an online Instagram web viewer

#scrubbadan medias

Photos

Num 1 VIRAL MAGIC SCRUB di instagram 💯 your answers to acne , jerawat , scars , parut2 , jeragat , excema , rashes , kulit putih flawless, PUTIH  seawal 3 hari 💯
💗Putihkan kulit muka & hilangkan jerawat
💗Hilangkan whitehead & blackhead
💗Hilangkan parut2 hitam,parut2  jerawat,jeragat
💗Merawat rashes & excema
💗Putihkan ketiak2 hitam,celah kangkang .
💗Hilangkan jerawat belakang badan
💗Menjamin kulit lebih flawless putih seawal 3 hari ! 
#ScrubDistrict #scrubmurah #scrubmalaysia #malaysia #sayajual #agentscrubdistrict #teambarbie #suirahbeauty #scrubmurahmalaysia #scrubmalaysia #scrubs #scrubbadan #scrubmuka #flawless #glowingskin #SkinCare #beautyskin
Num 1 VIRAL MAGIC SCRUB di instagram 💯 your answers to acne , jerawat , scars , parut2 , jeragat , excema , rashes , kulit putih flawless, PUTIH seawal 3 hari 💯 💗Putihkan kulit muka & hilangkan jerawat 💗Hilangkan whitehead & blackhead 💗Hilangkan parut2 hitam,parut2 jerawat,jeragat 💗Merawat rashes & excema 💗Putihkan ketiak2 hitam,celah kangkang . 💗Hilangkan jerawat belakang badan 💗Menjamin kulit lebih flawless putih seawal 3 hari ! #ScrubDistrict  #scrubmurah  #scrubmalaysia  #malaysia  #sayajual  #agentscrubdistrict  #teambarbie  #suirahbeauty  #scrubmurahmalaysia  #scrubmalaysia  #scrubs  #scrubbadan  #scrubmuka  #flawless  #glowingskin  #SkinCare  #beautyskin 
SET MANDIAN CHERRY BLOSSOM TERDIRI DARIPADA :

1.Scrub Bathsalt 400gram
2.Mandian Bodybath 500ml
3.Losyen Bodylotion 500ml

KEBAIKAN & KELEBIHAN SET MANDIAN CHERRY BLOSSOM
✔Langsung tidak melekit
✅Tahan sehingga 3 bulan/set
✔Memberi kelembapan yg maksima
✅Diperkaya dengan extract susu dan buah buahan
✔Menghilangkan daki-daki degil & kulit mati
✅Haruman yang berpanjangan & tahan lama
✔Memelihara Kehalusan Kulit
✅Menyegarkan Tubuh Badan
✔Dapat Mencerahkan , Menghalus serta Menggebukan Kulit secara semulajadi
✅Melembabkan Kulit & Menghilangkan sel-sel kulit mati
✔Mengatasi masalah Kulit Kering & Berkerak
✅Melindungi Kulit dari Bau yang kurang Menyenangkan
✔Rasai mandian yg wangi tahap maksimum seperti mandi perfume. Melekat sampai ke baju!
✅Sesuai untuk dijadikan sebagai hadiah, hantaran pertunangan, perkahwinan, dll
✔Diperbuat 100% daripada bahan alam semulajadi
✅No Mercury
✔No Paraben
✅Wangian ada Aromaterapi

#cherryblossom #cherryblosoms #cherryblssommurah #sayajualmurah #sayajual #bazaarpaknil #batupahat #mandiancherryblossom #setmandiancerryblossom #sayajualmakeup #sayajual #scrubbadan #coffeescrubs #cherrblossomoriginal #visitmyig #sayajualonline #dropshipmalaysia
SET MANDIAN CHERRY BLOSSOM TERDIRI DARIPADA : 1.Scrub Bathsalt 400gram 2.Mandian Bodybath 500ml 3.Losyen Bodylotion 500ml KEBAIKAN & KELEBIHAN SET MANDIAN CHERRY BLOSSOM ✔Langsung tidak melekit ✅Tahan sehingga 3 bulan/set ✔Memberi kelembapan yg maksima ✅Diperkaya dengan extract susu dan buah buahan ✔Menghilangkan daki-daki degil & kulit mati ✅Haruman yang berpanjangan & tahan lama ✔Memelihara Kehalusan Kulit ✅Menyegarkan Tubuh Badan ✔Dapat Mencerahkan , Menghalus serta Menggebukan Kulit secara semulajadi ✅Melembabkan Kulit & Menghilangkan sel-sel kulit mati ✔Mengatasi masalah Kulit Kering & Berkerak ✅Melindungi Kulit dari Bau yang kurang Menyenangkan ✔Rasai mandian yg wangi tahap maksimum seperti mandi perfume. Melekat sampai ke baju! ✅Sesuai untuk dijadikan sebagai hadiah, hantaran pertunangan, perkahwinan, dll ✔Diperbuat 100% daripada bahan alam semulajadi ✅No Mercury ✔No Paraben ✅Wangian ada Aromaterapi #cherryblossom  #cherryblosoms  #cherryblssommurah  #sayajualmurah  #sayajual  #bazaarpaknil  #batupahat  #mandiancherryblossom  #setmandiancerryblossom  #sayajualmakeup  #sayajual  #scrubbadan  #coffeescrubs  #cherrblossomoriginal  #visitmyig  #sayajualonline  #dropshipmalaysia 
Salah satu cara untuk putihkan kulit seluruh badan ialah dgn scrub,,🛁 So here it is, introduce to you '3 SERANGKAI' from @freshop_malaysia 😘 👉 Dry Away Scrub
👉 Detox Scrub
👉 Ocean Salt Scrub

Ketiga-tiga scrub ini mempunyai kelebihan yg berlainan ye..function dia berbeza utk setiap satu.. Berminat utk tahu dgn lebih details?

Whatsapp 📲 0145304988 📲 0145304988
*tekan je link dekat bio utk order*

#bodyscrub #cuppacoffee #scrub #naturalproducts #naturalscrub #scruboriginal #scrubbadan #freshop #freshopmy #scrubmurah #scrubbest #bestseller #putihkankulit #terbaik #viral #dropshipfreshop #freshopterbaik #sale #promotion #promosi #bodyscrubmurah
Salah satu cara untuk putihkan kulit seluruh badan ialah dgn scrub,,🛁 So here it is, introduce to you '3 SERANGKAI' from @freshop_malaysia 😘 👉 Dry Away Scrub 👉 Detox Scrub 👉 Ocean Salt Scrub Ketiga-tiga scrub ini mempunyai kelebihan yg berlainan ye..function dia berbeza utk setiap satu.. Berminat utk tahu dgn lebih details? Whatsapp 📲 0145304988 📲 0145304988 *tekan je link dekat bio utk order* #bodyscrub  #cuppacoffee  #scrub  #naturalproducts  #naturalscrub  #scruboriginal  #scrubbadan  #freshop  #freshopmy  #scrubmurah  #scrubbest  #bestseller  #putihkankulit  #terbaik  #viral  #dropshipfreshop  #freshopterbaik  #sale  #promotion  #promosi  #bodyscrubmurah 
Nak share testimoni .,,muka sekarang da okay,, parut jerawat+bekas chikenpop semakin beransur pudar dan berkurangan. Hampir 1bulan Sha gunakan #turmericsoap dari #thebeautyhacks . So sapa ada masalah sini?? Noh bantu awok awok di Lua sana . .
😘order click here 👉  http://www.wasap.my/61022036862/

#agenttbhselangor #sayajualtbh #thebeautyhacks #thebeautyhacksselangor #creamsiang #creammalam #bibirmerekah #bibirkering #gadiskorea #scrubbadan #scrubarang #scrubcharcoal #badanberbau #badanbaubusuk #badanberdaki #hilangkandaki #kulithitam #kulitgelap #lotionbadan #parutpudardengancepat #teamDazzlesDarlings #sungaibuloh #selangor
Nak share testimoni .,,muka sekarang da okay,, parut jerawat+bekas chikenpop semakin beransur pudar dan berkurangan. Hampir 1bulan Sha gunakan #turmericsoap  dari #thebeautyhacks  . So sapa ada masalah sini?? Noh bantu awok awok di Lua sana . . 😘order click here 👉 http://www.wasap.my/61022036862/ #agenttbhselangor  #sayajualtbh  #thebeautyhacks  #thebeautyhacksselangor  #creamsiang  #creammalam  #bibirmerekah  #bibirkering  #gadiskorea  #scrubbadan  #scrubarang  #scrubcharcoal  #badanberbau  #badanbaubusuk  #badanberdaki  #hilangkandaki  #kulithitam  #kulitgelap  #lotionbadan  #parutpudardengancepat  #teamDazzlesDarlings  #sungaibuloh  #selangor 
Mengapa kita perlu habiskan duit dengan produk yang mahal sedangkan produk The Beauty Hacks ada. Rangkaian produk khas untuk penjagaan muka dan badan. Sangat mampu milik
.
Produk TBH memang dah terbukti dalam kelompok produk yang terbaik di masa kini. Mendapat banyak testimoni dan feedback yang positif daripada customer.
.
😘order click here 👉  http://www.wasap.my/61022036862/

#agenttbhselangor #sayajualtbh #thebeautyhacks #thebeautyhacksselangor #creamsiang #creammalam #bibirmerekah #bibirkering #gadiskorea #scrubbadan #scrubarang #scrubcharcoal #badanberbau #badanbaubusuk #badanberdaki #hilangkandaki #kulithitam #kulitgelap #lotionbadan #parutpudardengancepat #teamDazzlesDarlings #sungaibuloh #selangor
Mengapa kita perlu habiskan duit dengan produk yang mahal sedangkan produk The Beauty Hacks ada. Rangkaian produk khas untuk penjagaan muka dan badan. Sangat mampu milik . Produk TBH memang dah terbukti dalam kelompok produk yang terbaik di masa kini. Mendapat banyak testimoni dan feedback yang positif daripada customer. . 😘order click here 👉 http://www.wasap.my/61022036862/ #agenttbhselangor  #sayajualtbh  #thebeautyhacks  #thebeautyhacksselangor  #creamsiang  #creammalam  #bibirmerekah  #bibirkering  #gadiskorea  #scrubbadan  #scrubarang  #scrubcharcoal  #badanberbau  #badanbaubusuk  #badanberdaki  #hilangkandaki  #kulithitam  #kulitgelap  #lotionbadan  #parutpudardengancepat  #teamDazzlesDarlings  #sungaibuloh  #selangor 
Hari Gini Pake Lotion masih yg kimia & Janji Palsu doang? 😜 Beralih yuk k yg membuktikan real Hasil, tanpa Janji Palsu ! 😍 Primeskin Lotion bikin Kulit Mulus Cantik Bersih dan Lembab + Putih Bersinar .. Ga galau lagi takut sinar matahari krn ad UV Protection + kandungan Soya Alami bantu pemutihan kulit lbh alami dan hasilnya cerah natural 😘

Info
KELVIN
PIN : 2AEA9DBF
WA / LINE : 0823 6696 3753
www.hwifamily.com/kelvinhwipkm

Toko online 24 jam :
www.tokohwi.com/kelvinhwipkm

Website bisnis :
www.hwinetwork.com/kelvinhwipkm

#primeskinserumhwi #primeskinhwi #lotionhwi #scrubhwi #scrubbadan #scrubmandi #serumhwi #serum #lotionpemutih #spf15 #primeskin #phytocellserum #phytoserum #lotionaman #scrubalami #primeskinlotion #primeskinscrub #semprotherbal #hwipakam #hwijakarta #hwijambi #hwibandung #hwisurabaya #hwisemarang #hwimedan #hwisiantar #hwitebingtinggi
Hari Gini Pake Lotion masih yg kimia & Janji Palsu doang? 😜 Beralih yuk k yg membuktikan real Hasil, tanpa Janji Palsu ! 😍 Primeskin Lotion bikin Kulit Mulus Cantik Bersih dan Lembab + Putih Bersinar .. Ga galau lagi takut sinar matahari krn ad UV Protection + kandungan Soya Alami bantu pemutihan kulit lbh alami dan hasilnya cerah natural 😘 Info KELVIN PIN : 2AEA9DBF WA / LINE : 0823 6696 3753 www.hwifamily.com/kelvinhwipkm Toko online 24 jam : www.tokohwi.com/kelvinhwipkm Website bisnis : www.hwinetwork.com/kelvinhwipkm #primeskinserumhwi  #primeskinhwi  #lotionhwi  #scrubhwi  #scrubbadan  #scrubmandi  #serumhwi  #serum  #lotionpemutih  #spf15  #primeskin  #phytocellserum  #phytoserum  #lotionaman  #scrubalami  #primeskinlotion  #primeskinscrub  #semprotherbal  #hwipakam  #hwijakarta  #hwijambi  #hwibandung  #hwisurabaya  #hwisemarang  #hwimedan  #hwisiantar  #hwitebingtinggi 
Hari Gini Pake Lotion masih yg kimia & Janji Palsu doang? 😜 Beralih yuk k yg membuktikan real Hasil, tanpa Janji Palsu ! 😍 Primeskin Lotion bikin Kulit Mulus Cantik Bersih dan Lembab + Putih Bersinar .. Ga galau lagi takut sinar matahari krn ad UV Protection + kandungan Soya Alami bantu pemutihan kulit lbh alami dan hasilnya cerah natural 😘

Info
KELVIN
PIN : 2AEA9DBF
WA / LINE : 0823 6696 3753
www.hwifamily.com/kelvinhwipkm

Toko online 24 jam :
www.tokohwi.com/kelvinhwipkm

Website bisnis :
www.hwinetwork.com/kelvinhwipkm

#primeskinserumhwi #primeskinhwi #lotionhwi #scrubhwi #scrubbadan #scrubmandi #serumhwi #serum #lotionpemutih #spf15 #primeskin #phytocellserum #phytoserum #lotionaman #scrubalami #primeskinlotion #primeskinscrub #semprotherbal #hwipakam #hwijakarta #hwijambi #hwibandung #hwisurabaya #hwisemarang #hwimedan #hwisiantar #hwitebingtinggi
Hari Gini Pake Lotion masih yg kimia & Janji Palsu doang? 😜 Beralih yuk k yg membuktikan real Hasil, tanpa Janji Palsu ! 😍 Primeskin Lotion bikin Kulit Mulus Cantik Bersih dan Lembab + Putih Bersinar .. Ga galau lagi takut sinar matahari krn ad UV Protection + kandungan Soya Alami bantu pemutihan kulit lbh alami dan hasilnya cerah natural 😘 Info KELVIN PIN : 2AEA9DBF WA / LINE : 0823 6696 3753 www.hwifamily.com/kelvinhwipkm Toko online 24 jam : www.tokohwi.com/kelvinhwipkm Website bisnis : www.hwinetwork.com/kelvinhwipkm #primeskinserumhwi  #primeskinhwi  #lotionhwi  #scrubhwi  #scrubbadan  #scrubmandi  #serumhwi  #serum  #lotionpemutih  #spf15  #primeskin  #phytocellserum  #phytoserum  #lotionaman  #scrubalami  #primeskinlotion  #primeskinscrub  #semprotherbal  #hwipakam  #hwijakarta  #hwijambi  #hwibandung  #hwisurabaya  #hwisemarang  #hwimedan  #hwisiantar  #hwitebingtinggi 
10 SEBAB KENAPA ANDA HARUS GRAB SATU SET SKINCARE FROM HEAD TO TOE!!!
-
-
-✅ Harga murah dan mampu milik dari RM12-RM45 saja
-
-
✅ Bahan bahan homemade yang selalu ada di dapur di guna sebagai rawatan kecantikkan seperti kunyit, beras, aloevera,madu, arang dan macam macam
-
-
✅ Produk yang bebas dari chemicals merbahaya dan selamat digunakan tanpa was was dan halal
-
-
✅ Packaging yang menarik dan mereciks untuk dijadikan sebagai hadiah surprise dan hantaran! Hipster adalah style kami
-
-
✅ Kami mempunyai beribu testimoni yang berjaya konsisten dengan produk kami
-
-
✅ Setiap semua items TBH tahan lebih lama sehingga 2-3 bulan lebih! Satu bulan jimat bawah RM10!
-
-
✅ Mudah didapati, kini setiap negeri kami mempunyai stokis dan agent yang sah untuk dapatkan set The Beauty Hacks. Cik ain agen bentong pahang taw -
-
✅Beli sekali, confirm repeat! Ini tabiat pelanggan kami yang mula jatuh cinta pada TBH yang memberi kesan awesome pada kulit sampai glowing!
-
-
-✅ Sesuai digunakan untuk semua peringkat umur, usia dan jantina. Dah start form 1 nak jaga kulit? Jaga segan bagi dia cuba dan bukan perempuan saja borong dengan TBH, kini jejaka pun nak jaga kulit bersih
-
-
✅Paling penting, kini TBH mempunyai pelanggan dari International dan TBH akan pergi jauh satu worldwide!
-
-
Berminat just whatsapp je cik ain yea,  insyallah cik ain akan guide korang jadi cantik taw. 
Whatsapp 0164972507
10 SEBAB KENAPA ANDA HARUS GRAB SATU SET SKINCARE FROM HEAD TO TOE!!! - - -✅ Harga murah dan mampu milik dari RM12-RM45 saja - - ✅ Bahan bahan homemade yang selalu ada di dapur di guna sebagai rawatan kecantikkan seperti kunyit, beras, aloevera,madu, arang dan macam macam - - ✅ Produk yang bebas dari chemicals merbahaya dan selamat digunakan tanpa was was dan halal - - ✅ Packaging yang menarik dan mereciks untuk dijadikan sebagai hadiah surprise dan hantaran! Hipster adalah style kami - - ✅ Kami mempunyai beribu testimoni yang berjaya konsisten dengan produk kami - - ✅ Setiap semua items TBH tahan lebih lama sehingga 2-3 bulan lebih! Satu bulan jimat bawah RM10! - - ✅ Mudah didapati, kini setiap negeri kami mempunyai stokis dan agent yang sah untuk dapatkan set The Beauty Hacks. Cik ain agen bentong pahang taw - - ✅Beli sekali, confirm repeat! Ini tabiat pelanggan kami yang mula jatuh cinta pada TBH yang memberi kesan awesome pada kulit sampai glowing! - - -✅ Sesuai digunakan untuk semua peringkat umur, usia dan jantina. Dah start form 1 nak jaga kulit? Jaga segan bagi dia cuba dan bukan perempuan saja borong dengan TBH, kini jejaka pun nak jaga kulit bersih - - ✅Paling penting, kini TBH mempunyai pelanggan dari International dan TBH akan pergi jauh satu worldwide! - - Berminat just whatsapp je cik ain yea, insyallah cik ain akan guide korang jadi cantik taw. Whatsapp 0164972507
Kopikita customer's feedback 😍
.

Meh lerr cuba scrub kopikita kalau nak kulit flawless bebas jerawat uolls 👑🌸
.

RM15/50g
RM50/200g
.
#agentshahalam #scrubbadan #scrubwajah #kulitflawless #gebu #naturalorganik #scrubcoffee #coffeescrubmalaysia #coffeescrubmurah #kitakopi #agent #dropship #fathialatiff #dropshipwanted  #kitakopi #agentshahalamkitakopi #fattahamin #jannanick #coffeescrubshahalam #coffeescrubmurahmalaysia
Haaa nampak taakk ?? Pakai Face Mask Honey je tauu muka jadi glowing gituu 😍
.
Fuhhh, wajib tau grab Face Mask Honey dan rasakan sendiri keistimewaannya . Harga dah la murah dan sangat berbaloi 😉
.
.
JOM ORDER SEKARANG
WHATSAPP 0173201938
.
.
#thebeautyhackslovers
#lipsscrub #lipsscrubmurah #scrubbibir #bodyscrub #bodyscrubmurah #scrubbadan #scrubbadanmurah #facescrubmurah #facescrubmalaysia #scrubmukamurah #scrubmuka #scrubberas #scrubkunyit #scrubtamarind #produkorganikmurah #produkorganik #organikskincaremalaysia #organicskincaremalaysia #motdmalaysia #ootdmalaysia #uitm #ajimaura #moodrepublik
Haaa nampak taakk ?? Pakai Face Mask Honey je tauu muka jadi glowing gituu 😍 . Fuhhh, wajib tau grab Face Mask Honey dan rasakan sendiri keistimewaannya . Harga dah la murah dan sangat berbaloi 😉 . . JOM ORDER SEKARANG WHATSAPP 0173201938 . . #thebeautyhackslovers  #lipsscrub  #lipsscrubmurah  #scrubbibir  #bodyscrub  #bodyscrubmurah  #scrubbadan  #scrubbadanmurah  #facescrubmurah  #facescrubmalaysia  #scrubmukamurah  #scrubmuka  #scrubberas  #scrubkunyit  #scrubtamarind  #produkorganikmurah  #produkorganik  #organikskincaremalaysia  #organicskincaremalaysia  #motdmalaysia  #ootdmalaysia  #uitm  #ajimaura  #moodrepublik 
TBH FACE MASK HONEY 💆
.
Face Mask Honey ni boleh cerahkan wajah dan boleh juga mengurangkan lingkaran hitam dibawah mata malah ia boleh dijadikan base mekap 😘
.
🌻 KELEBIHAN FACE MASK HONEY 🌻
.
💋 Merawat kulit berparut dan mengurangkan lingkaran hitam dibawah mata.
💋 Melembapkan kulit.
💋 Merangsangkan sel kulit baru.
💋 Melicinkan kulit

Fuhhh, wajib Uolls grab Face Mask Honey dan rasakan sendiri keistimewaannya . Harga dah la murah dan sangat berbaloi 😉
.
.
JOM ORDER SEKARANG
WHATSAPP 0173201938
.
.
#thebeautyhackslovers
#lipsscrub #lipsscrubmurah #scrubbibir #bodyscrub #bodyscrubmurah #scrubbadan #scrubbadanmurah #facescrubmurah #facescrubmalaysia #scrubmukamurah #scrubmuka #scrubberas #scrubkunyit #scrubtamarind #produkorganikmurah #produkorganik #organikskincaremalaysia #organicskincaremalaysia #motdmalaysia #ootdmalaysia #uitm #ajimaura #moodrepublik
TBH FACE MASK HONEY 💆 . Face Mask Honey ni boleh cerahkan wajah dan boleh juga mengurangkan lingkaran hitam dibawah mata malah ia boleh dijadikan base mekap 😘 . 🌻 KELEBIHAN FACE MASK HONEY 🌻 . 💋 Merawat kulit berparut dan mengurangkan lingkaran hitam dibawah mata. 💋 Melembapkan kulit. 💋 Merangsangkan sel kulit baru. 💋 Melicinkan kulit Fuhhh, wajib Uolls grab Face Mask Honey dan rasakan sendiri keistimewaannya . Harga dah la murah dan sangat berbaloi 😉 . . JOM ORDER SEKARANG WHATSAPP 0173201938 . . #thebeautyhackslovers  #lipsscrub  #lipsscrubmurah  #scrubbibir  #bodyscrub  #bodyscrubmurah  #scrubbadan  #scrubbadanmurah  #facescrubmurah  #facescrubmalaysia  #scrubmukamurah  #scrubmuka  #scrubberas  #scrubkunyit  #scrubtamarind  #produkorganikmurah  #produkorganik  #organikskincaremalaysia  #organicskincaremalaysia  #motdmalaysia  #ootdmalaysia  #uitm  #ajimaura  #moodrepublik 
FACE CREAM THE BEAUTY HACKS 💆
.
Khasiat face cream TBH 👇
.
💡Mencerahkan, memutihkan kulit.
💡Melembapkan kulit.
💡Merawat masalah jerawat.
💡Anti penuaan, menganjalkan kulit dll
.
Kelebihan face cream TBH👇
.
🌸Sesuai dijadikan krim siang & malam.
🌸Sesuai dijadikan based makeup.
🌸Sesuai untuk semua jenis kulit.

Jom melawa beramai ramai 💃
.
WHATSAPP 0173201938

#thebeautyhackslovers
#lipsscrub #lipsscrubmurah #scrubbibir #bodyscrub #bodyscrubmurah #scrubbadan #scrubbadanmurah #facescrubmurah #facescrubmalaysia #scrubmukamurah #scrubmuka #scrubberas #scrubkunyit #scrubtamarind #produkorganikmurah #produkorganik #organikskincaremalaysia #organicskincaremalaysia #motdmalaysia #ootdmalaysia #uitm #ajimaura #moodrepublik #strechmarks #hilangkanstrechmark #bodyscrubasamjawa
FACE CREAM THE BEAUTY HACKS 💆 . Khasiat face cream TBH 👇 . 💡Mencerahkan, memutihkan kulit. 💡Melembapkan kulit. 💡Merawat masalah jerawat. 💡Anti penuaan, menganjalkan kulit dll . Kelebihan face cream TBH👇 . 🌸Sesuai dijadikan krim siang & malam. 🌸Sesuai dijadikan based makeup. 🌸Sesuai untuk semua jenis kulit. Jom melawa beramai ramai 💃 . WHATSAPP 0173201938 #thebeautyhackslovers  #lipsscrub  #lipsscrubmurah  #scrubbibir  #bodyscrub  #bodyscrubmurah  #scrubbadan  #scrubbadanmurah  #facescrubmurah  #facescrubmalaysia  #scrubmukamurah  #scrubmuka  #scrubberas  #scrubkunyit  #scrubtamarind  #produkorganikmurah  #produkorganik  #organikskincaremalaysia  #organicskincaremalaysia  #motdmalaysia  #ootdmalaysia  #uitm  #ajimaura  #moodrepublik  #strechmarks  #hilangkanstrechmark  #bodyscrubasamjawa 
Selamat Petang semua. 
Bila dah tengok gambar pengguna setia coffee scrub ni boleh laju-laju order coffee scrub by Temyracle ni taw 😍. Nak cantik jangan tunggu lagi 🙈
Selamat Petang semua. Bila dah tengok gambar pengguna setia coffee scrub ni boleh laju-laju order coffee scrub by Temyracle ni taw 😍. Nak cantik jangan tunggu lagi 🙈
Selamat Petang semua. 
Bila dah tengok gambar pengguna setia coffee scrub ni boleh laju-laju order coffee scrub by Temyracle ni taw 😍. Nak cantik jangan tunggu lagi 🙈
Selamat Petang semua. Bila dah tengok gambar pengguna setia coffee scrub ni boleh laju-laju order coffee scrub by Temyracle ni taw 😍. Nak cantik jangan tunggu lagi 🙈
Siapa pernah guna Scrub District mesti FALL IN 💗 dengan instant soft skin effect. Mana taknya, baru pakai sekali, zuppp customer terus whatsapp iols kata LEMBUTNYA KULIT!💕 Lepas 10 hari, katanya whiteheads makin kurang, lepas 2 weeks, katanya jerawat senang kecut, kulit kurang kusam. Haihhh bagusnya uols, CONSISTENT nak kulit cantik👍
Dah Scrub District? Nak cuba? Bolehhh Whatsapp je!
...
🐾RM59
🐾300g (lasts 1-2 months)
🐾Made from natural ingredients such as Apricot, Rock Salts & many more
.
ORDER:
Whatsapp - +60169988244
Offline store - Thread and Lilies, Bandar Kinrara.
COD:
❤Bukit Antarabangsa
❤Ukay Perdana
❤ Kolej Universiti Poly-tech MARA K.L
❤LRT Wangsamaju
❤LRT Sri Rampai
❤LRT Jelatek
❤LRT Setiawangsa
❤Giant Taman Permata
❤Kemensah
❤Zoo Negara
❤Wangsa Walk Mall
❤ Aeon AU2 Keramat
.
ORDER: Whatsapp to +60169988244

#scubmuka #scrubbadan #scrubjerawat #pink #ScrubDistrict #barbie #mua #beautytips #beautyhacks #scrubmalaysia #scrubputih #Lokalah #healthyskin #hilangkanjerawat #hilangkansunburn #hilangkanparutjerawat #skincare #pudarkanparutjerawat #buangwhiteheads #buangblackheads #rawatrashes #kulitlicin #kulitlembut #barbieangels #victoriasecret #beach #summerskin #scrubdistrictkl
Siapa pernah guna Scrub District mesti FALL IN 💗 dengan instant soft skin effect. Mana taknya, baru pakai sekali, zuppp customer terus whatsapp iols kata LEMBUTNYA KULIT!💕 Lepas 10 hari, katanya whiteheads makin kurang, lepas 2 weeks, katanya jerawat senang kecut, kulit kurang kusam. Haihhh bagusnya uols, CONSISTENT nak kulit cantik👍 Dah Scrub District? Nak cuba? Bolehhh Whatsapp je! ... 🐾RM59 🐾300g (lasts 1-2 months) 🐾Made from natural ingredients such as Apricot, Rock Salts & many more . ORDER: Whatsapp - +60169988244 Offline store - Thread and Lilies, Bandar Kinrara. COD: ❤Bukit Antarabangsa ❤Ukay Perdana ❤ Kolej Universiti Poly-tech MARA K.L ❤LRT Wangsamaju ❤LRT Sri Rampai ❤LRT Jelatek ❤LRT Setiawangsa ❤Giant Taman Permata ❤Kemensah ❤Zoo Negara ❤Wangsa Walk Mall ❤ Aeon AU2 Keramat . ORDER: Whatsapp to +60169988244 #scubmuka  #scrubbadan  #scrubjerawat  #pink  #ScrubDistrict  #barbie  #mua  #beautytips  #beautyhacks  #scrubmalaysia  #scrubputih  #Lokalah  #healthyskin  #hilangkanjerawat  #hilangkansunburn  #hilangkanparutjerawat  #skincare  #pudarkanparutjerawat  #buangwhiteheads  #buangblackheads  #rawatrashes  #kulitlicin  #kulitlembut  #barbieangels  #victoriasecret  #beach  #summerskin  #scrubdistrictkl 
Our Magical Scrubdistrict,imported from Korea💋
🎈350gram,lasts for 2months
🎈Natural ingredients,
🎈from apricot,rock salt,brown sugar & whitening essence
🎈KKM Approved.
🎈contains SLS (minimal)
🎈contains Salicylic Acid (minimal)
🎈boleh di pakai dimuka & badan
🎈sesuai untuk semua jantina
🎈WhatsApp sis 013-2983668 utk info lanjut
🎈More feedbacks di #scrubdistrictfeedback
.
.
#scrub #scrubdistrict #districtbabes #scrubdistrictfeedback #scrubdistrictagent #scrubdistrictkajang #scrubdistrictbangi #scrubdistrictputrajaya #scrubdistrictserdang #scrubdistrictserikembangan #moodrepublik #scrubmurah #scrubmalaysia #scrubmurahmalaysia #bazarpaknil #skincaremurah #skincaremalaysia #scrubmuka #facescrub #scrubbadan #bodyscrub #scrubjerawat #acnescrub #scrubpemutih #whiteningscrub #bazarpaknil #LondonVibes
Our Magical Scrubdistrict,imported from Korea💋 🎈350gram,lasts for 2months 🎈Natural ingredients, 🎈from apricot,rock salt,brown sugar & whitening essence 🎈KKM Approved. 🎈contains SLS (minimal) 🎈contains Salicylic Acid (minimal) 🎈boleh di pakai dimuka & badan 🎈sesuai untuk semua jantina 🎈WhatsApp sis 013-2983668 utk info lanjut 🎈More feedbacks di #scrubdistrictfeedback  . . #scrub  #scrubdistrict  #districtbabes  #scrubdistrictfeedback  #scrubdistrictagent  #scrubdistrictkajang  #scrubdistrictbangi  #scrubdistrictputrajaya  #scrubdistrictserdang  #scrubdistrictserikembangan  #moodrepublik  #scrubmurah  #scrubmalaysia  #scrubmurahmalaysia  #bazarpaknil  #skincaremurah  #skincaremalaysia  #scrubmuka  #facescrub  #scrubbadan  #bodyscrub  #scrubjerawat  #acnescrub  #scrubpemutih  #whiteningscrub  #bazarpaknil  #LondonVibes 
✨ NEW BEST SELLER ✨
.
.
🌛GREAT FOR LONG TIRING DAY
🌛BEFORE SLEEP
🌛BEFORE HAVING TIME WITH LOVE ONE 👅
🌛TO RENEW SKIN AND MIND RELAXATION
🌛EXFOLIATE DEAD SKIN REVEALING SOFT YOUTH SKIN
🌛SHEA BUTTER HELPS TO MOISTURISE SKIN
🌛LEAVING SKIN SO SOFT AND FRAGRANT!
.
.
• If you love the scent of rose then you are going to love this scrub. Not only this scrub beautiful, but it is a fabulous exfoliant and moisturiser. Attention! This is not like your normal scrub! First BODY POLISH IN MALAYSIA by @90sbeauty_my
.
.
🥀BODY POLISH : ROSE EN GERANIUM🥀
⭐️ What it is: A gentle, body polish that hydrates skin with coconut oil and argan oil.
.
⭐️ What it does: This gentle exfoliating body polish leaves the skin feeling silky smooth and beautifully scented. Aims to hydrate, reduce redness, relieve stress, and soothe the skin. Made from a soothing combination of argan oil, coconut oil, and shea butter blended together to rejuvenate dry skin. Rose Geranium improves elasticity and increases collagen production.
.
⭐️ Who it's for: Anyone with normal to dry skin.
.
💰Price : RM 30
👉🏻 To purchase whatsapp +6010-2210861 @ click link in our profile bio now!
.
.
#organicmalaysia #scrubmuka #bodypolishing #coffeescrub #coffeescrubmurah #coffeescrubmalaysia #scrubbadan #feedback90sbeauty #scrubmurah #scrubmurahmalaysia #scrubmukabadan #90sbeautymalaysia #organikskincare #organicskincare #organicscrub #lipscrub #lipscrubmalaysia #lipscrubmurah #lipbalm #lipbalmmalaysia #lipbalmmurah #bodypolish #bodypolishmalaysia #sexypolish #polishdulupeperoger #coffeesoap #sabunkopi #rose #90sbeauty
✨ NEW BEST SELLER ✨ . . 🌛GREAT FOR LONG TIRING DAY 🌛BEFORE SLEEP 🌛BEFORE HAVING TIME WITH LOVE ONE 👅 🌛TO RENEW SKIN AND MIND RELAXATION 🌛EXFOLIATE DEAD SKIN REVEALING SOFT YOUTH SKIN 🌛SHEA BUTTER HELPS TO MOISTURISE SKIN 🌛LEAVING SKIN SO SOFT AND FRAGRANT! . . • If you love the scent of rose then you are going to love this scrub. Not only this scrub beautiful, but it is a fabulous exfoliant and moisturiser. Attention! This is not like your normal scrub! First BODY POLISH IN MALAYSIA by @90sbeauty_my . . 🥀BODY POLISH : ROSE EN GERANIUM🥀 ⭐️ What it is: A gentle, body polish that hydrates skin with coconut oil and argan oil. . ⭐️ What it does: This gentle exfoliating body polish leaves the skin feeling silky smooth and beautifully scented. Aims to hydrate, reduce redness, relieve stress, and soothe the skin. Made from a soothing combination of argan oil, coconut oil, and shea butter blended together to rejuvenate dry skin. Rose Geranium improves elasticity and increases collagen production. . ⭐️ Who it's for: Anyone with normal to dry skin. . 💰Price : RM 30 👉🏻 To purchase whatsapp +6010-2210861 @ click link in our profile bio now! . . #organicmalaysia  #scrubmuka  #bodypolishing  #coffeescrub  #coffeescrubmurah  #coffeescrubmalaysia  #scrubbadan  #feedback90sbeauty  #scrubmurah  #scrubmurahmalaysia  #scrubmukabadan  #90sbeautymalaysia  #organikskincare  #organicskincare  #organicscrub  #lipscrub  #lipscrubmalaysia  #lipscrubmurah  #lipbalm  #lipbalmmalaysia  #lipbalmmurah  #bodypolish  #bodypolishmalaysia  #sexypolish  #polishdulupeperoger  #coffeesoap  #sabunkopi  #rose  #90sbeauty 
❤BEST SELLER❤
.
.
90's Beauty Coffee Scrub confirm tidak akan kecewa kan anda! Result pada kali pertama penggunaan kulit lembut, halus, lembap! Sental sikit hilang daki2 hitam di kulit dan masalah badan berbau tiada lagi! Tersangatlahhh best! Mampu membantu menyelesaikan masalah kulit seperti jerawat, hitam di celah-celah kulit, kulit kasar dan kering, selulit dan stretchmark mampu di kurangkan! . . .
.
Dapatkan sekarang! Whatsapp +6017-6542774 atau klik link di bio kami! Hanya RM 25
.
.
#organicmalaysia #scrubmuka#bodypolishing #coffeescrub#coffeescrubmurah#coffeescrubmalaysia #scrubbadan#feedback90sbeauty #scrubmurah#scrubmurahmalaysia#scrubmukabadan#90sbeautymalaysia#organikskincare #organicskincare#organicscrub #lipscrub#lipscrubmalaysia #lipscrubmurah#lipbalm #lipbalmmalaysia#lipbalmmurah #bodypolish#bodypolishmalaysia #sexypolish#polishdulupeperoger #coffeesoap#sabunkopi #rose #90sbeauty
❤BEST SELLER❤ . . 90's Beauty Coffee Scrub confirm tidak akan kecewa kan anda! Result pada kali pertama penggunaan kulit lembut, halus, lembap! Sental sikit hilang daki2 hitam di kulit dan masalah badan berbau tiada lagi! Tersangatlahhh best! Mampu membantu menyelesaikan masalah kulit seperti jerawat, hitam di celah-celah kulit, kulit kasar dan kering, selulit dan stretchmark mampu di kurangkan! . . . . Dapatkan sekarang! Whatsapp +6017-6542774 atau klik link di bio kami! Hanya RM 25 . . #organicmalaysia  #scrubmuka #bodypolishing  #coffeescrub #coffeescrubmurah #coffeescrubmalaysia  #scrubbadan #feedback90sbeauty  #scrubmurah #scrubmurahmalaysia #scrubmukabadan #90sbeautymalaysia #organikskincare  #organicskincare #organicscrub  #lipscrub #lipscrubmalaysia  #lipscrubmurah #lipbalm  #lipbalmmalaysia #lipbalmmurah  #bodypolish #bodypolishmalaysia  #sexypolish #polishdulupeperoger  #coffeesoap #sabunkopi  #rose  #90sbeauty 
.
.
Uolls yg ada kulit kering boleh ikut step by step ni..
.
.
Selepas tuuolls pakai skin whitening face & body polish
.
.
Hasilnya kebabomm
.
.
Sooo kulit lembut tau..
.
.
Promo setiap hari dan freegift
.
.
Wassap kami untuk place order sekarang..
.
.
#aimiesyabeauty #aimiesyafaceandbodypolish #bodypolish #facepolish #putihgebubukanbesabesa #jerawat #parut #scrubhomemade #homemadeproduk #carahilangkandaki #kulitputih #buangdaki #maduasli #lavendar #organikproduk #antipenuaan #skincareroutine #kulitflawless #nakcantik #sayanakcantik #natural #scrubmuka #scrubbadan #milkrice #salthimalaya #likeforfollow #followforfollow #sayajual #sayapakai #makcun
. . Uolls yg ada kulit kering boleh ikut step by step ni.. . . Selepas tuuolls pakai skin whitening face & body polish . . Hasilnya kebabomm . . Sooo kulit lembut tau.. . . Promo setiap hari dan freegift . . Wassap kami untuk place order sekarang.. . . #aimiesyabeauty  #aimiesyafaceandbodypolish  #bodypolish  #facepolish  #putihgebubukanbesabesa  #jerawat  #parut  #scrubhomemade  #homemadeproduk  #carahilangkandaki  #kulitputih  #buangdaki  #maduasli  #lavendar  #organikproduk  #antipenuaan  #skincareroutine  #kulitflawless  #nakcantik  #sayanakcantik  #natural  #scrubmuka  #scrubbadan  #milkrice  #salthimalaya  #likeforfollow  #followforfollow  #sayajual  #sayapakai  #makcun 
Sundays are Scrub Day!
We understand the importance of keeping your skin healthy - hence we have selected only the best scrub for our kit.

You will fall in love with this one over and over again.
#pampermeeasy
Sundays are Scrub Day! We understand the importance of keeping your skin healthy - hence we have selected only the best scrub for our kit. You will fall in love with this one over and over again. #pampermeeasy 
SCRUB DISTRICT - IMPORTED FROM KOREA
▪
100% Premium Natural Ingredients:
• Pati Apricot
• Rock salt
• Brown sugar
• Whitening essence
• Kasih sayang ❤
.
.
KELBIHAN SCRUB DISTRICT:
• mencerahkan kulit muka dan badan
• menghilangkan dan menghindarkan jerawat
• memutihkan kulit
• memudarkan parut • meremajakan kulit muka
• membersihkan dengan mendalam kotoran tersumbat di ruang pori muka
• kulit kurang berminyak/kering - sesuai digunakan untuk semua jenis kulit
• kulit gebu, licin dan lembut
• meredakan radang kulit sensitive
• menghindarkan blackheads dan whiteheads
• mengecilkan pori dan memudarkan kulit berlubang
• kulit lebih segar, kurang kusam
• kulit lebih senang menerima dan menyerap segala kebaikan krim rawatan kegemaran anda
• menanggalkan daki degil dari celahan pelipat
• kulit jadi berseri dan make up akan kelihatan flawless dan kemas
• pudarkan pigmentation dan menghalang penghasilan jeragatl
• sesuai utk lelaki dan wanita
• boleh dipakai di muka dan badan
• tekstur yg lembut tidak kasar mcm scrub lain
• tahan selama 2-3 bulan
- boleh pakai hari-hari atau selang sehari atau seminggu sekali
.
.
#scrubdistrict #agentshahalam #sayapakaisayajual #nakcantik #kulitkusam #scrubbadan #scrubmuka #lulurwajah #parutjerawat #jeragat #jeragathilang #skincaremalaysia #kulitbersih #kulitlembut #kulithalus #kulitberminyak #mukaberminyak #kualalumpur #cheras #ampang  #scrubmuka #muamalaysia #muaselangor #muakl #muakedah #muapenang #vendormalaysia #kedah #penang #kulitflawless #blackheadremoval
SCRUB DISTRICT - IMPORTED FROM KOREA ▪ 100% Premium Natural Ingredients: • Pati Apricot • Rock salt • Brown sugar • Whitening essence • Kasih sayang ❤ . . KELBIHAN SCRUB DISTRICT: • mencerahkan kulit muka dan badan • menghilangkan dan menghindarkan jerawat • memutihkan kulit • memudarkan parut • meremajakan kulit muka • membersihkan dengan mendalam kotoran tersumbat di ruang pori muka • kulit kurang berminyak/kering - sesuai digunakan untuk semua jenis kulit • kulit gebu, licin dan lembut • meredakan radang kulit sensitive • menghindarkan blackheads dan whiteheads • mengecilkan pori dan memudarkan kulit berlubang • kulit lebih segar, kurang kusam • kulit lebih senang menerima dan menyerap segala kebaikan krim rawatan kegemaran anda • menanggalkan daki degil dari celahan pelipat • kulit jadi berseri dan make up akan kelihatan flawless dan kemas • pudarkan pigmentation dan menghalang penghasilan jeragatl • sesuai utk lelaki dan wanita • boleh dipakai di muka dan badan • tekstur yg lembut tidak kasar mcm scrub lain • tahan selama 2-3 bulan - boleh pakai hari-hari atau selang sehari atau seminggu sekali . . #scrubdistrict  #agentshahalam  #sayapakaisayajual  #nakcantik  #kulitkusam  #scrubbadan  #scrubmuka  #lulurwajah  #parutjerawat  #jeragat  #jeragathilang  #skincaremalaysia  #kulitbersih  #kulitlembut  #kulithalus  #kulitberminyak  #mukaberminyak  #kualalumpur  #cheras  #ampang  #scrubmuka  #muamalaysia  #muaselangor  #muakl  #muakedah  #muapenang  #vendormalaysia  #kedah  #penang  #kulitflawless  #blackheadremoval 
- - Ini neh benda yang wajib kamu punya!!! Phyo cell serum 😍😍😍
Baru di semprot beberapa kali jerawat kabur pori2 mengecil dan muka jd FRESH sepanjang hari
.
Make up awet dan masih bnyk manfaat dr serum phytocell ini... .
LOPE" dah EMANG HARUS "WAJIB PUNYA"
.
Aku punya juga lhoo 🙈
.
Nyesel beneran..
Banyak yang dah bilang nyesel katanya kenapa gak dri dlu aja beli wkkwwk ... yuk di Boronggg
PHYTOCELL untuk pemakaian 3-6bln

Murmer dan sudah banyak orang membuktikan hasilnya

Info
Paramita HWI
WA / SMS  089607191571

Toko online 24 jam :

#primeskinserumhwi #primeskinhwi #lotionhwi #scrubhwi #scrubbadan #scrubmandi #serumhwi #serum #lotionpemutih #spf15 #primeskin #phytocellserum #phytoserum #lotionaman #scrubalami #primeskinlotion #primeskinscrub #semprotherbal #hwipakam #hwijakarta #hwijambi #hwibandung #hwisurabaya #hwisemarang #hwimedan #hwisiantar #hwitebingtinggi - #regrann
- - Ini neh benda yang wajib kamu punya!!! Phyo cell serum 😍😍😍 Baru di semprot beberapa kali jerawat kabur pori2 mengecil dan muka jd FRESH sepanjang hari . Make up awet dan masih bnyk manfaat dr serum phytocell ini... . LOPE" dah EMANG HARUS "WAJIB PUNYA" . Aku punya juga lhoo 🙈 . Nyesel beneran.. Banyak yang dah bilang nyesel katanya kenapa gak dri dlu aja beli wkkwwk ... yuk di Boronggg PHYTOCELL untuk pemakaian 3-6bln Murmer dan sudah banyak orang membuktikan hasilnya Info Paramita HWI WA / SMS 089607191571 Toko online 24 jam : #primeskinserumhwi  #primeskinhwi  #lotionhwi  #scrubhwi  #scrubbadan  #scrubmandi  #serumhwi  #serum  #lotionpemutih  #spf15  #primeskin  #phytocellserum  #phytoserum  #lotionaman  #scrubalami  #primeskinlotion  #primeskinscrub  #semprotherbal  #hwipakam  #hwijakarta  #hwijambi  #hwibandung  #hwisurabaya  #hwisemarang  #hwimedan  #hwisiantar  #hwitebingtinggi  - #regrann 
Uda semprot2 Prime Skin Phyto Cell Serum HWI belum?? Itu tuhh serum wajah yang bikin Kulit fresh, lembab, kenceng dan Awet Muda 😍

Kandungan 3 Stem Cell di Phyto Cell Serum super duper merawat dan meremajakan kulit wajahmu!!
Usia Boleh bertambah, tp wajah jangan menuaa 😉

Info
 IKA HWI
PIN : D48F8E86
WA : 083829985391

#primeskinserumhwi #primeskinhwi #lotionhwi #scrubhwi #scrubbadan #scrubmandi #serumhwi #serum #lotionpemutih #spf15 #primeskin #phytocellserum #phytoserum #lotionaman #scrubalami #primeskinlotion #primeskinscrub #semprotherbal #hwijakarta  #hwibandung #hwibali
Uda semprot2 Prime Skin Phyto Cell Serum HWI belum?? Itu tuhh serum wajah yang bikin Kulit fresh, lembab, kenceng dan Awet Muda 😍 Kandungan 3 Stem Cell di Phyto Cell Serum super duper merawat dan meremajakan kulit wajahmu!! Usia Boleh bertambah, tp wajah jangan menuaa 😉 Info IKA HWI PIN : D48F8E86 WA : 083829985391 #primeskinserumhwi  #primeskinhwi  #lotionhwi  #scrubhwi  #scrubbadan  #scrubmandi  #serumhwi  #serum  #lotionpemutih  #spf15  #primeskin  #phytocellserum  #phytoserum  #lotionaman  #scrubalami  #primeskinlotion  #primeskinscrub  #semprotherbal  #hwijakarta  #hwibandung  #hwibali 
Hai! Sudah taukah kamu mengenai manfaat luar biasa dari ketiga bahan di atas?

Sencha greentea, soy bean (kacang kedelai), dan mung bean (kacang hijau).
Ketiga bahan alami ini yang di proses menjadi kandungan utama Scrub Nature Story varian Greentea. 🍃

Scrub First and feel the amazing healthy story of your skin from Greentea Story Natural Scrub! .
.
.
-Nature Story-
From Nature for Your Beauty

#naturestory#lulur#luluralami#lulurgreentea#naturalingredients#lulurbadan#lulurwajahalami#lulurwajah#homemadescrub#kosmetikalami#kosmetikaman#kosmetiksemarang#scrubbuah#scrubwajah#scrubbadan#onlineshopping#jawatengah#lulurnatureorganic#lulurnatural
Hai! Sudah taukah kamu mengenai manfaat luar biasa dari ketiga bahan di atas? Sencha greentea, soy bean (kacang kedelai), dan mung bean (kacang hijau). Ketiga bahan alami ini yang di proses menjadi kandungan utama Scrub Nature Story varian Greentea. 🍃 Scrub First and feel the amazing healthy story of your skin from Greentea Story Natural Scrub! . . . -Nature Story- From Nature for Your Beauty #naturestory #lulur #luluralami #lulurgreentea #naturalingredients #lulurbadan #lulurwajahalami #lulurwajah #homemadescrub #kosmetikalami #kosmetikaman #kosmetiksemarang #scrubbuah #scrubwajah #scrubbadan #onlineshopping #jawatengah #lulurnatureorganic #lulurnatural 
FULL SET FROM HEAD TO TOE THE BEAUTY HACKS❤
-
Soap bar rice/turmeric - rm12
Face scrub milk/gold - rm33
Body scrub rice/turmeric/tamarind - rm33
Whitening lotion - rm45
Face mask honey - rm45
Face cream honey + aloevera - rm45
-
-
Total rm211
PROMO PRICE - RM206
Get free gift lipscrub + sheet mask!!
-
-
Cod bentong pahang 
Postage rm8ss /rm11sm
Whatsapp - +60142972507
-
-

#Thebeautyhacks #skincare #bodycare 
#facescrub #scrubmalaysia #scrubmuka  #kosmetikmurah #tbhproduct #dahliansandco 
#kulitsihat #halal #sayajualonline  #bazaarpaknil #lokalah #igshopmalaysia #sayajualmurah #natural #instalike  #aurainsta #codbentongpahang #tipskecantikan #scrubkunyit #scrubmuka #scrubasamjawa #scrubberas #scrubbadan #sabunberas #sabunkunyit #scrubsusu
#sayajualonline
FULL SET FROM HEAD TO TOE THE BEAUTY HACKS❤ - Soap bar rice/turmeric - rm12 Face scrub milk/gold - rm33 Body scrub rice/turmeric/tamarind - rm33 Whitening lotion - rm45 Face mask honey - rm45 Face cream honey + aloevera - rm45 - - Total rm211 PROMO PRICE - RM206 Get free gift lipscrub + sheet mask!! - - Cod bentong pahang Postage rm8ss /rm11sm Whatsapp - +60142972507 - - #Thebeautyhacks  #skincare  #bodycare  #facescrub  #scrubmalaysia  #scrubmuka  #kosmetikmurah  #tbhproduct  #dahliansandco  #kulitsihat  #halal  #sayajualonline  #bazaarpaknil  #lokalah  #igshopmalaysia  #sayajualmurah  #natural  #instalike  #aurainsta  #codbentongpahang  #tipskecantikan  #scrubkunyit  #scrubmuka  #scrubasamjawa  #scrubberas  #scrubbadan  #sabunberas  #sabunkunyit  #scrubsusu  #sayajualonline 
@scrubdistrict -  Girl crushing over @sharifahrose_ dia ni memanglah sejenis patung hidup, she in  Love sangat with her Pink scrub 💜💜💜💜 ROAD TO FLAWLESS STARTS HERE: All that beauty & All that magic in 1 magical packet 💜
.  Your answers to ACNE, SCARs, DULL skin, RASHes, Excema, Whiteheads, Blackheads u name it 💋 We are here to help you District Babes 💜 #ScrubDistrict #scrubmurah #scrubmurahmalaysia #scrubmalaysia #scrubputih #ScrubPemutih #ScrubJerawat #Scrub #Scrubbadan #ScrubMuka 0134887247
@scrubdistrict - Girl crushing over @sharifahrose_ dia ni memanglah sejenis patung hidup, she in Love sangat with her Pink scrub 💜💜💜💜 ROAD TO FLAWLESS STARTS HERE: All that beauty & All that magic in 1 magical packet 💜 . Your answers to ACNE, SCARs, DULL skin, RASHes, Excema, Whiteheads, Blackheads u name it 💋 We are here to help you District Babes 💜 #ScrubDistrict  #scrubmurah  #scrubmurahmalaysia  #scrubmalaysia  #scrubputih  #ScrubPemutih  #ScrubJerawat  #Scrub  #Scrubbadan  #ScrubMuka  0134887247
SCRUB DISTRICT ! 🍁WHITENING FACIAL SCRUB #scrubdistrict
.
🐾 RM 59 .
🐾 350 GM (Last 1-2 Month) .
🐾 READY STOCK .
.
To Purchase : 📲WHATSAPP 👉🏻0122785859 or DM .
.
🛵 EVERYDAY COD :-
Tmn Keramat | Setiawangsa | Permai | Rampai | Wangsa Maju | TMn Melati |Melawati | Setapak | Gombak | Selayang |Batu Caves | Uk Perdana | Ampang |Cheras | Kg.Baru |KLCC | Bangsar | Damansara | Kota Damansara |Ttdi & Kl Area !
.
🚚Postage setiap hari 😘
.
#scrubdistrict #scrubdistrictangels #scrubdistrictagent #scrubmurah #scrubmalaysia #scrubmuka #scrubbadan #scrubmurahmalaysia #scrubputih #scrubjerawat #scrubjeragat #sayajualscrub #nakcantik #jombeli #jomfollow #visitmyig #visitmyigmalaysia #sayasukacantik #barbiedoll #barbieangels #codkl #kl #codampang #codsetapak #codwangsamaju #codscrubdistrict #codgombak #codkeramat
SCRUB DISTRICT ! 🍁WHITENING FACIAL SCRUB #scrubdistrict  . 🐾 RM 59 . 🐾 350 GM (Last 1-2 Month) . 🐾 READY STOCK . . To Purchase : 📲WHATSAPP 👉🏻0122785859 or DM . . 🛵 EVERYDAY COD :- Tmn Keramat | Setiawangsa | Permai | Rampai | Wangsa Maju | TMn Melati |Melawati | Setapak | Gombak | Selayang |Batu Caves | Uk Perdana | Ampang |Cheras | Kg.Baru |KLCC | Bangsar | Damansara | Kota Damansara |Ttdi & Kl Area ! . 🚚Postage setiap hari 😘 . #scrubdistrict  #scrubdistrictangels  #scrubdistrictagent  #scrubmurah  #scrubmalaysia  #scrubmuka  #scrubbadan  #scrubmurahmalaysia  #scrubputih  #scrubjerawat  #scrubjeragat  #sayajualscrub  #nakcantik  #jombeli  #jomfollow  #visitmyig  #visitmyigmalaysia  #sayasukacantik  #barbiedoll  #barbieangels  #codkl  #kl  #codampang  #codsetapak  #codwangsamaju  #codscrubdistrict  #codgombak  #codkeramat 
Happy Sunday Everyone
.
Alhamdulillah COD semalam kat stadium MPS n today b4 work pagi td kat mcd batu caves settle
.
Yes im working today 😫...boss pakse OT....tp dah nak balek ni...nak g tgk cite kingsman lah...sape dah tengok??? Leh bg review??
.
Anything bout #scrubdistrict click je link kat bio xyah save number i leh trus wasap dah...or DM k
.
🎒POS Anywhere. 🚙COD area Selayang / LRT Gombak / Menara TM / Sunway / UM / Pantai Dalam
.
#scrub #scrubbadan #scrubmuka #facescrub #facescrubmalaysia #facescrubmurah #scrubdistrictagent 
#scrubdistrictbabes
#scrubdistrictselayang #scrubdistrictum #scrubdistrictmenaratm #scrubdistrictlrtgombak #scrubdistrictfeedback #scrubputih #scrubdistrictpantaidalam
#scrubdistrictsunway 
#scrubdistrictTropicalRaya
Happy Sunday Everyone . Alhamdulillah COD semalam kat stadium MPS n today b4 work pagi td kat mcd batu caves settle . Yes im working today 😫...boss pakse OT....tp dah nak balek ni...nak g tgk cite kingsman lah...sape dah tengok??? Leh bg review?? . Anything bout #scrubdistrict  click je link kat bio xyah save number i leh trus wasap dah...or DM k . 🎒POS Anywhere. 🚙COD area Selayang / LRT Gombak / Menara TM / Sunway / UM / Pantai Dalam . #scrub  #scrubbadan  #scrubmuka  #facescrub  #facescrubmalaysia  #facescrubmurah  #scrubdistrictagent  #scrubdistrictbabes  #scrubdistrictselayang  #scrubdistrictum  #scrubdistrictmenaratm  #scrubdistrictlrtgombak  #scrubdistrictfeedback  #scrubputih  #scrubdistrictpantaidalam  #scrubdistrictsunway  #scrubdistrictTropicalRaya 
Ada ke yang masih tercari cari foundation ape nak pakai ? 😉

Meh sini try PARFAIT SPONGE FOUNDATION
Korang tak akan menyesal laa. Dia tak laa buat  wajah nampak putih, tak buat muka bercampuk dan paling penting dia ringan ringan je kat wajah. Auto tone ye. Apa jua kaler skin awak dia sesuai 😍😍 Nak pakai bedak ke tak nak ke terpulang 😍 .
#teamfellerabeauty #fellerabeautymalaysia #founderfellera #sayajualprodukkecantikan
#biancabodybar #sabuncerah #scrubbadan #daisyfacebar #parfaitspongefoundation #ladymourspray #beauaimergold #Bellrossapremium #terrabodybutter #losyenkurus #wangi #produkluluskkm #scrubberassoya #Biancabodybar #Ladyvierge
Ada ke yang masih tercari cari foundation ape nak pakai ? 😉 Meh sini try PARFAIT SPONGE FOUNDATION Korang tak akan menyesal laa. Dia tak laa buat wajah nampak putih, tak buat muka bercampuk dan paling penting dia ringan ringan je kat wajah. Auto tone ye. Apa jua kaler skin awak dia sesuai 😍😍 Nak pakai bedak ke tak nak ke terpulang 😍 . #teamfellerabeauty  #fellerabeautymalaysia  #founderfellera  #sayajualprodukkecantikan  #biancabodybar  #sabuncerah  #scrubbadan  #daisyfacebar  #parfaitspongefoundation  #ladymourspray  #beauaimergold  #Bellrossapremium  #terrabodybutter  #losyenkurus  #wangi  #produkluluskkm  #scrubberassoya  #Biancabodybar  #Ladyvierge 
More feedbacks #scrubdistrictfeedback 
Fair Flawless Fabulous semestinya #Scrubdistrict 
Murah sahaja uols,boleh pakai di muka dan badan,diimport dari Korea
Hanya RM59 shj,exc postage
Tahan selama 2bulan
.
WhatsApp sis sekarang 013-2983668
Jangan tunggu lama lama❤
.
#scrub #scrubdistrict #districtbabes #scrubdistrictfeedback #scrubdistrictagent #scrubdistrictkajang #scrubdistrictbangi #scrubdistrictputrajaya #scrubdistrictserdang #scrubdistrictserikembangan #moodrepublik #scrubmurah #scrubmalaysia #scrubmurahmalaysia #bazarpaknil #skincaremurah #skincaremalaysia #scrubmuka #facescrub #scrubbadan #bodyscrub #scrubjerawat #acnescrub #scrubpemutih #whiteningscrub #bazarpaknil #LondonVibes
More feedbacks #scrubdistrictfeedback  Fair Flawless Fabulous semestinya #Scrubdistrict  Murah sahaja uols,boleh pakai di muka dan badan,diimport dari Korea Hanya RM59 shj,exc postage Tahan selama 2bulan . WhatsApp sis sekarang 013-2983668 Jangan tunggu lama lama❤ . #scrub  #scrubdistrict  #districtbabes  #scrubdistrictfeedback  #scrubdistrictagent  #scrubdistrictkajang  #scrubdistrictbangi  #scrubdistrictputrajaya  #scrubdistrictserdang  #scrubdistrictserikembangan  #moodrepublik  #scrubmurah  #scrubmalaysia  #scrubmurahmalaysia  #bazarpaknil  #skincaremurah  #skincaremalaysia  #scrubmuka  #facescrub  #scrubbadan  #bodyscrub  #scrubjerawat  #acnescrub  #scrubpemutih  #whiteningscrub  #bazarpaknil  #LondonVibes 
Fair Flawless Fabulous 💙 All you need for Flawless Barbie like skin is all here in 1 magical Packet . Start now & Live your Flawless Dream . It all starts with that Deep Pore cleansing 💯 #ScrubDistrict
.
Cuba tengok sendiri kulit Lady Boss @fazulkafli pitamm tau tgok depan2,flawlesss sangat!!
Jom kita tengok apa benefits Magic Scrub ni❤
.
➡Putihkan kulit muka & hilangkan Jerawat
➡Hilangkn Whiteheads & Blackheads
➡Hilangkan Parut Jerawat,Parut Hitam
➡Hilangkan Jeragat
➡Merawat Rashes & Excema
➡Putihkan ketiak hitam,celah2 kangkang
➡Hilangkan Jerawat Belakang Badan
➡Menjamin kulit lebih flawless putih seawal 3 hari 💯
.
Cepat2 WhatsApp sis 013-2983668
❤COD👇
➡Kajang
➡Bangi
➡Putrajaya
➡Serdang
➡Seri Kembangan
❤Poslaju Everyday
.
#scrub #scrubdistrict #districtbabes #scrubdistrictfeedback #scrubdistrictagent #scrubdistrictkajang #scrubdistrictbangi #scrubdistrictputrajaya #scrubdistrictserdang #scrubdistrictserikembangan #moodrepublik #scrubmurah #scrubmalaysia #scrubmurahmalaysia #bazarpaknil #skincaremurah #skincaremalaysia #scrubmuka #facescrub #scrubbadan #bodyscrub #scrubjerawat #acnescrub #scrubpemutih #whiteningscrub #bazarpaknil #LondonVibes
Fair Flawless Fabulous 💙 All you need for Flawless Barbie like skin is all here in 1 magical Packet . Start now & Live your Flawless Dream . It all starts with that Deep Pore cleansing 💯 #ScrubDistrict  . Cuba tengok sendiri kulit Lady Boss @fazulkafli pitamm tau tgok depan2,flawlesss sangat!! Jom kita tengok apa benefits Magic Scrub ni❤ . ➡Putihkan kulit muka & hilangkan Jerawat ➡Hilangkn Whiteheads & Blackheads ➡Hilangkan Parut Jerawat,Parut Hitam ➡Hilangkan Jeragat ➡Merawat Rashes & Excema ➡Putihkan ketiak hitam,celah2 kangkang ➡Hilangkan Jerawat Belakang Badan ➡Menjamin kulit lebih flawless putih seawal 3 hari 💯 . Cepat2 WhatsApp sis 013-2983668 ❤COD👇 ➡Kajang ➡Bangi ➡Putrajaya ➡Serdang ➡Seri Kembangan ❤Poslaju Everyday . #scrub  #scrubdistrict  #districtbabes  #scrubdistrictfeedback  #scrubdistrictagent  #scrubdistrictkajang  #scrubdistrictbangi  #scrubdistrictputrajaya  #scrubdistrictserdang  #scrubdistrictserikembangan  #moodrepublik  #scrubmurah  #scrubmalaysia  #scrubmurahmalaysia  #bazarpaknil  #skincaremurah  #skincaremalaysia  #scrubmuka  #facescrub  #scrubbadan  #bodyscrub  #scrubjerawat  #acnescrub  #scrubpemutih  #whiteningscrub  #bazarpaknil  #LondonVibes 
☝Tak tipu mmg berkesan #scrublulurgreentea ni tau🌸
🌹💯 dari bahan2 semula jadi
🌹Tanpa bahan kimia
.
Dirumuskan dengan campuran :
💚BERAS YG BRKUALITI🍚
💚GREEN TEA TERPILIH🍃🌿
💚HERBA TERPILIH🍀🍁🍂
💚& BAHAN RAHSIA YG 👍
.
#ScrubLulurGreenTea 🍃membantu membuang sel-sel kulit mati secara mendalam supaya produk penjagaan kulit anda dapat meresap dan memberi kesan yang lebih baik..
.
🌿Kebaikan:SCRUB LULUR GREEN TEA🌿
.
✅Membantu melembapkan kulit
✅Membantu mengurangkan pigmentasi kulit
✅Membantu mengurangkan ciri2 penuaan
✅Membantu mengurangkan kedutan
✅Membantu menyuburkan kulit
✅Meningkatkan keanjalan kulit
.
Meh cuba dulu 🙋
InsyaAllah

Konfem repeat order lagi😊
.
www.wasap.my/60192406418
Klik di bio ye🌸☝
.
Follow ig @bynorhi untuk update info ya😉

#scrubtubuh #scrubbadan #scrubmuka
#organic #organik #halal #muslimah #muslim
#kecantikan #kesihatan #herbal #herbs #herba
#spa #rawatantradisional #kelantan #kotabharu #kualalumpur #igshopmalaysia #ignation #igshop #sayaguna #sayajual #greentea #healthy #beauty #kiasnilampuri
☝Tak tipu mmg berkesan #scrublulurgreentea  ni tau🌸 🌹💯 dari bahan2 semula jadi 🌹Tanpa bahan kimia . Dirumuskan dengan campuran : 💚BERAS YG BRKUALITI🍚 💚GREEN TEA TERPILIH🍃🌿 💚HERBA TERPILIH🍀🍁🍂 💚& BAHAN RAHSIA YG 👍 . #ScrubLulurGreenTea  🍃membantu membuang sel-sel kulit mati secara mendalam supaya produk penjagaan kulit anda dapat meresap dan memberi kesan yang lebih baik.. . 🌿Kebaikan:SCRUB LULUR GREEN TEA🌿 . ✅Membantu melembapkan kulit ✅Membantu mengurangkan pigmentasi kulit ✅Membantu mengurangkan ciri2 penuaan ✅Membantu mengurangkan kedutan ✅Membantu menyuburkan kulit ✅Meningkatkan keanjalan kulit . Meh cuba dulu 🙋 InsyaAllah Konfem repeat order lagi😊 . www.wasap.my/60192406418 Klik di bio ye🌸☝ . Follow ig @bynorhi untuk update info ya😉 #scrubtubuh  #scrubbadan  #scrubmuka  #organic  #organik  #halal  #muslimah  #muslim  #kecantikan  #kesihatan  #herbal  #herbs  #herba  #spa  #rawatantradisional  #kelantan  #kotabharu  #kualalumpur  #igshopmalaysia  #ignation  #igshop  #sayaguna  #sayajual  #greentea  #healthy  #beauty  #kiasnilampuri 
☝👆Jom jom jom .... 💃 Jom kemana ??
.
Jom berscrub muka laa ... 😛 scrub apa yg sesuai ?? 🤔 off course laaa #scrublulurgreentea ....😝 murahhhhhhh jew bebbbb ...😌 free pos pulakk to ...😝 haa tggu apa lagi jom laa order sekarang 😆
.
Meh cuba dulu 🙋
InsyaAllah

Konfem repeat order lagi😊
.
www.wasap.my/60192406418
Klik di bio ye🌸☝
.

#scrubtubuh #scrubbadan #scrubmuka
#organic #organik #halal #muslimah #muslim
#kecantikan #kesihatan #herbal #herbs #herba
#spa #rawatantradisional #kelantan #kotabharu #kualalumpur #igshopmalaysia #ignation #igshop #sayaguna #sayajual #greentea #healthy #beauty #kiasnilampuri
☝👆Jom jom jom .... 💃 Jom kemana ?? . Jom berscrub muka laa ... 😛 scrub apa yg sesuai ?? 🤔 off course laaa #scrublulurgreentea  ....😝 murahhhhhhh jew bebbbb ...😌 free pos pulakk to ...😝 haa tggu apa lagi jom laa order sekarang 😆 . Meh cuba dulu 🙋 InsyaAllah Konfem repeat order lagi😊 . www.wasap.my/60192406418 Klik di bio ye🌸☝ . #scrubtubuh  #scrubbadan  #scrubmuka  #organic  #organik  #halal  #muslimah  #muslim  #kecantikan  #kesihatan  #herbal  #herbs  #herba  #spa  #rawatantradisional  #kelantan  #kotabharu  #kualalumpur  #igshopmalaysia  #ignation  #igshop  #sayaguna  #sayajual  #greentea  #healthy  #beauty  #kiasnilampuri 
Cer pegang hidung hampa sekarang !

Ada rasa bintik2 tak ? Haaaaa to adalah blackhead / whitehead syg ku .... Bnde to trjadi sbb liang pori hampa trbuka ..😱 lebihan minyakk dah bersarang kat situ ...😰 Rase tak best kn ? Pkai mcm2 blackhead / whitehead ttap ada .. 😫 so nak settle kn tak ?? Dgr2 mcm ada yg nak to ... Haa okkk 👍
.
Meh cuba dulu 🙋
InsyaAllah

Konfem repeat order lagi😊
.
www.wasap.my/60192406418
Klik di bio ye🌸☝
.
Follow ig @bynorhi untuk update info ya😉
.
#scrubtubuh #scrubbadan #scrubmuka
#organic #organik #halal #muslimah #muslim
#kecantikan #kesihatan #herbal #herbs #herba
#spa #rawatantradisional #kelantan #kotabharu #kualalumpur #igshopmalaysia #ignation #igshop #sayaguna #sayajual #greentea #healthy #beauty #kiasnilampuri
Cer pegang hidung hampa sekarang ! Ada rasa bintik2 tak ? Haaaaa to adalah blackhead / whitehead syg ku .... Bnde to trjadi sbb liang pori hampa trbuka ..😱 lebihan minyakk dah bersarang kat situ ...😰 Rase tak best kn ? Pkai mcm2 blackhead / whitehead ttap ada .. 😫 so nak settle kn tak ?? Dgr2 mcm ada yg nak to ... Haa okkk 👍 . Meh cuba dulu 🙋 InsyaAllah Konfem repeat order lagi😊 . www.wasap.my/60192406418 Klik di bio ye🌸☝ . Follow ig @bynorhi untuk update info ya😉 . #scrubtubuh  #scrubbadan  #scrubmuka  #organic  #organik  #halal  #muslimah  #muslim  #kecantikan  #kesihatan  #herbal  #herbs  #herba  #spa  #rawatantradisional  #kelantan  #kotabharu  #kualalumpur  #igshopmalaysia  #ignation  #igshop  #sayaguna  #sayajual  #greentea  #healthy  #beauty  #kiasnilampuri 
Tak basuh berus make up? 🙊Ehhh jangan! Jangan tak tahu yang antara causes pimples ialah peralatan make up uols yang tak dibersihkan😨
Bakteria yang melekat dekat berus tu datang dari mana? Dari beg solek, dari bathroom, dari meja solek.😰
So, make sure basuh berus make up sama ada dengan pencuci pembersih berus solek, atau at least basuh dengan warm water seminggu sekali.👌
...
Jerawat? Try Scrub District yang bukan saja mampu membuang kulit mati dan kotoran, tapi juga mampu merawat dan mengecutkan jerawat secara lembut👍
...
🐾RM59
🐾300g (lasts 1-2 months)
🐾Made from natural ingredients such as Apricot, Rock Salts & many more
.
ORDER:
Whatsapp - +60169988244
Offline store - Thread and Lilies, Bandar Kinrara.
COD:
❤Bukit Antarabangsa
❤Ukay Perdana
❤ Kolej Universiti Poly-tech MARA K.L
❤LRT Wangsamaju
❤LRT Sri Rampai
❤LRT Jelatek
❤LRT Setiawangsa
❤Giant Taman Permata
❤Kemensah
❤Zoo Negara
❤Wangsa Walk Mall
❤ Aeon AU2 Keramat
.
ORDER: Whatsapp to +60169988244

#scubmuka #scrubbadan #scrubjerawat #pink #ScrubDistrict #barbie #mua #beautytips #beautyhacks #scrubmalaysia #scrubputih #Lokalah #healthyskin #hilangkanjerawat #hilangkansunburn #hilangkanparutjerawat #skincare #pudarkanparutjerawat #buangwhiteheads #buangblackheads #rawatrashes #kulitlicin #kulitlembut #barbieangels #victoriasecret #beach #summerskin #scrubdistrictkl
Tak basuh berus make up? 🙊Ehhh jangan! Jangan tak tahu yang antara causes pimples ialah peralatan make up uols yang tak dibersihkan😨 Bakteria yang melekat dekat berus tu datang dari mana? Dari beg solek, dari bathroom, dari meja solek.😰 So, make sure basuh berus make up sama ada dengan pencuci pembersih berus solek, atau at least basuh dengan warm water seminggu sekali.👌 ... Jerawat? Try Scrub District yang bukan saja mampu membuang kulit mati dan kotoran, tapi juga mampu merawat dan mengecutkan jerawat secara lembut👍 ... 🐾RM59 🐾300g (lasts 1-2 months) 🐾Made from natural ingredients such as Apricot, Rock Salts & many more . ORDER: Whatsapp - +60169988244 Offline store - Thread and Lilies, Bandar Kinrara. COD: ❤Bukit Antarabangsa ❤Ukay Perdana ❤ Kolej Universiti Poly-tech MARA K.L ❤LRT Wangsamaju ❤LRT Sri Rampai ❤LRT Jelatek ❤LRT Setiawangsa ❤Giant Taman Permata ❤Kemensah ❤Zoo Negara ❤Wangsa Walk Mall ❤ Aeon AU2 Keramat . ORDER: Whatsapp to +60169988244 #scubmuka  #scrubbadan  #scrubjerawat  #pink  #ScrubDistrict  #barbie  #mua  #beautytips  #beautyhacks  #scrubmalaysia  #scrubputih  #Lokalah  #healthyskin  #hilangkanjerawat  #hilangkansunburn  #hilangkanparutjerawat  #skincare  #pudarkanparutjerawat  #buangwhiteheads  #buangblackheads  #rawatrashes  #kulitlicin  #kulitlembut  #barbieangels  #victoriasecret  #beach  #summerskin  #scrubdistrictkl 
Penat dengan segala rutinitas selama satu minggu ini? Tapi terlalu lelah untuk sekedar keluar rumah dan antri di spa untuk me time? Atau pgn ttp sambil mengahabiskan waktu dgn si kecil di rumah? . . 
No worries ladies! 
Jafra bring your spa treatments to your home! Dari ujung rambut sampai ujung kaki. Perfect match Ginger & Sea Salt Body Rub dan Scalp Massage & Hair Treatment dijamin bikin badan kamu fresh lagi dari ujung rambut sampai ujung kaki. 
Kemasan nya besar, bisa kamu pake berkali kali. Lbh ekonomis juga kan?? Wangi nya juga bkn relax bgt. Suka bgt deh pokoknyaaa 
Info pemesanan bisa lgsg kontak aku yaa.. Tanya Jafra, konsultasi/order 📲 082226754750 
#jafra #jafrakosmetik #jafrapekalongan #jafrapemalang #jualjafra #bisnisjafra #konsultanjafra #skincaresehat #skincarebumil #skincarebusui #skincareherbal #jafraspa #gingerandseasaltnodyrub #bodyscrub #scrubbadan  #scalpmassagehairtreatment #hairscalp #maskerrambut
Penat dengan segala rutinitas selama satu minggu ini? Tapi terlalu lelah untuk sekedar keluar rumah dan antri di spa untuk me time? Atau pgn ttp sambil mengahabiskan waktu dgn si kecil di rumah? . . No worries ladies! Jafra bring your spa treatments to your home! Dari ujung rambut sampai ujung kaki. Perfect match Ginger & Sea Salt Body Rub dan Scalp Massage & Hair Treatment dijamin bikin badan kamu fresh lagi dari ujung rambut sampai ujung kaki. Kemasan nya besar, bisa kamu pake berkali kali. Lbh ekonomis juga kan?? Wangi nya juga bkn relax bgt. Suka bgt deh pokoknyaaa Info pemesanan bisa lgsg kontak aku yaa.. Tanya Jafra, konsultasi/order 📲 082226754750 #jafra  #jafrakosmetik  #jafrapekalongan  #jafrapemalang  #jualjafra  #bisnisjafra  #konsultanjafra  #skincaresehat  #skincarebumil  #skincarebusui  #skincareherbal  #jafraspa  #gingerandseasaltnodyrub  #bodyscrub  #scrubbadan  #scalpmassagehairtreatment  #hairscalp  #maskerrambut 
🌹Mandian Susu Kambing🌹
•
Nak cerahkan kulit, bahagian2 pelipat ni bukan sahaja perlu makan pil. Nak guna mandian pun boleh. Now dah ada formulasi mandian susu kambing untuk mudahkan dan selesakan kita waktu mandi.
•
Sambil mandi sambil dapat kulit cerah gebu. Satu family boleh guna tau. Baby dan kanak2 pun boleh. •
Nak try? Jom whatsapp Bella. Kita putih sama-sama lah baru best.
•
Harga: RM55 exc pos
Pos: RM10sm/RM20ss
•
Jom whatsapp 0165064369 (Bella) untuk lebih lanjut •
#produkmimybeauty #mimybeauty #kulitcerahgebu #produkputih #produkkecantikkan #produklaris #produkhalal #produkmurah #vitaminc #scrubmuka #scrubbadan #produkscrubmurah #produkkulit #produkmuka #produkori #scrubmurah #scrubwajah #scrubcoffee #susukambingori #produkkurus #sabunberasmurah #sabunberaskambing #bazarpaknil #setberpantangmurah #losyenputih #losyenputihbadan #serummukamurah #serumwajah
🌹Mandian Susu Kambing🌹 • Nak cerahkan kulit, bahagian2 pelipat ni bukan sahaja perlu makan pil. Nak guna mandian pun boleh. Now dah ada formulasi mandian susu kambing untuk mudahkan dan selesakan kita waktu mandi. • Sambil mandi sambil dapat kulit cerah gebu. Satu family boleh guna tau. Baby dan kanak2 pun boleh. • Nak try? Jom whatsapp Bella. Kita putih sama-sama lah baru best. • Harga: RM55 exc pos Pos: RM10sm/RM20ss • Jom whatsapp 0165064369 (Bella) untuk lebih lanjut • #produkmimybeauty  #mimybeauty  #kulitcerahgebu  #produkputih  #produkkecantikkan  #produklaris  #produkhalal  #produkmurah  #vitaminc  #scrubmuka  #scrubbadan  #produkscrubmurah  #produkkulit  #produkmuka  #produkori  #scrubmurah  #scrubwajah  #scrubcoffee  #susukambingori  #produkkurus  #sabunberasmurah  #sabunberaskambing  #bazarpaknil  #setberpantangmurah  #losyenputih  #losyenputihbadan  #serummukamurah  #serumwajah 
🌹7 Fruits Body Scrub🌹
•
Tahu kan buah-buahan sangat baik untuk kesihatan tubuh badan kita. Setiap buah-buahan tu ada wangiianya yg tersendiri. 🍓🍊🍋🍎🍇🍏🍑
•
Jadi produk dari Mimy Beauty rumuskan khas untuk korang rasainya melalui scrub body ni. Serius best sangat.😘
•
Segala jenis daki2,kotoran, bahagian2 pelipat yg gelap tu dapat dicerahkan semula •
Harga:RM60 exc pos
Pos: RM8sm/RM11ss
•
Jom whatsapp 0165064369 (Bella) untuk lebih lanjut •
#produkmimybeauty #mimybeauty #kulitcerahgebu #produkputih #produkkecantikkan #produklaris #produkhalal #produkmurah #vitaminc #scrubmuka #scrubbadan #produkscrubmurah #produkkulit #produkmuka #produkori #scrubmurah #scrubwajah #scrubcoffee #hilangkandaki #produkkurus #sabunberasmurah #ootdmurah #bazarpaknil #setberpantangmurah #losyenputih #losyenputihbadan #serummukamurah #serumwajah
🌹7 Fruits Body Scrub🌹 • Tahu kan buah-buahan sangat baik untuk kesihatan tubuh badan kita. Setiap buah-buahan tu ada wangiianya yg tersendiri. 🍓🍊🍋🍎🍇🍏🍑 • Jadi produk dari Mimy Beauty rumuskan khas untuk korang rasainya melalui scrub body ni. Serius best sangat.😘 • Segala jenis daki2,kotoran, bahagian2 pelipat yg gelap tu dapat dicerahkan semula • Harga:RM60 exc pos Pos: RM8sm/RM11ss • Jom whatsapp 0165064369 (Bella) untuk lebih lanjut • #produkmimybeauty  #mimybeauty  #kulitcerahgebu  #produkputih  #produkkecantikkan  #produklaris  #produkhalal  #produkmurah  #vitaminc  #scrubmuka  #scrubbadan  #produkscrubmurah  #produkkulit  #produkmuka  #produkori  #scrubmurah  #scrubwajah  #scrubcoffee  #hilangkandaki  #produkkurus  #sabunberasmurah  #ootdmurah  #bazarpaknil  #setberpantangmurah  #losyenputih  #losyenputihbadan  #serummukamurah  #serumwajah 
🌹7 Fruits Body scrub🌹
•
Bahan: Mineral salt dengan 7 jenis buah-buahan. (Strawberry, oren, lemon, delima, blueberry, blackberry & epal)
•
Kesan:
1) Mencerahkan kulit seluruh badan
2) Melicinkan kulit
3) Sekatakan tona kulit seluruh badan
4) Membersihkan kulit
5) Menghapuskan kulit berdaki
6) Mencerahkan celah-celah pelipat
7) Kulit lebih cerah berseri selepas 3 kali pengunaan
8)Membuang sel-sel mati dgn efektif
•
Sesuai lelaki dan wanita
•
Sebotol tahan 2bulan
•
Harga: RM60 exc pos
Pos: RM8sm/RM11ss
•
•
Jom whatsapp 0165064369 (Bella) untuk lebih lanjut •
#produkmimybeauty #mimybeauty #kulitcerahgebu #produkputih #produkkecantikkan #produklaris #produkhalal #produkmurah #vitaminc #scrubmuka #scrubbadan #produkscrubmurah #produkkulit #produkmuka #produkori #scrubmurah #scrubwajah #scrubcoffee #hilangkandaki #cerahketiak #sabunberasmurah #ame17 #bazarpaknil #setberpantangmurah #losyenputih #losyenputihbadan #serummukamurah #serumwajah
🌹7 Fruits Body scrub🌹 • Bahan: Mineral salt dengan 7 jenis buah-buahan. (Strawberry, oren, lemon, delima, blueberry, blackberry & epal) • Kesan: 1) Mencerahkan kulit seluruh badan 2) Melicinkan kulit 3) Sekatakan tona kulit seluruh badan 4) Membersihkan kulit 5) Menghapuskan kulit berdaki 6) Mencerahkan celah-celah pelipat 7) Kulit lebih cerah berseri selepas 3 kali pengunaan 8)Membuang sel-sel mati dgn efektif • Sesuai lelaki dan wanita • Sebotol tahan 2bulan • Harga: RM60 exc pos Pos: RM8sm/RM11ss • • Jom whatsapp 0165064369 (Bella) untuk lebih lanjut • #produkmimybeauty  #mimybeauty  #kulitcerahgebu  #produkputih  #produkkecantikkan  #produklaris  #produkhalal  #produkmurah  #vitaminc  #scrubmuka  #scrubbadan  #produkscrubmurah  #produkkulit  #produkmuka  #produkori  #scrubmurah  #scrubwajah  #scrubcoffee  #hilangkandaki  #cerahketiak  #sabunberasmurah  #ame17  #bazarpaknil  #setberpantangmurah  #losyenputih  #losyenputihbadan  #serummukamurah  #serumwajah 
Hari hari basuh beras,hari hari makan nasi tapi tahukah anda beras bukan saja mengenyangkan perut tapi mampu mencantikkan kulit juga!!
-
-
Beras mempunyai 1001 khasiat dan kebaikan yang sangat hebat
-
Fungsi & Kebaikan Sabun The Rice by The Beauty Hacks
-
1. Menghilangkan jerawat dan jeragat
2. Menghilangkan tompok-tompok dan bintik hitam
3. Mengecutkan jerawat dengan cepat dan berkesan
4. Mencerahkan kulit dan melicinkan kulit wajah
5. Menggebukan kulit
6. Dapat menyelesaikan banyak masalah kulit yang lain lagi
-
Sabun The Rice baunya sangat wangi dan mempunyai khasiat yang sangat bagus.
-
Sabun The Rice by The Beauty Hacks cuma berharga RM12 sahaja yang mampu bertahan sehingga 2 bulan penggunaan
-
-

#Thebeautyhacks #skincare #bodycare 
#facescrub #scrubmalaysia #scrubmuka  #kosmetikmurah #tbhproduct 
#kulitsihat #halal #sayajualonline  #bazaarpaknil #lokalah #igshopmalaysia #sayajualmurah #natural #instalike  #aurainsta #codbentongpahang #tipskecantikan #scrubkunyit #scrubmuka #scrubasamjawa #scrubberas #scrubbadan #sabunberas #sabunkunyit #scrubsusu
#sayajualonline
Hari hari basuh beras,hari hari makan nasi tapi tahukah anda beras bukan saja mengenyangkan perut tapi mampu mencantikkan kulit juga!! - - Beras mempunyai 1001 khasiat dan kebaikan yang sangat hebat - Fungsi & Kebaikan Sabun The Rice by The Beauty Hacks - 1. Menghilangkan jerawat dan jeragat 2. Menghilangkan tompok-tompok dan bintik hitam 3. Mengecutkan jerawat dengan cepat dan berkesan 4. Mencerahkan kulit dan melicinkan kulit wajah 5. Menggebukan kulit 6. Dapat menyelesaikan banyak masalah kulit yang lain lagi - Sabun The Rice baunya sangat wangi dan mempunyai khasiat yang sangat bagus. - Sabun The Rice by The Beauty Hacks cuma berharga RM12 sahaja yang mampu bertahan sehingga 2 bulan penggunaan - - #Thebeautyhacks  #skincare  #bodycare  #facescrub  #scrubmalaysia  #scrubmuka  #kosmetikmurah  #tbhproduct  #kulitsihat  #halal  #sayajualonline  #bazaarpaknil  #lokalah  #igshopmalaysia  #sayajualmurah  #natural  #instalike  #aurainsta  #codbentongpahang  #tipskecantikan  #scrubkunyit  #scrubmuka  #scrubasamjawa  #scrubberas  #scrubbadan  #sabunberas  #sabunkunyit  #scrubsusu  #sayajualonline 
Bibir kekal merah dan lembab dengan set lips 😍 takyah runsing nak pilih lipstick lagi. Hehe
.
100% Organic dan Natural. Selamat untuk kulit dan bibir. Nak tengok feedback yang best best tak? ☺️ nanti kita upload tauuu banyakkkk banyakkkk lagi
.
Kita ada harga combo untuk setiap set atau complete set tau 😘 nak order boleh whatsapp 014-5180681 terus atau dm 💋 fast respond okayy dun worry.
.
#organicproduct #produkorganik #lipmatte #serumbest #serumcantik #serumglowing #serumputih #scrubbibir #scrubbadan #glowingsoap #liptint #lipserum #lipstick #liptintmurah #serumkulit #liptintorganic #sabunorganik #serumorganic #lipscruborganic #sabunbest #sabunmuka #serumparut #agenwanted #dropshipperwanted #skincare  #skincareorganik #skincareorganic #skincareorganikmalaysia #bodyscrub #bodyscrubmurah
Bibir kekal merah dan lembab dengan set lips 😍 takyah runsing nak pilih lipstick lagi. Hehe . 100% Organic dan Natural. Selamat untuk kulit dan bibir. Nak tengok feedback yang best best tak? ☺️ nanti kita upload tauuu banyakkkk banyakkkk lagi . Kita ada harga combo untuk setiap set atau complete set tau 😘 nak order boleh whatsapp 014-5180681 terus atau dm 💋 fast respond okayy dun worry. . #organicproduct  #produkorganik  #lipmatte  #serumbest  #serumcantik  #serumglowing  #serumputih  #scrubbibir  #scrubbadan  #glowingsoap  #liptint  #lipserum  #lipstick  #liptintmurah  #serumkulit  #liptintorganic  #sabunorganik  #serumorganic  #lipscruborganic  #sabunbest  #sabunmuka  #serumparut  #agenwanted  #dropshipperwanted  #skincare  #skincareorganik  #skincareorganic  #skincareorganikmalaysia  #bodyscrub  #bodyscrubmurah 
Mulakan hari anda dengan The Beauty Hacks .
Sekali uolls cuba satu produk TBH pasti nak cuba yg lain jugak . 💋 .
🌸 Face Scrub Milk/Gold 🌸RM33
.
🌸 Soap Bar Tumeric/Rice 🌸 Rm12
.
🌸 Face Cream/Face Mask Honey 🌸 Rm45 . . 🌸Penggunaan scrub 2-3 kali sahaja seminggu .
.

#TBH #scrubmuka #scrubbadan #bahandapur #bahanorganic #letscantik #syafiqkyle #hanadelisha #beautyhacks #scrubmalaysia #fattzura #lofattah #gojes #flawless #mekapmurah #jomcantik
Mulakan hari anda dengan The Beauty Hacks .
Sekali uolls cuba satu produk TBH pasti nak cuba yg lain jugak . 💋 .
🌸 Face Scrub Milk/Gold 🌸RM33
.
🌸 Soap Bar Tumeric/Rice 🌸 Rm12
.
🌸 Face Cream/Face Mask Honey 🌸 Rm45 . . 🌸Penggunaan scrub 2-3 kali sahaja seminggu .
.

#TBH #scrubmuka #scrubbadan #bahandapur #bahanorganic #letscantik #syafiqkyle #hanadelisha #beautyhacks #scrubmalaysia #fattzura #lofattah #gojes #flawless #mekapmurah #jomcantik
Mulakan hari anda dengan The Beauty Hacks .
Sekali uolls cuba satu produk TBH pasti nak cuba yg lain jugak . 💋 .
🌸 Face Scrub Milk/Gold 🌸RM33
.
🌸 Soap Bar Tumeric/Rice 🌸 Rm12
.
🌸 Face Cream/Face Mask Honey 🌸 Rm45 . . 🌸Penggunaan scrub 2-3 kali sahaja seminggu .
.

#TBH #scrubmuka #scrubbadan #bahandapur #bahanorganic #letscantik #syafiqkyle #hanadelisha #beautyhacks #scrubmalaysia #fattzura #lofattah #gojes #flawless #mekapmurah #jomcantik
Nak kulit Secantik dan Peloles mcm Barbie @fazulkafli ?
.
Nak kulit sihat dan halus mulus , gebus gebass ?
.
Dgn #ScrubDistrict uols boleh dapatkan kulit impian uols .
.
☑️GOSOK PAGI ☑️GOSOK MALAM ☑️TERUS CANTIK !
.
.
Uols ada apa2 lg yg nak tahu pasal #scrubdistrict ? Kami sedia membantu dgn happynyaa..
.
SIS BOLEH KOMEN " pm" kat ruangan komen di bawah .
ATAU .
KALAU SIS BETUL2 SERIUS NK ORDER;. SILA IKUT ARAHAN DI BAWAH
.
.
📞📞BERMINAT? NAK ORDER?📞📞 .
WHATAPS 'SD' ke +60122785859 .
WHATAPS 'SD' ke +60122785859 .
WHATAPS 'SD' ke +60122785859 .
.
Kami akn Reply Satu persatu ye .
.
.
#scrubdistrict #scrubdistrictangels #scrubdistrictagent #scrubmurah #scrubmalaysia #scrubmuka #scrubbadan #scrubmurahmalaysia #scrubputih #sayajualscrub #sayasukacantik #barbiedoll #visitmyigmalaysia #visitmyig
Nak kulit Secantik dan Peloles mcm Barbie @fazulkafli ? . Nak kulit sihat dan halus mulus , gebus gebass ? . Dgn #ScrubDistrict  uols boleh dapatkan kulit impian uols . . ☑️GOSOK PAGI ☑️GOSOK MALAM ☑️TERUS CANTIK ! . . Uols ada apa2 lg yg nak tahu pasal #scrubdistrict  ? Kami sedia membantu dgn happynyaa.. . SIS BOLEH KOMEN " pm" kat ruangan komen di bawah . ATAU . KALAU SIS BETUL2 SERIUS NK ORDER;. SILA IKUT ARAHAN DI BAWAH . . 📞📞BERMINAT? NAK ORDER?📞📞 . WHATAPS 'SD' ke +60122785859 . WHATAPS 'SD' ke +60122785859 . WHATAPS 'SD' ke +60122785859 . . Kami akn Reply Satu persatu ye . . . #scrubdistrict  #scrubdistrictangels  #scrubdistrictagent  #scrubmurah  #scrubmalaysia  #scrubmuka  #scrubbadan  #scrubmurahmalaysia  #scrubputih  #sayajualscrub  #sayasukacantik  #barbiedoll  #visitmyigmalaysia  #visitmyig 
" Unicorns , Please Teach Me How To Use Scrub District "
.
🦄Please Use Me Twice Daily (Morning & Night )
🦄Can Be Used On Face & Body .
🦄Use Me After Washing Your Face (Or Any Body Parts )
🦄Scrub On Slightly Damped Skin (Not Too Wet, Not Too Dry )
🦄Exfoliate-Scrub Normally (In Accordance With Your Skin Tolerance Level )
🦄Leave On As Mask For 30 Seconds To 5 Minutes .
🦄Wash Of The Scrub To Reveal A Whole New Beautifull You 💃🏻 .
.
To Purchase : 📲WHATSAPP 👉🏻0122785859 or DM .
.
Who wants to look Beautifull like a Doll ,Raise your hands up 🙋🏼 .
.
#scrubdistrict #scrubdistrictangels #scrubdistrictagent #scrubmurah #scrubmalaysia #scrubmuka #scrubbadan #scrubmurahmalaysia #scrubputih #scrubjerawat #scrubjeragat #sayajualscrub #nakcantik #jombeli #jomfollow #visitmyig #visitmyigmalaysia #sayasukacantik #barbiedoll #barbieangels
" Unicorns , Please Teach Me How To Use Scrub District " . 🦄Please Use Me Twice Daily (Morning & Night ) 🦄Can Be Used On Face & Body . 🦄Use Me After Washing Your Face (Or Any Body Parts ) 🦄Scrub On Slightly Damped Skin (Not Too Wet, Not Too Dry ) 🦄Exfoliate-Scrub Normally (In Accordance With Your Skin Tolerance Level ) 🦄Leave On As Mask For 30 Seconds To 5 Minutes . 🦄Wash Of The Scrub To Reveal A Whole New Beautifull You 💃🏻 . . To Purchase : 📲WHATSAPP 👉🏻0122785859 or DM . . Who wants to look Beautifull like a Doll ,Raise your hands up 🙋🏼 . . #scrubdistrict  #scrubdistrictangels  #scrubdistrictagent  #scrubmurah  #scrubmalaysia  #scrubmuka  #scrubbadan  #scrubmurahmalaysia  #scrubputih  #scrubjerawat  #scrubjeragat  #sayajualscrub  #nakcantik  #jombeli  #jomfollow  #visitmyig  #visitmyigmalaysia  #sayasukacantik  #barbiedoll  #barbieangels 
Beauty Secret num 1 wajib wajib wajib ada dalam kesemua Beauty pack gadis2 urban Yas its our best kept secret 💯 Num 1 VIRAL MAGIC Scrub di instagram ♥️ Your answers to acne , jerawat, SCARS parut2, jeragat, excema , rashes , kulit putih flawless seawal 3 hari 💯
Beauty Secret num 1 wajib wajib wajib ada dalam kesemua Beauty pack gadis2 urban Yas its our best kept secret 💯 Num 1 VIRAL MAGIC Scrub di instagram ♥️ Your answers to acne , jerawat, SCARS parut2, jeragat, excema , rashes , kulit putih flawless seawal 3 hari 💯
SALE TERJUN BANGUNAN‼️
.
Magic Scrub BNE💕
.
🌸KEBAIKAN🌸
1) Menyingkirkan kotoran dalam liang pori 
2) Mengecilkan liang pori
3) Menyingkirkan sel kulit mati
4) Mengecutkan jerawat
5) Mengurangkan parut jerawat
6) Memutihkan & melembutkan kulit
7) Melembabkan Kulit
8) Mengurangkan jeragat
.
RM39.90/60ml
.
Whatspp:0176823940 💝
SALE TERJUN BANGUNAN‼️ . Magic Scrub BNE💕 . 🌸KEBAIKAN🌸 1) Menyingkirkan kotoran dalam liang pori 2) Mengecilkan liang pori 3) Menyingkirkan sel kulit mati 4) Mengecutkan jerawat 5) Mengurangkan parut jerawat 6) Memutihkan & melembutkan kulit 7) Melembabkan Kulit 8) Mengurangkan jeragat . RM39.90/60ml . Whatspp:0176823940 💝
Morning uolss 😘
.
.
Akak ada berita best nih! Hq buat CLEARANCE SALES weyyhhh!! 😱😱😱
Haa..suka dak? Suka dak??
.
.
Rugi oii hampa tak grab kali ni. Bukan selalu hq nak buat sales
.
.
☎0174208516
☎0174208516
☎0174208516
.
#magicscrubbne #magicscrubpenang #magicscrub #scrubmurahmalaysia #scrubmurah #scrubmuka #scrubbibir #scrubbadan
MANGSA PRODUK YG RAKUS #scrubdistrict SETERUSNYA...ADUSSS!
.  @scrubdistrict -  #ScrubDistrictFeedback More feedbacks babe, on our magical scrub 💜💜💜💜 Real District Babes ☄ Real Results #ScrubDistrict #ScrubPutih #Scrubmalaysia #Scrub #Scrubmurah #BodyScrub #DistrictBabes #FaceScrub #WhiteningScrub #ScrubMurahMalaysia #scrubjerawat #scrubpemutih #scrubbadan  0134887247
BENEFIT menggunakan #SCRUBDISTRICT
.
❤️Putihkan kulit muka & hilangkan Jerawat
❤️Hilangkan whitehead blackhead
❤️Hilangkan parut2 hitam , parut2 jerawat, jeragat
❤️Merawat rashes & excema .
❤️ Putihkan ketiak2 hitam, celah2 kangkang, .
❤️ Hilangkan jerawat belakang badan
❤️ Menjamin kulit lebih flawless Putih seawal 3 hari 💯
.
#ScrubDistrict  #scrubmurah #scrubmurahmalaysia #scrubmalaysia #scrubputih #ScrubPemutih #ScrubJerawat #Scrub #Scrubbadan #ScrubMuka - .
to order +6010 5663342
BENEFIT menggunakan #SCRUBDISTRICT  . ❤️Putihkan kulit muka & hilangkan Jerawat ❤️Hilangkan whitehead blackhead ❤️Hilangkan parut2 hitam , parut2 jerawat, jeragat ❤️Merawat rashes & excema . ❤️ Putihkan ketiak2 hitam, celah2 kangkang, . ❤️ Hilangkan jerawat belakang badan ❤️ Menjamin kulit lebih flawless Putih seawal 3 hari 💯 . #ScrubDistrict  #scrubmurah  #scrubmurahmalaysia  #scrubmalaysia  #scrubputih  #ScrubPemutih  #ScrubJerawat  #Scrub  #Scrubbadan  #ScrubMuka  - . to order +6010 5663342
❤❤❤❤❤❤
Spices Scrub 2 in 1 (Face & Body)
Rose Floral Mist 3 in 1 (Face, Hair & Body)
- 100% Natural Remedy
.
If u interesting to order, plis WA this No directly 0169248242
tQ 😘
.
#scrubbadan 
#skrubbadan 
#scrubmuka 
#skrubmuka 
#facemistmalaysia 
#facescrubs 
#face 
#bodyscrubs 
#body 
#hair 
#hairserum 
#homemadescrubs 
#homemadeproducts 
#homemade 
#homemadeskincare 
#homemadeskincareproducts 
#homemadeskincaremalaysia 
#ScrubsByDBottles
#dbottlesbeauty 
#TeamDBottles
❤❤❤❤❤❤ Spices Scrub 2 in 1 (Face & Body) Rose Floral Mist 3 in 1 (Face, Hair & Body) - 100% Natural Remedy . If u interesting to order, plis WA this No directly 0169248242 tQ 😘 . #scrubbadan  #skrubbadan  #scrubmuka  #skrubmuka  #facemistmalaysia  #facescrubs  #face  #bodyscrubs  #body  #hair  #hairserum  #homemadescrubs  #homemadeproducts  #homemade  #homemadeskincare  #homemadeskincareproducts  #homemadeskincaremalaysia  #ScrubsByDBottles  #dbottlesbeauty  #TeamDBottles 
Cer pegang hidung hampa sekarang !

Ada rasa bintik2 tak ? Haaaaa to adalah blackhead / whitehead syg ku .... Bnde to trjadi sbb liang pori hampa trbuka ..😱 lebihan minyakk dah bersarang kat situ ...😰 Rase tak best kn ? Pkai mcm2 blackhead / whitehead ttap ada .. 😫 so nak settle kn tak ?? Dgr2 mcm ada yg nak to ... Haa okkk 👍
.
Meh cuba dulu 🙋
InsyaAllah

Konfem repeat order lagi😊
.
www.wasap.my/60102626487
Klik di bio ye🌸☝
.
Follow ig @mumtazresources untuk update info ya😉
.
#MumtazResourcesBy @rjnurain
#scrubtubuh #scrubbadan #scrubmuka
#organic #organik #halal #muslimah #muslim
#kecantikan #kesihatan #herbal #herbs #herba
#spa #rawatantradisional #kelantan #kotabharu #kualalumpur #igshopmalaysia #ignation #igshop #sayaguna #sayajual #greentea #healthy #beauty #kiasnilampuri
Cer pegang hidung hampa sekarang ! Ada rasa bintik2 tak ? Haaaaa to adalah blackhead / whitehead syg ku .... Bnde to trjadi sbb liang pori hampa trbuka ..😱 lebihan minyakk dah bersarang kat situ ...😰 Rase tak best kn ? Pkai mcm2 blackhead / whitehead ttap ada .. 😫 so nak settle kn tak ?? Dgr2 mcm ada yg nak to ... Haa okkk 👍 . Meh cuba dulu 🙋 InsyaAllah Konfem repeat order lagi😊 . www.wasap.my/60102626487 Klik di bio ye🌸☝ . Follow ig @mumtazresources untuk update info ya😉 . #MumtazResourcesBy  @rjnurain #scrubtubuh  #scrubbadan  #scrubmuka  #organic  #organik  #halal  #muslimah  #muslim  #kecantikan  #kesihatan  #herbal  #herbs  #herba  #spa  #rawatantradisional  #kelantan  #kotabharu  #kualalumpur  #igshopmalaysia  #ignation  #igshop  #sayaguna  #sayajual  #greentea  #healthy  #beauty  #kiasnilampuri 
SCRUB DISTRICT - IMPORTED FROM KOREA
▪
100% Premium Natural Ingredients:
• Pati Apricot
• Rock salt
• Brown sugar
• Whitening essence
• Kasih sayang ❤
.
.
KELBIHAN SCRUB DISTRICT:
• mencerahkan kulit muka dan badan
• menghilangkan dan menghindarkan jerawat
• memutihkan kulit
• memudarkan parut • meremajakan kulit muka
• membersihkan dengan mendalam kotoran tersumbat di ruang pori muka
• kulit kurang berminyak/kering - sesuai digunakan untuk semua jenis kulit
• kulit gebu, licin dan lembut
• meredakan radang kulit sensitive
• menghindarkan blackheads dan whiteheads
• mengecilkan pori dan memudarkan kulit berlubang
• kulit lebih segar, kurang kusam
• kulit lebih senang menerima dan menyerap segala kebaikan krim rawatan kegemaran anda
• menanggalkan daki degil dari celahan pelipat
• kulit jadi berseri dan make up akan kelihatan flawless dan kemas
• pudarkan pigmentation dan menghalang penghasilan jeragatl
• sesuai utk lelaki dan wanita
• boleh dipakai di muka dan badan
• tekstur yg lembut tidak kasar mcm scrub lain
• tahan selama 2-3 bulan
- boleh pakai hari-hari atau selang sehari atau seminggu sekali
.
.
#scrubdistrict #agentshahalam #sayapakaisayajual #nakcantik #kulitkusam #scrubbadan #scrubmuka #lulurwajah #parutjerawat #jeragat #jeragathilang #skincaremalaysia #kulitbersih #kulitlembut #kulithalus #kulitberminyak #mukaberminyak #kualalumpur #cheras #ampang  #scrubmuka #muamalaysia #muaselangor #muakl #muakedah #muapenang #vendormalaysia #kedah #penang #kulitflawless #blackheadremoval
SCRUB DISTRICT - IMPORTED FROM KOREA ▪ 100% Premium Natural Ingredients: • Pati Apricot • Rock salt • Brown sugar • Whitening essence • Kasih sayang ❤ . . KELBIHAN SCRUB DISTRICT: • mencerahkan kulit muka dan badan • menghilangkan dan menghindarkan jerawat • memutihkan kulit • memudarkan parut • meremajakan kulit muka • membersihkan dengan mendalam kotoran tersumbat di ruang pori muka • kulit kurang berminyak/kering - sesuai digunakan untuk semua jenis kulit • kulit gebu, licin dan lembut • meredakan radang kulit sensitive • menghindarkan blackheads dan whiteheads • mengecilkan pori dan memudarkan kulit berlubang • kulit lebih segar, kurang kusam • kulit lebih senang menerima dan menyerap segala kebaikan krim rawatan kegemaran anda • menanggalkan daki degil dari celahan pelipat • kulit jadi berseri dan make up akan kelihatan flawless dan kemas • pudarkan pigmentation dan menghalang penghasilan jeragatl • sesuai utk lelaki dan wanita • boleh dipakai di muka dan badan • tekstur yg lembut tidak kasar mcm scrub lain • tahan selama 2-3 bulan - boleh pakai hari-hari atau selang sehari atau seminggu sekali . . #scrubdistrict  #agentshahalam  #sayapakaisayajual  #nakcantik  #kulitkusam  #scrubbadan  #scrubmuka  #lulurwajah  #parutjerawat  #jeragat  #jeragathilang  #skincaremalaysia  #kulitbersih  #kulitlembut  #kulithalus  #kulitberminyak  #mukaberminyak  #kualalumpur  #cheras  #ampang  #scrubmuka  #muamalaysia  #muaselangor  #muakl  #muakedah  #muapenang  #vendormalaysia  #kedah  #penang  #kulitflawless  #blackheadremoval 
Selamat pagi kesayangaan semuaaa 😍💕
.
Meh try HOMEMADE COFFEE SCRUB KITAKOPI.
.
Boleh bagi muka licin, kulit cerahhh, daaaan yang paling penting, harga murahhh‼️☺
.

RM15 50g
RM50 200g
(exclude postage) 📦

Nak cod pun boleh haaa tapi area shah alam je hihi😁😁 Whatsapp 018-3874892 untuk sebarang pembelian atau pertanyaan. Takpun click je direct whatsapp link kat bio sis😘💕
.
#agentshahalam #scrubbadan #scrubwajah #kulitflawless #gebu #naturalorganik #scrubcoffee #coffeescrubmalaysia #coffeescrubmurah #kitakopi #agent #dropship #fathialatiff #neelofa #dropshipwanted  #kitakopi #agentshahalamkitakopi #coffeescrubshahalam #coffeescrubmurahmalaysia
Selamat pagi kesayangaan semuaaa 😍💕 . Meh try HOMEMADE COFFEE SCRUB KITAKOPI. . Boleh bagi muka licin, kulit cerahhh, daaaan yang paling penting, harga murahhh‼️☺ . RM15 50g RM50 200g (exclude postage) 📦 Nak cod pun boleh haaa tapi area shah alam je hihi😁😁 Whatsapp 018-3874892 untuk sebarang pembelian atau pertanyaan. Takpun click je direct whatsapp link kat bio sis😘💕 . #agentshahalam  #scrubbadan  #scrubwajah  #kulitflawless  #gebu  #naturalorganik  #scrubcoffee  #coffeescrubmalaysia  #coffeescrubmurah  #kitakopi  #agent  #dropship  #fathialatiff  #neelofa  #dropshipwanted  #kitakopi  #agentshahalamkitakopi  #coffeescrubshahalam  #coffeescrubmurahmalaysia 
For a Smoother, Fairer & Young looking skin, apply The Whitening Facial Scrub on alternate days 3x per week.
▪
It also helps to :
❤ Gently exfoliates out black/whiteheads
❤ Exfoliates away deep layer of dead skin for better asorption of subsequent skincare products
❤ Brightens dull skin
❤ Helps prevent pimples
❤ Helps lighten scars and pimple marks
❤ Improves skin texture for a refine and fair complexion
▪
#scrubdistrict #agentshahalam #sayapakaisayajual #nakcantik #kulitkusam #scrubbadan #scrubmuka #lulurwajah #parutjerawat #jeragat #jeragathilang #skincaremalaysia #kulitbersih #kulitlembut #kulithalus #kulitberminyak #mukaberminyak #kualalumpur #cheras #ampang  #scrubmuka #muamalaysia #muaselangor #muakl #muakedah #muapenang #vendormalaysia #kedah #penang #kulitflawless #blackheadremoval
For a Smoother, Fairer & Young looking skin, apply The Whitening Facial Scrub on alternate days 3x per week. ▪ It also helps to : ❤ Gently exfoliates out black/whiteheads ❤ Exfoliates away deep layer of dead skin for better asorption of subsequent skincare products ❤ Brightens dull skin ❤ Helps prevent pimples ❤ Helps lighten scars and pimple marks ❤ Improves skin texture for a refine and fair complexion ▪ #scrubdistrict  #agentshahalam  #sayapakaisayajual  #nakcantik  #kulitkusam  #scrubbadan  #scrubmuka  #lulurwajah  #parutjerawat  #jeragat  #jeragathilang  #skincaremalaysia  #kulitbersih  #kulitlembut  #kulithalus  #kulitberminyak  #mukaberminyak  #kualalumpur  #cheras  #ampang  #scrubmuka  #muamalaysia  #muaselangor  #muakl  #muakedah  #muapenang  #vendormalaysia  #kedah  #penang  #kulitflawless  #blackheadremoval 
SCRUB DISTRICT - IMPORTED FROM KOREA
▪
100% Premium Natural Ingredients:
• Pati Apricot
• Rock salt
• Brown sugar
• Whitening essence
• Kasih sayang ❤
🌟
KELBIHAN SCRUB DISTRICT:
• mencerahkan kulit muka dan badan
• menghilangkan dan menghindarkan jerawat
• memutihkan kulit
• memudarkan parut • meremajakan kulit muka
• membersihkan dengan mendalam kotoran tersumbat di ruang pori muka
• kulit kurang berminyak/kering - sesuai digunakan untuk semua jenis kulit
• kulit gebu, licin dan lembut
• meredakan radang kulit sensitive
• menghindarkan blackheads dan whiteheads
• mengecilkan pori dan memudarkan kulit berlubang
• kulit lebih segar, kurang kusam
• kulit lebih senang menerima dan menyerap segala kebaikan krim rawatan kegemaran anda
• menanggalkan daki degil dari celahan pelipat
• kulit jadi berseri dan make up akan kelihatan flawless dan kemas
• pudarkan pigmentation dan menghalang penghasilan jeragatl
• sesuai utk lelaki dan wanita
• boleh dipakai di muka dan badan
• tekstur yg lembut tidak kasar mcm scrub lain
• tahan selama 2-3 bulan
- boleh pakai hari-hari atau selang sehari atau seminggu sekali 🔸
#scrubdistrict #agentshahalam #sayapakaisayajual #nakcantik #kulitkusam #scrubbadan #scrubmuka #lulurwajah #parutjerawat #jeragat #jeragathilang #skincaremalaysia #kulitbersih #kulitlembut #kulithalus #kulitberminyak #mukaberminyak #kualalumpur #cheras #ampang  #scrubmuka #muamalaysia #muaselangor #muakl #muakedah #muapenang #vendormalaysia #kedah #penang #kulitflawless #blackheadremoval
SCRUB DISTRICT - IMPORTED FROM KOREA ▪ 100% Premium Natural Ingredients: • Pati Apricot • Rock salt • Brown sugar • Whitening essence • Kasih sayang ❤ 🌟 KELBIHAN SCRUB DISTRICT: • mencerahkan kulit muka dan badan • menghilangkan dan menghindarkan jerawat • memutihkan kulit • memudarkan parut • meremajakan kulit muka • membersihkan dengan mendalam kotoran tersumbat di ruang pori muka • kulit kurang berminyak/kering - sesuai digunakan untuk semua jenis kulit • kulit gebu, licin dan lembut • meredakan radang kulit sensitive • menghindarkan blackheads dan whiteheads • mengecilkan pori dan memudarkan kulit berlubang • kulit lebih segar, kurang kusam • kulit lebih senang menerima dan menyerap segala kebaikan krim rawatan kegemaran anda • menanggalkan daki degil dari celahan pelipat • kulit jadi berseri dan make up akan kelihatan flawless dan kemas • pudarkan pigmentation dan menghalang penghasilan jeragatl • sesuai utk lelaki dan wanita • boleh dipakai di muka dan badan • tekstur yg lembut tidak kasar mcm scrub lain • tahan selama 2-3 bulan - boleh pakai hari-hari atau selang sehari atau seminggu sekali 🔸 #scrubdistrict  #agentshahalam  #sayapakaisayajual  #nakcantik  #kulitkusam  #scrubbadan  #scrubmuka  #lulurwajah  #parutjerawat  #jeragat  #jeragathilang  #skincaremalaysia  #kulitbersih  #kulitlembut  #kulithalus  #kulitberminyak  #mukaberminyak  #kualalumpur  #cheras  #ampang  #scrubmuka  #muamalaysia  #muaselangor  #muakl  #muakedah  #muapenang  #vendormalaysia  #kedah  #penang  #kulitflawless  #blackheadremoval 
Thank you guys beli dengan 90's! 🤗 Slide to see more feedbacks! 👉🏻
.
🌟Benefits of Coffee Scrub 90's Beauty 🌟
✅Glowing and lighten skin.
✅Keep skin hydrated & moisturising.
✅Soften skin --FIRST USAGE.
✅Tighten skin leads to anti-aging.
✅Exfoliate dead skin cell and FLAKY SKIN.
✅Target stretch marks & cellulite.
✅Treat acne, scar & back acne.
✅Treat sunburn skin.
✅Removes blackhead and whitehead.
✅Remove dark spot on skin.
✅Minimise open pores.
✅Supple skin with vitamin C and E.
.
.
🌟Kebaikan Coffee Scrub 90's Beauty 🌟
✅ Melembut & mencerahkan kulit.
✅ Menanggalkan daki kulit/ kulit mati/kulit kering/ bersisik di kulit.
✅ Mampu menghilangkan kesan hitam di kulit.
✅ Merawat kulit seperti eczema/ kulit kering/masalah jerawat.
✅ Merawat Sunburn.
✅ Menghilangkan jerawat muka dan badan serta bantu pudarkan parut serta dark spot.
✅ Mengecilkan liang pori.
✅ Menghilangkan blackhead dan whitehead.
✅ Mampu menegangkan kulit - kurangkan stretch marks dan selulit.
✅ Melancarkan peredaran darah.
✅ Bau terlampau best dan sedap!
.
.
🌟 Best result use with 90's Beauty Coffee Soap 🌟
🌟 RM 25 each
.
.
#organicmalaysia #scrubmuka #bodypolishing #coffeescrub #coffeescrubmurah #coffeescrubmalaysia #scrubbadan #feedback90sbeauty #scrubmurah #scrubmurahmalaysia #scrubmukabadan #90sbeautymalaysia #organikskincare #organicskincare #organicscrub #lipscrub #lipscrubmalaysia #lipscrubmurah #lipbalm #lipbalmmalaysia #lipbalmmurah #bodypolish #bodypolishmalaysia #sexypolish #polishdulupeperoger #coffeesoap #sabunkopi #rose #90sbeauty
Thank you guys beli dengan 90's! 🤗 Slide to see more feedbacks! 👉🏻 . 🌟Benefits of Coffee Scrub 90's Beauty 🌟 ✅Glowing and lighten skin. ✅Keep skin hydrated & moisturising. ✅Soften skin --FIRST USAGE. ✅Tighten skin leads to anti-aging. ✅Exfoliate dead skin cell and FLAKY SKIN. ✅Target stretch marks & cellulite. ✅Treat acne, scar & back acne. ✅Treat sunburn skin. ✅Removes blackhead and whitehead. ✅Remove dark spot on skin. ✅Minimise open pores. ✅Supple skin with vitamin C and E. . . 🌟Kebaikan Coffee Scrub 90's Beauty 🌟 ✅ Melembut & mencerahkan kulit. ✅ Menanggalkan daki kulit/ kulit mati/kulit kering/ bersisik di kulit. ✅ Mampu menghilangkan kesan hitam di kulit. ✅ Merawat kulit seperti eczema/ kulit kering/masalah jerawat. ✅ Merawat Sunburn. ✅ Menghilangkan jerawat muka dan badan serta bantu pudarkan parut serta dark spot. ✅ Mengecilkan liang pori. ✅ Menghilangkan blackhead dan whitehead. ✅ Mampu menegangkan kulit - kurangkan stretch marks dan selulit. ✅ Melancarkan peredaran darah. ✅ Bau terlampau best dan sedap! . . 🌟 Best result use with 90's Beauty Coffee Soap 🌟 🌟 RM 25 each . . #organicmalaysia  #scrubmuka  #bodypolishing  #coffeescrub  #coffeescrubmurah  #coffeescrubmalaysia  #scrubbadan  #feedback90sbeauty  #scrubmurah  #scrubmurahmalaysia  #scrubmukabadan  #90sbeautymalaysia  #organikskincare  #organicskincare  #organicscrub  #lipscrub  #lipscrubmalaysia  #lipscrubmurah  #lipbalm  #lipbalmmalaysia  #lipbalmmurah  #bodypolish  #bodypolishmalaysia  #sexypolish  #polishdulupeperoger  #coffeesoap  #sabunkopi  #rose  #90sbeauty 
Hai darlings, 
Jom mulakan hari anda dengan scrub,scrub dan scrub bersama #scrubdistrict .
Jom dapatkan scrub district before habis stock sebab scrub ni tengah viral and cepat habis macam goreng pisang panas. .
Click link kat bio untuk direct whatsapp and order. .
#scrubbadan #scrubputih #scrubdistrict #scrubdistrictagent #scrubviral #scrubdistrictangels #scrubdistrictpenang #scrubdistrictperlis #scrubdistrictkedah #scrubdistrictparitbuntar #scrubdistrictangels #agentwanted #acne #acnetreatment #putih #scrub #parut #aor #loqstaq #uum #uitmkedah #polimasjitra #jitra
Hai darlings, Jom mulakan hari anda dengan scrub,scrub dan scrub bersama #scrubdistrict  . Jom dapatkan scrub district before habis stock sebab scrub ni tengah viral and cepat habis macam goreng pisang panas. . Click link kat bio untuk direct whatsapp and order. . #scrubbadan  #scrubputih  #scrubdistrict  #scrubdistrictagent  #scrubviral  #scrubdistrictangels  #scrubdistrictpenang  #scrubdistrictperlis  #scrubdistrictkedah  #scrubdistrictparitbuntar  #scrubdistrictangels  #agentwanted  #acne  #acnetreatment  #putih  #scrub  #parut  #aor  #loqstaq  #uum  #uitmkedah  #polimasjitra  #jitra 
Bingung karena kulit kusam, kering dan sebagainya??
.
.
Ga usah bingung pake aja Royal Olive Body Scrub dari JAFRA 😍😍 .
.
Royal Olive Body scrub ini dapat mengangkat sel-sel kulit mati dengan ekstrak minyak zaitun murni yang membersihkan, menyegarkan dan menjadikan kulit lembut dan lembab
.
.
Ekstrak zaitun murni (extra virgin olive oil) yang kaya akan nutrisi dan antioksidan,seperti vitamin E & A. .
.
Terus Antioksidan yang terkandung dalam ekstrak zaitun murni yang dapat membantu memperbaiki kerusakan kulit akibat terkena panasnya Sinar matahari,asap rokok,dan polutan.
.
.
Ekstrak zaitun murni dapat meresap langsung ke dalam kulit sehingga memberikan kelembaban,sekaligus menjaga kehalusan kulit
.
.
Jafra sudah memiliki BPOM, halal, aman untuk bumil n busui,
.
.
Wa/line 089629755501
.
.
#scrubpenghilangdaki #scrubbadan #scrubalami #scrub #scrubs #scrubhalal #scrubaman #scrubbpom #penghilangdaki #penghilangkulitkering #penghilangkulitkusam #pencerahbadan #pencerahtubuh #jualpemutihbadanbpom #jualpemutihbadanalami #jualpemutihbadanaman #jualpemutihbadanampuh #lulurmandi #lulurmandibpom #lulurmandiaman #lulurmandipenghilangdaki #lulurmandimurah #lulurmandikorea #lulurmandiimport #lulurmandimahal #lulurmandiartis #penghilangkulitkusamaman #mandimewah #mandimewahartis
Bingung karena kulit kusam, kering dan sebagainya?? . . Ga usah bingung pake aja Royal Olive Body Scrub dari JAFRA 😍😍 . . Royal Olive Body scrub ini dapat mengangkat sel-sel kulit mati dengan ekstrak minyak zaitun murni yang membersihkan, menyegarkan dan menjadikan kulit lembut dan lembab . . Ekstrak zaitun murni (extra virgin olive oil) yang kaya akan nutrisi dan antioksidan,seperti vitamin E & A. . . Terus Antioksidan yang terkandung dalam ekstrak zaitun murni yang dapat membantu memperbaiki kerusakan kulit akibat terkena panasnya Sinar matahari,asap rokok,dan polutan. . . Ekstrak zaitun murni dapat meresap langsung ke dalam kulit sehingga memberikan kelembaban,sekaligus menjaga kehalusan kulit . . Jafra sudah memiliki BPOM, halal, aman untuk bumil n busui, . . Wa/line 089629755501 . . #scrubpenghilangdaki  #scrubbadan  #scrubalami  #scrub  #scrubs  #scrubhalal  #scrubaman  #scrubbpom  #penghilangdaki  #penghilangkulitkering  #penghilangkulitkusam  #pencerahbadan  #pencerahtubuh  #jualpemutihbadanbpom  #jualpemutihbadanalami  #jualpemutihbadanaman  #jualpemutihbadanampuh  #lulurmandi  #lulurmandibpom  #lulurmandiaman  #lulurmandipenghilangdaki  #lulurmandimurah  #lulurmandikorea  #lulurmandiimport  #lulurmandimahal  #lulurmandiartis  #penghilangkulitkusamaman  #mandimewah  #mandimewahartis 
JERAWAT NANAH KECUT HABIS ! SIS NI HARI2 SCRUB RAWAT MUKA TAU ! AWAK PULAK ? .
 @scrubdistrict -  Hari2 our Lovely customer ni scrub, SEBULAN PUN TAK HABIS 1 packet okay 😻 why? ladyboss ckp byk kali 1 packet tahan 2 bulan tau , and still results dia cun melecun #ScrubDistrictFeedback More feedbacks babe, on our magical scrub 💜💜💜💜 Real District Babes ☄ Real Results #ScrubDistrict #ScrubPutih #Scrubmalaysia #Scrub #Scrubmurah #BodyScrub #DistrictBabes #FaceScrub #WhiteningScrub #ScrubMurahMalaysia #scrubjerawat #scrubpemutih #scrubbadan  0134887247
JERAWAT NANAH KECUT HABIS ! SIS NI HARI2 SCRUB RAWAT MUKA TAU ! AWAK PULAK ? . @scrubdistrict - Hari2 our Lovely customer ni scrub, SEBULAN PUN TAK HABIS 1 packet okay 😻 why? ladyboss ckp byk kali 1 packet tahan 2 bulan tau , and still results dia cun melecun #ScrubDistrictFeedback  More feedbacks babe, on our magical scrub 💜💜💜💜 Real District Babes ☄ Real Results #ScrubDistrict  #ScrubPutih  #Scrubmalaysia  #Scrub  #Scrubmurah  #BodyScrub  #DistrictBabes  #FaceScrub  #WhiteningScrub  #ScrubMurahMalaysia  #scrubjerawat  #scrubpemutih  #scrubbadan  0134887247
Hari minggu ga kemana mana mending me time ajaa yuukk pake ginger and sea salt body rub.. Produk Home spa untuk memanjakan diri sesuai keinginan kamu dengan GARAM dan JAHE.Produk spa terbaik dari JAFRA yg menggabungkan unsur aromaterapi, exotic salt, body rub, dan cream untuk memanjakan seluruh tubuh kamu

Buat yg suka hasil instan,  kamu bisa ngerasain hasil instan dari pemakaian si Ginger Sea Salt Body Rub ini bener" bikiin cliing, langsung bersiih dan liciiin .
Mau tau kenapa??
Karena didalam kandungan Ginger sea salt body rub inii terdapat :
.
.
-kandungan garam laut mati sebagai Scrubbing tuk kuliiit yang dapat mengangkat sel kuliit Matii sehingga dapat bersih dengan sempurna .
.
- Zingiber Officinal (Ekstrak Ginger Roof) untuk merangsang & mengangkat sel kulit mati .
.
-Sunflower oil merupakan minyak alami yang membersihkan, melembabkan & merawat kulit .
.
-Ekstrak Algae untuk menenangkan & melembabkan kulit .
.
-Sodium Chloride untuk mengangkat sel-sel kulit mati secara alami dan
.
-Vitamin E sebagai antioksidan alami
.
.
Semua murniii dari bahan-bahan alaam...dan haruuum rempaah...yang bakalan aweeett Ampe ke esokan harinyaa ssssstt  jadii Bikin suami betah d rumaah looh  wangiii kyak abis nge saloon. Ginger salt ini udah ada BPOM, halal n udah 61th di dunia jadi ga perlu takut ya , jafra aman bgt bahkan bisa untuk bumil n busui.
.
.
Line/wa 089629755501
.
.
#scrubbadan #scrub #spa #produkspa #cirebon #produkpemutihan #produkkecantikan #produkkorea #produkamerika #scrubtubuh #pemutihbadanbpom #cirebonbanget #aboutcirebon #cirebonbribin #produkperawatanbadanartis #produkperawatanbadan #produkperawatanartis #produkspaartis #produkspakelasdunia #produkspamahal #produkspamurah #produkspaalami #produkspaasli #produkspaaman #produkhomespabpom #scrubbadanbpom #lulurmandiaman #lulurmandi #lulurmandibpom
Hari minggu ga kemana mana mending me time ajaa yuukk pake ginger and sea salt body rub.. Produk Home spa untuk memanjakan diri sesuai keinginan kamu dengan GARAM dan JAHE.Produk spa terbaik dari JAFRA yg menggabungkan unsur aromaterapi, exotic salt, body rub, dan cream untuk memanjakan seluruh tubuh kamu Buat yg suka hasil instan,  kamu bisa ngerasain hasil instan dari pemakaian si Ginger Sea Salt Body Rub ini bener" bikiin cliing, langsung bersiih dan liciiin . Mau tau kenapa?? Karena didalam kandungan Ginger sea salt body rub inii terdapat : . . -kandungan garam laut mati sebagai Scrubbing tuk kuliiit yang dapat mengangkat sel kuliit Matii sehingga dapat bersih dengan sempurna . . - Zingiber Officinal (Ekstrak Ginger Roof) untuk merangsang & mengangkat sel kulit mati . . -Sunflower oil merupakan minyak alami yang membersihkan, melembabkan & merawat kulit . . -Ekstrak Algae untuk menenangkan & melembabkan kulit . . -Sodium Chloride untuk mengangkat sel-sel kulit mati secara alami dan . -Vitamin E sebagai antioksidan alami . . Semua murniii dari bahan-bahan alaam...dan haruuum rempaah...yang bakalan aweeett Ampe ke esokan harinyaa ssssstt  jadii Bikin suami betah d rumaah looh  wangiii kyak abis nge saloon. Ginger salt ini udah ada BPOM, halal n udah 61th di dunia jadi ga perlu takut ya , jafra aman bgt bahkan bisa untuk bumil n busui. . . Line/wa 089629755501 . . #scrubbadan  #scrub  #spa  #produkspa  #cirebon  #produkpemutihan  #produkkecantikan  #produkkorea  #produkamerika  #scrubtubuh  #pemutihbadanbpom  #cirebonbanget  #aboutcirebon  #cirebonbribin  #produkperawatanbadanartis  #produkperawatanbadan  #produkperawatanartis  #produkspaartis  #produkspakelasdunia  #produkspamahal  #produkspamurah  #produkspaalami  #produkspaasli  #produkspaaman  #produkhomespabpom  #scrubbadanbpom  #lulurmandiaman  #lulurmandi  #lulurmandibpom 
Kita ni sis kaum pompuan masalah kulit yang paling risau bila muka keluar jrawat, kulit muka terlalu berminyak dan bila calit tisu je mak aih dia punya kotor tu nauzubillah yang mana penyebab jrawat keluar.
.
Tengok saje produk untuk rawat jrawat kat pasaraya, watson, guardian, dan toko jamu. Fuh tuddiaa punya la banyak. Kita takkan nak cuba semua tu kan? Takut gak efek kulit muka jadi lebih teruk.
.
Disebabkan itu la saya nak share kat sis produk scrub yang insyaAllah dapat selesaikan masalah sis tu. Daripada berhabis beribu dan guna beratus produk yang tak pasti sesuai ke tak dengan kulit muka sis tu apa kata sis baca tentang scrub ni.
.
========================
MEMPERKENALKAN ICONIC SCRUB
========================
.
Diperbuat daripada bahan-bahan organik serta semulajadi iaitu:
.
❤ extract vanilla
❤ beeswax
❤ cocoa butter
❤ shea butter
♥️ jojoba oil
♥️ argan oil
♥️ olive oil
♥️ raw sugar
♥️ premium coffee
.
maka terhasil lah produk mesra pengguna Bento Clay.
.
Keunikan Iconic Scrub berbanding produk scrub lain
.
- mencerahkan kulit
- mengurangkan jerawat
- memudarkan parut
- melembapkan kulit muka
.
…….. paling penting
.
SENANG UNTUK DI PAKAI SEMUDAH 1, 2, 3
.
Sis dah baca sampai sini..
Bermaksud sis ada masalah yang saya sebutkan..
- jrawat
- jragat
- kulit berminyak
- kulit sensitif
.
Rawatlah dengan Iconic Scrub..
InsyaAllah semua tu akan berkurangan dan hilang…
.
Nak order?
.
Komen < NAK > Dibawah
/ wassap sy skrg👉0145425309
.
P/S: mesti sis dah cuba bermacam produk untuk rawat masalah kulit sis tu kan? saya pun pompuan dan saya paham tu masalah utama kita.. ikhtiar pakai Iconic Scrub insyaAllah masalah tadi kurang dan hilang..
Kita ni sis kaum pompuan masalah kulit yang paling risau bila muka keluar jrawat, kulit muka terlalu berminyak dan bila calit tisu je mak aih dia punya kotor tu nauzubillah yang mana penyebab jrawat keluar. . Tengok saje produk untuk rawat jrawat kat pasaraya, watson, guardian, dan toko jamu. Fuh tuddiaa punya la banyak. Kita takkan nak cuba semua tu kan? Takut gak efek kulit muka jadi lebih teruk. . Disebabkan itu la saya nak share kat sis produk scrub yang insyaAllah dapat selesaikan masalah sis tu. Daripada berhabis beribu dan guna beratus produk yang tak pasti sesuai ke tak dengan kulit muka sis tu apa kata sis baca tentang scrub ni. . ======================== MEMPERKENALKAN ICONIC SCRUB ======================== . Diperbuat daripada bahan-bahan organik serta semulajadi iaitu: . ❤ extract vanilla ❤ beeswax ❤ cocoa butter ❤ shea butter ♥️ jojoba oil ♥️ argan oil ♥️ olive oil ♥️ raw sugar ♥️ premium coffee . maka terhasil lah produk mesra pengguna Bento Clay. . Keunikan Iconic Scrub berbanding produk scrub lain . - mencerahkan kulit - mengurangkan jerawat - memudarkan parut - melembapkan kulit muka . …….. paling penting . SENANG UNTUK DI PAKAI SEMUDAH 1, 2, 3 . Sis dah baca sampai sini.. Bermaksud sis ada masalah yang saya sebutkan.. - jrawat - jragat - kulit berminyak - kulit sensitif . Rawatlah dengan Iconic Scrub.. InsyaAllah semua tu akan berkurangan dan hilang… . Nak order? . Komen < NAK > Dibawah / wassap sy skrg👉0145425309 . P/S: mesti sis dah cuba bermacam produk untuk rawat masalah kulit sis tu kan? saya pun pompuan dan saya paham tu masalah utama kita.. ikhtiar pakai Iconic Scrub insyaAllah masalah tadi kurang dan hilang..
So Cute 💖💕💕
➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖
Yuk follow @solusi.cepatt.hamil.id Untuk dapat Info 1001 RAHASIA CEPAT HAMIL Serta Konsultasi Tentang Seputar Masalah Kehamilan dan Infertilitas konsultasi Selangkapnya Via BBM/WA Yg Ada Di Bio (Privasi Terjaga) . . . . 💝
. 
Tekan ♥, dan mention teman kamu untuk saling berbagi tentang info kesehatan!!
.
@rahasia_cepatt_hamil
Indah nya kebersamaan jika kita saling berbagi kepada orang di sekitar kita agar saling mengetahui 👪
So Cute 💖💕💕 ➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖ Yuk follow @solusi.cepatt.hamil.id Untuk dapat Info 1001 RAHASIA CEPAT HAMIL Serta Konsultasi Tentang Seputar Masalah Kehamilan dan Infertilitas konsultasi Selangkapnya Via BBM/WA Yg Ada Di Bio (Privasi Terjaga) . . . . 💝 . Tekan ♥, dan mention teman kamu untuk saling berbagi tentang info kesehatan!! . @rahasia_cepatt_hamil Indah nya kebersamaan jika kita saling berbagi kepada orang di sekitar kita agar saling mengetahui 👪
Daki di Leher???? Jangan dibiarkan nanti jadi penyakit loh... Coba pakai GINGER & SEA SALT BODY Rub

Perawatan tubuh yg menyegarkan untuk membantu merawat kulit yg kusam, mengangkat kotoran daei pori-pori dan merevitalisasi kulit tubuh.

BAHAN-BAHAN UTAMA:
-Ekstrak ginger root
Merangsang, mengangkat sel-sel kulit mati.
-Sunflower oil
Minyak alami yg membersihkan, melembabkan dan merawat kulit.
-Vitamin E
Antioksidan. Terkenal untuk manfaat yg menutrisi dan membantu mengurangi gejala kulit kering dan busik.
-Ekstrak algae
Menenangkan, melembabkan.
-Sodium chloride
Mengangkat sel-sel kulit mati secara alami.

Order & Konsultasi 
WA : 0895 8012 10760
Line : anipurwanti8
Bbm : D25F35BE

#jafra #kosmetikalamai #kosmetikherbal #kosmetikkorea #scrub #scrubbadan #lulurampuh #ginger #gingerseasalt #gingerandseasaltbodyrub #lulurmandi #lulurbadan #lulurtubuh
Daki di Leher???? Jangan dibiarkan nanti jadi penyakit loh... Coba pakai GINGER & SEA SALT BODY Rub Perawatan tubuh yg menyegarkan untuk membantu merawat kulit yg kusam, mengangkat kotoran daei pori-pori dan merevitalisasi kulit tubuh. BAHAN-BAHAN UTAMA: -Ekstrak ginger root Merangsang, mengangkat sel-sel kulit mati. -Sunflower oil Minyak alami yg membersihkan, melembabkan dan merawat kulit. -Vitamin E Antioksidan. Terkenal untuk manfaat yg menutrisi dan membantu mengurangi gejala kulit kering dan busik. -Ekstrak algae Menenangkan, melembabkan. -Sodium chloride Mengangkat sel-sel kulit mati secara alami. Order & Konsultasi WA : 0895 8012 10760 Line : anipurwanti8 Bbm : D25F35BE #jafra  #kosmetikalamai  #kosmetikherbal  #kosmetikkorea  #scrub  #scrubbadan  #lulurampuh  #ginger  #gingerseasalt  #gingerandseasaltbodyrub  #lulurmandi  #lulurbadan  #lulurtubuh 
🌸Yang Ingin Kulitnya Bersih bebas bersisik, Cerah, lembut
🌸Yang ketiaknya mau bersih dr daki daki dan wajib dibersihin krn Penggunaan deodorant 🌸Yang suka shaving bulu kaki pasti biasanya kakinya jadi kasar kan..
🌸Yang kakinya pecah pecah
🌸Ataupun ngilangin hitam hitam dr bekas gigitan nyamuk..
.
.
pake deh Liquid Body Lufra, karena si Body Scrub satu ini dapat menenangkan kulit, melembutkan kulit, merevitalisasi kulit,mencarahkan dan  membuang sel kulit mati.
Scrub nya terbuat Dari biji walnut yg dihaluskan,  campuran lidah buaya yg menenangkan kulit serta wangi daun mint yg menyegarkan.
.
.
Kalo biasanya kamu pakai scrub pada umumnya terbuat dr scrub buatan sintetis yg dihaluskan.. Tapi demgan Lufra kamu merasakananfaat walnut yg sesungguhnya bagi kulit kamu.

Jadi kamu wajib banget coba say.. Harga nya murah masih diskon trus kok..
Isinya banyak 250ml
Anak anak, bumil, busui juga boleh pakai karena aman banget bagi kulit.

Gunakan setidaknya seminggu 2x dan disertai body lotion setelah mandi agar lebih lembab kulit kamu.
.

#meganuskincare #scrubbadan #scrubbadanmurah #scrubbadanalami #bodyscrub #bodyscrubs #bodyscrubmurah #bodyscrubnuskin #liquidbodylufra #bodylufra #bodycare #liquidbodylufratermurah #liquidbodylufranuskin #liquidbodylufraasli #liquidbodylufrapromo #luframurah #lufra #lufranuskin #produknuskin #lulurmandi #lulurmandinuskin
🌸Yang Ingin Kulitnya Bersih bebas bersisik, Cerah, lembut 🌸Yang ketiaknya mau bersih dr daki daki dan wajib dibersihin krn Penggunaan deodorant 🌸Yang suka shaving bulu kaki pasti biasanya kakinya jadi kasar kan.. 🌸Yang kakinya pecah pecah 🌸Ataupun ngilangin hitam hitam dr bekas gigitan nyamuk.. . . pake deh Liquid Body Lufra, karena si Body Scrub satu ini dapat menenangkan kulit, melembutkan kulit, merevitalisasi kulit,mencarahkan dan membuang sel kulit mati. Scrub nya terbuat Dari biji walnut yg dihaluskan, campuran lidah buaya yg menenangkan kulit serta wangi daun mint yg menyegarkan. . . Kalo biasanya kamu pakai scrub pada umumnya terbuat dr scrub buatan sintetis yg dihaluskan.. Tapi demgan Lufra kamu merasakananfaat walnut yg sesungguhnya bagi kulit kamu. Jadi kamu wajib banget coba say.. Harga nya murah masih diskon trus kok.. Isinya banyak 250ml Anak anak, bumil, busui juga boleh pakai karena aman banget bagi kulit. Gunakan setidaknya seminggu 2x dan disertai body lotion setelah mandi agar lebih lembab kulit kamu. . #meganuskincare  #scrubbadan  #scrubbadanmurah  #scrubbadanalami  #bodyscrub  #bodyscrubs  #bodyscrubmurah  #bodyscrubnuskin  #liquidbodylufra  #bodylufra  #bodycare  #liquidbodylufratermurah  #liquidbodylufranuskin  #liquidbodylufraasli  #liquidbodylufrapromo  #luframurah  #lufra  #lufranuskin  #produknuskin  #lulurmandi  #lulurmandinuskin 
Kenapa scrubbing penting? Setiap minggu ada regenerasi kulit loooh di wajah kita. Kalo ga rajin cuci muka sisa2 kulit mati bisa numpuk. Scrub bantu angkat sel kulit mati kamu supaya tetep terlihat cerah dan gak kusam 😍

After scrubbing pake masker yaaa, biar lebih fresh. Malibu miracle mask buat kulit kering, dan Mud Mask buat kulit berminyak 👌

Hemat banget loh ini awet bisa berbulan2 drpd abisin waktu belom biaya salon yg mehong hihi mending ngeJAFRA beli sekali awet berbulan2 benerkan? 😉😉 Wajib konsul sebelum order😘

More info👇
Sitiastria
JOIN MEMBER/ORDER/FREEKONSULTASI :
WhatsApp 089505137517
PinBB D431B828

#scrubbadan #scrubbadanJafra #memberjafra #jafratangerang #treatmentjafra #jafrajakarta #jafrakabtangerang #jafrakarawaci
Kenapa scrubbing penting? Setiap minggu ada regenerasi kulit loooh di wajah kita. Kalo ga rajin cuci muka sisa2 kulit mati bisa numpuk. Scrub bantu angkat sel kulit mati kamu supaya tetep terlihat cerah dan gak kusam 😍 After scrubbing pake masker yaaa, biar lebih fresh. Malibu miracle mask buat kulit kering, dan Mud Mask buat kulit berminyak 👌 Hemat banget loh ini awet bisa berbulan2 drpd abisin waktu belom biaya salon yg mehong hihi mending ngeJAFRA beli sekali awet berbulan2 benerkan? 😉😉 Wajib konsul sebelum order😘 More info👇 Sitiastria JOIN MEMBER/ORDER/FREEKONSULTASI : WhatsApp 089505137517 PinBB D431B828 #scrubbadan  #scrubbadanJafra  #memberjafra  #jafratangerang  #treatmentjafra  #jafrajakarta  #jafrakabtangerang  #jafrakarawaci 
JUAL NUSKIN HARGA MURAH BERGARANSI BARANG ORI TERTARIK LANGSUNG WA OR BBM YA!!! 😘
🌸 GALVANIC FACIAL GEL 🌸 GALVANIC SPA FACE DAPAT 1 BOX FACIAL GEL + MIRROR, BANDANA, CELEMEK, BAG
🌸GALVANIC SPA BODY DAPAT TAS LAPTOP KEREN
🌸 TRUFACE LINE CORRECTOR
🌸 TRUFACE REVEALING GEL
🌸 TRUFACE ESSENCE ULTRA /  SERUM MUTIARA
🌸 DERMATIX EFFECT 🌸 POLISHING PEEL 🌸 180 FACEWASH 🌸 MARINEMUD SACHET 5ml
🌸 DAILY FRESH PAKET
🌸 ROLL ON
🌸 AP24
🌸 FEMININ WASH
🌸 LUFRA
🌸 NAPCA
🌸 EXFOLIANT SCRUB
🌸 ENHANCER 🌸 LIQUID BODY BAR 💊 PHARMANEX
🌸 LIFEPAK 30's
🌸 MARINE OMEGA 120
🌸 TEGREEN 120
🌸 REISHIMAX 🌸 JUNGAMALS
🌸 YSPAN
🌸 AGELOC R2

INFO & KONSULTASI 
WA  082253272621
BBM D392D02F

#nuskinsurabaya
#nuskinmedan
#nuskinmakassar
#r2murah
#tegreenmurah
#marineomegamurah
#lifepakmurah
#serumcurahgalvanic
#facialgelgalvanic
#galvanicspaface
#180facewashnuskin
#trufaceessenceultra
#polishingpeel
#glacialmarinemud
#marinemud
#blemishnuskin
#femininewash
#nutricentials
#serumcurahnuskin
#galvanicfacialgelmurah
#jualgelcurahnuskin
#promogelcurah
#gelcurahnuskin
#dermaticeffects
#scionrollonmurah
#ap24murah
#luframurah
#napcamurah
#enhancermurah
#nuskinbandung
JUAL NUSKIN HARGA MURAH BERGARANSI BARANG ORI TERTARIK LANGSUNG WA OR BBM YA!!! 😘 🌸 GALVANIC FACIAL GEL 🌸 GALVANIC SPA FACE DAPAT 1 BOX FACIAL GEL + MIRROR, BANDANA, CELEMEK, BAG 🌸GALVANIC SPA BODY DAPAT TAS LAPTOP KEREN 🌸 TRUFACE LINE CORRECTOR 🌸 TRUFACE REVEALING GEL 🌸 TRUFACE ESSENCE ULTRA / SERUM MUTIARA 🌸 DERMATIX EFFECT 🌸 POLISHING PEEL 🌸 180 FACEWASH 🌸 MARINEMUD SACHET 5ml 🌸 DAILY FRESH PAKET 🌸 ROLL ON 🌸 AP24 🌸 FEMININ WASH 🌸 LUFRA 🌸 NAPCA 🌸 EXFOLIANT SCRUB 🌸 ENHANCER 🌸 LIQUID BODY BAR 💊 PHARMANEX 🌸 LIFEPAK 30's 🌸 MARINE OMEGA 120 🌸 TEGREEN 120 🌸 REISHIMAX 🌸 JUNGAMALS 🌸 YSPAN 🌸 AGELOC R2 INFO & KONSULTASI WA 082253272621 BBM D392D02F #nuskinsurabaya  #nuskinmedan  #nuskinmakassar  #r2murah  #tegreenmurah  #marineomegamurah  #lifepakmurah  #serumcurahgalvanic  #facialgelgalvanic  #galvanicspaface  #180facewashnuskin  #trufaceessenceultra  #polishingpeel  #glacialmarinemud  #marinemud  #blemishnuskin  #femininewash  #nutricentials  #serumcurahnuskin  #galvanicfacialgelmurah  #jualgelcurahnuskin  #promogelcurah  #gelcurahnuskin  #dermaticeffects  #scionrollonmurah  #ap24murah  #luframurah  #napcamurah  #enhancermurah  #nuskinbandung 
JUAL NUSKIN HARGA MURAH BERGARANSI BARANG ORI TERTARIK LANGSUNG WA OR BBM YA!!! 😘
🌸 GALVANIC FACIAL GEL 🌸 GALVANIC SPA FACE DAPAT 1 BOX FACIAL GEL + MIRROR, BANDANA, CELEMEK, BAG
🌸GALVANIC SPA BODY DAPAT TAS LAPTOP KEREN
🌸 TRUFACE LINE CORRECTOR
🌸 TRUFACE REVEALING GEL
🌸 TRUFACE ESSENCE ULTRA /  SERUM MUTIARA
🌸 DERMATIX EFFECT 🌸 POLISHING PEEL 🌸 180 FACEWASH 🌸 MARINEMUD SACHET 5ml
🌸 DAILY FRESH PAKET
🌸 ROLL ON
🌸 AP24
🌸 FEMININ WASH
🌸 LUFRA
🌸 NAPCA
🌸 EXFOLIANT SCRUB
🌸 ENHANCER 🌸 LIQUID BODY BAR 💊 PHARMANEX
🌸 LIFEPAK 30's
🌸 MARINE OMEGA 120
🌸 TEGREEN 120
🌸 REISHIMAX 🌸 JUNGAMALS
🌸 YSPAN
🌸 AGELOC R2

INFO & KONSULTASI 
WA  082253272621
BBM D392D02F

#nuskinsurabaya
#nuskinmedan
#nuskinmakassar
#r2murah
#tegreenmurah
#marineomegamurah
#lifepakmurah
#serumcurahgalvanic
#facialgelgalvanic
#galvanicspaface
#180facewashnuskin
#trufaceessenceultra
#polishingpeel
#glacialmarinemud
#marinemud
#blemishnuskin
#femininewash
#nutricentials
#serumcurahnuskin
#galvanicfacialgelmurah
#jualgelcurahnuskin
#promogelcurah
#gelcurahnuskin
#dermaticeffects
#scionrollonmurah
#ap24murah
#luframurah
#napcamurah
#enhancermurah
#nuskinbandung
JUAL NUSKIN HARGA MURAH BERGARANSI BARANG ORI TERTARIK LANGSUNG WA OR BBM YA!!! 😘 🌸 GALVANIC FACIAL GEL 🌸 GALVANIC SPA FACE DAPAT 1 BOX FACIAL GEL + MIRROR, BANDANA, CELEMEK, BAG 🌸GALVANIC SPA BODY DAPAT TAS LAPTOP KEREN 🌸 TRUFACE LINE CORRECTOR 🌸 TRUFACE REVEALING GEL 🌸 TRUFACE ESSENCE ULTRA / SERUM MUTIARA 🌸 DERMATIX EFFECT 🌸 POLISHING PEEL 🌸 180 FACEWASH 🌸 MARINEMUD SACHET 5ml 🌸 DAILY FRESH PAKET 🌸 ROLL ON 🌸 AP24 🌸 FEMININ WASH 🌸 LUFRA 🌸 NAPCA 🌸 EXFOLIANT SCRUB 🌸 ENHANCER 🌸 LIQUID BODY BAR 💊 PHARMANEX 🌸 LIFEPAK 30's 🌸 MARINE OMEGA 120 🌸 TEGREEN 120 🌸 REISHIMAX 🌸 JUNGAMALS 🌸 YSPAN 🌸 AGELOC R2 INFO & KONSULTASI WA 082253272621 BBM D392D02F #nuskinsurabaya  #nuskinmedan  #nuskinmakassar  #r2murah  #tegreenmurah  #marineomegamurah  #lifepakmurah  #serumcurahgalvanic  #facialgelgalvanic  #galvanicspaface  #180facewashnuskin  #trufaceessenceultra  #polishingpeel  #glacialmarinemud  #marinemud  #blemishnuskin  #femininewash  #nutricentials  #serumcurahnuskin  #galvanicfacialgelmurah  #jualgelcurahnuskin  #promogelcurah  #gelcurahnuskin  #dermaticeffects  #scionrollonmurah  #ap24murah  #luframurah  #napcamurah  #enhancermurah  #nuskinbandung 
JUAL NUSKIN HARGA MURAH BERGARANSI BARANG ORI TERTARIK LANGSUNG WA OR BBM YA!!! 😘
🌸 GALVANIC FACIAL GEL 🌸 GALVANIC SPA FACE DAPAT 1 BOX FACIAL GEL + MIRROR, BANDANA, CELEMEK, BAG
🌸GALVANIC SPA BODY DAPAT TAS LAPTOP KEREN
🌸 TRUFACE LINE CORRECTOR
🌸 TRUFACE REVEALING GEL
🌸 TRUFACE ESSENCE ULTRA /  SERUM MUTIARA
🌸 DERMATIX EFFECT 🌸 POLISHING PEEL 🌸 180 FACEWASH 🌸 MARINEMUD SACHET 5ml
🌸 DAILY FRESH PAKET
🌸 ROLL ON
🌸 AP24
🌸 FEMININ WASH
🌸 LUFRA
🌸 NAPCA
🌸 EXFOLIANT SCRUB
🌸 ENHANCER 🌸 LIQUID BODY BAR 💊 PHARMANEX
🌸 LIFEPAK 30's
🌸 MARINE OMEGA 120
🌸 TEGREEN 120
🌸 REISHIMAX 🌸 JUNGAMALS
🌸 YSPAN
🌸 AGELOC R2

INFO & KONSULTASI 
WA  082253272621
BBM D392D02F

#nuskinsurabaya
#nuskinmedan
#nuskinmakassar
#r2murah
#tegreenmurah
#marineomegamurah
#lifepakmurah
#serumcurahgalvanic
#facialgelgalvanic
#galvanicspaface
#180facewashnuskin
#trufaceessenceultra
#polishingpeel
#glacialmarinemud
#marinemud
#blemishnuskin
#femininewash
#nutricentials
#serumcurahnuskin
#galvanicfacialgelmurah
#jualgelcurahnuskin
#promogelcurah
#gelcurahnuskin
#dermaticeffects
#scionrollonmurah
#ap24murah
#luframurah
#napcamurah
#enhancermurah
#nuskinbandung
JUAL NUSKIN HARGA MURAH BERGARANSI BARANG ORI TERTARIK LANGSUNG WA OR BBM YA!!! 😘 🌸 GALVANIC FACIAL GEL 🌸 GALVANIC SPA FACE DAPAT 1 BOX FACIAL GEL + MIRROR, BANDANA, CELEMEK, BAG 🌸GALVANIC SPA BODY DAPAT TAS LAPTOP KEREN 🌸 TRUFACE LINE CORRECTOR 🌸 TRUFACE REVEALING GEL 🌸 TRUFACE ESSENCE ULTRA / SERUM MUTIARA 🌸 DERMATIX EFFECT 🌸 POLISHING PEEL 🌸 180 FACEWASH 🌸 MARINEMUD SACHET 5ml 🌸 DAILY FRESH PAKET 🌸 ROLL ON 🌸 AP24 🌸 FEMININ WASH 🌸 LUFRA 🌸 NAPCA 🌸 EXFOLIANT SCRUB 🌸 ENHANCER 🌸 LIQUID BODY BAR 💊 PHARMANEX 🌸 LIFEPAK 30's 🌸 MARINE OMEGA 120 🌸 TEGREEN 120 🌸 REISHIMAX 🌸 JUNGAMALS 🌸 YSPAN 🌸 AGELOC R2 INFO & KONSULTASI WA 082253272621 BBM D392D02F #nuskinsurabaya  #nuskinmedan  #nuskinmakassar  #r2murah  #tegreenmurah  #marineomegamurah  #lifepakmurah  #serumcurahgalvanic  #facialgelgalvanic  #galvanicspaface  #180facewashnuskin  #trufaceessenceultra  #polishingpeel  #glacialmarinemud  #marinemud  #blemishnuskin  #femininewash  #nutricentials  #serumcurahnuskin  #galvanicfacialgelmurah  #jualgelcurahnuskin  #promogelcurah  #gelcurahnuskin  #dermaticeffects  #scionrollonmurah  #ap24murah  #luframurah  #napcamurah  #enhancermurah  #nuskinbandung 
Available for Walk in
VanillaVendor Bangi Sentral
.
[SCRUB DISTRICT]
🔖Whitening Facial Scrub
.
Price 💵: RM 59 exclude postage .
📱Whatsapp or DM for online order :
https://www.wasap.my/60194781804
.
📍Location : Vanilla Vendor
Ground Floor 
Jalan Medan Pusat 2c, a 
Seksyen 9, Bandar Baru Bangi,
Selangor.
(BANGI SENTRAL)

#vanillavendorbangi
#vanillavendorcatalouge 
#bangisentral
#scrub
#scrubdistrict
#districtbabes #scrubdistrictfeedback #scrubdistrictagent #scrubdistrictkajang #scrubdistrictbangi #scrubdistrictputrajaya #scrubdistrictserdang #scrubdistrictserikembangan #scrubdistrictangels #scrubmurah 
#scrubmalaysia #scrubmurahmalaysia #skincaremurah #skincaremalaysia
#scrubmuka 
#facescrub 
#scrubbadan 
#bodyscrub
#scrubjerawat
#acnescrub 
#scrubpemutih #whiteningscrub
Available for Walk in VanillaVendor Bangi Sentral . [SCRUB DISTRICT] 🔖Whitening Facial Scrub . Price 💵: RM 59 exclude postage . 📱Whatsapp or DM for online order : https://www.wasap.my/60194781804 . 📍Location : Vanilla Vendor Ground Floor Jalan Medan Pusat 2c, a Seksyen 9, Bandar Baru Bangi, Selangor. (BANGI SENTRAL) #vanillavendorbangi  #vanillavendorcatalouge  #bangisentral  #scrub  #scrubdistrict  #districtbabes  #scrubdistrictfeedback  #scrubdistrictagent  #scrubdistrictkajang  #scrubdistrictbangi  #scrubdistrictputrajaya  #scrubdistrictserdang  #scrubdistrictserikembangan  #scrubdistrictangels  #scrubmurah  #scrubmalaysia  #scrubmurahmalaysia  #skincaremurah  #skincaremalaysia  #scrubmuka  #facescrub  #scrubbadan  #bodyscrub  #scrubjerawat  #acnescrub  #scrubpemutih  #whiteningscrub 
I LOVE SATURDAYS😍
-
Hari sabtu means waktu untuk spend bersama keluarga tersayang.Makan makan,  berborak santai throwback zaman masa kecik kecik dulu is priceless! -
-
#Thebeautyhacks #skincare #bodycare 
#facescrub #scrubmalaysia #scrubmuka  #kosmetikmurah #tbhproduct 
#kulitsihat #halal #sayajualonline  #bazaarpaknil #lokalah #igshopmalaysia #sayajualmurah #natural #instalike  #aurainsta #codbentongpahang #tipskecantikan #scrubkunyit #scrubmuka #scrubasamjawa #scrubberas #scrubbadan #sabunberas #sabunkunyit #scrubsusu
#sayajualonline
I LOVE SATURDAYS😍 - Hari sabtu means waktu untuk spend bersama keluarga tersayang.Makan makan, berborak santai throwback zaman masa kecik kecik dulu is priceless! - - #Thebeautyhacks  #skincare  #bodycare  #facescrub  #scrubmalaysia  #scrubmuka  #kosmetikmurah  #tbhproduct  #kulitsihat  #halal  #sayajualonline  #bazaarpaknil  #lokalah  #igshopmalaysia  #sayajualmurah  #natural  #instalike  #aurainsta  #codbentongpahang  #tipskecantikan  #scrubkunyit  #scrubmuka  #scrubasamjawa  #scrubberas  #scrubbadan  #sabunberas  #sabunkunyit  #scrubsusu  #sayajualonline 
Pipi nampak cantik tak chubby dah. Dagu pn dah nampak.

Saham konfem naik melonjak camni. Nak selfie pn rasa lagi selesa. Ye laaaa. Muka dah nampak shape. Kalau dak rasa lebar sangat. 
Dengan formula terbaru BELVYA GOLD mengandungi bahan tambahan yg sememangnya bagus untuk kulit. STEMCELL, COLLAGEN, VIT C & VIT E. 
Jom submit order. Ramai berebut duk risik2 dah ni. 
http://www.wasap.my/60199880283

#belvyagold #belvyaterengganu #belvyaleader #belvyapaka #belvyakerteh #belvyakemaman #belvyadungun #vshape #kurus #rahsiakurus #daguruncing #scrubbuanglemak #pakarhapuslemak #scrubmuka #scrubbadan #taknakgemuk #pipitembam #kuruscaraselamat #doublechinremoval
Pipi nampak cantik tak chubby dah. Dagu pn dah nampak. Saham konfem naik melonjak camni. Nak selfie pn rasa lagi selesa. Ye laaaa. Muka dah nampak shape. Kalau dak rasa lebar sangat. Dengan formula terbaru BELVYA GOLD mengandungi bahan tambahan yg sememangnya bagus untuk kulit. STEMCELL, COLLAGEN, VIT C & VIT E. Jom submit order. Ramai berebut duk risik2 dah ni. http://www.wasap.my/60199880283 #belvyagold  #belvyaterengganu  #belvyaleader  #belvyapaka  #belvyakerteh  #belvyakemaman  #belvyadungun  #vshape  #kurus  #rahsiakurus  #daguruncing  #scrubbuanglemak  #pakarhapuslemak  #scrubmuka  #scrubbadan  #taknakgemuk  #pipitembam  #kuruscaraselamat  #doublechinremoval 
🌹EGF Serum🌹
•
Serum sangat2 penting untuk merawat kulit dari dalam. Selalu kita akan guna toner kan sebelum guna krim dan sebagainya. 
So tugas serum pula untuk merawat semula wajah kita , mengecilkan liang2 pori, melembapkan kulit, mengatasi jeragat, mengurangkan parut dan kedutan halus.
•
Serum ni tahan sebulan dan anda sendiri akan rasai perubahannnya beberapa hari selepas menggunakannya.😘
•
Harga: RM60 exc pos
Pos: RM8sm/Rm11ss
•
Jom whatsapp 0165064369 (Bella) untuk lebih lanjut •
#produkmimybeauty #mimybeauty #kulitcerahgebu #produkputih #produkkecantikkan #produklaris #produkhalal #produkmurah #vitaminc #scrubmuka #scrubbadan #produkscrubmurah #produkkulit #produkmuka #produkori #scrubmurah #scrubwajah #scrubcoffee #hilangkandaki #egfserum #sabunberasmurah #serumgold #bazarpaknil #setberpantangmurah #losyenputih #losyenputihbadan #serummukamurah #serumwajah
🌹EGF Serum🌹 • Serum sangat2 penting untuk merawat kulit dari dalam. Selalu kita akan guna toner kan sebelum guna krim dan sebagainya. So tugas serum pula untuk merawat semula wajah kita , mengecilkan liang2 pori, melembapkan kulit, mengatasi jeragat, mengurangkan parut dan kedutan halus. • Serum ni tahan sebulan dan anda sendiri akan rasai perubahannnya beberapa hari selepas menggunakannya.😘 • Harga: RM60 exc pos Pos: RM8sm/Rm11ss • Jom whatsapp 0165064369 (Bella) untuk lebih lanjut • #produkmimybeauty  #mimybeauty  #kulitcerahgebu  #produkputih  #produkkecantikkan  #produklaris  #produkhalal  #produkmurah  #vitaminc  #scrubmuka  #scrubbadan  #produkscrubmurah  #produkkulit  #produkmuka  #produkori  #scrubmurah  #scrubwajah  #scrubcoffee  #hilangkandaki  #egfserum  #sabunberasmurah  #serumgold  #bazarpaknil  #setberpantangmurah  #losyenputih  #losyenputihbadan  #serummukamurah  #serumwajah