an online Instagram web viewer

#shakleeffects medias

Photos

Ina:
🎀13Kebaikan mealshake untuk kanak-kanak yang ibu patut tahu adalah:

Kurangkan Ekzema
1⃣Untuk Tumbesaran
2⃣Untuk Perkembangan Minda
3⃣Untuk Tingkatkan Selera Makan anak
4⃣Untuk Anak kekal aktif
5⃣Sebagai perlindungan jangkitan penyakit kepada anak-anak
6⃣Meningkatkan berat badan anak
7⃣Membantu anak fokus dalam pelajaran
8⃣Membantu kurangkan kekerapan asthma
9⃣Mengatasi masalah sembelit pada anak
🔟Supplement yang sesuai untuk anak yang menghadapi masalah diabetes tahap 1
1⃣1⃣Membantu menurunkan berat badan anak yang obesiti
1⃣2⃣Ambil semasa sarapan@bersahur meningkatkan kecergasan seawal pagi
1⃣3⃣Supplement yang sangat mudah disediakan, boleh dicampurkan ke dalam bijirin atau susu ✅Meal Shake Juga boleh diminum seisi keluarga kerana sumber yg kaya dgn fiber, protein dan kalsium,rendah glisemik dan lemak,
lengkap dengan protien dan 24 jenis vitamin penting dan minerals. 🍦Serta rasa french vanila yg sedap. Mesti anak anak suka.

Love,
Mamayoli
0149690511

#shakleemealshake
#milkshake
#milkshakeshaklee
#shakleebymamayoli
#shakleeffects
#sayapakaisayajual
#vitamin
#mealshakeforkids
Ina: 🎀13Kebaikan mealshake untuk kanak-kanak yang ibu patut tahu adalah: Kurangkan Ekzema 1⃣Untuk Tumbesaran 2⃣Untuk Perkembangan Minda 3⃣Untuk Tingkatkan Selera Makan anak 4⃣Untuk Anak kekal aktif 5⃣Sebagai perlindungan jangkitan penyakit kepada anak-anak 6⃣Meningkatkan berat badan anak 7⃣Membantu anak fokus dalam pelajaran 8⃣Membantu kurangkan kekerapan asthma 9⃣Mengatasi masalah sembelit pada anak 🔟Supplement yang sesuai untuk anak yang menghadapi masalah diabetes tahap 1 1⃣1⃣Membantu menurunkan berat badan anak yang obesiti 1⃣2⃣Ambil semasa sarapan@bersahur meningkatkan kecergasan seawal pagi 1⃣3⃣Supplement yang sangat mudah disediakan, boleh dicampurkan ke dalam bijirin atau susu ✅Meal Shake Juga boleh diminum seisi keluarga kerana sumber yg kaya dgn fiber, protein dan kalsium,rendah glisemik dan lemak, lengkap dengan protien dan 24 jenis vitamin penting dan minerals. 🍦Serta rasa french vanila yg sedap. Mesti anak anak suka. Love, Mamayoli 0149690511 #shakleemealshake  #milkshake  #milkshakeshaklee  #shakleebymamayoli  #shakleeffects  #sayapakaisayajual  #vitamin  #mealshakeforkids 
Pernah tak you all di luar sana yang mempunyai masalah kulit muka rosak akibat daripada pakai produk yang salah.  Kak Yong nak kongsi testimoni penggunaan #shakleecollagenpowder bagi memulihkan masalah kulit muka rosak.  Bonus juga, sakit lutut hakak cantik tu pun dah semakin berkurangan. . . .
Kami ialah Pengedar #shakleeshahalam #shakleeklang #shakleekotakemuning #shakleejalankebun #shakleebukitnaga #shakleebukittinggi #shakleesrimuda #shakleesetiaalam #shakleepetalingjaya #shakleekelanajaya #shakleelembahpantai terbaik! Penghantaran ke seluruh Malaysia! ✈️✈️✈️
.
#OrderShaklee ready-stock available untuk #CODShaklee di sekitar GiantSriMuda GiantJalan Kebun JuscoBukitTinggi JuscoBukitRaja SACCMall Giant18 .
SMS/ WhatsApp/ Call:
☎️ 016-3964090
📲 http://www.kakyongcun.com
Ready stock Shaklee sentiasa available.
.
🎁 Setiap pembelian #VitaminShaklee daripada #kakyongcun akan mendapat jadual makan eksklusif & konsultasi berterusan. 😊😊😊
.
#shakleeffects #shakleeffect #pengedarshaklee #testimonishaklee
.
💚 #MakCunShaklee Kerana semua IBU adalah CANTIK di mata anak-anaknya ❤️ 💚 #vEminent ❤️
Pernah tak you all di luar sana yang mempunyai masalah kulit muka rosak akibat daripada pakai produk yang salah. Kak Yong nak kongsi testimoni penggunaan #shakleecollagenpowder  bagi memulihkan masalah kulit muka rosak. Bonus juga, sakit lutut hakak cantik tu pun dah semakin berkurangan. . . . Kami ialah Pengedar #shakleeshahalam  #shakleeklang  #shakleekotakemuning  #shakleejalankebun  #shakleebukitnaga  #shakleebukittinggi  #shakleesrimuda  #shakleesetiaalam  #shakleepetalingjaya  #shakleekelanajaya  #shakleelembahpantai  terbaik! Penghantaran ke seluruh Malaysia! ✈️✈️✈️ . #OrderShaklee  ready-stock available untuk #CODShaklee  di sekitar GiantSriMuda GiantJalan Kebun JuscoBukitTinggi JuscoBukitRaja SACCMall Giant18 . SMS/ WhatsApp/ Call: ☎️ 016-3964090 📲 http://www.kakyongcun.com Ready stock Shaklee sentiasa available. . 🎁 Setiap pembelian #VitaminShaklee  daripada #kakyongcun  akan mendapat jadual makan eksklusif & konsultasi berterusan. 😊😊😊 . #shakleeffects  #shakleeffect  #pengedarshaklee  #testimonishaklee  . 💚 #MakCunShaklee  Kerana semua IBU adalah CANTIK di mata anak-anaknya ❤️ 💚 #vEminent  ❤️
Assalamualaikum dan hepi monday you all. Semoga minggu ini adalah yang terbaik untuk you all. . . .
Kami ialah Pengedar #shakleeshahalam #shakleeklang #shakleekotakemuning #shakleejalankebun #shakleebukitnaga #shakleebukittinggi #shakleesrimuda #shakleesetiaalam #shakleepetalingjaya #shakleekelanajaya #shakleelembahpantai terbaik! Penghantaran ke seluruh Malaysia! ✈️✈️✈️
.
#OrderShaklee ready-stock available untuk #CODShaklee di sekitar GiantSriMuda GiantJalan Kebun JuscoBukitTinggi JuscoBukitRaja SACCMall Giant18 .
SMS/ WhatsApp/ Call:
☎️ 016-3964090
📲 http://www.kakyongcun.com
Ready stock Shaklee sentiasa available.
.
🎁 Setiap pembelian #VitaminShaklee daripada #kakyongcun akan mendapat jadual makan eksklusif & konsultasi berterusan. 😊😊😊
.
#shakleeffects #shakleeffect #pengedarshaklee #testimonishaklee
.
💚 #MakCunShaklee Kerana semua IBU adalah CANTIK di mata anak-anaknya ❤️ 💚 #vEminent ❤️
Assalamualaikum dan hepi monday you all. Semoga minggu ini adalah yang terbaik untuk you all. . . . Kami ialah Pengedar #shakleeshahalam  #shakleeklang  #shakleekotakemuning  #shakleejalankebun  #shakleebukitnaga  #shakleebukittinggi  #shakleesrimuda  #shakleesetiaalam  #shakleepetalingjaya  #shakleekelanajaya  #shakleelembahpantai  terbaik! Penghantaran ke seluruh Malaysia! ✈️✈️✈️ . #OrderShaklee  ready-stock available untuk #CODShaklee  di sekitar GiantSriMuda GiantJalan Kebun JuscoBukitTinggi JuscoBukitRaja SACCMall Giant18 . SMS/ WhatsApp/ Call: ☎️ 016-3964090 📲 http://www.kakyongcun.com Ready stock Shaklee sentiasa available. . 🎁 Setiap pembelian #VitaminShaklee  daripada #kakyongcun  akan mendapat jadual makan eksklusif & konsultasi berterusan. 😊😊😊 . #shakleeffects  #shakleeffect  #pengedarshaklee  #testimonishaklee  . 💚 #MakCunShaklee  Kerana semua IBU adalah CANTIK di mata anak-anaknya ❤️ 💚 #vEminent  ❤️
Kajian menunjukkan..individu yg amalkan vivix lebih 3 tahun berterusan akan kelihatan 10 thn muda dari usia sebenar!

Wowww

Jom mulakan dari skrg!utk konsultasi mengenai vivix boleh wasap 0137443003 #shaklee #shakleejb #shakleejohorbahru ##shakleeeffect #shakleemurah #shakleemeletop  #shakleemutiararini #shakleejohor #shakleeskudai #shakleemalaysia #shakleemurahmalaysia #vivix #vivixshaklee #instagood #baazarig #baazarpaknil #vivixmurah#baazarmalaysia #ctdk #codshakleejb #codshakleejohor #codshakleeskudai#diabetes#igers#shakleeffects#instamood #shakleeperlis#shakleeutm#shakleesingapore
Kajian menunjukkan..individu yg amalkan vivix lebih 3 tahun berterusan akan kelihatan 10 thn muda dari usia sebenar! Wowww Jom mulakan dari skrg!utk konsultasi mengenai vivix boleh wasap 0137443003 #shaklee  #shakleejb  #shakleejohorbahru  ##shakleeeffect  #shakleemurah  #shakleemeletop  #shakleemutiararini  #shakleejohor  #shakleeskudai  #shakleemalaysia  #shakleemurahmalaysia  #vivix  #vivixshaklee  #instagood  #baazarig  #baazarpaknil  #vivixmurah #baazarmalaysia  #ctdk  #codshakleejb  #codshakleejohor  #codshakleeskudai #diabetes #igers #shakleeffects #instamood  #shakleeperlis #shakleeutm #shakleesingapore 
Kajian menunjukkan..individu yg amalkan vivix lebih 3 tahun berterusan akan kelihatan 10 thn muda dari usia sebenar!

Wowww

Jom mulakan dari skrg!utk konsultasi mengenai vivix boleh wasap 0137443003 #shaklee #shakleejb #shakleejohorbahru ##shakleeeffect #shakleemurah #shakleemeletop  #shakleemutiararini #shakleejohor #shakleeskudai #shakleemalaysia #shakleemurahmalaysia #vivix #vivixshaklee #instagood #baazarig #baazarpaknil #vivixmurah#baazarmalaysia #ctdk #codshakleejb #codshakleejohor #codshakleeskudai#diabetes#igers#shakleeffects#instamood #shakleeperlis#shakleeutm#shakleesingapore
Kajian menunjukkan..individu yg amalkan vivix lebih 3 tahun berterusan akan kelihatan 10 thn muda dari usia sebenar! Wowww Jom mulakan dari skrg!utk konsultasi mengenai vivix boleh wasap 0137443003 #shaklee  #shakleejb  #shakleejohorbahru  ##shakleeeffect  #shakleemurah  #shakleemeletop  #shakleemutiararini  #shakleejohor  #shakleeskudai  #shakleemalaysia  #shakleemurahmalaysia  #vivix  #vivixshaklee  #instagood  #baazarig  #baazarpaknil  #vivixmurah #baazarmalaysia  #ctdk  #codshakleejb  #codshakleejohor  #codshakleeskudai #diabetes #igers #shakleeffects #instamood  #shakleeperlis #shakleeutm #shakleesingapore 
Salam hujung minggu you all.  Kak Yong sambut konvokesyen Amani.  Baru 4 tahun je.  Saje suka2 hantar tadika bagi berkawan.  Heppi weekend you all. . . .
Kami ialah Pengedar #shakleeshahalam #shakleeklang #shakleekotakemuning #shakleejalankebun #shakleebukitnaga #shakleebukittinggi #shakleesrimuda #shakleesetiaalam #shakleepetalingjaya #shakleekelanajaya #shakleelembahpantai terbaik! Penghantaran ke seluruh Malaysia! ✈️✈️✈️
.
#OrderShaklee ready-stock available untuk #CODShaklee di sekitar GiantSriMuda GiantJalan Kebun JuscoBukitTinggi JuscoBukitRaja SACCMall Giant18 .
SMS/ WhatsApp/ Call:
☎️ 016-3964090
📲 http://www.kakyongcun.com
Ready stock Shaklee sentiasa available.
.
🎁 Setiap pembelian #VitaminShaklee daripada #kakyongcun akan mendapat jadual makan eksklusif & konsultasi berterusan. 😊😊😊
.
#shakleeffects #shakleeffect #pengedarshaklee #testimonishaklee
.
💚 #MakCunShaklee Kerana semua IBU adalah CANTIK di mata anak-anaknya ❤️ 💚 #vEminent ❤️
Salam hujung minggu you all. Kak Yong sambut konvokesyen Amani. Baru 4 tahun je. Saje suka2 hantar tadika bagi berkawan. Heppi weekend you all. . . . Kami ialah Pengedar #shakleeshahalam  #shakleeklang  #shakleekotakemuning  #shakleejalankebun  #shakleebukitnaga  #shakleebukittinggi  #shakleesrimuda  #shakleesetiaalam  #shakleepetalingjaya  #shakleekelanajaya  #shakleelembahpantai  terbaik! Penghantaran ke seluruh Malaysia! ✈️✈️✈️ . #OrderShaklee  ready-stock available untuk #CODShaklee  di sekitar GiantSriMuda GiantJalan Kebun JuscoBukitTinggi JuscoBukitRaja SACCMall Giant18 . SMS/ WhatsApp/ Call: ☎️ 016-3964090 📲 http://www.kakyongcun.com Ready stock Shaklee sentiasa available. . 🎁 Setiap pembelian #VitaminShaklee  daripada #kakyongcun  akan mendapat jadual makan eksklusif & konsultasi berterusan. 😊😊😊 . #shakleeffects  #shakleeffect  #pengedarshaklee  #testimonishaklee  . 💚 #MakCunShaklee  Kerana semua IBU adalah CANTIK di mata anak-anaknya ❤️ 💚 #vEminent  ❤️
🌸15 kebaikan GLA COmplex Shaklee 
1) Membantu mengawal dan mengatur kitaran haid.

2)Meningkatkan kesuburan.

3)Melegakan PMS (Pre-Menstuatation Syndrome)

4)Membantu dalam menangani menopause.

5) Menguatkan kuku & rambut.

6)Menjadikan kulit lebih sihat & berseri-seri.

7) Membantu menangani ekzema.

8) Melegakan symptom akibat Rhematoid Artritis.

9) Mengandungi vitamin E untuk menguatkan dinding arteri.

10)Menguatkn immuniti badan.

11)Mempelahankn process penuaan.

12)Mengurangkn “blood clot” yang menyebabkan serangan jantung.

13)Mengawal kencing manis

14) Mengawal kolesterol.
15)Bagus untuk saraf. 
GLA boleh diambil oleh lelaki dan wanita. Ia sangat membantu terutama mereka yang mempunyai masalah jerawat, mereka yang punya masalah menstrual, monopause sindrom, darah tinggi dan kencing manis.Kelebihan vitamin GLA Shaklee ini ialah kerana ia mengandungi vitamin E yang asli. GLA juga mampu menangani masalah kulit kepala berkerak, berkuping, bersisik

Jom guna GLA Shaklee😙😙 #glashaklee 
#shakleemurah
#shakleesenai
#shakleevivix 
#glacomplex 
#shakleeffects
🌸15 kebaikan GLA COmplex Shaklee 1) Membantu mengawal dan mengatur kitaran haid. 2)Meningkatkan kesuburan. 3)Melegakan PMS (Pre-Menstuatation Syndrome) 4)Membantu dalam menangani menopause. 5) Menguatkan kuku & rambut. 6)Menjadikan kulit lebih sihat & berseri-seri. 7) Membantu menangani ekzema. 8) Melegakan symptom akibat Rhematoid Artritis. 9) Mengandungi vitamin E untuk menguatkan dinding arteri. 10)Menguatkn immuniti badan. 11)Mempelahankn process penuaan. 12)Mengurangkn “blood clot” yang menyebabkan serangan jantung. 13)Mengawal kencing manis 14) Mengawal kolesterol. 15)Bagus untuk saraf. GLA boleh diambil oleh lelaki dan wanita. Ia sangat membantu terutama mereka yang mempunyai masalah jerawat, mereka yang punya masalah menstrual, monopause sindrom, darah tinggi dan kencing manis.Kelebihan vitamin GLA Shaklee ini ialah kerana ia mengandungi vitamin E yang asli. GLA juga mampu menangani masalah kulit kepala berkerak, berkuping, bersisik Jom guna GLA Shaklee😙😙 #glashaklee  #shakleemurah  #shakleesenai  #shakleevivix  #glacomplex  #shakleeffects 
7 SEBAB KENAPA PERLU BERIKN VITALEA KIDS PADA ANAK-ANAK
=================================== 1. Mengandungi 18 jenis vitamin dan mineral perlu. 100% vitamin A, C, D dan E serta kesemua 8 vitamin B. Kalsium, magnesium, zinc, copper dan pelbagai mineral lain.

2. Formula yang diperbaharui berbanding yang lama.

3. Kandungan stevia dan xylitol memberikan rasa manis semulajadi yang tidak akan menyebabkan kaviti gigi.

4. Tidak mengandungi perasa, pemanis dan pengawet tiruan.

5. Bebas gluten,  perisa anggur yang sangat sedap, anak-anak pasti sukakannya!

6. Multivitamin kanak-kanak terbaik dipasaran, jumlah nutrient lengkap dan memenuhi keperluan tumbesaran anak-anak, penyerapan mudah dan pantas.

7. Sangat sesuai diambil kanak-kanak berusia 4  hingga 12 tahun terutama yang tidak suka makan sayur.

Mengapa mesti memilih  Vitamin dari Shaklee? 👉🏻 Mendapat Kelulusan KKM
👉🏻 Tiada Kesan Sampingan
👉🏻 Terbukti Berkesan
👉🏻 Terbukti Semulajadi
👉🏻 Terbukti Selamat
👉🏻 Harga Mampu Milik

#vitaleaforkids #vitalea #vitaleashaklee #shakleeffects #vitaleaforchildren #shakleejb #shakleemalaysia
7 SEBAB KENAPA PERLU BERIKN VITALEA KIDS PADA ANAK-ANAK =================================== 1. Mengandungi 18 jenis vitamin dan mineral perlu. 100% vitamin A, C, D dan E serta kesemua 8 vitamin B. Kalsium, magnesium, zinc, copper dan pelbagai mineral lain. 2. Formula yang diperbaharui berbanding yang lama. 3. Kandungan stevia dan xylitol memberikan rasa manis semulajadi yang tidak akan menyebabkan kaviti gigi. 4. Tidak mengandungi perasa, pemanis dan pengawet tiruan. 5. Bebas gluten, perisa anggur yang sangat sedap, anak-anak pasti sukakannya! 6. Multivitamin kanak-kanak terbaik dipasaran, jumlah nutrient lengkap dan memenuhi keperluan tumbesaran anak-anak, penyerapan mudah dan pantas. 7. Sangat sesuai diambil kanak-kanak berusia 4 hingga 12 tahun terutama yang tidak suka makan sayur. Mengapa mesti memilih Vitamin dari Shaklee? 👉🏻 Mendapat Kelulusan KKM 👉🏻 Tiada Kesan Sampingan 👉🏻 Terbukti Berkesan 👉🏻 Terbukti Semulajadi 👉🏻 Terbukti Selamat 👉🏻 Harga Mampu Milik #vitaleaforkids  #vitalea  #vitaleashaklee  #shakleeffects  #vitaleaforchildren  #shakleejb  #shakleemalaysia 
JOM DAPATKAN PAKEJ 3 IN 1 PILIHAN IBU : HAMIL, BERPANTANG & MENYUSU 
OPTION 1 : SET SUPER PREMIUM
850g Energizing Soy Protein (ESP)
120 Vitalea Iron Formula
120 Bcomplex
180 Vitamin C 500g
120 Ostematrix
700 Alfalfa
90 Omega Guard
📝Harga pasaran : RM750.42

OPTION 2 : SET PREMIUM
850g Energizing Soy Protein (ESP)
120 Vitalea Iron Formula
120 Bcomplex
180 Vitamin C 500g
120 Ostematrix
700 Alfalfa
📝Harga pasaran : RM605.99

OPTION 3 : SET ASAS
850g ESP
120 Vitalea
700 Alfalfa
📝Harga pasaran : RM378.96

OPTION 4 : SET BAJET
700 Alfalfa
850g ESP
📝Harga pasaran : RM279.58

OPTION 5 : SUPER BUDGET
330 Alfalfa
📝Harga pasaran : RM60.95 
Nak saya bantu? Wasap saya : * Daftar Keahlian Untuk Diskaun Istimewa *

#setmenyusushaklee
#sayajualshaklee
#shakleekulai
#shakleesenai
#shakleeffects
#setberpantangshaklee
#espshaklee
#vitalea
#vitacshaklee
#ostemetrix
JOM DAPATKAN PAKEJ 3 IN 1 PILIHAN IBU : HAMIL, BERPANTANG & MENYUSU OPTION 1 : SET SUPER PREMIUM 850g Energizing Soy Protein (ESP) 120 Vitalea Iron Formula 120 Bcomplex 180 Vitamin C 500g 120 Ostematrix 700 Alfalfa 90 Omega Guard 📝Harga pasaran : RM750.42 OPTION 2 : SET PREMIUM 850g Energizing Soy Protein (ESP) 120 Vitalea Iron Formula 120 Bcomplex 180 Vitamin C 500g 120 Ostematrix 700 Alfalfa 📝Harga pasaran : RM605.99 OPTION 3 : SET ASAS 850g ESP 120 Vitalea 700 Alfalfa 📝Harga pasaran : RM378.96 OPTION 4 : SET BAJET 700 Alfalfa 850g ESP 📝Harga pasaran : RM279.58 OPTION 5 : SUPER BUDGET 330 Alfalfa 📝Harga pasaran : RM60.95 Nak saya bantu? Wasap saya : * Daftar Keahlian Untuk Diskaun Istimewa * #setmenyusushaklee  #sayajualshaklee  #shakleekulai  #shakleesenai  #shakleeffects  #setberpantangshaklee  #espshaklee  #vitalea  #vitacshaklee  #ostemetrix 
NAK TOPUP KALSIUM JE TAPI DAPAT KESAN SAMPINGAN!

Customer ni antara yang dalam ramai-ramai trekena kesan sampingan Ostematrix.

Asalnya dia consume Ostematrix untuk topup kalsium dalam badan. Yela, ibu menyusu bila dah mula rosak gigi sana sini baru sedar rupanya kalsium dah lama tak dibekalkan untuk badan.

Tetiba baru perasan, ada kesan sampingan lain ambil ostematrix ni..Sembelit dah hilang.Lancar je membuang.

Dan kali ni, dia repeat order untuk ibunya pula yang mengadu SEMBELIT. 
Begitulah kitaran produk Shaklee ni.Biasanya yang merasai kesan, akan terus bercerita dan menyampaikan shakleeeffects yang dirasai pada orang sekeliling.

Share to care.

Kerana sihat itu harus menjadi keutamaan semua orang.

Nak oste?Hubungi Huda 018-3730161.

#ostematrix
#shakleeffects
#testimonishaklee
#pilkalsium
#sembelit
#shakleekotabharu
#shakleekualakrai
#shakleekelantan
#shakleemurah
#berpantang
#setberpantang
#sethamil
NAK TOPUP KALSIUM JE TAPI DAPAT KESAN SAMPINGAN! Customer ni antara yang dalam ramai-ramai trekena kesan sampingan Ostematrix. Asalnya dia consume Ostematrix untuk topup kalsium dalam badan. Yela, ibu menyusu bila dah mula rosak gigi sana sini baru sedar rupanya kalsium dah lama tak dibekalkan untuk badan. Tetiba baru perasan, ada kesan sampingan lain ambil ostematrix ni..Sembelit dah hilang.Lancar je membuang. Dan kali ni, dia repeat order untuk ibunya pula yang mengadu SEMBELIT. Begitulah kitaran produk Shaklee ni.Biasanya yang merasai kesan, akan terus bercerita dan menyampaikan shakleeeffects yang dirasai pada orang sekeliling. Share to care. Kerana sihat itu harus menjadi keutamaan semua orang. Nak oste?Hubungi Huda 018-3730161. #ostematrix  #shakleeffects  #testimonishaklee  #pilkalsium  #sembelit  #shakleekotabharu  #shakleekualakrai  #shakleekelantan  #shakleemurah  #berpantang  #setberpantang  #sethamil 
"THE BEST WAY TO PREDICT THE FUTURE IS TO CREATE IT" - Dr Forest C. Shaklee

Nak dapatkan sesuatu, kena usahakan sesuatu. Bukan setakat berkata di mulut, tapi kita kena mula dan cepat bertindak. .
Tak kira apa pun halangan, apa jua rintangan yang mendatang, hadapi dengan tenang dan menang! 
#usahaTanggaKejayaan
#shakleemalaysia 
#sayajualshaklee
#sayagunashaklee
#shakleesenai
#shakleejb
#shakleekulai
#iloveshaklee
#shakleeffects
#shakleekl
#espshaklee
CINCH TEA MEMANG HEBAT!

saya amik utk cargasss...tak sangka dlm masa sama boleh hilangkan nafsu mkn jugak...patut tak lapar sgt rasa perut kalau ambik😃(farrah 0137443003)#bazarmalaysia #bazaronline #bazarpaknil #neelofa #shakleeutm #shakleemalaysia #igiklan #trustedig #baazarmalaysia #baazarpaknil #ctdk #shakleeffects #shakleemurah #shakleeskudai #shakleejb #shaklee #codshakleejb #codshakleeskudai #instamood #instagram #igers #shakleejohor #shakleemutiararini #cinchteaenergy #cinchteamix #energy#shakleesingapore #likesforlikes
CINCH TEA MEMANG HEBAT! saya amik utk cargasss...tak sangka dlm masa sama boleh hilangkan nafsu mkn jugak...patut tak lapar sgt rasa perut kalau ambik😃(farrah 0137443003)#bazarmalaysia  #bazaronline  #bazarpaknil  #neelofa  #shakleeutm  #shakleemalaysia  #igiklan  #trustedig  #baazarmalaysia  #baazarpaknil  #ctdk  #shakleeffects  #shakleemurah  #shakleeskudai  #shakleejb  #shaklee  #codshakleejb  #codshakleeskudai  #instamood  #instagram  #igers  #shakleejohor  #shakleemutiararini  #cinchteaenergy  #cinchteamix  #energy #shakleesingapore  #likesforlikes 
#14102017 
#day62

Breakfast on the go with this protien shake. 
Ada orang boleh kurus tanpa supplement tapi saya dah cuba dan saya tak boleh. Saya cuba dan ikhtiar semoga dipermudahkan dengan shaklee.
Sarapan dengan shake memang best. Kenyang dan tak fikir lama nak masak apa untuk sarapan.
Jom kita shake shake uols pagi pagi ni dengan ESP Shaklee! 
#shake #protienshake  #espshaklee #espmurah #shakleeffects #breakfast #healthybreakfast #eatcleanmalaysia #slimfit #diet
Assalamualaikum semua.
.
Ini adalah antara supplement Shaklee yang HIGH DEMAND. Saya juga turut merasai #shakleeffects bila consistent mengamalkannya. Yang paling saya suka bila parut2 semua memudar dengan jayanya.
.
Antara kelebihan bila mengamalkan ESP shaklee secara konsistent ialah :-
.
💎Untuk wanita yang ingin pregnant atau plan untuk pregnant : ESP pulihara dan pelihara rahim kita.
.
💎Untuk wanita yang sedang pregnant sekarang : ESP kuatkan rahim kita dan bantu pembentukan otot bayi. Protein kan bagus untuk tumbesaran.
.
💎Untuk wanita yang menyusu anak bertuah dan anak kesayangan : ESP bantu banyakkan pengeluaran susu. Bila kita cukup protein, means kita cukup tenaga. Susu pun berkhasiat.
.
💎Untuk sesiapa yang nak stabilkan hormon : ESP mengandungi kacang soya, yang kaya dengan isoflavon, ia bantu memulihkan hormon wanita. Keluarkan darah kotor dan gantikan protein yang diperlukan.
.
💎Untuk sesiapa yang mahu kurus : ESP buat kita rasa kenyang. Nafsu nak makan sokmo pun kurang.
.
💎Untuk sesiapa yang ingin kekal sihat : ESP beri ketahanan badan dan pelengkap nutrient dalam badan kita. Bila semuanya cukup, haruslah boleh lawan penyakit yang datang, insyaAllah.
.
💎Untuk sesiapa yang nak cantik : ESP buat kulit kita anjal, jadi gebu dan lebih cerah.
.
💎 Untuk sesiapa yang bercadang untuk puasa : ESP bekalkan tenaga, jadi walaupun puasa kita tak rasa lemah.
.
Sempena October ada promo beli 4 dapat diskaun 5%, yang mana sangat jimat. Untuk konsultasi dan best price, whatsapp or DM.
.
📞 012-9513802
.
#shakleesgbuloh #shakleekuang #shakleekundang #shakleesaujanautama #shakleetasikputeri #shakleerawang #shakleepuncakalam #shakleebukitjelutong
Assalamualaikum semua. . Ini adalah antara supplement Shaklee yang HIGH DEMAND. Saya juga turut merasai #shakleeffects  bila consistent mengamalkannya. Yang paling saya suka bila parut2 semua memudar dengan jayanya. . Antara kelebihan bila mengamalkan ESP shaklee secara konsistent ialah :- . 💎Untuk wanita yang ingin pregnant atau plan untuk pregnant : ESP pulihara dan pelihara rahim kita. . 💎Untuk wanita yang sedang pregnant sekarang : ESP kuatkan rahim kita dan bantu pembentukan otot bayi. Protein kan bagus untuk tumbesaran. . 💎Untuk wanita yang menyusu anak bertuah dan anak kesayangan : ESP bantu banyakkan pengeluaran susu. Bila kita cukup protein, means kita cukup tenaga. Susu pun berkhasiat. . 💎Untuk sesiapa yang nak stabilkan hormon : ESP mengandungi kacang soya, yang kaya dengan isoflavon, ia bantu memulihkan hormon wanita. Keluarkan darah kotor dan gantikan protein yang diperlukan. . 💎Untuk sesiapa yang mahu kurus : ESP buat kita rasa kenyang. Nafsu nak makan sokmo pun kurang. . 💎Untuk sesiapa yang ingin kekal sihat : ESP beri ketahanan badan dan pelengkap nutrient dalam badan kita. Bila semuanya cukup, haruslah boleh lawan penyakit yang datang, insyaAllah. . 💎Untuk sesiapa yang nak cantik : ESP buat kulit kita anjal, jadi gebu dan lebih cerah. . 💎 Untuk sesiapa yang bercadang untuk puasa : ESP bekalkan tenaga, jadi walaupun puasa kita tak rasa lemah. . Sempena October ada promo beli 4 dapat diskaun 5%, yang mana sangat jimat. Untuk konsultasi dan best price, whatsapp or DM. . 📞 012-9513802 . #shakleesgbuloh  #shakleekuang  #shakleekundang  #shakleesaujanautama  #shakleetasikputeri  #shakleerawang  #shakleepuncakalam  #shakleebukitjelutong 
Assalamualaikum semua.
.
Ini adalah antara supplement Shaklee yang HIGH DEMAND. Saya juga turut merasai #shakleeffects bila consistent mengamalkannya. Yang paling saya suka bila parut2 semua memudar dengan jayanya.
.
Antara kelebihan bila mengamalkan ESP shaklee secara konsistent ialah :-
.
💎Untuk wanita yang ingin pregnant atau plan untuk pregnant : ESP pulihara dan pelihara rahim kita.
.
💎Untuk wanita yang sedang pregnant sekarang : ESP kuatkan rahim kita dan bantu pembentukan otot bayi. Protein kan bagus untuk tumbesaran.
.
💎Untuk wanita yang menyusu anak bertuah dan anak kesayangan : ESP bantu banyakkan pengeluaran susu. Bila kita cukup protein, means kita cukup tenaga. Susu pun berkhasiat.
.
💎Untuk sesiapa yang nak stabilkan hormon : ESP mengandungi kacang soya, yang kaya dengan isoflavon, ia bantu memulihkan hormon wanita. Keluarkan darah kotor dan gantikan protein yang diperlukan.
.
💎Untuk sesiapa yang mahu kurus : ESP buat kita rasa kenyang. Nafsu nak makan sokmo pun kurang.
.
💎Untuk sesiapa yang ingin kekal sihat : ESP beri ketahanan badan dan pelengkap nutrient dalam badan kita. Bila semuanya cukup, haruslah boleh lawan penyakit yang datang, insyaAllah.
.
💎Untuk sesiapa yang nak cantik : ESP buat kulit kita anjal, jadi gebu dan lebih cerah.
.
💎 Untuk sesiapa yang bercadang untuk puasa : ESP bekalkan tenaga, jadi walaupun puasa kita tak rasa lemah.
.
Sempena October ada promo beli 4 dapat diskaun 5%, yang mana sangat jimat. Untuk konsultasi dan best price, whatsapp or DM.
.
📞 012-9513802
.
#shakleesgbuloh #shakleekuang #shakleekundang #shakleesaujanautama #shakleetasikputeri #shakleerawang #shakleepuncakalam #shakleebukitjelutong
Assalamualaikum semua. . Ini adalah antara supplement Shaklee yang HIGH DEMAND. Saya juga turut merasai #shakleeffects  bila consistent mengamalkannya. Yang paling saya suka bila parut2 semua memudar dengan jayanya. . Antara kelebihan bila mengamalkan ESP shaklee secara konsistent ialah :- . 💎Untuk wanita yang ingin pregnant atau plan untuk pregnant : ESP pulihara dan pelihara rahim kita. . 💎Untuk wanita yang sedang pregnant sekarang : ESP kuatkan rahim kita dan bantu pembentukan otot bayi. Protein kan bagus untuk tumbesaran. . 💎Untuk wanita yang menyusu anak bertuah dan anak kesayangan : ESP bantu banyakkan pengeluaran susu. Bila kita cukup protein, means kita cukup tenaga. Susu pun berkhasiat. . 💎Untuk sesiapa yang nak stabilkan hormon : ESP mengandungi kacang soya, yang kaya dengan isoflavon, ia bantu memulihkan hormon wanita. Keluarkan darah kotor dan gantikan protein yang diperlukan. . 💎Untuk sesiapa yang mahu kurus : ESP buat kita rasa kenyang. Nafsu nak makan sokmo pun kurang. . 💎Untuk sesiapa yang ingin kekal sihat : ESP beri ketahanan badan dan pelengkap nutrient dalam badan kita. Bila semuanya cukup, haruslah boleh lawan penyakit yang datang, insyaAllah. . 💎Untuk sesiapa yang nak cantik : ESP buat kulit kita anjal, jadi gebu dan lebih cerah. . 💎 Untuk sesiapa yang bercadang untuk puasa : ESP bekalkan tenaga, jadi walaupun puasa kita tak rasa lemah. . Sempena October ada promo beli 4 dapat diskaun 5%, yang mana sangat jimat. Untuk konsultasi dan best price, whatsapp or DM. . 📞 012-9513802 . #shakleesgbuloh  #shakleekuang  #shakleekundang  #shakleesaujanautama  #shakleetasikputeri  #shakleerawang  #shakleepuncakalam  #shakleebukitjelutong 
Assalamualaikum semua.
.
Ini adalah antara supplement Shaklee yang HIGH DEMAND. Saya juga turut merasai #shakleeffects bila consistent mengamalkannya. Yang paling saya suka bila parut2 semua memudar dengan jayanya.
.
Antara kelebihan bila mengamalkan ESP shaklee secara konsistent ialah :-
.
💎Untuk wanita yang ingin pregnant atau plan untuk pregnant : ESP pulihara dan pelihara rahim kita.
.
💎Untuk wanita yang sedang pregnant sekarang : ESP kuatkan rahim kita dan bantu pembentukan otot bayi. Protein kan bagus untuk tumbesaran.
.
💎Untuk wanita yang menyusu anak bertuah dan anak kesayangan : ESP bantu banyakkan pengeluaran susu. Bila kita cukup protein, means kita cukup tenaga. Susu pun berkhasiat.
.
💎Untuk sesiapa yang nak stabilkan hormon : ESP mengandungi kacang soya, yang kaya dengan isoflavon, ia bantu memulihkan hormon wanita. Keluarkan darah kotor dan gantikan protein yang diperlukan.
.
💎Untuk sesiapa yang mahu kurus : ESP buat kita rasa kenyang. Nafsu nak makan sokmo pun kurang.
.
💎Untuk sesiapa yang ingin kekal sihat : ESP beri ketahanan badan dan pelengkap nutrient dalam badan kita. Bila semuanya cukup, haruslah boleh lawan penyakit yang datang, insyaAllah.
.
💎Untuk sesiapa yang nak cantik : ESP buat kulit kita anjal, jadi gebu dan lebih cerah.
.
💎 Untuk sesiapa yang bercadang untuk puasa : ESP bekalkan tenaga, jadi walaupun puasa kita tak rasa lemah.
.
Sempena October ada promo beli 4 dapat diskaun 5%, yang mana sangat jimat. Untuk konsultasi dan best price, whatsapp or DM.
.
📞 012-9513802
.
#shakleesgbuloh #shakleekuang #shakleekundang #shakleesaujanautama #shakleetasikputeri #shakleerawang #shakleepuncakalam #shakleebukitjelutong
Assalamualaikum semua. . Ini adalah antara supplement Shaklee yang HIGH DEMAND. Saya juga turut merasai #shakleeffects  bila consistent mengamalkannya. Yang paling saya suka bila parut2 semua memudar dengan jayanya. . Antara kelebihan bila mengamalkan ESP shaklee secara konsistent ialah :- . 💎Untuk wanita yang ingin pregnant atau plan untuk pregnant : ESP pulihara dan pelihara rahim kita. . 💎Untuk wanita yang sedang pregnant sekarang : ESP kuatkan rahim kita dan bantu pembentukan otot bayi. Protein kan bagus untuk tumbesaran. . 💎Untuk wanita yang menyusu anak bertuah dan anak kesayangan : ESP bantu banyakkan pengeluaran susu. Bila kita cukup protein, means kita cukup tenaga. Susu pun berkhasiat. . 💎Untuk sesiapa yang nak stabilkan hormon : ESP mengandungi kacang soya, yang kaya dengan isoflavon, ia bantu memulihkan hormon wanita. Keluarkan darah kotor dan gantikan protein yang diperlukan. . 💎Untuk sesiapa yang mahu kurus : ESP buat kita rasa kenyang. Nafsu nak makan sokmo pun kurang. . 💎Untuk sesiapa yang ingin kekal sihat : ESP beri ketahanan badan dan pelengkap nutrient dalam badan kita. Bila semuanya cukup, haruslah boleh lawan penyakit yang datang, insyaAllah. . 💎Untuk sesiapa yang nak cantik : ESP buat kulit kita anjal, jadi gebu dan lebih cerah. . 💎 Untuk sesiapa yang bercadang untuk puasa : ESP bekalkan tenaga, jadi walaupun puasa kita tak rasa lemah. . Sempena October ada promo beli 4 dapat diskaun 5%, yang mana sangat jimat. Untuk konsultasi dan best price, whatsapp or DM. . 📞 012-9513802 . #shakleesgbuloh  #shakleekuang  #shakleekundang  #shakleesaujanautama  #shakleetasikputeri  #shakleerawang  #shakleepuncakalam  #shakleebukitjelutong 
RESDUNG TIADA JERAWAT KURANG!! yuhuuuu

sape kat sini ada masalah resdung... meh la tengok testimoni cust nih!

ni cust downline iolss tau... dulu bgn pagi hidung berair... sekarang tidak lagi lps amalkan #alfalfacomplex dan #sustainedreleasevitaminc

jerawat pun dah kurang.. Alhamdulillah...asbab bersama shaklee dan dgn izinnya jua...wasap 0137443003 utk info lanjut..#shakleetamanu #shakleeutm #promoshaklee #igers #shakleejb#shakleemalaysia#shakleeffects#shakleesingapore #shakleemutiararini #shakleeskudai#shakleemurah#shakleejohorbahru#bazarpaknil#igers#instagram#bazarmurah#ctdk#codshakleejb#codshakleeskudai#titiancinta #shakleeperlis
RESDUNG TIADA JERAWAT KURANG!! yuhuuuu sape kat sini ada masalah resdung... meh la tengok testimoni cust nih! ni cust downline iolss tau... dulu bgn pagi hidung berair... sekarang tidak lagi lps amalkan #alfalfacomplex  dan #sustainedreleasevitaminc  jerawat pun dah kurang.. Alhamdulillah...asbab bersama shaklee dan dgn izinnya jua...wasap 0137443003 utk info lanjut..#shakleetamanu  #shakleeutm  #promoshaklee  #igers  #shakleejb #shakleemalaysia #shakleeffects #shakleesingapore  #shakleemutiararini  #shakleeskudai #shakleemurah #shakleejohorbahru #bazarpaknil #igers #instagram #bazarmurah #ctdk #codshakleejb #codshakleeskudai #titiancinta  #shakleeperlis 
Bekalan hari ini,ESP + kurma 5iji + granola 2 genggam kasih syg + air sejuk = blend penuh mesra
.
Ringkas + berkhasiat + cepat tuntas + tenaga cukup = manyak senang
.
Ada agen granola di sekolah,lagi senang nk restock anytime 👍🏻.
.
Nak esp cari la syiwa 😆,1 canister boleh tahan sampai 2bln.
#creatinghealthierlives.
#shakleeffects.
#takdiraguilagisudahbertapaklebih50tahun.
#balikrumahbarumakannasi
Kenapa CINCH TEA best sgt?? Ada WHITE  tea yg membantutkan pembinaan sel lemak
Ada RED tea yg mengurangkan selera mkn
Ada GREEN tea yg mengandungi antioksidan EGCG yg meningkatkan metabolisme & pembakaran lemak

tudiaa...smpi 3..putih,merah,hijau😱

patut bila minum bkn saja bleh hilangkan ngantuk..bleh kurangkan selera mkn jugak tau selain bg tenaga😊 (farrah 0137443003)#bazarmalaysia #bazaronline #bazarpaknil #neelofa #shakleeutm #shakleemalaysia #igiklan #trustedig #baazarmalaysia #baazarpaknil #ctdk #shakleeffects #shakleemurah #shakleeskudai #shakleejb #shaklee #codshakleejb #codshakleeskudai #instamood #instagram #igers #shakleejohor #cinchtea #cinchteaenergy #cinchteamix #energy#shakleesingapore #likesforlikes
Kenapa CINCH TEA best sgt?? Ada WHITE tea yg membantutkan pembinaan sel lemak Ada RED tea yg mengurangkan selera mkn Ada GREEN tea yg mengandungi antioksidan EGCG yg meningkatkan metabolisme & pembakaran lemak tudiaa...smpi 3..putih,merah,hijau😱 patut bila minum bkn saja bleh hilangkan ngantuk..bleh kurangkan selera mkn jugak tau selain bg tenaga😊 (farrah 0137443003)#bazarmalaysia  #bazaronline  #bazarpaknil  #neelofa  #shakleeutm  #shakleemalaysia  #igiklan  #trustedig  #baazarmalaysia  #baazarpaknil  #ctdk  #shakleeffects  #shakleemurah  #shakleeskudai  #shakleejb  #shaklee  #codshakleejb  #codshakleeskudai  #instamood  #instagram  #igers  #shakleejohor  #cinchtea  #cinchteaenergy  #cinchteamix  #energy #shakleesingapore  #likesforlikes 
Assalamualaikum semua.
.
Ini adalah antara supplement Shaklee yang HIGH DEMAND. Saya juga turut merasai #shakleeffects bila consistent mengamalkannya. Yang paling saya suka bila parut2 semua memudar dengan jayanya.
.
Antara kelebihan bila mengamalkan ESP shaklee secara konsistent ialah :-
.
💎Untuk wanita yang ingin pregnant atau plan untuk pregnant : ESP pulihara dan pelihara rahim kita.
.
💎Untuk wanita yang sedang pregnant sekarang : ESP kuatkan rahim kita dan bantu pembentukan otot bayi. Protein kan bagus untuk tumbesaran.
.
💎Untuk wanita yang menyusu anak bertuah dan anak kesayangan : ESP bantu banyakkan pengeluaran susu. Bila kita cukup protein, means kita cukup tenaga. Susu pun berkhasiat.
.
💎Untuk sesiapa yang nak stabilkan hormon : ESP mengandungi kacang soya, yang kaya dengan isoflavon, ia bantu memulihkan hormon wanita. Keluarkan darah kotor dan gantikan protein yang diperlukan.
.
💎Untuk sesiapa yang mahu kurus : ESP buat kita rasa kenyang. Nafsu nak makan sokmo pun kurang.
.
💎Untuk sesiapa yang ingin kekal sihat : ESP beri ketahanan badan dan pelengkap nutrient dalam badan kita. Bila semuanya cukup, haruslah boleh lawan penyakit yang datang, insyaAllah.
.
💎Untuk sesiapa yang nak cantik : ESP buat kulit kita anjal, jadi gebu dan lebih cerah. .
Untuk sesiapa yang bercadang untuk puasa : ESP bekalkan tenaga, jadi walaupun puasa kita tak rasa lemah.
.
Untuk konsultasi dan best price, whatsapp or DM.
.
Rosma Azyyati | 012-9513802
.
#shakleesgbuloh #shakleekuang #shakleekundang #shakleetasikbiru #shakleesaujanautama #shakleepuncakalam #shakleebukitjelutong #shakleerawang #shakleetasikputeri #shakleeselayang #shakleekepong
Assalamualaikum semua. . Ini adalah antara supplement Shaklee yang HIGH DEMAND. Saya juga turut merasai #shakleeffects  bila consistent mengamalkannya. Yang paling saya suka bila parut2 semua memudar dengan jayanya. . Antara kelebihan bila mengamalkan ESP shaklee secara konsistent ialah :- . 💎Untuk wanita yang ingin pregnant atau plan untuk pregnant : ESP pulihara dan pelihara rahim kita. . 💎Untuk wanita yang sedang pregnant sekarang : ESP kuatkan rahim kita dan bantu pembentukan otot bayi. Protein kan bagus untuk tumbesaran. . 💎Untuk wanita yang menyusu anak bertuah dan anak kesayangan : ESP bantu banyakkan pengeluaran susu. Bila kita cukup protein, means kita cukup tenaga. Susu pun berkhasiat. . 💎Untuk sesiapa yang nak stabilkan hormon : ESP mengandungi kacang soya, yang kaya dengan isoflavon, ia bantu memulihkan hormon wanita. Keluarkan darah kotor dan gantikan protein yang diperlukan. . 💎Untuk sesiapa yang mahu kurus : ESP buat kita rasa kenyang. Nafsu nak makan sokmo pun kurang. . 💎Untuk sesiapa yang ingin kekal sihat : ESP beri ketahanan badan dan pelengkap nutrient dalam badan kita. Bila semuanya cukup, haruslah boleh lawan penyakit yang datang, insyaAllah. . 💎Untuk sesiapa yang nak cantik : ESP buat kulit kita anjal, jadi gebu dan lebih cerah. . Untuk sesiapa yang bercadang untuk puasa : ESP bekalkan tenaga, jadi walaupun puasa kita tak rasa lemah. . Untuk konsultasi dan best price, whatsapp or DM. . Rosma Azyyati | 012-9513802 . #shakleesgbuloh  #shakleekuang  #shakleekundang  #shakleetasikbiru  #shakleesaujanautama  #shakleepuncakalam  #shakleebukitjelutong  #shakleerawang  #shakleetasikputeri  #shakleeselayang  #shakleekepong 
RESDUNG TIADA JERAWAT KURANG!! yuhuuuu

sape kat sini ada masalah resdung... meh la tengok testimoni cust nih!

ni cust downline iolss tau... dulu bgn pagi hidung berair... sekarang tidak lagi lps amalkan #alfalfacomplex dan #sustainedreleasevitaminc

jerawat pun dah kurang.. Alhamdulillah...asbab bersama shaklee dan dgn izinnya jua...wasap 017.782.7282 utk info lanjut..#shakleetamanu #shakleeutm #promoshaklee #igers #shakleejb#shakleemalaysia#shakleeffects#shakleeseremban #shakleesenawang #shakleeupm #shakleemurah#codseremban #bazarpaknil#igers#instagram#bazarmurah#ctdk#codshakleejb#codshakleeskudai#maharajalawakmega #anugerahbintangpopular
RESDUNG TIADA JERAWAT KURANG!! yuhuuuu sape kat sini ada masalah resdung... meh la tengok testimoni cust nih! ni cust downline iolss tau... dulu bgn pagi hidung berair... sekarang tidak lagi lps amalkan #alfalfacomplex  dan #sustainedreleasevitaminc  jerawat pun dah kurang.. Alhamdulillah...asbab bersama shaklee dan dgn izinnya jua...wasap 017.782.7282 utk info lanjut..#shakleetamanu  #shakleeutm  #promoshaklee  #igers  #shakleejb #shakleemalaysia #shakleeffects #shakleeseremban  #shakleesenawang  #shakleeupm  #shakleemurah #codseremban  #bazarpaknil #igers #instagram #bazarmurah #ctdk #codshakleejb #codshakleeskudai #maharajalawakmega  #anugerahbintangpopular 
Assalamualaikum semua.
.
Ini adalah antara supplement Shaklee yang HIGH DEMAND. Saya juga turut merasai #shakleeffects bila consistent mengamalkannya. Yang paling saya suka bila parut2 semua memudar dengan jayanya.
.
Antara kelebihan bila mengamalkan ESP shaklee secara konsistent ialah :-
.
💎Untuk wanita yang ingin pregnant atau plan untuk pregnant : ESP pulihara dan pelihara rahim kita.
.
💎Untuk wanita yang sedang pregnant sekarang : ESP kuatkan rahim kita dan bantu pembentukan otot bayi. Protein kan bagus untuk tumbesaran.
.
💎Untuk wanita yang menyusu anak bertuah dan anak kesayangan : ESP bantu banyakkan pengeluaran susu. Bila kita cukup protein, means kita cukup tenaga. Susu pun berkhasiat.
.
💎Untuk sesiapa yang nak stabilkan hormon : ESP mengandungi kacang soya, yang kaya dengan isoflavon, ia bantu memulihkan hormon wanita. Keluarkan darah kotor dan gantikan protein yang diperlukan.
.
💎Untuk sesiapa yang mahu kurus : ESP buat kita rasa kenyang. Nafsu nak makan sokmo pun kurang.
.
💎Untuk sesiapa yang ingin kekal sihat : ESP beri ketahanan badan dan pelengkap nutrient dalam badan kita. Bila semuanya cukup, haruslah boleh lawan penyakit yang datang, insyaAllah.
.
💎Untuk sesiapa yang nak cantik : ESP buat kulit kita anjal, jadi gebu dan lebih cerah. .
Untuk sesiapa yang bercadang untuk puasa : ESP bekalkan tenaga, jadi walaupun puasa kita tak rasa lemah.
.
Untuk konsultasi dan best price, whatsapp or DM.
.
Rosma Azyyati | 012-9513802
.
#shakleesgbuloh #shakleekuang #shakleekundang #shakleetasikbiru #shakleesaujanautama #shakleepuncakalam #shakleebukitjelutong #shakleerawang #shakleetasikputeri #shakleeselayang #shakleekepong
Assalamualaikum semua. . Ini adalah antara supplement Shaklee yang HIGH DEMAND. Saya juga turut merasai #shakleeffects  bila consistent mengamalkannya. Yang paling saya suka bila parut2 semua memudar dengan jayanya. . Antara kelebihan bila mengamalkan ESP shaklee secara konsistent ialah :- . 💎Untuk wanita yang ingin pregnant atau plan untuk pregnant : ESP pulihara dan pelihara rahim kita. . 💎Untuk wanita yang sedang pregnant sekarang : ESP kuatkan rahim kita dan bantu pembentukan otot bayi. Protein kan bagus untuk tumbesaran. . 💎Untuk wanita yang menyusu anak bertuah dan anak kesayangan : ESP bantu banyakkan pengeluaran susu. Bila kita cukup protein, means kita cukup tenaga. Susu pun berkhasiat. . 💎Untuk sesiapa yang nak stabilkan hormon : ESP mengandungi kacang soya, yang kaya dengan isoflavon, ia bantu memulihkan hormon wanita. Keluarkan darah kotor dan gantikan protein yang diperlukan. . 💎Untuk sesiapa yang mahu kurus : ESP buat kita rasa kenyang. Nafsu nak makan sokmo pun kurang. . 💎Untuk sesiapa yang ingin kekal sihat : ESP beri ketahanan badan dan pelengkap nutrient dalam badan kita. Bila semuanya cukup, haruslah boleh lawan penyakit yang datang, insyaAllah. . 💎Untuk sesiapa yang nak cantik : ESP buat kulit kita anjal, jadi gebu dan lebih cerah. . Untuk sesiapa yang bercadang untuk puasa : ESP bekalkan tenaga, jadi walaupun puasa kita tak rasa lemah. . Untuk konsultasi dan best price, whatsapp or DM. . Rosma Azyyati | 012-9513802 . #shakleesgbuloh  #shakleekuang  #shakleekundang  #shakleetasikbiru  #shakleesaujanautama  #shakleepuncakalam  #shakleebukitjelutong  #shakleerawang  #shakleetasikputeri  #shakleeselayang  #shakleekepong 
Assalamualaikum semua.
.
Ini adalah antara supplement Shaklee yang HIGH DEMAND. Saya juga turut merasai #shakleeffects bila consistent mengamalkannya. Yang paling saya suka bila parut2 semua memudar dengan jayanya.
.
Antara kelebihan bila mengamalkan ESP shaklee secara konsistent ialah :-
.
💎Untuk wanita yang ingin pregnant atau plan untuk pregnant : ESP pulihara dan pelihara rahim kita.
.
💎Untuk wanita yang sedang pregnant sekarang : ESP kuatkan rahim kita dan bantu pembentukan otot bayi. Protein kan bagus untuk tumbesaran.
.
💎Untuk wanita yang menyusu anak bertuah dan anak kesayangan : ESP bantu banyakkan pengeluaran susu. Bila kita cukup protein, means kita cukup tenaga. Susu pun berkhasiat.
.
💎Untuk sesiapa yang nak stabilkan hormon : ESP mengandungi kacang soya, yang kaya dengan isoflavon, ia bantu memulihkan hormon wanita. Keluarkan darah kotor dan gantikan protein yang diperlukan.
.
💎Untuk sesiapa yang mahu kurus : ESP buat kita rasa kenyang. Nafsu nak makan sokmo pun kurang.
.
💎Untuk sesiapa yang ingin kekal sihat : ESP beri ketahanan badan dan pelengkap nutrient dalam badan kita. Bila semuanya cukup, haruslah boleh lawan penyakit yang datang, insyaAllah.
.
💎Untuk sesiapa yang nak cantik : ESP buat kulit kita anjal, jadi gebu dan lebih cerah. .
Untuk sesiapa yang bercadang untuk puasa : ESP bekalkan tenaga, jadi walaupun puasa kita tak rasa lemah.
.
Untuk konsultasi dan best price, whatsapp or DM.
.
Rosma Azyyati | 012-9513802
.
#shakleesgbuloh #shakleekuang #shakleekundang #shakleetasikbiru #shakleesaujanautama #shakleepuncakalam #shakleebukitjelutong #shakleerawang #shakleetasikputeri #shakleeselayang #shakleekepong
Assalamualaikum semua. . Ini adalah antara supplement Shaklee yang HIGH DEMAND. Saya juga turut merasai #shakleeffects  bila consistent mengamalkannya. Yang paling saya suka bila parut2 semua memudar dengan jayanya. . Antara kelebihan bila mengamalkan ESP shaklee secara konsistent ialah :- . 💎Untuk wanita yang ingin pregnant atau plan untuk pregnant : ESP pulihara dan pelihara rahim kita. . 💎Untuk wanita yang sedang pregnant sekarang : ESP kuatkan rahim kita dan bantu pembentukan otot bayi. Protein kan bagus untuk tumbesaran. . 💎Untuk wanita yang menyusu anak bertuah dan anak kesayangan : ESP bantu banyakkan pengeluaran susu. Bila kita cukup protein, means kita cukup tenaga. Susu pun berkhasiat. . 💎Untuk sesiapa yang nak stabilkan hormon : ESP mengandungi kacang soya, yang kaya dengan isoflavon, ia bantu memulihkan hormon wanita. Keluarkan darah kotor dan gantikan protein yang diperlukan. . 💎Untuk sesiapa yang mahu kurus : ESP buat kita rasa kenyang. Nafsu nak makan sokmo pun kurang. . 💎Untuk sesiapa yang ingin kekal sihat : ESP beri ketahanan badan dan pelengkap nutrient dalam badan kita. Bila semuanya cukup, haruslah boleh lawan penyakit yang datang, insyaAllah. . 💎Untuk sesiapa yang nak cantik : ESP buat kulit kita anjal, jadi gebu dan lebih cerah. . Untuk sesiapa yang bercadang untuk puasa : ESP bekalkan tenaga, jadi walaupun puasa kita tak rasa lemah. . Untuk konsultasi dan best price, whatsapp or DM. . Rosma Azyyati | 012-9513802 . #shakleesgbuloh  #shakleekuang  #shakleekundang  #shakleetasikbiru  #shakleesaujanautama  #shakleepuncakalam  #shakleebukitjelutong  #shakleerawang  #shakleetasikputeri  #shakleeselayang  #shakleekepong 
4 hari je lagi gaisssss. Huryy up. Jom grab ramai ramai. Ajak kawan kawan semua😛
.
#setradiant4
.
🌹ESP
🌹GLA COMPLEX
🌹VITAMIN C PLUS
🌹COLLAGEN POWDER
.
Mantappp lahh promo bulan ni😍😍😍
.
Discount shaklee bagi sampai rm60.00. Kalau Fa memang dah rambang mata nak beli semua supplements ni😂
.
Pakar Kecantikan Anda, 
Waffa😋
0175800532
.
#shakleeffects
#ahlishaklee
#espshaklee
#collagenshaklee
4 hari je lagi gaisssss. Huryy up. Jom grab ramai ramai. Ajak kawan kawan semua😛 . #setradiant4  . 🌹ESP 🌹GLA COMPLEX 🌹VITAMIN C PLUS 🌹COLLAGEN POWDER . Mantappp lahh promo bulan ni😍😍😍 . Discount shaklee bagi sampai rm60.00. Kalau Fa memang dah rambang mata nak beli semua supplements ni😂 . Pakar Kecantikan Anda, Waffa😋 0175800532 . #shakleeffects  #ahlishaklee  #espshaklee  #collagenshaklee 
🐝🐝
.
Entri kali ni lain sikit berkenaan AIR MASAK + KOLAGEN ✔
.
Siapa kat sini tak suka minum air masak? Suka manis manis je? Haaa. Bahaya tau. Kenapa kena minum banyak air kosong atau air masak same lah kan😅😅
.
Especially for those yang ambil supplement *ANDA WAJB WAJIB WAJIB BACA* 3kali wajib😋
.
Selalu uolls ada dengar kan kalau korang ambik supplement itu ini effectnya nanti kepada buah pinggang. Aaaaa. Scarynyaaa.
.
Sebenarnya kalau korang ambik dengan cara mengikut aturan makanan yang betul , yakni tidak [ OVERDOSE ], minum air masak secukupnya dan ikut peraturan yang ditetapkan tak akan jadi masalah pun. In sya Allah semuanya baik baik sahaja.
.
Kat sini Fa nak hightlightkan " KENAPA KENA MINUM AIR BANYAK "
___
🌸Air kosong membantu seimbangkan tahap mineral dalam tubuh badan
.
- Based on pembacaan Fa, tubuh kita memerlukan 60 peratus air. Fungsi cecair dalam tubuh termasuklah untuk sistem penghadaman, peredaran darah, bagaiman air liur terhasil dan seimbang suhu badan. Apabila kurangnya air dalam badan korang , otak akan menghantar isyarat mekanisme dahaga tauu. Ingat tu
___
🌸Air mengawal kalori dalam tubuh
.
- Bagi korang yang nak diet yang sihat, air kosong tu sebagai salah tu proses penurunan badan secara semulajadi. Air dalam badan kita kan korang bukan untuk turunkan berat badan tau tetapi ia mampu mengawal KALORI dalam tubuh sekaligus melansingkan tubuh😍😍
___
🌸Ingat AIR ingat KULIT CANTIK
.
- Sebab apa Fa cakap macam ni? Masalah dehidrasi pada kulit berlaku sekiranya korang tak minum air yang banyak. Apibila berlaku dehidrasi kulit akan cepat kendur dan penuaan bakal terjadi😣😲 . So pastikan minum air at least 3 liter bersamaan 2 botol air yang besar tu ok?
.
Pakar Kecantikan Anda, 
Waffa😋
0175800532
.
#setradiant4
#shakleeffects
🐝🐝 . Entri kali ni lain sikit berkenaan AIR MASAK + KOLAGEN ✔ . Siapa kat sini tak suka minum air masak? Suka manis manis je? Haaa. Bahaya tau. Kenapa kena minum banyak air kosong atau air masak same lah kan😅😅 . Especially for those yang ambil supplement *ANDA WAJB WAJIB WAJIB BACA* 3kali wajib😋 . Selalu uolls ada dengar kan kalau korang ambik supplement itu ini effectnya nanti kepada buah pinggang. Aaaaa. Scarynyaaa. . Sebenarnya kalau korang ambik dengan cara mengikut aturan makanan yang betul , yakni tidak [ OVERDOSE ], minum air masak secukupnya dan ikut peraturan yang ditetapkan tak akan jadi masalah pun. In sya Allah semuanya baik baik sahaja. . Kat sini Fa nak hightlightkan " KENAPA KENA MINUM AIR BANYAK " ___ 🌸Air kosong membantu seimbangkan tahap mineral dalam tubuh badan . - Based on pembacaan Fa, tubuh kita memerlukan 60 peratus air. Fungsi cecair dalam tubuh termasuklah untuk sistem penghadaman, peredaran darah, bagaiman air liur terhasil dan seimbang suhu badan. Apabila kurangnya air dalam badan korang , otak akan menghantar isyarat mekanisme dahaga tauu. Ingat tu ___ 🌸Air mengawal kalori dalam tubuh . - Bagi korang yang nak diet yang sihat, air kosong tu sebagai salah tu proses penurunan badan secara semulajadi. Air dalam badan kita kan korang bukan untuk turunkan berat badan tau tetapi ia mampu mengawal KALORI dalam tubuh sekaligus melansingkan tubuh😍😍 ___ 🌸Ingat AIR ingat KULIT CANTIK . - Sebab apa Fa cakap macam ni? Masalah dehidrasi pada kulit berlaku sekiranya korang tak minum air yang banyak. Apibila berlaku dehidrasi kulit akan cepat kendur dan penuaan bakal terjadi😣😲 . So pastikan minum air at least 3 liter bersamaan 2 botol air yang besar tu ok? . Pakar Kecantikan Anda, Waffa😋 0175800532 . #setradiant4  #shakleeffects 
4 hari je lagi gaisssss. Huryy up. Jom grab ramai ramai. Ajak kawan kawan semua😛
.
#setradiant4
.
🌹ESP
🌹GLA COMPLEX
🌹VITAMIN C PLUS
🌹COLLAGEN POWDER
.
Mantappp lahh promo bulan ni😍😍😍
.
Pakar Kecantikan Anda, 
Waffa😋
0175800532
.
#shakleeffects
#ahlishaklee
#espshaklee
4 hari je lagi gaisssss. Huryy up. Jom grab ramai ramai. Ajak kawan kawan semua😛 . #setradiant4  . 🌹ESP 🌹GLA COMPLEX 🌹VITAMIN C PLUS 🌹COLLAGEN POWDER . Mantappp lahh promo bulan ni😍😍😍 . Pakar Kecantikan Anda, Waffa😋 0175800532 . #shakleeffects  #ahlishaklee  #espshaklee 
4 hari je lagi gaisssss. Huryy up. Jom grab ramai ramai. Ajak kawan kawan semua.
.
#setradiant4
.
🌹ESP
🌹GLA COMPLEX
🌹VITAMIN C PLUS
🌹COLLAGEN POWDER
.
Mantappp lahh promo bulan ni😍😍😍
.
Pakar Kecantikan Anda, 
Su😋
0129116952
.
#shakleeffects
#vitamincshaklee
4 hari je lagi gaisssss. Huryy up. Jom grab ramai ramai. Ajak kawan kawan semua. . #setradiant4  . 🌹ESP 🌹GLA COMPLEX 🌹VITAMIN C PLUS 🌹COLLAGEN POWDER . Mantappp lahh promo bulan ni😍😍😍 . Pakar Kecantikan Anda, Su😋 0129116952 . #shakleeffects  #vitamincshaklee 
5 hari je lagi gaisssss. Huryy up. Jom grab ramai ramai. Ajak kawan kawan semua.
.
#setradiant4
.
🌹ESP
🌹GLA COMPLEX
🌹VITAMIN C PLUS
🌹COLLAGEN POWDER
.
Mantappp lahh promo bulan ni😍😍😍
.
Pakar Kecantikan Anda, 
Waffa😋
0175800532
.
#shakleeffects
#vitamincshaklee
5 hari je lagi gaisssss. Huryy up. Jom grab ramai ramai. Ajak kawan kawan semua. . #setradiant4  . 🌹ESP 🌹GLA COMPLEX 🌹VITAMIN C PLUS 🌹COLLAGEN POWDER . Mantappp lahh promo bulan ni😍😍😍 . Pakar Kecantikan Anda, Waffa😋 0175800532 . #shakleeffects  #vitamincshaklee 
Tangan Fa tuh. Hahahaha. Entri kali ni korang tengok tangan dulu. Nanti Fa up gambar Fa pula😂😘 . Baru lah awak semua kenal Fa kan?😉
.
Dalam gambat tu ialah  rupa bentuk Vitamin C Shaklee yeaa. Dalam 1 botol kita ada 180 tablets tauu. Yang paling bestt tahan 6 bulan. Aduhhhh. Lama gilaa jimat pulak tu.
.
Fa dah makan 4 bulan dah Vitamin C ni start dari bulan Jun haritu. Haaa sekarang dah bulan September kan. Lagi 2 bulan baru habis. Telan 1 biji sekali jee. Kulit memang bersih.
.
I love itttt. I love Shaklee ❗♥♥♥
.
Siapa tak pernah cuba Vitamin C shaklee ni boleh inbox kat dm Fa. Kita sembang sembang duluu🙆
.
Pakar Kecantikan Anda, 
Waffa😋
0175800532
.
#setradiant4
#shakleeffects
#vitamincshaklee
Tangan Fa tuh. Hahahaha. Entri kali ni korang tengok tangan dulu. Nanti Fa up gambar Fa pula😂😘 . Baru lah awak semua kenal Fa kan?😉 . Dalam gambat tu ialah rupa bentuk Vitamin C Shaklee yeaa. Dalam 1 botol kita ada 180 tablets tauu. Yang paling bestt tahan 6 bulan. Aduhhhh. Lama gilaa jimat pulak tu. . Fa dah makan 4 bulan dah Vitamin C ni start dari bulan Jun haritu. Haaa sekarang dah bulan September kan. Lagi 2 bulan baru habis. Telan 1 biji sekali jee. Kulit memang bersih. . I love itttt. I love Shaklee ❗♥♥♥ . Siapa tak pernah cuba Vitamin C shaklee ni boleh inbox kat dm Fa. Kita sembang sembang duluu🙆 . Pakar Kecantikan Anda, Waffa😋 0175800532 . #setradiant4  #shakleeffects  #vitamincshaklee 
🐝🐝
.
Entri kali ni lain sikit berkenaan AIR MASAK ✔
.
Siapa kat sini tak suka minum air masak? Suka manis manis je? Haaa. Bahaya tau. Kenapa kena minum banyak air kosong atau air masak same lah kan😅😅
.
Especially for those yang ambil supplement *ANDA WAJB WAJIB WAJIB BACA* 3kali wajib😋
.
Selalu uolls ada dengar kan kalau korang ambik supplement itu ini effectnya nanti kepada buah pinggang. Aaaaa. Scarynyaaa.
.
Sebenarnya kalau korang ambik dengan cara mengikut aturan makanan yang betul , yakni tidak [ OVERDOSE ], minum air masak secukupnya dan ikut peraturan yang ditetapkan tak akan jadi masalah pun. In sya Allah semuanya baik baik sahaja.
.
Kat sini Fa nak hightlightkan " KENAPA KENA MINUM AIR BANYAK "
___
🌸Air kosong membantu seimbangkan tahap mineral dalam tubuh badan
.
- Based on pembacaan Fa, tubuh kita memerlukan 60 peratus air. Fungsi cecair dalam tubuh termasuklah untuk sistem penghadaman, peredaran darah, bagaiman air liur terhasil dan seimbang suhu badan. Apabila kurangnya air dalam badan korang , otak akan menghantar isyarat mekanisme dahaga tauu. Ingat tu
___
🌸Air mengawal kalori dalam tubuh
.
- Bagi korang yang nak diet yang sihat, air kosong tu sebagai salah tu proses penurunan badan secara semulajadi. Air dalam badan kita kan korang bukan untuk turunkan berat badan tau tetapi ia mampu mengawal KALORI dalam tubuh sekaligus melansingkan tubuh😍😍
___
🌸Ingat AIR ingat KULIT CANTIK
.
- Sebab apa Fa cakap macam ni? Masalah dehidrasi pada kulit berlaku sekiranya korang tak minum air yang banyak. Apibila berlaku dehidrasi kulit akan cepat kendur dan penuaan bakal terjadi😣😲 . So pastikan minum air at least 3 liter bersamaan 2 botol air yang besar tu ok?
.
Pakar Kecantikan Anda, 
Waffa😋
0175800532
.
#setradiant4
#shakleeffects
🐝🐝 . Entri kali ni lain sikit berkenaan AIR MASAK ✔ . Siapa kat sini tak suka minum air masak? Suka manis manis je? Haaa. Bahaya tau. Kenapa kena minum banyak air kosong atau air masak same lah kan😅😅 . Especially for those yang ambil supplement *ANDA WAJB WAJIB WAJIB BACA* 3kali wajib😋 . Selalu uolls ada dengar kan kalau korang ambik supplement itu ini effectnya nanti kepada buah pinggang. Aaaaa. Scarynyaaa. . Sebenarnya kalau korang ambik dengan cara mengikut aturan makanan yang betul , yakni tidak [ OVERDOSE ], minum air masak secukupnya dan ikut peraturan yang ditetapkan tak akan jadi masalah pun. In sya Allah semuanya baik baik sahaja. . Kat sini Fa nak hightlightkan " KENAPA KENA MINUM AIR BANYAK " ___ 🌸Air kosong membantu seimbangkan tahap mineral dalam tubuh badan . - Based on pembacaan Fa, tubuh kita memerlukan 60 peratus air. Fungsi cecair dalam tubuh termasuklah untuk sistem penghadaman, peredaran darah, bagaiman air liur terhasil dan seimbang suhu badan. Apabila kurangnya air dalam badan korang , otak akan menghantar isyarat mekanisme dahaga tauu. Ingat tu ___ 🌸Air mengawal kalori dalam tubuh . - Bagi korang yang nak diet yang sihat, air kosong tu sebagai salah tu proses penurunan badan secara semulajadi. Air dalam badan kita kan korang bukan untuk turunkan berat badan tau tetapi ia mampu mengawal KALORI dalam tubuh sekaligus melansingkan tubuh😍😍 ___ 🌸Ingat AIR ingat KULIT CANTIK . - Sebab apa Fa cakap macam ni? Masalah dehidrasi pada kulit berlaku sekiranya korang tak minum air yang banyak. Apibila berlaku dehidrasi kulit akan cepat kendur dan penuaan bakal terjadi😣😲 . So pastikan minum air at least 3 liter bersamaan 2 botol air yang besar tu ok? . Pakar Kecantikan Anda, Waffa😋 0175800532 . #setradiant4  #shakleeffects 
🐝🐝
.
Entri kali ni lain sikit berkenaan AIR MASAK ✔
.
Siapa kat sini tak suka minum air masak? Suka manis manis je? Haaa. Bahaya tau. Kenapa kena minum banyak air kosong atau air masak same lah kan😅😅
.
Especially for those yang ambil supplement *ANDA WAJB WAJIB WAJIB BACA* 3kali wajib😋
.
Selalu uolls ada dengar kan kalau korang ambik supplement itu ini effectnya nanti kepada buah pinggang. Aaaaa. Scarynyaaa.
.
Sebenarnya kalau korang ambik dengan cara mengikut aturan makanan yang betul , yakni tidak [ OVERDOSE ], minum air masak secukupnya dan ikut peraturan yang ditetapkan tak akan jadi masalah pun. In sya Allah semuanya baik baik sahaja.
.
Kat sini Fa nak hightlightkan " KENAPA KENA MINUM AIR BANYAK "
___
🌸Air kosong membantu seimbangkan tahap mineral dalam tubuh badan
.
- Based on pembacaan Fa, tubuh kita memerlukan 60 peratus air. Fungsi cecair dalam tubuh termasuklah untuk sistem penghadaman, peredaran darah, bagaiman air liur terhasil dan seimbang suhu badan. Apabila kurangnya air dalam badan korang , otak akan menghantar isyarat mekanisme dahaga tauu. Ingat tu
___
🌸Air mengawal kalori dalam tubuh
.
- Bagi korang yang nak diet yang sihat, air kosong tu sebagai salah tu proses penurunan badan secara semulajadi. Air dalam badan kita kan korang bukan untuk turunkan berat badan tau tetapi ia mampu mengawal KALORI dalam tubuh sekaligus melansingkan tubuh😍😍
___
🌸Ingat AIR ingat KULIT CANTIK
.
- Sebab apa Fa cakap macam ni? Masalah dehidrasi pada kulit berlaku sekiranya korang tak minum air yang banyak. Apibila berlaku dehidrasi kulit akan cepat kendur dan penuaan bakal terjadi😣😲 . So pastikan minum air at least 3 liter bersamaan 2 botol air yang besar tu ok?
.
Pakar Kecantikan Anda, 
Waffa😋
0175800532
.
#setradiant4
#shakleeffects
🐝🐝 . Entri kali ni lain sikit berkenaan AIR MASAK ✔ . Siapa kat sini tak suka minum air masak? Suka manis manis je? Haaa. Bahaya tau. Kenapa kena minum banyak air kosong atau air masak same lah kan😅😅 . Especially for those yang ambil supplement *ANDA WAJB WAJIB WAJIB BACA* 3kali wajib😋 . Selalu uolls ada dengar kan kalau korang ambik supplement itu ini effectnya nanti kepada buah pinggang. Aaaaa. Scarynyaaa. . Sebenarnya kalau korang ambik dengan cara mengikut aturan makanan yang betul , yakni tidak [ OVERDOSE ], minum air masak secukupnya dan ikut peraturan yang ditetapkan tak akan jadi masalah pun. In sya Allah semuanya baik baik sahaja. . Kat sini Fa nak hightlightkan " KENAPA KENA MINUM AIR BANYAK " ___ 🌸Air kosong membantu seimbangkan tahap mineral dalam tubuh badan . - Based on pembacaan Fa, tubuh kita memerlukan 60 peratus air. Fungsi cecair dalam tubuh termasuklah untuk sistem penghadaman, peredaran darah, bagaiman air liur terhasil dan seimbang suhu badan. Apabila kurangnya air dalam badan korang , otak akan menghantar isyarat mekanisme dahaga tauu. Ingat tu ___ 🌸Air mengawal kalori dalam tubuh . - Bagi korang yang nak diet yang sihat, air kosong tu sebagai salah tu proses penurunan badan secara semulajadi. Air dalam badan kita kan korang bukan untuk turunkan berat badan tau tetapi ia mampu mengawal KALORI dalam tubuh sekaligus melansingkan tubuh😍😍 ___ 🌸Ingat AIR ingat KULIT CANTIK . - Sebab apa Fa cakap macam ni? Masalah dehidrasi pada kulit berlaku sekiranya korang tak minum air yang banyak. Apibila berlaku dehidrasi kulit akan cepat kendur dan penuaan bakal terjadi😣😲 . So pastikan minum air at least 3 liter bersamaan 2 botol air yang besar tu ok? . Pakar Kecantikan Anda, Waffa😋 0175800532 . #setradiant4  #shakleeffects 
Salam ceria dan selamat pagi semua. Lagi 8 hari menuju closing. Promo Set Radiant 4 pun nak tamat dah tau
.
Meh kita grab promo set Radiant ni + FREE MEMBERSHIP tau. Haaa, kalau nanti korang nak beli sendiri , senang. Beli je online guna ID (no. Keahlian Shaklee) masing masing😄😄. Best kann?
.
"Sayyidul A'yam"
.
Penghulu segala adalah setiap hari jumaat. Jangan lupa baca al-Khafi yea awak semua.
.
.
Pakar Kecantikan Anda, 
Waffa😋
0175800532
.
#setradiant4
#shakleeffects
Salam ceria dan selamat pagi semua. Lagi 8 hari menuju closing. Promo Set Radiant 4 pun nak tamat dah tau . Meh kita grab promo set Radiant ni + FREE MEMBERSHIP tau. Haaa, kalau nanti korang nak beli sendiri , senang. Beli je online guna ID (no. Keahlian Shaklee) masing masing😄😄. Best kann? . "Sayyidul A'yam" . Penghulu segala adalah setiap hari jumaat. Jangan lupa baca al-Khafi yea awak semua. . . Pakar Kecantikan Anda, Waffa😋 0175800532 . #setradiant4  #shakleeffects 
🐝🐝
.
Entri kali ni lain sikit berkenaan AIR MASAK ✔
.
Siapa kat sini tak suka minum air masak? Suka manis manis je? Haaa. Bahaya tau. Kenapa kena minum banyak air kosong atau air masak same lah kan😅😅
.
Especially for those yang ambil supplement *ANDA WAJB WAJIB WAJIB BACA* 3kali wajib😋
.
Selalu uolls ada dengar kan kalau korang ambik supplement itu ini effectnya nanti kepada buah pinggang. Aaaaa. Scarynyaaa.
.
Sebenarnya kalau korang ambik dengan cara mengikut aturan makanan yang betul , yakni tidak [ OVERDOSE ], minum air masak secukupnya dan ikut peraturan yang ditetapkan tak akan jadi masalah pun. In sya Allah semuanya baik baik sahaja.
.
Kat sini Fa nak hightlightkan " KENAPA KENA MINUM AIR BANYAK "
___
🌸Air kosong membantu seimbangkan tahap mineral dalam tubuh badan
.
- Based on pembacaan Fa, tubuh kita memerlukan 60 peratus air. Fungsi cecair dalam tubuh termasuklah untuk sistem penghadaman, peredaran darah, bagaiman air liur terhasil dan seimbang suhu badan. Apabila kurangnya air dalam badan korang , otak akan menghantar isyarat mekanisme dahaga tauu. Ingat tu
___
🌸Air mengawal kalori dalam tubuh
.
- Bagi korang yang nak diet yang sihat, air kosong tu sebagai salah tu proses penurunan badan secara semulajadi. Air dalam badan kita kan korang bukan untuk turunkan berat badan tau tetapi ia mampu mengawal KALORI dalam tubuh sekaligus melansingkan tubuh😍😍
___
🌸Ingat AIR ingat KULIT CANTIK
.
- Sebab apa Fa cakap macam ni? Masalah dehidrasi pada kulit berlaku sekiranya korang tak minum air yang banyak. Apibila berlaku dehidrasi kulit akan cepat kendur dan penuaan bakal terjadi😣😲 . So pastikan minum air at least 3 liter bersamaan 2 botol air yang besar tu ok?
.
Pakar Kecantikan Anda, 
Waffa😋
0175800532
.
#setradiant4
#shakleeffects
🐝🐝 . Entri kali ni lain sikit berkenaan AIR MASAK ✔ . Siapa kat sini tak suka minum air masak? Suka manis manis je? Haaa. Bahaya tau. Kenapa kena minum banyak air kosong atau air masak same lah kan😅😅 . Especially for those yang ambil supplement *ANDA WAJB WAJIB WAJIB BACA* 3kali wajib😋 . Selalu uolls ada dengar kan kalau korang ambik supplement itu ini effectnya nanti kepada buah pinggang. Aaaaa. Scarynyaaa. . Sebenarnya kalau korang ambik dengan cara mengikut aturan makanan yang betul , yakni tidak [ OVERDOSE ], minum air masak secukupnya dan ikut peraturan yang ditetapkan tak akan jadi masalah pun. In sya Allah semuanya baik baik sahaja. . Kat sini Fa nak hightlightkan " KENAPA KENA MINUM AIR BANYAK " ___ 🌸Air kosong membantu seimbangkan tahap mineral dalam tubuh badan . - Based on pembacaan Fa, tubuh kita memerlukan 60 peratus air. Fungsi cecair dalam tubuh termasuklah untuk sistem penghadaman, peredaran darah, bagaiman air liur terhasil dan seimbang suhu badan. Apabila kurangnya air dalam badan korang , otak akan menghantar isyarat mekanisme dahaga tauu. Ingat tu ___ 🌸Air mengawal kalori dalam tubuh . - Bagi korang yang nak diet yang sihat, air kosong tu sebagai salah tu proses penurunan badan secara semulajadi. Air dalam badan kita kan korang bukan untuk turunkan berat badan tau tetapi ia mampu mengawal KALORI dalam tubuh sekaligus melansingkan tubuh😍😍 ___ 🌸Ingat AIR ingat KULIT CANTIK . - Sebab apa Fa cakap macam ni? Masalah dehidrasi pada kulit berlaku sekiranya korang tak minum air yang banyak. Apibila berlaku dehidrasi kulit akan cepat kendur dan penuaan bakal terjadi😣😲 . So pastikan minum air at least 3 liter bersamaan 2 botol air yang besar tu ok? . Pakar Kecantikan Anda, Waffa😋 0175800532 . #setradiant4  #shakleeffects 
PREFECT SET COMBO Vitamin C + Vitamin E😜
.
Nak tahu tak? Fa ada berita baikk untuk semua nih😆😆
.
Pengambilan VITAMIN E & VITAMIN C SHALLEE YANG KONSISTEN dan DISIPLIN, sangat membantu awak awak semua untuk  dapatkan kulit muka yang kelihatan lebih LEBIH MUDA, MENAWAN, CERAH, LICIN, BERSIH, BERSERI, SERTA TESKSTUR KULIT YANG CANTIK.
.
🌳🌳Hal ini kerana #vitamineshaklee membantu dalam :
.
- Merawat kulit yang kusam dan lesu
- Memudarkan parut
- Melambatkan penuaan
- Mengurangkan masalah jerawat
- Mengurangkan kulit yang berminyak
.
🌳🌳Manakala #vitamincshaklee pula membantu dalam :
.
- Meransang pengeluaran kolagen
- Mengurangkan garis garis halus
- Mencerahkan kulit
- Mengecutkan jerawat
- Menghalang pertumbuhan jerawat
- Melembapkan rambut
.
Jom dapatkan Vitamin dan Vitamin E #shakleemalaysia dengan harga promo Merdeka yang sangat menarik! Jimat dan berbaloi uollssss gituuuwww😂
.
👇👇👇
www.wasap.my/+60175800532
.
Pakar Kecantikan Anda, 
Waffa😋
0175800532
.
#setradiant4
#shakleeffects
PREFECT SET COMBO Vitamin C + Vitamin E😜 . Nak tahu tak? Fa ada berita baikk untuk semua nih😆😆 . Pengambilan VITAMIN E & VITAMIN C SHALLEE YANG KONSISTEN dan DISIPLIN, sangat membantu awak awak semua untuk dapatkan kulit muka yang kelihatan lebih LEBIH MUDA, MENAWAN, CERAH, LICIN, BERSIH, BERSERI, SERTA TESKSTUR KULIT YANG CANTIK. . 🌳🌳Hal ini kerana #vitamineshaklee  membantu dalam : . - Merawat kulit yang kusam dan lesu - Memudarkan parut - Melambatkan penuaan - Mengurangkan masalah jerawat - Mengurangkan kulit yang berminyak . 🌳🌳Manakala #vitamincshaklee  pula membantu dalam : . - Meransang pengeluaran kolagen - Mengurangkan garis garis halus - Mencerahkan kulit - Mengecutkan jerawat - Menghalang pertumbuhan jerawat - Melembapkan rambut . Jom dapatkan Vitamin dan Vitamin E #shakleemalaysia  dengan harga promo Merdeka yang sangat menarik! Jimat dan berbaloi uollssss gituuuwww😂 . 👇👇👇 www.wasap.my/+60175800532 . Pakar Kecantikan Anda, Waffa😋 0175800532 . #setradiant4  #shakleeffects 
Ada dekat 5 sebab kenapa Fa memilih Shaklee sebagai sumber pendapatan bulanan or dalam bahasa orang putehhh kita panggil "IT'S SIDE INCOME".
__
Haaaaa. Korang nak tahu tak sebab apaa?
Cer angkat kaki tangan korang sikit nak tengok berapa orang yang berminat?😅
__
Haha okee gurauu je
__
Jom Fa bantu korang buat side income bersama sama !💪💪
__
Your Trusted SID, 
Waffa😋
017.5800.532
__
.
#setradiant4
#shakleeffects
Ada dekat 5 sebab kenapa Fa memilih Shaklee sebagai sumber pendapatan bulanan or dalam bahasa orang putehhh kita panggil "IT'S SIDE INCOME". __ Haaaaa. Korang nak tahu tak sebab apaa? Cer angkat kaki tangan korang sikit nak tengok berapa orang yang berminat?😅 __ Haha okee gurauu je __ Jom Fa bantu korang buat side income bersama sama !💪💪 __ Your Trusted SID, Waffa😋 017.5800.532 __ . #setradiant4  #shakleeffects 
ni founder #TWB. Tgk gambar 1st, mmg horrible kan? 😂

Beliau berjaya repair her skin after consistent dgn Shaklee Collagen Powder! 
Tengok gambar kedua, beza x beza  nye 😎

Sebab itu, bulan ini, team TWB buka Cabaran ini. 
CABARAN CANTIK & KURUS DALAM 60 HARI 
Nak join tak???oke senang jer... #effectshakleeterbaik #shakleeffects #shakleemurah #spaserdang #spakajang #spa #naturespa #sparkle
Senawang hujan sangat lebat!

ikut hati memang nak 😴😴😴 tapi apakan daya...kerja rumah belum siap... so marilah kita bancuh #cinchteamix untuk kali ke 2 hari ini.. saat2 getir macam ni memang saya sangat memerlukan kehadiran cinch tea..cewahhh

ok jom cekidout skit apa yang bestnya cinch tea ni! 👉 meningkatkan tenaga secara semulajadi
👉 merupakan alternatif minuman bergula & kopi terbaik
👉 peningkatan tenaga segera/hilangkan mengantuk
👉 meningkatkan metabolisme
👉 bungkusan mudah bagi setiap satu hidangan
👉 boleh diminum secara panas atau sejuk

nak torai?wasap👇

017.782.7282 #bazarmalaysia #bazaronline #bazarpaknil #neelofa #shakleeutm #shakleemalaysia #igiklan #trustedig #baazarmalaysia #baazarpaknil #ctdk #shakleeffects #shakleemurah #shakleeampangan #shakleeseremban #shaklee #shakleesenawang #shakleeupm #instamood #instagram #igers #shakleejohor #cinchtea #cinchteaenergy #cinchteamix #energy#shakleesingapore #likesforlikes #shakleeusm
Senawang hujan sangat lebat! ikut hati memang nak 😴😴😴 tapi apakan daya...kerja rumah belum siap... so marilah kita bancuh #cinchteamix  untuk kali ke 2 hari ini.. saat2 getir macam ni memang saya sangat memerlukan kehadiran cinch tea..cewahhh ok jom cekidout skit apa yang bestnya cinch tea ni! 👉 meningkatkan tenaga secara semulajadi 👉 merupakan alternatif minuman bergula & kopi terbaik 👉 peningkatan tenaga segera/hilangkan mengantuk 👉 meningkatkan metabolisme 👉 bungkusan mudah bagi setiap satu hidangan 👉 boleh diminum secara panas atau sejuk nak torai?wasap👇 017.782.7282 #bazarmalaysia  #bazaronline  #bazarpaknil  #neelofa  #shakleeutm  #shakleemalaysia  #igiklan  #trustedig  #baazarmalaysia  #baazarpaknil  #ctdk  #shakleeffects  #shakleemurah  #shakleeampangan  #shakleeseremban  #shaklee  #shakleesenawang  #shakleeupm  #instamood  #instagram  #igers  #shakleejohor  #cinchtea  #cinchteaenergy  #cinchteamix  #energy #shakleesingapore  #likesforlikes  #shakleeusm 
skudai hujan sangat lebat!

ikut hati memang nak 😴😴😴 tapi apakan daya...tesis belum siap... so marilah kita bancuh #cinchteamix untuk kali ke 2 hari ini.. saat2 getir macam ni memang saya sangat memerlukan kehadiran cinch tea..cewahhh

ok jom cekidout skit apa yang bestnya cinch tea ni! 👉 meningkatkan tenaga secara semulajadi
👉 merupakan alternatif minuman bergula & kopi terbaik
👉 peningkatan tenaga segera/hilangkan mengantuk
👉 meningkatkan metabolisme
👉 bungkusan mudah bagi setiap satu hidangan
👉 boleh diminum secara panas atau sejuk

nak torai?wasap👇

0137443003#bazarmalaysia #bazaronline #bazarpaknil #neelofa #shakleeutm #shakleemalaysia #igiklan #trustedig #baazarmalaysia #baazarpaknil #ctdk #shakleeffects #shakleemurah #shakleeskudai #shakleejb #shaklee #codshakleejb #codshakleeskudai #instamood #instagram #igers #shakleejohor #cinchtea #cinchteaenergy #cinchteamix #energy#shakleesingapore #likesforlikes
skudai hujan sangat lebat! ikut hati memang nak 😴😴😴 tapi apakan daya...tesis belum siap... so marilah kita bancuh #cinchteamix  untuk kali ke 2 hari ini.. saat2 getir macam ni memang saya sangat memerlukan kehadiran cinch tea..cewahhh ok jom cekidout skit apa yang bestnya cinch tea ni! 👉 meningkatkan tenaga secara semulajadi 👉 merupakan alternatif minuman bergula & kopi terbaik 👉 peningkatan tenaga segera/hilangkan mengantuk 👉 meningkatkan metabolisme 👉 bungkusan mudah bagi setiap satu hidangan 👉 boleh diminum secara panas atau sejuk nak torai?wasap👇 0137443003#bazarmalaysia  #bazaronline  #bazarpaknil  #neelofa  #shakleeutm  #shakleemalaysia  #igiklan  #trustedig  #baazarmalaysia  #baazarpaknil  #ctdk  #shakleeffects  #shakleemurah  #shakleeskudai  #shakleejb  #shaklee  #codshakleejb  #codshakleeskudai  #instamood  #instagram  #igers  #shakleejohor  #cinchtea  #cinchteaenergy  #cinchteamix  #energy #shakleesingapore  #likesforlikes 
Next month dengarnya majority sek start exam akhir tahun eh?selain pencil baru..eraser baru..pencil case baru..korang jgn lupe standby makanan tambahan utk anak2 korang.. 1.omega guard agar sel2 otak berkembang ketika menjwb soalan
2.vitalea supaya mereka tak lesu n sentiasa cargas di sekolah tingkatkan metabolisme imun badan
3.mealshakes melengkapkan nutrisi yg kurang 
beli 1 set ni...semua anak2 bleh share makan... Anak2 anugerah tak ternilai dari DIA...hargai,didik dan jaga sebaik mungkin..😊 #omeguardshaklee
#vitaleaforchildren
#mealshakes

wasap 0137443003 utk pembelian #shakleeutm #followforfollow #mealshakes#shakleejb#shakleeffects#shakleejb#shakleemalaysia#shakleeskudai#mealshakesshaklee#ctdk#codshakleeskudai#imunbadan#igers#ig#jepsari#like4like #shakleekl #maharajalawakmega #shakleemalaysia#shakleemurah #baazarpaknil #baazarmalaysia #shakleejohorbahru #shakleemurahmalaysia#seagames2017
Next month dengarnya majority sek start exam akhir tahun eh?selain pencil baru..eraser baru..pencil case baru..korang jgn lupe standby makanan tambahan utk anak2 korang.. 1.omega guard agar sel2 otak berkembang ketika menjwb soalan 2.vitalea supaya mereka tak lesu n sentiasa cargas di sekolah tingkatkan metabolisme imun badan 3.mealshakes melengkapkan nutrisi yg kurang beli 1 set ni...semua anak2 bleh share makan... Anak2 anugerah tak ternilai dari DIA...hargai,didik dan jaga sebaik mungkin..😊 #omeguardshaklee  #vitaleaforchildren  #mealshakes  wasap 0137443003 utk pembelian #shakleeutm  #followforfollow  #mealshakes #shakleejb #shakleeffects #shakleejb #shakleemalaysia #shakleeskudai #mealshakesshaklee #ctdk #codshakleeskudai #imunbadan #igers #ig #jepsari #like4like  #shakleekl  #maharajalawakmega  #shakleemalaysia #shakleemurah  #baazarpaknil  #baazarmalaysia  #shakleejohorbahru  #shakleemurahmalaysia #seagames2017 
t.hari kalo ngantuk jangan tdo...minum cinch TEA insyaALLAH segar blk.. ngantuk,lemau,lesu semua hilang...mmg kegilaan individu2 yg nak cargassss

tolak kopi..tolak nescafe..kita pilih yg terbaik untuk badan😊 (Linda 017.782.7282)#bazarmalaysia #bazaronline #bazarpaknil #neelofa #shakleeutm #shakleemalaysia #igiklan #trustedig #baazarmalaysia #baazarpaknil #ctdk #shakleeffects #shakleemurah #shakleeampangan #shakleesenawang #shaklee #shakleeseremban #shakleeseremban2 #shakleeupm #instamood #instagram #igers #shakleejohor #cinchtea #cinchteaenergy #cinchteamix #energy#shakleesingapore #likesforlikes
t.hari kalo ngantuk jangan tdo...minum cinch TEA insyaALLAH segar blk.. ngantuk,lemau,lesu semua hilang...mmg kegilaan individu2 yg nak cargassss tolak kopi..tolak nescafe..kita pilih yg terbaik untuk badan😊 (Linda 017.782.7282)#bazarmalaysia  #bazaronline  #bazarpaknil  #neelofa  #shakleeutm  #shakleemalaysia  #igiklan  #trustedig  #baazarmalaysia  #baazarpaknil  #ctdk  #shakleeffects  #shakleemurah  #shakleeampangan  #shakleesenawang  #shaklee  #shakleeseremban  #shakleeseremban2  #shakleeupm  #instamood  #instagram  #igers  #shakleejohor  #cinchtea  #cinchteaenergy  #cinchteamix  #energy #shakleesingapore  #likesforlikes 
untuk slot 9hb & 10hb bulan booking mulai arini yer... harga facial serendah rm25.. #facial #spakle #spamuslimah #spaserdang #spamurah #servismurah #seripengantin #spanilai #spakajang #halal #shaklemalaysia #shaklebangi #shakleeffects #shaklee
KAWAL NAFSU MAKAN DENGAN CINCH TEA!

korang perasan kan saya slalu share pasal cinch tea buat mata sayang terbuntang tak hengat.. tapii

ada lagi 1 yg saya jarang share.. #cinchteamix juga boleh buatkan kita kurang selera makan... mcm biasa saya ambil sarapan pagi..saya jarang amik lunch t.hari..biasa kul 4,5 baru lapar balik..trus lunch merangkap dinner.. mmg serius tak lapar..mungkin sbb dalam cinch tea ni kan ada campuran teh hijau..dan teh hijau mmg terbukti mampu menyekat selera makan... so korang yg nak diet..jom la cinch tea😍😍 (farrah 0137443003)#bazarmalaysia #bazaronline #bazarpaknil #neelofa #shakleeutm #shakleemalaysia #igiklan #trustedig #baazarmalaysia #baazarpaknil #ctdk #shakleeffects #shakleemurah #shakleeskudai #shakleejb #shaklee #codshakleejb #codshakleeskudai #instamood #instagram #igers #shakleejohor #cinchtea #cinchteaenergy #cinchteamix #energy#shakleesingapore #likesforlikes
KAWAL NAFSU MAKAN DENGAN CINCH TEA! korang perasan kan saya slalu share pasal cinch tea buat mata sayang terbuntang tak hengat.. tapii ada lagi 1 yg saya jarang share.. #cinchteamix  juga boleh buatkan kita kurang selera makan... mcm biasa saya ambil sarapan pagi..saya jarang amik lunch t.hari..biasa kul 4,5 baru lapar balik..trus lunch merangkap dinner.. mmg serius tak lapar..mungkin sbb dalam cinch tea ni kan ada campuran teh hijau..dan teh hijau mmg terbukti mampu menyekat selera makan... so korang yg nak diet..jom la cinch tea😍😍 (farrah 0137443003)#bazarmalaysia  #bazaronline  #bazarpaknil  #neelofa  #shakleeutm  #shakleemalaysia  #igiklan  #trustedig  #baazarmalaysia  #baazarpaknil  #ctdk  #shakleeffects  #shakleemurah  #shakleeskudai  #shakleejb  #shaklee  #codshakleejb  #codshakleeskudai  #instamood  #instagram  #igers  #shakleejohor  #cinchtea  #cinchteaenergy  #cinchteamix  #energy #shakleesingapore  #likesforlikes 
untuk yg blom tau nak bgtau ni fungsi VIT C SHAKLEE adalah
⚫️Membantu badan menghasilkan kolagen semulajadi
⚫Mencantik dan mencerahkan kulit
⚫Menghilangkan jerawat
⚫Menguatkan imunisasi badan
⚫Mengelakkan flu/resdung/elergik

korang nak khasiat di atas???jom grab vitamin C ni cpt!meh pm/sms/whatsap 0137443003#shaklee #shakleejb #shakleeskudai #shakleejohor #ctdk #bazarpaknilmurah #followmyig #baazarinsta #codshakleejb #codshakleeskudai #shakleemutiararini #shakleejohor#shakleeffects #instamood  #shakleesingapore #setberpantang #shakleemalaysia#likeforlike #baazarpaknil #bazarmalaysia#ig #instagram #igers#igersmalaysia #shakleepromo#shakleemurah #sustainedreleasevitaminc #vitamincshaklee #shakleeutm#imunbadan#bazarpaknil
untuk yg blom tau nak bgtau ni fungsi VIT C SHAKLEE adalah ⚫️Membantu badan menghasilkan kolagen semulajadi ⚫Mencantik dan mencerahkan kulit ⚫Menghilangkan jerawat ⚫Menguatkan imunisasi badan ⚫Mengelakkan flu/resdung/elergik korang nak khasiat di atas???jom grab vitamin C ni cpt!meh pm/sms/whatsap 0137443003#shaklee  #shakleejb  #shakleeskudai  #shakleejohor  #ctdk  #bazarpaknilmurah  #followmyig  #baazarinsta  #codshakleejb  #codshakleeskudai  #shakleemutiararini  #shakleejohor #shakleeffects  #instamood  #shakleesingapore  #setberpantang  #shakleemalaysia #likeforlike  #baazarpaknil  #bazarmalaysia #ig  #instagram  #igers #igersmalaysia  #shakleepromo #shakleemurah  #sustainedreleasevitaminc  #vitamincshaklee  #shakleeutm #imunbadan #bazarpaknil 
Korang tau tak??? Vivix™ adalah minuman campuran botani merupakan revolusi terbaru di dalam pemakanan polifenol. Mengandungi campuran unik botani Polygonum Cuspidatum, Anggur Muscadine, Elderberi Eropah dan Lobak Ungu yang kaya dengan polifenol menjadikan Vivix begitu unik.

Satu sudu teh (5ml) sehari untuk mendapat manfaat Vivix secara keseluruhan seperti:- 1. Menggalakkan rangsangan penuaan yang sihat
2. Bantu kurangkan risiko penularan sel kanser
3. Kurangkan risiko penyakit berkaitan jantung
4. Kurangkan komplilasi dalam pesakit diabetes
5. Menyokong kesihatan sendi
6. Mengurangkan insiden bagi penyakit Alzheimer
7. Bantu kurangkan berat badan
8. Tingkatkan sistem imum
9. Tingkatkan kesihatan mata
10. Menyokong kesihatan menyeluruh

wasap 017.783.7282 utk info lanjut #shaklee #shakleejb #shakleeampangan #shakleeeffect #shakleemurah #shakleemeletop #shakleemalaysia #shakleesenawang #shakleeseremban #shakleeseremban2 #shakleemalaysia #shakleemurahmalaysia  #vivixshaklee  #baazarig #baazarpaknil #baazarmalaysia #ctdk #codampangan #codsenawang #codseremban #diabetes#igers#shakleeffects#instamood #vivixmurah#shakleeutm#kencingmanis#saraf
#vivix#kanser
Korang tau tak??? Vivix™ adalah minuman campuran botani merupakan revolusi terbaru di dalam pemakanan polifenol. Mengandungi campuran unik botani Polygonum Cuspidatum, Anggur Muscadine, Elderberi Eropah dan Lobak Ungu yang kaya dengan polifenol menjadikan Vivix begitu unik. Satu sudu teh (5ml) sehari untuk mendapat manfaat Vivix secara keseluruhan seperti:- 1. Menggalakkan rangsangan penuaan yang sihat 2. Bantu kurangkan risiko penularan sel kanser 3. Kurangkan risiko penyakit berkaitan jantung 4. Kurangkan komplilasi dalam pesakit diabetes 5. Menyokong kesihatan sendi 6. Mengurangkan insiden bagi penyakit Alzheimer 7. Bantu kurangkan berat badan 8. Tingkatkan sistem imum 9. Tingkatkan kesihatan mata 10. Menyokong kesihatan menyeluruh wasap 017.783.7282 utk info lanjut #shaklee  #shakleejb  #shakleeampangan  #shakleeeffect  #shakleemurah  #shakleemeletop  #shakleemalaysia  #shakleesenawang  #shakleeseremban  #shakleeseremban2  #shakleemalaysia  #shakleemurahmalaysia  #vivixshaklee  #baazarig  #baazarpaknil  #baazarmalaysia  #ctdk  #codampangan  #codsenawang  #codseremban  #diabetes #igers #shakleeffects #instamood  #vivixmurah #shakleeutm #kencingmanis #saraf  #vivix #kanser 
Korang tau tak??? Vivix™ adalah minuman campuran botani merupakan revolusi terbaru di dalam pemakanan polifenol. Mengandungi campuran unik botani Polygonum Cuspidatum, Anggur Muscadine, Elderberi Eropah dan Lobak Ungu yang kaya dengan polifenol menjadikan Vivix begitu unik.

Satu sudu teh (5ml) sehari untuk mendapat manfaat Vivix secara keseluruhan seperti:- 1. Menggalakkan rangsangan penuaan yang sihat
2. Bantu kurangkan risiko penularan sel kanser
3. Kurangkan risiko penyakit berkaitan jantung
4. Kurangkan komplilasi dalam pesakit diabetes
5. Menyokong kesihatan sendi
6. Mengurangkan insiden bagi penyakit Alzheimer
7. Bantu kurangkan berat badan
8. Tingkatkan sistem imum
9. Tingkatkan kesihatan mata
10. Menyokong kesihatan menyeluruh

wasap 0137443003 utk info lanjut #shaklee #shakleejb #shakleejohorbahru #shakleeeffect #shakleemurah #shakleemeletop #shakleemalaysia #shakleemutiararini #shakleejohor #shakleeskudai #shakleemalaysia #shakleemurahmalaysia  #vivixshaklee  #baazarig #baazarpaknil #baazarmalaysia #ctdk #codshakleejb #codshakleejohor #codshakleeskudai#diabetes#igers#shakleeffects#instamood #vivixmurah#shakleeutm#kencingmanis#saraf
#vivix#kanser
Korang tau tak??? Vivix™ adalah minuman campuran botani merupakan revolusi terbaru di dalam pemakanan polifenol. Mengandungi campuran unik botani Polygonum Cuspidatum, Anggur Muscadine, Elderberi Eropah dan Lobak Ungu yang kaya dengan polifenol menjadikan Vivix begitu unik. Satu sudu teh (5ml) sehari untuk mendapat manfaat Vivix secara keseluruhan seperti:- 1. Menggalakkan rangsangan penuaan yang sihat 2. Bantu kurangkan risiko penularan sel kanser 3. Kurangkan risiko penyakit berkaitan jantung 4. Kurangkan komplilasi dalam pesakit diabetes 5. Menyokong kesihatan sendi 6. Mengurangkan insiden bagi penyakit Alzheimer 7. Bantu kurangkan berat badan 8. Tingkatkan sistem imum 9. Tingkatkan kesihatan mata 10. Menyokong kesihatan menyeluruh wasap 0137443003 utk info lanjut #shaklee  #shakleejb  #shakleejohorbahru  #shakleeeffect  #shakleemurah  #shakleemeletop  #shakleemalaysia  #shakleemutiararini  #shakleejohor  #shakleeskudai  #shakleemalaysia  #shakleemurahmalaysia  #vivixshaklee  #baazarig  #baazarpaknil  #baazarmalaysia  #ctdk  #codshakleejb  #codshakleejohor  #codshakleeskudai #diabetes #igers #shakleeffects #instamood  #vivixmurah #shakleeutm #kencingmanis #saraf  #vivix #kanser 
TESTIMONI COLLAGEN POWDER SHAKLEE .

Bestnyaaa muka nampak lebih muda dari umur sebenar kan 😍
.

Collagen powder Shaklee membantu:
✔️ menghalang kehadiran kedut2 ✔️ membantu kuatkan rambut dan pertumbuhan ✔️ kurangkan kulit  kering ✔️ membantu juga untuk tulang yg kuat ✔️ bantu kurangkan geseran sendi
.

Soo aunty aunty or even uncle uncle kakak kakak abang abang yang nak mengekalkan  Collagen dalam badan dan juga kesihatan , sangat lah bagus kalau amalkan collagen powder ni dari awal erkayy 💁🏻 .

Bestnya lahai kalau sentiasa rasa mudaaa bertenaga semua lah! Hiks 😘
.

Your trusted distributor! .
+6010 70 800 62

#collagenpowdershaklee #collagenpower #shakleeffects #setjeragatshaklee #setkurusbudget #setkurusshaklee #vivixmurah #shakleemurah #ShakleeBatuPahat #ShakleeJohor #trustedSID #BisyariMillionaire
TESTIMONI COLLAGEN POWDER SHAKLEE . Bestnyaaa muka nampak lebih muda dari umur sebenar kan 😍 . Collagen powder Shaklee membantu: ✔️ menghalang kehadiran kedut2 ✔️ membantu kuatkan rambut dan pertumbuhan ✔️ kurangkan kulit kering ✔️ membantu juga untuk tulang yg kuat ✔️ bantu kurangkan geseran sendi . Soo aunty aunty or even uncle uncle kakak kakak abang abang yang nak mengekalkan Collagen dalam badan dan juga kesihatan , sangat lah bagus kalau amalkan collagen powder ni dari awal erkayy 💁🏻 . Bestnya lahai kalau sentiasa rasa mudaaa bertenaga semua lah! Hiks 😘 . Your trusted distributor! . +6010 70 800 62 #collagenpowdershaklee  #collagenpower  #shakleeffects  #setjeragatshaklee  #setkurusbudget  #setkurusshaklee  #vivixmurah  #shakleemurah  #ShakleeBatuPahat  #ShakleeJohor  #trustedSID  #BisyariMillionaire