an online Instagram web viewer

#selulit medias

Photos

Set Cantik Basic (ESP, VITAMIN C,)
__
PARUT? JERAWAT? KULIT MAKIN HARI MAKIN TERUK SEBAB TERSALAH PAKAI PRODUCT YG MENGANDUNGI BAHAN KIMIA?
__
Personally anis akn suggest pada customer yg mana ada masalah skin yg berjerawat, parut berjerawat, kulit kusam, and dah pakai apa-apa product tp still x berkesan, rawatlah kulit dari dalaman dulu iaitu melalui pemakanan supplement
__
Bila dalaman dah sihat,cantik barulah luaran pun akan terserlah sihat cantik
__
Kelebihan ESP
🌸Kulit jadi lebih anjal dan gebu
🌸 Banyakkan susu ibu
🌸 Pudarkan parut
🌸 Mengawal pertumbuhan jerawat
🌸 Mempertingkatkan fungsi hormon wanita
🌸 Kekalkan tenaga untuk jangka masa panjang
🌸 Sesuai untuk mereka yang ingin turunkan berat badan
🌸 Melindungi dan menjaga rahim
__
Kelebihan VITAMIN C PLUS
🌸 Perlindungan daripada sinar UV
🌸 Mengurangkan kesan sunburn
🌸 Membantu prevent masalah jerawat degil
🌸 Tona kulit menjadi lebih sekata
🌸 Menggantikan tisu yang rosak dan menyembuhkan luka
🌸 Mencerahkan kulit secara semulajadi ( Bukan muka sahaja tauu 🙈 )
🌸Membantu masalah kulit sensitif seperti resdung dan eczema
🌸 Mengatasi masalah jerawat nasi dan pasir
🌸 Mengurangkan kedutan dan tanda penuaan
🌸 Membantu menghasilkan kolagen dalam badan
🌸 Kulit lebih glowing dan radiant
__
__
Tak perlu amil FULL SET pun xpe sbb supplement recommendation adalah based on cust budget and kesesuaian cust 😊
__
Boleh dapatkan supplement SHAKLEE bserta special consultation/guide cara makan supplement dengan betul dgn anis ye 😘 nak kasi SPECIAL PRICE & SOMETHING SPECIAL untuk cust anis sahaja 😍
__
For more info, details, order & consulatation
instagram : @dunia.sihat
Your Lovely SID 😘
waniey | +6014-5007896
__
p/s : *These products are not intended to diagnose, treat, cure, or prevent any disease
__
#shakleemalaysia #shaklee #shakleeeffects #shakleelovers #espshakleemurah #shakleemurah #shakleekelantan #setcantikshaklee #tipscantik #hilangkan jerawat #stretchmark #selulit #susumaaez #vitamincrosehips #vitamincshaklee
Set Cantik Basic (ESP, VITAMIN C,) __ PARUT? JERAWAT? KULIT MAKIN HARI MAKIN TERUK SEBAB TERSALAH PAKAI PRODUCT YG MENGANDUNGI BAHAN KIMIA? __ Personally anis akn suggest pada customer yg mana ada masalah skin yg berjerawat, parut berjerawat, kulit kusam, and dah pakai apa-apa product tp still x berkesan, rawatlah kulit dari dalaman dulu iaitu melalui pemakanan supplement __ Bila dalaman dah sihat,cantik barulah luaran pun akan terserlah sihat cantik __ Kelebihan ESP 🌸Kulit jadi lebih anjal dan gebu 🌸 Banyakkan susu ibu 🌸 Pudarkan parut 🌸 Mengawal pertumbuhan jerawat 🌸 Mempertingkatkan fungsi hormon wanita 🌸 Kekalkan tenaga untuk jangka masa panjang 🌸 Sesuai untuk mereka yang ingin turunkan berat badan 🌸 Melindungi dan menjaga rahim __ Kelebihan VITAMIN C PLUS 🌸 Perlindungan daripada sinar UV 🌸 Mengurangkan kesan sunburn 🌸 Membantu prevent masalah jerawat degil 🌸 Tona kulit menjadi lebih sekata 🌸 Menggantikan tisu yang rosak dan menyembuhkan luka 🌸 Mencerahkan kulit secara semulajadi ( Bukan muka sahaja tauu 🙈 ) 🌸Membantu masalah kulit sensitif seperti resdung dan eczema 🌸 Mengatasi masalah jerawat nasi dan pasir 🌸 Mengurangkan kedutan dan tanda penuaan 🌸 Membantu menghasilkan kolagen dalam badan 🌸 Kulit lebih glowing dan radiant __ __ Tak perlu amil FULL SET pun xpe sbb supplement recommendation adalah based on cust budget and kesesuaian cust 😊 __ Boleh dapatkan supplement SHAKLEE bserta special consultation/guide cara makan supplement dengan betul dgn anis ye 😘 nak kasi SPECIAL PRICE & SOMETHING SPECIAL untuk cust anis sahaja 😍 __ For more info, details, order & consulatation instagram : @dunia.sihat Your Lovely SID 😘 waniey | +6014-5007896 __ p/s : *These products are not intended to diagnose, treat, cure, or prevent any disease __ #shakleemalaysia  #shaklee  #shakleeeffects  #shakleelovers  #espshakleemurah  #shakleemurah  #shakleekelantan  #setcantikshaklee  #tipscantik  #hilangkan  jerawat #stretchmark  #selulit  #susumaaez  #vitamincrosehips  #vitamincshaklee 
CELAH2 HITAM?😱😱😱😂
.
TESTIMONI fresh ANGGUN PESONA.
Kulit sihat dapat,
Celah2 peha da xgelap.
.
Sabun herba ni
Gosok2 je.
Paling penting boleh pakai head to toe 
Boleh guna kat muka jugak taw.best😍
.
ANGGUN PESONA SOAP 
TAHAN 2-3BULAN.
RM46, POS RM7 SM.
.
Jom WhatsApp Sarah 😘
0102762069
💗AGEN SAH JSD ANDA💗
.
#jsd #jamususukdara #sabunjsd #sabunanggunpesona #setberpantang #instamagik #bengkung #jerawatbadan #jeragat #badanberbau #subang #puchong #johor #empireaurafidarich  #celahpahahitam #ketiakhitam #buangdakimati #pelipatgelap #selulit #stretchmark
CELAH2 HITAM?😱😱😱😂 . TESTIMONI fresh ANGGUN PESONA. Kulit sihat dapat, Celah2 peha da xgelap. . Sabun herba ni Gosok2 je. Paling penting boleh pakai head to toe Boleh guna kat muka jugak taw.best😍 . ANGGUN PESONA SOAP TAHAN 2-3BULAN. RM46, POS RM7 SM. . Jom WhatsApp Sarah 😘 0102762069 💗AGEN SAH JSD ANDA💗 . #jsd  #jamususukdara  #sabunjsd  #sabunanggunpesona  #setberpantang  #instamagik  #bengkung  #jerawatbadan  #jeragat  #badanberbau  #subang  #puchong  #johor  #empireaurafidarich  #celahpahahitam  #ketiakhitam  #buangdakimati  #pelipatgelap  #selulit  #stretchmark 
Set Cantik Basic (ESP, VITAMIN C,)
__
PARUT? JERAWAT? KULIT MAKIN HARI MAKIN TERUK SEBAB TERSALAH PAKAI PRODUCT YG MENGANDUNGI BAHAN KIMIA?
__
Personally anis akn suggest pada customer yg mana ada masalah skin yg berjerawat, parut berjerawat, kulit kusam, and dah pakai apa-apa product tp still x berkesan, rawatlah kulit dari dalaman dulu iaitu melalui pemakanan supplement
__
Bila dalaman dah sihat,cantik barulah luaran pun akan terserlah sihat cantik
__
Kelebihan ESP
🌸Kulit jadi lebih anjal dan gebu
🌸 Banyakkan susu ibu
🌸 Pudarkan parut
🌸 Mengawal pertumbuhan jerawat
🌸 Mempertingkatkan fungsi hormon wanita
🌸 Kekalkan tenaga untuk jangka masa panjang
🌸 Sesuai untuk mereka yang ingin turunkan berat badan
🌸 Melindungi dan menjaga rahim
__
Kelebihan VITAMIN C PLUS
🌸 Perlindungan daripada sinar UV
🌸 Mengurangkan kesan sunburn
🌸 Membantu prevent masalah jerawat degil
🌸 Tona kulit menjadi lebih sekata
🌸 Menggantikan tisu yang rosak dan menyembuhkan luka
🌸 Mencerahkan kulit secara semulajadi ( Bukan muka sahaja tauu 🙈 )
🌸Membantu masalah kulit sensitif seperti resdung dan eczema
🌸 Mengatasi masalah jerawat nasi dan pasir
🌸 Mengurangkan kedutan dan tanda penuaan
🌸 Membantu menghasilkan kolagen dalam badan
🌸 Kulit lebih glowing dan radiant
__
__
Tak perlu amil FULL SET pun xpe sbb supplement recommendation adalah based on cust budget and kesesuaian cust 😊
__
Boleh dapatkan supplement SHAKLEE bserta special consultation/guide cara makan supplement dengan betul dgn anis ye 😘 nak kasi SPECIAL PRICE & SOMETHING SPECIAL untuk cust anis sahaja 😍
__
For more info, details, order & consulatation
instagram : @dunia.sihat
Your Lovely SID 😘
waniey | +6014-5007896
__
p/s : *These products are not intended to diagnose, treat, cure, or prevent any disease
__
#shakleemalaysia #shaklee #shakleeeffects #shakleelovers #espshakleemurah #shakleemurah #shakleekelantan #setcantikshaklee #tipscantik #hilangkan jerawat #stretchmark #selulit #susumaaez #vitamincrosehips #vitamincshaklee
Set Cantik Basic (ESP, VITAMIN C,) __ PARUT? JERAWAT? KULIT MAKIN HARI MAKIN TERUK SEBAB TERSALAH PAKAI PRODUCT YG MENGANDUNGI BAHAN KIMIA? __ Personally anis akn suggest pada customer yg mana ada masalah skin yg berjerawat, parut berjerawat, kulit kusam, and dah pakai apa-apa product tp still x berkesan, rawatlah kulit dari dalaman dulu iaitu melalui pemakanan supplement __ Bila dalaman dah sihat,cantik barulah luaran pun akan terserlah sihat cantik __ Kelebihan ESP 🌸Kulit jadi lebih anjal dan gebu 🌸 Banyakkan susu ibu 🌸 Pudarkan parut 🌸 Mengawal pertumbuhan jerawat 🌸 Mempertingkatkan fungsi hormon wanita 🌸 Kekalkan tenaga untuk jangka masa panjang 🌸 Sesuai untuk mereka yang ingin turunkan berat badan 🌸 Melindungi dan menjaga rahim __ Kelebihan VITAMIN C PLUS 🌸 Perlindungan daripada sinar UV 🌸 Mengurangkan kesan sunburn 🌸 Membantu prevent masalah jerawat degil 🌸 Tona kulit menjadi lebih sekata 🌸 Menggantikan tisu yang rosak dan menyembuhkan luka 🌸 Mencerahkan kulit secara semulajadi ( Bukan muka sahaja tauu 🙈 ) 🌸Membantu masalah kulit sensitif seperti resdung dan eczema 🌸 Mengatasi masalah jerawat nasi dan pasir 🌸 Mengurangkan kedutan dan tanda penuaan 🌸 Membantu menghasilkan kolagen dalam badan 🌸 Kulit lebih glowing dan radiant __ __ Tak perlu amil FULL SET pun xpe sbb supplement recommendation adalah based on cust budget and kesesuaian cust 😊 __ Boleh dapatkan supplement SHAKLEE bserta special consultation/guide cara makan supplement dengan betul dgn anis ye 😘 nak kasi SPECIAL PRICE & SOMETHING SPECIAL untuk cust anis sahaja 😍 __ For more info, details, order & consulatation instagram : @dunia.sihat Your Lovely SID 😘 waniey | +6014-5007896 __ p/s : *These products are not intended to diagnose, treat, cure, or prevent any disease __ #shakleemalaysia  #shaklee  #shakleeeffects  #shakleelovers  #espshakleemurah  #shakleemurah  #shakleekelantan  #setcantikshaklee  #tipscantik  #hilangkan  jerawat #stretchmark  #selulit  #susumaaez  #vitamincrosehips  #vitamincshaklee 
Feedback lagi!
.
Kawankawan tegur muka makin bersih, cik abang pun perasan. Pewittt!
.
Nak cantik nak kulit bebas dari segala macam parut, whatsapp 0103130630 sekarang!
.
Psssst, hanya yang original kami sediakan untuk anda! 😬
.
#azanis #azanisscarserum #azanisoriginal #azanisoriginalhq #ubatparut #azanisubatparut
Wahhhh, putih bersih, segala daki hilang😱
.
"Semua asyik duk tilik tangan jelah lepas ni.  Kesan boleh nampak semasa sental. Yang paling best bau dia wangi sampai rasa mcm nak makan je"😂
.
Antara conversation pengguna Darina Shower Scrub👆🏻. Mereka happy sangat guna Darina sebab boleh buat badan mereka bersih dan bau wangi.
.
*FUNGSI DARINA SHOWER SCRUB*
.
🌸Membantu menghaluskan kulit.
🌸Membantu memudarkan parut di badan.
🌸Membantu mengatasi masalah selulit.
🌸Menghilangkan stretchmark.
🌸Selamat digunakan oleh ibu-ibu yang mengandung.
.
*CARA PENGGUNAAN DARINA SHOWER SCRUB*
.
🌷Mandi dan ratakan gel & skrub mandian ini ke seluruh badan.
🌷Gunakan seelok-eloknya pagi dan petang (2 kali sehari).
.
Dah lama tak sental daki?  Jangan biarkan lama-lama. Jom bersihkan diri dengan Darina Shower Scrub. Cepat whatsapp ezan 01117928609 untuk dapatkan harga diskaun.
.
#darina#shower#scrub#scrubbody#darinashowerscrub#darinashowerscrubbody#hilangkandaki#selkulitmati#baubadan#selulit#putihkankulit#bersihkankulit#hapuskankotoran#strechmark#kegemukan#gelmandian#terapiinstagram#ajimaura#bahansemulajadi#100%semulajadi#bauwangi#manggis#scrubmalaysia#codavailable#hilangkandaki#putihkankulit#buangselkulitmati#DarinShowerScrub#TeamEllyyaney
Wahhhh, putih bersih, segala daki hilang😱 . "Semua asyik duk tilik tangan jelah lepas ni. Kesan boleh nampak semasa sental. Yang paling best bau dia wangi sampai rasa mcm nak makan je"😂 . Antara conversation pengguna Darina Shower Scrub👆🏻. Mereka happy sangat guna Darina sebab boleh buat badan mereka bersih dan bau wangi. . *FUNGSI DARINA SHOWER SCRUB* . 🌸Membantu menghaluskan kulit. 🌸Membantu memudarkan parut di badan. 🌸Membantu mengatasi masalah selulit. 🌸Menghilangkan stretchmark. 🌸Selamat digunakan oleh ibu-ibu yang mengandung. . *CARA PENGGUNAAN DARINA SHOWER SCRUB* . 🌷Mandi dan ratakan gel & skrub mandian ini ke seluruh badan. 🌷Gunakan seelok-eloknya pagi dan petang (2 kali sehari). . Dah lama tak sental daki? Jangan biarkan lama-lama. Jom bersihkan diri dengan Darina Shower Scrub. Cepat whatsapp ezan 01117928609 untuk dapatkan harga diskaun. . #darina #shower #scrub #scrubbody #darinashowerscrub #darinashowerscrubbody #hilangkandaki #selkulitmati #baubadan #selulit #putihkankulit #bersihkankulit #hapuskankotoran #strechmark #kegemukan #gelmandian #terapiinstagram #ajimaura #bahansemulajadi #100 %semulajadi#bauwangi #manggis #scrubmalaysia #codavailable #hilangkandaki #putihkankulit #buangselkulitmati #DarinShowerScrub #TeamEllyyaney 
Set Cantik Basic (ESP, VITAMIN C,)
__
PARUT? JERAWAT? KULIT MAKIN HARI MAKIN TERUK SEBAB TERSALAH PAKAI PRODUCT YG MENGANDUNGI BAHAN KIMIA?
__
Personally anis akn suggest pada customer yg mana ada masalah skin yg berjerawat, parut berjerawat, kulit kusam, and dah pakai apa-apa product tp still x berkesan, rawatlah kulit dari dalaman dulu iaitu melalui pemakanan supplement
__
Bila dalaman dah sihat,cantik barulah luaran pun akan terserlah sihat cantik
__
Kelebihan ESP
🌸Kulit jadi lebih anjal dan gebu
🌸 Banyakkan susu ibu
🌸 Pudarkan parut
🌸 Mengawal pertumbuhan jerawat
🌸 Mempertingkatkan fungsi hormon wanita
🌸 Kekalkan tenaga untuk jangka masa panjang
🌸 Sesuai untuk mereka yang ingin turunkan berat badan
🌸 Melindungi dan menjaga rahim
__
Kelebihan VITAMIN C PLUS
🌸 Perlindungan daripada sinar UV
🌸 Mengurangkan kesan sunburn
🌸 Membantu prevent masalah jerawat degil
🌸 Tona kulit menjadi lebih sekata
🌸 Menggantikan tisu yang rosak dan menyembuhkan luka
🌸 Mencerahkan kulit secara semulajadi ( Bukan muka sahaja tauu 🙈 )
🌸Membantu masalah kulit sensitif seperti resdung dan eczema
🌸 Mengatasi masalah jerawat nasi dan pasir
🌸 Mengurangkan kedutan dan tanda penuaan
🌸 Membantu menghasilkan kolagen dalam badan
🌸 Kulit lebih glowing dan radiant
__
__
Tak perlu amil FULL SET pun xpe sbb supplement recommendation adalah based on cust budget and kesesuaian cust 😊
__
Boleh dapatkan supplement SHAKLEE bserta special consultation/guide cara makan supplement dengan betul dgn anis ye 😘 nak kasi SPECIAL PRICE & SOMETHING SPECIAL untuk cust anis sahaja 😍
__
For more info, details, order & consulatation
instagram : @dunia.sihat
Your Lovely SID 😘
waniey | +6014-5007896
__
p/s : *These products are not intended to diagnose, treat, cure, or prevent any disease
__
#shakleemalaysia #shaklee #shakleeeffects #shakleelovers #espshakleemurah #shakleemurah #shakleekelantan #setcantikshaklee #tipscantik #hilangkan jerawat #stretchmark #selulit #susumaaez #vitamincrosehips #vitamincshaklee
Set Cantik Basic (ESP, VITAMIN C,) __ PARUT? JERAWAT? KULIT MAKIN HARI MAKIN TERUK SEBAB TERSALAH PAKAI PRODUCT YG MENGANDUNGI BAHAN KIMIA? __ Personally anis akn suggest pada customer yg mana ada masalah skin yg berjerawat, parut berjerawat, kulit kusam, and dah pakai apa-apa product tp still x berkesan, rawatlah kulit dari dalaman dulu iaitu melalui pemakanan supplement __ Bila dalaman dah sihat,cantik barulah luaran pun akan terserlah sihat cantik __ Kelebihan ESP 🌸Kulit jadi lebih anjal dan gebu 🌸 Banyakkan susu ibu 🌸 Pudarkan parut 🌸 Mengawal pertumbuhan jerawat 🌸 Mempertingkatkan fungsi hormon wanita 🌸 Kekalkan tenaga untuk jangka masa panjang 🌸 Sesuai untuk mereka yang ingin turunkan berat badan 🌸 Melindungi dan menjaga rahim __ Kelebihan VITAMIN C PLUS 🌸 Perlindungan daripada sinar UV 🌸 Mengurangkan kesan sunburn 🌸 Membantu prevent masalah jerawat degil 🌸 Tona kulit menjadi lebih sekata 🌸 Menggantikan tisu yang rosak dan menyembuhkan luka 🌸 Mencerahkan kulit secara semulajadi ( Bukan muka sahaja tauu 🙈 ) 🌸Membantu masalah kulit sensitif seperti resdung dan eczema 🌸 Mengatasi masalah jerawat nasi dan pasir 🌸 Mengurangkan kedutan dan tanda penuaan 🌸 Membantu menghasilkan kolagen dalam badan 🌸 Kulit lebih glowing dan radiant __ __ Tak perlu amil FULL SET pun xpe sbb supplement recommendation adalah based on cust budget and kesesuaian cust 😊 __ Boleh dapatkan supplement SHAKLEE bserta special consultation/guide cara makan supplement dengan betul dgn anis ye 😘 nak kasi SPECIAL PRICE & SOMETHING SPECIAL untuk cust anis sahaja 😍 __ For more info, details, order & consulatation instagram : @dunia.sihat Your Lovely SID 😘 waniey | +6014-5007896 __ p/s : *These products are not intended to diagnose, treat, cure, or prevent any disease __ #shakleemalaysia  #shaklee  #shakleeeffects  #shakleelovers  #espshakleemurah  #shakleemurah  #shakleekelantan  #setcantikshaklee  #tipscantik  #hilangkan  jerawat #stretchmark  #selulit  #susumaaez  #vitamincrosehips  #vitamincshaklee 
ㅤㅤ
Pakai tapel dan bengkung tetap stylish? Why not?
ㅤㅤ
Dapatkan paket Morbeauty tapel dan bengkung cantik dengan harga:ㅤㅤ
•IDR 185k (tapel 1 jar 75 gram dan kain bengkung 12 meter)ㅤㅤ
•IDR 195k (tapel 1 jar 75 gram dan kain bengkung 15 meter)ㅤㅤㅤ

#tapel #bengkung #setagen #perawatanpascamelahirkan #perawatansetelahmelahirkan #postpartumtreatment #pengecilperut #pengecilperutalami #pengecilperutpascamelahirkan #selulit #penghilangselulit #pengencangperut #pengencangperutalami #perawatantubuh #perawatantubuhalami #perawatantubuhalamidantradisional #perawatantubuhtradisional #perawatantradisional
ㅤㅤ Pakai tapel dan bengkung tetap stylish? Why not? ㅤㅤ Dapatkan paket Morbeauty tapel dan bengkung cantik dengan harga:ㅤㅤ •IDR 185k (tapel 1 jar 75 gram dan kain bengkung 12 meter)ㅤㅤ •IDR 195k (tapel 1 jar 75 gram dan kain bengkung 15 meter)ㅤㅤㅤ #tapel  #bengkung  #setagen  #perawatanpascamelahirkan  #perawatansetelahmelahirkan  #postpartumtreatment  #pengecilperut  #pengecilperutalami  #pengecilperutpascamelahirkan  #selulit  #penghilangselulit  #pengencangperut  #pengencangperutalami  #perawatantubuh  #perawatantubuhalami  #perawatantubuhalamidantradisional  #perawatantubuhtradisional  #perawatantradisional 
Berkat JAFRA 😍 😍 JAFRA itu..
💟Yg alami pasti butuh waktu. 💟yg alami pasti nyaman di hati. 💟yg alami gabikin ketergantungan. 💟yg alami sudah pasti aman. .
Gunakan dengan tepat, produk sesuai jenis kulit, lakukan rutin, yakin dan sabar 💝 jadi udah siap kulit sehat dengan JAFRA??
. -INFO PEMESANAN/KONSULTASI/JOIN MEMBER-
Wa 085624594919

#jafracosmetics #jafracosmeticsindonesia #jafra #kosmetikalami #obatjerawat #penyembuhanlukabekasjerawat #kosmetik #kosmetikori #jafraskincare #jafraindonesia #sensitif #kulitsensitif #kulitnormal #kulitkering #kulitberminyak #mudmask #masker #lumpur #treatment #kulitsehat #BPOM #ujiklinik #tesalergi #tesiritasi #sehat #bersih #strechmarks #selulit
Berkat JAFRA 😍 😍 JAFRA itu.. 💟Yg alami pasti butuh waktu. 💟yg alami pasti nyaman di hati. 💟yg alami gabikin ketergantungan. 💟yg alami sudah pasti aman. . Gunakan dengan tepat, produk sesuai jenis kulit, lakukan rutin, yakin dan sabar 💝 jadi udah siap kulit sehat dengan JAFRA?? . -INFO PEMESANAN/KONSULTASI/JOIN MEMBER- Wa 085624594919 #jafracosmetics  #jafracosmeticsindonesia  #jafra  #kosmetikalami  #obatjerawat  #penyembuhanlukabekasjerawat  #kosmetik  #kosmetikori  #jafraskincare  #jafraindonesia  #sensitif  #kulitsensitif  #kulitnormal  #kulitkering  #kulitberminyak  #mudmask  #masker  #lumpur  #treatment  #kulitsehat  #BPOM  #ujiklinik  #tesalergi  #tesiritasi  #sehat  #bersih  #strechmarks  #selulit 
Ni nak mintak tolong skit buleh dak?? Kawan kami tak bg tumpang moto dia.. Sat lagi dia kata moto dia pancit.. Hampa buleh tulung dak??🤕 🙌 kalau situasi mcm ni kami buleh tulung.. 2-5 hari lg buleh p jumpa dia balik.. Mai minum slimming detox dan kakicantiq tea.. Insyaallah boleh atasi masalah kawan tak bg tumpang tu😜
Mai order laju2...0162199742

#larome#langsing#kurusseawal3hari#produkkurus#masalahkegemukan#jamu#dherbs#sayajual#sayajualonline#slimming#berisi#lenganbesar#pahabesar#perutbuncit#punggungbesar#selulit
Ni nak mintak tolong skit buleh dak?? Kawan kami tak bg tumpang moto dia.. Sat lagi dia kata moto dia pancit.. Hampa buleh tulung dak??🤕 🙌 kalau situasi mcm ni kami buleh tulung.. 2-5 hari lg buleh p jumpa dia balik.. Mai minum slimming detox dan kakicantiq tea.. Insyaallah boleh atasi masalah kawan tak bg tumpang tu😜 Mai order laju2...0162199742 #larome #langsing #kurusseawal3hari #produkkurus #masalahkegemukan #jamu #dherbs #sayajual #sayajualonline #slimming #berisi #lenganbesar #pahabesar #perutbuncit #punggungbesar #selulit 
ENHANCER itu SKIN CONDITIONING GEL
.
Mau tahu lebih lanjut? langsung chat dearrsss...
FAST RESPONSE 
Bbm D2C53C7A
WA 081802152829
.
Mengandung panthenol utk membantu melembabkan kulit & diperkaya dengan aloe vera yg membantu mempercepat proses regenerasi sel & penyembuhan luka. Anda juga dapat menggunakannya sebagai pelembab super ringan yg alami sebelum memakai make up agar wajah bersinar & tidak mudah kering & kusam. Caranya cukup dengan mencampur Enhancer Skin Conditioning Gel ini dengan foundation yang kamu gunakan. Hasilnya dijamin bagus & sangat memuaskan.
.
FUNGSI :
✔Efektif dalam meregenerasi sel kulit & menyembuhkan berbagai luka pada kulit (luka bakar berat maupun ringan, kulit lecet/sobek, bekas setrika/knalpot, bekas cacar air yg susah hilang, bekas gigitan serangga, dsb).
✔Dapat Memberikan sensasi dingin
✔Memberi rasa nyaman di kulit sehabis terpapar sinar matahari.
✔Menenangkan kulit yang iritasi/terluka & merah-merah karena alergi/chemical peeling/penggunaan kosmetik yg salah.
✔Mengembalikan dan Menjaga kelembaban kulit sehingga kulit tidak mudah kering.
✔Tidak berminyak langsung meresap ke kulit
✔Gel pendingin setelah bercukur / setelah melakukan waxing
✔Dioleskan jika terkena gigitan nyamuk atau serangga.
✔Mengurangi munculnya garis-garis halus.

#bodyshapinggel #dermaticeffect#selulit #bodybarnuskin #sabunbatangnuskin #sabunnuskin #purecleansinggelmurah #creamycleansinglotion #dermaticeffect #bodyshapinggelmurah #agelocdermaticeffect #rollonnuskin #scionnuskin #rollonnuskin #scionwhiteningrollon #ap24nuskinmurah #napcamurah #napcanuskinmurah #napcamoisturemist #avapuhishampoo #shampoonuskin #enhancernuskinmurah
ENHANCER itu SKIN CONDITIONING GEL . Mau tahu lebih lanjut? langsung chat dearrsss... FAST RESPONSE Bbm D2C53C7A WA 081802152829 . Mengandung panthenol utk membantu melembabkan kulit & diperkaya dengan aloe vera yg membantu mempercepat proses regenerasi sel & penyembuhan luka. Anda juga dapat menggunakannya sebagai pelembab super ringan yg alami sebelum memakai make up agar wajah bersinar & tidak mudah kering & kusam. Caranya cukup dengan mencampur Enhancer Skin Conditioning Gel ini dengan foundation yang kamu gunakan. Hasilnya dijamin bagus & sangat memuaskan. . FUNGSI : ✔Efektif dalam meregenerasi sel kulit & menyembuhkan berbagai luka pada kulit (luka bakar berat maupun ringan, kulit lecet/sobek, bekas setrika/knalpot, bekas cacar air yg susah hilang, bekas gigitan serangga, dsb). ✔Dapat Memberikan sensasi dingin ✔Memberi rasa nyaman di kulit sehabis terpapar sinar matahari. ✔Menenangkan kulit yang iritasi/terluka & merah-merah karena alergi/chemical peeling/penggunaan kosmetik yg salah. ✔Mengembalikan dan Menjaga kelembaban kulit sehingga kulit tidak mudah kering. ✔Tidak berminyak langsung meresap ke kulit ✔Gel pendingin setelah bercukur / setelah melakukan waxing ✔Dioleskan jika terkena gigitan nyamuk atau serangga. ✔Mengurangi munculnya garis-garis halus. #bodyshapinggel  #dermaticeffect #selulit  #bodybarnuskin  #sabunbatangnuskin  #sabunnuskin  #purecleansinggelmurah  #creamycleansinglotion  #dermaticeffect  #bodyshapinggelmurah  #agelocdermaticeffect  #rollonnuskin  #scionnuskin  #rollonnuskin  #scionwhiteningrollon  #ap24nuskinmurah  #napcamurah  #napcanuskinmurah  #napcamoisturemist  #avapuhishampoo  #shampoonuskin  #enhancernuskinmurah 
Nu Skin NaPCA Moisture Mist 250 ml
.
Merupakan penyegar kulit dalam satu 1x semprotan. Dengan kandungan pelembab alami seperti NAPCA, Hydluronic Acid dan Urea. .
Formula bebas minyak ini membantu kulit wajah anda dalam mempertahankan tingkat kelembaban yang dibutuhkan. Formula cair yang menyegarkan ini juga ideal untuk seluruh bagian tubuh dan rambut serta sesuai digunakan pada semua jenis kulit.
.
Kegunaan NaPCA Moisture Mist :
* Meningkatkan kemampuan kulit untuk mengikat dan mempertahankan kelembaban.
* Meningkatkan kadar kelembaban kulit, membuat kulit terasa lentur, lembut, dan jauh dari kusam. Bisa digunakan pada rambut agar rambut terasa selembut sutera.
* Memberi perlindungan terhadap pengaruh buruk angin dan polusi udara yang menyebabkan kulit dan rambut menjadi kering dan rusak, serta terhadap pengaruh buruk lingkungan lainnya.
* Dapat digunakan untuk tata rias.
* Bebas pewangi dan telah diuji secara dermatologis tidak menyebabkan alergi.

KONSULTASI DAN PEMESANAN
PIN D2C53C7A
WA 081802152829

#bodyshapinggel #dermaticeffect#selulit #bodybarnuskin #sabunbatangnuskin #sabunnuskin #purecleansinggelmurah #creamycleansinglotion #dermaticeffect #bodyshapinggelmurah #agelocdermaticeffect #rollonnuskin #scionnuskin #rollonnuskin #scionwhiteningrollon #ap24nuskinmurah #napcamurah #napcanuskinmurah #napcamoisturemist #avapuhishampoo #shampoonuskin #enhancernuskinmurah
Nu Skin NaPCA Moisture Mist 250 ml . Merupakan penyegar kulit dalam satu 1x semprotan. Dengan kandungan pelembab alami seperti NAPCA, Hydluronic Acid dan Urea. . Formula bebas minyak ini membantu kulit wajah anda dalam mempertahankan tingkat kelembaban yang dibutuhkan. Formula cair yang menyegarkan ini juga ideal untuk seluruh bagian tubuh dan rambut serta sesuai digunakan pada semua jenis kulit. . Kegunaan NaPCA Moisture Mist : * Meningkatkan kemampuan kulit untuk mengikat dan mempertahankan kelembaban. * Meningkatkan kadar kelembaban kulit, membuat kulit terasa lentur, lembut, dan jauh dari kusam. Bisa digunakan pada rambut agar rambut terasa selembut sutera. * Memberi perlindungan terhadap pengaruh buruk angin dan polusi udara yang menyebabkan kulit dan rambut menjadi kering dan rusak, serta terhadap pengaruh buruk lingkungan lainnya. * Dapat digunakan untuk tata rias. * Bebas pewangi dan telah diuji secara dermatologis tidak menyebabkan alergi. KONSULTASI DAN PEMESANAN PIN D2C53C7A WA 081802152829 #bodyshapinggel  #dermaticeffect #selulit  #bodybarnuskin  #sabunbatangnuskin  #sabunnuskin  #purecleansinggelmurah  #creamycleansinglotion  #dermaticeffect  #bodyshapinggelmurah  #agelocdermaticeffect  #rollonnuskin  #scionnuskin  #rollonnuskin  #scionwhiteningrollon  #ap24nuskinmurah  #napcamurah  #napcanuskinmurah  #napcamoisturemist  #avapuhishampoo  #shampoonuskin  #enhancernuskinmurah 
Haloo Bundaa, Masih ga pede di depan suami krna strecthmark????
Atau Masih ga pede bekas luka knalpot d betis?? Tenaaang, skrng Ga Perlu khawatiir lgii karena jafra punya solusinya... Royal Jelly Body Complex yang ramuannya mengandung Royal Jelly

Apa itu Royal Jelly??? Jadi Royal Jelly itu bahan2 bernutrisi yang dihasilkan lebah madu, dan dikenal sbg "ramuan kehidupan"

Campuran complex yang kaya akan protein, lipid, vitamin A, B-Complex, C, D, E, mineral, trace elemen dan asam amino.
.
Mengandung Cellspan Complex, yang memiliki manfaat sama dg royal jelly yaitu menjaga kulit tampak muda.
.
👇Manfaat lain dari Royal Jelly Body Complex:
. 🍀mencerahkan kulit
. 🍀 melembabkan kulit
. 🍀melembutkan kulit
. 🍀memudarkan bekas luka
. 🍀memudarkan bekas jahitan
. 🍀memudarkan strech mark
. 🍀mengencangkan kulit
. 🍀mengembalikan tekstur kulit yang rusak .

Udah banyak bukti dari Royal Jelly Body Complex ini 😍😍😍 penasaran? Tanya2 langsung yuk

#jafra #jafraindonesia #jafrabogor #Jafraskincare royaljelly #royaljellybodycomplex #royaljellybodycomplexjafra #royaljellyjafra #selulit #stretchmark #keloid #bekasluka #bekaslukabakar #lotionalami #lotionroyaljelly #perawatanbadan #jafraindonesia  #testimonijafra
Haloo Bundaa, Masih ga pede di depan suami krna strecthmark???? Atau Masih ga pede bekas luka knalpot d betis?? Tenaaang, skrng Ga Perlu khawatiir lgii karena jafra punya solusinya... Royal Jelly Body Complex yang ramuannya mengandung Royal Jelly Apa itu Royal Jelly??? Jadi Royal Jelly itu bahan2 bernutrisi yang dihasilkan lebah madu, dan dikenal sbg "ramuan kehidupan" Campuran complex yang kaya akan protein, lipid, vitamin A, B-Complex, C, D, E, mineral, trace elemen dan asam amino. . Mengandung Cellspan Complex, yang memiliki manfaat sama dg royal jelly yaitu menjaga kulit tampak muda. . 👇Manfaat lain dari Royal Jelly Body Complex: . 🍀mencerahkan kulit . 🍀 melembabkan kulit . 🍀melembutkan kulit . 🍀memudarkan bekas luka . 🍀memudarkan bekas jahitan . 🍀memudarkan strech mark . 🍀mengencangkan kulit . 🍀mengembalikan tekstur kulit yang rusak . Udah banyak bukti dari Royal Jelly Body Complex ini 😍😍😍 penasaran? Tanya2 langsung yuk #jafra  #jafraindonesia  #jafrabogor  #Jafraskincare  royaljelly #royaljellybodycomplex  #royaljellybodycomplexjafra  #royaljellyjafra  #selulit  #stretchmark  #keloid  #bekasluka  #bekaslukabakar  #lotionalami  #lotionroyaljelly  #perawatanbadan  #jafraindonesia  #testimonijafra 
Mau punya efek kulit glowing secara instan? 😍 pakai ROYAL JELLY FOUNDATION JAFRA. Terbukti sekali pakai tone wajah kamu meningkat jauuuuh lebih cetar, glowing, nyatu banget diwajah dan ga bikin blentong2. Recomended banget buat kamu yang suka make up ringan. Foundation yang paling best seller 😍 order chat yaa... -INFO PEMESANAN/KONSULTASI/JOIN MEMBER-
BBM : D68BFA96
Line : megaagathaariyandhi
 WA : 083824159363
.
atau klik link di bawah 👇
 http://bit.ly/Konsultasi-gratis-dg-Mega

#jafracosmetics #jafracosmeticsindonesia #jafra #kosmetikalami #obatjerawat #penyembuhanlukabekasjerawat #kosmetik #kosmetikori #jafraskincare #jafraindonesia #sensitif #kulitsensitif #kulitnormal #kulitkering #kulitberminyak #mudmask #masker #lumpur #treatment #kulitsehat #BPOM #ujiklinik #tesalergi #tesiritasi #sehat #bersih #strechmarks #selulit
Mau punya efek kulit glowing secara instan? 😍 pakai ROYAL JELLY FOUNDATION JAFRA. Terbukti sekali pakai tone wajah kamu meningkat jauuuuh lebih cetar, glowing, nyatu banget diwajah dan ga bikin blentong2. Recomended banget buat kamu yang suka make up ringan. Foundation yang paling best seller 😍 order chat yaa... -INFO PEMESANAN/KONSULTASI/JOIN MEMBER- BBM : D68BFA96 Line : megaagathaariyandhi  WA : 083824159363 . atau klik link di bawah 👇  http://bit.ly/Konsultasi-gratis-dg-Mega #jafracosmetics  #jafracosmeticsindonesia  #jafra  #kosmetikalami  #obatjerawat  #penyembuhanlukabekasjerawat  #kosmetik  #kosmetikori  #jafraskincare  #jafraindonesia  #sensitif  #kulitsensitif  #kulitnormal  #kulitkering  #kulitberminyak  #mudmask  #masker  #lumpur  #treatment  #kulitsehat  #BPOM  #ujiklinik  #tesalergi  #tesiritasi  #sehat  #bersih  #strechmarks  #selulit 
ANGGUN PESONA SOAP:
HILANG BAU TENGIK BADAN?? 😂😂🙊🙊
.
Hilang tengik badan.
ANGGUN PESONA SOAP nama sabun ni.
Cubalah, best tau.
Balik keje masa mandi sental je kat ketiak, kaki & punggung. Atau dkt tempat hitam2.
.
Biarkan kejap lepas tu bilas.
Lepas mandi bleh cium ketiak tu.
Ada bau tak!! saja nk share tips pakai sabun APS ni.
Hari2 macam berspa gitu. Best sangat awak 😍😍 Wasap kak ann
017 9032210

#anggunpesonasoapjsd
#jamususukdara #sabunanggunpesona #sisjualjsd #sabah #sarawak #PosSeluruhMalaysia #ekzema #psoriasis #penyakitkulit #kurap #stretchmark #selulit #maskervagina #eusahawan #erezeki #ruangniagahanania #bazaarpaknil #kelantan #jsdseremban #terapiinstagram #produkviral #terlajak
ANGGUN PESONA SOAP: HILANG BAU TENGIK BADAN?? 😂😂🙊🙊 . Hilang tengik badan. ANGGUN PESONA SOAP nama sabun ni. Cubalah, best tau. Balik keje masa mandi sental je kat ketiak, kaki & punggung. Atau dkt tempat hitam2. . Biarkan kejap lepas tu bilas. Lepas mandi bleh cium ketiak tu. Ada bau tak!! saja nk share tips pakai sabun APS ni. Hari2 macam berspa gitu. Best sangat awak 😍😍 Wasap kak ann 017 9032210 #anggunpesonasoapjsd  #jamususukdara  #sabunanggunpesona  #sisjualjsd  #sabah  #sarawak  #PosSeluruhMalaysia  #ekzema  #psoriasis  #penyakitkulit  #kurap  #stretchmark  #selulit  #maskervagina  #eusahawan  #erezeki  #ruangniagahanania  #bazaarpaknil  #kelantan  #jsdseremban  #terapiinstagram  #produkviral  #terlajak 
PASTIKAN ORDER DISINI KARENA BARANGNYA DIJAMIN ORI
.
Paket wajah dirgayus 220.000
.
Paket Body ekslusif Harga 350.000
Isi: lotion 250gr, sabun250gr, lulur 250gr, bleaching 250gr BONUS bibit pemutih
.
Paket Body Mini harga 280.000
Isi : lotion 100gr, bleaching 100gr, lulur 100gr, sabun 250gr BONUS bibit pemutih
.
DISKON 10% HANYA DI BULAN NOVEMBER
.
Fix Orrder kirim data lengkap
Nama:
Alamat:
No hp:
Orderan:
Banyaknya:
.
Kirim ke salah satu kontak ini:
Wa.082216924030
Pin bb.5e69b3fc
Line. tetikartini
.
FIX = NO CENCEL
.
Mau gratis ongkir order di shopee, nama Toko : tetikartini
Atau klik link berikut
ㅤ
https://shopee.co.id/tetikartini
ㅤ
#pemutihbadan #pemutihwajah #pemutih #agenpemutih #skincareori #skincareaman #nuskinindonesia #hijabersindonesia #fashionmuslimindonesia #munafieori #munafieindonesia #jerawat #bopeng #selulit #keriput #kulithitam #kukitputih #kulitkusam #nutrisikulit #wardah #wardahshampoo #bodybutterwardah #wardahekslusifmattelipcream #indonesia #olshop #artis #artisindonesia #lambeturah #vidgram
PASTIKAN ORDER DISINI KARENA BARANGNYA DIJAMIN ORI . Paket wajah dirgayus 220.000 . Paket Body ekslusif Harga 350.000 Isi: lotion 250gr, sabun250gr, lulur 250gr, bleaching 250gr BONUS bibit pemutih . Paket Body Mini harga 280.000 Isi : lotion 100gr, bleaching 100gr, lulur 100gr, sabun 250gr BONUS bibit pemutih . DISKON 10% HANYA DI BULAN NOVEMBER . Fix Orrder kirim data lengkap Nama: Alamat: No hp: Orderan: Banyaknya: . Kirim ke salah satu kontak ini: Wa.082216924030 Pin bb.5e69b3fc Line. tetikartini . FIX = NO CENCEL . Mau gratis ongkir order di shopee, nama Toko : tetikartini Atau klik link berikut ㅤ https://shopee.co.id/tetikartini ㅤ #pemutihbadan  #pemutihwajah  #pemutih  #agenpemutih  #skincareori  #skincareaman  #nuskinindonesia  #hijabersindonesia  #fashionmuslimindonesia  #munafieori  #munafieindonesia  #jerawat  #bopeng  #selulit  #keriput  #kulithitam  #kukitputih  #kulitkusam  #nutrisikulit  #wardah  #wardahshampoo  #bodybutterwardah  #wardahekslusifmattelipcream  #indonesia  #olshop  #artis  #artisindonesia  #lambeturah  #vidgram 
Bütün doğallığı ve enerjisiyle Sihirli Mum Masajımızdan sonra İstanbul @hazaleceyuceer ‘in ayakları altında ve kendisi uçmak üzereydi 🤗❣️🕯🕯🕯 #Repost @hazaleceyuceer
Mecazen değil, İstanbul gerçekten ayaklarımın altında.🐰
Detaylı bilgi ve randevu için iletişim :📞 0212 381 21 55 .
.
.
.
.
.
#thai #thaimasaji #yoga #selulit #massage #therapy #balimasajı #wellness #hücreyenileme #vitaminc #peeling #güzellik #bodycare #goodlife #health #fit #men #women #refleksoloji #ayakmasajı #sırtmasaji #medikalmasaj #antiagingyuzmasajı #yüzmasajı #aromaterapi #detox #hintmasajı #indianheadmassage #turkishhamambath
Bütün doğallığı ve enerjisiyle Sihirli Mum Masajımızdan sonra İstanbul @hazaleceyuceer ‘in ayakları altında ve kendisi uçmak üzereydi 🤗❣️🕯🕯🕯 #Repost  @hazaleceyuceer Mecazen değil, İstanbul gerçekten ayaklarımın altında.🐰 Detaylı bilgi ve randevu için iletişim :📞 0212 381 21 55 . . . . . . #thai  #thaimasaji  #yoga  #selulit  #massage  #therapy  #balimasajı  #wellness  #hücreyenileme  #vitaminc  #peeling  #güzellik  #bodycare  #goodlife  #health  #fit  #men  #women  #refleksoloji  #ayakmasajı  #sırtmasaji  #medikalmasaj  #antiagingyuzmasajı  #yüzmasajı  #aromaterapi  #detox  #hintmasajı  #indianheadmassage  #turkishhamambath 
Biberli masaj jeli 🍁
Varis oluşumunu engelleme,
Yağ yakma,
Bölgesel zayıflama,
Yorgunluk hissini alma,
Kan dolaşımını hızlandırma,
Ödem sökme tedavisini destekler. .
.
.
Sipariş ve üyelik için DM atmanız yeterli 😊 .
.
.
.
.
#farmasi#farmasijel#masaj#masajjeli##biberlijel#yagyakma#selulit#farmasibiberlijel#farmasikozmetik#turkmali#spor#destek#teratma#turkmali#farmasikozmetik#farmasi#takip211
STOP UNTUK BERTANYA TANYA APAKAH PRODUK INI BAKALAN BEKERJA ! COBA DAN DAPATKAN HASILNYA !!
.
Kamu tergolong praktis dan tidak suka ribet dalam urusan wajah? 
Here @wurich_nuskincare  kasi solusi buat kamu yg kepengen wajahmu kencang, bebas jerawat, antiaging, detox, simple, dan pastinya hasil maximal dan terlihat hanya dalam 1x pemakaian.

Stop untuk betanya tanya apakah produk ini bakalan bekerja! Coba dan dapatkan hasilnya!

Mau tau rahasianya? Pasti mau dong, yuk dm or contact :
Line = @WSD1681G (pakai @ y)
WA = 0815 3440 9867
BBM = D74FAF72
.
.
#nuskin #jualnuskin #nuskinpromo #jualnuskinmurah #jualnuskinpromo #jualgalvanic #jualgalvanicface #galvanicface  #galvabody #galvanicbody
#facelift #antiaging #eyeserum #serummata #serumampuh #serummutiara #ageloc #agelocme #obatantitua #antitua #awetmuda #rahasiaawetmuda #linecorrector #selulit #stretchmark #pengencangpayudara #trufacelinecorrector #essenceultra #tfeu
STOP UNTUK BERTANYA TANYA APAKAH PRODUK INI BAKALAN BEKERJA ! COBA DAN DAPATKAN HASILNYA !! . Kamu tergolong praktis dan tidak suka ribet dalam urusan wajah? Here @wurich_nuskincare kasi solusi buat kamu yg kepengen wajahmu kencang, bebas jerawat, antiaging, detox, simple, dan pastinya hasil maximal dan terlihat hanya dalam 1x pemakaian. Stop untuk betanya tanya apakah produk ini bakalan bekerja! Coba dan dapatkan hasilnya! Mau tau rahasianya? Pasti mau dong, yuk dm or contact : Line = @WSD1681G (pakai @ y) WA = 0815 3440 9867 BBM = D74FAF72 . . #nuskin  #jualnuskin  #nuskinpromo  #jualnuskinmurah  #jualnuskinpromo  #jualgalvanic  #jualgalvanicface  #galvanicface  #galvabody  #galvanicbody  #facelift  #antiaging  #eyeserum  #serummata  #serumampuh  #serummutiara  #ageloc  #agelocme  #obatantitua  #antitua  #awetmuda  #rahasiaawetmuda  #linecorrector  #selulit  #stretchmark  #pengencangpayudara  #trufacelinecorrector  #essenceultra  #tfeu 
3D İnce Kıl Tekniği ile bozuk görünümlü kaş yapınıza müdahaleyi içeren yöntemdir. Yüz hatlarına ve cilt tipine göre boya ve renk seçilerek yapılan bir uygulamadır.
☎ Bilgi ve Randevu için: +90 212 583 55 83
🔘 WhatsApp Bilgi: +90 532 152 65 77
Detaylı Bilgi: www.miabellaguzellik.com

#guzellik #bakim #estetik #kadin #kas #kastasarimi #3dkas #saglik #beslenme #lazer #lazerepilasyon #epilasyon #cilt #ciltbakimi #selulit #awt #soguklipoliz #cooltech #bahcelievler #sirinevler #yayla #florya #yesilkoy #bakirkoy
3D İnce Kıl Tekniği ile bozuk görünümlü kaş yapınıza müdahaleyi içeren yöntemdir. Yüz hatlarına ve cilt tipine göre boya ve renk seçilerek yapılan bir uygulamadır. ☎ Bilgi ve Randevu için: +90 212 583 55 83 🔘 WhatsApp Bilgi: +90 532 152 65 77 Detaylı Bilgi: www.miabellaguzellik.com #guzellik  #bakim  #estetik  #kadin  #kas  #kastasarimi  #3dkas  #saglik  #beslenme  #lazer  #lazerepilasyon  #epilasyon  #cilt  #ciltbakimi  #selulit  #awt  #soguklipoliz  #cooltech  #bahcelievler  #sirinevler  #yayla  #florya  #yesilkoy  #bakirkoy 
Apa yg buat awak KURUS dan KULIT CANTIK bila mandi dengan RB body wash ?
.
Kita masukkan hi active ingredient sahaja
.
Jom study bahan2nya..antaranya :
.
1) ACEFYLLINE METHYLSILANOL MANNURONATE ( FOR SLIMMING AND WHITENING) - BODY CONTOUR
- BODY AND FACE FIRMING - BAGS UNDER EYES
- BODY AND FACE MOISTURIZATION
.
2) METHYLSILLANOL MANNURONATE ( FOR SLIMMING AND WHITENING) - SKIN RESTRUCTURATION - BODY FIRMING
- LIPOLYSIS
- SOOTHING
- ANTI STRETCH MARKS
- ANTI OEDEMA
- PROTECT SKIN FROM PREMATURE AGING
- ANTI GLYCATION
.
3) Globularia Cordifolia Callus Culture Extract & Zingiber Zerumbet Extract (FOR SLIMMING) - Adipose tissue thickness reduction
- Volume reduction
Apa yg buat awak KURUS dan KULIT CANTIK bila mandi dengan RB body wash ? . Kita masukkan hi active ingredient sahaja . Jom study bahan2nya..antaranya : . 1) ACEFYLLINE METHYLSILANOL MANNURONATE ( FOR SLIMMING AND WHITENING) - BODY CONTOUR - BODY AND FACE FIRMING - BAGS UNDER EYES - BODY AND FACE MOISTURIZATION . 2) METHYLSILLANOL MANNURONATE ( FOR SLIMMING AND WHITENING) - SKIN RESTRUCTURATION - BODY FIRMING - LIPOLYSIS - SOOTHING - ANTI STRETCH MARKS - ANTI OEDEMA - PROTECT SKIN FROM PREMATURE AGING - ANTI GLYCATION . 3) Globularia Cordifolia Callus Culture Extract & Zingiber Zerumbet Extract (FOR SLIMMING) - Adipose tissue thickness reduction - Volume reduction
Hypoxi yap formda kal! Ücretsiz deneme seansı ve indirim kampanyası devam ediyor! 
03243253320 05311026535
03224227312  05459596333
#hypoxi #formtimehypoxi #bölgeselincelme #zayıflama #kampanya #selulit #saglikliyasam #fitnessmodel #fitnessgirl
Mula2 pakai bukan terus turun berat badan😊
.
.
Tapi kain baju semua longgar
Part lengan baju yg semua org sangkut dah lepas😉
.
.
Bila timbang berat still sama
Pelik
Pakai lg..baju, jam, cincin makin longgar😍😍
.
.
Paha dah x belaga
Sampai ada yg bgtau kebaya umur 17 thn pn blh sarung blk💋💋
.
.
Timbang lg
Masa ni baru la berat mula turun❤️❤️
.
.
Ajaib kan si botol merah
Buat keja dlm diam
Senyap2 mengonturkan blk body org
Kasi reshape yg mana dah lari track 😄
Mula2 pakai bukan terus turun berat badan😊 . . Tapi kain baju semua longgar Part lengan baju yg semua org sangkut dah lepas😉 . . Bila timbang berat still sama Pelik Pakai lg..baju, jam, cincin makin longgar😍😍 . . Paha dah x belaga Sampai ada yg bgtau kebaya umur 17 thn pn blh sarung blk💋💋 . . Timbang lg Masa ni baru la berat mula turun❤️❤️ . . Ajaib kan si botol merah Buat keja dlm diam Senyap2 mengonturkan blk body org Kasi reshape yg mana dah lari track 😄
Mula2 pakai bukan terus turun berat badan😊
.
.
Tapi kain baju semua longgar
Part lengan baju yg semua org sangkut dah lepas😉
.
.
Bila timbang berat still sama
Pelik
Pakai lg..baju, jam, cincin makin longgar😍😍
.
.
Paha dah x belaga
Sampai ada yg bgtau kebaya umur 17 thn pn blh sarung blk💋💋
.
.
Timbang lg
Masa ni baru la berat mula turun❤️❤️
.
.
Ajaib kan si botol merah
Buat keja dlm diam
Senyap2 mengonturkan blk body org
Kasi reshape yg mana dah lari track 😄
Mula2 pakai bukan terus turun berat badan😊 . . Tapi kain baju semua longgar Part lengan baju yg semua org sangkut dah lepas😉 . . Bila timbang berat still sama Pelik Pakai lg..baju, jam, cincin makin longgar😍😍 . . Paha dah x belaga Sampai ada yg bgtau kebaya umur 17 thn pn blh sarung blk💋💋 . . Timbang lg Masa ni baru la berat mula turun❤️❤️ . . Ajaib kan si botol merah Buat keja dlm diam Senyap2 mengonturkan blk body org Kasi reshape yg mana dah lari track 😄
Mula2 pakai bukan terus turun berat badan😊
.
.
Tapi kain baju semua longgar
Part lengan baju yg semua org sangkut dah lepas😉
.
.
Bila timbang berat still sama
Pelik
Pakai lg..baju, jam, cincin makin longgar😍😍
.
.
Paha dah x belaga
Sampai ada yg bgtau kebaya umur 17 thn pn blh sarung blk💋💋
.
.
Timbang lg
Masa ni baru la berat mula turun❤️❤️
.
.
Ajaib kan si botol merah
Buat keja dlm diam
Senyap2 mengonturkan blk body org
Kasi reshape yg mana dah lari track 😄
Mula2 pakai bukan terus turun berat badan😊 . . Tapi kain baju semua longgar Part lengan baju yg semua org sangkut dah lepas😉 . . Bila timbang berat still sama Pelik Pakai lg..baju, jam, cincin makin longgar😍😍 . . Paha dah x belaga Sampai ada yg bgtau kebaya umur 17 thn pn blh sarung blk💋💋 . . Timbang lg Masa ni baru la berat mula turun❤️❤️ . . Ajaib kan si botol merah Buat keja dlm diam Senyap2 mengonturkan blk body org Kasi reshape yg mana dah lari track 😄
Mandian yg pernah menjadi viral
Dengan tagline MANDI2 KURUS MANDI2 PUTIH😘😘
.
.
Kini kembali mengganas dengan kuasa 3x ganda kurus !! Formula upgrade yg lebih efektif !
.
Kaedah paling sempoi untuk kurus
Mandi jur..
.
" BEST guna BW ni kzu guna masa dalam pantang Fatha ritu ..luka jari makan ayaq pun cepat elok 😍 " - Al Khalilah Kzu" .
.
😍😍 Jam, cincin, gelang, seluar tang peha dh longgar yakmat..tinggal perut sikit lagi..hehe...baru seminggu guna..xbrani beli baju raya lagi " -  EnGku Wan Julia
.
.
Kami dh mandi dah..tpi terasa seluar longgar. .selalu pakai atas pusat. .ni dh 2hari asyik nk londeh je. .😉 " - Saidatul Nadirah
.
.
Kalau nak tanya , klik je link wasap kat bio😘
.
📲 011 2335 5719
Mandian yg pernah menjadi viral Dengan tagline MANDI2 KURUS MANDI2 PUTIH😘😘 . . Kini kembali mengganas dengan kuasa 3x ganda kurus !! Formula upgrade yg lebih efektif ! . Kaedah paling sempoi untuk kurus Mandi jur.. . " BEST guna BW ni kzu guna masa dalam pantang Fatha ritu ..luka jari makan ayaq pun cepat elok 😍 " - Al Khalilah Kzu" . . 😍😍 Jam, cincin, gelang, seluar tang peha dh longgar yakmat..tinggal perut sikit lagi..hehe...baru seminggu guna..xbrani beli baju raya lagi " - EnGku Wan Julia . . Kami dh mandi dah..tpi terasa seluar longgar. .selalu pakai atas pusat. .ni dh 2hari asyik nk londeh je. .😉 " - Saidatul Nadirah . . Kalau nak tanya , klik je link wasap kat bio😘 . 📲 011 2335 5719
Kebaikan body wash RED BELLA .
🔴Setiap org yg menggunakan mandian red bella kesan xsama
.
🔴Ada cpt ada lambat
.
🔴Ada yg rawat masalah2 tertentu dahulu baru pergi ke masalah berat bdn
.
🔴So apa pun kena konsisten dan sabar
.
🔴Pakai plk jgn la terlalu jimat
.
🔴Nak cpt nampak result mandi 2x sehari guna body wash red bella 🌟🌟Nak tau apa yg specialnya lg
Kena cuba la sendiri
Sbb setiap org kesan xsama
.
Ada yg :
💥Buang air besar lawas
💥Gastric kurang
💥Dagu runcing
💥Turun kilo
💥Hilang inci
💥Tumit kaki xmerekah
💥Kulit putih
💥Kulit lembap
💥Buang angin
💥Masalah kulit hilang (gatal/panau/kulit bersisik)
💥Jerawat belakang bdn hilang
💥Parut bdn pudar
💥Selulit hilang
💥Kesan rekahan mengandung hilang
💥Bau badan hilang
💥Hitam2 di celah2 pelipat hilang
💥Penyakit angin pasang hilang
💥Bengkak susu hilang
💥Time period badan xbarbau hanyir
💥Melancarkan perjalanan darah
💥Menghilangkan senggugut .
Sebotol 450ml😘
RM70 😘
Tahan 2 bulan 😘
Kebaikan body wash RED BELLA . 🔴Setiap org yg menggunakan mandian red bella kesan xsama . 🔴Ada cpt ada lambat . 🔴Ada yg rawat masalah2 tertentu dahulu baru pergi ke masalah berat bdn . 🔴So apa pun kena konsisten dan sabar . 🔴Pakai plk jgn la terlalu jimat . 🔴Nak cpt nampak result mandi 2x sehari guna body wash red bella 🌟🌟Nak tau apa yg specialnya lg Kena cuba la sendiri Sbb setiap org kesan xsama . Ada yg : 💥Buang air besar lawas 💥Gastric kurang 💥Dagu runcing 💥Turun kilo 💥Hilang inci 💥Tumit kaki xmerekah 💥Kulit putih 💥Kulit lembap 💥Buang angin 💥Masalah kulit hilang (gatal/panau/kulit bersisik) 💥Jerawat belakang bdn hilang 💥Parut bdn pudar 💥Selulit hilang 💥Kesan rekahan mengandung hilang 💥Bau badan hilang 💥Hitam2 di celah2 pelipat hilang 💥Penyakit angin pasang hilang 💥Bengkak susu hilang 💥Time period badan xbarbau hanyir 💥Melancarkan perjalanan darah 💥Menghilangkan senggugut . Sebotol 450ml😘 RM70 😘 Tahan 2 bulan 😘
Kebaikan body wash RED BELLA .
🔴Setiap org yg menggunakan mandian red bella kesan xsama
.
🔴Ada cpt ada lambat
.
🔴Ada yg rawat masalah2 tertentu dahulu baru pergi ke masalah berat bdn
.
🔴So apa pun kena konsisten dan sabar
.
🔴Pakai plk jgn la terlalu jimat
.
🔴Nak cpt nampak result mandi 2x sehari guna body wash red bella 🌟🌟Nak tau apa yg specialnya lg
Kena cuba la sendiri
Sbb setiap org kesan xsama
.
Ada yg :
💥Buang air besar lawas
💥Gastric kurang
💥Dagu runcing
💥Turun kilo
💥Hilang inci
💥Tumit kaki xmerekah
💥Kulit putih
💥Kulit lembap
💥Buang angin
💥Masalah kulit hilang (gatal/panau/kulit bersisik)
💥Jerawat belakang bdn hilang
💥Parut bdn pudar
💥Selulit hilang
💥Kesan rekahan mengandung hilang
💥Bau badan hilang
💥Hitam2 di celah2 pelipat hilang
💥Penyakit angin pasang hilang
💥Bengkak susu hilang
💥Time period badan xbarbau hanyir
💥Melancarkan perjalanan darah
💥Menghilangkan senggugut .
Sebotol 450ml😘
RM70 😘
Tahan 2 bulan 😘
Kebaikan body wash RED BELLA . 🔴Setiap org yg menggunakan mandian red bella kesan xsama . 🔴Ada cpt ada lambat . 🔴Ada yg rawat masalah2 tertentu dahulu baru pergi ke masalah berat bdn . 🔴So apa pun kena konsisten dan sabar . 🔴Pakai plk jgn la terlalu jimat . 🔴Nak cpt nampak result mandi 2x sehari guna body wash red bella 🌟🌟Nak tau apa yg specialnya lg Kena cuba la sendiri Sbb setiap org kesan xsama . Ada yg : 💥Buang air besar lawas 💥Gastric kurang 💥Dagu runcing 💥Turun kilo 💥Hilang inci 💥Tumit kaki xmerekah 💥Kulit putih 💥Kulit lembap 💥Buang angin 💥Masalah kulit hilang (gatal/panau/kulit bersisik) 💥Jerawat belakang bdn hilang 💥Parut bdn pudar 💥Selulit hilang 💥Kesan rekahan mengandung hilang 💥Bau badan hilang 💥Hitam2 di celah2 pelipat hilang 💥Penyakit angin pasang hilang 💥Bengkak susu hilang 💥Time period badan xbarbau hanyir 💥Melancarkan perjalanan darah 💥Menghilangkan senggugut . Sebotol 450ml😘 RM70 😘 Tahan 2 bulan 😘
Wanita hebat pasti punya tanda jasa melahirkan, yaitu munculnya stretchmark di perut akibat peregangan kulit saat hamil.

Pengen perutnya kencang kembali bun ?
Yuk treatment pake Royal Jelly Body Complex saat hamil dan pasca melahirkan..
Insha Allah stretcmark atau tanda jasa melahirkan ga akan muncul.

Kulit mulus dan kencang meskipun sudah melahirkan😘😘
Order yuk bun
Chat saya
Nurhikmah
Wa 081322308744

#stretchmark #kulitkenyal
#royaljellybodycomlex
#selulit #cakarmacan
#kulitsehat #kulitcerah
Wanita hebat pasti punya tanda jasa melahirkan, yaitu munculnya stretchmark di perut akibat peregangan kulit saat hamil. Pengen perutnya kencang kembali bun ? Yuk treatment pake Royal Jelly Body Complex saat hamil dan pasca melahirkan.. Insha Allah stretcmark atau tanda jasa melahirkan ga akan muncul. Kulit mulus dan kencang meskipun sudah melahirkan😘😘 Order yuk bun Chat saya Nurhikmah Wa 081322308744 #stretchmark  #kulitkenyal  #royaljellybodycomlex  #selulit  #cakarmacan  #kulitsehat  #kulitcerah 
ASLI! suka banget sama warna lipstick JAFRA SPF 15 yg Think Pink 😍 bikin bibir jadi keliatan lebih muda dan FRESH banget 😍😍 dan, ngga bikin bibir kering karna ini melembabkan bangettttt 😍😍💋💋💋💋
.
.
-INFO PEMESANAN/KONSULTASI/JOIN MEMBER-
BBM : D68BFA96
Line : megaagathaariyandhi
 WA : 083824159363
.
atau klik link di bawah 👇
 http://bit.ly/Konsultasi-gratis-dg-Mega

#jafracosmetics #jafracosmeticsindonesia #jafra #kosmetikalami #obatjerawat #penyembuhanlukabekasjerawat #kosmetik #kosmetikori #jafraskincare #jafraindonesia #sensitif #kulitsensitif #kulitnormal #kulitkering #kulitberminyak #mudmask #masker #lumpur #treatment #kulitsehat #BPOM #ujiklinik #tesalergi #tesiritasi #sehat #bersih #strechmarks #selulit
ASLI! suka banget sama warna lipstick JAFRA SPF 15 yg Think Pink 😍 bikin bibir jadi keliatan lebih muda dan FRESH banget 😍😍 dan, ngga bikin bibir kering karna ini melembabkan bangettttt 😍😍💋💋💋💋 . . -INFO PEMESANAN/KONSULTASI/JOIN MEMBER- BBM : D68BFA96 Line : megaagathaariyandhi  WA : 083824159363 . atau klik link di bawah 👇  http://bit.ly/Konsultasi-gratis-dg-Mega #jafracosmetics  #jafracosmeticsindonesia  #jafra  #kosmetikalami  #obatjerawat  #penyembuhanlukabekasjerawat  #kosmetik  #kosmetikori  #jafraskincare  #jafraindonesia  #sensitif  #kulitsensitif  #kulitnormal  #kulitkering  #kulitberminyak  #mudmask  #masker  #lumpur  #treatment  #kulitsehat  #BPOM  #ujiklinik  #tesalergi  #tesiritasi  #sehat  #bersih  #strechmarks  #selulit 
Alhamdulillah... lagi testimoni dari yang dah berjaya 😙 jangan susah hati and give up kalau seminggu pertama minum takde apa apa effect... semua org metabolismanya berbeza ye.. nak hasil macam ni ? wajib konsisten + extra minum air okay . InsyaAllah boleh. dah cuba baru tau 😉👌 wasap 0162504147
.
.
.
#teamilafazila#larome#langsing#kurusseawal3hari#produkkurus#masalahkegemukan#jamu#dherbs#sayajual#sayajualonline#slimming#berisi#lenganbesar#pahabesar#perutbuncit#punggungbesar#selulit
Alhamdulillah... lagi testimoni dari yang dah berjaya 😙 jangan susah hati and give up kalau seminggu pertama minum takde apa apa effect... semua org metabolismanya berbeza ye.. nak hasil macam ni ? wajib konsisten + extra minum air okay . InsyaAllah boleh. dah cuba baru tau 😉👌 wasap 0162504147 . . . #teamilafazila #larome #langsing #kurusseawal3hari #produkkurus #masalahkegemukan #jamu #dherbs #sayajual #sayajualonline #slimming #berisi #lenganbesar #pahabesar #perutbuncit #punggungbesar #selulit 
100% bebas bahan kimia,
Selamat digunakan, mudah bancuh...
Harga berpatutan...
Tunggu apa lagi, BERTINDAK SEKARANG!!! ws 0162504147
.
.
.
#teamilafazila#larome#langsing#kurusseawal3hari#produkkurus#masalahkegemukan#jamu#dherbs#sayajual#sayajualonline#slimming#berisi#lenganbesar#pahabesar#perutbuncit#punggungbesar#selulit
Jom dapatkan kulit putih gebu bersama #DARINASHOWERSCRUB.
Cantik berseri kulit kekal sihat bersama bahan semulajadi dan premium #dss.

Whatsapp ke 0179811908 untuk dapatkan kulit yang halus gebu.

#Platinumshowerscrubpelindungkuantan0179811908 
#darinashowerscrub 
#premium
#scrub
#selulit 
#kulitlembut
Epoch Glacial Marine Mud Mask adalah masker lumpur mineral untuk wajah dan tubuh yang menarik keluar semua kotoran dan merawat kulit dengan lebih dari 30 macam mineral yang bermanfaat bagi kulit. Selain mengeluarkan komedo dan mengecilkan pori2 di wajah, kamu juga bisa gunakan ini untuk menghilangkan selulit di tubuh lho! (IDR 438,000) #glavanicspa #nuskin #awetmuda #jakarta #muda #cantik #perawatankulit #cantikgakribet #terpercaya #skincareterpercaya #skincare #perawatan #kulitmulus #mulus #kulitputih #kulitcerah #perawatanwanita #perempuan #bodyspa #galvanicbodyspa #selulit #penghancurselulit #hilangkanselulit
Epoch Glacial Marine Mud Mask adalah masker lumpur mineral untuk wajah dan tubuh yang menarik keluar semua kotoran dan merawat kulit dengan lebih dari 30 macam mineral yang bermanfaat bagi kulit. Selain mengeluarkan komedo dan mengecilkan pori2 di wajah, kamu juga bisa gunakan ini untuk menghilangkan selulit di tubuh lho! (IDR 438,000) #glavanicspa  #nuskin  #awetmuda  #jakarta  #muda  #cantik  #perawatankulit  #cantikgakribet  #terpercaya  #skincareterpercaya  #skincare  #perawatan  #kulitmulus  #mulus  #kulitputih  #kulitcerah  #perawatanwanita  #perempuan  #bodyspa  #galvanicbodyspa  #selulit  #penghancurselulit  #hilangkanselulit 
Berkat JAFRA 😍 😍 JAFRA itu..
💟Yg alami pasti butuh waktu. 💟yg alami pasti nyaman di hati. 💟yg alami gabikin ketergantungan. 💟yg alami sudah pasti aman. .
Gunakan dengan tepat, produk sesuai jenis kulit, lakukan rutin, yakin dan sabar 💝 jadi udah siap kulit sehat dengan JAFRA??
. -INFO PEMESANAN/KONSULTASI/JOIN MEMBER-
BBM : D68BFA96
Line : megaagathaariyandhi
 WA : 083824159363
.
atau klik link di bawah 👇
 http://bit.ly/Konsultasi-gratis-dg-Mega

#jafracosmetics #jafracosmeticsindonesia #jafra #kosmetikalami #obatjerawat #penyembuhanlukabekasjerawat #kosmetik #kosmetikori #jafraskincare #jafraindonesia #sensitif #kulitsensitif #kulitnormal #kulitkering #kulitberminyak #mudmask #masker #lumpur #treatment #kulitsehat #BPOM #ujiklinik #tesalergi #tesiritasi #sehat #bersih #strechmarks #selulit
Berkat JAFRA 😍 😍 JAFRA itu.. 💟Yg alami pasti butuh waktu. 💟yg alami pasti nyaman di hati. 💟yg alami gabikin ketergantungan. 💟yg alami sudah pasti aman. . Gunakan dengan tepat, produk sesuai jenis kulit, lakukan rutin, yakin dan sabar 💝 jadi udah siap kulit sehat dengan JAFRA?? . -INFO PEMESANAN/KONSULTASI/JOIN MEMBER- BBM : D68BFA96 Line : megaagathaariyandhi  WA : 083824159363 . atau klik link di bawah 👇  http://bit.ly/Konsultasi-gratis-dg-Mega #jafracosmetics  #jafracosmeticsindonesia  #jafra  #kosmetikalami  #obatjerawat  #penyembuhanlukabekasjerawat  #kosmetik  #kosmetikori  #jafraskincare  #jafraindonesia  #sensitif  #kulitsensitif  #kulitnormal  #kulitkering  #kulitberminyak  #mudmask  #masker  #lumpur  #treatment  #kulitsehat  #BPOM  #ujiklinik  #tesalergi  #tesiritasi  #sehat  #bersih  #strechmarks  #selulit 
Tak perlu susah susah dapatkan rawatan laser yang tentu2 mahal kannnn? So, kita cuba Azanis Scar Serum dengan harga yang berpatutan!
.
Harga mampu milik, free postage, free gst, siap ada free gift lagi!
.
Kesan seawal tiga hari dengan penggunaan yang konsisten, toksah pening2 nak buat rawatan laser bagai. Hihihi
.
Whatsapp 01156780027 untuk lebih details
.

#azanis #azanisscarserum #azanisoriginal #azanisoriginalhq #ubatparut #azanisubatparut
Tak perlu susah susah dapatkan rawatan laser yang tentu2 mahal kannnn? So, kita cuba Azanis Scar Serum dengan harga yang berpatutan! . Harga mampu milik, free postage, free gst, siap ada free gift lagi! . Kesan seawal tiga hari dengan penggunaan yang konsisten, toksah pening2 nak buat rawatan laser bagai. Hihihi . Whatsapp 01156780027 untuk lebih details . #azanis  #azanisscarserum  #azanisoriginal  #azanisoriginalhq  #ubatparut  #azanisubatparut 
Nak kurus senang.. .

Pemakanan menyumbang 80%, hny 20% saja senaman.. .

Makan la apa product  sekali pun, sekiranya pemakanan tak jaga xjd jgk beb.. .

Tag kwn2 korg yg mcm nie.. 😬
.

#kurustanpadiet #kuruscepat #kuruskanbadan #turunberatbadan #turunberatbadantanpadiet #buanglemak #lemakdekatperut #selulit #selulitcream #lemakperut #lemak #loseweight #losefat  #insta #instalike #instamood #instatraveling #instafood #taiping #ipoh
New design untuk website XT-COOL...insyyaallah minggu depan XT-COOL dah ada website sendiri.. @annuralkhred
www.xt-cool.com
#xtcool #gout #sakitsendi #sakitlutut #sengalbadan #kebas #bengkak #kembungperut #selulit #demam #kakimerekah #batuk #selsema #resdung #batuk
#asma #semput #migrain #zika #nyamuk #cramp #sport  #jerawat #detox #kempisperut #weightlost
#musclepain #arthritis #goutpain #musclepain #jointpain #backpain
Darina Shower Scrub ialah gel mandian & skrub yang mampu MELEMBUTKAN dan
MENCANTIKKAN kulit dengan sekata. Ditambah dengan bahan rahsia kasih sayang.
.
Kalau korang takut nak telan mana-mana kapsul tak kira lah kapsul branded ke tak janji untuk cantikkan kulit, korang boleh je MANDI dengan Darina Shower Scrub ni.
.
Jom CANTIKKAN KULIT BADAN dengan Darina Shower Scrub. 100% organik. Untuk kecantikan kulit semulajadi serta badan bebas bau badan.
.
Jom alami sendiri PERUBAHANNYA.
.
*FUNGSI/KELEBIHAN/KEBAIKAN/MANFAT DARINA SHOWER SCRUB*
.
🌸Membantu menghaluskan kulit.
🌸Membantu memudarkan parut di badan.
🌸Membantu mengatasi masalah selulit.
🌸Menghilangkan stretchmark.
🌸Selamat digunakan oleh ibu-ibu yang mengandung.
.
*CARA PENGGUNAAN DARINA SHOWER SCRUB*
.
🌷Mandi dan ratakan gel & skrub mandian ini ke seluruh badan.
🌷Gunakan seelok-eloknya pagi dan petang (2 kali sehari).
.
#darina#shower#scrub#scrubbody#darinashowerscrub#darinashowerscrubbody#hilangkandaki#selkulitmati#baubadan#selulit#putihkankulit#bersihkankulit#hapuskankotoran#strechmark#kegemukan#gelmandian#bahansemulajadi#100%semulajadi#bauwangi#manggis#scrubmalaysia#codavailable#hilangkandaki#terapiinstagram#ajimaura#putihkankulit#buangselkulitmati#darinshowerscrub#teamellyyaney
Darina Shower Scrub ialah gel mandian & skrub yang mampu MELEMBUTKAN dan MENCANTIKKAN kulit dengan sekata. Ditambah dengan bahan rahsia kasih sayang. . Kalau korang takut nak telan mana-mana kapsul tak kira lah kapsul branded ke tak janji untuk cantikkan kulit, korang boleh je MANDI dengan Darina Shower Scrub ni. . Jom CANTIKKAN KULIT BADAN dengan Darina Shower Scrub. 100% organik. Untuk kecantikan kulit semulajadi serta badan bebas bau badan. . Jom alami sendiri PERUBAHANNYA. . *FUNGSI/KELEBIHAN/KEBAIKAN/MANFAT DARINA SHOWER SCRUB* . 🌸Membantu menghaluskan kulit. 🌸Membantu memudarkan parut di badan. 🌸Membantu mengatasi masalah selulit. 🌸Menghilangkan stretchmark. 🌸Selamat digunakan oleh ibu-ibu yang mengandung. . *CARA PENGGUNAAN DARINA SHOWER SCRUB* . 🌷Mandi dan ratakan gel & skrub mandian ini ke seluruh badan. 🌷Gunakan seelok-eloknya pagi dan petang (2 kali sehari). . #darina #shower #scrub #scrubbody #darinashowerscrub #darinashowerscrubbody #hilangkandaki #selkulitmati #baubadan #selulit #putihkankulit #bersihkankulit #hapuskankotoran #strechmark #kegemukan #gelmandian #bahansemulajadi #100 %semulajadi#bauwangi #manggis #scrubmalaysia #codavailable #hilangkandaki #terapiinstagram #ajimaura #putihkankulit #buangselkulitmati #darinshowerscrub #teamellyyaney 
Nak kecilkan peha dan lengan...minumlah set combo dari tea medina desire...murah2 hanya rm40 sahaja. 😍ws 0162504147
.
.
.
#teamilafazila#larome#langsing#kurusseawal3hari#produkkurus#masalahkegemukan#jamu#dherbs#sayajual#sayajualonline#slimming#berisi#lenganbesar#pahabesar#perutbuncit#punggungbesar#selulit
Magic stik mci ini bukan hanya utk mengencangkan tapi bisa utk terapi dan totok wajah,  diroll ke bagian yg sakit,  utk selulit,  dll.. Terbuat dr batu germanium

#magicstik
#magicstikmci
#stikmci
#kulitkencang
#selulit
#stretchmark
.
.

Sejak guna SSB nie, jerawat kat belakang badan CLEAN & CLEAR! 
Seronoknya bila dapat feedback positive kan😉. Jerawat? Jeragat? Semua masalah dapat diselesaikan. Tak percaya cer tengok testimoni kami.

Hari2 masuk testimoni berjaya. Customer tak henti-henti repeat order. Takkan orang cari kalau barang tak elokk apa lagi nak try kan?

Nak tau penangan nya mestila cuba..
• Wassap for fast respon / order 📱01133184168 
www.wasap.my/601133184168/SSB

#agensah
#aabeauty
#teamcheqmah
#maktamlizaempire
#slimmingscrubbeauty
#testimonislimmingscrubbeauty
#testimoni
#jerawat #jeragat #selulit
. . Sejak guna SSB nie, jerawat kat belakang badan CLEAN & CLEAR! Seronoknya bila dapat feedback positive kan😉. Jerawat? Jeragat? Semua masalah dapat diselesaikan. Tak percaya cer tengok testimoni kami. Hari2 masuk testimoni berjaya. Customer tak henti-henti repeat order. Takkan orang cari kalau barang tak elokk apa lagi nak try kan? Nak tau penangan nya mestila cuba.. • Wassap for fast respon / order 📱01133184168 www.wasap.my/601133184168/SSB #agensah  #aabeauty  #teamcheqmah  #maktamlizaempire  #slimmingscrubbeauty  #testimonislimmingscrubbeauty  #testimoni  #jerawat  #jeragat  #selulit 
Hanya dengab 3 hari pemakaian! Epoch Blemish Treatment adalah perawatan noda jerawat tang mengurangi kulit yang memerah yang disebabkan oleh pecahnya kulit di area bekas jerawat serta membantu mengatasi kulit wajah yang bermasalah. (IDR 163,000) #glavanicspa #nuskin #awetmuda #jakarta #muda #cantik #perawatankulit #cantikgakribet #terpercaya #skincareterpercaya #skincare #perawatan #kulitmulus #mulus #kulitputih #kulitcerah #perawatanwanita #perempuan #bodyspa #galvanicbodyspa #selulit #penghancurselulit #hilangkanselulit
Hanya dengab 3 hari pemakaian! Epoch Blemish Treatment adalah perawatan noda jerawat tang mengurangi kulit yang memerah yang disebabkan oleh pecahnya kulit di area bekas jerawat serta membantu mengatasi kulit wajah yang bermasalah. (IDR 163,000) #glavanicspa  #nuskin  #awetmuda  #jakarta  #muda  #cantik  #perawatankulit  #cantikgakribet  #terpercaya  #skincareterpercaya  #skincare  #perawatan  #kulitmulus  #mulus  #kulitputih  #kulitcerah  #perawatanwanita  #perempuan  #bodyspa  #galvanicbodyspa  #selulit  #penghancurselulit  #hilangkanselulit 
Daha fazla bakım ve makyaj sırları icin 👉
@kadinlarin.sirlarii  sayfasimizi takip edin 
@kadinlarin.sirlarii 💜💜 #ciltbakımı #cilt #ciltlekesi #kişiselbakım #kırışıklık #kampanya #krem #bakım #bayanlaraözel #kür #pratikbilgiler #guzellik #estetik #selulit #nemlendirici #manikür #pedikür #kuaför #saçbakımı #vücutbakımı #krem #kozmetik #kozmetiksatisi #makyajblogu #makyajseti #lr #farmasi #oriflame #avon #indirim
Daha fazla bakım ve makyaj sırları icin 👉 @kadinlarin.sirlarii sayfasimizi takip edin @kadinlarin.sirlarii 💜💜 #ciltbakımı  #cilt  #ciltlekesi  #kişiselbakım  #kırışıklık  #kampanya  #krem  #bakım  #bayanlaraözel  #kür  #pratikbilgiler  #guzellik  #estetik  #selulit  #nemlendirici  #manikür  #pedikür  #kuaför  #saçbakımı  #vücutbakımı  #krem  #kozmetik  #kozmetiksatisi  #makyajblogu  #makyajseti  #lr  #farmasi  #oriflame  #avon  #indirim 
Kendin olabilmek için daha çok bekleme!
▫️VelaShape III Vücut şekillendirme ve selülit tedavisi ile sadece kotlarının içine rahatlıkla girmekle kalmayacak; tepeden tırnağa sahip olacağın muhteşem vücut ile yepyeni bir “sen”e sahip olacaksın.
▫️Vela Shape işlemimiz ile ilgili fotoğraflar için sola kaydırabilirsiniz.
Kendin olabilmek için daha çok bekleme! ▫️VelaShape III Vücut şekillendirme ve selülit tedavisi ile sadece kotlarının içine rahatlıkla girmekle kalmayacak; tepeden tırnağa sahip olacağın muhteşem vücut ile yepyeni bir “sen”e sahip olacaksın. ▫️Vela Shape işlemimiz ile ilgili fotoğraflar için sola kaydırabilirsiniz.
*PRODUK VIRAL !!!* AMIRNA BODY TREATMENT
1 PCS RM38 .
Keluaran Terbaru Dari Legasi Iman Kasih Resouces *Amirna Body Treatment*
100ml

Dihasilkan Khas Untuk Membakar Lemak dan Ketulan2 Lemak Degil Dibahagian2 Sensitif..😍 ❤ Pembakar Lemak
❤ Membantu Memecahkan Lemak
❤ Menghidratkan Dan Melembutkan Kulit
❤ Mengurangkan Rengangan
❤ Memperbaiki Struktur Kulit 🔥Fungsi Amirna Body Treatment 👉 Membantu Menghilangkan #selulit
👉 Melancarkan Perjalanan Darah
👉 Membantu Melegakan Kebas- #kebas dan Membuang Angin Dalam Badan
👉 Mengatasi Masaalah #sengugut 👉 Sakit Pinggang
👉 Sakit Belakang Kaki Dan Lutut Dan Sesuai Digunakan Untuk Wanita Dalam Pantang Untuk Membakar Lemak Bagi Membantu Mendapatkan Bentuk Badan Yang Ideal.. 🚫 Ibu Mengandung Di Larang sekali Mengunakan Amirna Body Treatment..
*PRODUK VIRAL !!!* AMIRNA BODY TREATMENT 1 PCS RM38 . Keluaran Terbaru Dari Legasi Iman Kasih Resouces *Amirna Body Treatment* 100ml Dihasilkan Khas Untuk Membakar Lemak dan Ketulan2 Lemak Degil Dibahagian2 Sensitif..😍 ❤ Pembakar Lemak ❤ Membantu Memecahkan Lemak ❤ Menghidratkan Dan Melembutkan Kulit ❤ Mengurangkan Rengangan ❤ Memperbaiki Struktur Kulit 🔥Fungsi Amirna Body Treatment 👉 Membantu Menghilangkan #selulit  👉 Melancarkan Perjalanan Darah 👉 Membantu Melegakan Kebas- #kebas  dan Membuang Angin Dalam Badan 👉 Mengatasi Masaalah #sengugut  👉 Sakit Pinggang 👉 Sakit Belakang Kaki Dan Lutut Dan Sesuai Digunakan Untuk Wanita Dalam Pantang Untuk Membakar Lemak Bagi Membantu Mendapatkan Bentuk Badan Yang Ideal.. 🚫 Ibu Mengandung Di Larang sekali Mengunakan Amirna Body Treatment..
Anda ada masalah parut kusam?? Jgn tunggu lg azanis scar serum ada jalan penyelesaian.
.
Whatsapp ila 01156678269 untk detail
.
#azanis #azanisscarserum #azanisoriginal #azanisoriginalhq #ubatparut #azanisubatparut
Selülit ve bölgesel kilo problemlerine yönelik ameliyatsız, acısız, etkin ve uzun süreli sonuçlar sunan FDA onaylı Velasmooth cihazı Lifemed Dermatoloji Kliniğinde!

Yüz, boyun, karın, kalça, basen, bacaklar, kollar gibi hem geniş hem de küçük alanlara uygulanabilen cihaz hakkında detaylı bilgi için çağrı merkezimiz 0850 222 54 33 ile iletişime geçebilirsiniz.

#velasmooth #bolgeselincelme #kilo #selulit #estetik #lifemed #lifemedtipmerkezi #zayiflama #sikislasma #kadin #guzellik #estetisyen #randevu #kadikoy #ciftehavuzlar #beauty
Selülit ve bölgesel kilo problemlerine yönelik ameliyatsız, acısız, etkin ve uzun süreli sonuçlar sunan FDA onaylı Velasmooth cihazı Lifemed Dermatoloji Kliniğinde! Yüz, boyun, karın, kalça, basen, bacaklar, kollar gibi hem geniş hem de küçük alanlara uygulanabilen cihaz hakkında detaylı bilgi için çağrı merkezimiz 0850 222 54 33 ile iletişime geçebilirsiniz. #velasmooth  #bolgeselincelme  #kilo  #selulit  #estetik  #lifemed  #lifemedtipmerkezi  #zayiflama  #sikislasma  #kadin  #guzellik  #estetisyen  #randevu  #kadikoy  #ciftehavuzlar  #beauty 
STOP UNTUK BERTANYA TANYA APAKAH PRODUK INI BAKALAN BEKERJA ! COBA DAN DAPATKAN HASILNYA !!
.
Kamu tergolong praktis dan tidak suka ribet dalam urusan wajah? 
Here @beauteline.id kasi solusi buat kamu yg kepengen wajahmu kencang, bebas jerawat, antiaging, detox, simple, dan pastinya hasil maximal dan terlihat hanya dalam 1x pemakaian.

Stop untuk betanya tanya apakah produk ini bakalan bekerja! Coba dan dapatkan hasilnya!

Mau tau rahasianya? Pasti mau dong, yuk dm or contact :
Line = @WSD1681G (pakai @ y)
WA = 0815 3440 9867
BBM = D74FAF72
.
.
#nuskin #jualnuskin #nuskinpromo #jualnuskinmurah #jualnuskinpromo #jualgalvanic #jualgalvanicface #galvanicface  #galvabody #galvanicbody
#facelift #antiaging #eyeserum #serummata #serumampuh #serummutiara #ageloc #agelocme #obatantitua #antitua #awetmuda #rahasiaawetmuda #linecorrector #selulit #stretchmark #pengencangpayudara #trufacelinecorrector #essenceultra #tfeu
STOP UNTUK BERTANYA TANYA APAKAH PRODUK INI BAKALAN BEKERJA ! COBA DAN DAPATKAN HASILNYA !! . Kamu tergolong praktis dan tidak suka ribet dalam urusan wajah? Here @beauteline.id kasi solusi buat kamu yg kepengen wajahmu kencang, bebas jerawat, antiaging, detox, simple, dan pastinya hasil maximal dan terlihat hanya dalam 1x pemakaian. Stop untuk betanya tanya apakah produk ini bakalan bekerja! Coba dan dapatkan hasilnya! Mau tau rahasianya? Pasti mau dong, yuk dm or contact : Line = @WSD1681G (pakai @ y) WA = 0815 3440 9867 BBM = D74FAF72 . . #nuskin  #jualnuskin  #nuskinpromo  #jualnuskinmurah  #jualnuskinpromo  #jualgalvanic  #jualgalvanicface  #galvanicface  #galvabody  #galvanicbody  #facelift  #antiaging  #eyeserum  #serummata  #serumampuh  #serummutiara  #ageloc  #agelocme  #obatantitua  #antitua  #awetmuda  #rahasiaawetmuda  #linecorrector  #selulit  #stretchmark  #pengencangpayudara  #trufacelinecorrector  #essenceultra  #tfeu 
STOP UNTUK BERTANYA TANYA APAKAH PRODUK INI BAKALAN BEKERJA ! COBA DAN DAPATKAN HASILNYA !!
.
Kamu tergolong praktis dan tidak suka ribet dalam urusan wajah? 
Here @beauteline.id kasi solusi buat kamu yg kepengen wajahmu kencang, bebas jerawat, antiaging, detox, simple, dan pastinya hasil maximal dan terlihat hanya dalam 1x pemakaian.

Stop untuk betanya tanya apakah produk ini bakalan bekerja! Coba dan dapatkan hasilnya!

Mau tau rahasianya? Pasti mau dong, yuk dm or contact :
Line = @WSD1681G (pakai @ y)
WA = 0815 3440 9867
BBM = D74FAF72
.
.
#nuskin #jualnuskin #nuskinpromo #jualnuskinmurah #jualnuskinpromo #jualgalvanic #jualgalvanicface #galvanicface  #galvabody #galvanicbody
#facelift #antiaging #eyeserum #serummata #serumampuh #serummutiara #ageloc #agelocme #obatantitua #antitua #awetmuda #rahasiaawetmuda #linecorrector #selulit #stretchmark #pengencangpayudara #trufacelinecorrector #essenceultra #tfeu
STOP UNTUK BERTANYA TANYA APAKAH PRODUK INI BAKALAN BEKERJA ! COBA DAN DAPATKAN HASILNYA !! . Kamu tergolong praktis dan tidak suka ribet dalam urusan wajah? Here @beauteline.id kasi solusi buat kamu yg kepengen wajahmu kencang, bebas jerawat, antiaging, detox, simple, dan pastinya hasil maximal dan terlihat hanya dalam 1x pemakaian. Stop untuk betanya tanya apakah produk ini bakalan bekerja! Coba dan dapatkan hasilnya! Mau tau rahasianya? Pasti mau dong, yuk dm or contact : Line = @WSD1681G (pakai @ y) WA = 0815 3440 9867 BBM = D74FAF72 . . #nuskin  #jualnuskin  #nuskinpromo  #jualnuskinmurah  #jualnuskinpromo  #jualgalvanic  #jualgalvanicface  #galvanicface  #galvabody  #galvanicbody  #facelift  #antiaging  #eyeserum  #serummata  #serumampuh  #serummutiara  #ageloc  #agelocme  #obatantitua  #antitua  #awetmuda  #rahasiaawetmuda  #linecorrector  #selulit  #stretchmark  #pengencangpayudara  #trufacelinecorrector  #essenceultra  #tfeu 
STOP UNTUK BERTANYA TANYA APAKAH PRODUK INI BAKALAN BEKERJA ! COBA DAN DAPATKAN HASILNYA !!
.
Kamu tergolong praktis dan tidak suka ribet dalam urusan wajah? 
Here @beauteline.id kasi solusi buat kamu yg kepengen wajahmu kencang, bebas jerawat, antiaging, detox, simple, dan pastinya hasil maximal dan terlihat hanya dalam 1x pemakaian.

Stop untuk betanya tanya apakah produk ini bakalan bekerja! Coba dan dapatkan hasilnya!

Mau tau rahasianya? Pasti mau dong, yuk dm or contact :
Line = @WSD1681G (pakai @ y)
WA = 0815 3440 9867
BBM = D74FAF72
.
.
#nuskin #jualnuskin #nuskinpromo #jualnuskinmurah #jualnuskinpromo #jualgalvanic #jualgalvanicface #galvanicface  #galvabody #galvanicbody
#facelift #antiaging #eyeserum #serummata #serumampuh #serummutiara #ageloc #agelocme #obatantitua #antitua #awetmuda #rahasiaawetmuda #linecorrector #selulit #stretchmark #pengencangpayudara #trufacelinecorrector #essenceultra #tfeu
STOP UNTUK BERTANYA TANYA APAKAH PRODUK INI BAKALAN BEKERJA ! COBA DAN DAPATKAN HASILNYA !! . Kamu tergolong praktis dan tidak suka ribet dalam urusan wajah? Here @beauteline.id kasi solusi buat kamu yg kepengen wajahmu kencang, bebas jerawat, antiaging, detox, simple, dan pastinya hasil maximal dan terlihat hanya dalam 1x pemakaian. Stop untuk betanya tanya apakah produk ini bakalan bekerja! Coba dan dapatkan hasilnya! Mau tau rahasianya? Pasti mau dong, yuk dm or contact : Line = @WSD1681G (pakai @ y) WA = 0815 3440 9867 BBM = D74FAF72 . . #nuskin  #jualnuskin  #nuskinpromo  #jualnuskinmurah  #jualnuskinpromo  #jualgalvanic  #jualgalvanicface  #galvanicface  #galvabody  #galvanicbody  #facelift  #antiaging  #eyeserum  #serummata  #serumampuh  #serummutiara  #ageloc  #agelocme  #obatantitua  #antitua  #awetmuda  #rahasiaawetmuda  #linecorrector  #selulit  #stretchmark  #pengencangpayudara  #trufacelinecorrector  #essenceultra  #tfeu 
Kila dpt new feedback dari customer...
Customer suka dgn azanis scar serum... Siapa yg belum dapatkan boleh WhatsApps kila 0103130630 skrg.
.
#azanis #azanisscarserum #azanisoriginal #azanisoriginalhq #ubatparut #azanisubatparut
CELAH2 HITAM?😱😱😱😂
.
TESTIMONI fresh ANGGUN PESONA.
Kulit sihat dapat,
Celah2 peha da xgelap.
.
Sabun herba ni
Gosok2 je.
Paling penting boleh pakai head to toe 
Boleh guna kat muka jugak taw.best😍
.
ANGGUN PESONA SOAP 
TAHAN 2-3BULAN.
RM46, POS RM7 SM.
.
Jom WhatsApp kak ann 😘
017 9032210
💗AGEN SAH JSD ANDA💗
.
#jsd #jamususukdara #sabunjsd #sabunanggunpesona #setberpantang #instamagik #bengkung #jerawatbadan #jeragat #badanberbau #subang #puchong #johor #empireaurafidarich  #celahpahahitam #ketiakhitam #buangdakimati #pelipatgelap #selulit #stretchmark
CELAH2 HITAM?😱😱😱😂 . TESTIMONI fresh ANGGUN PESONA. Kulit sihat dapat, Celah2 peha da xgelap. . Sabun herba ni Gosok2 je. Paling penting boleh pakai head to toe Boleh guna kat muka jugak taw.best😍 . ANGGUN PESONA SOAP TAHAN 2-3BULAN. RM46, POS RM7 SM. . Jom WhatsApp kak ann 😘 017 9032210 💗AGEN SAH JSD ANDA💗 . #jsd  #jamususukdara  #sabunjsd  #sabunanggunpesona  #setberpantang  #instamagik  #bengkung  #jerawatbadan  #jeragat  #badanberbau  #subang  #puchong  #johor  #empireaurafidarich  #celahpahahitam  #ketiakhitam  #buangdakimati  #pelipatgelap  #selulit  #stretchmark 
Semasa mengandung ibu membawa kandungan dr perut kecil shingga perut besar. Bila perut dh besar mulalah kluar #strechtmark dan lepas #bersalin kulit perut mengecut dan kehitaman.
.
Gosokkan dengan #AnggunPesonaSoap untuk sental2 daki dan lemak di perut dan di celah paha. Selulit akan berkurangan dan kesan hitam dan strechmark akan pudar.
Boleh dijadikan sabun #lulur ketika #berpantang, kulit kusam kembali cerah dan bau badan tiada lagi.
.
Di formulasikan dengan khasiat semulajadi dlm seketul sabun. Tanpa bahan kimia. Kulit sihat secara semulajadi.

Anggun Pesona Soap
Harga rm53sm / rm56 ss.  Harga SUDAH MASUK POSTAGE

Wasap kak ann
📲017 9032210
📭pos laju
❌cod  #empireaurafidarich
#buangdaki #selulit
#agenjsd #sisjualjsd #ekzema #sopakgaram #kurap #maskervagina #sabah #sarawak #terapiinstagram #ajimaura
#jsdshahalam
#jamususukdara 
#manismantappenuhrahsia
Semasa mengandung ibu membawa kandungan dr perut kecil shingga perut besar. Bila perut dh besar mulalah kluar #strechtmark  dan lepas #bersalin  kulit perut mengecut dan kehitaman. . Gosokkan dengan #AnggunPesonaSoap  untuk sental2 daki dan lemak di perut dan di celah paha. Selulit akan berkurangan dan kesan hitam dan strechmark akan pudar. Boleh dijadikan sabun #lulur  ketika #berpantang , kulit kusam kembali cerah dan bau badan tiada lagi. . Di formulasikan dengan khasiat semulajadi dlm seketul sabun. Tanpa bahan kimia. Kulit sihat secara semulajadi. Anggun Pesona Soap Harga rm53sm / rm56 ss. Harga SUDAH MASUK POSTAGE Wasap kak ann 📲017 9032210 📭pos laju ❌cod #empireaurafidarich  #buangdaki  #selulit  #agenjsd  #sisjualjsd  #ekzema  #sopakgaram  #kurap  #maskervagina  #sabah  #sarawak  #terapiinstagram  #ajimaura  #jsdshahalam  #jamususukdara  #manismantappenuhrahsia 
STOP UNTUK BERTANYA TANYA APAKAH PRODUK INI BAKALAN BEKERJA ! COBA DAN DAPATKAN HASILNYA !!
.
Kamu tergolong praktis dan tidak suka ribet dalam urusan wajah? 
Here @wurich_nuskincare  kasi solusi buat kamu yg kepengen wajahmu kencang, bebas jerawat, antiaging, detox, simple, dan pastinya hasil maximal dan terlihat hanya dalam 1x pemakaian.

Stop untuk betanya tanya apakah produk ini bakalan bekerja! Coba dan dapatkan hasilnya!

Mau tau rahasianya? Pasti mau dong, yuk dm or contact :
Line = @WSD1681G (pakai @ y)
WA = 0815 3440 9867
BBM = D74FAF72
.
.
#nuskin #jualnuskin #nuskinpromo #jualnuskinmurah #jualnuskinpromo #jualgalvanic #jualgalvanicface #galvanicface  #galvabody #galvanicbody
#facelift #antiaging #eyeserum #serummata #serumampuh #serummutiara #ageloc #agelocme #obatantitua #antitua #awetmuda #rahasiaawetmuda #linecorrector #selulit #stretchmark #pengencangpayudara #trufacelinecorrector #essenceultra #tfeu
STOP UNTUK BERTANYA TANYA APAKAH PRODUK INI BAKALAN BEKERJA ! COBA DAN DAPATKAN HASILNYA !! . Kamu tergolong praktis dan tidak suka ribet dalam urusan wajah? Here @wurich_nuskincare kasi solusi buat kamu yg kepengen wajahmu kencang, bebas jerawat, antiaging, detox, simple, dan pastinya hasil maximal dan terlihat hanya dalam 1x pemakaian. Stop untuk betanya tanya apakah produk ini bakalan bekerja! Coba dan dapatkan hasilnya! Mau tau rahasianya? Pasti mau dong, yuk dm or contact : Line = @WSD1681G (pakai @ y) WA = 0815 3440 9867 BBM = D74FAF72 . . #nuskin  #jualnuskin  #nuskinpromo  #jualnuskinmurah  #jualnuskinpromo  #jualgalvanic  #jualgalvanicface  #galvanicface  #galvabody  #galvanicbody  #facelift  #antiaging  #eyeserum  #serummata  #serumampuh  #serummutiara  #ageloc  #agelocme  #obatantitua  #antitua  #awetmuda  #rahasiaawetmuda  #linecorrector  #selulit  #stretchmark  #pengencangpayudara  #trufacelinecorrector  #essenceultra  #tfeu 
STOP UNTUK BERTANYA TANYA APAKAH PRODUK INI BAKALAN BEKERJA ! COBA DAN DAPATKAN HASILNYA !!
.
Kamu tergolong praktis dan tidak suka ribet dalam urusan wajah? 
Here @wurich_nuskincare  kasi solusi buat kamu yg kepengen wajahmu kencang, bebas jerawat, antiaging, detox, simple, dan pastinya hasil maximal dan terlihat hanya dalam 1x pemakaian.

Stop untuk betanya tanya apakah produk ini bakalan bekerja! Coba dan dapatkan hasilnya!

Mau tau rahasianya? Pasti mau dong, yuk dm or contact :
Line = @WSD1681G (pakai @ y)
WA = 0815 3440 9867
BBM = D74FAF72
.
.
#nuskin #jualnuskin #nuskinpromo #jualnuskinmurah #jualnuskinpromo #jualgalvanic #jualgalvanicface #galvanicface  #galvabody #galvanicbody
#facelift #antiaging #eyeserum #serummata #serumampuh #serummutiara #ageloc #agelocme #obatantitua #antitua #awetmuda #rahasiaawetmuda #linecorrector #selulit #stretchmark #pengencangpayudara #trufacelinecorrector #essenceultra #tfeu
STOP UNTUK BERTANYA TANYA APAKAH PRODUK INI BAKALAN BEKERJA ! COBA DAN DAPATKAN HASILNYA !! . Kamu tergolong praktis dan tidak suka ribet dalam urusan wajah? Here @wurich_nuskincare kasi solusi buat kamu yg kepengen wajahmu kencang, bebas jerawat, antiaging, detox, simple, dan pastinya hasil maximal dan terlihat hanya dalam 1x pemakaian. Stop untuk betanya tanya apakah produk ini bakalan bekerja! Coba dan dapatkan hasilnya! Mau tau rahasianya? Pasti mau dong, yuk dm or contact : Line = @WSD1681G (pakai @ y) WA = 0815 3440 9867 BBM = D74FAF72 . . #nuskin  #jualnuskin  #nuskinpromo  #jualnuskinmurah  #jualnuskinpromo  #jualgalvanic  #jualgalvanicface  #galvanicface  #galvabody  #galvanicbody  #facelift  #antiaging  #eyeserum  #serummata  #serumampuh  #serummutiara  #ageloc  #agelocme  #obatantitua  #antitua  #awetmuda  #rahasiaawetmuda  #linecorrector  #selulit  #stretchmark  #pengencangpayudara  #trufacelinecorrector  #essenceultra  #tfeu 
STOP UNTUK BERTANYA TANYA APAKAH PRODUK INI BAKALAN BEKERJA ! COBA DAN DAPATKAN HASILNYA !!
.
Kamu tergolong praktis dan tidak suka ribet dalam urusan wajah? 
Here @wurich_nuskincare  kasi solusi buat kamu yg kepengen wajahmu kencang, bebas jerawat, antiaging, detox, simple, dan pastinya hasil maximal dan terlihat hanya dalam 1x pemakaian.

Stop untuk betanya tanya apakah produk ini bakalan bekerja! Coba dan dapatkan hasilnya!

Mau tau rahasianya? Pasti mau dong, yuk dm or contact :
Line = @WSD1681G (pakai @ y)
WA = 0815 3440 9867
BBM = D74FAF72
.
.
#nuskin #jualnuskin #nuskinpromo #jualnuskinmurah #jualnuskinpromo #jualgalvanic #jualgalvanicface #galvanicface  #galvabody #galvanicbody
#facelift #antiaging #eyeserum #serummata #serumampuh #serummutiara #ageloc #agelocme #obatantitua #antitua #awetmuda #rahasiaawetmuda #linecorrector #selulit #stretchmark #pengencangpayudara #trufacelinecorrector #essenceultra #tfeu
STOP UNTUK BERTANYA TANYA APAKAH PRODUK INI BAKALAN BEKERJA ! COBA DAN DAPATKAN HASILNYA !! . Kamu tergolong praktis dan tidak suka ribet dalam urusan wajah? Here @wurich_nuskincare kasi solusi buat kamu yg kepengen wajahmu kencang, bebas jerawat, antiaging, detox, simple, dan pastinya hasil maximal dan terlihat hanya dalam 1x pemakaian. Stop untuk betanya tanya apakah produk ini bakalan bekerja! Coba dan dapatkan hasilnya! Mau tau rahasianya? Pasti mau dong, yuk dm or contact : Line = @WSD1681G (pakai @ y) WA = 0815 3440 9867 BBM = D74FAF72 . . #nuskin  #jualnuskin  #nuskinpromo  #jualnuskinmurah  #jualnuskinpromo  #jualgalvanic  #jualgalvanicface  #galvanicface  #galvabody  #galvanicbody  #facelift  #antiaging  #eyeserum  #serummata  #serumampuh  #serummutiara  #ageloc  #agelocme  #obatantitua  #antitua  #awetmuda  #rahasiaawetmuda  #linecorrector  #selulit  #stretchmark  #pengencangpayudara  #trufacelinecorrector  #essenceultra  #tfeu 
Ingin bagi badan anda "shape"👗...cubalah kakicantiq tea ni...mmg hebat kesannya!! SUPERB💥💥wasap 0162504147
.
.
.
#teamilafazila#larome#langsing#kurusseawal3hari#produkkurus#masalahkegemukan#jamu#dherbs#sayajual#sayajualonline#slimming#berisi#lenganbesar#pahabesar#perutbuncit#punggungbesar#selulit
STOP UNTUK BERTANYA TANYA APAKAH PRODUK INI BAKALAN BEKERJA ! COBA DAN DAPATKAN HASILNYA !!
.
Kamu tergolong praktis dan tidak suka ribet dalam urusan wajah? 
Here @WURICHCASE.ID  kasi solusi buat kamu yg kepengen wajahmu kencang, bebas jerawat, antiaging, detox, simple, dan pastinya hasil maximal dan terlihat hanya dalam 1x pemakaian.

Stop untuk betanya tanya apakah produk ini bakalan bekerja! Coba dan dapatkan hasilnya!

Mau tau rahasianya? Pasti mau dong, yuk dm or contact :
Line = @WSD1681G (pakai @ y)
WA = 0815 3440 9867
BBM = D74FAF72
.
.
#nuskin #jualnuskin #nuskinpromo #jualnuskinmurah #jualnuskinpromo #jualgalvanic #jualgalvanicface #galvanicface  #galvabody #galvanicbody
#facelift #antiaging #eyeserum #serummata #serumampuh #serummutiara #ageloc #agelocme #obatantitua #antitua #awetmuda #rahasiaawetmuda #linecorrector #selulit #stretchmark #pengencangpayudara #trufacelinecorrector #essenceultra #tfeu
STOP UNTUK BERTANYA TANYA APAKAH PRODUK INI BAKALAN BEKERJA ! COBA DAN DAPATKAN HASILNYA !! . Kamu tergolong praktis dan tidak suka ribet dalam urusan wajah? Here @WURICHCASE.ID kasi solusi buat kamu yg kepengen wajahmu kencang, bebas jerawat, antiaging, detox, simple, dan pastinya hasil maximal dan terlihat hanya dalam 1x pemakaian. Stop untuk betanya tanya apakah produk ini bakalan bekerja! Coba dan dapatkan hasilnya! Mau tau rahasianya? Pasti mau dong, yuk dm or contact : Line = @WSD1681G (pakai @ y) WA = 0815 3440 9867 BBM = D74FAF72 . . #nuskin  #jualnuskin  #nuskinpromo  #jualnuskinmurah  #jualnuskinpromo  #jualgalvanic  #jualgalvanicface  #galvanicface  #galvabody  #galvanicbody  #facelift  #antiaging  #eyeserum  #serummata  #serumampuh  #serummutiara  #ageloc  #agelocme  #obatantitua  #antitua  #awetmuda  #rahasiaawetmuda  #linecorrector  #selulit  #stretchmark  #pengencangpayudara  #trufacelinecorrector  #essenceultra  #tfeu 
Haloo Bundaa, Masih ga pede di depan suami krna strecthmark????
Atau Masih ga pede bekas luka knalpot d betis?? Tenaaang, skrng Ga Perlu khawatiir lgii karena jafra punya solusinya... Royal Jelly Body Complex yang ramuannya mengandung Royal Jelly

Apa itu Royal Jelly??? Jadi Royal Jelly itu bahan2 bernutrisi yang dihasilkan lebah madu, dan dikenal sbg "ramuan kehidupan"

Campuran complex yang kaya akan protein, lipid, vitamin A, B-Complex, C, D, E, mineral, trace elemen dan asam amino.
.
Mengandung Cellspan Complex, yang memiliki manfaat sama dg royal jelly yaitu menjaga kulit tampak muda.
.
👇Manfaat lain dari Royal Jelly Body Complex:
. 🍀mencerahkan kulit
. 🍀 melembabkan kulit
. 🍀melembutkan kulit
. 🍀memudarkan bekas luka
. 🍀memudarkan bekas jahitan
. 🍀memudarkan strech mark
. 🍀mengencangkan kulit
. 🍀mengembalikan tekstur kulit yang rusak .

Udah banyak bukti dari Royal Jelly Body Complex ini 😍😍😍 penasaran? Tanya2 langsung yuk

#jafra #jafraindonesia #jafrabogor #Jafraskincare royaljelly #royaljellybodycomplex #royaljellybodycomplexjafra #royaljellyjafra #selulit #stretchmark #keloid #bekasluka #bekaslukabakar #lotionalami #lotionroyaljelly #perawatanbadan #jafraindonesia  #testimonijafra
Haloo Bundaa, Masih ga pede di depan suami krna strecthmark???? Atau Masih ga pede bekas luka knalpot d betis?? Tenaaang, skrng Ga Perlu khawatiir lgii karena jafra punya solusinya... Royal Jelly Body Complex yang ramuannya mengandung Royal Jelly Apa itu Royal Jelly??? Jadi Royal Jelly itu bahan2 bernutrisi yang dihasilkan lebah madu, dan dikenal sbg "ramuan kehidupan" Campuran complex yang kaya akan protein, lipid, vitamin A, B-Complex, C, D, E, mineral, trace elemen dan asam amino. . Mengandung Cellspan Complex, yang memiliki manfaat sama dg royal jelly yaitu menjaga kulit tampak muda. . 👇Manfaat lain dari Royal Jelly Body Complex: . 🍀mencerahkan kulit . 🍀 melembabkan kulit . 🍀melembutkan kulit . 🍀memudarkan bekas luka . 🍀memudarkan bekas jahitan . 🍀memudarkan strech mark . 🍀mengencangkan kulit . 🍀mengembalikan tekstur kulit yang rusak . Udah banyak bukti dari Royal Jelly Body Complex ini 😍😍😍 penasaran? Tanya2 langsung yuk #jafra  #jafraindonesia  #jafrabogor  #Jafraskincare  royaljelly #royaljellybodycomplex  #royaljellybodycomplexjafra  #royaljellyjafra  #selulit  #stretchmark  #keloid  #bekasluka  #bekaslukabakar  #lotionalami  #lotionroyaljelly  #perawatanbadan  #jafraindonesia  #testimonijafra 
STOP UNTUK BERTANYA TANYA APAKAH PRODUK INI BAKALAN BEKERJA ! COBA DAN DAPATKAN HASILNYA !!
.
Kamu tergolong praktis dan tidak suka ribet dalam urusan wajah? 
Here @WURICHCASE.ID  kasi solusi buat kamu yg kepengen wajahmu kencang, bebas jerawat, antiaging, detox, simple, dan pastinya hasil maximal dan terlihat hanya dalam 1x pemakaian.

Stop untuk betanya tanya apakah produk ini bakalan bekerja! Coba dan dapatkan hasilnya!

Mau tau rahasianya? Pasti mau dong, yuk dm or contact :
Line = @WSD1681G (pakai @ y)
WA = 0815 3440 9867
BBM = D74FAF72
.
.
#nuskin #jualnuskin #nuskinpromo #jualnuskinmurah #jualnuskinpromo #jualgalvanic #jualgalvanicface #galvanicface  #galvabody #galvanicbody
#facelift #antiaging #eyeserum #serummata #serumampuh #serummutiara #ageloc #agelocme #obatantitua #antitua #awetmuda #rahasiaawetmuda #linecorrector #selulit #stretchmark #pengencangpayudara #trufacelinecorrector #essenceultra #tfeu
STOP UNTUK BERTANYA TANYA APAKAH PRODUK INI BAKALAN BEKERJA ! COBA DAN DAPATKAN HASILNYA !! . Kamu tergolong praktis dan tidak suka ribet dalam urusan wajah? Here @WURICHCASE.ID kasi solusi buat kamu yg kepengen wajahmu kencang, bebas jerawat, antiaging, detox, simple, dan pastinya hasil maximal dan terlihat hanya dalam 1x pemakaian. Stop untuk betanya tanya apakah produk ini bakalan bekerja! Coba dan dapatkan hasilnya! Mau tau rahasianya? Pasti mau dong, yuk dm or contact : Line = @WSD1681G (pakai @ y) WA = 0815 3440 9867 BBM = D74FAF72 . . #nuskin  #jualnuskin  #nuskinpromo  #jualnuskinmurah  #jualnuskinpromo  #jualgalvanic  #jualgalvanicface  #galvanicface  #galvabody  #galvanicbody  #facelift  #antiaging  #eyeserum  #serummata  #serumampuh  #serummutiara  #ageloc  #agelocme  #obatantitua  #antitua  #awetmuda  #rahasiaawetmuda  #linecorrector  #selulit  #stretchmark  #pengencangpayudara  #trufacelinecorrector  #essenceultra  #tfeu 
STOP UNTUK BERTANYA TANYA APAKAH PRODUK INI BAKALAN BEKERJA ! COBA DAN DAPATKAN HASILNYA !!
.
Kamu tergolong praktis dan tidak suka ribet dalam urusan wajah? 
Here @WURICHCASE.ID  kasi solusi buat kamu yg kepengen wajahmu kencang, bebas jerawat, antiaging, detox, simple, dan pastinya hasil maximal dan terlihat hanya dalam 1x pemakaian.

Stop untuk betanya tanya apakah produk ini bakalan bekerja! Coba dan dapatkan hasilnya!

Mau tau rahasianya? Pasti mau dong, yuk dm or contact :
Line = @WSD1681G (pakai @ y)
WA = 0815 3440 9867
BBM = D74FAF72
.
.
#nuskin #jualnuskin #nuskinpromo #jualnuskinmurah #jualnuskinpromo #jualgalvanic #jualgalvanicface #galvanicface  #galvabody #galvanicbody
#facelift #antiaging #eyeserum #serummata #serumampuh #serummutiara #ageloc #agelocme #obatantitua #antitua #awetmuda #rahasiaawetmuda #linecorrector #selulit #stretchmark #pengencangpayudara #trufacelinecorrector #essenceultra #tfeu
STOP UNTUK BERTANYA TANYA APAKAH PRODUK INI BAKALAN BEKERJA ! COBA DAN DAPATKAN HASILNYA !! . Kamu tergolong praktis dan tidak suka ribet dalam urusan wajah? Here @WURICHCASE.ID kasi solusi buat kamu yg kepengen wajahmu kencang, bebas jerawat, antiaging, detox, simple, dan pastinya hasil maximal dan terlihat hanya dalam 1x pemakaian. Stop untuk betanya tanya apakah produk ini bakalan bekerja! Coba dan dapatkan hasilnya! Mau tau rahasianya? Pasti mau dong, yuk dm or contact : Line = @WSD1681G (pakai @ y) WA = 0815 3440 9867 BBM = D74FAF72 . . #nuskin  #jualnuskin  #nuskinpromo  #jualnuskinmurah  #jualnuskinpromo  #jualgalvanic  #jualgalvanicface  #galvanicface  #galvabody  #galvanicbody  #facelift  #antiaging  #eyeserum  #serummata  #serumampuh  #serummutiara  #ageloc  #agelocme  #obatantitua  #antitua  #awetmuda  #rahasiaawetmuda  #linecorrector  #selulit  #stretchmark  #pengencangpayudara  #trufacelinecorrector  #essenceultra  #tfeu 
Punya #Stretchmarks & #Selulit ?

Jangan dipelihara ya bu-ibu... Dengan #Magic_Stick MCI, #Varises pun bisa hilang asalkan rutin pakainya.. Karena MCI jual ALAT KeSEHATan, Bukan Produk Bimsalabim.. 😉

Terbuat dr Batu #Germanium dari pecahan Batu Elvan yg mengandung Ion Negatif yg mampu menyeimbangkan ion Negatif dan Positif dalam tubuh qt.

Jd untuk pemakaian di kulit wajah, bisa menghaluskan tekstur permukaan wajah.. Stretchmark dan Selulit pudar, varisesmu jg bisa teratasi..
.
Sharing is Caring ❤
More info/order:
Christina
Wa 081320314608 atau klik 
bit.ly/ChristinaGunawan
Punya #Stretchmarks  & #Selulit  ? Jangan dipelihara ya bu-ibu... Dengan #Magic_Stick  MCI, #Varises  pun bisa hilang asalkan rutin pakainya.. Karena MCI jual ALAT KeSEHATan, Bukan Produk Bimsalabim.. 😉 Terbuat dr Batu #Germanium  dari pecahan Batu Elvan yg mengandung Ion Negatif yg mampu menyeimbangkan ion Negatif dan Positif dalam tubuh qt. Jd untuk pemakaian di kulit wajah, bisa menghaluskan tekstur permukaan wajah.. Stretchmark dan Selulit pudar, varisesmu jg bisa teratasi.. . Sharing is Caring ❤ More info/order: Christina Wa 081320314608 atau klik bit.ly/ChristinaGunawan
REAL TESTIMONI PENGGUNA MEDINA DESIRE UNTUK ANDA💚
.
.
Bila dah Puas hati... haruslah repeat order! Yg specialnya...dengan setiap pembelian set combo..dpt free gift dari kami tau.. Berbaloi baloi! Body cantik badan pun sihat. 😘 .
.
Wasap 
0162189742
0162189742
0162189742
.
.
#feedbackgempk#ramping#slimmingdetox#teamilafazila#codsungaibuloh#teamilafazila#larome#langsing#kurusseawal3hari#produkkurus#masalahkegemukan#jamu#dherbs#sayajual#sayajualonline#slimming#berisi#lenganbesar#pahabesar#perutbuncit#punggungbesar#selulit#kurussebelumraya#bajuraya2017#cantiksemasaraya#larome#langsing#kurusseawal3hari#medinadesirehq#hqkakicantiq#hqslimmingdetoxtea
REAL TESTIMONI PENGGUNA MEDINA DESIRE UNTUK ANDA💚 . . Bila dah Puas hati... haruslah repeat order! Yg specialnya...dengan setiap pembelian set combo..dpt free gift dari kami tau.. Berbaloi baloi! Body cantik badan pun sihat. 😘 . . Wasap 0162189742 0162189742 0162189742 . . #feedbackgempk #ramping #slimmingdetox #teamilafazila #codsungaibuloh #teamilafazila #larome #langsing #kurusseawal3hari #produkkurus #masalahkegemukan #jamu #dherbs #sayajual #sayajualonline #slimming #berisi #lenganbesar #pahabesar #perutbuncit #punggungbesar #selulit #kurussebelumraya #bajuraya2017 #cantiksemasaraya #larome #langsing #kurusseawal3hari #medinadesirehq #hqkakicantiq #hqslimmingdetoxtea 
Alhamdulillah pastikan yg original baru berkesan..
.
Whatsapp ila ke 01156678269  #azanis #azanisscarserum #ubatparut  #azanisoriginal #azanisubatparut
#azanisoriginalhq
AMPUH MENARIK KOMEDO BANDEL

Masker face lift merupakan masker pengencang wajah yang terbuat dari bahan alami gandum.

Sangat cocok untuk kulit sensitif. Pemakaiannya yang praktis dalam 15 menit dapat membuat wajah anda kencang seketika, garis kerut wajah hilang.

Manfaat dari pemakaian Masker Face Lift:
● Mengangkat seketika dan mengencangkan area kerutan dari wajah dan leher.
● Mengurangi munculnya garis-garis dan kerutan.
● Meningkatkan penampilan warna kulit Anda dan tekstur untuk halus, kencang, terlihat lebih muda.
● Formula ringan yang dirancang untuk kulit sensitif.
● 100% bebas wewangian.
Safety-alergi-dermatologist tested.
● Menarik Komedo bandel (dengan bantuan Tissue 1 lembar).
● Dapat juga digunakan di area payudara dan bokong.

Kece banget kan?

More info WA 087821717765

#polishingpeel #polishingpeelnuskin #microdermabrasi #bekasjerawat #bopeng #bekascacar #faceliftnuskin #maskerfaceliftnuskin #faceliftpowder #faceliftactivator #glacialmarinemud #marinemud #maskerlumpur #maskerwajah #maskernuskin #napcanuskin #napcamoisturemist #napcamurah #napcanuskinmurah #dermaticeffect #strectmark #bodyshapinggelmurah #selulit
AMPUH MENARIK KOMEDO BANDEL Masker face lift merupakan masker pengencang wajah yang terbuat dari bahan alami gandum. Sangat cocok untuk kulit sensitif. Pemakaiannya yang praktis dalam 15 menit dapat membuat wajah anda kencang seketika, garis kerut wajah hilang. Manfaat dari pemakaian Masker Face Lift: ● Mengangkat seketika dan mengencangkan area kerutan dari wajah dan leher. ● Mengurangi munculnya garis-garis dan kerutan. ● Meningkatkan penampilan warna kulit Anda dan tekstur untuk halus, kencang, terlihat lebih muda. ● Formula ringan yang dirancang untuk kulit sensitif. ● 100% bebas wewangian. Safety-alergi-dermatologist tested. ● Menarik Komedo bandel (dengan bantuan Tissue 1 lembar). ● Dapat juga digunakan di area payudara dan bokong. Kece banget kan? More info WA 087821717765 #polishingpeel  #polishingpeelnuskin  #microdermabrasi  #bekasjerawat  #bopeng  #bekascacar  #faceliftnuskin  #maskerfaceliftnuskin  #faceliftpowder  #faceliftactivator  #glacialmarinemud  #marinemud  #maskerlumpur  #maskerwajah  #maskernuskin  #napcanuskin  #napcamoisturemist  #napcamurah  #napcanuskinmurah  #dermaticeffect  #strectmark  #bodyshapinggelmurah  #selulit 
#Repost @esteclinicalsancak (@get_repost)
・・・
Gençliğin ve genç görünmenin cinsiyeti yoktur. Gençlik Aşısını erkek hastalarımız da tercih ediyor.💪 Este Clinic Alsancak Sağlıklı Zayıflama ve Dermatoloji Merkezi 📞0232 421 0889 📱0532 507 6907
www.esteclinic.com.tr  #esteclinic #alsancak #antiaging #zayiflama #selulit #lazerepilasyon #botox #dolgu #dudakdolgusu #ciltbakimi #ultrashape #velashape3 #soguklipoliz #radyofrekans #siviyuzgerme #isikdolgusu #prp #fraksiyonellazer #mezoterapi #bolgeselzayiflama #solaryum #microblading #kalicimakyaj #dermatolog #sivilcetedavisi #leketedavisi #örümcekagi #ipleyuzgerme #cynosure
#Repost  @esteclinicalsancak (@get_repost) ・・・ Gençliğin ve genç görünmenin cinsiyeti yoktur. Gençlik Aşısını erkek hastalarımız da tercih ediyor.💪 Este Clinic Alsancak Sağlıklı Zayıflama ve Dermatoloji Merkezi 📞0232 421 0889 📱0532 507 6907 www.esteclinic.com.tr #esteclinic  #alsancak  #antiaging  #zayiflama  #selulit  #lazerepilasyon  #botox  #dolgu  #dudakdolgusu  #ciltbakimi  #ultrashape  #velashape3  #soguklipoliz  #radyofrekans  #siviyuzgerme  #isikdolgusu  #prp  #fraksiyonellazer  #mezoterapi  #bolgeselzayiflama  #solaryum  #microblading  #kalicimakyaj  #dermatolog  #sivilcetedavisi  #leketedavisi  #örümcekagi  #ipleyuzgerme  #cynosure 
Ageloc me
Tekhnologi terbaru dari Nuskin
Kamu mesti punya yang 1 ini..
Harganya masi soft launching nih..
Kapan lagi bisa punya konsultan pribadi dirumah ??
.
Dengan teknologi yang mengedepankan anti aging.
Nu Skin kembali menghadirkan alat canggih yang dapat mengkomposisi sendiri perawatan yang di butuhkan wajah kita.
Pre launching harga lebi murah .
Terbatas hanya 10 set saja jatah saya @wurichcase.id !!
.
ageLOC me dengan konsep "karena kita unik" , berbeda satu dengan yang lain berbeda kebutuhan jadi skincare nya juga berbeda beda. Kemampuan ageLOC me dengan teknologi ageLOC , mampu mengatasi semua keluhan kulit :
- garis halus dan kerut
- diskolorasi / perbedaan warna kulit / pigmentasi flek
- age spot
- perbedaan skin tone
- kulit kasar dan kering
- pori pori besar
- kulit kusam

Info & pemesanan
Line = @WSD1681G (pakai @ y)
WA = 0815 3440 9867
BBM = D74FAF72
.
Satu alat seumur hidup , skincare dengan teknologi canggih , ya ageLOC me !!!
.
#nuskin #jualnuskin #nuskinpromo #jualnuskinmurah #jualnuskinpromo #jualgalvanic #jualgalvanicface #galvanicface #jualgalvanicbody #galvabody #galvanicbody
#facelift #antiaging #maskerfacelift #eyeserum #serummata #serumampuh #serummutiara #ageloc #agelocyspan #agelocyouthspan#awetmuda #rahasiaawetmuda #linecorrector #selulit #stretchmark #pengencangpayudara #ageloc #agelocme #jualageloc
Ageloc me Tekhnologi terbaru dari Nuskin Kamu mesti punya yang 1 ini.. Harganya masi soft launching nih.. Kapan lagi bisa punya konsultan pribadi dirumah ?? . Dengan teknologi yang mengedepankan anti aging. Nu Skin kembali menghadirkan alat canggih yang dapat mengkomposisi sendiri perawatan yang di butuhkan wajah kita. Pre launching harga lebi murah . Terbatas hanya 10 set saja jatah saya @wurichcase.id !! . ageLOC me dengan konsep "karena kita unik" , berbeda satu dengan yang lain berbeda kebutuhan jadi skincare nya juga berbeda beda. Kemampuan ageLOC me dengan teknologi ageLOC , mampu mengatasi semua keluhan kulit : - garis halus dan kerut - diskolorasi / perbedaan warna kulit / pigmentasi flek - age spot - perbedaan skin tone - kulit kasar dan kering - pori pori besar - kulit kusam Info & pemesanan Line = @WSD1681G (pakai @ y) WA = 0815 3440 9867 BBM = D74FAF72 . Satu alat seumur hidup , skincare dengan teknologi canggih , ya ageLOC me !!! . #nuskin  #jualnuskin  #nuskinpromo  #jualnuskinmurah  #jualnuskinpromo  #jualgalvanic  #jualgalvanicface  #galvanicface  #jualgalvanicbody  #galvabody  #galvanicbody  #facelift  #antiaging  #maskerfacelift  #eyeserum  #serummata  #serumampuh  #serummutiara  #ageloc  #agelocyspan  #agelocyouthspan #awetmuda  #rahasiaawetmuda  #linecorrector  #selulit  #stretchmark  #pengencangpayudara  #ageloc  #agelocme  #jualageloc 
Ageloc me
Tekhnologi terbaru dari Nuskin
Kamu mesti punya yang 1 ini..
Harganya masi soft launching nih..
Kapan lagi bisa punya konsultan pribadi dirumah ??
.
Dengan teknologi yang mengedepankan anti aging.
Nu Skin kembali menghadirkan alat canggih yang dapat mengkomposisi sendiri perawatan yang di butuhkan wajah kita.
Pre launching harga lebi murah .
Terbatas hanya 10 set saja jatah saya @wurichcase.id !!
.
ageLOC me dengan konsep "karena kita unik" , berbeda satu dengan yang lain berbeda kebutuhan jadi skincare nya juga berbeda beda. Kemampuan ageLOC me dengan teknologi ageLOC , mampu mengatasi semua keluhan kulit :
- garis halus dan kerut
- diskolorasi / perbedaan warna kulit / pigmentasi flek
- age spot
- perbedaan skin tone
- kulit kasar dan kering
- pori pori besar
- kulit kusam

Info & pemesanan
Line = @WSD1681G (pakai @ y)
WA = 0815 3440 9867
BBM = D74FAF72
.
Satu alat seumur hidup , skincare dengan teknologi canggih , ya ageLOC me !!!
.
#nuskin #jualnuskin #nuskinpromo #jualnuskinmurah #jualnuskinpromo #jualgalvanic #jualgalvanicface #galvanicface #jualgalvanicbody #galvabody #galvanicbody
#facelift #antiaging #maskerfacelift #eyeserum #serummata #serumampuh #serummutiara #ageloc #agelocyspan #agelocyouthspan#awetmuda #rahasiaawetmuda #linecorrector #selulit #stretchmark #pengencangpayudara #ageloc #agelocme #jualageloc
Ageloc me Tekhnologi terbaru dari Nuskin Kamu mesti punya yang 1 ini.. Harganya masi soft launching nih.. Kapan lagi bisa punya konsultan pribadi dirumah ?? . Dengan teknologi yang mengedepankan anti aging. Nu Skin kembali menghadirkan alat canggih yang dapat mengkomposisi sendiri perawatan yang di butuhkan wajah kita. Pre launching harga lebi murah . Terbatas hanya 10 set saja jatah saya @wurichcase.id !! . ageLOC me dengan konsep "karena kita unik" , berbeda satu dengan yang lain berbeda kebutuhan jadi skincare nya juga berbeda beda. Kemampuan ageLOC me dengan teknologi ageLOC , mampu mengatasi semua keluhan kulit : - garis halus dan kerut - diskolorasi / perbedaan warna kulit / pigmentasi flek - age spot - perbedaan skin tone - kulit kasar dan kering - pori pori besar - kulit kusam Info & pemesanan Line = @WSD1681G (pakai @ y) WA = 0815 3440 9867 BBM = D74FAF72 . Satu alat seumur hidup , skincare dengan teknologi canggih , ya ageLOC me !!! . #nuskin  #jualnuskin  #nuskinpromo  #jualnuskinmurah  #jualnuskinpromo  #jualgalvanic  #jualgalvanicface  #galvanicface  #jualgalvanicbody  #galvabody  #galvanicbody  #facelift  #antiaging  #maskerfacelift  #eyeserum  #serummata  #serumampuh  #serummutiara  #ageloc  #agelocyspan  #agelocyouthspan #awetmuda  #rahasiaawetmuda  #linecorrector  #selulit  #stretchmark  #pengencangpayudara  #ageloc  #agelocme  #jualageloc 
Punya Stretchmarks & Selulit ?

Jangan dipelihara ya bu-ibu... Dengan Magic Stick MCI, Varises pun bisa hilang asalkan rutin pakainya.. Karena MCI jual ALAT KeSEHATan, Bukan Produk Bimsalabim.. 😉

Terbuat dr Batu Germanium dari pecahan Batu Elvan yg mengandung Ion Negatif yg mampu menyeimbangkan ion Negatif dan Positif dalam tubuh qt.

Jd untuk pemakaian di kulit wajah, bisa menghaluskan tekstur permukaan wajah.. Stretchmark dan Selulit pudar, varisesmu jg bisa teratasi..
.
Sharing is Caring ❤

KONSULTASI GRATIS
WhatsApp
081394553321

#Magicstick #MagicstickMCI #KulitKencang #PengencanganKulit #ThreadLift #Botox #Filler #Facial #Treatment #tanambenang  #kulitkencang #bebaskerutan #tipscantik #tips #mukamulus #mukakencang #wajahkencang #Varises #variseskaki #stretchmarks #selulit #obatselulit #obatvarises #batugermanium
Punya Stretchmarks & Selulit ? Jangan dipelihara ya bu-ibu... Dengan Magic Stick MCI, Varises pun bisa hilang asalkan rutin pakainya.. Karena MCI jual ALAT KeSEHATan, Bukan Produk Bimsalabim.. 😉 Terbuat dr Batu Germanium dari pecahan Batu Elvan yg mengandung Ion Negatif yg mampu menyeimbangkan ion Negatif dan Positif dalam tubuh qt. Jd untuk pemakaian di kulit wajah, bisa menghaluskan tekstur permukaan wajah.. Stretchmark dan Selulit pudar, varisesmu jg bisa teratasi.. . Sharing is Caring ❤ KONSULTASI GRATIS WhatsApp 081394553321 #Magicstick  #MagicstickMCI  #KulitKencang  #PengencanganKulit  #ThreadLift  #Botox  #Filler  #Facial  #Treatment  #tanambenang  #kulitkencang  #bebaskerutan  #tipscantik  #tips  #mukamulus  #mukakencang  #wajahkencang  #Varises  #variseskaki  #stretchmarks  #selulit  #obatselulit  #obatvarises  #batugermanium 
Güzel bir duştan sonra aynaya bakıyorsunuz ve o da ne?!!! Selülit mi? Panik yapmayın. Aslında selülit düzensiz ve aşırı yağ birikimi ile oluşan bölgesel bir dolaşım bozukluğudur. Daha detaylı bilgi almak için Ecz. Neylan Zırlıoğlu bizim için anlatmış. Okuyalım hemen! 😊 Link profilde!
#tekadreseczane #eczane #selulit #selülittedavisi #fit #fitolmak #guzellik #guzellikvebakim #bakimlikadin #bakimli ol
🔱Hepsi Dr Aris Alanya’da🔱
👩🏻‍🔬Profesyonel Ekip & Ekipmanlar👨🏻‍🔬
👩🏻‍💻Detaylı Bilgi & Ücretsiz Danışmanlık İçin Lütfen Bizi Arayın☎️
📞0242 511 19 91📞
🌐Dr Aris Alanya🌐
🔱Hepsi Dr Aris Alanya’da🔱 👩🏻‍🔬Profesyonel Ekip & Ekipmanlar👨🏻‍🔬 👩🏻‍💻Detaylı Bilgi & Ücretsiz Danışmanlık İçin Lütfen Bizi Arayın☎️ 📞0242 511 19 91📞 🌐Dr Aris Alanya🌐
Semangat pagi di weekend ini 😘
Mau jalan" tapi ga pede sama pori-pori yg gede ?:p jangan salah.. Pori" yg gede cpt memicu adanya jerawat lohh.. Mending dicegah dulu pake ROYAL JELLY dari jafra mungil" tapi cabe rawit😝

#jafra #jafrabandung #jafrabdg #konsultanbdg #mudmask #masker #gentlescrub #scrubjafra #selkulitmati #masker #mask  #gentlescrubjafra#mudmaskjafra #selulit #jafraindonesia #royaljelly#skincare #daycreamjafra #daycreambalancing #daycreammattifying #royaljellybodycomplex #testimonijafra #testimonimalibujafra #clearblemish #clearblemishjafra #testimoniclearblemish #testimonimudmask #latepost #lipstik #maskara #testimoniroyaljelly
Semangat pagi di weekend ini 😘 Mau jalan" tapi ga pede sama pori-pori yg gede ?:p jangan salah.. Pori" yg gede cpt memicu adanya jerawat lohh.. Mending dicegah dulu pake ROYAL JELLY dari jafra mungil" tapi cabe rawit😝 #jafra  #jafrabandung  #jafrabdg  #konsultanbdg  #mudmask  #masker  #gentlescrub  #scrubjafra  #selkulitmati  #masker  #mask  #gentlescrubjafra #mudmaskjafra  #selulit  #jafraindonesia  #royaljelly #skincare  #daycreamjafra  #daycreambalancing  #daycreammattifying  #royaljellybodycomplex  #testimonijafra  #testimonimalibujafra  #clearblemish  #clearblemishjafra  #testimoniclearblemish  #testimonimudmask  #latepost  #lipstik  #maskara  #testimoniroyaljelly 
Buat prawatan mingguannya kita punya gentle scrub sama malibu mask.. Tau ga rasanya stlah pake scrub? Beuuuhh lembut bgt + komedo keangkat gtuu deh.. Ditambah sama malibu mask yg anget* bkn lembab ke kulit 😘

Cucoo buat kalian yg kulit kering + normal kombinasi 💖

#jafra #jafrabandung #jafrabdg #konsultanbdg #mudmask #masker #gentlescrub #scrubjafra #selkulitmati #masker #mask  #gentlescrubjafra#mudmaskjafra #selulit #jafraindonesia #royaljelly#skincare #daycreamjafra #daycreambalancing #daycreammattifying #royaljellybodycomplex #testimonijafra #testimonimalibujafra #clearblemish #clearblemishjafra #testimoniclearblemish #testimonimudmask #latepost #lipstik #maskara #testimoniroyaljelly
Buat prawatan mingguannya kita punya gentle scrub sama malibu mask.. Tau ga rasanya stlah pake scrub? Beuuuhh lembut bgt + komedo keangkat gtuu deh.. Ditambah sama malibu mask yg anget* bkn lembab ke kulit 😘 Cucoo buat kalian yg kulit kering + normal kombinasi 💖 #jafra  #jafrabandung  #jafrabdg  #konsultanbdg  #mudmask  #masker  #gentlescrub  #scrubjafra  #selkulitmati  #masker  #mask  #gentlescrubjafra #mudmaskjafra  #selulit  #jafraindonesia  #royaljelly #skincare  #daycreamjafra  #daycreambalancing  #daycreammattifying  #royaljellybodycomplex  #testimonijafra  #testimonimalibujafra  #clearblemish  #clearblemishjafra  #testimoniclearblemish  #testimonimudmask  #latepost  #lipstik  #maskara  #testimoniroyaljelly