an online Instagram web viewer

#segar medias

Photos

IT'S FRESH PROMOOO, 15k for 2 bottles 📣📣📣
Only for this week yaaa* 😆😆 Buruan peseeen.... *Stok terbatas

#fresh #minuman #drinks #thaitea #greentea #minumanbotol #minumansegar #minumantangerang #minumanenak #dessert #segar #enak #murah #tanpapengawet #icedrink #ice #teh #mojito #pudding #silkypudding #halal
Dessert puding kelapa !! Terbuat dari kelapa yang asli , dimakan langsung aja Enak apalagi klo dingin2 Makin maknyoss la.Homemade buatan owner sendiri Tanpa pengawet/pemanis ,Dan Kita menggunakan gula batu untuk gulanya, so sangat Aman juga until anak2..#dessert#pudingkelapa#sehat#segar#healthy#homemade#medan#kotamedan#kulinermedan#halal#ssonigiri#onigiri#tuna#mentai#chickenteriyaki#rendang#mayo#enak#murah#cemilan#oleholeh#oleholehmedan#cemilanmedan#cemilanenak#cemilanhalal#tanpapemanis#tanpapewarna#
Dessert puding kelapa !! Terbuat dari kelapa yang asli , dimakan langsung aja Enak apalagi klo dingin2 Makin maknyoss la.Homemade buatan owner sendiri Tanpa pengawet/pemanis ,Dan Kita menggunakan gula batu untuk gulanya, so sangat Aman juga until anak2..#dessert #pudingkelapa #sehat #segar #healthy #homemade #medan #kotamedan #kulinermedan #halal #ssonigiri #onigiri #tuna #mentai #chickenteriyaki #rendang #mayo #enak #murah #cemilan #oleholeh #oleholehmedan #cemilanmedan #cemilanenak #cemilanhalal #tanpapemanis #tanpapewarna #
Wohoo senang Kali la owner, dessert Kita asik di mention food lovers 😍
Buruan diorder Biar gak penasaran lagi liat testimoni Kita , gak kenal gak sayang la kata orang 😎
#dessert#pudingkelapa#sehat#segar#healthy#homemade#medan#kotamedan#kulinermedan#halal#ssonigiri#onigiri#tuna#mentai#chickenteriyaki#rendang#mayo#enak#murah#cemilan#oleholeh#oleholehmedan#cemilanmedan#cemilanenak#cemilanhalal#tanpapemanis#tanpapewarna#
Manisnya passsss, kelapa nya banyak Dan gak pelit lohh , nah terbukti kan guys dessert Kita ini gak kalah enaknya dengan cemilan Kita juga , klo owner yang bilang mah gak percaya , tpi yang ini lsng dari yang icip lo bilang enaknya, mantap jiwa..buruan diorder guys , hati2 bisa buat ketagihan loh... #dessert#pudingkelapa#sehat#segar#healthy#homemade#medan#kotamedan#kulinermedan#halal#ssonigiri#onigiri#tuna#mentai#chickenteriyaki#rendang#mayo#enak#murah#cemilan#oleholeh#oleholehmedan#cemilanmedan#cemilanenak#cemilanhalal#tanpapemanis#tanpapewarna#
Manisnya passsss, kelapa nya banyak Dan gak pelit lohh , nah terbukti kan guys dessert Kita ini gak kalah enaknya dengan cemilan Kita juga , klo owner yang bilang mah gak percaya , tpi yang ini lsng dari yang icip lo bilang enaknya, mantap jiwa..buruan diorder guys , hati2 bisa buat ketagihan loh... #dessert #pudingkelapa #sehat #segar #healthy #homemade #medan #kotamedan #kulinermedan #halal #ssonigiri #onigiri #tuna #mentai #chickenteriyaki #rendang #mayo #enak #murah #cemilan #oleholeh #oleholehmedan #cemilanmedan #cemilanenak #cemilanhalal #tanpapemanis #tanpapewarna #
Enak banget untuk dessert Kita ini, yuks buruan diorder guys untuk rasa gak perlu diragukan lagi, dijamin ketagihan dech...#dessert#pudingkelapa#sehat#segar#healthy#homemade#medan#kotamedan#kulinermedan#halal#ssonigiri#onigiri#tuna#mentai#chickenteriyaki#rendang#mayo#enak#murah#cemilan#oleholeh#oleholehmedan#cemilanmedan#cemilanenak#cemilanhalal#tanpapemanis#tanpapewarna
ternyata refreshing tu enak.....pa lg ini yg seger2...happy swimming... #swim #swimming #refreshing #berenang #owabong #segar #like #like4like #instapics #instapict #latepost
🔥🔥 #BERITABAIK UNTUK PEMINAT #IKANKELI #SEGAR !
.
🐠🐠🐠🐠🐠
.
Anda peminat ikan keli dan tinggal disekitar #sungaibuloh #subangbestari #kotadamansara ??
.
.
KAMI ADA BERITA YANG SANGAT BEST UNTUK ANDA
===========================================
.
Kami merupakan PEMBEKAL IKAN KELI sekitar selangor.
.
Kami menyediakan perkhidmatan #HOMEDELIVERY
.
Tempahan ikan keli terus ke rumah anda" 🚗 🚗 🚗
.
.
Apa bestnya ikan keli kami ni?..
.
🐠 Dijamin Halal - Ikan hanya diberi makan pallet
🐠 Isi ikan yang KENYAL & SEGAR
🐠 Isi ikan TIDAK BERBAU HANYIR
🐠 Ikan DAH SIAP SIANG& BERSIH
🐠 Dah boleh GORENG TERUS!
.
.
Haa, best kan, nak tahu berapa harga SPECIAL kami untuk semua?
.
✅ Ikan Keli Segar : 1 KG - RM 6.00
✅ Ikan Keli Segar SIAP SIANG: 1 KG - RM 6.50
✅ Ikan Keli Segar PERAPAN (READY GORENG): 1 KG - RM.8.00
.
#INFO : 1 KG bersamaan dengan 4 - 6 ekor ikan keli
.
. 
Berminat untuk buat tempahan? jangan tunggu lagi..boleh terus Whatapps saya Faiz dengan KLIK link dibawah 📲📲:
.
.
➜ http://www.wasap.my/60173458116/ikankeli
➜ http://www.wasap.my/60173458116/ikankeli
➜ http://www.wasap.my/60173458116/ikankeli
.
.
⏰ PROMOSI PENGENALAN : .
PERCUMA penghantaran terus ke rumah anda bagi tempahan > 2 KG.
HARGA ISTIMEWA untuk tempahan borong 10 KG ke atas..
.
Servis dan ikan terbaik dari kami untuk anda!
.
(>‿◠)✌️, Faiz
.
P/S : Fuh, teringat pulak dekat ikan keli sambal berlada dengan masak lemak ciliapi. Jom wat untuk cik suami! confirm bertambah sayang.

#ikankelisegar #ikankeli #ikankelisiapsiang #ikankelihalal
🔥🔥 #BERITABAIK  UNTUK PEMINAT #IKANKELI  #SEGAR  ! . 🐠🐠🐠🐠🐠 . Anda peminat ikan keli dan tinggal disekitar #sungaibuloh  #subangbestari  #kotadamansara  ?? . . KAMI ADA BERITA YANG SANGAT BEST UNTUK ANDA =========================================== . Kami merupakan PEMBEKAL IKAN KELI sekitar selangor. . Kami menyediakan perkhidmatan #HOMEDELIVERY  . Tempahan ikan keli terus ke rumah anda" 🚗 🚗 🚗 . . Apa bestnya ikan keli kami ni?.. . 🐠 Dijamin Halal - Ikan hanya diberi makan pallet 🐠 Isi ikan yang KENYAL & SEGAR 🐠 Isi ikan TIDAK BERBAU HANYIR 🐠 Ikan DAH SIAP SIANG& BERSIH 🐠 Dah boleh GORENG TERUS! . . Haa, best kan, nak tahu berapa harga SPECIAL kami untuk semua? . ✅ Ikan Keli Segar : 1 KG - RM 6.00 ✅ Ikan Keli Segar SIAP SIANG: 1 KG - RM 6.50 ✅ Ikan Keli Segar PERAPAN (READY GORENG): 1 KG - RM.8.00 . #INFO  : 1 KG bersamaan dengan 4 - 6 ekor ikan keli . . Berminat untuk buat tempahan? jangan tunggu lagi..boleh terus Whatapps saya Faiz dengan KLIK link dibawah 📲📲: . . ➜ http://www.wasap.my/60173458116/ikankeli ➜ http://www.wasap.my/60173458116/ikankeli ➜ http://www.wasap.my/60173458116/ikankeli . . ⏰ PROMOSI PENGENALAN : . PERCUMA penghantaran terus ke rumah anda bagi tempahan > 2 KG. HARGA ISTIMEWA untuk tempahan borong 10 KG ke atas.. . Servis dan ikan terbaik dari kami untuk anda! . (>‿◠)✌️, Faiz . P/S : Fuh, teringat pulak dekat ikan keli sambal berlada dengan masak lemak ciliapi. Jom wat untuk cik suami! confirm bertambah sayang. #ikankelisegar  #ikankeli  #ikankelisiapsiang  #ikankelihalal 
Puding kelapa yang sangat best seller ini, udah Enak sehat lagi..mulai dari anak2 sampai orang tua suka banget, ini dia yang sering dicari Cari, buruan order dessert sehat Dan murah ini 😘

#dessert#pudingkelapa#sehat#segar#healthy#homemade#medan#kotamedan#kulinermedan#halal#ssonigiri#onigiri#tuna#mentai#chickenteriyaki#rendang#mayo#enak#murah#cemilan#oleholeh#oleholehmedan#cemilanmedan#cemilanenak#cemilanhalal
Sis ada berita baikkk pagi ni‼️‼️ Promosi HQ💃🏼💃🏼
========================================
Sempena Menyambut awal muharam, HQ berbesar hati menawarkan Promosi Awal Muharam khas buat customer tersayang bermula 21 sept -30 Sept
..
💥1 botol Shampoo Santan RM35
💥2 botol Shampoo Santan RM65
..
Combo 1 Shampoo Santan + 1 Wonder Hair  Rm89

Cepat² apa tunggu lagi! Jimat habis ni.
🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸
.
Nak try❓❓
Whatsapp sis 📲0127734515 .
Postage: RM8 SM
#murahmurahje 
#murahmurah ••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••
#cantik #cantikmeletop #malaysia #gebugebas #produkkecantikan #produkhalal #larispanas #magicdetoxjb #magicdetoxjohor #johorbahru #lawa #kesihatan #segar #bahansemulajadi #organik #original #jimat #buangminyak #jeragat #jerawat #detoxviral #shampoo #shampoosantan #vitamin #sihat #segar #kelemumur #minyak
Sis ada berita baikkk pagi ni‼️‼️ Promosi HQ💃🏼💃🏼 ======================================== Sempena Menyambut awal muharam, HQ berbesar hati menawarkan Promosi Awal Muharam khas buat customer tersayang bermula 21 sept -30 Sept .. 💥1 botol Shampoo Santan RM35 💥2 botol Shampoo Santan RM65 .. Combo 1 Shampoo Santan + 1 Wonder Hair Rm89 Cepat² apa tunggu lagi! Jimat habis ni. 🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸 . Nak try❓❓ Whatsapp sis 📲0127734515 . Postage: RM8 SM #murahmurahje  #murahmurah  •••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••• #cantik  #cantikmeletop  #malaysia  #gebugebas  #produkkecantikan  #produkhalal  #larispanas  #magicdetoxjb  #magicdetoxjohor  #johorbahru  #lawa  #kesihatan  #segar  #bahansemulajadi  #organik  #original  #jimat  #buangminyak  #jeragat  #jerawat  #detoxviral  #shampoo  #shampoosantan  #vitamin  #sihat  #segar  #kelemumur  #minyak 
Sis ada berita baikkk pagi ni‼️‼️ Promosi HQ💃🏼💃🏼
========================================
Sempena Menyambut awal muharam, HQ berbesar hati menawarkan Promosi Awal Muharam khas buat customer tersayang bermula 21 sept -30 Sept
..
💥1 botol Shampoo Santan RM35
💥2 botol Shampoo Santan RM65
..
Combo 1 Shampoo Santan + 1 Wonder Hair  Rm89

Cepat² apa tunggu lagi! Jimat habis ni.
🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸
.
Nak try❓❓
Whatsapp sis 📲0127734515 .
Postage: RM8 SM
#murahmurahje 
#murahmurah ••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••
#cantik #cantikmeletop #malaysia #gebugebas #produkkecantikan #produkhalal #larispanas #magicdetoxjb #magicdetoxjohor #johorbahru #lawa #kesihatan #segar #bahansemulajadi #organik #original #jimat #buangminyak #jeragat #jerawat #detoxviral #shampoo #shampoosantan #vitamin #sihat #segar #kelemumur #minyak
Sis ada berita baikkk pagi ni‼️‼️ Promosi HQ💃🏼💃🏼 ======================================== Sempena Menyambut awal muharam, HQ berbesar hati menawarkan Promosi Awal Muharam khas buat customer tersayang bermula 21 sept -30 Sept .. 💥1 botol Shampoo Santan RM35 💥2 botol Shampoo Santan RM65 .. Combo 1 Shampoo Santan + 1 Wonder Hair Rm89 Cepat² apa tunggu lagi! Jimat habis ni. 🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸 . Nak try❓❓ Whatsapp sis 📲0127734515 . Postage: RM8 SM #murahmurahje  #murahmurah  •••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••• #cantik  #cantikmeletop  #malaysia  #gebugebas  #produkkecantikan  #produkhalal  #larispanas  #magicdetoxjb  #magicdetoxjohor  #johorbahru  #lawa  #kesihatan  #segar  #bahansemulajadi  #organik  #original  #jimat  #buangminyak  #jeragat  #jerawat  #detoxviral  #shampoo  #shampoosantan  #vitamin  #sihat  #segar  #kelemumur  #minyak 
Bagi yang belom tau... nak kasi tau ni...pad lexee ni memang bagus. kalau u all kata tak bagus...pun kena beli gak... sebab memang bagus...Paham ke paham.ha...ha...ha

Ikuti perkembangan update saya setiap hari saya akan sampaikan info apanya yang bagus sangat dengan pad lexee ni ya... Jom Inbox segera
SAMBIL SIHAT SAMBIL MENJANA INCOME

Rakan niaga juga diperlukan.

Contact / whassap 📲#0139883189 📲#0139883189
#hafsahStokisRedlife
#lexee #kapas100% #activeOxigen #ionNegativeStrip #technologyGermenNJepun #serapanPower #27kaliGanda #lembut #selesa #segar #antikebocoran #antikanser #antibakteria #antimeroyan #freeVaginaTestKit #aluminiumFoil #expiredDate3tahun #polimer #freeBPA #pengudaraanBaik
Bagi yang belom tau... nak kasi tau ni...pad lexee ni memang bagus. kalau u all kata tak bagus...pun kena beli gak... sebab memang bagus...Paham ke paham.ha...ha...ha Ikuti perkembangan update saya setiap hari saya akan sampaikan info apanya yang bagus sangat dengan pad lexee ni ya... Jom Inbox segera SAMBIL SIHAT SAMBIL MENJANA INCOME Rakan niaga juga diperlukan. Contact / whassap 📲#0139883189  📲#0139883189  #hafsahStokisRedlife  #lexee  #kapas100 % #activeOxigen  #ionNegativeStrip  #technologyGermenNJepun  #serapanPower  #27kaliGanda  #lembut  #selesa  #segar  #antikebocoran  #antikanser  #antibakteria  #antimeroyan  #freeVaginaTestKit  #aluminiumFoil  #expiredDate3tahun  #polimer  #freeBPA  #pengudaraanBaik 
BATUK DAN SELSEMA?
=======================.
.
Adakah anak anda jenis yang susah makan ubat?
.
Adakah anda sedang mengandung dan tidak boleh makan ubat sembarangan?
.
Adakah anda perlu mengelak mengambil ubat-ubat yang akan menyebabkan anda mengantuk kerana perlu berada dlm keadaan sedar untuk sesuatu tujuan?
.
Cubalah tips berikut:
.
Untuk anak, semburkan iv mist pada air mandian anak dan mandikan anak dengan air cmpuran iv mist tadi. In Sha Allah batuk n selsema anak sembuh.
.
Spray IVMist pada tisu dan sedut baunya dalam-dalam sehingga terasa di tekak anda. Untuk lebih berkesan, boleh juga sapu di hidung, leher dan dada.
.
Semoga cepat sembuh
Sembur sembur segar.
WhatsApp 010-9209585
.
#IVMist #IVSoap #AromaticNanoOil #MagicOil #PenawarMujarab #AllInOne #FirstAidKit #SemburSemburSembuh #Segar #InShaaAllah 
#whatsapp010-9209585 #StokisIVMistsgbesar #sgbesarcod
#trustseller #terlajaklaris #terapiinstagram #bazarpaknil
#wasap0109209585
BATUK DAN SELSEMA? =======================. . Adakah anak anda jenis yang susah makan ubat? . Adakah anda sedang mengandung dan tidak boleh makan ubat sembarangan? . Adakah anda perlu mengelak mengambil ubat-ubat yang akan menyebabkan anda mengantuk kerana perlu berada dlm keadaan sedar untuk sesuatu tujuan? . Cubalah tips berikut: . Untuk anak, semburkan iv mist pada air mandian anak dan mandikan anak dengan air cmpuran iv mist tadi. In Sha Allah batuk n selsema anak sembuh. . Spray IVMist pada tisu dan sedut baunya dalam-dalam sehingga terasa di tekak anda. Untuk lebih berkesan, boleh juga sapu di hidung, leher dan dada. . Semoga cepat sembuh Sembur sembur segar. WhatsApp 010-9209585 . #IVMist  #IVSoap  #AromaticNanoOil  #MagicOil  #PenawarMujarab  #AllInOne  #FirstAidKit  #SemburSemburSembuh  #Segar  #InShaaAllah  #whatsapp010 -9209585 #StokisIVMistsgbesar  #sgbesarcod  #trustseller  #terlajaklaris  #terapiinstagram  #bazarpaknil  #wasap0109209585 
Assalammualaikum.
.
Bismillah.
.
Ni respon customer masa sembang2 tnya inisiatif customer jika mengalami masalah kesihatan:-😁😁 Kalau dahulu saya sakit kepala guna minyak jenama A
Kalau dahulu saya sakit perut guna minyak jenama B
Kalau dahulu saya selsema guna minyak jenama C
Bile nak balik kampung, nak travel jauh semua minyak saya angkut sampai penuh beg..😩😊🙆
.
Tapi sekarang tidak lagi dgn sebotol IVMIST semua penyakit luaran saya boleh guna, tiada had. Sembur aje insyaallah sembuh dgn izinnya. .
#Ivmist sesuai utk seisi keluarga dari kecil hingga ke warga emas. Nampak berbaloi tak ?? Botolnya yg ringan, mudah di bawa ke mana-mana dan menjimatkan ruangan beg kite. 
Alhamdulillah ia membantu memudahkan kehidupan saya, membantu memulihkan tahap kesihatan saya dan keluarga yang penting harga JIMAT. 
Bau aromaticnya jugak membuatkan saya nk spray selalu..Heheeh

#whatsapp 0123109661 kaksofia
.
#ivmist
#ivkids
#ivsoap
#ivmistmagicoil
#ivmistmujarab
#resdung
#penawarresdung
#segar
#berkualiti
#senggugut
#migrain
#ekzema
#surirumah
#wanita
#bazarpaknil
#bazarpaknilmurah
#lokalbrand
#sayajualonlinemurah
#mesrawudhuk
#ajimaura
#terapiinstagram
#terlajaklaris
#sayajualsayaguna
#sakitkepala
#sakitbelakang
#wangsamaju
#setapak
Assalammualaikum. . Bismillah. . Ni respon customer masa sembang2 tnya inisiatif customer jika mengalami masalah kesihatan:-😁😁 Kalau dahulu saya sakit kepala guna minyak jenama A Kalau dahulu saya sakit perut guna minyak jenama B Kalau dahulu saya selsema guna minyak jenama C Bile nak balik kampung, nak travel jauh semua minyak saya angkut sampai penuh beg..😩😊🙆 . Tapi sekarang tidak lagi dgn sebotol IVMIST semua penyakit luaran saya boleh guna, tiada had. Sembur aje insyaallah sembuh dgn izinnya. . #Ivmist  sesuai utk seisi keluarga dari kecil hingga ke warga emas. Nampak berbaloi tak ?? Botolnya yg ringan, mudah di bawa ke mana-mana dan menjimatkan ruangan beg kite. Alhamdulillah ia membantu memudahkan kehidupan saya, membantu memulihkan tahap kesihatan saya dan keluarga yang penting harga JIMAT. Bau aromaticnya jugak membuatkan saya nk spray selalu..Heheeh #whatsapp  0123109661 kaksofia . #ivmist  #ivkids  #ivsoap  #ivmistmagicoil  #ivmistmujarab  #resdung  #penawarresdung  #segar  #berkualiti  #senggugut  #migrain  #ekzema  #surirumah  #wanita  #bazarpaknil  #bazarpaknilmurah  #lokalbrand  #sayajualonlinemurah  #mesrawudhuk  #ajimaura  #terapiinstagram  #terlajaklaris  #sayajualsayaguna  #sakitkepala  #sakitbelakang  #wangsamaju  #setapak 
Pasti mau kan minum teh yang nggak cuma manis, minum Teh Rio aja. Udah manis, seger lagi. Komplit deh. 
#teh #rio #teh #pilihan #manis #berkualitas #daun #segar #di #petik #sejuk #pagi #prosalina #radio #jember #explorejember #jemberhits #jemberbanget #beritajember #bondowoso #bondowosopunya #bondowosobagus #explorebondowoso
Pasti mau kan minum teh yang nggak cuma manis, minum Teh Rio aja. Udah manis, seger lagi. Komplit deh. 
#teh #rio #teh #pilihan #manis #berkualitas #daun #segar #di #petik #sejuk #pagi #prosalina #radio #jember #explorejember #jemberhits #jemberbanget #beritajember #bondowoso #bondowosopunya #bondowosobagus #explorebondowoso
#kingicecafe #jatosmall #thaitea #cream #ice #freshdrink #fresh #segar #eskuwut #escampur #cappucinolatte #vanillalatte  panas gini kalau gak mampir ke @king.ice.cafe di foodcourt @jatosmall_info bisa rugi banget!! Karena kami cuma menyediakan minuman segar yg asli segarnya!!! Gak nyoba bakal nyesel!! Buruan merapat, pas banget malam mingguan!! 😋 🍸🍹🍧👍🍟
Petua Hilangkan Migrain Tanpa "Panadol"⛔💊 Kenapa Dan Cara Mengatasi Masalah Migrain:

Mengikut Adalah penyebab Migrain Mengikut Kementerian Kesihatan Malaysia: 🔸Tekanan(tension headache)
🔹Kemurungan
🔸Pengecutan Salur darah
🔹Penyakit serta ketegangan dalam mata
🔸Sakit gigi dan tulang
🔹Tekanan darah tinggi
🔸Suhu badan terlalu panas
🔹Angin Ahmar

Petua Hilangkan Migrain Tanpa "Panadol"⛔💊 1)Guna Limau Kasturi
-Perahkan limau kasturi atas kepala dan ramas-ramaskan rambut anda sambil picit kawasan yang rasa sakit.
(Lagi baik,Kulit limau jangan dibuang,masukkan kedalam mangkuk berisi air bersih,titiskan beberapa semburan #IVMistOil,dan jiruskan keatas kepala dan badan)

2)Rehatkan Diri
-Orang selalu cakap,tidak elok makan panadol selalu,
Apabila anda diserang migrain,cari tempat sunyi dan baring,sembur #IVMist diatas kepala dan ratakan,ratakan guna sikat,Tidak perlu dibasuh.
(Cari tempat rehat yang gelap atau pun kurang cahaya)
*Tidur 5minit yang berkualiti sudah cukup

3)Seperti langkah satu,air jirusan kepala tadi boleh disimpan sedikit,dan celupkan kain bersin kain bersin,letakkan didahi
Air yang mengndungi #IVMist dapat menyejukkan dan mengegarkan kepala anda.

4)Rendam Kaki didalam Air -Ambil besen,masukkan air,dan sertakan beberapa semburan #IVMist.Rendam kaki anda selama 30minit,Insyaallah anda dapat rasakan kelegaan dari sakit kepala tadi.

Perkongsian Ini adalah berdasarkan pengalaman pengguna sebelum ini.

Masalah Sakit Kepala dan migrain menyerang tidak tentu masa,Jadi sebagai peserdiaan bawalah #IVMist bersama anda kemana sahaja.

BOLEH JUGA DIBAWAH BERTERAWIH,MANA TAHU ADA MAKCIK2 LENGUH BOLEH SEMBUR DEKAT DIORANG. "IVMist tidak mengandungi bahan Terlarang atau Kimia,Boleh dibawa solat"

Sila Kongsikan Posting Ini kepada rakan2 anda.

Untuk Mendapatkan Produk #IVMist
#0199142457
#sembur2#segar
#ivmistpelbagaifungsi
#hangatberangin
#melegakan

#JomShare0199142457
Petua Hilangkan Migrain Tanpa "Panadol"⛔💊 Kenapa Dan Cara Mengatasi Masalah Migrain: Mengikut Adalah penyebab Migrain Mengikut Kementerian Kesihatan Malaysia: 🔸Tekanan(tension headache) 🔹Kemurungan 🔸Pengecutan Salur darah 🔹Penyakit serta ketegangan dalam mata 🔸Sakit gigi dan tulang 🔹Tekanan darah tinggi 🔸Suhu badan terlalu panas 🔹Angin Ahmar Petua Hilangkan Migrain Tanpa "Panadol"⛔💊 1)Guna Limau Kasturi -Perahkan limau kasturi atas kepala dan ramas-ramaskan rambut anda sambil picit kawasan yang rasa sakit. (Lagi baik,Kulit limau jangan dibuang,masukkan kedalam mangkuk berisi air bersih,titiskan beberapa semburan #IVMistOil ,dan jiruskan keatas kepala dan badan) 2)Rehatkan Diri -Orang selalu cakap,tidak elok makan panadol selalu, Apabila anda diserang migrain,cari tempat sunyi dan baring,sembur #IVMist  diatas kepala dan ratakan,ratakan guna sikat,Tidak perlu dibasuh. (Cari tempat rehat yang gelap atau pun kurang cahaya) *Tidur 5minit yang berkualiti sudah cukup 3)Seperti langkah satu,air jirusan kepala tadi boleh disimpan sedikit,dan celupkan kain bersin kain bersin,letakkan didahi Air yang mengndungi #IVMist  dapat menyejukkan dan mengegarkan kepala anda. 4)Rendam Kaki didalam Air -Ambil besen,masukkan air,dan sertakan beberapa semburan #IVMist .Rendam kaki anda selama 30minit,Insyaallah anda dapat rasakan kelegaan dari sakit kepala tadi. Perkongsian Ini adalah berdasarkan pengalaman pengguna sebelum ini. Masalah Sakit Kepala dan migrain menyerang tidak tentu masa,Jadi sebagai peserdiaan bawalah #IVMist  bersama anda kemana sahaja. BOLEH JUGA DIBAWAH BERTERAWIH,MANA TAHU ADA MAKCIK2 LENGUH BOLEH SEMBUR DEKAT DIORANG. "IVMist tidak mengandungi bahan Terlarang atau Kimia,Boleh dibawa solat" Sila Kongsikan Posting Ini kepada rakan2 anda. Untuk Mendapatkan Produk #IVMist  #0199142457  #sembur2 #segar  #ivmistpelbagaifungsi  #hangatberangin  #melegakan  #JomShare0199142457 
Makasih orderannya tante, makin awet, makin canti makin sehat yaa..😍😍😍 Apa manfaat primeskin phytocell dan kenapa beliau semangat memakainya??? Karena👇👇👇
1. Mengencangkan kulit
2 Mengurangi flek hitam pada kulit
3. Mengurangi tampilan garis halus dan kerutan
4. Menstimulasi produksi kolagen kulit
5. Membantu melembabkan dan menjaga kehalusan kulit
6. Membantu mencerahkan kulit
7. Membantu memperbaki tekstur kulit

Minat?? Inbox

Lin Sribanowati
Pin DC4081C3
ig cantik_sehat_kekinian
Wa 081321204171
line lin_sribanowati 
#serum#phtocellserum
#applephytocell
#alphinerosephytocell
#grapesphytocell
#primeskinserum#antiaging
#collagen#flekhitam#jerawat
#penuaandini#kulitsehat#segar
#cantik#muda#bajubangkok
#kulinerjakarta#mamamuda
#gayaseleb#alaartis#bandung
#distributorresmi
Makasih orderannya tante, makin awet, makin canti makin sehat yaa..😍😍😍 Apa manfaat primeskin phytocell dan kenapa beliau semangat memakainya??? Karena👇👇👇 1. Mengencangkan kulit 2 Mengurangi flek hitam pada kulit 3. Mengurangi tampilan garis halus dan kerutan 4. Menstimulasi produksi kolagen kulit 5. Membantu melembabkan dan menjaga kehalusan kulit 6. Membantu mencerahkan kulit 7. Membantu memperbaki tekstur kulit Minat?? Inbox Lin Sribanowati Pin DC4081C3 ig cantik_sehat_kekinian Wa 081321204171 line lin_sribanowati #serum #phtocellserum  #applephytocell  #alphinerosephytocell  #grapesphytocell  #primeskinserum #antiaging  #collagen #flekhitam #jerawat  #penuaandini #kulitsehat #segar  #cantik #muda #bajubangkok  #kulinerjakarta #mamamuda  #gayaseleb #alaartis #bandung  #distributorresmi 
Segar sepanjang hari.  Gunakanlah Deodorant & Antiperspirant Roll-On.Sebotol tahan sehingga +-6bulan. Sangat jimat! Tukarlah kepada jenama ini. #postagerm7 #deodorant #feelfresh #kluang#bazarpaknilprodukkecantikan #kecantikan #wangi #segar
Cuaca panass bgini.. hawanya pingin minum es truuss.. sampe tenggorokan sakit.. Dari pagi udah nyimpen pepaya di kulkas.. langsung deh di potong2..peresin jeruk lemon... uuhh.. suegernyaaa.... haus juga jadi ilang.... bagus buat daya tahan tubuh juga niihh... mari makann..😉😋 .
.
#fuit#papay#lemon#healthyfood #foodies #fruty#refreshing#yummy#nomnom#segar#dietpepayalemon#tasty#delicious#foodblogger #foodporn #igers
Aduhh... Lucu banget sihh ibu ini kasihh testimoninyaa... .
.
Anyway.. Makasih yaaa ibu ibu hits.. Sudah beli dan jadi pelanggan Setia thai tea kami... .
.
NOONA _THAI TEA ( SEHAT.. MENYEGARKAN) ❤
.
.
#jual #thaitea #sehat #segar #enak #murah #like4like
Aduhh... Lucu banget sihh ibu ini kasihh testimoninyaa... . . Anyway.. Makasih yaaa ibu ibu hits.. Sudah beli dan jadi pelanggan Setia thai tea kami... . . NOONA _THAI TEA ( SEHAT.. MENYEGARKAN) ❤ . . #jual  #thaitea  #sehat  #segar  #enak  #murah  #like4like 
Sabun mandi alami untuk kesehatan kulit. #sabun#cair#kesehatan#alami#segar
#Repost @s3a_purnama (@get_repost)
・・・
Yeuh barudaks, aing boga minuman yang reqomended bgt buat kalians semua, dijamin mun nginum ieu, nu jomblo bakal boga kabogoh ( mun beungeut na hade eta oge jeung loba duit )
Yeuh ngarana mocktails, seugeur siah guyss juara aslinaaaa.. Langsung weh kadieu tah bisi rek meuli mh, kuyyyy 
Itu tau @ngefyur
.
.
.
.
.
.
.
.
.
#fyur #ngefyur #minuman #enak #segar #mocktail #mocktails #jjs #jalan2 #sore #jalansore #jajan #jajananmajalengka #leuwimunding #leuwimundinghits #majalengka #majalengkahits #kuliner #kulinermajalengka #cirebon #kuningan #indonesia
#Repost  @s3a_purnama (@get_repost) ・・・ Yeuh barudaks, aing boga minuman yang reqomended bgt buat kalians semua, dijamin mun nginum ieu, nu jomblo bakal boga kabogoh ( mun beungeut na hade eta oge jeung loba duit ) Yeuh ngarana mocktails, seugeur siah guyss juara aslinaaaa.. Langsung weh kadieu tah bisi rek meuli mh, kuyyyy Itu tau @ngefyur . . . . . . . . . #fyur  #ngefyur  #minuman  #enak  #segar  #mocktail  #mocktails  #jjs  #jalan2  #sore  #jalansore  #jajan  #jajananmajalengka  #leuwimunding  #leuwimundinghits  #majalengka  #majalengkahits  #kuliner  #kulinermajalengka  #cirebon  #kuningan  #indonesia 
Setelah beraktifitas sepanjang hari di panasnya matahari, pulang2 mandi pake shower gel dari oriflame yg ada scrubnya... enak wanginya n segar... badan jadi bersih dan harum..
#showergel#oriflameseptember#exfoliatingshowergel#raspberrymint#scrub#segar
Hari yang panas...
Cuaca yang cerah dan silau...
Santai dirumah...
Mending makan Asinan Bogor.... Bissmillah

#sianghari #panas #asemmanispedas #asinan #asinanbogor #segar #fruits #hotspicysweet #Indonesiafood #bogor #bogorfoodies
Halooo gaes, lama mincu gak muncul ya di ig, pada kangen nggak sih? Huahaaha.. Hee panas lo rek, ayo mampir dulu ke kedai mincu minum jus yg sueger tiada tara.. Mumpung mincu punya yg spesial buat km.

#kulinersby #kulinerhits #minumankekinian #kedaijus #segar #sehat #berkhasiat #unik #variatif #nikmat #mantab
siang2 gini ngemil #stroberi .. segeeerrr .
.
#sehat #pejuanghidupsehat #pejuangsehat #semangat #nodiet #segar
TAK CUKUP TIDUR MESTI LETIH...DAH LETIH MESTI MUKA XBERMAYA..
.
Kesian nye lahai....dah tu ambil masa sejam pergi SPA la...
.
Apa???malas nak pergi saloon tapi nak spa...
.
Ayoyo....mudah jer...EJA BEUATY AND SPA kan ada...pm je...
.
===========================================
Apa yg best dengan services EJA BEUATY AND SPA nie
===========================================
.
1. Perkhidmatan terus ke tempat/ rumah anda.
2. Pakej rawatan spa yang sangat berpatutan dari spa berkedai
3. Lebih selesa dan yakin di tempat sendirii
4. Dapat menjimatkan masa 
5. Boleh dilakukan bila2 masa yg anda selesa
.
Nampak....akak ada...jom pm saya segera untuk info lanjut...0195684887...
.
TIME TO RELAKS
.
#spamurah #spapengantin #spabertunang
#spaibumengandung #pakejbajetpengantin
#makeupbajet #pengantinbajet #bodyscrub
#mandianaromaterapi #facialglow #facialglowvshape
#rendamankakiantistress #spamuslimah #serumrose #essentialroseoil #putrajaya #cyberjaya #klang #shahalam #banting #subangjaya #masalahkulit #parut #penuaan #kulitkering #selangor #cantik #sihat #segar #glowing
TAK CUKUP TIDUR MESTI LETIH...DAH LETIH MESTI MUKA XBERMAYA.. . Kesian nye lahai....dah tu ambil masa sejam pergi SPA la... . Apa???malas nak pergi saloon tapi nak spa... . Ayoyo....mudah jer...EJA BEUATY AND SPA kan ada...pm je... . =========================================== Apa yg best dengan services EJA BEUATY AND SPA nie =========================================== . 1. Perkhidmatan terus ke tempat/ rumah anda. 2. Pakej rawatan spa yang sangat berpatutan dari spa berkedai 3. Lebih selesa dan yakin di tempat sendirii 4. Dapat menjimatkan masa 5. Boleh dilakukan bila2 masa yg anda selesa . Nampak....akak ada...jom pm saya segera untuk info lanjut...0195684887... . TIME TO RELAKS . #spamurah  #spapengantin  #spabertunang  #spaibumengandung  #pakejbajetpengantin  #makeupbajet  #pengantinbajet  #bodyscrub  #mandianaromaterapi  #facialglow  #facialglowvshape  #rendamankakiantistress  #spamuslimah  #serumrose  #essentialroseoil  #putrajaya  #cyberjaya  #klang  #shahalam  #banting  #subangjaya  #masalahkulit  #parut  #penuaan  #kulitkering  #selangor  #cantik  #sihat  #segar  #glowing 
Yukk ikutan ngeramein event baru kita, kamu bisa menguji kreatifitas  menulis dan juga kemapuan desain kamu disini :D link nya ini ya http://marimas.com/antihoax/
.
.
.
#antihoax #menulis #eventmarimas #lombamenulis #marimas #marimasjerukjepang #japanorange #jeruk #orange #japan #japanese #fruit #juice #fresh #segar #jus #produkindonesia #info #lucu #fun #happy #senang
Butuh kesegaran di siang ini, es legen siwalan aku datang 😍😋
.
.
pic : @jogjacarimakan .
#streetfood 
#drink
#minuman 
#waterice 
#segar
Diluar panas bingitz,,d ademin dulu ama #es #sirup #strawberry #ice #segar #fresh #fruit #drink #water #watercolor
This is sooo Good!! .
.
.
.
.
.
.
.
.
.
#PopIce #JapaneseMatcha #Matcha #GreenTea #GoodDrink #Cool #Enak #Segar #MinumanEnak #Makyus #TehHijau
Nge Es dulu biar hati dan pikiran adem 😊😊😊😊
#esteller #esserut #segar #minumes #mygirl #mylovelygirl #sukadifoto #artosmall #istanamie
Sis ada berita baikkk pagi ni‼️‼️ Promosi HQ💃🏼💃🏼
========================================
Sempena Menyambut awal muharam, HQ berbesar hati menawarkan Promosi Awal Muharam khas buat customer tersayang bermula 21 sept -30 Sept
..
💥1 botol Shampoo Santan RM35
💥2 botol Shampoo Santan RM65
..
Combo 1 Shampoo Santan + 1 Wonder Hair  Rm89

Cepat² apa tunggu lagi! Jimat habis ni.
🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸
.
Nak try❓❓
Whatsapp sis 📲0127734515 .
Postage: RM8 SM
#murahmurahje 
#murahmurah ••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••
#cantik #cantikmeletop #malaysia #gebugebas #produkkecantikan #produkhalal #larispanas #magicdetoxjb #magicdetoxjohor #johorbahru #lawa #kesihatan #segar #bahansemulajadi #organik #original #jimat #buangminyak #jeragat #jerawat #detoxviral #shampoo #shampoosantan #vitamin #sihat #segar #kelemumur #minyak
Sis ada berita baikkk pagi ni‼️‼️ Promosi HQ💃🏼💃🏼 ======================================== Sempena Menyambut awal muharam, HQ berbesar hati menawarkan Promosi Awal Muharam khas buat customer tersayang bermula 21 sept -30 Sept .. 💥1 botol Shampoo Santan RM35 💥2 botol Shampoo Santan RM65 .. Combo 1 Shampoo Santan + 1 Wonder Hair Rm89 Cepat² apa tunggu lagi! Jimat habis ni. 🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸 . Nak try❓❓ Whatsapp sis 📲0127734515 . Postage: RM8 SM #murahmurahje  #murahmurah  •••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••• #cantik  #cantikmeletop  #malaysia  #gebugebas  #produkkecantikan  #produkhalal  #larispanas  #magicdetoxjb  #magicdetoxjohor  #johorbahru  #lawa  #kesihatan  #segar  #bahansemulajadi  #organik  #original  #jimat  #buangminyak  #jeragat  #jerawat  #detoxviral  #shampoo  #shampoosantan  #vitamin  #sihat  #segar  #kelemumur  #minyak 
KANDUNGAN BAHAN-BAHAN UTAMA SHAMPOO SANTAN‼️‼️‼️
🌴🌴🌴🌴🌴
4 bahan penting dalam Shampoo Santan ialah santan, minyak kelapa, minyak oren & minyak rosemary...
..
🌸Coconut Milk (Santan Kelapa)
👉 menyuburkan kulit kepala & rambut
👉 mengawal minyak berlebihan
👉 mengelakkan botak & rambut beruban
.
🌸Coconut Oil (Minyak Kelapa)
👉 menguatkan rambut
👉 melembutkan rambut
👉 melawan kelemumur & rambut bercabang .
.
🌸Sweet Orange Essential Oil
👉 melegakan kegatalan kulit kepala
👉 merangsang pertumbuhan rambut
👉 bau yang segar
.
🌸Rosemary Essential Oil
👉 mengelakkan keguguran rambut
👉 merawat kelemumur
👉 merawat kulit kepala kering
..
🌴🌴🌴🌴🌴🌴🌴🌴🌴🌴🌴
.
Nak try❓❓
Whatsapp sis 📲0127734515 .
Shampoo Santan: RM35 (250ml)
Wonder Hair: Rm59 (60ml)
Postage: RM8 SM
#murahmurahje 
#murahmurah ••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••
#cantik #cantikmeletop #malaysia #gebugebas #produkkecantikan #produkhalal #larispanas #magicdetoxjb #magicdetoxjohor #johorbahru #lawa #kesihatan #segar #bahansemulajadi #organik #original #jimat #buangminyak #jeragat #jerawat #detoxviral #shampoo #shampoosantan #vitamin #sihat #segar #kelemumur #minyak
KANDUNGAN BAHAN-BAHAN UTAMA SHAMPOO SANTAN‼️‼️‼️ 🌴🌴🌴🌴🌴 4 bahan penting dalam Shampoo Santan ialah santan, minyak kelapa, minyak oren & minyak rosemary... .. 🌸Coconut Milk (Santan Kelapa) 👉 menyuburkan kulit kepala & rambut 👉 mengawal minyak berlebihan 👉 mengelakkan botak & rambut beruban . 🌸Coconut Oil (Minyak Kelapa) 👉 menguatkan rambut 👉 melembutkan rambut 👉 melawan kelemumur & rambut bercabang . . 🌸Sweet Orange Essential Oil 👉 melegakan kegatalan kulit kepala 👉 merangsang pertumbuhan rambut 👉 bau yang segar . 🌸Rosemary Essential Oil 👉 mengelakkan keguguran rambut 👉 merawat kelemumur 👉 merawat kulit kepala kering .. 🌴🌴🌴🌴🌴🌴🌴🌴🌴🌴🌴 . Nak try❓❓ Whatsapp sis 📲0127734515 . Shampoo Santan: RM35 (250ml) Wonder Hair: Rm59 (60ml) Postage: RM8 SM #murahmurahje  #murahmurah  •••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••• #cantik  #cantikmeletop  #malaysia  #gebugebas  #produkkecantikan  #produkhalal  #larispanas  #magicdetoxjb  #magicdetoxjohor  #johorbahru  #lawa  #kesihatan  #segar  #bahansemulajadi  #organik  #original  #jimat  #buangminyak  #jeragat  #jerawat  #detoxviral  #shampoo  #shampoosantan  #vitamin  #sihat  #segar  #kelemumur  #minyak 
tqvm dear mempercayai rangkaian produk iv beauty.
.
sis ni berminat nak mencuba;
🎀iv mist
🎀iv soap
🎀iv bright
.
antara produk hot yang sentiasa mendapat permintaan! malah repeat order. dah cuba pasti jatuh cinta! tak percaya? jom cuba hari ini. wh0107911878
.
#ivmistpelbagaifungsi
#sembur2#segar
#ivmistpenawarekzema
#ivmistpenawarresdung
#bazaaronline
#bazaarpaknil
#pagisabtu
#pasartanilarkin
🍉🍐🍹🍻
#menudapurku 
#galeridapurku 
#supbuah 
#doyancooking 
#segar
Es dawet, monggo...
#instapic #instadrink #fresh #lekker #segar #indonesia #java
Udh bolak balik mnum,air es,makan buah,makan rujak,tp masih aj haus,pas di cek,eh ternyata haus kasih syg 😅
#satnight
#marimakan 😁✌
--------------------------------
.
#buah #buahsegar #fruits #jenisbuah #jajanan #healtyfruit #healthy #enak #segar #rujak #happyweekend #happysatnight #happysaturday #edisijomblo #wowkuliner #wowbuah #dyodoran #wowlaper #makan #streetfood #explorejakarta #dagelan #doubletap #jktfooddestination #jktinfo #jktfoodbang #hendichristjajan #hendichrist
Udh bolak balik mnum,air es,makan buah,makan rujak,tp masih aj haus,pas di cek,eh ternyata haus kasih syg 😅 #satnight  #marimakan  😁✌ -------------------------------- . #buah  #buahsegar  #fruits  #jenisbuah  #jajanan  #healtyfruit  #healthy  #enak  #segar  #rujak  #happyweekend  #happysatnight  #happysaturday  #edisijomblo  #wowkuliner  #wowbuah  #dyodoran  #wowlaper  #makan  #streetfood  #explorejakarta  #dagelan  #doubletap  #jktfooddestination  #jktinfo  #jktfoodbang  #hendichristjajan  #hendichrist 
Life is better with good friends and sweet drinks. Let’s have some #SCafe CHOCO COOKIES Milkshake Frappe and enjoy quality time with your best friends. Happy Saturyay! 🍹🎉
.
#SCafeIsTheNewTrend
.
.
#SCafe #SeenakBuatanCafe #IncrediblyEasy #UndeniablyTasty #MilkshakeKekinian
The Green Tea Kayo Silky Dessert... It's green and fresh... Menemani siang yg terik... Slurp... Yg segeer2... Hmmm nikmaaat tiada tara.. #silkypudding #silkydesserts #greentea #kayofood #solusisegar #segar
Nikmati siang ini dengan #FRUITY nya yuk ... Healthy and Delicious ......
#staminabooster
( #pisang #alpukat #kacangijo )

#milktea #bubble #drinks

#enaknyasehat #fruity #transmartdepok #depok #infodepok #enak #sehat #segar #healthy #delicious #drink 
PESAN LEBIH MUDAH DI #gofood
POWERED BY #gojek

WA : +62 811-2432-852
Www.ilovefruity.com
Bagi yang belom tau... nak kasi tau ni...pad lexee ni memang bagus. kalau u all kata tak bagus...pun kena beli gak... sebab memang bagus...Paham ke paham.ha...ha...ha

Ikuti perkembangan update saya setiap hari saya akan sampaikan info apanya yang bagus sangat dengan pad lexee ni ya... Jom Inbox segera
SAMBIL SIHAT SAMBIL MENJANA INCOME

Rakan niaga juga diperlukan.

Contact / whassap 📲📲 01123171023

#lexee #kapas100% #activeOxigen #ionNegativeStrip #technologyGermenNJepun #serapanPower #27kaliGanda #lembut #selesa #segar #antikebocoran #antikanser #antibakteria #antimeroyan #freeVaginaTestKit #aluminiumFoil #expiredDate3tahun #polimer #freeBPA #pengudaraanBaik
Bagi yang belom tau... nak kasi tau ni...pad lexee ni memang bagus. kalau u all kata tak bagus...pun kena beli gak... sebab memang bagus...Paham ke paham.ha...ha...ha Ikuti perkembangan update saya setiap hari saya akan sampaikan info apanya yang bagus sangat dengan pad lexee ni ya... Jom Inbox segera SAMBIL SIHAT SAMBIL MENJANA INCOME Rakan niaga juga diperlukan. Contact / whassap 📲📲 01123171023 #lexee  #kapas100 % #activeOxigen  #ionNegativeStrip  #technologyGermenNJepun  #serapanPower  #27kaliGanda  #lembut  #selesa  #segar  #antikebocoran  #antikanser  #antibakteria  #antimeroyan  #freeVaginaTestKit  #aluminiumFoil  #expiredDate3tahun  #polimer  #freeBPA  #pengudaraanBaik 
Selamat siang!

Es Teler Durian kami siap menyegarkan harimu!
Durian punya manfaat baik lho, 1 cangkir durian mengandung 80 persen vitamin C yang dibutuhkan tubuh dalam satu hari. Vitamin C juga berfungsi dalam pembentukan kolagen pada kulit dan meningkatkan sistem imun tubuh. Selain itu, durian juga mencukupi asupan vitamin B-6 yang dibutuhkan dalam tubuh setiap hari.
Dan di dalam Es Teler kita juga ada buah Alpukat yang mengandung vitamin E tinggi, yang membantu untuk menjaga kesehatan secara keseluruhan.
Segar dan bermanfaat!

Outlet: jl. Karah Agung 43D (sebelah Alfamart)
Kami juga menerima pesanan untuk acara spesial atau sekedar cemilan di kantor!
085730723700

#surabaya #foodporn #esteler #camilan #segar #surabayafood #durian #nongkrongseru
Selamat siang! Es Teler Durian kami siap menyegarkan harimu! Durian punya manfaat baik lho, 1 cangkir durian mengandung 80 persen vitamin C yang dibutuhkan tubuh dalam satu hari. Vitamin C juga berfungsi dalam pembentukan kolagen pada kulit dan meningkatkan sistem imun tubuh. Selain itu, durian juga mencukupi asupan vitamin B-6 yang dibutuhkan dalam tubuh setiap hari. Dan di dalam Es Teler kita juga ada buah Alpukat yang mengandung vitamin E tinggi, yang membantu untuk menjaga kesehatan secara keseluruhan. Segar dan bermanfaat! Outlet: jl. Karah Agung 43D (sebelah Alfamart) Kami juga menerima pesanan untuk acara spesial atau sekedar cemilan di kantor! 085730723700 #surabaya  #foodporn  #esteler  #camilan  #segar  #surabayafood  #durian  #nongkrongseru