an online Instagram web viewer

#serbukmanjakani medias

Photos

READY STOCK

KOPI RATU UNTUK KECANTIKAN DAN MENGUATKAN OTAK WANITA

Revolusi keenakan kopi dengan campuran herba Ginkgo biloba, Ginseng, Bacopa Monnieri dan Black Cohosh mencipta satu kelainan rasa kopi yang cukup lazat. Kehebatan Kopi Ratu mengandungi suplemen kerana gizi yang terkandung didalamnya membantu wanita tampil lebih hebat kecantikannya, melambatkan penuaan serta menguatkan daya ingatan untuk menjadikan wanita tampil cantik dan cerdik.

Menjaga kesihatan dan kecantikan wanita
Sangat baik untuk pelajar
Sesuai untuk wanita menopaus
Antara kebaikan lainnya ialah:- Meningkatkan aliran darah ke otak dan seluruh badan.
Membekalkan oksigen dan nutrien.
Tinggi antioksidan, melambatkan penuaan.
Berkesan meningkatkan fungsi memori.
Menguatkan kepekaan mental.
Mengurangkan keletihan mental.
Melegakan keresahan dan kemurungan
Mengatasi masalah sukar tidur
Melegakan kekejangan uterus
Mengurangkan migraine dan perubahan mood
Mengatasi masalah kekeringan faraj
Meningkatkan stamina
Merawat penyakit Alzheimer dan Parkinson
Menguatkan memori dan tahap Asetilkolin dalam otak.
Memberikan ketenangan jiwa
Meningkatkan keupayaan pembelajaran, tumpuan dan perhatian.
Mengurangkan stress, kemurungan dan kebimbangan
Merawat asma, bronchitis, alahan dan anti-radang
Merawat sawan ( kekejangan badan, pengaruh dari otak )
Cara hidangan :-
Ambil 1 paket Kopi Ratu dan campurkan dengan secawan air panas (100ml – 150ml)
Untuk menikmati Kopi Ratu sejuk yang lebih lazat, sila campur ais, susu pekat manis dan krimer.

AMARAN:
WANITA MENGANDUNG TIDAK DIBENARKAN UNTUK MENGAMBIL MINUMAN INI.

Whatsapp order ke 0172180235

#sendayutinggi #kolagen#tipscantik#awetmuda  #minumankolagen#minumankesihatan  #minumankecantikan #beautydrink #kopikecantikan #minumanherba#dfolia#dfoliacoffee#kopiwanita#kopianggun#kopidfolia#kopisendayutinggi#kopiratu#kopijamu#kopiherba#tehherba#herbawanita#atasimasalahwanita#atasikeputihan#masalahdalamanwanita#kesihatandalamanwanita#krimpayudara#manjakani#serbukmanjakani#tipspayudaraanjal#jamuratumalaya
READY STOCK KOPI RATU UNTUK KECANTIKAN DAN MENGUATKAN OTAK WANITA Revolusi keenakan kopi dengan campuran herba Ginkgo biloba, Ginseng, Bacopa Monnieri dan Black Cohosh mencipta satu kelainan rasa kopi yang cukup lazat. Kehebatan Kopi Ratu mengandungi suplemen kerana gizi yang terkandung didalamnya membantu wanita tampil lebih hebat kecantikannya, melambatkan penuaan serta menguatkan daya ingatan untuk menjadikan wanita tampil cantik dan cerdik. Menjaga kesihatan dan kecantikan wanita Sangat baik untuk pelajar Sesuai untuk wanita menopaus Antara kebaikan lainnya ialah:- Meningkatkan aliran darah ke otak dan seluruh badan. Membekalkan oksigen dan nutrien. Tinggi antioksidan, melambatkan penuaan. Berkesan meningkatkan fungsi memori. Menguatkan kepekaan mental. Mengurangkan keletihan mental. Melegakan keresahan dan kemurungan Mengatasi masalah sukar tidur Melegakan kekejangan uterus Mengurangkan migraine dan perubahan mood Mengatasi masalah kekeringan faraj Meningkatkan stamina Merawat penyakit Alzheimer dan Parkinson Menguatkan memori dan tahap Asetilkolin dalam otak. Memberikan ketenangan jiwa Meningkatkan keupayaan pembelajaran, tumpuan dan perhatian. Mengurangkan stress, kemurungan dan kebimbangan Merawat asma, bronchitis, alahan dan anti-radang Merawat sawan ( kekejangan badan, pengaruh dari otak ) Cara hidangan :- Ambil 1 paket Kopi Ratu dan campurkan dengan secawan air panas (100ml – 150ml) Untuk menikmati Kopi Ratu sejuk yang lebih lazat, sila campur ais, susu pekat manis dan krimer. AMARAN: WANITA MENGANDUNG TIDAK DIBENARKAN UNTUK MENGAMBIL MINUMAN INI. Whatsapp order ke 0172180235 #sendayutinggi  #kolagen #tipscantik #awetmuda  #minumankolagen #minumankesihatan  #minumankecantikan  #beautydrink  #kopikecantikan  #minumanherba #dfolia #dfoliacoffee #kopiwanita #kopianggun #kopidfolia #kopisendayutinggi #kopiratu #kopijamu #kopiherba #tehherba #herbawanita #atasimasalahwanita #atasikeputihan #masalahdalamanwanita #kesihatandalamanwanita #krimpayudara #manjakani #serbukmanjakani #tipspayudaraanjal #jamuratumalaya 
Ada je tesmoni hot ni..
#serbukmanjakani 
#rm5 
Wsap 01139752636
Mulakan pagi dgn minuman yg berkhasiat...penambah tenaga..kekal cergas sepanjang hari...@Regrann from @suriaramay_jrm_sendayu_tinggi -  Jom sarapan dgn kopi Dfolia..kopi herba yg bagus utk dalaman wanita.. Whatsapp 0172180235 utk order

#royalv 
#minumandalamanwanita
#penjagaandalamanwanita  #sendayutinggi#jamuperawan#kopikecantikan
#produkkecantikan 
#jamuwanita #jamuratumalaya #minumankesihatanwanita #minumankolagen #jamuberpantang #setberpantang #tipshamil #setbersalin #tipskempiskanperut #tipsmudahhamil#dfolia#seduarrow#stbeauty#tombong#rahimjatuh#dfoliacoffee #kopiwanita#kopiherba#kopimanjakani#kopidfolia#manjakani#serbukmanjakani#manjakanioriginal
Mulakan pagi dgn minuman yg berkhasiat...penambah tenaga..kekal cergas sepanjang hari...@Regrann from @suriaramay_jrm_sendayu_tinggi - Jom sarapan dgn kopi Dfolia..kopi herba yg bagus utk dalaman wanita.. Whatsapp 0172180235 utk order #royalv  #minumandalamanwanita  #penjagaandalamanwanita  #sendayutinggi #jamuperawan #kopikecantikan  #produkkecantikan  #jamuwanita  #jamuratumalaya  #minumankesihatanwanita  #minumankolagen  #jamuberpantang  #setberpantang  #tipshamil  #setbersalin  #tipskempiskanperut  #tipsmudahhamil #dfolia #seduarrow #stbeauty #tombong #rahimjatuh #dfoliacoffee  #kopiwanita #kopiherba #kopimanjakani #kopidfolia #manjakani #serbukmanjakani #manjakanioriginal 
Stok baru sampai!!! Cepat-cepat order 😍
.
.
📣Kenapa anda perlu pilih JSKK untuk mengeluarkan produk jenama anda sendiri? .
.
💯 MURAH
💯 JIMAT
💯 MOQ RENDAH
💯 ORIGINAL
💯 PRODUK BERKUALITI
.
.
Antara produk yang JSKK sediakan:
✅ Serbuk Vitamin C
✅ Kapsul Manjakani
✅ Serbuk Manjakani
✅ Maajun
✅ Daun Senna (Slimming Tea)
.
.
Berminat direct whatsapp 📲 0175065546 for fast reply 😀 .
.
#jenamasendiri #produkjenamasendiri #krimkilomurah #krimkiloborong #krimkilojenamasendiri #krimkilo #rebrand #brandsendiri #moqrendah #vitamincpowder #serbukvitaminc #vitamincrosehip #serbukmanjakani #whiteningbooster #cerahberseri #kapsulmanjakani #botolkapsul #jenamasendirikrimkilo #jskk #vitamincmurah #serbukvitamincmurah #serbukvitamincborong #serbukvitaminckilo #slimmingtea #tehkurus #manjakani #maajun #daunsenna
Stok baru sampai!!! Cepat-cepat order 😍 . . 📣Kenapa anda perlu pilih JSKK untuk mengeluarkan produk jenama anda sendiri? . . 💯 MURAH 💯 JIMAT 💯 MOQ RENDAH 💯 ORIGINAL 💯 PRODUK BERKUALITI . . Antara produk yang JSKK sediakan: ✅ Serbuk Vitamin C ✅ Kapsul Manjakani ✅ Serbuk Manjakani ✅ Maajun ✅ Daun Senna (Slimming Tea) . . Berminat direct whatsapp 📲 0175065546 for fast reply 😀 . . #jenamasendiri  #produkjenamasendiri  #krimkilomurah  #krimkiloborong  #krimkilojenamasendiri  #krimkilo  #rebrand  #brandsendiri  #moqrendah  #vitamincpowder  #serbukvitaminc  #vitamincrosehip  #serbukmanjakani  #whiteningbooster  #cerahberseri  #kapsulmanjakani  #botolkapsul  #jenamasendirikrimkilo  #jskk  #vitamincmurah  #serbukvitamincmurah  #serbukvitamincborong  #serbukvitaminckilo  #slimmingtea  #tehkurus  #manjakani  #maajun  #daunsenna 
READY STOCK
.
.

KEBAIKAN ROYAL V:: Ada 43 kesan efektif dalam satu botol untuk semua golongan usia..antaranya..
💛Mengetatkan dan menegangkan otot faraj.
💛Menguatkan keinginan hubungan seksual.
💛Mengandungi antibakteria dan mengeluarkan keputihan.
💛Menghilangkan kegatalan dan bau
💛Mempertahankan kecantikan bentuk badan wanita.
💛Menstabilkan perubahan tubuh wanita yang menopaus.
💛Membesar dan menegangkan payudara.
💛Mengonturkan punggung agar nampak lebih menawan.
💛Meningkatkan pengaliran darah.
💛Mengatasi kekeringan faraj bagi wanita menopause.
💛Menurunkan kadar kolesterol.
💛Mengurangkan risiko kanser.
💛Mengecutkan saluran peranakan.
💛awet muda 
Whatsapp su 0172180235 utk pembelian

#royalv 
#minumandalamanwanita
#penjagaandalamanwanita#sendayutinggi #tipshamil #jamuratumalaya#terlajaklaris #minumankesihatanwanita #minumankolagen #pilkehamilan#keputihan#jamuwanita#jamuratumalayakualalumpur #jamususukdara #jamukocok#perapat#jamuperapat#serbukmanjakani#manjakani#ketatmencengkam#pencucisireh#pencuciwanita#tipskempiskanperut#atasikeputihan#tombong#rahimjatuh#kuatkanrahim#produkherba#herbacina#makjun
READY STOCK . . KEBAIKAN ROYAL V:: Ada 43 kesan efektif dalam satu botol untuk semua golongan usia..antaranya.. 💛Mengetatkan dan menegangkan otot faraj. 💛Menguatkan keinginan hubungan seksual. 💛Mengandungi antibakteria dan mengeluarkan keputihan. 💛Menghilangkan kegatalan dan bau 💛Mempertahankan kecantikan bentuk badan wanita. 💛Menstabilkan perubahan tubuh wanita yang menopaus. 💛Membesar dan menegangkan payudara. 💛Mengonturkan punggung agar nampak lebih menawan. 💛Meningkatkan pengaliran darah. 💛Mengatasi kekeringan faraj bagi wanita menopause. 💛Menurunkan kadar kolesterol. 💛Mengurangkan risiko kanser. 💛Mengecutkan saluran peranakan. 💛awet muda Whatsapp su 0172180235 utk pembelian #royalv  #minumandalamanwanita  #penjagaandalamanwanita #sendayutinggi  #tipshamil  #jamuratumalaya #terlajaklaris  #minumankesihatanwanita  #minumankolagen  #pilkehamilan #keputihan #jamuwanita #jamuratumalayakualalumpur  #jamususukdara  #jamukocok #perapat #jamuperapat #serbukmanjakani #manjakani #ketatmencengkam #pencucisireh #pencuciwanita #tipskempiskanperut #atasikeputihan #tombong #rahimjatuh #kuatkanrahim #produkherba #herbacina #makjun 
Kita belanja testimoni ea,kalau sembang panjang2 kang org kata propa je kan so baca laaa testimoni .. rugi taw sape tak cuba JHJ ni😘😘
•••••••••••••••••••
Menarik tak ?? Kalau berminat boleh direct pm tyra,nak cuci mata dulu pun boleh,nak tahu lebih details pun boleh .. Harga sangat2 mampu milik uolls😘😘
👉🏻1 botol RM45/80biji
👉🏻Postage RM8
👉🏻❌ COD
👉🏻011-28969053

#magicpowder #serbukajaib #serbukmanjakani #jamuherbajuanitajohor #jamuherbajuanita #testimonijamuherbajuanita #jamuherbapremium #jamuherbajuanitasegamat
Kita belanja testimoni ea,kalau sembang panjang2 kang org kata propa je kan so baca laaa testimoni .. rugi taw sape tak cuba JHJ ni😘😘 ••••••••••••••••••• Menarik tak ?? Kalau berminat boleh direct pm tyra,nak cuci mata dulu pun boleh,nak tahu lebih details pun boleh .. Harga sangat2 mampu milik uolls😘😘 👉🏻1 botol RM45/80biji 👉🏻Postage RM8 👉🏻❌ COD 👉🏻011-28969053 #magicpowder  #serbukajaib  #serbukmanjakani  #jamuherbajuanitajohor  #jamuherbajuanita  #testimonijamuherbajuanita  #jamuherbapremium  #jamuherbajuanitasegamat 
Kita belanja testimoni ea,kalau sembang panjang2 kang org kata propa je kan so baca laaa testimoni .. rugi taw sape tak cuba JHJ ni😘😘
•••••••••••••••••••
Menarik tak ?? Kalau berminat boleh direct pm tyra,nak cuci mata dulu pun boleh,nak tahu lebih details pun boleh .. Harga sangat2 mampu milik uolls😘😘
👉🏻1 botol RM45/80biji
👉🏻Postage RM8
👉🏻❌ COD
👉🏻011-28969053

#magicpowder #serbukajaib #serbukmanjakani #jamuherbajuanitajohor #jamuherbajuanita #testimonijamuherbajuanita #jamuherbapremium #jamuherbajuanitasegamat
Kita belanja testimoni ea,kalau sembang panjang2 kang org kata propa je kan so baca laaa testimoni .. rugi taw sape tak cuba JHJ ni😘😘 ••••••••••••••••••• Menarik tak ?? Kalau berminat boleh direct pm tyra,nak cuci mata dulu pun boleh,nak tahu lebih details pun boleh .. Harga sangat2 mampu milik uolls😘😘 👉🏻1 botol RM45/80biji 👉🏻Postage RM8 👉🏻❌ COD 👉🏻011-28969053 #magicpowder  #serbukajaib  #serbukmanjakani  #jamuherbajuanitajohor  #jamuherbajuanita  #testimonijamuherbajuanita  #jamuherbapremium  #jamuherbajuanitasegamat 
Kita belanja testimoni ea,kalau sembang panjang2 kang org kata propa je kan so baca laaa testimoni .. rugi taw sape tak cuba JHJ ni😘😘
•••••••••••••••••••
Menarik tak ?? Kalau berminat boleh direct pm tyra,nak cuci mata dulu pun boleh,nak tahu lebih details pun boleh .. Harga sangat2 mampu milik uolls😘😘
👉🏻1 botol RM45/80biji
👉🏻Postage RM8
👉🏻❌ COD
👉🏻011-28969053

#magicpowder #serbukajaib #serbukmanjakani #jamuherbajuanitajohor #jamuherbajuanita #testimonijamuherbajuanita #jamuherbapremium #jamuherbajuanitasegamat
Kita belanja testimoni ea,kalau sembang panjang2 kang org kata propa je kan so baca laaa testimoni .. rugi taw sape tak cuba JHJ ni😘😘 ••••••••••••••••••• Menarik tak ?? Kalau berminat boleh direct pm tyra,nak cuci mata dulu pun boleh,nak tahu lebih details pun boleh .. Harga sangat2 mampu milik uolls😘😘 👉🏻1 botol RM45/80biji 👉🏻Postage RM8 👉🏻❌ COD 👉🏻011-28969053 #magicpowder  #serbukajaib  #serbukmanjakani  #jamuherbajuanitajohor  #jamuherbajuanita  #testimonijamuherbajuanita  #jamuherbapremium  #jamuherbajuanitasegamat 
Kita belanja testimoni ea,kalau sembang panjang2 kang org kata propa je kan so baca laaa testimoni .. rugi taw sape tak cuba JHJ ni😘😘
•••••••••••••••••••
Menarik tak ?? Kalau berminat boleh direct pm tyra,nak cuci mata dulu pun boleh,nak tahu lebih details pun boleh .. Harga sangat2 mampu milik uolls😘😘
👉🏻1 botol RM45/80biji
👉🏻Postage RM8
👉🏻❌ COD
👉🏻011-28969053

#magicpowder #serbukajaib #serbukmanjakani #jamuherbajuanitajohor #jamuherbajuanita #testimonijamuherbajuanita #jamuherbapremium #jamuherbajuanitasegamat
Kita belanja testimoni ea,kalau sembang panjang2 kang org kata propa je kan so baca laaa testimoni .. rugi taw sape tak cuba JHJ ni😘😘 ••••••••••••••••••• Menarik tak ?? Kalau berminat boleh direct pm tyra,nak cuci mata dulu pun boleh,nak tahu lebih details pun boleh .. Harga sangat2 mampu milik uolls😘😘 👉🏻1 botol RM45/80biji 👉🏻Postage RM8 👉🏻❌ COD 👉🏻011-28969053 #magicpowder  #serbukajaib  #serbukmanjakani  #jamuherbajuanitajohor  #jamuherbajuanita  #testimonijamuherbajuanita  #jamuherbapremium  #jamuherbajuanitasegamat 
Kita belanja testimoni ea,kalau sembang panjang2 kang org kata propa je kan so baca laaa testimoni .. rugi taw sape tak cuba JHJ ni😘😘
•••••••••••••••••••
Menarik tak ?? Kalau berminat boleh direct pm tyra,nak cuci mata dulu pun boleh,nak tahu lebih details pun boleh .. Harga sangat2 mampu milik uolls😘😘
👉🏻1 botol RM45/80biji
👉🏻Postage RM8
👉🏻❌ COD
👉🏻011-28969053

#magicpowder #serbukajaib #serbukmanjakani #jamuherbajuanitajohor #jamuherbajuanita #testimonijamuherbajuanita #jamuherbapremium #jamuherbajuanitasegamat
Kita belanja testimoni ea,kalau sembang panjang2 kang org kata propa je kan so baca laaa testimoni .. rugi taw sape tak cuba JHJ ni😘😘 ••••••••••••••••••• Menarik tak ?? Kalau berminat boleh direct pm tyra,nak cuci mata dulu pun boleh,nak tahu lebih details pun boleh .. Harga sangat2 mampu milik uolls😘😘 👉🏻1 botol RM45/80biji 👉🏻Postage RM8 👉🏻❌ COD 👉🏻011-28969053 #magicpowder  #serbukajaib  #serbukmanjakani  #jamuherbajuanitajohor  #jamuherbajuanita  #testimonijamuherbajuanita  #jamuherbapremium  #jamuherbajuanitasegamat 
Kita belanja testimoni ea,kalau sembang panjang2 kang org kata propa je kan so baca laaa testimoni .. rugi taw sape tak cuba JHJ ni😘😘
•••••••••••••••••••
Menarik tak ?? Kalau berminat boleh direct pm tyra,nak cuci mata dulu pun boleh,nak tahu lebih details pun boleh .. Harga sangat2 mampu milik uolls😘😘
👉🏻1 botol RM45/80biji
👉🏻Postage RM8
👉🏻❌ COD
👉🏻011-28969053

#magicpowder #serbukajaib #serbukmanjakani #jamuherbajuanitajohor #jamuherbajuanita #testimonijamuherbajuanita #jamuherbapremium #jamuherbajuanitasegamat
Kita belanja testimoni ea,kalau sembang panjang2 kang org kata propa je kan so baca laaa testimoni .. rugi taw sape tak cuba JHJ ni😘😘 ••••••••••••••••••• Menarik tak ?? Kalau berminat boleh direct pm tyra,nak cuci mata dulu pun boleh,nak tahu lebih details pun boleh .. Harga sangat2 mampu milik uolls😘😘 👉🏻1 botol RM45/80biji 👉🏻Postage RM8 👉🏻❌ COD 👉🏻011-28969053 #magicpowder  #serbukajaib  #serbukmanjakani  #jamuherbajuanitajohor  #jamuherbajuanita  #testimonijamuherbajuanita  #jamuherbapremium  #jamuherbajuanitasegamat 
🌸MAGIC POWDER🌸

Magic powder (serbuk manjakani) untuk kegunaan wanita di bahagian cik🌸 ia membantu untuk :
👉🏻Mengetatkan Cik🌸
👉🏻Menarik segala kotoran pada Cik🌸
👉🏻Membuang keputihan yang ada pada Cik🌸
👉🏻Menghilangkan masalah gatal2 pada Cik🌸
•••••••••••••••••••••••
Menarik tak ?? Kalau berminat boleh direct pm tyra,nak cuci mata dulu pun boleh,nak tahu lebih details pun boleh .. Harga sangat2 mampu milik uolls😘😘
👉🏻1 botol RM27/10gram
👉🏻Postage RM8
👉🏻❌ COD
👉🏻011-28969053

#herbaheromalayajohor #jamuherbajuanitasegamat #jamuherbapremium #jamuherbajuanita #jamuherbajuanitajohor #serbukmanjakani #serbukajaib #magicpowder
🌸MAGIC POWDER🌸 Magic powder (serbuk manjakani) untuk kegunaan wanita di bahagian cik🌸 ia membantu untuk : 👉🏻Mengetatkan Cik🌸 👉🏻Menarik segala kotoran pada Cik🌸 👉🏻Membuang keputihan yang ada pada Cik🌸 👉🏻Menghilangkan masalah gatal2 pada Cik🌸 ••••••••••••••••••••••• Menarik tak ?? Kalau berminat boleh direct pm tyra,nak cuci mata dulu pun boleh,nak tahu lebih details pun boleh .. Harga sangat2 mampu milik uolls😘😘 👉🏻1 botol RM27/10gram 👉🏻Postage RM8 👉🏻❌ COD 👉🏻011-28969053 #herbaheromalayajohor  #jamuherbajuanitasegamat  #jamuherbapremium  #jamuherbajuanita  #jamuherbajuanitajohor  #serbukmanjakani  #serbukajaib  #magicpowder 
🌸MAGIC POWDER🌸

Magic powder (serbuk manjakani) untuk kegunaan wanita di bahagian cik🌸 ia membantu untuk :
👉🏻Mengetatkan Cik🌸
👉🏻Menarik segala kotoran pada Cik🌸
👉🏻Membuang keputihan yang ada pada Cik🌸
👉🏻Menghilangkan masalah gatal2 pada Cik🌸
•••••••••••••••••••••••
Menarik tak ?? Kalau berminat boleh direct pm tyra,nak cuci mata dulu pun boleh,nak tahu lebih details pun boleh .. Harga sangat2 mampu milik uolls😘😘
👉🏻1 botol RM27/10gram
👉🏻Postage RM8
👉🏻❌ COD
👉🏻011-28969053

#herbaheromalayajohor #jamuherbajuanitasegamat #jamuherbapremium #jamuherbajuanita #jamuherbajuanitajohor #serbukmanjakani #serbukajaib #magicpowder
🌸MAGIC POWDER🌸 Magic powder (serbuk manjakani) untuk kegunaan wanita di bahagian cik🌸 ia membantu untuk : 👉🏻Mengetatkan Cik🌸 👉🏻Menarik segala kotoran pada Cik🌸 👉🏻Membuang keputihan yang ada pada Cik🌸 👉🏻Menghilangkan masalah gatal2 pada Cik🌸 ••••••••••••••••••••••• Menarik tak ?? Kalau berminat boleh direct pm tyra,nak cuci mata dulu pun boleh,nak tahu lebih details pun boleh .. Harga sangat2 mampu milik uolls😘😘 👉🏻1 botol RM27/10gram 👉🏻Postage RM8 👉🏻❌ COD 👉🏻011-28969053 #herbaheromalayajohor  #jamuherbajuanitasegamat  #jamuherbapremium  #jamuherbajuanita  #jamuherbajuanitajohor  #serbukmanjakani  #serbukajaib  #magicpowder 
🌸MAGIC POWDER🌸

Magic powder (serbuk manjakani) untuk kegunaan wanita di bahagian cik🌸 ia membantu untuk :
👉🏻Mengetatkan Cik🌸
👉🏻Menarik segala kotoran pada Cik🌸
👉🏻Membuang keputihan yang ada pada Cik🌸
👉🏻Menghilangkan masalah gatal2 pada Cik🌸
•••••••••••••••••••••••
Menarik tak ?? Kalau berminat boleh direct pm tyra,nak cuci mata dulu pun boleh,nak tahu lebih details pun boleh .. Harga sangat2 mampu milik uolls😘😘
👉🏻1 botol RM27/10gram
👉🏻Postage RM8
👉🏻❌ COD
👉🏻011-28969053

#herbaheromalayajohor #jamuherbajuanitasegamat #jamuherbapremium #jamuherbajuanita #jamuherbajuanitajohor #serbukmanjakani #serbukajaib #magicpowder
🌸MAGIC POWDER🌸 Magic powder (serbuk manjakani) untuk kegunaan wanita di bahagian cik🌸 ia membantu untuk : 👉🏻Mengetatkan Cik🌸 👉🏻Menarik segala kotoran pada Cik🌸 👉🏻Membuang keputihan yang ada pada Cik🌸 👉🏻Menghilangkan masalah gatal2 pada Cik🌸 ••••••••••••••••••••••• Menarik tak ?? Kalau berminat boleh direct pm tyra,nak cuci mata dulu pun boleh,nak tahu lebih details pun boleh .. Harga sangat2 mampu milik uolls😘😘 👉🏻1 botol RM27/10gram 👉🏻Postage RM8 👉🏻❌ COD 👉🏻011-28969053 #herbaheromalayajohor  #jamuherbajuanitasegamat  #jamuherbapremium  #jamuherbajuanita  #jamuherbajuanitajohor  #serbukmanjakani  #serbukajaib  #magicpowder 
Anak dara boleh guna produk MANJAKANI ASLI BY AIRANIESHA ye!! 😊😊😊 .
Takkan jaga kebersihan kecantikkan CikBunga nak tunggu khwin..tunggu beranak dulu😭
.
Tahu tak..keputihan..lendir2 gatal  kat kamu tu blh berjangkit kt pasangan kamu bila kamu kahwin nanti..😉😉😉
.
.
Lebih2 lg skg nak bulan puasa, ramai yg ternak keputihan sbb apa? Sbb bila kita kerap meminum ais/sejuk rahim pun kembang & keputihan mula menjelma. Hehe. Yg kawin lg la sgt2 d alu2kan. Hakak yg dah kawin tu jgn lupa servis hokayyy! Demi kesihatan diri & utk cik abang. .
.
✔️✔️SET COMBO MANJAKANI ASLI BY AIRANIESHA

WhatAssp for more details +60145269195 ( alieya) 
#sellermanjakani #manjakaniasli #sabunmanjakani #serbukmanjakani
Anak dara boleh guna produk MANJAKANI ASLI BY AIRANIESHA ye!! 😊😊😊 . Takkan jaga kebersihan kecantikkan CikBunga nak tunggu khwin..tunggu beranak dulu😭 . Tahu tak..keputihan..lendir2 gatal kat kamu tu blh berjangkit kt pasangan kamu bila kamu kahwin nanti..😉😉😉 . . Lebih2 lg skg nak bulan puasa, ramai yg ternak keputihan sbb apa? Sbb bila kita kerap meminum ais/sejuk rahim pun kembang & keputihan mula menjelma. Hehe. Yg kawin lg la sgt2 d alu2kan. Hakak yg dah kawin tu jgn lupa servis hokayyy! Demi kesihatan diri & utk cik abang. . . ✔️✔️SET COMBO MANJAKANI ASLI BY AIRANIESHA WhatAssp for more details +60145269195 ( alieya) #sellermanjakani  #manjakaniasli  #sabunmanjakani  #serbukmanjakani 
💋Feedback customer💋
.
#JamuManjakanSuami
#serbukjelitamanjakani
#kapsulperawanmanjakani
.
.
❌Masalah keputihan tiada lagi hanya dengan mengamalkan Jamu Manjakani 💊💊 Manjakan Suami Mu 💏.
.
❤Bukan tu je, badan pun terasa ringan dan segar.
.
😇Alhamdulillah..
.
💋Awak ada masalah keputihan? Jangan segan silu wassap kak jamu. Mereka sudah.. awak bila lagi? Jangan dibiarkan.. bahaya tau.
.
.
==========
CARA ORDER
==========
.
📲📞 KAK JAMU 0136785841
.
.
💐 PZI BEAUTY 💐
.
💋Jamu Manjakani 💊💊 Manjakan Suami Mu 💏
.
🌷 Kecantikan berasaska bahan semulajadi 🌷
.
#jamumanjakani #jamumanjakanimanjakansuamimu #jamumantapnenawan #jamumanjakaniasli #jamumanjakaniasli100 #jamuhomemade #jamuhandmade #scrubmulus #scrubmulusmanjakani #scrubmukadanbadan #scrub #serbukjelita #serbukmanjakani #serbukasli #perapat #jerawat #keputihan #kembalidara #ketatdara
💋Feedback customer💋 . #JamuManjakanSuami  #serbukjelitamanjakani  #kapsulperawanmanjakani  . . ❌Masalah keputihan tiada lagi hanya dengan mengamalkan Jamu Manjakani 💊💊 Manjakan Suami Mu 💏. . ❤Bukan tu je, badan pun terasa ringan dan segar. . 😇Alhamdulillah.. . 💋Awak ada masalah keputihan? Jangan segan silu wassap kak jamu. Mereka sudah.. awak bila lagi? Jangan dibiarkan.. bahaya tau. . . ========== CARA ORDER ========== . 📲📞 KAK JAMU 0136785841 . . 💐 PZI BEAUTY 💐 . 💋Jamu Manjakani 💊💊 Manjakan Suami Mu 💏 . 🌷 Kecantikan berasaska bahan semulajadi 🌷 . #jamumanjakani  #jamumanjakanimanjakansuamimu  #jamumantapnenawan  #jamumanjakaniasli  #jamumanjakaniasli100  #jamuhomemade  #jamuhandmade  #scrubmulus  #scrubmulusmanjakani  #scrubmukadanbadan  #scrub  #serbukjelita  #serbukmanjakani  #serbukasli  #perapat  #jerawat  #keputihan  #kembalidara  #ketatdara 
💋Feedback customer💋 
#JamuManjakanSuami
#serbukjelitamanjakani
#kapsulperawanmanjakani
.
.
❤Rata rata yang dah amalkan jamu ni semua kata keputihan dah kurang.
.
👣Tapak kaki pun tak sakit dah
.
😇Alhamdulillah..
.
❤Jika awak ada masalah yang sama, jangan segan silu bertanya kak jamu. In shaa Allah kak jamu akan bantu awak.
.
.
==========
CARA ORDER
==========
.
.
📲📞 KAK JAMU 0136785841
.
💐 PZI BEAUTY 💐
.
💋Jamu Manjakani 💊💊 Manjakan Suami Mu 💏
.
🌷 Kecantikan berasaska bahan semulajadi 🌷
.
#jamumanjakani #jamumanjakanimanjakansuamimu #jamumantapnenawan #jamumanjakaniasli #jamumanjakaniasli100 #jamuhomemade #jamuhandmade #scrubmulus #scrubmulusmanjakani #scrubmukadanbadan #scrub #serbukjelita #serbukmanjakani #serbukasli #perapat #jerawat #keputihan #kembalidara #ketatdara
💋Feedback customer💋 #JamuManjakanSuami  #serbukjelitamanjakani  #kapsulperawanmanjakani  . . ❤Rata rata yang dah amalkan jamu ni semua kata keputihan dah kurang. . 👣Tapak kaki pun tak sakit dah . 😇Alhamdulillah.. . ❤Jika awak ada masalah yang sama, jangan segan silu bertanya kak jamu. In shaa Allah kak jamu akan bantu awak. . . ========== CARA ORDER ========== . . 📲📞 KAK JAMU 0136785841 . 💐 PZI BEAUTY 💐 . 💋Jamu Manjakani 💊💊 Manjakan Suami Mu 💏 . 🌷 Kecantikan berasaska bahan semulajadi 🌷 . #jamumanjakani  #jamumanjakanimanjakansuamimu  #jamumantapnenawan  #jamumanjakaniasli  #jamumanjakaniasli100  #jamuhomemade  #jamuhandmade  #scrubmulus  #scrubmulusmanjakani  #scrubmukadanbadan  #scrub  #serbukjelita  #serbukmanjakani  #serbukasli  #perapat  #jerawat  #keputihan  #kembalidara  #ketatdara 
Feedback customer 
#JamuManjakanSuami
#sebukjelitamanjakani
#kapsulperawanmanjakani
.
Calit sikit serbuk jelita dah ketat
.
Makan kapsul perawan, bangun pagi banyak buang angin badan pun cerdas
.
Alhamdulillah..
.
Calit jangan tak calit kak oii
.
.
==========
CARA ORDER
==========
.
.
📲📞 KAK JAMU 0136785841
.
.
💐 PZI BEAUTY 💐
.
💋Jamu Manjakani 💊💊 Manjakan Suami Mu 💏
.
🌷 Kecantikan berasaska bahan semulajadi 🌷
.
#jamumanjakani #jamumanjakanimanjakansuamimu #jamumantapnenawan #jamumanjakaniasli #jamumanjakaniasli100 #jamuhomemade #jamuhandmade #scrubmulus #scrubmulusmanjakani #scrubmukadanbadan #scrub #serbukjelita #serbukmanjakani #serbukasli #perapat #jerawat #keputihan #kembalidara #ketatdara
Feedback customer #JamuManjakanSuami  #sebukjelitamanjakani  #kapsulperawanmanjakani  . Calit sikit serbuk jelita dah ketat . Makan kapsul perawan, bangun pagi banyak buang angin badan pun cerdas . Alhamdulillah.. . Calit jangan tak calit kak oii . . ========== CARA ORDER ========== . . 📲📞 KAK JAMU 0136785841 . . 💐 PZI BEAUTY 💐 . 💋Jamu Manjakani 💊💊 Manjakan Suami Mu 💏 . 🌷 Kecantikan berasaska bahan semulajadi 🌷 . #jamumanjakani  #jamumanjakanimanjakansuamimu  #jamumantapnenawan  #jamumanjakaniasli  #jamumanjakaniasli100  #jamuhomemade  #jamuhandmade  #scrubmulus  #scrubmulusmanjakani  #scrubmukadanbadan  #scrub  #serbukjelita  #serbukmanjakani  #serbukasli  #perapat  #jerawat  #keputihan  #kembalidara  #ketatdara 
Nak miss v TEMBAM balik..??
Warna pink2 gitu..??
KETAT..?
BERSIH..?
No BAU busyukk..??
Yang penting NO KEPUTIHAN..?? RAHSIANYA...dengan hanya amalkan -> MASKER VAGINA (RM25)

MURAH..!
KUALITI MELEBIHI apa yang anda BAYAR..!!
100% GUANRANTEE..!! Efeknya:
Gebu, bersih, ketat, padat, tiada lagi bau2 kurang sedap.

pm me NOW untuk dapatkan..! P/s:
Jangan biar kelopak bunga kita LAYU..n LEPER jer..ops..!(^__^) .

Dm/whatsapp 0145529004

#maskervagina #jsd
#farajlonggar #nakgrip #farajbecak #keputihan #serbukmanjakani #jamuindahkeluarga #jamuoriginal #jamuonline
Nak miss v TEMBAM balik..?? Warna pink2 gitu..?? KETAT..? BERSIH..? No BAU busyukk..?? Yang penting NO KEPUTIHAN..?? RAHSIANYA...dengan hanya amalkan -> MASKER VAGINA (RM25) MURAH..! KUALITI MELEBIHI apa yang anda BAYAR..!! 100% GUANRANTEE..!! Efeknya: Gebu, bersih, ketat, padat, tiada lagi bau2 kurang sedap. pm me NOW untuk dapatkan..! P/s: Jangan biar kelopak bunga kita LAYU..n LEPER jer..ops..!(^__^) . Dm/whatsapp 0145529004 #maskervagina  #jsd  #farajlonggar  #nakgrip  #farajbecak  #keputihan  #serbukmanjakani  #jamuindahkeluarga  #jamuoriginal  #jamuonline 
🔥 KETAT MANTAP HANYA SEKALI CALIT 🔥

Pasti setiap para isteri nak sentiasa ketat untuk suami, nak nak yang dah beranak pinak ni.. pasti tidak semantap awal perkahwinan dulu. Jangan risau.. Serbuk Jelita mak jamu kan ada. 😉
.
===========================
APA YANG HEBAT SERBUK JELITA NI?
===========================
.
✅ serbuk asli dari manjakani
✅ ketat & grib serta merta
✅ boleh digunakan sebagai pencuci
✅ sebagai perawat luka jahitan lepas bersalin
.
💰Harga : Hanya RM20 / 40gram
**harga tidak termasuk postage
.
================================
NAK BUAT KEJUTAN KETAT UNTUK SUAMI?
================================
. .
📞📱KAK JAMU 0136785841
.
.
Ohh yaaa.. nak kekal maintain ketat bak perawan kena amalkan sekali kapsul perawan untuk dalaman. Baru perfectoo 👌😉 Wuaalahhh!!
.
. 💐 PZI BEAUTY 💐
.
💋Jamu Manjakani 💊💊 Manjakan Suami Mu 💏
.
🌷 Kecantikan berasaska bahan semulajadi 🌷
.
#jamumanjakani #jamumanjakanimanjakansuamimu #jamumantapnenawan #jamumanjakaniasli #jamumanjakaniasli100 #jamuhomemade #jamuhandmade #scrubmulus #scrubmulusmanjakani #scrubmukadanbadan #scrub #serbukjelita #serbukmanjakani #serbukasli #perapat #jerawat #keputihan #kembalidara #ketatdara
🔥 KETAT MANTAP HANYA SEKALI CALIT 🔥 Pasti setiap para isteri nak sentiasa ketat untuk suami, nak nak yang dah beranak pinak ni.. pasti tidak semantap awal perkahwinan dulu. Jangan risau.. Serbuk Jelita mak jamu kan ada. 😉 . =========================== APA YANG HEBAT SERBUK JELITA NI? =========================== . ✅ serbuk asli dari manjakani ✅ ketat & grib serta merta ✅ boleh digunakan sebagai pencuci ✅ sebagai perawat luka jahitan lepas bersalin . 💰Harga : Hanya RM20 / 40gram **harga tidak termasuk postage . ================================ NAK BUAT KEJUTAN KETAT UNTUK SUAMI? ================================ . . 📞📱KAK JAMU 0136785841 . . Ohh yaaa.. nak kekal maintain ketat bak perawan kena amalkan sekali kapsul perawan untuk dalaman. Baru perfectoo 👌😉 Wuaalahhh!! . . 💐 PZI BEAUTY 💐 . 💋Jamu Manjakani 💊💊 Manjakan Suami Mu 💏 . 🌷 Kecantikan berasaska bahan semulajadi 🌷 . #jamumanjakani  #jamumanjakanimanjakansuamimu  #jamumantapnenawan  #jamumanjakaniasli  #jamumanjakaniasli100  #jamuhomemade  #jamuhandmade  #scrubmulus  #scrubmulusmanjakani  #scrubmukadanbadan  #scrub  #serbukjelita  #serbukmanjakani  #serbukasli  #perapat  #jerawat  #keputihan  #kembalidara  #ketatdara 
🌸SERBUK JELITA🌸
.
💏SEKALI CALIT JERR..
.
📢4 KESAN ANEH AKAN TERJADI
.
👨KEPADA SUAMI 👨
.
1- Suami asyik "NAK" je
2- Suami asyik nak berkepit je
3- Suami angau tak sudah
4- Tiba- tiba jadi romantik & manja
.
👩KEPADA ISTERI 👩
.
1- Ketat serta merta
2- Keputihan cepat sangat hilang
3- Kembali mantap bak perawan
4- Tiba-tiba jadi dara
.
=========
CARA ORDER
=========
.
.
📲📞 kak jamu 0136785841
.
.
💐 PZI BEAUTY 💐
.
💋Jamu Manjakani 💊💊 Manjakan Suami Mu 💏
.
🌷 Kecantikan berasaska bahan semulajadi 🌷
.
#jamumanjakani #jamumanjakanimanjakansuamimu #jamumantapnenawan #jamumanjakaniasli #jamumanjakaniasli100 #jamuhomemade #jamuhandmade #scrubmulus #scrubmulusmanjakani #scrubmukadanbadan #scrub #serbukjelita #serbukmanjakani #serbukasli #perapat #jerawat #keputihan #kembalidara #ketatdara
🌸SERBUK JELITA🌸 . 💏SEKALI CALIT JERR.. . 📢4 KESAN ANEH AKAN TERJADI . 👨KEPADA SUAMI 👨 . 1- Suami asyik "NAK" je 2- Suami asyik nak berkepit je 3- Suami angau tak sudah 4- Tiba- tiba jadi romantik & manja . 👩KEPADA ISTERI 👩 . 1- Ketat serta merta 2- Keputihan cepat sangat hilang 3- Kembali mantap bak perawan 4- Tiba-tiba jadi dara . ========= CARA ORDER ========= . . 📲📞 kak jamu 0136785841 . . 💐 PZI BEAUTY 💐 . 💋Jamu Manjakani 💊💊 Manjakan Suami Mu 💏 . 🌷 Kecantikan berasaska bahan semulajadi 🌷 . #jamumanjakani  #jamumanjakanimanjakansuamimu  #jamumantapnenawan  #jamumanjakaniasli  #jamumanjakaniasli100  #jamuhomemade  #jamuhandmade  #scrubmulus  #scrubmulusmanjakani  #scrubmukadanbadan  #scrub  #serbukjelita  #serbukmanjakani  #serbukasli  #perapat  #jerawat  #keputihan  #kembalidara  #ketatdara 
Anak dara boleh guna produk MANJAKANI ASLI BY AIRANIESHA ye!! 😊😊😊 .
Takkan jaga kebersihan kecantikkan CikBunga nak tunggu khwin..tunggu beranak dulu😭
.
Tahu tak..keputihan..lendir2 gatal  kat kamu tu blh berjangkit kt pasangan kamu bila kamu kahwin nanti..😉😉😉
.
.
Lebih2 lg skg nak bulan puasa, ramai yg ternak keputihan sbb apa? Sbb bila kita kerap meminum ais/sejuk rahim pun kembang & keputihan mula menjelma. Hehe. Yg kawin lg la sgt2 d alu2kan. Hakak yg dah kawin tu jgn lupa servis hokayyy! Demi kesihatan diri & utk cik abang. .
.
✔️✔️SET COMBO MANJAKANI ASLI BY AIRANIESHA

WhatAssp for more details +60145269195 ( alieya) 
#sellermanjakani #manjakaniasli #sabunmanjakani #serbukmanjakani
Anak dara boleh guna produk MANJAKANI ASLI BY AIRANIESHA ye!! 😊😊😊 . Takkan jaga kebersihan kecantikkan CikBunga nak tunggu khwin..tunggu beranak dulu😭 . Tahu tak..keputihan..lendir2 gatal kat kamu tu blh berjangkit kt pasangan kamu bila kamu kahwin nanti..😉😉😉 . . Lebih2 lg skg nak bulan puasa, ramai yg ternak keputihan sbb apa? Sbb bila kita kerap meminum ais/sejuk rahim pun kembang & keputihan mula menjelma. Hehe. Yg kawin lg la sgt2 d alu2kan. Hakak yg dah kawin tu jgn lupa servis hokayyy! Demi kesihatan diri & utk cik abang. . . ✔️✔️SET COMBO MANJAKANI ASLI BY AIRANIESHA WhatAssp for more details +60145269195 ( alieya) #sellermanjakani  #manjakaniasli  #sabunmanjakani  #serbukmanjakani 
Anak dara boleh guna produk MANJAKANI ASLI BY AIRANIESHA ye!! 😊😊😊 .
Takkan jaga kebersihan kecantikkan CikBunga nak tunggu khwin..tunggu beranak dulu😭
.
Tahu tak..keputihan..lendir2 gatal  kat kamu tu blh berjangkit kt pasangan kamu bila kamu kahwin nanti..😉😉😉
.
.
Lebih2 lg skg nak bulan puasa, ramai yg ternak keputihan sbb apa? Sbb bila kita kerap meminum ais/sejuk rahim pun kembang & keputihan mula menjelma. Hehe. Yg kawin lg la sgt2 d alu2kan. Hakak yg dah kawin tu jgn lupa servis hokayyy! Demi kesihatan diri & utk cik abang. .
.
✔️✔️SET COMBO MANJAKANI ASLI BY AIRANIESHA

WhatAssp for more details +60145269195 ( alieya) 
#sellermanjakani #manjakaniasli #sabunmanjakani #serbukmanjakani
Anak dara boleh guna produk MANJAKANI ASLI BY AIRANIESHA ye!! 😊😊😊 . Takkan jaga kebersihan kecantikkan CikBunga nak tunggu khwin..tunggu beranak dulu😭 . Tahu tak..keputihan..lendir2 gatal kat kamu tu blh berjangkit kt pasangan kamu bila kamu kahwin nanti..😉😉😉 . . Lebih2 lg skg nak bulan puasa, ramai yg ternak keputihan sbb apa? Sbb bila kita kerap meminum ais/sejuk rahim pun kembang & keputihan mula menjelma. Hehe. Yg kawin lg la sgt2 d alu2kan. Hakak yg dah kawin tu jgn lupa servis hokayyy! Demi kesihatan diri & utk cik abang. . . ✔️✔️SET COMBO MANJAKANI ASLI BY AIRANIESHA WhatAssp for more details +60145269195 ( alieya) #sellermanjakani  #manjakaniasli  #sabunmanjakani  #serbukmanjakani 
#serbukmanjakani 
Wajib ada dlam beg sye..
Murah je dikk..tpi khasiatnya sgtlah power .jom grab cepat..
Wsapp akk yee nk oder 01139752636
#keputihan 
#ketat 
#jerawat
Alhamdulillah satu kejayaan membawa kepada seribu satu kejayaan setiap hari 😘❤ ✔️ KEPUTIHAN TERUK HILANG

WhatAssp for more details +60145269195 ( alieya) 
#sellermanjakani #manjakaniasli #sabunmanjakani #serbukmanjakani #manjasireh
Alhamdulillah satu kejayaan membawa kepada seribu satu kejayaan setiap hari 😘❤ ✔️ KEPUTIHAN TERUK HILANG

WhatAssp for more details +60145269195 ( alieya) 
#sellermanjakani #manjakaniasli #sabunmanjakani #serbukmanjakani #manjasireh
Penggunaan manjaqani terbaik selepas bersalin 👉Luka bersalin cpt baik
👉Sakit urat berkurang

Yang ready nk berpantang tu ha meh roger dilla tau 📞010-9227890

#dhilaon9beautyshoppe 
#puregroundmanjaqani
#manjakaniasli
#kapsulmanjakani
#serbukmanjakani
#buahmanjakani
#100%asli
#tanpabahancampuran
#jomsihat
#berpantang
#bazaarwanita
Minuman kombinasi dari herba D’Folia dan Kacip Fatimah serta herba terpilih yang  membantu meningkat tenaga, mengelakkan rasa letih selain membantu masalah kewanitaan.  Dengan keenakan rasa kopi sejati membuatkan ia minuman wajib wanita masa kini. 
KHASIAT : 
1. Badan kurang bisa, sakit dan penat

2. Mengurangkan masalah cepat mengantuk dan letih.

3. Menambahkan tenaga & stamina bagi wanita bekerjaya

4. Amat digalakkan untuk wanita di dalam pantang

5. Menyegarkan badan & bagus untuk dalaman wanita

Whatsapp su 0172180235 utk order

#royalv 
#minumandalamanwanita
#penjagaandalamanwanita  #sendayutinggi#jamuperawan#kopikecantikan
#produkkecantikan 
#jamuwanita #jamuratumalaya #minumankesihatanwanita #minumankolagen #jamuberpantang #setberpantang #tipshamil #setbersalin #tipskempiskanperut #tipsmudahhamil#dfolia#seduarrow#kopi#tombong#rahimjatuh#dfoliacoffee #kopiwanita#kopiherba#kopimanjakani#kopidfolia#manjakani#serbukmanjakani#manjakanioriginal
Minuman kombinasi dari herba D’Folia dan Kacip Fatimah serta herba terpilih yang  membantu meningkat tenaga, mengelakkan rasa letih selain membantu masalah kewanitaan.  Dengan keenakan rasa kopi sejati membuatkan ia minuman wajib wanita masa kini. KHASIAT : 1. Badan kurang bisa, sakit dan penat 2. Mengurangkan masalah cepat mengantuk dan letih. 3. Menambahkan tenaga & stamina bagi wanita bekerjaya 4. Amat digalakkan untuk wanita di dalam pantang 5. Menyegarkan badan & bagus untuk dalaman wanita Whatsapp su 0172180235 utk order #royalv  #minumandalamanwanita  #penjagaandalamanwanita  #sendayutinggi #jamuperawan #kopikecantikan  #produkkecantikan  #jamuwanita  #jamuratumalaya  #minumankesihatanwanita  #minumankolagen  #jamuberpantang  #setberpantang  #tipshamil  #setbersalin  #tipskempiskanperut  #tipsmudahhamil #dfolia #seduarrow #kopi #tombong #rahimjatuh #dfoliacoffee  #kopiwanita #kopiherba #kopimanjakani #kopidfolia #manjakani #serbukmanjakani #manjakanioriginal 
Minuman kombinasi dari herba D’Folia dan Kacip Fatimah serta herba terpilih yang  membantu meningkat tenaga, mengelakkan rasa letih selain membantu masalah kewanitaan.  Dengan keenakan rasa kopi sejati membuatkan ia minuman wajib wanita masa kini. 
KHASIAT : 
1. Badan kurang bisa, sakit dan penat

2. Mengurangkan masalah cepat mengantuk dan letih.

3. Menambahkan tenaga & stamina bagi wanita bekerjaya

4. Amat digalakkan untuk wanita di dalam pantang

5. Menyegarkan badan & bagus untuk dalaman wanita

Whatsapp su 0172180235 utk order

#royalv 
#minumandalamanwanita
#penjagaandalamanwanita  #sendayutinggi#jamuperawan#kopikecantikan
#produkkecantikan 
#jamuwanita #jamuratumalaya #minumankesihatanwanita #minumankolagen #jamuberpantang #setberpantang #tipshamil #setbersalin #tipskempiskanperut #tipsmudahhamil#dfolia#seduarrow#kopi#tombong#rahimjatuh#dfoliacoffee #kopiwanita#kopiherba#kopimanjakani#kopidfolia#manjakani#serbukmanjakani#manjakanioriginal
Minuman kombinasi dari herba D’Folia dan Kacip Fatimah serta herba terpilih yang  membantu meningkat tenaga, mengelakkan rasa letih selain membantu masalah kewanitaan.  Dengan keenakan rasa kopi sejati membuatkan ia minuman wajib wanita masa kini. KHASIAT : 1. Badan kurang bisa, sakit dan penat 2. Mengurangkan masalah cepat mengantuk dan letih. 3. Menambahkan tenaga & stamina bagi wanita bekerjaya 4. Amat digalakkan untuk wanita di dalam pantang 5. Menyegarkan badan & bagus untuk dalaman wanita Whatsapp su 0172180235 utk order #royalv  #minumandalamanwanita  #penjagaandalamanwanita  #sendayutinggi #jamuperawan #kopikecantikan  #produkkecantikan  #jamuwanita  #jamuratumalaya  #minumankesihatanwanita  #minumankolagen  #jamuberpantang  #setberpantang  #tipshamil  #setbersalin  #tipskempiskanperut  #tipsmudahhamil #dfolia #seduarrow #kopi #tombong #rahimjatuh #dfoliacoffee  #kopiwanita #kopiherba #kopimanjakani #kopidfolia #manjakani #serbukmanjakani #manjakanioriginal 
READY STOCK
.
.

KEBAIKAN ROYAL V:: Ada 43 kesan efektif dalam satu botol untuk semua golongan usia..antaranya..
💛Mengetatkan dan menegangkan otot faraj.
💛Menguatkan keinginan hubungan seksual.
💛Mengandungi antibakteria dan mengeluarkan keputihan.
💛Menghilangkan kegatalan dan bau
💛Mempertahankan kecantikan bentuk badan wanita.
💛Menstabilkan perubahan tubuh wanita yang menopaus.
💛Membesar dan menegangkan payudara.
💛Mengonturkan punggung agar nampak lebih menawan.
💛Meningkatkan pengaliran darah.
💛Mengatasi kekeringan faraj bagi wanita menopause.
💛Menurunkan kadar kolesterol.
💛Mengurangkan risiko kanser.
💛Mengecutkan saluran peranakan.
💛awet muda 
Whatsapp su 0172180235 utk pembelian

#royalv 
#minumandalamanwanita
#penjagaandalamanwanita#sendayutinggi #tipshamil #jamuratumalaya#terlajaklaris #minumankesihatanwanita #minumankolagen #pilkehamilan#keputihan#jamuwanita#jamuratumalayakualalumpur #jamususukdara #jamukocok#perapat#jamuperapat#serbukmanjakani#manjakani#ketatmencengkam#pencucisireh#pencuciwanita#tipskempiskanperut#atasikeputihan#tombong#rahimjatuh#kuatkanrahim#produkherba#herbacina#makjun
READY STOCK . . KEBAIKAN ROYAL V:: Ada 43 kesan efektif dalam satu botol untuk semua golongan usia..antaranya.. 💛Mengetatkan dan menegangkan otot faraj. 💛Menguatkan keinginan hubungan seksual. 💛Mengandungi antibakteria dan mengeluarkan keputihan. 💛Menghilangkan kegatalan dan bau 💛Mempertahankan kecantikan bentuk badan wanita. 💛Menstabilkan perubahan tubuh wanita yang menopaus. 💛Membesar dan menegangkan payudara. 💛Mengonturkan punggung agar nampak lebih menawan. 💛Meningkatkan pengaliran darah. 💛Mengatasi kekeringan faraj bagi wanita menopause. 💛Menurunkan kadar kolesterol. 💛Mengurangkan risiko kanser. 💛Mengecutkan saluran peranakan. 💛awet muda Whatsapp su 0172180235 utk pembelian #royalv  #minumandalamanwanita  #penjagaandalamanwanita #sendayutinggi  #tipshamil  #jamuratumalaya #terlajaklaris  #minumankesihatanwanita  #minumankolagen  #pilkehamilan #keputihan #jamuwanita #jamuratumalayakualalumpur  #jamususukdara  #jamukocok #perapat #jamuperapat #serbukmanjakani #manjakani #ketatmencengkam #pencucisireh #pencuciwanita #tipskempiskanperut #atasikeputihan #tombong #rahimjatuh #kuatkanrahim #produkherba #herbacina #makjun 
RAMAI WANITA mengalami masalah kulit kusam dan jeragat.
.
😫 Sampai bila anda mahu menutup kekurangan kulit anda hanya bergantung kepada alat makeup sahaja ?
.
😫 Adakah anda yakin, setiap malam wajah anda telah dicuci dengan bersih bagi memperbaharui sel-sel kulit anda ?
.
😫 Sampai bila anda mahu berhabis pada produk yang kesannya hanya sementara ?
.
😫 Adakah anda tahu PENINGKATAN UMUR menyebabkan PERUBAHAN HORMON ?
.
😫 Adakah anda seorang yang bekerjaya sehingga mengabaikan penjagaan pemakanan dan penjagaan wajah ? Sentiasa tertekan dan terdedah pada pencemaran sekeliling ?
.
😫 Adakah pengambilan nutrisi harian anda mencukupi ?
.
😫 Adakah tidur anda mencukupi ? Ini kerana sel-sel kulit aktif pada waktu malam dan jika anda kekurangan masa untuk tidur, sel-sel tersebut tidak dapat melakukan prosesnya secara aktif.
.
😫 Adakah anda menjaga pemakanan anda ?
.
.
Jika TIDAK ❓❓❓ .
▪️ Wajah akan kelihatan KUSAM.
▪️ Kulit akan menjadi kering dan HILANG SERI.
▪️ Kelihatan lesu dan tidak bermaya.
▪️ Akan kelihatan lebih tua dari usia sebenar.
▪️ Kulit anda lebih cepat berKEDUT dan berJERAGAT.
▪️ Punca segala masalah kulit lain.
.
.
Bagaimana VITAMIN C membantu anda ❓❓❓
.
✅ Membantu menghasilkan kolagen semulajadi.
✅ Membantu memperbaharui sel-sel kulit dari dalam.
✅ Menghapus radikal bebas yang merosakkan sel kulit.
✅ Menjaga kesegaran dan meremajakan kulit.
✅ Mencegah & memudarkan pigmentasi.
✅ Membantu menganjalkan & menghaluskan kulit.
✅ Bersifat antioksidan yang tinggi bagi melindungi dari pencemaran sekeliling. .
.
.
♥️ Dengan mengamalkan hanya 1/2 sudu ( yg disediakan ) Serbuk Vitamin C, kulit anda akan kelihatan LEBIH SIHAT, LEBIH SEGAR, LEBIH HALUS, LEBIH CERAH dan kelihatan LEBIH MUDA.

Apa tunggu lagi ? .
Hanya RM35 / 30gm....
.
😘😘😘 014-3077482 (konsultansi lengkap akan diberikan)
.
#serbukvitaminc #yumnapureseries #vitamincyps

#ibusihatbabysihat #healthybaby #healthymomhealthybaby #healthyskin #imunebooster #antioxidant #detox #supplement #serbukvitaminc #VitaminCYumnaPURESeries #yumnapureseries #umrahyumnaenterprise #purevitaminc #serbukvitamincasli #vitamincpowder #happymom #happybaby 
#manjakani #serbukmanjakani
RAMAI WANITA mengalami masalah kulit kusam dan jeragat. . 😫 Sampai bila anda mahu menutup kekurangan kulit anda hanya bergantung kepada alat makeup sahaja ? . 😫 Adakah anda yakin, setiap malam wajah anda telah dicuci dengan bersih bagi memperbaharui sel-sel kulit anda ? . 😫 Sampai bila anda mahu berhabis pada produk yang kesannya hanya sementara ? . 😫 Adakah anda tahu PENINGKATAN UMUR menyebabkan PERUBAHAN HORMON ? . 😫 Adakah anda seorang yang bekerjaya sehingga mengabaikan penjagaan pemakanan dan penjagaan wajah ? Sentiasa tertekan dan terdedah pada pencemaran sekeliling ? . 😫 Adakah pengambilan nutrisi harian anda mencukupi ? . 😫 Adakah tidur anda mencukupi ? Ini kerana sel-sel kulit aktif pada waktu malam dan jika anda kekurangan masa untuk tidur, sel-sel tersebut tidak dapat melakukan prosesnya secara aktif. . 😫 Adakah anda menjaga pemakanan anda ? . . Jika TIDAK ❓❓❓ . ▪️ Wajah akan kelihatan KUSAM. ▪️ Kulit akan menjadi kering dan HILANG SERI. ▪️ Kelihatan lesu dan tidak bermaya. ▪️ Akan kelihatan lebih tua dari usia sebenar. ▪️ Kulit anda lebih cepat berKEDUT dan berJERAGAT. ▪️ Punca segala masalah kulit lain. . . Bagaimana VITAMIN C membantu anda ❓❓❓ . ✅ Membantu menghasilkan kolagen semulajadi. ✅ Membantu memperbaharui sel-sel kulit dari dalam. ✅ Menghapus radikal bebas yang merosakkan sel kulit. ✅ Menjaga kesegaran dan meremajakan kulit. ✅ Mencegah & memudarkan pigmentasi. ✅ Membantu menganjalkan & menghaluskan kulit. ✅ Bersifat antioksidan yang tinggi bagi melindungi dari pencemaran sekeliling. . . . ♥️ Dengan mengamalkan hanya 1/2 sudu ( yg disediakan ) Serbuk Vitamin C, kulit anda akan kelihatan LEBIH SIHAT, LEBIH SEGAR, LEBIH HALUS, LEBIH CERAH dan kelihatan LEBIH MUDA. Apa tunggu lagi ? . Hanya RM35 / 30gm.... . 😘😘😘 014-3077482 (konsultansi lengkap akan diberikan) . #serbukvitaminc  #yumnapureseries  #vitamincyps  #ibusihatbabysihat  #healthybaby  #healthymomhealthybaby  #healthyskin  #imunebooster  #antioxidant  #detox  #supplement  #serbukvitaminc  #VitaminCYumnaPURESeries  #yumnapureseries  #umrahyumnaenterprise  #purevitaminc  #serbukvitamincasli  #vitamincpowder  #happymom  #happybaby  #manjakani  #serbukmanjakani 
Nak serbuk manjakani terbaik dgn kisaran halussss?? 100% asli tanpa bahan campuran dari buah Gred A.

Jom2 whatsapp dilla ya. 📞Dilla 010-9227890

#dhilaon9beautyshoppe 
#puregroundmanjaqani
#manjakaniasli
#kapsulmanjakani
#serbukmanjakani
#buahmanjakani
#berpantang
#44hari
#lypotox
#rafain
#kurusgebu
#nakkurus
#jomkurus
#kurussihat
Alhamdulillah berterusan terima khabar gembira dari cust tersayang.. yang mana nak ikhtiar tu boleh wasup mummy ye.
.
Berminat nak hamil dengan cara mencari waktu subur? .
Boleh hubungi mummy untuk  dapatkan ovulation test dengan harga serendah rm 1.
.
Ramai dah berjaya jumpa +ve OPK walaupun pertama kali gunakannya.. .
Tapi kena ada procedure  bukan test ikut suka free dan mood...^_^
.
Ramai yang tanya mummy berape banyak patut beli? .
Ianya bergantung kepada hormon individu, jd tiada jumlah spesifik yang boleh mummy bagi.
.
Ramai customer sgt puas hati dgn strip yg lebih lebar 4. 5mm👍👍👍. .
Boleh wasup : 012-9372804

Lebih belian lebih penjimatan 
#sayajual #sayajualborong #kesuburan #ovulationpredictorkits #waktusubur #hormon#jomhamil #manjakani #jsd #jsp #jamu #ikhtiarzuriat #ikhtiarhamil #uptmurah #opkmurah#kacipfatimah #berjayahamil #mengandung #rezekiAllah #jamuzuriat #serbukmanjakani#igshopmalaysia #sayanakhamil #hamildenganmudah #jomhamildengansihat #inginhamil#sayanakhamil
Alhamdulillah berterusan terima khabar gembira dari cust tersayang.. yang mana nak ikhtiar tu boleh wasup mummy ye. . Berminat nak hamil dengan cara mencari waktu subur? . Boleh hubungi mummy untuk dapatkan ovulation test dengan harga serendah rm 1. . Ramai dah berjaya jumpa +ve OPK walaupun pertama kali gunakannya.. . Tapi kena ada procedure bukan test ikut suka free dan mood...^_^ . Ramai yang tanya mummy berape banyak patut beli? . Ianya bergantung kepada hormon individu, jd tiada jumlah spesifik yang boleh mummy bagi. . Ramai customer sgt puas hati dgn strip yg lebih lebar 4. 5mm👍👍👍. . Boleh wasup : 012-9372804 Lebih belian lebih penjimatan #sayajual  #sayajualborong  #kesuburan  #ovulationpredictorkits  #waktusubur  #hormon #jomhamil  #manjakani  #jsd  #jsp  #jamu  #ikhtiarzuriat  #ikhtiarhamil  #uptmurah  #opkmurah #kacipfatimah  #berjayahamil  #mengandung  #rezekiAllah  #jamuzuriat  #serbukmanjakani #igshopmalaysia  #sayanakhamil  #hamildenganmudah  #jomhamildengansihat  #inginhamil #sayanakhamil 
IKHTIAR PENYEMBUHAN BUASIR
------------------------------------------------------ Manjakani buah ajaib. Selain digunakan untuk berpantang, manjakani juga digunakan untuk ikhtiar rawatan buasir.

Masa hamil mmg xboleh mkn kapsul/amalkan air rebusan manjakani tapi boleh guna serbuk untuk sapuan terus. InshaAllah cepat kecut.

Berminat mcm biasa roger la. 100% asli tanpa bahan campuran,dari buah Gred A 😊 📞Dilla 010-9227890

#dhilaon9beautyshoppe 
#puregroundmanjaqani
#manjakaniasli
#serbukmanjakani
#kapsulmanjakani
#buahmanjakani
#greda
#berpantang
#44hari
#buasir
#Iukabersalin
#rawatanbuasir 
#rawatantradisional
IKHTIAR PENYEMBUHAN BUASIR ------------------------------------------------------ Manjakani buah ajaib. Selain digunakan untuk berpantang, manjakani juga digunakan untuk ikhtiar rawatan buasir. Masa hamil mmg xboleh mkn kapsul/amalkan air rebusan manjakani tapi boleh guna serbuk untuk sapuan terus. InshaAllah cepat kecut. Berminat mcm biasa roger la. 100% asli tanpa bahan campuran,dari buah Gred A 😊 📞Dilla 010-9227890 #dhilaon9beautyshoppe  #puregroundmanjaqani  #manjakaniasli  #serbukmanjakani  #kapsulmanjakani  #buahmanjakani  #greda  #berpantang  #44hari  #buasir  #Iukabersalin  #rawatanbuasir  #rawatantradisional 
ALHAMDULILAH REZEKI HARI INI
18/5/2017
TERIMA KSIH PADA CUST KU..
PTG KITAA COD YEE
ADAA LGI NK JOIN COD..CEPAT WSAPP AKK KE 01139752636
#aiskrimmalaysia 60btg
#serbukmanjakani 
#sprayglitter 
#jamumajakani
#☺☺
Alhamdulillah satu kejayaan membawa kepada seribu satu kejayaan setiap hari 😘❤ ✔️ KEPUTIHAN TERUK HILANG

WhatAssp for more details +60145269195 ( alieya) 
#sellermanjakani #manjakaniasli #sabunmanjakani #serbukmanjakani #manjasireh
Sape blh lawan akak anak 7? 
Kekal maintain awet muda kalah anak dara😭😭 Nak tau rahsia dya??? Amalkan manjakani airaniesha utk dalaman & luaran confirm uoll kekal awet muda 😘😘😆 WhatAssp for more details
+60145269195 (alieya )

#sellermanjakani #manjakaniasli #serbukmanjakani #sabunmanjakani
Sape blh lawan akak anak 7? Kekal maintain awet muda kalah anak dara😭😭 Nak tau rahsia dya??? Amalkan manjakani airaniesha utk dalaman & luaran confirm uoll kekal awet muda 😘😘😆 WhatAssp for more details +60145269195 (alieya ) #sellermanjakani  #manjakaniasli  #serbukmanjakani  #sabunmanjakani 
Manjakani warisan 100% pure manjakani,selamat no worries juz manjakani ingredientnya -jamu perapat. -jamu memikat suami -jamu awet muda 😱buasir 😱perbersih ketiak😱 pembersih miss v berbau 😱 ketatkan miss v 😱 ... mai2 cuba rasa kebaikan dan kekhasiatan #Serbukmanjakani asli ini... insyallah dapat merawat masalah dalaman anda wahai wanita ...
Manjakani warisan 100% pure manjakani,selamat no worries juz manjakani ingredientnya -jamu perapat. -jamu memikat suami -jamu awet muda 😱buasir 😱perbersih ketiak😱 pembersih miss v berbau 😱 ketatkan miss v 😱 ... mai2 cuba rasa kebaikan dan kekhasiatan #Serbukmanjakani  asli ini... insyallah dapat merawat masalah dalaman anda wahai wanita ...
Sape blh lawan akak anak 7? 
Kekal maintain awet muda kalah anak dara😭😭 Nak tau rahsia dya??? Amalkan manjakani airaniesha utk dalaman & luaran confirm uoll kekal awet muda 😘😘😆 WhatAssp for more details
+60145269195 (alieya )

#sellermanjakani #manjakaniasli #serbukmanjakani #sabunmanjakani
Sape blh lawan akak anak 7? Kekal maintain awet muda kalah anak dara😭😭 Nak tau rahsia dya??? Amalkan manjakani airaniesha utk dalaman & luaran confirm uoll kekal awet muda 😘😘😆 WhatAssp for more details +60145269195 (alieya ) #sellermanjakani  #manjakaniasli  #serbukmanjakani  #sabunmanjakani 
Sape blh lawan akak anak 7? 
Kekal maintain awet muda kalah anak dara😭😭 Nak tau rahsia dya??? Amalkan manjakani airaniesha utk dalaman & luaran confirm uoll kekal awet muda 😘😘😆 WhatAssp for more details
+60145269195 (alieya )

#sellermanjakani #manjakaniasli #serbukmanjakani #sabunmanjakani
Sape blh lawan akak anak 7? Kekal maintain awet muda kalah anak dara😭😭 Nak tau rahsia dya??? Amalkan manjakani airaniesha utk dalaman & luaran confirm uoll kekal awet muda 😘😘😆 WhatAssp for more details +60145269195 (alieya ) #sellermanjakani  #manjakaniasli  #serbukmanjakani  #sabunmanjakani 
MANJAKANIBYAIRANEISHA dalam menyelesaikan masalah2 dalaman anda !

Jika anda ada masalah seperti di bawah ini :
👇🏻 .
. ✍🏻faraj becak
✍🏻faraj berbau
✍🏻faraj sakit ketika berjimak
✍🏻lubang faraj yg besar
✍🏻bentan
✍🏻tombong
✍🏻haid dtg lewat ✍🏻haid yg berpanjangan
✍🏻sukar hamil ✍🏻keputihan
✍🏻gatal2 @ kutu kelamin
✍🏻datang bulan yg menyakitkan @senggugut
✍🏻lenguh lenguh ✍🏻buasir ✍🏻period tak lancar

dll masalah dalaman wanita.

Kita berikhtiar Allah yg menentukan.

Sakit tu dtg nya dari Allah.

Sembuh dan pulih pun dtgnya dari Allah.

Kita hanya perlu byk berikhtiar kerana semuanya dgn izinnya.

WhatAssp +60145269195 ( alieya) 
#sellermanjakani #manjakaniasli #serbukmanjakani #manjasireh
MANJAKANIBYAIRANEISHA dalam menyelesaikan masalah2 dalaman anda ! Jika anda ada masalah seperti di bawah ini : 👇🏻 . . ✍🏻faraj becak ✍🏻faraj berbau ✍🏻faraj sakit ketika berjimak ✍🏻lubang faraj yg besar ✍🏻bentan ✍🏻tombong ✍🏻haid dtg lewat ✍🏻haid yg berpanjangan ✍🏻sukar hamil ✍🏻keputihan ✍🏻gatal2 @ kutu kelamin ✍🏻datang bulan yg menyakitkan @senggugut ✍🏻lenguh lenguh ✍🏻buasir ✍🏻period tak lancar dll masalah dalaman wanita. Kita berikhtiar Allah yg menentukan. Sakit tu dtg nya dari Allah. Sembuh dan pulih pun dtgnya dari Allah. Kita hanya perlu byk berikhtiar kerana semuanya dgn izinnya. WhatAssp +60145269195 ( alieya) #sellermanjakani  #manjakaniasli  #serbukmanjakani  #manjasireh 
Kecil kecil cili padi 
Serbuk Manjakani By Airaniesha adalah produk yang paling hot dan murah tau
Selalu sold out lah senang citer 👇🏻👇🏻 .
Antara kelebihan SERBUK MANJAKANI BY AIRANIESHA ⬇️⬇️ ✔️Merawat dan mengecutkan kudis dan luka kencing manis ✔️Keringkan luka jahitan ✔️Merapatkan pintu di bibir-bibir faraj yang ternganga dalam 2 minit ✔️Merawat gatal di bahagian sulit mis v
✔️Menyerap keluar keputihan ✔️Mencerahkan kulit di bahagian miss v
✔️Melegakan dan menyamankan miss v
✔️Merawat masalah ruam di kawasan miss v
✔️Menjadi pengganti deodorant ✔️Mengecutkan dan merawat buasir ✔️Merawat luka kecil ✔️Mengetatkan miss v yang longgar
✔️Menjadi skrub untuk menghilangkan ketiak hitam ✔️Mencerahkan celah kangkang yang hitam ✔️Merawat ketiak busuk dan hangit
✔️Merawat jerawat miss v ➡️ ANAK DARA
➡️ MAK DARA
➡️ IBU BERPANTANG
➡️ IBU MENGANDUNG

Free consultant
WhatAssp +60145269195 ( alieya) 
#sellermanjakani #manjakaniasli #serbukmanjakani #sabunmanjakani
Kecil kecil cili padi Serbuk Manjakani By Airaniesha adalah produk yang paling hot dan murah tau Selalu sold out lah senang citer 👇🏻👇🏻 . Antara kelebihan SERBUK MANJAKANI BY AIRANIESHA ⬇️⬇️ ✔️Merawat dan mengecutkan kudis dan luka kencing manis ✔️Keringkan luka jahitan ✔️Merapatkan pintu di bibir-bibir faraj yang ternganga dalam 2 minit ✔️Merawat gatal di bahagian sulit mis v ✔️Menyerap keluar keputihan ✔️Mencerahkan kulit di bahagian miss v ✔️Melegakan dan menyamankan miss v ✔️Merawat masalah ruam di kawasan miss v ✔️Menjadi pengganti deodorant ✔️Mengecutkan dan merawat buasir ✔️Merawat luka kecil ✔️Mengetatkan miss v yang longgar ✔️Menjadi skrub untuk menghilangkan ketiak hitam ✔️Mencerahkan celah kangkang yang hitam ✔️Merawat ketiak busuk dan hangit ✔️Merawat jerawat miss v ➡️ ANAK DARA ➡️ MAK DARA ➡️ IBU BERPANTANG ➡️ IBU MENGANDUNG Free consultant WhatAssp +60145269195 ( alieya) #sellermanjakani  #manjakaniasli  #serbukmanjakani  #sabunmanjakani 
MANJAKANIBYAIRANEISHA dalam menyelesaikan masalah2 dalaman anda !

Jika anda ada masalah seperti di bawah ini :
👇🏻 .
. ✍🏻faraj becak
✍🏻faraj berbau
✍🏻faraj sakit ketika berjimak
✍🏻lubang faraj yg besar
✍🏻bentan
✍🏻tombong
✍🏻haid dtg lewat ✍🏻haid yg berpanjangan
✍🏻sukar hamil ✍🏻keputihan
✍🏻gatal2 @ kutu kelamin
✍🏻datang bulan yg menyakitkan @senggugut
✍🏻lenguh lenguh ✍🏻buasir ✍🏻period tak lancar

dll masalah dalaman wanita.

Kita berikhtiar Allah yg menentukan.

Sakit tu dtg nya dari Allah.

Sembuh dan pulih pun dtgnya dari Allah.

Kita hanya perlu byk berikhtiar kerana semuanya dgn izinnya.

WhatAssp +60145269195 ( alieya) 
#sellermanjakani #manjakaniasli #serbukmanjakani #manjasireh
MANJAKANIBYAIRANEISHA dalam menyelesaikan masalah2 dalaman anda ! Jika anda ada masalah seperti di bawah ini : 👇🏻 . . ✍🏻faraj becak ✍🏻faraj berbau ✍🏻faraj sakit ketika berjimak ✍🏻lubang faraj yg besar ✍🏻bentan ✍🏻tombong ✍🏻haid dtg lewat ✍🏻haid yg berpanjangan ✍🏻sukar hamil ✍🏻keputihan ✍🏻gatal2 @ kutu kelamin ✍🏻datang bulan yg menyakitkan @senggugut ✍🏻lenguh lenguh ✍🏻buasir ✍🏻period tak lancar dll masalah dalaman wanita. Kita berikhtiar Allah yg menentukan. Sakit tu dtg nya dari Allah. Sembuh dan pulih pun dtgnya dari Allah. Kita hanya perlu byk berikhtiar kerana semuanya dgn izinnya. WhatAssp +60145269195 ( alieya) #sellermanjakani  #manjakaniasli  #serbukmanjakani  #manjasireh 
Murah ! Murah! Murah
.

CARA-CARA GUNA PREGNANCY TEST

1)  Sila guna sample urine yang pertama selepas bangun dari tidur ( pada waktu ini, urine adalah pekat dan senang nak detect). 2)  Bagi mereka yang ingin gunakan pada siang hari, pastikan jangan minum air terlampau banyak dan kalau boleh jangan kencing dalam tempoh 4-5 jam.

3)  Celupkan strip secara menegak ke dalam urine selama 10-15 saat dan pastikan tidak melebihi MAX line.

4)  Letakkan strip tadi ke tempat yang rata, bersih dan tidak basah. Keputusan boleh dibaca dalam masa 3 minit.
.

Ramai customer sgt puas hati dgn strip yg lebih lebar 4. 5mm👍👍👍. .
Boleh wasup : 012-9372804

Lebih belian lebih penjimatan 
#sayajual #sayajualborong #kesuburan #ovulationpredictorkits #waktusubur #hormon#jomhamil #manjakani #jsd #jsp #jamu #ikhtiarzuriat #ikhtiarhamil #uptmurah #opkmurah#kacipfatimah #berjayahamil #mengandung #rezekiAllah #jamuzuriat #serbukmanjakani#igshopmalaysia #sayanakhamil #hamildenganmudah #jomhamildengansihat #inginhamil#sayanakhamil
Murah ! Murah! Murah . CARA-CARA GUNA PREGNANCY TEST 1)  Sila guna sample urine yang pertama selepas bangun dari tidur ( pada waktu ini, urine adalah pekat dan senang nak detect). 2)  Bagi mereka yang ingin gunakan pada siang hari, pastikan jangan minum air terlampau banyak dan kalau boleh jangan kencing dalam tempoh 4-5 jam. 3)  Celupkan strip secara menegak ke dalam urine selama 10-15 saat dan pastikan tidak melebihi MAX line. 4)  Letakkan strip tadi ke tempat yang rata, bersih dan tidak basah. Keputusan boleh dibaca dalam masa 3 minit. . Ramai customer sgt puas hati dgn strip yg lebih lebar 4. 5mm👍👍👍. . Boleh wasup : 012-9372804 Lebih belian lebih penjimatan #sayajual  #sayajualborong  #kesuburan  #ovulationpredictorkits  #waktusubur  #hormon #jomhamil  #manjakani  #jsd  #jsp  #jamu  #ikhtiarzuriat  #ikhtiarhamil  #uptmurah  #opkmurah #kacipfatimah  #berjayahamil  #mengandung  #rezekiAllah  #jamuzuriat  #serbukmanjakani #igshopmalaysia  #sayanakhamil  #hamildenganmudah  #jomhamildengansihat  #inginhamil #sayanakhamil 
Berminat nak hamil dengan cara mencari waktu subur? .
Boleh hubungi mummy untuk  dapatkan ovulation test dengan harga serendah rm 1.
.
Ramai dah berjaya jumpa +ve OPK walaupun pertama kali gunakannya.. .
Tapi kena ada procedure  bukan test ikut suka free dan mood...^_^
.
Ramai yang tanya mummy berape banyak patut beli? .
Ianya bergantung kepada hormon individu, jd tiada jumlah spesifik yang boleh mummy bagi.
.
Ramai customer sgt puas hati dgn strip yg lebih lebar 4. 5mm👍👍👍. .
Boleh wasup : 012-9372804

Lebih belian lebih penjimatan .
#sayajual #sayajualborong #kesuburan #ovulationpredictorkits #waktusubur #hormon#jomhamil #manjakani #jsd #jsp #jamu #ikhtiarzuriat #ikhtiarhamil #uptmurah #opkmurah#kacipfatimah #berjayahamil #mengandung #rezekiAllah #jamuzuriat #serbukmanjakani#igshopmalaysia #sayanakhamil #hamildenganmudah #jomhamildengansihat #inginhamil#sayanakhamil #opkmurah
Berminat nak hamil dengan cara mencari waktu subur? . Boleh hubungi mummy untuk dapatkan ovulation test dengan harga serendah rm 1. . Ramai dah berjaya jumpa +ve OPK walaupun pertama kali gunakannya.. . Tapi kena ada procedure bukan test ikut suka free dan mood...^_^ . Ramai yang tanya mummy berape banyak patut beli? . Ianya bergantung kepada hormon individu, jd tiada jumlah spesifik yang boleh mummy bagi. . Ramai customer sgt puas hati dgn strip yg lebih lebar 4. 5mm👍👍👍. . Boleh wasup : 012-9372804 Lebih belian lebih penjimatan . #sayajual  #sayajualborong  #kesuburan  #ovulationpredictorkits  #waktusubur  #hormon #jomhamil  #manjakani  #jsd  #jsp  #jamu  #ikhtiarzuriat  #ikhtiarhamil  #uptmurah  #opkmurah #kacipfatimah  #berjayahamil  #mengandung  #rezekiAllah  #jamuzuriat  #serbukmanjakani #igshopmalaysia  #sayanakhamil  #hamildenganmudah  #jomhamildengansihat  #inginhamil #sayanakhamil  #opkmurah 
MANJAKANIBYAIRANEISHA dalam menyelesaikan masalah2 dalaman anda !

Jika anda ada masalah seperti di bawah ini :
👇🏻 .
. ✍🏻faraj becak
✍🏻faraj berbau
✍🏻faraj sakit ketika berjimak
✍🏻lubang faraj yg besar
✍🏻bentan
✍🏻tombong
✍🏻haid dtg lewat ✍🏻haid yg berpanjangan
✍🏻sukar hamil ✍🏻keputihan
✍🏻gatal2 @ kutu kelamin
✍🏻datang bulan yg menyakitkan @senggugut
✍🏻lenguh lenguh ✍🏻buasir ✍🏻period tak lancar

dll masalah dalaman wanita.

Kita berikhtiar Allah yg menentukan.

Sakit tu dtg nya dari Allah.

Sembuh dan pulih pun dtgnya dari Allah.

Kita hanya perlu byk berikhtiar kerana semuanya dgn izinnya.

WhatAssp +60145269195 ( alieya) 
#sellermanjakani #manjakaniasli #serbukmanjakani #manjasireh
MANJAKANIBYAIRANEISHA dalam menyelesaikan masalah2 dalaman anda ! Jika anda ada masalah seperti di bawah ini : 👇🏻 . . ✍🏻faraj becak ✍🏻faraj berbau ✍🏻faraj sakit ketika berjimak ✍🏻lubang faraj yg besar ✍🏻bentan ✍🏻tombong ✍🏻haid dtg lewat ✍🏻haid yg berpanjangan ✍🏻sukar hamil ✍🏻keputihan ✍🏻gatal2 @ kutu kelamin ✍🏻datang bulan yg menyakitkan @senggugut ✍🏻lenguh lenguh ✍🏻buasir ✍🏻period tak lancar dll masalah dalaman wanita. Kita berikhtiar Allah yg menentukan. Sakit tu dtg nya dari Allah. Sembuh dan pulih pun dtgnya dari Allah. Kita hanya perlu byk berikhtiar kerana semuanya dgn izinnya. WhatAssp +60145269195 ( alieya) #sellermanjakani  #manjakaniasli  #serbukmanjakani  #manjasireh 
DD Cushion by Jelita Dara
For order whatsapp 0134576670 (fast response) #nocomment #nodm #jelitadara #skincaremurah #kosmetikmurah #produkjenamasendiri #rebrand #tudungbawal #serbukmanjakani #ddcushion
Lipstick bunga korea 🌸🌷🌹🌻🌺🌸💐
X melekit
X melekat 
Tahan 8 hingga 12 jam
👄Warna x luntur lepas makan👍👍
Warna semulajadi ikut pengaliran darah
Cantik sgt dan lembap tanpa berminyak. 6 warna bunga:
001: Ruby Red flower
002: Peachy Pink flower
003:  Burgundy Red flower
004: Topaz Yellow flower
005: Emerald Green flower
006: Mermaid Turqoise flower - Lipstick Color Effect: Rose Pink
Whatsapp 013-4576670 for the best price 😘💄
.. #saudagarcantiks #sayajualmurah #serbukperapat #bazarpaknil #serbukmanjakaniasli #serbukmanjakani #rahsiasuamiisteri #ubatkeputihan #skincaremurah #kosmetikmurah #produkjenamasendiri #rebrand #tudungbawal #serbukmanjakani #ddcushion
Lipstick bunga korea 🌸🌷🌹🌻🌺🌸💐 X melekit X melekat Tahan 8 hingga 12 jam 👄Warna x luntur lepas makan👍👍 Warna semulajadi ikut pengaliran darah Cantik sgt dan lembap tanpa berminyak. 6 warna bunga: 001: Ruby Red flower 002: Peachy Pink flower 003: Burgundy Red flower 004: Topaz Yellow flower 005: Emerald Green flower 006: Mermaid Turqoise flower - Lipstick Color Effect: Rose Pink Whatsapp 013-4576670 for the best price 😘💄 .. #saudagarcantiks  #sayajualmurah  #serbukperapat  #bazarpaknil  #serbukmanjakaniasli  #serbukmanjakani  #rahsiasuamiisteri  #ubatkeputihan  #skincaremurah  #kosmetikmurah  #produkjenamasendiri  #rebrand  #tudungbawal  #serbukmanjakani  #ddcushion 
😘💐💄Lipstick bunga korea 🌸🌷🌹🌻🌺🌸💐
X melekit
X melekat 
Tahan 8 hingga 12 jam
👄Warna x luntur lepas makan👍👍
Warna semulajadi ikut pengaliran darah
Cantik sgt dan lembap tanpa berminyak. 6 warna bunga:
001: Ruby Red flower
002: Peachy Pink flower
003:  Burgundy Red flower
004: Topaz Yellow flower
005: Emerald Green flower
006: Mermaid Turqoise flower - Lipstick Color Effect: Rose Pink
Whatsapp 013-4576670 for the best price 😘💄
.. #saudagarcantiks #sayajualmurah #serbukperapat #bazarpaknil #serbukmanjakaniasli #serbukmanjakani #rahsiasuamiisteri #ubatkeputihan #skincaremurah #kosmetikmurah #produkjenamasendiri #rebrand #tudungbawal #serbukmanjakani #ddcushion
😘💐💄Lipstick bunga korea 🌸🌷🌹🌻🌺🌸💐 X melekit X melekat Tahan 8 hingga 12 jam 👄Warna x luntur lepas makan👍👍 Warna semulajadi ikut pengaliran darah Cantik sgt dan lembap tanpa berminyak. 6 warna bunga: 001: Ruby Red flower 002: Peachy Pink flower 003: Burgundy Red flower 004: Topaz Yellow flower 005: Emerald Green flower 006: Mermaid Turqoise flower - Lipstick Color Effect: Rose Pink Whatsapp 013-4576670 for the best price 😘💄 .. #saudagarcantiks  #sayajualmurah  #serbukperapat  #bazarpaknil  #serbukmanjakaniasli  #serbukmanjakani  #rahsiasuamiisteri  #ubatkeputihan  #skincaremurah  #kosmetikmurah  #produkjenamasendiri  #rebrand  #tudungbawal  #serbukmanjakani  #ddcushion 
Kecil kecil cili padi 
Serbuk Manjakani By Airaniesha adalah produk yang paling hot dan murah tau
Selalu sold out lah senang citer 👇🏻👇🏻 .
Antara kelebihan SERBUK MANJAKANI BY AIRANIESHA ⬇️⬇️ ✔️Merawat dan mengecutkan kudis dan luka kencing manis ✔️Keringkan luka jahitan ✔️Merapatkan pintu di bibir-bibir faraj yang ternganga dalam 2 minit ✔️Merawat gatal di bahagian sulit mis v
✔️Menyerap keluar keputihan ✔️Mencerahkan kulit di bahagian miss v
✔️Melegakan dan menyamankan miss v
✔️Merawat masalah ruam di kawasan miss v
✔️Menjadi pengganti deodorant ✔️Mengecutkan dan merawat buasir ✔️Merawat luka kecil ✔️Mengetatkan miss v yang longgar
✔️Menjadi skrub untuk menghilangkan ketiak hitam ✔️Mencerahkan celah kangkang yang hitam ✔️Merawat ketiak busuk dan hangit
✔️Merawat jerawat miss v ➡️ ANAK DARA
➡️ MAK DARA
➡️ IBU BERPANTANG
➡️ IBU MENGANDUNG

Free consultant
WhatAssp +60145269195 ( alieya) 
#sellermanjakani #manjakaniasli #serbukmanjakani #sabunmanjakani
Kecil kecil cili padi Serbuk Manjakani By Airaniesha adalah produk yang paling hot dan murah tau Selalu sold out lah senang citer 👇🏻👇🏻 . Antara kelebihan SERBUK MANJAKANI BY AIRANIESHA ⬇️⬇️ ✔️Merawat dan mengecutkan kudis dan luka kencing manis ✔️Keringkan luka jahitan ✔️Merapatkan pintu di bibir-bibir faraj yang ternganga dalam 2 minit ✔️Merawat gatal di bahagian sulit mis v ✔️Menyerap keluar keputihan ✔️Mencerahkan kulit di bahagian miss v ✔️Melegakan dan menyamankan miss v ✔️Merawat masalah ruam di kawasan miss v ✔️Menjadi pengganti deodorant ✔️Mengecutkan dan merawat buasir ✔️Merawat luka kecil ✔️Mengetatkan miss v yang longgar ✔️Menjadi skrub untuk menghilangkan ketiak hitam ✔️Mencerahkan celah kangkang yang hitam ✔️Merawat ketiak busuk dan hangit ✔️Merawat jerawat miss v ➡️ ANAK DARA ➡️ MAK DARA ➡️ IBU BERPANTANG ➡️ IBU MENGANDUNG Free consultant WhatAssp +60145269195 ( alieya) #sellermanjakani  #manjakaniasli  #serbukmanjakani  #sabunmanjakani 
Kecil kecil cili padi 
Serbuk Manjakani By Airaniesha adalah produk yang paling hot dan murah tau
Selalu sold out lah senang citer 👇🏻👇🏻 .
Antara kelebihan SERBUK MANJAKANI BY AIRANIESHA ⬇️⬇️ ✔️Merawat dan mengecutkan kudis dan luka kencing manis ✔️Keringkan luka jahitan ✔️Merapatkan pintu di bibir-bibir faraj yang ternganga dalam 2 minit ✔️Merawat gatal di bahagian sulit mis v
✔️Menyerap keluar keputihan ✔️Mencerahkan kulit di bahagian miss v
✔️Melegakan dan menyamankan miss v
✔️Merawat masalah ruam di kawasan miss v
✔️Menjadi pengganti deodorant ✔️Mengecutkan dan merawat buasir ✔️Merawat luka kecil ✔️Mengetatkan miss v yang longgar
✔️Menjadi skrub untuk menghilangkan ketiak hitam ✔️Mencerahkan celah kangkang yang hitam ✔️Merawat ketiak busuk dan hangit
✔️Merawat jerawat miss v ➡️ ANAK DARA
➡️ MAK DARA
➡️ IBU BERPANTANG
➡️ IBU MENGANDUNG

Free consultant
WhatAssp +60145269195 ( alieya) 
#sellermanjakani #manjakaniasli #serbukmanjakani #sabunmanjakani
Kecil kecil cili padi Serbuk Manjakani By Airaniesha adalah produk yang paling hot dan murah tau Selalu sold out lah senang citer 👇🏻👇🏻 . Antara kelebihan SERBUK MANJAKANI BY AIRANIESHA ⬇️⬇️ ✔️Merawat dan mengecutkan kudis dan luka kencing manis ✔️Keringkan luka jahitan ✔️Merapatkan pintu di bibir-bibir faraj yang ternganga dalam 2 minit ✔️Merawat gatal di bahagian sulit mis v ✔️Menyerap keluar keputihan ✔️Mencerahkan kulit di bahagian miss v ✔️Melegakan dan menyamankan miss v ✔️Merawat masalah ruam di kawasan miss v ✔️Menjadi pengganti deodorant ✔️Mengecutkan dan merawat buasir ✔️Merawat luka kecil ✔️Mengetatkan miss v yang longgar ✔️Menjadi skrub untuk menghilangkan ketiak hitam ✔️Mencerahkan celah kangkang yang hitam ✔️Merawat ketiak busuk dan hangit ✔️Merawat jerawat miss v ➡️ ANAK DARA ➡️ MAK DARA ➡️ IBU BERPANTANG ➡️ IBU MENGANDUNG Free consultant WhatAssp +60145269195 ( alieya) #sellermanjakani  #manjakaniasli  #serbukmanjakani  #sabunmanjakani 
Jom mulakan hari dgn minuman berkhasiat dan membekalkan tenaga yg berpanjangan...kopi dfolia, kopi herba yg bagus utk dalaman wanita...selain mengelakkan badan letih lesu, ianya juga dpt mengatasi masalah keputihan dan melancarkan aliran darah...sesuai diambil ketika haid.. Whatsapp su 0172180235 utk order

#royalv 
#minumandalamanwanita
#penjagaandalamanwanita  #sendayutinggi#jamuperawan#kopikecantikan
#produkkecantikan 
#jamuwanita #jamuratumalaya #minumankesihatanwanita #minumankolagen #jamuberpantang #setberpantang #tipshamil #setbersalin #tipskempiskanperut #tipsmudahhamil#dfolia#seduarrow#kopi#tombong#rahimjatuh#dfoliacoffee #kopiwanita#kopiherba#kopimanjakani#kopidfolia#manjakani#serbukmanjakani#manjakanioriginal
Jom mulakan hari dgn minuman berkhasiat dan membekalkan tenaga yg berpanjangan...kopi dfolia, kopi herba yg bagus utk dalaman wanita...selain mengelakkan badan letih lesu, ianya juga dpt mengatasi masalah keputihan dan melancarkan aliran darah...sesuai diambil ketika haid.. Whatsapp su 0172180235 utk order #royalv  #minumandalamanwanita  #penjagaandalamanwanita  #sendayutinggi #jamuperawan #kopikecantikan  #produkkecantikan  #jamuwanita  #jamuratumalaya  #minumankesihatanwanita  #minumankolagen  #jamuberpantang  #setberpantang  #tipshamil  #setbersalin  #tipskempiskanperut  #tipsmudahhamil #dfolia #seduarrow #kopi #tombong #rahimjatuh #dfoliacoffee  #kopiwanita #kopiherba #kopimanjakani #kopidfolia #manjakani #serbukmanjakani #manjakanioriginal 
💋Sekali calit jerr..
.
💋Cik abg dah sayang ketat ketat
.
💋Bukan setakat ketat jerrr..
.
❌ tiada lagi keputihan
❌ tiada lagi kentut faraj
❌ tiada lagi bau masyam
❌ tiada lagi gatal gatal
.
💋Sekali calit jerr.. menggamit kenangan malam pertama. Setiap malam asyik mengerang..
.
❤Calit-calit je dah ketat
.
❤Nak ketat?  Nak mengancam? Jom try SERBUK JELITA
.
❤MEH WHATSAPP 0136785841 @DM KAK JAMU UNTUK DAPAT KAN PRODUCT TERLAJAK BEST NI
.
.💐 PZI BEAUTY 💐
.
💋Jamu Manjakani 💊💊 Manjakan Suami Mu 💏
.
🌷 Kecantikan berasaska bahan semulajadi 🌷
.
#jamumanjakani #jamumanjakanimanjakansuamimu #jamumantapnenawan #jamumanjakaniasli #jamumanjakaniasli100 #jamuhomemade #jamuhandmade #scrubmulus #scrubmulusmanjakani #scrubmukadanbadan #scrub #serbukjelita #serbukmanjakani #serbukasli #perapat #jerawat #keputihan #kembalidara #ketatdara
💋Sekali calit jerr.. . 💋Cik abg dah sayang ketat ketat . 💋Bukan setakat ketat jerrr.. . ❌ tiada lagi keputihan ❌ tiada lagi kentut faraj ❌ tiada lagi bau masyam ❌ tiada lagi gatal gatal . 💋Sekali calit jerr.. menggamit kenangan malam pertama. Setiap malam asyik mengerang.. . ❤Calit-calit je dah ketat . ❤Nak ketat? Nak mengancam? Jom try SERBUK JELITA . ❤MEH WHATSAPP 0136785841 @DM KAK JAMU UNTUK DAPAT KAN PRODUCT TERLAJAK BEST NI . .💐 PZI BEAUTY 💐 . 💋Jamu Manjakani 💊💊 Manjakan Suami Mu 💏 . 🌷 Kecantikan berasaska bahan semulajadi 🌷 . #jamumanjakani  #jamumanjakanimanjakansuamimu  #jamumantapnenawan  #jamumanjakaniasli  #jamumanjakaniasli100  #jamuhomemade  #jamuhandmade  #scrubmulus  #scrubmulusmanjakani  #scrubmukadanbadan  #scrub  #serbukjelita  #serbukmanjakani  #serbukasli  #perapat  #jerawat  #keputihan  #kembalidara  #ketatdara 
Apakah itu TOMBONG 😱
==================== .
Peranakan jatuh ialah bila mulut rahim kembang dan terperosok ke laluan CikBunga. Biasa terjadi kepada wanita lepas bersalin, wanita yang suka mengangkat benda-benda berat, wanita rahim kembang akibat meminum air batu atau makan makanan sejuk.
Bila mulut rahim ke tahap terkeluar dari CikBunga, ini dipanggil TOMBONG.
.
.
Cara nak cek RAHIM anda rendah atau tidak
==========================
Nak tahu rahim jatuh atau berada ditahap rendah, cuba seluk jari ke dalam CikBunga. Jika anda dapat rasa bebola daging seperti guli, bermakna rahim rendah/jatuh. Bebola daging itu ialah mulut rahim.
.
Untuk mengecutkan rahim dan membuatkan ia ternaik semula ialah dengan memakan MANJAKANI BY AIRANIESHA . Seeloknya berurut sengkak dulu untuk naikkan peranakan / rahim.
.
.
p/s : Jadikan MANJAKANI BY AIRANIESHA suppliment harian ibu2 adik kakak semua untuk menjamin kesihatan rahim bebas TOMBONG.

Free consultant 
WhatAssp : +60145269195 ( alieya) 
#sellermanjakani #sabunmanjakani #manjakaniasli #serbukmanjakani
Apakah itu TOMBONG 😱 ==================== . Peranakan jatuh ialah bila mulut rahim kembang dan terperosok ke laluan CikBunga. Biasa terjadi kepada wanita lepas bersalin, wanita yang suka mengangkat benda-benda berat, wanita rahim kembang akibat meminum air batu atau makan makanan sejuk. Bila mulut rahim ke tahap terkeluar dari CikBunga, ini dipanggil TOMBONG. . . Cara nak cek RAHIM anda rendah atau tidak ========================== Nak tahu rahim jatuh atau berada ditahap rendah, cuba seluk jari ke dalam CikBunga. Jika anda dapat rasa bebola daging seperti guli, bermakna rahim rendah/jatuh. Bebola daging itu ialah mulut rahim. . Untuk mengecutkan rahim dan membuatkan ia ternaik semula ialah dengan memakan MANJAKANI BY AIRANIESHA . Seeloknya berurut sengkak dulu untuk naikkan peranakan / rahim. . . p/s : Jadikan MANJAKANI BY AIRANIESHA suppliment harian ibu2 adik kakak semua untuk menjamin kesihatan rahim bebas TOMBONG. Free consultant WhatAssp : +60145269195 ( alieya) #sellermanjakani  #sabunmanjakani  #manjakaniasli  #serbukmanjakani 
🤔APA ITU MANJAKANI ?🤔
.
.
💋Orait , kak jamu nak bagi nota sikit .. selalu kak jamu asyik canang pasal kelebihan , khasiat dan testimoni pasal jamu manjakani ni kan ..
.
💋mesti anda nak tahu apa sebenarnya yang terkandung dalam manjakani ni sampai menjadi tradisi turun temurun dari zaman dulukala hingga ke masa kini dalam merawat segala masalah wanita
.
💡For your information , bahan kimia yang terkandung dalam manjakani secara alami adalah :
.
🌸tannins
🌸gllic acids
🌸antioxcidants
🌸vitamin ~ A + C
🌸mineral ~ calcium + iron
🌸fiber
🌸protein
🌸karbohidrat
.
💋Semua kat atas sangat membantu dalam merawat semua permasalahan wanita dari dalaman hingga ke luaran ..
.
💋tanpa sebarang cacat dan celanya khasiat manjakani ni .. tak pernah diragui ..
.
💋tak kira dari segi pengamalan tradisional atau moden,khasiat dan kelebihan yang akan diperoleh dari manjakani ini adalah sama sahaja .. sangat membantu dan sangat berkesan ..
.
💋Kak jamu yakin sesiapa sahaja yang pernah amalkan manjakani takkan sangkal apa yang kak jamu notakan ini ..
.
👩🏻👩🏻Jadi untuk wanita luar sana , apa tunggu lagi?
sila amalkan manjakani .. sumpah tak rugi !
.
🤔Mana pilihan anda ?
🤔Nak cantik luar dalam ?
😊Anda tentukan !
.
📝Notajari kak jamu : tak rugi amal sesuatu yang hebat untuk diri sendiri kelihatan hebat ..
.
📱HAA APE TUNGGU LAGI WHTSAPP 0136785841 @ DM KAK JAMU UNTUK DAPAT KAN PRODUCT YANG TERLAJAK BEST NI
.
💏TAK CUBA TAK TAU💏
.
.💐 PZI BEAUTY 💐
.
💋Jamu Manjakani 💊💊 Manjakan Suami Mu 💏
.
🌷 Kecantikan berasaska bahan semulajadi 🌷
.
#jamumanjakani #jamumanjakanimanjakansuamimu #jamumantapnenawan #jamumanjakaniasli #jamumanjakaniasli100 #jamuhomemade #jamuhandmade #scrubmulus #scrubmulusmanjakani #scrubmukadanbadan #scrub #serbukjelita #serbukmanjakani #serbukasli #perapat #jerawat #keputihan #kembalidara #ketatdara
🤔APA ITU MANJAKANI ?🤔 . . 💋Orait , kak jamu nak bagi nota sikit .. selalu kak jamu asyik canang pasal kelebihan , khasiat dan testimoni pasal jamu manjakani ni kan .. . 💋mesti anda nak tahu apa sebenarnya yang terkandung dalam manjakani ni sampai menjadi tradisi turun temurun dari zaman dulukala hingga ke masa kini dalam merawat segala masalah wanita . 💡For your information , bahan kimia yang terkandung dalam manjakani secara alami adalah : . 🌸tannins 🌸gllic acids 🌸antioxcidants 🌸vitamin ~ A + C 🌸mineral ~ calcium + iron 🌸fiber 🌸protein 🌸karbohidrat . 💋Semua kat atas sangat membantu dalam merawat semua permasalahan wanita dari dalaman hingga ke luaran .. . 💋tanpa sebarang cacat dan celanya khasiat manjakani ni .. tak pernah diragui .. . 💋tak kira dari segi pengamalan tradisional atau moden,khasiat dan kelebihan yang akan diperoleh dari manjakani ini adalah sama sahaja .. sangat membantu dan sangat berkesan .. . 💋Kak jamu yakin sesiapa sahaja yang pernah amalkan manjakani takkan sangkal apa yang kak jamu notakan ini .. . 👩🏻👩🏻Jadi untuk wanita luar sana , apa tunggu lagi? sila amalkan manjakani .. sumpah tak rugi ! . 🤔Mana pilihan anda ? 🤔Nak cantik luar dalam ? 😊Anda tentukan ! . 📝Notajari kak jamu : tak rugi amal sesuatu yang hebat untuk diri sendiri kelihatan hebat .. . 📱HAA APE TUNGGU LAGI WHTSAPP 0136785841 @ DM KAK JAMU UNTUK DAPAT KAN PRODUCT YANG TERLAJAK BEST NI . 💏TAK CUBA TAK TAU💏 . .💐 PZI BEAUTY 💐 . 💋Jamu Manjakani 💊💊 Manjakan Suami Mu 💏 . 🌷 Kecantikan berasaska bahan semulajadi 🌷 . #jamumanjakani  #jamumanjakanimanjakansuamimu  #jamumantapnenawan  #jamumanjakaniasli  #jamumanjakaniasli100  #jamuhomemade  #jamuhandmade  #scrubmulus  #scrubmulusmanjakani  #scrubmukadanbadan  #scrub  #serbukjelita  #serbukmanjakani  #serbukasli  #perapat  #jerawat  #keputihan  #kembalidara  #ketatdara 
💋Hampir setiap hari ada saja testimoni best dan berjaya masuk inbox wassap..
.
💋Hebatnya jamu ni hanya yang dah merasai sahaja boleh describe ..
.
💋Bukan tentang kehebatan jamu ni yang kami nak canang
.
💋kami just nak kongsi petua dari turun temurun lamanya ..
.
💋cuma dalam kaedah yang diperbaharui .. jamu kami 100% asli manjakani .. tiada campuran bahan lain .. selamat dan mudah digunakan
.
💋Dengan 1001 khasiat manjakani inilah yang menampilkan sendiri kehebatan jamu ini
.
🌼 tiada lagi keputihan
🌼 tiada lagi bau tak menyenangkan dari cik bunga
🌼 sentiasa tampil cergas bertenaga
🌼 menaikkan seri wajah yang kusam
🌼 merawat dalaman faraj
🌼 menguat dan mengetatkan otot cik bunga
🌼 membantu menambah keyakinan diri
🌼 merapatkan hubungan suami isteri
.
💋Banyak lagi kebaikan dan kelebihan sebenarnya ..
.
💋Pendek kata wanita semua mesti cuba .. hasilnya nanti mesti memuaskan .. insyaAllah ..
.
💑Psss , takkan tak suka suami makin manja dan sayang kan ? 😉😋
.
📱HAA APE TUNGGU LAGI WHTSAPP 0136785841 @ DM KAK JAMU UNTUK DAPAT KAN PRODUCT YANG TERLAJAK BEST NI
.
💏TAK CUBA TAK TAU💏
.
.💐 PZI BEAUTY 💐
.
💋Jamu Manjakani 💊💊 Manjakan Suami Mu 💏
.
🌷 Kecantikan berasaska bahan semulajadi 🌷
.
#jamumanjakani #jamumanjakanimanjakansuamimu #jamumantapnenawan #jamumanjakaniasli #jamumanjakaniasli100 #jamuhomemade #jamuhandmade #scrubmulus #scrubmulusmanjakani #scrubmukadanbadan #scrub #serbukjelita #serbukmanjakani #serbukasli #perapat #jerawat #keputihan #kembalidara #ketatdara
💋Hampir setiap hari ada saja testimoni best dan berjaya masuk inbox wassap.. . 💋Hebatnya jamu ni hanya yang dah merasai sahaja boleh describe .. . 💋Bukan tentang kehebatan jamu ni yang kami nak canang . 💋kami just nak kongsi petua dari turun temurun lamanya .. . 💋cuma dalam kaedah yang diperbaharui .. jamu kami 100% asli manjakani .. tiada campuran bahan lain .. selamat dan mudah digunakan . 💋Dengan 1001 khasiat manjakani inilah yang menampilkan sendiri kehebatan jamu ini . 🌼 tiada lagi keputihan 🌼 tiada lagi bau tak menyenangkan dari cik bunga 🌼 sentiasa tampil cergas bertenaga 🌼 menaikkan seri wajah yang kusam 🌼 merawat dalaman faraj 🌼 menguat dan mengetatkan otot cik bunga 🌼 membantu menambah keyakinan diri 🌼 merapatkan hubungan suami isteri . 💋Banyak lagi kebaikan dan kelebihan sebenarnya .. . 💋Pendek kata wanita semua mesti cuba .. hasilnya nanti mesti memuaskan .. insyaAllah .. . 💑Psss , takkan tak suka suami makin manja dan sayang kan ? 😉😋 . 📱HAA APE TUNGGU LAGI WHTSAPP 0136785841 @ DM KAK JAMU UNTUK DAPAT KAN PRODUCT YANG TERLAJAK BEST NI . 💏TAK CUBA TAK TAU💏 . .💐 PZI BEAUTY 💐 . 💋Jamu Manjakani 💊💊 Manjakan Suami Mu 💏 . 🌷 Kecantikan berasaska bahan semulajadi 🌷 . #jamumanjakani  #jamumanjakanimanjakansuamimu  #jamumantapnenawan  #jamumanjakaniasli  #jamumanjakaniasli100  #jamuhomemade  #jamuhandmade  #scrubmulus  #scrubmulusmanjakani  #scrubmukadanbadan  #scrub  #serbukjelita  #serbukmanjakani  #serbukasli  #perapat  #jerawat  #keputihan  #kembalidara  #ketatdara 
Promosi 🎉🎉🎉 Promosi 🎉🎉🎉 Untuk HARI NI SAHAJA (8 MAY), SEMUA PRODUK MAK JAMU BERHARGA RM15 (pengeposan pada 9 May)

Meh cepat whatsapp mak jamu sebelum promosi tamat  0132244487

Ni harga untuk belian setiap pack :
30 biji Kapsul Manjakani RM15
30 biji Kapsul Kacip Fatimah RM15
20 gram Serbuk Manjakani Asli Rm15
**EXCLUDE POSTAGE** ****SILA WHATSAPP UNTUK CONFIRM ORDER BAGI MENGELAKKAN STOK HABIS.**** Berminat boleh whatsapp www.wasap.my/60132244487

Feel free to visit and like my FB page 
#rosiebeautyandcare

#masker #jamu #herbaasli #jamutradisional #jamuasli #manjakani #serbukmanjakani #kacipfatimah  #nampakmuda #awetmuda #nakcantik #healthyfood #keephealthy #trustedseller
Promosi 🎉🎉🎉 Promosi 🎉🎉🎉 Untuk HARI NI SAHAJA (8 MAY), SEMUA PRODUK MAK JAMU BERHARGA RM15 (pengeposan pada 9 May) Meh cepat whatsapp mak jamu sebelum promosi tamat 0132244487 Ni harga untuk belian setiap pack : 30 biji Kapsul Manjakani RM15 30 biji Kapsul Kacip Fatimah RM15 20 gram Serbuk Manjakani Asli Rm15 **EXCLUDE POSTAGE** ****SILA WHATSAPP UNTUK CONFIRM ORDER BAGI MENGELAKKAN STOK HABIS.**** Berminat boleh whatsapp www.wasap.my/60132244487 Feel free to visit and like my FB page #rosiebeautyandcare  #masker  #jamu  #herbaasli  #jamutradisional  #jamuasli  #manjakani  #serbukmanjakani  #kacipfatimah  #nampakmuda  #awetmuda  #nakcantik  #healthyfood  #keephealthy  #trustedseller 
Ingat senang ke bila dh khwin terus lekat? Betapa ramai customer kami nk zuriat.. sebab tu penjagaan awal amat2 penting .. jgn tunggu lepas khwin baru nk bertindak😊

InshaAllah alhamdulillah,bukan ambil ManjakaniAiraniesha dapat jaminan akan terus lekat tetapi fungsi ManjakaniAiraniesha ini sangat-sangat membantu bagi anda para isteri dan ibu yang sedang merancang kehamilan baru.Bab zuriat,itu adalah kerja Allah Taala.Kerja kita adalah berusaha.
.
Sejauh mana kita nak berusaha,itu adalah dari kita.Asbab apa yang membantu itu adalah kerja Allah Taala.Usaha,ikhtiar dan tawakal..Nak cakap pasal usaha untuk zuriat ini ianya sesuatu yang amat sukar.Ya, memang tak semudah seperti kita setakat nak selesaikan masalah dalaman semata-mata.
.
Apapun tahniah diucapkan kepada pengguna, selepas pengamalan ManjakaniAiraniesha rahim kembali kuat untuk menampung kehamilan baru.Dengan usaha baru kali ini,ianya menjadi lebih mudah. Pengguna sendiri agak terkejut,dengan sedikit usaha pada waktu suburnya,hasilnya adalah POSITIF.
.
Alhamdulillah,itulah kelebihan utama ManjakaniAiraniesha yang sentiasa kami war-warkan pada anda.Sangat membantu rahim anda kekal sihat,bersih daripada segala kotoran yang melekat,proses semulajadi boleh berjalan dengan baik,saluran tidak tersumbat.Pucuk pangkalnya kesihtan dan kebersihan dalaman memang sangat terjaga.
.
Jadi untuk proses merancang kehamilan inshaAllah atas izin Allah segalanya akan jadi lebih mudah.Biarlah sekata dan seiring doa usaha dan ikhtiar kita. Buat pengguna yang masih ikhtiar di jalan yang sama,disarankan mencuba ManjakaniAiraniesha inshaAllah boleh membantu jua.Selagi tak cuba selagi tu kita tak tahu kan.😊 Free consultant 
WhatAssp +60145269195 ( Alieya) 
#sellermanjakani #sabunmanjakani #manjakaniasli #serbukmanjakani
Ingat senang ke bila dh khwin terus lekat? Betapa ramai customer kami nk zuriat.. sebab tu penjagaan awal amat2 penting .. jgn tunggu lepas khwin baru nk bertindak😊 InshaAllah alhamdulillah,bukan ambil ManjakaniAiraniesha dapat jaminan akan terus lekat tetapi fungsi ManjakaniAiraniesha ini sangat-sangat membantu bagi anda para isteri dan ibu yang sedang merancang kehamilan baru.Bab zuriat,itu adalah kerja Allah Taala.Kerja kita adalah berusaha. . Sejauh mana kita nak berusaha,itu adalah dari kita.Asbab apa yang membantu itu adalah kerja Allah Taala.Usaha,ikhtiar dan tawakal..Nak cakap pasal usaha untuk zuriat ini ianya sesuatu yang amat sukar.Ya, memang tak semudah seperti kita setakat nak selesaikan masalah dalaman semata-mata. . Apapun tahniah diucapkan kepada pengguna, selepas pengamalan ManjakaniAiraniesha rahim kembali kuat untuk menampung kehamilan baru.Dengan usaha baru kali ini,ianya menjadi lebih mudah. Pengguna sendiri agak terkejut,dengan sedikit usaha pada waktu suburnya,hasilnya adalah POSITIF. . Alhamdulillah,itulah kelebihan utama ManjakaniAiraniesha yang sentiasa kami war-warkan pada anda.Sangat membantu rahim anda kekal sihat,bersih daripada segala kotoran yang melekat,proses semulajadi boleh berjalan dengan baik,saluran tidak tersumbat.Pucuk pangkalnya kesihtan dan kebersihan dalaman memang sangat terjaga. . Jadi untuk proses merancang kehamilan inshaAllah atas izin Allah segalanya akan jadi lebih mudah.Biarlah sekata dan seiring doa usaha dan ikhtiar kita. Buat pengguna yang masih ikhtiar di jalan yang sama,disarankan mencuba ManjakaniAiraniesha inshaAllah boleh membantu jua.Selagi tak cuba selagi tu kita tak tahu kan.😊 Free consultant WhatAssp +60145269195 ( Alieya) #sellermanjakani  #sabunmanjakani  #manjakaniasli  #serbukmanjakani 
Ingat senang ke bila dh khwin terus lekat? Betapa ramai customer kami nk zuriat.. sebab tu penjagaan awal amat2 penting .. jgn tunggu lepas khwin baru nk bertindak😊

InshaAllah alhamdulillah,bukan ambil ManjakaniAiraniesha dapat jaminan akan terus lekat tetapi fungsi ManjakaniAiraniesha ini sangat-sangat membantu bagi anda para isteri dan ibu yang sedang merancang kehamilan baru.Bab zuriat,itu adalah kerja Allah Taala.Kerja kita adalah berusaha.
.
Sejauh mana kita nak berusaha,itu adalah dari kita.Asbab apa yang membantu itu adalah kerja Allah Taala.Usaha,ikhtiar dan tawakal..Nak cakap pasal usaha untuk zuriat ini ianya sesuatu yang amat sukar.Ya, memang tak semudah seperti kita setakat nak selesaikan masalah dalaman semata-mata.
.
Apapun tahniah diucapkan kepada pengguna, selepas pengamalan ManjakaniAiraniesha rahim kembali kuat untuk menampung kehamilan baru.Dengan usaha baru kali ini,ianya menjadi lebih mudah. Pengguna sendiri agak terkejut,dengan sedikit usaha pada waktu suburnya,hasilnya adalah POSITIF.
.
Alhamdulillah,itulah kelebihan utama ManjakaniAiraniesha yang sentiasa kami war-warkan pada anda.Sangat membantu rahim anda kekal sihat,bersih daripada segala kotoran yang melekat,proses semulajadi boleh berjalan dengan baik,saluran tidak tersumbat.Pucuk pangkalnya kesihtan dan kebersihan dalaman memang sangat terjaga.
.
Jadi untuk proses merancang kehamilan inshaAllah atas izin Allah segalanya akan jadi lebih mudah.Biarlah sekata dan seiring doa usaha dan ikhtiar kita. Buat pengguna yang masih ikhtiar di jalan yang sama,disarankan mencuba ManjakaniAiraniesha inshaAllah boleh membantu jua.Selagi tak cuba selagi tu kita tak tahu kan.😊 Free consultant 
WhatAssp +60145269195 ( Alieya) 
#sellermanjakani #sabunmanjakani #manjakaniasli #serbukmanjakani
Ingat senang ke bila dh khwin terus lekat? Betapa ramai customer kami nk zuriat.. sebab tu penjagaan awal amat2 penting .. jgn tunggu lepas khwin baru nk bertindak😊 InshaAllah alhamdulillah,bukan ambil ManjakaniAiraniesha dapat jaminan akan terus lekat tetapi fungsi ManjakaniAiraniesha ini sangat-sangat membantu bagi anda para isteri dan ibu yang sedang merancang kehamilan baru.Bab zuriat,itu adalah kerja Allah Taala.Kerja kita adalah berusaha. . Sejauh mana kita nak berusaha,itu adalah dari kita.Asbab apa yang membantu itu adalah kerja Allah Taala.Usaha,ikhtiar dan tawakal..Nak cakap pasal usaha untuk zuriat ini ianya sesuatu yang amat sukar.Ya, memang tak semudah seperti kita setakat nak selesaikan masalah dalaman semata-mata. . Apapun tahniah diucapkan kepada pengguna, selepas pengamalan ManjakaniAiraniesha rahim kembali kuat untuk menampung kehamilan baru.Dengan usaha baru kali ini,ianya menjadi lebih mudah. Pengguna sendiri agak terkejut,dengan sedikit usaha pada waktu suburnya,hasilnya adalah POSITIF. . Alhamdulillah,itulah kelebihan utama ManjakaniAiraniesha yang sentiasa kami war-warkan pada anda.Sangat membantu rahim anda kekal sihat,bersih daripada segala kotoran yang melekat,proses semulajadi boleh berjalan dengan baik,saluran tidak tersumbat.Pucuk pangkalnya kesihtan dan kebersihan dalaman memang sangat terjaga. . Jadi untuk proses merancang kehamilan inshaAllah atas izin Allah segalanya akan jadi lebih mudah.Biarlah sekata dan seiring doa usaha dan ikhtiar kita. Buat pengguna yang masih ikhtiar di jalan yang sama,disarankan mencuba ManjakaniAiraniesha inshaAllah boleh membantu jua.Selagi tak cuba selagi tu kita tak tahu kan.😊 Free consultant WhatAssp +60145269195 ( Alieya) #sellermanjakani  #sabunmanjakani  #manjakaniasli  #serbukmanjakani