an online Instagram web viewer

#scartreatment medias

Photos

Such remarkable and highly effective results obtained with our highly acclaimed Gold Standard Microneedling procedure. Available nationwide at a skin clinic near you #goforgold #golstandard #microneedling #skintreatment  #skinhealing #scartreatment
Dry Tattooing is the foundation of microneedling. Why isn't as popular? Because not many people know how to diagnose the scars and choose the right needles and techniques accordingly. Microneedling in that case is far easier but this is the main reason dry tattooing results are far more dramatic 🙌

#collageninductiontherapy #acnescar #scar #scartreatment #micropuntura #microagulhamento #skin #skinhealth #bangkok #stretchmarks #stretchies #stretchmarkremoval #estrias
#drytattooing #microneedling #dermapen #dermaroller #pmu #paramedicaltattooing #tattooing #cosmetictattoo #tattoos #skinresurfacing #skintreatment #tattoo #permanentmakeup #acne #scarring #cosmeticsurgery #plasticsurgery
Dry Tattooing is the foundation of microneedling. Why isn't as popular? Because not many people know how to diagnose the scars and choose the right needles and techniques accordingly. Microneedling in that case is far easier but this is the main reason dry tattooing results are far more dramatic 🙌 #collageninductiontherapy  #acnescar  #scar  #scartreatment  #micropuntura  #microagulhamento  #skin  #skinhealth  #bangkok  #stretchmarks  #stretchies  #stretchmarkremoval  #estrias  #drytattooing  #microneedling  #dermapen  #dermaroller  #pmu  #paramedicaltattooing  #tattooing  #cosmetictattoo  #tattoos  #skinresurfacing  #skintreatment  #tattoo  #permanentmakeup  #acne  #scarring  #cosmeticsurgery  #plasticsurgery 
Show us your best friend and we will tell you who you are. While it's true there is no magic bullet when it comes to perfecting skin, one ingredient comes pretty close —Retinol!

Call us on 08180822222 or 08186022222 for your skin and body treatments!
Open till 8pm and ALL weekend! .
.
.
.
#Oasismedspa #spaday #spalife #spa #rejuvenation #esthetician
#aesthetician #estheticianlife #skincare #beauty #wellness #spa #organic  #glowingskin  #treatments #naturalskincare #cosmeticclinic #girlboss #facials #massages #skinbodypolish #fillers  #elixiseliteskintightening #fatreduction #laserhairremoval #scartreatment #vitamindrips #cyrotheraphy #vascularlesions
Show us your best friend and we will tell you who you are. While it's true there is no magic bullet when it comes to perfecting skin, one ingredient comes pretty close —Retinol! Call us on 08180822222 or 08186022222 for your skin and body treatments! Open till 8pm and ALL weekend! . . . . #Oasismedspa  #spaday  #spalife  #spa  #rejuvenation  #esthetician  #aesthetician  #estheticianlife  #skincare  #beauty  #wellness  #spa  #organic   #glowingskin   #treatments  #naturalskincare  #cosmeticclinic  #girlboss  #facials  #massages  #skinbodypolish  #fillers  #elixiseliteskintightening  #fatreduction  #laserhairremoval  #scartreatment  #vitamindrips  #cyrotheraphy  #vascularlesions 
Bila based kulit dah cantik. Of course makeup pun smooth, tak bercapuk dan tahan lama je kan?
.
Tak perlu makeup tebal-tebal untuk tutup segala parut, jerawat, pori dan sebagainya.
.
Anda nak order Ainaa Serum boleh whatsapp link di bio instagram kami. Just one click sahaja terus keluar whatsapp 😍
.
#NSABEAUTYTEAMIEYRA
#nsabeautyempire #aainaserum #aainaserumlovers #nsabeautyserum #nsabeautyofficial #syafiqahainaserum #sayajual #serummukamurah #serum #scartreatment #removerblackhead #flawless #bazaarpaknil #serummuka #aloevera #cucumberserum #lavenderserum #syafiqahaina #hafizmahamad #nsabeauty #nsabeautyshahalam #nsabeautykemaman #nsabeautybysyafiqahaina #nsabeautysyafiqahaina #nsabeautyterengganu #nsabeautysquad #sayajualnsabeauty #bysyafiqahaina #nsabeautyofficial #beautyserum
Bila based kulit dah cantik. Of course makeup pun smooth, tak bercapuk dan tahan lama je kan? . Tak perlu makeup tebal-tebal untuk tutup segala parut, jerawat, pori dan sebagainya. . Anda nak order Ainaa Serum boleh whatsapp link di bio instagram kami. Just one click sahaja terus keluar whatsapp 😍 . #NSABEAUTYTEAMIEYRA  #nsabeautyempire  #aainaserum  #aainaserumlovers  #nsabeautyserum  #nsabeautyofficial  #syafiqahainaserum  #sayajual  #serummukamurah  #serum  #scartreatment  #removerblackhead  #flawless  #bazaarpaknil  #serummuka  #aloevera  #cucumberserum  #lavenderserum  #syafiqahaina  #hafizmahamad  #nsabeauty  #nsabeautyshahalam  #nsabeautykemaman  #nsabeautybysyafiqahaina  #nsabeautysyafiqahaina  #nsabeautyterengganu  #nsabeautysquad  #sayajualnsabeauty  #bysyafiqahaina  #nsabeautyofficial  #beautyserum 
Paramedical tattooing can camouflage unwanted scars, stretch marks, pigmentation or hypopigmentation. As a medical practice that has so many modalities to treat and improve scars from lasers, microneedling, radiofrequency treatments, intralesional steroid and scar treatments and surgery to camouflage tattooing, find out how we can help you. This is the work of our specialist in paramedical and cosmetic tattooing Lisa Anne Stewart @lacosmedink_lisaanne who is currently in Perth from her base in Melbourne exclusively looking after our client. #cosmetics #tattoo #camouflage #scartreatment #scalp #hairloss #microblading #micropigmentation #dranh #perth
Paramedical tattooing can camouflage unwanted scars, stretch marks, pigmentation or hypopigmentation. As a medical practice that has so many modalities to treat and improve scars from lasers, microneedling, radiofrequency treatments, intralesional steroid and scar treatments and surgery to camouflage tattooing, find out how we can help you. This is the work of our specialist in paramedical and cosmetic tattooing Lisa Anne Stewart @lacosmedink_lisaanne who is currently in Perth from her base in Melbourne exclusively looking after our client. #cosmetics  #tattoo  #camouflage  #scartreatment  #scalp  #hairloss  #microblading  #micropigmentation  #dranh  #perth 
The ageLOC Galvanic Body Spa targets the ultimate sources of aging while diminishing the appearance of fat and cellulite and smoothing skin to provide a slimmer, more toned appearance. 
It also features a self-adjusting current, lighted display, and audio indications, making it an easy to use in-home anti-aging body system. 
Newly developed, patent-pending galvanic pulsating technology is optimized to maximize anti-aging effects on the arms, abdomen, buttocks, and thighs. 
The skin on the body is thicker and less sensitive making it benefit from and respond to a pulsating galvanic current. 
It also helps stimulate, purify, and refresh your skin to reduce the visible signs of aging—for a slimmer, smoother, firmer, youthful looking you today and in the future
The ageLOC Galvanic Body Spa targets the ultimate sources of aging while diminishing the appearance of fat and cellulite and smoothing skin to provide a slimmer, more toned appearance. It also features a self-adjusting current, lighted display, and audio indications, making it an easy to use in-home anti-aging body system. Newly developed, patent-pending galvanic pulsating technology is optimized to maximize anti-aging effects on the arms, abdomen, buttocks, and thighs. The skin on the body is thicker and less sensitive making it benefit from and respond to a pulsating galvanic current. It also helps stimulate, purify, and refresh your skin to reduce the visible signs of aging—for a slimmer, smoother, firmer, youthful looking you today and in the future
The ageLOC Galvanic Body Spa targets the ultimate sources of aging while diminishing the appearance of fat and cellulite and smoothing skin to provide a slimmer, more toned appearance. 
It also features a self-adjusting current, lighted display, and audio indications, making it an easy to use in-home anti-aging body system. 
Newly developed, patent-pending galvanic pulsating technology is optimized to maximize anti-aging effects on the arms, abdomen, buttocks, and thighs. 
The skin on the body is thicker and less sensitive making it benefit from and respond to a pulsating galvanic current. 
It also helps stimulate, purify, and refresh your skin to reduce the visible signs of aging—for a slimmer, smoother, firmer, youthful looking you today and in the future
The ageLOC Galvanic Body Spa targets the ultimate sources of aging while diminishing the appearance of fat and cellulite and smoothing skin to provide a slimmer, more toned appearance. It also features a self-adjusting current, lighted display, and audio indications, making it an easy to use in-home anti-aging body system. Newly developed, patent-pending galvanic pulsating technology is optimized to maximize anti-aging effects on the arms, abdomen, buttocks, and thighs. The skin on the body is thicker and less sensitive making it benefit from and respond to a pulsating galvanic current. It also helps stimulate, purify, and refresh your skin to reduce the visible signs of aging—for a slimmer, smoother, firmer, youthful looking you today and in the future
The ageLOC Galvanic Body Spa targets the ultimate sources of aging while diminishing the appearance of fat and cellulite and smoothing skin to provide a slimmer, more toned appearance. 
It also features a self-adjusting current, lighted display, and audio indications, making it an easy to use in-home anti-aging body system. 
Newly developed, patent-pending galvanic pulsating technology is optimized to maximize anti-aging effects on the arms, abdomen, buttocks, and thighs. 
The skin on the body is thicker and less sensitive making it benefit from and respond to a pulsating galvanic current. 
It also helps stimulate, purify, and refresh your skin to reduce the visible signs of aging—for a slimmer, smoother, firmer, youthful looking you today and in the future
The ageLOC Galvanic Body Spa targets the ultimate sources of aging while diminishing the appearance of fat and cellulite and smoothing skin to provide a slimmer, more toned appearance. It also features a self-adjusting current, lighted display, and audio indications, making it an easy to use in-home anti-aging body system. Newly developed, patent-pending galvanic pulsating technology is optimized to maximize anti-aging effects on the arms, abdomen, buttocks, and thighs. The skin on the body is thicker and less sensitive making it benefit from and respond to a pulsating galvanic current. It also helps stimulate, purify, and refresh your skin to reduce the visible signs of aging—for a slimmer, smoother, firmer, youthful looking you today and in the future
Renew Skin 
GALVANIC SPA
Sepintas mungkin terlihat lebih mahal dibandingkan dengan facial biasa ke salon. Namun sebenarnya..jauh lebih hemat dengan beragam MANFAAT yang didapat.

Tahukan ketika kita memakai krim, bedak, dan kosmetik lainnya, serta terkena paparan polusi, debu, KOTORAN akan meresap ke dalam kulit. Kalau kita hanya mencuci muka atau membersihkan dgn sabun/cream  biasa, kotoran yang ada di dalam kulit tidak akan dengan sempurna dapat kita bersihkan.

Kemudian FUNGSI kulit MENUA sejak kita LAHIR
karena sejak lahir kulit kita sudah terpapar Radikal.

Berikut manfaat facial dengan Galvanic Spa :
1. Facial galvanik spa, ga perlu pake totok wajah lagi, karena pijatan alat galvanik spa sdh menyentuh titik-titik akupuntur pada wajah
2. Tak perlu dipencet komedonya, semakin lama penggunaan komedo hilang tanpa sakit krn mengandung TEA Cocoyl Glutamate yg berfungsi untuk membersihkan kulit
kemudian Arginine, yaitu asam amino yang membantu memulihkan kulit dari stress
3. Kulit kendor menjadi kencang
kandungan Magnesium nya merupakan komponen yang diperlukan untuk meningkatkan energi sel
4. Pori-pori dan tekstur kulit membaik
5. Pipi turun naik lagi 
6. Kantong mata mjd segar dan kulit bersih alami. Fresh !

Penggunaan seminggu 2-3x
Renew Skin GALVANIC SPA Sepintas mungkin terlihat lebih mahal dibandingkan dengan facial biasa ke salon. Namun sebenarnya..jauh lebih hemat dengan beragam MANFAAT yang didapat. Tahukan ketika kita memakai krim, bedak, dan kosmetik lainnya, serta terkena paparan polusi, debu, KOTORAN akan meresap ke dalam kulit. Kalau kita hanya mencuci muka atau membersihkan dgn sabun/cream  biasa, kotoran yang ada di dalam kulit tidak akan dengan sempurna dapat kita bersihkan. Kemudian FUNGSI kulit MENUA sejak kita LAHIR karena sejak lahir kulit kita sudah terpapar Radikal. Berikut manfaat facial dengan Galvanic Spa : 1. Facial galvanik spa, ga perlu pake totok wajah lagi, karena pijatan alat galvanik spa sdh menyentuh titik-titik akupuntur pada wajah 2. Tak perlu dipencet komedonya, semakin lama penggunaan komedo hilang tanpa sakit krn mengandung TEA Cocoyl Glutamate yg berfungsi untuk membersihkan kulit kemudian Arginine, yaitu asam amino yang membantu memulihkan kulit dari stress 3. Kulit kendor menjadi kencang kandungan Magnesium nya merupakan komponen yang diperlukan untuk meningkatkan energi sel 4. Pori-pori dan tekstur kulit membaik 5. Pipi turun naik lagi 6. Kantong mata mjd segar dan kulit bersih alami. Fresh ! Penggunaan seminggu 2-3x
Renew Skin 
GALVANIC SPA
Sepintas mungkin terlihat lebih mahal dibandingkan dengan facial biasa ke salon. Namun sebenarnya..jauh lebih hemat dengan beragam MANFAAT yang didapat.

Tahukan ketika kita memakai krim, bedak, dan kosmetik lainnya, serta terkena paparan polusi, debu, KOTORAN akan meresap ke dalam kulit. Kalau kita hanya mencuci muka atau membersihkan dgn sabun/cream  biasa, kotoran yang ada di dalam kulit tidak akan dengan sempurna dapat kita bersihkan.

Kemudian FUNGSI kulit MENUA sejak kita LAHIR
karena sejak lahir kulit kita sudah terpapar Radikal.

Berikut manfaat facial dengan Galvanic Spa :
1. Facial galvanik spa, ga perlu pake totok wajah lagi, karena pijatan alat galvanik spa sdh menyentuh titik-titik akupuntur pada wajah
2. Tak perlu dipencet komedonya, semakin lama penggunaan komedo hilang tanpa sakit krn mengandung TEA Cocoyl Glutamate yg berfungsi untuk membersihkan kulit
kemudian Arginine, yaitu asam amino yang membantu memulihkan kulit dari stress
3. Kulit kendor menjadi kencang
kandungan Magnesium nya merupakan komponen yang diperlukan untuk meningkatkan energi sel
4. Pori-pori dan tekstur kulit membaik
5. Pipi turun naik lagi 
6. Kantong mata mjd segar dan kulit bersih alami. Fresh !

Penggunaan seminggu 2-3x
Renew Skin GALVANIC SPA Sepintas mungkin terlihat lebih mahal dibandingkan dengan facial biasa ke salon. Namun sebenarnya..jauh lebih hemat dengan beragam MANFAAT yang didapat. Tahukan ketika kita memakai krim, bedak, dan kosmetik lainnya, serta terkena paparan polusi, debu, KOTORAN akan meresap ke dalam kulit. Kalau kita hanya mencuci muka atau membersihkan dgn sabun/cream  biasa, kotoran yang ada di dalam kulit tidak akan dengan sempurna dapat kita bersihkan. Kemudian FUNGSI kulit MENUA sejak kita LAHIR karena sejak lahir kulit kita sudah terpapar Radikal. Berikut manfaat facial dengan Galvanic Spa : 1. Facial galvanik spa, ga perlu pake totok wajah lagi, karena pijatan alat galvanik spa sdh menyentuh titik-titik akupuntur pada wajah 2. Tak perlu dipencet komedonya, semakin lama penggunaan komedo hilang tanpa sakit krn mengandung TEA Cocoyl Glutamate yg berfungsi untuk membersihkan kulit kemudian Arginine, yaitu asam amino yang membantu memulihkan kulit dari stress 3. Kulit kendor menjadi kencang kandungan Magnesium nya merupakan komponen yang diperlukan untuk meningkatkan energi sel 4. Pori-pori dan tekstur kulit membaik 5. Pipi turun naik lagi 6. Kantong mata mjd segar dan kulit bersih alami. Fresh ! Penggunaan seminggu 2-3x
Renew Skin 
GALVANIC SPA
Sepintas mungkin terlihat lebih mahal dibandingkan dengan facial biasa ke salon. Namun sebenarnya..jauh lebih hemat dengan beragam MANFAAT yang didapat.

Tahukan ketika kita memakai krim, bedak, dan kosmetik lainnya, serta terkena paparan polusi, debu, KOTORAN akan meresap ke dalam kulit. Kalau kita hanya mencuci muka atau membersihkan dgn sabun/cream  biasa, kotoran yang ada di dalam kulit tidak akan dengan sempurna dapat kita bersihkan.

Kemudian FUNGSI kulit MENUA sejak kita LAHIR
karena sejak lahir kulit kita sudah terpapar Radikal.

Berikut manfaat facial dengan Galvanic Spa :
1. Facial galvanik spa, ga perlu pake totok wajah lagi, karena pijatan alat galvanik spa sdh menyentuh titik-titik akupuntur pada wajah
2. Tak perlu dipencet komedonya, semakin lama penggunaan komedo hilang tanpa sakit krn mengandung TEA Cocoyl Glutamate yg berfungsi untuk membersihkan kulit
kemudian Arginine, yaitu asam amino yang membantu memulihkan kulit dari stress
3. Kulit kendor menjadi kencang
kandungan Magnesium nya merupakan komponen yang diperlukan untuk meningkatkan energi sel
4. Pori-pori dan tekstur kulit membaik
5. Pipi turun naik lagi 
6. Kantong mata mjd segar dan kulit bersih alami. Fresh !

Penggunaan seminggu 2-3x
Renew Skin GALVANIC SPA Sepintas mungkin terlihat lebih mahal dibandingkan dengan facial biasa ke salon. Namun sebenarnya..jauh lebih hemat dengan beragam MANFAAT yang didapat. Tahukan ketika kita memakai krim, bedak, dan kosmetik lainnya, serta terkena paparan polusi, debu, KOTORAN akan meresap ke dalam kulit. Kalau kita hanya mencuci muka atau membersihkan dgn sabun/cream  biasa, kotoran yang ada di dalam kulit tidak akan dengan sempurna dapat kita bersihkan. Kemudian FUNGSI kulit MENUA sejak kita LAHIR karena sejak lahir kulit kita sudah terpapar Radikal. Berikut manfaat facial dengan Galvanic Spa : 1. Facial galvanik spa, ga perlu pake totok wajah lagi, karena pijatan alat galvanik spa sdh menyentuh titik-titik akupuntur pada wajah 2. Tak perlu dipencet komedonya, semakin lama penggunaan komedo hilang tanpa sakit krn mengandung TEA Cocoyl Glutamate yg berfungsi untuk membersihkan kulit kemudian Arginine, yaitu asam amino yang membantu memulihkan kulit dari stress 3. Kulit kendor menjadi kencang kandungan Magnesium nya merupakan komponen yang diperlukan untuk meningkatkan energi sel 4. Pori-pori dan tekstur kulit membaik 5. Pipi turun naik lagi 6. Kantong mata mjd segar dan kulit bersih alami. Fresh ! Penggunaan seminggu 2-3x
Imlek & Valentine makin dekat yuk persiapkan dirimu makin cantik !! Promo all treatment ..buruan segera appoinment!! Line: rwandglow , wa: 085 9432 69 487 . Promo khusus bisa didapatkan melalui pembelian voucher di web @dealjava.jkt  #bulumata #eyelashextension #facial #ledtherapy #acnetreatment #scartreatment #detoxwajah #bbglow #sambungbulumata #lashlift #lashtintjakarta #lashliftjakarta #perawatanwajah #antiagingtreatment #volumeeyelashextensions #russianeyelashextension #naturaleyelashextension
Imlek & Valentine makin dekat yuk persiapkan dirimu makin cantik !! Promo all treatment ..buruan segera appoinment!! Line: rwandglow , wa: 085 9432 69 487 . Promo khusus bisa didapatkan melalui pembelian voucher di web @dealjava.jkt #bulumata  #eyelashextension  #facial  #ledtherapy  #acnetreatment  #scartreatment  #detoxwajah  #bbglow  #sambungbulumata  #lashlift  #lashtintjakarta  #lashliftjakarta  #perawatanwajah  #antiagingtreatment  #volumeeyelashextensions  #russianeyelashextension  #naturaleyelashextension 
6,8,10 Session Promo Package Available! Save as much as 25k! • Acne Triple Therapy
• Melasma Laser and Whitening Peel
• Microneedling
• Fractional Laser

Terms & Conditions Apply
We accept credit cards (Debit cards not accepted)
Up to 3 installments (1st 3 sessions)
Transferable but non-refundable
Free consultation

Inquire now at 0933-8638440/0919-9130113/
899-3697
www.adranedadermatology.com
.
.
.
#dermatologistph #dermaph #skincare  #skincareph  #acne #acnetreatment #acnefree #acnefacial #acnelaser #acnescars #melasmatreatment #melasma #skinlaser #microneedling #dermapen #fractionallaser #scartreatment #beauty #pekas #skinpeeling
6,8,10 Session Promo Package Available! Save as much as 25k! • Acne Triple Therapy • Melasma Laser and Whitening Peel • Microneedling • Fractional Laser Terms & Conditions Apply We accept credit cards (Debit cards not accepted) Up to 3 installments (1st 3 sessions) Transferable but non-refundable Free consultation Inquire now at 0933-8638440/0919-9130113/ 899-3697 www.adranedadermatology.com . . . #dermatologistph  #dermaph  #skincare  #skincareph  #acne  #acnetreatment  #acnefree  #acnefacial  #acnelaser  #acnescars  #melasmatreatment  #melasma  #skinlaser  #microneedling  #dermapen  #fractionallaser  #scartreatment  #beauty  #pekas  #skinpeeling 
Our beautiful new location will be opening soon on the second floor of the gorgeous, brand new, Essentique Aveda salon 1927 St.Marys Rd Winnipeg. Just south of St.Vital Mall! We can't wait to see you there!  #winnipeg #st.vitalmall #brows #winnipegbrows #microbladingwinnipeg #phibrowswinnipeg #winnipegbeauty #canada #phibrows #microbladingcanada #essentiquesalon #aveda #hair #wax #browsonfleek #phipigment #crueltyfree #nottestedonanimals #lashes #lashesbyjparis #lashextensions #classiclashes #love #treatyourself #paywithsmile #cancerawareness #microneedling #scartreatment #stretchmarks #collageninductiontherapy
Our beautiful new location will be opening soon on the second floor of the gorgeous, brand new, Essentique Aveda salon 1927 St.Marys Rd Winnipeg. Just south of St.Vital Mall! We can't wait to see you there! #winnipeg  #st .vitalmall #brows  #winnipegbrows  #microbladingwinnipeg  #phibrowswinnipeg  #winnipegbeauty  #canada  #phibrows  #microbladingcanada  #essentiquesalon  #aveda  #hair  #wax  #browsonfleek  #phipigment  #crueltyfree  #nottestedonanimals  #lashes  #lashesbyjparis  #lashextensions  #classiclashes  #love  #treatyourself  #paywithsmile  #cancerawareness  #microneedling  #scartreatment  #stretchmarks  #collageninductiontherapy 
Are eyelid scars that visible after surgery? Eyelids usually heal incredibly well from upper lid surgery. A lot of patients ask us how the incisions look after surgery, so we’ve decided to show a few of our post ops to give you an idea how they should heal! The upper eyelid scar is barely perceptible even after a few weeks to months after surgery in most patients.  In cases where excess upper eyelid skin will be removed, I make the incision carefully within the natural eyelid cream to allow for it be as best hidden as possible.  The redness and other color changes around the scar usually get better with time.  These pictures are taken about 3-6 months after their eyelid surgery. All these cases were performed in our own office under local anesthesia.  Although eyelid incisions heal well by themselves, I have found that they heal quicker and better with the use my Skinuva Scar. #drchristopherzoumalan #eyelidsurgery #upper lid lift #eyelidsurgeon #lidlift #eyeplasticsurgeon #eyelidlift #eyelidskin #eyelift #scar #scartreatment #skinuva #skinuvascar #blepharoplastysurgeon #blepharoplasty #naturallookingblepharoplasty #beverlyhills
Are eyelid scars that visible after surgery? Eyelids usually heal incredibly well from upper lid surgery. A lot of patients ask us how the incisions look after surgery, so we’ve decided to show a few of our post ops to give you an idea how they should heal! The upper eyelid scar is barely perceptible even after a few weeks to months after surgery in most patients. In cases where excess upper eyelid skin will be removed, I make the incision carefully within the natural eyelid cream to allow for it be as best hidden as possible. The redness and other color changes around the scar usually get better with time. These pictures are taken about 3-6 months after their eyelid surgery. All these cases were performed in our own office under local anesthesia. Although eyelid incisions heal well by themselves, I have found that they heal quicker and better with the use my Skinuva Scar. #drchristopherzoumalan  #eyelidsurgery  #upper  lid lift #eyelidsurgeon  #lidlift  #eyeplasticsurgeon  #eyelidlift  #eyelidskin  #eyelift  #scar  #scartreatment  #skinuva  #skinuvascar  #blepharoplastysurgeon  #blepharoplasty  #naturallookingblepharoplasty  #beverlyhills 
"Benefits of being The Brows Academy's graduate" Swipe Left🏆 Whether you are an #esthetician #makeupartist #cosmotlogist or new to #beautyindustry. Our intensive 3days microblading class will teach u everything there is you need to learn from✔ Business set up✔Marketing ✔Bloodborn clearance ✔Health code ✔Full certification✔Life time support✔ Full apprenticeship ✔Live models to work on ✔Earn money while you learn program ✔Full professional kit to work on about 20 clients. ✔Licensing assistance in all 50 states. We can help you get your license to work fast ✔ Book clients to our location for additional support or until u are ready to have ur own studio 👐We are more than just a training, it's an entire business program to ensure our students success ..And whats better than learning Vicki's incredibly easy and simple technique to become one of the best microblader in the industry. ✒ Once you take any #pmutraining with us, youll get all other classes at a discount rate. Example past Brows Academy graduates get Ombre Shading class @ $1,200 Microneedling etc... ✔Swipe Left  Follow @thebrowsacademy ✔ call 7145018626 to find out about our early bird special 🎀Microneedeling Feb 4th 🔴Ombre Shading & Removal Feb 10, 11 🔴Microblading Feb 16, 17, 18
 #acnescars  #orangecounty #skincare #microchanneling #acnetreatment #hgf #ombrows #ombreshading #combobrows #stretchmarks #microneedling #losangeles #westminster #sandiego #scartreatment #weightloss #facials #microblading #microbladingtraining
"Benefits of being The Brows Academy's graduate" Swipe Left🏆 Whether you are an #esthetician  #makeupartist  #cosmotlogist  or new to #beautyindustry . Our intensive 3days microblading class will teach u everything there is you need to learn from✔ Business set up✔Marketing ✔Bloodborn clearance ✔Health code ✔Full certification✔Life time support✔ Full apprenticeship ✔Live models to work on ✔Earn money while you learn program ✔Full professional kit to work on about 20 clients. ✔Licensing assistance in all 50 states. We can help you get your license to work fast ✔ Book clients to our location for additional support or until u are ready to have ur own studio 👐We are more than just a training, it's an entire business program to ensure our students success ..And whats better than learning Vicki's incredibly easy and simple technique to become one of the best microblader in the industry. ✒ Once you take any #pmutraining  with us, youll get all other classes at a discount rate. Example past Brows Academy graduates get Ombre Shading class @ $1,200 Microneedling etc... ✔Swipe Left Follow @thebrowsacademy ✔ call 7145018626 to find out about our early bird special 🎀Microneedeling Feb 4th 🔴Ombre Shading & Removal Feb 10, 11 🔴Microblading Feb 16, 17, 18 #acnescars  #orangecounty  #skincare  #microchanneling  #acnetreatment  #hgf  #ombrows  #ombreshading  #combobrows  #stretchmarks  #microneedling  #losangeles  #westminster  #sandiego  #scartreatment  #weightloss  #facials  #microblading  #microbladingtraining 
BEFORE ... a two week fill 👌🏻 that retention tho! 🙀😻 Call or text to set up your appointment today!! #208.559.7185. Or don't forget you can always book with me on Facebook @skindeepbeautybypaige 📲or follow the link in my bio ❤️
#boiselashes #brows #skincare #beauty #lashes #eyelashextensions #tattoo #esthetics #permanentbrows #microneedle #lashextensions  #permanenteyeliner #collagen #microneedling #scartreatment #meridiansalon #boisesalon #boisebeauty #boisebest #eyelashes #eyebrows #stretchmarks #permanentcosmetics #boisemicroblading #powderbrows #microblading #permanentmakeup #ombrebrows
BEFORE ... a two week fill 👌🏻 that retention tho! 🙀😻 Call or text to set up your appointment today!! #208 .559.7185. Or don't forget you can always book with me on Facebook @skindeepbeautybypaige 📲or follow the link in my bio ❤️ #boiselashes  #brows  #skincare  #beauty  #lashes  #eyelashextensions  #tattoo  #esthetics  #permanentbrows  #microneedle  #lashextensions  #permanenteyeliner  #collagen  #microneedling  #scartreatment  #meridiansalon  #boisesalon  #boisebeauty  #boisebest  #eyelashes  #eyebrows  #stretchmarks  #permanentcosmetics  #boisemicroblading  #powderbrows  #microblading  #permanentmakeup  #ombrebrows 
Scarring can be one of the worst parts after having surgery, besides laser treatments and scar cream, here are some simple ways to minimize scarring.
Scarring can be one of the worst parts after having surgery, besides laser treatments and scar cream, here are some simple ways to minimize scarring.
💌 TOTAL PACKAGE 💌Outfits from #EnlightenLiving ✨Glowing skin from #EnlightenMD ✨ Save 15% storewide 👉🏼Swipe👉🏼
•••
📸 @ninetails_photogroup 💃🏽 @yourbrandmaven
💌 TOTAL PACKAGE 💌Outfits from #EnlightenLiving  ✨Glowing skin from #EnlightenMD  ✨ Save 15% storewide 👉🏼Swipe👉🏼 ••• 📸 @ninetails_photogroup 💃🏽 @yourbrandmaven
The end of training on a brand new treatment for you all! 
Im So excited! 
All will be revealed soon 😀
The end of training on a brand new treatment for you all! Im So excited! All will be revealed soon 😀
PICOCARE450 has more photomechanical effect with less thermal effect on the skin,
Bringing better results with almost no side effects in tattoo removal and pigmentation treatment. because Picocare minimizes damage to skin to remove pigment by precisely aiming the target spot. Especially Hexa MLA handpiece is the fractional system with high energy density in the center of each dots. Picocare450 with HEXA MLA handpiece can replace aggressive scar treatment such as subcision. .
#WONTECH #wontechlaser #wtlaser #picolaser #tattooremoval #FDA #FDAlaser #pigment #aesthetics #skincare #rejuvenation #pigmentation #hexamla #scartreatment
PICOCARE450 has more photomechanical effect with less thermal effect on the skin, Bringing better results with almost no side effects in tattoo removal and pigmentation treatment. because Picocare minimizes damage to skin to remove pigment by precisely aiming the target spot. Especially Hexa MLA handpiece is the fractional system with high energy density in the center of each dots. Picocare450 with HEXA MLA handpiece can replace aggressive scar treatment such as subcision. . #WONTECH  #wontechlaser  #wtlaser  #picolaser  #tattooremoval  #FDA  #FDAlaser  #pigment  #aesthetics  #skincare  #rejuvenation  #pigmentation  #hexamla  #scartreatment 
We always say the younger the scar the better the results but check out Emily's results here! Using Nourisil MD for 2 months Emily's old surgery scar has smoothed out and is much more comfortable. Check out her full story on news page of our website > link in bio
.
.
.
#surgery #scar #scartreatment #csection #csectionscar #csectionrecovery #cosmeticsurgery #myaselfie #boobjob #plasticsurgery #myagirl #breastlift #breastliftsurgery #breastenhancement #breastaugmentation #surgeryscar #nhs #healthandwellness
We always say the younger the scar the better the results but check out Emily's results here! Using Nourisil MD for 2 months Emily's old surgery scar has smoothed out and is much more comfortable. Check out her full story on news page of our website > link in bio . . . #surgery  #scar  #scartreatment  #csection  #csectionscar  #csectionrecovery  #cosmeticsurgery  #myaselfie  #boobjob  #plasticsurgery  #myagirl  #breastlift  #breastliftsurgery  #breastenhancement  #breastaugmentation  #surgeryscar  #nhs  #healthandwellness 
CUSTOMER REVIEW “Good morning, today all back to routine and under control. I deleted all urgent messages in Instagram I have this post of one of the client send to Facebook about 2 months ago I want you to post it  please in Instagram. Thank you😘
CUSTOMER REVIEW “Good morning, today all back to routine and under control. I deleted all urgent messages in Instagram I have this post of one of the client send to Facebook about 2 months ago I want you to post it please in Instagram. Thank you😘
.
Ramai yg avoid pelembap! Kenapa???? Kunci UTAMA KULIT SIHAT ialah kekal LEMBAP SETIAP MASA...
.
.
⚠ pastikan skin anda sentiasa sedia dgn pelembap@ toner/penyegar wajah untuk nampak lebih segar & muda! 🌹
.
.
#serummawar 
#rosefaceserum
#serumwajah 
#toner 
#penyegarwajah 
#serumantiaging 
#scartreatment 
#naturalbeauty 
#testimonizeeta 
#testimoniserummawar 
#teamzeeta 
#teamkaknidakayaberjaya 
#aniffarida
.
.
📲0199613852
#real_microneedling don't need to any soloutions! You need just to a "tattoo pen"! Look to believe...
کار هنرجوی هنرمندم خانم مریم ترازی#میکرونیدلینگ_واقعی برای نتایج فوق العاده نیاز به هیچگونه محلول و یا کوکتل ندارد...#جهانی_باش
آیا میدانید در نیدلینگ واقعی فقط با یک قلم ساده تاتو می توانید نتایج عالی برای جوانسازی و درمان اسکار داشته باشید؟ ایا میدانید در نیدلینگ واقعی کاربرد محلول ها و کوکتل ها یک تقلب بزرگ است؟!
آیا میدانید در ژورنال های معتبر پوست کاربرد حتی یک مولکول از محلولی توصیه نشده است؟
#نیدلینگ_واقعی یا #نیدلینگ_خشک به هیچگونه محلول و برند خاصی نیاز ندارد....
#میکرونیدلینگ #میکرونیدل #میکرونیدلینگ_واقعی #میکرونیدلینگ_خشک #میکروپیگمنتیشن #درمان_اسکار #درمان_اسکار_اکنه #microneedling #training#micro_needle_therapy #micro_needling #scartreatment #scar #microneedle
#real_microneedling  don't need to any soloutions! You need just to a "tattoo pen"! Look to believe... کار هنرجوی هنرمندم خانم مریم ترازی#میکرونیدلینگ_واقعی  برای نتایج فوق العاده نیاز به هیچگونه محلول و یا کوکتل ندارد...#جهانی_باش  آیا میدانید در نیدلینگ واقعی فقط با یک قلم ساده تاتو می توانید نتایج عالی برای جوانسازی و درمان اسکار داشته باشید؟ ایا میدانید در نیدلینگ واقعی کاربرد محلول ها و کوکتل ها یک تقلب بزرگ است؟! آیا میدانید در ژورنال های معتبر پوست کاربرد حتی یک مولکول از محلولی توصیه نشده است؟ #نیدلینگ_واقعی  یا #نیدلینگ_خشک  به هیچگونه محلول و برند خاصی نیاز ندارد.... #میکرونیدلینگ  #میکرونیدل  #میکرونیدلینگ_واقعی  #میکرونیدلینگ_خشک  #میکروپیگمنتیشن  #درمان_اسکار  #درمان_اسکار_اکنه  #microneedling  #training #micro_needle_therapy  #micro_needling  #scartreatment  #scar  #microneedle 
این است قدرت #میکرونیدلینگ_خشک یا #میکرونیدلینگ_واقعی 
بدون استفاده از یک ملکول از محلول های بیخاصیت مزو رویش مو را مشاهده نمائید...این گزارش مربوط به ژورنال معتبر تریکولوژی است....بیوتی شن و پزشک باسواد ایرانی!بیش از این فریب شرکت های کوکتل فروش مزو را نخورید....#جهانی_باش
#real_microneedling don't need to any soloutions!
 #میکرونیدلینگ_واقعی برای نتایج فوق العاده نیاز به هیچگونه محلول و یا کوکتل ندارد...#جهانی_باش
آیا میدانید در نیدلینگ واقعی فقط با یک قلم ساده تاتو می توانید نتایج عالی برای جوانسازی و درمان اسکار داشته باشید؟ ایا میدانید در نیدلینگ واقعی کاربرد محلول ها و کوکتل ها یک تقلب بزرگ است؟!
آیا میدانید در ژورنال های معتبر پوست کاربرد حتی یک مولکول از محلولی توصیه نشده است؟
#نیدلینگ_واقعی یا #نیدلینگ_خشک به هیچگونه محلول و برند خاصی نیاز ندارد....
#میکرونیدلینگ #میکرونیدل #میکرونیدلینگ_واقعی #میکرونیدلینگ_خشک #میکروپیگمنتیشن #درمان_اسکار #درمان_اسکار_اکنه #microneedling #training#micro_needle_therapy #micro_needling #scartreatment #scar #microneedle
این است قدرت #میکرونیدلینگ_خشک  یا #میکرونیدلینگ_واقعی  بدون استفاده از یک ملکول از محلول های بیخاصیت مزو رویش مو را مشاهده نمائید...این گزارش مربوط به ژورنال معتبر تریکولوژی است....بیوتی شن و پزشک باسواد ایرانی!بیش از این فریب شرکت های کوکتل فروش مزو را نخورید....#جهانی_باش  #real_microneedling  don't need to any soloutions! #میکرونیدلینگ_واقعی  برای نتایج فوق العاده نیاز به هیچگونه محلول و یا کوکتل ندارد...#جهانی_باش  آیا میدانید در نیدلینگ واقعی فقط با یک قلم ساده تاتو می توانید نتایج عالی برای جوانسازی و درمان اسکار داشته باشید؟ ایا میدانید در نیدلینگ واقعی کاربرد محلول ها و کوکتل ها یک تقلب بزرگ است؟! آیا میدانید در ژورنال های معتبر پوست کاربرد حتی یک مولکول از محلولی توصیه نشده است؟ #نیدلینگ_واقعی  یا #نیدلینگ_خشک  به هیچگونه محلول و برند خاصی نیاز ندارد.... #میکرونیدلینگ  #میکرونیدل  #میکرونیدلینگ_واقعی  #میکرونیدلینگ_خشک  #میکروپیگمنتیشن  #درمان_اسکار  #درمان_اسکار_اکنه  #microneedling  #training #micro_needle_therapy  #micro_needling  #scartreatment  #scar  #microneedle 
Professional treatments and home care treatment from alumier can improve your skin, not just acne, aging, sundamage and pigmentation 
#alumiermd #alumier #alumierskincare #skinliverpool #antiaging #antiagingliverpool #sundamage #acne #acnetreatment #pigmentation #scartreatment #liverpoolskincare #liverpoolalumier
Our Gummy Face Soap is here!!! •Made with wide variety of natural extracts, herbs and oils •Mild, gentle and non drying on the face and a great humectant due to the abundance of honey and milk in it
•Treat Acne, Skin blemishes and dark spots •Help brighten and Clarify the Face 
___
Great travel size and fit into your bag without hassle 
Goes hand in hand with our Clarifying Face cream & Face Scrub
Available in 150g & 300g 
N3000 & N5500
____
Nationwide delivery 
Same day delivery within Lagos if payment is confirmed before 10am
____
#doranaturals #skincare #facecare #gummysoap #acnetreatment #scartreatment #blacksoap #gummyblacksoap #brightening soap #naturalsoap #herbalsoap #beautifyingsoap #nigerianskincare #africanskincare #africanremedy #herballiving #organiclife #skincaretreatment #aleoverasoap
Our Gummy Face Soap is here!!! •Made with wide variety of natural extracts, herbs and oils •Mild, gentle and non drying on the face and a great humectant due to the abundance of honey and milk in it •Treat Acne, Skin blemishes and dark spots •Help brighten and Clarify the Face ___ Great travel size and fit into your bag without hassle Goes hand in hand with our Clarifying Face cream & Face Scrub Available in 150g & 300g N3000 & N5500 ____ Nationwide delivery Same day delivery within Lagos if payment is confirmed before 10am ____ #doranaturals  #skincare  #facecare  #gummysoap  #acnetreatment  #scartreatment  #blacksoap  #gummyblacksoap  #brightening  soap #naturalsoap  #herbalsoap  #beautifyingsoap  #nigerianskincare  #africanskincare  #africanremedy  #herballiving  #organiclife  #skincaretreatment  #aleoverasoap 
The next generation in scar rejuvenation has arrived at the Aesthetic Beauty Centre. ReCell is a procedure which is minimally invasive and has been available in the UK for around 10 years. We were the first clinic outside Australia to undertake the procedure which involves a very fine skin graft being taken, from which the epidermal junction is extracted for regeneration transferal making it perfect for deep scar or skin pigmentation remediation.
.
https://www.youtube.com/watch?v=CO42HFRe7Mg
.
#ReCell #ScarTreatment #PigmentationTreatment #AestheticBeautyCentreNewcastle #DrAshishDutta #DrAshDutta #CQCRegulated #Google
The next generation in scar rejuvenation has arrived at the Aesthetic Beauty Centre. ReCell is a procedure which is minimally invasive and has been available in the UK for around 10 years. We were the first clinic outside Australia to undertake the procedure which involves a very fine skin graft being taken, from which the epidermal junction is extracted for regeneration transferal making it perfect for deep scar or skin pigmentation remediation. . https://www.youtube.com/watch?v=CO42HFRe7Mg . #ReCell  #ScarTreatment  #PigmentationTreatment  #AestheticBeautyCentreNewcastle  #DrAshishDutta  #DrAshDutta  #CQCRegulated  #Google 
PICOCARE450 has more photomechanical effect with less thermal effect on the skin,
Bringing better results with almost no side effects in tattoo removal and pigmentation treatment. because Picocare minimizes damage to skin to remove pigment by precisely aiming the target spot. Especially Hexa MLA handpiece is the fractional system with high energy density in the center of each dots. Picocare450 with HEXA MLA handpiece can replace aggressive scar treatment such as subcision.
.
👉🏻Please send your inquiry at wtlaser@wtlaser.com .
.
#WONTECH #wontechlaser #wtlaser #picolaser #tattooremoval #FDA #FDAlaser #pigment #aesthetics #skincare #rejuvenation #pigmentation #hexamla #scartreatment
PICOCARE450 has more photomechanical effect with less thermal effect on the skin, Bringing better results with almost no side effects in tattoo removal and pigmentation treatment. because Picocare minimizes damage to skin to remove pigment by precisely aiming the target spot. Especially Hexa MLA handpiece is the fractional system with high energy density in the center of each dots. Picocare450 with HEXA MLA handpiece can replace aggressive scar treatment such as subcision. . 👉🏻Please send your inquiry at wtlaser@wtlaser.com . . #WONTECH  #wontechlaser  #wtlaser  #picolaser  #tattooremoval  #FDA  #FDAlaser  #pigment  #aesthetics  #skincare  #rejuvenation  #pigmentation  #hexamla  #scartreatment 
@maha_glal stole the material from @im.ginny posted on this account. How sad is that people from the industry can't be bothered to produce their own material 😖

Know that a person without proper education on how to classify stretch marks according to the degree of atrophy, needless you choose and techniques that specific atrophy can permanently damage your skin.

#collageninductiontherapy #acnescar #scar #scartreatment #micropuntura #microagulhamento #skin #skinhealth #stretchmarks #stretchies #stretchmarkremoval #estrias
#drytattooing #microneedling #dermapen #dermaroller #pmu #paramedicaltattooing #tattooing #cosmetictattoo #tattoos #skinresurfacing #skintreatment #tattoo #permanentmakeup #acne #scarring #cosmeticsurgery #plasticsurgery #mahaglal
@maha_glal stole the material from @im.ginny posted on this account. How sad is that people from the industry can't be bothered to produce their own material 😖 Know that a person without proper education on how to classify stretch marks according to the degree of atrophy, needless you choose and techniques that specific atrophy can permanently damage your skin. #collageninductiontherapy  #acnescar  #scar  #scartreatment  #micropuntura  #microagulhamento  #skin  #skinhealth  #stretchmarks  #stretchies  #stretchmarkremoval  #estrias  #drytattooing  #microneedling  #dermapen  #dermaroller  #pmu  #paramedicaltattooing  #tattooing  #cosmetictattoo  #tattoos  #skinresurfacing  #skintreatment  #tattoo  #permanentmakeup  #acne  #scarring  #cosmeticsurgery  #plasticsurgery  #mahaglal 
■ PARUT JERAWAT? DUA PRODUK NI JUGA MEMBANTU ■

Bagus utk amalkan dua produk ni utk bersihkan jerawat serta merawat dan memudarkan parut. Ia juga promotes new skin cell.
#Repost @sendayu.tinggi_hq (@get_repost)
・・・
Jgn lupa kunyah 2 tablet ST Clear sblm sarapan. Ia mengandungi pelbagai ekstrak beri, vit c dan kolagen utk membantu mempercepatkan penyembuhan kulit dari parut, jeragat atau kulit tak sekata. Sapukan Scar Toner utk kesan terbaik slps mencuci wajah.

PM/DM/Whatsaap for more info and to place order 0162038031
WALK - IN  at @ellemoda.butikkafe , Kompleks Karamunsing, Kota Kinabalu.

#clearskin
#acnes
#acnetreatment
#scartreatment
#skinrenewal
#poretreatment
#sendayutinggimy 
#sendayutinggi
#sendayutinggimalaysia 
#sendayutinggionline 
#sendayutinggisabah 
#sendayutinggikotakinabalu 
#sendayutinggikk 
#sendayutinggikaramunsing
#sendayutinggikeningau
#sendayutinggitambunan
#sendayutinggilabuan 
#sendayutinggisarawak 
#sendayutinggisepang 
#sendayutinggikotawarisan 
#sendayutinggiklia
#baazarpaknil
■ PARUT JERAWAT? DUA PRODUK NI JUGA MEMBANTU ■ Bagus utk amalkan dua produk ni utk bersihkan jerawat serta merawat dan memudarkan parut. Ia juga promotes new skin cell. #Repost  @sendayu.tinggi_hq (@get_repost) ・・・ Jgn lupa kunyah 2 tablet ST Clear sblm sarapan. Ia mengandungi pelbagai ekstrak beri, vit c dan kolagen utk membantu mempercepatkan penyembuhan kulit dari parut, jeragat atau kulit tak sekata. Sapukan Scar Toner utk kesan terbaik slps mencuci wajah. PM/DM/Whatsaap for more info and to place order 0162038031 WALK - IN  at @ellemoda.butikkafe , Kompleks Karamunsing, Kota Kinabalu. #clearskin  #acnes  #acnetreatment  #scartreatment  #skinrenewal  #poretreatment  #sendayutinggimy  #sendayutinggi  #sendayutinggimalaysia  #sendayutinggionline  #sendayutinggisabah  #sendayutinggikotakinabalu  #sendayutinggikk  #sendayutinggikaramunsing  #sendayutinggikeningau  #sendayutinggitambunan  #sendayutinggilabuan  #sendayutinggisarawak  #sendayutinggisepang  #sendayutinggikotawarisan  #sendayutinggiklia  #baazarpaknil 
Jerawat adalah kondisi abnormal kulit akibat gangguan berlebihan produksi kelenjar minyak (sebaceous gland) yang menyebabkan penyumbatan saluran folikel rambut dan pori-pori kulit. Daerah yang mudah terkena jerawat ialah di muka, dada, punggung dan tubuh bagian atas lengan.
.
Peradangan pada kulit terjadi jika kelenjar minyak memproduksi minyak kulit (sebum) secara berlebihan sehingga terjadi penyumbatan pada saluran kelenjar minyak dan pembentukan komedo (whiteheads) dan seborhoea. Apabila sumbatan membesar, komedo terbuka (blackheads) muncul sehingga terjadi interaksi dengan bakteri jerawat.
.
Jerawat digolongkan ringan bila bentuknya masih komedo dengan jumlah lesi kurang dari 30. Apabila jumlah lesi berkisar antara 30-125 maka dinamakan jerawat sedang (papule). Jerawat besar yang disebut nodul atau kista timbul bila lesi di atas 125.
.
Munculnya jerawat sering terjadi pada masa pubertas antara usia 14-19 tahun yang disebabkan oleh perubahan hormon pada remaja. Deteksi jerawat sejak dini sangat sulit sebab sebelum masa pubertas kulit anak akan mengalami pengelupasan tiga minggu sekali. Sedangkan ketika remaja, kulit mengelupas empat minggu sekali.
.
Maka dari itu, rajin2lah merawat kulit wajah agar dapat meminimalisir jerawat yang tumbuh di wajah.
.
Untuk kamu yg memiliki masalah kulit seperti jerawat, yuk konsultasikan ke @dr.yoskincare. Nanti kamu akan diberikan solusi perawatan dan skin care yang tepat untuk permasalahan kulitmu..
Hubungi kontak yang ada di bio yaa.. #sulambbglow #peelingperemajaan #microdermabrasi #chemicalpeeling #jualobatjerawatdepok #jualobatjerawatalami #jualobatjerawatdokter #dermapen #dermaroller #obatscar #obatbopeng  #prp #prptreatment #prptreatmentvampirefacial #prpinjection #facialprp #vampirefacial #dermaroller #dermarollertretment #scarwajah #bopeng #bopengbekasjerawat #bopengjerawat #bopengwajah #bopengtreatment #scartreatment #penghilangbopeng #scartreatments #treatmentbekasjerawat
Jerawat adalah kondisi abnormal kulit akibat gangguan berlebihan produksi kelenjar minyak (sebaceous gland) yang menyebabkan penyumbatan saluran folikel rambut dan pori-pori kulit. Daerah yang mudah terkena jerawat ialah di muka, dada, punggung dan tubuh bagian atas lengan. . Peradangan pada kulit terjadi jika kelenjar minyak memproduksi minyak kulit (sebum) secara berlebihan sehingga terjadi penyumbatan pada saluran kelenjar minyak dan pembentukan komedo (whiteheads) dan seborhoea. Apabila sumbatan membesar, komedo terbuka (blackheads) muncul sehingga terjadi interaksi dengan bakteri jerawat. . Jerawat digolongkan ringan bila bentuknya masih komedo dengan jumlah lesi kurang dari 30. Apabila jumlah lesi berkisar antara 30-125 maka dinamakan jerawat sedang (papule). Jerawat besar yang disebut nodul atau kista timbul bila lesi di atas 125. . Munculnya jerawat sering terjadi pada masa pubertas antara usia 14-19 tahun yang disebabkan oleh perubahan hormon pada remaja. Deteksi jerawat sejak dini sangat sulit sebab sebelum masa pubertas kulit anak akan mengalami pengelupasan tiga minggu sekali. Sedangkan ketika remaja, kulit mengelupas empat minggu sekali. . Maka dari itu, rajin2lah merawat kulit wajah agar dapat meminimalisir jerawat yang tumbuh di wajah. . Untuk kamu yg memiliki masalah kulit seperti jerawat, yuk konsultasikan ke @dr.yoskincare. Nanti kamu akan diberikan solusi perawatan dan skin care yang tepat untuk permasalahan kulitmu.. Hubungi kontak yang ada di bio yaa.. #sulambbglow  #peelingperemajaan  #microdermabrasi  #chemicalpeeling  #jualobatjerawatdepok  #jualobatjerawatalami  #jualobatjerawatdokter  #dermapen  #dermaroller  #obatscar  #obatbopeng  #prp  #prptreatment  #prptreatmentvampirefacial  #prpinjection  #facialprp  #vampirefacial  #dermaroller  #dermarollertretment  #scarwajah  #bopeng  #bopengbekasjerawat  #bopengjerawat  #bopengwajah  #bopengtreatment  #scartreatment  #penghilangbopeng  #scartreatments  #treatmentbekasjerawat 
Siapkan dirimu makin cantik di hari Imlek!! Promo all treatment ..buruan segera appoinment!! Line: rwandglow , wa: 085 9432 69 487 . Promo khusus bisa didapatkan melalui pembelian voucher di web @dealjava.jkt  #bulumata #eyelashextension #facial #ledtherapy #acnetreatment #scartreatment #detoxwajah #bbglow #sambungbulumata #lashlift #lashtintjakarta #lashliftjakarta #perawatanwajah #antiagingtreatment #volumeeyelashextensions #russianeyelashextension #naturaleyelashextension
Siapkan dirimu makin cantik di hari Imlek!! Promo all treatment ..buruan segera appoinment!! Line: rwandglow , wa: 085 9432 69 487 . Promo khusus bisa didapatkan melalui pembelian voucher di web @dealjava.jkt #bulumata  #eyelashextension  #facial  #ledtherapy  #acnetreatment  #scartreatment  #detoxwajah  #bbglow  #sambungbulumata  #lashlift  #lashtintjakarta  #lashliftjakarta  #perawatanwajah  #antiagingtreatment  #volumeeyelashextensions  #russianeyelashextension  #naturaleyelashextension 
Vitamin E helps to protect the body’s tissues from damage by ensuring red blood cells are healthy, drastically reducing the size of scars. Foods that contain vitamin E are avocados, egg yolks, green leafy vegetables, nuts, seeds, and whole grains. Try incorporating more of these foods into your daily diet
Vitamin E helps to protect the body’s tissues from damage by ensuring red blood cells are healthy, drastically reducing the size of scars. Foods that contain vitamin E are avocados, egg yolks, green leafy vegetables, nuts, seeds, and whole grains. Try incorporating more of these foods into your daily diet
👑How The Scar Coverage Treatment Works
This optical hair simulation is based on scalp micropigmentation and can darken the scalp in order to get a darker look closer to the client’s hair colour and therefore a thicker and denser appearance.
During treatment further improvements will be done in order to camouflage completely the hair transplant scar.
At Hair Pigment Center we offer you our scalp micropigmentation service, in which an implant of specific pigments will be done at the epidermal level in order to camouflage the scars that certain hair clinics may leave after a hair transplant. This way you will be able to cut your hair as short as you want without worrying if the scars can be seen.Have a Question? call 954-591-6198. www.hairpigmentcenter.com  #scalpmicropigmentation #scalpmicrotattoo #hairpigmentation #scalppigmentation #micropigmentation #hairtattoo #hairstyles #haircare #scar #scars #scarrepair #hairtransplantation #hairtransplant #scalpscar #scalp #mensfashion #mentalhealth #mensstyle #hairloss #hairlosstreatment #scartreatment #hairtransplantation #scarreduction #scarcamouflage
👑How The Scar Coverage Treatment Works This optical hair simulation is based on scalp micropigmentation and can darken the scalp in order to get a darker look closer to the client’s hair colour and therefore a thicker and denser appearance. During treatment further improvements will be done in order to camouflage completely the hair transplant scar. At Hair Pigment Center we offer you our scalp micropigmentation service, in which an implant of specific pigments will be done at the epidermal level in order to camouflage the scars that certain hair clinics may leave after a hair transplant. This way you will be able to cut your hair as short as you want without worrying if the scars can be seen.Have a Question? call 954-591-6198. www.hairpigmentcenter.com #scalpmicropigmentation  #scalpmicrotattoo  #hairpigmentation  #scalppigmentation  #micropigmentation  #hairtattoo  #hairstyles  #haircare  #scar  #scars  #scarrepair  #hairtransplantation  #hairtransplant  #scalpscar  #scalp  #mensfashion  #mentalhealth  #mensstyle  #hairloss  #hairlosstreatment  #scartreatment  #hairtransplantation  #scarreduction  #scarcamouflage 
😇Life changing procedure 💫👏💫How The Scar Coverage Treatment Works
This optical hair simulation is based on scalp micropigmentation and can darken the scalp in order to get a darker look closer to the client’s hair colour and therefore a thicker and denser appearance.
During treatment further improvements will be done in order to camouflage completely the hair transplant scar. ✨✨
At Hair Pigment Center we offer you our scalp micropigmentation service, in which an implant of specific pigments will be done at the epidermal level in order to camouflage the scars that certain hair clinics may leave after a hair transplant. This way you will be able to cut your hair as short as you want without worrying if the scars can be seen.Have a Question call or text ☎️📝954-591-6198. www.hairpigmentcenter.com  #scalpmicropigmentation #scalpmicrotattoo #hairpigmentation #scalppigmentation #micropigmentation #hairtattoo #hairstyles #haircare #scar #scars #scarrepair #hairtransplantation #hairtransplant #scalpscar #scalp #mensfashion #mentalhealth #mensstyle #hairloss #hairlosstreatment #scartreatment #hairtattoo #scalptattoo #hairpigmentation #scalppigmentation #scarreduction #scarcamouflage
😇Life changing procedure 💫👏💫How The Scar Coverage Treatment Works This optical hair simulation is based on scalp micropigmentation and can darken the scalp in order to get a darker look closer to the client’s hair colour and therefore a thicker and denser appearance. During treatment further improvements will be done in order to camouflage completely the hair transplant scar. ✨✨ At Hair Pigment Center we offer you our scalp micropigmentation service, in which an implant of specific pigments will be done at the epidermal level in order to camouflage the scars that certain hair clinics may leave after a hair transplant. This way you will be able to cut your hair as short as you want without worrying if the scars can be seen.Have a Question call or text ☎️📝954-591-6198. www.hairpigmentcenter.com #scalpmicropigmentation  #scalpmicrotattoo  #hairpigmentation  #scalppigmentation  #micropigmentation  #hairtattoo  #hairstyles  #haircare  #scar  #scars  #scarrepair  #hairtransplantation  #hairtransplant  #scalpscar  #scalp  #mensfashion  #mentalhealth  #mensstyle  #hairloss  #hairlosstreatment  #scartreatment  #hairtattoo  #scalptattoo  #hairpigmentation  #scalppigmentation  #scarreduction  #scarcamouflage 
Only the first treatment and 50% better😇Life changing procedure 💫👏💫How The Scar Coverage Treatment Works
This optical hair simulation is based on scalp micropigmentation and can darken the scalp in order to get a darker look closer to the client’s hair colour and therefore a thicker and denser appearance.
During treatment further improvements will be done in order to camouflage completely the hair transplant scar. ✨✨
At Hair Pigment Center we offer you our scalp micropigmentation service, in which an implant of specific pigments will be done at the epidermal level in order to camouflage the scars that certain hair clinics may leave after a hair transplant. This way you will be able to cut your hair as short as you want without worrying if the scars can be seen.Have a Question call or text ☎️📝954-591-6198. www.hairpigmentcenter.com  #scalpmicropigmentation #scalpmicrotattoo #hairpigmentation #scalppigmentation #micropigmentation #hairtattoo #hairstyles #haircare #scar #scars #scarrepair #hairtransplantation #hairtransplant #scalpscar #scalp #mensfashion #mentalhealth #mensstyle #hairloss #hairlosstreatment #scartreatment #hairtattoo #scalptattoo #hairpigmentation #scalppigmentation #miamilifestyles #scarreduction #scarcamouflage
Only the first treatment and 50% better😇Life changing procedure 💫👏💫How The Scar Coverage Treatment Works This optical hair simulation is based on scalp micropigmentation and can darken the scalp in order to get a darker look closer to the client’s hair colour and therefore a thicker and denser appearance. During treatment further improvements will be done in order to camouflage completely the hair transplant scar. ✨✨ At Hair Pigment Center we offer you our scalp micropigmentation service, in which an implant of specific pigments will be done at the epidermal level in order to camouflage the scars that certain hair clinics may leave after a hair transplant. This way you will be able to cut your hair as short as you want without worrying if the scars can be seen.Have a Question call or text ☎️📝954-591-6198. www.hairpigmentcenter.com #scalpmicropigmentation  #scalpmicrotattoo  #hairpigmentation  #scalppigmentation  #micropigmentation  #hairtattoo  #hairstyles  #haircare  #scar  #scars  #scarrepair  #hairtransplantation  #hairtransplant  #scalpscar  #scalp  #mensfashion  #mentalhealth  #mensstyle  #hairloss  #hairlosstreatment  #scartreatment  #hairtattoo  #scalptattoo  #hairpigmentation  #scalppigmentation  #miamilifestyles  #scarreduction  #scarcamouflage 
😇Life changing procedure 💫👏💫How The Scar Coverage Treatment Works
This optical hair simulation is based on scalp micropigmentation and can darken the scalp in order to get a darker look closer to the client’s hair colour and therefore a thicker and denser appearance.
During treatment further improvements will be done in order to camouflage completely the hair transplant scar. ✨✨
At Hair Pigment Center we offer you our scalp micropigmentation service, in which an implant of specific pigments will be done at the epidermal level in order to camouflage the scars that certain hair clinics may leave after a hair transplant. This way you will be able to cut your hair as short as you want without worrying if the scars can be seen.Have a Question call or text ☎️📝954-591-6198. www.hairpigmentcenter.com  #scalpmicropigmentation #scalpmicrotattoo #hairpigmentation #scalppigmentation #micropigmentation #hairtattoo #hairstyles #haircare #scar #scars #scarrepair #hairtransplantation #hairtransplant #scalpscar #scalp #mensfashion #mentalhealth #mensstyle #hairloss #hairlosstreatment #scartreatment #hairtattoo #scalptattoo #hairpigmentation #scalppigmentation #miamilifestyles #scarcamouflage  #scarreduction
😇Life changing procedure 💫👏💫How The Scar Coverage Treatment Works This optical hair simulation is based on scalp micropigmentation and can darken the scalp in order to get a darker look closer to the client’s hair colour and therefore a thicker and denser appearance. During treatment further improvements will be done in order to camouflage completely the hair transplant scar. ✨✨ At Hair Pigment Center we offer you our scalp micropigmentation service, in which an implant of specific pigments will be done at the epidermal level in order to camouflage the scars that certain hair clinics may leave after a hair transplant. This way you will be able to cut your hair as short as you want without worrying if the scars can be seen.Have a Question call or text ☎️📝954-591-6198. www.hairpigmentcenter.com #scalpmicropigmentation  #scalpmicrotattoo  #hairpigmentation  #scalppigmentation  #micropigmentation  #hairtattoo  #hairstyles  #haircare  #scar  #scars  #scarrepair  #hairtransplantation  #hairtransplant  #scalpscar  #scalp  #mensfashion  #mentalhealth  #mensstyle  #hairloss  #hairlosstreatment  #scartreatment  #hairtattoo  #scalptattoo  #hairpigmentation  #scalppigmentation  #miamilifestyles  #scarcamouflage  #scarreduction 
Only the first treatment and 50% better😇Life changing procedure 💫👏💫How The Scar Coverage Treatment Works
This optical hair simulation is based on scalp micropigmentation and can darken the scalp in order to get a darker look closer to the client’s hair colour and therefore a thicker and denser appearance.
During treatment further improvements will be done in order to camouflage completely the hair transplant scar. ✨✨
At Hair Pigment Center we offer you our scalp micropigmentation service, in which an implant of specific pigments will be done at the epidermal level in order to camouflage the scars that certain hair clinics may leave after a hair transplant. This way you will be able to cut your hair as short as you want without worrying if the scars can be seen.Have a Question call or text ☎️📝954-591-6198. www.hairpigmentcenter.com  #scalpmicropigmentation #scalpmicrotattoo #hairpigmentation #scalppigmentation #micropigmentation #hairtattoo #hairstyles #haircare #scar #scars #scarrepair #hairtransplantation #hairtransplant #scalpscar #scalp #mensfashion #mentalhealth #mensstyle #hairloss #hairlosstreatment #scartreatment #hairtattoo #scalptattoo #hairpigmentation #scalppigmentation #miamilifestyles
Only the first treatment and 50% better😇Life changing procedure 💫👏💫How The Scar Coverage Treatment Works This optical hair simulation is based on scalp micropigmentation and can darken the scalp in order to get a darker look closer to the client’s hair colour and therefore a thicker and denser appearance. During treatment further improvements will be done in order to camouflage completely the hair transplant scar. ✨✨ At Hair Pigment Center we offer you our scalp micropigmentation service, in which an implant of specific pigments will be done at the epidermal level in order to camouflage the scars that certain hair clinics may leave after a hair transplant. This way you will be able to cut your hair as short as you want without worrying if the scars can be seen.Have a Question call or text ☎️📝954-591-6198. www.hairpigmentcenter.com #scalpmicropigmentation  #scalpmicrotattoo  #hairpigmentation  #scalppigmentation  #micropigmentation  #hairtattoo  #hairstyles  #haircare  #scar  #scars  #scarrepair  #hairtransplantation  #hairtransplant  #scalpscar  #scalp  #mensfashion  #mentalhealth  #mensstyle  #hairloss  #hairlosstreatment  #scartreatment  #hairtattoo  #scalptattoo  #hairpigmentation  #scalppigmentation  #miamilifestyles 
Kävin alkuviikosta kouluttautumassa hoidollisiin pigmentointeihin ja Derma SR8-arpihoitomuotoon. Kolme tiukkaa päivää sisälsi paljon tietoa ja tuli tutustuttua mahtaviin ammattilaisiin ympäri Suomen. Ihana kouluttajamme Maria Micheli tuli kouluttamaan meitä Italiasta asti. Grazie mille Maria! Kiitos myös @llb_jenni
ja koko @swisscolorfinland  tiimi että järjestitte tämän upean koulutuksen! #kiitollinen
Tulevaisuudessa siis Studio Priima tarjoaa myös arpihoitoa erilaisiin arpiin sukupuoleen katsomatta sekä rinnan areolapigmentoinnin esimerkiksi rinnan rekonstruktion,  mastopexian tai pienennysleikkauksen jälkeen. Pigmentoinnilla voidaan myös korjata epäsymmetrisyyttä, niin miehillä, kuin naisillakin. Älä pelkää ottaa yhteyttä, olet kanssani luottamuksellisissa käsissä, olen helposti lähestyttävä ja kanssani saa jutella mistä vain❤️ Voit myös soittaa ja tiedustella, tai laittaa tekstaria tai WhatsApp-viestiä, vastaan mielelläni mieltä askarruttaviin kysymyksiin.
Huom, mallihaku tulossa, saa levittää sanaa!
#micropigmentation #skykosmetologi #ilovemyjob #kestopigmentointi #kestopigmentointiturku #kauneushoitolaturku #rintasyöpä #rintasyöpäyhdistys #breastrecontstruction #nännipigmentoinnit #rintapigmentointi #mastopexia #breastcancer #scartreatment #derma8 #dermasr8 #arpihoito #nännitnätiksi #pimpmynipple #areola #hoidollisetpigmentoinnit #areolapigmentation #swisscolorfinland #swisscolor #mariamicheli
Kävin alkuviikosta kouluttautumassa hoidollisiin pigmentointeihin ja Derma SR8-arpihoitomuotoon. Kolme tiukkaa päivää sisälsi paljon tietoa ja tuli tutustuttua mahtaviin ammattilaisiin ympäri Suomen. Ihana kouluttajamme Maria Micheli tuli kouluttamaan meitä Italiasta asti. Grazie mille Maria! Kiitos myös @llb_jenni ja koko @swisscolorfinland tiimi että järjestitte tämän upean koulutuksen! #kiitollinen  Tulevaisuudessa siis Studio Priima tarjoaa myös arpihoitoa erilaisiin arpiin sukupuoleen katsomatta sekä rinnan areolapigmentoinnin esimerkiksi rinnan rekonstruktion, mastopexian tai pienennysleikkauksen jälkeen. Pigmentoinnilla voidaan myös korjata epäsymmetrisyyttä, niin miehillä, kuin naisillakin. Älä pelkää ottaa yhteyttä, olet kanssani luottamuksellisissa käsissä, olen helposti lähestyttävä ja kanssani saa jutella mistä vain❤️ Voit myös soittaa ja tiedustella, tai laittaa tekstaria tai WhatsApp-viestiä, vastaan mielelläni mieltä askarruttaviin kysymyksiin. Huom, mallihaku tulossa, saa levittää sanaa! #micropigmentation  #skykosmetologi  #ilovemyjob  #kestopigmentointi  #kestopigmentointiturku  #kauneushoitolaturku  #rintasyöpä  #rintasyöpäyhdistys  #breastrecontstruction  #nännipigmentoinnit  #rintapigmentointi  #mastopexia  #breastcancer  #scartreatment  #derma8  #dermasr8  #arpihoito  #nännitnätiksi  #pimpmynipple  #areola  #hoidollisetpigmentoinnit  #areolapigmentation  #swisscolorfinland  #swisscolor  #mariamicheli 
⚡️We highly recommend you come see us before any hair transplant surgery😇Scalp Micropigmentation is a life changing procedure 💫👏💫How The Scar Coverage Treatment Works:
This optical hair simulation is based on scalp micropigmentation which darkens the scalp in order to get a look closer to the client’s hair color and therefore a thicker and denser appearance.
During treatment further improvements will be done in order to camouflage completely the hair transplant scar. ✨✨
At Hair Pigment Center we offer you our scalp micropigmentation service, in which an implant of specific pigments will be done in the dermal layer in order to camouflage the scars that hair clinics leave behind after a hair transplant. This way you will be able to cut your hair as short as you want without worrying if the scars can be seen.  Have a Question? call or text ☎️📝954-591-6198. www.hairpigmentcenter.com  #scalpmicropigmentation #scalpmicrotattoo #hairpigmentation #scalppigmentation #micropigmentation #hairtattoo #hairstyles #haircare #scar #scars #scarrepair #hairtransplantation #hairtransplant #scalpscar #scalp #mensfashion #mentalhealth #mensstyle #hairloss #hairlosstreatment #scartreatment #hairtattoo #scalptattoo #hairpigmentation #scalppigmentation #hairforman #balding #recedinghair #scarcamouflage #scarreduction #baldness #alopecia
⚡️We highly recommend you come see us before any hair transplant surgery😇Scalp Micropigmentation is a life changing procedure 💫👏💫How The Scar Coverage Treatment Works: This optical hair simulation is based on scalp micropigmentation which darkens the scalp in order to get a look closer to the client’s hair color and therefore a thicker and denser appearance. During treatment further improvements will be done in order to camouflage completely the hair transplant scar. ✨✨ At Hair Pigment Center we offer you our scalp micropigmentation service, in which an implant of specific pigments will be done in the dermal layer in order to camouflage the scars that hair clinics leave behind after a hair transplant. This way you will be able to cut your hair as short as you want without worrying if the scars can be seen.  Have a Question? call or text ☎️📝954-591-6198. www.hairpigmentcenter.com  #scalpmicropigmentation  #scalpmicrotattoo  #hairpigmentation  #scalppigmentation  #micropigmentation  #hairtattoo  #hairstyles  #haircare  #scar  #scars  #scarrepair  #hairtransplantation  #hairtransplant  #scalpscar  #scalp  #mensfashion  #mentalhealth  #mensstyle  #hairloss  #hairlosstreatment  #scartreatment  #hairtattoo  #scalptattoo  #hairpigmentation  #scalppigmentation  #hairforman  #balding  #recedinghair  #scarcamouflage  #scarreduction  #baldness  #alopecia 
Laser Genesis Before & After photos.
.
HydraGenesis, a combination of HydraFacial and Laser Genesis, is our January Treatment of the Month.
.
This treatment deeply cleans your pores then closes them by stimulating collagen production. Skin looks immediately smoother and radiant. .
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
#laser #lasergenesis #beforeandafter #posttreatment #rosacea #rosaceatreatment #scartreatment #redness #rednesstreatment #acne #acnescars #acnetreatment #hydrafacial #hydrafacialmd #treatment #treatmentofthemonth #wednesdaywellness #skin #skincare #skincareroutine #beauty #beautifulskin #transformation #aesthetics #leedsaesthetics #leeds #yorkshire #york #northleeds #harrogate
Laser Genesis Before & After photos. . HydraGenesis, a combination of HydraFacial and Laser Genesis, is our January Treatment of the Month. . This treatment deeply cleans your pores then closes them by stimulating collagen production. Skin looks immediately smoother and radiant. . . . . . . . . . . . . . #laser  #lasergenesis  #beforeandafter  #posttreatment  #rosacea  #rosaceatreatment  #scartreatment  #redness  #rednesstreatment  #acne  #acnescars  #acnetreatment  #hydrafacial  #hydrafacialmd  #treatment  #treatmentofthemonth  #wednesdaywellness  #skin  #skincare  #skincareroutine  #beauty  #beautifulskin  #transformation  #aesthetics  #leedsaesthetics  #leeds  #yorkshire  #york  #northleeds  #harrogate 
At skn-deep.com we look after our clients to receive the best care and our students to learn all the techniques and secrets to provide the best treatment possible and spread the SKN Deep Dry Tattooing Method to fade scars 💛

#collageninductiontherapy #acnescar #scar #scartreatment #micropuntura #microagulhamento #skin #skinhealth #bangkok #stretchmarks #stretchies #stretchmarkremoval #estrias
#drytattooing #microneedling #dermapen #dermaroller #pmu #paramedicaltattooing #tattooing #cosmetictattoo #tattoos #skinresurfacing #skintreatment #tattoo #permanentmakeup #acne #scarring #cosmeticsurgery #plasticsurgery
At skn-deep.com we look after our clients to receive the best care and our students to learn all the techniques and secrets to provide the best treatment possible and spread the SKN Deep Dry Tattooing Method to fade scars 💛 #collageninductiontherapy  #acnescar  #scar  #scartreatment  #micropuntura  #microagulhamento  #skin  #skinhealth  #bangkok  #stretchmarks  #stretchies  #stretchmarkremoval  #estrias  #drytattooing  #microneedling  #dermapen  #dermaroller  #pmu  #paramedicaltattooing  #tattooing  #cosmetictattoo  #tattoos  #skinresurfacing  #skintreatment  #tattoo  #permanentmakeup  #acne  #scarring  #cosmeticsurgery  #plasticsurgery 
Such remarkable and highly effective results obtained with our highly acclaimed Gold Standard Microneedling procedure. Available nationwide at a skin clinic near you #goforgold #golstandard #microneedling #skintreatment  #skinhealing #scartreatment
Salah satu testimoni pemakaian paket scar pratista^^
.
Buat Kakak yang memiliki keluhan scar/bopeng bekas jerawat atau cacar kakak bisa pakai Paket Scar Pratista . Terdiri dari Facial Wash, Anti Scar Serum, Anti Scar Cream, Anti Scar Day Cream, dan Centella Enrich Essence yang mengandung Cantella Asiatica Extract yang membantu meningkatkan produksi kolagen pada kulit dan efektif atasi masalah scar.
.
Khusus untuk Anti Scar Serum, kandungan zat aktifnya 2x lipat lebih banyak serta memiliki daya serap kedalam lapisan kulit yang lebih maksimal. Anti Scar Day Cream nya juga dilengkapi dengan SPF 30, jadi bisa melindungi kulit Kakak dari efek buruk sinar matahari.
.
Oiya, hasil yang didapat setiap orang berbeda-beda ya Kak, tergantung jenis kulit, tingkat kedalaman scar, dan berapa lama scarnya. Untuk info lebih lanjut silahkan chat kesini kak:
Wa:085892549550
bbm:Dd2c293c
Jangan lupa tag teman Kakak yang punya masalah bopeng, siapa tau Pratista jadi solusinya. Because Sharing is Caring.
.
Cek review di #testipratista
.
#pratista
#pratistaskincare
#loveyourself
#loveyourskin
#beautywithpratista
#testipaketscarpratista
#testipratista
#scar
#scartreatment
#obatscar
#obatbopeng
#bopeng
#scarbekasjerawat
Salah satu testimoni pemakaian paket scar pratista^^ . Buat Kakak yang memiliki keluhan scar/bopeng bekas jerawat atau cacar kakak bisa pakai Paket Scar Pratista . Terdiri dari Facial Wash, Anti Scar Serum, Anti Scar Cream, Anti Scar Day Cream, dan Centella Enrich Essence yang mengandung Cantella Asiatica Extract yang membantu meningkatkan produksi kolagen pada kulit dan efektif atasi masalah scar. . Khusus untuk Anti Scar Serum, kandungan zat aktifnya 2x lipat lebih banyak serta memiliki daya serap kedalam lapisan kulit yang lebih maksimal. Anti Scar Day Cream nya juga dilengkapi dengan SPF 30, jadi bisa melindungi kulit Kakak dari efek buruk sinar matahari. . Oiya, hasil yang didapat setiap orang berbeda-beda ya Kak, tergantung jenis kulit, tingkat kedalaman scar, dan berapa lama scarnya. Untuk info lebih lanjut silahkan chat kesini kak: Wa:085892549550 bbm:Dd2c293c Jangan lupa tag teman Kakak yang punya masalah bopeng, siapa tau Pratista jadi solusinya. Because Sharing is Caring. . Cek review di #testipratista  . #pratista  #pratistaskincare  #loveyourself  #loveyourskin  #beautywithpratista  #testipaketscarpratista  #testipratista  #scar  #scartreatment  #obatscar  #obatbopeng  #bopeng  #scarbekasjerawat 
Cleft Lip Scar Rejuvenation 💝

Nearly everyone has scars!

A huge part of why I love my job so much is being able to help people get there confidence back.

This amazing Skin Needling technique helps break down scars by promoting collagen and elastin through the scar tissue. It will flatten and soften the scar which will greatly improve the texture and appearance 👏🏼👌🏽💝
Cleft Lip Scar Rejuvenation 💝 Nearly everyone has scars! A huge part of why I love my job so much is being able to help people get there confidence back. This amazing Skin Needling technique helps break down scars by promoting collagen and elastin through the scar tissue. It will flatten and soften the scar which will greatly improve the texture and appearance 👏🏼👌🏽💝
Our cult scar treatment cream can be used on everything from surgical scars, acne, chickenpox and burns, making it a household staple. #skincareessentials #scartreatment #acnetreatment #chickenpox
I would be very interested to hear if you use this oil? I do find it doesn't suit some skins that suffer with acne or eczema. 
If you have never used rosehip seed oil, Rosa rubignosa oil from Chile is considered the most beneficial due to its transretinoic acid content. 
How to tell a good quality rosehip oil ? It should be deep orange (beta carotene pigment), it is best sourced from Chile and it should have a rather strong aroma (I think this is from the alpha linolenic acid as I recognise this aroma with all omega 3 rich oils - camelina, Sacha inchi and chia ). It is also best to source unrefined and cold pressed oil to ensure its nutrients are intact, such as heat sensitive in alpha linolenic acid (an omega 3) and the pro vitamin A vitamins I mention above. 
Omega 3 and pro vitamin A are naturally occurring lipid soluble vital nutrients, only found in few plant sources used in skin care, hence the importance of these certain plant oils. 
Rosa rubignosa seed oil I used to rate as the finest quality were available from oshadhi and @florihana_official - however - on checking, the latest oils from oshadhi is from Turkey, so depending on the altitude it's grown at, it may not be as good as the previous Chilean oil I have bought from them. Florihana has Chilean and Ukraine grown oil - so I request the Chilean batch, this is what I am currently using. 
Plant oils differ from batch to to batch so quality differs from suppliers from season to season though I have found the above sources to have consistent good quality for Chilean rosehip. I find it the hardest oil to source as the majority stocked are Rosa canina and or from Europe, a nice oil but less potent in its pro vitamin A content, which I desire for its particular regenerative results. Said to help protect from UV rays and other skin damaging environmental elements. #rosehipseedoil #rosehipoil #chileanrosehip #rosarubignosa #rosacanina #provitamina #transretinoicacid #betacarotene #faceoil #scartreatment #acnescars #hyperpigmentation #agespots #greenbeauty #coldpressedoils #coldpressedoil #unrefinedoils #phytonutrients #skinhealth #holisticskincare #holistichealth
I would be very interested to hear if you use this oil? I do find it doesn't suit some skins that suffer with acne or eczema. If you have never used rosehip seed oil, Rosa rubignosa oil from Chile is considered the most beneficial due to its transretinoic acid content. How to tell a good quality rosehip oil ? It should be deep orange (beta carotene pigment), it is best sourced from Chile and it should have a rather strong aroma (I think this is from the alpha linolenic acid as I recognise this aroma with all omega 3 rich oils - camelina, Sacha inchi and chia ). It is also best to source unrefined and cold pressed oil to ensure its nutrients are intact, such as heat sensitive in alpha linolenic acid (an omega 3) and the pro vitamin A vitamins I mention above. Omega 3 and pro vitamin A are naturally occurring lipid soluble vital nutrients, only found in few plant sources used in skin care, hence the importance of these certain plant oils. Rosa rubignosa seed oil I used to rate as the finest quality were available from oshadhi and @florihana_official - however - on checking, the latest oils from oshadhi is from Turkey, so depending on the altitude it's grown at, it may not be as good as the previous Chilean oil I have bought from them. Florihana has Chilean and Ukraine grown oil - so I request the Chilean batch, this is what I am currently using. Plant oils differ from batch to to batch so quality differs from suppliers from season to season though I have found the above sources to have consistent good quality for Chilean rosehip. I find it the hardest oil to source as the majority stocked are Rosa canina and or from Europe, a nice oil but less potent in its pro vitamin A content, which I desire for its particular regenerative results. Said to help protect from UV rays and other skin damaging environmental elements. #rosehipseedoil  #rosehipoil  #chileanrosehip  #rosarubignosa  #rosacanina  #provitamina  #transretinoicacid  #betacarotene  #faceoil  #scartreatment  #acnescars  #hyperpigmentation  #agespots  #greenbeauty  #coldpressedoils  #coldpressedoil  #unrefinedoils  #phytonutrients  #skinhealth  #holisticskincare  #holistichealth 
$500 OFF Laser Packages! Offer ends January 18th! Call us today to reserve your package. #laserhairremoval #whittier #nomorehair #lasers #nomoreshaving #acne #skintightening #melasma #sunspots #agingspots #scar #scartreatment
Whether you are an #esthetician #makeupartist #cosmotlogist or new to #beautyindustry. Our intensive 3days microblading class will teach u everything there is to learn from✔ Business set up✔Marketing ✔Bloodborn clearance ✔Health code ✔Full certification✔Life time support✔ Full apprenticeship ✔Live models to work on ✔Earn money while you learn program ✔Full professional kit to work on about 20 clients. ✔Licensing assistance in all 50 states. We can help you get your license to work fast ✔ Book clients to our location for additional support or until u are ready to have ur own studio 👐We are more than just a training, it's an entire business program to ensure our students success ..And whats better than learning Vicki's incredibly easy and simple technique to become one of the best microblader in the industry. ✒ Once you take any #pmutraining with us, youll get all other classes at a discount rate. Example past Brows Academy graduates get Ombre Shading class @ $1,200 Microneedling etc... ✔Swipe Left  Follow @thebrowsacademy ✔ call 7145018626 to find out about our early bird special 🎀Microneedeling Feb 4th 🔴Ombre Shading & Removal Feb 10, 11 🔴Microblading Feb 16, 17, 18
 #acnescars  #orangecounty #skincare #microchanneling #acnetreatment #hgf #ombrows #ombreshading #combobrows #stretchmarks #microneedling #losangeles #westminster #sandiego #scartreatment #weightloss #facials #microblading #microbladingtraining
Whether you are an #esthetician  #makeupartist  #cosmotlogist  or new to #beautyindustry . Our intensive 3days microblading class will teach u everything there is to learn from✔ Business set up✔Marketing ✔Bloodborn clearance ✔Health code ✔Full certification✔Life time support✔ Full apprenticeship ✔Live models to work on ✔Earn money while you learn program ✔Full professional kit to work on about 20 clients. ✔Licensing assistance in all 50 states. We can help you get your license to work fast ✔ Book clients to our location for additional support or until u are ready to have ur own studio 👐We are more than just a training, it's an entire business program to ensure our students success ..And whats better than learning Vicki's incredibly easy and simple technique to become one of the best microblader in the industry. ✒ Once you take any #pmutraining  with us, youll get all other classes at a discount rate. Example past Brows Academy graduates get Ombre Shading class @ $1,200 Microneedling etc... ✔Swipe Left Follow @thebrowsacademy ✔ call 7145018626 to find out about our early bird special 🎀Microneedeling Feb 4th 🔴Ombre Shading & Removal Feb 10, 11 🔴Microblading Feb 16, 17, 18 #acnescars  #orangecounty  #skincare  #microchanneling  #acnetreatment  #hgf  #ombrows  #ombreshading  #combobrows  #stretchmarks  #microneedling  #losangeles  #westminster  #sandiego  #scartreatment  #weightloss  #facials  #microblading  #microbladingtraining 
_ SYOK NYA AURA .
Satu lagi Promo baru dari ZEETA. Set #aura2018 memang hotss and spicy sebab dengan RM70 uols dapat 2 #serumzeeta : ROSE FACE SERUM + SERUM MAWAR CLASSIC bersama PERCUMA #sabunhijau #jellysoapRosevera 🌿
.
.
🐝 JELLY SOAP ROSEVERA : RM15/30 Gram
.
.
Jangan tungguuuu, promo ini hanya berlangsung 7hari sahaja ye! 😉
.
.
📲019-9613852
.
#zeetabeinspired #serummawar #serummawarclassic #testimoniserummawar #rosefaceserumzeeta #testimonizeeta #skintreatment #serumantiaging #scartreatment #naturalbeauty #zeetaofficial #ejenzeeta #trustedsellers #teamkaknidakayaberjaya #teamzeeta
_ SYOK NYA AURA . Satu lagi Promo baru dari ZEETA. Set #aura2018  memang hotss and spicy sebab dengan RM70 uols dapat 2 #serumzeeta  : ROSE FACE SERUM + SERUM MAWAR CLASSIC bersama PERCUMA #sabunhijau  #jellysoapRosevera  🌿 . . 🐝 JELLY SOAP ROSEVERA : RM15/30 Gram . . Jangan tungguuuu, promo ini hanya berlangsung 7hari sahaja ye! 😉 . . 📲019-9613852 . #zeetabeinspired  #serummawar  #serummawarclassic  #testimoniserummawar  #rosefaceserumzeeta  #testimonizeeta  #skintreatment  #serumantiaging  #scartreatment  #naturalbeauty  #zeetaofficial  #ejenzeeta  #trustedsellers  #teamkaknidakayaberjaya  #teamzeeta 
"LIANG PORI MENGECIL, PARUT JERAWAT PUDAR, KULIT MAKIN LEMBUT & LICIN"
.
" Dah 4 botol saya guna..pakai pagi dan malam memang rasa kulit lembut dan parut jerawat macam dah pudar sikit..best sebab cepat meresap dan langsung tak berminyak "
( Pn. Juniza bt Jubri, Bangi )
.
" Dear, i like the serum so much, best aku asyik spray je"
(Puan Suhani, Shah Alam)
.
"Rose Face Serum ni mmg power la...baru 1 hari guna dah ada kesannya. Sero lembab jer...[aling best kebetulan ada alahan ckit dalam minggu ni..ada gatal-gatal kat muka bila sembur Rose Face Serum nih hilang gatal tu Alhamdulillah."
( Noraini Che Nie )
.
.
.
APA YANG ISTIMEWA SANGAT ROSE FACE SERUM NI?
==================
🌹ROSE FACE SERUM
HA? ROSE FACE SERUM?
KENAPA ROSE FACE SERUM?
APA ROSE FACE SERUM?
.
.
.
Banyak plak soklan yer...takpe2..kena la kenal barulah boleh❤ kan...
.
.
ROSE FACE SERUM NI....
🌹BOLEH MERAWAT PARUT DAN JERAGAT.....SBB ADA VITAMIN E OIL DGN FORMULA I.U YANG BOLEH MERESAP TERUS KE KULIT
🌹BOLEH MELEMBUTKAN & MENCERAHKAN KULIT MUKA
🌹100% DIPERBUAT DARIPADA ORGANIC ROSES (HYBRID TEA ROSE)
🌹TAK MELEKIT & TAK BERMINYAK
🌹TAK RASA PANAS APABILA DIGUNAKAN
🌹KAYA DENGAN OMEGA 3 DAN OMEGA 6
🌹MENYELESAIKAN MASALAH PORI TERBUKA
🌹MENCERAHKAN KULIT YANG KUSAM

APA YANG ISTIMEWANYA YE ROSE FACE SERUM...NI YE
🌷 SEBAB KITA GONCANG-GONCANG & SPRAY JE X PERLU SAPU-SAPU, TITIS-TITIS YE.......& SETIAP SEMBURAN MENYAMAI TEKNOLOGI NANO (30,000 I.U.) DAN TAHAP KEHALUSANNYA TINGGI BOLEH MENYERAP BERDESUP KEDALAM KULIT
🌹
🌹
🌺LAGI SATU LELAKI & PEREMPUAN BOLEH GUNA....HUBBY AKAK KIMMY PUN PENGGUNA TEGAR UOLS...
.
.
Serius berminat? Jom Kita cantik sama2.
.
Wsap fida terus 0109465301
.
.
#ejenzeeta #serumrose #testimonizeeta #faceserum #airmawar #vitaminC #vitaminEoil #omega3 #omega6 #skincareroutine #naturalbeauty #roseexpert #antiaging #scartreatment #antiacne #beautyskin #parut #jeragat #jerawat #skintone #zeeta #teamkaknidakayaberjaya #serum #serummukaterbaik #serumbest
#zeetabeinspired
#teamkaknidakayaberjaya
#fidarosefaceserum
"LIANG PORI MENGECIL, PARUT JERAWAT PUDAR, KULIT MAKIN LEMBUT & LICIN" . " Dah 4 botol saya guna..pakai pagi dan malam memang rasa kulit lembut dan parut jerawat macam dah pudar sikit..best sebab cepat meresap dan langsung tak berminyak " ( Pn. Juniza bt Jubri, Bangi ) . " Dear, i like the serum so much, best aku asyik spray je" (Puan Suhani, Shah Alam) . "Rose Face Serum ni mmg power la...baru 1 hari guna dah ada kesannya. Sero lembab jer...[aling best kebetulan ada alahan ckit dalam minggu ni..ada gatal-gatal kat muka bila sembur Rose Face Serum nih hilang gatal tu Alhamdulillah." ( Noraini Che Nie ) . . . APA YANG ISTIMEWA SANGAT ROSE FACE SERUM NI? ================== 🌹ROSE FACE SERUM HA? ROSE FACE SERUM? KENAPA ROSE FACE SERUM? APA ROSE FACE SERUM? . . . Banyak plak soklan yer...takpe2..kena la kenal barulah boleh❤ kan... . . ROSE FACE SERUM NI.... 🌹BOLEH MERAWAT PARUT DAN JERAGAT.....SBB ADA VITAMIN E OIL DGN FORMULA I.U YANG BOLEH MERESAP TERUS KE KULIT 🌹BOLEH MELEMBUTKAN & MENCERAHKAN KULIT MUKA 🌹100% DIPERBUAT DARIPADA ORGANIC ROSES (HYBRID TEA ROSE) 🌹TAK MELEKIT & TAK BERMINYAK 🌹TAK RASA PANAS APABILA DIGUNAKAN 🌹KAYA DENGAN OMEGA 3 DAN OMEGA 6 🌹MENYELESAIKAN MASALAH PORI TERBUKA 🌹MENCERAHKAN KULIT YANG KUSAM APA YANG ISTIMEWANYA YE ROSE FACE SERUM...NI YE 🌷 SEBAB KITA GONCANG-GONCANG & SPRAY JE X PERLU SAPU-SAPU, TITIS-TITIS YE.......& SETIAP SEMBURAN MENYAMAI TEKNOLOGI NANO (30,000 I.U.) DAN TAHAP KEHALUSANNYA TINGGI BOLEH MENYERAP BERDESUP KEDALAM KULIT 🌹 🌹 🌺LAGI SATU LELAKI & PEREMPUAN BOLEH GUNA....HUBBY AKAK KIMMY PUN PENGGUNA TEGAR UOLS... . . Serius berminat? Jom Kita cantik sama2. . Wsap fida terus 0109465301 . . #ejenzeeta  #serumrose  #testimonizeeta  #faceserum  #airmawar  #vitaminC  #vitaminEoil  #omega3  #omega6  #skincareroutine  #naturalbeauty  #roseexpert  #antiaging  #scartreatment  #antiacne  #beautyskin  #parut  #jeragat  #jerawat  #skintone  #zeeta  #teamkaknidakayaberjaya  #serum  #serummukaterbaik  #serumbest  #zeetabeinspired  #teamkaknidakayaberjaya  #fidarosefaceserum 
Mira share dengan awak tentang kebaikan ais pada kecantikan.  Cepat scroll kat bawah. Lepas tu boleh DIY kat rumah jer uols 😁
Mira share dengan awak tentang kebaikan ais pada kecantikan. Cepat scroll kat bawah. Lepas tu boleh DIY kat rumah jer uols 😁
Cepat scroll kebawah untuk kecantikan kulit muka awak 😘
Cepat scroll kebawah untuk kecantikan kulit muka awak 😘
Scroll ke bawah untuk feedback TOMATO MASK CLEANSER POWER!
Scroll ke bawah untuk feedback TOMATO MASK CLEANSER POWER!
⚡️We highly recommend you come see us before any hair transplant surgery😇Scalp Micropigmentation is a life changing procedure 💫👏💫How The Scar Coverage Treatment Works:
This optical hair simulation is based on scalp micropigmentation which darkens the scalp in order to get a look closer to the client’s hair color and therefore a thicker and denser appearance.
During treatment further improvements will be done in order to camouflage completely the hair transplant scar. ✨✨
At Hair Pigment Center we offer you our scalp micropigmentation service, in which an implant of specific pigments will be done in the dermal layer in order to camouflage the scars that hair clinics leave behind after a hair transplant. This way you will be able to cut your hair as short as you want without worrying if the scars can be seen.  Have a Question? call or text ☎️📝954-591-6198. www.hairpigmentcenter.com  #scalpmicropigmentation #scalpmicrotattoo #hairpigmentation #scalppigmentation #micropigmentation #hairtattoo #hairstyles #haircare #scar #scars #scarrepair #hairtransplantation #hairtransplant #scalpscar #scalp #mensfashion #mentalhealth #mensstyle #hairloss #hairlosstreatment #scartreatment #hairtattoo #scalptattoo #hairpigmentation #scalppigmentation #miamilifestyles #micropigmentationcapilar
⚡️We highly recommend you come see us before any hair transplant surgery😇Scalp Micropigmentation is a life changing procedure 💫👏💫How The Scar Coverage Treatment Works: This optical hair simulation is based on scalp micropigmentation which darkens the scalp in order to get a look closer to the client’s hair color and therefore a thicker and denser appearance. During treatment further improvements will be done in order to camouflage completely the hair transplant scar. ✨✨ At Hair Pigment Center we offer you our scalp micropigmentation service, in which an implant of specific pigments will be done in the dermal layer in order to camouflage the scars that hair clinics leave behind after a hair transplant. This way you will be able to cut your hair as short as you want without worrying if the scars can be seen.  Have a Question? call or text ☎️📝954-591-6198. www.hairpigmentcenter.com  #scalpmicropigmentation  #scalpmicrotattoo  #hairpigmentation  #scalppigmentation  #micropigmentation  #hairtattoo  #hairstyles  #haircare  #scar  #scars  #scarrepair  #hairtransplantation  #hairtransplant  #scalpscar  #scalp  #mensfashion  #mentalhealth  #mensstyle  #hairloss  #hairlosstreatment  #scartreatment  #hairtattoo  #scalptattoo  #hairpigmentation  #scalppigmentation  #miamilifestyles  #micropigmentationcapilar 
Tips cantik dengan ais kiub mira kongsi kat bawah. Jom amalkan untuk kecantikan wajah masing masing. Jimat dan sangat  effective bila awak konsisten buat kat rumah. By the way, ice cube boleh buat mata awak jauh dari masalah sembap dan aging jugak tau,
Tips cantik dengan ais kiub mira kongsi kat bawah. Jom amalkan untuk kecantikan wajah masing masing. Jimat dan sangat effective bila awak konsisten buat kat rumah. By the way, ice cube boleh buat mata awak jauh dari masalah sembap dan aging jugak tau,
Parut paling degil pon boleh pudar. Bestnyaa bila kulit makin flawless. .
.
.
Nak kulit flawless? Meh whatsApp mira 6019-7692369
Parut paling degil pon boleh pudar. Bestnyaa bila kulit makin flawless. . . . Nak kulit flawless? Meh whatsApp mira 6019-7692369
Cuci jer, terus jerawat kecut. Syiok kan? Apa lagi tunggu tu  cepat la sambar TMC. Setiap orang wajib ada TMC tau. Jangan lambat lambat. Nanti jerawat membiak dengan jayanya😂
Cuci jer, terus jerawat kecut. Syiok kan? Apa lagi tunggu tu cepat la sambar TMC. Setiap orang wajib ada TMC tau. Jangan lambat lambat. Nanti jerawat membiak dengan jayanya😂
Stay Pretty Oke ! 💕 Tak Boleh Kalau Takde Scrub nI Dekat Rumahh . Rasa Tak Lengkap Skincare In My Daily Lifee 
#scrubbadan #scrubdistrict #parutjerawat #parutjeragat #acnetreatment #acneskin #scartreatment #scrubmuka #rashes #codkualalumpur #codsubang #codshahalam #kecantikan #kulitbersih
One of our Top Sellers! This versatile sheet can be used on wider scars or cut to fit multiple or irregularly shaped scars resulting from surgery, injury or burn.
One of our Top Sellers! This versatile sheet can be used on wider scars or cut to fit multiple or irregularly shaped scars resulting from surgery, injury or burn.
Assalamualaikum Dan selamat pagi.
.
.
Matlamat tanpa usaha adalah sesuatu yang sia-sia... Moga kita semua menjadi magnet rezeki yang kuat... Amin ya rabbal alamin.
.
Salam Sayang Dari #ZEETA
.
Serius berminat? Jom Kita cantik sama2.
.
Wsap fida terus 0109465301
.
.
#ejenzeeta #serumrose #testimonizeeta #faceserum #airmawar #vitaminC #vitaminEoil #omega3 #omega6 #skincareroutine #naturalbeauty #roseexpert #antiaging #scartreatment #antiacne #beautyskin #parut #jeragat #jerawat #skintone #zeeta #teamkaknidakayaberjaya #serum #serummukaterbaik #serumbest
#zeetabeinspired
#teamkaknidakayaberjaya
#fidarosefaceserum
Assalamualaikum Dan selamat pagi. . . Matlamat tanpa usaha adalah sesuatu yang sia-sia... Moga kita semua menjadi magnet rezeki yang kuat... Amin ya rabbal alamin. . Salam Sayang Dari #ZEETA  . Serius berminat? Jom Kita cantik sama2. . Wsap fida terus 0109465301 . . #ejenzeeta  #serumrose  #testimonizeeta  #faceserum  #airmawar  #vitaminC  #vitaminEoil  #omega3  #omega6  #skincareroutine  #naturalbeauty  #roseexpert  #antiaging  #scartreatment  #antiacne  #beautyskin  #parut  #jeragat  #jerawat  #skintone  #zeeta  #teamkaknidakayaberjaya  #serum  #serummukaterbaik  #serumbest  #zeetabeinspired  #teamkaknidakayaberjaya  #fidarosefaceserum 
To celebrate this little beauty appearing in this month’s Bellabox, we’re giving away 5 bottles over on FB. Find us, enter our comp, and you could have one of the hottest new products in your hot little hands. .
.
.
.
.
.
#newproduct #bellaboxaust #crocodileoil #skincare #australianskincare #healthyskin #facebook #competition #barubaya #scartreatment #stretchmarks #antiageing #antiaging #instamarketing #acnetreatment #finelines #wrinkles #wrinkletreatment
To celebrate this little beauty appearing in this month’s Bellabox, we’re giving away 5 bottles over on FB. Find us, enter our comp, and you could have one of the hottest new products in your hot little hands. . . . . . . #newproduct  #bellaboxaust  #crocodileoil  #skincare  #australianskincare  #healthyskin  #facebook  #competition  #barubaya  #scartreatment  #stretchmarks  #antiageing  #antiaging  #instamarketing  #acnetreatment  #finelines  #wrinkles  #wrinkletreatment 
Looking For Models For:

1. Neuromodulator (Botox/Dysport)
2. Dermal filler

Friday, January 26th (10-6)
Saturday, January 27th (10-3)
#yeg #wem #lasersheer #skinrejuvination #laser #lasergenesis #thermage #skincare #cutera #tattooremoval #scartreatment #microdermabrasion #chemicalpeel #viverpharma #skintx #medicalspa #skincareclinic #acnetreatment #facialfiller #velashape #ultrashape #PRP #plasma #vampirelift #botox® #dysport
Everyone’s got their skin problems and one of mine just happens to be a very rare skin condition called atrophia maculosa varioliformis cutis, which means scars spontaneously appear in my face and has been doing so since I was a teenager. There’s no wound before the scar appear; I can just wake up one day and there’s a linear pale scar in a place where there was none before. It sounds so weird that it took me over 15 years to seek medical help since I thought the doctors wouldn’t even believe me when I told them about it. ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
I’m thinking about trying out laser or dermarollers to see if it would help reduce the scars. Does anyone have experience of treating scars that look a bit similar to mine? I’d be very happy for any advice I can get on how to treat them to make them less visible.
Everyone’s got their skin problems and one of mine just happens to be a very rare skin condition called atrophia maculosa varioliformis cutis, which means scars spontaneously appear in my face and has been doing so since I was a teenager. There’s no wound before the scar appear; I can just wake up one day and there’s a linear pale scar in a place where there was none before. It sounds so weird that it took me over 15 years to seek medical help since I thought the doctors wouldn’t even believe me when I told them about it. ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ I’m thinking about trying out laser or dermarollers to see if it would help reduce the scars. Does anyone have experience of treating scars that look a bit similar to mine? I’d be very happy for any advice I can get on how to treat them to make them less visible.
#Free #Samples #FreeSamples #Freebies #ScarTreatment #KeloCote .
www.scartreatment.co.uk/freesample.html