an online Instagram web viewer

#serumkulitberminyak medias

Photos

KULIT SEBENAR ERNIE BOUGAS
-
Ramai yang tak tahu Ernie pernah mengalami masalah kulit yang teruk akibat alahan dan selalu sangat mekap untuk photoshoot. Since kulit dia memang jenis sensitif.
-
But now, after 6 MONTH of using Bougas Beauty Serum, korg sendiri nampak kan kulit dia macam mana. Boleh buat semua orang jelessss weyhhh
-
So make sure korg konsisten apply serum ajaib nie tau, jangan tanya kenapa kulit sy tak lawa macam Ernie, bila korg sebotol pon tak habis lagi 🤦🏻‍♀️
-
READYSTOCK tinggal sikit lagi nie uolls, so hurry up whatsapp yana sekarang!
-
Setiap pembelian akan dapat FREE GIFT masker original from KOREA tauu 💕
-
-
-
-
#bougasbeautyserum #bougasbeauty #bougaslover #serumwajah #serumkulit #serum #bougasserum #bougas #bougasbeautyserumklang #bougasbeautyklang #bougasbeautyserumshahalam #bougasbeautyserumsetiaalam #bougasbeautyshahalam #bougasbeautysetiaalam #bougasbeautyserumselangor #bougasbeautyselangor #dropship #dropshipneeded #dropshipwanted #dropshipneed #bougasbeautydropshipneeded  #serumkulitkusam #serumkulitjerawat  #serumkulitberminyak #serumkulitkering #serumkulitsensitif #serumkulitsihat #serumkulitflawless #serumterbaik #faceserum
KULIT SEBENAR ERNIE BOUGAS - Ramai yang tak tahu Ernie pernah mengalami masalah kulit yang teruk akibat alahan dan selalu sangat mekap untuk photoshoot. Since kulit dia memang jenis sensitif. - But now, after 6 MONTH of using Bougas Beauty Serum, korg sendiri nampak kan kulit dia macam mana. Boleh buat semua orang jelessss weyhhh - So make sure korg konsisten apply serum ajaib nie tau, jangan tanya kenapa kulit sy tak lawa macam Ernie, bila korg sebotol pon tak habis lagi 🤦🏻‍♀️ - READYSTOCK tinggal sikit lagi nie uolls, so hurry up whatsapp yana sekarang! - Setiap pembelian akan dapat FREE GIFT masker original from KOREA tauu 💕 - - - - #bougasbeautyserum  #bougasbeauty  #bougaslover  #serumwajah  #serumkulit  #serum  #bougasserum  #bougas  #bougasbeautyserumklang  #bougasbeautyklang  #bougasbeautyserumshahalam  #bougasbeautyserumsetiaalam  #bougasbeautyshahalam  #bougasbeautysetiaalam  #bougasbeautyserumselangor  #bougasbeautyselangor  #dropship  #dropshipneeded  #dropshipwanted  #dropshipneed  #bougasbeautydropshipneeded  #serumkulitkusam  #serumkulitjerawat  #serumkulitberminyak  #serumkulitkering  #serumkulitsensitif  #serumkulitsihat  #serumkulitflawless  #serumterbaik  #faceserum 
HANGPA PAKAI SEGALA MAK NENEK SERUM LANGSUNG TAK MENJADI 🤷🏼♀️
.
.
CEMUIH DAH KANN !!! .
JANGAN RISAU HANGPA SEMUA, MEH SINI MEKKYN NAK TUNJUK 1001 KEBERKESANAN DARI MACKINBEAUTYSERUM. BERBALOI BALOI WEY
:
NIE BUKAN FEEDBACK REKAAN NAH, INI 100% DARI CUSTOMER CUSTOMER SENDIRI
.
.
MBS TIDAK MEMPUNYAI BAHAN PEWARNA, BAHAN PEWANGI ATAU BAHAN KIMIA TERLARANG. DIJAMIN SANGAT SESUAI UNTUK SEMUA JENIS KULIT. MBS BERFUNGSI MERAWAT KULIT WAJAH HINGGA KE DALAM TANPA SEBARANG PELUPASAN & PENGHAKISAN
:
Antara Bahan Bahan Utama Mackinzbeautyserum : 
aloevera
extract papaya
extract tomato
vitamin C
vitamin E
aqua
:
FUNGSI & KELEBIHAN MACKINZBEAUTYSERUM
Merawat kulit wajah hingga ke dalam
Memberikan kelembapan pada kulit
Mencerahkan kulit secara semulajadi
Menegangkan kulit yang berkedut 
Memulihkan masalah kulit sunburn
Mengurangkan kedutan juga garis halus 
Mengecilkan liang pori
Menghilangkan eyebag
Menghilangkan parut parut degil di wajah
Melembutkan  kulit seawal 7 hari penggunaan
Menghilangkan jerawat / jeragat
Merawat ekzema pada kulit wajah / badan
Melembutkan rambut yang kasar
Mengeringkan luka / bisoi / rekahan tapak kaki
.
.
MBS MEMPUNYAI KELULUSAN : NOT170800629K
HALAL | MESRA WUDHU | BEBAS BAHAN KIMIA
.
Berminat nak cuba MBS ?? WHATSAPP 019-5604299 📲📲
WHATSAPP 019-5604299 📲📲
WHATSAPP 019-5604299 📲📲
.
#mackinzbeauty#mackinzserum#mackinzbeautysoap#serumajaib#serumpelaris#serumviral0217#serumantiaging#serummerawatwajah#serumwajah#serumkulit#serumkulitberminyak#serumjeragat#serumglowing#serumnatural#bebaskimia#100%halal#luluskkm#fresh#young#flawlessskin
HANGPA PAKAI SEGALA MAK NENEK SERUM LANGSUNG TAK MENJADI 🤷🏼♀️ . . CEMUIH DAH KANN !!! . JANGAN RISAU HANGPA SEMUA, MEH SINI MEKKYN NAK TUNJUK 1001 KEBERKESANAN DARI MACKINBEAUTYSERUM. BERBALOI BALOI WEY : NIE BUKAN FEEDBACK REKAAN NAH, INI 100% DARI CUSTOMER CUSTOMER SENDIRI . . MBS TIDAK MEMPUNYAI BAHAN PEWARNA, BAHAN PEWANGI ATAU BAHAN KIMIA TERLARANG. DIJAMIN SANGAT SESUAI UNTUK SEMUA JENIS KULIT. MBS BERFUNGSI MERAWAT KULIT WAJAH HINGGA KE DALAM TANPA SEBARANG PELUPASAN & PENGHAKISAN : Antara Bahan Bahan Utama Mackinzbeautyserum : aloevera extract papaya extract tomato vitamin C vitamin E aqua : FUNGSI & KELEBIHAN MACKINZBEAUTYSERUM Merawat kulit wajah hingga ke dalam Memberikan kelembapan pada kulit Mencerahkan kulit secara semulajadi Menegangkan kulit yang berkedut Memulihkan masalah kulit sunburn Mengurangkan kedutan juga garis halus Mengecilkan liang pori Menghilangkan eyebag Menghilangkan parut parut degil di wajah Melembutkan kulit seawal 7 hari penggunaan Menghilangkan jerawat / jeragat Merawat ekzema pada kulit wajah / badan Melembutkan rambut yang kasar Mengeringkan luka / bisoi / rekahan tapak kaki . . MBS MEMPUNYAI KELULUSAN : NOT170800629K HALAL | MESRA WUDHU | BEBAS BAHAN KIMIA . Berminat nak cuba MBS ?? WHATSAPP 019-5604299 📲📲 WHATSAPP 019-5604299 📲📲 WHATSAPP 019-5604299 📲📲 . #mackinzbeauty #mackinzserum #mackinzbeautysoap #serumajaib #serumpelaris #serumviral0217 #serumantiaging #serummerawatwajah #serumwajah #serumkulit #serumkulitberminyak #serumjeragat #serumglowing #serumnatural #bebaskimia #100 %halal#luluskkm #fresh #young #flawlessskin 
SALYCILIC ACID as a medication is used to help remove the outer layer of the skin. As such it is used to treat warts, calluses, psoriasis, dandruff, acne, ringworm, and ichthyosis.

Salycilic acid antara bhn yg terdapat dlm produk dr lauranne... ia memang terbukti dapat mengurangkan kulit berminyak dan jerawat. Tak percaya?? cuba dulu baru tahu kesannya. 
wasap 0179096778 untuk dapatkannya sekarang... #serum#serumcantik#skincare#serumwajah#serummuka#jomcantik#nakcantik#nakcantikkenerajin#blemishserum#serumantijerawat#serumkulitberminyak#serumjerawat#serumitali#agentdiperlukan#dropshipdiperlukan#dropshipwanted#agentwanted#Drlauranne
SALYCILIC ACID as a medication is used to help remove the outer layer of the skin. As such it is used to treat warts, calluses, psoriasis, dandruff, acne, ringworm, and ichthyosis. Salycilic acid antara bhn yg terdapat dlm produk dr lauranne... ia memang terbukti dapat mengurangkan kulit berminyak dan jerawat. Tak percaya?? cuba dulu baru tahu kesannya. wasap 0179096778 untuk dapatkannya sekarang... #serum #serumcantik #skincare #serumwajah #serummuka #jomcantik #nakcantik #nakcantikkenerajin #blemishserum #serumantijerawat #serumkulitberminyak #serumjerawat #serumitali #agentdiperlukan #dropshipdiperlukan #dropshipwanted #agentwanted #Drlauranne 
Siapa bilang kulit berjerawat nggak bisa pakai serum?? Neh serum khusus buat kulit berminyak dan berjerawat ampuh bgt. .
Retinol populer dan sangat efektif digunakan sebagai perawatan pada malam hari. Retinol ini merupakan jenis dari vitamin A dan seperti yang kita ketahui vitamin A sangat baik digunakan dan bermanfaat untuk kesehatan kulit kita. 
Vitamin jenis ini sangat ampuh untuk mencerahkan dan menghaluskan permukaan wajah serta mencegah penuaan dini pada kulit.

1. Retinol dapat mencerahkan kulit.
Kandungan yang ada dalam retinol biasanya dikombinasikan denan AHA dapat memberi kelembaban dan dan merangsang pertumbuhan kolagen pada kulit, dan hasilnya dapat mencerahkan dan menyamarkan noda hitam dikulit wajah.

2. Retinol mencegah penuaan dini
Seperti yang saya bilang diatas, retinol sangat bermanfaat untuk mencegah penuaan dini. Retinol mampu meresap kedalam kulit untuk memperbaiki sel - sel kulit dan menyamarkan kerutan serta garis - garis halus. Maksimalkan ini untuk membuat kulit wajah tampak jauh lebih muda dengan rajin minum air putih dan menggunakan tabir surya.

3. Retinol kaya akan vitamin A
Vitamin A sangat penting untuk kesehatan kulit kita. dan kulit sangat membutuhkan segala jenis vitamin yang mampu memperbaiki sistem lapisan epidermis dan dermis sampai ke tingkat DNA,  Dan retinol adalah nutrisi terbaik untuk membuat kulit wajah kencang dan sehat serta sangat minim resiko efek sampingnya.

Untuk hasil yang terbaik kombinasikan dengan memperbanyak mengonsumsi air putih dan menggunakan tabir surya.

Cara pakai nya adalah 1 capsule pada malam hari seteelah menggunakan , cleanser, toner dan moisturizing (night cream)

Tanya JAFRA
Lina
Wa. 081806001584

#retinoljafra #serumretinol #serumwajah #jualpencerah #serumkulitberminyak #serumjerawat #jerawatmeradang #jerawatan #jerawatpasir #jerawatbatu #jualpencerahwajah #obatjerawat #kulitberjerawat #jaframalang #jafrakediri #kotatulungagung #jafra #jafrakebumen #jafrajogja #jafrajakarta #jafrabandung
Siapa bilang kulit berjerawat nggak bisa pakai serum?? Neh serum khusus buat kulit berminyak dan berjerawat ampuh bgt. . Retinol populer dan sangat efektif digunakan sebagai perawatan pada malam hari. Retinol ini merupakan jenis dari vitamin A dan seperti yang kita ketahui vitamin A sangat baik digunakan dan bermanfaat untuk kesehatan kulit kita. Vitamin jenis ini sangat ampuh untuk mencerahkan dan menghaluskan permukaan wajah serta mencegah penuaan dini pada kulit. 1. Retinol dapat mencerahkan kulit. Kandungan yang ada dalam retinol biasanya dikombinasikan denan AHA dapat memberi kelembaban dan dan merangsang pertumbuhan kolagen pada kulit, dan hasilnya dapat mencerahkan dan menyamarkan noda hitam dikulit wajah. 2. Retinol mencegah penuaan dini Seperti yang saya bilang diatas, retinol sangat bermanfaat untuk mencegah penuaan dini. Retinol mampu meresap kedalam kulit untuk memperbaiki sel - sel kulit dan menyamarkan kerutan serta garis - garis halus. Maksimalkan ini untuk membuat kulit wajah tampak jauh lebih muda dengan rajin minum air putih dan menggunakan tabir surya. 3. Retinol kaya akan vitamin A Vitamin A sangat penting untuk kesehatan kulit kita. dan kulit sangat membutuhkan segala jenis vitamin yang mampu memperbaiki sistem lapisan epidermis dan dermis sampai ke tingkat DNA,  Dan retinol adalah nutrisi terbaik untuk membuat kulit wajah kencang dan sehat serta sangat minim resiko efek sampingnya. Untuk hasil yang terbaik kombinasikan dengan memperbanyak mengonsumsi air putih dan menggunakan tabir surya. Cara pakai nya adalah 1 capsule pada malam hari seteelah menggunakan , cleanser, toner dan moisturizing (night cream) Tanya JAFRA Lina Wa. 081806001584 #retinoljafra  #serumretinol  #serumwajah  #jualpencerah  #serumkulitberminyak  #serumjerawat  #jerawatmeradang  #jerawatan  #jerawatpasir  #jerawatbatu  #jualpencerahwajah  #obatjerawat  #kulitberjerawat  #jaframalang  #jafrakediri  #kotatulungagung  #jafra  #jafrakebumen  #jafrajogja  #jafrajakarta  #jafrabandung 
PSK Skin Pore Purifier Serum.
Sesuai bagi merawat masalah jerawat & kulit berminat.
Nak cuba boleh hubungi 011-23047147
.
#psk pskskincare #pskmakeup #serumkulitjerawat #serumkulitberminyak #produktaiwan #skincarebaru #skincarepilihan #karnivalteratakglam #yearendsales #yearendevent
SEPANTAS 5 HARI JE!
.
Tanpa perlu rawatan laser pun dah boleh kecilkan pori-pori. Sepantas 5 hari je dah nampak kesan uolls. One Pore Serum membantu :
.
✔ Mengetatkan liang Pori-Pori terbuka.
✔ Mengatasi masalah Whitehead & Blackhead.
✔ Menambahkan keanjalan kulit (anti-aging)
✔ Menghapuskan kulit yang berminyak.
✔ Memudarkan parut degil.
✔ Mencerahkan kulit wajah.
.
Wasap : 013-6273643
.

#oneporeserum #serumkulitberminyak #serummalaysia #serumjerawat #kecilkanporipori #pores #masalahpori #serumvitaminc #serumjeragat #serummukamalaysia #serum #makeuplover #jualmakeupori  #codbukitmahkota #codbangi #codklcc  #lofattah💕💕💕#bazaarpaknilmurah #codpenang  #lazada #selamat 
#pulaupinangpulaumutiara #viralmalaysia #viralmalaysia2017 #serum #murahmurahmurah #nakkulithalus #kulitcantik
SEPANTAS 5 HARI JE! . Tanpa perlu rawatan laser pun dah boleh kecilkan pori-pori. Sepantas 5 hari je dah nampak kesan uolls. One Pore Serum membantu : . ✔ Mengetatkan liang Pori-Pori terbuka. ✔ Mengatasi masalah Whitehead & Blackhead. ✔ Menambahkan keanjalan kulit (anti-aging) ✔ Menghapuskan kulit yang berminyak. ✔ Memudarkan parut degil. ✔ Mencerahkan kulit wajah. . Wasap : 013-6273643 . #oneporeserum  #serumkulitberminyak  #serummalaysia  #serumjerawat  #kecilkanporipori  #pores  #masalahpori  #serumvitaminc  #serumjeragat  #serummukamalaysia  #serum  #makeuplover  #jualmakeupori  #codbukitmahkota  #codbangi  #codklcc  #lofattah 💕💕💕#bazaarpaknilmurah  #codpenang  #lazada  #selamat  #pulaupinangpulaumutiara  #viralmalaysia  #viralmalaysia2017  #serum  #murahmurahmurah  #nakkulithalus  #kulitcantik 
⏺Pembelian bisa langsung via Shopee . Klik di Bio

WARNING : jangan dipakai di kulit yang oily skin nanti banjir 😁 selain dipakai di bagian mata, atau bagian tertentu saja.

Avocado serum oil kaya akan vitamins A, B1, B2, D, E, dan beta carotene, memiliki kemampuan memperbaiki jaringan kulit lebih baik dari petrolium jelly dan membantu menghilangkan lingkaran hitam kantong mata, membuat kulit glowing secara natural, kenyal, kandungan lecithin di avocado merangsang collagen di kulit.

menutrisi rambut, baik untuk pertumbuhan rambut, dan membantu menghilangkan ketombe

Mengandung SPF 15 natural 
Cocok untuk kamu yang memiliki jenis kulit Kering atau normal (tidak direkomendasi untuk oily skin, selain hanya di bagian bawah mata)

100% Alami. Semua produk kami hanya menggunakan bahan bahan natural terbaik, terbuat dari tumbuhan dan berasal dari bahan baku food grade.
Semua produk kami hanya menggunakan metode cold-pressed, yang merupakan metode untuk mendapatkan kualitas oil terbaik.

Cara Pemakaian : oleskan 2-4 tetes di wajah yang telah bersih pada pagi dan malam hari, pijat dengan lembut sekitar 1-3 menit untuk memastikan serum terserap sempurna sebelum mengaplikasikan makeup.

Bisa dikombinasikan dengan varian oil lainnya agar lebih maksimal (cukup 1-2 tetes per oil)

Warna dari serum bisa berbeda-beda setiap batch dikarenakan dari bahan baku yang alami tanpa tambahan pewarna. (30 mL dalam botol kaca dengan pipet)

Avocado origin from Mexico, imported from Australia, Bottled in Indonesia

NO fragrance, preservative, paraben, sls, artificial colours, petrolatum, phthalates,or synthetic ingredient

#almondoil#avocadooil#grapeseedoil#arganoil  #serum #serumwajah #serumwhitening  #serumkulitberminyak #serumkulit #serumkulitkering  #serumkulitputih #serumoriginal #serumorganic #serumorganik #serumantiaging #serumantiacne #serumantijerawat #serumantikeriput #antiaging #antiagingserum #skincare
⏺Pembelian bisa langsung via Shopee . Klik di Bio WARNING : jangan dipakai di kulit yang oily skin nanti banjir 😁 selain dipakai di bagian mata, atau bagian tertentu saja. Avocado serum oil kaya akan vitamins A, B1, B2, D, E, dan beta carotene, memiliki kemampuan memperbaiki jaringan kulit lebih baik dari petrolium jelly dan membantu menghilangkan lingkaran hitam kantong mata, membuat kulit glowing secara natural, kenyal, kandungan lecithin di avocado merangsang collagen di kulit. menutrisi rambut, baik untuk pertumbuhan rambut, dan membantu menghilangkan ketombe Mengandung SPF 15 natural Cocok untuk kamu yang memiliki jenis kulit Kering atau normal (tidak direkomendasi untuk oily skin, selain hanya di bagian bawah mata) 100% Alami. Semua produk kami hanya menggunakan bahan bahan natural terbaik, terbuat dari tumbuhan dan berasal dari bahan baku food grade. Semua produk kami hanya menggunakan metode cold-pressed, yang merupakan metode untuk mendapatkan kualitas oil terbaik. Cara Pemakaian : oleskan 2-4 tetes di wajah yang telah bersih pada pagi dan malam hari, pijat dengan lembut sekitar 1-3 menit untuk memastikan serum terserap sempurna sebelum mengaplikasikan makeup. Bisa dikombinasikan dengan varian oil lainnya agar lebih maksimal (cukup 1-2 tetes per oil) Warna dari serum bisa berbeda-beda setiap batch dikarenakan dari bahan baku yang alami tanpa tambahan pewarna. (30 mL dalam botol kaca dengan pipet) Avocado origin from Mexico, imported from Australia, Bottled in Indonesia NO fragrance, preservative, paraben, sls, artificial colours, petrolatum, phthalates,or synthetic ingredient #almondoil #avocadooil #grapeseedoil #arganoil  #serum  #serumwajah  #serumwhitening  #serumkulitberminyak  #serumkulit  #serumkulitkering  #serumkulitputih  #serumoriginal  #serumorganic  #serumorganik  #serumantiaging  #serumantiacne  #serumantijerawat  #serumantikeriput  #antiaging  #antiagingserum  #skincare 
Wooowww Recommended banget nih aku udah pakai..😘
180° Face Wash 
sabun wajah dengan kandungan vitamin  C aktif,memberikan perlindungan antioksidan,antipenuaan,mengencangkan dan mencerahkan wajah..iyaa 180 face wash adalah Sabun muka yg recommended bangettt. Memang sabun cuci muka paling bagus, kadar Vit. C bener-bener tinggi dan ngontrol minyak banget😙

Order
@endynuskin01
WA : 081398009721
.
#jualpaket180 #180nuskin #instapic #instagram #like4like #like4follow #olshop #sabunvitaminc #facewash #paket180nuskin #promogalvanicface #promogalva #vitaminc #produknuskin #sabunwajah #perawatanwajah #instagraem #180facewash #180facewashmurah #krimpencerah #antipenuaan #coganid #kulitberminyak #serumkulitberminyak #endynuskin01
Wooowww Recommended banget nih aku udah pakai..😘 180° Face Wash sabun wajah dengan kandungan vitamin C aktif,memberikan perlindungan antioksidan,antipenuaan,mengencangkan dan mencerahkan wajah..iyaa 180 face wash adalah Sabun muka yg recommended bangettt. Memang sabun cuci muka paling bagus, kadar Vit. C bener-bener tinggi dan ngontrol minyak banget😙 Order @endynuskin01 WA : 081398009721 . #jualpaket180  #180nuskin  #instapic  #instagram  #like4like  #like4follow  #olshop  #sabunvitaminc  #facewash  #paket180nuskin  #promogalvanicface  #promogalva  #vitaminc  #produknuskin  #sabunwajah  #perawatanwajah  #instagraem  #180facewash  #180facewashmurah  #krimpencerah  #antipenuaan  #coganid  #kulitberminyak  #serumkulitberminyak  #endynuskin01 
180° UV BLOCK HYDRATOR SPF 18

Sebagai perlindungan untuk kulit wajah Anda yg terkena paparan sinar matahari. Memperlambat proses penuaan dini👌
.
FIX ORDER KIRIM FORMAT:
Nama
Alamat lengkap
No. Hp
Pesanan
.
.
CHAT KAMI:
☎Line: myade13 (klik link)
☎WA: 08176004682
.
#jualpaket180 #180nuskin #paket180nuskin #promogalvanicface #promogalva #promogalvabody #180nightcomplex #180uvblock #180fluidrenewal #180facewash #180facewashmurah #serummalam #antipenuaan #kulitberminyak #serumkulitberminyak #trustedseller
180° UV BLOCK HYDRATOR SPF 18 Sebagai perlindungan untuk kulit wajah Anda yg terkena paparan sinar matahari. Memperlambat proses penuaan dini👌 . FIX ORDER KIRIM FORMAT: Nama Alamat lengkap No. Hp Pesanan . . CHAT KAMI: ☎Line: myade13 (klik link) ☎WA: 08176004682 . #jualpaket180  #180nuskin  #paket180nuskin  #promogalvanicface  #promogalva  #promogalvabody  #180nightcomplex  #180uvblock  #180fluidrenewal  #180facewash  #180facewashmurah  #serummalam  #antipenuaan  #kulitberminyak  #serumkulitberminyak  #trustedseller 
KULIT SEBENAR ERNIE BOUGAS
-
Ramai yang tak tahu Ernie pernah mengalami masalah kulit yang teruk akibat alahan dan selalu sangat mekap untuk photoshoot. Since kulit dia memang jenis sensitif.
-
But now, after 6 MONTH of using Bougas Beauty Serum, korg sendiri nampak kan kulit dia macam mana. Boleh buat semua orang jelessss weyhhh
-
So make sure korg konsisten apply serum ajaib nie tau, jangan tanya kenapa kulit sy tak lawa macam Ernie, bila korg sebotol pon tak habis lagi 🤦🏻‍♀️
-
READYSTOCK tinggal sikit lagi nie uolls, so hurry up whatsapp yana sekarang!
-
Setiap pembelian akan dapat FREE GIFT masker original from KOREA tauu 💕
-
-
-
-
#bougasbeautyserum #bougasbeauty #bougaslover #serumwajah #serumkulit #serum #bougasserum #bougas #bougasbeautyserumklang #bougasbeautyklang #bougasbeautyserumshahalam #bougasbeautyserumsetiaalam #bougasbeautyshahalam #bougasbeautysetiaalam #bougasbeautyserumselangor #bougasbeautyselangor #dropship #dropshipneeded #dropshipwanted #dropshipneed #bougasbeautydropshipneeded  #serumkulitkusam #serumkulitjerawat  #serumkulitberminyak #serumkulitkering #serumkulitsensitif #serumkulitsihat #serumkulitflawless #serumterbaik #faceserum
KULIT SEBENAR ERNIE BOUGAS - Ramai yang tak tahu Ernie pernah mengalami masalah kulit yang teruk akibat alahan dan selalu sangat mekap untuk photoshoot. Since kulit dia memang jenis sensitif. - But now, after 6 MONTH of using Bougas Beauty Serum, korg sendiri nampak kan kulit dia macam mana. Boleh buat semua orang jelessss weyhhh - So make sure korg konsisten apply serum ajaib nie tau, jangan tanya kenapa kulit sy tak lawa macam Ernie, bila korg sebotol pon tak habis lagi 🤦🏻‍♀️ - READYSTOCK tinggal sikit lagi nie uolls, so hurry up whatsapp yana sekarang! - Setiap pembelian akan dapat FREE GIFT masker original from KOREA tauu 💕 - - - - #bougasbeautyserum  #bougasbeauty  #bougaslover  #serumwajah  #serumkulit  #serum  #bougasserum  #bougas  #bougasbeautyserumklang  #bougasbeautyklang  #bougasbeautyserumshahalam  #bougasbeautyserumsetiaalam  #bougasbeautyshahalam  #bougasbeautysetiaalam  #bougasbeautyserumselangor  #bougasbeautyselangor  #dropship  #dropshipneeded  #dropshipwanted  #dropshipneed  #bougasbeautydropshipneeded  #serumkulitkusam  #serumkulitjerawat  #serumkulitberminyak  #serumkulitkering  #serumkulitsensitif  #serumkulitsihat  #serumkulitflawless  #serumterbaik  #faceserum 
KULIT SEBENAR ERNIE BOUGAS
-
Ramai yang tak tahu Ernie pernah mengalami masalah kulit yang teruk akibat alahan dan selalu sangat mekap untuk photoshoot. Since kulit dia memang jenis sensitif.
-
But now, after 6 MONTH of using Bougas Beauty Serum, korg sendiri nampak kan kulit dia macam mana. Boleh buat semua orang jelessss weyhhh
-
So make sure korg konsisten apply serum ajaib nie tau, jangan tanya kenapa kulit sy tak lawa macam Ernie, bila korg sebotol pon tak habis lagi 🤦🏻‍♀️
-
READYSTOCK tinggal sikit lagi nie uolls, so hurry up whatsapp yana sekarang!
-
Setiap pembelian akan dapat FREE GIFT masker original from KOREA tauu 💕
-
-
-
-
#bougasbeautyserum #bougasbeauty #bougaslover #serumwajah #serumkulit #serum #bougasserum #bougas #bougasbeautyserumklang #bougasbeautyklang #bougasbeautyserumshahalam #bougasbeautyserumsetiaalam #bougasbeautyshahalam #bougasbeautysetiaalam #bougasbeautyserumselangor #bougasbeautyselangor #dropship #dropshipneeded #dropshipwanted #dropshipneed #bougasbeautydropshipneeded  #serumkulitkusam #serumkulitjerawat  #serumkulitberminyak #serumkulitkering #serumkulitsensitif #serumkulitsihat #serumkulitflawless #serumterbaik #faceserum
KULIT SEBENAR ERNIE BOUGAS - Ramai yang tak tahu Ernie pernah mengalami masalah kulit yang teruk akibat alahan dan selalu sangat mekap untuk photoshoot. Since kulit dia memang jenis sensitif. - But now, after 6 MONTH of using Bougas Beauty Serum, korg sendiri nampak kan kulit dia macam mana. Boleh buat semua orang jelessss weyhhh - So make sure korg konsisten apply serum ajaib nie tau, jangan tanya kenapa kulit sy tak lawa macam Ernie, bila korg sebotol pon tak habis lagi 🤦🏻‍♀️ - READYSTOCK tinggal sikit lagi nie uolls, so hurry up whatsapp yana sekarang! - Setiap pembelian akan dapat FREE GIFT masker original from KOREA tauu 💕 - - - - #bougasbeautyserum  #bougasbeauty  #bougaslover  #serumwajah  #serumkulit  #serum  #bougasserum  #bougas  #bougasbeautyserumklang  #bougasbeautyklang  #bougasbeautyserumshahalam  #bougasbeautyserumsetiaalam  #bougasbeautyshahalam  #bougasbeautysetiaalam  #bougasbeautyserumselangor  #bougasbeautyselangor  #dropship  #dropshipneeded  #dropshipwanted  #dropshipneed  #bougasbeautydropshipneeded  #serumkulitkusam  #serumkulitjerawat  #serumkulitberminyak  #serumkulitkering  #serumkulitsensitif  #serumkulitsihat  #serumkulitflawless  #serumterbaik  #faceserum 
HANGPA PAKAI SEGALA MAK NENEK SERUM LANGSUNG TAK MENJADI 🤷🏼♀️
.
.
CEMUIH DAH KANN !!! .
JANGAN RISAU HANGPA SEMUA, MEH SINI MEKKYN NAK TUNJUK 1001 KEBERKESANAN DARI MACKINBEAUTYSERUM. BERBALOI BALOI WEY
:
NIE BUKAN FEEDBACK REKAAN NAH, INI 100% DARI CUSTOMER CUSTOMER SENDIRI
.
.
MBS TIDAK MEMPUNYAI BAHAN PEWARNA, BAHAN PEWANGI ATAU BAHAN KIMIA TERLARANG. DIJAMIN SANGAT SESUAI UNTUK SEMUA JENIS KULIT. MBS BERFUNGSI MERAWAT KULIT WAJAH HINGGA KE DALAM TANPA SEBARANG PELUPASAN & PENGHAKISAN
:
Antara Bahan Bahan Utama Mackinzbeautyserum : 
aloevera
extract papaya
extract tomato
vitamin C
vitamin E
aqua
:
FUNGSI & KELEBIHAN MACKINZBEAUTYSERUM
Merawat kulit wajah hingga ke dalam
Memberikan kelembapan pada kulit
Mencerahkan kulit secara semulajadi
Menegangkan kulit yang berkedut 
Memulihkan masalah kulit sunburn
Mengurangkan kedutan juga garis halus 
Mengecilkan liang pori
Menghilangkan eyebag
Menghilangkan parut parut degil di wajah
Melembutkan  kulit seawal 7 hari penggunaan
Menghilangkan jerawat / jeragat
Merawat ekzema pada kulit wajah / badan
Melembutkan rambut yang kasar
Mengeringkan luka / bisoi / rekahan tapak kaki
.
.
MBS MEMPUNYAI KELULUSAN : NOT170800629K
HALAL | MESRA WUDHU | BEBAS BAHAN KIMIA
.
Berminat nak cuba MBS ?? WHATSAPP 019-5604299 📲📲
WHATSAPP 019-5604299 📲📲
WHATSAPP 019-5604299 📲📲
.
#mackinzbeauty#mackinzserum#mackinzbeautysoap#serumajaib#serumpelaris#serumviral0217#serumantiaging#serummerawatwajah#serumwajah#serumkulit#serumkulitberminyak#serumjeragat#serumglowing#serumnatural#bebaskimia#100%halal#luluskkm#fresh#young#flawlessskin
HANGPA PAKAI SEGALA MAK NENEK SERUM LANGSUNG TAK MENJADI 🤷🏼♀️ . . CEMUIH DAH KANN !!! . JANGAN RISAU HANGPA SEMUA, MEH SINI MEKKYN NAK TUNJUK 1001 KEBERKESANAN DARI MACKINBEAUTYSERUM. BERBALOI BALOI WEY : NIE BUKAN FEEDBACK REKAAN NAH, INI 100% DARI CUSTOMER CUSTOMER SENDIRI . . MBS TIDAK MEMPUNYAI BAHAN PEWARNA, BAHAN PEWANGI ATAU BAHAN KIMIA TERLARANG. DIJAMIN SANGAT SESUAI UNTUK SEMUA JENIS KULIT. MBS BERFUNGSI MERAWAT KULIT WAJAH HINGGA KE DALAM TANPA SEBARANG PELUPASAN & PENGHAKISAN : Antara Bahan Bahan Utama Mackinzbeautyserum : aloevera extract papaya extract tomato vitamin C vitamin E aqua : FUNGSI & KELEBIHAN MACKINZBEAUTYSERUM Merawat kulit wajah hingga ke dalam Memberikan kelembapan pada kulit Mencerahkan kulit secara semulajadi Menegangkan kulit yang berkedut Memulihkan masalah kulit sunburn Mengurangkan kedutan juga garis halus Mengecilkan liang pori Menghilangkan eyebag Menghilangkan parut parut degil di wajah Melembutkan kulit seawal 7 hari penggunaan Menghilangkan jerawat / jeragat Merawat ekzema pada kulit wajah / badan Melembutkan rambut yang kasar Mengeringkan luka / bisoi / rekahan tapak kaki . . MBS MEMPUNYAI KELULUSAN : NOT170800629K HALAL | MESRA WUDHU | BEBAS BAHAN KIMIA . Berminat nak cuba MBS ?? WHATSAPP 019-5604299 📲📲 WHATSAPP 019-5604299 📲📲 WHATSAPP 019-5604299 📲📲 . #mackinzbeauty #mackinzserum #mackinzbeautysoap #serumajaib #serumpelaris #serumviral0217 #serumantiaging #serummerawatwajah #serumwajah #serumkulit #serumkulitberminyak #serumjeragat #serumglowing #serumnatural #bebaskimia #100 %halal#luluskkm #fresh #young #flawlessskin 
HANGPA PAKAI SEGALA MAK NENEK SERUM LANGSUNG TAK MENJADI 🤷🏼♀️
.
.
CEMUIH DAH KANN !!! .
JANGAN RISAU HANGPA SEMUA, MEH SINI MEKKYN NAK TUNJUK 1001 KEBERKESANAN DARI MACKINBEAUTYSERUM. BERBALOI BALOI WEY
:
NIE BUKAN FEEDBACK REKAAN NAH, INI 100% DARI CUSTOMER CUSTOMER SENDIRI
.
.
MBS TIDAK MEMPUNYAI BAHAN PEWARNA, BAHAN PEWANGI ATAU BAHAN KIMIA TERLARANG. DIJAMIN SANGAT SESUAI UNTUK SEMUA JENIS KULIT. MBS BERFUNGSI MERAWAT KULIT WAJAH HINGGA KE DALAM TANPA SEBARANG PELUPASAN & PENGHAKISAN
:
Antara Bahan Bahan Utama Mackinzbeautyserum : 
aloevera
extract papaya
extract tomato
vitamin C
vitamin E
aqua
:
FUNGSI & KELEBIHAN MACKINZBEAUTYSERUM
Merawat kulit wajah hingga ke dalam
Memberikan kelembapan pada kulit
Mencerahkan kulit secara semulajadi
Menegangkan kulit yang berkedut 
Memulihkan masalah kulit sunburn
Mengurangkan kedutan juga garis halus 
Mengecilkan liang pori
Menghilangkan eyebag
Menghilangkan parut parut degil di wajah
Melembutkan  kulit seawal 7 hari penggunaan
Menghilangkan jerawat / jeragat
Merawat ekzema pada kulit wajah / badan
Melembutkan rambut yang kasar
Mengeringkan luka / bisoi / rekahan tapak kaki
.
.
MBS MEMPUNYAI KELULUSAN : NOT170800629K
HALAL | MESRA WUDHU | BEBAS BAHAN KIMIA
.
Berminat nak cuba MBS ?? WHATSAPP 019-5604299 📲📲
WHATSAPP 019-5604299 📲📲
WHATSAPP 019-5604299 📲📲
.
#mackinzbeauty#mackinzserum#mackinzbeautysoap#serumajaib#serumpelaris#serumviral0217#serumantiaging#serummerawatwajah#serumwajah#serumkulit#serumkulitberminyak#serumjeragat#serumglowing#serumnatural#bebaskimia#100%halal#luluskkm#fresh#young#flawlessskin
HANGPA PAKAI SEGALA MAK NENEK SERUM LANGSUNG TAK MENJADI 🤷🏼♀️ . . CEMUIH DAH KANN !!! . JANGAN RISAU HANGPA SEMUA, MEH SINI MEKKYN NAK TUNJUK 1001 KEBERKESANAN DARI MACKINBEAUTYSERUM. BERBALOI BALOI WEY : NIE BUKAN FEEDBACK REKAAN NAH, INI 100% DARI CUSTOMER CUSTOMER SENDIRI . . MBS TIDAK MEMPUNYAI BAHAN PEWARNA, BAHAN PEWANGI ATAU BAHAN KIMIA TERLARANG. DIJAMIN SANGAT SESUAI UNTUK SEMUA JENIS KULIT. MBS BERFUNGSI MERAWAT KULIT WAJAH HINGGA KE DALAM TANPA SEBARANG PELUPASAN & PENGHAKISAN : Antara Bahan Bahan Utama Mackinzbeautyserum : aloevera extract papaya extract tomato vitamin C vitamin E aqua : FUNGSI & KELEBIHAN MACKINZBEAUTYSERUM Merawat kulit wajah hingga ke dalam Memberikan kelembapan pada kulit Mencerahkan kulit secara semulajadi Menegangkan kulit yang berkedut Memulihkan masalah kulit sunburn Mengurangkan kedutan juga garis halus Mengecilkan liang pori Menghilangkan eyebag Menghilangkan parut parut degil di wajah Melembutkan kulit seawal 7 hari penggunaan Menghilangkan jerawat / jeragat Merawat ekzema pada kulit wajah / badan Melembutkan rambut yang kasar Mengeringkan luka / bisoi / rekahan tapak kaki . . MBS MEMPUNYAI KELULUSAN : NOT170800629K HALAL | MESRA WUDHU | BEBAS BAHAN KIMIA . Berminat nak cuba MBS ?? WHATSAPP 019-5604299 📲📲 WHATSAPP 019-5604299 📲📲 WHATSAPP 019-5604299 📲📲 . #mackinzbeauty #mackinzserum #mackinzbeautysoap #serumajaib #serumpelaris #serumviral0217 #serumantiaging #serummerawatwajah #serumwajah #serumkulit #serumkulitberminyak #serumjeragat #serumglowing #serumnatural #bebaskimia #100 %halal#luluskkm #fresh #young #flawlessskin 
HANGPA PAKAI SEGALA MAK NENEK SERUM LANGSUNG TAK MENJADI 🤷🏼♀️
.
.
CEMUIH DAH KANN !!! .
JANGAN RISAU HANGPA SEMUA, MEH SINI MEKKYN NAK TUNJUK 1001 KEBERKESANAN DARI MACKINBEAUTYSERUM. BERBALOI BALOI WEY
:
NIE BUKAN FEEDBACK REKAAN NAH, INI 100% DARI CUSTOMER CUSTOMER SENDIRI
.
.
MBS TIDAK MEMPUNYAI BAHAN PEWARNA, BAHAN PEWANGI ATAU BAHAN KIMIA TERLARANG. DIJAMIN SANGAT SESUAI UNTUK SEMUA JENIS KULIT. MBS BERFUNGSI MERAWAT KULIT WAJAH HINGGA KE DALAM TANPA SEBARANG PELUPASAN & PENGHAKISAN
:
Antara Bahan Bahan Utama Mackinzbeautyserum : 
aloevera
extract papaya
extract tomato
vitamin C
vitamin E
aqua
:
FUNGSI & KELEBIHAN MACKINZBEAUTYSERUM
Merawat kulit wajah hingga ke dalam
Memberikan kelembapan pada kulit
Mencerahkan kulit secara semulajadi
Menegangkan kulit yang berkedut 
Memulihkan masalah kulit sunburn
Mengurangkan kedutan juga garis halus 
Mengecilkan liang pori
Menghilangkan eyebag
Menghilangkan parut parut degil di wajah
Melembutkan  kulit seawal 7 hari penggunaan
Menghilangkan jerawat / jeragat
Merawat ekzema pada kulit wajah / badan
Melembutkan rambut yang kasar
Mengeringkan luka / bisoi / rekahan tapak kaki
.
.
MBS MEMPUNYAI KELULUSAN : NOT170800629K
HALAL | MESRA WUDHU | BEBAS BAHAN KIMIA
.
Berminat nak cuba MBS ?? WHATSAPP 019-5604299 📲📲
WHATSAPP 019-5604299 📲📲
WHATSAPP 019-5604299 📲📲
.
#mackinzbeauty#mackinzserum#mackinzbeautysoap#serumajaib#serumpelaris#serumviral0217#serumantiaging#serummerawatwajah#serumwajah#serumkulit#serumkulitberminyak#serumjeragat#serumglowing#serumnatural#bebaskimia#100%halal#luluskkm#fresh#young#flawlessskin
HANGPA PAKAI SEGALA MAK NENEK SERUM LANGSUNG TAK MENJADI 🤷🏼♀️ . . CEMUIH DAH KANN !!! . JANGAN RISAU HANGPA SEMUA, MEH SINI MEKKYN NAK TUNJUK 1001 KEBERKESANAN DARI MACKINBEAUTYSERUM. BERBALOI BALOI WEY : NIE BUKAN FEEDBACK REKAAN NAH, INI 100% DARI CUSTOMER CUSTOMER SENDIRI . . MBS TIDAK MEMPUNYAI BAHAN PEWARNA, BAHAN PEWANGI ATAU BAHAN KIMIA TERLARANG. DIJAMIN SANGAT SESUAI UNTUK SEMUA JENIS KULIT. MBS BERFUNGSI MERAWAT KULIT WAJAH HINGGA KE DALAM TANPA SEBARANG PELUPASAN & PENGHAKISAN : Antara Bahan Bahan Utama Mackinzbeautyserum : aloevera extract papaya extract tomato vitamin C vitamin E aqua : FUNGSI & KELEBIHAN MACKINZBEAUTYSERUM Merawat kulit wajah hingga ke dalam Memberikan kelembapan pada kulit Mencerahkan kulit secara semulajadi Menegangkan kulit yang berkedut Memulihkan masalah kulit sunburn Mengurangkan kedutan juga garis halus Mengecilkan liang pori Menghilangkan eyebag Menghilangkan parut parut degil di wajah Melembutkan kulit seawal 7 hari penggunaan Menghilangkan jerawat / jeragat Merawat ekzema pada kulit wajah / badan Melembutkan rambut yang kasar Mengeringkan luka / bisoi / rekahan tapak kaki . . MBS MEMPUNYAI KELULUSAN : NOT170800629K HALAL | MESRA WUDHU | BEBAS BAHAN KIMIA . Berminat nak cuba MBS ?? WHATSAPP 019-5604299 📲📲 WHATSAPP 019-5604299 📲📲 WHATSAPP 019-5604299 📲📲 . #mackinzbeauty #mackinzserum #mackinzbeautysoap #serumajaib #serumpelaris #serumviral0217 #serumantiaging #serummerawatwajah #serumwajah #serumkulit #serumkulitberminyak #serumjeragat #serumglowing #serumnatural #bebaskimia #100 %halal#luluskkm #fresh #young #flawlessskin 
Theraskin Oil Reducer Serum 8ml
Harga Rp 25.200

Merupakan serum yang digunakan untuk mengurangi minyak berlebih pada wajah. 
Gunakan serum ini lada siang dan malam hari agar perawatan dan penanganan kulit berminyak tidak sampai menimbulkan jerawat maupun flek pada kulit wajah. 
Untuk konsultasi & order hub :
WA : 085 100 83 5557

#theraskin #theraskinori #theraskinoriginal
#theraskinasli #theraskinhalal #theraskinbpom #serumtheraskin #serumkulitberminyak #olshopkosmetik #serumwajah #serumwajahberminyak #theraskinmurah #theraskinbandung #theraskinbogor #theraskinjakarta #theraskindepok #theraskindepokmurah #theraskintangerang #instapict #like4like #grosirkosmetik #grosirtheraskin #suppliertheraskin #perawatankulit
Theraskin Oil Reducer Serum 8ml Harga Rp 25.200 Merupakan serum yang digunakan untuk mengurangi minyak berlebih pada wajah. Gunakan serum ini lada siang dan malam hari agar perawatan dan penanganan kulit berminyak tidak sampai menimbulkan jerawat maupun flek pada kulit wajah. Untuk konsultasi & order hub : WA : 085 100 83 5557 #theraskin  #theraskinori  #theraskinoriginal  #theraskinasli  #theraskinhalal  #theraskinbpom  #serumtheraskin  #serumkulitberminyak  #olshopkosmetik  #serumwajah  #serumwajahberminyak  #theraskinmurah  #theraskinbandung  #theraskinbogor  #theraskinjakarta  #theraskindepok  #theraskindepokmurah  #theraskintangerang  #instapict  #like4like  #grosirkosmetik  #grosirtheraskin  #suppliertheraskin  #perawatankulit 
HANGPA PAKAI SEGALA MAK NENEK SERUM LANGSUNG TAK MENJADI 🤷🏼♀️
.
.
CEMUIH DAH KANN !!! .
JANGAN RISAU HANGPA SEMUA, MEH SINI MEKKYN NAK TUNJUK 1001 KEBERKESANAN DARI MACKINBEAUTYSERUM. BERBALOI BALOI WEY
:
NIE BUKAN FEEDBACK REKAAN NAH, INI 100% DARI CUSTOMER CUSTOMER SENDIRI
.
.
MBS TIDAK MEMPUNYAI BAHAN PEWARNA, BAHAN PEWANGI ATAU BAHAN KIMIA TERLARANG. DIJAMIN SANGAT SESUAI UNTUK SEMUA JENIS KULIT. MBS BERFUNGSI MERAWAT KULIT WAJAH HINGGA KE DALAM TANPA SEBARANG PELUPASAN & PENGHAKISAN
:
Antara Bahan Bahan Utama Mackinzbeautyserum : 
aloevera
extract papaya
extract tomato
vitamin C
vitamin E
aqua
:
FUNGSI & KELEBIHAN MACKINZBEAUTYSERUM
Merawat kulit wajah hingga ke dalam
Memberikan kelembapan pada kulit
Mencerahkan kulit secara semulajadi
Menegangkan kulit yang berkedut 
Memulihkan masalah kulit sunburn
Mengurangkan kedutan juga garis halus 
Mengecilkan liang pori
Menghilangkan eyebag
Menghilangkan parut parut degil di wajah
Melembutkan  kulit seawal 7 hari penggunaan
Menghilangkan jerawat / jeragat
Merawat ekzema pada kulit wajah / badan
Melembutkan rambut yang kasar
Mengeringkan luka / bisoi / rekahan tapak kaki
.
.
MBS MEMPUNYAI KELULUSAN : NOT170800629K
HALAL | MESRA WUDHU | BEBAS BAHAN KIMIA
.
Berminat nak cuba MBS ?? WHATSAPP 019-5604299 📲📲
WHATSAPP 019-5604299 📲📲
WHATSAPP 019-5604299 📲📲
.
#mackinzbeauty#mackinzserum#mackinzbeautysoap#serumajaib#serumpelaris#serumviral0217#serumantiaging#serummerawatwajah#serumwajah#serumkulit#serumkulitberminyak#serumjeragat#serumglowing#serumnatural#bebaskimia#100%halal#luluskkm#fresh#young#flawlessskin
HANGPA PAKAI SEGALA MAK NENEK SERUM LANGSUNG TAK MENJADI 🤷🏼♀️ . . CEMUIH DAH KANN !!! . JANGAN RISAU HANGPA SEMUA, MEH SINI MEKKYN NAK TUNJUK 1001 KEBERKESANAN DARI MACKINBEAUTYSERUM. BERBALOI BALOI WEY : NIE BUKAN FEEDBACK REKAAN NAH, INI 100% DARI CUSTOMER CUSTOMER SENDIRI . . MBS TIDAK MEMPUNYAI BAHAN PEWARNA, BAHAN PEWANGI ATAU BAHAN KIMIA TERLARANG. DIJAMIN SANGAT SESUAI UNTUK SEMUA JENIS KULIT. MBS BERFUNGSI MERAWAT KULIT WAJAH HINGGA KE DALAM TANPA SEBARANG PELUPASAN & PENGHAKISAN : Antara Bahan Bahan Utama Mackinzbeautyserum : aloevera extract papaya extract tomato vitamin C vitamin E aqua : FUNGSI & KELEBIHAN MACKINZBEAUTYSERUM Merawat kulit wajah hingga ke dalam Memberikan kelembapan pada kulit Mencerahkan kulit secara semulajadi Menegangkan kulit yang berkedut Memulihkan masalah kulit sunburn Mengurangkan kedutan juga garis halus Mengecilkan liang pori Menghilangkan eyebag Menghilangkan parut parut degil di wajah Melembutkan kulit seawal 7 hari penggunaan Menghilangkan jerawat / jeragat Merawat ekzema pada kulit wajah / badan Melembutkan rambut yang kasar Mengeringkan luka / bisoi / rekahan tapak kaki . . MBS MEMPUNYAI KELULUSAN : NOT170800629K HALAL | MESRA WUDHU | BEBAS BAHAN KIMIA . Berminat nak cuba MBS ?? WHATSAPP 019-5604299 📲📲 WHATSAPP 019-5604299 📲📲 WHATSAPP 019-5604299 📲📲 . #mackinzbeauty #mackinzserum #mackinzbeautysoap #serumajaib #serumpelaris #serumviral0217 #serumantiaging #serummerawatwajah #serumwajah #serumkulit #serumkulitberminyak #serumjeragat #serumglowing #serumnatural #bebaskimia #100 %halal#luluskkm #fresh #young #flawlessskin 
HANGPA PAKAI SEGALA MAK NENEK SERUM LANGSUNG TAK MENJADI 🤷🏼♀️
.
.
CEMUIH DAH KANN !!! .
JANGAN RISAU HANGPA SEMUA, MEH SINI MEKKYN NAK TUNJUK 1001 KEBERKESANAN DARI MACKINBEAUTYSERUM. BERBALOI BALOI WEY
:
NIE BUKAN FEEDBACK REKAAN NAH, INI 100% DARI CUSTOMER CUSTOMER SENDIRI
.
.
MBS TIDAK MEMPUNYAI BAHAN PEWARNA, BAHAN PEWANGI ATAU BAHAN KIMIA TERLARANG. DIJAMIN SANGAT SESUAI UNTUK SEMUA JENIS KULIT. MBS BERFUNGSI MERAWAT KULIT WAJAH HINGGA KE DALAM TANPA SEBARANG PELUPASAN & PENGHAKISAN
:
Antara Bahan Bahan Utama Mackinzbeautyserum : 
aloevera
extract papaya
extract tomato
vitamin C
vitamin E
aqua
:
FUNGSI & KELEBIHAN MACKINZBEAUTYSERUM
Merawat kulit wajah hingga ke dalam
Memberikan kelembapan pada kulit
Mencerahkan kulit secara semulajadi
Menegangkan kulit yang berkedut 
Memulihkan masalah kulit sunburn
Mengurangkan kedutan juga garis halus 
Mengecilkan liang pori
Menghilangkan eyebag
Menghilangkan parut parut degil di wajah
Melembutkan  kulit seawal 7 hari penggunaan
Menghilangkan jerawat / jeragat
Merawat ekzema pada kulit wajah / badan
Melembutkan rambut yang kasar
Mengeringkan luka / bisoi / rekahan tapak kaki
.
.
MBS MEMPUNYAI KELULUSAN : NOT170800629K
HALAL | MESRA WUDHU | BEBAS BAHAN KIMIA
.
Berminat nak cuba MBS ?? WHATSAPP 019-5604299 📲📲
WHATSAPP 019-5604299 📲📲
WHATSAPP 019-5604299 📲📲
.
#mackinzbeauty#mackinzserum#mackinzbeautysoap#serumajaib#serumpelaris#serumviral0217#serumantiaging#serummerawatwajah#serumwajah#serumkulit#serumkulitberminyak#serumjeragat#serumglowing#serumnatural#bebaskimia#100%halal#luluskkm#fresh#young#flawlessskin
HANGPA PAKAI SEGALA MAK NENEK SERUM LANGSUNG TAK MENJADI 🤷🏼♀️ . . CEMUIH DAH KANN !!! . JANGAN RISAU HANGPA SEMUA, MEH SINI MEKKYN NAK TUNJUK 1001 KEBERKESANAN DARI MACKINBEAUTYSERUM. BERBALOI BALOI WEY : NIE BUKAN FEEDBACK REKAAN NAH, INI 100% DARI CUSTOMER CUSTOMER SENDIRI . . MBS TIDAK MEMPUNYAI BAHAN PEWARNA, BAHAN PEWANGI ATAU BAHAN KIMIA TERLARANG. DIJAMIN SANGAT SESUAI UNTUK SEMUA JENIS KULIT. MBS BERFUNGSI MERAWAT KULIT WAJAH HINGGA KE DALAM TANPA SEBARANG PELUPASAN & PENGHAKISAN : Antara Bahan Bahan Utama Mackinzbeautyserum : aloevera extract papaya extract tomato vitamin C vitamin E aqua : FUNGSI & KELEBIHAN MACKINZBEAUTYSERUM Merawat kulit wajah hingga ke dalam Memberikan kelembapan pada kulit Mencerahkan kulit secara semulajadi Menegangkan kulit yang berkedut Memulihkan masalah kulit sunburn Mengurangkan kedutan juga garis halus Mengecilkan liang pori Menghilangkan eyebag Menghilangkan parut parut degil di wajah Melembutkan kulit seawal 7 hari penggunaan Menghilangkan jerawat / jeragat Merawat ekzema pada kulit wajah / badan Melembutkan rambut yang kasar Mengeringkan luka / bisoi / rekahan tapak kaki . . MBS MEMPUNYAI KELULUSAN : NOT170800629K HALAL | MESRA WUDHU | BEBAS BAHAN KIMIA . Berminat nak cuba MBS ?? WHATSAPP 019-5604299 📲📲 WHATSAPP 019-5604299 📲📲 WHATSAPP 019-5604299 📲📲 . #mackinzbeauty #mackinzserum #mackinzbeautysoap #serumajaib #serumpelaris #serumviral0217 #serumantiaging #serummerawatwajah #serumwajah #serumkulit #serumkulitberminyak #serumjeragat #serumglowing #serumnatural #bebaskimia #100 %halal#luluskkm #fresh #young #flawlessskin 
SALYCILIC ACID as a medication is used to help remove the outer layer of the skin. As such it is used to treat warts, calluses, psoriasis, dandruff, acne, ringworm, and ichthyosis.

Salycilic acid antara bhn yg terdapat dlm produk dr lauranne... ia memang terbukti dapat mengurangkan kulit berminyak dan jerawat. Tak percaya?? cuba dulu baru tahu kesannya. 
wasap 0179096778 untuk dapatkannya sekarang... #serum#serumcantik#skincare#serumwajah#serummuka#jomcantik#nakcantik#nakcantikkenerajin#blemishserum#serumantijerawat#serumkulitberminyak#serumjerawat#serumitali#agentdiperlukan#dropshipdiperlukan#dropshipwanted#agentwanted#Drlauranne
SALYCILIC ACID as a medication is used to help remove the outer layer of the skin. As such it is used to treat warts, calluses, psoriasis, dandruff, acne, ringworm, and ichthyosis. Salycilic acid antara bhn yg terdapat dlm produk dr lauranne... ia memang terbukti dapat mengurangkan kulit berminyak dan jerawat. Tak percaya?? cuba dulu baru tahu kesannya. wasap 0179096778 untuk dapatkannya sekarang... #serum #serumcantik #skincare #serumwajah #serummuka #jomcantik #nakcantik #nakcantikkenerajin #blemishserum #serumantijerawat #serumkulitberminyak #serumjerawat #serumitali #agentdiperlukan #dropshipdiperlukan #dropshipwanted #agentwanted #Drlauranne 
Hi uolls! 👋🏻
-
Sape yang belum cuba Bougas Beauty Serum nie, wajib cuba ok!
Korang taknak ker kulit bersih, licin, bebas dari segala masalah?
-
🌷 Sesuai untuk Lelaki & Perempuan
🌷 Waterbased
🌷 Merawat Kulit Kusam
🌷 Kulit lebih Halus & Licin
🌷 Mengawal lebihan minyak di muka
🌷 Mengecilkan pori-pori muka
🌷 Memudarkan parut
🌷 Anti-Penuaan
-
🌿 Lulus KKM
🌿 Mendapat pengiktirafan *SWISS QUALITY PRODUCT*
🌿 Dihasilkan oleh kilang bertaraf GMP
🌿 Mesra Wudhuk
🌿 Setanding dengan jenama Antarabangsa
-
Berminat boleh whatsapp sis segera! Tekan jer link kat bio tuh 😘.
.
Hi uolls! 👋🏻
-
Sape yang belum cuba Bougas Beauty Serum nie, wajib cuba ok!
Korang taknak ker kulit bersih, licin, bebas dari segala masalah?
-
🌷 Sesuai untuk Lelaki & Perempuan
🌷 Waterbased
🌷 Merawat Kulit Kusam
🌷 Kulit lebih Halus & Licin
🌷 Mengawal lebihan minyak di muka
🌷 Mengecilkan pori-pori muka
🌷 Memudarkan parut
🌷 Anti-Penuaan
-
🌿 Lulus KKM
🌿 Mendapat pengiktirafan *SWISS QUALITY PRODUCT*
🌿 Dihasilkan oleh kilang bertaraf GMP
🌿 Mesra Wudhuk
🌿 Setanding dengan jenama Antarabangsa
-
Berminat boleh whatsapp sis segera! Tekan jer link kat bio tuh 😘. .
MAKIN LAMA MAKIN KETAGIH
-
Ketagih apa? Ketagih nak titis bougas serum nie lar. Kulit makin better hari ke hari. Lembap, glowing, bersih. Sebelum nie mampu jeles tengok kulit orang lain jer, sekarang nie kulit sendiri macam tuh!! 😍
-
Korg yang belum cuba takkan pernah paham perasaan nie. Sebab tuh lar once customer dah cuba, confirm dorg akan repeat order, sebab semua dah ketagih dengan kulit bersih lawa 😍
-
So yang belum cuba, cepat-cepat cuba ok! Stok very limited sekarang nie. Kilang pon pening nak penuhkan permintaan serum yang makim viral nie
-
Cepat whatsapp yana sekarang! Setiap pembelian dengan yana korg akan dapat free gift masker original from KOREA 💕
-
-
-
-
#bougasbeautyserum #bougasbeauty #bougaslover #serumwajah #serumkulit #serum #bougasserum #bougas #bougasbeautyserumklang #bougasbeautyklang #bougasbeautyserumshahalam #bougasbeautyserumsetiaalam #bougasbeautyshahalam #bougasbeautysetiaalam #bougasbeautyserumselangor #bougasbeautyselangor #dropship #dropshipneeded #dropshipwanted #dropshipneed #bougasbeautydropshipneeded  #serumkulitkusam #serumkulitjerawat  #serumkulitberminyak #serumkulitkering #serumkulitsensitif #serumkulitsihat #serumkulitflawless #serumterbaik #faceserum
MAKIN LAMA MAKIN KETAGIH - Ketagih apa? Ketagih nak titis bougas serum nie lar. Kulit makin better hari ke hari. Lembap, glowing, bersih. Sebelum nie mampu jeles tengok kulit orang lain jer, sekarang nie kulit sendiri macam tuh!! 😍 - Korg yang belum cuba takkan pernah paham perasaan nie. Sebab tuh lar once customer dah cuba, confirm dorg akan repeat order, sebab semua dah ketagih dengan kulit bersih lawa 😍 - So yang belum cuba, cepat-cepat cuba ok! Stok very limited sekarang nie. Kilang pon pening nak penuhkan permintaan serum yang makim viral nie - Cepat whatsapp yana sekarang! Setiap pembelian dengan yana korg akan dapat free gift masker original from KOREA 💕 - - - - #bougasbeautyserum  #bougasbeauty  #bougaslover  #serumwajah  #serumkulit  #serum  #bougasserum  #bougas  #bougasbeautyserumklang  #bougasbeautyklang  #bougasbeautyserumshahalam  #bougasbeautyserumsetiaalam  #bougasbeautyshahalam  #bougasbeautysetiaalam  #bougasbeautyserumselangor  #bougasbeautyselangor  #dropship  #dropshipneeded  #dropshipwanted  #dropshipneed  #bougasbeautydropshipneeded  #serumkulitkusam  #serumkulitjerawat  #serumkulitberminyak  #serumkulitkering  #serumkulitsensitif  #serumkulitsihat  #serumkulitflawless  #serumterbaik  #faceserum 
SEPANTAS 5 HARI JE!
.
Tanpa perlu rawatan laser pun dah boleh kecilkan pori-pori. Sepantas 5 hari je dah nampak kesan uolls. One Pore Serum membantu :
.
✔ Mengetatkan liang Pori-Pori terbuka.
✔ Mengatasi masalah Whitehead & Blackhead.
✔ Menambahkan keanjalan kulit (anti-aging)
✔ Menghapuskan kulit yang berminyak.
✔ Memudarkan parut degil.
✔ Mencerahkan kulit wajah.
.
Wasap : 013-6273643
.

#oneporeserum #serumkulitberminyak #serummalaysia #serumjerawat #kecilkanporipori #pores #masalahpori #serumvitaminc #serumjeragat #serummukamalaysia #serum #makeuplover #jualmakeupori  #codbukitmahkota #codbangi #codklcc  #lofattah💕💕💕#bazaarpaknilmurah #codpenang  #lazada #selamat 
#pulaupinangpulaumutiara #viralmalaysia #viralmalaysia2017 #serum #murahmurahmurah #nakkulithalus #kulitcantik
SEPANTAS 5 HARI JE! . Tanpa perlu rawatan laser pun dah boleh kecilkan pori-pori. Sepantas 5 hari je dah nampak kesan uolls. One Pore Serum membantu : . ✔ Mengetatkan liang Pori-Pori terbuka. ✔ Mengatasi masalah Whitehead & Blackhead. ✔ Menambahkan keanjalan kulit (anti-aging) ✔ Menghapuskan kulit yang berminyak. ✔ Memudarkan parut degil. ✔ Mencerahkan kulit wajah. . Wasap : 013-6273643 . #oneporeserum  #serumkulitberminyak  #serummalaysia  #serumjerawat  #kecilkanporipori  #pores  #masalahpori  #serumvitaminc  #serumjeragat  #serummukamalaysia  #serum  #makeuplover  #jualmakeupori  #codbukitmahkota  #codbangi  #codklcc  #lofattah 💕💕💕#bazaarpaknilmurah  #codpenang  #lazada  #selamat  #pulaupinangpulaumutiara  #viralmalaysia  #viralmalaysia2017  #serum  #murahmurahmurah  #nakkulithalus  #kulitcantik 
Good Morning beautiful 🌷
-
BUY MORE AND SAVE MORE!!
-
Rugi kalau korang tak grab promo combo nie! Dengan setiap pembelian Bougas Beauty Serum lebih dari sebotol, korang akan dapat harga Rm 69 untuk setiap botol!! Murah kan? 😱
-
Bukan tuh jer, setiap pembelian dengan yana. Korang akan dapat FREE GIFT masker original from KOREA 💕
-
Jom grab pakej combo nie sekarang!!
📍Kesan boleh dilihat dalam masa 3 hari
📍 Water Based. Tak melekit
📍 Sesuai untuk semua jenis kulit
📍 Clinically proven & tested
📍 Swiss Quality Product
📍 Lulus KKM -
-
-
#bougasbeautyserum #bougasbeauty #bougaslover #serumwajah #serumkulit #serum #bougasserum #bougas #bougasbeautyserumklang #bougasbeautyklang #bougasbeautyserumshahalam #bougasbeautyserumsetiaalam #bougasbeautyshahalam #bougasbeautysetiaalam #bougasbeautyserumselangor #bougasbeautyselangor #dropship #dropshipneeded #dropshipwanted #dropshipneed #bougasbeautydropshipneeded  #serumkulitkusam #serumkulitjerawat  #serumkulitberminyak #serumkulitkering #serumkulitsensitif #serumkulitsihat #serumkulitflawless #serumterbaik #faceserum
Good Morning beautiful 🌷 - BUY MORE AND SAVE MORE!! - Rugi kalau korang tak grab promo combo nie! Dengan setiap pembelian Bougas Beauty Serum lebih dari sebotol, korang akan dapat harga Rm 69 untuk setiap botol!! Murah kan? 😱 - Bukan tuh jer, setiap pembelian dengan yana. Korang akan dapat FREE GIFT masker original from KOREA 💕 - Jom grab pakej combo nie sekarang!! 📍Kesan boleh dilihat dalam masa 3 hari 📍 Water Based. Tak melekit 📍 Sesuai untuk semua jenis kulit 📍 Clinically proven & tested 📍 Swiss Quality Product 📍 Lulus KKM - - - #bougasbeautyserum  #bougasbeauty  #bougaslover  #serumwajah  #serumkulit  #serum  #bougasserum  #bougas  #bougasbeautyserumklang  #bougasbeautyklang  #bougasbeautyserumshahalam  #bougasbeautyserumsetiaalam  #bougasbeautyshahalam  #bougasbeautysetiaalam  #bougasbeautyserumselangor  #bougasbeautyselangor  #dropship  #dropshipneeded  #dropshipwanted  #dropshipneed  #bougasbeautydropshipneeded  #serumkulitkusam  #serumkulitjerawat  #serumkulitberminyak  #serumkulitkering  #serumkulitsensitif  #serumkulitsihat  #serumkulitflawless  #serumterbaik  #faceserum 
Bangun tidur jer tengok jerawat semalam dah hilang? Gila tak seronok! Terus happy mood sepanjang hari 😂
-
Jerawat nie kadang-kadang boleh spoil mood kita, so jom kita sama-sama cegah jerawat dengan Bougas Beauty Serum! Hehe
-
Salam selasa uolls! Pagi-pagi dah belanja testimoni 🌷
-
-
-
-
#bougasbeautyserum #bougasbeauty #bougaslover #serumwajah #serumkulit #serum #bougasserum #bougas #bougasbeautyserumklang #bougasbeautyklang #bougasbeautyserumshahalam #bougasbeautyserumsetiaalam #bougasbeautyshahalam #bougasbeautysetiaalam #bougasbeautyserumselangor #bougasbeautyselangor #dropship #dropshipneeded #dropshipwanted #dropshipneed #bougasbeautydropshipneeded  #serumkulitkusam #serumkulitjerawat  #serumkulitberminyak #serumkulitkering #serumkulitsensitif #serumkulitsihat #serumkulitflawless #serumterbaik #faceserum
Bangun tidur jer tengok jerawat semalam dah hilang? Gila tak seronok! Terus happy mood sepanjang hari 😂 - Jerawat nie kadang-kadang boleh spoil mood kita, so jom kita sama-sama cegah jerawat dengan Bougas Beauty Serum! Hehe - Salam selasa uolls! Pagi-pagi dah belanja testimoni 🌷 - - - - #bougasbeautyserum  #bougasbeauty  #bougaslover  #serumwajah  #serumkulit  #serum  #bougasserum  #bougas  #bougasbeautyserumklang  #bougasbeautyklang  #bougasbeautyserumshahalam  #bougasbeautyserumsetiaalam  #bougasbeautyshahalam  #bougasbeautysetiaalam  #bougasbeautyserumselangor  #bougasbeautyselangor  #dropship  #dropshipneeded  #dropshipwanted  #dropshipneed  #bougasbeautydropshipneeded  #serumkulitkusam  #serumkulitjerawat  #serumkulitberminyak  #serumkulitkering  #serumkulitsensitif  #serumkulitsihat  #serumkulitflawless  #serumterbaik  #faceserum 
S E R U M S K I N Z
Amalkan pengambilan serum pada wajah bagi mengalakkan kulit dari kering.Kerana kulit kering akan mengakibatkan pembiakan JERAGAT.

Antara fungsi SERUMSKINZ untuk kulit:- 🌿Berminyak
🌿Berjerawat
🌿Berjeragat
🌿Pori terbuka
🌿Kulit kering
🌿Ezema
🌿Kusam
🌿Garis penuaan.
🌿Bibir kering
🌿Sensitive 
Kelebihan Serum premium -All in 1. 💧Melembabkan kulit
💧Memudarkan parut jerawat
💧Melembutkan kulit
💧Mengecutkan jerawat
💧Menghilangkan lingkaran bawah mata
💧Menjadikan makeup tahan lebih lama.
💧Kesan kulit pinkish semulajadi.
💧Base ringan tidak melekit.
💧Mesra Wuduk

Berminat nak try.

PM/WA 📲
017-9152138
S E R U M S K I N Z Amalkan pengambilan serum pada wajah bagi mengalakkan kulit dari kering.Kerana kulit kering akan mengakibatkan pembiakan JERAGAT. Antara fungsi SERUMSKINZ untuk kulit:- 🌿Berminyak 🌿Berjerawat 🌿Berjeragat 🌿Pori terbuka 🌿Kulit kering 🌿Ezema 🌿Kusam 🌿Garis penuaan. 🌿Bibir kering 🌿Sensitive Kelebihan Serum premium -All in 1. 💧Melembabkan kulit 💧Memudarkan parut jerawat 💧Melembutkan kulit 💧Mengecutkan jerawat 💧Menghilangkan lingkaran bawah mata 💧Menjadikan makeup tahan lebih lama. 💧Kesan kulit pinkish semulajadi. 💧Base ringan tidak melekit. 💧Mesra Wuduk Berminat nak try. PM/WA 📲 017-9152138
S E R U M S K I N Z
Amalkan pengambilan serum pada wajah bagi mengalakkan kulit dari kering.Kerana kulit kering akan mengakibatkan pembiakan JERAGAT.

Antara fungsi SERUMSKINZ untuk kulit:- 🌿Berminyak
🌿Berjerawat
🌿Berjeragat
🌿Pori terbuka
🌿Kulit kering
🌿Ezema
🌿Kusam
🌿Garis penuaan.
🌿Bibir kering
🌿Sensitive 
Kelebihan Serum premium -All in 1. 💧Melembabkan kulit
💧Memudarkan parut jerawat
💧Melembutkan kulit
💧Mengecutkan jerawat
💧Menghilangkan lingkaran bawah mata
💧Menjadikan makeup tahan lebih lama.
💧Kesan kulit pinkish semulajadi.
💧Base ringan tidak melekit.
💧Mesra Wuduk

Berminat nak try.

PM/WA 📲
017-9152138
S E R U M S K I N Z Amalkan pengambilan serum pada wajah bagi mengalakkan kulit dari kering.Kerana kulit kering akan mengakibatkan pembiakan JERAGAT. Antara fungsi SERUMSKINZ untuk kulit:- 🌿Berminyak 🌿Berjerawat 🌿Berjeragat 🌿Pori terbuka 🌿Kulit kering 🌿Ezema 🌿Kusam 🌿Garis penuaan. 🌿Bibir kering 🌿Sensitive Kelebihan Serum premium -All in 1. 💧Melembabkan kulit 💧Memudarkan parut jerawat 💧Melembutkan kulit 💧Mengecutkan jerawat 💧Menghilangkan lingkaran bawah mata 💧Menjadikan makeup tahan lebih lama. 💧Kesan kulit pinkish semulajadi. 💧Base ringan tidak melekit. 💧Mesra Wuduk Berminat nak try. PM/WA 📲 017-9152138
S E R U M S K I N Z
Amalkan pengambilan serum pada wajah bagi mengalakkan kulit dari kering.Kerana kulit kering akan mengakibatkan pembiakan JERAGAT.

Antara fungsi SERUMSKINZ untuk kulit:- 🌿Berminyak
🌿Berjerawat
🌿Berjeragat
🌿Pori terbuka
🌿Kulit kering
🌿Ezema
🌿Kusam
🌿Garis penuaan.
🌿Bibir kering
🌿Sensitive 
Kelebihan Serum premium -All in 1. 💧Melembabkan kulit
💧Memudarkan parut jerawat
💧Melembutkan kulit
💧Mengecutkan jerawat
💧Menghilangkan lingkaran bawah mata
💧Menjadikan makeup tahan lebih lama.
💧Kesan kulit pinkish semulajadi.
💧Base ringan tidak melekit.
💧Mesra Wuduk

Berminat nak try.

PM/WA 📲
017-9152138
S E R U M S K I N Z Amalkan pengambilan serum pada wajah bagi mengalakkan kulit dari kering.Kerana kulit kering akan mengakibatkan pembiakan JERAGAT. Antara fungsi SERUMSKINZ untuk kulit:- 🌿Berminyak 🌿Berjerawat 🌿Berjeragat 🌿Pori terbuka 🌿Kulit kering 🌿Ezema 🌿Kusam 🌿Garis penuaan. 🌿Bibir kering 🌿Sensitive Kelebihan Serum premium -All in 1. 💧Melembabkan kulit 💧Memudarkan parut jerawat 💧Melembutkan kulit 💧Mengecutkan jerawat 💧Menghilangkan lingkaran bawah mata 💧Menjadikan makeup tahan lebih lama. 💧Kesan kulit pinkish semulajadi. 💧Base ringan tidak melekit. 💧Mesra Wuduk Berminat nak try. PM/WA 📲 017-9152138
TERLARIS

ROYAL JELLY LIFT CONCENTRATE by JAFRA .

Serum Yang terbuat dari Royal Jelly yang di kenal sebagai ramuan kehidupan yg sering di pakai pada zaman dahulu, untuk memperindah dan menyehatkan kulit
Sekarang kamu bakal ngerasain manfaatnya sendiri dari kandungan madu dan royal jelly yang ada di dalam ROYAL JELLY LIFT CONCENTRATE by JAFRA
Dan simak manfaat dari royal jelly ini ya.. .

1. Anti Aging
2. Mengencangkan Kulit
3. Menyamarkan Garis Halus
4. Menghaluskan Kulit
5. Mencerahkan Kulit
6. Menyamarkan Bekas Jerawat
7. Menipiskan Flek
8. Menipiskan Scar / Bopeng bekas jerawat
9. Mengecilkan Pori Pori
10. Meregenerasi Kulit sehingga tampak lebih muda.

Hanya dengan satu botol royal jelly, kamu bisa dapetin keuntungan banyak untuk kulitmu supaya lebih sehat 😍😘 .

Info pemesanan👇

bit.ly/Jafraindonesia_
.
.
.

#serumglowing #jafraserum #glowing #serumroyaljelly #serumjafra #serumjafraori #serumjafratangerang #serumalami #serummadu #serumaman #serumori #serumkulitberminyak #serum #serumajaib #jafrajabodetabek #jafratangerang #serumkulitkering -
TERLARIS ROYAL JELLY LIFT CONCENTRATE by JAFRA . Serum Yang terbuat dari Royal Jelly yang di kenal sebagai ramuan kehidupan yg sering di pakai pada zaman dahulu, untuk memperindah dan menyehatkan kulit Sekarang kamu bakal ngerasain manfaatnya sendiri dari kandungan madu dan royal jelly yang ada di dalam ROYAL JELLY LIFT CONCENTRATE by JAFRA Dan simak manfaat dari royal jelly ini ya.. . 1. Anti Aging 2. Mengencangkan Kulit 3. Menyamarkan Garis Halus 4. Menghaluskan Kulit 5. Mencerahkan Kulit 6. Menyamarkan Bekas Jerawat 7. Menipiskan Flek 8. Menipiskan Scar / Bopeng bekas jerawat 9. Mengecilkan Pori Pori 10. Meregenerasi Kulit sehingga tampak lebih muda. Hanya dengan satu botol royal jelly, kamu bisa dapetin keuntungan banyak untuk kulitmu supaya lebih sehat 😍😘 . Info pemesanan👇 bit.ly/Jafraindonesia_ . . . #serumglowing  #jafraserum  #glowing  #serumroyaljelly  #serumjafra  #serumjafraori  #serumjafratangerang  #serumalami  #serummadu  #serumaman  #serumori  #serumkulitberminyak  #serum  #serumajaib  #jafrajabodetabek  #jafratangerang  #serumkulitkering  -
HANGPA PAKAI SEGALA MAK NENEK SERUM LANGSUNG TAK MENJADI 🤷🏼♀️
.
.
CEMUIH DAH KANN !!! .
JANGAN RISAU HANGPA SEMUA, MEH SINI MEKKYN NAK TUNJUK 1001 KEBERKESANAN DARI MACKINBEAUTYSERUM. BERBALOI BALOI WEY
:
NIE BUKAN FEEDBACK REKAAN NAH, INI 100% DARI CUSTOMER CUSTOMER SENDIRI
.
.
MBS TIDAK MEMPUNYAI BAHAN PEWARNA, BAHAN PEWANGI ATAU BAHAN KIMIA TERLARANG. DIJAMIN SANGAT SESUAI UNTUK SEMUA JENIS KULIT. MBS BERFUNGSI MERAWAT KULIT WAJAH HINGGA KE DALAM TANPA SEBARANG PELUPASAN & PENGHAKISAN
:
Antara Bahan Bahan Utama Mackinzbeautyserum : 
aloevera
extract papaya
extract tomato
vitamin C
vitamin E
aqua
:
FUNGSI & KELEBIHAN MACKINZBEAUTYSERUM
Merawat kulit wajah hingga ke dalam
Memberikan kelembapan pada kulit
Mencerahkan kulit secara semulajadi
Menegangkan kulit yang berkedut 
Memulihkan masalah kulit sunburn
Mengurangkan kedutan juga garis halus 
Mengecilkan liang pori
Menghilangkan eyebag
Menghilangkan parut parut degil di wajah
Melembutkan  kulit seawal 7 hari penggunaan
Menghilangkan jerawat / jeragat
Merawat ekzema pada kulit wajah / badan
Melembutkan rambut yang kasar
Mengeringkan luka / bisoi / rekahan tapak kaki
.
.
MBS MEMPUNYAI KELULUSAN : NOT170800629K
HALAL | MESRA WUDHU | BEBAS BAHAN KIMIA
.
Berminat nak cuba MBS ?? WHATSAPP 019-5604299 📲📲
WHATSAPP 019-5604299 📲📲
WHATSAPP 019-5604299 📲📲
.
#mackinzbeauty#mackinzserum#mackinzbeautysoap#serumajaib#serumpelaris#serumviral0217#serumantiaging#serummerawatwajah#serumwajah#serumkulit#serumkulitberminyak#serumjeragat#serumglowing#serumnatural#bebaskimia#100%halal#luluskkm#fresh#young#flawlessskin
HANGPA PAKAI SEGALA MAK NENEK SERUM LANGSUNG TAK MENJADI 🤷🏼♀️ . . CEMUIH DAH KANN !!! . JANGAN RISAU HANGPA SEMUA, MEH SINI MEKKYN NAK TUNJUK 1001 KEBERKESANAN DARI MACKINBEAUTYSERUM. BERBALOI BALOI WEY : NIE BUKAN FEEDBACK REKAAN NAH, INI 100% DARI CUSTOMER CUSTOMER SENDIRI . . MBS TIDAK MEMPUNYAI BAHAN PEWARNA, BAHAN PEWANGI ATAU BAHAN KIMIA TERLARANG. DIJAMIN SANGAT SESUAI UNTUK SEMUA JENIS KULIT. MBS BERFUNGSI MERAWAT KULIT WAJAH HINGGA KE DALAM TANPA SEBARANG PELUPASAN & PENGHAKISAN : Antara Bahan Bahan Utama Mackinzbeautyserum : aloevera extract papaya extract tomato vitamin C vitamin E aqua : FUNGSI & KELEBIHAN MACKINZBEAUTYSERUM Merawat kulit wajah hingga ke dalam Memberikan kelembapan pada kulit Mencerahkan kulit secara semulajadi Menegangkan kulit yang berkedut Memulihkan masalah kulit sunburn Mengurangkan kedutan juga garis halus Mengecilkan liang pori Menghilangkan eyebag Menghilangkan parut parut degil di wajah Melembutkan kulit seawal 7 hari penggunaan Menghilangkan jerawat / jeragat Merawat ekzema pada kulit wajah / badan Melembutkan rambut yang kasar Mengeringkan luka / bisoi / rekahan tapak kaki . . MBS MEMPUNYAI KELULUSAN : NOT170800629K HALAL | MESRA WUDHU | BEBAS BAHAN KIMIA . Berminat nak cuba MBS ?? WHATSAPP 019-5604299 📲📲 WHATSAPP 019-5604299 📲📲 WHATSAPP 019-5604299 📲📲 . #mackinzbeauty #mackinzserum #mackinzbeautysoap #serumajaib #serumpelaris #serumviral0217 #serumantiaging #serummerawatwajah #serumwajah #serumkulit #serumkulitberminyak #serumjeragat #serumglowing #serumnatural #bebaskimia #100 %halal#luluskkm #fresh #young #flawlessskin 
HANGPA PAKAI SEGALA MAK NENEK SERUM LANGSUNG TAK MENJADI 🤷🏼♀️
.
.
CEMUIH DAH KANN !!! .
JANGAN RISAU HANGPA SEMUA, MEH SINI MEKKYN NAK TUNJUK 1001 KEBERKESANAN DARI MACKINBEAUTYSERUM. BERBALOI BALOI WEY
:
NIE BUKAN FEEDBACK REKAAN NAH, INI 100% DARI CUSTOMER CUSTOMER SENDIRI
.
.
MBS TIDAK MEMPUNYAI BAHAN PEWARNA, BAHAN PEWANGI ATAU BAHAN KIMIA TERLARANG. DIJAMIN SANGAT SESUAI UNTUK SEMUA JENIS KULIT. MBS BERFUNGSI MERAWAT KULIT WAJAH HINGGA KE DALAM TANPA SEBARANG PELUPASAN & PENGHAKISAN
:
Antara Bahan Bahan Utama Mackinzbeautyserum : 
aloevera
extract papaya
extract tomato
vitamin C
vitamin E
aqua
:
FUNGSI & KELEBIHAN MACKINZBEAUTYSERUM
Merawat kulit wajah hingga ke dalam
Memberikan kelembapan pada kulit
Mencerahkan kulit secara semulajadi
Menegangkan kulit yang berkedut 
Memulihkan masalah kulit sunburn
Mengurangkan kedutan juga garis halus 
Mengecilkan liang pori
Menghilangkan eyebag
Menghilangkan parut parut degil di wajah
Melembutkan  kulit seawal 7 hari penggunaan
Menghilangkan jerawat / jeragat
Merawat ekzema pada kulit wajah / badan
Melembutkan rambut yang kasar
Mengeringkan luka / bisoi / rekahan tapak kaki
.
.
MBS MEMPUNYAI KELULUSAN : NOT170800629K
HALAL | MESRA WUDHU | BEBAS BAHAN KIMIA
.
Berminat nak cuba MBS ?? WHATSAPP 019-5604299 📲📲
WHATSAPP 019-5604299 📲📲
WHATSAPP 019-5604299 📲📲
.
#mackinzbeauty#mackinzserum#mackinzbeautysoap#serumajaib#serumpelaris#serumviral0217#serumantiaging#serummerawatwajah#serumwajah#serumkulit#serumkulitberminyak#serumjeragat#serumglowing#serumnatural#bebaskimia#100%halal#luluskkm#fresh#young#flawlessskin
HANGPA PAKAI SEGALA MAK NENEK SERUM LANGSUNG TAK MENJADI 🤷🏼♀️ . . CEMUIH DAH KANN !!! . JANGAN RISAU HANGPA SEMUA, MEH SINI MEKKYN NAK TUNJUK 1001 KEBERKESANAN DARI MACKINBEAUTYSERUM. BERBALOI BALOI WEY : NIE BUKAN FEEDBACK REKAAN NAH, INI 100% DARI CUSTOMER CUSTOMER SENDIRI . . MBS TIDAK MEMPUNYAI BAHAN PEWARNA, BAHAN PEWANGI ATAU BAHAN KIMIA TERLARANG. DIJAMIN SANGAT SESUAI UNTUK SEMUA JENIS KULIT. MBS BERFUNGSI MERAWAT KULIT WAJAH HINGGA KE DALAM TANPA SEBARANG PELUPASAN & PENGHAKISAN : Antara Bahan Bahan Utama Mackinzbeautyserum : aloevera extract papaya extract tomato vitamin C vitamin E aqua : FUNGSI & KELEBIHAN MACKINZBEAUTYSERUM Merawat kulit wajah hingga ke dalam Memberikan kelembapan pada kulit Mencerahkan kulit secara semulajadi Menegangkan kulit yang berkedut Memulihkan masalah kulit sunburn Mengurangkan kedutan juga garis halus Mengecilkan liang pori Menghilangkan eyebag Menghilangkan parut parut degil di wajah Melembutkan kulit seawal 7 hari penggunaan Menghilangkan jerawat / jeragat Merawat ekzema pada kulit wajah / badan Melembutkan rambut yang kasar Mengeringkan luka / bisoi / rekahan tapak kaki . . MBS MEMPUNYAI KELULUSAN : NOT170800629K HALAL | MESRA WUDHU | BEBAS BAHAN KIMIA . Berminat nak cuba MBS ?? WHATSAPP 019-5604299 📲📲 WHATSAPP 019-5604299 📲📲 WHATSAPP 019-5604299 📲📲 . #mackinzbeauty #mackinzserum #mackinzbeautysoap #serumajaib #serumpelaris #serumviral0217 #serumantiaging #serummerawatwajah #serumwajah #serumkulit #serumkulitberminyak #serumjeragat #serumglowing #serumnatural #bebaskimia #100 %halal#luluskkm #fresh #young #flawlessskin 
HANGPA PAKAI SEGALA MAK NENEK SERUM LANGSUNG TAK MENJADI 🤷🏼♀️
.
.
CEMUIH DAH KANN !!! .
JANGAN RISAU HANGPA SEMUA, MEH SINI MEKKYN NAK TUNJUK 1001 KEBERKESANAN DARI MACKINBEAUTYSERUM. BERBALOI BALOI WEY
:
NIE BUKAN FEEDBACK REKAAN NAH, INI 100% DARI CUSTOMER CUSTOMER SENDIRI
.
.
MBS TIDAK MEMPUNYAI BAHAN PEWARNA, BAHAN PEWANGI ATAU BAHAN KIMIA TERLARANG. DIJAMIN SANGAT SESUAI UNTUK SEMUA JENIS KULIT. MBS BERFUNGSI MERAWAT KULIT WAJAH HINGGA KE DALAM TANPA SEBARANG PELUPASAN & PENGHAKISAN
:
Antara Bahan Bahan Utama Mackinzbeautyserum : 
aloevera
extract papaya
extract tomato
vitamin C
vitamin E
aqua
:
FUNGSI & KELEBIHAN MACKINZBEAUTYSERUM
Merawat kulit wajah hingga ke dalam
Memberikan kelembapan pada kulit
Mencerahkan kulit secara semulajadi
Menegangkan kulit yang berkedut 
Memulihkan masalah kulit sunburn
Mengurangkan kedutan juga garis halus 
Mengecilkan liang pori
Menghilangkan eyebag
Menghilangkan parut parut degil di wajah
Melembutkan  kulit seawal 7 hari penggunaan
Menghilangkan jerawat / jeragat
Merawat ekzema pada kulit wajah / badan
Melembutkan rambut yang kasar
Mengeringkan luka / bisoi / rekahan tapak kaki
.
.
MBS MEMPUNYAI KELULUSAN : NOT170800629K
HALAL | MESRA WUDHU | BEBAS BAHAN KIMIA
.
Berminat nak cuba MBS ?? WHATSAPP 019-5604299 📲📲
WHATSAPP 019-5604299 📲📲
WHATSAPP 019-5604299 📲📲
.
#mackinzbeauty#mackinzserum#mackinzbeautysoap#serumajaib#serumpelaris#serumviral0217#serumantiaging#serummerawatwajah#serumwajah#serumkulit#serumkulitberminyak#serumjeragat#serumglowing#serumnatural#bebaskimia#100%halal#luluskkm#fresh#young#flawlessskin
HANGPA PAKAI SEGALA MAK NENEK SERUM LANGSUNG TAK MENJADI 🤷🏼♀️ . . CEMUIH DAH KANN !!! . JANGAN RISAU HANGPA SEMUA, MEH SINI MEKKYN NAK TUNJUK 1001 KEBERKESANAN DARI MACKINBEAUTYSERUM. BERBALOI BALOI WEY : NIE BUKAN FEEDBACK REKAAN NAH, INI 100% DARI CUSTOMER CUSTOMER SENDIRI . . MBS TIDAK MEMPUNYAI BAHAN PEWARNA, BAHAN PEWANGI ATAU BAHAN KIMIA TERLARANG. DIJAMIN SANGAT SESUAI UNTUK SEMUA JENIS KULIT. MBS BERFUNGSI MERAWAT KULIT WAJAH HINGGA KE DALAM TANPA SEBARANG PELUPASAN & PENGHAKISAN : Antara Bahan Bahan Utama Mackinzbeautyserum : aloevera extract papaya extract tomato vitamin C vitamin E aqua : FUNGSI & KELEBIHAN MACKINZBEAUTYSERUM Merawat kulit wajah hingga ke dalam Memberikan kelembapan pada kulit Mencerahkan kulit secara semulajadi Menegangkan kulit yang berkedut Memulihkan masalah kulit sunburn Mengurangkan kedutan juga garis halus Mengecilkan liang pori Menghilangkan eyebag Menghilangkan parut parut degil di wajah Melembutkan kulit seawal 7 hari penggunaan Menghilangkan jerawat / jeragat Merawat ekzema pada kulit wajah / badan Melembutkan rambut yang kasar Mengeringkan luka / bisoi / rekahan tapak kaki . . MBS MEMPUNYAI KELULUSAN : NOT170800629K HALAL | MESRA WUDHU | BEBAS BAHAN KIMIA . Berminat nak cuba MBS ?? WHATSAPP 019-5604299 📲📲 WHATSAPP 019-5604299 📲📲 WHATSAPP 019-5604299 📲📲 . #mackinzbeauty #mackinzserum #mackinzbeautysoap #serumajaib #serumpelaris #serumviral0217 #serumantiaging #serummerawatwajah #serumwajah #serumkulit #serumkulitberminyak #serumjeragat #serumglowing #serumnatural #bebaskimia #100 %halal#luluskkm #fresh #young #flawlessskin 
HANGPA PAKAI SEGALA MAK NENEK SERUM LANGSUNG TAK MENJADI 🤷🏼♀️
.
.
CEMUIH DAH KANN !!! .
JANGAN RISAU HANGPA SEMUA, MEH SINI MEKKYN NAK TUNJUK 1001 KEBERKESANAN DARI MACKINBEAUTYSERUM. BERBALOI BALOI WEY
:
NIE BUKAN FEEDBACK REKAAN NAH, INI 100% DARI CUSTOMER CUSTOMER SENDIRI
.
.
MBS TIDAK MEMPUNYAI BAHAN PEWARNA, BAHAN PEWANGI ATAU BAHAN KIMIA TERLARANG. DIJAMIN SANGAT SESUAI UNTUK SEMUA JENIS KULIT. MBS BERFUNGSI MERAWAT KULIT WAJAH HINGGA KE DALAM TANPA SEBARANG PELUPASAN & PENGHAKISAN
:
Antara Bahan Bahan Utama Mackinzbeautyserum : 
aloevera
extract papaya
extract tomato
vitamin C
vitamin E
aqua
:
FUNGSI & KELEBIHAN MACKINZBEAUTYSERUM
Merawat kulit wajah hingga ke dalam
Memberikan kelembapan pada kulit
Mencerahkan kulit secara semulajadi
Menegangkan kulit yang berkedut 
Memulihkan masalah kulit sunburn
Mengurangkan kedutan juga garis halus 
Mengecilkan liang pori
Menghilangkan eyebag
Menghilangkan parut parut degil di wajah
Melembutkan  kulit seawal 7 hari penggunaan
Menghilangkan jerawat / jeragat
Merawat ekzema pada kulit wajah / badan
Melembutkan rambut yang kasar
Mengeringkan luka / bisoi / rekahan tapak kaki
.
.
MBS MEMPUNYAI KELULUSAN : NOT170800629K
HALAL | MESRA WUDHU | BEBAS BAHAN KIMIA
.
Berminat nak cuba MBS ?? WHATSAPP 019-5604299 📲📲
WHATSAPP 019-5604299 📲📲
WHATSAPP 019-5604299 📲📲
.
#mackinzbeauty#mackinzserum#mackinzbeautysoap#serumajaib#serumpelaris#serumviral0217#serumantiaging#serummerawatwajah#serumwajah#serumkulit#serumkulitberminyak#serumjeragat#serumglowing#serumnatural#bebaskimia#100%halal#luluskkm#fresh#young#flawlessskin
HANGPA PAKAI SEGALA MAK NENEK SERUM LANGSUNG TAK MENJADI 🤷🏼♀️ . . CEMUIH DAH KANN !!! . JANGAN RISAU HANGPA SEMUA, MEH SINI MEKKYN NAK TUNJUK 1001 KEBERKESANAN DARI MACKINBEAUTYSERUM. BERBALOI BALOI WEY : NIE BUKAN FEEDBACK REKAAN NAH, INI 100% DARI CUSTOMER CUSTOMER SENDIRI . . MBS TIDAK MEMPUNYAI BAHAN PEWARNA, BAHAN PEWANGI ATAU BAHAN KIMIA TERLARANG. DIJAMIN SANGAT SESUAI UNTUK SEMUA JENIS KULIT. MBS BERFUNGSI MERAWAT KULIT WAJAH HINGGA KE DALAM TANPA SEBARANG PELUPASAN & PENGHAKISAN : Antara Bahan Bahan Utama Mackinzbeautyserum : aloevera extract papaya extract tomato vitamin C vitamin E aqua : FUNGSI & KELEBIHAN MACKINZBEAUTYSERUM Merawat kulit wajah hingga ke dalam Memberikan kelembapan pada kulit Mencerahkan kulit secara semulajadi Menegangkan kulit yang berkedut Memulihkan masalah kulit sunburn Mengurangkan kedutan juga garis halus Mengecilkan liang pori Menghilangkan eyebag Menghilangkan parut parut degil di wajah Melembutkan kulit seawal 7 hari penggunaan Menghilangkan jerawat / jeragat Merawat ekzema pada kulit wajah / badan Melembutkan rambut yang kasar Mengeringkan luka / bisoi / rekahan tapak kaki . . MBS MEMPUNYAI KELULUSAN : NOT170800629K HALAL | MESRA WUDHU | BEBAS BAHAN KIMIA . Berminat nak cuba MBS ?? WHATSAPP 019-5604299 📲📲 WHATSAPP 019-5604299 📲📲 WHATSAPP 019-5604299 📲📲 . #mackinzbeauty #mackinzserum #mackinzbeautysoap #serumajaib #serumpelaris #serumviral0217 #serumantiaging #serummerawatwajah #serumwajah #serumkulit #serumkulitberminyak #serumjeragat #serumglowing #serumnatural #bebaskimia #100 %halal#luluskkm #fresh #young #flawlessskin 
HANGPA PAKAI SEGALA MAK NENEK SERUM LANGSUNG TAK MENJADI 🤷🏼♀️
.
.
CEMUIH DAH KANN !!! .
JANGAN RISAU HANGPA SEMUA, MEH SINI MEKKYN NAK TUNJUK 1001 KEBERKESANAN DARI MACKINBEAUTYSERUM. BERBALOI BALOI WEY
:
NIE BUKAN FEEDBACK REKAAN NAH, INI 100% DARI CUSTOMER CUSTOMER SENDIRI
.
.
MBS TIDAK MEMPUNYAI BAHAN PEWARNA, BAHAN PEWANGI ATAU BAHAN KIMIA TERLARANG. DIJAMIN SANGAT SESUAI UNTUK SEMUA JENIS KULIT. MBS BERFUNGSI MERAWAT KULIT WAJAH HINGGA KE DALAM TANPA SEBARANG PELUPASAN & PENGHAKISAN
:
Antara Bahan Bahan Utama Mackinzbeautyserum : 
aloevera
extract papaya
extract tomato
vitamin C
vitamin E
aqua
:
FUNGSI & KELEBIHAN MACKINZBEAUTYSERUM
Merawat kulit wajah hingga ke dalam
Memberikan kelembapan pada kulit
Mencerahkan kulit secara semulajadi
Menegangkan kulit yang berkedut 
Memulihkan masalah kulit sunburn
Mengurangkan kedutan juga garis halus 
Mengecilkan liang pori
Menghilangkan eyebag
Menghilangkan parut parut degil di wajah
Melembutkan  kulit seawal 7 hari penggunaan
Menghilangkan jerawat / jeragat
Merawat ekzema pada kulit wajah / badan
Melembutkan rambut yang kasar
Mengeringkan luka / bisoi / rekahan tapak kaki
.
.
MBS MEMPUNYAI KELULUSAN : NOT170800629K
HALAL | MESRA WUDHU | BEBAS BAHAN KIMIA
.
Berminat nak cuba MBS ?? WHATSAPP 019-5604299 📲📲
WHATSAPP 019-5604299 📲📲
WHATSAPP 019-5604299 📲📲
.
#mackinzbeauty#mackinzserum#mackinzbeautysoap#serumajaib#serumpelaris#serumviral0217#serumantiaging#serummerawatwajah#serumwajah#serumkulit#serumkulitberminyak#serumjeragat#serumglowing#serumnatural#bebaskimia#100%halal#luluskkm#fresh#young#flawlessskin
HANGPA PAKAI SEGALA MAK NENEK SERUM LANGSUNG TAK MENJADI 🤷🏼♀️ . . CEMUIH DAH KANN !!! . JANGAN RISAU HANGPA SEMUA, MEH SINI MEKKYN NAK TUNJUK 1001 KEBERKESANAN DARI MACKINBEAUTYSERUM. BERBALOI BALOI WEY : NIE BUKAN FEEDBACK REKAAN NAH, INI 100% DARI CUSTOMER CUSTOMER SENDIRI . . MBS TIDAK MEMPUNYAI BAHAN PEWARNA, BAHAN PEWANGI ATAU BAHAN KIMIA TERLARANG. DIJAMIN SANGAT SESUAI UNTUK SEMUA JENIS KULIT. MBS BERFUNGSI MERAWAT KULIT WAJAH HINGGA KE DALAM TANPA SEBARANG PELUPASAN & PENGHAKISAN : Antara Bahan Bahan Utama Mackinzbeautyserum : aloevera extract papaya extract tomato vitamin C vitamin E aqua : FUNGSI & KELEBIHAN MACKINZBEAUTYSERUM Merawat kulit wajah hingga ke dalam Memberikan kelembapan pada kulit Mencerahkan kulit secara semulajadi Menegangkan kulit yang berkedut Memulihkan masalah kulit sunburn Mengurangkan kedutan juga garis halus Mengecilkan liang pori Menghilangkan eyebag Menghilangkan parut parut degil di wajah Melembutkan kulit seawal 7 hari penggunaan Menghilangkan jerawat / jeragat Merawat ekzema pada kulit wajah / badan Melembutkan rambut yang kasar Mengeringkan luka / bisoi / rekahan tapak kaki . . MBS MEMPUNYAI KELULUSAN : NOT170800629K HALAL | MESRA WUDHU | BEBAS BAHAN KIMIA . Berminat nak cuba MBS ?? WHATSAPP 019-5604299 📲📲 WHATSAPP 019-5604299 📲📲 WHATSAPP 019-5604299 📲📲 . #mackinzbeauty #mackinzserum #mackinzbeautysoap #serumajaib #serumpelaris #serumviral0217 #serumantiaging #serummerawatwajah #serumwajah #serumkulit #serumkulitberminyak #serumjeragat #serumglowing #serumnatural #bebaskimia #100 %halal#luluskkm #fresh #young #flawlessskin 
Penangan Bougas Beauty Serum 😰
-
Kulit BREAKOUTS teruk lepas salah pakai produk, dah macam-macam cara Aina cuba, siap pergi Dr.Ko, tak sembuh jugak 😢
-
Tapi Alhamdullilah, lepas dah cuba Bougas Beauty Serum, kulit Aina makin hari makin pulih
-
So korg yang belum cuba tuh, tak terasa nak try ker? Hehe 🙊
-
Stok tinggal kurang dari 10 botol dah nie. Penangan viral Si Aina nie, siapa cepat dia dapat yer uolllsss 💕
-
-
-
-
#bougasbeautyserum #bougasbeauty #bougaslover #serumwajah #serumkulit #serum #bougasserum #bougas #bougasbeautyserumklang #bougasbeautyklang #bougasbeautyserumshahalam #bougasbeautyserumsetiaalam #bougasbeautyshahalam #bougasbeautysetiaalam #bougasbeautyserumselangor #bougasbeautyselangor #dropship #dropshipneeded #dropshipwanted #dropshipneed #bougasbeautydropshipneeded  #serumkulitkusam #serumkulitjerawat  #serumkulitberminyak #serumkulitkering #serumkulitsensitif #serumkulitsihat #serumkulitflawless #serumterbaik #faceserum
Penangan Bougas Beauty Serum 😰 - Kulit BREAKOUTS teruk lepas salah pakai produk, dah macam-macam cara Aina cuba, siap pergi Dr.Ko, tak sembuh jugak 😢 - Tapi Alhamdullilah, lepas dah cuba Bougas Beauty Serum, kulit Aina makin hari makin pulih - So korg yang belum cuba tuh, tak terasa nak try ker? Hehe 🙊 - Stok tinggal kurang dari 10 botol dah nie. Penangan viral Si Aina nie, siapa cepat dia dapat yer uolllsss 💕 - - - - #bougasbeautyserum  #bougasbeauty  #bougaslover  #serumwajah  #serumkulit  #serum  #bougasserum  #bougas  #bougasbeautyserumklang  #bougasbeautyklang  #bougasbeautyserumshahalam  #bougasbeautyserumsetiaalam  #bougasbeautyshahalam  #bougasbeautysetiaalam  #bougasbeautyserumselangor  #bougasbeautyselangor  #dropship  #dropshipneeded  #dropshipwanted  #dropshipneed  #bougasbeautydropshipneeded  #serumkulitkusam  #serumkulitjerawat  #serumkulitberminyak  #serumkulitkering  #serumkulitsensitif  #serumkulitsihat  #serumkulitflawless  #serumterbaik  #faceserum 
“Pakai Bougas Beauty Serum nie kejap jer jerawat sy kecut sis!!”
-
Jerawat pon takut nak naik bila korg selalu dok apply serum ajaib nie, sebab kandungan serum nie memang khas untuk menghalang pembentukan jerawat. Parut pon pudar cepat jer 💕
-
Korang yang berminat cepat dm k☝🏼😁
-
Yang nak COD pon available
🚗 Shah Alam
🚗 Setia Alam
🚗 Bukit Raja
🚗 Klang Sentral
🚗 Meru
-
-
-
-
#bougasbeautyserum #bougasbeauty #bougaslover #serumwajah #serumkulit #serum #bougasserum #bougas #bougasbeautyserumklang #bougasbeautyklang #bougasbeautyserumshahalam #bougasbeautyserumsetiaalam #bougasbeautyshahalam #bougasbeautysetiaalam #bougasbeautyserumselangor #bougasbeautyselangor #dropship #dropshipneeded #dropshipwanted #dropshipneed #bougasbeautydropshipneeded  #serumkulitkusam #serumkulitjerawat  #serumkulitberminyak #serumkulitkering #serumkulitsensitif #serumkulitsihat #serumkulitflawless #serumterbaik #faceserum
“Pakai Bougas Beauty Serum nie kejap jer jerawat sy kecut sis!!” - Jerawat pon takut nak naik bila korg selalu dok apply serum ajaib nie, sebab kandungan serum nie memang khas untuk menghalang pembentukan jerawat. Parut pon pudar cepat jer 💕 - Korang yang berminat cepat dm k☝🏼😁 - Yang nak COD pon available 🚗 Shah Alam 🚗 Setia Alam 🚗 Bukit Raja 🚗 Klang Sentral 🚗 Meru - - - - #bougasbeautyserum  #bougasbeauty  #bougaslover  #serumwajah  #serumkulit  #serum  #bougasserum  #bougas  #bougasbeautyserumklang  #bougasbeautyklang  #bougasbeautyserumshahalam  #bougasbeautyserumsetiaalam  #bougasbeautyshahalam  #bougasbeautysetiaalam  #bougasbeautyserumselangor  #bougasbeautyselangor  #dropship  #dropshipneeded  #dropshipwanted  #dropshipneed  #bougasbeautydropshipneeded  #serumkulitkusam  #serumkulitjerawat  #serumkulitberminyak  #serumkulitkering  #serumkulitsensitif  #serumkulitsihat  #serumkulitflawless  #serumterbaik  #faceserum 
7 SEBAB KENAPA KENA PILIH BOUGAS BEAUTY SERUM
-
🌷Lulus KKM
Selamat dari Bahan atau kandungan yang boleh membahayakan kulit anda
-
🌷Mendapat pengiktirafan “SWISS QUALITY PRODUCT”
Setaraf dengan produk Antarabangsa
-
🌷100% Water-Based
Tidak melekit dan tidak membuatkan kulit anda berminyak
-
🌷Clinically Proven & Tested
Sesuai untuk semua jenis kulit dan tidak mengakibatkan kesan sampingan
-
🌷Dihasilkan Kilang bertaraf GMP
Penghasilan produk dalam keadaan selamat dan sterile untuk menjamin kebersihan dan keselamatan produk
-
🌷Sesuai untuk Lelaki & Wanita
Banyak testimoni positif from both lelaki & wanita
-
🌷Dermatologist Approved
Disarankan oleh pakar kulit terutamanya untuk kulit yang berjerawat
-
💎 1 Botol Rm 75
💎 2 Botol Rm 69 each
-
FREE GIFT masker original from KOREA
-
Get yours now! Tekan jer link whatsapp kat bio atas tuh 😁☝🏼
-
-
#bougasbeautyserum #bougasbeauty #bougaslover #serumwajah #serumkulit #serum #bougasserum #bougas #bougasbeautyserumklang #bougasbeautyklang #bougasbeautyserumshahalam #bougasbeautyserumsetiaalam #bougasbeautyshahalam #bougasbeautysetiaalam #bougasbeautyserumselangor #bougasbeautyselangor #dropship #dropshipneeded #dropshipwanted #dropshipneed #bougasbeautydropshipneeded  #serumkulitkusam #serumkulitjerawat  #serumkulitberminyak #serumkulitkering #serumkulitsensitif #serumkulitsihat #serumkulitflawless #serumterbaik #faceserum
7 SEBAB KENAPA KENA PILIH BOUGAS BEAUTY SERUM - 🌷Lulus KKM Selamat dari Bahan atau kandungan yang boleh membahayakan kulit anda - 🌷Mendapat pengiktirafan “SWISS QUALITY PRODUCT” Setaraf dengan produk Antarabangsa - 🌷100% Water-Based Tidak melekit dan tidak membuatkan kulit anda berminyak - 🌷Clinically Proven & Tested Sesuai untuk semua jenis kulit dan tidak mengakibatkan kesan sampingan - 🌷Dihasilkan Kilang bertaraf GMP Penghasilan produk dalam keadaan selamat dan sterile untuk menjamin kebersihan dan keselamatan produk - 🌷Sesuai untuk Lelaki & Wanita Banyak testimoni positif from both lelaki & wanita - 🌷Dermatologist Approved Disarankan oleh pakar kulit terutamanya untuk kulit yang berjerawat - 💎 1 Botol Rm 75 💎 2 Botol Rm 69 each - FREE GIFT masker original from KOREA - Get yours now! Tekan jer link whatsapp kat bio atas tuh 😁☝🏼 - - #bougasbeautyserum  #bougasbeauty  #bougaslover  #serumwajah  #serumkulit  #serum  #bougasserum  #bougas  #bougasbeautyserumklang  #bougasbeautyklang  #bougasbeautyserumshahalam  #bougasbeautyserumsetiaalam  #bougasbeautyshahalam  #bougasbeautysetiaalam  #bougasbeautyserumselangor  #bougasbeautyselangor  #dropship  #dropshipneeded  #dropshipwanted  #dropshipneed  #bougasbeautydropshipneeded  #serumkulitkusam  #serumkulitjerawat  #serumkulitberminyak  #serumkulitkering  #serumkulitsensitif  #serumkulitsihat  #serumkulitflawless  #serumterbaik  #faceserum 
Hi uolls! 👋🏻
-
Saper yang belum cuba Bougas Beauty Serum nie, wajib cuba ok!
Korang taknak ker kulit bersih, licin, bebas dari segala masalah?
-
🌷 Sesuai untuk Lelaki & Perempuan
🌷 Waterbased
🌷 Merawat Kulit Kusam
🌷 Kulit lebih Halus & Licin
🌷 Mengawal lebihan minyak di muka
🌷 Mengecilkan pori-pori muka
🌷 Memudarkan parut
🌷 Anti-Penuaan
-
🌿 Lulus KKM
🌿 Mendapat pengiktirafan *SWISS QUALITY PRODUCT*
🌿 Dihasilkan oleh kilang bertaraf GMP
🌿 Mesra Wudhuk
🌿 Setanding dengan jenama Antarabangsa
- -
-
-
-
#bougasbeautyserum #bougasbeauty #bougaslover #serumwajah #serumkulit #serum #bougasserum #bougas #bougasbeautyserumklang #bougasbeautyklang #bougasbeautyserumshahalam #bougasbeautyserumsetiaalam #bougasbeautyshahalam #bougasbeautysetiaalam #bougasbeautyserumselangor #bougasbeautyselangor #dropship #dropshipneeded #dropshipwanted #dropshipneed #bougasbeautydropshipneeded  #serumkulitkusam #serumkulitjerawat  #serumkulitberminyak #serumkulitkering #serumkulitsensitif #serumkulitsihat #serumkulitflawless #serumterbaik
Hi uolls! 👋🏻 - Saper yang belum cuba Bougas Beauty Serum nie, wajib cuba ok! Korang taknak ker kulit bersih, licin, bebas dari segala masalah? - 🌷 Sesuai untuk Lelaki & Perempuan 🌷 Waterbased 🌷 Merawat Kulit Kusam 🌷 Kulit lebih Halus & Licin 🌷 Mengawal lebihan minyak di muka 🌷 Mengecilkan pori-pori muka 🌷 Memudarkan parut 🌷 Anti-Penuaan - 🌿 Lulus KKM 🌿 Mendapat pengiktirafan *SWISS QUALITY PRODUCT* 🌿 Dihasilkan oleh kilang bertaraf GMP 🌿 Mesra Wudhuk 🌿 Setanding dengan jenama Antarabangsa - - - - - #bougasbeautyserum  #bougasbeauty  #bougaslover  #serumwajah  #serumkulit  #serum  #bougasserum  #bougas  #bougasbeautyserumklang  #bougasbeautyklang  #bougasbeautyserumshahalam  #bougasbeautyserumsetiaalam  #bougasbeautyshahalam  #bougasbeautysetiaalam  #bougasbeautyserumselangor  #bougasbeautyselangor  #dropship  #dropshipneeded  #dropshipwanted  #dropshipneed  #bougasbeautydropshipneeded  #serumkulitkusam  #serumkulitjerawat  #serumkulitberminyak  #serumkulitkering  #serumkulitsensitif  #serumkulitsihat  #serumkulitflawless  #serumterbaik 
Serumskinz diperkaya dengan bahan semulajadi yang akan membantu membaiki kulit anda yang tercemar dari bahan kimia.

Serumskinz:
Siapa yang tak nak cantik sambil dapat memgekalkan kesihatan kulit muka kan?

Antara kelebihan serumskinz yang membuatkan anda selesa.👍
🌿Berbau wangi
🌿Tidak melekit
🌿Meresap pada kulit
🌿water base.
🌿100% bahan organik
🌿Mesra wuduk
🌿Tiada kesan sampingan.
🌿Boleh digunakan dari bayi hingga dewasa.

Berminat PM/WA📲
017-9152138
Serumskinz diperkaya dengan bahan semulajadi yang akan membantu membaiki kulit anda yang tercemar dari bahan kimia. Serumskinz: Siapa yang tak nak cantik sambil dapat memgekalkan kesihatan kulit muka kan? Antara kelebihan serumskinz yang membuatkan anda selesa.👍 🌿Berbau wangi 🌿Tidak melekit 🌿Meresap pada kulit 🌿water base. 🌿100% bahan organik 🌿Mesra wuduk 🌿Tiada kesan sampingan. 🌿Boleh digunakan dari bayi hingga dewasa. Berminat PM/WA📲 017-9152138
Serumskinz diperkaya dengan bahan semulajadi yang akan membantu membaiki kulit anda yang tercemar dari bahan kimia.

Serumskinz:
Siapa yang tak nak cantik sambil dapat memgekalkan kesihatan kulit muka kan?

Antara kelebihan serumskinz yang membuatkan anda selesa.👍
🌿Berbau wangi
🌿Tidak melekit
🌿Meresap pada kulit
🌿water base.
🌿100% bahan organik
🌿Mesra wuduk
🌿Tiada kesan sampingan.
🌿Boleh digunakan dari bayi hingga dewasa.

Berminat PM/WA📲
017-9152138
Serumskinz diperkaya dengan bahan semulajadi yang akan membantu membaiki kulit anda yang tercemar dari bahan kimia. Serumskinz: Siapa yang tak nak cantik sambil dapat memgekalkan kesihatan kulit muka kan? Antara kelebihan serumskinz yang membuatkan anda selesa.👍 🌿Berbau wangi 🌿Tidak melekit 🌿Meresap pada kulit 🌿water base. 🌿100% bahan organik 🌿Mesra wuduk 🌿Tiada kesan sampingan. 🌿Boleh digunakan dari bayi hingga dewasa. Berminat PM/WA📲 017-9152138
Serumskinz diperkaya dengan bahan semulajadi yang akan membantu membaiki kulit anda yang tercemar dari bahan kimia.

Serumskinz:
Siapa yang tak nak cantik sambil dapat memgekalkan kesihatan kulit muka kan?

Antara kelebihan serumskinz yang membuatkan anda selesa.👍
🌿Berbau wangi
🌿Tidak melekit
🌿Meresap pada kulit
🌿water base.
🌿100% bahan organik
🌿Mesra wuduk
🌿Tiada kesan sampingan.
🌿Boleh digunakan dari bayi hingga dewasa.

Berminat PM/WA📲
017-9152138
Serumskinz diperkaya dengan bahan semulajadi yang akan membantu membaiki kulit anda yang tercemar dari bahan kimia. Serumskinz: Siapa yang tak nak cantik sambil dapat memgekalkan kesihatan kulit muka kan? Antara kelebihan serumskinz yang membuatkan anda selesa.👍 🌿Berbau wangi 🌿Tidak melekit 🌿Meresap pada kulit 🌿water base. 🌿100% bahan organik 🌿Mesra wuduk 🌿Tiada kesan sampingan. 🌿Boleh digunakan dari bayi hingga dewasa. Berminat PM/WA📲 017-9152138
HANGPA PAKAI SEGALA MAK NENEK SERUM LANGSUNG TAK MENJADI 🤷🏼♀️
.
.
CEMUIH DAH KANN !!! .
JANGAN RISAU HANGPA SEMUA, MEH SINI MEKKYN NAK TUNJUK 1001 KEBERKESANAN DARI MACKINBEAUTYSERUM. BERBALOI BALOI WEY
:
NIE BUKAN FEEDBACK REKAAN NAH, INI 100% DARI CUSTOMER CUSTOMER SENDIRI
.
.
MBS TIDAK MEMPUNYAI BAHAN PEWARNA, BAHAN PEWANGI ATAU BAHAN KIMIA TERLARANG. DIJAMIN SANGAT SESUAI UNTUK SEMUA JENIS KULIT. MBS BERFUNGSI MERAWAT KULIT WAJAH HINGGA KE DALAM TANPA SEBARANG PELUPASAN & PENGHAKISAN
:
Antara Bahan Bahan Utama Mackinzbeautyserum : 
aloevera
extract papaya
extract tomato
vitamin C
vitamin E
aqua
:
FUNGSI & KELEBIHAN MACKINZBEAUTYSERUM
Merawat kulit wajah hingga ke dalam
Memberikan kelembapan pada kulit
Mencerahkan kulit secara semulajadi
Menegangkan kulit yang berkedut 
Memulihkan masalah kulit sunburn
Mengurangkan kedutan juga garis halus 
Mengecilkan liang pori
Menghilangkan eyebag
Menghilangkan parut parut degil di wajah
Melembutkan  kulit seawal 7 hari penggunaan
Menghilangkan jerawat / jeragat
Merawat ekzema pada kulit wajah / badan
Melembutkan rambut yang kasar
Mengeringkan luka / bisoi / rekahan tapak kaki
.
.
MBS MEMPUNYAI KELULUSAN : NOT170800629K
HALAL | MESRA WUDHU | BEBAS BAHAN KIMIA
.
Berminat nak cuba MBS ?? WHATSAPP 019-5604299 📲📲
WHATSAPP 019-5604299 📲📲
WHATSAPP 019-5604299 📲📲
.
#mackinzbeauty#mackinzserum#mackinzbeautysoap#serumajaib#serumpelaris#serumviral0217#serumantiaging#serummerawatwajah#serumwajah#serumkulit#serumkulitberminyak#serumjeragat#serumglowing#serumnatural#bebaskimia#100%halal#luluskkm#fresh#young#flawlessskin
HANGPA PAKAI SEGALA MAK NENEK SERUM LANGSUNG TAK MENJADI 🤷🏼♀️ . . CEMUIH DAH KANN !!! . JANGAN RISAU HANGPA SEMUA, MEH SINI MEKKYN NAK TUNJUK 1001 KEBERKESANAN DARI MACKINBEAUTYSERUM. BERBALOI BALOI WEY : NIE BUKAN FEEDBACK REKAAN NAH, INI 100% DARI CUSTOMER CUSTOMER SENDIRI . . MBS TIDAK MEMPUNYAI BAHAN PEWARNA, BAHAN PEWANGI ATAU BAHAN KIMIA TERLARANG. DIJAMIN SANGAT SESUAI UNTUK SEMUA JENIS KULIT. MBS BERFUNGSI MERAWAT KULIT WAJAH HINGGA KE DALAM TANPA SEBARANG PELUPASAN & PENGHAKISAN : Antara Bahan Bahan Utama Mackinzbeautyserum : aloevera extract papaya extract tomato vitamin C vitamin E aqua : FUNGSI & KELEBIHAN MACKINZBEAUTYSERUM Merawat kulit wajah hingga ke dalam Memberikan kelembapan pada kulit Mencerahkan kulit secara semulajadi Menegangkan kulit yang berkedut Memulihkan masalah kulit sunburn Mengurangkan kedutan juga garis halus Mengecilkan liang pori Menghilangkan eyebag Menghilangkan parut parut degil di wajah Melembutkan kulit seawal 7 hari penggunaan Menghilangkan jerawat / jeragat Merawat ekzema pada kulit wajah / badan Melembutkan rambut yang kasar Mengeringkan luka / bisoi / rekahan tapak kaki . . MBS MEMPUNYAI KELULUSAN : NOT170800629K HALAL | MESRA WUDHU | BEBAS BAHAN KIMIA . Berminat nak cuba MBS ?? WHATSAPP 019-5604299 📲📲 WHATSAPP 019-5604299 📲📲 WHATSAPP 019-5604299 📲📲 . #mackinzbeauty #mackinzserum #mackinzbeautysoap #serumajaib #serumpelaris #serumviral0217 #serumantiaging #serummerawatwajah #serumwajah #serumkulit #serumkulitberminyak #serumjeragat #serumglowing #serumnatural #bebaskimia #100 %halal#luluskkm #fresh #young #flawlessskin 
HANGPA PAKAI SEGALA MAK NENEK SERUM LANGSUNG TAK MENJADI 🤷🏼♀️
.
.
CEMUIH DAH KANN !!! .
JANGAN RISAU HANGPA SEMUA, MEH SINI MEKKYN NAK TUNJUK 1001 KEBERKESANAN DARI MACKINBEAUTYSERUM. BERBALOI BALOI WEY
:
NIE BUKAN FEEDBACK REKAAN NAH, INI 100% DARI CUSTOMER CUSTOMER SENDIRI
.
.
MBS TIDAK MEMPUNYAI BAHAN PEWARNA, BAHAN PEWANGI ATAU BAHAN KIMIA TERLARANG. DIJAMIN SANGAT SESUAI UNTUK SEMUA JENIS KULIT. MBS BERFUNGSI MERAWAT KULIT WAJAH HINGGA KE DALAM TANPA SEBARANG PELUPASAN & PENGHAKISAN
:
Antara Bahan Bahan Utama Mackinzbeautyserum : 
aloevera
extract papaya
extract tomato
vitamin C
vitamin E
aqua
:
FUNGSI & KELEBIHAN MACKINZBEAUTYSERUM
Merawat kulit wajah hingga ke dalam
Memberikan kelembapan pada kulit
Mencerahkan kulit secara semulajadi
Menegangkan kulit yang berkedut 
Memulihkan masalah kulit sunburn
Mengurangkan kedutan juga garis halus 
Mengecilkan liang pori
Menghilangkan eyebag
Menghilangkan parut parut degil di wajah
Melembutkan  kulit seawal 7 hari penggunaan
Menghilangkan jerawat / jeragat
Merawat ekzema pada kulit wajah / badan
Melembutkan rambut yang kasar
Mengeringkan luka / bisoi / rekahan tapak kaki
.
.
MBS MEMPUNYAI KELULUSAN : NOT170800629K
HALAL | MESRA WUDHU | BEBAS BAHAN KIMIA
.
Berminat nak cuba MBS ?? WHATSAPP 019-5604299 📲📲
WHATSAPP 019-5604299 📲📲
WHATSAPP 019-5604299 📲📲
.
#mackinzbeauty#mackinzserum#mackinzbeautysoap#serumajaib#serumpelaris#serumviral0217#serumantiaging#serummerawatwajah#serumwajah#serumkulit#serumkulitberminyak#serumjeragat#serumglowing#serumnatural#bebaskimia#100%halal#luluskkm#fresh#young#flawlessskin
HANGPA PAKAI SEGALA MAK NENEK SERUM LANGSUNG TAK MENJADI 🤷🏼♀️ . . CEMUIH DAH KANN !!! . JANGAN RISAU HANGPA SEMUA, MEH SINI MEKKYN NAK TUNJUK 1001 KEBERKESANAN DARI MACKINBEAUTYSERUM. BERBALOI BALOI WEY : NIE BUKAN FEEDBACK REKAAN NAH, INI 100% DARI CUSTOMER CUSTOMER SENDIRI . . MBS TIDAK MEMPUNYAI BAHAN PEWARNA, BAHAN PEWANGI ATAU BAHAN KIMIA TERLARANG. DIJAMIN SANGAT SESUAI UNTUK SEMUA JENIS KULIT. MBS BERFUNGSI MERAWAT KULIT WAJAH HINGGA KE DALAM TANPA SEBARANG PELUPASAN & PENGHAKISAN : Antara Bahan Bahan Utama Mackinzbeautyserum : aloevera extract papaya extract tomato vitamin C vitamin E aqua : FUNGSI & KELEBIHAN MACKINZBEAUTYSERUM Merawat kulit wajah hingga ke dalam Memberikan kelembapan pada kulit Mencerahkan kulit secara semulajadi Menegangkan kulit yang berkedut Memulihkan masalah kulit sunburn Mengurangkan kedutan juga garis halus Mengecilkan liang pori Menghilangkan eyebag Menghilangkan parut parut degil di wajah Melembutkan kulit seawal 7 hari penggunaan Menghilangkan jerawat / jeragat Merawat ekzema pada kulit wajah / badan Melembutkan rambut yang kasar Mengeringkan luka / bisoi / rekahan tapak kaki . . MBS MEMPUNYAI KELULUSAN : NOT170800629K HALAL | MESRA WUDHU | BEBAS BAHAN KIMIA . Berminat nak cuba MBS ?? WHATSAPP 019-5604299 📲📲 WHATSAPP 019-5604299 📲📲 WHATSAPP 019-5604299 📲📲 . #mackinzbeauty #mackinzserum #mackinzbeautysoap #serumajaib #serumpelaris #serumviral0217 #serumantiaging #serummerawatwajah #serumwajah #serumkulit #serumkulitberminyak #serumjeragat #serumglowing #serumnatural #bebaskimia #100 %halal#luluskkm #fresh #young #flawlessskin 
Assalammualaikum & Good morning lovelies 😘😘 .

RIMAS DENGAN BLACKHEAD SEKITAR HIDUNG? 😥
.
Siapa kat sini ada masalah blackhead? Atau ada kawan2, saudara mara ada masalah macam ni? Mesti rimas kan, dah habis banyak duit beli dan cuba macam2 produk tapi tak berkesan.
.
Okey, jangan risau, sis ada penyelesaian untuk masalah ni. ONE PORE SERUM dah bantu ramai pengguna yg ada masalah blackhead ni. Dah banyak testimoni pengguna yang berjaya dapat kulit licin bebas blackhead ni. Dalam 5 hari je dah boleh nampak kesan. 😍 .

Tak sabar nak kulit cantik? Jom berOPS sekarang! whatsapp untuk sebarang pertanyaan. .
📲 0136273643
.

#oneporeserum #serumkulitberminyak #serummalaysia #serumjerawat #kecilkanporipori #pores #masalahpori #serumvitaminc #serumjeragat #serummukamalaysia #serum #makeuplover #jualmakeupori  #codbukitmahkota #codbangi #codklcc  #lofattah💕💕💕#bazaarpaknilmurah #zulariffin  #lazada #selamat 
#pulaupinangpulaumutiara #viralmalaysia #viralmalaysia2017 #serum #murahmurahmurah
Assalammualaikum & Good morning lovelies 😘😘 . RIMAS DENGAN BLACKHEAD SEKITAR HIDUNG? 😥 . Siapa kat sini ada masalah blackhead? Atau ada kawan2, saudara mara ada masalah macam ni? Mesti rimas kan, dah habis banyak duit beli dan cuba macam2 produk tapi tak berkesan. . Okey, jangan risau, sis ada penyelesaian untuk masalah ni. ONE PORE SERUM dah bantu ramai pengguna yg ada masalah blackhead ni. Dah banyak testimoni pengguna yang berjaya dapat kulit licin bebas blackhead ni. Dalam 5 hari je dah boleh nampak kesan. 😍 . Tak sabar nak kulit cantik? Jom berOPS sekarang! whatsapp untuk sebarang pertanyaan. . 📲 0136273643 . #oneporeserum  #serumkulitberminyak  #serummalaysia  #serumjerawat  #kecilkanporipori  #pores  #masalahpori  #serumvitaminc  #serumjeragat  #serummukamalaysia  #serum  #makeuplover  #jualmakeupori  #codbukitmahkota  #codbangi  #codklcc  #lofattah 💕💕💕#bazaarpaknilmurah  #zulariffin  #lazada  #selamat  #pulaupinangpulaumutiara  #viralmalaysia  #viralmalaysia2017  #serum  #murahmurahmurah 
TESTIMONI OPS.
.

PARUT DAH MULA BERKURANGAN LEPAS SEMINGGU!. .

Sebelum ni ada parut banyak, tapi lepas apply ONE PORE SERUM untuk seminggu memang nampak parut berkurang, apply kat jerawat yang baru naik pun dalam 30 minit je dah surut.." 😱😱
.
.
Malas nak cerita panjang2, uolls nilai lah sendiri keberkesanan OPS ni memang terbukti berkesan, berbaloi2 beli tauu. 😘
.
Jangan risau, ONE PORE SERUM ni ada no KKM ye..
.
Jom la whatsapp sis sekarang, sape cepat dia cantik dulu. 😍
.
📲 0136273643
.

#oneporeserum #serumkulitberminyak #serummalaysia #serumjerawat #kecilkanporipori #pores #masalahpori #serumvitaminc #serumjeragat #serummukamalaysia #serum #makeuplover #jualmakeupori  #codbukitmahkota #codbangi #codklcc  #lofattah💕💕💕#bazaarpaknilmurah #zulariffin  #lazada #selamat 
#pulaupinangpulaumutiara #viralmalaysia #viralmalaysia2017 #serum #murahmurahmurah
TESTIMONI OPS. . PARUT DAH MULA BERKURANGAN LEPAS SEMINGGU!. . Sebelum ni ada parut banyak, tapi lepas apply ONE PORE SERUM untuk seminggu memang nampak parut berkurang, apply kat jerawat yang baru naik pun dalam 30 minit je dah surut.." 😱😱 . . Malas nak cerita panjang2, uolls nilai lah sendiri keberkesanan OPS ni memang terbukti berkesan, berbaloi2 beli tauu. 😘 . Jangan risau, ONE PORE SERUM ni ada no KKM ye.. . Jom la whatsapp sis sekarang, sape cepat dia cantik dulu. 😍 . 📲 0136273643 . #oneporeserum  #serumkulitberminyak  #serummalaysia  #serumjerawat  #kecilkanporipori  #pores  #masalahpori  #serumvitaminc  #serumjeragat  #serummukamalaysia  #serum  #makeuplover  #jualmakeupori  #codbukitmahkota  #codbangi  #codklcc  #lofattah 💕💕💕#bazaarpaknilmurah  #zulariffin  #lazada  #selamat  #pulaupinangpulaumutiara  #viralmalaysia  #viralmalaysia2017  #serum  #murahmurahmurah 
Wooowww Recommended banget nih aku udah pakai..😘
180° Face Wash 
sabun wajah dengan kandungan vitamin  C aktif,memberikan perlindungan antioksidan,antipenuaan,mengencangkan dan mencerahkan wajah..iyaa 180 face wash adalah Sabun muka yg recommended bangettt. Memang sabun cuci muka paling bagus, kadar Vit. C bener-bener tinggi dan ngontrol minyak banget😙

Order
@endynuskin01
WA : 081398009721
.
#jualpaket180 #180nuskin #instapic #instagram #like4like #like4follow #olshop #sabunvitaminc #facewash #paket180nuskin #promogalvanicface #promogalva #vitaminc #produknuskin #sabunwajah #perawatanwajah #instagraem #180facewash #180facewashmurah #krimpencerah #antipenuaan #coganid #kulitberminyak #serumkulitberminyak #endynuskin01
Wooowww Recommended banget nih aku udah pakai..😘 180° Face Wash sabun wajah dengan kandungan vitamin C aktif,memberikan perlindungan antioksidan,antipenuaan,mengencangkan dan mencerahkan wajah..iyaa 180 face wash adalah Sabun muka yg recommended bangettt. Memang sabun cuci muka paling bagus, kadar Vit. C bener-bener tinggi dan ngontrol minyak banget😙 Order @endynuskin01 WA : 081398009721 . #jualpaket180  #180nuskin  #instapic  #instagram  #like4like  #like4follow  #olshop  #sabunvitaminc  #facewash  #paket180nuskin  #promogalvanicface  #promogalva  #vitaminc  #produknuskin  #sabunwajah  #perawatanwajah  #instagraem  #180facewash  #180facewashmurah  #krimpencerah  #antipenuaan  #coganid  #kulitberminyak  #serumkulitberminyak  #endynuskin01 
Wooowww Recommended banget nih aku udah pakai..😘
180° Face Wash 
sabun wajah dengan kandungan vitamin  C aktif,memberikan perlindungan antioksidan,antipenuaan,mengencangkan dan mencerahkan wajah..iyaa 180 face wash adalah Sabun muka yg recommended bangettt. Memang sabun cuci muka paling bagus, kadar Vit. C bener-bener tinggi dan ngontrol minyak banget😙

Order
@endynuskin01
WA : 081398009721
.
#jualpaket180 #180nuskin #instapic #instagram #like4like #like4follow #olshop #sabunvitaminc #facewash #paket180nuskin #promogalvanicface #promogalva #vitaminc #produknuskin #sabunwajah #perawatanwajah #instagraem #180facewash #180facewashmurah #krimpencerah #antipenuaan #coganid #kulitberminyak #serumkulitberminyak #endynuskin01
Wooowww Recommended banget nih aku udah pakai..😘 180° Face Wash sabun wajah dengan kandungan vitamin C aktif,memberikan perlindungan antioksidan,antipenuaan,mengencangkan dan mencerahkan wajah..iyaa 180 face wash adalah Sabun muka yg recommended bangettt. Memang sabun cuci muka paling bagus, kadar Vit. C bener-bener tinggi dan ngontrol minyak banget😙 Order @endynuskin01 WA : 081398009721 . #jualpaket180  #180nuskin  #instapic  #instagram  #like4like  #like4follow  #olshop  #sabunvitaminc  #facewash  #paket180nuskin  #promogalvanicface  #promogalva  #vitaminc  #produknuskin  #sabunwajah  #perawatanwajah  #instagraem  #180facewash  #180facewashmurah  #krimpencerah  #antipenuaan  #coganid  #kulitberminyak  #serumkulitberminyak  #endynuskin01 
Wooowww Recommended banget nih aku udah pakai..😘
180° Face Wash 
sabun wajah dengan kandungan vitamin  C aktif,memberikan perlindungan antioksidan,antipenuaan,mengencangkan dan mencerahkan wajah..iyaa 180 face wash adalah Sabun muka yg recommended bangettt. Memang sabun cuci muka paling bagus, kadar Vit. C bener-bener tinggi dan ngontrol minyak banget😙

Order
@endynuskin01
WA : 081398009721
.
#jualpaket180 #180nuskin #instapic #instagram #like4like #like4follow #olshop #sabunvitaminc #facewash #paket180nuskin #promogalvanicface #promogalva #vitaminc #produknuskin #sabunwajah #perawatanwajah #instagraem #180facewash #180facewashmurah #krimpencerah #antipenuaan #coganid #kulitberminyak #serumkulitberminyak #endynuskin01
Wooowww Recommended banget nih aku udah pakai..😘 180° Face Wash sabun wajah dengan kandungan vitamin C aktif,memberikan perlindungan antioksidan,antipenuaan,mengencangkan dan mencerahkan wajah..iyaa 180 face wash adalah Sabun muka yg recommended bangettt. Memang sabun cuci muka paling bagus, kadar Vit. C bener-bener tinggi dan ngontrol minyak banget😙 Order @endynuskin01 WA : 081398009721 . #jualpaket180  #180nuskin  #instapic  #instagram  #like4like  #like4follow  #olshop  #sabunvitaminc  #facewash  #paket180nuskin  #promogalvanicface  #promogalva  #vitaminc  #produknuskin  #sabunwajah  #perawatanwajah  #instagraem  #180facewash  #180facewashmurah  #krimpencerah  #antipenuaan  #coganid  #kulitberminyak  #serumkulitberminyak  #endynuskin01 
SEMINGGU JE, PARUT DAH BERKURANGAN DGN OPS 😱
.
Ramai yang tak tahu, selain bertindak mengecilkan pori-pori,  OPS je membantu merawat sel-sel kulit anda dari dalam (menyerap). Sebab tu lah, Ops juga boleh digunakan dalam merawat parut2 bekas jerawat di wajah.
.
Nak tanya ni, selesa ke kalau biar pori-pori terbuka kt muka ? Tunggu masa  je nak jerawat naik ?
.

Nak kulit flawless & bebas jerawat,Jom Whatsapp kami sekarang:
016-4267406.
.
#oneporeserum #serumkulitberminyak #serummalaysia #serumjerawat #kecilkanporipori #pores #masalahpori #serumvitaminc #serumjeragat #serummukamalaysia #serum #makeuplover #jualmakeupori  #codbukitmahkota #codbangi #codklcc  #lofattah💕💕💕#bazaarpaknilmurah #codpenang  #lazada #selamat 
#pulaupinangpulaumutiara #viralmalaysia #viralmalaysia2017 #serum #murahmurahmurah #nakkulithalus #kulitcantik
SEMINGGU JE, PARUT DAH BERKURANGAN DGN OPS 😱 . Ramai yang tak tahu, selain bertindak mengecilkan pori-pori, OPS je membantu merawat sel-sel kulit anda dari dalam (menyerap). Sebab tu lah, Ops juga boleh digunakan dalam merawat parut2 bekas jerawat di wajah. . Nak tanya ni, selesa ke kalau biar pori-pori terbuka kt muka ? Tunggu masa je nak jerawat naik ? . Nak kulit flawless & bebas jerawat,Jom Whatsapp kami sekarang: 016-4267406. . #oneporeserum  #serumkulitberminyak  #serummalaysia  #serumjerawat  #kecilkanporipori  #pores  #masalahpori  #serumvitaminc  #serumjeragat  #serummukamalaysia  #serum  #makeuplover  #jualmakeupori  #codbukitmahkota  #codbangi  #codklcc  #lofattah 💕💕💕#bazaarpaknilmurah  #codpenang  #lazada  #selamat  #pulaupinangpulaumutiara  #viralmalaysia  #viralmalaysia2017  #serum  #murahmurahmurah  #nakkulithalus  #kulitcantik 
KESAN SEPANTAS 5 HARI. 😍
.
One Pore Serum ni bertindak untuk : .
✔ Mengetatkan liang Pori-Pori terbuka.
✔ Menghilangkan kedutan anti (penuaan)
✔ Mengatasi masalah Whitehead & Blackhead.
✔ Menambahkan keanjalan kulit (anti-aging)
✔ Menghapuskan kulit yang berminyak.
✔ Memudarkan parut degil.
✔ Mencerahkan kulit wajah.
.
Bahan utama yang digunakan ialah - GOLD PARTICLE dan :
- Vitamin E
- Vitamin C
- Vitamin B3
- Argan Oil
- Rosehip Oil

Sapu-sapu je boleh cantik! Yang mana ada masalah jeragat, kulit berminyak, kusam tak bermaya tu confirm boleh diselesaikan dengan One Pore Serum ni. Amalkan setiap hari, takyah pakai bedak tebal2 dah lepas ni. 😍
.
Tak hairanlah ada testimoni berkesan seawal 5 hari je. Sapu-sapu je terus cantik.
.
Nak cantik tak? Jom whatsapp sekarang :
.
📲 0136273643
.

#oneporeserum #serumkulitberminyak #serummalaysia #serumjerawat #kecilkanporipori #pores #masalahpori #serumvitaminc #serumjeragat #serummukamalaysia #serum #makeuplover #jualmakeupori  #codbukitmahkota #codbangi #codklcc  #lofattah💕💕💕#bazaarpaknilmurah #codpenang  #lazada #selamat 
#pulaupinangpulaumutiara #viralmalaysia #viralmalaysia2017 #serum #murahmurahmurah #nakkulithalus #kulitcantik
KESAN SEPANTAS 5 HARI. 😍 . One Pore Serum ni bertindak untuk : . ✔ Mengetatkan liang Pori-Pori terbuka. ✔ Menghilangkan kedutan anti (penuaan) ✔ Mengatasi masalah Whitehead & Blackhead. ✔ Menambahkan keanjalan kulit (anti-aging) ✔ Menghapuskan kulit yang berminyak. ✔ Memudarkan parut degil. ✔ Mencerahkan kulit wajah. . Bahan utama yang digunakan ialah - GOLD PARTICLE dan : - Vitamin E - Vitamin C - Vitamin B3 - Argan Oil - Rosehip Oil Sapu-sapu je boleh cantik! Yang mana ada masalah jeragat, kulit berminyak, kusam tak bermaya tu confirm boleh diselesaikan dengan One Pore Serum ni. Amalkan setiap hari, takyah pakai bedak tebal2 dah lepas ni. 😍 . Tak hairanlah ada testimoni berkesan seawal 5 hari je. Sapu-sapu je terus cantik. . Nak cantik tak? Jom whatsapp sekarang : . 📲 0136273643 . #oneporeserum  #serumkulitberminyak  #serummalaysia  #serumjerawat  #kecilkanporipori  #pores  #masalahpori  #serumvitaminc  #serumjeragat  #serummukamalaysia  #serum  #makeuplover  #jualmakeupori  #codbukitmahkota  #codbangi  #codklcc  #lofattah 💕💕💕#bazaarpaknilmurah  #codpenang  #lazada  #selamat  #pulaupinangpulaumutiara  #viralmalaysia  #viralmalaysia2017  #serum  #murahmurahmurah  #nakkulithalus  #kulitcantik 
Ingin ketatkan pori-pori yang terbuka? Kesan sepantas 5 hari sahaja. ONE PORE SERUM adalah pilihannya. 😘
.
Serum yang diolah KHAS UNTUK PORI TERBUKA mampu membuat kulit wajah anda licin seperti yang diimpikan.
.
ONE PORE SERUM ni ada no KKM ye..
.
Kenapa ✨ONE PORE SERUM ?✨
✔ Mengetatkan liang Pori-Pori terbuka.
✔ Mengatasi masalah Whitehead & Blackhead.
✔ Menambahkan keanjalan kulit (anti-aging)
✔ Menghapuskan kulit yang berminyak.
✔ Memudarkan parut degil.
✔ Mencerahkan kulit wajah.
.
Bahan utama yang digunakan ialah - GOLD PARTICLE dan :
- Vitamin E
- Vitamin C
- Vitamib B3
- Argan Oil
- Rosehip Oil
.
Berminat NAK KECILKAN pori-pori ? Boleh whatsapp untuk sebarang pertanyaan
.
📲 0136273643
.

#oneporeserum #serumkulitberminyak #serummalaysia #serumjerawat #kecilkanporipori #pores #masalahpori #serumvitaminc #serumjeragat #serummukamalaysia #serum #makeuplover #jualmakeupori  #codbukitmahkota #codbangi #codklcc  #lofattah💕💕💕#bazaarpaknilmurah #codpenang  #lazada #selamat 
#pulaupinangpulaumutiara #viralmalaysia #viralmalaysia2017 #serum #murahmurahmurah #nakkulithalus #kulitcantik
Ingin ketatkan pori-pori yang terbuka? Kesan sepantas 5 hari sahaja. ONE PORE SERUM adalah pilihannya. 😘 . Serum yang diolah KHAS UNTUK PORI TERBUKA mampu membuat kulit wajah anda licin seperti yang diimpikan. . ONE PORE SERUM ni ada no KKM ye.. . Kenapa ✨ONE PORE SERUM ?✨ ✔ Mengetatkan liang Pori-Pori terbuka. ✔ Mengatasi masalah Whitehead & Blackhead. ✔ Menambahkan keanjalan kulit (anti-aging) ✔ Menghapuskan kulit yang berminyak. ✔ Memudarkan parut degil. ✔ Mencerahkan kulit wajah. . Bahan utama yang digunakan ialah - GOLD PARTICLE dan : - Vitamin E - Vitamin C - Vitamib B3 - Argan Oil - Rosehip Oil . Berminat NAK KECILKAN pori-pori ? Boleh whatsapp untuk sebarang pertanyaan . 📲 0136273643 . #oneporeserum  #serumkulitberminyak  #serummalaysia  #serumjerawat  #kecilkanporipori  #pores  #masalahpori  #serumvitaminc  #serumjeragat  #serummukamalaysia  #serum  #makeuplover  #jualmakeupori  #codbukitmahkota  #codbangi  #codklcc  #lofattah 💕💕💕#bazaarpaknilmurah  #codpenang  #lazada  #selamat  #pulaupinangpulaumutiara  #viralmalaysia  #viralmalaysia2017  #serum  #murahmurahmurah  #nakkulithalus  #kulitcantik 
[MUKA JADI FRESH N FLAWLESS ]

Muka jadi sejuk je.Rasa flawless. Berbaloi sangat dengan harga.
Whatsapp📱0142691036 
www.wasap.my/60142691036

#mackinzbeauty#mackinzbeautyserum#mackinzbeautysoap#serumajaib#serumlaris#serumviral2017#serumantiaging#serummerawatwajah#serumwajah#serumkulit#serumkulitberminyak#serumjeragat#serumglowing#serumnatural#bebaskimia#100%halal#luluskkm#fresh#young#flawlessskin#serumbest
[SERUM PALING BEST! ]

Gila syokk! 
Liang pori, jerawat n minyak dah berkurangan. 😍 Muka pulak makin lembut. Memang terbaik mbs ni❗
Whatsapp📱0142691036 
www.wasap.my/60142691036

#mackinzbeauty#mackinzbeautyserum#mackinzbeautysoap#serumajaib#serumlaris#serumviral2017#serumantiaging#serummerawatwajah#serumwajah#serumkulit#serumkulitberminyak#serumjeragat#serumglowing#serumnatural#bebaskimia#100%halal#luluskkm#fresh#young#flawlessskin#serumbest
[KONSISTEN 4 BOTOL❗] Apa yang paling penting, sabar dan konsisten. See, hasil sangat kevavom!!😘😘
Whatsapp📱0142691036 
www.wasap.my/60142691036

#mackinzbeauty#mackinzbeautyserum#mackinzbeautysoap#serumajaib#serumlaris#serumviral2017#serumantiaging#serummerawatwajah#serumwajah#serumkulit#serumkulitberminyak#serumjeragat#serumglowing#serumnatural#bebaskimia#100%halal#luluskkm#fresh#young#flawlessskin#serumbest
[KONSISTEN 5BOTOL MBS]

Jangan cakap lelaki pun tak boleh pakai ea. Jom try.😘 Whatsapp📱0142691036 
www.wasap.my/60142691036

#mackinzbeauty#mackinzbeautyserum#mackinzbeautysoap#serumajaib#serumlaris#serumviral2017#serumantiaging#serummerawatwajah#serumwajah#serumkulit#serumkulitberminyak#serumjeragat#serumglowing#serumnatural#bebaskimia#100%halal#luluskkm#fresh#young#flawlessskin#serumbest
[MBS BOLEH CERAHKAN KULIT]

Dengan tambahan milk goat mampu membuatkan kulit makin cerah secara berterusan. Yang penting kena sabar tau.😘.
Parut terkena chicken pop pun makin pudar. ISH ISH.  Membantu betul mbs ni.

Whatsapp📱0142691036 
www.wasap.my/60142691036

#mackinzbeauty#mackinzbeautyserum#mackinzbeautysoap#serumajaib#serumlaris#serumviral2017#serumantiaging#serummerawatwajah#serumwajah#serumkulit#serumkulitberminyak#serumjeragat#serumglowing#serumnatural#bebaskimia#100%halal#luluskkm#fresh#young#flawlessskin#serumbest
[MBS BOLEH CERAHKAN KULIT] Dengan tambahan milk goat mampu membuatkan kulit makin cerah secara berterusan. Yang penting kena sabar tau.😘. Parut terkena chicken pop pun makin pudar. ISH ISH. Membantu betul mbs ni. Whatsapp📱0142691036 www.wasap.my/60142691036 #mackinzbeauty #mackinzbeautyserum #mackinzbeautysoap #serumajaib #serumlaris #serumviral2017 #serumantiaging #serummerawatwajah #serumwajah #serumkulit #serumkulitberminyak #serumjeragat #serumglowing #serumnatural #bebaskimia #100 %halal#luluskkm #fresh #young #flawlessskin #serumbest 
[KULIT MAKIN SIHAT]

Dengan mbs,alhamdulillah.
👉parut dah kurang💞
👉kulit lembut macam kulit baby.
👉liang pori makin kecik.
👉whitehead Kat hidung hilang.
👉YANG PENTING jerawat tak naik dah.

Whatsapp📱0142691036 
www.wasap.my/60142691036

#mackinzbeauty#mackinzbeautyserum#mackinzbeautysoap#serumajaib#serumlaris#serumviral2017#serumantiaging#serummerawatwajah#serumwajah#serumkulit#serumkulitberminyak#serumjeragat#serumglowing#serumnatural#bebaskimia#100%halal#luluskkm#fresh#young#flawlessskin#serumbest
[KULIT MAKIN SIHAT] Dengan mbs,alhamdulillah. 👉parut dah kurang💞 👉kulit lembut macam kulit baby. 👉liang pori makin kecik. 👉whitehead Kat hidung hilang. 👉YANG PENTING jerawat tak naik dah. Whatsapp📱0142691036 www.wasap.my/60142691036 #mackinzbeauty #mackinzbeautyserum #mackinzbeautysoap #serumajaib #serumlaris #serumviral2017 #serumantiaging #serummerawatwajah #serumwajah #serumkulit #serumkulitberminyak #serumjeragat #serumglowing #serumnatural #bebaskimia #100 %halal#luluskkm #fresh #young #flawlessskin #serumbest 
[MAKE UP JADI SMOOTH]

Sebelum makeup, jadikan mackinzbeautyserum sebagai based mekup. Makeup jadi smooth dan senang diblend. 
Whatsapp📱0142691036 
www.wasap.my/60142691036

#mackinzbeauty#mackinzbeautyserum#mackinzbeautysoap#serumajaib#serumlaris#serumviral2017#serumantiaging#serummerawatwajah#serumwajah#serumkulit#serumkulitberminyak#serumjeragat#serumglowing#serumnatural#bebaskimia#100%halal#luluskkm#fresh#young#flawlessskin#serumbest
[JERAWAT MAKIN BERKURANG ]

Mackinzbeautyserum sangat2 membantu kulit yang berjerawat. Jerawat pun tak mau naik dah. Alhamdulillah. 😘
Whatsapp📱0142691036 
www.wasap.my/60142691036

#mackinzbeauty#mackinzbeautyserum#mackinzbeautysoap#serumajaib#serumlaris#serumviral2017#serumantiaging#serummerawatwajah#serumwajah#serumkulit#serumkulitberminyak#serumjeragat#serumglowing#serumnatural#bebaskimia#100%halal#luluskkm#fresh#young#flawlessskin#serumbest
[SET COMBO MBS]
Hanya dengan RM77.00 sahaja.
Tahan sehingga sebulan lebih
Mengikut penggunaan 
Let's cantik 😘 
Ws 0142691036 
#mackinzbeauty#mackinzbeautyserum#mackinzbeautysoap#serumajaib#serumlaris#serumviral2017#serumantiaging#serummerawatwajah#serumwajah#serumkulit#serumkulitberminyak#serumjeragat#serumglowing#serumnatural#bebaskimia#100%halal#luluskkm#fresh#young#flawlessskin#serumbest
[SET COMBO MBS]
Hanya dengan RM77.00 sahaja.
Tahan sehingga sebulan lebih
Mengikut penggunaan 
Let's cantik 😘 
Ws 0142691036 
#mackinzbeauty#mackinzbeautyserum#mackinzbeautysoap#serumajaib#serumlaris#serumviral2017#serumantiaging#serummerawatwajah#serumwajah#serumkulit#serumkulitberminyak#serumjeragat#serumglowing#serumnatural#bebaskimia#100%halal#luluskkm#fresh#young#flawlessskin#serumbest
[SET COMBO MBS]
Hanya dengan RM77.00 sahaja.
Tahan sehingga sebulan lebih
Mengikut penggunaan 
Let's cantik 😘 
Ws 0142691036 
#mackinzbeauty#mackinzbeautyserum#mackinzbeautysoap#serumajaib#serumlaris#serumviral2017#serumantiaging#serummerawatwajah#serumwajah#serumkulit#serumkulitberminyak#serumjeragat#serumglowing#serumnatural#bebaskimia#100%halal#luluskkm#fresh#young#flawlessskin#serumbest