an online Instagram web viewer

#selangor medias

Photos

PROMOSI PROMOSI!! Bahulu Kemboja + CUSTOM MADE box : RM1.70 jer!

Harga asal RM1.90 tau utk 1000pcs

Sekarang kami buat promotion jimat sehingga RM200! Wowww
.
Masih boleh buat pilihan perasa untuk bahulu anda
๐ŸŒธoriginal
๐ŸŒธ pandan
๐ŸŒธ strawberry
๐ŸŒธ coffee
๐ŸŒธ orange
๐ŸŒธ cappucino
๐ŸŒธ mocha
.
Untuk limited time saja tau selagi stock masih ada ๐Ÿ˜๐Ÿ˜
.
๐Ÿ’ฅ FREE delivery Kuala Lumpur dan Lembah Klang
.
๐ŸฌCustom Made Box๐Ÿฌ ๐Ÿ’ฅ Boleh tambah Nama pengantin
๐Ÿ’ฅ Boleh tambah tarikh majlis
๐Ÿ’ฅ Boleh pilih corak dan warna ikut tema *Bahulu Kemboja
๐Ÿ€12cm ร—12cm ร— 3cm*

500 - 999pcs : Rm2.40
1000 - 1499pcs : RM1.90
1500pcs ke atas : RM1.85 *Bahulu Kemboja
๐Ÿ€10cm ร— 10cm ร— 2.5cm*

500 - 999pcs : RM2.20
1000pcs - 1499pcd : RM1.70
1500pcs ke atas : RM1.65

Perisa : Original / pandan / orange / strawberry / coffee / Cappucino / Mocha / Marble

Order 3 bulan or paling lambat sebulan sebelum pick up date.

What??!!
Murahnyaaaaaaaaa??!!!! ๐Ÿ˜ฒ๐Ÿ˜ฒ Whatsapp ๐Ÿ“ฒ๐Ÿ“ฒ๐Ÿ“ฒ๐Ÿ“ฒ๐Ÿ“ฒ๐Ÿ“ฒ๐Ÿ“ฒ๐Ÿ“ฒ๐Ÿ“ฒ
www.wasap.my/60194343408

#bahulu #bahulucermai #bahuludoorgift #bahulucottage #bahulukemboja #doorgift #wedding #doorgiftperkahwinan #doorgiftmurah #doorgiftbajet #gombak #batucaves #sayajual #sayajualmurah #doorgiftmalaysia #aqiqah #tunang #kahwin #foodporn #sayajualkuih #sayajualmakanan #selangor
PROMOSI PROMOSI!! Bahulu Kemboja + CUSTOM MADE box : RM1.70 jer! Harga asal RM1.90 tau utk 1000pcs Sekarang kami buat promotion jimat sehingga RM200! Wowww . Masih boleh buat pilihan perasa untuk bahulu anda ๐ŸŒธoriginal ๐ŸŒธ pandan ๐ŸŒธ strawberry ๐ŸŒธ coffee ๐ŸŒธ orange ๐ŸŒธ cappucino ๐ŸŒธ mocha . Untuk limited time saja tau selagi stock masih ada ๐Ÿ˜๐Ÿ˜ . ๐Ÿ’ฅ FREE delivery Kuala Lumpur dan Lembah Klang . ๐ŸฌCustom Made Box๐Ÿฌ ๐Ÿ’ฅ Boleh tambah Nama pengantin ๐Ÿ’ฅ Boleh tambah tarikh majlis ๐Ÿ’ฅ Boleh pilih corak dan warna ikut tema *Bahulu Kemboja ๐Ÿ€12cm ร—12cm ร— 3cm* 500 - 999pcs : Rm2.40 1000 - 1499pcs : RM1.90 1500pcs ke atas : RM1.85 *Bahulu Kemboja ๐Ÿ€10cm ร— 10cm ร— 2.5cm* 500 - 999pcs : RM2.20 1000pcs - 1499pcd : RM1.70 1500pcs ke atas : RM1.65 Perisa : Original / pandan / orange / strawberry / coffee / Cappucino / Mocha / Marble Order 3 bulan or paling lambat sebulan sebelum pick up date. What??!! Murahnyaaaaaaaaa??!!!! ๐Ÿ˜ฒ๐Ÿ˜ฒ Whatsapp ๐Ÿ“ฒ๐Ÿ“ฒ๐Ÿ“ฒ๐Ÿ“ฒ๐Ÿ“ฒ๐Ÿ“ฒ๐Ÿ“ฒ๐Ÿ“ฒ๐Ÿ“ฒ www.wasap.my/60194343408 #bahulu  #bahulucermai  #bahuludoorgift  #bahulucottage  #bahulukemboja  #doorgift  #wedding  #doorgiftperkahwinan  #doorgiftmurah  #doorgiftbajet  #gombak  #batucaves  #sayajual  #sayajualmurah  #doorgiftmalaysia  #aqiqah  #tunang  #kahwin  #foodporn  #sayajualkuih  #sayajualmakanan  #selangor 
PROMOSI PROMOSI!! Bahulu Kemboja + CUSTOM MADE box : RM1.70 jer!

Harga asal RM1.90 tau utk 1000pcs

Sekarang kami buat promotion jimat sehingga RM200! Wowww
.
Masih boleh buat pilihan perasa untuk bahulu anda
๐ŸŒธoriginal
๐ŸŒธ pandan
๐ŸŒธ strawberry
๐ŸŒธ coffee
๐ŸŒธ orange
๐ŸŒธ cappucino
๐ŸŒธ mocha
.
Untuk limited time saja tau selagi stock masih ada ๐Ÿ˜๐Ÿ˜
.
๐Ÿ’ฅ FREE delivery Kuala Lumpur dan Lembah Klang
.
๐ŸฌCustom Made Box๐Ÿฌ ๐Ÿ’ฅ Boleh tambah Nama pengantin
๐Ÿ’ฅ Boleh tambah tarikh majlis
๐Ÿ’ฅ Boleh pilih corak dan warna ikut tema *Bahulu Kemboja
๐Ÿ€12cm ร—12cm ร— 3cm*

500 - 999pcs : Rm2.40
1000 - 1499pcs : RM1.90
1500pcs ke atas : RM1.85 *Bahulu Kemboja
๐Ÿ€10cm ร— 10cm ร— 2.5cm*

500 - 999pcs : RM2.20
1000pcs - 1499pcd : RM1.70
1500pcs ke atas : RM1.65

Perisa : Original / pandan / orange / strawberry / coffee / Cappucino / Mocha / Marble

Order 3 bulan or paling lambat sebulan sebelum pick up date.

What??!!
Murahnyaaaaaaaaa??!!!! ๐Ÿ˜ฒ๐Ÿ˜ฒ Whatsapp ๐Ÿ“ฒ๐Ÿ“ฒ๐Ÿ“ฒ๐Ÿ“ฒ๐Ÿ“ฒ๐Ÿ“ฒ๐Ÿ“ฒ๐Ÿ“ฒ๐Ÿ“ฒ
www.wasap.my/60194343408

#bahulu #bahulucermai #bahuludoorgift #bahulucottage #bahulukemboja #doorgift #wedding #doorgiftperkahwinan #doorgiftmurah #doorgiftbajet #gombak #batucaves #sayajual #sayajualmurah #doorgiftmalaysia #aqiqah #tunang #kahwin #foodporn #sayajualkuih #sayajualmakanan #selangor
PROMOSI PROMOSI!! Bahulu Kemboja + CUSTOM MADE box : RM1.70 jer! Harga asal RM1.90 tau utk 1000pcs Sekarang kami buat promotion jimat sehingga RM200! Wowww . Masih boleh buat pilihan perasa untuk bahulu anda ๐ŸŒธoriginal ๐ŸŒธ pandan ๐ŸŒธ strawberry ๐ŸŒธ coffee ๐ŸŒธ orange ๐ŸŒธ cappucino ๐ŸŒธ mocha . Untuk limited time saja tau selagi stock masih ada ๐Ÿ˜๐Ÿ˜ . ๐Ÿ’ฅ FREE delivery Kuala Lumpur dan Lembah Klang . ๐ŸฌCustom Made Box๐Ÿฌ ๐Ÿ’ฅ Boleh tambah Nama pengantin ๐Ÿ’ฅ Boleh tambah tarikh majlis ๐Ÿ’ฅ Boleh pilih corak dan warna ikut tema *Bahulu Kemboja ๐Ÿ€12cm ร—12cm ร— 3cm* 500 - 999pcs : Rm2.40 1000 - 1499pcs : RM1.90 1500pcs ke atas : RM1.85 *Bahulu Kemboja ๐Ÿ€10cm ร— 10cm ร— 2.5cm* 500 - 999pcs : RM2.20 1000pcs - 1499pcd : RM1.70 1500pcs ke atas : RM1.65 Perisa : Original / pandan / orange / strawberry / coffee / Cappucino / Mocha / Marble Order 3 bulan or paling lambat sebulan sebelum pick up date. What??!! Murahnyaaaaaaaaa??!!!! ๐Ÿ˜ฒ๐Ÿ˜ฒ Whatsapp ๐Ÿ“ฒ๐Ÿ“ฒ๐Ÿ“ฒ๐Ÿ“ฒ๐Ÿ“ฒ๐Ÿ“ฒ๐Ÿ“ฒ๐Ÿ“ฒ๐Ÿ“ฒ www.wasap.my/60194343408 #bahulu  #bahulucermai  #bahuludoorgift  #bahulucottage  #bahulukemboja  #doorgift  #wedding  #doorgiftperkahwinan  #doorgiftmurah  #doorgiftbajet  #gombak  #batucaves  #sayajual  #sayajualmurah  #doorgiftmalaysia  #aqiqah  #tunang  #kahwin  #foodporn  #sayajualkuih  #sayajualmakanan  #selangor 
Ramadan/Hari Raya, kuih/biskut is here!
Mari akak2 mak cik2 abg2 pak cik2 tengok salah satu keistimewaan kuih/biskut turun temurun. 
Harga Rm 16 untuk 1 balang. Rm 30 untuk 2 balang free cod in klang valley. 
Dm or whatsapp at + 016-2496199

#kuihraya
#popiahnestum #popia #subangjaya #singapore #biskutraya #selangor #ramadan2017 #ramadan #makan #hidanganraya #popiabijan #popiabijanmanis
Perhatian semua!!!
.
.

Jangan tersalah beli ya!
Glutacaps tiruan sudah ada di luar sana!
Pastikan anda check dahulu sebelum anda beli.
Jika anda ingin tahu beza tiruan dan yang ori sila ikuti langkah seperti dibawah ini ya
.
.

Jika anda beli yg tiruan sila pulangkan balik di kedai yang anda beli.Dan sila laporkan kepada kami.
.
.

Glutacaps yang original boleh didapati ni online sahaja..
Dan untuk keberkesanan dan kepastian mestilah anda dapatkan yang ada hologram sejagat global
.

whatapp sy 019-5999827
.
Info lanjut boleh whatsapp kami :)
.
#glutacapsblister #glutacaps #tablet #putih #gebu #melepak #sinaranuv #promosi #terlajaklaris #cantik #jelita #kkmapproved #trustedseller #gadismelayu #gadis #gadisdesa #kualalumpur #selangor #perak #pahang #terengganu #kelantan #johor #melaka #penang #malaysia
Perhatian semua!!! . . Jangan tersalah beli ya! Glutacaps tiruan sudah ada di luar sana! Pastikan anda check dahulu sebelum anda beli. Jika anda ingin tahu beza tiruan dan yang ori sila ikuti langkah seperti dibawah ini ya . . Jika anda beli yg tiruan sila pulangkan balik di kedai yang anda beli.Dan sila laporkan kepada kami. . . Glutacaps yang original boleh didapati ni online sahaja.. Dan untuk keberkesanan dan kepastian mestilah anda dapatkan yang ada hologram sejagat global . whatapp sy 019-5999827 . Info lanjut boleh whatsapp kami :) . #glutacapsblister  #glutacaps  #tablet  #putih  #gebu  #melepak  #sinaranuv  #promosi  #terlajaklaris  #cantik  #jelita  #kkmapproved  #trustedseller  #gadismelayu  #gadis  #gadisdesa  #kualalumpur  #selangor  #perak  #pahang  #terengganu  #kelantan  #johor  #melaka  #penang  #malaysia 
Alhamdulillah selesai sudah program berbuka puasa dengan Puan Ilya. Terima kasih kepada Puan Ilya dan kawan-kawan๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜. Semoga diberkati dan dimurahkan rezeki. Amiinnn

#Adik2saythankyou #anak2yatim #anakberkat #anaksoleh #anaksolehah #alhamdulillah #syukurselalu #pusatjagaansucirohani #bandarutama #petalingjaya #selangor
TERBARU DARI ADIDAS๐Ÿ“ข๐Ÿ“ข๐Ÿ“ข๐Ÿ“ข!!!
.
TERDAPAT 6 PILIHAN WARNA YANG CUN๐Ÿ˜Š
.
-Biru Navy
-Kelabu
-Merah
-Hijau
-Pink
-Terqoise
.
ADIDAS SHARK
100% MicroPolyester
Size S,M,L,XL,XXL (Regular Size)

Harga Promosi RM25 Jersi + nama + nombor
*Free pos Semenanjung Malaysia
.
Tambahan pos RM2/pc utk ke Sabah & Sarawak

Minimum Team Order 8 helai sahaja (๐ŸšซNO SINGLE ORDER)
.
Untuk memperHEBATkan PENAMPILAN anda dengan jersi anda JOM
โšฝTambah SPONSOR Di dada (RedBull, Fly Emirates, Subway dll)
โšฝTambah NAMA TEAM (boleh letak bawah nombor @ dada depan)
โšฝTambah LOGO team korang, samada Stiker @ Sulam
โšฝNak lagi GEMPAK! Order terus bersama2ย  dgn SHORT PANTS & STOKIN

JOM klik link ni untuk melihat Testimoni dari pelanggan kami yang pernah berurusan dengan kami @testimoni_kedaijersi_alamin

TUNGGU ada lagi!!! Kami ada hadiah nak bagi kat korang tau, check it out bawah โฌ‡โฌ‡โฌ‡
.
ITEM FREE GIFT๐ŸŽ
1-Patch Kedai Jersi Al-Amin (lengan)
2-Sponsor Kedai Jersi Al-Amin (dada depan)
3-Sponsor IG Kedai Jersi Al-Amin (belakang bawah nombor)
4- Sponsor Kedai Jersi Al-Amin (bawah nombor)
*Pilih satu dari 4 item free gift di atas untuk memantopkan lagi jersi korang ya๐Ÿ˜Š
.
DIBUKA UNTUK TEMPAHAN SEKARANG ๐Ÿ“ฉ๐Ÿ“ฉ๐Ÿ“ฉ๐Ÿ“ฉ๐Ÿ“ฉ๐Ÿ“ฉ๐Ÿ“ฉ๐Ÿ“ฉ๐Ÿ“ฉ๐Ÿ“ฉ๐Ÿ“ฉ๐Ÿ“ฉ๐Ÿ“ฉ๐Ÿ“ฉ๐Ÿ“ฉ๐Ÿ“ฉ
Sila taip "Adidas Shark" dan hantar Whatsapp/Telegram 0133617343 untuk sebarang info dan tempahan

Klik link untuk pertanyaan @ tempahan
Http://www.wasap.my/60133617343/AdidasShark

KEDAI JERSI AL-AMIN
+60133617343
Wechat id: kjalamin
IG: kedaijersi_alamin

#eureka #Orca #kool #jersisukan #jersibola #jersimurah #Real #fbt #pegan #zealver #warrix #speed #futsal #jersipasukan #jerseyteam #jersiteam #jersifutsal #kedaijersi_alamin #kedaijersialamin #kjalamin #jersiteammurah #futsalmalaysia #ligaharam #perak #johor #selangor #kedah #sspeed #matador
TERBARU DARI ADIDAS๐Ÿ“ข๐Ÿ“ข๐Ÿ“ข๐Ÿ“ข!!! . TERDAPAT 6 PILIHAN WARNA YANG CUN๐Ÿ˜Š . -Biru Navy -Kelabu -Merah -Hijau -Pink -Terqoise . ADIDAS SHARK 100% MicroPolyester Size S,M,L,XL,XXL (Regular Size) Harga Promosi RM25 Jersi + nama + nombor *Free pos Semenanjung Malaysia . Tambahan pos RM2/pc utk ke Sabah & Sarawak Minimum Team Order 8 helai sahaja (๐ŸšซNO SINGLE ORDER) . Untuk memperHEBATkan PENAMPILAN anda dengan jersi anda JOM โšฝTambah SPONSOR Di dada (RedBull, Fly Emirates, Subway dll) โšฝTambah NAMA TEAM (boleh letak bawah nombor @ dada depan) โšฝTambah LOGO team korang, samada Stiker @ Sulam โšฝNak lagi GEMPAK! Order terus bersama2ย  dgn SHORT PANTS & STOKIN JOM klik link ni untuk melihat Testimoni dari pelanggan kami yang pernah berurusan dengan kami @testimoni_kedaijersi_alamin TUNGGU ada lagi!!! Kami ada hadiah nak bagi kat korang tau, check it out bawah โฌ‡โฌ‡โฌ‡ . ITEM FREE GIFT๐ŸŽ 1-Patch Kedai Jersi Al-Amin (lengan) 2-Sponsor Kedai Jersi Al-Amin (dada depan) 3-Sponsor IG Kedai Jersi Al-Amin (belakang bawah nombor) 4- Sponsor Kedai Jersi Al-Amin (bawah nombor) *Pilih satu dari 4 item free gift di atas untuk memantopkan lagi jersi korang ya๐Ÿ˜Š . DIBUKA UNTUK TEMPAHAN SEKARANG ๐Ÿ“ฉ๐Ÿ“ฉ๐Ÿ“ฉ๐Ÿ“ฉ๐Ÿ“ฉ๐Ÿ“ฉ๐Ÿ“ฉ๐Ÿ“ฉ๐Ÿ“ฉ๐Ÿ“ฉ๐Ÿ“ฉ๐Ÿ“ฉ๐Ÿ“ฉ๐Ÿ“ฉ๐Ÿ“ฉ๐Ÿ“ฉ Sila taip "Adidas Shark" dan hantar Whatsapp/Telegram 0133617343 untuk sebarang info dan tempahan Klik link untuk pertanyaan @ tempahan Http://www.wasap.my/60133617343/AdidasShark KEDAI JERSI AL-AMIN +60133617343 Wechat id: kjalamin IG: kedaijersi_alamin #eureka  #Orca  #kool  #jersisukan  #jersibola  #jersimurah  #Real  #fbt  #pegan  #zealver  #warrix  #speed  #futsal  #jersipasukan  #jerseyteam  #jersiteam  #jersifutsal  #kedaijersi_alamin  #kedaijersialamin  #kjalamin  #jersiteammurah  #futsalmalaysia  #ligaharam  #perak  #johor  #selangor  #kedah  #sspeed  #matador 
Facebook : www.facebook.com/goyangsaje ๐Ÿ“ฑ๐Ÿ’ฌ0193279206 or 0133644629
Sedia menerima  tempahan untuk apa  jua  mjlis sprti :-
Pertunangan ๐Ÿ’‘๐Ÿ’ Perkahwinan ๐Ÿ‘ฐ๐Ÿ’
hari  lahir ๐Ÿ‘ธ๐ŸŽ‚ Aqiqah ๐Ÿ’‡๐Ÿ Rumah  terbuka ๐Ÿ ๐Ÿ‘ช๐Ÿ‘ญ & lain2 
#aiskrim #aiskrimgoyang#icecream #pencucimulut #birthdayparty #kahwin
#weddingevent #kenduri#kerjakahwin  #TeamPanAsian #weddingplaner #aiskrimsedap #bazaar#sayajual #rm1 #tempahanaiskrim #openhouse #aqiqah #villagepeople #tempahan#halal#bazaarpaknil#selangor#kl#lembahklang#kateringaiskrim #cateringicecream
Facebook : www.facebook.com/goyangsaje ๐Ÿ“ฑ๐Ÿ’ฌ0193279206 or 0133644629 Sedia menerima tempahan untuk apa jua mjlis sprti :- Pertunangan ๐Ÿ’‘๐Ÿ’ Perkahwinan ๐Ÿ‘ฐ๐Ÿ’ hari lahir ๐Ÿ‘ธ๐ŸŽ‚ Aqiqah ๐Ÿ’‡๐Ÿ Rumah terbuka ๐Ÿ ๐Ÿ‘ช๐Ÿ‘ญ & lain2 #aiskrim  #aiskrimgoyang #icecream  #pencucimulut  #birthdayparty  #kahwin  #weddingevent  #kenduri #kerjakahwin  #TeamPanAsian  #weddingplaner  #aiskrimsedap  #bazaar #sayajual  #rm1  #tempahanaiskrim  #openhouse  #aqiqah  #villagepeople  #tempahan #halal #bazaarpaknil #selangor #kl #lembahklang #kateringaiskrim  #cateringicecream 
Eat Ride Sleep Ride Work Ride. .
.
.
.
.
.
.
.
.
.
#ride #sunday #weekend #kl #kualalumpur #malaysia #petalingjaya #selangor #kawasaki #evening #gopro #goprobikes
SELAMAT MALAM SEMUA โ€ผ๏ธ CURI MASA SIKIT NAK POS BEG LAWA๐Ÿ˜ .
.
Restock๐Ÿ‘†๐Ÿ˜ƒ๐Ÿ‘๐ŸŽ‰๐ŸŽ‰๐ŸŽŠ๐ŸŽŠ๐Ÿ‘๐Ÿ‘œ
B80-5#MK bbbyana
AAA gred
MK set 3 in 1
.
.
Price๐Ÿ’ฐ
RM 125 sm / RM 130 ss .
๐Ÿ“ฎHARGA TERMASUK POSTAGE๐Ÿ“ฎ
.
.
WHATSAPP LIA ๐Ÿ˜˜ 0165134308 .
๐Ÿ“ฒatau click pada link di profile. Terus masuk whatsapp tak payah save no๐Ÿ“ฒ
.
.
#sethantaran
#bagmalaysia 
#uitmpuncakperdana
#uitmbandarayamelaka #bagmurahmalaysia
#pahang #selangor #tudungbawalmurah
#dropshipmurah #dropship #dropshipmalaysia #dropshiphandbag #dropshipwanted #shawlpucci #shawlmurah #shawlkeknis #shawl #shawlcantik #shawlcantik #sayajualtudung #sayajualmekap #sayajualhandbag #sayajualshawl #sayajualmurah #sayajual #sayajual #casingmurah #bawalpucci #bagmurahmalaysia #begmurahmalaysia
SELAMAT MALAM SEMUA โ€ผ๏ธ CURI MASA SIKIT NAK POS BEG LAWA๐Ÿ˜ . . Restock๐Ÿ‘†๐Ÿ˜ƒ๐Ÿ‘๐ŸŽ‰๐ŸŽ‰๐ŸŽŠ๐ŸŽŠ๐Ÿ‘๐Ÿ‘œ B80-5#MK  bbbyana AAA gred MK set 3 in 1 . . Price๐Ÿ’ฐ RM 125 sm / RM 130 ss . ๐Ÿ“ฎHARGA TERMASUK POSTAGE๐Ÿ“ฎ . . WHATSAPP LIA ๐Ÿ˜˜ 0165134308 . ๐Ÿ“ฒatau click pada link di profile. Terus masuk whatsapp tak payah save no๐Ÿ“ฒ . . #sethantaran  #bagmalaysia  #uitmpuncakperdana  #uitmbandarayamelaka  #bagmurahmalaysia  #pahang  #selangor  #tudungbawalmurah  #dropshipmurah  #dropship  #dropshipmalaysia  #dropshiphandbag  #dropshipwanted  #shawlpucci  #shawlmurah  #shawlkeknis  #shawl  #shawlcantik  #shawlcantik  #sayajualtudung  #sayajualmekap  #sayajualhandbag  #sayajualshawl  #sayajualmurah  #sayajual  #sayajual  #casingmurah  #bawalpucci  #bagmurahmalaysia  #begmurahmalaysia 
Peluang buat duit bersama Ican Solution Berhad. Buat dalam Usd, Belanja dalam RM.
.
Jadi yang terawal dalam perniagaan kami. Kami menyediakan peluang masa depan anda yang lebih cerah dan terjamin. modal anda juga di jamin oleh RSI Bank. Jadi risiko makin kurang. Semakin hari, harga Unit saham semakin meningkat.
.
Setiap 2 hari, kami berjaya jual 100,000 unit saham. Jom sertai kami. Dikala banyak syarikat forex/mlm terkubur, kami sediakan platform terbaik utk anda. Syarikat Kami bukan sdn bhd tetapi Berhad tau
.
Kami sedang target untuk ke Nasdaq dalam tahun hadapan. So jom bersama kami segera. Mulakan langkah anda semasa ianya masih awal, jika nilai pasaran dah sampai 0.40 seunit...anda sudah terlalu lambat utk berjaya dengan kami.
.
Dilengkapi dokumen yang sah dan perniagaan yg betul. Boleh melawat ke ladang dan mart2x kami yang telah beroperasi. Model bisnes terbaik !! Ramai sudah yang join.. Pastinya bangsa chinese yg ramai.. so jangan ketinggalan
.
WhatsApp saya segera jika ingin tahu lebih lanjut tentang potensi bisnes ini.
Mempunyai legal document dan portfolio syarikat yang berdaftar.
.
WhatsApp : 013-3399723
.
#uitm #usm #uitmpuncakalam #uitmshahalam #rakanniaga #peluangniaga #cabangbisnes #pendapatansampingan #sideincome #buatbisnes #buatduit #duitraya #projekduitraya #pelaburansah #pelaburan #investment #bazarpaknil #sayajual #sayaniaga #rahsiajutawan #rahsiajutawanmuda #jutawaninternet #jutawaninternetmalaysia #bisness #shahalam #kelantan #terengganu #selangor #kedah #penang
Peluang buat duit bersama Ican Solution Berhad. Buat dalam Usd, Belanja dalam RM. . Jadi yang terawal dalam perniagaan kami. Kami menyediakan peluang masa depan anda yang lebih cerah dan terjamin. modal anda juga di jamin oleh RSI Bank. Jadi risiko makin kurang. Semakin hari, harga Unit saham semakin meningkat. . Setiap 2 hari, kami berjaya jual 100,000 unit saham. Jom sertai kami. Dikala banyak syarikat forex/mlm terkubur, kami sediakan platform terbaik utk anda. Syarikat Kami bukan sdn bhd tetapi Berhad tau . Kami sedang target untuk ke Nasdaq dalam tahun hadapan. So jom bersama kami segera. Mulakan langkah anda semasa ianya masih awal, jika nilai pasaran dah sampai 0.40 seunit...anda sudah terlalu lambat utk berjaya dengan kami. . Dilengkapi dokumen yang sah dan perniagaan yg betul. Boleh melawat ke ladang dan mart2x kami yang telah beroperasi. Model bisnes terbaik !! Ramai sudah yang join.. Pastinya bangsa chinese yg ramai.. so jangan ketinggalan . WhatsApp saya segera jika ingin tahu lebih lanjut tentang potensi bisnes ini. Mempunyai legal document dan portfolio syarikat yang berdaftar. . WhatsApp : 013-3399723 . #uitm  #usm  #uitmpuncakalam  #uitmshahalam  #rakanniaga  #peluangniaga  #cabangbisnes  #pendapatansampingan  #sideincome  #buatbisnes  #buatduit  #duitraya  #projekduitraya  #pelaburansah  #pelaburan  #investment  #bazarpaknil  #sayajual  #sayaniaga  #rahsiajutawan  #rahsiajutawanmuda  #jutawaninternet  #jutawaninternetmalaysia  #bisness  #shahalam  #kelantan  #terengganu  #selangor  #kedah  #penang 
Peluang buat duit bersama Ican Solution Berhad. Buat dalam Usd, Belanja dalam RM.
.
Jadi yang terawal dalam perniagaan kami. Kami menyediakan peluang masa depan anda yang lebih cerah dan terjamin. modal anda juga di jamin oleh RSI Bank. Jadi risiko makin kurang. Semakin hari, harga Unit saham semakin meningkat.
.
Setiap 2 hari, kami berjaya jual 100,000 unit saham. Jom sertai kami. Dikala banyak syarikat forex/mlm terkubur, kami sediakan platform terbaik utk anda. Syarikat Kami bukan sdn bhd tetapi Berhad tau
.
Kami sedang target untuk ke Nasdaq dalam tahun hadapan. So jom bersama kami segera. Mulakan langkah anda semasa ianya masih awal, jika nilai pasaran dah sampai 0.40 seunit...anda sudah terlalu lambat utk berjaya dengan kami.
.
Dilengkapi dokumen yang sah dan perniagaan yg betul. Boleh melawat ke ladang dan mart2x kami yang telah beroperasi. Model bisnes terbaik !! Ramai sudah yang join.. Pastinya bangsa chinese yg ramai.. so jangan ketinggalan
.
WhatsApp saya segera jika ingin tahu lebih lanjut tentang potensi bisnes ini.
Mempunyai legal document dan portfolio syarikat yang berdaftar.
.
WhatsApp : 013-3399723
.
#uitm #usm #uitmpuncakalam #uitmshahalam #rakanniaga #peluangniaga #cabangbisnes #pendapatansampingan #sideincome #buatbisnes #buatduit #duitraya #projekduitraya #pelaburansah #pelaburan #investment #bazarpaknil #sayajual #sayaniaga #rahsiajutawan #rahsiajutawanmuda #jutawaninternet #jutawaninternetmalaysia #bisness #shahalam #kelantan #terengganu #selangor #kedah #penang
Peluang buat duit bersama Ican Solution Berhad. Buat dalam Usd, Belanja dalam RM. . Jadi yang terawal dalam perniagaan kami. Kami menyediakan peluang masa depan anda yang lebih cerah dan terjamin. modal anda juga di jamin oleh RSI Bank. Jadi risiko makin kurang. Semakin hari, harga Unit saham semakin meningkat. . Setiap 2 hari, kami berjaya jual 100,000 unit saham. Jom sertai kami. Dikala banyak syarikat forex/mlm terkubur, kami sediakan platform terbaik utk anda. Syarikat Kami bukan sdn bhd tetapi Berhad tau . Kami sedang target untuk ke Nasdaq dalam tahun hadapan. So jom bersama kami segera. Mulakan langkah anda semasa ianya masih awal, jika nilai pasaran dah sampai 0.40 seunit...anda sudah terlalu lambat utk berjaya dengan kami. . Dilengkapi dokumen yang sah dan perniagaan yg betul. Boleh melawat ke ladang dan mart2x kami yang telah beroperasi. Model bisnes terbaik !! Ramai sudah yang join.. Pastinya bangsa chinese yg ramai.. so jangan ketinggalan . WhatsApp saya segera jika ingin tahu lebih lanjut tentang potensi bisnes ini. Mempunyai legal document dan portfolio syarikat yang berdaftar. . WhatsApp : 013-3399723 . #uitm  #usm  #uitmpuncakalam  #uitmshahalam  #rakanniaga  #peluangniaga  #cabangbisnes  #pendapatansampingan  #sideincome  #buatbisnes  #buatduit  #duitraya  #projekduitraya  #pelaburansah  #pelaburan  #investment  #bazarpaknil  #sayajual  #sayaniaga  #rahsiajutawan  #rahsiajutawanmuda  #jutawaninternet  #jutawaninternetmalaysia  #bisness  #shahalam  #kelantan  #terengganu  #selangor  #kedah  #penang 
We hereby wishing all our Muslim patients and friends Selamat Berpuasa & Salam Ramadhan Al-Mubarak. #mdentalclinic #damansarautama #damansarauptown #damansara #petalingjaya #dentistkl #dentalclinic #selangor #ramadan #ramadan2017 #selamatberpuasa
Ramadan/Hari Raya, kuih/biskut is here!
Mari akak2 mak cik2 abg2 pak cik2 tengok salah satu keistimewaan kuih/biskut turun temurun. Harga Rm 16 untuk 1 balang. Rm 30 untuk 2 balang free cod in klang valley. 
Dm or whatsapp at + 016-2496199

#kuihraya
#popiahnestum #popia #subangjaya #singapore #biskutraya #selangor #ramadan2017 #ramadan #makan #hidanganraya #popiabijan #popiabijanmanis
.
Dinda Kanda Gift
๐Ÿ’๐Ÿ’๐Ÿ’๐Ÿ’๐Ÿ’๐Ÿ’
.
Jom Tempah Slot Anda Bersama Kami ๐Ÿ˜๐Ÿ˜ Mari Surprisekan Orang Yang Tersayang Dengan Chocolate Bouquet Special Dari Kami ๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜
.
Untuk Service Kami
Anda Tentukan Harga ๐Ÿค—
Kami Design ๐Ÿ’๐Ÿผ Iya Betul!  Kami Tidak Meletakkan Sebarang Harga!  Anda Yang Tentukan Harga & Kami Akan Design Mengikut Harga Yang Anda Tetapkan
Mudahkan? Kan? Kan?
.
*ATAU*
.

Anda Boleh Pilih Dari Pakej Yang Sedia Ada!! Harga Serendah RM25!! Free Wish Card Lagi!! Jom Tengok Contoh Chocolate Bouquet. Anda Bole Skroll Ig Kami .
#ramadhan #kurma #surprisekurma #salamramadhan
#surprisedelivery #suprisedeliverymurah #surprisechocolate #surprisemurah #deliverychocolate #suprisedeliverykl #surprisedeliveryselangor #chocolatebouquet #kl #selangor #chocolatebox #eventplanner #eventplannerkl #eventplannerselangor #surprisebunga #chocolatebouquetmurah #surpriseplanner
#surprisekl
#supriseselangor
#eventplannerkl
#eventplannerselangor
. Dinda Kanda Gift ๐Ÿ’๐Ÿ’๐Ÿ’๐Ÿ’๐Ÿ’๐Ÿ’ . Jom Tempah Slot Anda Bersama Kami ๐Ÿ˜๐Ÿ˜ Mari Surprisekan Orang Yang Tersayang Dengan Chocolate Bouquet Special Dari Kami ๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜ . Untuk Service Kami Anda Tentukan Harga ๐Ÿค— Kami Design ๐Ÿ’๐Ÿผ Iya Betul! Kami Tidak Meletakkan Sebarang Harga! Anda Yang Tentukan Harga & Kami Akan Design Mengikut Harga Yang Anda Tetapkan Mudahkan? Kan? Kan? . *ATAU* . Anda Boleh Pilih Dari Pakej Yang Sedia Ada!! Harga Serendah RM25!! Free Wish Card Lagi!! Jom Tengok Contoh Chocolate Bouquet. Anda Bole Skroll Ig Kami . #ramadhan  #kurma  #surprisekurma  #salamramadhan  #surprisedelivery  #suprisedeliverymurah  #surprisechocolate  #surprisemurah  #deliverychocolate  #suprisedeliverykl  #surprisedeliveryselangor  #chocolatebouquet  #kl  #selangor  #chocolatebox  #eventplanner  #eventplannerkl  #eventplannerselangor  #surprisebunga  #chocolatebouquetmurah  #surpriseplanner  #surprisekl  #supriseselangor  #eventplannerkl  #eventplannerselangor 
Dah Habis Solat Terawih ๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜ Hah!  Apa Kata Fikir Plak Bouquet Mana Nak Bagi Dekat Yang Tersayang!! Surprisekan Mereka Jomm

Sempena Bulan Ramadhan Ini Kami Bkn Sahaja Surprise Chocolate Bouquet Tau Tp Kami Pun Ada Surprise Kurma!!! Best Sangat2!!! Jom Order Dear!! ๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜
#ramadhan #kurma #surprisekurma #salamramadhan
#surprisedelivery #suprisedeliverymurah #surprisechocolate #surprisemurah #deliverychocolate #suprisedeliverykl #surprisedeliveryselangor #chocolatebouquet #kl #selangor #chocolatebox #eventplanner #eventplannerkl #eventplannerselangor #surprisebunga #chocolatebouquetmurah #surpriseplanner
#surprisekl
#supriseselangor
#eventplannerkl
#eventplannerselangor
Dah Habis Solat Terawih ๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜ Hah! Apa Kata Fikir Plak Bouquet Mana Nak Bagi Dekat Yang Tersayang!! Surprisekan Mereka Jomm Sempena Bulan Ramadhan Ini Kami Bkn Sahaja Surprise Chocolate Bouquet Tau Tp Kami Pun Ada Surprise Kurma!!! Best Sangat2!!! Jom Order Dear!! ๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜ #ramadhan  #kurma  #surprisekurma  #salamramadhan  #surprisedelivery  #suprisedeliverymurah  #surprisechocolate  #surprisemurah  #deliverychocolate  #suprisedeliverykl  #surprisedeliveryselangor  #chocolatebouquet  #kl  #selangor  #chocolatebox  #eventplanner  #eventplannerkl  #eventplannerselangor  #surprisebunga  #chocolatebouquetmurah  #surpriseplanner  #surprisekl  #supriseselangor  #eventplannerkl  #eventplannerselangor 
OPEN FOR PRE ORDER (ETA : 3/4 Weeks)

FOSSIL Tessa Satchel

FREE POSTAGE

Price : RM590.00 Only
Deposit : 50%, Balance-2 Months ๐Ÿ˜š
Colours : As Pictured Above

#DMAzBag
#Original
#Authentic 
#PreOrder
#SayaJual
#SayaJualHandbag
#SayaJualFossil
#DMAzFossil #Fossil #FossilMalaysia #MRSD

#Kuching #Perlis #Kedah #PulauPinang #Perak #Selangor #NegeriSembilan #Melaka #Johor #Pahang #Kelantan #Terengganu #Sarawak #Sabah #KualaLumpur #Labuan #Langkawi #Malaysia 
PIC: 0128855586 (Azlan) - SMS/WhatsApp
OPEN FOR PRE ORDER (ETA : 3/4 Weeks) FOSSIL Tessa Satchel FREE POSTAGE Price : RM590.00 Only Deposit : 50%, Balance-2 Months ๐Ÿ˜š Colours : As Pictured Above #DMAzBag  #Original  #Authentic  #PreOrder  #SayaJual  #SayaJualHandbag  #SayaJualFossil  #DMAzFossil  #Fossil  #FossilMalaysia  #MRSD  #Kuching  #Perlis  #Kedah  #PulauPinang  #Perak  #Selangor  #NegeriSembilan  #Melaka  #Johor  #Pahang  #Kelantan  #Terengganu  #Sarawak  #Sabah  #KualaLumpur  #Labuan  #Langkawi  #Malaysia  PIC: 0128855586 (Azlan) - SMS/WhatsApp
SELAMAT MALAM SEMUA โ€ผ๏ธ CURI MASA SIKIT NAK POS BEG LAWA๐Ÿ˜ .
.
Restock๐Ÿ‘†๐Ÿ˜ƒ๐Ÿ‘๐ŸŽ‰๐ŸŽ‰๐ŸŽŠ๐ŸŽŠ๐Ÿ‘๐Ÿ‘œ
B80-5#MK bbbyana
AAA gred
MK set 3 in 1
.
.
Price๐Ÿ’ฐ
RM 125 sm / RM 130 ss .
๐Ÿ“ฎHARGA TERMASUK POSTAGE๐Ÿ“ฎ
.
.
WHATSAPP LIA ๐Ÿ˜˜ 0165134308 .
๐Ÿ“ฒatau click pada link di profile. Terus masuk whatsapp tak payah save no๐Ÿ“ฒ
.
.
#sethantaran
#bagmalaysia 
#uitmpuncakperdana
#uitmbandarayamelaka #bagmurahmalaysia
#pahang #selangor #tudungbawalmurah
#dropshipmurah #dropship #dropshipmalaysia #dropshiphandbag #dropshipwanted #shawlpucci #shawlmurah #shawlkeknis #shawl #shawlcantik #shawlcantik #sayajualtudung #sayajualmekap #sayajualhandbag #sayajualshawl #sayajualmurah #sayajual #sayajual #casingmurah #bawalpucci #bagmurahmalaysia #begmurahmalaysia
SELAMAT MALAM SEMUA โ€ผ๏ธ CURI MASA SIKIT NAK POS BEG LAWA๐Ÿ˜ . . Restock๐Ÿ‘†๐Ÿ˜ƒ๐Ÿ‘๐ŸŽ‰๐ŸŽ‰๐ŸŽŠ๐ŸŽŠ๐Ÿ‘๐Ÿ‘œ B80-5#MK  bbbyana AAA gred MK set 3 in 1 . . Price๐Ÿ’ฐ RM 125 sm / RM 130 ss . ๐Ÿ“ฎHARGA TERMASUK POSTAGE๐Ÿ“ฎ . . WHATSAPP LIA ๐Ÿ˜˜ 0165134308 . ๐Ÿ“ฒatau click pada link di profile. Terus masuk whatsapp tak payah save no๐Ÿ“ฒ . . #sethantaran  #bagmalaysia  #uitmpuncakperdana  #uitmbandarayamelaka  #bagmurahmalaysia  #pahang  #selangor  #tudungbawalmurah  #dropshipmurah  #dropship  #dropshipmalaysia  #dropshiphandbag  #dropshipwanted  #shawlpucci  #shawlmurah  #shawlkeknis  #shawl  #shawlcantik  #shawlcantik  #sayajualtudung  #sayajualmekap  #sayajualhandbag  #sayajualshawl  #sayajualmurah  #sayajual  #sayajual  #casingmurah  #bawalpucci  #bagmurahmalaysia  #begmurahmalaysia 
Sudah tempah baju raya? Sy tempah kat ZALEEFA TAILOR @z.leefa .. ๐Ÿค—
#bajuraya #tempahan #tailor #tukangjahit #good  #seremban #selangor #kualalumpur #negeri9 #melaka
Marco Silva secara rasmi menjadi Pengurus Watford yang baru. Sebelum ini beliau merupakan pengurus di Hull City dan Olympiacos.
Tahniah!
Sumber : Watford Official & the Telegraph
.
.
.
.
#balls #borakbolasepak #bolasepakmalaysia #ghaddar22 #jdt #Johor #Selangor #malaysiafootball #malaysiasoccer #malaysiasuperleague #pahangfa #ligamalaysia #pialamalaysia #pialafa2017 #football #futbol #hogohpahanghogoh #bayernmunich #coppaitalia #bundesliga #epl #manchesterunited #tottenham #juventus #fam #gosipbolasepak #bolasepaksemasa #isubolamalaysia
Marco Silva secara rasmi menjadi Pengurus Watford yang baru. Sebelum ini beliau merupakan pengurus di Hull City dan Olympiacos. Tahniah! Sumber : Watford Official & the Telegraph . . . . #balls  #borakbolasepak  #bolasepakmalaysia  #ghaddar22  #jdt  #Johor  #Selangor  #malaysiafootball  #malaysiasoccer  #malaysiasuperleague  #pahangfa  #ligamalaysia  #pialamalaysia  #pialafa2017  #football  #futbol  #hogohpahanghogoh  #bayernmunich  #coppaitalia  #bundesliga  #epl  #manchesterunited  #tottenham  #juventus  #fam  #gosipbolasepak  #bolasepaksemasa  #isubolamalaysia 
.
Dinda Kanda Gift
๐Ÿ’๐Ÿ’๐Ÿ’๐Ÿ’๐Ÿ’๐Ÿ’
.
Jom Tempah Slot Anda Bersama Kami ๐Ÿ˜๐Ÿ˜ Mari Surprisekan Orang Yang Tersayang Dengan Chocolate Bouquet Special Dari Kami ๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜
.
Untuk Service Kami
Anda Tentukan Harga ๐Ÿค—
Kami Design ๐Ÿ’๐Ÿผ Iya Betul!  Kami Tidak Meletakkan Sebarang Harga!  Anda Yang Tentukan Harga & Kami Akan Design Mengikut Harga Yang Anda Tetapkan
Mudahkan? Kan? Kan?
.
*ATAU*
.

Anda Boleh Pilih Dari Pakej Yang Sedia Ada!! Harga Serendah RM25!! Free Wish Card Lagi!! Jom Tengok Contoh Chocolate Bouquet. Anda Bole Skroll Ig Kami .
#ramadhan #kurma #surprisekurma #salamramadhan
#surprisedelivery #suprisedeliverymurah #surprisechocolate #surprisemurah #deliverychocolate #suprisedeliverykl #surprisedeliveryselangor #chocolatebouquet #kl #selangor #chocolatebox #eventplanner #eventplannerkl #eventplannerselangor #surprisebunga #chocolatebouquetmurah #surpriseplanner
#surprisekl
#supriseselangor
#eventplannerkl
#eventplannerselangor
. Dinda Kanda Gift ๐Ÿ’๐Ÿ’๐Ÿ’๐Ÿ’๐Ÿ’๐Ÿ’ . Jom Tempah Slot Anda Bersama Kami ๐Ÿ˜๐Ÿ˜ Mari Surprisekan Orang Yang Tersayang Dengan Chocolate Bouquet Special Dari Kami ๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜ . Untuk Service Kami Anda Tentukan Harga ๐Ÿค— Kami Design ๐Ÿ’๐Ÿผ Iya Betul! Kami Tidak Meletakkan Sebarang Harga! Anda Yang Tentukan Harga & Kami Akan Design Mengikut Harga Yang Anda Tetapkan Mudahkan? Kan? Kan? . *ATAU* . Anda Boleh Pilih Dari Pakej Yang Sedia Ada!! Harga Serendah RM25!! Free Wish Card Lagi!! Jom Tengok Contoh Chocolate Bouquet. Anda Bole Skroll Ig Kami . #ramadhan  #kurma  #surprisekurma  #salamramadhan  #surprisedelivery  #suprisedeliverymurah  #surprisechocolate  #surprisemurah  #deliverychocolate  #suprisedeliverykl  #surprisedeliveryselangor  #chocolatebouquet  #kl  #selangor  #chocolatebox  #eventplanner  #eventplannerkl  #eventplannerselangor  #surprisebunga  #chocolatebouquetmurah  #surpriseplanner  #surprisekl  #supriseselangor  #eventplannerkl  #eventplannerselangor 
"..sukar untuk saya mengatakan Terry akan bermain atau tidak. Dia akan bersama dengan kami. Saya akan lihat keadaan terlebih dahulu..."
.
.
.
.
#balls #borakbolasepak #bolasepakmalaysia #ghaddar22 #jdt #Johor #Selangor #malaysiafootball #malaysiasoccer #malaysiasuperleague #pahangfa #ligamalaysia #pialamalaysia #pialafa2017 #football #futbol #hogohpahanghogoh #bayernmunich #coppaitalia #bundesliga #epl #manchesterunited #tottenham #juventus #fam #gosipbolasepak #bolasepaksemasa #isubolamalaysia
"..sukar untuk saya mengatakan Terry akan bermain atau tidak. Dia akan bersama dengan kami. Saya akan lihat keadaan terlebih dahulu..." . . . . #balls  #borakbolasepak  #bolasepakmalaysia  #ghaddar22  #jdt  #Johor  #Selangor  #malaysiafootball  #malaysiasoccer  #malaysiasuperleague  #pahangfa  #ligamalaysia  #pialamalaysia  #pialafa2017  #football  #futbol  #hogohpahanghogoh  #bayernmunich  #coppaitalia  #bundesliga  #epl  #manchesterunited  #tottenham  #juventus  #fam  #gosipbolasepak  #bolasepaksemasa  #isubolamalaysia 
#silhoutte of a #dead #tree against the #night #sky at #UNMC, #Semenyih, #Selangor, #Malaysia.

Shot back in December 2013 with @lyconyx 
View high res https://flic.kr/p/UZxSRS
Code : GK 28
Available size : XS S L XL
RM 65 exc postage
Whatsapp 017-2492239

#kurungmoden #kurungmodencotton #kurungmodenmurah #kurungmodencorak #testimonicutomerkurungmoden #bajuraya #kurungraya #bangi #selangor #putrajaya #kajang #serdang
Baju raya dah ada tapi aksesori xjumpa lagi yang matching dgn baju...mari, mari, mari check out @dinos.bead ...kte ada banyak bracelet yang cantik dipakai time raya nanti... #bracelet #braceletmalaysia #braceletmalaysiamurah #gelang #gelangmurah #gelangunik #bazarpaknil #lokalbrand #lokalahmy #sayajualmurah #ipohmali #perak #perakian #damansara #selangor
Cincin paku ๐Ÿ˜๐Ÿ˜
Cincin paku ๐Ÿ˜๐Ÿ˜
TIKET MENUJU BAHAGIA atau DERITA?? .
.
.
Hmm..seram jugak bunyi nya tu..
.
Rileks jangan gelabah..๐Ÿ˜
.
Nak bagi TIPS je pun.. .
Yang nak kahwin tu..jangan la excited buat persiapan majlis je..persiapan yang paling penting sebenarnya adalah MENTAL awaa ye..sebab banyak perubahan yang akan berlaku bila dah duduk serumah nanti..jadinya bersedia untuk belajar...belajar...dan belajar menerima kelebihan mahupun kekurangan pasangan..
.
Nak baca lagi?? .
Klik je link blogspot di bio @emaspesona .
Banyak tips penting untuk tempahan kami share juga kat dalam tu...
.
Rajin2 kan lah membaca untuk dapat ilmu.. ๐Ÿ˜‰
.
.
#kaunakkahwinkauyangpanas #kaulambatkaurugi #emaspesona #weddingdress #weddingfashion #tailoring #tempahan #bajupengantin #bajusanding #bajunikah #bajutunang #seksyen7 #shahalam #selangor
TIKET MENUJU BAHAGIA atau DERITA?? . . . Hmm..seram jugak bunyi nya tu.. . Rileks jangan gelabah..๐Ÿ˜ . Nak bagi TIPS je pun.. . Yang nak kahwin tu..jangan la excited buat persiapan majlis je..persiapan yang paling penting sebenarnya adalah MENTAL awaa ye..sebab banyak perubahan yang akan berlaku bila dah duduk serumah nanti..jadinya bersedia untuk belajar...belajar...dan belajar menerima kelebihan mahupun kekurangan pasangan.. . Nak baca lagi?? . Klik je link blogspot di bio @emaspesona . Banyak tips penting untuk tempahan kami share juga kat dalam tu... . Rajin2 kan lah membaca untuk dapat ilmu.. ๐Ÿ˜‰ . . #kaunakkahwinkauyangpanas  #kaulambatkaurugi  #emaspesona  #weddingdress  #weddingfashion  #tailoring  #tempahan  #bajupengantin  #bajusanding  #bajunikah  #bajutunang  #seksyen7  #shahalam  #selangor 
Flavour Berhantu dah Masuk!
Jade Tiger 12MG sahaja๐Ÿ˜
.
โฐRamadhan Timing
โฐ8PM-3AM
โ˜ŽWhatsApp : shop +6012-8897686
๐Ÿข:VapeXprezz Shah Alam
ACG - 43, Jln Plumbum AC 7/AC, Seksyen 7, Shah Alam. (Beside Murni Discovery and and Kak Wok)
๐Ÿš™Waze:Vapexprezz

#vapexprezz #vapeon #vapemurahย #vapedaily #vapeselangor #vapekl #vapemalaysia #shahalam #vapemalaysiaonline #selangor #vapeshahalam #vapeklang #vape #vapenation #malaysianvapers #malaysianvapors #vapeonline #vapormalaysia
#malaysiavape #vapeporn #vapegram
Flavour Berhantu dah Masuk! Jade Tiger 12MG sahaja๐Ÿ˜ . โฐRamadhan Timing โฐ8PM-3AM โ˜ŽWhatsApp : shop +6012-8897686 ๐Ÿข:VapeXprezz Shah Alam ACG - 43, Jln Plumbum AC 7/AC, Seksyen 7, Shah Alam. (Beside Murni Discovery and and Kak Wok) ๐Ÿš™Waze:Vapexprezz #vapexprezz  #vapeon  #vapemurah ย #vapedaily  #vapeselangor  #vapekl  #vapemalaysia  #shahalam  #vapemalaysiaonline  #selangor  #vapeshahalam  #vapeklang  #vape  #vapenation  #malaysianvapers  #malaysianvapors  #vapeonline  #vapormalaysia  #malaysiavape  #vapeporn  #vapegram 
Looking for a GoPro HERO 5 to rent with affordable price?
Worry not, you've found the right place! 
Save yourself and rent from us before you embark on your adventure! 
PRICES ARE NEGOTIABLE!*
FREE 64GB MEMORY!
FREE BASIC ACCESSORIES!
FREE PICKUP & RETURN!*
NO CHARGE ON PICKUP & RETURN DAY!
PAY ONLY RM15 TO LOCK YOUR DATE! 
So what are you waiting for?!? Contact us at 013 - 942 8928 / 017- 620 0419 for fast reply! 
T&C apply
#SewaGoPro #GoProRental #GoPro #GoProHero #GoProMy #GoProHero5 #ActionCamera #GoProOfTheDay #CameraRental #SewaGoProMalaysia #Sewa #Murah #GoProSewa #SewaGoProMurah #GoProMurah #GoProRentalService #GoProRentalKL #GoProRentalSelangor #PinjamGoPro #CamyTech
#SubangJaya #PetalingJaya #ShahAlam #Selangor #KualaLumpur #Travel #Vacation #Hiking #Diving #ExtremeSports
Looking for a GoPro HERO 5 to rent with affordable price? Worry not, you've found the right place! Save yourself and rent from us before you embark on your adventure! PRICES ARE NEGOTIABLE!* FREE 64GB MEMORY! FREE BASIC ACCESSORIES! FREE PICKUP & RETURN!* NO CHARGE ON PICKUP & RETURN DAY! PAY ONLY RM15 TO LOCK YOUR DATE! So what are you waiting for?!? Contact us at 013 - 942 8928 / 017- 620 0419 for fast reply! T&C apply #SewaGoPro  #GoProRental  #GoPro  #GoProHero  #GoProMy  #GoProHero5  #ActionCamera  #GoProOfTheDay  #CameraRental  #SewaGoProMalaysia  #Sewa  #Murah  #GoProSewa  #SewaGoProMurah  #GoProMurah  #GoProRentalService  #GoProRentalKL  #GoProRentalSelangor  #PinjamGoPro  #CamyTech  #SubangJaya  #PetalingJaya  #ShahAlam  #Selangor  #KualaLumpur  #Travel  #Vacation  #Hiking  #Diving  #ExtremeSports 
mulut duk ngap2 mata fokus dengan hiburan lain..sedar tak sedar da tambah kali ke2๐Ÿ˜…
.
jgn amalkan mcm tu..tiap2 kali terlebih memang akan naik berat badan..cuba fokus dulu..enjoy apa yg kita makan..badan ambil masa 20minit untuk send signal kt mind tanda kenyang..
so just focus and enjoy your meal,alhamdulillahโœ…
#sihatdanbonusnyakurus
#teamnickhinhussien
Coach Rafiq-0148342206
.
#rafiqrazali #kesihatan#hiking #terlajaklaris#losingweight
#utm#malaysia#kakimakan
#weightlosschallengeonline
#eatclean#suriafm#tipsdiet
#ctdk#airasiax#ggv
#hiburan#atkinsdiet
#bazaaronline#selangor
#tempahan#negaraku#proton
#selamatmalam#bakarlemak
#dakwahislam#langsing
mulut duk ngap2 mata fokus dengan hiburan lain..sedar tak sedar da tambah kali ke2๐Ÿ˜… . jgn amalkan mcm tu..tiap2 kali terlebih memang akan naik berat badan..cuba fokus dulu..enjoy apa yg kita makan..badan ambil masa 20minit untuk send signal kt mind tanda kenyang.. so just focus and enjoy your meal,alhamdulillahโœ… #sihatdanbonusnyakurus  #teamnickhinhussien  Coach Rafiq-0148342206 . #rafiqrazali  #kesihatan #hiking  #terlajaklaris #losingweight  #utm #malaysia #kakimakan  #weightlosschallengeonline  #eatclean #suriafm #tipsdiet  #ctdk #airasiax #ggv  #hiburan #atkinsdiet  #bazaaronline #selangor  #tempahan #negaraku #proton  #selamatmalam #bakarlemak  #dakwahislam #langsing 
H&H
The Solemnization

Photo by @mjp.co
For booking & inquiries
Call or whatsapp at 017 4830963
mazwanj@gmail.com
H&H The Solemnization Photo by @mjp.co For booking & inquiries Call or whatsapp at 017 4830963 mazwanj@gmail.com
PENGUMUMAN!!
Pada bulan yang mulia ini, bulan Ramadhan. VX ada buat happy hour dari jam 1 pagi sehingga jam 3 pagi. Setiap hari sepanjang bulan Ramadhan. Jika anda terlepas nak tau apa promosi kami, boleh check hashtag #VXRamadhanPromotions. Di situ anda akan dapat lihat apa promosi kami. Ingat hanya pada jam 1 pagi sehingga 3 pagi sahaja. Selamat menyambut bulan Ramadhan dan selamat berpuasa! . โฐRamadhan Timing
โฐ8PM-3AM
โ˜ŽWhatsApp : shop +6012-8897686
๐Ÿข:VapeXprezz Shah Alam
ACG - 43, Jln Plumbum AC 7/AC, Seksyen 7, Shah Alam. (Beside Murni Discovery and and Kak Wok)
๐Ÿš™Waze:Vapexprezz

#vapexprezz #vapeon #vapemurahย #vapedaily #vapeselangor #vapekl #vapemalaysia #shahalam #vapemalaysiaonline #selangor #vapeshahalam #vapeklang #vape #vapenation #malaysianvapers #malaysianvapors #vapeonline #vapormalaysia
#malaysiavape #vapeporn #vapegram
PENGUMUMAN!! Pada bulan yang mulia ini, bulan Ramadhan. VX ada buat happy hour dari jam 1 pagi sehingga jam 3 pagi. Setiap hari sepanjang bulan Ramadhan. Jika anda terlepas nak tau apa promosi kami, boleh check hashtag #VXRamadhanPromotions . Di situ anda akan dapat lihat apa promosi kami. Ingat hanya pada jam 1 pagi sehingga 3 pagi sahaja. Selamat menyambut bulan Ramadhan dan selamat berpuasa! . โฐRamadhan Timing โฐ8PM-3AM โ˜ŽWhatsApp : shop +6012-8897686 ๐Ÿข:VapeXprezz Shah Alam ACG - 43, Jln Plumbum AC 7/AC, Seksyen 7, Shah Alam. (Beside Murni Discovery and and Kak Wok) ๐Ÿš™Waze:Vapexprezz #vapexprezz  #vapeon  #vapemurah ย #vapedaily  #vapeselangor  #vapekl  #vapemalaysia  #shahalam  #vapemalaysiaonline  #selangor  #vapeshahalam  #vapeklang  #vape  #vapenation  #malaysianvapers  #malaysianvapors  #vapeonline  #vapormalaysia  #malaysiavape  #vapeporn  #vapegram 
็„กๆ‹˜็„กๆŸ๏ผŒๅ–œๆญก้€™็จฎๆ„Ÿ่ฆบใ€‚
#selangor #malaysia #sunday #may28 #20170528
#travel #instatravel #travelgram #travelphotography
Awak...
Awak....
Awak lah...
Tak teringin ke nak rasa @pudingraja.gombak akk..
Memang sedaplah..
Meh lekaih...akk ada je...
#pudingdiraja #pudingraja #royalpuding #gombak #selayang #selangor #kualalumpur #delivery #delicious #deliveryorder #sayajual #jalaemaspudingdiraja #jalaemas #cod #berkuahkastardpekat #manismeleleh #berbukapuasa #pencucimulut #pisanglemakmanis
hari ke 2... tempahan oleh en.chot & isteri. Tqvm.

#nonamanis 
#chickenpie 
#keramat 
#kualalumpur 
#Ampang 
#selangor 
#kueh
Semarakan OPEN HOUSE anda dengan biri-biri segar,juicy dan tidak berbau...โค๏ธ๐Ÿ˜˜๐Ÿคค
"KEJUTAN PERTAMA SEMINIT RASA"
~chef tempe๐Ÿ‘จ๐Ÿผโ€๐Ÿณ #theshepherd88 #Goat2GoFarm #fresh #farm #lamb #meat #dagingsegar #bbq #grill #foodpic #biri #kambing #food #malaysia #kualalumpur #selangor #negerisembilan #puchong #cyberjaya #putrajaya #cheras #kajang #bangi #jjcm #cheftempe #kambinggolek #bukapuasa #makansedap #kambingperap
Semarakan OPEN HOUSE anda dengan biri-biri segar,juicy dan tidak berbau...โค๏ธ๐Ÿ˜˜๐Ÿคค "KEJUTAN PERTAMA SEMINIT RASA" ~chef tempe๐Ÿ‘จ๐Ÿผโ€๐Ÿณ #theshepherd88  #Goat2GoFarm  #fresh  #farm  #lamb  #meat  #dagingsegar  #bbq  #grill  #foodpic  #biri  #kambing  #food  #malaysia  #kualalumpur  #selangor  #negerisembilan  #puchong  #cyberjaya  #putrajaya  #cheras  #kajang  #bangi  #jjcm  #cheftempe  #kambinggolek  #bukapuasa  #makansedap  #kambingperap 
Kueh lapis nyonya untuk juadah berbuka tempah by customer.

#petiteoven 
#kuehlapisnyonya 
#kuehlapis 
#iftar 
#Ampang 
#selangor 
#kualalumpur
.
Terima kasih customer.
.
Almari 4 pintu + top all white.
.
Almari yang besar dan cantik๐Ÿ‘Œ๐Ÿ˜‰
.
Nak perabot cantik2 dgn harga terendah,cari di sini.
.
#syjual #syjualmurah #instaonline #instaniaga #instashopmalaysia #bazaarpaknil #bazaar #bazaronline #bazarpaknil #bazar #klang #kl #kajang #selangor #seremban #semenyih #shahalam #damansara #putrajaya #bangi #cheras #nilai #kabinet #perabot #perabotmurah  #furnituremurah #decorumah #rakkasutmurah #rakkasut #followmyig
. Terima kasih customer. . Almari 4 pintu + top all white. . Almari yang besar dan cantik๐Ÿ‘Œ๐Ÿ˜‰ . Nak perabot cantik2 dgn harga terendah,cari di sini. . #syjual  #syjualmurah  #instaonline  #instaniaga  #instashopmalaysia  #bazaarpaknil  #bazaar  #bazaronline  #bazarpaknil  #bazar  #klang  #kl  #kajang  #selangor  #seremban  #semenyih  #shahalam  #damansara  #putrajaya  #bangi  #cheras  #nilai  #kabinet  #perabot  #perabotmurah  #furnituremurah  #decorumah  #rakkasutmurah  #rakkasut  #followmyig 
Power jugak teknik adik ni...?
More videos : www.facebook.com/RestoranBarra

#funny #lawak #kelakar #bandarbarubangi #kajang #restoranbarra #lucu #malaysia #ketawa #selangor #layan #kualalumpur #citacitata
Antara sbb bisnes tu sunnah........
.
.
.
.
.
sebab ia merapatkan hubungan mahabbah antara manusia. Sama mcm saya dgn org sebelah saya. Kalau tak sebab bisnes, rasanya kita takkenal each other ๐Ÿ™ˆ @anissyahira.co .
.
FatimahYahaya
0173011905
.
.
#verveinstituteofentrepreneurship #projekpokettebalrayaVIE #fatimahhyahayalifestyle #spiritandstyle #kayatanpamerompak #bisnesduniamoden #buatdapat #takbuattakdapat #bisnesanakmuda #modalkeciluntungbesar #fatimahhyahayayoungmillionaire #buangduitbuatduit #ilovevie #viefans #rbsfans #gbecsapok #studentslife #iiumgombak #uitm #upm  #uniklbmi #uniten #selangor #gombak #kedah #kelantan #sabah #sarawak #dubai
Antara sbb bisnes tu sunnah........ . . . . . sebab ia merapatkan hubungan mahabbah antara manusia. Sama mcm saya dgn org sebelah saya. Kalau tak sebab bisnes, rasanya kita takkenal each other ๐Ÿ™ˆ @anissyahira.co . . FatimahYahaya 0173011905 . . #verveinstituteofentrepreneurship  #projekpokettebalrayaVIE  #fatimahhyahayalifestyle  #spiritandstyle  #kayatanpamerompak  #bisnesduniamoden  #buatdapat  #takbuattakdapat  #bisnesanakmuda  #modalkeciluntungbesar  #fatimahhyahayayoungmillionaire  #buangduitbuatduit  #ilovevie  #viefans  #rbsfans  #gbecsapok  #studentslife  #iiumgombak  #uitm  #upm  #uniklbmi  #uniten  #selangor  #gombak  #kedah  #kelantan  #sabah  #sarawak  #dubai 
๐ŸŒ™ PRE ORDER BELLARAYA PREMIER 2017๐ŸŒ™
.
๐Ÿ’–#BellaQueenJubah๐Ÿ’–
-
๐ŸŒทProduct Name : Bella Queen Jubah
๐ŸŒทType : Jubah
๐ŸŒทColor : Gold, Silver, Royal Purple, Teal Blue
๐ŸŒทPrice : RM 269 Inclusive GST (Exc postage)
๐ŸŒทSize Availability : XS - XXL
๐ŸŒทFeatures : Wudhu' & nursing friendly, fully lining except sleeve & custom madr zip with BA plate.
๐ŸŒทETA : JUNE 2017
.
Secure order dearies dengan Pia 013 5924959 #bellaammarapiacatalogue
.
#BellaRayaPremier akan memberi imej exclusive dan mewah untuk anda sempena Aidilfitri ini! Kesemua koleksi.
.
#BellaRayaPremier2017 ini diperbuat daripada material yang berkualiti tinggi serta material di buat khas (custom made) untuk keselesaan โœจ .
-

Dapatkan koleksi BellaRayaPremier2017 sekarang. PRE ORDER NOW
PM/Whatsapp๐Ÿ‘‰013 5924959.
-

#BellaAmmara
#BellaRayaPremier2017
#BellaAmmaraBaruBestRaya!
#BellaammaraPiaCatalogue
#BellaAmmaraLovers!
#BellaRaya2017 #jubah #bazaarpaknil #bajuraya #sayajualmurah #sayajual #sayajualonline #shahalam #kualalumpur #selangor #putrajaya #bellaqueenjubah #bellaqueen
๐ŸŒ™ PRE ORDER BELLARAYA PREMIER 2017๐ŸŒ™ . ๐Ÿ’–#BellaQueenJubah ๐Ÿ’– - ๐ŸŒทProduct Name : Bella Queen Jubah ๐ŸŒทType : Jubah ๐ŸŒทColor : Gold, Silver, Royal Purple, Teal Blue ๐ŸŒทPrice : RM 269 Inclusive GST (Exc postage) ๐ŸŒทSize Availability : XS - XXL ๐ŸŒทFeatures : Wudhu' & nursing friendly, fully lining except sleeve & custom madr zip with BA plate. ๐ŸŒทETA : JUNE 2017 . Secure order dearies dengan Pia 013 5924959 #bellaammarapiacatalogue  . #BellaRayaPremier  akan memberi imej exclusive dan mewah untuk anda sempena Aidilfitri ini! Kesemua koleksi. . #BellaRayaPremier2017  ini diperbuat daripada material yang berkualiti tinggi serta material di buat khas (custom made) untuk keselesaan โœจ . - Dapatkan koleksi BellaRayaPremier2017 sekarang. PRE ORDER NOW PM/Whatsapp๐Ÿ‘‰013 5924959. - #BellaAmmara  #BellaRayaPremier2017  #BellaAmmaraBaruBestRaya ! #BellaammaraPiaCatalogue  #BellaAmmaraLovers ! #BellaRaya2017  #jubah  #bazaarpaknil  #bajuraya  #sayajualmurah  #sayajual  #sayajualonline  #shahalam  #kualalumpur  #selangor  #putrajaya  #bellaqueenjubah  #bellaqueen 
Sesiapa nak cetak :-
ยปt-shirt rewang
ยปtshirt kelas
ยปtshirt event
ยปtshirt kelab
ยปdan lain-lain lagi.
.
โ—MINIMUM 5 HELAIโ— ( T&C )
.
ยปKorang boleh guna design yg saya sediakan atau design korang sendiri.
.
ยปSiap dalam tempoh 5-7 hari.
โˆšTshirt 100% cotton (unisex).
โˆš 1 design ( A3 / A4 ).
โˆš 1 bahagian cetak ( 1 side ).
โˆš Cetakan 1 warna ( 1 colour ).
.
Berminat PM saya untuk harga.

SMS | Whatsapp
014 726 3465

#trustedseller #hafizlanggar #cetaktshirt #cetakbaju #tshirtprintingmalaysia #tempatanfest #malaysia #kedah #perak #perlis #pulaupinang #penang #kelantan #terengganu #pahang #selangor #negerisembilan #melaka #johor #sabah #sarawak #labuan #penang #tempatanfest
Sesiapa nak cetak :- ยปt-shirt rewang ยปtshirt kelas ยปtshirt event ยปtshirt kelab ยปdan lain-lain lagi. . โ—MINIMUM 5 HELAIโ— ( T&C ) . ยปKorang boleh guna design yg saya sediakan atau design korang sendiri. . ยปSiap dalam tempoh 5-7 hari. โˆšTshirt 100% cotton (unisex). โˆš 1 design ( A3 / A4 ). โˆš 1 bahagian cetak ( 1 side ). โˆš Cetakan 1 warna ( 1 colour ). . Berminat PM saya untuk harga. SMS | Whatsapp 014 726 3465 #trustedseller  #hafizlanggar  #cetaktshirt  #cetakbaju  #tshirtprintingmalaysia  #tempatanfest  #malaysia  #kedah  #perak  #perlis  #pulaupinang  #penang  #kelantan  #terengganu  #pahang  #selangor  #negerisembilan  #melaka  #johor  #sabah  #sarawak  #labuan  #penang  #tempatanfest 
tempahan charms juga msih dibuka..murah2 ๐Ÿ˜apapun trimakasih pada  @cik_farahnurbay utk order yg lepas๐Ÿ˜๐Ÿ˜ #charms #polymerclay #kraftanganmalaysia #handmade #likeforlikeback #likeforfollow #like4like #selangor #kualalumpur
Tadi ptg delivery biskut tart lagi...waaa..ramainya peminat tart nie..tq nina ๐Ÿ˜๐Ÿ˜ #pengemartart #biskuttartnenas #biskutraya2017๐Ÿ’– #klang #pelabuhanklang #selangor
Siapa minat buah laici? Buah laici yang segar. Lebih-lebih lagi,boleh buat minuman seisi keluarga,saudara mara dan rakan taulan.

#sungaibesar
#sabakbernam
#selangor 
#yusoftaiyoob
Meet our new invention ! Its Overload Chocolate Chips . We have 3types of chocolate inside it . Serious chuolls tak kan menyesal ๐Ÿ˜‹ price love love sgt
To Order whatsapp this number 017-3611912 / 012-2212356 
Xoxo, 
Bakeology Team โ™ฅ๏ธ
#kuihraya #kualalumpur #sayajual #serdang #selangor #bangi #cyberjaya #putrajaya #kuihrayasedap
Raja Bergelar Negeri Selangor yang menerima gelaran oleh D.Y.M.M. Paduka Sri Sultan Ala'uddin Suleiman Shah sekitar tahun 1937.
~~~
Dari kiri ; 
Y.A.M. Tengku Indira Bijaya Diraja Selangor โ€“ Tengku Muhammad Khalid Shah,
Y.A.M. Tengku Perdana Diraja Selangor โ€“ Tengku Muhammad Uzab Shah
~~~
#suleimanclan #sultanofselangor #wangsamahkotaselangor #klang #kerabatadirajaselangor #king #rajaselangor #malaysia #daulattuanku #malaya #sepang #heritage #malayculture #kualalumpur #british #history #travel #melayu #heritage #malaya #malay #selangor #goverment #state #kampongbaru #asian #instalovemalaysia #instaroyals #instakl #malaysianblogger #fms #kolonial
Raja Bergelar Negeri Selangor yang menerima gelaran oleh D.Y.M.M. Paduka Sri Sultan Ala'uddin Suleiman Shah sekitar tahun 1937. ~~~ Dari kiri ; Y.A.M. Tengku Indira Bijaya Diraja Selangor โ€“ Tengku Muhammad Khalid Shah, Y.A.M. Tengku Perdana Diraja Selangor โ€“ Tengku Muhammad Uzab Shah ~~~ #suleimanclan  #sultanofselangor  #wangsamahkotaselangor  #klang  #kerabatadirajaselangor  #king  #rajaselangor  #malaysia  #daulattuanku  #malaya  #sepang  #heritage  #malayculture  #kualalumpur  #british  #history  #travel  #melayu  #heritage  #malaya  #malay  #selangor  #goverment  #state  #kampongbaru  #asian  #instalovemalaysia  #instaroyals  #instakl  #malaysianblogger  #fms  #kolonial 
AIRMAX 90 OREO ALL BLACK
-
READYSTOCK
-
Size 36-45
-
Quality padu
-
100% Actual pic
-
Price RM95.00

Berminat? Whatsapp 016 8836151 to order๐Ÿ“ฒ.Jom follow @gonjol.shop

#shoes #adidasmurah #nikerunning #nikeplus #lovely #loveit #adidassuperstar #giveaway #nikeairmax #nikemurah #shopping #shoppingonline #shoponline #shop #foot #football #run #running #style #styles #trend #trending #kasutmalaysia #malaysia #nike #johor #kedah #pahang #selangor #kelantan
AIRMAX 90 OREO ALL BLACK - READYSTOCK - Size 36-45 - Quality padu - 100% Actual pic - Price RM95.00 Berminat? Whatsapp 016 8836151 to order๐Ÿ“ฒ.Jom follow @gonjol.shop #shoes  #adidasmurah  #nikerunning  #nikeplus  #lovely  #loveit  #adidassuperstar  #giveaway  #nikeairmax  #nikemurah  #shopping  #shoppingonline  #shoponline  #shop  #foot  #football  #run  #running  #style  #styles  #trend  #trending  #kasutmalaysia  #malaysia  #nike  #johor  #kedah  #pahang  #selangor  #kelantan 
#Repost @dyanamobilespa (@get_repost)
ใƒปใƒปใƒป
Assalamualaikum ! 
Promosi FLASH SALE RAMADHAN SUDAH BERMULA SEKARANG!
Siapa yang boleh dapatkan harga ini?
SEMUA ORANG BOLEH!
Tapi dengan bersyarat! Anda boleh dapat harga promosi harga urutan tradisional RM 50 bila anda booking 4 kali sesi urutan! Murah kan? 
Jumlah harga tidak termasuk cas pengangkutan tetapi harga yang anda dapatkan tetap berbaloi baloi berbanding dengan harga biasa! Jadi apa tunggu lagi?
Promosi berlangsung sehingga 30 JUNE 2017 SAHAJA! INGAT 30 JUNE 2017! 
Kenapa anda patut dapatkan promosi ini sekarang?
1) SEBAB MUNGKIN ANDA TIDAK AKAN DAPAT HARGA RM50 SEKALI URUTAN SELEPAS INI !
2) SEBAB KAMI TAK PERNAH LAGI BUAT URUTAN TRADISIONAL HARGA RM50 DAN TIDAK MUNGKIN HARGA INI AKAN KEMBALI LAGI!๐Ÿ˜ฑ Nak booking rawatan?
Hantarkan 
NAMA:
TARIKH: 
ALAMAT:

WHATSAPP ke๐Ÿ“ฑ0192496581 
SEBARKAN MASSAGE INI JIKA IA MENDATANGKAN KEBAIKAN BERSAMA!๐Ÿ˜ #promosiramadhan#syukurselalu#promosiurutanmurah #bulankasihsayang#mobilespa#urutantradisional#urutanibuhamil#urutanpantang
#ukayperdana#gombak#kualalumpur#selangor
#Repost  @dyanamobilespa (@get_repost) ใƒปใƒปใƒป Assalamualaikum ! Promosi FLASH SALE RAMADHAN SUDAH BERMULA SEKARANG! Siapa yang boleh dapatkan harga ini? SEMUA ORANG BOLEH! Tapi dengan bersyarat! Anda boleh dapat harga promosi harga urutan tradisional RM 50 bila anda booking 4 kali sesi urutan! Murah kan? Jumlah harga tidak termasuk cas pengangkutan tetapi harga yang anda dapatkan tetap berbaloi baloi berbanding dengan harga biasa! Jadi apa tunggu lagi? Promosi berlangsung sehingga 30 JUNE 2017 SAHAJA! INGAT 30 JUNE 2017! Kenapa anda patut dapatkan promosi ini sekarang? 1) SEBAB MUNGKIN ANDA TIDAK AKAN DAPAT HARGA RM50 SEKALI URUTAN SELEPAS INI ! 2) SEBAB KAMI TAK PERNAH LAGI BUAT URUTAN TRADISIONAL HARGA RM50 DAN TIDAK MUNGKIN HARGA INI AKAN KEMBALI LAGI!๐Ÿ˜ฑ Nak booking rawatan? Hantarkan NAMA: TARIKH: ALAMAT: WHATSAPP ke๐Ÿ“ฑ0192496581 SEBARKAN MASSAGE INI JIKA IA MENDATANGKAN KEBAIKAN BERSAMA!๐Ÿ˜ #promosiramadhan #syukurselalu #promosiurutanmurah  #bulankasihsayang #mobilespa #urutantradisional #urutanibuhamil #urutanpantang  #ukayperdana #gombak #kualalumpur #selangor 
Assalamualaikum ! 
Promosi FLASH SALE RAMADHAN SUDAH BERMULA SEKARANG!
Siapa yang boleh dapatkan harga ini?
SEMUA ORANG BOLEH!
Tapi dengan bersyarat! Anda boleh dapat harga promosi harga urutan tradisional RM 50 bila anda booking 4 kali sesi urutan! Murah kan? 
Jumlah harga tidak termasuk cas pengangkutan tetapi harga yang anda dapatkan tetap berbaloi baloi berbanding dengan harga biasa! Jadi apa tunggu lagi?
Promosi berlangsung sehingga 30 JUNE 2017 SAHAJA! INGAT 30 JUNE 2017! 
Kenapa anda patut dapatkan promosi ini sekarang?
1) SEBAB MUNGKIN ANDA TIDAK AKAN DAPAT HARGA RM50 SEKALI URUTAN SELEPAS INI !
2) SEBAB KAMI TAK PERNAH LAGI BUAT URUTAN TRADISIONAL HARGA RM50 DAN TIDAK MUNGKIN HARGA INI AKAN KEMBALI LAGI!๐Ÿ˜ฑ Nak booking rawatan?
Hantarkan 
NAMA:
TARIKH: 
ALAMAT:

WHATSAPP ke๐Ÿ“ฑ0192496581 
SEBARKAN MASSAGE INI JIKA IA MENDATANGKAN KEBAIKAN BERSAMA!๐Ÿ˜ #promosiramadhan#syukurselalu#promosiurutanmurah #bulankasihsayang#mobilespa#urutantradisional#urutanibuhamil#urutanpantang
#ukayperdana#gombak#kualalumpur#selangor
Assalamualaikum ! Promosi FLASH SALE RAMADHAN SUDAH BERMULA SEKARANG! Siapa yang boleh dapatkan harga ini? SEMUA ORANG BOLEH! Tapi dengan bersyarat! Anda boleh dapat harga promosi harga urutan tradisional RM 50 bila anda booking 4 kali sesi urutan! Murah kan? Jumlah harga tidak termasuk cas pengangkutan tetapi harga yang anda dapatkan tetap berbaloi baloi berbanding dengan harga biasa! Jadi apa tunggu lagi? Promosi berlangsung sehingga 30 JUNE 2017 SAHAJA! INGAT 30 JUNE 2017! Kenapa anda patut dapatkan promosi ini sekarang? 1) SEBAB MUNGKIN ANDA TIDAK AKAN DAPAT HARGA RM50 SEKALI URUTAN SELEPAS INI ! 2) SEBAB KAMI TAK PERNAH LAGI BUAT URUTAN TRADISIONAL HARGA RM50 DAN TIDAK MUNGKIN HARGA INI AKAN KEMBALI LAGI!๐Ÿ˜ฑ Nak booking rawatan? Hantarkan NAMA: TARIKH: ALAMAT: WHATSAPP ke๐Ÿ“ฑ0192496581 SEBARKAN MASSAGE INI JIKA IA MENDATANGKAN KEBAIKAN BERSAMA!๐Ÿ˜ #promosiramadhan #syukurselalu #promosiurutanmurah  #bulankasihsayang #mobilespa #urutantradisional #urutanibuhamil #urutanpantang  #ukayperdana #gombak #kualalumpur #selangor 
ASSALAMUALAIKUM
RESTOCK - 28 May 2017 -
- Super Run -
- Chung Lim/Free Size -

1 pcs - RM55.00 wm
2 pcs - RM100.00 wm

Business Address :
No.2b-1-10
Jalan Rawang Mutiara 3
Rawang Mutiara Business Center
48000 Rawang Selangor

Business Hours :
Monday - Saturday 
12.pm - 12 Midnights
Friday : 3pm - 12 Midnight

Map/Waze: Topi Brader Collection
Pos via : Pos Laju Malaysia

Call / DM / PM / Whatsapp 
Eddie: 011 - 3934 4914 - *wholesale are welcome
Ayie : 011 - 2626 2565
Afizul : 019-5633 749

TOPIBRADER #topibrader #headwear #snapback #fullcap #flexifitted #trunkercap #buckethat #snowcap #strapback #lanyard #chunglim #superrun 
#topi #jualtopi #cap #topimurah
#watch #jam #jualjam #jammurah #capcollector #jamtangan #jamgshock #highgred #malaysia #selangor #rawang #hometown
ASSALAMUALAIKUM RESTOCK - 28 May 2017 - - Super Run - - Chung Lim/Free Size - 1 pcs - RM55.00 wm 2 pcs - RM100.00 wm Business Address : No.2b-1-10 Jalan Rawang Mutiara 3 Rawang Mutiara Business Center 48000 Rawang Selangor Business Hours : Monday - Saturday 12.pm - 12 Midnights Friday : 3pm - 12 Midnight Map/Waze: Topi Brader Collection Pos via : Pos Laju Malaysia Call / DM / PM / Whatsapp Eddie: 011 - 3934 4914 - *wholesale are welcome Ayie : 011 - 2626 2565 Afizul : 019-5633 749 TOPIBRADER #topibrader  #headwear  #snapback  #fullcap  #flexifitted  #trunkercap  #buckethat  #snowcap  #strapback  #lanyard  #chunglim  #superrun  #topi  #jualtopi  #cap  #topimurah  #watch  #jam  #jualjam  #jammurah  #capcollector  #jamtangan  #jamgshock  #highgred  #malaysia  #selangor  #rawang  #hometown 
Assalamualaikum ! 
Promosi FLASH SALE RAMADHAN SUDAH BERMULA SEKARANG!
Siapa yang boleh dapatkan harga ini?
SEMUA ORANG BOLEH!
Tapi dengan bersyarat! Anda boleh dapat harga promosi harga urutan tradisional RM 50 bila anda booking 4 kali sesi urutan! Murah kan? 
Jumlah harga tidak termasuk cas pengangkutan tetapi harga yang anda dapatkan tetap berbaloi baloi berbanding dengan harga biasa! Jadi apa tunggu lagi?
Promosi berlangsung sehingga 30 JUNE 2017 SAHAJA! INGAT 30 JUNE 2017! 
Kenapa anda patut dapatkan promosi ini sekarang?
1) SEBAB MUNGKIN ANDA TIDAK AKAN DAPAT HARGA RM50 SEKALI URUTAN SELEPAS INI !
2) SEBAB KAMI TAK PERNAH LAGI BUAT URUTAN TRADISIONAL HARGA RM50 DAN TIDAK MUNGKIN HARGA INI AKAN KEMBALI LAGI!๐Ÿ˜ฑ Nak booking rawatan?
Hantarkan 
NAMA:
TARIKH: 
ALAMAT:

WHATSAPP ke๐Ÿ“ฑ0192496581 
SEBARKAN MASSAGE INI JIKA IA MENDATANGKAN KEBAIKAN BERSAMA!๐Ÿ˜ #promosiramadhan#syukurselalu#promosiurutanmurah #bulankasihsayang#mobilespa#urutantradisional#urutanibuhamil#urutanpantang
#ukayperdana#gombak#kualalumpur#selangor
Assalamualaikum ! Promosi FLASH SALE RAMADHAN SUDAH BERMULA SEKARANG! Siapa yang boleh dapatkan harga ini? SEMUA ORANG BOLEH! Tapi dengan bersyarat! Anda boleh dapat harga promosi harga urutan tradisional RM 50 bila anda booking 4 kali sesi urutan! Murah kan? Jumlah harga tidak termasuk cas pengangkutan tetapi harga yang anda dapatkan tetap berbaloi baloi berbanding dengan harga biasa! Jadi apa tunggu lagi? Promosi berlangsung sehingga 30 JUNE 2017 SAHAJA! INGAT 30 JUNE 2017! Kenapa anda patut dapatkan promosi ini sekarang? 1) SEBAB MUNGKIN ANDA TIDAK AKAN DAPAT HARGA RM50 SEKALI URUTAN SELEPAS INI ! 2) SEBAB KAMI TAK PERNAH LAGI BUAT URUTAN TRADISIONAL HARGA RM50 DAN TIDAK MUNGKIN HARGA INI AKAN KEMBALI LAGI!๐Ÿ˜ฑ Nak booking rawatan? Hantarkan NAMA: TARIKH: ALAMAT: WHATSAPP ke๐Ÿ“ฑ0192496581 SEBARKAN MASSAGE INI JIKA IA MENDATANGKAN KEBAIKAN BERSAMA!๐Ÿ˜ #promosiramadhan #syukurselalu #promosiurutanmurah  #bulankasihsayang #mobilespa #urutantradisional #urutanibuhamil #urutanpantang  #ukayperdana #gombak #kualalumpur #selangor 
Assalamualaikum ! 
Promosi FLASH SALE RAMADHAN SUDAH BERMULA SEKARANG!
Siapa yang boleh dapatkan harga ini?
SEMUA ORANG BOLEH!
Tapi dengan bersyarat! Anda boleh dapat harga promosi harga urutan tradisional RM 50 bila anda booking 4 kali sesi urutan! Murah kan? 
Jumlah harga tidak termasuk cas pengangkutan tetapi harga yang anda dapatkan tetap berbaloi baloi berbanding dengan harga biasa! Jadi apa tunggu lagi?
Promosi berlangsung sehingga 30 JUNE 2017 SAHAJA! INGAT 30 JUNE 2017! 
Kenapa anda patut dapatkan promosi ini sekarang?
1) SEBAB MUNGKIN ANDA TIDAK AKAN DAPAT HARGA RM50 SEKALI URUTAN SELEPAS INI !
2) SEBAB KAMI TAK PERNAH LAGI BUAT URUTAN TRADISIONAL HARGA RM50 DAN TIDAK MUNGKIN HARGA INI AKAN KEMBALI LAGI!๐Ÿ˜ฑ Nak booking rawatan?
Hantarkan 
NAMA:
TARIKH: 
ALAMAT:

WHATSAPP ke๐Ÿ“ฑ0192496581 
SEBARKAN MASSAGE INI JIKA IA MENDATANGKAN KEBAIKAN BERSAMA!๐Ÿ˜ #promosiramadhan#syukurselalu#promosiurutanmurah #bulankasihsayang#mobilespa#urutantradisional#urutanibuhamil#urutanpantang
#ukayperdana#gombak#kualalumpur#selangor
Assalamualaikum ! Promosi FLASH SALE RAMADHAN SUDAH BERMULA SEKARANG! Siapa yang boleh dapatkan harga ini? SEMUA ORANG BOLEH! Tapi dengan bersyarat! Anda boleh dapat harga promosi harga urutan tradisional RM 50 bila anda booking 4 kali sesi urutan! Murah kan? Jumlah harga tidak termasuk cas pengangkutan tetapi harga yang anda dapatkan tetap berbaloi baloi berbanding dengan harga biasa! Jadi apa tunggu lagi? Promosi berlangsung sehingga 30 JUNE 2017 SAHAJA! INGAT 30 JUNE 2017! Kenapa anda patut dapatkan promosi ini sekarang? 1) SEBAB MUNGKIN ANDA TIDAK AKAN DAPAT HARGA RM50 SEKALI URUTAN SELEPAS INI ! 2) SEBAB KAMI TAK PERNAH LAGI BUAT URUTAN TRADISIONAL HARGA RM50 DAN TIDAK MUNGKIN HARGA INI AKAN KEMBALI LAGI!๐Ÿ˜ฑ Nak booking rawatan? Hantarkan NAMA: TARIKH: ALAMAT: WHATSAPP ke๐Ÿ“ฑ0192496581 SEBARKAN MASSAGE INI JIKA IA MENDATANGKAN KEBAIKAN BERSAMA!๐Ÿ˜ #promosiramadhan #syukurselalu #promosiurutanmurah  #bulankasihsayang #mobilespa #urutantradisional #urutanibuhamil #urutanpantang  #ukayperdana #gombak #kualalumpur #selangor 
MELINA BLOUSE
RM 37 .
__
FREE SIZE FIT TILL L
__
UKURAN 
BAHU 14"
DADA 34"
LABUH 23"
LABUH LENGAN 17"
LILIT KETIAK 16"
__
MATERIAL : SOFT COTTON
__
Kindly order thru whatsapp / telegram +60133544071 . 
NO FUSSY BUYER . #MELINABLOUSE 
__
#prelovedmalaysia #sayajualcardigan #sayajualbaju #sayajualborong #sayajualpalazzo #borongmurah #sayajualmurah #sayajualpakaian #putrajaya #johor #pahang #melaka #borongmalaysia #perak #selangor  #pakaianborong #bangisentral #sayajualonline #melaka #shahalam #bazaaruptown #dropshipwanted #puchong #palazzomalaysia  #melaka #subangjaya
MELINA BLOUSE RM 37 . __ FREE SIZE FIT TILL L __ UKURAN BAHU 14" DADA 34" LABUH 23" LABUH LENGAN 17" LILIT KETIAK 16" __ MATERIAL : SOFT COTTON __ Kindly order thru whatsapp / telegram +60133544071 . NO FUSSY BUYER . #MELINABLOUSE  __ #prelovedmalaysia  #sayajualcardigan  #sayajualbaju  #sayajualborong  #sayajualpalazzo  #borongmurah  #sayajualmurah  #sayajualpakaian  #putrajaya  #johor  #pahang  #melaka  #borongmalaysia  #perak  #selangor  #pakaianborong  #bangisentral  #sayajualonline  #melaka  #shahalam  #bazaaruptown  #dropshipwanted  #puchong  #palazzomalaysia  #melaka  #subangjaya 
Yeah!!.. Stock da ada.. Hubungi kami untuk pembelian.. Harga RM150/pack.
.
DM kami ataupun Hubungi kami di 0129028473 untuk pembelian
.
#royalhoney #royalhoneyvip #formen #maca #tribulus #tongkatali #sado #abangsado #adeksihat #selamatpagi #sayajualroyalhoney #honey #madu #panaxginseng #selangor
.
Terawih ke tu? Ke tengah buat biskut raya? Hehehe nah Admin bagi PROMOโœจ

Free shawl dapat 1
Full Set ada 3
Rosy Essence ada 1

Sekarang harga
RM114 ke Semenanjung
RM119 ke Sabah Sarawak

Postage? Admin belanja๐Ÿค—

Jom la cantik awal Ramadan ni. Kasi detox kaw kaw muka. Dah nak raya terus je selfie muka flawless. 
Nak sembang dgn Admin terus whatsapp 0134540922 
Taip kod "Full Set 4 in 1"

Senang Admin paham hehe

#teamskindetox 
#skincare 
#skincaremalaysia 
#skincareorganik 
#bazarpaknilmurah 
#bazarmalaysia 
#kitagunani #bazaronline #lokalah #lokalahmy #selangor #terengganu #johor #pahang #sabah #sarawak
. Terawih ke tu? Ke tengah buat biskut raya? Hehehe nah Admin bagi PROMOโœจ Free shawl dapat 1 Full Set ada 3 Rosy Essence ada 1 Sekarang harga RM114 ke Semenanjung RM119 ke Sabah Sarawak Postage? Admin belanja๐Ÿค— Jom la cantik awal Ramadan ni. Kasi detox kaw kaw muka. Dah nak raya terus je selfie muka flawless. Nak sembang dgn Admin terus whatsapp 0134540922 Taip kod "Full Set 4 in 1" Senang Admin paham hehe #teamskindetox  #skincare  #skincaremalaysia  #skincareorganik  #bazarpaknilmurah  #bazarmalaysia  #kitagunani  #bazaronline  #lokalah  #lokalahmy  #selangor  #terengganu  #johor  #pahang  #sabah  #sarawak 
Perhatian.!! Utk warga SELANGOR DAN KUALA LUMPUR.! ๐Ÿ“ฃ
.
INGIN BERAYA DENGAN KERETA BARU.?
.
PROMOSI PERODUA untuk BULAN MEI KEMBALI LAGI.. KINI LEBIH MELETOPP!!
.
๐Ÿš— MYVI G MT rebate RM 2,000
.
๐Ÿš— MYVI G AT rebate RM 1,000
.
๐Ÿš— MYVI SE MT rebate RM 5,000
.
๐Ÿš— MYVI SE AT rebate RM 4,800
.
๐Ÿš— MYVI ADVANCE rebate RM 3,300
.
๐Ÿš— ALZA S RM rebate1,300
.
Hanya perlu sediakan Document :
๐Ÿ‘‰ Salinan kad pengenalan
๐Ÿ‘‰ Tiada lesen layak memohon ( T&C )
๐Ÿ‘‰ Pay Slip 3 Bulan ( Terkini )
๐Ÿ‘‰ Diploma & Transkrip ( Skim Graduan )
๐Ÿ‘‰ Offer Letter ( Untuk Yg Baru Berkerja )
๐Ÿ‘‰ Bank Statement
๐Ÿ‘‰ Kwsp
.
Kepada  yg masih tercariยฒ utk membeli kereta PERODUA ATAU PROTON.. cptยฒ sedikan DOKUMEN anda dan whatsapp or emailkan kpd kami secepat mungkin..
Jgn tunggu nk dkt RAYA baru nak beli.! โœŒ kerana skrg byk DISKAUN , REBATE dan HADIAH menanti anda.!
.
Jgn malu2 utk hubungi kami di:
.
๐Ÿ“ฒ 014 220 3486 ADRINAZS
๐Ÿ“ฒ 018 275 9988 ZACK

Or klik je link dkt bio PROFILE.! โ˜๏ธ
.
#peroduabezza #perodua
Perhatian.!! Utk warga SELANGOR DAN KUALA LUMPUR.! ๐Ÿ“ฃ . INGIN BERAYA DENGAN KERETA BARU.? . PROMOSI PERODUA untuk BULAN MEI KEMBALI LAGI.. KINI LEBIH MELETOPP!! . ๐Ÿš— MYVI G MT rebate RM 2,000 . ๐Ÿš— MYVI G AT rebate RM 1,000 . ๐Ÿš— MYVI SE MT rebate RM 5,000 . ๐Ÿš— MYVI SE AT rebate RM 4,800 . ๐Ÿš— MYVI ADVANCE rebate RM 3,300 . ๐Ÿš— ALZA S RM rebate1,300 . Hanya perlu sediakan Document : ๐Ÿ‘‰ Salinan kad pengenalan ๐Ÿ‘‰ Tiada lesen layak memohon ( T&C ) ๐Ÿ‘‰ Pay Slip 3 Bulan ( Terkini ) ๐Ÿ‘‰ Diploma & Transkrip ( Skim Graduan ) ๐Ÿ‘‰ Offer Letter ( Untuk Yg Baru Berkerja ) ๐Ÿ‘‰ Bank Statement ๐Ÿ‘‰ Kwsp . Kepada yg masih tercariยฒ utk membeli kereta PERODUA ATAU PROTON.. cptยฒ sedikan DOKUMEN anda dan whatsapp or emailkan kpd kami secepat mungkin.. Jgn tunggu nk dkt RAYA baru nak beli.! โœŒ kerana skrg byk DISKAUN , REBATE dan HADIAH menanti anda.! . Jgn malu2 utk hubungi kami di: . ๐Ÿ“ฒ 014 220 3486 ADRINAZS ๐Ÿ“ฒ 018 275 9988 ZACK Or klik je link dkt bio PROFILE.! โ˜๏ธ . #peroduabezza  #perodua 
ๅน่‘—ๆตท้ขจ๏ผŒๅœจๆธกๅ‡ๆ‘่ฃกๆผซๆญฅใ€‚
#selangor #malaysia #sunday #may28 #20170528
#travel #instatravel #travelgram #travelphotography
Done print flyers untuk Mr customer 
Terima kasih menggunakan khidmat kami "BULAN BAIK NIE SAMA-SAMA KITA BERSEDEKAH KEPADA YG MEMERLUKAN"
whatsapp 012 3611739

Material : 128gsm artpaper 1 side
Size : A5
Qty : 1000pcs
Price : Rm 120.00
.
.
.
.
.
#malaysia #selangor #melaka #flyersmurah #stickermurah #namecardmurah #johor #bannermurah #bunting #moodrepublik #event #vendormalaysia #yaman #sukarelawan #printingmurah #pantas #syria #palestine #kerjaamal #yemen
Done print flyers untuk Mr customer Terima kasih menggunakan khidmat kami "BULAN BAIK NIE SAMA-SAMA KITA BERSEDEKAH KEPADA YG MEMERLUKAN" whatsapp 012 3611739 Material : 128gsm artpaper 1 side Size : A5 Qty : 1000pcs Price : Rm 120.00 . . . . . #malaysia  #selangor  #melaka  #flyersmurah  #stickermurah  #namecardmurah  #johor  #bannermurah  #bunting  #moodrepublik  #event  #vendormalaysia  #yaman  #sukarelawan  #printingmurah  #pantas  #syria  #palestine  #kerjaamal  #yemen