an online Instagram web viewer

#sayajualcontactlens medias

Photos

#disneylens_chuffy #16mm
➖
♥️ NAME : Chuffy
♥️ DIAMETER : 16mm
♥️ PRICE : RM14.50 + free case
♥️ COLOUR : Brown, Gray, Turquoise, Pink
♥️ POWER : 0.00 - 8.50
➖
➖
Postage : RM8 SM // RM12 SS
➖
➖
‼️ Boleh mix power untuk setiap 1 pair ‼️
➖
➖
Nak order ❓Just click link dekat bio okay 💋
➖
➖
#contactlens #contactlensmurah #lensmurah #lensmurahmalaysia #contactlensmalaysia #disneylens #hydrocorlens #nobluklens #spataxlens #sayajualcontactlens #sayajuallensmurah #sayajualmurah #lensoriginal #contactlenskorea #disneylens #disneylensmurah #disneylensmalaysia #wholesalescontactlens #wholesalecontactlens #wholesalecontactlensmalaysia #rm14.50
#disneylens_chuffy  #16mm  ➖ ♥️ NAME : Chuffy ♥️ DIAMETER : 16mm ♥️ PRICE : RM14.50 + free case ♥️ COLOUR : Brown, Gray, Turquoise, Pink ♥️ POWER : 0.00 - 8.50 ➖ ➖ Postage : RM8 SM // RM12 SS ➖ ➖ ‼️ Boleh mix power untuk setiap 1 pair ‼️ ➖ ➖ Nak order ❓Just click link dekat bio okay 💋 ➖ ➖ #contactlens  #contactlensmurah  #lensmurah  #lensmurahmalaysia  #contactlensmalaysia  #disneylens  #hydrocorlens  #nobluklens  #spataxlens  #sayajualcontactlens  #sayajuallensmurah  #sayajualmurah  #lensoriginal  #contactlenskorea  #disneylens  #disneylensmurah  #disneylensmalaysia  #wholesalescontactlens  #wholesalecontactlens  #wholesalecontactlensmalaysia  #rm14 .50
#disneylens_vivian3t #16mm
➖
♥️ NAME : Vivian 3 Tones
♥️ DIAMETER : 16mm
♥️ PRICE : RM14.50 + free case
♥️ COLOUR : Green, Brown, Gray, Blue
♥️ POWER : 0.00 - 8.50
➖
➖
Postage : RM8 SM // RM12 SS
➖
➖
‼️ Boleh mix power untuk setiap 1 pair ‼️
➖
➖
Nak order ❓Just click link dekat bio okay 💋
➖
➖
#contactlens #contactlensmurah #lensmurah #lensmurahmalaysia #contactlensmalaysia #disneylens #hydrocorlens #nobluklens #spataxlens #sayajualcontactlens #sayajuallensmurah #sayajualmurah #lensoriginal #contactlenskorea #disneylens #disneylensmurah #disneylensmalaysia #wholesalescontactlens #wholesalecontactlens #wholesalecontactlensmalaysia #rm14.50
#disneylens_vivian3t  #16mm  ➖ ♥️ NAME : Vivian 3 Tones ♥️ DIAMETER : 16mm ♥️ PRICE : RM14.50 + free case ♥️ COLOUR : Green, Brown, Gray, Blue ♥️ POWER : 0.00 - 8.50 ➖ ➖ Postage : RM8 SM // RM12 SS ➖ ➖ ‼️ Boleh mix power untuk setiap 1 pair ‼️ ➖ ➖ Nak order ❓Just click link dekat bio okay 💋 ➖ ➖ #contactlens  #contactlensmurah  #lensmurah  #lensmurahmalaysia  #contactlensmalaysia  #disneylens  #hydrocorlens  #nobluklens  #spataxlens  #sayajualcontactlens  #sayajuallensmurah  #sayajualmurah  #lensoriginal  #contactlenskorea  #disneylens  #disneylensmurah  #disneylensmalaysia  #wholesalescontactlens  #wholesalecontactlens  #wholesalecontactlensmalaysia  #rm14 .50
#disneylens_vivian3t #16mm
➖
♥️ NAME : Vivian 3 Tones
♥️ DIAMETER : 16mm
♥️ PRICE : RM14.50 + free case
♥️ COLOUR : Green, Brown, Gray, Blue
♥️ POWER : 0.00 - 8.50
➖
➖
Postage : RM8 SM // RM12 SS
➖
➖
‼️ Boleh mix power untuk setiap 1 pair ‼️
➖
➖
Nak order ❓Just click link dekat bio okay 💋
➖
➖
#contactlens #contactlensmurah #lensmurah #lensmurahmalaysia #contactlensmalaysia #disneylens #hydrocorlens #nobluklens #spataxlens #sayajualcontactlens #sayajuallensmurah #sayajualmurah #lensoriginal #contactlenskorea #disneylens #disneylensmurah #disneylensmalaysia #wholesalescontactlens #wholesalecontactlens #wholesalecontactlensmalaysia #rm14.50
#disneylens_vivian3t  #16mm  ➖ ♥️ NAME : Vivian 3 Tones ♥️ DIAMETER : 16mm ♥️ PRICE : RM14.50 + free case ♥️ COLOUR : Green, Brown, Gray, Blue ♥️ POWER : 0.00 - 8.50 ➖ ➖ Postage : RM8 SM // RM12 SS ➖ ➖ ‼️ Boleh mix power untuk setiap 1 pair ‼️ ➖ ➖ Nak order ❓Just click link dekat bio okay 💋 ➖ ➖ #contactlens  #contactlensmurah  #lensmurah  #lensmurahmalaysia  #contactlensmalaysia  #disneylens  #hydrocorlens  #nobluklens  #spataxlens  #sayajualcontactlens  #sayajuallensmurah  #sayajualmurah  #lensoriginal  #contactlenskorea  #disneylens  #disneylensmurah  #disneylensmalaysia  #wholesalescontactlens  #wholesalecontactlens  #wholesalecontactlensmalaysia  #rm14 .50
#disneylens_vivian3t #16mm
➖
♥️ NAME : Vivian 3 Tones
♥️ DIAMETER : 16mm
♥️ PRICE : RM14.50 + free case
♥️ COLOUR : Green, Brown, Gray, Blue
♥️ POWER : 0.00 - 8.50
➖
➖
Postage : RM8 SM // RM12 SS
➖
➖
‼️ Boleh mix power untuk setiap 1 pair ‼️
➖
➖
Nak order ❓Just click link dekat bio okay 💋
➖
➖
#contactlens #contactlensmurah #lensmurah #lensmurahmalaysia #contactlensmalaysia #disneylens #hydrocorlens #nobluklens #spataxlens #sayajualcontactlens #sayajuallensmurah #sayajualmurah #lensoriginal #contactlenskorea #disneylens #disneylensmurah #disneylensmalaysia #wholesalescontactlens #wholesalecontactlens #wholesalecontactlensmalaysia #rm14.50
#disneylens_vivian3t  #16mm  ➖ ♥️ NAME : Vivian 3 Tones ♥️ DIAMETER : 16mm ♥️ PRICE : RM14.50 + free case ♥️ COLOUR : Green, Brown, Gray, Blue ♥️ POWER : 0.00 - 8.50 ➖ ➖ Postage : RM8 SM // RM12 SS ➖ ➖ ‼️ Boleh mix power untuk setiap 1 pair ‼️ ➖ ➖ Nak order ❓Just click link dekat bio okay 💋 ➖ ➖ #contactlens  #contactlensmurah  #lensmurah  #lensmurahmalaysia  #contactlensmalaysia  #disneylens  #hydrocorlens  #nobluklens  #spataxlens  #sayajualcontactlens  #sayajuallensmurah  #sayajualmurah  #lensoriginal  #contactlenskorea  #disneylens  #disneylensmurah  #disneylensmalaysia  #wholesalescontactlens  #wholesalecontactlens  #wholesalecontactlensmalaysia  #rm14 .50
Gorgeous girl pakai Wawasoftlens code Trendy Honey -
RM59.00 SATU PAIRS
Postage👇
1-4 Pairs RM8 SM | RM12 SS
_____________________________
PRODUCT DETAILS:
.
Code: Trendy Honey (TH)
Diameter: 14 MM (size anak mata normal, no big size)
Pemakaian: 3 BULAN 
Kandungan Air: 45%
Power available: 0, 100, 150, 200, 250, 300, 350, 400, 450, 500 maximum power.
.
🚈 COD AT ALL LRT STATIONS .
.
UNTUK PERTANYAAN LANJUT SILA WHATSAPP KAMI SEGERA:
🔹+6010-4008108
🔹+6010-4008108
🔹+6010-4008108
Atau click link whatsapp di Instagram kami untuk info lanjut 😬
Gorgeous girl pakai Wawasoftlens code Trendy Honey - RM59.00 SATU PAIRS Postage👇 1-4 Pairs RM8 SM | RM12 SS _____________________________ PRODUCT DETAILS: . Code: Trendy Honey (TH) Diameter: 14 MM (size anak mata normal, no big size) Pemakaian: 3 BULAN Kandungan Air: 45% Power available: 0, 100, 150, 200, 250, 300, 350, 400, 450, 500 maximum power. . 🚈 COD AT ALL LRT STATIONS . . UNTUK PERTANYAAN LANJUT SILA WHATSAPP KAMI SEGERA: 🔹+6010-4008108 🔹+6010-4008108 🔹+6010-4008108 Atau click link whatsapp di Instagram kami untuk info lanjut 😬
#disneylens_goddess #16.5mm
➖
♥️ NAME : Goddess
♥️ DIAMETER : 16.5mm
♥️ PRICE : RM14.50 + free case
♥️ COLOUR : Blue, Brown, Gray
♥️ POWER : 0.00 - 8.50
➖
➖
Postage : RM8 SM // RM12 SS
➖
➖
‼️ Boleh mix power untuk setiap 1 pair ‼️
➖
➖
Nak order ❓Just click link dekat bio okay 💋
➖
➖
#contactlens #contactlensmurah #lensmurah #lensmurahmalaysia #contactlensmalaysia #disneylens #hydrocorlens #nobluklens #spataxlens #sayajualcontactlens #sayajuallensmurah #sayajualmurah #lensoriginal #contactlenskorea #disneylens #disneylensmurah #disneylensmalaysia #wholesalescontactlens #wholesalecontactlens #wholesalecontactlensmalaysia #rm14.50
#disneylens_goddess  #16 .5mm ➖ ♥️ NAME : Goddess ♥️ DIAMETER : 16.5mm ♥️ PRICE : RM14.50 + free case ♥️ COLOUR : Blue, Brown, Gray ♥️ POWER : 0.00 - 8.50 ➖ ➖ Postage : RM8 SM // RM12 SS ➖ ➖ ‼️ Boleh mix power untuk setiap 1 pair ‼️ ➖ ➖ Nak order ❓Just click link dekat bio okay 💋 ➖ ➖ #contactlens  #contactlensmurah  #lensmurah  #lensmurahmalaysia  #contactlensmalaysia  #disneylens  #hydrocorlens  #nobluklens  #spataxlens  #sayajualcontactlens  #sayajuallensmurah  #sayajualmurah  #lensoriginal  #contactlenskorea  #disneylens  #disneylensmurah  #disneylensmalaysia  #wholesalescontactlens  #wholesalecontactlens  #wholesalecontactlensmalaysia  #rm14 .50
#sexyeyepremium
.
[ CANTIK GILER ] ‼️
.
👑PREMIUM GOTHIC 3TONE HAZEL👑
.
📐DIAMETER: 14.5mm
👁DEGREE: 0.00
.
🗓3 MONTHS USAGE
.
📲0132998147
.
💰1 pair RM25/ RM30 SS
💰2 pairs RM45/ RM50 SS
💰3 pairs RM65/ RM70 SS
💰4 pairs RM 85/ RM90 SS .
.
.
🆓LENS CASE
.
.
📦READYSTOCK
. 
#lensmurah #lensmurahmalaysia #contactlens #contactlensmalaysia #sayajual #sayajualcontactlens #contactlenskorea #contactlenskoreamurah  #lenskoreamalaysia #nobluklens #noblukmalaysia #hydronoblukmalaysia #eyemuse #candyliciouslens
#sexyeyepremium  . [ CANTIK GILER ] ‼️ . 👑PREMIUM GOTHIC 3TONE HAZEL👑 . 📐DIAMETER: 14.5mm 👁DEGREE: 0.00 . 🗓3 MONTHS USAGE . 📲0132998147 . 💰1 pair RM25/ RM30 SS 💰2 pairs RM45/ RM50 SS 💰3 pairs RM65/ RM70 SS 💰4 pairs RM 85/ RM90 SS . . . 🆓LENS CASE . . 📦READYSTOCK . #lensmurah  #lensmurahmalaysia  #contactlens  #contactlensmalaysia  #sayajual  #sayajualcontactlens  #contactlenskorea  #contactlenskoreamurah  #lenskoreamalaysia  #nobluklens  #noblukmalaysia  #hydronoblukmalaysia  #eyemuse  #candyliciouslens 
#sexyeyepremium
.
[ CANTIK GILER ] ‼️
.
👑PREMIUM GOTHIC 3TONE BROWN👑
.
📐DIAMETER: 14.5mm
👁DEGREE: 0.00, 3.50, 4.00, 5.00, 5.50
.
🗓3 MONTHS USAGE
.
📲0132998147
.
💰1 pair RM25/ RM30 SS
💰2 pairs RM45/ RM50 SS
💰3 pairs RM65/ RM70 SS
💰4 pairs RM 85/ RM90 SS .
.
.
🆓LENS CASE
.
.
📦READYSTOCK
. 
#lensmurah #lensmurahmalaysia #contactlens #contactlensmalaysia #sayajual #sayajualcontactlens #contactlenskorea #contactlenskoreamurah  #lenskoreamalaysia #nobluklens #noblukmalaysia #hydronoblukmalaysia #eyemuse #candyliciouslens
#sexyeyepremium  . [ CANTIK GILER ] ‼️ . 👑PREMIUM GOTHIC 3TONE BROWN👑 . 📐DIAMETER: 14.5mm 👁DEGREE: 0.00, 3.50, 4.00, 5.00, 5.50 . 🗓3 MONTHS USAGE . 📲0132998147 . 💰1 pair RM25/ RM30 SS 💰2 pairs RM45/ RM50 SS 💰3 pairs RM65/ RM70 SS 💰4 pairs RM 85/ RM90 SS . . . 🆓LENS CASE . . 📦READYSTOCK . #lensmurah  #lensmurahmalaysia  #contactlens  #contactlensmalaysia  #sayajual  #sayajualcontactlens  #contactlenskorea  #contactlenskoreamurah  #lenskoreamalaysia  #nobluklens  #noblukmalaysia  #hydronoblukmalaysia  #eyemuse  #candyliciouslens 
#sexyeyepremium
.
[ CANTIK GILER ] ‼️
.
👑PREMIUM GOTHIC 3TONE GREY👑
.
📐DIAMETER: 14.5mm
👁DEGREE: 3.00, 3.50, 4.50, 5.00
.
🗓3 MONTHS USAGE
.
📲0132998147
.
💰1 pair RM25/ RM30 SS
💰2 pairs RM45/ RM50 SS
💰3 pairs RM65/ RM70 SS
💰4 pairs RM 85/ RM90 SS .
.
.
🆓LENS CASE
.
.
📦READYSTOCK
. 
#lensmurah #lensmurahmalaysia #contactlens #contactlensmalaysia #sayajual #sayajualcontactlens #contactlenskorea #contactlenskoreamurah  #lenskoreamalaysia #nobluklens #noblukmalaysia #hydronoblukmalaysia #eyemuse #candyliciouslens
#sexyeyepremium  . [ CANTIK GILER ] ‼️ . 👑PREMIUM GOTHIC 3TONE GREY👑 . 📐DIAMETER: 14.5mm 👁DEGREE: 3.00, 3.50, 4.50, 5.00 . 🗓3 MONTHS USAGE . 📲0132998147 . 💰1 pair RM25/ RM30 SS 💰2 pairs RM45/ RM50 SS 💰3 pairs RM65/ RM70 SS 💰4 pairs RM 85/ RM90 SS . . . 🆓LENS CASE . . 📦READYSTOCK . #lensmurah  #lensmurahmalaysia  #contactlens  #contactlensmalaysia  #sayajual  #sayajualcontactlens  #contactlenskorea  #contactlenskoreamurah  #lenskoreamalaysia  #nobluklens  #noblukmalaysia  #hydronoblukmalaysia  #eyemuse  #candyliciouslens 
AMAZEDOLL BROWN by The Disney Lens😍 Grab it fast before it sells out! Big eyes size 16mm. Available in both plano and power degree 😘
.
Rm19 per pair
Postage Rm8sm Rm11ss
.
To purchase, click link on bio 👆
Or
📱 WhatsApp to +60168172815
.
#contactlensmalaysia#contactlensmurah#contactlensmurahmalaysia#contactlenskorea#original#softlens#authenticmalaysia#sayajual#bazaarpaknil#sayajualcontactlens#lenskoreamalaysia#lenskoreamurah#koreanlens#koreanlensmalaysia#lensmurah#lensmurahmalaysia#amazedollbrown#disneylens#muaampang#muabridal
AMAZEDOLL BROWN by The Disney Lens😍 Grab it fast before it sells out! Big eyes size 16mm. Available in both plano and power degree 😘 . Rm19 per pair Postage Rm8sm Rm11ss . To purchase, click link on bio 👆 Or 📱 WhatsApp to +60168172815 . #contactlensmalaysia #contactlensmurah #contactlensmurahmalaysia #contactlenskorea #original #softlens #authenticmalaysia #sayajual #bazaarpaknil #sayajualcontactlens #lenskoreamalaysia #lenskoreamurah #koreanlens #koreanlensmalaysia #lensmurah #lensmurahmalaysia #amazedollbrown #disneylens #muaampang #muabridal 
STARRY SERIES by The Disney Lens 😍 Grab it fast before it sells out! Big eyes size 17.5mm. Available in both plano and power degree 😘
.
Rm19 per pair
Postage Rm8sm Rm11ss
.
To purchase, click link on bio 👆
Or
📱 WhatsApp to +60168172815
.
#contactlensmalaysia#contactlensmurah#contactlensmurahmalaysia#contactlenskorea#original#softlens#authenticmalaysia#sayajual#bazaarpaknil#sayajualcontactlens#lenskoreamalaysia#lenskoreamurah#koreanlens#koreanlensmalaysia#lensmurah#lensmurahmalaysia#starrychoco#starryblack#disneylens#muaampang#muabridal
STARRY SERIES by The Disney Lens 😍 Grab it fast before it sells out! Big eyes size 17.5mm. Available in both plano and power degree 😘 . Rm19 per pair Postage Rm8sm Rm11ss . To purchase, click link on bio 👆 Or 📱 WhatsApp to +60168172815 . #contactlensmalaysia #contactlensmurah #contactlensmurahmalaysia #contactlenskorea #original #softlens #authenticmalaysia #sayajual #bazaarpaknil #sayajualcontactlens #lenskoreamalaysia #lenskoreamurah #koreanlens #koreanlensmalaysia #lensmurah #lensmurahmalaysia #starrychoco #starryblack #disneylens #muaampang #muabridal 
TWINZY BLUE by Disney 😍 Grab it fast before it sells out! Natural size 14.5mm. Available in both plano and power degree 😘
.
Rm19 per pair
Postage Rm8sm Rm11ss
.
To purchase, click link on bio 👆
Or
📱 WhatsApp to +60168172815
.
#contactlensmalaysia#contactlensmurah#contactlensmurahmalaysia#contactlenskorea#original#softlens#authenticmalaysia#sayajual#bazaarpaknil#sayajualcontactlens#lenskoreamalaysia#lenskoreamurah#koreanlens#koreanlensmalaysia#lensmurah#lensmurahmalaysia#twinzyblue#disneylens#muaampang#muabridal
TWINZY BLUE by Disney 😍 Grab it fast before it sells out! Natural size 14.5mm. Available in both plano and power degree 😘 . Rm19 per pair Postage Rm8sm Rm11ss . To purchase, click link on bio 👆 Or 📱 WhatsApp to +60168172815 . #contactlensmalaysia #contactlensmurah #contactlensmurahmalaysia #contactlenskorea #original #softlens #authenticmalaysia #sayajual #bazaarpaknil #sayajualcontactlens #lenskoreamalaysia #lenskoreamurah #koreanlens #koreanlensmalaysia #lensmurah #lensmurahmalaysia #twinzyblue #disneylens #muaampang #muabridal 
Thank you shopping with us 💋

#testimonibynrls #testimoni #sayajualcontactlens #sayajual #maribeli
Hi! 
First of all, Thank you to customer yang shopping dengan @nrls.co 💓 thank you support our bis. Nah sis kasi flower 🌹

For those yang belum try, make sure lps ni boleh try contact lens by @nrls.co . Sis guide korang cara penjagaan contactlens skali tauu. 😋

Jangan lupa shopping with us 😉

#trustedseller #sayajualcontactlens #sayajual #testimonibynrls.co #testimoni #maribelisekarang #maribeli
AMAZEDOLL pink —————————————————————————
🎀Diameter 16 mm
🎀ade power/xde power HARGA SAMA
🎀Tahan 6 bulan(setelah buka penutup) bergantung cara penggunaan
🎀 Kelembutan contact lens 58% poly hem
🎀Kandungan air 42%
🎀Lengkungan 8.6mm
🎀made in KOREA
🎀lens berkualiti tinggi & sgt selesa dpakai
🎀RM18 setiap sepasang 🔥
🎀postage rm8 sm /rm11 ss —————————————————————————
⏩whatsapp segers 🔥
⏩promote kat kawan2 🙌
⏩sebarang kerosakan (pecah/koyak), laporkan kpd kami dlm masa 3 hari 😊

#contactlensemurah #lensmurah #sayajuallens #lenskorea #lenspromosi #lensberkualiti #contactlense #contactlensmalaysia #lensmalaysia #contactlens #colourlens #lenscantik #lensberkualiti #contactlensberkualiti #sayajualcontactlens #contactlensemurah #contactlenses #ikutcarakita #kakitravel #ootd - #regrann
AMAZEDOLL pink ————————————————————————— 🎀Diameter 16 mm 🎀ade power/xde power HARGA SAMA 🎀Tahan 6 bulan(setelah buka penutup) bergantung cara penggunaan 🎀 Kelembutan contact lens 58% poly hem 🎀Kandungan air 42% 🎀Lengkungan 8.6mm 🎀made in KOREA 🎀lens berkualiti tinggi & sgt selesa dpakai 🎀RM18 setiap sepasang 🔥 🎀postage rm8 sm /rm11 ss ————————————————————————— ⏩whatsapp segers 🔥 ⏩promote kat kawan2 🙌 ⏩sebarang kerosakan (pecah/koyak), laporkan kpd kami dlm masa 3 hari 😊 #contactlensemurah  #lensmurah  #sayajuallens  #lenskorea  #lenspromosi  #lensberkualiti  #contactlense  #contactlensmalaysia  #lensmalaysia  #contactlens  #colourlens  #lenscantik  #lensberkualiti  #contactlensberkualiti  #sayajualcontactlens  #contactlensemurah  #contactlenses  #ikutcarakita  #kakitravel  #ootd  - #regrann 
AMAZEDOLL gray —————————————————————————
🎀Diameter 16 mm
🎀ade power/xde power HARGA SAMA
🎀Tahan 6 bulan(setelah buka penutup) bergantung cara penggunaan
🎀 Kelembutan contact lens 58% poly hem
🎀Kandungan air 42%
🎀Lengkungan 8.6mm
🎀made in KOREA
🎀lens berkualiti tinggi & sgt selesa dpakai
🎀RM18 setiap sepasang 🔥
🎀postage rm8 sm /rm11 ss —————————————————————————
⏩whatsapp segera 🔥
⏩promote kat kawan2 🙌
⏩sebarang kerosakan (pecah/koyak), laporkan kpd kami dlm masa 3 hari 😊

#contactlensemurah #lensmurah #sayajuallens #lenskorea #lenspromosi #lensberkualiti #contactlense #contactlensmalaysia #lensmalaysia #contactlens #colourlens #lenscantik #lensberkualiti #contactlensberkualiti #sayajualcontactlens #contactlensemurah #contactlenses #ikutcarakita #kakitravel #ootd - #regrann
AMAZEDOLL gray ————————————————————————— 🎀Diameter 16 mm 🎀ade power/xde power HARGA SAMA 🎀Tahan 6 bulan(setelah buka penutup) bergantung cara penggunaan 🎀 Kelembutan contact lens 58% poly hem 🎀Kandungan air 42% 🎀Lengkungan 8.6mm 🎀made in KOREA 🎀lens berkualiti tinggi & sgt selesa dpakai 🎀RM18 setiap sepasang 🔥 🎀postage rm8 sm /rm11 ss ————————————————————————— ⏩whatsapp segera 🔥 ⏩promote kat kawan2 🙌 ⏩sebarang kerosakan (pecah/koyak), laporkan kpd kami dlm masa 3 hari 😊 #contactlensemurah  #lensmurah  #sayajuallens  #lenskorea  #lenspromosi  #lensberkualiti  #contactlense  #contactlensmalaysia  #lensmalaysia  #contactlens  #colourlens  #lenscantik  #lensberkualiti  #contactlensberkualiti  #sayajualcontactlens  #contactlensemurah  #contactlenses  #ikutcarakita  #kakitravel  #ootd  - #regrann 
AMAZEDOLL brown —————————————————————————
🎀Diameter 16 mm
🎀ade power/xde power HARGA SAMA
🎀Tahan 6 bulan(setelah buka penutup) bergantung cara penggunaan
🎀 Kelembutan contact lens 58% poly hem
🎀Kandungan air 42%
🎀Lengkungan 8.6mm
🎀made in KOREA
🎀lens berkualiti tinggi & sgt selesa dpakai
🎀RM18setiap sepasang 🔥
🎀postage rm8 sm /rm11 ss —————————————————————————
⏩whatsapp segera 🔥
⏩promote kat kawan2 🙌
⏩sebarang kerosakan (pecah/koyak), laporkan kpd kami dlm masa 3 hari 😊

#contactlensemurah #lensmurah #sayajuallens #lenskorea #lenspromosi #lensberkualiti #contactlense #contactlensmalaysia #lensmalaysia #contactlens #colourlens #lenscantik #lensberkualiti #contactlensberkualiti #sayajualcontactlens #contactlensemurah #contactlenses #ikutcarakita #kakitravel #ootd - #regrann
AMAZEDOLL brown ————————————————————————— 🎀Diameter 16 mm 🎀ade power/xde power HARGA SAMA 🎀Tahan 6 bulan(setelah buka penutup) bergantung cara penggunaan 🎀 Kelembutan contact lens 58% poly hem 🎀Kandungan air 42% 🎀Lengkungan 8.6mm 🎀made in KOREA 🎀lens berkualiti tinggi & sgt selesa dpakai 🎀RM18setiap sepasang 🔥 🎀postage rm8 sm /rm11 ss ————————————————————————— ⏩whatsapp segera 🔥 ⏩promote kat kawan2 🙌 ⏩sebarang kerosakan (pecah/koyak), laporkan kpd kami dlm masa 3 hari 😊 #contactlensemurah  #lensmurah  #sayajuallens  #lenskorea  #lenspromosi  #lensberkualiti  #contactlense  #contactlensmalaysia  #lensmalaysia  #contactlens  #colourlens  #lenscantik  #lensberkualiti  #contactlensberkualiti  #sayajualcontactlens  #contactlensemurah  #contactlenses  #ikutcarakita  #kakitravel  #ootd  - #regrann 
Lens ni mmg akan jadi mimPi ngeri dalam hidup uolls n fyd.
.
.
.
Sbb bile restock je lens ni...order masuk xhenti2.
.
.
.
Tq uolls yang support fyd☺️.
.
.
#sayajualcontactlens
#contactlensmurah
#contactlens
Premium Wyon light 14.2mm

1 pasang Rm25
2 pasang Rm45
3 pasang Rm55
Free case
Free postage to sm
Ss add rm5 only
_
✔💯Auntentic korean lens
✔Iso certificate
✔Super softlens
✔3 month usage .
✔45% water content
_
DM or Whatsapp 0145221930 for purchase.
_
Boleh mix dengan Premium lens only!
_
#softlensmalaysia #koreanlens #sayajualcontactlens
#sayajualmurah2 #bazaarpaknil #likeforlike #followforfollow #byrubyatialens #premiumcandyliciousbyruby #premiumcandylicious #candyliciouslens
Premium Wyon light 14.2mm 1 pasang Rm25 2 pasang Rm45 3 pasang Rm55 Free case Free postage to sm Ss add rm5 only _ ✔💯Auntentic korean lens ✔Iso certificate ✔Super softlens ✔3 month usage . ✔45% water content _ DM or Whatsapp 0145221930 for purchase. _ Boleh mix dengan Premium lens only! _ #softlensmalaysia  #koreanlens  #sayajualcontactlens  #sayajualmurah2  #bazaarpaknil  #likeforlike  #followforfollow  #byrubyatialens  #premiumcandyliciousbyruby  #premiumcandylicious  #candyliciouslens 
Premium Wyon light 14.2mm

1 pasang Rm25
2 pasang Rm45
3 pasang Rm55
Free case
Free postage to sm
Ss add rm5 only
_
✔💯Auntentic korean lens
✔Iso certificate
✔Super softlens
✔3 month usage .
✔45% water content
_
DM or Whatsapp 0145221930 for purchase.
_
Boleh mix dengan Premium lens only!
_
#softlensmalaysia #koreanlens #sayajualcontactlens
#sayajualmurah2 #bazaarpaknil #likeforlike #followforfollow #byrubyatialens #premiumcandyliciousbyruby #premiumcandylicious #candyliciouslens
Premium Wyon light 14.2mm 1 pasang Rm25 2 pasang Rm45 3 pasang Rm55 Free case Free postage to sm Ss add rm5 only _ ✔💯Auntentic korean lens ✔Iso certificate ✔Super softlens ✔3 month usage . ✔45% water content _ DM or Whatsapp 0145221930 for purchase. _ Boleh mix dengan Premium lens only! _ #softlensmalaysia  #koreanlens  #sayajualcontactlens  #sayajualmurah2  #bazaarpaknil  #likeforlike  #followforfollow  #byrubyatialens  #premiumcandyliciousbyruby  #premiumcandylicious  #candyliciouslens 
Premium Nobluk 14.2mm

1 pasang Rm25
2 pasang Rm45
3 pasang Rm55
Free case
Free postage to sm
Ss add rm5 only
_
✔💯Auntentic korean lens
✔Iso certificate
✔Super softlens
✔3 month usage .
✔45% water content
_
DM or Whatsapp 0145221930 for purchase.
_
Boleh mix dengan Premium lens only!
_
#softlensmalaysia #koreanlens #sayajualcontactlens
#sayajualmurah2 #bazaarpaknil #likeforlike #followforfollow #byrubyatialens #premiumcandyliciousbyruby #premiumcandylicious #candyliciouslens
Premium Nobluk 14.2mm 1 pasang Rm25 2 pasang Rm45 3 pasang Rm55 Free case Free postage to sm Ss add rm5 only _ ✔💯Auntentic korean lens ✔Iso certificate ✔Super softlens ✔3 month usage . ✔45% water content _ DM or Whatsapp 0145221930 for purchase. _ Boleh mix dengan Premium lens only! _ #softlensmalaysia  #koreanlens  #sayajualcontactlens  #sayajualmurah2  #bazaarpaknil  #likeforlike  #followforfollow  #byrubyatialens  #premiumcandyliciousbyruby  #premiumcandylicious  #candyliciouslens 
Premium Nobluk 14.2mm

1 pasang Rm25
2 pasang Rm45
3 pasang Rm55
Free case
Free postage to sm
Ss add rm5 only
_
✔💯Auntentic korean lens
✔Iso certificate
✔Super softlens
✔3 month usage .
✔45% water content
_
DM or Whatsapp 0145221930 for purchase.
_
Boleh mix dengan Premium lens only!
_
#softlensmalaysia #koreanlens #sayajualcontactlens
#sayajualmurah2 #bazaarpaknil #likeforlike #followforfollow #byrubyatialens #premiumcandyliciousbyruby #premiumcandylicious #candyliciouslens
Premium Nobluk 14.2mm 1 pasang Rm25 2 pasang Rm45 3 pasang Rm55 Free case Free postage to sm Ss add rm5 only _ ✔💯Auntentic korean lens ✔Iso certificate ✔Super softlens ✔3 month usage . ✔45% water content _ DM or Whatsapp 0145221930 for purchase. _ Boleh mix dengan Premium lens only! _ #softlensmalaysia  #koreanlens  #sayajualcontactlens  #sayajualmurah2  #bazaarpaknil  #likeforlike  #followforfollow  #byrubyatialens  #premiumcandyliciousbyruby  #premiumcandylicious  #candyliciouslens 
DISNEY LENS
.
NAME : HYDRO ANASTASIA
COLOR : SILVER GREY
DIAMETER : 14.5mm
.
HARGA :
1 PAIR + 1 CASE @ RM20 SM / RM25 SS
2 PAIR + 2 CASE @ RM35 SM / RM40 SS
3 PAIR + 3 CASE @ RM50 SM / RM55 SS
4 PAIR + 4 CASE @ RM65 SM / RM70 SS
5 PAIR + 5 CASE @ RM80 SM / RM85 SS
.
Cara order : 
1- Screenshots pic 
2- Whatsapp (+6018-9291076) Finaz Lens Store
3- mentioned power if want power
.
KANDUNGAN⤵⤵
🌺Kelembutan contact lens 58% poly hem
🌺Kandungan air..42%
🌺Lengkungan 8.6mm
🌺Exp date 2021/05 (refer sticker)
🌺Tahan 3- 6 bulan setelah buka penutup botol
🍀MADE IN KOREA🍀
.
#lensmurahmalaysia #lenskoreamalaysia #contaclenskorea #contaclensmalaysia #sayajualcontactlens #koreanlensmurah
#superbarbielens #sayajual #contactlensmalaysia #contactlensmurah #contactlensonline #lens #lensmurah #kantalekap #koreanlens #promosicontactlens #contactlensborongmurahmurah
DISNEY LENS . NAME : HYDRO ANASTASIA COLOR : SILVER GREY DIAMETER : 14.5mm . HARGA : 1 PAIR + 1 CASE @ RM20 SM / RM25 SS 2 PAIR + 2 CASE @ RM35 SM / RM40 SS 3 PAIR + 3 CASE @ RM50 SM / RM55 SS 4 PAIR + 4 CASE @ RM65 SM / RM70 SS 5 PAIR + 5 CASE @ RM80 SM / RM85 SS . Cara order : 1- Screenshots pic 2- Whatsapp (+6018-9291076) Finaz Lens Store 3- mentioned power if want power . KANDUNGAN⤵⤵ 🌺Kelembutan contact lens 58% poly hem 🌺Kandungan air..42% 🌺Lengkungan 8.6mm 🌺Exp date 2021/05 (refer sticker) 🌺Tahan 3- 6 bulan setelah buka penutup botol 🍀MADE IN KOREA🍀 . #lensmurahmalaysia  #lenskoreamalaysia  #contaclenskorea  #contaclensmalaysia  #sayajualcontactlens  #koreanlensmurah  #superbarbielens  #sayajual  #contactlensmalaysia  #contactlensmurah  #contactlensonline  #lens  #lensmurah  #kantalekap  #koreanlens  #promosicontactlens  #contactlensborongmurahmurah 
DISNEY LENS
.
NAME : HYDRO ANASTASIA
COLOR : OLIVE GOLD
DIAMETER : 14.5mm
.
HARGA :
1 PAIR + 1 CASE @ RM20 SM / RM25 SS
2 PAIR + 2 CASE @ RM35 SM / RM40 SS
3 PAIR + 3 CASE @ RM50 SM / RM55 SS
4 PAIR + 4 CASE @ RM65 SM / RM70 SS
5 PAIR + 5 CASE @ RM80 SM / RM85 SS
.
Cara order : 
1- Screenshots pic 
2- Whatsapp (+6018-9291076) Finaz Lens Store
3- mentioned power if want power
.
KANDUNGAN⤵⤵
🌺Kelembutan contact lens 58% poly hem
🌺Kandungan air..42%
🌺Lengkungan 8.6mm
🌺Exp date 2021/05 (refer sticker)
🌺Tahan 3- 6 bulan setelah buka penutup botol
🍀MADE IN KOREA🍀
.
#lensmurahmalaysia #lenskoreamalaysia #contaclenskorea #contaclensmalaysia #sayajualcontactlens #koreanlensmurah
#superbarbielens #sayajual #contactlensmalaysia #contactlensmurah #contactlensonline #lens #lensmurah #kantalekap #koreanlens #promosicontactlens #contactlensborongmurahmurah
DISNEY LENS . NAME : HYDRO ANASTASIA COLOR : OLIVE GOLD DIAMETER : 14.5mm . HARGA : 1 PAIR + 1 CASE @ RM20 SM / RM25 SS 2 PAIR + 2 CASE @ RM35 SM / RM40 SS 3 PAIR + 3 CASE @ RM50 SM / RM55 SS 4 PAIR + 4 CASE @ RM65 SM / RM70 SS 5 PAIR + 5 CASE @ RM80 SM / RM85 SS . Cara order : 1- Screenshots pic 2- Whatsapp (+6018-9291076) Finaz Lens Store 3- mentioned power if want power . KANDUNGAN⤵⤵ 🌺Kelembutan contact lens 58% poly hem 🌺Kandungan air..42% 🌺Lengkungan 8.6mm 🌺Exp date 2021/05 (refer sticker) 🌺Tahan 3- 6 bulan setelah buka penutup botol 🍀MADE IN KOREA🍀 . #lensmurahmalaysia  #lenskoreamalaysia  #contaclenskorea  #contaclensmalaysia  #sayajualcontactlens  #koreanlensmurah  #superbarbielens  #sayajual  #contactlensmalaysia  #contactlensmurah  #contactlensonline  #lens  #lensmurah  #kantalekap  #koreanlens  #promosicontactlens  #contactlensborongmurahmurah 
DISNEY LENS
.
NAME : HYDRONOBLUK MINI
COLOR : GREY
DIAMETER : 14.5mm
.
HARGA :
1 PAIR + 1 CASE @ RM20 SM / RM25 SS
2 PAIR + 2 CASE @ RM35 SM / RM40 SS
3 PAIR + 3 CASE @ RM50 SM / RM55 SS
4 PAIR + 4 CASE @ RM65 SM / RM70 SS
5 PAIR + 5 CASE @ RM80 SM / RM85 SS
.
Cara order : 
1- Screenshots pic 
2- Whatsapp (+6018-9291076) Finaz Lens Store
3- mentioned power if want power
.
KANDUNGAN⤵⤵
🌺Kelembutan contact lens 58% poly hem
🌺Kandungan air..42%
🌺Lengkungan 8.6mm
🌺Exp date 2021/05 (refer sticker)
🌺Tahan 3- 6 bulan setelah buka penutup botol
🍀MADE IN KOREA🍀
.
#lensmurahmalaysia #lenskoreamalaysia #contaclenskorea #contaclensmalaysia #sayajualcontactlens #koreanlensmurah
#superbarbielens #sayajual #contactlensmalaysia #contactlensmurah #contactlensonline #lens #lensmurah #kantalekap #koreanlens #promosicontactlens #contactlensborongmurahmurah
DISNEY LENS . NAME : HYDRONOBLUK MINI COLOR : GREY DIAMETER : 14.5mm . HARGA : 1 PAIR + 1 CASE @ RM20 SM / RM25 SS 2 PAIR + 2 CASE @ RM35 SM / RM40 SS 3 PAIR + 3 CASE @ RM50 SM / RM55 SS 4 PAIR + 4 CASE @ RM65 SM / RM70 SS 5 PAIR + 5 CASE @ RM80 SM / RM85 SS . Cara order : 1- Screenshots pic 2- Whatsapp (+6018-9291076) Finaz Lens Store 3- mentioned power if want power . KANDUNGAN⤵⤵ 🌺Kelembutan contact lens 58% poly hem 🌺Kandungan air..42% 🌺Lengkungan 8.6mm 🌺Exp date 2021/05 (refer sticker) 🌺Tahan 3- 6 bulan setelah buka penutup botol 🍀MADE IN KOREA🍀 . #lensmurahmalaysia  #lenskoreamalaysia  #contaclenskorea  #contaclensmalaysia  #sayajualcontactlens  #koreanlensmurah  #superbarbielens  #sayajual  #contactlensmalaysia  #contactlensmurah  #contactlensonline  #lens  #lensmurah  #kantalekap  #koreanlens  #promosicontactlens  #contactlensborongmurahmurah 
DISNEY LENS
.
NAME : HYDRONOBLUK MINI
COLOR : BROWN
DIAMETER : 14.5mm
.
HARGA :
1 PAIR + 1 CASE @ RM20 SM / RM25 SS
2 PAIR + 2 CASE @ RM35 SM / RM40 SS
3 PAIR + 3 CASE @ RM50 SM / RM55 SS
4 PAIR + 4 CASE @ RM65 SM / RM70 SS
5 PAIR + 5 CASE @ RM80 SM / RM85 SS
.
Cara order : 
1- Screenshots pic 
2- Whatsapp (+6018-9291076) Finaz Lens Store
3- mentioned power if want power
.
KANDUNGAN⤵⤵
🌺Kelembutan contact lens 58% poly hem
🌺Kandungan air..42%
🌺Lengkungan 8.6mm
🌺Exp date 2021/05 (refer sticker)
🌺Tahan 3- 6 bulan setelah buka penutup botol
🍀MADE IN KOREA🍀
.
#lensmurahmalaysia #lenskoreamalaysia #contaclenskorea #contaclensmalaysia #sayajualcontactlens #koreanlensmurah
#superbarbielens #sayajual #contactlensmalaysia #contactlensmurah #contactlensonline #lens #lensmurah #kantalekap #koreanlens #promosicontactlens #contactlensborongmurahmurah
DISNEY LENS . NAME : HYDRONOBLUK MINI COLOR : BROWN DIAMETER : 14.5mm . HARGA : 1 PAIR + 1 CASE @ RM20 SM / RM25 SS 2 PAIR + 2 CASE @ RM35 SM / RM40 SS 3 PAIR + 3 CASE @ RM50 SM / RM55 SS 4 PAIR + 4 CASE @ RM65 SM / RM70 SS 5 PAIR + 5 CASE @ RM80 SM / RM85 SS . Cara order : 1- Screenshots pic 2- Whatsapp (+6018-9291076) Finaz Lens Store 3- mentioned power if want power . KANDUNGAN⤵⤵ 🌺Kelembutan contact lens 58% poly hem 🌺Kandungan air..42% 🌺Lengkungan 8.6mm 🌺Exp date 2021/05 (refer sticker) 🌺Tahan 3- 6 bulan setelah buka penutup botol 🍀MADE IN KOREA🍀 . #lensmurahmalaysia  #lenskoreamalaysia  #contaclenskorea  #contaclensmalaysia  #sayajualcontactlens  #koreanlensmurah  #superbarbielens  #sayajual  #contactlensmalaysia  #contactlensmurah  #contactlensonline  #lens  #lensmurah  #kantalekap  #koreanlens  #promosicontactlens  #contactlensborongmurahmurah 
DISNEY LENS
.
NAME : HYDRONOBLUK MINI
COLOR : VIOLET
DIAMETER : 14.5mm
.
HARGA :
1 PAIR + 1 CASE @ RM20 SM / RM25 SS
2 PAIR + 2 CASE @ RM35 SM / RM40 SS
3 PAIR + 3 CASE @ RM50 SM / RM55 SS
4 PAIR + 4 CASE @ RM65 SM / RM70 SS
5 PAIR + 5 CASE @ RM80 SM / RM85 SS
.
Cara order : 
1- Screenshots pic 
2- Whatsapp (+6018-9291076) Finaz Lens Store
3- mentioned power if want power
.
KANDUNGAN⤵⤵
🌺Kelembutan contact lens 58% poly hem
🌺Kandungan air..42%
🌺Lengkungan 8.6mm
🌺Exp date 2021/05 (refer sticker)
🌺Tahan 3- 6 bulan setelah buka penutup botol
🍀MADE IN KOREA🍀
.
#lensmurahmalaysia #lenskoreamalaysia #contaclenskorea #contaclensmalaysia #sayajualcontactlens #koreanlensmurah
#superbarbielens #sayajual #contactlensmalaysia #contactlensmurah #contactlensonline #lens #lensmurah #kantalekap #koreanlens #promosicontactlens #contactlensborongmurahmurah
DISNEY LENS . NAME : HYDRONOBLUK MINI COLOR : VIOLET DIAMETER : 14.5mm . HARGA : 1 PAIR + 1 CASE @ RM20 SM / RM25 SS 2 PAIR + 2 CASE @ RM35 SM / RM40 SS 3 PAIR + 3 CASE @ RM50 SM / RM55 SS 4 PAIR + 4 CASE @ RM65 SM / RM70 SS 5 PAIR + 5 CASE @ RM80 SM / RM85 SS . Cara order : 1- Screenshots pic 2- Whatsapp (+6018-9291076) Finaz Lens Store 3- mentioned power if want power . KANDUNGAN⤵⤵ 🌺Kelembutan contact lens 58% poly hem 🌺Kandungan air..42% 🌺Lengkungan 8.6mm 🌺Exp date 2021/05 (refer sticker) 🌺Tahan 3- 6 bulan setelah buka penutup botol 🍀MADE IN KOREA🍀 . #lensmurahmalaysia  #lenskoreamalaysia  #contaclenskorea  #contaclensmalaysia  #sayajualcontactlens  #koreanlensmurah  #superbarbielens  #sayajual  #contactlensmalaysia  #contactlensmurah  #contactlensonline  #lens  #lensmurah  #kantalekap  #koreanlens  #promosicontactlens  #contactlensborongmurahmurah 
DISNEY LENS
.
NAME : HYDRONOBLUK
COLOR : AQUA BLUE
DIAMETER : 16mm
.
HARGA :
1 PAIR + 1 CASE @ RM20 SM / RM25 SS
2 PAIR + 2 CASE @ RM35 SM / RM40 SS
3 PAIR + 3 CASE @ RM50 SM / RM55 SS
4 PAIR + 4 CASE @ RM65 SM / RM70 SS
5 PAIR + 5 CASE @ RM80 SM / RM85 SS
.
Cara order : 
1- Screenshots pic 
2- Whatsapp (+6018-9291076) Finaz Lens Store
3- mentioned power if want power
.
KANDUNGAN⤵⤵
🌺Kelembutan contact lens 58% poly hem
🌺Kandungan air..42%
🌺Lengkungan 8.6mm
🌺Exp date 2021/05 (refer sticker)
🌺Tahan 3- 6 bulan setelah buka penutup botol
🍀MADE IN KOREA🍀
.
#lensmurahmalaysia #lenskoreamalaysia #contaclenskorea #contaclensmalaysia #sayajualcontactlens #koreanlensmurah
#superbarbielens #sayajual #contactlensmalaysia #contactlensmurah #contactlensonline #lens #lensmurah #kantalekap #koreanlens #promosicontactlens #contactlensborongmurahmurah
DISNEY LENS . NAME : HYDRONOBLUK COLOR : AQUA BLUE DIAMETER : 16mm . HARGA : 1 PAIR + 1 CASE @ RM20 SM / RM25 SS 2 PAIR + 2 CASE @ RM35 SM / RM40 SS 3 PAIR + 3 CASE @ RM50 SM / RM55 SS 4 PAIR + 4 CASE @ RM65 SM / RM70 SS 5 PAIR + 5 CASE @ RM80 SM / RM85 SS . Cara order : 1- Screenshots pic 2- Whatsapp (+6018-9291076) Finaz Lens Store 3- mentioned power if want power . KANDUNGAN⤵⤵ 🌺Kelembutan contact lens 58% poly hem 🌺Kandungan air..42% 🌺Lengkungan 8.6mm 🌺Exp date 2021/05 (refer sticker) 🌺Tahan 3- 6 bulan setelah buka penutup botol 🍀MADE IN KOREA🍀 . #lensmurahmalaysia  #lenskoreamalaysia  #contaclenskorea  #contaclensmalaysia  #sayajualcontactlens  #koreanlensmurah  #superbarbielens  #sayajual  #contactlensmalaysia  #contactlensmurah  #contactlensonline  #lens  #lensmurah  #kantalekap  #koreanlens  #promosicontactlens  #contactlensborongmurahmurah 
DISNEY LENS
.
NAME : HYDRONOBLUK
COLOR : BROWN
DIAMETER : 16mm
.
HARGA :
1 PAIR + 1 CASE @ RM20 SM / RM25 SS
2 PAIR + 2 CASE @ RM35 SM / RM40 SS
3 PAIR + 3 CASE @ RM50 SM / RM55 SS
4 PAIR + 4 CASE @ RM65 SM / RM70 SS
5 PAIR + 5 CASE @ RM80 SM / RM85 SS
.
Cara order : 
1- Screenshots pic 
2- Whatsapp (+6018-9291076) Finaz Lens Store
3- mentioned power if want power
.
KANDUNGAN⤵⤵
🌺Kelembutan contact lens 58% poly hem
🌺Kandungan air..42%
🌺Lengkungan 8.6mm
🌺Exp date 2021/05 (refer sticker)
🌺Tahan 3- 6 bulan setelah buka penutup botol
🍀MADE IN KOREA🍀
.
#lensmurahmalaysia #lenskoreamalaysia #contaclenskorea #contaclensmalaysia #sayajualcontactlens #koreanlensmurah
#superbarbielens #sayajual #contactlensmalaysia #contactlensmurah #contactlensonline #lens #lensmurah #kantalekap #koreanlens #promosicontactlens #contactlensborongmurahmurah
DISNEY LENS . NAME : HYDRONOBLUK COLOR : BROWN DIAMETER : 16mm . HARGA : 1 PAIR + 1 CASE @ RM20 SM / RM25 SS 2 PAIR + 2 CASE @ RM35 SM / RM40 SS 3 PAIR + 3 CASE @ RM50 SM / RM55 SS 4 PAIR + 4 CASE @ RM65 SM / RM70 SS 5 PAIR + 5 CASE @ RM80 SM / RM85 SS . Cara order : 1- Screenshots pic 2- Whatsapp (+6018-9291076) Finaz Lens Store 3- mentioned power if want power . KANDUNGAN⤵⤵ 🌺Kelembutan contact lens 58% poly hem 🌺Kandungan air..42% 🌺Lengkungan 8.6mm 🌺Exp date 2021/05 (refer sticker) 🌺Tahan 3- 6 bulan setelah buka penutup botol 🍀MADE IN KOREA🍀 . #lensmurahmalaysia  #lenskoreamalaysia  #contaclenskorea  #contaclensmalaysia  #sayajualcontactlens  #koreanlensmurah  #superbarbielens  #sayajual  #contactlensmalaysia  #contactlensmurah  #contactlensonline  #lens  #lensmurah  #kantalekap  #koreanlens  #promosicontactlens  #contactlensborongmurahmurah 
Cantiknye Classy Brown!
Our BEST SELLER NO 1 💥 
Sebijik macam mata original kan?
.
Wawasoftlens ni size anak mata normal ok, 14mm memang serius meletops!
.
⏳CEPAT WHATSAPP KITER SEBELUM HABISSSSS
010-400-8108 atau pegi click link kat PROFILE kiter
Cantiknye Classy Brown! Our BEST SELLER NO 1 💥 Sebijik macam mata original kan? . Wawasoftlens ni size anak mata normal ok, 14mm memang serius meletops! . ⏳CEPAT WHATSAPP KITER SEBELUM HABISSSSS 010-400-8108 atau pegi click link kat PROFILE kiter
The promo still on😄😄 Kenapa mst beli set combo ni?? Uolls boley jimat RM5-RM10 tuk dapatkan kedua2 lens ni..
.
Plus sis bg 🆓 2 lens cases & 🆓 postage..jimat kn uolls..
.
.
🍰boley pilih mne2 #sexyeyemuse dan #sexyeyepremium
.
🐝 dm or whatsapp sis 📲 +60132998147
.
.
#lensmurah #lensmurahmalaysia #contactlens #contactlensmalaysia #sayajual #sayajualcontactlens #contactlenskorea #contactlenskoreamurah  #lenskoreamalaysia #nobluklens #noblukmalaysia #hydronoblukmalaysia #eyemuse #candyliciouslens
The promo still on😄😄 Kenapa mst beli set combo ni?? Uolls boley jimat RM5-RM10 tuk dapatkan kedua2 lens ni.. . Plus sis bg 🆓 2 lens cases & 🆓 postage..jimat kn uolls.. . . 🍰boley pilih mne2 #sexyeyemuse  dan #sexyeyepremium  . 🐝 dm or whatsapp sis 📲 +60132998147 . . #lensmurah  #lensmurahmalaysia  #contactlens  #contactlensmalaysia  #sayajual  #sayajualcontactlens  #contactlenskorea  #contactlenskoreamurah  #lenskoreamalaysia  #nobluklens  #noblukmalaysia  #hydronoblukmalaysia  #eyemuse  #candyliciouslens 
❗❗ OLD, NEW SERIES && COFFEE COLLECTION ❗❗ .
-
Uolls wajib ada ketiga koleksi ni, tak rugi uolls dengan hanya RM59 penggunaan selama 3 bulan tau. Siap dapat FREE LENS CASE 😍 😍 .
-
✅Soft, Saft & Trusted 💯
✅Selesa even pakai berjam jam pun👀
✅Water content tinggi😱
✅Penggunaan selama 3 bulannnn
-
Nampak SANGAT NATURAL kalau pakai. Tak ada pattern, TAK ada ring. Kalau pakai confirm orang ingat mata ori😱😱😱😱 .
Rugi kalau tak ada uolls, sis dah ada kesemua colour. Anda bila lagi? 😝 siapa nak join postage today boleh lelaju whatsApp kita
-
Jom cepat, PREORDER dengan kita . 📲 WhatsApp 011-33880491 atau DM cepat kita -
.
#wawasoftlensofficialpenang #sayajualcontactlens #sayajual #sayajual #sayajuallens#sayajualcontactlens #sayajuallensmurah#sayajualcontactlensmurah#Wawasoftlenslovers #wawazainal#aerilzafrel #wawasoftlens#sayajualsoftlens #sayajualsoftlensmurah#mua #makeupartist#makeupartistmalaysia #lokalah #motifviral#glamourgray #goldenbrown #2tone#penang #lenscantik #contactlenscantik#lenscantikmurah #contactlenswawazainal#contactlensmalaysia #contactlenses#contactlensmurah #softlensmurah#softlensmalaysia
.
❗❗ OLD, NEW SERIES && COFFEE COLLECTION ❗❗ . - Uolls wajib ada ketiga koleksi ni, tak rugi uolls dengan hanya RM59 penggunaan selama 3 bulan tau. Siap dapat FREE LENS CASE 😍 😍 . - ✅Soft, Saft & Trusted 💯 ✅Selesa even pakai berjam jam pun👀 ✅Water content tinggi😱 ✅Penggunaan selama 3 bulannnn - Nampak SANGAT NATURAL kalau pakai. Tak ada pattern, TAK ada ring. Kalau pakai confirm orang ingat mata ori😱😱😱😱 . Rugi kalau tak ada uolls, sis dah ada kesemua colour. Anda bila lagi? 😝 siapa nak join postage today boleh lelaju whatsApp kita - Jom cepat, PREORDER dengan kita . 📲 WhatsApp 011-33880491 atau DM cepat kita - . #wawasoftlensofficialpenang  #sayajualcontactlens  #sayajual  #sayajual  #sayajuallens #sayajualcontactlens  #sayajuallensmurah #sayajualcontactlensmurah #Wawasoftlenslovers  #wawazainal #aerilzafrel  #wawasoftlens #sayajualsoftlens  #sayajualsoftlensmurah #mua  #makeupartist #makeupartistmalaysia  #lokalah  #motifviral #glamourgray  #goldenbrown  #2tone #penang  #lenscantik  #contactlenscantik #lenscantikmurah  #contactlenswawazainal #contactlensmalaysia  #contactlenses #contactlensmurah  #softlensmurah #softlensmalaysia  .
.
New lens!
1 PAIR - RM25
3 PAIRS - RM60 
5 PAIRS - RM90
.
FREE POSTAGE!
.
AVAILABLE POWER
. 🌸WHTSAPP : 011-29080039🌸
We chat id : saiyedahafzan

LENS DISPOSE : 1 YEAR .
. ***Boleh CAMPUR2 design & mix power***** .
.

#contactlensmurah #lensmurah #belisambilmenderma #sharingiscaring #koreancontactlens #sayajualkantalekap #contactlensmurahgila #sayajualcontactlens #matacantik #cantik #contactlenslover #contactlensselesa #mataraya #saleramadhan #saleraya #jualangudang #saleterlajakmurah #asyalliee #contactlensasyalliee #asyallieelens #koreanlens #nobluk #auralens #wawasoftlens #purerose #eoalens #eoacontactlens #lensadirasalahudi
. New lens! 1 PAIR - RM25 3 PAIRS - RM60 5 PAIRS - RM90 . FREE POSTAGE! . AVAILABLE POWER . 🌸WHTSAPP : 011-29080039🌸 We chat id : saiyedahafzan LENS DISPOSE : 1 YEAR . . ***Boleh CAMPUR2 design & mix power***** . . #contactlensmurah  #lensmurah  #belisambilmenderma  #sharingiscaring  #koreancontactlens  #sayajualkantalekap  #contactlensmurahgila  #sayajualcontactlens  #matacantik  #cantik  #contactlenslover  #contactlensselesa  #mataraya  #saleramadhan  #saleraya  #jualangudang  #saleterlajakmurah  #asyalliee  #contactlensasyalliee  #asyallieelens  #koreanlens  #nobluk  #auralens  #wawasoftlens  #purerose  #eoalens  #eoacontactlens  #lensadirasalahudi 
Dengan pemakaian contact lens percaya tak kekadang “Lebih murah “ daripada sepasang cermin mata🤓 yg baik malah daily contact lens dianggap mewah,jimat,senang dgn harga serendah rm2 setiap hari!!! Apa tunggu lagi!! Cepat grab! 
Whatsapp / Dm
010-8800898
#softlens #luvlensclassyblue #luvlens #contactlenses #muamalaysia #pengantinmuslimah #matacantik #lensselesasepanjanghari #contactlensselesa #naturallens #sayajualcontactlens #onlineseller #musically
Swap ke kanan ➡

Finassoftlens 👁 RM17 FREE CASING COMEL . Ready stock cod sekitar kmunting taiping 💕
.
.
Jauh bypost add rm8 sm
.
.
Grab now ! For fast respon direct whatsapp www.wasap.my/60166325827

#sayajuallensTAIPING #sayajualcontactlens
Swap ke kanan ➡ Finassoftlens 👁 RM17 FREE CASING COMEL . Ready stock cod sekitar kmunting taiping 💕 . . Jauh bypost add rm8 sm . . Grab now ! For fast respon direct whatsapp www.wasap.my/60166325827 #sayajuallensTAIPING  #sayajualcontactlens 
Finassoftlens 👁 RM17 FREE CASING COMEL . Ready stock cod sekitar kmunting taiping 💕
.
.
Jauh bypost add rm8 sm
.
.
Grab now ! For fast respon direct whatsapp www.wasap.my/60166325827

#sayajuallensTAIPING #sayajualcontactlens
Finassoftlens 👁 RM17 FREE CASING COMEL . Ready stock cod sekitar kmunting taiping 💕 . . Jauh bypost add rm8 sm . . Grab now ! For fast respon direct whatsapp www.wasap.my/60166325827 #sayajuallensTAIPING  #sayajualcontactlens 
Swap ke kanan ➡

Finassoftlens 👁 RM17 FREE CASING COMEL . Ready stock cod sekitar kmunting taiping 💕
.
.
Jauh bypost add rm8 sm
.
.
Grab now ! For fast respon direct whatsapp www.wasap.my/60166325827

#sayajuallensTAIPING #sayajualcontactlens
Swap ke kanan ➡ Finassoftlens 👁 RM17 FREE CASING COMEL . Ready stock cod sekitar kmunting taiping 💕 . . Jauh bypost add rm8 sm . . Grab now ! For fast respon direct whatsapp www.wasap.my/60166325827 #sayajuallensTAIPING  #sayajualcontactlens 
Finassoftlens 👁 RM17 FREE CASING COMEL . Ready stock cod sekitar kmunting taiping 💕
.
.
Jauh bypost add rm8 sm
.
.
Grab now ! For fast respon direct whatsapp www.wasap.my/60166325827

#sayajuallensTAIPING #sayajualcontactlens
Finassoftlens 👁 RM17 FREE CASING COMEL . Ready stock cod sekitar kmunting taiping 💕 . . Jauh bypost add rm8 sm . . Grab now ! For fast respon direct whatsapp www.wasap.my/60166325827 #sayajuallensTAIPING  #sayajualcontactlens 
Swap ke kanan ➡

Finassoftlens 👁 RM17 FREE CASING COMEL . Ready stock cod sekitar kmunting taiping 💕
.
.
Jauh bypost add rm8 sm
.
.
Grab now ! For fast respon direct whatsapp www.wasap.my/60166325827

#sayajuallensTAIPING #sayajualcontactlens
Swap ke kanan ➡ Finassoftlens 👁 RM17 FREE CASING COMEL . Ready stock cod sekitar kmunting taiping 💕 . . Jauh bypost add rm8 sm . . Grab now ! For fast respon direct whatsapp www.wasap.my/60166325827 #sayajuallensTAIPING  #sayajualcontactlens 
Premium Nobluk 14.2mm

1 pasang Rm25
2 pasang Rm45
3 pasang Rm55
Free case
Free postage to sm
Ss add rm5 only
_
✔💯Auntentic korean lens
✔Iso certificate
✔Super softlens
✔3 month usage .
✔45% water content
_
DM or Whatsapp 0145221930 for purchase.
_
Boleh mix dengan Premium lens only!
_
#softlensmalaysia #koreanlens #sayajualcontactlens
#sayajualmurah2 #bazaarpaknil #likeforlike #followforfollow #byrubyatialens #premiumcandyliciousbyruby #premiumcandylicious #candyliciouslens
Premium Nobluk 14.2mm 1 pasang Rm25 2 pasang Rm45 3 pasang Rm55 Free case Free postage to sm Ss add rm5 only _ ✔💯Auntentic korean lens ✔Iso certificate ✔Super softlens ✔3 month usage . ✔45% water content _ DM or Whatsapp 0145221930 for purchase. _ Boleh mix dengan Premium lens only! _ #softlensmalaysia  #koreanlens  #sayajualcontactlens  #sayajualmurah2  #bazaarpaknil  #likeforlike  #followforfollow  #byrubyatialens  #premiumcandyliciousbyruby  #premiumcandylicious  #candyliciouslens 
Swap ke kanan ➡

Finassoftlens 👁 RM17 FREE CASING COMEL . Ready stock cod sekitar kmunting taiping 💕
.
.
Jauh bypost add rm8 sm
.
.
Grab now ! For fast respon direct whatsapp www.wasap.my/60166325827

#sayajuallensTAIPING #sayajualcontactlens
Swap ke kanan ➡ Finassoftlens 👁 RM17 FREE CASING COMEL . Ready stock cod sekitar kmunting taiping 💕 . . Jauh bypost add rm8 sm . . Grab now ! For fast respon direct whatsapp www.wasap.my/60166325827 #sayajuallensTAIPING  #sayajualcontactlens 
Swap ke kanan ➡

Finassoftlens 👁 RM17 FREE CASING COMEL . Ready stock cod sekitar kmunting taiping 💕
.
.
Jauh bypost add rm8 sm
.
.
Grab now ! For fast respon direct whatsapp www.wasap.my/60166325827

#sayajuallensTAIPING #sayajualcontactlens
Swap ke kanan ➡ Finassoftlens 👁 RM17 FREE CASING COMEL . Ready stock cod sekitar kmunting taiping 💕 . . Jauh bypost add rm8 sm . . Grab now ! For fast respon direct whatsapp www.wasap.my/60166325827 #sayajuallensTAIPING  #sayajualcontactlens 
Finassoftlens 👁 RM17 FREE CASING COMEL . Ready stock cod sekitar kmunting taiping 💕
.
.
Jauh bypost add rm8 sm
.
.
Grab now ! For fast respon direct whatsapp www.wasap.my/60166325827

#sayajuallensTAIPING #sayajualcontactlens
Finassoftlens 👁 RM17 FREE CASING COMEL . Ready stock cod sekitar kmunting taiping 💕 . . Jauh bypost add rm8 sm . . Grab now ! For fast respon direct whatsapp www.wasap.my/60166325827 #sayajuallensTAIPING  #sayajualcontactlens 
Premium Dim 3tone 14.5mm

1 pasang Rm25
2 pasang Rm45
3 pasang Rm55
Free case
Free postage to sm
Ss add rm5 only
_
✔💯Auntentic korean lens
✔Iso certificate
✔Super softlens
✔3 month usage .
✔45% water content
_
DM or Whatsapp 0145221930 for purchase.
_
Boleh mix dengan Premium lens only!
_
#softlensmalaysia #koreanlens #sayajualcontactlens
#sayajualmurah2 #bazaarpaknil #likeforlike #followforfollow #byrubyatialens #premiumcandyliciousbyruby #premiumcandylicious #candyliciouslens
Premium Dim 3tone 14.5mm 1 pasang Rm25 2 pasang Rm45 3 pasang Rm55 Free case Free postage to sm Ss add rm5 only _ ✔💯Auntentic korean lens ✔Iso certificate ✔Super softlens ✔3 month usage . ✔45% water content _ DM or Whatsapp 0145221930 for purchase. _ Boleh mix dengan Premium lens only! _ #softlensmalaysia  #koreanlens  #sayajualcontactlens  #sayajualmurah2  #bazaarpaknil  #likeforlike  #followforfollow  #byrubyatialens  #premiumcandyliciousbyruby  #premiumcandylicious  #candyliciouslens 
DISNEY LENS
.
NAME : HYDRONOBLUK
COLOR : GREY
DIAMETER : 16mm
.
HARGA :
1 PAIR + 1 CASE @ RM20 SM / RM25 SS
2 PAIR + 2 CASE @ RM35 SM / RM40 SS
3 PAIR + 3 CASE @ RM50 SM / RM55 SS
4 PAIR + 4 CASE @ RM65 SM / RM70 SS
5 PAIR + 5 CASE @ RM80 SM / RM85 SS
.
Cara order : 
1- Screenshots pic 
2- Whatsapp (+6018-9291076) Finaz Lens Store
3- mentioned power if want power
.
KANDUNGAN⤵⤵
🌺Kelembutan contact lens 58% poly hem
🌺Kandungan air..42%
🌺Lengkungan 8.6mm
🌺Exp date 2021/05 (refer sticker)
🌺Tahan 3- 6 bulan setelah buka penutup botol
🍀MADE IN KOREA🍀
.
#lensmurahmalaysia #lenskoreamalaysia #contaclenskorea #contaclensmalaysia #sayajualcontactlens #koreanlensmurah
#superbarbielens #sayajual #contactlensmalaysia #contactlensmurah #contactlensonline #lens #lensmurah #kantalekap #koreanlens #promosicontactlens #contactlensborongmurahmurah
DISNEY LENS . NAME : HYDRONOBLUK COLOR : GREY DIAMETER : 16mm . HARGA : 1 PAIR + 1 CASE @ RM20 SM / RM25 SS 2 PAIR + 2 CASE @ RM35 SM / RM40 SS 3 PAIR + 3 CASE @ RM50 SM / RM55 SS 4 PAIR + 4 CASE @ RM65 SM / RM70 SS 5 PAIR + 5 CASE @ RM80 SM / RM85 SS . Cara order : 1- Screenshots pic 2- Whatsapp (+6018-9291076) Finaz Lens Store 3- mentioned power if want power . KANDUNGAN⤵⤵ 🌺Kelembutan contact lens 58% poly hem 🌺Kandungan air..42% 🌺Lengkungan 8.6mm 🌺Exp date 2021/05 (refer sticker) 🌺Tahan 3- 6 bulan setelah buka penutup botol 🍀MADE IN KOREA🍀 . #lensmurahmalaysia  #lenskoreamalaysia  #contaclenskorea  #contaclensmalaysia  #sayajualcontactlens  #koreanlensmurah  #superbarbielens  #sayajual  #contactlensmalaysia  #contactlensmurah  #contactlensonline  #lens  #lensmurah  #kantalekap  #koreanlens  #promosicontactlens  #contactlensborongmurahmurah 
DISNEY LENS
.
NAME : HYDRONOBLUK RING
COLOR : GREY
DIAMETER : 15mm
.
HARGA :
1 PAIR + 1 CASE @ RM20 SM / RM25 SS
2 PAIR + 2 CASE @ RM35 SM / RM40 SS
3 PAIR + 3 CASE @ RM50 SM / RM55 SS
4 PAIR + 4 CASE @ RM65 SM / RM70 SS
5 PAIR + 5 CASE @ RM80 SM / RM85 SS
.
Cara order : 
1- Screenshots pic 
2- Whatsapp (+6018-9291076) Finaz Lens Store
3- mentioned power if want power
.
KANDUNGAN⤵⤵
🌺Kelembutan contact lens 58% poly hem
🌺Kandungan air..42%
🌺Lengkungan 8.6mm
🌺Exp date 2021/05 (refer sticker)
🌺Tahan 3- 6 bulan setelah buka penutup botol
🍀MADE IN KOREA🍀
.
#lensmurahmalaysia #lenskoreamalaysia #contaclenskorea #contaclensmalaysia #sayajualcontactlens #koreanlensmurah
#superbarbielens #sayajual #contactlensmalaysia #contactlensmurah #contactlensonline #lens #lensmurah #kantalekap #koreanlens #promosicontactlens #contactlensborongmurahmurah
DISNEY LENS . NAME : HYDRONOBLUK RING COLOR : GREY DIAMETER : 15mm . HARGA : 1 PAIR + 1 CASE @ RM20 SM / RM25 SS 2 PAIR + 2 CASE @ RM35 SM / RM40 SS 3 PAIR + 3 CASE @ RM50 SM / RM55 SS 4 PAIR + 4 CASE @ RM65 SM / RM70 SS 5 PAIR + 5 CASE @ RM80 SM / RM85 SS . Cara order : 1- Screenshots pic 2- Whatsapp (+6018-9291076) Finaz Lens Store 3- mentioned power if want power . KANDUNGAN⤵⤵ 🌺Kelembutan contact lens 58% poly hem 🌺Kandungan air..42% 🌺Lengkungan 8.6mm 🌺Exp date 2021/05 (refer sticker) 🌺Tahan 3- 6 bulan setelah buka penutup botol 🍀MADE IN KOREA🍀 . #lensmurahmalaysia  #lenskoreamalaysia  #contaclenskorea  #contaclensmalaysia  #sayajualcontactlens  #koreanlensmurah  #superbarbielens  #sayajual  #contactlensmalaysia  #contactlensmurah  #contactlensonline  #lens  #lensmurah  #kantalekap  #koreanlens  #promosicontactlens  #contactlensborongmurahmurah 
DISNEY LENS
.
NAME : HYDRONOBLUK RING
COLOR : BROWN
DIAMETER : 15mm
.
HARGA :
1 PAIR + 1 CASE @ RM20 SM / RM25 SS
2 PAIR + 2 CASE @ RM35 SM / RM40 SS
3 PAIR + 3 CASE @ RM50 SM / RM55 SS
4 PAIR + 4 CASE @ RM65 SM / RM70 SS
5 PAIR + 5 CASE @ RM80 SM / RM85 SS
.
Cara order : 
1- Screenshots pic 
2- Whatsapp (+6018-9291076) Finaz Lens Store
3- mentioned power if want power
.
KANDUNGAN⤵⤵
🌺Kelembutan contact lens 58% poly hem
🌺Kandungan air..42%
🌺Lengkungan 8.6mm
🌺Exp date 2021/05 (refer sticker)
🌺Tahan 3- 6 bulan setelah buka penutup botol
🍀MADE IN KOREA🍀
.
#lensmurahmalaysia #lenskoreamalaysia #contaclenskorea #contaclensmalaysia #sayajualcontactlens #koreanlensmurah
#superbarbielens #sayajual #contactlensmalaysia #contactlensmurah #contactlensonline #lens #lensmurah #kantalekap #koreanlens #promosicontactlens #contactlensborongmurahmurah
DISNEY LENS . NAME : HYDRONOBLUK RING COLOR : BROWN DIAMETER : 15mm . HARGA : 1 PAIR + 1 CASE @ RM20 SM / RM25 SS 2 PAIR + 2 CASE @ RM35 SM / RM40 SS 3 PAIR + 3 CASE @ RM50 SM / RM55 SS 4 PAIR + 4 CASE @ RM65 SM / RM70 SS 5 PAIR + 5 CASE @ RM80 SM / RM85 SS . Cara order : 1- Screenshots pic 2- Whatsapp (+6018-9291076) Finaz Lens Store 3- mentioned power if want power . KANDUNGAN⤵⤵ 🌺Kelembutan contact lens 58% poly hem 🌺Kandungan air..42% 🌺Lengkungan 8.6mm 🌺Exp date 2021/05 (refer sticker) 🌺Tahan 3- 6 bulan setelah buka penutup botol 🍀MADE IN KOREA🍀 . #lensmurahmalaysia  #lenskoreamalaysia  #contaclenskorea  #contaclensmalaysia  #sayajualcontactlens  #koreanlensmurah  #superbarbielens  #sayajual  #contactlensmalaysia  #contactlensmurah  #contactlensonline  #lens  #lensmurah  #kantalekap  #koreanlens  #promosicontactlens  #contactlensborongmurahmurah 
DISNEY LENS
.
NAME : HYDRO SONIC
COLOR : BROWN
DIAMETER : 16mm
.
HARGA :
1 PAIR + 1 CASE @ RM20 SM / RM25 SS
2 PAIR + 2 CASE @ RM35 SM / RM40 SS
3 PAIR + 3 CASE @ RM50 SM / RM55 SS
4 PAIR + 4 CASE @ RM65 SM / RM70 SS
5 PAIR + 5 CASE @ RM80 SM / RM85 SS
.
Cara order : 
1- Screenshots pic 
2- Whatsapp (+6018-9291076) Finaz Lens Store
3- mentioned power if want power
.
KANDUNGAN⤵⤵
🌺Kelembutan contact lens 58% poly hem
🌺Kandungan air..42%
🌺Lengkungan 8.6mm
🌺Exp date 2021/05 (refer sticker)
🌺Tahan 3- 6 bulan setelah buka penutup botol
🍀MADE IN KOREA🍀
.
#lensmurahmalaysia #lenskoreamalaysia #contaclenskorea #contaclensmalaysia #sayajualcontactlens #koreanlensmurah
#superbarbielens #sayajual #contactlensmalaysia #contactlensmurah #contactlensonline #lens #lensmurah #kantalekap #koreanlens #promosicontactlens #contactlensborongmurahmurah
DISNEY LENS . NAME : HYDRO SONIC COLOR : BROWN DIAMETER : 16mm . HARGA : 1 PAIR + 1 CASE @ RM20 SM / RM25 SS 2 PAIR + 2 CASE @ RM35 SM / RM40 SS 3 PAIR + 3 CASE @ RM50 SM / RM55 SS 4 PAIR + 4 CASE @ RM65 SM / RM70 SS 5 PAIR + 5 CASE @ RM80 SM / RM85 SS . Cara order : 1- Screenshots pic 2- Whatsapp (+6018-9291076) Finaz Lens Store 3- mentioned power if want power . KANDUNGAN⤵⤵ 🌺Kelembutan contact lens 58% poly hem 🌺Kandungan air..42% 🌺Lengkungan 8.6mm 🌺Exp date 2021/05 (refer sticker) 🌺Tahan 3- 6 bulan setelah buka penutup botol 🍀MADE IN KOREA🍀 . #lensmurahmalaysia  #lenskoreamalaysia  #contaclenskorea  #contaclensmalaysia  #sayajualcontactlens  #koreanlensmurah  #superbarbielens  #sayajual  #contactlensmalaysia  #contactlensmurah  #contactlensonline  #lens  #lensmurah  #kantalekap  #koreanlens  #promosicontactlens  #contactlensborongmurahmurah 
DISNEY LENS
.
NAME : HYDRO SONIC
COLOR : GREEN
DIAMETER : 16mm
.
HARGA :
1 PAIR + 1 CASE @ RM20 SM / RM25 SS
2 PAIR + 2 CASE @ RM35 SM / RM40 SS
3 PAIR + 3 CASE @ RM50 SM / RM55 SS
4 PAIR + 4 CASE @ RM65 SM / RM70 SS
5 PAIR + 5 CASE @ RM80 SM / RM85 SS
.
Cara order : 
1- Screenshots pic 
2- Whatsapp (+6018-9291076) Finaz Lens Store
3- mentioned power if want power
.
KANDUNGAN⤵⤵
🌺Kelembutan contact lens 58% poly hem
🌺Kandungan air..42%
🌺Lengkungan 8.6mm
🌺Exp date 2021/05 (refer sticker)
🌺Tahan 3- 6 bulan setelah buka penutup botol
🍀MADE IN KOREA🍀
.
#lensmurahmalaysia #lenskoreamalaysia #contaclenskorea #contaclensmalaysia #sayajualcontactlens #koreanlensmurah
#superbarbielens #sayajual #contactlensmalaysia #contactlensmurah #contactlensonline #lens #lensmurah #kantalekap #koreanlens #promosicontactlens #contactlensborongmurahmurah
DISNEY LENS . NAME : HYDRO SONIC COLOR : GREEN DIAMETER : 16mm . HARGA : 1 PAIR + 1 CASE @ RM20 SM / RM25 SS 2 PAIR + 2 CASE @ RM35 SM / RM40 SS 3 PAIR + 3 CASE @ RM50 SM / RM55 SS 4 PAIR + 4 CASE @ RM65 SM / RM70 SS 5 PAIR + 5 CASE @ RM80 SM / RM85 SS . Cara order : 1- Screenshots pic 2- Whatsapp (+6018-9291076) Finaz Lens Store 3- mentioned power if want power . KANDUNGAN⤵⤵ 🌺Kelembutan contact lens 58% poly hem 🌺Kandungan air..42% 🌺Lengkungan 8.6mm 🌺Exp date 2021/05 (refer sticker) 🌺Tahan 3- 6 bulan setelah buka penutup botol 🍀MADE IN KOREA🍀 . #lensmurahmalaysia  #lenskoreamalaysia  #contaclenskorea  #contaclensmalaysia  #sayajualcontactlens  #koreanlensmurah  #superbarbielens  #sayajual  #contactlensmalaysia  #contactlensmurah  #contactlensonline  #lens  #lensmurah  #kantalekap  #koreanlens  #promosicontactlens  #contactlensborongmurahmurah 
DISNEY LENS
.
NAME : HYDRO SONIC
COLOR : GREY
DIAMETER : 16mm
.
HARGA :
1 PAIR + 1 CASE @ RM20 SM / RM25 SS
2 PAIR + 2 CASE @ RM35 SM / RM40 SS
3 PAIR + 3 CASE @ RM50 SM / RM55 SS
4 PAIR + 4 CASE @ RM65 SM / RM70 SS
5 PAIR + 5 CASE @ RM80 SM / RM85 SS
.
Cara order : 
1- Screenshots pic 
2- Whatsapp (+6018-9291076) Finaz Lens Store
3- mentioned power if want power
.
KANDUNGAN⤵⤵
🌺Kelembutan contact lens 58% poly hem
🌺Kandungan air..42%
🌺Lengkungan 8.6mm
🌺Exp date 2021/05 (refer sticker)
🌺Tahan 3- 6 bulan setelah buka penutup botol
🍀MADE IN KOREA🍀
.
#lensmurahmalaysia #lenskoreamalaysia #contaclenskorea #contaclensmalaysia #sayajualcontactlens #koreanlensmurah
#superbarbielens #sayajual #contactlensmalaysia #contactlensmurah #contactlensonline #lens #lensmurah #kantalekap #koreanlens #promosicontactlens #contactlensborongmurahmurah
DISNEY LENS . NAME : HYDRO SONIC COLOR : GREY DIAMETER : 16mm . HARGA : 1 PAIR + 1 CASE @ RM20 SM / RM25 SS 2 PAIR + 2 CASE @ RM35 SM / RM40 SS 3 PAIR + 3 CASE @ RM50 SM / RM55 SS 4 PAIR + 4 CASE @ RM65 SM / RM70 SS 5 PAIR + 5 CASE @ RM80 SM / RM85 SS . Cara order : 1- Screenshots pic 2- Whatsapp (+6018-9291076) Finaz Lens Store 3- mentioned power if want power . KANDUNGAN⤵⤵ 🌺Kelembutan contact lens 58% poly hem 🌺Kandungan air..42% 🌺Lengkungan 8.6mm 🌺Exp date 2021/05 (refer sticker) 🌺Tahan 3- 6 bulan setelah buka penutup botol 🍀MADE IN KOREA🍀 . #lensmurahmalaysia  #lenskoreamalaysia  #contaclenskorea  #contaclensmalaysia  #sayajualcontactlens  #koreanlensmurah  #superbarbielens  #sayajual  #contactlensmalaysia  #contactlensmurah  #contactlensonline  #lens  #lensmurah  #kantalekap  #koreanlens  #promosicontactlens  #contactlensborongmurahmurah 
MORNING OLLS !
.
I'm wearing Amara Brown ! antara warna favourite ramai customer sebab warna super natural taw .
.
#amarabrown
#amarabrown
.
berminat nak tahu tentang keistimewaan IVY LENSE ? boleh follow sis di 👇

INSTAGRAM : @sis.syiddahsyahidah
FACEBOOK : syiddahsyahidah
.

#contactlenses #ivylense #ivylensebysissyiddah #sayajualcontactlens #sayapakaisayajual #contactlensmurah #contactlenscantik #contactlensnatural #contactlensmalaysia #hidrocorlens #onlineshopping #trustedseller  #contactlenslover #naturallook
MORNING OLLS ! . I'm wearing Amara Brown ! antara warna favourite ramai customer sebab warna super natural taw . . #amarabrown  #amarabrown  . berminat nak tahu tentang keistimewaan IVY LENSE ? boleh follow sis di 👇 INSTAGRAM : @sis.syiddahsyahidah FACEBOOK : syiddahsyahidah . #contactlenses  #ivylense  #ivylensebysissyiddah  #sayajualcontactlens  #sayapakaisayajual  #contactlensmurah  #contactlenscantik  #contactlensnatural  #contactlensmalaysia  #hidrocorlens  #onlineshopping  #trustedseller  #contactlenslover  #naturallook 
Awww, so pretty on you babe!! Big heart 😍😍😍 love love love😘😆
.
#sexiesfeedback #sexyeyepremium #sexyeyemuse #softlens #softlenskorea #sayajualcontactlens #contactlenskorea #contactlensmurahgila #sayajualmurah
#sexyeyepremium
.
[ CANTIK GILER ] ‼️
.
👑PREMIUM NOBLUK BROWN👑
.
📐DIAMETER: 14.2mm
👁DEGREE: 0.00, 0.50, 1.00, 1.25, 1.50, 1.75, 2.25, 7.00, 7.50
.
🗓3 MONTHS USAGE
.
📲0132998147
.
💰1 pair RM25/ RM30 SS
💰2 pairs RM45/ RM50 SS
💰3 pairs RM65/ RM70 SS
💰4 pairs RM 85/ RM90 SS .
.
.
🆓LENS CASE
.
.
📦READYSTOCK
. 
#lensmurah #lensmurahmalaysia #contactlens #contactlensmalaysia #sayajual #sayajualcontactlens #contactlenskorea #contactlenskoreamurah  #lenskoreamalaysia #nobluklens #noblukmalaysia #hydronoblukmalaysia #eyemuse #candyliciouslens
#sexyeyepremium  . [ CANTIK GILER ] ‼️ . 👑PREMIUM NOBLUK BROWN👑 . 📐DIAMETER: 14.2mm 👁DEGREE: 0.00, 0.50, 1.00, 1.25, 1.50, 1.75, 2.25, 7.00, 7.50 . 🗓3 MONTHS USAGE . 📲0132998147 . 💰1 pair RM25/ RM30 SS 💰2 pairs RM45/ RM50 SS 💰3 pairs RM65/ RM70 SS 💰4 pairs RM 85/ RM90 SS . . . 🆓LENS CASE . . 📦READYSTOCK . #lensmurah  #lensmurahmalaysia  #contactlens  #contactlensmalaysia  #sayajual  #sayajualcontactlens  #contactlenskorea  #contactlenskoreamurah  #lenskoreamalaysia  #nobluklens  #noblukmalaysia  #hydronoblukmalaysia  #eyemuse  #candyliciouslens 
#sexyeyepremium
.
[ CANTIK GILER ] ‼️
.
👑PREMIUM NOBLUK VIOLET👑
.
📐DIAMETER: 14.2mm
👁DEGREE: 0.00, 1.00, 1.50, 2.00, 2.50, 3.00, 3.50, 4.00
.
🗓3 MONTHS USAGE
.
📲0132998147
.
💰1 pair RM25/ RM30 SS
💰2 pairs RM45/ RM50 SS
💰3 pairs RM65/ RM70 SS
💰4 pairs RM 85/ RM90 SS .
.
.
🆓LENS CASE
.
.
📦READYSTOCK
. 
#lensmurah #lensmurahmalaysia #contactlens #contactlensmalaysia #sayajual #sayajualcontactlens #contactlenskorea #contactlenskoreamurah  #lenskoreamalaysia #nobluklens #noblukmalaysia #hydronoblukmalaysia #eyemuse #candyliciouslens
#sexyeyepremium  . [ CANTIK GILER ] ‼️ . 👑PREMIUM NOBLUK VIOLET👑 . 📐DIAMETER: 14.2mm 👁DEGREE: 0.00, 1.00, 1.50, 2.00, 2.50, 3.00, 3.50, 4.00 . 🗓3 MONTHS USAGE . 📲0132998147 . 💰1 pair RM25/ RM30 SS 💰2 pairs RM45/ RM50 SS 💰3 pairs RM65/ RM70 SS 💰4 pairs RM 85/ RM90 SS . . . 🆓LENS CASE . . 📦READYSTOCK . #lensmurah  #lensmurahmalaysia  #contactlens  #contactlensmalaysia  #sayajual  #sayajualcontactlens  #contactlenskorea  #contactlenskoreamurah  #lenskoreamalaysia  #nobluklens  #noblukmalaysia  #hydronoblukmalaysia  #eyemuse  #candyliciouslens 
#sexyeyepremium
.
[ CANTIK GILER ] ‼️
.
👑PREMIUM NOBLUK GREY👑
.
📐DIAMETER: 14.2mm
👁DEGREE: 0.00, 0.50, 1.00, 1.25, 1.75, 2.50, 3.00, 3.25, 3.50, 4.00, 4.25, 4.50, 4.75, 5.00, 5.50, 7.50
.
🗓3 MONTHS USAGE
.
📲0132998147
.
💰1 pair RM25/ RM30 SS
💰2 pairs RM45/ RM50 SS
💰3 pairs RM65/ RM70 SS
💰4 pairs RM 85/ RM90 SS .
.
.
🆓LENS CASE
.
.
📦READYSTOCK
. 
#lensmurah #lensmurahmalaysia #contactlens #contactlensmalaysia #sayajual #sayajualcontactlens #contactlenskorea #contactlenskoreamurah  #lenskoreamalaysia #nobluklens #noblukmalaysia #hydronoblukmalaysia #eyemuse #candyliciouslens
#sexyeyepremium  . [ CANTIK GILER ] ‼️ . 👑PREMIUM NOBLUK GREY👑 . 📐DIAMETER: 14.2mm 👁DEGREE: 0.00, 0.50, 1.00, 1.25, 1.75, 2.50, 3.00, 3.25, 3.50, 4.00, 4.25, 4.50, 4.75, 5.00, 5.50, 7.50 . 🗓3 MONTHS USAGE . 📲0132998147 . 💰1 pair RM25/ RM30 SS 💰2 pairs RM45/ RM50 SS 💰3 pairs RM65/ RM70 SS 💰4 pairs RM 85/ RM90 SS . . . 🆓LENS CASE . . 📦READYSTOCK . #lensmurah  #lensmurahmalaysia  #contactlens  #contactlensmalaysia  #sayajual  #sayajualcontactlens  #contactlenskorea  #contactlenskoreamurah  #lenskoreamalaysia  #nobluklens  #noblukmalaysia  #hydronoblukmalaysia  #eyemuse  #candyliciouslens 
#sexyeyepremium
.
[ CANTIK GILER ] ‼️
.
👑PREMIUM NOBLUK BLUE👑
.
📐DIAMETER: 14.2mm
👁DEGREE: 0.00, 1.00, 1.50, 2.00, 2.50, 4.50
.
🗓3 MONTHS USAGE
.
📲0132998147
.
💰1 pair RM25/ RM30 SS
💰2 pairs RM45/ RM50 SS
💰3 pairs RM65/ RM70 SS
💰4 pairs RM 85/ RM90 SS .
.
.
🆓LENS CASE
.
.
📦READYSTOCK
. 
#lensmurah #lensmurahmalaysia #contactlens #contactlensmalaysia #sayajual #sayajualcontactlens #contactlenskorea #contactlenskoreamurah  #lenskoreamalaysia #nobluklens #noblukmalaysia #hydronoblukmalaysia #eyemuse #candyliciouslens
#sexyeyepremium  . [ CANTIK GILER ] ‼️ . 👑PREMIUM NOBLUK BLUE👑 . 📐DIAMETER: 14.2mm 👁DEGREE: 0.00, 1.00, 1.50, 2.00, 2.50, 4.50 . 🗓3 MONTHS USAGE . 📲0132998147 . 💰1 pair RM25/ RM30 SS 💰2 pairs RM45/ RM50 SS 💰3 pairs RM65/ RM70 SS 💰4 pairs RM 85/ RM90 SS . . . 🆓LENS CASE . . 📦READYSTOCK . #lensmurah  #lensmurahmalaysia  #contactlens  #contactlensmalaysia  #sayajual  #sayajualcontactlens  #contactlenskorea  #contactlenskoreamurah  #lenskoreamalaysia  #nobluklens  #noblukmalaysia  #hydronoblukmalaysia  #eyemuse  #candyliciouslens 
✅READYSTOCK CLASSY BROWN✅
.
Code classy brown ni selalu SOLD OUT. Baru je restock gerenti LICIN.
Maybe sebab ramai wawasoftlenslovers suka mata warna NATURAL BROWN kot 😬😬
-
Jangan tunggu lama-lama,
Kena kebas baru tahu 😚
-
Dapatkan 💥FREE CASING, dengan setiap pembelian wawasoftlens!
💥FREE SOLUTION (jika beli 2)
💥FREE POSTAGE SM (jika beli 3 keatas!)
Cuma RM59.00 SAJA & TAHAN 3BULAN!
💥WHATSAPP +60104008108 SKG!
✅READYSTOCK CLASSY BROWN✅ . Code classy brown ni selalu SOLD OUT. Baru je restock gerenti LICIN. Maybe sebab ramai wawasoftlenslovers suka mata warna NATURAL BROWN kot 😬😬 - Jangan tunggu lama-lama, Kena kebas baru tahu 😚 - Dapatkan 💥FREE CASING, dengan setiap pembelian wawasoftlens! 💥FREE SOLUTION (jika beli 2) 💥FREE POSTAGE SM (jika beli 3 keatas!) Cuma RM59.00 SAJA & TAHAN 3BULAN! 💥WHATSAPP +60104008108 SKG!
✨ READYSTOCK READYSTOCK READYSTOCK ✨ . AVAILABLE 0, 100, 150, 350, 400, 450 & 500 ONLY! .
-
Our GOLDEN BROWN lenses is perfect for those who want "Light" and "Natural" casual color for everyday wear 😍😍
Colour ni Hot Selling jugak tau terlajak laku, terlajak laris, terlajak cantik la awak semua😝 Beriban customer dah repeat order tau, sebab apa?
✅Soft, Saft & Trusted 💯
✅Selesa even pakai berjam jam pun👀
✅Water content tinggi😱
✅Penggunaan selama 3 bulannnn
-
Nampak SANGAT NATURAL kalau pakai. Tak ada pattern, TAK ada ring. Kalau pakai confirm orang ingat mata ori😱😱😱😱 .
-
Nak lens yang SELESA? HIGH QUALITY? TAK PEDIH MATA? TAHAN LAMA? SOFT? Rasa macam tak pakai lens? Jom order dengan kami
- 
Wawasoftlens boleh bantu anda 😝 DM OR WhatsApp kita tekan sahaja link dekat bio 😉
.
#sayajual #sayajuallens#sayajualcontactlens #sayajuallensmurah#sayajualcontactlensmurah#Wawasoftlenslovers #wawazainal#aerilzafrel #wawasoftlens#sayajualsoftlens #sayajualsoftlensmurah#mua #makeupartist#makeupartistmalaysia #lokalah #motifviral#glamourgray #goldenbrown #2tone#penang #lenscantik #contactlenscantik#lenscantikmurah #contactlenswawazainal#contactlensmalaysia #contactlenses#contactlensmurah #softlensmurah#softlensmalaysia
✨ READYSTOCK READYSTOCK READYSTOCK ✨ . AVAILABLE 0, 100, 150, 350, 400, 450 & 500 ONLY! . - Our GOLDEN BROWN lenses is perfect for those who want "Light" and "Natural" casual color for everyday wear 😍😍 Colour ni Hot Selling jugak tau terlajak laku, terlajak laris, terlajak cantik la awak semua😝 Beriban customer dah repeat order tau, sebab apa? ✅Soft, Saft & Trusted 💯 ✅Selesa even pakai berjam jam pun👀 ✅Water content tinggi😱 ✅Penggunaan selama 3 bulannnn - Nampak SANGAT NATURAL kalau pakai. Tak ada pattern, TAK ada ring. Kalau pakai confirm orang ingat mata ori😱😱😱😱 . - Nak lens yang SELESA? HIGH QUALITY? TAK PEDIH MATA? TAHAN LAMA? SOFT? Rasa macam tak pakai lens? Jom order dengan kami - Wawasoftlens boleh bantu anda 😝 DM OR WhatsApp kita tekan sahaja link dekat bio 😉 . #sayajual  #sayajuallens #sayajualcontactlens  #sayajuallensmurah #sayajualcontactlensmurah #Wawasoftlenslovers  #wawazainal #aerilzafrel  #wawasoftlens #sayajualsoftlens  #sayajualsoftlensmurah #mua  #makeupartist #makeupartistmalaysia  #lokalah  #motifviral #glamourgray  #goldenbrown  #2tone #penang  #lenscantik  #contactlenscantik #lenscantikmurah  #contactlenswawazainal #contactlensmalaysia  #contactlenses #contactlensmurah  #softlensmurah #softlensmalaysia 
PROMO NEW YEAR SALE 🎇
PROMO NEW YEAR SALE 🎇
PROMO NEW YEAR SALE 🎇
.
New Arrival G-shock ADIDAS
.
Colour : Black gold
Digital Function
✅Day
✅Date
✅Timer
✅Light

RM55 + Free G-shock Steel Box ❗️❗️
Normal Price RM80 (save RM25)
.
Whatsapp for order 017-2263109 💕

#jammurah #jamtangan #jamlelaki #jamwanita #yearendsale #limited #jamcouple #jualjam #jualanakhirtahun #jamtanganmurah #jamcantiklenscantik #lensberkualiti #contactlensberkualiti #sayajualcontactlens #contactlensemurah #contactlenses #ikutcarakita #kakitravel #ootd #boronglens #boronglensmurah #borongcontactlens #borongcontactlensmurah #boronglensmalaysia
PROMO NEW YEAR SALE 🎇 PROMO NEW YEAR SALE 🎇 PROMO NEW YEAR SALE 🎇 . New Arrival G-shock ADIDAS . Colour : Black gold Digital Function ✅Day ✅Date ✅Timer ✅Light RM55 + Free G-shock Steel Box ❗️❗️ Normal Price RM80 (save RM25) . Whatsapp for order 017-2263109 💕 #jammurah  #jamtangan  #jamlelaki  #jamwanita  #yearendsale  #limited  #jamcouple  #jualjam  #jualanakhirtahun  #jamtanganmurah  #jamcantiklenscantik  #lensberkualiti  #contactlensberkualiti  #sayajualcontactlens  #contactlensemurah  #contactlenses  #ikutcarakita  #kakitravel  #ootd  #boronglens  #boronglensmurah  #borongcontactlens  #borongcontactlensmurah  #boronglensmalaysia 
🌸 KING BLACK🌸
.
♥ RM 20
. ♥ Saiz 17mm
♥ Power 0 - 1000
♥ Tahan selama 6 BULAN
♥ Pastikan kebersihan lens dijaga
♥ Tidak termasuk harga Postage
♥ SM rm8  SS rm12

For order whatsapp Cik Kiah 0132574465
Atau tekan saja link pada bio

#contactlens #lens #contactlensmurah #contactlensmurahmalaysia #lensmalaysia #contactlensmalaysia #contactlenskorea #visitmyig #contactlenscikkiah #kedaiatastaliancikkiah #contactlenscantik #contactlensmurahgila #sayajualcontactlens #bazarpaknil #beautyproduct #softlens #sayajuallens #lensmurah #barangmurah #twinzylensmurah #meteorblacklens #blacklens #meteorblack #blackboosterlens #starrylens #glambrown #fusionlens #fusiongrey #sheerlens #sheerbrown
🌸 KING BLACK🌸 . ♥ RM 20 . ♥ Saiz 17mm ♥ Power 0 - 1000 ♥ Tahan selama 6 BULAN ♥ Pastikan kebersihan lens dijaga ♥ Tidak termasuk harga Postage ♥ SM rm8 SS rm12 For order whatsapp Cik Kiah 0132574465 Atau tekan saja link pada bio #contactlens  #lens  #contactlensmurah  #contactlensmurahmalaysia  #lensmalaysia  #contactlensmalaysia  #contactlenskorea  #visitmyig  #contactlenscikkiah  #kedaiatastaliancikkiah  #contactlenscantik  #contactlensmurahgila  #sayajualcontactlens  #bazarpaknil  #beautyproduct  #softlens  #sayajuallens  #lensmurah  #barangmurah  #twinzylensmurah  #meteorblacklens  #blacklens  #meteorblack  #blackboosterlens  #starrylens  #glambrown  #fusionlens  #fusiongrey  #sheerlens  #sheerbrown 
FLORIDA BROWN
Rm15/pair exc.postage
.
---------○----------
.
💵 Postage : rm8 sm @ rm12 sbh/srwk
(Depend pada berat ⚖ )
.
.
•○•○•○•○•○•○•○•○•○•○•○
.
Details :
🎊 diameter 14.5mm (efek 16mm - 18mm bergantung pada design)
🎊 tempoh pengunaan 6 bulan, depends pada penjagan
🎊 plano sahaja (0 power)
🎊 free lens case (DEPEND PADA STOK)
.
•○•○•○•○•○•○•○•○•○•○•
.
🚚 ONLINE SALE ONLY
🚫 no cod
📱 0139018482 @ klik link bio
FLORIDA BROWN Rm15/pair exc.postage . ---------○---------- . 💵 Postage : rm8 sm @ rm12 sbh/srwk (Depend pada berat ⚖ ) . . •○•○•○•○•○•○•○•○•○•○•○ . Details : 🎊 diameter 14.5mm (efek 16mm - 18mm bergantung pada design) 🎊 tempoh pengunaan 6 bulan, depends pada penjagan 🎊 plano sahaja (0 power) 🎊 free lens case (DEPEND PADA STOK) . •○•○•○•○•○•○•○•○•○•○• . 🚚 ONLINE SALE ONLY 🚫 no cod 📱 0139018482 @ klik link bio