an online Instagram web viewer

#setkurus medias

Photos

PANGGILAN TERAKHIR 📢📣📣📣📣
.
Selamat berhujung minggu
.
Sempena HARI OSTEOPOROSIS SEDUNIA, shaklee ada kan PROMOSI Ostematrix selama 3 hari sahaja!! Hari ni hari TERAKHIR PROMOSI OSTEMATRIX!!!
.
Beli 3 DISKAUN 5%. Jimat banyak!!
.
Ostematrix ni sesuai kepada
.
✔️ibu hamil, berpantang, menyusu
✔️ wanita yang menopause
✔️ Atlet dan sesiapa yang bekerja membanting tulang
✔️ mereka yang selalu sakit dan lenguh belakang
✔️ orang yang selalu cramp kaki
.
Ini antara kelebihan Ostematrix:
.
💞Mengelakkan tulang rapuh (osteoporosis)
💞Membantu pembentukkan tulang dan gigi bayi dalam kandungan
💞Membantu mengatasi kekejangan dan kebas - kebas
💞Membantu melegakan sembelit
💞Membantu masalah tumit kaki sakit/pecah
💞Melegakan sakit ketika haid
💞Melegakan sakit-sakit sendi
💞Membantu masalah buasir
💞Mengurangkan stress
💞Membantu mengurangkan masalah gastrik
.
Cepat-cepat tempah sekarang sementara PROMOSI masih berlangsung. Memang sangat rugi kalau tak grab harga promosi ni.
.
SAYANGI TULANG ANDA
.
Wani, Your Trusted SID
☎️ 0179172382
☎️ 0179172382
☎️ 0179172382
PANGGILAN TERAKHIR 📢📣📣📣📣 . Selamat berhujung minggu . Sempena HARI OSTEOPOROSIS SEDUNIA, shaklee ada kan PROMOSI Ostematrix selama 3 hari sahaja!! Hari ni hari TERAKHIR PROMOSI OSTEMATRIX!!! . Beli 3 DISKAUN 5%. Jimat banyak!! . Ostematrix ni sesuai kepada . ✔️ibu hamil, berpantang, menyusu ✔️ wanita yang menopause ✔️ Atlet dan sesiapa yang bekerja membanting tulang ✔️ mereka yang selalu sakit dan lenguh belakang ✔️ orang yang selalu cramp kaki . Ini antara kelebihan Ostematrix: . 💞Mengelakkan tulang rapuh (osteoporosis) 💞Membantu pembentukkan tulang dan gigi bayi dalam kandungan 💞Membantu mengatasi kekejangan dan kebas - kebas 💞Membantu melegakan sembelit 💞Membantu masalah tumit kaki sakit/pecah 💞Melegakan sakit ketika haid 💞Melegakan sakit-sakit sendi 💞Membantu masalah buasir 💞Mengurangkan stress 💞Membantu mengurangkan masalah gastrik . Cepat-cepat tempah sekarang sementara PROMOSI masih berlangsung. Memang sangat rugi kalau tak grab harga promosi ni. . SAYANGI TULANG ANDA . Wani, Your Trusted SID ☎️ 0179172382 ☎️ 0179172382 ☎️ 0179172382
Last call malam ni!!! Last call!!! .
-
-
Pentingnya calcium untuk tulang ialah untuk protect kita punya organ-organ. Cuba fikir, kalau tulang kita tak sihat,  apa akan jadi dengan organ-organ kita? Mesti akan berisiko jugak kan. Aishhh, risau pulak dengar. Apa lagi gaisss, moh ler consume calcium banyak-banyak. .
-
-
Promo ostematrix sampai malam ni je tau. Jangan menangis bila Bella cakap PROMO END! 😘
.
-
-
TRUSTED SID:

Bella: 01121513623

#shaklee 
#shakleemurah 
#shakleemalaysia 
#shakleekl 
#shakleebangsar 
#shakleebangsarsouth 
#shakleekelantan 
#shakleekb 
#shakleeshahalam 
#shakleekedah 
#shakleeklsentral 
#shakleepantaidalam 
#shakleepantaipermai 
#esp
#espmurah 
#esppromo 
#vitaminc 
#vitamine 
#alfalfa 
#collagen 
#collagenshaklee
#setkurus 
#setslimming 
#setkecantikkan 
#setsihat 
#setresdung 
#setcantikshaklee
Last call malam ni!!! Last call!!! . - - Pentingnya calcium untuk tulang ialah untuk protect kita punya organ-organ. Cuba fikir, kalau tulang kita tak sihat, apa akan jadi dengan organ-organ kita? Mesti akan berisiko jugak kan. Aishhh, risau pulak dengar. Apa lagi gaisss, moh ler consume calcium banyak-banyak. . - - Promo ostematrix sampai malam ni je tau. Jangan menangis bila Bella cakap PROMO END! 😘 . - - TRUSTED SID: Bella: 01121513623 #shaklee  #shakleemurah  #shakleemalaysia  #shakleekl  #shakleebangsar  #shakleebangsarsouth  #shakleekelantan  #shakleekb  #shakleeshahalam  #shakleekedah  #shakleeklsentral  #shakleepantaidalam  #shakleepantaipermai  #esp  #espmurah  #esppromo  #vitaminc  #vitamine  #alfalfa  #collagen  #collagenshaklee  #setkurus  #setslimming  #setkecantikkan  #setsihat  #setresdung  #setcantikshaklee 
Last call malam ni!!! Last call!!! .
-
-
Pentingnya calcium untuk tulang ialah untuk protect kita punya organ-organ. Cuba fikir, kalau tulang kita tak sihat,  apa akan jadi dengan organ-organ kita? Mesti akan berisiko jugak kan. Aishhh, risau pulak dengar. Apa lagi gaisss, moh ler consume calcium banyak-banyak. .
-
-
Promo ostematrix sampai malam ni je tau. Jangan menangis bila Bella cakap PROMO END! 😘
.
-
-
TRUSTED SID:

Bella: 01121513623

#shaklee 
#shakleemurah 
#shakleemalaysia 
#shakleekl 
#shakleebangsar 
#shakleebangsarsouth 
#shakleekelantan 
#shakleekb 
#shakleeshahalam 
#shakleekedah 
#shakleeklsentral 
#shakleepantaidalam 
#shakleepantaipermai 
#esp
#espmurah 
#esppromo 
#vitaminc 
#vitamine 
#alfalfa 
#collagen 
#collagenshaklee
#setkurus 
#setslimming 
#setkecantikkan 
#setsihat 
#setresdung 
#setcantikshaklee
Last call malam ni!!! Last call!!! . - - Pentingnya calcium untuk tulang ialah untuk protect kita punya organ-organ. Cuba fikir, kalau tulang kita tak sihat, apa akan jadi dengan organ-organ kita? Mesti akan berisiko jugak kan. Aishhh, risau pulak dengar. Apa lagi gaisss, moh ler consume calcium banyak-banyak. . - - Promo ostematrix sampai malam ni je tau. Jangan menangis bila Bella cakap PROMO END! 😘 . - - TRUSTED SID: Bella: 01121513623 #shaklee  #shakleemurah  #shakleemalaysia  #shakleekl  #shakleebangsar  #shakleebangsarsouth  #shakleekelantan  #shakleekb  #shakleeshahalam  #shakleekedah  #shakleeklsentral  #shakleepantaidalam  #shakleepantaipermai  #esp  #espmurah  #esppromo  #vitaminc  #vitamine  #alfalfa  #collagen  #collagenshaklee  #setkurus  #setslimming  #setkecantikkan  #setsihat  #setresdung  #setcantikshaklee 
Penyambung tenaga hip hop cardio ini malam.
.
.
#herbalifemalaysia 
#Teamix
#herbalifeproduk
BUKAN SENANG NAK HILANGKAN STRETCH MARK DEGIL TAU! .
Yupp. Ibu ibu dkt luar sana yg pernah mengalami masalah stretch mark mesti tahu kan betapa susah nya nk hilangkan kesan tu. .
Tapi tidak lagi lepas consume losyen sc. Pakej sekali STRETCH MARK PUDAR + PERUT KEMPIS! .
Whatsapp whatsapp
http://www.wasap.my/+601120626181/naksc
.
#SharingIsCaring 
#TeamNanieBeela 
#kuruscepat #ubatkurus #ubatkurusmurah #kurus #setkurus #langsing #kurusselepasbersalin #kurustanpasenaman  #kurustanpaberlapar #jk1m #kevinzahri #kurusmurah #titiancinta #bisikpadalangit #kurussebelumkahwin #ubatkurusberkesan #ubatkurusmalaysia #terapiinstagram #aurainsta #ajimaura #secretcorrea #fatzzura #likeforlike #like4like #shakleemurah #toneexcel #azizanosman #powergold
BUKAN SENANG NAK HILANGKAN STRETCH MARK DEGIL TAU! . Yupp. Ibu ibu dkt luar sana yg pernah mengalami masalah stretch mark mesti tahu kan betapa susah nya nk hilangkan kesan tu. . Tapi tidak lagi lepas consume losyen sc. Pakej sekali STRETCH MARK PUDAR + PERUT KEMPIS! . Whatsapp whatsapp http://www.wasap.my/+601120626181/naksc . #SharingIsCaring  #TeamNanieBeela  #kuruscepat  #ubatkurus  #ubatkurusmurah  #kurus  #setkurus  #langsing  #kurusselepasbersalin  #kurustanpasenaman  #kurustanpaberlapar  #jk1m  #kevinzahri  #kurusmurah  #titiancinta  #bisikpadalangit  #kurussebelumkahwin  #ubatkurusberkesan  #ubatkurusmalaysia  #terapiinstagram  #aurainsta  #ajimaura  #secretcorrea  #fatzzura  #likeforlike  #like4like  #shakleemurah  #toneexcel  #azizanosman  #powergold 
.
Tak perlu makan ubat kurus pun boleh kurus?

Haa. Yela. Dengan D'QUEEN CORSET berat badan awak pun boleh turun tau. Bukan pinggang je ramping 😍

Rm80 exc pos
📲019-7558454
. Tak perlu makan ubat kurus pun boleh kurus? Haa. Yela. Dengan D'QUEEN CORSET berat badan awak pun boleh turun tau. Bukan pinggang je ramping 😍 Rm80 exc pos 📲019-7558454
.
Kesan selepas menggunakan D'QUEEN BENGKUNG!
.
❤ Perut dah kempis
❤ Pinggang dah ada cutting
❤ Pembuangan semakin lawas
❤ Berat badan ideal dah tercapai

Tak ada alasan lagi kan untuk kurus? Cepat cepat ukur pinggang dan grab terus size awak. Stock limited ni!
.

Rm80 exc pos.
Cod area tanah merah kelantan
📲019-7558454
. Kesan selepas menggunakan D'QUEEN BENGKUNG! . ❤ Perut dah kempis ❤ Pinggang dah ada cutting ❤ Pembuangan semakin lawas ❤ Berat badan ideal dah tercapai Tak ada alasan lagi kan untuk kurus? Cepat cepat ukur pinggang dan grab terus size awak. Stock limited ni! . Rm80 exc pos. Cod area tanah merah kelantan 📲019-7558454
.
Ade dua sebab kenapa ramai suka Dqueen Corset :-
- Pinggang kembali terbentuk
- Perut tidak maju kehadapan lagi dah .
Tapi yang bestnya D'Queen Corset tambah lagi :-
- Pembakaran lemak
- Membetulkan posture badan - Menghalang pembentukkan selulit - Menghilangkan senggugut .
.
.
Pergh !! Best kan ? Ada Size S sampai 5XL . Tapi cakap siap2x stock limited tau 😌
. Ade dua sebab kenapa ramai suka Dqueen Corset :- - Pinggang kembali terbentuk - Perut tidak maju kehadapan lagi dah . Tapi yang bestnya D'Queen Corset tambah lagi :- - Pembakaran lemak - Membetulkan posture badan - Menghalang pembentukkan selulit - Menghilangkan senggugut . . . Pergh !! Best kan ? Ada Size S sampai 5XL . Tapi cakap siap2x stock limited tau 😌
Sape ada masalah ni ??
.
.
✋🏻Lemak Menggelebeh ✋🏻Pinggang Takde Cutting
✋🏻Perut Maju Kedepan
✋🏻Selulit
✋🏻Posture Badan Tak Stabil
✋🏻Selalu Sakit Pinggang
✋🏻Perut Berlipat2x
.
.
Kenapa D'Queen Corset ni menjadi pilihan ? Kerana D'Queen Corset mampu menyelesaikan semua masalah yang wanita selalu susah hati . Bukan takat kebaya je , kadang2x pakai T-Shirt pun nampak berlipat2 kat belakang badan kan . Sebenarnya itu biasa ! Tapi masalah biasa akan jadi luar biasa kalau kita buat tak kisahhh je .
.
.
Bila lemak semakin liat dan kerasss untuk dihapuskan , maka potensi untuk semakin membesar lagi mudah berlaku . Alaaa taknak camtu ! Kita nak kurus sebab nak sihat kan ??
.
.
Kite akan guide cara penggunaan . Sampai korang rasa penghadaman korang pun akan jadi lancar setiap hari . .
.
Tak caya ? Cuba lah . Ada Size S sampai XXL tau . Jadi , apakah sebabnya untuk tidak kurus ?? .
.
Rm80 je sayang !!
Sape ada masalah ni ?? . . ✋🏻Lemak Menggelebeh ✋🏻Pinggang Takde Cutting ✋🏻Perut Maju Kedepan ✋🏻Selulit ✋🏻Posture Badan Tak Stabil ✋🏻Selalu Sakit Pinggang ✋🏻Perut Berlipat2x . . Kenapa D'Queen Corset ni menjadi pilihan ? Kerana D'Queen Corset mampu menyelesaikan semua masalah yang wanita selalu susah hati . Bukan takat kebaya je , kadang2x pakai T-Shirt pun nampak berlipat2 kat belakang badan kan . Sebenarnya itu biasa ! Tapi masalah biasa akan jadi luar biasa kalau kita buat tak kisahhh je . . . Bila lemak semakin liat dan kerasss untuk dihapuskan , maka potensi untuk semakin membesar lagi mudah berlaku . Alaaa taknak camtu ! Kita nak kurus sebab nak sihat kan ?? . . Kite akan guide cara penggunaan . Sampai korang rasa penghadaman korang pun akan jadi lancar setiap hari . . . Tak caya ? Cuba lah . Ada Size S sampai XXL tau . Jadi , apakah sebabnya untuk tidak kurus ?? . . Rm80 je sayang !!
.
Material yang sangat best, selesa dan ada lubang udara, tidak akan panas atau merimaskan.
.

Awak akan suka kan D'QUEEN CORSET. Percaya lah, setiap hari awak nak pakai tau.
.

Kalau setiap hari pakai, cepatlah awak dapat pinggang kerengga tau ☺
.

Whatsapp mekdaa segera!
📲019-7558454
. Material yang sangat best, selesa dan ada lubang udara, tidak akan panas atau merimaskan. . Awak akan suka kan D'QUEEN CORSET. Percaya lah, setiap hari awak nak pakai tau. . Kalau setiap hari pakai, cepatlah awak dapat pinggang kerengga tau ☺ . Whatsapp mekdaa segera! 📲019-7558454
.
D'Queen Corset in the house . .
Kenapa korang WAJIB ada ? .
.
😌Pembakaran lemak jadi lebih cepat
.
.
😍Menghilangkan masalah perut buncit .
.
😌Memberikan posture badan yg menarik dan lansing .
.
😍Sesuai utk wanita baru lepas bersalin .
.
😌Menjaga posture tulang yg sempurna .
.
😍Tidak berlipat & tidak panas .
.
😌Sangat SELESA & mudah dibasuh
.
.
😍Mengawal nafsu makan yg menggila .
.
😌Melancarkan sistem penghadaman .
.
Harga : RM80 
Size : S - 5XL (Whatsapp size pinggang korang masa order nanti ya) .
.
. D'Queen Corset in the house . . Kenapa korang WAJIB ada ? . . 😌Pembakaran lemak jadi lebih cepat . . 😍Menghilangkan masalah perut buncit . . 😌Memberikan posture badan yg menarik dan lansing . . 😍Sesuai utk wanita baru lepas bersalin . . 😌Menjaga posture tulang yg sempurna . . 😍Tidak berlipat & tidak panas . . 😌Sangat SELESA & mudah dibasuh . . 😍Mengawal nafsu makan yg menggila . . 😌Melancarkan sistem penghadaman . . Harga : RM80 Size : S - 5XL (Whatsapp size pinggang korang masa order nanti ya) . .
Lai lai lai, grab Dqueen corset uols. Takkan lah nak tengok jer orang lain slim melim.
.

Jangan tunggu lama² mekdaa takut size yang awak nak habis jer nii. 😍
Lai lai lai, grab Dqueen corset uols. Takkan lah nak tengok jer orang lain slim melim. . Jangan tunggu lama² mekdaa takut size yang awak nak habis jer nii. 😍
Kenapa D'QUEEN BENGKUNG best giler ??
.
✔ Tak panas dan berlipat
✔ Tak bergulung dan keras
✔ Mampu support tulang belakang
✔ Sesuai untuk ibu yang lepas bersalin
✔ 4 tetulang yang akan support pinggang anda
✔ Pembentukkan pinggang yang maksimum
✔ Sangat selesa digunakan untuk harian dan semasa bersenam.
.

Rm80 exc pos.
Kenapa D'QUEEN BENGKUNG best giler ?? . ✔ Tak panas dan berlipat ✔ Tak bergulung dan keras ✔ Mampu support tulang belakang ✔ Sesuai untuk ibu yang lepas bersalin ✔ 4 tetulang yang akan support pinggang anda ✔ Pembentukkan pinggang yang maksimum ✔ Sangat selesa digunakan untuk harian dan semasa bersenam. . Rm80 exc pos.
Jap jap. Awak ada masalah ni tak? .
✖ Pinggang tak ada cutting
✖ Posture badan tak stabil
✖ Selalu sakit pinggang
✖ Lemak menggelebeh
✖ Perut maju kedepan
✖ Perut berlipat lipat
✖ Selulit

Haaa. Kalau ada, awak WAJIB pakai D'QUEEN BENGKUNG ni! 'Apa yang best sangat pasal bengkung ni?' D'QUEEN BENGKUNG mampu menyelesaikan lebih daripada 7 masalah yang tersenarai diatas.

Dengan penggunaan yang konsistan, berat dan bentuk badan yang diidamkan pun akan tercapai.

Yang bestnya, tak perlu makan ubat kurus pun untuk dapat badan macam Che' Ta! Selamat dan alami gituew.

Kita akan guide awak sampai jadi selim. Cepat cepat pilih awak nak size apa. Available size S sampai 5XL!
.

Rm80 exc pos
Jap jap. Awak ada masalah ni tak? . ✖ Pinggang tak ada cutting ✖ Posture badan tak stabil ✖ Selalu sakit pinggang ✖ Lemak menggelebeh ✖ Perut maju kedepan ✖ Perut berlipat lipat ✖ Selulit Haaa. Kalau ada, awak WAJIB pakai D'QUEEN BENGKUNG ni! 'Apa yang best sangat pasal bengkung ni?' D'QUEEN BENGKUNG mampu menyelesaikan lebih daripada 7 masalah yang tersenarai diatas. Dengan penggunaan yang konsistan, berat dan bentuk badan yang diidamkan pun akan tercapai. Yang bestnya, tak perlu makan ubat kurus pun untuk dapat badan macam Che' Ta! Selamat dan alami gituew. Kita akan guide awak sampai jadi selim. Cepat cepat pilih awak nak size apa. Available size S sampai 5XL! . Rm80 exc pos
Testimoni Ostematrix!!! .
-
-
👉Untuk korang yang sembelit .
👉Selalu lenguh-lenguh .
👉Kurang calcium .
👉Pregnant mommy
-
-
FUNGSI OSTEOMATRIX
.
✅Manguatkan tulang
✅Memperbaiki kekejangan dan kebas-kebas
✅Memperbaiki masalah haid
✅Meringankan stress
✅Pengalkalian tubuh
✅Memperbaiki hiperaktiviti perut dan sakit gastrik
✅Menstabilkan tekanan darah
✅Mengatasi masalah sembelit
✅Membantu masalah kolestrol
✅Mengurangkan risiko sakit jantung
✅Mengelakkan osteoporosis
✅Mengurangkan sakit belakang
✅Menggalakkan kulit yang cantik .
-
-
Sempena hari osteoporosis sedunia on 20 October ni, shaklee ada buat promosi iaitu beli 3 botol ostematrix, korang akan dapat 5% off. Dah la memang harga asal pon sejak azali dah murah. Ni, bila buat promo, lagi la murah uolls. Aduh sayang. Sayang sangat kalau tak grab
-
-
1 bagi mak

1 bagi aya

1 untuk diri sendiri .
-
-
Jom ws Bella sekarang. 3 Hari je tau. 3 HARI JE😘
.
-
-
TRUSTED SID:

Bella: 01121513623

#shaklee 
#shakleemurah 
#shakleemalaysia 
#shakleekl 
#shakleebangsar 
#shakleebangsarsouth 
#shakleekelantan 
#shakleekb 
#shakleeshahalam 
#shakleekedah 
#shakleeklsentral 
#shakleepantaidalam 
#shakleepantaipermai 
#esp
#espmurah 
#esppromo 
#vitaminc 
#vitamine 
#alfalfa 
#collagen 
#collagenshaklee
#setkurus 
#setslimming 
#setkecantikkan 
#setsihat 
#setresdung 
#setcantikshaklee
Testimoni Ostematrix!!! . - - 👉Untuk korang yang sembelit . 👉Selalu lenguh-lenguh . 👉Kurang calcium . 👉Pregnant mommy - - FUNGSI OSTEOMATRIX . ✅Manguatkan tulang ✅Memperbaiki kekejangan dan kebas-kebas ✅Memperbaiki masalah haid ✅Meringankan stress ✅Pengalkalian tubuh ✅Memperbaiki hiperaktiviti perut dan sakit gastrik ✅Menstabilkan tekanan darah ✅Mengatasi masalah sembelit ✅Membantu masalah kolestrol ✅Mengurangkan risiko sakit jantung ✅Mengelakkan osteoporosis ✅Mengurangkan sakit belakang ✅Menggalakkan kulit yang cantik . - - Sempena hari osteoporosis sedunia on 20 October ni, shaklee ada buat promosi iaitu beli 3 botol ostematrix, korang akan dapat 5% off. Dah la memang harga asal pon sejak azali dah murah. Ni, bila buat promo, lagi la murah uolls. Aduh sayang. Sayang sangat kalau tak grab - - 1 bagi mak 1 bagi aya 1 untuk diri sendiri . - - Jom ws Bella sekarang. 3 Hari je tau. 3 HARI JE😘 . - - TRUSTED SID: Bella: 01121513623 #shaklee  #shakleemurah  #shakleemalaysia  #shakleekl  #shakleebangsar  #shakleebangsarsouth  #shakleekelantan  #shakleekb  #shakleeshahalam  #shakleekedah  #shakleeklsentral  #shakleepantaidalam  #shakleepantaipermai  #esp  #espmurah  #esppromo  #vitaminc  #vitamine  #alfalfa  #collagen  #collagenshaklee  #setkurus  #setslimming  #setkecantikkan  #setsihat  #setresdung  #setcantikshaklee 
Last Day!!!! Last Day!!!
-
-
Yes! Yes!  Last Day Promo Ostematrix Buy 3 at 5% less!!! .
-
-
Alahai, dah la harga sebotol memang sejak azali dah murah, ni shaklee buat promo lagi. Lagi la murah korang!!!! .
-
-
Seriously ostematrix ni memang murah. Pembekal calcium untuk badan kita. .
-
-
Penting ke calcium? Sangat penting!!! Untuk elakkan osteoporosis di hari tua nanti. + untuk pastikan Gigi dan Tulang still kuat untuk kita menikmati hari-hari kita dengan lebih indah dan beribadat kepada Allah tanpa gangguan. Cewaahhh. Huhuhu
-
-
Masih ada masa untuk yang nak grab Promo Ostematrix ni tau. Jom ws Bella patttttt. .
-
-
TRUSTED SID:

Bella: 01121513623

#shaklee 
#shakleemurah 
#shakleemalaysia 
#shakleekl 
#shakleebangsar 
#shakleebangsarsouth 
#shakleekelantan 
#shakleekb 
#shakleeshahalam 
#shakleekedah 
#shakleeklsentral 
#shakleepantaidalam 
#shakleepantaipermai 
#esp
#espmurah 
#esppromo 
#vitaminc 
#vitamine 
#alfalfa 
#collagen 
#collagenshaklee
#setkurus 
#setslimming 
#setkecantikkan 
#setsihat 
#setresdung 
#setcantik
Last Day!!!! Last Day!!! - - Yes! Yes! Last Day Promo Ostematrix Buy 3 at 5% less!!! . - - Alahai, dah la harga sebotol memang sejak azali dah murah, ni shaklee buat promo lagi. Lagi la murah korang!!!! . - - Seriously ostematrix ni memang murah. Pembekal calcium untuk badan kita. . - - Penting ke calcium? Sangat penting!!! Untuk elakkan osteoporosis di hari tua nanti. + untuk pastikan Gigi dan Tulang still kuat untuk kita menikmati hari-hari kita dengan lebih indah dan beribadat kepada Allah tanpa gangguan. Cewaahhh. Huhuhu - - Masih ada masa untuk yang nak grab Promo Ostematrix ni tau. Jom ws Bella patttttt. . - - TRUSTED SID: Bella: 01121513623 #shaklee  #shakleemurah  #shakleemalaysia  #shakleekl  #shakleebangsar  #shakleebangsarsouth  #shakleekelantan  #shakleekb  #shakleeshahalam  #shakleekedah  #shakleeklsentral  #shakleepantaidalam  #shakleepantaipermai  #esp  #espmurah  #esppromo  #vitaminc  #vitamine  #alfalfa  #collagen  #collagenshaklee  #setkurus  #setslimming  #setkecantikkan  #setsihat  #setresdung  #setcantik 
Last Day!!!! Last Day!!!
-
-
Yes! Yes!  Last Day Promo Ostematrix Buy 3 at 5% less!!! .
-
-
Alahai, dah la harga sebotol memang sejak azali dah murah, ni shaklee buat promo lagi. Lagi la murah korang!!!! .
-
-
Seriously ostematrix ni memang murah. Pembekal calcium untuk badan kita. .
-
-
Penting ke calcium? Sangat penting!!! Untuk elakkan osteoporosis di hari tua nanti. + untuk pastikan Gigi dan Tulang still kuat untuk kita menikmati hari-hari kita dengan lebih indah dan beribadat kepada Allah tanpa gangguan. Cewaahhh. Huhuhu
-
-
Masih ada masa untuk yang nak grab Promo Ostematrix ni tau. Jom ws Bella patttttt. .
-
-
TRUSTED SID:

Bella: 01121513623

#shaklee 
#shakleemurah 
#shakleemalaysia 
#shakleekl 
#shakleebangsar 
#shakleebangsarsouth 
#shakleekelantan 
#shakleekb 
#shakleeshahalam 
#shakleekedah 
#shakleeklsentral 
#shakleepantaidalam 
#shakleepantaipermai 
#esp
#espmurah 
#esppromo 
#vitaminc 
#vitamine 
#alfalfa 
#collagen 
#collagenshaklee
#setkurus 
#setslimming 
#setkecantikkan 
#setsihat 
#setresdung 
#setcantik
Last Day!!!! Last Day!!! - - Yes! Yes! Last Day Promo Ostematrix Buy 3 at 5% less!!! . - - Alahai, dah la harga sebotol memang sejak azali dah murah, ni shaklee buat promo lagi. Lagi la murah korang!!!! . - - Seriously ostematrix ni memang murah. Pembekal calcium untuk badan kita. . - - Penting ke calcium? Sangat penting!!! Untuk elakkan osteoporosis di hari tua nanti. + untuk pastikan Gigi dan Tulang still kuat untuk kita menikmati hari-hari kita dengan lebih indah dan beribadat kepada Allah tanpa gangguan. Cewaahhh. Huhuhu - - Masih ada masa untuk yang nak grab Promo Ostematrix ni tau. Jom ws Bella patttttt. . - - TRUSTED SID: Bella: 01121513623 #shaklee  #shakleemurah  #shakleemalaysia  #shakleekl  #shakleebangsar  #shakleebangsarsouth  #shakleekelantan  #shakleekb  #shakleeshahalam  #shakleekedah  #shakleeklsentral  #shakleepantaidalam  #shakleepantaipermai  #esp  #espmurah  #esppromo  #vitaminc  #vitamine  #alfalfa  #collagen  #collagenshaklee  #setkurus  #setslimming  #setkecantikkan  #setsihat  #setresdung  #setcantik 
masalah kulit muka berparut berjerawat. kembali la kepada rawatan dari dalam dengan produk natural.
.
 saya rekemen ESP dan Vitamin C untuk baik pulih. .
ambik ESP 2 kali sehari dan Vitamin C 3000mg sampai la muka tu cantik. .
then maintain je vitamin c 1-2 biji.
.
ESP (tahan dua bulan).
.................................
🌷 memperbaiki parut
.
🌷memperbaharui sel kukit rosak
.
🌷melembabkan kulit
.
🌷mencerahkan kulit
.
🌷menjadikan tona kulit sekata .
VITAMIN C (tahan enam bulan)
.................................
🍊menghasilkan kolagen
.
🍊mengecutkan jerawat
.
🍊menghalang sinaran UV
.
🍊anti penuaan melambatkan kedutan
.
🍊mengurangkan kesan sunburn
.
🍊menyembuhkan luka
.
🍊meningkatkan imune bagi mereka yg eczema dan resdung
.
🍊menjadikan kulit flawless
.
Whatsapp 019.6951.975
.
#MMTeam 
#setmenyusu  #setdiet #setpantang #setbersalin #setjerawat #setsubur #setcantik  #shaklee
#vitamintenaga #kempisperut #setkurus
#shakleeOnline #pengedarShaklee  #pengedarShakleeCheras #protein  #slimming #mmigers #shakleeKualaLumpur #shakleemurah #shakleeMalaysia #milkbooster
 #MMTeamShaklee
masalah kulit muka berparut berjerawat. kembali la kepada rawatan dari dalam dengan produk natural. . saya rekemen ESP dan Vitamin C untuk baik pulih. . ambik ESP 2 kali sehari dan Vitamin C 3000mg sampai la muka tu cantik. . then maintain je vitamin c 1-2 biji. . ESP (tahan dua bulan). ................................. 🌷 memperbaiki parut . 🌷memperbaharui sel kukit rosak . 🌷melembabkan kulit . 🌷mencerahkan kulit . 🌷menjadikan tona kulit sekata . VITAMIN C (tahan enam bulan) ................................. 🍊menghasilkan kolagen . 🍊mengecutkan jerawat . 🍊menghalang sinaran UV . 🍊anti penuaan melambatkan kedutan . 🍊mengurangkan kesan sunburn . 🍊menyembuhkan luka . 🍊meningkatkan imune bagi mereka yg eczema dan resdung . 🍊menjadikan kulit flawless . Whatsapp 019.6951.975 . #MMTeam  #setmenyusu  #setdiet  #setpantang  #setbersalin  #setjerawat  #setsubur  #setcantik   #shaklee  #vitamintenaga  #kempisperut  #setkurus  #shakleeOnline  #pengedarShaklee  #pengedarShakleeCheras  #protein   #slimming  #mmigers  #shakleeKualaLumpur  #shakleemurah  #shakleeMalaysia  #milkbooster  #MMTeamShaklee 
masalah kulit muka berparut berjerawat. kembali la kepada rawatan dari dalam dengan produk natural.
.
 saya rekemen ESP dan Vitamin C untuk baik pulih. .
ambik ESP 2 kali sehari dan Vitamin C 3000mg sampai la muka tu cantik. .
then maintain je vitamin c 1-2 biji.
.
ESP (tahan dua bulan).
.................................
🌷 memperbaiki parut
.
🌷memperbaharui sel kukit rosak
.
🌷melembabkan kulit
.
🌷mencerahkan kulit
.
🌷menjadikan tona kulit sekata .
VITAMIN C (tahan enam bulan)
.................................
🍊menghasilkan kolagen
.
🍊mengecutkan jerawat
.
🍊menghalang sinaran UV
.
🍊anti penuaan melambatkan kedutan
.
🍊mengurangkan kesan sunburn
.
🍊menyembuhkan luka
.
🍊meningkatkan imune bagi mereka yg eczema dan resdung
.
🍊menjadikan kulit flawless
.
Whatsapp 019.6951.975
.
#MMTeam 
#setmenyusu  #setdiet #setpantang #setbersalin #setjerawat #setsubur #setcantik  #shaklee
#vitamintenaga #kempisperut #setkurus
#shakleeOnline #pengedarShaklee  #pengedarShakleeCheras #protein  #slimming #mmigers #shakleeKualaLumpur #shakleemurah #shakleeMalaysia #milkbooster
 #MMTeamShaklee
masalah kulit muka berparut berjerawat. kembali la kepada rawatan dari dalam dengan produk natural. . saya rekemen ESP dan Vitamin C untuk baik pulih. . ambik ESP 2 kali sehari dan Vitamin C 3000mg sampai la muka tu cantik. . then maintain je vitamin c 1-2 biji. . ESP (tahan dua bulan). ................................. 🌷 memperbaiki parut . 🌷memperbaharui sel kukit rosak . 🌷melembabkan kulit . 🌷mencerahkan kulit . 🌷menjadikan tona kulit sekata . VITAMIN C (tahan enam bulan) ................................. 🍊menghasilkan kolagen . 🍊mengecutkan jerawat . 🍊menghalang sinaran UV . 🍊anti penuaan melambatkan kedutan . 🍊mengurangkan kesan sunburn . 🍊menyembuhkan luka . 🍊meningkatkan imune bagi mereka yg eczema dan resdung . 🍊menjadikan kulit flawless . Whatsapp 019.6951.975 . #MMTeam  #setmenyusu  #setdiet  #setpantang  #setbersalin  #setjerawat  #setsubur  #setcantik   #shaklee  #vitamintenaga  #kempisperut  #setkurus  #shakleeOnline  #pengedarShaklee  #pengedarShakleeCheras  #protein   #slimming  #mmigers  #shakleeKualaLumpur  #shakleemurah  #shakleeMalaysia  #milkbooster  #MMTeamShaklee 
masalah kulit muka berparut berjerawat. kembali la kepada rawatan dari dalam dengan produk natural.
.
 saya rekemen ESP dan Vitamin C untuk baik pulih. .
ambik ESP 2 kali sehari dan Vitamin C 3000mg sampai la muka tu cantik. .
then maintain je vitamin c 1-2 biji.
.
ESP (tahan dua bulan).
.................................
🌷 memperbaiki parut
.
🌷memperbaharui sel kukit rosak
.
🌷melembabkan kulit
.
🌷mencerahkan kulit
.
🌷menjadikan tona kulit sekata .
VITAMIN C (tahan enam bulan)
.................................
🍊menghasilkan kolagen
.
🍊mengecutkan jerawat
.
🍊menghalang sinaran UV
.
🍊anti penuaan melambatkan kedutan
.
🍊mengurangkan kesan sunburn
.
🍊menyembuhkan luka
.
🍊meningkatkan imune bagi mereka yg eczema dan resdung
.
🍊menjadikan kulit flawless
.
Whatsapp 019.6951.975
.
#MMTeam 
#setmenyusu  #setdiet #setpantang #setbersalin #setjerawat #setsubur #setcantik  #shaklee
#vitamintenaga #kempisperut #setkurus
#shakleeOnline #pengedarShaklee  #pengedarShakleeCheras #protein  #slimming #mmigers #shakleeKualaLumpur #shakleemurah #shakleeMalaysia #milkbooster
 #MMTeamShaklee
masalah kulit muka berparut berjerawat. kembali la kepada rawatan dari dalam dengan produk natural. . saya rekemen ESP dan Vitamin C untuk baik pulih. . ambik ESP 2 kali sehari dan Vitamin C 3000mg sampai la muka tu cantik. . then maintain je vitamin c 1-2 biji. . ESP (tahan dua bulan). ................................. 🌷 memperbaiki parut . 🌷memperbaharui sel kukit rosak . 🌷melembabkan kulit . 🌷mencerahkan kulit . 🌷menjadikan tona kulit sekata . VITAMIN C (tahan enam bulan) ................................. 🍊menghasilkan kolagen . 🍊mengecutkan jerawat . 🍊menghalang sinaran UV . 🍊anti penuaan melambatkan kedutan . 🍊mengurangkan kesan sunburn . 🍊menyembuhkan luka . 🍊meningkatkan imune bagi mereka yg eczema dan resdung . 🍊menjadikan kulit flawless . Whatsapp 019.6951.975 . #MMTeam  #setmenyusu  #setdiet  #setpantang  #setbersalin  #setjerawat  #setsubur  #setcantik   #shaklee  #vitamintenaga  #kempisperut  #setkurus  #shakleeOnline  #pengedarShaklee  #pengedarShakleeCheras  #protein   #slimming  #mmigers  #shakleeKualaLumpur  #shakleemurah  #shakleeMalaysia  #milkbooster  #MMTeamShaklee 
Jom dapatkan pinggang secekak dengan dqueen bengkung 😍
Jom dapatkan pinggang secekak dengan dqueen bengkung 😍
Jom dapatkan pinggang secekak dengan dqueen bengkung 😍
Jom dapatkan pinggang secekak dengan dqueen bengkung 😍
Jom dapatkan pinggang secekak dengan dqueen bengkung 😍
Jom dapatkan pinggang secekak dengan dqueen bengkung 😍
Assalamualaikum & Hai 🌸
.
.
Ramai customers yang tanya Fikah dalam SET KECANTIKAN KULIT , kalau mereka under budget supplement mana yang paling penting untuk mereka consume . .
.
Jawapan Fikah ,semestinya VITAMIN C paling penting dan juga sebenarnya paling jimat !! Sebotol ada 180 biji , which means 6 bulan yerr. .
.
Kebaikan & Manfaat lain SUSTAINED RELEASE VITA C PLUS :
.
🍊Merangsang pembentukan kolagen 🍊Menguatkan immune sistem 🍊Membantu mengekalkan kulit yang awet muda 🍊Mengatasi masalah insomnia 🍊Mencegah jangkitan penyakit mudah berjangkit seperti demam & selesema 🍊Memperbaiki sistem pendarahan 🍊Merendahkan & mengawal masalah tekanan darah tinggi
🍊Mencerahkan kulit secara semula jadi 🍊Memberikan tenaga 🍊Membantu penyerapan iron
🍊Mengekalkan penyerapan iron 🍊Mengekalkan kolesterol yang sihat 🍊Meningkatkan metabolisme & membantu mengekalkan berat badan ideal 🍊Mengelakkan katarak 🍊Mengawal masalah kulit berminyak 🍊Mengecilkan pori muka 🍊Membantu melindungi badan dari radikal bebas 🍊Mengurangkan asid untuk pesakit gout 🍊Mengawal paras gula dalam darah .
.
.
NURUL SYAFIQAH 
017-8732674
Your Favourite Shaklee Independent Distributor
Assalamualaikum & Hai 🌸 . . Ramai customers yang tanya Fikah dalam SET KECANTIKAN KULIT , kalau mereka under budget supplement mana yang paling penting untuk mereka consume . . . Jawapan Fikah ,semestinya VITAMIN C paling penting dan juga sebenarnya paling jimat !! Sebotol ada 180 biji , which means 6 bulan yerr. . . Kebaikan & Manfaat lain SUSTAINED RELEASE VITA C PLUS : . 🍊Merangsang pembentukan kolagen 🍊Menguatkan immune sistem 🍊Membantu mengekalkan kulit yang awet muda 🍊Mengatasi masalah insomnia 🍊Mencegah jangkitan penyakit mudah berjangkit seperti demam & selesema 🍊Memperbaiki sistem pendarahan 🍊Merendahkan & mengawal masalah tekanan darah tinggi 🍊Mencerahkan kulit secara semula jadi 🍊Memberikan tenaga 🍊Membantu penyerapan iron 🍊Mengekalkan penyerapan iron 🍊Mengekalkan kolesterol yang sihat 🍊Meningkatkan metabolisme & membantu mengekalkan berat badan ideal 🍊Mengelakkan katarak 🍊Mengawal masalah kulit berminyak 🍊Mengecilkan pori muka 🍊Membantu melindungi badan dari radikal bebas 🍊Mengurangkan asid untuk pesakit gout 🍊Mengawal paras gula dalam darah . . . NURUL SYAFIQAH 017-8732674 Your Favourite Shaklee Independent Distributor
#assalamualaikum .... TAK TAU nak pilih sauna mana satu?
.
Kami ada - 
#saunapink
#saunagod
 #saunabrown 
#saunafir
.
👇👇👇👇
.
#steamsauna #infraredsauna 💖Apa perbezaan ?
.
Steam sauna - sauna tradisional
.
Infrared sauna - sauna moden/kering
. ❤Nak info lebih detail?
.
📲📲013 3546429
.
↪@sauna.gadjetbantukurus.cepat
. ↪@album.testimonisauna
.
Sudi menjawab apa saja tanpa was was..😎😎
.
#setsauna #setsaunamurah
#saunadirumah 
#saunabantulangsing 
#misikurus
#nakkurusselamat 
#tipskuruscepat 
#kuruslepasbersalin
#pantangbersalin #setkurus
#kurus #nakkurus
#bajuplussize 
#jannanick #aliffsyukriterlajaklaris 
#noradanish  #ctdk
#sakab6 
#terapiinstagram
#ajimaura  #bazaarpaknil
#bajuplussize #pantangbersalin
#assalamualaikum  .... TAK TAU nak pilih sauna mana satu? . Kami ada - #saunapink  #saunagod  #saunabrown  #saunafir  . 👇👇👇👇 . #steamsauna  #infraredsauna  💖Apa perbezaan ? . Steam sauna - sauna tradisional . Infrared sauna - sauna moden/kering . ❤Nak info lebih detail? . 📲📲013 3546429 . ↪@sauna.gadjetbantukurus.cepat . ↪@album.testimonisauna . Sudi menjawab apa saja tanpa was was..😎😎 . #setsauna  #setsaunamurah  #saunadirumah  #saunabantulangsing  #misikurus  #nakkurusselamat  #tipskuruscepat  #kuruslepasbersalin  #pantangbersalin  #setkurus  #kurus  #nakkurus  #bajuplussize  #jannanick  #aliffsyukriterlajaklaris  #noradanish  #ctdk  #sakab6  #terapiinstagram  #ajimaura  #bazaarpaknil  #bajuplussize  #pantangbersalin 
Assalamualaikum & Hai 🌸
.
.
Ramai customers yang tanya Fikah dalam SET KECANTIKAN KULIT , kalau mereka under budget supplement mana yang paling penting untuk mereka consume . .
.
Jawapan Fikah ,semestinya VITAMIN C paling penting dan juga sebenarnya paling jimat !! Sebotol ada 180 biji , which means 6 bulan yerr. .
.
Kebaikan & Manfaat lain SUSTAINED RELEASE VITA C PLUS :
.
🍊Merangsang pembentukan kolagen 🍊Menguatkan immune sistem 🍊Membantu mengekalkan kulit yang awet muda 🍊Mengatasi masalah insomnia 🍊Mencegah jangkitan penyakit mudah berjangkit seperti demam & selesema 🍊Memperbaiki sistem pendarahan 🍊Merendahkan & mengawal masalah tekanan darah tinggi
🍊Mencerahkan kulit secara semula jadi 🍊Memberikan tenaga 🍊Membantu penyerapan iron
🍊Mengekalkan penyerapan iron 🍊Mengekalkan kolesterol yang sihat 🍊Meningkatkan metabolisme & membantu mengekalkan berat badan ideal 🍊Mengelakkan katarak 🍊Mengawal masalah kulit berminyak 🍊Mengecilkan pori muka 🍊Membantu melindungi badan dari radikal bebas 🍊Mengurangkan asid untuk pesakit gout 🍊Mengawal paras gula dalam darah .
.
.
NURUL SYAFIQAH 
017-8732674
Your Favourite Shaklee Independent Distributor
Assalamualaikum & Hai 🌸 . . Ramai customers yang tanya Fikah dalam SET KECANTIKAN KULIT , kalau mereka under budget supplement mana yang paling penting untuk mereka consume . . . Jawapan Fikah ,semestinya VITAMIN C paling penting dan juga sebenarnya paling jimat !! Sebotol ada 180 biji , which means 6 bulan yerr. . . Kebaikan & Manfaat lain SUSTAINED RELEASE VITA C PLUS : . 🍊Merangsang pembentukan kolagen 🍊Menguatkan immune sistem 🍊Membantu mengekalkan kulit yang awet muda 🍊Mengatasi masalah insomnia 🍊Mencegah jangkitan penyakit mudah berjangkit seperti demam & selesema 🍊Memperbaiki sistem pendarahan 🍊Merendahkan & mengawal masalah tekanan darah tinggi 🍊Mencerahkan kulit secara semula jadi 🍊Memberikan tenaga 🍊Membantu penyerapan iron 🍊Mengekalkan penyerapan iron 🍊Mengekalkan kolesterol yang sihat 🍊Meningkatkan metabolisme & membantu mengekalkan berat badan ideal 🍊Mengelakkan katarak 🍊Mengawal masalah kulit berminyak 🍊Mengecilkan pori muka 🍊Membantu melindungi badan dari radikal bebas 🍊Mengurangkan asid untuk pesakit gout 🍊Mengawal paras gula dalam darah . . . NURUL SYAFIQAH 017-8732674 Your Favourite Shaklee Independent Distributor
Assalamualaikum & Hai 🌸
.
.
Ramai customers yang tanya Fikah dalam SET KECANTIKAN KULIT , kalau mereka under budget supplement mana yang paling penting untuk mereka consume . .
.
Jawapan Fikah ,semestinya VITAMIN C paling penting dan juga sebenarnya paling jimat !! Sebotol ada 180 biji , which means 6 bulan yerr. .
.
Kebaikan & Manfaat lain SUSTAINED RELEASE VITA C PLUS :
.
🍊Merangsang pembentukan kolagen 🍊Menguatkan immune sistem 🍊Membantu mengekalkan kulit yang awet muda 🍊Mengatasi masalah insomnia 🍊Mencegah jangkitan penyakit mudah berjangkit seperti demam & selesema 🍊Memperbaiki sistem pendarahan 🍊Merendahkan & mengawal masalah tekanan darah tinggi
🍊Mencerahkan kulit secara semula jadi 🍊Memberikan tenaga 🍊Membantu penyerapan iron
🍊Mengekalkan penyerapan iron 🍊Mengekalkan kolesterol yang sihat 🍊Meningkatkan metabolisme & membantu mengekalkan berat badan ideal 🍊Mengelakkan katarak 🍊Mengawal masalah kulit berminyak 🍊Mengecilkan pori muka 🍊Membantu melindungi badan dari radikal bebas 🍊Mengurangkan asid untuk pesakit gout 🍊Mengawal paras gula dalam darah .
.
.
NURUL SYAFIQAH 
017-8732674
Your Favourite Shaklee Independent Distributor
Assalamualaikum & Hai 🌸 . . Ramai customers yang tanya Fikah dalam SET KECANTIKAN KULIT , kalau mereka under budget supplement mana yang paling penting untuk mereka consume . . . Jawapan Fikah ,semestinya VITAMIN C paling penting dan juga sebenarnya paling jimat !! Sebotol ada 180 biji , which means 6 bulan yerr. . . Kebaikan & Manfaat lain SUSTAINED RELEASE VITA C PLUS : . 🍊Merangsang pembentukan kolagen 🍊Menguatkan immune sistem 🍊Membantu mengekalkan kulit yang awet muda 🍊Mengatasi masalah insomnia 🍊Mencegah jangkitan penyakit mudah berjangkit seperti demam & selesema 🍊Memperbaiki sistem pendarahan 🍊Merendahkan & mengawal masalah tekanan darah tinggi 🍊Mencerahkan kulit secara semula jadi 🍊Memberikan tenaga 🍊Membantu penyerapan iron 🍊Mengekalkan penyerapan iron 🍊Mengekalkan kolesterol yang sihat 🍊Meningkatkan metabolisme & membantu mengekalkan berat badan ideal 🍊Mengelakkan katarak 🍊Mengawal masalah kulit berminyak 🍊Mengecilkan pori muka 🍊Membantu melindungi badan dari radikal bebas 🍊Mengurangkan asid untuk pesakit gout 🍊Mengawal paras gula dalam darah . . . NURUL SYAFIQAH 017-8732674 Your Favourite Shaklee Independent Distributor
Otw pi Terminal Inanam 🚗🚗🚗
.
.
Dalam hujan pun saya tak gentar, demi customer tercinta😍😍 .
.
Bungkusan ni utk Syafa yg berada d Lahad Datu.. Salah satu bisnes partner saya😊
.
.
Ostematrix buy 3 5% Discount
Mealshakes for her beloved son💕
.
.
#ShakleeMalaysia
#ShakleeSabah
#ShakleeSarawak
#ShakleeKK
#ShakleeUiTMKK
#ShakleeUMS
#ShakleeIP
#kalsium
#Shakleemurah
#ShakleePenampang
#ShakleeInanam
#ShakleeLuyang
#ShakleeBukitpadang
#ShakleeKolombong
#ShakleeBeaufort
#ShakleeNatural
#ZRLegacy
#SideIncome
#SetCantik
#SetKurus
#SetKesihatan
#VitaCshaklee
#ESPPromo
#ESPMurah
#Ostematrix
#3daysOffer
#ZieannaAnn
Otw pi Terminal Inanam 🚗🚗🚗 . . Dalam hujan pun saya tak gentar, demi customer tercinta😍😍 . . Bungkusan ni utk Syafa yg berada d Lahad Datu.. Salah satu bisnes partner saya😊 . . Ostematrix buy 3 5% Discount Mealshakes for her beloved son💕 . . #ShakleeMalaysia  #ShakleeSabah  #ShakleeSarawak  #ShakleeKK  #ShakleeUiTMKK  #ShakleeUMS  #ShakleeIP  #kalsium  #Shakleemurah  #ShakleePenampang  #ShakleeInanam  #ShakleeLuyang  #ShakleeBukitpadang  #ShakleeKolombong  #ShakleeBeaufort  #ShakleeNatural  #ZRLegacy  #SideIncome  #SetCantik  #SetKurus  #SetKesihatan  #VitaCshaklee  #ESPPromo  #ESPMurah  #Ostematrix  #3daysOffer  #ZieannaAnn 
Assalamualaikum semua..Yana nak kongsikan tentang #Setcantik bajet yang paling popular diGrab wanita diluar sana
.
Dalam set ini ada;
.
💖 #ESP
Diperbuat daripada protin soya bukan-GMO yang lengkap dengan asid amino. Membantu pembinaan semula otot dan kulit. Kembalikan radian kulit dan kepejalan otot, percepat penyembuhan luka serta kurangkan kesan parut
.
💖 #VitaminC
Menyalurkan vitamin C berterusan bagi mencantikkan kulit. Bantu menyokong badan yang sihat serta  meningkatkan sistem imunisasi
.
.
Nak dapatkan Set Cantik Bajet Popular ini..boleh whatsapp nombor tertera dibawah 👇👇
.
.
Yana | 0145454579
💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖 Jika ada sebarang pertanyaan boleh terus whatsapp Yana atau tinggalkan nombor Anda untuk yana hubungi 😊
.
AIN LIYANA
✔ Trusted SID since 2016
✔ C.O.D jerteh & pasir puteh
✔ Postage setiap hari
.
.
#terapiinstagram #meletop #like4like #setcantik #setkurus #setdetoks #collagenshaklee #flawless #espshaklee #vivixshaklee #omegaguard #setshakleebajet  #shakleeterengganu #codjerteh #codpasirputeh #shakleejerteh #promoshaklee #joinshaklee #daftarshaklee #shakleejohor #setkeputihanshaklee #setkecantikanshaklee #vitamincshaklee
#shakleeperak #setpantangshaklee #vivixshaklee #collagenshaklee
Assalamualaikum semua..Yana nak kongsikan tentang #Setcantik  bajet yang paling popular diGrab wanita diluar sana . Dalam set ini ada; . 💖 #ESP  Diperbuat daripada protin soya bukan-GMO yang lengkap dengan asid amino. Membantu pembinaan semula otot dan kulit. Kembalikan radian kulit dan kepejalan otot, percepat penyembuhan luka serta kurangkan kesan parut . 💖 #VitaminC  Menyalurkan vitamin C berterusan bagi mencantikkan kulit. Bantu menyokong badan yang sihat serta meningkatkan sistem imunisasi . . Nak dapatkan Set Cantik Bajet Popular ini..boleh whatsapp nombor tertera dibawah 👇👇 . . Yana | 0145454579 💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖 Jika ada sebarang pertanyaan boleh terus whatsapp Yana atau tinggalkan nombor Anda untuk yana hubungi 😊 . AIN LIYANA ✔ Trusted SID since 2016 ✔ C.O.D jerteh & pasir puteh ✔ Postage setiap hari . . #terapiinstagram  #meletop  #like4like  #setcantik  #setkurus  #setdetoks  #collagenshaklee  #flawless  #espshaklee  #vivixshaklee  #omegaguard  #setshakleebajet  #shakleeterengganu  #codjerteh  #codpasirputeh  #shakleejerteh  #promoshaklee  #joinshaklee  #daftarshaklee  #shakleejohor  #setkeputihanshaklee  #setkecantikanshaklee  #vitamincshaklee  #shakleeperak  #setpantangshaklee  #vivixshaklee  #collagenshaklee 
AKU YANG DULU BUKAN YANG SEKARANG
.
.
Perubahan yang berlaku pada pengguna shaklee ini mengambil masa selama sebulan lebih sahaja. Yang penting konsisten amik SET KURUS SHAKLEE.
.
.
Dalam Set Kurus ada:
.
🌷Lecithin
Mencairkan dan menguraikan lemak-lemak halus.
.
🌷Omega Guard
Membakar lemak untuk mengempiskan perut dengan berkesan.
.
Herb-Lax
🌷Detox dan membantu masalah sembelit.
.
🌷Alfalfa
Mengandungi saponin yang bertindak sebagai span untuk menyerap lemak dan kolestrol terurai dari pengambilan Lecithin dan kemudiannya diangkut keluar dari badan.
.
🌷Cinch
Kenyang lebih lama, membina otot penting dan mengelakkan tubuh jadi geleber selepas kurus.
.
🌷Esp
Mengenyangkan dan membekalkan tenaga berpanjangan.
.
.
Jom dapatkan sekarang. ESP masih PROMOSI ye. Meh cepat-cepat pm Wani sebelum OOS.
.
.
Pm Wani.
============================================
Wani, Your TRUSTED SID
☎0179172382
☎0179172382
☎0179172382
AKU YANG DULU BUKAN YANG SEKARANG . . Perubahan yang berlaku pada pengguna shaklee ini mengambil masa selama sebulan lebih sahaja. Yang penting konsisten amik SET KURUS SHAKLEE. . . Dalam Set Kurus ada: . 🌷Lecithin Mencairkan dan menguraikan lemak-lemak halus. . 🌷Omega Guard Membakar lemak untuk mengempiskan perut dengan berkesan. . Herb-Lax 🌷Detox dan membantu masalah sembelit. . 🌷Alfalfa Mengandungi saponin yang bertindak sebagai span untuk menyerap lemak dan kolestrol terurai dari pengambilan Lecithin dan kemudiannya diangkut keluar dari badan. . 🌷Cinch Kenyang lebih lama, membina otot penting dan mengelakkan tubuh jadi geleber selepas kurus. . 🌷Esp Mengenyangkan dan membekalkan tenaga berpanjangan. . . Jom dapatkan sekarang. ESP masih PROMOSI ye. Meh cepat-cepat pm Wani sebelum OOS. . . Pm Wani. ============================================ Wani, Your TRUSTED SID ☎0179172382 ☎0179172382 ☎0179172382
FULLSET KECANTIKAN - ESP, VITAMIN C &  VITAMIN E!!
.
KOMBINASI Vitamin C and Vitamin E for fast action and double action!! Cantik dari dalam dengan vitamin semula jadi Shaklee.!! .
.
ESP
😁 kulit yang anjal, berseri, awet muda  dan flawless dari sumber protein .
😁 kurangkan parut jerawat pada muka .
😁 membekalkan tenaga berpanjangan .
😁 meratakan warna kulit dan kulit lebih gebu .
😁 bertindak sebagai antioksidan .
😁 mengurangkan jeragat
.
VITAMIN C .
😍 menjadikan warna kulit lebih sekata, cerah, glowing dan lembab secara natural .
😍 sebagai antioksidan dan membaiki tekstur kulit yang kusam dan pucat .
😍 formula sustained release, dilepaskan secara perlahan selama 5 jam di dalam badan
😍 meningkatkan penghasilan kolagen dan perlindungan dari sinar uv .
😍 meningkatkan imunisasi tubuh dan mengurangkan stress .
. 
VITAMIN E .
😽 Melambatkan proses penuaan wajah dan boleh dibuat masker .
😽 mengurangkan bintik hitam dan putih, menghaluskan kulit .
😽 mengawal kulit berminyak dan melindungi sinar uv .
😽 melembabkan kulit dan mengecilkan pori pada wajah .
Order & Free Consultation
Cik Dhuha 017 5058305

#shakleemurah #shakleemurahmalaysia #shaklee #shakeemalaysia #setjerawat #setcantik #setkurus #setdetox #jerawat #cantik #sihat #kurus #sethamil #setpantang #setkesuburan #hamil #pantang #kolegan #vitamin #vitaminc #vitamincshaklee
FULLSET KECANTIKAN - ESP, VITAMIN C & VITAMIN E!! . KOMBINASI Vitamin C and Vitamin E for fast action and double action!! Cantik dari dalam dengan vitamin semula jadi Shaklee.!! . . ESP 😁 kulit yang anjal, berseri, awet muda dan flawless dari sumber protein . 😁 kurangkan parut jerawat pada muka . 😁 membekalkan tenaga berpanjangan . 😁 meratakan warna kulit dan kulit lebih gebu . 😁 bertindak sebagai antioksidan . 😁 mengurangkan jeragat . VITAMIN C . 😍 menjadikan warna kulit lebih sekata, cerah, glowing dan lembab secara natural . 😍 sebagai antioksidan dan membaiki tekstur kulit yang kusam dan pucat . 😍 formula sustained release, dilepaskan secara perlahan selama 5 jam di dalam badan 😍 meningkatkan penghasilan kolagen dan perlindungan dari sinar uv . 😍 meningkatkan imunisasi tubuh dan mengurangkan stress . . VITAMIN E . 😽 Melambatkan proses penuaan wajah dan boleh dibuat masker . 😽 mengurangkan bintik hitam dan putih, menghaluskan kulit . 😽 mengawal kulit berminyak dan melindungi sinar uv . 😽 melembabkan kulit dan mengecilkan pori pada wajah . Order & Free Consultation Cik Dhuha 017 5058305 #shakleemurah  #shakleemurahmalaysia  #shaklee  #shakeemalaysia  #setjerawat  #setcantik  #setkurus  #setdetox  #jerawat  #cantik  #sihat  #kurus  #sethamil  #setpantang  #setkesuburan  #hamil  #pantang  #kolegan  #vitamin  #vitaminc  #vitamincshaklee 
Mama : Aira... Aira..
Aira : Yes, Mama..
Mama : Eating Omega Guard?
Aira : No, Mama.
Mama : Telling Lies?
Aira : No, Mama.
Mama: Open Wide...
Aira : Aaa...aaa...aaaa....😍😍😍 #shakleeomegaguard
#airalovesomegaguard
#shakleekmpk#shakleehargastudent#shakleekampar#shakleegopeng#bisnesonline#suplemensemulajadi#shakleeeffect#shakleemurah#shakleemalimnawar#shakleebatugajah#shakleetamanindah#shakleebandarseribotani#shakleegunungrapat#shakleehargaahli#shakleehargamurah#shakleepromo#shakleemalaysia#shakleeikeacheras#shakleeahli#shakleesogo#shakleemontkiara#shakleekualaterengganu#shakleeutp#shakleeupm#setcantik#setkurus 🏆Puan Nur Hidayah Ahmad
📲016 555 45 82
✈POS : Seluruh Malaysia
🚕COD : Ipoh,Kampar,Gopeng
Mama : Aira... Aira.. Aira : Yes, Mama.. Mama : Eating Omega Guard? Aira : No, Mama. Mama : Telling Lies? Aira : No, Mama. Mama: Open Wide... Aira : Aaa...aaa...aaaa....😍😍😍 #shakleeomegaguard  #airalovesomegaguard  #shakleekmpk #shakleehargastudent #shakleekampar #shakleegopeng #bisnesonline #suplemensemulajadi #shakleeeffect #shakleemurah #shakleemalimnawar #shakleebatugajah #shakleetamanindah #shakleebandarseribotani #shakleegunungrapat #shakleehargaahli #shakleehargamurah #shakleepromo #shakleemalaysia #shakleeikeacheras #shakleeahli #shakleesogo #shakleemontkiara #shakleekualaterengganu #shakleeutp #shakleeupm #setcantik #setkurus  🏆Puan Nur Hidayah Ahmad 📲016 555 45 82 ✈POS : Seluruh Malaysia 🚕COD : Ipoh,Kampar,Gopeng
#cocoaboosterwhite ➕#ninaslimmingherbal = Set rm100 FREE POS SEMENANJUNG &  FREE SEBTG LIPTINT ATAU BOLEH PILIH UTK PRODUK FREE ⤵️⤵️
. ( krim pemuda Mia / foundation / liptint / serum glow / ibukecik ) .
.

#kakkinah #kakkinahhealthbeauty #rumahcanteq #ninaskincare #igseller #sayajual #onlineshopping #setkurus #setkurusgemuk #setslimming
Ramai tanya kak manis,apa rasa ESP sebenarnya?
.
Ha nie yang kak manis nak share dgn uols .
ESP Shaklee berperasa mild soya. Sekiranya anda tidak gemar atau tak menyukai rasa soya, ada pelbagai resepi ESP lain yang boleh dicuba 🤗 .
next time kak manis share resepi ESP yang best2 dgn anda ok. .
#shakleemalaysia
#shakleemelaka
#shakleelovermelaka
#shakleebeauty
#kulitsihat#ibumengandung
#milkbooster#setkurus
Testimoni Ostematrix!!! .
-
-
👉Untuk korang yang sembelit .
👉Selalu lenguh-lenguh .
👉Kurang calcium .
👉Pregnant mommy
-
-
FUNGSI OSTEOMATRIX
.
✅Manguatkan tulang
✅Memperbaiki kekejangan dan kebas-kebas
✅Memperbaiki masalah haid
✅Meringankan stress
✅Pengalkalian tubuh
✅Memperbaiki hiperaktiviti perut dan sakit gastrik
✅Menstabilkan tekanan darah
✅Mengatasi masalah sembelit
✅Membantu masalah kolestrol
✅Mengurangkan risiko sakit jantung
✅Mengelakkan osteoporosis
✅Mengurangkan sakit belakang
✅Menggalakkan kulit yang cantik .
-
-
Sempena hari osteoporosis sedunia on 20 October ni, shaklee ada buat promosi iaitu beli 3 botol ostematrix, korang akan dapat 5% off. Dah la memang harga asal pon sejak azali dah murah. Ni, bila buat promo, lagi la murah uolls. Aduh sayang. Sayang sangat kalau tak grab
-
-
1 bagi mak

1 bagi aya

1 untuk diri sendiri .
-
-
Jom ws Bella sekarang. 3 Hari je tau. 3 HARI JE😘
.
-
-
TRUSTED SID:

Bella: 01121513623

#shaklee 
#shakleemurah 
#shakleemalaysia 
#shakleekl 
#shakleebangsar 
#shakleebangsarsouth 
#shakleekelantan 
#shakleekb 
#shakleeshahalam 
#shakleekedah 
#shakleeklsentral 
#shakleepantaidalam 
#shakleepantaipermai 
#esp
#espmurah 
#esppromo 
#vitaminc 
#vitamine 
#alfalfa 
#collagen 
#collagenshaklee
#setkurus 
#setslimming 
#setkecantikkan 
#setsihat 
#setresdung 
#setcantikshaklee
Testimoni Ostematrix!!! . - - 👉Untuk korang yang sembelit . 👉Selalu lenguh-lenguh . 👉Kurang calcium . 👉Pregnant mommy - - FUNGSI OSTEOMATRIX . ✅Manguatkan tulang ✅Memperbaiki kekejangan dan kebas-kebas ✅Memperbaiki masalah haid ✅Meringankan stress ✅Pengalkalian tubuh ✅Memperbaiki hiperaktiviti perut dan sakit gastrik ✅Menstabilkan tekanan darah ✅Mengatasi masalah sembelit ✅Membantu masalah kolestrol ✅Mengurangkan risiko sakit jantung ✅Mengelakkan osteoporosis ✅Mengurangkan sakit belakang ✅Menggalakkan kulit yang cantik . - - Sempena hari osteoporosis sedunia on 20 October ni, shaklee ada buat promosi iaitu beli 3 botol ostematrix, korang akan dapat 5% off. Dah la memang harga asal pon sejak azali dah murah. Ni, bila buat promo, lagi la murah uolls. Aduh sayang. Sayang sangat kalau tak grab - - 1 bagi mak 1 bagi aya 1 untuk diri sendiri . - - Jom ws Bella sekarang. 3 Hari je tau. 3 HARI JE😘 . - - TRUSTED SID: Bella: 01121513623 #shaklee  #shakleemurah  #shakleemalaysia  #shakleekl  #shakleebangsar  #shakleebangsarsouth  #shakleekelantan  #shakleekb  #shakleeshahalam  #shakleekedah  #shakleeklsentral  #shakleepantaidalam  #shakleepantaipermai  #esp  #espmurah  #esppromo  #vitaminc  #vitamine  #alfalfa  #collagen  #collagenshaklee  #setkurus  #setslimming  #setkecantikkan  #setsihat  #setresdung  #setcantikshaklee 
happy lunch dear.. risau ke makan banyak sangat time lunch ni???
dah over makan??? eishhh tak perlu risau laaa.. kalau rasa dah over limit makan tu,, malam sebelum tidur nanti jangan lupa minum SLIMMING DETOX by #medinadesireagent  #medinadesireofficial .... proses penyingkiran lemak anda akan lancar gittuww.. 😘😘 nanti iols update banyak banyak testimoni customer tea ni.. superb! 
yang berminat tu,, boleh cepat2 whatsapp iols.. ☎013-6902936 ☎ 🌸🌸🌸🌸 #slimmingdetoxtea #slimminganddetoxtea #kurusuntuksuami #kuruscepat #puchongprima #puchong #teatoxgombaksetia #teakurusmurahmalaysia #setkurusmurah #setberpantangmurah #setkurus #tehkurusmurahmalaysia #bajuplussize #bajupengantin2018 #slimdetox #dietmudah #dietplan #menudiet #menuatkins #detoxtea #kurusdalam2minggu #kurustanpasenaman
happy lunch dear.. risau ke makan banyak sangat time lunch ni??? dah over makan??? eishhh tak perlu risau laaa.. kalau rasa dah over limit makan tu,, malam sebelum tidur nanti jangan lupa minum SLIMMING DETOX by #medinadesireagent  #medinadesireofficial  .... proses penyingkiran lemak anda akan lancar gittuww.. 😘😘 nanti iols update banyak banyak testimoni customer tea ni.. superb! yang berminat tu,, boleh cepat2 whatsapp iols.. ☎013-6902936 ☎ 🌸🌸🌸🌸 #slimmingdetoxtea  #slimminganddetoxtea  #kurusuntuksuami  #kuruscepat  #puchongprima  #puchong  #teatoxgombaksetia  #teakurusmurahmalaysia  #setkurusmurah  #setberpantangmurah  #setkurus  #tehkurusmurahmalaysia  #bajuplussize  #bajupengantin2018  #slimdetox  #dietmudah  #dietplan  #menudiet  #menuatkins  #detoxtea  #kurusdalam2minggu  #kurustanpasenaman 
Last Day!!!! Last Day!!!
-
-
Yes! Yes!  Last Day Promo Ostematrix Buy 3 at 5% less!!! .
-
-
Alahai, dah la harga sebotol memang sejak azali dah murah, ni shaklee buat promo lagi. Lagi la murah korang!!!! .
-
-
Seriously ostematrix ni memang murah. Pembekal calcium untuk badan kita. .
-
-
Penting ke calcium? Sangat penting!!! Untuk elakkan osteoporosis di hari tua nanti. + untuk pastikan Gigi dan Tulang still kuat untuk kita menikmati hari-hari kita dengan lebih indah dan beribadat kepada Allah tanpa gangguan. Cewaahhh. Huhuhu
-
-
Masih ada masa untuk yang nak grab Promo Ostematrix ni tau. Jom ws Bella patttttt. .
-
-
TRUSTED SID:

Bella: 01121513623

#shaklee 
#shakleemurah 
#shakleemalaysia 
#shakleekl 
#shakleebangsar 
#shakleebangsarsouth 
#shakleekelantan 
#shakleekb 
#shakleeshahalam 
#shakleekedah 
#shakleeklsentral 
#shakleepantaidalam 
#shakleepantaipermai 
#esp
#espmurah 
#esppromo 
#vitaminc 
#vitamine 
#alfalfa 
#collagen 
#collagenshaklee
#setkurus 
#setslimming 
#setkecantikkan 
#setsihat 
#setresdung 
#setcantik
Last Day!!!! Last Day!!! - - Yes! Yes! Last Day Promo Ostematrix Buy 3 at 5% less!!! . - - Alahai, dah la harga sebotol memang sejak azali dah murah, ni shaklee buat promo lagi. Lagi la murah korang!!!! . - - Seriously ostematrix ni memang murah. Pembekal calcium untuk badan kita. . - - Penting ke calcium? Sangat penting!!! Untuk elakkan osteoporosis di hari tua nanti. + untuk pastikan Gigi dan Tulang still kuat untuk kita menikmati hari-hari kita dengan lebih indah dan beribadat kepada Allah tanpa gangguan. Cewaahhh. Huhuhu - - Masih ada masa untuk yang nak grab Promo Ostematrix ni tau. Jom ws Bella patttttt. . - - TRUSTED SID: Bella: 01121513623 #shaklee  #shakleemurah  #shakleemalaysia  #shakleekl  #shakleebangsar  #shakleebangsarsouth  #shakleekelantan  #shakleekb  #shakleeshahalam  #shakleekedah  #shakleeklsentral  #shakleepantaidalam  #shakleepantaipermai  #esp  #espmurah  #esppromo  #vitaminc  #vitamine  #alfalfa  #collagen  #collagenshaklee  #setkurus  #setslimming  #setkecantikkan  #setsihat  #setresdung  #setcantik 
Anda ada masalah seperti berikut? :
.
✔️Migrain
✔️Sembelit / Buasir
✔️Susu badan kurang
✔️HB rendah (preggy mommy)
✔️Gastrik
✔️Darah tinggi
✔️Kencing manis
✔️Kurang bertenaga
✔️Resdung / Asma
✔️Insomnia
.
Atau anda sedang mencari set DIET yang MURAH tetapi SIHAT❓❗️
.
Jom cuba SET PKP sekarang! Pasti tak menyesal & anda akan rasakan perubahan terhadap diri anda setelah mengamalkan set PKP 😊👍🏻
.
Jom tanya saya sekarang. Konsultasi percuma sepanjang pengambilan serta ada HARGA PROMOSI❗️
.
Kak Syu 📲017-3606338
Kak Syu 📲017-3606338
.
#milkbooster #setkurus #setdiet #setkurusbajet #setkurusjimat #milkboostersedap #milkboosterberkesan #kopiviral #kopisihat #kopigarambuluh
Anda ada masalah seperti berikut? : . ✔️Migrain ✔️Sembelit / Buasir ✔️Susu badan kurang ✔️HB rendah (preggy mommy) ✔️Gastrik ✔️Darah tinggi ✔️Kencing manis ✔️Kurang bertenaga ✔️Resdung / Asma ✔️Insomnia . Atau anda sedang mencari set DIET yang MURAH tetapi SIHAT❓❗️ . Jom cuba SET PKP sekarang! Pasti tak menyesal & anda akan rasakan perubahan terhadap diri anda setelah mengamalkan set PKP 😊👍🏻 . Jom tanya saya sekarang. Konsultasi percuma sepanjang pengambilan serta ada HARGA PROMOSI❗️ . Kak Syu 📲017-3606338 Kak Syu 📲017-3606338 . #milkbooster  #setkurus  #setdiet  #setkurusbajet  #setkurusjimat  #milkboostersedap  #milkboosterberkesan  #kopiviral  #kopisihat  #kopigarambuluh 
BEST SELLER ESP ❤
.
.
SIHAT + KENYANG + CANTIK + TENAGA .
.
.
Kalau macam dulu , parut jerawat degil sangat nak hilang dan ambil masa berubah baru pudar . Sekarang Alhamdulillah , jerawat pun susah nak hinggap 😝
.
.
.
Kalau nak tahu , ramai customer Fikah repeat order ESP. ESP nii sangat banyak MANFAAT & KEBAIKAN dia : 
Antaranya ialah , .
.
1) Mencerahkan kulit secara sekata 
2) Menghilangkan jeragat
3) Membantu menghilangkan parut 
4) Menjadikan kulit muka halus dan gebu 
5) Mempercepatkan penyembuhan luka selepas bersalin atau operation
6) Memberi rasa kenyang lebih lama 
7) Menganjalkan payudara & punggung 
8) Mengatasi gastrik & pedih ulu hati
9) Mengatasi rasa letih dan lesu
10) Merendahkan bacaan diabetes dengan menstabilkan paras glukosa 
11) Mengatasi keguguran rambut 
12) Mencantikkan kuku
13) Menghaluskan tumit pecah 
14) Membekalkan tenaga berterusan 
15) Meningkatkan kualiti susu ibu 
16) Meningkatkan pengeluaran susu ibu
17) Pengganti minum petang atau supper 
18) Mengelakkan kerapuhan tulang
19) Meransang regenerasi sel kulit dan otot 
20) Meningkatkan kualiti memori ,vitaliti , dorongan seksual dan rangsangan 
21) Baik untuk hormon 
22) Mengurangkan kedutan dan garis halus 
23) Rendah lemak , tanpa kolesterol 
24) Membantu mengurangkan risiko kanser 
25) Bertindak sebagai antioksidan 
26) Menguatkan sistem imun badan 
27) Mempertingkatkan tahap kolesterol baik
28) Memelihara kesihatan jantung 
29) Merendahkan paras kolesterol
30) Mencegah osteoprosis 
31) Membantu pembentukan sel-sel baru .
.
.
Banyakkan khasiat ESP ni? Nak dapatkan harga BEST PRICE ESP daripada Fikah? Meh Whatsapp fikah meh 🌸
.
.
Your Awesome Shaklee Independent Distributor ,
NURUL SYAFIQAH 
0178732674
BEST SELLER ESP ❤ . . SIHAT + KENYANG + CANTIK + TENAGA . . . Kalau macam dulu , parut jerawat degil sangat nak hilang dan ambil masa berubah baru pudar . Sekarang Alhamdulillah , jerawat pun susah nak hinggap 😝 . . . Kalau nak tahu , ramai customer Fikah repeat order ESP. ESP nii sangat banyak MANFAAT & KEBAIKAN dia : Antaranya ialah , . . 1) Mencerahkan kulit secara sekata 2) Menghilangkan jeragat 3) Membantu menghilangkan parut 4) Menjadikan kulit muka halus dan gebu 5) Mempercepatkan penyembuhan luka selepas bersalin atau operation 6) Memberi rasa kenyang lebih lama 7) Menganjalkan payudara & punggung 8) Mengatasi gastrik & pedih ulu hati 9) Mengatasi rasa letih dan lesu 10) Merendahkan bacaan diabetes dengan menstabilkan paras glukosa 11) Mengatasi keguguran rambut 12) Mencantikkan kuku 13) Menghaluskan tumit pecah 14) Membekalkan tenaga berterusan 15) Meningkatkan kualiti susu ibu 16) Meningkatkan pengeluaran susu ibu 17) Pengganti minum petang atau supper 18) Mengelakkan kerapuhan tulang 19) Meransang regenerasi sel kulit dan otot 20) Meningkatkan kualiti memori ,vitaliti , dorongan seksual dan rangsangan 21) Baik untuk hormon 22) Mengurangkan kedutan dan garis halus 23) Rendah lemak , tanpa kolesterol 24) Membantu mengurangkan risiko kanser 25) Bertindak sebagai antioksidan 26) Menguatkan sistem imun badan 27) Mempertingkatkan tahap kolesterol baik 28) Memelihara kesihatan jantung 29) Merendahkan paras kolesterol 30) Mencegah osteoprosis 31) Membantu pembentukan sel-sel baru . . . Banyakkan khasiat ESP ni? Nak dapatkan harga BEST PRICE ESP daripada Fikah? Meh Whatsapp fikah meh 🌸 . . Your Awesome Shaklee Independent Distributor , NURUL SYAFIQAH 0178732674
APA ITU DETOX❓❓
.
Detox adalah merupakan satu proses pembersihan dari segala macam kotoran dan racun-racun yang secara tidak sengaja atau tidak sedar telah masuk ke dalam badan kita dalam jangka masa yang lama.
.
TANDA ANDA PERLU DETOX?
❕Sering letih, kurang tenaga
❕Badan Dan mulut berbau
❕Sakit kepala
❕Insomnia
❕Daya ingatan Dan tumpuan yang lemah
❕Masalah kulit
❕Kenaikan berat badan,Selulit
❕Sistem imun yang rendah
❕Sembelit
.
Kalau awak semua pelik kenapa makan supplement pun x berkesan atas diri awk.. Mungkin ni sebab nya.. Terlalu banyak toksin dalam badan, so kita perlu singkirkan toksin ni dengan detox.. Nak kulit berseri❓ Nak berat badan ideal and shape cun giler❓ WhatsApp Laila segera.. Laila akan guide sampai berjaya ☝💞
.
.
YOUR AWESOME SID CT LAILA.
WhatsApp +60136923289
http://www.wasap.my/+60136923289
APA ITU DETOX❓❓ . Detox adalah merupakan satu proses pembersihan dari segala macam kotoran dan racun-racun yang secara tidak sengaja atau tidak sedar telah masuk ke dalam badan kita dalam jangka masa yang lama. . TANDA ANDA PERLU DETOX? ❕Sering letih, kurang tenaga ❕Badan Dan mulut berbau ❕Sakit kepala ❕Insomnia ❕Daya ingatan Dan tumpuan yang lemah ❕Masalah kulit ❕Kenaikan berat badan,Selulit ❕Sistem imun yang rendah ❕Sembelit . Kalau awak semua pelik kenapa makan supplement pun x berkesan atas diri awk.. Mungkin ni sebab nya.. Terlalu banyak toksin dalam badan, so kita perlu singkirkan toksin ni dengan detox.. Nak kulit berseri❓ Nak berat badan ideal and shape cun giler❓ WhatsApp Laila segera.. Laila akan guide sampai berjaya ☝💞 . . YOUR AWESOME SID CT LAILA. WhatsApp +60136923289 http://www.wasap.my/+60136923289
APA ITU DETOX❓❓
.
Detox adalah merupakan satu proses pembersihan dari segala macam kotoran dan racun-racun yang secara tidak sengaja atau tidak sedar telah masuk ke dalam badan kita dalam jangka masa yang lama.
.
TANDA ANDA PERLU DETOX?
❕Sering letih, kurang tenaga
❕Badan Dan mulut berbau
❕Sakit kepala
❕Insomnia
❕Daya ingatan Dan tumpuan yang lemah
❕Masalah kulit
❕Kenaikan berat badan,Selulit
❕Sistem imun yang rendah
❕Sembelit
.
Kalau awak semua pelik kenapa makan supplement pun x berkesan atas diri awk.. Mungkin ni sebab nya.. Terlalu banyak toksin dalam badan, so kita perlu singkirkan toksin ni dengan detox.. Nak kulit berseri❓ Nak berat badan ideal and shape cun giler❓ WhatsApp Laila segera.. Laila akan guide sampai berjaya ☝💞
.
.
YOUR AWESOME SID CT LAILA.
WhatsApp +60136923289
http://www.wasap.my/+60136923289
APA ITU DETOX❓❓ . Detox adalah merupakan satu proses pembersihan dari segala macam kotoran dan racun-racun yang secara tidak sengaja atau tidak sedar telah masuk ke dalam badan kita dalam jangka masa yang lama. . TANDA ANDA PERLU DETOX? ❕Sering letih, kurang tenaga ❕Badan Dan mulut berbau ❕Sakit kepala ❕Insomnia ❕Daya ingatan Dan tumpuan yang lemah ❕Masalah kulit ❕Kenaikan berat badan,Selulit ❕Sistem imun yang rendah ❕Sembelit . Kalau awak semua pelik kenapa makan supplement pun x berkesan atas diri awk.. Mungkin ni sebab nya.. Terlalu banyak toksin dalam badan, so kita perlu singkirkan toksin ni dengan detox.. Nak kulit berseri❓ Nak berat badan ideal and shape cun giler❓ WhatsApp Laila segera.. Laila akan guide sampai berjaya ☝💞 . . YOUR AWESOME SID CT LAILA. WhatsApp +60136923289 http://www.wasap.my/+60136923289
APA ITU DETOX❓❓
.
Detox adalah merupakan satu proses pembersihan dari segala macam kotoran dan racun-racun yang secara tidak sengaja atau tidak sedar telah masuk ke dalam badan kita dalam jangka masa yang lama.
.
TANDA ANDA PERLU DETOX?
❕Sering letih, kurang tenaga
❕Badan Dan mulut berbau
❕Sakit kepala
❕Insomnia
❕Daya ingatan Dan tumpuan yang lemah
❕Masalah kulit
❕Kenaikan berat badan,Selulit
❕Sistem imun yang rendah
❕Sembelit
.
Kalau awak semua pelik kenapa makan supplement pun x berkesan atas diri awk.. Mungkin ni sebab nya.. Terlalu banyak toksin dalam badan, so kita perlu singkirkan toksin ni dengan detox.. Nak kulit berseri❓ Nak berat badan ideal and shape cun giler❓ WhatsApp Laila segera.. Laila akan guide sampai berjaya ☝💞
.
.
YOUR AWESOME SID CT LAILA.
WhatsApp +60136923289
http://www.wasap.my/+60136923289
APA ITU DETOX❓❓ . Detox adalah merupakan satu proses pembersihan dari segala macam kotoran dan racun-racun yang secara tidak sengaja atau tidak sedar telah masuk ke dalam badan kita dalam jangka masa yang lama. . TANDA ANDA PERLU DETOX? ❕Sering letih, kurang tenaga ❕Badan Dan mulut berbau ❕Sakit kepala ❕Insomnia ❕Daya ingatan Dan tumpuan yang lemah ❕Masalah kulit ❕Kenaikan berat badan,Selulit ❕Sistem imun yang rendah ❕Sembelit . Kalau awak semua pelik kenapa makan supplement pun x berkesan atas diri awk.. Mungkin ni sebab nya.. Terlalu banyak toksin dalam badan, so kita perlu singkirkan toksin ni dengan detox.. Nak kulit berseri❓ Nak berat badan ideal and shape cun giler❓ WhatsApp Laila segera.. Laila akan guide sampai berjaya ☝💞 . . YOUR AWESOME SID CT LAILA. WhatsApp +60136923289 http://www.wasap.my/+60136923289
APA ITU DETOX❓❓
.
Detox adalah merupakan satu proses pembersihan dari segala macam kotoran dan racun-racun yang secara tidak sengaja atau tidak sedar telah masuk ke dalam badan kita dalam jangka masa yang lama.
.
TANDA ANDA PERLU DETOX?
❕Sering letih, kurang tenaga
❕Badan Dan mulut berbau
❕Sakit kepala
❕Insomnia
❕Daya ingatan Dan tumpuan yang lemah
❕Masalah kulit
❕Kenaikan berat badan,Selulit
❕Sistem imun yang rendah
❕Sembelit
.
Kalau awak semua pelik kenapa makan supplement pun x berkesan atas diri awk.. Mungkin ni sebab nya.. Terlalu banyak toksin dalam badan, so kita perlu singkirkan toksin ni dengan detox.. Nak kulit berseri❓ Nak berat badan ideal and shape cun giler❓ WhatsApp Laila segera.. Laila akan guide sampai berjaya ☝💞
.
.
YOUR AWESOME SID CT LAILA.
WhatsApp +60136923289
http://www.wasap.my/+60136923289
APA ITU DETOX❓❓ . Detox adalah merupakan satu proses pembersihan dari segala macam kotoran dan racun-racun yang secara tidak sengaja atau tidak sedar telah masuk ke dalam badan kita dalam jangka masa yang lama. . TANDA ANDA PERLU DETOX? ❕Sering letih, kurang tenaga ❕Badan Dan mulut berbau ❕Sakit kepala ❕Insomnia ❕Daya ingatan Dan tumpuan yang lemah ❕Masalah kulit ❕Kenaikan berat badan,Selulit ❕Sistem imun yang rendah ❕Sembelit . Kalau awak semua pelik kenapa makan supplement pun x berkesan atas diri awk.. Mungkin ni sebab nya.. Terlalu banyak toksin dalam badan, so kita perlu singkirkan toksin ni dengan detox.. Nak kulit berseri❓ Nak berat badan ideal and shape cun giler❓ WhatsApp Laila segera.. Laila akan guide sampai berjaya ☝💞 . . YOUR AWESOME SID CT LAILA. WhatsApp +60136923289 http://www.wasap.my/+60136923289
APA ITU DETOX❓❓
.
Detox adalah merupakan satu proses pembersihan dari segala macam kotoran dan racun-racun yang secara tidak sengaja atau tidak sedar telah masuk ke dalam badan kita dalam jangka masa yang lama.
.
TANDA ANDA PERLU DETOX?
❕Sering letih, kurang tenaga
❕Badan Dan mulut berbau
❕Sakit kepala
❕Insomnia
❕Daya ingatan Dan tumpuan yang lemah
❕Masalah kulit
❕Kenaikan berat badan,Selulit
❕Sistem imun yang rendah
❕Sembelit
.
Kalau awak semua pelik kenapa makan supplement pun x berkesan atas diri awk.. Mungkin ni sebab nya.. Terlalu banyak toksin dalam badan, so kita perlu singkirkan toksin ni dengan detox.. Nak kulit berseri❓ Nak berat badan ideal and shape cun giler❓ WhatsApp Laila segera.. Laila akan guide sampai berjaya ☝💞
.
.
YOUR AWESOME SID CT LAILA.
WhatsApp +60136923289
http://www.wasap.my/+60136923289
APA ITU DETOX❓❓ . Detox adalah merupakan satu proses pembersihan dari segala macam kotoran dan racun-racun yang secara tidak sengaja atau tidak sedar telah masuk ke dalam badan kita dalam jangka masa yang lama. . TANDA ANDA PERLU DETOX? ❕Sering letih, kurang tenaga ❕Badan Dan mulut berbau ❕Sakit kepala ❕Insomnia ❕Daya ingatan Dan tumpuan yang lemah ❕Masalah kulit ❕Kenaikan berat badan,Selulit ❕Sistem imun yang rendah ❕Sembelit . Kalau awak semua pelik kenapa makan supplement pun x berkesan atas diri awk.. Mungkin ni sebab nya.. Terlalu banyak toksin dalam badan, so kita perlu singkirkan toksin ni dengan detox.. Nak kulit berseri❓ Nak berat badan ideal and shape cun giler❓ WhatsApp Laila segera.. Laila akan guide sampai berjaya ☝💞 . . YOUR AWESOME SID CT LAILA. WhatsApp +60136923289 http://www.wasap.my/+60136923289
APA ITU DETOX❓❓
.
Detox adalah merupakan satu proses pembersihan dari segala macam kotoran dan racun-racun yang secara tidak sengaja atau tidak sedar telah masuk ke dalam badan kita dalam jangka masa yang lama.
.
TANDA ANDA PERLU DETOX?
❕Sering letih, kurang tenaga
❕Badan Dan mulut berbau
❕Sakit kepala
❕Insomnia
❕Daya ingatan Dan tumpuan yang lemah
❕Masalah kulit
❕Kenaikan berat badan,Selulit
❕Sistem imun yang rendah
❕Sembelit
.
Kalau awak semua pelik kenapa makan supplement pun x berkesan atas diri awk.. Mungkin ni sebab nya.. Terlalu banyak toksin dalam badan, so kita perlu singkirkan toksin ni dengan detox.. Nak kulit berseri❓ Nak berat badan ideal and shape cun giler❓ WhatsApp Laila segera.. Laila akan guide sampai berjaya ☝💞
.
.
YOUR AWESOME SID CT LAILA.
WhatsApp +60136923289
http://www.wasap.my/+60136923289
APA ITU DETOX❓❓ . Detox adalah merupakan satu proses pembersihan dari segala macam kotoran dan racun-racun yang secara tidak sengaja atau tidak sedar telah masuk ke dalam badan kita dalam jangka masa yang lama. . TANDA ANDA PERLU DETOX? ❕Sering letih, kurang tenaga ❕Badan Dan mulut berbau ❕Sakit kepala ❕Insomnia ❕Daya ingatan Dan tumpuan yang lemah ❕Masalah kulit ❕Kenaikan berat badan,Selulit ❕Sistem imun yang rendah ❕Sembelit . Kalau awak semua pelik kenapa makan supplement pun x berkesan atas diri awk.. Mungkin ni sebab nya.. Terlalu banyak toksin dalam badan, so kita perlu singkirkan toksin ni dengan detox.. Nak kulit berseri❓ Nak berat badan ideal and shape cun giler❓ WhatsApp Laila segera.. Laila akan guide sampai berjaya ☝💞 . . YOUR AWESOME SID CT LAILA. WhatsApp +60136923289 http://www.wasap.my/+60136923289
APA ITU DETOX❓❓
.
Detox adalah merupakan satu proses pembersihan dari segala macam kotoran dan racun-racun yang secara tidak sengaja atau tidak sedar telah masuk ke dalam badan kita dalam jangka masa yang lama.
.
TANDA ANDA PERLU DETOX?
❕Sering letih, kurang tenaga
❕Badan Dan mulut berbau
❕Sakit kepala
❕Insomnia
❕Daya ingatan Dan tumpuan yang lemah
❕Masalah kulit
❕Kenaikan berat badan,Selulit
❕Sistem imun yang rendah
❕Sembelit
.
Kalau awak semua pelik kenapa makan supplement pun x berkesan atas diri awk.. Mungkin ni sebab nya.. Terlalu banyak toksin dalam badan, so kita perlu singkirkan toksin ni dengan detox.. Nak kulit berseri❓ Nak berat badan ideal and shape cun giler❓ WhatsApp Laila segera.. Laila akan guide sampai berjaya ☝💞
.
.
YOUR AWESOME SID CT LAILA.
WhatsApp +60136923289
http://www.wasap.my/+60136923289
APA ITU DETOX❓❓ . Detox adalah merupakan satu proses pembersihan dari segala macam kotoran dan racun-racun yang secara tidak sengaja atau tidak sedar telah masuk ke dalam badan kita dalam jangka masa yang lama. . TANDA ANDA PERLU DETOX? ❕Sering letih, kurang tenaga ❕Badan Dan mulut berbau ❕Sakit kepala ❕Insomnia ❕Daya ingatan Dan tumpuan yang lemah ❕Masalah kulit ❕Kenaikan berat badan,Selulit ❕Sistem imun yang rendah ❕Sembelit . Kalau awak semua pelik kenapa makan supplement pun x berkesan atas diri awk.. Mungkin ni sebab nya.. Terlalu banyak toksin dalam badan, so kita perlu singkirkan toksin ni dengan detox.. Nak kulit berseri❓ Nak berat badan ideal and shape cun giler❓ WhatsApp Laila segera.. Laila akan guide sampai berjaya ☝💞 . . YOUR AWESOME SID CT LAILA. WhatsApp +60136923289 http://www.wasap.my/+60136923289
APA ITU DETOX❓❓
.
Detox adalah merupakan satu proses pembersihan dari segala macam kotoran dan racun-racun yang secara tidak sengaja atau tidak sedar telah masuk ke dalam badan kita dalam jangka masa yang lama.
.
TANDA ANDA PERLU DETOX?
❕Sering letih, kurang tenaga
❕Badan Dan mulut berbau
❕Sakit kepala
❕Insomnia
❕Daya ingatan Dan tumpuan yang lemah
❕Masalah kulit
❕Kenaikan berat badan,Selulit
❕Sistem imun yang rendah
❕Sembelit
.
Kalau awak semua pelik kenapa makan supplement pun x berkesan atas diri awk.. Mungkin ni sebab nya.. Terlalu banyak toksin dalam badan, so kita perlu singkirkan toksin ni dengan detox.. Nak kulit berseri❓ Nak berat badan ideal and shape cun giler❓ WhatsApp Laila segera.. Laila akan guide sampai berjaya ☝💞
.
.
YOUR AWESOME SID CT LAILA.
WhatsApp +60136923289
http://www.wasap.my/+60136923289
APA ITU DETOX❓❓ . Detox adalah merupakan satu proses pembersihan dari segala macam kotoran dan racun-racun yang secara tidak sengaja atau tidak sedar telah masuk ke dalam badan kita dalam jangka masa yang lama. . TANDA ANDA PERLU DETOX? ❕Sering letih, kurang tenaga ❕Badan Dan mulut berbau ❕Sakit kepala ❕Insomnia ❕Daya ingatan Dan tumpuan yang lemah ❕Masalah kulit ❕Kenaikan berat badan,Selulit ❕Sistem imun yang rendah ❕Sembelit . Kalau awak semua pelik kenapa makan supplement pun x berkesan atas diri awk.. Mungkin ni sebab nya.. Terlalu banyak toksin dalam badan, so kita perlu singkirkan toksin ni dengan detox.. Nak kulit berseri❓ Nak berat badan ideal and shape cun giler❓ WhatsApp Laila segera.. Laila akan guide sampai berjaya ☝💞 . . YOUR AWESOME SID CT LAILA. WhatsApp +60136923289 http://www.wasap.my/+60136923289
APA ITU DETOX❓❓
.
Detox adalah merupakan satu proses pembersihan dari segala macam kotoran dan racun-racun yang secara tidak sengaja atau tidak sedar telah masuk ke dalam badan kita dalam jangka masa yang lama.
.
TANDA ANDA PERLU DETOX?
❕Sering letih, kurang tenaga
❕Badan Dan mulut berbau
❕Sakit kepala
❕Insomnia
❕Daya ingatan Dan tumpuan yang lemah
❕Masalah kulit
❕Kenaikan berat badan,Selulit
❕Sistem imun yang rendah
❕Sembelit
.
Kalau awak semua pelik kenapa makan supplement pun x berkesan atas diri awk.. Mungkin ni sebab nya.. Terlalu banyak toksin dalam badan, so kita perlu singkirkan toksin ni dengan detox.. Nak kulit berseri❓ Nak berat badan ideal and shape cun giler❓ WhatsApp Laila segera.. Laila akan guide sampai berjaya ☝💞
.
.
YOUR AWESOME SID CT LAILA.
WhatsApp +60136923289
http://www.wasap.my/+60136923289
APA ITU DETOX❓❓ . Detox adalah merupakan satu proses pembersihan dari segala macam kotoran dan racun-racun yang secara tidak sengaja atau tidak sedar telah masuk ke dalam badan kita dalam jangka masa yang lama. . TANDA ANDA PERLU DETOX? ❕Sering letih, kurang tenaga ❕Badan Dan mulut berbau ❕Sakit kepala ❕Insomnia ❕Daya ingatan Dan tumpuan yang lemah ❕Masalah kulit ❕Kenaikan berat badan,Selulit ❕Sistem imun yang rendah ❕Sembelit . Kalau awak semua pelik kenapa makan supplement pun x berkesan atas diri awk.. Mungkin ni sebab nya.. Terlalu banyak toksin dalam badan, so kita perlu singkirkan toksin ni dengan detox.. Nak kulit berseri❓ Nak berat badan ideal and shape cun giler❓ WhatsApp Laila segera.. Laila akan guide sampai berjaya ☝💞 . . YOUR AWESOME SID CT LAILA. WhatsApp +60136923289 http://www.wasap.my/+60136923289
APA ITU DETOX❓❓
.
Detox adalah merupakan satu proses pembersihan dari segala macam kotoran dan racun-racun yang secara tidak sengaja atau tidak sedar telah masuk ke dalam badan kita dalam jangka masa yang lama.
.
TANDA ANDA PERLU DETOX?
❕Sering letih, kurang tenaga
❕Badan Dan mulut berbau
❕Sakit kepala
❕Insomnia
❕Daya ingatan Dan tumpuan yang lemah
❕Masalah kulit
❕Kenaikan berat badan,Selulit
❕Sistem imun yang rendah
❕Sembelit
.
Kalau awak semua pelik kenapa makan supplement pun x berkesan atas diri awk.. Mungkin ni sebab nya.. Terlalu banyak toksin dalam badan, so kita perlu singkirkan toksin ni dengan detox.. Nak kulit berseri❓ Nak berat badan ideal and shape cun giler❓ WhatsApp Laila segera.. Laila akan guide sampai berjaya ☝💞
.
.
YOUR AWESOME SID CT LAILA.
WhatsApp +60136923289
http://www.wasap.my/+60136923289
APA ITU DETOX❓❓ . Detox adalah merupakan satu proses pembersihan dari segala macam kotoran dan racun-racun yang secara tidak sengaja atau tidak sedar telah masuk ke dalam badan kita dalam jangka masa yang lama. . TANDA ANDA PERLU DETOX? ❕Sering letih, kurang tenaga ❕Badan Dan mulut berbau ❕Sakit kepala ❕Insomnia ❕Daya ingatan Dan tumpuan yang lemah ❕Masalah kulit ❕Kenaikan berat badan,Selulit ❕Sistem imun yang rendah ❕Sembelit . Kalau awak semua pelik kenapa makan supplement pun x berkesan atas diri awk.. Mungkin ni sebab nya.. Terlalu banyak toksin dalam badan, so kita perlu singkirkan toksin ni dengan detox.. Nak kulit berseri❓ Nak berat badan ideal and shape cun giler❓ WhatsApp Laila segera.. Laila akan guide sampai berjaya ☝💞 . . YOUR AWESOME SID CT LAILA. WhatsApp +60136923289 http://www.wasap.my/+60136923289
APA ITU DETOX❓❓
.
Detox adalah merupakan satu proses pembersihan dari segala macam kotoran dan racun-racun yang secara tidak sengaja atau tidak sedar telah masuk ke dalam badan kita dalam jangka masa yang lama.
.
TANDA ANDA PERLU DETOX?
❕Sering letih, kurang tenaga
❕Badan Dan mulut berbau
❕Sakit kepala
❕Insomnia
❕Daya ingatan Dan tumpuan yang lemah
❕Masalah kulit
❕Kenaikan berat badan,Selulit
❕Sistem imun yang rendah
❕Sembelit
.
Kalau awak semua pelik kenapa makan supplement pun x berkesan atas diri awk.. Mungkin ni sebab nya.. Terlalu banyak toksin dalam badan, so kita perlu singkirkan toksin ni dengan detox.. Nak kulit berseri❓ Nak berat badan ideal and shape cun giler❓ WhatsApp Laila segera.. Laila akan guide sampai berjaya ☝💞
.
.
YOUR AWESOME SID CT LAILA.
WhatsApp +60136923289
http://www.wasap.my/+60136923289
APA ITU DETOX❓❓ . Detox adalah merupakan satu proses pembersihan dari segala macam kotoran dan racun-racun yang secara tidak sengaja atau tidak sedar telah masuk ke dalam badan kita dalam jangka masa yang lama. . TANDA ANDA PERLU DETOX? ❕Sering letih, kurang tenaga ❕Badan Dan mulut berbau ❕Sakit kepala ❕Insomnia ❕Daya ingatan Dan tumpuan yang lemah ❕Masalah kulit ❕Kenaikan berat badan,Selulit ❕Sistem imun yang rendah ❕Sembelit . Kalau awak semua pelik kenapa makan supplement pun x berkesan atas diri awk.. Mungkin ni sebab nya.. Terlalu banyak toksin dalam badan, so kita perlu singkirkan toksin ni dengan detox.. Nak kulit berseri❓ Nak berat badan ideal and shape cun giler❓ WhatsApp Laila segera.. Laila akan guide sampai berjaya ☝💞 . . YOUR AWESOME SID CT LAILA. WhatsApp +60136923289 http://www.wasap.my/+60136923289
APA ITU DETOX❓❓
.
Detox adalah merupakan satu proses pembersihan dari segala macam kotoran dan racun-racun yang secara tidak sengaja atau tidak sedar telah masuk ke dalam badan kita dalam jangka masa yang lama.
.
TANDA ANDA PERLU DETOX?
❕Sering letih, kurang tenaga
❕Badan Dan mulut berbau
❕Sakit kepala
❕Insomnia
❕Daya ingatan Dan tumpuan yang lemah
❕Masalah kulit
❕Kenaikan berat badan,Selulit
❕Sistem imun yang rendah
❕Sembelit
.
Kalau awak semua pelik kenapa makan supplement pun x berkesan atas diri awk.. Mungkin ni sebab nya.. Terlalu banyak toksin dalam badan, so kita perlu singkirkan toksin ni dengan detox.. Nak kulit berseri❓ Nak berat badan ideal and shape cun giler❓ WhatsApp Laila segera.. Laila akan guide sampai berjaya ☝💞
.
.
YOUR AWESOME SID CT LAILA.
WhatsApp +60136923289
http://www.wasap.my/+60136923289
APA ITU DETOX❓❓ . Detox adalah merupakan satu proses pembersihan dari segala macam kotoran dan racun-racun yang secara tidak sengaja atau tidak sedar telah masuk ke dalam badan kita dalam jangka masa yang lama. . TANDA ANDA PERLU DETOX? ❕Sering letih, kurang tenaga ❕Badan Dan mulut berbau ❕Sakit kepala ❕Insomnia ❕Daya ingatan Dan tumpuan yang lemah ❕Masalah kulit ❕Kenaikan berat badan,Selulit ❕Sistem imun yang rendah ❕Sembelit . Kalau awak semua pelik kenapa makan supplement pun x berkesan atas diri awk.. Mungkin ni sebab nya.. Terlalu banyak toksin dalam badan, so kita perlu singkirkan toksin ni dengan detox.. Nak kulit berseri❓ Nak berat badan ideal and shape cun giler❓ WhatsApp Laila segera.. Laila akan guide sampai berjaya ☝💞 . . YOUR AWESOME SID CT LAILA. WhatsApp +60136923289 http://www.wasap.my/+60136923289
BEST SELLER ESP ❤
.
.
SIHAT + KENYANG + CANTIK + TENAGA .
.
.
Kalau macam dulu , parut jerawat degil sangat nak hilang dan ambil masa berubah baru pudar . Sekarang Alhamdulillah , jerawat pun susah nak hinggap 😝
.
.
.
Kalau nak tahu , ramai customer Fikah repeat order ESP. ESP nii sangat banyak MANFAAT & KEBAIKAN dia : 
Antaranya ialah , .
.
1) Mencerahkan kulit secara sekata 
2) Menghilangkan jeragat
3) Membantu menghilangkan parut 
4) Menjadikan kulit muka halus dan gebu 
5) Mempercepatkan penyembuhan luka selepas bersalin atau operation
6) Memberi rasa kenyang lebih lama 
7) Menganjalkan payudara & punggung 
8) Mengatasi gastrik & pedih ulu hati
9) Mengatasi rasa letih dan lesu
10) Merendahkan bacaan diabetes dengan menstabilkan paras glukosa 
11) Mengatasi keguguran rambut 
12) Mencantikkan kuku
13) Menghaluskan tumit pecah 
14) Membekalkan tenaga berterusan 
15) Meningkatkan kualiti susu ibu 
16) Meningkatkan pengeluaran susu ibu
17) Pengganti minum petang atau supper 
18) Mengelakkan kerapuhan tulang
19) Meransang regenerasi sel kulit dan otot 
20) Meningkatkan kualiti memori ,vitaliti , dorongan seksual dan rangsangan 
21) Baik untuk hormon 
22) Mengurangkan kedutan dan garis halus 
23) Rendah lemak , tanpa kolesterol 
24) Membantu mengurangkan risiko kanser 
25) Bertindak sebagai antioksidan 
26) Menguatkan sistem imun badan 
27) Mempertingkatkan tahap kolesterol baik
28) Memelihara kesihatan jantung 
29) Merendahkan paras kolesterol
30) Mencegah osteoprosis 
31) Membantu pembentukan sel-sel baru .
.
.
Banyakkan khasiat ESP ni? Nak dapatkan harga BEST PRICE ESP daripada Fikah? Meh Whatsapp fikah meh 🌸
.
.
Your Awesome Shaklee Independent Distributor ,
NURUL SYAFIQAH 
0178732674
BEST SELLER ESP ❤ . . SIHAT + KENYANG + CANTIK + TENAGA . . . Kalau macam dulu , parut jerawat degil sangat nak hilang dan ambil masa berubah baru pudar . Sekarang Alhamdulillah , jerawat pun susah nak hinggap 😝 . . . Kalau nak tahu , ramai customer Fikah repeat order ESP. ESP nii sangat banyak MANFAAT & KEBAIKAN dia : Antaranya ialah , . . 1) Mencerahkan kulit secara sekata 2) Menghilangkan jeragat 3) Membantu menghilangkan parut 4) Menjadikan kulit muka halus dan gebu 5) Mempercepatkan penyembuhan luka selepas bersalin atau operation 6) Memberi rasa kenyang lebih lama 7) Menganjalkan payudara & punggung 8) Mengatasi gastrik & pedih ulu hati 9) Mengatasi rasa letih dan lesu 10) Merendahkan bacaan diabetes dengan menstabilkan paras glukosa 11) Mengatasi keguguran rambut 12) Mencantikkan kuku 13) Menghaluskan tumit pecah 14) Membekalkan tenaga berterusan 15) Meningkatkan kualiti susu ibu 16) Meningkatkan pengeluaran susu ibu 17) Pengganti minum petang atau supper 18) Mengelakkan kerapuhan tulang 19) Meransang regenerasi sel kulit dan otot 20) Meningkatkan kualiti memori ,vitaliti , dorongan seksual dan rangsangan 21) Baik untuk hormon 22) Mengurangkan kedutan dan garis halus 23) Rendah lemak , tanpa kolesterol 24) Membantu mengurangkan risiko kanser 25) Bertindak sebagai antioksidan 26) Menguatkan sistem imun badan 27) Mempertingkatkan tahap kolesterol baik 28) Memelihara kesihatan jantung 29) Merendahkan paras kolesterol 30) Mencegah osteoprosis 31) Membantu pembentukan sel-sel baru . . . Banyakkan khasiat ESP ni? Nak dapatkan harga BEST PRICE ESP daripada Fikah? Meh Whatsapp fikah meh 🌸 . . Your Awesome Shaklee Independent Distributor , NURUL SYAFIQAH 0178732674
BEST SELLER ESP ❤
.
.
SIHAT + KENYANG + CANTIK + TENAGA .
.
.
Kalau macam dulu , parut jerawat degil sangat nak hilang dan ambil masa berubah baru pudar . Sekarang Alhamdulillah , jerawat pun susah nak hinggap 😝
.
.
.
Kalau nak tahu , ramai customer Fikah repeat order ESP. ESP nii sangat banyak MANFAAT & KEBAIKAN dia : 
Antaranya ialah , .
.
1) Mencerahkan kulit secara sekata 
2) Menghilangkan jeragat
3) Membantu menghilangkan parut 
4) Menjadikan kulit muka halus dan gebu 
5) Mempercepatkan penyembuhan luka selepas bersalin atau operation
6) Memberi rasa kenyang lebih lama 
7) Menganjalkan payudara & punggung 
8) Mengatasi gastrik & pedih ulu hati
9) Mengatasi rasa letih dan lesu
10) Merendahkan bacaan diabetes dengan menstabilkan paras glukosa 
11) Mengatasi keguguran rambut 
12) Mencantikkan kuku
13) Menghaluskan tumit pecah 
14) Membekalkan tenaga berterusan 
15) Meningkatkan kualiti susu ibu 
16) Meningkatkan pengeluaran susu ibu
17) Pengganti minum petang atau supper 
18) Mengelakkan kerapuhan tulang
19) Meransang regenerasi sel kulit dan otot 
20) Meningkatkan kualiti memori ,vitaliti , dorongan seksual dan rangsangan 
21) Baik untuk hormon 
22) Mengurangkan kedutan dan garis halus 
23) Rendah lemak , tanpa kolesterol 
24) Membantu mengurangkan risiko kanser 
25) Bertindak sebagai antioksidan 
26) Menguatkan sistem imun badan 
27) Mempertingkatkan tahap kolesterol baik
28) Memelihara kesihatan jantung 
29) Merendahkan paras kolesterol
30) Mencegah osteoprosis 
31) Membantu pembentukan sel-sel baru .
.
.
Banyakkan khasiat ESP ni? Nak dapatkan harga BEST PRICE ESP daripada Fikah? Meh Whatsapp fikah meh 🌸
.
.
Your Awesome Shaklee Independent Distributor ,
NURUL SYAFIQAH 
0178732674
BEST SELLER ESP ❤ . . SIHAT + KENYANG + CANTIK + TENAGA . . . Kalau macam dulu , parut jerawat degil sangat nak hilang dan ambil masa berubah baru pudar . Sekarang Alhamdulillah , jerawat pun susah nak hinggap 😝 . . . Kalau nak tahu , ramai customer Fikah repeat order ESP. ESP nii sangat banyak MANFAAT & KEBAIKAN dia : Antaranya ialah , . . 1) Mencerahkan kulit secara sekata 2) Menghilangkan jeragat 3) Membantu menghilangkan parut 4) Menjadikan kulit muka halus dan gebu 5) Mempercepatkan penyembuhan luka selepas bersalin atau operation 6) Memberi rasa kenyang lebih lama 7) Menganjalkan payudara & punggung 8) Mengatasi gastrik & pedih ulu hati 9) Mengatasi rasa letih dan lesu 10) Merendahkan bacaan diabetes dengan menstabilkan paras glukosa 11) Mengatasi keguguran rambut 12) Mencantikkan kuku 13) Menghaluskan tumit pecah 14) Membekalkan tenaga berterusan 15) Meningkatkan kualiti susu ibu 16) Meningkatkan pengeluaran susu ibu 17) Pengganti minum petang atau supper 18) Mengelakkan kerapuhan tulang 19) Meransang regenerasi sel kulit dan otot 20) Meningkatkan kualiti memori ,vitaliti , dorongan seksual dan rangsangan 21) Baik untuk hormon 22) Mengurangkan kedutan dan garis halus 23) Rendah lemak , tanpa kolesterol 24) Membantu mengurangkan risiko kanser 25) Bertindak sebagai antioksidan 26) Menguatkan sistem imun badan 27) Mempertingkatkan tahap kolesterol baik 28) Memelihara kesihatan jantung 29) Merendahkan paras kolesterol 30) Mencegah osteoprosis 31) Membantu pembentukan sel-sel baru . . . Banyakkan khasiat ESP ni? Nak dapatkan harga BEST PRICE ESP daripada Fikah? Meh Whatsapp fikah meh 🌸 . . Your Awesome Shaklee Independent Distributor , NURUL SYAFIQAH 0178732674
BEST SELLER ESP ❤
.
.
SIHAT + KENYANG + CANTIK + TENAGA .
.
.
Kalau macam dulu , parut jerawat degil sangat nak hilang dan ambil masa berubah baru pudar . Sekarang Alhamdulillah , jerawat pun susah nak hinggap 😝
.
.
.
Kalau nak tahu , ramai customer Fikah repeat order ESP. ESP nii sangat banyak MANFAAT & KEBAIKAN dia : 
Antaranya ialah , .
.
1) Mencerahkan kulit secara sekata 
2) Menghilangkan jeragat
3) Membantu menghilangkan parut 
4) Menjadikan kulit muka halus dan gebu 
5) Mempercepatkan penyembuhan luka selepas bersalin atau operation
6) Memberi rasa kenyang lebih lama 
7) Menganjalkan payudara & punggung 
8) Mengatasi gastrik & pedih ulu hati
9) Mengatasi rasa letih dan lesu
10) Merendahkan bacaan diabetes dengan menstabilkan paras glukosa 
11) Mengatasi keguguran rambut 
12) Mencantikkan kuku
13) Menghaluskan tumit pecah 
14) Membekalkan tenaga berterusan 
15) Meningkatkan kualiti susu ibu 
16) Meningkatkan pengeluaran susu ibu
17) Pengganti minum petang atau supper 
18) Mengelakkan kerapuhan tulang
19) Meransang regenerasi sel kulit dan otot 
20) Meningkatkan kualiti memori ,vitaliti , dorongan seksual dan rangsangan 
21) Baik untuk hormon 
22) Mengurangkan kedutan dan garis halus 
23) Rendah lemak , tanpa kolesterol 
24) Membantu mengurangkan risiko kanser 
25) Bertindak sebagai antioksidan 
26) Menguatkan sistem imun badan 
27) Mempertingkatkan tahap kolesterol baik
28) Memelihara kesihatan jantung 
29) Merendahkan paras kolesterol
30) Mencegah osteoprosis 
31) Membantu pembentukan sel-sel baru .
.
.
Banyakkan khasiat ESP ni? Nak dapatkan harga BEST PRICE ESP daripada Fikah? Meh Whatsapp fikah meh 🌸
.
.
Your Awesome Shaklee Independent Distributor ,
NURUL SYAFIQAH 
0178732674
BEST SELLER ESP ❤ . . SIHAT + KENYANG + CANTIK + TENAGA . . . Kalau macam dulu , parut jerawat degil sangat nak hilang dan ambil masa berubah baru pudar . Sekarang Alhamdulillah , jerawat pun susah nak hinggap 😝 . . . Kalau nak tahu , ramai customer Fikah repeat order ESP. ESP nii sangat banyak MANFAAT & KEBAIKAN dia : Antaranya ialah , . . 1) Mencerahkan kulit secara sekata 2) Menghilangkan jeragat 3) Membantu menghilangkan parut 4) Menjadikan kulit muka halus dan gebu 5) Mempercepatkan penyembuhan luka selepas bersalin atau operation 6) Memberi rasa kenyang lebih lama 7) Menganjalkan payudara & punggung 8) Mengatasi gastrik & pedih ulu hati 9) Mengatasi rasa letih dan lesu 10) Merendahkan bacaan diabetes dengan menstabilkan paras glukosa 11) Mengatasi keguguran rambut 12) Mencantikkan kuku 13) Menghaluskan tumit pecah 14) Membekalkan tenaga berterusan 15) Meningkatkan kualiti susu ibu 16) Meningkatkan pengeluaran susu ibu 17) Pengganti minum petang atau supper 18) Mengelakkan kerapuhan tulang 19) Meransang regenerasi sel kulit dan otot 20) Meningkatkan kualiti memori ,vitaliti , dorongan seksual dan rangsangan 21) Baik untuk hormon 22) Mengurangkan kedutan dan garis halus 23) Rendah lemak , tanpa kolesterol 24) Membantu mengurangkan risiko kanser 25) Bertindak sebagai antioksidan 26) Menguatkan sistem imun badan 27) Mempertingkatkan tahap kolesterol baik 28) Memelihara kesihatan jantung 29) Merendahkan paras kolesterol 30) Mencegah osteoprosis 31) Membantu pembentukan sel-sel baru . . . Banyakkan khasiat ESP ni? Nak dapatkan harga BEST PRICE ESP daripada Fikah? Meh Whatsapp fikah meh 🌸 . . Your Awesome Shaklee Independent Distributor , NURUL SYAFIQAH 0178732674
BEST SELLER ESP ❤
.
.
SIHAT + KENYANG + CANTIK + TENAGA .
.
.
Kalau macam dulu , parut jerawat degil sangat nak hilang dan ambil masa berubah baru pudar . Sekarang Alhamdulillah , jerawat pun susah nak hinggap 😝
.
.
.
Kalau nak tahu , ramai customer Fikah repeat order ESP. ESP nii sangat banyak MANFAAT & KEBAIKAN dia : 
Antaranya ialah , .
.
1) Mencerahkan kulit secara sekata 
2) Menghilangkan jeragat
3) Membantu menghilangkan parut 
4) Menjadikan kulit muka halus dan gebu 
5) Mempercepatkan penyembuhan luka selepas bersalin atau operation
6) Memberi rasa kenyang lebih lama 
7) Menganjalkan payudara & punggung 
8) Mengatasi gastrik & pedih ulu hati
9) Mengatasi rasa letih dan lesu
10) Merendahkan bacaan diabetes dengan menstabilkan paras glukosa 
11) Mengatasi keguguran rambut 
12) Mencantikkan kuku
13) Menghaluskan tumit pecah 
14) Membekalkan tenaga berterusan 
15) Meningkatkan kualiti susu ibu 
16) Meningkatkan pengeluaran susu ibu
17) Pengganti minum petang atau supper 
18) Mengelakkan kerapuhan tulang
19) Meransang regenerasi sel kulit dan otot 
20) Meningkatkan kualiti memori ,vitaliti , dorongan seksual dan rangsangan 
21) Baik untuk hormon 
22) Mengurangkan kedutan dan garis halus 
23) Rendah lemak , tanpa kolesterol 
24) Membantu mengurangkan risiko kanser 
25) Bertindak sebagai antioksidan 
26) Menguatkan sistem imun badan 
27) Mempertingkatkan tahap kolesterol baik
28) Memelihara kesihatan jantung 
29) Merendahkan paras kolesterol
30) Mencegah osteoprosis 
31) Membantu pembentukan sel-sel baru .
.
.
Banyakkan khasiat ESP ni? Nak dapatkan harga BEST PRICE ESP daripada Fikah? Meh Whatsapp fikah meh 🌸
.
.
Your Awesome Shaklee Independent Distributor ,
NURUL SYAFIQAH 
0178732674
BEST SELLER ESP ❤ . . SIHAT + KENYANG + CANTIK + TENAGA . . . Kalau macam dulu , parut jerawat degil sangat nak hilang dan ambil masa berubah baru pudar . Sekarang Alhamdulillah , jerawat pun susah nak hinggap 😝 . . . Kalau nak tahu , ramai customer Fikah repeat order ESP. ESP nii sangat banyak MANFAAT & KEBAIKAN dia : Antaranya ialah , . . 1) Mencerahkan kulit secara sekata 2) Menghilangkan jeragat 3) Membantu menghilangkan parut 4) Menjadikan kulit muka halus dan gebu 5) Mempercepatkan penyembuhan luka selepas bersalin atau operation 6) Memberi rasa kenyang lebih lama 7) Menganjalkan payudara & punggung 8) Mengatasi gastrik & pedih ulu hati 9) Mengatasi rasa letih dan lesu 10) Merendahkan bacaan diabetes dengan menstabilkan paras glukosa 11) Mengatasi keguguran rambut 12) Mencantikkan kuku 13) Menghaluskan tumit pecah 14) Membekalkan tenaga berterusan 15) Meningkatkan kualiti susu ibu 16) Meningkatkan pengeluaran susu ibu 17) Pengganti minum petang atau supper 18) Mengelakkan kerapuhan tulang 19) Meransang regenerasi sel kulit dan otot 20) Meningkatkan kualiti memori ,vitaliti , dorongan seksual dan rangsangan 21) Baik untuk hormon 22) Mengurangkan kedutan dan garis halus 23) Rendah lemak , tanpa kolesterol 24) Membantu mengurangkan risiko kanser 25) Bertindak sebagai antioksidan 26) Menguatkan sistem imun badan 27) Mempertingkatkan tahap kolesterol baik 28) Memelihara kesihatan jantung 29) Merendahkan paras kolesterol 30) Mencegah osteoprosis 31) Membantu pembentukan sel-sel baru . . . Banyakkan khasiat ESP ni? Nak dapatkan harga BEST PRICE ESP daripada Fikah? Meh Whatsapp fikah meh 🌸 . . Your Awesome Shaklee Independent Distributor , NURUL SYAFIQAH 0178732674
Selamat Jumaat!! Saya nak ingatkan 
PROMOSI OKTOBER YANG SANGAT ISTIMEWA DARI SHAKLEE.

ESP HARGA DISKAUN DAN JIMAT!! 1 canister ESP tahan 2-3 bulan.
Jimat tak??? Beli 4 tong??? Dapat lagi diskaun!!✅ Apa kebaikan ESP?
ESP adalah minuman soya yang sangat lazat. 
Ia dari soya natural yang tidak melalui pengubahsuaian genetik✅

Selamat digunakan✅

Halal✅
Diluluskan KKM✅

Fungsi:
Gebukan kulit✔
Hilangkan parut✔
Lebatkan dan cantikkan rambut✔
Kawal berat badan✔
Kuruskan badan✔
Beri tenaga✔
Kuatkan tulang dan otot✔

Sesuai untuk:
Semua orang📣

Warga emas yang perlukan tenaga📢
Anda yang cepat letih📢

Ibu mengandung yang letih dan sakit pinggang📢
Ibu menyusu yang nak tambah susu📢

Ibu berpantang yang nak bertenaga, luka cepat sembuh dan susu banyak serta nak kulit cantik, glowing. Nak kembalikan bentuk badan dan segala yang kendur ke bentuk asal📢

Berminat?? Kami akan share resepi ESP smoothies yg lazat2 saja pada anda.

Tapi nak saya ingatkan stock kami terhad!! Offer ni selagi stock masih ada sahaja.

Masih ada beberala minggh je lagi sebelum stok kehabisan... Cepatttt....!!! http://naturalsupplement.wasap.my/

#shaklee #setbersalin #setberpantang #setengandung #setmenyusu #setkurus #detox #semulajadi #tanpakimia #promosioktober #promosiespshaklee #4canisteresp #promosi #cantik #gebu #kurus #susumeriah #milkbooster
Selamat Jumaat!! Saya nak ingatkan PROMOSI OKTOBER YANG SANGAT ISTIMEWA DARI SHAKLEE. ESP HARGA DISKAUN DAN JIMAT!! 1 canister ESP tahan 2-3 bulan. Jimat tak??? Beli 4 tong??? Dapat lagi diskaun!!✅ Apa kebaikan ESP? ESP adalah minuman soya yang sangat lazat. Ia dari soya natural yang tidak melalui pengubahsuaian genetik✅ Selamat digunakan✅ Halal✅ Diluluskan KKM✅ Fungsi: Gebukan kulit✔ Hilangkan parut✔ Lebatkan dan cantikkan rambut✔ Kawal berat badan✔ Kuruskan badan✔ Beri tenaga✔ Kuatkan tulang dan otot✔ Sesuai untuk: Semua orang📣 Warga emas yang perlukan tenaga📢 Anda yang cepat letih📢 Ibu mengandung yang letih dan sakit pinggang📢 Ibu menyusu yang nak tambah susu📢 Ibu berpantang yang nak bertenaga, luka cepat sembuh dan susu banyak serta nak kulit cantik, glowing. Nak kembalikan bentuk badan dan segala yang kendur ke bentuk asal📢 Berminat?? Kami akan share resepi ESP smoothies yg lazat2 saja pada anda. Tapi nak saya ingatkan stock kami terhad!! Offer ni selagi stock masih ada sahaja. Masih ada beberala minggh je lagi sebelum stok kehabisan... Cepatttt....!!! http://naturalsupplement.wasap.my/ #shaklee  #setbersalin  #setberpantang  #setengandung  #setmenyusu  #setkurus  #detox  #semulajadi  #tanpakimia  #promosioktober  #promosiespshaklee  #4canisteresp  #promosi  #cantik  #gebu  #kurus  #susumeriah  #milkbooster 
KEUNIKAN ESP SHAKLEE DIHASILKAN PADA TAHUN 1961
.
.
Shaklee telah menghasilkan minuman yang bersumberkan protin soya sejak 1961 lagi dan yang pertama di dunia. Kajian & penambahbaikan ke atas ESP dibuat dari semasa ke semasa.
.
INFO
.
✔Diiktiraf seluruh dunia dengan mempunyai kajian klinikal yang sangat meluas & komprehensif. 
Merupakan protin berkualiti tinggi yang pernah di hasilkan
.
✔Diperbuat daripada “non-GMO” – (non-Genetically Modified Organism) yang mana ianya diproses pada kadar suhu yang rendah
.
✔Setiap 850g (Satu tin ESP) dihasilkan daripada 30kg kacang soya
.
✔Mampu memberi sumber tenaga segera & boleh bertahan lama
.
✔Menjamin penyediaan 9 asid amino penting yang tidak dapat dihasilkan oleh tubuh manusia
.
✔Diperkaya dengan 5 sumber VITAMIN & 4 sumber MINERAL
.
✔Sesuai untuk semua peringkat umur
.
✔Kandungan Indeks Glisemik (G.I) yang rendah iaitu 39 menjadikan ianya sangat sesuai kepada penghidap kencing manis
.
✔Satu hidangan ESP shaklee bersamaan dengan 2 kali ganda daging, 4 kali ganda telur, 12 kali ganda susu
.
✔Rendah lemak, Tiada Kolestrol, Tiada Asid Uric & Sangat mudah diserap oleh tubuh manusia.
.
 Bulan ini Promosi untuk ahli dengan belian 4 tong esp layak menikmati diskaun 5%.. .
.
📱dm/whatsapp: 0165524826
.
Setiap pembelian supplement Shaklee dengan kami, akan mendapat FREE CONSULTATION! jadi, jangan lepaskan peluang
.
 #PolluxFamily #PengedarShaklee #LiveAmazing #Polluxbiz 
#shakleeviral  #shakleemalaysia #polluxinsta #bazarpaknil #shakleemurag #pengedarshakleemalaysia #vivix #vitaminC #shaklee #malaysia #setkurus #setcantik #setjerawat #vivix_alez  #shakleemalaysia #kisahshaklee_alez #TeamBonusGemuk
KEUNIKAN ESP SHAKLEE DIHASILKAN PADA TAHUN 1961 . . Shaklee telah menghasilkan minuman yang bersumberkan protin soya sejak 1961 lagi dan yang pertama di dunia. Kajian & penambahbaikan ke atas ESP dibuat dari semasa ke semasa. . INFO . ✔Diiktiraf seluruh dunia dengan mempunyai kajian klinikal yang sangat meluas & komprehensif. Merupakan protin berkualiti tinggi yang pernah di hasilkan . ✔Diperbuat daripada “non-GMO” – (non-Genetically Modified Organism) yang mana ianya diproses pada kadar suhu yang rendah . ✔Setiap 850g (Satu tin ESP) dihasilkan daripada 30kg kacang soya . ✔Mampu memberi sumber tenaga segera & boleh bertahan lama . ✔Menjamin penyediaan 9 asid amino penting yang tidak dapat dihasilkan oleh tubuh manusia . ✔Diperkaya dengan 5 sumber VITAMIN & 4 sumber MINERAL . ✔Sesuai untuk semua peringkat umur . ✔Kandungan Indeks Glisemik (G.I) yang rendah iaitu 39 menjadikan ianya sangat sesuai kepada penghidap kencing manis . ✔Satu hidangan ESP shaklee bersamaan dengan 2 kali ganda daging, 4 kali ganda telur, 12 kali ganda susu . ✔Rendah lemak, Tiada Kolestrol, Tiada Asid Uric & Sangat mudah diserap oleh tubuh manusia. . Bulan ini Promosi untuk ahli dengan belian 4 tong esp layak menikmati diskaun 5%.. . . 📱dm/whatsapp: 0165524826 . Setiap pembelian supplement Shaklee dengan kami, akan mendapat FREE CONSULTATION! jadi, jangan lepaskan peluang . #PolluxFamily  #PengedarShaklee  #LiveAmazing  #Polluxbiz  #shakleeviral  #shakleemalaysia  #polluxinsta  #bazarpaknil  #shakleemurag  #pengedarshakleemalaysia  #vivix  #vitaminC  #shaklee  #malaysia  #setkurus  #setcantik  #setjerawat  #vivix_alez  #shakleemalaysia  #kisahshaklee_alez  #TeamBonusGemuk 
PROMOSI OSTEMATRIX buat mereka yang TIDAK GEMAR dengan susu !!!!! .
.
Siapa yang Perlukan Ostematrix?
💕Ibu hamil – penting untuk menyokong tumbesaran tulang bayi dalam kandungan
💕Mengatasi masalah kaki cramp (simpul biawak)
💕Mengelakkan kesakitan gigi semasa hamil kk
💕Membantu mengatasi masalah sembelit ketika hamil dan di dalam pantang
💕Membantu dalam penghasilan susu ketika si ibu yang masih menyusu datang period (susu lazimnya akan merundum ketika period)
💕Mereka yg allergy pengambilan bahan-bahan tenusu seperti susu.
💕Mereka yang selalu mengalami sakit-sakit kaki, sakit-sakit sendi, sakit di bahagian tulang belakang, sejuk-sejuk badan, rasa bisa di tapak kaki, kebas atau terasa seperti kaki dicucuk-cucuk dengan jarum.
💕Mereka yang mudah keletihan dan tidur yang kurang membuatkan golongan ini mudah letih dan sukar untuk bangun tidur.
💕Sakit kepala yang teruk dan berhari-hari.
💕Mereka yang sedang menjalani fisioterapi.
💕Mereka yang mempunyai masalah rekahan di tumit kaki.
💕Mereka yang mengalami PMS yang sangat teruk sehingga terpaksa mengambil pil penahan sakit setiap kali datang bulan.
.
Jom dapatkan harini jugak !
.
Ur trusted SID
Fatin Shaklee
0149194898
.
#fatinshaklee #shakleemalaysia #shakleejb #promoesp #hotsellingesp #shakleeeffect #shakleeonline #onlineshop #setkecantikan #setkurus #setberpantang #ostematrix #kalsium
PROMOSI OSTEMATRIX buat mereka yang TIDAK GEMAR dengan susu !!!!! . . Siapa yang Perlukan Ostematrix? 💕Ibu hamil – penting untuk menyokong tumbesaran tulang bayi dalam kandungan
💕Mengatasi masalah kaki cramp (simpul biawak)
💕Mengelakkan kesakitan gigi semasa hamil kk
💕Membantu mengatasi masalah sembelit ketika hamil dan di dalam pantang
💕Membantu dalam penghasilan susu ketika si ibu yang masih menyusu datang period (susu lazimnya akan merundum ketika period)
💕Mereka yg allergy pengambilan bahan-bahan tenusu seperti susu.
💕Mereka yang selalu mengalami sakit-sakit kaki, sakit-sakit sendi, sakit di bahagian tulang belakang, sejuk-sejuk badan, rasa bisa di tapak kaki, kebas atau terasa seperti kaki dicucuk-cucuk dengan jarum.
💕Mereka yang mudah keletihan dan tidur yang kurang membuatkan golongan ini mudah letih dan sukar untuk bangun tidur.
💕Sakit kepala yang teruk dan berhari-hari.
💕Mereka yang sedang menjalani fisioterapi.
💕Mereka yang mempunyai masalah rekahan di tumit kaki.
💕Mereka yang mengalami PMS yang sangat teruk sehingga terpaksa mengambil pil penahan sakit setiap kali datang bulan. . Jom dapatkan harini jugak ! . Ur trusted SID Fatin Shaklee 0149194898 . #fatinshaklee  #shakleemalaysia  #shakleejb  #promoesp  #hotsellingesp  #shakleeeffect  #shakleeonline  #onlineshop  #setkecantikan  #setkurus  #setberpantang  #ostematrix  #kalsium