an online Instagram web viewer

#saupor medias

Photos

Sabun kayu manis In Shaa Allah sesuai untuk anda yang

1. Ada masalah jerawat yang teruk

2. Ada masalah parut di wajah

3. Yang ingin wajah cerah berseri. 
Boleh pakai sabun ni 3 kali sehari . Pastikan jaga pemakanan untuk kesan yang terbaik

#teamsaupor#sabun#sabunmuka#sabunbadan#sabuncute#sabuncutesaupor#saupor#cfnshoppe#swapreview#swapreviewfree#dropship#dropshipwanted#dropshipneeded#dropshipfree#dropshipsabun
Sabun kayu manis In Shaa Allah sesuai untuk anda yang

1. Ada masalah jerawat yang teruk

2. Ada masalah parut di wajah

3. Yang ingin wajah cerah berseri. 
Boleh pakai sabun ni 3 kali sehari . Pastikan jaga pemakanan untuk kesan yang terbaik

#teamsaupor#sabun#sabunmuka#sabunbadan#sabuncute#sabuncutesaupor#saupor#cfnshoppe#swapreview#swapreviewfree#dropship#dropshipwanted#dropshipneeded#dropshipfree#dropshipsabun
.
Siapa kata tak boleh campur2 sabun cute ni? .
Boleh je tau. Tapi mesti ikut guide yang diberi. Jangan risau, bila pakai sabun ni kami akan guidr anda
.
Cuma beritahu apa masalah kulit masing masing😊
.
Macam customer ni. Ada masalah muka berminyak dan jerawat. Jadi kami guide untuk pakai 3 jenis sabun
.
Alhamdulillah ada perubahan positif. Nak cuba? Boleh PM jer tau. Rm2 kesan berbaloi sangat. Betul tak?
.
#saupor 
#TeamSaupor 
#sabuncute
#sayajualsabuncute 
#sayajualsabun
#jombeli
#naturalsoap 
#natural
. Siapa kata tak boleh campur2 sabun cute ni? . Boleh je tau. Tapi mesti ikut guide yang diberi. Jangan risau, bila pakai sabun ni kami akan guidr anda . Cuma beritahu apa masalah kulit masing masing😊 . Macam customer ni. Ada masalah muka berminyak dan jerawat. Jadi kami guide untuk pakai 3 jenis sabun . Alhamdulillah ada perubahan positif. Nak cuba? Boleh PM jer tau. Rm2 kesan berbaloi sangat. Betul tak? . #saupor  #TeamSaupor  #sabuncute  #sayajualsabuncute  #sayajualsabun  #jombeli  #naturalsoap  #natural 
.
Lama tak beriklan. Entah2 ada yang lupa dan tak tahu sis jual benda ni 😁😂
.
Daripada kamu bersusah-susah tekan guna kuku untuk keluarkan blackhead@whitehead yg padahnya dapat dapat kesan merah-merah hidung,kesan bekas kuku dihidung dan hidung jadi menggelupas selepas beberapa hari
.
kan lebih baik kamu guna cara yg lebih mudah,tak menyakitkan malah baik untuk kulit
.
caranya hanya buihkan sabun oat dibahagian yang bermasalah.konsisten pasti buat kamu tersenyum lebar nanti😊plus senyum ada love lagi😍
.
*Sabun oat bisa menghilangkan blachkead & Whitehead
.
#saupor
#teamsaupor
#sabun 
#sabuncute
#sayajualsabun 
#sayajualmurah
#RM2 
#jombeli
#facialsoap 
#naturalsoap 
#natural
. Lama tak beriklan. Entah2 ada yang lupa dan tak tahu sis jual benda ni 😁😂 . Daripada kamu bersusah-susah tekan guna kuku untuk keluarkan blackhead@whitehead yg padahnya dapat dapat kesan merah-merah hidung,kesan bekas kuku dihidung dan hidung jadi menggelupas selepas beberapa hari . kan lebih baik kamu guna cara yg lebih mudah,tak menyakitkan malah baik untuk kulit . caranya hanya buihkan sabun oat dibahagian yang bermasalah.konsisten pasti buat kamu tersenyum lebar nanti😊plus senyum ada love lagi😍 . *Sabun oat bisa menghilangkan blachkead & Whitehead . #saupor  #teamsaupor  #sabun  #sabuncute  #sayajualsabun  #sayajualmurah  #RM2  #jombeli  #facialsoap  #naturalsoap  #natural 
Nampak tak muka kita sebelum tu berminyak sebab dari pagi buat keje macam2 jemur baju, masak, kemas rumah & banyak lagi. .
Uolls tengok gambar after 20 minit saya pakai sabun oat sebagai scrub. .
Muka nampak lebih segar, tidak berminyak & blackheads&whiteheads pun lari taw.😍😍😍
.
.
#agenmelaka #teamsaupor #saupor #ctdk #uiagombak #sabunoat #uitmshahalam #kktm #sayajualmurah #bazaarpaknil #sayajualprodukkecantikan #sauporsabuncute #murahjer
Siapa kata tak boleh campur2 sabun cute ni?
.
.
Boleh je tau. Tapi mesti ikut guide yang diberi. Jangan risau, bila pakai sabun ni kami akan guide anda.
.
.
Cuma beritahu apa masalah kulit masing masing😊
.
.
Macam customer ni. Ada masalah muka berminyak dan jerawat. Jadi kami guide untuk pakai 3 jenis sabun.
.
.
Alhamdulillah ada perubahan positif. Nak cuba? Boleh PM jer tau. Rm2 kesan berbaloi sangat. Betul tak?
.
.
#teamsaupor #saupor #sabuncute #sauporkotatinggi #jerawat #jeragat #blackhead #whitehead
Siapa kata tak boleh campur2 sabun cute ni? . . Boleh je tau. Tapi mesti ikut guide yang diberi. Jangan risau, bila pakai sabun ni kami akan guide anda. . . Cuma beritahu apa masalah kulit masing masing😊 . . Macam customer ni. Ada masalah muka berminyak dan jerawat. Jadi kami guide untuk pakai 3 jenis sabun. . . Alhamdulillah ada perubahan positif. Nak cuba? Boleh PM jer tau. Rm2 kesan berbaloi sangat. Betul tak? . . #teamsaupor  #saupor  #sabuncute  #sauporkotatinggi  #jerawat  #jeragat  #blackhead  #whitehead 
Sekiranya kita jenis yang kerap berada di bawah cahaya matahari kita perlu sentiasa pakai sunblock.

Supaya dapat mengelakkan dari sunburn dan kesan sinaran uv. Sinaran uv boleh menyebabkan kanser kulit juga 😮. Selain tu cuci lah muka setiap kali selepas keluar rumah. Paling best kalau guna sabun kopi.

Baunya macam gula gula kopiko. Bila pakai rasa segar dan boleh hilang stress😍

#agenmelaka #teamsaupor #saupor #ctdk #uiagombak #sabunkopi #uitmshahalam #kktm #sayajualmurah #bazaarpaknil #sayajualprodukkecantikan #sauporsabuncute #murahjer
Sekiranya kita jenis yang kerap berada di bawah cahaya matahari kita perlu sentiasa pakai sunblock. Supaya dapat mengelakkan dari sunburn dan kesan sinaran uv. Sinaran uv boleh menyebabkan kanser kulit juga 😮. Selain tu cuci lah muka setiap kali selepas keluar rumah. Paling best kalau guna sabun kopi. Baunya macam gula gula kopiko. Bila pakai rasa segar dan boleh hilang stress😍 #agenmelaka  #teamsaupor  #saupor  #ctdk  #uiagombak  #sabunkopi  #uitmshahalam  #kktm  #sayajualmurah  #bazaarpaknil  #sayajualprodukkecantikan  #sauporsabuncute  #murahjer 
Kopi merupakan teman baik sesetengah orang pada waktu pagi. Minuman yg dapat beri kesegaran untuk bermula sepanjang hari.

Tapi kopi juga bagus untuk kulit kita. Ia dapat menanggalkan sel kulit mati jika kita jadikannya skrub.

Cuma campurkan 1 sudu kopi bersama 1 sudu gula perang dan 1 sudu olive oil. Lumurkan ke wajah. 
Kopi juga boleh menghilangkan kesan lebam bawah mata. Nak mudah guna lah sabun cute kopi by Saupor.

#agenmelaka #teamsaupor #saupor #ctdk #uiagombak #sabunkopi #uitmshahalam #kktm #sayajualmurah #bazaarpaknil #sayajualprodukkecantikan #sauporsabuncute #murahjer
Kopi merupakan teman baik sesetengah orang pada waktu pagi. Minuman yg dapat beri kesegaran untuk bermula sepanjang hari. Tapi kopi juga bagus untuk kulit kita. Ia dapat menanggalkan sel kulit mati jika kita jadikannya skrub. Cuma campurkan 1 sudu kopi bersama 1 sudu gula perang dan 1 sudu olive oil. Lumurkan ke wajah. Kopi juga boleh menghilangkan kesan lebam bawah mata. Nak mudah guna lah sabun cute kopi by Saupor. #agenmelaka  #teamsaupor  #saupor  #ctdk  #uiagombak  #sabunkopi  #uitmshahalam  #kktm  #sayajualmurah  #bazaarpaknil  #sayajualprodukkecantikan  #sauporsabuncute  #murahjer 
Masalah jerawat adakalanya berpunca dari resdung.

Sabun kayu manis ni pun sesuai utk merawat resdung tau.

Macam customer ni, alhamdulillah dah berjaya kurangkan masalah resdung.

Hasilnya jerawat dah takde. Jom cuba sabun ni. Rm2 je.. #agentsaupor
Ezza
#saupor
01112561593
Masalah jerawat adakalanya berpunca dari resdung. Sabun kayu manis ni pun sesuai utk merawat resdung tau. Macam customer ni, alhamdulillah dah berjaya kurangkan masalah resdung. Hasilnya jerawat dah takde. Jom cuba sabun ni. Rm2 je.. #agentsaupor  Ezza #saupor  01112561593
[Masker sabun madu]

Sabun pun boleh buat masker. Caranya

1. Cuci muka dengan air bersih. 
2. Buihkan sabun dan ratakan ke wajah.
3. Kemudian bilas hingga bersih.
4. Ambil sabun madu, dan buihkan dengan air.
5. Sapu buih sabun ke wajah sehingga buih kering
6. Kemudian baru dibilas.

Anda akan dapat kulit yang lembap kerana khasiat madu dapat menyerap ke dalam kulit.

#agenmelaka #teamsaupor #saupor #ctdk #uiagombak #sabunmadu #uitmshahalam #kktm #sayajualmurah #bazaarpaknil #sayajualprodukkecantikan #sauporsabuncute #murahjer
[Masker sabun madu] Sabun pun boleh buat masker. Caranya 1. Cuci muka dengan air bersih. 2. Buihkan sabun dan ratakan ke wajah. 3. Kemudian bilas hingga bersih. 4. Ambil sabun madu, dan buihkan dengan air. 5. Sapu buih sabun ke wajah sehingga buih kering 6. Kemudian baru dibilas. Anda akan dapat kulit yang lembap kerana khasiat madu dapat menyerap ke dalam kulit. #agenmelaka  #teamsaupor  #saupor  #ctdk  #uiagombak  #sabunmadu  #uitmshahalam  #kktm  #sayajualmurah  #bazaarpaknil  #sayajualprodukkecantikan  #sauporsabuncute  #murahjer 
Free gift dengan pembelian 20gram serbuk manjakani. 😍😍😍
Siapa nak?? .
JOM grab sementara masih ada free gift.
Pm/dm/Wa Nurrul 017-7017113
#serbukmanjakani #saupor #nhmartt #sabuncute
.
[Sabun cute mesra travel]
.
Tahu tak, sebenarnya sabun ni memang mesra travel. Saiznya yang kecil mirip dengan sabun hotel tau.
.
Ia dibungkus dengan rapi 1 persatu. Menjadikan sabun ni mudah untuk dibawa dan disimpan dalam bag.
.
Jadi anda boleh bawa untuk travel😉
.
#SAUPOR
#teamsaupor
#SabunCute
#ProdukSemulajadi
#nr23_sabun_cute_saupor
. [Sabun cute mesra travel] . Tahu tak, sebenarnya sabun ni memang mesra travel. Saiznya yang kecil mirip dengan sabun hotel tau. . Ia dibungkus dengan rapi 1 persatu. Menjadikan sabun ni mudah untuk dibawa dan disimpan dalam bag. . Jadi anda boleh bawa untuk travel😉 . #SAUPOR  #teamsaupor  #SabunCute  #ProdukSemulajadi  #nr23_sabun_cute_saupor 
.
[Masalah jerawat selalunya berpunca dari salah memilih produk. ]
.
Sesetengah orang hanya sesuai dengan produk yang bebas bahan kimia. Langsung tiada pewarna dan pewangi. Jadi kalau nak kulit cepat sembuh cari produk bebas pewarna dan pewangi.
.
Sabun cute kayu manis bebas pewarna dan pewangi. 😉😉
.
#SAUPOR
#ProdukSemulajadi
#SabunCuteKayuManis
#nr23_sabun_cute_saupor
. [Masalah jerawat selalunya berpunca dari salah memilih produk. ] . Sesetengah orang hanya sesuai dengan produk yang bebas bahan kimia. Langsung tiada pewarna dan pewangi. Jadi kalau nak kulit cepat sembuh cari produk bebas pewarna dan pewangi. . Sabun cute kayu manis bebas pewarna dan pewangi. 😉😉 . #SAUPOR  #ProdukSemulajadi  #SabunCuteKayuManis  #nr23_sabun_cute_saupor 
Assalamualaikum semua😊
.
Nak tanya siapa mahu cantik??
.
[Sesiapa pun mahu Cantik kan?😉]
.
Mungkin definisi cantik berbeza. Tapi kalau bagi kulit wajah, bila muka kurang berminyak itu sangat bagus kan?
.
Elakkan pakai foundation oil based jika kulit kita jenis berminyak. Dan selalu cuci muka min 3 kali sehari.
.
Jom cuba sabun cute. Muka bersih bebas minyak berlebihan😊
.
#SAUPOR
#ProdukSemulajadi
#SabunCute
#nr23_sabun_cute_saupor
Assalamualaikum semua😊 . Nak tanya siapa mahu cantik?? . [Sesiapa pun mahu Cantik kan?😉] . Mungkin definisi cantik berbeza. Tapi kalau bagi kulit wajah, bila muka kurang berminyak itu sangat bagus kan? . Elakkan pakai foundation oil based jika kulit kita jenis berminyak. Dan selalu cuci muka min 3 kali sehari. . Jom cuba sabun cute. Muka bersih bebas minyak berlebihan😊 . #SAUPOR  #ProdukSemulajadi  #SabunCute  #nr23_sabun_cute_saupor 
Korang masih mencari pencuci muka yang sesuai??? Saya cadangkan sabun cute kami ini.. pasti tak cari lain..😘😘
.
.
#agenmelaka #teamsaupor #saupor #ctdk #uiagombak #sabunmadu #uitmshahalam #kktm #sayajualmurah #bazaarpaknil #sayajualprodukkecantikan #sauporsabuncute #murahjersey
Sabun cute ini tidak akan mencantikkan anda serta merta tapi ia akan merawat secara perlahan2 kulit muka sehingga anda akan mendapatkan kulit muka yang anda inginkan..😍😍😍
.
.
Jom cantik dengan sabun homemade bebas bahan kimia.😉
.
.
#agenmelaka #uiagombak #saupor #sabuncute #sabundelima #ctdk #borongpunboleh #retailspunboleh #emmamaembong #murahjer #uitmshahalam #sayajualmurah #sayajualprodukkecantikan
.
LIPBALM
.
√Kandungan
*lipbalm* : olive oil, madu,lilin lebah
.
√Manfaat
1. Merawat kulit keribg
2. Melembabkan bibir
.
√Price
RM15/pcs 
#agenmelaka #teamsaupor #saupor #ctdk #uiagombak #lipbalm #uitmshahalam #kktm #strawberrys #sayajualmurah #bazaarpaknil #sayajualprodukkecantikan #sauporsabuncute #murahjer
Lipbalm dibuat secara homemade.. kombinasi minyak zaitun,madu & lilin lebah.. Berperisa strawberry taw.. Jom dapatkan, memang puas ati.😉
.
.
#agenmelaka #mentormilenia2017
#teamsaupor #saupor #sabuncute #ctdk #sayajualmurah #lipbalm #kktm #sayajualprodukkecantikan #loffattah #emmamaembong #murahsangat
Hah.. awak2 semua.. jangan tak tahu ye.. saupor pun ada keluarkan lipbalm taw.. RM15 JER SATU..😋😋😋
.
.
#agenmelaka #mentormilenia2017
#teamsaupor #saupor #sabuncute #ctdk #sayajualmurah #lipbalm #kktm #sayajualprodukkecantikan #loffattah #emmamaembong #murahsangat
[Petua kulit lembap: jangan lap air lepas cuci muka]

Kebiasan kita lepas cuci muka, dan bilas. Lepas tu terus lap air dengan tisu atau towel

Sebenarnya kita tak perlu lap pun. Air tu akan diserap oleh kulit. Dan boleh melembapkan kulit.

Tambah lagi kalau cuci guna sabun madu.  Kulit akan bertambah lembap dan tak kering langsung😊

#saupor
#sabuncute
[Petua kulit lembap: jangan lap air lepas cuci muka] Kebiasan kita lepas cuci muka, dan bilas. Lepas tu terus lap air dengan tisu atau towel Sebenarnya kita tak perlu lap pun. Air tu akan diserap oleh kulit. Dan boleh melembapkan kulit. Tambah lagi kalau cuci guna sabun madu. Kulit akan bertambah lembap dan tak kering langsung😊 #saupor  #sabuncute 
.
SABUN KOPI
.
√Kandungan
*sabun kopi* : glycerin, kopi,pewangi
.
√Manfaat
1. Mengurangkan lingkaran gelap bawah mata
2. Menyegarkan kulit
.
√Price
RM  2/pcs -10gram
RM10/pcs -50gram

#agenmelaka #teamsaupor #saupor #ctdk #uiagombak #sabunkopi #uitmshahalam #kktm #sayajualmurah #bazaarpaknil #sayajualprodukkecantikan #sauporsabuncute #murahjer
.
*Bahan seperti kopi dan serbuk koko boleh buat kulit kita lembut
. *Caranya campurkan 1 sudu serbuk kopi, 1 sudu serbuk koko dan 1 sudu yogurt
. *Buat masker selama 30minit. Dan bilas. Kalau nak mudah, boleh cuci muka dengan sabun cute kopi ( by saupor)
. **Cuma buihkan sabun dan sapu ke muka. Mudah dan jimat. 😊
.
.
#agenmelaka #teamsaupor #saupor #ctdk #sabuncute #uiagombak #utmb #tipskecantikkan #kktm #bazaarpaknil #kecil2cilipadi #uitmshahalam #sayajualmurah  #sayajualprodukkecantikan
. *Bahan seperti kopi dan serbuk koko boleh buat kulit kita lembut . *Caranya campurkan 1 sudu serbuk kopi, 1 sudu serbuk koko dan 1 sudu yogurt . *Buat masker selama 30minit. Dan bilas. Kalau nak mudah, boleh cuci muka dengan sabun cute kopi ( by saupor) . **Cuma buihkan sabun dan sapu ke muka. Mudah dan jimat. 😊 . . #agenmelaka  #teamsaupor  #saupor  #ctdk  #sabuncute  #uiagombak  #utmb  #tipskecantikkan  #kktm  #bazaarpaknil  #kecil2cilipadi  #uitmshahalam  #sayajualmurah  #sayajualprodukkecantikan 
Kulit muka jadi lembab selepas cuci muka, serta merta menanggalkan make up..kata customer yang dah guna sabun cute ini..😍😍
.
.
#agenmelaka #teamsaupor #saupor #ctdk #bazaarpaknil #uiagombak #sayajualmurah #uitmshahalam #testimonikopi #kktm #utmb #murahsangat #emmamaembong
#sayajualprodukkecantikan #loffattah
Banyak sangatlah jenis sabun cute ni, sampai sis tak tahu la nak pilih yang mana.
.
Itulah apa yg Customer selalu cakap bila tahu sabun cute ni ada y jenis.
.
Tapi takpe biar saya tolong ye. Macam ni ye sis, mula2 pastikan muka sis sekarang takde pakai apa2 bedak atau foundation.
.
Kalau ada, boleh cuci muka dulu. Lepas dah lap kering, sis rehat selama 1 jam. Jangan buat apa2.
.
Sekarang perhatikan bahagian t zone iaitu
.
🌟dahi
🌟hidung
🌟dagu
.
Ada tak minyak berkilat? Kalau ada itu maknanya sis berkulit jenis berminyak.
.
Kalau takde dan ada macam mengelupas tu maknanya kulit sis kering.
.
Dan kalau okay je tak berminyak, takde mengelupas tu maknanya kulit sis NORMAL.
.
NI CADANGAN SABUN YG SESUAI UTK SIS
.
Normal
✔Delima
✔Madu
.
Oily (blackhead)
✔Tomato
✔Oat
.
Oily (jerawat)
✔Kayu manis
.
Dry
✔Madu
✔Delima
.
Sensitive
✔️Madu
.
Boleh wasap saya kalau sis masih tak faham lagi. Saya akan guide face to face di wassap😊
📞01119824399
.
#SAUPOR
#teamsaupor
#nr23_sabun_cute_saupor
Banyak sangatlah jenis sabun cute ni, sampai sis tak tahu la nak pilih yang mana. . Itulah apa yg Customer selalu cakap bila tahu sabun cute ni ada y jenis. . Tapi takpe biar saya tolong ye. Macam ni ye sis, mula2 pastikan muka sis sekarang takde pakai apa2 bedak atau foundation. . Kalau ada, boleh cuci muka dulu. Lepas dah lap kering, sis rehat selama 1 jam. Jangan buat apa2. . Sekarang perhatikan bahagian t zone iaitu . 🌟dahi 🌟hidung 🌟dagu . Ada tak minyak berkilat? Kalau ada itu maknanya sis berkulit jenis berminyak. . Kalau takde dan ada macam mengelupas tu maknanya kulit sis kering. . Dan kalau okay je tak berminyak, takde mengelupas tu maknanya kulit sis NORMAL. . NI CADANGAN SABUN YG SESUAI UTK SIS . Normal ✔Delima ✔Madu . Oily (blackhead) ✔Tomato ✔Oat . Oily (jerawat) ✔Kayu manis . Dry ✔Madu ✔Delima . Sensitive ✔️Madu . Boleh wasap saya kalau sis masih tak faham lagi. Saya akan guide face to face di wassap😊 📞01119824399 . #SAUPOR  #teamsaupor  #nr23_sabun_cute_saupor 
Banyak sangatlah jenis sabun cute ni, sampai sis tak tahu la nak pilih yang mana.
.
Itulah apa yg Customer selalu cakap bila tahu sabun cute ni ada y jenis.
.
Tapi takpe biar saya tolong ye. Macam ni ye sis, mula2 pastikan muka sis sekarang takde pakai apa2 bedak atau foundation.
.
Kalau ada, boleh cuci muka dulu. Lepas dah lap kering, sis rehat selama 1 jam. Jangan buat apa2.
.
Sekarang perhatikan bahagian t zone iaitu
.
🌟dahi
🌟hidung
🌟dagu
.
Ada tak minyak berkilat? Kalau ada itu maknanya sis berkulit jenis berminyak.
.
Kalau takde dan ada macam mengelupas tu maknanya kulit sis kering.
.
Dan kalau okay je tak berminyak, takde mengelupas tu maknanya kulit sis NORMAL.
.
NI CADANGAN SABUN YG SESUAI UTK SIS
.
Normal
✔Delima
✔Madu
.
Oily (blackhead)
✔Tomato
✔Oat
.
Oily (jerawat)
✔Kayu manis
.
Dry
✔Madu
✔Delima
.
Sensitive
✔️Madu
.
Boleh wasap saya kalau sis masih tak faham lagi. Saya akan guide face to face di wassap😊
📞01119824399
.
#SAUPOR
#teamsaupor
#nr23_sabun_cute_saupor
Banyak sangatlah jenis sabun cute ni, sampai sis tak tahu la nak pilih yang mana. . Itulah apa yg Customer selalu cakap bila tahu sabun cute ni ada y jenis. . Tapi takpe biar saya tolong ye. Macam ni ye sis, mula2 pastikan muka sis sekarang takde pakai apa2 bedak atau foundation. . Kalau ada, boleh cuci muka dulu. Lepas dah lap kering, sis rehat selama 1 jam. Jangan buat apa2. . Sekarang perhatikan bahagian t zone iaitu . 🌟dahi 🌟hidung 🌟dagu . Ada tak minyak berkilat? Kalau ada itu maknanya sis berkulit jenis berminyak. . Kalau takde dan ada macam mengelupas tu maknanya kulit sis kering. . Dan kalau okay je tak berminyak, takde mengelupas tu maknanya kulit sis NORMAL. . NI CADANGAN SABUN YG SESUAI UTK SIS . Normal ✔Delima ✔Madu . Oily (blackhead) ✔Tomato ✔Oat . Oily (jerawat) ✔Kayu manis . Dry ✔Madu ✔Delima . Sensitive ✔️Madu . Boleh wasap saya kalau sis masih tak faham lagi. Saya akan guide face to face di wassap😊 📞01119824399 . #SAUPOR  #teamsaupor  #nr23_sabun_cute_saupor 
Banyak sangatlah jenis sabun cute ni, sampai sis tak tahu la nak pilih yang mana.
.
Itulah apa yg Customer selalu cakap bila tahu sabun cute ni ada y jenis.
.
Tapi takpe biar saya tolong ye. Macam ni ye sis, mula2 pastikan muka sis sekarang takde pakai apa2 bedak atau foundation.
.
Kalau ada, boleh cuci muka dulu. Lepas dah lap kering, sis rehat selama 1 jam. Jangan buat apa2.
.
Sekarang perhatikan bahagian t zone iaitu
.
🌟dahi
🌟hidung
🌟dagu
.
Ada tak minyak berkilat? Kalau ada itu maknanya sis berkulit jenis berminyak.
.
Kalau takde dan ada macam mengelupas tu maknanya kulit sis kering.
.
Dan kalau okay je tak berminyak, takde mengelupas tu maknanya kulit sis NORMAL.
.
NI CADANGAN SABUN YG SESUAI UTK SIS
.
Normal
✔Delima
✔Madu
.
Oily (blackhead)
✔Tomato
✔Oat
.
Oily (jerawat)
✔Kayu manis
.
Dry
✔Madu
✔Delima
.
Sensitive
✔️Madu
.
Boleh wasap saya kalau sis masih tak faham lagi. Saya akan guide face to face di wassap😊
📞01119824399
.
#SAUPOR
#teamsaupor
#nr23_sabun_cute_saupor
Banyak sangatlah jenis sabun cute ni, sampai sis tak tahu la nak pilih yang mana. . Itulah apa yg Customer selalu cakap bila tahu sabun cute ni ada y jenis. . Tapi takpe biar saya tolong ye. Macam ni ye sis, mula2 pastikan muka sis sekarang takde pakai apa2 bedak atau foundation. . Kalau ada, boleh cuci muka dulu. Lepas dah lap kering, sis rehat selama 1 jam. Jangan buat apa2. . Sekarang perhatikan bahagian t zone iaitu . 🌟dahi 🌟hidung 🌟dagu . Ada tak minyak berkilat? Kalau ada itu maknanya sis berkulit jenis berminyak. . Kalau takde dan ada macam mengelupas tu maknanya kulit sis kering. . Dan kalau okay je tak berminyak, takde mengelupas tu maknanya kulit sis NORMAL. . NI CADANGAN SABUN YG SESUAI UTK SIS . Normal ✔Delima ✔Madu . Oily (blackhead) ✔Tomato ✔Oat . Oily (jerawat) ✔Kayu manis . Dry ✔Madu ✔Delima . Sensitive ✔️Madu . Boleh wasap saya kalau sis masih tak faham lagi. Saya akan guide face to face di wassap😊 📞01119824399 . #SAUPOR  #teamsaupor  #nr23_sabun_cute_saupor 
Banyak sangatlah jenis sabun cute ni, sampai sis tak tahu la nak pilih yang mana.
.
Itulah apa yg Customer selalu cakap bila tahu sabun cute ni ada y jenis.
.
Tapi takpe biar saya tolong ye. Macam ni ye sis, mula2 pastikan muka sis sekarang takde pakai apa2 bedak atau foundation.
.
Kalau ada, boleh cuci muka dulu. Lepas dah lap kering, sis rehat selama 1 jam. Jangan buat apa2.
.
Sekarang perhatikan bahagian t zone iaitu
.
🌟dahi
🌟hidung
🌟dagu
.
Ada tak minyak berkilat? Kalau ada itu maknanya sis berkulit jenis berminyak.
.
Kalau takde dan ada macam mengelupas tu maknanya kulit sis kering.
.
Dan kalau okay je tak berminyak, takde mengelupas tu maknanya kulit sis NORMAL.
.
NI CADANGAN SABUN YG SESUAI UTK SIS
.
Normal
✔Delima
✔Madu
.
Oily (blackhead)
✔Tomato
✔Oat
.
Oily (jerawat)
✔Kayu manis
.
Dry
✔Madu
✔Delima
.
Sensitive
✔️Madu
.
Boleh wasap saya kalau sis masih tak faham lagi. Saya akan guide face to face di wassap😊
📞01119824399
.
#SAUPOR
#teamsaupor
#nr23_sabun_cute_saupor
Banyak sangatlah jenis sabun cute ni, sampai sis tak tahu la nak pilih yang mana. . Itulah apa yg Customer selalu cakap bila tahu sabun cute ni ada y jenis. . Tapi takpe biar saya tolong ye. Macam ni ye sis, mula2 pastikan muka sis sekarang takde pakai apa2 bedak atau foundation. . Kalau ada, boleh cuci muka dulu. Lepas dah lap kering, sis rehat selama 1 jam. Jangan buat apa2. . Sekarang perhatikan bahagian t zone iaitu . 🌟dahi 🌟hidung 🌟dagu . Ada tak minyak berkilat? Kalau ada itu maknanya sis berkulit jenis berminyak. . Kalau takde dan ada macam mengelupas tu maknanya kulit sis kering. . Dan kalau okay je tak berminyak, takde mengelupas tu maknanya kulit sis NORMAL. . NI CADANGAN SABUN YG SESUAI UTK SIS . Normal ✔Delima ✔Madu . Oily (blackhead) ✔Tomato ✔Oat . Oily (jerawat) ✔Kayu manis . Dry ✔Madu ✔Delima . Sensitive ✔️Madu . Boleh wasap saya kalau sis masih tak faham lagi. Saya akan guide face to face di wassap😊 📞01119824399 . #SAUPOR  #teamsaupor  #nr23_sabun_cute_saupor 
Banyak sangatlah jenis sabun cute ni, sampai sis tak tahu la nak pilih yang mana.
.
Itulah apa yg Customer selalu cakap bila tahu sabun cute ni ada y jenis.
.
Tapi takpe biar saya tolong ye. Macam ni ye sis, mula2 pastikan muka sis sekarang takde pakai apa2 bedak atau foundation.
.
Kalau ada, boleh cuci muka dulu. Lepas dah lap kering, sis rehat selama 1 jam. Jangan buat apa2.
.
Sekarang perhatikan bahagian t zone iaitu
.
🌟dahi
🌟hidung
🌟dagu
.
Ada tak minyak berkilat? Kalau ada itu maknanya sis berkulit jenis berminyak.
.
Kalau takde dan ada macam mengelupas tu maknanya kulit sis kering.
.
Dan kalau okay je tak berminyak, takde mengelupas tu maknanya kulit sis NORMAL.
.
NI CADANGAN SABUN YG SESUAI UTK SIS
.
Normal
✔Delima
✔Madu
.
Oily (blackhead)
✔Tomato
✔Oat
.
Oily (jerawat)
✔Kayu manis
.
Dry
✔Madu
✔Delima
.
Sensitive
✔️Madu
.
Boleh wasap saya kalau sis masih tak faham lagi. Saya akan guide face to face di wassap😊
📞01119824399
.
#SAUPOR
#teamsaupor
#nr23_sabun_cute_saupor
Banyak sangatlah jenis sabun cute ni, sampai sis tak tahu la nak pilih yang mana. . Itulah apa yg Customer selalu cakap bila tahu sabun cute ni ada y jenis. . Tapi takpe biar saya tolong ye. Macam ni ye sis, mula2 pastikan muka sis sekarang takde pakai apa2 bedak atau foundation. . Kalau ada, boleh cuci muka dulu. Lepas dah lap kering, sis rehat selama 1 jam. Jangan buat apa2. . Sekarang perhatikan bahagian t zone iaitu . 🌟dahi 🌟hidung 🌟dagu . Ada tak minyak berkilat? Kalau ada itu maknanya sis berkulit jenis berminyak. . Kalau takde dan ada macam mengelupas tu maknanya kulit sis kering. . Dan kalau okay je tak berminyak, takde mengelupas tu maknanya kulit sis NORMAL. . NI CADANGAN SABUN YG SESUAI UTK SIS . Normal ✔Delima ✔Madu . Oily (blackhead) ✔Tomato ✔Oat . Oily (jerawat) ✔Kayu manis . Dry ✔Madu ✔Delima . Sensitive ✔️Madu . Boleh wasap saya kalau sis masih tak faham lagi. Saya akan guide face to face di wassap😊 📞01119824399 . #SAUPOR  #teamsaupor  #nr23_sabun_cute_saupor 
.
SABUN DELIMA
.
√Kandungan
*Sabun delima* : pati delima, glycerin, pewarna, pewangi
.
√Manfaat
1. Merawat jerawat
2. Mencerahkan kulit
.
√Price
RM  2/pcs -10gram
RM10/pcs -50gram

#agenmelaka #teamsaupor #saupor #ctdk #uiagombak #sabundelima #uitmshahalam #kktm #sayajualmurah #bazaarpaknil #sayajualprodukkecantikan #sauporsabuncute #murahjer
[Sebenarnya dalam buah delima ada asid folat. ]

Walaupun namanya asid tapi ia bagus sebab Asid folat dan antioksidan dlm buah delima memberi kesan semulajadi .

Sebab dapat membuang toksin pada kulit dan mencantikkan kulit secara semula jadi.
.
.
#agenmelaka #teamsaupor #saupor #ctdk #sabuncute #uiagombak #utmb #tipskecantikan  #kktm #bazaarpaknil #kecil2cilipadi #uitmshahalam #sayajualmurah  #sayajualprodukkecantikan
.
SABUN KAYU MANIS
.
√Kandungan
*sabun kayu manis* : glycerin, kayu manis, madu
.
√Manfaat
1. Merawat jerawat,jeragat
2. Memudarkan parut
.
√Price
RM  2/pcs -10gram
RM10/pcs -50gram

#agenmelaka #teamsaupor #saupor #ctdk #uiagombak #sabunkayumanis #uitmshahalam #kktm #sayajualmurah #bazaarpaknil #sayajualprodukkecantikan #sauporsabuncute #murahjer
[Buih sabun cute ni halus sangat dan creamy. ]
.
Kalau korang biasa pakai pencuci muka berbentuk cream putih tu kan, macam tu jugalah buih sabun cute ni.
.
Bukan macam buih sabun basuh yang besar besar tu. Sebab kita tak letak sles dalam sabun. Jadi lebih selemat dan tak buat kulit jadi kering.
.
.
#agenmelaka #teamsaupor #saupor #sabuncute #ctdk #sabuntomato #kktm #sayajualmurah #bazaarpaknil #emmamaembong #uiagombak #uitmshahalam #loffattah #utmb #sayajualprodukkecantikan
[Buih sabun cute ni halus sangat dan creamy. ] . Kalau korang biasa pakai pencuci muka berbentuk cream putih tu kan, macam tu jugalah buih sabun cute ni. . Bukan macam buih sabun basuh yang besar besar tu. Sebab kita tak letak sles dalam sabun. Jadi lebih selemat dan tak buat kulit jadi kering. . . #agenmelaka  #teamsaupor  #saupor  #sabuncute  #ctdk  #sabuntomato  #kktm  #sayajualmurah  #bazaarpaknil  #emmamaembong  #uiagombak  #uitmshahalam  #loffattah  #utmb  #sayajualprodukkecantikan 
Sekarang dah hampir lengkap set penjagaan wajah awak. Sebab dah ada sabun dan masker.
.
Awak tak tahu ke, saupor keluarkan satu Face masker yang selamat digunakan oleh wanita walaupun ibu mengandung tau.
.
Sebab masker ni tanpa bahan kimia. Serasi sangatlah kalau pakai sekali dengan sabun cute yang takde merkuri, paraben dan sles tu.
.
Kenapa bahaya sangat merkuri? Untuk info, merkuri tu boleh menyebabkan kecatatan pada bayi 😭. Takot tak? Jaga-jaga tau.
.
#SAUPOR
#nr23_sabun_cute_saupor
Sekarang dah hampir lengkap set penjagaan wajah awak. Sebab dah ada sabun dan masker. . Awak tak tahu ke, saupor keluarkan satu Face masker yang selamat digunakan oleh wanita walaupun ibu mengandung tau. . Sebab masker ni tanpa bahan kimia. Serasi sangatlah kalau pakai sekali dengan sabun cute yang takde merkuri, paraben dan sles tu. . Kenapa bahaya sangat merkuri? Untuk info, merkuri tu boleh menyebabkan kecatatan pada bayi 😭. Takot tak? Jaga-jaga tau. . #SAUPOR  #nr23_sabun_cute_saupor 
Muka jadi lebih teruk selepas menggunakan satu produk dari korea yang mencecah beratusan.. Tapi dengan menggunakan sabun cute kayu manis, Alhamdulillah.. sudah beransur pulih.. .😉
.
Anda cantik kami gembira.😍😍
.
.
#agenmelaka #teamsaupor #saupor #ctdk #bazaarpaknil #uiagombak #sayajualmurah #uitmshahalam #testimonikayumanis #kktm #utmb #murahsangat #emmamaembong
#sayajualprodukkecantikan #loffattah
.
SABUN MADU
.
√Kandungan
*Sabun madu*: madu, glycerin
.
√Manfaat
1. Melembapkan kulit
2. Merawat jerawat
.
√Price
RM  2/pcs -10gram
RM10/pcs -50gram

#agenmelaka #teamsaupor #saupor #ctdk #uiagombak #sabunmadu #uitmshahalam #kktm #sayajualmurah #bazaarpaknil #sayajualprodukkecantikan #sauporsabuncute #murahjer
.
[Sabun cute mesra travel]
.
Tahu tak, sebenarnya sabun ni memang mesra travel. Saiznya yang kecil mirip dengan sabun hotel tau.
.
Ia dibungkus dengan rapi 1 persatu. Menjadikan sabun ni mudah untuk dibawa dan disimpan dalam bag.
.
Jadi anda boleh bawa untuk travel😉
.
.
#agenmelaka #teamsaupor #saupor #ctdk #sabuncute #uiagombak #utmb #testimonisabuntomato #kktm #bazaarpaknil #kecil2cilipadi #uitmshahalam #sayajualmurah  #sayajualprodukkecantikan
Sebelum pakai sabun madu, kulit kering.. Selepa seminggu menggunakannya,alhamdulillah ada perubahan..
.
Kalau guna berterusan agak2 makin elok tak muka dye.. Nak tahu kehebatannya kena laa cuba sendiri.😘😍😘😍😘
.
.
#agenmelaka #teamsaupor #saupor
#sabuncute #sayajualmurah #kktm #ctdk #uiagombak #bazaarpaknil #emmamaembong #uitmshahalam 
#sayajualprodukkecantikan #utmb
.
SABUN TOMATO
.
√Kandungan
*Sabun tomato*: sari buah tomato, glycerin,pewarna , pewangi
.
√Manfaat
1. Mengecilkan pori
2. Menghilangkan minyak berlebihan
3. Merawat jerawat dan bintik hitam
.
√Price
RM  2/pcs -10gram
RM10/pcs -50gram

#agenmelaka #teamsaupor #saupor #ctdk #uiagombak #sabuntomato #uitmshahalam #kktm #sayajualmurah #bazaarpaknil #sayajualprodukkecantikan #sauporsabuncute #murahjer
4 sebab kenapa pori pori besar di wajah

1. Sebab terlalu banyak terdedah dengan cahaya matahari 
2 . Faktor genetik

3. Faktor umur

4. Sebab banyak sangat minyak.

Nak kecilkan pori? Boleh guna sabun tomato #sabuncute. .
Mudah , hanya buihkan je. Tak perlu potong tomato lagi.. .
.
#agenmelaka #teamsaupor #saupor #sabuncute #ctdk #sabuntomato #kktm #sayajualmurah #bazaarpaknil #emmamaembong #uiagombak #uitmshahalam #loffattah #utmb #sayajualprodukkecantikan
Kulit anda berminyak?? Boleh try pakai sabun tomato ini.. Minyak kat muka dah berkurang.. Dengan konsisten pakai sabun cute tomato ni je.😉
.
#agenmelaka #teamsaupor #saupor #ctdk #sabuncute #uiagombak #utmb #testimonisabuntomato #kktm #bazaarpaknil #kecil2cilipadi #uitmshahalam #sayajualmurah  #sayajualprodukkecantikan
.
SABUN OAT .
√Kandungan
*Sabun oat*: glycerin, oat .
√Manfaat
1. Boleh dijadikan skrub
2. Masker untuk kecilkan pori .
√Price
RM  2/pcs -10gram
RM10/pcs -50gram

#agenmelaka #teamsaupor #saupor #ctdk #uiagombak #sabunoat #uitmshahalam #kktm #sayajualmurah #bazaarpaknil #sayajualprodukkecantikan #sauporsabuncute #murahjer
Sebenarnya sabun Oat ni sesuai bagi kulit Normal, Kering dan Berminyak. Jadi semua jenis kulit boleh pakai sabun oat ni. 
Tak kisahla jenis kulit berminyak, kering atau normal. So, anda boleh cuba sabun oat. Khasiat oat memang terkenal sejak dulu lagi bukan je untuk kesihatan tapi untuk kulit juga

#agenmelaka #teamsaupor #saupor #sabuncute #kelebihanoat #ctdk #sayajualmurah #bazaarpaknil #uiagombak #uitmshahalam #sayajualprodukkecantikan #kktm #murahtapiqualitybaik
Assalamualaikum uolls..😉
.
Akak nk kongsi TIPS CANTIK by Saupor utk korang, Semoga manfaat 👏
.
Salah 1 silap wanita bila nak cantik adalah nak kesan yang cepat.
.
Silap tu, sebab biasanya produk macam tu mesti ada bahan macam Merkuri , HIDROKUINON.
.
Sepatutnya kita pilih produk semulajadi. Baru kulit kita cantik dengan selamat.
.
Takde lah nanti kulit makin nipis, terkena panas matahari terus merah-merah kan?
.
Jom komen "i" jika sayangkan kulit masing masing👩
.
#SAUPOR
#ProdukSemulajadi
#nr23_sabun_cute_saupor
Assalamualaikum uolls..😉 . Akak nk kongsi TIPS CANTIK by Saupor utk korang, Semoga manfaat 👏 . Salah 1 silap wanita bila nak cantik adalah nak kesan yang cepat. . Silap tu, sebab biasanya produk macam tu mesti ada bahan macam Merkuri , HIDROKUINON. . Sepatutnya kita pilih produk semulajadi. Baru kulit kita cantik dengan selamat. . Takde lah nanti kulit makin nipis, terkena panas matahari terus merah-merah kan? . Jom komen "i" jika sayangkan kulit masing masing👩 . #SAUPOR  #ProdukSemulajadi  #nr23_sabun_cute_saupor 
Sabun Oat.

Kandungan: oat, glycerin ❌pewarna
❌pewangi

Kelebihan : merawat blackhead. Gosok sabun terus ke wajah sebagai skrub. Merawat sunburn

Berat : 10gram

Harga : rm2 sebiji

#teamsaupor #sabuncute #saupor #sabunoat #sabunscrub #kktm #uitmshahalam #ctdk #utmb #emmamaembong #murahsangat #mukabadan #oat #bazaarpaknil #agenmelaka #uiagombak #sayajualmurah #sayajualprodukkecantikan
[Sabun cute harga mampu milik. ]

Sebab saiznya kecil. Supaya kalau korang beli dan pakai tiba2 tak serasi dengan kulit, takla membazir kena buang semua yang lain. 
Bayangkan kalau berat 50g ; pakai2 tak sesuai. Padahal baru try 10g je. Lagi 40g kena buang la kan? Dengan sabun cute tak macam tu. Boleh beli sebiji kalau setiap jenis (ada 6 jenis sabun cute) . Try dulu mana yg serasi.

1 biji 10g sahaja . Harap dapat jelaskan kenapa harganya lebih rendah dan sangat mampu milik.

#SAUPOR
#Sabuncute
[Sabun cute harga mampu milik. ] Sebab saiznya kecil. Supaya kalau korang beli dan pakai tiba2 tak serasi dengan kulit, takla membazir kena buang semua yang lain. Bayangkan kalau berat 50g ; pakai2 tak sesuai. Padahal baru try 10g je. Lagi 40g kena buang la kan? Dengan sabun cute tak macam tu. Boleh beli sebiji kalau setiap jenis (ada 6 jenis sabun cute) . Try dulu mana yg serasi. 1 biji 10g sahaja . Harap dapat jelaskan kenapa harganya lebih rendah dan sangat mampu milik. #SAUPOR  #Sabuncute 
Sabun KAYU MANIS
RM2/pcs

Untuk menghilangkan blackheads & whiteheads serta parut jerawat..😍😍
.
.
#saupor #sabuncute #murahjer #borongpunboleh #retailspunboleh #paruthilang #blackheadshilang #whiteheadslari #bazaarpaknil #ctdk #uitmshahalam #utmb #agenmelaka #uiagombak #loffattah #emmamaembong
😊Sehari cuma 2/3 kali😊
.
Cuci muka dengan sabun delima 2 atau 3 kali sahaja sehari. Lepas tu boleh juga pakai krim kecantikan lain tapi yang bebas merkuri la ye.
.
Mudah dan senang je pakai sabun delima ni. Cuci tangan dulu, lepas tu buihkan sabun.
.
Dan gosok secara memutar pada wajah. Setiap bahagian muka, gosok selama 20 saat.
.
Dan bilas. Bilas boleh guna air sejuk dari peti ais, lebih bagus dan kulit jadi lebih tegang😊
.
#teamsaupor #SAUPOR #sabuncute #sabuncutekotatinggi #sauporkotatinggi
😊Sehari cuma 2/3 kali😊 . Cuci muka dengan sabun delima 2 atau 3 kali sahaja sehari. Lepas tu boleh juga pakai krim kecantikan lain tapi yang bebas merkuri la ye. . Mudah dan senang je pakai sabun delima ni. Cuci tangan dulu, lepas tu buihkan sabun. . Dan gosok secara memutar pada wajah. Setiap bahagian muka, gosok selama 20 saat. . Dan bilas. Bilas boleh guna air sejuk dari peti ais, lebih bagus dan kulit jadi lebih tegang😊 . #teamsaupor  #SAUPOR  #sabuncute  #sabuncutekotatinggi  #sauporkotatinggi 
Cara pemakaian sabun cute 😊

Contoh:- Masalah :
👉Jerawat + kulit kusam

Sabun yang sesuai : 👉Kayu manis + delima

Cara pemakaian :
👉Setiap hari pakai sabun kayu manis 3 kali sehari.
👉Selang sehari pakai sabun delima 😊 📌Bagi yang ingin mencuba semua jenis sabun, anda dinasihatkan guna 2 jenis sabun sahaja seminggu.

Contohnya,

Minggu 1
Sabun madu setiap hari
Sabun oat selang sehari

Minggu 2
Sabun kayu manis setiap hari
Sabun oat selang sehari

p/s: kalau tak jelas boleh wassap 013-3512230 sebab azma sedia membantu😊

#teamsaupor
#saupor
#sabuncute
Cara pemakaian sabun cute 😊 Contoh:- Masalah : 👉Jerawat + kulit kusam Sabun yang sesuai : 👉Kayu manis + delima Cara pemakaian : 👉Setiap hari pakai sabun kayu manis 3 kali sehari. 👉Selang sehari pakai sabun delima 😊 📌Bagi yang ingin mencuba semua jenis sabun, anda dinasihatkan guna 2 jenis sabun sahaja seminggu. Contohnya, Minggu 1 Sabun madu setiap hari Sabun oat selang sehari Minggu 2 Sabun kayu manis setiap hari Sabun oat selang sehari p/s: kalau tak jelas boleh wassap 013-3512230 sebab azma sedia membantu😊 #teamsaupor  #saupor  #sabuncute 
5 MANFAAT OAT UNTUK KULIT.

1. Membersihkan 
2. Menyerap lebihan minyak, hasilnya kulit terhindar dari jerawat
3. Boleh dijadikan skrub yang lembut dan dapat menanggalkan sel kulit mati.
4. Mengecilkan liang pori dan menegangkan kulit jika dijadikan masker.
5. Penggunaan berterusan mampu mencerahkan kulit.

Nak rawat masalah kulit ? Whatsapp  010 233 7937

#teamsaupor #saupor #sabuncute #sabunoat #maanfaatoat #ctdk #murahsangat #uitmshahalam #emmamaembong #utmb #kktm #bazaarpaknil #loffatah  #borongpunboleh #retailspunboleh
5 MANFAAT OAT UNTUK KULIT. 1. Membersihkan 2. Menyerap lebihan minyak, hasilnya kulit terhindar dari jerawat 3. Boleh dijadikan skrub yang lembut dan dapat menanggalkan sel kulit mati. 4. Mengecilkan liang pori dan menegangkan kulit jika dijadikan masker. 5. Penggunaan berterusan mampu mencerahkan kulit. Nak rawat masalah kulit ? Whatsapp 010 233 7937 #teamsaupor  #saupor  #sabuncute  #sabunoat  #maanfaatoat  #ctdk  #murahsangat  #uitmshahalam  #emmamaembong  #utmb  #kktm  #bazaarpaknil  #loffatah  #borongpunboleh  #retailspunboleh 
KEBAIKAN BUAH DELIMA.

Buah delima dapat melindungi kulit dari sinaran uv.

No wonder la bila pakai sabun cute delima ni, kulit boleh jadi makin cerah. In shaa Allah. Jom cuba😊 📲 0102337937-Lela
Team Saupor

#teamsaupor #saupor #sabuncute #kebaikandelima #emmamaembong #murahjer #borongpunboleh #retailspunboleh #ctdk #uitmshahalam #uiagombak #bazaarpaknil #kktm #loffatah
Sabun cute ini terdiri daripada 6 jenis sabun.. Didalam gambar tu adalah semua jenis sabun cute.😉😘 #teamsaupor #agenmelaka #ctdk #saupor #sabuncute #uiagombak #sayajualmurah #uitm #kktm #sayajualprodukkecantikan #bazaarpaknil #uitmshahalam
Nak kulit cerah ke? Jangan pakai krim pemutih. Tahu tak kalau kesan krim pemutih tu cepat sangat dalam masa 2 minggu dah putih, itu maknanya lapisan kulit dah terhakis. 😭

Tapi sabun cute ni rawat kulit dengan perlahan. Mula mula ia akan hilangkan sel kulit mati dulu.

Lepas tu vitamin dan zat dari delima ni akan bantu untuk cerahkan sedikit kulit tu. Takdela nampak kusam je. Yelah kita nak buat jus delima hari hari tepek dekat muka tak sempat jugak kan?

Guna je sabun delima ni. 😁😊 #Saupor
#sabuncute 
http://Www.wasap.my/60133512230
Nak kulit cerah ke? Jangan pakai krim pemutih. Tahu tak kalau kesan krim pemutih tu cepat sangat dalam masa 2 minggu dah putih, itu maknanya lapisan kulit dah terhakis. 😭 Tapi sabun cute ni rawat kulit dengan perlahan. Mula mula ia akan hilangkan sel kulit mati dulu. Lepas tu vitamin dan zat dari delima ni akan bantu untuk cerahkan sedikit kulit tu. Takdela nampak kusam je. Yelah kita nak buat jus delima hari hari tepek dekat muka tak sempat jugak kan? Guna je sabun delima ni. 😁😊 #Saupor  #sabuncute  http://Www.wasap.my/60133512230
Lompat bintang kalau dapat muka bersih dengan pelaburan rm2 je seminggu.⠀
⠀
Wow.. best sangat 😚⠀
⠀
#SAUPOR ⠀
#agentdiperlukan ⠀
#dropshipDiperlukan
Hai, uolls..Saya agen melaka #teamsaupor .. Sekiranya anda ingin mencuba dan membeli sabun cute ini, boleh contact saya k.😉 Kecil2 cili padi taw, jangan disangka yang kecil kuasa dye tak power. Yang penting doa & tawakal in sya Allah anda semua akan cantik.

Saya tak menjanjikan anda terus cantik dengn guna sabun ini. Yang penting anda konsisten untuk mendapatkan kesan yang WOW ok.😉
.
.
#teamsaupor #agenmelaka #saupor #sabuncute #bazaarpaknil #uitm #ctdk #emmamaembong #kktm #uiagombak #sayajualmurah #rm2jer #sayajualprodukkecantikan
Hai, uolls..Saya agen melaka #teamsaupor  .. Sekiranya anda ingin mencuba dan membeli sabun cute ini, boleh contact saya k.😉 Kecil2 cili padi taw, jangan disangka yang kecil kuasa dye tak power. Yang penting doa & tawakal in sya Allah anda semua akan cantik. Saya tak menjanjikan anda terus cantik dengn guna sabun ini. Yang penting anda konsisten untuk mendapatkan kesan yang WOW ok.😉 . . #teamsaupor  #agenmelaka  #saupor  #sabuncute  #bazaarpaknil  #uitm  #ctdk  #emmamaembong  #kktm  #uiagombak  #sayajualmurah  #rm2jer  #sayajualprodukkecantikan 
Hai, uolls..Saya agen melaka #teamsaupor .. Sekiranya anda ingin mencuba dan membeli sabun cute ini, boleh contact saya k.😉 Kecil2 cili padi taw, jangan disangka yang kecil kuasa dye tak power. Yang penting doa & tawakal in sya Allah anda semua akan cantik.

Saya tak menjanjikan anda terus cantik dengn guna sabun ini. Yang penting anda konsisten untuk mendapatkan kesan yang WOW ok.😉
.
.
#teamsaupor #agenmelaka #saupor #sabuncute #bazaarpaknil #uitm #ctdk #emmamaembong #kktm #uiagombak #sayajualmurah #rm2jer #sayajualprodukkecantikan
Hai, uolls..Saya agen melaka #teamsaupor  .. Sekiranya anda ingin mencuba dan membeli sabun cute ini, boleh contact saya k.😉 Kecil2 cili padi taw, jangan disangka yang kecil kuasa dye tak power. Yang penting doa & tawakal in sya Allah anda semua akan cantik. Saya tak menjanjikan anda terus cantik dengn guna sabun ini. Yang penting anda konsisten untuk mendapatkan kesan yang WOW ok.😉 . . #teamsaupor  #agenmelaka  #saupor  #sabuncute  #bazaarpaknil  #uitm  #ctdk  #emmamaembong  #kktm  #uiagombak  #sayajualmurah  #rm2jer  #sayajualprodukkecantikan 
MASKER TOMATO

1. Basuh sebiji tomato saiz sederhana.
2.kupas kulit tomato dan lenyekkan.
3. Tapis airnya dan masukkan sedikit tepung jagung.
4. Sapu pada wajah selama 5 minit.
5. Kemudian bilas menggunakan air 6. Untuk lembapkan lagi kulit, boleh tambah sedikit minyak kelapa.

Terbaru: anda takperlu susah susah kupas tomato, buihkan je sabun cute tomato dengan sedikit air.

Tambah sedikit tepung untuk jadikan paste, dan boleh dijadikan masker. Tak perlu minyak kelapa kerana sabun ni pun diperbuat dari minyak kelapa.
😊

#saupor
#sabuncutetomato
MASKER TOMATO 1. Basuh sebiji tomato saiz sederhana. 2.kupas kulit tomato dan lenyekkan. 3. Tapis airnya dan masukkan sedikit tepung jagung. 4. Sapu pada wajah selama 5 minit. 5. Kemudian bilas menggunakan air 6. Untuk lembapkan lagi kulit, boleh tambah sedikit minyak kelapa. Terbaru: anda takperlu susah susah kupas tomato, buihkan je sabun cute tomato dengan sedikit air. Tambah sedikit tepung untuk jadikan paste, dan boleh dijadikan masker. Tak perlu minyak kelapa kerana sabun ni pun diperbuat dari minyak kelapa. 😊 #saupor  #sabuncutetomato 
Kebaikan bagi setiap sabun cute

Sabun tomato
1. Mengecilkan pori
2. Menghilangkan minyak berlebihan
3. Merawat jerawat dan bintik hitam

Sabun delima
1. Merawat jerawat
2. Mencerahkan kulit

Sabun madu
1. Melembapkan kulit
2. Merawat jerawat

Sabun oat
1. Boleh dijadikan skrub
2. Masker untuk kecilkan pori

Sabun kayu manis
1. Merawat jerawat,jeragat
2. Memudarkan parut

Sabun kopi
1. Mengurangkan lingkaran gelap bawah mata
2. Menyegarkan kulit

Semua sabun ni selamat untuk buat masker.

Pakai seperti biasa, bila kering terus bilas bersih.

Boleh digunakan setiap hari.
Boleh dijadikan hadiah kerana bentuknya yang comel.

Nak cuba? 📲 010 2337937

#teamsaupor #agenmelaka #saupor #sabuncute #sabunkayumanis #sabunkopi #sabunmadu #sabuntomato #sabunoat #bazaarpaknil #ctdk #sayajualprodukkecantikan #kktm #sayajualmurah #homemade
Kebaikan bagi setiap sabun cute Sabun tomato 1. Mengecilkan pori 2. Menghilangkan minyak berlebihan 3. Merawat jerawat dan bintik hitam Sabun delima 1. Merawat jerawat 2. Mencerahkan kulit Sabun madu 1. Melembapkan kulit 2. Merawat jerawat Sabun oat 1. Boleh dijadikan skrub 2. Masker untuk kecilkan pori Sabun kayu manis 1. Merawat jerawat,jeragat 2. Memudarkan parut Sabun kopi 1. Mengurangkan lingkaran gelap bawah mata 2. Menyegarkan kulit Semua sabun ni selamat untuk buat masker. Pakai seperti biasa, bila kering terus bilas bersih. Boleh digunakan setiap hari. Boleh dijadikan hadiah kerana bentuknya yang comel. Nak cuba? 📲 010 2337937 #teamsaupor  #agenmelaka  #saupor  #sabuncute  #sabunkayumanis  #sabunkopi  #sabunmadu  #sabuntomato  #sabunoat  #bazaarpaknil  #ctdk  #sayajualprodukkecantikan  #kktm  #sayajualmurah  #homemade 
Hai, uolls..Saya agen melaka #teamsaupor .. Sekiranya anda ingin mencuba dan membeli sabun cute ini, boleh contact saya k.😉 Kecil2 cili padi taw, jangan disangka yang kecil kuasa dye tak power. Yang penting doa & tawakal in sya Allah anda semua akan cantik.

Saya tak menjanjikan anda terus cantik dengn guna sabun ini. Yang penting anda konsisten untuk mendapatkan kesan yang WOW ok.😉
.
.
#teamsaupor #agenmelaka #saupor #sabuncute #bazaarpaknil #uitm #ctdk #emmamaembong #kktm #uiagombak #sayajualmurah #rm2jer #sayajualprodukkecantikan
Hai, uolls..Saya agen melaka #teamsaupor  .. Sekiranya anda ingin mencuba dan membeli sabun cute ini, boleh contact saya k.😉 Kecil2 cili padi taw, jangan disangka yang kecil kuasa dye tak power. Yang penting doa & tawakal in sya Allah anda semua akan cantik. Saya tak menjanjikan anda terus cantik dengn guna sabun ini. Yang penting anda konsisten untuk mendapatkan kesan yang WOW ok.😉 . . #teamsaupor  #agenmelaka  #saupor  #sabuncute  #bazaarpaknil  #uitm  #ctdk  #emmamaembong  #kktm  #uiagombak  #sayajualmurah  #rm2jer  #sayajualprodukkecantikan 
Hai, uolls..Saya agen melaka #teamsaupor .. Sekiranya anda ingin mencuba dan membeli sabun cute ini, boleh contact saya k.😉 Kecil2 cili padi taw, jangan disangka yang kecil kuasa dye tak power. Yang penting doa & tawakal in sya Allah anda semua akan cantik.

Saya tak menjanjikan anda terus cantik dengn guna sabun ini. Yang penting anda konsisten untuk mendapatkan kesan yang WOW ok.😉
.
.
#teamsaupor #agenmelaka #saupor #sabuncute #bazaarpaknil #uitm #ctdk #emmamaembong #kktm #uiagombak #sayajualmurah #rm2jer #sayajualprodukkecantikan
Hai, uolls..Saya agen melaka #teamsaupor  .. Sekiranya anda ingin mencuba dan membeli sabun cute ini, boleh contact saya k.😉 Kecil2 cili padi taw, jangan disangka yang kecil kuasa dye tak power. Yang penting doa & tawakal in sya Allah anda semua akan cantik. Saya tak menjanjikan anda terus cantik dengn guna sabun ini. Yang penting anda konsisten untuk mendapatkan kesan yang WOW ok.😉 . . #teamsaupor  #agenmelaka  #saupor  #sabuncute  #bazaarpaknil  #uitm  #ctdk  #emmamaembong  #kktm  #uiagombak  #sayajualmurah  #rm2jer  #sayajualprodukkecantikan 
Kebaikan bagi setiap sabun cute

Sabun tomato
1. Mengecilkan pori
2. Menghilangkan minyak berlebihan
3. Merawat jerawat dan bintik hitam

Sabun delima
1. Merawat jerawat
2. Mencerahkan kulit

Sabun madu
1. Melembapkan kulit
2. Merawat jerawat

Sabun oat
1. Boleh dijadikan skrub
2. Masker untuk kecilkan pori

Sabun kayu manis
1. Merawat jerawat,jeragat
2. Memudarkan parut

Sabun kopi
1. Mengurangkan lingkaran gelap bawah mata
2. Menyegarkan kulit

Semua sabun ni selamat untuk buat masker.

Pakai seperti biasa, bila kering terus bilas bersih.

Boleh digunakan setiap hari.
Boleh dijadikan hadiah kerana bentuknya yang comel.

Nak cuba? 📲 010 2337937

#teamsaupor #agenmelaka #saupor #sabuncute #sabunkayumanis #sabunkopi #sabunmadu #sabuntomato #sabunoat #bazaarpaknil #ctdk #sayajualprodukkecantikan #kktm #sayajualmurah #homemade
Kebaikan bagi setiap sabun cute Sabun tomato 1. Mengecilkan pori 2. Menghilangkan minyak berlebihan 3. Merawat jerawat dan bintik hitam Sabun delima 1. Merawat jerawat 2. Mencerahkan kulit Sabun madu 1. Melembapkan kulit 2. Merawat jerawat Sabun oat 1. Boleh dijadikan skrub 2. Masker untuk kecilkan pori Sabun kayu manis 1. Merawat jerawat,jeragat 2. Memudarkan parut Sabun kopi 1. Mengurangkan lingkaran gelap bawah mata 2. Menyegarkan kulit Semua sabun ni selamat untuk buat masker. Pakai seperti biasa, bila kering terus bilas bersih. Boleh digunakan setiap hari. Boleh dijadikan hadiah kerana bentuknya yang comel. Nak cuba? 📲 010 2337937 #teamsaupor  #agenmelaka  #saupor  #sabuncute  #sabunkayumanis  #sabunkopi  #sabunmadu  #sabuntomato  #sabunoat  #bazaarpaknil  #ctdk  #sayajualprodukkecantikan  #kktm  #sayajualmurah  #homemade 
Hai, uolls..Saya agen melaka #teamsaupor .. Sekiranya anda ingin mencuba dan membeli sabun cute ini, boleh contact saya k.😉 Kecil2 cili padi taw, jangan disangka yang kecil kuasa dye tak power. Yang penting doa & tawakal in sya Allah anda semua akan cantik.

Saya tak menjanjikan anda terus cantik dengn guna sabun ini. Yang penting anda konsisten untuk mendapatkan kesan yang WOW ok.😉
.
.
#teamsaupor #agenmelaka #saupor #sabuncute #bazaarpaknil #uitm #ctdk #emmamaembong #kktm #uiagombak #sayajualmurah #rm2jer #sayajualprodukkecantikan
Hai, uolls..Saya agen melaka #teamsaupor  .. Sekiranya anda ingin mencuba dan membeli sabun cute ini, boleh contact saya k.😉 Kecil2 cili padi taw, jangan disangka yang kecil kuasa dye tak power. Yang penting doa & tawakal in sya Allah anda semua akan cantik. Saya tak menjanjikan anda terus cantik dengn guna sabun ini. Yang penting anda konsisten untuk mendapatkan kesan yang WOW ok.😉 . . #teamsaupor  #agenmelaka  #saupor  #sabuncute  #bazaarpaknil  #uitm  #ctdk  #emmamaembong  #kktm  #uiagombak  #sayajualmurah  #rm2jer  #sayajualprodukkecantikan 
Hai, uolls..Saya agen melaka #teamsaupor .. Sekiranya anda ingin mencuba dan membeli sabun cute ini, boleh contact saya k.😉 Kecil2 cili padi taw, jangan disangka yang kecil kuasa dye tak power. Yang penting doa & tawakal in sya Allah anda semua akan cantik.

Saya tak menjanjikan anda terus cantik dengn guna sabun ini. Yang penting anda konsisten untuk mendapatkan kesan yang WOW ok.😉
.
.
#teamsaupor #agenmelaka #saupor #sabuncute #bazaarpaknil #uitm #ctdk #emmamaembong #kktm #uiagombak #sayajualmurah #rm2jer #sayajualprodukkecantikan
Hai, uolls..Saya agen melaka #teamsaupor  .. Sekiranya anda ingin mencuba dan membeli sabun cute ini, boleh contact saya k.😉 Kecil2 cili padi taw, jangan disangka yang kecil kuasa dye tak power. Yang penting doa & tawakal in sya Allah anda semua akan cantik. Saya tak menjanjikan anda terus cantik dengn guna sabun ini. Yang penting anda konsisten untuk mendapatkan kesan yang WOW ok.😉 . . #teamsaupor  #agenmelaka  #saupor  #sabuncute  #bazaarpaknil  #uitm  #ctdk  #emmamaembong  #kktm  #uiagombak  #sayajualmurah  #rm2jer  #sayajualprodukkecantikan 
Kebaikan bagi setiap sabun cute

Sabun tomato
1. Mengecilkan pori
2. Menghilangkan minyak berlebihan
3. Merawat jerawat dan bintik hitam

Sabun delima
1. Merawat jerawat
2. Mencerahkan kulit

Sabun madu
1. Melembapkan kulit
2. Merawat jerawat

Sabun oat
1. Boleh dijadikan skrub
2. Masker untuk kecilkan pori

Sabun kayu manis
1. Merawat jerawat,jeragat
2. Memudarkan parut

Sabun kopi
1. Mengurangkan lingkaran gelap bawah mata
2. Menyegarkan kulit

Semua sabun ni selamat untuk buat masker.

Pakai seperti biasa, bila kering terus bilas bersih.

Boleh digunakan setiap hari.
Boleh dijadikan hadiah kerana bentuknya yang comel.

Nak cuba? 📲 010 2337937

#teamsaupor #agenmelaka #saupor #sabuncute #sabunkayumanis #sabunkopi #sabunmadu #sabuntomato #sabunoat #bazaarpaknil #ctdk #sayajualprodukkecantikan #kktm #sayajualmurah #homemade
Kebaikan bagi setiap sabun cute Sabun tomato 1. Mengecilkan pori 2. Menghilangkan minyak berlebihan 3. Merawat jerawat dan bintik hitam Sabun delima 1. Merawat jerawat 2. Mencerahkan kulit Sabun madu 1. Melembapkan kulit 2. Merawat jerawat Sabun oat 1. Boleh dijadikan skrub 2. Masker untuk kecilkan pori Sabun kayu manis 1. Merawat jerawat,jeragat 2. Memudarkan parut Sabun kopi 1. Mengurangkan lingkaran gelap bawah mata 2. Menyegarkan kulit Semua sabun ni selamat untuk buat masker. Pakai seperti biasa, bila kering terus bilas bersih. Boleh digunakan setiap hari. Boleh dijadikan hadiah kerana bentuknya yang comel. Nak cuba? 📲 010 2337937 #teamsaupor  #agenmelaka  #saupor  #sabuncute  #sabunkayumanis  #sabunkopi  #sabunmadu  #sabuntomato  #sabunoat  #bazaarpaknil  #ctdk  #sayajualprodukkecantikan  #kktm  #sayajualmurah  #homemade 
Detox face mask diperbuat dari 100% serbuk manjakani asli. Tanpa bahan kimia. Cara guna hanya tambah air atau madu sahaja. Lelaki pun boleh pakai. ✔menegangkan muka
✔ haluskan kulit seperti bayi
✔ menanggalkan lebihan minyak
✔ bersihkan pori tersumbat
✔ hilangkan whitehead dan blackhead ✔ merawat jerawat

Banyak lagi khasiatnya. Saya dah cuba dan semuanya betul betul berlaku. Ciptaan Allah yang unik. Buah manjakani. Nak cuba?😊😊 #teamsaupor #agenmelaka #saupor #sabuncute #kktm #loffattah #ctdk #bazaarpaknil #emmamaembong #uiagombak #uitmshahalam #rm2jer #sayajualprodukkecantikan #utmb #sayajualmurah #jozzlyn
Detox face mask diperbuat dari 100% serbuk manjakani asli. Tanpa bahan kimia. Cara guna hanya tambah air atau madu sahaja. Lelaki pun boleh pakai. ✔menegangkan muka ✔ haluskan kulit seperti bayi ✔ menanggalkan lebihan minyak ✔ bersihkan pori tersumbat ✔ hilangkan whitehead dan blackhead ✔ merawat jerawat Banyak lagi khasiatnya. Saya dah cuba dan semuanya betul betul berlaku. Ciptaan Allah yang unik. Buah manjakani. Nak cuba?😊😊 #teamsaupor  #agenmelaka  #saupor  #sabuncute  #kktm  #loffattah  #ctdk  #bazaarpaknil  #emmamaembong  #uiagombak  #uitmshahalam  #rm2jer  #sayajualprodukkecantikan  #utmb  #sayajualmurah  #jozzlyn 
Kebaikan bagi setiap sabun cute

Sabun tomato
1. Mengecilkan pori
2. Menghilangkan minyak berlebihan
3. Merawat jerawat dan bintik hitam

Sabun delima
1. Merawat jerawat
2. Mencerahkan kulit

Sabun madu
1. Melembapkan kulit
2. Merawat jerawat

Sabun oat
1. Boleh dijadikan skrub
2. Masker untuk kecilkan pori

Sabun kayu manis
1. Merawat jerawat,jeragat
2. Memudarkan parut

Sabun kopi
1. Mengurangkan lingkaran gelap bawah mata
2. Menyegarkan kulit

Semua sabun ni selamat untuk buat masker.

Pakai seperti biasa, bila kering terus bilas bersih.

Boleh digunakan setiap hari.
Boleh dijadikan hadiah kerana bentuknya yang comel.

Nak cuba? 📲 010 2337937

#teamsaupor #agenmelaka #saupor #sabuncute #sabunkayumanis #sabunkopi #sabunmadu #sabuntomato #sabunoat #bazaarpaknil #ctdk #sayajualprodukkecantikan #kktm #sayajualmurah #homemade
Kebaikan bagi setiap sabun cute Sabun tomato 1. Mengecilkan pori 2. Menghilangkan minyak berlebihan 3. Merawat jerawat dan bintik hitam Sabun delima 1. Merawat jerawat 2. Mencerahkan kulit Sabun madu 1. Melembapkan kulit 2. Merawat jerawat Sabun oat 1. Boleh dijadikan skrub 2. Masker untuk kecilkan pori Sabun kayu manis 1. Merawat jerawat,jeragat 2. Memudarkan parut Sabun kopi 1. Mengurangkan lingkaran gelap bawah mata 2. Menyegarkan kulit Semua sabun ni selamat untuk buat masker. Pakai seperti biasa, bila kering terus bilas bersih. Boleh digunakan setiap hari. Boleh dijadikan hadiah kerana bentuknya yang comel. Nak cuba? 📲 010 2337937 #teamsaupor  #agenmelaka  #saupor  #sabuncute  #sabunkayumanis  #sabunkopi  #sabunmadu  #sabuntomato  #sabunoat  #bazaarpaknil  #ctdk  #sayajualprodukkecantikan  #kktm  #sayajualmurah  #homemade 
Kopi merupakan teman baik sesetengah orang pada waktu pagi. Minuman yg dapat beri kesegaran untuk bermula sepanjang hari.

Tapi kopi juga bagus untuk kulit kita. Ia dapat menanggalkan sel kulit mati jika kita jadikannya skrub.

Cuma campurkan 1 sudu kopi bersama 1 sudu gula perang dan 1 sudu olive oil. Lumurkan ke wajah. 
Kopi juga boleh menghilangkan kesan lebam bawah mata. Nak mudah guna lah sabun cute kopi by Saupor.

#013- 265 1609 ani
#saupor
#sabuncutekopi
Kopi merupakan teman baik sesetengah orang pada waktu pagi. Minuman yg dapat beri kesegaran untuk bermula sepanjang hari. Tapi kopi juga bagus untuk kulit kita. Ia dapat menanggalkan sel kulit mati jika kita jadikannya skrub. Cuma campurkan 1 sudu kopi bersama 1 sudu gula perang dan 1 sudu olive oil. Lumurkan ke wajah. Kopi juga boleh menghilangkan kesan lebam bawah mata. Nak mudah guna lah sabun cute kopi by Saupor. #013 - 265 1609 ani #saupor  #sabuncutekopi