an online Instagram web viewer

#serbukmanjakani medias

Photos

Selamat malam adik2 semua .. adik2 dan kakak2 yg ada masalah mcm kat ats nie ?? ☝🏻☝🏻 SERBUK JRB boleh mengatasi masalah #ketiakberbau #ketiakhitam #missvgatal #keputihanbanyak #keputihankegatalan #keputihanberbau .. Harga #serbukmanjakani murah tak mahal pun selamat dipakai untuk anak2 dara dan kakak2 takde lah effect yg negetif .nak tahu feedback yg memuaskan kena lah beli pakai dulu baru tahuu .💕 #jamurahsiabonda #jamuluaran #jamudalaman #jamusihat

Kegunaan untuk SERBUK JRB boleh dibuatkan pencuci untuk miss v , masker untuk tanggalkan hitam2 dekat ketiak , penganti deadoran , untuk menghilangkan keputihan berbau dan mengurangkan keputihan yg banyak ...
Selamat malam adik2 semua .. adik2 dan kakak2 yg ada masalah mcm kat ats nie ?? ☝🏻☝🏻 SERBUK JRB boleh mengatasi masalah #ketiakberbau  #ketiakhitam  #missvgatal  #keputihanbanyak  #keputihankegatalan  #keputihanberbau  .. Harga #serbukmanjakani  murah tak mahal pun selamat dipakai untuk anak2 dara dan kakak2 takde lah effect yg negetif .nak tahu feedback yg memuaskan kena lah beli pakai dulu baru tahuu .💕 #jamurahsiabonda  #jamuluaran  #jamudalaman  #jamusihat  Kegunaan untuk SERBUK JRB boleh dibuatkan pencuci untuk miss v , masker untuk tanggalkan hitam2 dekat ketiak , penganti deadoran , untuk menghilangkan keputihan berbau dan mengurangkan keputihan yg banyak ...
Selamat malam adik2 semua .. adik2 dan kakak2 yg ada masalah mcm kat ats nie ?? ☝🏻☝🏻 SERBUK JRB boleh mengatasi masalah #ketiakberbau #ketiakhitam #missvgatal #keputihanbanyak #keputihankegatalan #keputihanberbau .. Harga #serbukmanjakani murah tak mahal pun selamat dipakai untuk anak2 dara dan kakak2 takde lah effect yg negetif .nak tahu feedback yg memuaskan kena lah beli pakai dulu baru tahuu .💕 #jamurahsiabonda #jamuluaran #jamudalaman #jamusihat
Dato Seri Hana tgh buat R&D.. 😅
#serbukmanjakani 
#mothernaturebeauty 
#@hana_manja81 
#homemade 
#newlook
Tips2 👇👇 1. KAPSUL makan bersertakan air masak..minum air masak sekurang 8gelas sehari. 
2.SERBUK campur dengan air tampalkan dekat muka,1body atau pun dekat2 luka kecil.
3.INSERT campurkan dengan air/bby oil/minyak zaitun getel2kan jd bulat kecil dan masukkan dalam miss fajar ... 💋💋 SELAMAT MEMCUBA💋💋 TAK PAHAM BOLEH PM/WASAP 01129496611 
#jamurahsiabonda #jamudalaman #jamuluaran #jamusihat #jamupikatsuami #jamuperapat #jamumurah #kapsulmanjakani #serbukmanjakani #bijikapsul #insert #senggugut #periodprblem #keputihan #keputihanberbau #keputihanbautaksedap #keputihankronik #keputihankegatalan #missvlonggar #missvgatal #buasir #pencucimissv
Tips2 👇👇 1. KAPSUL makan bersertakan air masak..minum air masak sekurang 8gelas sehari. 2.SERBUK campur dengan air tampalkan dekat muka,1body atau pun dekat2 luka kecil. 3.INSERT campurkan dengan air/bby oil/minyak zaitun getel2kan jd bulat kecil dan masukkan dalam miss fajar ... 💋💋 SELAMAT MEMCUBA💋💋 TAK PAHAM BOLEH PM/WASAP 01129496611 #jamurahsiabonda  #jamudalaman  #jamuluaran  #jamusihat  #jamupikatsuami  #jamuperapat  #jamumurah  #kapsulmanjakani  #serbukmanjakani  #bijikapsul  #insert  #senggugut  #periodprblem  #keputihan  #keputihanberbau  #keputihanbautaksedap  #keputihankronik  #keputihankegatalan  #missvlonggar  #missvgatal  #buasir  #pencucimissv 
100% ASLI 🚫NO!!! bahan campuran lain tauu ... jangan lupa sblum tido telan dulu 2biji JAMU RAHSIA BONDA  utk sihatkan DALAMAN bersertakan air putih, nak tegangkan kulit muka mcm botox gitu,rajin2kan lah bt masker muka dgn SERBUK JRB ... KAPSUL 30BIJI RM20 
SERBUK 50GM RM15 / 80GM RM25  #jamurahsiabonda #jamudalamandanluaran #jamusihat #jamudalaman #jamupikatsuami #jamuperapat #jamumurah #jamuluaran #senggugut #periodproblem #keputihanberbau #keputihanhijau #keputihan #keputihanmissv #pencucimissv #kapsulmanjakani #serbukmanjakani
100% ASLI 🚫NO!!! bahan campuran lain tauu ... jangan lupa sblum tido telan dulu 2biji JAMU RAHSIA BONDA utk sihatkan DALAMAN bersertakan air putih, nak tegangkan kulit muka mcm botox gitu,rajin2kan lah bt masker muka dgn SERBUK JRB ... KAPSUL 30BIJI RM20 SERBUK 50GM RM15 / 80GM RM25 #jamurahsiabonda  #jamudalamandanluaran  #jamusihat  #jamudalaman  #jamupikatsuami  #jamuperapat  #jamumurah  #jamuluaran  #senggugut  #periodproblem  #keputihanberbau  #keputihanhijau  #keputihan  #keputihanmissv  #pencucimissv  #kapsulmanjakani  #serbukmanjakani 
100% ASLI 🚫NO!!! bahan campuran lain tauu ... jangan lupa sblum tido telan dulu 2biji JAMU RAHSIA BONDA  utk sihatkan DALAMAN bersertakan air putih, nak tegangkan kulit muka mcm botox gitu,rajin2kan lah bt masker muka dgn SERBUK JRB ... KAPSUL 30BIJI RM20 
SERBUK 50GM RM15 / 80GM RM25  #jamurahsiabonda #jamudalamandanluaran #jamusihat #jamudalaman #jamuluaran #senggugut #periodproblem #keputihanberbau #keputihanhijau #keputihan #keputihanmissv #pencucimissv #kapsulmanjakani #serbukmanjakani
100% ASLI 🚫NO!!! bahan campuran lain tauu ... jangan lupa sblum tido telan dulu 2biji JAMU RAHSIA BONDA utk sihatkan DALAMAN bersertakan air putih, nak tegangkan kulit muka mcm botox gitu,rajin2kan lah bt masker muka dgn SERBUK JRB ... KAPSUL 30BIJI RM20 SERBUK 50GM RM15 / 80GM RM25 #jamurahsiabonda  #jamudalamandanluaran  #jamusihat  #jamudalaman  #jamuluaran  #senggugut  #periodproblem  #keputihanberbau  #keputihanhijau  #keputihan  #keputihanmissv  #pencucimissv  #kapsulmanjakani  #serbukmanjakani 
Manjakani Iran YH terbukti berkesan untuk TAMBAHKAN SUSU BADAN😉. Susu ibu terbaik utk baby uolls. Whatsapp skrg 012 4829612. Ada free gift utk setiap pembelian. Promosi terhad!!! #manjakani #manjakaniasli #manjakanihomemade #manjakaniiran #manjakanigreda #ketat #padat #keputihan #kapsulmanjakani #serbukmanjakani #kapsuliranterbaik #like4like
Manjakani Iran YH terbukti berkesan untuk TAMBAHKAN SUSU BADAN😉. Susu ibu terbaik utk baby uolls. Whatsapp skrg 012 4829612. Ada free gift utk setiap pembelian. Promosi terhad!!! #manjakani #manjakaniasli #manjakanihomemade #manjakaniiran #manjakanigreda #ketat #padat #keputihan #kapsulmanjakani #serbukmanjakani #kapsuliranterbaik #like4like
Manjakani Iran YH terbukti berkesan untuk TAMBAHKAN SUSU BADAN😉. Susu ibu terbaik utk baby uolls. Whatsapp skrg 012 4829612. Ada free gift utk setiap pembelian. Promosi terhad!!! #manjakani #manjakaniasli #manjakanihomemade #manjakaniiran #manjakanigreda #ketat #padat #keputihan #kapsulmanjakani #serbukmanjakani #kapsuliranterbaik #like4like
Dah takde bau hanyir & keputihan keluar✔👍
💯dijamin berkesan hanya 1 BOTOL💖 😙 Manjakani Iran YH mmg superb👍

Nak order? Mudah jer. Korang klik link wasap kt bawah ni. Taip jer MANJAKANI IRAN. Saya ada FREE GIFT nak kasi korang⤵ ➡ www.wasap.my/60124829612

#manjakani #manjakaniasli #manjakanihomemade #manjakaniiran #manjakanigreda #ketat #padat #keputihan #kapsulmanjakani #serbukmanjakani #kapsuliranterbaik #like4like
Dah takde bau hanyir & keputihan keluar✔👍
💯dijamin berkesan hanya 1 BOTOL💖 😙 Manjakani Iran YH mmg superb👍

Nak order? Mudah jer. Korang klik link wasap kt bawah ni. Taip jer MANJAKANI IRAN. Saya ada FREE GIFT nak kasi korang⤵ ➡ www.wasap.my/60124829612

#manjakani #manjakaniasli #manjakanihomemade #manjakaniiran #manjakanigreda #ketat #padat #keputihan #kapsulmanjakani #serbukmanjakani #kapsuliranterbaik #like4like
Dah takde bau hanyir & keputihan keluar✔👍
💯dijamin berkesan hanya 1 BOTOL💖 😙 Manjakani Iran YH mmg superb👍

Nak order? Mudah jer. Korang klik link wasap kt bawah ni. Taip jer MANJAKANI IRAN. Saya ada FREE GIFT nak kasi korang⤵ ➡ www.wasap.my/60124829612

#manjakani #manjakaniasli #manjakanihomemade #manjakaniiran #manjakanigreda #ketat #padat #keputihan #kapsulmanjakani #serbukmanjakani #kapsuliranterbaik #like4like
Sedu Arrow ❤Digunakan secara tradisional untuk menyihatkan rahim selepas melahirkan anak.
❤Gabungan herba seperti kulit cendana, akar susu dan biji kucing hindi menjadi bahan utama Sedu Arrow.
❤Sesuai untuk wanita yang berusia 30 tahun keatas dan yg sudah berkahwin
❤Baik untuk wanita yang ingin memiliki cahayamata.
❤Mengekalkan keremajaan kulit utk tampil lebih muda.
❤merawat masalah tombong/rahim jatuh

Whatsapp su 0172180235 utk detail

#royalv 
#minumandalamanwanita
#penjagaandalamanwanita  #sendayutinggi#kopikecantikan
#jamuwanita #jamuratumalaya #minumankesihatanwanita #jamuberpantang #setberpantang #tipshamil #setbersalin  #tipsmudahhamil#dfolia#seduarrow#kapsulherba#tombong#rahimjatuh#dfoliacoffee #kopiwanita#kopiherba#kopimanjakani#kopidfolia#manjakani#serbukmanjakani#manjakanioriginal#pilkehamilan#produkkehamilan#keputihan#ubatkeputihan
Sedu Arrow ❤Digunakan secara tradisional untuk menyihatkan rahim selepas melahirkan anak. ❤Gabungan herba seperti kulit cendana, akar susu dan biji kucing hindi menjadi bahan utama Sedu Arrow. ❤Sesuai untuk wanita yang berusia 30 tahun keatas dan yg sudah berkahwin ❤Baik untuk wanita yang ingin memiliki cahayamata. ❤Mengekalkan keremajaan kulit utk tampil lebih muda. ❤merawat masalah tombong/rahim jatuh Whatsapp su 0172180235 utk detail #royalv  #minumandalamanwanita  #penjagaandalamanwanita  #sendayutinggi #kopikecantikan  #jamuwanita  #jamuratumalaya  #minumankesihatanwanita  #jamuberpantang  #setberpantang  #tipshamil  #setbersalin  #tipsmudahhamil #dfolia #seduarrow #kapsulherba #tombong #rahimjatuh #dfoliacoffee  #kopiwanita #kopiherba #kopimanjakani #kopidfolia #manjakani #serbukmanjakani #manjakanioriginal #pilkehamilan #produkkehamilan #keputihan #ubatkeputihan 
Testimoni king c formula tumpang lalu 😍😍💋💋
.
Budget minima untuk amalkan vitamin c. Sha cadangkan awak beli kcf
.
Berbaloi memilikinya
.
Harga
RM29.90/ 30g sm
RM32.90/ 30g ss
.

Direct whatsApp sha untuk order 😊
.
📲 013 268 6321
.
.
❤️Percuma konsaltasi berterusan
.
#shaammaranherbs  #produkterbaik  #kcf #vitaminc #vipsilver #nakcantik #untukkulit #nakflawless  #naklawa #ammaradolls  #ammarasgbuloh  #sungaibuloh #subangbestari  #nakcantikluardalam #codsgbuloh #penjagaandalamanwanita #manjakani  #serbukmanjakani #penjagaandalamanwanita
Testimoni king c formula tumpang lalu 😍😍💋💋 . Budget minima untuk amalkan vitamin c. Sha cadangkan awak beli kcf . Berbaloi memilikinya . Harga RM29.90/ 30g sm RM32.90/ 30g ss . Direct whatsApp sha untuk order 😊 . 📲 013 268 6321 . . ❤️Percuma konsaltasi berterusan . #shaammaranherbs  #produkterbaik  #kcf  #vitaminc  #vipsilver  #nakcantik  #untukkulit  #nakflawless  #naklawa  #ammaradolls  #ammarasgbuloh  #sungaibuloh  #subangbestari  #nakcantikluardalam  #codsgbuloh  #penjagaandalamanwanita  #manjakani  #serbukmanjakani  #penjagaandalamanwanita 
Testimoni king c formula tumpang lalu 😍😍💋💋
.
Budget minima untuk amalkan vitamin c. Sha cadangkan awak beli kcf
.
Berbaloi memilikinya
.
Harga
RM29.90/ 30g sm
RM32.90/ 30g ss
.

Direct whatsApp sha untuk order 😊
.
📲 013 268 6321
.
.
❤️Percuma konsaltasi berterusan
.
#shaammaranherbs  #produkterbaik  #kcf #vitaminc #vipsilver #nakcantik #untukkulit #nakflawless  #naklawa #ammaradolls  #ammarasgbuloh  #sungaibuloh #subangbestari  #nakcantikluardalam #codsgbuloh #penjagaandalamanwanita #manjakani  #serbukmanjakani #penjagaandalamanwanita
Testimoni king c formula tumpang lalu 😍😍💋💋 . Budget minima untuk amalkan vitamin c. Sha cadangkan awak beli kcf . Berbaloi memilikinya . Harga RM29.90/ 30g sm RM32.90/ 30g ss . Direct whatsApp sha untuk order 😊 . 📲 013 268 6321 . . ❤️Percuma konsaltasi berterusan . #shaammaranherbs  #produkterbaik  #kcf  #vitaminc  #vipsilver  #nakcantik  #untukkulit  #nakflawless  #naklawa  #ammaradolls  #ammarasgbuloh  #sungaibuloh  #subangbestari  #nakcantikluardalam  #codsgbuloh  #penjagaandalamanwanita  #manjakani  #serbukmanjakani  #penjagaandalamanwanita 
Testimoni king c formula tumpang lalu 😍😍💋💋
.
Budget minima untuk amalkan vitamin c. Sha cadangkan awak beli kcf
.
Berbaloi memilikinya
.
Harga
RM29.90/ 30g sm
RM32.90/ 30g ss
.

Direct whatsApp sha untuk order 😊
.
📲 013 268 6321
.
.
❤️Percuma konsaltasi berterusan
.
#shaammaranherbs  #produkterbaik  #kcf #vitaminc #vipsilver #nakcantik #untukkulit #nakflawless  #naklawa #ammaradolls  #ammarasgbuloh  #sungaibuloh #subangbestari  #nakcantikluardalam #codsgbuloh #penjagaandalamanwanita #manjakani  #serbukmanjakani #penjagaandalamanwanita
Testimoni king c formula tumpang lalu 😍😍💋💋 . Budget minima untuk amalkan vitamin c. Sha cadangkan awak beli kcf . Berbaloi memilikinya . Harga RM29.90/ 30g sm RM32.90/ 30g ss . Direct whatsApp sha untuk order 😊 . 📲 013 268 6321 . . ❤️Percuma konsaltasi berterusan . #shaammaranherbs  #produkterbaik  #kcf  #vitaminc  #vipsilver  #nakcantik  #untukkulit  #nakflawless  #naklawa  #ammaradolls  #ammarasgbuloh  #sungaibuloh  #subangbestari  #nakcantikluardalam  #codsgbuloh  #penjagaandalamanwanita  #manjakani  #serbukmanjakani  #penjagaandalamanwanita 
Testimoni king c formula tumpang lalu 😍😍💋💋
.
Budget minima untuk amalkan vitamin c. Sha cadangkan awak beli kcf
.
Berbaloi memilikinya
.
Harga
RM29.90/ 30g sm
RM32.90/ 30g ss
.

Direct whatsApp sha untuk order 😊
.
📲 013 268 6321
.
.
❤️Percuma konsaltasi berterusan
.
#shaammaranherbs  #produkterbaik  #kcf #vitaminc #vipsilver #nakcantik #untukkulit #nakflawless  #naklawa #ammaradolls  #ammarasgbuloh  #sungaibuloh #subangbestari  #nakcantikluardalam #codsgbuloh #penjagaandalamanwanita #manjakani  #serbukmanjakani #penjagaandalamanwanita
Testimoni king c formula tumpang lalu 😍😍💋💋 . Budget minima untuk amalkan vitamin c. Sha cadangkan awak beli kcf . Berbaloi memilikinya . Harga RM29.90/ 30g sm RM32.90/ 30g ss . Direct whatsApp sha untuk order 😊 . 📲 013 268 6321 . . ❤️Percuma konsaltasi berterusan . #shaammaranherbs  #produkterbaik  #kcf  #vitaminc  #vipsilver  #nakcantik  #untukkulit  #nakflawless  #naklawa  #ammaradolls  #ammarasgbuloh  #sungaibuloh  #subangbestari  #nakcantikluardalam  #codsgbuloh  #penjagaandalamanwanita  #manjakani  #serbukmanjakani  #penjagaandalamanwanita 
🛀Tekan sikit... #RASA_SELESA🆒
🛀Tekan sikit... #KEPUTIHAN_HILANG
🛀Tekan sikit... #KEGATALAN_TIADA_LAGI
🛀Tekan sikit... #BAU_ACHEM_JADI_WANGI

BETUL KE NI❓❓
Sikit jer tapi best sangat❗️❗️❗️💃💃💃
Manjakani Noni Feminine Wash punya penangan buat si jelita rasa selesa & berkeyakinan👍👍👍 ✔Keputihan TIADA
✔Kegatalan TIADA
✔Bau achem TIADA
↪Apa yang ada❓❓ 😳 💗Miss V yang BERSIH
💝Miss V yang SIHAT
💗Miss V yang WANGI
💝Miss V yang KETAT
💗Miss V yang MANTAP 🚿🚿Jangan lupa guna Manjakani Noni Feminine Wash 🛁🛁 Untuk mendapatkan produk Noni just klik link dibawah. Akan terus ke WhatApp Cikkin ❤ Manjakani Noni Feminine Wash ❤️
http://www.wasap.my/+60137143727
#jamumurahoriginal #jamumurahmujarab #jamuhomemade #jamumanjakani #100peratusmanjakani #femininewash #serbukmanjakani #manjakaniasli 
#testimonijamunoni #kapsulhalal
#luluslabtestkkm 💋#jamunoni 💋#anak4kusayang #teamjamunoni #bazar
🛀Tekan sikit... #RASA_SELESA 🆒 🛀Tekan sikit... #KEPUTIHAN_HILANG  🛀Tekan sikit... #KEGATALAN_TIADA_LAGI  🛀Tekan sikit... #BAU_ACHEM_JADI_WANGI  BETUL KE NI❓❓ Sikit jer tapi best sangat❗️❗️❗️💃💃💃 Manjakani Noni Feminine Wash punya penangan buat si jelita rasa selesa & berkeyakinan👍👍👍 ✔Keputihan TIADA ✔Kegatalan TIADA ✔Bau achem TIADA ↪Apa yang ada❓❓ 😳 💗Miss V yang BERSIH 💝Miss V yang SIHAT 💗Miss V yang WANGI 💝Miss V yang KETAT 💗Miss V yang MANTAP 🚿🚿Jangan lupa guna Manjakani Noni Feminine Wash 🛁🛁 Untuk mendapatkan produk Noni just klik link dibawah. Akan terus ke WhatApp Cikkin ❤ Manjakani Noni Feminine Wash ❤️ http://www.wasap.my/+60137143727 #jamumurahoriginal  #jamumurahmujarab  #jamuhomemade  #jamumanjakani  #100peratusmanjakani  #femininewash  #serbukmanjakani  #manjakaniasli  #testimonijamunoni  #kapsulhalal  #luluslabtestkkm  💋#jamunoni  💋#anak4kusayang  #teamjamunoni  #bazar 
Pstttttt...jom...sihat kn diri dari dalam..
40biji utk 40kali makan
Mak dara kembali dara sihat cergas bdn ringan..
Ank dra tu jg awl2 ya...klu da ada tnda gatal2 kt cik bunga tu jgn dok biar je...melarat nnt.... Jgn risau ni jamu Asli tau kompom tak panas..sbb hnya 1 ramuan sahaja tanpa bahan kimia..
Syukur 5 tahun masih dpt sambutan...
😍😍😘😘😘 Jika berminat sila klik ⬇ ⏩ www.wasap.my/60124829612

#manjakani #manjakaniasli #manjakanihomemade #manjakaniiran #manjakanigreda #ketat #padat #keputihan #kapsulmanjakani #serbukmanjakani #kapsuliranterbaik #like4like
Pstttttt...jom...sihat kn diri dari dalam.. 40biji utk 40kali makan Mak dara kembali dara sihat cergas bdn ringan.. Ank dra tu jg awl2 ya...klu da ada tnda gatal2 kt cik bunga tu jgn dok biar je...melarat nnt.... Jgn risau ni jamu Asli tau kompom tak panas..sbb hnya 1 ramuan sahaja tanpa bahan kimia.. Syukur 5 tahun masih dpt sambutan... 😍😍😘😘😘 Jika berminat sila klik ⬇ ⏩ www.wasap.my/60124829612 #manjakani  #manjakaniasli  #manjakanihomemade  #manjakaniiran  #manjakanigreda  #ketat  #padat  #keputihan  #kapsulmanjakani  #serbukmanjakani  #kapsuliranterbaik  #like4like 
Pstttttt...jom...sihat kn diri dari dalam..
40biji utk 40kali makan
Mak dara kembali dara sihat cergas bdn ringan..
Ank dra tu jg awl2 ya...klu da ada tnda gatal2 kt cik bunga tu jgn dok biar je...melarat nnt.... Jgn risau ni jamu Asli tau kompom tak panas..sbb hnya 1 ramuan sahaja tanpa bahan kimia..
Syukur 5 tahun masih dpt sambutan...
😍😍😘😘😘 Jika berminat sila klik ⬇ ⏩ www.wasap.my/60124829612

#manjakani #manjakaniasli #manjakanihomemade #manjakaniiran #manjakanigreda #ketat #padat #keputihan #kapsulmanjakani #serbukmanjakani #kapsuliranterbaik #like4like
Pstttttt...jom...sihat kn diri dari dalam.. 40biji utk 40kali makan Mak dara kembali dara sihat cergas bdn ringan.. Ank dra tu jg awl2 ya...klu da ada tnda gatal2 kt cik bunga tu jgn dok biar je...melarat nnt.... Jgn risau ni jamu Asli tau kompom tak panas..sbb hnya 1 ramuan sahaja tanpa bahan kimia.. Syukur 5 tahun masih dpt sambutan... 😍😍😘😘😘 Jika berminat sila klik ⬇ ⏩ www.wasap.my/60124829612 #manjakani  #manjakaniasli  #manjakanihomemade  #manjakaniiran  #manjakanigreda  #ketat  #padat  #keputihan  #kapsulmanjakani  #serbukmanjakani  #kapsuliranterbaik  #like4like 
Pstttttt...jom...sihat kn diri dari dalam..
40biji utk 40kali makan
Mak dara kembali dara sihat cergas bdn ringan..
Ank dra tu jg awl2 ya...klu da ada tnda gatal2 kt cik bunga tu jgn dok biar je...melarat nnt.... Jgn risau ni jamu Asli tau kompom tak panas..sbb hnya 1 ramuan sahaja tanpa bahan kimia..
Syukur 5 tahun masih dpt sambutan...
😍😍😘😘😘 Jika berminat sila klik ⬇ ⏩ www.wasap.my/60124829612

#manjakani #manjakaniasli #manjakanihomemade #manjakaniiran #manjakanigreda #ketat #padat #keputihan #kapsulmanjakani #serbukmanjakani #kapsuliranterbaik #like4like
Pstttttt...jom...sihat kn diri dari dalam.. 40biji utk 40kali makan Mak dara kembali dara sihat cergas bdn ringan.. Ank dra tu jg awl2 ya...klu da ada tnda gatal2 kt cik bunga tu jgn dok biar je...melarat nnt.... Jgn risau ni jamu Asli tau kompom tak panas..sbb hnya 1 ramuan sahaja tanpa bahan kimia.. Syukur 5 tahun masih dpt sambutan... 😍😍😘😘😘 Jika berminat sila klik ⬇ ⏩ www.wasap.my/60124829612 #manjakani  #manjakaniasli  #manjakanihomemade  #manjakaniiran  #manjakanigreda  #ketat  #padat  #keputihan  #kapsulmanjakani  #serbukmanjakani  #kapsuliranterbaik  #like4like 
Testimini serbuk cinta cik v tumpang lalu 😍😍💋💋
.
Jom cuba sccv awak
.
Berbaloi memilikinya
.
Harga
RM22/ 10g sm
RM25/ 10g ss
.

Direct whatsApp sha untuk order 😊
.
📲 013 268 6321
.
.
❤️Percuma konsaltasi berterusan
.
#shaammaranherbs  #produkterbaik  #sccv #serbukcintacikv #vipsilver #femininewash  #sayajualjamu  #ammaradolls  #ammarasgbuloh  #sungaibuloh #subangbestari
 #untuksuami  #nakcantikluardalam #penjagaandalamanwanita #manjakani  #serbukmanjakani #penjagaandalamanwanita
Testimini serbuk cinta cik v tumpang lalu 😍😍💋💋 . Jom cuba sccv awak . Berbaloi memilikinya . Harga RM22/ 10g sm RM25/ 10g ss . Direct whatsApp sha untuk order 😊 . 📲 013 268 6321 . . ❤️Percuma konsaltasi berterusan . #shaammaranherbs  #produkterbaik  #sccv  #serbukcintacikv  #vipsilver  #femininewash  #sayajualjamu  #ammaradolls  #ammarasgbuloh  #sungaibuloh  #subangbestari  #untuksuami  #nakcantikluardalam  #penjagaandalamanwanita  #manjakani  #serbukmanjakani  #penjagaandalamanwanita 
Testimini serbuk cinta cik v tumpang lalu 😍😍💋💋
.
Jom cuba sccv awak
.
Berbaloi memilikinya
.
Harga
RM22/ 10g sm
RM25/ 10g ss
.

Direct whatsApp sha untuk order 😊
.
📲 013 268 6321
.
.
❤️Percuma konsaltasi berterusan
.
#shaammaranherbs  #produkterbaik  #sccv #serbukcintacikv #vipsilver #femininewash  #sayajualjamu  #ammaradolls  #ammarasgbuloh  #sungaibuloh #subangbestari
 #nakcantikluardalam #penjagaandalamanwanita #manjakani  #serbukmanjakani #penjagaandalamanwanita
Testimini serbuk cinta cik v tumpang lalu 😍😍💋💋 . Jom cuba sccv awak . Berbaloi memilikinya . Harga RM22/ 10g sm RM25/ 10g ss . Direct whatsApp sha untuk order 😊 . 📲 013 268 6321 . . ❤️Percuma konsaltasi berterusan . #shaammaranherbs  #produkterbaik  #sccv  #serbukcintacikv  #vipsilver  #femininewash  #sayajualjamu  #ammaradolls  #ammarasgbuloh  #sungaibuloh  #subangbestari  #nakcantikluardalam  #penjagaandalamanwanita  #manjakani  #serbukmanjakani  #penjagaandalamanwanita 
Testimini serbuk cinta cik v tumpang lalu 😍😍💋💋
.
Jom cuba sccv awak
.
Berbaloi memilikinya
.
Harga
RM22/ 10g sm
RM25/ 10g ss
.

Direct whatsApp sha untuk order 😊
.
📲 013 268 6321
.
.
❤️Percuma konsaltasi berterusan
.
#shaammaranherbs  #produkterbaik  #sccv #serbukcintacikv #vipsilver #femininewash  #sayajualjamu  #ammaradolls  #ammarasgbuloh  #sungaibuloh #subangbestari
 #untuksuami  #nakcantikluardalam #penjagaandalamanwanita #manjakani  #serbukmanjakani #penjagaandalamanwanita
Testimini serbuk cinta cik v tumpang lalu 😍😍💋💋 . Jom cuba sccv awak . Berbaloi memilikinya . Harga RM22/ 10g sm RM25/ 10g ss . Direct whatsApp sha untuk order 😊 . 📲 013 268 6321 . . ❤️Percuma konsaltasi berterusan . #shaammaranherbs  #produkterbaik  #sccv  #serbukcintacikv  #vipsilver  #femininewash  #sayajualjamu  #ammaradolls  #ammarasgbuloh  #sungaibuloh  #subangbestari  #untuksuami  #nakcantikluardalam  #penjagaandalamanwanita  #manjakani  #serbukmanjakani  #penjagaandalamanwanita 
Testimini serbuk cinta cik v tumpang lalu 😍😍💋💋
.
Jom cuba sccv awak
.
Berbaloi memilikinya
.
Harga
RM22/ 10g sm
RM25/ 10g ss
.

Direct whatsApp sha untuk order 😊
.
📲 013 268 6321
.
.
❤️Percuma konsaltasi berterusan
.
#shaammaranherbs  #produkterbaik  #sccv #serbukcintacikv #vipsilver #femininewash  #sayajualjamu  #ammaradolls  #ammarasgbuloh  #sungaibuloh #subangbestari
 #untuksuami  #nakcantikluardalam #penjagaandalamanwanita #manjakani  #serbukmanjakani #penjagaandalamanwanita
Testimini serbuk cinta cik v tumpang lalu 😍😍💋💋 . Jom cuba sccv awak . Berbaloi memilikinya . Harga RM22/ 10g sm RM25/ 10g ss . Direct whatsApp sha untuk order 😊 . 📲 013 268 6321 . . ❤️Percuma konsaltasi berterusan . #shaammaranherbs  #produkterbaik  #sccv  #serbukcintacikv  #vipsilver  #femininewash  #sayajualjamu  #ammaradolls  #ammarasgbuloh  #sungaibuloh  #subangbestari  #untuksuami  #nakcantikluardalam  #penjagaandalamanwanita  #manjakani  #serbukmanjakani  #penjagaandalamanwanita 
#Sembelit 😖😖❕❕❕ Jenuh la dok ulang alik🚻🚻🚻
Tapi x memuaskannn.. Xnak ke try cam customer JAMU NONI ni❓❓❓❓ Berbaloiii.. Legaa ... #sembelithilang 
http://www.wasap.my/+60146176150

#jamuhomemade #jamumanjakani #100peratusmanjakani #serbukmanjakani #manjakaniasli 
#testimonijamunoni #luluslabtestkkm
RM32

JAMU BIDAN WAN KEMBANG .
👸sesuai untuk yang berkahwin mahupun anak dara
👸bagi membantu mendapatkan zuriat
👸merawat cyst
👸haid yang tidak teratur 👸masalah keputihan
👸senggugut
👸memantapkan aset
👸menghilangkan bau yang tidak menyenangkan 👸menyerikan wajah

#jamuwankembang 
#luluskkm 
#selamatdanmujarab #jamubidanwarisanturuntemurun #jamumantap #jamumakdara #jamumaknenek #jamumodenuntukwanita #jamutidakpanas #jamutidakpahit #jamuberkesan #jamubasah #jamukacipdaramalam #jamuibudaratiptopmurah #sayajualjamukacipmalam #sayajualjamu #jamumalaysia #jamuratumalaya #jamusariyanti #jusgoyangrapat #jamuindonesia #jamuperapat #jamuyounggoldperfectlady #jamuperfectlady #basahankencursirehmurah #jamusireh #jamumanjakani #serbukmanjakani #manjakani
RM32 JAMU BIDAN WAN KEMBANG . 👸sesuai untuk yang berkahwin mahupun anak dara 👸bagi membantu mendapatkan zuriat 👸merawat cyst 👸haid yang tidak teratur 👸masalah keputihan 👸senggugut 👸memantapkan aset 👸menghilangkan bau yang tidak menyenangkan 👸menyerikan wajah #jamuwankembang  #luluskkm  #selamatdanmujarab  #jamubidanwarisanturuntemurun  #jamumantap  #jamumakdara  #jamumaknenek  #jamumodenuntukwanita  #jamutidakpanas  #jamutidakpahit  #jamuberkesan  #jamubasah  #jamukacipdaramalam  #jamuibudaratiptopmurah  #sayajualjamukacipmalam  #sayajualjamu  #jamumalaysia  #jamuratumalaya  #jamusariyanti  #jusgoyangrapat  #jamuindonesia  #jamuperapat  #jamuyounggoldperfectlady  #jamuperfectlady  #basahankencursirehmurah  #jamusireh  #jamumanjakani  #serbukmanjakani  #manjakani 
Ada apa dengan RM20.00⁉️❓❓ Dengan RM20, anda dapat atasi masalah MISS V LONGGAR/TAK GRIP. 
Dengan RM20, anda boleh merawat masalah miss v becak/berair/berbau/masalah KEPUTIHAN.

Dengan RM20, awak dapat pujian melambung dari ensuben tersayang 💏 💏

Dengan RM20, anda dapat pulihkan semula RAHIM YANG JATUH (tombong) /rahim TAK SIHAT (sakit tumit, rasa kembung perut). Dengan RM20, anda dapat tubuh yang langsing, SIHAT, CERGAS..takde lagi lemauu/ cepat letih. 💋#jamunoni
💋#anak4kusayang ❤ Jamu Manjakani Noni❤
http://www.wasap.my/+60137143727

#jamumurahoriginal #jamumurahmujarab #jamuhomemade #jamumanjakani #100peratusmanjakani #serbukmanjakani #manjakaniasli 
#testimonijamunoni #kapsulhalal
#luluslabtestkkm #review #bazaarpaknil #bazarpaknil
Ada apa dengan RM20.00⁉️❓❓ Dengan RM20, anda dapat atasi masalah MISS V LONGGAR/TAK GRIP. Dengan RM20, anda boleh merawat masalah miss v becak/berair/berbau/masalah KEPUTIHAN. Dengan RM20, awak dapat pujian melambung dari ensuben tersayang 💏 💏 Dengan RM20, anda dapat pulihkan semula RAHIM YANG JATUH (tombong) /rahim TAK SIHAT (sakit tumit, rasa kembung perut). Dengan RM20, anda dapat tubuh yang langsing, SIHAT, CERGAS..takde lagi lemauu/ cepat letih. 💋#jamunoni  💋#anak4kusayang  ❤ Jamu Manjakani Noni❤ http://www.wasap.my/+60137143727 #jamumurahoriginal  #jamumurahmujarab  #jamuhomemade  #jamumanjakani  #100peratusmanjakani  #serbukmanjakani  #manjakaniasli  #testimonijamunoni  #kapsulhalal  #luluslabtestkkm  #review  #bazaarpaknil  #bazarpaknil 
Let's support and share Mother Nature Beauty or @hana_manja81 💃💃💃 #nieveddcushion 
#serbukmanjakani 
#wawawaxorganichairremoval 
#mothernaturebeauty 
#merecik 
#💦💦💦💦💦 #mesrawudhuk 
#airzamzam 
#juzwassapme
Selamat pagi gojessssss.... 💁
Pagi yang penuh syahdu syahdan ni.... Sis nak perkenalkan WawaWax Organic Hair Removal... Sangat bagus 👍.. Tak perlu lagi bercukur yang merosakkan & menghitamkan kulit kita ... Nanti sis share details k... 😘
#wawawaxorganichairremoval 
#nieveddcushion 
#serbukmanjakani 
#merecik 
#💦💦💦💦💦💦 #mothernaturebeauty 
#juzwassapme
Gigih untuk New Look... Sila abaikan background sounds tu 😂
#diy 
#serbukmanjakani 
#nieveddcushion 
#merecik 
#mesrawudhuk 
#airzamzam
Tahu tak dalam biji manjakani mengandungi pelbagai khasiat?

Nampak kecil tetapi wowww! 
Terbaik untuk kaum wanita.

Kandungan yang terdapat dalam buah Manjakani secara semulajadi ialah;
.
- Tannins
- Gllic Acids
- Antioxidants
- Vitamin ~ A dan C
- Mineral ~ Calcium, Iron
- Fiber
- Protein
- Karbohidrat

Kebaikan Manjakani Asli Gred A
.
🌼Awet muda
Antidioksida melambatkan proses penuaan sel
.
🌼Cegah kencing manis
Asid galik mengatasi kencing manis dan lelah
.
🌼Mencegah bau
Manjakani bersifat astrigen, berupaya membasmi kuman yang kurang enak pada faraj
.
🌼Elok untuk mata
Astrigen terbukti dapat memberikan penglihatan yang jelas kerana ia dapat mengecutkan tisu-tisu mata
.
🌼Baiki payudara
Mempunyai sifat menegangkan kembali otot-otot,maka amalan meminum manjakani dapat memperbaiki payudara yang telah lama hilang kekenyalan.
.
🌼Bagus untuk kulit
Astrigen yang dapat mengawal kulit minyak dan kering.
.
🌼Lawaskan pembuangan air besar
Mempunyai serat makanan yang dapat melawaskan pembuangan air besar.vitamin dan galian serta karbohidrat dan protein dapat memupuk kesihatan
.
🌼Pulih otot
Tannin pada manjakani mampu menegangkan semula otot-otot dalam faraj sekali gus merapatkan yang longgar, lemah dan kendur.
.
🌼Mengawal lendir
Astrigen yang berupaya menyerap lendir dan lelehan faraj.
.
🌼Kecutkan tisu
Astrigen yang dapat mengecutkan tisu-tisu faraj terutama nya selepas bersalin.
.
🌼Cantikkan kulit
Astrigen dalam manjakani mampu mencegah jerawat, mengecutkan jerawat dan mencantikkan kulit
.
🌼Muatkan gigi
Kalsium dalam manjakani boleh membantu menguatkan gigi dan tulang.
.
🌼Elak bau mulut
Astrigen dalam manjakani mampu membersihkan bau mulut dan mencegah ulser.
.
Yang penting kena lebihkan air masak untuk kesan yang baik. Nak sihat dalaman memang perlukan effort yang lebih 😘

Free consultation. 
www.wasap.my/+601116659610
.

#manjakaniasli #manjakaniasliazw #manjakaniaziewanie #manjakanimurah #serbukmanjakani #setberpantang #maskermanjakani #jamumanjakani #kurussihatcantik #cantikluaranmantapdalaman #tukangcantik #jamumoden
Tahu tak dalam biji manjakani mengandungi pelbagai khasiat? Nampak kecil tetapi wowww! Terbaik untuk kaum wanita. Kandungan yang terdapat dalam buah Manjakani secara semulajadi ialah; . - Tannins - Gllic Acids - Antioxidants - Vitamin ~ A dan C - Mineral ~ Calcium, Iron - Fiber - Protein - Karbohidrat Kebaikan Manjakani Asli Gred A . 🌼Awet muda Antidioksida melambatkan proses penuaan sel . 🌼Cegah kencing manis Asid galik mengatasi kencing manis dan lelah . 🌼Mencegah bau Manjakani bersifat astrigen, berupaya membasmi kuman yang kurang enak pada faraj . 🌼Elok untuk mata Astrigen terbukti dapat memberikan penglihatan yang jelas kerana ia dapat mengecutkan tisu-tisu mata . 🌼Baiki payudara Mempunyai sifat menegangkan kembali otot-otot,maka amalan meminum manjakani dapat memperbaiki payudara yang telah lama hilang kekenyalan. . 🌼Bagus untuk kulit Astrigen yang dapat mengawal kulit minyak dan kering. . 🌼Lawaskan pembuangan air besar Mempunyai serat makanan yang dapat melawaskan pembuangan air besar.vitamin dan galian serta karbohidrat dan protein dapat memupuk kesihatan . 🌼Pulih otot Tannin pada manjakani mampu menegangkan semula otot-otot dalam faraj sekali gus merapatkan yang longgar, lemah dan kendur. . 🌼Mengawal lendir Astrigen yang berupaya menyerap lendir dan lelehan faraj. . 🌼Kecutkan tisu Astrigen yang dapat mengecutkan tisu-tisu faraj terutama nya selepas bersalin. . 🌼Cantikkan kulit Astrigen dalam manjakani mampu mencegah jerawat, mengecutkan jerawat dan mencantikkan kulit . 🌼Muatkan gigi Kalsium dalam manjakani boleh membantu menguatkan gigi dan tulang. . 🌼Elak bau mulut Astrigen dalam manjakani mampu membersihkan bau mulut dan mencegah ulser. . Yang penting kena lebihkan air masak untuk kesan yang baik. Nak sihat dalaman memang perlukan effort yang lebih 😘 Free consultation. www.wasap.my/+601116659610 . #manjakaniasli  #manjakaniasliazw  #manjakaniaziewanie  #manjakanimurah  #serbukmanjakani  #setberpantang  #maskermanjakani  #jamumanjakani  #kurussihatcantik  #cantikluaranmantapdalaman  #tukangcantik  #jamumoden 
Korang ingat manusia je boleh guna serbuk manjakani? Kucing pun boleh tau. Tapi bukan untuk ketat metat la. Untuk luka.
.
Ada customer cerita, kucing dia luka. Letak ubat lain lari sebab pedih agaknya.. Alhamdulillah letak manjakani diam. Dalam tempoh kurang 24 jam eh dah kering lukanya. .
Manjakani memang cepat keringkan luka. Korang patut standby serbuk manjakani kat rumah untuk rawatan kecemasan bila ada luka. Baby pon boleh guna manjakani ni kalau ada ruam yang sampi melecet tu. .
Antara luka yang boleh dirawat dengan serbuk manjakani :
.
1. Luka terjatuh/terkena benda tajam/eksiden
2. Luka bersalin
3. Luka yang sukar sembuh akibat penyakit kencing manis
4. Luka dalaman.
.
Berminat meh DM / Wasap saya .
👇👇👇
.
www.wasap.my/+601140514076/manjakani
.
#TeamJamuJehan
#SerbukManjakani
#KapsulManjakani
#jamumanjakanijehan 
#JamuHomeMade
Korang ingat manusia je boleh guna serbuk manjakani? Kucing pun boleh tau. Tapi bukan untuk ketat metat la. Untuk luka. . Ada customer cerita, kucing dia luka. Letak ubat lain lari sebab pedih agaknya.. Alhamdulillah letak manjakani diam. Dalam tempoh kurang 24 jam eh dah kering lukanya. . Manjakani memang cepat keringkan luka. Korang patut standby serbuk manjakani kat rumah untuk rawatan kecemasan bila ada luka. Baby pon boleh guna manjakani ni kalau ada ruam yang sampi melecet tu. . Antara luka yang boleh dirawat dengan serbuk manjakani : . 1. Luka terjatuh/terkena benda tajam/eksiden 2. Luka bersalin 3. Luka yang sukar sembuh akibat penyakit kencing manis 4. Luka dalaman. . Berminat meh DM / Wasap saya . 👇👇👇 . www.wasap.my/+601140514076/manjakani . #TeamJamuJehan  #SerbukManjakani  #KapsulManjakani  #jamumanjakanijehan  #JamuHomeMade 
Soon.. InsyaAllah.... #nieveddcushion 
#serbukmanjakani 
#merecik 
#💦💦💦💦💦
#mesrawudhuk
#airzamzam
#juzwassapme
Anda masih Mencari2 JAMU TERBAIK UNTUK WANITA? 
X TAHU NK PILIH JAMU MANA YANG ELOK?
Dibelenggu masalah berikut
👇👇👇👇👇👇👇👇👇👇👇 ✔Rahim tidak sihat
✔Luka bersalin lambat sembuh
✔Period tidak teratur
✔Masalah kesuburan
✔miss V longgar
✔miss V berbau ✔masalah keputihan
✔rasa gatal pada bahagian miss V
✔Senggugut
✔Aset kendur
✔Wajah yg pucat
✔Badan lesu & byk angin 💝JAMU MANJAKANI 💝MENYELESAIKAN MASALAH ANDA!

X RUGI MENGAMALKANNYA, DIJAMIN PUAS HATI❗❗❗❗ 💯% MANJAKANI TERBAIKK
💯% DIKISAR HALUS SECARA HOMEMADE
💯% RAHSIA ADUNAN TURUN TEMURUN HALAL/SUCI/BERSIH
💯% MANJAKANI SHJ, TIADA STEROID,TIADA BHN TERLARANG, TIADA CAMPURAN, AMALKAN TANPA WAS-WAS.. ⏩ 012 4829612

#manjakani #manjakaniasli #manjakanihomemade #manjakaniiran #manjakanigreda #ketat #padat #keputihan #kapsulmanjakani #serbukmanjakani #kapsuliranterbaik #like4like
Anda masih Mencari2 JAMU TERBAIK UNTUK WANITA? X TAHU NK PILIH JAMU MANA YANG ELOK? Dibelenggu masalah berikut 👇👇👇👇👇👇👇👇👇👇👇 ✔Rahim tidak sihat ✔Luka bersalin lambat sembuh ✔Period tidak teratur ✔Masalah kesuburan ✔miss V longgar ✔miss V berbau ✔masalah keputihan ✔rasa gatal pada bahagian miss V ✔Senggugut ✔Aset kendur ✔Wajah yg pucat ✔Badan lesu & byk angin 💝JAMU MANJAKANI 💝MENYELESAIKAN MASALAH ANDA! X RUGI MENGAMALKANNYA, DIJAMIN PUAS HATI❗❗❗❗ 💯% MANJAKANI TERBAIKK 💯% DIKISAR HALUS SECARA HOMEMADE 💯% RAHSIA ADUNAN TURUN TEMURUN HALAL/SUCI/BERSIH 💯% MANJAKANI SHJ, TIADA STEROID,TIADA BHN TERLARANG, TIADA CAMPURAN, AMALKAN TANPA WAS-WAS.. ⏩ 012 4829612 #manjakani  #manjakaniasli  #manjakanihomemade  #manjakaniiran  #manjakanigreda  #ketat  #padat  #keputihan  #kapsulmanjakani  #serbukmanjakani  #kapsuliranterbaik  #like4like 
Anda masih Mencari2 JAMU TERBAIK UNTUK WANITA? 
X TAHU NK PILIH JAMU MANA YANG ELOK?
Dibelenggu masalah berikut
👇👇👇👇👇👇👇👇👇👇👇 ✔Rahim tidak sihat
✔Luka bersalin lambat sembuh
✔Period tidak teratur
✔Masalah kesuburan
✔miss V longgar
✔miss V berbau ✔masalah keputihan
✔rasa gatal pada bahagian miss V
✔Senggugut
✔Aset kendur
✔Wajah yg pucat
✔Badan lesu & byk angin 💝JAMU MANJAKANI 💝MENYELESAIKAN MASALAH ANDA!

X RUGI MENGAMALKANNYA, DIJAMIN PUAS HATI❗❗❗❗ 💯% MANJAKANI TERBAIKK
💯% DIKISAR HALUS SECARA HOMEMADE
💯% RAHSIA ADUNAN TURUN TEMURUN HALAL/SUCI/BERSIH
💯% MANJAKANI SHJ, TIADA STEROID,TIADA BHN TERLARANG, TIADA CAMPURAN, AMALKAN TANPA WAS-WAS.. ⏩ 012 4829612

#manjakani #manjakaniasli #manjakanihomemade #manjakaniiran #manjakanigreda #ketat #padat #keputihan #kapsulmanjakani #serbukmanjakani #kapsuliranterbaik #like4like
Anda masih Mencari2 JAMU TERBAIK UNTUK WANITA? X TAHU NK PILIH JAMU MANA YANG ELOK? Dibelenggu masalah berikut 👇👇👇👇👇👇👇👇👇👇👇 ✔Rahim tidak sihat ✔Luka bersalin lambat sembuh ✔Period tidak teratur ✔Masalah kesuburan ✔miss V longgar ✔miss V berbau ✔masalah keputihan ✔rasa gatal pada bahagian miss V ✔Senggugut ✔Aset kendur ✔Wajah yg pucat ✔Badan lesu & byk angin 💝JAMU MANJAKANI 💝MENYELESAIKAN MASALAH ANDA! X RUGI MENGAMALKANNYA, DIJAMIN PUAS HATI❗❗❗❗ 💯% MANJAKANI TERBAIKK 💯% DIKISAR HALUS SECARA HOMEMADE 💯% RAHSIA ADUNAN TURUN TEMURUN HALAL/SUCI/BERSIH 💯% MANJAKANI SHJ, TIADA STEROID,TIADA BHN TERLARANG, TIADA CAMPURAN, AMALKAN TANPA WAS-WAS.. ⏩ 012 4829612 #manjakani  #manjakaniasli  #manjakanihomemade  #manjakaniiran  #manjakanigreda  #ketat  #padat  #keputihan  #kapsulmanjakani  #serbukmanjakani  #kapsuliranterbaik  #like4like 
Anda masih Mencari2 JAMU TERBAIK UNTUK WANITA? 
X TAHU NK PILIH JAMU MANA YANG ELOK?
Dibelenggu masalah berikut
👇👇👇👇👇👇👇👇👇👇👇 ✔Rahim tidak sihat
✔Luka bersalin lambat sembuh
✔Period tidak teratur
✔Masalah kesuburan
✔miss V longgar
✔miss V berbau ✔masalah keputihan
✔rasa gatal pada bahagian miss V
✔Senggugut
✔Aset kendur
✔Wajah yg pucat
✔Badan lesu & byk angin 💝JAMU MANJAKANI 💝MENYELESAIKAN MASALAH ANDA!

X RUGI MENGAMALKANNYA, DIJAMIN PUAS HATI❗❗❗❗ 💯% MANJAKANI TERBAIKK
💯% DIKISAR HALUS SECARA HOMEMADE
💯% RAHSIA ADUNAN TURUN TEMURUN HALAL/SUCI/BERSIH
💯% MANJAKANI SHJ, TIADA STEROID,TIADA BHN TERLARANG, TIADA CAMPURAN, AMALKAN TANPA WAS-WAS.. ⏩ 012 4829612

#manjakani #manjakaniasli #manjakanihomemade #manjakaniiran #manjakanigreda #ketat #padat #keputihan #kapsulmanjakani #serbukmanjakani #kapsuliranterbaik #like4like
Anda masih Mencari2 JAMU TERBAIK UNTUK WANITA? X TAHU NK PILIH JAMU MANA YANG ELOK? Dibelenggu masalah berikut 👇👇👇👇👇👇👇👇👇👇👇 ✔Rahim tidak sihat ✔Luka bersalin lambat sembuh ✔Period tidak teratur ✔Masalah kesuburan ✔miss V longgar ✔miss V berbau ✔masalah keputihan ✔rasa gatal pada bahagian miss V ✔Senggugut ✔Aset kendur ✔Wajah yg pucat ✔Badan lesu & byk angin 💝JAMU MANJAKANI 💝MENYELESAIKAN MASALAH ANDA! X RUGI MENGAMALKANNYA, DIJAMIN PUAS HATI❗❗❗❗ 💯% MANJAKANI TERBAIKK 💯% DIKISAR HALUS SECARA HOMEMADE 💯% RAHSIA ADUNAN TURUN TEMURUN HALAL/SUCI/BERSIH 💯% MANJAKANI SHJ, TIADA STEROID,TIADA BHN TERLARANG, TIADA CAMPURAN, AMALKAN TANPA WAS-WAS.. ⏩ 012 4829612 #manjakani  #manjakaniasli  #manjakanihomemade  #manjakaniiran  #manjakanigreda  #ketat  #padat  #keputihan  #kapsulmanjakani  #serbukmanjakani  #kapsuliranterbaik  #like4like 
💘💘 JAMU NONI 💘💘 Sesuai untuk wanita yg mengalami masalah👇
💕 Peranakan jatuh/tombong.
💕 Haid tidak teratur.
💕 Keputihan.
💕 Perut buncit selepas bersalin.
💕 Badan & alat sulit berbau busuk.
💕 Aset atas dan bawah mulai kurang pejal/kendur.
💕 Aset utama mula mengembang & longgar.
💕 Wajah pucat. 💘💘 FUNGSI/KELEBIHAN/MANFAAT/KEBAIKAN JAMU NONI 👇👇
💕 Mengetatkan kembali otot2 rahim yang longgar.
💕 Mencantikkan kulit.
💕 Mengecutkan peranakan wanita.
💕 Kitaran haid teratur. 💕 Mengecutkan cyst. 💕 Menyuburkan rahim. 💕 Memberikan tenaga. 💕 Menguatkan sistem peranakan. 💕 Menganjalkan payudara dan punggung yang jatuh.
💕 Mengempiskan perut sekaligus menurunkan berat badan
❤ Jamu Manjakani Noni❤
http://www.wasap.my/+60137143727

#jamumurahoriginal #jamumurahmujarab #jamuhomemade #jamumanjakani #100peratusmanjakani #serbukmanjakani #manjakaniasli 
#testimonijamunoni #kapsulhalal
#luluslabtestkkm 💋#jamunoni 💋#anak4kusayang
💘💘 JAMU NONI 💘💘 Sesuai untuk wanita yg mengalami masalah👇 💕 Peranakan jatuh/tombong. 💕 Haid tidak teratur. 💕 Keputihan. 💕 Perut buncit selepas bersalin. 💕 Badan & alat sulit berbau busuk. 💕 Aset atas dan bawah mulai kurang pejal/kendur. 💕 Aset utama mula mengembang & longgar. 💕 Wajah pucat. 💘💘 FUNGSI/KELEBIHAN/MANFAAT/KEBAIKAN JAMU NONI 👇👇 💕 Mengetatkan kembali otot2 rahim yang longgar. 💕 Mencantikkan kulit. 💕 Mengecutkan peranakan wanita. 💕 Kitaran haid teratur. 💕 Mengecutkan cyst. 💕 Menyuburkan rahim. 💕 Memberikan tenaga. 💕 Menguatkan sistem peranakan. 💕 Menganjalkan payudara dan punggung yang jatuh. 💕 Mengempiskan perut sekaligus menurunkan berat badan ❤ Jamu Manjakani Noni❤ http://www.wasap.my/+60137143727 #jamumurahoriginal  #jamumurahmujarab  #jamuhomemade  #jamumanjakani  #100peratusmanjakani  #serbukmanjakani  #manjakaniasli  #testimonijamunoni  #kapsulhalal  #luluslabtestkkm  💋#jamunoni  💋#anak4kusayang 
*tindak balas POSITIF setelah mengamalkan JAMU MANJAKANI NONI*
.
😍 masalah keputihan hilang
😍 sakit tumit sembuh
.
Jamu Noni 100% manjakani, produk homemade yang berkualiti😍😍
. 
Telah ramai yang konsisten dan serasi dengan khasiatnya ‼️‼️
.
http://www.wasap.my/+60137143727

#jamumurahoriginal #jamumurahmujarab #jamuhomemade #jamumanjakani #100peratusmanjakani #serbukmanjakani #manjakaniasli 
#testimonijamunoni #kapsulhalal
#luluslabtestkkm 💋#jamunoni 💋#anak4kusayang
*tindak balas POSITIF setelah mengamalkan JAMU MANJAKANI NONI* . 😍 masalah keputihan hilang 😍 sakit tumit sembuh . Jamu Noni 100% manjakani, produk homemade yang berkualiti😍😍 . Telah ramai yang konsisten dan serasi dengan khasiatnya ‼️‼️ . http://www.wasap.my/+60137143727 #jamumurahoriginal  #jamumurahmujarab  #jamuhomemade  #jamumanjakani  #100peratusmanjakani  #serbukmanjakani  #manjakaniasli  #testimonijamunoni  #kapsulhalal  #luluslabtestkkm  💋#jamunoni  💋#anak4kusayang 
Testimoni BERAPI !!!🔥🔥🔥
LUKA KENCING MANIS SEMBUH dengan MANJAKANI IRAN YH😘😘😘 TESTIMONI TULIN dari En Wan Razali yg sudi berkongsi gambar sebelum dan selepas mengamalkan MANJAKANI IRAN YH!!! ✔⏩ Beli untuk keluarga atau SHARE testimoni dgn rakan2 anda yg ada penyakit KENCING MANIS. 
Atau follow step di bawah untuk terus order⤵ 💖 klik link whatsapp dan saya akan bg tau cara2 untuk uollss order⤵ ⏩ www.wasap.my/60124829612 ✔ PENYEMBUH KENCING MANIS

#manjakani #manjakaniasli #manjakanihomemade #manjakaniiran #manjakanigreda #ketat #padat #keputihan #kapsulmanjakani #serbukmanjakani #kapsuliranterbaik #like4like - #regrann - #regrann
Testimoni BERAPI !!!🔥🔥🔥 LUKA KENCING MANIS SEMBUH dengan MANJAKANI IRAN YH😘😘😘 TESTIMONI TULIN dari En Wan Razali yg sudi berkongsi gambar sebelum dan selepas mengamalkan MANJAKANI IRAN YH!!! ✔⏩ Beli untuk keluarga atau SHARE testimoni dgn rakan2 anda yg ada penyakit KENCING MANIS. Atau follow step di bawah untuk terus order⤵ 💖 klik link whatsapp dan saya akan bg tau cara2 untuk uollss order⤵ ⏩ www.wasap.my/60124829612 ✔ PENYEMBUH KENCING MANIS #manjakani  #manjakaniasli  #manjakanihomemade  #manjakaniiran  #manjakanigreda  #ketat  #padat  #keputihan  #kapsulmanjakani  #serbukmanjakani  #kapsuliranterbaik  #like4like  - #regrann  - #regrann 
Testimoni BERAPI !!!🔥🔥🔥
LUKA KENCING MANIS SEMBUH dengan MANJAKANI IRAN YH😘😘😘 TESTIMONI TULIN dari En Wan Razali yg sudi berkongsi gambar sebelum dan selepas mengamalkan MANJAKANI IRAN YH!!! ✔⏩ Beli untuk keluarga atau SHARE testimoni dgn rakan2 anda yg ada penyakit KENCING MANIS. 
Atau follow step di bawah untuk terus order⤵ 💖 klik link whatsapp dan saya akan bg tau cara2 untuk uollss order⤵ ⏩ www.wasap.my/60124829612 ✔ PENYEMBUH KENCING MANIS

#manjakani #manjakaniasli #manjakanihomemade #manjakaniiran #manjakanigreda #ketat #padat #keputihan #kapsulmanjakani #serbukmanjakani #kapsuliranterbaik #like4like - #regrann - #regrann
Testimoni BERAPI !!!🔥🔥🔥 LUKA KENCING MANIS SEMBUH dengan MANJAKANI IRAN YH😘😘😘 TESTIMONI TULIN dari En Wan Razali yg sudi berkongsi gambar sebelum dan selepas mengamalkan MANJAKANI IRAN YH!!! ✔⏩ Beli untuk keluarga atau SHARE testimoni dgn rakan2 anda yg ada penyakit KENCING MANIS. Atau follow step di bawah untuk terus order⤵ 💖 klik link whatsapp dan saya akan bg tau cara2 untuk uollss order⤵ ⏩ www.wasap.my/60124829612 ✔ PENYEMBUH KENCING MANIS #manjakani  #manjakaniasli  #manjakanihomemade  #manjakaniiran  #manjakanigreda  #ketat  #padat  #keputihan  #kapsulmanjakani  #serbukmanjakani  #kapsuliranterbaik  #like4like  - #regrann  - #regrann 
Testimoni BERAPI !!!🔥🔥🔥
LUKA KENCING MANIS SEMBUH dengan MANJAKANI IRAN YH😘😘😘 TESTIMONI TULIN dari En Wan Razali yg sudi berkongsi gambar sebelum dan selepas mengamalkan MANJAKANI IRAN YH!!! ✔⏩ Beli untuk keluarga atau SHARE testimoni dgn rakan2 anda yg ada penyakit KENCING MANIS. 
Atau follow step di bawah untuk terus order⤵ 💖 klik link whatsapp dan saya akan bg tau cara2 untuk uollss order⤵ ⏩ www.wasap.my/60124829612 ✔ PENYEMBUH KENCING MANIS

#manjakani #manjakaniasli #manjakanihomemade #manjakaniiran #manjakanigreda #ketat #padat #keputihan #kapsulmanjakani #serbukmanjakani #kapsuliranterbaik #like4like - #regrann - #regrann
Testimoni BERAPI !!!🔥🔥🔥 LUKA KENCING MANIS SEMBUH dengan MANJAKANI IRAN YH😘😘😘 TESTIMONI TULIN dari En Wan Razali yg sudi berkongsi gambar sebelum dan selepas mengamalkan MANJAKANI IRAN YH!!! ✔⏩ Beli untuk keluarga atau SHARE testimoni dgn rakan2 anda yg ada penyakit KENCING MANIS. Atau follow step di bawah untuk terus order⤵ 💖 klik link whatsapp dan saya akan bg tau cara2 untuk uollss order⤵ ⏩ www.wasap.my/60124829612 ✔ PENYEMBUH KENCING MANIS #manjakani  #manjakaniasli  #manjakanihomemade  #manjakaniiran  #manjakanigreda  #ketat  #padat  #keputihan  #kapsulmanjakani  #serbukmanjakani  #kapsuliranterbaik  #like4like  - #regrann  - #regrann 
KEBAIKAN KAPSUL MANJAKANI ASLI * Meningkatkan kesuburan
* Memulihkan luka bersalin
* Mengecutkan rahim
* Merawat keputihan
* Menghilangkan bau pada vagina
* Melancarkan haid/nifas
* Merawat sembelit / senggugut
* Merawat buasir
* Merawat cyst/fibroid
* Mengetatkan vagina
* Membentuk pinggul & payudara
* Mencantikkan kulit & awet muda
* Menyihatkan tubuh badan & memberi kekuatan dalaman agar lebih bertenaga.

CARA PENGAMBILAN - Makan 1 biji kapsul selepas sarapan dan 1 biji pada waktu malam sebelum tidur.
- Sekiranya masalah keputihan telah hilang, amalkan 1 biji sehari sudah mencukupi.
- Bagi remaja sudah memadai 2-3 biji seminggu.
- Banyakkan meminum air kosong. ***Tidak sesuai diambil ketika period, mengandung dan perut kosong. ▪  HOMEMADE PRODUCT !!!
▪  TIADA CAMPURAN BAHAN2 LAIN !!!
▪  100% ASLI DIPROSES DARI BUAH MANJAKANI GRED A !!! Whatsapp saya untuk pembelian dan sebarang pertanyaan www.wasap.my/60124829612

#manjakani #manjakaniasli #manjakanihomemade #manjakaniiran #manjakanigreda #ketat #padat #keputihan #kapsulmanjakani #serbukmanjakani #kapsuliranterbaik #like4like - #regrann - #regrann
KEBAIKAN KAPSUL MANJAKANI ASLI * Meningkatkan kesuburan * Memulihkan luka bersalin * Mengecutkan rahim * Merawat keputihan * Menghilangkan bau pada vagina * Melancarkan haid/nifas * Merawat sembelit / senggugut * Merawat buasir * Merawat cyst/fibroid * Mengetatkan vagina * Membentuk pinggul & payudara * Mencantikkan kulit & awet muda * Menyihatkan tubuh badan & memberi kekuatan dalaman agar lebih bertenaga. CARA PENGAMBILAN - Makan 1 biji kapsul selepas sarapan dan 1 biji pada waktu malam sebelum tidur. - Sekiranya masalah keputihan telah hilang, amalkan 1 biji sehari sudah mencukupi. - Bagi remaja sudah memadai 2-3 biji seminggu. - Banyakkan meminum air kosong. ***Tidak sesuai diambil ketika period, mengandung dan perut kosong. ▪ HOMEMADE PRODUCT !!! ▪ TIADA CAMPURAN BAHAN2 LAIN !!! ▪ 100% ASLI DIPROSES DARI BUAH MANJAKANI GRED A !!! Whatsapp saya untuk pembelian dan sebarang pertanyaan www.wasap.my/60124829612 #manjakani  #manjakaniasli  #manjakanihomemade  #manjakaniiran  #manjakanigreda  #ketat  #padat  #keputihan  #kapsulmanjakani  #serbukmanjakani  #kapsuliranterbaik  #like4like  - #regrann  - #regrann 
KEBAIKAN KAPSUL MANJAKANI ASLI * Meningkatkan kesuburan
* Memulihkan luka bersalin
* Mengecutkan rahim
* Merawat keputihan
* Menghilangkan bau pada vagina
* Melancarkan haid/nifas
* Merawat sembelit / senggugut
* Merawat buasir
* Merawat cyst/fibroid
* Mengetatkan vagina
* Membentuk pinggul & payudara
* Mencantikkan kulit & awet muda
* Menyihatkan tubuh badan & memberi kekuatan dalaman agar lebih bertenaga.

CARA PENGAMBILAN - Makan 1 biji kapsul selepas sarapan dan 1 biji pada waktu malam sebelum tidur.
- Sekiranya masalah keputihan telah hilang, amalkan 1 biji sehari sudah mencukupi.
- Bagi remaja sudah memadai 2-3 biji seminggu.
- Banyakkan meminum air kosong. ***Tidak sesuai diambil ketika period, mengandung dan perut kosong. ▪  HOMEMADE PRODUCT !!!
▪  TIADA CAMPURAN BAHAN2 LAIN !!!
▪  100% ASLI DIPROSES DARI BUAH MANJAKANI GRED A !!! Whatsapp saya untuk pembelian dan sebarang pertanyaan www.wasap.my/60124829612

#manjakani #manjakaniasli #manjakanihomemade #manjakaniiran #manjakanigreda #ketat #padat #keputihan #kapsulmanjakani #serbukmanjakani #kapsuliranterbaik #like4like - #regrann
KEBAIKAN KAPSUL MANJAKANI ASLI * Meningkatkan kesuburan * Memulihkan luka bersalin * Mengecutkan rahim * Merawat keputihan * Menghilangkan bau pada vagina * Melancarkan haid/nifas * Merawat sembelit / senggugut * Merawat buasir * Merawat cyst/fibroid * Mengetatkan vagina * Membentuk pinggul & payudara * Mencantikkan kulit & awet muda * Menyihatkan tubuh badan & memberi kekuatan dalaman agar lebih bertenaga. CARA PENGAMBILAN - Makan 1 biji kapsul selepas sarapan dan 1 biji pada waktu malam sebelum tidur. - Sekiranya masalah keputihan telah hilang, amalkan 1 biji sehari sudah mencukupi. - Bagi remaja sudah memadai 2-3 biji seminggu. - Banyakkan meminum air kosong. ***Tidak sesuai diambil ketika period, mengandung dan perut kosong. ▪ HOMEMADE PRODUCT !!! ▪ TIADA CAMPURAN BAHAN2 LAIN !!! ▪ 100% ASLI DIPROSES DARI BUAH MANJAKANI GRED A !!! Whatsapp saya untuk pembelian dan sebarang pertanyaan www.wasap.my/60124829612 #manjakani  #manjakaniasli  #manjakanihomemade  #manjakaniiran  #manjakanigreda  #ketat  #padat  #keputihan  #kapsulmanjakani  #serbukmanjakani  #kapsuliranterbaik  #like4like  - #regrann 
KEBAIKAN KAPSUL MANJAKANI ASLI * Meningkatkan kesuburan
* Memulihkan luka bersalin
* Mengecutkan rahim
* Merawat keputihan
* Menghilangkan bau pada vagina
* Melancarkan haid/nifas
* Merawat sembelit / senggugut
* Merawat buasir
* Merawat cyst/fibroid
* Mengetatkan vagina
* Membentuk pinggul & payudara
* Mencantikkan kulit & awet muda
* Menyihatkan tubuh badan & memberi kekuatan dalaman agar lebih bertenaga.

CARA PENGAMBILAN - Makan 1 biji kapsul selepas sarapan dan 1 biji pada waktu malam sebelum tidur.
- Sekiranya masalah keputihan telah hilang, amalkan 1 biji sehari sudah mencukupi.
- Bagi remaja sudah memadai 2-3 biji seminggu.
- Banyakkan meminum air kosong. ***Tidak sesuai diambil ketika period, mengandung dan perut kosong. ▪  HOMEMADE PRODUCT !!!
▪  TIADA CAMPURAN BAHAN2 LAIN !!!
▪  100% ASLI DIPROSES DARI BUAH MANJAKANI GRED A !!! Whatsapp saya untuk pembelian dan sebarang pertanyaan www.wasap.my/60124829612

#manjakani #manjakaniasli #manjakanihomemade #manjakaniiran #manjakanigreda #ketat #padat #keputihan #kapsulmanjakani #serbukmanjakani #kapsuliranterbaik #like4like
KEBAIKAN KAPSUL MANJAKANI ASLI * Meningkatkan kesuburan * Memulihkan luka bersalin * Mengecutkan rahim * Merawat keputihan * Menghilangkan bau pada vagina * Melancarkan haid/nifas * Merawat sembelit / senggugut * Merawat buasir * Merawat cyst/fibroid * Mengetatkan vagina * Membentuk pinggul & payudara * Mencantikkan kulit & awet muda * Menyihatkan tubuh badan & memberi kekuatan dalaman agar lebih bertenaga. CARA PENGAMBILAN - Makan 1 biji kapsul selepas sarapan dan 1 biji pada waktu malam sebelum tidur. - Sekiranya masalah keputihan telah hilang, amalkan 1 biji sehari sudah mencukupi. - Bagi remaja sudah memadai 2-3 biji seminggu. - Banyakkan meminum air kosong. ***Tidak sesuai diambil ketika period, mengandung dan perut kosong. ▪ HOMEMADE PRODUCT !!! ▪ TIADA CAMPURAN BAHAN2 LAIN !!! ▪ 100% ASLI DIPROSES DARI BUAH MANJAKANI GRED A !!! Whatsapp saya untuk pembelian dan sebarang pertanyaan www.wasap.my/60124829612 #manjakani  #manjakaniasli  #manjakanihomemade  #manjakaniiran  #manjakanigreda  #ketat  #padat  #keputihan  #kapsulmanjakani  #serbukmanjakani  #kapsuliranterbaik  #like4like 
.
3 beradik ni namanye
Set THREE STOOGES.
.

Set ni memang sangat seswaiiii untuk orang yang ada ke.Putih.an dan Bu@sir tau.
.

Kesan dia memang sangat mabelesss meletopp pom pom.
.

Nak tau tipu ke idok,
kena la toraiiii dulu diknon.
.

Dah toraiii nanti jangan menyesal sebab korang akan jatuh chenta gedebak gedebukkk terus kat si #ThreeStooges ni tau.
.

Kalo nak merisik,
meh ler piyem tepi ikat reben ngan makcik ek.
.

WhatsApp +60199998444 for more details.
.

Lebiuu muchoss 😘
.

#pureMANJAkani
#OrganicFreak
#FeminineWash #Homemade #NaturalProducts #KapsulManjakani #SerbukManjakani #IntimateWash #lokalah #bazaarpaknil #SetBerpantang #Manjakani #ManjakaniAsli #ManjakaniGredA
. 3 beradik ni namanye Set THREE STOOGES. . Set ni memang sangat seswaiiii untuk orang yang ada ke.Putih.an dan Bu@sir tau. . Kesan dia memang sangat mabelesss meletopp pom pom. . Nak tau tipu ke idok, kena la toraiiii dulu diknon. . Dah toraiii nanti jangan menyesal sebab korang akan jatuh chenta gedebak gedebukkk terus kat si #ThreeStooges  ni tau. . Kalo nak merisik, meh ler piyem tepi ikat reben ngan makcik ek. . WhatsApp +60199998444 for more details. . Lebiuu muchoss 😘 . #pureMANJAkani  #OrganicFreak  #FeminineWash  #Homemade  #NaturalProducts  #KapsulManjakani  #SerbukManjakani  #IntimateWash  #lokalah  #bazaarpaknil  #SetBerpantang  #Manjakani  #ManjakaniAsli  #ManjakaniGredA 
Assalamualaikum semua.. Sedikit perkongsian yang akak nak share hari ni mungkin bermanfaat buat kita.. Jom luangkan masa sekejap 👇👇👇👇👇👇👇 ❤Punca-Punca rahim jatuh❤ ➡Pernah jatuh atau terhentak dengan kuat.
➡ Mengangkat benda-benda yang berat.
➡Tidak berpantang dengan baik selepas bersalin.
➡Menolak benda berat dengan kaki terutamanya ibu jari kaki.
➡Obesiti ❤Tanda-Tanda rahim jatuh❤
➡Sakit perut luar biasa
➡Sakit pinggang atau sengugut di luar waktu period.
➡Keputihan yang banyak
➡Sakit ari-ari
➡Masalah hubungan suami isteri
➡Sakit pada dinding faraj ❤ cara memeriksa rahim jatuh❤
➡Baring lurus, jangan gunakan bantal ye.
➡Cuba tekan bahagian bawah pusat, betul-betul di atas ari-ari. Kalau rasa sengal dan ada rasa benjolan kecil itu tandanya rahim jatuh. ❤ Jamu Manjakani Noni❤
http://www.wasap.my/601124371658

#jamumurahoriginal #jamumurahmujarab #jamuhomemade #jamumanjakani #100peratusmanjakani #serbukmanjakani #manjakaniasli 
#testimonijamunoni #kapsulhalal
#luluslabtestkkm 💋

Ikhtiar nak naikkan rahim jatuh? Sis boleh pergi mengurut dan seterusnya amalkan nak amalkan makan JAMU NONI. 100% manjakani, insyaAllah mujarab 😘
Assalamualaikum semua.. Sedikit perkongsian yang akak nak share hari ni mungkin bermanfaat buat kita.. Jom luangkan masa sekejap 👇👇👇👇👇👇👇 ❤Punca-Punca rahim jatuh❤ ➡Pernah jatuh atau terhentak dengan kuat. ➡ Mengangkat benda-benda yang berat. ➡Tidak berpantang dengan baik selepas bersalin. ➡Menolak benda berat dengan kaki terutamanya ibu jari kaki. ➡Obesiti ❤Tanda-Tanda rahim jatuh❤ ➡Sakit perut luar biasa ➡Sakit pinggang atau sengugut di luar waktu period. ➡Keputihan yang banyak ➡Sakit ari-ari ➡Masalah hubungan suami isteri ➡Sakit pada dinding faraj ❤ cara memeriksa rahim jatuh❤ ➡Baring lurus, jangan gunakan bantal ye. ➡Cuba tekan bahagian bawah pusat, betul-betul di atas ari-ari. Kalau rasa sengal dan ada rasa benjolan kecil itu tandanya rahim jatuh. ❤ Jamu Manjakani Noni❤ http://www.wasap.my/601124371658 #jamumurahoriginal  #jamumurahmujarab  #jamuhomemade  #jamumanjakani  #100peratusmanjakani  #serbukmanjakani  #manjakaniasli  #testimonijamunoni  #kapsulhalal  #luluslabtestkkm  💋 Ikhtiar nak naikkan rahim jatuh? Sis boleh pergi mengurut dan seterusnya amalkan nak amalkan makan JAMU NONI. 100% manjakani, insyaAllah mujarab 😘
💘💘 FUNGSI/KELEBIHAN/MANFAAT/KEBAIKAN JAMU NONI 👇👇
💕 Mengetatkan kembali otot2 rahim yang longgar.
💕 Mencantikkan kulit.
💕 Mengecutkan peranakan wanita.
💕 Kitaran haid teratur. 💕 Mengecutkan cyst. 💕 Menyuburkan rahim. 💕 Memberikan tenaga. 💕 Menguatkan sistem peranakan. 💕 Menganjalkan payudara dan punggung yang jatuh.
💕 Mengempiskan perut sekaligus menurunkan berat badan. 
#JamuManjakaniNoniHQ
#NRNoni
#TeamNoni
#TeamJamuNoni
#JamuNoni
#ScrubNoni
#LovelyNoni
#NoniHerbsSoap ❤ Jamu Manjakani Noni❤
http://www.wasap.my/+60137143727

#jamumurahoriginal #jamumurahmujarab #jamuhomemade #jamumanjakani #100peratusmanjakani #serbukmanjakani #manjakaniasli 
#testimonijamunoni #kapsulhalal
#luluslabtestkkm 💋#jamunoni 💋#anak4kusayang #bazarpaknil #bazaarpaknil #bazar
💘💘 FUNGSI/KELEBIHAN/MANFAAT/KEBAIKAN JAMU NONI 👇👇 💕 Mengetatkan kembali otot2 rahim yang longgar. 💕 Mencantikkan kulit. 💕 Mengecutkan peranakan wanita. 💕 Kitaran haid teratur. 💕 Mengecutkan cyst. 💕 Menyuburkan rahim. 💕 Memberikan tenaga. 💕 Menguatkan sistem peranakan. 💕 Menganjalkan payudara dan punggung yang jatuh. 💕 Mengempiskan perut sekaligus menurunkan berat badan. #JamuManjakaniNoniHQ  #NRNoni  #TeamNoni  #TeamJamuNoni  #JamuNoni  #ScrubNoni  #LovelyNoni  #NoniHerbsSoap  ❤ Jamu Manjakani Noni❤ http://www.wasap.my/+60137143727 #jamumurahoriginal  #jamumurahmujarab  #jamuhomemade  #jamumanjakani  #100peratusmanjakani  #serbukmanjakani  #manjakaniasli  #testimonijamunoni  #kapsulhalal  #luluslabtestkkm  💋#jamunoni  💋#anak4kusayang  #bazarpaknil  #bazaarpaknil  #bazar 
Promosi Vgetah sehinga 31jan.. beli 1 percuma 1..
*
serbuk masker vgetah rm17
jamu biji rm30
*
✔️Produk muslim
✔️100% semulajadi
✔️sekali calit terus berkesan
✔️kekal dara
✔️Anak dara pun boleh guna (maajun&masker wajah)
✔️sgt sesuai utk ibu baru besalin
✔️Merapatkan , ketat , selera
✔️ ketat 24Hour
✔️ luka cepat kering dan sembuh
✔️ Menegang dan menguatkan otot vagina & wajah
✔️Merawat Keputihan & bau miss V.
✔️Peranakkan jatuh.
✔️Haid tidak teratur.
✔️ membuang angin dalam badan.
✔️Bertenaga sepanjang hari.
✔️Awet muda
✔️Detox
✔️meningkatkan metabolisma
✔️merawat segugut
✔️merawat kentut vagina (tanda2 miss V longgar)
✔️Fibroid & cyst
✔️mengurankan / merawat Buasir , kencing manis , kolestrol.
✔️Dan banyak lagi kelebihan.
*
add wechat kami 
wechat iD: vgetah
order? DM atau wechat

#vgetah #maskervagina #serbukajaib #serbukmanjakani #jamuvgetah #jamumanjakani #pilmanjakani #pilvgetah #promosi #promotion
Promosi Vgetah sehinga 31jan.. beli 1 percuma 1.. * serbuk masker vgetah rm17 jamu biji rm30 * ✔️Produk muslim ✔️100% semulajadi ✔️sekali calit terus berkesan ✔️kekal dara ✔️Anak dara pun boleh guna (maajun&masker wajah) ✔️sgt sesuai utk ibu baru besalin ✔️Merapatkan , ketat , selera ✔️ ketat 24Hour ✔️ luka cepat kering dan sembuh ✔️ Menegang dan menguatkan otot vagina & wajah ✔️Merawat Keputihan & bau miss V. ✔️Peranakkan jatuh. ✔️Haid tidak teratur. ✔️ membuang angin dalam badan. ✔️Bertenaga sepanjang hari. ✔️Awet muda ✔️Detox ✔️meningkatkan metabolisma ✔️merawat segugut ✔️merawat kentut vagina (tanda2 miss V longgar) ✔️Fibroid & cyst ✔️mengurankan / merawat Buasir , kencing manis , kolestrol. ✔️Dan banyak lagi kelebihan. * add wechat kami wechat iD: vgetah order? DM atau wechat #vgetah  #maskervagina  #serbukajaib  #serbukmanjakani  #jamuvgetah  #jamumanjakani  #pilmanjakani  #pilvgetah  #promosi  #promotion 
Memang perniagaan ni ada bermacam dugaan... Idea banyak tapi xtau nak mulakan... Tiada sokongan tiada modal... Memang susah nak niaga dgn org yg dekat dgn kita.. Tapi org yg kita xkenal yg slalo support kita... It's ok girl... U know who u  r... ♥
#nieveddcushion 
#serbukmanjakani 
#mesrawudhuk 
#airzamzam 
#merecik 
#💦💦💦💦💦
Memang perniagaan ni ada bermacam dugaan... Idea banyak tapi xtau nak mulakan... Tiada sokongan tiada modal... Memang susah nak niaga dgn org yg dekat dgn kita.. Tapi org yg kita xkenal yg slalo support kita... It's ok girl... U know who u r... ♥ #nieveddcushion  #serbukmanjakani  #mesrawudhuk  #airzamzam  #merecik  #💦💦💦💦💦
Terima kasih for repeat order 👍... Kali ni, Pn. Hasnida memberanikan diri untuk mencuba Nieve DD Cushion ( Light )
Lagi berseri-seri mom to be kita ni... 😊

#nieveddcushion 
#serbukmanjakani
#merecik 
#💦💦💦💦💦 #juzwassapme
Serbuk Manjakani 100% Original 
#serbukmanjakani 
#nieveddcushion 
#merecik 
#💦💦💦💦💦 #juzwassapme
*Kehebatan Serbuk Manjakani 100% Original* 🍑Merawat alat sulit wanita - membersihkan bakteria di kawasan organ intim wanita,  mengatasi keputihan dan mengetatkan otot vagina
🍑Sebagai ubat perancang kehamilan - menyembuhkan luka 🍑Membersihkan bakteria di kawasan Miss V - mengatasi cairan berlebihan & mencegah kanser serviks 🍑Memberi kenikmatan seks 🍑Awet muda - antioksidan dalam manjakani boleh melambatkan proses penuaan
🍑Mencegah kencing manis - asid galik boleh mencegah kencing manis & lelah 🍑Mencegah kanser payudara & rahim - menegangkan kembali otot - otot & memperbaiki payudara kendur 🍑Mencegah bau yang tidak diingini 🍑Menegangkan & mencantikkan kulit 🍑Mata yang sihat 🍑Membantu menguatkan gigi & tulang 🍑Menjaga kebersihan mulut 🍑Merawat kulit kering & berminyak 🍑Melancarkan pembuangan air besar

Tapi diingatkan , untuk dapatkan hasil yang terbaik kenalah amal selalu yer ... 😄
#serbukmanjakani 
#nieveddcushion 
#merecik 
#💦💦💦💦💦 #juzwassapme
*Kehebatan Serbuk Manjakani 100% Original* 🍑Merawat alat sulit wanita - membersihkan bakteria di kawasan organ intim wanita, mengatasi keputihan dan mengetatkan otot vagina 🍑Sebagai ubat perancang kehamilan - menyembuhkan luka 🍑Membersihkan bakteria di kawasan Miss V - mengatasi cairan berlebihan & mencegah kanser serviks 🍑Memberi kenikmatan seks 🍑Awet muda - antioksidan dalam manjakani boleh melambatkan proses penuaan 🍑Mencegah kencing manis - asid galik boleh mencegah kencing manis & lelah 🍑Mencegah kanser payudara & rahim - menegangkan kembali otot - otot & memperbaiki payudara kendur 🍑Mencegah bau yang tidak diingini 🍑Menegangkan & mencantikkan kulit 🍑Mata yang sihat 🍑Membantu menguatkan gigi & tulang 🍑Menjaga kebersihan mulut 🍑Merawat kulit kering & berminyak 🍑Melancarkan pembuangan air besar Tapi diingatkan , untuk dapatkan hasil yang terbaik kenalah amal selalu yer ... 😄 #serbukmanjakani  #nieveddcushion  #merecik  #💦💦💦💦💦 #juzwassapme 
Me u looking for babe... 💋
#nieveddcushion 
#serbukmanjakani
#merecik 
#💦💦💦💦💦 #juzwassapme
Jom beli set manjakani ada free gift lahh uolls! Set manjakani bermula dari RM20 sahaja. Limited stock ni. Siapa cepat dia dapat 💋
.
Whatsapp Fifi⤵
www.wasap.my/+601116659610
.

#manjakaniasli #manjakaniasliazw #manjakaniaziewanie #manjakanimurah #serbukmanjakani #setberpantang #maskermanjakani #jamumanjakani #kurussihatcantik #cantikluaranmantapdalaman #tukangcantik #jamumoden
Alhmdulilah SERBUK MANJAKANI BY JAMU RAHSIA BONDA laku keras bulan niee .. nak tahu knp ramai yg beli SERBUK?? SERBUK JRB BOLEH MERAWAT LUARAN SEPERTI -Boleh dibuat pencuci miss v (bagi yg mengalami masalah keputihan yg teruk : berbau dan gatal2) -Boleh dibuat masker muka dan body -Boleh merawat buasir : (dijadikan masker tampal dekat buasir tu)
-Boleh dibancuh minum campur dgn madu #serbukmanjakani #perapat #keputihan #insertdalaman #buasir #jamurahsiabonda
Alhmdulilah SERBUK MANJAKANI BY JAMU RAHSIA BONDA laku keras bulan niee .. nak tahu knp ramai yg beli SERBUK?? SERBUK JRB BOLEH MERAWAT LUARAN SEPERTI -Boleh dibuat pencuci miss v (bagi yg mengalami masalah keputihan yg teruk : berbau dan gatal2) -Boleh dibuat masker muka dan body -Boleh merawat buasir : (dijadikan masker tampal dekat buasir tu) -Boleh dibancuh minum campur dgn madu #serbukmanjakani  #perapat  #keputihan  #insertdalaman  #buasir  #jamurahsiabonda 
📢📢Pernah terjadi, terdengar atau lansung tak tahu mengenai KENTUT VAGINA atau ANGIN FARAJ❓❓❓ 📚Jom baca bersama-sama 
Apakah Punca Kentut Vagina/Angin Faraj❔❔ 👉Kelemahan pada otot-otot kemut seperti 👰wanita yang telah melahirkan ramai anak atau selepas bersalin👼 👉Mengalami masalah jatuh peranakan 👉Tidak dapat mengawal kencing (kencing dedas) 👉Mengamalkan hubungan seks yang melampau ♻♻♻♻♻♻♻♻♻♻♻♻♻♻♻♻ Apakah Keburukan Kentut Vagina atau Angin Faraj❓ 🌸Apabila wanita kentut faraj, maksudnya faraj  longgar. Bila bersama suami, dah tak grip atau tak mencengkam. Masa baru kahwin macam lubang kunci. Lepas bersalin macam lubang jamban. Longgar dan berair. 🌸Apabila wanita kentut faraj, maksudnya urat faraj dah tak sihat macam dulu. Jadi mulalah masalah kedinginan dalam hubungan intim. Suami buat apapun, si isteri seperti tidak nafsu. Siap sound si suami "cepatlah sikit habisnya bang. Sy dah tak larat dah ni". Ini jadinya tahap klimaks bersama suami semakin rendah

#JamuManjakaniNoniHQ
#NRNoni
#TeamNoni
#TeamJamuNoni
#JamuNoni
#ScrubNoni
#LovelyNoni
#NoniHerbsSoap ❤ Jamu Manjakani Noni❤
http://www.wasap.my/+60137143727

#jamumurahoriginal #jamumurahmujarab #jamuhomemade #jamumanjakani #100peratusmanjakani #serbukmanjakani #manjakaniasli 
#testimonijamunoni #kapsulhalal
#luluslabtestkkm 💋#jamunoni 💋#anak4kusayang #bazarpaknil #bazaarpaknil #bazar
📢📢Pernah terjadi, terdengar atau lansung tak tahu mengenai KENTUT VAGINA atau ANGIN FARAJ❓❓❓ 📚Jom baca bersama-sama Apakah Punca Kentut Vagina/Angin Faraj❔❔ 👉Kelemahan pada otot-otot kemut seperti 👰wanita yang telah melahirkan ramai anak atau selepas bersalin👼 👉Mengalami masalah jatuh peranakan 👉Tidak dapat mengawal kencing (kencing dedas) 👉Mengamalkan hubungan seks yang melampau ♻♻♻♻♻♻♻♻♻♻♻♻♻♻♻♻ Apakah Keburukan Kentut Vagina atau Angin Faraj❓ 🌸Apabila wanita kentut faraj, maksudnya faraj longgar. Bila bersama suami, dah tak grip atau tak mencengkam. Masa baru kahwin macam lubang kunci. Lepas bersalin macam lubang jamban. Longgar dan berair. 🌸Apabila wanita kentut faraj, maksudnya urat faraj dah tak sihat macam dulu. Jadi mulalah masalah kedinginan dalam hubungan intim. Suami buat apapun, si isteri seperti tidak nafsu. Siap sound si suami "cepatlah sikit habisnya bang. Sy dah tak larat dah ni". Ini jadinya tahap klimaks bersama suami semakin rendah #JamuManjakaniNoniHQ  #NRNoni  #TeamNoni  #TeamJamuNoni  #JamuNoni  #ScrubNoni  #LovelyNoni  #NoniHerbsSoap  ❤ Jamu Manjakani Noni❤ http://www.wasap.my/+60137143727 #jamumurahoriginal  #jamumurahmujarab  #jamuhomemade  #jamumanjakani  #100peratusmanjakani  #serbukmanjakani  #manjakaniasli  #testimonijamunoni  #kapsulhalal  #luluslabtestkkm  💋#jamunoni  💋#anak4kusayang  #bazarpaknil  #bazaarpaknil  #bazar 
Assalamu'alaikum semua.. Sedikit perkongsian yang Cikkin nak share arini mungkin bermanfaat buat kita.. Jom luangkan masa sekejap 👇👇👇👇👇👇👇 ❤Punca-Punca rahim jatuh❤
➡Penah jatuh atau terhentak dengan kuat.
➡ Mengangkat benda-benda yang berat.
➡Tidak berpantang dengan baik selepas bersalin.
➡Menolak benda berat dengan kaki terutamanya ibu jari kaki.
➡Obesiti ❤Tanda-Tanda rahim jatuh❤
➡Sakit perut luar biasa
➡Sakit pinggang atau sengugut di luar waktu period.
➡Keputihan yang banyak
➡Sakit ari-ari
➡Masalah hubungan suami isteri
➡Sakit pada dinding faraj ❤ cara memeriksa rahim jatuh❤
➡Baring lurus, jangan gunakan bantal ye.
➡Cuba tekan bahagian bawah pusat, betul-betul di atas ari-ari. Kalau rasa sengal dan ada rasa benjolan kecil itu tandanya rahim jatuh. ❤ Jamu Manjakani Noni❤
http://www.wasap.my/+60137143727

#jamumurahoriginal #jamumurahmujarab #jamuhomemade #jamumanjakani #100peratusmanjakani #serbukmanjakani #manjakaniasli 
#testimonijamunoni #kapsulhalal
#luluslabtestkkm 💋#jamunoni 💋#anak4kusayang #bazarpaknil

Ikhtiar nak naikkan rahim jatuh? Sis boleh pergi mengurut dan seterusnya amalkan nak amalkan makan JAMU NONI. 100% manjakani, insyaAllah mujarab 😘
Assalamu'alaikum semua.. Sedikit perkongsian yang Cikkin nak share arini mungkin bermanfaat buat kita.. Jom luangkan masa sekejap 👇👇👇👇👇👇👇 ❤Punca-Punca rahim jatuh❤ ➡Penah jatuh atau terhentak dengan kuat. ➡ Mengangkat benda-benda yang berat. ➡Tidak berpantang dengan baik selepas bersalin. ➡Menolak benda berat dengan kaki terutamanya ibu jari kaki. ➡Obesiti ❤Tanda-Tanda rahim jatuh❤ ➡Sakit perut luar biasa ➡Sakit pinggang atau sengugut di luar waktu period. ➡Keputihan yang banyak ➡Sakit ari-ari ➡Masalah hubungan suami isteri ➡Sakit pada dinding faraj ❤ cara memeriksa rahim jatuh❤ ➡Baring lurus, jangan gunakan bantal ye. ➡Cuba tekan bahagian bawah pusat, betul-betul di atas ari-ari. Kalau rasa sengal dan ada rasa benjolan kecil itu tandanya rahim jatuh. ❤ Jamu Manjakani Noni❤ http://www.wasap.my/+60137143727 #jamumurahoriginal  #jamumurahmujarab  #jamuhomemade  #jamumanjakani  #100peratusmanjakani  #serbukmanjakani  #manjakaniasli  #testimonijamunoni  #kapsulhalal  #luluslabtestkkm  💋#jamunoni  💋#anak4kusayang  #bazarpaknil  Ikhtiar nak naikkan rahim jatuh? Sis boleh pergi mengurut dan seterusnya amalkan nak amalkan makan JAMU NONI. 100% manjakani, insyaAllah mujarab 😘
[#PERHATIAN UNTUK GADIS REMAJA❗] KEPUTIHAN JIKA DIBIARKAN TERLALU LAMA BOLEH MENYERANG SELAPUT DARA 😱 .
.
Keputihan yang sering dialami gadis remaja merupakan perkara yang biasa berlaku pada usia muda.
.
Namun, ungkapan biasa itu jika disalah erti akan membawa kesan yang negatif apabila jangkitan biasa menjadi pemangkin kepada jangkitan yang luarbiasa.
.
Anggapan keputihan adalah sejenis penyakit yang normal dan tidak memerlukan rawatan khusus untuk menangganinya adalah sesuatu yang tidak benar.
.
Apabila remaja mula berfikiran sedemikian dan mula mengambil sambil lewa tentang gejalanya, ia hanya akan membawa padah kesan berpanjangan sehingga mereka meningkat dewasa kelak.
.
Realitinya sehingga kini masih terdapat ramai dikalangan remaja yang sedang bergelut dengan masalah keputihan ini walaupun telah meningkat dewasa dan bakal memasuki alam perkahwinan.
.
Para remaja dinasihatkan mengambil sikap yang lebih serius terhadap gejala keputihan. Beberapa kajian mendapati keputihan jika dibiarkan terlalu lama walaupun hanya gejala biasa, lama kelamaan berupaya menyerang selaput dara.
.
Sebahagian besar lendiran keputihan yang mengandungi jangkitan mikroorganisma telah merosakkan selaput dara sehinggakan apabila berumahtangga kelak dan sewaktu melakukan hubungan kelamin di "malam pertama" berkemungkinan tidak akan mengeluarkan walaupun setitik pun darah.
.
Jom rawat sebelum terlambat! Manjakani mampu mengatasi cairan berlebihan dan mengatasi keputihan.
.
Elemen astrigent didalam manjakani juga dapat membasmi bakteria penyebab keputihan.
.
Nak tahu lebih lanjut mengenai jamu manjakani asli yang power ni? Jom kita borak borak. Free consultation.
.
Whatsapp Fifi⤵
www.wasap.my/+601116659610
.

#manjakaniasli #manjakaniasliazw #manjakaniaziewanie #manjakanimurah #serbukmanjakani #setberpantang #maskermanjakani #jamumanjakani #kurussihatcantik #cantikluaranmantapdalaman #tukangcantik #jamumoden
[#PERHATIAN  UNTUK GADIS REMAJA❗] KEPUTIHAN JIKA DIBIARKAN TERLALU LAMA BOLEH MENYERANG SELAPUT DARA 😱 . . Keputihan yang sering dialami gadis remaja merupakan perkara yang biasa berlaku pada usia muda. . Namun, ungkapan biasa itu jika disalah erti akan membawa kesan yang negatif apabila jangkitan biasa menjadi pemangkin kepada jangkitan yang luarbiasa. . Anggapan keputihan adalah sejenis penyakit yang normal dan tidak memerlukan rawatan khusus untuk menangganinya adalah sesuatu yang tidak benar. . Apabila remaja mula berfikiran sedemikian dan mula mengambil sambil lewa tentang gejalanya, ia hanya akan membawa padah kesan berpanjangan sehingga mereka meningkat dewasa kelak. . Realitinya sehingga kini masih terdapat ramai dikalangan remaja yang sedang bergelut dengan masalah keputihan ini walaupun telah meningkat dewasa dan bakal memasuki alam perkahwinan. . Para remaja dinasihatkan mengambil sikap yang lebih serius terhadap gejala keputihan. Beberapa kajian mendapati keputihan jika dibiarkan terlalu lama walaupun hanya gejala biasa, lama kelamaan berupaya menyerang selaput dara. . Sebahagian besar lendiran keputihan yang mengandungi jangkitan mikroorganisma telah merosakkan selaput dara sehinggakan apabila berumahtangga kelak dan sewaktu melakukan hubungan kelamin di "malam pertama" berkemungkinan tidak akan mengeluarkan walaupun setitik pun darah. . Jom rawat sebelum terlambat! Manjakani mampu mengatasi cairan berlebihan dan mengatasi keputihan. . Elemen astrigent didalam manjakani juga dapat membasmi bakteria penyebab keputihan. . Nak tahu lebih lanjut mengenai jamu manjakani asli yang power ni? Jom kita borak borak. Free consultation. . Whatsapp Fifi⤵ www.wasap.my/+601116659610 . #manjakaniasli  #manjakaniasliazw  #manjakaniaziewanie  #manjakanimurah  #serbukmanjakani  #setberpantang  #maskermanjakani  #jamumanjakani  #kurussihatcantik  #cantikluaranmantapdalaman  #tukangcantik  #jamumoden 
Manjakani sinonim dengan khasiatnya yang boleh merawat seribu masalah yang dihadapi para wanita dan ibu2.  Khasiatnya untuk pelbagai tujuan:-
.
✏sebagai agen perapat dan penegang
✏sebagai lulur atau masker kulit wajah
✏sebagai agen pencuci vagina
✏sebagai agen penyembuh luka
✏sebagai maajun (menjaga dalaman & mahkota wanita) .
Khasiat manjakani :
.
👉Awet Muda
👉Pencegahan barah payudara dan rahim
👉Merawat otot-otot di dalam faraj
👉Mengawal lendir dan lelehan faraj
👉Membersihkan lelehan haid dan nifas
👉Mengecutkan semula tisu-tisu faraj terutama selepas melalui proses bersali
👉Menegangkan dan mencantikkan kulit
Merawat luka farah akibat proses meneran ketika bersalin 👉Menegang dan memejalkan payudara
👉Kulit kering dan berminyak
👉Pencegahan Diabetis
👉Pencegahan dari bau yang kurang menyenangkan / keputihan:
👉Kesihatan mata-memperbaiki tahap penglihatan
👉Mujarab untuk merawat luka dalaman (selepas bersalin) dan juga untuk luka luaran
👉untuk menegangkan kulit muka, menghilangkan jerawat dan memudarkan parut
👉Menghilangkan hitam-hitam celah kelangkang, ketiak atau pelipat daki2 di vagina
👉 Memelihara faraj wanita supaya sentiasa dalam keadaan bersih, tidak berbau,tidak banjir dan paling penting,maintain ketat bab perawan.
.
Dapatkan produk manjakani asli homemade 
www.wasap.my/+601140514076/manjakani
.
🌼Kapsul Manjakani Asli (RM 22)🌼
🌼Serbuk Manjakani Asli (RM 25) 🌼
.
* Tidak termasuk pos 
SM RM 8
SS RM 12
.
#TeamJamuJehan
#JamuManjakani
#Jamuhomemade 
#SerbukManjakani 
#jamumanjakanijehan
#jamujehan
Manjakani sinonim dengan khasiatnya yang boleh merawat seribu masalah yang dihadapi para wanita dan ibu2. Khasiatnya untuk pelbagai tujuan:- . ✏sebagai agen perapat dan penegang ✏sebagai lulur atau masker kulit wajah ✏sebagai agen pencuci vagina ✏sebagai agen penyembuh luka ✏sebagai maajun (menjaga dalaman & mahkota wanita) . Khasiat manjakani : . 👉Awet Muda 👉Pencegahan barah payudara dan rahim 👉Merawat otot-otot di dalam faraj 👉Mengawal lendir dan lelehan faraj 👉Membersihkan lelehan haid dan nifas 👉Mengecutkan semula tisu-tisu faraj terutama selepas melalui proses bersali 👉Menegangkan dan mencantikkan kulit Merawat luka farah akibat proses meneran ketika bersalin 👉Menegang dan memejalkan payudara 👉Kulit kering dan berminyak 👉Pencegahan Diabetis 👉Pencegahan dari bau yang kurang menyenangkan / keputihan: 👉Kesihatan mata-memperbaiki tahap penglihatan 👉Mujarab untuk merawat luka dalaman (selepas bersalin) dan juga untuk luka luaran 👉untuk menegangkan kulit muka, menghilangkan jerawat dan memudarkan parut 👉Menghilangkan hitam-hitam celah kelangkang, ketiak atau pelipat daki2 di vagina 👉 Memelihara faraj wanita supaya sentiasa dalam keadaan bersih, tidak berbau,tidak banjir dan paling penting,maintain ketat bab perawan. . Dapatkan produk manjakani asli homemade www.wasap.my/+601140514076/manjakani . 🌼Kapsul Manjakani Asli (RM 22)🌼 🌼Serbuk Manjakani Asli (RM 25) 🌼 . * Tidak termasuk pos SM RM 8 SS RM 12 . #TeamJamuJehan  #JamuManjakani  #Jamuhomemade  #SerbukManjakani  #jamumanjakanijehan  #jamujehan 
#serbukmanjakani #jamurahsiabonda sesuai untuk di buat insert kat mis v dan masker muka/body ... Minum campur dengan madu pun best juga 😍😍 1BOTOL 50GM RM15 💖 
# maskermuka #insert #pencucimissv #buasir
[#TERKINI❗] KETIAK HITAM DAH CERAH GARA-GARA SERBUK POWER NI. MUKA BERJERAWAT DAH LICIN BERKILAT. MISS V KEMBALI BAK SI DARA. .
.
.
.
Wow! Kakak cantik ni makin mengancam! Siapa cakap dah beranak pinak tak boleh MENGANCAM solid molid semula macam dulu dulu? 😏
.
Nak tahu macam mana kakak-kakak ni boleh kembali padu bak si DARA dan kulit makin flawless?
.
Nak tahu 1001 kegunaan serbuk POWER ni?
Terus tekan link dibawah😘
.
Whatsapp Fifi⤵
www.wasap.my/+601116659610
.

#manjakaniasli #manjakaniasliazw #manjakaniaziewanie #manjakanimurah #serbukmanjakani #setberpantang #maskermanjakani #jamumanjakani #kurussihatcantik #cantikluaranmantapdalaman #tukangcantik #jamumoden
[#TERKINI ❗] KETIAK HITAM DAH CERAH GARA-GARA SERBUK POWER NI. MUKA BERJERAWAT DAH LICIN BERKILAT. MISS V KEMBALI BAK SI DARA. . . . . Wow! Kakak cantik ni makin mengancam! Siapa cakap dah beranak pinak tak boleh MENGANCAM solid molid semula macam dulu dulu? 😏 . Nak tahu macam mana kakak-kakak ni boleh kembali padu bak si DARA dan kulit makin flawless? . Nak tahu 1001 kegunaan serbuk POWER ni? Terus tekan link dibawah😘 . Whatsapp Fifi⤵ www.wasap.my/+601116659610 . #manjakaniasli  #manjakaniasliazw  #manjakaniaziewanie  #manjakanimurah  #serbukmanjakani  #setberpantang  #maskermanjakani  #jamumanjakani  #kurussihatcantik  #cantikluaranmantapdalaman  #tukangcantik  #jamumoden 
Assalamulaikum selamat tenghari 😘 ade yg nak join postage boleh bt pyment selewatnya pukul 2ptg ye 😍👌🏻 .. berminat ws yatiey 01129496611 👸🏼 sis penjual jamudalamanwanita 
#jamurahsiabonda #jamudalamanwanita #jamuperapatmissv #senggugut #keputihan #buasir #haidxteratur #pencucimissv #kapsulmanjakani #serbukmanjakani #instaseleb
💗Ketatkan 'Miss V' Dengan Manjakani Boleh Kuatkan 'Tiang' Rumah Tangga💗
.
Manjakani merupakan salah satu bentuk pencuci keintiman wanita yang sangat hebat  bukan sahaja membantu mencuci bahagian sulit wanita tetapi juga boleh merawat masalah bau yang kurang enak di bahagian sulit serta membantu merawat keputihan.
.
🌸Kebaikan Buah Manjakani🌸
.
💋Awet muda
Antioksida melambatkan proses penuaan sel.
.
🌂Cegah kencing manis
Asid galik mengatasi kencing manis dan lelah.
.
🍒Cegah barah payudara dan rahim
Antioksida manjakani mampu mencegah barah buah dada dan rahim.
.
🙊Cegah bau
Manjakani dikatakan bersifat astringen, berupaya membasmi bakteria dan kuman yang mencetuskan bau kurang enak pada faraj.
.
👀Elok untuk mata
Astringen terbukti dapat memberikan penglihatan yang jelas kerana ia mengecutkan tisu-tisu pada mata.
.
♀Baiki payudara
Oleh kerana manjakani mempunyai sifat-sifat menegangkan kembali otot-otot, maka amalan meminum minuman bemanjakani dapat memperbaiki payudara yang telah hilang kekenyalannya.
.
👩Bagus untuk kulit
Astringen juga dapat mengaawal kulit kering dan berminyak.
.
💩Lawaskan pembuangan air besar
Disebabkan manjakani mempunyai serat makanan, ini dapat melawaskan pembuangan air besar. Vitamin dan zat galian serta karbohidrat dan protein boleh memupuk kesihatan.
.
💪Pulih otot
Tannin pada manjakani amat mampu menegangkan semula otot-otot dalam faraj dan sekali gus merapatkan bahagian yang longgar, lemah atau kendur.
.
🌧Kawal lendir
Astrigen berupaya menyerap lendir dan lelehan faraj.
.
👶Kecutkan tisu
Astrigen dikatakan berupaya mengecutkan semula tisu-tisu di dalam faraj terutamanya selepas bersalin.
.
😍Cantikkan kulit
Astrigen dalam manjakani boleh mencantikkan kulit dan mencegah jerawat.
.
😆Kuatkan gigi
Kalsium dalam manjakani boleh membantu menguatkan gigi dan tulang.
.
👄Elak bau mulut
Astrigen dalam manjakani dapat mengekalkan kebersihan mulut.
.
👅Cegah ulser
Amalam meminum minuman manjakani juga boleh merawat kronik ulser.
.
Free consultation. Whatsapp Fifi ⤵
Www.wasap.my/+601116659610
.

#manjakaniasli #manjakaniasliazw #manjakaniaziewanie #manjakanimurah #serbukmanjakani #setberpantang #maskermanjakani #jamumanjakani
💗Ketatkan 'Miss V' Dengan Manjakani Boleh Kuatkan 'Tiang' Rumah Tangga💗 . Manjakani merupakan salah satu bentuk pencuci keintiman wanita yang sangat hebat  bukan sahaja membantu mencuci bahagian sulit wanita tetapi juga boleh merawat masalah bau yang kurang enak di bahagian sulit serta membantu merawat keputihan. . 🌸Kebaikan Buah Manjakani🌸 . 💋Awet muda Antioksida melambatkan proses penuaan sel. . 🌂Cegah kencing manis Asid galik mengatasi kencing manis dan lelah. . 🍒Cegah barah payudara dan rahim Antioksida manjakani mampu mencegah barah buah dada dan rahim. . 🙊Cegah bau Manjakani dikatakan bersifat astringen, berupaya membasmi bakteria dan kuman yang mencetuskan bau kurang enak pada faraj. . 👀Elok untuk mata Astringen terbukti dapat memberikan penglihatan yang jelas kerana ia mengecutkan tisu-tisu pada mata. . ♀Baiki payudara Oleh kerana manjakani mempunyai sifat-sifat menegangkan kembali otot-otot, maka amalan meminum minuman bemanjakani dapat memperbaiki payudara yang telah hilang kekenyalannya. . 👩Bagus untuk kulit Astringen juga dapat mengaawal kulit kering dan berminyak. . 💩Lawaskan pembuangan air besar Disebabkan manjakani mempunyai serat makanan, ini dapat melawaskan pembuangan air besar. Vitamin dan zat galian serta karbohidrat dan protein boleh memupuk kesihatan. . 💪Pulih otot Tannin pada manjakani amat mampu menegangkan semula otot-otot dalam faraj dan sekali gus merapatkan bahagian yang longgar, lemah atau kendur. . 🌧Kawal lendir Astrigen berupaya menyerap lendir dan lelehan faraj. . 👶Kecutkan tisu Astrigen dikatakan berupaya mengecutkan semula tisu-tisu di dalam faraj terutamanya selepas bersalin. . 😍Cantikkan kulit Astrigen dalam manjakani boleh mencantikkan kulit dan mencegah jerawat. . 😆Kuatkan gigi Kalsium dalam manjakani boleh membantu menguatkan gigi dan tulang. . 👄Elak bau mulut Astrigen dalam manjakani dapat mengekalkan kebersihan mulut. . 👅Cegah ulser Amalam meminum minuman manjakani juga boleh merawat kronik ulser. . Free consultation. Whatsapp Fifi ⤵ Www.wasap.my/+601116659610 . #manjakaniasli  #manjakaniasliazw  #manjakaniaziewanie  #manjakanimurah  #serbukmanjakani  #setberpantang  #maskermanjakani  #jamumanjakani 
Adakah anda mengalami masalah di bawah??? Jika ada. Jangan bimbang Jamu Jehan ada penyelesaiannya. :)
.
.
.
Dengan Jamu Manjakani, In shaa Allah, masalah anda selesai. :)
.
.
.
Anda cuma perlu konsisten mengikut aturan yang ditetapkan & yang penting JANGAN MALAS!!!
.
.
.
.

Baru hasilnya TIP TOP & MELETUP KEBABOMMM.. 😎😎😎
.
.
Suami puji melambung.. ;)
.
.
TAK PERCAYA????? 😏
.
.
.
Cuba dulu, baru anda percaya bila merasainya.. . 😉
.
Nak cuba boleh DM/ whatsapp saya 👇👇👇
.
www.wasap.my/+601140514076/manjakani

#TeamJamuJehan
#JamuManjakani
#SerbukManjakani
#Jamuhomemade
Adakah anda mengalami masalah di bawah??? Jika ada. Jangan bimbang Jamu Jehan ada penyelesaiannya. :) . . . Dengan Jamu Manjakani, In shaa Allah, masalah anda selesai. :) . . . Anda cuma perlu konsisten mengikut aturan yang ditetapkan & yang penting JANGAN MALAS!!! . . . . Baru hasilnya TIP TOP & MELETUP KEBABOMMM.. 😎😎😎 . . Suami puji melambung.. ;) . . TAK PERCAYA????? 😏 . . . Cuba dulu, baru anda percaya bila merasainya.. . 😉 . Nak cuba boleh DM/ whatsapp saya 👇👇👇 . www.wasap.my/+601140514076/manjakani #TeamJamuJehan  #JamuManjakani  #SerbukManjakani  #Jamuhomemade 
Jamu Manjakani by Jamu Jehan 💯 dari buah manjakani sahaja. Tiada campuran dari bahan lain. Pembuatan yang BERSIH, HALAL & ASLI. Kesan yang sangat superb. .
Customer kami memang puas hati & consume jamu ni. Katanya lega sangat bila haid kembali normal dan lawas. Bila dah lama tak datang bulan badan cepat lemah dan kerap sakit-sakit sebab darah kotor berkumpul dalam rahim. .
Uolls mesti peka ye kalau masalah macam ni berlaku. Jangan ambil mudah. Cepat-cepat dapatkan penyelesaian. Pastikan rahim kita sentiasa sihat.
.
Berminat boleh DM / whatsapp saya 
www.wasap.my/+601140514076/manjakani 
#TeamJamuJehan 
#JamuManjakani
#SerbukManjakani
#jamumanjakanijehan
#jamujehan
#jamuhomemade
Jamu Manjakani by Jamu Jehan 💯 dari buah manjakani sahaja. Tiada campuran dari bahan lain. Pembuatan yang BERSIH, HALAL & ASLI. Kesan yang sangat superb. . Customer kami memang puas hati & consume jamu ni. Katanya lega sangat bila haid kembali normal dan lawas. Bila dah lama tak datang bulan badan cepat lemah dan kerap sakit-sakit sebab darah kotor berkumpul dalam rahim. . Uolls mesti peka ye kalau masalah macam ni berlaku. Jangan ambil mudah. Cepat-cepat dapatkan penyelesaian. Pastikan rahim kita sentiasa sihat. . Berminat boleh DM / whatsapp saya www.wasap.my/+601140514076/manjakani #TeamJamuJehan  #JamuManjakani  #SerbukManjakani  #jamumanjakanijehan  #jamujehan  #jamuhomemade 
🍘Manjakani🍘 👉Bersifat keras, mengerutu serta berwarna hitam & krim...
📝Sangat pahit 👉Ia boleh dirasa dengan merebus, asah atau dihancurkan hingga menjadi serbuk.
📝Buah manjakani adalah buah yg sangat tahan lasak dan tidak mudah buruk
👉Buah manjakani boleh didapati di kedai herba, kedai jamu... 📝 JAMU MANJAKANI NONI dapat mengatasi gejala hormon yg tidak stabil seperti :- 🍃Tidak hamil
🌾Period tidak teratur
🍃Tidak turun berat badan
🌾Keletihan
🍃Sakit sendi
🌾Sengugut
🍃Muka kusam
🌾Buncit
🍃Kegemukan atau obesiti
🌾Kuku pecah
🍃Ganguan komunikasi
🌾Malas & tidak boleh tidur
🍃Darah tinggi
🌾Migrain atau sakit kepala
🍃Lingkaran hitam bawah mata
🌾Muka cengkung
🍃Mudah keguguran
🌾Tidak subur
🍃Monopus awal
🌾Stress
🍃Kemerosotan tubuh awal dari usia
🌾Kemurungan 👉Semakin hitam buah manjakani itu, semakin banyak khasiat buah tersebut. 📝Buah manjakani bersifat likat apabila ia dihasilkan menjadi debu apabila terkena air. Sebab itulah ia dapat membaiki serta menyembuhkan luka luaran dgn cepat. Luka tersebut seperti :-
🔴Pembedahan
❤Kemalangan
🔴Buasir
❤Gatal kulit
🔴Jerawat
❤Nanah 👉JAMU MANJAKANI NONI bukan sahaja untuk dimakan tetapi ia adalah bahan yg terbaik untuk bahagian luaran terutama kulit muka.
✅Ia menegangkan kulit muka
✅Mengecutkan jerawat
✅Mencerahkan wajah ❤ Jamu Manjakani Noni❤
http://www.wasap.my/+60137143727

#jamumurahoriginal #jamumurahmujarab #jamuhomemade #jamumanjakani #100peratusmanjakani #serbukmanjakani #manjakaniasli 
#testimonijamunoni #kapsulhalal
#luluslabtestkkm 💋#jamunoni 💋#anak4kusayang #bazarpaknil #bazaarpaknil #jamu #jamuonline
🍘Manjakani🍘 👉Bersifat keras, mengerutu serta berwarna hitam & krim... 📝Sangat pahit 👉Ia boleh dirasa dengan merebus, asah atau dihancurkan hingga menjadi serbuk. 📝Buah manjakani adalah buah yg sangat tahan lasak dan tidak mudah buruk 👉Buah manjakani boleh didapati di kedai herba, kedai jamu... 📝 JAMU MANJAKANI NONI dapat mengatasi gejala hormon yg tidak stabil seperti :- 🍃Tidak hamil 🌾Period tidak teratur 🍃Tidak turun berat badan 🌾Keletihan 🍃Sakit sendi 🌾Sengugut 🍃Muka kusam 🌾Buncit 🍃Kegemukan atau obesiti 🌾Kuku pecah 🍃Ganguan komunikasi 🌾Malas & tidak boleh tidur 🍃Darah tinggi 🌾Migrain atau sakit kepala 🍃Lingkaran hitam bawah mata 🌾Muka cengkung 🍃Mudah keguguran 🌾Tidak subur 🍃Monopus awal 🌾Stress 🍃Kemerosotan tubuh awal dari usia 🌾Kemurungan 👉Semakin hitam buah manjakani itu, semakin banyak khasiat buah tersebut. 📝Buah manjakani bersifat likat apabila ia dihasilkan menjadi debu apabila terkena air. Sebab itulah ia dapat membaiki serta menyembuhkan luka luaran dgn cepat. Luka tersebut seperti :- 🔴Pembedahan ❤Kemalangan 🔴Buasir ❤Gatal kulit 🔴Jerawat ❤Nanah 👉JAMU MANJAKANI NONI bukan sahaja untuk dimakan tetapi ia adalah bahan yg terbaik untuk bahagian luaran terutama kulit muka. ✅Ia menegangkan kulit muka ✅Mengecutkan jerawat ✅Mencerahkan wajah ❤ Jamu Manjakani Noni❤ http://www.wasap.my/+60137143727 #jamumurahoriginal  #jamumurahmujarab  #jamuhomemade  #jamumanjakani  #100peratusmanjakani  #serbukmanjakani  #manjakaniasli  #testimonijamunoni  #kapsulhalal  #luluslabtestkkm  💋#jamunoni  💋#anak4kusayang  #bazarpaknil  #bazaarpaknil  #jamu  #jamuonline 
Cukuplah untuk hrni dluu...
#serbukmanjakani#Rm10#30gram#nk beli retail@borong pn blh#whtspp0195977067
Masker manjakani 100% dari manjakani asli. Selamat dipakai pada seluruh badan.
.
Free consultation. Whatsapp Fifi ⤵
Www.wasap.my/+601116659610
.

#manjakaniasli #manjakaniasliazw #manjakaniaziewanie #manjakanimurah #serbukmanjakani #setberpantang #maskermanjakani #jamumanjakani #kurussihatcantik #cantikluaranmantapdalaman #tukangcantik #lawaksantai #lawakpetang
Selamat malam ... Nie habaq sikit, nie lah SERBUK MANJAKANI ASLI HOME by #jamurahsiabonda tauu ... dikisar dng hancur jadi selembut mulus,APA KEGUNAANYA??? 🔴best dibuatkan masker muka dan body ,malah mudah utk  diserapkan dalam badan pabila dibuatkan INSERT , mai lah cubaq , rugi tauq tak cubaq 😘😘😘 #serbukmanjakani #perapat #buasir #pencucimissv #maskermuka #maskerbody #maskerketiakberbau
Nak buat produk manjakani iran? Tak tau nak cari mana? Modal takde nak beli mesin proses? Whatsapp jer saya. Kita boleh supplier KAPSUL MANJAKANI IRAN ORIGINAL ⏩ 012 4829612

#manjakani #manjakaniasli #manjakanihomemade #manjakaniiran #manjakanigreda #ketat #padat #keputihan #kapsulmanjakani #serbukmanjakani #kapsuliranterbaik #like4like
Nak buat produk manjakani iran? Tak tau nak cari mana? Modal takde nak beli mesin proses? Whatsapp jer saya. Kita boleh supplier KAPSUL MANJAKANI IRAN ORIGINAL ⏩ 012 4829612

#manjakani #manjakaniasli #manjakanihomemade #manjakaniiran #manjakanigreda #ketat #padat #keputihan #kapsulmanjakani #serbukmanjakani #kapsuliranterbaik #like4like
Nak buat produk manjakani iran? Tak tau nak cari mana? Modal takde nak beli mesin proses? Whatsapp jer saya. Kita boleh supplier KAPSUL MANJAKANI IRAN ORIGINAL ⏩ 012 4829612

#manjakani #manjakaniasli #manjakanihomemade #manjakaniiran #manjakanigreda #ketat #padat #keputihan #kapsulmanjakani #serbukmanjakani #kapsuliranterbaik #like4like
Manjakani ibarat benda wajib ada utk ibu² lepas bersalin,  tak kisah sama ada bersalin normal @ czer.  Manjakani adalah buah ajaib bg kaum hawa merawat dalaman mereka.. .
Ikuti perkongsian akak² ni mengenai pengalaman mereka menggunakan manjakani selepas bersalin czer.. Siapa² yg bakal bersalin,  bolehlah sediakan manjakani awal² sebagai rawatan yg cepat dan selamat ketika di dalam pantang.  Manjakani sesuai utk bersalin czer dan juga normal.. Cepat baikkan luka dalam dan luar. Nak try jamu manjakani asli? .
Meh DM saya / wassap saya 01140514076
.
TESTIMONI GUNA MANJAKANI SELEPAS CZER
.
1) Doktor suruh minum air rebusan manjakani untuk cepat baikkn luka dalam. Sebulan luka dah sembuh elok
2) kecutkan peranakan,baikkan luka banyakkan susu.
3) Tempat czer rapat dengan cepat.. Misi pun pelik
4) Badan cergas dan takde sakit
5) 3 hari minum rebusan manjakani.. xde rasa ngilu..
.
#TeamJamuJehan
#JamuManjakani
#SerbukManjakani
#KapsulManjakani
#JamuHomeMade
Manjakani ibarat benda wajib ada utk ibu² lepas bersalin, tak kisah sama ada bersalin normal @ czer. Manjakani adalah buah ajaib bg kaum hawa merawat dalaman mereka.. . Ikuti perkongsian akak² ni mengenai pengalaman mereka menggunakan manjakani selepas bersalin czer.. Siapa² yg bakal bersalin, bolehlah sediakan manjakani awal² sebagai rawatan yg cepat dan selamat ketika di dalam pantang. Manjakani sesuai utk bersalin czer dan juga normal.. Cepat baikkan luka dalam dan luar. Nak try jamu manjakani asli? . Meh DM saya / wassap saya 01140514076 . TESTIMONI GUNA MANJAKANI SELEPAS CZER . 1) Doktor suruh minum air rebusan manjakani untuk cepat baikkn luka dalam. Sebulan luka dah sembuh elok 2) kecutkan peranakan,baikkan luka banyakkan susu. 3) Tempat czer rapat dengan cepat.. Misi pun pelik 4) Badan cergas dan takde sakit 5) 3 hari minum rebusan manjakani.. xde rasa ngilu.. . #TeamJamuJehan  #JamuManjakani  #SerbukManjakani  #KapsulManjakani  #JamuHomeMade 
Nak buat produk herba asli jenama sendiri? Kita ada produk yg mmg hot & paling berkesan hampir 5 tahun & diakui ramai ⏩ Kapsul Manjakani Iran. Minima order 24 botol jer. DM saya laju2 atau klik link wasap kat bawah ni ya⤵ ✔ www.wasap.my/60124829612

#manjakani #manjakaniasli #manjakanihomemade #manjakaniiran #manjakanigreda #ketat #padat #keputihan #kapsulmanjakani #serbukmanjakani #kapsuliranterbaik #like4like
Nak buat produk herba asli jenama sendiri? Kita ada produk yg mmg hot & paling berkesan hampir 5 tahun & diakui ramai ⏩ Kapsul Manjakani Iran. Minima order 24 botol jer. DM saya laju2 atau klik link wasap kat bawah ni ya⤵ ✔ www.wasap.my/60124829612

#manjakani #manjakaniasli #manjakanihomemade #manjakaniiran #manjakanigreda #ketat #padat #keputihan #kapsulmanjakani #serbukmanjakani #kapsuliranterbaik #like4like
Nak buat produk herba asli jenama sendiri? Kita ada produk yg mmg hot & paling berkesan hampir 5 tahun & diakui ramai ⏩ Kapsul Manjakani Iran. Minima order 24 botol jer. DM saya laju2 atau klik link wasap kat bawah ni ya⤵ ✔ www.wasap.my/60124829612

#manjakani #manjakaniasli #manjakanihomemade #manjakaniiran #manjakanigreda #ketat #padat #keputihan #kapsulmanjakani #serbukmanjakani #kapsuliranterbaik #like4like
Tgh dok settlekn order sayang² smua ni...
Costumer order borong 80 botol pek lama..
Tuk botol lama belian borong saja..
Retail xjual ye..
Retail tuk botol baru je..
Nk submit order sempat lg ye sayang²... 012 4829612

#manjakani #manjakaniasli #manjakanihomemade #manjakaniiran #manjakanigreda #ketat #padat #keputihan #kapsulmanjakani #serbukmanjakani #kapsuliranterbaik #like4like
Tgh dok settlekn order sayang² smua ni...
Costumer order borong 80 botol pek lama..
Tuk botol lama belian borong saja..
Retail xjual ye..
Retail tuk botol baru je..
Nk submit order sempat lg ye sayang²... 012 4829612

#manjakani #manjakaniasli #manjakanihomemade #manjakaniiran #manjakanigreda #ketat #padat #keputihan #kapsulmanjakani #serbukmanjakani #kapsuliranterbaik #like4like