an online Instagram web viewer

#sauporreview medias

Photos

Alhamdulillah. Tiba2 dapat testimoni lain macam. 😁😁😁 seronoknya dapat feedback yang positif macam ini. 😍
.
.
Nahhh, NH tempek pengguna #sabuncute #tomato ni.  Pimples tak ada. Punya seronok sis @menurrul . Thank you sudi jadi pengguna #sabuncute. 😘😘
.
.
Siapa2 nak cuba jom. Pm/dm/Wa Nurrul 017-7017113
.
#sabun #nhmartt #organic #sauporreview
Alhamdulillah. Tiba2 dapat testimoni lain macam. 😁😁😁 seronoknya dapat feedback yang positif macam ini. 😍 . . Nahhh, NH tempek pengguna #sabuncute  #tomato  ni. Pimples tak ada. Punya seronok sis @menurrul . Thank you sudi jadi pengguna #sabuncute . 😘😘 . . Siapa2 nak cuba jom. Pm/dm/Wa Nurrul 017-7017113 . #sabun  #nhmartt  #organic  #sauporreview 
Masalah resdung ni kalau korang tak rawat awal awal boleh melarat dan makin teruk tau. 😡😡😡
.
Sebab ada kisah benar di mana 1 muka boleh rosak. Eh.. eh tak perlu buat muka takut camtu.
.
Kita ada solusi mudah ni. Kalau tak berkesan memang tak mau rekemen pun.
.
Tapi dah ada testimoni hot ni.. Rasa BERSALAH kalau tak share. Sebab customer sorang ni dah kurang resdungnya.
.
Dia pakai SABUN KAYU MANIS yang comel ni lah. Korang tak perlu risau. Memang tak lari bajet bulan ni kalau beli sekarang. 😍😍😍
.
Harga gila gila mampu milik tau.
.
Bawah rm5. Apa? Kenapa murah sangat? Ni customer yang cakap. Sebab tu diorang beli buka sebiji tapi 5 biji terus.
.
Jom wassap saya πŸ“² 017-7017113
.
.
Jangan tunggu lama lama, nanti sold out sebab sabun ni hot selling😊
.
#teamsaupor #nhnartt #sabuncute #sauporreview
Masalah resdung ni kalau korang tak rawat awal awal boleh melarat dan makin teruk tau. 😡😡😡 . Sebab ada kisah benar di mana 1 muka boleh rosak. Eh.. eh tak perlu buat muka takut camtu. . Kita ada solusi mudah ni. Kalau tak berkesan memang tak mau rekemen pun. . Tapi dah ada testimoni hot ni.. Rasa BERSALAH kalau tak share. Sebab customer sorang ni dah kurang resdungnya. . Dia pakai SABUN KAYU MANIS yang comel ni lah. Korang tak perlu risau. Memang tak lari bajet bulan ni kalau beli sekarang. 😍😍😍 . Harga gila gila mampu milik tau. . Bawah rm5. Apa? Kenapa murah sangat? Ni customer yang cakap. Sebab tu diorang beli buka sebiji tapi 5 biji terus. . Jom wassap saya πŸ“² 017-7017113 . . Jangan tunggu lama lama, nanti sold out sebab sabun ni hot selling😊 . #teamsaupor  #nhnartt  #sabuncute  #sauporreview 
-25/3/17-

#sauporreview
.
.
Jerawat kecut dalam 5 hari saja.
Seronoknya. Tak sempat dia nak berkhemah lama2. 😍😍😍
.
Yelah, sabun madu fungsinya adalah melembabkan kulit dan merawat jerawat. 😎😎😎
.
.
NH pun pakai sabun madu ini. Yepp memang kejap aje jerawat tu datang. Best juga sebab pipi kita lembut aje macam baby. Yang paling penting kulit berminyak kurang. Sbb tu jerawat tak boleh hidup lama2.
.
.
#nhmartt #sabun #sabuncute #teamsaupor #ciknurrul
-25/3/17- #sauporreview  . . Jerawat kecut dalam 5 hari saja. Seronoknya. Tak sempat dia nak berkhemah lama2. 😍😍😍 . Yelah, sabun madu fungsinya adalah melembabkan kulit dan merawat jerawat. 😎😎😎 . . NH pun pakai sabun madu ini. Yepp memang kejap aje jerawat tu datang. Best juga sebab pipi kita lembut aje macam baby. Yang paling penting kulit berminyak kurang. Sbb tu jerawat tak boleh hidup lama2. . . #nhmartt  #sabun  #sabuncute  #teamsaupor  #ciknurrul 
Kecil kecil cili padi, Walaupun kecil tapi berkualiti. 😍😍😍
.
Itulah yang Customer kami cakap bila dah cuba sabun cute ni.
.
.
Lebih lebih lagi sabun oat. Boleh buat skrub dan menanggalkan blackhead di wajah. Lembut je pipi lepas cuci. Asyik dipegang2 aje pipi tu. ☺☺☺
. .
"Wow terbaik sabun cute ni kan, saya pun byk blackhead & guna skrub oat...
Lepas buat skrub rasa licin kat hidung tu." (Cik A)
.
Tunggu apa lagi, terus whatsapp 017-017113 kalau nak hidung licin jugak.
.
#sauporreview #teamsaupor #nhmartt #sabuncute #ciknurrul
Kecil kecil cili padi, Walaupun kecil tapi berkualiti. 😍😍😍 . Itulah yang Customer kami cakap bila dah cuba sabun cute ni. . . Lebih lebih lagi sabun oat. Boleh buat skrub dan menanggalkan blackhead di wajah. Lembut je pipi lepas cuci. Asyik dipegang2 aje pipi tu. ☺☺☺ . . "Wow terbaik sabun cute ni kan, saya pun byk blackhead & guna skrub oat... Lepas buat skrub rasa licin kat hidung tu." (Cik A) . Tunggu apa lagi, terus whatsapp 017-017113 kalau nak hidung licin jugak. . #sauporreview  #teamsaupor  #nhmartt  #sabuncute  #ciknurrul 
-21/3/17-
#sauporreview
.
.
.
#sabuncute #natural #nhmartt
-3/3/17-
Bestnye bila whitehead dah makin kurang. Pakai foundation pun tak nampak bintik bintik kan? .
Jom dapatkan sabun oat dan sabun kayu manis. Sabun cute boleh campur 2 jenis sabun dalam masa seminggu.
.
Pilih bahan yang serasi, kulit pun " happy"  untuk guide😊 Wa 0177017113
.
#teamsaupor #sabuncute #nhmart #sauporreview
-3/3/17- Bestnye bila whitehead dah makin kurang. Pakai foundation pun tak nampak bintik bintik kan? . Jom dapatkan sabun oat dan sabun kayu manis. Sabun cute boleh campur 2 jenis sabun dalam masa seminggu. . Pilih bahan yang serasi, kulit pun " happy" untuk guide😊 Wa 0177017113 . #teamsaupor  #sabuncute  #nhmart  #sauporreview