an online Instagram web viewer

#saupor medias

Photos

Boleh cuba tips ni untuk merawat kulit kering.

Ambil 1 sudu minyak kelapa. Campurkan dengan 2 sudu madu. Oleskan ke wajah. 
Buat urutan wajah secara memutar selama ini 15 minit. Kemudian bilas hingga bersih.

#tipskecantikan #AgenMelaka #sabunCute #saupor #syukriyahya #uiagombak #uitm #jasin #melaka #codbemban #uitmmelaka #kuimmelaka #bazaarpaknil #kktmjasin #readystock #homemade #SabunCutebySaupor #sauporNatural #ctdk #teamsaupor #bemban #ctlela
Boleh cuba tips ni untuk merawat kulit kering.

Ambil 1 sudu minyak kelapa. Campurkan dengan 2 sudu madu. Oleskan ke wajah. 
Buat urutan wajah secara memutar selama ini 15 minit. Kemudian bilas hingga bersih.
Boleh cuba tips ni untuk merawat kulit kering. Ambil 1 sudu minyak kelapa. Campurkan dengan 2 sudu madu. Oleskan ke wajah. Buat urutan wajah secara memutar selama ini 15 minit. Kemudian bilas hingga bersih.
Siapa2 yang ada whitehead degil tu jom guna sabun oat . Sabun oat buat skrub. Untuk cuci muka guna sabun kopi. Macam salah seorang pengguna ni. Terus hilang whitehead dia. Yang penting kena sabar ye. 😊

#sabuncute
#saupor
Siapa2 yang ada whitehead degil tu jom guna sabun oat . Sabun oat buat skrub. Untuk cuci muka guna sabun kopi. Macam salah seorang pengguna ni. Terus hilang whitehead dia. Yang penting kena sabar ye. 😊 #sabuncute  #saupor 
Jom belajar cara cuci muka dengan betul. 
Ikut semua langkah ni supaya muka betul-betul bersih. 
Bila muka bersih barulah takde jerawat. 
Ditambah pula dengan pakai #sabunCute, terus flawless jadinya.

#saupor
#Teamsaupor
#sabuncutebysaupor
Jom belajar cara cuci muka dengan betul. Ikut semua langkah ni supaya muka betul-betul bersih. Bila muka bersih barulah takde jerawat. Ditambah pula dengan pakai #sabunCute , terus flawless jadinya. #saupor  #Teamsaupor  #sabuncutebysaupor 
Soalan: saya ada masalah jerawat. Apa yang patut saya buat?

Jawapan: Awak perlu cuci muka dengan teratur. Paling kurang 3 kali sehari.
Minum air masak 2.5liter sehari.
Dan amalkan buat masker diy dari madu dan kayu manis. ⚘tak apa kalau di rumah tak ada kayu manis dan madu sebab sekarang dah ada sabun kayu manis. 
Boleh dapatkan dari saya tau. Saya akam guide awak hingga berjaya sembuh dari masalah jerawat.

#sabuncutekayumanis
#saupor
#teamsaupor
Soalan: saya ada masalah jerawat. Apa yang patut saya buat? Jawapan: Awak perlu cuci muka dengan teratur. Paling kurang 3 kali sehari. Minum air masak 2.5liter sehari. Dan amalkan buat masker diy dari madu dan kayu manis. ⚘tak apa kalau di rumah tak ada kayu manis dan madu sebab sekarang dah ada sabun kayu manis. Boleh dapatkan dari saya tau. Saya akam guide awak hingga berjaya sembuh dari masalah jerawat. #sabuncutekayumanis  #saupor  #teamsaupor 
Sabun cute by SAUPOR ni ada 6 jenis. Tapi jangan confius nak pakai yang mana dulu.

Jom saya cerita sikit. Contohnya Arifah (bukan nama sebenar) ada masalah kulit kering, jerawat, whitehead. 
Sabun mana yang Arifah kena pakai dulu?
Jawapannya sabun madu terlebih dahulu. Pakai sabun madu ni boleh lembapka kulit dan rawat kulit mengelupas. 
Selepas tu Arifah boleh pakai sabun delima/kayu manis. Tapi saya lebih cadangkan sabun delima. Sebab kulit kering mesti sensitif. Kayu manis agak pedih.

Kemudian baru boleh skrub muka bila kulit dah tak kering. Cara nak pakai skrub selang sehari bukan hari-hari.

Sabun ni pakai satu jenis je kasi habis. Bila habis baru tukar. Kecuali sabun oat. Oat boleh sekalikan dengan mana mana sabun.

Memang nampak rumit. Tapi kalau biasa calit krim itu ini sekarang pakai sabun cute ni tak payah susah susah. Guna sabun pun boleh #FLAWLESS. 😊

#SabunCuteBySaupor #homemade 
#teamsaupor #saupor #syukriyahya 
#sauporNatural #AgenMelaka #kuimmelaka #uiagombak #bazaarpaknil #minisoap #uitmmelaka #jasinmelaka
#codbemban
Sabun cute by SAUPOR ni ada 6 jenis. Tapi jangan confius nak pakai yang mana dulu. Jom saya cerita sikit. Contohnya Arifah (bukan nama sebenar) ada masalah kulit kering, jerawat, whitehead. Sabun mana yang Arifah kena pakai dulu? Jawapannya sabun madu terlebih dahulu. Pakai sabun madu ni boleh lembapka kulit dan rawat kulit mengelupas. Selepas tu Arifah boleh pakai sabun delima/kayu manis. Tapi saya lebih cadangkan sabun delima. Sebab kulit kering mesti sensitif. Kayu manis agak pedih. Kemudian baru boleh skrub muka bila kulit dah tak kering. Cara nak pakai skrub selang sehari bukan hari-hari. Sabun ni pakai satu jenis je kasi habis. Bila habis baru tukar. Kecuali sabun oat. Oat boleh sekalikan dengan mana mana sabun. Memang nampak rumit. Tapi kalau biasa calit krim itu ini sekarang pakai sabun cute ni tak payah susah susah. Guna sabun pun boleh #FLAWLESS . 😊 #SabunCuteBySaupor  #homemade  #teamsaupor  #saupor  #syukriyahya  #sauporNatural  #AgenMelaka  #kuimmelaka  #uiagombak  #bazaarpaknil  #minisoap  #uitmmelaka  #jasinmelaka  #codbemban 
Kulit berminyak ni BAGUS. 
Sebab untuk kekalkan kelembapan kulit kita. Dan boleh dikatakan kalau ada minyak semulajadi tu muka lambat nampak tua. Awet muda.

Tapi.. jeng3x.. Kalau terlampau banyakk minyak mengundang masalah. Antaranya masalah jerawat. Sebab minyak boleh memerangkap habuk dan debu. 
Mengundang masalah pori tersumbat. Maka terhasillah JERAWAT. 
Jadi sebab tu minyak di wajah ada baik dan buruknya bergantung pada banyak atau sikit minyak tu.

So , kena kenal pasti jenis kulit memasing tu. Uolls jenis macam mana? 
Bagi jenis berminyak yang banyak ni sangat digalakkan guna produk bebas petroleum. Supaya dapat kurangkan masalah tu.

Selain tu pilih sabun yang tak menghakis kulit. Bila pakai tak rasa kesat sangat.

Cadangannya cucilah muka setiap kali bangun tidur dan sebelum tidur. Guna sabun tomato.  Sebab tomato dapat mengatasi masalah muka berminyak .

Di samping tak akan buat kulit jadi kering atau rosak. 
Muka dah tak berminyak akan buat kita mudah nak pilih make up. Dan tak mudah tumbuh jerawat. 
Best kan? Jom order sabun tomato harini. Ada HARGA KASIH SAYANG. 
#SabunCutebySaupor #uiagombak
#AgenMelaka #kuimmelaka
#bazaarpaknil #sabuntomato
#teamsaupor #saupor #syukriyahya
#sauporNatural #homemade #kupukupu #kktmjasin #readystock
#trustedseller
Kulit berminyak ni BAGUS. Sebab untuk kekalkan kelembapan kulit kita. Dan boleh dikatakan kalau ada minyak semulajadi tu muka lambat nampak tua. Awet muda. Tapi.. jeng3x.. Kalau terlampau banyakk minyak mengundang masalah. Antaranya masalah jerawat. Sebab minyak boleh memerangkap habuk dan debu. Mengundang masalah pori tersumbat. Maka terhasillah JERAWAT. Jadi sebab tu minyak di wajah ada baik dan buruknya bergantung pada banyak atau sikit minyak tu. So , kena kenal pasti jenis kulit memasing tu. Uolls jenis macam mana? Bagi jenis berminyak yang banyak ni sangat digalakkan guna produk bebas petroleum. Supaya dapat kurangkan masalah tu. Selain tu pilih sabun yang tak menghakis kulit. Bila pakai tak rasa kesat sangat. Cadangannya cucilah muka setiap kali bangun tidur dan sebelum tidur. Guna sabun tomato. Sebab tomato dapat mengatasi masalah muka berminyak . Di samping tak akan buat kulit jadi kering atau rosak. Muka dah tak berminyak akan buat kita mudah nak pilih make up. Dan tak mudah tumbuh jerawat. Best kan? Jom order sabun tomato harini. Ada HARGA KASIH SAYANG. #SabunCutebySaupor  #uiagombak  #AgenMelaka  #kuimmelaka  #bazaarpaknil  #sabuntomato  #teamsaupor  #saupor  #syukriyahya  #sauporNatural  #homemade  #kupukupu  #kktmjasin  #readystock  #trustedseller 
Komen awesome sikit kalau anda rasa bermanfaat.

Buah delima tinggi dengan antioksidan.

Antioksidan pada buah delima ini akan melindungi kulit dari radikal bebas yang boleh menyebarkan kotoran hinggap di kulit dan terjebak bersama bakteria dan minyak wajah di dalam pori-pori.

Dengan adanya antioksidan pada delima, maka perkembangan bakteria penyebab jerawat di kulit boleh dihentikan.

Wahh best kan buah delima ni.
Komen awesome sikit kalau anda rasa bermanfaat. Buah delima tinggi dengan antioksidan. Antioksidan pada buah delima ini akan melindungi kulit dari radikal bebas yang boleh menyebarkan kotoran hinggap di kulit dan terjebak bersama bakteria dan minyak wajah di dalam pori-pori. Dengan adanya antioksidan pada delima, maka perkembangan bakteria penyebab jerawat di kulit boleh dihentikan. Wahh best kan buah delima ni.
Orang yang kulit berjerawat✅
.

Orang yang kulit kering✅
.

Orang yang nak kulit selembut
 kulit baby ✅ .

Orang yang nak cantik dengan selamat✅ . .

Orang yang nak berjimat ✅

Ok gaisss uolsss yang mana satu?
Orang yang kulit berjerawat✅ . Orang yang kulit kering✅ . Orang yang nak kulit selembut kulit baby ✅ . Orang yang nak cantik dengan selamat✅ . . Orang yang nak berjimat ✅ Ok gaisss uolsss yang mana satu?
Bukan saja melembapkan tapi melembutkan dan mengurangkan minyak di kulit muka.

Alhamdulillah kalau sesuai dengan kulit.😘😘
Bukan saja melembapkan tapi melembutkan dan mengurangkan minyak di kulit muka. Alhamdulillah kalau sesuai dengan kulit.😘😘
Sabun ni paling simple tapi paling best. Cukup lengkap untuk cuci dan lembapkan kulit. Plus madu memang bagus sgt3x untuk kulit. Nak muka halus macam baby guna sabun madu pun okay.

Harga tak sampai RM20 tapi dapat 5 sabun tau.
Sabun ni paling simple tapi paling best. Cukup lengkap untuk cuci dan lembapkan kulit. Plus madu memang bagus sgt3x untuk kulit. Nak muka halus macam baby guna sabun madu pun okay. Harga tak sampai RM20 tapi dapat 5 sabun tau.
Say "bestnya madu"
Sesiapa yang kurang minum air lepas tu selalu duduk dalam aircond lama-lama Mesti kulit kering terutama muka kan.

So untuk elakkan kulit kering bolehlah cuba guna madu.Madu elok untuk kulit kering.Dia membantu untuk sooth, hydrate dan melembapkan kulit.

Madu ada mampu untuk lock moist dalam kulit.😘😘 Best kan..
Say "bestnya madu" Sesiapa yang kurang minum air lepas tu selalu duduk dalam aircond lama-lama Mesti kulit kering terutama muka kan. So untuk elakkan kulit kering bolehlah cuba guna madu.Madu elok untuk kulit kering.Dia membantu untuk sooth, hydrate dan melembapkan kulit. Madu ada mampu untuk lock moist dalam kulit.😘😘 Best kan..
Awak-awak yang rasa macam nak bertambah garis-garis halus dimuka tu better cepat-cepat cari madu.Madu ni anti-penuaan.

Madu kaya dengan antioxidant yang membantu melambatkan proses penuaan kulit terutama muka.

Kadang bukan sebab faktor umur tapi faktor stress dengan kerja la family la.Nanti tua dari umur pula.😂
Awak-awak yang rasa macam nak bertambah garis-garis halus dimuka tu better cepat-cepat cari madu.Madu ni anti-penuaan. Madu kaya dengan antioxidant yang membantu melambatkan proses penuaan kulit terutama muka. Kadang bukan sebab faktor umur tapi faktor stress dengan kerja la family la.Nanti tua dari umur pula.😂
Ohh yaa madu ni pun sesuai untuk orang yang ada eczema tau.

Cari madu yang asli tau.
Ohh yaa madu ni pun sesuai untuk orang yang ada eczema tau. Cari madu yang asli tau.
🌸 Parut : Madu ada kesan bleaching yang membolehkan ia membantu memudarkan parut di kulit 
Bleaching semula jadi so tak perlu risau kalau guna dekat muka. 😍😍 Yay or nay?
🌸 Parut : Madu ada kesan bleaching yang membolehkan ia membantu memudarkan parut di kulit Bleaching semula jadi so tak perlu risau kalau guna dekat muka. 😍😍 Yay or nay?
🌸 Jerawat: Madu mempunyai anti-bakteria untuk merawat masalah jerawat.

So sesuai sangat kalau kulit berjerawat nak guna madu.
🌸 Jerawat: Madu mempunyai anti-bakteria untuk merawat masalah jerawat. So sesuai sangat kalau kulit berjerawat nak guna madu.
Manfaat madu untuk kulit secara ringkas : 🌸Membantu masalah jerawat. 🌸Memudarkan parut. 🌸Melembapkan kulit. 🌸Anti-penuaan. 🌸Menghilangkan dark circle. 🌸Elok untuk kulit yang eczema.

#ChepFitrah #CFSharing
Manfaat madu untuk kulit secara ringkas : 🌸Membantu masalah jerawat. 🌸Memudarkan parut. 🌸Melembapkan kulit. 🌸Anti-penuaan. 🌸Menghilangkan dark circle. 🌸Elok untuk kulit yang eczema. #ChepFitrah  #CFSharing 
Dalam kita tak sedar, mungkin ada antara kita memang langsung tak minum kopi. Sebab caffien dalam kopi tu boleh buat kita ketagih. 
Memang betul tu. Tapi, ada kebaikan caffien untuk kulit. Nak tahu? Jom baca info ni. ⚘Caffien dapat melancarkan pengaliran darah dalam tubuh. ⚘ Untuk mata yang lebam akibat kurang tidur, boleh dirawat dengan kopi. ⚘Hanya sapu serbuk kopi yg dah dicampur dengan minyak zaitun. Biarkan selama 20minit. Dan bilas. ⚘Lebih mudah jika guna sabun cute kopi by Saupor. Mudah , hanya buih kan dan sapu di bawah mata. ⚘Tak memedihkan kerana sabun ni bebas sles dan paraben.

#Saupor 
#AgentSaupor 
#TeamSaupor
Dalam kita tak sedar, mungkin ada antara kita memang langsung tak minum kopi. Sebab caffien dalam kopi tu boleh buat kita ketagih. Memang betul tu. Tapi, ada kebaikan caffien untuk kulit. Nak tahu? Jom baca info ni. ⚘Caffien dapat melancarkan pengaliran darah dalam tubuh. ⚘ Untuk mata yang lebam akibat kurang tidur, boleh dirawat dengan kopi. ⚘Hanya sapu serbuk kopi yg dah dicampur dengan minyak zaitun. Biarkan selama 20minit. Dan bilas. ⚘Lebih mudah jika guna sabun cute kopi by Saupor. Mudah , hanya buih kan dan sapu di bawah mata. ⚘Tak memedihkan kerana sabun ni bebas sles dan paraben. #Saupor  #AgentSaupor  #TeamSaupor 
Siapa2 yang ada whitehead degil tu jom guna sabun oat . Sabun oat buat skrub. Untuk cuci muka guna sabun kopi. Macam salah seorang pengguna ni. Terus hilang whitehead dia. Yang penting kena sabar ye. 😊

#sabuncute
#saupor
Siapa2 yang ada whitehead degil tu jom guna sabun oat . Sabun oat buat skrub. Untuk cuci muka guna sabun kopi. Macam salah seorang pengguna ni. Terus hilang whitehead dia. Yang penting kena sabar ye. 😊 #sabuncute  #saupor 
Bila musim raya ni kita banyak keluar rumah, jalan jalan raya. Jadi kulit tu mudah terdedah pada cahaya matahari dengan habuk. Kadang pakai make up lama lama pun boleh buat kulit nampak kusam.
.
So, jangan lupakan rutin bersihkan muka dan pakailah masker homemade. Untuk hilangkan kulit kusam boleh cuba masker susu dengan madu.
.
Campur je susu dan madu dan sapu di muka. Bila kering baru bilas. In shaa Allah berseri kulit nanti.
.
Tapi kalau untuk setiap hari, boleh guna sabun delima #sabunCute. In shaa Allah dah tak kusam malah berseri seri nanti.
.
Jom order😍
📲whatsapp 013-6545109
.
.
#Saupor
#BahanSemulajadi 
#bebasMerkuri
#sauporkotatinggi
Bila musim raya ni kita banyak keluar rumah, jalan jalan raya. Jadi kulit tu mudah terdedah pada cahaya matahari dengan habuk. Kadang pakai make up lama lama pun boleh buat kulit nampak kusam. . So, jangan lupakan rutin bersihkan muka dan pakailah masker homemade. Untuk hilangkan kulit kusam boleh cuba masker susu dengan madu. . Campur je susu dan madu dan sapu di muka. Bila kering baru bilas. In shaa Allah berseri kulit nanti. . Tapi kalau untuk setiap hari, boleh guna sabun delima #sabunCute . In shaa Allah dah tak kusam malah berseri seri nanti. . Jom order😍 📲whatsapp 013-6545109 . . #Saupor  #BahanSemulajadi  #bebasMerkuri  #sauporkotatinggi 
Stock baru je sampai.. Mana yang nak order boleh pm terus ke 010-2337937 *Pn.Lela. 😉

#SabunHomeMade #sabuncute #saupor #agenmelaka #codjasinmuar  #bazaarpaknil #syukriyahya #utmb #uitmmelaka #utmmelaka #kktm #puteribalqish #uitmshahalam
.
Siapa kata tak boleh campur2 sabun cute ni? .
Boleh je tau. Tapi mesti ikut guide yang diberi. Jangan risau, bila pakai sabun ni kami akan guidr anda
.
Cuma beritahu apa masalah kulit masing masing😊
.
Macam customer ni. Ada masalah muka berminyak dan jerawat. Jadi kami guide untuk pakai 3 jenis sabun
.
Alhamdulillah ada perubahan positif. Nak cuba? Boleh PM jer tau. Rm2 kesan berbaloi sangat. Betul tak?
.
#saupor 
#TeamSaupor 
#sabuncute
#sayajualsabuncute 
#sayajualsabun
#jombeli
#naturalsoap 
#natural
. Siapa kata tak boleh campur2 sabun cute ni? . Boleh je tau. Tapi mesti ikut guide yang diberi. Jangan risau, bila pakai sabun ni kami akan guidr anda . Cuma beritahu apa masalah kulit masing masing😊 . Macam customer ni. Ada masalah muka berminyak dan jerawat. Jadi kami guide untuk pakai 3 jenis sabun . Alhamdulillah ada perubahan positif. Nak cuba? Boleh PM jer tau. Rm2 kesan berbaloi sangat. Betul tak? . #saupor  #TeamSaupor  #sabuncute  #sayajualsabuncute  #sayajualsabun  #jombeli  #naturalsoap  #natural 
.
Lama tak beriklan. Entah2 ada yang lupa dan tak tahu sis jual benda ni 😁😂
.
Daripada kamu bersusah-susah tekan guna kuku untuk keluarkan blackhead@whitehead yg padahnya dapat dapat kesan merah-merah hidung,kesan bekas kuku dihidung dan hidung jadi menggelupas selepas beberapa hari
.
kan lebih baik kamu guna cara yg lebih mudah,tak menyakitkan malah baik untuk kulit
.
caranya hanya buihkan sabun oat dibahagian yang bermasalah.konsisten pasti buat kamu tersenyum lebar nanti😊plus senyum ada love lagi😍
.
*Sabun oat bisa menghilangkan blachkead & Whitehead
.
#saupor
#teamsaupor
#sabun 
#sabuncute
#sayajualsabun 
#sayajualmurah
#RM2 
#jombeli
#facialsoap 
#naturalsoap 
#natural
. Lama tak beriklan. Entah2 ada yang lupa dan tak tahu sis jual benda ni 😁😂 . Daripada kamu bersusah-susah tekan guna kuku untuk keluarkan blackhead@whitehead yg padahnya dapat dapat kesan merah-merah hidung,kesan bekas kuku dihidung dan hidung jadi menggelupas selepas beberapa hari . kan lebih baik kamu guna cara yg lebih mudah,tak menyakitkan malah baik untuk kulit . caranya hanya buihkan sabun oat dibahagian yang bermasalah.konsisten pasti buat kamu tersenyum lebar nanti😊plus senyum ada love lagi😍 . *Sabun oat bisa menghilangkan blachkead & Whitehead . #saupor  #teamsaupor  #sabun  #sabuncute  #sayajualsabun  #sayajualmurah  #RM2  #jombeli  #facialsoap  #naturalsoap  #natural 
Nampak tak muka kita sebelum tu berminyak sebab dari pagi buat keje macam2 jemur baju, masak, kemas rumah & banyak lagi. .
Uolls tengok gambar after 20 minit saya pakai sabun oat sebagai scrub. .
Muka nampak lebih segar, tidak berminyak & blackheads&whiteheads pun lari taw.😍😍😍
.
.
#agenmelaka #teamsaupor #saupor #ctdk #uiagombak #sabunoat #uitmshahalam #kktm #sayajualmurah #bazaarpaknil #sayajualprodukkecantikan #sauporsabuncute #murahjer
Siapa kata tak boleh campur2 sabun cute ni?
.
.
Boleh je tau. Tapi mesti ikut guide yang diberi. Jangan risau, bila pakai sabun ni kami akan guide anda.
.
.
Cuma beritahu apa masalah kulit masing masing😊
.
.
Macam customer ni. Ada masalah muka berminyak dan jerawat. Jadi kami guide untuk pakai 3 jenis sabun.
.
.
Alhamdulillah ada perubahan positif. Nak cuba? Boleh PM jer tau. Rm2 kesan berbaloi sangat. Betul tak?
.
.
#teamsaupor #saupor #sabuncute #sauporkotatinggi #jerawat #jeragat #blackhead #whitehead
Siapa kata tak boleh campur2 sabun cute ni? . . Boleh je tau. Tapi mesti ikut guide yang diberi. Jangan risau, bila pakai sabun ni kami akan guide anda. . . Cuma beritahu apa masalah kulit masing masing😊 . . Macam customer ni. Ada masalah muka berminyak dan jerawat. Jadi kami guide untuk pakai 3 jenis sabun. . . Alhamdulillah ada perubahan positif. Nak cuba? Boleh PM jer tau. Rm2 kesan berbaloi sangat. Betul tak? . . #teamsaupor  #saupor  #sabuncute  #sauporkotatinggi  #jerawat  #jeragat  #blackhead  #whitehead 
Sekiranya kita jenis yang kerap berada di bawah cahaya matahari kita perlu sentiasa pakai sunblock.

Supaya dapat mengelakkan dari sunburn dan kesan sinaran uv. Sinaran uv boleh menyebabkan kanser kulit juga 😮. Selain tu cuci lah muka setiap kali selepas keluar rumah. Paling best kalau guna sabun kopi.

Baunya macam gula gula kopiko. Bila pakai rasa segar dan boleh hilang stress😍

#agenmelaka #teamsaupor #saupor #ctdk #uiagombak #sabunkopi #uitmshahalam #kktm #sayajualmurah #bazaarpaknil #sayajualprodukkecantikan #sauporsabuncute #murahjer
Sekiranya kita jenis yang kerap berada di bawah cahaya matahari kita perlu sentiasa pakai sunblock. Supaya dapat mengelakkan dari sunburn dan kesan sinaran uv. Sinaran uv boleh menyebabkan kanser kulit juga 😮. Selain tu cuci lah muka setiap kali selepas keluar rumah. Paling best kalau guna sabun kopi. Baunya macam gula gula kopiko. Bila pakai rasa segar dan boleh hilang stress😍 #agenmelaka  #teamsaupor  #saupor  #ctdk  #uiagombak  #sabunkopi  #uitmshahalam  #kktm  #sayajualmurah  #bazaarpaknil  #sayajualprodukkecantikan  #sauporsabuncute  #murahjer 
Kopi merupakan teman baik sesetengah orang pada waktu pagi. Minuman yg dapat beri kesegaran untuk bermula sepanjang hari.

Tapi kopi juga bagus untuk kulit kita. Ia dapat menanggalkan sel kulit mati jika kita jadikannya skrub.

Cuma campurkan 1 sudu kopi bersama 1 sudu gula perang dan 1 sudu olive oil. Lumurkan ke wajah. 
Kopi juga boleh menghilangkan kesan lebam bawah mata. Nak mudah guna lah sabun cute kopi by Saupor.

#agenmelaka #teamsaupor #saupor #ctdk #uiagombak #sabunkopi #uitmshahalam #kktm #sayajualmurah #bazaarpaknil #sayajualprodukkecantikan #sauporsabuncute #murahjer
Kopi merupakan teman baik sesetengah orang pada waktu pagi. Minuman yg dapat beri kesegaran untuk bermula sepanjang hari. Tapi kopi juga bagus untuk kulit kita. Ia dapat menanggalkan sel kulit mati jika kita jadikannya skrub. Cuma campurkan 1 sudu kopi bersama 1 sudu gula perang dan 1 sudu olive oil. Lumurkan ke wajah. Kopi juga boleh menghilangkan kesan lebam bawah mata. Nak mudah guna lah sabun cute kopi by Saupor. #agenmelaka  #teamsaupor  #saupor  #ctdk  #uiagombak  #sabunkopi  #uitmshahalam  #kktm  #sayajualmurah  #bazaarpaknil  #sayajualprodukkecantikan  #sauporsabuncute  #murahjer 
Masalah jerawat adakalanya berpunca dari resdung.

Sabun kayu manis ni pun sesuai utk merawat resdung tau.

Macam customer ni, alhamdulillah dah berjaya kurangkan masalah resdung.

Hasilnya jerawat dah takde. Jom cuba sabun ni. Rm2 je.. #agentsaupor
Ezza
#saupor
01112561593
Masalah jerawat adakalanya berpunca dari resdung. Sabun kayu manis ni pun sesuai utk merawat resdung tau. Macam customer ni, alhamdulillah dah berjaya kurangkan masalah resdung. Hasilnya jerawat dah takde. Jom cuba sabun ni. Rm2 je.. #agentsaupor  Ezza #saupor  01112561593
[Masker sabun madu]

Sabun pun boleh buat masker. Caranya

1. Cuci muka dengan air bersih. 
2. Buihkan sabun dan ratakan ke wajah.
3. Kemudian bilas hingga bersih.
4. Ambil sabun madu, dan buihkan dengan air.
5. Sapu buih sabun ke wajah sehingga buih kering
6. Kemudian baru dibilas.

Anda akan dapat kulit yang lembap kerana khasiat madu dapat menyerap ke dalam kulit.

#agenmelaka #teamsaupor #saupor #ctdk #uiagombak #sabunmadu #uitmshahalam #kktm #sayajualmurah #bazaarpaknil #sayajualprodukkecantikan #sauporsabuncute #murahjer
[Masker sabun madu] Sabun pun boleh buat masker. Caranya 1. Cuci muka dengan air bersih. 2. Buihkan sabun dan ratakan ke wajah. 3. Kemudian bilas hingga bersih. 4. Ambil sabun madu, dan buihkan dengan air. 5. Sapu buih sabun ke wajah sehingga buih kering 6. Kemudian baru dibilas. Anda akan dapat kulit yang lembap kerana khasiat madu dapat menyerap ke dalam kulit. #agenmelaka  #teamsaupor  #saupor  #ctdk  #uiagombak  #sabunmadu  #uitmshahalam  #kktm  #sayajualmurah  #bazaarpaknil  #sayajualprodukkecantikan  #sauporsabuncute  #murahjer 
Free gift dengan pembelian 20gram serbuk manjakani. 😍😍😍
Siapa nak?? .
JOM grab sementara masih ada free gift.
Pm/dm/Wa Nurrul 017-7017113
#serbukmanjakani #saupor #nhmartt #sabuncute
.
[Sabun cute mesra travel]
.
Tahu tak, sebenarnya sabun ni memang mesra travel. Saiznya yang kecil mirip dengan sabun hotel tau.
.
Ia dibungkus dengan rapi 1 persatu. Menjadikan sabun ni mudah untuk dibawa dan disimpan dalam bag.
.
Jadi anda boleh bawa untuk travel😉
.
#SAUPOR
#teamsaupor
#SabunCute
#ProdukSemulajadi
#nr23_sabun_cute_saupor
. [Sabun cute mesra travel] . Tahu tak, sebenarnya sabun ni memang mesra travel. Saiznya yang kecil mirip dengan sabun hotel tau. . Ia dibungkus dengan rapi 1 persatu. Menjadikan sabun ni mudah untuk dibawa dan disimpan dalam bag. . Jadi anda boleh bawa untuk travel😉 . #SAUPOR  #teamsaupor  #SabunCute  #ProdukSemulajadi  #nr23_sabun_cute_saupor 
.
[Masalah jerawat selalunya berpunca dari salah memilih produk. ]
.
Sesetengah orang hanya sesuai dengan produk yang bebas bahan kimia. Langsung tiada pewarna dan pewangi. Jadi kalau nak kulit cepat sembuh cari produk bebas pewarna dan pewangi.
.
Sabun cute kayu manis bebas pewarna dan pewangi. 😉😉
.
#SAUPOR
#ProdukSemulajadi
#SabunCuteKayuManis
#nr23_sabun_cute_saupor
. [Masalah jerawat selalunya berpunca dari salah memilih produk. ] . Sesetengah orang hanya sesuai dengan produk yang bebas bahan kimia. Langsung tiada pewarna dan pewangi. Jadi kalau nak kulit cepat sembuh cari produk bebas pewarna dan pewangi. . Sabun cute kayu manis bebas pewarna dan pewangi. 😉😉 . #SAUPOR  #ProdukSemulajadi  #SabunCuteKayuManis  #nr23_sabun_cute_saupor 
Assalamualaikum semua😊
.
Nak tanya siapa mahu cantik??
.
[Sesiapa pun mahu Cantik kan?😉]
.
Mungkin definisi cantik berbeza. Tapi kalau bagi kulit wajah, bila muka kurang berminyak itu sangat bagus kan?
.
Elakkan pakai foundation oil based jika kulit kita jenis berminyak. Dan selalu cuci muka min 3 kali sehari.
.
Jom cuba sabun cute. Muka bersih bebas minyak berlebihan😊
.
#SAUPOR
#ProdukSemulajadi
#SabunCute
#nr23_sabun_cute_saupor
Assalamualaikum semua😊 . Nak tanya siapa mahu cantik?? . [Sesiapa pun mahu Cantik kan?😉] . Mungkin definisi cantik berbeza. Tapi kalau bagi kulit wajah, bila muka kurang berminyak itu sangat bagus kan? . Elakkan pakai foundation oil based jika kulit kita jenis berminyak. Dan selalu cuci muka min 3 kali sehari. . Jom cuba sabun cute. Muka bersih bebas minyak berlebihan😊 . #SAUPOR  #ProdukSemulajadi  #SabunCute  #nr23_sabun_cute_saupor 
Korang masih mencari pencuci muka yang sesuai??? Saya cadangkan sabun cute kami ini.. pasti tak cari lain..😘😘
.
.
#agenmelaka #teamsaupor #saupor #ctdk #uiagombak #sabunmadu #uitmshahalam #kktm #sayajualmurah #bazaarpaknil #sayajualprodukkecantikan #sauporsabuncute #murahjersey
Sabun cute ini tidak akan mencantikkan anda serta merta tapi ia akan merawat secara perlahan2 kulit muka sehingga anda akan mendapatkan kulit muka yang anda inginkan..😍😍😍
.
.
Jom cantik dengan sabun homemade bebas bahan kimia.😉
.
.
#agenmelaka #uiagombak #saupor #sabuncute #sabundelima #ctdk #borongpunboleh #retailspunboleh #emmamaembong #murahjer #uitmshahalam #sayajualmurah #sayajualprodukkecantikan
.
LIPBALM
.
√Kandungan
*lipbalm* : olive oil, madu,lilin lebah
.
√Manfaat
1. Merawat kulit keribg
2. Melembabkan bibir
.
√Price
RM15/pcs 
#agenmelaka #teamsaupor #saupor #ctdk #uiagombak #lipbalm #uitmshahalam #kktm #strawberrys #sayajualmurah #bazaarpaknil #sayajualprodukkecantikan #sauporsabuncute #murahjer
SABUN CUTE SAUPOR.
.
Sabun yang SELAMAT dan mampu MERAWAT pelbagai jenis penyakit kulit.
.
Antara manfaatnya, dapat merawat:
.
• Jerawat (semua jenis sabun)
• Jeragat (kayu manis)
• Kulit Berminyak (oat dan tomato)
• Menyingkirkan Bintik Hitam (oat)
• Menghaluskan Kulit Kasar (madu)
• Membuang Sel Kulit Mati ( oat)
• Gatal & Ruam baby (madu)
• Kulit Kusam ( delima)
• Kulit Kering (madu)
.
#SAUPOR
#teamsaupor
#sabuncute
#ProdukSemulajadi
#nr23_sabun_cute_saupor
SABUN CUTE SAUPOR. . Sabun yang SELAMAT dan mampu MERAWAT pelbagai jenis penyakit kulit. . Antara manfaatnya, dapat merawat: . • Jerawat (semua jenis sabun) • Jeragat (kayu manis) • Kulit Berminyak (oat dan tomato) • Menyingkirkan Bintik Hitam (oat) • Menghaluskan Kulit Kasar (madu) • Membuang Sel Kulit Mati ( oat) • Gatal & Ruam baby (madu) • Kulit Kusam ( delima) • Kulit Kering (madu) . #SAUPOR  #teamsaupor  #sabuncute  #ProdukSemulajadi  #nr23_sabun_cute_saupor 
Lipbalm dibuat secara homemade.. kombinasi minyak zaitun,madu & lilin lebah.. Berperisa strawberry taw.. Jom dapatkan, memang puas ati.😉
.
.
#agenmelaka #mentormilenia2017
#teamsaupor #saupor #sabuncute #ctdk #sayajualmurah #lipbalm #kktm #sayajualprodukkecantikan #loffattah #emmamaembong #murahsangat
Hah.. awak2 semua.. jangan tak tahu ye.. saupor pun ada keluarkan lipbalm taw.. RM15 JER SATU..😋😋😋
.
.
#agenmelaka #mentormilenia2017
#teamsaupor #saupor #sabuncute #ctdk #sayajualmurah #lipbalm #kktm #sayajualprodukkecantikan #loffattah #emmamaembong #murahsangat
[Petua kulit lembap: jangan lap air lepas cuci muka]

Kebiasan kita lepas cuci muka, dan bilas. Lepas tu terus lap air dengan tisu atau towel

Sebenarnya kita tak perlu lap pun. Air tu akan diserap oleh kulit. Dan boleh melembapkan kulit.

Tambah lagi kalau cuci guna sabun madu.  Kulit akan bertambah lembap dan tak kering langsung😊

#saupor
#sabuncute
[Petua kulit lembap: jangan lap air lepas cuci muka] Kebiasan kita lepas cuci muka, dan bilas. Lepas tu terus lap air dengan tisu atau towel Sebenarnya kita tak perlu lap pun. Air tu akan diserap oleh kulit. Dan boleh melembapkan kulit. Tambah lagi kalau cuci guna sabun madu. Kulit akan bertambah lembap dan tak kering langsung😊 #saupor  #sabuncute 
.
SABUN KOPI
.
√Kandungan
*sabun kopi* : glycerin, kopi,pewangi
.
√Manfaat
1. Mengurangkan lingkaran gelap bawah mata
2. Menyegarkan kulit
.
√Price
RM  2/pcs -10gram
RM10/pcs -50gram

#agenmelaka #teamsaupor #saupor #ctdk #uiagombak #sabunkopi #uitmshahalam #kktm #sayajualmurah #bazaarpaknil #sayajualprodukkecantikan #sauporsabuncute #murahjer
.
*Bahan seperti kopi dan serbuk koko boleh buat kulit kita lembut
. *Caranya campurkan 1 sudu serbuk kopi, 1 sudu serbuk koko dan 1 sudu yogurt
. *Buat masker selama 30minit. Dan bilas. Kalau nak mudah, boleh cuci muka dengan sabun cute kopi ( by saupor)
. **Cuma buihkan sabun dan sapu ke muka. Mudah dan jimat. 😊
.
.
#agenmelaka #teamsaupor #saupor #ctdk #sabuncute #uiagombak #utmb #tipskecantikkan #kktm #bazaarpaknil #kecil2cilipadi #uitmshahalam #sayajualmurah  #sayajualprodukkecantikan
. *Bahan seperti kopi dan serbuk koko boleh buat kulit kita lembut . *Caranya campurkan 1 sudu serbuk kopi, 1 sudu serbuk koko dan 1 sudu yogurt . *Buat masker selama 30minit. Dan bilas. Kalau nak mudah, boleh cuci muka dengan sabun cute kopi ( by saupor) . **Cuma buihkan sabun dan sapu ke muka. Mudah dan jimat. 😊 . . #agenmelaka  #teamsaupor  #saupor  #ctdk  #sabuncute  #uiagombak  #utmb  #tipskecantikkan  #kktm  #bazaarpaknil  #kecil2cilipadi  #uitmshahalam  #sayajualmurah  #sayajualprodukkecantikan 
Kulit muka jadi lembab selepas cuci muka, serta merta menanggalkan make up..kata customer yang dah guna sabun cute ini..😍😍
.
.
#agenmelaka #teamsaupor #saupor #ctdk #bazaarpaknil #uiagombak #sayajualmurah #uitmshahalam #testimonikopi #kktm #utmb #murahsangat #emmamaembong
#sayajualprodukkecantikan #loffattah
Banyak sangatlah jenis sabun cute ni, sampai sis tak tahu la nak pilih yang mana.
.
Itulah apa yg Customer selalu cakap bila tahu sabun cute ni ada y jenis.
.
Tapi takpe biar saya tolong ye. Macam ni ye sis, mula2 pastikan muka sis sekarang takde pakai apa2 bedak atau foundation.
.
Kalau ada, boleh cuci muka dulu. Lepas dah lap kering, sis rehat selama 1 jam. Jangan buat apa2.
.
Sekarang perhatikan bahagian t zone iaitu
.
🌟dahi
🌟hidung
🌟dagu
.
Ada tak minyak berkilat? Kalau ada itu maknanya sis berkulit jenis berminyak.
.
Kalau takde dan ada macam mengelupas tu maknanya kulit sis kering.
.
Dan kalau okay je tak berminyak, takde mengelupas tu maknanya kulit sis NORMAL.
.
NI CADANGAN SABUN YG SESUAI UTK SIS
.
Normal
✔Delima
✔Madu
.
Oily (blackhead)
✔Tomato
✔Oat
.
Oily (jerawat)
✔Kayu manis
.
Dry
✔Madu
✔Delima
.
Sensitive
✔️Madu
.
Boleh wasap saya kalau sis masih tak faham lagi. Saya akan guide face to face di wassap😊
📞01119824399
.
#SAUPOR
#teamsaupor
#nr23_sabun_cute_saupor
Banyak sangatlah jenis sabun cute ni, sampai sis tak tahu la nak pilih yang mana. . Itulah apa yg Customer selalu cakap bila tahu sabun cute ni ada y jenis. . Tapi takpe biar saya tolong ye. Macam ni ye sis, mula2 pastikan muka sis sekarang takde pakai apa2 bedak atau foundation. . Kalau ada, boleh cuci muka dulu. Lepas dah lap kering, sis rehat selama 1 jam. Jangan buat apa2. . Sekarang perhatikan bahagian t zone iaitu . 🌟dahi 🌟hidung 🌟dagu . Ada tak minyak berkilat? Kalau ada itu maknanya sis berkulit jenis berminyak. . Kalau takde dan ada macam mengelupas tu maknanya kulit sis kering. . Dan kalau okay je tak berminyak, takde mengelupas tu maknanya kulit sis NORMAL. . NI CADANGAN SABUN YG SESUAI UTK SIS . Normal ✔Delima ✔Madu . Oily (blackhead) ✔Tomato ✔Oat . Oily (jerawat) ✔Kayu manis . Dry ✔Madu ✔Delima . Sensitive ✔️Madu . Boleh wasap saya kalau sis masih tak faham lagi. Saya akan guide face to face di wassap😊 📞01119824399 . #SAUPOR  #teamsaupor  #nr23_sabun_cute_saupor 
Banyak sangatlah jenis sabun cute ni, sampai sis tak tahu la nak pilih yang mana.
.
Itulah apa yg Customer selalu cakap bila tahu sabun cute ni ada y jenis.
.
Tapi takpe biar saya tolong ye. Macam ni ye sis, mula2 pastikan muka sis sekarang takde pakai apa2 bedak atau foundation.
.
Kalau ada, boleh cuci muka dulu. Lepas dah lap kering, sis rehat selama 1 jam. Jangan buat apa2.
.
Sekarang perhatikan bahagian t zone iaitu
.
🌟dahi
🌟hidung
🌟dagu
.
Ada tak minyak berkilat? Kalau ada itu maknanya sis berkulit jenis berminyak.
.
Kalau takde dan ada macam mengelupas tu maknanya kulit sis kering.
.
Dan kalau okay je tak berminyak, takde mengelupas tu maknanya kulit sis NORMAL.
.
NI CADANGAN SABUN YG SESUAI UTK SIS
.
Normal
✔Delima
✔Madu
.
Oily (blackhead)
✔Tomato
✔Oat
.
Oily (jerawat)
✔Kayu manis
.
Dry
✔Madu
✔Delima
.
Sensitive
✔️Madu
.
Boleh wasap saya kalau sis masih tak faham lagi. Saya akan guide face to face di wassap😊
📞01119824399
.
#SAUPOR
#teamsaupor
#nr23_sabun_cute_saupor
Banyak sangatlah jenis sabun cute ni, sampai sis tak tahu la nak pilih yang mana. . Itulah apa yg Customer selalu cakap bila tahu sabun cute ni ada y jenis. . Tapi takpe biar saya tolong ye. Macam ni ye sis, mula2 pastikan muka sis sekarang takde pakai apa2 bedak atau foundation. . Kalau ada, boleh cuci muka dulu. Lepas dah lap kering, sis rehat selama 1 jam. Jangan buat apa2. . Sekarang perhatikan bahagian t zone iaitu . 🌟dahi 🌟hidung 🌟dagu . Ada tak minyak berkilat? Kalau ada itu maknanya sis berkulit jenis berminyak. . Kalau takde dan ada macam mengelupas tu maknanya kulit sis kering. . Dan kalau okay je tak berminyak, takde mengelupas tu maknanya kulit sis NORMAL. . NI CADANGAN SABUN YG SESUAI UTK SIS . Normal ✔Delima ✔Madu . Oily (blackhead) ✔Tomato ✔Oat . Oily (jerawat) ✔Kayu manis . Dry ✔Madu ✔Delima . Sensitive ✔️Madu . Boleh wasap saya kalau sis masih tak faham lagi. Saya akan guide face to face di wassap😊 📞01119824399 . #SAUPOR  #teamsaupor  #nr23_sabun_cute_saupor 
Banyak sangatlah jenis sabun cute ni, sampai sis tak tahu la nak pilih yang mana.
.
Itulah apa yg Customer selalu cakap bila tahu sabun cute ni ada y jenis.
.
Tapi takpe biar saya tolong ye. Macam ni ye sis, mula2 pastikan muka sis sekarang takde pakai apa2 bedak atau foundation.
.
Kalau ada, boleh cuci muka dulu. Lepas dah lap kering, sis rehat selama 1 jam. Jangan buat apa2.
.
Sekarang perhatikan bahagian t zone iaitu
.
🌟dahi
🌟hidung
🌟dagu
.
Ada tak minyak berkilat? Kalau ada itu maknanya sis berkulit jenis berminyak.
.
Kalau takde dan ada macam mengelupas tu maknanya kulit sis kering.
.
Dan kalau okay je tak berminyak, takde mengelupas tu maknanya kulit sis NORMAL.
.
NI CADANGAN SABUN YG SESUAI UTK SIS
.
Normal
✔Delima
✔Madu
.
Oily (blackhead)
✔Tomato
✔Oat
.
Oily (jerawat)
✔Kayu manis
.
Dry
✔Madu
✔Delima
.
Sensitive
✔️Madu
.
Boleh wasap saya kalau sis masih tak faham lagi. Saya akan guide face to face di wassap😊
📞01119824399
.
#SAUPOR
#teamsaupor
#nr23_sabun_cute_saupor
Banyak sangatlah jenis sabun cute ni, sampai sis tak tahu la nak pilih yang mana. . Itulah apa yg Customer selalu cakap bila tahu sabun cute ni ada y jenis. . Tapi takpe biar saya tolong ye. Macam ni ye sis, mula2 pastikan muka sis sekarang takde pakai apa2 bedak atau foundation. . Kalau ada, boleh cuci muka dulu. Lepas dah lap kering, sis rehat selama 1 jam. Jangan buat apa2. . Sekarang perhatikan bahagian t zone iaitu . 🌟dahi 🌟hidung 🌟dagu . Ada tak minyak berkilat? Kalau ada itu maknanya sis berkulit jenis berminyak. . Kalau takde dan ada macam mengelupas tu maknanya kulit sis kering. . Dan kalau okay je tak berminyak, takde mengelupas tu maknanya kulit sis NORMAL. . NI CADANGAN SABUN YG SESUAI UTK SIS . Normal ✔Delima ✔Madu . Oily (blackhead) ✔Tomato ✔Oat . Oily (jerawat) ✔Kayu manis . Dry ✔Madu ✔Delima . Sensitive ✔️Madu . Boleh wasap saya kalau sis masih tak faham lagi. Saya akan guide face to face di wassap😊 📞01119824399 . #SAUPOR  #teamsaupor  #nr23_sabun_cute_saupor 
Banyak sangatlah jenis sabun cute ni, sampai sis tak tahu la nak pilih yang mana.
.
Itulah apa yg Customer selalu cakap bila tahu sabun cute ni ada y jenis.
.
Tapi takpe biar saya tolong ye. Macam ni ye sis, mula2 pastikan muka sis sekarang takde pakai apa2 bedak atau foundation.
.
Kalau ada, boleh cuci muka dulu. Lepas dah lap kering, sis rehat selama 1 jam. Jangan buat apa2.
.
Sekarang perhatikan bahagian t zone iaitu
.
🌟dahi
🌟hidung
🌟dagu
.
Ada tak minyak berkilat? Kalau ada itu maknanya sis berkulit jenis berminyak.
.
Kalau takde dan ada macam mengelupas tu maknanya kulit sis kering.
.
Dan kalau okay je tak berminyak, takde mengelupas tu maknanya kulit sis NORMAL.
.
NI CADANGAN SABUN YG SESUAI UTK SIS
.
Normal
✔Delima
✔Madu
.
Oily (blackhead)
✔Tomato
✔Oat
.
Oily (jerawat)
✔Kayu manis
.
Dry
✔Madu
✔Delima
.
Sensitive
✔️Madu
.
Boleh wasap saya kalau sis masih tak faham lagi. Saya akan guide face to face di wassap😊
📞01119824399
.
#SAUPOR
#teamsaupor
#nr23_sabun_cute_saupor
Banyak sangatlah jenis sabun cute ni, sampai sis tak tahu la nak pilih yang mana. . Itulah apa yg Customer selalu cakap bila tahu sabun cute ni ada y jenis. . Tapi takpe biar saya tolong ye. Macam ni ye sis, mula2 pastikan muka sis sekarang takde pakai apa2 bedak atau foundation. . Kalau ada, boleh cuci muka dulu. Lepas dah lap kering, sis rehat selama 1 jam. Jangan buat apa2. . Sekarang perhatikan bahagian t zone iaitu . 🌟dahi 🌟hidung 🌟dagu . Ada tak minyak berkilat? Kalau ada itu maknanya sis berkulit jenis berminyak. . Kalau takde dan ada macam mengelupas tu maknanya kulit sis kering. . Dan kalau okay je tak berminyak, takde mengelupas tu maknanya kulit sis NORMAL. . NI CADANGAN SABUN YG SESUAI UTK SIS . Normal ✔Delima ✔Madu . Oily (blackhead) ✔Tomato ✔Oat . Oily (jerawat) ✔Kayu manis . Dry ✔Madu ✔Delima . Sensitive ✔️Madu . Boleh wasap saya kalau sis masih tak faham lagi. Saya akan guide face to face di wassap😊 📞01119824399 . #SAUPOR  #teamsaupor  #nr23_sabun_cute_saupor 
Banyak sangatlah jenis sabun cute ni, sampai sis tak tahu la nak pilih yang mana.
.
Itulah apa yg Customer selalu cakap bila tahu sabun cute ni ada y jenis.
.
Tapi takpe biar saya tolong ye. Macam ni ye sis, mula2 pastikan muka sis sekarang takde pakai apa2 bedak atau foundation.
.
Kalau ada, boleh cuci muka dulu. Lepas dah lap kering, sis rehat selama 1 jam. Jangan buat apa2.
.
Sekarang perhatikan bahagian t zone iaitu
.
🌟dahi
🌟hidung
🌟dagu
.
Ada tak minyak berkilat? Kalau ada itu maknanya sis berkulit jenis berminyak.
.
Kalau takde dan ada macam mengelupas tu maknanya kulit sis kering.
.
Dan kalau okay je tak berminyak, takde mengelupas tu maknanya kulit sis NORMAL.
.
NI CADANGAN SABUN YG SESUAI UTK SIS
.
Normal
✔Delima
✔Madu
.
Oily (blackhead)
✔Tomato
✔Oat
.
Oily (jerawat)
✔Kayu manis
.
Dry
✔Madu
✔Delima
.
Sensitive
✔️Madu
.
Boleh wasap saya kalau sis masih tak faham lagi. Saya akan guide face to face di wassap😊
📞01119824399
.
#SAUPOR
#teamsaupor
#nr23_sabun_cute_saupor
Banyak sangatlah jenis sabun cute ni, sampai sis tak tahu la nak pilih yang mana. . Itulah apa yg Customer selalu cakap bila tahu sabun cute ni ada y jenis. . Tapi takpe biar saya tolong ye. Macam ni ye sis, mula2 pastikan muka sis sekarang takde pakai apa2 bedak atau foundation. . Kalau ada, boleh cuci muka dulu. Lepas dah lap kering, sis rehat selama 1 jam. Jangan buat apa2. . Sekarang perhatikan bahagian t zone iaitu . 🌟dahi 🌟hidung 🌟dagu . Ada tak minyak berkilat? Kalau ada itu maknanya sis berkulit jenis berminyak. . Kalau takde dan ada macam mengelupas tu maknanya kulit sis kering. . Dan kalau okay je tak berminyak, takde mengelupas tu maknanya kulit sis NORMAL. . NI CADANGAN SABUN YG SESUAI UTK SIS . Normal ✔Delima ✔Madu . Oily (blackhead) ✔Tomato ✔Oat . Oily (jerawat) ✔Kayu manis . Dry ✔Madu ✔Delima . Sensitive ✔️Madu . Boleh wasap saya kalau sis masih tak faham lagi. Saya akan guide face to face di wassap😊 📞01119824399 . #SAUPOR  #teamsaupor  #nr23_sabun_cute_saupor 
.
SABUN DELIMA
.
√Kandungan
*Sabun delima* : pati delima, glycerin, pewarna, pewangi
.
√Manfaat
1. Merawat jerawat
2. Mencerahkan kulit
.
√Price
RM  2/pcs -10gram
RM10/pcs -50gram

#agenmelaka #teamsaupor #saupor #ctdk #uiagombak #sabundelima #uitmshahalam #kktm #sayajualmurah #bazaarpaknil #sayajualprodukkecantikan #sauporsabuncute #murahjer
[Sebenarnya dalam buah delima ada asid folat. ]

Walaupun namanya asid tapi ia bagus sebab Asid folat dan antioksidan dlm buah delima memberi kesan semulajadi .

Sebab dapat membuang toksin pada kulit dan mencantikkan kulit secara semula jadi.
.
.
#agenmelaka #teamsaupor #saupor #ctdk #sabuncute #uiagombak #utmb #tipskecantikan  #kktm #bazaarpaknil #kecil2cilipadi #uitmshahalam #sayajualmurah  #sayajualprodukkecantikan
.
SABUN KAYU MANIS
.
√Kandungan
*sabun kayu manis* : glycerin, kayu manis, madu
.
√Manfaat
1. Merawat jerawat,jeragat
2. Memudarkan parut
.
√Price
RM  2/pcs -10gram
RM10/pcs -50gram

#agenmelaka #teamsaupor #saupor #ctdk #uiagombak #sabunkayumanis #uitmshahalam #kktm #sayajualmurah #bazaarpaknil #sayajualprodukkecantikan #sauporsabuncute #murahjer
[Buih sabun cute ni halus sangat dan creamy. ]
.
Kalau korang biasa pakai pencuci muka berbentuk cream putih tu kan, macam tu jugalah buih sabun cute ni.
.
Bukan macam buih sabun basuh yang besar besar tu. Sebab kita tak letak sles dalam sabun. Jadi lebih selemat dan tak buat kulit jadi kering.
.
.
#agenmelaka #teamsaupor #saupor #sabuncute #ctdk #sabuntomato #kktm #sayajualmurah #bazaarpaknil #emmamaembong #uiagombak #uitmshahalam #loffattah #utmb #sayajualprodukkecantikan
[Buih sabun cute ni halus sangat dan creamy. ] . Kalau korang biasa pakai pencuci muka berbentuk cream putih tu kan, macam tu jugalah buih sabun cute ni. . Bukan macam buih sabun basuh yang besar besar tu. Sebab kita tak letak sles dalam sabun. Jadi lebih selemat dan tak buat kulit jadi kering. . . #agenmelaka  #teamsaupor  #saupor  #sabuncute  #ctdk  #sabuntomato  #kktm  #sayajualmurah  #bazaarpaknil  #emmamaembong  #uiagombak  #uitmshahalam  #loffattah  #utmb  #sayajualprodukkecantikan 
Sekarang dah hampir lengkap set penjagaan wajah awak. Sebab dah ada sabun dan masker.
.
Awak tak tahu ke, saupor keluarkan satu Face masker yang selamat digunakan oleh wanita walaupun ibu mengandung tau.
.
Sebab masker ni tanpa bahan kimia. Serasi sangatlah kalau pakai sekali dengan sabun cute yang takde merkuri, paraben dan sles tu.
.
Kenapa bahaya sangat merkuri? Untuk info, merkuri tu boleh menyebabkan kecatatan pada bayi 😭. Takot tak? Jaga-jaga tau.
.
#SAUPOR
#nr23_sabun_cute_saupor
Sekarang dah hampir lengkap set penjagaan wajah awak. Sebab dah ada sabun dan masker. . Awak tak tahu ke, saupor keluarkan satu Face masker yang selamat digunakan oleh wanita walaupun ibu mengandung tau. . Sebab masker ni tanpa bahan kimia. Serasi sangatlah kalau pakai sekali dengan sabun cute yang takde merkuri, paraben dan sles tu. . Kenapa bahaya sangat merkuri? Untuk info, merkuri tu boleh menyebabkan kecatatan pada bayi 😭. Takot tak? Jaga-jaga tau. . #SAUPOR  #nr23_sabun_cute_saupor 
Muka jadi lebih teruk selepas menggunakan satu produk dari korea yang mencecah beratusan.. Tapi dengan menggunakan sabun cute kayu manis, Alhamdulillah.. sudah beransur pulih.. .😉
.
Anda cantik kami gembira.😍😍
.
.
#agenmelaka #teamsaupor #saupor #ctdk #bazaarpaknil #uiagombak #sayajualmurah #uitmshahalam #testimonikayumanis #kktm #utmb #murahsangat #emmamaembong
#sayajualprodukkecantikan #loffattah
.
SABUN MADU
.
√Kandungan
*Sabun madu*: madu, glycerin
.
√Manfaat
1. Melembapkan kulit
2. Merawat jerawat
.
√Price
RM  2/pcs -10gram
RM10/pcs -50gram

#agenmelaka #teamsaupor #saupor #ctdk #uiagombak #sabunmadu #uitmshahalam #kktm #sayajualmurah #bazaarpaknil #sayajualprodukkecantikan #sauporsabuncute #murahjer
.
[Sabun cute mesra travel]
.
Tahu tak, sebenarnya sabun ni memang mesra travel. Saiznya yang kecil mirip dengan sabun hotel tau.
.
Ia dibungkus dengan rapi 1 persatu. Menjadikan sabun ni mudah untuk dibawa dan disimpan dalam bag.
.
Jadi anda boleh bawa untuk travel😉
.
.
#agenmelaka #teamsaupor #saupor #ctdk #sabuncute #uiagombak #utmb #testimonisabuntomato #kktm #bazaarpaknil #kecil2cilipadi #uitmshahalam #sayajualmurah  #sayajualprodukkecantikan
Sebelum pakai sabun madu, kulit kering.. Selepa seminggu menggunakannya,alhamdulillah ada perubahan..
.
Kalau guna berterusan agak2 makin elok tak muka dye.. Nak tahu kehebatannya kena laa cuba sendiri.😘😍😘😍😘
.
.
#agenmelaka #teamsaupor #saupor
#sabuncute #sayajualmurah #kktm #ctdk #uiagombak #bazaarpaknil #emmamaembong #uitmshahalam 
#sayajualprodukkecantikan #utmb
.
SABUN TOMATO
.
√Kandungan
*Sabun tomato*: sari buah tomato, glycerin,pewarna , pewangi
.
√Manfaat
1. Mengecilkan pori
2. Menghilangkan minyak berlebihan
3. Merawat jerawat dan bintik hitam
.
√Price
RM  2/pcs -10gram
RM10/pcs -50gram

#agenmelaka #teamsaupor #saupor #ctdk #uiagombak #sabuntomato #uitmshahalam #kktm #sayajualmurah #bazaarpaknil #sayajualprodukkecantikan #sauporsabuncute #murahjer
4 sebab kenapa pori pori besar di wajah

1. Sebab terlalu banyak terdedah dengan cahaya matahari 
2 . Faktor genetik

3. Faktor umur

4. Sebab banyak sangat minyak.

Nak kecilkan pori? Boleh guna sabun tomato #sabuncute. .
Mudah , hanya buihkan je. Tak perlu potong tomato lagi.. .
.
#agenmelaka #teamsaupor #saupor #sabuncute #ctdk #sabuntomato #kktm #sayajualmurah #bazaarpaknil #emmamaembong #uiagombak #uitmshahalam #loffattah #utmb #sayajualprodukkecantikan
Kulit anda berminyak?? Boleh try pakai sabun tomato ini.. Minyak kat muka dah berkurang.. Dengan konsisten pakai sabun cute tomato ni je.😉
.
#agenmelaka #teamsaupor #saupor #ctdk #sabuncute #uiagombak #utmb #testimonisabuntomato #kktm #bazaarpaknil #kecil2cilipadi #uitmshahalam #sayajualmurah  #sayajualprodukkecantikan
.
SABUN OAT .
√Kandungan
*Sabun oat*: glycerin, oat .
√Manfaat
1. Boleh dijadikan skrub
2. Masker untuk kecilkan pori .
√Price
RM  2/pcs -10gram
RM10/pcs -50gram

#agenmelaka #teamsaupor #saupor #ctdk #uiagombak #sabunoat #uitmshahalam #kktm #sayajualmurah #bazaarpaknil #sayajualprodukkecantikan #sauporsabuncute #murahjer
Sebenarnya sabun Oat ni sesuai bagi kulit Normal, Kering dan Berminyak. Jadi semua jenis kulit boleh pakai sabun oat ni. 
Tak kisahla jenis kulit berminyak, kering atau normal. So, anda boleh cuba sabun oat. Khasiat oat memang terkenal sejak dulu lagi bukan je untuk kesihatan tapi untuk kulit juga

#agenmelaka #teamsaupor #saupor #sabuncute #kelebihanoat #ctdk #sayajualmurah #bazaarpaknil #uiagombak #uitmshahalam #sayajualprodukkecantikan #kktm #murahtapiqualitybaik
Assalamualaikum uolls..😉
.
Akak nk kongsi TIPS CANTIK by Saupor utk korang, Semoga manfaat 👏
.
Salah 1 silap wanita bila nak cantik adalah nak kesan yang cepat.
.
Silap tu, sebab biasanya produk macam tu mesti ada bahan macam Merkuri , HIDROKUINON.
.
Sepatutnya kita pilih produk semulajadi. Baru kulit kita cantik dengan selamat.
.
Takde lah nanti kulit makin nipis, terkena panas matahari terus merah-merah kan?
.
Jom komen "i" jika sayangkan kulit masing masing👩
.
#SAUPOR
#ProdukSemulajadi
#nr23_sabun_cute_saupor
Assalamualaikum uolls..😉 . Akak nk kongsi TIPS CANTIK by Saupor utk korang, Semoga manfaat 👏 . Salah 1 silap wanita bila nak cantik adalah nak kesan yang cepat. . Silap tu, sebab biasanya produk macam tu mesti ada bahan macam Merkuri , HIDROKUINON. . Sepatutnya kita pilih produk semulajadi. Baru kulit kita cantik dengan selamat. . Takde lah nanti kulit makin nipis, terkena panas matahari terus merah-merah kan? . Jom komen "i" jika sayangkan kulit masing masing👩 . #SAUPOR  #ProdukSemulajadi  #nr23_sabun_cute_saupor 
Sabun Oat.

Kandungan: oat, glycerin ❌pewarna
❌pewangi

Kelebihan : merawat blackhead. Gosok sabun terus ke wajah sebagai skrub. Merawat sunburn

Berat : 10gram

Harga : rm2 sebiji

#teamsaupor #sabuncute #saupor #sabunoat #sabunscrub #kktm #uitmshahalam #ctdk #utmb #emmamaembong #murahsangat #mukabadan #oat #bazaarpaknil #agenmelaka #uiagombak #sayajualmurah #sayajualprodukkecantikan
[Sabun cute harga mampu milik. ]

Sebab saiznya kecil. Supaya kalau korang beli dan pakai tiba2 tak serasi dengan kulit, takla membazir kena buang semua yang lain. 
Bayangkan kalau berat 50g ; pakai2 tak sesuai. Padahal baru try 10g je. Lagi 40g kena buang la kan? Dengan sabun cute tak macam tu. Boleh beli sebiji kalau setiap jenis (ada 6 jenis sabun cute) . Try dulu mana yg serasi.

1 biji 10g sahaja . Harap dapat jelaskan kenapa harganya lebih rendah dan sangat mampu milik.

#SAUPOR
#Sabuncute
[Sabun cute harga mampu milik. ] Sebab saiznya kecil. Supaya kalau korang beli dan pakai tiba2 tak serasi dengan kulit, takla membazir kena buang semua yang lain. Bayangkan kalau berat 50g ; pakai2 tak sesuai. Padahal baru try 10g je. Lagi 40g kena buang la kan? Dengan sabun cute tak macam tu. Boleh beli sebiji kalau setiap jenis (ada 6 jenis sabun cute) . Try dulu mana yg serasi. 1 biji 10g sahaja . Harap dapat jelaskan kenapa harganya lebih rendah dan sangat mampu milik. #SAUPOR  #Sabuncute 
Sabun KAYU MANIS
RM2/pcs

Untuk menghilangkan blackheads & whiteheads serta parut jerawat..😍😍
.
.
#saupor #sabuncute #murahjer #borongpunboleh #retailspunboleh #paruthilang #blackheadshilang #whiteheadslari #bazaarpaknil #ctdk #uitmshahalam #utmb #agenmelaka #uiagombak #loffattah #emmamaembong
😊Sehari cuma 2/3 kali😊
.
Cuci muka dengan sabun delima 2 atau 3 kali sahaja sehari. Lepas tu boleh juga pakai krim kecantikan lain tapi yang bebas merkuri la ye.
.
Mudah dan senang je pakai sabun delima ni. Cuci tangan dulu, lepas tu buihkan sabun.
.
Dan gosok secara memutar pada wajah. Setiap bahagian muka, gosok selama 20 saat.
.
Dan bilas. Bilas boleh guna air sejuk dari peti ais, lebih bagus dan kulit jadi lebih tegang😊
.
#teamsaupor #SAUPOR #sabuncute #sabuncutekotatinggi #sauporkotatinggi
😊Sehari cuma 2/3 kali😊 . Cuci muka dengan sabun delima 2 atau 3 kali sahaja sehari. Lepas tu boleh juga pakai krim kecantikan lain tapi yang bebas merkuri la ye. . Mudah dan senang je pakai sabun delima ni. Cuci tangan dulu, lepas tu buihkan sabun. . Dan gosok secara memutar pada wajah. Setiap bahagian muka, gosok selama 20 saat. . Dan bilas. Bilas boleh guna air sejuk dari peti ais, lebih bagus dan kulit jadi lebih tegang😊 . #teamsaupor  #SAUPOR  #sabuncute  #sabuncutekotatinggi  #sauporkotatinggi 
Cara pemakaian sabun cute 😊

Contoh:- Masalah :
👉Jerawat + kulit kusam

Sabun yang sesuai : 👉Kayu manis + delima

Cara pemakaian :
👉Setiap hari pakai sabun kayu manis 3 kali sehari.
👉Selang sehari pakai sabun delima 😊 📌Bagi yang ingin mencuba semua jenis sabun, anda dinasihatkan guna 2 jenis sabun sahaja seminggu.

Contohnya,

Minggu 1
Sabun madu setiap hari
Sabun oat selang sehari

Minggu 2
Sabun kayu manis setiap hari
Sabun oat selang sehari

p/s: kalau tak jelas boleh wassap 013-3512230 sebab azma sedia membantu😊

#teamsaupor
#saupor
#sabuncute
Cara pemakaian sabun cute 😊 Contoh:- Masalah : 👉Jerawat + kulit kusam Sabun yang sesuai : 👉Kayu manis + delima Cara pemakaian : 👉Setiap hari pakai sabun kayu manis 3 kali sehari. 👉Selang sehari pakai sabun delima 😊 📌Bagi yang ingin mencuba semua jenis sabun, anda dinasihatkan guna 2 jenis sabun sahaja seminggu. Contohnya, Minggu 1 Sabun madu setiap hari Sabun oat selang sehari Minggu 2 Sabun kayu manis setiap hari Sabun oat selang sehari p/s: kalau tak jelas boleh wassap 013-3512230 sebab azma sedia membantu😊 #teamsaupor  #saupor  #sabuncute 
5 MANFAAT OAT UNTUK KULIT.

1. Membersihkan 
2. Menyerap lebihan minyak, hasilnya kulit terhindar dari jerawat
3. Boleh dijadikan skrub yang lembut dan dapat menanggalkan sel kulit mati.
4. Mengecilkan liang pori dan menegangkan kulit jika dijadikan masker.
5. Penggunaan berterusan mampu mencerahkan kulit.

Nak rawat masalah kulit ? Whatsapp  010 233 7937

#teamsaupor #saupor #sabuncute #sabunoat #maanfaatoat #ctdk #murahsangat #uitmshahalam #emmamaembong #utmb #kktm #bazaarpaknil #loffatah  #borongpunboleh #retailspunboleh
5 MANFAAT OAT UNTUK KULIT. 1. Membersihkan 2. Menyerap lebihan minyak, hasilnya kulit terhindar dari jerawat 3. Boleh dijadikan skrub yang lembut dan dapat menanggalkan sel kulit mati. 4. Mengecilkan liang pori dan menegangkan kulit jika dijadikan masker. 5. Penggunaan berterusan mampu mencerahkan kulit. Nak rawat masalah kulit ? Whatsapp 010 233 7937 #teamsaupor  #saupor  #sabuncute  #sabunoat  #maanfaatoat  #ctdk  #murahsangat  #uitmshahalam  #emmamaembong  #utmb  #kktm  #bazaarpaknil  #loffatah  #borongpunboleh  #retailspunboleh 
KEBAIKAN BUAH DELIMA.

Buah delima dapat melindungi kulit dari sinaran uv.

No wonder la bila pakai sabun cute delima ni, kulit boleh jadi makin cerah. In shaa Allah. Jom cuba😊 📲 0102337937-Lela
Team Saupor

#teamsaupor #saupor #sabuncute #kebaikandelima #emmamaembong #murahjer #borongpunboleh #retailspunboleh #ctdk #uitmshahalam #uiagombak #bazaarpaknil #kktm #loffatah
Sabun cute ini terdiri daripada 6 jenis sabun.. Didalam gambar tu adalah semua jenis sabun cute.😉😘 #teamsaupor #agenmelaka #ctdk #saupor #sabuncute #uiagombak #sayajualmurah #uitm #kktm #sayajualprodukkecantikan #bazaarpaknil #uitmshahalam
Nak kulit cerah ke? Jangan pakai krim pemutih. Tahu tak kalau kesan krim pemutih tu cepat sangat dalam masa 2 minggu dah putih, itu maknanya lapisan kulit dah terhakis. 😭

Tapi sabun cute ni rawat kulit dengan perlahan. Mula mula ia akan hilangkan sel kulit mati dulu.

Lepas tu vitamin dan zat dari delima ni akan bantu untuk cerahkan sedikit kulit tu. Takdela nampak kusam je. Yelah kita nak buat jus delima hari hari tepek dekat muka tak sempat jugak kan?

Guna je sabun delima ni. 😁😊 #Saupor
#sabuncute 
http://Www.wasap.my/60133512230
Nak kulit cerah ke? Jangan pakai krim pemutih. Tahu tak kalau kesan krim pemutih tu cepat sangat dalam masa 2 minggu dah putih, itu maknanya lapisan kulit dah terhakis. 😭 Tapi sabun cute ni rawat kulit dengan perlahan. Mula mula ia akan hilangkan sel kulit mati dulu. Lepas tu vitamin dan zat dari delima ni akan bantu untuk cerahkan sedikit kulit tu. Takdela nampak kusam je. Yelah kita nak buat jus delima hari hari tepek dekat muka tak sempat jugak kan? Guna je sabun delima ni. 😁😊 #Saupor  #sabuncute  http://Www.wasap.my/60133512230
Lompat bintang kalau dapat muka bersih dengan pelaburan rm2 je seminggu.⠀
⠀
Wow.. best sangat 😚⠀
⠀
#SAUPOR ⠀
#agentdiperlukan ⠀
#dropshipDiperlukan