an online Instagram web viewer

#shampooorganic medias

Photos

Ready Stock!!
Shampoo OGX BIOTIN & COLLAGEN
Harga: IDR 185.000

Order
Whatsapp : 082218929929
Line : pinpinlie1608

OGX Biotin & Collagen Shampoo
Membantu menebalkan dan memperbaiki rambut hanya dengan sekali pakai. Formula ampuh dalam menambah volume pada rambut paling tipis sekalipun sehingga lebih berisi dan tampak lebih mengembang.

Kandungan:
Water (Aqua), Sodium C14-16 Olefin Sulfonate, Cocamidopropyl Hydroxysultaine, Sodium Cocoyl Isethionate, Dimethicone, Sodium Chloride, Fragrance (Parfum), Biotin, Hydrolyzed Collagen, Hydrolyzed Wheat Protein, Ethyltrimonium Chloride Methacrylate/Hydrolyzed Wheat Protein Copolymer, Polyquaternium-10, Glycol Stearate, PEG-120 Methyl Glucose Dioleate, Cocamidopropyl Betaine, Laureth-4, Laureth-23, Citric Acid, Diazolidinyl Urea, Iodopropynyl Butylcarbamate, Violet 2 (CI 60725)

#jualshampoo #shampooorganic #perawatanrambut #jualshampooorganic #organicshampoo #shampoobiotin #rambutsehat #rambutcantik #rambutrontok #ogxoriginal #jualshampooshiseido #shampooshiseido #shiseidomurah #jualshampooimport
Ready Stock!! Shampoo OGX BIOTIN & COLLAGEN Harga: IDR 185.000 Order Whatsapp : 082218929929 Line : pinpinlie1608 OGX Biotin & Collagen Shampoo Membantu menebalkan dan memperbaiki rambut hanya dengan sekali pakai. Formula ampuh dalam menambah volume pada rambut paling tipis sekalipun sehingga lebih berisi dan tampak lebih mengembang. Kandungan: Water (Aqua), Sodium C14-16 Olefin Sulfonate, Cocamidopropyl Hydroxysultaine, Sodium Cocoyl Isethionate, Dimethicone, Sodium Chloride, Fragrance (Parfum), Biotin, Hydrolyzed Collagen, Hydrolyzed Wheat Protein, Ethyltrimonium Chloride Methacrylate/Hydrolyzed Wheat Protein Copolymer, Polyquaternium-10, Glycol Stearate, PEG-120 Methyl Glucose Dioleate, Cocamidopropyl Betaine, Laureth-4, Laureth-23, Citric Acid, Diazolidinyl Urea, Iodopropynyl Butylcarbamate, Violet 2 (CI 60725) #jualshampoo  #shampooorganic  #perawatanrambut  #jualshampooorganic  #organicshampoo  #shampoobiotin  #rambutsehat  #rambutcantik  #rambutrontok  #ogxoriginal  #jualshampooshiseido  #shampooshiseido  #shiseidomurah  #jualshampooimport 
Ponn Ponn 🚚❗ Stok baru sampai lagi ! Yey!

Panas2 lagi ni uols... .
.
Mfg : 03.11.2017
Exp : 04.03.2018

Hanya yang fresh fresh disinii ~! .
Sapa cepat dia dapat na!
Lekaih lekaih 😄😄 .
Whatsapp 019-5418391
.

#ShampooSantan
#Leader
#AgentWanted
#100botol
#ShampooOrganic
Ponn Ponn 🚚❗ Stok baru sampai lagi ! Yey! Panas2 lagi ni uols... . . Mfg : 03.11.2017 Exp : 04.03.2018 Hanya yang fresh fresh disinii ~! . Sapa cepat dia dapat na! Lekaih lekaih 😄😄 . Whatsapp 019-5418391 . #ShampooSantan  #Leader  #AgentWanted  #100botol  #ShampooOrganic 
Nih yg #shampoosantan travel pack ya...😍
Shampoo santan pilihan ramai👍
Merawat masalah rambut gugur/kelemumur/gatal2 kepala
#shampooOrganic
#shampoosantangurun
#shampoosantankedah
Rambut kusut? Sakit nak leraikan?

Santan-kan je

Jom follow tips ni:

1)Menggunakan santan asli, ratakan santan diseluruh kelapa & rambut.

2)Perap dalam sejam supaya khasiat santan dapat diserap rambut & kulit kepala.

3)Cuba amalkan seminggu sekali.Anda pasti tersenyum melihat hasilnya.

Selamat mencuba

#shampoosantan #syampu #shampooorganic #naturalproduct #shampoosantankelantan
Rambut kusut? Sakit nak leraikan? Santan-kan je Jom follow tips ni: 1)Menggunakan santan asli, ratakan santan diseluruh kelapa & rambut. 2)Perap dalam sejam supaya khasiat santan dapat diserap rambut & kulit kepala. 3)Cuba amalkan seminggu sekali.Anda pasti tersenyum melihat hasilnya. Selamat mencuba #shampoosantan  #syampu  #shampooorganic  #naturalproduct  #shampoosantankelantan 
Yeaaa, SALE YES EXTEND❗❗❗.
.
PROMOSI DECEMBER 
2 DEC - 15 DEC 2017.
.
SET (Shampoo+Hair Oil).
SEMENANJUNG.
RM94 + Free Postage.
.
SABAH SARAWAK.
RM99 + Free Postage.
.
PROMOSI 2 botol SS 250ml.
SEMENANJUNG.
RM70 + Free Postage.
.
SABAH SARAWAK.
RM76 + Free Postage.
.
.
-Contest Lucky Draw masih dibuka..Pembelian 2 item myhomelab akan dpt 1 tiket lucky draw.
.
To order, blh click link dkt bio k. Or whatsapp 0145158655
#shampoosantanoriginal #ShampooSantanMyHOMELAB #shampooorganic #shampooorganikmurah
Yeaaa, SALE YES EXTEND❗❗❗. . PROMOSI DECEMBER 2 DEC - 15 DEC 2017. . SET (Shampoo+Hair Oil). SEMENANJUNG. RM94 + Free Postage. . SABAH SARAWAK. RM99 + Free Postage. . PROMOSI 2 botol SS 250ml. SEMENANJUNG. RM70 + Free Postage. . SABAH SARAWAK. RM76 + Free Postage. . . -Contest Lucky Draw masih dibuka..Pembelian 2 item myhomelab akan dpt 1 tiket lucky draw. . To order, blh click link dkt bio k. Or whatsapp 0145158655 #shampoosantanoriginal  #ShampooSantanMyHOMELAB  #shampooorganic  #shampooorganikmurah 
FEEDBACK TERBARU DARI PELANGGAN😍
=============================== 🔅 ANAK RAMBUT BARU MULA TUMBUH
🔅 KULIT KEPALA MAKIN SIHAT

Makin ramai yang dah gunakan Shampoo
Santan MyHomeLab ni. Alhamdulillah, 
SS dapat mnyelesaikan pelbagai masalah
Kulit kepala.

Jom nk kongsi sikit kelebihan SS ni - Cegah KEGUGURAN rambut
- Kurangkan KEGATALAN kulit kepala
- Atasi masalah KELEMUMUR
- Pulihkan masalah ECZEMA
- Rambut lembut dan mudah diurus
- Melembapkan kulit kepala
- Rambut semakin hitam& berkilat
- Mempercepatkan PERTUMBUHAN  rambut.

#shampoosantan
#myhomelab
#shampooOrganic
FEEDBACK TERBARU DARI PELANGGAN😍 =============================== 🔅 ANAK RAMBUT BARU MULA TUMBUH 🔅 KULIT KEPALA MAKIN SIHAT Makin ramai yang dah gunakan Shampoo Santan MyHomeLab ni. Alhamdulillah, SS dapat mnyelesaikan pelbagai masalah Kulit kepala. Jom nk kongsi sikit kelebihan SS ni - Cegah KEGUGURAN rambut - Kurangkan KEGATALAN kulit kepala - Atasi masalah KELEMUMUR - Pulihkan masalah ECZEMA - Rambut lembut dan mudah diurus - Melembapkan kulit kepala - Rambut semakin hitam& berkilat - Mempercepatkan PERTUMBUHAN rambut. #shampoosantan  #myhomelab  #shampooOrganic 
Promosi beli 2 botol dengan Harga RM65 sahaja.. Jom grab sekarang. Promosi sehingga 14 November 2017.

#shampoosantan #shampooorganic #shampoosantankelantan #kelemumur #rambutgugur #matrukun #titiancinta #redvelvet
Bismillahirrohmanirrohiim.
Assalamualaikum. Selamat pagi semua. Didoakan hari ini lebih baik dr semalam buat uols semua esp. followers @chichairshampoo.

Sini nak bagi tahu uols. Sini nak bagi sesuatu, percuma-cuma je kat uols, iaitu promosi 📮 PENGHANTARAN PERCUMA/FREE POSTAGE kpd uols. Iye....betul!

Cer uols fikir2 pastu pilih brp botol nak ye...pastu DM sini/📲WA0172991075... Klu uols beli:-
🎁1botol syampu santan=rm35+byr rm5 je utk postage(biasa rm8kannn). Total rm40only.
🎁2botol=rm70 +free postage(jimat rm8)
🎁3botol=rm105+free postage(jimat rm8)

Boleh pakat2 dgn kawan2/sedaramara uols. Jimat banyaakkk tu tau.

Hmmm..murah ke sangat murah? Lepas ni tawaran takde dah...jgn sampai frust plak terlepas offer ni. Jgn kata sini tak payung ye. 💖💎kerana dirimu lebih berharga.

0172991075.
0172991075.
0172991075.

#shampoosantanmyhomelab #shampoosantanseremban #shampooorganic #shampoosantankelapa #rawatanrambut
Bismillahirrohmanirrohiim. Assalamualaikum. Selamat pagi semua. Didoakan hari ini lebih baik dr semalam buat uols semua esp. followers @chichairshampoo. Sini nak bagi tahu uols. Sini nak bagi sesuatu, percuma-cuma je kat uols, iaitu promosi 📮 PENGHANTARAN PERCUMA/FREE POSTAGE kpd uols. Iye....betul! Cer uols fikir2 pastu pilih brp botol nak ye...pastu DM sini/📲WA0172991075... Klu uols beli:- 🎁1botol syampu santan=rm35+byr rm5 je utk postage(biasa rm8kannn). Total rm40only. 🎁2botol=rm70 +free postage(jimat rm8) 🎁3botol=rm105+free postage(jimat rm8) Boleh pakat2 dgn kawan2/sedaramara uols. Jimat banyaakkk tu tau. Hmmm..murah ke sangat murah? Lepas ni tawaran takde dah...jgn sampai frust plak terlepas offer ni. Jgn kata sini tak payung ye. 💖💎kerana dirimu lebih berharga. 0172991075. 0172991075. 0172991075. #shampoosantanmyhomelab  #shampoosantanseremban  #shampooorganic  #shampoosantankelapa  #rawatanrambut 
SCALPRO SHAMPOO.

Kenapa ini salah satu produk unggulan kami? 
Masalah di kulit kepala itu sangat mudah menjangkit orang orang di iklim tropis dan kota besar, karena kelembaban, gaya hidup tidak seimbang daaaaaan polusi. ------ Scalpro Shampoo adalah Shampoo Natural yang diformulasi dengan hati hati utk memberikan efek bersih yang tuntas, namun tetap dengan pH seimbang di pH 5.8 sehingga tidak menyebabkan rambut kering.

Bahan Active yang kami gunakan pada Scalpro Shampoo antara lain;

Tea Tree Oil untuk antibacterial penyebab rambut bau, dan kulit kepala gatal.
Rosemary Oil untuk anti inflamasi, anti bacterial dan dipercaya dapat membantu pertumbuhan rambut.
Nettle Extract untuk membantu mencegah produksi hormon DHT yang menyebabkan kerontokan.
Beta Glucan untuk membantu mempercepat regenerasi cell.

NO PRE WASH TREATMENT AND AFTER WASH CONDITIONER NEEDED.

Tersedia dalam ukuran 100ml dan 300ml 
Dapat dibeli di goodvibesorganic.com 
PROMOTION CODE: SCALPRO 
GET 20% OF DISCOUNT S/D NOVEMBER 30, 2017.

Happy Shopping!

#shampoonatural #shampooorganic #antirontok #shanpooantigatal #haircare #hairtreatment
SCALPRO SHAMPOO. Kenapa ini salah satu produk unggulan kami? Masalah di kulit kepala itu sangat mudah menjangkit orang orang di iklim tropis dan kota besar, karena kelembaban, gaya hidup tidak seimbang daaaaaan polusi. ------ Scalpro Shampoo adalah Shampoo Natural yang diformulasi dengan hati hati utk memberikan efek bersih yang tuntas, namun tetap dengan pH seimbang di pH 5.8 sehingga tidak menyebabkan rambut kering. Bahan Active yang kami gunakan pada Scalpro Shampoo antara lain; Tea Tree Oil untuk antibacterial penyebab rambut bau, dan kulit kepala gatal. Rosemary Oil untuk anti inflamasi, anti bacterial dan dipercaya dapat membantu pertumbuhan rambut. Nettle Extract untuk membantu mencegah produksi hormon DHT yang menyebabkan kerontokan. Beta Glucan untuk membantu mempercepat regenerasi cell. NO PRE WASH TREATMENT AND AFTER WASH CONDITIONER NEEDED. Tersedia dalam ukuran 100ml dan 300ml Dapat dibeli di goodvibesorganic.com PROMOTION CODE: SCALPRO GET 20% OF DISCOUNT S/D NOVEMBER 30, 2017. Happy Shopping! #shampoonatural  #shampooorganic  #antirontok  #shanpooantigatal  #haircare  #hairtreatment 
❤RAMBUT LEMBUT DAN LICIN❤

#wonderhairoil tu kalau nak tahu ada kandungan minyak biji matahari yang berfungsi untuk meningkatkan pertumbuhan sel-sel rambut supaya rambut anda sihat dan bermaya. .

Lagi satu, ianya tak berminyak walaupun ia minyak. Sebab #wonderhairoil ni akan terus meresap ke dalam akar-akar.
.

So, takdelah rasa berminyak je kepala tu!😊 Eh, jangan percaya. Cuba sendiri!😊
. 📲0195068618
📲0195068618
📲0195068618
.

Cc : @suhila_sarwani
.

#shampoosantan
#shampooorganic
#ubatkutu
#pelebatrambut
#bebaskimia
#rambutnipis
#rawatankulitkepala
❤RAMBUT LEMBUT DAN LICIN❤ #wonderhairoil  tu kalau nak tahu ada kandungan minyak biji matahari yang berfungsi untuk meningkatkan pertumbuhan sel-sel rambut supaya rambut anda sihat dan bermaya. . Lagi satu, ianya tak berminyak walaupun ia minyak. Sebab #wonderhairoil  ni akan terus meresap ke dalam akar-akar. . So, takdelah rasa berminyak je kepala tu!😊 Eh, jangan percaya. Cuba sendiri!😊 . 📲0195068618 📲0195068618 📲0195068618 . Cc : @suhila_sarwani . #shampoosantan  #shampooorganic  #ubatkutu  #pelebatrambut  #bebaskimia  #rambutnipis  #rawatankulitkepala 
❤BARU PAKAI 2 KALI RAMBUT GUGUR BERKURANG!❤ Salah satu punca rambut gugur adalah kerana badan kita kekurangan Vitamin B5.
.

Bertuah sungguh siapa yang guna #shampoosantan ni. Selain wangi, ianya mempunyai vitamin B5 dan vit E yang amat di perlukan oleh rambut.
.

Eh, bukan badan je perlukan vitamin. Rambut kita pun perlu jugak!😊
.

Eh, jangan percaya. Cuba sendiri!😊 📲0195068618
.

Cc : @suhila_sarwani
.

#shampoosantan
#shampooorganic
#ubatkutu
#pelebatrambut
#bebaskimia
#rambutnipis
#rawatankulitkepala
❤BARU PAKAI 2 KALI RAMBUT GUGUR BERKURANG!❤ Salah satu punca rambut gugur adalah kerana badan kita kekurangan Vitamin B5. . Bertuah sungguh siapa yang guna #shampoosantan  ni. Selain wangi, ianya mempunyai vitamin B5 dan vit E yang amat di perlukan oleh rambut. . Eh, bukan badan je perlukan vitamin. Rambut kita pun perlu jugak!😊 . Eh, jangan percaya. Cuba sendiri!😊 📲0195068618 . Cc : @suhila_sarwani . #shampoosantan  #shampooorganic  #ubatkutu  #pelebatrambut  #bebaskimia  #rambutnipis  #rawatankulitkepala 
❤11 TAHUN BOTAK AKHIRNYA RAMBUT TUMBUH KEMBALI!❤
.

Siapa yang ada masalah rambut botak atau rambut nipis tu saya syorkan awak guna shampoo santan. .

Selain melebatkan rambut, ianya berfungsi menguatkan akar rambut. .

Yela, dalam #shampoosantan kan ada minyak kelapa dan santan kelapa yang berfungsi untuk menguatkan akar rambut.

Jom cuba sekarang! Katakan sayonara kepada #rambutbotak!

Cc : @suhila_sarwani

#shampoosantan
#shampooorganic
#ubatkutu
#pelebatrambut
#bebaskimia
#rambutnipis
#rawatankulitkepala
❤11 TAHUN BOTAK AKHIRNYA RAMBUT TUMBUH KEMBALI!❤ . Siapa yang ada masalah rambut botak atau rambut nipis tu saya syorkan awak guna shampoo santan. . Selain melebatkan rambut, ianya berfungsi menguatkan akar rambut. . Yela, dalam #shampoosantan  kan ada minyak kelapa dan santan kelapa yang berfungsi untuk menguatkan akar rambut. Jom cuba sekarang! Katakan sayonara kepada #rambutbotak ! Cc : @suhila_sarwani #shampoosantan  #shampooorganic  #ubatkutu  #pelebatrambut  #bebaskimia  #rambutnipis  #rawatankulitkepala 
❤KELEMUMUR TERUK DAH OK!❤ Kan dah kata, shampoo santan ada kandungan pati minyak essential rosemary untuk hapuskan masalah kelemur di kepala. 
Takde hal. 
Setakat kelemumur, tebal atau nipis, sikit atau banyak, kalau konsisten guna shampoo santan lama-lama kelemumur akan hilang!

Eh, jangan percaya. Cuba sendiri!😊 📲0195068618

Cc : @suhila_sarwani

#shampoosantan
#shampooorganic
#ubatkutu
#pelebatrambut
#bebaskimia
#rambutnipis
#rawatankulitkepala
❤KELEMUMUR TERUK DAH OK!❤ Kan dah kata, shampoo santan ada kandungan pati minyak essential rosemary untuk hapuskan masalah kelemur di kepala. Takde hal. Setakat kelemumur, tebal atau nipis, sikit atau banyak, kalau konsisten guna shampoo santan lama-lama kelemumur akan hilang! Eh, jangan percaya. Cuba sendiri!😊 📲0195068618 Cc : @suhila_sarwani #shampoosantan  #shampooorganic  #ubatkutu  #pelebatrambut  #bebaskimia  #rambutnipis  #rawatankulitkepala 
Siapa yang ada masalah kutu kepala tu boleh cuba shampoo santan!

Shampoo santan memang berkesan untuk bunuh kutu dan telurnya sekali tau!

Anak kecil pun boleh guna shampoo santan ni seawal 6 bulan. Maklum, selalunya anak-anak yang kat tadika yang banyak kena jangkitan kutu kepala.

Apa tunggi lagi. Jangan biarkan kutu kepala membiak di atas kepala orang tersayang! 📲0195068618

Cc : @suhila_sarwani

#shampoosantan
#shampooorganic
#ubatkutu
#pelebatrambut
#bebaskimia
Siapa yang ada masalah kutu kepala tu boleh cuba shampoo santan! Shampoo santan memang berkesan untuk bunuh kutu dan telurnya sekali tau! Anak kecil pun boleh guna shampoo santan ni seawal 6 bulan. Maklum, selalunya anak-anak yang kat tadika yang banyak kena jangkitan kutu kepala. Apa tunggi lagi. Jangan biarkan kutu kepala membiak di atas kepala orang tersayang! 📲0195068618 Cc : @suhila_sarwani #shampoosantan  #shampooorganic  #ubatkutu  #pelebatrambut  #bebaskimia 
Siapa yang ada masalah kutu kepala tu boleh cuba shampoo santan!

Shampoo santan memang berkesan untuk bunuh kutu dan telurnya sekali tau!

Anak kecil pun boleh guna shampoo santan ni seawal 6 bulan. Maklumlah, selalunya anak-anak yang kat tadika yang banyak kena jangkitan kutu kepala.

Apa tunggu lagi. Jangan biarkan kutu kepala membiak di atas kepala orang tersayang! 📲0195068618

@shampoosantan_perlis

#shampoosantan
#shampooorganic
#ubatkutu
#pelebatrambut
#bebaskimia
Siapa yang ada masalah kutu kepala tu boleh cuba shampoo santan! Shampoo santan memang berkesan untuk bunuh kutu dan telurnya sekali tau! Anak kecil pun boleh guna shampoo santan ni seawal 6 bulan. Maklumlah, selalunya anak-anak yang kat tadika yang banyak kena jangkitan kutu kepala. Apa tunggu lagi. Jangan biarkan kutu kepala membiak di atas kepala orang tersayang! 📲0195068618 @shampoosantan_perlis #shampoosantan  #shampooorganic  #ubatkutu  #pelebatrambut  #bebaskimia 
Bagi yg bertudung amat digalakkan guna Rapunzel Hair Care.
.
Kenapa??..
Bila kita bertudung rambut akan terasa gatal2, tambah bila seharian bekerja. Balik kerja bukak tudung semerbak bau kepam 😷😷😷.
so that's why gadis2 ayu bertudung wajib dapatkan Rapunzel Hair Care ya ❤😘
.
Nak settlekan masalah rambut gugur ? Puas cuba mcm2 produk tapi masih tak berhasil ? Jom cuba Rapunzel Hair Care
.
.
#rapunzelhaircare_byadda #rapunzelhaircare #rawatanrambut #haicare #rambutlebat #rambutikal #haircaretips #sayajual #isell #sayajualmurah #bisnesonline #bisnesonlinemalaysia #bazaronline #bazarpaknil #bazaronlinemalaysia #igersmalaysia #sayajualshampoo #shampoo #shampooorganic #productmalaysia #bebasparaben #hairserum #sparambut #likeforlike #like4like #visitmyig #instashop #terapiinstagram #ajimaura
Bagi yg bertudung amat digalakkan guna Rapunzel Hair Care. . Kenapa??.. Bila kita bertudung rambut akan terasa gatal2, tambah bila seharian bekerja. Balik kerja bukak tudung semerbak bau kepam 😷😷😷. so that's why gadis2 ayu bertudung wajib dapatkan Rapunzel Hair Care ya ❤😘 . Nak settlekan masalah rambut gugur ? Puas cuba mcm2 produk tapi masih tak berhasil ? Jom cuba Rapunzel Hair Care . . #rapunzelhaircare_byadda  #rapunzelhaircare  #rawatanrambut  #haicare  #rambutlebat  #rambutikal  #haircaretips  #sayajual  #isell  #sayajualmurah  #bisnesonline  #bisnesonlinemalaysia  #bazaronline  #bazarpaknil  #bazaronlinemalaysia  #igersmalaysia  #sayajualshampoo  #shampoo  #shampooorganic  #productmalaysia  #bebasparaben  #hairserum  #sparambut  #likeforlike  #like4like  #visitmyig  #instashop  #terapiinstagram  #ajimaura 
ANDA ADA MASALAH
✔KELEMUMUR?
✔RAMBUT GUGUR?
✔GATAL KEPALA?
✔UBAN SEBELUM USIA?
✔ECZEMA?
✔RAMBUT BERBUAH?
✔RAMBUT BERCABANG?

#shampoosantan sangat sesuai untuk merawat segala masalah di atas! ✔💯organik
✔bebas SLS
✔bebas paraben
✔bebas silikon

Jangan biarkan kepala anda menanggung derita akibat bahan kimia tersembunyi dalam shampoo harian anda! 📲0195068618
📲0195068618
📲0195068618

#shampoosantan
#shampoosantanmyhomelab
#shampooorganik
#shampooorganic
#shampoobebaskimia
#shampoopelebatrambut
ANDA ADA MASALAH ✔KELEMUMUR? ✔RAMBUT GUGUR? ✔GATAL KEPALA? ✔UBAN SEBELUM USIA? ✔ECZEMA? ✔RAMBUT BERBUAH? ✔RAMBUT BERCABANG? #shampoosantan  sangat sesuai untuk merawat segala masalah di atas! ✔💯organik ✔bebas SLS ✔bebas paraben ✔bebas silikon Jangan biarkan kepala anda menanggung derita akibat bahan kimia tersembunyi dalam shampoo harian anda! 📲0195068618 📲0195068618 📲0195068618 #shampoosantan  #shampoosantanmyhomelab  #shampooorganik  #shampooorganic  #shampoobebaskimia  #shampoopelebatrambut 
Testimoni #shampoosantan. 
Manfaat #shampoosantan 🌴Shampoo Santan 100% tanpa bahan kimia berbahaya.
🌴Shampoo Santan ni untuk merawat rambut gugur, kelemumur dan gatal² kulit kepala.
🌴Bahan utama ialah santan asli, minyak kelapa, minyak pati oren dan rosemary. 🌴Don't worry. Takde bau santan @ bau kelapa pun. Ia bau buah oren segar
🌴Sesuai untuk bayi 6 bulan ke atas dan dewasa.  Lelaki atau perempuan pon boleh pakai.

Jom tukar shampoo😙
Testimoni #shampoosantan . Manfaat #shampoosantan  🌴Shampoo Santan 100% tanpa bahan kimia berbahaya. 🌴Shampoo Santan ni untuk merawat rambut gugur, kelemumur dan gatal² kulit kepala. 🌴Bahan utama ialah santan asli, minyak kelapa, minyak pati oren dan rosemary. 🌴Don't worry. Takde bau santan @ bau kelapa pun. Ia bau buah oren segar 🌴Sesuai untuk bayi 6 bulan ke atas dan dewasa. Lelaki atau perempuan pon boleh pakai. Jom tukar shampoo😙
UBAN HILANG!!?? Anda ada masalah uban sebelum usia?
Inginkan rambut lebat, hitam, kuat dan sihat?

Inginkan pujian suami dengan rambut lembut bak sutera? 
SHAMPOO SANTAN rahsianya!
Mudah sahaja!
Urut, perap dan bilas!
Apa tunggu lagi? Jom ler tukar shampoo!😊 📲0195068618

@shampooaantan_perlis

#shampoosantan
#shampooorganic
#myhomelab
#pelebatrambut
UBAN HILANG!!?? Anda ada masalah uban sebelum usia? Inginkan rambut lebat, hitam, kuat dan sihat? Inginkan pujian suami dengan rambut lembut bak sutera? SHAMPOO SANTAN rahsianya! Mudah sahaja! Urut, perap dan bilas! Apa tunggu lagi? Jom ler tukar shampoo!😊 📲0195068618 @shampooaantan_perlis #shampoosantan  #shampooorganic  #myhomelab  #pelebatrambut 
Rambut rosak akibat selalu color..tapi lepas guna RHC nie rambut jadi lembut jerr..no more dandruff dan rambut kasar 😃
.
Jom try Rapunzel hair care..confirm puas hati 👍👍
.
.
.
#RHCfeedbacks #rapunzelhaircare #rawatanrambut #haicare #rambutlebat #rambutikal #haircaretips #sayajual #isell #sayajualmurah #bisnesonline #bisnesonlinemalaysia #bazaronline #bazarpaknil #bazaronlinemalaysia #sayajualshampoo #handmade #shampoo #shampooorganic #productmalaysia #bebaskimia #bebasparabendanmerkuri #hairserum #sparambut #instashop #igshopmalaysia #likeforlike #
Rambut rosak akibat selalu color..tapi lepas guna RHC nie rambut jadi lembut jerr..no more dandruff dan rambut kasar 😃 . Jom try Rapunzel hair care..confirm puas hati 👍👍 . . . #RHCfeedbacks  #rapunzelhaircare  #rawatanrambut  #haicare  #rambutlebat  #rambutikal  #haircaretips  #sayajual  #isell  #sayajualmurah  #bisnesonline  #bisnesonlinemalaysia  #bazaronline  #bazarpaknil  #bazaronlinemalaysia  #sayajualshampoo  #handmade  #shampoo  #shampooorganic  #productmalaysia  #bebaskimia  #bebasparabendanmerkuri  #hairserum  #sparambut  #instashop  #igshopmalaysia  #likeforlike  #
Shampoo santan 🌴🌴🌴🍊🍊🍊 Shampoo bebas bahan kimia
❌SLS
❌SILIKON
❌PARABEN . ☝ ke tiga-tiga bahan kimia ni bahaya untuk kesihatan kita untuk jangka masa panjang...
jom tukar shampoo komersial ke SHAMPOO SANTAN yang bebas bahan kimia.
.

100% homemade🏠🏠
100%bahansemulajadi🌳🌳🌳
100% santan🌴🌴🌴
100% pure pati oren🍊🍊🍊
. ✔EJEN DROPSHIP DIPERLUKAN
✔WHATSAPP 0195068618
.

#shampoosantan 
#shampooantikelemumur 
#shampoomurah 
#pelebatrambutbotak 
#shampooorganic
Shampoo santan 🌴🌴🌴🍊🍊🍊 Shampoo bebas bahan kimia ❌SLS ❌SILIKON ❌PARABEN . ☝ ke tiga-tiga bahan kimia ni bahaya untuk kesihatan kita untuk jangka masa panjang... jom tukar shampoo komersial ke SHAMPOO SANTAN yang bebas bahan kimia. . 100% homemade🏠🏠 100%bahansemulajadi🌳🌳🌳 100% santan🌴🌴🌴 100% pure pati oren🍊🍊🍊 . ✔EJEN DROPSHIP DIPERLUKAN ✔WHATSAPP 0195068618 . #shampoosantan  #shampooantikelemumur  #shampoomurah  #pelebatrambutbotak  #shampooorganic 
Shampoo santan 🌴🌴🌴🍊🍊🍊 Shampoo bebas bahan kimia
❌SLS
❌SILIKON
❌PARABEN ☝ ke tiga-tiga bahan kimia ni bahaya untuk kesihatan kita untuk jangka masa panjang...
jom tukar shampoo komersial ke SHAMPOO SANTAN yang bebas bahan kimia.

100% homemade🏠🏠
100%bahansemulajadi🌳🌳🌳
100% santan🌴🌴🌴
100% pure pati oren🍊🍊🍊 ✔EJEN DROPSHIP DIPERLUKAN
✔WHATSAPP 0195068618

#shampoosantan 
#shampooantikelemumur 
#shampoomurah 
#pelebatrambutbotak 
#shampooorganic
Shampoo santan 🌴🌴🌴🍊🍊🍊 Shampoo bebas bahan kimia ❌SLS ❌SILIKON ❌PARABEN ☝ ke tiga-tiga bahan kimia ni bahaya untuk kesihatan kita untuk jangka masa panjang... jom tukar shampoo komersial ke SHAMPOO SANTAN yang bebas bahan kimia. 100% homemade🏠🏠 100%bahansemulajadi🌳🌳🌳 100% santan🌴🌴🌴 100% pure pati oren🍊🍊🍊 ✔EJEN DROPSHIP DIPERLUKAN ✔WHATSAPP 0195068618 #shampoosantan  #shampooantikelemumur  #shampoomurah  #pelebatrambutbotak  #shampooorganic 
Shampoo santan 🌴🌴🌴🍊🍊🍊 Shampoo bebas bahan kimia
❌SLS
❌SILIKON
❌PARABEN ☝ ke tiga-tiga bahan kimia ni bahaya untuk kesihatan kita untuk jangka masa panjang...
jom tukar shampoo komersial ke SHAMPOO SANTAN yang bebas bahan kimia.

100% homemade🏠🏠
100%bahansemulajadi🌳🌳🌳
100% santan🌴🌴🌴
100% pure pati oren🍊🍊🍊 ✔EJEN DROPSHIP DIPERLUKAN
✔WHATSAPP 0195068618
.
@shampoosantan_perlis

#shampoosantan 
#shampooantikelemumur 
#shampoomurah 
#pelebatrambutbotak 
#shampooorganic
Shampoo santan 🌴🌴🌴🍊🍊🍊 Shampoo bebas bahan kimia ❌SLS ❌SILIKON ❌PARABEN ☝ ke tiga-tiga bahan kimia ni bahaya untuk kesihatan kita untuk jangka masa panjang... jom tukar shampoo komersial ke SHAMPOO SANTAN yang bebas bahan kimia. 100% homemade🏠🏠 100%bahansemulajadi🌳🌳🌳 100% santan🌴🌴🌴 100% pure pati oren🍊🍊🍊 ✔EJEN DROPSHIP DIPERLUKAN ✔WHATSAPP 0195068618 . @shampoosantan_perlis #shampoosantan  #shampooantikelemumur  #shampoomurah  #pelebatrambutbotak  #shampooorganic 
Shampoo santan 🌴🌴🌴🍊🍊🍊 Shampoo bebas bahan kimia
❌SLS
❌SILIKON
❌PARABEN ☝ ke tiga-tiga bahan kimia ni bahaya untuk kesihatan kita untuk jangka masa panjang...
jom tukar shampoo komersial ke SHAMPOO SANTAN yang bebas bahan kimia.

100% homemade🏠🏠
100%bahansemulajadi🌳🌳🌳
100% santan🌴🌴🌴
100% pure pati oren🍊🍊🍊 ✔EJEN DROPSHIP DIPERLUKAN
✔WHATSAPP 0195068618
.

@shampoosantan_perlis

#shampoosantan 
#shampooantikelemumur 
#shampoomurah 
#pelebatrambutbotak 
#shampooorganic
Shampoo santan 🌴🌴🌴🍊🍊🍊 Shampoo bebas bahan kimia ❌SLS ❌SILIKON ❌PARABEN ☝ ke tiga-tiga bahan kimia ni bahaya untuk kesihatan kita untuk jangka masa panjang... jom tukar shampoo komersial ke SHAMPOO SANTAN yang bebas bahan kimia. 100% homemade🏠🏠 100%bahansemulajadi🌳🌳🌳 100% santan🌴🌴🌴 100% pure pati oren🍊🍊🍊 ✔EJEN DROPSHIP DIPERLUKAN ✔WHATSAPP 0195068618 . @shampoosantan_perlis #shampoosantan  #shampooantikelemumur  #shampoomurah  #pelebatrambutbotak  #shampooorganic 
Masalah rambut memang tak akan pernah habis
Lagi-lagi bab rambut gugur, kelemumur dan gatal kulit kepala

Lama-lama rambut pun makin nipis, bila tahu minyak kelapa membantu pertumbuhan rambut, sebab itu shampoo santan menjadi pilihan

Sebab kandungan dalam minyak kelapa dapat merangsang pertumbuhan rambut agar lebih cepat tumbuh. sama seperti untuk menghilangkan kelemumur minyak kelapa dapat membantu menghilangkan kelemumur.

Sejak guna shampoo santan ini rambut dah tak ada masalah lagi. Semakin lama semakin sihat.

credit to : Zafirah Samat

#shampoosantan
#shampooorganic
Masalah rambut memang tak akan pernah habis Lagi-lagi bab rambut gugur, kelemumur dan gatal kulit kepala Lama-lama rambut pun makin nipis, bila tahu minyak kelapa membantu pertumbuhan rambut, sebab itu shampoo santan menjadi pilihan Sebab kandungan dalam minyak kelapa dapat merangsang pertumbuhan rambut agar lebih cepat tumbuh. sama seperti untuk menghilangkan kelemumur minyak kelapa dapat membantu menghilangkan kelemumur. Sejak guna shampoo santan ini rambut dah tak ada masalah lagi. Semakin lama semakin sihat. credit to : Zafirah Samat #shampoosantan  #shampooorganic 
Masalah gugur?????
Bukan gugur je tapi 🔹rambut kelemumur
🔹rambut kasar
🔹Gatal kulit kepala
.
.
Boleh cuba shampoo santan
.
.
Diformulakan bahan semula jadi dan vitamin E dan Vitamin B
.
.
Dpat membantu rambut lebih sihat
.
Untuk hubungi kami Klik link pada profile sekarang
.
#shampooviral #shampoosantan #shampoosihat #shampooorganic #shampootanpakimia #shampoonatural
✨RAPUNZEL HAIR CARE ✨
.

KELEBIHAN :
💠 mempercepatkan pertumbuhan rambut
💠 melebatkan rambut nipis Dan gugur
💠 merawat masalah rambut gugur
💠 menghilangkan gatal kepala
💠 menghilangkan kelemumur
💠 melembutkan rambut yang berwarna
💠 menampakan rambut lebih bersinar
💠 membaiki hujung rambut yang rosak
💠 sesuai untuk mereka yang keguguran rambut selepas bersalin dan masalah keguguran rambut untuk masa yang lama
💠 Boleh diguna lelaki & perempuan
.
* selepas 2minggu menggunakan syampu ini, ia akan kelihatan tebal sihat & cantik 😍
.
.
#rapunzelhaircare_byadda #rapunzelhaircare #rawatanrambut #haicare #rambutlebat #rambutikal #haircaretips #sayajual #isell #sayajualmurah #bisnesonline #bisnesonlinemalaysia #bazaronline #bazarpaknil #bazaronlinemalaysia #sayajualshampoo #handmade #shampoo #shampooorganic #productmalaysia #bebaskimia #bebasparabendanmerkuri #hairserum #sparambut #instashop #igshopmalaysia #likeforlike
✨RAPUNZEL HAIR CARE ✨ . KELEBIHAN : 💠 mempercepatkan pertumbuhan rambut 💠 melebatkan rambut nipis Dan gugur 💠 merawat masalah rambut gugur 💠 menghilangkan gatal kepala 💠 menghilangkan kelemumur 💠 melembutkan rambut yang berwarna 💠 menampakan rambut lebih bersinar 💠 membaiki hujung rambut yang rosak 💠 sesuai untuk mereka yang keguguran rambut selepas bersalin dan masalah keguguran rambut untuk masa yang lama 💠 Boleh diguna lelaki & perempuan . * selepas 2minggu menggunakan syampu ini, ia akan kelihatan tebal sihat & cantik 😍 . . #rapunzelhaircare_byadda  #rapunzelhaircare  #rawatanrambut  #haicare  #rambutlebat  #rambutikal  #haircaretips  #sayajual  #isell  #sayajualmurah  #bisnesonline  #bisnesonlinemalaysia  #bazaronline  #bazarpaknil  #bazaronlinemalaysia  #sayajualshampoo  #handmade  #shampoo  #shampooorganic  #productmalaysia  #bebaskimia  #bebasparabendanmerkuri  #hairserum  #sparambut  #instashop  #igshopmalaysia  #likeforlike 
Sekarangkan musim org buat majlis kahwin..ape kta anda buat klainan dalm hantaran korg..hadiahkan set shampoo santan utk pasagan anda...pasti mreka truja dan hargai pmberian anda🤗🤗🌹🌹rambut sihat bmaya wangi.. Hari3 suami dok tepi belai2 rambut anda...romantik sggh..❤❤❤😍😍 Klik link www.wasap.my/60127971028
#shampoosantan
#rambutsihatbermaya
#setcombo
#hantaranshampoosantan
#teamcikbunga
#sethantaranshampoosantan
#rambutsihat #rambutcantik #suamiterpikat #wonderhair #sayapakaisyajual #shampooorganic
Sekarangkan musim org buat majlis kahwin..ape kta anda buat klainan dalm hantaran korg..hadiahkan set shampoo santan utk pasagan anda...pasti mreka truja dan hargai pmberian anda🤗🤗🌹🌹rambut sihat bmaya wangi.. Hari3 suami dok tepi belai2 rambut anda...romantik sggh..❤❤❤😍😍 Klik link www.wasap.my/60127971028 #shampoosantan  #rambutsihatbermaya  #setcombo  #hantaranshampoosantan  #teamcikbunga  #sethantaranshampoosantan  #rambutsihat  #rambutcantik  #suamiterpikat  #wonderhair  #sayapakaisyajual  #shampooorganic 
Rambut lembut bak sutra
.
Wangi semerbak oren yang manis rasanya .
.
Rambut kasar dan berbau
Inilah masalah berubah kepada #shampoosantan .
Berminat hanya klik link pada bio diatas 👆🏻 atau 0137940940
#shampooviralmalaysia #shampooviral #taktuang #shampoosantan #shampooorganic #rambutwangi #rambutkusut #rambutwangi #rambutkuat #dropshipper #dropshipmalaysia
SALE YES EXTEND❗❗❗.
.
PROMOSI DECEMBER 
2 DEC - 15 DEC 2017.
.
SET (Shampoo+Hair Oil).
SEMENANJUNG.
RM94 + Free Postage.
.
SABAH SARAWAK.
RM99 + Free Postage.
.
PROMOSI 2 botol SS 250ml.
SEMENANJUNG.
RM70 + Free Postage.
.
SABAH SARAWAK.
RM76 + Free Postage.
.
.
-Contest Lucky Draw masih dibuka..Pembelian 2 item myhomelab akan dpt 1 tiket lucky draw.
.
📲 019-5418391
📲 019-5418391
📲 019-5418391

#shampoosantanoriginal #ShampooSantanMyHOMELAB #shampooorganic #shampooorganikmurah
SALE YES EXTEND❗❗❗. . PROMOSI DECEMBER 2 DEC - 15 DEC 2017. . SET (Shampoo+Hair Oil). SEMENANJUNG. RM94 + Free Postage. . SABAH SARAWAK. RM99 + Free Postage. . PROMOSI 2 botol SS 250ml. SEMENANJUNG. RM70 + Free Postage. . SABAH SARAWAK. RM76 + Free Postage. . . -Contest Lucky Draw masih dibuka..Pembelian 2 item myhomelab akan dpt 1 tiket lucky draw. . 📲 019-5418391 📲 019-5418391 📲 019-5418391 #shampoosantanoriginal  #ShampooSantanMyHOMELAB  #shampooorganic  #shampooorganikmurah 
Yeaaa, SALE YES EXTEND❗❗❗.
.
PROMOSI DECEMBER 
2 DEC - 15 DEC 2017.
.
SET (Shampoo+Hair Oil).
SEMENANJUNG.
RM94 + Free Postage.
.
SABAH SARAWAK.
RM99 + Free Postage.
.
PROMOSI 2 botol SS 250ml.
SEMENANJUNG.
RM70 + Free Postage.
.
SABAH SARAWAK.
RM76 + Free Postage.
.
.
-Contest Lucky Draw masih dibuka..Pembelian 2 item myhomelab akan dpt 1 tiket lucky draw.
.
To order, blh click link dkt bio k. Or whatsapp 0145158655
#shampoosantanoriginal #ShampooSantanMyHOMELAB #shampooorganic #shampooorganikmurah
Yeaaa, SALE YES EXTEND❗❗❗. . PROMOSI DECEMBER 2 DEC - 15 DEC 2017. . SET (Shampoo+Hair Oil). SEMENANJUNG. RM94 + Free Postage. . SABAH SARAWAK. RM99 + Free Postage. . PROMOSI 2 botol SS 250ml. SEMENANJUNG. RM70 + Free Postage. . SABAH SARAWAK. RM76 + Free Postage. . . -Contest Lucky Draw masih dibuka..Pembelian 2 item myhomelab akan dpt 1 tiket lucky draw. . To order, blh click link dkt bio k. Or whatsapp 0145158655 #shampoosantanoriginal  #ShampooSantanMyHOMELAB  #shampooorganic  #shampooorganikmurah 
Yeaaa, SALE YES EXTEND❗❗❗.
.
PROMOSI DECEMBER 
2 DEC - 15 DEC 2017.
.
SET (Shampoo+Hair Oil).
SEMENANJUNG.
RM94 + Free Postage.
.
SABAH SARAWAK.
RM99 + Free Postage.
.
PROMOSI 2 botol SS 250ml.
SEMENANJUNG.
RM70 + Free Postage.
.
SABAH SARAWAK.
RM76 + Free Postage.
.
.
-Contest Lucky Draw masih dibuka..Pembelian 2 item myhomelab akan dpt 1 tiket lucky draw.
.
To order, blh click link dkt bio k. Or whatsapp 0145158655
#shampoosantanoriginal #ShampooSantanMyHOMELAB #shampooorganic #shampooorganikmurah
Yeaaa, SALE YES EXTEND❗❗❗. . PROMOSI DECEMBER 2 DEC - 15 DEC 2017. . SET (Shampoo+Hair Oil). SEMENANJUNG. RM94 + Free Postage. . SABAH SARAWAK. RM99 + Free Postage. . PROMOSI 2 botol SS 250ml. SEMENANJUNG. RM70 + Free Postage. . SABAH SARAWAK. RM76 + Free Postage. . . -Contest Lucky Draw masih dibuka..Pembelian 2 item myhomelab akan dpt 1 tiket lucky draw. . To order, blh click link dkt bio k. Or whatsapp 0145158655 #shampoosantanoriginal  #ShampooSantanMyHOMELAB  #shampooorganic  #shampooorganikmurah 
Aura Botánica es la primera línea de cuidado de cabello con un 98% de ingredientes naturales. Sin sulfatos, siliconas. En Diciembre tendremos una gran promoción para nuestras clientes Kerastase #kerastaseperu #kerastase #aurabotanica #bainmicellaire #shampooorganic #champuorganico #ruthallendesalon #ofertakerastase #kerastasepromocion
Apa yang best sangat entah ngan Syampoo ALOEVERA ni ? Nak beli tapi rasa macam buang duit je 💁

Jom kita sama-sama bandingkan kualiti antara Syampoo ALOEVERA dengan syampoo yang ada kat kedai runcit tu :

SYAMPOO ALOEVERA ❌ TIADA PARABEN (Bahan Pengawet)
❌ TIADA SLS/SLES (Ejen pembuih yang kuat)
❌ TIADA SILIKON (bagi kesan lembut yang palsu)
✅ Menggunakan bahan natural
✅ SWETT ALMOND OIL
✅ OLIVE OIL
✅ VIRGIN COCONUT OIL
✅ PATI RASBERY

SYAMPOO KOMERSIAL ⛔️ADA PARABEN (Bahan Pengawet)
⛔️ADA SLS/SLES (Ejen pembuih yang kuat)
⛔️ADA SILIKON (bagi kesan lembut yang palsu)
⛔️ Tiada bahan natural
⛔️ Menggunakan pewangi sintetik

Pilihan di tangan masing masing. 
Berkualiti, menyihatkan dan tidak berbahaya.

Atau, 
Menggunakan formulasi sintetik dan merengsakan kulit. 
#SYAMPOOALOEVERA
#HSF_NATURALS
#SHAMPOOORGANIC
Apa yang best sangat entah ngan Syampoo ALOEVERA ni ? Nak beli tapi rasa macam buang duit je 💁 Jom kita sama-sama bandingkan kualiti antara Syampoo ALOEVERA dengan syampoo yang ada kat kedai runcit tu : SYAMPOO ALOEVERA ❌ TIADA PARABEN (Bahan Pengawet) ❌ TIADA SLS/SLES (Ejen pembuih yang kuat) ❌ TIADA SILIKON (bagi kesan lembut yang palsu) ✅ Menggunakan bahan natural ✅ SWETT ALMOND OIL ✅ OLIVE OIL ✅ VIRGIN COCONUT OIL ✅ PATI RASBERY SYAMPOO KOMERSIAL ⛔️ADA PARABEN (Bahan Pengawet) ⛔️ADA SLS/SLES (Ejen pembuih yang kuat) ⛔️ADA SILIKON (bagi kesan lembut yang palsu) ⛔️ Tiada bahan natural ⛔️ Menggunakan pewangi sintetik Pilihan di tangan masing masing. Berkualiti, menyihatkan dan tidak berbahaya. Atau, Menggunakan formulasi sintetik dan merengsakan kulit. #SYAMPOOALOEVERA  #HSF_NATURALS  #SHAMPOOORGANIC 
PERGI JALAN² TADI DPT SHAMPOO FREE...THNKZ AKAK DAN ADIK MANIS DR @scalpcare_shampoo

TNGU FEEDBACK YE 😎😎 #shampoo #shampooorganic #scalpcare #sabunkelemumur #scalpcareshampoo #shampoosemulajadi #shampooorganik #scalpkshampoo #shampookelemumur #shampoorambutgugur #shampoogatalkulitkepala #ubatkelemumur #ubatrambutgugur #ubatrambutrosak #ubatkulitkepalagatal
Ada yang tanya sis, 
Lelaki boleh pakai ke RAPUNZEL HAIR CARE? .
Opkos lah boleh. Wajib pakai !! Sebab kebanyakan laki problem rambut gugur, pastu jadi botak. Kan? 😉
.
So shampoo letops ni mmg untuk melebatkan rambut sekali dan menghilangkan keguguran rambut.
.
So, pada kaum kaum adam yang nak rambut handsome tu boleh la order cepat. 
Nangis merangkak awek kejar nnti. 😆😆
.
Don't play with my heart , play with my hair! 👸 No standard on beauty everyone can be sexy~ 😘💕💕
.
.
.
#rapunzelhaircare #rapunzelhair #rawatanrambut #haicare #rambutlebat #rambutikal #haircaretips #sayajual #isell #sayajualmurah #bisnesonline #bisnesonlinemalaysia #bazaronline #bazarpaknil #bazaronlinemalaysia #sayajualshampoo #handmade #shampoo #shampooorganic #productmalaysia #bebaskimia #bebasparaben #shampoosantan #hairserum #sparambut #meletop #lofattah #aydajebat #
Ada yang tanya sis, Lelaki boleh pakai ke RAPUNZEL HAIR CARE? . Opkos lah boleh. Wajib pakai !! Sebab kebanyakan laki problem rambut gugur, pastu jadi botak. Kan? 😉 . So shampoo letops ni mmg untuk melebatkan rambut sekali dan menghilangkan keguguran rambut. . So, pada kaum kaum adam yang nak rambut handsome tu boleh la order cepat. Nangis merangkak awek kejar nnti. 😆😆 . Don't play with my heart , play with my hair! 👸 No standard on beauty everyone can be sexy~ 😘💕💕 . . . #rapunzelhaircare  #rapunzelhair  #rawatanrambut  #haicare  #rambutlebat  #rambutikal  #haircaretips  #sayajual  #isell  #sayajualmurah  #bisnesonline  #bisnesonlinemalaysia  #bazaronline  #bazarpaknil  #bazaronlinemalaysia  #sayajualshampoo  #handmade  #shampoo  #shampooorganic  #productmalaysia  #bebaskimia  #bebasparaben  #shampoosantan  #hairserum  #sparambut  #meletop  #lofattah  #aydajebat  #
"STRESS RAMBUT GUGUR MELAMPAU"

rambut hari-hari makin gugur, semakin teruk malah nak botak dah, huhu sedih sangat, dah cuba pakai macam-macam product tapi hampa teruk, semua cakap tak betul, bila pakai tiada effect apa2 pun? 
SESEUAI UTK DARI BABY HINGGA DEWASA

takpa Shampoo Santan setia membantu anda!!! JOM grab sekarang!!! HARGA PROMOSI ISTIMEWA 😍😍
✔FREE POSTAGE ✔% Diskaun utk 2 botol & Set Combo
✔FREE GIFT Terhad!!!
✔Dapat tiket LUCKY DRAW

Wowww ape tggu lagi🎉🎉🎉Jom cepat2 grab sekarang!!!! DIRECT WASSAP KAK MIN SEKARANG 📲www.wasap.my/966536509827

#shampoosantan #shampooorganic #readystok #shampoosantanoriginal
"STRESS RAMBUT GUGUR MELAMPAU" rambut hari-hari makin gugur, semakin teruk malah nak botak dah, huhu sedih sangat, dah cuba pakai macam-macam product tapi hampa teruk, semua cakap tak betul, bila pakai tiada effect apa2 pun? SESEUAI UTK DARI BABY HINGGA DEWASA takpa Shampoo Santan setia membantu anda!!! JOM grab sekarang!!! HARGA PROMOSI ISTIMEWA 😍😍 ✔FREE POSTAGE ✔% Diskaun utk 2 botol & Set Combo ✔FREE GIFT Terhad!!! ✔Dapat tiket LUCKY DRAW Wowww ape tggu lagi🎉🎉🎉Jom cepat2 grab sekarang!!!! DIRECT WASSAP KAK MIN SEKARANG 📲www.wasap.my/966536509827 #shampoosantan  #shampooorganic  #readystok  #shampoosantanoriginal 
Dầu gội thiên nhiên hoa đậu biếc :')
Thành phần gồm: Dầu olive, tinh chất hoa đậu biếc
100% natural
Sản xuất: Thái Lan
Dung tích: 250ml
Giá: 100k
#shampoo #shampooorganic #shampoonatural #daugoi #daugoithiennhien #daugoihuuco #organic #Danang #vietnam
Yeahhh feedback rapunzel  from our lovely customer. Jom ber rapunzel utk dptkan rambut  lebat kepok2, panjang, sihat, wangi n tiada lg masalah gugur n kelemumur 😍😍 .

Nak rambut cantik, lebat, kepok2 & tiada lg masalah gugur dgn our hot product @rapunzelhaircare_byadda !!! .

Sepantas 3 hari anda akan nmpk perubahan yg sgt ketara. Sumpah pastu xkn menyesal grab 1 set💋 .
.
Jom order rapunzelhaircare👌💕 Whatsapp sis ye 013-4478528
.
.
#RHCfeedbacks #rapunzelhaircare #rawatanrambut #haicare #rambutlebat #rambutikal #haircaretips #sayajual #isell #sayajualmurah #bisnesonline #bisnesonlinemalaysia #bazaronline #bazarpaknil #bazaronlinemalaysia #igersmalaysia #sayajualshampoo #handmade #shampoo #shampooorganic #productmalaysia #bebaskimia #bebasparaben #hairserum #sparambut #meletop #neelofa #hannahdelisha  #terapiinstagram
Yeahhh feedback rapunzel  from our lovely customer. Jom ber rapunzel utk dptkan rambut  lebat kepok2, panjang, sihat, wangi n tiada lg masalah gugur n kelemumur 😍😍 . Nak rambut cantik, lebat, kepok2 & tiada lg masalah gugur dgn our hot product @rapunzelhaircare_byadda !!! . Sepantas 3 hari anda akan nmpk perubahan yg sgt ketara. Sumpah pastu xkn menyesal grab 1 set💋 . . Jom order rapunzelhaircare👌💕 Whatsapp sis ye 013-4478528 . . #RHCfeedbacks  #rapunzelhaircare  #rawatanrambut  #haicare  #rambutlebat  #rambutikal  #haircaretips  #sayajual  #isell  #sayajualmurah  #bisnesonline  #bisnesonlinemalaysia  #bazaronline  #bazarpaknil  #bazaronlinemalaysia  #igersmalaysia  #sayajualshampoo  #handmade  #shampoo  #shampooorganic  #productmalaysia  #bebaskimia  #bebasparaben  #hairserum  #sparambut  #meletop  #neelofa  #hannahdelisha  #terapiinstagram 
Your hair is your crown 👸 start treating them like one, today 😚⠀
⠀
Using only botanical extract, our ADANIA Peppermint Crush Treatment Shampoo is vegan and cruelty free. It will treat and refresh your hair & scalp with its nature goodness. It is suitable for all hair types and scalp conditions 💆 experiencing hairfall and dandruff? This is the best shampoo for you! ⠀
⠀
WhatsApp us to purchase ⠀
📲 0135073188/0195111553⠀
📲0135073188/0195111553⠀
📲0135073188/0195111553⠀
⠀
#adaniaskincare #adaniapenangisland #adaniaperak #adaniamanjung #adaniataiping #adania #shampooorganic #Peppermintshampoo #adaniapeppermintcrushtreatmentshampoo #natural #beautifulhair #cool #mint #teamMWamethyst #adaniafamily #amaryllisregistereddistributor #agenadaniaperak #adaniahaircare
Your hair is your crown 👸 start treating them like one, today 😚⠀ ⠀ Using only botanical extract, our ADANIA Peppermint Crush Treatment Shampoo is vegan and cruelty free. It will treat and refresh your hair & scalp with its nature goodness. It is suitable for all hair types and scalp conditions 💆 experiencing hairfall and dandruff? This is the best shampoo for you! ⠀ ⠀ WhatsApp us to purchase ⠀ 📲 0135073188/0195111553⠀ 📲0135073188/0195111553⠀ 📲0135073188/0195111553⠀ ⠀ #adaniaskincare  #adaniapenangisland  #adaniaperak  #adaniamanjung  #adaniataiping  #adania  #shampooorganic  #Peppermintshampoo  #adaniapeppermintcrushtreatmentshampoo  #natural  #beautifulhair  #cool  #mint  #teamMWamethyst  #adaniafamily  #amaryllisregistereddistributor  #agenadaniaperak  #adaniahaircare 
SOALAN FEMES. SIS APA BEZA SHAMPOO HAIR GROWTH & HAIR REPAIR? YG MANA SESUAI UTK SAYA
.
OKAY MEH SIS EXPLAIN YE 😊
.
.
🌸 Shampoo Hair Growth
.
🌿 sesuai utk mereka yang mengalami masalah rambut lambat tumbuh, rambut gugur dan menipis
.
🌿 sesuai utk mereka yg tidak ada masalah kelemumur
.
.
🌸 Shampoo Hair Repair
.
🌿 Sesuai utk  mereka yg berkelemumumur, rambut rosak, rambut gugur, rambut bercabang, rambut berminyak dan lain2
.
🌿 Yang ada masalah kelemumur wajib guna shampoo hair repair
.
.
.
So, dh tau ke shampoo mna awk kena pakai?? Meh wasap sis cepat 😘😘
.
.
.
#rapunzelhaircare #rapunzelhair #rawatanrambut #haicare #rambutlebat #rambutikal #haircaretips #sayajual #isell #sayajualmurah #bisnesonline #bisnesonlinemalaysia #bazaronline #bazarpaknil #bazaronlinemalaysia #sayajualshampoo #handmade #shampoo #shampooorganic #productmalaysia #bebaskimia #bebasparaben #shampoosantan #hairserum #sparambut #meletop #lofattah #aydajebat #terapiinstagram
SOALAN FEMES. SIS APA BEZA SHAMPOO HAIR GROWTH & HAIR REPAIR? YG MANA SESUAI UTK SAYA . OKAY MEH SIS EXPLAIN YE 😊 . . 🌸 Shampoo Hair Growth . 🌿 sesuai utk mereka yang mengalami masalah rambut lambat tumbuh, rambut gugur dan menipis . 🌿 sesuai utk mereka yg tidak ada masalah kelemumur . . 🌸 Shampoo Hair Repair . 🌿 Sesuai utk mereka yg berkelemumumur, rambut rosak, rambut gugur, rambut bercabang, rambut berminyak dan lain2 . 🌿 Yang ada masalah kelemumur wajib guna shampoo hair repair . . . So, dh tau ke shampoo mna awk kena pakai?? Meh wasap sis cepat 😘😘 . . . #rapunzelhaircare  #rapunzelhair  #rawatanrambut  #haicare  #rambutlebat  #rambutikal  #haircaretips  #sayajual  #isell  #sayajualmurah  #bisnesonline  #bisnesonlinemalaysia  #bazaronline  #bazarpaknil  #bazaronlinemalaysia  #sayajualshampoo  #handmade  #shampoo  #shampooorganic  #productmalaysia  #bebaskimia  #bebasparaben  #shampoosantan  #hairserum  #sparambut  #meletop  #lofattah  #aydajebat  #terapiinstagram 
SCALPRO SHAMPOO.

Kenapa ini salah satu produk unggulan kami? 
Masalah di kulit kepala itu sangat mudah menjangkit orang orang di iklim tropis dan kota besar, karena kelembaban, gaya hidup tidak seimbang daaaaaan polusi. ------ Scalpro Shampoo adalah Shampoo Natural yang diformulasi dengan hati hati utk memberikan efek bersih yang tuntas, namun tetap dengan pH seimbang di pH 5.8 sehingga tidak menyebabkan rambut kering.

Bahan Active yang kami gunakan pada Scalpro Shampoo antara lain;

Tea Tree Oil untuk antibacterial penyebab rambut bau, dan kulit kepala gatal.
Rosemary Oil untuk anti inflamasi, anti bacterial dan dipercaya dapat membantu pertumbuhan rambut.
Nettle Extract untuk membantu mencegah produksi hormon DHT yang menyebabkan kerontokan.
Beta Glucan untuk membantu mempercepat regenerasi cell.

Tersedia dalam ukuran 100ml dan 300ml 
Dapat dibeli di goodvibesorganic.com 
Happy Shopping!

#shampoonatural #shampooorganic #antirontok #shanpooantigatal #haircare #hairtreatment #aromatherapy #essentialoils
SCALPRO SHAMPOO. Kenapa ini salah satu produk unggulan kami? Masalah di kulit kepala itu sangat mudah menjangkit orang orang di iklim tropis dan kota besar, karena kelembaban, gaya hidup tidak seimbang daaaaaan polusi. ------ Scalpro Shampoo adalah Shampoo Natural yang diformulasi dengan hati hati utk memberikan efek bersih yang tuntas, namun tetap dengan pH seimbang di pH 5.8 sehingga tidak menyebabkan rambut kering. Bahan Active yang kami gunakan pada Scalpro Shampoo antara lain; Tea Tree Oil untuk antibacterial penyebab rambut bau, dan kulit kepala gatal. Rosemary Oil untuk anti inflamasi, anti bacterial dan dipercaya dapat membantu pertumbuhan rambut. Nettle Extract untuk membantu mencegah produksi hormon DHT yang menyebabkan kerontokan. Beta Glucan untuk membantu mempercepat regenerasi cell. Tersedia dalam ukuran 100ml dan 300ml Dapat dibeli di goodvibesorganic.com Happy Shopping! #shampoonatural  #shampooorganic  #antirontok  #shanpooantigatal  #haircare  #hairtreatment  #aromatherapy  #essentialoils 
Promosi beli 2 botol dengan Harga RM65 sahaja.. Jom grab sekarang. Promosi sehingga 14 November 2017.

#shampoosantan #shampooorganic #shampoosantankelantan #kelemumur #rambutgugur #matrukun #titiancinta #redvelvet
Ponn Ponn 🚚❗ Stok baru sampai lagi ! Yey!

Panas2 lagi ni uols... .
.
Mfg : 03.11.2017
Exp : 04.03.2018

Hanya yang fresh fresh disinii ~! .
Sapa cepat dia dapat na!
Lekaih lekaih 😄😄 .
Whatsapp 019-5418391
.

#ShampooSantan
#Leader
#AgentWanted
#100botol
#ShampooOrganic
Ponn Ponn 🚚❗ Stok baru sampai lagi ! Yey! Panas2 lagi ni uols... . . Mfg : 03.11.2017 Exp : 04.03.2018 Hanya yang fresh fresh disinii ~! . Sapa cepat dia dapat na! Lekaih lekaih 😄😄 . Whatsapp 019-5418391 . #ShampooSantan  #Leader  #AgentWanted  #100botol  #ShampooOrganic 
"Shampoo Santan boleh kurang kan rambut gugur tak ?"
-
Boleh 😊 Kandungan Shampoo Santan memang berfungsi untuk mengurangkan rambut gugur.
-
Kandungan Utama Shampoo Santan 🌸 Santan 🌸 Vitamin E
🌸 Minyak Kelapa
🌸 Provitamin B5
🌸 Rosemary Essential Oil
🌸 Sweet Orange Essential Oil
-
-
"Bau santan tak ?"
-
Nope ! Bau orange yang sangat menyegarkan -
#Shampoosantan #shampoosantanklang #shampoosantanshahalam #klang #shahalam #rambutgugur #rambutrosak #shampooorganic #naturalhairremedies
"Shampoo Santan boleh kurang kan rambut gugur tak ?" - Boleh 😊 Kandungan Shampoo Santan memang berfungsi untuk mengurangkan rambut gugur. - Kandungan Utama Shampoo Santan 🌸 Santan 🌸 Vitamin E 🌸 Minyak Kelapa 🌸 Provitamin B5 🌸 Rosemary Essential Oil 🌸 Sweet Orange Essential Oil - - "Bau santan tak ?" - Nope ! Bau orange yang sangat menyegarkan - #Shampoosantan  #shampoosantanklang  #shampoosantanshahalam  #klang  #shahalam  #rambutgugur  #rambutrosak  #shampooorganic  #naturalhairremedies 
*WONDER HAIR OIL*

Kelebihan 🌴 Menguat & melembutkan rambut
🌴 Menghalang kelumumur & menghalang kerosakkan rambut
🌴 Melembap secara mendalam bagi merawat rambut rosak
🌴 Melawan penumbuhan rambut beruban

Kandungan bahan
🌴 Minyak kelapa
🌻 Minyak biji matahari
💊 Vitamin Pro B5
🍊 Minyak Oren.
🌿Peppermint oil

KEBAIKAN PEPPERMINT OIL 🌿 Mengandungi bahan aktif Menthol = Memberi sensasi dingin = Menyegarkan pada kulit kepala 🌿 Bau peppermint = Boleh dijadikan aromaterapi yang menenangkan 🌿Kajian Korean Society of Toxicology mendapati:- = Peppermint oil membantu proses pertumbuhan folikel rambut dalam masa 4 minggu 🌿 Bersifat antiseptik = Membantu mengawal kelemumur dan

#shampoosantanmalaysia #shampoosantansarawak #shampooorganic #hairfall #myhomelab #shampoosantanviral #rambutgugur #rambutkeringbercabang #kelemumur
*WONDER HAIR OIL* Kelebihan 🌴 Menguat & melembutkan rambut 🌴 Menghalang kelumumur & menghalang kerosakkan rambut 🌴 Melembap secara mendalam bagi merawat rambut rosak 🌴 Melawan penumbuhan rambut beruban Kandungan bahan 🌴 Minyak kelapa 🌻 Minyak biji matahari 💊 Vitamin Pro B5 🍊 Minyak Oren. 🌿Peppermint oil KEBAIKAN PEPPERMINT OIL 🌿 Mengandungi bahan aktif Menthol = Memberi sensasi dingin = Menyegarkan pada kulit kepala 🌿 Bau peppermint = Boleh dijadikan aromaterapi yang menenangkan 🌿Kajian Korean Society of Toxicology mendapati:- = Peppermint oil membantu proses pertumbuhan folikel rambut dalam masa 4 minggu 🌿 Bersifat antiseptik = Membantu mengawal kelemumur dan #shampoosantanmalaysia  #shampoosantansarawak  #shampooorganic  #hairfall  #myhomelab  #shampoosantanviral  #rambutgugur  #rambutkeringbercabang  #kelemumur 
Korang yang suka guna pengering rambut/straightening iron/colorkan rambut mesti tecari-cari rangkaian shampoo yang betul2 berkesan untuk RAWAT rambut kering dan rosak kan? Tahu tak Cocomess SANGAT SANGAT SANGAT SESUAI untuk korang? Serum Cocomess boleh digunakan sebagai serum harian DAN treatment dalam waktu yang sama. So takpayah risau nak beli macam2 produk untuk rawat rambut, satu set Cocomess Produk dah cukup untuk dapatkan rambut yang .
✅SIHAT
✅CANTIK
✅WANGI
.
Whatsapp 014-2648966 untuk order!
#sayajual #sayajualsyampu #sayajualsyampoo #organicshampoo #cocomessterengganu #syampooterengganu #rambutgugur #rambutrosak #rambutkering #rambutsihat #shampooorganic #syampuorganik #cocomess #rambutcantik #rambutsihat #cocomesskl #cocomesskualalumpur
Korang yang suka guna pengering rambut/straightening iron/colorkan rambut mesti tecari-cari rangkaian shampoo yang betul2 berkesan untuk RAWAT rambut kering dan rosak kan? Tahu tak Cocomess SANGAT SANGAT SANGAT SESUAI untuk korang? Serum Cocomess boleh digunakan sebagai serum harian DAN treatment dalam waktu yang sama. So takpayah risau nak beli macam2 produk untuk rawat rambut, satu set Cocomess Produk dah cukup untuk dapatkan rambut yang . ✅SIHAT ✅CANTIK ✅WANGI . Whatsapp 014-2648966 untuk order! #sayajual  #sayajualsyampu  #sayajualsyampoo  #organicshampoo  #cocomessterengganu  #syampooterengganu  #rambutgugur  #rambutrosak  #rambutkering  #rambutsihat  #shampooorganic  #syampuorganik  #cocomess  #rambutcantik  #rambutsihat  #cocomesskl  #cocomesskualalumpur 
Rambut kusut? Sakit nak leraikan?

Santan-kan je

Jom follow tips ni:

1)Menggunakan santan asli, ratakan santan diseluruh kelapa & rambut.

2)Perap dalam sejam supaya khasiat santan dapat diserap rambut & kulit kepala.

3)Cuba amalkan seminggu sekali.Anda pasti tersenyum melihat hasilnya.

Selamat mencuba

#shampoosantan #syampu #shampooorganic #naturalproduct #shampoosantankelantan
Rambut kusut? Sakit nak leraikan? Santan-kan je Jom follow tips ni: 1)Menggunakan santan asli, ratakan santan diseluruh kelapa & rambut. 2)Perap dalam sejam supaya khasiat santan dapat diserap rambut & kulit kepala. 3)Cuba amalkan seminggu sekali.Anda pasti tersenyum melihat hasilnya. Selamat mencuba #shampoosantan  #syampu  #shampooorganic  #naturalproduct  #shampoosantankelantan 
KEUNE SO PURE CALMING SHAMPOO 1 liter
Chamomile & lavender aromatherapy enriced with certified organic argan oil.
Bahan alami, perawatan lembut yg menenangkan dan membuat rileks pada kulit kepala yg sensitif. Lavender dan chamomile essentials oils memberikan ketenangan, serta relaksasi aromaterapi dengan wewangian yg menyenangkan.

#shampoo #conditioner #keune #jualkeune #calmingtreatment #chamomileandlavenderaromatherapy 
#perawatanrambutorganic #jualperawatanrambutorganic #shampooorganic #jualshampooorganic
KEUNE SO PURE CALMING SHAMPOO 1 liter Chamomile & lavender aromatherapy enriced with certified organic argan oil. Bahan alami, perawatan lembut yg menenangkan dan membuat rileks pada kulit kepala yg sensitif. Lavender dan chamomile essentials oils memberikan ketenangan, serta relaksasi aromaterapi dengan wewangian yg menyenangkan. #shampoo  #conditioner  #keune  #jualkeune  #calmingtreatment  #chamomileandlavenderaromatherapy  #perawatanrambutorganic  #jualperawatanrambutorganic  #shampooorganic  #jualshampooorganic 
FEEDBACK TERBARU DARI PELANGGAN😍
=============================== 🔅 ANAK RAMBUT BARU MULA TUMBUH
🔅 KULIT KEPALA MAKIN SIHAT

Makin ramai yang dah gunakan Shampoo
Santan MyHomeLab ni. Alhamdulillah, 
SS dapat mnyelesaikan pelbagai masalah
Kulit kepala.

Jom nk kongsi sikit kelebihan SS ni - Cegah KEGUGURAN rambut
- Kurangkan KEGATALAN kulit kepala
- Atasi masalah KELEMUMUR
- Pulihkan masalah ECZEMA
- Rambut lembut dan mudah diurus
- Melembapkan kulit kepala
- Rambut semakin hitam& berkilat
- Mempercepatkan PERTUMBUHAN  rambut.

#shampoosantan
#myhomelab
#shampooOrganic
FEEDBACK TERBARU DARI PELANGGAN😍 =============================== 🔅 ANAK RAMBUT BARU MULA TUMBUH 🔅 KULIT KEPALA MAKIN SIHAT Makin ramai yang dah gunakan Shampoo Santan MyHomeLab ni. Alhamdulillah, SS dapat mnyelesaikan pelbagai masalah Kulit kepala. Jom nk kongsi sikit kelebihan SS ni - Cegah KEGUGURAN rambut - Kurangkan KEGATALAN kulit kepala - Atasi masalah KELEMUMUR - Pulihkan masalah ECZEMA - Rambut lembut dan mudah diurus - Melembapkan kulit kepala - Rambut semakin hitam& berkilat - Mempercepatkan PERTUMBUHAN rambut. #shampoosantan  #myhomelab  #shampooOrganic 
Need natural and organic hair essentials? ADANIA got you covered! Try these 2 gems the next time you're in the shower :

1. ADANIA Peppermint Crush Treatment Shampoo. Smell nice and fresh and feel healthy with our natural and organic shampoo. Get the nutrients from Peppermint oil, coconut, Rosemary oil, Jojoba oil, Horsetail extract, and Rose Hip. Great for all hair types and scalp conditions. Able to treat dandruff, cools your itchy scalp, and improve hair strengths.

2. Cotton Candy Hair Mask. This moisturizing caramel and cleansing papaya and carrot fresh mask is just the tonic for the hair. 
All you need to do is lather on this thick, cooling mix over dampen hair, leave it for 10 to 15 minutes and let the creamy caramel, papaya and carrot get to work gently to your hair and delivering a natural shine to your locks. 
Rinse out as normal for delightfully refreshed and bouncy hair.

Now you can head out to dates with nice smelling hair. Suitable for men and women 😉

#adaniaskincare #natural #organic #hair #essentials #shampoo #cottoncandy #naturalproducts #organicskincare #organicproduct #productorganic #malaysiaproduct #shampooorganic #adania #adiliaforyou #belleforyou
Need natural and organic hair essentials? ADANIA got you covered! Try these 2 gems the next time you're in the shower : 1. ADANIA Peppermint Crush Treatment Shampoo. Smell nice and fresh and feel healthy with our natural and organic shampoo. Get the nutrients from Peppermint oil, coconut, Rosemary oil, Jojoba oil, Horsetail extract, and Rose Hip. Great for all hair types and scalp conditions. Able to treat dandruff, cools your itchy scalp, and improve hair strengths. 2. Cotton Candy Hair Mask. This moisturizing caramel and cleansing papaya and carrot fresh mask is just the tonic for the hair. All you need to do is lather on this thick, cooling mix over dampen hair, leave it for 10 to 15 minutes and let the creamy caramel, papaya and carrot get to work gently to your hair and delivering a natural shine to your locks. Rinse out as normal for delightfully refreshed and bouncy hair. Now you can head out to dates with nice smelling hair. Suitable for men and women 😉 #adaniaskincare  #natural  #organic  #hair  #essentials  #shampoo  #cottoncandy  #naturalproducts  #organicskincare  #organicproduct  #productorganic  #malaysiaproduct  #shampooorganic  #adania  #adiliaforyou  #belleforyou 
.
.
KEBAIKAN DAN KELEBIHAN SYAMPOO MARINE ESSENCE .
👍 Tanggalkan kelumumur yang kritikal
👍 Rawat kulit kepala yang berminyak
👍 Mematikan kutu di kepala
👍 Rawat rambut gugur/ bercabang/ rambut berbuah
👍 Menggalakkan pertumbuhan rambut baru
👍 Menyegarkan kulit kepala
👍 Menghilangkan kudis/ jerawat kepala
👍 Menyihatkan rambut
👍 Menghalang kegatalan kulit kepala
.
ME shampoo rm38
.
.
Jom order, 
Whatsapp ☎️ 010 897 5242
.
#PINPreneur #ProfesionalIntelligentNetwork
#RangkaianMarineEssence #ShampooOrganic #ShampooBerubat #MarineEssenceShampoo
. . KEBAIKAN DAN KELEBIHAN SYAMPOO MARINE ESSENCE . 👍 Tanggalkan kelumumur yang kritikal 👍 Rawat kulit kepala yang berminyak 👍 Mematikan kutu di kepala 👍 Rawat rambut gugur/ bercabang/ rambut berbuah 👍 Menggalakkan pertumbuhan rambut baru 👍 Menyegarkan kulit kepala 👍 Menghilangkan kudis/ jerawat kepala 👍 Menyihatkan rambut 👍 Menghalang kegatalan kulit kepala . ME shampoo rm38 . . Jom order, Whatsapp ☎️ 010 897 5242 . #PINPreneur  #ProfesionalIntelligentNetwork  #RangkaianMarineEssence  #ShampooOrganic  #ShampooBerubat  #MarineEssenceShampoo 
Natural therapeutic solution treats hair loss & thinning hair with organic botanicals & essential oils (contains organic ingredients).
Natural therapeutic solution treats hair loss & thinning hair with organic botanicals & essential oils (contains organic ingredients).
Nih yg #shampoosantan travel pack ya...😍
Shampoo santan pilihan ramai👍
Merawat masalah rambut gugur/kelemumur/gatal2 kepala
#shampooOrganic
#shampoosantangurun
#shampoosantankedah
Bismillahirrohmanirrohiim.
Assalamualaikum. Selamat pagi semua. Didoakan hari ini lebih baik dr semalam buat uols semua esp. followers @chichairshampoo.

Sini nak bagi tahu uols. Sini nak bagi sesuatu, percuma-cuma je kat uols, iaitu promosi 📮 PENGHANTARAN PERCUMA/FREE POSTAGE kpd uols. Iye....betul!

Cer uols fikir2 pastu pilih brp botol nak ye...pastu DM sini/📲WA0172991075... Klu uols beli:-
🎁1botol syampu santan=rm35+byr rm5 je utk postage(biasa rm8kannn). Total rm40only.
🎁2botol=rm70 +free postage(jimat rm8)
🎁3botol=rm105+free postage(jimat rm8)

Boleh pakat2 dgn kawan2/sedaramara uols. Jimat banyaakkk tu tau.

Hmmm..murah ke sangat murah? Lepas ni tawaran takde dah...jgn sampai frust plak terlepas offer ni. Jgn kata sini tak payung ye. 💖💎kerana dirimu lebih berharga.

0172991075.
0172991075.
0172991075.

#shampoosantanmyhomelab #shampoosantanseremban #shampooorganic #shampoosantankelapa #rawatanrambut
Bismillahirrohmanirrohiim. Assalamualaikum. Selamat pagi semua. Didoakan hari ini lebih baik dr semalam buat uols semua esp. followers @chichairshampoo. Sini nak bagi tahu uols. Sini nak bagi sesuatu, percuma-cuma je kat uols, iaitu promosi 📮 PENGHANTARAN PERCUMA/FREE POSTAGE kpd uols. Iye....betul! Cer uols fikir2 pastu pilih brp botol nak ye...pastu DM sini/📲WA0172991075... Klu uols beli:- 🎁1botol syampu santan=rm35+byr rm5 je utk postage(biasa rm8kannn). Total rm40only. 🎁2botol=rm70 +free postage(jimat rm8) 🎁3botol=rm105+free postage(jimat rm8) Boleh pakat2 dgn kawan2/sedaramara uols. Jimat banyaakkk tu tau. Hmmm..murah ke sangat murah? Lepas ni tawaran takde dah...jgn sampai frust plak terlepas offer ni. Jgn kata sini tak payung ye. 💖💎kerana dirimu lebih berharga. 0172991075. 0172991075. 0172991075. #shampoosantanmyhomelab  #shampoosantanseremban  #shampooorganic  #shampoosantankelapa  #rawatanrambut 
Attention Haircare products Junkies! Cocomess Haircare products is now RESTOCKED and available at @Dearest_Diva (YAY! 💃🏻) .
DM us or Whatsapp +60125043409 to place orders! @Dearest_Diva provides COD in Terengganu area as well,
Our COD schedule is as follow:
.
🚗Weekdays(Sunday-Thursday): Kuala Terengganu Town Area
🚗Weekends(Friday-Saturday): Ajil/Kuala Berang/Batu Rakit/Gong Badak .
#sayajual #sayajualsyampu #sayajualsyampoo #organicshampoo #cocomessterengganu #syampooterengganu #rambutgugur #rambutrosak #rambutkering #rambutsihat #shampooorganic #syampuorganik #cocomess #rambutcantik #rambutsihat #ipreview
Attention Haircare products Junkies! Cocomess Haircare products is now RESTOCKED and available at @Dearest_Diva (YAY! 💃🏻) . DM us or Whatsapp +60125043409 to place orders! @Dearest_Diva provides COD in Terengganu area as well, Our COD schedule is as follow: . 🚗Weekdays(Sunday-Thursday): Kuala Terengganu Town Area 🚗Weekends(Friday-Saturday): Ajil/Kuala Berang/Batu Rakit/Gong Badak . #sayajual  #sayajualsyampu  #sayajualsyampoo  #organicshampoo  #cocomessterengganu  #syampooterengganu  #rambutgugur  #rambutrosak  #rambutkering  #rambutsihat  #shampooorganic  #syampuorganik  #cocomess  #rambutcantik  #rambutsihat  #ipreview