an online Instagram web viewer

#shakleejohor medias

Photos

Rutin harian Ena as usual minum shake ESP waktu pagi
ESP ni antara favorite Ena sejak mula kenal Shaklee
Alhamdulillah jika boleh tak nak miss consume ESP
.
Kenapa ramai orang suka ESP?
.
☘️Nak KURUS : ESP kawal selera makan dan memberi rasa kenyang dengan lebih lama.
.
☘️Nak PUASA : ESP membekalkan tenaga sepanjang hari. Takda lagi rasa lemau lesu lembik semua tu
.
☘️Nak TAMBAH SUSU BADAN IBU : ESP menggalakkan penghasilan susu dan susu menjadi lebih pekat serta menyokong  perkembangan bayi dan kulit baby pon insyaallah gebu dan sihat
.
☘️Nak CANTIK : ESP memberikan kulit yang cantik, otot, kuku dan rambut yang sihat
.
☘️Nak SIHAT : ESP menyihatkan tubuh 
keseluruhannya dan mengurangkan risiko kanser. Sesuai utk golongan tua dan muda.
.
☘️Nak SUBUR / HAMIL : ESP dapat membantu keseimbangan hormon. Sesuai utk pasangan yg berikhtiar mendapatkan anak
.
Best kan ESP ni. Banyaaak sangat manfaat kita dapat bila rajin consume ESP.
.
Whatsapp Ena 0198440078 sekarang
.
Link kat bio 👆
.
#VitaminC #vitaminE #esp #Shaklee #shakleemalaysia #shakleesarawak #shakleeselangor #shakleejohor #kolagen #resdung #testimonishaklee #shakleemurah #alfalfashaklee #bcomplexshaklee #lecithinshaklee #healthylifestylewithshakleena #setresdungshaklee #setkecantikanshaklee #glacomplex #ostematrix #setslimmingshaklee #herblax #omegaguard #mealshake #Vivix #vitalea
Rutin harian Ena as usual minum shake ESP waktu pagi ESP ni antara favorite Ena sejak mula kenal Shaklee Alhamdulillah jika boleh tak nak miss consume ESP . Kenapa ramai orang suka ESP? . ☘️Nak KURUS : ESP kawal selera makan dan memberi rasa kenyang dengan lebih lama. . ☘️Nak PUASA : ESP membekalkan tenaga sepanjang hari. Takda lagi rasa lemau lesu lembik semua tu . ☘️Nak TAMBAH SUSU BADAN IBU : ESP menggalakkan penghasilan susu dan susu menjadi lebih pekat serta menyokong perkembangan bayi dan kulit baby pon insyaallah gebu dan sihat . ☘️Nak CANTIK : ESP memberikan kulit yang cantik, otot, kuku dan rambut yang sihat . ☘️Nak SIHAT : ESP menyihatkan tubuh keseluruhannya dan mengurangkan risiko kanser. Sesuai utk golongan tua dan muda. . ☘️Nak SUBUR / HAMIL : ESP dapat membantu keseimbangan hormon. Sesuai utk pasangan yg berikhtiar mendapatkan anak . Best kan ESP ni. Banyaaak sangat manfaat kita dapat bila rajin consume ESP. . Whatsapp Ena 0198440078 sekarang . Link kat bio 👆 . #VitaminC  #vitaminE  #esp  #Shaklee  #shakleemalaysia  #shakleesarawak  #shakleeselangor  #shakleejohor  #kolagen  #resdung  #testimonishaklee  #shakleemurah  #alfalfashaklee  #bcomplexshaklee  #lecithinshaklee  #healthylifestylewithshakleena  #setresdungshaklee  #setkecantikanshaklee  #glacomplex  #ostematrix  #setslimmingshaklee  #herblax  #omegaguard  #mealshake  #Vivix  #vitalea 
TESTIMONI VIVIX lagi!!! bacaan diabetes ayah turun dari 14 kepada 7!
bacaan kolestrol ibu turun dari 9 kepada 6!

letih2 badan pun dah hilang..alhamdulillah😊wasap 0137443003 utk info lanjut #shaklee #shakleejb #shakleejohorbahru #shakleeeffect #shakleemurah  #shakleemalaysia #shakleemutiararini #shakleejohor #shakleeskudai #shakleemalaysia #shakleemurahmalaysia #vivix #vivixshaklee #baazarpaknil #baazarmalaysia #ctdk #codshakleejb #codshakleejohor #codshakleeskudai#diabetes#igers#shakleeffects#instamood #vivixmurah#shakleeutm#followforfollow #like4like
TESTIMONI VIVIX lagi!!! bacaan diabetes ayah turun dari 14 kepada 7! bacaan kolestrol ibu turun dari 9 kepada 6! letih2 badan pun dah hilang..alhamdulillah😊wasap 0137443003 utk info lanjut #shaklee  #shakleejb  #shakleejohorbahru  #shakleeeffect  #shakleemurah  #shakleemalaysia  #shakleemutiararini  #shakleejohor  #shakleeskudai  #shakleemalaysia  #shakleemurahmalaysia  #vivix  #vivixshaklee  #baazarpaknil  #baazarmalaysia  #ctdk  #codshakleejb  #codshakleejohor  #codshakleeskudai #diabetes #igers #shakleeffects #instamood  #vivixmurah #shakleeutm #followforfollow  #like4like 
Assalamualaikum 🌹

I love ESP more more and more 😘😘😘 Sebab boleh dikatakan hampir ALL in ONE. Apa yg best ESP ni repair your skin day by day 👱🏻‍♀️ Thats why i selalu cakap ESP penting sebab ESP lebih menyerap all the vitamin yang korang ambil. 
Kelebihan ESP
🦋 mencerahkan kulit 🦋 menguatkan kuku dan rambut 🦋 mencantikkan kuku dan rambut 🦋 sesuai untuk orang yang selalu letih 🦋 mengurangkan kulit berminyak 🦋 memudarkan parut jerawat dan jeragat 🦋 menguatkan rahim 🦋 milk booster 🦋 kawal kolestrol 🦋 sesuai untuk penghidap diabetes 🦋 sesuai untuk ibu mengandung dan menyusu 🦋 menganjalkan kulit 🦋 menganjalkan payudara 🦋 instant breakfast 🦋 sesuai untuk yang nak kurus 🦋 membantu mengurangkan gastrik 🦋 membantu mengekalkan berat badan 🦋 membekalkan tenaga dgn lebih cepat dan kekal berpanjangan 🦋 kulit lebih moist 🦋 memperbaiki tumit kaki yg pecah
🦋 menghilangkan kesan strecth mark 🦋 menguatkan rahim - sesuai untuk TTC

Korang tunggu apa lagi? Grab yours now! 
Nurul Ain 
0187814980 
#sayajualshaklee 
#testimonishaklee 
#testimoniespshaklee 
#shakleeeffect 
#shakleemuar 
#shakleemuo 
#shakleegemencheh 
#shakleetampin 
#shakleejohor 
#shakleetgagas 
#iloveshaklee 
#skincareshaklee 
#setkulitshaklee 
#gastrikshaklee 
#sethamil 
#setpantang 
#setkulitcantikshaklee 
#setkecantikanshaklee 
#espshaklee 
#setpantangshaklee 
#sethamilshaklee 
#kulitkusam 
#kulitjerawat 
#setkurusshaklee
#gastrikshaklee 
#pakarkulitshaklee
Assalamualaikum 🌹 I love ESP more more and more 😘😘😘 Sebab boleh dikatakan hampir ALL in ONE. Apa yg best ESP ni repair your skin day by day 👱🏻‍♀️ Thats why i selalu cakap ESP penting sebab ESP lebih menyerap all the vitamin yang korang ambil. Kelebihan ESP 🦋 mencerahkan kulit 🦋 menguatkan kuku dan rambut 🦋 mencantikkan kuku dan rambut 🦋 sesuai untuk orang yang selalu letih 🦋 mengurangkan kulit berminyak 🦋 memudarkan parut jerawat dan jeragat 🦋 menguatkan rahim 🦋 milk booster 🦋 kawal kolestrol 🦋 sesuai untuk penghidap diabetes 🦋 sesuai untuk ibu mengandung dan menyusu 🦋 menganjalkan kulit 🦋 menganjalkan payudara 🦋 instant breakfast 🦋 sesuai untuk yang nak kurus 🦋 membantu mengurangkan gastrik 🦋 membantu mengekalkan berat badan 🦋 membekalkan tenaga dgn lebih cepat dan kekal berpanjangan 🦋 kulit lebih moist 🦋 memperbaiki tumit kaki yg pecah 🦋 menghilangkan kesan strecth mark 🦋 menguatkan rahim - sesuai untuk TTC Korang tunggu apa lagi? Grab yours now! Nurul Ain 0187814980 #sayajualshaklee  #testimonishaklee  #testimoniespshaklee  #shakleeeffect  #shakleemuar  #shakleemuo  #shakleegemencheh  #shakleetampin  #shakleejohor  #shakleetgagas  #iloveshaklee  #skincareshaklee  #setkulitshaklee  #gastrikshaklee  #sethamil  #setpantang  #setkulitcantikshaklee  #setkecantikanshaklee  #espshaklee  #setpantangshaklee  #sethamilshaklee  #kulitkusam  #kulitjerawat  #setkurusshaklee  #gastrikshaklee  #pakarkulitshaklee 
Awakkk ! Iyaa
awakk yg PENDEK, 
Awak yg NAK TINGGI ,
Awak yg terseksa dalam amik barang setiap kali nak amik !

Minum HICAL & ZINC powder ni confirm semua masalah awak tuu lesapp !!! Tapi bukan laa minum sekali terus lesap kan .. makan nasi pun bukan terus jadi gemuk iyaa dokk 😉 .

Untuk yg bermasalah MATA MINUS & PAYUDARA KECIK pun sesuai tau .. SESUAI UNTUK LELAKI & PEREMPUAN SEAWAL 18 TAHUN 
Whatsapp segera jika anda nak diri anda sihat dan tinggi dgn selamat :
📱Whatsap : +6014-663-0131 📱wechat : herbalidealmy 
Cepat follow them now. Diorg ada buat every week give away topup tu. Gilah cuba nasib korang😍. #kasutperempuan #kasutonline #kasutwanita #kasutraya #kasutsukan #kasutbudak #kasutlawa #kasutvans #kasutmurahmalaysia #qurose #qurosetestimoni #quroseubatkurus #qurosemurah #setkempisperut #projekkurus #taknakgemuk #jomsihat #nakkuruscepat #setkurusbajet #setkurusshaklee #diabetis #shakleemalaysia #shakleejohor #bajumurahmalaysia #igshoponlinemalaysia #seluarmurahmalaysia #seluarsukamalaysia #longsleevemalaysia #seluarslackmalaysia #vscomalaysia
Awakkk ! Iyaa awakk yg PENDEK, Awak yg NAK TINGGI , Awak yg terseksa dalam amik barang setiap kali nak amik ! Minum HICAL & ZINC powder ni confirm semua masalah awak tuu lesapp !!! Tapi bukan laa minum sekali terus lesap kan .. makan nasi pun bukan terus jadi gemuk iyaa dokk 😉 . Untuk yg bermasalah MATA MINUS & PAYUDARA KECIK pun sesuai tau .. SESUAI UNTUK LELAKI & PEREMPUAN SEAWAL 18 TAHUN Whatsapp segera jika anda nak diri anda sihat dan tinggi dgn selamat : 📱Whatsap : +6014-663-0131 📱wechat : herbalidealmy Cepat follow them now. Diorg ada buat every week give away topup tu. Gilah cuba nasib korang😍. #kasutperempuan  #kasutonline  #kasutwanita  #kasutraya  #kasutsukan  #kasutbudak  #kasutlawa  #kasutvans  #kasutmurahmalaysia  #qurose  #qurosetestimoni  #quroseubatkurus  #qurosemurah  #setkempisperut  #projekkurus  #taknakgemuk  #jomsihat  #nakkuruscepat  #setkurusbajet  #setkurusshaklee  #diabetis  #shakleemalaysia  #shakleejohor  #bajumurahmalaysia  #igshoponlinemalaysia  #seluarmurahmalaysia  #seluarsukamalaysia  #longsleevemalaysia  #seluarslackmalaysia  #vscomalaysia 
Awakkk ! Iyaa
awakk yg PENDEK, 
Awak yg NAK TINGGI ,
Awak yg terseksa dalam amik barang setiap kali nak amik !

Minum HICAL & ZINC powder ni confirm semua masalah awak tuu lesapp !!! Tapi bukan laa minum sekali terus lesap kan .. makan nasi pun bukan terus jadi gemuk iyaa dokk 😉 .

Untuk yg bermasalah MATA MINUS & PAYUDARA KECIK pun sesuai tau .. SESUAI UNTUK LELAKI & PEREMPUAN SEAWAL 18 TAHUN 
Whatsapp segera jika anda nak diri anda sihat dan tinggi dgn selamat :
📱Whatsap : +6014-663-0131 📱wechat : herbalidealmy 
Cepat follow them now. Diorg ada buat every week give away topup tu. Gilah cuba nasib korang😍. #kasutperempuan #kasutonline #kasutwanita #kasutraya #kasutsukan #kasutbudak #kasutlawa #kasutvans #kasutmurahmalaysia #qurose #qurosetestimoni #quroseubatkurus #qurosemurah #setkempisperut #projekkurus #taknakgemuk #jomsihat #nakkuruscepat #setkurusbajet #setkurusshaklee #diabetis #shakleemalaysia #shakleejohor #bajumurahmalaysia #igshoponlinemalaysia #seluarmurahmalaysia #seluarsukamalaysia #longsleevemalaysia #seluarslackmalaysia #vscomalaysia
Awakkk ! Iyaa awakk yg PENDEK, Awak yg NAK TINGGI , Awak yg terseksa dalam amik barang setiap kali nak amik ! Minum HICAL & ZINC powder ni confirm semua masalah awak tuu lesapp !!! Tapi bukan laa minum sekali terus lesap kan .. makan nasi pun bukan terus jadi gemuk iyaa dokk 😉 . Untuk yg bermasalah MATA MINUS & PAYUDARA KECIK pun sesuai tau .. SESUAI UNTUK LELAKI & PEREMPUAN SEAWAL 18 TAHUN Whatsapp segera jika anda nak diri anda sihat dan tinggi dgn selamat : 📱Whatsap : +6014-663-0131 📱wechat : herbalidealmy Cepat follow them now. Diorg ada buat every week give away topup tu. Gilah cuba nasib korang😍. #kasutperempuan  #kasutonline  #kasutwanita  #kasutraya  #kasutsukan  #kasutbudak  #kasutlawa  #kasutvans  #kasutmurahmalaysia  #qurose  #qurosetestimoni  #quroseubatkurus  #qurosemurah  #setkempisperut  #projekkurus  #taknakgemuk  #jomsihat  #nakkuruscepat  #setkurusbajet  #setkurusshaklee  #diabetis  #shakleemalaysia  #shakleejohor  #bajumurahmalaysia  #igshoponlinemalaysia  #seluarmurahmalaysia  #seluarsukamalaysia  #longsleevemalaysia  #seluarslackmalaysia  #vscomalaysia 
Assalamualaikum 🌹

ESP ni boleh dikatakan All in One 😍 🦋 Nak kurus
🦋 Orang yang pentingkan kesihatan
🦋 Nak kulit cantik sihat berseri
🦋 Nak kekal bertenaga sepanjang hari 🦋 Nak lebatkan & panjangkan rambut 🦋 Atasi masalah rambut gugur 🦋 Nak hilangkan parut jerawat & jeragat 🦋 Nak anjalkan kulit 🦋 Nak kawal diabetes 🦋 Kawal kolestrol 🦋 Atasi masalah kuku rapuh/mudah patah 🦋 Nak tambah susu badan 🦋 Kuatkan rahim 🦋 Sembuhkan luka bersalin/operation 🦋 Mempunyai masalah kulit
🦋 Gastrik 🦋 Selalu letih dan mengantuk 
Banyak kan? Lagi 1 ESP ni semua peringkat umur boleh minum. Lelaki perempuan, muda tua boleh minum. Takde masalah. 
Jom grab 1 mana yg belum try lagi tu. 
Untuk pertanyaan boleh whatsapp mummy ye 🌹
Nurul Ain 
0187814980 
#sayajualshaklee 
#shakleemuar 
#shakleejohor 
#shakleegemencheh 
#shakleetampin 
#espshaklee 
#testimonishaklee 
#testimoniespshaklee 
#skincareshaklee 
#setkulitshaklee 
#setkurus 
#setpantang 
#sethamil 
#setmengandung 
#milkbooster 
#kulitkusam
#shakleelover
#shakleeeffect
Assalamualaikum 🌹 ESP ni boleh dikatakan All in One 😍 🦋 Nak kurus 🦋 Orang yang pentingkan kesihatan 🦋 Nak kulit cantik sihat berseri 🦋 Nak kekal bertenaga sepanjang hari 🦋 Nak lebatkan & panjangkan rambut 🦋 Atasi masalah rambut gugur 🦋 Nak hilangkan parut jerawat & jeragat 🦋 Nak anjalkan kulit 🦋 Nak kawal diabetes 🦋 Kawal kolestrol 🦋 Atasi masalah kuku rapuh/mudah patah 🦋 Nak tambah susu badan 🦋 Kuatkan rahim 🦋 Sembuhkan luka bersalin/operation 🦋 Mempunyai masalah kulit 🦋 Gastrik 🦋 Selalu letih dan mengantuk Banyak kan? Lagi 1 ESP ni semua peringkat umur boleh minum. Lelaki perempuan, muda tua boleh minum. Takde masalah. Jom grab 1 mana yg belum try lagi tu. Untuk pertanyaan boleh whatsapp mummy ye 🌹 Nurul Ain 0187814980 #sayajualshaklee  #shakleemuar  #shakleejohor  #shakleegemencheh  #shakleetampin  #espshaklee  #testimonishaklee  #testimoniespshaklee  #skincareshaklee  #setkulitshaklee  #setkurus  #setpantang  #sethamil  #setmengandung  #milkbooster  #kulitkusam  #shakleelover  #shakleeeffect 
Assalamualaikum 🌹

Siapa Perlukan Omega Guard Shaklee?

Ibu Hamil
🦋 Membantu perkembangan otak bayi semasa dalam kandungan.
🦋 Mengurangkan risiko bayi lahir pra-matang ataupun dikenali sebagai bayi tak cukup bulan
🦋 Mengurangkan risiko gila meroyan selepas melahirkan bayi
🦋 Mengawal kenaikan berat badan ibu semasa hamil

Ibu Menyusu
🦋 Membekalkan khasiat untuk sistem imunisasi kepada anak dan membantu perkembangan otak juga.
🦋 Membantu penurunan berat badan ibu tanpa jejas penghasilan susu dan kualiti susu

Kanak-kanak
🦋 Pertumbuhan badan yang sihat dan juga untuk kesihatan otak
🦋 Sesuai untuk anak yang mudah jatuh sakit seperti batuk, selesema, asma
🦋 Memperkuat sistem imunisasi badan

Mereka yang mengalami masalah berat badan
🦋 Omega 3 meningkatkan hormon Leptine yang mengawal selera makan dan akan terasa kenyang lama.

Sering dilanda masalah kesihatan
🦋 Batuk berkahak, selesema berterusan
🦋 Sakit-sakit sendi, kolestrol tinggi
🦋 Sakit Stroke

Nak order shaklee boleh whatsapp ye 💜
Nurul Ain 
0187814980 
#sayajualshaklee 
#shakleemuar 
#shakleejohor 
#shakleegemencheh 
#shakleetampin 
#shakleeeffect 
#iloveshaklee 
#testimonishaklee 
#omegaguardshaklee 
#sethamil 
#setpantang 
#testimoniomegaguardshaklee 
#shakleeeffects 
#minyakikanshaklee 
#setmengandung 
#sethamilshaklee 
#setmenyusushaklee 
#bfmom 
#preggymom 
#diet 
#kolestrolshaklee 
#goutshaklee 
#eczemashaklee 
#setpantangshaklee 
#kurussihat 
#bakarlemak 
#setkurusshaklee 
#setkanakkanakshaklee
Assalamualaikum 🌹 Siapa Perlukan Omega Guard Shaklee? Ibu Hamil 🦋 Membantu perkembangan otak bayi semasa dalam kandungan. 🦋 Mengurangkan risiko bayi lahir pra-matang ataupun dikenali sebagai bayi tak cukup bulan 🦋 Mengurangkan risiko gila meroyan selepas melahirkan bayi 🦋 Mengawal kenaikan berat badan ibu semasa hamil Ibu Menyusu 🦋 Membekalkan khasiat untuk sistem imunisasi kepada anak dan membantu perkembangan otak juga. 🦋 Membantu penurunan berat badan ibu tanpa jejas penghasilan susu dan kualiti susu Kanak-kanak 🦋 Pertumbuhan badan yang sihat dan juga untuk kesihatan otak 🦋 Sesuai untuk anak yang mudah jatuh sakit seperti batuk, selesema, asma 🦋 Memperkuat sistem imunisasi badan Mereka yang mengalami masalah berat badan 🦋 Omega 3 meningkatkan hormon Leptine yang mengawal selera makan dan akan terasa kenyang lama. Sering dilanda masalah kesihatan 🦋 Batuk berkahak, selesema berterusan 🦋 Sakit-sakit sendi, kolestrol tinggi 🦋 Sakit Stroke Nak order shaklee boleh whatsapp ye 💜 Nurul Ain 0187814980 #sayajualshaklee  #shakleemuar  #shakleejohor  #shakleegemencheh  #shakleetampin  #shakleeeffect  #iloveshaklee  #testimonishaklee  #omegaguardshaklee  #sethamil  #setpantang  #testimoniomegaguardshaklee  #shakleeeffects  #minyakikanshaklee  #setmengandung  #sethamilshaklee  #setmenyusushaklee  #bfmom  #preggymom  #diet  #kolestrolshaklee  #goutshaklee  #eczemashaklee  #setpantangshaklee  #kurussihat  #bakarlemak  #setkurusshaklee  #setkanakkanakshaklee 
Assalamualaikum 🌹

Testimoni Omega Guard Shaklee 🎓🎓🎓 Anak suka makan UBAT CERDIK sebab laju je dapat jawab ujian linus 😍

Syukur Alhamdulillah. Anak beliau semakin bersemangat. Daya tumpuan dah semakin tajam 🙈

Ibu bapa mana yg tak nak anak bijak pandai kan? Kita ibu bapa cuba la ikhtiar kan utk anak. Anak kan amanah Allah 🌈

Lagi skrg sekolah makin mencabar kan 🤦‍♀️ Bukan setakat IQ tapi Omega Guard boleh membantu meningkatkan imunisasi anak anda 💊

Tak rugi mak2 beli kan anak2 minyak ikan Shaklee ni sebab mak ayah pon boleh makan. Mak kurus pipi pon pinkish, ayah dapat hilangkan perut boroi tu 🙈

Nak ke taknak? Jom whatsapp mummy sebelum kehabisan stok 💜
Nurul Ain 
0187814980 
#sayajualshaklee 
#shakleemuar 
#shakleejohor 
#shakleegemencheh 
#shakleetampin 
#shakleeeffects 
#shakleeeffect 
#shakleemalaysia 
#testimonishaklee 
#testimoniomegaguardshaklee 
#testimoniminyakikanshaklee 
#minyakikanshaklee 
#dha 
#epa 
#setkurusshaklee 
#kolestrolshaklee 
#eczemashaklee 
#setdietshaklee 
#setkanakkanakshaklee 
#setbersalinshaklee 
#setpantangshaklee 
#sethamilshaklee 
#setmenyusushaklee 
#preggymom 
#setsakitsendishaklee
Assalamualaikum 🌹 Testimoni Omega Guard Shaklee 🎓🎓🎓 Anak suka makan UBAT CERDIK sebab laju je dapat jawab ujian linus 😍 Syukur Alhamdulillah. Anak beliau semakin bersemangat. Daya tumpuan dah semakin tajam 🙈 Ibu bapa mana yg tak nak anak bijak pandai kan? Kita ibu bapa cuba la ikhtiar kan utk anak. Anak kan amanah Allah 🌈 Lagi skrg sekolah makin mencabar kan 🤦‍♀️ Bukan setakat IQ tapi Omega Guard boleh membantu meningkatkan imunisasi anak anda 💊 Tak rugi mak2 beli kan anak2 minyak ikan Shaklee ni sebab mak ayah pon boleh makan. Mak kurus pipi pon pinkish, ayah dapat hilangkan perut boroi tu 🙈 Nak ke taknak? Jom whatsapp mummy sebelum kehabisan stok 💜 Nurul Ain 0187814980 #sayajualshaklee  #shakleemuar  #shakleejohor  #shakleegemencheh  #shakleetampin  #shakleeeffects  #shakleeeffect  #shakleemalaysia  #testimonishaklee  #testimoniomegaguardshaklee  #testimoniminyakikanshaklee  #minyakikanshaklee  #dha  #epa  #setkurusshaklee  #kolestrolshaklee  #eczemashaklee  #setdietshaklee  #setkanakkanakshaklee  #setbersalinshaklee  #setpantangshaklee  #sethamilshaklee  #setmenyusushaklee  #preggymom  #setsakitsendishaklee 
Assalamualaikum 💖

Siapa yg perlukan Omega Guard Shaklee ni? 
Jom usha sikit kot2 korang yg patut consume kan 🙈
🦄 Ibu Menyusu 🦄 Ibu Hamil 🦄 Ibu Dalam Pantang 🦄 Kanak-kanak 🦄 Orang yg nak kurus 🦄 Gout 🦄 Kolestrol
🦄 Orang yg mengalami sakit sendi 🦄 Penghidap Datah Tinggi 🦄 Kulit Alahan seperti Eczema 🦄 Mudah selsema/batuk berkahak 🦄 Orang yg kurang fokus/tumpuan
🦄 Pelajar yg bakal menghadapi exam 🦄 Strok 🦄 Kesihatan Jantung 
Korang yg nak hadiah kan mak ayah tu boleh la beli kan Omega Guard Shaklee ni. Sebab Omega Guard ni boleh bantu masalah sakit sendi lutut orang tua. Sekaligus membantu melancarkan pergerakan mereka. 
Sebarang pertanyaan, jangan segan2, whatsapp je mummy 💜
Nurul Ain 
0187814980 
#sayajualshaklee 
#shakleemuar 
#shakleejohor 
#shakleegemencheh 
#shakleetampin
#shakleemalaysia 
#shakleeeffects 
#shakleeeffect 
#testimonishaklee 
#omegaguardshaklee 
#minyakikanshaklee 
#setkanakkanakshaklee 
#vitaminkanakkanak 
#epa 
#dha 
#setsakitsendishaklee 
#goutshaklee 
#kolestrolshaklee 
#eczemashaklee 
#sethamilshaklee 
#setbersalinshaklee 
#setpantangshaklee 
#setkurusshaklee 
#dietshaklee
Assalamualaikum 💖 Siapa yg perlukan Omega Guard Shaklee ni? Jom usha sikit kot2 korang yg patut consume kan 🙈 🦄 Ibu Menyusu 🦄 Ibu Hamil 🦄 Ibu Dalam Pantang 🦄 Kanak-kanak 🦄 Orang yg nak kurus 🦄 Gout 🦄 Kolestrol 🦄 Orang yg mengalami sakit sendi 🦄 Penghidap Datah Tinggi 🦄 Kulit Alahan seperti Eczema 🦄 Mudah selsema/batuk berkahak 🦄 Orang yg kurang fokus/tumpuan 🦄 Pelajar yg bakal menghadapi exam 🦄 Strok 🦄 Kesihatan Jantung Korang yg nak hadiah kan mak ayah tu boleh la beli kan Omega Guard Shaklee ni. Sebab Omega Guard ni boleh bantu masalah sakit sendi lutut orang tua. Sekaligus membantu melancarkan pergerakan mereka. Sebarang pertanyaan, jangan segan2, whatsapp je mummy 💜 Nurul Ain 0187814980 #sayajualshaklee  #shakleemuar  #shakleejohor  #shakleegemencheh  #shakleetampin  #shakleemalaysia  #shakleeeffects  #shakleeeffect  #testimonishaklee  #omegaguardshaklee  #minyakikanshaklee  #setkanakkanakshaklee  #vitaminkanakkanak  #epa  #dha  #setsakitsendishaklee  #goutshaklee  #kolestrolshaklee  #eczemashaklee  #sethamilshaklee  #setbersalinshaklee  #setpantangshaklee  #setkurusshaklee  #dietshaklee 
Say NO to jerawat!
.
Siapa kat sini rasa murung je kalau jerawat tu naik? Ha mula lah tangan gatal nak picit jerawat.
.
Bila dah picit jerawat tu alaaaa ada kesan lah pulak susah nak hilang 😭.
.
So sebelum korg picit jerawat, sebelum ada parut jerawat better rawat ok!
.
Cantik kulit cust ni lepas ambil fullset kecantikan bukan jerawat je hilang, kulit pun makin cerah 🙂.
.
Zakiah,
0167147927.
.
#shakleemalaysia #shakleejohor #shakleejb #shakleemelaka #shakleenilai #shakleeselangor #shakleeperak #shakleepahang #shakleeterengganu #shakleekotabharu #shakleekedah #shakleeperlis #shakleepenang #shakleepasirgudang #shakleepg #shakleebukitdahlia #shakleecendana #shakleenusadamai #shakleescientex #supervisor #3000UV #shakleekopok #shakleedesarakyat #shakleecahayamasai #shakleekotamasai #shakleecahayabaru #sayajualshaklee
Say NO to jerawat! . Siapa kat sini rasa murung je kalau jerawat tu naik? Ha mula lah tangan gatal nak picit jerawat. . Bila dah picit jerawat tu alaaaa ada kesan lah pulak susah nak hilang 😭. . So sebelum korg picit jerawat, sebelum ada parut jerawat better rawat ok! . Cantik kulit cust ni lepas ambil fullset kecantikan bukan jerawat je hilang, kulit pun makin cerah 🙂. . Zakiah, 0167147927. . #shakleemalaysia  #shakleejohor  #shakleejb  #shakleemelaka  #shakleenilai  #shakleeselangor  #shakleeperak  #shakleepahang  #shakleeterengganu  #shakleekotabharu  #shakleekedah  #shakleeperlis  #shakleepenang  #shakleepasirgudang  #shakleepg  #shakleebukitdahlia  #shakleecendana  #shakleenusadamai  #shakleescientex  #supervisor  #3000UV  #shakleekopok  #shakleedesarakyat  #shakleecahayamasai  #shakleekotamasai  #shakleecahayabaru  #sayajualshaklee 
📢📢CoQ-Trol Plus!!📢📢
Product terbaru shaklee dgn 3 bahan utama CoQ10, Resveratol & Tocopherol.
.
.
Apa kelebihan yg terdapat dlm CoQ-Trol ni?
.
.
🌷 Antioxidant yang hebat.
🌷 Mengandungi Vitamin E
🌷 Bagus untuk kulit menjadi cantik
🌷 Bagus untuk tenaga kerana CoQ10
🌷 Menjaga sel supaya tidak rosak
🌷 Menjaga kesempurnaan Sperma
🌷 Bagus untuk kesuburan lelaki dan perempuan
🌷 Bantu dalam balancekn hormon
🌷 Kurangkan keletihan
🌷 Kurangkan mengantuk
🌷 Membantu memelihara jantung
.
.
COD setiap hari di putrajaya dan kawasan sekitarnya😍
.
.
@inspireyourbeauty
Admin 0133534402
📢📢CoQ-Trol Plus!!📢📢 Product terbaru shaklee dgn 3 bahan utama CoQ10, Resveratol & Tocopherol. . . Apa kelebihan yg terdapat dlm CoQ-Trol ni? . . 🌷 Antioxidant yang hebat. 🌷 Mengandungi Vitamin E 🌷 Bagus untuk kulit menjadi cantik 🌷 Bagus untuk tenaga kerana CoQ10 🌷 Menjaga sel supaya tidak rosak 🌷 Menjaga kesempurnaan Sperma 🌷 Bagus untuk kesuburan lelaki dan perempuan 🌷 Bantu dalam balancekn hormon 🌷 Kurangkan keletihan 🌷 Kurangkan mengantuk 🌷 Membantu memelihara jantung . . COD setiap hari di putrajaya dan kawasan sekitarnya😍 . . @inspireyourbeauty Admin 0133534402
📢📢CoQ-Trol Plus!!📢📢
Product terbaru shaklee dgn 3 bahan utama CoQ10, Resveratol & Tocopherol.
.
.
Apa kelebihan yg terdapat dlm CoQ-Trol ni?
.
.
🌷 Antioxidant yang hebat.
🌷 Mengandungi Vitamin E
🌷 Bagus untuk kulit menjadi cantik
🌷 Bagus untuk tenaga kerana CoQ10
🌷 Menjaga sel supaya tidak rosak
🌷 Menjaga kesempurnaan Sperma
🌷 Bagus untuk kesuburan lelaki dan perempuan
🌷 Bantu dalam balancekn hormon
🌷 Kurangkan keletihan
🌷 Kurangkan mengantuk
🌷 Membantu memelihara jantung
.
.
COD setiap hari di putrajaya dan kawasan sekitarnya😍
.
.
@inspireyourbeauty
Admin 0133534402
📢📢CoQ-Trol Plus!!📢📢 Product terbaru shaklee dgn 3 bahan utama CoQ10, Resveratol & Tocopherol. . . Apa kelebihan yg terdapat dlm CoQ-Trol ni? . . 🌷 Antioxidant yang hebat. 🌷 Mengandungi Vitamin E 🌷 Bagus untuk kulit menjadi cantik 🌷 Bagus untuk tenaga kerana CoQ10 🌷 Menjaga sel supaya tidak rosak 🌷 Menjaga kesempurnaan Sperma 🌷 Bagus untuk kesuburan lelaki dan perempuan 🌷 Bantu dalam balancekn hormon 🌷 Kurangkan keletihan 🌷 Kurangkan mengantuk 🌷 Membantu memelihara jantung . . COD setiap hari di putrajaya dan kawasan sekitarnya😍 . . @inspireyourbeauty Admin 0133534402
📢📢CoQ-Trol Plus!!📢📢
Product terbaru shaklee dgn 3 bahan utama CoQ10, Resveratol & Tocopherol.
.
.
Apa kelebihan yg terdapat dlm CoQ-Trol ni?
.
.
🌷 Antioxidant yang hebat.
🌷 Mengandungi Vitamin E
🌷 Bagus untuk kulit menjadi cantik
🌷 Bagus untuk tenaga kerana CoQ10
🌷 Menjaga sel supaya tidak rosak
🌷 Menjaga kesempurnaan Sperma
🌷 Bagus untuk kesuburan lelaki dan perempuan
🌷 Bantu dalam balancekn hormon
🌷 Kurangkan keletihan
🌷 Kurangkan mengantuk
🌷 Membantu memelihara jantung
.
.
COD setiap hari di putrajaya dan kawasan sekitarnya😍
.
.
@inspireyourbeauty
Admin 0133534402
📢📢CoQ-Trol Plus!!📢📢 Product terbaru shaklee dgn 3 bahan utama CoQ10, Resveratol & Tocopherol. . . Apa kelebihan yg terdapat dlm CoQ-Trol ni? . . 🌷 Antioxidant yang hebat. 🌷 Mengandungi Vitamin E 🌷 Bagus untuk kulit menjadi cantik 🌷 Bagus untuk tenaga kerana CoQ10 🌷 Menjaga sel supaya tidak rosak 🌷 Menjaga kesempurnaan Sperma 🌷 Bagus untuk kesuburan lelaki dan perempuan 🌷 Bantu dalam balancekn hormon 🌷 Kurangkan keletihan 🌷 Kurangkan mengantuk 🌷 Membantu memelihara jantung . . COD setiap hari di putrajaya dan kawasan sekitarnya😍 . . @inspireyourbeauty Admin 0133534402
📢📢CoQ-Trol Plus!!📢📢
Product terbaru shaklee dgn 3 bahan utama CoQ10, Resveratol & Tocopherol.
.
.
Apa kelebihan yg terdapat dlm CoQ-Trol ni?
.
.
🌷 Antioxidant yang hebat.
🌷 Mengandungi Vitamin E
🌷 Bagus untuk kulit menjadi cantik
🌷 Bagus untuk tenaga kerana CoQ10
🌷 Menjaga sel supaya tidak rosak
🌷 Menjaga kesempurnaan Sperma
🌷 Bagus untuk kesuburan lelaki dan perempuan
🌷 Bantu dalam balancekn hormon
🌷 Kurangkan keletihan
🌷 Kurangkan mengantuk
🌷 Membantu memelihara jantung
.
.
COD setiap hari di putrajaya dan kawasan sekitarnya😍
.
.
@inspireyourbeauty
Admin 0133534402
📢📢CoQ-Trol Plus!!📢📢 Product terbaru shaklee dgn 3 bahan utama CoQ10, Resveratol & Tocopherol. . . Apa kelebihan yg terdapat dlm CoQ-Trol ni? . . 🌷 Antioxidant yang hebat. 🌷 Mengandungi Vitamin E 🌷 Bagus untuk kulit menjadi cantik 🌷 Bagus untuk tenaga kerana CoQ10 🌷 Menjaga sel supaya tidak rosak 🌷 Menjaga kesempurnaan Sperma 🌷 Bagus untuk kesuburan lelaki dan perempuan 🌷 Bantu dalam balancekn hormon 🌷 Kurangkan keletihan 🌷 Kurangkan mengantuk 🌷 Membantu memelihara jantung . . COD setiap hari di putrajaya dan kawasan sekitarnya😍 . . @inspireyourbeauty Admin 0133534402
📢📢CoQ-Trol Plus!!📢📢
Product terbaru shaklee dgn 3 bahan utama CoQ10, Resveratol & Tocopherol.
.
.
Apa kelebihan yg terdapat dlm CoQ-Trol ni?
.
.
🌷 Antioxidant yang hebat.
🌷 Mengandungi Vitamin E
🌷 Bagus untuk kulit menjadi cantik
🌷 Bagus untuk tenaga kerana CoQ10
🌷 Menjaga sel supaya tidak rosak
🌷 Menjaga kesempurnaan Sperma
🌷 Bagus untuk kesuburan lelaki dan perempuan
🌷 Bantu dalam balancekn hormon
🌷 Kurangkan keletihan
🌷 Kurangkan mengantuk
🌷 Membantu memelihara jantung
.
.
COD setiap hari di putrajaya dan kawasan sekitarnya😍
.
.
@inspireyourbeauty
Admin 0133534402
📢📢CoQ-Trol Plus!!📢📢 Product terbaru shaklee dgn 3 bahan utama CoQ10, Resveratol & Tocopherol. . . Apa kelebihan yg terdapat dlm CoQ-Trol ni? . . 🌷 Antioxidant yang hebat. 🌷 Mengandungi Vitamin E 🌷 Bagus untuk kulit menjadi cantik 🌷 Bagus untuk tenaga kerana CoQ10 🌷 Menjaga sel supaya tidak rosak 🌷 Menjaga kesempurnaan Sperma 🌷 Bagus untuk kesuburan lelaki dan perempuan 🌷 Bantu dalam balancekn hormon 🌷 Kurangkan keletihan 🌷 Kurangkan mengantuk 🌷 Membantu memelihara jantung . . COD setiap hari di putrajaya dan kawasan sekitarnya😍 . . @inspireyourbeauty Admin 0133534402
📢📢CoQ-Trol Plus!!📢📢
Product terbaru shaklee dgn 3 bahan utama CoQ10, Resveratol & Tocopherol.
.
.
Apa kelebihan yg terdapat dlm CoQ-Trol ni?
.
.
🌷 Antioxidant yang hebat.
🌷 Mengandungi Vitamin E
🌷 Bagus untuk kulit menjadi cantik
🌷 Bagus untuk tenaga kerana CoQ10
🌷 Menjaga sel supaya tidak rosak
🌷 Menjaga kesempurnaan Sperma
🌷 Bagus untuk kesuburan lelaki dan perempuan
🌷 Bantu dalam balancekn hormon
🌷 Kurangkan keletihan
🌷 Kurangkan mengantuk
🌷 Membantu memelihara jantung
.
.
COD setiap hari di putrajaya dan kawasan sekitarnya😍
.
.
@inspireyourbeauty
Admin 0133534402
📢📢CoQ-Trol Plus!!📢📢 Product terbaru shaklee dgn 3 bahan utama CoQ10, Resveratol & Tocopherol. . . Apa kelebihan yg terdapat dlm CoQ-Trol ni? . . 🌷 Antioxidant yang hebat. 🌷 Mengandungi Vitamin E 🌷 Bagus untuk kulit menjadi cantik 🌷 Bagus untuk tenaga kerana CoQ10 🌷 Menjaga sel supaya tidak rosak 🌷 Menjaga kesempurnaan Sperma 🌷 Bagus untuk kesuburan lelaki dan perempuan 🌷 Bantu dalam balancekn hormon 🌷 Kurangkan keletihan 🌷 Kurangkan mengantuk 🌷 Membantu memelihara jantung . . COD setiap hari di putrajaya dan kawasan sekitarnya😍 . . @inspireyourbeauty Admin 0133534402
Assalamualaikum and selamat guys💕. .
.
Sebelum tido pastikan korang dah shake Esp dulu ye😋😋. Mulakan hari esok dengan ceria dan cergas sentiasa. Dekna suggest kan korang shake esp siap2 then esok pagi bole trus ngap je😋 . Esp ni juga bole menggantikan sarapan pagi korg tau😊👍 . Selain memberikan tenaga berpanjangan, ia juga dapat bekalkan protein yang diperlukan tubuh. Selamat mencuba 😉👍. Bole trus wsap Dekna untuk suplemen Esp Shaklee ni. .
Sihat itu kan anugerah yang tidak ternilai. Sape tak nak sihat kan😉👍.
.
#dekna_beauty😉 #shaklee #shakleeonline #shakleeeffect #shakleemurah #shakleejohor 
#promosishaklee #shakleediatributor #shakleemurahmalays #espshaklee #esp_shaklee #espshakleebest #espshakleeoriginal #espshakleereadystock #espshakel #espshahalam #espshakleewithshaker #espshakleeterbaik #espshakleepalingmurah #sayajualespshaklee #jualespshaklee #jualprodukshaklee #suplemenshaklee #suplemenshakleeterbaik 
#espmurah #espshakleehargastudent #herbalblendshakleejohor #herbalblendshakleemalaysia #herbalblendshakleebagus
#herbalblendshakleemurah
Assalamualaikum and selamat guys💕. . . Sebelum tido pastikan korang dah shake Esp dulu ye😋😋. Mulakan hari esok dengan ceria dan cergas sentiasa. Dekna suggest kan korang shake esp siap2 then esok pagi bole trus ngap je😋 . Esp ni juga bole menggantikan sarapan pagi korg tau😊👍 . Selain memberikan tenaga berpanjangan, ia juga dapat bekalkan protein yang diperlukan tubuh. Selamat mencuba 😉👍. Bole trus wsap Dekna untuk suplemen Esp Shaklee ni. . Sihat itu kan anugerah yang tidak ternilai. Sape tak nak sihat kan😉👍. . #dekna_beauty 😉 #shaklee  #shakleeonline  #shakleeeffect  #shakleemurah  #shakleejohor  #promosishaklee  #shakleediatributor  #shakleemurahmalays  #espshaklee  #esp_shaklee  #espshakleebest  #espshakleeoriginal  #espshakleereadystock  #espshakel  #espshahalam  #espshakleewithshaker  #espshakleeterbaik  #espshakleepalingmurah  #sayajualespshaklee  #jualespshaklee  #jualprodukshaklee  #suplemenshaklee  #suplemenshakleeterbaik  #espmurah  #espshakleehargastudent  #herbalblendshakleejohor  #herbalblendshakleemalaysia  #herbalblendshakleebagus  #herbalblendshakleemurah 
KENAPA KITA HARUS AMBIL VITAMIN C ..??
.
.
haaa kalau syg2 smua nak tahu.. Badan kita ni TIDAK BOLEH HASILKAN vitamin C SECARA TERSENDRI tau.. .
.
So kita wajib daptkan sumber vitaMin C dari pemakann harian kita. Contoh nya.  Kita boleh dptkan sumber vitaC dari LIMAU khususnya. Sbb limau kaya dgn serat VITAc berbanding buahan lain. .
.
Tapi... Larat ke korang nk mkn limau/oren bg ckup keperluan VITAMIN C seharian kita?? Thats why shaklee dah mudahkan kita utk dptkn keperluan vitaC seharian.  Xperlu dah nak kupas byk2 mkn byk2 smua tu. .
.
Renung2kan...
.
.
Love to health n beautyfull:
0134738114 hajar
KENAPA KITA HARUS AMBIL VITAMIN C ..?? . . haaa kalau syg2 smua nak tahu.. Badan kita ni TIDAK BOLEH HASILKAN vitamin C SECARA TERSENDRI tau.. . . So kita wajib daptkan sumber vitaMin C dari pemakann harian kita. Contoh nya. Kita boleh dptkan sumber vitaC dari LIMAU khususnya. Sbb limau kaya dgn serat VITAc berbanding buahan lain. . . Tapi... Larat ke korang nk mkn limau/oren bg ckup keperluan VITAMIN C seharian kita?? Thats why shaklee dah mudahkan kita utk dptkn keperluan vitaC seharian. Xperlu dah nak kupas byk2 mkn byk2 smua tu. . . Renung2kan... . . Love to health n beautyfull: 0134738114 hajar
HI-CAL1 AND ZINC PLUS Supplement boleh membantu anda menambah ketinggianoo sekalipun kedua ibubapa anda bertubuh rendah.
Jika ada di antara datuk/nenek anda yang lebih tinggi, anda mungkin boleh menerima genetik ketinggian mereka dan mempunyai potensi untuk menjadi lebih tinggi daripada ibubapa anda. Perkara ini menerangkan mengapa sesetengah kanak2 boleh membesar lebih tggi drpd kedua ibubapa mereka tetapi kanak2 yg lain tidak. kanak2 yg tggi trsebut brkemungkinanemperolehi genetik ketinggian dr datuk/nenek atau moyang mereka, mnkala kanak2 yg brtubuh rendah tidak.... 📱Whatsap :+60 102662841
📱wechat id : derajattinggikl8

#kasutperempuan #kasutonline #kasutwanita #kasutraya #kasutsukan #kasutbudak #kasutlawa #kasutvans #kasutmurahmalaysia #qurose #qurosetestimoni #perlaking #heightup #kasut #shirt #putihgebu #shakleemalaysia #shakleejohor #bajumurahmalaysia #igshoponlinemalaysia #seluarmurahmalaysia #seluarsukamalaysia #longsleevemalaysia #seluarslackmalaysia #ubat #ubattinggi #tinggi #kejap #comel
HI-CAL1 AND ZINC PLUS Supplement boleh membantu anda menambah ketinggianoo sekalipun kedua ibubapa anda bertubuh rendah. Jika ada di antara datuk/nenek anda yang lebih tinggi, anda mungkin boleh menerima genetik ketinggian mereka dan mempunyai potensi untuk menjadi lebih tinggi daripada ibubapa anda. Perkara ini menerangkan mengapa sesetengah kanak2 boleh membesar lebih tggi drpd kedua ibubapa mereka tetapi kanak2 yg lain tidak. kanak2 yg tggi trsebut brkemungkinanemperolehi genetik ketinggian dr datuk/nenek atau moyang mereka, mnkala kanak2 yg brtubuh rendah tidak.... 📱Whatsap :+60 102662841 📱wechat id : derajattinggikl8 #kasutperempuan  #kasutonline  #kasutwanita  #kasutraya  #kasutsukan  #kasutbudak  #kasutlawa  #kasutvans  #kasutmurahmalaysia  #qurose  #qurosetestimoni  #perlaking  #heightup  #kasut  #shirt  #putihgebu  #shakleemalaysia  #shakleejohor  #bajumurahmalaysia  #igshoponlinemalaysia  #seluarmurahmalaysia  #seluarsukamalaysia  #longsleevemalaysia  #seluarslackmalaysia  #ubat  #ubattinggi  #tinggi  #kejap  #comel 
PARUT BERKURANGAN & KULIT MAKIN CANTIKKKKKK! .
Paling suka, part customer cakap nak bagi #ShakleeEffect selepas amalkan supplement Shaklee.
.
Yang bestnya, beliau sendiri baru consume 1 MINGGU tau! 😍😍 .
⚫️ PARUT MAKIN PUDAR
⚫️ TONA KULIT SEKATA
⚫️ KULIT MAKIN CERAH .
Bestkan macam ni 😋 Kita ambil supplement dan dapat feedback positif! No wonderlah ramai customer Amal yang REPEAT ORDER & TAMBAH ORDER 👍🏼 .
.
VITAMIN C sesuai untuk semuaaaaaaaa jenis skin problem 😊 .
✔️ Berminyak
✔️ Berjerawat
✔️ Tona kulit tak sekata
✔️ Kulit kusam
✔️ Blackhead .
.
Insya Allah dapat selesaikan masalah uolss secara EFFECTIVE 😘 .
1 botol VITAMIN C JIMAT SEHINGGA 6 BULAN PENGGUNAAN & harga MAMPU MILIK! :)
.
Yout trusted SID
Amalina Bakari | 017-7447353
.
#Shakleemalaysia
#shakleejohor #shakleemelaka
#shakleeselangor #shakleenegerisembilan
#shakleepahang #shakleepenang
#shakleeperak #shakleekelantan
#shakleeterengganu #shakleeperlis
#vitaminshaklee
#shakleemurah
#shakleepower
#omegaguardshaklee
#vivixshaklee
#shakleesingapore
#shakleehargagiler
#shaklee
#meletop
#shakleemuar
#shakleebatupahat
#shakleeparitsulong
#ubatjeragat
#ubatjerawat
#ubatresdung
PARUT BERKURANGAN & KULIT MAKIN CANTIKKKKKK! . Paling suka, part customer cakap nak bagi #ShakleeEffect  selepas amalkan supplement Shaklee. . Yang bestnya, beliau sendiri baru consume 1 MINGGU tau! 😍😍 . ⚫️ PARUT MAKIN PUDAR ⚫️ TONA KULIT SEKATA ⚫️ KULIT MAKIN CERAH . Bestkan macam ni 😋 Kita ambil supplement dan dapat feedback positif! No wonderlah ramai customer Amal yang REPEAT ORDER & TAMBAH ORDER 👍🏼 . . VITAMIN C sesuai untuk semuaaaaaaaa jenis skin problem 😊 . ✔️ Berminyak ✔️ Berjerawat ✔️ Tona kulit tak sekata ✔️ Kulit kusam ✔️ Blackhead . . Insya Allah dapat selesaikan masalah uolss secara EFFECTIVE 😘 . 1 botol VITAMIN C JIMAT SEHINGGA 6 BULAN PENGGUNAAN & harga MAMPU MILIK! :) . Yout trusted SID Amalina Bakari | 017-7447353 . #Shakleemalaysia  #shakleejohor  #shakleemelaka  #shakleeselangor  #shakleenegerisembilan  #shakleepahang  #shakleepenang  #shakleeperak  #shakleekelantan  #shakleeterengganu  #shakleeperlis  #vitaminshaklee  #shakleemurah  #shakleepower  #omegaguardshaklee  #vivixshaklee  #shakleesingapore  #shakleehargagiler  #shaklee  #meletop  #shakleemuar  #shakleebatupahat  #shakleeparitsulong  #ubatjeragat  #ubatjerawat  #ubatresdung 
Bismillah
Assalamualaikum & Hi semua 💕
-
-
Ain nak cakap sikit. Sebenarnya bukan orang gemok je tau yang ada masalah berat badan. Orang kurus nih pun sama, makan dah banyak tapi berat maintain je. Ada yang langsung tak ada selera makan. Haaaa kesian kan?
-
-
So untuk korang kat diluar sana, yang ada masalah berat badan. Meh dapatkan supplement SET GAIN WEIGHT dari Ain. Seminggu boleh naik 4-5 kilo wehh. Best tak?
-
-
Apa yang ada dalam SET GAIN WEIGHT tu?
-
-
MEALSHAKES ( tahan 2-3 bulan )
🌸 Membantu menambah selera makan
🌸 Membantu memberi badan rasa bertenaga
🌸 Membekalkan 35% atau lebih nilai harian bagi 19 Vitamin & Mineral
🌸 Sumber yang kaya dengan fiber, kalsium & protein.
-
-
VITALEA 🌸 Membentuknsel darah merah
🌸 Membekalkan zat yang cukup dalam badan
🌸 Mencantikkan wajah, kuku yang licin dan rambut yang kuat
🌸 Elakkan dari lesu, pening, & pitam
-
-
BCOMPLEX 🌸 Mengandungi 8 jenis Vitamin B yang cukup untuk badan
🌸 Mengawal metabolism dalam badan
🌸 Menggalakkan sistem kardiovaskular
🌸 Mengurangkan rasa letih, tekanan perasaan atau stress
🌸 Meningkatkan sistem pertahanan badan
-
-
Set gain weight mana yang terbaik?
Semestinya SHAKLEE.
-
-
Ain Khalid
+6019-6611149
-
-
#shakleemalaysia
#shakleesingapore
#shakleebrunei
#shakleemelaka
#shakleejohor
#shakleemuar
#shakleebatupahat
#shakleemerlimau
#espshaklee
#setgainweight
#settambahberat
#vivixshaklee
#vitaminshaklee
Bismillah Assalamualaikum & Hi semua 💕 - - Ain nak cakap sikit. Sebenarnya bukan orang gemok je tau yang ada masalah berat badan. Orang kurus nih pun sama, makan dah banyak tapi berat maintain je. Ada yang langsung tak ada selera makan. Haaaa kesian kan? - - So untuk korang kat diluar sana, yang ada masalah berat badan. Meh dapatkan supplement SET GAIN WEIGHT dari Ain. Seminggu boleh naik 4-5 kilo wehh. Best tak? - - Apa yang ada dalam SET GAIN WEIGHT tu? - - MEALSHAKES ( tahan 2-3 bulan ) 🌸 Membantu menambah selera makan 🌸 Membantu memberi badan rasa bertenaga 🌸 Membekalkan 35% atau lebih nilai harian bagi 19 Vitamin & Mineral 🌸 Sumber yang kaya dengan fiber, kalsium & protein. - - VITALEA 🌸 Membentuknsel darah merah 🌸 Membekalkan zat yang cukup dalam badan 🌸 Mencantikkan wajah, kuku yang licin dan rambut yang kuat 🌸 Elakkan dari lesu, pening, & pitam - - BCOMPLEX 🌸 Mengandungi 8 jenis Vitamin B yang cukup untuk badan 🌸 Mengawal metabolism dalam badan 🌸 Menggalakkan sistem kardiovaskular 🌸 Mengurangkan rasa letih, tekanan perasaan atau stress 🌸 Meningkatkan sistem pertahanan badan - - Set gain weight mana yang terbaik? Semestinya SHAKLEE. - - Ain Khalid +6019-6611149 - - #shakleemalaysia  #shakleesingapore  #shakleebrunei  #shakleemelaka  #shakleejohor  #shakleemuar  #shakleebatupahat  #shakleemerlimau  #espshaklee  #setgainweight  #settambahberat  #vivixshaklee  #vitaminshaklee 
Bismillah
Assalamualaikum & Hi semua 💕
-
-
Ain nak cakap sikit. Sebenarnya bukan orang gemok je tau yang ada masalah berat badan. Orang kurus nih pun sama, makan dah banyak tapi berat maintain je. Ada yang langsung tak ada selera makan. Haaaa kesian kan?
-
-
So untuk korang kat diluar sana, yang ada masalah berat badan. Meh dapatkan supplement SET GAIN WEIGHT dari Ain. Seminggu boleh naik 4-5 kilo wehh. Best tak?
-
-
Apa yang ada dalam SET GAIN WEIGHT tu?
-
-
MEALSHAKES ( tahan 2-3 bulan )
🌸 Membantu menambah selera makan
🌸 Membantu memberi badan rasa bertenaga
🌸 Membekalkan 35% atau lebih nilai harian bagi 19 Vitamin & Mineral
🌸 Sumber yang kaya dengan fiber, kalsium & protein.
-
-
VITALEA 🌸 Membentuknsel darah merah
🌸 Membekalkan zat yang cukup dalam badan
🌸 Mencantikkan wajah, kuku yang licin dan rambut yang kuat
🌸 Elakkan dari lesu, pening, & pitam
-
-
BCOMPLEX 🌸 Mengandungi 8 jenis Vitamin B yang cukup untuk badan
🌸 Mengawal metabolism dalam badan
🌸 Menggalakkan sistem kardiovaskular
🌸 Mengurangkan rasa letih, tekanan perasaan atau stress
🌸 Meningkatkan sistem pertahanan badan
-
-
Set gain weight mana yang terbaik?
Semestinya SHAKLEE.
-
-
Ain Khalid
+6019-6611149
-
-
#shakleemalaysia
#shakleesingapore
#shakleebrunei
#shakleemelaka
#shakleejohor
#shakleemuar
#shakleebatupahat
#shakleemerlimau
#espshaklee
#setgainweight
#settambahberat
#vivixshaklee
#vitaminshaklee
Bismillah Assalamualaikum & Hi semua 💕 - - Ain nak cakap sikit. Sebenarnya bukan orang gemok je tau yang ada masalah berat badan. Orang kurus nih pun sama, makan dah banyak tapi berat maintain je. Ada yang langsung tak ada selera makan. Haaaa kesian kan? - - So untuk korang kat diluar sana, yang ada masalah berat badan. Meh dapatkan supplement SET GAIN WEIGHT dari Ain. Seminggu boleh naik 4-5 kilo wehh. Best tak? - - Apa yang ada dalam SET GAIN WEIGHT tu? - - MEALSHAKES ( tahan 2-3 bulan ) 🌸 Membantu menambah selera makan 🌸 Membantu memberi badan rasa bertenaga 🌸 Membekalkan 35% atau lebih nilai harian bagi 19 Vitamin & Mineral 🌸 Sumber yang kaya dengan fiber, kalsium & protein. - - VITALEA 🌸 Membentuknsel darah merah 🌸 Membekalkan zat yang cukup dalam badan 🌸 Mencantikkan wajah, kuku yang licin dan rambut yang kuat 🌸 Elakkan dari lesu, pening, & pitam - - BCOMPLEX 🌸 Mengandungi 8 jenis Vitamin B yang cukup untuk badan 🌸 Mengawal metabolism dalam badan 🌸 Menggalakkan sistem kardiovaskular 🌸 Mengurangkan rasa letih, tekanan perasaan atau stress 🌸 Meningkatkan sistem pertahanan badan - - Set gain weight mana yang terbaik? Semestinya SHAKLEE. - - Ain Khalid +6019-6611149 - - #shakleemalaysia  #shakleesingapore  #shakleebrunei  #shakleemelaka  #shakleejohor  #shakleemuar  #shakleebatupahat  #shakleemerlimau  #espshaklee  #setgainweight  #settambahberat  #vivixshaklee  #vitaminshaklee 
Adik kepada #vivix
.
.
🙋Shaklee here, Shaklee there.
💎Balqish Jaafar | 953713
💐setia bersama Shaklee sejak 2013
📦penghantaran seluruh Malaysia
📍self pick up sekitar Pasir Gudang, Johor.
📲www.wasap.com/60137593524

#shakleejohor #sukashaklee #pengedarshaklee #shakleejb #shakleekotaputeri #shakleemegahria #shakleenusadamai #shakleekotamasai #shakleetamanscientex #shakleetamanrinting #shakleepermasjaya #promoshaklee #promovivix #vivix #shakleepasirgudang #shakleemalaysia #shakleeeffect #visitmyig #johor #nakshaklee #liveamazing #sideincome #timefreedom #financialfreedom #gajitengahbulan #sebulanduakaligaji #rm80sahaja #sayajualshaklee #nakbelishaklee #balqishjaafar
Adik kepada #vivix  . . 🙋Shaklee here, Shaklee there. 💎Balqish Jaafar | 953713 💐setia bersama Shaklee sejak 2013 📦penghantaran seluruh Malaysia 📍self pick up sekitar Pasir Gudang, Johor. 📲www.wasap.com/60137593524 #shakleejohor  #sukashaklee  #pengedarshaklee  #shakleejb  #shakleekotaputeri  #shakleemegahria  #shakleenusadamai  #shakleekotamasai  #shakleetamanscientex  #shakleetamanrinting  #shakleepermasjaya  #promoshaklee  #promovivix  #vivix  #shakleepasirgudang  #shakleemalaysia  #shakleeeffect  #visitmyig  #johor  #nakshaklee  #liveamazing  #sideincome  #timefreedom  #financialfreedom  #gajitengahbulan  #sebulanduakaligaji  #rm80sahaja  #sayajualshaklee  #nakbelishaklee  #balqishjaafar 
Siapa kat sini yang ada masalah seperti di bawah?
.
👉Bersin dengan kerap?
👉Berdengkur yang luar biasa?
👉Batuk?
👉Gatal hidung?
👉Cepat letih?
👉Muka terasa sakit?
👉Pening kepala di waktu pagi?
.
Ini tandanya anda seorang penghidap resdung yang tegar. Apa itu Resdung?
.
Resdung merupakan virus yang hidup di bawah lapisan kulit. Ia mengalirkan darah kotor yang menjadi punca kepada kerosakan kulit muka. Virus ini turut mengalir bersama darah yang boleh menjadi punca kepada kerosakan organ-organ tertentu dalam badan. Sebab itu kalau perasan pesakit resdung mesti akan ada masalah kulit muka contohnya kulit berjerawat.
.
Simptom-simptom penyakit resdung sering alami :-
.
- Sakit kepala
- Gatal-gatal terutama pada mata, telinga, muka dan seluruh badan
- Rambut gugur
- Hidung berair
- Bersin selalu
- Mulut berbau busuk
- Penglihatan kabur
- Telinga gatal
- Jerawat biasa atau batu
- Muka berbintik hitam
- Banyak kahak di kerongkong
- Hidung berdarah
.
Untuk atasi masalah resdung ni, zai cadangkan untuk ambil 3 SEKAWAN ni :
.
☘️Alfalfa
- Berfungsi mengurangkan paras radang pesakit resdung (sinulsitis)
- Diperkaya dgn sumber klorofil dpt membantu mengurangkan tahap radang serta kegatalan resdung.
.
☘️B-Complex
- Vit B6 berfungsi memelihara selaput lendir supaya kekal sihat dan membantu menghasilkan antibodi.
- Berfungsi sebagai anti stress. Apabila resdung menyerang, B Complex akan stabilkan hormon pesakit dan akan berasa lebih tenang bagi mengurangkan sakit di bahagian muka.
.
☘️Vitamin C
- Peranannya sebagai antioksida yg hebat dalam mengoptimumkan antibodi dan imuniti dlm menyerap serangan resdung.
- Mempercepatkan proses penyembuhan
.
Say NO to resdung !
.
Order & Konsultansi,
WhatsApp 019 344 3650
Rakan Shaklee Anda
.
#TeamZinniaAura
#shakleebest
#sayajual
#sayajualshaklee
#shaklee
#shakleemalaysia
#shakleejohorbahru
#shakleejohor
#shakleejb
#cadangansuplemenshakleebyzai 
#bazaarpaknil
#shakleesingapore
Siapa kat sini yang ada masalah seperti di bawah? . 👉Bersin dengan kerap? 👉Berdengkur yang luar biasa? 👉Batuk? 👉Gatal hidung? 👉Cepat letih? 👉Muka terasa sakit? 👉Pening kepala di waktu pagi? . Ini tandanya anda seorang penghidap resdung yang tegar. Apa itu Resdung? . Resdung merupakan virus yang hidup di bawah lapisan kulit. Ia mengalirkan darah kotor yang menjadi punca kepada kerosakan kulit muka. Virus ini turut mengalir bersama darah yang boleh menjadi punca kepada kerosakan organ-organ tertentu dalam badan. Sebab itu kalau perasan pesakit resdung mesti akan ada masalah kulit muka contohnya kulit berjerawat. . Simptom-simptom penyakit resdung sering alami :- . - Sakit kepala - Gatal-gatal terutama pada mata, telinga, muka dan seluruh badan - Rambut gugur - Hidung berair - Bersin selalu - Mulut berbau busuk - Penglihatan kabur - Telinga gatal - Jerawat biasa atau batu - Muka berbintik hitam - Banyak kahak di kerongkong - Hidung berdarah . Untuk atasi masalah resdung ni, zai cadangkan untuk ambil 3 SEKAWAN ni : . ☘️Alfalfa - Berfungsi mengurangkan paras radang pesakit resdung (sinulsitis) - Diperkaya dgn sumber klorofil dpt membantu mengurangkan tahap radang serta kegatalan resdung. . ☘️B-Complex - Vit B6 berfungsi memelihara selaput lendir supaya kekal sihat dan membantu menghasilkan antibodi. - Berfungsi sebagai anti stress. Apabila resdung menyerang, B Complex akan stabilkan hormon pesakit dan akan berasa lebih tenang bagi mengurangkan sakit di bahagian muka. . ☘️Vitamin C - Peranannya sebagai antioksida yg hebat dalam mengoptimumkan antibodi dan imuniti dlm menyerap serangan resdung. - Mempercepatkan proses penyembuhan . Say NO to resdung ! . Order & Konsultansi, WhatsApp 019 344 3650 Rakan Shaklee Anda . #TeamZinniaAura  #shakleebest  #sayajual  #sayajualshaklee  #shaklee  #shakleemalaysia  #shakleejohorbahru  #shakleejohor  #shakleejb  #cadangansuplemenshakleebyzai  #bazaarpaknil  #shakleesingapore 
Siapa kat sini yang ada masalah seperti di bawah?
.
👉Bersin dengan kerap?
👉Berdengkur yang luar biasa?
👉Batuk?
👉Gatal hidung?
👉Cepat letih?
👉Muka terasa sakit?
👉Pening kepala di waktu pagi?
.
Ini tandanya anda seorang penghidap resdung yang tegar. Apa itu Resdung?
.
Resdung merupakan virus yang hidup di bawah lapisan kulit. Ia mengalirkan darah kotor yang menjadi punca kepada kerosakan kulit muka. Virus ini turut mengalir bersama darah yang boleh menjadi punca kepada kerosakan organ-organ tertentu dalam badan. Sebab itu kalau perasan pesakit resdung mesti akan ada masalah kulit muka contohnya kulit berjerawat.
.
Simptom-simptom penyakit resdung sering alami :-
.
- Sakit kepala
- Gatal-gatal terutama pada mata, telinga, muka dan seluruh badan
- Rambut gugur
- Hidung berair
- Bersin selalu
- Mulut berbau busuk
- Penglihatan kabur
- Telinga gatal
- Jerawat biasa atau batu
- Muka berbintik hitam
- Banyak kahak di kerongkong
- Hidung berdarah
.
Untuk atasi masalah resdung ni, zai cadangkan untuk ambil 3 SEKAWAN ni :
.
☘️Alfalfa
- Berfungsi mengurangkan paras radang pesakit resdung (sinulsitis)
- Diperkaya dgn sumber klorofil dpt membantu mengurangkan tahap radang serta kegatalan resdung.
.
☘️B-Complex
- Vit B6 berfungsi memelihara selaput lendir supaya kekal sihat dan membantu menghasilkan antibodi.
- Berfungsi sebagai anti stress. Apabila resdung menyerang, B Complex akan stabilkan hormon pesakit dan akan berasa lebih tenang bagi mengurangkan sakit di bahagian muka.
.
☘️Vitamin C
- Peranannya sebagai antioksida yg hebat dalam mengoptimumkan antibodi dan imuniti dlm menyerap serangan resdung.
- Mempercepatkan proses penyembuhan
.
Say NO to resdung !
.
Order & Konsultansi,
WhatsApp 019 344 3650
Rakan Shaklee Anda
.
#TeamZinniaAura
#shakleebest
#sayajual
#sayajualshaklee
#shaklee
#shakleemalaysia
#shakleejohorbahru
#shakleejohor
#shakleejb
#cadangansuplemenshakleebyzai 
#bazaarpaknil
#shakleesingapore
Siapa kat sini yang ada masalah seperti di bawah? . 👉Bersin dengan kerap? 👉Berdengkur yang luar biasa? 👉Batuk? 👉Gatal hidung? 👉Cepat letih? 👉Muka terasa sakit? 👉Pening kepala di waktu pagi? . Ini tandanya anda seorang penghidap resdung yang tegar. Apa itu Resdung? . Resdung merupakan virus yang hidup di bawah lapisan kulit. Ia mengalirkan darah kotor yang menjadi punca kepada kerosakan kulit muka. Virus ini turut mengalir bersama darah yang boleh menjadi punca kepada kerosakan organ-organ tertentu dalam badan. Sebab itu kalau perasan pesakit resdung mesti akan ada masalah kulit muka contohnya kulit berjerawat. . Simptom-simptom penyakit resdung sering alami :- . - Sakit kepala - Gatal-gatal terutama pada mata, telinga, muka dan seluruh badan - Rambut gugur - Hidung berair - Bersin selalu - Mulut berbau busuk - Penglihatan kabur - Telinga gatal - Jerawat biasa atau batu - Muka berbintik hitam - Banyak kahak di kerongkong - Hidung berdarah . Untuk atasi masalah resdung ni, zai cadangkan untuk ambil 3 SEKAWAN ni : . ☘️Alfalfa - Berfungsi mengurangkan paras radang pesakit resdung (sinulsitis) - Diperkaya dgn sumber klorofil dpt membantu mengurangkan tahap radang serta kegatalan resdung. . ☘️B-Complex - Vit B6 berfungsi memelihara selaput lendir supaya kekal sihat dan membantu menghasilkan antibodi. - Berfungsi sebagai anti stress. Apabila resdung menyerang, B Complex akan stabilkan hormon pesakit dan akan berasa lebih tenang bagi mengurangkan sakit di bahagian muka. . ☘️Vitamin C - Peranannya sebagai antioksida yg hebat dalam mengoptimumkan antibodi dan imuniti dlm menyerap serangan resdung. - Mempercepatkan proses penyembuhan . Say NO to resdung ! . Order & Konsultansi, WhatsApp 019 344 3650 Rakan Shaklee Anda . #TeamZinniaAura  #shakleebest  #sayajual  #sayajualshaklee  #shaklee  #shakleemalaysia  #shakleejohorbahru  #shakleejohor  #shakleejb  #cadangansuplemenshakleebyzai  #bazaarpaknil  #shakleesingapore 
MANFAAT VITALEA SHAKLEE ➡ Penambah Tenaga
➡ Pelengkap Nutrisi
➡ Melambat proses penuaan
➡ Stimulasi metabolism
➡ Melindungi Organ
➡ Membantu mencegah penyakit tiroid/beguk
➡ Untuk preggy mummies, VITALEA SANGAT PENTING & FAMOUS SUPPLEMENT disebabkan kelebihannya membantu menaikkan HB.
Jom sapa yang perlukan supplement ida suggestkan ambil vita lea iron formula shaklee.. .
Info lanjut uolss boleh terus whatsapp ida 0167245729
#pengedarshaklee #shaklee #shakleejohor #shakleejb #shakleetebrau #shakleeeffects #shakleesihat #shakleemalaysia #vitaleashaklee #vitalea #tenaga #supplements #vitaminshaklee #shakleeulutiram #shakleedesatebrau #shakleedesacemerlang #shakleebestariindah #shakleemurah #shakleepalingmurah #codjb #codjohorbahru #codshaklee
MANFAAT VITALEA SHAKLEE ➡ Penambah Tenaga ➡ Pelengkap Nutrisi ➡ Melambat proses penuaan ➡ Stimulasi metabolism ➡ Melindungi Organ ➡ Membantu mencegah penyakit tiroid/beguk ➡ Untuk preggy mummies, VITALEA SANGAT PENTING & FAMOUS SUPPLEMENT disebabkan kelebihannya membantu menaikkan HB. Jom sapa yang perlukan supplement ida suggestkan ambil vita lea iron formula shaklee.. . Info lanjut uolss boleh terus whatsapp ida 0167245729 #pengedarshaklee  #shaklee  #shakleejohor  #shakleejb  #shakleetebrau  #shakleeeffects  #shakleesihat  #shakleemalaysia  #vitaleashaklee  #vitalea  #tenaga  #supplements  #vitaminshaklee  #shakleeulutiram  #shakleedesatebrau  #shakleedesacemerlang  #shakleebestariindah  #shakleemurah  #shakleepalingmurah  #codjb  #codjohorbahru  #codshaklee 
Assalamualaikum Dearies 🤗
.
.
SET CANTIK,JELITA,CERAH MENAWAN & GEBU 😱😱.
.
.
Ha nampak!! Nama set,overclaim tak? Off course tidak! Sebab ramai yang dah mengaku selepas gunakan set kulit ni,bnyak sangat IMPROVMENT.Kulit ternyata lebih LICIN,CERAH dan GEBU!!❤️❤️.Okey meh sini Amal bagi tahu uolls kelebihan Set Kecantikan Shaklee ni.
.
.
🌺 ESP (2-3 bulan)*.
-Membantu menganjal dan menegangkan kulit muka.
-Membantu melicinkan kulit,cerah,halus dan gebu.
-Mengandungi PROTEIN yang tinggi yang dapat meransang penghasilan collagen dalam badan.
.
🌺VIT C (6 bulan).
-Mencerahkan kulit secara sekata.
-Merawat tona kulit tak sekata.
-Mengurangkan minyak di kulit muka.
-Mengurangkan pertumbuhan jerawat pasir.
-Mencerahkan kulit muka dan seluruh tubuh badan.
-Mengurangkan gejala kulit kusam.
-Menjadikan kulit lebih anjal dan gebu berseri.
.
🌺 VIT E (4 bulan).
-Mengurangkan parut jerawat.
-Mengurangkan kesan jeragat.
-Menjadikan kulit lembab secara semulajadi.
-Sesuai untuk mereka yang mempunyai kulit kering,mengelupas dan bersisik.
-Menjadikan kulit muka awet muda dan bebas daripada cela.
.
.
Sebarang pertanyaan bole ws amal okay 😊
.
Your Beauty Consultant
Amalina Bakari | 0177447353
.
#Shakleemalaysia
#shakleejohor #shakleemelaka
#shakleeselangor #shakleenegerisembilan
#shakleepahang #shakleepenang
#shakleeperak #shakleekelantan
#shakleeterengganu #shakleeperlis
#vitaminshaklee
#shakleemurah
#shakleepower
#omegaguardshaklee
#vivixshaklee
#shakleesingapore
#shakleehargagiler
#shaklee
#meletop
#shakleemuar
#shakleebatupahat
#shakleeparitsulong
#ubatjeragat
#ubatjerawat
#ubatresdung
Assalamualaikum Dearies 🤗 . . SET CANTIK,JELITA,CERAH MENAWAN & GEBU 😱😱. . . Ha nampak!! Nama set,overclaim tak? Off course tidak! Sebab ramai yang dah mengaku selepas gunakan set kulit ni,bnyak sangat IMPROVMENT.Kulit ternyata lebih LICIN,CERAH dan GEBU!!❤️❤️.Okey meh sini Amal bagi tahu uolls kelebihan Set Kecantikan Shaklee ni. . . 🌺 ESP (2-3 bulan)*. -Membantu menganjal dan menegangkan kulit muka. -Membantu melicinkan kulit,cerah,halus dan gebu. -Mengandungi PROTEIN yang tinggi yang dapat meransang penghasilan collagen dalam badan. . 🌺VIT C (6 bulan). -Mencerahkan kulit secara sekata. -Merawat tona kulit tak sekata. -Mengurangkan minyak di kulit muka. -Mengurangkan pertumbuhan jerawat pasir. -Mencerahkan kulit muka dan seluruh tubuh badan. -Mengurangkan gejala kulit kusam. -Menjadikan kulit lebih anjal dan gebu berseri. . 🌺 VIT E (4 bulan). -Mengurangkan parut jerawat. -Mengurangkan kesan jeragat. -Menjadikan kulit lembab secara semulajadi. -Sesuai untuk mereka yang mempunyai kulit kering,mengelupas dan bersisik. -Menjadikan kulit muka awet muda dan bebas daripada cela. . . Sebarang pertanyaan bole ws amal okay 😊 . Your Beauty Consultant Amalina Bakari | 0177447353 . #Shakleemalaysia  #shakleejohor  #shakleemelaka  #shakleeselangor  #shakleenegerisembilan  #shakleepahang  #shakleepenang  #shakleeperak  #shakleekelantan  #shakleeterengganu  #shakleeperlis  #vitaminshaklee  #shakleemurah  #shakleepower  #omegaguardshaklee  #vivixshaklee  #shakleesingapore  #shakleehargagiler  #shaklee  #meletop  #shakleemuar  #shakleebatupahat  #shakleeparitsulong  #ubatjeragat  #ubatjerawat  #ubatresdung 
Assalamualaikum Dearies :).
.
.
Herbal Blend yang dah lama kehabisan stock kini kembali lagi. Hari tu, Shaklee announce bahawa stock Herbal Blend dah sampai tapi dalam masa 1 JAM hampir 40,000 tiub Herbal Blend dah out of stock semula. Adeh! Nasib baik Amal sempat beli beberapa ketul untuk simpanan Amal sendiri.
.
.
Apakah istimewa sangat Herbal Blend ni ye sampai berebut-rebut orang nak beli?Di sini Amal kongsikan antara kebaikan krim unik ini 😍.
.
✅Merawat enzema dan gatal-gatal akibat gigitan serangga.
.
Herbal Blend sangat berkesan dalam merawat kesat gigitan nyamuk atau serangga supaya bintat atau bengkak tidak melarat.
.
✅Melembutkan tumit dan merawat tumit pecah.
.
Masalah tumit pecah sememangnya memalukan. Sapukan sahaja di kawasan tumit pecah dan kawasan kulit yang kering, Insya Allah lepas ni okay 👍🏻.
.
✅Ubat luka atau melecur.
.
Herbal Blend pun bole digunakan untuk menggantikan minyak gamat. Seeloknya kena ada satu Herbal Blend dalam setiap rumah, bila ada luka je,cepat baik.Untuk luka,kesan calar akibat cakaran kucing atau terkena benda panas.
.
✅Luka pada puting bagi ibu-ibu menyusu.
.
Luka pada puting akibat gigitan si kecil? Pedihnya,Allah je yang tahu. Untuk ibu-ibu yang sedang mnyusukan anak,Herbal Blend dapat membantu untuk merawat luka tersebut.
.
✅Menghilangkan parut.
.
Kalau ada parut akibat chicken pox atau campak, cuba sapukan herbal blend. Insy Allah parut pudar dan menghilang entah ke mana.
.
✅Ruam pada bayi.
.
Bayi sememangnya senang terkena ruam,terutamanya ruam lampin.Jangan tidak tahu,Herbal Blend mampu melegakan rasa pedih dan insyallah akan merawat ruam lampin tersebut.
.
✅Losyen harian.
.
Amal juga gunakan Herbal Blend sebagai losyen harian. Supaya tangan sentiasa lembut. Herbal Blend tidak berminyak. Jadi sememangnya nyaman dan selesa 😍.
.
.
Your Beauty Consultant
Amalina Bakari | 017-7447353
.
#Shakleemalaysia
#shakleejohor #shakleemelaka
#shakleeselangor #shakleenegerisembilan
#shakleepahang #shakleepenang
#shakleeperak #shakleekelantan
#shakleeterengganu #shakleeperlis
#vitaminshaklee
#shakleemurah
#shakleepower
#omegaguardshaklee
#vivixshaklee
#shakleesingapore
#shakleehargagiler
#shaklee
Assalamualaikum Dearies :). . . Herbal Blend yang dah lama kehabisan stock kini kembali lagi. Hari tu, Shaklee announce bahawa stock Herbal Blend dah sampai tapi dalam masa 1 JAM hampir 40,000 tiub Herbal Blend dah out of stock semula. Adeh! Nasib baik Amal sempat beli beberapa ketul untuk simpanan Amal sendiri. . . Apakah istimewa sangat Herbal Blend ni ye sampai berebut-rebut orang nak beli?Di sini Amal kongsikan antara kebaikan krim unik ini 😍. . ✅Merawat enzema dan gatal-gatal akibat gigitan serangga. . Herbal Blend sangat berkesan dalam merawat kesat gigitan nyamuk atau serangga supaya bintat atau bengkak tidak melarat. . ✅Melembutkan tumit dan merawat tumit pecah. . Masalah tumit pecah sememangnya memalukan. Sapukan sahaja di kawasan tumit pecah dan kawasan kulit yang kering, Insya Allah lepas ni okay 👍🏻. . ✅Ubat luka atau melecur. . Herbal Blend pun bole digunakan untuk menggantikan minyak gamat. Seeloknya kena ada satu Herbal Blend dalam setiap rumah, bila ada luka je,cepat baik.Untuk luka,kesan calar akibat cakaran kucing atau terkena benda panas. . ✅Luka pada puting bagi ibu-ibu menyusu. . Luka pada puting akibat gigitan si kecil? Pedihnya,Allah je yang tahu. Untuk ibu-ibu yang sedang mnyusukan anak,Herbal Blend dapat membantu untuk merawat luka tersebut. . ✅Menghilangkan parut. . Kalau ada parut akibat chicken pox atau campak, cuba sapukan herbal blend. Insy Allah parut pudar dan menghilang entah ke mana. . ✅Ruam pada bayi. . Bayi sememangnya senang terkena ruam,terutamanya ruam lampin.Jangan tidak tahu,Herbal Blend mampu melegakan rasa pedih dan insyallah akan merawat ruam lampin tersebut. . ✅Losyen harian. . Amal juga gunakan Herbal Blend sebagai losyen harian. Supaya tangan sentiasa lembut. Herbal Blend tidak berminyak. Jadi sememangnya nyaman dan selesa 😍. . . Your Beauty Consultant Amalina Bakari | 017-7447353 . #Shakleemalaysia  #shakleejohor  #shakleemelaka  #shakleeselangor  #shakleenegerisembilan  #shakleepahang  #shakleepenang  #shakleeperak  #shakleekelantan  #shakleeterengganu  #shakleeperlis  #vitaminshaklee  #shakleemurah  #shakleepower  #omegaguardshaklee  #vivixshaklee  #shakleesingapore  #shakleehargagiler  #shaklee 
‘PARUT JERAWAT BERANSUR SEMBUH’
.
Nampak tak yang esp ni bukan sahaja untuk tenaga aje, but! Untuk yg ada masalah masalah lain juga seperti jerawat atau bekas jerawat pun sesuai!
.
Best sangat Esp ni sbb dpt banyak manfaat dalam 1 masa, nak kulit cantik ehh ehhh terdapat pulak sekali pakej dgn tenaga!
.
Takda lah senang pancit terutama yang kerja dan student. Curious betul ke esp ni best? Ha kena lah purchase skrg sbb tgh ada promo gila gila ni!
.
Zakiah,
0167147927.
.
#shakleemalaysia #shakleejohor #shakleejb #shakleemelaka #shakleenilai #shakleeselangor #shakleeperak #shakleepahang #shakleeterengganu #shakleekotabharu #shakleekedah #shakleeperlis #shakleepenang #shakleepasirgudang #shakleepg #shakleebukitdahlia #shakleecendana #shakleenusadamai #shakleescientex #supervisor #3000UV #shakleekopok #shakleedesarakyat #shakleecahayamasai #shakleekotamasai #utmawesome #shakleecahayabaru #sayajualshaklee
‘PARUT JERAWAT BERANSUR SEMBUH’ . Nampak tak yang esp ni bukan sahaja untuk tenaga aje, but! Untuk yg ada masalah masalah lain juga seperti jerawat atau bekas jerawat pun sesuai! . Best sangat Esp ni sbb dpt banyak manfaat dalam 1 masa, nak kulit cantik ehh ehhh terdapat pulak sekali pakej dgn tenaga! . Takda lah senang pancit terutama yang kerja dan student. Curious betul ke esp ni best? Ha kena lah purchase skrg sbb tgh ada promo gila gila ni! . Zakiah, 0167147927. . #shakleemalaysia  #shakleejohor  #shakleejb  #shakleemelaka  #shakleenilai  #shakleeselangor  #shakleeperak  #shakleepahang  #shakleeterengganu  #shakleekotabharu  #shakleekedah  #shakleeperlis  #shakleepenang  #shakleepasirgudang  #shakleepg  #shakleebukitdahlia  #shakleecendana  #shakleenusadamai  #shakleescientex  #supervisor  #3000UV  #shakleekopok  #shakleedesarakyat  #shakleecahayamasai  #shakleekotamasai  #utmawesome  #shakleecahayabaru  #sayajualshaklee 
HI-CAL1 AND ZINC PLUS Supplement boleh membantu anda menambah ketinggianoo sekalipun kedua ibubapa anda bertubuh rendah.
Jika ada di antara datuk/nenek anda yang lebih tinggi, anda mungkin boleh menerima genetik ketinggian mereka dan mempunyai potensi untuk menjadi lebih tinggi daripada ibubapa anda. Perkara ini menerangkan mengapa sesetengah kanak2 boleh membesar lebih tggi drpd kedua ibubapa mereka tetapi kanak2 yg lain tidak. kanak2 yg tggi trsebut brkemungkinanemperolehi genetik ketinggian dr datuk/nenek atau moyang mereka, mnkala kanak2 yg brtubuh rendah tidak.... 📱Whatsap :+60 102662841
📱wechat id : derajattinggikl8

#kasutperempuan #kasutonline #kasutwanita #kasutraya #kasutsukan #kasutbudak #kasutlawa #kasutvans #kasutmurahmalaysia #qurose #qurosetestimoni #perlaking #heightup #kasut #shirt #putihgebu #shakleemalaysia #shakleejohor #bajumurahmalaysia #igshoponlinemalaysia #seluarmurahmalaysia #seluarsukamalaysia #longsleevemalaysia #seluarslackmalaysia #ubat #ubattinggi #tinggi #kejap #comel
HI-CAL1 AND ZINC PLUS Supplement boleh membantu anda menambah ketinggianoo sekalipun kedua ibubapa anda bertubuh rendah. Jika ada di antara datuk/nenek anda yang lebih tinggi, anda mungkin boleh menerima genetik ketinggian mereka dan mempunyai potensi untuk menjadi lebih tinggi daripada ibubapa anda. Perkara ini menerangkan mengapa sesetengah kanak2 boleh membesar lebih tggi drpd kedua ibubapa mereka tetapi kanak2 yg lain tidak. kanak2 yg tggi trsebut brkemungkinanemperolehi genetik ketinggian dr datuk/nenek atau moyang mereka, mnkala kanak2 yg brtubuh rendah tidak.... 📱Whatsap :+60 102662841 📱wechat id : derajattinggikl8 #kasutperempuan  #kasutonline  #kasutwanita  #kasutraya  #kasutsukan  #kasutbudak  #kasutlawa  #kasutvans  #kasutmurahmalaysia  #qurose  #qurosetestimoni  #perlaking  #heightup  #kasut  #shirt  #putihgebu  #shakleemalaysia  #shakleejohor  #bajumurahmalaysia  #igshoponlinemalaysia  #seluarmurahmalaysia  #seluarsukamalaysia  #longsleevemalaysia  #seluarslackmalaysia  #ubat  #ubattinggi  #tinggi  #kejap  #comel 
Memperkenalkan kombo
ESP + Omega Guard + Herb Lax
_________________________
Set ni dah bantu ramai orang
Utk turunkan berat badan mereka
_________________________
Ada 3 KONSEP MUDAH dalam
Set Slimming Shaklee
Memang laris la set ni
Customer2 zai selalu
repeat order
Bukan saje turun berat badan
badan pun jadi sihat
.
Zai sendiri berjaya turunkan
Berat badan dengan set ni
_________________________
Jom tengok apa fungsi 3 suplemen ni
_________________________
🔥BAKAR - OMEGA GUARD
.
Ia penting untuk bakar semua
LEMAK yang tidak perlu
dalam badan. Penting ya
sebab kita kerap
mengambil makanan
berlemak tiap hari.
.
OMEGA GUARD juga bantu
tingkatkan metabolisme
tubuh. Jika High metabolisme,
lemak dibakar lebih cepat.
Selain tu, ia boleh kawal rasa lapar
_________________________
💦BUANG - HERBLAX
.
Membantu buang lemak
yang dibakar tadi
HERB LAX juga menyingkir
toksin dalam badan
Bila badan bersih dari toksin
proses penyerapan nutrient
dapat dijalankan dengan
lebih lancar.
.
Yang ada sembelit, jarang
membuang or susah nak
membuang air besar juga
digalakkan untuk ambil
HERBLAX bagi
memudahkan proses
pelawasan
_________________________
💪BINA - ESP
.
Sangat penting untuk jaga
otot supaya metabolisma
tinggi. Bila dah kurus
nanti tak ada la badan
cepat naik dan otot
menggeleber.
Terutama yang malas
bersenam memang perlu
ambil ya.
_________________________
Info ESP
.
Bantu kawal selera makan
dan rasa kenyang
lebih lama. Boleh bantu
prevent gastrik sekali.
Badan pun rasa lebih
cergas bertenaga lepas
minum ESP. Paling best
kalau ada masalah kulit
seperti jerawat,
berminyak, kesan hitam,
parut, ESP sangat membantu.
_________________________
Dapatkan pek kombo
slimming express dari
Zai sekarang
.
📱Whatsapp 019.344.3650 - ZAI
.
📱Whatsapp 019.344.3650 - ZAI
.
📱Whatsapp 019.344.3650 - ZAI
.
#cadangansuplemenshakleebyzai #shakleebest #shaklee #shakleemalaysia #sayajual #sayajualshaklee #bazaarpaknil #espshaklee #omegaguard #herblax #shakleejohor #shakleejb #shakleejohorbahru #shakleesingapore #singapore #setslimming #setslimmingshaklee
Memperkenalkan kombo ESP + Omega Guard + Herb Lax _________________________ Set ni dah bantu ramai orang Utk turunkan berat badan mereka _________________________ Ada 3 KONSEP MUDAH dalam Set Slimming Shaklee Memang laris la set ni Customer2 zai selalu repeat order Bukan saje turun berat badan badan pun jadi sihat . Zai sendiri berjaya turunkan Berat badan dengan set ni _________________________ Jom tengok apa fungsi 3 suplemen ni _________________________ 🔥BAKAR - OMEGA GUARD . Ia penting untuk bakar semua LEMAK yang tidak perlu dalam badan. Penting ya sebab kita kerap mengambil makanan berlemak tiap hari. . OMEGA GUARD juga bantu tingkatkan metabolisme tubuh. Jika High metabolisme, lemak dibakar lebih cepat. Selain tu, ia boleh kawal rasa lapar _________________________ 💦BUANG - HERBLAX . Membantu buang lemak yang dibakar tadi HERB LAX juga menyingkir toksin dalam badan Bila badan bersih dari toksin proses penyerapan nutrient dapat dijalankan dengan lebih lancar. . Yang ada sembelit, jarang membuang or susah nak membuang air besar juga digalakkan untuk ambil HERBLAX bagi memudahkan proses pelawasan _________________________ 💪BINA - ESP . Sangat penting untuk jaga otot supaya metabolisma tinggi. Bila dah kurus nanti tak ada la badan cepat naik dan otot menggeleber. Terutama yang malas bersenam memang perlu ambil ya. _________________________ Info ESP . Bantu kawal selera makan dan rasa kenyang lebih lama. Boleh bantu prevent gastrik sekali. Badan pun rasa lebih cergas bertenaga lepas minum ESP. Paling best kalau ada masalah kulit seperti jerawat, berminyak, kesan hitam, parut, ESP sangat membantu. _________________________ Dapatkan pek kombo slimming express dari Zai sekarang . 📱Whatsapp 019.344.3650 - ZAI . 📱Whatsapp 019.344.3650 - ZAI . 📱Whatsapp 019.344.3650 - ZAI . #cadangansuplemenshakleebyzai  #shakleebest  #shaklee  #shakleemalaysia  #sayajual  #sayajualshaklee  #bazaarpaknil  #espshaklee  #omegaguard  #herblax  #shakleejohor  #shakleejb  #shakleejohorbahru  #shakleesingapore  #singapore  #setslimming  #setslimmingshaklee 
Memperkenalkan kombo
ESP + Omega Guard + Herb Lax
_________________________
Set ni dah bantu ramai orang
Utk turunkan berat badan mereka
_________________________
Ada 3 KONSEP MUDAH dalam
Set Slimming Shaklee
Memang laris la set ni
Customer2 zai selalu
repeat order
Bukan saje turun berat badan
badan pun jadi sihat
.
Zai sendiri berjaya turunkan
Berat badan dengan set ni
_________________________
Jom tengok apa fungsi 3 suplemen ni
_________________________
🔥BAKAR - OMEGA GUARD
.
Ia penting untuk bakar semua
LEMAK yang tidak perlu
dalam badan. Penting ya
sebab kita kerap
mengambil makanan
berlemak tiap hari.
.
OMEGA GUARD juga bantu
tingkatkan metabolisme
tubuh. Jika High metabolisme,
lemak dibakar lebih cepat.
Selain tu, ia boleh kawal rasa lapar
_________________________
💦BUANG - HERBLAX
.
Membantu buang lemak
yang dibakar tadi
HERB LAX juga menyingkir
toksin dalam badan
Bila badan bersih dari toksin
proses penyerapan nutrient
dapat dijalankan dengan
lebih lancar.
.
Yang ada sembelit, jarang
membuang or susah nak
membuang air besar juga
digalakkan untuk ambil
HERBLAX bagi
memudahkan proses
pelawasan
_________________________
💪BINA - ESP
.
Sangat penting untuk jaga
otot supaya metabolisma
tinggi. Bila dah kurus
nanti tak ada la badan
cepat naik dan otot
menggeleber.
Terutama yang malas
bersenam memang perlu
ambil ya.
_________________________
Info ESP
.
Bantu kawal selera makan
dan rasa kenyang
lebih lama. Boleh bantu
prevent gastrik sekali.
Badan pun rasa lebih
cergas bertenaga lepas
minum ESP. Paling best
kalau ada masalah kulit
seperti jerawat,
berminyak, kesan hitam,
parut, ESP sangat membantu.
_________________________
Dapatkan pek kombo
slimming express dari
Zai sekarang
.
📱Whatsapp 019.344.3650 - ZAI
.
📱Whatsapp 019.344.3650 - ZAI
.
📱Whatsapp 019.344.3650 - ZAI
.
#cadangansuplemenshakleebyzai #shakleebest #shaklee #shakleemalaysia #sayajual #sayajualshaklee #bazaarpaknil #espshaklee #omegaguard #herblax #shakleejohor #shakleejb #shakleejohorbahru #shakleesingapore #singapore #setslimming #setslimmingshaklee
Memperkenalkan kombo ESP + Omega Guard + Herb Lax _________________________ Set ni dah bantu ramai orang Utk turunkan berat badan mereka _________________________ Ada 3 KONSEP MUDAH dalam Set Slimming Shaklee Memang laris la set ni Customer2 zai selalu repeat order Bukan saje turun berat badan badan pun jadi sihat . Zai sendiri berjaya turunkan Berat badan dengan set ni _________________________ Jom tengok apa fungsi 3 suplemen ni _________________________ 🔥BAKAR - OMEGA GUARD . Ia penting untuk bakar semua LEMAK yang tidak perlu dalam badan. Penting ya sebab kita kerap mengambil makanan berlemak tiap hari. . OMEGA GUARD juga bantu tingkatkan metabolisme tubuh. Jika High metabolisme, lemak dibakar lebih cepat. Selain tu, ia boleh kawal rasa lapar _________________________ 💦BUANG - HERBLAX . Membantu buang lemak yang dibakar tadi HERB LAX juga menyingkir toksin dalam badan Bila badan bersih dari toksin proses penyerapan nutrient dapat dijalankan dengan lebih lancar. . Yang ada sembelit, jarang membuang or susah nak membuang air besar juga digalakkan untuk ambil HERBLAX bagi memudahkan proses pelawasan _________________________ 💪BINA - ESP . Sangat penting untuk jaga otot supaya metabolisma tinggi. Bila dah kurus nanti tak ada la badan cepat naik dan otot menggeleber. Terutama yang malas bersenam memang perlu ambil ya. _________________________ Info ESP . Bantu kawal selera makan dan rasa kenyang lebih lama. Boleh bantu prevent gastrik sekali. Badan pun rasa lebih cergas bertenaga lepas minum ESP. Paling best kalau ada masalah kulit seperti jerawat, berminyak, kesan hitam, parut, ESP sangat membantu. _________________________ Dapatkan pek kombo slimming express dari Zai sekarang . 📱Whatsapp 019.344.3650 - ZAI . 📱Whatsapp 019.344.3650 - ZAI . 📱Whatsapp 019.344.3650 - ZAI . #cadangansuplemenshakleebyzai  #shakleebest  #shaklee  #shakleemalaysia  #sayajual  #sayajualshaklee  #bazaarpaknil  #espshaklee  #omegaguard  #herblax  #shakleejohor  #shakleejb  #shakleejohorbahru  #shakleesingapore  #singapore  #setslimming  #setslimmingshaklee 
Kebaikan Meal Shakes Shaklee:
.
✔Mengandungi 19 vitamin & mineral penting yang diperlukan bagi tumbesaran kanak-kanak dan remaja
✔Sumber fiber dan protein yang baik
✔Kaya dengan kalsium
✔Sesuai untuk seisi keluarga (kanak-kanak sehingga dewasa)
✔Menambah selera makan anak
✔Mengurangkan sembelit
✔Rasa French Vanilla yang sedap.
✔Digemari kanak-kanak dan sesuai bagi mereka yang tak suka telan pil
✔Mengurangkan eczema
✔Meningkatkan imunisasi kanak-kanak
✔Meningkatkan kecergasan kanak-kanak
✔Bantu naikkan selera makan dewasa mahupun kanak-kanak.
.
Boleh diambil seisi keluarga.
Jom dapatkan #MEALSHAKE anda harini.
.
Syeera azmi
0173244776
Kebaikan Meal Shakes Shaklee: . ✔Mengandungi 19 vitamin & mineral penting yang diperlukan bagi tumbesaran kanak-kanak dan remaja ✔Sumber fiber dan protein yang baik ✔Kaya dengan kalsium ✔Sesuai untuk seisi keluarga (kanak-kanak sehingga dewasa) ✔Menambah selera makan anak ✔Mengurangkan sembelit ✔Rasa French Vanilla yang sedap. ✔Digemari kanak-kanak dan sesuai bagi mereka yang tak suka telan pil ✔Mengurangkan eczema ✔Meningkatkan imunisasi kanak-kanak ✔Meningkatkan kecergasan kanak-kanak ✔Bantu naikkan selera makan dewasa mahupun kanak-kanak. . Boleh diambil seisi keluarga. Jom dapatkan #MEALSHAKE  anda harini. . Syeera azmi 0173244776
Kebaikan Meal Shakes Shaklee:
.
✔Mengandungi 19 vitamin & mineral penting yang diperlukan bagi tumbesaran kanak-kanak dan remaja
✔Sumber fiber dan protein yang baik
✔Kaya dengan kalsium
✔Sesuai untuk seisi keluarga (kanak-kanak sehingga dewasa)
✔Menambah selera makan anak
✔Mengurangkan sembelit
✔Rasa French Vanilla yang sedap.
✔Digemari kanak-kanak dan sesuai bagi mereka yang tak suka telan pil
✔Mengurangkan eczema
✔Meningkatkan imunisasi kanak-kanak
✔Meningkatkan kecergasan kanak-kanak
✔Bantu naikkan selera makan dewasa mahupun kanak-kanak.
.
Boleh diambil seisi keluarga.
Jom dapatkan #MEALSHAKE anda harini.
.
Syeera azmi
0173244776
Kebaikan Meal Shakes Shaklee: . ✔Mengandungi 19 vitamin & mineral penting yang diperlukan bagi tumbesaran kanak-kanak dan remaja ✔Sumber fiber dan protein yang baik ✔Kaya dengan kalsium ✔Sesuai untuk seisi keluarga (kanak-kanak sehingga dewasa) ✔Menambah selera makan anak ✔Mengurangkan sembelit ✔Rasa French Vanilla yang sedap. ✔Digemari kanak-kanak dan sesuai bagi mereka yang tak suka telan pil ✔Mengurangkan eczema ✔Meningkatkan imunisasi kanak-kanak ✔Meningkatkan kecergasan kanak-kanak ✔Bantu naikkan selera makan dewasa mahupun kanak-kanak. . Boleh diambil seisi keluarga. Jom dapatkan #MEALSHAKE  anda harini. . Syeera azmi 0173244776
Kebaikan Meal Shakes Shaklee:
.
✔Mengandungi 19 vitamin & mineral penting yang diperlukan bagi tumbesaran kanak-kanak dan remaja
✔Sumber fiber dan protein yang baik
✔Kaya dengan kalsium
✔Sesuai untuk seisi keluarga (kanak-kanak sehingga dewasa)
✔Menambah selera makan anak
✔Mengurangkan sembelit
✔Rasa French Vanilla yang sedap.
✔Digemari kanak-kanak dan sesuai bagi mereka yang tak suka telan pil
✔Mengurangkan eczema
✔Meningkatkan imunisasi kanak-kanak
✔Meningkatkan kecergasan kanak-kanak
✔Bantu naikkan selera makan dewasa mahupun kanak-kanak.
.
Boleh diambil seisi keluarga.
Jom dapatkan #MEALSHAKE anda harini.
.
Syeera azmi
0173244776
Kebaikan Meal Shakes Shaklee: . ✔Mengandungi 19 vitamin & mineral penting yang diperlukan bagi tumbesaran kanak-kanak dan remaja ✔Sumber fiber dan protein yang baik ✔Kaya dengan kalsium ✔Sesuai untuk seisi keluarga (kanak-kanak sehingga dewasa) ✔Menambah selera makan anak ✔Mengurangkan sembelit ✔Rasa French Vanilla yang sedap. ✔Digemari kanak-kanak dan sesuai bagi mereka yang tak suka telan pil ✔Mengurangkan eczema ✔Meningkatkan imunisasi kanak-kanak ✔Meningkatkan kecergasan kanak-kanak ✔Bantu naikkan selera makan dewasa mahupun kanak-kanak. . Boleh diambil seisi keluarga. Jom dapatkan #MEALSHAKE  anda harini. . Syeera azmi 0173244776
Formulasi Terbaru daripada CoQ Health Plus🌸
.
Kebaikan CoQ-Trol Plus Shaklee
.
🍂Membantu kekal bertenaga
🍂Menyokong gaya hidup yang #aktif dan #cergas
🍂Membaiki perdaran darah yang sihat
🍂Mengekalkan #kolesterol yang sihat
🍂Menguatkan otot #jantung
🍂Mengurangkan risiko penyakit jantung
🍂Meingkatkan kesuburan – peningkatakn pergerakan dan kuantiti #sperma, memperbaiki kualiti #ovum dan peluang tinggi untuk persenyawaan
🍂Bertindak sebagai pelindung UV kepada kulit
🍂Memberi tenaga untuk penghasilan dan pembaikan sel kulit
🍂Kulit lebih anjal dan sihat
🍂Kulit kurang berkedut
🍂Meingkatkan daya ingatan & pembelajaran
🍂Lebih fokus dan peka
🍂Mengurangkan risiko penyakit berkaitan dengan #penuaan, iaitu #Alzheimer dan #Parkinson

Your Trusted SID, Ena

#VitaminC #vitaminE #esp #Shaklee #shakleemalaysia #shakleesarawak #shakleeselangor #shakleejohor #kolagen #resdung #testimonishaklee #shakleemurah #alfalfashaklee #bcomplexshaklee #lecithinshaklee #setresdungshaklee #setkecantikanshaklee  #setslimmingshaklee #coqtrolplus
Formulasi Terbaru daripada CoQ Health Plus🌸 . Kebaikan CoQ-Trol Plus Shaklee . 🍂Membantu kekal bertenaga 🍂Menyokong gaya hidup yang #aktif  dan #cergas  🍂Membaiki perdaran darah yang sihat 🍂Mengekalkan #kolesterol  yang sihat 🍂Menguatkan otot #jantung  🍂Mengurangkan risiko penyakit jantung 🍂Meingkatkan kesuburan – peningkatakn pergerakan dan kuantiti #sperma , memperbaiki kualiti #ovum  dan peluang tinggi untuk persenyawaan 🍂Bertindak sebagai pelindung UV kepada kulit 🍂Memberi tenaga untuk penghasilan dan pembaikan sel kulit 🍂Kulit lebih anjal dan sihat 🍂Kulit kurang berkedut 🍂Meingkatkan daya ingatan & pembelajaran 🍂Lebih fokus dan peka 🍂Mengurangkan risiko penyakit berkaitan dengan #penuaan , iaitu #Alzheimer  dan #Parkinson  Your Trusted SID, Ena #VitaminC  #vitaminE  #esp  #Shaklee  #shakleemalaysia  #shakleesarawak  #shakleeselangor  #shakleejohor  #kolagen  #resdung  #testimonishaklee  #shakleemurah  #alfalfashaklee  #bcomplexshaklee  #lecithinshaklee  #setresdungshaklee  #setkecantikanshaklee  #setslimmingshaklee  #coqtrolplus 
Vitamin C Shaklee mahal? Ramai yang fikir macam tu tapi bila dah cuba baru tahu yang Shaklee ni murah dan sangat berbaloi. Sebotol dia boleh tahan utk 6 bulan! .
.
Antara Kelebihan Vitamin C Shaklee yang TIADA pada Vitamin C lain di pasaran ialah;
.
Bersifat sustained release - ia melepaskan vitamin C secara perlahan ke dalam darah kita. Ini menjadikan ia bertahan lebih lama dalam badan daripada vitamin C lain!
.
.
Antara Kebaikan Vitamin C Shaklee ialah:
.
 Mencerahkan kulit wajah
 Membantu mengatasi JERAWAT
 Membantu menghasil KOLAGEN secara semulajadi
 Bagus untuk masalah RESDUNG
 Bagus untuk atasi SUNBURN
 Menegangkan kulit wajah
 Memudarkan parut jerawat
 Meningkatkan sistem IMUNISASI badan
 Meningkatkan kesuburan
 Dan banyak lagi!
.
Hubungi Ena 0198440078 untuk order Shaklee dengan harga special!

Link kat bio 👆 http://www.wasap.my/60198440078/

#VitaminC #vitaminE #esp #Shaklee #shakleemalaysia #shakleesarawak #shakleeselangor #shakleejohor #kolagen #resdung #testimonishaklee #shakleemurah #alfalfashaklee #healthylifestylewithshakleena #bcomplexshaklee #lecithinshaklee #setresdungshaklee #setkecantikanshaklee #glacomplex #ostematrix #setslimmingshaklee #herblax #omegaguard #mealshake #Vivix #vitalea
Vitamin C Shaklee mahal? Ramai yang fikir macam tu tapi bila dah cuba baru tahu yang Shaklee ni murah dan sangat berbaloi. Sebotol dia boleh tahan utk 6 bulan! . . Antara Kelebihan Vitamin C Shaklee yang TIADA pada Vitamin C lain di pasaran ialah; . Bersifat sustained release - ia melepaskan vitamin C secara perlahan ke dalam darah kita. Ini menjadikan ia bertahan lebih lama dalam badan daripada vitamin C lain! . . Antara Kebaikan Vitamin C Shaklee ialah: . Mencerahkan kulit wajah Membantu mengatasi JERAWAT Membantu menghasil KOLAGEN secara semulajadi Bagus untuk masalah RESDUNG Bagus untuk atasi SUNBURN Menegangkan kulit wajah Memudarkan parut jerawat Meningkatkan sistem IMUNISASI badan Meningkatkan kesuburan Dan banyak lagi! . Hubungi Ena 0198440078 untuk order Shaklee dengan harga special! Link kat bio 👆 http://www.wasap.my/60198440078/ #VitaminC  #vitaminE  #esp  #Shaklee  #shakleemalaysia  #shakleesarawak  #shakleeselangor  #shakleejohor  #kolagen  #resdung  #testimonishaklee  #shakleemurah  #alfalfashaklee  #healthylifestylewithshakleena  #bcomplexshaklee  #lecithinshaklee  #setresdungshaklee  #setkecantikanshaklee  #glacomplex  #ostematrix  #setslimmingshaklee  #herblax  #omegaguard  #mealshake  #Vivix  #vitalea 
🌼Ostematrix 🌼
.
Yg tak suka minum susu, WAJIB amek Ostematrix ni 👍
.
Antara manfaat Ostematrix
====================
🌱Membantu dalam pembentukan tulang dan gigi yang sihat.
🌱Mengelakkan penyakit osteoporosis (tulang rapuh).
🌱Memulihkan kekejangan, kebas - kebas, sakit tulang belakang dan simpul biawak (bagi preggy mommy).
🌱Meringankan stress - mengelakkan gejala mudah meradang dan murung.
🌱Menstabilkan tekanan darah bagi memastikan tekanan darah berada tahap yang normal.
🌱Meringankan sakit ketika haid. (Kelancaran saraf dan pengecutan otot memerlukan kalsium yang mencukupi. Dengan kalsium yang cukup, kita tak mudah senggugut, retensi air)
🌱Membantu kekal bertenaga dan bersemangat walapun sibuk dengan urusan seharian(terutama bagi mereka yang bekerja)
🌱Membantu dalam mengatasi sembelit
.
Whatsapp Ena 0198440078 sekarang
Link kat bio 👆
.
Your Trusted SID
.
#VitaminC #vitaminE #esp #Shaklee #shakleemalaysia #shakleesarawak #shakleeselangor #shakleejohor #kolagen #resdung #testimonishaklee #shakleemurah #alfalfashaklee #bcomplexshaklee #lecithinshaklee #healthylifestylewithshakleena #setresdungshaklee #setkecantikanshaklee #glacomplex #ostematrix #setslimmingshaklee #herblax #omegaguard #mealshake #Vivix #vitalea
🌼Ostematrix 🌼 . Yg tak suka minum susu, WAJIB amek Ostematrix ni 👍 . Antara manfaat Ostematrix ==================== 🌱Membantu dalam pembentukan tulang dan gigi yang sihat. 🌱Mengelakkan penyakit osteoporosis (tulang rapuh). 🌱Memulihkan kekejangan, kebas - kebas, sakit tulang belakang dan simpul biawak (bagi preggy mommy). 🌱Meringankan stress - mengelakkan gejala mudah meradang dan murung. 🌱Menstabilkan tekanan darah bagi memastikan tekanan darah berada tahap yang normal. 🌱Meringankan sakit ketika haid. (Kelancaran saraf dan pengecutan otot memerlukan kalsium yang mencukupi. Dengan kalsium yang cukup, kita tak mudah senggugut, retensi air) 🌱Membantu kekal bertenaga dan bersemangat walapun sibuk dengan urusan seharian(terutama bagi mereka yang bekerja) 🌱Membantu dalam mengatasi sembelit . Whatsapp Ena 0198440078 sekarang Link kat bio 👆 . Your Trusted SID . #VitaminC  #vitaminE  #esp  #Shaklee  #shakleemalaysia  #shakleesarawak  #shakleeselangor  #shakleejohor  #kolagen  #resdung  #testimonishaklee  #shakleemurah  #alfalfashaklee  #bcomplexshaklee  #lecithinshaklee  #healthylifestylewithshakleena  #setresdungshaklee  #setkecantikanshaklee  #glacomplex  #ostematrix  #setslimmingshaklee  #herblax  #omegaguard  #mealshake  #Vivix  #vitalea 
ADA APA DENGAN ESP NI?
.
ESP ialah satu-satunya minuman PROTEIN yang dicadangkan dalam kebanyakkan set Shaklee.
Boleh dikatakan IBU segala set 😘
.
Kerana PROTIEN merupakan BLOK ASAS & MAKANAN kepada sel kita. PROTIEN penting untuk PEMBENTUKAN & PEMBAHARUAN SEL 💪
.
Jadi bila sel sihat dan cukup zat, PENYERAPAN NUTRIEN vitamin yang lain menjadi lebih OPTIMUM 🙂
.
❤ Nak KURUS : ESP mengawal selera makan dan rasa kenyang dengan lebih lama.
❤ Nak PUASA : ESP membekalkan tenaga sepanjang hari.
❤Nak TAMBAH SUSU IBU : ESP menggalakkan penghasilan susu dan susu menjadi lebih pekat serta menyokong perkembangan bayi.
❤ Nak CANTIK : ESP memberikan kulit yang cantik, otot, kuku dan rambut yang sihat.
❤ Nak SIHAT : ESP menyihatkan tubuh keseluruhannya dan mengurangkan risiko kanser.
❤ Nak SUBUR / HAMIL : ESP dapat membantu keseimbangan hormon dan kurangkan gejala menapos.
❤ Nak KAWAL KENCING MANIS : ESP mengawal kepekatan gula dalam darah.
❤ Nak KAWAL KOLESTROL : ESP menyokong paras LDL kolestrol yang sihat.
.
No wonder lah ESP ni salah satu supplement WAJIB consume untuk semuaaaaaa orang sama ada baru nak cuba-cuba consume supplement Shaklee atau yang dah lama consume Shaklee.
.
Nak Cuba ESP yang AWESOME ni???
.
🧚‍♀️Whatsapp 019 344 3650 sekarang utk order
.
#cadangansuplemenshakleebyzai
#teamzinniaaura
#espshaklee
#shakleebest
#sayajual
#sayajualshaklee
#shaklee
#shakleemalaysia
#codshaklee
#codshakleejb
#codshakleejohorbahru
#shakleejohorbahru
#shakleejohor
#shakleejb
#shakleesingapore
#shakleebrunei
#bazaarpaknil
.
😘
ADA APA DENGAN ESP NI? . ESP ialah satu-satunya minuman PROTEIN yang dicadangkan dalam kebanyakkan set Shaklee. Boleh dikatakan IBU segala set 😘 . Kerana PROTIEN merupakan BLOK ASAS & MAKANAN kepada sel kita. PROTIEN penting untuk PEMBENTUKAN & PEMBAHARUAN SEL 💪 . Jadi bila sel sihat dan cukup zat, PENYERAPAN NUTRIEN vitamin yang lain menjadi lebih OPTIMUM 🙂 . ❤ Nak KURUS : ESP mengawal selera makan dan rasa kenyang dengan lebih lama. ❤ Nak PUASA : ESP membekalkan tenaga sepanjang hari. ❤Nak TAMBAH SUSU IBU : ESP menggalakkan penghasilan susu dan susu menjadi lebih pekat serta menyokong perkembangan bayi. ❤ Nak CANTIK : ESP memberikan kulit yang cantik, otot, kuku dan rambut yang sihat. ❤ Nak SIHAT : ESP menyihatkan tubuh keseluruhannya dan mengurangkan risiko kanser. ❤ Nak SUBUR / HAMIL : ESP dapat membantu keseimbangan hormon dan kurangkan gejala menapos. ❤ Nak KAWAL KENCING MANIS : ESP mengawal kepekatan gula dalam darah. ❤ Nak KAWAL KOLESTROL : ESP menyokong paras LDL kolestrol yang sihat. . No wonder lah ESP ni salah satu supplement WAJIB consume untuk semuaaaaaa orang sama ada baru nak cuba-cuba consume supplement Shaklee atau yang dah lama consume Shaklee. . Nak Cuba ESP yang AWESOME ni??? . 🧚‍♀️Whatsapp 019 344 3650 sekarang utk order . #cadangansuplemenshakleebyzai  #teamzinniaaura  #espshaklee  #shakleebest  #sayajual  #sayajualshaklee  #shaklee  #shakleemalaysia  #codshaklee  #codshakleejb  #codshakleejohorbahru  #shakleejohorbahru  #shakleejohor  #shakleejb  #shakleesingapore  #shakleebrunei  #bazaarpaknil  . 😘
ADA APA DENGAN ESP NI?
.
ESP ialah satu-satunya minuman PROTEIN yang dicadangkan dalam kebanyakkan set Shaklee.
Boleh dikatakan IBU segala set 😘
.
Kerana PROTIEN merupakan BLOK ASAS & MAKANAN kepada sel kita. PROTIEN penting untuk PEMBENTUKAN & PEMBAHARUAN SEL 💪
.
Jadi bila sel sihat dan cukup zat, PENYERAPAN NUTRIEN vitamin yang lain menjadi lebih OPTIMUM 🙂
.
❤ Nak KURUS : ESP mengawal selera makan dan rasa kenyang dengan lebih lama.
❤ Nak PUASA : ESP membekalkan tenaga sepanjang hari.
❤Nak TAMBAH SUSU IBU : ESP menggalakkan penghasilan susu dan susu menjadi lebih pekat serta menyokong perkembangan bayi.
❤ Nak CANTIK : ESP memberikan kulit yang cantik, otot, kuku dan rambut yang sihat.
❤ Nak SIHAT : ESP menyihatkan tubuh keseluruhannya dan mengurangkan risiko kanser.
❤ Nak SUBUR / HAMIL : ESP dapat membantu keseimbangan hormon dan kurangkan gejala menapos.
❤ Nak KAWAL KENCING MANIS : ESP mengawal kepekatan gula dalam darah.
❤ Nak KAWAL KOLESTROL : ESP menyokong paras LDL kolestrol yang sihat.
.
No wonder lah ESP ni salah satu supplement WAJIB consume untuk semuaaaaaa orang sama ada baru nak cuba-cuba consume supplement Shaklee atau yang dah lama consume Shaklee.
.
Nak Cuba ESP yang AWESOME ni???
.
🧚‍♀️Whatsapp 019 344 3650 sekarang utk order
.
#cadangansuplemenshakleebyzai
#teamzinniaaura
#espshaklee
#shakleebest
#sayajual
#sayajualshaklee
#shaklee
#shakleemalaysia
#codshaklee
#codshakleejb
#codshakleejohorbahru
#shakleejohorbahru
#shakleejohor
#shakleejb
#shakleesingapore
#shakleebrunei
#bazaarpaknil
.
😘
ADA APA DENGAN ESP NI? . ESP ialah satu-satunya minuman PROTEIN yang dicadangkan dalam kebanyakkan set Shaklee. Boleh dikatakan IBU segala set 😘 . Kerana PROTIEN merupakan BLOK ASAS & MAKANAN kepada sel kita. PROTIEN penting untuk PEMBENTUKAN & PEMBAHARUAN SEL 💪 . Jadi bila sel sihat dan cukup zat, PENYERAPAN NUTRIEN vitamin yang lain menjadi lebih OPTIMUM 🙂 . ❤ Nak KURUS : ESP mengawal selera makan dan rasa kenyang dengan lebih lama. ❤ Nak PUASA : ESP membekalkan tenaga sepanjang hari. ❤Nak TAMBAH SUSU IBU : ESP menggalakkan penghasilan susu dan susu menjadi lebih pekat serta menyokong perkembangan bayi. ❤ Nak CANTIK : ESP memberikan kulit yang cantik, otot, kuku dan rambut yang sihat. ❤ Nak SIHAT : ESP menyihatkan tubuh keseluruhannya dan mengurangkan risiko kanser. ❤ Nak SUBUR / HAMIL : ESP dapat membantu keseimbangan hormon dan kurangkan gejala menapos. ❤ Nak KAWAL KENCING MANIS : ESP mengawal kepekatan gula dalam darah. ❤ Nak KAWAL KOLESTROL : ESP menyokong paras LDL kolestrol yang sihat. . No wonder lah ESP ni salah satu supplement WAJIB consume untuk semuaaaaaa orang sama ada baru nak cuba-cuba consume supplement Shaklee atau yang dah lama consume Shaklee. . Nak Cuba ESP yang AWESOME ni??? . 🧚‍♀️Whatsapp 019 344 3650 sekarang utk order . #cadangansuplemenshakleebyzai  #teamzinniaaura  #espshaklee  #shakleebest  #sayajual  #sayajualshaklee  #shaklee  #shakleemalaysia  #codshaklee  #codshakleejb  #codshakleejohorbahru  #shakleejohorbahru  #shakleejohor  #shakleejb  #shakleesingapore  #shakleebrunei  #bazaarpaknil  . 😘
KENAPA KITA HARUS AMBIL VITAMIN C ..??
.
.
haaa kalau syg2 smua nak tahu.. Badan kita ni TIDAK BOLEH HASILKAN vitamin C SECARA TERSENDRI tau.. .
.
So kita wajib daptkan sumber vitaMin C dari pemakann harian kita. Contoh nya.  Kita boleh dptkan sumber vitaC dari LIMAU khususnya. Sbb limau kaya dgn serat VITAc berbanding buahan lain. .
.
Tapi... Larat ke korang nk mkn limau/oren bg ckup keperluan VITAMIN C seharian kita?? Thats why shaklee dah mudahkan kita utk dptkn keperluan vitaC seharian.  Xperlu dah nak kupas byk2 mkn byk2 smua tu. .
.
Renung2kan...
.
.
Love to health n beautyfull:
0134738114 hajar
KENAPA KITA HARUS AMBIL VITAMIN C ..?? . . haaa kalau syg2 smua nak tahu.. Badan kita ni TIDAK BOLEH HASILKAN vitamin C SECARA TERSENDRI tau.. . . So kita wajib daptkan sumber vitaMin C dari pemakann harian kita. Contoh nya. Kita boleh dptkan sumber vitaC dari LIMAU khususnya. Sbb limau kaya dgn serat VITAc berbanding buahan lain. . . Tapi... Larat ke korang nk mkn limau/oren bg ckup keperluan VITAMIN C seharian kita?? Thats why shaklee dah mudahkan kita utk dptkn keperluan vitaC seharian. Xperlu dah nak kupas byk2 mkn byk2 smua tu. . . Renung2kan... . . Love to health n beautyfull: 0134738114 hajar
❌ Say No To Jerawat ❌
.
Antara cadangan supplement untuk atasi masalah jerawat adalah dengan pengambilan VITAMIN C + GARLIC
.
✅ GARLIC COMPLEX bertindak sebagai anti bakteria yang mematikan bakteria & kuman penyebab jerawat.
.
✅ VITAMIN C sebagai antioksida dalam meningkatkan antibodi & daya tahan seseorang dalam melawan penyakit. Pembentukan kolagen, mengatasi masalah kulit berminyak, mengecutkan jerawat serta pudarkan parut. Disamping menjadikan kulit lebih cerah dan gebu.
.
Set jerawat ni yang sememangnya MAMPU MILIK, SELAMAT & TERBUKTI SANGAT BERKESAN. Makan dengan konsisten & ikut cara yang betul. Insyaallah result tak mengecewakan 👍
.
Jom Whatsapp Ena 0198440078
Link kat bio

#VitaminC #vitaminE #esp #Shaklee #shakleemalaysia #shakleesarawak #shakleeselangor #shakleejohor #kolagen #resdung #testimonishaklee #shakleemurah #alfalfashaklee #bcomplexshaklee #lecithinshaklee #setresdungshaklee #setkecantikanshaklee #glacomplex #ostematrix #setslimmingshaklee #herblax #omegaguard #mealshake #Vivix #vitalea #herbalblend
❌ Say No To Jerawat ❌ . Antara cadangan supplement untuk atasi masalah jerawat adalah dengan pengambilan VITAMIN C + GARLIC . ✅ GARLIC COMPLEX bertindak sebagai anti bakteria yang mematikan bakteria & kuman penyebab jerawat. . ✅ VITAMIN C sebagai antioksida dalam meningkatkan antibodi & daya tahan seseorang dalam melawan penyakit. Pembentukan kolagen, mengatasi masalah kulit berminyak, mengecutkan jerawat serta pudarkan parut. Disamping menjadikan kulit lebih cerah dan gebu. . Set jerawat ni yang sememangnya MAMPU MILIK, SELAMAT & TERBUKTI SANGAT BERKESAN. Makan dengan konsisten & ikut cara yang betul. Insyaallah result tak mengecewakan 👍 . Jom Whatsapp Ena 0198440078 Link kat bio #VitaminC  #vitaminE  #esp  #Shaklee  #shakleemalaysia  #shakleesarawak  #shakleeselangor  #shakleejohor  #kolagen  #resdung  #testimonishaklee  #shakleemurah  #alfalfashaklee  #bcomplexshaklee  #lecithinshaklee  #setresdungshaklee  #setkecantikanshaklee  #glacomplex  #ostematrix  #setslimmingshaklee  #herblax  #omegaguard  #mealshake  #Vivix  #vitalea  #herbalblend 
MEMBEKALKAN TENAGA BERPANJANGAN + KENYANG + KULIT CANTIK + SHAPPING PADA BADAN SEKALIGUSS .
.
Hai and Assalamulaikum 💗
.
.
Kelebihan ESP SHAKLEE
.
.
🌼Kulit lebih cerah, anjal dan gebu
🌼Banyakkan susu ibu, susu lebih banyak dan berkrim
🌼Memudarkan parut hitam dengan cepat
🌼Mengawal pertumbuhan jerawat
🌼Menguatkan akar rambut dan mengawal keguguran rambut
🌼Mempertingkat fungsi hormon wanita
🌼Kulit lebih tegang dan sihat
🌼Menghalang penyakit batu karang
🌼Kekalkan tenaga untuk jangka masa yang panjang
🌼Sentiasa kenyang dan bertenaga walaupun buat kerja berat
🌼Sesuai untuk yang ingin turunkan berat badan
🌼Elakkan penyakit kencing manis
🌼Kuatkan ingatan memori dan sembuhkan luka
🌼Melindungi dan menjaga rahim
🌼Menghalang sel kanser
🌼Mengandungi protein lengkap dan 9 amino asid yang diperlukan oleh badan
🌼Mengurangkan risiko kanser payudara
.
.
Untuk pertanyaan harga dan detail lanjut mengenai detail supplement boleh wasap terus
.
.
FATIN
010-9643970
Shaklee Independent Distributor
.
.
#shaklee
#esp
#esppromo
#kenyang
#cantik
#shakleekl
#shakleejohor
#shakleemelaka
#shakleeuitm
#shakleekptm
#shakleepromo
#bazarpaknil
#shakleesingapore
#shakleebrunei
MEMBEKALKAN TENAGA BERPANJANGAN + KENYANG + KULIT CANTIK + SHAPPING PADA BADAN SEKALIGUSS . . Hai and Assalamulaikum 💗 . . Kelebihan ESP SHAKLEE . . 🌼Kulit lebih cerah, anjal dan gebu 🌼Banyakkan susu ibu, susu lebih banyak dan berkrim 🌼Memudarkan parut hitam dengan cepat 🌼Mengawal pertumbuhan jerawat 🌼Menguatkan akar rambut dan mengawal keguguran rambut 🌼Mempertingkat fungsi hormon wanita 🌼Kulit lebih tegang dan sihat 🌼Menghalang penyakit batu karang 🌼Kekalkan tenaga untuk jangka masa yang panjang 🌼Sentiasa kenyang dan bertenaga walaupun buat kerja berat 🌼Sesuai untuk yang ingin turunkan berat badan 🌼Elakkan penyakit kencing manis 🌼Kuatkan ingatan memori dan sembuhkan luka 🌼Melindungi dan menjaga rahim 🌼Menghalang sel kanser 🌼Mengandungi protein lengkap dan 9 amino asid yang diperlukan oleh badan 🌼Mengurangkan risiko kanser payudara . . Untuk pertanyaan harga dan detail lanjut mengenai detail supplement boleh wasap terus . . FATIN 010-9643970 Shaklee Independent Distributor . . #shaklee  #esp  #esppromo  #kenyang  #cantik  #shakleekl  #shakleejohor  #shakleemelaka  #shakleeuitm  #shakleekptm  #shakleepromo  #bazarpaknil  #shakleesingapore  #shakleebrunei 
Bismillah
Assalamualaikum & Hi semua 💕
-
-
Ain nak cakap sikit. Sebenarnya bukan orang gemok je tau yang ada masalah berat badan. Orang kurus nih pun sama, makan dah banyak tapi berat maintain je. Ada yang langsung tak ada selera makan. Haaaa kesian kan?
-
-
So untuk korang kat diluar sana, yang ada masalah berat badan. Meh dapatkan supplement SET GAIN WEIGHT dari Ain. Seminggu boleh naik 4-5 kilo wehh. Best tak?
-
-
Apa yang ada dalam SET GAIN WEIGHT tu?
-
-
MEALSHAKES ( tahan 2-3 bulan )
🌸 Membantu menambah selera makan
🌸 Membantu memberi badan rasa bertenaga
🌸 Membekalkan 35% atau lebih nilai harian bagi 19 Vitamin & Mineral
🌸 Sumber yang kaya dengan fiber, kalsium & protein.
-
-
VITALEA 🌸 Membentuknsel darah merah
🌸 Membekalkan zat yang cukup dalam badan
🌸 Mencantikkan wajah, kuku yang licin dan rambut yang kuat
🌸 Elakkan dari lesu, pening, & pitam
-
-
BCOMPLEX 🌸 Mengandungi 8 jenis Vitamin B yang cukup untuk badan
🌸 Mengawal metabolism dalam badan
🌸 Menggalakkan sistem kardiovaskular
🌸 Mengurangkan rasa letih, tekanan perasaan atau stress
🌸 Meningkatkan sistem pertahanan badan
-
-
Set gain weight mana yang terbaik?
Semestinya SHAKLEE.
-
-
Ain Khalid
+6019-6611149
-
-
#shakleemalaysia
#shakleesingapore
#shakleebrunei
#shakleemelaka
#shakleejohor
#shakleemuar
#shakleebatupahat
#shakleemerlimau
#espshaklee
#setgainweight
#settambahberat
#vivixshaklee
#vitaminshaklee
Bismillah Assalamualaikum & Hi semua 💕 - - Ain nak cakap sikit. Sebenarnya bukan orang gemok je tau yang ada masalah berat badan. Orang kurus nih pun sama, makan dah banyak tapi berat maintain je. Ada yang langsung tak ada selera makan. Haaaa kesian kan? - - So untuk korang kat diluar sana, yang ada masalah berat badan. Meh dapatkan supplement SET GAIN WEIGHT dari Ain. Seminggu boleh naik 4-5 kilo wehh. Best tak? - - Apa yang ada dalam SET GAIN WEIGHT tu? - - MEALSHAKES ( tahan 2-3 bulan ) 🌸 Membantu menambah selera makan 🌸 Membantu memberi badan rasa bertenaga 🌸 Membekalkan 35% atau lebih nilai harian bagi 19 Vitamin & Mineral 🌸 Sumber yang kaya dengan fiber, kalsium & protein. - - VITALEA 🌸 Membentuknsel darah merah 🌸 Membekalkan zat yang cukup dalam badan 🌸 Mencantikkan wajah, kuku yang licin dan rambut yang kuat 🌸 Elakkan dari lesu, pening, & pitam - - BCOMPLEX 🌸 Mengandungi 8 jenis Vitamin B yang cukup untuk badan 🌸 Mengawal metabolism dalam badan 🌸 Menggalakkan sistem kardiovaskular 🌸 Mengurangkan rasa letih, tekanan perasaan atau stress 🌸 Meningkatkan sistem pertahanan badan - - Set gain weight mana yang terbaik? Semestinya SHAKLEE. - - Ain Khalid +6019-6611149 - - #shakleemalaysia  #shakleesingapore  #shakleebrunei  #shakleemelaka  #shakleejohor  #shakleemuar  #shakleebatupahat  #shakleemerlimau  #espshaklee  #setgainweight  #settambahberat  #vivixshaklee  #vitaminshaklee 
MEMBEKALKAN TENAGA BERPANJANGAN + KENYANG + KULIT CANTIK + SHAPPING PADA BADAN SEKALIGUSS .
.
Hai and Assalamulaikum 💗
.
.
Kelebihan ESP SHAKLEE
.
.
🌼Kulit lebih cerah, anjal dan gebu
🌼Banyakkan susu ibu, susu lebih banyak dan berkrim
🌼Memudarkan parut hitam dengan cepat
🌼Mengawal pertumbuhan jerawat
🌼Menguatkan akar rambut dan mengawal keguguran rambut
🌼Mempertingkat fungsi hormon wanita
🌼Kulit lebih tegang dan sihat
🌼Menghalang penyakit batu karang
🌼Kekalkan tenaga untuk jangka masa yang panjang
🌼Sentiasa kenyang dan bertenaga walaupun buat kerja berat
🌼Sesuai untuk yang ingin turunkan berat badan
🌼Elakkan penyakit kencing manis
🌼Kuatkan ingatan memori dan sembuhkan luka
🌼Melindungi dan menjaga rahim
🌼Menghalang sel kanser
🌼Mengandungi protein lengkap dan 9 amino asid yang diperlukan oleh badan
🌼Mengurangkan risiko kanser payudara
.
.
Untuk pertanyaan harga dan detail lanjut mengenai detail supplement boleh wasap terus
.
.
FATIN
010-9643970
Shaklee Independent Distributor
.
.
#shaklee
#esp
#esppromo
#kenyang
#cantik
#shakleekl
#shakleejohor
#shakleemelaka
#shakleeuitm
#shakleekptm
#shakleepromo
#bazarpaknil
#shakleesingapore
#shakleebrunei
MEMBEKALKAN TENAGA BERPANJANGAN + KENYANG + KULIT CANTIK + SHAPPING PADA BADAN SEKALIGUSS . . Hai and Assalamulaikum 💗 . . Kelebihan ESP SHAKLEE . . 🌼Kulit lebih cerah, anjal dan gebu 🌼Banyakkan susu ibu, susu lebih banyak dan berkrim 🌼Memudarkan parut hitam dengan cepat 🌼Mengawal pertumbuhan jerawat 🌼Menguatkan akar rambut dan mengawal keguguran rambut 🌼Mempertingkat fungsi hormon wanita 🌼Kulit lebih tegang dan sihat 🌼Menghalang penyakit batu karang 🌼Kekalkan tenaga untuk jangka masa yang panjang 🌼Sentiasa kenyang dan bertenaga walaupun buat kerja berat 🌼Sesuai untuk yang ingin turunkan berat badan 🌼Elakkan penyakit kencing manis 🌼Kuatkan ingatan memori dan sembuhkan luka 🌼Melindungi dan menjaga rahim 🌼Menghalang sel kanser 🌼Mengandungi protein lengkap dan 9 amino asid yang diperlukan oleh badan 🌼Mengurangkan risiko kanser payudara . . Untuk pertanyaan harga dan detail lanjut mengenai detail supplement boleh wasap terus . . FATIN 010-9643970 Shaklee Independent Distributor . . #shaklee  #esp  #esppromo  #kenyang  #cantik  #shakleekl  #shakleejohor  #shakleemelaka  #shakleeuitm  #shakleekptm  #shakleepromo  #bazarpaknil  #shakleesingapore  #shakleebrunei 
Haaa korang ade ke tanda2 cenggini? Tu tandanya dah kena topup #vitaminC dalam badan korang. 
Terpulang nak real source ke ape, tapi kalau yg jenis acah2 busy macam shidot, tak sempat nak shopping buah2 segar, haa jom ambik je #srvitaCplus 😁

Serius best. Sebab? ✅ Khasiat sebiji je dah bersamaan dgn 7 biji buah oren 🍊
✅ sebotol ada 180 biji (penggunaan hingga 6 bulan) 👍
✅ harga mampu milik uiiii. Jimat berganda 💰

Nak order? Jom cari shidot 😉

http://www.wasap.my/60182526863/shaklee

#shakleeLover #shidotjualshaklee #shidotjualshidotmakan #jomsihatjomcantik #jomsamasamasihat #shakleepasirgudang #shakleemasai #shakleetamandaya #shakleedatoonn #shakleekpj #shakleejohor #shakleemalaysia #TWG
Haaa korang ade ke tanda2 cenggini? Tu tandanya dah kena topup #vitaminC  dalam badan korang. Terpulang nak real source ke ape, tapi kalau yg jenis acah2 busy macam shidot, tak sempat nak shopping buah2 segar, haa jom ambik je #srvitaCplus  😁 Serius best. Sebab? ✅ Khasiat sebiji je dah bersamaan dgn 7 biji buah oren 🍊 ✅ sebotol ada 180 biji (penggunaan hingga 6 bulan) 👍 ✅ harga mampu milik uiiii. Jimat berganda 💰 Nak order? Jom cari shidot 😉 http://www.wasap.my/60182526863/shaklee #shakleeLover  #shidotjualshaklee  #shidotjualshidotmakan  #jomsihatjomcantik  #jomsamasamasihat  #shakleepasirgudang  #shakleemasai  #shakleetamandaya  #shakleedatoonn  #shakleekpj  #shakleejohor  #shakleemalaysia  #TWG 
Assalamualaikum and Hai! .
.
Kenapa ramai paling suka kat ESP nih dalam banyak banyak supplement Shaklee? .
.
Sebab ESP nih sangat banyak MANFAAT & KEBAIKAN dia. Antaranya:
.
✔️ Mencerahkan kulit secara sekata.
✔️Menghilangkan jeragat.
✔️Membantu menghilangkan parut.
✔️Menjadikan kulit muka lebih halus dan gebu.
✔️Mempercepatkan penyembuhan luka lepas bersalin atau operation.
✔️Memberi rasa kenyang lebih lama.
✔️Mengnjalkan payudara & punggung.
✔️Mengatasi gastrik dan pedih ulu hati.
✔️Mengatasi rasa letih dan lesu.
✔️Merendahkan bacaan diabetis dengan menstabilkan paras glukosa.
✔️Mengatasi keguguran rambut.
✔️Mencantikkan kuku.
✔️Menghaluskan tumit pecah.
✔️Membekalkan tenaga berterusan.
✔️Meningkatkan kualiti susu ibu.
✔️Meningkatkan pengeluaran susu badan.
✔️Pengganti minum petang atau supper.
✔️Mengelakkan kerapuhan tulang.
✔️Merangsang regenerasi sel kulit dan otot.
✔️ Meningkatkan kualiti memori, vitaliti, dorongan seksual dan rangsangan.
✔️Baik untuk hormon.
✔️Mengurangkan kedutan dan garis halus.
✔️Rendah lemak, tanpa kolestrol.
✔️ Membantu mengurangkan risiko kanser.
✔️Bertindak sebagai antioksidan.
✔️Menguatkan sistem imun tubuh.
✔️Mempertingkatkan tahap kolestol baik.
✔️Memelihara kesihatan jantung.
✔️Merendahkan paras kolestrol.
✔️Mencegah osteoporosis.
✔️Membantu pembentukan sel-sel baru.
.
Zakiah,
0167147927.
.
#shakleemalaysia #shakleejohor #shakleejb #shakleemelaka #shakleenilai #shakleeselangor #shakleeperak #shakleepahang #shakleeterengganu #shakleekotabharu #shakleekedah #shakleeperlis #shakleepenang #shakleepasirgudang #shakleepg #shakleebukitdahlia #shakleecendana #shakleenusadamai #shakleescientex #supervisor #3000UV #shakleekopok #shakleedesarakyat #shakleecahayamasai #shakleekotamasai
#sayajualshaklee
#shakleecahayabaru #ipreview
Assalamualaikum and Hai! . . Kenapa ramai paling suka kat ESP nih dalam banyak banyak supplement Shaklee? . . Sebab ESP nih sangat banyak MANFAAT & KEBAIKAN dia. Antaranya: . ✔️ Mencerahkan kulit secara sekata. ✔️Menghilangkan jeragat. ✔️Membantu menghilangkan parut. ✔️Menjadikan kulit muka lebih halus dan gebu. ✔️Mempercepatkan penyembuhan luka lepas bersalin atau operation. ✔️Memberi rasa kenyang lebih lama. ✔️Mengnjalkan payudara & punggung. ✔️Mengatasi gastrik dan pedih ulu hati. ✔️Mengatasi rasa letih dan lesu. ✔️Merendahkan bacaan diabetis dengan menstabilkan paras glukosa. ✔️Mengatasi keguguran rambut. ✔️Mencantikkan kuku. ✔️Menghaluskan tumit pecah. ✔️Membekalkan tenaga berterusan. ✔️Meningkatkan kualiti susu ibu. ✔️Meningkatkan pengeluaran susu badan. ✔️Pengganti minum petang atau supper. ✔️Mengelakkan kerapuhan tulang. ✔️Merangsang regenerasi sel kulit dan otot. ✔️ Meningkatkan kualiti memori, vitaliti, dorongan seksual dan rangsangan. ✔️Baik untuk hormon. ✔️Mengurangkan kedutan dan garis halus. ✔️Rendah lemak, tanpa kolestrol. ✔️ Membantu mengurangkan risiko kanser. ✔️Bertindak sebagai antioksidan. ✔️Menguatkan sistem imun tubuh. ✔️Mempertingkatkan tahap kolestol baik. ✔️Memelihara kesihatan jantung. ✔️Merendahkan paras kolestrol. ✔️Mencegah osteoporosis. ✔️Membantu pembentukan sel-sel baru. . Zakiah, 0167147927. . #shakleemalaysia  #shakleejohor  #shakleejb  #shakleemelaka  #shakleenilai  #shakleeselangor  #shakleeperak  #shakleepahang  #shakleeterengganu  #shakleekotabharu  #shakleekedah  #shakleeperlis  #shakleepenang  #shakleepasirgudang  #shakleepg  #shakleebukitdahlia  #shakleecendana  #shakleenusadamai  #shakleescientex  #supervisor  #3000UV  #shakleekopok  #shakleedesarakyat  #shakleecahayamasai  #shakleekotamasai  #sayajualshaklee  #shakleecahayabaru  #ipreview 
Khas untuk ANDA yang ada masalah JERAWAT. Jangan biar jerawat anda. Baiki dari dalam sekarang dengan suplemen"
.
Antara cadangan suplemen:
.
💖ALFALFA COMPLEX - agen detox yg bantu membuang toksik dalam badan & usus, membersihkan darah. Usus kotor antara punca jerawat naik
.
💖GLA COMPLEX
- bantu menstabilkan hormon dalam badan. Hormon juga sebab jerawat naik. .
.
💖VITAMIN C
-vitami penting utk mengekalkan kecantikan kulit. Membantu mengatasi masalah jerawat dengan menghasilkan kolagen yg cukup untuk kulit. Jerawat cepat kecut.
.
💖ESP
-membekalkan protin yg cukup untuk kulit. Protin bantu renew kulit baru yang lebih sihat. Kulit akan jadi lebih sihat, bersih, anjal dan cerah. Memudarkan parut bekas jerawat hitam!
.
💖B-COMPLEX -vitamin anti stress. Stress juga menyebabkan jerawat makin banyak & teruk.
.
💖GARLIC
-antibiotik semulajadi untuk tubuh yg membantu membunuh bakteria pada kulit yg menyebabkan jerawat. Memakan garlic adalah satu petua kecantikan orang Korea.
.
.
Hubungi kami untuk order & info. Klik link di bio👆 atau DM terus.
.
Gee Shaklee
Trusted SID 
zianaeunos.com
.
#shakleebygee #shaklee #ShakleeMalaysia #shakleekl #shakleekuching #shakleesibu #shakleebrunei #shakleemukah #shakleeselangor #shakleejohor #shakleesarawak #shakleejb #jerawat #vitaminc #vitamine #ESPSHAKLEE #shakleemurah #garlic #kolagen .
.
Khas untuk ANDA yang ada masalah JERAWAT. Jangan biar jerawat anda. Baiki dari dalam sekarang dengan suplemen" . Antara cadangan suplemen: . 💖ALFALFA COMPLEX - agen detox yg bantu membuang toksik dalam badan & usus, membersihkan darah. Usus kotor antara punca jerawat naik . 💖GLA COMPLEX - bantu menstabilkan hormon dalam badan. Hormon juga sebab jerawat naik. . . 💖VITAMIN C -vitami penting utk mengekalkan kecantikan kulit. Membantu mengatasi masalah jerawat dengan menghasilkan kolagen yg cukup untuk kulit. Jerawat cepat kecut. . 💖ESP -membekalkan protin yg cukup untuk kulit. Protin bantu renew kulit baru yang lebih sihat. Kulit akan jadi lebih sihat, bersih, anjal dan cerah. Memudarkan parut bekas jerawat hitam! . 💖B-COMPLEX -vitamin anti stress. Stress juga menyebabkan jerawat makin banyak & teruk. . 💖GARLIC -antibiotik semulajadi untuk tubuh yg membantu membunuh bakteria pada kulit yg menyebabkan jerawat. Memakan garlic adalah satu petua kecantikan orang Korea. . . Hubungi kami untuk order & info. Klik link di bio👆 atau DM terus. . Gee Shaklee Trusted SID zianaeunos.com . #shakleebygee  #shaklee  #ShakleeMalaysia  #shakleekl  #shakleekuching  #shakleesibu  #shakleebrunei  #shakleemukah  #shakleeselangor  #shakleejohor  #shakleesarawak  #shakleejb  #jerawat  #vitaminc  #vitamine  #ESPSHAKLEE  #shakleemurah  #garlic  #kolagen  . .
Assalamualaikum Dearies 💝
.
SET BASIC atau lebih popular dengan SET STUDENT oleh kerana harga untuk dua botol ni confirm mampu milik! .
.
LECITHIN & ALFALFA merupakan produk wajib dan paling murah untuk kuruskan badan. Dah ramai yang berjaya loss weight ( ada sampai 20kg) hanya dengan dua supplement ini sahaja.
.
LECITHIN ( BAKAR )
✅ Memecahkan lemak-lemak
✅ Sebagai pengemulsi semulajadi kerana mempunyai kesan melekat pada lemak ✅ Penyebab lemak terapung
✅ Mencegah lemak melekat pada dinding membrane
.
.
ALFALFA ( BUANG )
✅ Sebagai detox semulajadi yang melawaskan sistem penghadaman ✅ Menarik lemak teremulsi dari tindakan lecithin ke saluran najis
✅ Membersihkan segala toksin, lemak dan lendir yang melekat pada dinding usus
.
.
Nak kurus secara sihat?
Semestinya SHAKLEE.
.
.
Ain Khalid | 019-6611149
Founder Haura Empire .
.
#shakleejohor
#shakleemelaka
#shakleemuar
#shakleebatupahat
#shakleemurah
#setslimmingshaklee
#shakleesetkurus
#setkurusshaklee
#setkurusmurah
Assalamualaikum Dearies 💝 . SET BASIC atau lebih popular dengan SET STUDENT oleh kerana harga untuk dua botol ni confirm mampu milik! . . LECITHIN & ALFALFA merupakan produk wajib dan paling murah untuk kuruskan badan. Dah ramai yang berjaya loss weight ( ada sampai 20kg) hanya dengan dua supplement ini sahaja. . LECITHIN ( BAKAR ) ✅ Memecahkan lemak-lemak ✅ Sebagai pengemulsi semulajadi kerana mempunyai kesan melekat pada lemak ✅ Penyebab lemak terapung ✅ Mencegah lemak melekat pada dinding membrane . . ALFALFA ( BUANG ) ✅ Sebagai detox semulajadi yang melawaskan sistem penghadaman ✅ Menarik lemak teremulsi dari tindakan lecithin ke saluran najis ✅ Membersihkan segala toksin, lemak dan lendir yang melekat pada dinding usus . . Nak kurus secara sihat? Semestinya SHAKLEE. . . Ain Khalid | 019-6611149 Founder Haura Empire . . #shakleejohor  #shakleemelaka  #shakleemuar  #shakleebatupahat  #shakleemurah  #setslimmingshaklee  #shakleesetkurus  #setkurusshaklee  #setkurusmurah 
Best Seller ni tau. hari2 cust cari Cik C ni 😍
.
Kebaikan Vita C Plus Shaklee:
.
🍀Mengatasi masalah jerawat degil, jerawat pasir & nasi
🍀Mempertingkatkan sistem pertahanan badan.
🍀Melembapkan kulit dari dalam
🍀Mengurangkan simptom demam
🍀Menguatkan dinding salur darah
🍀Mengurangkan kedut & tanda penuaan
🍀Membaiki parut pada kulit
🍀Membantu kulit sensitif seperti eczema & resdung
🍀Menjadikan kulit lebih cerah secara semulajadi
🍀Menghilangkan jerawat dan pigmentasi
🍀Mencantikkan/menghaluskan kulit
🍀Merangsang pembentukan kolagen dalam badan
🍀Mencegah dan memerangi kanser
🍀Memperbaiki insomnia
🍀Mempercepatkan waktu pemulihan demam/selsema
🍀Meningkatkan tenaga dalaman
🍀Melindungi kulit dari terdedah kepada radikal bebas, sinaran matahari dan UV
🍀Membantu menyembuhkan luka dengan cepat
🍀Memperbaiki gusi berdarah

Your Trusted SID, Ina

#VitaminC #vitaminE #esp #Shaklee #shakleemalaysia #shakleesarawak #shakleeselangor #shakleejohor #kolagen #resdung #testimonishaklee #shakleemurah #alfalfashaklee #bcomplexshaklee #lecithinshaklee #setresdungshaklee #setkecantikanshaklee #glacomplex #ostematrix #setslimmingshaklee #herblax #omegaguard #ostematrix #glacomplex #mealshake #Vivix #vitalea
Best Seller ni tau. hari2 cust cari Cik C ni 😍 . Kebaikan Vita C Plus Shaklee: . 🍀Mengatasi masalah jerawat degil, jerawat pasir & nasi 🍀Mempertingkatkan sistem pertahanan badan. 🍀Melembapkan kulit dari dalam 🍀Mengurangkan simptom demam 🍀Menguatkan dinding salur darah 🍀Mengurangkan kedut & tanda penuaan 🍀Membaiki parut pada kulit 🍀Membantu kulit sensitif seperti eczema & resdung 🍀Menjadikan kulit lebih cerah secara semulajadi 🍀Menghilangkan jerawat dan pigmentasi 🍀Mencantikkan/menghaluskan kulit 🍀Merangsang pembentukan kolagen dalam badan 🍀Mencegah dan memerangi kanser 🍀Memperbaiki insomnia 🍀Mempercepatkan waktu pemulihan demam/selsema 🍀Meningkatkan tenaga dalaman 🍀Melindungi kulit dari terdedah kepada radikal bebas, sinaran matahari dan UV 🍀Membantu menyembuhkan luka dengan cepat 🍀Memperbaiki gusi berdarah Your Trusted SID, Ina #VitaminC  #vitaminE  #esp  #Shaklee  #shakleemalaysia  #shakleesarawak  #shakleeselangor  #shakleejohor  #kolagen  #resdung  #testimonishaklee  #shakleemurah  #alfalfashaklee  #bcomplexshaklee  #lecithinshaklee  #setresdungshaklee  #setkecantikanshaklee  #glacomplex  #ostematrix  #setslimmingshaklee  #herblax  #omegaguard  #ostematrix  #glacomplex  #mealshake  #Vivix  #vitalea 
PERIOD TERATUR DENGAN GLA COMPLEX

Just nak tanya.... puan puan,cik cik dalam ig saya ni ada  masalah2 ini tak?? period tak teratur.. hormon tak stabil..kejap2 nak marah tak tentu pasal..opsss...kejap sedih tak tentu hala😬

period tak lancar.. cyst.. kesuburan.. jeragat... pra menopause.. ok,korang wajib cuba #glacomplex ni... (farrah 0137443003)roger saya laju2 kerana dirimu begitu berharga utk diabaikan😍😍#bazarpaknil #ig #shakleejohorbahru #insta #glacomplexshaklee#glashaklee#ttc #kesuburan #setsuburshaklee #shakleeskudai#shakleejb #shakleemalaysia #shakleejohor#shakleeutm #ctdk #bazarpaknil #bazarmalaysia #baazarinsta #ig #igers #instamood #baazarpaknil#shakleeeffects #instagram  #shakleemurah#shakleesingapore #shaklee#testimonishaklee
PERIOD TERATUR DENGAN GLA COMPLEX Just nak tanya.... puan puan,cik cik dalam ig saya ni ada masalah2 ini tak?? period tak teratur.. hormon tak stabil..kejap2 nak marah tak tentu pasal..opsss...kejap sedih tak tentu hala😬 period tak lancar.. cyst.. kesuburan.. jeragat... pra menopause.. ok,korang wajib cuba #glacomplex  ni... (farrah 0137443003)roger saya laju2 kerana dirimu begitu berharga utk diabaikan😍😍#bazarpaknil  #ig  #shakleejohorbahru  #insta  #glacomplexshaklee #glashaklee #ttc  #kesuburan  #setsuburshaklee  #shakleeskudai #shakleejb  #shakleemalaysia  #shakleejohor #shakleeutm  #ctdk  #bazarpaknil  #bazarmalaysia  #baazarinsta  #ig  #igers  #instamood  #baazarpaknil #shakleeeffects  #instagram  #shakleemurah #shakleesingapore  #shaklee #testimonishaklee 
PERIOD TERATUR DENGAN GLA COMPLEX

Just nak tanya.... puan puan,cik cik dalam ig saya ni ada  masalah2 ini tak?? period tak teratur.. hormon tak stabil..kejap2 nak marah tak tentu pasal..opsss...kejap sedih tak tentu hala😬

period tak lancar.. cyst.. kesuburan.. jeragat... pra menopause.. ok,korang wajib cuba #glacomplex ni... (farrah 0137443003)roger saya laju2 kerana dirimu begitu berharga utk diabaikan😍😍#bazarpaknil #ig #shakleejohorbahru #insta #glacomplexshaklee#glashaklee#ttc #kesuburan #setsuburshaklee #shakleeskudai#shakleejb #shakleemalaysia #shakleejohor#shakleeutm #ctdk #bazarpaknil #bazarmalaysia #baazarinsta #ig #igers #instamood #baazarpaknil#shakleeeffects #instagram  #shakleemurah#shakleesingapore #shaklee#testimonishaklee
PERIOD TERATUR DENGAN GLA COMPLEX Just nak tanya.... puan puan,cik cik dalam ig saya ni ada masalah2 ini tak?? period tak teratur.. hormon tak stabil..kejap2 nak marah tak tentu pasal..opsss...kejap sedih tak tentu hala😬 period tak lancar.. cyst.. kesuburan.. jeragat... pra menopause.. ok,korang wajib cuba #glacomplex  ni... (farrah 0137443003)roger saya laju2 kerana dirimu begitu berharga utk diabaikan😍😍#bazarpaknil  #ig  #shakleejohorbahru  #insta  #glacomplexshaklee #glashaklee #ttc  #kesuburan  #setsuburshaklee  #shakleeskudai #shakleejb  #shakleemalaysia  #shakleejohor #shakleeutm  #ctdk  #bazarpaknil  #bazarmalaysia  #baazarinsta  #ig  #igers  #instamood  #baazarpaknil #shakleeeffects  #instagram  #shakleemurah #shakleesingapore  #shaklee #testimonishaklee 
PERIOD TERATUR DENGAN GLA COMPLEX

Just nak tanya.... puan puan,cik cik dalam ig saya ni ada  masalah2 ini tak?? period tak teratur.. hormon tak stabil..kejap2 nak marah tak tentu pasal..opsss...kejap sedih tak tentu hala😬

period tak lancar.. cyst.. kesuburan.. jeragat... pra menopause.. ok,korang wajib cuba #glacomplex ni... (farrah 0137443003)roger saya laju2 kerana dirimu begitu berharga utk diabaikan😍😍#bazarpaknil #ig #shakleejohorbahru #insta #glacomplexshaklee#glashaklee#ttc #kesuburan #setsuburshaklee #shakleeskudai#shakleejb #shakleemalaysia #shakleejohor#shakleeutm #ctdk #bazarpaknil #bazarmalaysia #baazarinsta #ig #igers #instamood #baazarpaknil#shakleeeffects #instagram  #shakleemurah#shakleesingapore #shaklee#testimonishaklee
PERIOD TERATUR DENGAN GLA COMPLEX Just nak tanya.... puan puan,cik cik dalam ig saya ni ada masalah2 ini tak?? period tak teratur.. hormon tak stabil..kejap2 nak marah tak tentu pasal..opsss...kejap sedih tak tentu hala😬 period tak lancar.. cyst.. kesuburan.. jeragat... pra menopause.. ok,korang wajib cuba #glacomplex  ni... (farrah 0137443003)roger saya laju2 kerana dirimu begitu berharga utk diabaikan😍😍#bazarpaknil  #ig  #shakleejohorbahru  #insta  #glacomplexshaklee #glashaklee #ttc  #kesuburan  #setsuburshaklee  #shakleeskudai #shakleejb  #shakleemalaysia  #shakleejohor #shakleeutm  #ctdk  #bazarpaknil  #bazarmalaysia  #baazarinsta  #ig  #igers  #instamood  #baazarpaknil #shakleeeffects  #instagram  #shakleemurah #shakleesingapore  #shaklee #testimonishaklee 
Hai korang!! 💕 
Harini Dekna nk share tentang masalah yang sering dihadapi oleh pengguna produk yang sering mengalami masalah kulit kering. 
Dekna nk bagitahu yang Herbal Blend Shaklee ni dapat merawat kulit kering😱 . Yang jenis kulit kering ni memang krim ni recommended bagi yang tak suka pakai krim yang rasa berminyak-minyak satu badan. HBC ni kalau kita sapu kat kulit memang dia akan meresap ke dalam. Tak la sampai nampak kulit kita berminyak sampai rasa tak selesa😀😀😊 💕 Lumur je kat bahagian badan yang kita rasa kering kalau kat muka pun boleh, tak de masalah, jangan sapu kat mata dah la, nanti pedih pulak mata kalau peluh menitik😂. So korang bole WhatsApp Dekna untuk dapatkan krim Herbal Blend ni. InsyaAllah dengan Herbal Blend ni dapat mnyelesaikan masalah kulit kering yang dihidapi. Dekna sedia membantu 😉 . 
Jadilah sihat kerana sihat itu anugerah yang tidak ternilai. 😍😍😍
#dekna_beauty😉 #shaklee #shakleeonline #shakleeeffect #shakleemurah #shakleejohor 
#promosishaklee #shakleediatributor #shakleemurahmalays #espshaklee #esp_shaklee #espshakleebest #espshakleeoriginal #espshakleereadystock #espshakel #espshahalam #espshakleewithshaker #espshakleeterbaik #espshakleepalingmurah #sayajualespshaklee #jualespshaklee #jualprodukshaklee #suplemenshaklee #suplemenshakleeterbaik 
#espmurah #espshakleehargastudent #herbalblendshakleejohor #herbalblendshakleemalaysia #herbalblendshakleebagus
#herbalblendshakleemurah
Hai korang!! 💕 Harini Dekna nk share tentang masalah yang sering dihadapi oleh pengguna produk yang sering mengalami masalah kulit kering. Dekna nk bagitahu yang Herbal Blend Shaklee ni dapat merawat kulit kering😱 . Yang jenis kulit kering ni memang krim ni recommended bagi yang tak suka pakai krim yang rasa berminyak-minyak satu badan. HBC ni kalau kita sapu kat kulit memang dia akan meresap ke dalam. Tak la sampai nampak kulit kita berminyak sampai rasa tak selesa😀😀😊 💕 Lumur je kat bahagian badan yang kita rasa kering kalau kat muka pun boleh, tak de masalah, jangan sapu kat mata dah la, nanti pedih pulak mata kalau peluh menitik😂. So korang bole WhatsApp Dekna untuk dapatkan krim Herbal Blend ni. InsyaAllah dengan Herbal Blend ni dapat mnyelesaikan masalah kulit kering yang dihidapi. Dekna sedia membantu 😉 . Jadilah sihat kerana sihat itu anugerah yang tidak ternilai. 😍😍😍 #dekna_beauty 😉 #shaklee  #shakleeonline  #shakleeeffect  #shakleemurah  #shakleejohor  #promosishaklee  #shakleediatributor  #shakleemurahmalays  #espshaklee  #esp_shaklee  #espshakleebest  #espshakleeoriginal  #espshakleereadystock  #espshakel  #espshahalam  #espshakleewithshaker  #espshakleeterbaik  #espshakleepalingmurah  #sayajualespshaklee  #jualespshaklee  #jualprodukshaklee  #suplemenshaklee  #suplemenshakleeterbaik  #espmurah  #espshakleehargastudent  #herbalblendshakleejohor  #herbalblendshakleemalaysia  #herbalblendshakleebagus  #herbalblendshakleemurah 
SET PERFECT TWOOO ‼️‼️
.
.
Antara SET KOMBO yang paling laris & berkesan dari sgi memperbaiki masalah kulit yang bermasalah dari dalam ..
.
.
🦋KEBAIKAN VIT C ( Jimat 6Bulan )
>mencerahkan kulit secara sekata
>membantu bina kolagen dalam badan
>mengecutkan jerawat
>mengcegah pigmentasi penyebab jeragat
>melembapkan kulit
>melembutkan kulit >
.
.
🦋KEBAIKAN VIT E (Jimat 4Bulan )
>memudarkan parut & jeragat pada kulit
>mengecilkan pori-pori
>mengurangkan blackhead / whithead
>meningkatkan kelembapan kulit
>mengawal masalah kulit berminyak
>melindungi kulit dari sinaran UV (sunblock)
.
.
More info & order
Wawa || 014-5411382
SET PERFECT TWOOO ‼️‼️ . . Antara SET KOMBO yang paling laris & berkesan dari sgi memperbaiki masalah kulit yang bermasalah dari dalam .. . . 🦋KEBAIKAN VIT C ( Jimat 6Bulan ) >mencerahkan kulit secara sekata >membantu bina kolagen dalam badan >mengecutkan jerawat >mengcegah pigmentasi penyebab jeragat >melembapkan kulit >melembutkan kulit > . . 🦋KEBAIKAN VIT E (Jimat 4Bulan ) >memudarkan parut & jeragat pada kulit >mengecilkan pori-pori >mengurangkan blackhead / whithead >meningkatkan kelembapan kulit >mengawal masalah kulit berminyak >melindungi kulit dari sinaran UV (sunblock) . . More info & order Wawa || 014-5411382
ALFALFA ‼️‼️ .
.
Sebelum tu nak cerita, ALFALFA ni sejenis herba yang sangat berguna untuk badan manusia. .
.
Dan paling penting, Shaklee mempunyai tanaman Alfalfa sendiri demi nak menjaga kualitinya. Tak caya? Betul, Alfalfa yang Shaklee tanam ada di kawasan subur Antellope Valley, California😊
.
.
🐛Milk booster - Alfalfa kaya dengan nutrien dan mineral untuk menyokong kesihatan dan tambah nutrisi dalam susu untuk bayi.
.
.
🐛Detox - Turunkan berat badan, kolon lebih sihat, kawal nafsu makan,kulit lebih cantik
.
.
🐛Jamu perapat- Membantu para wanita untuk memperbaiki bahagian dalaman untuk kebahagiaan rumah tangga termasuk mengatasi keputihan.
.
.
Dapatkan sebotol hari ni. Mesti tak menyesal. 
P/s: Pesakit SLE & Ibu Hamil dilarang mengambil Alfalfa
.
.
Wawa || 014-5411382
Link dekat bio 👆🏻
ALFALFA ‼️‼️ . . Sebelum tu nak cerita, ALFALFA ni sejenis herba yang sangat berguna untuk badan manusia. . . Dan paling penting, Shaklee mempunyai tanaman Alfalfa sendiri demi nak menjaga kualitinya. Tak caya? Betul, Alfalfa yang Shaklee tanam ada di kawasan subur Antellope Valley, California😊 . . 🐛Milk booster - Alfalfa kaya dengan nutrien dan mineral untuk menyokong kesihatan dan tambah nutrisi dalam susu untuk bayi. . . 🐛Detox - Turunkan berat badan, kolon lebih sihat, kawal nafsu makan,kulit lebih cantik . . 🐛Jamu perapat- Membantu para wanita untuk memperbaiki bahagian dalaman untuk kebahagiaan rumah tangga termasuk mengatasi keputihan. . . Dapatkan sebotol hari ni. Mesti tak menyesal. P/s: Pesakit SLE & Ibu Hamil dilarang mengambil Alfalfa . . Wawa || 014-5411382 Link dekat bio 👆🏻
Minyak IKAN Terbaik Untuk Tubuh Kita 🐠
.
.
Siapa yang perlukan OMEGA GUARD ?? ☂️Penyakit Kulit ☂️Kanak-kanak / Student ☂️Selalu Kebas / Sakit Sendi ☂️Ikhtiar Kurus ☂️Warga Emas
☂️Kalestrol Tinggi ☂️Jantung & Darah Tinggi
☂️Lelaki / Perempuan .
Antara KEBAIKAN OMEGA GUARD adalah ‼️
❎rendahkan kalestrol
❎membakar lemak dengan lebih cepat
❎mengawal kenaikan berat badan
❎membantu perkembangan otak bayi semasa dalam kandungan
❎membekalkan khasiat untuk sistem imunisasi kepada anak
❎mengurangkan risiko penyakit jantung
❎mmelihatara fungsi-fungsi sendi
❎memperbaiki alahan kulit seperti enczema .
.
Wawa || 014-5411382
Minyak IKAN Terbaik Untuk Tubuh Kita 🐠 . . Siapa yang perlukan OMEGA GUARD ?? ☂️Penyakit Kulit ☂️Kanak-kanak / Student ☂️Selalu Kebas / Sakit Sendi ☂️Ikhtiar Kurus ☂️Warga Emas ☂️Kalestrol Tinggi ☂️Jantung & Darah Tinggi ☂️Lelaki / Perempuan . Antara KEBAIKAN OMEGA GUARD adalah ‼️ ❎rendahkan kalestrol ❎membakar lemak dengan lebih cepat ❎mengawal kenaikan berat badan ❎membantu perkembangan otak bayi semasa dalam kandungan ❎membekalkan khasiat untuk sistem imunisasi kepada anak ❎mengurangkan risiko penyakit jantung ❎mmelihatara fungsi-fungsi sendi ❎memperbaiki alahan kulit seperti enczema . . Wawa || 014-5411382
Minyak IKAN Terbaik Untuk Tubuh Kita 🐠
.
.
Siapa yang perlukan OMEGA GUARD ?? ☂️Penyakit Kulit ☂️Kanak-kanak / Student ☂️Selalu Kebas / Sakit Sendi ☂️Ikhtiar Kurus ☂️Warga Emas
☂️Kalestrol Tinggi ☂️Jantung & Darah Tinggi
☂️Lelaki / Perempuan .
Antara KEBAIKAN OMEGA GUARD adalah ‼️
❎rendahkan kalestrol
❎membakar lemak dengan lebih cepat
❎mengawal kenaikan berat badan
❎membantu perkembangan otak bayi semasa dalam kandungan
❎membekalkan khasiat untuk sistem imunisasi kepada anak
❎mengurangkan risiko penyakit jantung
❎mmelihatara fungsi-fungsi sendi
❎memperbaiki alahan kulit seperti enczema .
.
Wawa || 014-5411382
Minyak IKAN Terbaik Untuk Tubuh Kita 🐠 . . Siapa yang perlukan OMEGA GUARD ?? ☂️Penyakit Kulit ☂️Kanak-kanak / Student ☂️Selalu Kebas / Sakit Sendi ☂️Ikhtiar Kurus ☂️Warga Emas ☂️Kalestrol Tinggi ☂️Jantung & Darah Tinggi ☂️Lelaki / Perempuan . Antara KEBAIKAN OMEGA GUARD adalah ‼️ ❎rendahkan kalestrol ❎membakar lemak dengan lebih cepat ❎mengawal kenaikan berat badan ❎membantu perkembangan otak bayi semasa dalam kandungan ❎membekalkan khasiat untuk sistem imunisasi kepada anak ❎mengurangkan risiko penyakit jantung ❎mmelihatara fungsi-fungsi sendi ❎memperbaiki alahan kulit seperti enczema . . Wawa || 014-5411382
Siapa yang perlu mengambil OsteMatrix Shaklee?
=======================================
🌱Mereka yang tidak suka minum susu.
🌱Mereka yang kurang mendapat zat2 membina tulang dari pemakanan harian.
🌱Mereka yang mengambil berat tentang pembinaan tulang dan mengekalkan tulang yang sihat untuk jangka masa panjang
🌱Mereka yang merokok, pengambilan alkohol yang tinggi, atau kerap minum minuman ringan - tabiat gaya hidup yang boleh mengehadkan atau mengganggu penyerapan kalsium
🌱Ibu hamil dan menyusukan anak
🌱Wanita yang mengalami gejala PMS
🌱Mereka yang mengambil berat tentang tekanan darah yang normal
🌱Sekiranya anda sukar menelan kalsium dalam bentuk lain.

Jom jom PM Ina utk Konsultasi Percuma 😘

i💚shaklee www.wasap.my/60198440078

#CantikDariDalam

#VitaminC #vitaminE #esp #Shaklee #shakleemalaysia #shakleesarawak #shakleeselangor #shakleejohor #kolagen #resdung #testimonishaklee #shakleemurah #alfalfashaklee #bcomplexshaklee #lecithinshaklee #setresdungshaklee #setkecantikanshaklee #glacomplex #ostematrix #setslimmingshaklee #herblax #omegaguard #mealshake #Vivix #vitalea
Siapa yang perlu mengambil OsteMatrix Shaklee? ======================================= 🌱Mereka yang tidak suka minum susu. 🌱Mereka yang kurang mendapat zat2 membina tulang dari pemakanan harian. 🌱Mereka yang mengambil berat tentang pembinaan tulang dan mengekalkan tulang yang sihat untuk jangka masa panjang 🌱Mereka yang merokok, pengambilan alkohol yang tinggi, atau kerap minum minuman ringan - tabiat gaya hidup yang boleh mengehadkan atau mengganggu penyerapan kalsium 🌱Ibu hamil dan menyusukan anak 🌱Wanita yang mengalami gejala PMS 🌱Mereka yang mengambil berat tentang tekanan darah yang normal 🌱Sekiranya anda sukar menelan kalsium dalam bentuk lain. Jom jom PM Ina utk Konsultasi Percuma 😘 i💚shaklee www.wasap.my/60198440078 #CantikDariDalam  #VitaminC  #vitaminE  #esp  #Shaklee  #shakleemalaysia  #shakleesarawak  #shakleeselangor  #shakleejohor  #kolagen  #resdung  #testimonishaklee  #shakleemurah  #alfalfashaklee  #bcomplexshaklee  #lecithinshaklee  #setresdungshaklee  #setkecantikanshaklee  #glacomplex  #ostematrix  #setslimmingshaklee  #herblax  #omegaguard  #mealshake  #Vivix  #vitalea 
HERBA BLEND SHAKLEE ‼️‼️
.
.
Antara kebaikan HERBA BLEND SHAKLEE
.
🚦merawat eczema & gatal-gatal serangga 🚦melembutkan tumit & merawat tumit pecah
🚦ubat luka / melecur
🚦luka pada puting bagi ibu-ibu menyusu
🚦menghilangkan parut 🚦ruam pada bayi
🚦losyen harian
🚦demam panas .
.
More info & order 
014-5411382
HERBA BLEND SHAKLEE ‼️‼️ . . Antara kebaikan HERBA BLEND SHAKLEE . 🚦merawat eczema & gatal-gatal serangga 🚦melembutkan tumit & merawat tumit pecah 🚦ubat luka / melecur 🚦luka pada puting bagi ibu-ibu menyusu 🚦menghilangkan parut 🚦ruam pada bayi 🚦losyen harian 🚦demam panas . . More info & order 014-5411382
HERBA BLEND SHAKLEE ‼️‼️
.
.
Antara kebaikan HERBA BLEND SHAKLEE
.
🚦merawat eczema & gatal-gatal serangga 🚦melembutkan tumit & merawat tumit pecah
🚦ubat luka / melecur
🚦luka pada puting bagi ibu-ibu menyusu
🚦menghilangkan parut 🚦ruam pada bayi
🚦losyen harian
🚦demam panas .
.
More info & order 
014-5411382
HERBA BLEND SHAKLEE ‼️‼️ . . Antara kebaikan HERBA BLEND SHAKLEE . 🚦merawat eczema & gatal-gatal serangga 🚦melembutkan tumit & merawat tumit pecah 🚦ubat luka / melecur 🚦luka pada puting bagi ibu-ibu menyusu 🚦menghilangkan parut 🚦ruam pada bayi 🚦losyen harian 🚦demam panas . . More info & order 014-5411382
RUGI RUGI RUGI!!!😱
.
.
.
Rugi siapa yg tak grab VITAMIN C yang sangat jimat dan tahan 6 bulan nih! Vitamin C shaklee sangat bagus untuk menangani MASALAH KULIT anda!👍👍👍
.
Antaranya ialah;
.
.
√ KULIT BERMINYAK
√ JERAWAT BERNANAH
√ PARUT JERAWAT
√ KULIT GELAP DAN KUSAM
√ KULIT KENDUR
.
Patutlah artis hollywood pun mengamalkan VITAMIN C ni setiap hari taw. Supplement terbaik untuk MERANGSANG PENGHASILAN KOLAGEN!!!💜
.
.
Digabungkan pula dengan VITALEA IRON untuk melengkapkan nutrisi dalam tubuh! Memang gebus gebass terus.😊
.
Berminat untuk KEKAL CANTIK DAN SIHAT? Whatsup nur segera ok.😉
.
.
📱013-6356250📲
📱013-6356250📲
📱013-6356250📲
RUGI RUGI RUGI!!!😱 . . . Rugi siapa yg tak grab VITAMIN C yang sangat jimat dan tahan 6 bulan nih! Vitamin C shaklee sangat bagus untuk menangani MASALAH KULIT anda!👍👍👍 . Antaranya ialah; . . √ KULIT BERMINYAK √ JERAWAT BERNANAH √ PARUT JERAWAT √ KULIT GELAP DAN KUSAM √ KULIT KENDUR . Patutlah artis hollywood pun mengamalkan VITAMIN C ni setiap hari taw. Supplement terbaik untuk MERANGSANG PENGHASILAN KOLAGEN!!!💜 . . Digabungkan pula dengan VITALEA IRON untuk melengkapkan nutrisi dalam tubuh! Memang gebus gebass terus.😊 . Berminat untuk KEKAL CANTIK DAN SIHAT? Whatsup nur segera ok.😉 . . 📱013-6356250📲 📱013-6356250📲 📱013-6356250📲
Assalamualaikum dan hye dearies 😘
.
Dalam banyak-banyak produk shaklee, ESP adalah salah satu yang mendapat tempat di hati customer.. sebab nya dengan pengambilan secara konsisten,insya allah dapat manfaat KULIT LEBIH CANTIK DAN FLAWLESS, selera makan akan lebih terkawal so dapat MAINTAINKAN BERAT BADAN IDEAL dan rasa TAK CEPAT PENAT & LEBIH BERTENAGA.
.
Bukan sahaja di hati customer malah ESP ni semestinya pilihan atin sendiri😘 kerana ia mengandungi 9 asid amino yang diperlukan oleh badan tetapi ia tidak dapat dihasilkan oleh badan kita sendiri.
.
💞 Nak kulit licin,gebu dan falwless
💞 Nak bentuk badan cantik dan ideal
💞 Nak badan sihat,bertenaga serta tak cepat rasa penat ( student dan orang yang buat kerja-kerja berat sangat digalakkan)
💞 Nak rambut dan kuku yang cantik
.
Actually keseluruhan badan kita perlukan PROTEIN.. so cuba imagine betapa penting nya cukup PROTEIN setiap hari.
.
bila PROTEIN tak cukup maka tidak hairan lah kalau ramai yang mempunyai masalah jerawat bersepah sana sini,parut yang susah naik baik,parut berlubang-lubang
.
So u olls yang nak KULIT CANTIK,LICIN dan GEBU,pastikan PROTEIN dalam badan cukup yeee sepenuh nyaa😍😍
.
FATIN AHMAD
010-8032217
.
#shakleejohor
#shakleefeedback
#shakleebatupahat 
#shaklee
#espshaklee
#esp
#shakleesrisulong
#shakleeparitsulong
Assalamualaikum dan hye dearies 😘 . Dalam banyak-banyak produk shaklee, ESP adalah salah satu yang mendapat tempat di hati customer.. sebab nya dengan pengambilan secara konsisten,insya allah dapat manfaat KULIT LEBIH CANTIK DAN FLAWLESS, selera makan akan lebih terkawal so dapat MAINTAINKAN BERAT BADAN IDEAL dan rasa TAK CEPAT PENAT & LEBIH BERTENAGA. . Bukan sahaja di hati customer malah ESP ni semestinya pilihan atin sendiri😘 kerana ia mengandungi 9 asid amino yang diperlukan oleh badan tetapi ia tidak dapat dihasilkan oleh badan kita sendiri. . 💞 Nak kulit licin,gebu dan falwless 💞 Nak bentuk badan cantik dan ideal 💞 Nak badan sihat,bertenaga serta tak cepat rasa penat ( student dan orang yang buat kerja-kerja berat sangat digalakkan) 💞 Nak rambut dan kuku yang cantik . Actually keseluruhan badan kita perlukan PROTEIN.. so cuba imagine betapa penting nya cukup PROTEIN setiap hari. . bila PROTEIN tak cukup maka tidak hairan lah kalau ramai yang mempunyai masalah jerawat bersepah sana sini,parut yang susah naik baik,parut berlubang-lubang . So u olls yang nak KULIT CANTIK,LICIN dan GEBU,pastikan PROTEIN dalam badan cukup yeee sepenuh nyaa😍😍 . FATIN AHMAD 010-8032217 . #shakleejohor  #shakleefeedback  #shakleebatupahat  #shaklee  #espshaklee  #esp  #shakleesrisulong  #shakleeparitsulong 
Assalamualaikum dan hye dearies 😘
.
Dalam banyak-banyak produk shaklee, ESP adalah salah satu yang mendapat tempat di hati customer.. sebab nya dengan pengambilan secara konsisten,insya allah dapat manfaat KULIT LEBIH CANTIK DAN FLAWLESS, selera makan akan lebih terkawal so dapat MAINTAINKAN BERAT BADAN IDEAL dan rasa TAK CEPAT PENAT & LEBIH BERTENAGA.
.
Bukan sahaja di hati customer malah ESP ni semestinya pilihan atin sendiri😘 kerana ia mengandungi 9 asid amino yang diperlukan oleh badan tetapi ia tidak dapat dihasilkan oleh badan kita sendiri.
.
💞 Nak kulit licin,gebu dan falwless
💞 Nak bentuk badan cantik dan ideal
💞 Nak badan sihat,bertenaga serta tak cepat rasa penat ( student dan orang yang buat kerja-kerja berat sangat digalakkan)
💞 Nak rambut dan kuku yang cantik
.
Actually keseluruhan badan kita perlukan PROTEIN.. so cuba imagine betapa penting nya cukup PROTEIN setiap hari.
.
bila PROTEIN tak cukup maka tidak hairan lah kalau ramai yang mempunyai masalah jerawat bersepah sana sini,parut yang susah naik baik,parut berlubang-lubang
.
So u olls yang nak KULIT CANTIK,LICIN dan GEBU,pastikan PROTEIN dalam badan cukup yeee sepenuh nyaa😍😍
.
FATIN AHMAD
010-8032217
.
#shakleejohor
#shakleefeedback
#shakleebatupahat 
#shaklee
#espshaklee
#esp
#shakleesrisulong
#shakleeparitsulong
Assalamualaikum dan hye dearies 😘 . Dalam banyak-banyak produk shaklee, ESP adalah salah satu yang mendapat tempat di hati customer.. sebab nya dengan pengambilan secara konsisten,insya allah dapat manfaat KULIT LEBIH CANTIK DAN FLAWLESS, selera makan akan lebih terkawal so dapat MAINTAINKAN BERAT BADAN IDEAL dan rasa TAK CEPAT PENAT & LEBIH BERTENAGA. . Bukan sahaja di hati customer malah ESP ni semestinya pilihan atin sendiri😘 kerana ia mengandungi 9 asid amino yang diperlukan oleh badan tetapi ia tidak dapat dihasilkan oleh badan kita sendiri. . 💞 Nak kulit licin,gebu dan falwless 💞 Nak bentuk badan cantik dan ideal 💞 Nak badan sihat,bertenaga serta tak cepat rasa penat ( student dan orang yang buat kerja-kerja berat sangat digalakkan) 💞 Nak rambut dan kuku yang cantik . Actually keseluruhan badan kita perlukan PROTEIN.. so cuba imagine betapa penting nya cukup PROTEIN setiap hari. . bila PROTEIN tak cukup maka tidak hairan lah kalau ramai yang mempunyai masalah jerawat bersepah sana sini,parut yang susah naik baik,parut berlubang-lubang . So u olls yang nak KULIT CANTIK,LICIN dan GEBU,pastikan PROTEIN dalam badan cukup yeee sepenuh nyaa😍😍 . FATIN AHMAD 010-8032217 . #shakleejohor  #shakleefeedback  #shakleebatupahat  #shaklee  #espshaklee  #esp  #shakleesrisulong  #shakleeparitsulong 
Assalamualaikum dan hye dearies 😘
.
Dalam banyak-banyak produk shaklee, ESP adalah salah satu yang mendapat tempat di hati customer.. sebab nya dengan pengambilan secara konsisten,insya allah dapat manfaat KULIT LEBIH CANTIK DAN FLAWLESS, selera makan akan lebih terkawal so dapat MAINTAINKAN BERAT BADAN IDEAL dan rasa TAK CEPAT PENAT & LEBIH BERTENAGA.
.
Bukan sahaja di hati customer malah ESP ni semestinya pilihan atin sendiri😘 kerana ia mengandungi 9 asid amino yang diperlukan oleh badan tetapi ia tidak dapat dihasilkan oleh badan kita sendiri.
.
💞 Nak kulit licin,gebu dan falwless
💞 Nak bentuk badan cantik dan ideal
💞 Nak badan sihat,bertenaga serta tak cepat rasa penat ( student dan orang yang buat kerja-kerja berat sangat digalakkan)
💞 Nak rambut dan kuku yang cantik
.
Actually keseluruhan badan kita perlukan PROTEIN.. so cuba imagine betapa penting nya cukup PROTEIN setiap hari.
.
bila PROTEIN tak cukup maka tidak hairan lah kalau ramai yang mempunyai masalah jerawat bersepah sana sini,parut yang susah naik baik,parut berlubang-lubang
.
So u olls yang nak KULIT CANTIK,LICIN dan GEBU,pastikan PROTEIN dalam badan cukup yeee sepenuh nyaa😍😍
.
FATIN AHMAD
010-8032217
.
#shakleejohor
#shakleefeedback
#shakleebatupahat 
#shaklee
#espshaklee
#esp
#shakleesrisulong
#shakleeparitsulong
Assalamualaikum dan hye dearies 😘 . Dalam banyak-banyak produk shaklee, ESP adalah salah satu yang mendapat tempat di hati customer.. sebab nya dengan pengambilan secara konsisten,insya allah dapat manfaat KULIT LEBIH CANTIK DAN FLAWLESS, selera makan akan lebih terkawal so dapat MAINTAINKAN BERAT BADAN IDEAL dan rasa TAK CEPAT PENAT & LEBIH BERTENAGA. . Bukan sahaja di hati customer malah ESP ni semestinya pilihan atin sendiri😘 kerana ia mengandungi 9 asid amino yang diperlukan oleh badan tetapi ia tidak dapat dihasilkan oleh badan kita sendiri. . 💞 Nak kulit licin,gebu dan falwless 💞 Nak bentuk badan cantik dan ideal 💞 Nak badan sihat,bertenaga serta tak cepat rasa penat ( student dan orang yang buat kerja-kerja berat sangat digalakkan) 💞 Nak rambut dan kuku yang cantik . Actually keseluruhan badan kita perlukan PROTEIN.. so cuba imagine betapa penting nya cukup PROTEIN setiap hari. . bila PROTEIN tak cukup maka tidak hairan lah kalau ramai yang mempunyai masalah jerawat bersepah sana sini,parut yang susah naik baik,parut berlubang-lubang . So u olls yang nak KULIT CANTIK,LICIN dan GEBU,pastikan PROTEIN dalam badan cukup yeee sepenuh nyaa😍😍 . FATIN AHMAD 010-8032217 . #shakleejohor  #shakleefeedback  #shakleebatupahat  #shaklee  #espshaklee  #esp  #shakleesrisulong  #shakleeparitsulong 
Assalamualaikum dan hye dearies 😘
.
Dalam banyak-banyak produk shaklee, ESP adalah salah satu yang mendapat tempat di hati customer.. sebab nya dengan pengambilan secara konsisten,insya allah dapat manfaat KULIT LEBIH CANTIK DAN FLAWLESS, selera makan akan lebih terkawal so dapat MAINTAINKAN BERAT BADAN IDEAL dan rasa TAK CEPAT PENAT & LEBIH BERTENAGA.
.
Bukan sahaja di hati customer malah ESP ni semestinya pilihan atin sendiri😘 kerana ia mengandungi 9 asid amino yang diperlukan oleh badan tetapi ia tidak dapat dihasilkan oleh badan kita sendiri.
.
💞 Nak kulit licin,gebu dan falwless
💞 Nak bentuk badan cantik dan ideal
💞 Nak badan sihat,bertenaga serta tak cepat rasa penat ( student dan orang yang buat kerja-kerja berat sangat digalakkan)
💞 Nak rambut dan kuku yang cantik
.
Actually keseluruhan badan kita perlukan PROTEIN.. so cuba imagine betapa penting nya cukup PROTEIN setiap hari.
.
bila PROTEIN tak cukup maka tidak hairan lah kalau ramai yang mempunyai masalah jerawat bersepah sana sini,parut yang susah naik baik,parut berlubang-lubang
.
So u olls yang nak KULIT CANTIK,LICIN dan GEBU,pastikan PROTEIN dalam badan cukup yeee sepenuh nyaa😍😍
.
FATIN AHMAD
010-8032217
.
#shakleejohor
#shakleefeedback
#shakleebatupahat 
#shaklee
#espshaklee
#esp
#shakleesrisulong
#shakleeparitsulong
Assalamualaikum dan hye dearies 😘 . Dalam banyak-banyak produk shaklee, ESP adalah salah satu yang mendapat tempat di hati customer.. sebab nya dengan pengambilan secara konsisten,insya allah dapat manfaat KULIT LEBIH CANTIK DAN FLAWLESS, selera makan akan lebih terkawal so dapat MAINTAINKAN BERAT BADAN IDEAL dan rasa TAK CEPAT PENAT & LEBIH BERTENAGA. . Bukan sahaja di hati customer malah ESP ni semestinya pilihan atin sendiri😘 kerana ia mengandungi 9 asid amino yang diperlukan oleh badan tetapi ia tidak dapat dihasilkan oleh badan kita sendiri. . 💞 Nak kulit licin,gebu dan falwless 💞 Nak bentuk badan cantik dan ideal 💞 Nak badan sihat,bertenaga serta tak cepat rasa penat ( student dan orang yang buat kerja-kerja berat sangat digalakkan) 💞 Nak rambut dan kuku yang cantik . Actually keseluruhan badan kita perlukan PROTEIN.. so cuba imagine betapa penting nya cukup PROTEIN setiap hari. . bila PROTEIN tak cukup maka tidak hairan lah kalau ramai yang mempunyai masalah jerawat bersepah sana sini,parut yang susah naik baik,parut berlubang-lubang . So u olls yang nak KULIT CANTIK,LICIN dan GEBU,pastikan PROTEIN dalam badan cukup yeee sepenuh nyaa😍😍 . FATIN AHMAD 010-8032217 . #shakleejohor  #shakleefeedback  #shakleebatupahat  #shaklee  #espshaklee  #esp  #shakleesrisulong  #shakleeparitsulong 
Assalamualaikum dan hye dearies 😘
.
Dalam banyak-banyak produk shaklee, ESP adalah salah satu yang mendapat tempat di hati customer.. sebab nya dengan pengambilan secara konsisten,insya allah dapat manfaat KULIT LEBIH CANTIK DAN FLAWLESS, selera makan akan lebih terkawal so dapat MAINTAINKAN BERAT BADAN IDEAL dan rasa TAK CEPAT PENAT & LEBIH BERTENAGA.
.
Bukan sahaja di hati customer malah ESP ni semestinya pilihan atin sendiri😘 kerana ia mengandungi 9 asid amino yang diperlukan oleh badan tetapi ia tidak dapat dihasilkan oleh badan kita sendiri.
.
💞 Nak kulit licin,gebu dan falwless
💞 Nak bentuk badan cantik dan ideal
💞 Nak badan sihat,bertenaga serta tak cepat rasa penat ( student dan orang yang buat kerja-kerja berat sangat digalakkan)
💞 Nak rambut dan kuku yang cantik
.
Actually keseluruhan badan kita perlukan PROTEIN.. so cuba imagine betapa penting nya cukup PROTEIN setiap hari.
.
bila PROTEIN tak cukup maka tidak hairan lah kalau ramai yang mempunyai masalah jerawat bersepah sana sini,parut yang susah naik baik,parut berlubang-lubang
.
So u olls yang nak KULIT CANTIK,LICIN dan GEBU,pastikan PROTEIN dalam badan cukup yeee sepenuh nyaa😍😍
.
FATIN AHMAD
010-8032217
.
#shakleejohor
#shakleefeedback
#shakleebatupahat 
#shaklee
#espshaklee
#esp
#shakleesrisulong
#shakleeparitsulong
Assalamualaikum dan hye dearies 😘 . Dalam banyak-banyak produk shaklee, ESP adalah salah satu yang mendapat tempat di hati customer.. sebab nya dengan pengambilan secara konsisten,insya allah dapat manfaat KULIT LEBIH CANTIK DAN FLAWLESS, selera makan akan lebih terkawal so dapat MAINTAINKAN BERAT BADAN IDEAL dan rasa TAK CEPAT PENAT & LEBIH BERTENAGA. . Bukan sahaja di hati customer malah ESP ni semestinya pilihan atin sendiri😘 kerana ia mengandungi 9 asid amino yang diperlukan oleh badan tetapi ia tidak dapat dihasilkan oleh badan kita sendiri. . 💞 Nak kulit licin,gebu dan falwless 💞 Nak bentuk badan cantik dan ideal 💞 Nak badan sihat,bertenaga serta tak cepat rasa penat ( student dan orang yang buat kerja-kerja berat sangat digalakkan) 💞 Nak rambut dan kuku yang cantik . Actually keseluruhan badan kita perlukan PROTEIN.. so cuba imagine betapa penting nya cukup PROTEIN setiap hari. . bila PROTEIN tak cukup maka tidak hairan lah kalau ramai yang mempunyai masalah jerawat bersepah sana sini,parut yang susah naik baik,parut berlubang-lubang . So u olls yang nak KULIT CANTIK,LICIN dan GEBU,pastikan PROTEIN dalam badan cukup yeee sepenuh nyaa😍😍 . FATIN AHMAD 010-8032217 . #shakleejohor  #shakleefeedback  #shakleebatupahat  #shaklee  #espshaklee  #esp  #shakleesrisulong  #shakleeparitsulong 
Assalamualaikum dan hye dearies 😘
.
Dalam banyak-banyak produk shaklee, ESP adalah salah satu yang mendapat tempat di hati customer.. sebab nya dengan pengambilan secara konsisten,insya allah dapat manfaat KULIT LEBIH CANTIK DAN FLAWLESS, selera makan akan lebih terkawal so dapat MAINTAINKAN BERAT BADAN IDEAL dan rasa TAK CEPAT PENAT & LEBIH BERTENAGA.
.
Bukan sahaja di hati customer malah ESP ni semestinya pilihan atin sendiri😘 kerana ia mengandungi 9 asid amino yang diperlukan oleh badan tetapi ia tidak dapat dihasilkan oleh badan kita sendiri.
.
💞 Nak kulit licin,gebu dan falwless
💞 Nak bentuk badan cantik dan ideal
💞 Nak badan sihat,bertenaga serta tak cepat rasa penat ( student dan orang yang buat kerja-kerja berat sangat digalakkan)
💞 Nak rambut dan kuku yang cantik
.
Actually keseluruhan badan kita perlukan PROTEIN.. so cuba imagine betapa penting nya cukup PROTEIN setiap hari.
.
bila PROTEIN tak cukup maka tidak hairan lah kalau ramai yang mempunyai masalah jerawat bersepah sana sini,parut yang susah naik baik,parut berlubang-lubang
.
So u olls yang nak KULIT CANTIK,LICIN dan GEBU,pastikan PROTEIN dalam badan cukup yeee sepenuh nyaa😍😍
.
FATIN AHMAD
010-8032217
.
#shakleejohor
#shakleefeedback
#shakleebatupahat 
#shaklee
#espshaklee
#esp
#shakleesrisulong
#shakleeparitsulong
Assalamualaikum dan hye dearies 😘 . Dalam banyak-banyak produk shaklee, ESP adalah salah satu yang mendapat tempat di hati customer.. sebab nya dengan pengambilan secara konsisten,insya allah dapat manfaat KULIT LEBIH CANTIK DAN FLAWLESS, selera makan akan lebih terkawal so dapat MAINTAINKAN BERAT BADAN IDEAL dan rasa TAK CEPAT PENAT & LEBIH BERTENAGA. . Bukan sahaja di hati customer malah ESP ni semestinya pilihan atin sendiri😘 kerana ia mengandungi 9 asid amino yang diperlukan oleh badan tetapi ia tidak dapat dihasilkan oleh badan kita sendiri. . 💞 Nak kulit licin,gebu dan falwless 💞 Nak bentuk badan cantik dan ideal 💞 Nak badan sihat,bertenaga serta tak cepat rasa penat ( student dan orang yang buat kerja-kerja berat sangat digalakkan) 💞 Nak rambut dan kuku yang cantik . Actually keseluruhan badan kita perlukan PROTEIN.. so cuba imagine betapa penting nya cukup PROTEIN setiap hari. . bila PROTEIN tak cukup maka tidak hairan lah kalau ramai yang mempunyai masalah jerawat bersepah sana sini,parut yang susah naik baik,parut berlubang-lubang . So u olls yang nak KULIT CANTIK,LICIN dan GEBU,pastikan PROTEIN dalam badan cukup yeee sepenuh nyaa😍😍 . FATIN AHMAD 010-8032217 . #shakleejohor  #shakleefeedback  #shakleebatupahat  #shaklee  #espshaklee  #esp  #shakleesrisulong  #shakleeparitsulong 
Assalamualaikum dan hye dearies 😘
.
Dalam banyak-banyak produk shaklee, ESP adalah salah satu yang mendapat tempat di hati customer.. sebab nya dengan pengambilan secara konsisten,insya allah dapat manfaat KULIT LEBIH CANTIK DAN FLAWLESS, selera makan akan lebih terkawal so dapat MAINTAINKAN BERAT BADAN IDEAL dan rasa TAK CEPAT PENAT & LEBIH BERTENAGA.
.
Bukan sahaja di hati customer malah ESP ni semestinya pilihan atin sendiri😘 kerana ia mengandungi 9 asid amino yang diperlukan oleh badan tetapi ia tidak dapat dihasilkan oleh badan kita sendiri.
.
💞 Nak kulit licin,gebu dan falwless
💞 Nak bentuk badan cantik dan ideal
💞 Nak badan sihat,bertenaga serta tak cepat rasa penat ( student dan orang yang buat kerja-kerja berat sangat digalakkan)
💞 Nak rambut dan kuku yang cantik
.
Actually keseluruhan badan kita perlukan PROTEIN.. so cuba imagine betapa penting nya cukup PROTEIN setiap hari.
.
bila PROTEIN tak cukup maka tidak hairan lah kalau ramai yang mempunyai masalah jerawat bersepah sana sini,parut yang susah naik baik,parut berlubang-lubang
.
So u olls yang nak KULIT CANTIK,LICIN dan GEBU,pastikan PROTEIN dalam badan cukup yeee sepenuh nyaa😍😍
.
FATIN AHMAD
010-8032217
.
#shakleejohor
#shakleefeedback
#shakleebatupahat 
#shaklee
#espshaklee
#esp
#shakleesrisulong
#shakleeparitsulong
Assalamualaikum dan hye dearies 😘 . Dalam banyak-banyak produk shaklee, ESP adalah salah satu yang mendapat tempat di hati customer.. sebab nya dengan pengambilan secara konsisten,insya allah dapat manfaat KULIT LEBIH CANTIK DAN FLAWLESS, selera makan akan lebih terkawal so dapat MAINTAINKAN BERAT BADAN IDEAL dan rasa TAK CEPAT PENAT & LEBIH BERTENAGA. . Bukan sahaja di hati customer malah ESP ni semestinya pilihan atin sendiri😘 kerana ia mengandungi 9 asid amino yang diperlukan oleh badan tetapi ia tidak dapat dihasilkan oleh badan kita sendiri. . 💞 Nak kulit licin,gebu dan falwless 💞 Nak bentuk badan cantik dan ideal 💞 Nak badan sihat,bertenaga serta tak cepat rasa penat ( student dan orang yang buat kerja-kerja berat sangat digalakkan) 💞 Nak rambut dan kuku yang cantik . Actually keseluruhan badan kita perlukan PROTEIN.. so cuba imagine betapa penting nya cukup PROTEIN setiap hari. . bila PROTEIN tak cukup maka tidak hairan lah kalau ramai yang mempunyai masalah jerawat bersepah sana sini,parut yang susah naik baik,parut berlubang-lubang . So u olls yang nak KULIT CANTIK,LICIN dan GEBU,pastikan PROTEIN dalam badan cukup yeee sepenuh nyaa😍😍 . FATIN AHMAD 010-8032217 . #shakleejohor  #shakleefeedback  #shakleebatupahat  #shaklee  #espshaklee  #esp  #shakleesrisulong  #shakleeparitsulong 
CONSUME & SAPU! 2 IN 1. ESP UNTUK LUARAN & DALAMAN!
/
Macam biasa rutin setiap pagi semestinya bancuh ESP dulu sebelum Ain sendiri mula bekerja. Biasanya lepas minum ESP nih memang tak breakfast pun sebab dah kenyang. Lunch nanti baru kita ambil heavy meal 😊
/
Memang beza tau rasa bila kita consume dengan tak consume ESP nih. Bukan setakat bagus untuk kulit cantik, tapi ESP nih sangat membantu untuk memberi tenaga sepanjang hari. Untuk pekerja / students memang highly recommended untuk try consume InshaAllah takde aih rasa penat, atau lesu sangat ❤️
/
APAKAH KEBAIKAN ESP? 😱😍
/
🌸Cerahkan kulit
🌸Hilangkan jeragat
🌸membantu hilangkan parut dimuka, menjadikan kulit halus mulus dan gebu.
🌸 Bantu mempercepat penyembuhan luka
🌸 Memberi rasa kenyang bagi individu yang ingin mengurangkan berat badan
🌸 Anjalkan payudara
🌸 Anjalkan punggung
🌸 Atasi gastrik dan pedih ulu hati
🌸 Mengatasi lesu
🌸 Merendahkan bacaan diabetes dengan menstabilkan paras gula glukosa
🌸 Menyihatkan rambut dan mengatasi keguguran
🌸 Mencantikkan kuku
🌸 Menghaluskan tumit pecah
🌸 Membekalkan tenaga berterusan yang bertahan selama beberap jam. Contohnya ketika berpuasa
🌸 Meningkatkan kualiti susu ibu - lebih berkualiti makanan, lebih berkualiti susu
🌸 Meningkatkan pengeluaran susu - protein adalah satu bahan mentah yang menghasilkan susu
🌸 Pengganti sarapan dan supper
🌸 Dilengkapi dengan mineral kalsium untuk elakkan kerapuhan tulang kerana serbuk soya yang bersifat keasidan
🌸 Meransang regenerasi sel kulit dan otot, mengurangkan kedutan
🌸 Protein yang lengkap (asid amino penting untuk fungsi badan)
🌸 Rendah lemak, tanpa kolestrol 🌸 Membantu mengurangkan risiko kanser
🌸 Bertindak sebagai antioksidan
🌸 Menguatkan sistem imun tubuh
🌸 Mempertingkatkan tahap kolestrol baik
🌸 Memelihara kesihatan jantung
🌸 Memperbaiki memori - meningkatkan kualiti memori vitaliti, dorongan seksual dan rangsangan
🌸 Mencegah osteoporosis 🌸 Membantu pembentukan sel-sel baru
-
-
Hebatkan ESP? Jom sama-sama kita rasai kehebatan ESP Shaklee!
-
-
Ain Khalid
+6019-6611149
-
-
#espshaklee
#espmurah
#shakleejohor
#shakleemelaka
#shakleebatupahat
#shakleemuar
#shakleemerlimau
#shakleemalaysia
CONSUME & SAPU! 2 IN 1. ESP UNTUK LUARAN & DALAMAN! / Macam biasa rutin setiap pagi semestinya bancuh ESP dulu sebelum Ain sendiri mula bekerja. Biasanya lepas minum ESP nih memang tak breakfast pun sebab dah kenyang. Lunch nanti baru kita ambil heavy meal 😊 / Memang beza tau rasa bila kita consume dengan tak consume ESP nih. Bukan setakat bagus untuk kulit cantik, tapi ESP nih sangat membantu untuk memberi tenaga sepanjang hari. Untuk pekerja / students memang highly recommended untuk try consume InshaAllah takde aih rasa penat, atau lesu sangat ❤️ / APAKAH KEBAIKAN ESP? 😱😍 / 🌸Cerahkan kulit 🌸Hilangkan jeragat 🌸membantu hilangkan parut dimuka, menjadikan kulit halus mulus dan gebu. 🌸 Bantu mempercepat penyembuhan luka 🌸 Memberi rasa kenyang bagi individu yang ingin mengurangkan berat badan 🌸 Anjalkan payudara 🌸 Anjalkan punggung 🌸 Atasi gastrik dan pedih ulu hati 🌸 Mengatasi lesu 🌸 Merendahkan bacaan diabetes dengan menstabilkan paras gula glukosa 🌸 Menyihatkan rambut dan mengatasi keguguran 🌸 Mencantikkan kuku 🌸 Menghaluskan tumit pecah 🌸 Membekalkan tenaga berterusan yang bertahan selama beberap jam. Contohnya ketika berpuasa 🌸 Meningkatkan kualiti susu ibu - lebih berkualiti makanan, lebih berkualiti susu 🌸 Meningkatkan pengeluaran susu - protein adalah satu bahan mentah yang menghasilkan susu 🌸 Pengganti sarapan dan supper 🌸 Dilengkapi dengan mineral kalsium untuk elakkan kerapuhan tulang kerana serbuk soya yang bersifat keasidan 🌸 Meransang regenerasi sel kulit dan otot, mengurangkan kedutan 🌸 Protein yang lengkap (asid amino penting untuk fungsi badan) 🌸 Rendah lemak, tanpa kolestrol 🌸 Membantu mengurangkan risiko kanser 🌸 Bertindak sebagai antioksidan 🌸 Menguatkan sistem imun tubuh 🌸 Mempertingkatkan tahap kolestrol baik 🌸 Memelihara kesihatan jantung 🌸 Memperbaiki memori - meningkatkan kualiti memori vitaliti, dorongan seksual dan rangsangan 🌸 Mencegah osteoporosis 🌸 Membantu pembentukan sel-sel baru - - Hebatkan ESP? Jom sama-sama kita rasai kehebatan ESP Shaklee! - - Ain Khalid +6019-6611149 - - #espshaklee  #espmurah  #shakleejohor  #shakleemelaka  #shakleebatupahat  #shakleemuar  #shakleemerlimau  #shakleemalaysia 
CONSUME & SAPU! 2 IN 1. ESP UNTUK LUARAN & DALAMAN!
/
Macam biasa rutin setiap pagi semestinya bancuh ESP dulu sebelum Ain sendiri mula bekerja. Biasanya lepas minum ESP nih memang tak breakfast pun sebab dah kenyang. Lunch nanti baru kita ambil heavy meal 😊
/
Memang beza tau rasa bila kita consume dengan tak consume ESP nih. Bukan setakat bagus untuk kulit cantik, tapi ESP nih sangat membantu untuk memberi tenaga sepanjang hari. Untuk pekerja / students memang highly recommended untuk try consume InshaAllah takde aih rasa penat, atau lesu sangat ❤️
/
APAKAH KEBAIKAN ESP? 😱😍
/
🌸Cerahkan kulit
🌸Hilangkan jeragat
🌸membantu hilangkan parut dimuka, menjadikan kulit halus mulus dan gebu.
🌸 Bantu mempercepat penyembuhan luka
🌸 Memberi rasa kenyang bagi individu yang ingin mengurangkan berat badan
🌸 Anjalkan payudara
🌸 Anjalkan punggung
🌸 Atasi gastrik dan pedih ulu hati
🌸 Mengatasi lesu
🌸 Merendahkan bacaan diabetes dengan menstabilkan paras gula glukosa
🌸 Menyihatkan rambut dan mengatasi keguguran
🌸 Mencantikkan kuku
🌸 Menghaluskan tumit pecah
🌸 Membekalkan tenaga berterusan yang bertahan selama beberap jam. Contohnya ketika berpuasa
🌸 Meningkatkan kualiti susu ibu - lebih berkualiti makanan, lebih berkualiti susu
🌸 Meningkatkan pengeluaran susu - protein adalah satu bahan mentah yang menghasilkan susu
🌸 Pengganti sarapan dan supper
🌸 Dilengkapi dengan mineral kalsium untuk elakkan kerapuhan tulang kerana serbuk soya yang bersifat keasidan
🌸 Meransang regenerasi sel kulit dan otot, mengurangkan kedutan
🌸 Protein yang lengkap (asid amino penting untuk fungsi badan)
🌸 Rendah lemak, tanpa kolestrol 🌸 Membantu mengurangkan risiko kanser
🌸 Bertindak sebagai antioksidan
🌸 Menguatkan sistem imun tubuh
🌸 Mempertingkatkan tahap kolestrol baik
🌸 Memelihara kesihatan jantung
🌸 Memperbaiki memori - meningkatkan kualiti memori vitaliti, dorongan seksual dan rangsangan
🌸 Mencegah osteoporosis 🌸 Membantu pembentukan sel-sel baru
-
-
Hebatkan ESP? Jom sama-sama kita rasai kehebatan ESP Shaklee!
-
-
Ain Khalid
+6019-6611149
-
-
#espshaklee
#espmurah
#shakleejohor
#shakleemelaka
#shakleebatupahat
#shakleemuar
#shakleemerlimau
#shakleemalaysia
CONSUME & SAPU! 2 IN 1. ESP UNTUK LUARAN & DALAMAN! / Macam biasa rutin setiap pagi semestinya bancuh ESP dulu sebelum Ain sendiri mula bekerja. Biasanya lepas minum ESP nih memang tak breakfast pun sebab dah kenyang. Lunch nanti baru kita ambil heavy meal 😊 / Memang beza tau rasa bila kita consume dengan tak consume ESP nih. Bukan setakat bagus untuk kulit cantik, tapi ESP nih sangat membantu untuk memberi tenaga sepanjang hari. Untuk pekerja / students memang highly recommended untuk try consume InshaAllah takde aih rasa penat, atau lesu sangat ❤️ / APAKAH KEBAIKAN ESP? 😱😍 / 🌸Cerahkan kulit 🌸Hilangkan jeragat 🌸membantu hilangkan parut dimuka, menjadikan kulit halus mulus dan gebu. 🌸 Bantu mempercepat penyembuhan luka 🌸 Memberi rasa kenyang bagi individu yang ingin mengurangkan berat badan 🌸 Anjalkan payudara 🌸 Anjalkan punggung 🌸 Atasi gastrik dan pedih ulu hati 🌸 Mengatasi lesu 🌸 Merendahkan bacaan diabetes dengan menstabilkan paras gula glukosa 🌸 Menyihatkan rambut dan mengatasi keguguran 🌸 Mencantikkan kuku 🌸 Menghaluskan tumit pecah 🌸 Membekalkan tenaga berterusan yang bertahan selama beberap jam. Contohnya ketika berpuasa 🌸 Meningkatkan kualiti susu ibu - lebih berkualiti makanan, lebih berkualiti susu 🌸 Meningkatkan pengeluaran susu - protein adalah satu bahan mentah yang menghasilkan susu 🌸 Pengganti sarapan dan supper 🌸 Dilengkapi dengan mineral kalsium untuk elakkan kerapuhan tulang kerana serbuk soya yang bersifat keasidan 🌸 Meransang regenerasi sel kulit dan otot, mengurangkan kedutan 🌸 Protein yang lengkap (asid amino penting untuk fungsi badan) 🌸 Rendah lemak, tanpa kolestrol 🌸 Membantu mengurangkan risiko kanser 🌸 Bertindak sebagai antioksidan 🌸 Menguatkan sistem imun tubuh 🌸 Mempertingkatkan tahap kolestrol baik 🌸 Memelihara kesihatan jantung 🌸 Memperbaiki memori - meningkatkan kualiti memori vitaliti, dorongan seksual dan rangsangan 🌸 Mencegah osteoporosis 🌸 Membantu pembentukan sel-sel baru - - Hebatkan ESP? Jom sama-sama kita rasai kehebatan ESP Shaklee! - - Ain Khalid +6019-6611149 - - #espshaklee  #espmurah  #shakleejohor  #shakleemelaka  #shakleebatupahat  #shakleemuar  #shakleemerlimau  #shakleemalaysia 
TAHAN 6 BULANN!!😱😱😱😱
.
.
ehh betul ke ni #vitaminshaklee Than 6 bulan???🤔
.
.
Ehh.  Betul la uolsss...
.
.
1 BOTOL ADA 180 BIJI..
.
Sehari ambil 1 biji...
.
.
Mau xnya tahan 6 bulan. Jimat berganda uolss. .
.
Nak pulak #vitamincshaklee ni memang letopss habis. Memang byk gila manfaat dia. .
.
Yang PENTING NATURAL SOURCES... .
.
Mehh risik2.  Sis bantu mana boleh utk korang sihat+cantik😘😘
.
.
INSPIRER EMPIRE
0134738114- hajar
TAHAN 6 BULANN!!😱😱😱😱 . . ehh betul ke ni #vitaminshaklee  Than 6 bulan???🤔 . . Ehh. Betul la uolsss... . . 1 BOTOL ADA 180 BIJI.. . Sehari ambil 1 biji... . . Mau xnya tahan 6 bulan. Jimat berganda uolss. . . Nak pulak #vitamincshaklee  ni memang letopss habis. Memang byk gila manfaat dia. . . Yang PENTING NATURAL SOURCES... . . Mehh risik2. Sis bantu mana boleh utk korang sihat+cantik😘😘 . . INSPIRER EMPIRE 0134738114- hajar
Sgt best set ni, jom kita tgk apa kebaikan tiga benda ni 👇

VITA C (6 bulan)
🍋Antikoksidan yang berfungsi untuk melindungi antioksidan lain
🍋Ianya juga bertindak melambatkan proses kerosakan oleh radikal bebas yang menjadi punca kemusnahan kolagen serta masalah kulit kering, kedut serta garis penuaan.
🍋Melindung dan membaiki kulit
🍋Perlindungan daripada sinar uv
🍋Mengurangkan kesan "sunburn"
🍋Membantu prevent masalah jerawat degil
🍋Tona kulit menjadi lebih sekata
🍋Menggantikan tisu yang rosak dan menyembuhkan luka .
🍋Mencerahkan kulit secara semulajadi (bukan muka sahaja yer)
🍋Membantu masalah kulit sensitif seperti resdung dan eczema
🍋Mengatasi masalah jerawat nasi dan pasir.
🍋Kulit lebih glowing

VITA E (GRAPE SEED 4 bulan)
🍇Antioksidan yang powerful dan tidak dapat dihasilkan oleh badan
🍇Meneutralkan radikal bebas
🍇Bersifat anti-penuaan
🍇Membantu memudarkan parut
🍇Menjadikan anda tampak lebih muda dengan membantutkan penuaan sel yang disebabkan oleh radikal bebas
🍇Mengurangkan masalah jerawat
🍇Menggalakkan kulit dan rambut menjadi sihat
🍇Mengatasi masalah whiteheads & blackheads
🍇Mengawal masalah kulit berminyak
🍇Mengatasi masalah jeragat

ESP (2-3 bulan)
💐Membantu menghilangkan jeragat dan parut
💐Menganjalkan kulit
💐Sel kita diperbuat daripada protein dan ESP membantu utk menghasilkan sel yang siht dan menggantikan sel kulit yang sudah mati serta membaiki struktur kulit semula

Good Day!
i💚shaklee
Ig:@shakleeena

www.wasap.my/60198440078

Link kat bio 👆

#CantikDariDalam #HealthyLifestyleWithShakleena.
#VitaminC #vitaminE #esp #Shaklee #shakleemalaysia #shakleesarawak #shakleeselangor #shakleejohor #kolagen #resdung #testimonishaklee #shakleemurah #bcomplexshaklee #lecithinshaklee #setresdungshaklee #setkecantikanshaklee #glacomplex #ostematrix #setslimmingshaklee #herblax #omegaguard #herblax #mealshake #Vivix #vitalea #herbalblend
Sgt best set ni, jom kita tgk apa kebaikan tiga benda ni 👇 VITA C (6 bulan) 🍋Antikoksidan yang berfungsi untuk melindungi antioksidan lain 🍋Ianya juga bertindak melambatkan proses kerosakan oleh radikal bebas yang menjadi punca kemusnahan kolagen serta masalah kulit kering, kedut serta garis penuaan. 🍋Melindung dan membaiki kulit 🍋Perlindungan daripada sinar uv 🍋Mengurangkan kesan "sunburn" 🍋Membantu prevent masalah jerawat degil 🍋Tona kulit menjadi lebih sekata 🍋Menggantikan tisu yang rosak dan menyembuhkan luka . 🍋Mencerahkan kulit secara semulajadi (bukan muka sahaja yer) 🍋Membantu masalah kulit sensitif seperti resdung dan eczema 🍋Mengatasi masalah jerawat nasi dan pasir. 🍋Kulit lebih glowing VITA E (GRAPE SEED 4 bulan) 🍇Antioksidan yang powerful dan tidak dapat dihasilkan oleh badan 🍇Meneutralkan radikal bebas 🍇Bersifat anti-penuaan 🍇Membantu memudarkan parut 🍇Menjadikan anda tampak lebih muda dengan membantutkan penuaan sel yang disebabkan oleh radikal bebas 🍇Mengurangkan masalah jerawat 🍇Menggalakkan kulit dan rambut menjadi sihat 🍇Mengatasi masalah whiteheads & blackheads 🍇Mengawal masalah kulit berminyak 🍇Mengatasi masalah jeragat ESP (2-3 bulan) 💐Membantu menghilangkan jeragat dan parut 💐Menganjalkan kulit 💐Sel kita diperbuat daripada protein dan ESP membantu utk menghasilkan sel yang siht dan menggantikan sel kulit yang sudah mati serta membaiki struktur kulit semula Good Day! i💚shaklee Ig:@shakleeena www.wasap.my/60198440078 Link kat bio 👆 #CantikDariDalam  #HealthyLifestyleWithShakleena . #VitaminC  #vitaminE  #esp  #Shaklee  #shakleemalaysia  #shakleesarawak  #shakleeselangor  #shakleejohor  #kolagen  #resdung  #testimonishaklee  #shakleemurah  #bcomplexshaklee  #lecithinshaklee  #setresdungshaklee  #setkecantikanshaklee  #glacomplex  #ostematrix  #setslimmingshaklee  #herblax  #omegaguard  #herblax  #mealshake  #Vivix  #vitalea  #herbalblend 
🔥BEST SELLER!🔥
.
VITAMIN E untuk PARUT & JERAGAT!
.
Kebaikan VITAMIN E untuk kulit:
.
🌷Kulit jadi lebih LICIN, LEMBUT dan HALUS
🌷Bantu atasi KULIT KERING, menggelupas
🌷Bantu kurangkan KEDUT & GARIS HALUS
🌷Kulit jadi lebih GLOWING dan tak kusam
🌷Bantu hilang PARUT dan JERAWAT
🌷Bantu kulit yang cepat SUNBURN
🌷Melindung kulit dari uv/cahaya matahari & pencemaran
🌷Mengurangkan masalah BLACKHEADS & WHITEHEADS
🌷Melambatkan proses PENUAAN
.
.
Untuk JERAGAT, Vitamin E bertindak dengan cara;
.
🌸Mencerahkan tona kulit
🌸Menegangkan kulit wajah
🌸Melancarkan peredaran darah ke wajah
🌸Meningkatkan penulihan sel2 rosak
🌸Menghalang penghasilan bintik hitam akibat kena sunburn
🌸Meningkatkan proses rejuvenasi kulit
.
.
🍒Preggy mummy yang dah lepas bersalin tu boleh consume vitamin E untuk bantu pudarkan kesan STRECH MARK. Bonus kulit cantik dan tak kering. Untuk LELAKI, vitamin E bagus untuk meningkatkan KUALITI & KUANTITI sperm!
.
🌿Whatsapp Ena 0198440078 sekarang

Link kat bio 👆 http://www.wasap.my/60198440078/

Your Trusted SID,
Ena

#VitaminC #vitaminE #esp #Shaklee #shakleemalaysia #shakleesarawak #shakleeselangor #setkecantikanshaklee #alfalfashaklee #bcomplexshaklee #lecithinshaklee #shakleejohor #kolagen #resdung #testimonishaklee #shakleemurah #healthylifestylewithshakleena #setslimmingshaklee #setresdungshaklee #glacomplex #ostematrix #omegaguard #mealshake #herblax #vivix
🔥BEST SELLER!🔥 . VITAMIN E untuk PARUT & JERAGAT! . Kebaikan VITAMIN E untuk kulit: . 🌷Kulit jadi lebih LICIN, LEMBUT dan HALUS 🌷Bantu atasi KULIT KERING, menggelupas 🌷Bantu kurangkan KEDUT & GARIS HALUS 🌷Kulit jadi lebih GLOWING dan tak kusam 🌷Bantu hilang PARUT dan JERAWAT 🌷Bantu kulit yang cepat SUNBURN 🌷Melindung kulit dari uv/cahaya matahari & pencemaran 🌷Mengurangkan masalah BLACKHEADS & WHITEHEADS 🌷Melambatkan proses PENUAAN . . Untuk JERAGAT, Vitamin E bertindak dengan cara; . 🌸Mencerahkan tona kulit 🌸Menegangkan kulit wajah 🌸Melancarkan peredaran darah ke wajah 🌸Meningkatkan penulihan sel2 rosak 🌸Menghalang penghasilan bintik hitam akibat kena sunburn 🌸Meningkatkan proses rejuvenasi kulit . . 🍒Preggy mummy yang dah lepas bersalin tu boleh consume vitamin E untuk bantu pudarkan kesan STRECH MARK. Bonus kulit cantik dan tak kering. Untuk LELAKI, vitamin E bagus untuk meningkatkan KUALITI & KUANTITI sperm! . 🌿Whatsapp Ena 0198440078 sekarang Link kat bio 👆 http://www.wasap.my/60198440078/ Your Trusted SID, Ena #VitaminC  #vitaminE  #esp  #Shaklee  #shakleemalaysia  #shakleesarawak  #shakleeselangor  #setkecantikanshaklee  #alfalfashaklee  #bcomplexshaklee  #lecithinshaklee  #shakleejohor  #kolagen  #resdung  #testimonishaklee  #shakleemurah  #healthylifestylewithshakleena  #setslimmingshaklee  #setresdungshaklee  #glacomplex  #ostematrix  #omegaguard  #mealshake  #herblax  #vivix 
Assalamualaikum and Hai! .
.
Kenapa ramai paling suka kat ESP nih dalam banyak banyak supplement Shaklee? .
.
Sebab ESP nih sangat banyak MANFAAT & KEBAIKAN dia. Antaranya:
.
✔️ Mencerahkan kulit secara sekata.
✔️Menghilangkan jeragat.
✔️Membantu menghilangkan parut.
✔️Menjadikan kulit muka lebih halus dan gebu.
✔️Mempercepatkan penyembuhan luka lepas bersalin atau operation.
✔️Memberi rasa kenyang lebih lama.
✔️Mengnjalkan payudara & punggung.
✔️Mengatasi gastrik dan pedih ulu hati.
✔️Mengatasi rasa letih dan lesu.
✔️Merendahkan bacaan diabetis dengan menstabilkan paras glukosa.
✔️Mengatasi keguguran rambut.
✔️Mencantikkan kuku.
✔️Menghaluskan tumit pecah.
✔️Membekalkan tenaga berterusan.
✔️Meningkatkan kualiti susu ibu.
✔️Meningkatkan pengeluaran susu badan.
✔️Pengganti minum petang atau supper.
✔️Mengelakkan kerapuhan tulang.
✔️Merangsang regenerasi sel kulit dan otot.
✔️ Meningkatkan kualiti memori, vitaliti, dorongan seksual dan rangsangan.
✔️Baik untuk hormon.
✔️Mengurangkan kedutan dan garis halus.
✔️Rendah lemak, tanpa kolestrol.
✔️ Membantu mengurangkan risiko kanser.
✔️Bertindak sebagai antioksidan.
✔️Menguatkan sistem imun tubuh.
✔️Mempertingkatkan tahap kolestol baik.
✔️Memelihara kesihatan jantung.
✔️Merendahkan paras kolestrol.
✔️Mencegah osteoporosis.
✔️Membantu pembentukan sel-sel baru.
.
Zakiah,
0167147927.
.
#shakleemalaysia #shakleejohor #shakleejb #shakleemelaka #shakleenilai #shakleeselangor #shakleeperak #shakleepahang #shakleeterengganu #shakleekotabharu #shakleekedah #shakleeperlis #shakleepenang #shakleepasirgudang #shakleepg #shakleebukitdahlia #shakleecendana #shakleenusadamai #shakleescientex #supervisor #3000UV #shakleekopok #shakleedesarakyat #shakleecahayamasai #shakleekotamasai
#sayajualshaklee
#shakleecahayabaru
Assalamualaikum and Hai! . . Kenapa ramai paling suka kat ESP nih dalam banyak banyak supplement Shaklee? . . Sebab ESP nih sangat banyak MANFAAT & KEBAIKAN dia. Antaranya: . ✔️ Mencerahkan kulit secara sekata. ✔️Menghilangkan jeragat. ✔️Membantu menghilangkan parut. ✔️Menjadikan kulit muka lebih halus dan gebu. ✔️Mempercepatkan penyembuhan luka lepas bersalin atau operation. ✔️Memberi rasa kenyang lebih lama. ✔️Mengnjalkan payudara & punggung. ✔️Mengatasi gastrik dan pedih ulu hati. ✔️Mengatasi rasa letih dan lesu. ✔️Merendahkan bacaan diabetis dengan menstabilkan paras glukosa. ✔️Mengatasi keguguran rambut. ✔️Mencantikkan kuku. ✔️Menghaluskan tumit pecah. ✔️Membekalkan tenaga berterusan. ✔️Meningkatkan kualiti susu ibu. ✔️Meningkatkan pengeluaran susu badan. ✔️Pengganti minum petang atau supper. ✔️Mengelakkan kerapuhan tulang. ✔️Merangsang regenerasi sel kulit dan otot. ✔️ Meningkatkan kualiti memori, vitaliti, dorongan seksual dan rangsangan. ✔️Baik untuk hormon. ✔️Mengurangkan kedutan dan garis halus. ✔️Rendah lemak, tanpa kolestrol. ✔️ Membantu mengurangkan risiko kanser. ✔️Bertindak sebagai antioksidan. ✔️Menguatkan sistem imun tubuh. ✔️Mempertingkatkan tahap kolestol baik. ✔️Memelihara kesihatan jantung. ✔️Merendahkan paras kolestrol. ✔️Mencegah osteoporosis. ✔️Membantu pembentukan sel-sel baru. . Zakiah, 0167147927. . #shakleemalaysia  #shakleejohor  #shakleejb  #shakleemelaka  #shakleenilai  #shakleeselangor  #shakleeperak  #shakleepahang  #shakleeterengganu  #shakleekotabharu  #shakleekedah  #shakleeperlis  #shakleepenang  #shakleepasirgudang  #shakleepg  #shakleebukitdahlia  #shakleecendana  #shakleenusadamai  #shakleescientex  #supervisor  #3000UV  #shakleekopok  #shakleedesarakyat  #shakleecahayamasai  #shakleekotamasai  #sayajualshaklee  #shakleecahayabaru 
GLA Complex biasa digunakan untuk regulate kitaran haid, simptom PMS, sakit kepala & untuk mereka yang menopause. Selain itu, GLA Complex ini amat bagus untuk skin texture, skin repair dan buat skin glowing.

Kebaikan GLA Complex:
.
🌼Membantu mengawal dan mengatur kitaran haid
🌼Meningkatkan kesuburan
🌼Melegakan PMS (Pre-Menstuatation Syndrome)
🌼Membantu dalam menangani menopause
🌼Menguatkan kuku & rambut
🌼Menjadikan kulit lebih sihat & berseri-seri
🌼Memperbaiki dan memudarkan jeragat
🌼Membantu menangani ekzema
🌼Melegakan symptom akibat Rhematoid Artritis
🌼Mengandungi vitamin E untuk menguatkan dinding arteri
🌼Menguatkn immuniti badan
🌼Mempelahankn process penuaan
🌼Mengurangkn “blood clot” yang menyebabkan serangan jantung
🌼Mengawal kencing manis
🌼Mengawal kolesterol
🌼Bagus untuk saraf

Banyak kan kebaikan GLA Complex ni 😍

Jom pm Ina skrg!

i💚shaklee www.wasap.my/60198440078

#CantikDariDalam #HealthyLifestyleWithShakleena
#esp #espmurah #VitaminC #vitaminE #shakleemurah #alfalfashaklee #bcomplexshaklee #lecithinshaklee #shakleejohor #kolagen #resdung #testimonishaklee #setresdungshaklee #setkecantikanshaklee #glacomplex #ostematrix #shakleeselangor #shakleesarawak #setslimmingshaklee #herblax #omegaguard #ostematrix #glacomplex #mealshake #Vivix #vitalea
GLA Complex biasa digunakan untuk regulate kitaran haid, simptom PMS, sakit kepala & untuk mereka yang menopause. Selain itu, GLA Complex ini amat bagus untuk skin texture, skin repair dan buat skin glowing. Kebaikan GLA Complex: . 🌼Membantu mengawal dan mengatur kitaran haid 🌼Meningkatkan kesuburan 🌼Melegakan PMS (Pre-Menstuatation Syndrome) 🌼Membantu dalam menangani menopause 🌼Menguatkan kuku & rambut 🌼Menjadikan kulit lebih sihat & berseri-seri 🌼Memperbaiki dan memudarkan jeragat 🌼Membantu menangani ekzema 🌼Melegakan symptom akibat Rhematoid Artritis 🌼Mengandungi vitamin E untuk menguatkan dinding arteri 🌼Menguatkn immuniti badan 🌼Mempelahankn process penuaan 🌼Mengurangkn “blood clot” yang menyebabkan serangan jantung 🌼Mengawal kencing manis 🌼Mengawal kolesterol 🌼Bagus untuk saraf Banyak kan kebaikan GLA Complex ni 😍 Jom pm Ina skrg! i💚shaklee www.wasap.my/60198440078 #CantikDariDalam  #HealthyLifestyleWithShakleena  #esp  #espmurah  #VitaminC  #vitaminE  #shakleemurah  #alfalfashaklee  #bcomplexshaklee  #lecithinshaklee  #shakleejohor  #kolagen  #resdung  #testimonishaklee  #setresdungshaklee  #setkecantikanshaklee  #glacomplex  #ostematrix  #shakleeselangor  #shakleesarawak  #setslimmingshaklee  #herblax  #omegaguard  #ostematrix  #glacomplex  #mealshake  #Vivix  #vitalea 
RUGI RUGI RUGI!!!😱
.
.
.
Rugi siapa yg tak grab VITAMIN C yang sangat jimat dan tahan 6 bulan nih! Vitamin C shaklee sangat bagus untuk menangani MASALAH KULIT anda!👍👍👍
.
Antaranya ialah;
.
.
√ KULIT BERMINYAK
√ JERAWAT BERNANAH
√ PARUT JERAWAT
√ KULIT GELAP DAN KUSAM
√ KULIT KENDUR
.
Patutlah artis hollywood pun mengamalkan VITAMIN C ni setiap hari taw. Supplement terbaik untuk MERANGSANG PENGHASILAN KOLAGEN!!!💜
.
.
Digabungkan pula dengan VITALEA IRON untuk melengkapkan nutrisi dalam tubuh! Memang gebus gebass terus.😊
.
Berminat untuk KEKAL CANTIK DAN SIHAT? Whatsup nur segera ok.😉
.
.
📱013-6356250📲
📱013-6356250📲
📱013-6356250📲
RUGI RUGI RUGI!!!😱 . . . Rugi siapa yg tak grab VITAMIN C yang sangat jimat dan tahan 6 bulan nih! Vitamin C shaklee sangat bagus untuk menangani MASALAH KULIT anda!👍👍👍 . Antaranya ialah; . . √ KULIT BERMINYAK √ JERAWAT BERNANAH √ PARUT JERAWAT √ KULIT GELAP DAN KUSAM √ KULIT KENDUR . Patutlah artis hollywood pun mengamalkan VITAMIN C ni setiap hari taw. Supplement terbaik untuk MERANGSANG PENGHASILAN KOLAGEN!!!💜 . . Digabungkan pula dengan VITALEA IRON untuk melengkapkan nutrisi dalam tubuh! Memang gebus gebass terus.😊 . Berminat untuk KEKAL CANTIK DAN SIHAT? Whatsup nur segera ok.😉 . . 📱013-6356250📲 📱013-6356250📲 📱013-6356250📲
RAHSIA KULIT LEMBAP & PARUT PUDAR!
.
.
Siapa perlukan Vitamin E :
.
.
🍎Masalah KULIT KERING
🍎Masalah PARUT JERAWAT
🍎Masalah PARUT BERLUBANG
🍎Masalah KULIT KUSAM
🍎Masalah JERAGAT
.
.
VITAMIN E * TAHAN 4 BULAN . 👉 Memberi kesan awet muda
👉 atasi masalah kulit kering
👉 Kurangkan parut chicken pox, parut excident, dan sebagainya
👉 Tingkatkan kesuburan lelaki dan wanita
👉 Kulit dan rambut sihat dan lebat
👉 Merawat masalah keintiman
👉 Boleh dijadikan sebagai masker
👉 Menghilangkan garis halus
👉 Menghilangkan garis kedutan
👉 Memberi kesan glowing pada wajah
👉 Melembapkan kulit secara semulajadi
👉 Mengurangkan kesan mudah mendapat parut hitam
👉 Membantu melembutkan kulit
.
Jom cantik dengan consume VITAMIN E. 😍
.
☎wassap➡019.7211161

#shakleebandarbaruudajb #shakleejb#shakleeJohor #shakleejohorbahru #codhakleejbpasirgudang #codbandarbaruudajb #codbandartenggara #codtampoi #codtamanperling #kedaionline #onlinehealthcampaign #bazarpaknil #vitaminEshaklee #ParutHilang #pudarkanparutjerawat
RAHSIA KULIT LEMBAP & PARUT PUDAR! . . Siapa perlukan Vitamin E : . . 🍎Masalah KULIT KERING 🍎Masalah PARUT JERAWAT 🍎Masalah PARUT BERLUBANG 🍎Masalah KULIT KUSAM 🍎Masalah JERAGAT . . VITAMIN E * TAHAN 4 BULAN . 👉 Memberi kesan awet muda 👉 atasi masalah kulit kering 👉 Kurangkan parut chicken pox, parut excident, dan sebagainya 👉 Tingkatkan kesuburan lelaki dan wanita 👉 Kulit dan rambut sihat dan lebat 👉 Merawat masalah keintiman 👉 Boleh dijadikan sebagai masker 👉 Menghilangkan garis halus 👉 Menghilangkan garis kedutan 👉 Memberi kesan glowing pada wajah 👉 Melembapkan kulit secara semulajadi 👉 Mengurangkan kesan mudah mendapat parut hitam 👉 Membantu melembutkan kulit . Jom cantik dengan consume VITAMIN E. 😍 . ☎wassap➡019.7211161 #shakleebandarbaruudajb  #shakleejb #shakleeJohor  #shakleejohorbahru  #codhakleejbpasirgudang  #codbandarbaruudajb  #codbandartenggara  #codtampoi  #codtamanperling  #kedaionline  #onlinehealthcampaign  #bazarpaknil  #vitaminEshaklee  #ParutHilang  #pudarkanparutjerawat