an online Instagram web viewer

#sayajualshaklee medias

Photos

PARUT HFMD MAKIN HILANG!

Baby Noah terkena jangkitan HFMD beberapa hari lepas, plus eczema yang teruk. 
Teruk sangat muka baby noah. 
His mommy belikan Baby Shaklee Set (baby shower, massage oil & lotion) dan Herbal Blend cream (paraben free) for his skin.

Setiap hari sapu kat kulit Noah. 
Amazingly after 5 days, berkurangan kesan eczema & hfmd nya. 
Now still ada lagi, keep on applying baby shaklee products on him. 
Doakan baby Noah sihat sediakala yek. Syafakallah Noah. 
Fighting!! #babyshakleeset
#sayajualshaklee
#hfmd
#eczemaset
#babyeczema
#sensitiveskinprodct
PARUT HFMD MAKIN HILANG! Baby Noah terkena jangkitan HFMD beberapa hari lepas, plus eczema yang teruk. Teruk sangat muka baby noah. His mommy belikan Baby Shaklee Set (baby shower, massage oil & lotion) dan Herbal Blend cream (paraben free) for his skin. Setiap hari sapu kat kulit Noah. Amazingly after 5 days, berkurangan kesan eczema & hfmd nya. Now still ada lagi, keep on applying baby shaklee products on him. Doakan baby Noah sihat sediakala yek. Syafakallah Noah. Fighting!! #babyshakleeset  #sayajualshaklee  #hfmd  #eczemaset  #babyeczema  #sensitiveskinprodct 
🧚‍♀️ VITAMIN C VITAMIN CANTIK 🧚‍♀️
.
Nak kulit CERAH,
BEBAS MINYAK,
BEBAS JERAWAT,
meh lah ambil VITAMIN C PLUS SHAKLEE😘
.
Sebotol ni utk 6 BULAN ! Jimat & kesan SUPERB👍🏻
.
KELEBIHAN VITAMIN C SHAKLEE?
🍊menguatkan imune badan
🍊PERCEPATKAN proses baik selsema demam dan lemah imun badan
🍊 SANGAT BERKESAN untuk resdung, sinus dan allergy serta eczema
🍊Membentuk kolagen dalam kulit – vitamin C Shaklee ini akan merangsang pembentukan kolagen dan menyebabkan kulit menjadi tegang.
🍊Mencerahkan kulit.
🍊Membantu menggecutkan dan menghilangkan jerawat
🍊Menaikkan seri wajah muka kerana collagen dalam badan telah bertambah
🍊Melambatkan proses penuaan.
🍊Menghalang pembetukan pigmen yang menyebabkan masalah jeragat.
🍊Meningkatkan sistem imunisasi badan.
🍊Pengganti "Panadol"
🍊Membantu mengurangkan masalah alergi dan resdung.
🍊Mengatasi masalah gusi berdarah.
🍊Menghilangkan jerawat yang teruk
🍊Mengecilkan lubang pori di muka
.
Nak order contact zai okay 🤙
019 344 3650
.
#teamzinniaaura
#testimonishakleebyzai
 #shakleebest
#sayajual
#sayajualshaklee
#shaklee
#shakleemalaysia
#codshaklee
#codshakleejb
#codshakleejohorbahru
#shakleejohorbahru
#shakleejohor
#shakleejb
#shakleesingapore
#shakleebrunei
#bazaarpaknil
.
😘
🧚‍♀️ VITAMIN C VITAMIN CANTIK 🧚‍♀️ . Nak kulit CERAH, BEBAS MINYAK, BEBAS JERAWAT, meh lah ambil VITAMIN C PLUS SHAKLEE😘 . Sebotol ni utk 6 BULAN ! Jimat & kesan SUPERB👍🏻 . KELEBIHAN VITAMIN C SHAKLEE? 🍊menguatkan imune badan 🍊PERCEPATKAN proses baik selsema demam dan lemah imun badan 🍊 SANGAT BERKESAN untuk resdung, sinus dan allergy serta eczema 🍊Membentuk kolagen dalam kulit – vitamin C Shaklee ini akan merangsang pembentukan kolagen dan menyebabkan kulit menjadi tegang. 🍊Mencerahkan kulit. 🍊Membantu menggecutkan dan menghilangkan jerawat 🍊Menaikkan seri wajah muka kerana collagen dalam badan telah bertambah 🍊Melambatkan proses penuaan. 🍊Menghalang pembetukan pigmen yang menyebabkan masalah jeragat. 🍊Meningkatkan sistem imunisasi badan. 🍊Pengganti "Panadol" 🍊Membantu mengurangkan masalah alergi dan resdung. 🍊Mengatasi masalah gusi berdarah. 🍊Menghilangkan jerawat yang teruk 🍊Mengecilkan lubang pori di muka . Nak order contact zai okay 🤙 019 344 3650 . #teamzinniaaura  #testimonishakleebyzai  #shakleebest  #sayajual  #sayajualshaklee  #shaklee  #shakleemalaysia  #codshaklee  #codshakleejb  #codshakleejohorbahru  #shakleejohorbahru  #shakleejohor  #shakleejb  #shakleesingapore  #shakleebrunei  #bazaarpaknil  . 😘
So for those yang nak join shaklee lekaih WhatsApp aimi, untuk pertanya harga, vitamin apa yang sesuai, cinch Dan vivix utk apa, Ada yang nak pulihkan skin sebab breakout teruk akibat penyalahgunaan product, ada yang nak kurus, ada yang nak ikhtiar hamil, berpantang, nak turunkan kolestrol, darah tinggi, rambut gugur, cyst, resdung, nak skin cantik & macam-macam lagi. 
Bagi aimi shaklee is memang bagus sgt nak beli untuk parents suami, diri sendri & anak-anak.. Ruginya siapa tak grab peluang ni, serious aimi cakap rugi and every each of the product ada fungsinya yang tersendiri paling best is that ADA CLINICAL & RESEARCH APPROVED. So korang tunggu apa lagiiiiiiiiiii.Okay bagi sesiapa yang berminat boleh hubungi Aimi for more info okay 
@letsgethealthy_byaimi
017-9679527

Cara nak order screenshot gambar dekat IG @letsgethealthy_byaimi yang mana  satu awak nak consume, kalau Ada kekeliruan boleh tanya terus okay? 😊 Lepas tu setelah membuat pembayaran screenshot receipt , tulis nama, alamat, number telefon and nnti aimi akan post & bagi tracking number✨🌸 @letsgethealthy_byaimi
017-9679527
Trusted SID .

#shakleeterengganu
#shakleehuluterengganu
#shakleekualalumpur
#shakleemalaysia
#shakleeuiagombak
#shakleeumt
#shakleeunisza#sayajualShaklee #shakleeterengganu #shakleeyearendsale
 #shakleekualalumpur #shakleeuia #shakleeumt #shakleeunisza #shakleeseluruhmalaysia #shakleekualaberang #shakleeajil #shakleebukitdiman #shakleebukitpayung #shakleeseluruhmalaysia #sayajualshaklee
#shakleeklcc
#shakleeampang
So for those yang nak join shaklee lekaih WhatsApp aimi, untuk pertanya harga, vitamin apa yang sesuai, cinch Dan vivix utk apa, Ada yang nak pulihkan skin sebab breakout teruk akibat penyalahgunaan product, ada yang nak kurus, ada yang nak ikhtiar hamil, berpantang, nak turunkan kolestrol, darah tinggi, rambut gugur, cyst, resdung, nak skin cantik & macam-macam lagi. Bagi aimi shaklee is memang bagus sgt nak beli untuk parents suami, diri sendri & anak-anak.. Ruginya siapa tak grab peluang ni, serious aimi cakap rugi and every each of the product ada fungsinya yang tersendiri paling best is that ADA CLINICAL & RESEARCH APPROVED. So korang tunggu apa lagiiiiiiiiiii.Okay bagi sesiapa yang berminat boleh hubungi Aimi for more info okay @letsgethealthy_byaimi 017-9679527 Cara nak order screenshot gambar dekat IG @letsgethealthy_byaimi yang mana satu awak nak consume, kalau Ada kekeliruan boleh tanya terus okay? 😊 Lepas tu setelah membuat pembayaran screenshot receipt , tulis nama, alamat, number telefon and nnti aimi akan post & bagi tracking number✨🌸 @letsgethealthy_byaimi 017-9679527 Trusted SID . #shakleeterengganu  #shakleehuluterengganu  #shakleekualalumpur  #shakleemalaysia  #shakleeuiagombak  #shakleeumt  #shakleeunisza #sayajualShaklee  #shakleeterengganu  #shakleeyearendsale  #shakleekualalumpur  #shakleeuia  #shakleeumt  #shakleeunisza  #shakleeseluruhmalaysia  #shakleekualaberang  #shakleeajil  #shakleebukitdiman  #shakleebukitpayung  #shakleeseluruhmalaysia  #sayajualshaklee  #shakleeklcc  #shakleeampang 
🧚‍♀️ VITAMIN C VITAMIN CANTIK 🧚‍♀️
.
Nak kulit CERAH,
BEBAS MINYAK,
BEBAS JERAWAT,
meh lah ambil VITAMIN C PLUS SHAKLEE😘
.
Sebotol ni utk 6 BULAN ! Jimat & kesan SUPERB👍🏻
.
KELEBIHAN VITAMIN C SHAKLEE?
🍊menguatkan imune badan
🍊PERCEPATKAN proses baik selsema demam dan lemah imun badan
🍊 SANGAT BERKESAN untuk resdung, sinus dan allergy serta eczema
🍊Membentuk kolagen dalam kulit – vitamin C Shaklee ini akan merangsang pembentukan kolagen dan menyebabkan kulit menjadi tegang.
🍊Mencerahkan kulit.
🍊Membantu menggecutkan dan menghilangkan jerawat
🍊Menaikkan seri wajah muka kerana collagen dalam badan telah bertambah
🍊Melambatkan proses penuaan.
🍊Menghalang pembetukan pigmen yang menyebabkan masalah jeragat.
🍊Meningkatkan sistem imunisasi badan.
🍊Pengganti "Panadol"
🍊Membantu mengurangkan masalah alergi dan resdung.
🍊Mengatasi masalah gusi berdarah.
🍊Menghilangkan jerawat yang teruk
🍊Mengecilkan lubang pori di muka
.
Nak order contact zai okay 🤙
019 344 3650
.
#teamzinniaaura
#testimonishakleebyzai
 #shakleebest
#sayajual
#sayajualshaklee
#shaklee
#shakleemalaysia
#codshaklee
#codshakleejb
#codshakleejohorbahru
#shakleejohorbahru
#shakleejohor
#shakleejb
#shakleesingapore
#shakleebrunei
#bazaarpaknil
.
😘
🧚‍♀️ VITAMIN C VITAMIN CANTIK 🧚‍♀️ . Nak kulit CERAH, BEBAS MINYAK, BEBAS JERAWAT, meh lah ambil VITAMIN C PLUS SHAKLEE😘 . Sebotol ni utk 6 BULAN ! Jimat & kesan SUPERB👍🏻 . KELEBIHAN VITAMIN C SHAKLEE? 🍊menguatkan imune badan 🍊PERCEPATKAN proses baik selsema demam dan lemah imun badan 🍊 SANGAT BERKESAN untuk resdung, sinus dan allergy serta eczema 🍊Membentuk kolagen dalam kulit – vitamin C Shaklee ini akan merangsang pembentukan kolagen dan menyebabkan kulit menjadi tegang. 🍊Mencerahkan kulit. 🍊Membantu menggecutkan dan menghilangkan jerawat 🍊Menaikkan seri wajah muka kerana collagen dalam badan telah bertambah 🍊Melambatkan proses penuaan. 🍊Menghalang pembetukan pigmen yang menyebabkan masalah jeragat. 🍊Meningkatkan sistem imunisasi badan. 🍊Pengganti "Panadol" 🍊Membantu mengurangkan masalah alergi dan resdung. 🍊Mengatasi masalah gusi berdarah. 🍊Menghilangkan jerawat yang teruk 🍊Mengecilkan lubang pori di muka . Nak order contact zai okay 🤙 019 344 3650 . #teamzinniaaura  #testimonishakleebyzai  #shakleebest  #sayajual  #sayajualshaklee  #shaklee  #shakleemalaysia  #codshaklee  #codshakleejb  #codshakleejohorbahru  #shakleejohorbahru  #shakleejohor  #shakleejb  #shakleesingapore  #shakleebrunei  #bazaarpaknil  . 😘
Anda ada masalah kulit? Kulit berjerawat? Kulit kusam? Parut jerawat tak hilang? .

Anda patut cuba Set kulit FLAWLESS shaklee!! . . 🌸ESP
1. kaya dengan protein
2. mencerahkan kulit secara sekata
3. menghilangkan jeragat
4. Membantu menghilangkan parut .
. 🌸Vitamin C
1. membantu proses pembaikan tisu terutamanya bekas bekas jerawat dan parut
2. Juga mengandungi kolagen yg membantu menguatkan sel
3. Mengalakkkan pembentukan colagen secara semulajadi . . 🌸Vitamin E
1. kurangkan parut
2. Meningkatkan ketahanan sel kulit
3. Tinggi dgn antioksidan
4. Membantu kulit lebih gebu
5. Mengatasi masalah jeragat dan kulit kering
6. PMengurangkan pigmentasi .

Klik link di bio @shaklee_bynabby 0192749000 #kulitcantik #jerawat #kusam #sayajualshaklee #shakleeputrajaya #shakleebangi #shakleeampang #putrajaya #esp #vitaminE #vitaminC #serumvitaminC #klcc #pavillion ##shakleemelawati #parutjerawat
Anda ada masalah kulit? Kulit berjerawat? Kulit kusam? Parut jerawat tak hilang? . Anda patut cuba Set kulit FLAWLESS shaklee!! . . 🌸ESP 1. kaya dengan protein 2. mencerahkan kulit secara sekata 3. menghilangkan jeragat 4. Membantu menghilangkan parut . . 🌸Vitamin C 1. membantu proses pembaikan tisu terutamanya bekas bekas jerawat dan parut 2. Juga mengandungi kolagen yg membantu menguatkan sel 3. Mengalakkkan pembentukan colagen secara semulajadi . . 🌸Vitamin E 1. kurangkan parut 2. Meningkatkan ketahanan sel kulit 3. Tinggi dgn antioksidan 4. Membantu kulit lebih gebu 5. Mengatasi masalah jeragat dan kulit kering 6. PMengurangkan pigmentasi . Klik link di bio @shaklee_bynabby 0192749000 #kulitcantik  #jerawat  #kusam  #sayajualshaklee  #shakleeputrajaya  #shakleebangi  #shakleeampang  #putrajaya  #esp  #vitaminE  #vitaminC  #serumvitaminC  #klcc  #pavillion  ##shakleemelawati  #parutjerawat 
Anda ada masalah kulit? Kulit berjerawat? Kulit kusam? Parut jerawat tak hilang? .

Anda patut cuba Set kulit FLAWLESS shaklee!! . . 🌸ESP
1. kaya dengan protein
2. mencerahkan kulit secara sekata
3. menghilangkan jeragat
4. Membantu menghilangkan parut .
. 🌸Vitamin C
1. membantu proses pembaikan tisu terutamanya bekas bekas jerawat dan parut
2. Juga mengandungi kolagen yg membantu menguatkan sel
3. Mengalakkkan pembentukan colagen secara semulajadi . . 🌸Vitamin E
1. kurangkan parut
2. Meningkatkan ketahanan sel kulit
3. Tinggi dgn antioksidan
4. Membantu kulit lebih gebu
5. Mengatasi masalah jeragat dan kulit kering
6. PMengurangkan pigmentasi .

Klik link di bio @shaklee_bynabby 0192749000 #kulitcantik #jerawat #kusam #sayajualshaklee #shakleeputrajaya #shakleebangi #shakleeampang #putrajaya #esp #vitaminE #vitaminC #serumvitaminC #klcc #pavillion ##shakleemelawati #parutjerawat
Anda ada masalah kulit? Kulit berjerawat? Kulit kusam? Parut jerawat tak hilang? . Anda patut cuba Set kulit FLAWLESS shaklee!! . . 🌸ESP 1. kaya dengan protein 2. mencerahkan kulit secara sekata 3. menghilangkan jeragat 4. Membantu menghilangkan parut . . 🌸Vitamin C 1. membantu proses pembaikan tisu terutamanya bekas bekas jerawat dan parut 2. Juga mengandungi kolagen yg membantu menguatkan sel 3. Mengalakkkan pembentukan colagen secara semulajadi . . 🌸Vitamin E 1. kurangkan parut 2. Meningkatkan ketahanan sel kulit 3. Tinggi dgn antioksidan 4. Membantu kulit lebih gebu 5. Mengatasi masalah jeragat dan kulit kering 6. PMengurangkan pigmentasi . Klik link di bio @shaklee_bynabby 0192749000 #kulitcantik  #jerawat  #kusam  #sayajualshaklee  #shakleeputrajaya  #shakleebangi  #shakleeampang  #putrajaya  #esp  #vitaminE  #vitaminC  #serumvitaminC  #klcc  #pavillion  ##shakleemelawati  #parutjerawat 
Anda ada masalah kulit? Kulit berjerawat? Kulit kusam? Parut jerawat tak hilang? .

Anda patut cuba Set kulit FLAWLESS shaklee!! . . 🌸ESP
1. kaya dengan protein
2. mencerahkan kulit secara sekata
3. menghilangkan jeragat
4. Membantu menghilangkan parut .
. 🌸Vitamin C
1. membantu proses pembaikan tisu terutamanya bekas bekas jerawat dan parut
2. Juga mengandungi kolagen yg membantu menguatkan sel
3. Mengalakkkan pembentukan colagen secara semulajadi . . 🌸Vitamin E
1. kurangkan parut
2. Meningkatkan ketahanan sel kulit
3. Tinggi dgn antioksidan
4. Membantu kulit lebih gebu
5. Mengatasi masalah jeragat dan kulit kering
6. PMengurangkan pigmentasi .

Klik link di bio @shaklee_bynabby 0192749000 #kulitcantik #jerawat #kusam #sayajualshaklee #shakleeputrajaya #shakleebangi #shakleeampang #putrajaya #esp #vitaminE #vitaminC #serumvitaminC #klcc #pavillion ##shakleemelawati #parutjerawat
Anda ada masalah kulit? Kulit berjerawat? Kulit kusam? Parut jerawat tak hilang? . Anda patut cuba Set kulit FLAWLESS shaklee!! . . 🌸ESP 1. kaya dengan protein 2. mencerahkan kulit secara sekata 3. menghilangkan jeragat 4. Membantu menghilangkan parut . . 🌸Vitamin C 1. membantu proses pembaikan tisu terutamanya bekas bekas jerawat dan parut 2. Juga mengandungi kolagen yg membantu menguatkan sel 3. Mengalakkkan pembentukan colagen secara semulajadi . . 🌸Vitamin E 1. kurangkan parut 2. Meningkatkan ketahanan sel kulit 3. Tinggi dgn antioksidan 4. Membantu kulit lebih gebu 5. Mengatasi masalah jeragat dan kulit kering 6. PMengurangkan pigmentasi . Klik link di bio @shaklee_bynabby 0192749000 #kulitcantik  #jerawat  #kusam  #sayajualshaklee  #shakleeputrajaya  #shakleebangi  #shakleeampang  #putrajaya  #esp  #vitaminE  #vitaminC  #serumvitaminC  #klcc  #pavillion  ##shakleemelawati  #parutjerawat 
Skin transformation ❤️ 100% natural, clinically proven and long lasting. Kawan pun tegur kulit makin cantik😘
⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀
Rata rata customer yang order full set confirm akan repeat order lagi sebab kesan pada diri sendiri sangat berbeza! Orang yang dah pernah consume full set je faham effect dia best macam mana 🤗
⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀
Antara produk yang included dalam Set Kecantikan ni adalah:
⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀
1. ESP (850g - tahan dalam 2-3 bulan)
🐤 pudarkan parut hitam / berlubang
🐤 cerahkan kulit wajah & badan
🐤 sesuai untuk semua jenis kulit
🐤 jerawat akan berkurang
🐤 kulit jadi lagi lebih tegang & gebu
⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀
2. VIT C (180 biji - max tahan dalam 6 bulan)
🐤 cerahkan kulit
🐤 sesuai untuk kulit sensitif & alergik
🐤 bantu kurangkan sunburn
🐤 mengawal pertumbuhan jerawat
🐤 kulit jadi lebih glowing & radiant
🐤 tingkatkan imunisasi
⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀
3. VIT E (120 biji - max tahan dalam 4 bulan)
🐤 kulit jadi lagi moist
🐤 sesuai untuk kulit yang jenis kering
🐤 bantu kurangkan eyebag
🐤 sesuai untuk biji kolestrol bawah mata
🐤 combine sekali dgn ESP, parut lagi cepat pudar!
🐤 moist & glowing naturally, tak perlu foundation tebal tebal
⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀
Khusus untuk customer yang membuat pembelian dengan anis, ada something special menanti uolls. Nak tahu apa dia kena la whatsapp tepi ya 😘
⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀
Dapatkan BEST PRICE dengan Kaknis sekarang. Harga special dan penuh kasih sayang 😉
⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀
ANIS SHAKLEE
0176695032
Trusted distributor since 2014
⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀
#espshaklee #vitaminE #vitaminC #testimoniESP #sayajualshaklee #ShakleeEffect #shakleemalaysia #beauty #beautytips #jerawat #parutjerawat #kulitcerah #kulitlicin #kulitcantik #shakleesingapura #shakleesingapore #shakleebrunei #shakleesabah #shakleesarawak #shakleeShahAlam #shakleeGlenmarie #shakleeTTDIJaya #shakleeBukitJelutong #shakleeAeonShahAlam #shakleeParadigm #shakleeSunway
Skin transformation ❤️ 100% natural, clinically proven and long lasting. Kawan pun tegur kulit makin cantik😘 ⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀ Rata rata customer yang order full set confirm akan repeat order lagi sebab kesan pada diri sendiri sangat berbeza! Orang yang dah pernah consume full set je faham effect dia best macam mana 🤗 ⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀ Antara produk yang included dalam Set Kecantikan ni adalah: ⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀ 1. ESP (850g - tahan dalam 2-3 bulan) 🐤 pudarkan parut hitam / berlubang 🐤 cerahkan kulit wajah & badan 🐤 sesuai untuk semua jenis kulit 🐤 jerawat akan berkurang 🐤 kulit jadi lagi lebih tegang & gebu ⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀ 2. VIT C (180 biji - max tahan dalam 6 bulan) 🐤 cerahkan kulit 🐤 sesuai untuk kulit sensitif & alergik 🐤 bantu kurangkan sunburn 🐤 mengawal pertumbuhan jerawat 🐤 kulit jadi lebih glowing & radiant 🐤 tingkatkan imunisasi ⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀ 3. VIT E (120 biji - max tahan dalam 4 bulan) 🐤 kulit jadi lagi moist 🐤 sesuai untuk kulit yang jenis kering 🐤 bantu kurangkan eyebag 🐤 sesuai untuk biji kolestrol bawah mata 🐤 combine sekali dgn ESP, parut lagi cepat pudar! 🐤 moist & glowing naturally, tak perlu foundation tebal tebal ⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀ Khusus untuk customer yang membuat pembelian dengan anis, ada something special menanti uolls. Nak tahu apa dia kena la whatsapp tepi ya 😘 ⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀ Dapatkan BEST PRICE dengan Kaknis sekarang. Harga special dan penuh kasih sayang 😉 ⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀ ANIS SHAKLEE 0176695032 Trusted distributor since 2014 ⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀ #espshaklee  #vitaminE  #vitaminC  #testimoniESP  #sayajualshaklee  #ShakleeEffect  #shakleemalaysia  #beauty  #beautytips  #jerawat  #parutjerawat  #kulitcerah  #kulitlicin  #kulitcantik  #shakleesingapura  #shakleesingapore  #shakleebrunei  #shakleesabah  #shakleesarawak  #shakleeShahAlam  #shakleeGlenmarie  #shakleeTTDIJaya  #shakleeBukitJelutong  #shakleeAeonShahAlam  #shakleeParadigm  #shakleeSunway 
SUPPLEMENT WAJIB ADA SETIAP RUMAH

KENAPA?
sebab Omega Guard Shaklee antara supplement yg boleh diambil oleh pelbagai peringkat umur. Dari kanak2 hinggalah warga emas.

Omega Guard nie antara Best Seller Shaklee jugak taw, disebabkan oleh MANFAAT-MANFAAT dia. Memang ramai tahu kan Manfaat minyak ikan nie, cuma bergantung pada diri sendiri je nak ambik ke tak.

Antara MANFAAT OMEGA GUARD Shaklee:

PERKEMBANGAN BAYI
✔Menyokong perkembangan otak & mata bayi. Kajian menunjukkan ibu hamil yang mengambil omega 3 akan meningkatkan perkembangan sensori, minda dan motor bayi

SISTEM IMUN
✔Meningkatkan sistem imun badan, sekaligus mengelakkan badan dari mudah terkena penyakit seperti batuk & selsema

KERADANGAN KULIT
✔Melembapkan kulit, mengurangkan keradangan seperti allergi, eczema, jerawat dan sebagainya

MASALAH BERAT BADAN
✔Omega 3 dapat meningkatkan hormon LEPTINE yang berfungi mengawal selera makan, serta membantu membakar lemak dgn lebih cepat

SENDI & OTOT
✔Mengurangkan kekakuan sendi & otot, sebagai pelincir semulajadi bagi melancarkan pergerakan

MEMELIHARA KESIHATAN JANTUNG
✔Mengurangkan keradangan yg boleh merosakkan salur darah yang menyebabkan strok dan masalah jantung, juga mengekalkan peredaran darah dan irama jantung yang sihat

FUNGSI OTAK
✔Meningkatkan ingatan, pembelajaran, dan perhatian

Sekarang nie ada PROMO OMEGA GUARD, kalau nak dapatkan produk beserta consultation boleh pm/whatsapp lea 📲 017-6296557 okay. 😘

Lea
017-6296557
Trusted SID

#shaklee #omeguardshaklee #promoomegaguard #promosiomegaguard #promosishaklee #supplementminda #supplementjantung #supplementkurus #supplementeczema #supplementasma #shakleekajang #shakleesemenyih #shakleebangi #shakleemalaysia #sayajualshaklee #sidshaklee #posseluruhmalaysia
SUPPLEMENT WAJIB ADA SETIAP RUMAH KENAPA? sebab Omega Guard Shaklee antara supplement yg boleh diambil oleh pelbagai peringkat umur. Dari kanak2 hinggalah warga emas. Omega Guard nie antara Best Seller Shaklee jugak taw, disebabkan oleh MANFAAT-MANFAAT dia. Memang ramai tahu kan Manfaat minyak ikan nie, cuma bergantung pada diri sendiri je nak ambik ke tak. Antara MANFAAT OMEGA GUARD Shaklee: PERKEMBANGAN BAYI ✔Menyokong perkembangan otak & mata bayi. Kajian menunjukkan ibu hamil yang mengambil omega 3 akan meningkatkan perkembangan sensori, minda dan motor bayi SISTEM IMUN ✔Meningkatkan sistem imun badan, sekaligus mengelakkan badan dari mudah terkena penyakit seperti batuk & selsema KERADANGAN KULIT ✔Melembapkan kulit, mengurangkan keradangan seperti allergi, eczema, jerawat dan sebagainya MASALAH BERAT BADAN ✔Omega 3 dapat meningkatkan hormon LEPTINE yang berfungi mengawal selera makan, serta membantu membakar lemak dgn lebih cepat SENDI & OTOT ✔Mengurangkan kekakuan sendi & otot, sebagai pelincir semulajadi bagi melancarkan pergerakan MEMELIHARA KESIHATAN JANTUNG ✔Mengurangkan keradangan yg boleh merosakkan salur darah yang menyebabkan strok dan masalah jantung, juga mengekalkan peredaran darah dan irama jantung yang sihat FUNGSI OTAK ✔Meningkatkan ingatan, pembelajaran, dan perhatian Sekarang nie ada PROMO OMEGA GUARD, kalau nak dapatkan produk beserta consultation boleh pm/whatsapp lea 📲 017-6296557 okay. 😘 Lea 017-6296557 Trusted SID #shaklee  #omeguardshaklee  #promoomegaguard  #promosiomegaguard  #promosishaklee  #supplementminda  #supplementjantung  #supplementkurus  #supplementeczema  #supplementasma  #shakleekajang  #shakleesemenyih  #shakleebangi  #shakleemalaysia  #sayajualshaklee  #sidshaklee  #posseluruhmalaysia 
Skin transformation ❤️ 100% natural, clinically proven and long lasting. Kawan pun tegur kulit makin cantik😘
⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀
Rata rata customer yang order full set confirm akan repeat order lagi sebab kesan pada diri sendiri sangat berbeza! Orang yang dah pernah consume full set je faham effect dia best macam mana 🤗
⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀
Antara produk yang included dalam Set Kecantikan ni adalah:
⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀
1. ESP (850g - tahan dalam 2-3 bulan)
🐤 pudarkan parut hitam / berlubang
🐤 cerahkan kulit wajah & badan
🐤 sesuai untuk semua jenis kulit
🐤 jerawat akan berkurang
🐤 kulit jadi lagi lebih tegang & gebu
⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀
2. VIT C (180 biji - max tahan dalam 6 bulan)
🐤 cerahkan kulit
🐤 sesuai untuk kulit sensitif & alergik
🐤 bantu kurangkan sunburn
🐤 mengawal pertumbuhan jerawat
🐤 kulit jadi lebih glowing & radiant
🐤 tingkatkan imunisasi
⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀
3. VIT E (120 biji - max tahan dalam 4 bulan)
🐤 kulit jadi lagi moist
🐤 sesuai untuk kulit yang jenis kering
🐤 bantu kurangkan eyebag
🐤 sesuai untuk biji kolestrol bawah mata
🐤 combine sekali dgn ESP, parut lagi cepat pudar!
🐤 moist & glowing naturally, tak perlu foundation tebal tebal
⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀
Khusus untuk customer yang membuat pembelian dengan anis, ada something special menanti uolls. Nak tahu apa dia kena la whatsapp tepi ya 😘
⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀
Dapatkan BEST PRICE dengan Kaknis sekarang. Harga special dan penuh kasih sayang 😉
⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀
ANIS SHAKLEE
0176695032
Trusted distributor since 2014
⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀
#espshaklee #vitaminE #vitaminC #testimoniESP #sayajualshaklee #ShakleeEffect #shakleemalaysia #beauty #beautytips #jerawat #parutjerawat #kulitcerah #kulitlicin #kulitcantik #shakleesingapura #shakleesingapore #shakleebrunei #shakleesabah #shakleesarawak #shakleeShahAlam #shakleeGlenmarie #shakleeTTDIJaya #shakleeBukitJelutong #shakleeAeonShahAlam #shakleeParadigm #shakleeSunway
Skin transformation ❤️ 100% natural, clinically proven and long lasting. Kawan pun tegur kulit makin cantik😘 ⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀ Rata rata customer yang order full set confirm akan repeat order lagi sebab kesan pada diri sendiri sangat berbeza! Orang yang dah pernah consume full set je faham effect dia best macam mana 🤗 ⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀ Antara produk yang included dalam Set Kecantikan ni adalah: ⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀ 1. ESP (850g - tahan dalam 2-3 bulan) 🐤 pudarkan parut hitam / berlubang 🐤 cerahkan kulit wajah & badan 🐤 sesuai untuk semua jenis kulit 🐤 jerawat akan berkurang 🐤 kulit jadi lagi lebih tegang & gebu ⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀ 2. VIT C (180 biji - max tahan dalam 6 bulan) 🐤 cerahkan kulit 🐤 sesuai untuk kulit sensitif & alergik 🐤 bantu kurangkan sunburn 🐤 mengawal pertumbuhan jerawat 🐤 kulit jadi lebih glowing & radiant 🐤 tingkatkan imunisasi ⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀ 3. VIT E (120 biji - max tahan dalam 4 bulan) 🐤 kulit jadi lagi moist 🐤 sesuai untuk kulit yang jenis kering 🐤 bantu kurangkan eyebag 🐤 sesuai untuk biji kolestrol bawah mata 🐤 combine sekali dgn ESP, parut lagi cepat pudar! 🐤 moist & glowing naturally, tak perlu foundation tebal tebal ⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀ Khusus untuk customer yang membuat pembelian dengan anis, ada something special menanti uolls. Nak tahu apa dia kena la whatsapp tepi ya 😘 ⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀ Dapatkan BEST PRICE dengan Kaknis sekarang. Harga special dan penuh kasih sayang 😉 ⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀ ANIS SHAKLEE 0176695032 Trusted distributor since 2014 ⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀ #espshaklee  #vitaminE  #vitaminC  #testimoniESP  #sayajualshaklee  #ShakleeEffect  #shakleemalaysia  #beauty  #beautytips  #jerawat  #parutjerawat  #kulitcerah  #kulitlicin  #kulitcantik  #shakleesingapura  #shakleesingapore  #shakleebrunei  #shakleesabah  #shakleesarawak  #shakleeShahAlam  #shakleeGlenmarie  #shakleeTTDIJaya  #shakleeBukitJelutong  #shakleeAeonShahAlam  #shakleeParadigm  #shakleeSunway 
Kak ja start ambil #shaklee dengan set menyusu (8/2013).⠀
⠀ .
Maklumlah, masa tu kak ja masih lagi bekerja. So, memang mengharapkan susu yang banyak dan meriah lah untuk baby masa tu.⠀
⠀ .
Antara suplemen yang kak ja ambil ialah #alfalfa. Alfalfa ni memang bantu banyakkan susu ibu (dengan teknik yang betul) dan langsingkan badan.⠀
⠀ .
Dan...kak ja ni memang ada masalah kulit yang sensitif. Setiap bulan memang akan naik gatal² pada badan. Doktor kata sebab darah kotor.⠀
⠀ .
So, bila ambil je alfalfa ni...tu dia. Lagi banyak gatal² yang 'tumbuh' kat badan. Macam nak nangis rasanya 😭.⠀
⠀ .
Kesan gatal yang ada kat badan tu dah macam kena tembak peluru 😄. Bertaburan di sana sini.⠀
⠀ .
Tapi, kak ja tak stop pun makan alfalfa. Kak ja tau alfalfa ni 'cuci' darah dalam badan kak ja dan singkirkan toksin yang dah lama bersarang dalam badan ni.⠀
⠀ .
Alhamdulillah. Berkat konsisten, sekarang ni kulit kak ja dah 'bersih'. Tak perlu lagi nak ambil injection setiap bulan. Tak perlu lagi nak berkunjung ke klinik.⠀ .
Kak ja rasa, kalau kak ja tak kenal shaklee, mau sampai sekarang dok tergaru² je 😀.⠀
⠀ .
Tiada alasan untuk SIHAT.⠀
⠀

#pengedarshaklee⠀
#kakja0196175288⠀
#foundermylegacy⠀
#supermomrocks⠀
#ttdb #sayajual #sayajualshaklee #shakleesenawang #shakleeseremban #shakleemurah #pengedarshaklee #pengedarsahshaklee #seremban #senawang
Kak ja start ambil #shaklee  dengan set menyusu (8/2013).⠀ ⠀ . Maklumlah, masa tu kak ja masih lagi bekerja. So, memang mengharapkan susu yang banyak dan meriah lah untuk baby masa tu.⠀ ⠀ . Antara suplemen yang kak ja ambil ialah #alfalfa . Alfalfa ni memang bantu banyakkan susu ibu (dengan teknik yang betul) dan langsingkan badan.⠀ ⠀ . Dan...kak ja ni memang ada masalah kulit yang sensitif. Setiap bulan memang akan naik gatal² pada badan. Doktor kata sebab darah kotor.⠀ ⠀ . So, bila ambil je alfalfa ni...tu dia. Lagi banyak gatal² yang 'tumbuh' kat badan. Macam nak nangis rasanya 😭.⠀ ⠀ . Kesan gatal yang ada kat badan tu dah macam kena tembak peluru 😄. Bertaburan di sana sini.⠀ ⠀ . Tapi, kak ja tak stop pun makan alfalfa. Kak ja tau alfalfa ni 'cuci' darah dalam badan kak ja dan singkirkan toksin yang dah lama bersarang dalam badan ni.⠀ ⠀ . Alhamdulillah. Berkat konsisten, sekarang ni kulit kak ja dah 'bersih'. Tak perlu lagi nak ambil injection setiap bulan. Tak perlu lagi nak berkunjung ke klinik.⠀ . Kak ja rasa, kalau kak ja tak kenal shaklee, mau sampai sekarang dok tergaru² je 😀.⠀ ⠀ . Tiada alasan untuk SIHAT.⠀ ⠀ #pengedarshaklee ⠀ #kakja0196175288 ⠀ #foundermylegacy ⠀ #supermomrocks ⠀ #ttdb  #sayajual  #sayajualshaklee  #shakleesenawang  #shakleeseremban  #shakleemurah  #pengedarshaklee  #pengedarsahshaklee  #seremban  #senawang 
Apa itu vivix? Dan kenapa vivix ni sangat berkesan. Ha meh nak story sikit 😎☺
.
🍇Vivix bertindak dalam 4 cara:
.
1. Mempertahankan sel (cell defense)
2. Memberi tenaga kepada sel (cell energy)
3. Memperbaiki sel (cell repair)
4. Meningkatkan prestasi sel (cell performance)
.
Apa yang lebih menarik tentang Vivix Shaklee?
.
🍇10 KEBAIKAN VIVIX!
.
1) Menggalak penuaan yg sihat – awet muda dan anti-penuaan
2) Membantu mengelakan kanser – merencat sel kanser dari menjadi semakin serius
3) Mengurangkan risiko penyakit jantung – melindungi jantung
4) Mengurangkan kompilasi diabetes / kencing manis
5) Meningkatkan kesihatan arthritis dan menyokong kesihatan sendi – melindungi saraf
6) Mengurangkan insiden bg penyakit nyanyuk
7) Membantu dlm proses penurunan berat badan
8) Menyokong kesihatan mata
9) Meningkatkan kesihatan imum badan
10) Menggalakan kesihatan keseluruhan
.
.
🌹Vivix® mengandungi campuran unik botani Polygonum Cuspidatum, Anggur Muscadine, Elderberi Eropah dan Lobak Ungu yang kaya dengan polifenol.
.
🌹Polifenol adalah kumpulan fitokimia yang terdiri daripada sebatian tanaman yang mengandungi khasiat antioksidan dan sel anti-penuaan semulajadi.
.
🌹Vivix sudah dipatenkan. Bahan-bahan utamanya telah diuji secara klinikal dan ianya eksklusif untuk Shaklee.
.
Berbaloi sangat untuk beli dan jaga kesihatan kita kan? ☺
.
.
SEBARANG ORDER & PERTANYAAN 👇🏼
.
📲 Elia Elias | 010 3017003
📲 Elia Elias | 010 3017003
📲 Elia Elias | 010 3017003
.
📮 Postage seluruh Malaysia | Everyday kecuali sabtu & ahad 😘
.
#shakleeperlis #shakleekedah #sayajualshaklee #vivix #vivixshaklee #shakleeutara
Apa itu vivix? Dan kenapa vivix ni sangat berkesan. Ha meh nak story sikit 😎☺ . 🍇Vivix bertindak dalam 4 cara: . 1. Mempertahankan sel (cell defense) 2. Memberi tenaga kepada sel (cell energy) 3. Memperbaiki sel (cell repair) 4. Meningkatkan prestasi sel (cell performance) . Apa yang lebih menarik tentang Vivix Shaklee? . 🍇10 KEBAIKAN VIVIX! . 1) Menggalak penuaan yg sihat – awet muda dan anti-penuaan 2) Membantu mengelakan kanser – merencat sel kanser dari menjadi semakin serius 3) Mengurangkan risiko penyakit jantung – melindungi jantung 4) Mengurangkan kompilasi diabetes / kencing manis 5) Meningkatkan kesihatan arthritis dan menyokong kesihatan sendi – melindungi saraf 6) Mengurangkan insiden bg penyakit nyanyuk 7) Membantu dlm proses penurunan berat badan 8) Menyokong kesihatan mata 9) Meningkatkan kesihatan imum badan 10) Menggalakan kesihatan keseluruhan . . 🌹Vivix® mengandungi campuran unik botani Polygonum Cuspidatum, Anggur Muscadine, Elderberi Eropah dan Lobak Ungu yang kaya dengan polifenol. . 🌹Polifenol adalah kumpulan fitokimia yang terdiri daripada sebatian tanaman yang mengandungi khasiat antioksidan dan sel anti-penuaan semulajadi. . 🌹Vivix sudah dipatenkan. Bahan-bahan utamanya telah diuji secara klinikal dan ianya eksklusif untuk Shaklee. . Berbaloi sangat untuk beli dan jaga kesihatan kita kan? ☺ . . SEBARANG ORDER & PERTANYAAN 👇🏼 . 📲 Elia Elias | 010 3017003 📲 Elia Elias | 010 3017003 📲 Elia Elias | 010 3017003 . 📮 Postage seluruh Malaysia | Everyday kecuali sabtu & ahad 😘 . #shakleeperlis  #shakleekedah  #sayajualshaklee  #vivix  #vivixshaklee  #shakleeutara 
Apa itu vivix? Dan kenapa vivix ni sangat berkesan. Ha meh nak story sikit 😎☺
.
🍇Vivix bertindak dalam 4 cara:
.
1. Mempertahankan sel (cell defense)
2. Memberi tenaga kepada sel (cell energy)
3. Memperbaiki sel (cell repair)
4. Meningkatkan prestasi sel (cell performance)
.
Apa yang lebih menarik tentang Vivix Shaklee?
.
🍇10 KEBAIKAN VIVIX!
.
1) Menggalak penuaan yg sihat – awet muda dan anti-penuaan
2) Membantu mengelakan kanser – merencat sel kanser dari menjadi semakin serius
3) Mengurangkan risiko penyakit jantung – melindungi jantung
4) Mengurangkan kompilasi diabetes / kencing manis
5) Meningkatkan kesihatan arthritis dan menyokong kesihatan sendi – melindungi saraf
6) Mengurangkan insiden bg penyakit nyanyuk
7) Membantu dlm proses penurunan berat badan
8) Menyokong kesihatan mata
9) Meningkatkan kesihatan imum badan
10) Menggalakan kesihatan keseluruhan
.
.
🌹Vivix® mengandungi campuran unik botani Polygonum Cuspidatum, Anggur Muscadine, Elderberi Eropah dan Lobak Ungu yang kaya dengan polifenol.
.
🌹Polifenol adalah kumpulan fitokimia yang terdiri daripada sebatian tanaman yang mengandungi khasiat antioksidan dan sel anti-penuaan semulajadi.
.
🌹Vivix sudah dipatenkan. Bahan-bahan utamanya telah diuji secara klinikal dan ianya eksklusif untuk Shaklee.
.
Berbaloi sangat untuk beli dan jaga kesihatan kita kan? ☺
.
.
SEBARANG ORDER & PERTANYAAN 👇🏼
.
📲 Elia Elias | 010 3017003
📲 Elia Elias | 010 3017003
📲 Elia Elias | 010 3017003
.
📮 Postage seluruh Malaysia | Everyday kecuali sabtu & ahad 😘
.
#shakleeperlis #shakleekedah #sayajualshaklee #vivix #vivixshaklee #shakleeutara
Apa itu vivix? Dan kenapa vivix ni sangat berkesan. Ha meh nak story sikit 😎☺ . 🍇Vivix bertindak dalam 4 cara: . 1. Mempertahankan sel (cell defense) 2. Memberi tenaga kepada sel (cell energy) 3. Memperbaiki sel (cell repair) 4. Meningkatkan prestasi sel (cell performance) . Apa yang lebih menarik tentang Vivix Shaklee? . 🍇10 KEBAIKAN VIVIX! . 1) Menggalak penuaan yg sihat – awet muda dan anti-penuaan 2) Membantu mengelakan kanser – merencat sel kanser dari menjadi semakin serius 3) Mengurangkan risiko penyakit jantung – melindungi jantung 4) Mengurangkan kompilasi diabetes / kencing manis 5) Meningkatkan kesihatan arthritis dan menyokong kesihatan sendi – melindungi saraf 6) Mengurangkan insiden bg penyakit nyanyuk 7) Membantu dlm proses penurunan berat badan 8) Menyokong kesihatan mata 9) Meningkatkan kesihatan imum badan 10) Menggalakan kesihatan keseluruhan . . 🌹Vivix® mengandungi campuran unik botani Polygonum Cuspidatum, Anggur Muscadine, Elderberi Eropah dan Lobak Ungu yang kaya dengan polifenol. . 🌹Polifenol adalah kumpulan fitokimia yang terdiri daripada sebatian tanaman yang mengandungi khasiat antioksidan dan sel anti-penuaan semulajadi. . 🌹Vivix sudah dipatenkan. Bahan-bahan utamanya telah diuji secara klinikal dan ianya eksklusif untuk Shaklee. . Berbaloi sangat untuk beli dan jaga kesihatan kita kan? ☺ . . SEBARANG ORDER & PERTANYAAN 👇🏼 . 📲 Elia Elias | 010 3017003 📲 Elia Elias | 010 3017003 📲 Elia Elias | 010 3017003 . 📮 Postage seluruh Malaysia | Everyday kecuali sabtu & ahad 😘 . #shakleeperlis  #shakleekedah  #sayajualshaklee  #vivix  #vivixshaklee  #shakleeutara 
Apa itu vivix? Dan kenapa vivix ni sangat berkesan. Ha meh nak story sikit 😎☺
.
🍇Vivix bertindak dalam 4 cara:
.
1. Mempertahankan sel (cell defense)
2. Memberi tenaga kepada sel (cell energy)
3. Memperbaiki sel (cell repair)
4. Meningkatkan prestasi sel (cell performance)
.
Apa yang lebih menarik tentang Vivix Shaklee?
.
🍇10 KEBAIKAN VIVIX!
.
1) Menggalak penuaan yg sihat – awet muda dan anti-penuaan
2) Membantu mengelakan kanser – merencat sel kanser dari menjadi semakin serius
3) Mengurangkan risiko penyakit jantung – melindungi jantung
4) Mengurangkan kompilasi diabetes / kencing manis
5) Meningkatkan kesihatan arthritis dan menyokong kesihatan sendi – melindungi saraf
6) Mengurangkan insiden bg penyakit nyanyuk
7) Membantu dlm proses penurunan berat badan
8) Menyokong kesihatan mata
9) Meningkatkan kesihatan imum badan
10) Menggalakan kesihatan keseluruhan
.
.
🌹Vivix® mengandungi campuran unik botani Polygonum Cuspidatum, Anggur Muscadine, Elderberi Eropah dan Lobak Ungu yang kaya dengan polifenol.
.
🌹Polifenol adalah kumpulan fitokimia yang terdiri daripada sebatian tanaman yang mengandungi khasiat antioksidan dan sel anti-penuaan semulajadi.
.
🌹Vivix sudah dipatenkan. Bahan-bahan utamanya telah diuji secara klinikal dan ianya eksklusif untuk Shaklee.
.
Berbaloi sangat untuk beli dan jaga kesihatan kita kan? ☺
.
.
SEBARANG ORDER & PERTANYAAN 👇🏼
.
📲 Elia Elias | 010 3017003
📲 Elia Elias | 010 3017003
📲 Elia Elias | 010 3017003
.
📮 Postage seluruh Malaysia | Everyday kecuali sabtu & ahad 😘
.
#shakleeperlis #shakleekedah #sayajualshaklee #vivix #vivixshaklee #shakleeutara
Apa itu vivix? Dan kenapa vivix ni sangat berkesan. Ha meh nak story sikit 😎☺ . 🍇Vivix bertindak dalam 4 cara: . 1. Mempertahankan sel (cell defense) 2. Memberi tenaga kepada sel (cell energy) 3. Memperbaiki sel (cell repair) 4. Meningkatkan prestasi sel (cell performance) . Apa yang lebih menarik tentang Vivix Shaklee? . 🍇10 KEBAIKAN VIVIX! . 1) Menggalak penuaan yg sihat – awet muda dan anti-penuaan 2) Membantu mengelakan kanser – merencat sel kanser dari menjadi semakin serius 3) Mengurangkan risiko penyakit jantung – melindungi jantung 4) Mengurangkan kompilasi diabetes / kencing manis 5) Meningkatkan kesihatan arthritis dan menyokong kesihatan sendi – melindungi saraf 6) Mengurangkan insiden bg penyakit nyanyuk 7) Membantu dlm proses penurunan berat badan 8) Menyokong kesihatan mata 9) Meningkatkan kesihatan imum badan 10) Menggalakan kesihatan keseluruhan . . 🌹Vivix® mengandungi campuran unik botani Polygonum Cuspidatum, Anggur Muscadine, Elderberi Eropah dan Lobak Ungu yang kaya dengan polifenol. . 🌹Polifenol adalah kumpulan fitokimia yang terdiri daripada sebatian tanaman yang mengandungi khasiat antioksidan dan sel anti-penuaan semulajadi. . 🌹Vivix sudah dipatenkan. Bahan-bahan utamanya telah diuji secara klinikal dan ianya eksklusif untuk Shaklee. . Berbaloi sangat untuk beli dan jaga kesihatan kita kan? ☺ . . SEBARANG ORDER & PERTANYAAN 👇🏼 . 📲 Elia Elias | 010 3017003 📲 Elia Elias | 010 3017003 📲 Elia Elias | 010 3017003 . 📮 Postage seluruh Malaysia | Everyday kecuali sabtu & ahad 😘 . #shakleeperlis  #shakleekedah  #sayajualshaklee  #vivix  #vivixshaklee  #shakleeutara 
Siapa kat sini ada masalah kulit macam ni:
⠀⠀⠀⠀
❌ Parut Jerawat
❌ Jerawat
❌ Kulit berminyak
❌ Kulit sunburn
❌ Tona tidak sekata
❌ Kulit combination
⠀⠀⠀⠀
So untuk sesiapa yang bajet dia tak besar tapi nak ambil supplement untuk kulit cantik luar dan dalam, kaknis akan recommend ambil set basic kecantikan ni iaitu ESP + Vita C
⠀⠀⠀⠀
Jangan main main, set basic pun kesan power tau 🙈 kita ada banyak testimoni yang terbukti puas hati walaupun dengan hanya set basic 😘
⠀⠀⠀⠀
1. ESP (2 bulan penggunaan)
🐨 kulit jadi lebih anjal dan gebu
🐨 pudarkan parut
🐨 mengawal pertumbuhan jerawat
🐨 menguatkan akar rambut dan mengurangkan keguguran rambut
🐨 kulit jadi lebih tegang dan sihat
🐨 kekalkan tenaga utk jangka masa panjang. Sentiasa kenyang wpun buat kerja berat
🐨 elakkan kencing manis
🐨 sembuhkan luka
🐨 melindungi dan menjaga rahim
🐨 mengandungi protein yang lengkap
⠀⠀⠀⠀
2. Vitamin C (6 bulan penggunaan)
🐨 Perlindungan daripada sinar uv
🐨 Mengurangkan kesan "sunburn"
🐨 Membantu prevent masalah jerawat degil
🐨 Tona kulit menjadi lebih sekata
🐨 Menggantikan tisu yang rosak dan menyembuhkan luka
🐨 Mencerahkan kulit secara semulajadi (bukan muka sahaja yer)
🐨 Membantu masalah kulit sensitif seperti resdung dan eczema
🐨 Mengatasi masalah jerawat nasi dan pasir
🐨 Mengurangkan kedutan dan tanda penuaan
🐨 Membantu menghasilkan kolagen dlm badan
🐨 Kulit lebih glowing dan radiant
⠀⠀⠀⠀
Dapatkan cara consume dan dose yang betul dengan menjadi customer VIP kaknis 😘
⠀⠀⠀⠀
Setiap pembelian juga akan dapat SOMETHING SPECIAL untuk customer kaknis sahaja tau! Nak tahu apa dia meh whatspp kaknis, confirm tergoda 😍
⠀⠀⠀⠀
ANIS SHAKLEE
0176695032
Trusted distributor since 2014
⠀⠀⠀⠀
#espshaklee #vitaminE #vitaminC #testimoniESP #sayajualshaklee #ShakleeEffect #shakleemalaysia #beauty #beautytips #jerawat #parutjerawat #kulitcerah #kulitlicin #kulitcantik #shakleesingapura #shakleesingapore #shakleebrunei #shakleesabah #shakleesarawak #shakleeShahAlam #shakleeGlenmarie #shakleeTTDIJaya #shakleeBukitJelutong #shakleeAeonShahAlam #shakleeParadigm #shakleeSunway
Siapa kat sini ada masalah kulit macam ni: ⠀⠀⠀⠀ ❌ Parut Jerawat ❌ Jerawat ❌ Kulit berminyak ❌ Kulit sunburn ❌ Tona tidak sekata ❌ Kulit combination ⠀⠀⠀⠀ So untuk sesiapa yang bajet dia tak besar tapi nak ambil supplement untuk kulit cantik luar dan dalam, kaknis akan recommend ambil set basic kecantikan ni iaitu ESP + Vita C ⠀⠀⠀⠀ Jangan main main, set basic pun kesan power tau 🙈 kita ada banyak testimoni yang terbukti puas hati walaupun dengan hanya set basic 😘 ⠀⠀⠀⠀ 1. ESP (2 bulan penggunaan) 🐨 kulit jadi lebih anjal dan gebu 🐨 pudarkan parut 🐨 mengawal pertumbuhan jerawat 🐨 menguatkan akar rambut dan mengurangkan keguguran rambut 🐨 kulit jadi lebih tegang dan sihat 🐨 kekalkan tenaga utk jangka masa panjang. Sentiasa kenyang wpun buat kerja berat 🐨 elakkan kencing manis 🐨 sembuhkan luka 🐨 melindungi dan menjaga rahim 🐨 mengandungi protein yang lengkap ⠀⠀⠀⠀ 2. Vitamin C (6 bulan penggunaan) 🐨 Perlindungan daripada sinar uv 🐨 Mengurangkan kesan "sunburn" 🐨 Membantu prevent masalah jerawat degil 🐨 Tona kulit menjadi lebih sekata 🐨 Menggantikan tisu yang rosak dan menyembuhkan luka 🐨 Mencerahkan kulit secara semulajadi (bukan muka sahaja yer) 🐨 Membantu masalah kulit sensitif seperti resdung dan eczema 🐨 Mengatasi masalah jerawat nasi dan pasir 🐨 Mengurangkan kedutan dan tanda penuaan 🐨 Membantu menghasilkan kolagen dlm badan 🐨 Kulit lebih glowing dan radiant ⠀⠀⠀⠀ Dapatkan cara consume dan dose yang betul dengan menjadi customer VIP kaknis 😘 ⠀⠀⠀⠀ Setiap pembelian juga akan dapat SOMETHING SPECIAL untuk customer kaknis sahaja tau! Nak tahu apa dia meh whatspp kaknis, confirm tergoda 😍 ⠀⠀⠀⠀ ANIS SHAKLEE 0176695032 Trusted distributor since 2014 ⠀⠀⠀⠀ #espshaklee  #vitaminE  #vitaminC  #testimoniESP  #sayajualshaklee  #ShakleeEffect  #shakleemalaysia  #beauty  #beautytips  #jerawat  #parutjerawat  #kulitcerah  #kulitlicin  #kulitcantik  #shakleesingapura  #shakleesingapore  #shakleebrunei  #shakleesabah  #shakleesarawak  #shakleeShahAlam  #shakleeGlenmarie  #shakleeTTDIJaya  #shakleeBukitJelutong  #shakleeAeonShahAlam  #shakleeParadigm  #shakleeSunway 
Siapa kat sini ada masalah kulit macam ni:
⠀⠀⠀⠀
❌ Parut Jerawat
❌ Jerawat
❌ Kulit berminyak
❌ Kulit sunburn
❌ Tona tidak sekata
❌ Kulit combination
⠀⠀⠀⠀
So untuk sesiapa yang bajet dia tak besar tapi nak ambil supplement untuk kulit cantik luar dan dalam, kaknis akan recommend ambil set basic kecantikan ni iaitu ESP + Vita C
⠀⠀⠀⠀
Jangan main main, set basic pun kesan power tau 🙈 kita ada banyak testimoni yang terbukti puas hati walaupun dengan hanya set basic 😘
⠀⠀⠀⠀
1. ESP (2 bulan penggunaan)
🐨 kulit jadi lebih anjal dan gebu
🐨 pudarkan parut
🐨 mengawal pertumbuhan jerawat
🐨 menguatkan akar rambut dan mengurangkan keguguran rambut
🐨 kulit jadi lebih tegang dan sihat
🐨 kekalkan tenaga utk jangka masa panjang. Sentiasa kenyang wpun buat kerja berat
🐨 elakkan kencing manis
🐨 sembuhkan luka
🐨 melindungi dan menjaga rahim
🐨 mengandungi protein yang lengkap
⠀⠀⠀⠀
2. Vitamin C (6 bulan penggunaan)
🐨 Perlindungan daripada sinar uv
🐨 Mengurangkan kesan "sunburn"
🐨 Membantu prevent masalah jerawat degil
🐨 Tona kulit menjadi lebih sekata
🐨 Menggantikan tisu yang rosak dan menyembuhkan luka
🐨 Mencerahkan kulit secara semulajadi (bukan muka sahaja yer)
🐨 Membantu masalah kulit sensitif seperti resdung dan eczema
🐨 Mengatasi masalah jerawat nasi dan pasir
🐨 Mengurangkan kedutan dan tanda penuaan
🐨 Membantu menghasilkan kolagen dlm badan
🐨 Kulit lebih glowing dan radiant
⠀⠀⠀⠀
Dapatkan cara consume dan dose yang betul dengan menjadi customer VIP kaknis 😘
⠀⠀⠀⠀
Setiap pembelian juga akan dapat SOMETHING SPECIAL untuk customer kaknis sahaja tau! Nak tahu apa dia meh whatspp kaknis, confirm tergoda 😍
⠀⠀⠀⠀
ANIS SHAKLEE
0176695032
Trusted distributor since 2014
⠀⠀⠀⠀
#espshaklee #vitaminE #vitaminC #testimoniESP #sayajualshaklee #ShakleeEffect #shakleemalaysia #beauty #beautytips #jerawat #parutjerawat #kulitcerah #kulitlicin #kulitcantik #shakleesingapura #shakleesingapore #shakleebrunei #shakleesabah #shakleesarawak #shakleeShahAlam #shakleeGlenmarie #shakleeTTDIJaya #shakleeBukitJelutong #shakleeAeonShahAlam #shakleeParadigm #shakleeSunway
Siapa kat sini ada masalah kulit macam ni: ⠀⠀⠀⠀ ❌ Parut Jerawat ❌ Jerawat ❌ Kulit berminyak ❌ Kulit sunburn ❌ Tona tidak sekata ❌ Kulit combination ⠀⠀⠀⠀ So untuk sesiapa yang bajet dia tak besar tapi nak ambil supplement untuk kulit cantik luar dan dalam, kaknis akan recommend ambil set basic kecantikan ni iaitu ESP + Vita C ⠀⠀⠀⠀ Jangan main main, set basic pun kesan power tau 🙈 kita ada banyak testimoni yang terbukti puas hati walaupun dengan hanya set basic 😘 ⠀⠀⠀⠀ 1. ESP (2 bulan penggunaan) 🐨 kulit jadi lebih anjal dan gebu 🐨 pudarkan parut 🐨 mengawal pertumbuhan jerawat 🐨 menguatkan akar rambut dan mengurangkan keguguran rambut 🐨 kulit jadi lebih tegang dan sihat 🐨 kekalkan tenaga utk jangka masa panjang. Sentiasa kenyang wpun buat kerja berat 🐨 elakkan kencing manis 🐨 sembuhkan luka 🐨 melindungi dan menjaga rahim 🐨 mengandungi protein yang lengkap ⠀⠀⠀⠀ 2. Vitamin C (6 bulan penggunaan) 🐨 Perlindungan daripada sinar uv 🐨 Mengurangkan kesan "sunburn" 🐨 Membantu prevent masalah jerawat degil 🐨 Tona kulit menjadi lebih sekata 🐨 Menggantikan tisu yang rosak dan menyembuhkan luka 🐨 Mencerahkan kulit secara semulajadi (bukan muka sahaja yer) 🐨 Membantu masalah kulit sensitif seperti resdung dan eczema 🐨 Mengatasi masalah jerawat nasi dan pasir 🐨 Mengurangkan kedutan dan tanda penuaan 🐨 Membantu menghasilkan kolagen dlm badan 🐨 Kulit lebih glowing dan radiant ⠀⠀⠀⠀ Dapatkan cara consume dan dose yang betul dengan menjadi customer VIP kaknis 😘 ⠀⠀⠀⠀ Setiap pembelian juga akan dapat SOMETHING SPECIAL untuk customer kaknis sahaja tau! Nak tahu apa dia meh whatspp kaknis, confirm tergoda 😍 ⠀⠀⠀⠀ ANIS SHAKLEE 0176695032 Trusted distributor since 2014 ⠀⠀⠀⠀ #espshaklee  #vitaminE  #vitaminC  #testimoniESP  #sayajualshaklee  #ShakleeEffect  #shakleemalaysia  #beauty  #beautytips  #jerawat  #parutjerawat  #kulitcerah  #kulitlicin  #kulitcantik  #shakleesingapura  #shakleesingapore  #shakleebrunei  #shakleesabah  #shakleesarawak  #shakleeShahAlam  #shakleeGlenmarie  #shakleeTTDIJaya  #shakleeBukitJelutong  #shakleeAeonShahAlam  #shakleeParadigm  #shakleeSunway 
SET PALING FAVOURITE!
⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀
Asal restock je habis 😤
⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀
Customer repeat order sampai 3-4 kali 😤
⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀
Lepas nampak efek positif pada diri sendiri, tak puas hati so ajak family dan kawan cantik sekali 😤
⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀
So macam mana la kita tak sayang set ni kan? Tahan lama pula tu 😭
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀
Produk yang included dalam Full Set Kecantikan ni:
⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀
1. Vita C Plus (6 bulan pengunaan)
⠀⠀⠀⠀
•Tinggi antioksidan untuk melindung kulit daripada pencemaran
•Merangsang penghasilan kolagen kulit secara semulajadi (kulit jadi lebih lembut, anjal dan kenyal)
•Mencerahkan kulit secara semulajadi
•Mencegah & mengecutkan jerawat
•Menyekat pigmen penyebab utama jeragat!
⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀
2. Vita E Complex (4 bulan pengunaa)
⠀⠀⠀⠀
•Menjaga kesegaran & keremajaan kulit
•Melindungi kulit dari sinaran UV, matahari
•Membaiki kulit kering agar sentiasa lembap •Memudarkan kesan parut & jeragat
•Mengurangkan kedutan, garus halus, bintik penuaan
•Menghapuskan radikal bebas yang boleh merosakkan sel sel
⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀
3. ESP - Energizing Soy Protien (2+ bulan penggunaan)
⠀⠀⠀⠀
•Agen anti-Penuaan
•Menghasilkan sel2 kulit baru yang lebih sihat dan cantik (setiap 28 hari sel kulit kita bertukar baru)
•Menghalang pertumbuhan jerawat
•Memudarkan bekas jerawat hitam & parut
•Memberi keanjalan kepada kulit
•Mencerahkan kulit satu badan
•Memperbaiki masalah kulit berminyak
•Mempercepatkan penyembuhan luka
⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀
Setiap pembelian set ni akan dapat SOMETHING SPECIAL dari kaknis 😘
⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀
ANIS SHAKLEE
0176695032
Trusted distributor since 2014
⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀
#espshaklee #vitaminE #vitaminC #testimoniESP #sayajualshaklee #ShakleeEffect #shakleemalaysia #beauty #beautytips #jerawat #parutjerawat #kulitcerah #kulitlicin #kulitcantik #shakleesingapura #shakleesingapore #shakleebrunei #shakleesabah #shakleesarawak #shakleeShahAlam #shakleeGlenmarie #shakleeTTDIJaya #shakleeBukitJelutong #shakleeAeonShahAlam #shakleeParadigm #shakleeSunway
SET PALING FAVOURITE! ⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀ Asal restock je habis 😤 ⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀ Customer repeat order sampai 3-4 kali 😤 ⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀ Lepas nampak efek positif pada diri sendiri, tak puas hati so ajak family dan kawan cantik sekali 😤 ⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀ So macam mana la kita tak sayang set ni kan? Tahan lama pula tu 😭 ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀ Produk yang included dalam Full Set Kecantikan ni: ⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀ 1. Vita C Plus (6 bulan pengunaan) ⠀⠀⠀⠀ •Tinggi antioksidan untuk melindung kulit daripada pencemaran •Merangsang penghasilan kolagen kulit secara semulajadi (kulit jadi lebih lembut, anjal dan kenyal) •Mencerahkan kulit secara semulajadi •Mencegah & mengecutkan jerawat •Menyekat pigmen penyebab utama jeragat! ⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀ 2. Vita E Complex (4 bulan pengunaa) ⠀⠀⠀⠀ •Menjaga kesegaran & keremajaan kulit •Melindungi kulit dari sinaran UV, matahari •Membaiki kulit kering agar sentiasa lembap •Memudarkan kesan parut & jeragat •Mengurangkan kedutan, garus halus, bintik penuaan •Menghapuskan radikal bebas yang boleh merosakkan sel sel ⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀ 3. ESP - Energizing Soy Protien (2+ bulan penggunaan) ⠀⠀⠀⠀ •Agen anti-Penuaan •Menghasilkan sel2 kulit baru yang lebih sihat dan cantik (setiap 28 hari sel kulit kita bertukar baru) •Menghalang pertumbuhan jerawat •Memudarkan bekas jerawat hitam & parut •Memberi keanjalan kepada kulit •Mencerahkan kulit satu badan •Memperbaiki masalah kulit berminyak •Mempercepatkan penyembuhan luka ⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀ Setiap pembelian set ni akan dapat SOMETHING SPECIAL dari kaknis 😘 ⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀ ANIS SHAKLEE 0176695032 Trusted distributor since 2014 ⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀ #espshaklee  #vitaminE  #vitaminC  #testimoniESP  #sayajualshaklee  #ShakleeEffect  #shakleemalaysia  #beauty  #beautytips  #jerawat  #parutjerawat  #kulitcerah  #kulitlicin  #kulitcantik  #shakleesingapura  #shakleesingapore  #shakleebrunei  #shakleesabah  #shakleesarawak  #shakleeShahAlam  #shakleeGlenmarie  #shakleeTTDIJaya  #shakleeBukitJelutong  #shakleeAeonShahAlam  #shakleeParadigm  #shakleeSunway 
POWERFUL RED PILLS !

Product paling power setakat ni untuk tingkatkan energy badan. Untuk kulit memang terlebih ohsem. .
Siapa yg Tak Cuba coq trol ni rugi banyak tau. .
.
Coq10 ni dulu satu ketika pernah ada di Shaklee. Sangat disukai ramai
.
Kali ni dia datang balik dengan new formula yang lebih powerful
.
Diperkayakan lagi dengan
.
Coq ✔
Vita E ✔
Resveratoral ( Anti Aging) ✔
.
Nak kulit cantik , nak bertenaga?
Jom dapatkan Coq-Trol Plus sekarang.
.
.
SEBARANG ORDER & PERTANYAAN 👇🏼
.
📲 Elia Elias | 010 3017003
📲 Elia Elias | 010 3017003
📲 Elia Elias | 010 3017003
.
📮 Postage seluruh Malaysia | Everyday kecuali sabtu & ahad 😘
.
#shakleeperlis #shakleekedah #sayajualshaklee #vivix #vivixshaklee #shakleeutara
POWERFUL RED PILLS ! Product paling power setakat ni untuk tingkatkan energy badan. Untuk kulit memang terlebih ohsem. . Siapa yg Tak Cuba coq trol ni rugi banyak tau. . . Coq10 ni dulu satu ketika pernah ada di Shaklee. Sangat disukai ramai . Kali ni dia datang balik dengan new formula yang lebih powerful . Diperkayakan lagi dengan . Coq ✔ Vita E ✔ Resveratoral ( Anti Aging) ✔ . Nak kulit cantik , nak bertenaga? Jom dapatkan Coq-Trol Plus sekarang. . . SEBARANG ORDER & PERTANYAAN 👇🏼 . 📲 Elia Elias | 010 3017003 📲 Elia Elias | 010 3017003 📲 Elia Elias | 010 3017003 . 📮 Postage seluruh Malaysia | Everyday kecuali sabtu & ahad 😘 . #shakleeperlis  #shakleekedah  #sayajualshaklee  #vivix  #vivixshaklee  #shakleeutara 
POWERFUL RED PILLS !

Product paling power setakat ni untuk tingkatkan energy badan. Untuk kulit memang terlebih ohsem. .
Siapa yg Tak Cuba coq trol ni rugi banyak tau. .
.
Coq10 ni dulu satu ketika pernah ada di Shaklee. Sangat disukai ramai
.
Kali ni dia datang balik dengan new formula yang lebih powerful
.
Diperkayakan lagi dengan
.
Coq ✔
Vita E ✔
Resveratoral ( Anti Aging) ✔
.
Nak kulit cantik , nak bertenaga?
Jom dapatkan Coq-Trol Plus sekarang.
.
.
SEBARANG ORDER & PERTANYAAN 👇🏼
.
📲 Elia Elias | 010 3017003
📲 Elia Elias | 010 3017003
📲 Elia Elias | 010 3017003
.
📮 Postage seluruh Malaysia | Everyday kecuali sabtu & ahad 😘
.
#shakleeperlis #shakleekedah #sayajualshaklee #vivix #vivixshaklee #shakleeutara
POWERFUL RED PILLS ! Product paling power setakat ni untuk tingkatkan energy badan. Untuk kulit memang terlebih ohsem. . Siapa yg Tak Cuba coq trol ni rugi banyak tau. . . Coq10 ni dulu satu ketika pernah ada di Shaklee. Sangat disukai ramai . Kali ni dia datang balik dengan new formula yang lebih powerful . Diperkayakan lagi dengan . Coq ✔ Vita E ✔ Resveratoral ( Anti Aging) ✔ . Nak kulit cantik , nak bertenaga? Jom dapatkan Coq-Trol Plus sekarang. . . SEBARANG ORDER & PERTANYAAN 👇🏼 . 📲 Elia Elias | 010 3017003 📲 Elia Elias | 010 3017003 📲 Elia Elias | 010 3017003 . 📮 Postage seluruh Malaysia | Everyday kecuali sabtu & ahad 😘 . #shakleeperlis  #shakleekedah  #sayajualshaklee  #vivix  #vivixshaklee  #shakleeutara 
SET PALING FAVOURITE!
⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀
Asal restock je habis 😤
⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀
Customer repeat order sampai 3-4 kali 😤
⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀
Lepas nampak efek positif pada diri sendiri, tak puas hati so ajak family dan kawan cantik sekali 😤
⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀
So macam mana la kita tak sayang set ni kan? Tahan lama pula tu 😭
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀
Produk yang included dalam Full Set Kecantikan ni:
⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀
1. Vita C Plus (6 bulan pengunaan)
⠀⠀⠀⠀
•Tinggi antioksidan untuk melindung kulit daripada pencemaran
•Merangsang penghasilan kolagen kulit secara semulajadi (kulit jadi lebih lembut, anjal dan kenyal)
•Mencerahkan kulit secara semulajadi
•Mencegah & mengecutkan jerawat
•Menyekat pigmen penyebab utama jeragat!
⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀
2. Vita E Complex (4 bulan pengunaa)
⠀⠀⠀⠀
•Menjaga kesegaran & keremajaan kulit
•Melindungi kulit dari sinaran UV, matahari
•Membaiki kulit kering agar sentiasa lembap •Memudarkan kesan parut & jeragat
•Mengurangkan kedutan, garus halus, bintik penuaan
•Menghapuskan radikal bebas yang boleh merosakkan sel sel
⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀
3. ESP - Energizing Soy Protien (2+ bulan penggunaan)
⠀⠀⠀⠀
•Agen anti-Penuaan
•Menghasilkan sel2 kulit baru yang lebih sihat dan cantik (setiap 28 hari sel kulit kita bertukar baru)
•Menghalang pertumbuhan jerawat
•Memudarkan bekas jerawat hitam & parut
•Memberi keanjalan kepada kulit
•Mencerahkan kulit satu badan
•Memperbaiki masalah kulit berminyak
•Mempercepatkan penyembuhan luka
⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀
Setiap pembelian set ni akan dapat SOMETHING SPECIAL dari kaknis 😘
⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀
ANIS SHAKLEE
0176695032
Trusted distributor since 2014
⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀
#espshaklee #vitaminE #vitaminC #testimoniESP #sayajualshaklee #ShakleeEffect #shakleemalaysia #beauty #beautytips #jerawat #parutjerawat #kulitcerah #kulitlicin #kulitcantik #shakleesingapura #shakleesingapore #shakleebrunei #shakleesabah #shakleesarawak #shakleeShahAlam #shakleeGlenmarie #shakleeTTDIJaya #shakleeBukitJelutong #shakleeAeonShahAlam #shakleeParadigm #shakleeSunway
SET PALING FAVOURITE! ⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀ Asal restock je habis 😤 ⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀ Customer repeat order sampai 3-4 kali 😤 ⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀ Lepas nampak efek positif pada diri sendiri, tak puas hati so ajak family dan kawan cantik sekali 😤 ⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀ So macam mana la kita tak sayang set ni kan? Tahan lama pula tu 😭 ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀ Produk yang included dalam Full Set Kecantikan ni: ⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀ 1. Vita C Plus (6 bulan pengunaan) ⠀⠀⠀⠀ •Tinggi antioksidan untuk melindung kulit daripada pencemaran •Merangsang penghasilan kolagen kulit secara semulajadi (kulit jadi lebih lembut, anjal dan kenyal) •Mencerahkan kulit secara semulajadi •Mencegah & mengecutkan jerawat •Menyekat pigmen penyebab utama jeragat! ⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀ 2. Vita E Complex (4 bulan pengunaa) ⠀⠀⠀⠀ •Menjaga kesegaran & keremajaan kulit •Melindungi kulit dari sinaran UV, matahari •Membaiki kulit kering agar sentiasa lembap •Memudarkan kesan parut & jeragat •Mengurangkan kedutan, garus halus, bintik penuaan •Menghapuskan radikal bebas yang boleh merosakkan sel sel ⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀ 3. ESP - Energizing Soy Protien (2+ bulan penggunaan) ⠀⠀⠀⠀ •Agen anti-Penuaan •Menghasilkan sel2 kulit baru yang lebih sihat dan cantik (setiap 28 hari sel kulit kita bertukar baru) •Menghalang pertumbuhan jerawat •Memudarkan bekas jerawat hitam & parut •Memberi keanjalan kepada kulit •Mencerahkan kulit satu badan •Memperbaiki masalah kulit berminyak •Mempercepatkan penyembuhan luka ⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀ Setiap pembelian set ni akan dapat SOMETHING SPECIAL dari kaknis 😘 ⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀ ANIS SHAKLEE 0176695032 Trusted distributor since 2014 ⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀ #espshaklee  #vitaminE  #vitaminC  #testimoniESP  #sayajualshaklee  #ShakleeEffect  #shakleemalaysia  #beauty  #beautytips  #jerawat  #parutjerawat  #kulitcerah  #kulitlicin  #kulitcantik  #shakleesingapura  #shakleesingapore  #shakleebrunei  #shakleesabah  #shakleesarawak  #shakleeShahAlam  #shakleeGlenmarie  #shakleeTTDIJaya  #shakleeBukitJelutong  #shakleeAeonShahAlam  #shakleeParadigm  #shakleeSunway 
POWERFUL RED PILLS !

Product paling power setakat ni untuk tingkatkan energy badan. Untuk kulit memang terlebih ohsem. .
Siapa yg Tak Cuba coq trol ni rugi banyak tau. .
.
Coq10 ni dulu satu ketika pernah ada di Shaklee. Sangat disukai ramai
.
Kali ni dia datang balik dengan new formula yang lebih powerful
.
Diperkayakan lagi dengan
.
Coq ✔
Vita E ✔
Resveratoral ( Anti Aging) ✔
.
Nak kulit cantik , nak bertenaga?
Jom dapatkan Coq-Trol Plus sekarang.
.
.
SEBARANG ORDER & PERTANYAAN 👇🏼
.
📲 Elia Elias | 010 3017003
📲 Elia Elias | 010 3017003
📲 Elia Elias | 010 3017003
.
📮 Postage seluruh Malaysia | Everyday kecuali sabtu & ahad 😘
.
#shakleeperlis #shakleekedah #sayajualshaklee #vivix #vivixshaklee #shakleeutara #coq10 #coqtrol
POWERFUL RED PILLS ! Product paling power setakat ni untuk tingkatkan energy badan. Untuk kulit memang terlebih ohsem. . Siapa yg Tak Cuba coq trol ni rugi banyak tau. . . Coq10 ni dulu satu ketika pernah ada di Shaklee. Sangat disukai ramai . Kali ni dia datang balik dengan new formula yang lebih powerful . Diperkayakan lagi dengan . Coq ✔ Vita E ✔ Resveratoral ( Anti Aging) ✔ . Nak kulit cantik , nak bertenaga? Jom dapatkan Coq-Trol Plus sekarang. . . SEBARANG ORDER & PERTANYAAN 👇🏼 . 📲 Elia Elias | 010 3017003 📲 Elia Elias | 010 3017003 📲 Elia Elias | 010 3017003 . 📮 Postage seluruh Malaysia | Everyday kecuali sabtu & ahad 😘 . #shakleeperlis  #shakleekedah  #sayajualshaklee  #vivix  #vivixshaklee  #shakleeutara  #coq10  #coqtrol 
🧚‍♀️ VITAMIN C VITAMIN CANTIK 🧚‍♀️
.
Nak kulit CERAH,
BEBAS MINYAK,
BEBAS JERAWAT,
meh lah ambil VITAMIN C PLUS SHAKLEE😘
.
Sebotol ni utk 6 BULAN ! Jimat & kesan SUPERB👍🏻
.
KELEBIHAN VITAMIN C SHAKLEE?
🍊menguatkan imune badan
🍊PERCEPATKAN proses baik selsema demam dan lemah imun badan
🍊 SANGAT BERKESAN untuk resdung, sinus dan allergy serta eczema
🍊Membentuk kolagen dalam kulit – vitamin C Shaklee ini akan merangsang pembentukan kolagen dan menyebabkan kulit menjadi tegang.
🍊Mencerahkan kulit.
🍊Membantu menggecutkan dan menghilangkan jerawat
🍊Menaikkan seri wajah muka kerana collagen dalam badan telah bertambah
🍊Melambatkan proses penuaan.
🍊Menghalang pembetukan pigmen yang menyebabkan masalah jeragat.
🍊Meningkatkan sistem imunisasi badan.
🍊Pengganti "Panadol"
🍊Membantu mengurangkan masalah alergi dan resdung.
🍊Mengatasi masalah gusi berdarah.
🍊Menghilangkan jerawat yang teruk
🍊Mengecilkan lubang pori di muka
.
Nak order contact zai okay 🤙
019 344 3650
.
#teamzinniaaura
#testimonishakleebyzai
 #shakleebest
#sayajual
#sayajualshaklee
#shaklee
#shakleemalaysia
#codshaklee
#codshakleejb
#codshakleejohorbahru
#shakleejohorbahru
#shakleejohor
#shakleejb
#shakleesingapore
#shakleebrunei
#bazaarpaknil
.
😘
🧚‍♀️ VITAMIN C VITAMIN CANTIK 🧚‍♀️ . Nak kulit CERAH, BEBAS MINYAK, BEBAS JERAWAT, meh lah ambil VITAMIN C PLUS SHAKLEE😘 . Sebotol ni utk 6 BULAN ! Jimat & kesan SUPERB👍🏻 . KELEBIHAN VITAMIN C SHAKLEE? 🍊menguatkan imune badan 🍊PERCEPATKAN proses baik selsema demam dan lemah imun badan 🍊 SANGAT BERKESAN untuk resdung, sinus dan allergy serta eczema 🍊Membentuk kolagen dalam kulit – vitamin C Shaklee ini akan merangsang pembentukan kolagen dan menyebabkan kulit menjadi tegang. 🍊Mencerahkan kulit. 🍊Membantu menggecutkan dan menghilangkan jerawat 🍊Menaikkan seri wajah muka kerana collagen dalam badan telah bertambah 🍊Melambatkan proses penuaan. 🍊Menghalang pembetukan pigmen yang menyebabkan masalah jeragat. 🍊Meningkatkan sistem imunisasi badan. 🍊Pengganti "Panadol" 🍊Membantu mengurangkan masalah alergi dan resdung. 🍊Mengatasi masalah gusi berdarah. 🍊Menghilangkan jerawat yang teruk 🍊Mengecilkan lubang pori di muka . Nak order contact zai okay 🤙 019 344 3650 . #teamzinniaaura  #testimonishakleebyzai  #shakleebest  #sayajual  #sayajualshaklee  #shaklee  #shakleemalaysia  #codshaklee  #codshakleejb  #codshakleejohorbahru  #shakleejohorbahru  #shakleejohor  #shakleejb  #shakleesingapore  #shakleebrunei  #bazaarpaknil  . 😘
🧚‍♀️ VITAMIN C VITAMIN CANTIK 🧚‍♀️
.
Nak kulit CERAH,
BEBAS MINYAK,
BEBAS JERAWAT,
meh lah ambil VITAMIN C PLUS SHAKLEE😘
.
Sebotol ni utk 6 BULAN ! Jimat & kesan SUPERB👍🏻
.
KELEBIHAN VITAMIN C SHAKLEE?
🍊menguatkan imune badan
🍊PERCEPATKAN proses baik selsema demam dan lemah imun badan
🍊 SANGAT BERKESAN untuk resdung, sinus dan allergy serta eczema
🍊Membentuk kolagen dalam kulit – vitamin C Shaklee ini akan merangsang pembentukan kolagen dan menyebabkan kulit menjadi tegang.
🍊Mencerahkan kulit.
🍊Membantu menggecutkan dan menghilangkan jerawat
🍊Menaikkan seri wajah muka kerana collagen dalam badan telah bertambah
🍊Melambatkan proses penuaan.
🍊Menghalang pembetukan pigmen yang menyebabkan masalah jeragat.
🍊Meningkatkan sistem imunisasi badan.
🍊Pengganti "Panadol"
🍊Membantu mengurangkan masalah alergi dan resdung.
🍊Mengatasi masalah gusi berdarah.
🍊Menghilangkan jerawat yang teruk
🍊Mengecilkan lubang pori di muka
.
Nak order contact zai okay 🤙
019 344 3650
.
#teamzinniaaura
#testimonishakleebyzai
 #shakleebest
#sayajual
#sayajualshaklee
#shaklee
#shakleemalaysia
#codshaklee
#codshakleejb
#codshakleejohorbahru
#shakleejohorbahru
#shakleejohor
#shakleejb
#shakleesingapore
#shakleebrunei
#bazaarpaknil
.
😘
🧚‍♀️ VITAMIN C VITAMIN CANTIK 🧚‍♀️ . Nak kulit CERAH, BEBAS MINYAK, BEBAS JERAWAT, meh lah ambil VITAMIN C PLUS SHAKLEE😘 . Sebotol ni utk 6 BULAN ! Jimat & kesan SUPERB👍🏻 . KELEBIHAN VITAMIN C SHAKLEE? 🍊menguatkan imune badan 🍊PERCEPATKAN proses baik selsema demam dan lemah imun badan 🍊 SANGAT BERKESAN untuk resdung, sinus dan allergy serta eczema 🍊Membentuk kolagen dalam kulit – vitamin C Shaklee ini akan merangsang pembentukan kolagen dan menyebabkan kulit menjadi tegang. 🍊Mencerahkan kulit. 🍊Membantu menggecutkan dan menghilangkan jerawat 🍊Menaikkan seri wajah muka kerana collagen dalam badan telah bertambah 🍊Melambatkan proses penuaan. 🍊Menghalang pembetukan pigmen yang menyebabkan masalah jeragat. 🍊Meningkatkan sistem imunisasi badan. 🍊Pengganti "Panadol" 🍊Membantu mengurangkan masalah alergi dan resdung. 🍊Mengatasi masalah gusi berdarah. 🍊Menghilangkan jerawat yang teruk 🍊Mengecilkan lubang pori di muka . Nak order contact zai okay 🤙 019 344 3650 . #teamzinniaaura  #testimonishakleebyzai  #shakleebest  #sayajual  #sayajualshaklee  #shaklee  #shakleemalaysia  #codshaklee  #codshakleejb  #codshakleejohorbahru  #shakleejohorbahru  #shakleejohor  #shakleejb  #shakleesingapore  #shakleebrunei  #bazaarpaknil  . 😘
OMEGA GUARD BANTU ATASI BATUK 💕
_

Kanak- kanak pun boleh ambil Omega Guard. Lagi lagi yang kerap ada masalah batuk dan selsema.

Antara fungsi Minyak ikan Omega Guarf ni ialah meningkatkan imuniti badan anak anak kita.

Satu lagi ia boleh menguatkan paru-paru anak.

Selain tu, ia sangat bagus untuk perkembangan otak anak kecil sebab dalamnya ada DHA dan EPA yang sangat terkenal utk meningkatkan fungsi otak.
_

So anyone yang nak tau lanjut pasal OMEGA GUARD ni boleh whatsapp kite okay! 
_

FAIZA | @nurulfaiza1
Your Trusted
Shaklee Independent Distributor
0127752910
@faizashaklee.distributor
_

COD : Puncak Jalil, Equine Park, Bandar Kinrara
__
p/s : *These products are not intended to diagnose, treat, cure, or prevent any disease
__

#shakleemalaysia #shaklee 
#shakleeeffects #shakleelovers #shakleeselangor #shakleeselangormalaysia 
#espshaklee #sayajualshaklee 
#shakleebukitjalil #promoshaklee #shakleeequine #shakleepuncakjalil #shakleebandarkinrara
OMEGA GUARD BANTU ATASI BATUK 💕 _ Kanak- kanak pun boleh ambil Omega Guard. Lagi lagi yang kerap ada masalah batuk dan selsema. Antara fungsi Minyak ikan Omega Guarf ni ialah meningkatkan imuniti badan anak anak kita. Satu lagi ia boleh menguatkan paru-paru anak. Selain tu, ia sangat bagus untuk perkembangan otak anak kecil sebab dalamnya ada DHA dan EPA yang sangat terkenal utk meningkatkan fungsi otak. _ So anyone yang nak tau lanjut pasal OMEGA GUARD ni boleh whatsapp kite okay! _ FAIZA | @nurulfaiza1 Your Trusted Shaklee Independent Distributor 0127752910 @faizashaklee.distributor _ COD : Puncak Jalil, Equine Park, Bandar Kinrara __ p/s : *These products are not intended to diagnose, treat, cure, or prevent any disease __ #shakleemalaysia  #shaklee   #shakleeeffects  #shakleelovers  #shakleeselangor  #shakleeselangormalaysia   #espshaklee  #sayajualshaklee   #shakleebukitjalil  #promoshaklee  #shakleeequine  #shakleepuncakjalil  #shakleebandarkinrara 
PROMO JANUARI 2018 💕
_

Wah. Bestnya. Shaklee buat PROMOSI untuk OMEGA GUARD.

BUY 3 GET LESS 5%
.
Maksudnya mommies boleh jimat berganda if beli 3 botol Omega Guard, dan akan dapat extra 5% discount!
_

Siapa pengguna Omega Guard bulan ni sangat bagus untuk beli dengan harga jimat dan boleh buat stok untuk 3-4 bulan terus.
 _

Meh saya explain sikit kenapa IBU HAMIL SESUAI MAKAN OMEGA GUARD?
_ ✅ Minyak Ikan Bergred Farmaseutikal.

Omega Guard Shaklee membekalkan asid lemak omega-3 yang berpotensi ultratulen dengan spektrum penuh bergred farmaseutikal.
_

Jadi ibu hamil tak perlu risau akan pencemaran ke atas minyak ikan Omega Guard sebab proses utk hasilkan minyak ni telah menyingkirkan bahan bahan pencemaran dari laut seperti merkuri, plumbum , bahan toksik etc.
_ ✅ Omega-3 yang terkandung dalam minyak ikan seperti EPA dan DHA dapat memelihara kesihatan otak, penglihatan dan fungsi-fungsi sendi. Ia juga membantu perkembangan otak bayi di dalam kandungan.
_ ✅ Minyak Ikan Terbaik Di Dunia

Mengandungi satu rangkaian penuh 7 jenis asid lemak omega-3 semulajadi iaitu EPA, DHA, ALA dan lain-lain lagi. EPA menyihatkan jantung dan sendi anda manakala DHA pula penting bagi perkembangan dan fungsi otak.
_

So anyone yang nak try OMEGA GUARD  ni boleh whatsapp kite okay! 
_

FAIZA
Your Trusted
Shaklee Independent Distributor
0127752910
-
COD : Puncak Jalil, Equine Park, Bandar Kinrara
__
p/s : *These products are not intended to diagnose, treat, cure, or prevent any disease
__

#shakleemalaysia #shaklee #shakleeeffects #shakleelovers #shakleeselangor #shakleeselangormalaysia #espshaklee #sayajualshaklee #shakleebukitjalil
PROMO JANUARI 2018 💕 _ Wah. Bestnya. Shaklee buat PROMOSI untuk OMEGA GUARD. BUY 3 GET LESS 5% . Maksudnya mommies boleh jimat berganda if beli 3 botol Omega Guard, dan akan dapat extra 5% discount! _ Siapa pengguna Omega Guard bulan ni sangat bagus untuk beli dengan harga jimat dan boleh buat stok untuk 3-4 bulan terus. _ Meh saya explain sikit kenapa IBU HAMIL SESUAI MAKAN OMEGA GUARD? _ ✅ Minyak Ikan Bergred Farmaseutikal. Omega Guard Shaklee membekalkan asid lemak omega-3 yang berpotensi ultratulen dengan spektrum penuh bergred farmaseutikal. _ Jadi ibu hamil tak perlu risau akan pencemaran ke atas minyak ikan Omega Guard sebab proses utk hasilkan minyak ni telah menyingkirkan bahan bahan pencemaran dari laut seperti merkuri, plumbum , bahan toksik etc. _ ✅ Omega-3 yang terkandung dalam minyak ikan seperti EPA dan DHA dapat memelihara kesihatan otak, penglihatan dan fungsi-fungsi sendi. Ia juga membantu perkembangan otak bayi di dalam kandungan. _ ✅ Minyak Ikan Terbaik Di Dunia Mengandungi satu rangkaian penuh 7 jenis asid lemak omega-3 semulajadi iaitu EPA, DHA, ALA dan lain-lain lagi. EPA menyihatkan jantung dan sendi anda manakala DHA pula penting bagi perkembangan dan fungsi otak. _ So anyone yang nak try OMEGA GUARD ni boleh whatsapp kite okay! _ FAIZA Your Trusted Shaklee Independent Distributor 0127752910 - COD : Puncak Jalil, Equine Park, Bandar Kinrara __ p/s : *These products are not intended to diagnose, treat, cure, or prevent any disease __ #shakleemalaysia  #shaklee  #shakleeeffects  #shakleelovers  #shakleeselangor  #shakleeselangormalaysia  #espshaklee  #sayajualshaklee  #shakleebukitjalil 
SUPPLEMENT WAJIB ADA SETIAP RUMAH

KENAPA?
sebab Omega Guard Shaklee antara supplement yg boleh diambil oleh pelbagai peringkat umur. Dari kanak2 hinggalah warga emas.

Omega Guard nie antara Best Seller Shaklee jugak taw, disebabkan oleh MANFAAT-MANFAAT dia. Memang ramai tahu kan Manfaat minyak ikan nie, cuma bergantung pada diri sendiri je nak ambik ke tak.

Antara MANFAAT OMEGA GUARD Shaklee:

PERKEMBANGAN BAYI
✔Menyokong perkembangan otak & mata bayi. Kajian menunjukkan ibu hamil yang mengambil omega 3 akan meningkatkan perkembangan sensori, minda dan motor bayi

SISTEM IMUN
✔Meningkatkan sistem imun badan, sekaligus mengelakkan badan dari mudah terkena penyakit seperti batuk & selsema

KERADANGAN KULIT
✔Melembapkan kulit, mengurangkan keradangan seperti allergi, eczema, jerawat dan sebagainya

MASALAH BERAT BADAN
✔Omega 3 dapat meningkatkan hormon LEPTINE yang berfungi mengawal selera makan, serta membantu membakar lemak dgn lebih cepat

SENDI & OTOT
✔Mengurangkan kekakuan sendi & otot, sebagai pelincir semulajadi bagi melancarkan pergerakan

MEMELIHARA KESIHATAN JANTUNG
✔Mengurangkan keradangan yg boleh merosakkan salur darah yang menyebabkan strok dan masalah jantung, juga mengekalkan peredaran darah dan irama jantung yang sihat

FUNGSI OTAK
✔Meningkatkan ingatan, pembelajaran, dan perhatian

Sekarang nie ada PROMO OMEGA GUARD, kalau nak dapatkan produk beserta consultation boleh pm/whatsapp lea 📲 017-6296557 okay. 😘

Lea
017-6296557
Trusted SID

#shaklee #omeguardshaklee #promoomegaguard #promosiomegaguard #promosishaklee #supplementminda #supplementjantung #supplementkurus #supplementeczema #supplementasma #shakleekajang #shakleesemenyih #shakleebangi #shakleemalaysia #sayajualshaklee #sidshaklee #posseluruhmalaysia
SUPPLEMENT WAJIB ADA SETIAP RUMAH KENAPA? sebab Omega Guard Shaklee antara supplement yg boleh diambil oleh pelbagai peringkat umur. Dari kanak2 hinggalah warga emas. Omega Guard nie antara Best Seller Shaklee jugak taw, disebabkan oleh MANFAAT-MANFAAT dia. Memang ramai tahu kan Manfaat minyak ikan nie, cuma bergantung pada diri sendiri je nak ambik ke tak. Antara MANFAAT OMEGA GUARD Shaklee: PERKEMBANGAN BAYI ✔Menyokong perkembangan otak & mata bayi. Kajian menunjukkan ibu hamil yang mengambil omega 3 akan meningkatkan perkembangan sensori, minda dan motor bayi SISTEM IMUN ✔Meningkatkan sistem imun badan, sekaligus mengelakkan badan dari mudah terkena penyakit seperti batuk & selsema KERADANGAN KULIT ✔Melembapkan kulit, mengurangkan keradangan seperti allergi, eczema, jerawat dan sebagainya MASALAH BERAT BADAN ✔Omega 3 dapat meningkatkan hormon LEPTINE yang berfungi mengawal selera makan, serta membantu membakar lemak dgn lebih cepat SENDI & OTOT ✔Mengurangkan kekakuan sendi & otot, sebagai pelincir semulajadi bagi melancarkan pergerakan MEMELIHARA KESIHATAN JANTUNG ✔Mengurangkan keradangan yg boleh merosakkan salur darah yang menyebabkan strok dan masalah jantung, juga mengekalkan peredaran darah dan irama jantung yang sihat FUNGSI OTAK ✔Meningkatkan ingatan, pembelajaran, dan perhatian Sekarang nie ada PROMO OMEGA GUARD, kalau nak dapatkan produk beserta consultation boleh pm/whatsapp lea 📲 017-6296557 okay. 😘 Lea 017-6296557 Trusted SID #shaklee  #omeguardshaklee  #promoomegaguard  #promosiomegaguard  #promosishaklee  #supplementminda  #supplementjantung  #supplementkurus  #supplementeczema  #supplementasma  #shakleekajang  #shakleesemenyih  #shakleebangi  #shakleemalaysia  #sayajualshaklee  #sidshaklee  #posseluruhmalaysia 
SET BABY SHAKLEE IS AWESOME.

Apa kata pengguna set baby shaklee ni. =) Mandian Shaklee Baby
- berbuih yang ringan, natural serta baunya lembut saja. =) Losyen Shaklee Baby
- wangian asli adalah cepat diserap secara lembut pada kulit. =) Minyak urut Shaklee Baby
- bau yang sangat menenangkan terutama pada si manja ketika nak tidur malam.

Shaklee Baby - Safe, Soft, Organic.

Watsup ili 0142253686

#setbabyshaklee
#setkulitsensitif
#sayajualshaklee
SET BABY SHAKLEE IS AWESOME. Apa kata pengguna set baby shaklee ni. =) Mandian Shaklee Baby - berbuih yang ringan, natural serta baunya lembut saja. =) Losyen Shaklee Baby - wangian asli adalah cepat diserap secara lembut pada kulit. =) Minyak urut Shaklee Baby - bau yang sangat menenangkan terutama pada si manja ketika nak tidur malam. Shaklee Baby - Safe, Soft, Organic. Watsup ili 0142253686 #setbabyshaklee  #setkulitsensitif  #sayajualshaklee 
.
••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••
KRIM AJAIB SHAKLEE TERLAJAK LARISSS❗
••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••
.
Haa mesti semua orang kenal krim ini kan? Krim paling laku tau. .
.
Selalu out of stock dekat branch. Kalau boleh simpan 2@3 buat stock kat rumah yer 😀 kalau dah habis takdela meroyan kan nti hehehe. .
.
Krim Herbal Blend ini sesuai untuk kegunaan semua peringkat umur tau. Dari bayi hinggalah ke dawasa. Jimat dan BERBALOI tau. Harga pon memang murah la. .
.
Jom kita tengok fungsi Krim Herbal Blend ni:
.
◾ Melembutkan kulit, tumit yang kasar dan pecah
.
◾ Merawat ruam susu, ruam panas, ruam lampin, muka dan kepala .
.
◾ Menghilangkan luka dan merawat eczema
.
◾ Melegakan gigitan serangga dan nyamuk
.
◾ Merawat kulit gatal
.
◾ Menghilangkan parut jerawat dan parut chicken pox
.
◾ Losyen harian untuk kulit kering
.
◾ Krim untuk urut badan yang lenguh
.
◾ Merawat kesan luka melecur .
.
◾ Melegakan badan dan kepala ketika tidak sihat
.
◾ Merawat eczema dan gatal-gatal akibat gigitan serangga
.
◾ Ubat luka atau melecur
.
◾ Menghilangkan parut
.
◾ Sebagai losyen harian
.
◾ Membuang angin pada perut bagi memberi keselesaan pada perut anda
.
◾ Membuang selulit serta  memecahkan lemak berlebihan.
.
Nak cuba krim Herbal Blend ni❓
.
Jom wassap Suzana sekarang. Memang harga TERMURAH tau 😍
.
×××××××××××××××××××××××××××
ORDER HERE 📲 013.6289.100
×××××××××××××××××××××××××××
#sayajualshaklee#sayajualmurah#herbalblend#herbalblendshakleemurah#shakleehargamurah#shakleemurahcarisaya#shakleeterlajaklaris#shakleetermurahdunia#vitcshakleemurah#vivixshakleemurah#ootd#instagood#shakleekl#shakleeklang#shakleeshahalam#shakleeselangor#shakleeshahalam#shakleemalaysia#shakleehargaahli#shakleehargastudent#shakleestudentprice#shakleemurah#shakleemurahmalaysia#shakleepalingmurah#shakleeterbaik#shakleetermurah#shakleebestprice#shakleeoriginal#shakleeonline#bazarmurahmalaysia#espmurah
. •••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••• KRIM AJAIB SHAKLEE TERLAJAK LARISSS❗ •••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••• . Haa mesti semua orang kenal krim ini kan? Krim paling laku tau. . . Selalu out of stock dekat branch. Kalau boleh simpan 2@3 buat stock kat rumah yer 😀 kalau dah habis takdela meroyan kan nti hehehe. . . Krim Herbal Blend ini sesuai untuk kegunaan semua peringkat umur tau. Dari bayi hinggalah ke dawasa. Jimat dan BERBALOI tau. Harga pon memang murah la. . . Jom kita tengok fungsi Krim Herbal Blend ni: . ◾ Melembutkan kulit, tumit yang kasar dan pecah . ◾ Merawat ruam susu, ruam panas, ruam lampin, muka dan kepala . . ◾ Menghilangkan luka dan merawat eczema . ◾ Melegakan gigitan serangga dan nyamuk . ◾ Merawat kulit gatal . ◾ Menghilangkan parut jerawat dan parut chicken pox . ◾ Losyen harian untuk kulit kering . ◾ Krim untuk urut badan yang lenguh . ◾ Merawat kesan luka melecur . . ◾ Melegakan badan dan kepala ketika tidak sihat . ◾ Merawat eczema dan gatal-gatal akibat gigitan serangga . ◾ Ubat luka atau melecur . ◾ Menghilangkan parut . ◾ Sebagai losyen harian . ◾ Membuang angin pada perut bagi memberi keselesaan pada perut anda . ◾ Membuang selulit serta memecahkan lemak berlebihan. . Nak cuba krim Herbal Blend ni❓ . Jom wassap Suzana sekarang. Memang harga TERMURAH tau 😍 . ××××××××××××××××××××××××××× ORDER HERE 📲 013.6289.100 ××××××××××××××××××××××××××× #sayajualshaklee #sayajualmurah #herbalblend #herbalblendshakleemurah #shakleehargamurah #shakleemurahcarisaya #shakleeterlajaklaris #shakleetermurahdunia #vitcshakleemurah #vivixshakleemurah #ootd #instagood #shakleekl #shakleeklang #shakleeshahalam #shakleeselangor #shakleeshahalam #shakleemalaysia #shakleehargaahli #shakleehargastudent #shakleestudentprice #shakleemurah #shakleemurahmalaysia #shakleepalingmurah #shakleeterbaik #shakleetermurah #shakleebestprice #shakleeoriginal #shakleeonline #bazarmurahmalaysia #espmurah 
.
••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••
KRIM AJAIB SHAKLEE TERLAJAK LARISSS❗
••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••
.
Haa mesti semua orang kenal krim ini kan? Krim paling laku tau. .
.
Selalu out of stock dekat branch. Kalau boleh simpan 2@3 buat stock kat rumah yer 😀 kalau dah habis takdela meroyan kan nti hehehe. .
.
Krim Herbal Blend ini sesuai untuk kegunaan semua peringkat umur tau. Dari bayi hinggalah ke dawasa. Jimat dan BERBALOI tau. Harga pon memang murah la. .
.
Jom kita tengok fungsi Krim Herbal Blend ni:
.
◾ Melembutkan kulit, tumit yang kasar dan pecah
.
◾ Merawat ruam susu, ruam panas, ruam lampin, muka dan kepala .
.
◾ Menghilangkan luka dan merawat eczema
.
◾ Melegakan gigitan serangga dan nyamuk
.
◾ Merawat kulit gatal
.
◾ Menghilangkan parut jerawat dan parut chicken pox
.
◾ Losyen harian untuk kulit kering
.
◾ Krim untuk urut badan yang lenguh
.
◾ Merawat kesan luka melecur .
.
◾ Melegakan badan dan kepala ketika tidak sihat
.
◾ Merawat eczema dan gatal-gatal akibat gigitan serangga
.
◾ Ubat luka atau melecur
.
◾ Menghilangkan parut
.
◾ Sebagai losyen harian
.
◾ Membuang angin pada perut bagi memberi keselesaan pada perut anda
.
◾ Membuang selulit serta  memecahkan lemak berlebihan.
.
Nak cuba krim Herbal Blend ni❓
.
Jom wassap Suzana sekarang. Memang harga TERMURAH tau 😍
.
×××××××××××××××××××××××××××
ORDER HERE 📲 013.6289.100
×××××××××××××××××××××××××××
#sayajualshaklee#sayajualmurah#herbalblend#herbalblendshakleemurah#shakleehargamurah#shakleemurahcarisaya#shakleeterlajaklaris#shakleetermurahdunia#vitcshakleemurah#vivixshakleemurah#ootd#instagood#shakleekl#shakleeklang#shakleeshahalam#shakleeselangor#shakleeshahalam#shakleemalaysia#shakleehargaahli#shakleehargastudent#shakleestudentprice#shakleemurah#shakleemurahmalaysia#shakleepalingmurah#shakleeterbaik#shakleetermurah#shakleebestprice#shakleeoriginal#shakleeonline#bazarmurahmalaysia#espmurah
. •••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••• KRIM AJAIB SHAKLEE TERLAJAK LARISSS❗ •••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••• . Haa mesti semua orang kenal krim ini kan? Krim paling laku tau. . . Selalu out of stock dekat branch. Kalau boleh simpan 2@3 buat stock kat rumah yer 😀 kalau dah habis takdela meroyan kan nti hehehe. . . Krim Herbal Blend ini sesuai untuk kegunaan semua peringkat umur tau. Dari bayi hinggalah ke dawasa. Jimat dan BERBALOI tau. Harga pon memang murah la. . . Jom kita tengok fungsi Krim Herbal Blend ni: . ◾ Melembutkan kulit, tumit yang kasar dan pecah . ◾ Merawat ruam susu, ruam panas, ruam lampin, muka dan kepala . . ◾ Menghilangkan luka dan merawat eczema . ◾ Melegakan gigitan serangga dan nyamuk . ◾ Merawat kulit gatal . ◾ Menghilangkan parut jerawat dan parut chicken pox . ◾ Losyen harian untuk kulit kering . ◾ Krim untuk urut badan yang lenguh . ◾ Merawat kesan luka melecur . . ◾ Melegakan badan dan kepala ketika tidak sihat . ◾ Merawat eczema dan gatal-gatal akibat gigitan serangga . ◾ Ubat luka atau melecur . ◾ Menghilangkan parut . ◾ Sebagai losyen harian . ◾ Membuang angin pada perut bagi memberi keselesaan pada perut anda . ◾ Membuang selulit serta memecahkan lemak berlebihan. . Nak cuba krim Herbal Blend ni❓ . Jom wassap Suzana sekarang. Memang harga TERMURAH tau 😍 . ××××××××××××××××××××××××××× ORDER HERE 📲 013.6289.100 ××××××××××××××××××××××××××× #sayajualshaklee #sayajualmurah #herbalblend #herbalblendshakleemurah #shakleehargamurah #shakleemurahcarisaya #shakleeterlajaklaris #shakleetermurahdunia #vitcshakleemurah #vivixshakleemurah #ootd #instagood #shakleekl #shakleeklang #shakleeshahalam #shakleeselangor #shakleeshahalam #shakleemalaysia #shakleehargaahli #shakleehargastudent #shakleestudentprice #shakleemurah #shakleemurahmalaysia #shakleepalingmurah #shakleeterbaik #shakleetermurah #shakleebestprice #shakleeoriginal #shakleeonline #bazarmurahmalaysia #espmurah 
ALHAMDULILLAH 😍😍 Bertambah lagi ARTIS MEMILIH SHAKLEE 💚 .
.

Ada yang pilih Shaklee utk makan supplement sendiri. Tapi ada juga artis yng pilih utk berbisnes bersama Shaklee.

Awak pilih yang mana? Hehe 
InshaAllag produk Shaklee ni lebih 60tahun wujud di dunia. Produknya organik & berkesan. Sistem bisnes pun tidak merugikan mana mana pihak. Adil dan saksama.
.
.

Korang nK pilih yang mana niii? Dedua pun buleh jeee!  Meh wassap kak sena 😎

Kak Sena,
Your Favourite SID SHAKLEE 📲 011 3314 7039 📮 POS SELURUH MALAYSIA 
#shakleemalaysia #sayamakansayajual #sayajual #shakleerawang #shakleemurah #shakleeeffect #shakleeuitm #shakleelover #shakleepromo #shakleebandartasikputeri #milkbooster #setberpantang #setibuhamil #setjerawat #vitaminc #detox #setkurus #sayajualshaklee #setcantik #ESP #skincare #kotadamansara #shahalam #collagen #collagenpowdershaklee #setkurusshaklee
ALHAMDULILLAH 😍😍 Bertambah lagi ARTIS MEMILIH SHAKLEE 💚 . . Ada yang pilih Shaklee utk makan supplement sendiri. Tapi ada juga artis yng pilih utk berbisnes bersama Shaklee. Awak pilih yang mana? Hehe InshaAllag produk Shaklee ni lebih 60tahun wujud di dunia. Produknya organik & berkesan. Sistem bisnes pun tidak merugikan mana mana pihak. Adil dan saksama. . . Korang nK pilih yang mana niii? Dedua pun buleh jeee! Meh wassap kak sena 😎 Kak Sena, Your Favourite SID SHAKLEE 📲 011 3314 7039 📮 POS SELURUH MALAYSIA #shakleemalaysia  #sayamakansayajual  #sayajual  #shakleerawang  #shakleemurah  #shakleeeffect  #shakleeuitm  #shakleelover  #shakleepromo  #shakleebandartasikputeri  #milkbooster  #setberpantang  #setibuhamil  #setjerawat  #vitaminc  #detox  #setkurus  #sayajualshaklee  #setcantik  #ESP  #skincare  #kotadamansara  #shahalam  #collagen  #collagenpowdershaklee  #setkurusshaklee 
SUPLEMEN ANTIOKSIDAN TERBAIK: SHAKLEE VIVIX
Tubuh 'berkarat' kena jaga dengan mengambil makanan yang tinggi sumber antioksidannya.
.
.
Vivix berupa cecair jus merah yang sangat eksklusif dan telah dipatenkan formulanya. Memang tidak boleh diperoleh daripada mana-mana syarikat produk kesihatan lain. .
.
Kajian bertahun-tahun oleh pakar nutrisi dan saintis Shaklee sendiri telah menghasilkan Vivix yang awesome ni. Bertindak seingga ke peringkat sel dan sudah banyak membantu ramai orang dalam masalah kesihatan.
.
.
Kawan-kawan bila lagi nak try hebatnya Vivix ni?
Nak harga murah boleh.. Beli 2 dan dapat keahlian percuma.
Tidak rugi tau!
.
.
Hubungi saya di:

Whatsapp: +60138722714
IG: @themuscadinegrape
FB: Emma Francisca Luis
FB Page: Vitamin's Suitcase
SUPLEMEN ANTIOKSIDAN TERBAIK: SHAKLEE VIVIX Tubuh 'berkarat' kena jaga dengan mengambil makanan yang tinggi sumber antioksidannya. . . Vivix berupa cecair jus merah yang sangat eksklusif dan telah dipatenkan formulanya. Memang tidak boleh diperoleh daripada mana-mana syarikat produk kesihatan lain. . . Kajian bertahun-tahun oleh pakar nutrisi dan saintis Shaklee sendiri telah menghasilkan Vivix yang awesome ni. Bertindak seingga ke peringkat sel dan sudah banyak membantu ramai orang dalam masalah kesihatan. . . Kawan-kawan bila lagi nak try hebatnya Vivix ni? Nak harga murah boleh.. Beli 2 dan dapat keahlian percuma. Tidak rugi tau! . . Hubungi saya di: Whatsapp: +60138722714 IG: @themuscadinegrape FB: Emma Francisca Luis FB Page: Vitamin's Suitcase
Kelebihan Vita E:
.
💜Bagus untuk mengecilkan pori2
.
💜Memperlambatkan proses penuaan kulit
.
💜Mengawal kolesterol
.
💜Menghilangkan parut
.
💜Mengawal minyak
.
💜Mencerahkan wajah
.
💜Meningkatkan kelembapan kulit
.
💜Menghilangkan jeragat
.
💜Menegangkan kulit
.
Sebarang pertanyaan boleh PM ya..
.
#shaklee #shakleekl #shakleemalaysia #shakleebrunei #shakleesingapore #shakleewangsamaju #shakleedamansara #shakleemurah #shakleebest #shakleelovers #shakleecantik #shakleejimat #shakleepromo #sayajualshaklee #sayajualmurah
Kelebihan Vita E: . 💜Bagus untuk mengecilkan pori2 . 💜Memperlambatkan proses penuaan kulit . 💜Mengawal kolesterol . 💜Menghilangkan parut . 💜Mengawal minyak . 💜Mencerahkan wajah . 💜Meningkatkan kelembapan kulit . 💜Menghilangkan jeragat . 💜Menegangkan kulit . Sebarang pertanyaan boleh PM ya.. . #shaklee  #shakleekl  #shakleemalaysia  #shakleebrunei  #shakleesingapore  #shakleewangsamaju  #shakleedamansara  #shakleemurah  #shakleebest  #shakleelovers  #shakleecantik  #shakleejimat  #shakleepromo  #sayajualshaklee  #sayajualmurah 
APA ITU ESP?
.
💜Makanan tambahan protein berasaskan kacang soya
.
💜Protein tang dihasilkan mengandungi non-GMO
.
💜Mengandungi kadar Indek Glisemik yang sesuai untuk penghidap kencing manis
.
💜Rendah lemak, tiada kolesterol, bebas uric acid dan mudah diserap
.
APA BENEFIT JIKA AMALKAN ESP NI?
.
💜Pembekal tenaga
.
💜Membina otot, kulit dan mengurangkan jerawat
.
💜Menyumbang makanan sihat dan menguatkan imun sistem
.
💜Menyokong diet dengan kolesterol yang sihat
.
💜Menyediakan nutrien yang penting
.
So sapa yang berminat nak dapatkan boleh PM iols kay! ☺️
.
#shaklee #shakleemalaysia #shakleekl #shakleewangsamaju #shakleedamansara #shakleebrunei #shakleesingapore #shakleemurah #shakleebest #shakleelovers #shakleecantik #shakleejimat #shakleepromo #sayajualshaklee #sayajualmurah
APA ITU ESP? . 💜Makanan tambahan protein berasaskan kacang soya . 💜Protein tang dihasilkan mengandungi non-GMO . 💜Mengandungi kadar Indek Glisemik yang sesuai untuk penghidap kencing manis . 💜Rendah lemak, tiada kolesterol, bebas uric acid dan mudah diserap . APA BENEFIT JIKA AMALKAN ESP NI? . 💜Pembekal tenaga . 💜Membina otot, kulit dan mengurangkan jerawat . 💜Menyumbang makanan sihat dan menguatkan imun sistem . 💜Menyokong diet dengan kolesterol yang sihat . 💜Menyediakan nutrien yang penting . So sapa yang berminat nak dapatkan boleh PM iols kay! ☺️ . #shaklee  #shakleemalaysia  #shakleekl  #shakleewangsamaju  #shakleedamansara  #shakleebrunei  #shakleesingapore  #shakleemurah  #shakleebest  #shakleelovers  #shakleecantik  #shakleejimat  #shakleepromo  #sayajualshaklee  #sayajualmurah 
DUA BERADIK ANTARA PALING HOT
.
Antara supplement yang selalu mendapat perhatian di kalangan customer adalah dua beradik ni. ESP and Vitamin C.
.
Kebaikan ESP:
✔Jadikan kulit muka cantik, halus, gebu dan berseri.
✔Dapat bantu hilangkan parut jerawat.
✔Beri tenaga berpanjangan dan jadikan badan semakin sihat & kurang keletihan.
✔Menganjalkan kulit dan payudara yang kendur.
✔Beri rasa kenyang yang lama sekaligus membantu berat badan.
✔Sokong kesihatan imunisasi badan.
.
Kebaikan vitamin-C:
🍊Baik untuk imunisasi & daya tahan badan.
🍊Kurangkan simptom demam.
🍊Mengatasi masalah jerawat pasir & degil.
🍊Membantu kulit sensitif seperti eczema & resdung.
🍊Membantu penghasilan kolegen dalam badan.
🍊Mengurangkan kesan 'sunburn'.
.
Sebarang pertanyaan & order👇
.
Mira
📲011-16518806
📲011-16518806
📲011-16518806
.
Your Shaklee Independent Distributor ❤

@supplementsshop.mira
.
✨EVERYDAY postage
.
#shakleemalaysia #espshaklee #vitamineshaklee #vitamincshaklee #sayajualshaklee #sayajual
DUA BERADIK ANTARA PALING HOT . Antara supplement yang selalu mendapat perhatian di kalangan customer adalah dua beradik ni. ESP and Vitamin C. . Kebaikan ESP: ✔Jadikan kulit muka cantik, halus, gebu dan berseri. ✔Dapat bantu hilangkan parut jerawat. ✔Beri tenaga berpanjangan dan jadikan badan semakin sihat & kurang keletihan. ✔Menganjalkan kulit dan payudara yang kendur. ✔Beri rasa kenyang yang lama sekaligus membantu berat badan. ✔Sokong kesihatan imunisasi badan. . Kebaikan vitamin-C: 🍊Baik untuk imunisasi & daya tahan badan. 🍊Kurangkan simptom demam. 🍊Mengatasi masalah jerawat pasir & degil. 🍊Membantu kulit sensitif seperti eczema & resdung. 🍊Membantu penghasilan kolegen dalam badan. 🍊Mengurangkan kesan 'sunburn'. . Sebarang pertanyaan & order👇 . Mira 📲011-16518806 📲011-16518806 📲011-16518806 . Your Shaklee Independent Distributor ❤ @supplementsshop.mira . ✨EVERYDAY postage . #shakleemalaysia  #espshaklee  #vitamineshaklee  #vitamincshaklee  #sayajualshaklee  #sayajual 
DUA BERADIK ANTARA PALING HOT
.
Antara supplement yang selalu mendapat perhatian di kalangan customer adalah dua beradik ni. ESP and Vitamin C.
.
Kebaikan ESP:
✔Jadikan kulit muka cantik, halus, gebu dan berseri.
✔Dapat bantu hilangkan parut jerawat.
✔Beri tenaga berpanjangan dan jadikan badan semakin sihat & kurang keletihan.
✔Menganjalkan kulit dan payudara yang kendur.
✔Beri rasa kenyang yang lama sekaligus membantu berat badan.
✔Sokong kesihatan imunisasi badan.
.
Kebaikan vitamin-C:
🍊Baik untuk imunisasi & daya tahan badan.
🍊Kurangkan simptom demam.
🍊Mengatasi masalah jerawat pasir & degil.
🍊Membantu kulit sensitif seperti eczema & resdung.
🍊Membantu penghasilan kolegen dalam badan.
🍊Mengurangkan kesan 'sunburn'.
.
Sebarang pertanyaan & order👇
.
Mira
📲011-16518806
📲011-16518806
📲011-16518806
.
Your Shaklee Independent Distributor ❤

@supplementsshop.mira
.
✨EVERYDAY postage
.
#shakleemalaysia #espshaklee #vitamineshaklee #vitamincshaklee #sayajualshaklee #sayajual
DUA BERADIK ANTARA PALING HOT . Antara supplement yang selalu mendapat perhatian di kalangan customer adalah dua beradik ni. ESP and Vitamin C. . Kebaikan ESP: ✔Jadikan kulit muka cantik, halus, gebu dan berseri. ✔Dapat bantu hilangkan parut jerawat. ✔Beri tenaga berpanjangan dan jadikan badan semakin sihat & kurang keletihan. ✔Menganjalkan kulit dan payudara yang kendur. ✔Beri rasa kenyang yang lama sekaligus membantu berat badan. ✔Sokong kesihatan imunisasi badan. . Kebaikan vitamin-C: 🍊Baik untuk imunisasi & daya tahan badan. 🍊Kurangkan simptom demam. 🍊Mengatasi masalah jerawat pasir & degil. 🍊Membantu kulit sensitif seperti eczema & resdung. 🍊Membantu penghasilan kolegen dalam badan. 🍊Mengurangkan kesan 'sunburn'. . Sebarang pertanyaan & order👇 . Mira 📲011-16518806 📲011-16518806 📲011-16518806 . Your Shaklee Independent Distributor ❤ @supplementsshop.mira . ✨EVERYDAY postage . #shakleemalaysia  #espshaklee  #vitamineshaklee  #vitamincshaklee  #sayajualshaklee  #sayajual 
DUA BERADIK ANTARA PALING HOT
.
Antara supplement yang selalu mendapat perhatian di kalangan customer adalah dua beradik ni. ESP and Vitamin C.
.
Kebaikan ESP:
✔Jadikan kulit muka cantik, halus, gebu dan berseri.
✔Dapat bantu hilangkan parut jerawat.
✔Beri tenaga berpanjangan dan jadikan badan semakin sihat & kurang keletihan.
✔Menganjalkan kulit dan payudara yang kendur.
✔Beri rasa kenyang yang lama sekaligus membantu berat badan.
✔Sokong kesihatan imunisasi badan.
.
Kebaikan vitamin-C:
🍊Baik untuk imunisasi & daya tahan badan.
🍊Kurangkan simptom demam.
🍊Mengatasi masalah jerawat pasir & degil.
🍊Membantu kulit sensitif seperti eczema & resdung.
🍊Membantu penghasilan kolegen dalam badan.
🍊Mengurangkan kesan 'sunburn'.
.
Sebarang pertanyaan & order👇
.
Mira
📲011-16518806
📲011-16518806
📲011-16518806
.
Your Shaklee Independent Distributor ❤

@supplementsshop.mira
.
✨EVERYDAY postage
.
#shakleemalaysia #espshaklee #vitamineshaklee #vitamincshaklee #sayajualshaklee #sayajual
DUA BERADIK ANTARA PALING HOT . Antara supplement yang selalu mendapat perhatian di kalangan customer adalah dua beradik ni. ESP and Vitamin C. . Kebaikan ESP: ✔Jadikan kulit muka cantik, halus, gebu dan berseri. ✔Dapat bantu hilangkan parut jerawat. ✔Beri tenaga berpanjangan dan jadikan badan semakin sihat & kurang keletihan. ✔Menganjalkan kulit dan payudara yang kendur. ✔Beri rasa kenyang yang lama sekaligus membantu berat badan. ✔Sokong kesihatan imunisasi badan. . Kebaikan vitamin-C: 🍊Baik untuk imunisasi & daya tahan badan. 🍊Kurangkan simptom demam. 🍊Mengatasi masalah jerawat pasir & degil. 🍊Membantu kulit sensitif seperti eczema & resdung. 🍊Membantu penghasilan kolegen dalam badan. 🍊Mengurangkan kesan 'sunburn'. . Sebarang pertanyaan & order👇 . Mira 📲011-16518806 📲011-16518806 📲011-16518806 . Your Shaklee Independent Distributor ❤ @supplementsshop.mira . ✨EVERYDAY postage . #shakleemalaysia  #espshaklee  #vitamineshaklee  #vitamincshaklee  #sayajualshaklee  #sayajual 
Close deal vitamin C sebotol petang ni.
.

Hari hari order Vitamin C ni. Best ever for SKIN! Untuk bantu hasilkan KOLAGEN dalam badan kita. .

Ingat Shaklee
Ingat Gee k😉
.

#sayajualshaklee #shaklee #shakleemalaysia #VitaminC #kolagen .
Siapa yang pernah kena atau tahu tentang penyakit HFMD? Penyakit yang selalu attack kanak kanak bawah 10tahun. Selalunya penyakit ni ambil masa lebih 2 minggu untuk pulih. .
.
Tapi dengan Shaklee Baby ; Soothing lotion dan Massage oil, serta Herbal Blend.. Baby Noah ambil masa 5 hari sahaja untuk pulih. Sila slide ke kanan untuk lihat perubahan baby Noah. .
.
Shakleebaby adalah produk yang terbaik untuk baby anda. Kenapa? Sebab ianya Paediatrician TESTED 🤗 
#shakleebaby #shaklee #sayajualshaklee
Siapa yang pernah kena atau tahu tentang penyakit HFMD? Penyakit yang selalu attack kanak kanak bawah 10tahun. Selalunya penyakit ni ambil masa lebih 2 minggu untuk pulih. . . Tapi dengan Shaklee Baby ; Soothing lotion dan Massage oil, serta Herbal Blend.. Baby Noah ambil masa 5 hari sahaja untuk pulih. Sila slide ke kanan untuk lihat perubahan baby Noah. . . Shakleebaby adalah produk yang terbaik untuk baby anda. Kenapa? Sebab ianya Paediatrician TESTED 🤗 #shakleebaby  #shaklee  #sayajualshaklee 
Shaklee ada Free Membership..
Macam mana mau dapat tu?
Senang saja...😎 Dengan pembelian 2 botol vivix anda bakal mendapat Free membership secara automatik. FREE postage dan yang best lagi dapat cash bonus pula.

Wahhh.. sudah la free membership dpt cash dari shaklee lgi. Best kan.. Bah apa tunggu lagi.. Direct whatsapp: 016.815.3259
Dm

#IBJan #Polluxinsta #polluxbiz #polluxfamilh 
#pengedarshakleeMenggatal #polluxinsta #sayajualshaklee #shakleesabah #shakleekotakinabalumurah #shakleekotakinabalu #sayajualprodukshaklee #sihatdancantik #kkonlineshopping #kkonlineshop #trustedshakleedistributor #iloveshaklee #shaklee #shakleemalaysia #vitaminsemulajadi #kkfm #jerawat #kulitsihat #vitaminSihat
Shaklee ada Free Membership.. Macam mana mau dapat tu? Senang saja...😎 Dengan pembelian 2 botol vivix anda bakal mendapat Free membership secara automatik. FREE postage dan yang best lagi dapat cash bonus pula. Wahhh.. sudah la free membership dpt cash dari shaklee lgi. Best kan.. Bah apa tunggu lagi.. Direct whatsapp: 016.815.3259 Dm #IBJan  #Polluxinsta  #polluxbiz  #polluxfamilh  #pengedarshakleeMenggatal  #polluxinsta  #sayajualshaklee  #shakleesabah  #shakleekotakinabalumurah  #shakleekotakinabalu  #sayajualprodukshaklee  #sihatdancantik  #kkonlineshopping  #kkonlineshop  #trustedshakleedistributor  #iloveshaklee  #shaklee  #shakleemalaysia  #vitaminsemulajadi  #kkfm  #jerawat  #kulitsihat  #vitaminSihat 
25 peratus daripada tubuh badan manusia dibina daripada protein. Contohnya, kulit, kuku, otot-otot semua sebenarnya berasal daripada protein. Percaya atau tidak, itulah kenyataannya.
.
Secara ringkasnya, struktur dalam tubuh badan manusia dibina daripada susunan berikut :
.
SEL ----> TISU ----> ORGAN ----> SISTEM
.
Struktur badan kita terdiri daripada sel. Kemudian sel ini akan membentuk tisu. Seterusnya tisu membentuk jadi organ dan akhir sekali organ-organ ini akan membentuk sistem. Oleh sebab itu badan kita sangat memerlukan protein.
.
Antara kebaikan dan manfaat utama protein di dalam ESP Shaklee yang lainnya adalah :-
.
✅ Mencerahkan dan menganjalkan kulit
✅ Mengatasi masalah parut dan jeragat
✅ Membantu meremajakan kulit
✅ Mempercepatkan proses penyembuhan luka
✅ Memberikan rasa kenyang yang lebih lama
✅ Menganjalkan payudara dan punggung
✅ Mengatasi gastrik dan pedih ulu hati
✅ Memberikan lebih tenaga
✅ Mengatasi masalah cepat letih / lesu
✅ Membantu menstabilkan paras glukosa dalam darah
✅ Menyihatkan kuku dan rambut
✅ Menghaluskan tumit yang pecah / merekah
✅ Mencegah osteoporosis (tulang rapuh)
✅ Membantu dalam pertumbuhan sel-sel baru
✅ Meningkatkan kesuburan dan menguatkan otot rahim
✅ Milk Booster bagi Ibu menyusu - bantu memekatkan dan membanyakkan susu badan
✅ Mengawal rasa lapar
✅ Boleh menjadi diet yang mengenyangkan
✅ Membantu membentukkan tubuh badan yang ideal
.
____________________________________
.
Semua maklumat, keterangan produk serta testimoni pengguna yang disiarkan bukanlah bertujuan untuk mendiagnosis, merawat atau menyembuhkan sebarang penyakit.
.
. . 
@theprettyvita 
012.270.7477
25 peratus daripada tubuh badan manusia dibina daripada protein. Contohnya, kulit, kuku, otot-otot semua sebenarnya berasal daripada protein. Percaya atau tidak, itulah kenyataannya. . Secara ringkasnya, struktur dalam tubuh badan manusia dibina daripada susunan berikut : . SEL ----> TISU ----> ORGAN ----> SISTEM . Struktur badan kita terdiri daripada sel. Kemudian sel ini akan membentuk tisu. Seterusnya tisu membentuk jadi organ dan akhir sekali organ-organ ini akan membentuk sistem. Oleh sebab itu badan kita sangat memerlukan protein. . Antara kebaikan dan manfaat utama protein di dalam ESP Shaklee yang lainnya adalah :- . ✅ Mencerahkan dan menganjalkan kulit ✅ Mengatasi masalah parut dan jeragat ✅ Membantu meremajakan kulit ✅ Mempercepatkan proses penyembuhan luka ✅ Memberikan rasa kenyang yang lebih lama ✅ Menganjalkan payudara dan punggung ✅ Mengatasi gastrik dan pedih ulu hati ✅ Memberikan lebih tenaga ✅ Mengatasi masalah cepat letih / lesu ✅ Membantu menstabilkan paras glukosa dalam darah ✅ Menyihatkan kuku dan rambut ✅ Menghaluskan tumit yang pecah / merekah ✅ Mencegah osteoporosis (tulang rapuh) ✅ Membantu dalam pertumbuhan sel-sel baru ✅ Meningkatkan kesuburan dan menguatkan otot rahim ✅ Milk Booster bagi Ibu menyusu - bantu memekatkan dan membanyakkan susu badan ✅ Mengawal rasa lapar ✅ Boleh menjadi diet yang mengenyangkan ✅ Membantu membentukkan tubuh badan yang ideal . ____________________________________ . Semua maklumat, keterangan produk serta testimoni pengguna yang disiarkan bukanlah bertujuan untuk mendiagnosis, merawat atau menyembuhkan sebarang penyakit. . . . @theprettyvita 012.270.7477
25 peratus daripada tubuh badan manusia dibina daripada protein. Contohnya, kulit, kuku, otot-otot semua sebenarnya berasal daripada protein. Percaya atau tidak, itulah kenyataannya.
.
Secara ringkasnya, struktur dalam tubuh badan manusia dibina daripada susunan berikut :
.
SEL ----> TISU ----> ORGAN ----> SISTEM
.
Struktur badan kita terdiri daripada sel. Kemudian sel ini akan membentuk tisu. Seterusnya tisu membentuk jadi organ dan akhir sekali organ-organ ini akan membentuk sistem. Oleh sebab itu badan kita sangat memerlukan protein.
.
Antara kebaikan dan manfaat utama protein di dalam ESP Shaklee yang lainnya adalah :-
.
✅ Mencerahkan dan menganjalkan kulit
✅ Mengatasi masalah parut dan jeragat
✅ Membantu meremajakan kulit
✅ Mempercepatkan proses penyembuhan luka
✅ Memberikan rasa kenyang yang lebih lama
✅ Menganjalkan payudara dan punggung
✅ Mengatasi gastrik dan pedih ulu hati
✅ Memberikan lebih tenaga
✅ Mengatasi masalah cepat letih / lesu
✅ Membantu menstabilkan paras glukosa dalam darah
✅ Menyihatkan kuku dan rambut
✅ Menghaluskan tumit yang pecah / merekah
✅ Mencegah osteoporosis (tulang rapuh)
✅ Membantu dalam pertumbuhan sel-sel baru
✅ Meningkatkan kesuburan dan menguatkan otot rahim
✅ Milk Booster bagi Ibu menyusu - bantu memekatkan dan membanyakkan susu badan
✅ Mengawal rasa lapar
✅ Boleh menjadi diet yang mengenyangkan
✅ Membantu membentukkan tubuh badan yang ideal
.
____________________________________
.
Semua maklumat, keterangan produk serta testimoni pengguna yang disiarkan bukanlah bertujuan untuk mendiagnosis, merawat atau menyembuhkan sebarang penyakit.
.
. . 
@theprettyvita 
012.270.7477
25 peratus daripada tubuh badan manusia dibina daripada protein. Contohnya, kulit, kuku, otot-otot semua sebenarnya berasal daripada protein. Percaya atau tidak, itulah kenyataannya. . Secara ringkasnya, struktur dalam tubuh badan manusia dibina daripada susunan berikut : . SEL ----> TISU ----> ORGAN ----> SISTEM . Struktur badan kita terdiri daripada sel. Kemudian sel ini akan membentuk tisu. Seterusnya tisu membentuk jadi organ dan akhir sekali organ-organ ini akan membentuk sistem. Oleh sebab itu badan kita sangat memerlukan protein. . Antara kebaikan dan manfaat utama protein di dalam ESP Shaklee yang lainnya adalah :- . ✅ Mencerahkan dan menganjalkan kulit ✅ Mengatasi masalah parut dan jeragat ✅ Membantu meremajakan kulit ✅ Mempercepatkan proses penyembuhan luka ✅ Memberikan rasa kenyang yang lebih lama ✅ Menganjalkan payudara dan punggung ✅ Mengatasi gastrik dan pedih ulu hati ✅ Memberikan lebih tenaga ✅ Mengatasi masalah cepat letih / lesu ✅ Membantu menstabilkan paras glukosa dalam darah ✅ Menyihatkan kuku dan rambut ✅ Menghaluskan tumit yang pecah / merekah ✅ Mencegah osteoporosis (tulang rapuh) ✅ Membantu dalam pertumbuhan sel-sel baru ✅ Meningkatkan kesuburan dan menguatkan otot rahim ✅ Milk Booster bagi Ibu menyusu - bantu memekatkan dan membanyakkan susu badan ✅ Mengawal rasa lapar ✅ Boleh menjadi diet yang mengenyangkan ✅ Membantu membentukkan tubuh badan yang ideal . ____________________________________ . Semua maklumat, keterangan produk serta testimoni pengguna yang disiarkan bukanlah bertujuan untuk mendiagnosis, merawat atau menyembuhkan sebarang penyakit. . . . @theprettyvita 012.270.7477
25 peratus daripada tubuh badan manusia dibina daripada protein. Contohnya, kulit, kuku, otot-otot semua sebenarnya berasal daripada protein. Percaya atau tidak, itulah kenyataannya.
.
Secara ringkasnya, struktur dalam tubuh badan manusia dibina daripada susunan berikut :
.
SEL ----> TISU ----> ORGAN ----> SISTEM
.
Struktur badan kita terdiri daripada sel. Kemudian sel ini akan membentuk tisu. Seterusnya tisu membentuk jadi organ dan akhir sekali organ-organ ini akan membentuk sistem. Oleh sebab itu badan kita sangat memerlukan protein.
.
Antara kebaikan dan manfaat utama protein di dalam ESP Shaklee yang lainnya adalah :-
.
✅ Mencerahkan dan menganjalkan kulit
✅ Mengatasi masalah parut dan jeragat
✅ Membantu meremajakan kulit
✅ Mempercepatkan proses penyembuhan luka
✅ Memberikan rasa kenyang yang lebih lama
✅ Menganjalkan payudara dan punggung
✅ Mengatasi gastrik dan pedih ulu hati
✅ Memberikan lebih tenaga
✅ Mengatasi masalah cepat letih / lesu
✅ Membantu menstabilkan paras glukosa dalam darah
✅ Menyihatkan kuku dan rambut
✅ Menghaluskan tumit yang pecah / merekah
✅ Mencegah osteoporosis (tulang rapuh)
✅ Membantu dalam pertumbuhan sel-sel baru
✅ Meningkatkan kesuburan dan menguatkan otot rahim
✅ Milk Booster bagi Ibu menyusu - bantu memekatkan dan membanyakkan susu badan
✅ Mengawal rasa lapar
✅ Boleh menjadi diet yang mengenyangkan
✅ Membantu membentukkan tubuh badan yang ideal
.
____________________________________
.
Semua maklumat, keterangan produk serta testimoni pengguna yang disiarkan bukanlah bertujuan untuk mendiagnosis, merawat atau menyembuhkan sebarang penyakit.
.
. . 
@theprettyvita 
012.270.7477
25 peratus daripada tubuh badan manusia dibina daripada protein. Contohnya, kulit, kuku, otot-otot semua sebenarnya berasal daripada protein. Percaya atau tidak, itulah kenyataannya. . Secara ringkasnya, struktur dalam tubuh badan manusia dibina daripada susunan berikut : . SEL ----> TISU ----> ORGAN ----> SISTEM . Struktur badan kita terdiri daripada sel. Kemudian sel ini akan membentuk tisu. Seterusnya tisu membentuk jadi organ dan akhir sekali organ-organ ini akan membentuk sistem. Oleh sebab itu badan kita sangat memerlukan protein. . Antara kebaikan dan manfaat utama protein di dalam ESP Shaklee yang lainnya adalah :- . ✅ Mencerahkan dan menganjalkan kulit ✅ Mengatasi masalah parut dan jeragat ✅ Membantu meremajakan kulit ✅ Mempercepatkan proses penyembuhan luka ✅ Memberikan rasa kenyang yang lebih lama ✅ Menganjalkan payudara dan punggung ✅ Mengatasi gastrik dan pedih ulu hati ✅ Memberikan lebih tenaga ✅ Mengatasi masalah cepat letih / lesu ✅ Membantu menstabilkan paras glukosa dalam darah ✅ Menyihatkan kuku dan rambut ✅ Menghaluskan tumit yang pecah / merekah ✅ Mencegah osteoporosis (tulang rapuh) ✅ Membantu dalam pertumbuhan sel-sel baru ✅ Meningkatkan kesuburan dan menguatkan otot rahim ✅ Milk Booster bagi Ibu menyusu - bantu memekatkan dan membanyakkan susu badan ✅ Mengawal rasa lapar ✅ Boleh menjadi diet yang mengenyangkan ✅ Membantu membentukkan tubuh badan yang ideal . ____________________________________ . Semua maklumat, keterangan produk serta testimoni pengguna yang disiarkan bukanlah bertujuan untuk mendiagnosis, merawat atau menyembuhkan sebarang penyakit. . . . @theprettyvita 012.270.7477
Nak cantik, tapi budget ciput. ⠀
⠀ .
Ada ke produk #shaklee yang ikut budget saya?⠀
⠀ .
Ada je.⠀
Shaklee kan sentiasa memahami keperluan pengguna 😀.⠀ ⠀
.
Nah ESP dan Vitamin C untuk yang cari set cantik budget. ⠀
⠀ .
Vitamin C ni memang murah kalau dibandingkan dengan vitamin c jenama lain. Tahan sehingga 6 bulan tau.⠀ ⠀
.
Cepat² lah wasap kak ja untuk order.⠀ ⠀
#pengedarshaklee⠀
#kakja0196175288⠀
#foundermylegacy⠀
#supermomrocks⠀
#ttdb #sayajual #sayajualshaklee #shakleemurah #shakleesenawang #shakleeseremban #seremban #senawang
Nak cantik, tapi budget ciput. ⠀ ⠀ . Ada ke produk #shaklee  yang ikut budget saya?⠀ ⠀ . Ada je.⠀ Shaklee kan sentiasa memahami keperluan pengguna 😀.⠀ ⠀ . Nah ESP dan Vitamin C untuk yang cari set cantik budget. ⠀ ⠀ . Vitamin C ni memang murah kalau dibandingkan dengan vitamin c jenama lain. Tahan sehingga 6 bulan tau.⠀ ⠀ . Cepat² lah wasap kak ja untuk order.⠀ ⠀ #pengedarshaklee ⠀ #kakja0196175288 ⠀ #foundermylegacy ⠀ #supermomrocks ⠀ #ttdb  #sayajual  #sayajualshaklee  #shakleemurah  #shakleesenawang  #shakleeseremban  #seremban  #senawang 
Someone is so excited with his Vitalea for Children! 😂
___
Finally Mommy restock for him. Has been asking for his multivit for quite sometime lol.
___
Luckily still ada promo. Buy 3 and get 1 bottle for FREE!
___
Chewable multivit consists of 28 nutrients & multivitamins. 
___
Wanna try?
___
Whatsapp Mommy J
___
019.211.6800
___
#healthyandbeautywithmommyj
#shakleewithmommyj
Someone is so excited with his Vitalea for Children! 😂 ___ Finally Mommy restock for him. Has been asking for his multivit for quite sometime lol. ___ Luckily still ada promo. Buy 3 and get 1 bottle for FREE! ___ Chewable multivit consists of 28 nutrients & multivitamins. ___ Wanna try? ___ Whatsapp Mommy J ___ 019.211.6800 ___ #healthyandbeautywithmommyj  #shakleewithmommyj 
Someone is getting this CoQ-Trol for fertility and as her energy booster. Working from 8 am to 8 pm is super tiring. 
___
Hope it helps to solve her problem!
___
Wanna try CoQ-Trol?
___
Lai, Whatsapp Mommy J! Best deal for today! ONLY TODAY kay 😆
___
019.211.6800
___
#coqtrol
#shakleewithmommyj
Someone is getting this CoQ-Trol for fertility and as her energy booster. Working from 8 am to 8 pm is super tiring. ___ Hope it helps to solve her problem! ___ Wanna try CoQ-Trol? ___ Lai, Whatsapp Mommy J! Best deal for today! ONLY TODAY kay 😆 ___ 019.211.6800 ___ #coqtrol  #shakleewithmommyj 
🌸DETOX BADAN , KURUS SIHAT🌸
.
.
Lecithin juga sesuai diambil oleh:
✔Anda yang turunkan berat badan
✔Ibu menyusukan bayi
✔Ibu dalam pantang
✔Warga tua
.
.
Kebaikan Lecithin Shaklee:
📌️Agen pengemulsi semulajadi
📌Akademi Sains Kebangsaan menetapkan bahawa lesitin amat penting dalam pemakanan kerana ia merupakan sumber fosfolipid yang terdiri daripada kolina dan inositol, iaitu komponen utama membran sel dalam setiap organisma hidup yang berfungsi untuk mengawal aliran nutrien ke dalam dan keluar dari sel
📌Lesitin juga akan ditukarkan kepada asetilkolina yang diperlukan untuk memelihara kesihatan tubuh
📌Setiap sajian membekalkan 3.1g lesitin, yang mengandungi 468mg fosfatidilkolina dan 282mg fosfatidilinositol
📌️Dirumus daripada sumber semulajadi iaitu kacang soya
.
.
👉Produk ini tidak bertujuan untuk mendiagnos, menyembuhkan, mengubati atau mengelakkan sebarang penyakit.
.
.
Whatsapp untuk sebarang pertanyaan atau order. TQ❤
.
.
YOUR TRUSTED SHAKLEE INDEPENDENT DISTRIBUTOR,
Eling L.
013 915 0118

#shaklee #sayajual #sayajualshaklee #shakleemalaysia #setcantik #kurus #slimmingbeauty #ibukurus #shakleesg #shakleekelantan #shakleen9 #detox #fattzura #shakleebrunei #shakleeborneo #l4l #instagood #instastory
🌸DETOX BADAN , KURUS SIHAT🌸 . . Lecithin juga sesuai diambil oleh: ✔Anda yang turunkan berat badan ✔Ibu menyusukan bayi ✔Ibu dalam pantang ✔Warga tua . . Kebaikan Lecithin Shaklee: 📌️Agen pengemulsi semulajadi 📌Akademi Sains Kebangsaan menetapkan bahawa lesitin amat penting dalam pemakanan kerana ia merupakan sumber fosfolipid yang terdiri daripada kolina dan inositol, iaitu komponen utama membran sel dalam setiap organisma hidup yang berfungsi untuk mengawal aliran nutrien ke dalam dan keluar dari sel 📌Lesitin juga akan ditukarkan kepada asetilkolina yang diperlukan untuk memelihara kesihatan tubuh 📌Setiap sajian membekalkan 3.1g lesitin, yang mengandungi 468mg fosfatidilkolina dan 282mg fosfatidilinositol 📌️Dirumus daripada sumber semulajadi iaitu kacang soya . . 👉Produk ini tidak bertujuan untuk mendiagnos, menyembuhkan, mengubati atau mengelakkan sebarang penyakit. . . Whatsapp untuk sebarang pertanyaan atau order. TQ❤ . . YOUR TRUSTED SHAKLEE INDEPENDENT DISTRIBUTOR, Eling L. 013 915 0118 #shaklee  #sayajual  #sayajualshaklee  #shakleemalaysia  #setcantik  #kurus  #slimmingbeauty  #ibukurus  #shakleesg  #shakleekelantan  #shakleen9  #detox  #fattzura  #shakleebrunei  #shakleeborneo  #l4l  #instagood  #instastory 
🌸DETOX BADAN , KURUS SIHAT🌸
.
.
Lecithin juga sesuai diambil oleh:
✔Anda yang turunkan berat badan
✔Ibu menyusukan bayi
✔Ibu dalam pantang
✔Warga tua
.
.
Kebaikan Lecithin Shaklee:
📌️Agen pengemulsi semulajadi
📌Akademi Sains Kebangsaan menetapkan bahawa lesitin amat penting dalam pemakanan kerana ia merupakan sumber fosfolipid yang terdiri daripada kolina dan inositol, iaitu komponen utama membran sel dalam setiap organisma hidup yang berfungsi untuk mengawal aliran nutrien ke dalam dan keluar dari sel
📌Lesitin juga akan ditukarkan kepada asetilkolina yang diperlukan untuk memelihara kesihatan tubuh
📌Setiap sajian membekalkan 3.1g lesitin, yang mengandungi 468mg fosfatidilkolina dan 282mg fosfatidilinositol
📌️Dirumus daripada sumber semulajadi iaitu kacang soya
.
.
👉Produk ini tidak bertujuan untuk mendiagnos, menyembuhkan, mengubati atau mengelakkan sebarang penyakit.
.
.
Whatsapp untuk sebarang pertanyaan atau order. TQ❤
.
.
YOUR TRUSTED SHAKLEE INDEPENDENT DISTRIBUTOR,
Eling L.
013 915 0118

#shaklee #sayajual #sayajualshaklee #shakleemalaysia #setcantik #kurus #slimmingbeauty #ibukurus #shakleesg #shakleekelantan #shakleen9 #detox #fattzura
🌸DETOX BADAN , KURUS SIHAT🌸 . . Lecithin juga sesuai diambil oleh: ✔Anda yang turunkan berat badan ✔Ibu menyusukan bayi ✔Ibu dalam pantang ✔Warga tua . . Kebaikan Lecithin Shaklee: 📌️Agen pengemulsi semulajadi 📌Akademi Sains Kebangsaan menetapkan bahawa lesitin amat penting dalam pemakanan kerana ia merupakan sumber fosfolipid yang terdiri daripada kolina dan inositol, iaitu komponen utama membran sel dalam setiap organisma hidup yang berfungsi untuk mengawal aliran nutrien ke dalam dan keluar dari sel 📌Lesitin juga akan ditukarkan kepada asetilkolina yang diperlukan untuk memelihara kesihatan tubuh 📌Setiap sajian membekalkan 3.1g lesitin, yang mengandungi 468mg fosfatidilkolina dan 282mg fosfatidilinositol 📌️Dirumus daripada sumber semulajadi iaitu kacang soya . . 👉Produk ini tidak bertujuan untuk mendiagnos, menyembuhkan, mengubati atau mengelakkan sebarang penyakit. . . Whatsapp untuk sebarang pertanyaan atau order. TQ❤ . . YOUR TRUSTED SHAKLEE INDEPENDENT DISTRIBUTOR, Eling L. 013 915 0118 #shaklee  #sayajual  #sayajualshaklee  #shakleemalaysia  #setcantik  #kurus  #slimmingbeauty  #ibukurus  #shakleesg  #shakleekelantan  #shakleen9  #detox  #fattzura 
.
Orang Poslaju Interview Cikgu Ije
.
👨: Cikgu, kalau kerap demam ni bagus vitamin apa?
👩: Vitamin C bagus. Boleh try. Sebotol untuk 6 bulan.
👨: Esok hantar 1
👩: Beres
.
Sap sap soiiii terima slip poslaju untuk 3 parcel hari ni. Sambil pos parcel vitamin pun, masih boleh close deal
.
📦 1 : Cinch Shake Mix, Alfalfa S, Lecithin
📦 2 : OmegaGuard
📦 3 : SR Vita-C Plus, OsteMatrix
.
Nak tanya lanjut? WhatsApp je 📱 +6018 270 4872 (Cikgu Ije)
.
Nak mudah, klik link kat profile 👆
.
#Shaklee #SayaJualShaklee #ShakleeHargaStudent #ShakleePalingMurah #ShakleeMurah #ShakleeKluang #ShakleeBatuPahat #D2DTeam #Poslaju #VitaminC #VitaminCShaklee #SRVitaCPlus #Demam #Selsema
. Orang Poslaju Interview Cikgu Ije . 👨: Cikgu, kalau kerap demam ni bagus vitamin apa? 👩: Vitamin C bagus. Boleh try. Sebotol untuk 6 bulan. 👨: Esok hantar 1 👩: Beres . Sap sap soiiii terima slip poslaju untuk 3 parcel hari ni. Sambil pos parcel vitamin pun, masih boleh close deal . 📦 1 : Cinch Shake Mix, Alfalfa S, Lecithin 📦 2 : OmegaGuard 📦 3 : SR Vita-C Plus, OsteMatrix . Nak tanya lanjut? WhatsApp je 📱 +6018 270 4872 (Cikgu Ije) . Nak mudah, klik link kat profile 👆 . #Shaklee  #SayaJualShaklee  #ShakleeHargaStudent  #ShakleePalingMurah  #ShakleeMurah  #ShakleeKluang  #ShakleeBatuPahat  #D2DTeam  #Poslaju  #VitaminC  #VitaminCShaklee  #SRVitaCPlus  #Demam  #Selsema 
.
Orang Poslaju Interview Cikgu Ije
.
👨: Cikgu, kalau kerap demam ni bagus vitamin apa?
👩: Vitamin C bagus. Boleh try. Sebotol untuk 6 bulan.
👨: Esok hantar 1
👩: Beres
.
Sap sap soiiii terima slip poslaju untuk 3 parcel hari ni. Sambil pos parcel vitamin pun, masih boleh close deal
.
📦 1 : Cinch Shake Mix, Alfalfa S, Lecithin
📦 2 : OmegaGuard
📦 3 : SR Vita-C Plus, OsteMatrix
.
Nak tanya lanjut? WhatsApp je 📱 +6018 270 4872 (Cikgu Ije)
.
Nak mudah, klik link kat profile 👆
.
#Shaklee #SayaJualShaklee #ShakleeHargaStudent #ShakleePalingMurah #ShakleeMurah #ShakleeKluang #ShakleeBatuPahat #D2DTeam #Poslaju #VitaminC #VitaminCShaklee #SRVitaCPlus #Demam #Selsema
. Orang Poslaju Interview Cikgu Ije . 👨: Cikgu, kalau kerap demam ni bagus vitamin apa? 👩: Vitamin C bagus. Boleh try. Sebotol untuk 6 bulan. 👨: Esok hantar 1 👩: Beres . Sap sap soiiii terima slip poslaju untuk 3 parcel hari ni. Sambil pos parcel vitamin pun, masih boleh close deal . 📦 1 : Cinch Shake Mix, Alfalfa S, Lecithin 📦 2 : OmegaGuard 📦 3 : SR Vita-C Plus, OsteMatrix . Nak tanya lanjut? WhatsApp je 📱 +6018 270 4872 (Cikgu Ije) . Nak mudah, klik link kat profile 👆 . #Shaklee  #SayaJualShaklee  #ShakleeHargaStudent  #ShakleePalingMurah  #ShakleeMurah  #ShakleeKluang  #ShakleeBatuPahat  #D2DTeam  #Poslaju  #VitaminC  #VitaminCShaklee  #SRVitaCPlus  #Demam  #Selsema 
THE RADIANT 4 .
.

Haa.. Nih laa dia RADIANT SET ✨.
.
Dalam set nih ada 4 supplements iaitu : .
.
✅ ESP .
✅ COLLAGEN POWDER .
✅ VITAMIN C .
✅ GLA COMPLEX .
.
Okayh, let me explain fungsi setiap satu supplement dalam RADIANT SET nih secara ringkas ya.
.
1• ESP .
.
Protein bertindak untuk replace and rebuild new body cells. Kesan kepada luaran, kulit jadi lebih cerah dan berseri seri. Kadang kadang ada yang kulit jenis tak de masalah sangat tapi nampak pucat dan kusam kan? Haa.. Tu salah satu petanda you kekurangan protein supply.
.
2• COLLAGEN .
.
Semakin meningkat umur, kadar elasticity dan keanjalan kulit akan berkurangan. Itu yang kulit jadi makin kendur, berkedut dan garis garis halus mula keluar. So di sini lah pentingnya kita ambil supplement yang boleh merangsang penghasilan Collagen yang maksimum untuk mengekalkan dan mengembalikan keremajaan pada kulit.
.
3• VITAMIN C .
.
Badan kita tak boleh simpan vitamin C that is why kita perlukan continuous supply of vitamin C setiap hari. Vitamin C membantu untuk melindungi kulit kita dari sinaran uv yang berbahaya dan juga mengurangkan risiko kerosakan pada sel kulit disebabkan radikal bebas. .
.
4. GLA COMPLEX .
.
GLA Complex mengandungi Gamma-linolenik acid (GLA) dari minyak biji borage, Vitamin E dan minyak biji bunga matahari yang kaya dengan asid lemak Omega-6. Kombinasi kesemua bahan ini membantu untuk melembapkan kulit, mengurangkan jerawat dengan mencairkan sebum yang berminyak, mengurangkan radang kulit seperti eczema, allergic, gatal gatal & kulit kering, memudarkan jeragat dan menstabilkan hormon. .
Best ke best? .
.
Your Health & Beauty Consultant,
@letsgethealthy_byaimi
💟💟💟💟💟
ORDER & PERTANYAAN 👇
.
🌼 @letsgethealthy_byaimi 017-9679527
🌼 @letsgethealthy_byaimi 017-9679527
🌼 @letsgethealthy_byaimi 017-9679527
.
🎈 whatsapp for fast respon
.
📮 POS SELURUH MALAYSIA

#shakleeterengganu
#shakleehuluterengganu
#shakleekualalumpur
#shakleemalaysia
#shakleeuiagombak
#shakleeunisza#sayajualShaklee #shakleeterengganu #shakleeyearendsale
 #shakleekualalumpur #shakleeuia #shakleeumt #shakleeunisza #shakleeseluruhmalaysia #shakleekualaberang #shakleeajil #shakleebukitdiman #shakleebukitpayung
THE RADIANT 4 . . Haa.. Nih laa dia RADIANT SET ✨. . Dalam set nih ada 4 supplements iaitu : . . ✅ ESP . ✅ COLLAGEN POWDER . ✅ VITAMIN C . ✅ GLA COMPLEX . . Okayh, let me explain fungsi setiap satu supplement dalam RADIANT SET nih secara ringkas ya. . 1• ESP . . Protein bertindak untuk replace and rebuild new body cells. Kesan kepada luaran, kulit jadi lebih cerah dan berseri seri. Kadang kadang ada yang kulit jenis tak de masalah sangat tapi nampak pucat dan kusam kan? Haa.. Tu salah satu petanda you kekurangan protein supply. . 2• COLLAGEN . . Semakin meningkat umur, kadar elasticity dan keanjalan kulit akan berkurangan. Itu yang kulit jadi makin kendur, berkedut dan garis garis halus mula keluar. So di sini lah pentingnya kita ambil supplement yang boleh merangsang penghasilan Collagen yang maksimum untuk mengekalkan dan mengembalikan keremajaan pada kulit. . 3• VITAMIN C . . Badan kita tak boleh simpan vitamin C that is why kita perlukan continuous supply of vitamin C setiap hari. Vitamin C membantu untuk melindungi kulit kita dari sinaran uv yang berbahaya dan juga mengurangkan risiko kerosakan pada sel kulit disebabkan radikal bebas. . . 4. GLA COMPLEX . . GLA Complex mengandungi Gamma-linolenik acid (GLA) dari minyak biji borage, Vitamin E dan minyak biji bunga matahari yang kaya dengan asid lemak Omega-6. Kombinasi kesemua bahan ini membantu untuk melembapkan kulit, mengurangkan jerawat dengan mencairkan sebum yang berminyak, mengurangkan radang kulit seperti eczema, allergic, gatal gatal & kulit kering, memudarkan jeragat dan menstabilkan hormon. . Best ke best? . . Your Health & Beauty Consultant, @letsgethealthy_byaimi 💟💟💟💟💟 ORDER & PERTANYAAN 👇 . 🌼 @letsgethealthy_byaimi 017-9679527 🌼 @letsgethealthy_byaimi 017-9679527 🌼 @letsgethealthy_byaimi 017-9679527 . 🎈 whatsapp for fast respon . 📮 POS SELURUH MALAYSIA #shakleeterengganu  #shakleehuluterengganu  #shakleekualalumpur  #shakleemalaysia  #shakleeuiagombak  #shakleeunisza #sayajualShaklee  #shakleeterengganu  #shakleeyearendsale  #shakleekualalumpur  #shakleeuia  #shakleeumt  #shakleeunisza  #shakleeseluruhmalaysia  #shakleekualaberang  #shakleeajil  #shakleebukitdiman  #shakleebukitpayung 
.
Orang Poslaju Interview Cikgu Ije
.
👨: Cikgu, kalau kerap demam ni bagus vitamin apa?
👩: Vitamin C bagus. Boleh try. Sebotol untuk 6 bulan.
👨: Esok hantar 1
👩: Beres
.
Sap sap soiiii terima slip poslaju untuk 3 parcel hari ni. Sambil pos parcel vitamin pun, masih boleh close deal
.
📦 1 : Cinch Shake Mix, Alfalfa S, Lecithin
📦 2 : OmegaGuard
📦 3 : SR Vita-C Plus, OsteMatrix
.
Nak tanya lanjut? WhatsApp je 📱 +6018 270 4872 (Cikgu Ije)
.
Nak mudah, klik link kat profile 👆
.
#Shaklee #SayaJualShaklee #ShakleeHargaStudent #ShakleePalingMurah #ShakleeMurah #ShakleeKluang #ShakleeBatuPahat #D2DTeam #Poslaju
. Orang Poslaju Interview Cikgu Ije . 👨: Cikgu, kalau kerap demam ni bagus vitamin apa? 👩: Vitamin C bagus. Boleh try. Sebotol untuk 6 bulan. 👨: Esok hantar 1 👩: Beres . Sap sap soiiii terima slip poslaju untuk 3 parcel hari ni. Sambil pos parcel vitamin pun, masih boleh close deal . 📦 1 : Cinch Shake Mix, Alfalfa S, Lecithin 📦 2 : OmegaGuard 📦 3 : SR Vita-C Plus, OsteMatrix . Nak tanya lanjut? WhatsApp je 📱 +6018 270 4872 (Cikgu Ije) . Nak mudah, klik link kat profile 👆 . #Shaklee  #SayaJualShaklee  #ShakleeHargaStudent  #ShakleePalingMurah  #ShakleeMurah  #ShakleeKluang  #ShakleeBatuPahat  #D2DTeam  #Poslaju 
KULIT CERAH, BEBAS JERAWAT DENGAN VITAMIN C‼️
.
Seriously, sangat sangat berbaloi untuk dapatkan VITAMIN C dari Shaklee. Nadia boleh katakan, berbeza dengan VITAMIN C jenama lain di luar sana. Order masuk bertubi-tubi.
.
Dan, jadi kelaziman VITAMIN C nie 
lah HOT ITEM SETIAP BULAN! 😍
.
KEBAIKAN VITAMIN C PLUS (tahan sehingga 6 bulan)
.
🍊 Perlindungan daripada sinar UV
🍊 Mengurangkan kesan sunburn
🍊 Mengurangkan parut & masalah jerawat
🍊Membantu prevent masalah jerawat degil
🍊 Menjadikan tona kulit lebih sekata
🍊 Menggantikan tisu yang rosak & menyembuhkan luka
🍊 Mencerahkan kulit secara semulajadi (Bukan muka sahaja tau)
🍊Membantu masalah kulit sensitif seperti resdung & eczema
🍊 Mengatasi masalah jerawat pasir & nasi
🍊 Mengurangkan kedutan & tanda penuaan
🍊 Kulit lebih glowing & radiant
.
Wow! Banyaknya kebaikan Vitamin C Shaklee ni! Sebotol Vitamin C beribu khasiat kita dapat 😊
.
Something SPECIAL untuk 10 orang yang TERAWAL WHATSAPP Nadia nak beli VITAMIN C harini! 🎉
.
Jom place your order NOW‼️
.
Whatsapp 📲
Nadia | +6013-7018582
.
Nadia | +6013-7018582
.
Nadia | +6013-7018582
.
atau klik link bio di atas 👆🏻
.
Nadia 💕
Your Fav Shaklee Independent Distributor
Instagram : @thebeautysupplement
.
#thebeautysupplement
#shakleebynadia
#naturalproduct
#thebeautysupplement
#shakleebynadia
#sayajualshaklee
#shakleeterengganu
#shakleekemaman
#shakleebandarchukai
#healthyproduct
#setbersalinshaklee
#setkulitcantik
#setberpantangshaklee
#setkurus
#setmenyusushaklee
#kidssupplement
#milkbooster
#pregnancy
#supplements
#momsupplement
#energybooster
#skinsolution
#vitamincshaklee
#sayajualshaklee
#vitamincplus
#sayajualshaklee
#shakleemalaysia 
#shakleeterengganu
#shakleejohor
#setkecantikanshaklee
#promosishaklee
KULIT CERAH, BEBAS JERAWAT DENGAN VITAMIN C‼️ . Seriously, sangat sangat berbaloi untuk dapatkan VITAMIN C dari Shaklee. Nadia boleh katakan, berbeza dengan VITAMIN C jenama lain di luar sana. Order masuk bertubi-tubi. . Dan, jadi kelaziman VITAMIN C nie lah HOT ITEM SETIAP BULAN! 😍 . KEBAIKAN VITAMIN C PLUS (tahan sehingga 6 bulan) . 🍊 Perlindungan daripada sinar UV 🍊 Mengurangkan kesan sunburn 🍊 Mengurangkan parut & masalah jerawat 🍊Membantu prevent masalah jerawat degil 🍊 Menjadikan tona kulit lebih sekata 🍊 Menggantikan tisu yang rosak & menyembuhkan luka 🍊 Mencerahkan kulit secara semulajadi (Bukan muka sahaja tau) 🍊Membantu masalah kulit sensitif seperti resdung & eczema 🍊 Mengatasi masalah jerawat pasir & nasi 🍊 Mengurangkan kedutan & tanda penuaan 🍊 Kulit lebih glowing & radiant . Wow! Banyaknya kebaikan Vitamin C Shaklee ni! Sebotol Vitamin C beribu khasiat kita dapat 😊 . Something SPECIAL untuk 10 orang yang TERAWAL WHATSAPP Nadia nak beli VITAMIN C harini! 🎉 . Jom place your order NOW‼️ . Whatsapp 📲 Nadia | +6013-7018582 . Nadia | +6013-7018582 . Nadia | +6013-7018582 . atau klik link bio di atas 👆🏻 . Nadia 💕 Your Fav Shaklee Independent Distributor Instagram : @thebeautysupplement . #thebeautysupplement  #shakleebynadia  #naturalproduct  #thebeautysupplement  #shakleebynadia  #sayajualshaklee  #shakleeterengganu  #shakleekemaman  #shakleebandarchukai  #healthyproduct  #setbersalinshaklee  #setkulitcantik  #setberpantangshaklee  #setkurus  #setmenyusushaklee  #kidssupplement  #milkbooster  #pregnancy  #supplements  #momsupplement  #energybooster  #skinsolution  #vitamincshaklee  #sayajualshaklee  #vitamincplus  #sayajualshaklee  #shakleemalaysia  #shakleeterengganu  #shakleejohor  #setkecantikanshaklee  #promosishaklee 
.
Set yang ramai pengalamal2 setianya REPEAT ORDER . pakat berebut set ni. Badan sihat , kulit pun cantik . Waaaalllllahh ! 😙
.
Kombinasi 3 vitamin utk kulit cantik sempurna ! 😙 Nak lagi flawless add ESP for a complete Beauty Skin Set.
.
♥️ VITAMIN C
- Perlindungan daripada sinar uv
- Mengurangkan kesan "sunburn"
- Membantu prevent masalah jerawat degil
- Tona kulit menjadi lebih sekata
- Menggantikan tisu yang rosak dan menyembuhkan luka
- Mencerahkan kulit secara semulajadi
- Membantu masalah kulit sensitif seperti resdung dan eczema
- Mengatasi masalah jerawat nasi dan pasir
- Mengurangkan kedutan dan tanda penuaan
- Membantu menghasilkan kolagen dlm badan
- Kulit lebih glowing dan radiant .
.
♥️ VITAMIN E (GRAPE SEED EXTRACT)
- Menjadikan anda tampak lebih muda dengan membantutkan penuaan sel yang disebabkan oleh radikal bebas.
- Mengurangkan parut & masalah jerawat
- Menggalakkan kulit dan rambut menjadi sihat
- Mengatasi masalah whiteheads & blackheads
- Mengawal masalah kulit berminyak
- Mengatasi masalah jeragat
- Boleh dibuat sbg masker
- Melambatkan proses penuaan .
.
♥️ VITA-LEA (MULTIVITAMIN)
- Mengandungi 28 jenis vitamin & mineral yg amat penting bagi keperluan badan
- Menghasilkan kulit yg lebih sihat
- Meningkatkan kesihatan & kecergasan secara menyeluruh
- Menyokong jangka hayat hati, usus & kesihatan mata
- Mengandungi kalsium, fosforus, vit C&D yang penting bagi kesihatan dan pembentukan tulang & gigi yg kuat
- Vitamin B12 penting dalam pembentukan sel-sel merah yg menbawa oksigen ke semua sel dalam seluruh tubuh badan
- Mampu untuk menggalakkan kesihatan tulang, payudara, imun sistem, kesihatan jantung, organ reproduktif, kulit, kuku, rambut dan lain lain .
.
Ada extra budget tambah ESP, ESP ni sebagai pelengkap sebab dia tinggi protein. Protein membantu menghasilkan collagen dalam badan yang seterusnya membantu memastikan kesihatan dan kecantikan kulit, awet muda.😉
.
Whatsapp for details ; 019 684 2054
.
.
#shakleemalaysia 
#shakleesihat 
#vitaminsemulajadi 
#shakleebest 
#shakleepromo 
#shakleelover 
#setcadanganshaklee 
#sayajualshaklee 
#sayajualprodukkecantikan 
#shakleeselangor 
#shakleeterbaik 
#cadanganVBA
. Set yang ramai pengalamal2 setianya REPEAT ORDER . pakat berebut set ni. Badan sihat , kulit pun cantik . Waaaalllllahh ! 😙 . Kombinasi 3 vitamin utk kulit cantik sempurna ! 😙 Nak lagi flawless add ESP for a complete Beauty Skin Set. . ♥️ VITAMIN C - Perlindungan daripada sinar uv - Mengurangkan kesan "sunburn" - Membantu prevent masalah jerawat degil - Tona kulit menjadi lebih sekata - Menggantikan tisu yang rosak dan menyembuhkan luka - Mencerahkan kulit secara semulajadi - Membantu masalah kulit sensitif seperti resdung dan eczema - Mengatasi masalah jerawat nasi dan pasir - Mengurangkan kedutan dan tanda penuaan - Membantu menghasilkan kolagen dlm badan - Kulit lebih glowing dan radiant . . ♥️ VITAMIN E (GRAPE SEED EXTRACT) - Menjadikan anda tampak lebih muda dengan membantutkan penuaan sel yang disebabkan oleh radikal bebas. - Mengurangkan parut & masalah jerawat - Menggalakkan kulit dan rambut menjadi sihat - Mengatasi masalah whiteheads & blackheads - Mengawal masalah kulit berminyak - Mengatasi masalah jeragat - Boleh dibuat sbg masker - Melambatkan proses penuaan . . ♥️ VITA-LEA (MULTIVITAMIN) - Mengandungi 28 jenis vitamin & mineral yg amat penting bagi keperluan badan - Menghasilkan kulit yg lebih sihat - Meningkatkan kesihatan & kecergasan secara menyeluruh - Menyokong jangka hayat hati, usus & kesihatan mata - Mengandungi kalsium, fosforus, vit C&D yang penting bagi kesihatan dan pembentukan tulang & gigi yg kuat - Vitamin B12 penting dalam pembentukan sel-sel merah yg menbawa oksigen ke semua sel dalam seluruh tubuh badan - Mampu untuk menggalakkan kesihatan tulang, payudara, imun sistem, kesihatan jantung, organ reproduktif, kulit, kuku, rambut dan lain lain . . Ada extra budget tambah ESP, ESP ni sebagai pelengkap sebab dia tinggi protein. Protein membantu menghasilkan collagen dalam badan yang seterusnya membantu memastikan kesihatan dan kecantikan kulit, awet muda.😉 . Whatsapp for details ; 019 684 2054 . . #shakleemalaysia  #shakleesihat  #vitaminsemulajadi  #shakleebest  #shakleepromo  #shakleelover  #setcadanganshaklee  #sayajualshaklee  #sayajualprodukkecantikan  #shakleeselangor  #shakleeterbaik  #cadanganVBA 
SUNBURN KURANG, KULIT MAKIN LEMBAP‼️
.
Ya Allah! Banyaknya perubahan positif yang sis nie alami selepas konsisten amalkan VITAMIN C SHAKLEE 👏🏻
.
Alhamdulillah,
✔️ Kulit sunburn semakin kurang
✔️ Kulit terasa lembap
.
Nak dapat kesan positif macam sis ni? Jom dapatkan VITAMIN C Shaklee harini? Whatsapp Nadia sekarang!!
.
Something SPECIAL untuk 10 orang yang TERAWAL WHATSAPP Nadia nak beli VITAMIN C harini! 🎉
.
Whatsapp 📲
Nadia | +6013-7018582
.
Nadia | +6013-7018582
.
Nadia | +6013-7018582
.
atau klik link bio di atas 👆🏻
.
Nadia 💕
Your Fav Shaklee Independent Distributor
Instagram : @thebeautysupplement
.
#thebeautysupplement
#shakleebynadia
#naturalproduct
#thebeautysupplement
#shakleebynadia
#sayajualshaklee
#shakleeterengganu
#shakleekemaman
#shakleebandarchukai
#healthyproduct
#setbersalinshaklee
#setkulitcantik
#setberpantangshaklee
#setkurus
#setmenyusushaklee
#kidssupplement
#milkbooster
#pregnancy
#supplements
#momsupplement
#energybooster
#skinsolution
#vitamincshaklee
#sayajualshaklee
#vitamincplus
#sayajualshaklee
#shakleemalaysia 
#shakleeterengganu
#shakleejohor
#setkecantikanshaklee
#promosishaklee
SUNBURN KURANG, KULIT MAKIN LEMBAP‼️ . Ya Allah! Banyaknya perubahan positif yang sis nie alami selepas konsisten amalkan VITAMIN C SHAKLEE 👏🏻 . Alhamdulillah, ✔️ Kulit sunburn semakin kurang ✔️ Kulit terasa lembap . Nak dapat kesan positif macam sis ni? Jom dapatkan VITAMIN C Shaklee harini? Whatsapp Nadia sekarang!! . Something SPECIAL untuk 10 orang yang TERAWAL WHATSAPP Nadia nak beli VITAMIN C harini! 🎉 . Whatsapp 📲 Nadia | +6013-7018582 . Nadia | +6013-7018582 . Nadia | +6013-7018582 . atau klik link bio di atas 👆🏻 . Nadia 💕 Your Fav Shaklee Independent Distributor Instagram : @thebeautysupplement . #thebeautysupplement  #shakleebynadia  #naturalproduct  #thebeautysupplement  #shakleebynadia  #sayajualshaklee  #shakleeterengganu  #shakleekemaman  #shakleebandarchukai  #healthyproduct  #setbersalinshaklee  #setkulitcantik  #setberpantangshaklee  #setkurus  #setmenyusushaklee  #kidssupplement  #milkbooster  #pregnancy  #supplements  #momsupplement  #energybooster  #skinsolution  #vitamincshaklee  #sayajualshaklee  #vitamincplus  #sayajualshaklee  #shakleemalaysia  #shakleeterengganu  #shakleejohor  #setkecantikanshaklee  #promosishaklee 
KULIT MUKA CERAH BERSERI DENGAN RMxx‼️
.
Ya Allah! Banyaknya perubahan positif yang sis nie alami selepas konsisten amalkan VITAMIN C SHAKLEE 👏🏻
.
Alhamdulillah,
✔️ Kulit muka kelihatan cerah
✔️ Masalah jerawat dapat diatasi
✔️ Parut jerawat semakin pudar
.
Nak dapat kesan positif macam sis ni? Jom dapatkan VITAMIN C Shaklee harini? Whatsapp Nadia sekarang!!
.
Something SPECIAL untuk 10 orang yang TERAWAL WHATSAPP Nadia nak beli VITAMIN C harini! 🎉
.
Whatsapp 📲
Nadia | +6013-7018582
.
Nadia | +6013-7018582
.
Nadia | +6013-7018582
.
atau klik link bio di atas 👆🏻
.
Nadia 💕
Your Fav Shaklee Independent Distributor
Instagram : @thebeautysupplement
.
#thebeautysupplement
#shakleebynadia
#naturalproduct
#thebeautysupplement
#shakleebynadia
#sayajualshaklee
#shakleeterengganu
#shakleekemaman
#shakleebandarchukai
#healthyproduct
#setbersalinshaklee
#setkulitcantik
#setberpantangshaklee
#setkurus
#setmenyusushaklee
#kidssupplement
#milkbooster
#pregnancy
#supplements
#momsupplement
#energybooster
#skinsolution
#vitamincshaklee
#sayajualshaklee
#vitamincplus
#sayajualshaklee
#shakleemalaysia 
#shakleeterengganu
#shakleejohor
#setkecantikanshaklee
#promosishaklee
KULIT MUKA CERAH BERSERI DENGAN RMxx‼️ . Ya Allah! Banyaknya perubahan positif yang sis nie alami selepas konsisten amalkan VITAMIN C SHAKLEE 👏🏻 . Alhamdulillah, ✔️ Kulit muka kelihatan cerah ✔️ Masalah jerawat dapat diatasi ✔️ Parut jerawat semakin pudar . Nak dapat kesan positif macam sis ni? Jom dapatkan VITAMIN C Shaklee harini? Whatsapp Nadia sekarang!! . Something SPECIAL untuk 10 orang yang TERAWAL WHATSAPP Nadia nak beli VITAMIN C harini! 🎉 . Whatsapp 📲 Nadia | +6013-7018582 . Nadia | +6013-7018582 . Nadia | +6013-7018582 . atau klik link bio di atas 👆🏻 . Nadia 💕 Your Fav Shaklee Independent Distributor Instagram : @thebeautysupplement . #thebeautysupplement  #shakleebynadia  #naturalproduct  #thebeautysupplement  #shakleebynadia  #sayajualshaklee  #shakleeterengganu  #shakleekemaman  #shakleebandarchukai  #healthyproduct  #setbersalinshaklee  #setkulitcantik  #setberpantangshaklee  #setkurus  #setmenyusushaklee  #kidssupplement  #milkbooster  #pregnancy  #supplements  #momsupplement  #energybooster  #skinsolution  #vitamincshaklee  #sayajualshaklee  #vitamincplus  #sayajualshaklee  #shakleemalaysia  #shakleeterengganu  #shakleejohor  #setkecantikanshaklee  #promosishaklee 
.
PENTINGNYA VITAMIN BILA PREGNANT
.
Sebaik saja kita dimaklumkan yang kita pregnant, dengan serta-merta mindset kita pun kena ubah. Sebab mulai saat itu, segala keperluan nutrisi dalam badan, akan dikongsi bersama dengan janin.
.
Kenapa Ibu Hamil memerlukan keperluan vitamin yang secukupnya : .
.
• IRON - menghasilkan lebih banyak darah bagi menyokong keperluan khasiat pemakanan Ibu dan juga tumbesaran bayi. Sangat penting untuk Ibu Hamil yang mengalami Low HB.
.
• ASID FOLIK - Menyokong pembentukan sistem saraf bayi, penghasilan hormon dan juga sel-sel darah merah. .
.
• VITAMIN C - Ibu sangat mudah untuk terima jangkitan demam, batuk dan selsema. Vitamin C sangat perlu untuk kuatkan sistem imun badan selain bagus untuk kulit bayi.
.
• KALSIUM - Merupakan nutrisi yang sangat kuat diserap oleh bayi. Ibu akan cenderung utk mengalami masalah gigi rapuh, kejang kaki. Pengambilan kalsium yang cukup, akan membantu menguatkan tulang bayi dan Ibu.
.
• OMEGA 3 - Penting untuk perkembangan otak bayi dari peringkat awal pembentukan. Selain itu, Omega membantu mengelakkan pembekuan darah, risiko sakit jantung dan darah tinggi ketika hamil.
.
• PROTEIN - Sangat diperlukan untuk pertumbuhan jaringan pada janin. Juga membantu membekalkan Asid Amino yang bertindak membentuk otot dan organ bayi.
.
Berminat nak mencuba Set Kehamilan Shaklee, boleh hubungi Aimi terus menerusi whatsapp.
.
@letsgethealthy_byaimi
017-9679527
. .
📮 POS SELURUH MALAYSIA

#setberpantangshaklee
#shakleeterengganu
#shakleehuluterengganu
#shakleekualalumpur
#shakleemalaysia
#shakleeuiagombak
#shakleeumt
#shakleeunisza#sayajualShaklee #shakleeterengganu #shakleeyearendsale
 #shakleekualalumpur #shakleeuia #shakleeumt #shakleeunisza #shakleeseluruhmalaysia #shakleekualaberang #shakleeajil #shakleebukitdiman #shakleebukitpayung #shakleeseluruhmalaysia #sayajualshaklee
#shakleeklcc
. PENTINGNYA VITAMIN BILA PREGNANT . Sebaik saja kita dimaklumkan yang kita pregnant, dengan serta-merta mindset kita pun kena ubah. Sebab mulai saat itu, segala keperluan nutrisi dalam badan, akan dikongsi bersama dengan janin. . Kenapa Ibu Hamil memerlukan keperluan vitamin yang secukupnya : . . • IRON - menghasilkan lebih banyak darah bagi menyokong keperluan khasiat pemakanan Ibu dan juga tumbesaran bayi. Sangat penting untuk Ibu Hamil yang mengalami Low HB. . • ASID FOLIK - Menyokong pembentukan sistem saraf bayi, penghasilan hormon dan juga sel-sel darah merah. . . • VITAMIN C - Ibu sangat mudah untuk terima jangkitan demam, batuk dan selsema. Vitamin C sangat perlu untuk kuatkan sistem imun badan selain bagus untuk kulit bayi. . • KALSIUM - Merupakan nutrisi yang sangat kuat diserap oleh bayi. Ibu akan cenderung utk mengalami masalah gigi rapuh, kejang kaki. Pengambilan kalsium yang cukup, akan membantu menguatkan tulang bayi dan Ibu. . • OMEGA 3 - Penting untuk perkembangan otak bayi dari peringkat awal pembentukan. Selain itu, Omega membantu mengelakkan pembekuan darah, risiko sakit jantung dan darah tinggi ketika hamil. . • PROTEIN - Sangat diperlukan untuk pertumbuhan jaringan pada janin. Juga membantu membekalkan Asid Amino yang bertindak membentuk otot dan organ bayi. . Berminat nak mencuba Set Kehamilan Shaklee, boleh hubungi Aimi terus menerusi whatsapp. . @letsgethealthy_byaimi 017-9679527 . . 📮 POS SELURUH MALAYSIA #setberpantangshaklee  #shakleeterengganu  #shakleehuluterengganu  #shakleekualalumpur  #shakleemalaysia  #shakleeuiagombak  #shakleeumt  #shakleeunisza #sayajualShaklee  #shakleeterengganu  #shakleeyearendsale  #shakleekualalumpur  #shakleeuia  #shakleeumt  #shakleeunisza  #shakleeseluruhmalaysia  #shakleekualaberang  #shakleeajil  #shakleebukitdiman  #shakleebukitpayung  #shakleeseluruhmalaysia  #sayajualshaklee  #shakleeklcc 
APA BESTNYA OMEGAGUARD SHAKLEE?
.
👉 Memecahkan kahak dan melegakan batuk
👉 Mengurangkan semput atau lelah
👉 Meningkatkan fokus dan memori
👉 Mengurangkan simptom pelupa
👉 Membekalkan EPA dan DHA untuk otak
👉 Bekal DHA untuk kesihatan mata
👉 Kurangkan simptom ekzema
👉 Kurangkan alergik dan gatal
👉 Kurangkan simptom asthma
.
Mau #OrderShaklee #RegisterShaklee?
.
Boleh tengok @catherine.nsc_katalog untuk rangkaian produk shaklee yang lain.
.
You can WhatsApp me for price and for more detail.
.
☎️ www.wasap.my/60168425632
🌿 Trusted seller since 2013
.
💊 Ready stock Shaklee available.
️✈ ️Penghantaran ke seluruh Malaysia! 🚶 COD Shaklee di #TelipokRia
.
Kami ialah Pengedar #ShakleeTelipok #ShakleeTuaran #ShakleePekanNabalu #ShakleeKotaKinabalu #ShakleeSabah terbaik!
.
#KamiDutaShaklee #DePhoenixTeam #vEminent
APA BESTNYA OMEGAGUARD SHAKLEE? . 👉 Memecahkan kahak dan melegakan batuk 👉 Mengurangkan semput atau lelah 👉 Meningkatkan fokus dan memori 👉 Mengurangkan simptom pelupa 👉 Membekalkan EPA dan DHA untuk otak 👉 Bekal DHA untuk kesihatan mata 👉 Kurangkan simptom ekzema 👉 Kurangkan alergik dan gatal 👉 Kurangkan simptom asthma . Mau #OrderShaklee  #RegisterShaklee ? . Boleh tengok @catherine.nsc_katalog untuk rangkaian produk shaklee yang lain. . You can WhatsApp me for price and for more detail. . ☎️ www.wasap.my/60168425632 🌿 Trusted seller since 2013 . 💊 Ready stock Shaklee available. ️✈ ️Penghantaran ke seluruh Malaysia! 🚶 COD Shaklee di #TelipokRia  . Kami ialah Pengedar #ShakleeTelipok  #ShakleeTuaran  #ShakleePekanNabalu  #ShakleeKotaKinabalu  #ShakleeSabah  terbaik! . #KamiDutaShaklee  #DePhoenixTeam  #vEminent 
ESP BUKAN SEKADAR SOYA BIASA!
.
Sangat berbeza dengan soya yg ada di pasaran ya dimana ESP shaklee merupakan SOYA NON GMO

Diproses MENGGUNAKAN AIR UNTUK MENGEKALKAN KANDUNGAN ISOFLAVONESnya

Minum sekali pasti hendak lagi😊 Dicampur pulak dengan minuman feveret, memang teringat ingat setiap hari.. Hehe

Meh pakat beli sorang satu tong jika anda
.
❤NAK KULIT CANTIK
❤MAINTAIN SLIM
❤NAK CANTIKKAN RAMBUT DAN KUKU
❤TENAGA SEPANJANG HARI
❤MILKBOOSTER
❤KENYANG LAMA

For free consultation,
Anis-017 7832740

#codkuantan 
#codjayagading 
#codtamantas 
#codgambang 
#codbandarkuantan
#codinderamahkota 
#shakleepahang
#shakleekuantan
#shakleejayagading
#shakleetamantas 
#shakleeinderamahkota
#kuipsaskuantan #bazarpaknil #vivik  #shakleesingapore #shakleeinderasempurna #shakleebukitrangin #shakleesgisap #sayanakcantikdansihat  #setberpantangshaklee #sayajualshaklee #sayajualshakleemurahmalaysia #sayajualshakleemurah #shakleemurahmalaysia #shakleemalaysiabypos #shaklee #shakleemalaysia #alfalfashaklee
ESP BUKAN SEKADAR SOYA BIASA! . Sangat berbeza dengan soya yg ada di pasaran ya dimana ESP shaklee merupakan SOYA NON GMO Diproses MENGGUNAKAN AIR UNTUK MENGEKALKAN KANDUNGAN ISOFLAVONESnya Minum sekali pasti hendak lagi😊 Dicampur pulak dengan minuman feveret, memang teringat ingat setiap hari.. Hehe Meh pakat beli sorang satu tong jika anda . ❤NAK KULIT CANTIK ❤MAINTAIN SLIM ❤NAK CANTIKKAN RAMBUT DAN KUKU ❤TENAGA SEPANJANG HARI ❤MILKBOOSTER ❤KENYANG LAMA For free consultation, Anis-017 7832740 #codkuantan  #codjayagading  #codtamantas  #codgambang  #codbandarkuantan  #codinderamahkota  #shakleepahang  #shakleekuantan  #shakleejayagading  #shakleetamantas  #shakleeinderamahkota  #kuipsaskuantan  #bazarpaknil  #vivik  #shakleesingapore  #shakleeinderasempurna  #shakleebukitrangin  #shakleesgisap  #sayanakcantikdansihat  #setberpantangshaklee  #sayajualshaklee  #sayajualshakleemurahmalaysia  #sayajualshakleemurah  #shakleemurahmalaysia  #shakleemalaysiabypos  #shaklee  #shakleemalaysia  #alfalfashaklee 
.
Fungsi Set Menyusu Shaklee :

Esp + Alfalfa + Oste = Milk Booster purpose

Esp - Banyakkan & pekatkan susu badan, baby kulit lagi cerah & gebu, berikan tenaga pada ibu
.
Alfalfa - Elakkan susu tersumbat / berketul, lancarkan pengeluaran susu
.
Ostematrix - Kalsium yang juga membantu untuk banyakkan susu badan, kuatkan tulang baby, juga bantu atasi ibu sakit sakit badan, sakit pinggang, sembelit.
.
Nak dapatkan SET MILKBOOSTER SHAKLEE ni? Boleh whatsapp Deeba for more details & consultation.
.
Deeba
013-3933473
Shaklee Independent Distributor
.
#setmenyusu
#setmilkbooster
#milkbooster
#susuibu
#susubadan
#susubanyak
#bengkaksusu
#kurus
#slim
#langsing
#beauty
#beautytips
#sayajualshaklee 
#shakleeeffect 
#shakleemalaysia 
#shakleesingapore 
#shakleebrunei
#shakleeuitm
#shakleekb
#shakleekelantan
#shakleekotabharu
#politeknikkotabharu
#uitmkotabharu
#kptmkotabharu
#aeonkotabharu
#tescokotabharu
#kbmall
#pengedarsahshaklee
#terapiinstagram
#ruangrezekihanania
. Fungsi Set Menyusu Shaklee : Esp + Alfalfa + Oste = Milk Booster purpose Esp - Banyakkan & pekatkan susu badan, baby kulit lagi cerah & gebu, berikan tenaga pada ibu . Alfalfa - Elakkan susu tersumbat / berketul, lancarkan pengeluaran susu . Ostematrix - Kalsium yang juga membantu untuk banyakkan susu badan, kuatkan tulang baby, juga bantu atasi ibu sakit sakit badan, sakit pinggang, sembelit. . Nak dapatkan SET MILKBOOSTER SHAKLEE ni? Boleh whatsapp Deeba for more details & consultation. . Deeba 013-3933473 Shaklee Independent Distributor . #setmenyusu  #setmilkbooster  #milkbooster  #susuibu  #susubadan  #susubanyak  #bengkaksusu  #kurus  #slim  #langsing  #beauty  #beautytips  #sayajualshaklee  #shakleeeffect  #shakleemalaysia  #shakleesingapore  #shakleebrunei  #shakleeuitm  #shakleekb  #shakleekelantan  #shakleekotabharu  #politeknikkotabharu  #uitmkotabharu  #kptmkotabharu  #aeonkotabharu  #tescokotabharu  #kbmall  #pengedarsahshaklee  #terapiinstagram  #ruangrezekihanania 
Herbal Blend ini sememangnya sesuai untuk kegunaan semua peringkat umur. Dari bayi hinggalah ke dawasa. Jimat dan sangat2 JIMAT.  Boleh tahan 5-6 bulan penggunaan. Jimat sangat2! .
.
👏Merawat eczema dan gatal-gatal digigit serangga.Ramai yang dah mencuba memberi feedback POSITIF tentang penggunaan herbal blend ini ke atas anak-anak eczema .
.
Alhamdulillah sangat membantu. Kalau terkena gigit nyamuk, semut atau serangga lain pun boleh sapu. InsyaAllah ianya selamat dan berkesan .
.
👏Ubat luka / melecur
InsyaAllah boleh ganti sebagai minyak gamat. Seeloknya bila ada luka atau lecur, sapu cepat2. Sediakan setiap rumah 1 herbal blend. Jadi tidak risau lagi kalau terkena percikan minyak panas ke, kena cakar kucing ke, terus sapu .
.
👏Luka pada puting bagi ibu-ibu menyusu. Bila puting ibu terkena gigitan anak, pastinya terasa pedih lebih-lebih lagi kalau sampai terluka .
.
Jadi, ibu-ibu yang sedang menyusukan anak, boleh sapukan sahaja krim ini. Herbal blend ini sangat natural, tiada bahan sintetik dan dijamin selamat. Jadi tidak perlu risau .
.
👏Menghilangkan parut.Kalau anda atau anak anda terkena chicken pox atau campak, cuba sapukan cepat-cepat dengan herbal blend. InsyaAllah parut yang ada akan pudar dan hilang .
.
👏Ruam pada bayi.Bayi sangat-sangat senang terkena ruam terutamanya ruam lampin. Cuaca yang sangat  panas pun bayi senang terkena ruam. Jadi sapukan sahaja krim ini insyaAllah ia akan melegakan rasa pedih dan akan merawat ruam .
.
👏Losyen harian.Krim herbal blend ini boleh dijadikan sebagai losyen harian. Ia dapat melembutkan tangan anda. Herbal blend tidak berminyak, jadi tidak akan mengganggu kerja seharian anda .
.
Your Health & Beauty Consultant,
@letsgethealthy_byaimi
💟💟💟💟💟
ORDER & PERTANYAAN 👇
.
🌼 @letsgethealthy_byaimi 017-9679527
🌼 @letsgethealthy_byaimi 017-9679527
🌼 @letsgethealthy_byaimi 017-9679527
.
🎈 whatsapp for fast respon
.
📮 POS SELURUH MALAYSIA

#shakleeterengganu
#shakleehuluterengganu
#shakleekualalumpur
#shakleemalaysia
#shakleeuiagombak
#shakleeunisza#sayajualShaklee #shakleeterengganu #shakleeyearendsale
 #shakleekualalumpur #shakleeuia #shakleeumt #shakleeunisza #shakleeseluruhmalaysia
Herbal Blend ini sememangnya sesuai untuk kegunaan semua peringkat umur. Dari bayi hinggalah ke dawasa. Jimat dan sangat2 JIMAT. Boleh tahan 5-6 bulan penggunaan. Jimat sangat2! . . 👏Merawat eczema dan gatal-gatal digigit serangga.Ramai yang dah mencuba memberi feedback POSITIF tentang penggunaan herbal blend ini ke atas anak-anak eczema . . Alhamdulillah sangat membantu. Kalau terkena gigit nyamuk, semut atau serangga lain pun boleh sapu. InsyaAllah ianya selamat dan berkesan . . 👏Ubat luka / melecur InsyaAllah boleh ganti sebagai minyak gamat. Seeloknya bila ada luka atau lecur, sapu cepat2. Sediakan setiap rumah 1 herbal blend. Jadi tidak risau lagi kalau terkena percikan minyak panas ke, kena cakar kucing ke, terus sapu . . 👏Luka pada puting bagi ibu-ibu menyusu. Bila puting ibu terkena gigitan anak, pastinya terasa pedih lebih-lebih lagi kalau sampai terluka . . Jadi, ibu-ibu yang sedang menyusukan anak, boleh sapukan sahaja krim ini. Herbal blend ini sangat natural, tiada bahan sintetik dan dijamin selamat. Jadi tidak perlu risau . . 👏Menghilangkan parut.Kalau anda atau anak anda terkena chicken pox atau campak, cuba sapukan cepat-cepat dengan herbal blend. InsyaAllah parut yang ada akan pudar dan hilang . . 👏Ruam pada bayi.Bayi sangat-sangat senang terkena ruam terutamanya ruam lampin. Cuaca yang sangat panas pun bayi senang terkena ruam. Jadi sapukan sahaja krim ini insyaAllah ia akan melegakan rasa pedih dan akan merawat ruam . . 👏Losyen harian.Krim herbal blend ini boleh dijadikan sebagai losyen harian. Ia dapat melembutkan tangan anda. Herbal blend tidak berminyak, jadi tidak akan mengganggu kerja seharian anda . . Your Health & Beauty Consultant, @letsgethealthy_byaimi 💟💟💟💟💟 ORDER & PERTANYAAN 👇 . 🌼 @letsgethealthy_byaimi 017-9679527 🌼 @letsgethealthy_byaimi 017-9679527 🌼 @letsgethealthy_byaimi 017-9679527 . 🎈 whatsapp for fast respon . 📮 POS SELURUH MALAYSIA #shakleeterengganu  #shakleehuluterengganu  #shakleekualalumpur  #shakleemalaysia  #shakleeuiagombak  #shakleeunisza #sayajualShaklee  #shakleeterengganu  #shakleeyearendsale  #shakleekualalumpur  #shakleeuia  #shakleeumt  #shakleeunisza  #shakleeseluruhmalaysia 
.
Fungsi Set Menyusu Shaklee :

Esp + Alfalfa + Oste = Milk Booster purpose

Esp - Banyakkan & pekatkan susu badan, baby kulit lagi cerah & gebu, berikan tenaga pada ibu
.
Alfalfa - Elakkan susu tersumbat / berketul, lancarkan pengeluaran susu
.
Ostematrix - Kalsium yang juga membantu untuk banyakkan susu badan, kuatkan tulang baby, juga bantu atasi ibu sakit sakit badan, sakit pinggang, sembelit.
.
Nak dapatkan SET MILKBOOSTER SHAKLEE ni? Boleh whatsapp Deeba for more details & consultation.
.
Deeba
013-3933473
Shaklee Independent Distributor
.
#setmenyusu
#setmilkbooster
#milkbooster
#susuibu
#susubadan
#susubanyak
#bengkaksusu
#kurus
#slim
#langsing
#beauty
#beautytips
#sayajualshaklee 
#shakleeeffect 
#shakleemalaysia 
#shakleesingapore 
#shakleebrunei
#shakleeuitm
#shakleekb
#shakleekelantan
#shakleekotabharu
#politeknikkotabharu
#uitmkotabharu
#kptmkotabharu
#aeonkotabharu
#tescokotabharu
#kbmall
#pengedarsahshaklee
#terapiinstagram
#ruangrezekihanania
. Fungsi Set Menyusu Shaklee : Esp + Alfalfa + Oste = Milk Booster purpose Esp - Banyakkan & pekatkan susu badan, baby kulit lagi cerah & gebu, berikan tenaga pada ibu . Alfalfa - Elakkan susu tersumbat / berketul, lancarkan pengeluaran susu . Ostematrix - Kalsium yang juga membantu untuk banyakkan susu badan, kuatkan tulang baby, juga bantu atasi ibu sakit sakit badan, sakit pinggang, sembelit. . Nak dapatkan SET MILKBOOSTER SHAKLEE ni? Boleh whatsapp Deeba for more details & consultation. . Deeba 013-3933473 Shaklee Independent Distributor . #setmenyusu  #setmilkbooster  #milkbooster  #susuibu  #susubadan  #susubanyak  #bengkaksusu  #kurus  #slim  #langsing  #beauty  #beautytips  #sayajualshaklee  #shakleeeffect  #shakleemalaysia  #shakleesingapore  #shakleebrunei  #shakleeuitm  #shakleekb  #shakleekelantan  #shakleekotabharu  #politeknikkotabharu  #uitmkotabharu  #kptmkotabharu  #aeonkotabharu  #tescokotabharu  #kbmall  #pengedarsahshaklee  #terapiinstagram  #ruangrezekihanania 
.
Fungsi Set Menyusu Shaklee :

Esp + Alfalfa + Oste = Milk Booster purpose

Esp - Banyakkan & pekatkan susu badan, baby kulit lagi cerah & gebu, berikan tenaga pada ibu
.
Alfalfa - Elakkan susu tersumbat / berketul, lancarkan pengeluaran susu
.
Ostematrix - Kalsium yang juga membantu untuk banyakkan susu badan, kuatkan tulang baby, juga bantu atasi ibu sakit sakit badan, sakit pinggang, sembelit.
.
Nak dapatkan SET MILKBOOSTER SHAKLEE ni? Boleh whatsapp Deeba for more details & consultation.
.
Deeba
013-3933473
Shaklee Independent Distributor
.
#setmenyusu
#setmilkbooster
#milkbooster
#susuibu
#susubadan
#susubanyak
#bengkaksusu
#kurus
#slim
#langsing
#beauty
#beautytips
#sayajualshaklee 
#shakleeeffect 
#shakleemalaysia 
#shakleesingapore 
#shakleebrunei
#shakleeuitm
#shakleekb
#shakleekelantan
#shakleekotabharu
#politeknikkotabharu
#uitmkotabharu
#kptmkotabharu
#aeonkotabharu
#tescokotabharu
#kbmall
#pengedarsahshaklee
#terapiinstagram
#ruangrezekihanania
. Fungsi Set Menyusu Shaklee : Esp + Alfalfa + Oste = Milk Booster purpose Esp - Banyakkan & pekatkan susu badan, baby kulit lagi cerah & gebu, berikan tenaga pada ibu . Alfalfa - Elakkan susu tersumbat / berketul, lancarkan pengeluaran susu . Ostematrix - Kalsium yang juga membantu untuk banyakkan susu badan, kuatkan tulang baby, juga bantu atasi ibu sakit sakit badan, sakit pinggang, sembelit. . Nak dapatkan SET MILKBOOSTER SHAKLEE ni? Boleh whatsapp Deeba for more details & consultation. . Deeba 013-3933473 Shaklee Independent Distributor . #setmenyusu  #setmilkbooster  #milkbooster  #susuibu  #susubadan  #susubanyak  #bengkaksusu  #kurus  #slim  #langsing  #beauty  #beautytips  #sayajualshaklee  #shakleeeffect  #shakleemalaysia  #shakleesingapore  #shakleebrunei  #shakleeuitm  #shakleekb  #shakleekelantan  #shakleekotabharu  #politeknikkotabharu  #uitmkotabharu  #kptmkotabharu  #aeonkotabharu  #tescokotabharu  #kbmall  #pengedarsahshaklee  #terapiinstagram  #ruangrezekihanania 
📢📢CoQ-Trol Plus!!📢📢
Product terbaru shaklee dgn 3 bahan utama CoQ10, Resveratol & Tocopherol.
.
.
Apa kelebihan yg terdapat dlm CoQ-Trol ni?
.
.
🌷 Antioxidant yang hebat.
🌷 Mengandungi Vitamin E
🌷 Bagus untuk kulit menjadi cantik
🌷 Bagus untuk tenaga kerana CoQ10
🌷 Menjaga sel supaya tidak rosak
🌷 Menjaga kesempurnaan Sperma
🌷 Bagus untuk kesuburan lelaki dan perempuan
🌷 Bantu dalam balancekn hormon
🌷 Kurangkan keletihan
🌷 Kurangkan mengantuk
🌷 Membantu memelihara jantung
.
.
.
.
@inspireyourbeauty
011-10911745
📢📢CoQ-Trol Plus!!📢📢 Product terbaru shaklee dgn 3 bahan utama CoQ10, Resveratol & Tocopherol. . . Apa kelebihan yg terdapat dlm CoQ-Trol ni? . . 🌷 Antioxidant yang hebat. 🌷 Mengandungi Vitamin E 🌷 Bagus untuk kulit menjadi cantik 🌷 Bagus untuk tenaga kerana CoQ10 🌷 Menjaga sel supaya tidak rosak 🌷 Menjaga kesempurnaan Sperma 🌷 Bagus untuk kesuburan lelaki dan perempuan 🌷 Bantu dalam balancekn hormon 🌷 Kurangkan keletihan 🌷 Kurangkan mengantuk 🌷 Membantu memelihara jantung . . . . @inspireyourbeauty 011-10911745
UNTUK YANG BERAZAM NAK KURUS TAHUN 2018 !.
.
.
Nak kurus at the same time nak jugak jaga kulit, nak kulit yang cantik halus mulus bak sutera ..hehehe..tak putih takpe, janji kulit cantik kan 😉.
.
.
Jom cekidaut konsep 3B ( BAKAR, BUANG & BINA ) dengan SET SLIMMING SHAKLEE ni.
.
.
Fungsi Omega Guard ( BAKAR ).
💋 menghalang penghasilan hormon cortisole yg menggalakkan penyimpanan lemak.
💋 Memperbaiki kadar gula dalam darah - beri lebih tenaga utk bersenam.
💋 Menambah kadar penghasilan serotonin - kimia otak yang buat kita rasa kenyang - so boleh control makan.💃💃
💋 Membakar dan memecahkan  lemak dengan lebih cepat dan pantas.
.
.
Fungsi Herb-Lax (BUANG).
💋 Melegakan sembelit.
💋 Meningkatkan proses pencernaan.
💋 Membantu dalam proses pembuangan lemak yang telah 'dipecahkan' oleh omega guard tadi.
.
.
Fungsi ESP (BINA)
💋Pengambilan protein di awal pagi boleh membantu anda untuk lebih berasa kekenyangan sehingga ke suatu tempoh yang lebih lama.
💋Selain itu, pengambilan protein juga membantu untuk mengisi kekosongan lemak yang telah dibakar dengan sel baru yang lebih sihat.
💋Oleh itu, bentuk badan akan lebih terhasil, dan tidaklah menggeleber selepas lemak dibakar
UNTUK YANG BERAZAM NAK KURUS TAHUN 2018 !. . . Nak kurus at the same time nak jugak jaga kulit, nak kulit yang cantik halus mulus bak sutera ..hehehe..tak putih takpe, janji kulit cantik kan 😉. . . Jom cekidaut konsep 3B ( BAKAR, BUANG & BINA ) dengan SET SLIMMING SHAKLEE ni. . . Fungsi Omega Guard ( BAKAR ). 💋 menghalang penghasilan hormon cortisole yg menggalakkan penyimpanan lemak. 💋 Memperbaiki kadar gula dalam darah - beri lebih tenaga utk bersenam. 💋 Menambah kadar penghasilan serotonin - kimia otak yang buat kita rasa kenyang - so boleh control makan.💃💃 💋 Membakar dan memecahkan lemak dengan lebih cepat dan pantas. . . Fungsi Herb-Lax (BUANG). 💋 Melegakan sembelit. 💋 Meningkatkan proses pencernaan. 💋 Membantu dalam proses pembuangan lemak yang telah 'dipecahkan' oleh omega guard tadi. . . Fungsi ESP (BINA) 💋Pengambilan protein di awal pagi boleh membantu anda untuk lebih berasa kekenyangan sehingga ke suatu tempoh yang lebih lama. 💋Selain itu, pengambilan protein juga membantu untuk mengisi kekosongan lemak yang telah dibakar dengan sel baru yang lebih sihat. 💋Oleh itu, bentuk badan akan lebih terhasil, dan tidaklah menggeleber selepas lemak dibakar
📢📢CoQ-Trol Plus!!📢📢
Product terbaru shaklee dgn 3 bahan utama CoQ10, Resveratol & Tocopherol.
.
.
Apa kelebihan yg terdapat dlm CoQ-Trol ni?
.
.
🌷 Antioxidant yang hebat.
🌷 Mengandungi Vitamin E
🌷 Bagus untuk kulit menjadi cantik
🌷 Bagus untuk tenaga kerana CoQ10
🌷 Menjaga sel supaya tidak rosak
🌷 Menjaga kesempurnaan Sperma
🌷 Bagus untuk kesuburan lelaki dan perempuan
🌷 Bantu dalam balancekn hormon
🌷 Kurangkan keletihan
🌷 Kurangkan mengantuk
🌷 Membantu memelihara jantung
.
.
.
.
@inspireyourbeauty
011-10911745
📢📢CoQ-Trol Plus!!📢📢 Product terbaru shaklee dgn 3 bahan utama CoQ10, Resveratol & Tocopherol. . . Apa kelebihan yg terdapat dlm CoQ-Trol ni? . . 🌷 Antioxidant yang hebat. 🌷 Mengandungi Vitamin E 🌷 Bagus untuk kulit menjadi cantik 🌷 Bagus untuk tenaga kerana CoQ10 🌷 Menjaga sel supaya tidak rosak 🌷 Menjaga kesempurnaan Sperma 🌷 Bagus untuk kesuburan lelaki dan perempuan 🌷 Bantu dalam balancekn hormon 🌷 Kurangkan keletihan 🌷 Kurangkan mengantuk 🌷 Membantu memelihara jantung . . . . @inspireyourbeauty 011-10911745
Assalamualaikum & Hai 🌸
.
.
Ramai customers yang tanya Fikah dalam SET KECANTIKAN KULIT , kalau mereka under budget supplement mana yang paling penting untuk mereka consume . .
.
Jawapan Fikah ,semestinya VITAMIN C paling penting dan juga sebenarnya paling jimat !! Sebotol ada 180 biji , which means 6 bulan yerr. .
.
Kebaikan & Manfaat lain SUSTAINED RELEASE VITA C PLUS :
.
🍊Merangsang pembentukan kolagen 🍊Menguatkan immune sistem 🍊Membantu mengekalkan kulit yang awet muda 🍊Mengatasi masalah insomnia 🍊Mencegah jangkitan penyakit mudah berjangkit seperti demam & selesema 🍊Memperbaiki sistem pendarahan 🍊Merendahkan & mengawal masalah tekanan darah tinggi
🍊Mencerahkan kulit secara semula jadi 🍊Memberikan tenaga 🍊Membantu penyerapan iron
🍊Mengekalkan penyerapan iron 🍊Mengekalkan kolesterol yang sihat 🍊Meningkatkan metabolisme & membantu mengekalkan berat badan ideal 🍊Mengelakkan katarak 🍊Mengawal masalah kulit berminyak 🍊Mengecilkan pori muka 🍊Membantu melindungi badan dari radikal bebas 🍊Mengurangkan asid untuk pesakit gout 🍊Mengawal paras gula dalam darah .
.
.
NURUL SYAFIQAH 
017-8732674
Your Favourite Shaklee Independent Distributor
Assalamualaikum & Hai 🌸 . . Ramai customers yang tanya Fikah dalam SET KECANTIKAN KULIT , kalau mereka under budget supplement mana yang paling penting untuk mereka consume . . . Jawapan Fikah ,semestinya VITAMIN C paling penting dan juga sebenarnya paling jimat !! Sebotol ada 180 biji , which means 6 bulan yerr. . . Kebaikan & Manfaat lain SUSTAINED RELEASE VITA C PLUS : . 🍊Merangsang pembentukan kolagen 🍊Menguatkan immune sistem 🍊Membantu mengekalkan kulit yang awet muda 🍊Mengatasi masalah insomnia 🍊Mencegah jangkitan penyakit mudah berjangkit seperti demam & selesema 🍊Memperbaiki sistem pendarahan 🍊Merendahkan & mengawal masalah tekanan darah tinggi 🍊Mencerahkan kulit secara semula jadi 🍊Memberikan tenaga 🍊Membantu penyerapan iron 🍊Mengekalkan penyerapan iron 🍊Mengekalkan kolesterol yang sihat 🍊Meningkatkan metabolisme & membantu mengekalkan berat badan ideal 🍊Mengelakkan katarak 🍊Mengawal masalah kulit berminyak 🍊Mengecilkan pori muka 🍊Membantu melindungi badan dari radikal bebas 🍊Mengurangkan asid untuk pesakit gout 🍊Mengawal paras gula dalam darah . . . NURUL SYAFIQAH 017-8732674 Your Favourite Shaklee Independent Distributor
📢📢CoQ-Trol Plus!!📢📢
Product terbaru shaklee dgn 3 bahan utama CoQ10, Resveratol & Tocopherol.
.
.
Apa kelebihan yg terdapat dlm CoQ-Trol ni?
.
.
🌷 Antioxidant yang hebat.
🌷 Mengandungi Vitamin E
🌷 Bagus untuk kulit menjadi cantik
🌷 Bagus untuk tenaga kerana CoQ10
🌷 Menjaga sel supaya tidak rosak
🌷 Menjaga kesempurnaan Sperma
🌷 Bagus untuk kesuburan lelaki dan perempuan
🌷 Bantu dalam balancekn hormon
🌷 Kurangkan keletihan
🌷 Kurangkan mengantuk
🌷 Membantu memelihara jantung
.
.
.
.
@inspireyourbeauty
011-10911745
📢📢CoQ-Trol Plus!!📢📢 Product terbaru shaklee dgn 3 bahan utama CoQ10, Resveratol & Tocopherol. . . Apa kelebihan yg terdapat dlm CoQ-Trol ni? . . 🌷 Antioxidant yang hebat. 🌷 Mengandungi Vitamin E 🌷 Bagus untuk kulit menjadi cantik 🌷 Bagus untuk tenaga kerana CoQ10 🌷 Menjaga sel supaya tidak rosak 🌷 Menjaga kesempurnaan Sperma 🌷 Bagus untuk kesuburan lelaki dan perempuan 🌷 Bantu dalam balancekn hormon 🌷 Kurangkan keletihan 🌷 Kurangkan mengantuk 🌷 Membantu memelihara jantung . . . . @inspireyourbeauty 011-10911745
BUKIT BERTUAH!
--------------------------- Siapa yg kerja area KLSC wangsa maju, memang kenal sgt la dgn bukit bertuah ni.

Memang menyumpah bila terpaksa parking dekat sini. Bila smpai mmg ok aje..bila nak balik tu yg parahhh 😰

Tercungap2 dibuatnya! 😰😰😰 Tapi skarang Shikin dah tak rasa cemtu dh 😊 
Badan rasa lebih bertenaga & lebih fit, walaupun balik lewat petang & terpaksa daki bukit ni.

Alhamdulillah..semuanya selepas konsisten amalan supplement shaklee 😘

Siapa yg jalan atas jalan mendatar pun dh tercugap? Aaaa..meh whatsapp shikin utk dapatkan supplement terbaik utk kembalikan tenaga korang 💪💪💪 Shikin Shaklee
012.692.0503

#sayajualshaklee
#shakleeeffects
BUKIT BERTUAH! --------------------------- Siapa yg kerja area KLSC wangsa maju, memang kenal sgt la dgn bukit bertuah ni. Memang menyumpah bila terpaksa parking dekat sini. Bila smpai mmg ok aje..bila nak balik tu yg parahhh 😰 Tercungap2 dibuatnya! 😰😰😰 Tapi skarang Shikin dah tak rasa cemtu dh 😊 Badan rasa lebih bertenaga & lebih fit, walaupun balik lewat petang & terpaksa daki bukit ni. Alhamdulillah..semuanya selepas konsisten amalan supplement shaklee 😘 Siapa yg jalan atas jalan mendatar pun dh tercugap? Aaaa..meh whatsapp shikin utk dapatkan supplement terbaik utk kembalikan tenaga korang 💪💪💪 Shikin Shaklee 012.692.0503 #sayajualshaklee  #shakleeeffects 
.
Hand Foot Mouth Disease (HFMD)
.
Sehingga penghujung April tahun 2015, sebanyak 13,497 kes HFMD telah direkodkan bagi seluruh Malaysia dengan purata 964 kejadian kes dalam seminggu
.
Manakala bagi tempoh sama tahun 2014 pula, 7,368 kes telah direkodkan dengan purata 526 kes seminggu. Ini menunjukkan peningkatan yang ketara sebanyak 83% kes yang dilaporkan antara tempoh dua tahun berkenaan
.
Sumber : Kementerian Kesihatan Malaysia
.
Pengalaman seorang doktor di mana anak kecil beliau diserang HFMD. Hanya 5 hari sahaja, parut semakin pudar! Luka semakin kering. Alhamdulillah
.
Nak tanya lanjut? WhatsApp je 📱 +6018 270 4872 (Cikgu Ije)
.
Nak mudah, klik link kat profile 👆
.
#Shaklee #SayaJualShaklee #ShakleeHargaStudent #ShakleePalingMurah #ShakleeMurah #ShakleeKluang #ShakleeBatuPahat #D2DTeam #HFMD #HFMDShaklee #ShakleeBaby #HerbalBlendCreamShaklee #TestimonialHFMD
. Hand Foot Mouth Disease (HFMD) . Sehingga penghujung April tahun 2015, sebanyak 13,497 kes HFMD telah direkodkan bagi seluruh Malaysia dengan purata 964 kejadian kes dalam seminggu . Manakala bagi tempoh sama tahun 2014 pula, 7,368 kes telah direkodkan dengan purata 526 kes seminggu. Ini menunjukkan peningkatan yang ketara sebanyak 83% kes yang dilaporkan antara tempoh dua tahun berkenaan . Sumber : Kementerian Kesihatan Malaysia . Pengalaman seorang doktor di mana anak kecil beliau diserang HFMD. Hanya 5 hari sahaja, parut semakin pudar! Luka semakin kering. Alhamdulillah . Nak tanya lanjut? WhatsApp je 📱 +6018 270 4872 (Cikgu Ije) . Nak mudah, klik link kat profile 👆 . #Shaklee  #SayaJualShaklee  #ShakleeHargaStudent  #ShakleePalingMurah  #ShakleeMurah  #ShakleeKluang  #ShakleeBatuPahat  #D2DTeam  #HFMD  #HFMDShaklee  #ShakleeBaby  #HerbalBlendCreamShaklee  #TestimonialHFMD 
.
Hand Foot Mouth Disease (HFMD)
.
Sehingga penghujung April tahun 2015, sebanyak 13,497 kes HFMD telah direkodkan bagi seluruh Malaysia dengan purata 964 kejadian kes dalam seminggu
.
Manakala bagi tempoh sama tahun 2014 pula, 7,368 kes telah direkodkan dengan purata 526 kes seminggu. Ini menunjukkan peningkatan yang ketara sebanyak 83% kes yang dilaporkan antara tempoh dua tahun berkenaan
.
Sumber : Kementerian Kesihatan Malaysia
.
Pengalaman seorang doktor di mana anak kecil beliau diserang HFMD. Hanya 5 hari sahaja, parut semakin pudar! Luka semakin kering. Alhamdulillah
.
Nak tanya lanjut? WhatsApp je 📱 +6018 270 4872 (Cikgu Ije)
.
Nak mudah, klik link kat profile 👆
.
#Shaklee #SayaJualShaklee #ShakleeHargaStudent #ShakleePalingMurah #ShakleeMurah #ShakleeKluang #ShakleeBatuPahat #D2DTeam #HFMD #HFMDShaklee #ShakleeBaby #HerbalBlendCreamShaklee #TestimonialHFMD
. Hand Foot Mouth Disease (HFMD) . Sehingga penghujung April tahun 2015, sebanyak 13,497 kes HFMD telah direkodkan bagi seluruh Malaysia dengan purata 964 kejadian kes dalam seminggu . Manakala bagi tempoh sama tahun 2014 pula, 7,368 kes telah direkodkan dengan purata 526 kes seminggu. Ini menunjukkan peningkatan yang ketara sebanyak 83% kes yang dilaporkan antara tempoh dua tahun berkenaan . Sumber : Kementerian Kesihatan Malaysia . Pengalaman seorang doktor di mana anak kecil beliau diserang HFMD. Hanya 5 hari sahaja, parut semakin pudar! Luka semakin kering. Alhamdulillah . Nak tanya lanjut? WhatsApp je 📱 +6018 270 4872 (Cikgu Ije) . Nak mudah, klik link kat profile 👆 . #Shaklee  #SayaJualShaklee  #ShakleeHargaStudent  #ShakleePalingMurah  #ShakleeMurah  #ShakleeKluang  #ShakleeBatuPahat  #D2DTeam  #HFMD  #HFMDShaklee  #ShakleeBaby  #HerbalBlendCreamShaklee  #TestimonialHFMD 
.
Hand Foot Mouth Disease (HFMD)
.
Sehingga penghujung April tahun 2015, sebanyak 13,497 kes HFMD telah direkodkan bagi seluruh Malaysia dengan purata 964 kejadian kes dalam seminggu
.
Manakala bagi tempoh sama tahun 2014 pula, 7,368 kes telah direkodkan dengan purata 526 kes seminggu. Ini menunjukkan peningkatan yang ketara sebanyak 83% kes yang dilaporkan antara tempoh dua tahun berkenaan
.
Sumber : Kementerian Kesihatan Malaysia
.
Pengalaman seorang doktor di mana anak kecil beliau diserang HFMD. Hanya 5 hari sahaja, parut semakin pudar! Luka semakin kering. Alhamdulillah
.
Nak tanya lanjut? WhatsApp je 📱 +6018 270 4872 (Cikgu Ije)
.
Nak mudah, klik link kat profile 👆
.
#Shaklee #SayaJualShaklee #ShakleeHargaStudent #ShakleePalingMurah #ShakleeMurah #ShakleeKluang #ShakleeBatuPahat #D2DTeam #HFMD #HFMDShaklee #ShakleeBaby #HerbalBlendCreamShaklee #TestimonialHFMD
. Hand Foot Mouth Disease (HFMD) . Sehingga penghujung April tahun 2015, sebanyak 13,497 kes HFMD telah direkodkan bagi seluruh Malaysia dengan purata 964 kejadian kes dalam seminggu . Manakala bagi tempoh sama tahun 2014 pula, 7,368 kes telah direkodkan dengan purata 526 kes seminggu. Ini menunjukkan peningkatan yang ketara sebanyak 83% kes yang dilaporkan antara tempoh dua tahun berkenaan . Sumber : Kementerian Kesihatan Malaysia . Pengalaman seorang doktor di mana anak kecil beliau diserang HFMD. Hanya 5 hari sahaja, parut semakin pudar! Luka semakin kering. Alhamdulillah . Nak tanya lanjut? WhatsApp je 📱 +6018 270 4872 (Cikgu Ije) . Nak mudah, klik link kat profile 👆 . #Shaklee  #SayaJualShaklee  #ShakleeHargaStudent  #ShakleePalingMurah  #ShakleeMurah  #ShakleeKluang  #ShakleeBatuPahat  #D2DTeam  #HFMD  #HFMDShaklee  #ShakleeBaby  #HerbalBlendCreamShaklee  #TestimonialHFMD 
UNTUK YANG BERAZAM NAK KURUS TAHUN 2018 !.
.
.
Nak kurus at the same time nak jugak jaga kulit, nak kulit yang cantik halus mulus bak sutera ..hehehe..tak putih takpe, janji kulit cantik kan 😉.
.
.
Jom cekidaut konsep 3B ( BAKAR, BUANG & BINA ) dengan SET SLIMMING SHAKLEE ni.
.
.
Fungsi Omega Guard ( BAKAR ).
💋 menghalang penghasilan hormon cortisole yg menggalakkan penyimpanan lemak.
💋 Memperbaiki kadar gula dalam darah - beri lebih tenaga utk bersenam.
💋 Menambah kadar penghasilan serotonin - kimia otak yang buat kita rasa kenyang - so boleh control makan.💃💃
💋 Membakar dan memecahkan  lemak dengan lebih cepat dan pantas.
.
.
Fungsi Herb-Lax (BUANG).
💋 Melegakan sembelit.
💋 Meningkatkan proses pencernaan.
💋 Membantu dalam proses pembuangan lemak yang telah 'dipecahkan' oleh omega guard tadi.
.
.
Fungsi ESP (BINA)
💋Pengambilan protein di awal pagi boleh membantu anda untuk lebih berasa kekenyangan sehingga ke suatu tempoh yang lebih lama.
💋Selain itu, pengambilan protein juga membantu untuk mengisi kekosongan lemak yang telah dibakar dengan sel baru yang lebih sihat.
💋Oleh itu, bentuk badan akan lebih terhasil, dan tidaklah menggeleber selepas lemak dibakar
UNTUK YANG BERAZAM NAK KURUS TAHUN 2018 !. . . Nak kurus at the same time nak jugak jaga kulit, nak kulit yang cantik halus mulus bak sutera ..hehehe..tak putih takpe, janji kulit cantik kan 😉. . . Jom cekidaut konsep 3B ( BAKAR, BUANG & BINA ) dengan SET SLIMMING SHAKLEE ni. . . Fungsi Omega Guard ( BAKAR ). 💋 menghalang penghasilan hormon cortisole yg menggalakkan penyimpanan lemak. 💋 Memperbaiki kadar gula dalam darah - beri lebih tenaga utk bersenam. 💋 Menambah kadar penghasilan serotonin - kimia otak yang buat kita rasa kenyang - so boleh control makan.💃💃 💋 Membakar dan memecahkan lemak dengan lebih cepat dan pantas. . . Fungsi Herb-Lax (BUANG). 💋 Melegakan sembelit. 💋 Meningkatkan proses pencernaan. 💋 Membantu dalam proses pembuangan lemak yang telah 'dipecahkan' oleh omega guard tadi. . . Fungsi ESP (BINA) 💋Pengambilan protein di awal pagi boleh membantu anda untuk lebih berasa kekenyangan sehingga ke suatu tempoh yang lebih lama. 💋Selain itu, pengambilan protein juga membantu untuk mengisi kekosongan lemak yang telah dibakar dengan sel baru yang lebih sihat. 💋Oleh itu, bentuk badan akan lebih terhasil, dan tidaklah menggeleber selepas lemak dibakar
VIVIX SUMBER ANTIOKSIDAN YANG TINGGI DAN TERBAIK😋
.
Vivix ni tersangat la bagus tau sebab  mampu perbaharui SEL & DNA. Konsep VIVIX➡️ Heal & Prevent.
.
Vivix ni tak perlu consume byk. Sehari satu sudu teh shj dh cukup. Rasa pun sedap😋 Mmg bagus utk siapa yg ssh nk telan supplement pil.
.
Vivix ni sgt higly recommended utk bantu:
🌸 hamil
🌸 kurus
🌸 anti penuaan
🌸 bell's palsy
🌸 diabetes
🌸 cancer
🌸 darah tinggi
🌸 strok
🌸 perokok tegar
🌸cyst
🌸 jantung
.
Vivix ni sememangnya bukan ubat untuk hilang kan mana mana penyakit ye. Tapi lebih pada bantu cepatkan pemulihan dengan provide ANTIOKSIDAN, lindungi SEL & DNA dan CEGAH sel rosak dari berulang. Sebaiknya refer pada doktor dahulu untuk sebarang penyakit serious.
-
-
Order with Seha and get special price😘
🌸Seha - 0176746568
#vivix #vivixshaklee #promoShaklee #sayajualShaklee #shakleesingapore #shakleesg #shakleesingapura #shakleebrunei #shakleerawang #shakleekl #shakleepj #shakleebangsar #shakleesgbuloh #kencingmanis #diabetis #vivix #vivixshaklee #shakleesingapore 
#bellpalsy #bellpalsysembuh #stroke #vivix #strok #vivixshaklee #vivixum #shakleeum
VIVIX SUMBER ANTIOKSIDAN YANG TINGGI DAN TERBAIK😋 . Vivix ni tersangat la bagus tau sebab mampu perbaharui SEL & DNA. Konsep VIVIX➡️ Heal & Prevent. . Vivix ni tak perlu consume byk. Sehari satu sudu teh shj dh cukup. Rasa pun sedap😋 Mmg bagus utk siapa yg ssh nk telan supplement pil. . Vivix ni sgt higly recommended utk bantu: 🌸 hamil 🌸 kurus 🌸 anti penuaan 🌸 bell's palsy 🌸 diabetes 🌸 cancer 🌸 darah tinggi 🌸 strok 🌸 perokok tegar 🌸cyst 🌸 jantung . Vivix ni sememangnya bukan ubat untuk hilang kan mana mana penyakit ye. Tapi lebih pada bantu cepatkan pemulihan dengan provide ANTIOKSIDAN, lindungi SEL & DNA dan CEGAH sel rosak dari berulang. Sebaiknya refer pada doktor dahulu untuk sebarang penyakit serious. - - Order with Seha and get special price😘 🌸Seha - 0176746568 #vivix  #vivixshaklee  #promoShaklee  #sayajualShaklee  #shakleesingapore  #shakleesg  #shakleesingapura  #shakleebrunei  #shakleerawang  #shakleekl  #shakleepj  #shakleebangsar  #shakleesgbuloh  #kencingmanis  #diabetis  #vivix  #vivixshaklee  #shakleesingapore  #bellpalsy  #bellpalsysembuh  #stroke  #vivix  #strok  #vivixshaklee  #vivixum  #shakleeum 
VIVIX SUMBER ANTIOKSIDAN YANG TINGGI DAN TERBAIK😋
.
Vivix ni tersangat la bagus tau sebab  mampu perbaharui SEL & DNA. Konsep VIVIX➡️ Heal & Prevent.
.
Vivix ni tak perlu consume byk. Sehari satu sudu teh shj dh cukup. Rasa pun sedap😋 Mmg bagus utk siapa yg ssh nk telan supplement pil.
.
Vivix ni sgt higly recommended utk bantu:
🌸 hamil
🌸 kurus
🌸 anti penuaan
🌸 bell's palsy
🌸 diabetes
🌸 cancer
🌸 darah tinggi
🌸 strok
🌸 perokok tegar
🌸cyst
🌸 jantung
.
Vivix ni sememangnya bukan ubat untuk hilang kan mana mana penyakit ye. Tapi lebih pada bantu cepatkan pemulihan dengan provide ANTIOKSIDAN, lindungi SEL & DNA dan CEGAH sel rosak dari berulang. Sebaiknya refer pada doktor dahulu untuk sebarang penyakit serious.
-
-
Order with Seha and get special price😘
🌸Seha - 0176746568
#vivix #vivixshaklee #promoShaklee #sayajualShaklee #shakleesingapore #shakleesg #shakleesingapura #shakleebrunei #shakleerawang #shakleekl #shakleepj #shakleebangsar #shakleesgbuloh #kencingmanis #diabetis #vivix #vivixshaklee #shakleesingapore 
#bellpalsy #bellpalsysembuh #stroke #vivix #strok #vivixshaklee #vivixum #shakleeum
VIVIX SUMBER ANTIOKSIDAN YANG TINGGI DAN TERBAIK😋 . Vivix ni tersangat la bagus tau sebab mampu perbaharui SEL & DNA. Konsep VIVIX➡️ Heal & Prevent. . Vivix ni tak perlu consume byk. Sehari satu sudu teh shj dh cukup. Rasa pun sedap😋 Mmg bagus utk siapa yg ssh nk telan supplement pil. . Vivix ni sgt higly recommended utk bantu: 🌸 hamil 🌸 kurus 🌸 anti penuaan 🌸 bell's palsy 🌸 diabetes 🌸 cancer 🌸 darah tinggi 🌸 strok 🌸 perokok tegar 🌸cyst 🌸 jantung . Vivix ni sememangnya bukan ubat untuk hilang kan mana mana penyakit ye. Tapi lebih pada bantu cepatkan pemulihan dengan provide ANTIOKSIDAN, lindungi SEL & DNA dan CEGAH sel rosak dari berulang. Sebaiknya refer pada doktor dahulu untuk sebarang penyakit serious. - - Order with Seha and get special price😘 🌸Seha - 0176746568 #vivix  #vivixshaklee  #promoShaklee  #sayajualShaklee  #shakleesingapore  #shakleesg  #shakleesingapura  #shakleebrunei  #shakleerawang  #shakleekl  #shakleepj  #shakleebangsar  #shakleesgbuloh  #kencingmanis  #diabetis  #vivix  #vivixshaklee  #shakleesingapore  #bellpalsy  #bellpalsysembuh  #stroke  #vivix  #strok  #vivixshaklee  #vivixum  #shakleeum 
VIVIX SUMBER ANTIOKSIDAN YANG TINGGI DAN TERBAIK😋
.
Vivix ni tersangat la bagus tau sebab  mampu perbaharui SEL & DNA. Konsep VIVIX➡️ Heal & Prevent.
.
Vivix ni tak perlu consume byk. Sehari satu sudu teh shj dh cukup. Rasa pun sedap😋 Mmg bagus utk siapa yg ssh nk telan supplement pil.
.
Vivix ni sgt higly recommended utk bantu:
🌸 hamil
🌸 kurus
🌸 anti penuaan
🌸 bell's palsy
🌸 diabetes
🌸 cancer
🌸 darah tinggi
🌸 strok
🌸 perokok tegar
🌸cyst
🌸 jantung
.
Vivix ni sememangnya bukan ubat untuk hilang kan mana mana penyakit ye. Tapi lebih pada bantu cepatkan pemulihan dengan provide ANTIOKSIDAN, lindungi SEL & DNA dan CEGAH sel rosak dari berulang. Sebaiknya refer pada doktor dahulu untuk sebarang penyakit serious.
-
-
Order with Seha and get special price😘
🌸Seha - 0176746568
#vivix #vivixshaklee #promoShaklee #sayajualShaklee #shakleesingapore #shakleesg #shakleesingapura #shakleebrunei #shakleerawang #shakleekl #shakleepj #shakleebangsar #shakleesgbuloh #kencingmanis #diabetis #vivix #vivixshaklee #shakleesingapore 
#bellpalsy #bellpalsysembuh #stroke #vivix #strok #vivixshaklee #vivixum #shakleeum
VIVIX SUMBER ANTIOKSIDAN YANG TINGGI DAN TERBAIK😋 . Vivix ni tersangat la bagus tau sebab mampu perbaharui SEL & DNA. Konsep VIVIX➡️ Heal & Prevent. . Vivix ni tak perlu consume byk. Sehari satu sudu teh shj dh cukup. Rasa pun sedap😋 Mmg bagus utk siapa yg ssh nk telan supplement pil. . Vivix ni sgt higly recommended utk bantu: 🌸 hamil 🌸 kurus 🌸 anti penuaan 🌸 bell's palsy 🌸 diabetes 🌸 cancer 🌸 darah tinggi 🌸 strok 🌸 perokok tegar 🌸cyst 🌸 jantung . Vivix ni sememangnya bukan ubat untuk hilang kan mana mana penyakit ye. Tapi lebih pada bantu cepatkan pemulihan dengan provide ANTIOKSIDAN, lindungi SEL & DNA dan CEGAH sel rosak dari berulang. Sebaiknya refer pada doktor dahulu untuk sebarang penyakit serious. - - Order with Seha and get special price😘 🌸Seha - 0176746568 #vivix  #vivixshaklee  #promoShaklee  #sayajualShaklee  #shakleesingapore  #shakleesg  #shakleesingapura  #shakleebrunei  #shakleerawang  #shakleekl  #shakleepj  #shakleebangsar  #shakleesgbuloh  #kencingmanis  #diabetis  #vivix  #vivixshaklee  #shakleesingapore  #bellpalsy  #bellpalsysembuh  #stroke  #vivix  #strok  #vivixshaklee  #vivixum  #shakleeum 
.
.
Anda mengalami masalah👇🏻
.
.
🍀LELAH/ASMA
🍀BATUK
🍀BADAN BERISI/PERUT BUNCIT
🍀SAKIT SENDI/ LENGUH BADAN
🍀SAKIT LUTUT
🍀KULIT KUSAM
🍀GOUT
🍀ECZEMA
🍀KOLESTROL TINGGI
🍀DARAH TINGGI
🍀KULIT KEPALA BERKUPING/GATAL
🍀TUMIT KAKI MEREKAH
🍀BIJI KOLESTROL BAWAH MATA/ATAS MATA
.
.
Jika anda salah seorang yang mengalami masalah seperti di atas, ain sangat sarankan untuk korang cuba CONSUME OMEGA SECARA KONSISTEN SELAMA SEBULAN, nanti kita tengok hasil nya macam mana😉
.
.
Dan yang paling best, OMEGA SHAKLEE BOLEH DI AMALKAN SEISI KELUARGA! BUDAK UMUR 1 TAHUN & KE ATAS DAH BOLEH CONSUME👍🏻👍🏻.. so kalau baby atau anak anda ada mengalami masalah ECZEMA ke BATUK ke LELAH ke, badan naik rashes ke, sangat bagus bagi makan OMEGA (campur dalam susu) sebab omega ni bersifat ANTI RADANG!
.
.
So ini antara manfaat lain OMEGA👇🏻
.
.
🌸bagus untuk IBU HAMIL kerana membantu perkembangan otak bayi & mengurangkan risiko melahirkan bayi PRA MATANG & mengawal BERAT BADAN IBU HAMIL👍🏻
.
.
🌸bagus untuk IBU MENYUSU kerana membekalkan minyak ikan secukupnya kepada bayi & MILKBOOSTER😍
.
.
🌸Sesuai di amalkan oleh anak-anak yang mudah jatuh sakit seperti batuk, selesema, asma kerana omega membantu dalam menguatkan sistem imunisasi badan👍🏻
.
.
🌸sesuai untuk mereka yang NAK KURUS! Sebab Omega 3 meningkatkan hormon Leptine yang mengawal selera makan dan akan terasa kenyang lama.
.
.
🌸Sesuai untuk mereka yang sering dilanda masalah kesihatan
🌕Batuk berkahak
🌕selesema berterusan
🌕Sakit-sakit sendi
🌕kolestrol tinggi
🌕Sakit Stroke
.
.
So apa tunggu lagi? Jangan biarkan masalah anda berlarutan, sebab kalau dah sakit teruk memang susah nanti.. so JOM CEGAH SEKARANG!😘. Kita hanya ikhtiar insyaAllah di permudahkan 😊
.
.
HEALTH IS WEALTH
.
.
SPECIAL CONSULTATION
.
Ain
0139221338

#shaklee  #shakleebrunei #shakleemalaysia #shakleeuitm #jerawat #shakleemsu 
#uitm #shakleepromosi #jutawanshaklee #sayajualshaklee #hbrendah #omega #shakleesingapore #minyakikan #productreview #omegaguard #kemaman #setjerawatshaklee  #eczema #instareviewbyEM #shakleeeffect
#shakleekemaman #shakleeshahalam #kemaman #bazarpaknilprodukkecantikan #igreviewbyCM #bazarpaknil
. . Anda mengalami masalah👇🏻 . . 🍀LELAH/ASMA 🍀BATUK 🍀BADAN BERISI/PERUT BUNCIT 🍀SAKIT SENDI/ LENGUH BADAN 🍀SAKIT LUTUT 🍀KULIT KUSAM 🍀GOUT 🍀ECZEMA 🍀KOLESTROL TINGGI 🍀DARAH TINGGI 🍀KULIT KEPALA BERKUPING/GATAL 🍀TUMIT KAKI MEREKAH 🍀BIJI KOLESTROL BAWAH MATA/ATAS MATA . . Jika anda salah seorang yang mengalami masalah seperti di atas, ain sangat sarankan untuk korang cuba CONSUME OMEGA SECARA KONSISTEN SELAMA SEBULAN, nanti kita tengok hasil nya macam mana😉 . . Dan yang paling best, OMEGA SHAKLEE BOLEH DI AMALKAN SEISI KELUARGA! BUDAK UMUR 1 TAHUN & KE ATAS DAH BOLEH CONSUME👍🏻👍🏻.. so kalau baby atau anak anda ada mengalami masalah ECZEMA ke BATUK ke LELAH ke, badan naik rashes ke, sangat bagus bagi makan OMEGA (campur dalam susu) sebab omega ni bersifat ANTI RADANG! . . So ini antara manfaat lain OMEGA👇🏻 . . 🌸bagus untuk IBU HAMIL kerana membantu perkembangan otak bayi & mengurangkan risiko melahirkan bayi PRA MATANG & mengawal BERAT BADAN IBU HAMIL👍🏻 . . 🌸bagus untuk IBU MENYUSU kerana membekalkan minyak ikan secukupnya kepada bayi & MILKBOOSTER😍 . . 🌸Sesuai di amalkan oleh anak-anak yang mudah jatuh sakit seperti batuk, selesema, asma kerana omega membantu dalam menguatkan sistem imunisasi badan👍🏻 . . 🌸sesuai untuk mereka yang NAK KURUS! Sebab Omega 3 meningkatkan hormon Leptine yang mengawal selera makan dan akan terasa kenyang lama. . . 🌸Sesuai untuk mereka yang sering dilanda masalah kesihatan 🌕Batuk berkahak 🌕selesema berterusan 🌕Sakit-sakit sendi 🌕kolestrol tinggi 🌕Sakit Stroke . . So apa tunggu lagi? Jangan biarkan masalah anda berlarutan, sebab kalau dah sakit teruk memang susah nanti.. so JOM CEGAH SEKARANG!😘. Kita hanya ikhtiar insyaAllah di permudahkan 😊 . . HEALTH IS WEALTH . . SPECIAL CONSULTATION . Ain 0139221338 #shaklee  #shakleebrunei  #shakleemalaysia  #shakleeuitm  #jerawat  #shakleemsu  #uitm  #shakleepromosi  #jutawanshaklee  #sayajualshaklee  #hbrendah  #omega  #shakleesingapore  #minyakikan  #productreview  #omegaguard  #kemaman  #setjerawatshaklee  #eczema  #instareviewbyEM  #shakleeeffect  #shakleekemaman  #shakleeshahalam  #kemaman  #bazarpaknilprodukkecantikan  #igreviewbyCM  #bazarpaknil 
.
.
Anda mengalami masalah👇🏻
.
.
🍀LELAH/ASMA
🍀BATUK
🍀BADAN BERISI/PERUT BUNCIT
🍀SAKIT SENDI/ LENGUH BADAN
🍀SAKIT LUTUT
🍀KULIT KUSAM
🍀GOUT
🍀ECZEMA
🍀KOLESTROL TINGGI
🍀DARAH TINGGI
🍀KULIT KEPALA BERKUPING/GATAL
🍀TUMIT KAKI MEREKAH
🍀BIJI KOLESTROL BAWAH MATA/ATAS MATA
.
.
Jika anda salah seorang yang mengalami masalah seperti di atas, ain sangat sarankan untuk korang cuba CONSUME OMEGA SECARA KONSISTEN SELAMA SEBULAN, nanti kita tengok hasil nya macam mana😉
.
.
Dan yang paling best, OMEGA SHAKLEE BOLEH DI AMALKAN SEISI KELUARGA! BUDAK UMUR 1 TAHUN & KE ATAS DAH BOLEH CONSUME👍🏻👍🏻.. so kalau baby atau anak anda ada mengalami masalah ECZEMA ke BATUK ke LELAH ke, badan naik rashes ke, sangat bagus bagi makan OMEGA (campur dalam susu) sebab omega ni bersifat ANTI RADANG!
.
.
So ini antara manfaat lain OMEGA👇🏻
.
.
🌸bagus untuk IBU HAMIL kerana membantu perkembangan otak bayi & mengurangkan risiko melahirkan bayi PRA MATANG & mengawal BERAT BADAN IBU HAMIL👍🏻
.
.
🌸bagus untuk IBU MENYUSU kerana membekalkan minyak ikan secukupnya kepada bayi & MILKBOOSTER😍
.
.
🌸Sesuai di amalkan oleh anak-anak yang mudah jatuh sakit seperti batuk, selesema, asma kerana omega membantu dalam menguatkan sistem imunisasi badan👍🏻
.
.
🌸sesuai untuk mereka yang NAK KURUS! Sebab Omega 3 meningkatkan hormon Leptine yang mengawal selera makan dan akan terasa kenyang lama.
.
.
🌸Sesuai untuk mereka yang sering dilanda masalah kesihatan
🌕Batuk berkahak
🌕selesema berterusan
🌕Sakit-sakit sendi
🌕kolestrol tinggi
🌕Sakit Stroke
.
.
So apa tunggu lagi? Jangan biarkan masalah anda berlarutan, sebab kalau dah sakit teruk memang susah nanti.. so JOM CEGAH SEKARANG!😘. Kita hanya ikhtiar insyaAllah di permudahkan 😊
.
.
HEALTH IS WEALTH
.
.
SPECIAL CONSULTATION
.
Ain
0139221338

#shaklee  #shakleebrunei #shakleemalaysia #shakleeuitm #jerawat #shakleemsu 
#uitm #shakleepromosi #jutawanshaklee #sayajualshaklee #hbrendah #omega #shakleesingapore #minyakikan #productreview #omegaguard #kemaman #setjerawatshaklee  #eczema #instareviewbyEM #shakleeeffect
#shakleekemaman #shakleeshahalam #kemaman #bazarpaknilprodukkecantikan #igreviewbyCM #bazarpaknil
. . Anda mengalami masalah👇🏻 . . 🍀LELAH/ASMA 🍀BATUK 🍀BADAN BERISI/PERUT BUNCIT 🍀SAKIT SENDI/ LENGUH BADAN 🍀SAKIT LUTUT 🍀KULIT KUSAM 🍀GOUT 🍀ECZEMA 🍀KOLESTROL TINGGI 🍀DARAH TINGGI 🍀KULIT KEPALA BERKUPING/GATAL 🍀TUMIT KAKI MEREKAH 🍀BIJI KOLESTROL BAWAH MATA/ATAS MATA . . Jika anda salah seorang yang mengalami masalah seperti di atas, ain sangat sarankan untuk korang cuba CONSUME OMEGA SECARA KONSISTEN SELAMA SEBULAN, nanti kita tengok hasil nya macam mana😉 . . Dan yang paling best, OMEGA SHAKLEE BOLEH DI AMALKAN SEISI KELUARGA! BUDAK UMUR 1 TAHUN & KE ATAS DAH BOLEH CONSUME👍🏻👍🏻.. so kalau baby atau anak anda ada mengalami masalah ECZEMA ke BATUK ke LELAH ke, badan naik rashes ke, sangat bagus bagi makan OMEGA (campur dalam susu) sebab omega ni bersifat ANTI RADANG! . . So ini antara manfaat lain OMEGA👇🏻 . . 🌸bagus untuk IBU HAMIL kerana membantu perkembangan otak bayi & mengurangkan risiko melahirkan bayi PRA MATANG & mengawal BERAT BADAN IBU HAMIL👍🏻 . . 🌸bagus untuk IBU MENYUSU kerana membekalkan minyak ikan secukupnya kepada bayi & MILKBOOSTER😍 . . 🌸Sesuai di amalkan oleh anak-anak yang mudah jatuh sakit seperti batuk, selesema, asma kerana omega membantu dalam menguatkan sistem imunisasi badan👍🏻 . . 🌸sesuai untuk mereka yang NAK KURUS! Sebab Omega 3 meningkatkan hormon Leptine yang mengawal selera makan dan akan terasa kenyang lama. . . 🌸Sesuai untuk mereka yang sering dilanda masalah kesihatan 🌕Batuk berkahak 🌕selesema berterusan 🌕Sakit-sakit sendi 🌕kolestrol tinggi 🌕Sakit Stroke . . So apa tunggu lagi? Jangan biarkan masalah anda berlarutan, sebab kalau dah sakit teruk memang susah nanti.. so JOM CEGAH SEKARANG!😘. Kita hanya ikhtiar insyaAllah di permudahkan 😊 . . HEALTH IS WEALTH . . SPECIAL CONSULTATION . Ain 0139221338 #shaklee  #shakleebrunei  #shakleemalaysia  #shakleeuitm  #jerawat  #shakleemsu  #uitm  #shakleepromosi  #jutawanshaklee  #sayajualshaklee  #hbrendah  #omega  #shakleesingapore  #minyakikan  #productreview  #omegaguard  #kemaman  #setjerawatshaklee  #eczema  #instareviewbyEM  #shakleeeffect  #shakleekemaman  #shakleeshahalam  #kemaman  #bazarpaknilprodukkecantikan  #igreviewbyCM  #bazarpaknil 
.
.
Anda mengalami masalah👇🏻
.
.
🍀LELAH/ASMA
🍀BATUK
🍀BADAN BERISI/PERUT BUNCIT
🍀SAKIT SENDI/ LENGUH BADAN
🍀SAKIT LUTUT
🍀KULIT KUSAM
🍀GOUT
🍀ECZEMA
🍀KOLESTROL TINGGI
🍀DARAH TINGGI
🍀KULIT KEPALA BERKUPING/GATAL
🍀TUMIT KAKI MEREKAH
🍀BIJI KOLESTROL BAWAH MATA/ATAS MATA
.
.
Jika anda salah seorang yang mengalami masalah seperti di atas, ain sangat sarankan untuk korang cuba CONSUME OMEGA SECARA KONSISTEN SELAMA SEBULAN, nanti kita tengok hasil nya macam mana😉
.
.
Dan yang paling best, OMEGA SHAKLEE BOLEH DI AMALKAN SEISI KELUARGA! BUDAK UMUR 1 TAHUN & KE ATAS DAH BOLEH CONSUME👍🏻👍🏻.. so kalau baby atau anak anda ada mengalami masalah ECZEMA ke BATUK ke LELAH ke, badan naik rashes ke, sangat bagus bagi makan OMEGA (campur dalam susu) sebab omega ni bersifat ANTI RADANG!
.
.
So ini antara manfaat lain OMEGA👇🏻
.
.
🌸bagus untuk IBU HAMIL kerana membantu perkembangan otak bayi & mengurangkan risiko melahirkan bayi PRA MATANG & mengawal BERAT BADAN IBU HAMIL👍🏻
.
.
🌸bagus untuk IBU MENYUSU kerana membekalkan minyak ikan secukupnya kepada bayi & MILKBOOSTER😍
.
.
🌸Sesuai di amalkan oleh anak-anak yang mudah jatuh sakit seperti batuk, selesema, asma kerana omega membantu dalam menguatkan sistem imunisasi badan👍🏻
.
.
🌸sesuai untuk mereka yang NAK KURUS! Sebab Omega 3 meningkatkan hormon Leptine yang mengawal selera makan dan akan terasa kenyang lama.
.
.
🌸Sesuai untuk mereka yang sering dilanda masalah kesihatan
🌕Batuk berkahak
🌕selesema berterusan
🌕Sakit-sakit sendi
🌕kolestrol tinggi
🌕Sakit Stroke
.
.
So apa tunggu lagi? Jangan biarkan masalah anda berlarutan, sebab kalau dah sakit teruk memang susah nanti.. so JOM CEGAH SEKARANG!😘. Kita hanya ikhtiar insyaAllah di permudahkan 😊
.
.
HEALTH IS WEALTH
.
.
SPECIAL CONSULTATION
.
Ain
0139221338

#shaklee  #shakleebrunei #shakleemalaysia #shakleeuitm #jerawat #shakleemsu 
#uitm #shakleepromosi #jutawanshaklee #sayajualshaklee #hbrendah #omega #shakleesingapore #minyakikan #productreview #omegaguard #kemaman #setjerawatshaklee  #eczema #instareviewbyEM #shakleeeffect
#shakleekemaman #shakleeshahalam #kemaman #bazarpaknilprodukkecantikan #igreviewbyCM #bazarpaknil
. . Anda mengalami masalah👇🏻 . . 🍀LELAH/ASMA 🍀BATUK 🍀BADAN BERISI/PERUT BUNCIT 🍀SAKIT SENDI/ LENGUH BADAN 🍀SAKIT LUTUT 🍀KULIT KUSAM 🍀GOUT 🍀ECZEMA 🍀KOLESTROL TINGGI 🍀DARAH TINGGI 🍀KULIT KEPALA BERKUPING/GATAL 🍀TUMIT KAKI MEREKAH 🍀BIJI KOLESTROL BAWAH MATA/ATAS MATA . . Jika anda salah seorang yang mengalami masalah seperti di atas, ain sangat sarankan untuk korang cuba CONSUME OMEGA SECARA KONSISTEN SELAMA SEBULAN, nanti kita tengok hasil nya macam mana😉 . . Dan yang paling best, OMEGA SHAKLEE BOLEH DI AMALKAN SEISI KELUARGA! BUDAK UMUR 1 TAHUN & KE ATAS DAH BOLEH CONSUME👍🏻👍🏻.. so kalau baby atau anak anda ada mengalami masalah ECZEMA ke BATUK ke LELAH ke, badan naik rashes ke, sangat bagus bagi makan OMEGA (campur dalam susu) sebab omega ni bersifat ANTI RADANG! . . So ini antara manfaat lain OMEGA👇🏻 . . 🌸bagus untuk IBU HAMIL kerana membantu perkembangan otak bayi & mengurangkan risiko melahirkan bayi PRA MATANG & mengawal BERAT BADAN IBU HAMIL👍🏻 . . 🌸bagus untuk IBU MENYUSU kerana membekalkan minyak ikan secukupnya kepada bayi & MILKBOOSTER😍 . . 🌸Sesuai di amalkan oleh anak-anak yang mudah jatuh sakit seperti batuk, selesema, asma kerana omega membantu dalam menguatkan sistem imunisasi badan👍🏻 . . 🌸sesuai untuk mereka yang NAK KURUS! Sebab Omega 3 meningkatkan hormon Leptine yang mengawal selera makan dan akan terasa kenyang lama. . . 🌸Sesuai untuk mereka yang sering dilanda masalah kesihatan 🌕Batuk berkahak 🌕selesema berterusan 🌕Sakit-sakit sendi 🌕kolestrol tinggi 🌕Sakit Stroke . . So apa tunggu lagi? Jangan biarkan masalah anda berlarutan, sebab kalau dah sakit teruk memang susah nanti.. so JOM CEGAH SEKARANG!😘. Kita hanya ikhtiar insyaAllah di permudahkan 😊 . . HEALTH IS WEALTH . . SPECIAL CONSULTATION . Ain 0139221338 #shaklee  #shakleebrunei  #shakleemalaysia  #shakleeuitm  #jerawat  #shakleemsu  #uitm  #shakleepromosi  #jutawanshaklee  #sayajualshaklee  #hbrendah  #omega  #shakleesingapore  #minyakikan  #productreview  #omegaguard  #kemaman  #setjerawatshaklee  #eczema  #instareviewbyEM  #shakleeeffect  #shakleekemaman  #shakleeshahalam  #kemaman  #bazarpaknilprodukkecantikan  #igreviewbyCM  #bazarpaknil 
.
.
Anda mengalami masalah👇🏻
.
.
🍀LELAH/ASMA
🍀BATUK
🍀BADAN BERISI/PERUT BUNCIT
🍀SAKIT SENDI/ LENGUH BADAN
🍀SAKIT LUTUT
🍀KULIT KUSAM
🍀GOUT
🍀ECZEMA
🍀KOLESTROL TINGGI
🍀DARAH TINGGI
🍀KULIT KEPALA BERKUPING/GATAL
🍀TUMIT KAKI MEREKAH
🍀BIJI KOLESTROL BAWAH MATA/ATAS MATA
.
.
Jika anda salah seorang yang mengalami masalah seperti di atas, ain sangat sarankan untuk korang cuba CONSUME OMEGA SECARA KONSISTEN SELAMA SEBULAN, nanti kita tengok hasil nya macam mana😉
.
.
Dan yang paling best, OMEGA SHAKLEE BOLEH DI AMALKAN SEISI KELUARGA! BUDAK UMUR 1 TAHUN & KE ATAS DAH BOLEH CONSUME👍🏻👍🏻.. so kalau baby atau anak anda ada mengalami masalah ECZEMA ke BATUK ke LELAH ke, badan naik rashes ke, sangat bagus bagi makan OMEGA (campur dalam susu) sebab omega ni bersifat ANTI RADANG!
.
.
So ini antara manfaat lain OMEGA👇🏻
.
.
🌸bagus untuk IBU HAMIL kerana membantu perkembangan otak bayi & mengurangkan risiko melahirkan bayi PRA MATANG & mengawal BERAT BADAN IBU HAMIL👍🏻
.
.
🌸bagus untuk IBU MENYUSU kerana membekalkan minyak ikan secukupnya kepada bayi & MILKBOOSTER😍
.
.
🌸Sesuai di amalkan oleh anak-anak yang mudah jatuh sakit seperti batuk, selesema, asma kerana omega membantu dalam menguatkan sistem imunisasi badan👍🏻
.
.
🌸sesuai untuk mereka yang NAK KURUS! Sebab Omega 3 meningkatkan hormon Leptine yang mengawal selera makan dan akan terasa kenyang lama.
.
.
🌸Sesuai untuk mereka yang sering dilanda masalah kesihatan
🌕Batuk berkahak
🌕selesema berterusan
🌕Sakit-sakit sendi
🌕kolestrol tinggi
🌕Sakit Stroke
.
.
So apa tunggu lagi? Jangan biarkan masalah anda berlarutan, sebab kalau dah sakit teruk memang susah nanti.. so JOM CEGAH SEKARANG!😘. Kita hanya ikhtiar insyaAllah di permudahkan 😊
.
.
HEALTH IS WEALTH
.
.
SPECIAL CONSULTATION
.
Ain
0139221338

#shaklee  #shakleebrunei #shakleemalaysia #shakleeuitm #jerawat #shakleemsu 
#uitm #shakleepromosi #jutawanshaklee #sayajualshaklee #hbrendah #omega #shakleesingapore #minyakikan #productreview #omegaguard #kemaman #setjerawatshaklee  #eczema #instareviewbyEM #shakleeeffect
#shakleekemaman #shakleeshahalam #kemaman #bazarpaknilprodukkecantikan #igreviewbyCM #bazarpaknil
. . Anda mengalami masalah👇🏻 . . 🍀LELAH/ASMA 🍀BATUK 🍀BADAN BERISI/PERUT BUNCIT 🍀SAKIT SENDI/ LENGUH BADAN 🍀SAKIT LUTUT 🍀KULIT KUSAM 🍀GOUT 🍀ECZEMA 🍀KOLESTROL TINGGI 🍀DARAH TINGGI 🍀KULIT KEPALA BERKUPING/GATAL 🍀TUMIT KAKI MEREKAH 🍀BIJI KOLESTROL BAWAH MATA/ATAS MATA . . Jika anda salah seorang yang mengalami masalah seperti di atas, ain sangat sarankan untuk korang cuba CONSUME OMEGA SECARA KONSISTEN SELAMA SEBULAN, nanti kita tengok hasil nya macam mana😉 . . Dan yang paling best, OMEGA SHAKLEE BOLEH DI AMALKAN SEISI KELUARGA! BUDAK UMUR 1 TAHUN & KE ATAS DAH BOLEH CONSUME👍🏻👍🏻.. so kalau baby atau anak anda ada mengalami masalah ECZEMA ke BATUK ke LELAH ke, badan naik rashes ke, sangat bagus bagi makan OMEGA (campur dalam susu) sebab omega ni bersifat ANTI RADANG! . . So ini antara manfaat lain OMEGA👇🏻 . . 🌸bagus untuk IBU HAMIL kerana membantu perkembangan otak bayi & mengurangkan risiko melahirkan bayi PRA MATANG & mengawal BERAT BADAN IBU HAMIL👍🏻 . . 🌸bagus untuk IBU MENYUSU kerana membekalkan minyak ikan secukupnya kepada bayi & MILKBOOSTER😍 . . 🌸Sesuai di amalkan oleh anak-anak yang mudah jatuh sakit seperti batuk, selesema, asma kerana omega membantu dalam menguatkan sistem imunisasi badan👍🏻 . . 🌸sesuai untuk mereka yang NAK KURUS! Sebab Omega 3 meningkatkan hormon Leptine yang mengawal selera makan dan akan terasa kenyang lama. . . 🌸Sesuai untuk mereka yang sering dilanda masalah kesihatan 🌕Batuk berkahak 🌕selesema berterusan 🌕Sakit-sakit sendi 🌕kolestrol tinggi 🌕Sakit Stroke . . So apa tunggu lagi? Jangan biarkan masalah anda berlarutan, sebab kalau dah sakit teruk memang susah nanti.. so JOM CEGAH SEKARANG!😘. Kita hanya ikhtiar insyaAllah di permudahkan 😊 . . HEALTH IS WEALTH . . SPECIAL CONSULTATION . Ain 0139221338 #shaklee  #shakleebrunei  #shakleemalaysia  #shakleeuitm  #jerawat  #shakleemsu  #uitm  #shakleepromosi  #jutawanshaklee  #sayajualshaklee  #hbrendah  #omega  #shakleesingapore  #minyakikan  #productreview  #omegaguard  #kemaman  #setjerawatshaklee  #eczema  #instareviewbyEM  #shakleeeffect  #shakleekemaman  #shakleeshahalam  #kemaman  #bazarpaknilprodukkecantikan  #igreviewbyCM  #bazarpaknil