdalam2minggu  #workout  #kuruscantik  #kurusmantap  #kurussihat  #cantik  #sado  #mantap  #tambahtenaga  #perutkempis  #diet  #buncit  #perutbuncit  . P/s: Harga PROMOSI B-Jaga X360 Masih Ada Ya 😍
大新潟展

2017.10.

佐渡のすし 弁慶

弁慶特製 おまかせ5貫セット
カワハギの肝のせ 入り
別でノドグロも︙ ︙
 #上大岡 #kamioooka #京急百貨店 #催事 #evevt #大新潟展 #新潟 #niigata #佐渡 #sado #佐渡のすし弁慶 #寿司 #すし #sushi #japanesesushi #japanesestylefood #japanesefood #201710
Awak nak tambah tinggi badan just 7 day??
☎Whatsapp : +601136213186
📲 WECHAT : Stokis_peninggi

#bandarmaharani #butterworth #gelugor #ayeritam #sekudai #pasirgudang #taman #lahaddatu #portdickson #rawang #kemaman #putatan #telokanson #segamat #sado #ubattinggi_my #ioimallputrajaya #ioimallpuchong #ioimallcity ioimallkulai #pokoksena #sik #yan #kelantan #kelantanese #ubattinggi #terlajaklariss
Mütevazi yaşamak en büyük şöhrettir.
Sen susarsın #ASELET İN konuşur...
#sado
Mütevazi yaşamak en büyük şöhrettir. Sen susarsın #ASELET  İN konuşur... #sado 
💛 Putita de noche vol. II 💛
#bikini #body_perfect #erotic #fitness #girl #gym #hot #leggins #sado #sex #slave #tits #vicio
昨日は平花月のお稽古をしました🎵
我が家の茶室は六畳なので上敷きを敷いて、苦肉の臨時の八畳間です😅
裏千家 小川茶道教室
http://roccashigenao.wixsite.com/ogawasadou
#裏千家#茶道#茶道教室 #お抹茶#着付け#着物#国府宮駅#愛知県#稲沢市#一宮市#名古屋#日本文化#伝統文化#teaceremony #chanoyu#sado #matcha
#bdsm #sado #sex #slave #master #69 #satan #666
Tróia e o rio Sado vistos desde o Forte do Outão na Serra da Arrábida, Setúbal, Portugal, 11DEZ2017. #fugadoviajante #troia #tróia #riosado #sadoriver #sado #outao #outão #fortedooutao #fortedooutão #serradaarrabida #arrabida #arrábida #setubal #setúbal #travel #travelphotography #traveling #traveler #travelphoto #viagem #viajar #viajante #viaggio #voyage #voyager #portugalemclicks #ishootportugal #sharing_portugal