an online Instagram web viewer

#setkurus medias

Photos

Macam tak caya jer dulu en gula saya sebesar ini ekeke :D.

Dia memang betul2 amalkan #setkurus #minkaffe & #garlic tablet sampai sekarang. Alhamdulillah memang berjaya selim & fit. Tahap kolestrol pun cun jer :-). #setkempisperut
Macam tak caya jer dulu en gula saya sebesar ini ekeke :D. Dia memang betul2 amalkan #setkurus  #minkaffe  & #garlic  tablet sampai sekarang. Alhamdulillah memang berjaya selim & fit. Tahap kolestrol pun cun jer :-). #setkempisperut 
Hot and gorgeous mom yang berjaya back on shape dengan pengambilan supplements Shaklee semasa berpantang.

Untuk konsultasi atau order, boleh whatsapp Wawa ye. Wawa akan suggestkan supplements yang sesuai diambil ketika berpantang. 😊

@wawabeautysupplements
012-3756092

#ShakleeShahAlam #ShakleeSelangor #ShakleeSubang #ShakleeBukitJelutong #ShakleeMalaysia #ShakleeSungaiBuloh #ShakleeBukitJelutong #ShakleeDenaiAlam #ShakleeBukitSubang #PostageWorldwide #wawashaklee #shakleeonline #shakleemalaysia #bazarpaknil #sayajualshaklee.  #sethamilshaklee #setkesuburanshaklee #setdetoksshaklee #setberpantangshaklee #setkurus #setslimming #setkurusshaklee  #setkecantikanshaklee #milkbooster #beauty #beautytips #skinsolutions #kulitcantik #flawless
Hot and gorgeous mom yang berjaya back on shape dengan pengambilan supplements Shaklee semasa berpantang. Untuk konsultasi atau order, boleh whatsapp Wawa ye. Wawa akan suggestkan supplements yang sesuai diambil ketika berpantang. 😊 @wawabeautysupplements 012-3756092 #ShakleeShahAlam  #ShakleeSelangor  #ShakleeSubang  #ShakleeBukitJelutong  #ShakleeMalaysia  #ShakleeSungaiBuloh  #ShakleeBukitJelutong  #ShakleeDenaiAlam  #ShakleeBukitSubang  #PostageWorldwide  #wawashaklee  #shakleeonline  #shakleemalaysia  #bazarpaknil  #sayajualshaklee . #sethamilshaklee  #setkesuburanshaklee  #setdetoksshaklee  #setberpantangshaklee  #setkurus  #setslimming  #setkurusshaklee  #setkecantikanshaklee  #milkbooster  #beauty  #beautytips  #skinsolutions  #kulitcantik  #flawless 
Tengah tido mimpi jadi miss world😇. Bangun tido buka almari cari baju saiz xs. Tapi sygnye mimpi dalam mimpi.sobs 😢
.
Jangan risau syg, takat nak dapatkan balik pinggang kerengga tu sekelip mata je sambil nyayi baby shark doo doo doo.Bukan pinggang je jadi selim melim , pakej kulit muka pun peloles.
.
Tak dpt jadi miss world jadi cinderella pun ok kan..ouchhh😘
.
Ada yang berkenan di hati? Mehlah datang pinang
👇🏼👇🏼👇🏼👇🏼👇🏼👇🏼👇🏼
Aina
0178709565
.
#shaklee#shakleemurah#shakleepromosi#shakleejimat#shakleeonline#shakleemelaka#shakleeduyong#shakleemuar#setshaklee#shakleemalaysia#shakleesabahsarawak#setkurus#setkurusshaklee#vitaminkurus#setkurusbudget#shakleehargaahli #lechitinmurah #alfafamurah
Tengah tido mimpi jadi miss world😇. Bangun tido buka almari cari baju saiz xs. Tapi sygnye mimpi dalam mimpi.sobs 😢 . Jangan risau syg, takat nak dapatkan balik pinggang kerengga tu sekelip mata je sambil nyayi baby shark doo doo doo.Bukan pinggang je jadi selim melim , pakej kulit muka pun peloles. . Tak dpt jadi miss world jadi cinderella pun ok kan..ouchhh😘 . Ada yang berkenan di hati? Mehlah datang pinang 👇🏼👇🏼👇🏼👇🏼👇🏼👇🏼👇🏼 Aina 0178709565 . #shaklee #shakleemurah #shakleepromosi #shakleejimat #shakleeonline #shakleemelaka #shakleeduyong #shakleemuar #setshaklee #shakleemalaysia #shakleesabahsarawak #setkurus #setkurusshaklee #vitaminkurus #setkurusbudget #shakleehargaahli  #lechitinmurah  #alfafamurah 
Testimoni dari customer kami
Meh usha2 produk shaklee meh
#shakleepromo #shakleemurah #shakleemalaysia #setkurus
Sebelum memulakan sebarang process menguruskan badan dan diet, mulakanlah dengan detox dahuluuu!
.
Ini bagi menyediakan badan anda untuk cepat “mobilize fat”.
.
BAKAR LEMAK!! HAPUSKAN MAKANAN YANG TIDAK SIHAT DALAM BADAN!
.
Ada yg detox dengan cara juicing, ada yang detox dengan cara buat soup, ada yang detox dengan gaya hidup yang sihat..
.
Teknik yang kena apply, flushed toxin keluar dari tubuh melalui air kencing sambil bekalkan vitamin dari juice buah..
.
Kalau Shaklee, memang sudah ada jadual pengambilan supplements untuk detox yang bantu lancarkan process pembuangan melalui Herbal dan tumbuh-tumbuhan yang diketahui khasiatnya dari segi menyahkan toksin.
.
Selain membekalkan vitamin dan antioksidan pada tubuh. Jadi lepas ni badan akan ringan, cergas, bertenaga dan cepat sangat turun :)
.
BAKAR LEMAK SANGAT BERKESAN MELALUI SET DETOX SHAKLEE!!
.
Hubungi saya 🎈Maslinda 🎈
📲 016-4145986
.
#detokshaklee #setkurus #PengedarShakleePenang #sayajualshaklee #ShakleeEffect
Sebelum memulakan sebarang process menguruskan badan dan diet, mulakanlah dengan detox dahuluuu! . Ini bagi menyediakan badan anda untuk cepat “mobilize fat”. . BAKAR LEMAK!! HAPUSKAN MAKANAN YANG TIDAK SIHAT DALAM BADAN! . Ada yg detox dengan cara juicing, ada yang detox dengan cara buat soup, ada yang detox dengan gaya hidup yang sihat.. . Teknik yang kena apply, flushed toxin keluar dari tubuh melalui air kencing sambil bekalkan vitamin dari juice buah.. . Kalau Shaklee, memang sudah ada jadual pengambilan supplements untuk detox yang bantu lancarkan process pembuangan melalui Herbal dan tumbuh-tumbuhan yang diketahui khasiatnya dari segi menyahkan toksin. . Selain membekalkan vitamin dan antioksidan pada tubuh. Jadi lepas ni badan akan ringan, cergas, bertenaga dan cepat sangat turun :) . BAKAR LEMAK SANGAT BERKESAN MELALUI SET DETOX SHAKLEE!! . Hubungi saya 🎈Maslinda 🎈 📲 016-4145986 . #detokshaklee  #setkurus  #PengedarShakleePenang  #sayajualshaklee  #ShakleeEffect 
Kak Mell, saya nak kurus dalam masa 3 bulan. Ada tak apa-apa yang sesuai dengan saya?
.

Ada!!!!!
. 🌸Set Kurus Premium Shaklee🌸
.

Set ni lengkap dari proses pemecahan lemak oleh Omega Guard. Lepas tu kita detox usus dan darah, dan semua toksin tu disingkirkan melalui najis. Mungkin macam cirit-birit sikit pada permulaan, tapi itu tandanya HerbLax dan Alfalfa Complex tengah buat kerja dia la tu. Dari proses detox ni insyaAllah perut kita pun akan kempis. Best kan?
.

Cinch Shake Mix pulak boleh dijadikan meal replacement, dia dari protein. So memang mengenyangkan tapi tidak menggemukkan. Sedap pulak tu, didatangkan dengan 3 perisa iaitu vanila, coklat dan kopi. Bolehlah replace kita punya lunch atau dinner.
.

Dan sebagai minuman tambahan kita sarankan ambil Cinch Tea Mix. Cinch Tea Mix ni boleh meningkatkan kadar metabolisme badan kita. Bila kadar metabolisme tinggi, baru senang badan kita mau membakar lemak, dan jugak susahlah untuk badan kita mengumpul lemak. Semua yang kita makan akan diproses cepat-cepat jadi tenaga.
.

Macam tu lah serba ringkasnya macam mana Set Kurus Shaklee ni berfungsi.
.

www.wasap.my/60192849039

#setkurus
#setkurusshaklee
#shakleebymell
Kak Mell, saya nak kurus dalam masa 3 bulan. Ada tak apa-apa yang sesuai dengan saya? . Ada!!!!! . 🌸Set Kurus Premium Shaklee🌸 . Set ni lengkap dari proses pemecahan lemak oleh Omega Guard. Lepas tu kita detox usus dan darah, dan semua toksin tu disingkirkan melalui najis. Mungkin macam cirit-birit sikit pada permulaan, tapi itu tandanya HerbLax dan Alfalfa Complex tengah buat kerja dia la tu. Dari proses detox ni insyaAllah perut kita pun akan kempis. Best kan? . Cinch Shake Mix pulak boleh dijadikan meal replacement, dia dari protein. So memang mengenyangkan tapi tidak menggemukkan. Sedap pulak tu, didatangkan dengan 3 perisa iaitu vanila, coklat dan kopi. Bolehlah replace kita punya lunch atau dinner. . Dan sebagai minuman tambahan kita sarankan ambil Cinch Tea Mix. Cinch Tea Mix ni boleh meningkatkan kadar metabolisme badan kita. Bila kadar metabolisme tinggi, baru senang badan kita mau membakar lemak, dan jugak susahlah untuk badan kita mengumpul lemak. Semua yang kita makan akan diproses cepat-cepat jadi tenaga. . Macam tu lah serba ringkasnya macam mana Set Kurus Shaklee ni berfungsi. . www.wasap.my/60192849039 #setkurus  #setkurusshaklee  #shakleebymell 
Hai semua, korang ada masalah susah maintain/turunkan berat badan... berat badan tepu? perut membuncit? selulit??😱 aisa recomend korang gunakan FULLSET SLIMMING SET shaklee ni. Sebab aisa sendiri memang amalkan esp + omega guard + herblax utk kekalkn berat badan. Ibu anak tiga ni kena la kurus banyak saingan at luar sane tu. hehe...
.
Bukan senang utk aisa maintainkan berat badan mcm zaman muda dulu. TAPI bila amalkan shaklee ni aisa yakin bukan susah utk kekalkan badan yg ideal
.
APAKAH KELEBIHAN SET KURUS (Omega guard + herblax)?
🍁 merendahkan paras kolestrol
🍁 mencegah salur darah drpd tersumbat
🍁 mengelakkan mslh obesiti
🍁 menguatkan daya ingatan
🍁 membakar lemak dgn cepat
🍁 meningkatkan metabolisme
🍁 mencuci usus
🍁 mengatasi masalah sembelit
🍁 melembutkan najis (lebih lawas)
🍁 melicinkan kulit, menjadikn kulit lebih pinkish semula jadi
.
KELEBIHAN ESP
🍁 pudarkan parut 🍁 mengawal pertumbuhan jerawat
🍁 mempertingkatkan fungsi/hormon wanita
🍁 kulit jadi lebih tegang dan sihat
🍁 kekalkan tenaga utk jangka masa yg panjang walaupun kerja berat seharian.
🍁 SANGAT SESUAI utk mereka yg ingin menurunkan berat badan
🍁 membekalkan rasa kenyang yang lama
.
SID SHAKLEE
Aisa azilah
019.650.7060
#setslimmingshaklee #setkurus #jomsihat #fitnessmalaysia #shakleemurah
Hai semua, korang ada masalah susah maintain/turunkan berat badan... berat badan tepu? perut membuncit? selulit??😱 aisa recomend korang gunakan FULLSET SLIMMING SET shaklee ni. Sebab aisa sendiri memang amalkan esp + omega guard + herblax utk kekalkn berat badan. Ibu anak tiga ni kena la kurus banyak saingan at luar sane tu. hehe... . Bukan senang utk aisa maintainkan berat badan mcm zaman muda dulu. TAPI bila amalkan shaklee ni aisa yakin bukan susah utk kekalkan badan yg ideal . APAKAH KELEBIHAN SET KURUS (Omega guard + herblax)? 🍁 merendahkan paras kolestrol 🍁 mencegah salur darah drpd tersumbat 🍁 mengelakkan mslh obesiti 🍁 menguatkan daya ingatan 🍁 membakar lemak dgn cepat 🍁 meningkatkan metabolisme 🍁 mencuci usus 🍁 mengatasi masalah sembelit 🍁 melembutkan najis (lebih lawas) 🍁 melicinkan kulit, menjadikn kulit lebih pinkish semula jadi . KELEBIHAN ESP 🍁 pudarkan parut 🍁 mengawal pertumbuhan jerawat 🍁 mempertingkatkan fungsi/hormon wanita 🍁 kulit jadi lebih tegang dan sihat 🍁 kekalkan tenaga utk jangka masa yg panjang walaupun kerja berat seharian. 🍁 SANGAT SESUAI utk mereka yg ingin menurunkan berat badan 🍁 membekalkan rasa kenyang yang lama . SID SHAKLEE Aisa azilah 019.650.7060 #setslimmingshaklee  #setkurus  #jomsihat  #fitnessmalaysia  #shakleemurah 
Sapa minum air ikut jadual ni...
Cer angkat tangan🙋🙋🙋
Sapa minum air ikut jadual ni... Cer angkat tangan🙋🙋🙋
ALHAMDULILLAH
Mereka yang mengamalkan suplimen Shaklee bertambah sihat dan dapat kesan yang positif
.
.
Kita hanya mampu berikhtiar,yang menyembuhkan penyakit hanya Allah s.w.t
.
Bagi yang ingin mendapatkan suplime atau konsultasi percuma,boleh contact Sara ye gaiss?i

Sahara | 019-5252708
Perunding Shaklee Anda

#shakleekajang #shakleemurah
#shakleemalaysia 
#shakleekualalipis #setkecantikan #setkurus #setresdung #sethamil #setsubur #hipertensi #diabetes #gout #vivix #collagen #omegaguard #sembelit #anakpintar #vitaminc #vitaminbudget #jerawat #jeragat #obesiti #kalsium #cancer #pms #cyst #fibroid #tiroid #jaundis
ALHAMDULILLAH Mereka yang mengamalkan suplimen Shaklee bertambah sihat dan dapat kesan yang positif . . Kita hanya mampu berikhtiar,yang menyembuhkan penyakit hanya Allah s.w.t . Bagi yang ingin mendapatkan suplime atau konsultasi percuma,boleh contact Sara ye gaiss?i Sahara | 019-5252708 Perunding Shaklee Anda #shakleekajang  #shakleemurah  #shakleemalaysia  #shakleekualalipis  #setkecantikan  #setkurus  #setresdung  #sethamil  #setsubur  #hipertensi  #diabetes  #gout  #vivix  #collagen  #omegaguard  #sembelit  #anakpintar  #vitaminc  #vitaminbudget  #jerawat  #jeragat  #obesiti  #kalsium  #cancer  #pms  #cyst  #fibroid  #tiroid  #jaundis 
Manfaat Omega Guard Shaklee:
.
.
❤Mencegah salur darah dari tersumbat
❤Mengelakkan strok
❤Mengekalkan tekanan normal darah
❤Merendahkan kolestrol
❤Mencegah pembekuan darah dalam badan
❤Kekalkan tahap kesihatan trigliserida dan kolestrol LDL
❤Mengawal masalah obesiti
❤Mengurangkan risiko penyakit jantung
❤Sangat bagus bagi IBU HAMIL untuk membantu perkembangan otak bayi
.
Jika anda berminat, boleh dapatkan Omega Guard dengan Special Price khusus untuk customers Sara sahaja. Jom roger Sara k?
.
.
Sahara | 019-5252708
Your Health & Beauty Consultant

#shakleekajang #shakleemurah
#shakleemalaysia 
#shakleekualalipis #setkecantikan #setkurus #setresdung #sethamil #setsubur #hipertensi #diabetes #gout #vivix #collagen #omegaguard #sembelit #anakpintar #vitaminc #vitaminbudget #jerawat #jeragat #obesiti #kalsium #cancer #pms #cyst #fibroid #tiroid #jaundis
Manfaat Omega Guard Shaklee: . . ❤Mencegah salur darah dari tersumbat ❤Mengelakkan strok ❤Mengekalkan tekanan normal darah ❤Merendahkan kolestrol ❤Mencegah pembekuan darah dalam badan ❤Kekalkan tahap kesihatan trigliserida dan kolestrol LDL ❤Mengawal masalah obesiti ❤Mengurangkan risiko penyakit jantung ❤Sangat bagus bagi IBU HAMIL untuk membantu perkembangan otak bayi . Jika anda berminat, boleh dapatkan Omega Guard dengan Special Price khusus untuk customers Sara sahaja. Jom roger Sara k? . . Sahara | 019-5252708 Your Health & Beauty Consultant #shakleekajang  #shakleemurah  #shakleemalaysia  #shakleekualalipis  #setkecantikan  #setkurus  #setresdung  #sethamil  #setsubur  #hipertensi  #diabetes  #gout  #vivix  #collagen  #omegaguard  #sembelit  #anakpintar  #vitaminc  #vitaminbudget  #jerawat  #jeragat  #obesiti  #kalsium  #cancer  #pms  #cyst  #fibroid  #tiroid  #jaundis 
OMEGA GUARD 3: MENGANDUNGI OMEGA 3 + EPA + DHA
.
Siapakah yang memerlukan Omega Guard? • Kanak-kanak
• Warga emas
• Ibu hamil/ ibu menyusu
• Orang yang nak kurus. .
.
Fakta tentang Omega Guard :
.
🌺 Adalah sejenis supplemen yang mengandungi minyak ikan terbaik dunia. .
🌺 Omega Guard adalah ultrapure, dibuat daripada penyulingan 3 peringkat secara semulajadi. .
🌺 Omega Guard dibuat dari ikan, bukan hati ikan yang boleh memberi kesan toksik. .
.
KELEBIHAN Omega Guard :
.
➡ Fungsi EPA
• Mencegah kanser
• Mencegah pembekuan darah
• Mengawal kadar kolestrol yang berlebihan. .
• Baik untuk pesakit jantung. .
• Menghindar tekanan perasaan. .
.
➡ Fungsi DHA
• Mencegah asma
• Menghindar daripada migrain
• Mengelakkan rasa sejuk pada kaki dan tangan. .
• Mengelakkan kanser payu dara. .
• Mencegah sakit kulit. .
.
Sebarang konsultasi & order boleh wassap adam ye ✌
.
Www.wasap.my/0134468437
#shakleekl
#shakleebyadam
#shakleebyaty
#shakleemurah 
#omegaguardshaklee
#setkolestrol
#setkurus
#setslimming
OMEGA GUARD 3: MENGANDUNGI OMEGA 3 + EPA + DHA . Siapakah yang memerlukan Omega Guard? • Kanak-kanak • Warga emas • Ibu hamil/ ibu menyusu • Orang yang nak kurus. . . Fakta tentang Omega Guard : . 🌺 Adalah sejenis supplemen yang mengandungi minyak ikan terbaik dunia. . 🌺 Omega Guard adalah ultrapure, dibuat daripada penyulingan 3 peringkat secara semulajadi. . 🌺 Omega Guard dibuat dari ikan, bukan hati ikan yang boleh memberi kesan toksik. . . KELEBIHAN Omega Guard : . ➡ Fungsi EPA • Mencegah kanser • Mencegah pembekuan darah • Mengawal kadar kolestrol yang berlebihan. . • Baik untuk pesakit jantung. . • Menghindar tekanan perasaan. . . ➡ Fungsi DHA • Mencegah asma • Menghindar daripada migrain • Mengelakkan rasa sejuk pada kaki dan tangan. . • Mengelakkan kanser payu dara. . • Mencegah sakit kulit. . . Sebarang konsultasi & order boleh wassap adam ye ✌ . Www.wasap.my/0134468437 #shakleekl  #shakleebyadam  #shakleebyaty  #shakleemurah  #omegaguardshaklee  #setkolestrol  #setkurus  #setslimming 
DAH BOSAN CUBA MACAM2 TEKNIK .....TAPI LIAT JUGAK NAK KURUS!!Duit banyak habis …dah telan mcm2 PRODUK TAPI KESAN HAMPEH!! .
❤Nak rekemen set sauna …dan jadikan ini pelaburan terakhir.beli sekali tapi boleh guna ratus2…ribu2 kali...
M
❤NO REPEAT ORDER [5kg -20kg hilang bukan mustahil].
.
✔REVOLUSI PELANGSINGAN DGN SAUNA DLM MASA 2 MINGGU TANPA BERSENAM ..TANPA PRODUK DIET
. 👉INI CARANYA.... DENGAN HANYA BERSAUNA .
. 🔥TESTIMONI TURUN DGN SAUNA - 5 kg hingga 20kg gitu…..UOLLS hanya perlu relax dan santai di rumah sambil menonton tv.. dan ia dapat mengekalkan kesihatan, kecantikan dan kelangsingan. Membakar lbh kurang 400 - 600 kalori.. .
#spadirumah 
#setkurus 
#saunadirumah #bakarkaloripantas
#bloggerMalaysia
#rozitachewan 
#fashasandha
#misikurus
#kurusselamat
#kurusdenganselamat
#kuruslepasbersalin
#kuruscepat  #neelofa #SaunaBantuLangsing  #saunagold
#saunamurah 
#saunapink 
#bajuplussize #tipskuruscepat 
#fattzura 
#fattahamin #missfazura  #terapiinstagram#ajimaura
#kurustanpadietketat #testimonisauna
#bakalpengantin
#shahalam 
#tescoAmpang
#gegarvaganza ↪↪013 354 6428💕💕 @album.testimonisauna
DAH BOSAN CUBA MACAM2 TEKNIK .....TAPI LIAT JUGAK NAK KURUS!!Duit banyak habis …dah telan mcm2 PRODUK TAPI KESAN HAMPEH!! . ❤Nak rekemen set sauna …dan jadikan ini pelaburan terakhir.beli sekali tapi boleh guna ratus2…ribu2 kali... M ❤NO REPEAT ORDER [5kg -20kg hilang bukan mustahil]. . ✔REVOLUSI PELANGSINGAN DGN SAUNA DLM MASA 2 MINGGU TANPA BERSENAM ..TANPA PRODUK DIET . 👉INI CARANYA.... DENGAN HANYA BERSAUNA . . 🔥TESTIMONI TURUN DGN SAUNA - 5 kg hingga 20kg gitu…..UOLLS hanya perlu relax dan santai di rumah sambil menonton tv.. dan ia dapat mengekalkan kesihatan, kecantikan dan kelangsingan. Membakar lbh kurang 400 - 600 kalori.. . #spadirumah  #setkurus  #saunadirumah  #bakarkaloripantas  #bloggerMalaysia  #rozitachewan  #fashasandha  #misikurus  #kurusselamat  #kurusdenganselamat  #kuruslepasbersalin  #kuruscepat  #neelofa  #SaunaBantuLangsing  #saunagold  #saunamurah  #saunapink  #bajuplussize  #tipskuruscepat  #fattzura  #fattahamin  #missfazura  #terapiinstagram #ajimaura  #kurustanpadietketat  #testimonisauna  #bakalpengantin  #shahalam  #tescoAmpang  #gegarvaganza  ↪↪013 354 6428💕💕 @album.testimonisauna
Fadz mmg selalu amik stock direct dari HQ. Jadi jangan risau pasal expiry date dan pastinya fadz guide Cara makan yg betul ye 😊

Dapatkan Produk shaklee
Hanya di @tfadzlinabeauty
Harga Istimewa untuk pembelian set dan sebotol
Servis terbaik untuk semua rangkaian produk shaklee
Set Kurus
Set Jerawat
Set Jeragat
Set Gastrik
Set Pantang
Set Hamil
Vivix dan macam2 lagi
Berminat wassap fadz di 0129066408 atau klik je link di bio.
Fadz akan guide cara makan mengikut masalah anda
Harga dan konsultansi terbaik

#shaklee #shakleebandarsaujanaputra #vitaminc #kulitcantik #shakleevitaminc #gastrik #esp #setcantikshaklee #Jeragat #jerawat #jerawatbatu #glacomplex #tipskurus #kuruskanbadan #kurus #setkurus #setkurusshaklee #jomkurus #shakleeesp #detox #weightloss #masalahberatbadan #lechitin #herblax #sembelit #vivix #ostematrix #kalsium #sethamil #setpantangshaklee
Fadz mmg selalu amik stock direct dari HQ. Jadi jangan risau pasal expiry date dan pastinya fadz guide Cara makan yg betul ye 😊 Dapatkan Produk shaklee Hanya di @tfadzlinabeauty Harga Istimewa untuk pembelian set dan sebotol Servis terbaik untuk semua rangkaian produk shaklee Set Kurus Set Jerawat Set Jeragat Set Gastrik Set Pantang Set Hamil Vivix dan macam2 lagi Berminat wassap fadz di 0129066408 atau klik je link di bio. Fadz akan guide cara makan mengikut masalah anda Harga dan konsultansi terbaik #shaklee  #shakleebandarsaujanaputra  #vitaminc  #kulitcantik  #shakleevitaminc  #gastrik  #esp  #setcantikshaklee  #Jeragat  #jerawat  #jerawatbatu  #glacomplex  #tipskurus  #kuruskanbadan  #kurus  #setkurus  #setkurusshaklee  #jomkurus  #shakleeesp  #detox  #weightloss  #masalahberatbadan  #lechitin  #herblax  #sembelit  #vivix  #ostematrix  #kalsium  #sethamil  #setpantangshaklee 
🌸🌸 Ada Masalah Kesuburan? 
Lama menunggu tapi masih belum dapat rezeki? 
Bha jum ikhtiar dgn vivix shaklee utk kesuburan suami isteri💪😍 Grab selagi masih dalam promotion😚

#setsubur #setawetmuda #setsihat #settulangkuat #setpregnancy  #setrokok #setkanak2 #setbijak #setingatankuat #setimunkuat #setpelajar #setbreastfeedingshaklee  #setkurus #setgemuk #setkeputihan #setkulitcantik #setjerawat #setkulitkusam #setenergybooster #pengedarshakleekotakinabalu #pengedarshakleepenampang #pengedarshakleekunak #pengedarshakleekeningau
🌸🌸 Ada Masalah Kesuburan? Lama menunggu tapi masih belum dapat rezeki? Bha jum ikhtiar dgn vivix shaklee utk kesuburan suami isteri💪😍 Grab selagi masih dalam promotion😚 #setsubur  #setawetmuda  #setsihat  #settulangkuat  #setpregnancy  #setrokok  #setkanak2  #setbijak  #setingatankuat  #setimunkuat  #setpelajar  #setbreastfeedingshaklee  #setkurus  #setgemuk  #setkeputihan  #setkulitcantik  #setjerawat  #setkulitkusam  #setenergybooster  #pengedarshakleekotakinabalu  #pengedarshakleepenampang  #pengedarshakleekunak  #pengedarshakleekeningau 
TEKANAN DARAH TAK TINGGI, TAK RENDAH 👌

Sebelum check up 25 Sept 2017, yana beri nenek cuba sekotak Min Kaffe.

16 Okt 2017, saja nanya Mirah (cousin), alhamdulillah tekanan darah nenek normal. Tak tinggi & tak rendah🙆

Paling bagus, nenek consume belum habis sekotak pun masatu. Cuma berapa sachets jaa. Katanya, kopi tu masin, tak macam kopi yang dia biasa minum😂

Alhamdulillah, ni dah masuk kotak ketiga nenek yana ambil. Syukur yana dipertemukan dengan #ProjekSTG. Ni satu ikhtiar yana untuk bantu nenek supaya sntiasa sihat💝

Keluarga yana semua amalkannya. Anda juga mahu ikhtiar & cuba? Pm jaa yana untuk order. RM70 jaa untuk 1 #SetPKP 🌸

#Audie_LeadWithLove #BazarKaratJB #BazarPakNil #SayaJualSayaPakai #SetKurus #TheMagicOfPartTime #KerjaPartTime #KerjaSeparuhMasa
TEKANAN DARAH TAK TINGGI, TAK RENDAH 👌 Sebelum check up 25 Sept 2017, yana beri nenek cuba sekotak Min Kaffe. 16 Okt 2017, saja nanya Mirah (cousin), alhamdulillah tekanan darah nenek normal. Tak tinggi & tak rendah🙆 Paling bagus, nenek consume belum habis sekotak pun masatu. Cuma berapa sachets jaa. Katanya, kopi tu masin, tak macam kopi yang dia biasa minum😂 Alhamdulillah, ni dah masuk kotak ketiga nenek yana ambil. Syukur yana dipertemukan dengan #ProjekSTG . Ni satu ikhtiar yana untuk bantu nenek supaya sntiasa sihat💝 Keluarga yana semua amalkannya. Anda juga mahu ikhtiar & cuba? Pm jaa yana untuk order. RM70 jaa untuk 1 #SetPKP  🌸 #Audie_LeadWithLove  #BazarKaratJB  #BazarPakNil  #SayaJualSayaPakai  #SetKurus  #TheMagicOfPartTime  #KerjaPartTime  #KerjaSeparuhMasa 
LAWAS SEGAR 105gm

Digunakan secara tradisional untuk mengurangkan berat badan, melancarkan perjalanan darah dan penghadaman. Juga untuk melawaskan pembuangan air besar dan kecil, menyegarkan badan, melegakan sakit kepala, kembung perut dan angin

Halia (Zingiber Officinale Rhizom)
Mempunyai nilai perubatan sebagai anti flatulan, laxatif, antasid, mengalakkan perpeluhan, menghentikan permuntahan, anti bakterial, anti kovulsan, analgesik, anti ulser, sekretori anti gastrik, anti kulat, anti spasmodik, anti allergernik, anti kogulan dan anti mikrobial.
Secara tradisional digunakan untuk membantu penghadaman, merawati ketidakselesaan perut, mengurangkan inflamasi, ulseratif kolitis, menurunkan tahap kolesterol, melegakan penimbunan gas, anti flatulan, merangsangkan perjalanan darah, melegakan kekejangan dan melegakan kesakitan.

Jemuju (Trachspermum Ammi Semen)
Mempunyai nilai perubatan sebagai antiseptik, anti bakterial, germisidal, anti kekejangan, diaporetik, penghadaman dan diuretik.
Secara tradisional digunakan untuk mengubati masalah infeksi jerawat, masalah peredaran darah, penyembuhan luka, penghadaman, odema, arthritis dan reumatism.

Daun Cina Maki (Cassia Augustifolia Folium)
Mengandungi Anthraquinone Glycoside yang membantu menggalakkan pergerakan semulajadi pembuangan air besar. Ia mempunyai nilai perubatan sebagai laksatif, anti disentri dan karminatif.
Secara tradisional digunakan untuk mengeluarkan kepanasan, gangguan masalah defekasi dan buasir.

Kayu Manis Cina (Glycyrrhiza Glabra Radix)
Mempunyai nilai perubatan sebagai demulcan (melegakan irritasi membran, anti reumatik anti iflammasi, anti allergik, antibakterial, anti ulser, anti kekejangan, anti bakterial, anti kulat, anti oksidan, deporatif, emolien, laksatif dan diuretik.
Secara tradisional kebiasaannya digunakan sebagai rawatan masalah perut

Wasap sis 0192254259

#nonaroguy #setberpantang #setbersalin #nr # lawassegar #setkurus #setpantang #herba #herbanika
LAWAS SEGAR 105gm Digunakan secara tradisional untuk mengurangkan berat badan, melancarkan perjalanan darah dan penghadaman. Juga untuk melawaskan pembuangan air besar dan kecil, menyegarkan badan, melegakan sakit kepala, kembung perut dan angin Halia (Zingiber Officinale Rhizom) Mempunyai nilai perubatan sebagai anti flatulan, laxatif, antasid, mengalakkan perpeluhan, menghentikan permuntahan, anti bakterial, anti kovulsan, analgesik, anti ulser, sekretori anti gastrik, anti kulat, anti spasmodik, anti allergernik, anti kogulan dan anti mikrobial. Secara tradisional digunakan untuk membantu penghadaman, merawati ketidakselesaan perut, mengurangkan inflamasi, ulseratif kolitis, menurunkan tahap kolesterol, melegakan penimbunan gas, anti flatulan, merangsangkan perjalanan darah, melegakan kekejangan dan melegakan kesakitan. Jemuju (Trachspermum Ammi Semen) Mempunyai nilai perubatan sebagai antiseptik, anti bakterial, germisidal, anti kekejangan, diaporetik, penghadaman dan diuretik. Secara tradisional digunakan untuk mengubati masalah infeksi jerawat, masalah peredaran darah, penyembuhan luka, penghadaman, odema, arthritis dan reumatism. Daun Cina Maki (Cassia Augustifolia Folium) Mengandungi Anthraquinone Glycoside yang membantu menggalakkan pergerakan semulajadi pembuangan air besar. Ia mempunyai nilai perubatan sebagai laksatif, anti disentri dan karminatif. Secara tradisional digunakan untuk mengeluarkan kepanasan, gangguan masalah defekasi dan buasir. Kayu Manis Cina (Glycyrrhiza Glabra Radix) Mempunyai nilai perubatan sebagai demulcan (melegakan irritasi membran, anti reumatik anti iflammasi, anti allergik, antibakterial, anti ulser, anti kekejangan, anti bakterial, anti kulat, anti oksidan, deporatif, emolien, laksatif dan diuretik. Secara tradisional kebiasaannya digunakan sebagai rawatan masalah perut Wasap sis 0192254259 #nonaroguy  #setberpantang  #setbersalin  #nr  # lawassegar #setkurus  #setpantang  #herba  #herbanika 
Sejak akhir2 ni..
Golongan 20an, 30an, 40an yg order CMD atau HydroD tu sdh biasa.. .
.
Tp skrg ni.. Umur belasan tahun pun sudah ada yg order HydroD.. Sebab apa? 
Faktor usia yg muda tp masalah obesiti dan kesihatan yg lain.. X berani cuba pil pelik2.. Tp yakin dgn CMD / HydroD.. .
.
X salah jaga kesihatan dari usia muda kan?
.
.
Untung ambil 120ml tau kenapa? 
Boleh tahan lbh dari 2 bulan penggunaan!😉
.
.
Fully Guide!😎
.
.
#cmd #cmdbest #cmdori #cmdmurah #cmdhydrod #murah #cmdpatimineral #cmdkurus #hydrod #cmdrevelloriginal #nakkurus #diet #detox #jomkurus #setkurus #detoxpantas #vitamind #kuruspantas #mineral #airalkali #produkkesihatan #produkkecantikan
Sejak akhir2 ni.. Golongan 20an, 30an, 40an yg order CMD atau HydroD tu sdh biasa.. . . Tp skrg ni.. Umur belasan tahun pun sudah ada yg order HydroD.. Sebab apa? Faktor usia yg muda tp masalah obesiti dan kesihatan yg lain.. X berani cuba pil pelik2.. Tp yakin dgn CMD / HydroD.. . . X salah jaga kesihatan dari usia muda kan? . . Untung ambil 120ml tau kenapa? Boleh tahan lbh dari 2 bulan penggunaan!😉 . . Fully Guide!😎 . . #cmd  #cmdbest  #cmdori  #cmdmurah  #cmdhydrod  #murah  #cmdpatimineral  #cmdkurus  #hydrod  #cmdrevelloriginal  #nakkurus  #diet  #detox  #jomkurus  #setkurus  #detoxpantas  #vitamind  #kuruspantas  #mineral  #airalkali  #produkkesihatan  #produkkecantikan 
[ KURUS DENGAN SIHAT BERSAMA SHAKLEE] .
Konsep slimming oleh shaklee adalah berdasarkan KONSEP 3B yang HIGHLY RECOMMENDED untuk menurunkan berat badan anda sekaligus inchloss; .
🔥BAKAR ➡ Omega guard atau Lecithin yang berfungsi untuk pecahkan lemak / membakar LEMAK yang tidak diperlukan oleh badan.
.
💩BUANG ➡ Herblax atau Alfalfa untuk membantu menyingkirkan lemak yg dibakar dan toksin daripada badan. Ia ibarat proses detoks. Setelah detox barulah proses penyerapan nutrisi dpt berjalan dengan lancar. Maka anda kekal sihat.
.
💪BINA➡ ESP atau CINCH untuk meningkat metabolisma badan kita sekaligus membekalkan tenaga dan memberikan rasa kenyang lama. Ianya juga memelihara otot, so that once you kurus takdelaa menggelebeh. .
Jika budget yang anda risaukan, dont worry ada set bajet juga tauu PLUS sekarang PROMO ESP yang SUPER HEBAT , set bajet tu terus jadi terlajak larisss sebab sangat sangat JIMAT tauu!😘
.
Berminat? .
Whatsapp El untuk konsultasi produk dan order 😊 .
Your Health & Beauty Consultant,
Elyana Yazmin | 0193378706
⠀⠀
#sayajualshaklee #kurusdenganshaklee #shakleeiium #shakleesegamat #shakleekuantan #shakleeump #shakleeuitm #shakleeutm #setkurus  #setcantikshaklee #setjerawatshaklee #setperiodlancarshaklee #setpantangshaklee #promoesp #janaincomedenganshaklee #espshaklee #detoks #setpantang #confinement #slimmingset #slimming
[ KURUS DENGAN SIHAT BERSAMA SHAKLEE] . Konsep slimming oleh shaklee adalah berdasarkan KONSEP 3B yang HIGHLY RECOMMENDED untuk menurunkan berat badan anda sekaligus inchloss; . 🔥BAKAR ➡ Omega guard atau Lecithin yang berfungsi untuk pecahkan lemak / membakar LEMAK yang tidak diperlukan oleh badan. . 💩BUANG ➡ Herblax atau Alfalfa untuk membantu menyingkirkan lemak yg dibakar dan toksin daripada badan. Ia ibarat proses detoks. Setelah detox barulah proses penyerapan nutrisi dpt berjalan dengan lancar. Maka anda kekal sihat. . 💪BINA➡ ESP atau CINCH untuk meningkat metabolisma badan kita sekaligus membekalkan tenaga dan memberikan rasa kenyang lama. Ianya juga memelihara otot, so that once you kurus takdelaa menggelebeh. . Jika budget yang anda risaukan, dont worry ada set bajet juga tauu PLUS sekarang PROMO ESP yang SUPER HEBAT , set bajet tu terus jadi terlajak larisss sebab sangat sangat JIMAT tauu!😘 . Berminat? . Whatsapp El untuk konsultasi produk dan order 😊 . Your Health & Beauty Consultant, Elyana Yazmin | 0193378706 ⠀⠀ #sayajualshaklee  #kurusdenganshaklee  #shakleeiium  #shakleesegamat  #shakleekuantan  #shakleeump  #shakleeuitm  #shakleeutm  #setkurus  #setcantikshaklee  #setjerawatshaklee  #setperiodlancarshaklee  #setpantangshaklee  #promoesp  #janaincomedenganshaklee  #espshaklee  #detoks  #setpantang  #confinement  #slimmingset  #slimming 
[ KURUS DENGAN SIHAT BERSAMA SHAKLEE] .
Konsep slimming oleh shaklee adalah berdasarkan KONSEP 3B yang HIGHLY RECOMMENDED untuk menurunkan berat badan anda sekaligus inchloss; .
🔥BAKAR ➡ Omega guard atau Lecithin yang berfungsi untuk pecahkan lemak / membakar LEMAK yang tidak diperlukan oleh badan.
.
💩BUANG ➡ Herblax atau Alfalfa untuk membantu menyingkirkan lemak yg dibakar dan toksin daripada badan. Ia ibarat proses detoks. Setelah detox barulah proses penyerapan nutrisi dpt berjalan dengan lancar. Maka anda kekal sihat.
.
💪BINA➡ ESP atau CINCH untuk meningkat metabolisma badan kita sekaligus membekalkan tenaga dan memberikan rasa kenyang lama. Ianya juga memelihara otot, so that once you kurus takdelaa menggelebeh. .
Jika budget yang anda risaukan, dont worry ada set bajet juga tauu PLUS sekarang PROMO ESP yang SUPER HEBAT , set bajet tu terus jadi terlajak larisss sebab sangat sangat JIMAT tauu!😘
.
Berminat? .
Whatsapp El untuk konsultasi produk dan order 😊 .
Your Health & Beauty Consultant,
Elyana Yazmin | 0193378706
⠀⠀
#sayajualshaklee #kurusdenganshaklee #shakleeiium #shakleesegamat #shakleekuantan #shakleeump #shakleeuitm #shakleeutm #setkurus  #setcantikshaklee #setjerawatshaklee #setperiodlancarshaklee #setpantangshaklee #promoesp #janaincomedenganshaklee #espshaklee #detoks #setpantang #confinement #slimmingset #slimming
[ KURUS DENGAN SIHAT BERSAMA SHAKLEE] . Konsep slimming oleh shaklee adalah berdasarkan KONSEP 3B yang HIGHLY RECOMMENDED untuk menurunkan berat badan anda sekaligus inchloss; . 🔥BAKAR ➡ Omega guard atau Lecithin yang berfungsi untuk pecahkan lemak / membakar LEMAK yang tidak diperlukan oleh badan. . 💩BUANG ➡ Herblax atau Alfalfa untuk membantu menyingkirkan lemak yg dibakar dan toksin daripada badan. Ia ibarat proses detoks. Setelah detox barulah proses penyerapan nutrisi dpt berjalan dengan lancar. Maka anda kekal sihat. . 💪BINA➡ ESP atau CINCH untuk meningkat metabolisma badan kita sekaligus membekalkan tenaga dan memberikan rasa kenyang lama. Ianya juga memelihara otot, so that once you kurus takdelaa menggelebeh. . Jika budget yang anda risaukan, dont worry ada set bajet juga tauu PLUS sekarang PROMO ESP yang SUPER HEBAT , set bajet tu terus jadi terlajak larisss sebab sangat sangat JIMAT tauu!😘 . Berminat? . Whatsapp El untuk konsultasi produk dan order 😊 . Your Health & Beauty Consultant, Elyana Yazmin | 0193378706 ⠀⠀ #sayajualshaklee  #kurusdenganshaklee  #shakleeiium  #shakleesegamat  #shakleekuantan  #shakleeump  #shakleeuitm  #shakleeutm  #setkurus  #setcantikshaklee  #setjerawatshaklee  #setperiodlancarshaklee  #setpantangshaklee  #promoesp  #janaincomedenganshaklee  #espshaklee  #detoks  #setpantang  #confinement  #slimmingset  #slimming 
[ KURUS DENGAN SIHAT BERSAMA SHAKLEE] .
Konsep slimming oleh shaklee adalah berdasarkan KONSEP 3B yang HIGHLY RECOMMENDED untuk menurunkan berat badan anda sekaligus inchloss; .
🔥BAKAR ➡ Omega guard atau Lecithin yang berfungsi untuk pecahkan lemak / membakar LEMAK yang tidak diperlukan oleh badan.
.
💩BUANG ➡ Herblax atau Alfalfa untuk membantu menyingkirkan lemak yg dibakar dan toksin daripada badan. Ia ibarat proses detoks. Setelah detox barulah proses penyerapan nutrisi dpt berjalan dengan lancar. Maka anda kekal sihat.
.
💪BINA➡ ESP atau CINCH untuk meningkat metabolisma badan kita sekaligus membekalkan tenaga dan memberikan rasa kenyang lama. Ianya juga memelihara otot, so that once you kurus takdelaa menggelebeh. .
Jika budget yang anda risaukan, dont worry ada set bajet juga tauu PLUS sekarang PROMO ESP yang SUPER HEBAT , set bajet tu terus jadi terlajak larisss sebab sangat sangat JIMAT tauu!😘
.
Berminat? .
Whatsapp El untuk konsultasi produk dan order 😊 .
Your Health & Beauty Consultant,
Elyana Yazmin | 0193378706
⠀⠀
#sayajualshaklee #kurusdenganshaklee #shakleeiium #shakleesegamat #shakleekuantan #shakleeump #shakleeuitm #shakleeutm #setkurus  #setcantikshaklee #setjerawatshaklee #setperiodlancarshaklee #setpantangshaklee #promoesp #janaincomedenganshaklee #espshaklee #detoks #setpantang #confinement #slimmingset #slimming
[ KURUS DENGAN SIHAT BERSAMA SHAKLEE] . Konsep slimming oleh shaklee adalah berdasarkan KONSEP 3B yang HIGHLY RECOMMENDED untuk menurunkan berat badan anda sekaligus inchloss; . 🔥BAKAR ➡ Omega guard atau Lecithin yang berfungsi untuk pecahkan lemak / membakar LEMAK yang tidak diperlukan oleh badan. . 💩BUANG ➡ Herblax atau Alfalfa untuk membantu menyingkirkan lemak yg dibakar dan toksin daripada badan. Ia ibarat proses detoks. Setelah detox barulah proses penyerapan nutrisi dpt berjalan dengan lancar. Maka anda kekal sihat. . 💪BINA➡ ESP atau CINCH untuk meningkat metabolisma badan kita sekaligus membekalkan tenaga dan memberikan rasa kenyang lama. Ianya juga memelihara otot, so that once you kurus takdelaa menggelebeh. . Jika budget yang anda risaukan, dont worry ada set bajet juga tauu PLUS sekarang PROMO ESP yang SUPER HEBAT , set bajet tu terus jadi terlajak larisss sebab sangat sangat JIMAT tauu!😘 . Berminat? . Whatsapp El untuk konsultasi produk dan order 😊 . Your Health & Beauty Consultant, Elyana Yazmin | 0193378706 ⠀⠀ #sayajualshaklee  #kurusdenganshaklee  #shakleeiium  #shakleesegamat  #shakleekuantan  #shakleeump  #shakleeuitm  #shakleeutm  #setkurus  #setcantikshaklee  #setjerawatshaklee  #setperiodlancarshaklee  #setpantangshaklee  #promoesp  #janaincomedenganshaklee  #espshaklee  #detoks  #setpantang  #confinement  #slimmingset  #slimming 
HILANG 11KILO DALAM 3BULAN!

Kenapa perlu consume cinch,omega,lechitin dan herblax??? 🍽 Cinch - meningkatkan kadar metabolisma..tahu tak kenapa ramai yang agak berisi..??? bila tanya, bila membuang? seminggu 3kali je!! bahaya ni..sepatutnya kita membuang hari-hari .

Bila kita tak membuang, macam mana nak kurus??? Toksin juga akan tersimpan dalam badan,dan berbagai masalah kesihatan yang akan kita hadapi!

Tu tandanya metabolisma rendah..so cinch membantu dalam meningkatkan kadar metabolisma ye!! Cinch juga boleh bantu kenyang! Bila kita kenyang,kita taknak makan.. Tu juga membantu dalan penurunan berat badan yang sangat baik! 🍩 Lechitin membantu membakar lemak baru dan bonus untuk ibu menyusu, akan mengelakkan aliran susu dari tersumbat 🍮 Omega guard membakar lemak lama yg terkumpul!

Bila digandingkan omega dan lechitin,kita akan dapat hasil yang sangat2 mantap!! 🚽 Herblax, detox membuang toksin melancarkan pembuangan dari usus,jadi nutrien dan zat dari suppplement yang kita ambil dapat buat kerja dengan baik! 
Herblax juga akan membuang lemak yg telah dibakar oleh omega dan lechitin tadi.. Jadi badan kita akan turun dengan cara yang sihat!

Hubungi saya bagi dapatkan harga yang istimewa 👇👇👇 0136038512
0136038512
0136038512

#shakleecodcheras #codshakleecheras #codshakleeselayang #codshakleeampang #codshakleebandartunrazak #codshakleekajang #setkurusbajet  #setkurus #setkurusshaklee #setkurusshakleemurah
HILANG 11KILO DALAM 3BULAN! Kenapa perlu consume cinch,omega,lechitin dan herblax??? 🍽 Cinch - meningkatkan kadar metabolisma..tahu tak kenapa ramai yang agak berisi..??? bila tanya, bila membuang? seminggu 3kali je!! bahaya ni..sepatutnya kita membuang hari-hari . Bila kita tak membuang, macam mana nak kurus??? Toksin juga akan tersimpan dalam badan,dan berbagai masalah kesihatan yang akan kita hadapi! Tu tandanya metabolisma rendah..so cinch membantu dalam meningkatkan kadar metabolisma ye!! Cinch juga boleh bantu kenyang! Bila kita kenyang,kita taknak makan.. Tu juga membantu dalan penurunan berat badan yang sangat baik! 🍩 Lechitin membantu membakar lemak baru dan bonus untuk ibu menyusu, akan mengelakkan aliran susu dari tersumbat 🍮 Omega guard membakar lemak lama yg terkumpul! Bila digandingkan omega dan lechitin,kita akan dapat hasil yang sangat2 mantap!! 🚽 Herblax, detox membuang toksin melancarkan pembuangan dari usus,jadi nutrien dan zat dari suppplement yang kita ambil dapat buat kerja dengan baik! Herblax juga akan membuang lemak yg telah dibakar oleh omega dan lechitin tadi.. Jadi badan kita akan turun dengan cara yang sihat! Hubungi saya bagi dapatkan harga yang istimewa 👇👇👇 0136038512 0136038512 0136038512 #shakleecodcheras  #codshakleecheras  #codshakleeselayang  #codshakleeampang  #codshakleebandartunrazak  #codshakleekajang  #setkurusbajet  #setkurus  #setkurusshaklee  #setkurusshakleemurah 
Badan kita amat memerlukan Vitamin C. Kenapa?
.
✔ Untuk merangsang pembentukan sel kulit yang sihat
✔ Untuk merangsang pembentukan collagen
✔ Untuk tulang, gigi, gusi yang sihat
✔ Untuk menyokong kesihatan otot, cartilage (tisu), dan saluran darah
✔ Juga membantu melindungi kerosakan sel akibat pencemaran sekitar, stress, rokok dan diet pemakanan yang tidak seimbang
Badan kita tidak dapat menghasilkan atau menyimpan Vitamin C terlalu lama kerana ianya akan berkurangan semasa kita melakukan aktiviti seharian. Oleh itu, ia perlukan penambahan yang berterusan. Pengambilan buah-buahan citrus setiap hari hanya membekalkan kuantiti Vitamin C yang sedikit. Sebagai contoh saiz orange yang medium hanya membekalkan 66 mg Vitamin C sahaja!
.
Apakah perbezaan Sustained Release Vitamin C Plus dan supplement Vitamin C lain?
.
☀ Shaklee menghasilkan Vitamin C dari kanji jagung (corn starch) yang merupakan sumber asli Vitamin C. ☀ Kaedah Sustained Release ini membolehkan vitamin C diserap ke dalam badan sepanjang 5 jam untuk memastikan badan anda mengandungi Vitamin C disaat anda memerlukannya. Ia bersamaan dengan pengambilan 1.5 biji oren setiap jam selama 5 jam!!
☀ SR Vitamin C ditambahkan dengan 120 mg Citrus Bioflavanoids Complex. Bioflavanoids membantu penyerapan vitamin C.
.
klik link ini untuk oder shaklee🖊
.
https://buff.ly/2yTbyi5
https://buff.ly/2yTbyi5
https://buff.ly/2yTbyi5
.
📱msg/whatsapp: 0146737421
✍ pm fb: Alezra Alez
✉ email: umiefezie@gmail.com
IG : Alezraalez
ID : 878606
.
Setiap pembelian supplement Shaklee dengan kami, akan mendapat FREE CONSULTATION! jadi, jangan lepaskan peluang
.
 #PolluxFamily #PengedarShaklee #LiveAmazing #Polluxbiz 
#shakleeviral  #shakleesabah #polluxinsta #bazarpaknil #shakleesarawak #pengedarshakleesabah #vivix #vitaminC #shaklee #sabah #kundasang #setkurus #setcantik #setjerawat #vivix_alez  #shakleemalaysia #kisahshaklee_alez #TeamBonusGemuk
Badan kita amat memerlukan Vitamin C. Kenapa? . ✔ Untuk merangsang pembentukan sel kulit yang sihat ✔ Untuk merangsang pembentukan collagen ✔ Untuk tulang, gigi, gusi yang sihat ✔ Untuk menyokong kesihatan otot, cartilage (tisu), dan saluran darah ✔ Juga membantu melindungi kerosakan sel akibat pencemaran sekitar, stress, rokok dan diet pemakanan yang tidak seimbang Badan kita tidak dapat menghasilkan atau menyimpan Vitamin C terlalu lama kerana ianya akan berkurangan semasa kita melakukan aktiviti seharian. Oleh itu, ia perlukan penambahan yang berterusan. Pengambilan buah-buahan citrus setiap hari hanya membekalkan kuantiti Vitamin C yang sedikit. Sebagai contoh saiz orange yang medium hanya membekalkan 66 mg Vitamin C sahaja! . Apakah perbezaan Sustained Release Vitamin C Plus dan supplement Vitamin C lain? . ☀ Shaklee menghasilkan Vitamin C dari kanji jagung (corn starch) yang merupakan sumber asli Vitamin C. ☀ Kaedah Sustained Release ini membolehkan vitamin C diserap ke dalam badan sepanjang 5 jam untuk memastikan badan anda mengandungi Vitamin C disaat anda memerlukannya. Ia bersamaan dengan pengambilan 1.5 biji oren setiap jam selama 5 jam!! ☀ SR Vitamin C ditambahkan dengan 120 mg Citrus Bioflavanoids Complex. Bioflavanoids membantu penyerapan vitamin C. . klik link ini untuk oder shaklee🖊 . https://buff.ly/2yTbyi5 https://buff.ly/2yTbyi5 https://buff.ly/2yTbyi5 . 📱msg/whatsapp: 0146737421 ✍ pm fb: Alezra Alez ✉ email: umiefezie@gmail.com IG : Alezraalez ID : 878606 . Setiap pembelian supplement Shaklee dengan kami, akan mendapat FREE CONSULTATION! jadi, jangan lepaskan peluang . #PolluxFamily  #PengedarShaklee  #LiveAmazing  #Polluxbiz  #shakleeviral  #shakleesabah  #polluxinsta  #bazarpaknil  #shakleesarawak  #pengedarshakleesabah  #vivix  #vitaminC  #shaklee  #sabah  #kundasang  #setkurus  #setcantik  #setjerawat  #vivix_alez  #shakleemalaysia  #kisahshaklee_alez  #TeamBonusGemuk 
ESP ALL IN ONE! Your ENERGY + BEAUTY DRINK 💕
.
Untuk mereka yang nak KULIT CANTIK, ESP nih bantu mencerahkan, menganjalkan, menghilangkan parut jerawat & jeragat, mengecutkan jerawat, mengecilkan pori, mengurangkan eye bag (mata panda)
.
Untuk mereka yang nak BADAN CANTIK & MAINTAIN, ESP nih los glysemic index yang membantu memberikan rasa kenyang lebih lama. Yang tak nak loose weight pun boleh consume ESP, cuma tukar ambil after meal
.
Untuk mereka yang nak LEBIH CERGAS & BERTENAGA, ESP bertindak sebagai energy booster (penambah tenaga segera)
.
Untuk mama mama yang MENYUSUKAN baby, ESP membantu memekatkan, menambahkan kuantiti dan kualiti susu badan. InshaaAllah baby cepat kenyang, gebuu dan debot
.
Untuk mommies yang sedang BERPANTANG, ESP nih selain untuk milk booster dia bantu baik pulih luka lebih cepat (yang czer wajib try consume, yang normal pun boleh consume bagi luka jahitan cepat cantum)
.
Untuk preggy mommies, ESP bantu berikan tenaga supaya tak cepat letih, cantikkan dan gebukan kulit baby, kuatkan tulang dan kurangkan sakit sakit badan. Ada juga yang bila consume morning sickness berkurang
.
Untuk mereka yang tengah ikhtiar untuk hamil / TTC, ESP membantu menguatkan otot rahim. InshaaAllah dapat mengatasi masalah 'baby fragile' dan mengurangkan risiko keguguran
.
Banyakkan khasiat dan kelebihan ESP nih? Semua peringkat umur boleh consume (12 years above), so boleh lah jadikan supplement untuk seisi keluarga
.
Dapatkan segera dengan HARGA SUPER JIMAT
http://www.wasap.my/60183859644
.
#protien #esp #beauty #setkecantikanshaklee #setkurus #setbacks #milkbooster #awakkatmana #produkkecantikan #spakecantikan #terlajaklaris #Igshop #ibucomelshop #espserikembangan #espmurah #sayajual #terlajaklaris #setberpantang #milkboosters #hudabeauty
ESP ALL IN ONE! Your ENERGY + BEAUTY DRINK 💕 . Untuk mereka yang nak KULIT CANTIK, ESP nih bantu mencerahkan, menganjalkan, menghilangkan parut jerawat & jeragat, mengecutkan jerawat, mengecilkan pori, mengurangkan eye bag (mata panda) . Untuk mereka yang nak BADAN CANTIK & MAINTAIN, ESP nih los glysemic index yang membantu memberikan rasa kenyang lebih lama. Yang tak nak loose weight pun boleh consume ESP, cuma tukar ambil after meal . Untuk mereka yang nak LEBIH CERGAS & BERTENAGA, ESP bertindak sebagai energy booster (penambah tenaga segera) . Untuk mama mama yang MENYUSUKAN baby, ESP membantu memekatkan, menambahkan kuantiti dan kualiti susu badan. InshaaAllah baby cepat kenyang, gebuu dan debot . Untuk mommies yang sedang BERPANTANG, ESP nih selain untuk milk booster dia bantu baik pulih luka lebih cepat (yang czer wajib try consume, yang normal pun boleh consume bagi luka jahitan cepat cantum) . Untuk preggy mommies, ESP bantu berikan tenaga supaya tak cepat letih, cantikkan dan gebukan kulit baby, kuatkan tulang dan kurangkan sakit sakit badan. Ada juga yang bila consume morning sickness berkurang . Untuk mereka yang tengah ikhtiar untuk hamil / TTC, ESP membantu menguatkan otot rahim. InshaaAllah dapat mengatasi masalah 'baby fragile' dan mengurangkan risiko keguguran . Banyakkan khasiat dan kelebihan ESP nih? Semua peringkat umur boleh consume (12 years above), so boleh lah jadikan supplement untuk seisi keluarga . Dapatkan segera dengan HARGA SUPER JIMAT http://www.wasap.my/60183859644 . #protien  #esp  #beauty  #setkecantikanshaklee  #setkurus  #setbacks  #milkbooster  #awakkatmana  #produkkecantikan  #spakecantikan  #terlajaklaris  #Igshop  #ibucomelshop  #espserikembangan  #espmurah  #sayajual  #terlajaklaris  #setberpantang  #milkboosters  #hudabeauty 
❤ The Perfect Two ❤
.
Vita C + Vita E
.
Best combination, high antioxidants. Unt
.
Apa lagi khasiat Vita C & Vita E nih?
.
::Khasiat VITAMIN E::
.
🌷Adalah vitamin larut lemak yg bertindak sbg ANTIOXIDANTS.
🌷Membantu melambatkan proses penuaan yg disebabkan radikal bebas secara semulajadi
🌷Menggalakkan kelembapkan dan keanjalan kulit
🌷Membantu membaikpulih kerosakan sel2, oleh itu membantu menghilangkan masalah & parut jerawat, merawat kulit kepala & menebalkan rambut
🌷Mengurangkan risiko Alzheimer (nyanyuk).
.
.
::VITAMIN C Sustained Release::
.
🌷menguatkan sistem imunisasi
🌷mengurangkan kesan SUNBURN
🌷membaiki tisu rosak dan cepat menyembuhkan luka
🌷mengecilkan pori wajah,elak tumbuh jerawat
🌷mencerahkan kulit secara semulajadi
🌷membantu kulit sensitif spt Eczema & masalah RESDUNG
🌷membantu penghasilan KOLAGEN dalam badan 😍dan kalau ada ambik kolagen, vitamin C akan membantu penyerapan kolagen tadi
🌷Menguatkan gigi dan gusi
🌷mengatasi masalah GUSI BERDARAH .

TRUSTED SID
Ida/ 0179262923
#SETCANTIK
#VITAMINCANTIK
#KULITCANTIK
#KULITKUSAM
#SETKURUS
#setjerawat
#setresdung
#setjeragat
#setdarahtinggi
#setkencingmanis
#setmigrain
#setbuasir
#setgastrik
#sakitlutut
#gout
#strok
#sembelit
#titiancinta
#kluang
❤ The Perfect Two ❤ . Vita C + Vita E . Best combination, high antioxidants. Unt . Apa lagi khasiat Vita C & Vita E nih? . ::Khasiat VITAMIN E:: . 🌷Adalah vitamin larut lemak yg bertindak sbg ANTIOXIDANTS. 🌷Membantu melambatkan proses penuaan yg disebabkan radikal bebas secara semulajadi 🌷Menggalakkan kelembapkan dan keanjalan kulit 🌷Membantu membaikpulih kerosakan sel2, oleh itu membantu menghilangkan masalah & parut jerawat, merawat kulit kepala & menebalkan rambut 🌷Mengurangkan risiko Alzheimer (nyanyuk). . . ::VITAMIN C Sustained Release:: . 🌷menguatkan sistem imunisasi 🌷mengurangkan kesan SUNBURN 🌷membaiki tisu rosak dan cepat menyembuhkan luka 🌷mengecilkan pori wajah,elak tumbuh jerawat 🌷mencerahkan kulit secara semulajadi 🌷membantu kulit sensitif spt Eczema & masalah RESDUNG 🌷membantu penghasilan KOLAGEN dalam badan 😍dan kalau ada ambik kolagen, vitamin C akan membantu penyerapan kolagen tadi 🌷Menguatkan gigi dan gusi 🌷mengatasi masalah GUSI BERDARAH . TRUSTED SID Ida/ 0179262923 #SETCANTIK  #VITAMINCANTIK  #KULITCANTIK  #KULITKUSAM  #SETKURUS  #setjerawat  #setresdung  #setjeragat  #setdarahtinggi  #setkencingmanis  #setmigrain  #setbuasir  #setgastrik  #sakitlutut  #gout  #strok  #sembelit  #titiancinta  #kluang 
❤ The Perfect Two ❤
.
Vita C + Vita E
.
Best combination, high antioxidants. Unt
.
Apa lagi khasiat Vita C & Vita E nih?
.
::Khasiat VITAMIN E::
.
🌷Adalah vitamin larut lemak yg bertindak sbg ANTIOXIDANTS.
🌷Membantu melambatkan proses penuaan yg disebabkan radikal bebas secara semulajadi
🌷Menggalakkan kelembapkan dan keanjalan kulit
🌷Membantu membaikpulih kerosakan sel2, oleh itu membantu menghilangkan masalah & parut jerawat, merawat kulit kepala & menebalkan rambut
🌷Mengurangkan risiko Alzheimer (nyanyuk).
.
.
::VITAMIN C Sustained Release::
.
🌷menguatkan sistem imunisasi
🌷mengurangkan kesan SUNBURN
🌷membaiki tisu rosak dan cepat menyembuhkan luka
🌷mengecilkan pori wajah,elak tumbuh jerawat
🌷mencerahkan kulit secara semulajadi
🌷membantu kulit sensitif spt Eczema & masalah RESDUNG
🌷membantu penghasilan KOLAGEN dalam badan 😍dan kalau ada ambik kolagen, vitamin C akan membantu penyerapan kolagen tadi
🌷Menguatkan gigi dan gusi
🌷mengatasi masalah GUSI BERDARAH .

TRUSTED SID
Ida/ 0179262923
#SETCANTIK
#VITAMINCANTIK
#KULITCANTIK
#KULITKUSAM
#SETKURUS
#setjerawat
#setresdung
#setjeragat
#setdarahtinggi
#setkencingmanis
#setmigrain
#setbuasir
#setgastrik
#sakitlutut
#gout
#strok
#sembelit
#titiancinta
#kluang
❤ The Perfect Two ❤ . Vita C + Vita E . Best combination, high antioxidants. Unt . Apa lagi khasiat Vita C & Vita E nih? . ::Khasiat VITAMIN E:: . 🌷Adalah vitamin larut lemak yg bertindak sbg ANTIOXIDANTS. 🌷Membantu melambatkan proses penuaan yg disebabkan radikal bebas secara semulajadi 🌷Menggalakkan kelembapkan dan keanjalan kulit 🌷Membantu membaikpulih kerosakan sel2, oleh itu membantu menghilangkan masalah & parut jerawat, merawat kulit kepala & menebalkan rambut 🌷Mengurangkan risiko Alzheimer (nyanyuk). . . ::VITAMIN C Sustained Release:: . 🌷menguatkan sistem imunisasi 🌷mengurangkan kesan SUNBURN 🌷membaiki tisu rosak dan cepat menyembuhkan luka 🌷mengecilkan pori wajah,elak tumbuh jerawat 🌷mencerahkan kulit secara semulajadi 🌷membantu kulit sensitif spt Eczema & masalah RESDUNG 🌷membantu penghasilan KOLAGEN dalam badan 😍dan kalau ada ambik kolagen, vitamin C akan membantu penyerapan kolagen tadi 🌷Menguatkan gigi dan gusi 🌷mengatasi masalah GUSI BERDARAH . TRUSTED SID Ida/ 0179262923 #SETCANTIK  #VITAMINCANTIK  #KULITCANTIK  #KULITKUSAM  #SETKURUS  #setjerawat  #setresdung  #setjeragat  #setdarahtinggi  #setkencingmanis  #setmigrain  #setbuasir  #setgastrik  #sakitlutut  #gout  #strok  #sembelit  #titiancinta  #kluang 
❤ The Perfect Two ❤
.
Vita C + Vita E
.
Best combination, high antioxidants. Unt
.
Apa lagi khasiat Vita C & Vita E nih?
.
::Khasiat VITAMIN E::
.
🌷Adalah vitamin larut lemak yg bertindak sbg ANTIOXIDANTS.
🌷Membantu melambatkan proses penuaan yg disebabkan radikal bebas secara semulajadi
🌷Menggalakkan kelembapkan dan keanjalan kulit
🌷Membantu membaikpulih kerosakan sel2, oleh itu membantu menghilangkan masalah & parut jerawat, merawat kulit kepala & menebalkan rambut
🌷Mengurangkan risiko Alzheimer (nyanyuk).
.
.
::VITAMIN C Sustained Release::
.
🌷menguatkan sistem imunisasi
🌷mengurangkan kesan SUNBURN
🌷membaiki tisu rosak dan cepat menyembuhkan luka
🌷mengecilkan pori wajah,elak tumbuh jerawat
🌷mencerahkan kulit secara semulajadi
🌷membantu kulit sensitif spt Eczema & masalah RESDUNG
🌷membantu penghasilan KOLAGEN dalam badan 😍dan kalau ada ambik kolagen, vitamin C akan membantu penyerapan kolagen tadi
🌷Menguatkan gigi dan gusi
🌷mengatasi masalah GUSI BERDARAH .

TRUSTED SID
Ida/ 0179262923
#SETCANTIK
#VITAMINCANTIK
#KULITCANTIK
#KULITKUSAM
#SETKURUS
#setjerawat
#setresdung
#setjeragat
#setdarahtinggi
#setkencingmanis
#setmigrain
#setbuasir
#setgastrik
#sakitlutut
#gout
#strok
#sembelit
#titiancinta
#kluang
❤ The Perfect Two ❤ . Vita C + Vita E . Best combination, high antioxidants. Unt . Apa lagi khasiat Vita C & Vita E nih? . ::Khasiat VITAMIN E:: . 🌷Adalah vitamin larut lemak yg bertindak sbg ANTIOXIDANTS. 🌷Membantu melambatkan proses penuaan yg disebabkan radikal bebas secara semulajadi 🌷Menggalakkan kelembapkan dan keanjalan kulit 🌷Membantu membaikpulih kerosakan sel2, oleh itu membantu menghilangkan masalah & parut jerawat, merawat kulit kepala & menebalkan rambut 🌷Mengurangkan risiko Alzheimer (nyanyuk). . . ::VITAMIN C Sustained Release:: . 🌷menguatkan sistem imunisasi 🌷mengurangkan kesan SUNBURN 🌷membaiki tisu rosak dan cepat menyembuhkan luka 🌷mengecilkan pori wajah,elak tumbuh jerawat 🌷mencerahkan kulit secara semulajadi 🌷membantu kulit sensitif spt Eczema & masalah RESDUNG 🌷membantu penghasilan KOLAGEN dalam badan 😍dan kalau ada ambik kolagen, vitamin C akan membantu penyerapan kolagen tadi 🌷Menguatkan gigi dan gusi 🌷mengatasi masalah GUSI BERDARAH . TRUSTED SID Ida/ 0179262923 #SETCANTIK  #VITAMINCANTIK  #KULITCANTIK  #KULITKUSAM  #SETKURUS  #setjerawat  #setresdung  #setjeragat  #setdarahtinggi  #setkencingmanis  #setmigrain  #setbuasir  #setgastrik  #sakitlutut  #gout  #strok  #sembelit  #titiancinta  #kluang 
Sapu2 je Kempis...Sakit kepala juga hilang 😱
.
EML merupakan produk keluaran bumiputra Malaysia yang dijamin halal, mesra wuduk dan diiktiraf KKM.
.
.
👉 Kandungan Lotion EML ialah 150ml.
👉 Fungsi-fungsi EML:
.
1.TINDAK BALAS SANGAT CEPAT SEAWAL 5 MINIT KESANNYA
2.MEMBANTU MERATAKAN PERUT YANG BUNCIT
3.MEMBANTU MENGHILANGKAN INCHI
4.SEJUK TAK PANAS,TAK PIJAR PADA KULIT
5.MENCAIRKAN LEMAK DARI DALAM
6.MEMBENTUK SEMULA TUBUH
7.MERUNCINGKAN DAGU YANG BERLAPIS
8.MENGECILKAN MUKA YANG TEMBAM
9.MEMBANTU MASALAH SARAF, LENGUH-LENGUH BADAN
10.MELEGAKAN STRESS.
11.MEMBANTU MEMUDARKAN SELULIT MAHUPUN STRETCHMARK  DAN JUGA PARUT
12.MENCANTIKKAN  SERTA MENGHALUSKAN KULIT
13.MEMBANTU MENUTUP LIANG ROMA SELEPAS SHAVE
14.MELEGAKAN SAKIT KEPALA MAHUPUN MIGRAIN
15.MELEGAKAN RESDUNG
16.MELEGAKAN BENGKAK
17.MELEGAKAN SENGUGUT MAHUPUN GASTRIK
18.MELEGAKAN EKZEMA
19.MELEGAKAN SEMBELIT
20.BAUANNYA MAMPU MEMBERI KETENANGAN KEPADA ANAK YANG AKTIF
21.MEREDAKAN DEMAM
22.SEJUK DAN MELEGAKAN
23.AROMA LUAR BIASA DAN EKSKLUSIF
24.SESUAI DIGUNAKAN SEBAGAI MAKE-UP REMOVER.
25.MAMPU MENGHILANGKAN BAU BADAN.
.
SESUAI DIGUNAKAN OLEH SEMUA PERINGKAT UMUR. 
BOLEH DIMILIKI DENGAN HARGA YANG SANGAT BERPATUTAN. .
👉 Cara Penggunaan EML:
.
☑ Fokus pada sasaran bahagian utama seperti perut gelebeh, lengan, peha dan lain-lain.
☑ Teknik sapuan sebanyak 5x sehari untuk result yang pantas (khidmat rundingan akan dIberi selanjutnya).
Berminat?
Direct Click Disini 👇
http://www.wasap.my/+60127020930
.
#kuruscepat #ubatkurus #ubatkurusmurah #kurus #setkurus #langsing #kurusselepasbersalin #kurustanpasenaman #kurustanpaberlapar #jk1m #kevinzahri #kurusmurah #wanitaterindah #kurussebelumkahwin #ubatkurusberkesan #ubatkurusmalaysia #terapiinstagram #aurainsta #ajimaura #secretcorrea #fatzzura #likeforlike #like4like #shakleemurah #toneexcel #azizanosman #powergold #haid 
#period
Sapu2 je Kempis...Sakit kepala juga hilang 😱 . EML merupakan produk keluaran bumiputra Malaysia yang dijamin halal, mesra wuduk dan diiktiraf KKM. . . 👉 Kandungan Lotion EML ialah 150ml. 👉 Fungsi-fungsi EML: . 1.TINDAK BALAS SANGAT CEPAT SEAWAL 5 MINIT KESANNYA 2.MEMBANTU MERATAKAN PERUT YANG BUNCIT 3.MEMBANTU MENGHILANGKAN INCHI 4.SEJUK TAK PANAS,TAK PIJAR PADA KULIT 5.MENCAIRKAN LEMAK DARI DALAM 6.MEMBENTUK SEMULA TUBUH 7.MERUNCINGKAN DAGU YANG BERLAPIS 8.MENGECILKAN MUKA YANG TEMBAM 9.MEMBANTU MASALAH SARAF, LENGUH-LENGUH BADAN 10.MELEGAKAN STRESS. 11.MEMBANTU MEMUDARKAN SELULIT MAHUPUN STRETCHMARK  DAN JUGA PARUT 12.MENCANTIKKAN  SERTA MENGHALUSKAN KULIT 13.MEMBANTU MENUTUP LIANG ROMA SELEPAS SHAVE 14.MELEGAKAN SAKIT KEPALA MAHUPUN MIGRAIN 15.MELEGAKAN RESDUNG 16.MELEGAKAN BENGKAK 17.MELEGAKAN SENGUGUT MAHUPUN GASTRIK 18.MELEGAKAN EKZEMA 19.MELEGAKAN SEMBELIT 20.BAUANNYA MAMPU MEMBERI KETENANGAN KEPADA ANAK YANG AKTIF 21.MEREDAKAN DEMAM 22.SEJUK DAN MELEGAKAN 23.AROMA LUAR BIASA DAN EKSKLUSIF 24.SESUAI DIGUNAKAN SEBAGAI MAKE-UP REMOVER. 25.MAMPU MENGHILANGKAN BAU BADAN. . SESUAI DIGUNAKAN OLEH SEMUA PERINGKAT UMUR. BOLEH DIMILIKI DENGAN HARGA YANG SANGAT BERPATUTAN. . 👉 Cara Penggunaan EML: . ☑ Fokus pada sasaran bahagian utama seperti perut gelebeh, lengan, peha dan lain-lain. ☑ Teknik sapuan sebanyak 5x sehari untuk result yang pantas (khidmat rundingan akan dIberi selanjutnya). Berminat? Direct Click Disini 👇 http://www.wasap.my/+60127020930 . #kuruscepat  #ubatkurus  #ubatkurusmurah  #kurus  #setkurus  #langsing  #kurusselepasbersalin  #kurustanpasenaman  #kurustanpaberlapar  #jk1m  #kevinzahri  #kurusmurah  #wanitaterindah  #kurussebelumkahwin  #ubatkurusberkesan  #ubatkurusmalaysia  #terapiinstagram  #aurainsta  #ajimaura  #secretcorrea  #fatzzura  #likeforlike  #like4like  #shakleemurah  #toneexcel  #azizanosman  #powergold  #haid  #period 
❤ The Perfect Two ❤
.
Vita C + Vita E
.
Best combination, high antioxidants. Unt
.
Apa lagi khasiat Vita C & Vita E nih?
.
::Khasiat VITAMIN E::
.
🌷Adalah vitamin larut lemak yg bertindak sbg ANTIOXIDANTS.
🌷Membantu melambatkan proses penuaan yg disebabkan radikal bebas secara semulajadi
🌷Menggalakkan kelembapkan dan keanjalan kulit
🌷Membantu membaikpulih kerosakan sel2, oleh itu membantu menghilangkan masalah & parut jerawat, merawat kulit kepala & menebalkan rambut
🌷Mengurangkan risiko Alzheimer (nyanyuk).
.
.
::VITAMIN C Sustained Release::
.
🌷menguatkan sistem imunisasi
🌷mengurangkan kesan SUNBURN
🌷membaiki tisu rosak dan cepat menyembuhkan luka
🌷mengecilkan pori wajah,elak tumbuh jerawat
🌷mencerahkan kulit secara semulajadi
🌷membantu kulit sensitif spt Eczema & masalah RESDUNG
🌷membantu penghasilan KOLAGEN dalam badan 😍dan kalau ada ambik kolagen, vitamin C akan membantu penyerapan kolagen tadi
🌷Menguatkan gigi dan gusi
🌷mengatasi masalah GUSI BERDARAH .

TRUSTED SID
Ida/ 0179262923
#SETCANTIK
#VITAMINCANTIK
#KULITCANTIK
#KULITKUSAM
#SETKURUS
#setjerawat
#setresdung
#setjeragat
#setdarahtinggi
#setkencingmanis
#setmigrain
#setbuasir
#setgastrik
#sakitlutut
#gout
#strok
#sembelit
#titiancinta
#kluang
❤ The Perfect Two ❤ . Vita C + Vita E . Best combination, high antioxidants. Unt . Apa lagi khasiat Vita C & Vita E nih? . ::Khasiat VITAMIN E:: . 🌷Adalah vitamin larut lemak yg bertindak sbg ANTIOXIDANTS. 🌷Membantu melambatkan proses penuaan yg disebabkan radikal bebas secara semulajadi 🌷Menggalakkan kelembapkan dan keanjalan kulit 🌷Membantu membaikpulih kerosakan sel2, oleh itu membantu menghilangkan masalah & parut jerawat, merawat kulit kepala & menebalkan rambut 🌷Mengurangkan risiko Alzheimer (nyanyuk). . . ::VITAMIN C Sustained Release:: . 🌷menguatkan sistem imunisasi 🌷mengurangkan kesan SUNBURN 🌷membaiki tisu rosak dan cepat menyembuhkan luka 🌷mengecilkan pori wajah,elak tumbuh jerawat 🌷mencerahkan kulit secara semulajadi 🌷membantu kulit sensitif spt Eczema & masalah RESDUNG 🌷membantu penghasilan KOLAGEN dalam badan 😍dan kalau ada ambik kolagen, vitamin C akan membantu penyerapan kolagen tadi 🌷Menguatkan gigi dan gusi 🌷mengatasi masalah GUSI BERDARAH . TRUSTED SID Ida/ 0179262923 #SETCANTIK  #VITAMINCANTIK  #KULITCANTIK  #KULITKUSAM  #SETKURUS  #setjerawat  #setresdung  #setjeragat  #setdarahtinggi  #setkencingmanis  #setmigrain  #setbuasir  #setgastrik  #sakitlutut  #gout  #strok  #sembelit  #titiancinta  #kluang 
❤ The Perfect Two ❤
.
Vita C + Vita E
.
Best combination, high antioxidants. Unt
.
Apa lagi khasiat Vita C & Vita E nih?
.
::Khasiat VITAMIN E::
.
🌷Adalah vitamin larut lemak yg bertindak sbg ANTIOXIDANTS.
🌷Membantu melambatkan proses penuaan yg disebabkan radikal bebas secara semulajadi
🌷Menggalakkan kelembapkan dan keanjalan kulit
🌷Membantu membaikpulih kerosakan sel2, oleh itu membantu menghilangkan masalah & parut jerawat, merawat kulit kepala & menebalkan rambut
🌷Mengurangkan risiko Alzheimer (nyanyuk).
.
.
::VITAMIN C Sustained Release::
.
🌷menguatkan sistem imunisasi
🌷mengurangkan kesan SUNBURN
🌷membaiki tisu rosak dan cepat menyembuhkan luka
🌷mengecilkan pori wajah,elak tumbuh jerawat
🌷mencerahkan kulit secara semulajadi
🌷membantu kulit sensitif spt Eczema & masalah RESDUNG
🌷membantu penghasilan KOLAGEN dalam badan 😍dan kalau ada ambik kolagen, vitamin C akan membantu penyerapan kolagen tadi
🌷Menguatkan gigi dan gusi
🌷mengatasi masalah GUSI BERDARAH .

TRUSTED SID
Ida/ 0179262923
#SETCANTIK
#VITAMINCANTIK
#KULITCANTIK
#KULITKUSAM
#SETKURUS
#setjerawat
#setresdung
#setjeragat
#setdarahtinggi
#setkencingmanis
#setmigrain
#setbuasir
#setgastrik
#sakitlutut
#gout
#strok
#sembelit
#titiancinta
#kluang
❤ The Perfect Two ❤ . Vita C + Vita E . Best combination, high antioxidants. Unt . Apa lagi khasiat Vita C & Vita E nih? . ::Khasiat VITAMIN E:: . 🌷Adalah vitamin larut lemak yg bertindak sbg ANTIOXIDANTS. 🌷Membantu melambatkan proses penuaan yg disebabkan radikal bebas secara semulajadi 🌷Menggalakkan kelembapkan dan keanjalan kulit 🌷Membantu membaikpulih kerosakan sel2, oleh itu membantu menghilangkan masalah & parut jerawat, merawat kulit kepala & menebalkan rambut 🌷Mengurangkan risiko Alzheimer (nyanyuk). . . ::VITAMIN C Sustained Release:: . 🌷menguatkan sistem imunisasi 🌷mengurangkan kesan SUNBURN 🌷membaiki tisu rosak dan cepat menyembuhkan luka 🌷mengecilkan pori wajah,elak tumbuh jerawat 🌷mencerahkan kulit secara semulajadi 🌷membantu kulit sensitif spt Eczema & masalah RESDUNG 🌷membantu penghasilan KOLAGEN dalam badan 😍dan kalau ada ambik kolagen, vitamin C akan membantu penyerapan kolagen tadi 🌷Menguatkan gigi dan gusi 🌷mengatasi masalah GUSI BERDARAH . TRUSTED SID Ida/ 0179262923 #SETCANTIK  #VITAMINCANTIK  #KULITCANTIK  #KULITKUSAM  #SETKURUS  #setjerawat  #setresdung  #setjeragat  #setdarahtinggi  #setkencingmanis  #setmigrain  #setbuasir  #setgastrik  #sakitlutut  #gout  #strok  #sembelit  #titiancinta  #kluang 
❤ The Perfect Two ❤
.
Vita C + Vita E
.
Best combination, high antioxidants. Unt
.
Apa lagi khasiat Vita C & Vita E nih?
.
::Khasiat VITAMIN E::
.
🌷Adalah vitamin larut lemak yg bertindak sbg ANTIOXIDANTS.
🌷Membantu melambatkan proses penuaan yg disebabkan radikal bebas secara semulajadi
🌷Menggalakkan kelembapkan dan keanjalan kulit
🌷Membantu membaikpulih kerosakan sel2, oleh itu membantu menghilangkan masalah & parut jerawat, merawat kulit kepala & menebalkan rambut
🌷Mengurangkan risiko Alzheimer (nyanyuk).
.
.
::VITAMIN C Sustained Release::
.
🌷menguatkan sistem imunisasi
🌷mengurangkan kesan SUNBURN
🌷membaiki tisu rosak dan cepat menyembuhkan luka
🌷mengecilkan pori wajah,elak tumbuh jerawat
🌷mencerahkan kulit secara semulajadi
🌷membantu kulit sensitif spt Eczema & masalah RESDUNG
🌷membantu penghasilan KOLAGEN dalam badan 😍dan kalau ada ambik kolagen, vitamin C akan membantu penyerapan kolagen tadi
🌷Menguatkan gigi dan gusi
🌷mengatasi masalah GUSI BERDARAH .
.
.
TRUSTED SID
.
Ida/ 0179262923
#SETCANTIK
#VITAMINCANTIK
#KULITCANTIK
#KULITKUSAM
#SETKURUS
#setjerawat
#setresdung
#setjeragat
#setdarahtinggi
#setkencingmanis
#setmigrain
#setbuasir
#setgastrik
#sakitlutut
#gout
#strok
#sembelit
#titiancinta
#kluang
❤ The Perfect Two ❤ . Vita C + Vita E . Best combination, high antioxidants. Unt . Apa lagi khasiat Vita C & Vita E nih? . ::Khasiat VITAMIN E:: . 🌷Adalah vitamin larut lemak yg bertindak sbg ANTIOXIDANTS. 🌷Membantu melambatkan proses penuaan yg disebabkan radikal bebas secara semulajadi 🌷Menggalakkan kelembapkan dan keanjalan kulit 🌷Membantu membaikpulih kerosakan sel2, oleh itu membantu menghilangkan masalah & parut jerawat, merawat kulit kepala & menebalkan rambut 🌷Mengurangkan risiko Alzheimer (nyanyuk). . . ::VITAMIN C Sustained Release:: . 🌷menguatkan sistem imunisasi 🌷mengurangkan kesan SUNBURN 🌷membaiki tisu rosak dan cepat menyembuhkan luka 🌷mengecilkan pori wajah,elak tumbuh jerawat 🌷mencerahkan kulit secara semulajadi 🌷membantu kulit sensitif spt Eczema & masalah RESDUNG 🌷membantu penghasilan KOLAGEN dalam badan 😍dan kalau ada ambik kolagen, vitamin C akan membantu penyerapan kolagen tadi 🌷Menguatkan gigi dan gusi 🌷mengatasi masalah GUSI BERDARAH . . . TRUSTED SID . Ida/ 0179262923 #SETCANTIK  #VITAMINCANTIK  #KULITCANTIK  #KULITKUSAM  #SETKURUS  #setjerawat  #setresdung  #setjeragat  #setdarahtinggi  #setkencingmanis  #setmigrain  #setbuasir  #setgastrik  #sakitlutut  #gout  #strok  #sembelit  #titiancinta  #kluang 
ESP ALL IN ONE! Your ENERGY + BEAUTY DRINK 💕
.
Untuk mereka yang nak KULIT CANTIK, ESP nih bantu mencerahkan, menganjalkan, menghilangkan parut jerawat & jeragat, mengecutkan jerawat, mengecilkan pori, mengurangkan eye bag (mata panda)
.
Untuk mereka yang nak BADAN CANTIK & MAINTAIN, ESP nih los glysemic index yang membantu memberikan rasa kenyang lebih lama. Yang tak nak loose weight pun boleh consume ESP, cuma tukar ambil after meal
.
Untuk mereka yang nak LEBIH CERGAS & BERTENAGA, ESP bertindak sebagai energy booster (penambah tenaga segera)
.
Untuk mama mama yang MENYUSUKAN baby, ESP membantu memekatkan, menambahkan kuantiti dan kualiti susu badan. InshaaAllah baby cepat kenyang, gebuu dan debot
.
Untuk mommies yang sedang BERPANTANG, ESP nih selain untuk milk booster dia bantu baik pulih luka lebih cepat (yang czer wajib try consume, yang normal pun boleh consume bagi luka jahitan cepat cantum)
.
Untuk preggy mommies, ESP bantu berikan tenaga supaya tak cepat letih, cantikkan dan gebukan kulit baby, kuatkan tulang dan kurangkan sakit sakit badan. Ada juga yang bila consume morning sickness berkurang
.
Untuk mereka yang tengah ikhtiar untuk hamil / TTC, ESP membantu menguatkan otot rahim. InshaaAllah dapat mengatasi masalah 'baby fragile' dan mengurangkan risiko keguguran
.
Banyakkan khasiat dan kelebihan ESP nih? Semua peringkat umur boleh consume (12 years above), so boleh lah jadikan supplement untuk seisi keluarga
.
Dapatkan segera dengan HARGA SUPER JIMAT
http://www.wasap.my/60183859644
.
#protien #esp #beauty #setkecantikanshaklee #setkurus #setbacks #milkbooster #awakkatmana #produkkecantikan #spakecantikan #terlajaklaris #Igshop #ibucomelshop #espserikembangan #espmurah #sayajual #terlajaklaris #setberpantang #milkboosters #hudabeauty
ESP ALL IN ONE! Your ENERGY + BEAUTY DRINK 💕 . Untuk mereka yang nak KULIT CANTIK, ESP nih bantu mencerahkan, menganjalkan, menghilangkan parut jerawat & jeragat, mengecutkan jerawat, mengecilkan pori, mengurangkan eye bag (mata panda) . Untuk mereka yang nak BADAN CANTIK & MAINTAIN, ESP nih los glysemic index yang membantu memberikan rasa kenyang lebih lama. Yang tak nak loose weight pun boleh consume ESP, cuma tukar ambil after meal . Untuk mereka yang nak LEBIH CERGAS & BERTENAGA, ESP bertindak sebagai energy booster (penambah tenaga segera) . Untuk mama mama yang MENYUSUKAN baby, ESP membantu memekatkan, menambahkan kuantiti dan kualiti susu badan. InshaaAllah baby cepat kenyang, gebuu dan debot . Untuk mommies yang sedang BERPANTANG, ESP nih selain untuk milk booster dia bantu baik pulih luka lebih cepat (yang czer wajib try consume, yang normal pun boleh consume bagi luka jahitan cepat cantum) . Untuk preggy mommies, ESP bantu berikan tenaga supaya tak cepat letih, cantikkan dan gebukan kulit baby, kuatkan tulang dan kurangkan sakit sakit badan. Ada juga yang bila consume morning sickness berkurang . Untuk mereka yang tengah ikhtiar untuk hamil / TTC, ESP membantu menguatkan otot rahim. InshaaAllah dapat mengatasi masalah 'baby fragile' dan mengurangkan risiko keguguran . Banyakkan khasiat dan kelebihan ESP nih? Semua peringkat umur boleh consume (12 years above), so boleh lah jadikan supplement untuk seisi keluarga . Dapatkan segera dengan HARGA SUPER JIMAT http://www.wasap.my/60183859644 . #protien  #esp  #beauty  #setkecantikanshaklee  #setkurus  #setbacks  #milkbooster  #awakkatmana  #produkkecantikan  #spakecantikan  #terlajaklaris  #Igshop  #ibucomelshop  #espserikembangan  #espmurah  #sayajual  #terlajaklaris  #setberpantang  #milkboosters  #hudabeauty 
ALHAMDULILLAH
Mereka yang mengamalkan suplimen Shaklee bertambah sihat dan dapat kesan yang positif
.
.
Kita hanya mampu berikhtiar,yang menyembuhkan penyakit hanya Allah s.w.t
.
Bagi yang ingin mendapatkan suplime atau konsultasi percuma,boleh contact Sara ye gaiss?i

Sahara | 019-5252708
Perunding Shaklee Anda

#shakleekajang #shakleemurah
#shakleemalaysia 
#shakleekualalipis #setkecantikan #setkurus #setresdung #sethamil #setsubur #hipertensi #diabetes #gout #vivix #collagen #omegaguard #sembelit #anakpintar #vitaminc #vitaminbudget #jerawat #jeragat #obesiti #kalsium #cancer #pms #cyst #fibroid #tiroid #jaundis
ALHAMDULILLAH Mereka yang mengamalkan suplimen Shaklee bertambah sihat dan dapat kesan yang positif . . Kita hanya mampu berikhtiar,yang menyembuhkan penyakit hanya Allah s.w.t . Bagi yang ingin mendapatkan suplime atau konsultasi percuma,boleh contact Sara ye gaiss?i Sahara | 019-5252708 Perunding Shaklee Anda #shakleekajang  #shakleemurah  #shakleemalaysia  #shakleekualalipis  #setkecantikan  #setkurus  #setresdung  #sethamil  #setsubur  #hipertensi  #diabetes  #gout  #vivix  #collagen  #omegaguard  #sembelit  #anakpintar  #vitaminc  #vitaminbudget  #jerawat  #jeragat  #obesiti  #kalsium  #cancer  #pms  #cyst  #fibroid  #tiroid  #jaundis 
BAGAIMANA OMEGA GUARD MEMBANTU DALAM MENGURANGKAN SAKIT SENDI ?
.
.
🎈DHA dan EPA yang terdapat dalam OMEGA GUARD membantu mengurangkan inflamasi iaitu rasa panas kemerahan yang sering berlaku pada sendi yang sakit
🎈Asid lemak omega 3 mengurangkan faktor perkembangan penyakit osteoarthritis - EPA dan DHA menghalang penghasilan sesetengah protein yang menyumbang kepada osteoarthritis.
Malah asid omega 3 ini menurunkan paras kemusnahan dan inflamasi pada sel cartilage 🎈Asid omega 3 dalam OMEGA GUARD mengurangkan simptom kekakuan sendi di awal pagi, bengkak dan sakit di sendi. Malah omega 3 dapat melancarkan perjalanan darah semasa bersenam
🎈Paras asid lemak omega 3 larut dalam tisu rawan. Jadi ia mencegah kemusnahan enzim yang membentuk tisu rawan. Ia mendegas arthritis, memelihara fungsi sendi dan gout dengan efektif
.
*Produk-produk ini tidak bertujuan untuk membuat diagnosis, merawat, menyembuh atau mencegah sebarang penyakit

Sahara | 019-5252708
Perunding Shaklee Anda

#shakleekajang #shakleemurah
#shakleemalaysia 
#shakleekualalipis #setkecantikan #setkurus #setresdung #sethamil #setsubur #hipertensi #diabetes #gout #vivix #collagen #omegaguard #sembelit #anakpintar #vitaminc #vitaminbudget #jerawat #jeragat #obesiti #kalsium #cancer #pms #cyst #fibroid #tiroid #jaundis
BAGAIMANA OMEGA GUARD MEMBANTU DALAM MENGURANGKAN SAKIT SENDI ? . . 🎈DHA dan EPA yang terdapat dalam OMEGA GUARD membantu mengurangkan inflamasi iaitu rasa panas kemerahan yang sering berlaku pada sendi yang sakit 🎈Asid lemak omega 3 mengurangkan faktor perkembangan penyakit osteoarthritis - EPA dan DHA menghalang penghasilan sesetengah protein yang menyumbang kepada osteoarthritis. Malah asid omega 3 ini menurunkan paras kemusnahan dan inflamasi pada sel cartilage 🎈Asid omega 3 dalam OMEGA GUARD mengurangkan simptom kekakuan sendi di awal pagi, bengkak dan sakit di sendi. Malah omega 3 dapat melancarkan perjalanan darah semasa bersenam 🎈Paras asid lemak omega 3 larut dalam tisu rawan. Jadi ia mencegah kemusnahan enzim yang membentuk tisu rawan. Ia mendegas arthritis, memelihara fungsi sendi dan gout dengan efektif . *Produk-produk ini tidak bertujuan untuk membuat diagnosis, merawat, menyembuh atau mencegah sebarang penyakit Sahara | 019-5252708 Perunding Shaklee Anda #shakleekajang  #shakleemurah  #shakleemalaysia  #shakleekualalipis  #setkecantikan  #setkurus  #setresdung  #sethamil  #setsubur  #hipertensi  #diabetes  #gout  #vivix  #collagen  #omegaguard  #sembelit  #anakpintar  #vitaminc  #vitaminbudget  #jerawat  #jeragat  #obesiti  #kalsium  #cancer  #pms  #cyst  #fibroid  #tiroid  #jaundis 
ALHAMDULILLAH
Mereka yang mengamalkan suplimen Shaklee bertambah sihat dan dapat kesan yang positif
.
.
Kita hanya mampu berikhtiar,yang menyembuhkan penyakit hanya Allah s.w.t
.
Bagi yang ingin mendapatkan suplime atau konsultasi percuma,boleh contact Sara ye gaiss?i

Sahara | 019-5252708
Perunding Shaklee Anda

#shakleekajang #shakleemurah
#shakleemalaysia 
#shakleekualalipis #setkecantikan #setkurus #setresdung #sethamil #setsubur #hipertensi #diabetes #gout #vivix #collagen #omegaguard #sembelit #anakpintar #vitaminc #vitaminbudget #jerawat #jeragat #obesiti #kalsium #cancer #pms #cyst #fibroid #tiroid #jaundis
ALHAMDULILLAH Mereka yang mengamalkan suplimen Shaklee bertambah sihat dan dapat kesan yang positif . . Kita hanya mampu berikhtiar,yang menyembuhkan penyakit hanya Allah s.w.t . Bagi yang ingin mendapatkan suplime atau konsultasi percuma,boleh contact Sara ye gaiss?i Sahara | 019-5252708 Perunding Shaklee Anda #shakleekajang  #shakleemurah  #shakleemalaysia  #shakleekualalipis  #setkecantikan  #setkurus  #setresdung  #sethamil  #setsubur  #hipertensi  #diabetes  #gout  #vivix  #collagen  #omegaguard  #sembelit  #anakpintar  #vitaminc  #vitaminbudget  #jerawat  #jeragat  #obesiti  #kalsium  #cancer  #pms  #cyst  #fibroid  #tiroid  #jaundis 
Tengah tido mimpi jadi miss world😇. Bangun tido buka almari cari baju saiz xs. Tapi sygnye mimpi dalam mimpi.sobs 😢
.
Jangan risau syg, takat nak dapatkan balik pinggang kerengga tu sekelip mata je sambil nyayi baby shark doo doo doo.Bukan pinggang je jadi selim melim , pakej kulit muka pun peloles.
.
Tak dpt jadi miss world jadi cinderella pun ok kan..ouchhh😘
.
Ada yang berkenan di hati? Mehlah datang pinang
👇🏼👇🏼👇🏼👇🏼👇🏼👇🏼👇🏼
Aina
0178709565
.
#shaklee#shakleemurah#shakleepromosi#shakleejimat#shakleeonline#shakleemelaka#shakleeduyong#shakleemuar#setshaklee#shakleemalaysia#shakleesabahsarawak#setkurus#setkurusshaklee#vitaminkurus#setkurusbudget#shakleehargaahli #lechitinmurah #alfafamurah
Tengah tido mimpi jadi miss world😇. Bangun tido buka almari cari baju saiz xs. Tapi sygnye mimpi dalam mimpi.sobs 😢 . Jangan risau syg, takat nak dapatkan balik pinggang kerengga tu sekelip mata je sambil nyayi baby shark doo doo doo.Bukan pinggang je jadi selim melim , pakej kulit muka pun peloles. . Tak dpt jadi miss world jadi cinderella pun ok kan..ouchhh😘 . Ada yang berkenan di hati? Mehlah datang pinang 👇🏼👇🏼👇🏼👇🏼👇🏼👇🏼👇🏼 Aina 0178709565 . #shaklee #shakleemurah #shakleepromosi #shakleejimat #shakleeonline #shakleemelaka #shakleeduyong #shakleemuar #setshaklee #shakleemalaysia #shakleesabahsarawak #setkurus #setkurusshaklee #vitaminkurus #setkurusbudget #shakleehargaahli  #lechitinmurah  #alfafamurah 
OMEGA - SAKIT JANTUNG & KOLESTROL

Antara kebaikan Omega 3 pada jantung ialah:

1. Mengurangkan risiko serangan sakit jantung dan risiko kematian akibat serangan sakit jantung.
2. Mengurangkan risiko denyutan jantung yang tidak menentu (arrythmia)
3. Mengurangkan serangan sakit jantung kali ke 2 bagi pesakit yang pernah mendapat serangan jantung sebelumnya.

Kebaikan Omega 3 pada saluran darah.

1. mengurangkan risiko pembentukan darah beku.
2. mengurangkan risiko pembentkan plaq dalam saluran darah.
3. mengurangkan rasa lenguh (claudication) pada kaki akibat penumbatan pada saluran darah di kaki
4. mengurangkan risiko mendapat penyakit darah tinggi dan membantu mengurangkan tekanan darah pada pesakit darah tinggi.

Kebaikan Omega 3 pada tahap kolestrol dan penyakit stroke

1. mengurangkan tahap kolestrol jahat (Triglyceride).
2. mengurangkan risiko mendapat serangan stroke

Kebaikan Omega 3  sebagai anti-radang dan antioksida

1. mengurangkan radang pada penyakit sendi terutamanya rheumatoid arthritis.
2. mengurangkan radang dalam usus
3. memberikan kesan positif kepada penyakit autoimmune disease
4.memberikan kesan positif pada penyakit eczema, asthma dan resdung (allergic rhinitis)

Sahara | 019-5252708
Perunding Shaklee Anda

#shakleekajang #shakleemurah
#shakleemalaysia 
#shakleekualalipis #setkecantikan #setkurus #setresdung #sethamil #setsubur #hipertensi #diabetes #gout #vivix #collagen #omegaguard #sembelit #anakpintar #vitaminc #vitaminbudget #jerawat #jeragat #obesiti #kalsium #cancer #pms #cyst #fibroid #tiroid #jaundis
OMEGA - SAKIT JANTUNG & KOLESTROL Antara kebaikan Omega 3 pada jantung ialah: 1. Mengurangkan risiko serangan sakit jantung dan risiko kematian akibat serangan sakit jantung. 2. Mengurangkan risiko denyutan jantung yang tidak menentu (arrythmia) 3. Mengurangkan serangan sakit jantung kali ke 2 bagi pesakit yang pernah mendapat serangan jantung sebelumnya. Kebaikan Omega 3 pada saluran darah. 1. mengurangkan risiko pembentukan darah beku. 2. mengurangkan risiko pembentkan plaq dalam saluran darah. 3. mengurangkan rasa lenguh (claudication) pada kaki akibat penumbatan pada saluran darah di kaki 4. mengurangkan risiko mendapat penyakit darah tinggi dan membantu mengurangkan tekanan darah pada pesakit darah tinggi. Kebaikan Omega 3 pada tahap kolestrol dan penyakit stroke 1. mengurangkan tahap kolestrol jahat (Triglyceride). 2. mengurangkan risiko mendapat serangan stroke Kebaikan Omega 3 sebagai anti-radang dan antioksida 1. mengurangkan radang pada penyakit sendi terutamanya rheumatoid arthritis. 2. mengurangkan radang dalam usus 3. memberikan kesan positif kepada penyakit autoimmune disease 4.memberikan kesan positif pada penyakit eczema, asthma dan resdung (allergic rhinitis) Sahara | 019-5252708 Perunding Shaklee Anda #shakleekajang  #shakleemurah  #shakleemalaysia  #shakleekualalipis  #setkecantikan  #setkurus  #setresdung  #sethamil  #setsubur  #hipertensi  #diabetes  #gout  #vivix  #collagen  #omegaguard  #sembelit  #anakpintar  #vitaminc  #vitaminbudget  #jerawat  #jeragat  #obesiti  #kalsium  #cancer  #pms  #cyst  #fibroid  #tiroid  #jaundis 
SET CANTIK .
 #setkurus #shaklee #shakleemurah #ajimura
BADAN KURUS, KULIT CANTIK DENGAN SET SLIMMING SHAKLEE 😄
.
Nak tahu rahsia kurus dan bonus kulit cantik sekaligus? Semestinya dengan Set SLIMMING super duper awesome shaklee 👍
.
Siapa pernah consume ESP confirm , mesti tahu kan? Selain daripada menguruskan badan , mengawal berat badan , memberi rasa kenyang , memberi tenaga berpanjangan , Minum ESP kulit jadi glowing , cerah , lembut , dan licin tau 😱
.
ESP membantu merendahkan paras kolesterol dalam darah dan merangsang  pembentukan semula kulit dan otot, mengurangkan kedutan, agen anti penuaan, mengembalikan kepejalan otot, mempercepatkan sembuhan luka dan mengurangkan kesan parut 👍
.
Lecithin berfungsi untuk memecahkan lemak dan kolestrol serta mempercepatkan pembakaran lemak untuk kesan pelangsingan yang seimbang. Lecithin juga membentuk membran sel, melembabkan dan menghaluskan kulit untuk kulit cantik dan mengaktifkan metabolisma sel dan melambatkan penuaan 👍
.
ALFALFA pula menyingkirkan lemak dan kolestrol yang dah dipecahkan oleh LECITHIN. Ia juga mencuci hati, darah dan usus. Alfalfa adalah makanan yang sangat beralkali yang mampu mengembalikan badan yang berasid kepada normal. Menghilangkan toksin dalam badan,membersihkan hati, kolon, darah serta mencantikkan kulit dan otot 👍
.
Wowww , best best best ! Siapa yang inginkan kulit yang cantik , gebu? Cerah? Licin? Berseri?  berat badan Ideal? Kurus sihat dan cantik waktu beraya nanti. Hubungi

PUAN HIDAYAH 😍😍dengan segera untuk dapatkan produk produk shaklee dengan SUPER DUPER SPECIAL
www.wasap.my/6016 5554582

#shakleekmpk#shakleehargastudent#shakleekampar#shakleegopeng#bisnesonline#suplemensemulajadi#shakleeeffect#shakleemurah#shakleemalimnawar#shakleebatugajah#shakleetamanindah#shakleebandarseribotani#shakleegunungrapat#shakleehargaahli#shakleehargamurah#shakleepromo#shakleemalaysia#shakleeikeacheras#shakleeahli#shakleesogo#shakleemontkiara#shakleekualaterengganu#shakleeutp#shakleeupm#setcantik#setkurus 🏆Puan Nur Hidayah Ahmad
📲016 555 45 82
✈POS : Seluruh Malaysia
🚕COD : Ipoh,Kampar,Gopeng
BADAN KURUS, KULIT CANTIK DENGAN SET SLIMMING SHAKLEE 😄 . Nak tahu rahsia kurus dan bonus kulit cantik sekaligus? Semestinya dengan Set SLIMMING super duper awesome shaklee 👍 . Siapa pernah consume ESP confirm , mesti tahu kan? Selain daripada menguruskan badan , mengawal berat badan , memberi rasa kenyang , memberi tenaga berpanjangan , Minum ESP kulit jadi glowing , cerah , lembut , dan licin tau 😱 . ESP membantu merendahkan paras kolesterol dalam darah dan merangsang pembentukan semula kulit dan otot, mengurangkan kedutan, agen anti penuaan, mengembalikan kepejalan otot, mempercepatkan sembuhan luka dan mengurangkan kesan parut 👍 . Lecithin berfungsi untuk memecahkan lemak dan kolestrol serta mempercepatkan pembakaran lemak untuk kesan pelangsingan yang seimbang. Lecithin juga membentuk membran sel, melembabkan dan menghaluskan kulit untuk kulit cantik dan mengaktifkan metabolisma sel dan melambatkan penuaan 👍 . ALFALFA pula menyingkirkan lemak dan kolestrol yang dah dipecahkan oleh LECITHIN. Ia juga mencuci hati, darah dan usus. Alfalfa adalah makanan yang sangat beralkali yang mampu mengembalikan badan yang berasid kepada normal. Menghilangkan toksin dalam badan,membersihkan hati, kolon, darah serta mencantikkan kulit dan otot 👍 . Wowww , best best best ! Siapa yang inginkan kulit yang cantik , gebu? Cerah? Licin? Berseri? berat badan Ideal? Kurus sihat dan cantik waktu beraya nanti. Hubungi PUAN HIDAYAH 😍😍dengan segera untuk dapatkan produk produk shaklee dengan SUPER DUPER SPECIAL www.wasap.my/6016 5554582 #shakleekmpk #shakleehargastudent #shakleekampar #shakleegopeng #bisnesonline #suplemensemulajadi #shakleeeffect #shakleemurah #shakleemalimnawar #shakleebatugajah #shakleetamanindah #shakleebandarseribotani #shakleegunungrapat #shakleehargaahli #shakleehargamurah #shakleepromo #shakleemalaysia #shakleeikeacheras #shakleeahli #shakleesogo #shakleemontkiara #shakleekualaterengganu #shakleeutp #shakleeupm #setcantik #setkurus  🏆Puan Nur Hidayah Ahmad 📲016 555 45 82 ✈POS : Seluruh Malaysia 🚕COD : Ipoh,Kampar,Gopeng
THE PERFECT TWO :

VITAMIN C PLUS :
.
🌸 Perlindungan daripada sinar UV
🌸 Mengurangkan kesan sunburn
🌸 Membantu mencegah masalah jerawat degil
🌸 Tona kulit menjadi lebih sekata
🌸 Menggantikan tisu yang rosak & menyembuhkan luka
🌸 Mencerahkan kulit secara semulajadi ( Bukan muka sahaja tauu)
🌸 Membantu masalah kulit sensitif seperti resdung dan eczema
🌸 Mengatasi masalah jerawat nasi & 
pasir
🌸 Mengurangkan kedutan & tanda 
penuaan
🌸 Membantu menghasilkan kolagen dalam badan
🌸 Kulit lebih glowing dan radiant
.
VITAMIN E ( GRAPE SEED )
🌸 Menjadikan anda tampak lebih muda 
dgn membantutkan penuaan sel yg disebabkan oleh radikal bebas
🌸 Mengurangkan parut & masalah 
jerawat
🌸 Menggalakkan kulit & rambut menjadi sihat
🌸 Mengatasi masalah whitehead & blackhead
🌸 Mengawal masalah kulit berminyak
🌸 Mengatasi masalah jeragat
🌸 Boleh buat sbg masker melambatkan proses penuaan
.
Whatsapp 019-5899895 utk HARGA PROMOSI!
.
Rabiatul Adawiyah
019-5899895
Your trusted SID

#healthyproduct
#setbersalinshaklee
#setkulitcantik
#setberpantangshaklee
#setkurus
#setmenyusushaklee
#kidssupplement
#milkbooster
#pregnancy
#supplements
#momsupplement
#energybooster
#skinsolution
#vitamincshaklee
#shakleeipoh
THE PERFECT TWO : VITAMIN C PLUS : . 🌸 Perlindungan daripada sinar UV 🌸 Mengurangkan kesan sunburn 🌸 Membantu mencegah masalah jerawat degil 🌸 Tona kulit menjadi lebih sekata 🌸 Menggantikan tisu yang rosak & menyembuhkan luka 🌸 Mencerahkan kulit secara semulajadi ( Bukan muka sahaja tauu) 🌸 Membantu masalah kulit sensitif seperti resdung dan eczema 🌸 Mengatasi masalah jerawat nasi & pasir 🌸 Mengurangkan kedutan & tanda penuaan 🌸 Membantu menghasilkan kolagen dalam badan 🌸 Kulit lebih glowing dan radiant . VITAMIN E ( GRAPE SEED ) 🌸 Menjadikan anda tampak lebih muda dgn membantutkan penuaan sel yg disebabkan oleh radikal bebas 🌸 Mengurangkan parut & masalah jerawat 🌸 Menggalakkan kulit & rambut menjadi sihat 🌸 Mengatasi masalah whitehead & blackhead 🌸 Mengawal masalah kulit berminyak 🌸 Mengatasi masalah jeragat 🌸 Boleh buat sbg masker melambatkan proses penuaan . Whatsapp 019-5899895 utk HARGA PROMOSI! . Rabiatul Adawiyah 019-5899895 Your trusted SID #healthyproduct  #setbersalinshaklee  #setkulitcantik  #setberpantangshaklee  #setkurus  #setmenyusushaklee  #kidssupplement  #milkbooster  #pregnancy  #supplements  #momsupplement  #energybooster  #skinsolution  #vitamincshaklee  #shakleeipoh 
THE PERFECT TWO :

VITAMIN C PLUS :
.
🌸 Perlindungan daripada sinar UV
🌸 Mengurangkan kesan sunburn
🌸 Membantu mencegah masalah jerawat degil
🌸 Tona kulit menjadi lebih sekata
🌸 Menggantikan tisu yang rosak & menyembuhkan luka
🌸 Mencerahkan kulit secara semulajadi ( Bukan muka sahaja tauu)
🌸 Membantu masalah kulit sensitif seperti resdung dan eczema
🌸 Mengatasi masalah jerawat nasi & 
pasir
🌸 Mengurangkan kedutan & tanda 
penuaan
🌸 Membantu menghasilkan kolagen dalam badan
🌸 Kulit lebih glowing dan radiant
.
VITAMIN E ( GRAPE SEED )
🌸 Menjadikan anda tampak lebih muda 
dgn membantutkan penuaan sel yg disebabkan oleh radikal bebas
🌸 Mengurangkan parut & masalah 
jerawat
🌸 Menggalakkan kulit & rambut menjadi sihat
🌸 Mengatasi masalah whitehead & blackhead
🌸 Mengawal masalah kulit berminyak
🌸 Mengatasi masalah jeragat
🌸 Boleh buat sbg masker melambatkan proses penuaan
.
Whatsapp 019-5899895 utk HARGA PROMOSI!
.
Rabiatul Adawiyah
019-5899895
Your trusted SID

#healthyproduct
#setbersalinshaklee
#setkulitcantik
#setberpantangshaklee
#setkurus
#setmenyusushaklee
#kidssupplement
#milkbooster
#pregnancy
#supplements
#momsupplement
#energybooster
#skinsolution
#vitamincshaklee
#shakleeipoh
THE PERFECT TWO : VITAMIN C PLUS : . 🌸 Perlindungan daripada sinar UV 🌸 Mengurangkan kesan sunburn 🌸 Membantu mencegah masalah jerawat degil 🌸 Tona kulit menjadi lebih sekata 🌸 Menggantikan tisu yang rosak & menyembuhkan luka 🌸 Mencerahkan kulit secara semulajadi ( Bukan muka sahaja tauu) 🌸 Membantu masalah kulit sensitif seperti resdung dan eczema 🌸 Mengatasi masalah jerawat nasi & pasir 🌸 Mengurangkan kedutan & tanda penuaan 🌸 Membantu menghasilkan kolagen dalam badan 🌸 Kulit lebih glowing dan radiant . VITAMIN E ( GRAPE SEED ) 🌸 Menjadikan anda tampak lebih muda dgn membantutkan penuaan sel yg disebabkan oleh radikal bebas 🌸 Mengurangkan parut & masalah jerawat 🌸 Menggalakkan kulit & rambut menjadi sihat 🌸 Mengatasi masalah whitehead & blackhead 🌸 Mengawal masalah kulit berminyak 🌸 Mengatasi masalah jeragat 🌸 Boleh buat sbg masker melambatkan proses penuaan . Whatsapp 019-5899895 utk HARGA PROMOSI! . Rabiatul Adawiyah 019-5899895 Your trusted SID #healthyproduct  #setbersalinshaklee  #setkulitcantik  #setberpantangshaklee  #setkurus  #setmenyusushaklee  #kidssupplement  #milkbooster  #pregnancy  #supplements  #momsupplement  #energybooster  #skinsolution  #vitamincshaklee  #shakleeipoh 
THE PERFECT TWO :

VITAMIN C PLUS :
.
🌸 Perlindungan daripada sinar UV
🌸 Mengurangkan kesan sunburn
🌸 Membantu mencegah masalah jerawat degil
🌸 Tona kulit menjadi lebih sekata
🌸 Menggantikan tisu yang rosak & menyembuhkan luka
🌸 Mencerahkan kulit secara semulajadi ( Bukan muka sahaja tauu)
🌸 Membantu masalah kulit sensitif seperti resdung dan eczema
🌸 Mengatasi masalah jerawat nasi & 
pasir
🌸 Mengurangkan kedutan & tanda 
penuaan
🌸 Membantu menghasilkan kolagen dalam badan
🌸 Kulit lebih glowing dan radiant
.
VITAMIN E ( GRAPE SEED )
🌸 Menjadikan anda tampak lebih muda 
dgn membantutkan penuaan sel yg disebabkan oleh radikal bebas
🌸 Mengurangkan parut & masalah 
jerawat
🌸 Menggalakkan kulit & rambut menjadi sihat
🌸 Mengatasi masalah whitehead & blackhead
🌸 Mengawal masalah kulit berminyak
🌸 Mengatasi masalah jeragat
🌸 Boleh buat sbg masker melambatkan proses penuaan
.
Whatsapp 019-5899895 utk HARGA PROMOSI!
.
Rabiatul Adawiyah
019-5899895
Your trusted SID

#healthyproduct
#setbersalinshaklee
#setkulitcantik
#setberpantangshaklee
#setkurus
#setmenyusushaklee
#kidssupplement
#milkbooster
#pregnancy
#supplements
#momsupplement
#energybooster
#skinsolution
#vitamincshaklee
#shakleeipoh
THE PERFECT TWO : VITAMIN C PLUS : . 🌸 Perlindungan daripada sinar UV 🌸 Mengurangkan kesan sunburn 🌸 Membantu mencegah masalah jerawat degil 🌸 Tona kulit menjadi lebih sekata 🌸 Menggantikan tisu yang rosak & menyembuhkan luka 🌸 Mencerahkan kulit secara semulajadi ( Bukan muka sahaja tauu) 🌸 Membantu masalah kulit sensitif seperti resdung dan eczema 🌸 Mengatasi masalah jerawat nasi & pasir 🌸 Mengurangkan kedutan & tanda penuaan 🌸 Membantu menghasilkan kolagen dalam badan 🌸 Kulit lebih glowing dan radiant . VITAMIN E ( GRAPE SEED ) 🌸 Menjadikan anda tampak lebih muda dgn membantutkan penuaan sel yg disebabkan oleh radikal bebas 🌸 Mengurangkan parut & masalah jerawat 🌸 Menggalakkan kulit & rambut menjadi sihat 🌸 Mengatasi masalah whitehead & blackhead 🌸 Mengawal masalah kulit berminyak 🌸 Mengatasi masalah jeragat 🌸 Boleh buat sbg masker melambatkan proses penuaan . Whatsapp 019-5899895 utk HARGA PROMOSI! . Rabiatul Adawiyah 019-5899895 Your trusted SID #healthyproduct  #setbersalinshaklee  #setkulitcantik  #setberpantangshaklee  #setkurus  #setmenyusushaklee  #kidssupplement  #milkbooster  #pregnancy  #supplements  #momsupplement  #energybooster  #skinsolution  #vitamincshaklee  #shakleeipoh 
ALHAMDULILLAH
Mereka yang mengamalkan suplimen Shaklee bertambah sihat dan dapat kesan yang positif
.
.
Kita hanya mampu berikhtiar,yang memulihkan hanya Allah s.w.t
.
Bagi yang ingin mendapatkan suplimen atau konsultasi percuma,boleh contact Sara ye gagaiss😊

Sahara | 019-5252708
Perunding Shaklee Anda

#shakleekajang #shakleemurah
#shakleemalaysia 
#shakleekualalipis #setkecantikan #setkurus #setresdung #sethamil #setsubur #hipertensi #diabetes #gout #vivix #collagen #omegaguard #sembelit #anakpintar #vitaminc #vitaminbudget #jerawat #jeragat #obesiti #kalsium #cancer #pms #cyst #fibroid #tiroid #jaundis
ALHAMDULILLAH Mereka yang mengamalkan suplimen Shaklee bertambah sihat dan dapat kesan yang positif . . Kita hanya mampu berikhtiar,yang memulihkan hanya Allah s.w.t . Bagi yang ingin mendapatkan suplimen atau konsultasi percuma,boleh contact Sara ye gagaiss😊 Sahara | 019-5252708 Perunding Shaklee Anda #shakleekajang  #shakleemurah  #shakleemalaysia  #shakleekualalipis  #setkecantikan  #setkurus  #setresdung  #sethamil  #setsubur  #hipertensi  #diabetes  #gout  #vivix  #collagen  #omegaguard  #sembelit  #anakpintar  #vitaminc  #vitaminbudget  #jerawat  #jeragat  #obesiti  #kalsium  #cancer  #pms  #cyst  #fibroid  #tiroid  #jaundis 
Apa yang HOT sangat dengan Esp ni. Kalau korang nak tahu Esp ni merupakan salah satu produk yang ramai orang tergila-gilakan. .
.
Macam-macam manfaat untuk semua. Yang nak cantik, yang nak bertenaga, yang berpantang, even ibu mengandung pon boleh consume ni. .
.
Nampak sangat produk ni sesuai dan SELAMAT!!.
.
Sedap sangat tau!! .
.
ESP BEST SELLER!! .
😁 kulit yang anjal, berseri, awet muda  dan flawless dari sumber protein .
😁 kurangkan parut jerawat pada muka .
😁 membekalkan tenaga berpanjangan .
😁 mengurangkan rasa letih dan lesu .
😁 kekal kenyang dengan esp dan mengurangkan berat badan/ KURUS
😁 dari sumber protein yang membuat kekal kenyang .
😁 meratakan warna kulit dan kulit lebih gebu .
😁 bertindak sebagai antioksidan .
😁 mengurangkan jeragat .
Cik Dhuha 0175058305

#shakleemurah #shakleemurahmalaysia #shaklee #shakeemalaysia #setjerawat #setcantik #setkurus #setdetox #jerawat #cantik #sihat #kurus #sethamil #setpantang #setkesuburan #hamil #pantang #kolegan #vitamin #vitaminc #vitamincshaklee
Apa yang HOT sangat dengan Esp ni. Kalau korang nak tahu Esp ni merupakan salah satu produk yang ramai orang tergila-gilakan. . . Macam-macam manfaat untuk semua. Yang nak cantik, yang nak bertenaga, yang berpantang, even ibu mengandung pon boleh consume ni. . . Nampak sangat produk ni sesuai dan SELAMAT!!. . Sedap sangat tau!! . . ESP BEST SELLER!! . 😁 kulit yang anjal, berseri, awet muda dan flawless dari sumber protein . 😁 kurangkan parut jerawat pada muka . 😁 membekalkan tenaga berpanjangan . 😁 mengurangkan rasa letih dan lesu . 😁 kekal kenyang dengan esp dan mengurangkan berat badan/ KURUS 😁 dari sumber protein yang membuat kekal kenyang . 😁 meratakan warna kulit dan kulit lebih gebu . 😁 bertindak sebagai antioksidan . 😁 mengurangkan jeragat . Cik Dhuha 0175058305 #shakleemurah  #shakleemurahmalaysia  #shaklee  #shakeemalaysia  #setjerawat  #setcantik  #setkurus  #setdetox  #jerawat  #cantik  #sihat  #kurus  #sethamil  #setpantang  #setkesuburan  #hamil  #pantang  #kolegan  #vitamin  #vitaminc  #vitamincshaklee 
MASALAH OBESITI PUNCA KETIDAKSUBURAN

Obesiti yang bermaksud berat badan berlebihan ini menjadi salah satu punca sukar hamil yang mempengaruhi tahap kesuburan.

Juga petanda bahawa memiliki timbunan lemak pada semua organ tubuh termasuk pada organ pembiakan.

Juga cenderung mendapat tahap kolesterol tinggi yang boleh mengganggu kitaran haid.

Haid yang teratur sangat penting untuk merancang kehamilan supaya boleh tahu waktu subur yang tepat.

Jadi, mengekalkan berat badan ideal tersangat lah penting untuk merancang kehamilan.

Shaklee menyediakan Set Kurus yang terbukti sudah membantu ramai orang berjaya menurunkan berat badan secara sihat dan selamat yang tiada kesan sampingan jangka masa panjang.

Penyediaan dari Shaklee,

Pertama, dengan cara DETOX yang berfungsi membersihkan usus daripada sisa makanan yang termendap bagi memudahkan penyerapan nutrisi atau vitamin lain.

Kedua, MEMBAKAR LEMAK lama dan degil yang telah mendap dalam tubuh badan.

Ketiga, dengan cara MEMBINA dan MENGEKALKAN OTOT yang penting supaya kelihatan kurus dan tidak menggeleber.

Keempat, menyediakan SUMBER PROTEIN semulajadi yang tidak diubahsuai secara genetik, mampu memberikan rasa kenyang yang lebih lama.

Oleh sebab itu

Bertindaklah sekarang dan berusaha mendapatkan berat badan ideal yang dapat membantu untuk memiliki zuriat.

Jangan menjadikan impian tu tidak kesampaian. ➡ http://www.wasap.my/60134468437

#kurussihat  #kuruscantik
#setkurus
#obesiti #cegahobesiti
#shakleemurah 
#ShakleeEffect
MASALAH OBESITI PUNCA KETIDAKSUBURAN Obesiti yang bermaksud berat badan berlebihan ini menjadi salah satu punca sukar hamil yang mempengaruhi tahap kesuburan. Juga petanda bahawa memiliki timbunan lemak pada semua organ tubuh termasuk pada organ pembiakan. Juga cenderung mendapat tahap kolesterol tinggi yang boleh mengganggu kitaran haid. Haid yang teratur sangat penting untuk merancang kehamilan supaya boleh tahu waktu subur yang tepat. Jadi, mengekalkan berat badan ideal tersangat lah penting untuk merancang kehamilan. Shaklee menyediakan Set Kurus yang terbukti sudah membantu ramai orang berjaya menurunkan berat badan secara sihat dan selamat yang tiada kesan sampingan jangka masa panjang. Penyediaan dari Shaklee, Pertama, dengan cara DETOX yang berfungsi membersihkan usus daripada sisa makanan yang termendap bagi memudahkan penyerapan nutrisi atau vitamin lain. Kedua, MEMBAKAR LEMAK lama dan degil yang telah mendap dalam tubuh badan. Ketiga, dengan cara MEMBINA dan MENGEKALKAN OTOT yang penting supaya kelihatan kurus dan tidak menggeleber. Keempat, menyediakan SUMBER PROTEIN semulajadi yang tidak diubahsuai secara genetik, mampu memberikan rasa kenyang yang lebih lama. Oleh sebab itu Bertindaklah sekarang dan berusaha mendapatkan berat badan ideal yang dapat membantu untuk memiliki zuriat. Jangan menjadikan impian tu tidak kesampaian. ➡ http://www.wasap.my/60134468437 #kurussihat  #kuruscantik  #setkurus  #obesiti  #cegahobesiti  #shakleemurah  #ShakleeEffect 
Pagi ni breakfast ESP + mixed berries yogurt.  Sangat sedap.
.

Ni set paling laku di hati customer.  Terlalu ramai customer Shahirah repeat order utk consume ESP ni.
.

Terlalu banyak benefit bila korang consume ESP Shaklee ni. Sesiapa nak diet,  boleh consume ESP. Nak yang cantik muka gebu flawless pun boleh consume ESP, nak dapatkan energy tambahan pun boleh consume ESP.
.

KELEBIHAN ESP : .
🎀 Mengecutkan jerawat
🎀 Mengembalikan wajah berseri
🎀 Menghilangkann wajah kusam
🎀 Memberikan tona kulit yang sekata
🎀 Mencerahkan kulit dan memmberikan efek glowing pada wajah
🎀 Milk & Energy Booster
🎀 Memudarkan parut jerawat (Sangat berkesan)
🎀 Mengurangkan masalah kulit berminyak
🎀 Bagi ibu mengandung (Menguatkan rahim - elakkann berlaku keguguran)
🎀 Ikhtiar hamil
🎀 Menguatkan rambut
🎀 Membantu mengawal berat badan (Bagi efek rasa kenyang yang lama)
🎀 Memberikan kulit halus dan mulus
🎀 Menganjalkan payudara dan punggung
🎀 Mengelakkan gastrik
🎀 Melembapkan kulit
🎀 Sesuai untuk kulit eczema

So, grab yours now lovelies ❤️❤️ . 
Wassap Shahirah sekarang & dapatkan best price okeh 😉 
Shahirah
Your Favourite SID SHAKLEE 📲 016 8792723 📮 POS SELURUH MALAYSIA

#shakleemalaysia #sayamakansayajual #sayajual #shakleemelaka #shakleemurah #shakleeeffect #shakleeuitm #shakleelover #shakleepromo #shakleebandartasikputeri #milkbooster #setberpantang #setibuhamil #setjerawat #vitaminc #detox #setkurus #sayajualshaklee #setcantik #ESP #skincare #kotadamansara #shahalam #collagen #collagenpowdershaklee #setkurusshakleemurah
Pagi ni breakfast ESP + mixed berries yogurt. Sangat sedap. . Ni set paling laku di hati customer. Terlalu ramai customer Shahirah repeat order utk consume ESP ni. . Terlalu banyak benefit bila korang consume ESP Shaklee ni. Sesiapa nak diet, boleh consume ESP. Nak yang cantik muka gebu flawless pun boleh consume ESP, nak dapatkan energy tambahan pun boleh consume ESP. . KELEBIHAN ESP : . 🎀 Mengecutkan jerawat 🎀 Mengembalikan wajah berseri 🎀 Menghilangkann wajah kusam 🎀 Memberikan tona kulit yang sekata 🎀 Mencerahkan kulit dan memmberikan efek glowing pada wajah 🎀 Milk & Energy Booster 🎀 Memudarkan parut jerawat (Sangat berkesan) 🎀 Mengurangkan masalah kulit berminyak 🎀 Bagi ibu mengandung (Menguatkan rahim - elakkann berlaku keguguran) 🎀 Ikhtiar hamil 🎀 Menguatkan rambut 🎀 Membantu mengawal berat badan (Bagi efek rasa kenyang yang lama) 🎀 Memberikan kulit halus dan mulus 🎀 Menganjalkan payudara dan punggung 🎀 Mengelakkan gastrik 🎀 Melembapkan kulit 🎀 Sesuai untuk kulit eczema So, grab yours now lovelies ❤️❤️ . Wassap Shahirah sekarang & dapatkan best price okeh 😉 Shahirah Your Favourite SID SHAKLEE 📲 016 8792723 📮 POS SELURUH MALAYSIA #shakleemalaysia  #sayamakansayajual  #sayajual  #shakleemelaka  #shakleemurah  #shakleeeffect  #shakleeuitm  #shakleelover  #shakleepromo  #shakleebandartasikputeri  #milkbooster  #setberpantang  #setibuhamil  #setjerawat  #vitaminc  #detox  #setkurus  #sayajualshaklee  #setcantik  #ESP  #skincare  #kotadamansara  #shahalam  #collagen  #collagenpowdershaklee  #setkurusshakleemurah 
PROMOSI VIVIX KEMBALI LAGI🎉🎊
. 💟VIVIX💟
. 🎶 VIVIX ni, harga je mahal, tapi hasil dia padu😍
.
🎶 VIVIX ni, harga je mahal, tapi demi nak dapatkan badan sihat apedehal kan💪
.
🎶VIVIX ni, harga je mahal, tapi lebih baik dari belanja baju, handbag dan tudung yg tak habis habis. Dan utamakan kesihatan❤ Badan yang lemah lesu pun kembali kuat bertenaga dengan #vivix
.
🎶VIVIX ni, harga je mahal, tapi boleh membantu mengawal gula dalam darah
.
🎶 VIVIX ni, harga je mahal, tapi boleh memmbantu orang yg sakit radang sendi
.
🎶 VIVIX ni, harga je mahal, tapi boleh membantu mengawal tekanan darah dlm badan
.
🎶 VIVIX ni, harga je mahal, tapi boleh memmbantu kulit kedut mennjadi lebih tegang dan tak kusam (palingg best😍😍)
.
🎶 VIVIX ni, harga je mahal, tapi boleh membantu menngawal kolestrol dan membantu orang yg suffer dgn allergi
.
🎶 VIVIX ni, harga je mahal tapi boleh membantu mengurangkann radang penghidap resdung tegar .
. 🎶 Dan VIVIX ni, harga je mahal, tapi boleh membantu orang untuk menjadi lebih subur .

Kalau sanggup berbelanja untuk handbag, baju, kasut, make up, kenapa mesti fikir 100x untuk kesihatan? 
Dapatkan sebotol vivix anda sekarang

SATU RUMAH SATU VIVIX

Dapatkan Vivix anda sekarang sementara harga tengah promosi!

Jom dapatkann #vivix awak sekarang😊 Siapa berminat boleh PM Shahirah atau whatsapp Shahirah dengan tekan link di bio saya😍

POSLAJU SELURUH MALAYSIA
📲SHAHIRAH - 016 879 2723

#shakleemalaysia #sayamakansayajual #sayajual #shakleemelaka #shakleemurah #shakleeeffect #shakleeuitm #shakleelover #shakleepromo #shakleebandartasikputeri #milkbooster #setberpantang #setibuhamil #setjerawat #vitaminc #detox #setkurus #sayajualshaklee #setcantik #ESP #skincare #kotadamansara #shahalam #collagen #collagenpowdershaklee #setkurusshakleemurah #vivixshaklee #promo #vivix
PROMOSI VIVIX KEMBALI LAGI🎉🎊 . 💟VIVIX💟 . 🎶 VIVIX ni, harga je mahal, tapi hasil dia padu😍 . 🎶 VIVIX ni, harga je mahal, tapi demi nak dapatkan badan sihat apedehal kan💪 . 🎶VIVIX ni, harga je mahal, tapi lebih baik dari belanja baju, handbag dan tudung yg tak habis habis. Dan utamakan kesihatan❤ Badan yang lemah lesu pun kembali kuat bertenaga dengan #vivix  . 🎶VIVIX ni, harga je mahal, tapi boleh membantu mengawal gula dalam darah . 🎶 VIVIX ni, harga je mahal, tapi boleh memmbantu orang yg sakit radang sendi . 🎶 VIVIX ni, harga je mahal, tapi boleh membantu mengawal tekanan darah dlm badan . 🎶 VIVIX ni, harga je mahal, tapi boleh memmbantu kulit kedut mennjadi lebih tegang dan tak kusam (palingg best😍😍) . 🎶 VIVIX ni, harga je mahal, tapi boleh membantu menngawal kolestrol dan membantu orang yg suffer dgn allergi . 🎶 VIVIX ni, harga je mahal tapi boleh membantu mengurangkann radang penghidap resdung tegar . . 🎶 Dan VIVIX ni, harga je mahal, tapi boleh membantu orang untuk menjadi lebih subur . Kalau sanggup berbelanja untuk handbag, baju, kasut, make up, kenapa mesti fikir 100x untuk kesihatan? Dapatkan sebotol vivix anda sekarang SATU RUMAH SATU VIVIX Dapatkan Vivix anda sekarang sementara harga tengah promosi! Jom dapatkann #vivix  awak sekarang😊 Siapa berminat boleh PM Shahirah atau whatsapp Shahirah dengan tekan link di bio saya😍 POSLAJU SELURUH MALAYSIA 📲SHAHIRAH - 016 879 2723 #shakleemalaysia  #sayamakansayajual  #sayajual  #shakleemelaka  #shakleemurah  #shakleeeffect  #shakleeuitm  #shakleelover  #shakleepromo  #shakleebandartasikputeri  #milkbooster  #setberpantang  #setibuhamil  #setjerawat  #vitaminc  #detox  #setkurus  #sayajualshaklee  #setcantik  #ESP  #skincare  #kotadamansara  #shahalam  #collagen  #collagenpowdershaklee  #setkurusshakleemurah  #vivixshaklee  #promo  #vivix 
PROMOSI VIVIX KEMBALI LAGI🎉🎊
. 💟VIVIX💟
. 🎶 VIVIX ni, harga je mahal, tapi hasil dia padu😍
.
🎶 VIVIX ni, harga je mahal, tapi demi nak dapatkan badan sihat apedehal kan💪
.
🎶VIVIX ni, harga je mahal, tapi lebih baik dari belanja baju, handbag dan tudung yg tak habis habis. Dan utamakan kesihatan❤ Badan yang lemah lesu pun kembali kuat bertenaga dengan #vivix
.
🎶VIVIX ni, harga je mahal, tapi boleh membantu mengawal gula dalam darah
.
🎶 VIVIX ni, harga je mahal, tapi boleh memmbantu orang yg sakit radang sendi
.
🎶 VIVIX ni, harga je mahal, tapi boleh membantu mengawal tekanan darah dlm badan
.
🎶 VIVIX ni, harga je mahal, tapi boleh memmbantu kulit kedut mennjadi lebih tegang dan tak kusam (palingg best😍😍)
.
🎶 VIVIX ni, harga je mahal, tapi boleh membantu menngawal kolestrol dan membantu orang yg suffer dgn allergi
.
🎶 VIVIX ni, harga je mahal tapi boleh membantu mengurangkann radang penghidap resdung tegar .
. 🎶 Dan VIVIX ni, harga je mahal, tapi boleh membantu orang untuk menjadi lebih subur .

Kalau sanggup berbelanja untuk handbag, baju, kasut, make up, kenapa mesti fikir 100x untuk kesihatan? 
Dapatkan sebotol vivix anda sekarang

SATU RUMAH SATU VIVIX

Dapatkan Vivix anda sekarang sementara harga tengah promosi!

Jom dapatkann #vivix awak sekarang😊 Siapa berminat boleh PM Shahirah atau whatsapp Shahirah dengan tekan link di bio saya😍

POSLAJU SELURUH MALAYSIA
📲SHAHIRAH - 016 879 2723

#shakleemalaysia #sayamakansayajual #sayajual #shakleemelaka #shakleemurah #shakleeeffect #shakleeuitm #shakleelover #shakleepromo #shakleebandartasikputeri #milkbooster #setberpantang #setibuhamil #setjerawat #vitaminc #detox #setkurus #sayajualshaklee #setcantik #ESP #skincare #kotadamansara #shahalam #collagen #collagenpowdershaklee #setkurusshakleemurah #vivixshaklee #promo #vivix
PROMOSI VIVIX KEMBALI LAGI🎉🎊 . 💟VIVIX💟 . 🎶 VIVIX ni, harga je mahal, tapi hasil dia padu😍 . 🎶 VIVIX ni, harga je mahal, tapi demi nak dapatkan badan sihat apedehal kan💪 . 🎶VIVIX ni, harga je mahal, tapi lebih baik dari belanja baju, handbag dan tudung yg tak habis habis. Dan utamakan kesihatan❤ Badan yang lemah lesu pun kembali kuat bertenaga dengan #vivix  . 🎶VIVIX ni, harga je mahal, tapi boleh membantu mengawal gula dalam darah . 🎶 VIVIX ni, harga je mahal, tapi boleh memmbantu orang yg sakit radang sendi . 🎶 VIVIX ni, harga je mahal, tapi boleh membantu mengawal tekanan darah dlm badan . 🎶 VIVIX ni, harga je mahal, tapi boleh memmbantu kulit kedut mennjadi lebih tegang dan tak kusam (palingg best😍😍) . 🎶 VIVIX ni, harga je mahal, tapi boleh membantu menngawal kolestrol dan membantu orang yg suffer dgn allergi . 🎶 VIVIX ni, harga je mahal tapi boleh membantu mengurangkann radang penghidap resdung tegar . . 🎶 Dan VIVIX ni, harga je mahal, tapi boleh membantu orang untuk menjadi lebih subur . Kalau sanggup berbelanja untuk handbag, baju, kasut, make up, kenapa mesti fikir 100x untuk kesihatan? Dapatkan sebotol vivix anda sekarang SATU RUMAH SATU VIVIX Dapatkan Vivix anda sekarang sementara harga tengah promosi! Jom dapatkann #vivix  awak sekarang😊 Siapa berminat boleh PM Shahirah atau whatsapp Shahirah dengan tekan link di bio saya😍 POSLAJU SELURUH MALAYSIA 📲SHAHIRAH - 016 879 2723 #shakleemalaysia  #sayamakansayajual  #sayajual  #shakleemelaka  #shakleemurah  #shakleeeffect  #shakleeuitm  #shakleelover  #shakleepromo  #shakleebandartasikputeri  #milkbooster  #setberpantang  #setibuhamil  #setjerawat  #vitaminc  #detox  #setkurus  #sayajualshaklee  #setcantik  #ESP  #skincare  #kotadamansara  #shahalam  #collagen  #collagenpowdershaklee  #setkurusshakleemurah  #vivixshaklee  #promo  #vivix 
PROMOSI VIVIX KEMBALI LAGI🎉🎊
. 💟VIVIX💟
. 🎶 VIVIX ni, harga je mahal, tapi hasil dia padu😍
.
🎶 VIVIX ni, harga je mahal, tapi demi nak dapatkan badan sihat apedehal kan💪
.
🎶VIVIX ni, harga je mahal, tapi lebih baik dari belanja baju, handbag dan tudung yg tak habis habis. Dan utamakan kesihatan❤ Badan yang lemah lesu pun kembali kuat bertenaga dengan #vivix
.
🎶VIVIX ni, harga je mahal, tapi boleh membantu mengawal gula dalam darah
.
🎶 VIVIX ni, harga je mahal, tapi boleh memmbantu orang yg sakit radang sendi
.
🎶 VIVIX ni, harga je mahal, tapi boleh membantu mengawal tekanan darah dlm badan
.
🎶 VIVIX ni, harga je mahal, tapi boleh memmbantu kulit kedut mennjadi lebih tegang dan tak kusam (palingg best😍😍)
.
🎶 VIVIX ni, harga je mahal, tapi boleh membantu menngawal kolestrol dan membantu orang yg suffer dgn allergi
.
🎶 VIVIX ni, harga je mahal tapi boleh membantu mengurangkann radang penghidap resdung tegar .
. 🎶 Dan VIVIX ni, harga je mahal, tapi boleh membantu orang untuk menjadi lebih subur .

Kalau sanggup berbelanja untuk handbag, baju, kasut, make up, kenapa mesti fikir 100x untuk kesihatan? 
Dapatkan sebotol vivix anda sekarang

SATU RUMAH SATU VIVIX

Dapatkan Vivix anda sekarang sementara harga tengah promosi!

Jom dapatkann #vivix awak sekarang😊 Siapa berminat boleh PM Shahirah atau whatsapp Shahirah dengan tekan link di bio saya😍

POSLAJU SELURUH MALAYSIA
📲SHAHIRAH - 016 879 2723

#shakleemalaysia #sayamakansayajual #sayajual #shakleemelaka #shakleemurah #shakleeeffect #shakleeuitm #shakleelover #shakleepromo #shakleebandartasikputeri #milkbooster #setberpantang #setibuhamil #setjerawat #vitaminc #detox #setkurus #sayajualshaklee #setcantik #ESP #skincare #kotadamansara #shahalam #collagen #collagenpowdershaklee #setkurusshakleemurah #vivixshaklee #promo #vivix
PROMOSI VIVIX KEMBALI LAGI🎉🎊 . 💟VIVIX💟 . 🎶 VIVIX ni, harga je mahal, tapi hasil dia padu😍 . 🎶 VIVIX ni, harga je mahal, tapi demi nak dapatkan badan sihat apedehal kan💪 . 🎶VIVIX ni, harga je mahal, tapi lebih baik dari belanja baju, handbag dan tudung yg tak habis habis. Dan utamakan kesihatan❤ Badan yang lemah lesu pun kembali kuat bertenaga dengan #vivix  . 🎶VIVIX ni, harga je mahal, tapi boleh membantu mengawal gula dalam darah . 🎶 VIVIX ni, harga je mahal, tapi boleh memmbantu orang yg sakit radang sendi . 🎶 VIVIX ni, harga je mahal, tapi boleh membantu mengawal tekanan darah dlm badan . 🎶 VIVIX ni, harga je mahal, tapi boleh memmbantu kulit kedut mennjadi lebih tegang dan tak kusam (palingg best😍😍) . 🎶 VIVIX ni, harga je mahal, tapi boleh membantu menngawal kolestrol dan membantu orang yg suffer dgn allergi . 🎶 VIVIX ni, harga je mahal tapi boleh membantu mengurangkann radang penghidap resdung tegar . . 🎶 Dan VIVIX ni, harga je mahal, tapi boleh membantu orang untuk menjadi lebih subur . Kalau sanggup berbelanja untuk handbag, baju, kasut, make up, kenapa mesti fikir 100x untuk kesihatan? Dapatkan sebotol vivix anda sekarang SATU RUMAH SATU VIVIX Dapatkan Vivix anda sekarang sementara harga tengah promosi! Jom dapatkann #vivix  awak sekarang😊 Siapa berminat boleh PM Shahirah atau whatsapp Shahirah dengan tekan link di bio saya😍 POSLAJU SELURUH MALAYSIA 📲SHAHIRAH - 016 879 2723 #shakleemalaysia  #sayamakansayajual  #sayajual  #shakleemelaka  #shakleemurah  #shakleeeffect  #shakleeuitm  #shakleelover  #shakleepromo  #shakleebandartasikputeri  #milkbooster  #setberpantang  #setibuhamil  #setjerawat  #vitaminc  #detox  #setkurus  #sayajualshaklee  #setcantik  #ESP  #skincare  #kotadamansara  #shahalam  #collagen  #collagenpowdershaklee  #setkurusshakleemurah  #vivixshaklee  #promo  #vivix 
Kombo rm40 Slimming Detox Tea + Kaki Chanteq Tea masih available di #vendorbutikawatif Kuantan

Dapatkan secara esklusif di Vendor Butik Awatif Kuantan 
Lokasi di Lorong Tun Ismail 5, depan kuantan plaza, 200m dari Mydin Kuantan 
Pos ke seluruh Malaysia

Whatsapp 0148410787

#kakicantiq #detox #detoxtea #setkurus #kurus
#vendorbutikkuantan #viral #trending #murah
#vendortanpakomsiyen #wargakuantan 
#vendorwanted #supportmemberniaga
Kenapa perlu protein dalam proses pengurangan berat badan? Protein diperlukan untuk membantu meningkatkan metabolisme badan, meningkatkan perkembangan otot, mengawal nafsu makan dan menjaga otot bebas lemak.
.
Orang yang macam ni, yang turun tu bukan berat tapi mereka ini telah kehilangan otot. Otot penting untuk meningkatkan metabolisme badan bagi pembakaran lemak.
.
So pilihan protein anda adalah CINCH SHAKE atau ENERGIZING SOY PROTEIN (ESP). Wasap mizah 📲 019-9591210
.
#sayajualshaklee #shaklee #shakleeterengganu #shakleejimat #shakleemalaysia #shakleemurah #sayajualshakleemurahmalaysia #missshaklee #sayajual #jualmurah #setkurusjimat #setkurus #setkurusbyshaklee #setkurusshaklee #espshaklee #sumberproteinselamat #kurusdengamesp #cantikdenganesp #espshakleemurah #espterlajakmurah #espjimat #espesp
Kenapa perlu protein dalam proses pengurangan berat badan? Protein diperlukan untuk membantu meningkatkan metabolisme badan, meningkatkan perkembangan otot, mengawal nafsu makan dan menjaga otot bebas lemak. . Orang yang macam ni, yang turun tu bukan berat tapi mereka ini telah kehilangan otot. Otot penting untuk meningkatkan metabolisme badan bagi pembakaran lemak. . So pilihan protein anda adalah CINCH SHAKE atau ENERGIZING SOY PROTEIN (ESP). Wasap mizah 📲 019-9591210 . #sayajualshaklee  #shaklee  #shakleeterengganu  #shakleejimat  #shakleemalaysia  #shakleemurah  #sayajualshakleemurahmalaysia  #missshaklee  #sayajual  #jualmurah  #setkurusjimat  #setkurus  #setkurusbyshaklee  #setkurusshaklee  #espshaklee  #sumberproteinselamat  #kurusdengamesp  #cantikdenganesp  #espshakleemurah  #espterlajakmurah  #espjimat  #espesp 
Antara manfaat ESP yang membuatkan ianya sangattt HOTSTUFF ialah,
.
1- Mencerahkan kulit secara sekata.
2- Menghilangkan jeragat.
3- Membantu menghilangkan parut
4- Menjadikan kulit muka lebih halus dan gebu
5- Mempercepatkan penyembuhan luka lepas bersalin atau operation
6- Memberi rasa kenyang lebih lama 
7- Menganjalkan payudara & punggung
8- Mengatasi gastrik dan pedih ulu hati
9- Mengatasi rasa letih dan lesu 
10- Merendahkan bacaan diabetis dengan menstabilkan paras glukosa
11- Mengatasi keguguran rambut
12- Mencantikkan kuku 
13- Menghaluskan tumit pecah 
14- Membekalkan tenaga berterusan 
15- Meningkatkan kualiti susu ibu
16- Meningkatkan pengeluaran susu badan
17- Pengganti minum petang atau supper
18- Mengelakkan kerapuhan tulang
19- Merangsang regenerasi sel kulit dan otot
20- Meningkatkan kualiti memori, vitaliti, dorongan seksual dan rangsangan
21- Baik untuk hormon
22- Mengurangkan kedutan dan garis halus
23- Rendah lemak, tanpa kolestrol
24- Membantu mengurangkan risiko kanser
25- Bertindak sebagai antioksidan
26- Menguatkan sistem imun tubuh
.
So cepat grab ESP ni. Siapa Cepat Dia Dapat. 🔥🔥😜
.
ORDER NOW!
Hamizah
019-9591210
.
#sayajualshaklee #shaklee #shakleeterengganu #shakleejimat #shakleemalaysia #shakleemurah #sayajualshakleemurahmalaysia #missshaklee #sayajual #jualmurah #setkurusjimat #setkurus #setkurusbyshaklee #setkurusshaklee #espshaklee #sumberproteinselamat #kurusdengamesp #cantikdenganesp #espshakleemurah #espterlajakmurah #espjimat #espesp
Antara manfaat ESP yang membuatkan ianya sangattt HOTSTUFF ialah, . 1- Mencerahkan kulit secara sekata. 2- Menghilangkan jeragat. 3- Membantu menghilangkan parut 4- Menjadikan kulit muka lebih halus dan gebu 5- Mempercepatkan penyembuhan luka lepas bersalin atau operation 6- Memberi rasa kenyang lebih lama 7- Menganjalkan payudara & punggung 8- Mengatasi gastrik dan pedih ulu hati 9- Mengatasi rasa letih dan lesu 10- Merendahkan bacaan diabetis dengan menstabilkan paras glukosa 11- Mengatasi keguguran rambut 12- Mencantikkan kuku 13- Menghaluskan tumit pecah 14- Membekalkan tenaga berterusan 15- Meningkatkan kualiti susu ibu 16- Meningkatkan pengeluaran susu badan 17- Pengganti minum petang atau supper 18- Mengelakkan kerapuhan tulang 19- Merangsang regenerasi sel kulit dan otot 20- Meningkatkan kualiti memori, vitaliti, dorongan seksual dan rangsangan 21- Baik untuk hormon 22- Mengurangkan kedutan dan garis halus 23- Rendah lemak, tanpa kolestrol 24- Membantu mengurangkan risiko kanser 25- Bertindak sebagai antioksidan 26- Menguatkan sistem imun tubuh . So cepat grab ESP ni. Siapa Cepat Dia Dapat. 🔥🔥😜 . ORDER NOW! Hamizah 019-9591210 . #sayajualshaklee  #shaklee  #shakleeterengganu  #shakleejimat  #shakleemalaysia  #shakleemurah  #sayajualshakleemurahmalaysia  #missshaklee  #sayajual  #jualmurah  #setkurusjimat  #setkurus  #setkurusbyshaklee  #setkurusshaklee  #espshaklee  #sumberproteinselamat  #kurusdengamesp  #cantikdenganesp  #espshakleemurah  #espterlajakmurah  #espjimat  #espesp 
SIAPA BOLEH AMBIL ESP.?
.
📌Mereka yang ada masalah gastrik.
.
📌Ibu hamil.
.
📌Mereka yang mempunyai masalah rahim lemah atau mudah keguguran.
.
📌Ibu menyusu.
.
📌Mereka yang ingin menurunkan berat badan.
.
📌Mereka yang berpuasa.
.
📌Mereka yang ingin mencantikkan kulit dan memudarkan parut.
.
Wasap mizah 📲 019-9591210 untuk dapatkan ESP dengan harga jimat.!
.

#sayajualshaklee #shaklee #shakleeterengganu #shakleejimat #shakleemalaysia #shakleemurah #sayajualshakleemurahmalaysia #missshaklee #sayajual #jualmurah #setkurusjimat #setkurus #setkurusbyshaklee #setkurusshaklee #espshaklee #sumberproteinselamat #kurusdengamesp #cantikdenganesp #espshakleemurah #espterlajakmurah #espjimat #espesp
SIAPA BOLEH AMBIL ESP.? . 📌Mereka yang ada masalah gastrik. . 📌Ibu hamil. . 📌Mereka yang mempunyai masalah rahim lemah atau mudah keguguran. . 📌Ibu menyusu. . 📌Mereka yang ingin menurunkan berat badan. . 📌Mereka yang berpuasa. . 📌Mereka yang ingin mencantikkan kulit dan memudarkan parut. . Wasap mizah 📲 019-9591210 untuk dapatkan ESP dengan harga jimat.! . #sayajualshaklee  #shaklee  #shakleeterengganu  #shakleejimat  #shakleemalaysia  #shakleemurah  #sayajualshakleemurahmalaysia  #missshaklee  #sayajual  #jualmurah  #setkurusjimat  #setkurus  #setkurusbyshaklee  #setkurusshaklee  #espshaklee  #sumberproteinselamat  #kurusdengamesp  #cantikdenganesp  #espshakleemurah  #espterlajakmurah  #espjimat  #espesp 
Nak kurus bukan mudah.
.
Bila nak kurus, nafsu makan kena kawal.
.
Aktiviti seharian pun kena susun balik. Tak boleh asyik tidur je.
.
Tak boleh banyak ambik makanan dan minuman manis.
.
Tak boleh makan bertambah-tambah.
.
Kalau tak jaga semua tu, seluar baru beli kejap je dah tak muat.
.
Sebab tu makan kena kawal. Tapi susah kugak sebab perut sentiasa lapar. Ruang besar kan😅
.
Dan untuk masalah dekat atas ni, Mira cadangkan ambik ESP.
.
ESP boleh bantu kawal selera makan. Bukanlah terus terputus selera. Tapi kita akan makan dalam kuantiti sikit sebab perut dah kenyang minum ESP.
.
Lagi pun, ESP ni kaya dengan nutrisi dan protein yang penting untuk tubuh badan kita.
.
Sebab tu kalau ambik ESP sahaja untuk sarapan pun dah memadai sebab memang mengenyangkan perut serta memberi tenaga.
.
Rata-rata customer seronok sebab katanya selera makan terkawal dan senang nak turunkan berat badan.🤗
.
Best ke BEST?
.
Jom ber-ESP! (Klik link di ruangan bio)
.
📲Whatsapp 012.768.0171
📲Whatsapp 012.768.0171
📲Whatsapp 012.768.0171
.
#esp #shakleemurah #espshaklee #sayajualshaklee #wheyprotein #protein #healthyfood #beauty #slime #kurus #setkurus #tipskurus
Nak kurus bukan mudah. . Bila nak kurus, nafsu makan kena kawal. . Aktiviti seharian pun kena susun balik. Tak boleh asyik tidur je. . Tak boleh banyak ambik makanan dan minuman manis. . Tak boleh makan bertambah-tambah. . Kalau tak jaga semua tu, seluar baru beli kejap je dah tak muat. . Sebab tu makan kena kawal. Tapi susah kugak sebab perut sentiasa lapar. Ruang besar kan😅 . Dan untuk masalah dekat atas ni, Mira cadangkan ambik ESP. . ESP boleh bantu kawal selera makan. Bukanlah terus terputus selera. Tapi kita akan makan dalam kuantiti sikit sebab perut dah kenyang minum ESP. . Lagi pun, ESP ni kaya dengan nutrisi dan protein yang penting untuk tubuh badan kita. . Sebab tu kalau ambik ESP sahaja untuk sarapan pun dah memadai sebab memang mengenyangkan perut serta memberi tenaga. . Rata-rata customer seronok sebab katanya selera makan terkawal dan senang nak turunkan berat badan.🤗 . Best ke BEST? . Jom ber-ESP! (Klik link di ruangan bio) . 📲Whatsapp 012.768.0171 📲Whatsapp 012.768.0171 📲Whatsapp 012.768.0171 . #esp  #shakleemurah  #espshaklee  #sayajualshaklee  #wheyprotein  #protein  #healthyfood  #beauty  #slime  #kurus  #setkurus  #tipskurus 
Nak kurus bukan mudah.
.
Bila nak kurus, nafsu makan kena kawal.
.
Aktiviti seharian pun kena susun balik. Tak boleh asyik tidur je.
.
Tak boleh banyak ambik makanan dan minuman manis.
.
Tak boleh makan bertambah-tambah.
.
Kalau tak jaga semua tu, seluar baru beli kejap je dah tak muat.
.
Sebab tu makan kena kawal. Tapi susah kugak sebab perut sentiasa lapar. Ruang besar kan😅
.
Dan untuk masalah dekat atas ni, Mira cadangkan ambik ESP.
.
ESP boleh bantu kawal selera makan. Bukanlah terus terputus selera. Tapi kita akan makan dalam kuantiti sikit sebab perut dah kenyang minum ESP.
.
Lagi pun, ESP ni kaya dengan nutrisi dan protein yang penting untuk tubuh badan kita.
.
Sebab tu kalau ambik ESP sahaja untuk sarapan pun dah memadai sebab memang mengenyangkan perut serta memberi tenaga.
.
Rata-rata customer seronok sebab katanya selera makan terkawal dan senang nak turunkan berat badan.🤗
.
Best ke BEST?
.
Jom ber-ESP! (Klik link di ruangan bio)
.
📲Whatsapp 012.768.0171
📲Whatsapp 012.768.0171
📲Whatsapp 012.768.0171
.
#esp #shakleemurah #espshaklee #sayajualshaklee #wheyprotein #protein #healthyfood #beauty #slime #kurus #setkurus #tipskurus
Nak kurus bukan mudah. . Bila nak kurus, nafsu makan kena kawal. . Aktiviti seharian pun kena susun balik. Tak boleh asyik tidur je. . Tak boleh banyak ambik makanan dan minuman manis. . Tak boleh makan bertambah-tambah. . Kalau tak jaga semua tu, seluar baru beli kejap je dah tak muat. . Sebab tu makan kena kawal. Tapi susah kugak sebab perut sentiasa lapar. Ruang besar kan😅 . Dan untuk masalah dekat atas ni, Mira cadangkan ambik ESP. . ESP boleh bantu kawal selera makan. Bukanlah terus terputus selera. Tapi kita akan makan dalam kuantiti sikit sebab perut dah kenyang minum ESP. . Lagi pun, ESP ni kaya dengan nutrisi dan protein yang penting untuk tubuh badan kita. . Sebab tu kalau ambik ESP sahaja untuk sarapan pun dah memadai sebab memang mengenyangkan perut serta memberi tenaga. . Rata-rata customer seronok sebab katanya selera makan terkawal dan senang nak turunkan berat badan.🤗 . Best ke BEST? . Jom ber-ESP! (Klik link di ruangan bio) . 📲Whatsapp 012.768.0171 📲Whatsapp 012.768.0171 📲Whatsapp 012.768.0171 . #esp  #shakleemurah  #espshaklee  #sayajualshaklee  #wheyprotein  #protein  #healthyfood  #beauty  #slime  #kurus  #setkurus  #tipskurus 
ESP ALL IN ONE! Your ENERGY + BEAUTY DRINK 💕
.
Untuk mereka yang nak KULIT CANTIK, ESP nih bantu mencerahkan, menganjalkan, menghilangkan parut jerawat & jeragat, mengecutkan jerawat, mengecilkan pori, mengurangkan eye bag (mata panda)
.
Untuk mereka yang nak BADAN CANTIK & MAINTAIN, ESP nih los glysemic index yang membantu memberikan rasa kenyang lebih lama. Yang tak nak loose weight pun boleh consume ESP, cuma tukar ambil after meal
.
Untuk mereka yang nak LEBIH CERGAS & BERTENAGA, ESP bertindak sebagai energy booster (penambah tenaga segera)
.
Untuk mama mama yang MENYUSUKAN baby, ESP membantu memekatkan, menambahkan kuantiti dan kualiti susu badan. InshaaAllah baby cepat kenyang, gebuu dan debot
.
Untuk mommies yang sedang BERPANTANG, ESP nih selain untuk milk booster dia bantu baik pulih luka lebih cepat (yang czer wajib try consume, yang normal pun boleh consume bagi luka jahitan cepat cantum)
.
Untuk preggy mommies, ESP bantu berikan tenaga supaya tak cepat letih, cantikkan dan gebukan kulit baby, kuatkan tulang dan kurangkan sakit sakit badan. Ada juga yang bila consume morning sickness berkurang
.
Untuk mereka yang tengah ikhtiar untuk hamil / TTC, ESP membantu menguatkan otot rahim. InshaaAllah dapat mengatasi masalah 'baby fragile' dan mengurangkan risiko keguguran
.
Banyakkan khasiat dan kelebihan ESP nih? Semua peringkat umur boleh consume (12 years above), so boleh lah jadikan supplement untuk seisi keluarga
.
Dapatkan segera dengan HARGA SUPER JIMAT
http://www.wasap.my/60183859644
.
#protien #esp #beauty #setkecantikanshaklee #setkurus #setbacks #milkbooster #awakkatmana #produkkecantikan #spakecantikan #terlajaklaris #Igshop #ibucomelshop #espserikembangan #espmurah #sayajual #terlajaklaris #setberpantang #milkboosters #hudabeauty
ESP ALL IN ONE! Your ENERGY + BEAUTY DRINK 💕 . Untuk mereka yang nak KULIT CANTIK, ESP nih bantu mencerahkan, menganjalkan, menghilangkan parut jerawat & jeragat, mengecutkan jerawat, mengecilkan pori, mengurangkan eye bag (mata panda) . Untuk mereka yang nak BADAN CANTIK & MAINTAIN, ESP nih los glysemic index yang membantu memberikan rasa kenyang lebih lama. Yang tak nak loose weight pun boleh consume ESP, cuma tukar ambil after meal . Untuk mereka yang nak LEBIH CERGAS & BERTENAGA, ESP bertindak sebagai energy booster (penambah tenaga segera) . Untuk mama mama yang MENYUSUKAN baby, ESP membantu memekatkan, menambahkan kuantiti dan kualiti susu badan. InshaaAllah baby cepat kenyang, gebuu dan debot . Untuk mommies yang sedang BERPANTANG, ESP nih selain untuk milk booster dia bantu baik pulih luka lebih cepat (yang czer wajib try consume, yang normal pun boleh consume bagi luka jahitan cepat cantum) . Untuk preggy mommies, ESP bantu berikan tenaga supaya tak cepat letih, cantikkan dan gebukan kulit baby, kuatkan tulang dan kurangkan sakit sakit badan. Ada juga yang bila consume morning sickness berkurang . Untuk mereka yang tengah ikhtiar untuk hamil / TTC, ESP membantu menguatkan otot rahim. InshaaAllah dapat mengatasi masalah 'baby fragile' dan mengurangkan risiko keguguran . Banyakkan khasiat dan kelebihan ESP nih? Semua peringkat umur boleh consume (12 years above), so boleh lah jadikan supplement untuk seisi keluarga . Dapatkan segera dengan HARGA SUPER JIMAT http://www.wasap.my/60183859644 . #protien  #esp  #beauty  #setkecantikanshaklee  #setkurus  #setbacks  #milkbooster  #awakkatmana  #produkkecantikan  #spakecantikan  #terlajaklaris  #Igshop  #ibucomelshop  #espserikembangan  #espmurah  #sayajual  #terlajaklaris  #setberpantang  #milkboosters  #hudabeauty 
PERFORMANCE DRINK SHAKLEE
.
Merupakan minuman isotonik yang ISTIMEWA dan lain dari di pasaran?
.
KENAPA?

sbb ianya TIADA KARBONAT dan SANGAT KURANG KANDUNGAN GULANYA
.
Performance Drink membantu mengawal paras bendalir didalam badan kita supaya tidak terlalu kering dan tidak pula terlalu banyak.
.
Antara yang disarankan untuk mengambil Performance Drink Shaklee:
.
🌟Ibu hamil yang mengalami muntah kronik (minum air pun muntah)
🌟Ibu yang menyusukan anak
🌟Mereka yang aktif bersukan (Atlet),
🌟Mereka yang kurang minum air
🌟Mereka yang berpuasa
🌟Mereka yang kerap sakit kepala
🌟Mereka yang demam, selsema
🌟Mereka yang gemar minuman isotonik (alternatif kpd yg lebih sihat)
.
.
Nanie
Shaklee Trusted Independent Distributor

#shaklee #performancedrinkshaklee #shakleekajang #shakleeselangor #shakleebangi #shakleemalaysia #sayajualshaklee #sidshaklee
#shakleebynani
#setkurus
#setberpantang
#setresdungshaklee
#setjerawatjeragatshaklee
#shakleeupmserdang
#shakleeukm
#performancedrinksedap
#airbasikalshaklee
PERFORMANCE DRINK SHAKLEE . Merupakan minuman isotonik yang ISTIMEWA dan lain dari di pasaran? . KENAPA? sbb ianya TIADA KARBONAT dan SANGAT KURANG KANDUNGAN GULANYA . Performance Drink membantu mengawal paras bendalir didalam badan kita supaya tidak terlalu kering dan tidak pula terlalu banyak. . Antara yang disarankan untuk mengambil Performance Drink Shaklee: . 🌟Ibu hamil yang mengalami muntah kronik (minum air pun muntah) 🌟Ibu yang menyusukan anak 🌟Mereka yang aktif bersukan (Atlet), 🌟Mereka yang kurang minum air 🌟Mereka yang berpuasa 🌟Mereka yang kerap sakit kepala 🌟Mereka yang demam, selsema 🌟Mereka yang gemar minuman isotonik (alternatif kpd yg lebih sihat) . . Nanie Shaklee Trusted Independent Distributor #shaklee  #performancedrinkshaklee  #shakleekajang  #shakleeselangor  #shakleebangi  #shakleemalaysia  #sayajualshaklee  #sidshaklee  #shakleebynani  #setkurus  #setberpantang  #setresdungshaklee  #setjerawatjeragatshaklee  #shakleeupmserdang  #shakleeukm  #performancedrinksedap  #airbasikalshaklee 
Testimoni SET PKP.. TEGURAN IKHLAS PERBAKAR SEMANGAT!!! 💪💪💪 Kurus dengan SET PKP!! SET PKP adalah gabungan MIN KAFFE dan GARLIC TABLET

Min Kaffe ☕☕☕
👉 Memberi rasa kenyang
👉 Tiada Kembung Perut
👉 Dapat menghilangkan rasa mengantuk
👉 Mengurangkan kadar gula dalam darah
👉 Garam buluh bersifat alkali mampu meneutralkan asid dalam badan

Garlic Tablet 💊💊💊
👉 Membekalkan kolestrol baik- HDL
👉 Menurunkan kolestrol JAHAT- LDL
👉 Mudah di serap oleh usus
👉 Membuang angin dalam badan
👉 Dapat merawat Gastrik

Nak KURUS? apa lagi? Jom dapatkan SET PKP anda dengan harga promosi yang kami

Pm/wsp Laila  0137914694
 Insyaallah sy bileh bantu dengan izin Allah 😊

Biz Online | Modal RM50
#projekSTG
Program #2gajisebulan
#CATchampions
#smfighter
 #setkurus #pkp #minkaffe #setkurussihat #setcantik #nakcantik
Testimoni SET PKP.. TEGURAN IKHLAS PERBAKAR SEMANGAT!!! 💪💪💪 Kurus dengan SET PKP!! SET PKP adalah gabungan MIN KAFFE dan GARLIC TABLET Min Kaffe ☕☕☕ 👉 Memberi rasa kenyang 👉 Tiada Kembung Perut 👉 Dapat menghilangkan rasa mengantuk 👉 Mengurangkan kadar gula dalam darah 👉 Garam buluh bersifat alkali mampu meneutralkan asid dalam badan Garlic Tablet 💊💊💊 👉 Membekalkan kolestrol baik- HDL 👉 Menurunkan kolestrol JAHAT- LDL 👉 Mudah di serap oleh usus 👉 Membuang angin dalam badan 👉 Dapat merawat Gastrik Nak KURUS? apa lagi? Jom dapatkan SET PKP anda dengan harga promosi yang kami Pm/wsp Laila 0137914694 Insyaallah sy bileh bantu dengan izin Allah 😊 Biz Online | Modal RM50 #projekSTG  Program #2gajisebulan  #CATchampions  #smfighter  #setkurus  #pkp  #minkaffe  #setkurussihat  #setcantik  #nakcantik 
Manfaat Omega Guard Shaklee:
.
.
❤Mencegah salur darah dari tersumbat
❤Mengelakkan strok
❤Mengekalkan tekanan normal darah
❤Merendahkan kolestrol
❤Mencegah pembekuan darah dalam badan
❤Kekalkan tahap kesihatan trigliserida dan kolestrol LDL
❤Mengawal masalah obesiti
❤Mengurangkan risiko penyakit jantung
❤Sangat bagus bagi IBU HAMIL untuk membantu perkembangan otak bayi
.
Jika anda berminat, boleh dapatkan Omega Guard dengan Special Price khusus untuk customers Sara sahaja. Jom roger Sara k?
.
.
Sahara | 019-5252708
Your Health & Beauty Consultant

#shakleekajang #shakleemurah
#shakleemalaysia 
#shakleekualalipis #setkecantikan #setkurus #setresdung #sethamil #setsubur #hipertensi #diabetes #gout #vivix #collagen #omegaguard #sembelit #anakpintar #vitaminc #vitaminbudget #jerawat #jeragat #obesiti #kalsium #cancer #pms #cyst #fibroid #tiroid #jaundis
Manfaat Omega Guard Shaklee: . . ❤Mencegah salur darah dari tersumbat ❤Mengelakkan strok ❤Mengekalkan tekanan normal darah ❤Merendahkan kolestrol ❤Mencegah pembekuan darah dalam badan ❤Kekalkan tahap kesihatan trigliserida dan kolestrol LDL ❤Mengawal masalah obesiti ❤Mengurangkan risiko penyakit jantung ❤Sangat bagus bagi IBU HAMIL untuk membantu perkembangan otak bayi . Jika anda berminat, boleh dapatkan Omega Guard dengan Special Price khusus untuk customers Sara sahaja. Jom roger Sara k? . . Sahara | 019-5252708 Your Health & Beauty Consultant #shakleekajang  #shakleemurah  #shakleemalaysia  #shakleekualalipis  #setkecantikan  #setkurus  #setresdung  #sethamil  #setsubur  #hipertensi  #diabetes  #gout  #vivix  #collagen  #omegaguard  #sembelit  #anakpintar  #vitaminc  #vitaminbudget  #jerawat  #jeragat  #obesiti  #kalsium  #cancer  #pms  #cyst  #fibroid  #tiroid  #jaundis 
.
Kelebihan Vitamin C :
_
🌼awet muda dan mengurangkan kedutan wajah
🌼mencantikkan kulit tanpa noda
🌼mencerahkan kulit semulajadi
🌼menyekat pembentukan pigmen yang menjadi penyebab jeragat dan kulit gelap
🌼membaiki parut
🌼merawat masalah jerawat
🌼membantu masalah resdung
🌼menguatkan sistem immuniti badan
🌼baiki simptom pendarahan seperti gusi berdarah, lebam kulit, ruam, kulit kering dan kasar
🌼memerangi kanser kerana tgi antioksidan 
_
VITAMIN C SR shaklee 500mg bersamaan 7.5 hidangan buah oren dan mempunyai sistem pembebasan 1.5 vitamin c ke dalam tubuh badan kita setiap jam!😱
_
ODER & PERTANYAAN
_
📲Hotline 0125537925
📲Hotline 0125537925
📲Hotline 0125537925
.
. 🛵Self pickup: Kulim Hitech 1
.
🚗Cod : Kulim,Kulim Utama,Lunas,Sg.Ular & Kilang Lama
.
🚛Shipping: Seluruh Malaysia ,Sabah & Sarawak
. Kelebihan Vitamin C : _ 🌼awet muda dan mengurangkan kedutan wajah 🌼mencantikkan kulit tanpa noda 🌼mencerahkan kulit semulajadi 🌼menyekat pembentukan pigmen yang menjadi penyebab jeragat dan kulit gelap 🌼membaiki parut 🌼merawat masalah jerawat 🌼membantu masalah resdung 🌼menguatkan sistem immuniti badan 🌼baiki simptom pendarahan seperti gusi berdarah, lebam kulit, ruam, kulit kering dan kasar 🌼memerangi kanser kerana tgi antioksidan _ VITAMIN C SR shaklee 500mg bersamaan 7.5 hidangan buah oren dan mempunyai sistem pembebasan 1.5 vitamin c ke dalam tubuh badan kita setiap jam!😱 _ ODER & PERTANYAAN _ 📲Hotline 0125537925 📲Hotline 0125537925 📲Hotline 0125537925 . . 🛵Self pickup: Kulim Hitech 1 . 🚗Cod : Kulim,Kulim Utama,Lunas,Sg.Ular & Kilang Lama . 🚛Shipping: Seluruh Malaysia ,Sabah & Sarawak
Set Berpantang Shaklee, pilihan ramai wanita moden masa kini.
.
Ini antara supplements pilihan dalam SET BERPANTANG SHAKLEE
.
🌸 ESP: Membantu menguatkan rahim, milk booster, kulit cantik, berikan lebih tenaga, hilangkan stretch mark, kawal selera makan untuk jaga badan bagi slim balik 😘
.
🌸 VITAMIN E: Hilangkan parut stretch mark dgn lebih berkesan, untuk kulit lebih flawless & glowing, juga utk mereka yg nak hilangkan parut jerawat jeragat semua yg mungkin naik disebabkan perubahan hormon semasa hamil.
.
🌸 VITAMIN C: Kuatkan sistem imun agar tak mudah dijangkiti penyakit, untuk baby juga dapat disalurkan melalui susu badan, juga untuk kulit cerah gebu halus mulus
.
🌸 OSTEMATRIX: Calcium supply, milk booster, lawas, elakkan sakit kaki lutut pinggang cramp
.
🌸 ALFALFA: Buang angin dlm badan, lawas, detox, milk booster, mengetatkan kembali miss V, atasi masalah keputihan
.
🌸 VITA LEA: Penambah tenaga, pelengkap nutrisi, untuk kesihatan dan kecantikan keseluruhan. Zinc dalam VITA LEA membantu merawat dan mengeringkan luka bersalin lebih cepat
.
🌸 OMEGA GUARD: EPA DHA utk perkembangan minda baby disalurkan melalui susu badan, bakar lemak berlebihan, buang lemak selulit, atasi masalah perut buncit
.
Sebagai tambahan untuk ibu yg mengalami masalah bengkak susu, boleh tambah LECITHIN. Juga sebagai PEMECAH LEMAK.
.
WAWA SHAKLEE
📲 012-3756092
.
#ShakleeShahAlam #ShakleeSelangor #ShakleeSubang #ShakleeBukitJelutong #ShakleeMalaysia #ShakleeSungaiBuloh #ShakleeBukitJelutong #ShakleeDenaiAlam #ShakleeBukitSubang #PostageWorldwide #wawashaklee #shakleeonline #bazarpaknil #sayajualshaklee #sethamilshaklee #setkesuburanshaklee #setdetoksshaklee #setberpantangshaklee #setkurus #setslimming #setkurusshaklee  #setkecantikanshaklee #milkbooster
Set Berpantang Shaklee, pilihan ramai wanita moden masa kini. . Ini antara supplements pilihan dalam SET BERPANTANG SHAKLEE . 🌸 ESP: Membantu menguatkan rahim, milk booster, kulit cantik, berikan lebih tenaga, hilangkan stretch mark, kawal selera makan untuk jaga badan bagi slim balik 😘 . 🌸 VITAMIN E: Hilangkan parut stretch mark dgn lebih berkesan, untuk kulit lebih flawless & glowing, juga utk mereka yg nak hilangkan parut jerawat jeragat semua yg mungkin naik disebabkan perubahan hormon semasa hamil. . 🌸 VITAMIN C: Kuatkan sistem imun agar tak mudah dijangkiti penyakit, untuk baby juga dapat disalurkan melalui susu badan, juga untuk kulit cerah gebu halus mulus . 🌸 OSTEMATRIX: Calcium supply, milk booster, lawas, elakkan sakit kaki lutut pinggang cramp . 🌸 ALFALFA: Buang angin dlm badan, lawas, detox, milk booster, mengetatkan kembali miss V, atasi masalah keputihan . 🌸 VITA LEA: Penambah tenaga, pelengkap nutrisi, untuk kesihatan dan kecantikan keseluruhan. Zinc dalam VITA LEA membantu merawat dan mengeringkan luka bersalin lebih cepat . 🌸 OMEGA GUARD: EPA DHA utk perkembangan minda baby disalurkan melalui susu badan, bakar lemak berlebihan, buang lemak selulit, atasi masalah perut buncit . Sebagai tambahan untuk ibu yg mengalami masalah bengkak susu, boleh tambah LECITHIN. Juga sebagai PEMECAH LEMAK. . WAWA SHAKLEE 📲 012-3756092 . #ShakleeShahAlam  #ShakleeSelangor  #ShakleeSubang  #ShakleeBukitJelutong  #ShakleeMalaysia  #ShakleeSungaiBuloh  #ShakleeBukitJelutong  #ShakleeDenaiAlam  #ShakleeBukitSubang  #PostageWorldwide  #wawashaklee  #shakleeonline  #bazarpaknil  #sayajualshaklee  #sethamilshaklee  #setkesuburanshaklee  #setdetoksshaklee  #setberpantangshaklee  #setkurus  #setslimming  #setkurusshaklee  #setkecantikanshaklee  #milkbooster 
Turunkan berat badan anda dengan set kurus budget ni..
.
Lecithin (180 capsule) ~ membakar lemak
Alfalfa (330 biji) ~ membantu dalam proses membuang .
.
Sangat budget!!! 2 item hanya berharga Rm119.25...
.
Jom wasap sis 👉 013 557 7848
.
#setkurus #setkurusbudget #bakarlemakkatperut #bakarlemak #hilangkanlemak #kurangkanberatbadan #agenshakleekotabelud #trustedsellershaklee #pengedarshakleesabah #daftarahlishaklee #jointeamCollen