an online Instagram web viewer

#setmakeupjimat medias

Photos

💖Mekap Ready stock 💖
.
💕Savanna tin brush 💕Huda beauty tin brush .
RM 18
.
🐞grab cpt² harga meroyan dah ni .
To order
Dm/📲 0187726194
.
⛔sekiranya kod yg customer pilih tu habis, kita automatik gnti kod lain ya
❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌
Postage
.
1-3 barang : rm 9sm, rm 12ss
4-5 barang : rm 10sm, rm 15ss
6-10 barang : rm 15sm, rm 20ss
.
#mekapmurah #ranyashoppe #supportlocalmalaysia 
#sayajualmakeupmurah #makeupmurahmalaysia #makeuphighquality #setmakeupmurahmalaysia #setmakeupjimat #specmurah #spechighquality  #hudabeautyrosegoldmurahmalaysia #bagmakeupmurah #bazaaronlinemurah #bazaarpaknilmurah
💖Mekap Ready stock 💖 . 💕Savanna tin brush 💕Huda beauty tin brush . RM 18 . 🐞grab cpt² harga meroyan dah ni . To order Dm/📲 0187726194 . ⛔sekiranya kod yg customer pilih tu habis, kita automatik gnti kod lain ya ❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌ Postage . 1-3 barang : rm 9sm, rm 12ss 4-5 barang : rm 10sm, rm 15ss 6-10 barang : rm 15sm, rm 20ss . #mekapmurah  #ranyashoppe  #supportlocalmalaysia  #sayajualmakeupmurah  #makeupmurahmalaysia  #makeuphighquality  #setmakeupmurahmalaysia  #setmakeupjimat  #specmurah  #spechighquality  #hudabeautyrosegoldmurahmalaysia  #bagmakeupmurah  #bazaaronlinemurah  #bazaarpaknilmurah 
💖Mekap Ready stock 💖
.
💕Dermacol mekap cover
RM 8.50
.
🐞grab cpt² harga meroyan dah ni .
To order
Dm/📲 0187726194
.
⛔sekiranya kod yg customer pilih tu habis, kita automatik gnti kod lain ya
❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌
Postage
.
1-3 barang : rm 9sm, rm 12ss
4-5 barang : rm 10sm, rm 15ss
6-10 barang : rm 15sm, rm 20ss
.
#mekapmurah #ranyashoppe #supportlocalmalaysia 
#sayajualmakeupmurah #makeupmurahmalaysia #makeuphighquality #setmakeupmurahmalaysia #setmakeupjimat #specmurah #spechighquality  #hudabeautyrosegoldmurahmalaysia #bagmakeupmurah #bazaaronlinemurah #bazaarpaknilmurah
💖Mekap Ready stock 💖 . 💕Dermacol mekap cover RM 8.50 . 🐞grab cpt² harga meroyan dah ni . To order Dm/📲 0187726194 . ⛔sekiranya kod yg customer pilih tu habis, kita automatik gnti kod lain ya ❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌ Postage . 1-3 barang : rm 9sm, rm 12ss 4-5 barang : rm 10sm, rm 15ss 6-10 barang : rm 15sm, rm 20ss . #mekapmurah  #ranyashoppe  #supportlocalmalaysia  #sayajualmakeupmurah  #makeupmurahmalaysia  #makeuphighquality  #setmakeupmurahmalaysia  #setmakeupjimat  #specmurah  #spechighquality  #hudabeautyrosegoldmurahmalaysia  #bagmakeupmurah  #bazaaronlinemurah  #bazaarpaknilmurah 
💖Mekap Ready stock 💖
.
💕Classic nude set eyebrows 
RM 15
.
🐞grab cpt² harga meroyan dah ni .
To order
Dm/📲 0187726194
.
⛔sekiranya kod yg customer pilih tu habis, kita automatik gnti kod lain ya
❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌
Postage
.
1-3 barang : rm 9sm, rm 12ss
4-5 barang : rm 10sm, rm 15ss
6-10 barang : rm 15sm, rm 20ss
.
#mekapmurah #ranyashoppe #supportlocalmalaysia 
#sayajualmakeupmurah #makeupmurahmalaysia #makeuphighquality #setmakeupmurahmalaysia #setmakeupjimat #specmurah #spechighquality  #hudabeautyrosegoldmurahmalaysia #bagmakeupmurah #bazaaronlinemurah #bazaarpaknilmurah
💖Mekap Ready stock 💖 . 💕Classic nude set eyebrows RM 15 . 🐞grab cpt² harga meroyan dah ni . To order Dm/📲 0187726194 . ⛔sekiranya kod yg customer pilih tu habis, kita automatik gnti kod lain ya ❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌ Postage . 1-3 barang : rm 9sm, rm 12ss 4-5 barang : rm 10sm, rm 15ss 6-10 barang : rm 15sm, rm 20ss . #mekapmurah  #ranyashoppe  #supportlocalmalaysia  #sayajualmakeupmurah  #makeupmurahmalaysia  #makeuphighquality  #setmakeupmurahmalaysia  #setmakeupjimat  #specmurah  #spechighquality  #hudabeautyrosegoldmurahmalaysia  #bagmakeupmurah  #bazaaronlinemurah  #bazaarpaknilmurah 
DONE postage untuk harini. Baru sempat nak update😆

Semua grab COMBO CNY. Masing2 taknak terlepas sebab harga memang bawah selimut kita bagi😂

Rm100 keatas free postage sm😍

#syasyabeauty #syasyabeautyshop #makeupviral #makeupviralkuantan #muabellaz #makeupbybellaz #makeupbajet #setmakeupjimat
💄SOFT MATTE LIPCREAM FAME COSMETICS .
•

6 Reasons to love MATTE Lip Cream‼️ .
•
💋It's High Fashion
💋It Makes a Statement
💋It's Long Lasting
💋It Looks Gorgeous All Year Long
💋It Doesn't Feather
💋It's NOT STICKY!!! .

Whatsapp:+6019-9924774/click link di profile😊
•

#famecosmetics #mattelipcream  #famelipsmatte #famecosmetickuantan #famelipsmattekuantan #famelipmatte #makeupbybellaz #muabellaz #makeupviral #makeupviralkuantan #makeupbajet #setmakeupjimat #setmakeupjimatkuantan
💄SOFT MATTE LIPCREAM FAME COSMETICS . • 6 Reasons to love MATTE Lip Cream‼️ . • 💋It's High Fashion 💋It Makes a Statement 💋It's Long Lasting 💋It Looks Gorgeous All Year Long 💋It Doesn't Feather 💋It's NOT STICKY!!! . Whatsapp:+6019-9924774/click link di profile😊 • #famecosmetics  #mattelipcream  #famelipsmatte  #famecosmetickuantan  #famelipsmattekuantan  #famelipmatte  #makeupbybellaz  #muabellaz  #makeupviral  #makeupviralkuantan  #makeupbajet  #setmakeupjimat  #setmakeupjimatkuantan 
💄SOFT MATTE LIPCREAM FAME COSMETICS .
•

6 Reasons to love MATTE Lip Cream‼️ .
•
💋It's High Fashion
💋It Makes a Statement
💋It's Long Lasting
💋It Looks Gorgeous All Year Long
💋It Doesn't Feather
💋It's NOT STICKY!!! .

Whatsapp:+6019-9924774/click link di profile😊
•

#famecosmetics #mattelipcream  #famelipsmatte #famecosmetickuantan #famelipsmattekuantan #famelipmatte #makeupbybellaz #muabellaz #makeupviral #makeupviralkuantan #makeupbajet #setmakeupjimat #setmakeupjimatkuantan
💄SOFT MATTE LIPCREAM FAME COSMETICS . • 6 Reasons to love MATTE Lip Cream‼️ . • 💋It's High Fashion 💋It Makes a Statement 💋It's Long Lasting 💋It Looks Gorgeous All Year Long 💋It Doesn't Feather 💋It's NOT STICKY!!! . Whatsapp:+6019-9924774/click link di profile😊 • #famecosmetics  #mattelipcream  #famelipsmatte  #famecosmetickuantan  #famelipsmattekuantan  #famelipmatte  #makeupbybellaz  #muabellaz  #makeupviral  #makeupviralkuantan  #makeupbajet  #setmakeupjimat  #setmakeupjimatkuantan 
💄SOFT MATTE LIPCREAM FAME COSMETICS .
•

6 Reasons to love MATTE Lip Cream‼️ .
•
💋It's High Fashion
💋It Makes a Statement
💋It's Long Lasting
💋It Looks Gorgeous All Year Long
💋It Doesn't Feather
💋It's NOT STICKY!!! .

Whatsapp:+6019-9924774/click link di profile😊
•

#famecosmetics #mattelipcream  #famelipsmatte #famecosmetickuantan #famelipsmattekuantan #famelipmatte #makeupbybellaz #muabellaz #makeupviral #makeupviralkuantan #makeupbajet #setmakeupjimat #setmakeupjimatkuantan
💄SOFT MATTE LIPCREAM FAME COSMETICS . • 6 Reasons to love MATTE Lip Cream‼️ . • 💋It's High Fashion 💋It Makes a Statement 💋It's Long Lasting 💋It Looks Gorgeous All Year Long 💋It Doesn't Feather 💋It's NOT STICKY!!! . Whatsapp:+6019-9924774/click link di profile😊 • #famecosmetics  #mattelipcream  #famelipsmatte  #famecosmetickuantan  #famelipsmattekuantan  #famelipmatte  #makeupbybellaz  #muabellaz  #makeupviral  #makeupviralkuantan  #makeupbajet  #setmakeupjimat  #setmakeupjimatkuantan 
IT'S MY BLUSH SUIKONE READY❗ 🌸 SUIKONE BLUSHER ITS MY BLUSH 🌸

Powder blush terbaru dari SUIKONE 😊 Harga RM45 siap dapat free brush uols. Bestnya! 
Ada 3 kod menarik;
✅ Rose Bud
✅ Powder Pink
✅ Pink Coral 
Pipi tuu kasi letak blusher sikit baru la nampak muda bertenaga 🌷 
Fav MUA finaz ni tau. Jom pos jom! 
Whatsapp:+6019-9924774/click link di profile😊

#itsmyblushsuikone #suikoneblusher #suikoneblusheroriginal #suikoneblusherkuantan #itsmyblushbysuikone #makeupviral #makeupviralkuantan #setmakeupjimat #makeupbajet #muabellaz #makeupbybellaz
IT'S MY BLUSH SUIKONE READY❗ 🌸 SUIKONE BLUSHER ITS MY BLUSH 🌸 Powder blush terbaru dari SUIKONE 😊 Harga RM45 siap dapat free brush uols. Bestnya! Ada 3 kod menarik; ✅ Rose Bud ✅ Powder Pink ✅ Pink Coral Pipi tuu kasi letak blusher sikit baru la nampak muda bertenaga 🌷 Fav MUA finaz ni tau. Jom pos jom! Whatsapp:+6019-9924774/click link di profile😊 #itsmyblushsuikone  #suikoneblusher  #suikoneblusheroriginal  #suikoneblusherkuantan  #itsmyblushbysuikone  #makeupviral  #makeupviralkuantan  #setmakeupjimat  #makeupbajet  #muabellaz  #makeupbybellaz 
IT'S MY BLUSH SUIKONE READY❗ 🌸 SUIKONE BLUSHER ITS MY BLUSH 🌸

Powder blush terbaru dari SUIKONE 😊 Harga RM45 siap dapat free brush uols. Bestnya! 
Ada 3 kod menarik;
✅ Rose Bud
✅ Powder Pink
✅ Pink Coral 
Pipi tuu kasi letak blusher sikit baru la nampak muda bertenaga 🌷 
Fav MUA finaz ni tau. Jom pos jom! 
Whatsapp:+6019-9924774/click link di profile😊

#itsmyblushsuikone #suikoneblusher #suikoneblusheroriginal #suikoneblusherkuantan #itsmyblushbysuikone #makeupviral #makeupviralkuantan #setmakeupjimat #makeupbajet #muabellaz #makeupbybellaz
IT'S MY BLUSH SUIKONE READY❗ 🌸 SUIKONE BLUSHER ITS MY BLUSH 🌸 Powder blush terbaru dari SUIKONE 😊 Harga RM45 siap dapat free brush uols. Bestnya! Ada 3 kod menarik; ✅ Rose Bud ✅ Powder Pink ✅ Pink Coral Pipi tuu kasi letak blusher sikit baru la nampak muda bertenaga 🌷 Fav MUA finaz ni tau. Jom pos jom! Whatsapp:+6019-9924774/click link di profile😊 #itsmyblushsuikone  #suikoneblusher  #suikoneblusheroriginal  #suikoneblusherkuantan  #itsmyblushbysuikone  #makeupviral  #makeupviralkuantan  #setmakeupjimat  #makeupbajet  #muabellaz  #makeupbybellaz 
IT'S MY BLUSH SUIKONE READY❗ 🌸 SUIKONE BLUSHER ITS MY BLUSH 🌸

Powder blush terbaru dari SUIKONE 😊 Harga RM45 siap dapat free brush uols. Bestnya! 
Ada 3 kod menarik;
✅ Rose Bud
✅ Powder Pink
✅ Pink Coral 
Pipi tuu kasi letak blusher sikit baru la nampak muda bertenaga 🌷 
Fav MUA finaz ni tau. Jom pos jom! 
Whatsapp:+6019-9924774/click link di profile😊

#itsmyblushsuikone #suikoneblusher #suikoneblusheroriginal #suikoneblusherkuantan #itsmyblushbysuikone #makeupviral #makeupviralkuantan #setmakeupjimat #makeupbajet #muabellaz #makeupbybellaz
IT'S MY BLUSH SUIKONE READY❗ 🌸 SUIKONE BLUSHER ITS MY BLUSH 🌸 Powder blush terbaru dari SUIKONE 😊 Harga RM45 siap dapat free brush uols. Bestnya! Ada 3 kod menarik; ✅ Rose Bud ✅ Powder Pink ✅ Pink Coral Pipi tuu kasi letak blusher sikit baru la nampak muda bertenaga 🌷 Fav MUA finaz ni tau. Jom pos jom! Whatsapp:+6019-9924774/click link di profile😊 #itsmyblushsuikone  #suikoneblusher  #suikoneblusheroriginal  #suikoneblusherkuantan  #itsmyblushbysuikone  #makeupviral  #makeupviralkuantan  #setmakeupjimat  #makeupbajet  #muabellaz  #makeupbybellaz 
IT'S MY BLUSH SUIKONE READY❗ 🌸 SUIKONE BLUSHER ITS MY BLUSH 🌸

Powder blush terbaru dari SUIKONE 😊 Harga RM45 siap dapat free brush uols. Bestnya! 
Ada 3 kod menarik;
✅ Rose Bud
✅ Powder Pink
✅ Pink Coral 
Pipi tuu kasi letak blusher sikit baru la nampak muda bertenaga 🌷 
Fav MUA finaz ni tau. Jom pos jom! 
Whatsapp:+6019-9924774/click link di profile😊

#itsmyblushsuikone #suikoneblusher #suikoneblusheroriginal #suikoneblusherkuantan #itsmyblushbysuikone #makeupviral #makeupviralkuantan #setmakeupjimat #makeupbajet #muabellaz #makeupbybellaz
IT'S MY BLUSH SUIKONE READY❗ 🌸 SUIKONE BLUSHER ITS MY BLUSH 🌸 Powder blush terbaru dari SUIKONE 😊 Harga RM45 siap dapat free brush uols. Bestnya! Ada 3 kod menarik; ✅ Rose Bud ✅ Powder Pink ✅ Pink Coral Pipi tuu kasi letak blusher sikit baru la nampak muda bertenaga 🌷 Fav MUA finaz ni tau. Jom pos jom! Whatsapp:+6019-9924774/click link di profile😊 #itsmyblushsuikone  #suikoneblusher  #suikoneblusheroriginal  #suikoneblusherkuantan  #itsmyblushbysuikone  #makeupviral  #makeupviralkuantan  #setmakeupjimat  #makeupbajet  #muabellaz  #makeupbybellaz 
COMBO YARRA XTRAC MOISTURIZER❗

#newyearYARRA

sempena perkenalkan our new #pinkyarra , HQ sediakan harga promosi utk bulan ni saja, 
KHAS untuk pengguna setia yarra, kami ada loose item & combo set FREE POS + FREE GIFT.
.
yang xsempat beli masa Y.E.S tahun lepas, mai grab sekarang dengan harga bermula 6% off

Whatsapp:+6019-9924774/click link di profile😊

#yarra #yarraxtrac #yarraxtracmoisturizer #yarramoisturizer #yarramoisturizerkuantan #makeupviralkuantan #makeupviral #setmakeupjimat #muabellaz #makeupbybellaz #makeupbajet
COMBO YARRA XTRAC MOISTURIZER❗ #newyearYARRA  sempena perkenalkan our new #pinkyarra  , HQ sediakan harga promosi utk bulan ni saja, KHAS untuk pengguna setia yarra, kami ada loose item & combo set FREE POS + FREE GIFT. . yang xsempat beli masa Y.E.S tahun lepas, mai grab sekarang dengan harga bermula 6% off Whatsapp:+6019-9924774/click link di profile😊 #yarra  #yarraxtrac  #yarraxtracmoisturizer  #yarramoisturizer  #yarramoisturizerkuantan  #makeupviralkuantan  #makeupviral  #setmakeupjimat  #muabellaz  #makeupbybellaz  #makeupbajet 
COMBO YARRA XTRAC MOISTURIZER❗

#newyearYARRA

sempena perkenalkan our new #pinkyarra , HQ sediakan harga promosi utk bulan ni saja, 
KHAS untuk pengguna setia yarra, kami ada loose item & combo set FREE POS + FREE GIFT.
.
yang xsempat beli masa Y.E.S tahun lepas, mai grab sekarang dengan harga bermula 6% off

Whatsapp:+6019-9924774/click link di profile😊

#yarra #yarraxtrac #yarraxtracmoisturizer #yarramoisturizer #yarramoisturizerkuantan #makeupviralkuantan #makeupviral #setmakeupjimat #muabellaz #makeupbybellaz #makeupbajet
COMBO YARRA XTRAC MOISTURIZER❗ #newyearYARRA  sempena perkenalkan our new #pinkyarra  , HQ sediakan harga promosi utk bulan ni saja, KHAS untuk pengguna setia yarra, kami ada loose item & combo set FREE POS + FREE GIFT. . yang xsempat beli masa Y.E.S tahun lepas, mai grab sekarang dengan harga bermula 6% off Whatsapp:+6019-9924774/click link di profile😊 #yarra  #yarraxtrac  #yarraxtracmoisturizer  #yarramoisturizer  #yarramoisturizerkuantan  #makeupviralkuantan  #makeupviral  #setmakeupjimat  #muabellaz  #makeupbybellaz  #makeupbajet 
COMBO YARRA XTRAC MOISTURIZER❗

#newyearYARRA

sempena perkenalkan our new #pinkyarra , HQ sediakan harga promosi utk bulan ni saja, 
KHAS untuk pengguna setia yarra, kami ada loose item & combo set FREE POS + FREE GIFT.
.
yang xsempat beli masa Y.E.S tahun lepas, mai grab sekarang dengan harga bermula 6% off

Whatsapp:+6019-9924774/click link di profile😊

#yarra #yarraxtrac #yarraxtracmoisturizer #yarramoisturizer #yarramoisturizerkuantan #makeupviralkuantan #makeupviral #setmakeupjimat #muabellaz #makeupbybellaz #makeupbajet
COMBO YARRA XTRAC MOISTURIZER❗ #newyearYARRA  sempena perkenalkan our new #pinkyarra  , HQ sediakan harga promosi utk bulan ni saja, KHAS untuk pengguna setia yarra, kami ada loose item & combo set FREE POS + FREE GIFT. . yang xsempat beli masa Y.E.S tahun lepas, mai grab sekarang dengan harga bermula 6% off Whatsapp:+6019-9924774/click link di profile😊 #yarra  #yarraxtrac  #yarraxtracmoisturizer  #yarramoisturizer  #yarramoisturizerkuantan  #makeupviralkuantan  #makeupviral  #setmakeupjimat  #muabellaz  #makeupbybellaz  #makeupbajet 
COMBO YARRA XTRAC MOISTURIZER❗

#newyearYARRA

sempena perkenalkan our new #pinkyarra , HQ sediakan harga promosi utk bulan ni saja, 
KHAS untuk pengguna setia yarra, kami ada loose item & combo set FREE POS + FREE GIFT.
.
yang xsempat beli masa Y.E.S tahun lepas, mai grab sekarang dengan harga bermula 6% off

Whatsapp:+6019-9924774/click link di profile😊

#yarra #yarraxtrac #yarraxtracmoisturizer #yarramoisturizer #yarramoisturizerkuantan #makeupviralkuantan #makeupviral #setmakeupjimat #muabellaz #makeupbybellaz #makeupbajet
COMBO YARRA XTRAC MOISTURIZER❗ #newyearYARRA  sempena perkenalkan our new #pinkyarra  , HQ sediakan harga promosi utk bulan ni saja, KHAS untuk pengguna setia yarra, kami ada loose item & combo set FREE POS + FREE GIFT. . yang xsempat beli masa Y.E.S tahun lepas, mai grab sekarang dengan harga bermula 6% off Whatsapp:+6019-9924774/click link di profile😊 #yarra  #yarraxtrac  #yarraxtracmoisturizer  #yarramoisturizer  #yarramoisturizerkuantan  #makeupviralkuantan  #makeupviral  #setmakeupjimat  #muabellaz  #makeupbybellaz  #makeupbajet 
COMBO YARRA XTRAC MOISTURIZER❗

#newyearYARRA

sempena perkenalkan our new #pinkyarra , HQ sediakan harga promosi utk bulan ni saja, 
KHAS untuk pengguna setia yarra, kami ada loose item & combo set FREE POS + FREE GIFT.
.
yang xsempat beli masa Y.E.S tahun lepas, mai grab sekarang dengan harga bermula 6% off

Whatsapp:+6019-9924774/click link di profile😊

#yarra #yarraxtrac #yarraxtracmoisturizer #yarramoisturizer #yarramoisturizerkuantan #makeupviralkuantan #makeupviral #setmakeupjimat #muabellaz #makeupbybellaz #makeupbajet
COMBO YARRA XTRAC MOISTURIZER❗ #newyearYARRA  sempena perkenalkan our new #pinkyarra  , HQ sediakan harga promosi utk bulan ni saja, KHAS untuk pengguna setia yarra, kami ada loose item & combo set FREE POS + FREE GIFT. . yang xsempat beli masa Y.E.S tahun lepas, mai grab sekarang dengan harga bermula 6% off Whatsapp:+6019-9924774/click link di profile😊 #yarra  #yarraxtrac  #yarraxtracmoisturizer  #yarramoisturizer  #yarramoisturizerkuantan  #makeupviralkuantan  #makeupviral  #setmakeupjimat  #muabellaz  #makeupbybellaz  #makeupbajet 
Sekian lame kehabisan stock ...akhirnyaa

Alhamduliilah.. CPG Eyebrow Definer baru masuk. Stock tak byk tau🌸

CPG eyebrow siap brush lagi tau senangnyaa nak main makeup2 dengan CPG cosmetics 😘😘😘
Mua Bella kita da pakai tauuu 😘😘😘 3 pilihan code warna  tp sis ada 2 kod shj ready stock. 💗Caramel 💗Brown Chocolate

Whatsapp:+6019-9924774/click link di profile😊

#cpgcosmetic #cpgcosmetickuantan #cpgcosmeticoriginal #cpgeyebrow #cpgeyebrowkuantan #cpgcompactpowder #cpgcompactpowderkuantan #makeupviral #makeupviralkuantan #makeupbajet #setmakeupjimat #muabellaz #makeupbybellaz
Sekian lame kehabisan stock ...akhirnyaa Alhamduliilah.. CPG Eyebrow Definer baru masuk. Stock tak byk tau🌸 CPG eyebrow siap brush lagi tau senangnyaa nak main makeup2 dengan CPG cosmetics 😘😘😘 Mua Bella kita da pakai tauuu 😘😘😘 3 pilihan code warna tp sis ada 2 kod shj ready stock. 💗Caramel 💗Brown Chocolate Whatsapp:+6019-9924774/click link di profile😊 #cpgcosmetic  #cpgcosmetickuantan  #cpgcosmeticoriginal  #cpgeyebrow  #cpgeyebrowkuantan  #cpgcompactpowder  #cpgcompactpowderkuantan  #makeupviral  #makeupviralkuantan  #makeupbajet  #setmakeupjimat  #muabellaz  #makeupbybellaz 
Sekian lame kehabisan stock ...akhirnyaa

Alhamduliilah.. CPG Eyebrow Definer baru masuk. Stock tak byk tau🌸

CPG eyebrow siap brush lagi tau senangnyaa nak main makeup2 dengan CPG cosmetics 😘😘😘
Mua Bella kita da pakai tauuu 😘😘😘 3 pilihan code warna  tp sis ada 2 kod shj ready stock. 💗Caramel 💗Brown Chocolate

Whatsapp:+6019-9924774/click link di profile😊

#cpgcosmetic #cpgcosmetickuantan #cpgcosmeticoriginal #cpgeyebrow #cpgeyebrowkuantan #cpgcompactpowder #cpgcompactpowderkuantan #makeupviral #makeupviralkuantan #makeupbajet #setmakeupjimat #muabellaz #makeupbybellaz
Sekian lame kehabisan stock ...akhirnyaa Alhamduliilah.. CPG Eyebrow Definer baru masuk. Stock tak byk tau🌸 CPG eyebrow siap brush lagi tau senangnyaa nak main makeup2 dengan CPG cosmetics 😘😘😘 Mua Bella kita da pakai tauuu 😘😘😘 3 pilihan code warna tp sis ada 2 kod shj ready stock. 💗Caramel 💗Brown Chocolate Whatsapp:+6019-9924774/click link di profile😊 #cpgcosmetic  #cpgcosmetickuantan  #cpgcosmeticoriginal  #cpgeyebrow  #cpgeyebrowkuantan  #cpgcompactpowder  #cpgcompactpowderkuantan  #makeupviral  #makeupviralkuantan  #makeupbajet  #setmakeupjimat  #muabellaz  #makeupbybellaz 
🎊*JANWOWRY COMBO SET Q RM58.00*🎊
.
💄ZAWARA Matte Lipstick *(1)*
💄Magic Lipbalm Collagen *(1)*
.
Cepat grab JanWOWry Combo kali ni dan dapatkan hadiah CABUTAN BERTUAH 😍😍 bernilai RM2000...!!
.
Syuuuttt... 😚 Nak lagi BERTUAH, whatsapp je Kak Ain sekarang untuk dapatkan DISCOUNT CODE 💥💥 dan boleh jimat lagi 10% dari harga combo..!! arrggghhh... giler weiii.. 😱😱 .
Cepat..! Cepat..! Whatsapp Kak Ain hari ni juga 📲 013 3572379 📲 atau klik link kat bio okey.. 😉😉
.
.
#zawaranatics #zawaracosmetic #makeuptrends #matelipstick #magiclipstickcollagen #lipsbalm #lipscollagen #naturallipscolor #combosales #setmakeupjimat #makeupmuslimah #ayatayatcinta2 #newproduct #untukwanita #produkmalaysia #musthave #zawarasepang #discountcode
🎊*JANWOWRY COMBO SET Q RM58.00*🎊 . 💄ZAWARA Matte Lipstick *(1)* 💄Magic Lipbalm Collagen *(1)* . Cepat grab JanWOWry Combo kali ni dan dapatkan hadiah CABUTAN BERTUAH 😍😍 bernilai RM2000...!! . Syuuuttt... 😚 Nak lagi BERTUAH, whatsapp je Kak Ain sekarang untuk dapatkan DISCOUNT CODE 💥💥 dan boleh jimat lagi 10% dari harga combo..!! arrggghhh... giler weiii.. 😱😱 . Cepat..! Cepat..! Whatsapp Kak Ain hari ni juga 📲 013 3572379 📲 atau klik link kat bio okey.. 😉😉 . . #zawaranatics  #zawaracosmetic  #makeuptrends  #matelipstick  #magiclipstickcollagen  #lipsbalm  #lipscollagen  #naturallipscolor  #combosales  #setmakeupjimat  #makeupmuslimah  #ayatayatcinta2  #newproduct  #untukwanita  #produkmalaysia  #musthave  #zawarasepang  #discountcode 
🎊*JANWOWRY COMBO SET H RM100.00*🎊
.
🌹 ZAWARA Perfume *(2)*
.
Cepat grab JanWOWry Combo kali ni dan dapatkan hadiah CABUTAN BERTUAH 😍😍 bernilai RM2000...!!
.
Syuuuttt... 😚 Nak lagi BERTUAH, whatsapp je Kak Ain sekarang untuk dapatkan DISCOUNT CODE 💥💥 dan boleh jimat lagi 10% dari harga combo..!! arrggghhh... giler weiii.. 😱😱 .
Cepat..! Cepat..! Whatsapp Kak Ain hari ni juga 📲 013 3572379 📲 atau klik link kat bio okey.. 😉😉
.
.
#zawaranatics #zawaracosmetic #combosales #superjimat #makeuptrends #parfum #perfumes24h #perfumesformen #perfumesforwomen #produkmalaysia #setmakeupjimat #newproduct #zawarasepang #discountcode
🎊*JANWOWRY COMBO SET H RM100.00*🎊 . 🌹 ZAWARA Perfume *(2)* . Cepat grab JanWOWry Combo kali ni dan dapatkan hadiah CABUTAN BERTUAH 😍😍 bernilai RM2000...!! . Syuuuttt... 😚 Nak lagi BERTUAH, whatsapp je Kak Ain sekarang untuk dapatkan DISCOUNT CODE 💥💥 dan boleh jimat lagi 10% dari harga combo..!! arrggghhh... giler weiii.. 😱😱 . Cepat..! Cepat..! Whatsapp Kak Ain hari ni juga 📲 013 3572379 📲 atau klik link kat bio okey.. 😉😉 . . #zawaranatics  #zawaracosmetic  #combosales  #superjimat  #makeuptrends  #parfum  #perfumes24h  #perfumesformen  #perfumesforwomen  #produkmalaysia  #setmakeupjimat  #newproduct  #zawarasepang  #discountcode 
🎊*JANWOWRY COMBO SET G RM48.00*🎊
.
🍀Emblica Hair Fall Control Natural Shampoo *(1)*
🍀ZAWARA Feminine Wash *(1)*
.
Cepat grab JanWOWry Combo kali ni dan dapatkan hadiah CABUTAN BERTUAH 😍😍 bernilai RM2000...!!
.
Syuuuttt... 😚 Nak lagi BERTUAH, whatsapp je Kak Ain sekarang untuk dapatkan DISCOUNT CODE 💥💥 dan boleh jimat lagi 10% dari harga combo..!! arrggghhh... giler weiii.. 😱😱 .
Cepat..! Cepat..! Whatsapp Kak Ain hari ni juga 📲 013 3572379 📲 atau klik link kat bio okey.. 😉😉
.
.
#zawaranatics #zawaracosmetic #combosales #superjimat #makeuptrends #femininewash #hairsyampoo #naturalproducts #produkmalaysia #setmakeupjimat #newproduct #zawarasepang #discountcode
🎊*JANWOWRY COMBO SET G RM48.00*🎊 . 🍀Emblica Hair Fall Control Natural Shampoo *(1)* 🍀ZAWARA Feminine Wash *(1)* . Cepat grab JanWOWry Combo kali ni dan dapatkan hadiah CABUTAN BERTUAH 😍😍 bernilai RM2000...!! . Syuuuttt... 😚 Nak lagi BERTUAH, whatsapp je Kak Ain sekarang untuk dapatkan DISCOUNT CODE 💥💥 dan boleh jimat lagi 10% dari harga combo..!! arrggghhh... giler weiii.. 😱😱 . Cepat..! Cepat..! Whatsapp Kak Ain hari ni juga 📲 013 3572379 📲 atau klik link kat bio okey.. 😉😉 . . #zawaranatics  #zawaracosmetic  #combosales  #superjimat  #makeuptrends  #femininewash  #hairsyampoo  #naturalproducts  #produkmalaysia  #setmakeupjimat  #newproduct  #zawarasepang  #discountcode 
SET MAKEUP

HARGA : RM30/set
POSTAGE : RM9SM / RM12SS
.

WOW...😍😍😍murahkan.... Apalagi...jom WhatsApp  sis untuk order... http://wasap.my/601115963064

#setmakeup #setmakeupmurah #setmakeuplengkap #setmakeupjimat
SET MAKEUP

HARGA : RM30/set
POSTAGE : RM9SM / RM12SS
.

WOW...😍😍😍murahkan.... Apalagi...jom WhatsApp  sis untuk order... http://wasap.my/601115963064

#setmakeup #setmakeupmurah #setmakeuplengkap #setmakeupjimat
SET MAKEUP

HARGA : RM30/set
POSTAGE : RM9SM / RM12SS
.

WOW...😍😍😍murahkan.... Apalagi...jom WhatsApp  sis untuk order... http://wasap.my/601115963064

#setmakeup #setmakeupmurah #setmakeuplengkap #setmakeupjimat
SET MAKEUP

HARGA : RM30/set
POSTAGE : RM9SM / RM12SS
.

WOW...😍😍😍murahkan.... Apalagi...jom WhatsApp  sis untuk order... http://wasap.my/601115963064

#setmakeup #setmakeupmurah #setmakeuplengkap #setmakeupjimat
SET MAKEUP

HARGA : RM30/set
POSTAGE : RM9SM / RM12SS
.

WOW...😍😍😍murahkan.... Apalagi...jom WhatsApp  sis untuk order... http://wasap.my/601115963064

#setmakeup #setmakeupmurah #setmakeuplengkap #setmakeupjimat
SET MAKEUP

HARGA : RM30/set
POSTAGE : RM9SM / RM12SS
.

WOW...😍😍😍murahkan.... Apalagi...jom WhatsApp  sis untuk order... http://wasap.my/601115963064

#setmakeup #setmakeupmurah #setmakeuplengkap #setmakeupjimat
SET MAKEUP

HARGA : RM30/set
POSTAGE : RM9SM / RM12SS
.

WOW...😍😍😍murahkan.... Apalagi...jom WhatsApp  sis untuk order... http://wasap.my/601115963064

#setmakeup #setmakeupmurah #setmakeuplengkap #setmakeupjimat
SET MAKEUP

HARGA : RM30/set
POSTAGE : RM9SM / RM12SS
.

WOW...😍😍😍murahkan.... Apalagi...jom WhatsApp  sis untuk order... http://wasap.my/601115963064

#setmakeup #setmakeupmurah #setmakeuplengkap #setmakeupjimat
Item name : Too Faced Bos Lady Beauty Agenda Pallete 🌸
.
Price : Rm16 (price exc postage) ⚡ 📲 for more details, do whatsapp me 💋 link in bio @atqah.shoppe_. 
#atqahshoppe #SayaJualMurah #SayaJualMakeupMurah #MakeupMurahMalaysia #MakeupHighquality #SetMakeupMurahMalaysia #SetMakeupJimat #KasutMurah #FantyPumaMurah #SpecMurah #SpecHighquality #BerusMakeupMurah #BagMakeupMurah #BazaarOnlineMurah #BazaarPaknilMurah #BazaarOnline #KosmetikMurah #kosmetikViral #SayaJualKosmetikMurah #KosmetikMampuMilik #KasutMurah #KasutBerkualiti #BarangMurah #SayaJual #Murah
Item name : Too Faced Bos Lady Beauty Agenda Pallete 🌸 . Price : Rm16 (price exc postage) ⚡ 📲 for more details, do whatsapp me 💋 link in bio @atqah.shoppe_. #atqahshoppe  #SayaJualMurah  #SayaJualMakeupMurah  #MakeupMurahMalaysia  #MakeupHighquality  #SetMakeupMurahMalaysia  #SetMakeupJimat  #KasutMurah  #FantyPumaMurah  #SpecMurah  #SpecHighquality  #BerusMakeupMurah  #BagMakeupMurah  #BazaarOnlineMurah  #BazaarPaknilMurah  #BazaarOnline  #KosmetikMurah  #kosmetikViral  #SayaJualKosmetikMurah  #KosmetikMampuMilik  #KasutMurah  #KasutBerkualiti  #BarangMurah  #SayaJual  #Murah 
🎊*JANWOWRY COMBO SET F RM87.00*🎊
.
💄ZAWARA Full Coverage Compact Powder *(1)*
💄Onpoint Eyeliner/Automatic Eyebrow *(1)*
💄ZAWARA Magic Lipbalm Collagen *(1)*
.
Cepat grab JanWOWry Combo kali ni dan dapatkan hadiah CABUTAN BERTUAH 😍😍 bernilai RM2000...!!
.
Syuuuttt... 😚 Nak lagi BERTUAH, whatsapp je Kak Ain sekarang untuk dapatkan DISCOUNT CODE 💥💥 dan boleh jimat lagi 10% dari harga combo..!! arrggghhh... giler weiii.. 😱😱 .
Cepat..! Cepat..! Whatsapp Kak Ain hari ni juga 📲 013 3572379 📲 atau klik link kat bio okey.. 😉😉
.
.
#zawaranatics #zawaracosmetic #combosales #superjimat #makeuptrends #matelipstick #setmakeupjimat #zawaralovers #zawarasepang #discountcode
🎊*JANWOWRY COMBO SET F RM87.00*🎊 . 💄ZAWARA Full Coverage Compact Powder *(1)* 💄Onpoint Eyeliner/Automatic Eyebrow *(1)* 💄ZAWARA Magic Lipbalm Collagen *(1)* . Cepat grab JanWOWry Combo kali ni dan dapatkan hadiah CABUTAN BERTUAH 😍😍 bernilai RM2000...!! . Syuuuttt... 😚 Nak lagi BERTUAH, whatsapp je Kak Ain sekarang untuk dapatkan DISCOUNT CODE 💥💥 dan boleh jimat lagi 10% dari harga combo..!! arrggghhh... giler weiii.. 😱😱 . Cepat..! Cepat..! Whatsapp Kak Ain hari ni juga 📲 013 3572379 📲 atau klik link kat bio okey.. 😉😉 . . #zawaranatics  #zawaracosmetic  #combosales  #superjimat  #makeuptrends  #matelipstick  #setmakeupjimat  #zawaralovers  #zawarasepang  #discountcode 
🎊*JANWOWRY COMBO SET D RM97.00*🎊
.
💄ZAWARA Pouchbag *(1)*
💄ZAWARA Full Coverage Compact Powder *(1)*
💄Magic Lipbalm Collagen *(1)*
.
Cepat grab JanWOWry Combo kali ni dan dapatkan hadiah CABUTAN BERTUAH 😍😍 bernilai RM2000...!!
.
Syuuuttt... 😚 Nak lagi BERTUAH, whatsapp je Kak Ain sekarang untuk dapatkan DISCOUNT CODE 💥💥 dan boleh jimat lagi 10% dari harga combo..!! arrggghhh... giler weiii.. 😱😱 .
Cepat..! Cepat..! Whatsapp Kak Ain hari ni juga 📲 013 3572379 📲 atau klik link kat bio okey.. 😉😉
.
.
#zawaranatics #zawaracosmetic #combosales #superjimat #makeuptrends #matelipstick #setmakeupjimat #zawaralovers #zawarasepang #discountcode
🎊*JANWOWRY COMBO SET D RM97.00*🎊 . 💄ZAWARA Pouchbag *(1)* 💄ZAWARA Full Coverage Compact Powder *(1)* 💄Magic Lipbalm Collagen *(1)* . Cepat grab JanWOWry Combo kali ni dan dapatkan hadiah CABUTAN BERTUAH 😍😍 bernilai RM2000...!! . Syuuuttt... 😚 Nak lagi BERTUAH, whatsapp je Kak Ain sekarang untuk dapatkan DISCOUNT CODE 💥💥 dan boleh jimat lagi 10% dari harga combo..!! arrggghhh... giler weiii.. 😱😱 . Cepat..! Cepat..! Whatsapp Kak Ain hari ni juga 📲 013 3572379 📲 atau klik link kat bio okey.. 😉😉 . . #zawaranatics  #zawaracosmetic  #combosales  #superjimat  #makeuptrends  #matelipstick  #setmakeupjimat  #zawaralovers  #zawarasepang  #discountcode 
🎊*JANWOWRY COMBO SET C RM136.00*🎊
.
💄ZAWARA Pouchbag *(1)*
💄ZAWARA Full Coverage Compact Powder *(1)*
💄ZAWARA High Pigment Matte Liquid Lipstick (1) *ATAU* ZAWARA Matte Lisptick (1)
💄ZAWARA Magic Lipbalm Collagen *(1)*
.
Cepat grab JanWOWry Combo kali ni dan dapatkan hadiah CABUTAN BERTUAH 😍😍 bernilai RM2000...!!
.
Syuuuttt... 😚 Nak lagi BERTUAH, whatsapp je Kak Ain sekarang untuk dapatkan DISCOUNT CODE 💥💥 dan boleh jimat lagi 10% dari harga combo..!! arrggghhh... giler weiii.. 😱😱 .
Cepat..! Cepat..! Whatsapp Kak Ain hari ni juga 📲 013 3572379 📲 atau klik link kat bio okey.. 😉😉
.
.
#zawaranatics #zawaracosmetic #combosales #superjimat #makeuptrends #matelipstick #setmakeupjimat #zawaralovers #zawarasepang #discountcode
🎊*JANWOWRY COMBO SET C RM136.00*🎊 . 💄ZAWARA Pouchbag *(1)* 💄ZAWARA Full Coverage Compact Powder *(1)* 💄ZAWARA High Pigment Matte Liquid Lipstick (1) *ATAU* ZAWARA Matte Lisptick (1) 💄ZAWARA Magic Lipbalm Collagen *(1)* . Cepat grab JanWOWry Combo kali ni dan dapatkan hadiah CABUTAN BERTUAH 😍😍 bernilai RM2000...!! . Syuuuttt... 😚 Nak lagi BERTUAH, whatsapp je Kak Ain sekarang untuk dapatkan DISCOUNT CODE 💥💥 dan boleh jimat lagi 10% dari harga combo..!! arrggghhh... giler weiii.. 😱😱 . Cepat..! Cepat..! Whatsapp Kak Ain hari ni juga 📲 013 3572379 📲 atau klik link kat bio okey.. 😉😉 . . #zawaranatics  #zawaracosmetic  #combosales  #superjimat  #makeuptrends  #matelipstick  #setmakeupjimat  #zawaralovers  #zawarasepang  #discountcode 
🎊*JANWOWRY COMBO SET B RM107.00*🎊
.
💄ZAWARA Pouchbag *(1)*
💄ZAWARA Full Coverage Compact Powder *(1)*
💄ZAWARA High Pigment Matte Liquid Lipstick *(1)*
.
Cepat grab JanWOWry Combo kali ni dan dapatkan hadiah CABUTAN BERTUAH 😍😍 bernilai RM2000...!!
.
Syuuuttt... 😚 Nak lagi BERTUAH, whatsapp je Kak Ain sekarang untuk dapatkan DISCOUNT CODE 💥💥 dan boleh jimat lagi 10% dari harga combo..!! arrggghhh... giler weiii.. 😱😱 .
Cepat..! Cepat..! Whatsapp Kak Ain hari ni juga 📲 013 3572379 📲 atau klik link kat bio okey.. 😉😉
.
.
#zawaranatics #zawaracosmetic #combosales #superjimat #makeuptrends #matelipstick #setmakeupjimat #zawaralovers #zawarasepang #discountcode
🎊*JANWOWRY COMBO SET B RM107.00*🎊 . 💄ZAWARA Pouchbag *(1)* 💄ZAWARA Full Coverage Compact Powder *(1)* 💄ZAWARA High Pigment Matte Liquid Lipstick *(1)* . Cepat grab JanWOWry Combo kali ni dan dapatkan hadiah CABUTAN BERTUAH 😍😍 bernilai RM2000...!! . Syuuuttt... 😚 Nak lagi BERTUAH, whatsapp je Kak Ain sekarang untuk dapatkan DISCOUNT CODE 💥💥 dan boleh jimat lagi 10% dari harga combo..!! arrggghhh... giler weiii.. 😱😱 . Cepat..! Cepat..! Whatsapp Kak Ain hari ni juga 📲 013 3572379 📲 atau klik link kat bio okey.. 😉😉 . . #zawaranatics  #zawaracosmetic  #combosales  #superjimat  #makeuptrends  #matelipstick  #setmakeupjimat  #zawaralovers  #zawarasepang  #discountcode 
💖 Ready stock 💖
.
💕Cherry 🍒 blossom 
RM25
🍒 Moisten bath salt 400gm
🍒 Bath moisten 500ml
🍒 Skin moisten 500ml
.
🐞grab cpt² harga meroyan dah ni .
To order
Dm/📲 0187726194
.
⛔sekiranya kod yg customer pilih tu habis, kita automatik gnti kod lain ya
❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌
Postage
.
1-3 barang : rm 9sm, rm 12ss
4-5 barang : rm 10sm, rm 15ss
6-10 barang : rm 15sm, rm 20ss
.
#mekapmurah #ranyashoppe #supportlocalmalaysia 
#sayajualmakeupmurah #makeupmurahmalaysia #makeuphighquality #setmakeupmurahmalaysia #setmakeupjimat #specmurah #spechighquality  #hudabeautyrosegoldmurahmalaysia #bagmakeupmurah #bazaaronlinemurah #bazaarpaknilmurah
💖 Ready stock 💖 . 💕Cherry 🍒 blossom RM25 🍒 Moisten bath salt 400gm 🍒 Bath moisten 500ml 🍒 Skin moisten 500ml . 🐞grab cpt² harga meroyan dah ni . To order Dm/📲 0187726194 . ⛔sekiranya kod yg customer pilih tu habis, kita automatik gnti kod lain ya ❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌ Postage . 1-3 barang : rm 9sm, rm 12ss 4-5 barang : rm 10sm, rm 15ss 6-10 barang : rm 15sm, rm 20ss . #mekapmurah  #ranyashoppe  #supportlocalmalaysia  #sayajualmakeupmurah  #makeupmurahmalaysia  #makeuphighquality  #setmakeupmurahmalaysia  #setmakeupjimat  #specmurah  #spechighquality  #hudabeautyrosegoldmurahmalaysia  #bagmakeupmurah  #bazaaronlinemurah  #bazaarpaknilmurah 
💖Ready stock 💖
.
💕 SUSU MAEZ COKLAT & ASLI 
1box-RM 55
2box -RM 105
3box - RM 150
Jimat RM 29.70
.
🐞grab cpt² harga meroyan dah ni .
To order
Dm/📲 0187726194
.
#mekapmurah #ranyashoppe #supportlocalmalaysia 
#sayajualmakeupmurah #makeupmurahmalaysia #makeuphighquality #setmakeupmurahmalaysia #setmakeupjimat #specmurah #spechighquality  #hudabeautyrosegoldmurahmalaysia #bagmakeupmurah #bazaaronlinemurah #bazaarpaknilmurah
We Love DYXY Cosmetics so much 💖
.
.
Untuk order sila DM atau whatsapp;
.
.
011 260 33544
011 260 33544
011 260 33544
.
.
#dyxycosmetics #dyxycosmeticshq #dyxybccreambydyana #teamdyxy #teamsyafell #teamcikbunn #nakcantikcaricikbunn #kekasihpaksarela #kisahyanghilang #syafiqahaina #hafizmahamad #foundation #flawless #glowing #bazaarpaknil #setmakeup #setmakeupjimat #boosterwhitening #dianzvitamin #unikl #ump #unimap #kptm #kolej
We Love DYXY Cosmetics so much 💖
.
.
Untuk order sila DM atau whatsapp;
.
.
011 260 33544
011 260 33544
011 260 33544
.
.
#dyxycosmetics #dyxycosmeticshq #dyxybccreambydyana #teamdyxy #teamsyafell #teamcikbunn #nakcantikcaricikbunn #kekasihpaksarela #kisahyanghilang #syafiqahaina #hafizmahamad #foundation #flawless #glowing #bazaarpaknil #setmakeup #setmakeupjimat #boosterwhitening #dianzvitamin #ukm #upm #um #unimas #ums #uitm
💜 Set Jimat 💜

Harga Promosi RM40 Je
Harga Asal RM50 Tau

Postage RM8sm/12ss 📫

Serius Buyer Whatsapp Sis +60177532147 😘

#naughtyeyeshadow #setmakeup #setmakeupjimat #setmakeupjohor #setmakeupmurah #setmakeupmalaysia #kosmetikmurah #kosmetikborong
💖Mekap Ready stock 💖
WHITENING FACIAL MASK
.
💕 RM 10
.
🐞grab cpt² harga meroyan dah ni .
To order
Dm/📲 0187726194
.
⛔sekiranya kod yg customer pilih tu habis, kita automatik gnti kod lain ya
❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌
Postage
.
1-3 barang : rm 9sm, rm 12ss
4-5 barang : rm 10sm, rm 15ss
6-10 barang : rm 15sm, rm 20ss
.
#mekapmurah #ranyashoppe #supportlocalmalaysia 
#sayajualmakeupmurah #makeupmurahmalaysia #makeuphighquality #setmakeupmurahmalaysia #setmakeupjimat #specmurah #spechighquality  #hudabeautyrosegoldmurahmalaysia #bagmakeupmurah #bazaaronlinemurah #bazaarpaknilmurah
💖Mekap Ready stock 💖 WHITENING FACIAL MASK . 💕 RM 10 . 🐞grab cpt² harga meroyan dah ni . To order Dm/📲 0187726194 . ⛔sekiranya kod yg customer pilih tu habis, kita automatik gnti kod lain ya ❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌ Postage . 1-3 barang : rm 9sm, rm 12ss 4-5 barang : rm 10sm, rm 15ss 6-10 barang : rm 15sm, rm 20ss . #mekapmurah  #ranyashoppe  #supportlocalmalaysia  #sayajualmakeupmurah  #makeupmurahmalaysia  #makeuphighquality  #setmakeupmurahmalaysia  #setmakeupjimat  #specmurah  #spechighquality  #hudabeautyrosegoldmurahmalaysia  #bagmakeupmurah  #bazaaronlinemurah  #bazaarpaknilmurah 
1ST TIME NAK TRY DYXY? TERINGIN SANGAT NAK MAKE UP TAPI TAK PANDAI?
.
Buat yang pertama kali nak cuba produk DYXY, kenapa perlu ambik 3 produk asas DYXY sekaligus 🤔🤔 Meh baca jap 👇
.
💖 BC CREAM :-
.
👉 Bb + concealer . Full coverage , pakai sikit pun dah okey untuk tutup cela . Tak perlu bedak , daycream , sunblock lagi . Tak berminyak , tak bercapuk , tahan 8 jam dengan spf 50++.
.
💖 GREENTEA FACE MIST :-
.
👉 Untuk lembapkan kulit muka , kecutkan jerawat dan tutup liang pori . Selepas mekap boleh buat sebagai finishing . Nak mekap tahan lama dan glowing wajib spray face mist.
.
💖 BRUSH :-
.
👉 Buatkan sapuan lebih halus dan cantik . Plus bila guna brush bc cream lagi tahan lama 4-5 bulan . Tahan 2-3 tahun tak kembang tak cabut.
.
klik link di bio @dyxystore_sha untuk nikmati diskaun berganda siap dapat banyak sangat free gift best2 lagi ! 
#dyxyteam 
#dyxy #dyxycosmetics #dyxymelaka #dyxycod #dyxysetasyallieainadanbccreamnaturalbeige #dyxybccreamfoundationmalaysia #dyxygreenteamineralfacemist #dyxymurah #dyxysale #dyxystore #dyxysetmakeup #dyxylipstick #dyxylashes #giveaway #cod #uitm #uitmgirls #uitmpuncakperdana #uitmseriiskandar #maktabtengkubainun #makeupjimat #makeuptutorial #simplemakeup #malaysian #setmakeupjimat #melodi #instafemes
1ST TIME NAK TRY DYXY? TERINGIN SANGAT NAK MAKE UP TAPI TAK PANDAI? . Buat yang pertama kali nak cuba produk DYXY, kenapa perlu ambik 3 produk asas DYXY sekaligus 🤔🤔 Meh baca jap 👇 . 💖 BC CREAM :- . 👉 Bb + concealer . Full coverage , pakai sikit pun dah okey untuk tutup cela . Tak perlu bedak , daycream , sunblock lagi . Tak berminyak , tak bercapuk , tahan 8 jam dengan spf 50++. . 💖 GREENTEA FACE MIST :- . 👉 Untuk lembapkan kulit muka , kecutkan jerawat dan tutup liang pori . Selepas mekap boleh buat sebagai finishing . Nak mekap tahan lama dan glowing wajib spray face mist. . 💖 BRUSH :- . 👉 Buatkan sapuan lebih halus dan cantik . Plus bila guna brush bc cream lagi tahan lama 4-5 bulan . Tahan 2-3 tahun tak kembang tak cabut. . klik link di bio @dyxystore_sha untuk nikmati diskaun berganda siap dapat banyak sangat free gift best2 lagi ! #dyxyteam  #dyxy  #dyxycosmetics  #dyxymelaka  #dyxycod  #dyxysetasyallieainadanbccreamnaturalbeige  #dyxybccreamfoundationmalaysia  #dyxygreenteamineralfacemist  #dyxymurah  #dyxysale  #dyxystore  #dyxysetmakeup  #dyxylipstick  #dyxylashes  #giveaway  #cod  #uitm  #uitmgirls  #uitmpuncakperdana  #uitmseriiskandar  #maktabtengkubainun  #makeupjimat  #makeuptutorial  #simplemakeup  #malaysian  #setmakeupjimat  #melodi  #instafemes 
ROYAL PROPOLIS FOUNDATION ALHA ALFA 
Nak look smooth and matte ? 
Here is the foundation 😍 Kelebihan propolis ni adalah foundation campuran honey 😍 di mana effect pemakai tidak akan kelihatan tebal hnya soft and natural 😍 
Sesuai utk kulit?
-
💁🏽Jerawat & Terlampau berminyak
💁🏽 Parut jerawat teruk
💁🏽 combination skin.
-
Sesuai utk looks ? 💁🏽Daily 😍
💁🏽Bridal 😍
-
RM49.90 EXC POS
-
Ada 3 code ⏩ 30ml 💁Auri
💁🏼Fervi
💁🏾Morri 
Whatsapp:+6019-9924774/click link di profile😊

#alhaalfafd #alhaalfaroyalpropolisfoundation  #alhaalfafoundation #alhaalfa #alhaalfaoriginal #makeupviral #makeupviralkuantan #setmakeupjimat #setmakeupbajet #muabellaz #makeupbybellaz
ROYAL PROPOLIS FOUNDATION ALHA ALFA Nak look smooth and matte ? Here is the foundation 😍 Kelebihan propolis ni adalah foundation campuran honey 😍 di mana effect pemakai tidak akan kelihatan tebal hnya soft and natural 😍 Sesuai utk kulit? - 💁🏽Jerawat & Terlampau berminyak 💁🏽 Parut jerawat teruk 💁🏽 combination skin. - Sesuai utk looks ? 💁🏽Daily 😍 💁🏽Bridal 😍 - RM49.90 EXC POS - Ada 3 code ⏩ 30ml 💁Auri 💁🏼Fervi 💁🏾Morri Whatsapp:+6019-9924774/click link di profile😊 #alhaalfafd  #alhaalfaroyalpropolisfoundation  #alhaalfafoundation  #alhaalfa  #alhaalfaoriginal  #makeupviral  #makeupviralkuantan  #setmakeupjimat  #setmakeupbajet  #muabellaz  #makeupbybellaz 
ROYAL PROPOLIS FOUNDATION ALHA ALFA 
Nak look smooth and matte ? 
Here is the foundation 😍 Kelebihan propolis ni adalah foundation campuran honey 😍 di mana effect pemakai tidak akan kelihatan tebal hnya soft and natural 😍 
Sesuai utk kulit?
-
💁🏽Jerawat & Terlampau berminyak
💁🏽 Parut jerawat teruk
💁🏽 combination skin.
-
Sesuai utk looks ? 💁🏽Daily 😍
💁🏽Bridal 😍
-
RM49.90 EXC POS
-
Ada 3 code ⏩ 30ml 💁Auri
💁🏼Fervi
💁🏾Morri 
Whatsapp:+6019-9924774/click link di profile😊

#alhaalfafd #alhaalfaroyalpropolisfoundation  #alhaalfafoundation #alhaalfa #alhaalfaoriginal #makeupviral #makeupviralkuantan #setmakeupjimat #setmakeupbajet #muabellaz #makeupbybellaz
ROYAL PROPOLIS FOUNDATION ALHA ALFA Nak look smooth and matte ? Here is the foundation 😍 Kelebihan propolis ni adalah foundation campuran honey 😍 di mana effect pemakai tidak akan kelihatan tebal hnya soft and natural 😍 Sesuai utk kulit? - 💁🏽Jerawat & Terlampau berminyak 💁🏽 Parut jerawat teruk 💁🏽 combination skin. - Sesuai utk looks ? 💁🏽Daily 😍 💁🏽Bridal 😍 - RM49.90 EXC POS - Ada 3 code ⏩ 30ml 💁Auri 💁🏼Fervi 💁🏾Morri Whatsapp:+6019-9924774/click link di profile😊 #alhaalfafd  #alhaalfaroyalpropolisfoundation  #alhaalfafoundation  #alhaalfa  #alhaalfaoriginal  #makeupviral  #makeupviralkuantan  #setmakeupjimat  #setmakeupbajet  #muabellaz  #makeupbybellaz 
ROYAL PROPOLIS FOUNDATION ALHA ALFA 
Nak look smooth and matte ? 
Here is the foundation 😍 Kelebihan propolis ni adalah foundation campuran honey 😍 di mana effect pemakai tidak akan kelihatan tebal hnya soft and natural 😍 
Sesuai utk kulit?
-
💁🏽Jerawat & Terlampau berminyak
💁🏽 Parut jerawat teruk
💁🏽 combination skin.
-
Sesuai utk looks ? 💁🏽Daily 😍
💁🏽Bridal 😍
-
RM49.90 EXC POS
-
Ada 3 code ⏩ 30ml 💁Auri
💁🏼Fervi
💁🏾Morri 
Whatsapp:+6019-9924774/click link di profile😊

#alhaalfafd #alhaalfaroyalpropolisfoundation  #alhaalfafoundation #alhaalfa #alhaalfaoriginal #makeupviral #makeupviralkuantan #setmakeupjimat #setmakeupbajet #muabellaz #makeupbybellaz
ROYAL PROPOLIS FOUNDATION ALHA ALFA Nak look smooth and matte ? Here is the foundation 😍 Kelebihan propolis ni adalah foundation campuran honey 😍 di mana effect pemakai tidak akan kelihatan tebal hnya soft and natural 😍 Sesuai utk kulit? - 💁🏽Jerawat & Terlampau berminyak 💁🏽 Parut jerawat teruk 💁🏽 combination skin. - Sesuai utk looks ? 💁🏽Daily 😍 💁🏽Bridal 😍 - RM49.90 EXC POS - Ada 3 code ⏩ 30ml 💁Auri 💁🏼Fervi 💁🏾Morri Whatsapp:+6019-9924774/click link di profile😊 #alhaalfafd  #alhaalfaroyalpropolisfoundation  #alhaalfafoundation  #alhaalfa  #alhaalfaoriginal  #makeupviral  #makeupviralkuantan  #setmakeupjimat  #setmakeupbajet  #muabellaz  #makeupbybellaz 
ARGANIA OIL LIGHT 🔸Mengandungi minyak argan, bergamot dan zaitun yg diimport dan berkualiti tinggi
🔸Tekstur yg amat ringan untuk penggunaan harian
🔸Boleh digunakan pada seluruh muka, badan dan rambut
🔸Bauan lavender yg boleh menjadi aromatherapy dan menenangkan minda
🔸Memulihkan kulit kering
🔸40% penyerapan lebih cepat dari minyak lain
🔸Merawat kulit bermasalah seperti jerawat dan jeragat
🔸Menyekatakan tona kulit
🔸Menghilangkan parut
🔸Menghilangkan masalah kulit berminyak
🔸Menjadi muka lebih glowy
🔸Mengecilkan pori-pori
🔸Bertindak sebagai anti aging dan menghilangkan kedutan pada wajah
🔸Boleh digunakan sebagai makeup remover
🔸Boleh digunakan dalam makeup routine utk blend dgn foundation
🔸Boleh melebatkan bulu mata dan kening
.
.
❤ 30 ml dan boleh tahan selama 1-2 bulan (mengikut cara pemakaian).
.
Whatsapp:+6019-9924774/click link di profile😊

#arganiaoil #arganiaoillight #arganiaoilwonder #argania #arganiaoiloriginal #arganiaoillightoriginal #arganiaoilwonderoriginal #makeupbybellaz #muabella #makeupviral #makeupviralkuantan #setmakeupjimat #setmakeupjimatkuantan
ARGANIA OIL LIGHT 🔸Mengandungi minyak argan, bergamot dan zaitun yg diimport dan berkualiti tinggi 🔸Tekstur yg amat ringan untuk penggunaan harian 🔸Boleh digunakan pada seluruh muka, badan dan rambut 🔸Bauan lavender yg boleh menjadi aromatherapy dan menenangkan minda 🔸Memulihkan kulit kering 🔸40% penyerapan lebih cepat dari minyak lain 🔸Merawat kulit bermasalah seperti jerawat dan jeragat 🔸Menyekatakan tona kulit 🔸Menghilangkan parut 🔸Menghilangkan masalah kulit berminyak 🔸Menjadi muka lebih glowy 🔸Mengecilkan pori-pori 🔸Bertindak sebagai anti aging dan menghilangkan kedutan pada wajah 🔸Boleh digunakan sebagai makeup remover 🔸Boleh digunakan dalam makeup routine utk blend dgn foundation 🔸Boleh melebatkan bulu mata dan kening . . ❤ 30 ml dan boleh tahan selama 1-2 bulan (mengikut cara pemakaian). . Whatsapp:+6019-9924774/click link di profile😊 #arganiaoil  #arganiaoillight  #arganiaoilwonder  #argania  #arganiaoiloriginal  #arganiaoillightoriginal  #arganiaoilwonderoriginal  #makeupbybellaz  #muabella  #makeupviral  #makeupviralkuantan  #setmakeupjimat  #setmakeupjimatkuantan 
ARGANIA OIL LIGHT 🔸Mengandungi minyak argan, bergamot dan zaitun yg diimport dan berkualiti tinggi
🔸Tekstur yg amat ringan untuk penggunaan harian
🔸Boleh digunakan pada seluruh muka, badan dan rambut
🔸Bauan lavender yg boleh menjadi aromatherapy dan menenangkan minda
🔸Memulihkan kulit kering
🔸40% penyerapan lebih cepat dari minyak lain
🔸Merawat kulit bermasalah seperti jerawat dan jeragat
🔸Menyekatakan tona kulit
🔸Menghilangkan parut
🔸Menghilangkan masalah kulit berminyak
🔸Menjadi muka lebih glowy
🔸Mengecilkan pori-pori
🔸Bertindak sebagai anti aging dan menghilangkan kedutan pada wajah
🔸Boleh digunakan sebagai makeup remover
🔸Boleh digunakan dalam makeup routine utk blend dgn foundation
🔸Boleh melebatkan bulu mata dan kening
.
.
❤ 30 ml dan boleh tahan selama 1-2 bulan (mengikut cara pemakaian).
.
Whatsapp:+6019-9924774/click link di profile😊

#arganiaoil #arganiaoillight #arganiaoilwonder #argania #arganiaoiloriginal #arganiaoillightoriginal #arganiaoilwonderoriginal #makeupbybellaz #muabella #makeupviral #makeupviralkuantan #setmakeupjimat #setmakeupjimatkuantan
ARGANIA OIL LIGHT 🔸Mengandungi minyak argan, bergamot dan zaitun yg diimport dan berkualiti tinggi 🔸Tekstur yg amat ringan untuk penggunaan harian 🔸Boleh digunakan pada seluruh muka, badan dan rambut 🔸Bauan lavender yg boleh menjadi aromatherapy dan menenangkan minda 🔸Memulihkan kulit kering 🔸40% penyerapan lebih cepat dari minyak lain 🔸Merawat kulit bermasalah seperti jerawat dan jeragat 🔸Menyekatakan tona kulit 🔸Menghilangkan parut 🔸Menghilangkan masalah kulit berminyak 🔸Menjadi muka lebih glowy 🔸Mengecilkan pori-pori 🔸Bertindak sebagai anti aging dan menghilangkan kedutan pada wajah 🔸Boleh digunakan sebagai makeup remover 🔸Boleh digunakan dalam makeup routine utk blend dgn foundation 🔸Boleh melebatkan bulu mata dan kening . . ❤ 30 ml dan boleh tahan selama 1-2 bulan (mengikut cara pemakaian). . Whatsapp:+6019-9924774/click link di profile😊 #arganiaoil  #arganiaoillight  #arganiaoilwonder  #argania  #arganiaoiloriginal  #arganiaoillightoriginal  #arganiaoilwonderoriginal  #makeupbybellaz  #muabella  #makeupviral  #makeupviralkuantan  #setmakeupjimat  #setmakeupjimatkuantan