an online Instagram web viewer

#saupor medias

Photos

Tahukah anda, ais dapat mengecilkan pori pada wajah?

Tapi jangan sapu ais secara terus ke kulit. Balut dengan tuala nipis. Kemudian tuam pada kulit wajah.

Dikatakan dapat mengurangkan liang pori terbuka. Selain itu boleh cuba sabun tomato dari Saupor. Lebih mudah 😚😘
C&p

#suhailaothman
#cikgukecantikan
#saupor
Tahukah anda, ais dapat mengecilkan pori pada wajah? Tapi jangan sapu ais secara terus ke kulit. Balut dengan tuala nipis. Kemudian tuam pada kulit wajah. Dikatakan dapat mengurangkan liang pori terbuka. Selain itu boleh cuba sabun tomato dari Saupor. Lebih mudah 😚😘 C&p #suhailaothman  #cikgukecantikan  #saupor 
Banyak sangatlah jenis sabun cute ni, sampai  tak tahu la nak pilih yang mana. 
Itulah apa yg Customer selalu cakap bila tahu sabun cute ni ada banyak jenis. 
Tapi takpe biar saya tolong ye. Macam ni ye , mula2 pastikan muka awak sekarang takde pakai apa2 bedak atau foundation.

Kalau ada, boleh cuci muka dulu. Lepas dah lap kering, awak rehatkan muka awak selama 1 jam. Jangan buat apa2.

Sekarang perhatikan bahagian t zone iaitu 🌟dahi
🌟hidung 🌟dagu

Ada tak minyak berkilat? Kalau ada itu maknanya awak kulit jenis berminyak.

Kalau takde dan ada macam mengelupas tu maknanya kulit awak kering.

Dan kalau okay je tak berminyak, takde mengelupas tu maknanya kulit awak NORMAL.

NI CADANGAN SABUN YG SESUAI UTK AWAK

Normal ✔Delima
✔Madu

Oily (blackhead)
✔Tomato
✔Oat

Oily (jerawat)
✔Kayu manis

Dry
✔Madu
✔Delima

Sensitive
✔️Madu

Boleh pm@whatsapp saya +201126793563

#Saupor
#AgentSaupor
#SabunCute
Banyak sangatlah jenis sabun cute ni, sampai tak tahu la nak pilih yang mana. Itulah apa yg Customer selalu cakap bila tahu sabun cute ni ada banyak jenis. Tapi takpe biar saya tolong ye. Macam ni ye , mula2 pastikan muka awak sekarang takde pakai apa2 bedak atau foundation. Kalau ada, boleh cuci muka dulu. Lepas dah lap kering, awak rehatkan muka awak selama 1 jam. Jangan buat apa2. Sekarang perhatikan bahagian t zone iaitu 🌟dahi 🌟hidung 🌟dagu Ada tak minyak berkilat? Kalau ada itu maknanya awak kulit jenis berminyak. Kalau takde dan ada macam mengelupas tu maknanya kulit awak kering. Dan kalau okay je tak berminyak, takde mengelupas tu maknanya kulit awak NORMAL. NI CADANGAN SABUN YG SESUAI UTK AWAK Normal ✔Delima ✔Madu Oily (blackhead) ✔Tomato ✔Oat Oily (jerawat) ✔Kayu manis Dry ✔Madu ✔Delima Sensitive ✔️Madu Boleh pm@whatsapp saya +201126793563 #Saupor  #AgentSaupor  #SabunCute 
Sabun cute, harganya pun cute.
.
.
Siapa nak tahu fungsi sabun cute ni? 
Yg penting bahan2 nya adalah natural. .
017-7017113 Cik Nurrul
#saupor #teamsaupor #nhmartt
Sabun cute, harganya pun cute. . . Siapa nak tahu fungsi sabun cute ni? Yg penting bahan2 nya adalah natural. . 017-7017113 Cik Nurrul #saupor  #teamsaupor  #nhmartt 
#saupor

Akan dikenali di mata dunia. Aminn
#saupor  Akan dikenali di mata dunia. Aminn
4 sebab kenapa pori pori besar di wajah

1. Sebab terlalu banyak terdedah dengan cahaya matahari 
2 . Faktor genetik

3. Faktor umur

4. Sebab banyak sangat minyak.

Nak kecilkan pori? Boleh guna sabun tomato #sabuncute. 
Mudah , hanya buihkan je. Tak perlu potong tomato lagi.. #013- 265 1609 ~ ani
#saupor
#sabuncutetomato
4 sebab kenapa pori pori besar di wajah 1. Sebab terlalu banyak terdedah dengan cahaya matahari 2 . Faktor genetik 3. Faktor umur 4. Sebab banyak sangat minyak. Nak kecilkan pori? Boleh guna sabun tomato #sabuncute . Mudah , hanya buihkan je. Tak perlu potong tomato lagi.. #013 - 265 1609 ~ ani #saupor  #sabuncutetomato 
Kalau malas nak lenyek2 tomato tu kita ada cara yg lebih mudah tau.

just guna sabun tomato..tinggal basahkan dgn air..buihkan,sapu buih dimuka...n bilas! mudahkan?

Hasil yg sama jugak nanti😊

#saupor
#teamsaupor
Kalau malas nak lenyek2 tomato tu kita ada cara yg lebih mudah tau. just guna sabun tomato..tinggal basahkan dgn air..buihkan,sapu buih dimuka...n bilas! mudahkan? Hasil yg sama jugak nanti😊 #saupor  #teamsaupor 
Selain muka yang berjerawat, masalah eyebag pun ganggu keyakinan diri kita jugak. Bayangkan bila tengok cermin, confius ni muka kita ke, muka panda 🐼

Sebab eyebag bawah mata tu nampak gelap macam mata panda je. Kalau nak tahu paling ramai dapat masalah ni sebab kurang tidur dan terlalu banyak tengok skrin laptop dan handphone.

Jadi bagi mencegah, korang patut kurangkan tengok skrin2 ni. Kalau tak boleh elak, boleh rest mata setiap 30 minit. Pandang tempat lain atau pandang daun hijau. 
Nak kurangkan eyebag boleh try guna uncang teh yg dah diguna. Letak atas mata, bawah mata sebelum tidur. Best lagi korang cucila muka dulu dengan sabun kopi. 
Sebab sabun kopi boleh lancarkan pengaliran darah termasuk bahagian bawah mata ni. Time cuci rasa segar dengan aroma kopi. Hilang stress tau. *wassap link di komen kalau nak cuba sabun cute kopi*

#saupor

01112561593
Selain muka yang berjerawat, masalah eyebag pun ganggu keyakinan diri kita jugak. Bayangkan bila tengok cermin, confius ni muka kita ke, muka panda 🐼 Sebab eyebag bawah mata tu nampak gelap macam mata panda je. Kalau nak tahu paling ramai dapat masalah ni sebab kurang tidur dan terlalu banyak tengok skrin laptop dan handphone. Jadi bagi mencegah, korang patut kurangkan tengok skrin2 ni. Kalau tak boleh elak, boleh rest mata setiap 30 minit. Pandang tempat lain atau pandang daun hijau. Nak kurangkan eyebag boleh try guna uncang teh yg dah diguna. Letak atas mata, bawah mata sebelum tidur. Best lagi korang cucila muka dulu dengan sabun kopi. Sebab sabun kopi boleh lancarkan pengaliran darah termasuk bahagian bawah mata ni. Time cuci rasa segar dengan aroma kopi. Hilang stress tau. *wassap link di komen kalau nak cuba sabun cute kopi* #saupor  01112561593
Petang2 ni cuci mata sikit tengok produk #saupor yang super cute macam awak yang tengah baca ni. Boleh tengok apa kelebihan setiap #sabuncute ni. Kalau ada yang kena masalah dengan kulit muka awak yang cute miut tu, baik cuba. . 
Bahan bebas dari mercury, paraben dan sls tau. Perempuan suka kulit muka yang mulus sebab buat kita konfiden untuk berhadapan dengan orang. . 
Cakap banyak pulak iolss, opss! Hehe. 😂 Whatsapp Cik Lia tau 0134658994
Petang2 ni cuci mata sikit tengok produk #saupor  yang super cute macam awak yang tengah baca ni. Boleh tengok apa kelebihan setiap #sabuncute  ni. Kalau ada yang kena masalah dengan kulit muka awak yang cute miut tu, baik cuba. . Bahan bebas dari mercury, paraben dan sls tau. Perempuan suka kulit muka yang mulus sebab buat kita konfiden untuk berhadapan dengan orang. . Cakap banyak pulak iolss, opss! Hehe. 😂 Whatsapp Cik Lia tau 0134658994
Yummy-yummy... Ada serupa dengan cool blog tak? Opps jangan makan taw, ini scrub badan yang dapat memberi ketenangan & kelegaan mood kita apabila kita apply ke badan kita. ⚜️
⚜️
⚜️
#teamsaupor #sabunCute #saupor #syukriyahya #uiagombak #uitm #jasin #melaka #codbemban #uitmmelaka #kuimmelaka #bazaarpaknil #kktmjasin #readystock #homemade #scrubBodyLavender
Untuk kulit berminyak, guna sabun tomato, untuk jenis kulit kering guna sabun madu manakala kulit kombinasi guna sabun kayu manis.
.
3 jenis sabun ni mesti pakai setiap hari.
.
Manakala untuk merawat masalah kulit, macam blackhead, guna sabun oat selang sehari sebagai skrub, kayu manis untuk merawat jerawat, delima untuk cerahkan kulit.
.
Jika kulit anda sensitif, tidak boleh guna sabun delima, kopi dan tomato kerana 3 sabun ini ada bahan pewarna dan pewangi.
.
#saupor #sabuncutebysaupor #sauporkotatinggi
Untuk kulit berminyak, guna sabun tomato, untuk jenis kulit kering guna sabun madu manakala kulit kombinasi guna sabun kayu manis. . 3 jenis sabun ni mesti pakai setiap hari. . Manakala untuk merawat masalah kulit, macam blackhead, guna sabun oat selang sehari sebagai skrub, kayu manis untuk merawat jerawat, delima untuk cerahkan kulit. . Jika kulit anda sensitif, tidak boleh guna sabun delima, kopi dan tomato kerana 3 sabun ini ada bahan pewarna dan pewangi. . #saupor  #sabuncutebysaupor  #sauporkotatinggi 
Beli lip balm percuma sabun
.
Wow. Best sangat tu. Sabun ni boleh guna untuk badan. Bau wangi sangat. Nak simpan untuk wangikan almari pun boleh. ❤❤
.
Best ke best?
.
Cepat wasap
📲013-6545109
.
.
#lipbalm #produknatural #tiadabahankimia #merawatbibirkering #merawatbibirmenggelupas #melembutkanbibir #kecantikan #saupor #sauporkotatinggi
Apa itu cocoa butter?
.
Ia sejenis minyak semulajadi sama seperti minyak kelapa. Dan sangat bermanfaat untuk bibir dan kulit.
.
Cocoa butter dapat melembapkan bibir sekaligus merawat masalah bibir kering, mengelupas.
.
Boleh pakai setiap hari. Boleh juga pakai sebelum tidur untuk dapatkan bibir yang lembut dan lembap keesokan hari.
.
.
#lipbalm #produknatural #merawatbibir #merawatbibirkering #tiadabahankimia #natural #kecantikan #saupor #sauporkotatinggi
Natural colour lip balm. For moisturizing and lip treatment.
.
Diperbuat dari Cocoa butter, natural beeswax dan olive oil.
.
Khas untuk make up base bagi yang suka pakai lipstick. Elakkan bibir kering dengan sapu lip balm dulu.
.
Rm15
.
.
📲Whatsapp 013-6545109
.
#lipbalm #produknatural #selamat #tiadabahankimia #saupor #sauporkotatinggi #kecantikan #merawatbibir #merawatbibirkering
Kesian tak tengok anak tergaru-garu bila digigit nyamuk?
.
Mesti tak sampai hati kan. Boleh stanby body scrub lavender ni.
.
Boleh guna 1 family. Kalau digigit nyamuk . Sapu dan gosok sikit.
.
Lavender boleh kurangkan rasa gatal. Bila dah bilas tu , in shaa Allah dah tak tergaru-garu lagi.
.
Selamat digunakan termasuk kanak-kanak setahun ke atas. Bayi ikut keadaan kulit. Tak perlu la beri pada bayi. Kan melecet sebab ada gula tu😉
.
#saupor
#sauporkotatinggi
Kesian tak tengok anak tergaru-garu bila digigit nyamuk? . Mesti tak sampai hati kan. Boleh stanby body scrub lavender ni. . Boleh guna 1 family. Kalau digigit nyamuk . Sapu dan gosok sikit. . Lavender boleh kurangkan rasa gatal. Bila dah bilas tu , in shaa Allah dah tak tergaru-garu lagi. . Selamat digunakan termasuk kanak-kanak setahun ke atas. Bayi ikut keadaan kulit. Tak perlu la beri pada bayi. Kan melecet sebab ada gula tu😉 . #saupor  #sauporkotatinggi 
Taraaaa, 
inilah baby baru dari produk #Saupor. Body scrub yang halus macam "cool blog", eh tapi tak boleh makan tau. Haruman semulajadi dari Lavender.  Boleh pakai dekat muka. Ramuanya adalah; gula, olive oil, almond oil, lavender essential oil.

Fuhhhh badan makin wangi, dan kulit sentiasa lembap. Haruman lavender membuat kann diri ini tenang bagai menikmati ais kacang 😋😉😉. Ai is teruja dan tak saborrr sangat dah niiiie. Cik adik dan mommies yang tengah bersantai tu boleh beraromaterapi dengan #ScrubLavender keluaran saupor.

Sekarang ni kita bagi #freePostage je tau sampai hujung bulan september sempena Hari Lahir Kak Hani 😉

#BodyScrubBySaupor
Taraaaa, inilah baby baru dari produk #Saupor . Body scrub yang halus macam "cool blog", eh tapi tak boleh makan tau. Haruman semulajadi dari Lavender. Boleh pakai dekat muka. Ramuanya adalah; gula, olive oil, almond oil, lavender essential oil. Fuhhhh badan makin wangi, dan kulit sentiasa lembap. Haruman lavender membuat kann diri ini tenang bagai menikmati ais kacang 😋😉😉. Ai is teruja dan tak saborrr sangat dah niiiie. Cik adik dan mommies yang tengah bersantai tu boleh beraromaterapi dengan #ScrubLavender  keluaran saupor. Sekarang ni kita bagi #freePostage  je tau sampai hujung bulan september sempena Hari Lahir Kak Hani 😉 #BodyScrubBySaupor 
Khasiat Delima ⚘Ekstrak Delima adalah sumber yang kaya dengan tannin, antosianin, vitamin (A, C, E) dan mineral ⚘Digunakan secara meluas untuk ciri-ciri antioksidannya. ⚘Satu buah delima mengandungi tiga kali sifat-sifat antioksidan wain merah atau teh hijau. ⚘Tahap antioksidan yang tinggi berkesan dalam memerangi radikal bebas yang menyebabkan pra-matang penuaan sel kulit. ⚘ekstrak buah delima dapat mengecilkan liang pori dan menguatkan epidermis kulit, sekali gus menjadi sesuai untuk kulit berminyak dan kombinasi

#sabuncute delima mengandungi ekstrak delima yang bagus untuk kulit. Nak awet muda? Gunalah sabun delima ni

#Saupor
#teamsaupor
#Saupor
#SabunCute

01112561593
Khasiat Delima ⚘Ekstrak Delima adalah sumber yang kaya dengan tannin, antosianin, vitamin (A, C, E) dan mineral ⚘Digunakan secara meluas untuk ciri-ciri antioksidannya. ⚘Satu buah delima mengandungi tiga kali sifat-sifat antioksidan wain merah atau teh hijau. ⚘Tahap antioksidan yang tinggi berkesan dalam memerangi radikal bebas yang menyebabkan pra-matang penuaan sel kulit. ⚘ekstrak buah delima dapat mengecilkan liang pori dan menguatkan epidermis kulit, sekali gus menjadi sesuai untuk kulit berminyak dan kombinasi #sabuncute  delima mengandungi ekstrak delima yang bagus untuk kulit. Nak awet muda? Gunalah sabun delima ni #Saupor  #teamsaupor  #Saupor  #SabunCute  01112561593
Yummy-yummy... Ada serupa dengan cool blog tak? Opps jangan makan taw, ini scrub badan yang dapat memberi ketenangan & kelegaan mood kita apabila kita apply ke badan kita. ⚜️
⚜️
⚜️
#teamsaupor #sabunCute #saupor #syukriyahya #uiagombak #uitm #jasin #melaka #codbemban #uitmmelaka #kuimmelaka #bazaarpaknil #kktmjasin #readystock #homemade #scrubBodyLavender
Sabun delima adalah salah satu jenis #SabunCuteBySaupor. 
Ramai yang pilih sabun ni untuk mencerahkan kulit. Dalam masa sama boleh merawat masalah jerawat.

Bila konsisten guna, kulit tak lagi berminyak, semakin lembut dan lembap. In shaa Allah.

Buah delima kaya antioksidan yang bantu kulit supaya sentiasa berseri dan elakkan dari timbulnya garis-garis penuaan.

#tipskecantikan #AgenMelaka #sabunCute #saupor #syukriyahya #uiagombak #uitm #jasin #melaka #codbemban #uitmmelaka #kuimmelaka #bazaarpaknil #kktmjasin #readystock #homemade #SabunCutebySaupor #sauporNatural #ctdk #teamsaupor #bemban #ctlela
Sabun delima adalah salah satu jenis #SabunCuteBySaupor . Ramai yang pilih sabun ni untuk mencerahkan kulit. Dalam masa sama boleh merawat masalah jerawat. Bila konsisten guna, kulit tak lagi berminyak, semakin lembut dan lembap. In shaa Allah. Buah delima kaya antioksidan yang bantu kulit supaya sentiasa berseri dan elakkan dari timbulnya garis-garis penuaan. #tipskecantikan  #AgenMelaka  #sabunCute  #saupor  #syukriyahya  #uiagombak  #uitm  #jasin  #melaka  #codbemban  #uitmmelaka  #kuimmelaka  #bazaarpaknil  #kktmjasin  #readystock  #homemade  #SabunCutebySaupor  #sauporNatural  #ctdk  #teamsaupor  #bemban  #ctlela 
Oat adalah skrub lembut untuk muka. Cara guna #sabunCute oat ialah: 
1. Basahkan sabun dengan air.
2. Basahkan muka. 
3. Gosok sabun ke wajah dengan lembut secara memutar.
4. Bila dah rasa melekit, guna tangan untuk urut muka.
5. Boleh biar sekejap kalau nak buat masker. 
6. Bilas hingga bersih 
Kulit akan rasa lembut dan licin sebab segala sel kulit mati dah ditanggalkan.  Dan oat akan lembapkan kulit disamping elak kulit berminyak.
. . 
#tipskecantikan #AgenMelaka #sabunCute #saupor #syukriyahya #uiagombak #uitm #jasin #melaka #codbemban #uitmmelaka #kuimmelaka #bazaarpaknil #kktmjasin #readystock #homemade #SabunCutebySaupor #sauporNatural #ctdk #teamsaupor #bemban #ctlela
Oat adalah skrub lembut untuk muka. Cara guna #sabunCute  oat ialah: 1. Basahkan sabun dengan air. 2. Basahkan muka. 3. Gosok sabun ke wajah dengan lembut secara memutar. 4. Bila dah rasa melekit, guna tangan untuk urut muka. 5. Boleh biar sekejap kalau nak buat masker. 6. Bilas hingga bersih Kulit akan rasa lembut dan licin sebab segala sel kulit mati dah ditanggalkan. Dan oat akan lembapkan kulit disamping elak kulit berminyak. . . #tipskecantikan  #AgenMelaka  #sabunCute  #saupor  #syukriyahya  #uiagombak  #uitm  #jasin  #melaka  #codbemban  #uitmmelaka  #kuimmelaka  #bazaarpaknil  #kktmjasin  #readystock  #homemade  #SabunCutebySaupor  #sauporNatural  #ctdk  #teamsaupor  #bemban  #ctlela 
Tomato memang bagus untuk kulit. Selain menggunakan buah tomato, boleh je guna #sabunCute tomato ni.

Lepas cuci muka rasa lembut dan kulit kurang berminyak. Sebab sabun ni tak keringkan kulit dan diperbuat dari tomato asli.

#tipskecantikan #AgenMelaka #sabunCute #saupor #syukriyahya #uiagombak #uitm #jasin #melaka #codbemban #uitmmelaka #kuimmelaka #bazaarpaknil #kktmjasin #readystock #homemade #SabunCutebySaupor #sauporNatural #ctdk #teamsaupor #bemban #ctlela
Tomato memang bagus untuk kulit. Selain menggunakan buah tomato, boleh je guna #sabunCute  tomato ni. Lepas cuci muka rasa lembut dan kulit kurang berminyak. Sebab sabun ni tak keringkan kulit dan diperbuat dari tomato asli. #tipskecantikan  #AgenMelaka  #sabunCute  #saupor  #syukriyahya  #uiagombak  #uitm  #jasin  #melaka  #codbemban  #uitmmelaka  #kuimmelaka  #bazaarpaknil  #kktmjasin  #readystock  #homemade  #SabunCutebySaupor  #sauporNatural  #ctdk  #teamsaupor  #bemban  #ctlela 
Boleh cuba tips ni untuk merawat kulit kering.

Ambil 1 sudu minyak kelapa. Campurkan dengan 2 sudu madu. Oleskan ke wajah. 
Buat urutan wajah secara memutar selama ini 15 minit. Kemudian bilas hingga bersih.

#tipskecantikan #AgenMelaka #sabunCute #saupor #syukriyahya #uiagombak #uitm #jasin #melaka #codbemban #uitmmelaka #kuimmelaka #bazaarpaknil #kktmjasin #readystock #homemade #SabunCutebySaupor #sauporNatural #ctdk #teamsaupor #bemban #ctlela
Siapa2 yang ada whitehead degil tu jom guna sabun oat . Sabun oat buat skrub. Untuk cuci muka guna sabun kopi. Macam salah seorang pengguna ni. Terus hilang whitehead dia. Yang penting kena sabar ye. 😊

#sabuncute
#saupor
Siapa2 yang ada whitehead degil tu jom guna sabun oat . Sabun oat buat skrub. Untuk cuci muka guna sabun kopi. Macam salah seorang pengguna ni. Terus hilang whitehead dia. Yang penting kena sabar ye. 😊 #sabuncute  #saupor 
Sabun cute by SAUPOR ni ada 6 jenis. Tapi jangan confius nak pakai yang mana dulu.

Jom saya cerita sikit. Contohnya Arifah (bukan nama sebenar) ada masalah kulit kering, jerawat, whitehead. 
Sabun mana yang Arifah kena pakai dulu?
Jawapannya sabun madu terlebih dahulu. Pakai sabun madu ni boleh lembapka kulit dan rawat kulit mengelupas. 
Selepas tu Arifah boleh pakai sabun delima/kayu manis. Tapi saya lebih cadangkan sabun delima. Sebab kulit kering mesti sensitif. Kayu manis agak pedih.

Kemudian baru boleh skrub muka bila kulit dah tak kering. Cara nak pakai skrub selang sehari bukan hari-hari.

Sabun ni pakai satu jenis je kasi habis. Bila habis baru tukar. Kecuali sabun oat. Oat boleh sekalikan dengan mana mana sabun.

Memang nampak rumit. Tapi kalau biasa calit krim itu ini sekarang pakai sabun cute ni tak payah susah susah. Guna sabun pun boleh #FLAWLESS. 😊

#SabunCuteBySaupor #homemade 
#teamsaupor #saupor #syukriyahya 
#sauporNatural #AgenMelaka #kuimmelaka #uiagombak #bazaarpaknil #minisoap #uitmmelaka #jasinmelaka
#codbemban
Sabun cute by SAUPOR ni ada 6 jenis. Tapi jangan confius nak pakai yang mana dulu. Jom saya cerita sikit. Contohnya Arifah (bukan nama sebenar) ada masalah kulit kering, jerawat, whitehead. Sabun mana yang Arifah kena pakai dulu? Jawapannya sabun madu terlebih dahulu. Pakai sabun madu ni boleh lembapka kulit dan rawat kulit mengelupas. Selepas tu Arifah boleh pakai sabun delima/kayu manis. Tapi saya lebih cadangkan sabun delima. Sebab kulit kering mesti sensitif. Kayu manis agak pedih. Kemudian baru boleh skrub muka bila kulit dah tak kering. Cara nak pakai skrub selang sehari bukan hari-hari. Sabun ni pakai satu jenis je kasi habis. Bila habis baru tukar. Kecuali sabun oat. Oat boleh sekalikan dengan mana mana sabun. Memang nampak rumit. Tapi kalau biasa calit krim itu ini sekarang pakai sabun cute ni tak payah susah susah. Guna sabun pun boleh #FLAWLESS . 😊 #SabunCuteBySaupor  #homemade  #teamsaupor  #saupor  #syukriyahya  #sauporNatural  #AgenMelaka  #kuimmelaka  #uiagombak  #bazaarpaknil  #minisoap  #uitmmelaka  #jasinmelaka  #codbemban 
Kulit berminyak ni BAGUS. 
Sebab untuk kekalkan kelembapan kulit kita. Dan boleh dikatakan kalau ada minyak semulajadi tu muka lambat nampak tua. Awet muda.

Tapi.. jeng3x.. Kalau terlampau banyakk minyak mengundang masalah. Antaranya masalah jerawat. Sebab minyak boleh memerangkap habuk dan debu. 
Mengundang masalah pori tersumbat. Maka terhasillah JERAWAT. 
Jadi sebab tu minyak di wajah ada baik dan buruknya bergantung pada banyak atau sikit minyak tu.

So , kena kenal pasti jenis kulit memasing tu. Uolls jenis macam mana? 
Bagi jenis berminyak yang banyak ni sangat digalakkan guna produk bebas petroleum. Supaya dapat kurangkan masalah tu.

Selain tu pilih sabun yang tak menghakis kulit. Bila pakai tak rasa kesat sangat.

Cadangannya cucilah muka setiap kali bangun tidur dan sebelum tidur. Guna sabun tomato.  Sebab tomato dapat mengatasi masalah muka berminyak .

Di samping tak akan buat kulit jadi kering atau rosak. 
Muka dah tak berminyak akan buat kita mudah nak pilih make up. Dan tak mudah tumbuh jerawat. 
Best kan? Jom order sabun tomato harini. Ada HARGA KASIH SAYANG. 
#SabunCutebySaupor #uiagombak
#AgenMelaka #kuimmelaka
#bazaarpaknil #sabuntomato
#teamsaupor #saupor #syukriyahya
#sauporNatural #homemade #kupukupu #kktmjasin #readystock
#trustedseller
Kulit berminyak ni BAGUS. Sebab untuk kekalkan kelembapan kulit kita. Dan boleh dikatakan kalau ada minyak semulajadi tu muka lambat nampak tua. Awet muda. Tapi.. jeng3x.. Kalau terlampau banyakk minyak mengundang masalah. Antaranya masalah jerawat. Sebab minyak boleh memerangkap habuk dan debu. Mengundang masalah pori tersumbat. Maka terhasillah JERAWAT. Jadi sebab tu minyak di wajah ada baik dan buruknya bergantung pada banyak atau sikit minyak tu. So , kena kenal pasti jenis kulit memasing tu. Uolls jenis macam mana? Bagi jenis berminyak yang banyak ni sangat digalakkan guna produk bebas petroleum. Supaya dapat kurangkan masalah tu. Selain tu pilih sabun yang tak menghakis kulit. Bila pakai tak rasa kesat sangat. Cadangannya cucilah muka setiap kali bangun tidur dan sebelum tidur. Guna sabun tomato. Sebab tomato dapat mengatasi masalah muka berminyak . Di samping tak akan buat kulit jadi kering atau rosak. Muka dah tak berminyak akan buat kita mudah nak pilih make up. Dan tak mudah tumbuh jerawat. Best kan? Jom order sabun tomato harini. Ada HARGA KASIH SAYANG. #SabunCutebySaupor  #uiagombak  #AgenMelaka  #kuimmelaka  #bazaarpaknil  #sabuntomato  #teamsaupor  #saupor  #syukriyahya  #sauporNatural  #homemade  #kupukupu  #kktmjasin  #readystock  #trustedseller 
Dalam kita tak sedar, mungkin ada antara kita memang langsung tak minum kopi. Sebab caffien dalam kopi tu boleh buat kita ketagih. 
Memang betul tu. Tapi, ada kebaikan caffien untuk kulit. Nak tahu? Jom baca info ni. ⚘Caffien dapat melancarkan pengaliran darah dalam tubuh. ⚘ Untuk mata yang lebam akibat kurang tidur, boleh dirawat dengan kopi. ⚘Hanya sapu serbuk kopi yg dah dicampur dengan minyak zaitun. Biarkan selama 20minit. Dan bilas. ⚘Lebih mudah jika guna sabun cute kopi by Saupor. Mudah , hanya buih kan dan sapu di bawah mata. ⚘Tak memedihkan kerana sabun ni bebas sles dan paraben.

#Saupor 
#AgentSaupor 
#TeamSaupor
Dalam kita tak sedar, mungkin ada antara kita memang langsung tak minum kopi. Sebab caffien dalam kopi tu boleh buat kita ketagih. Memang betul tu. Tapi, ada kebaikan caffien untuk kulit. Nak tahu? Jom baca info ni. ⚘Caffien dapat melancarkan pengaliran darah dalam tubuh. ⚘ Untuk mata yang lebam akibat kurang tidur, boleh dirawat dengan kopi. ⚘Hanya sapu serbuk kopi yg dah dicampur dengan minyak zaitun. Biarkan selama 20minit. Dan bilas. ⚘Lebih mudah jika guna sabun cute kopi by Saupor. Mudah , hanya buih kan dan sapu di bawah mata. ⚘Tak memedihkan kerana sabun ni bebas sles dan paraben. #Saupor  #AgentSaupor  #TeamSaupor 
Banyak sangatlah jenis sabun cute ni, sampai  tak tahu la nak pilih yang mana. 
Itulah apa yg Customer selalu cakap bila tahu sabun cute ni ada banyak jenis. 
Tapi takpe biar saya tolong ye. Macam ni ye , mula2 pastikan muka awak sekarang takde pakai apa2 bedak atau foundation.

Kalau ada, boleh cuci muka dulu. Lepas dah lap kering, awak rehatkan muka awak selama 1 jam. Jangan buat apa2.

Sekarang perhatikan bahagian t zone iaitu 🌟dahi
🌟hidung 🌟dagu

Ada tak minyak berkilat? Kalau ada itu maknanya awak kulit jenis berminyak.

Kalau takde dan ada macam mengelupas tu maknanya kulit awak kering.

Dan kalau okay je tak berminyak, takde mengelupas tu maknanya kulit awak NORMAL.

NI CADANGAN SABUN YG SESUAI UTK AWAK

Normal ✔Delima
✔Madu

Oily (blackhead)
✔Tomato
✔Oat

Oily (jerawat)
✔Kayu manis

Dry
✔Madu
✔Delima

Sensitive
✔️Madu

Boleh pm@whatsapp saya +201126793563

#Saupor
#AgentSaupor
#SabunCute
Banyak sangatlah jenis sabun cute ni, sampai tak tahu la nak pilih yang mana. Itulah apa yg Customer selalu cakap bila tahu sabun cute ni ada banyak jenis. Tapi takpe biar saya tolong ye. Macam ni ye , mula2 pastikan muka awak sekarang takde pakai apa2 bedak atau foundation. Kalau ada, boleh cuci muka dulu. Lepas dah lap kering, awak rehatkan muka awak selama 1 jam. Jangan buat apa2. Sekarang perhatikan bahagian t zone iaitu 🌟dahi 🌟hidung 🌟dagu Ada tak minyak berkilat? Kalau ada itu maknanya awak kulit jenis berminyak. Kalau takde dan ada macam mengelupas tu maknanya kulit awak kering. Dan kalau okay je tak berminyak, takde mengelupas tu maknanya kulit awak NORMAL. NI CADANGAN SABUN YG SESUAI UTK AWAK Normal ✔Delima ✔Madu Oily (blackhead) ✔Tomato ✔Oat Oily (jerawat) ✔Kayu manis Dry ✔Madu ✔Delima Sensitive ✔️Madu Boleh pm@whatsapp saya +201126793563 #Saupor  #AgentSaupor  #SabunCute 
Siapa2 yang ada whitehead degil tu jom guna sabun oat . Sabun oat buat skrub. Untuk cuci muka guna sabun kopi. Macam salah seorang pengguna ni. Terus hilang whitehead dia. Yang penting kena sabar ye. 😊

#sabuncute
#saupor
Siapa2 yang ada whitehead degil tu jom guna sabun oat . Sabun oat buat skrub. Untuk cuci muka guna sabun kopi. Macam salah seorang pengguna ni. Terus hilang whitehead dia. Yang penting kena sabar ye. 😊 #sabuncute  #saupor 
Selain muka yang berjerawat, masalah eyebag pun ganggu keyakinan diri kita jugak. Bayangkan bila tengok cermin, confius ni muka kita ke, muka panda 🐼

Sebab eyebag bawah mata tu nampak gelap macam mata panda je. Kalau nak tahu paling ramai dapat masalah ni sebab kurang tidur dan terlalu banyak tengok skrin laptop dan handphone.

Jadi bagi mencegah, korang patut kurangkan tengok skrin2 ni. Kalau tak boleh elak, boleh rest mata setiap 30 minit. Pandang tempat lain atau pandang daun hijau. 
Nak kurangkan eyebag boleh try guna uncang teh yg dah diguna. Letak atas mata, bawah mata sebelum tidur. Best lagi korang cucila muka dulu dengan sabun kopi. 
Sebab sabun kopi boleh lancarkan pengaliran darah termasuk bahagian bawah mata ni. Time cuci rasa segar dengan aroma kopi. Hilang stress tau. *wassap link di komen kalau nak cuba sabun cute kopi*

#saupor

01112561593
Selain muka yang berjerawat, masalah eyebag pun ganggu keyakinan diri kita jugak. Bayangkan bila tengok cermin, confius ni muka kita ke, muka panda 🐼 Sebab eyebag bawah mata tu nampak gelap macam mata panda je. Kalau nak tahu paling ramai dapat masalah ni sebab kurang tidur dan terlalu banyak tengok skrin laptop dan handphone. Jadi bagi mencegah, korang patut kurangkan tengok skrin2 ni. Kalau tak boleh elak, boleh rest mata setiap 30 minit. Pandang tempat lain atau pandang daun hijau. Nak kurangkan eyebag boleh try guna uncang teh yg dah diguna. Letak atas mata, bawah mata sebelum tidur. Best lagi korang cucila muka dulu dengan sabun kopi. Sebab sabun kopi boleh lancarkan pengaliran darah termasuk bahagian bawah mata ni. Time cuci rasa segar dengan aroma kopi. Hilang stress tau. *wassap link di komen kalau nak cuba sabun cute kopi* #saupor  01112561593
Bila musim raya ni kita banyak keluar rumah, jalan jalan raya. Jadi kulit tu mudah terdedah pada cahaya matahari dengan habuk. Kadang pakai make up lama lama pun boleh buat kulit nampak kusam.
.
So, jangan lupakan rutin bersihkan muka dan pakailah masker homemade. Untuk hilangkan kulit kusam boleh cuba masker susu dengan madu.
.
Campur je susu dan madu dan sapu di muka. Bila kering baru bilas. In shaa Allah berseri kulit nanti.
.
Tapi kalau untuk setiap hari, boleh guna sabun delima #sabunCute. In shaa Allah dah tak kusam malah berseri seri nanti.
.
Jom order😍
📲whatsapp 013-6545109
.
.
#Saupor
#BahanSemulajadi 
#bebasMerkuri
#sauporkotatinggi
Bila musim raya ni kita banyak keluar rumah, jalan jalan raya. Jadi kulit tu mudah terdedah pada cahaya matahari dengan habuk. Kadang pakai make up lama lama pun boleh buat kulit nampak kusam. . So, jangan lupakan rutin bersihkan muka dan pakailah masker homemade. Untuk hilangkan kulit kusam boleh cuba masker susu dengan madu. . Campur je susu dan madu dan sapu di muka. Bila kering baru bilas. In shaa Allah berseri kulit nanti. . Tapi kalau untuk setiap hari, boleh guna sabun delima #sabunCute . In shaa Allah dah tak kusam malah berseri seri nanti. . Jom order😍 📲whatsapp 013-6545109 . . #Saupor  #BahanSemulajadi  #bebasMerkuri  #sauporkotatinggi 
Stock baru je sampai.. Mana yang nak order boleh pm terus ke 010-2337937 *Pn.Lela. 😉

#SabunHomeMade #sabuncute #saupor #agenmelaka #codjasinmuar  #bazaarpaknil #syukriyahya #utmb #uitmmelaka #utmmelaka #kktm #puteribalqish #uitmshahalam
.
Siapa kata tak boleh campur2 sabun cute ni? .
Boleh je tau. Tapi mesti ikut guide yang diberi. Jangan risau, bila pakai sabun ni kami akan guidr anda
.
Cuma beritahu apa masalah kulit masing masing😊
.
Macam customer ni. Ada masalah muka berminyak dan jerawat. Jadi kami guide untuk pakai 3 jenis sabun
.
Alhamdulillah ada perubahan positif. Nak cuba? Boleh PM jer tau. Rm2 kesan berbaloi sangat. Betul tak?
.
#saupor 
#TeamSaupor 
#sabuncute
#sayajualsabuncute 
#sayajualsabun
#jombeli
#naturalsoap 
#natural
. Siapa kata tak boleh campur2 sabun cute ni? . Boleh je tau. Tapi mesti ikut guide yang diberi. Jangan risau, bila pakai sabun ni kami akan guidr anda . Cuma beritahu apa masalah kulit masing masing😊 . Macam customer ni. Ada masalah muka berminyak dan jerawat. Jadi kami guide untuk pakai 3 jenis sabun . Alhamdulillah ada perubahan positif. Nak cuba? Boleh PM jer tau. Rm2 kesan berbaloi sangat. Betul tak? . #saupor  #TeamSaupor  #sabuncute  #sayajualsabuncute  #sayajualsabun  #jombeli  #naturalsoap  #natural 
.
Lama tak beriklan. Entah2 ada yang lupa dan tak tahu sis jual benda ni 😁😂
.
Daripada kamu bersusah-susah tekan guna kuku untuk keluarkan blackhead@whitehead yg padahnya dapat dapat kesan merah-merah hidung,kesan bekas kuku dihidung dan hidung jadi menggelupas selepas beberapa hari
.
kan lebih baik kamu guna cara yg lebih mudah,tak menyakitkan malah baik untuk kulit
.
caranya hanya buihkan sabun oat dibahagian yang bermasalah.konsisten pasti buat kamu tersenyum lebar nanti😊plus senyum ada love lagi😍
.
*Sabun oat bisa menghilangkan blachkead & Whitehead
.
#saupor
#teamsaupor
#sabun 
#sabuncute
#sayajualsabun 
#sayajualmurah
#RM2 
#jombeli
#facialsoap 
#naturalsoap 
#natural
. Lama tak beriklan. Entah2 ada yang lupa dan tak tahu sis jual benda ni 😁😂 . Daripada kamu bersusah-susah tekan guna kuku untuk keluarkan blackhead@whitehead yg padahnya dapat dapat kesan merah-merah hidung,kesan bekas kuku dihidung dan hidung jadi menggelupas selepas beberapa hari . kan lebih baik kamu guna cara yg lebih mudah,tak menyakitkan malah baik untuk kulit . caranya hanya buihkan sabun oat dibahagian yang bermasalah.konsisten pasti buat kamu tersenyum lebar nanti😊plus senyum ada love lagi😍 . *Sabun oat bisa menghilangkan blachkead & Whitehead . #saupor  #teamsaupor  #sabun  #sabuncute  #sayajualsabun  #sayajualmurah  #RM2  #jombeli  #facialsoap  #naturalsoap  #natural 
[Petua kulit lembap: jangan lap air lepas cuci muka]

Kebiasan kita lepas cuci muka, dan bilas. Lepas tu terus lap air dengan tisu atau towel

Sebenarnya kita tak perlu lap pun. Air tu akan diserap oleh kulit. Dan boleh melembapkan kulit.

Tambah lagi kalau cuci guna sabun madu.  Kulit akan bertambah lembap dan tak kering langsung😊

#saupor
#sabuncute
[Petua kulit lembap: jangan lap air lepas cuci muka] Kebiasan kita lepas cuci muka, dan bilas. Lepas tu terus lap air dengan tisu atau towel Sebenarnya kita tak perlu lap pun. Air tu akan diserap oleh kulit. Dan boleh melembapkan kulit. Tambah lagi kalau cuci guna sabun madu. Kulit akan bertambah lembap dan tak kering langsung😊 #saupor  #sabuncute 
Nampak tak muka kita sebelum tu berminyak sebab dari pagi buat keje macam2 jemur baju, masak, kemas rumah & banyak lagi. .
Uolls tengok gambar after 20 minit saya pakai sabun oat sebagai scrub. .
Muka nampak lebih segar, tidak berminyak & blackheads&whiteheads pun lari taw.😍😍😍
.
.
#agenmelaka #teamsaupor #saupor #ctdk #uiagombak #sabunoat #uitmshahalam #kktm #sayajualmurah #bazaarpaknil #sayajualprodukkecantikan #sauporsabuncute #murahjer
Siapa kata tak boleh campur2 sabun cute ni?
.
.
Boleh je tau. Tapi mesti ikut guide yang diberi. Jangan risau, bila pakai sabun ni kami akan guide anda.
.
.
Cuma beritahu apa masalah kulit masing masing😊
.
.
Macam customer ni. Ada masalah muka berminyak dan jerawat. Jadi kami guide untuk pakai 3 jenis sabun.
.
.
Alhamdulillah ada perubahan positif. Nak cuba? Boleh PM jer tau. Rm2 kesan berbaloi sangat. Betul tak?
.
.
#teamsaupor #saupor #sabuncute #sauporkotatinggi #jerawat #jeragat #blackhead #whitehead
Siapa kata tak boleh campur2 sabun cute ni? . . Boleh je tau. Tapi mesti ikut guide yang diberi. Jangan risau, bila pakai sabun ni kami akan guide anda. . . Cuma beritahu apa masalah kulit masing masing😊 . . Macam customer ni. Ada masalah muka berminyak dan jerawat. Jadi kami guide untuk pakai 3 jenis sabun. . . Alhamdulillah ada perubahan positif. Nak cuba? Boleh PM jer tau. Rm2 kesan berbaloi sangat. Betul tak? . . #teamsaupor  #saupor  #sabuncute  #sauporkotatinggi  #jerawat  #jeragat  #blackhead  #whitehead 
Sekiranya kita jenis yang kerap berada di bawah cahaya matahari kita perlu sentiasa pakai sunblock.

Supaya dapat mengelakkan dari sunburn dan kesan sinaran uv. Sinaran uv boleh menyebabkan kanser kulit juga 😮. Selain tu cuci lah muka setiap kali selepas keluar rumah. Paling best kalau guna sabun kopi.

Baunya macam gula gula kopiko. Bila pakai rasa segar dan boleh hilang stress😍

#agenmelaka #teamsaupor #saupor #ctdk #uiagombak #sabunkopi #uitmshahalam #kktm #sayajualmurah #bazaarpaknil #sayajualprodukkecantikan #sauporsabuncute #murahjer
Sekiranya kita jenis yang kerap berada di bawah cahaya matahari kita perlu sentiasa pakai sunblock. Supaya dapat mengelakkan dari sunburn dan kesan sinaran uv. Sinaran uv boleh menyebabkan kanser kulit juga 😮. Selain tu cuci lah muka setiap kali selepas keluar rumah. Paling best kalau guna sabun kopi. Baunya macam gula gula kopiko. Bila pakai rasa segar dan boleh hilang stress😍 #agenmelaka  #teamsaupor  #saupor  #ctdk  #uiagombak  #sabunkopi  #uitmshahalam  #kktm  #sayajualmurah  #bazaarpaknil  #sayajualprodukkecantikan  #sauporsabuncute  #murahjer 
Kopi merupakan teman baik sesetengah orang pada waktu pagi. Minuman yg dapat beri kesegaran untuk bermula sepanjang hari.

Tapi kopi juga bagus untuk kulit kita. Ia dapat menanggalkan sel kulit mati jika kita jadikannya skrub.

Cuma campurkan 1 sudu kopi bersama 1 sudu gula perang dan 1 sudu olive oil. Lumurkan ke wajah. 
Kopi juga boleh menghilangkan kesan lebam bawah mata. Nak mudah guna lah sabun cute kopi by Saupor.

#agenmelaka #teamsaupor #saupor #ctdk #uiagombak #sabunkopi #uitmshahalam #kktm #sayajualmurah #bazaarpaknil #sayajualprodukkecantikan #sauporsabuncute #murahjer
Kopi merupakan teman baik sesetengah orang pada waktu pagi. Minuman yg dapat beri kesegaran untuk bermula sepanjang hari. Tapi kopi juga bagus untuk kulit kita. Ia dapat menanggalkan sel kulit mati jika kita jadikannya skrub. Cuma campurkan 1 sudu kopi bersama 1 sudu gula perang dan 1 sudu olive oil. Lumurkan ke wajah. Kopi juga boleh menghilangkan kesan lebam bawah mata. Nak mudah guna lah sabun cute kopi by Saupor. #agenmelaka  #teamsaupor  #saupor  #ctdk  #uiagombak  #sabunkopi  #uitmshahalam  #kktm  #sayajualmurah  #bazaarpaknil  #sayajualprodukkecantikan  #sauporsabuncute  #murahjer 
Masalah jerawat adakalanya berpunca dari resdung.

Sabun kayu manis ni pun sesuai utk merawat resdung tau.

Macam customer ni, alhamdulillah dah berjaya kurangkan masalah resdung.

Hasilnya jerawat dah takde. Jom cuba sabun ni. Rm2 je.. #agentsaupor
Ezza
#saupor
01112561593
Masalah jerawat adakalanya berpunca dari resdung. Sabun kayu manis ni pun sesuai utk merawat resdung tau. Macam customer ni, alhamdulillah dah berjaya kurangkan masalah resdung. Hasilnya jerawat dah takde. Jom cuba sabun ni. Rm2 je.. #agentsaupor  Ezza #saupor  01112561593
[Masker sabun madu]

Sabun pun boleh buat masker. Caranya

1. Cuci muka dengan air bersih. 
2. Buihkan sabun dan ratakan ke wajah.
3. Kemudian bilas hingga bersih.
4. Ambil sabun madu, dan buihkan dengan air.
5. Sapu buih sabun ke wajah sehingga buih kering
6. Kemudian baru dibilas.

Anda akan dapat kulit yang lembap kerana khasiat madu dapat menyerap ke dalam kulit.

#agenmelaka #teamsaupor #saupor #ctdk #uiagombak #sabunmadu #uitmshahalam #kktm #sayajualmurah #bazaarpaknil #sayajualprodukkecantikan #sauporsabuncute #murahjer
[Masker sabun madu] Sabun pun boleh buat masker. Caranya 1. Cuci muka dengan air bersih. 2. Buihkan sabun dan ratakan ke wajah. 3. Kemudian bilas hingga bersih. 4. Ambil sabun madu, dan buihkan dengan air. 5. Sapu buih sabun ke wajah sehingga buih kering 6. Kemudian baru dibilas. Anda akan dapat kulit yang lembap kerana khasiat madu dapat menyerap ke dalam kulit. #agenmelaka  #teamsaupor  #saupor  #ctdk  #uiagombak  #sabunmadu  #uitmshahalam  #kktm  #sayajualmurah  #bazaarpaknil  #sayajualprodukkecantikan  #sauporsabuncute  #murahjer 
Free gift dengan pembelian 20gram serbuk manjakani. 😍😍😍
Siapa nak?? .
JOM grab sementara masih ada free gift.
Pm/dm/Wa Nurrul 017-7017113
#serbukmanjakani #saupor #nhmartt #sabuncute
[ Cassia bukan kayu manis asli]

Jika anda ambil kayu manis dari dapur , itu bukan cinnamon. Itu adalah cassia. Apa beza cinnamon dan cassia?

Cinnamon bagus untuk kulit tapi cassia tidak. Hati hati ye. Nak selamat boleh guna sabun kayu manis. Asli dari cinnamon 😊

#saupor
#sabuncute
[ Cassia bukan kayu manis asli] Jika anda ambil kayu manis dari dapur , itu bukan cinnamon. Itu adalah cassia. Apa beza cinnamon dan cassia? Cinnamon bagus untuk kulit tapi cassia tidak. Hati hati ye. Nak selamat boleh guna sabun kayu manis. Asli dari cinnamon 😊 #saupor  #sabuncute 
[Kulit kusam berpunca dari genetik]

Maksudnya jika ibu dan ayah anda mempunyai masalah kulit berminyak dan kusam, anda juga akan mengalami masalah itu.(maaf)

Tapi jangan risau setiap masalah boleh diatasi walaupun hanya dengan cuci muka 3 kali sehari dengan sabun cute delima.

#saupor
#sabuncute
[Kulit kusam berpunca dari genetik] Maksudnya jika ibu dan ayah anda mempunyai masalah kulit berminyak dan kusam, anda juga akan mengalami masalah itu.(maaf) Tapi jangan risau setiap masalah boleh diatasi walaupun hanya dengan cuci muka 3 kali sehari dengan sabun cute delima. #saupor  #sabuncute 
Kalau malas nak lenyek2 tomato tu kita ada cara yg lebih mudah tau.

just guna sabun tomato..tinggal basahkan dgn air..buihkan,sapu buih dimuka...n bilas! mudahkan?

Hasil yg sama jugak nanti😊

#saupor
#teamsaupor
Kalau malas nak lenyek2 tomato tu kita ada cara yg lebih mudah tau. just guna sabun tomato..tinggal basahkan dgn air..buihkan,sapu buih dimuka...n bilas! mudahkan? Hasil yg sama jugak nanti😊 #saupor  #teamsaupor 
.
[Sabun cute mesra travel]
.
Tahu tak, sebenarnya sabun ni memang mesra travel. Saiznya yang kecil mirip dengan sabun hotel tau.
.
Ia dibungkus dengan rapi 1 persatu. Menjadikan sabun ni mudah untuk dibawa dan disimpan dalam bag.
.
Jadi anda boleh bawa untuk travel😉
.
#SAUPOR
#teamsaupor
#SabunCute
#ProdukSemulajadi
#nr23_sabun_cute_saupor
. [Sabun cute mesra travel] . Tahu tak, sebenarnya sabun ni memang mesra travel. Saiznya yang kecil mirip dengan sabun hotel tau. . Ia dibungkus dengan rapi 1 persatu. Menjadikan sabun ni mudah untuk dibawa dan disimpan dalam bag. . Jadi anda boleh bawa untuk travel😉 . #SAUPOR  #teamsaupor  #SabunCute  #ProdukSemulajadi  #nr23_sabun_cute_saupor 
.
[Masalah jerawat selalunya berpunca dari salah memilih produk. ]
.
Sesetengah orang hanya sesuai dengan produk yang bebas bahan kimia. Langsung tiada pewarna dan pewangi. Jadi kalau nak kulit cepat sembuh cari produk bebas pewarna dan pewangi.
.
Sabun cute kayu manis bebas pewarna dan pewangi. 😉😉
.
#SAUPOR
#ProdukSemulajadi
#SabunCuteKayuManis
#nr23_sabun_cute_saupor
. [Masalah jerawat selalunya berpunca dari salah memilih produk. ] . Sesetengah orang hanya sesuai dengan produk yang bebas bahan kimia. Langsung tiada pewarna dan pewangi. Jadi kalau nak kulit cepat sembuh cari produk bebas pewarna dan pewangi. . Sabun cute kayu manis bebas pewarna dan pewangi. 😉😉 . #SAUPOR  #ProdukSemulajadi  #SabunCuteKayuManis  #nr23_sabun_cute_saupor 
#saupor
Assalamualaikum semua😊
.
Nak tanya siapa mahu cantik??
.
[Sesiapa pun mahu Cantik kan?😉]
.
Mungkin definisi cantik berbeza. Tapi kalau bagi kulit wajah, bila muka kurang berminyak itu sangat bagus kan?
.
Elakkan pakai foundation oil based jika kulit kita jenis berminyak. Dan selalu cuci muka min 3 kali sehari.
.
Jom cuba sabun cute. Muka bersih bebas minyak berlebihan😊
.
#SAUPOR
#ProdukSemulajadi
#SabunCute
#nr23_sabun_cute_saupor
Assalamualaikum semua😊 . Nak tanya siapa mahu cantik?? . [Sesiapa pun mahu Cantik kan?😉] . Mungkin definisi cantik berbeza. Tapi kalau bagi kulit wajah, bila muka kurang berminyak itu sangat bagus kan? . Elakkan pakai foundation oil based jika kulit kita jenis berminyak. Dan selalu cuci muka min 3 kali sehari. . Jom cuba sabun cute. Muka bersih bebas minyak berlebihan😊 . #SAUPOR  #ProdukSemulajadi  #SabunCute  #nr23_sabun_cute_saupor 
Korang masih mencari pencuci muka yang sesuai??? Saya cadangkan sabun cute kami ini.. pasti tak cari lain..😘😘
.
.
#agenmelaka #teamsaupor #saupor #ctdk #uiagombak #sabunmadu #uitmshahalam #kktm #sayajualmurah #bazaarpaknil #sayajualprodukkecantikan #sauporsabuncute #murahjersey
Sabun cute ini tidak akan mencantikkan anda serta merta tapi ia akan merawat secara perlahan2 kulit muka sehingga anda akan mendapatkan kulit muka yang anda inginkan..😍😍😍
.
.
Jom cantik dengan sabun homemade bebas bahan kimia.😉
.
.
#agenmelaka #uiagombak #saupor #sabuncute #sabundelima #ctdk #borongpunboleh #retailspunboleh #emmamaembong #murahjer #uitmshahalam #sayajualmurah #sayajualprodukkecantikan
Comel je kan? 
Sabun cute kayu manis. 
Nak cuba?

#saupor
Comel je kan? Sabun cute kayu manis. Nak cuba? #saupor 
#saupor
.
LIPBALM
.
√Kandungan
*lipbalm* : olive oil, madu,lilin lebah
.
√Manfaat
1. Merawat kulit keribg
2. Melembabkan bibir
.
√Price
RM15/pcs 
#agenmelaka #teamsaupor #saupor #ctdk #uiagombak #lipbalm #uitmshahalam #kktm #strawberrys #sayajualmurah #bazaarpaknil #sayajualprodukkecantikan #sauporsabuncute #murahjer
SABUN CUTE SAUPOR.
.
Sabun yang SELAMAT dan mampu MERAWAT pelbagai jenis penyakit kulit.
.
Antara manfaatnya, dapat merawat:
.
• Jerawat (semua jenis sabun)
• Jeragat (kayu manis)
• Kulit Berminyak (oat dan tomato)
• Menyingkirkan Bintik Hitam (oat)
• Menghaluskan Kulit Kasar (madu)
• Membuang Sel Kulit Mati ( oat)
• Gatal & Ruam baby (madu)
• Kulit Kusam ( delima)
• Kulit Kering (madu)
.
#SAUPOR
#teamsaupor
#sabuncute
#ProdukSemulajadi
#nr23_sabun_cute_saupor
SABUN CUTE SAUPOR. . Sabun yang SELAMAT dan mampu MERAWAT pelbagai jenis penyakit kulit. . Antara manfaatnya, dapat merawat: . • Jerawat (semua jenis sabun) • Jeragat (kayu manis) • Kulit Berminyak (oat dan tomato) • Menyingkirkan Bintik Hitam (oat) • Menghaluskan Kulit Kasar (madu) • Membuang Sel Kulit Mati ( oat) • Gatal & Ruam baby (madu) • Kulit Kusam ( delima) • Kulit Kering (madu) . #SAUPOR  #teamsaupor  #sabuncute  #ProdukSemulajadi  #nr23_sabun_cute_saupor 
Lipbalm dibuat secara homemade.. kombinasi minyak zaitun,madu & lilin lebah.. Berperisa strawberry taw.. Jom dapatkan, memang puas ati.😉
.
.
#agenmelaka #mentormilenia2017
#teamsaupor #saupor #sabuncute #ctdk #sayajualmurah #lipbalm #kktm #sayajualprodukkecantikan #loffattah #emmamaembong #murahsangat
Hah.. awak2 semua.. jangan tak tahu ye.. saupor pun ada keluarkan lipbalm taw.. RM15 JER SATU..😋😋😋
.
.
#agenmelaka #mentormilenia2017
#teamsaupor #saupor #sabuncute #ctdk #sayajualmurah #lipbalm #kktm #sayajualprodukkecantikan #loffattah #emmamaembong #murahsangat
.
SABUN KOPI
.
√Kandungan
*sabun kopi* : glycerin, kopi,pewangi
.
√Manfaat
1. Mengurangkan lingkaran gelap bawah mata
2. Menyegarkan kulit
.
√Price
RM  2/pcs -10gram
RM10/pcs -50gram

#agenmelaka #teamsaupor #saupor #ctdk #uiagombak #sabunkopi #uitmshahalam #kktm #sayajualmurah #bazaarpaknil #sayajualprodukkecantikan #sauporsabuncute #murahjer
.
*Bahan seperti kopi dan serbuk koko boleh buat kulit kita lembut
. *Caranya campurkan 1 sudu serbuk kopi, 1 sudu serbuk koko dan 1 sudu yogurt
. *Buat masker selama 30minit. Dan bilas. Kalau nak mudah, boleh cuci muka dengan sabun cute kopi ( by saupor)
. **Cuma buihkan sabun dan sapu ke muka. Mudah dan jimat. 😊
.
.
#agenmelaka #teamsaupor #saupor #ctdk #sabuncute #uiagombak #utmb #tipskecantikkan #kktm #bazaarpaknil #kecil2cilipadi #uitmshahalam #sayajualmurah  #sayajualprodukkecantikan
. *Bahan seperti kopi dan serbuk koko boleh buat kulit kita lembut . *Caranya campurkan 1 sudu serbuk kopi, 1 sudu serbuk koko dan 1 sudu yogurt . *Buat masker selama 30minit. Dan bilas. Kalau nak mudah, boleh cuci muka dengan sabun cute kopi ( by saupor) . **Cuma buihkan sabun dan sapu ke muka. Mudah dan jimat. 😊 . . #agenmelaka  #teamsaupor  #saupor  #ctdk  #sabuncute  #uiagombak  #utmb  #tipskecantikkan  #kktm  #bazaarpaknil  #kecil2cilipadi  #uitmshahalam  #sayajualmurah  #sayajualprodukkecantikan 
Kulit muka jadi lembab selepas cuci muka, serta merta menanggalkan make up..kata customer yang dah guna sabun cute ini..😍😍
.
.
#agenmelaka #teamsaupor #saupor #ctdk #bazaarpaknil #uiagombak #sayajualmurah #uitmshahalam #testimonikopi #kktm #utmb #murahsangat #emmamaembong
#sayajualprodukkecantikan #loffattah
Banyak sangatlah jenis sabun cute ni, sampai sis tak tahu la nak pilih yang mana.
.
Itulah apa yg Customer selalu cakap bila tahu sabun cute ni ada y jenis.
.
Tapi takpe biar saya tolong ye. Macam ni ye sis, mula2 pastikan muka sis sekarang takde pakai apa2 bedak atau foundation.
.
Kalau ada, boleh cuci muka dulu. Lepas dah lap kering, sis rehat selama 1 jam. Jangan buat apa2.
.
Sekarang perhatikan bahagian t zone iaitu
.
🌟dahi
🌟hidung
🌟dagu
.
Ada tak minyak berkilat? Kalau ada itu maknanya sis berkulit jenis berminyak.
.
Kalau takde dan ada macam mengelupas tu maknanya kulit sis kering.
.
Dan kalau okay je tak berminyak, takde mengelupas tu maknanya kulit sis NORMAL.
.
NI CADANGAN SABUN YG SESUAI UTK SIS
.
Normal
✔Delima
✔Madu
.
Oily (blackhead)
✔Tomato
✔Oat
.
Oily (jerawat)
✔Kayu manis
.
Dry
✔Madu
✔Delima
.
Sensitive
✔️Madu
.
Boleh wasap saya kalau sis masih tak faham lagi. Saya akan guide face to face di wassap😊
📞01119824399
.
#SAUPOR
#teamsaupor
#nr23_sabun_cute_saupor
Banyak sangatlah jenis sabun cute ni, sampai sis tak tahu la nak pilih yang mana. . Itulah apa yg Customer selalu cakap bila tahu sabun cute ni ada y jenis. . Tapi takpe biar saya tolong ye. Macam ni ye sis, mula2 pastikan muka sis sekarang takde pakai apa2 bedak atau foundation. . Kalau ada, boleh cuci muka dulu. Lepas dah lap kering, sis rehat selama 1 jam. Jangan buat apa2. . Sekarang perhatikan bahagian t zone iaitu . 🌟dahi 🌟hidung 🌟dagu . Ada tak minyak berkilat? Kalau ada itu maknanya sis berkulit jenis berminyak. . Kalau takde dan ada macam mengelupas tu maknanya kulit sis kering. . Dan kalau okay je tak berminyak, takde mengelupas tu maknanya kulit sis NORMAL. . NI CADANGAN SABUN YG SESUAI UTK SIS . Normal ✔Delima ✔Madu . Oily (blackhead) ✔Tomato ✔Oat . Oily (jerawat) ✔Kayu manis . Dry ✔Madu ✔Delima . Sensitive ✔️Madu . Boleh wasap saya kalau sis masih tak faham lagi. Saya akan guide face to face di wassap😊 📞01119824399 . #SAUPOR  #teamsaupor  #nr23_sabun_cute_saupor