an online Instagram web viewer

#serbukmanjakani medias

Photos

Apa bahan-bahan dan fungsi #FairyKisses yang superb untuk kulit kita? .
๐Ÿ˜ปAstaxanthin
Membantu memberi kasan putih triple turbo pada kulit badan dan antara agent pencerah kulit terbaik. .
๐Ÿ˜ปBovine Collagen
Membantu mencantikkan kulit dan memberi collagen pada kulit.
.
๐Ÿ˜ปL-Cysteine
Bantu menegangkan kulit muka dan agen anti-aging terbaik untuk kulit muka sentiasa tegang dan bebas kedut. .
๐Ÿ˜ปCerepron-F 
Menghasilkan glutathione dalam badan supaya labih tinggi dan banyak supaya kulit lebih cerah dan makin putih. .
๐Ÿ˜ปGrape Seed
Membantu stabilkan kulit sensitif supaya lebih normal dan lebih sihat.
.
๐Ÿ˜ปVitamin C 
Membantu menerahkan kulit, merawat jerawat dari dalam dan anti penuaan.
.
๐Ÿ˜ปStrawberry Juice Powder 
Agen anti oksida terbaik, membantu merawat sinaran UV pada muka dan membantu merawat kulit berminyak.
.
๐Ÿ˜ปAloe Vera
Melembabkan kulit muka dan merawat kulit kering dan meradang merah.
.
๐Ÿ˜ปDelima
Membantu pengembalian sel kulit,anti-penuaan dan anti-oksida terbaik utk kulit.
.
๐Ÿ˜ปAvocado
Buah terbaik untuk kulit di dunia dan membantu merawat semua jenis masalah kulit.
.
๐Ÿ˜ปPeach
Mencerah dan menegangkan kulit muka. Melembabkan dan glowingkan kulit.
.
๐Ÿ˜ปMineral & Vitamin Premix
Gabungan semua jenis Vitamin & Mineral dalam 1 tablet jadi tidak memerlukan supppement tambahan lain lagi.
.
๐Ÿ˜ปAgaricus Blazei Muril 
Turunkan berat badan, buang toksin dalaman, detox toksin dan chemical dalam badan.
.
๐Ÿ˜ปDextrose
Memberi glukosa dalam badan dan tenaga.
.
Sekarang tengah promo #FairyKisses 
Beli 1 : RM 99.00
Beli 2 : RM 188.00 (Jimat RM 10)
Beli 3 : RM 277.00 (Jimat RM 20)
.
Whatsapp 019 979 4414 to order ๐Ÿ“ฒ
COD: Kota Bharu, PC and PCB, Kelantan ๐Ÿš—
.
#cfsw #kelantan #femininewash #hygienewash #pencuciwanita #quputeh #aurawhite #dherbs #kcoly #moodrepublic #vgrip #igshopmalaysia #pembersihwanita #serbukmanjakani #celebrityfemininescrubwash #jsd #sayajual #skinstories
Apa bahan-bahan dan fungsi #FairyKisses  yang superb untuk kulit kita? . ๐Ÿ˜ปAstaxanthin Membantu memberi kasan putih triple turbo pada kulit badan dan antara agent pencerah kulit terbaik. . ๐Ÿ˜ปBovine Collagen Membantu mencantikkan kulit dan memberi collagen pada kulit. . ๐Ÿ˜ปL-Cysteine Bantu menegangkan kulit muka dan agen anti-aging terbaik untuk kulit muka sentiasa tegang dan bebas kedut. . ๐Ÿ˜ปCerepron-F Menghasilkan glutathione dalam badan supaya labih tinggi dan banyak supaya kulit lebih cerah dan makin putih. . ๐Ÿ˜ปGrape Seed Membantu stabilkan kulit sensitif supaya lebih normal dan lebih sihat. . ๐Ÿ˜ปVitamin C Membantu menerahkan kulit, merawat jerawat dari dalam dan anti penuaan. . ๐Ÿ˜ปStrawberry Juice Powder Agen anti oksida terbaik, membantu merawat sinaran UV pada muka dan membantu merawat kulit berminyak. . ๐Ÿ˜ปAloe Vera Melembabkan kulit muka dan merawat kulit kering dan meradang merah. . ๐Ÿ˜ปDelima Membantu pengembalian sel kulit,anti-penuaan dan anti-oksida terbaik utk kulit. . ๐Ÿ˜ปAvocado Buah terbaik untuk kulit di dunia dan membantu merawat semua jenis masalah kulit. . ๐Ÿ˜ปPeach Mencerah dan menegangkan kulit muka. Melembabkan dan glowingkan kulit. . ๐Ÿ˜ปMineral & Vitamin Premix Gabungan semua jenis Vitamin & Mineral dalam 1 tablet jadi tidak memerlukan supppement tambahan lain lagi. . ๐Ÿ˜ปAgaricus Blazei Muril Turunkan berat badan, buang toksin dalaman, detox toksin dan chemical dalam badan. . ๐Ÿ˜ปDextrose Memberi glukosa dalam badan dan tenaga. . Sekarang tengah promo #FairyKisses  Beli 1 : RM 99.00 Beli 2 : RM 188.00 (Jimat RM 10) Beli 3 : RM 277.00 (Jimat RM 20) . Whatsapp 019 979 4414 to order ๐Ÿ“ฒ COD: Kota Bharu, PC and PCB, Kelantan ๐Ÿš— . #cfsw  #kelantan  #femininewash  #hygienewash  #pencuciwanita  #quputeh  #aurawhite  #dherbs  #kcoly  #moodrepublic  #vgrip  #igshopmalaysia  #pembersihwanita  #serbukmanjakani  #celebrityfemininescrubwash  #jsd  #sayajual  #skinstories 
Selalu kan wanita kat luar sana bila nak solat je rasa mcm ada something meleleh kat Cik Bunga mcm hingus mengalir?
.
Ishh. 
Nak solat pun tak khyusuk. 
Tak selesa. Emmm stress. .
Kalau lah Cik Bunga kering je 24/7 jam.Kan best?
Bukan tak khyusuk je. 
Tak sah lagi adalah. Lendir keputihan kan najis nak dibawa solat kan?
.
Thats y jangan lupa guna #CELEBRITYFEMININESCRUBWASH . 
Jaminan 100% Cik Bunga kering dari lendir yang mengalir mcm hingus masa solat.
Keputihan kering dan selesa dari siang sampai malam. 
Yup !
Tak sampai sebotol utk rawat masalah keputihan anda tu.
.
Sekarang boleh solat dgn khyusuk, selesa dan yang penting bersih menghadap Ilahi. 
Kebersihankan Separuh Dari Iman. ๐Ÿ˜Š
.
Whatsapp 019 979 4414 to order ๐Ÿ“ฒ
COD: Kota Bharu, PC and PCB, Kelantan ๐Ÿš—
.
#cfsw #kelantan #femininewash #hygienewash #pencuciwanita #quputeh #aurawhite #dherbs #kcoly #moodrepublic #vgrip #igshopmalaysia #pembersihwanita #serbukmanjakani #celebrityfemininescrubwash #jsd #sayajualbarangmurah #skinstories #raya2017 #surpriseplannerkelantan #deliverykelantan #deliverykb #lofattahlovers #fazurafattahforhsc #vjamu #instantshawl #brownieskb
Selalu kan wanita kat luar sana bila nak solat je rasa mcm ada something meleleh kat Cik Bunga mcm hingus mengalir? . Ishh. Nak solat pun tak khyusuk. Tak selesa. Emmm stress. . Kalau lah Cik Bunga kering je 24/7 jam.Kan best? Bukan tak khyusuk je. Tak sah lagi adalah. Lendir keputihan kan najis nak dibawa solat kan? . Thats y jangan lupa guna #CELEBRITYFEMININESCRUBWASH  . Jaminan 100% Cik Bunga kering dari lendir yang mengalir mcm hingus masa solat. Keputihan kering dan selesa dari siang sampai malam. Yup ! Tak sampai sebotol utk rawat masalah keputihan anda tu. . Sekarang boleh solat dgn khyusuk, selesa dan yang penting bersih menghadap Ilahi. Kebersihankan Separuh Dari Iman. ๐Ÿ˜Š . Whatsapp 019 979 4414 to order ๐Ÿ“ฒ COD: Kota Bharu, PC and PCB, Kelantan ๐Ÿš— . #cfsw  #kelantan  #femininewash  #hygienewash  #pencuciwanita  #quputeh  #aurawhite  #dherbs  #kcoly  #moodrepublic  #vgrip  #igshopmalaysia  #pembersihwanita  #serbukmanjakani  #celebrityfemininescrubwash  #jsd  #sayajualbarangmurah  #skinstories  #raya2017  #surpriseplannerkelantan  #deliverykelantan  #deliverykb  #lofattahlovers  #fazurafattahforhsc  #vjamu  #instantshawl  #brownieskb 
Buat apa nak telan pil kalau masalah datang bul.an boleh dirawat dgn pembersih Cik Bunga je.
.
Tengok feedback customer CFSW ni, cuci-cuci je masalah datang bulan yang tak normal dah back to normal balik dah. .
Bila dh bersih lepas guna CFSW, lepas keputihan, kegatalan, bau semua dh dirawat sampai akar umbi. Masalah mcm ni pun settle lah. .
Nak rawat masalah datang bul.an dgn cuci-cuci Cik Bunga je? 
Celebrity Feminine Scrub Wash pilihan terbaik.
.
Pstttt, mmg founder Skin Stories letakkan Magnolia Stemcell dalam CFSW , alahh org dolu-dolu guna Magnolia Stemcell utk rawat masalah dtg bulan lah. Best kan?
Jom cepat grab pembersih wanita scrub pertama di Malaysia yg cukup all in one ni.
.
Whatsapp 019 979 4414 to order ๐Ÿ“ฒ
COD: Kota Bharu, PC and PCB, Kelantan ๐Ÿš—
.
#cfsw #kelantan #femininewash #hygienewash #pencuciwanita #quputeh #aurawhite #dherbs #kcoly #moodrepublic #vgrip #igshopmalaysia #pembersihwanita #serbukmanjakani #celebrityfemininescrubwash #jsd #sayajualbarangmurah #skinstories #raya2017 #surpriseplannerkelantan #deliverykelantan #deliverykb #lofattahlovers #fazurafattahforhsc #vjamu #instantshawl #brownieskb
Buat apa nak telan pil kalau masalah datang bul.an boleh dirawat dgn pembersih Cik Bunga je. . Tengok feedback customer CFSW ni, cuci-cuci je masalah datang bulan yang tak normal dah back to normal balik dah. . Bila dh bersih lepas guna CFSW, lepas keputihan, kegatalan, bau semua dh dirawat sampai akar umbi. Masalah mcm ni pun settle lah. . Nak rawat masalah datang bul.an dgn cuci-cuci Cik Bunga je? Celebrity Feminine Scrub Wash pilihan terbaik. . Pstttt, mmg founder Skin Stories letakkan Magnolia Stemcell dalam CFSW , alahh org dolu-dolu guna Magnolia Stemcell utk rawat masalah dtg bulan lah. Best kan? Jom cepat grab pembersih wanita scrub pertama di Malaysia yg cukup all in one ni. . Whatsapp 019 979 4414 to order ๐Ÿ“ฒ COD: Kota Bharu, PC and PCB, Kelantan ๐Ÿš— . #cfsw  #kelantan  #femininewash  #hygienewash  #pencuciwanita  #quputeh  #aurawhite  #dherbs  #kcoly  #moodrepublic  #vgrip  #igshopmalaysia  #pembersihwanita  #serbukmanjakani  #celebrityfemininescrubwash  #jsd  #sayajualbarangmurah  #skinstories  #raya2017  #surpriseplannerkelantan  #deliverykelantan  #deliverykb  #lofattahlovers  #fazurafattahforhsc  #vjamu  #instantshawl  #brownieskb 
๐Ÿ’‹Kelebihan SERBUK  #ManjakaniAsliHomemade !
๐ŸŒ Merawat luka selepas bersalin
๐ŸŒ Merawat masalah keputihan
๐ŸŒ Merawat masalah miss v
๐ŸŒ Merawat masalah haid tidak teratur
๐ŸŒ Menegang & Menaikkan payudara
๐ŸŒ Mengetatkan faraj ๐ŸŒ Mengecutkan rahim
๐ŸŒ Merawat buasir

#kapsulmanjakani #serbukmanjakani #JamuRahsiaBonda
๐Ÿ’‹Kelebihan SERBUK #ManjakaniAsliHomemade  ! ๐ŸŒ Merawat luka selepas bersalin ๐ŸŒ Merawat masalah keputihan ๐ŸŒ Merawat masalah miss v ๐ŸŒ Merawat masalah haid tidak teratur ๐ŸŒ Menegang & Menaikkan payudara ๐ŸŒ Mengetatkan faraj ๐ŸŒ Mengecutkan rahim ๐ŸŒ Merawat buasir #kapsulmanjakani  #serbukmanjakani  #JamuRahsiaBonda 
Feedback customers #CFSW lagi lagi dan lagi. Ishhhh banyak betul feedback positif tak sampai sebotol customer CFSW. Tak bagus, org tak puji. Tak bagus org tak cakap nak repeat order mcm ni. ๐Ÿ˜‡
.
Ishhh once dah try ramai cakap tak nak tukar pembersih Cik Bunga jenama lain dah. Haha.
Ishh terlajak best. Paling best masalah Keputihan, Gatal, Bau semua hilangggg tak sampai sebotol.
.
Dah lah ada scrub lembut halus yg superbbbb lain dari yang lain. Dgn efek sejuk. Freshhhhh mcm kat Korea nokkk
.
Malas type panjang. Kena grab at least sebotol. Cuba dan jangan terkejut kalau rasa hari tak langkap kalau tak guna Celebrity Feminine Scrub Wash even sehari.
.
Whatsapp 019 979 4414 to order ๐Ÿ“ฒ
COD: Kota Bharu, PC and PCB, Kelantan ๐Ÿš—
.
#cfsw #kelantan #femininewash #hygienewash #pencuciwanita #quputeh #aurawhite #dherbs #kcoly #moodrepublic #vgrip #igshopmalaysia #pembersihwanita #serbukmanjakani #celebrityfemininescrubwash #jsd #sayajualbarangmurah #skinstories #raya2017 #surpriseplannerkelantan #deliverykelantan #deliverykb #lofattahlovers #fazurafattahforhsc #vjamu #instantshawl #brownieskb
Feedback customers #CFSW  lagi lagi dan lagi. Ishhhh banyak betul feedback positif tak sampai sebotol customer CFSW. Tak bagus, org tak puji. Tak bagus org tak cakap nak repeat order mcm ni. ๐Ÿ˜‡ . Ishhh once dah try ramai cakap tak nak tukar pembersih Cik Bunga jenama lain dah. Haha. Ishh terlajak best. Paling best masalah Keputihan, Gatal, Bau semua hilangggg tak sampai sebotol. . Dah lah ada scrub lembut halus yg superbbbb lain dari yang lain. Dgn efek sejuk. Freshhhhh mcm kat Korea nokkk . Malas type panjang. Kena grab at least sebotol. Cuba dan jangan terkejut kalau rasa hari tak langkap kalau tak guna Celebrity Feminine Scrub Wash even sehari. . Whatsapp 019 979 4414 to order ๐Ÿ“ฒ COD: Kota Bharu, PC and PCB, Kelantan ๐Ÿš— . #cfsw  #kelantan  #femininewash  #hygienewash  #pencuciwanita  #quputeh  #aurawhite  #dherbs  #kcoly  #moodrepublic  #vgrip  #igshopmalaysia  #pembersihwanita  #serbukmanjakani  #celebrityfemininescrubwash  #jsd  #sayajualbarangmurah  #skinstories  #raya2017  #surpriseplannerkelantan  #deliverykelantan  #deliverykb  #lofattahlovers  #fazurafattahforhsc  #vjamu  #instantshawl  #brownieskb 
Apa best sangat Fairy Kisses ni dari produk 
lain tu??
Yang best sebab dalam satu botol korang
boleh dapat kesan 2 in 1 .
.
Apa yang 2 in 1?
.
Sebab Fairy Kisses ni bukan sekadar putihkan
satu badan.
Tapi Fairy Kisses tolong detox satu badan 
jugak taw.
.
Sebab korang kena tahu pentingnya 
detox dalaman dari toksin-toksin
yang berkeladak dalam badan korang
tu sebelum nak dapat kulit putih.
.
Bila dah detox baru cepat berganda-ganda 
putih sampai nampak urat hijau kat tangan. Jangan kunyah lebih-lebih, nanti terlebih putih ๐Ÿ˜‰
.
Whatsapp 019 979 4414 to order ๐Ÿ“ฒ
COD: Kota Bharu, PC and PCB, Kelantan ๐Ÿš—
.
#cfsw #kelantan #femininewash #hygienewash #pencuciwanita #quputeh #aurawhite #dherbs #kcoly #moodrepublic #vgrip #igshopmalaysia #pembersihwanita #serbukmanjakani #celebrityfemininescrubwash #jsd #sayajualbarangmurah #skinstories #raya2017 #surpriseplannerkelantan #deliverykelantan #deliverykb #lofattahlovers #fazurafattahforhsc #vjamu #instantshawl #brownieskb #hennakb
Apa best sangat Fairy Kisses ni dari produk lain tu?? Yang best sebab dalam satu botol korang boleh dapat kesan 2 in 1 . . Apa yang 2 in 1? . Sebab Fairy Kisses ni bukan sekadar putihkan satu badan. Tapi Fairy Kisses tolong detox satu badan jugak taw. . Sebab korang kena tahu pentingnya detox dalaman dari toksin-toksin yang berkeladak dalam badan korang tu sebelum nak dapat kulit putih. . Bila dah detox baru cepat berganda-ganda putih sampai nampak urat hijau kat tangan. Jangan kunyah lebih-lebih, nanti terlebih putih ๐Ÿ˜‰ . Whatsapp 019 979 4414 to order ๐Ÿ“ฒ COD: Kota Bharu, PC and PCB, Kelantan ๐Ÿš— . #cfsw  #kelantan  #femininewash  #hygienewash  #pencuciwanita  #quputeh  #aurawhite  #dherbs  #kcoly  #moodrepublic  #vgrip  #igshopmalaysia  #pembersihwanita  #serbukmanjakani  #celebrityfemininescrubwash  #jsd  #sayajualbarangmurah  #skinstories  #raya2017  #surpriseplannerkelantan  #deliverykelantan  #deliverykb  #lofattahlovers  #fazurafattahforhsc  #vjamu  #instantshawl  #brownieskb  #hennakb 
Nak detox dalaman ke nak putih?
Mana yang korang nak dulu?
Of course lah nak yang dua-dua boleh.
.
Tak payah pening nak fikir nak consume 
collagen apa.
Kunyah je Fairy Kisses by SKIN STORIES 
2 dalam 1 tauuu.
Kami bukan focus putih je, tapi
kami focus utk bersihkan dalaman
dari toksin supaya kesan putih
cepat berkali-kali ganda cepat dari
biasa.
.
Yes!! Produk putih kt Malaysia ni 
mmg banyak. Tapi lupa nak detox
dulu baru putih.
Penting tau.
Those yang belum consume Fairy Kisses
wajib amalkan sebab bahan yang superb 
untuk skin and detoxify dalaman.
.
Ingat Putih. Ingat Detox  juga.
Ingat dua ni, ingat Collagen Putih Detox
Kunyah Pertama di Malaysia Fairy Kisses taw.
.
Harga Promo #FairyKisses 
Beli 1 : RM 99.00
Beli 2 : RM 188.00 (Jimat RM 10)
Beli 3 : RM 277.00 (Jimat RM 20)
.
Whatsapp 019 979 4414 to order ๐Ÿ“ฒ
COD: Kota Bharu, PC and PCB, Kelantan ๐Ÿš—
.
#cfsw #kelantan #femininewash #hygienewash #pencuciwanita #quputeh #aurawhite #dherbs #kcoly #moodrepublic #vgrip #igshopmalaysia #pembersihwanita #serbukmanjakani #celebrityfemininescrubwash #jsd #sayajualbarangmurah #skinstories #raya2017 #surpriseplannerkelantan
Nak detox dalaman ke nak putih? Mana yang korang nak dulu? Of course lah nak yang dua-dua boleh. . Tak payah pening nak fikir nak consume collagen apa. Kunyah je Fairy Kisses by SKIN STORIES 2 dalam 1 tauuu. Kami bukan focus putih je, tapi kami focus utk bersihkan dalaman dari toksin supaya kesan putih cepat berkali-kali ganda cepat dari biasa. . Yes!! Produk putih kt Malaysia ni mmg banyak. Tapi lupa nak detox dulu baru putih. Penting tau. Those yang belum consume Fairy Kisses wajib amalkan sebab bahan yang superb untuk skin and detoxify dalaman. . Ingat Putih. Ingat Detox juga. Ingat dua ni, ingat Collagen Putih Detox Kunyah Pertama di Malaysia Fairy Kisses taw. . Harga Promo #FairyKisses  Beli 1 : RM 99.00 Beli 2 : RM 188.00 (Jimat RM 10) Beli 3 : RM 277.00 (Jimat RM 20) . Whatsapp 019 979 4414 to order ๐Ÿ“ฒ COD: Kota Bharu, PC and PCB, Kelantan ๐Ÿš— . #cfsw  #kelantan  #femininewash  #hygienewash  #pencuciwanita  #quputeh  #aurawhite  #dherbs  #kcoly  #moodrepublic  #vgrip  #igshopmalaysia  #pembersihwanita  #serbukmanjakani  #celebrityfemininescrubwash  #jsd  #sayajualbarangmurah  #skinstories  #raya2017  #surpriseplannerkelantan 
Muka kena tempek foundation setebal buku teks baru nampak putih??? .
.
Tak penat ke berpura-pura putih tapi hakikatnya gelap dari dalam. 
Muka putih tangan hitam. Beza mcm langit dengan bumi
.
Tambah pulak dengan jerawat berbukit bukau. Semua tu kena rawat dari dalam.
.
Tak perlu labur lebih-lebih. Cukup sekadar amalkan consistant Fairy Kisses SKIN STORIES nak putih natural dari dalam
.
Fairy Kisses bantu keluarkan toksin dari dalam badan sekali gus rawat kulit muka berbukit bukau.
.
Bila dalaman dah bersih, baru terpancar kulit muka yg putih dan bersih. Collagen 2 in 1 Putih + Detox dengan sekadar kunyah-kunyah. ๐Ÿ˜Œ
.
Sekarang tengah promo #FairyKisses 
Beli 1 : RM 99.00
Beli 2 : RM 188.00 (Jimat RM 10)
Beli 3 : RM 277.00 (Jimat RM 20)
.
Whatsapp 019 979 4414 to order ๐Ÿ“ฒ
COD: Kota Bharu, PC and PCB, Kelantan ๐Ÿš—
.
#cfsw #kelantan #femininewash #hygienewash #pencuciwanita #quputeh #aurawhite #dherbs #kcoly #moodrepublic #vgrip #igshopmalaysia #pembersihwanita #serbukmanjakani #celebrityfemininescrubwash #jsd #sayajual #skinstories
Muka kena tempek foundation setebal buku teks baru nampak putih??? . . Tak penat ke berpura-pura putih tapi hakikatnya gelap dari dalam. Muka putih tangan hitam. Beza mcm langit dengan bumi . Tambah pulak dengan jerawat berbukit bukau. Semua tu kena rawat dari dalam. . Tak perlu labur lebih-lebih. Cukup sekadar amalkan consistant Fairy Kisses SKIN STORIES nak putih natural dari dalam . Fairy Kisses bantu keluarkan toksin dari dalam badan sekali gus rawat kulit muka berbukit bukau. . Bila dalaman dah bersih, baru terpancar kulit muka yg putih dan bersih. Collagen 2 in 1 Putih + Detox dengan sekadar kunyah-kunyah. ๐Ÿ˜Œ . Sekarang tengah promo #FairyKisses  Beli 1 : RM 99.00 Beli 2 : RM 188.00 (Jimat RM 10) Beli 3 : RM 277.00 (Jimat RM 20) . Whatsapp 019 979 4414 to order ๐Ÿ“ฒ COD: Kota Bharu, PC and PCB, Kelantan ๐Ÿš— . #cfsw  #kelantan  #femininewash  #hygienewash  #pencuciwanita  #quputeh  #aurawhite  #dherbs  #kcoly  #moodrepublic  #vgrip  #igshopmalaysia  #pembersihwanita  #serbukmanjakani  #celebrityfemininescrubwash  #jsd  #sayajual  #skinstories 
Korang yang tengah pregnant jom ler try #celebrityfemininescrubwashโ—
.
Keputihan bahaya tau utk diri dan jugak baby.
So jom jadikan waktu kehamilan pengalaman yang indah dan selesa.  Gittew ๐Ÿ˜‰
.
Whatsapp 019 979 4414 to order ๐Ÿ“ฒ
COD: Kota Bharu, PC and PCB, Kelantan ๐Ÿš—
.
#cfsw #kelantan #femininewash #hygienewash #pencuciwanita #quputeh #aurawhite #dherbs #kcoly #moodrepublic #vgrip #igshopmalaysia #pembersihwanita #serbukmanjakani #celebrityfemininescrubwash #jsd #sayajualbarangmurah #skinstories #raya2017 #surpriseplannerkelantan #deliverykelantan #deliverykb #lofattahlovers #fazurafattahforhsc #vjamu #instantshawl #brownieskb #kotabharu
Korang yang tengah pregnant jom ler try #celebrityfemininescrubwash โ— . Keputihan bahaya tau utk diri dan jugak baby. So jom jadikan waktu kehamilan pengalaman yang indah dan selesa. Gittew ๐Ÿ˜‰ . Whatsapp 019 979 4414 to order ๐Ÿ“ฒ COD: Kota Bharu, PC and PCB, Kelantan ๐Ÿš— . #cfsw  #kelantan  #femininewash  #hygienewash  #pencuciwanita  #quputeh  #aurawhite  #dherbs  #kcoly  #moodrepublic  #vgrip  #igshopmalaysia  #pembersihwanita  #serbukmanjakani  #celebrityfemininescrubwash  #jsd  #sayajualbarangmurah  #skinstories  #raya2017  #surpriseplannerkelantan  #deliverykelantan  #deliverykb  #lofattahlovers  #fazurafattahforhsc  #vjamu  #instantshawl  #brownieskb  #kotabharu 
Antara feedback yang sentiasa kami nantikan & doakan adik hamil lagi .. pengguna senggugut teruk & keputihan teruk yg keguguran.. lepas 3 bulan lebih cuci rahim mcm2 alien yg keluar. Semalam pm akak dh ada tanda2 nk hamil lagi.. insha allah akk doakan ya dik๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜ WhatAssp +60145269195
WhatAssp +60145269195

#sellermanjakani #manjakaniasli #sabunmanjakani #serbukmanjakani
Antara feedback yang sentiasa kami nantikan & doakan adik hamil lagi .. pengguna senggugut teruk & keputihan teruk yg keguguran.. lepas 3 bulan lebih cuci rahim mcm2 alien yg keluar. Semalam pm akak dh ada tanda2 nk hamil lagi.. insha allah akk doakan ya dik๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜ WhatAssp +60145269195 WhatAssp +60145269195 #sellermanjakani  #manjakaniasli  #sabunmanjakani  #serbukmanjakani 
Selalu fokus putih kat muka, lupa tangan dan badan hitam macam kuali . hik hik. .
Jangan risau. Fairy Kisses bukan putihkan bahagian muka je, tapi satu badan putih berganda-ganda dari asal.
.
Plus, Fairy Kisses akan glow glow kan kulit muka sampai nampak berkilat tau. Aum aum kan? Consistant guna, kulit akan putih natural dan pink pink gitewww.
.
Ingredients yg mempunyai anti-oksida yang sangat sangat tinggi bantu rawat masalah kulit sampai akar umbi. .
Selain tu, Collagen Putih Detox Kunyah Pertama di Malaysia ni bantu turunkan berat badan, buang toksin dalaman , detox toksin dan chemical dalam badan dan bantu stabilkan berat badan. Jadi kesan 2 in 1 putih + detox dengan sekadar kunyah-kunyah .
.
Whatsapp 019 979 4414 to order ๐Ÿ“ฒ
COD: Kota Bharu, PC and PCB, Kelantan ๐Ÿš—
.
#cfsw #kelantan #femininewash #hygienewash #pencuciwanita #quputeh #aurawhite #dherbs #kcoly #moodrepublic #vgrip #igshopmalaysia #pembersihwanita #serbukmanjakani #celebrityfemininescrubwash #jsd #sayajualbarangmurah #skinstories #raya2017 #surpriseplannerkelantan #deliverykelantan #deliverykb #lofattahlovers #fazurafattahforhsc #vjamu #instantshawl #brownieskb #kotabharu
Selalu fokus putih kat muka, lupa tangan dan badan hitam macam kuali . hik hik. . Jangan risau. Fairy Kisses bukan putihkan bahagian muka je, tapi satu badan putih berganda-ganda dari asal. . Plus, Fairy Kisses akan glow glow kan kulit muka sampai nampak berkilat tau. Aum aum kan? Consistant guna, kulit akan putih natural dan pink pink gitewww. . Ingredients yg mempunyai anti-oksida yang sangat sangat tinggi bantu rawat masalah kulit sampai akar umbi. . Selain tu, Collagen Putih Detox Kunyah Pertama di Malaysia ni bantu turunkan berat badan, buang toksin dalaman , detox toksin dan chemical dalam badan dan bantu stabilkan berat badan. Jadi kesan 2 in 1 putih + detox dengan sekadar kunyah-kunyah . . Whatsapp 019 979 4414 to order ๐Ÿ“ฒ COD: Kota Bharu, PC and PCB, Kelantan ๐Ÿš— . #cfsw  #kelantan  #femininewash  #hygienewash  #pencuciwanita  #quputeh  #aurawhite  #dherbs  #kcoly  #moodrepublic  #vgrip  #igshopmalaysia  #pembersihwanita  #serbukmanjakani  #celebrityfemininescrubwash  #jsd  #sayajualbarangmurah  #skinstories  #raya2017  #surpriseplannerkelantan  #deliverykelantan  #deliverykb  #lofattahlovers  #fazurafattahforhsc  #vjamu  #instantshawl  #brownieskb  #kotabharu 
#feedbackcustomer
#kapsulperawanmanjakani
#serbukjelitamanjakani
#scrubmulusmanjakani
.
โœ”FIRST TIME GUNA SCRUB MULUS MEMANG BERKESAN
.
โœ”JERAWAT PASIR TIME PREGNANT PON HILANG
.
โœ”MUKA RASA LICIN JE
.
๐ŸŒผhaa nak kulit HALUS MULUS TEGANG JE RASA.. MEH CUBA SCRUB MULUS MANJAKANI.. CONFIRM PUAS HATI
. ==========
CARA ORDER
==========
.
๐Ÿ“ฒ kak jamu 0169167934
.
.๐Ÿ’ PZI BEAUTY ๐Ÿ’
.
๐Ÿ’‹Jamu Manjakani ๐Ÿ’Š๐Ÿ’Š Manjakan Suami Mu ๐Ÿ’
.
๐ŸŒท Kecantikan berasaska bahan semulajadi ๐ŸŒท
.
#jamumanjakani #jamumanjakanimanjakansuamimu #jamumantapnenawan #jamumanjakaniasli #jamumanjakaniasli100 #jamuhomemade #jamuhandmade #scrubmulus #scrubmulusmanjakani #scrubmukadanbadan #scrub #serbukjelita #serbukmanjakani #serbukasli #perapat #jerawat #keputihan #kembalidara #ketatdara.
#feedbackcustomer  #kapsulperawanmanjakani  #serbukjelitamanjakani  #scrubmulusmanjakani  . โœ”FIRST TIME GUNA SCRUB MULUS MEMANG BERKESAN . โœ”JERAWAT PASIR TIME PREGNANT PON HILANG . โœ”MUKA RASA LICIN JE . ๐ŸŒผhaa nak kulit HALUS MULUS TEGANG JE RASA.. MEH CUBA SCRUB MULUS MANJAKANI.. CONFIRM PUAS HATI . ========== CARA ORDER ========== . ๐Ÿ“ฒ kak jamu 0169167934 . .๐Ÿ’ PZI BEAUTY ๐Ÿ’ . ๐Ÿ’‹Jamu Manjakani ๐Ÿ’Š๐Ÿ’Š Manjakan Suami Mu ๐Ÿ’ . ๐ŸŒท Kecantikan berasaska bahan semulajadi ๐ŸŒท . #jamumanjakani  #jamumanjakanimanjakansuamimu  #jamumantapnenawan  #jamumanjakaniasli  #jamumanjakaniasli100  #jamuhomemade  #jamuhandmade  #scrubmulus  #scrubmulusmanjakani  #scrubmukadanbadan  #scrub  #serbukjelita  #serbukmanjakani  #serbukasli  #perapat  #jerawat  #keputihan  #kembalidara  #ketatdara .
#feedbackcustomer
#kapsulperawanmanjakani
#serbukjelitamanjakani
#scrubmulusmanjakani
.
"MEMANG BEST.. MEMANG BERBEZA"
.
haaa tak cuba x tahu tau..
.
Meh cuba confirm PUAS HATI
.
==========
CARA ORDER
==========
.
๐Ÿ“ฒ kak jamu 0169167934
.
.๐Ÿ’ PZI BEAUTY ๐Ÿ’
.
๐Ÿ’‹Jamu Manjakani ๐Ÿ’Š๐Ÿ’Š Manjakan Suami Mu ๐Ÿ’
.
๐ŸŒท Kecantikan berasaska bahan semulajadi ๐ŸŒท
.
#jamumanjakani #jamumanjakanimanjakansuamimu #jamumantapnenawan #jamumanjakaniasli #jamumanjakaniasli100 #jamuhomemade #jamuhandmade #scrubmulus #scrubmulusmanjakani #scrubmukadanbadan #scrub #serbukjelita #serbukmanjakani #serbukasli #perapat #jerawat #keputihan #kembalidara #ketatdara.
#feedbackcustomer  #kapsulperawanmanjakani  #serbukjelitamanjakani  #scrubmulusmanjakani  . "MEMANG BEST.. MEMANG BERBEZA" . haaa tak cuba x tahu tau.. . Meh cuba confirm PUAS HATI . ========== CARA ORDER ========== . ๐Ÿ“ฒ kak jamu 0169167934 . .๐Ÿ’ PZI BEAUTY ๐Ÿ’ . ๐Ÿ’‹Jamu Manjakani ๐Ÿ’Š๐Ÿ’Š Manjakan Suami Mu ๐Ÿ’ . ๐ŸŒท Kecantikan berasaska bahan semulajadi ๐ŸŒท . #jamumanjakani  #jamumanjakanimanjakansuamimu  #jamumantapnenawan  #jamumanjakaniasli  #jamumanjakaniasli100  #jamuhomemade  #jamuhandmade  #scrubmulus  #scrubmulusmanjakani  #scrubmukadanbadan  #scrub  #serbukjelita  #serbukmanjakani  #serbukasli  #perapat  #jerawat  #keputihan  #kembalidara  #ketatdara .
Alhamdulillah #JMS dah sampai ke seberang
.
Haa orang seberang dah try..
.
Orang Malaysia bila lagi..
.
Cepat-cepat order dengan kak jamu dan rasai sendiri keberkesanan #JAMUMANJASUAMI
. ==========
CARA ORDER
==========
.
๐Ÿ“ฒ kak jamu 0169167934
.
.๐Ÿ’ PZI BEAUTY ๐Ÿ’
.
๐Ÿ’‹Jamu Manjakani ๐Ÿ’Š๐Ÿ’Š Manjakan Suami Mu ๐Ÿ’
.
๐ŸŒท Kecantikan berasaska bahan semulajadi ๐ŸŒท
.
#jamumanjakani #jamumanjakanimanjakansuamimu #jamumantapnenawan #jamumanjakaniasli #jamumanjakaniasli100 #jamuhomemade #jamuhandmade #scrubmulus #scrubmulusmanjakani #scrubmukadanbadan #scrub #serbukjelita #serbukmanjakani #serbukasli #perapat #jerawat #keputihan #kembalidara #ketatdara.
Alhamdulillah #JMS  dah sampai ke seberang . Haa orang seberang dah try.. . Orang Malaysia bila lagi.. . Cepat-cepat order dengan kak jamu dan rasai sendiri keberkesanan #JAMUMANJASUAMI  . ========== CARA ORDER ========== . ๐Ÿ“ฒ kak jamu 0169167934 . .๐Ÿ’ PZI BEAUTY ๐Ÿ’ . ๐Ÿ’‹Jamu Manjakani ๐Ÿ’Š๐Ÿ’Š Manjakan Suami Mu ๐Ÿ’ . ๐ŸŒท Kecantikan berasaska bahan semulajadi ๐ŸŒท . #jamumanjakani  #jamumanjakanimanjakansuamimu  #jamumantapnenawan  #jamumanjakaniasli  #jamumanjakaniasli100  #jamuhomemade  #jamuhandmade  #scrubmulus  #scrubmulusmanjakani  #scrubmukadanbadan  #scrub  #serbukjelita  #serbukmanjakani  #serbukasli  #perapat  #jerawat  #keputihan  #kembalidara  #ketatdara .
#feedbackcustomer
#kapsulperawanmanjakani
#serbukjelitamanjakani
#scrubmulusmanjakani
.
Alhamdulillah.. Customer kak jamu puas hati dengan jamu ni. Yakin tanpa wasยฒ
.
Rugi siapa yang tak amal makan jamu..
. ==========
CARA ORDER
==========
.
๐Ÿ“ฒ kak jamu 0169167934
.
.๐Ÿ’ PZI BEAUTY ๐Ÿ’
.
๐Ÿ’‹Jamu Manjakani ๐Ÿ’Š๐Ÿ’Š Manjakan Suami Mu ๐Ÿ’
.
๐ŸŒท Kecantikan berasaska bahan semulajadi ๐ŸŒท
.
#jamumanjakani #jamumanjakanimanjakansuamimu #jamumantapnenawan #jamumanjakaniasli #jamumanjakaniasli100 #jamuhomemade #jamuhandmade #scrubmulus #scrubmulusmanjakani #scrubmukadanbadan #scrub #serbukjelita #serbukmanjakani #serbukasli #perapat #jerawat #keputihan #kembalidara #ketatdara.
#feedbackcustomer  #kapsulperawanmanjakani  #serbukjelitamanjakani  #scrubmulusmanjakani  . Alhamdulillah.. Customer kak jamu puas hati dengan jamu ni. Yakin tanpa wasยฒ . Rugi siapa yang tak amal makan jamu.. . ========== CARA ORDER ========== . ๐Ÿ“ฒ kak jamu 0169167934 . .๐Ÿ’ PZI BEAUTY ๐Ÿ’ . ๐Ÿ’‹Jamu Manjakani ๐Ÿ’Š๐Ÿ’Š Manjakan Suami Mu ๐Ÿ’ . ๐ŸŒท Kecantikan berasaska bahan semulajadi ๐ŸŒท . #jamumanjakani  #jamumanjakanimanjakansuamimu  #jamumantapnenawan  #jamumanjakaniasli  #jamumanjakaniasli100  #jamuhomemade  #jamuhandmade  #scrubmulus  #scrubmulusmanjakani  #scrubmukadanbadan  #scrub  #serbukjelita  #serbukmanjakani  #serbukasli  #perapat  #jerawat  #keputihan  #kembalidara  #ketatdara .
<<Apa tu Celebrity Feminine Scrub Wash ???>>
.
Celebrity Feminine Scrub Wash adalah pembersih wanita ber-scrub yang membantu merawat masalah Cik Bunga seperti Ke.pu.ti.ha.n, Kegat.alan, Bau, Gelap, Gatal-Gatal, Masalah Dat.ang Bul.an dan pelbagai lagi masalah Cik Bunga.
.
Tetapi, pembersih wanita Celebrity Feminine Scrub Wash ini sangat berbeza dengan yang terdapat di pasaran kerana mengandugi scrub lembut dan halus yang membantu exfoliate sel-sel kulit mati, menggebukan, pinkishkan, cerahkan dan lembutkan kulit di bahagian Cik Bunga secara perlahan-lahan dan lembut. Malah, dapat membantu mencerahkan bahagian celah-celah peha dari daki-daki hitam degil.
.
Bau bunga Melur yang wangi dan mempunyai efek sensasi dingin membantu anda mendapatkan Cik Bunga lebih selesa dan bersih
.
Dapatkan produk terbaru kami di pasaran dengan harga yang sangat berpatutan. Jom Rawat Masalah Cik Bunga, Sambil Cik Bunga Ber-Spa. ๐Ÿ˜Œ
.
Whatsapp 019 979 4414 to order ๐Ÿ“ฒ
COD: Kota Bharu, PC and PCB, Kelantan ๐Ÿš—
.
#cfsw #kelantan #femininewash #hygienewash #pencuciwanita #quputeh #aurawhite #dherbs #kcoly #moodrepublic #vgrip #kotabharu #pembersihwanita #serbukmanjakani #celebrityfemininescrubwash #jsd #sayajualbarangmurah #skinstories #sayajual #surpriseplannerkelantan #deliverykelantan #deliverykb #lofattahlovers #fazurafattahforhsc #vjamu #instantshawl #brownieskb #codkb
<> . Celebrity Feminine Scrub Wash adalah pembersih wanita ber-scrub yang membantu merawat masalah Cik Bunga seperti Ke.pu.ti.ha.n, Kegat.alan, Bau, Gelap, Gatal-Gatal, Masalah Dat.ang Bul.an dan pelbagai lagi masalah Cik Bunga. . Tetapi, pembersih wanita Celebrity Feminine Scrub Wash ini sangat berbeza dengan yang terdapat di pasaran kerana mengandugi scrub lembut dan halus yang membantu exfoliate sel-sel kulit mati, menggebukan, pinkishkan, cerahkan dan lembutkan kulit di bahagian Cik Bunga secara perlahan-lahan dan lembut. Malah, dapat membantu mencerahkan bahagian celah-celah peha dari daki-daki hitam degil. . Bau bunga Melur yang wangi dan mempunyai efek sensasi dingin membantu anda mendapatkan Cik Bunga lebih selesa dan bersih . Dapatkan produk terbaru kami di pasaran dengan harga yang sangat berpatutan. Jom Rawat Masalah Cik Bunga, Sambil Cik Bunga Ber-Spa. ๐Ÿ˜Œ . Whatsapp 019 979 4414 to order ๐Ÿ“ฒ COD: Kota Bharu, PC and PCB, Kelantan ๐Ÿš— . #cfsw  #kelantan  #femininewash  #hygienewash  #pencuciwanita  #quputeh  #aurawhite  #dherbs  #kcoly  #moodrepublic  #vgrip  #kotabharu  #pembersihwanita  #serbukmanjakani  #celebrityfemininescrubwash  #jsd  #sayajualbarangmurah  #skinstories  #sayajual  #surpriseplannerkelantan  #deliverykelantan  #deliverykb  #lofattahlovers  #fazurafattahforhsc  #vjamu  #instantshawl  #brownieskb  #codkb 
Yang tiada masalah keputihan ,Maslaah dalaman yang betul2 nak grip pakai #SerbukManjakani yaaa 3Saat ketat terus โ€ผ๏ธ1hari untuk kegunaan 3hari jangan sapu hari2 nanti abang tak jumpa lubang ๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ‘๐Ÿป๐Ÿ‘๐Ÿป๐Ÿ‘๐Ÿป
Yang tiada masalah keputihan ,Maslaah dalaman yang betul2 nak grip pakai #SerbukManjakani  yaaa 3Saat ketat terus โ€ผ๏ธ1hari untuk kegunaan 3hari jangan sapu hari2 nanti abang tak jumpa lubang ๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ‘๐Ÿป๐Ÿ‘๐Ÿป๐Ÿ‘๐Ÿป
Tak sangka sampai hilang kering licin terusssss wehhh๐Ÿ˜‚
Ishh keputihan yg selalu mengalir sampai keluar bau tak menyenangkan tu semua dh ilangg
.
Sebelum ni kan, Cik Bunga asyik mengelir je lendir keputihan yang tak hilang-hilang sejak dulu. Pakai CFSW terus clear
.
Siang petang pagi malam asyik tergaru-garu sampai gelap lah Cik Bunga tu, sampai ada luka-luka kecil kesan garu. Pakai CFSW 10 saat terus hilang. Siap package cerahkan Cik Bunga sekali dgn scrub lembut halus dalam CFSW ni
.
Lalu tepi jalan org sekeliling tutup idong sbb bau Cik Bunga kronik sangat. Pakai CFSW terus terlajak wangiii sampai satu toilet boleh bau wangi
.
Nak cuba? 
Whatsapp 019 979 4414 to order ๐Ÿ“ฒ
COD: Kota Bharu, PC and PCB, Kelantan ๐Ÿš—
.
#cfsw #kelantan #femininewash #hygienewash #pencuciwanita #quputeh #aurawhite #dherbs #kcoly #moodrepublic #vgrip #igshopmalaysia #pembersihwanita #serbukmanjakani #celebrityfemininescrubwash #jsd #sayajualbarangmurah #skinstories #raya2017 #surpriseplannerkelantan #deliverykelantan #deliverykb #lofattahlovers #fazurafattahforhsc #vjamu #instantshawl #brownieskb #kb #pcb #pc
Tak sangka sampai hilang kering licin terusssss wehhh๐Ÿ˜‚ Ishh keputihan yg selalu mengalir sampai keluar bau tak menyenangkan tu semua dh ilangg . Sebelum ni kan, Cik Bunga asyik mengelir je lendir keputihan yang tak hilang-hilang sejak dulu. Pakai CFSW terus clear . Siang petang pagi malam asyik tergaru-garu sampai gelap lah Cik Bunga tu, sampai ada luka-luka kecil kesan garu. Pakai CFSW 10 saat terus hilang. Siap package cerahkan Cik Bunga sekali dgn scrub lembut halus dalam CFSW ni . Lalu tepi jalan org sekeliling tutup idong sbb bau Cik Bunga kronik sangat. Pakai CFSW terus terlajak wangiii sampai satu toilet boleh bau wangi . Nak cuba? Whatsapp 019 979 4414 to order ๐Ÿ“ฒ COD: Kota Bharu, PC and PCB, Kelantan ๐Ÿš— . #cfsw  #kelantan  #femininewash  #hygienewash  #pencuciwanita  #quputeh  #aurawhite  #dherbs  #kcoly  #moodrepublic  #vgrip  #igshopmalaysia  #pembersihwanita  #serbukmanjakani  #celebrityfemininescrubwash  #jsd  #sayajualbarangmurah  #skinstories  #raya2017  #surpriseplannerkelantan  #deliverykelantan  #deliverykb  #lofattahlovers  #fazurafattahforhsc  #vjamu  #instantshawl  #brownieskb  #kb  #pcb  #pc 
#FairyKisses memang best sebab .
โœ… Mencerahkan kulit muka dan seluruh badan
.
โœ… Kulit lebih glowy dan berseri
.
โœ… Mencantikkan kulit
.
โœ… Melembapkan kulit
.
โœ… Detox dan singkirkan semua toksin dalaman utk kesan putih berganda-ganda. .
โœ… Merawat jeragat, jerawat dan menghilangkan sel kulit mati
.
โœ… Menghilangkan parut muka/badan
.
โœ… Mengurangkan minyak pada kulit muka
.
โœ… Mengurangkan ekzema
.
โœ… Membantu menegangkan kulit
.
โœ… Merawat kulit kusam
.
โœ… Merawat tona kulit tidak sekata
.
โœ… Mempercepatkan pertumbuhan sel kulit baru
.
FAIRY KISSES Collagen Putih Detox sekadar Kunyah-Kunyah Pertama di Malaysia. All in one taw!
.
Sekarang tengah promo #FairyKisses 
Beli 1 : RM 99.00
Beli 2 : RM 188.00 (Jimat RM 10)
Beli 3 : RM 277.00 (Jimat RM 20)
.
Whatsapp 019 979 4414 to order ๐Ÿ“ฒ
COD: Kota Bharu, PC and PCB, Kelantan ๐Ÿš—
.
#cfsw #kelantan #femininewash #hygienewash #pencuciwanita #quputeh #aurawhite #dherbs #kcoly #moodrepublic #vgrip #igshopmalaysia #pembersihwanita #serbukmanjakani #celebrityfemininescrubwash #jsd #sayajual #skinstories
#FairyKisses  memang best sebab . โœ… Mencerahkan kulit muka dan seluruh badan . โœ… Kulit lebih glowy dan berseri . โœ… Mencantikkan kulit . โœ… Melembapkan kulit . โœ… Detox dan singkirkan semua toksin dalaman utk kesan putih berganda-ganda. . โœ… Merawat jeragat, jerawat dan menghilangkan sel kulit mati . โœ… Menghilangkan parut muka/badan . โœ… Mengurangkan minyak pada kulit muka . โœ… Mengurangkan ekzema . โœ… Membantu menegangkan kulit . โœ… Merawat kulit kusam . โœ… Merawat tona kulit tidak sekata . โœ… Mempercepatkan pertumbuhan sel kulit baru . FAIRY KISSES Collagen Putih Detox sekadar Kunyah-Kunyah Pertama di Malaysia. All in one taw! . Sekarang tengah promo #FairyKisses  Beli 1 : RM 99.00 Beli 2 : RM 188.00 (Jimat RM 10) Beli 3 : RM 277.00 (Jimat RM 20) . Whatsapp 019 979 4414 to order ๐Ÿ“ฒ COD: Kota Bharu, PC and PCB, Kelantan ๐Ÿš— . #cfsw  #kelantan  #femininewash  #hygienewash  #pencuciwanita  #quputeh  #aurawhite  #dherbs  #kcoly  #moodrepublic  #vgrip  #igshopmalaysia  #pembersihwanita  #serbukmanjakani  #celebrityfemininescrubwash  #jsd  #sayajual  #skinstories 
Yang dalam stage pre menopause pun bila dah makan jamu dari #juanitabeauty dahh jadi cam anak daraa balik uolls๐Ÿ˜๐Ÿ˜
๐ŸŽ€
Rugi aihhh kalau dari zaman gegadis ni tak amal jamu..esok2 dahh berumur mula la buat monolog dalaman "ruginya aku dari dulu tak makan jamu"๐Ÿ˜Œ
๐ŸŽ€
Jom sayang-sayang semua Berjamu dengan jamu herba Juanita๐ŸŒฟ
๐ŸŽ€
Menarik tak ?? Kalau berminat boleh direct pm tyra,nak cuci mata dulu pun boleh,nak tahu lebih details pun boleh .. Harga sangat2 mampu milik uolls๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜
๐Ÿ‘‰๐ŸปPostage RM8
๐Ÿ‘‰๐ŸปโŒ COD
๐Ÿ‘‰๐Ÿป011-28969053

#jamusegamat #jamujohor #jamuherba #jamuhot #jamuhomemade #jamuherbajuanita #jamuherbajuanitajohor #jamuherbajuanitasegamat #jamuherbajuanitapremium #jamuherbajuanitapremiumjohor #herbaheromalaya #herbaheromalayajohor #herbaheromalayasegamat #serbukajaib #serbukmanjakani
Yang dalam stage pre menopause pun bila dah makan jamu dari #juanitabeauty  dahh jadi cam anak daraa balik uolls๐Ÿ˜๐Ÿ˜ ๐ŸŽ€ Rugi aihhh kalau dari zaman gegadis ni tak amal jamu..esok2 dahh berumur mula la buat monolog dalaman "ruginya aku dari dulu tak makan jamu"๐Ÿ˜Œ ๐ŸŽ€ Jom sayang-sayang semua Berjamu dengan jamu herba Juanita๐ŸŒฟ ๐ŸŽ€ Menarik tak ?? Kalau berminat boleh direct pm tyra,nak cuci mata dulu pun boleh,nak tahu lebih details pun boleh .. Harga sangat2 mampu milik uolls๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜ ๐Ÿ‘‰๐ŸปPostage RM8 ๐Ÿ‘‰๐ŸปโŒ COD ๐Ÿ‘‰๐Ÿป011-28969053 #jamusegamat  #jamujohor  #jamuherba  #jamuhot  #jamuhomemade  #jamuherbajuanita  #jamuherbajuanitajohor  #jamuherbajuanitasegamat  #jamuherbajuanitapremium  #jamuherbajuanitapremiumjohor  #herbaheromalaya  #herbaheromalayajohor  #herbaheromalayasegamat  #serbukajaib  #serbukmanjakani 
Apa bahan-bahan dan fungsi #FairyKisses yang superb untuk kulit kita? .
๐Ÿ˜ปAstaxanthin
Membantu memberi kasan putih triple turbo pada kulit badan dan antara agent pencerah kulit terbaik. .
๐Ÿ˜ปBovine Collagen
Membantu mencantikkan kulit dan memberi collagen pada kulit.
.
๐Ÿ˜ปL-Cysteine
Bantu menegangkan kulit muka dan agen anti-aging terbaik untuk kulit muka sentiasa tegang dan bebas kedut. .
๐Ÿ˜ปCerepron-F 
Menghasilkan glutathione dalam badan supaya labih tinggi dan banyak supaya kulit lebih cerah dan makin putih. .
๐Ÿ˜ปGrape Seed
Membantu stabilkan kulit sensitif supaya lebih normal dan lebih sihat.
.
๐Ÿ˜ปVitamin C 
Membantu menerahkan kulit, merawat jerawat dari dalam dan anti penuaan.
.
๐Ÿ˜ปStrawberry Juice Powder 
Agen anti oksida terbaik, membantu merawat sinaran UV pada muka dan membantu merawat kulit berminyak.
.
๐Ÿ˜ปAloe Vera
Melembabkan kulit muka dan merawat kulit kering dan meradang merah.
.
๐Ÿ˜ปDelima
Membantu pengembalian sel kulit,anti-penuaan dan anti-oksida terbaik utk kulit.
.
๐Ÿ˜ปAvocado
Buah terbaik untuk kulit di dunia dan membantu merawat semua jenis masalah kulit.
.
๐Ÿ˜ปPeach
Mencerah dan menegangkan kulit muka. Melembabkan dan glowingkan kulit.
.
๐Ÿ˜ปMineral & Vitamin Premix
Gabungan semua jenis Vitamin & Mineral dalam 1 tablet jadi tidak memerlukan supppement tambahan lain lagi.
.
๐Ÿ˜ปAgaricus Blazei Muril 
Turunkan berat badan, buang toksin dalaman, detox toksin dan chemical dalam badan.
.
๐Ÿ˜ปDextrose
Memberi glukosa dalam badan dan tenaga.
.
Sekarang tengah promo #FairyKisses 
Beli 1 : RM 99.00
Beli 2 : RM 188.00 (Jimat RM 10)
Beli 3 : RM 277.00 (Jimat RM 20)
.
Whatsapp 019 979 4414 to order ๐Ÿ“ฒ
COD: Kota Bharu, PC and PCB, Kelantan ๐Ÿš—
.
#cfsw #kelantan #femininewash #hygienewash #pencuciwanita #quputeh #aurawhite #dherbs #kcoly #moodrepublic #vgrip #igshopmalaysia #pembersihwanita #serbukmanjakani #celebrityfemininescrubwash #jsd #sayajual #skinstories
Apa bahan-bahan dan fungsi #FairyKisses  yang superb untuk kulit kita? . ๐Ÿ˜ปAstaxanthin Membantu memberi kasan putih triple turbo pada kulit badan dan antara agent pencerah kulit terbaik. . ๐Ÿ˜ปBovine Collagen Membantu mencantikkan kulit dan memberi collagen pada kulit. . ๐Ÿ˜ปL-Cysteine Bantu menegangkan kulit muka dan agen anti-aging terbaik untuk kulit muka sentiasa tegang dan bebas kedut. . ๐Ÿ˜ปCerepron-F Menghasilkan glutathione dalam badan supaya labih tinggi dan banyak supaya kulit lebih cerah dan makin putih. . ๐Ÿ˜ปGrape Seed Membantu stabilkan kulit sensitif supaya lebih normal dan lebih sihat. . ๐Ÿ˜ปVitamin C Membantu menerahkan kulit, merawat jerawat dari dalam dan anti penuaan. . ๐Ÿ˜ปStrawberry Juice Powder Agen anti oksida terbaik, membantu merawat sinaran UV pada muka dan membantu merawat kulit berminyak. . ๐Ÿ˜ปAloe Vera Melembabkan kulit muka dan merawat kulit kering dan meradang merah. . ๐Ÿ˜ปDelima Membantu pengembalian sel kulit,anti-penuaan dan anti-oksida terbaik utk kulit. . ๐Ÿ˜ปAvocado Buah terbaik untuk kulit di dunia dan membantu merawat semua jenis masalah kulit. . ๐Ÿ˜ปPeach Mencerah dan menegangkan kulit muka. Melembabkan dan glowingkan kulit. . ๐Ÿ˜ปMineral & Vitamin Premix Gabungan semua jenis Vitamin & Mineral dalam 1 tablet jadi tidak memerlukan supppement tambahan lain lagi. . ๐Ÿ˜ปAgaricus Blazei Muril Turunkan berat badan, buang toksin dalaman, detox toksin dan chemical dalam badan. . ๐Ÿ˜ปDextrose Memberi glukosa dalam badan dan tenaga. . Sekarang tengah promo #FairyKisses  Beli 1 : RM 99.00 Beli 2 : RM 188.00 (Jimat RM 10) Beli 3 : RM 277.00 (Jimat RM 20) . Whatsapp 019 979 4414 to order ๐Ÿ“ฒ COD: Kota Bharu, PC and PCB, Kelantan ๐Ÿš— . #cfsw  #kelantan  #femininewash  #hygienewash  #pencuciwanita  #quputeh  #aurawhite  #dherbs  #kcoly  #moodrepublic  #vgrip  #igshopmalaysia  #pembersihwanita  #serbukmanjakani  #celebrityfemininescrubwash  #jsd  #sayajual  #skinstories 
Yang dalam stage pre menopause pun bila dah makan jamu dari #juanitabeauty dahh jadi cam anak daraa balik uolls๐Ÿ˜๐Ÿ˜
๐ŸŽ€
Rugi aihhh kalau dari zaman gegadis ni tak amal jamu..esok2 dahh berumur mula la buat monolog dalaman "ruginya aku dari dulu tak makan jamu"๐Ÿ˜Œ
๐ŸŽ€
Jom sayang-sayang semua Berjamu dengan jamu herba Juanita๐ŸŒฟ
๐ŸŽ€
Menarik tak ?? Kalau berminat boleh direct pm tyra,nak cuci mata dulu pun boleh,nak tahu lebih details pun boleh .. Harga sangat2 mampu milik uolls๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜
๐Ÿ‘‰๐ŸปPostage RM8
๐Ÿ‘‰๐ŸปโŒ COD
๐Ÿ‘‰๐Ÿป011-28969053

#jamusegamat #jamujohor #jamuherba #jamuhot #jamuhomemade #jamuherbajuanita #jamuherbajuanitajohor #jamuherbajuanitasegamat #jamuherbajuanitapremium #jamuherbajuanitapremiumjohor #herbaheromalaya #herbaheromalayajohor #herbaheromalayasegamat #serbukajaib #serbukmanjakani
Yang dalam stage pre menopause pun bila dah makan jamu dari #juanitabeauty  dahh jadi cam anak daraa balik uolls๐Ÿ˜๐Ÿ˜ ๐ŸŽ€ Rugi aihhh kalau dari zaman gegadis ni tak amal jamu..esok2 dahh berumur mula la buat monolog dalaman "ruginya aku dari dulu tak makan jamu"๐Ÿ˜Œ ๐ŸŽ€ Jom sayang-sayang semua Berjamu dengan jamu herba Juanita๐ŸŒฟ ๐ŸŽ€ Menarik tak ?? Kalau berminat boleh direct pm tyra,nak cuci mata dulu pun boleh,nak tahu lebih details pun boleh .. Harga sangat2 mampu milik uolls๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜ ๐Ÿ‘‰๐ŸปPostage RM8 ๐Ÿ‘‰๐ŸปโŒ COD ๐Ÿ‘‰๐Ÿป011-28969053 #jamusegamat  #jamujohor  #jamuherba  #jamuhot  #jamuhomemade  #jamuherbajuanita  #jamuherbajuanitajohor  #jamuherbajuanitasegamat  #jamuherbajuanitapremium  #jamuherbajuanitapremiumjohor  #herbaheromalaya  #herbaheromalayajohor  #herbaheromalayasegamat  #serbukajaib  #serbukmanjakani 
Yang dalam stage pre menopause pun bila dah makan jamu dari #juanitabeauty dahh jadi cam anak daraa balik uolls๐Ÿ˜๐Ÿ˜
๐ŸŽ€
Rugi aihhh kalau dari zaman gegadis ni tak amal jamu..esok2 dahh berumur mula la buat monolog dalaman "ruginya aku dari dulu tak makan jamu"๐Ÿ˜Œ
๐ŸŽ€
Jom sayang-sayang semua Berjamu dengan jamu herba Juanita๐ŸŒฟ
๐ŸŽ€
Menarik tak ?? Kalau berminat boleh direct pm tyra,nak cuci mata dulu pun boleh,nak tahu lebih details pun boleh .. Harga sangat2 mampu milik uolls๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜
๐Ÿ‘‰๐ŸปPostage RM8
๐Ÿ‘‰๐ŸปโŒ COD
๐Ÿ‘‰๐Ÿป011-28969053

#jamusegamat #jamujohor #jamuherba #jamuhot #jamuhomemade #jamuherbajuanita #jamuherbajuanitajohor #jamuherbajuanitasegamat #jamuherbajuanitapremium #jamuherbajuanitapremiumjohor #herbaheromalaya #herbaheromalayajohor #herbaheromalayasegamat #serbukajaib #serbukmanjakani
Yang dalam stage pre menopause pun bila dah makan jamu dari #juanitabeauty  dahh jadi cam anak daraa balik uolls๐Ÿ˜๐Ÿ˜ ๐ŸŽ€ Rugi aihhh kalau dari zaman gegadis ni tak amal jamu..esok2 dahh berumur mula la buat monolog dalaman "ruginya aku dari dulu tak makan jamu"๐Ÿ˜Œ ๐ŸŽ€ Jom sayang-sayang semua Berjamu dengan jamu herba Juanita๐ŸŒฟ ๐ŸŽ€ Menarik tak ?? Kalau berminat boleh direct pm tyra,nak cuci mata dulu pun boleh,nak tahu lebih details pun boleh .. Harga sangat2 mampu milik uolls๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜ ๐Ÿ‘‰๐ŸปPostage RM8 ๐Ÿ‘‰๐ŸปโŒ COD ๐Ÿ‘‰๐Ÿป011-28969053 #jamusegamat  #jamujohor  #jamuherba  #jamuhot  #jamuhomemade  #jamuherbajuanita  #jamuherbajuanitajohor  #jamuherbajuanitasegamat  #jamuherbajuanitapremium  #jamuherbajuanitapremiumjohor  #herbaheromalaya  #herbaheromalayajohor  #herbaheromalayasegamat  #serbukajaib  #serbukmanjakani 
Fenomena Collagen Putih Detox dengan sekadar Kunyah-Kunyah sahaja.
Bukan untuk putihkan muke je.
Tapi satu badan putih. 
Sampai nampak urat hijau.
Putih pink natural taw. 
Bukan putih yang menakutkan tu. hehehe
.
Bukan tu je. Dalaman pun makin bersih selepas di detox laju-laju. 
Buat apa beli collagen asing, supplement detox asing kan kalau boleh dpt yg 2 in 1 dgn Skin Stories ni je.
.
Kunyah-kunyah je putih. 
Kunyah-kunyah je detox.
.
Best ke best?
.
Sekarang tengah promo #FairyKisses 
Beli 1 : RM 99.00
Beli 2 : RM 188.00 (Jimat RM 10)
Beli 3 : RM 277.00 (Jimat RM 20)
.
Whatsapp 019 979 4414 to order ๐Ÿ“ฒ
COD: Kota Bharu, PC and PCB, Kelantan ๐Ÿš—
.
#cfsw #kelantan #femininewash #hygienewash #pencuciwanita #quputeh #aurawhite #dherbs #kcoly #moodrepublic #vgrip #igshopmalaysia #pembersihwanita #serbukmanjakani #celebrityfemininescrubwash #jsd #sayajual #skinstories
Fenomena Collagen Putih Detox dengan sekadar Kunyah-Kunyah sahaja. Bukan untuk putihkan muke je. Tapi satu badan putih. Sampai nampak urat hijau. Putih pink natural taw. Bukan putih yang menakutkan tu. hehehe . Bukan tu je. Dalaman pun makin bersih selepas di detox laju-laju. Buat apa beli collagen asing, supplement detox asing kan kalau boleh dpt yg 2 in 1 dgn Skin Stories ni je. . Kunyah-kunyah je putih. Kunyah-kunyah je detox. . Best ke best? . Sekarang tengah promo #FairyKisses  Beli 1 : RM 99.00 Beli 2 : RM 188.00 (Jimat RM 10) Beli 3 : RM 277.00 (Jimat RM 20) . Whatsapp 019 979 4414 to order ๐Ÿ“ฒ COD: Kota Bharu, PC and PCB, Kelantan ๐Ÿš— . #cfsw  #kelantan  #femininewash  #hygienewash  #pencuciwanita  #quputeh  #aurawhite  #dherbs  #kcoly  #moodrepublic  #vgrip  #igshopmalaysia  #pembersihwanita  #serbukmanjakani  #celebrityfemininescrubwash  #jsd  #sayajual  #skinstories 
Antara feedback yang sentiasa kami nantikan & doakan adik hamil lagi .. pengguna senggugut teruk & keputihan teruk yg keguguran.. lepas 3 bulan lebih cuci rahim mcm2 alien yg keluar. Semalam pm akak dh ada tanda2 nk hamil lagi.. insha allah akk doakan ya dik๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜ WhatAssp +60145269195
WhatAssp +60145269195

#sellermanjakani #manjakaniasli #sabunmanjakani #serbukmanjakani
Antara feedback yang sentiasa kami nantikan & doakan adik hamil lagi .. pengguna senggugut teruk & keputihan teruk yg keguguran.. lepas 3 bulan lebih cuci rahim mcm2 alien yg keluar. Semalam pm akak dh ada tanda2 nk hamil lagi.. insha allah akk doakan ya dik๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜ WhatAssp +60145269195 WhatAssp +60145269195 #sellermanjakani  #manjakaniasli  #sabunmanjakani  #serbukmanjakani 
Pastikan buah manjakani asli Gred A dari Pure Ground Manjaqani tau ๐Ÿ˜‰

Kualiti superb,inshaAllah result pun superb! ๐Ÿ“žDilla 010-9227890

#dhilaon9beautyshoppe 
#puregroundmanjaqani
#manjakaniasli
#buahmanjakani
#serbukmanjakani
#kapsulmanjakani 
#greda
#kesihatanrahim
#berpantang
#44hari
#jomsihat
#serbukmanjakani bukan sekadar tampal dekat #buasir atau pun buat masker jer tau .. Kacau campur nga madu utk minum pun boleh , kalu orang tu tahan pahit lar ๐Ÿ˜†๐Ÿ˜† ... Apa perbezaan kesannya?? Mesti lar cuba sendiri๐Ÿ˜Š๐Ÿ˜Š๐Ÿ˜Š ... Tak cuba tak tahu kann ๐Ÿ˜๐Ÿ˜ #sayajual #manjakaniaslihomemade #kapsulmanjakani #serbukmanjakani #JamuRahsiaBonda #jamudalamanwanita #jamuluaran #jamukampung #jamuasli
Auchhh! Sejuk macam letak ais batu.
Sejuk kalau kejap-kejap je takpe. 
Bukan sejuk biasa-biasa punya.
Cik Bunga selesa dari pagi sampai ke malam. 
Ni lah Pembersih Wanita Scrub yang Pertama di Malaysia tu. 
Celebrity Feminine Scrub Wash tu. 
Paling sejuk di Malaysia. .
Pakai tak perlu pump banyak. 1 pump cukup guna sampai menyeluruh nak rawat sampai akar umbi. 
Sampai sihat Cik Bunga. Sampai terlajak bersih, terlajak cerah dan terlajak pinkish. .
Jom dapatkan CFSW yg sejuk macam ais batu. Feeling-feeling kat Korea pun boleh tau. 
Best gilosssssss. โ„๏ธ
.
Whatsapp 019 979 4414 to order ๐Ÿ“ฒ
COD: Kota Bharu, PC and PCB, Kelantan ๐Ÿš—
.
#cfsw #kelantan #femininewash #hygienewash #pencuciwanita #quputeh #aurawhite #dherbs #kcoly #moodrepublic #vgrip #igshopmalaysia #pembersihwanita #serbukmanjakani #celebrityfemininescrubwash #jsd #sayajualbarangmurah #skinstories #raya2017 #surpriseplannerkelantan #deliverykelantan #deliverykb #lofattahlovers #fazurafattahforhsc #vjamu #instantshawl #brownieskb #kb #pcb #pc
Auchhh! Sejuk macam letak ais batu. Sejuk kalau kejap-kejap je takpe. Bukan sejuk biasa-biasa punya. Cik Bunga selesa dari pagi sampai ke malam. Ni lah Pembersih Wanita Scrub yang Pertama di Malaysia tu. Celebrity Feminine Scrub Wash tu. Paling sejuk di Malaysia. . Pakai tak perlu pump banyak. 1 pump cukup guna sampai menyeluruh nak rawat sampai akar umbi. Sampai sihat Cik Bunga. Sampai terlajak bersih, terlajak cerah dan terlajak pinkish. . Jom dapatkan CFSW yg sejuk macam ais batu. Feeling-feeling kat Korea pun boleh tau. Best gilosssssss. โ„๏ธ . Whatsapp 019 979 4414 to order ๐Ÿ“ฒ COD: Kota Bharu, PC and PCB, Kelantan ๐Ÿš— . #cfsw  #kelantan  #femininewash  #hygienewash  #pencuciwanita  #quputeh  #aurawhite  #dherbs  #kcoly  #moodrepublic  #vgrip  #igshopmalaysia  #pembersihwanita  #serbukmanjakani  #celebrityfemininescrubwash  #jsd  #sayajualbarangmurah  #skinstories  #raya2017  #surpriseplannerkelantan  #deliverykelantan  #deliverykb  #lofattahlovers  #fazurafattahforhsc  #vjamu  #instantshawl  #brownieskb  #kb  #pcb  #pc 
Celebrity Feminine Scrub Wash SKIN STORIES (CFSW) = RM 59.00
.
RAMUAN : Terdiri daripada Polyethylene Scrub(Scrub Lembut & Halus),Magnolia Stemcell,Manjakani,Pudina,Sireh,Witch Hazel,Aloe Vera dan banyak lagi ramuan hebat. Dirumus khas dari bahan-bahan semulajadi dan herba semata-mata dan bebas bahan kimia dgn pH tetap Cik Bunga utk merawat masalah pada Cik Bunga.
.
Rasa gatal - gatal pada Cik Bunga tak kira masa kadang-kadang kat opis tengah buat kerja. Kadang-kadang tgh tengok wayang, Kadang-kadang tengah belajar, tengah masak, tengah relax-relex, tengah layan fesbuk.
.
Ok lah, kalau dalam bilik sorang-sorang boleh la layan tergaru-garu kegatalan. Jenis sebelah ada orang, tepi ada orang sedang memerhati.
Macam mana nak buat eh? Lagi-lagi kalau nak tido malam adoi, memang tak boleh tido. .
Gosok la dengan kain ke, dengan tisu, garu ke. Cuci lah 160 kali dgn air suam pon tak boleh nak baik gatal-gatal tu. Merenyam, Sengsaranya hidup.
.
Situasi gatal-gatal ni boleh terjadi kepada semua wanita baik dewasa atau pon kanak- kanak lebih - lebih lagi sering menghantui wanita - wanita mengandung.
.
Orang dulu-dulu akan cuci Cik Bunga dengan Air Rebusan Sireh atau Air Manjakani.Sekarang dah modern la awak, lengkap dalam satu botol pembersih Cik Bunga CFSW. Tak perlu rebus bagai. Senang dibawa mudah dipakai. Rawat Masalah Cik Bunga, Sambil Cik Bunga Ber-Spa. 
Jom rawat kegatalan Cik Bunga sepantas sekali penggunaan . ๐Ÿ˜Œ
.
Whatsapp 019 979 4414 to order ๐Ÿ“ฒ
COD: Kota Bharu, PC and PCB, Kelantan ๐Ÿš—
.
#cfsw #kelantan #femininewash #hygienewash #pencuciwanita #quputeh #aurawhite #dherbs #kcoly #moodrepublic #vgrip #igshopmalaysia #pembersihwanita #serbukmanjakani #celebrityfemininescrubwash #jsd #sayajualbarangmurah #skinstories #raya2017 #surpriseplannerkelantan #deliverykelantan #deliverykb #lofattahlovers #fazurafattahforhsc
Celebrity Feminine Scrub Wash SKIN STORIES (CFSW) = RM 59.00 . RAMUAN : Terdiri daripada Polyethylene Scrub(Scrub Lembut & Halus),Magnolia Stemcell,Manjakani,Pudina,Sireh,Witch Hazel,Aloe Vera dan banyak lagi ramuan hebat. Dirumus khas dari bahan-bahan semulajadi dan herba semata-mata dan bebas bahan kimia dgn pH tetap Cik Bunga utk merawat masalah pada Cik Bunga. . Rasa gatal - gatal pada Cik Bunga tak kira masa kadang-kadang kat opis tengah buat kerja. Kadang-kadang tgh tengok wayang, Kadang-kadang tengah belajar, tengah masak, tengah relax-relex, tengah layan fesbuk. . Ok lah, kalau dalam bilik sorang-sorang boleh la layan tergaru-garu kegatalan. Jenis sebelah ada orang, tepi ada orang sedang memerhati. Macam mana nak buat eh? Lagi-lagi kalau nak tido malam adoi, memang tak boleh tido. . Gosok la dengan kain ke, dengan tisu, garu ke. Cuci lah 160 kali dgn air suam pon tak boleh nak baik gatal-gatal tu. Merenyam, Sengsaranya hidup. . Situasi gatal-gatal ni boleh terjadi kepada semua wanita baik dewasa atau pon kanak- kanak lebih - lebih lagi sering menghantui wanita - wanita mengandung. . Orang dulu-dulu akan cuci Cik Bunga dengan Air Rebusan Sireh atau Air Manjakani.Sekarang dah modern la awak, lengkap dalam satu botol pembersih Cik Bunga CFSW. Tak perlu rebus bagai. Senang dibawa mudah dipakai. Rawat Masalah Cik Bunga, Sambil Cik Bunga Ber-Spa. Jom rawat kegatalan Cik Bunga sepantas sekali penggunaan . ๐Ÿ˜Œ . Whatsapp 019 979 4414 to order ๐Ÿ“ฒ COD: Kota Bharu, PC and PCB, Kelantan ๐Ÿš— . #cfsw  #kelantan  #femininewash  #hygienewash  #pencuciwanita  #quputeh  #aurawhite  #dherbs  #kcoly  #moodrepublic  #vgrip  #igshopmalaysia  #pembersihwanita  #serbukmanjakani  #celebrityfemininescrubwash  #jsd  #sayajualbarangmurah  #skinstories  #raya2017  #surpriseplannerkelantan  #deliverykelantan  #deliverykb  #lofattahlovers  #fazurafattahforhsc 
Tak perlu labur mahal-mahal untuk sebotol Collagen Putih + Detox Kunyah Pertama di Malaysia ni tau. .
Rahsia kulit makin putih 5x ganda putih dari asal sampai nampak urat hijau. 
Rahsia kulit muka makin sihat, bebas parut, jeragat & jerawat di muka
.
Rahsia dalaman sekali bonus bersih dan toksin dalaman clear dan proses putih makin berganda-ganda turbo
.
Collagen Putih Detox Kunyah Pertama di Malaysia. 
Kunyah-kunyah je putih satu badan.
Kunyah-kunyah je detox satu badan.
.
No bancuh.
No suntik.
No shake.
.
Kunyah-kunyah je dapat semua efek di atas taw.
.
Sekarang tengah promo #FairyKisses 
Beli 1 : RM 99.00
Beli 2 : RM 188.00 (Jimat RM 10)
Beli 3 : RM 277.00 (Jimat RM 20)
.
Whatsapp 019 979 4414 to order ๐Ÿ“ฒ
COD: Kota Bharu, PC and PCB, Kelantan ๐Ÿš—
.
#cfsw #kelantan #femininewash #hygienewash #pencuciwanita #quputeh #aurawhite #dherbs #kcoly #moodrepublic #vgrip #igshopmalaysia #pembersihwanita #serbukmanjakani #celebrityfemininescrubwash #jsd #sayajual #skinstories
Tak perlu labur mahal-mahal untuk sebotol Collagen Putih + Detox Kunyah Pertama di Malaysia ni tau. . Rahsia kulit makin putih 5x ganda putih dari asal sampai nampak urat hijau. Rahsia kulit muka makin sihat, bebas parut, jeragat & jerawat di muka . Rahsia dalaman sekali bonus bersih dan toksin dalaman clear dan proses putih makin berganda-ganda turbo . Collagen Putih Detox Kunyah Pertama di Malaysia. Kunyah-kunyah je putih satu badan. Kunyah-kunyah je detox satu badan. . No bancuh. No suntik. No shake. . Kunyah-kunyah je dapat semua efek di atas taw. . Sekarang tengah promo #FairyKisses  Beli 1 : RM 99.00 Beli 2 : RM 188.00 (Jimat RM 10) Beli 3 : RM 277.00 (Jimat RM 20) . Whatsapp 019 979 4414 to order ๐Ÿ“ฒ COD: Kota Bharu, PC and PCB, Kelantan ๐Ÿš— . #cfsw  #kelantan  #femininewash  #hygienewash  #pencuciwanita  #quputeh  #aurawhite  #dherbs  #kcoly  #moodrepublic  #vgrip  #igshopmalaysia  #pembersihwanita  #serbukmanjakani  #celebrityfemininescrubwash  #jsd  #sayajual  #skinstories 
Muka kena tempek foundation setebal buku teks baru nampak putih??? .
.
Tak penat ke berpura-pura putih tapi hakikatnya gelap dari dalam. 
Muka putih tangan hitam. Beza mcm langit dengan bumi
.
Tambah pulak dengan jerawat berbukti bukau. Semua tu kena rawat dari dalam.
.
Tak perlu labur lebih-lebih. Cukup sekadar amalkan consistant Fairy Kisses SKIN STORIES nak putih natural dari dalam
.
Fairy Kisses bantu keluarkan toksin dari dalam badan sekali gus rawat kulit muka berbukit bukau.
.
Bila dalaman dah bersih, baru terpancar kulit muka yg putih dan bersih. Collagen 2 in 1 Putih + Detox dengan sekadar kunyah-kunyah. ๐Ÿ˜Œ
.
Sekarang tengah promo #FairyKisses 
Beli 1 : RM 99.00
Beli 2 : RM 188.00 (Jimat RM 10)
Beli 3 : RM 277.00 (Jimat RM 20)
.
Whatsapp 019 979 4414 to order ๐Ÿ“ฒ
COD: Kota Bharu, PC and PCB, Kelantan ๐Ÿš—
.
#cfsw #kelantan #femininewash #hygienewash #pencuciwanita #quputeh #aurawhite #dherbs #kcoly #moodrepublic #vgrip #igshopmalaysia #pembersihwanita #serbukmanjakani #celebrityfemininescrubwash #jsd #sayajual #skinstories
Muka kena tempek foundation setebal buku teks baru nampak putih??? . . Tak penat ke berpura-pura putih tapi hakikatnya gelap dari dalam. Muka putih tangan hitam. Beza mcm langit dengan bumi . Tambah pulak dengan jerawat berbukti bukau. Semua tu kena rawat dari dalam. . Tak perlu labur lebih-lebih. Cukup sekadar amalkan consistant Fairy Kisses SKIN STORIES nak putih natural dari dalam . Fairy Kisses bantu keluarkan toksin dari dalam badan sekali gus rawat kulit muka berbukit bukau. . Bila dalaman dah bersih, baru terpancar kulit muka yg putih dan bersih. Collagen 2 in 1 Putih + Detox dengan sekadar kunyah-kunyah. ๐Ÿ˜Œ . Sekarang tengah promo #FairyKisses  Beli 1 : RM 99.00 Beli 2 : RM 188.00 (Jimat RM 10) Beli 3 : RM 277.00 (Jimat RM 20) . Whatsapp 019 979 4414 to order ๐Ÿ“ฒ COD: Kota Bharu, PC and PCB, Kelantan ๐Ÿš— . #cfsw  #kelantan  #femininewash  #hygienewash  #pencuciwanita  #quputeh  #aurawhite  #dherbs  #kcoly  #moodrepublic  #vgrip  #igshopmalaysia  #pembersihwanita  #serbukmanjakani  #celebrityfemininescrubwash  #jsd  #sayajual  #skinstories 
Bukan muke je putih teroks, tapi satu badannn putih sampai nampak urat hijau. Putih pink natural gitewww.

Putihh satu badann. Tapi collagen kami tak sama dengan yang lain taw
Ni Collagen Putih Detox Kunyah Pertama di Malaysia taw.

Fairy Kisses akan detox dalam dulu sampai akar umbi buang toksin dalam badannn sampai clear barulahh efek futih satu badannn
.
Muke cantek giloss. Flaw to less dari head to toe. Tak perlu susah-susah shake-shake, kemam-kemam sampai tersedak. Kunyah-kunyah je dah boleh dapat efek futih dan detox tu taw
.
Best ke best?
Tak susah pon mahu cantek taw. 
Collagen lain sibuk fokus futeh lupe nak detox sampai tak berkesan. 
Bazir je kene beli air detox pastu kene telan collagen putih pulak. 
Moh lerr futih detox kunyah dengan kami taw.
.
Whatsapp 019 979 4414 to order ๐Ÿ“ฒ
COD: Kota Bharu, PC and PCB, Kelantan ๐Ÿš—
.
#cfsw #kelantan #femininewash #hygienewash #pencuciwanita #quputeh #aurawhite #dherbs #kcoly #moodrepublic #vgrip #igshopmalaysia #pembersihwanita #serbukmanjakani #celebrityfemininescrubwash #jsd #sayajual #skinstories
Bukan muke je putih teroks, tapi satu badannn putih sampai nampak urat hijau. Putih pink natural gitewww. Putihh satu badann. Tapi collagen kami tak sama dengan yang lain taw Ni Collagen Putih Detox Kunyah Pertama di Malaysia taw. Fairy Kisses akan detox dalam dulu sampai akar umbi buang toksin dalam badannn sampai clear barulahh efek futih satu badannn . Muke cantek giloss. Flaw to less dari head to toe. Tak perlu susah-susah shake-shake, kemam-kemam sampai tersedak. Kunyah-kunyah je dah boleh dapat efek futih dan detox tu taw . Best ke best? Tak susah pon mahu cantek taw. Collagen lain sibuk fokus futeh lupe nak detox sampai tak berkesan. Bazir je kene beli air detox pastu kene telan collagen putih pulak. Moh lerr futih detox kunyah dengan kami taw. . Whatsapp 019 979 4414 to order ๐Ÿ“ฒ COD: Kota Bharu, PC and PCB, Kelantan ๐Ÿš— . #cfsw  #kelantan  #femininewash  #hygienewash  #pencuciwanita  #quputeh  #aurawhite  #dherbs  #kcoly  #moodrepublic  #vgrip  #igshopmalaysia  #pembersihwanita  #serbukmanjakani  #celebrityfemininescrubwash  #jsd  #sayajual  #skinstories 
COLLAGEN PUTIH + DETOX dengan sekadar KUNYAH-KUNYAH TERBAIK di Malaysia
.
โœ…Lulus KKM
โœ…Tidak Merosakkan Buah Pinggang & Tidak Merbahaya Seperti Segelintir Produk Collagen Jenama Lain
โœ…100% Halal
โœ…Tiada Kesan Sampingan โœ…Tiada Bahan Kimia & 100% Bahan Semulajadi
โœ…Buatan Bumiputera, Islam dan Buatan Malaysia.
.
Mengandungi Astaxanthin dengan memberi kesan turbo berganda-ganda berserta kesan 2 dalam 1 detox toksin dalaman supaya kesan pemutihan kulit badan semakin cepat
.
Mempunyai semua jenis Vitamin dan Mineral campuran yang dicampurkan dalam setiap 1 tablet supaya tidak memerlukan supplement asing lagi
.
Mengandungi buah-buahan exclusive utk kesihatan kulit dan kesihatan dalaman seperti Delima, Avocado, Peach dan Strawberry.
.
Nak putih gebus? Nak detox dan buang semua toksin dgn sekadar kunyah-kunyah? 
Kami sediakan Fairy Kisses dgn sekadar RM 99.00 untuk 60 biji. Ko gahseeeee?
.
Sekarang tengah promo #FairyKisses 
Beli 1 : RM 99.00
Beli 2 : RM 188.00 (Jimat RM 10)
Beli 3 : RM 277.00 (Jimat RM 20)
.
Whatsapp 019 979 4414 to order ๐Ÿ“ฒ
COD: Kota Bharu, PC and PCB, Kelantan ๐Ÿš—
.
#cfsw #kelantan #femininewash #hygienewash #pencuciwanita #quputeh #aurawhite #dherbs #kcoly #moodrepublic #vgrip #igshopmalaysia #pembersihwanita #serbukmanjakani #celebrityfemininescrubwash #jsd #sayajual #skinstories
COLLAGEN PUTIH + DETOX dengan sekadar KUNYAH-KUNYAH TERBAIK di Malaysia . โœ…Lulus KKM โœ…Tidak Merosakkan Buah Pinggang & Tidak Merbahaya Seperti Segelintir Produk Collagen Jenama Lain โœ…100% Halal โœ…Tiada Kesan Sampingan โœ…Tiada Bahan Kimia & 100% Bahan Semulajadi โœ…Buatan Bumiputera, Islam dan Buatan Malaysia. . Mengandungi Astaxanthin dengan memberi kesan turbo berganda-ganda berserta kesan 2 dalam 1 detox toksin dalaman supaya kesan pemutihan kulit badan semakin cepat . Mempunyai semua jenis Vitamin dan Mineral campuran yang dicampurkan dalam setiap 1 tablet supaya tidak memerlukan supplement asing lagi . Mengandungi buah-buahan exclusive utk kesihatan kulit dan kesihatan dalaman seperti Delima, Avocado, Peach dan Strawberry. . Nak putih gebus? Nak detox dan buang semua toksin dgn sekadar kunyah-kunyah? Kami sediakan Fairy Kisses dgn sekadar RM 99.00 untuk 60 biji. Ko gahseeeee? . Sekarang tengah promo #FairyKisses  Beli 1 : RM 99.00 Beli 2 : RM 188.00 (Jimat RM 10) Beli 3 : RM 277.00 (Jimat RM 20) . Whatsapp 019 979 4414 to order ๐Ÿ“ฒ COD: Kota Bharu, PC and PCB, Kelantan ๐Ÿš— . #cfsw  #kelantan  #femininewash  #hygienewash  #pencuciwanita  #quputeh  #aurawhite  #dherbs  #kcoly  #moodrepublic  #vgrip  #igshopmalaysia  #pembersihwanita  #serbukmanjakani  #celebrityfemininescrubwash  #jsd  #sayajual  #skinstories 
Nak detox dalaman ke nak putih?
Mana yang korang nak dulu?
Of course lah nak yang dua-dua boleh.
.
Tak payah pening nak fikir nak consume 
collagen apa.
Kunyah je Fairy Kisses by SKIN STORIES 
2 dalam 1 tauuu.
Kami bukan focus putih je, tapi
kami focus utk bersihkan dalaman
dari toksin supaya kesan putih
cepat berkali-kali ganda cepat dari
biasa.
.
Yes!! Produk putih kt Malaysia ni 
mmg banyak. Tapi lupa nak detox
dulu baru putih.
Penting tau.
Those yang belum consume Fairy Kisses
wajib amalkan sebab bahan yang superb 
untuk skin and detoxify dalaman.
.
Ingat Putih. Ingat Detox  juga.
Ingat dua ni, ingat Collagen Putih Detox
Kunyah Pertama di Malaysia Fairy Kisses taw.
.
Harga Promo #FairyKisses 
Beli 1 : RM 99.00
Beli 2 : RM 188.00 (Jimat RM 10)
Beli 3 : RM 277.00 (Jimat RM 20)
.
Whatsapp 019 979 4414 to order ๐Ÿ“ฒ
COD: Kota Bharu, PC and PCB, Kelantan ๐Ÿš—
.
#cfsw #kelantan #femininewash #hygienewash #pencuciwanita #quputeh #aurawhite #dherbs #kcoly #moodrepublic #vgrip #igshopmalaysia #pembersihwanita #serbukmanjakani #celebrityfemininescrubwash #jsd #sayajualbarangmurah #skinstories #raya2017 #surpriseplannerkelantan
Nak detox dalaman ke nak putih? Mana yang korang nak dulu? Of course lah nak yang dua-dua boleh. . Tak payah pening nak fikir nak consume collagen apa. Kunyah je Fairy Kisses by SKIN STORIES 2 dalam 1 tauuu. Kami bukan focus putih je, tapi kami focus utk bersihkan dalaman dari toksin supaya kesan putih cepat berkali-kali ganda cepat dari biasa. . Yes!! Produk putih kt Malaysia ni mmg banyak. Tapi lupa nak detox dulu baru putih. Penting tau. Those yang belum consume Fairy Kisses wajib amalkan sebab bahan yang superb untuk skin and detoxify dalaman. . Ingat Putih. Ingat Detox juga. Ingat dua ni, ingat Collagen Putih Detox Kunyah Pertama di Malaysia Fairy Kisses taw. . Harga Promo #FairyKisses  Beli 1 : RM 99.00 Beli 2 : RM 188.00 (Jimat RM 10) Beli 3 : RM 277.00 (Jimat RM 20) . Whatsapp 019 979 4414 to order ๐Ÿ“ฒ COD: Kota Bharu, PC and PCB, Kelantan ๐Ÿš— . #cfsw  #kelantan  #femininewash  #hygienewash  #pencuciwanita  #quputeh  #aurawhite  #dherbs  #kcoly  #moodrepublic  #vgrip  #igshopmalaysia  #pembersihwanita  #serbukmanjakani  #celebrityfemininescrubwash  #jsd  #sayajualbarangmurah  #skinstories  #raya2017  #surpriseplannerkelantan 
Antara feedback yang sentiasa kami nantikan & doakan adik hamil lagi .. pengguna senggugut teruk & keputihan teruk yg keguguran.. lepas 3 bulan lebih cuci rahim mcm2 alien yg keluar. Semalam pm akak dh ada tanda2 nk hamil lagi.. insha allah akk doakan ya dik๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜ WhatAssp +60145269195
WhatAssp +60145269195

#sellermanjakani #manjakaniasli #sabunmanjakani #serbukmanjakani
Antara feedback yang sentiasa kami nantikan & doakan adik hamil lagi .. pengguna senggugut teruk & keputihan teruk yg keguguran.. lepas 3 bulan lebih cuci rahim mcm2 alien yg keluar. Semalam pm akak dh ada tanda2 nk hamil lagi.. insha allah akk doakan ya dik๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜ WhatAssp +60145269195 WhatAssp +60145269195 #sellermanjakani  #manjakaniasli  #sabunmanjakani  #serbukmanjakani 
Sebelum tido meh iols nak belanja fresh feedback customer #cfsw ๐Ÿ˜Š
.
.
โœ…besttt
โœ…keputihan kurang
โœ…bau busuk takde langsung
.
.
Susah nak cari pencuci wanita yang sesuai. Tapiii Alhamdulillah yang ni okay. Memang tak cari lain dah โ—โ—โ—
.
.
Whatsapp 019 979 4414 to order ๐Ÿ“ฒ
COD: Kota Bharu, PC and PCB, Kelantan ๐Ÿš—
.
.
#kelantan #femininewash #hygienewash #pencuciwanita #quputeh #aurawhite #dherbs #kcoly #moodrepublic #vgrip #igshopmalaysia #pembersihwanita #serbukmanjakani #celebrityfemininescrubwash #jsd #sayajualbarangmurah #skinstories #raya2017 #surpriseplannerkelantan #deliverykelantan #deliverykb #lofattahlovers #fazurafattahforhsc #vjamu #instantshawl #brownieskb #kb #pcb #pc
Sebelum tido meh iols nak belanja fresh feedback customer #cfsw  ๐Ÿ˜Š . . โœ…besttt โœ…keputihan kurang โœ…bau busuk takde langsung . . Susah nak cari pencuci wanita yang sesuai. Tapiii Alhamdulillah yang ni okay. Memang tak cari lain dah โ—โ—โ— . . Whatsapp 019 979 4414 to order ๐Ÿ“ฒ COD: Kota Bharu, PC and PCB, Kelantan ๐Ÿš— . . #kelantan  #femininewash  #hygienewash  #pencuciwanita  #quputeh  #aurawhite  #dherbs  #kcoly  #moodrepublic  #vgrip  #igshopmalaysia  #pembersihwanita  #serbukmanjakani  #celebrityfemininescrubwash  #jsd  #sayajualbarangmurah  #skinstories  #raya2017  #surpriseplannerkelantan  #deliverykelantan  #deliverykb  #lofattahlovers  #fazurafattahforhsc  #vjamu  #instantshawl  #brownieskb  #kb  #pcb  #pc 
PERLUKAN SCRUB SELEPAS MENCUCI CIK BUNGA ??
.
๐Ÿ˜ฟCik Bunga Gelap ?
๐Ÿ˜ฟCelah Peha dan Pelipat Gelap?
.
Kenapa perlu bazirkan duit beli scrub utk Cik Bunga ???
Membazir bukan? Kenapa awak tak boleh dapatkan 2 DALAM 1? SCRUB sambil MERAWAT MASALAH Cik Bunga? Bukankah lebih jimat, mudah dan menarik?
.
Jika anda rasa anda perlukan scrub dalam Pembersih Wanita, DAPATKAN Celebrity Feminine Scrub Wash sekarang. Rawat Masalah Cik Bunga yang korang tak suka tu sambil scrub-scrub lembut. Auchhh bestnya๐Ÿ˜ป๐Ÿ˜ป๐Ÿ˜ป๐Ÿ˜ป๐Ÿ˜ป. Mcm di SPA 5 Bintang. Psttt, Cik Bunga pun kena dapatkan layanan 5 Star tau.
.
2 DALAM 1, Pembersih Wanita dalam masa yang sama scrub pun dapat. 
Hebat ke hebat? Opsss, stock susut sangat laju. Hubungi kami sekarang atau STOKIS & AGEN kami seluruh MALAYSIA sekarang utk dapatkan Pembersih Cik Bunga Scrub kami.
.
Pstttt, Rawat Masalah Cik Bunga, Sambil Cik Bunga Ber-Spa ๐Ÿ˜Œ
.
Whatsapp 019 979 4414 to order ๐Ÿ“ฒ
COD: Kota Bharu, PC and PCB, Kelantan ๐Ÿš—
.
#cfsw #kelantan #femininewash #hygienewash #pencuciwanita #quputeh #aurawhite #dherbs #kcoly #moodrepublic #vgrip #igshopmalaysia #pembersihwanita #serbukmanjakani #celebrityfemininescrubwash #jsd #sayajualbarangmurah #skinstories #raya2017 #surpriseplannerkelantan #deliverykelantan #deliverykb #lofattahlovers #fazurafattahforhsc #vjamu #instantshawl #brownieskb #kb #pcb #pc
PERLUKAN SCRUB SELEPAS MENCUCI CIK BUNGA ?? . ๐Ÿ˜ฟCik Bunga Gelap ? ๐Ÿ˜ฟCelah Peha dan Pelipat Gelap? . Kenapa perlu bazirkan duit beli scrub utk Cik Bunga ??? Membazir bukan? Kenapa awak tak boleh dapatkan 2 DALAM 1? SCRUB sambil MERAWAT MASALAH Cik Bunga? Bukankah lebih jimat, mudah dan menarik? . Jika anda rasa anda perlukan scrub dalam Pembersih Wanita, DAPATKAN Celebrity Feminine Scrub Wash sekarang. Rawat Masalah Cik Bunga yang korang tak suka tu sambil scrub-scrub lembut. Auchhh bestnya๐Ÿ˜ป๐Ÿ˜ป๐Ÿ˜ป๐Ÿ˜ป๐Ÿ˜ป. Mcm di SPA 5 Bintang. Psttt, Cik Bunga pun kena dapatkan layanan 5 Star tau. . 2 DALAM 1, Pembersih Wanita dalam masa yang sama scrub pun dapat. Hebat ke hebat? Opsss, stock susut sangat laju. Hubungi kami sekarang atau STOKIS & AGEN kami seluruh MALAYSIA sekarang utk dapatkan Pembersih Cik Bunga Scrub kami. . Pstttt, Rawat Masalah Cik Bunga, Sambil Cik Bunga Ber-Spa ๐Ÿ˜Œ . Whatsapp 019 979 4414 to order ๐Ÿ“ฒ COD: Kota Bharu, PC and PCB, Kelantan ๐Ÿš— . #cfsw  #kelantan  #femininewash  #hygienewash  #pencuciwanita  #quputeh  #aurawhite  #dherbs  #kcoly  #moodrepublic  #vgrip  #igshopmalaysia  #pembersihwanita  #serbukmanjakani  #celebrityfemininescrubwash  #jsd  #sayajualbarangmurah  #skinstories  #raya2017  #surpriseplannerkelantan  #deliverykelantan  #deliverykb  #lofattahlovers  #fazurafattahforhsc  #vjamu  #instantshawl  #brownieskb  #kb  #pcb  #pc 
Yeyyy DAH AD YANG DAPAT #FreeGift DARI KAK JAMU..
.
SOO CEPAT-CEPAT ORDER #KAPSULPERAWANMANJAKANI
#SERBUKJELITAMANJAKANI
#SCRUBMULUSMANJAKANI
.
.
==========
CARA ORDER
==========
.
๐Ÿ“ฒ kak jamu 0169167934
.
.๐Ÿ’ PZI BEAUTY ๐Ÿ’
.
๐Ÿ’‹Jamu Manjakani ๐Ÿ’Š๐Ÿ’Š Manjakan Suami Mu ๐Ÿ’
.
๐ŸŒท Kecantikan berasaska bahan semulajadi ๐ŸŒท
.
#jamumanjakani #jamumanjakanimanjakansuamimu #jamumantapnenawan #jamumanjakaniasli #jamumanjakaniasli100 #jamuhomemade #jamuhandmade #scrubmulus #scrubmulusmanjakani #scrubmukadanbadan #scrub #serbukjelita #serbukmanjakani #serbukasli #perapat #jerawat #keputihan #kembalidara #ketatdara.
Yeyyy DAH AD YANG DAPAT #FreeGift  DARI KAK JAMU.. . SOO CEPAT-CEPAT ORDER #KAPSULPERAWANMANJAKANI  #SERBUKJELITAMANJAKANI  #SCRUBMULUSMANJAKANI  . . ========== CARA ORDER ========== . ๐Ÿ“ฒ kak jamu 0169167934 . .๐Ÿ’ PZI BEAUTY ๐Ÿ’ . ๐Ÿ’‹Jamu Manjakani ๐Ÿ’Š๐Ÿ’Š Manjakan Suami Mu ๐Ÿ’ . ๐ŸŒท Kecantikan berasaska bahan semulajadi ๐ŸŒท . #jamumanjakani  #jamumanjakanimanjakansuamimu  #jamumantapnenawan  #jamumanjakaniasli  #jamumanjakaniasli100  #jamuhomemade  #jamuhandmade  #scrubmulus  #scrubmulusmanjakani  #scrubmukadanbadan  #scrub  #serbukjelita  #serbukmanjakani  #serbukasli  #perapat  #jerawat  #keputihan  #kembalidara  #ketatdara .
Biasa dengar jerawat pada muka?
Confirmlah selalu dengar.
Mesti sedih and nak rawat kan?
.
Pernah dengar jerawat pada Cik Bunga?
Tak pernah? .
Jangan ingat takde ye. Bila Cik Bunga tak dijaga, bila Cik Bunga kotor, bila Cik Bunga tak dicuci bersih, bila Cik Bunga mula keluar lendir keputihan, bau dan gatal-gatal, bila Cik Bunga mula kuman membiak. .
Jerawat pd Cik Bunga mula tumbuh. Please be alert. Itu tanda Cik Bunga anda tidak bersih luar dan dalam. Nnt boleh menyebabkan pembiakan kutu kelamin juga. .
Ishhh, bila Cik Bunga dah bagi tanda nak dirawat. Cepat-cepat cuci dgn CFSW .
Belum ada tanda ? Semua wanita wajib cuci Cik Bunga dengan pembersih wanita tau utk langkah penjagaan setiap hari. 
Jom bersih-bersih dgn Celebrity Feminine Scrub Wash ๐Ÿ˜‹
.
Whatsapp 019 979 4414 to order ๐Ÿ“ฒ
COD: Kota Bharu, PC and PCB, Kelantan ๐Ÿš—
.
#cfsw #kelantan #femininewash #hygienewash #pencuciwanita #quputeh #aurawhite #dherbs #kcoly #moodrepublic #vgrip #igshopmalaysia #pembersihwanita #serbukmanjakani #celebrityfemininescrubwash #jsd #sayajualbarangmurah #skinstories #raya2017 #surpriseplannerkelantan #deliverykelantan #deliverykb #lofattahlovers #fazurafattahforhsc #vjamu #instantshawl #brownieskb #kb #pcb #pc
Biasa dengar jerawat pada muka? Confirmlah selalu dengar. Mesti sedih and nak rawat kan? . Pernah dengar jerawat pada Cik Bunga? Tak pernah? . Jangan ingat takde ye. Bila Cik Bunga tak dijaga, bila Cik Bunga kotor, bila Cik Bunga tak dicuci bersih, bila Cik Bunga mula keluar lendir keputihan, bau dan gatal-gatal, bila Cik Bunga mula kuman membiak. . Jerawat pd Cik Bunga mula tumbuh. Please be alert. Itu tanda Cik Bunga anda tidak bersih luar dan dalam. Nnt boleh menyebabkan pembiakan kutu kelamin juga. . Ishhh, bila Cik Bunga dah bagi tanda nak dirawat. Cepat-cepat cuci dgn CFSW . Belum ada tanda ? Semua wanita wajib cuci Cik Bunga dengan pembersih wanita tau utk langkah penjagaan setiap hari. Jom bersih-bersih dgn Celebrity Feminine Scrub Wash ๐Ÿ˜‹ . Whatsapp 019 979 4414 to order ๐Ÿ“ฒ COD: Kota Bharu, PC and PCB, Kelantan ๐Ÿš— . #cfsw  #kelantan  #femininewash  #hygienewash  #pencuciwanita  #quputeh  #aurawhite  #dherbs  #kcoly  #moodrepublic  #vgrip  #igshopmalaysia  #pembersihwanita  #serbukmanjakani  #celebrityfemininescrubwash  #jsd  #sayajualbarangmurah  #skinstories  #raya2017  #surpriseplannerkelantan  #deliverykelantan  #deliverykb  #lofattahlovers  #fazurafattahforhsc  #vjamu  #instantshawl  #brownieskb  #kb  #pcb  #pc 
Ramai Yang menanyakan tentang kualiti produk dari jamu dari #juanitabeauty ni๐Ÿ˜…
๐ŸŽ€
Jangan nak meroyan cakap bukan-bukan tau pasal produk kami jual ni tau..bila cakap 100% herba maknanya dalam kapsul tu founder memang letak segala jenis herba akar kayu SAHAJA dalam tuu..takde aihh nak buat nanya dekat orang ramai letak bahan asing dalam jamu tuu..100% natural!๐Ÿ˜’
๐ŸŽ€
Kapsul kami guna pun jenis yang cepat larut punya dan paling penting Ada halal certificate lagi ..
๐ŸŽ€
Nak citer kebaikan jamu Ni memang tak habis.. so meh ws tyra kalau nk tahu apa2๐Ÿ˜˜
๐ŸŽ€
Tak rugi sangat2 cuba jamu dari #juanitabeauty ni .. sekali cuba mesti nak lagi lagi dan lagi๐Ÿคฃ๐Ÿคฃ
๐Ÿ‘‰๐Ÿป011-28969053
๐Ÿ‘‰๐ŸปJHJ Rm45/80biji
๐Ÿ‘‰๐ŸปJHJP Rm60/80biji
๐Ÿ‘‰๐ŸปPostage Rm8
๐Ÿ‘‰๐ŸปโŒCOD

#jamusegamat #jamujohor #jamuherba #jamuhot #jamuhomemade #jamuherbajuanita #jamuherbajuanitajohor #jamuherbajuanitasegamat #jamuherbajuanitapremium #jamuherbajuanitapremiumjohor #jamuherbajuanitapremiumsegamat #herbaheromalaya #herbaheromalayajohor #herbaheromalayasegamat #serbukajaib #serbukmanjakani
Ramai Yang menanyakan tentang kualiti produk dari jamu dari #juanitabeauty  ni๐Ÿ˜… ๐ŸŽ€ Jangan nak meroyan cakap bukan-bukan tau pasal produk kami jual ni tau..bila cakap 100% herba maknanya dalam kapsul tu founder memang letak segala jenis herba akar kayu SAHAJA dalam tuu..takde aihh nak buat nanya dekat orang ramai letak bahan asing dalam jamu tuu..100% natural!๐Ÿ˜’ ๐ŸŽ€ Kapsul kami guna pun jenis yang cepat larut punya dan paling penting Ada halal certificate lagi .. ๐ŸŽ€ Nak citer kebaikan jamu Ni memang tak habis.. so meh ws tyra kalau nk tahu apa2๐Ÿ˜˜ ๐ŸŽ€ Tak rugi sangat2 cuba jamu dari #juanitabeauty  ni .. sekali cuba mesti nak lagi lagi dan lagi๐Ÿคฃ๐Ÿคฃ ๐Ÿ‘‰๐Ÿป011-28969053 ๐Ÿ‘‰๐ŸปJHJ Rm45/80biji ๐Ÿ‘‰๐ŸปJHJP Rm60/80biji ๐Ÿ‘‰๐ŸปPostage Rm8 ๐Ÿ‘‰๐ŸปโŒCOD #jamusegamat  #jamujohor  #jamuherba  #jamuhot  #jamuhomemade  #jamuherbajuanita  #jamuherbajuanitajohor  #jamuherbajuanitasegamat  #jamuherbajuanitapremium  #jamuherbajuanitapremiumjohor  #jamuherbajuanitapremiumsegamat  #herbaheromalaya  #herbaheromalayajohor  #herbaheromalayasegamat  #serbukajaib  #serbukmanjakani 
Ramai Yang menanyakan tentang kualiti produk dari jamu dari #juanitabeauty ni๐Ÿ˜…
๐ŸŽ€
Jangan nak meroyan cakap bukan-bukan tau pasal produk kami jual ni tau..bila cakap 100% herba maknanya dalam kapsul tu founder memang letak segala jenis herba akar kayu SAHAJA dalam tuu..takde aihh nak buat nanya dekat orang ramai letak bahan asing dalam jamu tuu..100% natural!๐Ÿ˜’
๐ŸŽ€
Kapsul kami guna pun jenis yang cepat larut punya dan paling penting Ada halal certificate lagi ..
๐ŸŽ€
Nak citer kebaikan jamu Ni memang tak habis.. so meh ws tyra kalau nk tahu apa2๐Ÿ˜˜
๐ŸŽ€
Tak rugi sangat2 cuba jamu dari #juanitabeauty ni .. sekali cuba mesti nak lagi lagi dan lagi๐Ÿคฃ๐Ÿคฃ
๐Ÿ‘‰๐Ÿป011-28969053
๐Ÿ‘‰๐ŸปJHJ Rm45/80biji
๐Ÿ‘‰๐ŸปJHJP Rm60/80biji
๐Ÿ‘‰๐ŸปPostage Rm8
๐Ÿ‘‰๐ŸปโŒCOD

#jamusegamat #jamujohor #jamuherba #jamuhot #jamuhomemade #jamuherbajuanita #jamuherbajuanitajohor #jamuherbajuanitasegamat #jamuherbajuanitapremium #jamuherbajuanitapremiumjohor #jamuherbajuanitapremiumsegamat #herbaheromalaya #herbaheromalayajohor #herbaheromalayasegamat #serbukajaib #serbukmanjakani
Ramai Yang menanyakan tentang kualiti produk dari jamu dari #juanitabeauty  ni๐Ÿ˜… ๐ŸŽ€ Jangan nak meroyan cakap bukan-bukan tau pasal produk kami jual ni tau..bila cakap 100% herba maknanya dalam kapsul tu founder memang letak segala jenis herba akar kayu SAHAJA dalam tuu..takde aihh nak buat nanya dekat orang ramai letak bahan asing dalam jamu tuu..100% natural!๐Ÿ˜’ ๐ŸŽ€ Kapsul kami guna pun jenis yang cepat larut punya dan paling penting Ada halal certificate lagi .. ๐ŸŽ€ Nak citer kebaikan jamu Ni memang tak habis.. so meh ws tyra kalau nk tahu apa2๐Ÿ˜˜ ๐ŸŽ€ Tak rugi sangat2 cuba jamu dari #juanitabeauty  ni .. sekali cuba mesti nak lagi lagi dan lagi๐Ÿคฃ๐Ÿคฃ ๐Ÿ‘‰๐Ÿป011-28969053 ๐Ÿ‘‰๐ŸปJHJ Rm45/80biji ๐Ÿ‘‰๐ŸปJHJP Rm60/80biji ๐Ÿ‘‰๐ŸปPostage Rm8 ๐Ÿ‘‰๐ŸปโŒCOD #jamusegamat  #jamujohor  #jamuherba  #jamuhot  #jamuhomemade  #jamuherbajuanita  #jamuherbajuanitajohor  #jamuherbajuanitasegamat  #jamuherbajuanitapremium  #jamuherbajuanitapremiumjohor  #jamuherbajuanitapremiumsegamat  #herbaheromalaya  #herbaheromalayajohor  #herbaheromalayasegamat  #serbukajaib  #serbukmanjakani 
Ramai Yang menanyakan tentang kualiti produk dari jamu dari #juanitabeauty ni๐Ÿ˜…
๐ŸŽ€
Jangan nak meroyan cakap bukan-bukan tau pasal produk kami jual ni tau..bila cakap 100% herba maknanya dalam kapsul tu founder memang letak segala jenis herba akar kayu SAHAJA dalam tuu..takde aihh nak buat nanya dekat orang ramai letak bahan asing dalam jamu tuu..100% natural!๐Ÿ˜’
๐ŸŽ€
Kapsul kami guna pun jenis yang cepat larut punya dan paling penting Ada halal certificate lagi ..
๐ŸŽ€
Nak citer kebaikan jamu Ni memang tak habis.. so meh ws tyra kalau nk tahu apa2๐Ÿ˜˜
๐ŸŽ€
Tak rugi sangat2 cuba jamu dari #juanitabeauty ni .. sekali cuba mesti nak lagi lagi dan lagi๐Ÿคฃ๐Ÿคฃ
๐Ÿ‘‰๐Ÿป011-28969053
๐Ÿ‘‰๐ŸปJHJ Rm45/80biji
๐Ÿ‘‰๐ŸปJHJP Rm60/80biji
๐Ÿ‘‰๐ŸปPostage Rm8
๐Ÿ‘‰๐ŸปโŒCOD

#jamusegamat #jamujohor #jamuherba #jamuhot #jamuhomemade #jamuherbajuanita #jamuherbajuanitajohor #jamuherbajuanitasegamat #jamuherbajuanitapremium #jamuherbajuanitapremiumjohor #jamuherbajuanitapremiumsegamat #herbaheromalaya #herbaheromalayajohor #herbaheromalayasegamat #serbukajaib #serbukmanjakani
Ramai Yang menanyakan tentang kualiti produk dari jamu dari #juanitabeauty  ni๐Ÿ˜… ๐ŸŽ€ Jangan nak meroyan cakap bukan-bukan tau pasal produk kami jual ni tau..bila cakap 100% herba maknanya dalam kapsul tu founder memang letak segala jenis herba akar kayu SAHAJA dalam tuu..takde aihh nak buat nanya dekat orang ramai letak bahan asing dalam jamu tuu..100% natural!๐Ÿ˜’ ๐ŸŽ€ Kapsul kami guna pun jenis yang cepat larut punya dan paling penting Ada halal certificate lagi .. ๐ŸŽ€ Nak citer kebaikan jamu Ni memang tak habis.. so meh ws tyra kalau nk tahu apa2๐Ÿ˜˜ ๐ŸŽ€ Tak rugi sangat2 cuba jamu dari #juanitabeauty  ni .. sekali cuba mesti nak lagi lagi dan lagi๐Ÿคฃ๐Ÿคฃ ๐Ÿ‘‰๐Ÿป011-28969053 ๐Ÿ‘‰๐ŸปJHJ Rm45/80biji ๐Ÿ‘‰๐ŸปJHJP Rm60/80biji ๐Ÿ‘‰๐ŸปPostage Rm8 ๐Ÿ‘‰๐ŸปโŒCOD #jamusegamat  #jamujohor  #jamuherba  #jamuhot  #jamuhomemade  #jamuherbajuanita  #jamuherbajuanitajohor  #jamuherbajuanitasegamat  #jamuherbajuanitapremium  #jamuherbajuanitapremiumjohor  #jamuherbajuanitapremiumsegamat  #herbaheromalaya  #herbaheromalayajohor  #herbaheromalayasegamat  #serbukajaib  #serbukmanjakani 
๐ŸŒžASSALAMUALAIKOM & SELAMAT PAGI๐ŸŒž
.
.
#FreeGift atau #FreePostage?
.
๐ŸŽRamai yang suka dapat Free Gift..
.
๐ŸŽSo.. Bermula hari ni, setiap pembelian JAMU MANJAKAN SUAMI Kak jamu akan selit Free Gift dalam parcel.
.
๐ŸŒผYang mana satu? #Surprise...
.
.
โคSuka tak? โ˜บ๏ธ
.
๐ŸŒผSebelum sarapan kita makan dulu KAPSUL PERAWAN untuk kesihatan dalaman kita.
.
.
p/s : Suka tak? Kalau suka meh la #tag kawan yang dah kahwin or belum untuk sebarkan post ni.. Muaaahh
.
.
.๐Ÿ’ PZI BEAUTY ๐Ÿ’
.
๐Ÿ’‹Jamu Manjakani ๐Ÿ’Š๐Ÿ’Š Manjakan Suami Mu ๐Ÿ’
.
๐ŸŒท Kecantikan berasaska bahan semulajadi ๐ŸŒท
.
#jamumanjakani #jamumanjakanimanjakansuamimu #jamumantapnenawan #jamumanjakaniasli #jamumanjakaniasli100 #jamuhomemade #jamuhandmade #scrubmulus #scrubmulusmanjakani #scrubmukadanbadan #scrub #serbukjelita #serbukmanjakani #serbukasli #perapat #jerawat #keputihan #kembalidara #ketatdara.
๐ŸŒžASSALAMUALAIKOM & SELAMAT PAGI๐ŸŒž . . #FreeGift  atau #FreePostage ? . ๐ŸŽRamai yang suka dapat Free Gift.. . ๐ŸŽSo.. Bermula hari ni, setiap pembelian JAMU MANJAKAN SUAMI Kak jamu akan selit Free Gift dalam parcel. . ๐ŸŒผYang mana satu? #Surprise ... . . โคSuka tak? โ˜บ๏ธ . ๐ŸŒผSebelum sarapan kita makan dulu KAPSUL PERAWAN untuk kesihatan dalaman kita. . . p/s : Suka tak? Kalau suka meh la #tag  kawan yang dah kahwin or belum untuk sebarkan post ni.. Muaaahh . . .๐Ÿ’ PZI BEAUTY ๐Ÿ’ . ๐Ÿ’‹Jamu Manjakani ๐Ÿ’Š๐Ÿ’Š Manjakan Suami Mu ๐Ÿ’ . ๐ŸŒท Kecantikan berasaska bahan semulajadi ๐ŸŒท . #jamumanjakani  #jamumanjakanimanjakansuamimu  #jamumantapnenawan  #jamumanjakaniasli  #jamumanjakaniasli100  #jamuhomemade  #jamuhandmade  #scrubmulus  #scrubmulusmanjakani  #scrubmukadanbadan  #scrub  #serbukjelita  #serbukmanjakani  #serbukasli  #perapat  #jerawat  #keputihan  #kembalidara  #ketatdara .
Tahukah anda? Dalam Fairy Kisses mengandungi Astaxanthin di mana ianya merupakan agent pemutih berganda turbo dan terbaik pada kulit kita. Nak putih cepat-cepat amalkan Fairy Kisses taw.
.
Astaxanthin juga antioxidant yang baik untuk kulit. Fungsi Astaxanthin adalah seperti mencerahkan kulit, meningkatkan tahap kelembabpan kulit dari dalam dan mengurangkan garis halus pada muka & kedutan di wajah
.
Tahukah anda? 
Astaxanthin 6,000 kali lebih kuat dari Vitamin C. 800 kali lebih kuat dari CoQ10, 550 kali lebih kuat dari Green Tea, 550 kali lebih kuat dari Vitamin E, 17 kali lebih hebat dari Ekstrek Biji Anggur. Selain tu, Astaxanthin juga lebih hebat dan tinggi khasiatnya berbanding Halia, Delima, Kacang Hitam, Bawang Putih, Brokoli, Bayam, Minyak Zaitun, Pisang dan Tomato tau
.
Semua kehabatan Astaxanthin anda boleh dapatkan dalam sebotol Fairy Kisses by Skin Stories ni tau. 
Cepat-cepat contact kami untuk sebotol Collagen Putih Detox Kunyah Pertama di Malaysia ni.
.
Whatsapp 019 979 4414 to order ๐Ÿ“ฒ
COD: Kota Bharu, PC and PCB, Kelantan ๐Ÿš—
.
#cfsw #kelantan #femininewash #hygienewash #pencuciwanita #quputeh #aurawhite #dherbs #kcoly #moodrepublic #vgrip #igshopmalaysia #pembersihwanita #serbukmanjakani #celebrityfemininescrubwash #jsd #sayajualbarangmurah #skinstories #raya2017 #surpriseplannerkelantan #deliverykelantan #deliverykb #codkotabharu #codkb #awalashaariturns36
Tahukah anda? Dalam Fairy Kisses mengandungi Astaxanthin di mana ianya merupakan agent pemutih berganda turbo dan terbaik pada kulit kita. Nak putih cepat-cepat amalkan Fairy Kisses taw. . Astaxanthin juga antioxidant yang baik untuk kulit. Fungsi Astaxanthin adalah seperti mencerahkan kulit, meningkatkan tahap kelembabpan kulit dari dalam dan mengurangkan garis halus pada muka & kedutan di wajah . Tahukah anda? Astaxanthin 6,000 kali lebih kuat dari Vitamin C. 800 kali lebih kuat dari CoQ10, 550 kali lebih kuat dari Green Tea, 550 kali lebih kuat dari Vitamin E, 17 kali lebih hebat dari Ekstrek Biji Anggur. Selain tu, Astaxanthin juga lebih hebat dan tinggi khasiatnya berbanding Halia, Delima, Kacang Hitam, Bawang Putih, Brokoli, Bayam, Minyak Zaitun, Pisang dan Tomato tau . Semua kehabatan Astaxanthin anda boleh dapatkan dalam sebotol Fairy Kisses by Skin Stories ni tau. Cepat-cepat contact kami untuk sebotol Collagen Putih Detox Kunyah Pertama di Malaysia ni. . Whatsapp 019 979 4414 to order ๐Ÿ“ฒ COD: Kota Bharu, PC and PCB, Kelantan ๐Ÿš— . #cfsw  #kelantan  #femininewash  #hygienewash  #pencuciwanita  #quputeh  #aurawhite  #dherbs  #kcoly  #moodrepublic  #vgrip  #igshopmalaysia  #pembersihwanita  #serbukmanjakani  #celebrityfemininescrubwash  #jsd  #sayajualbarangmurah  #skinstories  #raya2017  #surpriseplannerkelantan  #deliverykelantan  #deliverykb  #codkotabharu  #codkb  #awalashaariturns36 
[ SKINCARE TAK CUKUP UNTUK RAWAT MASALAH KULIT MUKA JIKA DALAMAN MASIH KOTOR PENUH TOKSIN ]
.
Asyikkk tempek produk luaran lupa pulak dalaman tak bersih. Mcm mana nak cantik? Hmmmm. .
Jom keluarkan toksin dalam badan supaya tak bazir beli skincare mahal. 
Yes, 99% pengguna skincare menyalahkan skincare tidak berkesan sebab terlupa nak detox dalaman sampai bersih punca tiada kesan pada kulit. .
Ada juga yang salahkan produk collagen putih tak beri kesan putih dengan cepat. 
Aippp, lupa nak detox toksin lah tu puncanya. .
Bila dalaman dah bersih, dah detox, baru kesan putih berganda-ganda mula terpancar pada kulit uolsss tau. .
Tapi, jangan bazir duit beli banyak collagen putih kalau boleh dapat kesan 2 in 1 putih + detox dalam sebotol #FairyKisses sahaja.
.
Yes , jimat , dan kesan yang padu sampai nampak urat hijau. Kami selalu pesan pada pengguna Fairy Kisses, jangan kunyah lebih-lebih, nanti terlebih putih kami tak tanggung. hik hik hik.
.
Whatsapp 019 979 4414 to order ๐Ÿ“ฒ
COD: Kota Bharu, PC and PCB, Kelantan ๐Ÿš—
.
#cfsw #kelantan #femininewash #hygienewash #pencuciwanita #quputeh #aurawhite #dherbs #kcoly #moodrepublic #vgrip #igshopmalaysia #pembersihwanita #serbukmanjakani #celebrityfemininescrubwash #jsd #sayajualbarangmurah #skinstories #raya2017 #surpriseplannerkelantan #deliverykelantan #deliverykb #lofattahlovers #fazurafattahforhsc #vjamu #codkotabharu
[ SKINCARE TAK CUKUP UNTUK RAWAT MASALAH KULIT MUKA JIKA DALAMAN MASIH KOTOR PENUH TOKSIN ] . Asyikkk tempek produk luaran lupa pulak dalaman tak bersih. Mcm mana nak cantik? Hmmmm. . Jom keluarkan toksin dalam badan supaya tak bazir beli skincare mahal. Yes, 99% pengguna skincare menyalahkan skincare tidak berkesan sebab terlupa nak detox dalaman sampai bersih punca tiada kesan pada kulit. . Ada juga yang salahkan produk collagen putih tak beri kesan putih dengan cepat. Aippp, lupa nak detox toksin lah tu puncanya. . Bila dalaman dah bersih, dah detox, baru kesan putih berganda-ganda mula terpancar pada kulit uolsss tau. . Tapi, jangan bazir duit beli banyak collagen putih kalau boleh dapat kesan 2 in 1 putih + detox dalam sebotol #FairyKisses  sahaja. . Yes , jimat , dan kesan yang padu sampai nampak urat hijau. Kami selalu pesan pada pengguna Fairy Kisses, jangan kunyah lebih-lebih, nanti terlebih putih kami tak tanggung. hik hik hik. . Whatsapp 019 979 4414 to order ๐Ÿ“ฒ COD: Kota Bharu, PC and PCB, Kelantan ๐Ÿš— . #cfsw  #kelantan  #femininewash  #hygienewash  #pencuciwanita  #quputeh  #aurawhite  #dherbs  #kcoly  #moodrepublic  #vgrip  #igshopmalaysia  #pembersihwanita  #serbukmanjakani  #celebrityfemininescrubwash  #jsd  #sayajualbarangmurah  #skinstories  #raya2017  #surpriseplannerkelantan  #deliverykelantan  #deliverykb  #lofattahlovers  #fazurafattahforhsc  #vjamu  #codkotabharu 
Kenapa Fairy Kisses #SkinStories super special dari produk putih jenama lain? .
.
+ Fairy Kisses adalah Collagen Putih Detox Kunyah Pertama di Malaysia. Hanya kunyah je dapat putih & detox dgn kombinasi collagen putih + supplement detox.
.
+ Terdapat gabungan buah-buahan mahal seperti Delima, Avocado,Peach dan banyak lagi untuk kecantikkan kulit
.
+ 100% bahan semulajadi, tiada bahan kimia dan tidak merbahayakan buah pinggang seperti produk pemutih kulit jenama lain di pasaran
.
+ Lulus KKM dan selamat digunakan
.
+ Terdapat Astaxanthin yang dapat membantu mencerahkan kulit berkali-kali ganda turbo
.
+ Terdapat semua jenis Vitamin Premix dan semua jenis Mineral Premix. Jadi tidak perlu supplement tambahan lain lagi . Cukup lengkap sebotol Fairy Kisses
.
nak list apa yang special Fairy Kisses ni mmg tak muat ruang caption. Biar Fairy Kisses berbicara pada kulit uolsss taw .
.
Whatsapp 019 979 4414 to order ๐Ÿ“ฒ
COD: Kota Bharu, PC and PCB, Kelantan ๐Ÿš—
.
#cfsw #kelantan #femininewash #hygienewash #pencuciwanita #quputeh #aurawhite #dherbs #kcoly #moodrepublic #vgrip #igshopmalaysia #pembersihwanita #serbukmanjakani #celebrityfemininescrubwash #jsd #sayajualbarangmurah #skinstories #raya2017 #surpriseplannerkelantan #deliverykelantan #deliverykb #lofattahlovers
Kenapa Fairy Kisses #SkinStories  super special dari produk putih jenama lain? . . + Fairy Kisses adalah Collagen Putih Detox Kunyah Pertama di Malaysia. Hanya kunyah je dapat putih & detox dgn kombinasi collagen putih + supplement detox. . + Terdapat gabungan buah-buahan mahal seperti Delima, Avocado,Peach dan banyak lagi untuk kecantikkan kulit . + 100% bahan semulajadi, tiada bahan kimia dan tidak merbahayakan buah pinggang seperti produk pemutih kulit jenama lain di pasaran . + Lulus KKM dan selamat digunakan . + Terdapat Astaxanthin yang dapat membantu mencerahkan kulit berkali-kali ganda turbo . + Terdapat semua jenis Vitamin Premix dan semua jenis Mineral Premix. Jadi tidak perlu supplement tambahan lain lagi . Cukup lengkap sebotol Fairy Kisses . nak list apa yang special Fairy Kisses ni mmg tak muat ruang caption. Biar Fairy Kisses berbicara pada kulit uolsss taw . . Whatsapp 019 979 4414 to order ๐Ÿ“ฒ COD: Kota Bharu, PC and PCB, Kelantan ๐Ÿš— . #cfsw  #kelantan  #femininewash  #hygienewash  #pencuciwanita  #quputeh  #aurawhite  #dherbs  #kcoly  #moodrepublic  #vgrip  #igshopmalaysia  #pembersihwanita  #serbukmanjakani  #celebrityfemininescrubwash  #jsd  #sayajualbarangmurah  #skinstories  #raya2017  #surpriseplannerkelantan  #deliverykelantan  #deliverykb  #lofattahlovers 
Jom sportcek rahim anda?Rasa-rasa anda boleh terlepas tak daripada masalah macam ni?

Ada lagi yang tak faham apa itu tujuan "pembersihan rahim" anda adalah orang pertama yang wajib kena cuba tau.Sebab hanya dengan cara ini anda akan lebih jelas dan faham bagaimana yang dimaksudkan kotoran daripada dalaman kita.Awak ni sekarang kalau tak tengok contoh dia macam mana susah nak faham.
.
So bila dah tengok macam ni baru nak faham. Yang ini antara keputihan yang dah kering (dah terlampau lama) dalam pangkal rahim kita.Tak ampuh nak berkerak dah.Dah terlampau teruk.Yang ini sampai masa nak bagi effect berbau dan gatal je lagi tau. Kuman aktif pun pilih-pilih tempat nak duduk sekarang ni.Awak kalau awak tak cuba mulakan penjagaan ini memang sampai ke sudah awak takkan tahu bagaimana pula kekotoran yang bersarang pada dalaman awak.
.
Asyik tengok orang punya pun tak sudah tau, cuba-cubalah ikhtiar juga agar benar awak juga dapat merasa manfaat terbaik ini.Tapi jangan terkejut pula jika awak punya alien tu nanti lebih teruk daripada mereka ini semua. Jangan terlalu confident masalah kita ini biasa-biasa sahaja.Tak perlu gopoh nak cegah pun,biarlah dulu.Nantilah dulu,tak sampai masa lagi la lambat lagi nak kahwin. .
Tudia masing-masing punya alasan kan?Tak tunggu nak kahwin baru nak jaga adik-adik. Kenapa tak fikir untuk keselesaan diri awak sendiri dulu?Kalau fikir nak kahwin baru nak cegah minta maaflah tak dan nak cover cepat-cepat masalah awak punya.๐Ÿ˜ทTindakan last minute hanya merugikan.Nanti adalah yang tanya kenapa amal semalam tak ada perubahan pun lagi?Esok dah nak kahwin ni,ataupun baru kahwin ni malulah dengan suami.Haa kak aida hempuk awak dengan senduk tau.
.
Bila buat tindakan last minute kami juga yang jadi mangsa paksaan awak ya.Itulah dari dulu kami cakap sepatah awak dah jawab 10 patah.Sekarang bila dah bersuami baru awak nak patah hati dengan masalah dalaman awak sendiri kan?Apa rasa sekarang?Cuba ingat balik betul 100% tak apa yang kami bagitahu dengan awak alami sekarang? #tanyajurr๐Ÿ˜†

WhatAssp +60145269195
WhatAssp +60145269195

#sellermanjakani #manjakaniasli #sabunmanjakani #serbukmanjakani
Jom sportcek rahim anda?Rasa-rasa anda boleh terlepas tak daripada masalah macam ni? Ada lagi yang tak faham apa itu tujuan "pembersihan rahim" anda adalah orang pertama yang wajib kena cuba tau.Sebab hanya dengan cara ini anda akan lebih jelas dan faham bagaimana yang dimaksudkan kotoran daripada dalaman kita.Awak ni sekarang kalau tak tengok contoh dia macam mana susah nak faham. . So bila dah tengok macam ni baru nak faham. Yang ini antara keputihan yang dah kering (dah terlampau lama) dalam pangkal rahim kita.Tak ampuh nak berkerak dah.Dah terlampau teruk.Yang ini sampai masa nak bagi effect berbau dan gatal je lagi tau. Kuman aktif pun pilih-pilih tempat nak duduk sekarang ni.Awak kalau awak tak cuba mulakan penjagaan ini memang sampai ke sudah awak takkan tahu bagaimana pula kekotoran yang bersarang pada dalaman awak. . Asyik tengok orang punya pun tak sudah tau, cuba-cubalah ikhtiar juga agar benar awak juga dapat merasa manfaat terbaik ini.Tapi jangan terkejut pula jika awak punya alien tu nanti lebih teruk daripada mereka ini semua. Jangan terlalu confident masalah kita ini biasa-biasa sahaja.Tak perlu gopoh nak cegah pun,biarlah dulu.Nantilah dulu,tak sampai masa lagi la lambat lagi nak kahwin. . Tudia masing-masing punya alasan kan?Tak tunggu nak kahwin baru nak jaga adik-adik. Kenapa tak fikir untuk keselesaan diri awak sendiri dulu?Kalau fikir nak kahwin baru nak cegah minta maaflah tak dan nak cover cepat-cepat masalah awak punya.๐Ÿ˜ทTindakan last minute hanya merugikan.Nanti adalah yang tanya kenapa amal semalam tak ada perubahan pun lagi?Esok dah nak kahwin ni,ataupun baru kahwin ni malulah dengan suami.Haa kak aida hempuk awak dengan senduk tau. . Bila buat tindakan last minute kami juga yang jadi mangsa paksaan awak ya.Itulah dari dulu kami cakap sepatah awak dah jawab 10 patah.Sekarang bila dah bersuami baru awak nak patah hati dengan masalah dalaman awak sendiri kan?Apa rasa sekarang?Cuba ingat balik betul 100% tak apa yang kami bagitahu dengan awak alami sekarang? #tanyajurr ๐Ÿ˜† WhatAssp +60145269195 WhatAssp +60145269195 #sellermanjakani  #manjakaniasli  #sabunmanjakani  #serbukmanjakani 
[WANITA  HANYA CANTIK DIMUKA SAHAJA??]
.
Wanita selalu sebut nak cantik.
Wanita selalu sebut nak kulit muka glowing.
Wanita selalu sebut nak kulit muka bebas jerawat.
Wanita selalu sebut nak kulit muka putih melepak macam tepung.
Wanita selalu sebut nak kulit muka flaw to the less. .
Adakah wanita diluar sana perasan? Para wanita jarang sebut nak BERSIH ? .
Wanita tak selalu sebut aku nak RAWAT 
KE PU TI HA N .
Wanita tak selalu sebut aku nak RAWAT
KE GA TA LA N .
Wanita tak selalu sebut aku nak RAWAT
BAU CIK BUNGA .
Wanita tak selalu sebut aku nak RAWAT 
KEGELAPAN pada CIK BUNGA. 
Wanita tak selalu sebut aku nak BERSIHKAN CIK BUNGA supaya sihat & cantik seiring dengan kecantikkan dimuka. .
Kenapa kalau tak cantik dimuka para wanita malu tapi jika pada Cik Bunga wanita biarkan? .
Sebab muka orang nampak.
Kebersihan Cik Bunga tiada siapa tahu . 
Biar sendiri tanggung Cik Bunga yang tidak bersih & sihat. Janji muka cantik & glowing. 
Ingat. Biar cantik luaran, bersih dalaman. .
Laburkan sedikit $$ untuk kebersihan Cik Bunga. Jangan skincare RM 300 , pembersih Cik Bunga RM 3.00. ๐Ÿ˜Š
.
Whatsapp 019 979 4414 to order ๐Ÿ“ฒ
COD: Kota Bharu, PC and PCB, Kelantan ๐Ÿš—
.
#cfsw #kelantan #femininewash #hygienewash #pencuciwanita #quputeh #aurawhite #dherbs #kcoly #moodrepublic #vgrip #igshopmalaysia #pembersihwanita #serbukmanjakani #celebrityfemininescrubwash #jsd #sayajualbarangmurah #skinstories #raya2017 #surpriseplannerkelantan #deliverykelantan #deliverykb #lofattahlovers #fazurafattahforhsc #vjamu #instantshawl #brownieskb #kb #pcb #pc
[WANITA HANYA CANTIK DIMUKA SAHAJA??] . Wanita selalu sebut nak cantik. Wanita selalu sebut nak kulit muka glowing. Wanita selalu sebut nak kulit muka bebas jerawat. Wanita selalu sebut nak kulit muka putih melepak macam tepung. Wanita selalu sebut nak kulit muka flaw to the less. . Adakah wanita diluar sana perasan? Para wanita jarang sebut nak BERSIH ? . Wanita tak selalu sebut aku nak RAWAT KE PU TI HA N . Wanita tak selalu sebut aku nak RAWAT KE GA TA LA N . Wanita tak selalu sebut aku nak RAWAT BAU CIK BUNGA . Wanita tak selalu sebut aku nak RAWAT KEGELAPAN pada CIK BUNGA. Wanita tak selalu sebut aku nak BERSIHKAN CIK BUNGA supaya sihat & cantik seiring dengan kecantikkan dimuka. . Kenapa kalau tak cantik dimuka para wanita malu tapi jika pada Cik Bunga wanita biarkan? . Sebab muka orang nampak. Kebersihan Cik Bunga tiada siapa tahu . Biar sendiri tanggung Cik Bunga yang tidak bersih & sihat. Janji muka cantik & glowing. Ingat. Biar cantik luaran, bersih dalaman. . Laburkan sedikit $$ untuk kebersihan Cik Bunga. Jangan skincare RM 300 , pembersih Cik Bunga RM 3.00. ๐Ÿ˜Š . Whatsapp 019 979 4414 to order ๐Ÿ“ฒ COD: Kota Bharu, PC and PCB, Kelantan ๐Ÿš— . #cfsw  #kelantan  #femininewash  #hygienewash  #pencuciwanita  #quputeh  #aurawhite  #dherbs  #kcoly  #moodrepublic  #vgrip  #igshopmalaysia  #pembersihwanita  #serbukmanjakani  #celebrityfemininescrubwash  #jsd  #sayajualbarangmurah  #skinstories  #raya2017  #surpriseplannerkelantan  #deliverykelantan  #deliverykb  #lofattahlovers  #fazurafattahforhsc  #vjamu  #instantshawl  #brownieskb  #kb  #pcb  #pc 
BUKAN !!!
BUKAN !!!
BUKAN Pembersih Wanita biasa-biasa ni.
BUKAN Pembersih Cikai punyaa.
BUKAN Pembersih Clichรจ yang bersepah di pasaran. .
Apa yang lain? ๐Ÿค”
.
Celebrity Feminine Scrub Wash Pembersih Wanita SCRUB PERTAMA di MALAYSIA. .
Pembersih Wanita PALING WANGI di Malaysia.
.
Pembersih Wanita CFSW bersifat MERAWAT sampai akar umbi. .
Pembersih Wanita paling sejuk dingin di Malaysia. .
Kalau rasa nak spray perfume kat Cik Bunga, cuci Cik Bunga dgn CFSW. Ya Allah terlajaks wangi sampai satu toilet boleh bau . Kalau rumah dekat dgn jiran, rumah dia pun boleh sampai.
.
Kalau rasa perlukan masker utk Cik Bunga, cuci Cik Bunga dgn CFSW sbb CFSW dh ada scrub lembut & halus utk cerah & pinkishkan Cik Bunga sampai terlajak putehhh
.
Kalau rasa nak rawat masalah Keputihan, Bau, Gatal-Gatal Cik Bunga, cuci dgn CFSW sbb CFSW rawat Masalah Cik Bunga SEPANTAS 3 HARI .
Tak ke ALL IN ONE? Buat apa bayar lebih. Sila jadi pengguna bijak pliss. 
Mcm mana nak jd pengguna bijak? 
Laburkan sedikit $$ utk sebotol CELEBRITY FEMININE SCRUB WASH . 
Ehhh, lupa nak bagitahu. 
Untuk tiga hingga empat bulan ni. Jimat. Pump pump tak habis-habis ๐Ÿ˜‚.
.
Whatsapp 019 979 4414 to order ๐Ÿ“ฒ
COD: Kota Bharu, PC and PCB, Kelantan ๐Ÿš—
.
#cfsw #kelantan #femininewash #hygienewash #pencuciwanita #quputeh #aurawhite #dherbs #kcoly #moodrepublic #vgrip #igshopmalaysia #pembersihwanita #serbukmanjakani #celebrityfemininescrubwash #jsd #sayajualbarangmurah #skinstories #raya2017 #surpriseplannerkelantan #deliverykelantan #deliverykb #lofattahlovers #fazurafattahforhsc #vjamu #instantshawl #brownieskb #kb #pcb #pc
BUKAN !!! BUKAN !!! BUKAN Pembersih Wanita biasa-biasa ni. BUKAN Pembersih Cikai punyaa. BUKAN Pembersih Clichรจ yang bersepah di pasaran. . Apa yang lain? ๐Ÿค” . Celebrity Feminine Scrub Wash Pembersih Wanita SCRUB PERTAMA di MALAYSIA. . Pembersih Wanita PALING WANGI di Malaysia. . Pembersih Wanita CFSW bersifat MERAWAT sampai akar umbi. . Pembersih Wanita paling sejuk dingin di Malaysia. . Kalau rasa nak spray perfume kat Cik Bunga, cuci Cik Bunga dgn CFSW. Ya Allah terlajaks wangi sampai satu toilet boleh bau . Kalau rumah dekat dgn jiran, rumah dia pun boleh sampai. . Kalau rasa perlukan masker utk Cik Bunga, cuci Cik Bunga dgn CFSW sbb CFSW dh ada scrub lembut & halus utk cerah & pinkishkan Cik Bunga sampai terlajak putehhh . Kalau rasa nak rawat masalah Keputihan, Bau, Gatal-Gatal Cik Bunga, cuci dgn CFSW sbb CFSW rawat Masalah Cik Bunga SEPANTAS 3 HARI . Tak ke ALL IN ONE? Buat apa bayar lebih. Sila jadi pengguna bijak pliss. Mcm mana nak jd pengguna bijak? Laburkan sedikit $$ utk sebotol CELEBRITY FEMININE SCRUB WASH . Ehhh, lupa nak bagitahu. Untuk tiga hingga empat bulan ni. Jimat. Pump pump tak habis-habis ๐Ÿ˜‚. . Whatsapp 019 979 4414 to order ๐Ÿ“ฒ COD: Kota Bharu, PC and PCB, Kelantan ๐Ÿš— . #cfsw  #kelantan  #femininewash  #hygienewash  #pencuciwanita  #quputeh  #aurawhite  #dherbs  #kcoly  #moodrepublic  #vgrip  #igshopmalaysia  #pembersihwanita  #serbukmanjakani  #celebrityfemininescrubwash  #jsd  #sayajualbarangmurah  #skinstories  #raya2017  #surpriseplannerkelantan  #deliverykelantan  #deliverykb  #lofattahlovers  #fazurafattahforhsc  #vjamu  #instantshawl  #brownieskb  #kb  #pcb  #pc 
Jernih? Kuning? ke Hijau? ke sampai HITAM ? ๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚
.
Ishhhh. 
Apa yang hijau kuning hitam ?๐Ÿ˜‚
.
Check !!
Check !!
Keputihan anda tahap mana?
.
Keputihan normal warna jernih sahaja.
Colour lain dh tahap tak normal tau.
.
Nnt mula lah datang bau tak menyenangkan area Cik Bunga .
Mula lah gatal-gatal sampai tergaru-garu tu.
Mula lah sampai penyakit itu ini datang.
.
Time tu, baru nak sibokk cari penawar. Bila muka naik jerawat sikit kecoh sampai kerumah jiran. 
Malu sampai terus lelaju ke spa buat facial utk rawat.
.
Bukan muka je kena guna pencuci KHAS. 
Cik Bunga pun kena guna pencuci KHAS. .
Bukan muka je kena buat facial sampai puteh mcm dinding.
Cik Bunga pun kena cerahkan jugak tau. .
Setiap wanita wajib ada pembersih wanita KHAS utk penjagaan Cik Bunga.
.
Kebersihan Cik Bunga bermula dari diri sendiri yang kena pandai jaga.
Cik Bunga pun sensitippp macam kulit muka. 
Cantik Luar, Biar Bersih Dalaman .
Psttt, nak pilih pembersih wanita kena yg terbaik. Yang pH-nya sesuai. Yang bersifat merawat. .
Bukan yang cikai. 
Bukan yang di pasar malam. 
Bukan yang RM 5.00.
.
Laburkan sedikit $$ utk pembersih wanita yg terbaik mcm Celebrity Feminine Scrub Wash tau. Baru puas hati sampai akar umbi. ๐Ÿ˜Œ๐Ÿ‘
.
Whatsapp 019 979 4414 to order ๐Ÿ“ฒ
COD: Kota Bharu, PC and PCB, Kelantan ๐Ÿš—
.
#cfsw #kelantan #femininewash #hygienewash #pencuciwanita #quputeh #aurawhite #dherbs #kcoly #moodrepublic #vgrip #igshopmalaysia #pembersihwanita #serbukmanjakani #celebrityfemininescrubwash #jsd #sayajualbarangmurah #skinstories #raya2017 #surpriseplannerkelantan #deliverykelantan #deliverykb #lofattahlovers #fazurafattahforhsc #vjamu #instantshawl #brownieskb #bellaastillah #aliffaziz
Jernih? Kuning? ke Hijau? ke sampai HITAM ? ๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚ . Ishhhh. Apa yang hijau kuning hitam ?๐Ÿ˜‚ . Check !! Check !! Keputihan anda tahap mana? . Keputihan normal warna jernih sahaja. Colour lain dh tahap tak normal tau. . Nnt mula lah datang bau tak menyenangkan area Cik Bunga . Mula lah gatal-gatal sampai tergaru-garu tu. Mula lah sampai penyakit itu ini datang. . Time tu, baru nak sibokk cari penawar. Bila muka naik jerawat sikit kecoh sampai kerumah jiran. Malu sampai terus lelaju ke spa buat facial utk rawat. . Bukan muka je kena guna pencuci KHAS. Cik Bunga pun kena guna pencuci KHAS. . Bukan muka je kena buat facial sampai puteh mcm dinding. Cik Bunga pun kena cerahkan jugak tau. . Setiap wanita wajib ada pembersih wanita KHAS utk penjagaan Cik Bunga. . Kebersihan Cik Bunga bermula dari diri sendiri yang kena pandai jaga. Cik Bunga pun sensitippp macam kulit muka. Cantik Luar, Biar Bersih Dalaman . Psttt, nak pilih pembersih wanita kena yg terbaik. Yang pH-nya sesuai. Yang bersifat merawat. . Bukan yang cikai. Bukan yang di pasar malam. Bukan yang RM 5.00. . Laburkan sedikit $$ utk pembersih wanita yg terbaik mcm Celebrity Feminine Scrub Wash tau. Baru puas hati sampai akar umbi. ๐Ÿ˜Œ๐Ÿ‘ . Whatsapp 019 979 4414 to order ๐Ÿ“ฒ COD: Kota Bharu, PC and PCB, Kelantan ๐Ÿš— . #cfsw  #kelantan  #femininewash  #hygienewash  #pencuciwanita  #quputeh  #aurawhite  #dherbs  #kcoly  #moodrepublic  #vgrip  #igshopmalaysia  #pembersihwanita  #serbukmanjakani  #celebrityfemininescrubwash  #jsd  #sayajualbarangmurah  #skinstories  #raya2017  #surpriseplannerkelantan  #deliverykelantan  #deliverykb  #lofattahlovers  #fazurafattahforhsc  #vjamu  #instantshawl  #brownieskb  #bellaastillah  #aliffaziz 
#feedbackcustomer
#kapsulperawanmanjakani
#sengguguthilang
.
โœ”NO PANTYLINER
.
โœ”SENGGUGUT HILANG
.
๐ŸŒผSOO APE TUNGGU LAGI..
.
๐ŸŒผTAKKAN NAK TENGOK JEE KAN..
.
๐ŸŒผMEH TRY KAPSUL PERAWAN MANJAKANI MANJAKAN SUAMI MU
.
==========
CARA ORDER
==========
.
๐Ÿ“ฒ kak jamu 0169167934
.
.๐Ÿ’ PZI BEAUTY ๐Ÿ’
.
๐Ÿ’‹Jamu Manjakani ๐Ÿ’Š๐Ÿ’Š Manjakan Suami Mu ๐Ÿ’
.
๐ŸŒท Kecantikan berasaska bahan semulajadi ๐ŸŒท
.
#jamumanjakani #jamumanjakanimanjakansuamimu #jamumantapnenawan #jamumanjakaniasli #jamumanjakaniasli100 #jamuhomemade #jamuhandmade #scrubmulus #scrubmulusmanjakani #scrubmukadanbadan #scrub #serbukjelita #serbukmanjakani #serbukasli #perapat #jerawat #keputihan #kembalidara #ketatdara.
#feedbackcustomer  #kapsulperawanmanjakani  #sengguguthilang  . โœ”NO PANTYLINER . โœ”SENGGUGUT HILANG . ๐ŸŒผSOO APE TUNGGU LAGI.. . ๐ŸŒผTAKKAN NAK TENGOK JEE KAN.. . ๐ŸŒผMEH TRY KAPSUL PERAWAN MANJAKANI MANJAKAN SUAMI MU . ========== CARA ORDER ========== . ๐Ÿ“ฒ kak jamu 0169167934 . .๐Ÿ’ PZI BEAUTY ๐Ÿ’ . ๐Ÿ’‹Jamu Manjakani ๐Ÿ’Š๐Ÿ’Š Manjakan Suami Mu ๐Ÿ’ . ๐ŸŒท Kecantikan berasaska bahan semulajadi ๐ŸŒท . #jamumanjakani  #jamumanjakanimanjakansuamimu  #jamumantapnenawan  #jamumanjakaniasli  #jamumanjakaniasli100  #jamuhomemade  #jamuhandmade  #scrubmulus  #scrubmulusmanjakani  #scrubmukadanbadan  #scrub  #serbukjelita  #serbukmanjakani  #serbukasli  #perapat  #jerawat  #keputihan  #kembalidara  #ketatdara .
#feedbackcustomer
#kapsulperawanmanjakani
#sengguguthilang
.
โœ”PERIOD TAK RASE SAKIT LANGSUNG
.
โœ”HUSBAND TAK PERCAYA TENGAH PERIOD
.
โœ”BARU SEBOTOL DAH NAMPAK KESAN
.
๐ŸŒผHAAA NAMPAK TAK KESAN AMALKAN KAPSUL PERAWAN MANJAKANI NI..
.
๐ŸŒผSOO APE TUNGGU LAGI CEPAT-CEPAT ORDER
.
๐ŸŒผCONFIRM PUAS HATII
.
==========
CARA ORDER
==========
.
๐Ÿ“ฒ kak jamu 0169167934
.
.๐Ÿ’ PZI BEAUTY ๐Ÿ’
.
๐Ÿ’‹Jamu Manjakani ๐Ÿ’Š๐Ÿ’Š Manjakan Suami Mu ๐Ÿ’
.
๐ŸŒท Kecantikan berasaska bahan semulajadi ๐ŸŒท
.
#jamumanjakani #jamumanjakanimanjakansuamimu #jamumantapnenawan #jamumanjakaniasli #jamumanjakaniasli100 #jamuhomemade #jamuhandmade #scrubmulus #scrubmulusmanjakani #scrubmukadanbadan #scrub #serbukjelita #serbukmanjakani #serbukasli #perapat #jerawat #keputihan #kembalidara #ketatdara.
#feedbackcustomer  #kapsulperawanmanjakani  #sengguguthilang  . โœ”PERIOD TAK RASE SAKIT LANGSUNG . โœ”HUSBAND TAK PERCAYA TENGAH PERIOD . โœ”BARU SEBOTOL DAH NAMPAK KESAN . ๐ŸŒผHAAA NAMPAK TAK KESAN AMALKAN KAPSUL PERAWAN MANJAKANI NI.. . ๐ŸŒผSOO APE TUNGGU LAGI CEPAT-CEPAT ORDER . ๐ŸŒผCONFIRM PUAS HATII . ========== CARA ORDER ========== . ๐Ÿ“ฒ kak jamu 0169167934 . .๐Ÿ’ PZI BEAUTY ๐Ÿ’ . ๐Ÿ’‹Jamu Manjakani ๐Ÿ’Š๐Ÿ’Š Manjakan Suami Mu ๐Ÿ’ . ๐ŸŒท Kecantikan berasaska bahan semulajadi ๐ŸŒท . #jamumanjakani  #jamumanjakanimanjakansuamimu  #jamumantapnenawan  #jamumanjakaniasli  #jamumanjakaniasli100  #jamuhomemade  #jamuhandmade  #scrubmulus  #scrubmulusmanjakani  #scrubmukadanbadan  #scrub  #serbukjelita  #serbukmanjakani  #serbukasli  #perapat  #jerawat  #keputihan  #kembalidara  #ketatdara .
๐Ÿ˜ฉ๐Ÿ˜ฉSENGGUGUT??๐Ÿ˜ฉ๐Ÿ˜ฉ .
ATASINYA DENGAN MENGAMALKAN KAPSUL PERAWAN MANJAKANI
.
.
DAH RAMAI YANG CUBA..
.
.
ANDA BILA LAGI??
.
.
==========
CARA ORDER
==========
.
๐Ÿ“ฒ kak jamu 0169167934
.
.๐Ÿ’ PZI BEAUTY ๐Ÿ’
.
๐Ÿ’‹Jamu Manjakani ๐Ÿ’Š๐Ÿ’Š Manjakan Suami Mu ๐Ÿ’
.
๐ŸŒท Kecantikan berasaska bahan semulajadi ๐ŸŒท
.
#jamumanjakani #jamumanjakanimanjakansuamimu #jamumantapnenawan #jamumanjakaniasli #jamumanjakaniasli100 #jamuhomemade #jamuhandmade #scrubmulus #scrubmulusmanjakani #scrubmukadanbadan #scrub #serbukjelita #serbukmanjakani #serbukasli #perapat #jerawat #keputihan #kembalidara #ketatdara.
๐Ÿ˜ฉ๐Ÿ˜ฉSENGGUGUT??๐Ÿ˜ฉ๐Ÿ˜ฉ . ATASINYA DENGAN MENGAMALKAN KAPSUL PERAWAN MANJAKANI . . DAH RAMAI YANG CUBA.. . . ANDA BILA LAGI?? . . ========== CARA ORDER ========== . ๐Ÿ“ฒ kak jamu 0169167934 . .๐Ÿ’ PZI BEAUTY ๐Ÿ’ . ๐Ÿ’‹Jamu Manjakani ๐Ÿ’Š๐Ÿ’Š Manjakan Suami Mu ๐Ÿ’ . ๐ŸŒท Kecantikan berasaska bahan semulajadi ๐ŸŒท . #jamumanjakani  #jamumanjakanimanjakansuamimu  #jamumantapnenawan  #jamumanjakaniasli  #jamumanjakaniasli100  #jamuhomemade  #jamuhandmade  #scrubmulus  #scrubmulusmanjakani  #scrubmukadanbadan  #scrub  #serbukjelita  #serbukmanjakani  #serbukasli  #perapat  #jerawat  #keputihan  #kembalidara  #ketatdara .
Stok Vitamin C TERHAD! Berminat boleh order sekarang. Confirm with payment. 
_
Bina jenama anda sendiri dengan JJS sekarang kerana kami menawarkan produk yang murah dan BERKUALITI 100 % BERKESAN! Yang penting MURAH! Jom Whatsapp sekarang ๐Ÿ“ฒ
_
๐Ÿ“ฃJJS menjanjikan anda produk yang:
๐Ÿ’ฏ MURAH
๐Ÿ’ฏ JIMAT
๐Ÿ’ฏ MOQ RENDAH
๐Ÿ’ฏ ORIGINAL
๐Ÿ’ฏ PRODUK BERKUALITI
๐Ÿ’ฏ PRODUK BERKESAN
_
Antara produk yang JJS sediakan:
โœ… Serbuk Vitamin C
โœ… Kapsul Manjakani
โœ… Serbuk Manjakani
โœ… Maajun
โœ… Daun Senna (Slimming Tea)
_
Berminat direct whatsapp ๐Ÿ“ฒ 017 506 5546 for fast reply ๐Ÿ˜€ 
_
#jenamasendiri #produkjenamasendiri #krimkilomurah #krimkiloborong #krimkilojenamasendiri #krimkilo #rebrand #brandsendiri #moqrendah #vitamincpowder #serbukvitaminc #vitamincrosehip #serbukmanjakani #whiteningbooster #cerahberseri #kapsulmanjakani #botolkapsul #jenamasendirikrimkilo #botolplastik  #detoks #vitamincmurah #serbukvitamincmurah #serbukvitamincborong #serbukvitaminckilo #slimmingtea #tehkurus #manjakani #maajun #daunsenna #vitaminc 
_
PERHATIANโ—๏ธ
๐Ÿšซ Bukan produk kilo
โ€ผ๏ธ T&C Apply
Stok Vitamin C TERHAD! Berminat boleh order sekarang. Confirm with payment. _ Bina jenama anda sendiri dengan JJS sekarang kerana kami menawarkan produk yang murah dan BERKUALITI 100 % BERKESAN! Yang penting MURAH! Jom Whatsapp sekarang ๐Ÿ“ฒ _ ๐Ÿ“ฃJJS menjanjikan anda produk yang: ๐Ÿ’ฏ MURAH ๐Ÿ’ฏ JIMAT ๐Ÿ’ฏ MOQ RENDAH ๐Ÿ’ฏ ORIGINAL ๐Ÿ’ฏ PRODUK BERKUALITI ๐Ÿ’ฏ PRODUK BERKESAN _ Antara produk yang JJS sediakan: โœ… Serbuk Vitamin C โœ… Kapsul Manjakani โœ… Serbuk Manjakani โœ… Maajun โœ… Daun Senna (Slimming Tea) _ Berminat direct whatsapp ๐Ÿ“ฒ 017 506 5546 for fast reply ๐Ÿ˜€ _ #jenamasendiri  #produkjenamasendiri  #krimkilomurah  #krimkiloborong  #krimkilojenamasendiri  #krimkilo  #rebrand  #brandsendiri  #moqrendah  #vitamincpowder  #serbukvitaminc  #vitamincrosehip  #serbukmanjakani  #whiteningbooster  #cerahberseri  #kapsulmanjakani  #botolkapsul  #jenamasendirikrimkilo  #botolplastik  #detoks  #vitamincmurah  #serbukvitamincmurah  #serbukvitamincborong  #serbukvitaminckilo  #slimmingtea  #tehkurus  #manjakani  #maajun  #daunsenna  #vitaminc  _ PERHATIANโ—๏ธ ๐Ÿšซ Bukan produk kilo โ€ผ๏ธ T&C Apply
Dari sibuk habiskan duit beli pantyliner setiap hari. Sbb keputihan asyik meleleh .
Sebulan dah berapa puluh duit utk pantyliner dah awak labur? Tak pun, boleh sampai ratus-ratus sbb keputihan kronik tahap gaban. ๐ŸŒš
.
Ishhh. Tahukah anda ? Wanita normal pakai pantyliner/tuala wanita time dtg bulan je.
.
Wanita tidak normal je pakai pantyliner sebab keputihan๐Ÿ˜น.
.
Awak normal ke tidak? ๐Ÿ˜Œ
.
Bila keputihan, kena R A W A T . Rawat sampai akar umbi. Sampai pulih. Sampai kering & bersih. .
Jom PM kami, tanya mcm mana nak bersih dan bebas pantyliner sepantas 3 hari. .
Tak perlu labur banyak duit.
Cukup sekadar utk sebotol Celebrity Feminine Scrub Wash. 
ALL in ONE. .
If korang tak percaya, kami berjaya dapat lebih 500 testimoni KEPUTIHAN, KEGATALAN & BAU Cik Bunga CLEAR CLEAR CLEAR tak sampai CFSW tinggal separuh pun. Di wall kami pun bersepah feedback cust puas hati 100% puas hati.
.
Yup. Pilih pembersih wanita yang bersifat merawat mcm CFSW. .
CFSW rawat sampai akar umbi. Sampai keputihan yang bertukar hijau tu kering dan tak wujud lagi. ๐Ÿ˜‹
Jom, Rawat Masalah Cik Bunga, Sambil Cik Bunga Ber-spa dgn Pembersih Wanita Scrub Pertama di Malaysia ni๐Ÿค—
.
Whatsapp 019 979 4414 to order ๐Ÿ“ฒ
COD: Kota Bharu, PC and PCB, Kelantan ๐Ÿš—
.
#cfsw #kelantan #femininewash #hygienewash #pencuciwanita #quputeh #aurawhite #dherbs #kcoly #moodrepublic #vgrip #igshopmalaysia #pembersihwanita #serbukmanjakani #celebrityfemininescrubwash #jsd #sayajualbarangmurah #skinstories #raya2017 #surpriseplannerkelantan #deliverykelantan #deliverykb #lofattahlovers #fazurafattahforhsc #vjamu #instantshawl #brownieskb #kb #pcb #pc
Dari sibuk habiskan duit beli pantyliner setiap hari. Sbb keputihan asyik meleleh . Sebulan dah berapa puluh duit utk pantyliner dah awak labur? Tak pun, boleh sampai ratus-ratus sbb keputihan kronik tahap gaban. ๐ŸŒš . Ishhh. Tahukah anda ? Wanita normal pakai pantyliner/tuala wanita time dtg bulan je. . Wanita tidak normal je pakai pantyliner sebab keputihan๐Ÿ˜น. . Awak normal ke tidak? ๐Ÿ˜Œ . Bila keputihan, kena R A W A T . Rawat sampai akar umbi. Sampai pulih. Sampai kering & bersih. . Jom PM kami, tanya mcm mana nak bersih dan bebas pantyliner sepantas 3 hari. . Tak perlu labur banyak duit. Cukup sekadar utk sebotol Celebrity Feminine Scrub Wash. ALL in ONE. . If korang tak percaya, kami berjaya dapat lebih 500 testimoni KEPUTIHAN, KEGATALAN & BAU Cik Bunga CLEAR CLEAR CLEAR tak sampai CFSW tinggal separuh pun. Di wall kami pun bersepah feedback cust puas hati 100% puas hati. . Yup. Pilih pembersih wanita yang bersifat merawat mcm CFSW. . CFSW rawat sampai akar umbi. Sampai keputihan yang bertukar hijau tu kering dan tak wujud lagi. ๐Ÿ˜‹ Jom, Rawat Masalah Cik Bunga, Sambil Cik Bunga Ber-spa dgn Pembersih Wanita Scrub Pertama di Malaysia ni๐Ÿค— . Whatsapp 019 979 4414 to order ๐Ÿ“ฒ COD: Kota Bharu, PC and PCB, Kelantan ๐Ÿš— . #cfsw  #kelantan  #femininewash  #hygienewash  #pencuciwanita  #quputeh  #aurawhite  #dherbs  #kcoly  #moodrepublic  #vgrip  #igshopmalaysia  #pembersihwanita  #serbukmanjakani  #celebrityfemininescrubwash  #jsd  #sayajualbarangmurah  #skinstories  #raya2017  #surpriseplannerkelantan  #deliverykelantan  #deliverykb  #lofattahlovers  #fazurafattahforhsc  #vjamu  #instantshawl  #brownieskb  #kb  #pcb  #pc 
Hasil rebusan air manjakani asli pekat.

Yang tegar akan minum. Tapi i ols guna ni masa berpantang. Yang pekat ni dijadikan pati.

Bila nk guna baru cmpur dgn air suam.

Sempat la 3-4 hari guna.

Nak rawat luka dari dalam tu Dilla mkn kapsul manjakani. Senang nk telan.

Consultation ๐Ÿ“žDilla 010-9227890

#dhilaon9beautyshoppe 
#puregroundmanjaqani
#manjakaniasli
#buahmanjakani
#serbukmanjakani
#kapsulmanjakani
#naksihat
#rawatdaridalam
#masalahwanita 
#keputihan
#kesihatanrahim
#berpantang
#lukabersalin
Hasil rebusan air manjakani asli pekat. Yang tegar akan minum. Tapi i ols guna ni masa berpantang. Yang pekat ni dijadikan pati. Bila nk guna baru cmpur dgn air suam. Sempat la 3-4 hari guna. Nak rawat luka dari dalam tu Dilla mkn kapsul manjakani. Senang nk telan. Consultation ๐Ÿ“žDilla 010-9227890 #dhilaon9beautyshoppe  #puregroundmanjaqani  #manjakaniasli  #buahmanjakani  #serbukmanjakani  #kapsulmanjakani  #naksihat  #rawatdaridalam  #masalahwanita  #keputihan  #kesihatanrahim  #berpantang  #lukabersalin 
Skincare mahal? Pembersih Cik Bunga pun kene yang mahal-mahal. .
Penjagaan muka yg kelas-kelas je. Pembersih Cik Bunga pun kene yang ada kelas. .
Set penjagaan muka awak nak yg merawat je, Pembersih Cik Bunga pun kene yg bersifat merawat jugak. .
Collagen pencerah kulit muka awak amalkan setiap hari, kena ada Pembersih Cik Bunga yg boleh cerahkan Cik Bunga dengan cepat utk awak amalkan setiap hari juga.
.
Jangan jaga muke je, Cik Bunga tak ingat nak jaga?๐Ÿ˜…
.
Biar cantik luar, bersih dan sihat di dalam. Cepat grab Celebrity Feminine Scrub Wash utk dapatkan penjagaan Cik Bunga yg mantops dan tepat.
.
Whatsapp 019 979 4414 to order ๐Ÿ“ฒ
COD: Kota Bharu, PC and PCB, Kelantan ๐Ÿš—
.
#cfsw #kelantan #femininewash #hygienewash #pencuciwanita #quputeh #aurawhite #dherbs #kcoly #moodrepublic #vgrip #igshopmalaysia #pembersihwanita #serbukmanjakani #celebrityfemininescrubwash #jsd #sayajualbarangmurah #skinstories #raya2017 #surpriseplannerkelantan  #vjamu #symabeauty #beaumama #hennakb #inaikb #kotabharu
Skincare mahal? Pembersih Cik Bunga pun kene yang mahal-mahal. . Penjagaan muka yg kelas-kelas je. Pembersih Cik Bunga pun kene yang ada kelas. . Set penjagaan muka awak nak yg merawat je, Pembersih Cik Bunga pun kene yg bersifat merawat jugak. . Collagen pencerah kulit muka awak amalkan setiap hari, kena ada Pembersih Cik Bunga yg boleh cerahkan Cik Bunga dengan cepat utk awak amalkan setiap hari juga. . Jangan jaga muke je, Cik Bunga tak ingat nak jaga?๐Ÿ˜… . Biar cantik luar, bersih dan sihat di dalam. Cepat grab Celebrity Feminine Scrub Wash utk dapatkan penjagaan Cik Bunga yg mantops dan tepat. . Whatsapp 019 979 4414 to order ๐Ÿ“ฒ COD: Kota Bharu, PC and PCB, Kelantan ๐Ÿš— . #cfsw  #kelantan  #femininewash  #hygienewash  #pencuciwanita  #quputeh  #aurawhite  #dherbs  #kcoly  #moodrepublic  #vgrip  #igshopmalaysia  #pembersihwanita  #serbukmanjakani  #celebrityfemininescrubwash  #jsd  #sayajualbarangmurah  #skinstories  #raya2017  #surpriseplannerkelantan  #vjamu  #symabeauty  #beaumama  #hennakb  #inaikb  #kotabharu 
[ DETOX TOKSIN DALAMAN BARU KESAN PUTIH CEPAT PADA KULIT ]
.
Those yang nak putih dengan cepat, pastikkan dalaman bersih dari toksin, bahan kimia sampai bersih semua dah flush out keluar
.
Jangan tertanya-tanya kenapa kulit tak sihat. Jawapannya bila dalaman penuh toksin, sebab tu senang kulit berjerawat. Bila dalaman kotor dan tak bersih, akan terpancar jerawat, jeragat yang berbukit bukau dan muka yang tak flawless
.
Jadi, kami keluarkan produk 2 in 1, bersih dalaman, flawless luaran. 
Aikk, mcm mana tu? .
Fairy Kisses kan produk collagen putih detox kunyah yang superb. Mcm mana Fairy Kisses buat kerja? .
.
Fairy Kisses akan flush out toksin dan bahan kimia yg bersarang dalam badan uolss sampai bersih sekaligus bantu cerahkan kulit uolss sampai gebuss nampak urat hijau
.
Harga mampu milik 60 biji RM 99.00 henggitttt jeeee. Kunyah-kunyah je terdetox, kunyah-kunyah je putih mcm Nelopaaaa .
.
Whatsapp 019 979 4414 to order ๐Ÿ“ฒ
COD: Kota Bharu, PC and PCB, Kelantan ๐Ÿš—
.
#cfsw #kelantan #femininewash #hygienewash #pencuciwanita #quputeh #aurawhite #dherbs #kcoly #moodrepublic #vgrip #igshopmalaysia #pembersihwanita #serbukmanjakani #celebrityfemininescrubwash #jsd #sayajualbarangmurah #skinstories #raya2017 #surpriseplannerkelantan #deliverykelantan #deliverykb #lofattahlovers #fazurafattahforhsc #vjamu #awalashaariturns36 #kotabharu
[ DETOX TOKSIN DALAMAN BARU KESAN PUTIH CEPAT PADA KULIT ] . Those yang nak putih dengan cepat, pastikkan dalaman bersih dari toksin, bahan kimia sampai bersih semua dah flush out keluar . Jangan tertanya-tanya kenapa kulit tak sihat. Jawapannya bila dalaman penuh toksin, sebab tu senang kulit berjerawat. Bila dalaman kotor dan tak bersih, akan terpancar jerawat, jeragat yang berbukit bukau dan muka yang tak flawless . Jadi, kami keluarkan produk 2 in 1, bersih dalaman, flawless luaran. Aikk, mcm mana tu? . Fairy Kisses kan produk collagen putih detox kunyah yang superb. Mcm mana Fairy Kisses buat kerja? . . Fairy Kisses akan flush out toksin dan bahan kimia yg bersarang dalam badan uolss sampai bersih sekaligus bantu cerahkan kulit uolss sampai gebuss nampak urat hijau . Harga mampu milik 60 biji RM 99.00 henggitttt jeeee. Kunyah-kunyah je terdetox, kunyah-kunyah je putih mcm Nelopaaaa . . Whatsapp 019 979 4414 to order ๐Ÿ“ฒ COD: Kota Bharu, PC and PCB, Kelantan ๐Ÿš— . #cfsw  #kelantan  #femininewash  #hygienewash  #pencuciwanita  #quputeh  #aurawhite  #dherbs  #kcoly  #moodrepublic  #vgrip  #igshopmalaysia  #pembersihwanita  #serbukmanjakani  #celebrityfemininescrubwash  #jsd  #sayajualbarangmurah  #skinstories  #raya2017  #surpriseplannerkelantan  #deliverykelantan  #deliverykb  #lofattahlovers  #fazurafattahforhsc  #vjamu  #awalashaariturns36  #kotabharu 
Whattttttt !!!! Harga tak sampai RM 100 ??!!
Tak sampai okayyyy.
Tak sampai RM 100.00
untuk 60 biji Fairy Kisses?
.
Tengok bahan-bahan pun dah mahal.
Ni kalau korang cakap tak berbaloi lagi
tak tahu lah.
Dgn fungsi yang 2 in 1 
Collagen Putih + Detox dalam satu botol
 of course super berbaloi,
super jimat dan mampu milik.
Yup !! Sekarang semua boleh dapatkan
kulit putih mcm Mikel Jeksonnn. hehe
.
Nak admin sebut sikit ke bahan-bahan
dalam Fairy Kisses?
Dalam Fairy Kisses ado Astaxanthin,
Bovine Collagen, Delima, Evocado,Peach
Vitamin Premix,Grape Seed bla..bla..blaa
dan banyak lagi. Maaf tak muat ruang caption!
Rajin-rajin lahhh scroll wall kami dan tengok
banyak gilosss bahan-bahan dalam
Fairy Kisses yang mmg superb !
.
Ehhh, RM 99.00 untuk sebotol Collagen
Putih Detox Kunyah Pertama di Malaysia?
Mmg rugiii habis kalau tak grab !!
.
Whatsapp 019 979 4414 to order ๐Ÿ“ฒ
COD: Kota Bharu, PC and PCB, Kelantan ๐Ÿš—
.
#cfsw #kelantan #femininewash #hygienewash #pencuciwanita #quputeh #aurawhite #dherbs #kcoly #moodrepublic #vgrip #igshopmalaysia #pembersihwanita #serbukmanjakani #celebrityfemininescrubwash #jsd #sayajualbarangmurah #skinstories #raya2017 #surpriseplannerkelantan #deliverykelantan #deliverykb #lofattahlovers #fazurafattahforhsc #vjamu #instantshawl #brownieskb #kotabharu
Whattttttt !!!! Harga tak sampai RM 100 ??!! Tak sampai okayyyy. Tak sampai RM 100.00 untuk 60 biji Fairy Kisses? . Tengok bahan-bahan pun dah mahal. Ni kalau korang cakap tak berbaloi lagi tak tahu lah. Dgn fungsi yang 2 in 1 Collagen Putih + Detox dalam satu botol of course super berbaloi, super jimat dan mampu milik. Yup !! Sekarang semua boleh dapatkan kulit putih mcm Mikel Jeksonnn. hehe . Nak admin sebut sikit ke bahan-bahan dalam Fairy Kisses? Dalam Fairy Kisses ado Astaxanthin, Bovine Collagen, Delima, Evocado,Peach Vitamin Premix,Grape Seed bla..bla..blaa dan banyak lagi. Maaf tak muat ruang caption! Rajin-rajin lahhh scroll wall kami dan tengok banyak gilosss bahan-bahan dalam Fairy Kisses yang mmg superb ! . Ehhh, RM 99.00 untuk sebotol Collagen Putih Detox Kunyah Pertama di Malaysia? Mmg rugiii habis kalau tak grab !! . Whatsapp 019 979 4414 to order ๐Ÿ“ฒ COD: Kota Bharu, PC and PCB, Kelantan ๐Ÿš— . #cfsw  #kelantan  #femininewash  #hygienewash  #pencuciwanita  #quputeh  #aurawhite  #dherbs  #kcoly  #moodrepublic  #vgrip  #igshopmalaysia  #pembersihwanita  #serbukmanjakani  #celebrityfemininescrubwash  #jsd  #sayajualbarangmurah  #skinstories  #raya2017  #surpriseplannerkelantan  #deliverykelantan  #deliverykb  #lofattahlovers  #fazurafattahforhsc  #vjamu  #instantshawl  #brownieskb  #kotabharu 
Jom sportcek rahim anda?Rasa-rasa anda boleh terlepas tak daripada masalah macam ni?

Ada lagi yang tak faham apa itu tujuan "pembersihan rahim" anda adalah orang pertama yang wajib kena cuba tau.Sebab hanya dengan cara ini anda akan lebih jelas dan faham bagaimana yang dimaksudkan kotoran daripada dalaman kita.Awak ni sekarang kalau tak tengok contoh dia macam mana susah nak faham.
.
So bila dah tengok macam ni baru nak faham. Yang ini antara keputihan yang dah kering (dah terlampau lama) dalam pangkal rahim kita.Tak ampuh nak berkerak dah.Dah terlampau teruk.Yang ini sampai masa nak bagi effect berbau dan gatal je lagi tau. Kuman aktif pun pilih-pilih tempat nak duduk sekarang ni.Awak kalau awak tak cuba mulakan penjagaan ini memang sampai ke sudah awak takkan tahu bagaimana pula kekotoran yang bersarang pada dalaman awak.
.
Asyik tengok orang punya pun tak sudah tau, cuba-cubalah ikhtiar juga agar benar awak juga dapat merasa manfaat terbaik ini.Tapi jangan terkejut pula jika awak punya alien tu nanti lebih teruk daripada mereka ini semua. Jangan terlalu confident masalah kita ini biasa-biasa sahaja.Tak perlu gopoh nak cegah pun,biarlah dulu.Nantilah dulu,tak sampai masa lagi la lambat lagi nak kahwin. .
Tudia masing-masing punya alasan kan?Tak tunggu nak kahwin baru nak jaga adik-adik. Kenapa tak fikir untuk keselesaan diri awak sendiri dulu?Kalau fikir nak kahwin baru nak cegah minta maaflah tak dan nak cover cepat-cepat masalah awak punya.๐Ÿ˜ทTindakan last minute hanya merugikan.Nanti adalah yang tanya kenapa amal semalam tak ada perubahan pun lagi?Esok dah nak kahwin ni,ataupun baru kahwin ni malulah dengan suami.Haa kak aida hempuk awak dengan senduk tau.
.
Bila buat tindakan last minute kami juga yang jadi mangsa paksaan awak ya.Itulah dari dulu kak aida cakap sepatah awak dah jawab 10 patah.Sekarang bila dah bersuami baru awak nak patah hati dengan masalah dalaman awak sendiri kan?Apa rasa sekarang?Cuba ingat balik betul 100% tak apa yang kami bagitahu dengan awak alami sekarang? #tanyajurr๐Ÿ˜†

WhatAssp +60145269195
WhatAssp +60145269195

#sellermanjakani #manjakaniasli #sabunmanjakani #serbukmanjakani
Jom sportcek rahim anda?Rasa-rasa anda boleh terlepas tak daripada masalah macam ni? Ada lagi yang tak faham apa itu tujuan "pembersihan rahim" anda adalah orang pertama yang wajib kena cuba tau.Sebab hanya dengan cara ini anda akan lebih jelas dan faham bagaimana yang dimaksudkan kotoran daripada dalaman kita.Awak ni sekarang kalau tak tengok contoh dia macam mana susah nak faham. . So bila dah tengok macam ni baru nak faham. Yang ini antara keputihan yang dah kering (dah terlampau lama) dalam pangkal rahim kita.Tak ampuh nak berkerak dah.Dah terlampau teruk.Yang ini sampai masa nak bagi effect berbau dan gatal je lagi tau. Kuman aktif pun pilih-pilih tempat nak duduk sekarang ni.Awak kalau awak tak cuba mulakan penjagaan ini memang sampai ke sudah awak takkan tahu bagaimana pula kekotoran yang bersarang pada dalaman awak. . Asyik tengok orang punya pun tak sudah tau, cuba-cubalah ikhtiar juga agar benar awak juga dapat merasa manfaat terbaik ini.Tapi jangan terkejut pula jika awak punya alien tu nanti lebih teruk daripada mereka ini semua. Jangan terlalu confident masalah kita ini biasa-biasa sahaja.Tak perlu gopoh nak cegah pun,biarlah dulu.Nantilah dulu,tak sampai masa lagi la lambat lagi nak kahwin. . Tudia masing-masing punya alasan kan?Tak tunggu nak kahwin baru nak jaga adik-adik. Kenapa tak fikir untuk keselesaan diri awak sendiri dulu?Kalau fikir nak kahwin baru nak cegah minta maaflah tak dan nak cover cepat-cepat masalah awak punya.๐Ÿ˜ทTindakan last minute hanya merugikan.Nanti adalah yang tanya kenapa amal semalam tak ada perubahan pun lagi?Esok dah nak kahwin ni,ataupun baru kahwin ni malulah dengan suami.Haa kak aida hempuk awak dengan senduk tau. . Bila buat tindakan last minute kami juga yang jadi mangsa paksaan awak ya.Itulah dari dulu kak aida cakap sepatah awak dah jawab 10 patah.Sekarang bila dah bersuami baru awak nak patah hati dengan masalah dalaman awak sendiri kan?Apa rasa sekarang?Cuba ingat balik betul 100% tak apa yang kami bagitahu dengan awak alami sekarang? #tanyajurr ๐Ÿ˜† WhatAssp +60145269195 WhatAssp +60145269195 #sellermanjakani  #manjakaniasli  #sabunmanjakani  #serbukmanjakani 
Saya memang ada masalah keputihan yang teruk so sekarang bila saya dah buat sendiri pembersihan rahim maka puncanya sudah dapat saya keluarkan.

Pengguna Anak Dara ๐Ÿคฆ๐Ÿปโ€โ™€๏ธ๐Ÿคฆ๐Ÿปโ€โ™€๏ธ๐Ÿคฆ๐Ÿปโ€โ™€๏ธ Cuci sikit-sikit lama-lama bersihlah tu.Yang kita tak mahu ialah langsung tak mahu cuci apatah lagi nak menjaganya.Cuba awak tengok untuk beberapa seketika ini bila awak alami masalah keputihan yang teruk dan hanya biarkan tanpa tindakan awal.Setebal apa yang telah berjaya dicuci keluar?
.
Apa yang awak makan dan minum itulah punca hasilnya jika tidak dijaga dan terkawal. Itu bagi anak dara,begitu juga dengan isteri yang sudah berkahwin.Cumanya ditambah sisa air mani bersama suami jika tidak dicuci dan dibiarkan terperap sudah tentu akan menjadi penyumbang utama juga.Sebab itu kita orang perempuan yang paling utama adalah kebersihan dalaman.Sampai rupa pun akan jatuh no.2 jika dibandingkan dengan kebersihan dalaman.
.
Cuba awak tengok kesemua feedback dari pengguna memang 98% keluar pelbagai jenis kekotoran yang ada.Ini adalah realiti,awak jangan main-main dengan masalah dalaman. Orang kata masa sikit boleh jadi kawan tapi bila dah banyak dan teruk nanti sekejap saja boleh bertukar menjadi lawan.Awak kena cuba sendiri seperti mereka yang dah berjaya keluar dari pelbagai penyakit/masalah dalaman mereka.
.
Bagaimana mereka bangkit untuk buat perubahan pada diri mereka,apa yang telah membuatkan mereka sedar betapa pentingnya penjagaan dalaman ini.Buat amalan ini dengan konsisten,jadikan ianya sebagai penjaga tubuh badan kita kerana jika kita amalkan secara berterusan maka akan bertambah memberi manfaat yang berpanjangan dari kita.Kebersihan dalaman sentiasa terjamin.Macam ni punya baik.๐Ÿ‘๐Ÿป๐Ÿ‘๐Ÿป
.
Bila tengok macam ni awak tak rasa teruja ke? Beranikan diri untuk cari kak aida mulai hari ini,kita ubah mana yang perlu diubah. Sudah-sudahlah asyik tepuk dada,sekarang gerakkan tindakan yang cergas pula supaya satu keadaan dapat diubah dengan lebih baik dan bertambah baik.Cari keharmonian dalam diri awak dengan memulakan penjagaan dalaman.. WhatAssp +60145269195
WhatAssp +60145269195
WhatAssp +60145269195

#sellermanjakani #manjakaniasli #sabunmanjakani #serbukmanjakani
Saya memang ada masalah keputihan yang teruk so sekarang bila saya dah buat sendiri pembersihan rahim maka puncanya sudah dapat saya keluarkan. Pengguna Anak Dara ๐Ÿคฆ๐Ÿปโ€โ™€๏ธ๐Ÿคฆ๐Ÿปโ€โ™€๏ธ๐Ÿคฆ๐Ÿปโ€โ™€๏ธ Cuci sikit-sikit lama-lama bersihlah tu.Yang kita tak mahu ialah langsung tak mahu cuci apatah lagi nak menjaganya.Cuba awak tengok untuk beberapa seketika ini bila awak alami masalah keputihan yang teruk dan hanya biarkan tanpa tindakan awal.Setebal apa yang telah berjaya dicuci keluar? . Apa yang awak makan dan minum itulah punca hasilnya jika tidak dijaga dan terkawal. Itu bagi anak dara,begitu juga dengan isteri yang sudah berkahwin.Cumanya ditambah sisa air mani bersama suami jika tidak dicuci dan dibiarkan terperap sudah tentu akan menjadi penyumbang utama juga.Sebab itu kita orang perempuan yang paling utama adalah kebersihan dalaman.Sampai rupa pun akan jatuh no.2 jika dibandingkan dengan kebersihan dalaman. . Cuba awak tengok kesemua feedback dari pengguna memang 98% keluar pelbagai jenis kekotoran yang ada.Ini adalah realiti,awak jangan main-main dengan masalah dalaman. Orang kata masa sikit boleh jadi kawan tapi bila dah banyak dan teruk nanti sekejap saja boleh bertukar menjadi lawan.Awak kena cuba sendiri seperti mereka yang dah berjaya keluar dari pelbagai penyakit/masalah dalaman mereka. . Bagaimana mereka bangkit untuk buat perubahan pada diri mereka,apa yang telah membuatkan mereka sedar betapa pentingnya penjagaan dalaman ini.Buat amalan ini dengan konsisten,jadikan ianya sebagai penjaga tubuh badan kita kerana jika kita amalkan secara berterusan maka akan bertambah memberi manfaat yang berpanjangan dari kita.Kebersihan dalaman sentiasa terjamin.Macam ni punya baik.๐Ÿ‘๐Ÿป๐Ÿ‘๐Ÿป . Bila tengok macam ni awak tak rasa teruja ke? Beranikan diri untuk cari kak aida mulai hari ini,kita ubah mana yang perlu diubah. Sudah-sudahlah asyik tepuk dada,sekarang gerakkan tindakan yang cergas pula supaya satu keadaan dapat diubah dengan lebih baik dan bertambah baik.Cari keharmonian dalam diri awak dengan memulakan penjagaan dalaman.. WhatAssp +60145269195 WhatAssp +60145269195 WhatAssp +60145269195 #sellermanjakani  #manjakaniasli  #sabunmanjakani  #serbukmanjakani 
Saya memang ada masalah keputihan yang teruk so sekarang bila saya dah buat sendiri pembersihan rahim maka puncanya sudah dapat saya keluarkan.

Pengguna Anak Dara ๐Ÿคฆ๐Ÿปโ€โ™€๏ธ๐Ÿคฆ๐Ÿปโ€โ™€๏ธ๐Ÿคฆ๐Ÿปโ€โ™€๏ธ Cuci sikit-sikit lama-lama bersihlah tu.Yang kita tak mahu ialah langsung tak mahu cuci apatah lagi nak menjaganya.Cuba awak tengok untuk beberapa seketika ini bila awak alami masalah keputihan yang teruk dan hanya biarkan tanpa tindakan awal.Setebal apa yang telah berjaya dicuci keluar?
.
Apa yang awak makan dan minum itulah punca hasilnya jika tidak dijaga dan terkawal. Itu bagi anak dara,begitu juga dengan isteri yang sudah berkahwin.Cumanya ditambah sisa air mani bersama suami jika tidak dicuci dan dibiarkan terperap sudah tentu akan menjadi penyumbang utama juga.Sebab itu kita orang perempuan yang paling utama adalah kebersihan dalaman.Sampai rupa pun akan jatuh no.2 jika dibandingkan dengan kebersihan dalaman.
.
Cuba awak tengok kesemua feedback dari pengguna memang 98% keluar pelbagai jenis kekotoran yang ada.Ini adalah realiti,awak jangan main-main dengan masalah dalaman. Orang kata masa sikit boleh jadi kawan tapi bila dah banyak dan teruk nanti sekejap saja boleh bertukar menjadi lawan.Awak kena cuba sendiri seperti mereka yang dah berjaya keluar dari pelbagai penyakit/masalah dalaman mereka.
.
Bagaimana mereka bangkit untuk buat perubahan pada diri mereka,apa yang telah membuatkan mereka sedar betapa pentingnya penjagaan dalaman ini.Buat amalan ini dengan konsisten,jadikan ianya sebagai penjaga tubuh badan kita kerana jika kita amalkan secara berterusan maka akan bertambah memberi manfaat yang berpanjangan dari kita.Kebersihan dalaman sentiasa terjamin.Macam ni punya baik.๐Ÿ‘๐Ÿป๐Ÿ‘๐Ÿป
.
Bila tengok macam ni awak tak rasa teruja ke? Beranikan diri untuk cari kak aida mulai hari ini,kita ubah mana yang perlu diubah. Sudah-sudahlah asyik tepuk dada,sekarang gerakkan tindakan yang cergas pula supaya satu keadaan dapat diubah dengan lebih baik dan bertambah baik.Cari keharmonian dalam diri awak dengan memulakan penjagaan dalaman.. WhatAssp +60145269195
WhatAssp +60145269195
WhatAssp +60145269195

#sellermanjakani #manjakaniasli #sabunmanjakani #serbukmanjakani
Saya memang ada masalah keputihan yang teruk so sekarang bila saya dah buat sendiri pembersihan rahim maka puncanya sudah dapat saya keluarkan. Pengguna Anak Dara ๐Ÿคฆ๐Ÿปโ€โ™€๏ธ๐Ÿคฆ๐Ÿปโ€โ™€๏ธ๐Ÿคฆ๐Ÿปโ€โ™€๏ธ Cuci sikit-sikit lama-lama bersihlah tu.Yang kita tak mahu ialah langsung tak mahu cuci apatah lagi nak menjaganya.Cuba awak tengok untuk beberapa seketika ini bila awak alami masalah keputihan yang teruk dan hanya biarkan tanpa tindakan awal.Setebal apa yang telah berjaya dicuci keluar? . Apa yang awak makan dan minum itulah punca hasilnya jika tidak dijaga dan terkawal. Itu bagi anak dara,begitu juga dengan isteri yang sudah berkahwin.Cumanya ditambah sisa air mani bersama suami jika tidak dicuci dan dibiarkan terperap sudah tentu akan menjadi penyumbang utama juga.Sebab itu kita orang perempuan yang paling utama adalah kebersihan dalaman.Sampai rupa pun akan jatuh no.2 jika dibandingkan dengan kebersihan dalaman. . Cuba awak tengok kesemua feedback dari pengguna memang 98% keluar pelbagai jenis kekotoran yang ada.Ini adalah realiti,awak jangan main-main dengan masalah dalaman. Orang kata masa sikit boleh jadi kawan tapi bila dah banyak dan teruk nanti sekejap saja boleh bertukar menjadi lawan.Awak kena cuba sendiri seperti mereka yang dah berjaya keluar dari pelbagai penyakit/masalah dalaman mereka. . Bagaimana mereka bangkit untuk buat perubahan pada diri mereka,apa yang telah membuatkan mereka sedar betapa pentingnya penjagaan dalaman ini.Buat amalan ini dengan konsisten,jadikan ianya sebagai penjaga tubuh badan kita kerana jika kita amalkan secara berterusan maka akan bertambah memberi manfaat yang berpanjangan dari kita.Kebersihan dalaman sentiasa terjamin.Macam ni punya baik.๐Ÿ‘๐Ÿป๐Ÿ‘๐Ÿป . Bila tengok macam ni awak tak rasa teruja ke? Beranikan diri untuk cari kak aida mulai hari ini,kita ubah mana yang perlu diubah. Sudah-sudahlah asyik tepuk dada,sekarang gerakkan tindakan yang cergas pula supaya satu keadaan dapat diubah dengan lebih baik dan bertambah baik.Cari keharmonian dalam diri awak dengan memulakan penjagaan dalaman.. WhatAssp +60145269195 WhatAssp +60145269195 WhatAssp +60145269195 #sellermanjakani  #manjakaniasli  #sabunmanjakani  #serbukmanjakani 
Vitamin C adalah sangat diperlukan oleh tubuh untuk pertumbuhan dan pembaikan tisu di semua bahagian badan kita. Vitamin C juga membantu badan membuat kolagen, protein penting yang digunakan untuk membuat kulit, rawan, tendon, ligamen, dan saluran darah. Vitamin C diperlukan untuk menyembuhkan luka, dan untuk membaiki dan mengekalkan tulang dan gigi.
_
๐Ÿ“ฃJJS menjanjikan anda produk yang:
๐Ÿ’ฏ MURAH
๐Ÿ’ฏ JIMAT
๐Ÿ’ฏ MOQ RENDAH
๐Ÿ’ฏ ORIGINAL
๐Ÿ’ฏ PRODUK BERKUALITI
๐Ÿ’ฏ PRODUK BERKESAN
_
Antara produk yang JJS sediakan:
โœ… Serbuk Vitamin C
โœ… Kapsul Manjakani
โœ… Serbuk Manjakani
โœ… Maajun
โœ… Daun Senna (Slimming Tea)
_
Berminat direct whatsapp ๐Ÿ“ฒ 017 506 5546 for fast reply ๐Ÿ˜€ 
_
#jenamasendiri #produkjenamasendiri #krimkilomurah #krimkiloborong #krimkilojenamasendiri #krimkilo #rebrand #brandsendiri #moqrendah #vitamincpowder #serbukvitaminc #vitamincrosehip #serbukmanjakani #whiteningbooster #cerahberseri #kapsulmanjakani #botolkapsul #jenamasendirikrimkilo #botolplastik  #detoks #vitamincmurah #serbukvitamincmurah #serbukvitamincborong #serbukvitaminckilo #slimmingtea #tehkurus #manjakani #maajun #daunsenna #vitaminc 
_
PERHATIANโ—๏ธ
๐Ÿšซ Bukan produk kilo
โ€ผ๏ธ T&C Apply
Vitamin C adalah sangat diperlukan oleh tubuh untuk pertumbuhan dan pembaikan tisu di semua bahagian badan kita. Vitamin C juga membantu badan membuat kolagen, protein penting yang digunakan untuk membuat kulit, rawan, tendon, ligamen, dan saluran darah. Vitamin C diperlukan untuk menyembuhkan luka, dan untuk membaiki dan mengekalkan tulang dan gigi. _ ๐Ÿ“ฃJJS menjanjikan anda produk yang: ๐Ÿ’ฏ MURAH ๐Ÿ’ฏ JIMAT ๐Ÿ’ฏ MOQ RENDAH ๐Ÿ’ฏ ORIGINAL ๐Ÿ’ฏ PRODUK BERKUALITI ๐Ÿ’ฏ PRODUK BERKESAN _ Antara produk yang JJS sediakan: โœ… Serbuk Vitamin C โœ… Kapsul Manjakani โœ… Serbuk Manjakani โœ… Maajun โœ… Daun Senna (Slimming Tea) _ Berminat direct whatsapp ๐Ÿ“ฒ 017 506 5546 for fast reply ๐Ÿ˜€ _ #jenamasendiri  #produkjenamasendiri  #krimkilomurah  #krimkiloborong  #krimkilojenamasendiri  #krimkilo  #rebrand  #brandsendiri  #moqrendah  #vitamincpowder  #serbukvitaminc  #vitamincrosehip  #serbukmanjakani  #whiteningbooster  #cerahberseri  #kapsulmanjakani  #botolkapsul  #jenamasendirikrimkilo  #botolplastik  #detoks  #vitamincmurah  #serbukvitamincmurah  #serbukvitamincborong  #serbukvitaminckilo  #slimmingtea  #tehkurus  #manjakani  #maajun  #daunsenna  #vitaminc  _ PERHATIANโ—๏ธ ๐Ÿšซ Bukan produk kilo โ€ผ๏ธ T&C Apply
Founder baru untuk Vitamin C yang meletops ni! Kami memberi anda peluang untuk memiliki jenama sendiri dengan modal yang rendan dan pulangan yang SANGAT TINGGI!!! Tak percaya? Kena try la๐Ÿ˜˜
_
๐Ÿ“ฃJJS menjanjikan anda produk yang:
๐Ÿ’ฏ MURAH
๐Ÿ’ฏ JIMAT
๐Ÿ’ฏ MOQ RENDAH
๐Ÿ’ฏ ORIGINAL
๐Ÿ’ฏ PRODUK BERKUALITI
๐Ÿ’ฏ PRODUK BERKESAN
_
Antara produk yang JJS sediakan:
โœ… Serbuk Vitamin C
โœ… Kapsul Manjakani
โœ… Serbuk Manjakani
โœ… Maajun
โœ… Daun Senna (Slimming Tea)
_
Berminat direct whatsapp ๐Ÿ“ฒ 017 506 5546 for fast reply ๐Ÿ˜€ 
_
#jenamasendiri #produkjenamasendiri #krimkilomurah #krimkiloborong #krimkilojenamasendiri #krimkilo #rebrand #brandsendiri #moqrendah #vitamincpowder #serbukvitaminc #vitamincrosehip #serbukmanjakani #whiteningbooster #cerahberseri #kapsulmanjakani #botolkapsul #jenamasendirikrimkilo #botolplastik  #detoks #vitamincmurah #serbukvitamincmurah #serbukvitamincborong #serbukvitaminckilo #slimmingtea #tehkurus #manjakani #maajun #daunsenna #vitaminc 
_
PERHATIANโ—๏ธ
๐Ÿšซ Bukan produk kilo
โ€ผ๏ธ T&C Apply
Founder baru untuk Vitamin C yang meletops ni! Kami memberi anda peluang untuk memiliki jenama sendiri dengan modal yang rendan dan pulangan yang SANGAT TINGGI!!! Tak percaya? Kena try la๐Ÿ˜˜ _ ๐Ÿ“ฃJJS menjanjikan anda produk yang: ๐Ÿ’ฏ MURAH ๐Ÿ’ฏ JIMAT ๐Ÿ’ฏ MOQ RENDAH ๐Ÿ’ฏ ORIGINAL ๐Ÿ’ฏ PRODUK BERKUALITI ๐Ÿ’ฏ PRODUK BERKESAN _ Antara produk yang JJS sediakan: โœ… Serbuk Vitamin C โœ… Kapsul Manjakani โœ… Serbuk Manjakani โœ… Maajun โœ… Daun Senna (Slimming Tea) _ Berminat direct whatsapp ๐Ÿ“ฒ 017 506 5546 for fast reply ๐Ÿ˜€ _ #jenamasendiri  #produkjenamasendiri  #krimkilomurah  #krimkiloborong  #krimkilojenamasendiri  #krimkilo  #rebrand  #brandsendiri  #moqrendah  #vitamincpowder  #serbukvitaminc  #vitamincrosehip  #serbukmanjakani  #whiteningbooster  #cerahberseri  #kapsulmanjakani  #botolkapsul  #jenamasendirikrimkilo  #botolplastik  #detoks  #vitamincmurah  #serbukvitamincmurah  #serbukvitamincborong  #serbukvitaminckilo  #slimmingtea  #tehkurus  #manjakani  #maajun  #daunsenna  #vitaminc  _ PERHATIANโ—๏ธ ๐Ÿšซ Bukan produk kilo โ€ผ๏ธ T&C Apply
Saya memang ada masalah keputihan yang teruk so sekarang bila saya dah buat sendiri pembersihan rahim maka puncanya sudah dapat saya keluarkan.

Pengguna Anak Dara ๐Ÿคฆ๐Ÿปโ€โ™€๏ธ๐Ÿคฆ๐Ÿปโ€โ™€๏ธ๐Ÿคฆ๐Ÿปโ€โ™€๏ธ Cuci sikit-sikit lama-lama bersihlah tu.Yang kita tak mahu ialah langsung tak mahu cuci apatah lagi nak menjaganya.Cuba awak tengok untuk beberapa seketika ini bila awak alami masalah keputihan yang teruk dan hanya biarkan tanpa tindakan awal.Setebal apa yang telah berjaya dicuci keluar?
.
Apa yang awak makan dan minum itulah punca hasilnya jika tidak dijaga dan terkawal. Itu bagi anak dara,begitu juga dengan isteri yang sudah berkahwin.Cumanya ditambah sisa air mani bersama suami jika tidak dicuci dan dibiarkan terperap sudah tentu akan menjadi penyumbang utama juga.Sebab itu kita orang perempuan yang paling utama adalah kebersihan dalaman.Sampai rupa pun akan jatuh no.2 jika dibandingkan dengan kebersihan dalaman.
.
Cuba awak tengok kesemua feedback dari pengguna memang 98% keluar pelbagai jenis kekotoran yang ada.Ini adalah realiti,awak jangan main-main dengan masalah dalaman. Orang kata masa sikit boleh jadi kawan tapi bila dah banyak dan teruk nanti sekejap saja boleh bertukar menjadi lawan.Awak kena cuba sendiri seperti mereka yang dah berjaya keluar dari pelbagai penyakit/masalah dalaman mereka.
.
Bagaimana mereka bangkit untuk buat perubahan pada diri mereka,apa yang telah membuatkan mereka sedar betapa pentingnya penjagaan dalaman ini.Buat amalan ini dengan konsisten,jadikan ianya sebagai penjaga tubuh badan kita kerana jika kita amalkan secara berterusan maka akan bertambah memberi manfaat yang berpanjangan dari kita.Kebersihan dalaman sentiasa terjamin.Macam ni punya baik.๐Ÿ‘๐Ÿป๐Ÿ‘๐Ÿป
.
Bila tengok macam ni awak tak rasa teruja ke? Beranikan diri untuk cari kak aida mulai hari ini,kita ubah mana yang perlu diubah. Sudah-sudahlah asyik tepuk dada,sekarang gerakkan tindakan yang cergas pula supaya satu keadaan dapat diubah dengan lebih baik dan bertambah baik.Cari keharmonian dalam diri awak dengan memulakan penjagaan dalaman.. WhatAssp +60145269195
WhatAssp +60145269195
WhatAssp +60145269195

#sellermanjakani #manjakaniasli #sabunmanjakani #serbukmanjakani
Saya memang ada masalah keputihan yang teruk so sekarang bila saya dah buat sendiri pembersihan rahim maka puncanya sudah dapat saya keluarkan. Pengguna Anak Dara ๐Ÿคฆ๐Ÿปโ€โ™€๏ธ๐Ÿคฆ๐Ÿปโ€โ™€๏ธ๐Ÿคฆ๐Ÿปโ€โ™€๏ธ Cuci sikit-sikit lama-lama bersihlah tu.Yang kita tak mahu ialah langsung tak mahu cuci apatah lagi nak menjaganya.Cuba awak tengok untuk beberapa seketika ini bila awak alami masalah keputihan yang teruk dan hanya biarkan tanpa tindakan awal.Setebal apa yang telah berjaya dicuci keluar? . Apa yang awak makan dan minum itulah punca hasilnya jika tidak dijaga dan terkawal. Itu bagi anak dara,begitu juga dengan isteri yang sudah berkahwin.Cumanya ditambah sisa air mani bersama suami jika tidak dicuci dan dibiarkan terperap sudah tentu akan menjadi penyumbang utama juga.Sebab itu kita orang perempuan yang paling utama adalah kebersihan dalaman.Sampai rupa pun akan jatuh no.2 jika dibandingkan dengan kebersihan dalaman. . Cuba awak tengok kesemua feedback dari pengguna memang 98% keluar pelbagai jenis kekotoran yang ada.Ini adalah realiti,awak jangan main-main dengan masalah dalaman. Orang kata masa sikit boleh jadi kawan tapi bila dah banyak dan teruk nanti sekejap saja boleh bertukar menjadi lawan.Awak kena cuba sendiri seperti mereka yang dah berjaya keluar dari pelbagai penyakit/masalah dalaman mereka. . Bagaimana mereka bangkit untuk buat perubahan pada diri mereka,apa yang telah membuatkan mereka sedar betapa pentingnya penjagaan dalaman ini.Buat amalan ini dengan konsisten,jadikan ianya sebagai penjaga tubuh badan kita kerana jika kita amalkan secara berterusan maka akan bertambah memberi manfaat yang berpanjangan dari kita.Kebersihan dalaman sentiasa terjamin.Macam ni punya baik.๐Ÿ‘๐Ÿป๐Ÿ‘๐Ÿป . Bila tengok macam ni awak tak rasa teruja ke? Beranikan diri untuk cari kak aida mulai hari ini,kita ubah mana yang perlu diubah. Sudah-sudahlah asyik tepuk dada,sekarang gerakkan tindakan yang cergas pula supaya satu keadaan dapat diubah dengan lebih baik dan bertambah baik.Cari keharmonian dalam diri awak dengan memulakan penjagaan dalaman.. WhatAssp +60145269195 WhatAssp +60145269195 WhatAssp +60145269195 #sellermanjakani  #manjakaniasli  #sabunmanjakani  #serbukmanjakani 
Kenapa Fairy Kisses #SkinStories super special dari produk putih jenama lain? .
.
+ Fairy Kisses adalah Collagen Putih Detox Kunyah Pertama di Malaysia. Hanya kunyah je dapat putih & detox dgn kombinasi collagen putih + supplement detox.
.
+ Terdapat gabungan buah-buahan mahal seperti Delima, Avocado,Peach dan banyak lagi untuk kecantikkan kulit
.
+ 100% bahan semulajadi, tiada bahan kimia dan tidak merbahayakan buah pinggang seperti produk pemutih kulit jenama lain di pasaran
.
+ Lulus KKM dan selamat digunakan
.
+ Terdapat Astaxanthin yang dapat membantu mencerahkan kulit berkali-kali ganda turbo
.
+ Terdapat semua jenis Vitamin Premix dan semua jenis Mineral Premix. Jadi tidak perlu supplement tambahan lain lagi . Cukup lengkap sebotol Fairy Kisses
.
nak list apa yang special Fairy Kisses ni mmg tak muat ruang caption. Biar Fairy Kisses berbicara pada kulit uolsss taw .
.
Whatsapp 019 979 4414 to order ๐Ÿ“ฒ
COD: Kota Bharu, PC and PCB, Kelantan ๐Ÿš—
.
#cfsw #kelantan #femininewash #hygienewash #pencuciwanita #quputeh #aurawhite #dherbs #kcoly #moodrepublic #vgrip #igshopmalaysia #pembersihwanita #serbukmanjakani #celebrityfemininescrubwash #jsd #sayajualbarangmurah #skinstories #raya2017 #surpriseplannerkelantan #deliverykelantan #deliverykb #lofattahlovers
Kenapa Fairy Kisses #SkinStories  super special dari produk putih jenama lain? . . + Fairy Kisses adalah Collagen Putih Detox Kunyah Pertama di Malaysia. Hanya kunyah je dapat putih & detox dgn kombinasi collagen putih + supplement detox. . + Terdapat gabungan buah-buahan mahal seperti Delima, Avocado,Peach dan banyak lagi untuk kecantikkan kulit . + 100% bahan semulajadi, tiada bahan kimia dan tidak merbahayakan buah pinggang seperti produk pemutih kulit jenama lain di pasaran . + Lulus KKM dan selamat digunakan . + Terdapat Astaxanthin yang dapat membantu mencerahkan kulit berkali-kali ganda turbo . + Terdapat semua jenis Vitamin Premix dan semua jenis Mineral Premix. Jadi tidak perlu supplement tambahan lain lagi . Cukup lengkap sebotol Fairy Kisses . nak list apa yang special Fairy Kisses ni mmg tak muat ruang caption. Biar Fairy Kisses berbicara pada kulit uolsss taw . . Whatsapp 019 979 4414 to order ๐Ÿ“ฒ COD: Kota Bharu, PC and PCB, Kelantan ๐Ÿš— . #cfsw  #kelantan  #femininewash  #hygienewash  #pencuciwanita  #quputeh  #aurawhite  #dherbs  #kcoly  #moodrepublic  #vgrip  #igshopmalaysia  #pembersihwanita  #serbukmanjakani  #celebrityfemininescrubwash  #jsd  #sayajualbarangmurah  #skinstories  #raya2017  #surpriseplannerkelantan  #deliverykelantan  #deliverykb  #lofattahlovers 
Tepuk dada tanya selera , nilaikan sendiri. Jangan sampai berbau kohong nk hidangkan dekat suami. Nak2 bakal pengantin baru๐Ÿ˜ญ jangan kerana terlalu banyak alasan simpan masalah sampai makin teruk dan tiada jalan penyelesaian ๐Ÿ˜Œ๐Ÿ˜Œ๐Ÿ˜Œ WhatAssp +60145269195
WhatAssp +60145269195
WhatAssp +60145269195

#sellermanjakani #manjakaniasli #sabunmanjakani #serbukmanjakani
Tepuk dada tanya selera , nilaikan sendiri. Jangan sampai berbau kohong nk hidangkan dekat suami. Nak2 bakal pengantin baru๐Ÿ˜ญ jangan kerana terlalu banyak alasan simpan masalah sampai makin teruk dan tiada jalan penyelesaian ๐Ÿ˜Œ๐Ÿ˜Œ๐Ÿ˜Œ WhatAssp +60145269195 WhatAssp +60145269195 WhatAssp +60145269195 #sellermanjakani  #manjakaniasli  #sabunmanjakani  #serbukmanjakani 
Pembersih Wanita VIRAL 2017??! Pembersih Wanita SCRUB Pertama di Malaysia. .
Bersifat merawat sampai ke akar ubmi masalah Cik Bunga. 
Sejuk lit-lit macam letak ais sampai Cik Bunga terlajak selesa dari pagi sampai malam. Super wangi sampai satu toilet boleh bau.
.
Those yang ada masalah Keputihan kronik? Kegatalan kronik? Berbau sampai tak boleh bernafas? Masalah datang bul.an . CFSW rawat tak sampai tinggal half sebotol. Yang penting consistant. .
Once dh guna, even sekali try dah tak boleh hidup kalau CFSW takde. Rasa hidup tak lengkap. Cik Bunga tak fresh mcm biasa. Kami berani jamin Celebrity Feminine Scrub Wash tak sama dgn pembersih Cik Bunga di pasaran yg lain sampai selalu sold out dlm beberapa hari sahaja.
.
Whatsapp 019 979 4414 to order ๐Ÿ“ฒ
COD: Kota Bharu, PC and PCB, Kelantan ๐Ÿš—
.
#cfsw #kelantan #femininewash #hygienewash #pencuciwanita #quputeh #aurawhite #dherbs #kcoly #moodrepublic #vgrip #igshopmalaysia #pembersihwanita #serbukmanjakani #celebrityfemininescrubwash #jsd #sayajualbarangmurah #skinstories #raya2017 #surpriseplannerkelantan #deliverykelantan #deliverykb #lofattahlovers #fazurafattahforhsc #vjamu #instantshawl #brownieskb #kb #pcb #pc
Pembersih Wanita VIRAL 2017??! Pembersih Wanita SCRUB Pertama di Malaysia. . Bersifat merawat sampai ke akar ubmi masalah Cik Bunga. Sejuk lit-lit macam letak ais sampai Cik Bunga terlajak selesa dari pagi sampai malam. Super wangi sampai satu toilet boleh bau. . Those yang ada masalah Keputihan kronik? Kegatalan kronik? Berbau sampai tak boleh bernafas? Masalah datang bul.an . CFSW rawat tak sampai tinggal half sebotol. Yang penting consistant. . Once dh guna, even sekali try dah tak boleh hidup kalau CFSW takde. Rasa hidup tak lengkap. Cik Bunga tak fresh mcm biasa. Kami berani jamin Celebrity Feminine Scrub Wash tak sama dgn pembersih Cik Bunga di pasaran yg lain sampai selalu sold out dlm beberapa hari sahaja. . Whatsapp 019 979 4414 to order ๐Ÿ“ฒ COD: Kota Bharu, PC and PCB, Kelantan ๐Ÿš— . #cfsw  #kelantan  #femininewash  #hygienewash  #pencuciwanita  #quputeh  #aurawhite  #dherbs  #kcoly  #moodrepublic  #vgrip  #igshopmalaysia  #pembersihwanita  #serbukmanjakani  #celebrityfemininescrubwash  #jsd  #sayajualbarangmurah  #skinstories  #raya2017  #surpriseplannerkelantan  #deliverykelantan  #deliverykb  #lofattahlovers  #fazurafattahforhsc  #vjamu  #instantshawl  #brownieskb  #kb  #pcb  #pc 
Skincare mahal? Pembersih Cik Bunga pun kene yang mahal-mahal. .
Penjagaan muka yg kelas-kelas je. Pembersih Cik Bunga pun kene yang ada kelas. .
Set penjagaan muka awak nak yg merawat je, Pembersih Cik Bunga pun kene yg bersifat merawat jugak. .
Collagen pencerah kulit muka awak amalkan setiap hari, kena ada Pembersih Cik Bunga yg boleh cerahkan Cik Bunga dengan cepat utk awak amalkan setiap hari juga.
.
Jangan jaga muke je, Cik Bunga tak ingat nak jaga?๐Ÿ˜…
.
Biar cantik luar, bersih dan sihat di dalam. Cepat grab Celebrity Feminine Scrub Wash utk dapatkan penjagaan Cik Bunga yg mantops dan tepat.
.
Whatsapp 019 979 4414 to order ๐Ÿ“ฒ
COD: Kota Bharu, PC and PCB, Kelantan ๐Ÿš—
.
#cfsw #kelantan #femininewash #hygienewash #pencuciwanita #quputeh #aurawhite #dherbs #kcoly #moodrepublic #vgrip #igshopmalaysia #pembersihwanita #serbukmanjakani #celebrityfemininescrubwash #jsd #sayajualbarangmurah #skinstories #raya2017 #surpriseplannerkelantan #deliverykelantan #deliverykb #lofattahlovers #fazurafattahforhsc #vjamu #instantshawl #brownieskb #kb #pcb #pc
Skincare mahal? Pembersih Cik Bunga pun kene yang mahal-mahal. . Penjagaan muka yg kelas-kelas je. Pembersih Cik Bunga pun kene yang ada kelas. . Set penjagaan muka awak nak yg merawat je, Pembersih Cik Bunga pun kene yg bersifat merawat jugak. . Collagen pencerah kulit muka awak amalkan setiap hari, kena ada Pembersih Cik Bunga yg boleh cerahkan Cik Bunga dengan cepat utk awak amalkan setiap hari juga. . Jangan jaga muke je, Cik Bunga tak ingat nak jaga?๐Ÿ˜… . Biar cantik luar, bersih dan sihat di dalam. Cepat grab Celebrity Feminine Scrub Wash utk dapatkan penjagaan Cik Bunga yg mantops dan tepat. . Whatsapp 019 979 4414 to order ๐Ÿ“ฒ COD: Kota Bharu, PC and PCB, Kelantan ๐Ÿš— . #cfsw  #kelantan  #femininewash  #hygienewash  #pencuciwanita  #quputeh  #aurawhite  #dherbs  #kcoly  #moodrepublic  #vgrip  #igshopmalaysia  #pembersihwanita  #serbukmanjakani  #celebrityfemininescrubwash  #jsd  #sayajualbarangmurah  #skinstories  #raya2017  #surpriseplannerkelantan  #deliverykelantan  #deliverykb  #lofattahlovers  #fazurafattahforhsc  #vjamu  #instantshawl  #brownieskb  #kb  #pcb  #pc 
1 rumah 1 paket serbuk manjakani : โœ” Luka bersalin lambat kering ?
โœ” Sakit gigi ?
โœ” Suami bg hint nk bersama? โœ” Jerawat teruk ?
โœ” Buasir membengkak ?
โœ” Keputihan teruk ?

1 paket #serbuk_manjakani_masyhur utk 1001 kegunaan. Harga berbaloi2 jimat ! โค
.
.
#ManjakaniMasyhur
#Manjakani
#SerbukManjakani
#wssap๐Ÿ“ฒ0174999167
1 rumah 1 paket serbuk manjakani : โœ” Luka bersalin lambat kering ? โœ” Sakit gigi ? โœ” Suami bg hint nk bersama? โœ” Jerawat teruk ? โœ” Buasir membengkak ? โœ” Keputihan teruk ? 1 paket #serbuk_manjakani_masyhur  utk 1001 kegunaan. Harga berbaloi2 jimat ! โค . . #ManjakaniMasyhur  #Manjakani  #SerbukManjakani  #wssap ๐Ÿ“ฒ0174999167
1 rumah 1 paket serbuk manjakani : โœ” Luka bersalin lambat kering ?
โœ” Sakit gigi ?
โœ” Suami bg hint nk bersama? โœ” Jerawat teruk ?
โœ” Buasir membengkak ?
โœ” Keputihan teruk ?

1 paket #serbuk_manjakani_masyhur utk 1001 kegunaan. Harga berbaloi2 jimat ! โค
.
.
#ManjakaniMasyhur
#Manjakani
#SerbukManjakani
#wsap_0174197782
Tepuk dada tanya selera , nilaikan sendiri. Jangan sampai berbau kohong nk hidangkan dekat suami. Nak2 bakal pengantin baru๐Ÿ˜ญ jangan kerana terlalu banyak alasan simpan masalah sampai makin teruk dan tiada jalan penyelesaian ๐Ÿ˜Œ๐Ÿ˜Œ๐Ÿ˜Œ WhatAssp +60145269195
WhatAssp +60145269195
WhatAssp +60145269195

#sellermanjakani #manjakaniasli #sabunmanjakani #serbukmanjakani
Tepuk dada tanya selera , nilaikan sendiri. Jangan sampai berbau kohong nk hidangkan dekat suami. Nak2 bakal pengantin baru๐Ÿ˜ญ jangan kerana terlalu banyak alasan simpan masalah sampai makin teruk dan tiada jalan penyelesaian ๐Ÿ˜Œ๐Ÿ˜Œ๐Ÿ˜Œ WhatAssp +60145269195 WhatAssp +60145269195 WhatAssp +60145269195 #sellermanjakani  #manjakaniasli  #sabunmanjakani  #serbukmanjakani 
Kentut vagina siapa yang tak rasa malu, hanya mereka yang mengalami sahaja tahu bagaimana perasaannya tauuuu.Bayangkan selama ini kita rela tahan kentut belakang sebab malu kalau suami dengar.Rela lagi kita tahan atau pergi jauh-jauh baru kentut.Tapi bila sebut sahaja kentut vagina jangan kata nak tahan,benda automatik terjadi sendiri. Setiap kali bersama angin dan bunyi pruk-prak-pruk-prak keluar.Sampai kita ni merah padam muka tahan malu,apatah lagi bila sampai suami tanya "awak kentut eh?"Ya Allah malunya sampai ke sini rasa.
.
Masih ke ada diantara kita yang tak tahu apa punca nya kentut vagina boleh terjadi kepada kita?Antara punca utamanya ialah otot peranakan menjadi lemah.Terutamanya bagi kebanyakan wanita yang sudah melahirkan anak, kentut vagina berlaku adalah kerana disebabkan otot-otot kemut di bahagian vagina menjadi lemah.Antara punca lain pula ialah masalah peranakan jatuh, masalah pengawalan pundi kencing dan mengamalkan seks yang melampau.
.
Meskipun begitu kentut vagina sekarang sudah tidak tertumpu kepada pemangsa yang sudah berkahwin sahaja kerana ramai juga diantara mereka yang belum berkahwin turut mengadu mengalami masalah ini. Biasanya bagi anda yang belum berkahwin tetapi sudah mengalami masalah kentut vagina adalah kerana otot anda sudah lemah dek kerana masalah dalaman yang teruk dan memberi kesan buruk kepada otot vagina anda.
.
Supplement rahim yang paling sesuai untuk membantu masalah dalaman sudah pastinya daripada khasiat tradisional yang diimport ini kerana ianya amat berupaya untuk menstabilkan hormon estrogen yang rendah didalam badan.Kerana itulah kajian menunjukkan mereka yang mengalami masalah hormon amat mudah terdedah dengan masalah ini.Atas kerana usaha dan kehendak yang kita inginkan maka Allah makbulkan maka hilang sahaja penyakit kentut vagina tup-tup terus termengandung. .
Ya Allah syukur sangat-sangat.Kalau dah sampai masa tepat Allah mesti turunkan.. ๐Ÿ™‚

WhatAssp +60145269195 
WhatAssp +60145269195

#manjakaniasli #sabunmanjakani #serbukmanjakani
Kentut vagina siapa yang tak rasa malu, hanya mereka yang mengalami sahaja tahu bagaimana perasaannya tauuuu.Bayangkan selama ini kita rela tahan kentut belakang sebab malu kalau suami dengar.Rela lagi kita tahan atau pergi jauh-jauh baru kentut.Tapi bila sebut sahaja kentut vagina jangan kata nak tahan,benda automatik terjadi sendiri. Setiap kali bersama angin dan bunyi pruk-prak-pruk-prak keluar.Sampai kita ni merah padam muka tahan malu,apatah lagi bila sampai suami tanya "awak kentut eh?"Ya Allah malunya sampai ke sini rasa. . Masih ke ada diantara kita yang tak tahu apa punca nya kentut vagina boleh terjadi kepada kita?Antara punca utamanya ialah otot peranakan menjadi lemah.Terutamanya bagi kebanyakan wanita yang sudah melahirkan anak, kentut vagina berlaku adalah kerana disebabkan otot-otot kemut di bahagian vagina menjadi lemah.Antara punca lain pula ialah masalah peranakan jatuh, masalah pengawalan pundi kencing dan mengamalkan seks yang melampau. . Meskipun begitu kentut vagina sekarang sudah tidak tertumpu kepada pemangsa yang sudah berkahwin sahaja kerana ramai juga diantara mereka yang belum berkahwin turut mengadu mengalami masalah ini. Biasanya bagi anda yang belum berkahwin tetapi sudah mengalami masalah kentut vagina adalah kerana otot anda sudah lemah dek kerana masalah dalaman yang teruk dan memberi kesan buruk kepada otot vagina anda. . Supplement rahim yang paling sesuai untuk membantu masalah dalaman sudah pastinya daripada khasiat tradisional yang diimport ini kerana ianya amat berupaya untuk menstabilkan hormon estrogen yang rendah didalam badan.Kerana itulah kajian menunjukkan mereka yang mengalami masalah hormon amat mudah terdedah dengan masalah ini.Atas kerana usaha dan kehendak yang kita inginkan maka Allah makbulkan maka hilang sahaja penyakit kentut vagina tup-tup terus termengandung. . Ya Allah syukur sangat-sangat.Kalau dah sampai masa tepat Allah mesti turunkan.. ๐Ÿ™‚ WhatAssp +60145269195 WhatAssp +60145269195 #manjakaniasli  #sabunmanjakani  #serbukmanjakani