an online Instagram web viewer

#sayajualsabun medias

Photos

HANAN SOAP (Viral soap)
.
+postage RM8SM /RM12SS
.
DIPERBUAT DARI:
👉 extract strawberry
👉 extract roses
👉 olive oil
👉 goat milk
👉 whitening agent
.
KELEBIHAN :
🌸 hilangkan daki serta merta
🌸 hilangkan jerawat
🌸 boleh digunakan seluruh badan dan muka
🌸 memutihkan kulit
🌸 membersihkan kotoran
.
Whatsapp 01110329393
.

#hanansoap #hanansoapviral #hanansoapmurah#sabunhanan #sabunhananmurah #sabunputih#sabunputihketiak #sabunputihkelengkanghitam#sabunputihbadan #sabunputihgebu#sabunputihkulit #sabunputihtelur#sayanakputihgebu #sayanakputih #sayajualsabun#sayajualsabunkopi #sayajualprodukkecantikan#sayajualmakeupmurah #kosmetikmurahmalaysia#kosmetikinspiredmurahmalaysia#makeupinspiredmurahmalaysia#makeupmurahmalaysia
HANAN SOAP (Viral soap) . +postage RM8SM /RM12SS . DIPERBUAT DARI: 👉 extract strawberry 👉 extract roses 👉 olive oil 👉 goat milk 👉 whitening agent . KELEBIHAN : 🌸 hilangkan daki serta merta 🌸 hilangkan jerawat 🌸 boleh digunakan seluruh badan dan muka 🌸 memutihkan kulit 🌸 membersihkan kotoran . Whatsapp 01110329393 . #hanansoap  #hanansoapviral  #hanansoapmurah #sabunhanan  #sabunhananmurah  #sabunputih #sabunputihketiak  #sabunputihkelengkanghitam #sabunputihbadan  #sabunputihgebu #sabunputihkulit  #sabunputihtelur #sayanakputihgebu  #sayanakputih  #sayajualsabun #sayajualsabunkopi  #sayajualprodukkecantikan #sayajualmakeupmurah  #kosmetikmurahmalaysia #kosmetikinspiredmurahmalaysia #makeupinspiredmurahmalaysia #makeupmurahmalaysia 
Fungsi Acne Serum by Pureallure ----------------------------------------- Bahan utama : Pure Neem Extract [ Kelebihan: ]
• Mencerahkan kulit • Menghilangkan jerawat dan jeragat • Mengawal minyak & lembapan kulit • Menganjalkan & Mengurangkan tanda penuaan • Mengecilkan pori terbuka • Memudarkan parut jerawat hitam dan lekuk
• Meratakan tona kulit tidak sekata dan 'sunburn' [ Benefits: ]
• Brighten skin
• Eliminate acne and freckles
• Control the oil and moisture in the skin
• Firming & Reducing signs of aging
• Minimizes open pores
• Fading acne scars
• Leveling of uneven skin tone and 'sunburn'

#sabunpower #agentsahjb #sabunpoweragent #penghapusjerawat #feedbackcustomer #serumpower #testimonicustomer #feedbacksabunpower #sayajualserum #serummurah #serum #produkkecantikan #localproduct #localbeauty #sabunmurah  #customerfeedback #pureallure #sayajualsabun #fairybypureallure #terimakasih #teampowerjb
#syukuralhamdulillah #kosmetikmurah  #cantik #hargamurah #berbaloibaloi #setandingoriginal #visitmyig #instagrammalaysia #followwithlove
Fungsi Acne Serum by Pureallure ----------------------------------------- Bahan utama : Pure Neem Extract [ Kelebihan: ] • Mencerahkan kulit • Menghilangkan jerawat dan jeragat • Mengawal minyak & lembapan kulit • Menganjalkan & Mengurangkan tanda penuaan • Mengecilkan pori terbuka • Memudarkan parut jerawat hitam dan lekuk • Meratakan tona kulit tidak sekata dan 'sunburn' [ Benefits: ] • Brighten skin • Eliminate acne and freckles • Control the oil and moisture in the skin • Firming & Reducing signs of aging • Minimizes open pores • Fading acne scars • Leveling of uneven skin tone and 'sunburn' #sabunpower  #agentsahjb  #sabunpoweragent  #penghapusjerawat  #feedbackcustomer  #serumpower  #testimonicustomer  #feedbacksabunpower  #sayajualserum  #serummurah  #serum  #produkkecantikan  #localproduct  #localbeauty  #sabunmurah  #customerfeedback  #pureallure  #sayajualsabun  #fairybypureallure  #terimakasih  #teampowerjb  #syukuralhamdulillah  #kosmetikmurah  #cantik  #hargamurah  #berbaloibaloi  #setandingoriginal  #visitmyig  #instagrammalaysia  #followwithlove 
FELLA SOAP MALAYSIA
.

kelebihan fella magic soap :
> menghilangkan jerawat batu
> memutihkan kulit
> mengecilkan pori kulit
> muka sentiasa berasa segar .
> menghilangkan kulit kusam
> uv protaction
> mengekalkan kelembapan kulit
> mengandungi vitamin A,B,C
> tahan lama untuk kegunaan > jimat dan kesan seperti produk berjenama
.

berminat sila tingalkan komen segera untuk tebus harga diskaun

jika anda semua nak tahu rahsia sebenar fella soap ini boleh direct wassap ke 
019 2820014
019 2820014
0192820014

atau tingalkan komen " PM" untuk stock diskaun sekarang  #sabunputih #fellasoap #fellamurah #putihgebu #sabunmuka #sabuntangan #livinglavida #cantikjelita #muah #sayangsayang #sayajualsabun #sayajual #sayajualprodukputih
FELLA SOAP MALAYSIA . kelebihan fella magic soap : > menghilangkan jerawat batu > memutihkan kulit > mengecilkan pori kulit > muka sentiasa berasa segar . > menghilangkan kulit kusam > uv protaction > mengekalkan kelembapan kulit > mengandungi vitamin A,B,C > tahan lama untuk kegunaan > jimat dan kesan seperti produk berjenama . berminat sila tingalkan komen segera untuk tebus harga diskaun jika anda semua nak tahu rahsia sebenar fella soap ini boleh direct wassap ke 019 2820014 019 2820014 0192820014 atau tingalkan komen " PM" untuk stock diskaun sekarang #sabunputih  #fellasoap  #fellamurah  #putihgebu  #sabunmuka  #sabuntangan  #livinglavida  #cantikjelita  #muah  #sayangsayang  #sayajualsabun  #sayajual  #sayajualprodukputih 
Korunk rasa produk skincare apa yang beli 1, tapi boleh pakai kat banyak tempat??? hmmmm

kalau ada pun mesti korunk ragu-2 kan, yelah takkan yang pakai kat tangan boleh pakai kat muka, yedokk??? JANGAN RISAU!! haaaa, yang ni BOLEH ! 
jimat sangat beb. putih pun putih. takrugi 1sen pun tau.. pm pm pm pm  #fellamurah #sabunfella #sabunmurah #sabunputih #sayajualsabunfella #sayajualsabun
Korunk rasa produk skincare apa yang beli 1, tapi boleh pakai kat banyak tempat??? hmmmm kalau ada pun mesti korunk ragu-2 kan, yelah takkan yang pakai kat tangan boleh pakai kat muka, yedokk??? JANGAN RISAU!! haaaa, yang ni BOLEH ! jimat sangat beb. putih pun putih. takrugi 1sen pun tau.. pm pm pm pm #fellamurah  #sabunfella  #sabunmurah  #sabunputih  #sayajualsabunfella  #sayajualsabun 
Apa yang bestnya Sabun Kolagen HNI-HPAI ni?
➡meremajakan kulit
➡menghaluskan kulit yang kering & kusam
➡mencerahkan kulit
➡mengurangkan iritasi pada kulit yang sensitif
➡mengubati penyakit kulit seperti panau dan kurap

Nak cuba? whatsapp laju2 📲 019-6950276

#sabunkolagen  #sabunhpai #sabunmuka  #sabunbadan #hnimalaysia #hpaimalaysia #hpaindonesia #hnindonesia #produkhalal #produkmuslim #halalantoyyiban #sayajualsabun #sayajualsayapakai #sayajualawakbeli #malaysia #jerawat #kusam #kulitkering #kulitberminyak #panau #kurap #hnihealthbeauty
Apa yang bestnya Sabun Kolagen HNI-HPAI ni? ➡meremajakan kulit ➡menghaluskan kulit yang kering & kusam ➡mencerahkan kulit ➡mengurangkan iritasi pada kulit yang sensitif ➡mengubati penyakit kulit seperti panau dan kurap Nak cuba? whatsapp laju2 📲 019-6950276 #sabunkolagen  #sabunhpai  #sabunmuka  #sabunbadan  #hnimalaysia  #hpaimalaysia  #hpaindonesia  #hnindonesia  #produkhalal  #produkmuslim  #halalantoyyiban  #sayajualsabun  #sayajualsayapakai  #sayajualawakbeli  #malaysia  #jerawat  #kusam  #kulitkering  #kulitberminyak  #panau  #kurap  #hnihealthbeauty 
#marineessencebodywash yg sgt wangi dan lembut selepas menggunakannye..kulit jdi lembut dan rase segar sentiasa.. Jom cepat pm/wassap sy 0182715993

#kulitputih #kulitcantik #kulitgebu #testimonialateam #ateam #ateamlembahklang #awesomazingteam #sayajual #sayajualsabun 
Cod #portklang #bandarklang
Kulit badan kusam? Bau badan menyengat? Suami tengok pun tak selera? 🙀 ish..takkan la begitu sekali. Tapi kalau betul, cepat-cepat cari cara penyelesaian yang boleh settle dengan sekali penggunaan. Biar betul! Ada ke camtu? Haaaaa cuba try test tengok. Jatuh cinta pandang pertama bila guna sabun best #beesandbreeds.
.
.
.
.
.
#homemadesoapmalaysia #kulitsihat #kulitcantik #kulitgatal #produkkecantikan #sayajualsabun #sayajual #essentialoil #baubadan #baubadanhilang #marykay #bokittalover #zawara #zawaralovers #dressmurah #dresscantikmalaysia
Kulit badan kusam? Bau badan menyengat? Suami tengok pun tak selera? 🙀 ish..takkan la begitu sekali. Tapi kalau betul, cepat-cepat cari cara penyelesaian yang boleh settle dengan sekali penggunaan. Biar betul! Ada ke camtu? Haaaaa cuba try test tengok. Jatuh cinta pandang pertama bila guna sabun best #beesandbreeds . . . . . . #homemadesoapmalaysia  #kulitsihat  #kulitcantik  #kulitgatal  #produkkecantikan  #sayajualsabun  #sayajual  #essentialoil  #baubadan  #baubadanhilang  #marykay  #bokittalover  #zawara  #zawaralovers  #dressmurah  #dresscantikmalaysia 
When life gives u honey, u make a handmade soap 😆 serius, memang kami tak plan pun nak buat sabun ni. Ayah memang bela lebah kelulut ni untuk dapatkan madu yg segar. Tapi bila buat sabun, ramai pulak yang suka dan nampak kesan pada kulit badan. Maka dari situ terhasillah #beesandbreeds #sabunmadukelulut yang diminati ramai.
.
.
.
.
.
#baubadan #bermadu #baubadanhilang #bodyodour #like4like #sayajualsabun #kulitcantik #produklaris #produkkecantikan #kulitgatal #kulitcantik #kulitsihat #homemadesoapmalaysia
When life gives u honey, u make a handmade soap 😆 serius, memang kami tak plan pun nak buat sabun ni. Ayah memang bela lebah kelulut ni untuk dapatkan madu yg segar. Tapi bila buat sabun, ramai pulak yang suka dan nampak kesan pada kulit badan. Maka dari situ terhasillah #beesandbreeds  #sabunmadukelulut  yang diminati ramai. . . . . . #baubadan  #bermadu  #baubadanhilang  #bodyodour  #like4like  #sayajualsabun  #kulitcantik  #produklaris  #produkkecantikan  #kulitgatal  #kulitcantik  #kulitsihat  #homemadesoapmalaysia 
Selamat pagi semua!  Syafi nak habaq ni.  Freshie facial wash kegemaran semua, dah out of stock 😢 sorry pada yg order sebelum ni. 
Tapi takpe, Kalau pihak HQ dah restock sabun ni, cepat cepat syafi bgtau kat sini ye. 
Terima kasih kerana selalu support Allure Beauty 🤗

#sayajual #sayajualprodukkecantikkan #sayajualsabun #sayajualpencucimuka #malaysia #produkkecantikkan #pencucimukaterbaik #vitaminc
Hello semua. Memperkenalkan produk pertama keluaran thenadcase iaitu Bees&Breeds Sabun Madu Kelulut bersama gabungan hebat Lavendar Essential Oil. .
.
.
.
.
#beesandbreeds #sayajualbarangbaby #sayajualsabun #sabunmadukelulut #sabunmadu #jombermadu #bermadu #kulitcantik #kulitgatal #eczema #essentialoil #homemadesoapmalaysia
Set Gatal kulit - Daun Gelenggang
Anda mengalami msalah kulit??✔ Jgn malu..jgn segan ada ubat mujarab utk mengubati masalah anda!!✔
Sabun & Krim tradisional turun temurun nenek moyang dlu menggunakan daun gelenggang . kini dengan pack baru. KRIM & SABUN.. Hanya BASUH & SAPU saja.. !!✔ Boleh mengubati msalah:-
Panau✔
Kurap✔
Kayap✔
Gatal2 kulit✔
Ruam ✔
Terkena gigitan nyamuk✔
Enzima✔

Cara Guna:-
Sabun gelenggang mandi 3x sehari..selepas mandi sapukan krim.. sehingga sembuh.. CARA ORDER??✔✔ Whatsap : 013-2625022
Wechat id : fiza121180
#sabunherba
#sabuncollogen
#sabundaungelenggang
#sabunmadu
#sabunresdung
#sabunjerawat
#sabunherbal 
#sabunorganic
#sabunbasuhmuka
#sabunmuka
#produklakukeras
#buatanmalaysia
#produkhomemade
#sabunjenamasendirimurah 
#sabun
#sabunberasthailand
#sayajualsabun
#sayajual
Set Gatal kulit - Daun Gelenggang Anda mengalami msalah kulit??✔ Jgn malu..jgn segan ada ubat mujarab utk mengubati masalah anda!!✔ Sabun & Krim tradisional turun temurun nenek moyang dlu menggunakan daun gelenggang . kini dengan pack baru. KRIM & SABUN.. Hanya BASUH & SAPU saja.. !!✔ Boleh mengubati msalah:- Panau✔ Kurap✔ Kayap✔ Gatal2 kulit✔ Ruam ✔ Terkena gigitan nyamuk✔ Enzima✔ Cara Guna:- Sabun gelenggang mandi 3x sehari..selepas mandi sapukan krim.. sehingga sembuh.. CARA ORDER??✔✔ Whatsap : 013-2625022 Wechat id : fiza121180 #sabunherba  #sabuncollogen  #sabundaungelenggang  #sabunmadu  #sabunresdung  #sabunjerawat  #sabunherbal  #sabunorganic  #sabunbasuhmuka  #sabunmuka  #produklakukeras  #buatanmalaysia  #produkhomemade  #sabunjenamasendirimurah  #sabun  #sabunberasthailand  #sayajualsabun  #sayajual 
🌾Money Rice Milk Cream membantu membaiki kulit kusam hingga rendah jelasan dengan berkesan. 🌾Menampilkan ekstrak semula jadi Vitamin B1 B2, vitamin C, vitamin E1 krim dibuat dengan beras susu aroma lembut tidak berbahaya. 🌾Membantu dalam pembaikan kulit dan pemutihan kulit pemecut dan menolak sel kulit kedut dan tompok penuaan eksokrin, jeragat, jerawat, mengurangkan kulit jeragat sukar tebal pudar secara semula jadi dalam 1-2 minggu. (hasil mungkin berbeza setiap orang).
🌾Sama ada kulit sensitif, kulit kering, kulit berminyak boleh menggunakan rice milk cream.
•
✔️Memohon pada muka dan leger setiap pagi / siang.
•
✅Net 5g.
✅Fda reg no 10-1-5922223
.
.
📌Pengambilan berterusan akan jelas perubahan.
📌Perubahan mengikut pada kulit masing-masing.
***********************************************************
#sayajual #sayajualcream #sayajualsupplement #sayajualcollagen #sayajualsabun #sayajuallotion #oryginal #onlineShop #onlinemalaysia #onlineShopMalaysia #Igbiz #Igseller #Igshopping #Instashop #InstaShopMalaysia #InstaShoppingMalaysia #KualaLumpur #Semenanjung #Sabah #Sarawak #WhatsApp #HotItem #_skincare4you_
🌾Money Rice Milk Cream membantu membaiki kulit kusam hingga rendah jelasan dengan berkesan. 🌾Menampilkan ekstrak semula jadi Vitamin B1 B2, vitamin C, vitamin E1 krim dibuat dengan beras susu aroma lembut tidak berbahaya. 🌾Membantu dalam pembaikan kulit dan pemutihan kulit pemecut dan menolak sel kulit kedut dan tompok penuaan eksokrin, jeragat, jerawat, mengurangkan kulit jeragat sukar tebal pudar secara semula jadi dalam 1-2 minggu. (hasil mungkin berbeza setiap orang). 🌾Sama ada kulit sensitif, kulit kering, kulit berminyak boleh menggunakan rice milk cream. • ✔️Memohon pada muka dan leger setiap pagi / siang. • ✅Net 5g. ✅Fda reg no 10-1-5922223 . . 📌Pengambilan berterusan akan jelas perubahan. 📌Perubahan mengikut pada kulit masing-masing. *********************************************************** #sayajual  #sayajualcream  #sayajualsupplement  #sayajualcollagen  #sayajualsabun  #sayajuallotion  #oryginal  #onlineShop  #onlinemalaysia  #onlineShopMalaysia  #Igbiz  #Igseller  #Igshopping  #Instashop  #InstaShopMalaysia  #InstaShoppingMalaysia  #KualaLumpur  #Semenanjung  #Sabah  #Sarawak  #WhatsApp  #HotItem  #_skincare4you_ 
Review 🌾Money Rice Milk Cream membantu membaiki kulit kusam hingga rendah jelasan dengan berkesan. 🌾Menampilkan ekstrak semula jadi Vitamin B1 B2, vitamin C, vitamin E1 krim dibuat dengan beras susu aroma lembut tidak berbahaya. 🌾Membantu dalam pembaikan kulit dan pemutihan kulit pemecut dan menolak sel kulit kedut dan tompok penuaan eksokrin, jeragat, jerawat, mengurangkan kulit jeragat sukar tebal pudar secara semula jadi dalam 1-2 minggu. (hasil mungkin berbeza setiap orang).
🌾Sama ada kulit sensitif, kulit kering, kulit berminyak boleh menggunakan rice milk cream.
•
✔️Memohon pada muka dan leger setiap pagi / siang.
•
✅Net 5g.
✅Fda reg no 10-1-5922223
.
.
📌Pengambilan berterusan akan jelas perubahan.
📌Perubahan mengikut pada kulit masing-masing.
***********************************************************
#sayajual #sayajualcream #sayajualsupplement #sayajualcollagen #sayajualsabun #sayajuallotion #oryginal #onlineShop #onlinemalaysia #onlineShopMalaysia #Igbiz #Igseller #Igshopping #Instashop #InstaShopMalaysia #InstaShoppingMalaysia #KualaLumpur #Semenanjung #Sabah #Sarawak #WhatsApp #HotItem #_skincare4you_
Review 🌾Money Rice Milk Cream membantu membaiki kulit kusam hingga rendah jelasan dengan berkesan. 🌾Menampilkan ekstrak semula jadi Vitamin B1 B2, vitamin C, vitamin E1 krim dibuat dengan beras susu aroma lembut tidak berbahaya. 🌾Membantu dalam pembaikan kulit dan pemutihan kulit pemecut dan menolak sel kulit kedut dan tompok penuaan eksokrin, jeragat, jerawat, mengurangkan kulit jeragat sukar tebal pudar secara semula jadi dalam 1-2 minggu. (hasil mungkin berbeza setiap orang). 🌾Sama ada kulit sensitif, kulit kering, kulit berminyak boleh menggunakan rice milk cream. • ✔️Memohon pada muka dan leger setiap pagi / siang. • ✅Net 5g. ✅Fda reg no 10-1-5922223 . . 📌Pengambilan berterusan akan jelas perubahan. 📌Perubahan mengikut pada kulit masing-masing. *********************************************************** #sayajual  #sayajualcream  #sayajualsupplement  #sayajualcollagen  #sayajualsabun  #sayajuallotion  #oryginal  #onlineShop  #onlinemalaysia  #onlineShopMalaysia  #Igbiz  #Igseller  #Igshopping  #Instashop  #InstaShopMalaysia  #InstaShoppingMalaysia  #KualaLumpur  #Semenanjung  #Sabah  #Sarawak  #WhatsApp  #HotItem  #_skincare4you_ 
Review 🌾Money Rice Milk Cream membantu membaiki kulit kusam hingga rendah jelasan dengan berkesan. 🌾Menampilkan ekstrak semula jadi Vitamin B1 B2, vitamin C, vitamin E1 krim dibuat dengan beras susu aroma lembut tidak berbahaya. 🌾Membantu dalam pembaikan kulit dan pemutihan kulit pemecut dan menolak sel kulit kedut dan tompok penuaan eksokrin, jeragat, jerawat, mengurangkan kulit jeragat sukar tebal pudar secara semula jadi dalam 1-2 minggu. (hasil mungkin berbeza setiap orang).
🌾Sama ada kulit sensitif, kulit kering, kulit berminyak boleh menggunakan rice milk cream.
•
✔️Memohon pada muka dan leger setiap pagi / siang.
•
✅Net 5g.
✅Fda reg no 10-1-5922223
.
.
📌Pengambilan berterusan akan jelas perubahan.
📌Perubahan mengikut pada kulit masing-masing.
***********************************************************
#sayajual #sayajualcream #sayajualsupplement #sayajualcollagen #sayajualsabun #sayajuallotion #oryginal #onlineShop #onlinemalaysia #onlineShopMalaysia #Igbiz #Igseller #Igshopping #Instashop #InstaShopMalaysia #InstaShoppingMalaysia #KualaLumpur #Semenanjung #Sabah #Sarawak #WhatsApp #HotItem #_skincare4you_
Review 🌾Money Rice Milk Cream membantu membaiki kulit kusam hingga rendah jelasan dengan berkesan. 🌾Menampilkan ekstrak semula jadi Vitamin B1 B2, vitamin C, vitamin E1 krim dibuat dengan beras susu aroma lembut tidak berbahaya. 🌾Membantu dalam pembaikan kulit dan pemutihan kulit pemecut dan menolak sel kulit kedut dan tompok penuaan eksokrin, jeragat, jerawat, mengurangkan kulit jeragat sukar tebal pudar secara semula jadi dalam 1-2 minggu. (hasil mungkin berbeza setiap orang). 🌾Sama ada kulit sensitif, kulit kering, kulit berminyak boleh menggunakan rice milk cream. • ✔️Memohon pada muka dan leger setiap pagi / siang. • ✅Net 5g. ✅Fda reg no 10-1-5922223 . . 📌Pengambilan berterusan akan jelas perubahan. 📌Perubahan mengikut pada kulit masing-masing. *********************************************************** #sayajual  #sayajualcream  #sayajualsupplement  #sayajualcollagen  #sayajualsabun  #sayajuallotion  #oryginal  #onlineShop  #onlinemalaysia  #onlineShopMalaysia  #Igbiz  #Igseller  #Igshopping  #Instashop  #InstaShopMalaysia  #InstaShoppingMalaysia  #KualaLumpur  #Semenanjung  #Sabah  #Sarawak  #WhatsApp  #HotItem  #_skincare4you_ 
💊 L-Gluta Armoni > Net Weight 30 cap's .
- Tanpa bimbangkan kerana mendapat lulusan keselamatan dari GMP.
- Rintangan yg sukar putih juga berkesan.
- Putih membolehkan badan merah jambu.
- Mengurangkan lingkaran hitam di bawah mata.
- Mengurang flek hitam atau nod limfa.
- Perlindungan UV dari matahari.
- Menguatkan kulit dan mengurang sensitif.
.
Vitamin C adalah sama dengan makan :::
🍒 Cherry 16 biji
🍅 Tomato, 5 biji
🍑 Pomegranate 6 biji
.
Nutrien yang bermanfaat untuk kulit yg terdapat pelbagai jenis :::::.
🍒 Acerola ceri = Kulit tanpa jerawat.
🍅 Tomato. = Memutih pinky.
🍀 Q10. = Sentuhan kulit lembut Putih.
🌰 Pain kulit kayu. = Tidak lusuh atau kusam.
🍎 Pomegranate. = Menganjal dan mengencangkan kulit.
🍇 Grape Seed = Mengurangkan lingkaran hitam di bawah mata.
🍋 Vitamin C 10 type = perlindungan UV dari matahari.
🍠 Glutation dari Asparagus = putih  rintangan yg sukar.
.
✔ antioksidan dan penuaan awal.
✔ tambah kuasa putih pinky kulit.
✔ sistem anti kanser dalam badan. . ✅HALAL DAN SELAMAT
✅LULUSAN FDA DAN GMP
✅RECP NO 10-1-01057-1-0012
>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>
📌Pengambilan berterusan akan jelas perubahan.
📌Perubahan mengikut pada kulit masing-masing.
***********************************************************
#sayajual #sayajualcream #sayajualsupplement #sayajualcollagen #sayajualsabun #sayajuallotion #oryginal #onlineShop #onlinemalaysia #onlineShopMalaysia #Igbiz #Igseller #Igshopping #Instashop #InstaShopMalaysia #InstaShoppingMalaysia #KualaLumpur #Semenanjung #Sabah #Sarawak #WhatsApp #HotItem #_skincare4you_
💊 L-Gluta Armoni > Net Weight 30 cap's . - Tanpa bimbangkan kerana mendapat lulusan keselamatan dari GMP. - Rintangan yg sukar putih juga berkesan. - Putih membolehkan badan merah jambu. - Mengurangkan lingkaran hitam di bawah mata. - Mengurang flek hitam atau nod limfa. - Perlindungan UV dari matahari. - Menguatkan kulit dan mengurang sensitif. . Vitamin C adalah sama dengan makan ::: 🍒 Cherry 16 biji 🍅 Tomato, 5 biji 🍑 Pomegranate 6 biji . Nutrien yang bermanfaat untuk kulit yg terdapat pelbagai jenis :::::. 🍒 Acerola ceri = Kulit tanpa jerawat. 🍅 Tomato. = Memutih pinky. 🍀 Q10. = Sentuhan kulit lembut Putih. 🌰 Pain kulit kayu. = Tidak lusuh atau kusam. 🍎 Pomegranate. = Menganjal dan mengencangkan kulit. 🍇 Grape Seed = Mengurangkan lingkaran hitam di bawah mata. 🍋 Vitamin C 10 type = perlindungan UV dari matahari. 🍠 Glutation dari Asparagus = putih rintangan yg sukar. . ✔ antioksidan dan penuaan awal. ✔ tambah kuasa putih pinky kulit. ✔ sistem anti kanser dalam badan. . ✅HALAL DAN SELAMAT ✅LULUSAN FDA DAN GMP ✅RECP NO 10-1-01057-1-0012 >>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>> 📌Pengambilan berterusan akan jelas perubahan. 📌Perubahan mengikut pada kulit masing-masing. *********************************************************** #sayajual  #sayajualcream  #sayajualsupplement  #sayajualcollagen  #sayajualsabun  #sayajuallotion  #oryginal  #onlineShop  #onlinemalaysia  #onlineShopMalaysia  #Igbiz  #Igseller  #Igshopping  #Instashop  #InstaShopMalaysia  #InstaShoppingMalaysia  #KualaLumpur  #Semenanjung  #Sabah  #Sarawak  #WhatsApp  #HotItem  #_skincare4you_ 
Review 💊 L-Gluta Armoni > Net Weight 30 cap's .
- Tanpa bimbangkan kerana mendapat lulusan keselamatan dari GMP.
- Rintangan yg sukar putih juga berkesan.
- Putih membolehkan badan merah jambu.
- Mengurangkan lingkaran hitam di bawah mata.
- Mengurang flek hitam atau nod limfa.
- Perlindungan UV dari matahari.
- Menguatkan kulit dan mengurang sensitif.
.
Vitamin C adalah sama dengan makan :::
🍒 Cherry 16 biji
🍅 Tomato, 5 biji
🍑 Pomegranate 6 biji
.
Nutrien yang bermanfaat untuk kulit yg terdapat pelbagai jenis :::::.
🍒 Acerola ceri = Kulit tanpa jerawat.
🍅 Tomato. = Memutih pinky.
🍀 Q10. = Sentuhan kulit lembut Putih.
🌰 Pain kulit kayu. = Tidak lusuh atau kusam.
🍎 Pomegranate. = Menganjal dan mengencangkan kulit.
🍇 Grape Seed = Mengurangkan lingkaran hitam di bawah mata.
🍋 Vitamin C 10 type = perlindungan UV dari matahari.
🍠 Glutation dari Asparagus = putih  rintangan yg sukar.
.
✔ antioksidan dan penuaan awal.
✔ tambah kuasa putih pinky kulit.
✔ sistem anti kanser dalam badan. . ✅HALAL DAN SELAMAT
✅LULUSAN FDA DAN GMP
✅RECP NO 10-1-01057-1-0012
>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>
📌Pengambilan berterusan akan jelas perubahan.
📌Perubahan mengikut pada kulit masing-masing.
***********************************************************
#sayajual #sayajualcream #sayajualsupplement #sayajualcollagen #sayajualsabun #sayajuallotion #oryginal #onlineShop #onlinemalaysia #onlineShopMalaysia #Igbiz #Igseller #Igshopping #Instashop #InstaShopMalaysia #InstaShoppingMalaysia #KualaLumpur #Semenanjung #Sabah #Sarawak #WhatsApp #HotItem #_skincare4you_
Review 💊 L-Gluta Armoni > Net Weight 30 cap's . - Tanpa bimbangkan kerana mendapat lulusan keselamatan dari GMP. - Rintangan yg sukar putih juga berkesan. - Putih membolehkan badan merah jambu. - Mengurangkan lingkaran hitam di bawah mata. - Mengurang flek hitam atau nod limfa. - Perlindungan UV dari matahari. - Menguatkan kulit dan mengurang sensitif. . Vitamin C adalah sama dengan makan ::: 🍒 Cherry 16 biji 🍅 Tomato, 5 biji 🍑 Pomegranate 6 biji . Nutrien yang bermanfaat untuk kulit yg terdapat pelbagai jenis :::::. 🍒 Acerola ceri = Kulit tanpa jerawat. 🍅 Tomato. = Memutih pinky. 🍀 Q10. = Sentuhan kulit lembut Putih. 🌰 Pain kulit kayu. = Tidak lusuh atau kusam. 🍎 Pomegranate. = Menganjal dan mengencangkan kulit. 🍇 Grape Seed = Mengurangkan lingkaran hitam di bawah mata. 🍋 Vitamin C 10 type = perlindungan UV dari matahari. 🍠 Glutation dari Asparagus = putih rintangan yg sukar. . ✔ antioksidan dan penuaan awal. ✔ tambah kuasa putih pinky kulit. ✔ sistem anti kanser dalam badan. . ✅HALAL DAN SELAMAT ✅LULUSAN FDA DAN GMP ✅RECP NO 10-1-01057-1-0012 >>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>> 📌Pengambilan berterusan akan jelas perubahan. 📌Perubahan mengikut pada kulit masing-masing. *********************************************************** #sayajual  #sayajualcream  #sayajualsupplement  #sayajualcollagen  #sayajualsabun  #sayajuallotion  #oryginal  #onlineShop  #onlinemalaysia  #onlineShopMalaysia  #Igbiz  #Igseller  #Igshopping  #Instashop  #InstaShopMalaysia  #InstaShoppingMalaysia  #KualaLumpur  #Semenanjung  #Sabah  #Sarawak  #WhatsApp  #HotItem  #_skincare4you_ 
Review 💊 L-Gluta Armoni > Net Weight 30 cap's .
- Tanpa bimbangkan kerana mendapat lulusan keselamatan dari GMP.
- Rintangan yg sukar putih juga berkesan.
- Putih membolehkan badan merah jambu.
- Mengurangkan lingkaran hitam di bawah mata.
- Mengurang flek hitam atau nod limfa.
- Perlindungan UV dari matahari.
- Menguatkan kulit dan mengurang sensitif.
.
Vitamin C adalah sama dengan makan :::
🍒 Cherry 16 biji
🍅 Tomato, 5 biji
🍑 Pomegranate 6 biji
.
Nutrien yang bermanfaat untuk kulit yg terdapat pelbagai jenis :::::.
🍒 Acerola ceri = Kulit tanpa jerawat.
🍅 Tomato. = Memutih pinky.
🍀 Q10. = Sentuhan kulit lembut Putih.
🌰 Pain kulit kayu. = Tidak lusuh atau kusam.
🍎 Pomegranate. = Menganjal dan mengencangkan kulit.
🍇 Grape Seed = Mengurangkan lingkaran hitam di bawah mata.
🍋 Vitamin C 10 type = perlindungan UV dari matahari.
🍠 Glutation dari Asparagus = putih  rintangan yg sukar.
.
✔ antioksidan dan penuaan awal.
✔ tambah kuasa putih pinky kulit.
✔ sistem anti kanser dalam badan. . ✅HALAL DAN SELAMAT
✅LULUSAN FDA DAN GMP
✅RECP NO 10-1-01057-1-0012
>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>
📌Pengambilan berterusan akan jelas perubahan.
📌Perubahan mengikut pada kulit masing-masing.
***********************************************************
#sayajual #sayajualcream #sayajualsupplement #sayajualcollagen #sayajualsabun #sayajuallotion #oryginal #onlineShop #onlinemalaysia #onlineShopMalaysia #Igbiz #Igseller #Igshopping #Instashop #InstaShopMalaysia #InstaShoppingMalaysia #KualaLumpur #Semenanjung #Sabah #Sarawak #WhatsApp #HotItem #_skincare4you_
Review 💊 L-Gluta Armoni > Net Weight 30 cap's . - Tanpa bimbangkan kerana mendapat lulusan keselamatan dari GMP. - Rintangan yg sukar putih juga berkesan. - Putih membolehkan badan merah jambu. - Mengurangkan lingkaran hitam di bawah mata. - Mengurang flek hitam atau nod limfa. - Perlindungan UV dari matahari. - Menguatkan kulit dan mengurang sensitif. . Vitamin C adalah sama dengan makan ::: 🍒 Cherry 16 biji 🍅 Tomato, 5 biji 🍑 Pomegranate 6 biji . Nutrien yang bermanfaat untuk kulit yg terdapat pelbagai jenis :::::. 🍒 Acerola ceri = Kulit tanpa jerawat. 🍅 Tomato. = Memutih pinky. 🍀 Q10. = Sentuhan kulit lembut Putih. 🌰 Pain kulit kayu. = Tidak lusuh atau kusam. 🍎 Pomegranate. = Menganjal dan mengencangkan kulit. 🍇 Grape Seed = Mengurangkan lingkaran hitam di bawah mata. 🍋 Vitamin C 10 type = perlindungan UV dari matahari. 🍠 Glutation dari Asparagus = putih rintangan yg sukar. . ✔ antioksidan dan penuaan awal. ✔ tambah kuasa putih pinky kulit. ✔ sistem anti kanser dalam badan. . ✅HALAL DAN SELAMAT ✅LULUSAN FDA DAN GMP ✅RECP NO 10-1-01057-1-0012 >>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>> 📌Pengambilan berterusan akan jelas perubahan. 📌Perubahan mengikut pada kulit masing-masing. *********************************************************** #sayajual  #sayajualcream  #sayajualsupplement  #sayajualcollagen  #sayajualsabun  #sayajuallotion  #oryginal  #onlineShop  #onlinemalaysia  #onlineShopMalaysia  #Igbiz  #Igseller  #Igshopping  #Instashop  #InstaShopMalaysia  #InstaShoppingMalaysia  #KualaLumpur  #Semenanjung  #Sabah  #Sarawak  #WhatsApp  #HotItem  #_skincare4you_ 
Bestnya pki marine essence bar ni..kulit makin cerah jerawat semua hilang.. Bole pakai kat badan skli..😍😍 Korang ada masalah kulit gelsp‼️jeragat‼️‼️Jom dptkn #marineessencesoap wassap mar 0123174923
#sabun jerawat #jeragat #kulithitam #marineessencebeautybar #kulitputih #sayajualsabun #sayajualbeautyproduct
HONEYGLOW SOAP NEW PACKAGING !
.
.

SABUN PEMUTIH HILANG DAKI!! 🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸 Honeyglow soap blh cerahkan badan dan celah2 resia yg gelap tu?? Memang betul2 menjadi ke??
.
.

Iolss dah cuba, bau memang wangi, kulit rasa bersih plus cerah tau!!
Jangan percaya kalau uolss tak cuba lg.. -Hanya gosok di bahagian badan. Kemudian bilas dengan air.
-Lepas tu uolls tengok sendiri kesannya.
-Disyorkan pakai 2 kali sehari untuk kesan yang lebih efektif. .
.
❤Cerahkan kulit dengan cepat.
❤Hilangkan daki dengan pantas.
❤Bau Wangi lavender.
❤Menyamankan tubuh badan. 🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸 BERMINAT???
👇👇👇 📥📥📥📥👇👇📥📥📥📥 www.wasap.my/60145037901
#honeyglowsoap #honeyglowsoapmurahoriginal #sabunpemutih #sabunpemutihkulit #terlajakmurah #terlajaklaris #includepostage #letscantik #sayajual #sayajualsabun #bazaarpaknil
HONEYGLOW SOAP NEW PACKAGING ! . . SABUN PEMUTIH HILANG DAKI!! 🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸 Honeyglow soap blh cerahkan badan dan celah2 resia yg gelap tu?? Memang betul2 menjadi ke?? . . Iolss dah cuba, bau memang wangi, kulit rasa bersih plus cerah tau!! Jangan percaya kalau uolss tak cuba lg.. -Hanya gosok di bahagian badan. Kemudian bilas dengan air. -Lepas tu uolls tengok sendiri kesannya. -Disyorkan pakai 2 kali sehari untuk kesan yang lebih efektif. . . ❤Cerahkan kulit dengan cepat. ❤Hilangkan daki dengan pantas. ❤Bau Wangi lavender. ❤Menyamankan tubuh badan. 🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸 BERMINAT??? 👇👇👇 📥📥📥📥👇👇📥📥📥📥 www.wasap.my/60145037901 #honeyglowsoap  #honeyglowsoapmurahoriginal  #sabunpemutih  #sabunpemutihkulit  #terlajakmurah  #terlajaklaris  #includepostage  #letscantik  #sayajual  #sayajualsabun  #bazaarpaknil 
Whitening,repair and reboots white egg soap. - Whitening
- Reduce acne

0136499987

#sabunpemutih 
#sabunrose
#sabunbungaros
#sabunrebrand
#sabunjenamasendiri
#sabunjerawat 
#sayajualsabun
#sayajual
#johor
#malaysia
Sabun bunga Rose

0136499987 utk lebih detail - kurangkan kedut
- tegangkan kulit
- cerahkan kulit

#sabunpemutih 
#sabunrose
#sabunbungaros
#sabunrebrand
#sabunjenamasendiri
#sabunjerawat 
#sayajualsabun
#sayajual
#johor
#malaysia
Ramai yang jatuh hati dengan AQUA HABBATUSSAUDA SOAP .

Cantik sihat bersama SABUN AQUA HABBATUSSAUDA

Kami sedia bantu 0108363159

#NdaEmpire #Furaiha2017 #sayajual #cantik  #skincare #kulitkusam #jeragat #jerawat #viral #sayajualsabun #Furaiha #igshopmalaysia #sabunFuraiha #AquaHabbatussaudaSoap  #furaihaskincare #FuraihaLovers #liangporiterbuka #ibumengandung #selamat #kelulusankkm #feedbacksabunhabbatussauda #sayajualkecantikan #halal
Ramai yang jatuh hati dengan AQUA HABBATUSSAUDA SOAP .

Cantik sihat bersama SABUN AQUA HABBATUSSAUDA

Kami sedia bantu 0108363159

#NdaEmpire #Furaiha2017 #sayajual #cantik  #skincare #kulitkusam #jeragat #jerawat #viral #sayajualsabun #Furaiha #igshopmalaysia #sabunFuraiha #AquaHabbatussaudaSoap  #furaihaskincare #FuraihaLovers #liangporiterbuka #ibumengandung #selamat #kelulusankkm #feedbacksabunhabbatussauda #sayajualkecantikan #halal
Ramai yang jatuh hati dengan AQUA HABBATUSSAUDA SOAP .

Cantik sihat bersama SABUN AQUA HABBATUSSAUDA

Kami sedia bantu 0108363159

#NdaEmpire #Furaiha2017 #sayajual #cantik  #skincare #kulitkusam #jeragat #jerawat #viral #sayajualsabun #Furaiha #igshopmalaysia #sabunFuraiha #AquaHabbatussaudaSoap  #furaihaskincare #FuraihaLovers #liangporiterbuka #ibumengandung #selamat #kelulusankkm #feedbacksabunhabbatussauda #sayajualkecantikan #halal
SABUN VIRAL !! SABUN VIRAL!! 🌸SABUN BUMEBIME 👉🏻menghilangkan daki
👉🏻memutihkan kulit
👉🏻menghilangkan kurap dan panau
👉🏻kesan seawal 3 minit

perhatian !! stock adalah terhad
dijangka sampai lusa

boleh booking dengan payment

murah murah je nak bagi 🌸🌸CEPAT CEPAT BORONG LAGI MURAH UOLSSS🌸🌸 Sebarang pertanyaan atau order boleh direct inbox atau wassap klik link wassap

http://www.wasap.my/601111300847

#sayajual #sayajualbag #sayajualprodukkecantikan #sayajualsabun #viral #sabunviral #baazarpaknil #baazar #shopping #shoppingonline #shoppingspree #malaysia #bruneishop #johor #murahmurah #sayajualjam #sayajualbeg #sabunpemutihmurah #cantik
SABUN VIRAL !! SABUN VIRAL!! 🌸SABUN BUMEBIME 👉🏻menghilangkan daki 👉🏻memutihkan kulit 👉🏻menghilangkan kurap dan panau 👉🏻kesan seawal 3 minit perhatian !! stock adalah terhad dijangka sampai lusa boleh booking dengan payment murah murah je nak bagi 🌸🌸CEPAT CEPAT BORONG LAGI MURAH UOLSSS🌸🌸 Sebarang pertanyaan atau order boleh direct inbox atau wassap klik link wassap http://www.wasap.my/601111300847 #sayajual  #sayajualbag  #sayajualprodukkecantikan  #sayajualsabun  #viral  #sabunviral  #baazarpaknil  #baazar  #shopping  #shoppingonline  #shoppingspree  #malaysia  #bruneishop  #johor  #murahmurah  #sayajualjam  #sayajualbeg  #sabunpemutihmurah  #cantik 
OMG ‼‼‼ Minum detox baru satu kotak tp berat dh turun 3kg
- Puan Faridattul Asma

Lagi dan lagi testimony BERJAYA ‼

Ko tu bile lagi Peah oiiiiii ???
Dok tercengang2 idok nye boley kuruihhh!!! Fast respond, whatsapp 0135714149

Harga RM49.90 (EXC POSTAGE)

#sayajual #sayajualmurah #sayajualsabun #sayajualscrub #sayajualonline  #bazaarpaknil #bazaarpaknilmurah #bazaarpaknilprodukkecantikan #mencintaimumrphotographer #heroseorangcinderella #slimmingscrubbeauty #slimmingmalaysia #produkmalaysia #prelovedmalaysia #rahsiakurus #queenofmutiara #queenmutiaraturbo #queenblacksoap #queenmutiara #sabunajaib #sabunmultifungsi
#afmegastars
#detoxqmthebest
OMG ‼‼‼ Minum detox baru satu kotak tp berat dh turun 3kg - Puan Faridattul Asma Lagi dan lagi testimony BERJAYA ‼ Ko tu bile lagi Peah oiiiiii ??? Dok tercengang2 idok nye boley kuruihhh!!! Fast respond, whatsapp 0135714149 Harga RM49.90 (EXC POSTAGE) #sayajual  #sayajualmurah  #sayajualsabun  #sayajualscrub  #sayajualonline  #bazaarpaknil  #bazaarpaknilmurah  #bazaarpaknilprodukkecantikan  #mencintaimumrphotographer  #heroseorangcinderella  #slimmingscrubbeauty  #slimmingmalaysia  #produkmalaysia  #prelovedmalaysia  #rahsiakurus  #queenofmutiara  #queenmutiaraturbo  #queenblacksoap  #queenmutiara  #sabunajaib  #sabunmultifungsi  #afmegastars  #detoxqmthebest 
👵BURNING FAT HERBAL BY YA CHAN🍀.
> Net Weight 10 cap's.
(( TESTING SACCHET ))
•••••••••••••••••••••
👵 resipi asal orang-orang tua purba Thailand menggunakan herba Thailand lebih daripada lima jenis membakar lemak dalam badan. 👵Membakar lemak dengan melalui peluh dan air kencing atau pembuangan air besar.
👵Dalam seminggu penurunan dlm 2-4 kg (mengikut pada keadaan individu) Jaminan sebenar daripada kajian pengguna g berterusan pengambilan.
•••••••••••••••••••••
Sifat-sifat herba :::
✅ Pembakar lemak yang berlebihan.
✅ Mengurangkan selulit kulit oren.
✅ Mempercepatkan metabolisme lemak kecergasan badan dan tona kulit.
✅ Menjadikan lemak ke dalam otot.
✅ Detox sisa yg tertinggal dlm usus hingga bersih
✅ Membersihkan longgokan dlm usus tanpa tertinggal
✅ Pembuangan najis dan sisa
✅ 100% selamat Thailand Herba.
✅ Tidak mengandungi sebarang bahan kimia.
••••••••••••••••••••
Bagaimana untuk makan 💊 burning fat herba Granny Monday ::: Ambil 2 tablet sama air suam sebelum tidur setiap malam.
••••••••••••••••••••
Nombor pendaftaran FDA/GMP :: G29 / 2552
✅HALAL DAN SELAMAT
✅💯 percen THAI HERBAL
✅ORIGINAL THAI PRODUCT.
••••••••••••••••••••
📌Pengambilan berterusan akan jelas perubahan.
📌Perubahan mengikut pada kulit masing-masing.
***********************************************************
#sayajual #sayajualcream #sayajualsupplement #sayajualcollagen #sayajualsabun #sayajuallotion #oryginal #onlineShop #onlinemalaysia #onlineShopMalaysia #Igbiz #Igseller #Igshopping #Instashop #InstaShopMalaysia #InstaShoppingMalaysia #KualaLumpur #Semenanjung #Sabah #Sarawak #WhatsApp #HotItem #_skincare4you_
👵BURNING FAT HERBAL BY YA CHAN🍀. > Net Weight 10 cap's. (( TESTING SACCHET )) ••••••••••••••••••••• 👵 resipi asal orang-orang tua purba Thailand menggunakan herba Thailand lebih daripada lima jenis membakar lemak dalam badan. 👵Membakar lemak dengan melalui peluh dan air kencing atau pembuangan air besar. 👵Dalam seminggu penurunan dlm 2-4 kg (mengikut pada keadaan individu) Jaminan sebenar daripada kajian pengguna g berterusan pengambilan. ••••••••••••••••••••• Sifat-sifat herba ::: ✅ Pembakar lemak yang berlebihan. ✅ Mengurangkan selulit kulit oren. ✅ Mempercepatkan metabolisme lemak kecergasan badan dan tona kulit. ✅ Menjadikan lemak ke dalam otot. ✅ Detox sisa yg tertinggal dlm usus hingga bersih ✅ Membersihkan longgokan dlm usus tanpa tertinggal ✅ Pembuangan najis dan sisa ✅ 100% selamat Thailand Herba. ✅ Tidak mengandungi sebarang bahan kimia. •••••••••••••••••••• Bagaimana untuk makan 💊 burning fat herba Granny Monday ::: Ambil 2 tablet sama air suam sebelum tidur setiap malam. •••••••••••••••••••• Nombor pendaftaran FDA/GMP :: G29 / 2552 ✅HALAL DAN SELAMAT ✅💯 percen THAI HERBAL ✅ORIGINAL THAI PRODUCT. •••••••••••••••••••• 📌Pengambilan berterusan akan jelas perubahan. 📌Perubahan mengikut pada kulit masing-masing. *********************************************************** #sayajual  #sayajualcream  #sayajualsupplement  #sayajualcollagen  #sayajualsabun  #sayajuallotion  #oryginal  #onlineShop  #onlinemalaysia  #onlineShopMalaysia  #Igbiz  #Igseller  #Igshopping  #Instashop  #InstaShopMalaysia  #InstaShoppingMalaysia  #KualaLumpur  #Semenanjung  #Sabah  #Sarawak  #WhatsApp  #HotItem  #_skincare4you_ 
Review 👵BURNING FAT HERBAL BY YA CHAN🍀.
> Net Weight 10 cap's.
(( TESTING SACCHET ))
•••••••••••••••••••••
👵 resipi asal orang-orang tua purba Thailand menggunakan herba Thailand lebih daripada lima jenis membakar lemak dalam badan. 👵Membakar lemak dengan melalui peluh dan air kencing atau pembuangan air besar.
👵Dalam seminggu penurunan dlm 2-4 kg (mengikut pada keadaan individu) Jaminan sebenar daripada kajian pengguna g berterusan pengambilan.
•••••••••••••••••••••
Sifat-sifat herba :::
✅ Pembakar lemak yang berlebihan.
✅ Mengurangkan selulit kulit oren.
✅ Mempercepatkan metabolisme lemak kecergasan badan dan tona kulit.
✅ Menjadikan lemak ke dalam otot.
✅ Detox sisa yg tertinggal dlm usus hingga bersih
✅ Membersihkan longgokan dlm usus tanpa tertinggal
✅ Pembuangan najis dan sisa
✅ 100% selamat Thailand Herba.
✅ Tidak mengandungi sebarang bahan kimia.
••••••••••••••••••••
Bagaimana untuk makan 💊 burning fat herba Granny Monday ::: Ambil 2 tablet sama air suam sebelum tidur setiap malam.
••••••••••••••••••••
Nombor pendaftaran FDA/GMP :: G29 / 2552
✅HALAL DAN SELAMAT
✅💯 percen THAI HERBAL
✅ORIGINAL THAI PRODUCT.
••••••••••••••••••••
📌Pengambilan berterusan akan jelas perubahan.
📌Perubahan mengikut pada kulit masing-masing.
***********************************************************
#sayajual #sayajualcream #sayajualsupplement #sayajualcollagen #sayajualsabun #sayajuallotion #oryginal #onlineShop #onlinemalaysia #onlineShopMalaysia #Igbiz #Igseller #Igshopping #Instashop #InstaShopMalaysia #InstaShoppingMalaysia #KualaLumpur #Semenanjung #Sabah #Sarawak #WhatsApp #HotItem #_skincare4you_
Review 👵BURNING FAT HERBAL BY YA CHAN🍀. > Net Weight 10 cap's. (( TESTING SACCHET )) ••••••••••••••••••••• 👵 resipi asal orang-orang tua purba Thailand menggunakan herba Thailand lebih daripada lima jenis membakar lemak dalam badan. 👵Membakar lemak dengan melalui peluh dan air kencing atau pembuangan air besar. 👵Dalam seminggu penurunan dlm 2-4 kg (mengikut pada keadaan individu) Jaminan sebenar daripada kajian pengguna g berterusan pengambilan. ••••••••••••••••••••• Sifat-sifat herba ::: ✅ Pembakar lemak yang berlebihan. ✅ Mengurangkan selulit kulit oren. ✅ Mempercepatkan metabolisme lemak kecergasan badan dan tona kulit. ✅ Menjadikan lemak ke dalam otot. ✅ Detox sisa yg tertinggal dlm usus hingga bersih ✅ Membersihkan longgokan dlm usus tanpa tertinggal ✅ Pembuangan najis dan sisa ✅ 100% selamat Thailand Herba. ✅ Tidak mengandungi sebarang bahan kimia. •••••••••••••••••••• Bagaimana untuk makan 💊 burning fat herba Granny Monday ::: Ambil 2 tablet sama air suam sebelum tidur setiap malam. •••••••••••••••••••• Nombor pendaftaran FDA/GMP :: G29 / 2552 ✅HALAL DAN SELAMAT ✅💯 percen THAI HERBAL ✅ORIGINAL THAI PRODUCT. •••••••••••••••••••• 📌Pengambilan berterusan akan jelas perubahan. 📌Perubahan mengikut pada kulit masing-masing. *********************************************************** #sayajual  #sayajualcream  #sayajualsupplement  #sayajualcollagen  #sayajualsabun  #sayajuallotion  #oryginal  #onlineShop  #onlinemalaysia  #onlineShopMalaysia  #Igbiz  #Igseller  #Igshopping  #Instashop  #InstaShopMalaysia  #InstaShoppingMalaysia  #KualaLumpur  #Semenanjung  #Sabah  #Sarawak  #WhatsApp  #HotItem  #_skincare4you_ 
Review 👵BURNING FAT HERBAL BY YA CHAN🍀.
> Net Weight 10 cap's.
(( TESTING SACCHET ))
•••••••••••••••••••••
👵 resipi asal orang-orang tua purba Thailand menggunakan herba Thailand lebih daripada lima jenis membakar lemak dalam badan. 👵Membakar lemak dengan melalui peluh dan air kencing atau pembuangan air besar.
👵Dalam seminggu penurunan dlm 2-4 kg (mengikut pada keadaan individu) Jaminan sebenar daripada kajian pengguna g berterusan pengambilan.
•••••••••••••••••••••
Sifat-sifat herba :::
✅ Pembakar lemak yang berlebihan.
✅ Mengurangkan selulit kulit oren.
✅ Mempercepatkan metabolisme lemak kecergasan badan dan tona kulit.
✅ Menjadikan lemak ke dalam otot.
✅ Detox sisa yg tertinggal dlm usus hingga bersih
✅ Membersihkan longgokan dlm usus tanpa tertinggal
✅ Pembuangan najis dan sisa
✅ 100% selamat Thailand Herba.
✅ Tidak mengandungi sebarang bahan kimia.
••••••••••••••••••••
Bagaimana untuk makan 💊 burning fat herba Granny Monday ::: Ambil 2 tablet sama air suam sebelum tidur setiap malam.
••••••••••••••••••••
Nombor pendaftaran FDA/GMP :: G29 / 2552
✅HALAL DAN SELAMAT
✅💯 percen THAI HERBAL
✅ORIGINAL THAI PRODUCT.
••••••••••••••••••••
📌Pengambilan berterusan akan jelas perubahan.
📌Perubahan mengikut pada kulit masing-masing.
***********************************************************
#sayajual #sayajualcream #sayajualsupplement #sayajualcollagen #sayajualsabun #sayajuallotion #oryginal #onlineShop #onlinemalaysia #onlineShopMalaysia #Igbiz #Igseller #Igshopping #Instashop #InstaShopMalaysia #InstaShoppingMalaysia #KualaLumpur #Semenanjung #Sabah #Sarawak #WhatsApp #HotItem #_skincare4you_
Review 👵BURNING FAT HERBAL BY YA CHAN🍀. > Net Weight 10 cap's. (( TESTING SACCHET )) ••••••••••••••••••••• 👵 resipi asal orang-orang tua purba Thailand menggunakan herba Thailand lebih daripada lima jenis membakar lemak dalam badan. 👵Membakar lemak dengan melalui peluh dan air kencing atau pembuangan air besar. 👵Dalam seminggu penurunan dlm 2-4 kg (mengikut pada keadaan individu) Jaminan sebenar daripada kajian pengguna g berterusan pengambilan. ••••••••••••••••••••• Sifat-sifat herba ::: ✅ Pembakar lemak yang berlebihan. ✅ Mengurangkan selulit kulit oren. ✅ Mempercepatkan metabolisme lemak kecergasan badan dan tona kulit. ✅ Menjadikan lemak ke dalam otot. ✅ Detox sisa yg tertinggal dlm usus hingga bersih ✅ Membersihkan longgokan dlm usus tanpa tertinggal ✅ Pembuangan najis dan sisa ✅ 100% selamat Thailand Herba. ✅ Tidak mengandungi sebarang bahan kimia. •••••••••••••••••••• Bagaimana untuk makan 💊 burning fat herba Granny Monday ::: Ambil 2 tablet sama air suam sebelum tidur setiap malam. •••••••••••••••••••• Nombor pendaftaran FDA/GMP :: G29 / 2552 ✅HALAL DAN SELAMAT ✅💯 percen THAI HERBAL ✅ORIGINAL THAI PRODUCT. •••••••••••••••••••• 📌Pengambilan berterusan akan jelas perubahan. 📌Perubahan mengikut pada kulit masing-masing. *********************************************************** #sayajual  #sayajualcream  #sayajualsupplement  #sayajualcollagen  #sayajualsabun  #sayajuallotion  #oryginal  #onlineShop  #onlinemalaysia  #onlineShopMalaysia  #Igbiz  #Igseller  #Igshopping  #Instashop  #InstaShopMalaysia  #InstaShoppingMalaysia  #KualaLumpur  #Semenanjung  #Sabah  #Sarawak  #WhatsApp  #HotItem  #_skincare4you_ 
Lagi TESTIMONI #ZBSsnailsoap .
Terbaik terbaik terrrbaik
.
Bukan saja masalah #jerawat hilabg, kulit pon makin lembap dan cerah
.
Semuanya hanya dalam 1 sabun
.
Untung sangat2 . saoa lagi ada masalah kulit? Jom laju² order SNAIL SOAP
.

More details terus WhatsApp zattie utk skin consultation
.
📱+6015-96037642
.
#ZBSsnailsoap #ZBSsnailsoaptestimoni #testimoni #snailsoap #snailsoapbest #snailsoaphebat #snailsoapbypob #kulitcantik #skincare #beautycare #facecare #facialbar #jualan #jualanku #kedaionline #jualbeli #sayajual #sayajualsabun #sayajualsnailsoap #marketing #ladyboss #sales #kakishopping #kakishoppingonline #kedaiig #kedaionline
Lagi TESTIMONI #ZBSsnailsoap  . Terbaik terbaik terrrbaik . Bukan saja masalah #jerawat  hilabg, kulit pon makin lembap dan cerah . Semuanya hanya dalam 1 sabun . Untung sangat2 . saoa lagi ada masalah kulit? Jom laju² order SNAIL SOAP . More details terus WhatsApp zattie utk skin consultation . 📱+6015-96037642 . #ZBSsnailsoap  #ZBSsnailsoaptestimoni  #testimoni  #snailsoap  #snailsoapbest  #snailsoaphebat  #snailsoapbypob  #kulitcantik  #skincare  #beautycare  #facecare  #facialbar  #jualan  #jualanku  #kedaionline  #jualbeli  #sayajual  #sayajualsabun  #sayajualsnailsoap  #marketing  #ladyboss  #sales  #kakishopping  #kakishoppingonline  #kedaiig  #kedaionline 
HANAN SOAP FOR BODY AND FACE

DIPERBUAT DARI:
+extract strawberry
+extract roses
+olive oil
+goat milk
+whitening agent
KELEBIHAN :
+hilangkan daki serta merta
+hilangkan jerawat
+boleh digunakan seluruh badan dan muka
+memutihkan kulit
+membersihkan kotoran
HARGA CUMA RM21 UNTUK SEKOTAK. DALAM SEKOTAK TERDAPAT 2 KETUL
WA 01152704045
#hanansoap #hanansoapviral #hanansoapmurah #sabunhanan #sabunhananmurah #sabunputih #sabunputihketiak #sabunputihkelengkanghitam #sabunputihbadan #sabunputihgebu #sabunputihkulit #sabunputihtelur #sayanakputihgebu #sayanakputih #sayajualsabun #sayajualsabunkopi #sayajualprodukkecantikan #sayajualmakeupmurah #kosmetikmurahmalaysia #kosmetikinspiredmurahmalaysia #makeupinspiredmurahmalaysia #makeupmurahmalaysia #byladybugs
HANAN SOAP FOR BODY AND FACE DIPERBUAT DARI: +extract strawberry +extract roses +olive oil +goat milk +whitening agent KELEBIHAN : +hilangkan daki serta merta +hilangkan jerawat +boleh digunakan seluruh badan dan muka +memutihkan kulit +membersihkan kotoran HARGA CUMA RM21 UNTUK SEKOTAK. DALAM SEKOTAK TERDAPAT 2 KETUL WA 01152704045 #hanansoap  #hanansoapviral  #hanansoapmurah  #sabunhanan  #sabunhananmurah  #sabunputih  #sabunputihketiak  #sabunputihkelengkanghitam  #sabunputihbadan  #sabunputihgebu  #sabunputihkulit  #sabunputihtelur  #sayanakputihgebu  #sayanakputih  #sayajualsabun  #sayajualsabunkopi  #sayajualprodukkecantikan  #sayajualmakeupmurah  #kosmetikmurahmalaysia  #kosmetikinspiredmurahmalaysia  #makeupinspiredmurahmalaysia  #makeupmurahmalaysia  #byladybugs 
🌻Kebaikan Sabun Arang🌻
⚫
🌚 Sesuai untuk muka dan badan.
🌚 Mengurangkan jerawat pada kulit.
🌚 Mencerahkan kulit.
🌚 Membersihkan kotoran.
🌚 Mengandungi anti- septic
🌚 Menghaluskan kulit.
🌚 Menghilangkan bau badan.
🌚 Membantu melembabkan kulit kering.
⚫
📲 WhatsApp Alyn ke 0108920489

#sabunTBH  #sabunarang #madeofcharcoal #sayajualsabun #produkorganik #semulajadi #sayapakaisayajual #kulitmakinsihat #dianzvitamin #deherbs #qputih #nurraysa #datovida #instaboomakademi #instashop #igshop #trustedseller #TBHPetalingJaya #TheBeautyHacks #familyTBH #atenninspireworks #teamAnisRosdi
🌻Kebaikan Sabun Arang🌻 ⚫ 🌚 Sesuai untuk muka dan badan. 🌚 Mengurangkan jerawat pada kulit. 🌚 Mencerahkan kulit. 🌚 Membersihkan kotoran. 🌚 Mengandungi anti- septic 🌚 Menghaluskan kulit. 🌚 Menghilangkan bau badan. 🌚 Membantu melembabkan kulit kering. ⚫ 📲 WhatsApp Alyn ke 0108920489 #sabunTBH  #sabunarang  #madeofcharcoal  #sayajualsabun  #produkorganik  #semulajadi  #sayapakaisayajual  #kulitmakinsihat  #dianzvitamin  #deherbs  #qputih  #nurraysa  #datovida  #instaboomakademi  #instashop  #igshop  #trustedseller  #TBHPetalingJaya  #TheBeautyHacks  #familyTBH  #atenninspireworks  #teamAnisRosdi 
Ramai yang jatuh hati dengan AQUA HABBATUSSAUDA SOAP .

Cantik sihat bersama SABUN AQUA HABBATUSSAUDA

Kami sedia bantu 0108363159

#NdaEmpire #Furaiha2017 #sayajual #cantik  #skincare #kulitkusam #jeragat #jerawat #viral #sayajualsabun #Furaiha #igshopmalaysia #sabunFuraiha #AquaHabbatussaudaSoap  #furaihaskincare #FuraihaLovers #liangporiterbuka #ibumengandung #selamat #kelulusankkm #feedbacksabunhabbatussauda #sayajualkecantikan #halal
Ramai yang jatuh hati dengan AQUA HABBATUSSAUDA SOAP .

Cantik sihat bersama SABUN AQUA HABBATUSSAUDA

Kami sedia bantu 0108363159

#NdaEmpire #Furaiha2017 #sayajual #cantik  #skincare #kulitkusam #jeragat #jerawat #viral #sayajualsabun #Furaiha #igshopmalaysia #sabunFuraiha #AquaHabbatussaudaSoap  #furaihaskincare #FuraihaLovers #liangporiterbuka #ibumengandung #selamat #kelulusankkm #feedbacksabunhabbatussauda #sayajualkecantikan #halal
Ramai yang jatuh hati dengan AQUA HABBATUSSAUDA SOAP .

Cantik sihat bersama SABUN AQUA HABBATUSSAUDA

Kami sedia bantu 0108363159

#NdaEmpire #Furaiha2017 #sayajual #cantik  #skincare #kulitkusam #jeragat #jerawat #viral #sayajualsabun #Furaiha #igshopmalaysia #sabunFuraiha #AquaHabbatussaudaSoap  #furaihaskincare #FuraihaLovers #liangporiterbuka #ibumengandung #selamat #kelulusankkm #feedbacksabunhabbatussauda #sayajualkecantikan #halal
Hello hi semua. Happy hari khamis. Bukan hari-hari hepi betul tak? Entah-entah arini ada yang kena maki, kena kutuk, kena hon ngan keta sebelah pun boleh naik darah gak tu haha. Takpe, just cool,rilex and bee positive. Ingat tau, marah 1 minit, korang rugi 60saat untuk rasa hepi. Take care ladies!! Hugs xoxo
.
.
.
.
.
#kulitcerah #kulitkering #kulitsensitif #sayajualsabun #sabuncantik #motivation #sayakongsi #share4share #like4like #ootd#bepositive #beesandbreeds #sabunviral #sabunmadu #mothercaremurah #marykay
Hello hi semua. Happy hari khamis. Bukan hari-hari hepi betul tak? Entah-entah arini ada yang kena maki, kena kutuk, kena hon ngan keta sebelah pun boleh naik darah gak tu haha. Takpe, just cool,rilex and bee positive. Ingat tau, marah 1 minit, korang rugi 60saat untuk rasa hepi. Take care ladies!! Hugs xoxo . . . . . #kulitcerah  #kulitkering  #kulitsensitif  #sayajualsabun  #sabuncantik  #motivation  #sayakongsi  #share4share  #like4like  #ootd #bepositive  #beesandbreeds  #sabunviral  #sabunmadu  #mothercaremurah  #marykay 
💢DE'WHITE GLUTA
> Net Weight 30 capsul 💯gluta baby face paling digemari dikalangan remaja samada lelaki atau wanita
💯wajah cerah kulit badan putih jenis 1paket boleh dapat kesan 2 in 1
💯memberikan wajah muka keanjalan,baby face, kulit muka mengembalikan anjal dan tegang 💯berkesan memutihkan dan nemudarkan parut hitam,jerawat atau jeragat pada muka
💯meratakan tona kulit badan dan mengurangkan garis penuaan awal (anti oxidant)
💯menanggal sel kulit mati sambil merangsang kulit yg baru
💯mengecilkan liang pori-pori muka,mengurang kulit kedut atau kendur
💯mengempiskan lubang jerawat atau masalah muka yg tidak sekata 💯menambah collagen dan Elastin untuk mengurangkan lubang jerawat,atau liang pori yg luas,kulit kusam,kantung mata hitam,wajah yang tidak menyeri dll
💯mengurangkan pertumbuhan jerawat dan pembentukan minyak yg berlebihan 💯memberikan kulit muka dan kulit badan lembut,cerah dan putih dengan berkesan ✔DE'WHITE 4biji berbanding 1suntikan
✔DE'WHITE lebih cepat putih tetapi tidak menyakitkan
✔DE'WHITE berhenti makan kulit tidak kembali hitam
✔DE'WHITE mencerah,
memutihkan kulit muka dan badan (2in1)
✔Gluta yg lebih tinggi sehingga 16,500mg yg boleh menolong semua masalah terhadap kulit. ☑APPLE STEM CELL 100mg
☑GRAPE STEM CELL 100mg
☑ARGAN STEM CELL 100mg
☑GLUTATHIONE 16,500mg
☑MIXED BERRY EXTRACT 550mg
☑COLLAGEN 500mg
☑VITAMIN C 150mg
•
💯ORYGINAL PRODUCT
• >>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>
📌Pengambilan berterusan akan jelas perubahan.
📌Perubahan mengikut pada kulit masing-masing.
*****************************************************************************************************************************
#sayajual #sayajualcream #sayajualsupplement #sayajualcollagen #sayajualsabun #sayajuallotion #oryginal #onlineShop #onlinemalaysia #onlineShopMalaysia #Igbiz #Igseller #Igshopping #Instashop #InstaShopMalaysia #InstaShoppingMalaysia #KualaLumpur #Semenanjung #Sabah #Sarawak #WhatsApp #HotItem #_skincare4you_
💢DE'WHITE GLUTA > Net Weight 30 capsul 💯gluta baby face paling digemari dikalangan remaja samada lelaki atau wanita 💯wajah cerah kulit badan putih jenis 1paket boleh dapat kesan 2 in 1 💯memberikan wajah muka keanjalan,baby face, kulit muka mengembalikan anjal dan tegang 💯berkesan memutihkan dan nemudarkan parut hitam,jerawat atau jeragat pada muka 💯meratakan tona kulit badan dan mengurangkan garis penuaan awal (anti oxidant) 💯menanggal sel kulit mati sambil merangsang kulit yg baru 💯mengecilkan liang pori-pori muka,mengurang kulit kedut atau kendur 💯mengempiskan lubang jerawat atau masalah muka yg tidak sekata 💯menambah collagen dan Elastin untuk mengurangkan lubang jerawat,atau liang pori yg luas,kulit kusam,kantung mata hitam,wajah yang tidak menyeri dll 💯mengurangkan pertumbuhan jerawat dan pembentukan minyak yg berlebihan 💯memberikan kulit muka dan kulit badan lembut,cerah dan putih dengan berkesan ✔DE'WHITE 4biji berbanding 1suntikan ✔DE'WHITE lebih cepat putih tetapi tidak menyakitkan ✔DE'WHITE berhenti makan kulit tidak kembali hitam ✔DE'WHITE mencerah, memutihkan kulit muka dan badan (2in1) ✔Gluta yg lebih tinggi sehingga 16,500mg yg boleh menolong semua masalah terhadap kulit. ☑APPLE STEM CELL 100mg ☑GRAPE STEM CELL 100mg ☑ARGAN STEM CELL 100mg ☑GLUTATHIONE 16,500mg ☑MIXED BERRY EXTRACT 550mg ☑COLLAGEN 500mg ☑VITAMIN C 150mg • 💯ORYGINAL PRODUCT • >>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>> 📌Pengambilan berterusan akan jelas perubahan. 📌Perubahan mengikut pada kulit masing-masing. ***************************************************************************************************************************** #sayajual  #sayajualcream  #sayajualsupplement  #sayajualcollagen  #sayajualsabun  #sayajuallotion  #oryginal  #onlineShop  #onlinemalaysia  #onlineShopMalaysia  #Igbiz  #Igseller  #Igshopping  #Instashop  #InstaShopMalaysia  #InstaShoppingMalaysia  #KualaLumpur  #Semenanjung  #Sabah  #Sarawak  #WhatsApp  #HotItem  #_skincare4you_ 
Review 💢DE'WHITE GLUTA
> Net Weight 30 capsul 💯gluta baby face paling digemari dikalangan remaja samada lelaki atau wanita
💯wajah cerah kulit badan putih jenis 1paket boleh dapat kesan 2 in 1
💯memberikan wajah muka keanjalan,baby face, kulit muka mengembalikan anjal dan tegang 💯berkesan memutihkan dan nemudarkan parut hitam,jerawat atau jeragat pada muka
💯meratakan tona kulit badan dan mengurangkan garis penuaan awal (anti oxidant)
💯menanggal sel kulit mati sambil merangsang kulit yg baru
💯mengecilkan liang pori-pori muka,mengurang kulit kedut atau kendur
💯mengempiskan lubang jerawat atau masalah muka yg tidak sekata 💯menambah collagen dan Elastin untuk mengurangkan lubang jerawat,atau liang pori yg luas,kulit kusam,kantung mata hitam,wajah yang tidak menyeri dll
💯mengurangkan pertumbuhan jerawat dan pembentukan minyak yg berlebihan 💯memberikan kulit muka dan kulit badan lembut,cerah dan putih dengan berkesan ✔DE'WHITE 4biji berbanding 1suntikan
✔DE'WHITE lebih cepat putih tetapi tidak menyakitkan
✔DE'WHITE berhenti makan kulit tidak kembali hitam
✔DE'WHITE mencerah,
memutihkan kulit muka dan badan (2in1)
✔Gluta yg lebih tinggi sehingga 16,500mg yg boleh menolong semua masalah terhadap kulit. ☑APPLE STEM CELL 100mg
☑GRAPE STEM CELL 100mg
☑ARGAN STEM CELL 100mg
☑GLUTATHIONE 16,500mg
☑MIXED BERRY EXTRACT 550mg
☑COLLAGEN 500mg
☑VITAMIN C 150mg
•
💯ORYGINAL PRODUCT
• >>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>
📌Pengambilan berterusan akan jelas perubahan.
📌Perubahan mengikut pada kulit masing-masing.
*****************************************************************************************************************************
#sayajual #sayajualcream #sayajualsupplement #sayajualcollagen #sayajualsabun #sayajuallotion #oryginal #onlineShop #onlinemalaysia #onlineShopMalaysia #Igbiz #Igseller #Igshopping #Instashop #InstaShopMalaysia #InstaShoppingMalaysia #KualaLumpur #Semenanjung #Sabah #Sarawak #WhatsApp #HotItem #_skincare4you_
Review 💢DE'WHITE GLUTA > Net Weight 30 capsul 💯gluta baby face paling digemari dikalangan remaja samada lelaki atau wanita 💯wajah cerah kulit badan putih jenis 1paket boleh dapat kesan 2 in 1 💯memberikan wajah muka keanjalan,baby face, kulit muka mengembalikan anjal dan tegang 💯berkesan memutihkan dan nemudarkan parut hitam,jerawat atau jeragat pada muka 💯meratakan tona kulit badan dan mengurangkan garis penuaan awal (anti oxidant) 💯menanggal sel kulit mati sambil merangsang kulit yg baru 💯mengecilkan liang pori-pori muka,mengurang kulit kedut atau kendur 💯mengempiskan lubang jerawat atau masalah muka yg tidak sekata 💯menambah collagen dan Elastin untuk mengurangkan lubang jerawat,atau liang pori yg luas,kulit kusam,kantung mata hitam,wajah yang tidak menyeri dll 💯mengurangkan pertumbuhan jerawat dan pembentukan minyak yg berlebihan 💯memberikan kulit muka dan kulit badan lembut,cerah dan putih dengan berkesan ✔DE'WHITE 4biji berbanding 1suntikan ✔DE'WHITE lebih cepat putih tetapi tidak menyakitkan ✔DE'WHITE berhenti makan kulit tidak kembali hitam ✔DE'WHITE mencerah, memutihkan kulit muka dan badan (2in1) ✔Gluta yg lebih tinggi sehingga 16,500mg yg boleh menolong semua masalah terhadap kulit. ☑APPLE STEM CELL 100mg ☑GRAPE STEM CELL 100mg ☑ARGAN STEM CELL 100mg ☑GLUTATHIONE 16,500mg ☑MIXED BERRY EXTRACT 550mg ☑COLLAGEN 500mg ☑VITAMIN C 150mg • 💯ORYGINAL PRODUCT • >>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>> 📌Pengambilan berterusan akan jelas perubahan. 📌Perubahan mengikut pada kulit masing-masing. ***************************************************************************************************************************** #sayajual  #sayajualcream  #sayajualsupplement  #sayajualcollagen  #sayajualsabun  #sayajuallotion  #oryginal  #onlineShop  #onlinemalaysia  #onlineShopMalaysia  #Igbiz  #Igseller  #Igshopping  #Instashop  #InstaShopMalaysia  #InstaShoppingMalaysia  #KualaLumpur  #Semenanjung  #Sabah  #Sarawak  #WhatsApp  #HotItem  #_skincare4you_ 
Review 💢DE'WHITE GLUTA
> Net Weight 30 capsul 💯gluta baby face paling digemari dikalangan remaja samada lelaki atau wanita
💯wajah cerah kulit badan putih jenis 1paket boleh dapat kesan 2 in 1
💯memberikan wajah muka keanjalan,baby face, kulit muka mengembalikan anjal dan tegang 💯berkesan memutihkan dan nemudarkan parut hitam,jerawat atau jeragat pada muka
💯meratakan tona kulit badan dan mengurangkan garis penuaan awal (anti oxidant)
💯menanggal sel kulit mati sambil merangsang kulit yg baru
💯mengecilkan liang pori-pori muka,mengurang kulit kedut atau kendur
💯mengempiskan lubang jerawat atau masalah muka yg tidak sekata 💯menambah collagen dan Elastin untuk mengurangkan lubang jerawat,atau liang pori yg luas,kulit kusam,kantung mata hitam,wajah yang tidak menyeri dll
💯mengurangkan pertumbuhan jerawat dan pembentukan minyak yg berlebihan 💯memberikan kulit muka dan kulit badan lembut,cerah dan putih dengan berkesan ✔DE'WHITE 4biji berbanding 1suntikan
✔DE'WHITE lebih cepat putih tetapi tidak menyakitkan
✔DE'WHITE berhenti makan kulit tidak kembali hitam
✔DE'WHITE mencerah,
memutihkan kulit muka dan badan (2in1)
✔Gluta yg lebih tinggi sehingga 16,500mg yg boleh menolong semua masalah terhadap kulit. ☑APPLE STEM CELL 100mg
☑GRAPE STEM CELL 100mg
☑ARGAN STEM CELL 100mg
☑GLUTATHIONE 16,500mg
☑MIXED BERRY EXTRACT 550mg
☑COLLAGEN 500mg
☑VITAMIN C 150mg
•
💯ORYGINAL PRODUCT
• >>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>
📌Pengambilan berterusan akan jelas perubahan.
📌Perubahan mengikut pada kulit masing-masing.
*****************************************************************************************************************************
#sayajual #sayajualcream #sayajualsupplement #sayajualcollagen #sayajualsabun #sayajuallotion #oryginal #onlineShop #onlinemalaysia #onlineShopMalaysia #Igbiz #Igseller #Igshopping #Instashop #InstaShopMalaysia #InstaShoppingMalaysia #KualaLumpur #Semenanjung #Sabah #Sarawak #WhatsApp #HotItem #_skincare4you_
Review 💢DE'WHITE GLUTA > Net Weight 30 capsul 💯gluta baby face paling digemari dikalangan remaja samada lelaki atau wanita 💯wajah cerah kulit badan putih jenis 1paket boleh dapat kesan 2 in 1 💯memberikan wajah muka keanjalan,baby face, kulit muka mengembalikan anjal dan tegang 💯berkesan memutihkan dan nemudarkan parut hitam,jerawat atau jeragat pada muka 💯meratakan tona kulit badan dan mengurangkan garis penuaan awal (anti oxidant) 💯menanggal sel kulit mati sambil merangsang kulit yg baru 💯mengecilkan liang pori-pori muka,mengurang kulit kedut atau kendur 💯mengempiskan lubang jerawat atau masalah muka yg tidak sekata 💯menambah collagen dan Elastin untuk mengurangkan lubang jerawat,atau liang pori yg luas,kulit kusam,kantung mata hitam,wajah yang tidak menyeri dll 💯mengurangkan pertumbuhan jerawat dan pembentukan minyak yg berlebihan 💯memberikan kulit muka dan kulit badan lembut,cerah dan putih dengan berkesan ✔DE'WHITE 4biji berbanding 1suntikan ✔DE'WHITE lebih cepat putih tetapi tidak menyakitkan ✔DE'WHITE berhenti makan kulit tidak kembali hitam ✔DE'WHITE mencerah, memutihkan kulit muka dan badan (2in1) ✔Gluta yg lebih tinggi sehingga 16,500mg yg boleh menolong semua masalah terhadap kulit. ☑APPLE STEM CELL 100mg ☑GRAPE STEM CELL 100mg ☑ARGAN STEM CELL 100mg ☑GLUTATHIONE 16,500mg ☑MIXED BERRY EXTRACT 550mg ☑COLLAGEN 500mg ☑VITAMIN C 150mg • 💯ORYGINAL PRODUCT • >>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>> 📌Pengambilan berterusan akan jelas perubahan. 📌Perubahan mengikut pada kulit masing-masing. ***************************************************************************************************************************** #sayajual  #sayajualcream  #sayajualsupplement  #sayajualcollagen  #sayajualsabun  #sayajuallotion  #oryginal  #onlineShop  #onlinemalaysia  #onlineShopMalaysia  #Igbiz  #Igseller  #Igshopping  #Instashop  #InstaShopMalaysia  #InstaShoppingMalaysia  #KualaLumpur  #Semenanjung  #Sabah  #Sarawak  #WhatsApp  #HotItem  #_skincare4you_ 
Arab Ginger Soap 80g
Rm10 x1
Rm6 x12pcs 
Exc postage 
_
Click >>> #soapbyfificosmetic 
Whatsapp +60125190928 to order (link in bio) 
_
#arabgingersoap #arabgingersoapmalaysia #sabunmurah #sabunthailand #sabunthailandmurah #omosoap #omosoapmurah #sabungalong #barangthailandmurah #sayjualmurah #sayajualsabun #thailandsoap #sabunomo #fernsoap #omosoap #omosoapmalaysia 
_
It forms soft foams. Ginger fiber helps in scrubbing dead skin cells off leaving your skin soft, smooth and radiant after shower.
- nourishes, whitens and firms up the skin
- prevents skin allergy, suitable for sensitive skin
- exfoliates dead skin effectively
- reduces strechmarks
- reduce scars
- reduce freckles and dark spots
- reduce wrinkles
- prevents acne breakouts

Arab Ginger Soap enriched with nutrients
- ginger extract
- glutathione
- olive oil
- lanolin
- arbutin
Arab Ginger Soap 80g Rm10 x1 Rm6 x12pcs Exc postage _ Click >>>#soapbyfificosmetic  Whatsapp +60125190928 to order (link in bio) _ #arabgingersoap  #arabgingersoapmalaysia  #sabunmurah  #sabunthailand  #sabunthailandmurah  #omosoap  #omosoapmurah  #sabungalong  #barangthailandmurah  #sayjualmurah  #sayajualsabun  #thailandsoap  #sabunomo  #fernsoap  #omosoap  #omosoapmalaysia  _ It forms soft foams. Ginger fiber helps in scrubbing dead skin cells off leaving your skin soft, smooth and radiant after shower. - nourishes, whitens and firms up the skin - prevents skin allergy, suitable for sensitive skin - exfoliates dead skin effectively - reduces strechmarks - reduce scars - reduce freckles and dark spots - reduce wrinkles - prevents acne breakouts Arab Ginger Soap enriched with nutrients - ginger extract - glutathione - olive oil - lanolin - arbutin
New packaging Omo Soap Fern 80g
Rm10 x1
Rm6 x12pcs 
Exc postage 
_
Click >>> #soapbyfificosmetic 
Whatsapp +60125190928 to order (link in bio) 
_
#arabgingersoap #arabgingersoapmalaysia #sabunmurah #sabunthailand #sabunthailandmurah #omosoap #omosoapmurah #sabungalong #barangthailandmurah #sayjualmurah #sayajualsabun #thailandsoap #sabunomo #fernsoap #omosoap #omosoapmalaysia
New packaging Omo Soap Fern 80g (whitening soap) 
Rm10 x1
Rm6 x12pcs 
Exc postage 
_
Click >>> #soapbyfificosmetic 
Whatsapp +60125190928 to order (link in bio) 
_
#arabgingersoap #arabgingersoapmalaysia #sabunmurah #sabunthailand #sabunthailandmurah #omosoap #omosoapmurah #sabungalong #barangthailandmurah #sayjualmurah #sayajualsabun #thailandsoap #sabunomo #fernsoap #omosoap #omosoapmalaysia #bumebinesoapmalaysia #bumebinemalaysia
💖Pure Lotion by Jellys (200ml) ✔️Pure Lotion membantu memutihkan kulit 100%
✔️aura putih kulit dalam masa 7 hari
✔️Kandungan utama dlm Pure Lotion ada lah Glutathione
✔️Mempercepatkan process pemutihan kulit badan tanpa berbahaya!!
✔️Kulit gelap mampu putih dengan mudah
✔️Membantu kulit badan putih aura dan melindungi kulit dari sinaran matahari dengan SPF 60++ Kandungang : glutathione, glutation, susu, Aha, Vitamin C dan E Whitening -Kulit licin Dan kulit putih serta sentiasa lembut sepanjang masa
📌-Lotion yg halus dan licin mudah Diserap ke dalam kulit dengan segera
-Dengan Nano Teknologi yg mengecilkan molekul membantu mereka yg memiliki kulit hitam dari asal bertambah putih tanpa injection
-Memutihkan siku hitam, lutut, pergelangan kaki, lengan,punggung dan seluruh badan
-Perubahan warna kulit yang tidak sekata pada putih cerah berbanding sebelum ini
-Selamat diguna tiada merkuri, bahan-bahan berbahaya atau dilarang dalam apa jua bentuk
-Berkesan dengan dengan kajian sepenuhnya
📌Keputusan daripada Pure Lotion. Membantukan kulit putih 100%
-menukar warna kulit badan kepada putih, 1-5 peringkat - Melindungi kulit anda dari matahari dengan SPF 60.
-Siku, kulit hitam, pergelangan kaki, lengan, paha, line hitam dari sinaran matahari, punggung
- Menukar warna kepada putih cerah berbanding sebelum ini.
-putih aura cahaya berseri.
-Mengurangkan kedutan, jeragat, parut sembuh.
-Mengurangkan stretch mark, kaki, perut
-Membantu kulit untuk kembali muda dan lembap dengan air yang diperkaya dengan vitamin dan mineral.
-Pengelupasan kulit mati -Antioksidan yang sihat. 📌Sapukan pure lotion selepas mandi - pagi dan malam .✅Register No. 10-1-5848547
>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>
📌Pengambilan & Penggunaan secara berterusan akan jelas perubahan.
📌Perubahan cepat atau lambat mengikut pada kulit individul .
***************************************************************************
💖Pure Lotion by Jellys (200ml) ✔️Pure Lotion membantu memutihkan kulit 100% ✔️aura putih kulit dalam masa 7 hari ✔️Kandungan utama dlm Pure Lotion ada lah Glutathione ✔️Mempercepatkan process pemutihan kulit badan tanpa berbahaya!! ✔️Kulit gelap mampu putih dengan mudah ✔️Membantu kulit badan putih aura dan melindungi kulit dari sinaran matahari dengan SPF 60++ Kandungang : glutathione, glutation, susu, Aha, Vitamin C dan E Whitening -Kulit licin Dan kulit putih serta sentiasa lembut sepanjang masa 📌-Lotion yg halus dan licin mudah Diserap ke dalam kulit dengan segera -Dengan Nano Teknologi yg mengecilkan molekul membantu mereka yg memiliki kulit hitam dari asal bertambah putih tanpa injection -Memutihkan siku hitam, lutut, pergelangan kaki, lengan,punggung dan seluruh badan -Perubahan warna kulit yang tidak sekata pada putih cerah berbanding sebelum ini -Selamat diguna tiada merkuri, bahan-bahan berbahaya atau dilarang dalam apa jua bentuk -Berkesan dengan dengan kajian sepenuhnya 📌Keputusan daripada Pure Lotion. Membantukan kulit putih 100% -menukar warna kulit badan kepada putih, 1-5 peringkat - Melindungi kulit anda dari matahari dengan SPF 60. -Siku, kulit hitam, pergelangan kaki, lengan, paha, line hitam dari sinaran matahari, punggung - Menukar warna kepada putih cerah berbanding sebelum ini. -putih aura cahaya berseri. -Mengurangkan kedutan, jeragat, parut sembuh. -Mengurangkan stretch mark, kaki, perut -Membantu kulit untuk kembali muda dan lembap dengan air yang diperkaya dengan vitamin dan mineral. -Pengelupasan kulit mati -Antioksidan yang sihat. 📌Sapukan pure lotion selepas mandi - pagi dan malam .✅Register No. 10-1-5848547 >>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>> 📌Pengambilan & Penggunaan secara berterusan akan jelas perubahan. 📌Perubahan cepat atau lambat mengikut pada kulit individul . ***************************************************************************
Review 💖Pure Lotion by Jellys (200ml) ✔️Pure Lotion membantu memutihkan kulit 100%
✔️aura putih kulit dalam masa 7 hari
✔️Kandungan utama dlm Pure Lotion ada lah Glutathione
✔️Mempercepatkan process pemutihan kulit badan tanpa berbahaya!!
✔️Kulit gelap mampu putih dengan mudah
✔️Membantu kulit badan putih aura dan melindungi kulit dari sinaran matahari dengan SPF 60++ Kandungang : glutathione, glutation, susu, Aha, Vitamin C dan E Whitening -Kulit licin Dan kulit putih serta sentiasa lembut sepanjang masa
📌-Lotion yg halus dan licin mudah Diserap ke dalam kulit dengan segera
-Dengan Nano Teknologi yg mengecilkan molekul membantu mereka yg memiliki kulit hitam dari asal bertambah putih tanpa injection
-Memutihkan siku hitam, lutut, pergelangan kaki, lengan,punggung dan seluruh badan
-Perubahan warna kulit yang tidak sekata pada putih cerah berbanding sebelum ini
-Selamat diguna tiada merkuri, bahan-bahan berbahaya atau dilarang dalam apa jua bentuk
-Berkesan dengan dengan kajian sepenuhnya
📌Keputusan daripada Pure Lotion. Membantukan kulit putih 100%
-menukar warna kulit badan kepada putih, 1-5 peringkat - Melindungi kulit anda dari matahari dengan SPF 60.
-Siku, kulit hitam, pergelangan kaki, lengan, paha, line hitam dari sinaran matahari, punggung
- Menukar warna kepada putih cerah berbanding sebelum ini.
-putih aura cahaya berseri.
-Mengurangkan kedutan, jeragat, parut sembuh.
-Mengurangkan stretch mark, kaki, perut
-Membantu kulit untuk kembali muda dan lembap dengan air yang diperkaya dengan vitamin dan mineral.
-Pengelupasan kulit mati -Antioksidan yang sihat. 📌Sapukan pure lotion selepas mandi - pagi dan malam .✅Register No. 10-1-5848547
>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>
📌Pengambilan & Penggunaan secara berterusan akan jelas perubahan.
📌Perubahan cepat atau lambat mengikut pada kulit individul .
***************************************************************************
Review 💖Pure Lotion by Jellys (200ml) ✔️Pure Lotion membantu memutihkan kulit 100% ✔️aura putih kulit dalam masa 7 hari ✔️Kandungan utama dlm Pure Lotion ada lah Glutathione ✔️Mempercepatkan process pemutihan kulit badan tanpa berbahaya!! ✔️Kulit gelap mampu putih dengan mudah ✔️Membantu kulit badan putih aura dan melindungi kulit dari sinaran matahari dengan SPF 60++ Kandungang : glutathione, glutation, susu, Aha, Vitamin C dan E Whitening -Kulit licin Dan kulit putih serta sentiasa lembut sepanjang masa 📌-Lotion yg halus dan licin mudah Diserap ke dalam kulit dengan segera -Dengan Nano Teknologi yg mengecilkan molekul membantu mereka yg memiliki kulit hitam dari asal bertambah putih tanpa injection -Memutihkan siku hitam, lutut, pergelangan kaki, lengan,punggung dan seluruh badan -Perubahan warna kulit yang tidak sekata pada putih cerah berbanding sebelum ini -Selamat diguna tiada merkuri, bahan-bahan berbahaya atau dilarang dalam apa jua bentuk -Berkesan dengan dengan kajian sepenuhnya 📌Keputusan daripada Pure Lotion. Membantukan kulit putih 100% -menukar warna kulit badan kepada putih, 1-5 peringkat - Melindungi kulit anda dari matahari dengan SPF 60. -Siku, kulit hitam, pergelangan kaki, lengan, paha, line hitam dari sinaran matahari, punggung - Menukar warna kepada putih cerah berbanding sebelum ini. -putih aura cahaya berseri. -Mengurangkan kedutan, jeragat, parut sembuh. -Mengurangkan stretch mark, kaki, perut -Membantu kulit untuk kembali muda dan lembap dengan air yang diperkaya dengan vitamin dan mineral. -Pengelupasan kulit mati -Antioksidan yang sihat. 📌Sapukan pure lotion selepas mandi - pagi dan malam .✅Register No. 10-1-5848547 >>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>> 📌Pengambilan & Penggunaan secara berterusan akan jelas perubahan. 📌Perubahan cepat atau lambat mengikut pada kulit individul . ***************************************************************************
Review 💖Pure Lotion by Jellys (200ml) ✔️Pure Lotion membantu memutihkan kulit 100%
✔️aura putih kulit dalam masa 7 hari
✔️Kandungan utama dlm Pure Lotion ada lah Glutathione
✔️Mempercepatkan process pemutihan kulit badan tanpa berbahaya!!
✔️Kulit gelap mampu putih dengan mudah
✔️Membantu kulit badan putih aura dan melindungi kulit dari sinaran matahari dengan SPF 60++ Kandungang : glutathione, glutation, susu, Aha, Vitamin C dan E Whitening -Kulit licin Dan kulit putih serta sentiasa lembut sepanjang masa
📌-Lotion yg halus dan licin mudah Diserap ke dalam kulit dengan segera
-Dengan Nano Teknologi yg mengecilkan molekul membantu mereka yg memiliki kulit hitam dari asal bertambah putih tanpa injection
-Memutihkan siku hitam, lutut, pergelangan kaki, lengan,punggung dan seluruh badan
-Perubahan warna kulit yang tidak sekata pada putih cerah berbanding sebelum ini
-Selamat diguna tiada merkuri, bahan-bahan berbahaya atau dilarang dalam apa jua bentuk
-Berkesan dengan dengan kajian sepenuhnya
📌Keputusan daripada Pure Lotion. Membantukan kulit putih 100%
-menukar warna kulit badan kepada putih, 1-5 peringkat - Melindungi kulit anda dari matahari dengan SPF 60.
-Siku, kulit hitam, pergelangan kaki, lengan, paha, line hitam dari sinaran matahari, punggung
- Menukar warna kepada putih cerah berbanding sebelum ini.
-putih aura cahaya berseri.
-Mengurangkan kedutan, jeragat, parut sembuh.
-Mengurangkan stretch mark, kaki, perut
-Membantu kulit untuk kembali muda dan lembap dengan air yang diperkaya dengan vitamin dan mineral.
-Pengelupasan kulit mati -Antioksidan yang sihat. 📌Sapukan pure lotion selepas mandi - pagi dan malam .✅Register No. 10-1-5848547
>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>
📌Pengambilan & Penggunaan secara berterusan akan jelas perubahan.
📌Perubahan cepat atau lambat mengikut pada kulit individul .
***************************************************************************
Review 💖Pure Lotion by Jellys (200ml) ✔️Pure Lotion membantu memutihkan kulit 100% ✔️aura putih kulit dalam masa 7 hari ✔️Kandungan utama dlm Pure Lotion ada lah Glutathione ✔️Mempercepatkan process pemutihan kulit badan tanpa berbahaya!! ✔️Kulit gelap mampu putih dengan mudah ✔️Membantu kulit badan putih aura dan melindungi kulit dari sinaran matahari dengan SPF 60++ Kandungang : glutathione, glutation, susu, Aha, Vitamin C dan E Whitening -Kulit licin Dan kulit putih serta sentiasa lembut sepanjang masa 📌-Lotion yg halus dan licin mudah Diserap ke dalam kulit dengan segera -Dengan Nano Teknologi yg mengecilkan molekul membantu mereka yg memiliki kulit hitam dari asal bertambah putih tanpa injection -Memutihkan siku hitam, lutut, pergelangan kaki, lengan,punggung dan seluruh badan -Perubahan warna kulit yang tidak sekata pada putih cerah berbanding sebelum ini -Selamat diguna tiada merkuri, bahan-bahan berbahaya atau dilarang dalam apa jua bentuk -Berkesan dengan dengan kajian sepenuhnya 📌Keputusan daripada Pure Lotion. Membantukan kulit putih 100% -menukar warna kulit badan kepada putih, 1-5 peringkat - Melindungi kulit anda dari matahari dengan SPF 60. -Siku, kulit hitam, pergelangan kaki, lengan, paha, line hitam dari sinaran matahari, punggung - Menukar warna kepada putih cerah berbanding sebelum ini. -putih aura cahaya berseri. -Mengurangkan kedutan, jeragat, parut sembuh. -Mengurangkan stretch mark, kaki, perut -Membantu kulit untuk kembali muda dan lembap dengan air yang diperkaya dengan vitamin dan mineral. -Pengelupasan kulit mati -Antioksidan yang sihat. 📌Sapukan pure lotion selepas mandi - pagi dan malam .✅Register No. 10-1-5848547 >>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>> 📌Pengambilan & Penggunaan secara berterusan akan jelas perubahan. 📌Perubahan cepat atau lambat mengikut pada kulit individul . ***************************************************************************