an online Instagram web viewer

#secretcorrea medias

Photos

Aip dah lunch ke korang?
.
Ada yang di antara customers hakak mungkin metabolism rendah dan mengambil masa lama sikit untuk turun berat sebab faktor lemak tepu, obesiti dan jugak umur. So hakak recommend sambil minum #luslimlabeb dan sapu #secretcorrea , korang kena JAGA MAKAN JER kalau nak turun berat badan dengan lebih CEPAT 😍💪🏻
.
Sebab kalau nak kurus, memang kena jaga calories intake dan WAKTU PEMAKANAN yg betul. So ni tips khas dari @viviolet.co utk uols tau 😘😘😘 .
Nak hakak bagi suggestion utk beli package mana? .
🌸WHATSAPP 0192519153🌸
🌸WHATSAPP 0192519153🌸
🌸WHATSAPP 0192519153🌸
.
.
#sayanakkurus #sayajualdetoxtea #detoxtea #luslimlabeb #viviolet #secretcorrea #secretcorrealotion
Aip dah lunch ke korang? . Ada yang di antara customers hakak mungkin metabolism rendah dan mengambil masa lama sikit untuk turun berat sebab faktor lemak tepu, obesiti dan jugak umur. So hakak recommend sambil minum #luslimlabeb  dan sapu #secretcorrea  , korang kena JAGA MAKAN JER kalau nak turun berat badan dengan lebih CEPAT 😍💪🏻 . Sebab kalau nak kurus, memang kena jaga calories intake dan WAKTU PEMAKANAN yg betul. So ni tips khas dari @viviolet.co utk uols tau 😘😘😘 . Nak hakak bagi suggestion utk beli package mana? . 🌸WHATSAPP 0192519153🌸 🌸WHATSAPP 0192519153🌸 🌸WHATSAPP 0192519153🌸 . . #sayanakkurus  #sayajualdetoxtea  #detoxtea  #luslimlabeb  #viviolet  #secretcorrea  #secretcorrealotion 
Assalamualaikum 😍😍
.
Kalau sebelum nie muka bermekup pun alahaiii nampak tak berseri masihh nampak macam tak kena. Nampak kusam sangat. Baik tak payah makeup kan. Kalau orang tanya saya macam mana kulit kusam kembali berseri itu,  jawapan saya inilah gambarannya
Eh bukan gambaran tapi buktinya
.
.
Berbeza kan bila kulit kita kusam dengan kulit cerah berseri. Lagi sedap mata memandang. Makeup tipis tetap nampak cantik. Kalau dulu time period mesti Senggugut teruk. Sekarang hint pun dah takde. Tup tup dia dah muncul. Tahniah sebab dapat manfaat yang baik dari si kenid WD ni
.
.
WD adalah krim khusus merawat kulit dari dalam melalui sapuan dinadi. Diformulasikan menggunakan teknologi nano dimana memberi perlindungan, penyembuhan dan khasiat kepada kulit yang dapat meresap 12 kali lebih pantas ke dalam kulit. Bila dah meresap, bahan bahan hebat dlm WD akan merawat kulit satu demi satu
.
.
Salah satunya Ekstrak Saxifraga Sarmentosa yang memutihkan kulit secara semula jadi, mengurangkan minyak serta mengecilkan pori-pori kulit yang terbuka akibat parut jerawat. Sebab tu ada yang sampai glowing kulit muka bila pori muka yang boleh masuk jari sekarang dah semakin tertutup. Jadi licinlah kulit
.
.
Kan dah kata, siapa konsisten macam ni lah hasilnya. Kulit pinkish glowing semulajadi. Lagi lama calit, lagi cantik kulit. Sebab WD adalah krim yang menjaga dan merawat kulit kita dari dalam. Bahan-bahannya membantu dan menjaga kulit supaya kekal cantik. Asyik jaga part luar je, dalaman terabai. Tanpa sedar, itulah faktor susah nak dapat kulit cantik
.
☎️01127182779
WD RM75 .
.

#kdollbeauty#ajimaura #dexandra #seribella#sugarbelle#sugarbellecosmetic
#nurraysabeauty #dianzvitamin #dms360#kdollbeauty #terapiinstagram
#putihgebu#boosterwhitening
#sugarbelle#mervecosmetic
#bazarpaknil #tatiskincare #awetmuda 
#jerawatpasir#secretcorrea 
#marykaymalaysia #likeforlike
#azanisscarserum #viral#mervecosmetics
#nurraysa #gulagulakurus#ivmist
#jamujelita#ruangrezekihanania
Assalamualaikum 😍😍 . Kalau sebelum nie muka bermekup pun alahaiii nampak tak berseri masihh nampak macam tak kena. Nampak kusam sangat. Baik tak payah makeup kan. Kalau orang tanya saya macam mana kulit kusam kembali berseri itu, jawapan saya inilah gambarannya Eh bukan gambaran tapi buktinya . . Berbeza kan bila kulit kita kusam dengan kulit cerah berseri. Lagi sedap mata memandang. Makeup tipis tetap nampak cantik. Kalau dulu time period mesti Senggugut teruk. Sekarang hint pun dah takde. Tup tup dia dah muncul. Tahniah sebab dapat manfaat yang baik dari si kenid WD ni . . WD adalah krim khusus merawat kulit dari dalam melalui sapuan dinadi. Diformulasikan menggunakan teknologi nano dimana memberi perlindungan, penyembuhan dan khasiat kepada kulit yang dapat meresap 12 kali lebih pantas ke dalam kulit. Bila dah meresap, bahan bahan hebat dlm WD akan merawat kulit satu demi satu . . Salah satunya Ekstrak Saxifraga Sarmentosa yang memutihkan kulit secara semula jadi, mengurangkan minyak serta mengecilkan pori-pori kulit yang terbuka akibat parut jerawat. Sebab tu ada yang sampai glowing kulit muka bila pori muka yang boleh masuk jari sekarang dah semakin tertutup. Jadi licinlah kulit
.
.
Kan dah kata, siapa konsisten macam ni lah hasilnya. Kulit pinkish glowing semulajadi. Lagi lama calit, lagi cantik kulit. Sebab WD adalah krim yang menjaga dan merawat kulit kita dari dalam. Bahan-bahannya membantu dan menjaga kulit supaya kekal cantik. Asyik jaga part luar je, dalaman terabai. Tanpa sedar, itulah faktor susah nak dapat kulit cantik . ☎️01127182779 WD RM75 . . #kdollbeauty #ajimaura  #dexandra  #seribella #sugarbelle #sugarbellecosmetic  #nurraysabeauty  #dianzvitamin  #dms360 #kdollbeauty  #terapiinstagram  #putihgebu #boosterwhitening  #sugarbelle #mervecosmetic  #bazarpaknil  #tatiskincare  #awetmuda  #jerawatpasir #secretcorrea  #marykaymalaysia  #likeforlike  #azanisscarserum  #viral #mervecosmetics  #nurraysa  #gulagulakurus #ivmist  #jamujelita #ruangrezekihanania 
"Bukan janji, tapi pasti"
Baru guna 3 bulan, 2 tiub sc, dah berjaya turun lebih 15 kg.. dagu runcing , v shape.. . . 💚Tak perlu susah2 bersenam
.
💚Tak perlu berdiet
.
💚Tak perlu brpantang ketat
.
💚Sapu2 ja terus kurus 🖒🖒
.

Jom mula sapu sc !! 📱whatsapp - 0134708460

#jomkurus
#jomcantik
#secretcorrea
"Bukan janji, tapi pasti" Baru guna 3 bulan, 2 tiub sc, dah berjaya turun lebih 15 kg.. dagu runcing , v shape.. . . 💚Tak perlu susah2 bersenam . 💚Tak perlu berdiet . 💚Tak perlu brpantang ketat . 💚Sapu2 ja terus kurus 🖒🖒 . Jom mula sapu sc !! 📱whatsapp - 0134708460 #jomkurus  #jomcantik  #secretcorrea 
Masalah anda seperti ini:
.
👉🏻Yang perutnya buncit.
👉🏻Lengan geleber.
👉🏻Doublechin didagu.
👉🏻Paha besar.
.
Krim sejuk ajaib mampu selesaikan masalah di atas dengan cepat & pantas😀
.
⏩Tinggalkan nombor whatsapp @ whatsapp sis 018 2970735👯
.
+TAK PANAS LANGSUNG, SEJUK JERR
+TAK PERLU BERDIET & PANTANG LARANG YANG KETAT.
+TAK PERLU BERLAPAR, TAK PERLU KELUARKAN WANG BERIBU2
.
✔️Saya sendiri dah guna😀😍.
‌‌‌‌✔‌‌Tindakbalas SANGAT CEPAT seawal 3 hari.
.
➡‌‌whatsapp‌‌‍‌‍‍‌ 018 2970735👯
Kami menanti testimoni anda 💖

#malaysia #malaysiashop #langsing #ramping #kurus #kurusmudah #kuruscepat #nakkuruscepat #nakkurus #naksihat #buncit #gemuk #malaysiafashion #malaysiahijab #malaysiawedding #kualalumpur #selangor  #jomkurus  #terapiinstagram #ig_sokongan #igreview #Ootd #kesihatan #Kecantikan #tipskurus #secretcorrea #losyenkurussejuk
Masalah anda seperti ini: . 👉🏻Yang perutnya buncit. 👉🏻Lengan geleber. 👉🏻Doublechin didagu. 👉🏻Paha besar. . Krim sejuk ajaib mampu selesaikan masalah di atas dengan cepat & pantas😀 . ⏩Tinggalkan nombor whatsapp @ whatsapp sis 018 2970735👯 . +TAK PANAS LANGSUNG, SEJUK JERR +TAK PERLU BERDIET & PANTANG LARANG YANG KETAT. +TAK PERLU BERLAPAR, TAK PERLU KELUARKAN WANG BERIBU2 . ✔️Saya sendiri dah guna😀😍. ‌‌‌‌✔‌‌Tindakbalas SANGAT CEPAT seawal 3 hari. . ➡‌‌whatsapp‌‌‍‌‍‍‌ 018 2970735👯 Kami menanti testimoni anda 💖 #malaysia  #malaysiashop  #langsing  #ramping  #kurus  #kurusmudah  #kuruscepat  #nakkuruscepat  #nakkurus  #naksihat  #buncit  #gemuk  #malaysiafashion  #malaysiahijab  #malaysiawedding  #kualalumpur  #selangor  #jomkurus  #terapiinstagram  #ig_sokongan  #igreview  #Ootd  #kesihatan  #Kecantikan  #tipskurus  #secretcorrea  #losyenkurussejuk 
Apa bestnya Secret Correa ni?

1) Sejuk
> Yang alahan lotion panas memang jatuh chenta
> Yang dalam pantang bersalin tak perlu risau baby pijar ke Kalau ibu mereka lupa cuci dengan lepas menyapu lotion

2) Tidak melekit dan tiada bau
> Selesa saja terus menyerap ke kulit > Orang tak perasan pun u olls sedang pakai lotion Kurus,
Takdalah kantoi u nak slim kan kan😊

3) 2 in 1 sebab ada collagen
> Bukan saja lemak cair,
Tapi badan yang dah Kurus jadi firm dan anjal kembali
> Kesan strechmark habis hilang, tumbuh kulit baru tuh

Khas utk yg bergelar wanita... WhatsApp sis sekarang 018 2970735
 #trustedseller
#SlimTanpaUbat #secretcorrea #losyenkurussejuk #tipskurus #tipskempis #terapiinstagram #ig_sokongan #igreview #kesihatan #Kecantikan #potd #Ootd #bazaarpaknil #sayajualonline #sayajual #SetBerpantang #daguruncing #jomkurus #ibuhamil #stretchmarkhilang
Apa bestnya Secret Correa ni? 1) Sejuk > Yang alahan lotion panas memang jatuh chenta > Yang dalam pantang bersalin tak perlu risau baby pijar ke Kalau ibu mereka lupa cuci dengan lepas menyapu lotion 2) Tidak melekit dan tiada bau > Selesa saja terus menyerap ke kulit > Orang tak perasan pun u olls sedang pakai lotion Kurus, Takdalah kantoi u nak slim kan kan😊 3) 2 in 1 sebab ada collagen > Bukan saja lemak cair, Tapi badan yang dah Kurus jadi firm dan anjal kembali > Kesan strechmark habis hilang, tumbuh kulit baru tuh Khas utk yg bergelar wanita... WhatsApp sis sekarang 018 2970735 #trustedseller  #SlimTanpaUbat  #secretcorrea  #losyenkurussejuk  #tipskurus  #tipskempis  #terapiinstagram  #ig_sokongan  #igreview  #kesihatan  #Kecantikan  #potd  #Ootd  #bazaarpaknil  #sayajualonline  #sayajual  #SetBerpantang  #daguruncing  #jomkurus  #ibuhamil  #stretchmarkhilang 
PERUT BUNCIT LEPAS OPERATE 😔
.
Tak kiralah,
Operate lepas bersalin ke,
Operate sebab masalah ketumbuhan seperti cyst ataupun fibroid,
Kebiasaannya Perut akan buncit bila tidak dijaga,
Betul?
.
Berita menarik buat anda, #LotionKurusSejuk Secret Correa boleh kempiskan yang mana dah terlebih tu.
.
[[KENAPA ANDA PERLU SAPU SC'???]] ✔️ Tindakbalas Seawal 3 hari
✔️ Sejuk TAK panas dan dan tidak pijar pada kulit
✔️ Mampu menCAIRkan dan meMECAHkan lemak dari dalam
✔️ MemBENTUK semula tubuh anda
✔️ MemBUANG toxin dlm badan ✔️ MeRATAkan perut yang buncit
✔️ MeRUNCINGkan wajah yang tembam dan menghilangkan dagu berlapis (V-Shape)
✔️ Membuatkan anda berasa KENYANG
.
[[Mengandungi COLLAGEN untuk]]
✔️ MengHILANGkan Selulit/stretchmark/parut
✔️ MenCANTIKkan, meLEMBUTkan, mengHALUSkan dan meNEGANGKAN kulit
✔️ MeLEGAkan sakit kepala, sakit sendi, letih/sengal badan, .
Jom dapatkan sekarang DISKAUN HEBAT menanti anda😊
.
Whatsapp sis Sekarang
018 2970735
.
SECRET CORREA 
Sejuk jerr.. Selimmmm 😍
.
#SecretCorrea #losyenkurus #tipskempis #tipskurus #SetBersalin #SetBerpantang #ibuhamil #ibumengandung #Ootd #potd #kesihatan #Kecantikan #jomkurus #sayajualonline #sayajual #nakkurus #PerutKempis #doublechin
PERUT BUNCIT LEPAS OPERATE 😔 . Tak kiralah, Operate lepas bersalin ke, Operate sebab masalah ketumbuhan seperti cyst ataupun fibroid, Kebiasaannya Perut akan buncit bila tidak dijaga, Betul? . Berita menarik buat anda, #LotionKurusSejuk  Secret Correa boleh kempiskan yang mana dah terlebih tu. . [[KENAPA ANDA PERLU SAPU SC'???]] ✔️ Tindakbalas Seawal 3 hari ✔️ Sejuk TAK panas dan dan tidak pijar pada kulit ✔️ Mampu menCAIRkan dan meMECAHkan lemak dari dalam ✔️ MemBENTUK semula tubuh anda ✔️ MemBUANG toxin dlm badan ✔️ MeRATAkan perut yang buncit ✔️ MeRUNCINGkan wajah yang tembam dan menghilangkan dagu berlapis (V-Shape) ✔️ Membuatkan anda berasa KENYANG . [[Mengandungi COLLAGEN untuk]] ✔️ MengHILANGkan Selulit/stretchmark/parut ✔️ MenCANTIKkan, meLEMBUTkan, mengHALUSkan dan meNEGANGKAN kulit ✔️ MeLEGAkan sakit kepala, sakit sendi, letih/sengal badan, . Jom dapatkan sekarang DISKAUN HEBAT menanti anda😊 . Whatsapp sis Sekarang 018 2970735 . SECRET CORREA Sejuk jerr.. Selimmmm 😍 . #SecretCorrea  #losyenkurus  #tipskempis  #tipskurus  #SetBersalin  #SetBerpantang  #ibuhamil  #ibumengandung  #Ootd  #potd  #kesihatan  #Kecantikan  #jomkurus  #sayajualonline  #sayajual  #nakkurus  #PerutKempis  #doublechin 
Pernah rasa tak perasaan macam ni? >> Aduhh apesal lengan baju ni tak muat, tegap kah aku? >> Kenapa seluar ni ketat tang peha, susahlah cari seluar kalau tang peha besar nanti pinggang pun besar. >> Alamak! Nape aku pakai shawl ni dah macam bentuk telur muka aku? (Sambil cubit² pipi) Hmm pipi aku dah tembam, hilang dagu aku!!! Aarrgghhh!! >> Nak pakai kebaya pun tak boleh ni, perut nampak je macam org pregnant. Malulah! tukar jubah je lah nampaknya~~ Pernah nampak rakan² atau keluarga terkena situasi seperti diatas tak? atau anda sendiri pernah mengalami? 
Nak Sis bantu? Cuma dengan syarat cuba sebotol #SecretCorrea & Sis akan guide sampai jadi! Cuma yg Sis perlukan dari uolls hanya perlu ikut sebiji-sebiji apa yg Sis suruh (Kalau Nak Kurus Cepat) 😘

Boleh whatsapp Sis 018 2970735
#losyenkurussejuk #SECRETCORREA
#terapiinstagram #ig_sokongan #igreview #Ootd #potd #tipskurus #tipskempis #kesihatan #Kecantikan #sayajualonline #sayajual
Pernah rasa tak perasaan macam ni? >> Aduhh apesal lengan baju ni tak muat, tegap kah aku? >> Kenapa seluar ni ketat tang peha, susahlah cari seluar kalau tang peha besar nanti pinggang pun besar. >> Alamak! Nape aku pakai shawl ni dah macam bentuk telur muka aku? (Sambil cubit² pipi) Hmm pipi aku dah tembam, hilang dagu aku!!! Aarrgghhh!! >> Nak pakai kebaya pun tak boleh ni, perut nampak je macam org pregnant. Malulah! tukar jubah je lah nampaknya~~ Pernah nampak rakan² atau keluarga terkena situasi seperti diatas tak? atau anda sendiri pernah mengalami? Nak Sis bantu? Cuma dengan syarat cuba sebotol #SecretCorrea  & Sis akan guide sampai jadi! Cuma yg Sis perlukan dari uolls hanya perlu ikut sebiji-sebiji apa yg Sis suruh (Kalau Nak Kurus Cepat) 😘 Boleh whatsapp Sis 018 2970735 #losyenkurussejuk  #SECRETCORREA  #terapiinstagram  #ig_sokongan  #igreview  #Ootd  #potd  #tipskurus  #tipskempis  #kesihatan  #Kecantikan  #sayajualonline  #sayajual 
[ VIRAL]TRUSTSELLER LOSYEN KURUS SINCE 2015

KORANG PERNAH NAMPAK LOSYEN #SIBIRU
ATAUPUN DIGELAR LOSYEN SEJUTA RAHMAT.
.
SAPU2 BUANG LEMAK
SAPU2 SINGKIR TOKSIN
SAPU2 HILANG SEMBELIT
SAPU2 KULIT CANTIK
.
INILAH DIA LOSYEN #SECRETCORREA " BUKAN JANJI TAPI SGT PASTI

#losyenkurussejuk
[ VIRAL]TRUSTSELLER LOSYEN KURUS SINCE 2015 KORANG PERNAH NAMPAK LOSYEN #SIBIRU  ATAUPUN DIGELAR LOSYEN SEJUTA RAHMAT. . SAPU2 BUANG LEMAK SAPU2 SINGKIR TOKSIN SAPU2 HILANG SEMBELIT SAPU2 KULIT CANTIK . INILAH DIA LOSYEN #SECRETCORREA  " BUKAN JANJI TAPI SGT PASTI #losyenkurussejuk 
Kakak ni memang payah nak #MEMBUANG. Pakai SC, pagi-pagi mesti membuang. Kencing kerap, peluh pun banyak! .

Ala korang ni buat buat tak paham pulak. Susah membuanggg tu, #Sembelit la. Seksa kan kalau sembelit. Lama menung dalam bilik kecik. Peluh merecik macam pusing stadium 4 round. Tu belum kira sound system rosak lagi 😂😂 Percayalah. Kalau korang ada masalah sembelit, badan anda lambat sikit nak kurus. Sebab tu ramai pengguna #LosyenKurusSejuk ni bg feedback positif. Sembelit yang berkurun pun setel lepas amalkan SC. .
#secretcorrea #losyenkurussejuk #Teamfazira #tipskempis #tipskurus #SetBerpantang #ibumengandung #SetBersalin #sembelit #terapiinstagram #ig_sokongan #igreview #Ootd #potd #konsisten #kesihatan #Kecantikan #takperludiet #losyenkurus #sayajualonline #sayajual
Kakak ni memang payah nak #MEMBUANG . Pakai SC, pagi-pagi mesti membuang. Kencing kerap, peluh pun banyak! . Ala korang ni buat buat tak paham pulak. Susah membuanggg tu, #Sembelit  la. Seksa kan kalau sembelit. Lama menung dalam bilik kecik. Peluh merecik macam pusing stadium 4 round. Tu belum kira sound system rosak lagi 😂😂 Percayalah. Kalau korang ada masalah sembelit, badan anda lambat sikit nak kurus. Sebab tu ramai pengguna #LosyenKurusSejuk  ni bg feedback positif. Sembelit yang berkurun pun setel lepas amalkan SC. . #secretcorrea  #losyenkurussejuk  #Teamfazira  #tipskempis  #tipskurus  #SetBerpantang  #ibumengandung  #SetBersalin  #sembelit  #terapiinstagram  #ig_sokongan  #igreview  #Ootd  #potd  #konsisten  #kesihatan  #Kecantikan  #takperludiet  #losyenkurus  #sayajualonline  #sayajual 
Wow..wow..hanya 1 tiub saje pelbagai kegunaannya..sangat sesuai digunakan utk seisi keluarga..jimatkan!! Lotion SECRET CORREA ni lotion multipurpose..multifunction..multiaged..😊😊😊 *sesuai utk semua jenis kulit
*sesuai utk semua peringkat umur
*sesuai utk golongan lelaki juga
.
Bestkan..bestkan..👍👍👍 whatsapp 018 3970735 segera .🌻 #secretcorrea
#secretcorreaserikembangan
#secrecorreaasia
#losyenkurus
#losyensejuk
#losyenkurussejuk
#reshape
#vshape
#slimraya
#ig_sokongan 
#terapiinstagram
Wow..wow..hanya 1 tiub saje pelbagai kegunaannya..sangat sesuai digunakan utk seisi keluarga..jimatkan!! Lotion SECRET CORREA ni lotion multipurpose..multifunction..multiaged..😊😊😊 *sesuai utk semua jenis kulit *sesuai utk semua peringkat umur *sesuai utk golongan lelaki juga . Bestkan..bestkan..👍👍👍 whatsapp 018 3970735 segera .🌻 #secretcorrea  #secretcorreaserikembangan  #secrecorreaasia  #losyenkurus  #losyensejuk  #losyenkurussejuk  #reshape  #vshape  #slimraya  #ig_sokongan  #terapiinstagram 
Huwaaalaaa ! 😱. Baru sapu-sapu maanja kt bodi dengan 3tiub sc dah 12 kilo lost dah nampak langsing macam Miss World..
.
Dari 91kg dah jadi 79kg!
.
Cuba bayangkan anda seperti Pn Huza ni juga. Sapu 2kali sehari je berat turun jadi 79kg. Fuhhh! lagi merecikkk la..kannn
.
Korang nak jg macam ni..mudah jee dgn bantuan #secretcorrea #losyenkurussejuk anda boleh selimmelim gojess mojess cengginiiiiiii👍👍👍👍
.
Nak mereciikkk. jom whatsapp ☘018 2970735☘  #secretcorrea #1rumah1sc #ibuberpantang
#ibubersalin #bengkung #ibumengandung #PerutKempis #daguruncing #tipskurus #tipskempis #ramping #kempisperutbuncit #kesihatan #Kecantikan #terapiinstagram #ig_sokongan #igreview #Ootd #potd #losyensejukjer #sayajualonline #sayajual
Huwaaalaaa ! 😱. Baru sapu-sapu maanja kt bodi dengan 3tiub sc dah 12 kilo lost dah nampak langsing macam Miss World.. . Dari 91kg dah jadi 79kg! . Cuba bayangkan anda seperti Pn Huza ni juga. Sapu 2kali sehari je berat turun jadi 79kg. Fuhhh! lagi merecikkk la..kannn . Korang nak jg macam ni..mudah jee dgn bantuan #secretcorrea  #losyenkurussejuk  anda boleh selimmelim gojess mojess cengginiiiiiii👍👍👍👍 . Nak mereciikkk. jom whatsapp ☘018 2970735☘ #secretcorrea  #1rumah1sc  #ibuberpantang  #ibubersalin  #bengkung  #ibumengandung  #PerutKempis  #daguruncing  #tipskurus  #tipskempis  #ramping  #kempisperutbuncit  #kesihatan  #Kecantikan  #terapiinstagram  #ig_sokongan  #igreview  #Ootd  #potd  #losyensejukjer  #sayajualonline  #sayajual 
2 kotak KOPI dah selamat bertukar Tangan pada Customer pagi ni. Nak rasai keenakan Secret Correa Coffee boleh whatsapp zety www.wasap.my/601110770524 untuk details

BukanJanjiTapiPasti💃
#ZetyAnuarOhsemRich
#StokisKlang
#SecretCorrea
ID : 02220 02
2 kotak KOPI dah selamat bertukar Tangan pada Customer pagi ni. Nak rasai keenakan Secret Correa Coffee boleh whatsapp zety www.wasap.my/601110770524 untuk details BukanJanjiTapiPasti💃 #ZetyAnuarOhsemRich  #StokisKlang  #SecretCorrea  ID : 02220 02
2 kotak KOPI dah selamat bertukar Tangan pada Customer pagi ni. Nak rasai keenakan Secret Correa Coffee boleh whatsapp zety www.wasap.my/601110770524 untuk details

BukanJanjiTapiPasti💃
#ZetyAnuarOhsemRich
#StokisKlang
#SecretCorrea
ID : 02220 02
2 kotak KOPI dah selamat bertukar Tangan pada Customer pagi ni. Nak rasai keenakan Secret Correa Coffee boleh whatsapp zety www.wasap.my/601110770524 untuk details BukanJanjiTapiPasti💃 #ZetyAnuarOhsemRich  #StokisKlang  #SecretCorrea  ID : 02220 02
Mohon maaf diatas kesilapan sis dibawah menggunakan #secretcorrea beliau terpaksa menanggung segala kesan tindakbalas yang sangat menyorokkan hati tanpa ada kesan sampingan ::
.
NAMPAK TAK BEZA?
Memang nampak beza kan
.
ni la yg bestnya Losyen Secret Correa
Sapu sapu je
lemak hilang entah ke mana
badan makin slim
Berat makin kurang .
seronok tak terkata
.
korang nak seronok macam ni tak?
.
jom whatsapp sekarang jgk!
📣018 2970735📣
#teamfazira #secretcorrea #losyenkurussejuk #SetBerpantang #ibuhamil #ibumengandung #tipskempis #tipskurus #daguruncing #PerutKempis #pehakecil #pinggangramping #losyenkurus #Kecantikan #kesihatan #sembelit #takperludiet #terapiinstagram #ig_sokongan #igreview #Ootd #potd #trustedseller #sayajualonline #sayajual #tiadakesansampingan #original
Mohon maaf diatas kesilapan sis dibawah menggunakan #secretcorrea  beliau terpaksa menanggung segala kesan tindakbalas yang sangat menyorokkan hati tanpa ada kesan sampingan :: . NAMPAK TAK BEZA? Memang nampak beza kan . ni la yg bestnya Losyen Secret Correa Sapu sapu je lemak hilang entah ke mana badan makin slim Berat makin kurang . seronok tak terkata . korang nak seronok macam ni tak? . jom whatsapp sekarang jgk! 📣018 2970735📣 #teamfazira  #secretcorrea  #losyenkurussejuk  #SetBerpantang  #ibuhamil  #ibumengandung  #tipskempis  #tipskurus  #daguruncing  #PerutKempis  #pehakecil  #pinggangramping  #losyenkurus  #Kecantikan  #kesihatan  #sembelit  #takperludiet  #terapiinstagram  #ig_sokongan  #igreview  #Ootd  #potd  #trustedseller  #sayajualonline  #sayajual  #tiadakesansampingan  #original 
Perubahan ketara hanya dgn sapuan '1 TUBE Losyen SC'
'Bukan Janji, Tapi Pasti'. 😍
.
Tq sis.. sbb sudi kongsikan testimoni ni 😍😍😍
.
WhatsApp sis
🎈018 2970735🎈
#trustedseller #terapiinstagram
#SecretCorrea #losyenkurussejuk #ig_sokongan #igreview #tipskurus #tipskempis #doublechin #vshape #SetBerpantang #SetBersalin #ibuhamil #losyenkurus #PerutKempis #Ootd #potd  #freegift #sayajualonline #sayajual #original #Halal #tiadakesansampingan
Perubahan ketara hanya dgn sapuan '1 TUBE Losyen SC' 'Bukan Janji, Tapi Pasti'. 😍 . Tq sis.. sbb sudi kongsikan testimoni ni 😍😍😍 . WhatsApp sis 🎈018 2970735🎈 #trustedseller  #terapiinstagram  #SecretCorrea  #losyenkurussejuk  #ig_sokongan  #igreview  #tipskurus  #tipskempis  #doublechin  #vshape  #SetBerpantang  #SetBersalin  #ibuhamil  #losyenkurus  #PerutKempis  #Ootd  #potd  #freegift  #sayajualonline  #sayajual  #original  #Halal  #tiadakesansampingan 
==========================
STRETCHMARK MAKIN PUDAR ?
========================== .
.
Tak perlu risau lagi dengan kesan parut selepas bersalin. Sapu je Losyen Kurus Sejuk, kesan parut semakin pudar. .
Bukti ? Haaa akak kita ni dh pun jd testimoni. Anda tunggu apa lagi ? Whatsapp untuk grab losyen anda :) 🤗018 2970735🤗

#SuriSlimSihat
#PencairLemakDiperut
#secretcorrea
#losyenkurussejuk
#slim #Ootd
#beauty #potd
#kurusselamat
#kurustanpadiet
#kurustanpalapar
#eczema
#bersalinnormal
#berpantang
#kuruslangsing
#dietatkinmalaysia
#bajubesar
#malaysia
#terapiinstagram
#ig_sokongan
#sideincomemalaysia
#dropshipdiperlukan
#SayaPakaiSayaJual
#Serbaguna
========================== STRETCHMARK MAKIN PUDAR ? ========================== . . Tak perlu risau lagi dengan kesan parut selepas bersalin. Sapu je Losyen Kurus Sejuk, kesan parut semakin pudar. . Bukti ? Haaa akak kita ni dh pun jd testimoni. Anda tunggu apa lagi ? Whatsapp untuk grab losyen anda :) 🤗018 2970735🤗 #SuriSlimSihat  #PencairLemakDiperut  #secretcorrea  #losyenkurussejuk  #slim  #Ootd  #beauty  #potd  #kurusselamat  #kurustanpadiet  #kurustanpalapar  #eczema  #bersalinnormal  #berpantang  #kuruslangsing  #dietatkinmalaysia  #bajubesar  #malaysia  #terapiinstagram  #ig_sokongan  #sideincomemalaysia  #dropshipdiperlukan  #SayaPakaiSayaJual  #Serbaguna 
Alhamdulillah... pakai sehari sekali je dh boleh turun 5kg... klau pki due kali sehari lak bp plk turun kan.... yg penting jgn putus asa dan konsisten...xnk ke kurus sebelum raya ni... promosi "kempen Kempis Perut" masih brlangsung. Diskaun trlajak murah okay. So cpt2 dpt dari sis! Sis nk bg sesiapa yg beli 3 tiub ke atas free gift best2 punyer tau.. Whatsapp sis 018 2970735😍

#losyenkurus
#secretcorreamalaysia 
#secretcorrea #potd #czer #kempisperutbuncit #kesihatan
#secretcoreacollagen 
#kurusbajet #terapiinstagram
#kurus #tipskempis #Kecantikan
#kurusmudah #ig_sokongan
#kurusbadan #Ootd
#tipskurus #igreview #trustedseller
Alhamdulillah... pakai sehari sekali je dh boleh turun 5kg... klau pki due kali sehari lak bp plk turun kan.... yg penting jgn putus asa dan konsisten...xnk ke kurus sebelum raya ni... promosi "kempen Kempis Perut" masih brlangsung. Diskaun trlajak murah okay. So cpt2 dpt dari sis! Sis nk bg sesiapa yg beli 3 tiub ke atas free gift best2 punyer tau.. Whatsapp sis 018 2970735😍 #losyenkurus  #secretcorreamalaysia  #secretcorrea  #potd  #czer  #kempisperutbuncit  #kesihatan  #secretcoreacollagen  #kurusbajet  #terapiinstagram  #kurus  #tipskempis  #Kecantikan  #kurusmudah  #ig_sokongan  #kurusbadan  #Ootd  #tipskurus  #igreview  #trustedseller