an online Instagram web viewer

#shakleekedah medias

Photos

TAKNAK TUA SEBELUM USIA? NAH VIVIX! 
Special bulan ni untuk VIVIX LOVER! 💕

Promosi Vivix :

Buy 6 bottles free 1 bottle
Buy 2 bottles at 5% discount

Sukaaa tak suka takkkk? Iols dah nampak dah siapa yang paling gembiraaaa sekali bila tiba je promo vivix ni.

Nak tahu sape? Bukan makcik bawang taw. 🍀Mereka yang nak kulit cantik & awet muda
🍀Mereka yang nak jaga badan
🍀Mereka yang sedang ikhtiar untuk hamil 🍀Anak anak yang nak hadiahkan untuk parents

Harga memang SUPER JIMAT kalau korang ambil TWIN PACK atau BUY 6 BOTTLES FREE 1 BOTTLE.

Sebagai tambahan korang akan dapat, ✅ Free Membership
✅ Cash Back Bonus

So for those yang nak grab promo Vivix nih cepat-cepat rojer Zati okayyy?

Something special untuk 5 yang terawal grab PROMO VIVIX ni! 😘

Izzati Shaklee
017-4684915

#shakleekedah
TAKNAK TUA SEBELUM USIA? NAH VIVIX! Special bulan ni untuk VIVIX LOVER! 💕 Promosi Vivix : Buy 6 bottles free 1 bottle Buy 2 bottles at 5% discount Sukaaa tak suka takkkk? Iols dah nampak dah siapa yang paling gembiraaaa sekali bila tiba je promo vivix ni. Nak tahu sape? Bukan makcik bawang taw. 🍀Mereka yang nak kulit cantik & awet muda 🍀Mereka yang nak jaga badan 🍀Mereka yang sedang ikhtiar untuk hamil 🍀Anak anak yang nak hadiahkan untuk parents Harga memang SUPER JIMAT kalau korang ambil TWIN PACK atau BUY 6 BOTTLES FREE 1 BOTTLE. Sebagai tambahan korang akan dapat, ✅ Free Membership ✅ Cash Back Bonus So for those yang nak grab promo Vivix nih cepat-cepat rojer Zati okayyy? Something special untuk 5 yang terawal grab PROMO VIVIX ni! 😘 Izzati Shaklee 017-4684915 #shakleekedah 
SEKALI KENA TAK MAU DAH 😱

Tercari-cari. Tapi tak jumpa. Dah cuba yang lain tapi apakan daya tak nampak jalan jugak.
.
.
Muka semakin teruk 😣 Jerawat sana sini. Parut usah ditanya lah . Bertaburan di seluruh muka 😑

Sekali terjumpa Vit C Shaklee ni! Perghhh nasib baik! 3 minggu je. Selesai masalah! ✔Jerawat
✔Parut
✔Kulit kusam 
Dahla berkesan. Tahan lama pulak tu! Sebotol tahan 6 BULAN ❤ Setahun tu 2 botol jaaa hampa! 
Dah dapat yang ni! Tak nak yang lain dah! Semestinya Shaklee sahaja dihatiku 😍

I Love Shaklee ❤

Nak jugak Vit C ni? Ws

Mimi,your beloved consultant 💅
0124427451

#shaklee #shakleekedah #shakleekelantan #sayamakansayajual #embraceRamadhan
SEKALI KENA TAK MAU DAH 😱 Tercari-cari. Tapi tak jumpa. Dah cuba yang lain tapi apakan daya tak nampak jalan jugak. . . Muka semakin teruk 😣 Jerawat sana sini. Parut usah ditanya lah . Bertaburan di seluruh muka 😑 Sekali terjumpa Vit C Shaklee ni! Perghhh nasib baik! 3 minggu je. Selesai masalah! ✔Jerawat ✔Parut ✔Kulit kusam Dahla berkesan. Tahan lama pulak tu! Sebotol tahan 6 BULAN ❤ Setahun tu 2 botol jaaa hampa! Dah dapat yang ni! Tak nak yang lain dah! Semestinya Shaklee sahaja dihatiku 😍 I Love Shaklee ❤ Nak jugak Vit C ni? Ws Mimi,your beloved consultant 💅 0124427451 #shaklee  #shakleekedah  #shakleekelantan  #sayamakansayajual  #embraceRamadhan 
Yeayyy shaklee dah sampai💃💃
.
Sapa yang order vivix,vitamin c,petang satgi cikjaz p cod na😘😘
.
Sapa yang nak order shaklee lagi,boleh wasap cikjaz ok!😉
.
ORDER & PERTANYAAN 👇⬇👇⬇👇
.
🍀@jazmina.tokeyvitamin 0195481848🍀
🍀@jazmina.tokeyvitamin 0195481848🍀
🍀@jazmina.tokeyvitamin 0195481848🍀
.
🔴Whatsapp for fast respond!!😉
.
COD 🚗area Alor Setar,Jitra
Selfpickup Jitra 
POS 🚚 Seluruh MALAYSIA!!
Yeayyy shaklee dah sampai💃💃 . Sapa yang order vivix,vitamin c,petang satgi cikjaz p cod na😘😘 . Sapa yang nak order shaklee lagi,boleh wasap cikjaz ok!😉 . ORDER & PERTANYAAN 👇⬇👇⬇👇 . 🍀@jazmina.tokeyvitamin 0195481848🍀 🍀@jazmina.tokeyvitamin 0195481848🍀 🍀@jazmina.tokeyvitamin 0195481848🍀 . 🔴Whatsapp for fast respond!!😉 . COD 🚗area Alor Setar,Jitra Selfpickup Jitra POS 🚚 Seluruh MALAYSIA!!
🍊VITAMIN C SHAKLEE🍊
-
Satu Botol Vitamin C Sustained Release Shaklee tahan 6 bulan ❣️❣️ Percaya tak? Dengan harga RM XX korang boleh makan setengah tahun. Berbaloi kan
- -
Dari masalah kulit BERMINYAK, BERJERAWAT, KUSAM, JERAGAT, KERING, GELAP semuanya boleh di atasi dengan Vitamin C Sustained Release Shaklee ✨
-
Kelebihan Vitamin C Sustained Release Shaklee
-
🍊Baik untuk imunisasi dan daya tahan badan
🍊Mengurangkan simptom demam dan selsema
🍊Perlindungan UV
🍊Mengurangkan sunburn
🍊Menjadikan kulit lebih cerah dan gebu
🍊Melembabkan kulit dari dalam
🍊 Mengurangkan minyak dekat muka
🍊 Mengurangkan kedutan serta garis halus
🍊Tona menjadi lebih sekata
🍊 Bertindak sebagai anti- Histamim yang berkesan
🍊Melindungi badan daripda radikal bebas
🍊Menggantikan tisu yang rosak dan menyembuhkan luka
🍊Membantu kelihatan muda serta anti  penuaan
🍊Meransang pembentukkan kolagen
🍊Mengelakkan katarak mata
🍊Memperbaiki sistem pendarahan
🍊Mengatasi masalah insomnia
🍊Merendah & mengawal masalah tekanan darah tinggi
🍊Mengecilkan pori muka
🍊Mengekalkan kolestrol yang sihat
🍊Mengawal paras gula dalam darah
🍊Meningkatkan metabolisme & membantu mengekalkan berat badan ideal
🍊Mengurangkan asid untuk pesakit gout
-
Dapatkan BEST PRICE serta special consultation/guide cara makan supplement dengan betul
-
Whatsapp Anna
0174354622
.
#shakleekedah #shakleenuanna
#shakleeoriginal 
#wellnessbynuanna
#vitaminkulitbynuanna
🍊VITAMIN C SHAKLEE🍊 - Satu Botol Vitamin C Sustained Release Shaklee tahan 6 bulan ❣️❣️ Percaya tak? Dengan harga RM XX korang boleh makan setengah tahun. Berbaloi kan - - Dari masalah kulit BERMINYAK, BERJERAWAT, KUSAM, JERAGAT, KERING, GELAP semuanya boleh di atasi dengan Vitamin C Sustained Release Shaklee ✨ - Kelebihan Vitamin C Sustained Release Shaklee - 🍊Baik untuk imunisasi dan daya tahan badan 🍊Mengurangkan simptom demam dan selsema 🍊Perlindungan UV 🍊Mengurangkan sunburn 🍊Menjadikan kulit lebih cerah dan gebu 🍊Melembabkan kulit dari dalam 🍊 Mengurangkan minyak dekat muka 🍊 Mengurangkan kedutan serta garis halus 🍊Tona menjadi lebih sekata 🍊 Bertindak sebagai anti- Histamim yang berkesan 🍊Melindungi badan daripda radikal bebas 🍊Menggantikan tisu yang rosak dan menyembuhkan luka 🍊Membantu kelihatan muda serta anti penuaan 🍊Meransang pembentukkan kolagen 🍊Mengelakkan katarak mata 🍊Memperbaiki sistem pendarahan 🍊Mengatasi masalah insomnia 🍊Merendah & mengawal masalah tekanan darah tinggi 🍊Mengecilkan pori muka 🍊Mengekalkan kolestrol yang sihat 🍊Mengawal paras gula dalam darah 🍊Meningkatkan metabolisme & membantu mengekalkan berat badan ideal 🍊Mengurangkan asid untuk pesakit gout - Dapatkan BEST PRICE serta special consultation/guide cara makan supplement dengan betul - Whatsapp Anna 0174354622 . #shakleekedah  #shakleenuanna  #shakleeoriginal  #wellnessbynuanna  #vitaminkulitbynuanna 
TARAAAA ! NI LA KESAN KONSISTEN AMAL ESP SHAKLEE 😍
.
.
Jerawat hilang, parut makin pudar dan kulit lebih cerahhh ❤️
.
.
Tapi bukan tu saja tau yang kita akan dapat kalau kita konsisten amal ESP 
Banyak lagi khasiat dari ESP Shaklee 
Nak tau ? Boleh dila share kebaikan ESP Shaklee .
.
ESP memang pilihan yang terbaik sebab dia ada banyak sngat manfaat -
-
Apa kelebihan ESP?
🌷 kulit jadi lebih anjal dan gebu.
🌷 banyakkan susu ibu. susu akan jadi lebih berkrim dan anak mudah kenyang.
🌷 pudarkan parut.
🌷 mengawal pertumbuhan jerawat.
🌷 menguatkan akar rambut dan mengurangkan keguguran rambut.
🌷 mempertingkatkan fungsi hormon wanita.
🌷 kulit jadi lebih tegang dan sihat.
🌷 menghalang penyakit batu karang.
🌷 kekalkan tenaga utk jangka masa panjang. Sentiasa kenyang wpun buat kerja berat.
🌷 sesuai utk mereka yg ingin turunkan berat badan.
🌷 elakkan kencing manis.
🌷 kuatkan ingatan memori.
🌷 sembuhkan luka.
🌷 melindungi dan menjaga rahim.
🌷 menghalang sel kanser dari merosakkan arteri.
🌷 mengurangkan risiko kanser payudara.
🌷 menyokong sistem imunisasi badan.
🌷 mengandungi protein yang lengkap
-
-
WHATSAPP 011-3534 0944 untuk dapatkan ESP dengan harga DISKAUN

#EspShaklee
#EspHotItem
#ShakleeKedah
#SayaJualShaklee
#SetKecantikanShaklee
TARAAAA ! NI LA KESAN KONSISTEN AMAL ESP SHAKLEE 😍 . . Jerawat hilang, parut makin pudar dan kulit lebih cerahhh ❤️ . . Tapi bukan tu saja tau yang kita akan dapat kalau kita konsisten amal ESP Banyak lagi khasiat dari ESP Shaklee Nak tau ? Boleh dila share kebaikan ESP Shaklee . . ESP memang pilihan yang terbaik sebab dia ada banyak sngat manfaat - - Apa kelebihan ESP? 🌷 kulit jadi lebih anjal dan gebu. 🌷 banyakkan susu ibu. susu akan jadi lebih berkrim dan anak mudah kenyang. 🌷 pudarkan parut. 🌷 mengawal pertumbuhan jerawat. 🌷 menguatkan akar rambut dan mengurangkan keguguran rambut. 🌷 mempertingkatkan fungsi hormon wanita. 🌷 kulit jadi lebih tegang dan sihat. 🌷 menghalang penyakit batu karang. 🌷 kekalkan tenaga utk jangka masa panjang. Sentiasa kenyang wpun buat kerja berat. 🌷 sesuai utk mereka yg ingin turunkan berat badan. 🌷 elakkan kencing manis. 🌷 kuatkan ingatan memori. 🌷 sembuhkan luka. 🌷 melindungi dan menjaga rahim. 🌷 menghalang sel kanser dari merosakkan arteri. 🌷 mengurangkan risiko kanser payudara. 🌷 menyokong sistem imunisasi badan. 🌷 mengandungi protein yang lengkap - - WHATSAPP 011-3534 0944 untuk dapatkan ESP dengan harga DISKAUN #EspShaklee  #EspHotItem  #ShakleeKedah  #SayaJualShaklee  #SetKecantikanShaklee 
KRIM MULTIPURPOSE WAJIB ADA UTK SETIAP RUMAH 😉😉
.
KEBAIKAN HERBAL BLEND
.
🌸Melembutkan kulit / tumit kasar @ pecah
🌸Merawat ruam susu / ruam panas / ruam lampin / muka / kepala.
🌸Menghilangkan luka dan merawat eczema
🌸Melegakan gigitan serangga / nyamuk
🌸Merawat kulit gatal
🌸Menghilangkan parut jerawat / parut chicken pox
🌸Losyen harian untuk kulit kering
🌸Krim urut badan lenguh
🌸Merawat kesan luka melecur.
🌸Melegakan badan / kepala ketika tidak sihat
🌸Merawat eczema dan gatal-gatal akibat gigitan serangga
🌸Ubat luka atau melecur
🌸Luka pada puting bagi ibu-ibu menyusu
🌸Menghilangkan parut
🌸Losyen harian
🌸Membuang angin pada perut bagi memberi keselesaan pada perut anda
🌸Membuang selulit serta  memecahkan lemak berlebihan.
.
.
Hana Shafiee
014 3063 968
Your Trusted SID
KRIM MULTIPURPOSE WAJIB ADA UTK SETIAP RUMAH 😉😉 . KEBAIKAN HERBAL BLEND . 🌸Melembutkan kulit / tumit kasar @ pecah 🌸Merawat ruam susu / ruam panas / ruam lampin / muka / kepala. 🌸Menghilangkan luka dan merawat eczema 🌸Melegakan gigitan serangga / nyamuk 🌸Merawat kulit gatal 🌸Menghilangkan parut jerawat / parut chicken pox 🌸Losyen harian untuk kulit kering 🌸Krim urut badan lenguh 🌸Merawat kesan luka melecur. 🌸Melegakan badan / kepala ketika tidak sihat 🌸Merawat eczema dan gatal-gatal akibat gigitan serangga 🌸Ubat luka atau melecur 🌸Luka pada puting bagi ibu-ibu menyusu 🌸Menghilangkan parut 🌸Losyen harian 🌸Membuang angin pada perut bagi memberi keselesaan pada perut anda 🌸Membuang selulit serta memecahkan lemak berlebihan. . . Hana Shafiee 014 3063 968 Your Trusted SID
Suplemen untuk Si Manja 😊
•
•
Antara khasiat & manfaat MEALSHAKE 🌸untuk cukupkan keperluan nutrisi
🌸untuk perkembangan minda
🌸untuk menambahkan selera makan
🌸untuk kuatkan tulang & gigi
🌸untuk mencantikkan & mengebukan kulit
🌸untuk mengatasi masalah obesiti
🌸untuk mengatasi masalah allergic & enczema
🌸untuk atasi masalah sembelit
•
•
So parents jangan la berkira dengan anak-anak 😁😁, sebab perkara yang sangat penting untuk dititik beratkan unruk tumbesaran anak ialah PEMAKANAN
•
•
Jadi ibu-ibu, bapak-bapak sekalian amalkanlah anak-anak anda dengan cara pemakanan yang sihat & gaya hidup sihat. Zat & nutrisi sangat penting
•
•
Trusted Seller 
Wawa || 014-5411382
Suplemen untuk Si Manja 😊 • • Antara khasiat & manfaat MEALSHAKE 🌸untuk cukupkan keperluan nutrisi 🌸untuk perkembangan minda 🌸untuk menambahkan selera makan 🌸untuk kuatkan tulang & gigi 🌸untuk mencantikkan & mengebukan kulit 🌸untuk mengatasi masalah obesiti 🌸untuk mengatasi masalah allergic & enczema 🌸untuk atasi masalah sembelit • • So parents jangan la berkira dengan anak-anak 😁😁, sebab perkara yang sangat penting untuk dititik beratkan unruk tumbesaran anak ialah PEMAKANAN • • Jadi ibu-ibu, bapak-bapak sekalian amalkanlah anak-anak anda dengan cara pemakanan yang sihat & gaya hidup sihat. Zat & nutrisi sangat penting • • Trusted Seller Wawa || 014-5411382
MUKA BREAKOUT? NAK CANTIK LUAR DALAM?

Assalamualaikum. Hai semua!

Semua orang nak kulit cantik kan? Tapi ramai yang sanggup ambil jalan singkat sebab nak cantik. As for you to know, kalau nak dapatkan skin yang cantik, kena bermula dari dalam taw. Baru la terserlah kecantikan tu. 
For those yang nak skin cantik, Faz suggest untuk consistenly consume produk ni 👇

1) #collagenpowdershaklee (tahan sebulan)
➡ anti penuaan, melembut serta melembapkan kulit, mencerah kulit secara sekata, menegangkan payudara serta punggung, menyuburkan rambut, kuku dan kulit, mengembalikan keanjalan kulit

2) #Espshaklee (tahan 2 bulan)
➡ untuk glowing skin, memberi tenaga berpanjangan, mengurangkan parut & stretch mark, protien lengkap, instant energy + breakfast, mengurangkan minyak di muka, mengurangkan rasa lapar, menghalang pertumbuhan jerawat, mengurangkan gastrik

3) #Vitamincshaklee (tahan 6 bulan)
➡kulit cerah sekata ( satu badan okay.. Bukan muka je), mengurangkan sunburn, mengecilkan pori, menghalang jerawat degil, menguatkan sistem imun badan, baik untuk resdung, menjadikan kulit glowing

4) #Vitamineshaklee (tahan 4 bulan)
➡ memudarkan jerawat, menghilangkan parut, mengecilkan pori muka, kulit glowing & tidak kusam, melambatkan proses penuaan, mengawal pengeluaran sebum minyak, menjadikan rambut sihat, lebat & cantik

Kalau nak kulit cantik, glowing, bebas jerawat, awet muda memang Faz sangat sangat recommend untuk cuba set ni. Result memang superb!

Faz Zulkifli
📲 018 7849360

http://vitamincantikbyfaz.wasap.my/

Founder Millionaire Grandéur

IG : @beauty.fairies
IG : @beaute_chantiquehouz 
FB: Nor Fazilah Zulkifli
FB Page : beautywardrobe.byfaz
MUKA BREAKOUT? NAK CANTIK LUAR DALAM? Assalamualaikum. Hai semua! Semua orang nak kulit cantik kan? Tapi ramai yang sanggup ambil jalan singkat sebab nak cantik. As for you to know, kalau nak dapatkan skin yang cantik, kena bermula dari dalam taw. Baru la terserlah kecantikan tu. For those yang nak skin cantik, Faz suggest untuk consistenly consume produk ni 👇 1) #collagenpowdershaklee  (tahan sebulan) ➡ anti penuaan, melembut serta melembapkan kulit, mencerah kulit secara sekata, menegangkan payudara serta punggung, menyuburkan rambut, kuku dan kulit, mengembalikan keanjalan kulit 2) #Espshaklee  (tahan 2 bulan) ➡ untuk glowing skin, memberi tenaga berpanjangan, mengurangkan parut & stretch mark, protien lengkap, instant energy + breakfast, mengurangkan minyak di muka, mengurangkan rasa lapar, menghalang pertumbuhan jerawat, mengurangkan gastrik 3) #Vitamincshaklee  (tahan 6 bulan) ➡kulit cerah sekata ( satu badan okay.. Bukan muka je), mengurangkan sunburn, mengecilkan pori, menghalang jerawat degil, menguatkan sistem imun badan, baik untuk resdung, menjadikan kulit glowing 4) #Vitamineshaklee  (tahan 4 bulan) ➡ memudarkan jerawat, menghilangkan parut, mengecilkan pori muka, kulit glowing & tidak kusam, melambatkan proses penuaan, mengawal pengeluaran sebum minyak, menjadikan rambut sihat, lebat & cantik Kalau nak kulit cantik, glowing, bebas jerawat, awet muda memang Faz sangat sangat recommend untuk cuba set ni. Result memang superb! Faz Zulkifli 📲 018 7849360 http://vitamincantikbyfaz.wasap.my/ Founder Millionaire Grandéur IG : @beauty.fairies IG : @beaute_chantiquehouz FB: Nor Fazilah Zulkifli FB Page : beautywardrobe.byfaz
Assalamualaikum. Hai😊
.
Nak cantik, kurus dan sihat, perlulah consume makanan yang MENGENYANGKAN, RENDAH KALORI kaya dengan protein😉
.
.
Protein antara nutrisi yang diperlukan untuk menghasilkan kulit yang cantik, sihat.
.
Manakala untuk tubuh yang sihat, slim, fit, protein membantu meningkatkan metabolisma.
.
ESP tahan selama 2-3 bulan. Berbaloi kan? 💖
.
Kebaikan esp:
🍁Melicinkan kulit
🍁Mengurangkan pertumbuhan jerawat dan menghilangkan parut
🍁Mengurangkan kulit berminyak
🍁Mengawal selera makan
🍁Menurunkan berat badan
🍁Meningkatkan tenaga dan mengenyangkan dalam tempoh yang lama.
🍁 Milk booster
🍁 Membantu mencantikkan kuku & rambut
.
.
.
Note: Supplement shaklee hanyalah makanan tambahan, bukan bertujuan untuk merawat, diagnose, menyembuhkan sebarang penyakit.
.
Anda dinasihatkan berjumpa dan dapatkan nasihat daripada pakar sekiranya menghadapi masalah kesihatan sebelum mengambil sebarang supplement.
.
.
@shakleehazwani 
013-4251815
Your Trusted SID
.
#shakleemurah #shakleekedah #shakleejitra #shakleepolimas #shakleetunjang #shakleekepalabatas #espjitra #shakleeipda #espshakleehargastudent #terapiinstagram #bisnesonline #shaklee #bazaaronline #like4like #bazarpaknil #setresdungshakleemurah #setmenyusushaklee #tipskecantikan #vivix #instaboomakademi
Assalamualaikum. Hai😊 . Nak cantik, kurus dan sihat, perlulah consume makanan yang MENGENYANGKAN, RENDAH KALORI kaya dengan protein😉 . . Protein antara nutrisi yang diperlukan untuk menghasilkan kulit yang cantik, sihat. . Manakala untuk tubuh yang sihat, slim, fit, protein membantu meningkatkan metabolisma. . ESP tahan selama 2-3 bulan. Berbaloi kan? 💖 . Kebaikan esp: 🍁Melicinkan kulit 🍁Mengurangkan pertumbuhan jerawat dan menghilangkan parut 🍁Mengurangkan kulit berminyak 🍁Mengawal selera makan 🍁Menurunkan berat badan 🍁Meningkatkan tenaga dan mengenyangkan dalam tempoh yang lama. 🍁 Milk booster 🍁 Membantu mencantikkan kuku & rambut . . . Note: Supplement shaklee hanyalah makanan tambahan, bukan bertujuan untuk merawat, diagnose, menyembuhkan sebarang penyakit. . Anda dinasihatkan berjumpa dan dapatkan nasihat daripada pakar sekiranya menghadapi masalah kesihatan sebelum mengambil sebarang supplement. . . @shakleehazwani 013-4251815 Your Trusted SID . #shakleemurah  #shakleekedah  #shakleejitra  #shakleepolimas  #shakleetunjang  #shakleekepalabatas  #espjitra  #shakleeipda  #espshakleehargastudent  #terapiinstagram  #bisnesonline  #shaklee  #bazaaronline  #like4like  #bazarpaknil  #setresdungshakleemurah  #setmenyusushaklee  #tipskecantikan  #vivix  #instaboomakademi 
TUMIT KAKI MEREKAH?? BABY TERKENA RUAM?? KULIT MELECUR?? KULIT GATAL?? PARUT CHICKEN POX?? TERKENA GIGITAN NYAMUK?? SIKU / KULIT KERING?? Semua masalah diatas boleh diatasi dengan KRIM HERBAL BLEND SHAKLEE.. 😊

Krim pelbagai guna, sesuai untuk seisi keluarga tak kira lelaki atau perempuan, dewasa atau kanak2.. Boleh juga digunakan sbg losyen harian.. Bersifat dingin, bermentol & tidak berminyak.. KRIM HERBAL BLEND si laku keras! Dapatkan sekarang! 😉

http://wasap.my/60134830895

#shakleebyyda #shakleekedah #shakleesungaipetani #herbalblendcream #multipurpose #losyenharian
TUMIT KAKI MEREKAH?? BABY TERKENA RUAM?? KULIT MELECUR?? KULIT GATAL?? PARUT CHICKEN POX?? TERKENA GIGITAN NYAMUK?? SIKU / KULIT KERING?? Semua masalah diatas boleh diatasi dengan KRIM HERBAL BLEND SHAKLEE.. 😊 Krim pelbagai guna, sesuai untuk seisi keluarga tak kira lelaki atau perempuan, dewasa atau kanak2.. Boleh juga digunakan sbg losyen harian.. Bersifat dingin, bermentol & tidak berminyak.. KRIM HERBAL BLEND si laku keras! Dapatkan sekarang! 😉 http://wasap.my/60134830895 #shakleebyyda  #shakleekedah  #shakleesungaipetani  #herbalblendcream  #multipurpose  #losyenharian 
PROMOSI ANTI-PENUAAN TERBAIK DI DUNIA.
.
.
Assalamualaikum. Hii. 😊
.
.
Promosi Vivix yang sangat berbaloi dan penjimatan sebanyak RM3+++
.
✅ FREE MEMBERSHIP
✅ FREE POSTAGE
✅ CASHBACK RM30
✅ LESS 5%
.
Vivix ialah sejenis minuman botani yang mengandungi resveratrol dan polyphenols.
.
Kebaikan vivix shaklee
🍇 Awet muda dan anti penuaan.
🍇 Mengatasi masalah berat badan yang berlebihan
🍇 Membantu mengurangkan ketagihan rokok
🍇 Menggalakkan kesihatan secara kesuluruhan
🍇 Membantu meningkatkan imunisasi badan
🍇 Membantu menghilangkan parut & jerawat
.
Vivix BUKAN UNTUK MERAWAT ATAU MENYEMBUHKAN. Ianya makanan tambahan yang tinggi ANTIOKSIDA.
.
.
@shaklee.byhazwani 
0134251815
.
#shakleekedah #shakleejitra #shakleetunjang #shakleekepalabatas #shakleepolimas #shakleeipda  #shakleemurah #setkecantikanshaklee #terapiinstagram #like4like #bazaarpaknil #vivixkedah #vivixjitra #vivixshaklee #shakleemalaysia #tipskecantikan #jerawatpasir #parutjerawat
PROMOSI ANTI-PENUAAN TERBAIK DI DUNIA. . . Assalamualaikum. Hii. 😊 . . Promosi Vivix yang sangat berbaloi dan penjimatan sebanyak RM3+++ . ✅ FREE MEMBERSHIP ✅ FREE POSTAGE ✅ CASHBACK RM30 ✅ LESS 5% . Vivix ialah sejenis minuman botani yang mengandungi resveratrol dan polyphenols. . Kebaikan vivix shaklee
🍇 Awet muda dan anti penuaan.
🍇 Mengatasi masalah berat badan yang berlebihan
🍇 Membantu mengurangkan ketagihan rokok
🍇 Menggalakkan kesihatan secara kesuluruhan
🍇 Membantu meningkatkan imunisasi badan 🍇 Membantu menghilangkan parut & jerawat
. Vivix BUKAN UNTUK MERAWAT ATAU MENYEMBUHKAN. Ianya makanan tambahan yang tinggi ANTIOKSIDA. . . @shaklee.byhazwani 0134251815 . #shakleekedah  #shakleejitra  #shakleetunjang  #shakleekepalabatas  #shakleepolimas  #shakleeipda  #shakleemurah  #setkecantikanshaklee  #terapiinstagram  #like4like  #bazaarpaknil  #vivixkedah  #vivixjitra  #vivixshaklee  #shakleemalaysia  #tipskecantikan  #jerawatpasir  #parutjerawat 
Set slip disk

ostematrix – sumber kalsium yang penting untuk kesihaan tulang, otot dan ligament. Istimewa ostematrix dari shaklee ini kerana lengkap dengan magnesium dan vitamin D. magnesium membantu penyerapan kalsium dan membantu menguatkan penyerapan kalsium dengan optimum 
omega guard– mengurangkan inflamasi atau radang akibat sakit sendi. Bertindak sebagai pelincir pada sendi 
vivix – merupakan anti oksidan. ia menjaga keanjalan struktur cakera tulang belakang dan menurankan risiko slipped disc. Menyokong kesihatan sendi dan menyokong kesihatan menyeluruh. Vivix merupakan formulasi terunggul dari shaklee yang membantu kesihatan dengan 4 mekanisme tindakan. Ia juga memperbaiki sel seawal peringkat DNA lagi.

Sue 0175432732 .
http://rumahsihatmenawan.blogspot.my/2012/08/shaklee-kedah_29.html?m=1
.
#slipdisc #slipdisk #vivix #shakleemalaysia #shakleevivix #shaklee #shakleealorstar #sakitsendi #sakitlutut #shakleekedah
Set slip disk ostematrix – sumber kalsium yang penting untuk kesihaan tulang, otot dan ligament. Istimewa ostematrix dari shaklee ini kerana lengkap dengan magnesium dan vitamin D. magnesium membantu penyerapan kalsium dan membantu menguatkan penyerapan kalsium dengan optimum omega guard– mengurangkan inflamasi atau radang akibat sakit sendi. Bertindak sebagai pelincir pada sendi vivix – merupakan anti oksidan. ia menjaga keanjalan struktur cakera tulang belakang dan menurankan risiko slipped disc. Menyokong kesihatan sendi dan menyokong kesihatan menyeluruh. Vivix merupakan formulasi terunggul dari shaklee yang membantu kesihatan dengan 4 mekanisme tindakan. Ia juga memperbaiki sel seawal peringkat DNA lagi. Sue 0175432732 . http://rumahsihatmenawan.blogspot.my/2012/08/shaklee-kedah_29.html?m=1 . #slipdisc  #slipdisk  #vivix  #shakleemalaysia  #shakleevivix  #shaklee  #shakleealorstar  #sakitsendi  #sakitlutut  #shakleekedah 
MUKA BREAKOUT? NAK CANTIK LUAR DALAM?

Assalamualaikum. Hai semua!

Semua orang nak kulit cantik kan? Tapi ramai yang sanggup ambil jalan singkat sebab nak cantik. As for you to know, kalau nak dapatkan skin yang cantik, kena bermula dari dalam taw. Baru la terserlah kecantikan tu. 
For those yang nak skin cantik, Faz suggest untuk consistenly consume produk ni 👇

1) #collagenpowdershaklee (tahan sebulan)
➡ anti penuaan, melembut serta melembapkan kulit, mencerah kulit secara sekata, menegangkan payudara serta punggung, menyuburkan rambut, kuku dan kulit, mengembalikan keanjalan kulit

2) #Espshaklee (tahan 2 bulan)
➡ untuk glowing skin, memberi tenaga berpanjangan, mengurangkan parut & stretch mark, protien lengkap, instant energy + breakfast, mengurangkan minyak di muka, mengurangkan rasa lapar, menghalang pertumbuhan jerawat, mengurangkan gastrik

3) #Vitamincshaklee (tahan 6 bulan)
➡kulit cerah sekata ( satu badan okay.. Bukan muka je), mengurangkan sunburn, mengecilkan pori, menghalang jerawat degil, menguatkan sistem imun badan, baik untuk resdung, menjadikan kulit glowing

4) #Vitamineshaklee (tahan 4 bulan)
➡ memudarkan jerawat, menghilangkan parut, mengecilkan pori muka, kulit glowing & tidak kusam, melambatkan proses penuaan, mengawal pengeluaran sebum minyak, menjadikan rambut sihat, lebat & cantik

Kalau nak kulit cantik, glowing, bebas jerawat, awet muda memang Faz sangat sangat recommend untuk cuba set ni. Result memang superb!

Faz Zulkifli
📲 018 7849360

http://vitamincantikbyfaz.wasap.my/

Founder Millionaire Grandéur

IG : @beauty.fairies
IG : @beaute_chantiquehouz 
FB: Nor Fazilah Zulkifli
FB Page : beautywardrobe.byfaz
MUKA BREAKOUT? NAK CANTIK LUAR DALAM? Assalamualaikum. Hai semua! Semua orang nak kulit cantik kan? Tapi ramai yang sanggup ambil jalan singkat sebab nak cantik. As for you to know, kalau nak dapatkan skin yang cantik, kena bermula dari dalam taw. Baru la terserlah kecantikan tu. For those yang nak skin cantik, Faz suggest untuk consistenly consume produk ni 👇 1) #collagenpowdershaklee  (tahan sebulan) ➡ anti penuaan, melembut serta melembapkan kulit, mencerah kulit secara sekata, menegangkan payudara serta punggung, menyuburkan rambut, kuku dan kulit, mengembalikan keanjalan kulit 2) #Espshaklee  (tahan 2 bulan) ➡ untuk glowing skin, memberi tenaga berpanjangan, mengurangkan parut & stretch mark, protien lengkap, instant energy + breakfast, mengurangkan minyak di muka, mengurangkan rasa lapar, menghalang pertumbuhan jerawat, mengurangkan gastrik 3) #Vitamincshaklee  (tahan 6 bulan) ➡kulit cerah sekata ( satu badan okay.. Bukan muka je), mengurangkan sunburn, mengecilkan pori, menghalang jerawat degil, menguatkan sistem imun badan, baik untuk resdung, menjadikan kulit glowing 4) #Vitamineshaklee  (tahan 4 bulan) ➡ memudarkan jerawat, menghilangkan parut, mengecilkan pori muka, kulit glowing & tidak kusam, melambatkan proses penuaan, mengawal pengeluaran sebum minyak, menjadikan rambut sihat, lebat & cantik Kalau nak kulit cantik, glowing, bebas jerawat, awet muda memang Faz sangat sangat recommend untuk cuba set ni. Result memang superb! Faz Zulkifli 📲 018 7849360 http://vitamincantikbyfaz.wasap.my/ Founder Millionaire Grandéur IG : @beauty.fairies IG : @beaute_chantiquehouz FB: Nor Fazilah Zulkifli FB Page : beautywardrobe.byfaz
VITAMIN C SHAKLEE
.
Dengan harga hanya RM XX, ada 180 biji sebotol which means tahan utk 6 bulan!! Kita dah sgt2 boleh berjimat. Tak payah dah nak beli vitamin c setiap bulan 😊

Kebaikan & Manfaat lain SUSTAINED RELEASE VITA C PLUS:
.
🍊Merangsang pembentukan kolagen
🍊Menguatkan immune sistem
🍊Membantu mengekalkan kulit yang awet muda
🍊Mengatasi masalah insomnia
🍊Mencegah jangkitan penyakit mudah berjangkit seperti demam, flu
🍊Memperbaiki sistem pendarahan
🍊Merendahkan & mengawal masalah tekanan darah tinggi
🍊Mencerahkan kulit secara semula jadi
🍊Memberikan tenaga
🍊Membantu penyerapan iron
🍊Mengekalkan kolestrol yang sihat
🍊Meningkatkan metabolisme & membantu mengekalkan berat badan ideal
🍊Mengelakkan katarak
🍊Mengawal masalah kulit berminyak
🍊Mengecilkan pori muka
🍊Membantu melindungi badan dari radikal bebas
🍊Mengurangkan asid untuk pesakit gout
🍊Mengawal paras gula dalam darah

For more info tentang produk2 Shaklee bleh whassap Syaza
.
Syaza Nordin
0134506895
SID Shaklee
#vitaminc #vitamincshaklee #vitcshaklee #shakleepromo #shakleeperlis #shakleejohor #shakleekedah #shakleepenang #shakleemelaka #shakleenegerisembilan #shakleekangar #shakleebeseri #testimonivitamincshaklee #testimonivitaminc #shaklee #shakleemalaysia #shakleelover #shakleepromo #shakleemalaysia #shakleeindonesia #shakleebrunei #shakleesingapore #sayajualshaklee #shakleeunikl #shakleeutm #shakleeuitm #shakleeuia #shakleeusm #shakleeutem #shakleelover #shakleeeffect #kecutkanjerawat #hilangkansunburn
VITAMIN C SHAKLEE . Dengan harga hanya RM XX, ada 180 biji sebotol which means tahan utk 6 bulan!! Kita dah sgt2 boleh berjimat. Tak payah dah nak beli vitamin c setiap bulan 😊 Kebaikan & Manfaat lain SUSTAINED RELEASE VITA C PLUS: . 🍊Merangsang pembentukan kolagen 🍊Menguatkan immune sistem 🍊Membantu mengekalkan kulit yang awet muda 🍊Mengatasi masalah insomnia 🍊Mencegah jangkitan penyakit mudah berjangkit seperti demam, flu 🍊Memperbaiki sistem pendarahan 🍊Merendahkan & mengawal masalah tekanan darah tinggi 🍊Mencerahkan kulit secara semula jadi 🍊Memberikan tenaga 🍊Membantu penyerapan iron 🍊Mengekalkan kolestrol yang sihat 🍊Meningkatkan metabolisme & membantu mengekalkan berat badan ideal 🍊Mengelakkan katarak 🍊Mengawal masalah kulit berminyak 🍊Mengecilkan pori muka 🍊Membantu melindungi badan dari radikal bebas 🍊Mengurangkan asid untuk pesakit gout 🍊Mengawal paras gula dalam darah For more info tentang produk2 Shaklee bleh whassap Syaza . Syaza Nordin 0134506895 SID Shaklee #vitaminc  #vitamincshaklee  #vitcshaklee  #shakleepromo  #shakleeperlis  #shakleejohor  #shakleekedah  #shakleepenang  #shakleemelaka  #shakleenegerisembilan  #shakleekangar  #shakleebeseri  #testimonivitamincshaklee  #testimonivitaminc  #shaklee  #shakleemalaysia  #shakleelover  #shakleepromo  #shakleemalaysia  #shakleeindonesia  #shakleebrunei  #shakleesingapore  #sayajualshaklee  #shakleeunikl  #shakleeutm  #shakleeuitm  #shakleeuia  #shakleeusm  #shakleeutem  #shakleelover  #shakleeeffect  #kecutkanjerawat  #hilangkansunburn 
PROMOSI VIVIX HEBAT.
.
Assalamualaikum. Hi. 💕
.
.
Yes bulan Disember nih Shaklee masih menawarkan promosi vivix.
.
Vivix nih sejenis minuman yang membantu tingkatkan kesihatan & ANTI-PENUAAN terbaik.
.
Hangpa nak CANTIK? KURUS? NAK KEKALKAN KESIHATAN?
.
Vivix si tonik ajaib ni lah jawapannya.
.
Senang cerita All in one gitu.
.

Bukan selalu tau shaklee nak buat promosi super hebat nih.
.
Apa apa boleh direct whatsapp wani ya.😊
.
Your Trusted SID
@shakleehazwani 
013-4251815
.
#shakleekedah
#shakleejitra
#shakleepolimas
#shakleeipda
#shakleetunjang
#shakleekepalabatas
#shakleemalaysia
#vivixjitra
#vivixkedah
#like4like 
#terapiinstagram 
#instaboomakademi
PROMOSI VIVIX HEBAT. . Assalamualaikum. Hi. 💕 . . Yes bulan Disember nih Shaklee masih menawarkan promosi vivix. . Vivix nih sejenis minuman yang membantu tingkatkan kesihatan & ANTI-PENUAAN terbaik. . Hangpa nak CANTIK? KURUS? NAK KEKALKAN KESIHATAN? . Vivix si tonik ajaib ni lah jawapannya. . Senang cerita All in one gitu. . Bukan selalu tau shaklee nak buat promosi super hebat nih. . Apa apa boleh direct whatsapp wani ya.😊 . Your Trusted SID @shakleehazwani 013-4251815 . #shakleekedah  #shakleejitra  #shakleepolimas  #shakleeipda  #shakleetunjang  #shakleekepalabatas  #shakleemalaysia  #vivixjitra  #vivixkedah  #like4like  #terapiinstagram  #instaboomakademi 
Assalamualaikum🤗& Hi Dearies💕💕 .
.
Izinkan saya kenalkan diri saya dahulu. Saya Siti Nur Adibah Binti Mohd Sawi, pengguna tegar Shaklee sejak tahun 2013 dan Agen Sah Shaklee bermula tahun 2017. .
.
Seorang ibu bekerja dari rumah (Work at home Mum). Mempunyai suami dan seorang anak bernama Wafa Auliya binti Mohd Zulhasif. .
Saya berkelulusan Master Psikologi Kaunseling dari UKM dan juga mempunyai Degree dalam bidang Psikologi dari UKM. .
.

Sekarang ini saya menjual produk kesihatan dan kecantikan Shaklee ❤ .
.
"Dahulu, muka saya pernah rosak disebabkan salah guna produk. Macam-macam produk saya cuba dan pelbagai cara semulajadi untuk hilangkan, namun tidak berhasil. .
.
Sampai la satu masa,  saya usha satu produk shaklee untuk baiki dalaman saya dahulu. Saya percaya dengan cantik dalaman, akan dapat dizahirkan melalui luaran. .
.
Saya sebenarnya SANGAT TIDAK SUKA untuk telan sebarang produk dan amat payah untuk percayakan dengan satu-satu produk. .
.
Dan "KENAPA SHAKLEE? Sebab saya review shaklee merupakan produk yang selamat dan natural diguna pakai juga 100% halal dan mempunyai kajian klinikal. Yang penting, Shaklee paling lama bertahan dalam pasaran iaitu hampir 60 tahun di dunia (30 tahun di Malaysia) (menunjukkan produk bagus), dan masih ramai menjual, ada kajian, semulajadi, dan terbukti berkesan.." .
.
Dari masalah kulit jerawat besar, nanah, dan berparut.. Maka inilah hasilnya kulit saya yang sekarang😉

Saya sudi bantu, guide dan share pengalaman menderita muka rosak.. Beri peluang kedua untuk diri kita yakin dan kembali cantik🌸😘 #SayYEStoNaturalProduct❤

Sebarang pertanyaan boleh terus hubungi/whatsapp :

Your Most Wanted SID
Siti Nur Adibah 🌹
👉🏻 013- 256 3491.
👉🏻 013- 256 3491.
👉🏻 013- 256 3491
.
Dm@adibah_beautyhealthy
.
SELAMAT. BERKESAN. TERBUKTI🌿
.
@sitinur.Adibah
.
Assalamualaikum🤗& Hi Dearies💕💕 . . Izinkan saya kenalkan diri saya dahulu. Saya Siti Nur Adibah Binti Mohd Sawi, pengguna tegar Shaklee sejak tahun 2013 dan Agen Sah Shaklee bermula tahun 2017. . . Seorang ibu bekerja dari rumah (Work at home Mum). Mempunyai suami dan seorang anak bernama Wafa Auliya binti Mohd Zulhasif. . Saya berkelulusan Master Psikologi Kaunseling dari UKM dan juga mempunyai Degree dalam bidang Psikologi dari UKM. . . Sekarang ini saya menjual produk kesihatan dan kecantikan Shaklee ❤ . . "Dahulu, muka saya pernah rosak disebabkan salah guna produk. Macam-macam produk saya cuba dan pelbagai cara semulajadi untuk hilangkan, namun tidak berhasil. . . Sampai la satu masa, saya usha satu produk shaklee untuk baiki dalaman saya dahulu. Saya percaya dengan cantik dalaman, akan dapat dizahirkan melalui luaran. . . Saya sebenarnya SANGAT TIDAK SUKA untuk telan sebarang produk dan amat payah untuk percayakan dengan satu-satu produk. . . Dan "KENAPA SHAKLEE? Sebab saya review shaklee merupakan produk yang selamat dan natural diguna pakai juga 100% halal dan mempunyai kajian klinikal. Yang penting, Shaklee paling lama bertahan dalam pasaran iaitu hampir 60 tahun di dunia (30 tahun di Malaysia) (menunjukkan produk bagus), dan masih ramai menjual, ada kajian, semulajadi, dan terbukti berkesan.." . . Dari masalah kulit jerawat besar, nanah, dan berparut.. Maka inilah hasilnya kulit saya yang sekarang😉 Saya sudi bantu, guide dan share pengalaman menderita muka rosak.. Beri peluang kedua untuk diri kita yakin dan kembali cantik🌸😘 #SayYEStoNaturalProduct ❤ Sebarang pertanyaan boleh terus hubungi/whatsapp : Your Most Wanted SID Siti Nur Adibah 🌹 👉🏻 013- 256 3491. 👉🏻 013- 256 3491. 👉🏻 013- 256 3491 . Dm@adibah_beautyhealthy . SELAMAT. BERKESAN. TERBUKTI🌿 . @sitinur.Adibah .
Assalamualaikum🤗& Hi Dearies💕💕 .
.
Izinkan saya kenalkan diri saya dahulu. Saya Siti Nur Adibah Binti Mohd Sawi, pengguna tegar Shaklee sejak tahun 2013 dan Agen Sah Shaklee bermula tahun 2017. .
.
Seorang ibu bekerja dari rumah (Work at home Mum). Mempunyai suami dan seorang anak bernama Wafa Auliya binti Mohd Zulhasif. .
Saya berkelulusan Master Psikologi Kaunseling dari UKM dan juga mempunyai Degree dalam bidang Psikologi dari UKM. .
.

Sekarang ini saya menjual produk kesihatan dan kecantikan Shaklee ❤ .
.
"Dahulu, muka saya pernah rosak disebabkan salah guna produk. Macam-macam produk saya cuba dan pelbagai cara semulajadi untuk hilangkan, namun tidak berhasil. .
.
Sampai la satu masa,  saya usha satu produk shaklee untuk baiki dalaman saya dahulu. Saya percaya dengan cantik dalaman, akan dapat dizahirkan melalui luaran. .
.
Saya sebenarnya SANGAT TIDAK SUKA untuk telan sebarang produk dan amat payah untuk percayakan dengan satu-satu produk. .
.
Dan "KENAPA SHAKLEE? Sebab saya review shaklee merupakan produk yang selamat dan natural diguna pakai juga 100% halal dan mempunyai kajian klinikal. Yang penting, Shaklee paling lama bertahan dalam pasaran iaitu hampir 60 tahun di dunia (30 tahun di Malaysia) (menunjukkan produk bagus), dan masih ramai menjual, ada kajian, semulajadi, dan terbukti berkesan.." .
.
Dari masalah kulit jerawat besar, nanah, dan berparut.. Maka inilah hasilnya kulit saya yang sekarang😉

Saya sudi bantu, guide dan share pengalaman menderita muka rosak.. Beri peluang kedua untuk diri kita yakin dan kembali cantik🌸😘 #SayYEStoNaturalProduct❤

Sebarang pertanyaan boleh terus hubungi/whatsapp :

Your Most Wanted SID
Siti Nur Adibah 🌹
👉🏻 013- 256 3491.
👉🏻 013- 256 3491.
👉🏻 013- 256 3491
.
Dm@adibah_beautyhealthy
.
SELAMAT. BERKESAN. TERBUKTI🌿
.
@sitinur.Adibah
.
Assalamualaikum🤗& Hi Dearies💕💕 . . Izinkan saya kenalkan diri saya dahulu. Saya Siti Nur Adibah Binti Mohd Sawi, pengguna tegar Shaklee sejak tahun 2013 dan Agen Sah Shaklee bermula tahun 2017. . . Seorang ibu bekerja dari rumah (Work at home Mum). Mempunyai suami dan seorang anak bernama Wafa Auliya binti Mohd Zulhasif. . Saya berkelulusan Master Psikologi Kaunseling dari UKM dan juga mempunyai Degree dalam bidang Psikologi dari UKM. . . Sekarang ini saya menjual produk kesihatan dan kecantikan Shaklee ❤ . . "Dahulu, muka saya pernah rosak disebabkan salah guna produk. Macam-macam produk saya cuba dan pelbagai cara semulajadi untuk hilangkan, namun tidak berhasil. . . Sampai la satu masa, saya usha satu produk shaklee untuk baiki dalaman saya dahulu. Saya percaya dengan cantik dalaman, akan dapat dizahirkan melalui luaran. . . Saya sebenarnya SANGAT TIDAK SUKA untuk telan sebarang produk dan amat payah untuk percayakan dengan satu-satu produk. . . Dan "KENAPA SHAKLEE? Sebab saya review shaklee merupakan produk yang selamat dan natural diguna pakai juga 100% halal dan mempunyai kajian klinikal. Yang penting, Shaklee paling lama bertahan dalam pasaran iaitu hampir 60 tahun di dunia (30 tahun di Malaysia) (menunjukkan produk bagus), dan masih ramai menjual, ada kajian, semulajadi, dan terbukti berkesan.." . . Dari masalah kulit jerawat besar, nanah, dan berparut.. Maka inilah hasilnya kulit saya yang sekarang😉 Saya sudi bantu, guide dan share pengalaman menderita muka rosak.. Beri peluang kedua untuk diri kita yakin dan kembali cantik🌸😘 #SayYEStoNaturalProduct ❤ Sebarang pertanyaan boleh terus hubungi/whatsapp : Your Most Wanted SID Siti Nur Adibah 🌹 👉🏻 013- 256 3491. 👉🏻 013- 256 3491. 👉🏻 013- 256 3491 . Dm@adibah_beautyhealthy . SELAMAT. BERKESAN. TERBUKTI🌿 . @sitinur.Adibah .
-
Kenapa PROTEIN penting sangat untuk kulit cantik?
-
Haaa nie jawapan dia. Sebab protein lah yang hasilkan sel dan tisu kulit kita, 
Okey apa kata maz buat satu perumpamaan suapaya korang semua paham.
-
Protein--> Batu bata
Kulit--> Rumah 
Nak bina rumah kena ada batu bata betul tak? Kalau nak buat rumah tapi tak cukup batu-bata mesti rumah akan lompong kan? Tak kukuh dan tak cantik
-
Tapi bila batu bata cukup, rumah pun kukuh.. Cantik.. Boleh dibina seperti yang kita idamkan.. Sama lah jugak dengan kulit kita..
-
Kalau dah namanya PROTEIN sebagai bahan binaan sel kulit, tapi protein pulak tak cukup.. Sebab tu jangan hairan kalau kulit tak cukup cantik.. Tak cukup licin.. Berlubang-lubang dengan parut.. Sebab PROTEIN tak cukup!
-
Pasti ada  yang akan cakap, cukuplah sekadar ambil protein dari ayam dan ikan.. Korang cukup yakin  kandungan protein yang korang ambil seharian tu cukup untuk tampung keperluan protein badan korang?
-
Dengan ESP, InshaAllah CUKUP! Sebab ESP mengandungi 9 jenis asid amino penting yang TIDAK DAPAT DIHASILKAN SENDIRI OLEH BADAN.
-
Alhamdullilah puas rasa dapat kongsi info penting ni dengan korang tau. Jadi korang tahu apa yang perlu buat sekarang kan? 😉 -
Jika anda ada sebarang pertanyaan, boleh terus whatsapp maz atau DM, Serta boleh tinggalkan no tel untuk maz hubungi
-
FB : Mazni nasir.
IG : Vitamin_KingBeauty
019.5272.690
-
-
#DesireMillionaires
#espshaklee
#vitamincshaklee
#ostematrixshaklee
#omegaguardshaklee
#vivixshaklee
#shakleeperak
#shakleeselangor
#shakleesarawak
#shakleepahang
#shakleemelaka
#shakleeperlis
#shakleekedah
#shakleeterengganu
#shakleekualakangsar
#setpantangshaklee
#setmenyusushaklee
#sethamilshaklee
#setkesuburanshaklee
#setkecantikanshaklee
#setjerawatshaklee
#produkkecantikan
#produkjerawat
#shakleeutm
#shakleeuitm
#unimas
#uitm
#uthm
#usas
- Kenapa PROTEIN penting sangat untuk kulit cantik? - Haaa nie jawapan dia. Sebab protein lah yang hasilkan sel dan tisu kulit kita, Okey apa kata maz buat satu perumpamaan suapaya korang semua paham. - Protein--> Batu bata Kulit--> Rumah Nak bina rumah kena ada batu bata betul tak? Kalau nak buat rumah tapi tak cukup batu-bata mesti rumah akan lompong kan? Tak kukuh dan tak cantik - Tapi bila batu bata cukup, rumah pun kukuh.. Cantik.. Boleh dibina seperti yang kita idamkan.. Sama lah jugak dengan kulit kita.. - Kalau dah namanya PROTEIN sebagai bahan binaan sel kulit, tapi protein pulak tak cukup.. Sebab tu jangan hairan kalau kulit tak cukup cantik.. Tak cukup licin.. Berlubang-lubang dengan parut.. Sebab PROTEIN tak cukup! - Pasti ada yang akan cakap, cukuplah sekadar ambil protein dari ayam dan ikan.. Korang cukup yakin kandungan protein yang korang ambil seharian tu cukup untuk tampung keperluan protein badan korang? - Dengan ESP, InshaAllah CUKUP! Sebab ESP mengandungi 9 jenis asid amino penting yang TIDAK DAPAT DIHASILKAN SENDIRI OLEH BADAN. - Alhamdullilah puas rasa dapat kongsi info penting ni dengan korang tau. Jadi korang tahu apa yang perlu buat sekarang kan? 😉 - Jika anda ada sebarang pertanyaan, boleh terus whatsapp maz atau DM, Serta boleh tinggalkan no tel untuk maz hubungi - FB : Mazni nasir. IG : Vitamin_KingBeauty 019.5272.690 - - #DesireMillionaires  #espshaklee  #vitamincshaklee  #ostematrixshaklee  #omegaguardshaklee  #vivixshaklee  #shakleeperak  #shakleeselangor  #shakleesarawak  #shakleepahang  #shakleemelaka  #shakleeperlis  #shakleekedah  #shakleeterengganu  #shakleekualakangsar  #setpantangshaklee  #setmenyusushaklee  #sethamilshaklee  #setkesuburanshaklee  #setkecantikanshaklee  #setjerawatshaklee  #produkkecantikan  #produkjerawat  #shakleeutm  #shakleeuitm  #unimas  #uitm  #uthm  #usas 
NANGIS JERRR BILA SAKIT TUMIT😭😭😭 tak tahan sgt weh!!! Emm sungguh sakit.. Bila tapak kaki sensitif memang lahaiiiii KENA MOZEK SEJUK sikit je dh mula bisa... 😔

Bila kena mcmni, apa yda akn buat?? Nak jalan pun sakit. 😭😭 Ini jalan penyelesaian yda.. SAPU HERBAL BLEND yang MULTIPURPOSE nih.. Selesai masalah... TAPAK KAKI MEREKAH pun blh diatasi.. Beranginnnnn je bila apply.. Sape ad mslh TAPAK KAKI BISA DAN BERSISIK,  KERING dan MEREKAH, meh buat herbal blend jd stok kat umah. Sungguh lahaiiiiii memang puas hati.. Yda Rashid
0134830895
.
#shakleebyyda #shakleekedah #shakleesungaipetani #tumitpecah #tumitmerekah #herbalblendcream #shakleeeffects
NANGIS JERRR BILA SAKIT TUMIT😭😭😭 tak tahan sgt weh!!! Emm sungguh sakit.. Bila tapak kaki sensitif memang lahaiiiii KENA MOZEK SEJUK sikit je dh mula bisa... 😔 Bila kena mcmni, apa yda akn buat?? Nak jalan pun sakit. 😭😭 Ini jalan penyelesaian yda.. SAPU HERBAL BLEND yang MULTIPURPOSE nih.. Selesai masalah... TAPAK KAKI MEREKAH pun blh diatasi.. Beranginnnnn je bila apply.. Sape ad mslh TAPAK KAKI BISA DAN BERSISIK, KERING dan MEREKAH, meh buat herbal blend jd stok kat umah. Sungguh lahaiiiiii memang puas hati.. Yda Rashid 0134830895 . #shakleebyyda  #shakleekedah  #shakleesungaipetani  #tumitpecah  #tumitmerekah  #herbalblendcream  #shakleeeffects 
💕 Hot Item Shaklee ESP 💕
.
.
Kelebihan ESP .
.
🔅kulit jadi lebih anjal & gebu
🔅banyakkan susu ibu. Susu akan jadi lebih berkrim & bayi mudah kenyang
🔅pudarkan parut
🔅mengawal pertumbuhan jerawat
🔅menguatkan akar rambut & mengurangkan keguguran rambut 🔅mempertingkatkan fungsi hormon wanita
🔅menghalang penyakit batu karang
🔅kulit jadi lebih tegang & sihat
🔅kekalkan tenaga untuk jangka masa yang panjang 🔅sesuai untuk mereka yang ingin turunkan berat badan yang berlebihan
🔅elakkan kencing manis
🔅kuatkan ingatan & sembuhkan luka
🔅melingungi & menjaga rahim
🔅menghalang sel kanser dari merosakkab arteri
🔅mengandungi protein yang lengkap
🔅mengurangkan risiko kanser payudara
.
.
More info & order 
Wawa || 014-5411382
💕 Hot Item Shaklee ESP 💕 . . Kelebihan ESP . . 🔅kulit jadi lebih anjal & gebu 🔅banyakkan susu ibu. Susu akan jadi lebih berkrim & bayi mudah kenyang 🔅pudarkan parut 🔅mengawal pertumbuhan jerawat 🔅menguatkan akar rambut & mengurangkan keguguran rambut 🔅mempertingkatkan fungsi hormon wanita 🔅menghalang penyakit batu karang 🔅kulit jadi lebih tegang & sihat 🔅kekalkan tenaga untuk jangka masa yang panjang 🔅sesuai untuk mereka yang ingin turunkan berat badan yang berlebihan 🔅elakkan kencing manis 🔅kuatkan ingatan & sembuhkan luka 🔅melingungi & menjaga rahim 🔅menghalang sel kanser dari merosakkab arteri 🔅mengandungi protein yang lengkap 🔅mengurangkan risiko kanser payudara . . More info & order Wawa || 014-5411382
💕 Hot Item Shaklee ESP 💕
.
.
Kelebihan ESP .
.
🔅kulit jadi lebih anjal & gebu
🔅banyakkan susu ibu. Susu akan jadi lebih berkrim & bayi mudah kenyang
🔅pudarkan parut
🔅mengawal pertumbuhan jerawat
🔅menguatkan akar rambut & mengurangkan keguguran rambut 🔅mempertingkatkan fungsi hormon wanita
🔅menghalang penyakit batu karang
🔅kulit jadi lebih tegang & sihat
🔅kekalkan tenaga untuk jangka masa yang panjang 🔅sesuai untuk mereka yang ingin turunkan berat badan yang berlebihan
🔅elakkan kencing manis
🔅kuatkan ingatan & sembuhkan luka
🔅melingungi & menjaga rahim
🔅menghalang sel kanser dari merosakkab arteri
🔅mengandungi protein yang lengkap
🔅mengurangkan risiko kanser payudara
.
.
More info & order 
Wawa || 014-5411382
💕 Hot Item Shaklee ESP 💕 . . Kelebihan ESP . . 🔅kulit jadi lebih anjal & gebu 🔅banyakkan susu ibu. Susu akan jadi lebih berkrim & bayi mudah kenyang 🔅pudarkan parut 🔅mengawal pertumbuhan jerawat 🔅menguatkan akar rambut & mengurangkan keguguran rambut 🔅mempertingkatkan fungsi hormon wanita 🔅menghalang penyakit batu karang 🔅kulit jadi lebih tegang & sihat 🔅kekalkan tenaga untuk jangka masa yang panjang 🔅sesuai untuk mereka yang ingin turunkan berat badan yang berlebihan 🔅elakkan kencing manis 🔅kuatkan ingatan & sembuhkan luka 🔅melingungi & menjaga rahim 🔅menghalang sel kanser dari merosakkab arteri 🔅mengandungi protein yang lengkap 🔅mengurangkan risiko kanser payudara . . More info & order Wawa || 014-5411382
Ramai yang tak tahu, VITAMIN E SHAKLEE selain untuk kecantikan, ia juga berfungsi untuk kesihatan kita. 🌸 CYST
🌸 FIBROID
🌸 KESUBURAN LELAKI
🌸 PENYAKIT YANG MEMERLUKAN VITAMIN E
🌸 KANSER
🌸 TUMOR
🌸 MASALAH PENGLIHATAN (KATARAK)

Sebab tu ada yang ambil SET KECANTIKAN ASAS mesti akan beri feedback masalah lain pun turut mendapat kesan positifnya.

#VITAMINE boleh diambil lelaki atau wanita.
tahan 4 bulan sebotol.

jom dapatkan VITAMIN E anda harini.

syeera azmi.
0173244776
Ramai yang tak tahu, VITAMIN E SHAKLEE selain untuk kecantikan, ia juga berfungsi untuk kesihatan kita. 🌸 CYST 🌸 FIBROID 🌸 KESUBURAN LELAKI 🌸 PENYAKIT YANG MEMERLUKAN VITAMIN E 🌸 KANSER 🌸 TUMOR 🌸 MASALAH PENGLIHATAN (KATARAK) Sebab tu ada yang ambil SET KECANTIKAN ASAS mesti akan beri feedback masalah lain pun turut mendapat kesan positifnya. #VITAMINE  boleh diambil lelaki atau wanita. tahan 4 bulan sebotol. jom dapatkan VITAMIN E anda harini. syeera azmi. 0173244776
JERAGAT, PARUT JERAWAT, JERAWAT,KULIT KERING,KESUBURAN
.
VITAMIN E SHAKLEE (tahan 4 bulan)
.
(KECANTIKAN )
👧👦 SANGAT BAGUS UNTUK PARUT
👧👦 ECZEMA
👧👦 ia melembabkan kulit supaya kelihatan cantik dan awet muda
👧👦Melambatkan penuaan: Antioksidan yang tinggi dalam Vitamin E mampu melambatkan penuaan.
.
(KESIHATAN )
👧👦 Bagus untuk kesihatan jantung
👧👦 Pencegahan penyakit katarak
👧👦 penyakit jantung
👧👦 Melindungi struktur membran daripada rosak
👧👦 Mengekalkan struktur paru-paru, hati dan membran sel darah merah
👧👦 Membantu melancarkan peredaran darah
.
(KESUBURAN)
Kenapa vitaminE ni bagus untuk kesuburan lelaki? 👨
.
Kerana kajian menunjukkan #vitaminE dan selenium dapat meningkatkan motitit ( pergerakan sperm )
.
Hanya dengan VITAMIN E SHAKLEE...
.
Syeera azmi
+60173244776
JERAGAT, PARUT JERAWAT, JERAWAT,KULIT KERING,KESUBURAN . VITAMIN E SHAKLEE (tahan 4 bulan) . (KECANTIKAN ) 👧👦 SANGAT BAGUS UNTUK PARUT 👧👦 ECZEMA 👧👦 ia melembabkan kulit supaya kelihatan cantik dan awet muda 👧👦Melambatkan penuaan: Antioksidan yang tinggi dalam Vitamin E mampu melambatkan penuaan. . (KESIHATAN ) 👧👦 Bagus untuk kesihatan jantung 👧👦 Pencegahan penyakit katarak 👧👦 penyakit jantung 👧👦 Melindungi struktur membran daripada rosak 👧👦 Mengekalkan struktur paru-paru, hati dan membran sel darah merah 👧👦 Membantu melancarkan peredaran darah . (KESUBURAN) Kenapa vitaminE ni bagus untuk kesuburan lelaki? 👨 . Kerana kajian menunjukkan #vitaminE  dan selenium dapat meningkatkan motitit ( pergerakan sperm ) . Hanya dengan VITAMIN E SHAKLEE... . Syeera azmi +60173244776
FAKTA OSTEMATRIX
-
Kenapa disarankan orang ambil Ostematrix ni terutama ibu hamil dan warga tua..
-
1biji Ostematrix Shaklee sama dengan 1 gelas susu tinggi kalsium ataupun sama dengan 80 biji kacang badam yang berkualiti.. 😍😍
-
So, untuk yang tak gemar minum susu tu, eloklah ambil Ostematrix ni..
-
Kelebihan Ostematrix Shaklee :
✔ Membantu dalam pembentukan tulang dan gigi yang sihat..
✔ Mengelakkan penyakit osteoporosis (tulang rapuh)..
✔ Memulihkan kekejangan dan kebas-kebas..
✔ Meringankan stress..
✔ Menstabilkan tekanan darah..
✔ Melegakan sakit ketika haid..
✔ Membantu dalam masalah gastrik..
✔ Membantu mengurangkan sakit belakang..
✔ Membantu dalam masalah tumit pecah/sakit..
✔ Mengelakkan sakit sendi..
✔ Membantu kurangkan risiko sakit jantung..
✔ Membantu mengatasi migrain..
✔ Membantu masalah sembelit..
.
.
1 botol ada 120 biji (tahan untuk 1bulan)
.
.
Nak merisik/Nak meminang ostematrix?? .
Jom whatsapp Didie, hanya tekan link dibawah⤵⤵⤵ http://shakleebydidie.wasap.my
.
#ostematrixshaklee
#osteshaklee
#shakleebydidie
#shakleekedah
#shaklee
FAKTA OSTEMATRIX - Kenapa disarankan orang ambil Ostematrix ni terutama ibu hamil dan warga tua.. - 1biji Ostematrix Shaklee sama dengan 1 gelas susu tinggi kalsium ataupun sama dengan 80 biji kacang badam yang berkualiti.. 😍😍 - So, untuk yang tak gemar minum susu tu, eloklah ambil Ostematrix ni.. - Kelebihan Ostematrix Shaklee : ✔ Membantu dalam pembentukan tulang dan gigi yang sihat.. ✔ Mengelakkan penyakit osteoporosis (tulang rapuh).. ✔ Memulihkan kekejangan dan kebas-kebas.. ✔ Meringankan stress.. ✔ Menstabilkan tekanan darah.. ✔ Melegakan sakit ketika haid.. ✔ Membantu dalam masalah gastrik.. ✔ Membantu mengurangkan sakit belakang.. ✔ Membantu dalam masalah tumit pecah/sakit.. ✔ Mengelakkan sakit sendi.. ✔ Membantu kurangkan risiko sakit jantung.. ✔ Membantu mengatasi migrain.. ✔ Membantu masalah sembelit.. . . 1 botol ada 120 biji (tahan untuk 1bulan) . . Nak merisik/Nak meminang ostematrix?? . Jom whatsapp Didie, hanya tekan link dibawah⤵⤵⤵ http://shakleebydidie.wasap.my . #ostematrixshaklee  #osteshaklee  #shakleebydidie  #shakleekedah  #shaklee 
HOT SELLING! Dapatkan something special dengan pembelian ESP dari @mimi.vitamincentre 💕 .
.
ESP, suppliment yang selalu sold out bertong- tong bila restock. Memang HOT DEMAND! 1 tong tahan 2-3 bulan penggunaan. Berbaloi sangat! Time study dulu, ESP sangat menjimatkan duit poket Mimi sebab rasa lebih kenyang jadi tak perlu makan banyak sangat hihi 👏👏
.
.
ESP ialah supplement ALL IN ONE yang mimi suggest untuk student, surirumah, ibu mengandung, ibu menyusu, orang yang guna banyak tenaga, orang yg nak kulit cantik, pendek kata semua oranglah!
.
.
Bukan saje untuk KURUS,  BERTENAGA dan dapat KULIT CANTIK, banyak lagi kelebihan ESP ni. Selain diminum dengan air favourite, atau kosong je dia juga boleh dibuat masker :)
.
.
APA LAGI KELEBIHAN ESP?
.
.
1. Membantu menghilangkan PARUT JERAWAT
2. Membantu menjadikan kulit lebih berseri, menganjalkan kulit dan awet muda. 
3. Memberi rasa kenyang, sesuai untnk yang nak KURUS & maintain badan
4. Membekalkan TENAGA berpanjangan
5. Meransang regenerasi kulit dan otot, mengurangkan kedutan
6. Mengelakkan tulang rapuh
7. Untuk kecantikan kulit dan RAMBUT
8. Memudarkan parut
9. Memberi tona kulit yang CERAH SEKATA
10. Rendah lemak, tanpa kolesterol
11. Diproses pada suhu rendah untuk menjaga kualiti protein
12. Mempercepat PEMULIHAN LUKA selepas pembedahan 
13. Membantu pembentukan sel- sel baru
14. Bertindak sebagai antioksidan
15. Membantu mengurangkan risiko KANSER
16. Mempertingkatkan tahap KOLESTEROL BAIK
17. Memelihara kesihatan jantung
18. Membantu mengurangkan GASTRIK
19. Menghilangkan JERAGAT
20. Membaiki masalah RAMBUT GUGUR dan beruban
21. Baik untuk hormon kerana kacang soya kaya dengan isoflavones
22. Mencegah osteoporosis
23. Sesuai untuk ibu mengandung, berpantang dan menyusu yang mahu menurunkan berat badan
24. Milk booster, memekat dan membanyakkan SUSU IBU
.
.
For order & consultation
Whatsapp 019-4135838

#testimonicantik #setkulit #milkbooster #setkurusshaklee #energybooster #kulitcantik #ibumenyusu #ibumengandung #surirumah #testimoniesp #tenaga #diabetes #kulitgebu  #tipskulitcantik #espshaklee #shakleesgpetani #shakleesungaipetani #shakleekedah #codsgpetani #fooddeliverysgpetani
HOT SELLING! Dapatkan something special dengan pembelian ESP dari @mimi.vitamincentre 💕 . . ESP, suppliment yang selalu sold out bertong- tong bila restock. Memang HOT DEMAND! 1 tong tahan 2-3 bulan penggunaan. Berbaloi sangat! Time study dulu, ESP sangat menjimatkan duit poket Mimi sebab rasa lebih kenyang jadi tak perlu makan banyak sangat hihi 👏👏 . . ESP ialah supplement ALL IN ONE yang mimi suggest untuk student, surirumah, ibu mengandung, ibu menyusu, orang yang guna banyak tenaga, orang yg nak kulit cantik, pendek kata semua oranglah! . . Bukan saje untuk KURUS, BERTENAGA dan dapat KULIT CANTIK, banyak lagi kelebihan ESP ni. Selain diminum dengan air favourite, atau kosong je dia juga boleh dibuat masker :) . . APA LAGI KELEBIHAN ESP? . . 1. Membantu menghilangkan PARUT JERAWAT 2. Membantu menjadikan kulit lebih berseri, menganjalkan kulit dan awet muda. 3. Memberi rasa kenyang, sesuai untnk yang nak KURUS & maintain badan 4. Membekalkan TENAGA berpanjangan 5. Meransang regenerasi kulit dan otot, mengurangkan kedutan 6. Mengelakkan tulang rapuh 7. Untuk kecantikan kulit dan RAMBUT 8. Memudarkan parut 9. Memberi tona kulit yang CERAH SEKATA 10. Rendah lemak, tanpa kolesterol 11. Diproses pada suhu rendah untuk menjaga kualiti protein 12. Mempercepat PEMULIHAN LUKA selepas pembedahan 13. Membantu pembentukan sel- sel baru 14. Bertindak sebagai antioksidan 15. Membantu mengurangkan risiko KANSER 16. Mempertingkatkan tahap KOLESTEROL BAIK 17. Memelihara kesihatan jantung 18. Membantu mengurangkan GASTRIK 19. Menghilangkan JERAGAT 20. Membaiki masalah RAMBUT GUGUR dan beruban 21. Baik untuk hormon kerana kacang soya kaya dengan isoflavones 22. Mencegah osteoporosis 23. Sesuai untuk ibu mengandung, berpantang dan menyusu yang mahu menurunkan berat badan 24. Milk booster, memekat dan membanyakkan SUSU IBU . . For order & consultation Whatsapp 019-4135838 #testimonicantik  #setkulit  #milkbooster  #setkurusshaklee  #energybooster  #kulitcantik  #ibumenyusu  #ibumengandung  #surirumah  #testimoniesp  #tenaga  #diabetes  #kulitgebu  #tipskulitcantik  #espshaklee  #shakleesgpetani  #shakleesungaipetani  #shakleekedah  #codsgpetani  #fooddeliverysgpetani 
FAKTA 17 : APAKAH UNIT UKURAN COLLAGEN?

Amat penting untuk kita mengetahui unit molekul collagen yang kita beli.

Berat molekul collagen diukur dalam unit Dalton. Bukan mg seperti kebanyakan supplement yang lain

Badan kita hanya boleh menyerap collagen di bawah 3000 Dalton ke bawah sahaja.

Semakin tinggi unit Dalton, semakin sukar collagen diserap oleh tubuh kita. ✔ #CollagenShaklee mempunyai berat 1000 Dalton sahaja
✔Lebih cepat diserap oleh tubuh
✔Tak perlu dikocak (shake)
✔kesan penyerapan lebih optimum

Faz Zulkifli
📲 018 7849360
Founder Millionaire Grandéur

IG : @beauty.fairies
IG : @beaute_chantiquehouz 
FB: Nor Fazilah Zulkifli
FB Page : beautywardrobe.byfaz
FAKTA 17 : APAKAH UNIT UKURAN COLLAGEN? Amat penting untuk kita mengetahui unit molekul collagen yang kita beli. Berat molekul collagen diukur dalam unit Dalton. Bukan mg seperti kebanyakan supplement yang lain Badan kita hanya boleh menyerap collagen di bawah 3000 Dalton ke bawah sahaja. Semakin tinggi unit Dalton, semakin sukar collagen diserap oleh tubuh kita. ✔ #CollagenShaklee  mempunyai berat 1000 Dalton sahaja ✔Lebih cepat diserap oleh tubuh ✔Tak perlu dikocak (shake) ✔kesan penyerapan lebih optimum Faz Zulkifli 📲 018 7849360 Founder Millionaire Grandéur IG : @beauty.fairies IG : @beaute_chantiquehouz FB: Nor Fazilah Zulkifli FB Page : beautywardrobe.byfaz
FAKTA 17 : APAKAH UNIT UKURAN COLLAGEN?

Amat penting untuk kita mengetahui unit molekul collagen yang kita beli.

Berat molekul collagen diukur dalam unit Dalton. Bukan mg seperti kebanyakan supplement yang lain

Badan kita hanya boleh menyerap collagen di bawah 3000 Dalton ke bawah sahaja.

Semakin tinggi unit Dalton, semakin sukar collagen diserap oleh tubuh kita. ✔#CollagenShaklee mempunyai berat 1000 Dalton sahaja
✔Lebih cepat diserap oleh tubuh
✔Tak perlu dikocak (shake)
✔kesan penyerapan lebih optimum

Faz Zulkifli
📲 018 7849360
Founder Millionaire Grandéur

IG : @beauty.fairies
IG : @beaute_chantiquehouz 
FB: Nor Fazilah Zulkifli
FB Page : beautywardrobe.byfaz
FAKTA 17 : APAKAH UNIT UKURAN COLLAGEN? Amat penting untuk kita mengetahui unit molekul collagen yang kita beli. Berat molekul collagen diukur dalam unit Dalton. Bukan mg seperti kebanyakan supplement yang lain Badan kita hanya boleh menyerap collagen di bawah 3000 Dalton ke bawah sahaja. Semakin tinggi unit Dalton, semakin sukar collagen diserap oleh tubuh kita. ✔#CollagenShaklee  mempunyai berat 1000 Dalton sahaja ✔Lebih cepat diserap oleh tubuh ✔Tak perlu dikocak (shake) ✔kesan penyerapan lebih optimum Faz Zulkifli 📲 018 7849360 Founder Millionaire Grandéur IG : @beauty.fairies IG : @beaute_chantiquehouz FB: Nor Fazilah Zulkifli FB Page : beautywardrobe.byfaz
JERAWAT SEGAN NAK TUMBUH, PARUT MAKIN PUDAR! 
_
_
_

Wah wah wahhhh. Siapa tak suka kan bila jerawat yang selalu tumbuh macam cendewan ni, dah mula segan nak tunjukkan diri .
.

Parut pun semakin pudar. 
Pendek kata, muka memang makin flawless lah! 
_
_

Tapi nak flawless, kena usaha jugak tau! 
Meh ummi share dengan semua supplements yang bantu kita untuk dapatkan kulit yang lebih flawless dan gebu! 
_
_

#ESPShaklee membantu :
🌸memperbaharui sel kulit
🌸menganjalkan kulit
🌸awet muda
🌸kulit lebih gebu
🌸muka kurang berminyak

_
_

#VitaminCShaklee membantu :
🌸membentuk kolagen
🌸melindungi kulit daripada radikal bebas
🌸mencerahkan kulit
🌸mengurangkan pertumbuhan jerawat
🌸mencantikkan kulit

_
_

#VitaminEShaklee membantu :
🌸melembutkan kulit
🌸anti penuaan
🌸membaiki pigmentasi
🌸memudarkan parut
🌸melembapkan kulit

_
_

Haaaa..best ke best sangat manfaat ketiga-tiga supplements ni? 
Kalau anda semua nak tahu, ummi akan consult semua customers yang beli dengan ummi tau! .
.

Dah tak sabar nak cuba supplement Shaklee ni?
Meh whatsapp ummi! 
_
_

Ummi Yusof
✅Whatsapp : 017-9058673
✅TRUSTED SID since January 2017
✅Founder Gracious Millionaire
✅Postage everyday
✅Agent Wanted!
JERAWAT SEGAN NAK TUMBUH, PARUT MAKIN PUDAR! _ _ _ Wah wah wahhhh. Siapa tak suka kan bila jerawat yang selalu tumbuh macam cendewan ni, dah mula segan nak tunjukkan diri . . Parut pun semakin pudar. Pendek kata, muka memang makin flawless lah! _ _ Tapi nak flawless, kena usaha jugak tau! Meh ummi share dengan semua supplements yang bantu kita untuk dapatkan kulit yang lebih flawless dan gebu! _ _ #ESPShaklee  membantu : 🌸memperbaharui sel kulit 🌸menganjalkan kulit 🌸awet muda 🌸kulit lebih gebu 🌸muka kurang berminyak _ _ #VitaminCShaklee  membantu : 🌸membentuk kolagen 🌸melindungi kulit daripada radikal bebas 🌸mencerahkan kulit 🌸mengurangkan pertumbuhan jerawat 🌸mencantikkan kulit _ _ #VitaminEShaklee  membantu : 🌸melembutkan kulit 🌸anti penuaan 🌸membaiki pigmentasi 🌸memudarkan parut 🌸melembapkan kulit _ _ Haaaa..best ke best sangat manfaat ketiga-tiga supplements ni? Kalau anda semua nak tahu, ummi akan consult semua customers yang beli dengan ummi tau! . . Dah tak sabar nak cuba supplement Shaklee ni? Meh whatsapp ummi! _ _ Ummi Yusof ✅Whatsapp : 017-9058673 ✅TRUSTED SID since January 2017 ✅Founder Gracious Millionaire ✅Postage everyday ✅Agent Wanted!
Assalamualaikum. Hai😊
.
Nak cantik, kurus dan sihat, perlulah consume makanan yang MENGENYANGKAN, RENDAH KALORI kaya dengan protein😉
.
.
Protein antara nutrisi yang diperlukan untuk menghasilkan kulit yang cantik, sihat.
.
Manakala untuk tubuh yang sihat, slim, fit, protein membantu meningkatkan metabolisma.
.
ESP tahan selama 2-3 bulan. Berbaloi kan? 💖
.
Kebaikan esp:
🍁Melicinkan kulit
🍁Mengurangkan pertumbuhan jerawat dan menghilangkan parut
🍁Mengurangkan kulit berminyak
🍁Mengawal selera makan
🍁Menurunkan berat badan
🍁Meningkatkan tenaga dan mengenyangkan dalam tempoh yang lama.
🍁 Milk booster
🍁 Membantu mencantikkan kuku & rambut
.
.
.
Note: Supplement shaklee hanyalah makanan tambahan, bukan bertujuan untuk merawat, diagnose, menyembuhkan sebarang penyakit.
.
Anda dinasihatkan berjumpa dan dapatkan nasihat daripada pakar sekiranya menghadapi masalah kesihatan sebelum mengambil sebarang supplement.
.
.
@shakleehazwani 
013-4251815
Your Trusted SID
.
#shakleemurah #shakleekedah #shakleejitra #shakleepolimas #shakleetunjang #shakleekepalabatas #espjitra #shakleeipda #espshakleehargastudent #terapiinstagram #bisnesonline #shaklee #bazaaronline #like4like #bazarpaknil #setresdungshakleemurah #setmenyusushaklee #tipskecantikan #vivix #instaboomakademi
Assalamualaikum. Hai😊 . Nak cantik, kurus dan sihat, perlulah consume makanan yang MENGENYANGKAN, RENDAH KALORI kaya dengan protein😉 . . Protein antara nutrisi yang diperlukan untuk menghasilkan kulit yang cantik, sihat. . Manakala untuk tubuh yang sihat, slim, fit, protein membantu meningkatkan metabolisma. . ESP tahan selama 2-3 bulan. Berbaloi kan? 💖 . Kebaikan esp: 🍁Melicinkan kulit 🍁Mengurangkan pertumbuhan jerawat dan menghilangkan parut 🍁Mengurangkan kulit berminyak 🍁Mengawal selera makan 🍁Menurunkan berat badan 🍁Meningkatkan tenaga dan mengenyangkan dalam tempoh yang lama. 🍁 Milk booster 🍁 Membantu mencantikkan kuku & rambut . . . Note: Supplement shaklee hanyalah makanan tambahan, bukan bertujuan untuk merawat, diagnose, menyembuhkan sebarang penyakit. . Anda dinasihatkan berjumpa dan dapatkan nasihat daripada pakar sekiranya menghadapi masalah kesihatan sebelum mengambil sebarang supplement. . . @shakleehazwani 013-4251815 Your Trusted SID . #shakleemurah  #shakleekedah  #shakleejitra  #shakleepolimas  #shakleetunjang  #shakleekepalabatas  #espjitra  #shakleeipda  #espshakleehargastudent  #terapiinstagram  #bisnesonline  #shaklee  #bazaaronline  #like4like  #bazarpaknil  #setresdungshakleemurah  #setmenyusushaklee  #tipskecantikan  #vivix  #instaboomakademi 
Nak sihat seperti Dato’ Ramli MS dan Jihan Muse?🤔
.
Ataupun anda inginkan wajah yang flawless glowing seperti Rita Rudaini dan Nad Zainal?🤔
.
"Nak cantik dan sihat tapi tak tau supplement apa yang sesuai. Dah tak tahu untuk pilih brand mana 😩😩😩"
.
Try lah shaklee😍pasti jatuh cinta
.
************************************
Energizing Soy Protein (ESP)
************************************
.
➡ penting untuk membentuk kolagen pada kulit dan membuatkan kulit bertambah gebu
➡ mempercepatkan proses pemulihan pada kulit dan mencerahkan kulit dengan sekara
➡mengecilkan pori-pori muka. ➡Bertindak sebagai anti oksida, menggantikan sel-sel kulit yang baru .
.
************************************
VITAMIN E
************************************
.
💃🏼Vitamin penting untuk kecantikan kulit.
💃🏼Bertindak sebagai anti penuaan dan anti oksida, menyerikan wajah yang kusam
💃🏼Melindungi dan mencegah kerosakan sel, menghaluskan dan mencerahkan kulit
💃🏼Membantu penyerapan oksigen dengan lebih baik
💃🏼Mempercepatkan proses pemulihan kulit, bagus untuk mereka yang mengalami kulit yang kering
💃🏼Berupaya mengawal kandungan minyak dalam kulit
💃🏼Berupaya mengurangkan kesan jeragat yang ada pada kulit, menghilangkan parut-parut, mengecilkan pori-pori muka
💃🏼awet muda .
.
************************************
VITAMIN C
************************************
.
✨bagus untuk kesihatan
✨mengatasi masalah kulit kering, kedut serta garis penuaan.
✨Melindungi dan membaiki kulit ✨Bahan utama dalam sintesis kolagen. ✨Memberi kesan kulit yang sekata, cerah dan lembab jika diamalkan secara konsisten
✨Melindungi daripada jangkitan dan selesema, serta meningkatkan imuniti tubuh .
.
************************************
VIVIX
************************************
😻 hormon menjadi stabil & mengurangkan rasa stress yang boleh menganggu kulit dan menyebabkan jerawat
😻Menaikkan seri wajah
😻Menjadi awet muda
.
Follow my
IG : @syaza.adreena
FB : Syaza Adreena
.
Share dengan kawan dan keluarga ya! Order sertai team syaza sekarang!! Nak selit order whatsapp .
.
0103198223
.
#shaklee 
#supplements 
#cantik 
#kulitcerah
#promo 
#murah 
#shakleemurah 
#shakleekedah
#shakleehargaahli 
#promoshaklee
Nak sihat seperti Dato’ Ramli MS dan Jihan Muse?🤔 . Ataupun anda inginkan wajah yang flawless glowing seperti Rita Rudaini dan Nad Zainal?🤔 . "Nak cantik dan sihat tapi tak tau supplement apa yang sesuai. Dah tak tahu untuk pilih brand mana 😩😩😩" . Try lah shaklee😍pasti jatuh cinta . ************************************ Energizing Soy Protein (ESP) ************************************ . ➡ penting untuk membentuk kolagen pada kulit dan membuatkan kulit bertambah gebu ➡ mempercepatkan proses pemulihan pada kulit dan mencerahkan kulit dengan sekara ➡mengecilkan pori-pori muka. ➡Bertindak sebagai anti oksida, menggantikan sel-sel kulit yang baru . . ************************************ VITAMIN E ************************************ . 💃🏼Vitamin penting untuk kecantikan kulit. 💃🏼Bertindak sebagai anti penuaan dan anti oksida, menyerikan wajah yang kusam 💃🏼Melindungi dan mencegah kerosakan sel, menghaluskan dan mencerahkan kulit 💃🏼Membantu penyerapan oksigen dengan lebih baik 💃🏼Mempercepatkan proses pemulihan kulit, bagus untuk mereka yang mengalami kulit yang kering 💃🏼Berupaya mengawal kandungan minyak dalam kulit 💃🏼Berupaya mengurangkan kesan jeragat yang ada pada kulit, menghilangkan parut-parut, mengecilkan pori-pori muka 💃🏼awet muda . . ************************************ VITAMIN C ************************************ . ✨bagus untuk kesihatan ✨mengatasi masalah kulit kering, kedut serta garis penuaan. ✨Melindungi dan membaiki kulit ✨Bahan utama dalam sintesis kolagen. ✨Memberi kesan kulit yang sekata, cerah dan lembab jika diamalkan secara konsisten ✨Melindungi daripada jangkitan dan selesema, serta meningkatkan imuniti tubuh . . ************************************ VIVIX ************************************ 😻 hormon menjadi stabil & mengurangkan rasa stress yang boleh menganggu kulit dan menyebabkan jerawat 😻Menaikkan seri wajah 😻Menjadi awet muda . Follow my IG : @syaza.adreena FB : Syaza Adreena . Share dengan kawan dan keluarga ya! Order sertai team syaza sekarang!! Nak selit order whatsapp . . 0103198223 . #shaklee  #supplements  #cantik  #kulitcerah  #promo  #murah  #shakleemurah  #shakleekedah  #shakleehargaahli  #promoshaklee 
TERIMA KASIH ESP BAGI KULIT KU CERAH 🤩
.
.
"THE POWER OF ESP ! " -
Nak CANTIK + TENAGA + KURUS = AMAL ESP -
-
ESP memang pilihan yang terbaik sebab dia ada banyak sngat manfaat -
-
Apa kelebihan ESP?
🌷 kulit jadi lebih anjal dan gebu.
🌷 banyakkan susu ibu. susu akan jadi lebih berkrim dan anak mudah kenyang.
🌷 pudarkan parut.
🌷 mengawal pertumbuhan jerawat.
🌷 menguatkan akar rambut dan mengurangkan keguguran rambut.
🌷 mempertingkatkan fungsi hormon wanita.
🌷 kulit jadi lebih tegang dan sihat.
🌷 menghalang penyakit batu karang.
🌷 kekalkan tenaga utk jangka masa panjang. Sentiasa kenyang wpun buat kerja berat.
🌷 sesuai utk mereka yg ingin turunkan berat badan.
🌷 elakkan kencing manis.
🌷 kuatkan ingatan memori.
🌷 sembuhkan luka.
🌷 melindungi dan menjaga rahim.
🌷 menghalang sel kanser dari merosakkan arteri.
🌷 mengurangkan risiko kanser payudara.
🌷 menyokong sistem imunisasi badan.
🌷 mengandungi protein yang lengkap
-
-
WHATSAPP 011-3534 0944 untuk dapatkan ESP dengan harga DISKAUN

#EspShaklee
#EspHotItem
#ShakleeKedah
#SayaJualShaklee
#SetKecantikanShaklee
TERIMA KASIH ESP BAGI KULIT KU CERAH 🤩 . . "THE POWER OF ESP ! " - Nak CANTIK + TENAGA + KURUS = AMAL ESP - - ESP memang pilihan yang terbaik sebab dia ada banyak sngat manfaat - - Apa kelebihan ESP? 🌷 kulit jadi lebih anjal dan gebu. 🌷 banyakkan susu ibu. susu akan jadi lebih berkrim dan anak mudah kenyang. 🌷 pudarkan parut. 🌷 mengawal pertumbuhan jerawat. 🌷 menguatkan akar rambut dan mengurangkan keguguran rambut. 🌷 mempertingkatkan fungsi hormon wanita. 🌷 kulit jadi lebih tegang dan sihat. 🌷 menghalang penyakit batu karang. 🌷 kekalkan tenaga utk jangka masa panjang. Sentiasa kenyang wpun buat kerja berat. 🌷 sesuai utk mereka yg ingin turunkan berat badan. 🌷 elakkan kencing manis. 🌷 kuatkan ingatan memori. 🌷 sembuhkan luka. 🌷 melindungi dan menjaga rahim. 🌷 menghalang sel kanser dari merosakkan arteri. 🌷 mengurangkan risiko kanser payudara. 🌷 menyokong sistem imunisasi badan. 🌷 mengandungi protein yang lengkap - - WHATSAPP 011-3534 0944 untuk dapatkan ESP dengan harga DISKAUN #EspShaklee  #EspHotItem  #ShakleeKedah  #SayaJualShaklee  #SetKecantikanShaklee 
Anggur muscadine

Anggur liar yang lebih besar dari anggur biasa. 
Anggur ni mengandungi banyak faedah untuk kesihatan kita. 
#shakleelangkawi #vivixpromo #pengedarshakleelangkawi #shakleekulim #shakleemelaka #shakleekedah #shakleeperlis #shakleepenang #shakleealorsetar #shakleemalaysia #shakleebrunei #shakleeindonesia #setgoutshaklee #setkolestrolshaklee #setkesuburanshaklee
MUKA BREAKOUT? NAK CANTIK LUAR DALAM?

Assalamualaikum. Hai semua!

Semua orang nak kulit cantik kan? Tapi ramai yang sanggup ambil jalan singkat sebab nak cantik. As for you to know, kalau nak dapatkan skin yang cantik, kena bermula dari dalam taw. Baru la terserlah kecantikan tu. 
For those yang nak skin cantik, Faz suggest untuk consistenly consume produk ni 👇

1) #collagenpowdershaklee (tahan sebulan)
➡ anti penuaan, melembut serta melembapkan kulit, mencerah kulit secara sekata, menegangkan payudara serta punggung, menyuburkan rambut, kuku dan kulit, mengembalikan keanjalan kulit

2) #Espshaklee (tahan 2 bulan)
➡ untuk glowing skin, memberi tenaga berpanjangan, mengurangkan parut & stretch mark, protien lengkap, instant energy + breakfast, mengurangkan minyak di muka, mengurangkan rasa lapar, menghalang pertumbuhan jerawat, mengurangkan gastrik

3) #Vitamincshaklee (tahan 6 bulan)
➡kulit cerah sekata ( satu badan okay.. Bukan muka je), mengurangkan sunburn, mengecilkan pori, menghalang jerawat degil, menguatkan sistem imun badan, baik untuk resdung, menjadikan kulit glowing

4) #Vitamineshaklee (tahan 4 bulan)
➡ memudarkan jerawat, menghilangkan parut, mengecilkan pori muka, kulit glowing & tidak kusam, melambatkan proses penuaan, mengawal pengeluaran sebum minyak, menjadikan rambut sihat, lebat & cantik

Kalau nak kulit cantik, glowing, bebas jerawat, awet muda memang Faz sangat sangat recommend untuk cuba set ni. Result memang superb!

Faz Zulkifli
📲 018 7849360

http://vitamincantikbyfaz.wasap.my/

Founder Millionaire Grandéur

IG : @beauty.fairies
IG : @beaute_chantiquehouz 
FB: Nor Fazilah Zulkifli
FB Page : beautywardrobe.byfaz
MUKA BREAKOUT? NAK CANTIK LUAR DALAM? Assalamualaikum. Hai semua! Semua orang nak kulit cantik kan? Tapi ramai yang sanggup ambil jalan singkat sebab nak cantik. As for you to know, kalau nak dapatkan skin yang cantik, kena bermula dari dalam taw. Baru la terserlah kecantikan tu. For those yang nak skin cantik, Faz suggest untuk consistenly consume produk ni 👇 1) #collagenpowdershaklee  (tahan sebulan) ➡ anti penuaan, melembut serta melembapkan kulit, mencerah kulit secara sekata, menegangkan payudara serta punggung, menyuburkan rambut, kuku dan kulit, mengembalikan keanjalan kulit 2) #Espshaklee  (tahan 2 bulan) ➡ untuk glowing skin, memberi tenaga berpanjangan, mengurangkan parut & stretch mark, protien lengkap, instant energy + breakfast, mengurangkan minyak di muka, mengurangkan rasa lapar, menghalang pertumbuhan jerawat, mengurangkan gastrik 3) #Vitamincshaklee  (tahan 6 bulan) ➡kulit cerah sekata ( satu badan okay.. Bukan muka je), mengurangkan sunburn, mengecilkan pori, menghalang jerawat degil, menguatkan sistem imun badan, baik untuk resdung, menjadikan kulit glowing 4) #Vitamineshaklee  (tahan 4 bulan) ➡ memudarkan jerawat, menghilangkan parut, mengecilkan pori muka, kulit glowing & tidak kusam, melambatkan proses penuaan, mengawal pengeluaran sebum minyak, menjadikan rambut sihat, lebat & cantik Kalau nak kulit cantik, glowing, bebas jerawat, awet muda memang Faz sangat sangat recommend untuk cuba set ni. Result memang superb! Faz Zulkifli 📲 018 7849360 http://vitamincantikbyfaz.wasap.my/ Founder Millionaire Grandéur IG : @beauty.fairies IG : @beaute_chantiquehouz FB: Nor Fazilah Zulkifli FB Page : beautywardrobe.byfaz
@Regranned from @nuradillahalim_shaklee -  VIVIX SHAKLEE
.
.
NAK RASA LEBIH MUDA??
.
LEBIH SIHAT??? .
jom alami hidup yang lebih bermakna, bahagia dan bertenaga.
.
Macam mana???
.
.
Ha...dila nak perkenalkan VIVIX daripada shaklee..
.
.
Apa keistimewaan vivix ni
❤Mengandungi anggur muscadine iaitu salah satu buah-buahan semulajadi yang paling sukar diperoleh dan paling berkuasa
.
Apa yang berkuasa sangat tu???🤔🤔
❤Muscadine ni pekatan luar biasa asid elagik dan elagitanin yang apabila digabungkan dengan polifenol lain menghasilkan kuasa antioksida yang tinggi
.
.
Vivix ni sesuai untuk wanita dan lelaki..
.
.
Apa kebaikan vivix
❤menggalakkan penuaan yang lebih sihat, awet muda dan anti penuaan
.
❤membantu mengelakkan kanser
.
❤memberi tenaga melawan kanser .
❤merencatkan sel kanser dari terus merebak
menurunkan risiko sakit jantung dengan melindungi jantung .
❤menggalakkan jantung bekerja dengan lebih efisyen.
.
❤mengawal tekanan darah
.
❤mengurangkan komplikasi akibat kencing manis/diabetis
.
❤menyokong kesihatan sendi dan saraf termasuk bell parsy
.
❤melambatkan simptom alzheimeir
.
❤membantu pesakit parkinson
.
❤membantu mempercepatkan pemulihan pesakit strok dan angin ahmar
.
❤meningkatkan kekuatan sistem imun menyahtoksin dari badan dan membantu mengurangkan habit merokok
.
❤menggalakkan kesihatan keseluruhan badan
.
❤mencantikkan dan meremajakan kulit
.
❤membantu proses menurunkan berat badan dan detox dengan lebih berkesan.
.
Sebotol 150ml memberi 30 hidangan..so..boleh tahan sebulan..
.
Apa tunggu lagi..nak kulit anjal, tubuh badan sihat..?? Meh klik link bawah ni⤵️⤵️
.
Adilla
www.wasap.my/60189194256/shakleevivix
.
Credit pic :munirah mohd ali
.
#jomcantik #awetmuda #kulim #kedah #shakleekulim #shakleekedah #shakleepenang #kecantikan #kesihatan
#supplement #semulajadi - #regrann
@Regranned from @nuradillahalim_shaklee - VIVIX SHAKLEE . . NAK RASA LEBIH MUDA?? . LEBIH SIHAT??? . jom alami hidup yang lebih bermakna, bahagia dan bertenaga. . Macam mana??? . . Ha...dila nak perkenalkan VIVIX daripada shaklee.. . . Apa keistimewaan vivix ni ❤Mengandungi anggur muscadine iaitu salah satu buah-buahan semulajadi yang paling sukar diperoleh dan paling berkuasa . Apa yang berkuasa sangat tu???🤔🤔 ❤Muscadine ni pekatan luar biasa asid elagik dan elagitanin yang apabila digabungkan dengan polifenol lain menghasilkan kuasa antioksida yang tinggi . . Vivix ni sesuai untuk wanita dan lelaki.. . . Apa kebaikan vivix ❤menggalakkan penuaan yang lebih sihat, awet muda dan anti penuaan . ❤membantu mengelakkan kanser . ❤memberi tenaga melawan kanser . ❤merencatkan sel kanser dari terus merebak menurunkan risiko sakit jantung dengan melindungi jantung . ❤menggalakkan jantung bekerja dengan lebih efisyen. . ❤mengawal tekanan darah . ❤mengurangkan komplikasi akibat kencing manis/diabetis . ❤menyokong kesihatan sendi dan saraf termasuk bell parsy . ❤melambatkan simptom alzheimeir . ❤membantu pesakit parkinson . ❤membantu mempercepatkan pemulihan pesakit strok dan angin ahmar . ❤meningkatkan kekuatan sistem imun menyahtoksin dari badan dan membantu mengurangkan habit merokok . ❤menggalakkan kesihatan keseluruhan badan . ❤mencantikkan dan meremajakan kulit . ❤membantu proses menurunkan berat badan dan detox dengan lebih berkesan. . Sebotol 150ml memberi 30 hidangan..so..boleh tahan sebulan.. . Apa tunggu lagi..nak kulit anjal, tubuh badan sihat..?? Meh klik link bawah ni⤵️⤵️ . Adilla www.wasap.my/60189194256/shakleevivix . Credit pic :munirah mohd ali . #jomcantik  #awetmuda  #kulim  #kedah  #shakleekulim  #shakleekedah  #shakleepenang  #kecantikan  #kesihatan  #supplement  #semulajadi  - #regrann 
4 resepi rahsia dalam botol merah ni . 
Resepi rahsia ni antara yang terbaik,untuk diberikan kepada penggunanya. 
Setiap satu resepi ni mempunyai khasiat yang tersendiri. 
Bila digabungkan,menjadi super antioksidan. 
#korangtautak #shakleelangkawi #promovivix #pengedarshakleelangkawi #shakleemelaka #shakleekulim #shakleekedah #shakleepenang #shakleeperlis #shakleebrunei #shakleeindonesia #sethamilshaklee #kolestroltinggi #setkesuburanshaklee #setgoutshaklee
🍊VITAMIN C SHAKLEE🍊
-
Satu Botol Vitamin C Sustained Release Shaklee tahan 6 bulan ❣️❣️ Percaya tak? Dengan harga RM XX korang boleh makan setengah tahun. Berbaloi kan
- -
Dari masalah kulit BERMINYAK, BERJERAWAT, KUSAM, JERAGAT, KERING, GELAP semuanya boleh di atasi dengan Vitamin C Sustained Release Shaklee ✨
-
Kelebihan Vitamin C Sustained Release Shaklee
-
🍊Baik untuk imunisasi dan daya tahan badan
🍊Mengurangkan simptom demam dan selsema
🍊Perlindungan UV
🍊Mengurangkan sunburn
🍊Menjadikan kulit lebih cerah dan gebu
🍊Melembabkan kulit dari dalam
🍊 Mengurangkan minyak dekat muka
🍊 Mengurangkan kedutan serta garis halus
🍊Tona menjadi lebih sekata
🍊 Bertindak sebagai anti- Histamim yang berkesan
🍊Melindungi badan daripda radikal bebas
🍊Menggantikan tisu yang rosak dan menyembuhkan luka
🍊Membantu kelihatan muda serta anti  penuaan
🍊Meransang pembentukkan kolagen
🍊Mengelakkan katarak mata
🍊Memperbaiki sistem pendarahan
🍊Mengatasi masalah insomnia
🍊Merendah & mengawal masalah tekanan darah tinggi
🍊Mengecilkan pori muka
🍊Mengekalkan kolestrol yang sihat
🍊Mengawal paras gula dalam darah
🍊Meningkatkan metabolisme & membantu mengekalkan berat badan ideal
🍊Mengurangkan asid untuk pesakit gout
-
Dapatkan BEST PRICE serta special consultation/guide cara makan supplement dengan betul
-
Whatsapp Anna
0174354622
.
#shakleekedah #shakleenuanna
#shakleeoriginal 
#wellnessbynuanna
#vitaminkulitbynuanna
🍊VITAMIN C SHAKLEE🍊 - Satu Botol Vitamin C Sustained Release Shaklee tahan 6 bulan ❣️❣️ Percaya tak? Dengan harga RM XX korang boleh makan setengah tahun. Berbaloi kan - - Dari masalah kulit BERMINYAK, BERJERAWAT, KUSAM, JERAGAT, KERING, GELAP semuanya boleh di atasi dengan Vitamin C Sustained Release Shaklee ✨ - Kelebihan Vitamin C Sustained Release Shaklee - 🍊Baik untuk imunisasi dan daya tahan badan 🍊Mengurangkan simptom demam dan selsema 🍊Perlindungan UV 🍊Mengurangkan sunburn 🍊Menjadikan kulit lebih cerah dan gebu 🍊Melembabkan kulit dari dalam 🍊 Mengurangkan minyak dekat muka 🍊 Mengurangkan kedutan serta garis halus 🍊Tona menjadi lebih sekata 🍊 Bertindak sebagai anti- Histamim yang berkesan 🍊Melindungi badan daripda radikal bebas 🍊Menggantikan tisu yang rosak dan menyembuhkan luka 🍊Membantu kelihatan muda serta anti penuaan 🍊Meransang pembentukkan kolagen 🍊Mengelakkan katarak mata 🍊Memperbaiki sistem pendarahan 🍊Mengatasi masalah insomnia 🍊Merendah & mengawal masalah tekanan darah tinggi 🍊Mengecilkan pori muka 🍊Mengekalkan kolestrol yang sihat 🍊Mengawal paras gula dalam darah 🍊Meningkatkan metabolisme & membantu mengekalkan berat badan ideal 🍊Mengurangkan asid untuk pesakit gout - Dapatkan BEST PRICE serta special consultation/guide cara makan supplement dengan betul - Whatsapp Anna 0174354622 . #shakleekedah  #shakleenuanna  #shakleeoriginal  #wellnessbynuanna  #vitaminkulitbynuanna 
🍊VITAMIN C SHAKLEE🍊
-
Satu Botol Vitamin C Sustained Release Shaklee tahan 6 bulan ❣️❣️ Percaya tak? Dengan harga RM XX korang boleh makan setengah tahun. Berbaloi kan
- -
Dari masalah kulit BERMINYAK, BERJERAWAT, KUSAM, JERAGAT, KERING, GELAP semuanya boleh di atasi dengan Vitamin C Sustained Release Shaklee ✨
-
Kelebihan Vitamin C Sustained Release Shaklee
-
🍊Baik untuk imunisasi dan daya tahan badan
🍊Mengurangkan simptom demam dan selsema
🍊Perlindungan UV
🍊Mengurangkan sunburn
🍊Menjadikan kulit lebih cerah dan gebu
🍊Melembabkan kulit dari dalam
🍊 Mengurangkan minyak dekat muka
🍊 Mengurangkan kedutan serta garis halus
🍊Tona menjadi lebih sekata
🍊 Bertindak sebagai anti- Histamim yang berkesan
🍊Melindungi badan daripda radikal bebas
🍊Menggantikan tisu yang rosak dan menyembuhkan luka
🍊Membantu kelihatan muda serta anti  penuaan
🍊Meransang pembentukkan kolagen
🍊Mengelakkan katarak mata
🍊Memperbaiki sistem pendarahan
🍊Mengatasi masalah insomnia
🍊Merendah & mengawal masalah tekanan darah tinggi
🍊Mengecilkan pori muka
🍊Mengekalkan kolestrol yang sihat
🍊Mengawal paras gula dalam darah
🍊Meningkatkan metabolisme & membantu mengekalkan berat badan ideal
🍊Mengurangkan asid untuk pesakit gout
-
Dapatkan BEST PRICE serta special consultation/guide cara makan supplement dengan betul
-
Whatsapp Anna
0174354622
.
#shakleekedah #shakleenuanna
#shakleeoriginal 
#wellnessbynuanna
#vitaminkulitbynuanna
🍊VITAMIN C SHAKLEE🍊 - Satu Botol Vitamin C Sustained Release Shaklee tahan 6 bulan ❣️❣️ Percaya tak? Dengan harga RM XX korang boleh makan setengah tahun. Berbaloi kan - - Dari masalah kulit BERMINYAK, BERJERAWAT, KUSAM, JERAGAT, KERING, GELAP semuanya boleh di atasi dengan Vitamin C Sustained Release Shaklee ✨ - Kelebihan Vitamin C Sustained Release Shaklee - 🍊Baik untuk imunisasi dan daya tahan badan 🍊Mengurangkan simptom demam dan selsema 🍊Perlindungan UV 🍊Mengurangkan sunburn 🍊Menjadikan kulit lebih cerah dan gebu 🍊Melembabkan kulit dari dalam 🍊 Mengurangkan minyak dekat muka 🍊 Mengurangkan kedutan serta garis halus 🍊Tona menjadi lebih sekata 🍊 Bertindak sebagai anti- Histamim yang berkesan 🍊Melindungi badan daripda radikal bebas 🍊Menggantikan tisu yang rosak dan menyembuhkan luka 🍊Membantu kelihatan muda serta anti penuaan 🍊Meransang pembentukkan kolagen 🍊Mengelakkan katarak mata 🍊Memperbaiki sistem pendarahan 🍊Mengatasi masalah insomnia 🍊Merendah & mengawal masalah tekanan darah tinggi 🍊Mengecilkan pori muka 🍊Mengekalkan kolestrol yang sihat 🍊Mengawal paras gula dalam darah 🍊Meningkatkan metabolisme & membantu mengekalkan berat badan ideal 🍊Mengurangkan asid untuk pesakit gout - Dapatkan BEST PRICE serta special consultation/guide cara makan supplement dengan betul - Whatsapp Anna 0174354622 . #shakleekedah  #shakleenuanna  #shakleeoriginal  #wellnessbynuanna  #vitaminkulitbynuanna 
Assalamualaikum. Hai😊
.
Nak cantik, kurus dan sihat, perlulah consume makanan yang MENGENYANGKAN, RENDAH KALORI kaya dengan protein😉
.
.
Protein antara nutrisi yang diperlukan untuk menghasilkan kulit yang cantik, sihat.
.
Manakala untuk tubuh yang sihat, slim, fit, protein membantu meningkatkan metabolisma.
.
ESP tahan selama 2-3 bulan. Berbaloi kan? 💖
.
Kebaikan esp:
🍁Melicinkan kulit
🍁Mengurangkan pertumbuhan jerawat dan menghilangkan parut
🍁Mengurangkan kulit berminyak
🍁Mengawal selera makan
🍁Menurunkan berat badan
🍁Meningkatkan tenaga dan mengenyangkan dalam tempoh yang lama.
🍁 Milk booster
🍁 Membantu mencantikkan kuku & rambut
.
.
.
Note: Supplement shaklee hanyalah makanan tambahan, bukan bertujuan untuk merawat, diagnose, menyembuhkan sebarang penyakit.
.
Anda dinasihatkan berjumpa dan dapatkan nasihat daripada pakar sekiranya menghadapi masalah kesihatan sebelum mengambil sebarang supplement.
.
.
@shakleehazwani 
013-4251815
Your Trusted SID
.
#shakleemurah #shakleekedah #shakleejitra #shakleepolimas #shakleetunjang #shakleekepalabatas #espjitra #shakleeipda #espshakleehargastudent #terapiinstagram #bisnesonline #shaklee #bazaaronline #like4like #bazarpaknil #setresdungshakleemurah #setmenyusushaklee #tipskecantikan #vivix #instaboomakademi
Assalamualaikum. Hai😊 . Nak cantik, kurus dan sihat, perlulah consume makanan yang MENGENYANGKAN, RENDAH KALORI kaya dengan protein😉 . . Protein antara nutrisi yang diperlukan untuk menghasilkan kulit yang cantik, sihat. . Manakala untuk tubuh yang sihat, slim, fit, protein membantu meningkatkan metabolisma. . ESP tahan selama 2-3 bulan. Berbaloi kan? 💖 . Kebaikan esp: 🍁Melicinkan kulit 🍁Mengurangkan pertumbuhan jerawat dan menghilangkan parut 🍁Mengurangkan kulit berminyak 🍁Mengawal selera makan 🍁Menurunkan berat badan 🍁Meningkatkan tenaga dan mengenyangkan dalam tempoh yang lama. 🍁 Milk booster 🍁 Membantu mencantikkan kuku & rambut . . . Note: Supplement shaklee hanyalah makanan tambahan, bukan bertujuan untuk merawat, diagnose, menyembuhkan sebarang penyakit. . Anda dinasihatkan berjumpa dan dapatkan nasihat daripada pakar sekiranya menghadapi masalah kesihatan sebelum mengambil sebarang supplement. . . @shakleehazwani 013-4251815 Your Trusted SID . #shakleemurah  #shakleekedah  #shakleejitra  #shakleepolimas  #shakleetunjang  #shakleekepalabatas  #espjitra  #shakleeipda  #espshakleehargastudent  #terapiinstagram  #bisnesonline  #shaklee  #bazaaronline  #like4like  #bazarpaknil  #setresdungshakleemurah  #setmenyusushaklee  #tipskecantikan  #vivix  #instaboomakademi 
JANA INCOME 3,4,5 ANGKA
-
-
Assalamualaikum korang 💖
Mi nak bagitahu ni yang bulan ni mi ada bukak 5 koata untuk sesiapa yang berminat untuk jana income sebanyak 3 , 4 , 5 angka.
-
-
Bisness shaklee adalah bisness online yang mudah dan menguntungkan tau. Dalam bisness shaklee , korang akan dapat
-
-
✅ Cash Bonus
✅ Car Bonus
✅ Free International Trip / Umrah
-
-
Tahu tak untung sangat kalau korang join team mings ni . sebab nye , team mings akan provide banyak benda untuk korang compare to others team. -
-
✅ Whatsapp Group
✅ Offline dan Online coaching
✅ Personal and Group coaching
✅ Marketing class
✅ Self branding class
✅ Gambar dan testimoni akan diberi
-
-
Jadi tak perlu risau lagi kalau tak reti nk berniaga. Kita start from ZERO untill HERO .
-
-
Berminat ? Boleh cepat contact mi .
-
-
Mings | 0143052947
-
-
#dropshipwanted
#dropshipmalaysia
#bisnessshaklee
#dropshipshaklee
JANA INCOME 3,4,5 ANGKA - - Assalamualaikum korang 💖 Mi nak bagitahu ni yang bulan ni mi ada bukak 5 koata untuk sesiapa yang berminat untuk jana income sebanyak 3 , 4 , 5 angka. - - Bisness shaklee adalah bisness online yang mudah dan menguntungkan tau. Dalam bisness shaklee , korang akan dapat - - ✅ Cash Bonus ✅ Car Bonus ✅ Free International Trip / Umrah - - Tahu tak untung sangat kalau korang join team mings ni . sebab nye , team mings akan provide banyak benda untuk korang compare to others team. - - ✅ Whatsapp Group ✅ Offline dan Online coaching ✅ Personal and Group coaching ✅ Marketing class ✅ Self branding class ✅ Gambar dan testimoni akan diberi - - Jadi tak perlu risau lagi kalau tak reti nk berniaga. Kita start from ZERO untill HERO . - - Berminat ? Boleh cepat contact mi . - - Mings | 0143052947 - - #dropshipwanted  #dropshipmalaysia  #bisnessshaklee  #dropshipshaklee 
JANA INCOME 3,4,5 ANGKA
-
-
Assalamualaikum korang 💖
Mi nak bagitahu ni yang bulan ni mi ada bukak 5 koata untuk sesiapa yang berminat untuk jana income sebanyak 3 , 4 , 5 angka.
-
-
Bisness shaklee adalah bisness online yang mudah dan menguntungkan tau. Dalam bisness shaklee , korang akan dapat
-
-
✅ Cash Bonus
✅ Car Bonus
✅ Free International Trip / Umrah
-
-
Tahu tak untung sangat kalau korang join team mings ni . sebab nye , team mings akan provide banyak benda untuk korang compare to others team. -
-
✅ Whatsapp Group
✅ Offline dan Online coaching
✅ Personal and Group coaching
✅ Marketing class
✅ Self branding class
✅ Gambar dan testimoni akan diberi
-
-
Jadi tak perlu risau lagi kalau tak reti nk berniaga. Kita start from ZERO untill HERO .
-
-
Berminat ? Boleh cepat contact mi .
-
-
Mings | 0143052947
-
-
#dropshipwanted
#dropshipmalaysia
#bisnessshaklee
#dropshipshaklee
JANA INCOME 3,4,5 ANGKA - - Assalamualaikum korang 💖 Mi nak bagitahu ni yang bulan ni mi ada bukak 5 koata untuk sesiapa yang berminat untuk jana income sebanyak 3 , 4 , 5 angka. - - Bisness shaklee adalah bisness online yang mudah dan menguntungkan tau. Dalam bisness shaklee , korang akan dapat - - ✅ Cash Bonus ✅ Car Bonus ✅ Free International Trip / Umrah - - Tahu tak untung sangat kalau korang join team mings ni . sebab nye , team mings akan provide banyak benda untuk korang compare to others team. - - ✅ Whatsapp Group ✅ Offline dan Online coaching ✅ Personal and Group coaching ✅ Marketing class ✅ Self branding class ✅ Gambar dan testimoni akan diberi - - Jadi tak perlu risau lagi kalau tak reti nk berniaga. Kita start from ZERO untill HERO . - - Berminat ? Boleh cepat contact mi . - - Mings | 0143052947 - - #dropshipwanted  #dropshipmalaysia  #bisnessshaklee  #dropshipshaklee 
JANA INCOME 3,4,5 ANGKA
-
-
Assalamualaikum korang 💖
Mi nak bagitahu ni yang bulan ni mi ada bukak 5 koata untuk sesiapa yang berminat untuk jana income sebanyak 3 , 4 , 5 angka.
-
-
Bisness shaklee adalah bisness online yang mudah dan menguntungkan tau. Dalam bisness shaklee , korang akan dapat
-
-
✅ Cash Bonus
✅ Car Bonus
✅ Free International Trip / Umrah
-
-
Tahu tak untung sangat kalau korang join team mings ni . sebab nye , team mings akan provide banyak benda untuk korang compare to others team. -
-
✅ Whatsapp Group
✅ Offline dan Online coaching
✅ Personal and Group coaching
✅ Marketing class
✅ Self branding class
✅ Gambar dan testimoni akan diberi
-
-
Jadi tak perlu risau lagi kalau tak reti nk berniaga. Kita start from ZERO untill HERO .
-
-
Berminat ? Boleh cepat contact mi .
-
-
Mings | 0143052947
-
-
#dropshipwanted
#dropshipmalaysia
#bisnessshaklee
#dropshipshaklee
JANA INCOME 3,4,5 ANGKA - - Assalamualaikum korang 💖 Mi nak bagitahu ni yang bulan ni mi ada bukak 5 koata untuk sesiapa yang berminat untuk jana income sebanyak 3 , 4 , 5 angka. - - Bisness shaklee adalah bisness online yang mudah dan menguntungkan tau. Dalam bisness shaklee , korang akan dapat - - ✅ Cash Bonus ✅ Car Bonus ✅ Free International Trip / Umrah - - Tahu tak untung sangat kalau korang join team mings ni . sebab nye , team mings akan provide banyak benda untuk korang compare to others team. - - ✅ Whatsapp Group ✅ Offline dan Online coaching ✅ Personal and Group coaching ✅ Marketing class ✅ Self branding class ✅ Gambar dan testimoni akan diberi - - Jadi tak perlu risau lagi kalau tak reti nk berniaga. Kita start from ZERO untill HERO . - - Berminat ? Boleh cepat contact mi . - - Mings | 0143052947 - - #dropshipwanted  #dropshipmalaysia  #bisnessshaklee  #dropshipshaklee 
HOT SELLING! Dapatkan something special dengan pembelian ESP dari @mimi.vitamincentre 💕 .
.
ESP, suppliment yang selalu sold out bertong- tong bila restock. Memang HOT DEMAND! 1 tong tahan 2-3 bulan penggunaan. Berbaloi sangat! Time study dulu, ESP sangat menjimatkan duit poket Mimi sebab rasa lebih kenyang jadi tak perlu makan banyak sangat hihi 👏👏
.
.
ESP ialah supplement ALL IN ONE yang mimi suggest untuk student, surirumah, ibu mengandung, ibu menyusu, orang yang guna banyak tenaga, orang yg nak kulit cantik, pendek kata semua oranglah!
.
.
Bukan saje untuk KURUS,  BERTENAGA dan dapat KULIT CANTIK, banyak lagi kelebihan ESP ni. Selain diminum dengan air favourite, atau kosong je dia juga boleh dibuat masker :)
.
.
APA LAGI KELEBIHAN ESP?
.
.
1. Membantu menghilangkan PARUT JERAWAT
2. Membantu menjadikan kulit lebih berseri, menganjalkan kulit dan awet muda. 
3. Memberi rasa kenyang, sesuai untnk yang nak KURUS & maintain badan
4. Membekalkan TENAGA berpanjangan
5. Meransang regenerasi kulit dan otot, mengurangkan kedutan
6. Mengelakkan tulang rapuh
7. Untuk kecantikan kulit dan RAMBUT
8. Memudarkan parut
9. Memberi tona kulit yang CERAH SEKATA
10. Rendah lemak, tanpa kolesterol
11. Diproses pada suhu rendah untuk menjaga kualiti protein
12. Mempercepat PEMULIHAN LUKA selepas pembedahan 
13. Membantu pembentukan sel- sel baru
14. Bertindak sebagai antioksidan
15. Membantu mengurangkan risiko KANSER
16. Mempertingkatkan tahap KOLESTEROL BAIK
17. Memelihara kesihatan jantung
18. Membantu mengurangkan GASTRIK
19. Menghilangkan JERAGAT
20. Membaiki masalah RAMBUT GUGUR dan beruban
21. Baik untuk hormon kerana kacang soya kaya dengan isoflavones
22. Mencegah osteoporosis
23. Sesuai untuk ibu mengandung, berpantang dan menyusu yang mahu menurunkan berat badan
24. Milk booster, memekat dan membanyakkan SUSU IBU
.
.
For order & consultation
Whatsapp 019-4135838

#testimonicantik #setkulit #milkbooster #setkurusshaklee #energybooster #kulitcantik #ibumenyusu #ibumengandung #surirumah #testimoniesp #tenaga #diabetes #kulitgebu  #tipskulitcantik #espshaklee #shakleesgpetani #shakleesungaipetani #shakleekedah #codsgpetani #fooddeliverysgpetani
HOT SELLING! Dapatkan something special dengan pembelian ESP dari @mimi.vitamincentre 💕 . . ESP, suppliment yang selalu sold out bertong- tong bila restock. Memang HOT DEMAND! 1 tong tahan 2-3 bulan penggunaan. Berbaloi sangat! Time study dulu, ESP sangat menjimatkan duit poket Mimi sebab rasa lebih kenyang jadi tak perlu makan banyak sangat hihi 👏👏 . . ESP ialah supplement ALL IN ONE yang mimi suggest untuk student, surirumah, ibu mengandung, ibu menyusu, orang yang guna banyak tenaga, orang yg nak kulit cantik, pendek kata semua oranglah! . . Bukan saje untuk KURUS, BERTENAGA dan dapat KULIT CANTIK, banyak lagi kelebihan ESP ni. Selain diminum dengan air favourite, atau kosong je dia juga boleh dibuat masker :) . . APA LAGI KELEBIHAN ESP? . . 1. Membantu menghilangkan PARUT JERAWAT 2. Membantu menjadikan kulit lebih berseri, menganjalkan kulit dan awet muda. 3. Memberi rasa kenyang, sesuai untnk yang nak KURUS & maintain badan 4. Membekalkan TENAGA berpanjangan 5. Meransang regenerasi kulit dan otot, mengurangkan kedutan 6. Mengelakkan tulang rapuh 7. Untuk kecantikan kulit dan RAMBUT 8. Memudarkan parut 9. Memberi tona kulit yang CERAH SEKATA 10. Rendah lemak, tanpa kolesterol 11. Diproses pada suhu rendah untuk menjaga kualiti protein 12. Mempercepat PEMULIHAN LUKA selepas pembedahan 13. Membantu pembentukan sel- sel baru 14. Bertindak sebagai antioksidan 15. Membantu mengurangkan risiko KANSER 16. Mempertingkatkan tahap KOLESTEROL BAIK 17. Memelihara kesihatan jantung 18. Membantu mengurangkan GASTRIK 19. Menghilangkan JERAGAT 20. Membaiki masalah RAMBUT GUGUR dan beruban 21. Baik untuk hormon kerana kacang soya kaya dengan isoflavones 22. Mencegah osteoporosis 23. Sesuai untuk ibu mengandung, berpantang dan menyusu yang mahu menurunkan berat badan 24. Milk booster, memekat dan membanyakkan SUSU IBU . . For order & consultation Whatsapp 019-4135838 #testimonicantik  #setkulit  #milkbooster  #setkurusshaklee  #energybooster  #kulitcantik  #ibumenyusu  #ibumengandung  #surirumah  #testimoniesp  #tenaga  #diabetes  #kulitgebu  #tipskulitcantik  #espshaklee  #shakleesgpetani  #shakleesungaipetani  #shakleekedah  #codsgpetani  #fooddeliverysgpetani 
ESP SHAKLEE BEST SELLER ❗️❗️
_
Kenapa best SELLER? Even takda promosi pun, ramai je yang tanya tentang ESP ni. Memang wajib lah! Kalau ada promosi, lagilah tak menang tangan packing ESP untuk customers 😉
_
ESP ni sangat MULTIFUNCTION, yg mana boleh diminum untuk TENAGA + DIET, CANTIK + CERAH, KURUS + MUSCLE!
_
Antara manfaat ESP yang perlu anda tahu 🤩
❇️Menjadikan kulit lebih cantik,halus dan anjal plus ia menaikan seri muka anda
❇️Membantu menghilangkan parut jerawat
❇️Memberi tenaga berpanjangan serta menjadikan badan lebih sihat dan kurang sihat
❇️Mengajalkan kulit dan menganjalkan kembali payudara yang kendur
❇️Memberikan rasa kenyang lama sekali gus membantu mengurangkan berat badan
❇️Menyokong kesihatan imunisasi badan
❇️Mengawal paras kolestrol
❇️Menyokong kesihatan jantung dan prostat
❇️Membantu penyerapan vitamin lain dengan lebih baik
_
🌸 Whatsapp naza utk BEST PRICE & FREE CONSULTATION 😊 (link whatsapp di bio) 🌸 .
_
Nazatul 
0174083369
Your Favourite SID 💕
_
#espshaklee #espshakleemurah #promoespshaklee #sayapenggunashaklee #sayajualshaklee #shakleedistributor #shakleemalaysia #shakleemurah #shakleekedah #shakleealorsetar #shakleejitra #shakleepenang #shakleeperlis #shakleeutara
ESP SHAKLEE BEST SELLER ❗️❗️ _ Kenapa best SELLER? Even takda promosi pun, ramai je yang tanya tentang ESP ni. Memang wajib lah! Kalau ada promosi, lagilah tak menang tangan packing ESP untuk customers 😉 _ ESP ni sangat MULTIFUNCTION, yg mana boleh diminum untuk TENAGA + DIET, CANTIK + CERAH, KURUS + MUSCLE! _ Antara manfaat ESP yang perlu anda tahu 🤩 ❇️Menjadikan kulit lebih cantik,halus dan anjal plus ia menaikan seri muka anda ❇️Membantu menghilangkan parut jerawat ❇️Memberi tenaga berpanjangan serta menjadikan badan lebih sihat dan kurang sihat ❇️Mengajalkan kulit dan menganjalkan kembali payudara yang kendur ❇️Memberikan rasa kenyang lama sekali gus membantu mengurangkan berat badan ❇️Menyokong kesihatan imunisasi badan ❇️Mengawal paras kolestrol ❇️Menyokong kesihatan jantung dan prostat ❇️Membantu penyerapan vitamin lain dengan lebih baik _ 🌸 Whatsapp naza utk BEST PRICE & FREE CONSULTATION 😊 (link whatsapp di bio) 🌸 . _ Nazatul 0174083369 Your Favourite SID 💕 _ #espshaklee  #espshakleemurah  #promoespshaklee  #sayapenggunashaklee  #sayajualshaklee  #shakleedistributor  #shakleemalaysia  #shakleemurah  #shakleekedah  #shakleealorsetar  #shakleejitra  #shakleepenang  #shakleeperlis  #shakleeutara 
Ada tak kat sini yg bila dtg period je mulalah senggugut teruk, lpas tu dah tak boleh nak buat kja dah. Mesti tak best kan? Syaza pun tak suka bila dtg situasi macam ni
.
So Syaza nak suggestkan utk consume GLA COMPLEX ni. Syaza sndri pun dah amalkan ambil GLA COMPLEX ni, mmg THE BEST 👍 .
Bukan setakat baik utk hormon wanita je tapi kulit pun rasa makin okay sbb dalam GLA COMPLEX ni ada campuran VITAMIN E, best kan ?
.
Antara kebaikan GLA COMPLEX:
.
🔸 mengatasi masalh SENGGUGUT
🔸 melegakan masalah PMS
🔸 menstabilkan KITAR HAID serta hormon
🔸 meningkatkan kesuburan bg mereka yg sdg IKHTIAR HAMIL
🔸 juga bgus utk mngawal paras kolestrol & atasi kncing manis
.
.
Bagi sapa yg sedang TTC GLA COMPLEX sgt2 recommended. Kita rawat dalaman dahulu in shaa Allah kita ikhtiar sampai dapat.
.
.
So for more info tentang produk2 Shaklee blh trus whatssap Syaza k, in shaa Allah Syaza bg BEST PRICE kat korang 😉
.
0134506895
SID SHAKLEE
#glacomplex #ikhtiarhamil #setkesuburan #shakleemurah #shaklee #shakleemalaysia #shakleepromo #shakleeindipendentdistributor #sethamilshaklee #shakleeforlife
#shakleehargastudent
#shakleehargamurah #glashaklee #testimoniglashaklee #sengguguthilang #senggugut #ikhtiarhamil #ikhtiarzuriat #shakleejohor #shakleenegerisembilan #shakleemelaka #shakleepenang #shakleekedah #shakleeperlis #shakleehargamurah #shakleehargastudent
Ada tak kat sini yg bila dtg period je mulalah senggugut teruk, lpas tu dah tak boleh nak buat kja dah. Mesti tak best kan? Syaza pun tak suka bila dtg situasi macam ni . So Syaza nak suggestkan utk consume GLA COMPLEX ni. Syaza sndri pun dah amalkan ambil GLA COMPLEX ni, mmg THE BEST 👍 . Bukan setakat baik utk hormon wanita je tapi kulit pun rasa makin okay sbb dalam GLA COMPLEX ni ada campuran VITAMIN E, best kan ? . Antara kebaikan GLA COMPLEX: . 🔸 mengatasi masalh SENGGUGUT 🔸 melegakan masalah PMS 🔸 menstabilkan KITAR HAID serta hormon 🔸 meningkatkan kesuburan bg mereka yg sdg IKHTIAR HAMIL 🔸 juga bgus utk mngawal paras kolestrol & atasi kncing manis . . Bagi sapa yg sedang TTC GLA COMPLEX sgt2 recommended. Kita rawat dalaman dahulu in shaa Allah kita ikhtiar sampai dapat. . . So for more info tentang produk2 Shaklee blh trus whatssap Syaza k, in shaa Allah Syaza bg BEST PRICE kat korang 😉 . 0134506895 SID SHAKLEE #glacomplex  #ikhtiarhamil  #setkesuburan  #shakleemurah  #shaklee  #shakleemalaysia  #shakleepromo  #shakleeindipendentdistributor  #sethamilshaklee  #shakleeforlife  #shakleehargastudent  #shakleehargamurah  #glashaklee  #testimoniglashaklee  #sengguguthilang  #senggugut  #ikhtiarhamil  #ikhtiarzuriat  #shakleejohor  #shakleenegerisembilan  #shakleemelaka  #shakleepenang  #shakleekedah  #shakleeperlis  #shakleehargamurah  #shakleehargastudent 
NUTRISI KECANTIKAN SUPER JIMAT
.
Ramai tanya saya nak kulit cantik & sihat, yang mana EFFECT CEPAT & MURAH, jawapan saya semestinya adalah ESP+VITAMIN C PLUS 🤗
.
Korang yang ada masalah KULIT JERAWAT, KULIT HITAM,  JERAGAT PARUT, KULIT KUSAM, LIANG PORI BESAR, KULIT KERING, KULIT GELAP saya cadangkan bermula dengan SET ASAS ni dulu ESP+VITAMIN C.
.
💁 1 TONG ESP jimat 2-3 Bulan .
💁 1 BOTOL VITAMIN C jimat 6 bulan .

KELEBIHAN ESP -
🌸mencerahkan kulit
🌸menganjalkan kulit
🌸menghilangkan parut jerawat dan jeragat
🌸mengecutkan jerawat
🌸mengecilkan pori
🌸mengurangkan eyebag (lingkaran hitam bawah mata)
🌸membuatkan otot, kuku, dan rambut jadi sihat & kuat
.
KELEBIHAN VITAMIN C PLUS-
🌸membentuk kolagen dalam kulit
🌸kulit menjadi tegang
🌸mencerahkan kulit muka&badan
🌸melambatkan proses penuaan
🌸erawat masalah jeragat
🌸merawat masalah jerawat pasir&batu
🌸membantu mengurangkan masalah allergic, resdung & eczema
🌸kulit kelihatan glowing
🌸merawat masalah parut jerawat
🌸atasi masalah blackhead & whitehead
🌸atasi masalah kulit kusam
🌸atasi masalah kulit sensitif & sunburn
.
Sebarang pertanyaan/harga/order :

YASMIN | 013-2748945
YOUR TRUSTED SID.

#esp
#espmurah
#espshaklee 
#setkecantikanshaklee 
#setcantikshaklee 
#setcantik 
#vitamineshaklee
#vitamincshaklee
#cantik 
#flawlessskin 
#putihgebu 
#kulitcerah 
#jerawat 
#jeragat 
#kulitkusam 
#kulitberminyak 
#kulitcantik 
#skin 
#shaklee 
#shakleemalaysia 
#produkshaklee 
#codshakleekulim 
#shakleecodkulim
#shakleekulimkedah
#shakleekedah
#shakleeutara
#shakleepromosi
#shakleesales
NUTRISI KECANTIKAN SUPER JIMAT . Ramai tanya saya nak kulit cantik & sihat, yang mana EFFECT CEPAT & MURAH, jawapan saya semestinya adalah ESP+VITAMIN C PLUS 🤗 . Korang yang ada masalah KULIT JERAWAT, KULIT HITAM, JERAGAT PARUT, KULIT KUSAM, LIANG PORI BESAR, KULIT KERING, KULIT GELAP saya cadangkan bermula dengan SET ASAS ni dulu ESP+VITAMIN C. . 💁 1 TONG ESP jimat 2-3 Bulan . 💁 1 BOTOL VITAMIN C jimat 6 bulan . KELEBIHAN ESP - 🌸mencerahkan kulit 🌸menganjalkan kulit 🌸menghilangkan parut jerawat dan jeragat 🌸mengecutkan jerawat 🌸mengecilkan pori 🌸mengurangkan eyebag (lingkaran hitam bawah mata) 🌸membuatkan otot, kuku, dan rambut jadi sihat & kuat . KELEBIHAN VITAMIN C PLUS- 🌸membentuk kolagen dalam kulit 🌸kulit menjadi tegang 🌸mencerahkan kulit muka&badan 🌸melambatkan proses penuaan 🌸erawat masalah jeragat 🌸merawat masalah jerawat pasir&batu 🌸membantu mengurangkan masalah allergic, resdung & eczema 🌸kulit kelihatan glowing 🌸merawat masalah parut jerawat 🌸atasi masalah blackhead & whitehead 🌸atasi masalah kulit kusam 🌸atasi masalah kulit sensitif & sunburn . Sebarang pertanyaan/harga/order : YASMIN | 013-2748945 YOUR TRUSTED SID. #esp  #espmurah  #espshaklee  #setkecantikanshaklee  #setcantikshaklee  #setcantik  #vitamineshaklee  #vitamincshaklee  #cantik  #flawlessskin  #putihgebu  #kulitcerah  #jerawat  #jeragat  #kulitkusam  #kulitberminyak  #kulitcantik  #skin  #shaklee  #shakleemalaysia  #produkshaklee  #codshakleekulim  #shakleecodkulim  #shakleekulimkedah  #shakleekedah  #shakleeutara  #shakleepromosi  #shakleesales 
Suplemen untuk Si Manja 😊
•
•
Antara khasiat & manfaat MEALSHAKE 🌸untuk cukupkan keperluan nutrisi
🌸untuk perkembangan minda
🌸untuk menambahkan selera makan
🌸untuk kuatkan tulang & gigi
🌸untuk mencantikkan & mengebukan kulit
🌸untuk mengatasi masalah obesiti
🌸untuk mengatasi masalah allergic & enczema
🌸untuk atasi masalah sembelit
•
•
So parents jangan la berkira dengan anak-anak 😁😁, sebab perkara yang sangat penting untuk dititik beratkan unruk tumbesaran anak ialah PEMAKANAN
•
•
Jadi ibu-ibu, bapak-bapak sekalian amalkanlah anak-anak anda dengan cara pemakanan yang sihat & gaya hidup sihat. Zat & nutrisi sangat penting
•
•
Trusted Seller 
Wawa || 014-5411382
Suplemen untuk Si Manja 😊 • • Antara khasiat & manfaat MEALSHAKE 🌸untuk cukupkan keperluan nutrisi 🌸untuk perkembangan minda 🌸untuk menambahkan selera makan 🌸untuk kuatkan tulang & gigi 🌸untuk mencantikkan & mengebukan kulit 🌸untuk mengatasi masalah obesiti 🌸untuk mengatasi masalah allergic & enczema 🌸untuk atasi masalah sembelit • • So parents jangan la berkira dengan anak-anak 😁😁, sebab perkara yang sangat penting untuk dititik beratkan unruk tumbesaran anak ialah PEMAKANAN • • Jadi ibu-ibu, bapak-bapak sekalian amalkanlah anak-anak anda dengan cara pemakanan yang sihat & gaya hidup sihat. Zat & nutrisi sangat penting • • Trusted Seller Wawa || 014-5411382
Suplemen untuk Si Manja 😊
•
•
Antara khasiat & manfaat MEALSHAKE 🌸untuk cukupkan keperluan nutrisi
🌸untuk perkembangan minda
🌸untuk menambahkan selera makan
🌸untuk kuatkan tulang & gigi
🌸untuk mencantikkan & mengebukan kulit
🌸untuk mengatasi masalah obesiti
🌸untuk mengatasi masalah allergic & enczema
🌸untuk atasi masalah sembelit
•
•
So parents jangan la berkira dengan anak-anak 😁😁, sebab perkara yang sangat penting untuk dititik beratkan unruk tumbesaran anak ialah PEMAKANAN
•
•
Jadi ibu-ibu, bapak-bapak sekalian amalkanlah anak-anak anda dengan cara pemakanan yang sihat & gaya hidup sihat. Zat & nutrisi sangat penting
•
•
Trusted Seller 
Wawa || 014-5411382
Suplemen untuk Si Manja 😊 • • Antara khasiat & manfaat MEALSHAKE 🌸untuk cukupkan keperluan nutrisi 🌸untuk perkembangan minda 🌸untuk menambahkan selera makan 🌸untuk kuatkan tulang & gigi 🌸untuk mencantikkan & mengebukan kulit 🌸untuk mengatasi masalah obesiti 🌸untuk mengatasi masalah allergic & enczema 🌸untuk atasi masalah sembelit • • So parents jangan la berkira dengan anak-anak 😁😁, sebab perkara yang sangat penting untuk dititik beratkan unruk tumbesaran anak ialah PEMAKANAN • • Jadi ibu-ibu, bapak-bapak sekalian amalkanlah anak-anak anda dengan cara pemakanan yang sihat & gaya hidup sihat. Zat & nutrisi sangat penting • • Trusted Seller Wawa || 014-5411382
Dah lama nak join shaklee? .
Tapi taktau cara?
.
Senang je.😊 .
u all click link ni lepas tu tros bgtau Mizah ek.👌🏼
.
InshaAllah mizah akan guide u to the fullest.💪🏼
.
http://www.shaklee.com.my/?joinnow=1070887
.
SELAMAT MENCUBA! 😄
.
#sayajualshaklee
#shakleesgpetani
#shakleesungaipetani
#shakleebertam
#shakleebutterworth
#shakleekedah
#shakleepenang
#setkecantikanshaklee
#vivixshaklee
#vitamincshaklee
#sethamilshaklee
#gethealthy
#cleaneating
#hidupsihat
#bazarpaknil
#sayajual
#collagenshaklee
#shakleereadystock
#codshakleesungaipetani
#codshakleesgpetani
#codvivixsgpetani
#codvivixsungaipetani
#codvivixbertam
#terapiinstagram
#sayanakcantiksihat
#sayanakcantik
#sayanakkurus
#sayanaksihat
Dah lama nak join shaklee? . Tapi taktau cara? . Senang je.😊 . u all click link ni lepas tu tros bgtau Mizah ek.👌🏼 . InshaAllah mizah akan guide u to the fullest.💪🏼 . http://www.shaklee.com.my/?joinnow=1070887 . SELAMAT MENCUBA! 😄 . #sayajualshaklee  #shakleesgpetani  #shakleesungaipetani  #shakleebertam  #shakleebutterworth  #shakleekedah  #shakleepenang  #setkecantikanshaklee  #vivixshaklee  #vitamincshaklee  #sethamilshaklee  #gethealthy  #cleaneating  #hidupsihat  #bazarpaknil  #sayajual  #collagenshaklee  #shakleereadystock  #codshakleesungaipetani  #codshakleesgpetani  #codvivixsgpetani  #codvivixsungaipetani  #codvivixbertam  #terapiinstagram  #sayanakcantiksihat  #sayanakcantik  #sayanakkurus  #sayanaksihat 
ESP ( ENERGYZING SOY PROTEIN)

Sebab tu wieya cakap ESP ni ramai yang cari. Sebab anda boleh sediakan ikut citarasa anda. Yang penting rasanya memang sedap dan lagi nikmat minum bila tambah ais. Wieya percaya yang tak minum soya pun boleh nikmatinya tanpa ragu-ragu. ❤️ Nak KURUS : ESP mengawal selera makan dan rasa kenyang dengan lebih lama.
❤️ Nak PUASA : ESP membekalkan tenaga sepanjang hari.
❤️Nak TAMBAH SUSU IBU : ESP menggalakkan penghasilan susu dan susu menjadi lebih pekat serta menyokong perkembangan bayi.
❤️ Nak CANTIK : ESP memberikan kulit yang cantik, otot, kuku dan rambut yang sihat.
❤️ Nak SIHAT : ESP menyihatkan tubuh keseluruhannya dan mengurangkan risiko kanser.
❤️ Nak SUBUR / HAMIL : ESP dapat membantu keseimbangan hormon dan kurangkan gejala menapos.
❤️ Nak KAWAL KENCING MANIS : ESP mengawal kepekatan gula dalam darah.
❤️ Nak KAWAL KOLESTROL : ESP menyokong paras LDL kolestrol yang sihat .
.
No wonder lah ESP ni salah satu supplement WAJIB consume untuk semuaaaaaa orang sama ada baru nak cuba-cuba consume supplement Shaklee atau yang dah lama consume Shaklee.

Contact wieya untuk order dan pertanyaan ok 😍 Semoga hari anda ceria-ceria selalu.

Rabiatul Adawiyah
019-5899895
Pengedar Sah Shaklee

#shakleekedah #shakleeperak #esp #promo #shakleeonline #shakleekedah #carabancuh #banana #flawless #setkecantikan #shakleeipoh #shakleetaiping
ESP ( ENERGYZING SOY PROTEIN) Sebab tu wieya cakap ESP ni ramai yang cari. Sebab anda boleh sediakan ikut citarasa anda. Yang penting rasanya memang sedap dan lagi nikmat minum bila tambah ais. Wieya percaya yang tak minum soya pun boleh nikmatinya tanpa ragu-ragu. ❤️ Nak KURUS : ESP mengawal selera makan dan rasa kenyang dengan lebih lama. ❤️ Nak PUASA : ESP membekalkan tenaga sepanjang hari. ❤️Nak TAMBAH SUSU IBU : ESP menggalakkan penghasilan susu dan susu menjadi lebih pekat serta menyokong perkembangan bayi. ❤️ Nak CANTIK : ESP memberikan kulit yang cantik, otot, kuku dan rambut yang sihat. ❤️ Nak SIHAT : ESP menyihatkan tubuh keseluruhannya dan mengurangkan risiko kanser. ❤️ Nak SUBUR / HAMIL : ESP dapat membantu keseimbangan hormon dan kurangkan gejala menapos. ❤️ Nak KAWAL KENCING MANIS : ESP mengawal kepekatan gula dalam darah. ❤️ Nak KAWAL KOLESTROL : ESP menyokong paras LDL kolestrol yang sihat . . No wonder lah ESP ni salah satu supplement WAJIB consume untuk semuaaaaaa orang sama ada baru nak cuba-cuba consume supplement Shaklee atau yang dah lama consume Shaklee. Contact wieya untuk order dan pertanyaan ok 😍 Semoga hari anda ceria-ceria selalu. Rabiatul Adawiyah 019-5899895 Pengedar Sah Shaklee #shakleekedah  #shakleeperak  #esp  #promo  #shakleeonline  #shakleekedah  #carabancuh  #banana  #flawless  #setkecantikan  #shakleeipoh  #shakleetaiping 
TESTIMONI ESP

Sebab tu wieya cakap ESP ni ramai yang cari. Sebab anda boleh sediakan ikut citarasa anda. Yang penting rasanya memang sedap dan lagi nikmat minum bila tambah ais. Wieya percaya yang tak minum soya pun boleh nikmatinya tanpa ragu-ragu. ❤️ Nak KURUS : ESP mengawal selera makan dan rasa kenyang dengan lebih lama.
❤️ Nak PUASA : ESP membekalkan tenaga sepanjang hari.
❤️Nak TAMBAH SUSU IBU : ESP menggalakkan penghasilan susu dan susu menjadi lebih pekat serta menyokong perkembangan bayi.
❤️ Nak CANTIK : ESP memberikan kulit yang cantik, otot, kuku dan rambut yang sihat.
❤️ Nak SIHAT : ESP menyihatkan tubuh keseluruhannya dan mengurangkan risiko kanser.
❤️ Nak SUBUR / HAMIL : ESP dapat membantu keseimbangan hormon dan kurangkan gejala menapos.
❤️ Nak KAWAL KENCING MANIS : ESP mengawal kepekatan gula dalam darah.
❤️ Nak KAWAL KOLESTROL : ESP menyokong paras LDL kolestrol yang sihat .
.
No wonder lah ESP ni salah satu supplement WAJIB consume untuk semuaaaaaa orang sama ada baru nak cuba-cuba consume supplement Shaklee atau yang dah lama consume Shaklee.

Contact wieya untuk order dan pertanyaan ok 😍 Semoga hari anda ceria-ceria selalu.

Rabiatul Adawiyah
019-5899895
Pengedar Sah Shaklee

#shakleekedah #shakleeperak #esp #promo #shakleeonline #shakleekedah #carabancuh #banana #flawless #setkecantikan #shakleeipoh #shakleetaiping
TESTIMONI ESP Sebab tu wieya cakap ESP ni ramai yang cari. Sebab anda boleh sediakan ikut citarasa anda. Yang penting rasanya memang sedap dan lagi nikmat minum bila tambah ais. Wieya percaya yang tak minum soya pun boleh nikmatinya tanpa ragu-ragu. ❤️ Nak KURUS : ESP mengawal selera makan dan rasa kenyang dengan lebih lama. ❤️ Nak PUASA : ESP membekalkan tenaga sepanjang hari. ❤️Nak TAMBAH SUSU IBU : ESP menggalakkan penghasilan susu dan susu menjadi lebih pekat serta menyokong perkembangan bayi. ❤️ Nak CANTIK : ESP memberikan kulit yang cantik, otot, kuku dan rambut yang sihat. ❤️ Nak SIHAT : ESP menyihatkan tubuh keseluruhannya dan mengurangkan risiko kanser. ❤️ Nak SUBUR / HAMIL : ESP dapat membantu keseimbangan hormon dan kurangkan gejala menapos. ❤️ Nak KAWAL KENCING MANIS : ESP mengawal kepekatan gula dalam darah. ❤️ Nak KAWAL KOLESTROL : ESP menyokong paras LDL kolestrol yang sihat . . No wonder lah ESP ni salah satu supplement WAJIB consume untuk semuaaaaaa orang sama ada baru nak cuba-cuba consume supplement Shaklee atau yang dah lama consume Shaklee. Contact wieya untuk order dan pertanyaan ok 😍 Semoga hari anda ceria-ceria selalu. Rabiatul Adawiyah 019-5899895 Pengedar Sah Shaklee #shakleekedah  #shakleeperak  #esp  #promo  #shakleeonline  #shakleekedah  #carabancuh  #banana  #flawless  #setkecantikan  #shakleeipoh  #shakleetaiping 
TESTIMONI ESP

Sebab tu wieya cakap ESP ni ramai yang cari. Sebab anda boleh sediakan ikut citarasa anda. Yang penting rasanya memang sedap dan lagi nikmat minum bila tambah ais. Wieya percaya yang tak minum soya pun boleh nikmatinya tanpa ragu-ragu. ❤️ Nak KURUS : ESP mengawal selera makan dan rasa kenyang dengan lebih lama.
❤️ Nak PUASA : ESP membekalkan tenaga sepanjang hari.
❤️Nak TAMBAH SUSU IBU : ESP menggalakkan penghasilan susu dan susu menjadi lebih pekat serta menyokong perkembangan bayi.
❤️ Nak CANTIK : ESP memberikan kulit yang cantik, otot, kuku dan rambut yang sihat.
❤️ Nak SIHAT : ESP menyihatkan tubuh keseluruhannya dan mengurangkan risiko kanser.
❤️ Nak SUBUR / HAMIL : ESP dapat membantu keseimbangan hormon dan kurangkan gejala menapos.
❤️ Nak KAWAL KENCING MANIS : ESP mengawal kepekatan gula dalam darah.
❤️ Nak KAWAL KOLESTROL : ESP menyokong paras LDL kolestrol yang sihat .
.
No wonder lah ESP ni salah satu supplement WAJIB consume untuk semuaaaaaa orang sama ada baru nak cuba-cuba consume supplement Shaklee atau yang dah lama consume Shaklee.

Contact wieya untuk order dan pertanyaan ok 😍 Semoga hari anda ceria-ceria selalu.

Rabiatul Adawiyah
019-5899895
Pengedar Sah Shaklee

#shakleekedah #shakleeperak #esp #promo #shakleeonline #shakleekedah #carabancuh #banana #flawless #setkecantikan #shakleeipoh #shakleetaiping
TESTIMONI ESP Sebab tu wieya cakap ESP ni ramai yang cari. Sebab anda boleh sediakan ikut citarasa anda. Yang penting rasanya memang sedap dan lagi nikmat minum bila tambah ais. Wieya percaya yang tak minum soya pun boleh nikmatinya tanpa ragu-ragu. ❤️ Nak KURUS : ESP mengawal selera makan dan rasa kenyang dengan lebih lama. ❤️ Nak PUASA : ESP membekalkan tenaga sepanjang hari. ❤️Nak TAMBAH SUSU IBU : ESP menggalakkan penghasilan susu dan susu menjadi lebih pekat serta menyokong perkembangan bayi. ❤️ Nak CANTIK : ESP memberikan kulit yang cantik, otot, kuku dan rambut yang sihat. ❤️ Nak SIHAT : ESP menyihatkan tubuh keseluruhannya dan mengurangkan risiko kanser. ❤️ Nak SUBUR / HAMIL : ESP dapat membantu keseimbangan hormon dan kurangkan gejala menapos. ❤️ Nak KAWAL KENCING MANIS : ESP mengawal kepekatan gula dalam darah. ❤️ Nak KAWAL KOLESTROL : ESP menyokong paras LDL kolestrol yang sihat . . No wonder lah ESP ni salah satu supplement WAJIB consume untuk semuaaaaaa orang sama ada baru nak cuba-cuba consume supplement Shaklee atau yang dah lama consume Shaklee. Contact wieya untuk order dan pertanyaan ok 😍 Semoga hari anda ceria-ceria selalu. Rabiatul Adawiyah 019-5899895 Pengedar Sah Shaklee #shakleekedah  #shakleeperak  #esp  #promo  #shakleeonline  #shakleekedah  #carabancuh  #banana  #flawless  #setkecantikan  #shakleeipoh  #shakleetaiping 
ESP (ENERGYZING SOY PROTEIN)😍😍😍 . . 
Yang bertanyakan pada wieya, ESP Shaklee ni bagus untuk apa sebenarnya dan sesuai untuk siapa .
.
Protein yang ada dalam ESP bagus untuk anda yg mengalami simpton- simpton berikut :- .
.
💕Lemah dan tidak bertenaga
💕Kulit wajah yang kusam
💕Wajah penuh dengan tompokan bekas jerawat yang hitam.
💕Bekas gigitan nyamuk yang akhirnya menjadi kudis dan meninggalkan kesan.
💕Rambut sering gugur.
.
Kalau anda nak tau, ini semua antara punca kekurangan protien.Protein sangat penting kepada mereka yang inginkan kulit yang cantik dan tona warna yang sekata. Mereka yang mempunyai parut jerawat yang berwarna hitam / gelap adalah disebabkan kekurangan protein untuk membina sel baru dan menyingkirkan sel kulit mati yang berwarna gelap tersebut.
.
Protein dari ESP  sumber protein terbaik. Protein yang lengkap dan baik akan membantu membaiki, membina sel-sel tubuh yang sihat dan cantik. Sel-sel yang sihat lebih mudah menyerap vitamin berbanding sel-sel yang kurang sihat .
.
Jadi untuk anda yang ingin memiliki kulit yang lebih sihat, cantik dan licin, boleh lah cuba sendiri ESP. Paling penting, semestinya HALAL, SEMULA JADI dan SELAMAT .
.
Rabiatul Adawiyah
Wassap : 09-5899895
Your Health & Beauty Consultant

#shakleeperak #shakleekedah #shakleeonline #promoesp #shakleeselama #shakleeipoh
ESP (ENERGYZING SOY PROTEIN)😍😍😍 . . Yang bertanyakan pada wieya, ESP Shaklee ni bagus untuk apa sebenarnya dan sesuai untuk siapa . . Protein yang ada dalam ESP bagus untuk anda yg mengalami simpton- simpton berikut :- . . 💕Lemah dan tidak bertenaga 💕Kulit wajah yang kusam 💕Wajah penuh dengan tompokan bekas jerawat yang hitam. 💕Bekas gigitan nyamuk yang akhirnya menjadi kudis dan meninggalkan kesan. 💕Rambut sering gugur. . Kalau anda nak tau, ini semua antara punca kekurangan protien.Protein sangat penting kepada mereka yang inginkan kulit yang cantik dan tona warna yang sekata. Mereka yang mempunyai parut jerawat yang berwarna hitam / gelap adalah disebabkan kekurangan protein untuk membina sel baru dan menyingkirkan sel kulit mati yang berwarna gelap tersebut. . Protein dari ESP sumber protein terbaik. Protein yang lengkap dan baik akan membantu membaiki, membina sel-sel tubuh yang sihat dan cantik. Sel-sel yang sihat lebih mudah menyerap vitamin berbanding sel-sel yang kurang sihat . . Jadi untuk anda yang ingin memiliki kulit yang lebih sihat, cantik dan licin, boleh lah cuba sendiri ESP. Paling penting, semestinya HALAL, SEMULA JADI dan SELAMAT . . Rabiatul Adawiyah Wassap : 09-5899895 Your Health & Beauty Consultant #shakleeperak  #shakleekedah  #shakleeonline  #promoesp  #shakleeselama  #shakleeipoh 
TESTIMONI ESP😍😍😍 . . .
Yang bertanyakan pada wieya, ESP Shaklee ni bagus untuk apa sebenarnya dan sesuai untuk siapa .
.
Protein yang ada dalam ESP bagus untuk anda yg mengalami simpton- simpton berikut :- .
.
💕Lemah dan tidak bertenaga
💕Kulit wajah yang kusam
💕Wajah penuh dengan tompokan bekas jerawat yang hitam.
💕Bekas gigitan nyamuk yang akhirnya menjadi kudis dan meninggalkan kesan.
💕Rambut sering gugur.
.
Kalau anda nak tau, ini semua antara punca kekurangan protien.Protein sangat penting kepada mereka yang inginkan kulit yang cantik dan tona warna yang sekata. Mereka yang mempunyai parut jerawat yang berwarna hitam / gelap adalah disebabkan kekurangan protein untuk membina sel baru dan menyingkirkan sel kulit mati yang berwarna gelap tersebut.
.
Protein dari ESP  sumber protein terbaik. Protein yang lengkap dan baik akan membantu membaiki, membina sel-sel tubuh yang sihat dan cantik. Sel-sel yang sihat lebih mudah menyerap vitamin berbanding sel-sel yang kurang sihat .
.
Jadi untuk anda yang ingin memiliki kulit yang lebih sihat, cantik dan licin, boleh lah cuba sendiri ESP. Paling penting, semestinya HALAL, SEMULA JADI dan SELAMAT .
.
Rabiatul Adawiyah
Wassap : 09-5899895
Your Health & Beauty Consultant

#shakleeperak #shakleekedah #shakleeonline #promoesp #shakleeselama #shakleeipoh
TESTIMONI ESP😍😍😍 . . . Yang bertanyakan pada wieya, ESP Shaklee ni bagus untuk apa sebenarnya dan sesuai untuk siapa . . Protein yang ada dalam ESP bagus untuk anda yg mengalami simpton- simpton berikut :- . . 💕Lemah dan tidak bertenaga 💕Kulit wajah yang kusam 💕Wajah penuh dengan tompokan bekas jerawat yang hitam. 💕Bekas gigitan nyamuk yang akhirnya menjadi kudis dan meninggalkan kesan. 💕Rambut sering gugur. . Kalau anda nak tau, ini semua antara punca kekurangan protien.Protein sangat penting kepada mereka yang inginkan kulit yang cantik dan tona warna yang sekata. Mereka yang mempunyai parut jerawat yang berwarna hitam / gelap adalah disebabkan kekurangan protein untuk membina sel baru dan menyingkirkan sel kulit mati yang berwarna gelap tersebut. . Protein dari ESP sumber protein terbaik. Protein yang lengkap dan baik akan membantu membaiki, membina sel-sel tubuh yang sihat dan cantik. Sel-sel yang sihat lebih mudah menyerap vitamin berbanding sel-sel yang kurang sihat . . Jadi untuk anda yang ingin memiliki kulit yang lebih sihat, cantik dan licin, boleh lah cuba sendiri ESP. Paling penting, semestinya HALAL, SEMULA JADI dan SELAMAT . . Rabiatul Adawiyah Wassap : 09-5899895 Your Health & Beauty Consultant #shakleeperak  #shakleekedah  #shakleeonline  #promoesp  #shakleeselama  #shakleeipoh 
TESTIMONI ESP😍😍😍 . . .
Yang bertanyakan pada wieya, ESP Shaklee ni bagus untuk apa sebenarnya dan sesuai untuk siapa .
.
Protein yang ada dalam ESP bagus untuk anda yg mengalami simpton- simpton berikut :- .
.
💕Lemah dan tidak bertenaga
💕Kulit wajah yang kusam
💕Wajah penuh dengan tompokan bekas jerawat yang hitam.
💕Bekas gigitan nyamuk yang akhirnya menjadi kudis dan meninggalkan kesan.
💕Rambut sering gugur.
.
Kalau anda nak tau, ini semua antara punca kekurangan protien.Protein sangat penting kepada mereka yang inginkan kulit yang cantik dan tona warna yang sekata. Mereka yang mempunyai parut jerawat yang berwarna hitam / gelap adalah disebabkan kekurangan protein untuk membina sel baru dan menyingkirkan sel kulit mati yang berwarna gelap tersebut.
.
Protein dari ESP  sumber protein terbaik. Protein yang lengkap dan baik akan membantu membaiki, membina sel-sel tubuh yang sihat dan cantik. Sel-sel yang sihat lebih mudah menyerap vitamin berbanding sel-sel yang kurang sihat .
.
Jadi untuk anda yang ingin memiliki kulit yang lebih sihat, cantik dan licin, boleh lah cuba sendiri ESP. Paling penting, semestinya HALAL, SEMULA JADI dan SELAMAT .
.
Rabiatul Adawiyah
Wassap : 09-5899895
Your Health & Beauty Consultant

#shakleeperak #shakleekedah #shakleeonline #promoesp #shakleeselama #shakleeipoh
TESTIMONI ESP😍😍😍 . . . Yang bertanyakan pada wieya, ESP Shaklee ni bagus untuk apa sebenarnya dan sesuai untuk siapa . . Protein yang ada dalam ESP bagus untuk anda yg mengalami simpton- simpton berikut :- . . 💕Lemah dan tidak bertenaga 💕Kulit wajah yang kusam 💕Wajah penuh dengan tompokan bekas jerawat yang hitam. 💕Bekas gigitan nyamuk yang akhirnya menjadi kudis dan meninggalkan kesan. 💕Rambut sering gugur. . Kalau anda nak tau, ini semua antara punca kekurangan protien.Protein sangat penting kepada mereka yang inginkan kulit yang cantik dan tona warna yang sekata. Mereka yang mempunyai parut jerawat yang berwarna hitam / gelap adalah disebabkan kekurangan protein untuk membina sel baru dan menyingkirkan sel kulit mati yang berwarna gelap tersebut. . Protein dari ESP sumber protein terbaik. Protein yang lengkap dan baik akan membantu membaiki, membina sel-sel tubuh yang sihat dan cantik. Sel-sel yang sihat lebih mudah menyerap vitamin berbanding sel-sel yang kurang sihat . . Jadi untuk anda yang ingin memiliki kulit yang lebih sihat, cantik dan licin, boleh lah cuba sendiri ESP. Paling penting, semestinya HALAL, SEMULA JADI dan SELAMAT . . Rabiatul Adawiyah Wassap : 09-5899895 Your Health & Beauty Consultant #shakleeperak  #shakleekedah  #shakleeonline  #promoesp  #shakleeselama  #shakleeipoh 
MUKA BREAKOUT? NAK CANTIK LUAR DALAM?

Assalamualaikum. Hai semua!

Semua orang nak kulit cantik kan? Tapi ramai yang sanggup ambil jalan singkat sebab nak cantik. As for you to know, kalau nak dapatkan skin yang cantik, kena bermula dari dalam taw. Baru la terserlah kecantikan tu. 
For those yang nak skin cantik, Faz suggest untuk consistenly consume produk ni 👇

1) #collagenpowdershaklee ➡ anti penuaan, melembut serta melembapkan kulit, mencerah kulit secara sekata, menegangkan payudara serta punggung, menyuburkan rambut, kuku dan kulit, mengembalikan keanjalan kulit

2) #Espshaklee
➡ untuk glowing skin, memberi tenaga berpanjangan, mengurangkan parut & stretch mark, protien lengkap, instant energy + breakfast, mengurangkan minyak di muka, mengurangkan rasa lapar, menghalang pertumbuhan jerawat, mengurangkan gastrik

3) #Vitamincshaklee ➡kulit cerah sekata ( satu badan okay.. Bukan muka je), mengurangkan sunburn, mengecilkan pori, menghalang jerawat degil, menguatkan sistem imun badan, baik untuk resdung, menjadikan kulit glowing

4) #bcomplexshaklee
➡ anti stress, melindungi kulit dari sinaran matahari, melancarkan peredaran darah, membantu kelihatan lebih muda

Kalau nak kulit cantik, glowing, bebas jerawat, awet muda memang Faz sangat sangat recommend untuk cuba set ni. Result memang superb!

Faz Zulkifli
📲 018 7849360
Founder Millionaire Grandéur

IG : @beauty.fairies
IG : @beaute_chantiquehouz 
FB: Nor Fazilah Zulkifli
FB Page : beautywardrobe.byfaz
MUKA BREAKOUT? NAK CANTIK LUAR DALAM? Assalamualaikum. Hai semua! Semua orang nak kulit cantik kan? Tapi ramai yang sanggup ambil jalan singkat sebab nak cantik. As for you to know, kalau nak dapatkan skin yang cantik, kena bermula dari dalam taw. Baru la terserlah kecantikan tu. For those yang nak skin cantik, Faz suggest untuk consistenly consume produk ni 👇 1) #collagenpowdershaklee  ➡ anti penuaan, melembut serta melembapkan kulit, mencerah kulit secara sekata, menegangkan payudara serta punggung, menyuburkan rambut, kuku dan kulit, mengembalikan keanjalan kulit 2) #Espshaklee  ➡ untuk glowing skin, memberi tenaga berpanjangan, mengurangkan parut & stretch mark, protien lengkap, instant energy + breakfast, mengurangkan minyak di muka, mengurangkan rasa lapar, menghalang pertumbuhan jerawat, mengurangkan gastrik 3) #Vitamincshaklee  ➡kulit cerah sekata ( satu badan okay.. Bukan muka je), mengurangkan sunburn, mengecilkan pori, menghalang jerawat degil, menguatkan sistem imun badan, baik untuk resdung, menjadikan kulit glowing 4) #bcomplexshaklee  ➡ anti stress, melindungi kulit dari sinaran matahari, melancarkan peredaran darah, membantu kelihatan lebih muda Kalau nak kulit cantik, glowing, bebas jerawat, awet muda memang Faz sangat sangat recommend untuk cuba set ni. Result memang superb! Faz Zulkifli 📲 018 7849360 Founder Millionaire Grandéur IG : @beauty.fairies IG : @beaute_chantiquehouz FB: Nor Fazilah Zulkifli FB Page : beautywardrobe.byfaz
MUKA BREAKOUT? NAK CANTIK LUAR DALAM?

Assalamualaikum. Hai semua!

Semua orang nak kulit cantik kan? Tapi ramai yang sanggup ambil jalan singkat sebab nak cantik. As for you to know, kalau nak dapatkan skin yang cantik, kena bermula dari dalam taw. Baru la terserlah kecantikan tu. 
For those yang nak skin cantik, Faz suggest untuk consistenly consume produk ni 👇

1) #collagenpowdershaklee ➡ anti penuaan, melembut serta melembapkan kulit, mencerah kulit secara sekata, menegangkan payudara serta punggung, menyuburkan rambut, kuku dan kulit, mengembalikan keanjalan kulit

2) #Espshaklee
➡ untuk glowing skin, memberi tenaga berpanjangan, mengurangkan parut & stretch mark, protien lengkap, instant energy + breakfast, mengurangkan minyak di muka, mengurangkan rasa lapar, menghalang pertumbuhan jerawat, mengurangkan gastrik

3) #Vitamincshaklee ➡kulit cerah sekata ( satu badan okay.. Bukan muka je), mengurangkan sunburn, mengecilkan pori, menghalang jerawat degil, menguatkan sistem imun badan, baik untuk resdung, menjadikan kulit glowing

4) #bcomplexshaklee
➡ anti stress, melindungi kulit dari sinaran matahari, melancarkan peredaran darah, membantu kelihatan lebih muda

Kalau nak kulit cantik, glowing, bebas jerawat, awet muda memang Faz sangat sangat recommend untuk cuba set ni. Result memang superb!

Faz Zulkifli
📲 018 7849360
Founder Millionaire Grandéur

IG : @beauty.fairies
IG : @beaute_chantiquehouz 
FB: Nor Fazilah Zulkifli
FB Page : beautywardrobe.byfaz
MUKA BREAKOUT? NAK CANTIK LUAR DALAM? Assalamualaikum. Hai semua! Semua orang nak kulit cantik kan? Tapi ramai yang sanggup ambil jalan singkat sebab nak cantik. As for you to know, kalau nak dapatkan skin yang cantik, kena bermula dari dalam taw. Baru la terserlah kecantikan tu. For those yang nak skin cantik, Faz suggest untuk consistenly consume produk ni 👇 1) #collagenpowdershaklee  ➡ anti penuaan, melembut serta melembapkan kulit, mencerah kulit secara sekata, menegangkan payudara serta punggung, menyuburkan rambut, kuku dan kulit, mengembalikan keanjalan kulit 2) #Espshaklee  ➡ untuk glowing skin, memberi tenaga berpanjangan, mengurangkan parut & stretch mark, protien lengkap, instant energy + breakfast, mengurangkan minyak di muka, mengurangkan rasa lapar, menghalang pertumbuhan jerawat, mengurangkan gastrik 3) #Vitamincshaklee  ➡kulit cerah sekata ( satu badan okay.. Bukan muka je), mengurangkan sunburn, mengecilkan pori, menghalang jerawat degil, menguatkan sistem imun badan, baik untuk resdung, menjadikan kulit glowing 4) #bcomplexshaklee  ➡ anti stress, melindungi kulit dari sinaran matahari, melancarkan peredaran darah, membantu kelihatan lebih muda Kalau nak kulit cantik, glowing, bebas jerawat, awet muda memang Faz sangat sangat recommend untuk cuba set ni. Result memang superb! Faz Zulkifli 📲 018 7849360 Founder Millionaire Grandéur IG : @beauty.fairies IG : @beaute_chantiquehouz FB: Nor Fazilah Zulkifli FB Page : beautywardrobe.byfaz
Assalamualaikum dan Selamat Pagi. .
.
First thing in the morning Diba mesti akan bancuh ESP terlebih dahulu. .
InshaaAllah dapat manfaat KULIT CANTIK & FLAWLESS, selera makan lebih terkawal untuk BENTUK BADAN MAINTAIN, lebih rasa BERTENAGA & TAK CEPAT LETIH.
.
Bagi ibu-ibu yang menyusukan baby, seriously susu memang lagi pekat and banyak bila consume ESP. InshaaAllah baby pun cepat kenyang. Diba sendiri pernah buat comparison, bila tak consume macam cair jer susu badan. Baby pun dapat khasiat sekali tau melalui susu badan, inshaaAllah gebuuu dan cerah kulit baby 😍
.
Tubuh badan kita nih secara keseluruhan semuanya terdiri daripada PROTEIN. So imagine how important for us to have enough protein daily.
.
Cuba cek balik daily food yang kita makan, cukup tak kandungan protein? Buat yang kata cukup dah ambil protein daripada ayam dan ikan, anda betul-betul yakin tak kandungan protein tu cukup untuk tampung keperluan protein badan anda?
.
Sebabnya, bila protein tak cukup, tidak hairan lah kalau ramai yang mempunyai masalah kulit berjerawat sana sini, berparut dan berlubang-lubang.
.
So anda yang nak KULIT CANTIK & KULIT LICIN TANPA CELA, make sure anda consume enough protein yer 😊
.
Pilihan hati Diba sendiri, semestinya ESP yang terbaik kerana ESP mengandungi 9 jenis asid amino yang diperlukan oleh badan tetapi tidak dapat dihasilkan sendiri oleh badan.
.
🌸 Nak kulit cantik, licin, gebu
🌸 Nak bentuk badan cantik
🌸 Nak kuku dan rambut cantik
🌸 Nak otak cerdas dan daya ingatan yang baik
🌸 Nak badan bertenaga dan sihat serta tak cepat letih
.
Make sure anda ambil protein yang lengkap....
.
Semestinya ESP yang TERBAIK 👍
.
Your Most Wanted SID
Adibah 🌹
👉🏻 013- 256 3491.
👉🏻 013- 256 3491.
👉🏻 013- 256 3491
.
Dm@adibah_beautyhealthy
.
SELAMAT. BERKESAN. TERBUKTI🌿
.
Assalamualaikum dan Selamat Pagi. . . First thing in the morning Diba mesti akan bancuh ESP terlebih dahulu. . InshaaAllah dapat manfaat KULIT CANTIK & FLAWLESS, selera makan lebih terkawal untuk BENTUK BADAN MAINTAIN, lebih rasa BERTENAGA & TAK CEPAT LETIH. . Bagi ibu-ibu yang menyusukan baby, seriously susu memang lagi pekat and banyak bila consume ESP. InshaaAllah baby pun cepat kenyang. Diba sendiri pernah buat comparison, bila tak consume macam cair jer susu badan. Baby pun dapat khasiat sekali tau melalui susu badan, inshaaAllah gebuuu dan cerah kulit baby 😍 . Tubuh badan kita nih secara keseluruhan semuanya terdiri daripada PROTEIN. So imagine how important for us to have enough protein daily. . Cuba cek balik daily food yang kita makan, cukup tak kandungan protein? Buat yang kata cukup dah ambil protein daripada ayam dan ikan, anda betul-betul yakin tak kandungan protein tu cukup untuk tampung keperluan protein badan anda? . Sebabnya, bila protein tak cukup, tidak hairan lah kalau ramai yang mempunyai masalah kulit berjerawat sana sini, berparut dan berlubang-lubang. . So anda yang nak KULIT CANTIK & KULIT LICIN TANPA CELA, make sure anda consume enough protein yer 😊 . Pilihan hati Diba sendiri, semestinya ESP yang terbaik kerana ESP mengandungi 9 jenis asid amino yang diperlukan oleh badan tetapi tidak dapat dihasilkan sendiri oleh badan. . 🌸 Nak kulit cantik, licin, gebu 🌸 Nak bentuk badan cantik 🌸 Nak kuku dan rambut cantik 🌸 Nak otak cerdas dan daya ingatan yang baik 🌸 Nak badan bertenaga dan sihat serta tak cepat letih . Make sure anda ambil protein yang lengkap.... . Semestinya ESP yang TERBAIK 👍 . Your Most Wanted SID Adibah 🌹 👉🏻 013- 256 3491. 👉🏻 013- 256 3491. 👉🏻 013- 256 3491 . Dm@adibah_beautyhealthy . SELAMAT. BERKESAN. TERBUKTI🌿 .
Testimoni ESP Shaklee
.
Alhamdulillah, sejak amalkan ESP Shaklee ni perut jadi cepat kenyang dan bertenaga.
.
Customer bagitahu jika terskip je ESP ni perut akan jadi cepat lapar dan menggigil.
.
Haa, ESP ni sesuai sangat bagi sesiapa yang selalu yang cepat dan terskip breakfast pagi.
.
Nak order bleh contact Diba yer. Rugi tau tak cuba. Sarapan sedap dan berkhasiat only in 3 scoop Esp.
.
.
Your Most Wanted SID
Adibah 🌹
👉🏻 013- 256 3491.
👉🏻 013- 256 3491.
👉🏻 013- 256 3491
.
Dm@adibah_beautyhealthy
.
SELAMAT. BERKESAN. TERBUKTI🌿
.
Testimoni ESP Shaklee . Alhamdulillah, sejak amalkan ESP Shaklee ni perut jadi cepat kenyang dan bertenaga. . Customer bagitahu jika terskip je ESP ni perut akan jadi cepat lapar dan menggigil. . Haa, ESP ni sesuai sangat bagi sesiapa yang selalu yang cepat dan terskip breakfast pagi. . Nak order bleh contact Diba yer. Rugi tau tak cuba. Sarapan sedap dan berkhasiat only in 3 scoop Esp. . . Your Most Wanted SID Adibah 🌹 👉🏻 013- 256 3491. 👉🏻 013- 256 3491. 👉🏻 013- 256 3491 . Dm@adibah_beautyhealthy . SELAMAT. BERKESAN. TERBUKTI🌿 .
Assalamualaikum semua🤗
_
Kedai Shaklee @naza_beautycare buka seperti biasa hari ni. Bagi anda yang ingin mendapatkan supplement Shaklee beserta full guide and consultation, boleh whatsapp Naza untuk order dan pertanyaan lanjut. 
_
Antara produk Shaklee yang best selling setiap bulan:
✔️ESP .
✔️FULLSET SET KECANTIKAN .
✔️COLLAGEN POWDER .
✔️VIVIX .
✔️SET SLIMMING .
✔️SET HAMIL .
✔️SET BERPANTANG .
✔️SET IBU MENYUSU .
✔️SET KESUBURAN .
_
So for those yang mencari produk Shaklee tapi tak sure yang mana satu yang sesuai dengan keperluan dan masalah anda, boleh terus whatsapp Naza okay 😊 
_
Nazatul 
0174083369
Your Favourite SID 💕
_
#sayapenggunashaklee #sayajualshaklee #shakleedistributor #shakleeeffect #shakleemalaysia #shakleemurah #shakleekedah #shakleealorsetar #shakleejitra #shakleepenang #shakleeperlis #shakleeutara
Assalamualaikum semua🤗 _ Kedai Shaklee @naza_beautycare buka seperti biasa hari ni. Bagi anda yang ingin mendapatkan supplement Shaklee beserta full guide and consultation, boleh whatsapp Naza untuk order dan pertanyaan lanjut. _ Antara produk Shaklee yang best selling setiap bulan: ✔️ESP . ✔️FULLSET SET KECANTIKAN . ✔️COLLAGEN POWDER . ✔️VIVIX . ✔️SET SLIMMING . ✔️SET HAMIL . ✔️SET BERPANTANG . ✔️SET IBU MENYUSU . ✔️SET KESUBURAN . _ So for those yang mencari produk Shaklee tapi tak sure yang mana satu yang sesuai dengan keperluan dan masalah anda, boleh terus whatsapp Naza okay 😊 _ Nazatul 0174083369 Your Favourite SID 💕 _ #sayapenggunashaklee  #sayajualshaklee  #shakleedistributor  #shakleeeffect  #shakleemalaysia  #shakleemurah  #shakleekedah  #shakleealorsetar  #shakleejitra  #shakleepenang  #shakleeperlis  #shakleeutara 
Assalamualaikum. Hai😊
.
Nak cantik, kurus dan sihat, perlulah consume makanan yang MENGENYANGKAN, RENDAH KALORI kaya dengan protein😉
.
.
Protein antara nutrisi yang diperlukan untuk menghasilkan kulit yang cantik, sihat.
.
Manakala untuk tubuh yang sihat, slim, fit, protein membantu meningkatkan metabolisma.
.
ESP tahan selama 2-3 bulan. Berbaloi kan? 💖
.
Kebaikan esp:
🍁Melicinkan kulit
🍁Mengurangkan pertumbuhan jerawat dan menghilangkan parut
🍁Mengurangkan kulit berminyak
🍁Mengawal selera makan
🍁Menurunkan berat badan
🍁Meningkatkan tenaga dan mengenyangkan dalam tempoh yang lama.
🍁 Milk booster
🍁 Membantu mencantikkan kuku & rambut
.
.
.
Note: Supplement shaklee hanyalah makanan tambahan, bukan bertujuan untuk merawat, diagnose, menyembuhkan sebarang penyakit.
.
Anda dinasihatkan berjumpa dan dapatkan nasihat daripada pakar sekiranya menghadapi masalah kesihatan sebelum mengambil sebarang supplement.
.
.
@shakleehazwani 
013-4251815
Your Trusted SID
.
#shakleemurah #shakleekedah #shakleejitra #shakleepolimas #shakleetunjang #shakleekepalabatas #espjitra #shakleeipda #espshakleehargastudent #terapiinstagram #bisnesonline #shaklee #bazaaronline #like4like #bazarpaknil #setresdungshakleemurah #setmenyusushaklee #tipskecantikan #vivix #instaboomakademi
Assalamualaikum. Hai😊 . Nak cantik, kurus dan sihat, perlulah consume makanan yang MENGENYANGKAN, RENDAH KALORI kaya dengan protein😉 . . Protein antara nutrisi yang diperlukan untuk menghasilkan kulit yang cantik, sihat. . Manakala untuk tubuh yang sihat, slim, fit, protein membantu meningkatkan metabolisma. . ESP tahan selama 2-3 bulan. Berbaloi kan? 💖 . Kebaikan esp: 🍁Melicinkan kulit 🍁Mengurangkan pertumbuhan jerawat dan menghilangkan parut 🍁Mengurangkan kulit berminyak 🍁Mengawal selera makan 🍁Menurunkan berat badan 🍁Meningkatkan tenaga dan mengenyangkan dalam tempoh yang lama. 🍁 Milk booster 🍁 Membantu mencantikkan kuku & rambut . . . Note: Supplement shaklee hanyalah makanan tambahan, bukan bertujuan untuk merawat, diagnose, menyembuhkan sebarang penyakit. . Anda dinasihatkan berjumpa dan dapatkan nasihat daripada pakar sekiranya menghadapi masalah kesihatan sebelum mengambil sebarang supplement. . . @shakleehazwani 013-4251815 Your Trusted SID . #shakleemurah  #shakleekedah  #shakleejitra  #shakleepolimas  #shakleetunjang  #shakleekepalabatas  #espjitra  #shakleeipda  #espshakleehargastudent  #terapiinstagram  #bisnesonline  #shaklee  #bazaaronline  #like4like  #bazarpaknil  #setresdungshakleemurah  #setmenyusushaklee  #tipskecantikan  #vivix  #instaboomakademi 
KULIT BEBAS JERAWAT. BEBAS PARUT.
.
Alhamdulillah. Happy sangat bile dapat bantu customer atasi masalah jerawat die.
.
Kalai dulu bergerutu je kulit.
.
Tapi sekarang dah licin. Parut pun tak de.
.
Settle mission !

019-5504689
Sarah
Founder Team Nova Stella

#shaklee
#shakleekulim
#shakleebaling
#shakleealorsetar
#shakleekedah
#shakleeipoh
#shakleeperak
#shakleemalaysia
#shakleethailand
#kehamilan
#menyusu
#berpantang
#kesuburan
#kesihatan
#novastella
#kurus
#jomshaklee
#distributorneeded
#pengedardiperlukan
KULIT BEBAS JERAWAT. BEBAS PARUT. . Alhamdulillah. Happy sangat bile dapat bantu customer atasi masalah jerawat die. . Kalai dulu bergerutu je kulit. . Tapi sekarang dah licin. Parut pun tak de. . Settle mission ! 019-5504689 Sarah Founder Team Nova Stella #shaklee  #shakleekulim  #shakleebaling  #shakleealorsetar  #shakleekedah  #shakleeipoh  #shakleeperak  #shakleemalaysia  #shakleethailand  #kehamilan  #menyusu  #berpantang  #kesuburan  #kesihatan  #novastella  #kurus  #jomshaklee  #distributorneeded  #pengedardiperlukan 
Ada tak kat sini yg bila dtg period je mulalah senggugut teruk, lpas tu dah tak boleh nak buat kja dah. Mesti tak best kan? Syaza pun tak suka bila dtg situasi macam ni
.
So Syaza nak suggestkan utk consume GLA COMPLEX ni. Syaza sndri pun dah amalkan ambil GLA COMPLEX ni, mmg THE BEST 👍 .
Bukan setakat baik utk hormon wanita je tapi kulit pun rasa makin okay sbb dalam GLA COMPLEX ni ada campuran VITAMIN E, best kan ?
.
Antara kebaikan GLA COMPLEX:
.
🔸 mengatasi masalh SENGGUGUT
🔸 melegakan masalah PMS
🔸 menstabilkan KITAR HAID serta hormon
🔸 meningkatkan kesuburan bg mereka yg sdg IKHTIAR HAMIL
🔸 juga bgus utk mngawal paras kolestrol & atasi kncing manis
.
.
Bagi sapa yg sedang TTC GLA COMPLEX sgt2 recommended. Kita rawat dalaman dahulu in shaa Allah kita ikhtiar sampai dapat.
.
.
So for more info tentang produk2 Shaklee blh trus whatssap Syaza k, in shaa Allah Syaza bg BEST PRICE kat korang 😉
.
0134506895
SID SHAKLEE
#glacomplex #ikhtiarhamil #setkesuburan #shakleemurah #shaklee #shakleemalaysia #shakleepromo #shakleeindipendentdistributor #sethamilshaklee #shakleeforlife
#shakleehargastudent
#shakleehargamurah #glashaklee #testimoniglashaklee #sengguguthilang #senggugut #ikhtiarhamil #ikhtiarzuriat #shakleejohor #shakleenegerisembilan #shakleemelaka #shakleepenang #shakleekedah #shakleeperlis #shakleehargamurah #shakleehargastudent
Ada tak kat sini yg bila dtg period je mulalah senggugut teruk, lpas tu dah tak boleh nak buat kja dah. Mesti tak best kan? Syaza pun tak suka bila dtg situasi macam ni . So Syaza nak suggestkan utk consume GLA COMPLEX ni. Syaza sndri pun dah amalkan ambil GLA COMPLEX ni, mmg THE BEST 👍 . Bukan setakat baik utk hormon wanita je tapi kulit pun rasa makin okay sbb dalam GLA COMPLEX ni ada campuran VITAMIN E, best kan ? . Antara kebaikan GLA COMPLEX: . 🔸 mengatasi masalh SENGGUGUT 🔸 melegakan masalah PMS 🔸 menstabilkan KITAR HAID serta hormon 🔸 meningkatkan kesuburan bg mereka yg sdg IKHTIAR HAMIL 🔸 juga bgus utk mngawal paras kolestrol & atasi kncing manis . . Bagi sapa yg sedang TTC GLA COMPLEX sgt2 recommended. Kita rawat dalaman dahulu in shaa Allah kita ikhtiar sampai dapat. . . So for more info tentang produk2 Shaklee blh trus whatssap Syaza k, in shaa Allah Syaza bg BEST PRICE kat korang 😉 . 0134506895 SID SHAKLEE #glacomplex  #ikhtiarhamil  #setkesuburan  #shakleemurah  #shaklee  #shakleemalaysia  #shakleepromo  #shakleeindipendentdistributor  #sethamilshaklee  #shakleeforlife  #shakleehargastudent  #shakleehargamurah  #glashaklee  #testimoniglashaklee  #sengguguthilang  #senggugut  #ikhtiarhamil  #ikhtiarzuriat  #shakleejohor  #shakleenegerisembilan  #shakleemelaka  #shakleepenang  #shakleekedah  #shakleeperlis  #shakleehargamurah  #shakleehargastudent 
YEAR END SALE!
.
YES! YES! YES!
.
Promo hujung tahun Shaklee! Meh pakat ramai ramai beli Shaklee.
.
Time ni lah best nak beli. Sebab harga memang 👍👍
.
Meh wasap Faz meh. Hurry gaisss!
.
Faz Zulkifli
📲 018 7849360
Founder Millionaire Grandéur

IG : @beauty.fairies
IG : @beaute_chantiquehouz 
FB: Nor Fazilah Zulkifli
FB Page : beautywardrobe.byfaz
YEAR END SALE! . YES! YES! YES! . Promo hujung tahun Shaklee! Meh pakat ramai ramai beli Shaklee. . Time ni lah best nak beli. Sebab harga memang 👍👍 . Meh wasap Faz meh. Hurry gaisss! . Faz Zulkifli 📲 018 7849360 Founder Millionaire Grandéur IG : @beauty.fairies IG : @beaute_chantiquehouz FB: Nor Fazilah Zulkifli FB Page : beautywardrobe.byfaz
Assalamualaikum! selamat pagi semua..
.
Dah breakfast ke tu? Harini shake #esp + milo je.
.
Ni pun kenyang dah taw. Korang boleh try dengan favorite drink korang jugak. Semua best!
.
Jangan lupa breakfast taw. Have a nice day!
.
Faz Zulkifli
📲 018 7849360
Founder Millionaire Grandéur

IG : @beauty.fairies
IG : @beaute_chantiquehouz 
FB: Nor Fazilah Zulkifli
FB Page : beautywardrobe.byfaz
Assalamualaikum! selamat pagi semua.. . Dah breakfast ke tu? Harini shake #esp  + milo je. . Ni pun kenyang dah taw. Korang boleh try dengan favorite drink korang jugak. Semua best! . Jangan lupa breakfast taw. Have a nice day! . Faz Zulkifli 📲 018 7849360 Founder Millionaire Grandéur IG : @beauty.fairies IG : @beaute_chantiquehouz FB: Nor Fazilah Zulkifli FB Page : beautywardrobe.byfaz
JERAWAT SEGAN NAK TUMBUH, PARUT MAKIN PUDAR! 
_
_
_

Wah wah wahhhh. Siapa tak suka kan bila jerawat yang selalu tumbuh macam cendewan ni, dah mula segan nak tunjukkan diri .
.

Parut pun semakin pudar. 
Pendek kata, muka memang makin flawless lah! 
_
_

Tapi nak flawless, kena usaha jugak tau! 
Meh ummi share dengan semua supplements yang bantu kita untuk dapatkan kulit yang lebih flawless dan gebu! 
_
_

#ESPShaklee membantu :
🌸memperbaharui sel kulit
🌸menganjalkan kulit
🌸awet muda
🌸kulit lebih gebu
🌸muka kurang berminyak

_
_

#VitaminCShaklee membantu :
🌸membentuk kolagen
🌸melindungi kulit daripada radikal bebas
🌸mencerahkan kulit
🌸mengurangkan pertumbuhan jerawat
🌸mencantikkan kulit

_
_

#VitaminEShaklee membantu :
🌸melembutkan kulit
🌸anti penuaan
🌸membaiki pigmentasi
🌸memudarkan parut
🌸melembapkan kulit

_
_

Haaaa..best ke best sangat manfaat ketiga-tiga supplements ni? 
Kalau anda semua nak tahu, ummi akan consult semua customers yang beli dengan ummi tau! .
.

Dah tak sabar nak cuba supplement Shaklee ni?
Meh whatsapp ummi! 
_
_

Ummi Yusof
✅Whatsapp : 017-9058673
✅TRUSTED SID since January 2017
✅Founder Gracious Millionaire
✅Postage everyday
✅Agent Wanted!
JERAWAT SEGAN NAK TUMBUH, PARUT MAKIN PUDAR! _ _ _ Wah wah wahhhh. Siapa tak suka kan bila jerawat yang selalu tumbuh macam cendewan ni, dah mula segan nak tunjukkan diri . . Parut pun semakin pudar. Pendek kata, muka memang makin flawless lah! _ _ Tapi nak flawless, kena usaha jugak tau! Meh ummi share dengan semua supplements yang bantu kita untuk dapatkan kulit yang lebih flawless dan gebu! _ _ #ESPShaklee  membantu : 🌸memperbaharui sel kulit 🌸menganjalkan kulit 🌸awet muda 🌸kulit lebih gebu 🌸muka kurang berminyak _ _ #VitaminCShaklee  membantu : 🌸membentuk kolagen 🌸melindungi kulit daripada radikal bebas 🌸mencerahkan kulit 🌸mengurangkan pertumbuhan jerawat 🌸mencantikkan kulit _ _ #VitaminEShaklee  membantu : 🌸melembutkan kulit 🌸anti penuaan 🌸membaiki pigmentasi 🌸memudarkan parut 🌸melembapkan kulit _ _ Haaaa..best ke best sangat manfaat ketiga-tiga supplements ni? Kalau anda semua nak tahu, ummi akan consult semua customers yang beli dengan ummi tau! . . Dah tak sabar nak cuba supplement Shaklee ni? Meh whatsapp ummi! _ _ Ummi Yusof ✅Whatsapp : 017-9058673 ✅TRUSTED SID since January 2017 ✅Founder Gracious Millionaire ✅Postage everyday ✅Agent Wanted!