an online Instagram web viewer

#seberangperai medias

Photos

Di dalam VCGC #vitamincgentlecleanser , kami masukkan formula Skin Baby ™ tanpa SLS/SLES yang  digabungkan dengan  Vitamin C dengan beberapa herba dan bunga terpilih. 
Iaitu .
Ekstrak Bunga Evening Primrose, 
Bunga Sakura, Peach, 
Tangerine Dan Aloe Vera untuk memberikan kesan : .
✔️Cucian jauh ke dalam liang pori ✔️ Mengekalkan keseimbangan minyak-air kulit ✔️ Mencerahkan tona kulit yang kusam. ✔️ pH kulit sihat terpelihara iaitu 5.5 ✔️Kulit semakin hari semakin lembut seperti 'baby skin'. Kompom anda suka yang ini. ✔️ Mengurangkan tahap sensitiviti kulit pada alergen (bahan yang menyebabkan kulit sensitif) ✔️ Membantu mencegah kedut dan penuaan pra-matang. ✔️Tiada pewangi, alkohol &
PARABENS. Sangat sesuai untuk kulit sensitif. ✔️Kualiti premium, dengan harga patut. ✔️Ia akan buatkan anda rasa tak sabar nak cuci muka selalu dan dah tak sayang mekap dah sebab setiap kali cuci, anda umpama recaj aura dari seri bunga ✨
Basirah | 017-419 3810 
#Vitamincserum 
#vcsannona 
#vitaminCSeriesbyAnnona 
#seberangperai 
#cleanser
Di dalam VCGC #vitamincgentlecleanser  , kami masukkan formula Skin Baby ™ tanpa SLS/SLES yang digabungkan dengan Vitamin C dengan beberapa herba dan bunga terpilih. Iaitu . Ekstrak Bunga Evening Primrose, Bunga Sakura, Peach, Tangerine Dan Aloe Vera untuk memberikan kesan : . ✔️Cucian jauh ke dalam liang pori ✔️ Mengekalkan keseimbangan minyak-air kulit ✔️ Mencerahkan tona kulit yang kusam. ✔️ pH kulit sihat terpelihara iaitu 5.5 ✔️Kulit semakin hari semakin lembut seperti 'baby skin'. Kompom anda suka yang ini. ✔️ Mengurangkan tahap sensitiviti kulit pada alergen (bahan yang menyebabkan kulit sensitif) ✔️ Membantu mencegah kedut dan penuaan pra-matang. ✔️Tiada pewangi, alkohol & PARABENS. Sangat sesuai untuk kulit sensitif. ✔️Kualiti premium, dengan harga patut. ✔️Ia akan buatkan anda rasa tak sabar nak cuci muka selalu dan dah tak sayang mekap dah sebab setiap kali cuci, anda umpama recaj aura dari seri bunga ✨ Basirah | 017-419 3810 #Vitamincserum  #vcsannona  #vitaminCSeriesbyAnnona  #seberangperai  #cleanser 
Color Code: HOT PEPPER.
(SOBELLA NEW EDITION )
.

Deepavali Sale
Promotion Price: RM35.
.
Retail Price: RM40.
.

For more details / fast respond /order: 
WHATSAPP: +6016-4267406.
.

#lipstik #promosideepavali  #hargapromo #❤️igersmalaysia 
#muamalaysiamakeupartist #Kosmetikmalaysia #makeuplovers #lipmattemurah
#bazaar  #lipmatte #farahnabila
#viralatasinstagram #igshoppenang #makeuplover #jualmakeupori  #farahnabila  #lofattah💕💕💕#bazaarpaknilmurah #zulariffin #bandarperda #seberangjaya #bukitmertajam #bangi
#pulaupinangpulaumutiara #viralmalaysia #viralmalaysia2017 #seberangperai  #agenpenang #titiancinta #gincu #murahmurah
Color Code: HOT PEPPER. (SOBELLA NEW EDITION ) . Deepavali Sale Promotion Price: RM35. . Retail Price: RM40. . For more details / fast respond /order: WHATSAPP: +6016-4267406. . #lipstik  #promosideepavali  #hargapromo  #❤️igersmalaysia #muamalaysiamakeupartist  #Kosmetikmalaysia  #makeuplovers  #lipmattemurah  #bazaar  #lipmatte  #farahnabila  #viralatasinstagram  #igshoppenang  #makeuplover  #jualmakeupori  #farahnabila  #lofattah 💕💕💕#bazaarpaknilmurah  #zulariffin  #bandarperda  #seberangjaya  #bukitmertajam  #bangi  #pulaupinangpulaumutiara  #viralmalaysia  #viralmalaysia2017  #seberangperai  #agenpenang  #titiancinta  #gincu  #murahmurah 
Good morning 😊
.

Dah breakfast?. Mesti ramai yg mengalami masalah ni kan?. Tapi dengan Sobella ,Uolls tak perlu risau lagi lipstick melekat di cawan ,meninggalkan bekas ciuman kat pipi anak2 dan suami sekalipun.Tukang cuci pinggan & cawan dkt restoran pun tak letih nak mengosok stain bibir uolls tglkan sbg tips tu😅. .

Sobella 💄 bukan je kissproof tau tapi diperbuat drpd bahan2 terbaik dan bebas merkuri :
.

1.🌸Cocoa Butter
2.🌸 Pure Honey Extract
3.🌸 Coconut Oil
4.🌸 Aloe Vera
5.🌸 Argan oil
6.🌸 Collagen
.

Best tak? 😊 Untuk info lanjut,boleh WhatsApp kami : 
016-4267406.
.

#lipstik #promosideepavali  #hargapromo #❤️igersmalaysia #promosi
#muamalaysiamakeupartist #Kosmetikmalaysia #makeuplovers #lipmattemurah
#bazaar  #lipmatte #farahnabila
#viralatasinstagram #igshoppenang #makeuplover #jualmakeupori  #farahnabila  #lofattah💕💕💕#bazaarpaknilmurah #zulariffin #bandarperda #seberangjaya #bukitmertajam #bangi
#pulaupinangpulaumutiara #viralmalaysia #viralmalaysia2017 #seberangperai #titiancinta #gincu #murahmurah
Good morning 😊 . Dah breakfast?. Mesti ramai yg mengalami masalah ni kan?. Tapi dengan Sobella ,Uolls tak perlu risau lagi lipstick melekat di cawan ,meninggalkan bekas ciuman kat pipi anak2 dan suami sekalipun.Tukang cuci pinggan & cawan dkt restoran pun tak letih nak mengosok stain bibir uolls tglkan sbg tips tu😅. . Sobella 💄 bukan je kissproof tau tapi diperbuat drpd bahan2 terbaik dan bebas merkuri : . 1.🌸Cocoa Butter 2.🌸 Pure Honey Extract 3.🌸 Coconut Oil 4.🌸 Aloe Vera 5.🌸 Argan oil 6.🌸 Collagen . Best tak? 😊 Untuk info lanjut,boleh WhatsApp kami : 016-4267406. . #lipstik  #promosideepavali  #hargapromo  #❤️igersmalaysia #promosi  #muamalaysiamakeupartist  #Kosmetikmalaysia  #makeuplovers  #lipmattemurah  #bazaar  #lipmatte  #farahnabila  #viralatasinstagram  #igshoppenang  #makeuplover  #jualmakeupori  #farahnabila  #lofattah 💕💕💕#bazaarpaknilmurah  #zulariffin  #bandarperda  #seberangjaya  #bukitmertajam  #bangi  #pulaupinangpulaumutiara  #viralmalaysia  #viralmalaysia2017  #seberangperai  #titiancinta  #gincu  #murahmurah 
★
Wednesday, 18th October 2017.
~ Happy Deepavali.

#halimEstudio #Deepavali #Diwali #TamanSiakap #SeberangJaya #SeberangPerai #Penang #Malaysia #Instagram
Homemade wantan baru je siap utk jualan pagi Esok.  InshaaAllah pukul 10 pagi mula. Frozen pun Ada... http://q2ikhwan.wasap.my

#q2ikhwancuisine #lunchbox #fooddelivery #nasiayamhainan #chinesefood #ipohfood #paritbuntar #nibongtebal #seberangperai
#penangfood

0103801313 
Ig: azam_nazrul
Facebook: Q2ikhwan
Nak cergas...nak sihat....nak kurus minumlah  Minkaffe: Kenapa minum #MINKAFFE boleh menurunkan berat badan?! Sebab: ✔️ Sebab ia menggunakan pemanis yang tiada kalori.. TIADA GULA.. TIADA KOLESTROL.. ✔️ Garam buluh yang terdapat dalam Min Kaffe adalah beralkali tinggi. So ia akan meneutralkan asid dalam perut kita. Jadinya kita akan kurang rasa lapar sebab asid dah neutral walaupun kita tak makan.. tapi metabolisma tetap tinggi.. kerana ia akan menggunakan simpanan lelemak kita utk ditukarkan kepada tenaga. ✔️ Kopi ini bukan ubat kurus tapi ia adalah salah satu cara utk kurus kerana kita TAK RASA LAPAR.

Kepada yang belum mencuba Min Kaffe ni boleh la bertukar ye!

Just Whatsapp 018-5711521 
#kopikesihatan #kopikurus 
#kopigarambuluh #minkaffe #jombelidengansaya #agentsah
#agentpenang  #kepalabatas #seberangperai #permatangpauh 
#seberangjaya #bukitmertajam
#agentutara
#agentkedah
#postageseluruhmalaysia
#agentperlis
#agentperak #3kotakrm100 #freepostage
Nak cergas...nak sihat....nak kurus minumlah Minkaffe: Kenapa minum #MINKAFFE  boleh menurunkan berat badan?! Sebab: ✔️ Sebab ia menggunakan pemanis yang tiada kalori.. TIADA GULA.. TIADA KOLESTROL.. ✔️ Garam buluh yang terdapat dalam Min Kaffe adalah beralkali tinggi. So ia akan meneutralkan asid dalam perut kita. Jadinya kita akan kurang rasa lapar sebab asid dah neutral walaupun kita tak makan.. tapi metabolisma tetap tinggi.. kerana ia akan menggunakan simpanan lelemak kita utk ditukarkan kepada tenaga. ✔️ Kopi ini bukan ubat kurus tapi ia adalah salah satu cara utk kurus kerana kita TAK RASA LAPAR. Kepada yang belum mencuba Min Kaffe ni boleh la bertukar ye! Just Whatsapp 018-5711521 #kopikesihatan  #kopikurus  #kopigarambuluh  #minkaffe  #jombelidengansaya  #agentsah  #agentpenang  #kepalabatas  #seberangperai  #permatangpauh  #seberangjaya  #bukitmertajam  #agentutara  #agentkedah  #postageseluruhmalaysia  #agentperlis  #agentperak  #3kotakrm100  #freepostage 
Apakah Perbezaan Antara Mineral Oil (JTX) dan Sintetik Oil (Brand Lain)
Ramai orang bertanyakan minyak JTX1000 dan JTXGold ni sintetik atau tidak. Di sini saya nak cakapkan yang minyak JTX ni adalah MINERAL OIL. Pastu orang tanya pulak, apa bezanya mineral oil dan sintetik oil. Jadi, biar saya perjelaskan di sini.

Minyak pelincir ‘Fully Synthetic’ dihasilkan melalui campuran 4 bahan kimia utama iaitu Ceflon, Teflon, Chlorine dan Parafil. Manakala jika 4 bahan kima utama tersebut bercampur dengan minyak mentah (mineral), maka terhasil lah minyak 'Semi Synthetic'. Pada asalnya iaitu akhir tahun 1930-an dan awal tahun 1940-an, saintis Jerman mencipta minyak sintetik akibat kekurangan minyak mentah untuk industri mereka (terutamanya keperluan ketenteraan). Antara yang menaikkan kepopularitian minyak sintetik adalah kemampuan ia mencair walau pada tahap suhu sejuk yang melampau terutama ketika musim sejuk. Setiap jenis minyak, ada kelebihannya tersendiri. Bagi minyak sintetik, ia mempunyai agen pembersih yang membendung kewujudan keladak pada enjin. Dan disebab itulah minyak pelincir akan kelihatan gelap, tetapi ini sama sekali tidak menghalang minyak daripada melaksanakan fungsi-fungsi biasa iaitu melincir dan melindungi permukaan logam dalam enjin. Jika minyak pelincir tidak bertukar hitam ini boleh disebabkan tidak ada bahan tambah pencuci di dalamnya dan enapan akan melekat pada bahagian enjin.

Mineral oil seperti JTX diperoleh dari minyak mentah petroleum yang telah ditapis. Minyak JTX (mineral oil) mengandungi content AW/EP iaitu anti geseran dan extreme pressure terutama bagi mereka yang mengamalkan pemanduan yang ekstreme (racing). Minyak ini (JTX1000 dan JTXGold) melindungi enjin anda dari geseran yang boleh merosakkan permukaan logam di dalam enjin akibat dari pemanduan yang ekstreme tersebut. Selain itu ia juga dapat menjimatkan petrol antara 10-20%, meningkatkan keupayaan enjin antara 20-30% dan memanjangkan jangka hayat enjin anda.

Dapatkan jtxoil anda dari saya. Pm Saya di 0185711521
#sayajualsayaguna #jombelidengansaya #kepalabatas #kepalabataspenang #seberangperai #cod #butterworth #seberangjaya #bukitmertajam #jombelidengansaya #penang #jtxpenang
Apakah Perbezaan Antara Mineral Oil (JTX) dan Sintetik Oil (Brand Lain) Ramai orang bertanyakan minyak JTX1000 dan JTXGold ni sintetik atau tidak. Di sini saya nak cakapkan yang minyak JTX ni adalah MINERAL OIL. Pastu orang tanya pulak, apa bezanya mineral oil dan sintetik oil. Jadi, biar saya perjelaskan di sini. Minyak pelincir ‘Fully Synthetic’ dihasilkan melalui campuran 4 bahan kimia utama iaitu Ceflon, Teflon, Chlorine dan Parafil. Manakala jika 4 bahan kima utama tersebut bercampur dengan minyak mentah (mineral), maka terhasil lah minyak 'Semi Synthetic'. Pada asalnya iaitu akhir tahun 1930-an dan awal tahun 1940-an, saintis Jerman mencipta minyak sintetik akibat kekurangan minyak mentah untuk industri mereka (terutamanya keperluan ketenteraan). Antara yang menaikkan kepopularitian minyak sintetik adalah kemampuan ia mencair walau pada tahap suhu sejuk yang melampau terutama ketika musim sejuk. Setiap jenis minyak, ada kelebihannya tersendiri. Bagi minyak sintetik, ia mempunyai agen pembersih yang membendung kewujudan keladak pada enjin. Dan disebab itulah minyak pelincir akan kelihatan gelap, tetapi ini sama sekali tidak menghalang minyak daripada melaksanakan fungsi-fungsi biasa iaitu melincir dan melindungi permukaan logam dalam enjin. Jika minyak pelincir tidak bertukar hitam ini boleh disebabkan tidak ada bahan tambah pencuci di dalamnya dan enapan akan melekat pada bahagian enjin. Mineral oil seperti JTX diperoleh dari minyak mentah petroleum yang telah ditapis. Minyak JTX (mineral oil) mengandungi content AW/EP iaitu anti geseran dan extreme pressure terutama bagi mereka yang mengamalkan pemanduan yang ekstreme (racing). Minyak ini (JTX1000 dan JTXGold) melindungi enjin anda dari geseran yang boleh merosakkan permukaan logam di dalam enjin akibat dari pemanduan yang ekstreme tersebut. Selain itu ia juga dapat menjimatkan petrol antara 10-20%, meningkatkan keupayaan enjin antara 20-30% dan memanjangkan jangka hayat enjin anda. Dapatkan jtxoil anda dari saya. Pm Saya di 0185711521 #sayajualsayaguna  #jombelidengansaya  #kepalabatas  #kepalabataspenang  #seberangperai  #cod  #butterworth  #seberangjaya  #bukitmertajam  #jombelidengansaya  #penang  #jtxpenang 
Haduii abam2,, adek2 n hakak2..
.
no worries..
.
Supplement peninggi badan kan hado.. usah khuatir usah risau.. Adda boleh bantu chuolss tambah tinggi.. hihihi

Yg benar,
.Admin Adda yg chumell lotte 😜 kiki
. Your TRUSTED MALAYSIAN TIENS
☎Whatsapp : +601136213186
📲 WECHAT : Stokis_peninggi

#sellerluarmalaysia #malaysianwedding #malaysianonlineshop
#terbesardimalaysia #tiensmalaysia 
#exploremalaysia #cuticutimalaysia #melaccan #melaccacity #melakatengah #selangor #johor #pulaupunang #seberangperai #terlajakgol #aff18 #malaysiateam #bukitmertajam #nibongtebal #PERAK #batangpadang
Haduii abam2,, adek2 n hakak2.. . no worries.. . Supplement peninggi badan kan hado.. usah khuatir usah risau.. Adda boleh bantu chuolss tambah tinggi.. hihihi Yg benar, .Admin Adda yg chumell lotte 😜 kiki . Your TRUSTED MALAYSIAN TIENS ☎Whatsapp : +601136213186 📲 WECHAT : Stokis_peninggi #sellerluarmalaysia  #malaysianwedding  #malaysianonlineshop  #terbesardimalaysia  #tiensmalaysia  #exploremalaysia  #cuticutimalaysia  #melaccan  #melaccacity  #melakatengah  #selangor  #johor  #pulaupunang  #seberangperai  #terlajakgol  #aff18  #malaysiateam  #bukitmertajam  #nibongtebal  #PERAK  #batangpadang 
PU LEATHER SLING BAG
22cm x 10cm x 20cm

RM 45 INCLUDING POSTAGE

WS 01119288660

#handbag #womenslingbag #pahang #mentakab #temerloh #pulaupinang #bukitmertajam #permatangpauh #seberangjaya #seberangperai #uitmpulaupinang #uitmpp
PU LEATHER SLING BAG
23cm x 17cm x 8cm

RM 50INCLUDING POSTAGE

WS 01119288660

#handbag #womenslingbag #pahang #temerloh #mentakab #pulaupinang #bukitmertajam #permatangpauh #seberangjaya #seberangperai #uitmpulaupinang #uitmpp
PU LEATHER
25cm x 18cm x 12cm

RM 50 INCLUDING POSTAGE

WS 01119288660

#handbag #womenslingbag #pahang #temerloh #mentakab #pulaupinang #bukitmertajam #permatangpauh #seberangjaya #seberangperai #uitmpulaupinang #uitmpp
Little house by the paddy fields....
At dusk.
The clouds resemble phoenix...
Retuning to rest,
At dusk
#Penang #seberangperai #sunset #dusk #littlehouse #paddy #reflection
We cap off the night with a wonderful seafood meal at Pantai Bersih. Really it is a eat, laugh and love session.
#Penang #seberangperai #seafood #fish #prawn #clams #tofu #friends #food #delicious #view #scenery
Nants katespadeya bagithi baba (there comes a kate spade)
Sithi uhhmm katespadeya (oh yes, it's a kate spade)
Nants katespadeya bagithi baba (there comes a kate spade)
Sithi uhhmm katespadeya (oh yes, it's a kate spade)
Katespadeya...(Kate Spade)
#Penang #froghill #seberangperai #lionking #culturalreference #rafiki #circleoflife #katespade #polkadot
Last COD untuk hari ni...
.
Alhamdulillah .
"Saya pakai,saya juai"
.
Sampai Sabtu ni ja boleh COD Seberang Perai tau.. Kaihh whatsapp kaihh...
Basirah | 017-419 3810 .
#VCSAnnona 
#SerumVitaminC 
#vitaminCSeriesbyAnnona 
#SeberangPerai
An interesting day out.. quite matching for the theme of light vanquishing evil..
#Penang #seberangperai #bukitkatak #froghill #kamehameha #dragonball #sunset
Hai Semua..
Dah Makan ke?
Ada yang x makan ke?

Saya ada SHAKE ME ni. Bagus untuk yang tengah diet.Gabungan #GARAMBULUH & #SOYA dapat mengenyangkan bila anda shake shake shake je #shakeme. 
Nak cuba?
Whatsapp saya 📲 0185711521
#penang #seberangperai #butterworth #kepalabatas #diet #kurus #cantikdansihat
#norahloverbyjun
Parcel ke kelantan. Alhamdulillah tiada halangan, isnin post, Selasa parcel sampai ke tangan tuannya 😊
.
Taknak cuba Norah Cold?
.
Sebabnya Cold ni lah paling mudah yakmatttttt
.
Hampa cuma bukak penutup jar, ambik wooden stick Norah (tak kisah yang besar / kecik) dan masukkan dalam wax
.
Gaul sebati 😹 dan zappp terus apply pada target area (area yang berbulu tu 😌😌)
.
ZRAAPPPPPPP dah bebas buluuuuu
.
Mudah kan?? Ha apa lagi, jom
👉WS 019 5003007 (juni)
👉WS 019 5003007 (juni)
👉WS 019 5003007 (juni)
.
Stock left : 6 jars Cold
.
📢POSTAGE SELURUH MALAYSIA
📢CURRENT COD #seberangperai
.
JOM BEBAS BULU DENGAN NORAH~
🚫BEWARE OF FAKE NORAH🚫
.
HARGA TAK TERMASUK POSTAGE :
1 jar : RM 35
2 jar + freegift : RM 70 
3 jar + freegift : RM 105
Satu jar tahan dalam 3 bulan penggunaan berterusan 😙
.
#norahwax 
#norahwaxpenang
#norahcodpenang
#norahPENANG
#norahcodPERMATANGPAUH
#norahcodSEBERANGPERAI
#norahcodUSM
#norahcodSEBERANGJAYA
#nbcodpenang
#norahcodkepalabatas
#norahcodpermatangpasir
#organicwaxmalaysia
#organicwaxmurah
#usmpenang 
#norahhairremoval 
#norahteamsyafa 
#seberangjaya #permatangpauh #sungaidua #perda #permatangpasir #norahmurah #bazaar #wax
#norahloverbyjun  Parcel ke kelantan. Alhamdulillah tiada halangan, isnin post, Selasa parcel sampai ke tangan tuannya 😊 . Taknak cuba Norah Cold? . Sebabnya Cold ni lah paling mudah yakmatttttt . Hampa cuma bukak penutup jar, ambik wooden stick Norah (tak kisah yang besar / kecik) dan masukkan dalam wax . Gaul sebati 😹 dan zappp terus apply pada target area (area yang berbulu tu 😌😌) . ZRAAPPPPPPP dah bebas buluuuuu . Mudah kan?? Ha apa lagi, jom 👉WS 019 5003007 (juni) 👉WS 019 5003007 (juni) 👉WS 019 5003007 (juni) . Stock left : 6 jars Cold . 📢POSTAGE SELURUH MALAYSIA 📢CURRENT COD #seberangperai  . JOM BEBAS BULU DENGAN NORAH~ 🚫BEWARE OF FAKE NORAH🚫 . HARGA TAK TERMASUK POSTAGE : 1 jar : RM 35 2 jar + freegift : RM 70 3 jar + freegift : RM 105 Satu jar tahan dalam 3 bulan penggunaan berterusan 😙 . #norahwax  #norahwaxpenang  #norahcodpenang  #norahPENANG  #norahcodPERMATANGPAUH  #norahcodSEBERANGPERAI  #norahcodUSM  #norahcodSEBERANGJAYA  #nbcodpenang  #norahcodkepalabatas  #norahcodpermatangpasir  #organicwaxmalaysia  #organicwaxmurah  #usmpenang  #norahhairremoval  #norahteamsyafa  #seberangjaya  #permatangpauh  #sungaidua  #perda  #permatangpasir  #norahmurah  #bazaar  #wax 
SALE! SALE! SALE!
.

Sobella Birthday Edition
.

2pcs per box : DUSTY BERRY & PEACH PERFECT .

Price: 
1pc: RM20.
RM40/set (2pcs)
Retail price: RM65
.

Valid from 17 October till 21 October 2017. .

For more details/order: 
WHATSAPP: +6016-4267406.
.

#lipstik #promosideepavali  #hargapromo #❤️igersmalaysia 
#muamalaysiamakeupartist #Kosmetikmalaysia #makeuplovers #lipmattemurah
#bazaar  #lipmatte #farahnabila
#viralatasinstagram #igshoppenang #makeuplover #jualmakeupori  #farahnabila  #lofattah💕💕💕#bazaarpaknilmurah #zulariffin #bandarperda #seberangjaya #bukitmertajam #bangi
#pulaupinangpulaumutiara #viralmalaysia #viralmalaysia2017 #seberangperai  #agenpenang #titiancinta #gincu #murahmurah
SALE! SALE! SALE! . Sobella Birthday Edition . 2pcs per box : DUSTY BERRY & PEACH PERFECT . Price: 1pc: RM20. RM40/set (2pcs) Retail price: RM65 . Valid from 17 October till 21 October 2017. . For more details/order: WHATSAPP: +6016-4267406. . #lipstik  #promosideepavali  #hargapromo  #❤️igersmalaysia #muamalaysiamakeupartist  #Kosmetikmalaysia  #makeuplovers  #lipmattemurah  #bazaar  #lipmatte  #farahnabila  #viralatasinstagram  #igshoppenang  #makeuplover  #jualmakeupori  #farahnabila  #lofattah 💕💕💕#bazaarpaknilmurah  #zulariffin  #bandarperda  #seberangjaya  #bukitmertajam  #bangi  #pulaupinangpulaumutiara  #viralmalaysia  #viralmalaysia2017  #seberangperai  #agenpenang  #titiancinta  #gincu  #murahmurah 
SALE! SALE! SALE!
.

Sobella Previous / Brown Edition .

1.Pink Coral
2.Cocoa Bear
3.Cinnamon
.

Price: RM25 
Retail price: RM32.
.

For more details/order: 
WHATSAPP: +6016-4267406.
.

#lipstik #promosideepavali  #hargapromo #❤️igersmalaysia 
#muamalaysiamakeupartist #Kosmetikmalaysia #makeuplovers #lipmattemurah
#bazaar  #lipmatte #farahnabila
#viralatasinstagram #igshoppenang #makeuplover #jualmakeupori  #farahnabila  #lofattah💕💕💕#bazaarpaknilmurah #zulariffin #bandarperda #seberangjaya #bukitmertajam #bangi
#pulaupinangpulaumutiara #viralmalaysia #viralmalaysia2017 #seberangperai  #agenpenang #titiancinta #gincu #murahmurah
SALE! SALE! SALE! . Sobella Previous / Brown Edition . 1.Pink Coral 2.Cocoa Bear 3.Cinnamon . Price: RM25 Retail price: RM32. . For more details/order: WHATSAPP: +6016-4267406. . #lipstik  #promosideepavali  #hargapromo  #❤️igersmalaysia #muamalaysiamakeupartist  #Kosmetikmalaysia  #makeuplovers  #lipmattemurah  #bazaar  #lipmatte  #farahnabila  #viralatasinstagram  #igshoppenang  #makeuplover  #jualmakeupori  #farahnabila  #lofattah 💕💕💕#bazaarpaknilmurah  #zulariffin  #bandarperda  #seberangjaya  #bukitmertajam  #bangi  #pulaupinangpulaumutiara  #viralmalaysia  #viralmalaysia2017  #seberangperai  #agenpenang  #titiancinta  #gincu  #murahmurah 
Color Code: ORANGE KISS.
(SOBELLA NEW EDITION ). .

Deepavali Sale
Promotion Price: RM35.
.
Retail Price: RM40.
.

For more details / fast respond /order: 
WHATSAPP: +6016-4267406.
.

#lipstik #promosideepavali  #hargapromo #❤️igersmalaysia 
#muamalaysiamakeupartist #Kosmetikmalaysia #makeuplovers #lipmattemurah
#bazaar  #lipmatte #farahnabila
#viralatasinstagram #igshoppenang #makeuplover #jualmakeupori  #farahnabila  #lofattah💕💕💕#bazaarpaknilmurah #zulariffin #bandarperda #seberangjaya #bukitmertajam #bangi
#pulaupinangpulaumutiara #viralmalaysia #viralmalaysia2017 #seberangperai  #agenpenang #titiancinta #gincu #murahmurah
Color Code: ORANGE KISS. (SOBELLA NEW EDITION ). . Deepavali Sale Promotion Price: RM35. . Retail Price: RM40. . For more details / fast respond /order: WHATSAPP: +6016-4267406. . #lipstik  #promosideepavali  #hargapromo  #❤️igersmalaysia #muamalaysiamakeupartist  #Kosmetikmalaysia  #makeuplovers  #lipmattemurah  #bazaar  #lipmatte  #farahnabila  #viralatasinstagram  #igshoppenang  #makeuplover  #jualmakeupori  #farahnabila  #lofattah 💕💕💕#bazaarpaknilmurah  #zulariffin  #bandarperda  #seberangjaya  #bukitmertajam  #bangi  #pulaupinangpulaumutiara  #viralmalaysia  #viralmalaysia2017  #seberangperai  #agenpenang  #titiancinta  #gincu  #murahmurah 
Pengguna #norahloverbyjun yang sama, terkejut dengan keberkesanan Norah Cold
.
Tu baru wax kaki katanya. Memang bersih terus dengan sekali ZRAPPPP ja 😀
.
So hampa yang stay #seberangperaitengah atau #usmpenang #usminduk ni bila nak bebas bulu pulak??
.
Haaa kalau dah bersedia jum cuba Norahwax Cold
.
WS saja juni dan juni akan guide hampa A-Z macam mana nak guna. Lama2 tu dah pro la tu kan
.
Mehhhhh sekaranggg
👉WS 019 5003007 (juni)
👉WS 019 5003007 (juni)
👉WS 019 5003007 (juni)
.
Stock left : 6 jars Cold only
.
📢POSTAGE SELURUH MALAYSIA
📢CURRENT COD #seberangperai
.
JOM BEBAS BULU DENGAN NORAH~
🚫BEWARE OF FAKE NORAH🚫
.
HARGA TAK TERMASUK POSTAGE :
1 jar : RM 35
2 jar + freegift : RM 70 
3 jar + freegift : RM 105
Satu jar tahan dalam 3 bulan penggunaan berterusan 😙
.
#norahwax 
#norahwaxpenang
#norahcodpenang
#norahPENANG
#norahcodPERMATANGPAUH
#norahcodSEBERANGPERAI
#norahcodUSM
#norahcodSEBERANGJAYA
#nbcodpenang
#norahcodkepalabatas
#norahcodpermatangpasir
#organicwaxmalaysia
#organicwaxmurah
#usmpenang 
#norahhairremoval 
#norahteamsyafa 
#seberangjaya #permatangpauh #sungaidua #perda #permatangpasir #norahmurah #bazaar #wax
Pengguna #norahloverbyjun  yang sama, terkejut dengan keberkesanan Norah Cold . Tu baru wax kaki katanya. Memang bersih terus dengan sekali ZRAPPPP ja 😀 . So hampa yang stay #seberangperaitengah  atau #usmpenang  #usminduk  ni bila nak bebas bulu pulak?? . Haaa kalau dah bersedia jum cuba Norahwax Cold . WS saja juni dan juni akan guide hampa A-Z macam mana nak guna. Lama2 tu dah pro la tu kan . Mehhhhh sekaranggg 👉WS 019 5003007 (juni) 👉WS 019 5003007 (juni) 👉WS 019 5003007 (juni) . Stock left : 6 jars Cold only . 📢POSTAGE SELURUH MALAYSIA 📢CURRENT COD #seberangperai  . JOM BEBAS BULU DENGAN NORAH~ 🚫BEWARE OF FAKE NORAH🚫 . HARGA TAK TERMASUK POSTAGE : 1 jar : RM 35 2 jar + freegift : RM 70 3 jar + freegift : RM 105 Satu jar tahan dalam 3 bulan penggunaan berterusan 😙 . #norahwax  #norahwaxpenang  #norahcodpenang  #norahPENANG  #norahcodPERMATANGPAUH  #norahcodSEBERANGPERAI  #norahcodUSM  #norahcodSEBERANGJAYA  #nbcodpenang  #norahcodkepalabatas  #norahcodpermatangpasir  #organicwaxmalaysia  #organicwaxmurah  #usmpenang  #norahhairremoval  #norahteamsyafa  #seberangjaya  #permatangpauh  #sungaidua  #perda  #permatangpasir  #norahmurah  #bazaar  #wax 
Color Code: ORANGE KISS.
(SOBELLA NEW EDITION ). .

Deepavali Sale
Promotion Price: RM35.
.
Retail Price: RM40.
.

For more details / fast respond /order: 
WHATSAPP: +6016-4267406.
.

#lipstik #promosideepavali  #hargapromo #❤️igersmalaysia 
#muamalaysiamakeupartist #Kosmetikmalaysia #makeuplovers #lipmattemurah
#bazaar  #lipmatte #farahnabila
#viralatasinstagram #igshoppenang #makeuplover #jualmakeupori  #farahnabila  #lofattah💕💕💕#bazaarpaknilmurah #zulariffin #bandarperda #seberangjaya #bukitmertajam #bangi
#pulaupinangpulaumutiara #viralmalaysia #viralmalaysia2017 #seberangperai  #agenpenang #titiancinta #gincu #murahmurah
Color Code: ORANGE KISS. (SOBELLA NEW EDITION ). . Deepavali Sale Promotion Price: RM35. . Retail Price: RM40. . For more details / fast respond /order: WHATSAPP: +6016-4267406. . #lipstik  #promosideepavali  #hargapromo  #❤️igersmalaysia #muamalaysiamakeupartist  #Kosmetikmalaysia  #makeuplovers  #lipmattemurah  #bazaar  #lipmatte  #farahnabila  #viralatasinstagram  #igshoppenang  #makeuplover  #jualmakeupori  #farahnabila  #lofattah 💕💕💕#bazaarpaknilmurah  #zulariffin  #bandarperda  #seberangjaya  #bukitmertajam  #bangi  #pulaupinangpulaumutiara  #viralmalaysia  #viralmalaysia2017  #seberangperai  #agenpenang  #titiancinta  #gincu  #murahmurah 
Permintaan dari regular customer yg Katanya Dah seminggu Demam, claypot stew ayam with mushroom. 
http://q2ikhwan.wasap.my

#q2ikhwancuisine #lunchbox #fooddelivery #nasiayamhainan #chinesefood #ipohfood #paritbuntar #nibongtebal #seberangperai
#penangfood

0103801313 
Ig: azam_nazrul
Facebook: Q2ikhwan
Sedapnya 😍
Lepas cuti kita open order lain okayy ❤️
#SushiSedap
#HarumiSushi
#Psp 
#SeberangPerai
...
abunk2..
tungggu apa lagi teww? tak teringin ke nak tambah tinggi lagi??😏😏😏😏 .
dah tinggi baru konpiden nak jalan dengan member.. nak jalan dengan aweks2..haha..
.
dah tak sabar dah nk tambah tinggi? .
JOM ORDER 😍😘😘😘
👇👇👇👇👇👇👇👇👇
☎ whatsapp : +60149809760
📲 Wechat : STOKIS_HERBAL
ps: jgn sampai kene tipuu. duit dah bank in barang tak sampai😂

#peninggi #heightup #Pulaupinang #Georgetown #Bayanlepas #Seberangperai #Bukitmertajam #Butterworth #Nibongtebal #heightupmurah #supplementmalaysia #supplementpeninggi #ubattinggi #mhca #mhcamalaysia #ubattinggimalaysia #peninggitiens #peninggimalaysia #penggemuk #seagames
... abunk2.. tungggu apa lagi teww? tak teringin ke nak tambah tinggi lagi??😏😏😏😏 . dah tinggi baru konpiden nak jalan dengan member.. nak jalan dengan aweks2..haha.. . dah tak sabar dah nk tambah tinggi? . JOM ORDER 😍😘😘😘 👇👇👇👇👇👇👇👇👇 ☎ whatsapp : +60149809760 📲 Wechat : STOKIS_HERBAL ps: jgn sampai kene tipuu. duit dah bank in barang tak sampai😂 #peninggi  #heightup  #Pulaupinang  #Georgetown  #Bayanlepas  #Seberangperai  #Bukitmertajam  #Butterworth  #Nibongtebal  #heightupmurah  #supplementmalaysia  #supplementpeninggi  #ubattinggi  #mhca  #mhcamalaysia  #ubattinggimalaysia  #peninggitiens  #peninggimalaysia  #penggemuk  #seagames 
Kindly call for appointment with us 
012-4657293

@juice_hairsalon 
kindly call for appointment 😃👍 📍Kita Di jalan baru bertentang Mydin Bm sebelah shell atau Petron station 
for appointment pls call 
012-4657293 
#juicehairsalon #hairsalon #promotion #jalanbaru #tamanpauh #paujaya #medanperniagaanpauhjaya #seberangperai #perai #penang #malaysia #haircut #menshaircut #hairtreatment #scalptreatment #scalpsync #matrix #mucota #mucotascena #color #perm #pomadehairstyle #bridal #tempatkhas #for #lady #mucota #matrix #obsidian #osidianhaircare  #menshairstyle
Kindly call for appointment with us 012-4657293 @juice_hairsalon kindly call for appointment 😃👍 📍Kita Di jalan baru bertentang Mydin Bm sebelah shell atau Petron station for appointment pls call 012-4657293 #juicehairsalon  #hairsalon  #promotion  #jalanbaru  #tamanpauh  #paujaya  #medanperniagaanpauhjaya  #seberangperai  #perai  #penang  #malaysia  #haircut  #menshaircut  #hairtreatment  #scalptreatment  #scalpsync  #matrix  #mucota  #mucotascena  #color  #perm  #pomadehairstyle  #bridal  #tempatkhas  #for  #lady  #mucota  #matrix  #obsidian  #osidianhaircare  #menshairstyle 
Ika & Wan
15102017

Shoot For:@niezams
Photo Exclusive by: @adliphotography

#ikawan
#adliphotography 
#penangphotog
#malaysiawedding 
#rezekidariallah 
#seberangperai
0175045604
0175045604
0175045604
0175045604
...
abunk2..
tungggu apa lagi teww? tak teringin ke nak tambah tinggi lagi??😏😏😏😏 .
dah tinggi baru konpiden nak jalan dengan member.. nak jalan dengan aweks2..haha..
.
dah tak sabar dah nk tambah tinggi? .
JOM ORDER 😍😘😘😘
👇👇👇👇👇👇👇👇👇
☎Whatsap : +6014-663-0131 📱wechat id : herbalidealmy 
ps: jgn sampai kene tipuu. duit dah bank in barang tak sampai😂

#peninggi #heightup #Pulaupinang #Georgetown #Bayanlepas #Seberangperai #Bukitmertajam #Butterworth #Nibongtebal #heightupmurah #supplementmalaysia #supplementpeninggi #ubattinggi #mhca #mhcamalaysia #ubattinggimalaysia #peninggitiens #peninggimalaysia #penggemuk #seagames #malaysia #kualalumpur #singapura #brunaidarussalam #indonesia #artismalaysia
... abunk2.. tungggu apa lagi teww? tak teringin ke nak tambah tinggi lagi??😏😏😏😏 . dah tinggi baru konpiden nak jalan dengan member.. nak jalan dengan aweks2..haha.. . dah tak sabar dah nk tambah tinggi? . JOM ORDER 😍😘😘😘 👇👇👇👇👇👇👇👇👇 ☎Whatsap : +6014-663-0131 📱wechat id : herbalidealmy ps: jgn sampai kene tipuu. duit dah bank in barang tak sampai😂 #peninggi  #heightup  #Pulaupinang  #Georgetown  #Bayanlepas  #Seberangperai  #Bukitmertajam  #Butterworth  #Nibongtebal  #heightupmurah  #supplementmalaysia  #supplementpeninggi  #ubattinggi  #mhca  #mhcamalaysia  #ubattinggimalaysia  #peninggitiens  #peninggimalaysia  #penggemuk  #seagames  #malaysia  #kualalumpur  #singapura  #brunaidarussalam  #indonesia  #artismalaysia 
...
abunk2..
tungggu apa lagi teww? tak teringin ke nak tambah tinggi lagi??😏😏😏😏 .
dah tinggi baru konpiden nak jalan dengan member.. nak jalan dengan aweks2..haha..
.
dah tak sabar dah nk tambah tinggi? .
JOM ORDER 😍😘😘😘
👇👇👇👇👇👇👇👇👇
☎Whatsap : +6014-663-0131 📱wechat id : herbalidealmy 
ps: jgn sampai kene tipuu. duit dah bank in barang tak sampai😂

#peninggi #heightup #Pulaupinang #Georgetown #Bayanlepas #Seberangperai #Bukitmertajam #Butterworth #Nibongtebal #heightupmurah #supplementmalaysia #supplementpeninggi #ubattinggi #mhca #mhcamalaysia #ubattinggimalaysia #peninggitiens #peninggimalaysia #penggemuk #seagames
... abunk2.. tungggu apa lagi teww? tak teringin ke nak tambah tinggi lagi??😏😏😏😏 . dah tinggi baru konpiden nak jalan dengan member.. nak jalan dengan aweks2..haha.. . dah tak sabar dah nk tambah tinggi? . JOM ORDER 😍😘😘😘 👇👇👇👇👇👇👇👇👇 ☎Whatsap : +6014-663-0131 📱wechat id : herbalidealmy ps: jgn sampai kene tipuu. duit dah bank in barang tak sampai😂 #peninggi  #heightup  #Pulaupinang  #Georgetown  #Bayanlepas  #Seberangperai  #Bukitmertajam  #Butterworth  #Nibongtebal  #heightupmurah  #supplementmalaysia  #supplementpeninggi  #ubattinggi  #mhca  #mhcamalaysia  #ubattinggimalaysia  #peninggitiens  #peninggimalaysia  #penggemuk  #seagames 
Selamat Deepavali Semua
Kepada Yang Tak Sambut, SinggahSat Beroperasi Seperti Biasa Ya... #singgahsat #singgahsatfoodcourt #seberangjaya #seberangperai #permatangpauh #pulaupinang #pulaumutiara #penangkini #penangfa #happydeepavali #happydiwali #raya #villagepeople #vitdaily
...
abunk2..
tungggu apa lagi teww? tak teringin ke nak tambah tinggi lagi??😏😏😏😏 .
dah tinggi baru konpiden nak jalan dengan member.. nak jalan dengan aweks2..haha..
.
dah tak sabar dah nk tambah tinggi? .
JOM ORDER 😍😘😘😘
👇👇
☎Whatsap : +6014-663-0131 📱wechat : herbalidealmy 
#peninggi #heightup #Pulaupinang #Georgetown #Bayanlepas #Seberangperai #Bukitmertajam #Butterworth #Nibongtebal #heightupmurah #supplementmalaysia #supplementpeninggi #ubattinggi #mhca #mhcamalaysia #ubattinggimalaysia #peninggitiens #peninggimalaysia #penggemuk #seagames #malaysian #singapore
... abunk2.. tungggu apa lagi teww? tak teringin ke nak tambah tinggi lagi??😏😏😏😏 . dah tinggi baru konpiden nak jalan dengan member.. nak jalan dengan aweks2..haha.. . dah tak sabar dah nk tambah tinggi? . JOM ORDER 😍😘😘😘 👇👇 ☎Whatsap : +6014-663-0131 📱wechat : herbalidealmy #peninggi  #heightup  #Pulaupinang  #Georgetown  #Bayanlepas  #Seberangperai  #Bukitmertajam  #Butterworth  #Nibongtebal  #heightupmurah  #supplementmalaysia  #supplementpeninggi  #ubattinggi  #mhca  #mhcamalaysia  #ubattinggimalaysia  #peninggitiens  #peninggimalaysia  #penggemuk  #seagames  #malaysian  #singapore 
...
abunk2..
tungggu apa lagi teww? tak teringin ke nak tambah tinggi lagi??😏😏😏😏 .
dah tinggi baru konpiden nak jalan dengan member.. nak jalan dengan aweks2..haha..
.
dah tak sabar dah nk tambah tinggi? .
JOM ORDER 😍😘😘😘
👇👇
☎Whatsapp : +601136213186
📲 WECHAT : Stokis_peninggi
ps: jgn sampai kene tipuu. duit dah bank in barang tak sampai😂

#peninggi #heightup #Pulaupinang #Georgetown #Bayanlepas #Seberangperai #Bukitmertajam #Butterworth #Nibongtebal #heightupmurah #supplementmalaysia #supplementpeninggi #ubattinggi #mhca #mhcamalaysia #ubattinggimalaysia #peninggitiens #peninggimalaysia #penggemuk #seagames
... abunk2.. tungggu apa lagi teww? tak teringin ke nak tambah tinggi lagi??😏😏😏😏 . dah tinggi baru konpiden nak jalan dengan member.. nak jalan dengan aweks2..haha.. . dah tak sabar dah nk tambah tinggi? . JOM ORDER 😍😘😘😘 👇👇 ☎Whatsapp : +601136213186 📲 WECHAT : Stokis_peninggi ps: jgn sampai kene tipuu. duit dah bank in barang tak sampai😂 #peninggi  #heightup  #Pulaupinang  #Georgetown  #Bayanlepas  #Seberangperai  #Bukitmertajam  #Butterworth  #Nibongtebal  #heightupmurah  #supplementmalaysia  #supplementpeninggi  #ubattinggi  #mhca  #mhcamalaysia  #ubattinggimalaysia  #peninggitiens  #peninggimalaysia  #penggemuk  #seagames 
...
abunk2..
tungggu apa lagi teww? tak teringin ke nak tambah tinggi lagi??😏😏😏😏 .
dah tinggi baru konpiden nak jalan dengan member.. nak jalan dengan aweks2..haha..
.
dah tak sabar dah nk tambah tinggi? .
JOM ORDER 😍😘😘😘
👇👇
☎Whatsapp : +601136213186
📲 WECHAT : Stokis_peninggi

ps: jgn sampai kene tipuu. duit dah bank in barang tak sampai😂

#peninggi #heightup #Pulaupinang #Georgetown #Bayanlepas #Seberangperai #Bukitmertajam #Butterworth #Nibongtebal #heightupmurah #supplementmalaysia #supplementpeninggi #ubattinggi #mhca #mhcamalaysia #ubattinggimalaysia #peninggitiens #peninggimalaysia #penggemuk #seagames
... abunk2.. tungggu apa lagi teww? tak teringin ke nak tambah tinggi lagi??😏😏😏😏 . dah tinggi baru konpiden nak jalan dengan member.. nak jalan dengan aweks2..haha.. . dah tak sabar dah nk tambah tinggi? . JOM ORDER 😍😘😘😘 👇👇 ☎Whatsapp : +601136213186 📲 WECHAT : Stokis_peninggi ps: jgn sampai kene tipuu. duit dah bank in barang tak sampai😂 #peninggi  #heightup  #Pulaupinang  #Georgetown  #Bayanlepas  #Seberangperai  #Bukitmertajam  #Butterworth  #Nibongtebal  #heightupmurah  #supplementmalaysia  #supplementpeninggi  #ubattinggi  #mhca  #mhcamalaysia  #ubattinggimalaysia  #peninggitiens  #peninggimalaysia  #penggemuk  #seagames 
>>MAGICNYA BIO SELEZA <<< HANYA DENGAN PANTYLINER..
♡ Tiada keputihan lagi.
♡ Tiada lagi bau2an yg tidak menyenangkan!
♡ Tiada lagi isu sakit bila dtg bulan... senggugut bye2! ♡ Tiada lagi isu rahim.jatuh!
♡ Tiada lagi isu rahim bengkak!
♡ Tiada lagi isu kembung!
♡ Tiada lagi isu infeksi!
♡ Tiada lagi gatal!
♡ Tiada lagi isu kudis diluar dan didalam
♡ Tiada lagi isu Hubby moyokkk!!
♡ Tiada lagi isu murung!
♡ Tiada lagi isu hormon tak keruan! 🍄  subur!
🍄  kudis cancer baik!
🍄darah kotor semua luruh elok!
🍄  period sharp on time dan habis secepat 6 hingga 7 hari!
🍄tiada ekor period buat c hubby murung! 🌷 Isu RAHIM SELESAI😀
🌷Muka naik seri!
🌷Perut elok tak ada lagi buncit tak keruan!
🌷 Darah elok lancar dari hujung rambut kehujung kaki!

cuba dulu and baru rasa ... penah dengar tak , mencegah lebih baik dari merawat ? 
Nak info lbh lanjut..atau nak cuba..
Pm/WhatsApp Saya di 018-5711521

#tdc
#bioselezabytdc
#bioselezapantiliner #thediamondcircle #agentbioseleza #keputihan #wanita #masalahwanita #agentperak #agentpenang #agentutara #kepalabatas #butterworth #seberangperai #postageseluruhmalaysia #penangport #permatangpauh #exsapurakencanastaff #fabricationyard #jombelidengansaya👍👍👍
>>MAGICNYA BIO SELEZA <<< HANYA DENGAN PANTYLINER.. ♡ Tiada keputihan lagi. ♡ Tiada lagi bau2an yg tidak menyenangkan! ♡ Tiada lagi isu sakit bila dtg bulan... senggugut bye2! ♡ Tiada lagi isu rahim.jatuh! ♡ Tiada lagi isu rahim bengkak! ♡ Tiada lagi isu kembung! ♡ Tiada lagi isu infeksi! ♡ Tiada lagi gatal! ♡ Tiada lagi isu kudis diluar dan didalam ♡ Tiada lagi isu Hubby moyokkk!! ♡ Tiada lagi isu murung! ♡ Tiada lagi isu hormon tak keruan! 🍄 subur! 🍄 kudis cancer baik! 🍄darah kotor semua luruh elok! 🍄 period sharp on time dan habis secepat 6 hingga 7 hari! 🍄tiada ekor period buat c hubby murung! 🌷 Isu RAHIM SELESAI😀 🌷Muka naik seri! 🌷Perut elok tak ada lagi buncit tak keruan! 🌷 Darah elok lancar dari hujung rambut kehujung kaki! cuba dulu and baru rasa ... penah dengar tak , mencegah lebih baik dari merawat ? Nak info lbh lanjut..atau nak cuba.. Pm/WhatsApp Saya di 018-5711521 #tdc  #bioselezabytdc  #bioselezapantiliner  #thediamondcircle  #agentbioseleza  #keputihan  #wanita  #masalahwanita  #agentperak  #agentpenang  #agentutara  #kepalabatas  #butterworth  #seberangperai  #postageseluruhmalaysia  #penangport  #permatangpauh  #exsapurakencanastaff  #fabricationyard  #jombelidengansaya 👍👍👍
Apakah Perbezaan Antara Mineral Oil (JTX) dan Sintetik Oil (Brand Lain)
Ramai orang bertanyakan minyak JTX1000 dan JTXGold ni sintetik atau tidak. Di sini saya nak cakapkan yang minyak JTX ni adalah MINERAL OIL. Pastu orang tanya pulak, apa bezanya mineral oil dan sintetik oil. Jadi, biar saya perjelaskan di sini.

Minyak pelincir ‘Fully Synthetic’ dihasilkan melalui campuran 4 bahan kimia utama iaitu Ceflon, Teflon, Chlorine dan Parafil. Manakala jika 4 bahan kima utama tersebut bercampur dengan minyak mentah (mineral), maka terhasil lah minyak 'Semi Synthetic'. Pada asalnya iaitu akhir tahun 1930-an dan awal tahun 1940-an, saintis Jerman mencipta minyak sintetik akibat kekurangan minyak mentah untuk industri mereka (terutamanya keperluan ketenteraan). Antara yang menaikkan kepopularitian minyak sintetik adalah kemampuan ia mencair walau pada tahap suhu sejuk yang melampau terutama ketika musim sejuk. Setiap jenis minyak, ada kelebihannya tersendiri. Bagi minyak sintetik, ia mempunyai agen pembersih yang membendung kewujudan keladak pada enjin. Dan disebab itulah minyak pelincir akan kelihatan gelap, tetapi ini sama sekali tidak menghalang minyak daripada melaksanakan fungsi-fungsi biasa iaitu melincir dan melindungi permukaan logam dalam enjin. Jika minyak pelincir tidak bertukar hitam ini boleh disebabkan tidak ada bahan tambah pencuci di dalamnya dan enapan akan melekat pada bahagian enjin.

Mineral oil seperti JTX diperoleh dari minyak mentah petroleum yang telah ditapis. Minyak JTX (mineral oil) mengandungi content AW/EP iaitu anti geseran dan extreme pressure terutama bagi mereka yang mengamalkan pemanduan yang ekstreme (racing). Minyak ini (JTX1000 dan JTXGold) melindungi enjin anda dari geseran yang boleh merosakkan permukaan logam di dalam enjin akibat dari pemanduan yang ekstreme tersebut. Selain itu ia juga dapat menjimatkan petrol antara 10-20%, meningkatkan keupayaan enjin antara 20-30% dan memanjangkan jangka hayat enjin anda.

Dapatkan jtxoil anda dari saya. Pm Saya di 0185711521
#sayajualsayaguna #jombelidengansaya #kepalabatas #kepalabataspenang #seberangperai #cod #butterworth #seberangjaya #bukitmertajam #jombelidengansaya #penang
Apakah Perbezaan Antara Mineral Oil (JTX) dan Sintetik Oil (Brand Lain) Ramai orang bertanyakan minyak JTX1000 dan JTXGold ni sintetik atau tidak. Di sini saya nak cakapkan yang minyak JTX ni adalah MINERAL OIL. Pastu orang tanya pulak, apa bezanya mineral oil dan sintetik oil. Jadi, biar saya perjelaskan di sini. Minyak pelincir ‘Fully Synthetic’ dihasilkan melalui campuran 4 bahan kimia utama iaitu Ceflon, Teflon, Chlorine dan Parafil. Manakala jika 4 bahan kima utama tersebut bercampur dengan minyak mentah (mineral), maka terhasil lah minyak 'Semi Synthetic'. Pada asalnya iaitu akhir tahun 1930-an dan awal tahun 1940-an, saintis Jerman mencipta minyak sintetik akibat kekurangan minyak mentah untuk industri mereka (terutamanya keperluan ketenteraan). Antara yang menaikkan kepopularitian minyak sintetik adalah kemampuan ia mencair walau pada tahap suhu sejuk yang melampau terutama ketika musim sejuk. Setiap jenis minyak, ada kelebihannya tersendiri. Bagi minyak sintetik, ia mempunyai agen pembersih yang membendung kewujudan keladak pada enjin. Dan disebab itulah minyak pelincir akan kelihatan gelap, tetapi ini sama sekali tidak menghalang minyak daripada melaksanakan fungsi-fungsi biasa iaitu melincir dan melindungi permukaan logam dalam enjin. Jika minyak pelincir tidak bertukar hitam ini boleh disebabkan tidak ada bahan tambah pencuci di dalamnya dan enapan akan melekat pada bahagian enjin. Mineral oil seperti JTX diperoleh dari minyak mentah petroleum yang telah ditapis. Minyak JTX (mineral oil) mengandungi content AW/EP iaitu anti geseran dan extreme pressure terutama bagi mereka yang mengamalkan pemanduan yang ekstreme (racing). Minyak ini (JTX1000 dan JTXGold) melindungi enjin anda dari geseran yang boleh merosakkan permukaan logam di dalam enjin akibat dari pemanduan yang ekstreme tersebut. Selain itu ia juga dapat menjimatkan petrol antara 10-20%, meningkatkan keupayaan enjin antara 20-30% dan memanjangkan jangka hayat enjin anda. Dapatkan jtxoil anda dari saya. Pm Saya di 0185711521 #sayajualsayaguna  #jombelidengansaya  #kepalabatas  #kepalabataspenang  #seberangperai  #cod  #butterworth  #seberangjaya  #bukitmertajam  #jombelidengansaya  #penang 
SYNTHETIC LEATHER 
29cm x 16cm x 32cm

RM 45 INCLUDING POSTAGE

WS 01119288660

#handbag #womenslingbag #pahang #temerloh #mentakab #pulaupinang #bukitmertajam #permatangpauh #seberangjaya #seberangperai #uitmpp #uitmpulaupinang
SYNTHETIC LEATHER SLING BAG
16cm x 5cm x 17cm

RM 40 INCLUDING POSTAGE

WS 01119288660

#handbag #womenslingbag #pahang #temerloh #mentakab #pulaupinang #bukitmertajam #permatangpauh #seberangjaya #seberangperai #uitmpulaupinang #uitmpp
...
abunk2..
tungggu apa lagi teww? tak teringin ke nak tambah tinggi lagi??😏😏😏😏 .
dah tinggi baru konpiden nak jalan dengan member.. nak jalan dengan aweks2..haha..
.
dah tak sabar dah nk tambah tinggi? .
JOM ORDER 😍😘😘😘
👇👇
☎Whatsapp : +601136213186
📲 WECHAT : Stokis_peninggi

ps: jgn sampai kene tipuu. duit dah bank in barang tak sampai😂

#peninggi #heightup #Pulaupinang #Georgetown #Bayanlepas #Seberangperai #Bukitmertajam #Butterworth #Nibongtebal #heightupmurah #supplementmalaysia #supplementpeninggi #ubattinggi #mhca #mhcamalaysia #ubattinggimalaysia #peninggitiens #peninggimalaysia #penggemuk #seagames
... abunk2.. tungggu apa lagi teww? tak teringin ke nak tambah tinggi lagi??😏😏😏😏 . dah tinggi baru konpiden nak jalan dengan member.. nak jalan dengan aweks2..haha.. . dah tak sabar dah nk tambah tinggi? . JOM ORDER 😍😘😘😘 👇👇 ☎Whatsapp : +601136213186 📲 WECHAT : Stokis_peninggi ps: jgn sampai kene tipuu. duit dah bank in barang tak sampai😂 #peninggi  #heightup  #Pulaupinang  #Georgetown  #Bayanlepas  #Seberangperai  #Bukitmertajam  #Butterworth  #Nibongtebal  #heightupmurah  #supplementmalaysia  #supplementpeninggi  #ubattinggi  #mhca  #mhcamalaysia  #ubattinggimalaysia  #peninggitiens  #peninggimalaysia  #penggemuk  #seagames 
PU LEATHER
18.5cm x 6.5cm x 15cm

RM 45 INCLUDING POSTAGE

WS 01119288660

#handbag #womenslingbag #pahang #mentakab #temerloh #bukitmertajam #pulaupinang #uitmpulaupinang #uitmpp #seberangjaya #seberangperai #permatangpauh
Color Code: PINK VELVET COOKIES
(SOBELLA EID EDITION ). .

Deepavali Sale
Promotion Price: RM35.
.
Retail Price: RM40.
.

For more details / fast respond /order: 
WHATSAPP: +6016-4267406.
.

#lipstik #promosideepavali  #hargapromo #❤️igersmalaysia 
#muamalaysiamakeupartist #Kosmetikmalaysia #makeuplovers #lipmattemurah
#bazaar  #lipmatte #farahnabila
#viralatasinstagram #igshoppenang #makeuplover #jualmakeupori  #farahnabila  #lofattah💕💕💕#bazaarpaknilmurah #zulariffin #bandarperda #seberangjaya #bukitmertajam #bangi
#pulaupinangpulaumutiara #viralmalaysia #viralmalaysia2017 #seberangperai  #agenpenang #titiancinta #gincu #murahmurah
Color Code: PINK VELVET COOKIES (SOBELLA EID EDITION ). . Deepavali Sale Promotion Price: RM35. . Retail Price: RM40. . For more details / fast respond /order: WHATSAPP: +6016-4267406. . #lipstik  #promosideepavali  #hargapromo  #❤️igersmalaysia #muamalaysiamakeupartist  #Kosmetikmalaysia  #makeuplovers  #lipmattemurah  #bazaar  #lipmatte  #farahnabila  #viralatasinstagram  #igshoppenang  #makeuplover  #jualmakeupori  #farahnabila  #lofattah 💕💕💕#bazaarpaknilmurah  #zulariffin  #bandarperda  #seberangjaya  #bukitmertajam  #bangi  #pulaupinangpulaumutiara  #viralmalaysia  #viralmalaysia2017  #seberangperai  #agenpenang  #titiancinta  #gincu  #murahmurah 
SYNTHETIC LEATHER 
19cm x 17cm x 19cm

RM 45 INCLUDING POSTAGE

WS 01119288660

#handbag #womenslingbag #pahang #temerloh #mentakab #bukitmertajam #pulaupinang #permatangpauh #seberangperai #seberangjaya #uitmpp #uitmpulaupinang
3 IN 1 BAG
SYNTHETIC LEATHER
38cm x 23cm x 18cm x 25cm

RM 45 INCLUDING POSTAGE

WS 01119288660

#handbag #womenslingbag #pahang #temerloh #mentakab #pulaupinang #permatangpauh #seberangperai #seberangjaya #bukitmertajam #uitmpulaupinang #uitmpp
PU LEATHER
24cm x 20cm x 10cm

RM 40 INCLUDING POSTAGE

WS 01119288660

#handbag #temerloh #mentakab #pahang #bukitmertajam #seberangjaya #seberangperai #permatangpauh
Color Code: PINK MELON.
(SOBELLA NEW EDITION ). .

Deepavali Sale
Promotion Price: RM35.
.
Retail Price: RM40.
.

For more details / fast respond /order: 
WHATSAPP: +6016-4267406.
.

#lipstik #promosideepavali  #hargapromo #❤️igersmalaysia 
#muamalaysiamakeupartist #Kosmetikmalaysia #makeuplovers #lipmattemurah
#bazaar  #lipmatte #farahnabila
#viralatasinstagram #igshoppenang #makeuplover #jualmakeupori  #farahnabila  #lofattah💕💕💕#bazaarpaknilmurah #zulariffin #bandarperda #seberangjaya #bukitmertajam #bangi
#pulaupinangpulaumutiara #viralmalaysia #viralmalaysia2017 #seberangperai  #agenpenang #titiancinta #gincu #murahmurah
Color Code: PINK MELON. (SOBELLA NEW EDITION ). . Deepavali Sale Promotion Price: RM35. . Retail Price: RM40. . For more details / fast respond /order: WHATSAPP: +6016-4267406. . #lipstik  #promosideepavali  #hargapromo  #❤️igersmalaysia #muamalaysiamakeupartist  #Kosmetikmalaysia  #makeuplovers  #lipmattemurah  #bazaar  #lipmatte  #farahnabila  #viralatasinstagram  #igshoppenang  #makeuplover  #jualmakeupori  #farahnabila  #lofattah 💕💕💕#bazaarpaknilmurah  #zulariffin  #bandarperda  #seberangjaya  #bukitmertajam  #bangi  #pulaupinangpulaumutiara  #viralmalaysia  #viralmalaysia2017  #seberangperai  #agenpenang  #titiancinta  #gincu  #murahmurah 
Celeberated Love of Wan & Tirah
16 Sept 2016

Official Photographer Fadhli Izhar
Assist by Lynnda
Venue Masjid Simpang Empat, Balik Pulau
Outdoor Ecoworld Paya Terubong

#solemnization #solemnizationday #akadnikah #ijabkabul #nikah #photographermalaysia #photographerpenang #malayweddingphotographer #malayweddingphotography #weddingphotographer #weddingphotography #malaysianphotographer #penang #balikpulau #seberangperai #raikancinta #celeberatinglove #celeberating #weddingceremony
Celeberated Love of Wan & Tirah 16 Sept 2016 Official Photographer Fadhli Izhar Assist by Lynnda Venue Masjid Simpang Empat, Balik Pulau Outdoor Ecoworld Paya Terubong #solemnization  #solemnizationday  #akadnikah  #ijabkabul  #nikah  #photographermalaysia  #photographerpenang  #malayweddingphotographer  #malayweddingphotography  #weddingphotographer  #weddingphotography  #malaysianphotographer  #penang  #balikpulau  #seberangperai  #raikancinta  #celeberatinglove  #celeberating  #weddingceremony 
💦💦COLDWAX (Silver cap)💦💦
.
Kenapa Coldwax :
👉buka penutup terus boleh guna
👉takperlu dipanaskan sebelum guna
👉sesuai untuk bulu panjang dan nipis seperti di armpit, lengan, bulu nipis dimuka dan kaki
👉travel-friendly
👉boleh kongsi ramai2 😘😘
.
Lagi spesifik, Coldwax sangat sesuai untuk FIRST TIME USER yang takpernah cuba waxing. Nanti dah pandai selok belok Cold, boleh cuba Hotwax pulak 😉
.
Stock left untuk Cold : 6 jar sahaja
.
So apa lagi yang tak cukup?? Ha meh
👉WS 019 5003007 (juni)
👉WS 019 5003007 (juni)
👉WS 019 5003007 (juni)
.
📢POSTAGE SELURUH MALAYSIA
📢CURRENT COD #seberangperai
.
JOM BEBAS BULU DENGAN NORAH~
🚫BEWARE OF FAKE NORAH🚫
.
HARGA TAK TERMASUK POSTAGE :
1 jar : RM 35
2 jar + freegift : RM 70 
3 jar + freegift : RM 105
Satu jar tahan dalam 3 bulan penggunaan berterusan 😙
.
#norahwax 
#norahwaxpenang
#norahpenang
#norahPENANG
#norahPERMATANGPAUH
#norahSEBERANGPERAI
#norahUSM
#norahSEBERANGJAYA
#nbcodpenang
#norahkepalabatas
#norahpermatangpasir
#organicwaxmalaysia
#organicwaxmurah
#usmpenang 
#norahhairremoval 
#norahteamsyafa 
#seberangjaya #permatangpauh #sungaidua #perda #permatangpasir #norahmurah #bazaar #wax #norahpenang
💦💦COLDWAX (Silver cap)💦💦 . Kenapa Coldwax : 👉buka penutup terus boleh guna 👉takperlu dipanaskan sebelum guna 👉sesuai untuk bulu panjang dan nipis seperti di armpit, lengan, bulu nipis dimuka dan kaki 👉travel-friendly 👉boleh kongsi ramai2 😘😘 . Lagi spesifik, Coldwax sangat sesuai untuk FIRST TIME USER yang takpernah cuba waxing. Nanti dah pandai selok belok Cold, boleh cuba Hotwax pulak 😉 . Stock left untuk Cold : 6 jar sahaja . So apa lagi yang tak cukup?? Ha meh 👉WS 019 5003007 (juni) 👉WS 019 5003007 (juni) 👉WS 019 5003007 (juni) . 📢POSTAGE SELURUH MALAYSIA 📢CURRENT COD #seberangperai  . JOM BEBAS BULU DENGAN NORAH~ 🚫BEWARE OF FAKE NORAH🚫 . HARGA TAK TERMASUK POSTAGE : 1 jar : RM 35 2 jar + freegift : RM 70 3 jar + freegift : RM 105 Satu jar tahan dalam 3 bulan penggunaan berterusan 😙 . #norahwax  #norahwaxpenang  #norahpenang  #norahPENANG  #norahPERMATANGPAUH  #norahSEBERANGPERAI  #norahUSM  #norahSEBERANGJAYA  #nbcodpenang  #norahkepalabatas  #norahpermatangpasir  #organicwaxmalaysia  #organicwaxmurah  #usmpenang  #norahhairremoval  #norahteamsyafa  #seberangjaya  #permatangpauh  #sungaidua  #perda  #permatangpasir  #norahmurah  #bazaar  #wax  #norahpenang 
Celeberated Love of Wan & Tirah
16 Sept 2016

Official Photographer Fadhli Izhar
Assist by Lynnda
Venue Masjid Simpang Empat, Balik Pulau
Outdoor Ecoworld Paya Terubong

#solemnization #solemnizationday #akadnikah #ijabkabul #nikah #photographermalaysia #photographerpenang #malayweddingphotographer #malayweddingphotography #weddingphotographer #weddingphotography #malaysianphotographer #penang #balikpulau #seberangperai #raikancinta #celeberatinglove #celeberating #weddingceremony
Celeberated Love of Wan & Tirah 16 Sept 2016 Official Photographer Fadhli Izhar Assist by Lynnda Venue Masjid Simpang Empat, Balik Pulau Outdoor Ecoworld Paya Terubong #solemnization  #solemnizationday  #akadnikah  #ijabkabul  #nikah  #photographermalaysia  #photographerpenang  #malayweddingphotographer  #malayweddingphotography  #weddingphotographer  #weddingphotography  #malaysianphotographer  #penang  #balikpulau  #seberangperai  #raikancinta  #celeberatinglove  #celeberating  #weddingceremony 
Testimoni Sobellalover.
"Rasa ringan di bibir & warna lawa sangat".
.

Cantik tak ? Ni kod warna Tart Berry. One of my favorite color!! 😍 Still available utk order & tgh sale lagi tau... RM35 jerr.. Harga biasa RM40.😘 .

Order/sbrg pertanyaan:
016-4267406.
.

#lipstik #promosideepavali  #hargapromo #❤️igersmalaysia 
#muamalaysiamakeupartist #Kosmetikmalaysia #makeuplovers #lipmattemurah
#bazaar  #lipmatte #farahnabila
#viralatasinstagram #igshoppenang #makeuplover #jualmakeupori  #farahnabila  #lofattah💕💕💕#bazaarpaknilmurah #zulariffin #bandarperda #seberangjaya #bukitmertajam #bangi
#pulaupinangpulaumutiara #viralmalaysia #viralmalaysia2017 #seberangperai  #agenpenang #titiancinta #gincu #murahmurah
Testimoni Sobellalover. "Rasa ringan di bibir & warna lawa sangat". . Cantik tak ? Ni kod warna Tart Berry. One of my favorite color!! 😍 Still available utk order & tgh sale lagi tau... RM35 jerr.. Harga biasa RM40.😘 . Order/sbrg pertanyaan: 016-4267406. . #lipstik  #promosideepavali  #hargapromo  #❤️igersmalaysia #muamalaysiamakeupartist  #Kosmetikmalaysia  #makeuplovers  #lipmattemurah  #bazaar  #lipmatte  #farahnabila  #viralatasinstagram  #igshoppenang  #makeuplover  #jualmakeupori  #farahnabila  #lofattah 💕💕💕#bazaarpaknilmurah  #zulariffin  #bandarperda  #seberangjaya  #bukitmertajam  #bangi  #pulaupinangpulaumutiara  #viralmalaysia  #viralmalaysia2017  #seberangperai  #agenpenang  #titiancinta  #gincu  #murahmurah 
Sebenarnya dapat feedback pasal vetiver ni bulan August hari tu.. tp SO baru nak share hari ni.
.
Alhamdulillah.. berkat usaha mommies kan.. EO adalah asbab sahaja.. yg penting usaha & terus usaha..
.
EO membantu dalam usaha mommies ni untuk mengahadapi masalah yg dialami anaknya.. Apapun usaha & tawakal kena juga selari.. Percayalah alam semula jadi banyak khasiatnya.. .
LoveSO

#oilylicious #youngliving #essentialoils #younglivingpenang #younglivingmalaysia #yleosoraya #yldistributor #orangutara #seberangperai
Sebenarnya dapat feedback pasal vetiver ni bulan August hari tu.. tp SO baru nak share hari ni. . Alhamdulillah.. berkat usaha mommies kan.. EO adalah asbab sahaja.. yg penting usaha & terus usaha.. . EO membantu dalam usaha mommies ni untuk mengahadapi masalah yg dialami anaknya.. Apapun usaha & tawakal kena juga selari.. Percayalah alam semula jadi banyak khasiatnya.. . LoveSO #oilylicious  #youngliving  #essentialoils  #younglivingpenang  #younglivingmalaysia  #yleosoraya  #yldistributor  #orangutara  #seberangperai 
Celeberated Love of Wan & Tirah
16 Sept 2016

Official Photographer Fadhli Izhar
Assist by Lynnda
Venue Masjid Simpang Empat, Balik Pulau
Outdoor Ecoworld Paya Terubong

#solemnization #solemnizationday #akadnikah #ijabkabul #nikah #photographermalaysia #photographerpenang #malayweddingphotographer #malayweddingphotography #weddingphotographer #weddingphotography #malaysianphotographer #penang #balikpulau #seberangperai #raikancinta #celeberatinglove #celeberating #weddingceremony
Celeberated Love of Wan & Tirah 16 Sept 2016 Official Photographer Fadhli Izhar Assist by Lynnda Venue Masjid Simpang Empat, Balik Pulau Outdoor Ecoworld Paya Terubong #solemnization  #solemnizationday  #akadnikah  #ijabkabul  #nikah  #photographermalaysia  #photographerpenang  #malayweddingphotographer  #malayweddingphotography  #weddingphotographer  #weddingphotography  #malaysianphotographer  #penang  #balikpulau  #seberangperai  #raikancinta  #celeberatinglove  #celeberating  #weddingceremony 
Celeberated Love of Wan & Tirah
16 Sept 2016

Official Photographer Fadhli Izhar
Assist by Lynnda
Venue Masjid Simpang Empat, Balik Pulau
Outdoor Ecoworld Paya Terubong

#solemnization #solemnizationday #akadnikah #ijabkabul #nikah #photographermalaysia #photographerpenang #malayweddingphotographer #malayweddingphotography #weddingphotographer #weddingphotography #malaysianphotographer #penang #balikpulau #seberangperai #raikancinta #celeberatinglove #celeberating #weddingceremony
Celeberated Love of Wan & Tirah 16 Sept 2016 Official Photographer Fadhli Izhar Assist by Lynnda Venue Masjid Simpang Empat, Balik Pulau Outdoor Ecoworld Paya Terubong #solemnization  #solemnizationday  #akadnikah  #ijabkabul  #nikah  #photographermalaysia  #photographerpenang  #malayweddingphotographer  #malayweddingphotography  #weddingphotographer  #weddingphotography  #malaysianphotographer  #penang  #balikpulau  #seberangperai  #raikancinta  #celeberatinglove  #celeberating  #weddingceremony 
Wow!! Promosi sempena Deepavali dah bermula uolls!! Cepat2 grab sebelum promosi tamat &  kehabisan stok. .

RM20 /pc
RP: RM25
.

Promosi sah dari 17 Oktober -21 Oktober sahaja.
.
Kod : PEACH PERFECT
Sobella Birthday Duo Edition.
.

WHATSAPP: 016-4267406.
.

#lipstik #promosideepavali  #hargapromo #❤️igersmalaysia 
#muamalaysiamakeupartist #Kosmetikmalaysia #makeuplovers #lipmattemurah
#bazaar  #lipmatte #farahnabila
#viralatasinstagram #igshoppenang #makeuplover #jualmakeupori  #farahnabila  #lofattah💕💕💕#bazaarpaknilmurah #zulariffin #bandarperda #seberangjaya #bukitmertajam #bangi
#pulaupinangpulaumutiara #viralmalaysia #viralmalaysia2017 #seberangperai  #agenpenang #titiancinta #gincu #murahmurah
Wow!! Promosi sempena Deepavali dah bermula uolls!! Cepat2 grab sebelum promosi tamat & kehabisan stok. . RM20 /pc RP: RM25 . Promosi sah dari 17 Oktober -21 Oktober sahaja. . Kod : PEACH PERFECT Sobella Birthday Duo Edition. . WHATSAPP: 016-4267406. . #lipstik  #promosideepavali  #hargapromo  #❤️igersmalaysia #muamalaysiamakeupartist  #Kosmetikmalaysia  #makeuplovers  #lipmattemurah  #bazaar  #lipmatte  #farahnabila  #viralatasinstagram  #igshoppenang  #makeuplover  #jualmakeupori  #farahnabila  #lofattah 💕💕💕#bazaarpaknilmurah  #zulariffin  #bandarperda  #seberangjaya  #bukitmertajam  #bangi  #pulaupinangpulaumutiara  #viralmalaysia  #viralmalaysia2017  #seberangperai  #agenpenang  #titiancinta  #gincu  #murahmurah 
Wow!! Promosi sempena Deepavali dah bermula uolls!! Cepat2 grab sebelum promosi tamat & kehabisan stok. .

RM20 /pc
RP: RM25
.

Promosi sah dari 17 Oktober -21 Oktober sahaja.
.
Kod : DUSTY BERRY
Sobella Birthday Duo Edition.
.

WHATSAPP: 016-4267406.
.

#lipstik #promosideepavali  #hargapromo #❤️igersmalaysia 
#muamalaysiamakeupartist #Kosmetikmalaysia #makeuplovers #lipmattemurah
#bazaar  #lipmatte #farahnabila
#viralatasinstagram #igshoppenang #makeuplover #jualmakeupori  #farahnabila  #lofattah💕💕💕#bazaarpaknilmurah #zulariffin #bandarperda #seberangjaya #bukitmertajam #bangi
#pulaupinangpulaumutiara #viralmalaysia #viralmalaysia2017 #seberangperai  #agenpenang #titiancinta #gincu #murah
Wow!! Promosi sempena Deepavali dah bermula uolls!! Cepat2 grab sebelum promosi tamat & kehabisan stok. . RM20 /pc RP: RM25 . Promosi sah dari 17 Oktober -21 Oktober sahaja. . Kod : DUSTY BERRY Sobella Birthday Duo Edition. . WHATSAPP: 016-4267406. . #lipstik  #promosideepavali  #hargapromo  #❤️igersmalaysia #muamalaysiamakeupartist  #Kosmetikmalaysia  #makeuplovers  #lipmattemurah  #bazaar  #lipmatte  #farahnabila  #viralatasinstagram  #igshoppenang  #makeuplover  #jualmakeupori  #farahnabila  #lofattah 💕💕💕#bazaarpaknilmurah  #zulariffin  #bandarperda  #seberangjaya  #bukitmertajam  #bangi  #pulaupinangpulaumutiara  #viralmalaysia  #viralmalaysia2017  #seberangperai  #agenpenang  #titiancinta  #gincu  #murah 
Wow!! Promosi sempena Deepavali dah bermula uolls!! Cepat2 grab sebelum promosi tamat &  kehabisan stok. .

RM35 /pc
RP: RM40. .

Promosi sah dari 17 Oktober -21 Oktober sahaja.
.
Kod : HOT PEPPER
.

WHATSAPP: 016-4267406.
.

#lipstik #promosideepavali  #hargapromo #❤️igersmalaysia 
#muamalaysiamakeupartist #Kosmetikmalaysia #makeuplovers #lipmattemurah
#bazaar  #lipmatte #farahnabila
#viralatasinstagram #igshoppenang #makeuplover #jualmakeupori  #farahnabila  #lofattah💕💕💕#bazaarpaknilmurah #zulariffin #bandarperda #seberangjaya #bukitmertajam #bangi
#pulaupinangpulaumutiara #viralmalaysia #viralmalaysia2017 #seberangperai  #agenpenang #titiancinta #gincu #murah
Wow!! Promosi sempena Deepavali dah bermula uolls!! Cepat2 grab sebelum promosi tamat & kehabisan stok. . RM35 /pc RP: RM40. . Promosi sah dari 17 Oktober -21 Oktober sahaja. . Kod : HOT PEPPER . WHATSAPP: 016-4267406. . #lipstik  #promosideepavali  #hargapromo  #❤️igersmalaysia #muamalaysiamakeupartist  #Kosmetikmalaysia  #makeuplovers  #lipmattemurah  #bazaar  #lipmatte  #farahnabila  #viralatasinstagram  #igshoppenang  #makeuplover  #jualmakeupori  #farahnabila  #lofattah 💕💕💕#bazaarpaknilmurah  #zulariffin  #bandarperda  #seberangjaya  #bukitmertajam  #bangi  #pulaupinangpulaumutiara  #viralmalaysia  #viralmalaysia2017  #seberangperai  #agenpenang  #titiancinta  #gincu  #murah 
Wow!! Promosi sempena Deepavali dah bermula uolls!! Cepat2 grab sebelum promosi tamat &  kehabisan stok. .

RM35 /pc
RP: RM40. .

Promosi sah dari 17 Oktober -21 Oktober sahaja.
.
Kod : CORNFLAKE MADU
.

WHATSAPP: 016-4267406.
.

#lipstik #promosideepavali  #hargapromo #❤️igersmalaysia 
#muamalaysiamakeupartist #Kosmetikmalaysia #makeuplovers #lipmattemurah
#bazaar  #lipmatte #farahnabila
#viralatasinstagram #igshoppenang #makeuplover #jualmakeupori  #farahnabila  #lofattah💕💕💕#bazaarpaknilmurah #zulariffin #bandarperda #seberangjaya #bukitmertajam #bangi
#pulaupinangpulaumutiara #viralmalaysia #viralmalaysia2017 #seberangperai  #agenpenang #titiancinta #gincu #murah
Wow!! Promosi sempena Deepavali dah bermula uolls!! Cepat2 grab sebelum promosi tamat & kehabisan stok. . RM35 /pc RP: RM40. . Promosi sah dari 17 Oktober -21 Oktober sahaja. . Kod : CORNFLAKE MADU . WHATSAPP: 016-4267406. . #lipstik  #promosideepavali  #hargapromo  #❤️igersmalaysia #muamalaysiamakeupartist  #Kosmetikmalaysia  #makeuplovers  #lipmattemurah  #bazaar  #lipmatte  #farahnabila  #viralatasinstagram  #igshoppenang  #makeuplover  #jualmakeupori  #farahnabila  #lofattah 💕💕💕#bazaarpaknilmurah  #zulariffin  #bandarperda  #seberangjaya  #bukitmertajam  #bangi  #pulaupinangpulaumutiara  #viralmalaysia  #viralmalaysia2017  #seberangperai  #agenpenang  #titiancinta  #gincu  #murah 
Wow!! Promosi sempena Deepavali dah bermula uolls!! Cepat2 grab sebelum promosi tamat & kehabisan stok. .

RM35 /pc
RP: RM40. .

Promosi sah dari 17 Oktober -21 Oktober sahaja.
.
Kod : PINK VELVET COOKIES
.

WHATSAPP: 016-4267406.
.

#lipstik #promosideepavali  #hargapromo #❤️igersmalaysia 
#muamalaysiamakeupartist #Kosmetikmalaysia #makeuplovers #lipmattemurah
#bazaar  #lipmatte #farahnabila
#viralatasinstagram #igshoppenang #makeuplover #jualmakeupori  #farahnabila  #lofattah💕💕💕#bazaarpaknilmurah #zulariffin #bandarperda #seberangjaya #bukitmertajam #bangi
#pulaupinangpulaumutiara #viralmalaysia #viralmalaysia2017 #seberangperai  #agenpenang #titiancinta #gincu #murah
Wow!! Promosi sempena Deepavali dah bermula uolls!! Cepat2 grab sebelum promosi tamat & kehabisan stok. . RM35 /pc RP: RM40. . Promosi sah dari 17 Oktober -21 Oktober sahaja. . Kod : PINK VELVET COOKIES . WHATSAPP: 016-4267406. . #lipstik  #promosideepavali  #hargapromo  #❤️igersmalaysia #muamalaysiamakeupartist  #Kosmetikmalaysia  #makeuplovers  #lipmattemurah  #bazaar  #lipmatte  #farahnabila  #viralatasinstagram  #igshoppenang  #makeuplover  #jualmakeupori  #farahnabila  #lofattah 💕💕💕#bazaarpaknilmurah  #zulariffin  #bandarperda  #seberangjaya  #bukitmertajam  #bangi  #pulaupinangpulaumutiara  #viralmalaysia  #viralmalaysia2017  #seberangperai  #agenpenang  #titiancinta  #gincu  #murah 
Wow!! Promosi sempena Deepavali dah bermula uolls!! Cepat2 grab sebelum promosi tamat dan kehabisan stok. .

RM35 /pc
RP: RM40. .

Promosi sah dari 17 Oktober -21 Oktober sahaja.
.
Kod : PINK MELON
.

WHATSAPP: 016-4267406.
.

#lipstik #promosideepavali  #hargapromo #❤️igersmalaysia 
#muamalaysiamakeupartist #Kosmetikmalaysia #makeuplovers #lipmattemurah
#bazaar  #lipmatte #farahnabila
#viralatasinstagram #igshoppenang #makeuplover #jualmakeupori  #farahnabila  #lofattah💕💕💕#bazaarpaknilmurah #zulariffin #bandarperda #seberangjaya #bukitmertajam #bangi
#pulaupinangpulaumutiara #viralmalaysia #viralmalaysia2017 #seberangperai  #agenpenang #titiancinta #gincu #murah
Wow!! Promosi sempena Deepavali dah bermula uolls!! Cepat2 grab sebelum promosi tamat dan kehabisan stok. . RM35 /pc RP: RM40. . Promosi sah dari 17 Oktober -21 Oktober sahaja. . Kod : PINK MELON . WHATSAPP: 016-4267406. . #lipstik  #promosideepavali  #hargapromo  #❤️igersmalaysia #muamalaysiamakeupartist  #Kosmetikmalaysia  #makeuplovers  #lipmattemurah  #bazaar  #lipmatte  #farahnabila  #viralatasinstagram  #igshoppenang  #makeuplover  #jualmakeupori  #farahnabila  #lofattah 💕💕💕#bazaarpaknilmurah  #zulariffin  #bandarperda  #seberangjaya  #bukitmertajam  #bangi  #pulaupinangpulaumutiara  #viralmalaysia  #viralmalaysia2017  #seberangperai  #agenpenang  #titiancinta  #gincu  #murah 
Wow!! Promosi sempena Deepavali dah bermula uolls!! Cepat2 grab sebelum promosi tamat dan kehabisan stok. .

RM35 /pc
RP: RM40. .

Promosi sah dari 17 Oktober -21 Oktober sahaja.
.
Kod : TART BERRY
.

WHATSAPP: 016-4267406.
.

#lipstik #promosideepavali  #hargapromo #❤️igersmalaysia 
#muamalaysiamakeupartist #Kosmetikmalaysia #makeuplovers #lipmattemurah
#bazaar  #lipmatte #farahnabila
#viralatasinstagram #igshoppenang #makeuplover #jualmakeupori  #farahnabila  #lofattah💕💕💕#bazaarpaknilmurah #zulariffin #bandarperda #seberangjaya #bukitmertajam #bangi
#pulaupinangpulaumutiara #viralmalaysia #viralmalaysia2017 #seberangperai  #agenpenang #titiancinta #gincu #murahmurah
Wow!! Promosi sempena Deepavali dah bermula uolls!! Cepat2 grab sebelum promosi tamat dan kehabisan stok. . RM35 /pc RP: RM40. . Promosi sah dari 17 Oktober -21 Oktober sahaja. . Kod : TART BERRY . WHATSAPP: 016-4267406. . #lipstik  #promosideepavali  #hargapromo  #❤️igersmalaysia #muamalaysiamakeupartist  #Kosmetikmalaysia  #makeuplovers  #lipmattemurah  #bazaar  #lipmatte  #farahnabila  #viralatasinstagram  #igshoppenang  #makeuplover  #jualmakeupori  #farahnabila  #lofattah 💕💕💕#bazaarpaknilmurah  #zulariffin  #bandarperda  #seberangjaya  #bukitmertajam  #bangi  #pulaupinangpulaumutiara  #viralmalaysia  #viralmalaysia2017  #seberangperai  #agenpenang  #titiancinta  #gincu  #murahmurah 
Wow!! Promosi sempena Deepavali dah bermula uolls!! Cepat2 grab sebelum promosi tamat & kehabisan stok. .

RM35 /pc
RP: RM40. .

Promosi sah dari 17 Oktober -21 Oktober sahaja.
.
Kod : ORANGE KISS
.

WHATSAPP: 016-4267406.
.

#lipstik #promosideepavali  #hargapromo #❤️igersmalaysia 
#muamalaysiamakeupartist #Kosmetikmalaysia #makeuplovers #lipmattemurah
#bazaar  #lipmatte #farahnabila
#viralatasinstagram #igshoppenang #makeuplover #jualmakeupori  #farahnabila  #lofattah💕💕💕#bazaarpaknilmurah #zulariffin #bandarperda #seberangjaya #bukitmertajam #bangi
#pulaupinangpulaumutiara #viralmalaysia #viralmalaysia2017 #seberangperai  #agenpenang #titiancinta #gincu #murahmurah
Wow!! Promosi sempena Deepavali dah bermula uolls!! Cepat2 grab sebelum promosi tamat & kehabisan stok. . RM35 /pc RP: RM40. . Promosi sah dari 17 Oktober -21 Oktober sahaja. . Kod : ORANGE KISS . WHATSAPP: 016-4267406. . #lipstik  #promosideepavali  #hargapromo  #❤️igersmalaysia #muamalaysiamakeupartist  #Kosmetikmalaysia  #makeuplovers  #lipmattemurah  #bazaar  #lipmatte  #farahnabila  #viralatasinstagram  #igshoppenang  #makeuplover  #jualmakeupori  #farahnabila  #lofattah 💕💕💕#bazaarpaknilmurah  #zulariffin  #bandarperda  #seberangjaya  #bukitmertajam  #bangi  #pulaupinangpulaumutiara  #viralmalaysia  #viralmalaysia2017  #seberangperai  #agenpenang  #titiancinta  #gincu  #murahmurah 
MACKINZ BOTOX SERUM
.
FUNGSI & KELEBIHAN MACKINZ BOTOX SERUM
.
✔Memperbaiki kulit rosak akibat pemakaian produk yang tidak bersesuaian atau mengandungi bahan kimia berlebihan
✔Memberikan kelembapan pada kulit
✔Mencerahkan kulit secara semulajadi
✔Menegangkan kulit yang berkedut/garis halus pada kulit wajah
✔Memulihkan masalah kulit sunburn
✔Mengurangkan kedutan juga garis halus pada wajah
✔Mengecilkan liang pori
✔Menghilangkan eyebag
✔Menghilangkan parut parut degil di wajah
✔Melembutkan kulit seawal 7 hari penggunaan
✔Menghilangkan jerawat/jeragat
✔Merawat ekzema pada kulit wajah / badan
✔Melembutkan rambut yang kasar
✔Mengeringkan luka/bisul rekahan tapak kaki.
.
RM45sm
📮EXCLUDE POSTAGE
📱WSAP 0124567670
.
#jualonline#sayajualonline#sayajualkosmetik#bazarpaknilprodukkecantikkan#paknilreviewpercuma#paknilbazaar#igshopmurahmalaysia#serumhoneybeevenom#serumbotox#iflawless#yarramoisturizer#kakishoppingonlinemalaysia#kakimakeupmalaysia#penang#seberangperai#kakishoppingonline
MACKINZ BOTOX SERUM . FUNGSI & KELEBIHAN MACKINZ BOTOX SERUM . ✔Memperbaiki kulit rosak akibat pemakaian produk yang tidak bersesuaian atau mengandungi bahan kimia berlebihan ✔Memberikan kelembapan pada kulit ✔Mencerahkan kulit secara semulajadi ✔Menegangkan kulit yang berkedut/garis halus pada kulit wajah ✔Memulihkan masalah kulit sunburn ✔Mengurangkan kedutan juga garis halus pada wajah ✔Mengecilkan liang pori ✔Menghilangkan eyebag ✔Menghilangkan parut parut degil di wajah ✔Melembutkan kulit seawal 7 hari penggunaan ✔Menghilangkan jerawat/jeragat ✔Merawat ekzema pada kulit wajah / badan ✔Melembutkan rambut yang kasar ✔Mengeringkan luka/bisul rekahan tapak kaki. . RM45sm 📮EXCLUDE POSTAGE 📱WSAP 0124567670 . #jualonline #sayajualonline #sayajualkosmetik #bazarpaknilprodukkecantikkan #paknilreviewpercuma #paknilbazaar #igshopmurahmalaysia #serumhoneybeevenom #serumbotox #iflawless #yarramoisturizer #kakishoppingonlinemalaysia #kakimakeupmalaysia #penang #seberangperai #kakishoppingonline 
MACKINZ SLEEPING MASK
.
ANTARA BAHAN BAHAN ACTIVE:
-Dead sea Mud , Multi mineral, , sea cucumber extract, multi vitamin , oil , hyarulonic acid , honey.
.
FUNGSI UTAMA :
🍃melembabkan kulit wajah
🍃menbuang sel kulit mati
🍃membantu mengawal minyak pada kulit
🍃mencerahkan kulit wajah
🍃mengurangkan garis halus pada wajah
🍃Anti penuaan
.
SAH LULUS KKM ✔️
NOT170903338K
.
RM33sm
📮EXCLUDE POSTAGE
📱WSAP 0124567670
.
#jualonline#paknilbazaar#malaysiaonlineshop#igshopmurahmalaysia#instashoponlinemalaysia#kakishoppingonlinemalaysia#mackinzbotoxserum#mackinzbeautysoap#mackinz#mackinzmask#mackinzavomask#seberangperai#bukitmertajam
MACKINZ SLEEPING MASK . ANTARA BAHAN BAHAN ACTIVE: -Dead sea Mud , Multi mineral, , sea cucumber extract, multi vitamin , oil , hyarulonic acid , honey. . FUNGSI UTAMA : 🍃melembabkan kulit wajah 🍃menbuang sel kulit mati 🍃membantu mengawal minyak pada kulit 🍃mencerahkan kulit wajah 🍃mengurangkan garis halus pada wajah 🍃Anti penuaan . SAH LULUS KKM ✔️ NOT170903338K . RM33sm 📮EXCLUDE POSTAGE 📱WSAP 0124567670 . #jualonline #paknilbazaar #malaysiaonlineshop #igshopmurahmalaysia #instashoponlinemalaysia #kakishoppingonlinemalaysia #mackinzbotoxserum #mackinzbeautysoap #mackinz #mackinzmask #mackinzavomask #seberangperai #bukitmertajam 
Mulakan pagi anda dengan Minkaffee

Sebab aper #MINKAFFE ni sedap

Sedap sebab ade Garam Buluh nie uols ... memang tak pandang kopi lain sejak ada Min Kaffe nie .. bukan setakat rasanya yang enak, malah bagus untuk kesihatan kita juga ... Yang nak kurus ~ minum Min Kaffe
Yang ada Kencing Manis ~ minum Min Kaffe 
Yang ada Darah tinggi ~ minum Min Kaffe 
Yang selalu Migrain ~ minum Min Kaffe
Yang kerap Sembelit ~ minum Min Kaffe
Yang preggy HB rendah ~ minum Min Kaffe 
Yang selalu stress ~ minum Min Kaffe 
Nah! Banyak tau khasiat Min Kaffe nie.. Sebab #kopigarambuluh nie .. ✅low calories (56kcal) per sachets ✅less caffein ✅no sugar ✅no additional preservatives ✅high with minerals ✅sources of magnesium 
Kalau kengkawan semua berminat nak  cuba, jom order dengan Noormizan 📲 018-5711521

#thediamondcircle #minkaffeagent  #kopidiet  #kopigarambuluh #kopirabusta #sedap #lazat #bertenaga #berkhasiat #kopikesihatan #kopiviral #kopikegemaran #asli  #coffelover #noormizanzulkifli #seberangperai #penang #butterworth #agentutara #agentminkaffee
Mulakan pagi anda dengan Minkaffee Sebab aper #MINKAFFE  ni sedap Sedap sebab ade Garam Buluh nie uols ... memang tak pandang kopi lain sejak ada Min Kaffe nie .. bukan setakat rasanya yang enak, malah bagus untuk kesihatan kita juga ... Yang nak kurus ~ minum Min Kaffe Yang ada Kencing Manis ~ minum Min Kaffe Yang ada Darah tinggi ~ minum Min Kaffe Yang selalu Migrain ~ minum Min Kaffe Yang kerap Sembelit ~ minum Min Kaffe Yang preggy HB rendah ~ minum Min Kaffe Yang selalu stress ~ minum Min Kaffe Nah! Banyak tau khasiat Min Kaffe nie.. Sebab #kopigarambuluh  nie .. ✅low calories (56kcal) per sachets ✅less caffein ✅no sugar ✅no additional preservatives ✅high with minerals ✅sources of magnesium Kalau kengkawan semua berminat nak cuba, jom order dengan Noormizan 📲 018-5711521 #thediamondcircle  #minkaffeagent  #kopidiet  #kopigarambuluh  #kopirabusta  #sedap  #lazat  #bertenaga  #berkhasiat  #kopikesihatan  #kopiviral  #kopikegemaran  #asli  #coffelover  #noormizanzulkifli  #seberangperai  #penang  #butterworth  #agentutara  #agentminkaffee