an online Instagram web viewer

#sayajualdexandra medias

Photos

❗RAMADHAN SALE❗

Dexandra Perfume ada sale bulan Ramadhan dari 27 Mei 2017 - 3 Julai 2017.

Beli 2 botol pada harga RM100 shj! Wow!! Murah kan?? Meh la pakat2 wangi raya nanti 🌸

whatsapp 013-4757481 πŸ’•
.
#dexandramalaysia #dexandrainspiredperfume #saleramadhan #sayajualdexandra #teamdexandra
❗RAMADHAN SALE❗

Dexandra Perfume ada sale bulan Ramadhan dari 27 Mei 2017 - 3 Julai 2017.

Beli 2 botol pada harga RM100 shj! Wow!! Murah kan?? Meh la pakat2 wangi raya nanti 🌸

whatsapp 013-4757481 πŸ’•
.
#dexandramalaysia #dexandrainspiredperfume #saleramadhan #sayajualdexandra #teamdexandra
πŸƒ De'Xandra 🌸

Salam Ramadhan Kareem πŸ’«
============================ Serendah RM55πŸ’˜

Biar betulπŸ™€?
.
Ya hanya serendah RM55 sebotol & dengan pembelian 2 botol hanya RM100. 
Murah ke murah 😊.
.
Kongsi dengan bestie, mummy, daddy, sister pun boleh 😍. Beli banyak, lagi banyak untung.
.
Kat mana nak dapat harga special kebabom ni? 
Memang xdapat dimana2. untuk kualiti setanding oriβœ” Harga mampu milikβœ” mesra solat lagiβœ” ============================
Jom Whatsapp : 012 693 0830
Walk In @mate_empireboutique .

#sayajual
#sayajualperfume
#sayajualdexandra
#dexandra #dexandraperfume
#dexandraperfumes
#dexandrapromoraya
#dexandrapromoraya2017
πŸƒ De'Xandra 🌸 Salam Ramadhan Kareem πŸ’« ============================ Serendah RM55πŸ’˜ Biar betulπŸ™€? . Ya hanya serendah RM55 sebotol & dengan pembelian 2 botol hanya RM100. Murah ke murah 😊. . Kongsi dengan bestie, mummy, daddy, sister pun boleh 😍. Beli banyak, lagi banyak untung. . Kat mana nak dapat harga special kebabom ni? Memang xdapat dimana2. untuk kualiti setanding oriβœ” Harga mampu milikβœ” mesra solat lagiβœ” ============================ Jom Whatsapp : 012 693 0830 Walk In @mate_empireboutique . #sayajual  #sayajualperfume  #sayajualdexandra  #dexandra  #dexandraperfume  #dexandraperfumes  #dexandrapromoraya  #dexandrapromoraya2017 
Jom sama-sama grab peluang #promosirayadexandra yang bermula hari ni.

Jimat sangat awak.. 2 botol SERATUS je uolsss... plus kakak nak bagi awak free gift lagi tau.

Jom berjimat & harum mewangi dengan #dexandraperfume . Whatsapp kakak jom 011 1246 8091

Kakyong Liza
+6 011 1246 8091

#dexandramanjoi #minggugaji #sayajualdexandra #sayajual #sayajualperfume #perfumemurah #perfume #perfumemampumilik  #perfumedexandra #manjoi #ipoh #posseluruhmalaysia #gugusanmanjoi #ipoh #syukurselalu #bazaarpaknil #igshopmalaysia #promosiraya #instashopmalaysia
#promosirayadexandra
Jom sama-sama grab peluang #promosirayadexandra  yang bermula hari ni. Jimat sangat awak.. 2 botol SERATUS je uolsss... plus kakak nak bagi awak free gift lagi tau. Jom berjimat & harum mewangi dengan #dexandraperfume  . Whatsapp kakak jom 011 1246 8091 Kakyong Liza +6 011 1246 8091 #dexandramanjoi  #minggugaji  #sayajualdexandra  #sayajual  #sayajualperfume  #perfumemurah  #perfume  #perfumemampumilik  #perfumedexandra  #manjoi  #ipoh  #posseluruhmalaysia  #gugusanmanjoi  #ipoh  #syukurselalu  #bazaarpaknil  #igshopmalaysia  #promosiraya  #instashopmalaysia  #promosirayadexandra 
kepada perfume lovers yang di luar sana..di sini sis tunjukkan beberapa pakej yang anda boleh pilih sempena promo raya ini.. 1.Pakej D
(harga normal:RM69) ➑️HARGA PROMOSI(RM59)
-2 botol tester 3ml(pilihan anda)
-sebotol body odourless 60ml
#sayajual #sayajualonline #sayajualdexandra #sayajualperfume #sayajualmurah #bazaaronline #bazarpaknil #bazarmalaysia #dexandra #perfume #dexandraperfume #dexandrabodyodourless #dexandramurah #dexandraforhim #dexandraforher
#dexandramalaysia #dexandralover..berminat nak order?whatsappπŸ“²0124242949
kepada perfume lovers yang di luar sana..di sini sis tunjukkan beberapa pakej yang anda boleh pilih sempena promo raya ini.. 1.Pakej D (harga normal:RM69) ➑️HARGA PROMOSI(RM59) -2 botol tester 3ml(pilihan anda) -sebotol body odourless 60ml #sayajual  #sayajualonline  #sayajualdexandra  #sayajualperfume  #sayajualmurah  #bazaaronline  #bazarpaknil  #bazarmalaysia  #dexandra  #perfume  #dexandraperfume  #dexandrabodyodourless  #dexandramurah  #dexandraforhim  #dexandraforher  #dexandramalaysia  #dexandralover ..berminat nak order?whatsappπŸ“²0124242949
kepada perfume lovers yang di luar sana..di sini sis tunjukkan beberapa pakej yang anda boleh pilih sempena promo raya ini.. 1.Pakej C
(harga normal:RM179)➑️HARGA PROMOSI(RM140)
-sebotol perfume dexandra 35ml(perfume wanita)
-sebotol perfume dexandra 35ml(perfume lelaki)
-sebotol body odourless 60ml
#sayajual #sayajualonline #sayajualdexandra #sayajualperfume #sayajualmurah #bazaaronline #bazarpaknil #bazarmalaysia #dexandra #perfume #dexandraperfume #dexandrabodyodourless #dexandramurah #dexandraforhim #dexandraforher
#dexandramalaysia #dexandralover..berminat nak order?whatsappπŸ“²0124242949
kepada perfume lovers yang di luar sana..di sini sis tunjukkan beberapa pakej yang anda boleh pilih sempena promo raya ini.. 1.Pakej C (harga normal:RM179)➑️HARGA PROMOSI(RM140) -sebotol perfume dexandra 35ml(perfume wanita) -sebotol perfume dexandra 35ml(perfume lelaki) -sebotol body odourless 60ml #sayajual  #sayajualonline  #sayajualdexandra  #sayajualperfume  #sayajualmurah  #bazaaronline  #bazarpaknil  #bazarmalaysia  #dexandra  #perfume  #dexandraperfume  #dexandrabodyodourless  #dexandramurah  #dexandraforhim  #dexandraforher  #dexandramalaysia  #dexandralover ..berminat nak order?whatsappπŸ“²0124242949
kepada perfume lovers yang di luar sana..di sini sis tunjukkan beberapa pakej yang anda boleh pilih sempena promo raya ini.. 1.Pakej B
(harga normal:RM130)➑️HARGA PROMOSI(RM100)
-sebotol perfume dexandra 35ml(untuk perempuan)
-sebotol perfume dexandra 35ml(untuk lelaki)
#sayajual #sayajualonline #sayajualdexandra #sayajualperfume #sayajualmurah #bazaaronline #bazarpaknil #bazarmalaysia #dexandra #perfume #dexandraperfume #dexandrabodyodourless #dexandramurah #dexandraforhim #dexandraforher
#dexandramalaysia #dexandralover..berminat nak order?whatsappπŸ“²0124242949
kepada perfume lovers yang di luar sana..di sini sis tunjukkan beberapa pakej yang anda boleh pilih sempena promo raya ini.. 1.Pakej B (harga normal:RM130)➑️HARGA PROMOSI(RM100) -sebotol perfume dexandra 35ml(untuk perempuan) -sebotol perfume dexandra 35ml(untuk lelaki) #sayajual  #sayajualonline  #sayajualdexandra  #sayajualperfume  #sayajualmurah  #bazaaronline  #bazarpaknil  #bazarmalaysia  #dexandra  #perfume  #dexandraperfume  #dexandrabodyodourless  #dexandramurah  #dexandraforhim  #dexandraforher  #dexandramalaysia  #dexandralover ..berminat nak order?whatsappπŸ“²0124242949
"A smell that woman should smell. Feminine, fresh, fruity "

Jenis Wangian :Β Fresh Floral Fruity

Aroma :

Top note -Β Grapefruit, Appricot, Cassis

Middle note -Β Rose and Jasmine Petals

Based note -Β Woody, red apple

Dexandra perfume 🌸 Bau tahan lama. Harga mampu milik Rm50 Free postage. Berminat ws saya +601116387200 atau Dm ❀ Tq 
#dexandra #sayajualdexandra #perfumedexandra #perfume #perfumemurahmalaysia #dexandraperfume #sayajualperfume #rm50 #murahmurah #perfumemalaysia #minyakwangi #minyakwangimalaysia #minyakwangimurah
"A smell that woman should smell. Feminine, fresh, fruity " Jenis Wangian :Β Fresh Floral Fruity Aroma : Top note -Β Grapefruit, Appricot, Cassis Middle note -Β Rose and Jasmine Petals Based note -Β Woody, red apple Dexandra perfume 🌸 Bau tahan lama. Harga mampu milik Rm50 Free postage. Berminat ws saya +601116387200 atau Dm ❀ Tq #dexandra  #sayajualdexandra  #perfumedexandra  #perfume  #perfumemurahmalaysia  #dexandraperfume  #sayajualperfume  #rm50  #murahmurah  #perfumemalaysia  #minyakwangi  #minyakwangimalaysia  #minyakwangimurah 
kepada perfume lovers yang di luar sana..di sini sis tunjukkan beberapa pakej yang anda boleh pilih sempena promo raya ini.. 1.Pakej A
(harga normal:RM124)➑️HARGA PROMOSI(RM100)
-sebotol perfume dexandra 35ml(pilihan anda)
-sebotol tester 3ml(pilihan anda)
-sebotol body odourless 60ml
#sayajual #sayajualonline #sayajualdexandra #sayajualperfume #sayajualmurah #bazaaronline #bazarpaknil #bazarmalaysia #dexandra #perfume #dexandraperfume #dexandrabodyodourless #dexandramurah #dexandraforhim #dexandraforher
#dexandramalaysia #dexandralover..berminat nak order?whatsappπŸ“²0124242949
kepada perfume lovers yang di luar sana..di sini sis tunjukkan beberapa pakej yang anda boleh pilih sempena promo raya ini.. 1.Pakej A (harga normal:RM124)➑️HARGA PROMOSI(RM100) -sebotol perfume dexandra 35ml(pilihan anda) -sebotol tester 3ml(pilihan anda) -sebotol body odourless 60ml #sayajual  #sayajualonline  #sayajualdexandra  #sayajualperfume  #sayajualmurah  #bazaaronline  #bazarpaknil  #bazarmalaysia  #dexandra  #perfume  #dexandraperfume  #dexandrabodyodourless  #dexandramurah  #dexandraforhim  #dexandraforher  #dexandramalaysia  #dexandralover ..berminat nak order?whatsappπŸ“²0124242949
Ok hidangan sebelum tidur. Jemput gunakan kuasa bayangan memikirkan tentang sale raya ni πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚
.
Sebotol RM55. 2 botol RM100. Sape taknak lepaskan peluang emas ni, silekan roger sy dengan hati yg berbunga2 😍😍😍
.
.
.
#perfume 
#dexandraperfume 
#TeamRizkyRich 
#sayajualdexandra 
#trustedsellerdexandraperfume 
#D13994 
#luckydrawdexandra 
#samsunggalaxys8 
#JIMATberganda 
#MENANGberganda
Xnak membebel bebykk memlm nih yer πŸ˜…πŸ˜…
.

Ape nk dikataa dah ponn berkata2... serius uols Dexandra HQ dah announce SALES RAYAA SALES RAYA SALES RAYAA.. .

Ape tunggu lagii jomm wangi2 mcm merpati dua sejoli nih 😘😘😘
.

SAVE THE DATE!!!
27 mei to 3 july

Ehemm πŸ‘‡πŸ‘‡πŸ‘‡ mcm biasa k!
Jom ngedate kat wassap ☺☺☺ .

#sellerSAHdexandra
#sayaJualDexandra
#teamDexandraMillionaire
#powerOfPerfume
#wangianNo1Malaysia

www.wasap.my/601128931174
www.wasap.my/601128931174
www.wasap.my/601128931174
Xnak membebel bebykk memlm nih yer πŸ˜…πŸ˜… . Ape nk dikataa dah ponn berkata2... serius uols Dexandra HQ dah announce SALES RAYAA SALES RAYA SALES RAYAA.. . Ape tunggu lagii jomm wangi2 mcm merpati dua sejoli nih 😘😘😘 . SAVE THE DATE!!! 27 mei to 3 july Ehemm πŸ‘‡πŸ‘‡πŸ‘‡ mcm biasa k! Jom ngedate kat wassap ☺☺☺ . #sellerSAHdexandra  #sayaJualDexandra  #teamDexandraMillionaire  #powerOfPerfume  #wangianNo1Malaysia  www.wasap.my/601128931174 www.wasap.my/601128931174 www.wasap.my/601128931174
Tak perlu pening kepala. Boleh dapatkan Dexandra perfume 2 botol dengan harga RM100 (SM) sahaja uolls. Semua perfume available ! 😍
.
.
πŸ”Š2 botol RM100 SM/ RM110 SS
.
.
Tak tahu nak pilih ? Whatsapp jee sis 011-12049527 hokayy 😘
.
.
#dexandrasale  #dexandrarayasale #promosidexandra #dexandraperfume #dexandra #minyakwangi #perfumemurah  #sayajualdexandra #perfumedexandra #inspiredperfume #perfumebranded #sayajualperfume #dexandraperfumes #dexandraforhim #jualperfume #dexandramurah #dropshipdexandra #dropshipperfume #dexandraforher #perfumemurahmalaysia #dexandrabombshell #dexandragucciflora #dexandramalaysia  #hadiahbirthday
Tak perlu pening kepala. Boleh dapatkan Dexandra perfume 2 botol dengan harga RM100 (SM) sahaja uolls. Semua perfume available ! 😍 . . πŸ”Š2 botol RM100 SM/ RM110 SS . . Tak tahu nak pilih ? Whatsapp jee sis 011-12049527 hokayy 😘 . . #dexandrasale  #dexandrarayasale  #promosidexandra  #dexandraperfume  #dexandra  #minyakwangi  #perfumemurah  #sayajualdexandra  #perfumedexandra  #inspiredperfume  #perfumebranded  #sayajualperfume  #dexandraperfumes  #dexandraforhim  #jualperfume  #dexandramurah  #dropshipdexandra  #dropshipperfume  #dexandraforher  #perfumemurahmalaysia  #dexandrabombshell  #dexandragucciflora  #dexandramalaysia  #hadiahbirthday 
Tak perlu pening kepala. Boleh dapatkan Dexandra perfume 2 botol dengan harga RM100 (SM) sahaja uolls. Semua perfume available ! 😍
.
.
πŸ”Š2 botol RM100 SM/ RM110 SS
.
.
Tak tahu nak pilih ? Whatsapp jee sis 011-12049527 hokayy 😘
.
.
#dexandrasale  #dexandrarayasale #promosidexandra #dexandraperfume #dexandra #minyakwangi #perfumemurah  #sayajualdexandra #perfumedexandra #inspiredperfume #perfumebranded #sayajualperfume #dexandraperfumes #dexandraselangor #dexandraforhim #jualperfume #dexandramurah #dropshipdexandra #dropshipperfume #dexandraforher #perfumemurahmalaysia #dexandrabombshell #dexandragucciflora #dexandramalaysia  #hadiahbirthday
Tak perlu pening kepala. Boleh dapatkan Dexandra perfume 2 botol dengan harga RM100 (SM) sahaja uolls. Semua perfume available ! 😍 . . πŸ”Š2 botol RM100 SM/ RM110 SS . . Tak tahu nak pilih ? Whatsapp jee sis 011-12049527 hokayy 😘 . . #dexandrasale  #dexandrarayasale  #promosidexandra  #dexandraperfume  #dexandra  #minyakwangi  #perfumemurah  #sayajualdexandra  #perfumedexandra  #inspiredperfume  #perfumebranded  #sayajualperfume  #dexandraperfumes  #dexandraselangor  #dexandraforhim  #jualperfume  #dexandramurah  #dropshipdexandra  #dropshipperfume  #dexandraforher  #perfumemurahmalaysia  #dexandrabombshell  #dexandragucciflora  #dexandramalaysia  #hadiahbirthday 
Tak perlu pening kepala. Boleh dapatkan Dexandra perfume 2 botol dengan harga RM100 (SM) sahaja uolls. Semua perfume available ! 😍
.
.
πŸ”Š2 botol RM100 SM/ RM110 SS
.
.
Tak tahu nak pilih ? Whatsapp jee sis 011-12049527 hokayy 😘
.
.
#dexandrasale  #dexandrarayasale #promosidexandra #dexandraperfume #dexandra #minyakwangi #perfumemurah  #sayajualdexandra #perfumedexandra #inspiredperfume #perfumebranded #sayajualperfume #dexandraperfumes #dexandraselangor #dexandraforhim #jualperfume #dexandramurah #dropshipdexandra #dropshipperfume #dexandraforher #perfumemurahmalaysia #dexandrabombshell #dexandragucciflora #dexandramalaysia  #hadiahbirthday
Tak perlu pening kepala. Boleh dapatkan Dexandra perfume 2 botol dengan harga RM100 (SM) sahaja uolls. Semua perfume available ! 😍 . . πŸ”Š2 botol RM100 SM/ RM110 SS . . Tak tahu nak pilih ? Whatsapp jee sis 011-12049527 hokayy 😘 . . #dexandrasale  #dexandrarayasale  #promosidexandra  #dexandraperfume  #dexandra  #minyakwangi  #perfumemurah  #sayajualdexandra  #perfumedexandra  #inspiredperfume  #perfumebranded  #sayajualperfume  #dexandraperfumes  #dexandraselangor  #dexandraforhim  #jualperfume  #dexandramurah  #dropshipdexandra  #dropshipperfume  #dexandraforher  #perfumemurahmalaysia  #dexandrabombshell  #dexandragucciflora  #dexandramalaysia  #hadiahbirthday 
Tak perlu pening kepala. Boleh dapatkan Dexandra perfume 2 botol dengan harga RM100 (SM) sahaja uolls. Semua perfume available ! 😍
.
.
πŸ”Š2 botol RM100 SM/ RM110 SS
.
.
Tak tahu nak pilih ? Whatsapp jee sis 011-12049527 hokayy 😘
.
.
#dexandrasale  #dexandrarayasale #promosidexandra #dexandraperfume #dexandra #minyakwangi #perfumemurah  #sayajualdexandra #perfumedexandra #inspiredperfume #perfumebranded #sayajualperfume #dexandraperfumes #dexandraselangor #dexandraforhim #jualperfume #dexandramurah #dropshipdexandra #dropshipperfume #dexandraforher #perfumemurahmalaysia #dexandrabombshell #dexandragucciflora #dexandramalaysia  #hadiahbirthday
Tak perlu pening kepala. Boleh dapatkan Dexandra perfume 2 botol dengan harga RM100 (SM) sahaja uolls. Semua perfume available ! 😍 . . πŸ”Š2 botol RM100 SM/ RM110 SS . . Tak tahu nak pilih ? Whatsapp jee sis 011-12049527 hokayy 😘 . . #dexandrasale  #dexandrarayasale  #promosidexandra  #dexandraperfume  #dexandra  #minyakwangi  #perfumemurah  #sayajualdexandra  #perfumedexandra  #inspiredperfume  #perfumebranded  #sayajualperfume  #dexandraperfumes  #dexandraselangor  #dexandraforhim  #jualperfume  #dexandramurah  #dropshipdexandra  #dropshipperfume  #dexandraforher  #perfumemurahmalaysia  #dexandrabombshell  #dexandragucciflora  #dexandramalaysia  #hadiahbirthday 
Tak perlu pening kepala. Boleh dapatkan Dexandra perfume 2 botol dengan harga RM100 (SM) sahaja uolls. Semua perfume available ! 😍
.
.
πŸ”Š2 botol RM100 SM/ RM110 SS
.
.
Tak tahu nak pilih ? Whatsapp jee sis 011-12049527 hokayy 😘
.
.
#dexandrasale  #dexandrarayasale #promosidexandra #dexandraperfume #dexandra #minyakwangi #perfumemurah  #sayajualdexandra #perfumedexandra #inspiredperfume #perfumebranded #sayajualperfume #dexandraperfumes #dexandraselangor #dexandraforhim #jualperfume #dexandramurah #dropshipdexandra #dropshipperfume #dexandraforher #perfumemurahmalaysia #dexandrabombshell #dexandrakuantan #dexandragucciflora #dexandramalaysia  #hadiahbirthday
Tak perlu pening kepala. Boleh dapatkan Dexandra perfume 2 botol dengan harga RM100 (SM) sahaja uolls. Semua perfume available ! 😍 . . πŸ”Š2 botol RM100 SM/ RM110 SS . . Tak tahu nak pilih ? Whatsapp jee sis 011-12049527 hokayy 😘 . . #dexandrasale  #dexandrarayasale  #promosidexandra  #dexandraperfume  #dexandra  #minyakwangi  #perfumemurah  #sayajualdexandra  #perfumedexandra  #inspiredperfume  #perfumebranded  #sayajualperfume  #dexandraperfumes  #dexandraselangor  #dexandraforhim  #jualperfume  #dexandramurah  #dropshipdexandra  #dropshipperfume  #dexandraforher  #perfumemurahmalaysia  #dexandrabombshell  #dexandrakuantan  #dexandragucciflora  #dexandramalaysia  #hadiahbirthday 
Tak perlu pening kepala. Boleh dapatkan Dexandra perfume 2 botol dengan harga RM100 (SM) sahaja uolls. Semua perfume available ! 😍
.
.
πŸ”Š 2 botol RM100 SM/ RM110 SS
.
.
Tak tahu nak pilih ? Whatsapp jee sis 011-12049527 hokayy 😘
.
.
#dexandrasale  #dexandrarayasale #promosidexandra #dexandraperfume #dexandra #minyakwangi #perfumemurah  #sayajualdexandra #perfumedexandra #inspiredperfume #perfumebranded #sayajualperfume #dexandraperfumes #dexandraselangor #dexandraforhim #jualperfume #dexandramurah #dropshipdexandra #dropshipperfume #dexandraforher #perfumemurahmalaysia #dexandrabombshell #dexandrakuantan #dexandragucciflora #dexandramalaysia  #hadiahbirthday
Tak perlu pening kepala. Boleh dapatkan Dexandra perfume 2 botol dengan harga RM100 (SM) sahaja uolls. Semua perfume available ! 😍 . . πŸ”Š 2 botol RM100 SM/ RM110 SS . . Tak tahu nak pilih ? Whatsapp jee sis 011-12049527 hokayy 😘 . . #dexandrasale  #dexandrarayasale  #promosidexandra  #dexandraperfume  #dexandra  #minyakwangi  #perfumemurah  #sayajualdexandra  #perfumedexandra  #inspiredperfume  #perfumebranded  #sayajualperfume  #dexandraperfumes  #dexandraselangor  #dexandraforhim  #jualperfume  #dexandramurah  #dropshipdexandra  #dropshipperfume  #dexandraforher  #perfumemurahmalaysia  #dexandrabombshell  #dexandrakuantan  #dexandragucciflora  #dexandramalaysia  #hadiahbirthday 
SALE SALE SALE!!!!!
.
1 BOTOL RM55SM, 2 BOTOL RM100SM
.
1 BOTOL RM60SS, 2 BOTOL RM110SS
.
Tunggu apa lagiii???? Tgh sale ni nanti payah carik perfume fav korang. Semua tgh in stock sekarang ni. Siapa cepat dia dapat!!! Nak tanya atau nak order boleh DM terus atau whatsapp 0143115312
.
psstt LUCKY DRAW PON ADA TAUUU!!
.
.
#perfume #sayajualperfume #sayajualdexandra #sayajualdexandraperfume #fenomenadexandra #dexandraperfumes #dexandra #dexandraoriginal #dexandramalaysia #dexandrakl #dexandraipoh #dexandrajohor #dexandramelaka #dexandraselangor #dexandrakuantan #dexandrakedah #dexandrapenang #dexandrabomshell #dexandraguccibamboo #dexandramyburberry #dexandragucciflora #dexandrahypnose #dexandrahugowomen #perfumemurah #perfumemurahmalaysia #bazarpaknil #dexandralover #dexandra_bytya #jimatberganda #menangberganda
SALE SALE SALE!!!!! . 1 BOTOL RM55SM, 2 BOTOL RM100SM . 1 BOTOL RM60SS, 2 BOTOL RM110SS . Tunggu apa lagiii???? Tgh sale ni nanti payah carik perfume fav korang. Semua tgh in stock sekarang ni. Siapa cepat dia dapat!!! Nak tanya atau nak order boleh DM terus atau whatsapp 0143115312 . psstt LUCKY DRAW PON ADA TAUUU!! . . #perfume  #sayajualperfume  #sayajualdexandra  #sayajualdexandraperfume  #fenomenadexandra  #dexandraperfumes  #dexandra  #dexandraoriginal  #dexandramalaysia  #dexandrakl  #dexandraipoh  #dexandrajohor  #dexandramelaka  #dexandraselangor  #dexandrakuantan  #dexandrakedah  #dexandrapenang  #dexandrabomshell  #dexandraguccibamboo  #dexandramyburberry  #dexandragucciflora  #dexandrahypnose  #dexandrahugowomen  #perfumemurah  #perfumemurahmalaysia  #bazarpaknil  #dexandralover  #dexandra_bytya  #jimatberganda  #menangberganda 
.
πŸ“’πŸ“’πŸ“’πŸ“’πŸ“’πŸ“’πŸ“’πŸ“’πŸ“’ .
New Product De'Xandra!!! .
πŸ“’πŸ“’πŸ“’πŸ“’πŸ“’πŸ“’πŸ“’πŸ“’πŸ“’ .
BODY ODOURLESS 60ML 
Apa tu Body Odourless?? .
. πŸ“Œ Menghilangkan bau badan kurang 5 saat
πŸ“Œ Hanya spray pada kulit, tilam, fabrik, kereta atau di mana2 yang berbau .
πŸ“ŒPenguat bau Perfume - Perfume tahan lebih lama
πŸ“Œ Memelihara kulit sensitif .
πŸ“Œ Membantu pengeringan luka - seperti luka kecil dan kerengsangan kulit akibat bercukur. .
πŸ“Œ Tahan 24jam

Pssttt!! Ade tips nk bgtau utk #Dexandralover .Kalau nak bau De'Xandra Perfume tahan lagi lama, spray dulu Body Odourless ni lepas tu spray De'Xandra.
Tahan lama uollss bau dia😍😍😍 .
.

Whatsapp πŸ‘‰ 017-7745736
#trustedagent
#johorbahruarea
#pos1malaysia
#sayajualdexandra
#bodexandra
. πŸ“’πŸ“’πŸ“’πŸ“’πŸ“’πŸ“’πŸ“’πŸ“’πŸ“’ . New Product De'Xandra!!! . πŸ“’πŸ“’πŸ“’πŸ“’πŸ“’πŸ“’πŸ“’πŸ“’πŸ“’ . BODY ODOURLESS 60ML Apa tu Body Odourless?? . . πŸ“Œ Menghilangkan bau badan kurang 5 saat πŸ“Œ Hanya spray pada kulit, tilam, fabrik, kereta atau di mana2 yang berbau . πŸ“ŒPenguat bau Perfume - Perfume tahan lebih lama πŸ“Œ Memelihara kulit sensitif . πŸ“Œ Membantu pengeringan luka - seperti luka kecil dan kerengsangan kulit akibat bercukur. . πŸ“Œ Tahan 24jam Pssttt!! Ade tips nk bgtau utk #Dexandralover  .Kalau nak bau De'Xandra Perfume tahan lagi lama, spray dulu Body Odourless ni lepas tu spray De'Xandra. Tahan lama uollss bau dia😍😍😍 . . Whatsapp πŸ‘‰ 017-7745736 #trustedagent  #johorbahruarea  #pos1malaysia  #sayajualdexandra  #bodexandra 
PROMOSI RAYA 🎊🎊🎊
.
1 BOTOL RM55 sm | RM60 ss
2 BOTOL RM100 sm | RM110 ss
*tidak termasuk post*
.
Ada lebih 80 jenis bauan..Jom whatsapp sis ye lelaju..bgtau nk yg mna 😘
.
whatsapp 013-4478528 @ tekan link di profile @dexandra_byadda πŸ’•
.
.
.
#sayajualonline #bazarpaknil #bazaaronline #sayajualdexandra #sayajualmurah #dexandra_byadda #dexandra #dexandraperfumes #wangiankehidupan #minyakwangimurah #inspiredperfume #lokalah #sayangpapasayatak #mentormilenia #laraalana #lofattah #wangiankehidupan #dexandra #dexandraperfume #sayajualperfume #dexandraforher #dexandraforhim #dexandraforme #scentoflife #perfumemurah #perfume #dexandrainspiredperfume #inspiredperfume
PROMOSI RAYA 🎊🎊🎊 . 1 BOTOL RM55 sm | RM60 ss 2 BOTOL RM100 sm | RM110 ss *tidak termasuk post* . Ada lebih 80 jenis bauan..Jom whatsapp sis ye lelaju..bgtau nk yg mna 😘 . whatsapp 013-4478528 @ tekan link di profile @dexandra_byadda πŸ’• . . . #sayajualonline  #bazarpaknil  #bazaaronline  #sayajualdexandra  #sayajualmurah  #dexandra_byadda  #dexandra  #dexandraperfumes  #wangiankehidupan  #minyakwangimurah  #inspiredperfume  #lokalah  #sayangpapasayatak  #mentormilenia  #laraalana  #lofattah  #wangiankehidupan  #dexandra  #dexandraperfume  #sayajualperfume  #dexandraforher  #dexandraforhim  #dexandraforme  #scentoflife  #perfumemurah  #perfume  #dexandrainspiredperfume  #inspiredperfume 
PROMOSI RAYA 🎊🎊🎊
.
1 BOTOL RM55 sm | RM60 ss
2 BOTOL RM100 sm | RM110 ss
*tidak termasuk post*
.
Ada lebih 80 jenis bauan..Jom whatsapp sis ye lelaju..bgtau nk yg mna 😘
.
whatsapp 013-4478528 @ tekan link di profile @dexandra_byadda πŸ’•
.
.
.
#sayajualonline #bazarpaknil #bazaaronline #sayajualdexandra #sayajualmurah #dexandra_byadda #dexandra #dexandraperfumes #wangiankehidupan #minyakwangimurah #inspiredperfume #lokalah #sayangpapasayatak #mentormilenia #laraalana #lofattah #wangiankehidupan #dexandra #dexandraperfume #sayajualperfume #dexandraforher #dexandraforhim #dexandraforme #scentoflife #perfumemurah #perfume #dexandrainspiredperfume #inspiredperfume
PROMOSI RAYA 🎊🎊🎊 . 1 BOTOL RM55 sm | RM60 ss 2 BOTOL RM100 sm | RM110 ss *tidak termasuk post* . Ada lebih 80 jenis bauan..Jom whatsapp sis ye lelaju..bgtau nk yg mna 😘 . whatsapp 013-4478528 @ tekan link di profile @dexandra_byadda πŸ’• . . . #sayajualonline  #bazarpaknil  #bazaaronline  #sayajualdexandra  #sayajualmurah  #dexandra_byadda  #dexandra  #dexandraperfumes  #wangiankehidupan  #minyakwangimurah  #inspiredperfume  #lokalah  #sayangpapasayatak  #mentormilenia  #laraalana  #lofattah  #wangiankehidupan  #dexandra  #dexandraperfume  #sayajualperfume  #dexandraforher  #dexandraforhim  #dexandraforme  #scentoflife  #perfumemurah  #perfume  #dexandrainspiredperfume  #inspiredperfume 
PROMOSI RAYA 🎊🎊🎊
.
1 BOTOL RM55 sm | RM60 ss
2 BOTOL RM100 sm | RM110 ss
*tidak termasuk post*
.
Ada lebih 80 jenis bauan..Jom whatsapp sis ye lelaju..bgtau nk yg mna 😘
.
whatsapp 013-4478528 @ tekan link di profile @dexandra_byadda πŸ’•
.
.
.
#sayajualonline #bazarpaknil #bazaaronline #sayajualdexandra #sayajualmurah #dexandra_byadda #dexandra #dexandraperfumes #wangiankehidupan #minyakwangimurah #inspiredperfume #lokalah #sayangpapasayatak #mentormilenia #laraalana #lofattah #wangiankehidupan #dexandra #dexandraperfume #sayajualperfume #dexandraforher #dexandraforhim #dexandraforme #scentoflife #perfumemurah #perfume #dexandrainspiredperfume #inspiredperfume
PROMOSI RAYA 🎊🎊🎊 . 1 BOTOL RM55 sm | RM60 ss 2 BOTOL RM100 sm | RM110 ss *tidak termasuk post* . Ada lebih 80 jenis bauan..Jom whatsapp sis ye lelaju..bgtau nk yg mna 😘 . whatsapp 013-4478528 @ tekan link di profile @dexandra_byadda πŸ’• . . . #sayajualonline  #bazarpaknil  #bazaaronline  #sayajualdexandra  #sayajualmurah  #dexandra_byadda  #dexandra  #dexandraperfumes  #wangiankehidupan  #minyakwangimurah  #inspiredperfume  #lokalah  #sayangpapasayatak  #mentormilenia  #laraalana  #lofattah  #wangiankehidupan  #dexandra  #dexandraperfume  #sayajualperfume  #dexandraforher  #dexandraforhim  #dexandraforme  #scentoflife  #perfumemurah  #perfume  #dexandrainspiredperfume  #inspiredperfume 
PROMOSI RAYA 🎊🎊🎊
.
1 BOTOL RM55 sm | RM60 ss
2 BOTOL RM100 sm | RM110 ss
*tidak termasuk post*
.
Ada lebih 80 jenis bauan..Jom whatsapp sis ye lelaju..bgtau nk yg mna 😘
.
whatsapp 013-4478528 @ tekan link di profile @dexandra_byadda πŸ’•
.
.
.
#sayajualonline #bazarpaknil #bazaaronline #sayajualdexandra #sayajualmurah #dexandra_byadda #dexandra #dexandraperfumes #wangiankehidupan #minyakwangimurah #inspiredperfume #lokalah #sayangpapasayatak #mentormilenia #laraalana #lofattah #wangiankehidupan #dexandra #dexandraperfume #sayajualperfume #dexandraforher #dexandraforhim #dexandraforme #scentoflife #perfumemurah #perfume #dexandrainspiredperfume #inspiredperfume
PROMOSI RAYA 🎊🎊🎊 . 1 BOTOL RM55 sm | RM60 ss 2 BOTOL RM100 sm | RM110 ss *tidak termasuk post* . Ada lebih 80 jenis bauan..Jom whatsapp sis ye lelaju..bgtau nk yg mna 😘 . whatsapp 013-4478528 @ tekan link di profile @dexandra_byadda πŸ’• . . . #sayajualonline  #bazarpaknil  #bazaaronline  #sayajualdexandra  #sayajualmurah  #dexandra_byadda  #dexandra  #dexandraperfumes  #wangiankehidupan  #minyakwangimurah  #inspiredperfume  #lokalah  #sayangpapasayatak  #mentormilenia  #laraalana  #lofattah  #wangiankehidupan  #dexandra  #dexandraperfume  #sayajualperfume  #dexandraforher  #dexandraforhim  #dexandraforme  #scentoflife  #perfumemurah  #perfume  #dexandrainspiredperfume  #inspiredperfume 
PROMOSI RAYA 🎊🎊🎊
.
1 BOTOL RM55 sm | RM60 ss
2 BOTOL RM100 sm | RM110 ss
*tidak termasuk post*
.
Ada lebih 80 jenis bauan..Jom whatsapp sis ye lelaju..bgtau nk yg mna 😘
.
whatsapp 013-4478528 @ tekan link di profile @dexandra_byadda πŸ’•
.
.
.
#sayajualonline #bazarpaknil #bazaaronline #sayajualdexandra #sayajualmurah #dexandra_byadda #dexandra #dexandraperfumes #wangiankehidupan #minyakwangimurah #inspiredperfume #lokalah #sayangpapasayatak #mentormilenia #laraalana #lofattah #wangiankehidupan #dexandra #dexandraperfume #sayajualperfume #dexandraforher #dexandraforhim #dexandraforme #scentoflife #perfumemurah #perfume #dexandrainspiredperfume #inspiredperfume
PROMOSI RAYA 🎊🎊🎊 . 1 BOTOL RM55 sm | RM60 ss 2 BOTOL RM100 sm | RM110 ss *tidak termasuk post* . Ada lebih 80 jenis bauan..Jom whatsapp sis ye lelaju..bgtau nk yg mna 😘 . whatsapp 013-4478528 @ tekan link di profile @dexandra_byadda πŸ’• . . . #sayajualonline  #bazarpaknil  #bazaaronline  #sayajualdexandra  #sayajualmurah  #dexandra_byadda  #dexandra  #dexandraperfumes  #wangiankehidupan  #minyakwangimurah  #inspiredperfume  #lokalah  #sayangpapasayatak  #mentormilenia  #laraalana  #lofattah  #wangiankehidupan  #dexandra  #dexandraperfume  #sayajualperfume  #dexandraforher  #dexandraforhim  #dexandraforme  #scentoflife  #perfumemurah  #perfume  #dexandrainspiredperfume  #inspiredperfume 
PROMOSI RAYA 🎊🎊🎊
.
1 BOTOL RM55 sm | RM60 ss
2 BOTOL RM100 sm | RM110 ss
*tidak termasuk post*
.
Ada lebih 80 jenis bauan..Jom whatsapp sis ye lelaju..bgtau nk yg mna 😘
.
whatsapp 013-4478528 @ tekan link di profile @dexandra_byadda πŸ’•
.
.
.
#sayajualonline #bazarpaknil #bazaaronline #sayajualdexandra #sayajualmurah #dexandra_byadda #dexandra #dexandraperfumes #wangiankehidupan #minyakwangimurah #inspiredperfume #lokalah #sayangpapasayatak #mentormilenia #laraalana #lofattah #wangiankehidupan #dexandra #dexandraperfume #sayajualperfume #dexandraforher #dexandraforhim #dexandraforme #scentoflife #perfumemurah #perfume #dexandrainspiredperfume #inspiredperfume
PROMOSI RAYA 🎊🎊🎊 . 1 BOTOL RM55 sm | RM60 ss 2 BOTOL RM100 sm | RM110 ss *tidak termasuk post* . Ada lebih 80 jenis bauan..Jom whatsapp sis ye lelaju..bgtau nk yg mna 😘 . whatsapp 013-4478528 @ tekan link di profile @dexandra_byadda πŸ’• . . . #sayajualonline  #bazarpaknil  #bazaaronline  #sayajualdexandra  #sayajualmurah  #dexandra_byadda  #dexandra  #dexandraperfumes  #wangiankehidupan  #minyakwangimurah  #inspiredperfume  #lokalah  #sayangpapasayatak  #mentormilenia  #laraalana  #lofattah  #wangiankehidupan  #dexandra  #dexandraperfume  #sayajualperfume  #dexandraforher  #dexandraforhim  #dexandraforme  #scentoflife  #perfumemurah  #perfume  #dexandrainspiredperfume  #inspiredperfume 
PROMOSI RAYA 🎊🎊🎊
.
1 BOTOL RM55 sm | RM60 ss
2 BOTOL RM100 sm | RM110 ss
*tidak termasuk post*
.
Ada lebih 80 jenis bauan..Jom whatsapp sis ye lelaju..bgtau nk yg mna 😘
.
whatsapp 013-4478528 @ tekan link di profile @dexandra_byadda πŸ’•
.
.
.
#sayajualonline #bazarpaknil #bazaaronline #sayajualdexandra #sayajualmurah #dexandra_byadda #dexandra #dexandraperfumes #wangiankehidupan #minyakwangimurah #inspiredperfume #lokalah #sayangpapasayatak #mentormilenia #laraalana #lofattah #wangiankehidupan #dexandra #dexandraperfume #sayajualperfume #dexandraforher #dexandraforhim #dexandraforme #scentoflife #perfumemurah #perfume #dexandrainspiredperfume #inspiredperfume
PROMOSI RAYA 🎊🎊🎊 . 1 BOTOL RM55 sm | RM60 ss 2 BOTOL RM100 sm | RM110 ss *tidak termasuk post* . Ada lebih 80 jenis bauan..Jom whatsapp sis ye lelaju..bgtau nk yg mna 😘 . whatsapp 013-4478528 @ tekan link di profile @dexandra_byadda πŸ’• . . . #sayajualonline  #bazarpaknil  #bazaaronline  #sayajualdexandra  #sayajualmurah  #dexandra_byadda  #dexandra  #dexandraperfumes  #wangiankehidupan  #minyakwangimurah  #inspiredperfume  #lokalah  #sayangpapasayatak  #mentormilenia  #laraalana  #lofattah  #wangiankehidupan  #dexandra  #dexandraperfume  #sayajualperfume  #dexandraforher  #dexandraforhim  #dexandraforme  #scentoflife  #perfumemurah  #perfume  #dexandrainspiredperfume  #inspiredperfume 
PROMOSI RAYA 🎊🎊🎊
.
1 BOTOL RM55 sm | RM60 ss
2 BOTOL RM100 sm | RM110 ss
*tidak termasuk post*
.
Ada lebih 80 jenis bauan..Jom whatsapp sis ye lelaju..bgtau nk yg mna 😘
.
whatsapp 013-4478528 @ tekan link di profile @dexandra_byadda πŸ’•
.
.
.
#sayajualonline #bazarpaknil #bazaaronline #sayajualdexandra #sayajualmurah #dexandra_byadda #dexandra #dexandraperfumes #wangiankehidupan #minyakwangimurah #inspiredperfume #lokalah #sayangpapasayatak #mentormilenia #laraalana #lofattah #wangiankehidupan #dexandra #dexandraperfume #sayajualperfume #dexandraforher #dexandraforhim #dexandraforme #scentoflife #perfumemurah #perfume #dexandrainspiredperfume #inspiredperfume
PROMOSI RAYA 🎊🎊🎊 . 1 BOTOL RM55 sm | RM60 ss 2 BOTOL RM100 sm | RM110 ss *tidak termasuk post* . Ada lebih 80 jenis bauan..Jom whatsapp sis ye lelaju..bgtau nk yg mna 😘 . whatsapp 013-4478528 @ tekan link di profile @dexandra_byadda πŸ’• . . . #sayajualonline  #bazarpaknil  #bazaaronline  #sayajualdexandra  #sayajualmurah  #dexandra_byadda  #dexandra  #dexandraperfumes  #wangiankehidupan  #minyakwangimurah  #inspiredperfume  #lokalah  #sayangpapasayatak  #mentormilenia  #laraalana  #lofattah  #wangiankehidupan  #dexandra  #dexandraperfume  #sayajualperfume  #dexandraforher  #dexandraforhim  #dexandraforme  #scentoflife  #perfumemurah  #perfume  #dexandrainspiredperfume  #inspiredperfume 
What ?!? Raya Sale Datang Lagiii ?!?
.
.
Ye semuaaaa..Raya Sale kini KEMBALI !! .
.
Beli 2 botol RM 100 .
Beli 2 botol RM 100 .
Beli 2 botol RM 100
.
.
Valid from 23 May hingga 3 Julai 2017.
.
.
Whatsapp 012 267 1706
.
Whatsapp 012 267 1706
.
Whatsapp 012 267 1706
.
.
#sayajual  #sayajualdexandra  #dexandraperfume  #dexandra  #perfumedexandra  #bazarpaknilprodukkecantikan  #rayacollection2017  #RAMADAN2017  #ramadan2017  #puasaramadhan  #perfumedexandra  #dexandraselayang #dexandrabatucaves
What ?!? Raya Sale Datang Lagiii ?!? . . Ye semuaaaa..Raya Sale kini KEMBALI !! . . Beli 2 botol RM 100 . Beli 2 botol RM 100 . Beli 2 botol RM 100 . . Valid from 23 May hingga 3 Julai 2017. . . Whatsapp 012 267 1706 . Whatsapp 012 267 1706 . Whatsapp 012 267 1706 . . #sayajual  #sayajualdexandra  #dexandraperfume  #dexandra  #perfumedexandra  #bazarpaknilprodukkecantikan  #rayacollection2017  #RAMADAN2017  #ramadan2017  #puasaramadhan  #perfumedexandra  #dexandraselayang  #dexandrabatucaves 
What ?!? Raya Sale Datang Lagiii ?!?
.
.
Ye semuaaaa..Raya Sale kini KEMBALI !! .
.
Beli 2 botol RM 100 .
Beli 2 botol RM 100 .
Beli 2 botol RM 100
.
.
Valid from 23 May hingga 3 Julai 2017.
.
.
Whatsapp 012 267 1706
.
Whatsapp 012 267 1706
.
Whatsapp 012 267 1706
.
.
#sayajual  #sayajualdexandra  #dexandraperfume  #dexandra  #perfumedexandra  #bazarpaknilprodukkecantikan  #rayacollection2017  #RAMADAN2017  #ramadan2017  #puasaramadhan  #perfumedexandra  #dexandraselayang #dexandrabatucaves
What ?!? Raya Sale Datang Lagiii ?!? . . Ye semuaaaa..Raya Sale kini KEMBALI !! . . Beli 2 botol RM 100 . Beli 2 botol RM 100 . Beli 2 botol RM 100 . . Valid from 23 May hingga 3 Julai 2017. . . Whatsapp 012 267 1706 . Whatsapp 012 267 1706 . Whatsapp 012 267 1706 . . #sayajual  #sayajualdexandra  #dexandraperfume  #dexandra  #perfumedexandra  #bazarpaknilprodukkecantikan  #rayacollection2017  #RAMADAN2017  #ramadan2017  #puasaramadhan  #perfumedexandra  #dexandraselayang  #dexandrabatucaves 
What ?!? Raya Sale Datang Lagiii ?!?
.
.
Ye semuaaaa..Raya Sale kini KEMBALI !! .
.
Beli 2 botol RM 100 .
Beli 2 botol RM 100 .
Beli 2 botol RM 100
.
.
Valid from 23 May hingga 3 Julai 2017.
.
.
Whatsapp 012 267 1706
.
Whatsapp 012 267 1706
.
Whatsapp 012 267 1706
.
.
#sayajual  #sayajualdexandra  #dexandraperfume  #dexandra  #perfumedexandra  #bazarpaknilprodukkecantikan  #rayacollection2017  #RAMADAN2017  #ramadan2017  #puasaramadhan  #perfumedexandra  #dexandraselayang #dexandrabatucaves
What ?!? Raya Sale Datang Lagiii ?!? . . Ye semuaaaa..Raya Sale kini KEMBALI !! . . Beli 2 botol RM 100 . Beli 2 botol RM 100 . Beli 2 botol RM 100 . . Valid from 23 May hingga 3 Julai 2017. . . Whatsapp 012 267 1706 . Whatsapp 012 267 1706 . Whatsapp 012 267 1706 . . #sayajual  #sayajualdexandra  #dexandraperfume  #dexandra  #perfumedexandra  #bazarpaknilprodukkecantikan  #rayacollection2017  #RAMADAN2017  #ramadan2017  #puasaramadhan  #perfumedexandra  #dexandraselayang  #dexandrabatucaves 
What ?!? Raya Sale Datang Lagiii ?!?
.
.
Ye semuaaaa..Raya Sale kini KEMBALI !! .
.
Beli 2 botol RM 100 .
Beli 2 botol RM 100 .
Beli 2 botol RM 100
.
.
Valid from 23 May hingga 3 Julai 2017.
.
.
Whatsapp 012 267 1706
.
Whatsapp 012 267 1706
.
Whatsapp 012 267 1706
.
.
#sayajual  #sayajualdexandra  #dexandraperfume  #dexandra  #perfumedexandra  #bazarpaknilprodukkecantikan  #rayacollection2017  #RAMADAN2017  #ramadan2017  #puasaramadhan  #perfumedexandra  #dexandraselayang #dexandrabatucaves
What ?!? Raya Sale Datang Lagiii ?!? . . Ye semuaaaa..Raya Sale kini KEMBALI !! . . Beli 2 botol RM 100 . Beli 2 botol RM 100 . Beli 2 botol RM 100 . . Valid from 23 May hingga 3 Julai 2017. . . Whatsapp 012 267 1706 . Whatsapp 012 267 1706 . Whatsapp 012 267 1706 . . #sayajual  #sayajualdexandra  #dexandraperfume  #dexandra  #perfumedexandra  #bazarpaknilprodukkecantikan  #rayacollection2017  #RAMADAN2017  #ramadan2017  #puasaramadhan  #perfumedexandra  #dexandraselayang  #dexandrabatucaves 
What ?!? Raya Sale Datang Lagiii ?!?
.
.
Ye semuaaaa..Raya Sale kini KEMBALI !! .
.
Beli 2 botol RM 100 .
Beli 2 botol RM 100 .
Beli 2 botol RM 100
.
.
Valid from 23 May hingga 3 Julai 2017.
.
.
Whatsapp 012 267 1706
.
Whatsapp 012 267 1706
.
Whatsapp 012 267 1706
.
.
#sayajual  #sayajualdexandra  #dexandraperfume  #dexandra  #perfumedexandra  #bazarpaknilprodukkecantikan  #rayacollection2017  #RAMADAN2017  #ramadan2017  #puasaramadhan  #perfumedexandra  #dexandraselayang #dexandrabatucaves
What ?!? Raya Sale Datang Lagiii ?!? . . Ye semuaaaa..Raya Sale kini KEMBALI !! . . Beli 2 botol RM 100 . Beli 2 botol RM 100 . Beli 2 botol RM 100 . . Valid from 23 May hingga 3 Julai 2017. . . Whatsapp 012 267 1706 . Whatsapp 012 267 1706 . Whatsapp 012 267 1706 . . #sayajual  #sayajualdexandra  #dexandraperfume  #dexandra  #perfumedexandra  #bazarpaknilprodukkecantikan  #rayacollection2017  #RAMADAN2017  #ramadan2017  #puasaramadhan  #perfumedexandra  #dexandraselayang  #dexandrabatucaves 
What ?!? Raya Sale Datang Lagiii ?!?
.
.
Ye semuaaaa..Raya Sale kini KEMBALI !! .
.
Beli 2 botol RM 100 .
Beli 2 botol RM 100 .
Beli 2 botol RM 100
.
.
Valid from 23 May hingga 3 Julai 2017.
.
.
Whatsapp 012 267 1706
.
Whatsapp 012 267 1706
.
Whatsapp 012 267 1706
.
.
#sayajual  #sayajualdexandra  #dexandraperfume  #dexandra  #perfumedexandra  #bazarpaknilprodukkecantikan  #rayacollection2017  #RAMADAN2017  #ramadan2017  #puasaramadhan  #perfumedexandra  #dexandraselayang #dexandrabatucaves
What ?!? Raya Sale Datang Lagiii ?!? . . Ye semuaaaa..Raya Sale kini KEMBALI !! . . Beli 2 botol RM 100 . Beli 2 botol RM 100 . Beli 2 botol RM 100 . . Valid from 23 May hingga 3 Julai 2017. . . Whatsapp 012 267 1706 . Whatsapp 012 267 1706 . Whatsapp 012 267 1706 . . #sayajual  #sayajualdexandra  #dexandraperfume  #dexandra  #perfumedexandra  #bazarpaknilprodukkecantikan  #rayacollection2017  #RAMADAN2017  #ramadan2017  #puasaramadhan  #perfumedexandra  #dexandraselayang  #dexandrabatucaves 
What ?!? Raya Sale Datang Lagiii ?!?
.
.
Ye semuaaaa..Raya Sale kini KEMBALI !! .
.
Beli 2 botol RM 100 .
Beli 2 botol RM 100 .
Beli 2 botol RM 100
.
.
Valid from 23 May hingga 3 Julai 2017.
.
.
Whatsapp 012 267 1706
.
Whatsapp 012 267 1706
.
Whatsapp 012 267 1706
.
.
#sayajual  #sayajualdexandra  #dexandraperfume  #dexandra  #perfumedexandra  #bazarpaknilprodukkecantikan  #rayacollection2017  #RAMADAN2017  #ramadan2017  #puasaramadhan  #perfumedexandra  #dexandraselayang #dexandrabatucaves
What ?!? Raya Sale Datang Lagiii ?!? . . Ye semuaaaa..Raya Sale kini KEMBALI !! . . Beli 2 botol RM 100 . Beli 2 botol RM 100 . Beli 2 botol RM 100 . . Valid from 23 May hingga 3 Julai 2017. . . Whatsapp 012 267 1706 . Whatsapp 012 267 1706 . Whatsapp 012 267 1706 . . #sayajual  #sayajualdexandra  #dexandraperfume  #dexandra  #perfumedexandra  #bazarpaknilprodukkecantikan  #rayacollection2017  #RAMADAN2017  #ramadan2017  #puasaramadhan  #perfumedexandra  #dexandraselayang  #dexandrabatucaves 
What ?!? Raya Sale Datang Lagiii ?!?
.
.
Ye semuaaaa..Raya Sale kini KEMBALI !! .
.
Beli 2 botol RM 100 .
Beli 2 botol RM 100 .
Beli 2 botol RM 100
.
.
Valid from 23 May hingga 3 Julai 2017.
.
.
Whatsapp 012 267 1706
.
Whatsapp 012 267 1706
.
Whatsapp 012 267 1706
.
.
#sayajual  #sayajualdexandra  #dexandraperfume  #dexandra  #perfumedexandra  #bazarpaknilprodukkecantikan  #rayacollection2017  #RAMADAN2017  #ramadan2017  #puasaramadhan  #perfumedexandra  #dexandraselayang #dexandrabatucaves
What ?!? Raya Sale Datang Lagiii ?!? . . Ye semuaaaa..Raya Sale kini KEMBALI !! . . Beli 2 botol RM 100 . Beli 2 botol RM 100 . Beli 2 botol RM 100 . . Valid from 23 May hingga 3 Julai 2017. . . Whatsapp 012 267 1706 . Whatsapp 012 267 1706 . Whatsapp 012 267 1706 . . #sayajual  #sayajualdexandra  #dexandraperfume  #dexandra  #perfumedexandra  #bazarpaknilprodukkecantikan  #rayacollection2017  #RAMADAN2017  #ramadan2017  #puasaramadhan  #perfumedexandra  #dexandraselayang  #dexandrabatucaves 
What ?!? Raya Sale Datang Lagiii ?!?
.
.
Ye semuaaaa..Raya Sale kini KEMBALI !! .
.
Beli 2 botol RM 100 .
Beli 2 botol RM 100 .
Beli 2 botol RM 100
.
.
Valid from 23 May hingga 3 Julai 2017.
.
.
Whatsapp 012 267 1706
.
Whatsapp 012 267 1706
.
Whatsapp 012 267 1706
.
.
#sayajual  #sayajualdexandra  #dexandraperfume  #dexandra  #perfumedexandra  #bazarpaknilprodukkecantikan  #rayacollection2017  #RAMADAN2017  #ramadan2017  #puasaramadhan  #perfumedexandra  #dexandraselayang #dexandrabatucaves
What ?!? Raya Sale Datang Lagiii ?!? . . Ye semuaaaa..Raya Sale kini KEMBALI !! . . Beli 2 botol RM 100 . Beli 2 botol RM 100 . Beli 2 botol RM 100 . . Valid from 23 May hingga 3 Julai 2017. . . Whatsapp 012 267 1706 . Whatsapp 012 267 1706 . Whatsapp 012 267 1706 . . #sayajual  #sayajualdexandra  #dexandraperfume  #dexandra  #perfumedexandra  #bazarpaknilprodukkecantikan  #rayacollection2017  #RAMADAN2017  #ramadan2017  #puasaramadhan  #perfumedexandra  #dexandraselayang  #dexandrabatucaves 
.
πŸ“’πŸ“’πŸ“’πŸ“’πŸ“’πŸ“’πŸ“’πŸ“’πŸ“’ .
New Product De'Xandra!!! .
πŸ“’πŸ“’πŸ“’πŸ“’πŸ“’πŸ“’πŸ“’πŸ“’πŸ“’ .
BODY ODOURLESS 60ML 
Apa tu Body Odourless?? .
. πŸ“Œ Menghilangkan bau badan kurang 5 saat
πŸ“Œ Hanya spray pada kulit, tilam, fabrik, kereta atau di mana2 yang berbau .
πŸ“ŒPenguat bau Perfume - Perfume tahan lebih lama
πŸ“Œ Memelihara kulit sensitif .
πŸ“Œ Membantu pengeringan luka - seperti luka kecil dan kerengsangan kulit akibat bercukur. .
πŸ“Œ Tahan 24jam

Pssttt!! Ade tips nk bgtau utk #Dexandralover .Kalau nak bau De'Xandra Perfume tahan lagi lama, spray dulu Body Odourless ni lepas tu spray De'Xandra.
Tahan lama uollss bau dia😍😍😍 .
.

Whatsapp πŸ‘‰ 017-7745736
#trustedagent
#johorbahruarea
#pos1malaysia
#sayajualdexandra
#bodexandra
. πŸ“’πŸ“’πŸ“’πŸ“’πŸ“’πŸ“’πŸ“’πŸ“’πŸ“’ . New Product De'Xandra!!! . πŸ“’πŸ“’πŸ“’πŸ“’πŸ“’πŸ“’πŸ“’πŸ“’πŸ“’ . BODY ODOURLESS 60ML Apa tu Body Odourless?? . . πŸ“Œ Menghilangkan bau badan kurang 5 saat πŸ“Œ Hanya spray pada kulit, tilam, fabrik, kereta atau di mana2 yang berbau . πŸ“ŒPenguat bau Perfume - Perfume tahan lebih lama πŸ“Œ Memelihara kulit sensitif . πŸ“Œ Membantu pengeringan luka - seperti luka kecil dan kerengsangan kulit akibat bercukur. . πŸ“Œ Tahan 24jam Pssttt!! Ade tips nk bgtau utk #Dexandralover  .Kalau nak bau De'Xandra Perfume tahan lagi lama, spray dulu Body Odourless ni lepas tu spray De'Xandra. Tahan lama uollss bau dia😍😍😍 . . Whatsapp πŸ‘‰ 017-7745736 #trustedagent  #johorbahruarea  #pos1malaysia  #sayajualdexandra  #bodexandra 
Jom dapatkan #dexandraperfumes anda sempena promosi kali ini. Dapat JIMAT LEBIH BANYAK!!
1 botol = RM55
2 botol ke atas = RM50/botol
Jangan ketinggalan! Ramai yg dah rebut peluang keemasan ni. Stok pun makin menyusut.
Jom wangi2 sepanjang Ramadhan & Syawal nanti dengan Dexandra!

Hubungi Hidayah 0182495100
#sayajualdexandra #dexandrakajang #dexandraampang #dexandramurah #dexandrarm55
.
πŸ“’πŸ“’πŸ“’πŸ“’πŸ“’πŸ“’πŸ“’πŸ“’πŸ“’ .
New Product De'Xandra!!! .
πŸ“’πŸ“’πŸ“’πŸ“’πŸ“’πŸ“’πŸ“’πŸ“’πŸ“’ .
BODY ODOURLESS 60ML .
πŸ‘‰ Bebas Bahan Kimia .
πŸ‘‰ Tanpa Alkohol
πŸ‘‰ Tanpa Minyak
πŸ‘‰ Bebas Wangian
πŸ‘‰ Tanpa Pewarna
πŸ‘‰ Selesa & Menyegarkan

Pssttt!! Ade tips nk bgtau utk #Dexandralover .Kalau nak bau De'Xandra Perfume tahan lagi lama, spray dulu Body Odourless ni lepas tu spray De'Xandra.
Tahan lama uollss bau dia😍😍😍 .
.

Whatsapp πŸ‘‰ 017-7745736
#trustedagent
#johorbahruarea
#pos1malaysia
#sayajualdexandra
#bodexandra
. πŸ“’πŸ“’πŸ“’πŸ“’πŸ“’πŸ“’πŸ“’πŸ“’πŸ“’ . New Product De'Xandra!!! . πŸ“’πŸ“’πŸ“’πŸ“’πŸ“’πŸ“’πŸ“’πŸ“’πŸ“’ . BODY ODOURLESS 60ML . πŸ‘‰ Bebas Bahan Kimia . πŸ‘‰ Tanpa Alkohol πŸ‘‰ Tanpa Minyak πŸ‘‰ Bebas Wangian πŸ‘‰ Tanpa Pewarna πŸ‘‰ Selesa & Menyegarkan Pssttt!! Ade tips nk bgtau utk #Dexandralover  .Kalau nak bau De'Xandra Perfume tahan lagi lama, spray dulu Body Odourless ni lepas tu spray De'Xandra. Tahan lama uollss bau dia😍😍😍 . . Whatsapp πŸ‘‰ 017-7745736 #trustedagent  #johorbahruarea  #pos1malaysia  #sayajualdexandra  #bodexandra 
Tak perlu pening kepala. Boleh dapatkan Dexandra perfume 2 botol dengan harga RM100 (SM) sahaja uolls. Semua perfume available ! Boleh whatsapp sisNa utk booking perfume uolls ya. 😍
.
.
Tempoh booking 24 jam. πŸ”Š2 botol RM100 SM/ RM110 SS
.
.
Tak tahu nak pilih ? Whatsapp jee sisNa 019-5545215 hokayy 😘
.
.
#dexandrasale  #dexandrarayasale #promosidexandra #dexandraperfume #dexandra #minyakwangi #perfumemurah  #sayajualdexandra #perfumedexandra #inspiredperfume #perfumebranded #bazaarpaknil #sayajualperfume #dexandraperfumes #dexandraselangor #dexandraforhim #jualperfume #dexandramurah #dropshipdexandra #dropshipperfume #dexandraforher #perfumemurahmalaysia #dexandrabombshell #dexandrakuantan #dexandraipoh #dexandrakl #dexandragucciflora #dexandramalaysia  #hadiahbirthday
Tak perlu pening kepala. Boleh dapatkan Dexandra perfume 2 botol dengan harga RM100 (SM) sahaja uolls. Semua perfume available ! Boleh whatsapp sisNa utk booking perfume uolls ya. 😍 . . Tempoh booking 24 jam. πŸ”Š2 botol RM100 SM/ RM110 SS . . Tak tahu nak pilih ? Whatsapp jee sisNa 019-5545215 hokayy 😘 . . #dexandrasale  #dexandrarayasale  #promosidexandra  #dexandraperfume  #dexandra  #minyakwangi  #perfumemurah  #sayajualdexandra  #perfumedexandra  #inspiredperfume  #perfumebranded  #bazaarpaknil  #sayajualperfume  #dexandraperfumes  #dexandraselangor  #dexandraforhim  #jualperfume  #dexandramurah  #dropshipdexandra  #dropshipperfume  #dexandraforher  #perfumemurahmalaysia  #dexandrabombshell  #dexandrakuantan  #dexandraipoh  #dexandrakl  #dexandragucciflora  #dexandramalaysia  #hadiahbirthday 
.
πŸ“’πŸ“’πŸ“’πŸ“’πŸ“’πŸ“’πŸ“’πŸ“’πŸ“’ .
New Product De'Xandra!!! .
πŸ“’πŸ“’πŸ“’πŸ“’πŸ“’πŸ“’πŸ“’πŸ“’πŸ“’ .
BODY ODOURLESS 60ML 
Apa tu Body Odourless?? .
. πŸ“Œ Menghilangkan bau badan kurang 5 saat
πŸ“Œ Hanya spray pada kulit, tilam, fabrik, kereta atau di mana2 yang berbau .
πŸ“ŒPenguat bau Perfume - Perfume tahan lebih lama
πŸ“Œ Memelihara kulit sensitif .
πŸ“Œ Membantu pengeringan luka - seperti luka kecil dan kerengsangan kulit akibat bercukur. .
πŸ“Œ Tahan 24jam

Pssttt!! Ade tips nk bgtau utk #Dexandralover .Kalau nak bau De'Xandra Perfume tahan lagi lama, spray dulu Body Odourless ni lepas tu spray De'Xandra.
Tahan lama uollss bau dia😍😍😍 .
.

Whatsapp πŸ‘‰ 017-7745736
#trustedagent
#johorbahruarea
#pos1malaysia
#sayajualdexandra
#bodexandra
. πŸ“’πŸ“’πŸ“’πŸ“’πŸ“’πŸ“’πŸ“’πŸ“’πŸ“’ . New Product De'Xandra!!! . πŸ“’πŸ“’πŸ“’πŸ“’πŸ“’πŸ“’πŸ“’πŸ“’πŸ“’ . BODY ODOURLESS 60ML Apa tu Body Odourless?? . . πŸ“Œ Menghilangkan bau badan kurang 5 saat πŸ“Œ Hanya spray pada kulit, tilam, fabrik, kereta atau di mana2 yang berbau . πŸ“ŒPenguat bau Perfume - Perfume tahan lebih lama πŸ“Œ Memelihara kulit sensitif . πŸ“Œ Membantu pengeringan luka - seperti luka kecil dan kerengsangan kulit akibat bercukur. . πŸ“Œ Tahan 24jam Pssttt!! Ade tips nk bgtau utk #Dexandralover  .Kalau nak bau De'Xandra Perfume tahan lagi lama, spray dulu Body Odourless ni lepas tu spray De'Xandra. Tahan lama uollss bau dia😍😍😍 . . Whatsapp πŸ‘‰ 017-7745736 #trustedagent  #johorbahruarea  #pos1malaysia  #sayajualdexandra  #bodexandra 
Mari cepat dapat kan Dexandra perfume sekarang!! Selagi stock masih ada😊 Promosi belangsung dari 1st Ramadhan sehingga 9 Syawal😱😱 Murah murah. Jarang sekali dexandra buat promosi. Jadi jangan tunggu lagi cepat dapat kan dexandra.😘 Mari lah kita wangi sama samaπŸ’•

Bole whatapps/call/dm 
0197487274

#dexandraperfume #perfumedexandra #bazaarpaknil #tempatanfest #lokalah #dexandra #perfume #perfumemurah #dexandramurah #sayajualperfume #sayajualdexandra #trustedseller #sayajualonline #sayajualmurah #wangi
Mari cepat dapat kan Dexandra perfume sekarang!! Selagi stock masih ada😊 Promosi belangsung dari 1st Ramadhan sehingga 9 Syawal😱😱 Murah murah. Jarang sekali dexandra buat promosi. Jadi jangan tunggu lagi cepat dapat kan dexandra.😘 Mari lah kita wangi sama samaπŸ’• Bole whatapps/call/dm 0197487274 #dexandraperfume  #perfumedexandra  #bazaarpaknil  #tempatanfest  #lokalah  #dexandra  #perfume  #perfumemurah  #dexandramurah  #sayajualperfume  #sayajualdexandra  #trustedseller  #sayajualonline  #sayajualmurah  #wangi 
DEXANDRA RAYA SALE 2017!!!
JIMAT...JIMAT...JIMAT...15%
SALE MELETOP LETOP!!!😲😲😲 RM55 sebotol (JIMAT RM10)
RM100 untuk 2 botol (JIMAT RM30)

Semua stok jenama terkenal adaπŸ‘πŸ‘πŸ‘ Wasap sahaja, kami berikan yang terbaikπŸ˜‰πŸ˜˜
www.wasap.my/601152060276

#sayasukadexandra #sayajualdexandra #dexandrarayasale #semuaorangbolehbeli #baumahalhargatermurah #jimatduit #tahan8jam #mewangibersamadexandra #wangiankehidupan #murahje #sallyxandrateam #harumanmampumilik #bazarpaknil #fattzura #fattahamin #artispunpakaidexandra #bestbisnes #dropshipdiperlukan #jenamaoriginal #harumanjenamamahal #jimatgiler
DEXANDRA RAYA SALE 2017!!! JIMAT...JIMAT...JIMAT...15% SALE MELETOP LETOP!!!😲😲😲 RM55 sebotol (JIMAT RM10) RM100 untuk 2 botol (JIMAT RM30) Semua stok jenama terkenal adaπŸ‘πŸ‘πŸ‘ Wasap sahaja, kami berikan yang terbaikπŸ˜‰πŸ˜˜ www.wasap.my/601152060276 #sayasukadexandra  #sayajualdexandra  #dexandrarayasale  #semuaorangbolehbeli  #baumahalhargatermurah  #jimatduit  #tahan8jam  #mewangibersamadexandra  #wangiankehidupan  #murahje  #sallyxandrateam  #harumanmampumilik  #bazarpaknil  #fattzura  #fattahamin  #artispunpakaidexandra  #bestbisnes  #dropshipdiperlukan  #jenamaoriginal  #harumanjenamamahal  #jimatgiler 
PROMOSI RAYA KINI KEMBALIβ €
β €
SALE DE'XANDRA β €
β €
YANG PALING DITUNGGU-TUNGGU OLEH SEMUA ORANGβ €
β €
#JimatBergandaβ €
#MemangBergandaβ €
β €
Apa lagi?β €
β €
Nanti STOK HABIS.....MENYESAL LAGI!!....huhuβ €
β €
Perfume De'Xandra memang 'BARANG PANAS'β €
β €
BELI JER lebih untuk buat stok 2-3 bulan pun takpeβ €
β €
BELI JER 6-7 botol terusβ €
β €
YANG BESTNYE.....siapa beli bulan ni...anda berpeluang MEMENANGI CABUTAN BERTUAH β €
β €
De'Xandra NAK BAGI #FREEβ €
β €
>>> SAMSUNG GALAXY S8 <<<β €
β €
#JimatBergandaβ €
#MemangBergandaβ €
β €
APA TUNGGU LAGIβ €
β €
Cepat call/whatsapp/imbox/pm.β € 0197487274

#dexandraperfume #perfumedexandra #bazaarpaknil #tempatanfest #lokalah #dexandra #perfume #perfumemurah #dexandramurah #sayajualperfume #sayajualdexandra #trustedseller #sayajualonline #sayajualmurah #wangi
#dexandraperfume #perfumedexandra #bazaarpaknil #tempatanfest #lokalah #dexandra #perfume #perfumemurah #dexandramurah #sayajualperfume #sayajualdexandra #trustedseller #sayajualonline #sayajualmurah #wangi
PROMOSI RAYA KINI KEMBALIβ € β € SALE DE'XANDRA β € β € YANG PALING DITUNGGU-TUNGGU OLEH SEMUA ORANGβ € β € #JimatBerganda β € #MemangBerganda β € β € Apa lagi?β € β € Nanti STOK HABIS.....MENYESAL LAGI!!....huhuβ € β € Perfume De'Xandra memang 'BARANG PANAS'β € β € BELI JER lebih untuk buat stok 2-3 bulan pun takpeβ € β € BELI JER 6-7 botol terusβ € β € YANG BESTNYE.....siapa beli bulan ni...anda berpeluang MEMENANGI CABUTAN BERTUAH β € β € De'Xandra NAK BAGI #FREE β € β € >>> SAMSUNG GALAXY S8 <<<β € β € #JimatBerganda β € #MemangBerganda β € β € APA TUNGGU LAGIβ € β € Cepat call/whatsapp/imbox/pm.β € 0197487274 #dexandraperfume  #perfumedexandra  #bazaarpaknil  #tempatanfest  #lokalah  #dexandra  #perfume  #perfumemurah  #dexandramurah  #sayajualperfume  #sayajualdexandra  #trustedseller  #sayajualonline  #sayajualmurah  #wangi  #dexandraperfume  #perfumedexandra  #bazaarpaknil  #tempatanfest  #lokalah  #dexandra  #perfume  #perfumemurah  #dexandramurah  #sayajualperfume  #sayajualdexandra  #trustedseller  #sayajualonline  #sayajualmurah  #wangi 
PSSHH … TIDAK WANGI VS BERBAU BUSUK ADALAH 2 PERKARA BERBEZA.. Jika tidak wangi, kita boleh sembur jer perfumes especially perfumes yang sedang MELETOP DI PASARAN iaitu DE’XANDRA.. Tapi kalo berbau busuk, adakah dengan perfumes boleh menyelesaikan masalah? Anda rasa? mesti jawapannya tidak kan.. hehe.

Jadi, izinkan dexandra menyelesaikan masalah keduanya..
Kini bakal dilancarkan produk yang membantu menyegarkan lagi wangian dexandra & menghilangkan segala bau β€” BODY ODOURLESS DE’XANDRA.
.
Harga Normal : RM49
Harga Pengenalan : RM40
.
Wasap SisDon untuk order, k?πŸ˜‰
.
πŸ“² 013-353 1680 (SisDon)
πŸ“² 013-353 1680 (SisDon)
.
.
πŸš™πŸ’¨COD available untuk Kajang, Bangi, Putrajaya, Semenyih .
.
#SisDonDexandra #sayajual #sayajualmurah #sayajualperfume #perfumemurah #perfumemalaysia #sayajualdexandra #perfumedexandra #sayajualperfumedexandra #dexandraperfume #dexandraperfumekajang  #dexandra #dexandrakajang #dexandrabangi #dexandraputrajaya #dexandrasemenyih #dexandrakl #sayajualminyakwangi #minyakwangimurah #minyakwangi #minyakwangimalaysia #minyakwangibajet #bazarpaknil
PSSHH … TIDAK WANGI VS BERBAU BUSUK ADALAH 2 PERKARA BERBEZA.. Jika tidak wangi, kita boleh sembur jer perfumes especially perfumes yang sedang MELETOP DI PASARAN iaitu DE’XANDRA.. Tapi kalo berbau busuk, adakah dengan perfumes boleh menyelesaikan masalah? Anda rasa? mesti jawapannya tidak kan.. hehe. Jadi, izinkan dexandra menyelesaikan masalah keduanya.. Kini bakal dilancarkan produk yang membantu menyegarkan lagi wangian dexandra & menghilangkan segala bau β€” BODY ODOURLESS DE’XANDRA. . Harga Normal : RM49 Harga Pengenalan : RM40 . Wasap SisDon untuk order, k?πŸ˜‰ . πŸ“² 013-353 1680 (SisDon) πŸ“² 013-353 1680 (SisDon) . . πŸš™πŸ’¨COD available untuk Kajang, Bangi, Putrajaya, Semenyih . . #SisDonDexandra  #sayajual  #sayajualmurah  #sayajualperfume  #perfumemurah  #perfumemalaysia  #sayajualdexandra  #perfumedexandra  #sayajualperfumedexandra  #dexandraperfume  #dexandraperfumekajang  #dexandra  #dexandrakajang  #dexandrabangi  #dexandraputrajaya  #dexandrasemenyih  #dexandrakl  #sayajualminyakwangi  #minyakwangimurah  #minyakwangi  #minyakwangimalaysia  #minyakwangibajet  #bazarpaknil 
PSSHH … TIDAK WANGI VS BERBAU BUSUK ADALAH 2 PERKARA BERBEZA.. Jika tidak wangi, kita boleh sembur jer perfumes especially perfumes yang sedang MELETOP DI PASARAN iaitu DE’XANDRA.. Tapi kalo berbau busuk, adakah dengan perfumes boleh menyelesaikan masalah? Anda rasa? mesti jawapannya tidak kan.. hehe.

Jadi, izinkan dexandra menyelesaikan masalah keduanya..
Kini bakal dilancarkan produk yang membantu menyegarkan lagi wangian dexandra & menghilangkan segala bau β€” BODY ODOURLESS DE’XANDRA.
.
Harga Normal : RM49
Harga Pengenalan : RM40
.
Wasap SisDon untuk order, k?πŸ˜‰
.
πŸ“² 013-353 1680 (SisDon)
πŸ“² 013-353 1680 (SisDon)
.
.
πŸš™πŸ’¨COD available untuk Kajang, Bangi, Putrajaya, Semenyih .
.
#SisDonDexandra #sayajual #sayajualmurah #sayajualperfume #perfumemurah #perfumemalaysia #sayajualdexandra #perfumedexandra #sayajualperfumedexandra #dexandraperfume #dexandraperfumekajang  #dexandra #dexandrakajang #dexandrabangi #dexandraputrajaya #dexandrasemenyih #dexandrakl #sayajualminyakwangi #minyakwangimurah #minyakwangi #minyakwangimalaysia #minyakwangibajet #bazarpaknil
PSSHH … TIDAK WANGI VS BERBAU BUSUK ADALAH 2 PERKARA BERBEZA.. Jika tidak wangi, kita boleh sembur jer perfumes especially perfumes yang sedang MELETOP DI PASARAN iaitu DE’XANDRA.. Tapi kalo berbau busuk, adakah dengan perfumes boleh menyelesaikan masalah? Anda rasa? mesti jawapannya tidak kan.. hehe. Jadi, izinkan dexandra menyelesaikan masalah keduanya.. Kini bakal dilancarkan produk yang membantu menyegarkan lagi wangian dexandra & menghilangkan segala bau β€” BODY ODOURLESS DE’XANDRA. . Harga Normal : RM49 Harga Pengenalan : RM40 . Wasap SisDon untuk order, k?πŸ˜‰ . πŸ“² 013-353 1680 (SisDon) πŸ“² 013-353 1680 (SisDon) . . πŸš™πŸ’¨COD available untuk Kajang, Bangi, Putrajaya, Semenyih . . #SisDonDexandra  #sayajual  #sayajualmurah  #sayajualperfume  #perfumemurah  #perfumemalaysia  #sayajualdexandra  #perfumedexandra  #sayajualperfumedexandra  #dexandraperfume  #dexandraperfumekajang  #dexandra  #dexandrakajang  #dexandrabangi  #dexandraputrajaya  #dexandrasemenyih  #dexandrakl  #sayajualminyakwangi  #minyakwangimurah  #minyakwangi  #minyakwangimalaysia  #minyakwangibajet  #bazarpaknil 
PROMOSI RAYA DEXANDRA!!! Jangan lepaskan peluang keemasan ni untuk grab #dexandraperfume pada harga yang sangat murah dan pastinya mampu milik untuk semua orang.

1 botol: RM 55.00
2 botol: RM 100.00
(Harga tak termasuk kos pos)

Grab 2 botol kakak bagi awak free gift lagi. Dah la jimat berganda-ganda, dapat free gift lagi. Tak mau ke uols? Jangan lepaskan peluang ni uolss.. Jom dapatkan selagi #promosirayadexandra berjalan tau.

Jom berjimat & harum mewangi dengan #dexandraperfume . Whatsapp je kakak 011 1246 8091

Kakyong Liza
+6 011 1246 8091

#dexandramanjoi #minggugaji #sayajualdexandra #sayajual #sayajualperfume #perfumemurah #perfume #perfumemampumilik  #perfumedexandra #manjoi #ipoh #posseluruhmalaysia #gugusanmanjoi #ipoh #syukurselalu #bazaarpaknil #igshopmalaysia #promosiraya #instashopmalaysia
#promosirayadexandra
PROMOSI RAYA DEXANDRA!!! Jangan lepaskan peluang keemasan ni untuk grab #dexandraperfume  pada harga yang sangat murah dan pastinya mampu milik untuk semua orang. 1 botol: RM 55.00 2 botol: RM 100.00 (Harga tak termasuk kos pos) Grab 2 botol kakak bagi awak free gift lagi. Dah la jimat berganda-ganda, dapat free gift lagi. Tak mau ke uols? Jangan lepaskan peluang ni uolss.. Jom dapatkan selagi #promosirayadexandra  berjalan tau. Jom berjimat & harum mewangi dengan #dexandraperfume  . Whatsapp je kakak 011 1246 8091 Kakyong Liza +6 011 1246 8091 #dexandramanjoi  #minggugaji  #sayajualdexandra  #sayajual  #sayajualperfume  #perfumemurah  #perfume  #perfumemampumilik  #perfumedexandra  #manjoi  #ipoh  #posseluruhmalaysia  #gugusanmanjoi  #ipoh  #syukurselalu  #bazaarpaknil  #igshopmalaysia  #promosiraya  #instashopmalaysia  #promosirayadexandra 
Dexandra buat sale gaissss... jangan memalu PM akak for order gaissss #dexandraperfume #dexandrasale #sayajualdexandra #scentoflife #rayasale #nsbashop
[DAPATKAN PROMOSI BERGANDA BULAN RAMADHAN INI!] Hanya dengan RM100 untuk 2 botol.

Cepat sementara stock pilihan hati anda masih ada.  Kami tak boleh janji sebab order masuk 😍 melimpah.

Thank you Allah.

Boleh Whatsapp HafidZ-0126696560.. / HudA-0196676560
.....
#dexandra
#WangianKehidupan #SebarkanKebahagiaan
#teamcabinperfume #dexandramelaka
#dexandraperfumemelaka #tslcabin
#agendexandrabukitkatil #sayajual
#sayajualperfume #sayajualdexandra #dexandraoriginal #dexandramurah
#norhudajualdexandra
[DAPATKAN PROMOSI BERGANDA BULAN RAMADHAN INI!] Hanya dengan RM100 untuk 2 botol. Cepat sementara stock pilihan hati anda masih ada. Kami tak boleh janji sebab order masuk 😍 melimpah. Thank you Allah. Boleh Whatsapp HafidZ-0126696560.. / HudA-0196676560 ..... #dexandra  #WangianKehidupan  #SebarkanKebahagiaan  #teamcabinperfume  #dexandramelaka  #dexandraperfumemelaka  #tslcabin  #agendexandrabukitkatil  #sayajual  #sayajualperfume  #sayajualdexandra  #dexandraoriginal  #dexandramurah  #norhudajualdexandra 
SALAM 1 RAMADHAN πŸ˜ƒ
.
Hari yg paling bersemangat, harapannya semangat nie kekal sehingga ke penghujung ramadhan :)
.
Oh ya promosi Raya De'Xandra dah bermula . Cecepat PM kami utk dapatkan wangian De'Xandra dgn harga Raya yeaa :)
.
2 RM100..
2 RM100
.
Boleh Whatsapp HafidZ-0126696560.. / HudA-0196676560
.....
#dexandra
#WangianKehidupan #SebarkanKebahagiaan
#teamcabinperfume #dexandramelaka
#dexandraperfumemelaka #tslcabin
#agendexandrabukitkatil #sayajual
#sayajualperfume #sayajualdexandra #dexandraoriginal #dexandramurah
#norhudajualdexandra
SALAM 1 RAMADHAN πŸ˜ƒ . Hari yg paling bersemangat, harapannya semangat nie kekal sehingga ke penghujung ramadhan :) . Oh ya promosi Raya De'Xandra dah bermula . Cecepat PM kami utk dapatkan wangian De'Xandra dgn harga Raya yeaa :) . 2 RM100.. 2 RM100 . Boleh Whatsapp HafidZ-0126696560.. / HudA-0196676560 ..... #dexandra  #WangianKehidupan  #SebarkanKebahagiaan  #teamcabinperfume  #dexandramelaka  #dexandraperfumemelaka  #tslcabin  #agendexandrabukitkatil  #sayajual  #sayajualperfume  #sayajualdexandra  #dexandraoriginal  #dexandramurah  #norhudajualdexandra 
🌹DEXANDRA READYSTOCK βœ…  dexandrajb +60169714551 βœ… 1botol RM65 FREE 1 BOTOL 3ML MINI DEXANDRA βœ… 2botol RM120 sahaja FREE 2 BOTOL 3ML MINI DEXANDRA βœ… FREE DELIVERY
#dropshipwanted
#sayajualdexandra
#dexandrajb
#dexandrajohorbahru
#dexandrajohor
#dexandrakk
#dexandrakempas
#dexandrabrunei
#dexandrabbu
#dexandrasingapore
#dexandratampoi
#dexandraskudai
#dexandratamanu
#dexandrautm
#dexandramelaka
#dexandraseremban
#dexandraperfumes
#dexandrasg
#dexandramurah
#dexandrapasirgudang
#dexandranusajaya
#dexandraperling
#dexandrakuching
#dexandrateamkeksah
#dexandrakuantan
🌹DEXANDRA READYSTOCK βœ… dexandrajb +60169714551 βœ… 1botol RM65 FREE 1 BOTOL 3ML MINI DEXANDRA βœ… 2botol RM120 sahaja FREE 2 BOTOL 3ML MINI DEXANDRA βœ… FREE DELIVERY #dropshipwanted  #sayajualdexandra  #dexandrajb  #dexandrajohorbahru  #dexandrajohor  #dexandrakk  #dexandrakempas  #dexandrabrunei  #dexandrabbu  #dexandrasingapore  #dexandratampoi  #dexandraskudai  #dexandratamanu  #dexandrautm  #dexandramelaka  #dexandraseremban  #dexandraperfumes  #dexandrasg  #dexandramurah  #dexandrapasirgudang  #dexandranusajaya  #dexandraperling  #dexandrakuching  #dexandrateamkeksah  #dexandrakuantan 
πŸƒ De'Xandra 🌸

Salam Ramadhan Kareem πŸ’«
============================ Gegar MEGA RAYA DEXANDRA KINI BERLANGSUNG πŸ’ƒπŸ’ƒπŸ’ƒ
.
.
.
Setahun sekali merayakan hari yang mulia ini! JENG JENG!
Jom GRAB PROMO DEXANDRA SEMPENA RAMADHAN DAN HARI RAYA!! Harga PROMO MELONJAK MURAH! bukan kita je wangi! Keluarga! Sepupu sepapat! Sanak saudara! Pakat-pakat wangi dengan dexandra! 
HARGA PROMO HARI RAYA BESAR BESARAN SEDANG BERLANGSUNG! 
Jangan lepaskan peluang guys! ============================
Jom Whatsapp : 012 693 0830
.

#sayajual
#sayajualperfume
#sayajualdexandra
#dexandra #dexandraperfume
#dexandraperfumes
#dexandrapromoraya
#dexandrapromoraya2017
πŸƒ De'Xandra 🌸 Salam Ramadhan Kareem πŸ’« ============================ Gegar MEGA RAYA DEXANDRA KINI BERLANGSUNG πŸ’ƒπŸ’ƒπŸ’ƒ . . . Setahun sekali merayakan hari yang mulia ini! JENG JENG! Jom GRAB PROMO DEXANDRA SEMPENA RAMADHAN DAN HARI RAYA!! Harga PROMO MELONJAK MURAH! bukan kita je wangi! Keluarga! Sepupu sepapat! Sanak saudara! Pakat-pakat wangi dengan dexandra! HARGA PROMO HARI RAYA BESAR BESARAN SEDANG BERLANGSUNG! Jangan lepaskan peluang guys! ============================ Jom Whatsapp : 012 693 0830 . #sayajual  #sayajualperfume  #sayajualdexandra  #dexandra  #dexandraperfume  #dexandraperfumes  #dexandrapromoraya  #dexandrapromoraya2017 
"Keharuman sebenar jejaka dengan kesegaran dan aroma kayuan"

Jenis Wangian : Β Fresh, woody

Aroma :

Top note -Β Coriander, Lavender, Galbanum, Tea, Grapefruit, Neroli, Petitgrain, Bergamot

Middle note -Β Nutmeg, Pepper, Balsam, Guaiac wood, rosewood, Cardamon

Based note - Iris, Sandalwood, musk,oakmoss, Cedar

Dexandra perfume 🌸 Bau tahan lama. Harga mampu milik Rm50 Free postage. Berminat ws saya +601116387200 atau Dm ❀ Tq 
#dexandra #sayajualdexandra #perfumedexandra #perfume #perfumemurahmalaysia #dexandraperfume #sayajualperfume #rm50 #murahmurah #perfumemalaysia #dexandrainspiredperfumes #inspiredperfume #dexandrarm50 #fenomenadexandra #dexandramurah #minyakwangi #minyakwangmalaysia #minyakwangimurah
"Keharuman sebenar jejaka dengan kesegaran dan aroma kayuan" Jenis Wangian : Β Fresh, woody Aroma : Top note -Β Coriander, Lavender, Galbanum, Tea, Grapefruit, Neroli, Petitgrain, Bergamot Middle note -Β Nutmeg, Pepper, Balsam, Guaiac wood, rosewood, Cardamon Based note - Iris, Sandalwood, musk,oakmoss, Cedar Dexandra perfume 🌸 Bau tahan lama. Harga mampu milik Rm50 Free postage. Berminat ws saya +601116387200 atau Dm ❀ Tq #dexandra  #sayajualdexandra  #perfumedexandra  #perfume  #perfumemurahmalaysia  #dexandraperfume  #sayajualperfume  #rm50  #murahmurah  #perfumemalaysia  #dexandrainspiredperfumes  #inspiredperfume  #dexandrarm50  #fenomenadexandra  #dexandramurah  #minyakwangi  #minyakwangmalaysia  #minyakwangimurah 
SENTIASA KERING. Antara feedback body oudourless by de'xandra. Tak lama lagi akan dilancarkan. Tunggu ya. Pastinya membantu korang semua. Jangan malu jangan sengan. Countdown pelancaran 2 hari lagi 😍😍 #sayajual #perfume #sayajualperfume #sayajualdexandra #sayajualdexandraperfume #sayajualonline #dexandraperfumes #dexandra #dexandramurah #dexandramalaysia #dexandrakl #dexandraipoh #dexandramelaka #dexandraselangor #dexandrakuantan #dexandrakedah #dexandrapenang #dexandrahq
#dexandraperfumemalaysia  #dexandrabomshell #dexandraguccibamboo #dexandraforher #dexandraforhim #perfumemurah #perfumemurahmalaysia #dexandralover #dexandra_bytya #countdownpelancaran #bodexandra
SENTIASA KERING. Antara feedback body oudourless by de'xandra. Tak lama lagi akan dilancarkan. Tunggu ya. Pastinya membantu korang semua. Jangan malu jangan sengan. Countdown pelancaran 2 hari lagi 😍😍 #sayajual  #perfume  #sayajualperfume  #sayajualdexandra  #sayajualdexandraperfume  #sayajualonline  #dexandraperfumes  #dexandra  #dexandramurah  #dexandramalaysia  #dexandrakl  #dexandraipoh  #dexandramelaka  #dexandraselangor  #dexandrakuantan  #dexandrakedah  #dexandrapenang  #dexandrahq  #dexandraperfumemalaysia  #dexandrabomshell  #dexandraguccibamboo  #dexandraforher  #dexandraforhim  #perfumemurah  #perfumemurahmalaysia  #dexandralover  #dexandra_bytya  #countdownpelancaran  #bodexandra 
sales!!!sales!!!sales!!!
.
 27 mei 2017 hingga 3 julai 2017
.
1 botol rm 55
2 botol rm100
.
whatsapp nak order nak pilih...
.
.
#dexandrapromosiraya2017
#dexandraoriginal
#dexandraperfumesale 
#dexandraoriginalperfume 
#dexandraperfumepromosiraya2017
#bazaaronlinemalaysia
#bazaaronline 
#bazaarpaknil 
#sayajualdexandra
SALE RAYA SALE RAYA SALE RAYA πŸ’―πŸ’―πŸ’― mai mai kakak kakak abang abang semua order dexandra. Memang berbaloi baloi sale raya dexandra ni. Beli 2 Botol hanya RM100😱 meh cepat cepat whatsapp hakak 013-3374532 #dexandrasetialam #dexandraklang #dexandrameru #dexandraperfume #salerayadexandra2017 #sayajualperfume #sayajualdexandra
PROMO RAYAπŸ“’
PROMO RAYAπŸ“’
PROMO RAYAπŸ“’
.

Setiap pembelian DUA BOTOL DEXANDRA dapat FREE TESTER & SAMPUL RAYA DEXANDRA! yeayyy
. .
.
1 bottle RM55 exc pos + free tester
2 bottles RM100 exc pos + free gift
.

Wallahhh!πŸ˜‹
.

Promo 27/5 - 3/7 !!
.

WhatsApp 0136160214 to purchase😊
.

#dexandra #dexandraperfume #shadaxandra #sayajualdexandra #sayajualsayapakai #trustedseller #dexandrashop #sayajualperfume #dexandraseller #perfumemesrassolat #perfumeshop #letswangi #penjualminyakwangi #jomwangi #brandedperfume #inspiredperfume #perfumemurah #parfum #jomalone #jomaloneperfume #dexandrapromoraya #promorayadexandra
PROMO RAYAπŸ“’ PROMO RAYAπŸ“’ PROMO RAYAπŸ“’ . Setiap pembelian DUA BOTOL DEXANDRA dapat FREE TESTER & SAMPUL RAYA DEXANDRA! yeayyy . . . 1 bottle RM55 exc pos + free tester 2 bottles RM100 exc pos + free gift . Wallahhh!πŸ˜‹ . Promo 27/5 - 3/7 !! . WhatsApp 0136160214 to purchase😊 . #dexandra  #dexandraperfume  #shadaxandra  #sayajualdexandra  #sayajualsayapakai  #trustedseller  #dexandrashop  #sayajualperfume  #dexandraseller  #perfumemesrassolat  #perfumeshop  #letswangi  #penjualminyakwangi  #jomwangi  #brandedperfume  #inspiredperfume  #perfumemurah  #parfum  #jomalone  #jomaloneperfume  #dexandrapromoraya  #promorayadexandra 
Sementara tengah promo 2 botol seratus ni, grab la uolls. Boleh join lucky draw, hadiah lucky draw Samsung Galaxy S8. 😍😍😍, Murah pun murah, dapat hadiah mahai lagi kalo uolls bertuah. 
#ramadhantiba #makinciklawooshoppe #dexandraperfume #dipklteam30 #sayajualdexandra #sayapakaisayajual #mrs212vip
Promosi #WangiRaya #dexandra kembali!
Syok tak? 2 botol RM 100 jer. 1 untuk Ramadan, 1 untuk Syawal 😍😘 For order, boleh Whatsapp Misa 013 951 6751. Fast reply.

#sayajualdexandra #sayajualdexandraperfume #WangianKehidupan #ScentOfLife #AgentSahDeXandra #A1606 #luckydrawdexandra
Ape tu??πŸ‘€
Kalau nk tau...tungguuuuβœ‹
.
. πŸ’•πŸ’•πŸ’•πŸ’•πŸ’•πŸ’•πŸ’•πŸ’•πŸ’•πŸ’•πŸ’•πŸ’•πŸ’•
Dengan De'Xandra perfume anda mampu memiliki wangian berjenama idaman anda.
Whatsapp πŸ‘‰ 017-7745736
#trustedagent
#johorbahruarea
#pos1malaysia
#sayajualdexandra
#ramadhan
Ape tu??πŸ‘€ Kalau nk tau...tungguuuuβœ‹ . . πŸ’•πŸ’•πŸ’•πŸ’•πŸ’•πŸ’•πŸ’•πŸ’•πŸ’•πŸ’•πŸ’•πŸ’•πŸ’• Dengan De'Xandra perfume anda mampu memiliki wangian berjenama idaman anda. Whatsapp πŸ‘‰ 017-7745736 #trustedagent  #johorbahruarea  #pos1malaysia  #sayajualdexandra  #ramadhan 
Assalamualaikum....
Ahlan Wasahlan Ya Ramadhan...
Promosi Raya 2017 dah mula ye?

#dexandra
#sayajualdexandra
#agensahshahalam
#id11185
#promosiraya2017
#duaseratus
#bazaarpaknil
#aurainstabatch6
The Sale is backkkk!! Yang paling ditunggu2 ramai kan? Hehe. Jom pm sekarang atau whatsapp je terus utk list yang terkini.. hee..πŸ’œ
πŸ“±014-8642827

#dexandraperfumes 
#sayajualdexandra 
#dexandraramadhansales
DEXANDRA BODY ODOURLESS

NEW PRODUCT LAUNCHING SOON 
#2harilagi 
AFFORDABLE & RELIABLE TESTIMONI

HARGA RETAIL

RM49 (SM) // RM 56 (SS) .
.
πŸŽ‰ HARGA PENGENALAN & PROMOSI πŸŽ‰

RM40 (SM) // RM 45 (SS) .
.
➑ Tidak termasuk kos pengeposan

Boleh whatsapp 011-1069 2912 untuk pertanyaan & pembelian

#alhamdulillah #syukur #sayajualperfume #sayajualdexandra #dexandrapuchong #dexandracyberjaya #dexandraputrajaya #dexandranegerisembilan #dexandraperfume #dexandraselangor #malaysiatrustedseller #inspiredperfume #bazaarpaknil #malaysiaonlineshop #dexandramurah #kamibencipenipuonline #perfumenotes #kedaiperfume #perfumemalaysia #perfumeshop #dexandraforher #dexandraforhim #dexandra #wangiankehidupan #testimonidexandra #dexandrawangiankehidupan #perfumelover #bodexandra #dexandrabodyodourless
DEXANDRA BODY ODOURLESS NEW PRODUCT LAUNCHING SOON #2harilagi  AFFORDABLE & RELIABLE TESTIMONI HARGA RETAIL RM49 (SM) // RM 56 (SS) . . πŸŽ‰ HARGA PENGENALAN & PROMOSI πŸŽ‰ RM40 (SM) // RM 45 (SS) . . ➑ Tidak termasuk kos pengeposan Boleh whatsapp 011-1069 2912 untuk pertanyaan & pembelian #alhamdulillah  #syukur  #sayajualperfume  #sayajualdexandra  #dexandrapuchong  #dexandracyberjaya  #dexandraputrajaya  #dexandranegerisembilan  #dexandraperfume  #dexandraselangor  #malaysiatrustedseller  #inspiredperfume  #bazaarpaknil  #malaysiaonlineshop  #dexandramurah  #kamibencipenipuonline  #perfumenotes  #kedaiperfume  #perfumemalaysia  #perfumeshop  #dexandraforher  #dexandraforhim  #dexandra  #wangiankehidupan  #testimonidexandra  #dexandrawangiankehidupan  #perfumelover  #bodexandra  #dexandrabodyodourless 
DEXANDRA BODY ODOURLESS

NEW PRODUCT LAUNCHING SOON 
#2harilagi 
AFFORDABLE & RELIABLE TESTIMONI

HARGA RETAIL

RM49 (SM) // RM 56 (SS) .
.
πŸŽ‰ HARGA PENGENALAN & PROMOSI πŸŽ‰

RM40 (SM) // RM 45 (SS) .
.
➑ Tidak termasuk kos pengeposan

Boleh whatsapp 011-1069 2912 untuk pertanyaan & pembelian

#alhamdulillah #syukur #sayajualperfume #sayajualdexandra #dexandrapuchong #dexandracyberjaya #dexandraputrajaya #dexandranegerisembilan #dexandraperfume #dexandraselangor #malaysiatrustedseller #inspiredperfume #bazaarpaknil #malaysiaonlineshop #dexandramurah #kamibencipenipuonline #perfumenotes #kedaiperfume #perfumemalaysia #perfumeshop #dexandraforher #dexandraforhim #dexandra #wangiankehidupan #testimonidexandra #dexandrawangiankehidupan #perfumelover #bodexandra #dexandrabodyodourless
DEXANDRA BODY ODOURLESS NEW PRODUCT LAUNCHING SOON #2harilagi  AFFORDABLE & RELIABLE TESTIMONI HARGA RETAIL RM49 (SM) // RM 56 (SS) . . πŸŽ‰ HARGA PENGENALAN & PROMOSI πŸŽ‰ RM40 (SM) // RM 45 (SS) . . ➑ Tidak termasuk kos pengeposan Boleh whatsapp 011-1069 2912 untuk pertanyaan & pembelian #alhamdulillah  #syukur  #sayajualperfume  #sayajualdexandra  #dexandrapuchong  #dexandracyberjaya  #dexandraputrajaya  #dexandranegerisembilan  #dexandraperfume  #dexandraselangor  #malaysiatrustedseller  #inspiredperfume  #bazaarpaknil  #malaysiaonlineshop  #dexandramurah  #kamibencipenipuonline  #perfumenotes  #kedaiperfume  #perfumemalaysia  #perfumeshop  #dexandraforher  #dexandraforhim  #dexandra  #wangiankehidupan  #testimonidexandra  #dexandrawangiankehidupan  #perfumelover  #bodexandra  #dexandrabodyodourless 
Pilih mana2 dua perfume dari #dexandraperfumes sama ada lelaki atau wanita atau kedua2 nya. Hanya RM100 sahaja utk 2 botol!
Dan RM55 utk 1 botol!
JIMAT BANYAK berbanding biasa!

Promosi hanya sah pada tarikh yg dinyatakan sahaja.
Berminat? 
Hubungi saya Hidayah 0182495100
#sayajualdexandra #dexandrakajang #dexandraampang #dexandramurah #dexandrarm55
.
3 Merah .
======= .
.
Hanya orang yang mempunyai level keyakinan yang tinggi berani mengunakan haruman ini..
.
Aromanya yang strong mampu menarik perhatian sesiapa sahaja untuk mengenali si pemakainya..
.
Mana satu perfume merah favourite anda?
Jom grab satu botol!!! Sekarang ada promosi raya tau! .
.
1botol rm55
2 botol rm100 .
.
Whatsapp 01126947807 (nad)
.
#dexandra #DeXandraFragrant #sayajualdexandra #sayapakaidexandra #dexandraperfumes #sayajualonline #bazzarpaknil #hantaran #hadiah #wangiankehidupan #perfume #mesrasolat#sale #keluaranbumiputera #longlasting #saleraya #ramadhan #raya
. 3 Merah . ======= . . Hanya orang yang mempunyai level keyakinan yang tinggi berani mengunakan haruman ini.. . Aromanya yang strong mampu menarik perhatian sesiapa sahaja untuk mengenali si pemakainya.. . Mana satu perfume merah favourite anda? Jom grab satu botol!!! Sekarang ada promosi raya tau! . . 1botol rm55 2 botol rm100 . . Whatsapp 01126947807 (nad) . #dexandra  #DeXandraFragrant  #sayajualdexandra  #sayapakaidexandra  #dexandraperfumes  #sayajualonline  #bazzarpaknil  #hantaran  #hadiah  #wangiankehidupan  #perfume  #mesrasolat #sale  #keluaranbumiputera  #longlasting  #saleraya  #ramadhan  #raya 
.
Bukan satu tapi empat .
================== .
.
Ramai pencinta haruman lebih gemarkan haruman yang unik dan tersendiri..Ekslusif dan direka khas tanpa ada persamaan dengan haruman ternama di kuanter perfume di mall membeli belah..
.
Berita baik buat anda, dexandra bukan sahaja mengeluarkan 1 bahkan 4 haruman yang boleh dijadikan koleksi ekslusif pencinta perfume..
.
For him .
====== .
Dexandra her. 
Abir .
.
For Her .
====== .
Dexandra Her .
Zahra .
.
Harumannya pergh..susah nak cerita.Biarlah misteri.. Kalau nak tahu juga PM admin ya.. Sekarang ada promosi raya tau! .
.
1botol rm55
2 botol rm100 .
.
P/S pelanggan yang memilih koleksi ekslusif ini biasanya tak nak perfume yang lain dah..So special untuk diriku kata mereka..😍😍 .
.
Whatsapp 01126947807 (nad)
.
#dexandra #DeXandraFragrant #sayajualdexandra #sayapakaidexandra #dexandraperfumes #sayajualonline #bazzarpaknil #hantaran #hadiah #wangiankehidupan #perfume #mesrasolat#sale #keluaranbumiputera #longlasting #saleraya #ramadhan #raya
. Bukan satu tapi empat . ================== . . Ramai pencinta haruman lebih gemarkan haruman yang unik dan tersendiri..Ekslusif dan direka khas tanpa ada persamaan dengan haruman ternama di kuanter perfume di mall membeli belah.. . Berita baik buat anda, dexandra bukan sahaja mengeluarkan 1 bahkan 4 haruman yang boleh dijadikan koleksi ekslusif pencinta perfume.. . For him . ====== . Dexandra her. Abir . . For Her . ====== . Dexandra Her . Zahra . . Harumannya pergh..susah nak cerita.Biarlah misteri.. Kalau nak tahu juga PM admin ya.. Sekarang ada promosi raya tau! . . 1botol rm55 2 botol rm100 . . P/S pelanggan yang memilih koleksi ekslusif ini biasanya tak nak perfume yang lain dah..So special untuk diriku kata mereka..😍😍 . . Whatsapp 01126947807 (nad) . #dexandra  #DeXandraFragrant  #sayajualdexandra  #sayapakaidexandra  #dexandraperfumes  #sayajualonline  #bazzarpaknil  #hantaran  #hadiah  #wangiankehidupan  #perfume  #mesrasolat #sale  #keluaranbumiputera  #longlasting  #saleraya  #ramadhan  #raya