an online Instagram web viewer

#sayajualdexandra medias

Photos

Tangga ke 6 hingga 10 dexandra men😉
.
6- Dunhill Red 
7- Acqua Di Gio
8- The Scent of Peace
9- Armani Code
10- Aventus
.

Okay guys. Sekian.
Nak sambung buat Kuah laksa
Bye!
. .
1 bottle RM65 exc pos + free gift(COD sahaja)
2 bottles RM120 + exc pos + free testerr
.

WhatsApp 0136160214 to purchase😊
.

#dexandra #dexandraperfume #shadaxandra #sayajualdexandra #sayajualsayapakai #trustedseller #dexandrashop #sayajualperfume #dexandraseller #perfumemesrassolat #perfumeshop #letswangi #penjualminyakwangi #jomwangi #brandedperfume #inspiredperfume #perfumemurah #parfum #jomalone #jomaloneperfume
Tangga ke 6 hingga 10 dexandra men😉 . 6- Dunhill Red 7- Acqua Di Gio 8- The Scent of Peace 9- Armani Code 10- Aventus . Okay guys. Sekian. Nak sambung buat Kuah laksa Bye! . . 1 bottle RM65 exc pos + free gift(COD sahaja) 2 bottles RM120 + exc pos + free testerr . WhatsApp 0136160214 to purchase😊 . #dexandra  #dexandraperfume  #shadaxandra  #sayajualdexandra  #sayajualsayapakai  #trustedseller  #dexandrashop  #sayajualperfume  #dexandraseller  #perfumemesrassolat  #perfumeshop  #letswangi  #penjualminyakwangi  #jomwangi  #brandedperfume  #inspiredperfume  #perfumemurah  #parfum  #jomalone  #jomaloneperfume 
Kenapa perlu DEXANDRA 😊
Sebab Bau yang 💦LONG LASTING MORE THAN 12 JAM 💦BOLEH DIBAWA SOLAT 💦TAHAN BERBULAN 💦90% BAU PATI ORIGINAL
-----------
.
Follow @amirahalimi_ for more updates ‼️
.
#dexandraselangor #dexandraforhim #dexandracloe #dexandrapromo #dexandramurah #perfume #promoraya #promomurah #perfumewangi #perfumemurahmalaysia #sayajual #sayajualliptint #sayajualdexandra #sayajualvietnammask #sayajualliptintmurah
Dexandra for him, Eternity ✅ RM 65 for 1 bottle ✅ RM 120 for 2 bottle 🚛📦 Postage +rm8
📲 Whatsapp/PM; 01124303808
#dexandraipoh #halalperfume #minyakwangi #pewangi #perfume #dexandra #sayajualdexandra # #dexandraperfume #murah #wangi #jomwangi #dexandrabatugajah  #dexandraseriiskandar #teamizxandra
"Harumannya menggoda. Bau yang lembut, manis dan menggoda dalam bahasa lain soft sweet sexy katanya 3S"

Jenis Wangian : Fruity, aromatic and Floral

Aroma :

Purple passion fruit  Shangri-la PeonyVanilla  Orchid
Dexandra perfume 🌸 Bau tahan lama. Harga mampu milik Rm50 Free postage. Berminat ws saya +601116387200 atau Dm ❤ Tq 
#dexandra #sayajualdexandra #perfumedexandra #perfume #perfumemurahmalaysia #dexandraperfume #sayajualperfume #rm50 #murahmurah #perfumemalaysia #minyakwangi #minyakwangimurah #minyakwangimalaysia #dexandrainspiredperfumes #fenomenadexandra #dexandrarm50 #dexandrabombshell #bombshell #minyakwangidexandra
"Harumannya menggoda. Bau yang lembut, manis dan menggoda dalam bahasa lain soft sweet sexy katanya 3S" Jenis Wangian : Fruity, aromatic and Floral Aroma : Purple passion fruit  Shangri-la PeonyVanilla  Orchid Dexandra perfume 🌸 Bau tahan lama. Harga mampu milik Rm50 Free postage. Berminat ws saya +601116387200 atau Dm ❤ Tq #dexandra  #sayajualdexandra  #perfumedexandra  #perfume  #perfumemurahmalaysia  #dexandraperfume  #sayajualperfume  #rm50  #murahmurah  #perfumemalaysia  #minyakwangi  #minyakwangimurah  #minyakwangimalaysia  #dexandrainspiredperfumes  #fenomenadexandra  #dexandrarm50  #dexandrabombshell  #bombshell  #minyakwangidexandra 
Top 5 Dexandra Men🙆
.
1- Invictus by Paco Rabbane
2- 1 Million by Paco Rabbane
3- Hugo Boss Bottled by Hugo Boss
4- Dunhill Blue by Alfred Dunhill
5- Polo Red by Ralph Lauren
.

Selamat mewangi💃💃
. .
1 bottle RM65 exc pos + free gift(COD sahaja)
2 bottles RM120 + exc pos + free testerr
.

WhatsApp 0136160214 to purchase😊
.

#dexandra #dexandraperfume #shadaxandra #sayajualdexandra #sayajualsayapakai #trustedseller #dexandrashop #sayajualperfume #dexandraseller #perfumemesrassolat #perfumeshop #letswangi #penjualminyakwangi #jomwangi #brandedperfume #inspiredperfume #perfumemurah #parfum #jomalone #jomaloneperfume
Top 5 Dexandra Men🙆 . 1- Invictus by Paco Rabbane 2- 1 Million by Paco Rabbane 3- Hugo Boss Bottled by Hugo Boss 4- Dunhill Blue by Alfred Dunhill 5- Polo Red by Ralph Lauren . Selamat mewangi💃💃 . . 1 bottle RM65 exc pos + free gift(COD sahaja) 2 bottles RM120 + exc pos + free testerr . WhatsApp 0136160214 to purchase😊 . #dexandra  #dexandraperfume  #shadaxandra  #sayajualdexandra  #sayajualsayapakai  #trustedseller  #dexandrashop  #sayajualperfume  #dexandraseller  #perfumemesrassolat  #perfumeshop  #letswangi  #penjualminyakwangi  #jomwangi  #brandedperfume  #inspiredperfume  #perfumemurah  #parfum  #jomalone  #jomaloneperfume 
🎀[ HUGO BOSS RED DeXandra Couple Set]🎀
.
One bottle Rm65.00 only.
Most famous amous couple set dexandra. Rm120.00 (exc postage) to get this couple set.
🎀35 ml with vintage bottle design
🎀 bau seakan original
🎀mesra solat
🎀mudah dibawa keluar
🎀jimat
🎀EDP perfume (up to 8 hours)
.
📫SM (RM8.00)/ SS (RM11.00)
Whatsaap 📱 0175889151 to order. ....
#dropshipwanted #dexandra #dexandraperfume #dexandramurah #dexandrawangi #dexandrover #inspiredperfume #sayajualperfume #sayajualdexandra #sayajualmurah #ipoh #perak #amanjaya #ipohamanjaya #malaysia #produkmalaysia
🎀[ HUGO BOSS RED DeXandra Couple Set]🎀 . One bottle Rm65.00 only. Most famous amous couple set dexandra. Rm120.00 (exc postage) to get this couple set. 🎀35 ml with vintage bottle design 🎀 bau seakan original 🎀mesra solat 🎀mudah dibawa keluar 🎀jimat 🎀EDP perfume (up to 8 hours) . 📫SM (RM8.00)/ SS (RM11.00) Whatsaap 📱 0175889151 to order. .... #dropshipwanted  #dexandra  #dexandraperfume  #dexandramurah  #dexandrawangi  #dexandrover  #inspiredperfume  #sayajualperfume  #sayajualdexandra  #sayajualmurah  #ipoh  #perak  #amanjaya  #ipohamanjaya  #malaysia  #produkmalaysia 
Abg kerja luar?? Kuat berpeluh?? Jangan risau. De'xandra dapat membantu. Apa yg kita perlukan ialah perfume yg fresh. Supaya cik abg kita akan sentiasa wangi walaupun kerja penat berpeluh2 tgh panas. Ini lah masa nya utk akk2 hadiah kan perfume dari de'xandra. Tak mahai pon. 1 botol Rm65SM, 2 botol Rm120SM tak termasuk postage ye. Berminat blh DM sis atau whatsapp je 0127585848 Allure ni antara fav cust sis. Segar sgt rasanya. Pegi kerja pagi balik keja ptg masih bau wangi 😍 .
.
#perfume #sayajualperfume #sayajualdexandra #sayajualdexandraperfume #fenomenadexandra #dexandraperfumes #dexandra #dexandraoriginal #dexandramalaysia #dexandrakl #dexandraipoh #dexandrajohor #dexandramelaka #dexandraselangor #dexandrakuantan #dexandrakedah #dexandrapenang #dexandraselangor
#dexandraperfumemalaysia  #dexandrazahra #dexandrabomshell #dexandraguccibamboo #dexandramyburberry #dexandragucciflora #dexandraroseessential #dexandrahugowomen #perfumemurah #perfumemurahmalaysia #bazarpaknil #dexandralover #dexandra_bytya
Abg kerja luar?? Kuat berpeluh?? Jangan risau. De'xandra dapat membantu. Apa yg kita perlukan ialah perfume yg fresh. Supaya cik abg kita akan sentiasa wangi walaupun kerja penat berpeluh2 tgh panas. Ini lah masa nya utk akk2 hadiah kan perfume dari de'xandra. Tak mahai pon. 1 botol Rm65SM, 2 botol Rm120SM tak termasuk postage ye. Berminat blh DM sis atau whatsapp je 0127585848 Allure ni antara fav cust sis. Segar sgt rasanya. Pegi kerja pagi balik keja ptg masih bau wangi 😍 . . #perfume  #sayajualperfume  #sayajualdexandra  #sayajualdexandraperfume  #fenomenadexandra  #dexandraperfumes  #dexandra  #dexandraoriginal  #dexandramalaysia  #dexandrakl  #dexandraipoh  #dexandrajohor  #dexandramelaka  #dexandraselangor  #dexandrakuantan  #dexandrakedah  #dexandrapenang  #dexandraselangor  #dexandraperfumemalaysia  #dexandrazahra  #dexandrabomshell  #dexandraguccibamboo  #dexandramyburberry  #dexandragucciflora  #dexandraroseessential  #dexandrahugowomen  #perfumemurah  #perfumemurahmalaysia  #bazarpaknil  #dexandralover  #dexandra_bytya 
Jom2 harum mewangi dengan #dexandraperfume . Berbaloi2 & jimat pada wang uolss.. .

1 botol: RM 65.00
2 botol: RM 120.00 + free gift

Kakyong Liza
+6 011 1246 8091

Jom follow IG: @kyliza.dexandramanjoi

#dexandramanjoi #minggugaji #sayajualdexandra #sayajual #sayajualperfume #perfumemurah #perfume #perfumemampumilik  #perfumedexandra #manjoi #ipoh #posseluruhmalaysia #gugusanmanjoi #ipoh #syukurselalu #bazaarpaknil #igshopmalaysia #instashopmalaysia
DE'XANDRA INSPIRED PERFUME MALAYSIA:
1. EDP 35ML
2. LEBIH MURAH
3. BAU KEKAL LEBIH 8 JAM
4. INSPIRASI DARI BAU PERFUME JENAMA ANTARABANGSA 
5. BOLEH DIBAWA SOLAT
6. MUDAH DIBAWA & RINGAN .

1 botol: RM 65.00
2 botol: RM 120.00 + free gift

Kakyong Liza
+6 011 1246 8091

Jom follow IG: @kyliza.dexandramanjoi

#dexandramanjoi #minggugaji #sayajualdexandra #sayajual #sayajualperfume #perfumemurah #perfume #perfumemampumilik  #perfumedexandra #manjoi #ipoh #posseluruhmalaysia #gugusanmanjoi #ipoh #syukurselalu #bazaarpaknil #igshopmalaysia #instashopmalaysia
DE'XANDRA INSPIRED PERFUME MALAYSIA: 1. EDP 35ML 2. LEBIH MURAH 3. BAU KEKAL LEBIH 8 JAM 4. INSPIRASI DARI BAU PERFUME JENAMA ANTARABANGSA 5. BOLEH DIBAWA SOLAT 6. MUDAH DIBAWA & RINGAN . 1 botol: RM 65.00 2 botol: RM 120.00 + free gift Kakyong Liza +6 011 1246 8091 Jom follow IG: @kyliza.dexandramanjoi #dexandramanjoi  #minggugaji  #sayajualdexandra  #sayajual  #sayajualperfume  #perfumemurah  #perfume  #perfumemampumilik  #perfumedexandra  #manjoi  #ipoh  #posseluruhmalaysia  #gugusanmanjoi  #ipoh  #syukurselalu  #bazaarpaknil  #igshopmalaysia  #instashopmalaysia 
Nak dapatkan wangian bertaraf antarabangsa pada harga mampu milik? #dexandraperfume ni ada banyak sangat variasi pilihan haruman menanti untuk awak pilih. Yang pastinya semuanya wangi-wangi. .

Sebotol #dexandraperfume ni boleh tahan lebih dari sebulan tau. Bergantung pada penggunaan awak jugak ye. Jom2 grab #dexandraperfume awak hari ni. .

1 botol: RM 65.00
2 botol: RM 120.00 + free gift

Kakyong Liza
+6 011 1246 8091

Jom follow IG: @kyliza.dexandramanjoi

#dexandramanjoi #minggugaji #sayajualdexandra #sayajual #sayajualperfume #perfumemurah #perfume #perfumemampumilik  #perfumedexandra #manjoi #ipoh #posseluruhmalaysia #gugusanmanjoi #ipoh #syukurselalu #bazaarpaknil #igshopmalaysia #instashopmalaysia
Nak dapatkan wangian bertaraf antarabangsa pada harga mampu milik? #dexandraperfume  ni ada banyak sangat variasi pilihan haruman menanti untuk awak pilih. Yang pastinya semuanya wangi-wangi. . Sebotol #dexandraperfume  ni boleh tahan lebih dari sebulan tau. Bergantung pada penggunaan awak jugak ye. Jom2 grab #dexandraperfume  awak hari ni. . 1 botol: RM 65.00 2 botol: RM 120.00 + free gift Kakyong Liza +6 011 1246 8091 Jom follow IG: @kyliza.dexandramanjoi #dexandramanjoi  #minggugaji  #sayajualdexandra  #sayajual  #sayajualperfume  #perfumemurah  #perfume  #perfumemampumilik  #perfumedexandra  #manjoi  #ipoh  #posseluruhmalaysia  #gugusanmanjoi  #ipoh  #syukurselalu  #bazaarpaknil  #igshopmalaysia  #instashopmalaysia 
Banyaknya pilihan De'Xandra nie . Tapi tak perlu risau sebab harga sangat kompetitif . Nak try 2 atau 3 botol pun tak pe ☺️
.
Jomla guna De'Xandra sama2 --> www.wasap.my/60136160214
.

P/s cantik kan jam tu😂😂😂 kbai
. .
1 bottle RM65 exc pos + free gift(COD sahaja)
2 bottles RM120 + exc pos + free testerr
.

WhatsApp 0136160214 to purchase😊
.

#dexandra #dexandraperfume #shadaxandra #sayajualdexandra #sayajualsayapakai #trustedseller #dexandrashop #sayajualperfume #dexandraseller #perfumemesrassolat #perfumeshop #letswangi #penjualminyakwangi #jomwangi #brandedperfume #inspiredperfume #perfumemurah #parfum #jomalone #jomaloneperfume
Banyaknya pilihan De'Xandra nie . Tapi tak perlu risau sebab harga sangat kompetitif . Nak try 2 atau 3 botol pun tak pe ☺️ . Jomla guna De'Xandra sama2 --> www.wasap.my/60136160214 . P/s cantik kan jam tu😂😂😂 kbai . . 1 bottle RM65 exc pos + free gift(COD sahaja) 2 bottles RM120 + exc pos + free testerr . WhatsApp 0136160214 to purchase😊 . #dexandra  #dexandraperfume  #shadaxandra  #sayajualdexandra  #sayajualsayapakai  #trustedseller  #dexandrashop  #sayajualperfume  #dexandraseller  #perfumemesrassolat  #perfumeshop  #letswangi  #penjualminyakwangi  #jomwangi  #brandedperfume  #inspiredperfume  #perfumemurah  #parfum  #jomalone  #jomaloneperfume 
Hai semua. Mama syafi pesan kalau nak wangi2,marilah beli dexandra dgn mama syafi. Bau setanding perfume original tau tau tau. X payah beli mahal2 kat luar tuu.

#dexandra #dexandrafamily #dexandraperfume #igseller #igersjohor #igersmalaysia #sayajualdexandra
#dexandraperfume Petite Cherie .

Wangi uolsss.. kakak tak tipu. Sape yang suka jenis bauan yang very the sweet, very the manis2 and bau2 fruity tu, ni antara pilihan yang terbaik. Wangi... .

Al-kisahnya, kakak cuma sembur di bahu kiri kanan dan di pergelangan tangan, sampai ke petang tetap wangi uolsss. Nak cuba tak? Meh whatsapp kakak. .

1 botol: RM 65.00
2 botol: RM 120.00 + free gift

Kakyong Liza
+6 011 1246 8091

Jom follow IG: @kyliza.dexandramanjoi

#dexandramanjoi #minggugaji #sayajualdexandra #sayajual #sayajualperfume #perfumemurah #perfume #perfumemampumilik  #perfumedexandra #manjoi #ipoh #posseluruhmalaysia #gugusanmanjoi #ipoh #syukurselalu #bazaarpaknil #igshopmalaysia #instashopmalaysia
#dexandraperfume  Petite Cherie . Wangi uolsss.. kakak tak tipu. Sape yang suka jenis bauan yang very the sweet, very the manis2 and bau2 fruity tu, ni antara pilihan yang terbaik. Wangi... . Al-kisahnya, kakak cuma sembur di bahu kiri kanan dan di pergelangan tangan, sampai ke petang tetap wangi uolsss. Nak cuba tak? Meh whatsapp kakak. . 1 botol: RM 65.00 2 botol: RM 120.00 + free gift Kakyong Liza +6 011 1246 8091 Jom follow IG: @kyliza.dexandramanjoi #dexandramanjoi  #minggugaji  #sayajualdexandra  #sayajual  #sayajualperfume  #perfumemurah  #perfume  #perfumemampumilik  #perfumedexandra  #manjoi  #ipoh  #posseluruhmalaysia  #gugusanmanjoi  #ipoh  #syukurselalu  #bazaarpaknil  #igshopmalaysia  #instashopmalaysia 
Apa yang menarik sangat Dexandra Perfume ni?
========================= . . ✔ EDP
✔ Wangian inspirasi JENAMA TERKENAL ANTARABANGSA
✔ Tahan Lama - lebih 8 jam
✔ Boleh bawa solat ✔ Saiz praktikal muat dlm beg
✔ 35 ml , Botol spray
✔ Lebih 80 pilihan wangian mewah .

1 botol: RM 65.00
2 botol: RM 120.00 + free gift

Kakyong Liza
+6 011 1246 8091

Jom follow IG: @kyliza.dexandramanjoi

#dexandramanjoi #minggugaji #sayajualdexandra #sayajual #sayajualperfume #perfumemurah #perfume #perfumemampumilik  #perfumedexandra #manjoi #ipoh #posseluruhmalaysia #gugusanmanjoi #ipoh #syukurselalu #bazaarpaknil #igshopmalaysia #instashopmalaysia
Apa yang menarik sangat Dexandra Perfume ni? ========================= . . ✔ EDP ✔ Wangian inspirasi JENAMA TERKENAL ANTARABANGSA ✔ Tahan Lama - lebih 8 jam ✔ Boleh bawa solat ✔ Saiz praktikal muat dlm beg ✔ 35 ml , Botol spray ✔ Lebih 80 pilihan wangian mewah . 1 botol: RM 65.00 2 botol: RM 120.00 + free gift Kakyong Liza +6 011 1246 8091 Jom follow IG: @kyliza.dexandramanjoi #dexandramanjoi  #minggugaji  #sayajualdexandra  #sayajual  #sayajualperfume  #perfumemurah  #perfume  #perfumemampumilik  #perfumedexandra  #manjoi  #ipoh  #posseluruhmalaysia  #gugusanmanjoi  #ipoh  #syukurselalu  #bazaarpaknil  #igshopmalaysia  #instashopmalaysia 
"DALAM BANYAK2 BAU LANCOME MANA PALING BEST😅😅" Lancome Hypnose ker, La Vie ker, Miracle atau Midnite Rose?.. Siyess Semua SEDAPPP👍👍 Miracle tu paling soft of all Lancome, jika suka soft, anda xkan kecewa dgn Miracle, memang Miracle😍😍 Nak pakai time malam?? Midnite Rose ni sexxyyy💋💋 Nak yg lemak manis Hypnose, cnfm puas hati😊

Nak yg elegant?.. Cubalah La Vie Belle, feeling businesswomen gitu😉

Nak order hubungi kami :

Whatsapp 012-955 3455

#dexandra #perfumemurah #sayajualperfume #sayajualdexandra #sayapakaisayajual #puashati #grooming #beauty #lancome #lofattah #fattzura #wedding ##perfectgift
"DALAM BANYAK2 BAU LANCOME MANA PALING BEST😅😅" Lancome Hypnose ker, La Vie ker, Miracle atau Midnite Rose?.. Siyess Semua SEDAPPP👍👍 Miracle tu paling soft of all Lancome, jika suka soft, anda xkan kecewa dgn Miracle, memang Miracle😍😍 Nak pakai time malam?? Midnite Rose ni sexxyyy💋💋 Nak yg lemak manis Hypnose, cnfm puas hati😊 Nak yg elegant?.. Cubalah La Vie Belle, feeling businesswomen gitu😉 Nak order hubungi kami : Whatsapp 012-955 3455 #dexandra  #perfumemurah  #sayajualperfume  #sayajualdexandra  #sayapakaisayajual  #puashati  #grooming  #beauty  #lancome  #lofattah  #fattzura  #wedding  ##perfectgift 
Wangi2 jugak, kalau dah beli dexandra tu, pleaseeeeee jangan lupa scan qr code belakang tu yeee.
.
Ada 5 HP nak dimenangi niiii huhu.
.
Sebelom scan tu, baca bismillah banyak2  hehehehe
.

Okay bye. Good luck!😉
. .
1 bottle RM65 exc pos + free gift(COD sahaja)
2 bottles RM120 + exc pos + free testerr
.

WhatsApp 0136160214 to purchase😊
.

#dexandra #dexandraperfume #shadaxandra #sayajualdexandra #sayajualsayapakai #trustedseller #dexandrashop #sayajualperfume #dexandraseller #perfumemesrassolat #perfumeshop #letswangi #penjualminyakwangi #jomwangi #brandedperfume #inspiredperfume #perfumemurah #parfum #jomalone #jomaloneperfume
Wangi2 jugak, kalau dah beli dexandra tu, pleaseeeeee jangan lupa scan qr code belakang tu yeee. . Ada 5 HP nak dimenangi niiii huhu. . Sebelom scan tu, baca bismillah banyak2 hehehehe . Okay bye. Good luck!😉 . . 1 bottle RM65 exc pos + free gift(COD sahaja) 2 bottles RM120 + exc pos + free testerr . WhatsApp 0136160214 to purchase😊 . #dexandra  #dexandraperfume  #shadaxandra  #sayajualdexandra  #sayajualsayapakai  #trustedseller  #dexandrashop  #sayajualperfume  #dexandraseller  #perfumemesrassolat  #perfumeshop  #letswangi  #penjualminyakwangi  #jomwangi  #brandedperfume  #inspiredperfume  #perfumemurah  #parfum  #jomalone  #jomaloneperfume 
Lama x beriklan kan..syok cuti raya..hihi..kita masih jual tau..kalau nak roger2 kita ok..
Whatsapp 017-7579755
#dexandrajb #dexandra
#sayajualdexandra
Orang kata gula2 ni dah cukup manis . Tapi saya tak percaya . Sebab saya rasa awak lebih manis bila gunakan De'Xandra sampai bersemut hati saya . Ouchh 😂 .
Salam Jumaat 😘
.
Nak manis2 De'Xandra di petang Jumaat nie ? Klik je --> www.wasap.my/0136160214
. .
1 bottle RM65 exc pos + free gift(COD sahaja)
2 bottles RM120 + exc pos + free testerr
.

WhatsApp 0136160214 to purchase😊
.

#dexandra #dexandraperfume #shadaxandra #sayajualdexandra #sayajualsayapakai #trustedseller #dexandrashop #sayajualperfume #dexandraseller #perfumemesrassolat #perfumeshop #letswangi #penjualminyakwangi #jomwangi #brandedperfume #inspiredperfume #perfumemurah #parfum #jomalone #jomaloneperfume
Orang kata gula2 ni dah cukup manis . Tapi saya tak percaya . Sebab saya rasa awak lebih manis bila gunakan De'Xandra sampai bersemut hati saya . Ouchh 😂 . Salam Jumaat 😘 . Nak manis2 De'Xandra di petang Jumaat nie ? Klik je --> www.wasap.my/0136160214 . . 1 bottle RM65 exc pos + free gift(COD sahaja) 2 bottles RM120 + exc pos + free testerr . WhatsApp 0136160214 to purchase😊 . #dexandra  #dexandraperfume  #shadaxandra  #sayajualdexandra  #sayajualsayapakai  #trustedseller  #dexandrashop  #sayajualperfume  #dexandraseller  #perfumemesrassolat  #perfumeshop  #letswangi  #penjualminyakwangi  #jomwangi  #brandedperfume  #inspiredperfume  #perfumemurah  #parfum  #jomalone  #jomaloneperfume 
#Husnuzon 
TERUS TERPIKAT.. Haa tu laa dia.. Dah guna dexandra terus terpikat.. Siapa tak nak jimat tapi dapat bauan yg sama macam original.. best ke best?? #agendexandramelawati
#dropshipwanted
#dexandramelawati 
#sayajualdexandra 
#A2626
Bila ada Men, pelengkapnya adalah Women . Lumrah kehidupan utk saling melengkapi . So bila dapatkan DeXandra, jgn lupa utk pasangan anda sekali 😂
.
Kebahagiaan utk dikongsi bersama . Kalau nak bahagia sorang2 taktahulah den nak cakap apo 😅
. .
1 bottle RM65 exc pos + free gift(COD sahaja)
2 bottles RM120 + exc pos + free testerr
.

WhatsApp 0136160214 to purchase😊
.

#dexandra #dexandraperfume #shadaxandra #sayajualdexandra #sayajualsayapakai #trustedseller #dexandrashop #sayajualperfume #dexandraseller #perfumemesrassolat #perfumeshop #letswangi #penjualminyakwangi #jomwangi #brandedperfume #inspiredperfume #perfumemurah #parfum #jomalone #jomaloneperfume
Bila ada Men, pelengkapnya adalah Women . Lumrah kehidupan utk saling melengkapi . So bila dapatkan DeXandra, jgn lupa utk pasangan anda sekali 😂 . Kebahagiaan utk dikongsi bersama . Kalau nak bahagia sorang2 taktahulah den nak cakap apo 😅 . . 1 bottle RM65 exc pos + free gift(COD sahaja) 2 bottles RM120 + exc pos + free testerr . WhatsApp 0136160214 to purchase😊 . #dexandra  #dexandraperfume  #shadaxandra  #sayajualdexandra  #sayajualsayapakai  #trustedseller  #dexandrashop  #sayajualperfume  #dexandraseller  #perfumemesrassolat  #perfumeshop  #letswangi  #penjualminyakwangi  #jomwangi  #brandedperfume  #inspiredperfume  #perfumemurah  #parfum  #jomalone  #jomaloneperfume 
Yang sukakan bau manis2. Fantasy inspired by Britney Spears akan membuatkan korang terawang2 ke alam fantasy..cehhh gituuuww..Tapi serius lah fantasy ni memang superb. Ada jugak lelaki yang suka pakai perfume ni tau. Hah jangan tak tahuu..Meh cubaa.
.
1 botol Rm65SM, 2 botol Rm120SM.
.
DM sis atau whatsapp je 0127585848
.
.
#perfume #sayajualperfume #sayajualdexandra #sayajualdexandraperfume #fenomenadexandra #dexandraperfumes #dexandra #dexandraoriginal #dexandramalaysia #dexandrakl #dexandraipoh #dexandrajohor #dexandramelaka #dexandraselangor #dexandrakuantan #dexandrakedah #dexandrapenang #dexandraselangor
#dexandraperfumemalaysia  #dexandrazahra #dexandrabomshell #dexandraguccibamboo #dexandramyburberry #dexandragucciflora #dexandraroseessential #dexandrahugowomen #perfumemurah #perfumemurahmalaysia #bazarpaknil #dexandralover #dexandra_bytya
Yang sukakan bau manis2. Fantasy inspired by Britney Spears akan membuatkan korang terawang2 ke alam fantasy..cehhh gituuuww..Tapi serius lah fantasy ni memang superb. Ada jugak lelaki yang suka pakai perfume ni tau. Hah jangan tak tahuu..Meh cubaa. . 1 botol Rm65SM, 2 botol Rm120SM. . DM sis atau whatsapp je 0127585848 . . #perfume  #sayajualperfume  #sayajualdexandra  #sayajualdexandraperfume  #fenomenadexandra  #dexandraperfumes  #dexandra  #dexandraoriginal  #dexandramalaysia  #dexandrakl  #dexandraipoh  #dexandrajohor  #dexandramelaka  #dexandraselangor  #dexandrakuantan  #dexandrakedah  #dexandrapenang  #dexandraselangor  #dexandraperfumemalaysia  #dexandrazahra  #dexandrabomshell  #dexandraguccibamboo  #dexandramyburberry  #dexandragucciflora  #dexandraroseessential  #dexandrahugowomen  #perfumemurah  #perfumemurahmalaysia  #bazarpaknil  #dexandralover  #dexandra_bytya 
🌼De'xandra Perfume🌼
.
De'xandra tak pernah mengecewakan 😍
.
Pm sy 0129458695 jika nak wangi sepanjang hari 🌹
.
📲0129458695
#dexandrawangiankehidupan 
#biartakkayajanjibaumahal 
#sayajualdexandra 
#dexandraperfume 
#lovedexandra
#salamjumaat semua.. .

Cepat je masa berlalukan.. dah jumaat dah esok. Selamat bercuti pada yang bercuti esok. .

Jangan lupa tau berwangian-wangian esok. Mana yang belum dapatkan #dexandraperfume tu, meh whatsapp kakak. Lagipun #esokadapos tau. .

1 botol: RM 65.00
2 botol: RM 120.00 + free gift

Kakyong Liza
+6 011 1246 8091

Jom follow IG: @kyliza.dexandramanjoi

#dexandramanjoi #gambarpinjam #minggugaji #salamjumaat #sayajualdexandra #sayajual #sayajualperfume #perfumemurah #perfume #perfumemampumilik  #perfumedexandra #manjoi #ipoh #posseluruhmalaysia #gugusanmanjoi #ipoh #syukurselalu #bazaarpaknil #igshopmalaysia #instashopmalaysia
#salamjumaat  semua.. . Cepat je masa berlalukan.. dah jumaat dah esok. Selamat bercuti pada yang bercuti esok. . Jangan lupa tau berwangian-wangian esok. Mana yang belum dapatkan #dexandraperfume  tu, meh whatsapp kakak. Lagipun #esokadapos  tau. . 1 botol: RM 65.00 2 botol: RM 120.00 + free gift Kakyong Liza +6 011 1246 8091 Jom follow IG: @kyliza.dexandramanjoi #dexandramanjoi  #gambarpinjam  #minggugaji  #salamjumaat  #sayajualdexandra  #sayajual  #sayajualperfume  #perfumemurah  #perfume  #perfumemampumilik  #perfumedexandra  #manjoi  #ipoh  #posseluruhmalaysia  #gugusanmanjoi  #ipoh  #syukurselalu  #bazaarpaknil  #igshopmalaysia  #instashopmalaysia 
"Haruman yang feminin dan ala-ala ekslusif which addressed at a sensual, young girl"

Jenis Wangian : Floral (enriched with rose and osmanthus)

Aroma :

Top note - Agrums, Peony

Middle note - Rose,Osmanthus

Based note - Patchoulli, Sandalwood

Dexandra perfume 🌸 Bau tahan lama. Harga mampu milik Rm50 Free postage. Berminat ws saya +601116387200 atau Dm ❤ Tq 
#dexandra #sayajualdexandra #perfumedexandra #perfume #perfumemurahmalaysia #dexandraperfume #sayajualperfume #rm50 #murahmurah #perfumemalaysia #minyakwangi #minyakwangimalaysia #minyakwangimurah #dexandragucciflora #gucciflora
"Haruman yang feminin dan ala-ala ekslusif which addressed at a sensual, young girl" Jenis Wangian : Floral (enriched with rose and osmanthus) Aroma : Top note - Agrums, Peony Middle note - Rose,Osmanthus Based note - Patchoulli, Sandalwood Dexandra perfume 🌸 Bau tahan lama. Harga mampu milik Rm50 Free postage. Berminat ws saya +601116387200 atau Dm ❤ Tq #dexandra  #sayajualdexandra  #perfumedexandra  #perfume  #perfumemurahmalaysia  #dexandraperfume  #sayajualperfume  #rm50  #murahmurah  #perfumemalaysia  #minyakwangi  #minyakwangimalaysia  #minyakwangimurah  #dexandragucciflora  #gucciflora 
#dexandraperfume anyone?? .

Esok kakak ada postage tau untuk #dexandraperfume ni. Kalau awak nak join postage esok, whatsapp je kakak ye. Jom sama-sama kita harum mewangi dengan #dexandraperfume . .

1 botol: RM 65.00
2 botol: RM 120.00 + free gift

Kakyong Liza
+6 011 1246 8091

Jom follow IG: @kyliza.dexandramanjoi

#dexandramanjoi #minggugaji #sayajualdexandra #sayajual #sayajualperfume #perfumemurah #perfume #perfumemampumilik  #perfumedexandra #manjoi #ipoh #posseluruhmalaysia #gugusanmanjoi #ipoh #syukurselalu #bazaarpaknil #igshopmalaysia #instashopmalaysia
#dexandraperfume  anyone?? . Esok kakak ada postage tau untuk #dexandraperfume  ni. Kalau awak nak join postage esok, whatsapp je kakak ye. Jom sama-sama kita harum mewangi dengan #dexandraperfume  . . 1 botol: RM 65.00 2 botol: RM 120.00 + free gift Kakyong Liza +6 011 1246 8091 Jom follow IG: @kyliza.dexandramanjoi #dexandramanjoi  #minggugaji  #sayajualdexandra  #sayajual  #sayajualperfume  #perfumemurah  #perfume  #perfumemampumilik  #perfumedexandra  #manjoi  #ipoh  #posseluruhmalaysia  #gugusanmanjoi  #ipoh  #syukurselalu  #bazaarpaknil  #igshopmalaysia  #instashopmalaysia 
CONFIDENT LEVEL MENINGKAT :)
.
Wangian De'Xandra mampu bertahan lebih lama, sebab tu siapa yg pakai akan rasa lebih confident :)
.
Jom wassap Kak D untuk dapatkan perfume pilihan anda
0182495100
.
#dexandrakajang
#stokisdexandrakajang
#dexandraperfumes #sayajualdexandra #dexandraampang #dexandramurah #dexandraoriginal
Semanis buah pear itulah petite cherie by annick goutal!
.
Hat ni boleh jumpa kt butik2 exclusive je.. harga dia tak payah cakap la.. Tak cecah RM1000 memang takkan dapat 😅
.
Nasib baik Dexandra ade msukkan Petite ni sebagai salah satu perfume kan.. merasa gak la kita pkai perfume RM1000 pd harga RM65 jee hiks

Wassap je Kak D ye
0182495100

#sayajualdexandra #dexandraperfumes #dexandrakajang #dexandraampang #dexandramurah #dexandraoriginal
SIAPA SUKA WANGIAN VANILLA LEMAK2 MANIS??? 😊
.
.
Boleh cuba yg ini yea.. ade mcm2 jenis vanilla tau..tp yg pasti semuanyaaa bau sedappp mcm nk makan! Lemak2 gittuw hiks
.
.
Nak tahu lebih details?

Meh whatsapp Kak D okay 0182495100 😙

#sayajualdexandra #dexandraperfumes #dexandrakajang #dexandraampang #dexandramurah #dexandraoriginal
Nak tau dexandra women mana paling sexy baunya?
.
Haa ni laa diaaa.. Dexandra j'lo still. Bau feminine yg best, wangi dan menggoda u'olls. And cuba korang imagine, bauan sexy yang long lasting pagi ke petang silap2 smpai ke malam gitu. Tak ke syok tu!
.
Sebotol: RM65 SM/ RM70 SS
2 botol : RM120 SM/ RM130 SS (tidak termasuk postage)
.
Harga ditetapkan HQ di seluruh Malaysia
.
FREE 🎁🎁 untuk pembelian 2 botol ke atas😍😍 Hubungi Agen Sah Dexandra: Hidayah 0182495100
#sayajualdexandra #dexandraperfumes #dexandrakajang #dexandraampang #dexandraoriginal
Nak tau dexandra women mana paling sexy baunya? . Haa ni laa diaaa.. Dexandra j'lo still. Bau feminine yg best, wangi dan menggoda u'olls. And cuba korang imagine, bauan sexy yang long lasting pagi ke petang silap2 smpai ke malam gitu. Tak ke syok tu! . Sebotol: RM65 SM/ RM70 SS 2 botol : RM120 SM/ RM130 SS (tidak termasuk postage) . Harga ditetapkan HQ di seluruh Malaysia . FREE 🎁🎁 untuk pembelian 2 botol ke atas😍😍 Hubungi Agen Sah Dexandra: Hidayah 0182495100 #sayajualdexandra  #dexandraperfumes  #dexandrakajang  #dexandraampang  #dexandraoriginal 
"Menghasilkan kesegaran citrus dan juga haruman lavender"

Jenis Wangian : Fresh & Classy

Aroma :

Top note - Lavender, Mandarin Orange, Bergamot, Lemon

Middle note - Coriander, Lily, Orange-blossom, Juniper Berries, Basil, Jasmine, Sage, Lily, Geranium

Based note - Sandalwood, Amber, Musk, Vetiver, Brazilian Rosewood

Dexandra perfume 🌸 Bau tahan lama. Harga mampu milik Rm50 Free postage. Berminat ws saya +601116387200 atau Dm ❤ Tq 
#dexandra #sayajualdexandra #perfumedexandra #perfume #perfumemurahmalaysia #dexandraperfume #sayajualperfume #perfumemurah #murahmurah #rm50 #eternity
"Menghasilkan kesegaran citrus dan juga haruman lavender" Jenis Wangian : Fresh & Classy Aroma : Top note - Lavender, Mandarin Orange, Bergamot, Lemon Middle note - Coriander, Lily, Orange-blossom, Juniper Berries, Basil, Jasmine, Sage, Lily, Geranium Based note - Sandalwood, Amber, Musk, Vetiver, Brazilian Rosewood Dexandra perfume 🌸 Bau tahan lama. Harga mampu milik Rm50 Free postage. Berminat ws saya +601116387200 atau Dm ❤ Tq #dexandra  #sayajualdexandra  #perfumedexandra  #perfume  #perfumemurahmalaysia  #dexandraperfume  #sayajualperfume  #perfumemurah  #murahmurah  #rm50  #eternity 
Wangian yg tahan lama sehingga 8 jam. Wangian DeXandra setanding dgn produk antarabngsa. Haruman yg menepati citarasa org Malaysia. 
Mcm mne nk order??
WhatsApp (01125483612)

#dexandraperfume #dexandra #minyakwangi #perfumemurah #sayajualdexandra #perfumedexandra #inspiredperfume #perfumebranded
#sayapakaisayajual 
#terbaik
Pon..pon..
Rose Pompon nak laluuu🚙🚙
.
Hehehehe.
Tumpang lalu guys, nak sebarkan kewangian jee 😁😁
.

Selamat mewangi!
Bye
. .
1 bottle RM65 exc pos + free gift(COD sahaja)
2 bottles RM120 + exc pos + free testerr
.

WhatsApp 0136160214 to purchase😊
.

#dexandra #dexandraperfume #shadaxandra #sayajualdexandra #sayajualsayapakai #trustedseller #dexandrashop #sayajualperfume #dexandraseller #perfumemesrassolat #perfumeshop #letswangi #penjualminyakwangi #jomwangi #brandedperfume #inspiredperfume #perfumemurah #parfum #jomalone #jomaloneperfume
Pon..pon.. Rose Pompon nak laluuu🚙🚙 . Hehehehe. Tumpang lalu guys, nak sebarkan kewangian jee 😁😁 . Selamat mewangi! Bye . . 1 bottle RM65 exc pos + free gift(COD sahaja) 2 bottles RM120 + exc pos + free testerr . WhatsApp 0136160214 to purchase😊 . #dexandra  #dexandraperfume  #shadaxandra  #sayajualdexandra  #sayajualsayapakai  #trustedseller  #dexandrashop  #sayajualperfume  #dexandraseller  #perfumemesrassolat  #perfumeshop  #letswangi  #penjualminyakwangi  #jomwangi  #brandedperfume  #inspiredperfume  #perfumemurah  #parfum  #jomalone  #jomaloneperfume 
Ada sorang customer tetap zarifth suka sangat order perfume CREED AVENTUS ni. Sedap sangat ke bau perfume ni? Bila dah keluar soalan macam tu, mulalah zarifth try acah-acah amik bau kat tester yang ada. Apa lagi, zarifth tak fikir banyak kali lepas dah cium bau perfume ni. Dengan pantasnya eh eh eh, zarifth terus kelik-kelik dekat web dan beli. Niat di hati nak hadiahkan pada suami tercinta. Murah hati sungguh si isteri ni kannn..😜 Sekarang ni, asal pagi je semerbaklah bau minyak wangi encik suami ni. Tenggelam karamlah bau Bombshell dan lavender MJ I tau...😅😅😅 #zarifthshafika #dexandra #sayajualdexandra #aventus #seriouslybaubest #amanieliciousdexandra
Ada sorang customer tetap zarifth suka sangat order perfume CREED AVENTUS ni. Sedap sangat ke bau perfume ni? Bila dah keluar soalan macam tu, mulalah zarifth try acah-acah amik bau kat tester yang ada. Apa lagi, zarifth tak fikir banyak kali lepas dah cium bau perfume ni. Dengan pantasnya eh eh eh, zarifth terus kelik-kelik dekat web dan beli. Niat di hati nak hadiahkan pada suami tercinta. Murah hati sungguh si isteri ni kannn..😜 Sekarang ni, asal pagi je semerbaklah bau minyak wangi encik suami ni. Tenggelam karamlah bau Bombshell dan lavender MJ I tau...😅😅😅 #zarifthshafika  #dexandra  #sayajualdexandra  #aventus  #seriouslybaubest  #amanieliciousdexandra 
Kini xperlu risau lagi bila ke gym! 
Semakin berpeluh semakin wangi. 
Bau hapak yang selalu menghantui lepas bersukan tu dah ghaib bila spray body odorless 😊

RM49 je tau. Selain sembur di bahagian ketiak. Boleh juga sembur di kasut yang bau hapak. Sepantas 5 saat bau pun hilang! 
Whatsapp terus Akak 0193643505

#dexandrateamsally #semuaoranglayakwangi  #dexandra #dexandraperfumes #dexandracyberjaya #sayajualdexandra #sayajual #cyberjaya #dexandracheras
Sembur perfume apa pagi ni uolss?? .

Kakak pagi ni sembur #dexandraperfume Petite Cherrie... Mak aihhh wangi & sweet sangat baunya tu... .

Nak cuba #dexandraperfume tak? Meh whatsapp je kakak. Pos setiap Isnin - Sabtu tau.

1 botol: RM 55.00
2 botol: RM 100.00 + free gift

Kakyong Liza
+6 011 1246 8091

Jom follow IG: @kyliza.dexandramanjoi

#dexandramanjoi #minggugaji #sayajualdexandra #sayajual #sayajualperfume #perfumemurah #perfume #perfumemampumilik  #perfumedexandra #manjoi #ipoh #posseluruhmalaysia #gugusanmanjoi #ipoh #syukurselalu #bazaarpaknil #igshopmalaysia #instashopmalaysia
Sembur perfume apa pagi ni uolss?? . Kakak pagi ni sembur #dexandraperfume  Petite Cherrie... Mak aihhh wangi & sweet sangat baunya tu... . Nak cuba #dexandraperfume  tak? Meh whatsapp je kakak. Pos setiap Isnin - Sabtu tau. 1 botol: RM 55.00 2 botol: RM 100.00 + free gift Kakyong Liza +6 011 1246 8091 Jom follow IG: @kyliza.dexandramanjoi #dexandramanjoi  #minggugaji  #sayajualdexandra  #sayajual  #sayajualperfume  #perfumemurah  #perfume  #perfumemampumilik  #perfumedexandra  #manjoi  #ipoh  #posseluruhmalaysia  #gugusanmanjoi  #ipoh  #syukurselalu  #bazaarpaknil  #igshopmalaysia  #instashopmalaysia 
.
"Campuran manis buah dan bunga menghasilkan aroma yang  misteri dan meninggalkan jejak kehangatan vanilla "
Jenis Wangian : Sweet Fruity
Aroma :
Top note - Black Cherry,Framboise, Plum
Middle note - Night Orchid, Freesia, Iris
Based note - Amber, Musk, Vanilla
Dexandra perfume 🌸 Bau tahan lama. Harga mampu milik Rm65 sebotol..2 botol rm120 with freegift. Berminat ws saya 😎
📲013 300 1197
📲013 300 1197
📲013 300 1197
.
#dexandra #sayajualdexandra #perfumedexandra #perfume #perfumemurahmalaysia #dexandraperfume #sayajualperfume #murah #perfumemalaysia #fenomenadexandra #dexandramidnightfantasy #midnightfantasy #minyakwangi #minyakwangimalaysia #minyakwangimurah #dexandramurah #inspiredperfume #britneyspears #dexandraher #dexandraforher #dexandraVIPclub
. "Campuran manis buah dan bunga menghasilkan aroma yang  misteri dan meninggalkan jejak kehangatan vanilla " Jenis Wangian : Sweet Fruity Aroma : Top note - Black Cherry,Framboise, Plum Middle note - Night Orchid, Freesia, Iris Based note - Amber, Musk, Vanilla Dexandra perfume 🌸 Bau tahan lama. Harga mampu milik Rm65 sebotol..2 botol rm120 with freegift. Berminat ws saya 😎 📲013 300 1197 📲013 300 1197 📲013 300 1197 . #dexandra  #sayajualdexandra  #perfumedexandra  #perfume  #perfumemurahmalaysia  #dexandraperfume  #sayajualperfume  #murah  #perfumemalaysia  #fenomenadexandra  #dexandramidnightfantasy  #midnightfantasy  #minyakwangi  #minyakwangimalaysia  #minyakwangimurah  #dexandramurah  #inspiredperfume  #britneyspears  #dexandraher  #dexandraforher  #dexandraVIPclub 
"Satu lagi haruman wanita yang menyegarkan ditambah dengan kelembutan bunga-bunga"

Jenis Wangian : Floral, Fresh, Sweet

Sesuai untuk wanita yang lembut, elegan dan sofistikated.

Nak cube?

ORDER :
Whatsapp 013 6075625

FREE COD:
Giant Bt Caves 
Atau di kiosk @aniscoffee_batucaves
Boleh minum kopi sedap
.
.

#dexandra #sayajualdexandra #perfumedexandra #perfume #perfumemurahmalaysia #dexandraperfume #sayajualperfume  #perfumemalaysia #minyakwangi #minyakwangimalaysia #minyakwangimurah #inspiredperfumemurah - #regrann - #regrann
"Satu lagi haruman wanita yang menyegarkan ditambah dengan kelembutan bunga-bunga" Jenis Wangian : Floral, Fresh, Sweet Sesuai untuk wanita yang lembut, elegan dan sofistikated. Nak cube? ORDER : Whatsapp 013 6075625 FREE COD: Giant Bt Caves Atau di kiosk @aniscoffee_batucaves Boleh minum kopi sedap . . #dexandra  #sayajualdexandra  #perfumedexandra  #perfume  #perfumemurahmalaysia  #dexandraperfume  #sayajualperfume  #perfumemalaysia  #minyakwangi  #minyakwangimalaysia  #minyakwangimurah  #inspiredperfumemurah  - #regrann  - #regrann 
DEXANDRA INSPIRED PERFUME
🌀🌀Harga Murah Bau Mahal 🌀🌀
35ml - RM 65.00/btl 
COMBO - RM 120.00

For SS RM 70.00/btl
COMBO - RM 130.00
-----
3ml - RM 13.00/btl ‼️‼️‼️BUY 5 FREE 1‼️‼️‼️
PRICE SAME FOR EM
------
Postage :--
WM - RM 7.00
EM - RM 12.00
To order:
017-2856813 (whatsapp only)

COD :--- 🚗🚗🚗🚗
📌📌KLANG - Klang Parade, Giant Klang Sentral, JJ Bukit Raja, Klang, Columbia Asia,Klang, pasar jawa klang
📌📌SHAH ALAM - Setia City Mall, A&W Sek 7, Plaza Shah Alam (Plaza Masalam), Checkers Sek 15, Extreme Park Sek 13, UiTM Shah Alam, UNISEL Shah Alam
📌📌SUBANG JAYA - Subang Parade, SJMC, Subang Airport
(STRICTLY ON WEEKEND ONLY)
📌📌DAMANSARA & KELANA JAYA - OU, The Curve & GIANT Kelana Jaya (STRICTLY ON WEEKEND ONLY)
Follow @nsba_shop @nsba_shop
#dexandraperfume #inspiredperfume #scentoflife #sayajualdexandra #nsbashop #hargamurahbaumahal
DEXANDRA INSPIRED PERFUME 🌀🌀Harga Murah Bau Mahal 🌀🌀 35ml - RM 65.00/btl COMBO - RM 120.00 For SS RM 70.00/btl COMBO - RM 130.00 ----- 3ml - RM 13.00/btl ‼️‼️‼️BUY 5 FREE 1‼️‼️‼️ PRICE SAME FOR EM ------ Postage :-- WM - RM 7.00 EM - RM 12.00 To order: 017-2856813 (whatsapp only) COD :--- 🚗🚗🚗🚗 📌📌KLANG - Klang Parade, Giant Klang Sentral, JJ Bukit Raja, Klang, Columbia Asia,Klang, pasar jawa klang 📌📌SHAH ALAM - Setia City Mall, A&W Sek 7, Plaza Shah Alam (Plaza Masalam), Checkers Sek 15, Extreme Park Sek 13, UiTM Shah Alam, UNISEL Shah Alam 📌📌SUBANG JAYA - Subang Parade, SJMC, Subang Airport (STRICTLY ON WEEKEND ONLY) 📌📌DAMANSARA & KELANA JAYA - OU, The Curve & GIANT Kelana Jaya (STRICTLY ON WEEKEND ONLY) Follow @nsba_shop @nsba_shop #dexandraperfume  #inspiredperfume  #scentoflife  #sayajualdexandra  #nsbashop  #hargamurahbaumahal 
Alhamdulillah. Barang dah sampai pada pembeli. Terima kasih kerana sudi berurusan dengan saya. #dexandra #sayajualdexandra #a #perfume #perfumemurahmalaysia #dexandraperfume #sayajualperfume #minyakwangi #minyakwangimalaysia #fenomenadexandra #bunga_dexandra
Alhamdulillah. Barang dah sampai pada pembeli. Terima kasih kerana sudi berurusan dengan saya. #dexandra #sayajualdexandra #a #perfume #perfumemurahmalaysia #dexandraperfume #sayajualperfume #minyakwangi #minyakwangimalaysia #fenomenadexandra #bunga_dexandra
Alhamdulillah. Barang dah sampai pada pembeli. Terima kasih kerana sudi berurusan dengan saya. #dexandra #sayajualdexandra #a #perfume #perfumemurahmalaysia #dexandraperfume #sayajualperfume #minyakwangi #minyakwangimalaysia #fenomenadexandra #bunga_dexandra
Alhamdulillah. Barang dah sampai pada pembeli. Terima kasih kerana sudi berurusan dengan saya. #dexandra #sayajualdexandra #a #perfume #perfumemurahmalaysia #dexandraperfume #sayajualperfume #minyakwangi #minyakwangimalaysia #fenomenadexandra #bunga_dexandra
Alhamdulillah. Barang dah sampai pada pembeli. Terima kasih kerana sudi berurusan dengan saya. #dexandra #sayajualdexandra #a #perfume #perfumemurahmalaysia #dexandraperfume #sayajualperfume #minyakwangi #minyakwangimalaysia #fenomenadexandra #bunga_dexandra
TOP SELLING DEXANDRA PERFUMES FOR HER 😍😍
Setiap hari dan setiap bulan orang tak abis2 orang  whatsap nakkan wangian ni!!! Memang best!! Konfirm MELETUPKAN hari anda semua 😍😍 Pastu tahan lama sehingga lebih 8 jam dan boleh pakai sehingga 3 BULAN!! JIMATKAN!! @nabilzira pun dah cuba!! HARGA BERMULA 
Sebotol 3 ML - RM 10

Sebotol 35 ML - RM 65 - 2 BOTOL RM 130 
Postage RM 7 
5 TOP SELLING 👇

1. GUCCI FLORA 
2. BOMBSHELL 
3. GUCCI BAMBOO
4.CHLOE
5.MOON SPARKLE 
Berminat? 
What'sapp Aira 📲
01139147349

#dexandra #giveaways #sayajualdexandra #ssmregisted 😅
TOP SELLING DEXANDRA PERFUMES FOR HER 😍😍 Setiap hari dan setiap bulan orang tak abis2 orang whatsap nakkan wangian ni!!! Memang best!! Konfirm MELETUPKAN hari anda semua 😍😍 Pastu tahan lama sehingga lebih 8 jam dan boleh pakai sehingga 3 BULAN!! JIMATKAN!! @nabilzira pun dah cuba!! HARGA BERMULA Sebotol 3 ML - RM 10 Sebotol 35 ML - RM 65 - 2 BOTOL RM 130 Postage RM 7 5 TOP SELLING 👇 1. GUCCI FLORA 2. BOMBSHELL 3. GUCCI BAMBOO 4.CHLOE 5.MOON SPARKLE Berminat? What'sapp Aira 📲 01139147349 #dexandra  #giveaways  #sayajualdexandra  #ssmregisted  😅
Anda ada masalah kewangan?
.
Jangan hubungi Ciktaa
.
Tapi anda ada masalah untuk wangi dan segar?
.
Ciktaa ada panyelesaian...
.
BodyOdourless + Wangian DeXandra = macam mandi bunga 😍😍😍
.
Whatsapp 012-955 3455
.
#masalahbaubadan #nakwangi #dexandrawangiankehidupan #ejensahdexandra #perfumesmurahmalaysia #perfumeshopping #sayajualdexandra #lofattah #fattzura #wedding #grooming #beauty
Susah untuk merawat hati yang terluka . Kami di De'Xandra pun takde ubatnya . Namun, janganlah biarkan kelukaan itu menjadi duka yang menyeksa .
.
Walaupun De'Xandra tak mampu merawat hati yang dilukai itu, wangiannya tetap boleh melupakan lara untuk seketika . Apalagi, gunalah lah De'Xandra . InshaaAllah merasa suka dan bahagia tehee 😂😂 Selamat berbahagia semua🌸🌸
. . .
1 bottle RM65 exc pos + free gift(COD sahaja)
2 bottles RM120 + exc pos + free testerr
.

WhatsApp 0136160214 to purchase😊
.

#dexandra #dexandraperfume #shadaxandra #sayajualdexandra #sayajualsayapakai #trustedseller #dexandrashop #sayajualperfume #dexandraseller #perfumemesrassolat #perfumeshop #letswangi #penjualminyakwangi #jomwangi #brandedperfume #inspiredperfume #perfumemurah #parfum #jomalone #jomaloneperfume
Susah untuk merawat hati yang terluka . Kami di De'Xandra pun takde ubatnya . Namun, janganlah biarkan kelukaan itu menjadi duka yang menyeksa . . Walaupun De'Xandra tak mampu merawat hati yang dilukai itu, wangiannya tetap boleh melupakan lara untuk seketika . Apalagi, gunalah lah De'Xandra . InshaaAllah merasa suka dan bahagia tehee 😂😂 Selamat berbahagia semua🌸🌸 . . . 1 bottle RM65 exc pos + free gift(COD sahaja) 2 bottles RM120 + exc pos + free testerr . WhatsApp 0136160214 to purchase😊 . #dexandra  #dexandraperfume  #shadaxandra  #sayajualdexandra  #sayajualsayapakai  #trustedseller  #dexandrashop  #sayajualperfume  #dexandraseller  #perfumemesrassolat  #perfumeshop  #letswangi  #penjualminyakwangi  #jomwangi  #brandedperfume  #inspiredperfume  #perfumemurah  #parfum  #jomalone  #jomaloneperfume 
PETUA HILANGKAN BAD MOOD DALAM MASA 3 SAAT
.
Jangan biarkan bad mood rosakkan hari anda bersama yang tersayang
.
Kajian membuktikan bahawa wangian bukan sahaja mempengaruhi malah turut mengubah mood yang tidak bagus kepada yang lebih positif
.
Kelebihan memakai wangian
.
+ Sunnah Rasulullah
+ Membahagiakan pasangan dan  orang sekeliling
+ Membawa mood ceria
+ Lebih bersemangat
+ Memberi ketenangan
+ Menambah kepekaan
.
Mudah jer nak hilangkan bad mood
Hanya semburkan sahaja De'Xandra di nadi seperti di lengan dan juga di leher
.
Anda akan rasai kesannya selepas semburan. Mudah jer kan?
.
Dengan lebih 80 bauan inspirasi antarabangsa untuk dipilih dan disesuaikan dengan aktiviti dan mood anda
.
WhatsApp/Telegram: 019-6229421 (Mira)
.
.
.
#perfume #perfumemurah #dexandraperfumes #trustedresellerdexandraperfume #sayajualdexandra #D13994 #TeamRizkyRich #terapiinstagram
#wangiankehidupan #luckydraw #like4like #followforfollow #instashop #onlineshopping
PETUA HILANGKAN BAD MOOD DALAM MASA 3 SAAT . Jangan biarkan bad mood rosakkan hari anda bersama yang tersayang . Kajian membuktikan bahawa wangian bukan sahaja mempengaruhi malah turut mengubah mood yang tidak bagus kepada yang lebih positif . Kelebihan memakai wangian . + Sunnah Rasulullah + Membahagiakan pasangan dan orang sekeliling + Membawa mood ceria + Lebih bersemangat + Memberi ketenangan + Menambah kepekaan . Mudah jer nak hilangkan bad mood Hanya semburkan sahaja De'Xandra di nadi seperti di lengan dan juga di leher . Anda akan rasai kesannya selepas semburan. Mudah jer kan? . Dengan lebih 80 bauan inspirasi antarabangsa untuk dipilih dan disesuaikan dengan aktiviti dan mood anda . WhatsApp/Telegram: 019-6229421 (Mira) . . . #perfume  #perfumemurah  #dexandraperfumes  #trustedresellerdexandraperfume  #sayajualdexandra  #D13994  #TeamRizkyRich  #terapiinstagram  #wangiankehidupan  #luckydraw  #like4like  #followforfollow  #instashop  #onlineshopping 
TOP SELLING FOR HER
.
.
Haah nie dia top selling Dexandra pepium untuk wanita wanita cantik 😘
.
.
Nak ke???
.
.

Boleh klik 👇
www.wasap.my/60199923367
www.wasap.my/60197480010

#dexandraonline #dexandrabera #akakpepium #topsellingdexandra #topsellingforher #TFBera #Triang #Bera #Kerayong #Kemayan #Temerloh #Mentakab #akakjualdexandra #sayajualdexandra
✅Bau sangat Best ✅💯EDP
✅artis pun pakai ✅tahan 3 bulan 
Tak try rugi 
#sayajualdexandra 
#alhamdulillah 
#syukurselalu
Btol kan??? Hahaha
.
Org wangi2 disenangi semorang😉😜
.

Tak percaya gunalah dexandra🙆🙆
. .
1 bottle RM65 exc pos + free gift(COD sahaja)
2 bottles RM120 + exc pos + free testerr
.

WhatsApp 0136160214 to purchase😊
.

#dexandra #dexandraperfume #shadaxandra #sayajualdexandra #sayajualsayapakai #trustedseller #dexandrashop #sayajualperfume #dexandraseller #perfumemesrassolat #perfumeshop #letswangi #penjualminyakwangi #jomwangi #brandedperfume #inspiredperfume #perfumemurah #parfum #jomalone #jomaloneperfume
Btol kan??? Hahaha . Org wangi2 disenangi semorang😉😜 . Tak percaya gunalah dexandra🙆🙆 . . 1 bottle RM65 exc pos + free gift(COD sahaja) 2 bottles RM120 + exc pos + free testerr . WhatsApp 0136160214 to purchase😊 . #dexandra  #dexandraperfume  #shadaxandra  #sayajualdexandra  #sayajualsayapakai  #trustedseller  #dexandrashop  #sayajualperfume  #dexandraseller  #perfumemesrassolat  #perfumeshop  #letswangi  #penjualminyakwangi  #jomwangi  #brandedperfume  #inspiredperfume  #perfumemurah  #parfum  #jomalone  #jomaloneperfume 
Anda masih mencari perfume yang sesuai
Mari try Dexandra Perfume:-
🏵produk bumiputera (halal)
🏵Tahan lama lebih 8 jam
🏵Mudah di bawa ke mana mana(ringan) travel perfumes
🏵Setanding produk Antarabangsa
.
.
1 botol RM65
2 botol RM120
.
.
Siapa nak selit pos boleh whatsapp
012-7271446 (ain)
.
#dexandrasale  #dexandrarayasale #promosidexandra #dexandraperfume #dexandra #minyakwangi #perfumemurah  #sayajualdexandra #perfumedexandra #inspiredperfume #perfumebranded #bazaarpaknil #sayajualperfume #dexandraperfumes #dexandramelaka #dexandraforhim #jualperfume #dexandramurah #dropshipdexandra #dropshipperfume #dexandraforher #perfumemurahmalaysia #dexandrabombshell  #dexandramalaysia  #hadiahbirthday
Anda masih mencari perfume yang sesuai Mari try Dexandra Perfume:- 🏵produk bumiputera (halal) 🏵Tahan lama lebih 8 jam 🏵Mudah di bawa ke mana mana(ringan) travel perfumes 🏵Setanding produk Antarabangsa . . 1 botol RM65 2 botol RM120 . . Siapa nak selit pos boleh whatsapp 012-7271446 (ain) . #dexandrasale  #dexandrarayasale  #promosidexandra  #dexandraperfume  #dexandra  #minyakwangi  #perfumemurah  #sayajualdexandra  #perfumedexandra  #inspiredperfume  #perfumebranded  #bazaarpaknil  #sayajualperfume  #dexandraperfumes  #dexandramelaka  #dexandraforhim  #jualperfume  #dexandramurah  #dropshipdexandra  #dropshipperfume  #dexandraforher  #perfumemurahmalaysia  #dexandrabombshell  #dexandramalaysia  #hadiahbirthday 
"Seperti menghidu haruman bunga di tepi pantai"

Jenis Wangian :  Floral, Soft, Fresh, Classy

Aroma :

Top note - Cyclamen, Rose, Lotus, Melon, Freesia

Middle note - Carnation, Lily, Water Peony

Based note - Wood, Tuberose,Musk, Amber, Sandalwood, Osmanthus, Cedar

Dexandra perfume 🌸 Bau tahan lama. Harga mampu milik Rm50 Free postage. Berminat ws saya +601116387200 atau Dm ❤ Tq 
#dexandra #sayajualdexandra #perfumedexandra #perfume #perfumemurahmalaysia #dexandraperfume #sayajualperfume #rm50 #murahmurah #perfumemalaysia
"Seperti menghidu haruman bunga di tepi pantai" Jenis Wangian :  Floral, Soft, Fresh, Classy Aroma : Top note - Cyclamen, Rose, Lotus, Melon, Freesia Middle note - Carnation, Lily, Water Peony Based note - Wood, Tuberose,Musk, Amber, Sandalwood, Osmanthus, Cedar Dexandra perfume 🌸 Bau tahan lama. Harga mampu milik Rm50 Free postage. Berminat ws saya +601116387200 atau Dm ❤ Tq #dexandra  #sayajualdexandra  #perfumedexandra  #perfume  #perfumemurahmalaysia  #dexandraperfume  #sayajualperfume  #rm50  #murahmurah  #perfumemalaysia 
Unik.. Eksklusif..
L'eau D'issey.. issey miyaki.. Dapatkan dari agen sah Dexandra Perfumes: Hidayah 0182495100

#sayajualdexandra #dexandraperfumes #dexandrakajang #dexandraampang #dexandramurah #dexandraoriginal