an online Instagram web viewer

#sayang medias

Photos

Salam Jumaat!Nice quote for you!
Salam Jumaat!Nice quote for you!
bila kau nampak crush, balas senyum kat kau be like.. hahhahah😂😆😆
.
#hana #dah #tiarap #baby #sayang #aciput #geram #love #loveu #justlove
Kejadian aneh yang berlaku di library kkkl @datoserivida

#datoserivida #iamme #meow #queentessa #motifviral #sayang
Lastloveaminnnnn💓
#longdistancerelationship  #sayang
Bengkung moden 3 dalam 1 (kualiti tinggi)

Harga pasaran : RM65.00
PROMOSI!PROMOSI!PROMOSI!
RM50.00 free postage
Stok terhad

MATERIAL BERMUTU TINGGI - kukuh
Bukn jenis yg mudah mengembang @ tak kukuh.
Utk ibu dlm pantang elok guna material jenis kukuh utk kesan yg lebih cepat|

Sesuai untuk : ** Ibu lepas bersalin, cantikkan  semula bentuk badan.
. **Mengempiskan perut buncit
.
. **Pinggul besar/punggung besar
.
**Mengecilkan peha besar .
.**Selulit di perut, peha, punggung
.
**Merampingkan pinggang

Saiz: M L XL XXL

Berat:
Bawah 58kg/58-68kg/  68-83kg/88-100kg

Pinggang:
74-84cm/ 85-94cm/ 95-104cm/ 105-114cm ***utk jenis lbih murah pun ada dijual

Wasap 016 4468124
Wasap 016 4468124
Wasap 016 4468124

#awetmuda #kuruspantas
#korsetbamboo #nakslim
#bamboo2in1 #nakkurus
#bajudalam #diet #bajukurus
#korset #wanitamelayu #bentukbadan
#jelita#berpantang #turunberatbadan#bengkungmoden
#baju #senam #anakdara
#kurus  #senaman #sayang
#ramping #suamiisteri #cinta
#berpantang #gembira #bajukurus
#dalampantang #wanita #nakgebu
Bengkung moden 3 dalam 1 (kualiti tinggi) Harga pasaran : RM65.00 PROMOSI!PROMOSI!PROMOSI! RM50.00 free postage Stok terhad MATERIAL BERMUTU TINGGI - kukuh Bukn jenis yg mudah mengembang @ tak kukuh. Utk ibu dlm pantang elok guna material jenis kukuh utk kesan yg lebih cepat| Sesuai untuk : ** Ibu lepas bersalin, cantikkan semula bentuk badan. . **Mengempiskan perut buncit . . **Pinggul besar/punggung besar . **Mengecilkan peha besar . .**Selulit di perut, peha, punggung . **Merampingkan pinggang Saiz: M L XL XXL Berat: Bawah 58kg/58-68kg/ 68-83kg/88-100kg Pinggang: 74-84cm/ 85-94cm/ 95-104cm/ 105-114cm ***utk jenis lbih murah pun ada dijual Wasap 016 4468124 Wasap 016 4468124 Wasap 016 4468124 #awetmuda  #kuruspantas  #korsetbamboo  #nakslim  #bamboo2in1  #nakkurus  #bajudalam  #diet  #bajukurus  #korset  #wanitamelayu  #bentukbadan  #jelita #berpantang  #turunberatbadan #bengkungmoden  #baju  #senam  #anakdara  #kurus  #senaman  #sayang  #ramping  #suamiisteri  #cinta  #berpantang  #gembira  #bajukurus  #dalampantang  #wanita  #nakgebu 
😍😍😘😘😘😘
@nrhsnllkhotmh__ 
#love #sayang #like4like
SEMOGA KAMI SEGERA PUNYA BABY

Sudah lama menikah belum mempunyai momongan? 
Apa masalahnya?
Bagaimana solusinya? 
Kami ada untuk membantu promil ayah dan bunda. Program hamil tidak harus mahal dan instan, mahal itu relatif, yang terpenting program hamil yang tepat sesuai dengan masalah kehamilannya. Program saja tidak cukup harus di iringi do'a dan keikhlasan menjalaninya.

Semoga tahun ini bunda dan suami segera di beri kepercayaan untuk memiliki momongan. Amiiinnn
.
.
. .
Jangan lupa tekan ❤ dan Tag teman atau saudara terdekat kalian untuk mengikuti kami 🙏 😇
Indah nya kebersamaan jika kita saling berbagi kepada orang di sekitar kita agar saling mengetahui 🙌 😊 😇
SEMOGA KAMI SEGERA PUNYA BABY Sudah lama menikah belum mempunyai momongan? Apa masalahnya? Bagaimana solusinya? Kami ada untuk membantu promil ayah dan bunda. Program hamil tidak harus mahal dan instan, mahal itu relatif, yang terpenting program hamil yang tepat sesuai dengan masalah kehamilannya. Program saja tidak cukup harus di iringi do'a dan keikhlasan menjalaninya. Semoga tahun ini bunda dan suami segera di beri kepercayaan untuk memiliki momongan. Amiiinnn . . . . Jangan lupa tekan ❤ dan Tag teman atau saudara terdekat kalian untuk mengikuti kami 🙏 😇 Indah nya kebersamaan jika kita saling berbagi kepada orang di sekitar kita agar saling mengetahui 🙌 😊 😇
Selamat 6 bulan sayank# Arrum arrum😘 suka bgt Pure buah naganya 😚begitu habis malah nagis😂😂#sayang Amy Aby 😍😍
Selamat 6 bulan sayank# Arrum arrum😘 suka bgt Pure buah naganya 😚begitu habis malah nagis😂😂#sayang  Amy Aby 😍😍
😍😍😍😍😘😘😘 #pacar #cinta #sayang #pasangan #tulus #setia #romantis #iseng #jail #selfie
take a nap

#sayang
cite smlm menemani anak bongsu kt skolah Methodist sembahyang hajat smua yg mnduduki UPSR sept nie.. moga anak mama di permudahkn segala urusan ,diberikn kesihatan yg baik,di kejayaan di dunia dan akhirat, diberkati dan dirahmati ALLAH dan menjadi Anak yg soleha Aamiin
#adik hrapan mama juga.. #sayang ketatketat more n forever.. ❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤
@me. syafi
@nur_natasha00
💞💞💞💞💞💞💞💞💞💞💞💞💞
cite smlm menemani anak bongsu kt skolah Methodist sembahyang hajat smua yg mnduduki UPSR sept nie.. moga anak mama di permudahkn segala urusan ,diberikn kesihatan yg baik,di kejayaan di dunia dan akhirat, diberkati dan dirahmati ALLAH dan menjadi Anak yg soleha Aamiin #adik  hrapan mama juga.. #sayang  ketatketat more n forever.. ❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤ @me. syafi @nur_natasha00 💞💞💞💞💞💞💞💞💞💞💞💞💞
2017,08.18④
・
子供靴サヤンのpop up store オープン!✨
・
アウトレットコーナーもあるよ👍
・
・
#サヤン#sayang#子供靴 
#スールドゥシュエット#シュエット 
#セレクトショップ#セレクトショップ静岡
ank papa n mama
😘😘😘
#comel
#sayang
#comot
kak fatmah @ akak fateh . . walaupun kami berkenalan dan berjumpa hnya sekali.. tapi Allah kirimkn dia sebagai pembimbing dan pendorong di kala hati ini mengalami agenda2x yg d mampu mmbuat hati ini gugur dan putus asa...😥😖.... bakal kaunselor juga perlukan bimbingan dan kaunseling .. #sayang akakfateh ❤❤❤❤❤
kak fatmah @ akak fateh . . walaupun kami berkenalan dan berjumpa hnya sekali.. tapi Allah kirimkn dia sebagai pembimbing dan pendorong di kala hati ini mengalami agenda2x yg d mampu mmbuat hati ini gugur dan putus asa...😥😖.... bakal kaunselor juga perlukan bimbingan dan kaunseling .. #sayang  akakfateh ❤❤❤❤❤
2017.08.18③
・
子供靴サヤンのpop up store 開店です🤗
・
定番バレエシューズと
・
レースアップタイプの「cotta」コッタが初お目見え
・
可愛いよねぇ〜〜〜☺️
・
・
#サヤン#sayang#子供靴 
#サイズ展開16cm〜20cm/ 16cm〜22cm (モデルにより異なります)
#スールドゥシュエット#シュエット 
#明日から8/31(木)までスールドゥシュエット店頭にでお買い求めいただけます
2017.08.18③ ・ 子供靴サヤンのpop up store 開店です🤗 ・ 定番バレエシューズと ・ レースアップタイプの「cotta」コッタが初お目見え ・ 可愛いよねぇ〜〜〜☺️ ・ ・ #サヤン #sayang #子供靴  #サイズ展開16cm ã€œ20cm/ 16cm〜22cm (モデルにより異なります) #スールドゥシュエット #シュエット  #明日から8 /31(木)までスールドゥシュエット店頭にでお買い求めいただけます
先日福岡で立ち寄ったミクロアパートメントさん  @microapartment でもsayangのシューズ発見しました☺️👞 styling by me❤️ #Repost @sayang_design with @repostapp
・・・
とっても素敵な静岡のセレクトショップ「スールドゥシュエット」さんにて、SAYANGシューズ予約会が開催されます!
この機会に、ぜひ実際にお手に取ってご覧下さい!
・
・
・
#Repost @chouette_staff (@get_repost)
・・・
『SAYANG子供靴pop up store』開催のお知らせ

8/19(土)〜8/31(木) 11:00-19:00 ※水曜休み スールドゥシュエット店内にて
実際のお靴のサイズサンプルを試しばきしながらのご予約会となります。 ・
「SAYANG」はインドネシア語で“愛おしい"の意。
子供の足のこと、歩きやすさを追求した子供シューズブランドです。
熟練の職人さんが全ての工程を手作業で行い、一足一足丁寧に作られたkidsshoes。made in Japanの手仕事です。 ・
▶︎サヤンコッタ(レザー)
★ブラック(レザー) 16〜22㎝ 9,000+tax ・
★ホワイト(レザー)16〜22㎝ 9,000+tax
★オセロ(レザー) 16〜20㎝ 9,000+tax

シュエットでは初お披露目となる『cotta(コッタ)』 ・
紐はゴム製で収縮しますので、お子さまが脱ぎ履きしやすくなっています。インソールには低反発スポンジを採用、お子さまの足にやさしい設計です。ユニセックスなデザインなので男の子にも女の子にも履いて頂けます。

ぜひこの機会にお子さまとご一緒にシュエットにお出かけ下さい。 ※blog更新しています。プロフィールのURLからとべますのでのぞいてみて下さいね! ・
※本日は定休日となります。よろしくお願いします。

#SAYANG
#sayang
#サヤン
#紐靴
#ひもぐつ
#コッタ
#cotta
#shoes
#子供靴
#kidsshoes
#kids
#キッズ

#style#fashion
#ファッション

#コーディネート
#コーデ
#今日のコーデ
#outfit #ootd
#followme
#instagood ----------------------------------
オンに着る服オフに着る服
静岡市葵区両替町1-4-4
赤上ビル1F
スールドゥシュエット
OPEN 11:00〜19:00 水曜定休

http://chouette.cocolog-wbs.com/blog/

http://www3.tokai.or.jp/chouette/

店主スズキ@cho.uette
スタッフヒロノ@chouette.ak03119
先日福岡で立ち寄ったミクロアパートメントさん @microapartment でもsayangのシューズ発見しました☺️👞 styling by me❤️ #Repost  @sayang_design with @repostapp ・・・ とっても素敵な静岡のセレクトショップ「スールドゥシュエット」さんにて、SAYANGシューズ予約会が開催されます! この機会に、ぜひ実際にお手に取ってご覧下さい! ・ ・ ・ #Repost  @chouette_staff (@get_repost) ・・・ 『SAYANG子供靴pop up store』開催のお知らせ 8/19(土)〜8/31(木) 11:00-19:00 ※水曜休み スールドゥシュエット店内にて 実際のお靴のサイズサンプルを試しばきしながらのご予約会となります。 ・ 「SAYANG」はインドネシア語で“愛おしい"の意。 子供の足のこと、歩きやすさを追求した子供シューズブランドです。 熟練の職人さんが全ての工程を手作業で行い、一足一足丁寧に作られたkidsshoes。made in Japanの手仕事です。 ・ ▶︎サヤンコッタ(レザー) ★ブラック(レザー) 16〜22㎝ 9,000+tax ・ ★ホワイト(レザー)16〜22㎝ 9,000+tax ★オセロ(レザー) 16〜20㎝ 9,000+tax シュエットでは初お披露目となる『cotta(コッタ)』 ・ 紐はゴム製で収縮しますので、お子さまが脱ぎ履きしやすくなっています。インソールには低反発スポンジを採用、お子さまの足にやさしい設計です。ユニセックスなデザインなので男の子にも女の子にも履いて頂けます。 ぜひこの機会にお子さまとご一緒にシュエットにお出かけ下さい。 ※blog更新しています。プロフィールのURLからとべますのでのぞいてみて下さいね! ・ ※本日は定休日となります。よろしくお願いします。 #SAYANG  #sayang  #サヤン  #紐靴  #ひもぐつ  #コッタ  #cotta  #shoes  #子供靴  #kidsshoes  #kids  #キッズ  #style #fashion  #ファッション  #コーディネート  #コーデ  #今日のコーデ  #outfit  #ootd  #followme  #instagood  ---------------------------------- オンに着る服オフに着る服 静岡市葵区両替町1-4-4 赤上ビル1F スールドゥシュエット OPEN 11:00〜19:00 水曜定休 http://chouette.cocolog-wbs.com/blog/ http://www3.tokai.or.jp/chouette/ 店主スズキ@cho.uette スタッフヒロノ@chouette.ak03119
Nossos queridos amigos da Malásia #sayang #malasianfood
Minta traktir bakso biar cepet sehat ... 😊#ndut #sayang #tengkyu 😘
止咳茶 for you later #getwellsoon #sayang #💌
Happy birthday kawan semoga di murah kn rezeki semoga panjang umur semoga kekal jadi kawan aku semoga engkau sentiasa sihat walafiat mlm ni aku wish lagi♥♥♥
#sayang kau
@suhaidah_01
Happy birthday kawan semoga di murah kn rezeki semoga panjang umur semoga kekal jadi kawan aku semoga engkau sentiasa sihat walafiat mlm ni aku wish lagi♥♥♥ #sayang  kau @suhaidah_01
Biarkan Mimpi Sampai Ke Bintang ⭐

#girl #biarmimpisampaikebintang #love #sayang #malaysianig
Lang peni adong jawabanni kk. 😞😞😞
Hanja rohni masalah baggal on  ro hu bamu. 
Aha pambahenan na lepak ase roh masalah na borit bamu.
Domma siholan hanami haganupan bamu kk,apalagi inang domma bagas tumang ni siholanni bamu .
Tiap martelepon pakon au ham do lalap na i sukkuni .
Sayang do tumang inang pakon ham ,tapi au pe lang hubotoh aha na hubahen kk ,aha na boi mambantu siholan ni inang bani ham .😭😭😭😭
Loja pe au mamikirin in ganupan ,lang na marna sae  au mambahen na madear bamu kk pakon inang .
Janah tonggoku bani Tuhan pe homani lang  marna bois.
Halani hubotoh ganjang pe ni ari" si dalanonta,ase boi hita mardomu use .😭😭😭😭
Hargani hape ni ham bani inang ai kk .
Sayangni  domma bagas tumang pakon ham.😥😥😥😥😥😥😭😭😭
#domma siholan hanami haganupan bamu kk .😭😭😭😭
#sayang do hanami bamu 😂😂😂😂😂😖🙈🙈🙈🙈🙈🙈
Lang peni adong jawabanni kk. 😞😞😞 Hanja rohni masalah baggal on ro hu bamu. Aha pambahenan na lepak ase roh masalah na borit bamu. Domma siholan hanami haganupan bamu kk,apalagi inang domma bagas tumang ni siholanni bamu . Tiap martelepon pakon au ham do lalap na i sukkuni . Sayang do tumang inang pakon ham ,tapi au pe lang hubotoh aha na hubahen kk ,aha na boi mambantu siholan ni inang bani ham .😭😭😭😭 Loja pe au mamikirin in ganupan ,lang na marna sae au mambahen na madear bamu kk pakon inang . Janah tonggoku bani Tuhan pe homani lang marna bois. Halani hubotoh ganjang pe ni ari" si dalanonta,ase boi hita mardomu use .😭😭😭😭 Hargani hape ni ham bani inang ai kk . Sayangni domma bagas tumang pakon ham.😥😥😥😥😥😥😭😭😭 #domma  siholan hanami haganupan bamu kk .😭😭😭😭 #sayang  do hanami bamu 😂😂😂😂😂😖🙈🙈🙈🙈🙈🙈
"Jika pesan perasaanku telah sampai kepadamu, dan jika hujan jatuh membasahi seluruhnya, maka tidak akan ada yang sanggup untuk menyatukan kembali dengan seutuhnya kecuali oleh hatimu sendiri. 
Aku ingin rasa cemburuku dibenarkan, sebenar perasaanku untuk menjadi pendampingmu. Karenanya ... aku ingin mencintaimu dengan cara dan jalan yang benar."
.
🎬melodydalampuisi
.
Tag teman2 terbaikmu
.
.
.
#tereliyequote_ #perasaan #cinta #kagum #jatuhcinta #suka #sayang #katabijak @RepostIt_app
"Jika pesan perasaanku telah sampai kepadamu, dan jika hujan jatuh membasahi seluruhnya, maka tidak akan ada yang sanggup untuk menyatukan kembali dengan seutuhnya kecuali oleh hatimu sendiri. Aku ingin rasa cemburuku dibenarkan, sebenar perasaanku untuk menjadi pendampingmu. Karenanya ... aku ingin mencintaimu dengan cara dan jalan yang benar." . 🎬melodydalampuisi . Tag teman2 terbaikmu . . . #tereliyequote_  #perasaan  #cinta  #kagum  #jatuhcinta  #suka  #sayang  #katabijak  @RepostIt_app
Anak demam..ibu yang paling risau😂 tak nak makan,baring je.. Alhmdulillah..tamargo sangat2 membantu😘

#madu #habatussauda #kurma #susukambing #tabletkurma #makanansunnah #hadiah #sayang
Barakallah Fii Umrik Ibu...
Gak nyesel deh punya ibu
.
.
.
.
.
#sayang #banget #ibu

#AbaikanTulisan2071
#salahtulisan
Rindunyaa Kat dia ......Bila nk balik Perak
#kelantan #rindu #sayang #abgjambu #abgrimau #2k17 #mamu #sayaXhot
#sayaXhensem
Ritual mengembalikan kekasih yang pergi, #ditinggalkan #moveon #putergiling #clbk #pisah #putus #pisahranjang #putuscinta #curhat #gagal #ritual #cinta #love #sayang #cerai
So small already know how to eye contact with grandpa. 😂 ♥ #deep #affectionate #looking #each #other #daddy #sayang #cucu #cucu #manja #atuk #🌹
Happy Birthday sayang,,😘💋❤#birthday #husband #loves  #sayang #party #instabirthday #wish
Keusilan yayah.. #sayang kl dibuang..
Keusilan yayah.. #sayang  kl dibuang..
#emas916
Bangle mampu milik. Murah2 je. Berminat blh pm sy ye.
😄😄
.
Yg penting ❌upah, ❌gst.

Serious buyer sahaja ye. Bayar deposit dulu baru saya lock.
Blh bayar ansuran 3 bln.

Harga istimewa sy akan beri 👌👌👌 Siap termasuk postage. 
Blh WS @ Tele 019-9270962

Avail ☑ 
Saiz sudah tertera pada gambar 👍

Sy tak jual second hand.

#emasbudget #murah #love #mampu #polochoker #trend #lifestyle #hot #mestiada #hadiah #sayang #emas #mampumilik #koleksi 
#anak #tunang #comel #cantik #student #gold #aksesori #kanakkanak #barangkemas #loket #subang #gelang #rantaitangan #cincin #dewasa
#emas916  Bangle mampu milik. Murah2 je. Berminat blh pm sy ye. 😄😄 . Yg penting ❌upah, ❌gst. Serious buyer sahaja ye. Bayar deposit dulu baru saya lock. Blh bayar ansuran 3 bln. Harga istimewa sy akan beri 👌👌👌 Siap termasuk postage. Blh WS @ Tele 019-9270962 Avail ☑ Saiz sudah tertera pada gambar 👍 Sy tak jual second hand. #emasbudget  #murah  #love  #mampu  #polochoker  #trend  #lifestyle  #hot  #mestiada  #hadiah  #sayang  #emas  #mampumilik  #koleksi  #anak  #tunang  #comel  #cantik  #student  #gold  #aksesori  #kanakkanak  #barangkemas  #loket  #subang  #gelang  #rantaitangan  #cincin  #dewasa 
#emas916
Loket sempoa comel2 mampu milik. Murah2 je. Berminat blh pm sy ye.
😄😄
.
Yg penting ❌upah, ❌gst.

Serious buyer sahaja ye. Bayar deposit dulu baru saya lock.
Blh bayar ansuran 3 bln.

Harga istimewa sy akan beri 👌👌👌 Siap termasuk postage. 
Blh WS @ Tele 019-9270962

Avail ☑ 
Saiz sudah tertera pada gambar 👍

Sy tak jual second hand.

#emasbudget #murah #love #mampu #polochoker #trend #lifestyle #hot #mestiada #hadiah #sayang #emas #mampumilik #koleksi 
#anak #tunang #comel #cantik #student #gold #aksesori #kanakkanak #barangkemas #loket #subang #gelang #rantaitangan #cincin #dewasa
#emas916  Loket sempoa comel2 mampu milik. Murah2 je. Berminat blh pm sy ye. 😄😄 . Yg penting ❌upah, ❌gst. Serious buyer sahaja ye. Bayar deposit dulu baru saya lock. Blh bayar ansuran 3 bln. Harga istimewa sy akan beri 👌👌👌 Siap termasuk postage. Blh WS @ Tele 019-9270962 Avail ☑ Saiz sudah tertera pada gambar 👍 Sy tak jual second hand. #emasbudget  #murah  #love  #mampu  #polochoker  #trend  #lifestyle  #hot  #mestiada  #hadiah  #sayang  #emas  #mampumilik  #koleksi  #anak  #tunang  #comel  #cantik  #student  #gold  #aksesori  #kanakkanak  #barangkemas  #loket  #subang  #gelang  #rantaitangan  #cincin  #dewasa 
Kamu kembali membuat jarak yang sangat jauh  yang tak bisa ku gapai 
Kamu kembali membuat mata ini tak berhenti menangis menatap kepergianmu 
Tapi aku tau ada satu kebahagian setelah kepergianmu💜
I'll be waiting you💋
14.430 km
.
#iqbaal #usa #sayang #seeyou #rindu
Kamu kembali membuat jarak yang sangat jauh yang tak bisa ku gapai Kamu kembali membuat mata ini tak berhenti menangis menatap kepergianmu Tapi aku tau ada satu kebahagian setelah kepergianmu💜 I'll be waiting you💋 14.430 km . #iqbaal  #usa  #sayang  #seeyou  #rindu 
#emas916
R.tangan comel2 mampu milik. Murah2 je. Berminat blh pm sy ye.
😄😄
.
Yg penting ❌upah, ❌gst.

Serious buyer sahaja ye. Bayar deposit dulu baru saya lock.
Blh bayar ansuran 3 bln.

Harga istimewa sy akan beri 👌👌👌 Siap termasuk postage. 
Blh WS @ Tele 019-9270962

Avail ☑ 
Saiz sudah tertera pada gambar 👍

Sy tak jual second hand.

#emasbudget #murah #love #mampu #polochoker #trend #lifestyle #hot #mestiada #hadiah #sayang #emas #mampumilik #koleksi 
#anak #tunang #comel #cantik #student #gold #aksesori #kanakkanak #barangkemas #loket #subang #gelang #rantaitangan #cincin #dewasa
#emas916  R.tangan comel2 mampu milik. Murah2 je. Berminat blh pm sy ye. 😄😄 . Yg penting ❌upah, ❌gst. Serious buyer sahaja ye. Bayar deposit dulu baru saya lock. Blh bayar ansuran 3 bln. Harga istimewa sy akan beri 👌👌👌 Siap termasuk postage. Blh WS @ Tele 019-9270962 Avail ☑ Saiz sudah tertera pada gambar 👍 Sy tak jual second hand. #emasbudget  #murah  #love  #mampu  #polochoker  #trend  #lifestyle  #hot  #mestiada  #hadiah  #sayang  #emas  #mampumilik  #koleksi  #anak  #tunang  #comel  #cantik  #student  #gold  #aksesori  #kanakkanak  #barangkemas  #loket  #subang  #gelang  #rantaitangan  #cincin  #dewasa 
#emas916
Cincin ala mak datin mampu milik. Murah2 je. Berminat blh pm sy ye.
😄😄
.
Yg penting ❌upah, ❌gst.

Serious buyer sahaja ye. Bayar deposit dulu baru saya lock.
Blh bayar ansuran 3 bln.

Harga istimewa sy akan beri 👌👌👌 Siap termasuk postage. 
Blh WS @ Tele 019-9270962

Avail ☑ 
Saiz sudah tertera pada gambar 👍

Sy tak jual second hand.

#emasbudget #murah #love #mampu #polochoker #trend #lifestyle #hot #mestiada #hadiah #sayang #emas #mampumilik #koleksi 
#anak #tunang #comel #cantik #student #gold #aksesori #kanakkanak #barangkemas #loket #subang #gelang #rantaitangan #cincin #dewasa
#emas916  Cincin ala mak datin mampu milik. Murah2 je. Berminat blh pm sy ye. 😄😄 . Yg penting ❌upah, ❌gst. Serious buyer sahaja ye. Bayar deposit dulu baru saya lock. Blh bayar ansuran 3 bln. Harga istimewa sy akan beri 👌👌👌 Siap termasuk postage. Blh WS @ Tele 019-9270962 Avail ☑ Saiz sudah tertera pada gambar 👍 Sy tak jual second hand. #emasbudget  #murah  #love  #mampu  #polochoker  #trend  #lifestyle  #hot  #mestiada  #hadiah  #sayang  #emas  #mampumilik  #koleksi  #anak  #tunang  #comel  #cantik  #student  #gold  #aksesori  #kanakkanak  #barangkemas  #loket  #subang  #gelang  #rantaitangan  #cincin  #dewasa 
Panjat pinang kemarin acara 17/08/2017 di tebing tinggi

#sayang dak ikut 😿😿
Panjat pinang kemarin acara 17/08/2017 di tebing tinggi #sayang  dak ikut 😿😿
#emas916
Cincin comel2 mampu milik. Murah2 je. Berminat blh pm sy ye.
😄😄
.
Yg penting ❌upah, ❌gst.

Serious buyer sahaja ye. Bayar deposit dulu baru saya lock.
Blh bayar ansuran 3 bln.

Harga istimewa sy akan beri 👌👌👌 Siap termasuk postage. 
Blh WS @ Tele 019-9270962

Avail ☑ 
Saiz sudah tertera pada gambar 👍

Sy tak jual second hand.

#emasbudget #murah #love #mampu #polochoker #trend #lifestyle #hot #mestiada #hadiah #sayang #emas #mampumilik #koleksi 
#anak #tunang #comel #cantik #student #gold #aksesori #kanakkanak #barangkemas #loket #subang #gelang #rantaitangan #cincin #dewasa
#emas916  Cincin comel2 mampu milik. Murah2 je. Berminat blh pm sy ye. 😄😄 . Yg penting ❌upah, ❌gst. Serious buyer sahaja ye. Bayar deposit dulu baru saya lock. Blh bayar ansuran 3 bln. Harga istimewa sy akan beri 👌👌👌 Siap termasuk postage. Blh WS @ Tele 019-9270962 Avail ☑ Saiz sudah tertera pada gambar 👍 Sy tak jual second hand. #emasbudget  #murah  #love  #mampu  #polochoker  #trend  #lifestyle  #hot  #mestiada  #hadiah  #sayang  #emas  #mampumilik  #koleksi  #anak  #tunang  #comel  #cantik  #student  #gold  #aksesori  #kanakkanak  #barangkemas  #loket  #subang  #gelang  #rantaitangan  #cincin  #dewasa 
#emas916
Cincin comel2 mampu milik. Murah2 je. Berminat blh pm sy ye.
😄😄
.
Yg penting ❌upah, ❌gst.

Serious buyer sahaja ye. Bayar deposit dulu baru saya lock.
Blh bayar ansuran 3 bln.

Harga istimewa sy akan beri 👌👌👌 Siap termasuk postage. 
Blh WS @ Tele 019-9270962

Avail ☑ 
Saiz sudah tertera pada gambar 👍

Sy tak jual second hand.

#emasbudget #murah #love #mampu #polochoker #trend #lifestyle #hot #mestiada #hadiah #sayang #emas #mampumilik #koleksi 
#anak #tunang #comel #cantik #student #gold #aksesori #kanakkanak #barangkemas #loket #subang #gelang #rantaitangan #cincin #dewasa
#emas916  Cincin comel2 mampu milik. Murah2 je. Berminat blh pm sy ye. 😄😄 . Yg penting ❌upah, ❌gst. Serious buyer sahaja ye. Bayar deposit dulu baru saya lock. Blh bayar ansuran 3 bln. Harga istimewa sy akan beri 👌👌👌 Siap termasuk postage. Blh WS @ Tele 019-9270962 Avail ☑ Saiz sudah tertera pada gambar 👍 Sy tak jual second hand. #emasbudget  #murah  #love  #mampu  #polochoker  #trend  #lifestyle  #hot  #mestiada  #hadiah  #sayang  #emas  #mampumilik  #koleksi  #anak  #tunang  #comel  #cantik  #student  #gold  #aksesori  #kanakkanak  #barangkemas  #loket  #subang  #gelang  #rantaitangan  #cincin  #dewasa 
😎😎✨
.
Sejak bro @aimanfarhan___ pakai cap kita ni, tak henti2 awek-awek dm saya mintak no fon 😋
.
Hehe, Awesome pic bro @aimanfarhan___ 🔥thanks
😎😎✨ . Sejak bro @aimanfarhan___ pakai cap kita ni, tak henti2 awek-awek dm saya mintak no fon 😋 . Hehe, Awesome pic bro @aimanfarhan___ 🔥thanks
#emas916
Cincin comel2 mampu milik. Murah2 je. Berminat blh pm sy ye.
😄😄
.
Yg penting ❌upah, ❌gst.

Serious buyer sahaja ye. Bayar deposit dulu baru saya lock.
Blh bayar ansuran 3 bln.

Harga istimewa sy akan beri 👌👌👌 Siap termasuk postage. 
Blh WS @ Tele 019-9270962

Avail ☑ 
Saiz sudah tertera pada gambar 👍

Sy tak jual second hand.

#emasbudget #murah #love #mampu #polochoker #trend #lifestyle #hot #mestiada #hadiah #sayang #emas #mampumilik #koleksi 
#anak #tunang #comel #cantik #student #gold #aksesori #kanakkanak #barangkemas #loket #subang #gelang #rantaitangan #cincin #dewasa
#emas916  Cincin comel2 mampu milik. Murah2 je. Berminat blh pm sy ye. 😄😄 . Yg penting ❌upah, ❌gst. Serious buyer sahaja ye. Bayar deposit dulu baru saya lock. Blh bayar ansuran 3 bln. Harga istimewa sy akan beri 👌👌👌 Siap termasuk postage. Blh WS @ Tele 019-9270962 Avail ☑ Saiz sudah tertera pada gambar 👍 Sy tak jual second hand. #emasbudget  #murah  #love  #mampu  #polochoker  #trend  #lifestyle  #hot  #mestiada  #hadiah  #sayang  #emas  #mampumilik  #koleksi  #anak  #tunang  #comel  #cantik  #student  #gold  #aksesori  #kanakkanak  #barangkemas  #loket  #subang  #gelang  #rantaitangan  #cincin  #dewasa 
Kita (({}) #sayang kalian ({})
#emas916
Cincin comel2 mampu milik. Murah2 je. Berminat blh pm sy ye.
😄😄
.
Yg penting ❌upah, ❌gst.

Serious buyer sahaja ye. Bayar deposit dulu baru saya lock.
Blh bayar ansuran 3 bln.

Harga istimewa sy akan beri 👌👌👌 Siap termasuk postage. 
Blh WS @ Tele 019-9270962

Avail ☑ 
Saiz sudah tertera pada gambar 👍

Sy tak jual second hand.

#emasbudget #murah #love #mampu #polochoker #trend #lifestyle #hot #mestiada #hadiah #sayang #emas #mampumilik #koleksi 
#anak #tunang #comel #cantik #student #gold #aksesori #kanakkanak #barangkemas #loket #subang #gelang #rantaitangan #cincin #dewasa
#emas916  Cincin comel2 mampu milik. Murah2 je. Berminat blh pm sy ye. 😄😄 . Yg penting ❌upah, ❌gst. Serious buyer sahaja ye. Bayar deposit dulu baru saya lock. Blh bayar ansuran 3 bln. Harga istimewa sy akan beri 👌👌👌 Siap termasuk postage. Blh WS @ Tele 019-9270962 Avail ☑ Saiz sudah tertera pada gambar 👍 Sy tak jual second hand. #emasbudget  #murah  #love  #mampu  #polochoker  #trend  #lifestyle  #hot  #mestiada  #hadiah  #sayang  #emas  #mampumilik  #koleksi  #anak  #tunang  #comel  #cantik  #student  #gold  #aksesori  #kanakkanak  #barangkemas  #loket  #subang  #gelang  #rantaitangan  #cincin  #dewasa 
Beginikah caraku untuk membahagiakan diriku sendiri.... @lia_mohadi@shareefa_maheswari_hadi
#happy 
#babygirl 
#akurapopo 
#sayang