an online Instagram web viewer

#shapinggel medias

Photos

Kena pakai Shaping Gel 2 kali sehari utk kesan terbaik. Mmg nampak kesan pada double chin. Muka pun nampak lifting
.
📲 Naz 013-3620656
.
#sendayutinggi #doublechin #shapinggel
Kena pakai Shaping Gel 2 kali sehari utk kesan terbaik. Mmg nampak kesan pada double chin. Muka pun nampak lifting . 📲 Naz 013-3620656 . #sendayutinggi  #doublechin  #shapinggel 
Dah mandi, baby pun dah tidur...tiba masa mommy utk apply #SHAPINGGEL kt dagu dan pipi boleh ikut cara #urutanwajah tu... buat hari2 nnt mesti nmpk resultnya😉😉 boleh juga apply shaping gel di bahagian perut, lengan,dan peha utk kurangkan stretch mark... utk ibu2 yg nk bakar lemak tp risau nnt baby terkena losyen bakar lemak yg panas tu, korang boleh gantikan dgn shaping gel @sendayu.tinggi_hq  ni... ianya sejuk dan sesuai dipakai oleh ibu dlm pantang dan kulit sensitif😄 .
. .
. 🌻Whatsapp su 0172180235 utk order🌻 .

#minumanbijirin#sendayutinggi #krimpelangsingan #bakarlemak #tipskurus #easyfull #tipslangsing#tipsdiet  #jomkurus#losyenbakarlemak #losyenmustajab#dtox#minumandetox#produkkurus#minumankurus#hotoilmelong#juskurus#produkdiet#menudiet#dietatkins#coolslimminggel#bakarlemakbawahdagu#daguberlapis#doublechin#rawatandaguberlapis#buanglemakbawahdagu#krimselulit#shapinggel
Dah mandi, baby pun dah tidur...tiba masa mommy utk apply #SHAPINGGEL  kt dagu dan pipi boleh ikut cara #urutanwajah  tu... buat hari2 nnt mesti nmpk resultnya😉😉 boleh juga apply shaping gel di bahagian perut, lengan,dan peha utk kurangkan stretch mark... utk ibu2 yg nk bakar lemak tp risau nnt baby terkena losyen bakar lemak yg panas tu, korang boleh gantikan dgn shaping gel @sendayu.tinggi_hq ni... ianya sejuk dan sesuai dipakai oleh ibu dlm pantang dan kulit sensitif😄 . . . . 🌻Whatsapp su 0172180235 utk order🌻 . #minumanbijirin #sendayutinggi  #krimpelangsingan  #bakarlemak  #tipskurus  #easyfull  #tipslangsing #tipsdiet  #jomkurus #losyenbakarlemak  #losyenmustajab #dtox #minumandetox #produkkurus #minumankurus #hotoilmelong #juskurus #produkdiet #menudiet #dietatkins #coolslimminggel #bakarlemakbawahdagu #daguberlapis #doublechin #rawatandaguberlapis #buanglemakbawahdagu #krimselulit #shapinggel 
SENDAYU TINGGI SHAPING GEL
.
Selamat Tengah Hari. Assalamualaikum Semua🙋‍♀️ Uolls dah lunch ke tu??? Kak Zura nak bagi tau uolls produk Sendayu Tinggi yang TERBAEKK nie
.
.
.
KEBAIKAN SHAPING GEL
.
🌸 Krim kontur badan dengan kesan SEJUK.
🌸 Membantu memBENTUK perut, pinggang dan punggung.
🌸 Membantu meNEGANGkan kulit dan meNGURANGkan tanda regangan.
🌸 Membantu memBENTUK badan yang lebih MENAWAN.
.
.
CARA PENGGUNAAN
.
👉 Sapukan pada bahagian badan yang berlemak 2 kali sehari selepas mandi dan urut sehingga losen meresap ke dalam kulit.
👉	Boleh digunakan pada bawah dagu dan tengkuk.
👉	Sesuai digunakan semasa hamil & dalam pantang.
.
Kalau Uolls ade yang Berminat jangan segan2 terus WS Kak Zura
📲 018 - 3994836
👍 Ready Stock
🚛 Postage Setiap Hari
😊 COD/Self Pickup Area Senawang

#sendayutinggi #dealersendayutinggi #dealersenawang #readystock #shapinggel #meruncingkandagu #sejuk #azistarstore #senawang #seremban
#negerisembilan #sendayutinggiseremban
#sendayutingginegerisembilan #sendayutinggisenawang
#beautyinaclick #sayajual
#produkkecantikan #gelpelangsingan
SENDAYU TINGGI SHAPING GEL . Selamat Tengah Hari. Assalamualaikum Semua🙋‍♀️ Uolls dah lunch ke tu??? Kak Zura nak bagi tau uolls produk Sendayu Tinggi yang TERBAEKK nie . . . KEBAIKAN SHAPING GEL . 🌸 Krim kontur badan dengan kesan SEJUK. 🌸 Membantu memBENTUK perut, pinggang dan punggung. 🌸 Membantu meNEGANGkan kulit dan meNGURANGkan tanda regangan. 🌸 Membantu memBENTUK badan yang lebih MENAWAN. . . CARA PENGGUNAAN . 👉 Sapukan pada bahagian badan yang berlemak 2 kali sehari selepas mandi dan urut sehingga losen meresap ke dalam kulit. 👉 Boleh digunakan pada bawah dagu dan tengkuk. 👉 Sesuai digunakan semasa hamil & dalam pantang. . Kalau Uolls ade yang Berminat jangan segan2 terus WS Kak Zura 📲 018 - 3994836 👍 Ready Stock 🚛 Postage Setiap Hari 😊 COD/Self Pickup Area Senawang #sendayutinggi  #dealersendayutinggi  #dealersenawang  #readystock  #shapinggel  #meruncingkandagu  #sejuk  #azistarstore  #senawang  #seremban  #negerisembilan  #sendayutinggiseremban  #sendayutingginegerisembilan  #sendayutinggisenawang  #beautyinaclick  #sayajual  #produkkecantikan  #gelpelangsingan 
Kena pakai Shaping Gel 2 kali sehari utk kesan terbaik. Mmg nampak kesan pada double chin. Muka pun nampak lifting
.
Belian Online www.wasap.my/60182953064 utk khidmat cod & postage setiap hari
.
#sendayutinggi #doublechin #shapinggel
Kena pakai Shaping Gel 2 kali sehari utk kesan terbaik. Mmg nampak kesan pada double chin. Muka pun nampak lifting . Belian Online www.wasap.my/60182953064 utk khidmat cod & postage setiap hari . #sendayutinggi  #doublechin  #shapinggel 
@Regranned from @sendayu.tinggi_hq -  Kena pakai Shaping Gel 2 kali sehari utk kesan terbaik. Mmg nampak kesan pada double chin. Muka pun nampak lifting
.
Whtsp Hana 💚 +6016 689 5569 💚
.
#sendayutinggi #sendayutinggijrmhana #doublechin #shapinggel - #regrann
🍀 Kena pakai Shaping Gel 2 kali sehari untuk kesan yang terbaik. Memang nampak kesan pada double chin. Muka pun nampak lifting.
.
🌹 Shaping Gel rm49.80 (ahli rm45)
•
🚗 Cod Shah Alam area/self pickup ss20 Shah Alam.
•
📮 Postage rm8sm/10ss
•
🐝 Buzz me okie
📞 0192729042 / 0134418417
•
#shapinggel  #sendayutinggidealer  #bestseller #sendayutinggi #sendayutinggidealer #dealersendayutinggi #dealeronline #dealersahsendayutinggi #sendayutinggishahalam #shahalam #shahalamresident #codshahalam #codseksyen20shahalam #selfpickupsec20 #selfpickupsek19 #selfpickupseksyen18 #codseksyen7shahalam #sendayutinggimalaysia #like4like  #bazaarpaknil #igermalaysia #followforfollow #cashondeliveryshahalam #trustedseller #trustedsellermalaysia
🍀 Kena pakai Shaping Gel 2 kali sehari untuk kesan yang terbaik. Memang nampak kesan pada double chin. Muka pun nampak lifting. . 🌹 Shaping Gel rm49.80 (ahli rm45) • 🚗 Cod Shah Alam area/self pickup ss20 Shah Alam. • 📮 Postage rm8sm/10ss • 🐝 Buzz me okie 📞 0192729042 / 0134418417 • #shapinggel  #sendayutinggidealer  #bestseller  #sendayutinggi  #sendayutinggidealer  #dealersendayutinggi  #dealeronline  #dealersahsendayutinggi  #sendayutinggishahalam  #shahalam  #shahalamresident  #codshahalam  #codseksyen20shahalam  #selfpickupsec20  #selfpickupsek19  #selfpickupseksyen18  #codseksyen7shahalam  #sendayutinggimalaysia  #like4like  #bazaarpaknil  #igermalaysia  #followforfollow  #cashondeliveryshahalam  #trustedseller  #trustedsellermalaysia 
Kena pakai Shaping Gel 2 kali sehari utk kesan terbaik. Mmg nampak kesan pada double chin. Muka pun nampak lifting
.
Belian Online www.sendayutinggi.com | whstpp 0193042133 utk khidmat runding
.
#sendayutinggi #doublechin #shapinggel
Kena pakai Shaping Gel 2 kali sehari utk kesan terbaik. Mmg nampak kesan pada double chin. Muka pun nampak lifting . Belian Online www.sendayutinggi.com | whstpp 0193042133 utk khidmat runding . #sendayutinggi  #doublechin  #shapinggel 
Alhamdulillah customer percayakan produk legend 👍
@sendayu.tinggi.my
.
Siap bagi tips dan free consultant .
Wajib cuba sis! 😋 =============================
NAK LEBIH DISKAUN?
📞Whatsapp +6017-5626-783 atau click link di bio utk pertanyaan dan pembelian.
sekarang!
=============================
.
. #concealer#sendayutinggi#dealersendayutinggi#sendayutinggionline#sendayutinggi #pearlcream #bodycontourcream#krimpelangsingan #tipskurangkanberatbadan #bakarlemak#tipskurus#easyfull#hotoil#tipsdiet#jomkurus#losyenbakarlemak #whiteningmoisturiser
#sendayutinggi #bestseller #seduarrow #dfolia #menstorm
#makeupbrushes #sendayutinggishahalam #sendayutinggi #eyesonmepalette
#dealersendayutinggi #bestseller #dolllipgloss #whitening #pearlcreamST #shapinggel #doublechin #vshape
Alhamdulillah customer percayakan produk legend 👍 @sendayu.tinggi.my . Siap bagi tips dan free consultant . Wajib cuba sis! 😋 ============================= NAK LEBIH DISKAUN? 📞Whatsapp +6017-5626-783 atau click link di bio utk pertanyaan dan pembelian. sekarang! ============================= . . #concealer #sendayutinggi #dealersendayutinggi #sendayutinggionline #sendayutinggi  #pearlcream  #bodycontourcream #krimpelangsingan  #tipskurangkanberatbadan  #bakarlemak #tipskurus #easyfull #hotoil #tipsdiet #jomkurus #losyenbakarlemak  #whiteningmoisturiser  #sendayutinggi  #bestseller  #seduarrow  #dfolia  #menstorm  #makeupbrushes  #sendayutinggishahalam  #sendayutinggi  #eyesonmepalette  #dealersendayutinggi  #bestseller  #dolllipgloss  #whitening  #pearlcreamST  #shapinggel  #doublechin  #vshape 
Ok la..nk kurus part pipi ..rse mcm pau dah.. Dagu plak mcm kuih lapis..uhu..
Ok la lps ni kita Kena guna ni la 👆shaping gel dari @sendayutinggi_beauty ..
Mmg best sngt.. Gel ni berangin.. Pkai mlm2 nk tdo.. ... #sendayutinggi 
#BLOGGER #doublechin
#bloggermalaysia #pipipau
#goodbyelemak #shapinggel
[ BRIGHTENING SET 😋✨]
.
ANTI AGEING MOISTURISER
.
Krim Anti-penuaan yang mewah dengan tekstur yang pekat, tinggi visco, dan tidak melekit selepas krim meresap ke dalam kulit. 
Ia mengandungi ekstrak teh hijau, ekstrak beri dan pelbagai vitamin. Menghidrat dan menyekatakan kulit secara menyeluruh.Meningkatkan keanjalan dan ketegangan kulit

CARA PENGGUNAAN

SIANG
Cuci wajah dengan WHITENING & MOISTURISE CLEANSER. Pam sedikit di tapak tangan. Buihkan dengan sedikit air. Urut lembut pada seluruh wajah selama 2 minit. Bilas hingga bersih.Sapu SUPER HYALURONIC  ACID SERUM pada seluruh wajah.
.
.
 Sapu ANTI AGEING MOISTURISER pada seluruh wajah serta leher dan biar ia meresap sebelum penggunaan produk seterusnya.Sapu TINTED SUNSCREEN MOISTURISER pada wajah sebelum bersolek.Semburkan COLLAGEN FACIAL SPRAY pada wajah untuk melembapkan kulit.
.
.
MALAM
Cuci wajah dengan WHITENING & MOISTURISE CLEANSER. Pam sedikit di tapak tangan. Buihkan dengan sedikit air. Urut lembut pada seluruh wajah selama 2 minit. Bilas hingga bersih.Sapu SUPER HYALURONIC  ACID SERUM pada seluruh wajah. .
.
Sapu ANTI AGEING MOISTURISER pada seluruh wajah serta leher dan biar ia meresap sebelum penggunaan produk seterusnya.Semburkan COLLAGEN FACIAL SPRAY pada wajah untuk melembapkan kulit. .
.
PENGANTARAN POS LAJU SELURUH MALAYSIA SETIAP HARI

DAH2 JANGAN TANGGUH LAGI..
.
.
Pm kaksa untuk harga diskaun!! 😋😋 WS 📞017-5626-783

#sendayutinggi#ST#sendayutinggionline#sendayutinggimurah#shapinggel#shapinggelsendayutinggi#pembersihsendayutinggi#kedaijamu#barangankosmetik#kosmetik#cleansersendayutinggi#dfolia#setbersalinsendayutinggi#lurusdahu#selulit#bakarlemak#bestsaller#cleansersendayutinggi#antiageingmoisturiser
[ BRIGHTENING SET 😋✨] . ANTI AGEING MOISTURISER . Krim Anti-penuaan yang mewah dengan tekstur yang pekat, tinggi visco, dan tidak melekit selepas krim meresap ke dalam kulit. Ia mengandungi ekstrak teh hijau, ekstrak beri dan pelbagai vitamin. Menghidrat dan menyekatakan kulit secara menyeluruh.Meningkatkan keanjalan dan ketegangan kulit CARA PENGGUNAAN SIANG Cuci wajah dengan WHITENING & MOISTURISE CLEANSER. Pam sedikit di tapak tangan. Buihkan dengan sedikit air. Urut lembut pada seluruh wajah selama 2 minit. Bilas hingga bersih.Sapu SUPER HYALURONIC  ACID SERUM pada seluruh wajah. . .  Sapu ANTI AGEING MOISTURISER pada seluruh wajah serta leher dan biar ia meresap sebelum penggunaan produk seterusnya.Sapu TINTED SUNSCREEN MOISTURISER pada wajah sebelum bersolek.Semburkan COLLAGEN FACIAL SPRAY pada wajah untuk melembapkan kulit. . . MALAM Cuci wajah dengan WHITENING & MOISTURISE CLEANSER. Pam sedikit di tapak tangan. Buihkan dengan sedikit air. Urut lembut pada seluruh wajah selama 2 minit. Bilas hingga bersih.Sapu SUPER HYALURONIC  ACID SERUM pada seluruh wajah. . . Sapu ANTI AGEING MOISTURISER pada seluruh wajah serta leher dan biar ia meresap sebelum penggunaan produk seterusnya.Semburkan COLLAGEN FACIAL SPRAY pada wajah untuk melembapkan kulit. . . PENGANTARAN POS LAJU SELURUH MALAYSIA SETIAP HARI DAH2 JANGAN TANGGUH LAGI.. . . Pm kaksa untuk harga diskaun!! 😋😋 WS 📞017-5626-783 #sendayutinggi #ST #sendayutinggionline #sendayutinggimurah #shapinggel #shapinggelsendayutinggi #pembersihsendayutinggi #kedaijamu #barangankosmetik #kosmetik #cleansersendayutinggi #dfolia #setbersalinsendayutinggi #lurusdahu #selulit #bakarlemak #bestsaller #cleansersendayutinggi #antiageingmoisturiser 
✨SPECIAL PRICE ✨
Start 16January 2018 ~ 19 January .
💥Shaping Gel RM49.80 👉 ✨RM43.00✨

Whatsapp 017 639 7627
#sendayutinggimelaka 
#shapinggel 
#codmelakatengah 
#diskaun
Nah video cara pakai Shaping Gel .Lepas ni memasing muka runcing kemain. Nanti ada la tanya blh ke pakai hari ? Blh je. Tapi gel ni hanya memecahkan lemak dan mengurangkan air shj di wajah. Takde la pakai lelama tiba2 hilang terus muka tu 😂 Kalau mmg tinggal muscle je mmg rupa gitu je la shape muka kita ya. Blh sapu jg di lelemak comel bawah dagu kita. Nak sapu kat badan pun blh ya..
.
Gel ni sejuk, waterbase, tak melekit & masa apply tu tak payah sapu tetebal mcm masker pulak. Lepas dlm 30 minit akan rasa mcm suam gitiew kat area yg kita massage. Jgn lupa ukur & selfie bebanyak lepas try okeh 👌🏻
.
Shaping Gel RM49.80 ( ahli RM44.85 )
.
Mari cuba baru tahu 😉
Whatsapp 016 7769034
NO DM
📌 FB PAGE: SENDAYU TINGGI PONTIAN
.
#sendayutinggi
#shapinggel
#vshaped
#bestseller
#daguruncing
Nah video cara pakai Shaping Gel .Lepas ni memasing muka runcing kemain. Nanti ada la tanya blh ke pakai hari ? Blh je. Tapi gel ni hanya memecahkan lemak dan mengurangkan air shj di wajah. Takde la pakai lelama tiba2 hilang terus muka tu 😂 Kalau mmg tinggal muscle je mmg rupa gitu je la shape muka kita ya. Blh sapu jg di lelemak comel bawah dagu kita. Nak sapu kat badan pun blh ya.. . Gel ni sejuk, waterbase, tak melekit & masa apply tu tak payah sapu tetebal mcm masker pulak. Lepas dlm 30 minit akan rasa mcm suam gitiew kat area yg kita massage. Jgn lupa ukur & selfie bebanyak lepas try okeh 👌🏻 . Shaping Gel RM49.80 ( ahli RM44.85 ) . Mari cuba baru tahu 😉 Whatsapp 016 7769034 NO DM 📌 FB PAGE: SENDAYU TINGGI PONTIAN . #sendayutinggi  #shapinggel  #vshaped  #bestseller  #daguruncing 
Nah video cara pakai Shaping Gel .Lepas ni memasing muka runcing kemain. Nanti ada la tanya blh ke pakai hari ? Blh je. Tapi gel ni hanya memecahkan lemak dan mengurangkan air shj di wajah. Takde la pakai lelama tiba2 hilang terus muka tu 😂 Kalau mmg tinggal muscle je mmg rupa gitu je la shape muka kita ya. Blh sapu jg di lelemak comel bawah dagu kita. Nak sapu kat badan pun blh ya..
.
Gel ni sejuk, waterbase, tak melekit & masa apply tu tak payah sapu tetebal mcm masker pulak. Lepas dlm 30 minit akan rasa mcm suam gitiew kat area yg kita massage. Jgn lupa ukur & selfie bebanyak lepas try okeh 👌🏻
.
Click no wasap kat profile tu yer kalau nk order yer 😘😘😘
.
#dealersahSendayuTinggi
#hargamurah
#sendayutinggigerobok
#sendayutinggi
#shapinggel
#vshaped
#bestseller
#daguruncing
Nah video cara pakai Shaping Gel .Lepas ni memasing muka runcing kemain. Nanti ada la tanya blh ke pakai hari ? Blh je. Tapi gel ni hanya memecahkan lemak dan mengurangkan air shj di wajah. Takde la pakai lelama tiba2 hilang terus muka tu 😂 Kalau mmg tinggal muscle je mmg rupa gitu je la shape muka kita ya. Blh sapu jg di lelemak comel bawah dagu kita. Nak sapu kat badan pun blh ya.. . Gel ni sejuk, waterbase, tak melekit & masa apply tu tak payah sapu tetebal mcm masker pulak. Lepas dlm 30 minit akan rasa mcm suam gitiew kat area yg kita massage. Jgn lupa ukur & selfie bebanyak lepas try okeh 👌🏻 . Click no wasap kat profile tu yer kalau nk order yer 😘😘😘 . #dealersahSendayuTinggi  #hargamurah  #sendayutinggigerobok  #sendayutinggi  #shapinggel  #vshaped  #bestseller  #daguruncing 
Done COD di Restoran Alif Kota Kemuning Sabtu 13/1/18
.
.
#dtox 
#easyfull 
#ammecomplete 
#creamymattelipstick #freshpeony #lilacpink 
#shapinggel 
#famelipcream #codegossip #codeparty .
Alhamdulillah
.
WhatsApp ahkak
www.wasap.my/60123624426
.
Self pick up/cod area Econsave/McD Kota Kemuning, Kg Lombong, Jln Kebun Shah Alam, UiTM Shah Alam, self pick up Bangunan MKN Cyberjaya & Poslaju seluruh Malaysia setiap hari ����
.
#irfanirdinaenterprise #macammacamada #like4like #syjualsendayutinggi #sendayutinggi #original #sendayutinggionline #dealeronline #trustedseller #bestseller #sypakaisyjual #readystock #kotakemuning #shahalamresident #uitmshahalam
Done COD di Restoran Alif Kota Kemuning Sabtu 13/1/18 . . #dtox  #easyfull  #ammecomplete  #creamymattelipstick  #freshpeony  #lilacpink  #shapinggel  #famelipcream  #codegossip  #codeparty  . Alhamdulillah . WhatsApp ahkak www.wasap.my/60123624426 . Self pick up/cod area Econsave/McD Kota Kemuning, Kg Lombong, Jln Kebun Shah Alam, UiTM Shah Alam, self pick up Bangunan MKN Cyberjaya & Poslaju seluruh Malaysia setiap hari ���� . #irfanirdinaenterprise  #macammacamada  #like4like  #syjualsendayutinggi  #sendayutinggi  #original  #sendayutinggionline  #dealeronline  #trustedseller  #bestseller  #sypakaisyjual  #readystock  #kotakemuning  #shahalamresident  #uitmshahalam 
@sendayu.tinggi.co - [ ANTI AGEING MOISTURISER 💢]
.
🌿Krim Anti-penuaan yang mewah dengan tekstur yang pekat, tinggi visco, dan tidak melekit selepas krim meresap ke dalam kulit. 
Ia mengandungi ekstrak teh hijau, ekstrak beri dan pelbagai vitamin. Menghidrat dan menyekatakan kulit secara menyeluruh.Meningkatkan keanjalan dan ketegangan kulit 👉CARA PENGGUNAAN 🌞SIANG
Cuci wajah dengan WHITENING & MOISTURISE CLEANSER. Pam sedikit di tapak tangan. Buihkan dengan sedikit air. Urut lembut pada seluruh wajah selama 2 minit. Bilas hingga bersih.Sapu SUPER HYALURONIC  ACID SERUM pada seluruh wajah.
.
.
✨Sapu ANTI AGEING MOISTURISER pada seluruh wajah serta leher dan biar ia meresap sebelum penggunaan produk seterusnya.Sapu TINTED SUNSCREEN MOISTURISER pada wajah sebelum bersolek.Semburkan COLLAGEN FACIAL SPRAY pada wajah untuk melembapkan kulit.
.
.
🌚MALAM
Cuci wajah dengan WHITENING & MOISTURISE CLEANSER. Pam sedikit di tapak tangan. Buihkan dengan sedikit air. Urut lembut pada seluruh wajah selama 2 minit. Bilas hingga bersih.Sapu SUPER HYALURONIC  ACID SERUM pada seluruh wajah. .
.
Sapu ANTI AGEING MOISTURISER pada seluruh wajah serta leher dan biar ia meresap sebelum penggunaan produk seterusnya.Semburkan COLLAGEN FACIAL SPRAY pada wajah untuk melembapkan kulit. 
JOM DAPATKAN SEMUA RANGKAIAN PRODUK SENDAYU TINGGI DENGAN Kakzah 😋
.
.
Pm kakzaha untuk harga diskaun!! 😋😋📞017-6367045

#sendayutinggi#ST#sendayutinggionline#sendayutinggimurah#shapinggel#shapinggelsendayutinggi#pembersihsendayutinggi#kedaijamu#barangankosmetik#kosmetik#cleansersendayutinggi#dfolia#setbersalinsendayutinggi#lurusdahu#selulit#bakarlemak#bestsaller#cleanser#antiageingmoisturiser#collagenfacialspray -
@sendayu.tinggi.co - [ ANTI AGEING MOISTURISER 💢] . 🌿Krim Anti-penuaan yang mewah dengan tekstur yang pekat, tinggi visco, dan tidak melekit selepas krim meresap ke dalam kulit. Ia mengandungi ekstrak teh hijau, ekstrak beri dan pelbagai vitamin. Menghidrat dan menyekatakan kulit secara menyeluruh.Meningkatkan keanjalan dan ketegangan kulit 👉CARA PENGGUNAAN 🌞SIANG Cuci wajah dengan WHITENING & MOISTURISE CLEANSER. Pam sedikit di tapak tangan. Buihkan dengan sedikit air. Urut lembut pada seluruh wajah selama 2 minit. Bilas hingga bersih.Sapu SUPER HYALURONIC  ACID SERUM pada seluruh wajah. . . ✨Sapu ANTI AGEING MOISTURISER pada seluruh wajah serta leher dan biar ia meresap sebelum penggunaan produk seterusnya.Sapu TINTED SUNSCREEN MOISTURISER pada wajah sebelum bersolek.Semburkan COLLAGEN FACIAL SPRAY pada wajah untuk melembapkan kulit. . . 🌚MALAM Cuci wajah dengan WHITENING & MOISTURISE CLEANSER. Pam sedikit di tapak tangan. Buihkan dengan sedikit air. Urut lembut pada seluruh wajah selama 2 minit. Bilas hingga bersih.Sapu SUPER HYALURONIC  ACID SERUM pada seluruh wajah. . . Sapu ANTI AGEING MOISTURISER pada seluruh wajah serta leher dan biar ia meresap sebelum penggunaan produk seterusnya.Semburkan COLLAGEN FACIAL SPRAY pada wajah untuk melembapkan kulit. JOM DAPATKAN SEMUA RANGKAIAN PRODUK SENDAYU TINGGI DENGAN Kakzah 😋 . . Pm kakzaha untuk harga diskaun!! 😋😋📞017-6367045 #sendayutinggi #ST #sendayutinggionline #sendayutinggimurah #shapinggel #shapinggelsendayutinggi #pembersihsendayutinggi #kedaijamu #barangankosmetik #kosmetik #cleansersendayutinggi #dfolia #setbersalinsendayutinggi #lurusdahu #selulit #bakarlemak #bestsaller #cleanser #antiageingmoisturiser #collagenfacialspray  -
[ ANTI AGEING MOISTURISER 💢]
.
🌿Krim Anti-penuaan yang mewah dengan tekstur yang pekat, tinggi visco, dan tidak melekit selepas krim meresap ke dalam kulit. 
Ia mengandungi ekstrak teh hijau, ekstrak beri dan pelbagai vitamin. Menghidrat dan menyekatakan kulit secara menyeluruh.Meningkatkan keanjalan dan ketegangan kulit 👉CARA PENGGUNAAN 🌞SIANG
Cuci wajah dengan WHITENING & MOISTURISE CLEANSER. Pam sedikit di tapak tangan. Buihkan dengan sedikit air. Urut lembut pada seluruh wajah selama 2 minit. Bilas hingga bersih.Sapu SUPER HYALURONIC  ACID SERUM pada seluruh wajah.
.
.
✨Sapu ANTI AGEING MOISTURISER pada seluruh wajah serta leher dan biar ia meresap sebelum penggunaan produk seterusnya.Sapu TINTED SUNSCREEN MOISTURISER pada wajah sebelum bersolek.Semburkan COLLAGEN FACIAL SPRAY pada wajah untuk melembapkan kulit.
.
.
🌚MALAM
Cuci wajah dengan WHITENING & MOISTURISE CLEANSER. Pam sedikit di tapak tangan. Buihkan dengan sedikit air. Urut lembut pada seluruh wajah selama 2 minit. Bilas hingga bersih.Sapu SUPER HYALURONIC  ACID SERUM pada seluruh wajah. .
.
Sapu ANTI AGEING MOISTURISER pada seluruh wajah serta leher dan biar ia meresap sebelum penggunaan produk seterusnya.Semburkan COLLAGEN FACIAL SPRAY pada wajah untuk melembapkan kulit. 
JOM DAPATKAN SEMUA RANGKAIAN PRODUK SENDAYU TINGGI DENGAN Kaksa 😋
.
.
Pm kaksa untuk harga diskaun!! 😋😋📞017-5626-783

#sendayutinggi#ST#sendayutinggionline#sendayutinggimurah#shapinggel#shapinggelsendayutinggi#pembersihsendayutinggi#kedaijamu#barangankosmetik#kosmetik#cleansersendayutinggi#dfolia#setbersalinsendayutinggi#lurusdahu#selulit#bakarlemak#bestsaller#cleanser#antiageingmoisturiser#collagenfacialspray
[ ANTI AGEING MOISTURISER 💢] . 🌿Krim Anti-penuaan yang mewah dengan tekstur yang pekat, tinggi visco, dan tidak melekit selepas krim meresap ke dalam kulit. Ia mengandungi ekstrak teh hijau, ekstrak beri dan pelbagai vitamin. Menghidrat dan menyekatakan kulit secara menyeluruh.Meningkatkan keanjalan dan ketegangan kulit 👉CARA PENGGUNAAN 🌞SIANG Cuci wajah dengan WHITENING & MOISTURISE CLEANSER. Pam sedikit di tapak tangan. Buihkan dengan sedikit air. Urut lembut pada seluruh wajah selama 2 minit. Bilas hingga bersih.Sapu SUPER HYALURONIC  ACID SERUM pada seluruh wajah. . . ✨Sapu ANTI AGEING MOISTURISER pada seluruh wajah serta leher dan biar ia meresap sebelum penggunaan produk seterusnya.Sapu TINTED SUNSCREEN MOISTURISER pada wajah sebelum bersolek.Semburkan COLLAGEN FACIAL SPRAY pada wajah untuk melembapkan kulit. . . 🌚MALAM Cuci wajah dengan WHITENING & MOISTURISE CLEANSER. Pam sedikit di tapak tangan. Buihkan dengan sedikit air. Urut lembut pada seluruh wajah selama 2 minit. Bilas hingga bersih.Sapu SUPER HYALURONIC  ACID SERUM pada seluruh wajah. . . Sapu ANTI AGEING MOISTURISER pada seluruh wajah serta leher dan biar ia meresap sebelum penggunaan produk seterusnya.Semburkan COLLAGEN FACIAL SPRAY pada wajah untuk melembapkan kulit. JOM DAPATKAN SEMUA RANGKAIAN PRODUK SENDAYU TINGGI DENGAN Kaksa 😋 . . Pm kaksa untuk harga diskaun!! 😋😋📞017-5626-783 #sendayutinggi #ST #sendayutinggionline #sendayutinggimurah #shapinggel #shapinggelsendayutinggi #pembersihsendayutinggi #kedaijamu #barangankosmetik #kosmetik #cleansersendayutinggi #dfolia #setbersalinsendayutinggi #lurusdahu #selulit #bakarlemak #bestsaller #cleanser #antiageingmoisturiser #collagenfacialspray 
Part 3
Cara Penggunaan Galvanic Spa 
Wajah dibersihkan terlebih dahulu dengan Creamy Cleansing dan Cleansing Gel
.
Arah selalu naik ke atas keluar
.
Tonton full Video Youtube klik link biru di profil depan ya 😊
Part 3 Cara Penggunaan Galvanic Spa Wajah dibersihkan terlebih dahulu dengan Creamy Cleansing dan Cleansing Gel . Arah selalu naik ke atas keluar . Tonton full Video Youtube klik link biru di profil depan ya 😊
SHAPING GEL RM49.80(ahli RM44.85)
🌸Krim kontur badan dengan kesan sejuk.
🌷Membantu membentuk perut, pinggang dan punggung .
🌸Membantu menegangkan kulit dan mengurangkan tanda regangan.
🌷Membantu membentuk badan yang lebih menawan.
-
📦 postage add RM8 SM // RM12 SS
🚗 COD FULL DEPOSIT (RM100 keatas)
FREE COD AREA 👇
-Kuchai Lama
-LRT Sg Besi
-Hulu Langat
-Tesco Ampang
(JUMAAT SAHAJA AREA DI ATAS) -
-Giant Seksyen 13
-Damansara Perdana Empire City (WEEKDAYS)
-
UNTUK AREA LAIN CHARGE RM5
-Cheras,Btho,Bndar Sri Permaisuri
-Balakong,Sri kembangan
-Bukit Jalil,Sri petaling, Desa petaling (COD WEEKEND)
-
contact us 👇
📷 igshop : @sendayutinggi.ctrohaida
📮 FB page : SR SHOP
📲 whtsapp : 0195949167 (SITI)
-
if malas simpan number pilih 2 cara 😃
✅ tinggalkan number phone anda di DM @sendayutinggi.ctrohaida
✅ tekan link di bio kami
-
#sendayutinggimurah #dealersah #hargaahli #dfoliacoffee #dfolia #jomcantik #lifestyle #like4like #like4follow #dealersendayutinggi #cheras #hululangat #kuchailama #sgbesi #tescoampang #giantseksyen13 #lrtjelatek #shapinggel
SHAPING GEL RM49.80(ahli RM44.85) 🌸Krim kontur badan dengan kesan sejuk. 🌷Membantu membentuk perut, pinggang dan punggung . 🌸Membantu menegangkan kulit dan mengurangkan tanda regangan. 🌷Membantu membentuk badan yang lebih menawan. - 📦 postage add RM8 SM // RM12 SS 🚗 COD FULL DEPOSIT (RM100 keatas) FREE COD AREA 👇 -Kuchai Lama -LRT Sg Besi -Hulu Langat -Tesco Ampang (JUMAAT SAHAJA AREA DI ATAS) - -Giant Seksyen 13 -Damansara Perdana Empire City (WEEKDAYS) - UNTUK AREA LAIN CHARGE RM5 -Cheras,Btho,Bndar Sri Permaisuri -Balakong,Sri kembangan -Bukit Jalil,Sri petaling, Desa petaling (COD WEEKEND) - contact us 👇 📷 igshop : @sendayutinggi.ctrohaida 📮 FB page : SR SHOP 📲 whtsapp : 0195949167 (SITI) - if malas simpan number pilih 2 cara 😃 ✅ tinggalkan number phone anda di DM @sendayutinggi.ctrohaida ✅ tekan link di bio kami - #sendayutinggimurah  #dealersah  #hargaahli  #dfoliacoffee  #dfolia  #jomcantik  #lifestyle  #like4like  #like4follow  #dealersendayutinggi  #cheras  #hululangat  #kuchailama  #sgbesi  #tescoampang  #giantseksyen13  #lrtjelatek  #shapinggel 
Siapa yg dah cuba Shaping Gel di muka mmg nampak perubahan tau. Stok laku keras sampai asyik sold out je. Gel ni blh disapu juga di badan utk melicinkan selulit dan lemak. Ia tak panas. Lepas sapu rasa sejuk. Bahagian berlemak akan rasa suam selepas 30 minit
.
Shaping Gel RM44.85
.
0135919697
.
#sendayutinggi #doublechincream #slimminggel #shapinggelsendayutinggi  #shapinggel
Siapa yg dah cuba Shaping Gel di muka mmg nampak perubahan tau. Stok laku keras sampai asyik sold out je. Gel ni blh disapu juga di badan utk melicinkan selulit dan lemak. Ia tak panas. Lepas sapu rasa sejuk. Bahagian berlemak akan rasa suam selepas 30 minit . Shaping Gel RM44.85 . 0135919697 . #sendayutinggi  #doublechincream  #slimminggel  #shapinggelsendayutinggi  #shapinggel 
Siapa yg dah cuba Shaping Gel di muka mmg nampak perubahan tau. Stok laku keras sampai asyik sold out je. Gel ni blh disapu juga di badan utk melicinkan selulit dan lemak. Ia tak panas. Lepas sapu rasa sejuk. Bahagian berlemak akan rasa suam selepas 30 minit
.
Shaping Gel RM44.85
.
0135919697
.
#sendayutinggi #doublechincream #slimminggel #shapinggelsendayutinggi  #shapinggel
Siapa yg dah cuba Shaping Gel di muka mmg nampak perubahan tau. Stok laku keras sampai asyik sold out je. Gel ni blh disapu juga di badan utk melicinkan selulit dan lemak. Ia tak panas. Lepas sapu rasa sejuk. Bahagian berlemak akan rasa suam selepas 30 minit . Shaping Gel RM44.85 . 0135919697 . #sendayutinggi  #doublechincream  #slimminggel  #shapinggelsendayutinggi  #shapinggel 
Cuti ni makan banyak sampai terasa berlapis dagu 😅
.
Sblm tidur dan waktu pagi sapukan Shaping Gel. Ia mengurangkan pengumpulan lemak dan blh digunakan pd bdn juga. Shaping Gel
.
Pm kaksa untuk harga diskaun!!😋😋😋
.
#sendayutinggi #bestseller #shapinggel
Cuti ni makan banyak sampai terasa berlapis dagu 😅 . Sblm tidur dan waktu pagi sapukan Shaping Gel. Ia mengurangkan pengumpulan lemak dan blh digunakan pd bdn juga. Shaping Gel . Pm kaksa untuk harga diskaun!!😋😋😋 . #sendayutinggi  #bestseller  #shapinggel 
Sapu Shaping Gel 2 kali sehari pada badan berlemak termasuk bawah dagu. Mmg runcing kalau rajin pakai. .
.
Shaping Gel RM49.80 ( ahli RM44.85 )
.
Tambah RM8 pos ke semenanjung malaysia
tambah RM12 pos ke sabah & sarawak
.
COD IPOH: Hari ni ada COD area Ipoh. Pukul 9am-6pm. Nak order boleh WhatsApp tiqa tau😘
Postage: Setiap hari Isnin-Ahad. Hari ni ada postage. Buat pembayaran sebelum pukul 3pm untuk pos hari ni juga.
.
Jgn lupa Like👍 FB Page Tiqa ST JRM. Link dekat bio👆 dan tengok juga story whatsapp tiqa. Byk video/gambar produk yg tiqa share. Thank you😘❤️
.
whatsapp untuk order +6013-3262186
.
.
#sendayutinggi #sendayutinggiipoh #sendayutinggitiqa #tiqastjrm #shapinggel #readystockipoh #codipoh #codipohperak #codharini #codhariini #codharihari #poslajuharini #poslajuhariini #poslajuharihari #instashoponlinemalaysia
Sapu Shaping Gel 2 kali sehari pada badan berlemak termasuk bawah dagu. Mmg runcing kalau rajin pakai. . . Shaping Gel RM49.80 ( ahli RM44.85 ) . Tambah RM8 pos ke semenanjung malaysia tambah RM12 pos ke sabah & sarawak . COD IPOH: Hari ni ada COD area Ipoh. Pukul 9am-6pm. Nak order boleh WhatsApp tiqa tau😘 Postage: Setiap hari Isnin-Ahad. Hari ni ada postage. Buat pembayaran sebelum pukul 3pm untuk pos hari ni juga. . Jgn lupa Like👍 FB Page Tiqa ST JRM. Link dekat bio👆 dan tengok juga story whatsapp tiqa. Byk video/gambar produk yg tiqa share. Thank you😘❤️ . whatsapp untuk order +6013-3262186 . . #sendayutinggi  #sendayutinggiipoh  #sendayutinggitiqa  #tiqastjrm  #shapinggel  #readystockipoh  #codipoh  #codipohperak  #codharini  #codhariini  #codharihari  #poslajuharini  #poslajuhariini  #poslajuharihari  #instashoponlinemalaysia 
❤ Produk Slimming Sendayu Tinggi ❤

#########################
•
💋 SHARIFFIDA BOUTIQUE 💋 •
😊Jemput dtg ye.. kami buka dr pkul 9.30pagi hingga 6.00 ptg.. Landmark 😊Jln Baru Pak Sabah.. Dari bandar dungun ke kuala terengganu..
😊1 hala..
😊Sebelah kiri uolls akan jumpe Mr.Diy ➡ CourtMammoth ➡Kedai Singer ➡ Tenox Marketing(motor modenas) ➡ SHARIFFIDA BOUTIQUE..
😊 Butik kaler purple ye 😘
😊 Belakang Stokis Mamadil ✔By pos pun boleh
✔ www.wasap.my/+60179461818

#sendayutinggi  #dtox #shapping #slimminggel #easyfull #nakkurus #dungun #vendordungun #terengganu #shapinggel #controlcalories #healthyfood
❤ Produk Slimming Sendayu Tinggi ❤ ######################### • 💋 SHARIFFIDA BOUTIQUE 💋 • 😊Jemput dtg ye.. kami buka dr pkul 9.30pagi hingga 6.00 ptg.. Landmark 😊Jln Baru Pak Sabah.. Dari bandar dungun ke kuala terengganu.. 😊1 hala.. 😊Sebelah kiri uolls akan jumpe Mr.Diy ➡ CourtMammoth ➡Kedai Singer ➡ Tenox Marketing(motor modenas) ➡ SHARIFFIDA BOUTIQUE.. 😊 Butik kaler purple ye 😘 😊 Belakang Stokis Mamadil ✔By pos pun boleh ✔ www.wasap.my/+60179461818 #sendayutinggi  #dtox  #shapping  #slimminggel  #easyfull  #nakkurus  #dungun  #vendordungun  #terengganu  #shapinggel  #controlcalories  #healthyfood 
Alhamdulillah barang da sampai 😍👍
@sendayu.tinggi.my
.
Siap bagi tips dan free consultant!
.
Tanya je apa nak tanya 😘
Wajib cuba sis! 😋 =============================
NAK LEBIH DISKAUN?
📞Whatsapp +6017-5626-783 atau click link di bio utk pertanyaan dan pembelian.
sekarang!
=============================
.
. #concealer#sendayutinggi#dealersendayutinggi#sendayutinggionline#sendayutinggi #pearlcream #bodycontourcream#krimpelangsingan #tipskurangkanberatbadan #bakarlemak#tipskurus#easyfull#hotoil#tipsdiet#jomkurus#losyenbakarlemak #whiteningmoisturiser
#sendayutinggi #bestseller #seduarrow #dfolia #menstorm
#makeupbrushes #sendayutinggishahalam #sendayutinggi #eyesonmepalette
#dealersendayutinggi #bestseller #dolllipgloss #whitening #pearlcreamST #shapinggel #doublechin #vshape
Alhamdulillah barang da sampai 😍👍 @sendayu.tinggi.my . Siap bagi tips dan free consultant! . Tanya je apa nak tanya 😘 Wajib cuba sis! 😋 ============================= NAK LEBIH DISKAUN? 📞Whatsapp +6017-5626-783 atau click link di bio utk pertanyaan dan pembelian. sekarang! ============================= . . #concealer #sendayutinggi #dealersendayutinggi #sendayutinggionline #sendayutinggi  #pearlcream  #bodycontourcream #krimpelangsingan  #tipskurangkanberatbadan  #bakarlemak #tipskurus #easyfull #hotoil #tipsdiet #jomkurus #losyenbakarlemak  #whiteningmoisturiser  #sendayutinggi  #bestseller  #seduarrow  #dfolia  #menstorm  #makeupbrushes  #sendayutinggishahalam  #sendayutinggi  #eyesonmepalette  #dealersendayutinggi  #bestseller  #dolllipgloss  #whitening  #pearlcreamST  #shapinggel  #doublechin  #vshape 
Baby behave so mommy pun merajinkan diri apply Shaping Gel ... hehehe.. 😃😃... sarung tgn sebelah pink sblh putih... bapak yg siapkan anak mmg jd lagu tu.. 😆😆 ...shaping gel adalah gel berangin(sejuk) yg boleh disapu di wajah/dagu/perut/lengan utk menghilangkan selulit dan membentuk semula badan serta dpt meruncingkan wajah.. Shaping Gel : RM49 . ❤whatsapp su 0172180235 utk order❤

#sendayutinggi #shapinggel
Baby behave so mommy pun merajinkan diri apply Shaping Gel ... hehehe.. 😃😃... sarung tgn sebelah pink sblh putih... bapak yg siapkan anak mmg jd lagu tu.. 😆😆 ...shaping gel adalah gel berangin(sejuk) yg boleh disapu di wajah/dagu/perut/lengan utk menghilangkan selulit dan membentuk semula badan serta dpt meruncingkan wajah.. Shaping Gel : RM49 . ❤whatsapp su 0172180235 utk order❤ #sendayutinggi  #shapinggel 
Niat hati mau memperpanjang pasport eehh gak taunya malah dikira habis operasi plastik.. .
Poto yg di pasport itu waktu diba masih SMA,  nahh poto yang sebelahnya itu poto sekarang sudah umur 20n lho..
.
Beda banget kaann perubahannya.. .
Tapiiii, diba bener oplas gak ya???.
Ya gak lahh.. Diba itu cuma rutin pakai galvanic spa, dan itulah transformasi diba sejak kenal galvanic spa
.
Kamu juga bisa kok seperti diba ini, mau tua, muda dan cowok sekalipun
.
Mau konsultasi dan order
WA 08116825771
.
#galvanicspaori #galvapromo #galvanicfacespa #awetmudaaa #tiruswajah #cantiksehat #glowing #amazing #awesome #NUSKIN #nuskinindonesia #distributornuskinresmi #promo #flekwajah #kerutan #serumwajah #napca #creamycleansinglotion #shapinggel #distributor #member #membernuskin #halal
Niat hati mau memperpanjang pasport eehh gak taunya malah dikira habis operasi plastik.. . Poto yg di pasport itu waktu diba masih SMA, nahh poto yang sebelahnya itu poto sekarang sudah umur 20n lho.. . Beda banget kaann perubahannya.. . Tapiiii, diba bener oplas gak ya???. Ya gak lahh.. Diba itu cuma rutin pakai galvanic spa, dan itulah transformasi diba sejak kenal galvanic spa . Kamu juga bisa kok seperti diba ini, mau tua, muda dan cowok sekalipun . Mau konsultasi dan order WA 08116825771 . #galvanicspaori  #galvapromo  #galvanicfacespa  #awetmudaaa  #tiruswajah  #cantiksehat  #glowing  #amazing  #awesome  #NUSKIN  #nuskinindonesia  #distributornuskinresmi  #promo  #flekwajah  #kerutan  #serumwajah  #napca  #creamycleansinglotion  #shapinggel  #distributor  #member  #membernuskin  #halal 
#readystock
#shapinggel

DISEBABKAN RAMAI YANG WASAP NAK PRODUK NI, MAKA KAMI BAWAK MASUK KEMBALI SEBAGAI READY STOK!

CLEDBEL gold collagen face lift program 70ml: RM93

Tapi, disebabkan produk ini mendapat permintaan ramai, kami turunkan harga kepada RM89 sahaja!

Harga standard org jual RM115 - 135 (atau lebih). Siapa tahu ni product apa???? Product magic, bertindak seperti plastic surgery!

Mengandungi nano particle gold collagen dan peptide yg sgt eksklusif. Menegangkan muka, awet muda, mengecutkan pori dan pelbagai lagi kesan anti penuaan! 
Harga sgt2 lah murah utk item ready stock! Dan ya, 100% original! 
#koreancosmetic #koreanskincare #koreanskincaremurah #scrubdistrict #originalkoreancosmetic #kpop #koreancosmetic #koreanskincare #sayajualmurah #koreanshopmalaysia #koreashop#kosmetikmurah #readystock #original #cledbel #cledbelmalaysia #cledbeloriginal #facelift #goldcollagen #peptide
#readystock  #shapinggel  DISEBABKAN RAMAI YANG WASAP NAK PRODUK NI, MAKA KAMI BAWAK MASUK KEMBALI SEBAGAI READY STOK! CLEDBEL gold collagen face lift program 70ml: RM93 Tapi, disebabkan produk ini mendapat permintaan ramai, kami turunkan harga kepada RM89 sahaja! Harga standard org jual RM115 - 135 (atau lebih). Siapa tahu ni product apa???? Product magic, bertindak seperti plastic surgery! Mengandungi nano particle gold collagen dan peptide yg sgt eksklusif. Menegangkan muka, awet muda, mengecutkan pori dan pelbagai lagi kesan anti penuaan! Harga sgt2 lah murah utk item ready stock! Dan ya, 100% original! #koreancosmetic  #koreanskincare  #koreanskincaremurah  #scrubdistrict  #originalkoreancosmetic  #kpop  #koreancosmetic  #koreanskincare  #sayajualmurah  #koreanshopmalaysia  #koreashop #kosmetikmurah  #readystock  #original  #cledbel  #cledbelmalaysia  #cledbeloriginal  #facelift  #goldcollagen  #peptide 
Viewed in Vogue Spain 
Galvanic Bodyspa 
One of the most powerful 
Visto an Vogue España 🇪🇸 Aparatología corporal para el uso individual 
@thestudio.es SALE
•
•
#galvanicspa #body #shapinggel #shaping @thestudio.es @svetsmilestyle
Viewed in Vogue Spain Galvanic Bodyspa One of the most powerful Visto an Vogue España 🇪🇸 Aparatología corporal para el uso individual @thestudio.es SALE • • #galvanicspa  #body  #shapinggel  #shaping  @thestudio.es @svetsmilestyle
Tinggal beberapa hari jee lagi sales produk ST.Macam Shaping Gel ni.Biasa kita jual RM47.Sekarang kita bg harga ahli,RM44 jee

Whatsapp FY Beauty House di 013-242 8578 utk pembelian 😉

Jom FOLLOW & LIKE
IG: @fybeautyhouse 
FB: FY Beauty House

Sales sampai 14/01/2018 tau tau tau

#sendayutinggi
#jamuratumalaya
#sendayutinggijohor
#jamuratumalayajohor
#st
#jrm
#johor
#johorbahru
#gelangpatah
#jdt
#sg
#singapore 
#shapinggel
#beauty
#health
#cosmetics
#bazaarpaknil
#ruangrezekihanania 
#onlineshopping 
#fybeautyhouse
Tinggal beberapa hari jee lagi sales produk ST.Macam Shaping Gel ni.Biasa kita jual RM47.Sekarang kita bg harga ahli,RM44 jee Whatsapp FY Beauty House di 013-242 8578 utk pembelian 😉 Jom FOLLOW & LIKE IG: @fybeautyhouse FB: FY Beauty House Sales sampai 14/01/2018 tau tau tau #sendayutinggi  #jamuratumalaya  #sendayutinggijohor  #jamuratumalayajohor  #st  #jrm  #johor  #johorbahru  #gelangpatah  #jdt  #sg  #singapore  #shapinggel  #beauty  #health  #cosmetics  #bazaarpaknil  #ruangrezekihanania  #onlineshopping  #fybeautyhouse 
Kodbs6/5
#readystock
#shapinggel

DISEBABKAN RAMAI YANG WASAP NAK PRODUK NI, MAKA KAMI BAWAK MASUK KEMBALI SEBAGAI READY STOK!

CLEDBEL gold collagen face lift program 70ml: RM99

Tapi, disebabkan produk ini mendapat permintaan ramai, kami turunkan harga kepada RM94 sahaja!

Harga standard org jual RM115 - 135 (atau lebih). Siapa tahu ni product apa???? Product magic, bertindak seperti plastic surgery!

Mengandungi nano particle gold collagen dan peptide yg sgt eksklusif. Menegangkan muka, awet muda, mengecutkan pori dan pelbagai lagi kesan anti penuaan! Boleh google jika anda tidak percaya!

Harga sgt2 lah murah utk item ready stock! Dan ya, 100% original! 
Wassap 0172592924
#koreancosmetic #koreanskincare #koreanskincaremurah #scrubdistrict #originalkoreancosmetic #kpop #koreancosmetic #koreanskincare #sayajualmurah #koreanshopmalaysia #koreashop#kosmetikmurah #readystock #original #cledbel #cledbelmalaysia #ajimaura #cledbeloriginal #facelift #goldcollagen #peptide
#kedaionlinemalaysia
#handbagmurah #handbagonline #kosmetikmurah #kasutonline
#lacekualiti #lacemurah
Kodbs6/5 #readystock  #shapinggel  DISEBABKAN RAMAI YANG WASAP NAK PRODUK NI, MAKA KAMI BAWAK MASUK KEMBALI SEBAGAI READY STOK! CLEDBEL gold collagen face lift program 70ml: RM99 Tapi, disebabkan produk ini mendapat permintaan ramai, kami turunkan harga kepada RM94 sahaja! Harga standard org jual RM115 - 135 (atau lebih). Siapa tahu ni product apa???? Product magic, bertindak seperti plastic surgery! Mengandungi nano particle gold collagen dan peptide yg sgt eksklusif. Menegangkan muka, awet muda, mengecutkan pori dan pelbagai lagi kesan anti penuaan! Boleh google jika anda tidak percaya! Harga sgt2 lah murah utk item ready stock! Dan ya, 100% original! Wassap 0172592924 #koreancosmetic  #koreanskincare  #koreanskincaremurah  #scrubdistrict  #originalkoreancosmetic  #kpop  #koreancosmetic  #koreanskincare  #sayajualmurah  #koreanshopmalaysia  #koreashop #kosmetikmurah  #readystock  #original  #cledbel  #cledbelmalaysia  #ajimaura  #cledbeloriginal  #facelift  #goldcollagen  #peptide  #kedaionlinemalaysia  #handbagmurah  #handbagonline  #kosmetikmurah  #kasutonline  #lacekualiti  #lacemurah 
Kodbs6/5
#readystock
#shapinggel

DISEBABKAN RAMAI YANG WASAP NAK PRODUK NI, MAKA KAMI BAWAK MASUK KEMBALI SEBAGAI READY STOK!

CLEDBEL gold collagen face lift program 70ml: RM99

Tapi, disebabkan produk ini mendapat permintaan ramai, kami turunkan harga kepada RM94 sahaja!

Harga standard org jual RM115 - 135 (atau lebih). Siapa tahu ni product apa???? Product magic, bertindak seperti plastic surgery!

Mengandungi nano particle gold collagen dan peptide yg sgt eksklusif. Menegangkan muka, awet muda, mengecutkan pori dan pelbagai lagi kesan anti penuaan! Boleh google jika anda tidak percaya!

Harga sgt2 lah murah utk item ready stock! Dan ya, 100% original! 
Wassap 0172592924
#koreancosmetic #koreanskincare #koreanskincaremurah #scrubdistrict #originalkoreancosmetic #kpop #koreancosmetic #koreanskincare #sayajualmurah #koreanshopmalaysia #koreashop#kosmetikmurah #readystock #original #cledbel #cledbelmalaysia #ajimaura #cledbeloriginal #facelift #goldcollagen #peptide
#kedaionlinemalaysia
#handbagmurah #handbagonline #kosmetikmurah #kasutonline
#lacekualiti #lacemurah
Kodbs6/5 #readystock  #shapinggel  DISEBABKAN RAMAI YANG WASAP NAK PRODUK NI, MAKA KAMI BAWAK MASUK KEMBALI SEBAGAI READY STOK! CLEDBEL gold collagen face lift program 70ml: RM99 Tapi, disebabkan produk ini mendapat permintaan ramai, kami turunkan harga kepada RM94 sahaja! Harga standard org jual RM115 - 135 (atau lebih). Siapa tahu ni product apa???? Product magic, bertindak seperti plastic surgery! Mengandungi nano particle gold collagen dan peptide yg sgt eksklusif. Menegangkan muka, awet muda, mengecutkan pori dan pelbagai lagi kesan anti penuaan! Boleh google jika anda tidak percaya! Harga sgt2 lah murah utk item ready stock! Dan ya, 100% original! Wassap 0172592924 #koreancosmetic  #koreanskincare  #koreanskincaremurah  #scrubdistrict  #originalkoreancosmetic  #kpop  #koreancosmetic  #koreanskincare  #sayajualmurah  #koreanshopmalaysia  #koreashop #kosmetikmurah  #readystock  #original  #cledbel  #cledbelmalaysia  #ajimaura  #cledbeloriginal  #facelift  #goldcollagen  #peptide  #kedaionlinemalaysia  #handbagmurah  #handbagonline  #kosmetikmurah  #kasutonline  #lacekualiti  #lacemurah 
Jom runcingkan muka 😍 baru nmpk muda fuhh. Terus nampak efek kurus & muda sbb wajah dah tegang. Shaping 
_
Pm kaksa untuk harga diskaun! 😋😋😋
_
#sendayutinggi #shapinggel #azam2018 #nakkurus #ubatkurus
#readystock
#laneige
#maskpack

LANEIGE time freeze firming sleeping mask
.
🖤Limited Edition Medium size 25ml:RM60🖤
. 
Untuk menganjalkan kulit, anti kedutan dan anti penuaan.

Cara penggunaan: sapu sebelum tidur, dan biarkan semalaman. Tidak perlu bilas. Dan bila bangun anda pasti terkejut dgn result yg sangat best!

#antipenuaan #kedutanbawahmata #shapinggel#bajucouplemurah #originalkoreancosmetic #sayajual #kpop #koreancosmetic #koreanskincare #sayajualmurah #koreanshopmalaysia #koreashop #bazarpaknil #jeragathilang #kosmetikmurah #promosiakhirtahun2017 #original #laneigemalaysia #laneigetimefreeze
#readystock  #laneige  #maskpack  LANEIGE time freeze firming sleeping mask . 🖤Limited Edition Medium size 25ml:RM60🖤 . Untuk menganjalkan kulit, anti kedutan dan anti penuaan. Cara penggunaan: sapu sebelum tidur, dan biarkan semalaman. Tidak perlu bilas. Dan bila bangun anda pasti terkejut dgn result yg sangat best! #antipenuaan  #kedutanbawahmata  #shapinggel #bajucouplemurah  #originalkoreancosmetic  #sayajual  #kpop  #koreancosmetic  #koreanskincare  #sayajualmurah  #koreanshopmalaysia  #koreashop  #bazarpaknil  #jeragathilang  #kosmetikmurah  #promosiakhirtahun2017  #original  #laneigemalaysia  #laneigetimefreeze 
Nak membentuk bahagian berlemak agar lebih firm, lebih curvy dan padat, cuba amalkan kedua produk ni. Sangat efektif membakar lemak dgn hasil yg nyata. Yang kerap bersenam, cuba sapu produk ni sebelum bersenam. Satisfaction Guaranteed! ▪#bodycontourcream bertekstur light cream,cepat meresap dengan sedikit kesan hangat selama 12 jam. Sgt sesuai disapu pd bhgn lemak degil/tebal spt pinggul,paha,lengan,pinggang. Ada selulit? ini terbaik buat anda (amalkan bersama #garlicplus )
▪#shapinggel produk bestseller bersifat dingin, bertekstur gel tetapi cepat meresap ,terbaik utk anda yg inginkan wajah lebih tirus atau vshape. Kulit sensitif? Basuh selepas 10minit.
▪sekadar membakar lemak? oh tak.. struktur kulit menjadi lebih baik!
▪kesan berkekalan? - semestinya, jika diamalkan secara konsisten. 😊

PM/DM/Whatsaap for more info and to place order 0162038031
WALK - IN  at @ellemoda.butikkafe , Kompleks Karamunsing, Kota Kinabalu.

#shape
#shaping
#reshape
#faceshaping
#vshape
#chubbyface
#bodyshaping
#bodyreshape
#fatburner
#perfectshape
#sendayutinggimy 
#sendayutinggi
#sendayutinggimalaysia 
#sendayutinggionline 
#sendayutinggisabah 
#sendayutinggikotakinabalu 
#sendayutinggikk 
#sendayutinggikaramunsing
#sendayutinggikeningau
#sendayutinggitambunan
#sendayutinggilabuan 
#sendayutinggisarawak
#sendayutinggikuching 
#sendayutinggisepang 
#sendayutinggikotawarisan 
#sendayutinggiklia
#sendayutinggibrunei
Nak membentuk bahagian berlemak agar lebih firm, lebih curvy dan padat, cuba amalkan kedua produk ni. Sangat efektif membakar lemak dgn hasil yg nyata. Yang kerap bersenam, cuba sapu produk ni sebelum bersenam. Satisfaction Guaranteed! ▪#bodycontourcream  bertekstur light cream,cepat meresap dengan sedikit kesan hangat selama 12 jam. Sgt sesuai disapu pd bhgn lemak degil/tebal spt pinggul,paha,lengan,pinggang. Ada selulit? ini terbaik buat anda (amalkan bersama #garlicplus  ) ▪#shapinggel  produk bestseller bersifat dingin, bertekstur gel tetapi cepat meresap ,terbaik utk anda yg inginkan wajah lebih tirus atau vshape. Kulit sensitif? Basuh selepas 10minit. ▪sekadar membakar lemak? oh tak.. struktur kulit menjadi lebih baik! ▪kesan berkekalan? - semestinya, jika diamalkan secara konsisten. 😊 PM/DM/Whatsaap for more info and to place order 0162038031 WALK - IN  at @ellemoda.butikkafe , Kompleks Karamunsing, Kota Kinabalu. #shape  #shaping  #reshape  #faceshaping  #vshape  #chubbyface  #bodyshaping  #bodyreshape  #fatburner  #perfectshape  #sendayutinggimy  #sendayutinggi  #sendayutinggimalaysia  #sendayutinggionline  #sendayutinggisabah  #sendayutinggikotakinabalu  #sendayutinggikk  #sendayutinggikaramunsing  #sendayutinggikeningau  #sendayutinggitambunan  #sendayutinggilabuan  #sendayutinggisarawak  #sendayutinggikuching  #sendayutinggisepang  #sendayutinggikotawarisan  #sendayutinggiklia  #sendayutinggibrunei 
Krim pelangsingan sejuk...Terbaru dari Sendayu Tinggi...boleh dipakai pada badan dan mengurangkan LEMAK DI BAWAH DAGU... Rasanya sejuk dan selesa. Blh dipakai semasa hamil. Kesan biasanya dilihat dlm 2-3 minggu

Whatsapp order ke 0172180235

Status: READY STOCK
.

#minumanbijirin#sendayutinggi #bodycontourcream #krimpelangsingan #bakarlemak #tipskurus #easyfull #tipslangsing#tipsdiet #jk1m #jomkurus#losyenbakarlemak #losyenmustajab#dtox#minumandetox#produkkurus#minumankurus#hotoilmelong#juskurus#produkdiet#menudiet#dietatkins#coolslimminggel#bakarlemakbawahdagu#daguberlapis#doublechin#rawatandaguberlapis#buanglemakbawahdagu#krimselulit#shapinggel
Krim pelangsingan sejuk...Terbaru dari Sendayu Tinggi...boleh dipakai pada badan dan mengurangkan LEMAK DI BAWAH DAGU... Rasanya sejuk dan selesa. Blh dipakai semasa hamil. Kesan biasanya dilihat dlm 2-3 minggu Whatsapp order ke 0172180235 Status: READY STOCK . #minumanbijirin #sendayutinggi  #bodycontourcream  #krimpelangsingan  #bakarlemak  #tipskurus  #easyfull  #tipslangsing #tipsdiet  #jk1m  #jomkurus #losyenbakarlemak  #losyenmustajab #dtox #minumandetox #produkkurus #minumankurus #hotoilmelong #juskurus #produkdiet #menudiet #dietatkins #coolslimminggel #bakarlemakbawahdagu #daguberlapis #doublechin #rawatandaguberlapis #buanglemakbawahdagu #krimselulit #shapinggel 
Krim pelangsingan sejuk...Terbaru dari Sendayu Tinggi...boleh dipakai pada badan dan mengurangkan LEMAK DI BAWAH DAGU... Rasanya sejuk dan selesa. Blh dipakai semasa hamil. Kesan biasanya dilihat dlm 2-3 minggu

Whatsapp order ke 0172180235

Status: READY STOCK
.

#minumanbijirin#sendayutinggi #bodycontourcream #krimpelangsingan #bakarlemak #tipskurus #easyfull #tipslangsing#tipsdiet #jk1m #jomkurus#losyenbakarlemak #losyenmustajab#dtox#minumandetox#produkkurus#minumankurus#hotoilmelong#juskurus#produkdiet#menudiet#dietatkins#coolslimminggel#bakarlemakbawahdagu#daguberlapis#doublechin#rawatandaguberlapis#buanglemakbawahdagu#krimselulit#shapinggel
Krim pelangsingan sejuk...Terbaru dari Sendayu Tinggi...boleh dipakai pada badan dan mengurangkan LEMAK DI BAWAH DAGU... Rasanya sejuk dan selesa. Blh dipakai semasa hamil. Kesan biasanya dilihat dlm 2-3 minggu Whatsapp order ke 0172180235 Status: READY STOCK . #minumanbijirin #sendayutinggi  #bodycontourcream  #krimpelangsingan  #bakarlemak  #tipskurus  #easyfull  #tipslangsing #tipsdiet  #jk1m  #jomkurus #losyenbakarlemak  #losyenmustajab #dtox #minumandetox #produkkurus #minumankurus #hotoilmelong #juskurus #produkdiet #menudiet #dietatkins #coolslimminggel #bakarlemakbawahdagu #daguberlapis #doublechin #rawatandaguberlapis #buanglemakbawahdagu #krimselulit #shapinggel 
Krim pelangsingan sejuk...Terbaru dari Sendayu Tinggi...boleh dipakai pada badan dan mengurangkan LEMAK DI BAWAH DAGU... Rasanya sejuk dan selesa. Blh dipakai semasa hamil. Kesan biasanya dilihat dlm 2-3 minggu

Whatsapp order ke 0172180235

Status: READY STOCK
.

#minumanbijirin#sendayutinggi #bodycontourcream #krimpelangsingan #bakarlemak #tipskurus #easyfull #tipslangsing#tipsdiet #jk1m #jomkurus#losyenbakarlemak #losyenmustajab#dtox#minumandetox#produkkurus#minumankurus#hotoilmelong#juskurus#produkdiet#menudiet#dietatkins#coolslimminggel#bakarlemakbawahdagu#daguberlapis#doublechin#rawatandaguberlapis#buanglemakbawahdagu#krimselulit#shapinggel
Krim pelangsingan sejuk...Terbaru dari Sendayu Tinggi...boleh dipakai pada badan dan mengurangkan LEMAK DI BAWAH DAGU... Rasanya sejuk dan selesa. Blh dipakai semasa hamil. Kesan biasanya dilihat dlm 2-3 minggu Whatsapp order ke 0172180235 Status: READY STOCK . #minumanbijirin #sendayutinggi  #bodycontourcream  #krimpelangsingan  #bakarlemak  #tipskurus  #easyfull  #tipslangsing #tipsdiet  #jk1m  #jomkurus #losyenbakarlemak  #losyenmustajab #dtox #minumandetox #produkkurus #minumankurus #hotoilmelong #juskurus #produkdiet #menudiet #dietatkins #coolslimminggel #bakarlemakbawahdagu #daguberlapis #doublechin #rawatandaguberlapis #buanglemakbawahdagu #krimselulit #shapinggel 
Cuti ni makam banyak sampai terasa berlapis dagu 😅
.
Sblm tidur dan waktu pagi sapukan Shaping Gel. Ia mengurangkan pengumpulan lemak dan blh digunakan pd bdn juga. Shaping Gel RM49.80 ( ahli RM44.85 )
.
whstpp 0192035898 utk belian atau khidmat runding dan harga ahli tanpa daftar
.
#sendayutinggi #bestseller #shapinggel
Cuti ni makam banyak sampai terasa berlapis dagu 😅 . Sblm tidur dan waktu pagi sapukan Shaping Gel. Ia mengurangkan pengumpulan lemak dan blh digunakan pd bdn juga. Shaping Gel RM49.80 ( ahli RM44.85 ) . whstpp 0192035898 utk belian atau khidmat runding dan harga ahli tanpa daftar . #sendayutinggi  #bestseller  #shapinggel 
■PENGGUNA , PELANGGAN SETIA DAN KINI AGENT HEBAT #sendayutinggimynetworks ■
Kami mengenali dia hampir setahun. Perubahan fizikal dan penampilan yg ketara hasil produk @sendayu.tinggi_hq .
Kagum dengan penampilan Puan ini yg juga pemilik kedai vendor yg turut menjadikan Sendayu Tinggi antara STAR di kedainya.. @sendayutinggi_membakutmy
Dia lah pengguna, dia adalah ahli @sendayu.tinggi_hq  dan dia juga adalah agent kami di #sendayutinggimynetworks . 
Kami selalu advice, utk deal product pada customer, cara paling hebat adalah "self experience".. rasai kesan, tekstur, kesesuaian atau secara ringkas -> kenali produk.. #shapinggel  dan #pearlcream  antara produk yg digunakan sendiri oleh pemilik @sendayutinggi_membakutmy . Atas dasar itu, Puan ini berani menjadi ahli dan agent kami. Lihat bagaimana kedua produk ini memberikan hasil pada penampilan wajahnya... She is a mother.. Good job and well done.. ● Kami masih membuka peluang dan ruang utk anda menjadi agen kami di #sendayutinggimynetworks . Sila hubungi Mr Ady at 0162038031 utk keterangan lanjut●
▪coaching
▪product/s knowledge
▪group discussion / in person
▪product supply
▪promotion

#sendayutinggimynetworks
#sendayutinggimy 
#sendayutinggi
#sendayutinggimalaysia 
#sendayutinggionline 
#sendayutinggisabah 
#sendayutinggikotakinabalu 
#sendayutinggikk 
#sendayutinggikaramunsing
#sendayutinggikeningau
#sendayutinggitambunan
#sendayutinggilabuan 
#sendayutinggisarawak 
#sendayutinggisepang 
#sendayutinggikotawarisan 
#sendayutinggiklia
#baazarpaknil
■PENGGUNA , PELANGGAN SETIA DAN KINI AGENT HEBAT #sendayutinggimynetworks  ■ Kami mengenali dia hampir setahun. Perubahan fizikal dan penampilan yg ketara hasil produk @sendayu.tinggi_hq . Kagum dengan penampilan Puan ini yg juga pemilik kedai vendor yg turut menjadikan Sendayu Tinggi antara STAR di kedainya.. @sendayutinggi_membakutmy Dia lah pengguna, dia adalah ahli @sendayu.tinggi_hq dan dia juga adalah agent kami di #sendayutinggimynetworks  . Kami selalu advice, utk deal product pada customer, cara paling hebat adalah "self experience".. rasai kesan, tekstur, kesesuaian atau secara ringkas -> kenali produk.. #shapinggel  dan #pearlcream  antara produk yg digunakan sendiri oleh pemilik @sendayutinggi_membakutmy . Atas dasar itu, Puan ini berani menjadi ahli dan agent kami. Lihat bagaimana kedua produk ini memberikan hasil pada penampilan wajahnya... She is a mother.. Good job and well done.. ● Kami masih membuka peluang dan ruang utk anda menjadi agen kami di #sendayutinggimynetworks  . Sila hubungi Mr Ady at 0162038031 utk keterangan lanjut● ▪coaching ▪product/s knowledge ▪group discussion / in person ▪product supply ▪promotion #sendayutinggimynetworks  #sendayutinggimy  #sendayutinggi  #sendayutinggimalaysia  #sendayutinggionline  #sendayutinggisabah  #sendayutinggikotakinabalu  #sendayutinggikk  #sendayutinggikaramunsing  #sendayutinggikeningau  #sendayutinggitambunan  #sendayutinggilabuan  #sendayutinggisarawak  #sendayutinggisepang  #sendayutinggikotawarisan  #sendayutinggiklia  #baazarpaknil 
dalam sehari jangan lupa apply 2 kali shaping gel dibawah dagu untuk hilangkan double chin 😋
-
Shaping Gel normal price RM45.80 (member price RM44.85)
-
kami hanya menjual HARGA AHLI 😊 (tanpa perlu daftar!)
-
📦 postage add RM8 SM // RM12 SS
🚗 COD FULL DEPOSIT (untuk RM100 keatas) 
FREE COD AREA 👇
-Kuchai Lama
-LRT Sg Besi
-Hulu Langat
-Tesco Ampang
(JUMAAT SAHAJA AREA DI ATAS) -Giant Seksyen 13
-Damansara Perdana Empire City (WEEKDAYS)
-
UNTUK AREA LAIN CHARGE RM5
-Cheras,Btho,Bndar Sri Permaisuri
-Balakong,Sri kembangan
-Bukit Jalil,Sri petaling, Desa petaling (COD WEEKEND)
-
POST 🔜
BELI 5 ITEM KE ATAS FREE POST & FREE GIFT 😍
-
contact us 👇
📷 igshop : @sendayutinggi.ctrohaida
📮 FB page : SR SHOP
📲 whtsapp : +60195949167 (Siti) -
if malas simpan number pilih 2 cara 😃
✅ tinggalkan number phone anda di DM @sendayutinggi.ctrohaida
✅ tekan link di bio kami
-
#sendayutinggimurah #dealersah #hargaahli #dfoliacoffee #dfolia #jomcantik #lifestyle #like4like #like4follow #dealersendayutinggi #cheras #hululangat #kuchailama #sgbesi #tescoampang #shapinggel
dalam sehari jangan lupa apply 2 kali shaping gel dibawah dagu untuk hilangkan double chin 😋 - Shaping Gel normal price RM45.80 (member price RM44.85) - kami hanya menjual HARGA AHLI 😊 (tanpa perlu daftar!) - 📦 postage add RM8 SM // RM12 SS 🚗 COD FULL DEPOSIT (untuk RM100 keatas) FREE COD AREA 👇 -Kuchai Lama -LRT Sg Besi -Hulu Langat -Tesco Ampang (JUMAAT SAHAJA AREA DI ATAS) -Giant Seksyen 13 -Damansara Perdana Empire City (WEEKDAYS) - UNTUK AREA LAIN CHARGE RM5 -Cheras,Btho,Bndar Sri Permaisuri -Balakong,Sri kembangan -Bukit Jalil,Sri petaling, Desa petaling (COD WEEKEND) - POST 🔜 BELI 5 ITEM KE ATAS FREE POST & FREE GIFT 😍 - contact us 👇 📷 igshop : @sendayutinggi.ctrohaida 📮 FB page : SR SHOP 📲 whtsapp : +60195949167 (Siti) - if malas simpan number pilih 2 cara 😃 ✅ tinggalkan number phone anda di DM @sendayutinggi.ctrohaida ✅ tekan link di bio kami - #sendayutinggimurah  #dealersah  #hargaahli  #dfoliacoffee  #dfolia  #jomcantik  #lifestyle  #like4like  #like4follow  #dealersendayutinggi  #cheras  #hululangat  #kuchailama  #sgbesi  #tescoampang  #shapinggel 
Kenal tak wajah model ni? Haa, kalau uolls masih ingat, inilah pengguna Shaping Gel Sendayu Tinggi yg dalam video photo shoot @sendayu.tinggi_hq tempoh hari ! Dalam video tu puan @yatie_sendayutinggi ada tunjuk before & after wajah model ni tau. Cepat pergi tengok video tu skrg kalau masih belum tengok lagi. Hihi 😄💕
_
So jom dapatkan bentuk wajah runcing dan tegang dengan Shaping Gel ni. Ia memgurangkan sembab, double chin dan yg paling penting rasanya sejuk dan boleh disapukan pada badan juga 👌🏻
____________________________________________________

Setiap pembelian RM50 ke atas (T&C) melayakkan anda untuk menyertai pertandingan cabutan bertuah akhir tahun 2017 by @qs_beautyshop. Pastikan anda mendapat nombor bertuah selepas pembelian ya! GOOD LUCK 😉🎉
CONTEST BERLANGSUNG SELAMA SEBULAN BERMULA 12/12/2017-12/1/2018
____________________________________________________
Shaping Gel RM49.80 (ahli RM44.85)
.
📮Postage RM7 SM / RM11 SS
🚗QS Delivery Alor Setar RM5 (DITUTUP SEMENTARA)
❌COD not available
.
Nak beli dengan harga ahli tak? 😍✨
Boleh DM atau terus whatsapp 014-9033050 untuk buat pembelian ye 💃🏻
Terima kasih 😘
.
#sendayutinggialorsetar #dealersendayutinggi #sendayutinggi #sendayutinggikedah #shapinggel #slimgel #coldslimminggel #effectivetreatment #vshape #removefat #bodygoals #beautiful #improveskin #coldeffect #slimming #bodytoning #liftingskin #reducestubbornfat #bestseller #musthave #gelpelangsing #pipipau #doublechin #cantik2denganST #posseluruhmalaysia #possabahsarawak #QSdelivery #deliveryalorstar #alorsetar
Kenal tak wajah model ni? Haa, kalau uolls masih ingat, inilah pengguna Shaping Gel Sendayu Tinggi yg dalam video photo shoot @sendayu.tinggi_hq tempoh hari ! Dalam video tu puan @yatie_sendayutinggi ada tunjuk before & after wajah model ni tau. Cepat pergi tengok video tu skrg kalau masih belum tengok lagi. Hihi 😄💕 _ So jom dapatkan bentuk wajah runcing dan tegang dengan Shaping Gel ni. Ia memgurangkan sembab, double chin dan yg paling penting rasanya sejuk dan boleh disapukan pada badan juga 👌🏻 ____________________________________________________ Setiap pembelian RM50 ke atas (T&C) melayakkan anda untuk menyertai pertandingan cabutan bertuah akhir tahun 2017 by @qs_beautyshop. Pastikan anda mendapat nombor bertuah selepas pembelian ya! GOOD LUCK 😉🎉 CONTEST BERLANGSUNG SELAMA SEBULAN BERMULA 12/12/2017-12/1/2018 ____________________________________________________ Shaping Gel RM49.80 (ahli RM44.85) . 📮Postage RM7 SM / RM11 SS 🚗QS Delivery Alor Setar RM5 (DITUTUP SEMENTARA) ❌COD not available . Nak beli dengan harga ahli tak? 😍✨ Boleh DM atau terus whatsapp 014-9033050 untuk buat pembelian ye 💃🏻 Terima kasih 😘 . #sendayutinggialorsetar  #dealersendayutinggi  #sendayutinggi  #sendayutinggikedah  #shapinggel  #slimgel  #coldslimminggel  #effectivetreatment  #vshape  #removefat  #bodygoals  #beautiful  #improveskin  #coldeffect  #slimming  #bodytoning  #liftingskin  #reducestubbornfat  #bestseller  #musthave  #gelpelangsing  #pipipau  #doublechin  #cantik2denganST  #posseluruhmalaysia  #possabahsarawak  #QSdelivery  #deliveryalorstar  #alorsetar 
Sebelum tidur dan waktu pagi sapukan Shaping Gel. Ia mengurangkan pengumpulan lemak dan blh digunakan pada badan juga. Shaping Gel RM44.85 .
Whatsapp 0179773417 untuk pembelian atau pertanyaan produk
.
#sendayutinggi #sendayutinggikuantan #bestseller #shapinggel
Dagcrème tegen acné en huidsverkleuring 😍😊 🌸Verwijderd littekens, puisten en vlekken van vroegere, huidige en toekomstige acné
🌸Bevat Amandelzuur - verwijdert de tekenen van vroegere acne door donkere vlekken op de huid te verbleken
🌸Salicylzuur - dringt de poriën binnen om het vuil op te lossen dat puistjes doet ontstaan
🌸Bevat een extract van witte thee, dat een doeltreffende antioxidatieve bescherming biedt en de natuurlijke veerkracht van de huid herstelt
🌸Deze lichte gel zorgt voor een schone huid met een gelijkmatige teint

Ook proberen..? 😊

Reageer met JA of stuur mij een Privé bericht💌

Afhalen in Den Haag is mogelijk en gratis verzending bij een maximum afstand van 25 km. 
#Justdoit #Littekens #Striae #Streamen #Bodybutter #Eczeem #Beauty #Naturel #Shampoo #Capsules #Bodylotions #Makeup #Cosmetica #Conditioner #Antiveroudering #Natuurlijkeingrediënten #Verzorgingsproducten #WhiteningToothpasta #Witmakendetandpasta #Essentieleoliën #Foundation #Zonnebrandcreme #Spf
#Mondspray #Products #Producten #ShapingGel
Dagcrème tegen acné en huidsverkleuring 😍😊 🌸Verwijderd littekens, puisten en vlekken van vroegere, huidige en toekomstige acné 🌸Bevat Amandelzuur - verwijdert de tekenen van vroegere acne door donkere vlekken op de huid te verbleken 🌸Salicylzuur - dringt de poriën binnen om het vuil op te lossen dat puistjes doet ontstaan 🌸Bevat een extract van witte thee, dat een doeltreffende antioxidatieve bescherming biedt en de natuurlijke veerkracht van de huid herstelt 🌸Deze lichte gel zorgt voor een schone huid met een gelijkmatige teint Ook proberen..? 😊 Reageer met JA of stuur mij een Privé bericht💌 Afhalen in Den Haag is mogelijk en gratis verzending bij een maximum afstand van 25 km. #Justdoit  #Littekens  #Striae  #Streamen  #Bodybutter  #Eczeem  #Beauty  #Naturel  #Shampoo  #Capsules  #Bodylotions  #Makeup  #Cosmetica  #Conditioner  #Antiveroudering  #Natuurlijkeingrediënten  #Verzorgingsproducten  #WhiteningToothpasta  #Witmakendetandpasta  #Essentieleoliën  #Foundation  #Zonnebrandcreme  #Spf  #Mondspray  #Products  #Producten  #ShapingGel 
Elke morgen je poriën grondig schoonmaken met papaïne?😍 Ervaar nu onze zeepvrije gel, die de vette/gecombineerde huid reinigt met de natuurlijke ingrediënten erin zonder de vochtbalans van de huid te verstoren wat niet tot uitdroging lijd!

Meer info? Stuur mij een Privé bericht💌 Of reageer met IK ❤

Afhalen in Den Haag is mogelijk en gratis verzending bij een maximum afstand van 25 km. 
#Justdoit #Littekens #Striae #Streamen #Bodybutter #Eczeem #Beauty #Naturel #Shampoo #Capsules #Bodylotions #Makeup #Cosmetica #Conditioner #Antiveroudering #Natuurlijkeingrediënten #Verzorgingsproducten #WhiteningToothpasta #Witmakendetandpasta #Essentieleoliën #Foundation #Zonnebrandcreme #Spf
#Mondspray #Products #Producten #ShapingGel
Elke morgen je poriën grondig schoonmaken met papaïne?😍 Ervaar nu onze zeepvrije gel, die de vette/gecombineerde huid reinigt met de natuurlijke ingrediënten erin zonder de vochtbalans van de huid te verstoren wat niet tot uitdroging lijd! Meer info? Stuur mij een Privé bericht💌 Of reageer met IK ❤ Afhalen in Den Haag is mogelijk en gratis verzending bij een maximum afstand van 25 km. #Justdoit  #Littekens  #Striae  #Streamen  #Bodybutter  #Eczeem  #Beauty  #Naturel  #Shampoo  #Capsules  #Bodylotions  #Makeup  #Cosmetica  #Conditioner  #Antiveroudering  #Natuurlijkeingrediënten  #Verzorgingsproducten  #WhiteningToothpasta  #Witmakendetandpasta  #Essentieleoliën  #Foundation  #Zonnebrandcreme  #Spf  #Mondspray  #Products  #Producten  #ShapingGel 
Petua spy muka lifting, firm & V-shape 👍🏻😁
.
Rutin mingguan at least 2 kali masa malam pakai Collagen Facial Spray then massage dlm 1 minute. Lepas tu apply Shaping Gel kat bawah dagu dgn tepi pipi. Buat urutan ke atas dan bahagian double chin tu bg extra sikit
.
Yg rajin boleh buat sehari 2 kali. Mmg cepat kesannya. Shaping Gel ni menggalakkan pembakaran lemak & blh apply juga kat badan. Rasa sejuk je.
.
#sendayutinggi #shapinggel #collagenspray #bestseller #st_online_sepang #sendayutinggionline #sendayutinggisepang #sendayutinggibbst #sendayutinggikotawarisan #sendayutinggidengkil #sendayutinggicyberjaya #sendayutinggiputrajaya #sendayutinggiklia #beauty #stlovers #dealersendayutinggi #sepang #bandarbarusalaktinggi #kotawarisan #klia #putrajaya #sayajual #trustedseller #visitmyig #followmyig #onlineshop #igshopmalaysia #iger .
.
Berminat ❓❓❓
WHATSAPP : 019-6695082, ready stock
.
🏠Walk-in at @littleqisya Shop
Kedai Puspanita (Sebelah Canteen)
Kompleks Pejabat Kerajaan (Pejabat Tanah/Daerah), BB Salak Tinggi
.
🚙Waze : Kompleks Pejabat Kerajaan Daerah & Tanah Sepang
.
🕙10am - 🕔5pm
Open : Monday - Friday
Closed : Saturday, Sunday & Public Holiday
.
COD with charges also available (no last minute order/MIN 2 items)
.
❌postage
Petua spy muka lifting, firm & V-shape 👍🏻😁 . Rutin mingguan at least 2 kali masa malam pakai Collagen Facial Spray then massage dlm 1 minute. Lepas tu apply Shaping Gel kat bawah dagu dgn tepi pipi. Buat urutan ke atas dan bahagian double chin tu bg extra sikit . Yg rajin boleh buat sehari 2 kali. Mmg cepat kesannya. Shaping Gel ni menggalakkan pembakaran lemak & blh apply juga kat badan. Rasa sejuk je. . #sendayutinggi  #shapinggel  #collagenspray  #bestseller  #st_online_sepang  #sendayutinggionline  #sendayutinggisepang  #sendayutinggibbst  #sendayutinggikotawarisan  #sendayutinggidengkil  #sendayutinggicyberjaya  #sendayutinggiputrajaya  #sendayutinggiklia  #beauty  #stlovers  #dealersendayutinggi  #sepang  #bandarbarusalaktinggi  #kotawarisan  #klia  #putrajaya  #sayajual  #trustedseller  #visitmyig  #followmyig  #onlineshop  #igshopmalaysia  #iger  . . Berminat ❓❓❓ WHATSAPP : 019-6695082, ready stock . 🏠Walk-in at @littleqisya Shop Kedai Puspanita (Sebelah Canteen) Kompleks Pejabat Kerajaan (Pejabat Tanah/Daerah), BB Salak Tinggi . 🚙Waze : Kompleks Pejabat Kerajaan Daerah & Tanah Sepang . 🕙10am - 🕔5pm Open : Monday - Friday Closed : Saturday, Sunday & Public Holiday . COD with charges also available (no last minute order/MIN 2 items) . ❌postage
Shaping Gel blh disapu pada wajah dan badan utk mengurangkan lebihan air dan lemak. Rasanya dingin dan tidak melekit slps di sapu. Bagus diamalkan semasa berpantang jg
.
Bleh wsapp sy 01119826320

#hrgalebihmurahdrpaAHLI
#sendayutinggi #shapinggel
Shaping Gel blh disapu pada wajah dan badan utk mengurangkan lebihan air dan lemak. Rasanya dingin dan tidak melekit slps di sapu. Bagus diamalkan semasa berpantang jg . Bleh wsapp sy 01119826320 #hrgalebihmurahdrpaAHLI  #sendayutinggi  #shapinggel 
@sendayu.tinggi.co Petua spy muka lifting, firm& V shape 👍🏻😁
_
Rutin mingguan at least 2 kali masa malam sy mesti pakai Collagen Facial Spray then massage dlm 1 minute. Lepas tu apply Shaping Gel kat bawah dagu dgn tepi pipi. Buat urutan ke atas dan tang double chin tu mmg lebih sikit lah. Lately muka mcm sembab sikit sbb asyik tidur lambat & makan a lots of salty foods 🙈
.
Yg rajin tu buatlah sehari 2 kali. Mmg kesan cepat tau. Shaping Gel ni menggalakkan pembakaran lemak & blh apply juga kat badan. Rasa sejuk je. Kalau nak tido biasanya sy cuci dulu sblm apply HA Serum & Moisturiser Brightening Series @sendayu.tinggi.co
_
Kalau uols nak tanya pasal produk atau anything je lah kan, blh whstpp je 0176367045. .
#mukaruncingjom #sendayutinggi #shapinggel -
@sendayu.tinggi.co Petua spy muka lifting, firm& V shape 👍🏻😁 _ Rutin mingguan at least 2 kali masa malam sy mesti pakai Collagen Facial Spray then massage dlm 1 minute. Lepas tu apply Shaping Gel kat bawah dagu dgn tepi pipi. Buat urutan ke atas dan tang double chin tu mmg lebih sikit lah. Lately muka mcm sembab sikit sbb asyik tidur lambat & makan a lots of salty foods 🙈 . Yg rajin tu buatlah sehari 2 kali. Mmg kesan cepat tau. Shaping Gel ni menggalakkan pembakaran lemak & blh apply juga kat badan. Rasa sejuk je. Kalau nak tido biasanya sy cuci dulu sblm apply HA Serum & Moisturiser Brightening Series @sendayu.tinggi.co _ Kalau uols nak tanya pasal produk atau anything je lah kan, blh whstpp je 0176367045. . #mukaruncingjom  #sendayutinggi  #shapinggel  -
Cuti ni makam banyak sampai terasa berlapis dagu 😅
.
Sblm tidur dan waktu pagi sapukan Shaping Gel. Ia mengurangkan pengumpulan lemak dan blh digunakan pd bdn juga. Shaping Gel RM49.80 .
Pembelian Online Whatsapp #0146692336
.
#sendayutinggi #bestseller #shapinggel  #slimminggel
Cuti ni makan banyak sampai terasa berlapis dagu 😅
.
Sblm tidur dan waktu pagi sapukan Shaping Gel. Ia mengurangkan pengumpulan lemak dan blh digunakan pd bdn juga. Shaping Gel RM49.80 ( ahli RM44.85 )
.
Whatapps kak naz 017 625 0797 .
#sendayutinggi #bestseller #shapinggel #kotadamansara
Cuti ni makan banyak sampai terasa berlapis dagu 😅 . Sblm tidur dan waktu pagi sapukan Shaping Gel. Ia mengurangkan pengumpulan lemak dan blh digunakan pd bdn juga. Shaping Gel RM49.80 ( ahli RM44.85 ) . Whatapps kak naz 017 625 0797 . #sendayutinggi  #bestseller  #shapinggel  #kotadamansara 
Sblm tidur dan waktu pagi sapukan Shaping Gel. Ia mengurangkan pengumpulan lemak dan blh digunakan pd bdn juga. .
Shaping Gel RM49.80 ( ahli RM44.85 )
.
Whstpp 0125235634
.
#sendayutinggi #bestseller #shapinggel
Sblm tidur dan waktu pagi sapukan Shaping Gel. Ia mengurangkan pengumpulan lemak dan blh digunakan pd bdn juga. . Shaping Gel RM49.80 ( ahli RM44.85 ) . Whstpp 0125235634 . #sendayutinggi  #bestseller  #shapinggel 
@sendayu.tinggi.co Cuti ni makam banyak sampai terasa berlapis dagu 😅
.
Sblm tidur dan waktu pagi sapukan Shaping Gel. Ia mengurangkan pengumpulan lemak dan blh digunakan pd bdn juga. Shaping Gel
. .
#sendayutinggi #bestseller #shapinggel
@sendayu.tinggi.co Cuti ni makam banyak sampai terasa berlapis dagu 😅 . Sblm tidur dan waktu pagi sapukan Shaping Gel. Ia mengurangkan pengumpulan lemak dan blh digunakan pd bdn juga. Shaping Gel . . #sendayutinggi  #bestseller  #shapinggel 
#Repost @sendayu.tinggi_hq (@get_repost)
・・・
Cuti ni makam banyak sampai terasa berlapis dagu 😅
.
Sblm tidur dan waktu pagi sapukan Shaping Gel. Ia mengurangkan pengumpulan lemak dan blh digunakan pd bdn juga. Shaping Gel RM49.80 ( ahli RM44.85 )
.
whstpp 017-6753289 utk belian 
#sendayutinggi #bestseller #shapinggel
#Repost  @sendayu.tinggi_hq (@get_repost) ・・・ Cuti ni makam banyak sampai terasa berlapis dagu 😅 . Sblm tidur dan waktu pagi sapukan Shaping Gel. Ia mengurangkan pengumpulan lemak dan blh digunakan pd bdn juga. Shaping Gel RM49.80 ( ahli RM44.85 ) . whstpp 017-6753289 utk belian #sendayutinggi  #bestseller  #shapinggel 
Cuti ni makam banyak sampai terasa berlapis dagu 😅
.
Sblm tidur dan waktu pagi sapukan Shaping Gel. Ia mengurangkan pengumpulan lemak dan blh digunakan pd bdn juga. Shaping Gel RM49.80 ( ahli RM44.85 )
.
@sendayu.tinggi.co
 whstpp 0176367045 utk belian atau khidmat runding
.
#sendayutinggi #bestseller #shapinggel -
Cuti ni makam banyak sampai terasa berlapis dagu 😅 . Sblm tidur dan waktu pagi sapukan Shaping Gel. Ia mengurangkan pengumpulan lemak dan blh digunakan pd bdn juga. Shaping Gel RM49.80 ( ahli RM44.85 ) . @sendayu.tinggi.co whstpp 0176367045 utk belian atau khidmat runding . #sendayutinggi  #bestseller  #shapinggel  -
@Regranned from @sendayu.tinggi_hq -  Cuti ni makam banyak sampai terasa berlapis dagu 😅
.
Sblm tidur dan waktu pagi sapukan Shaping Gel. Ia mengurangkan pengumpulan lemak dan blh digunakan pd bdn juga. Shaping Gel RM49.80 ( ahli RM44.85 )
📲0195927678
.
#dealersendayutinggi #ipoh #bestseller #shapinggel - #regrann
@Regranned from @sendayu.tinggi_hq - Cuti ni makam banyak sampai terasa berlapis dagu 😅 . Sblm tidur dan waktu pagi sapukan Shaping Gel. Ia mengurangkan pengumpulan lemak dan blh digunakan pd bdn juga. Shaping Gel RM49.80 ( ahli RM44.85 ) 📲0195927678 . #dealersendayutinggi  #ipoh  #bestseller  #shapinggel  - #regrann 
Sblm tidur dan waktu pagi sapukan Shaping Gel. Ia mengurangkan pengumpulan lemak dan blh digunakan pd bdn juga. Shaping Gel RM49.80 ( ahli RM44.85 )
.
COD  MELAKA TENGAH/POS SELURUH MALAYSIA
.
NAK TAK TIP TAMBAHAN UNTUK HILANGKAN DOUBLE CHIN?
.
WHATSAPP 017 639 7627
.
#sendayutinggi #bestseller #shapinggel  #Doublechin #sendayutinggimelaka #codmelakatengah
Cuti ni makam banyak sampai terasa berlapis dagu 😅
.
Sblm tidur dan waktu pagi sapukan Shaping Gel. Ia mengurangkan pengumpulan lemak dan blh digunakan lelaki&wanita,,sesuai jg utk yg dlm pantang ye,,rsa sejuk sgt,,best,,, #LIEZASENDAYUTINGGI#01124324039 utk belian atau khidmat runding
.
#sendayutinggi #bestseller #shapinggel
Cuti ni makam banyak sampai terasa berlapis dagu 😅 . Sblm tidur dan waktu pagi sapukan Shaping Gel. Ia mengurangkan pengumpulan lemak dan blh digunakan lelaki&wanita,,sesuai jg utk yg dlm pantang ye,,rsa sejuk sgt,,best,,, #LIEZASENDAYUTINGGI #01124324039  utk belian atau khidmat runding . #sendayutinggi  #bestseller  #shapinggel 
@Regranned from @sendayu.tinggi_hq -  Cuti ni makam banyak sampai terasa berlapis dagu 😅
.
Sblm tidur dan waktu pagi sapukan Shaping Gel. Ia mengurangkan pengumpulan lemak dan blh digunakan pd bdn juga. Shaping Gel RM49.80 ( ahli RM44.85 )
.
Whtsp Hana 💚 +6016 689 5569 💚
.
#sendayutinggi #sendayutinggijrmhana #bestseller #shapinggel - #regrann
@Regranned from @sendayu.tinggi_hq - Cuti ni makam banyak sampai terasa berlapis dagu 😅 . Sblm tidur dan waktu pagi sapukan Shaping Gel. Ia mengurangkan pengumpulan lemak dan blh digunakan pd bdn juga. Shaping Gel RM49.80 ( ahli RM44.85 ) . Whtsp Hana 💚 +6016 689 5569 💚 . #sendayutinggi  #sendayutinggijrmhana  #bestseller  #shapinggel  - #regrann 
Cuti ni makam banyak sampai terasa berlapis dagu 😅
.
Sblm tidur dan waktu pagi sapukan Shaping Gel. Ia mengurangkan pengumpulan lemak dan blh digunakan pd bdn juga. Shaping Gel RM49.80 ( ahli RM44.85 )
.
Ready stock. Wassap 019.449.4742
.
#sendayutinggi #bestseller #shapinggel
Cuti ni makam banyak sampai terasa berlapis dagu 😅 . Sblm tidur dan waktu pagi sapukan Shaping Gel. Ia mengurangkan pengumpulan lemak dan blh digunakan pd bdn juga. Shaping Gel RM49.80 ( ahli RM44.85 ) . Ready stock. Wassap 019.449.4742 . #sendayutinggi  #bestseller  #shapinggel 
Cuti ni makan banyak sampai terasa berlapis dagu 😅
_
Sblm tidur dan waktu pagi sapukan Shaping Gel. Ia mengurangkan pengumpulan lemak dan blh digunakan pd bdn juga. 😘
_
Beli online melalui kami di Singapura. Ready stocks. PM kami cepat2 ya lovelies 💕
_
#sendayutinggisingapore #sendayutinggidealer #sendayutinggisingapura #sendayutinggisg
#sendayutinggi #bestseller #shapinggel
@Regranned from @sendayu.tinggi_hq -  Cuti ni makam banyak sampai terasa berlapis dagu 😅
.
Sblm tidur dan waktu pagi sapukan Shaping Gel. Ia mengurangkan pengumpulan lemak dan blh digunakan pd bdn juga. Shaping Gel RM49.80 ( ahli RM44.85 )
.
WhatsAppNurul 0172232884
.
#sendayutinggi #bestseller #shapinggel - #regrann
@Regranned from @sendayu.tinggi_hq - Cuti ni makam banyak sampai terasa berlapis dagu 😅 . Sblm tidur dan waktu pagi sapukan Shaping Gel. Ia mengurangkan pengumpulan lemak dan blh digunakan pd bdn juga. Shaping Gel RM49.80 ( ahli RM44.85 ) . WhatsAppNurul 0172232884 . #sendayutinggi  #bestseller  #shapinggel  - #regrann 
Cuti ni makam banyak sampai terasa berlapis dagu 😅
.
Sblm tidur dan waktu pagi sapukan Shaping Gel. Ia mengurangkan pengumpulan lemak dan blh digunakan pd bdn juga. Shaping Gel RM49.80 ( ahli RM44.85 )
. .
#sendayutinggi #bestseller #shapinggel #sayajual #instashopmalaysia #sendayutinggi #bestseller #sayajualsendayutinggi #hotselling #shopping #produkkesihatan #makeup #kecantikan #baazarpaknil #sendayutinggiperak #sendayutinggitaiping #sendayutinggimeru #sendayutinggiklebang #sendayutinggichemor #sendayutinggilenggong #sendayutinggigerik #sendayutinggiipoh #sendayutinggifara
Cuti ni makam banyak sampai terasa berlapis dagu 😅 . Sblm tidur dan waktu pagi sapukan Shaping Gel. Ia mengurangkan pengumpulan lemak dan blh digunakan pd bdn juga. Shaping Gel RM49.80 ( ahli RM44.85 ) . . #sendayutinggi  #bestseller  #shapinggel  #sayajual  #instashopmalaysia  #sendayutinggi  #bestseller  #sayajualsendayutinggi  #hotselling  #shopping  #produkkesihatan  #makeup  #kecantikan  #baazarpaknil  #sendayutinggiperak  #sendayutinggitaiping  #sendayutinggimeru  #sendayutinggiklebang  #sendayutinggichemor  #sendayutinggilenggong  #sendayutinggigerik  #sendayutinggiipoh  #sendayutinggifara 
Feedback..!Feedback..!
-
Sblm tidur dan waktu pagi sapukan Shaping Gel. Ia mengurangkan pengumpulan lemak dan blh digunakan pd bdn juga..
-
♥️Shaping Gel RM49.80 ( ahli RM44.85 )
.
🚘COD : Petaling Jaya ( Taman Maju Jaya, Taman Medan, Sri Manja, Taman Datuk Harun, PJCC, Sunway, Bangsar, UM, PPUM, OUG, Klang Lama, Kampung Lindungan, Pantai Dalam )
.
📲Whatshp : +60139458332 atau click link whatshp utk fast reply..😉
.
#sendayutinggi #bestseller #shapinggel#sendayutinggipetalingjaya#sendayutinggikualalumpur
Feedback..!Feedback..! - Sblm tidur dan waktu pagi sapukan Shaping Gel. Ia mengurangkan pengumpulan lemak dan blh digunakan pd bdn juga.. - ♥️Shaping Gel RM49.80 ( ahli RM44.85 ) . 🚘COD : Petaling Jaya ( Taman Maju Jaya, Taman Medan, Sri Manja, Taman Datuk Harun, PJCC, Sunway, Bangsar, UM, PPUM, OUG, Klang Lama, Kampung Lindungan, Pantai Dalam ) . 📲Whatshp : +60139458332 atau click link whatshp utk fast reply..😉 . #sendayutinggi  #bestseller  #shapinggel #sendayutinggipetalingjaya #sendayutinggikualalumpur 
Cuti ni makam banyak sampai terasa berlapis dagu 😅
.
Sblm tidur dan waktu pagi sapukan Shaping Gel. Ia mengurangkan pengumpulan lemak dan blh digunakan pd bdn juga. Shaping Gel
. .
#sendayutinggi #bestseller #shapinggel
Cuti ni makam banyak sampai terasa berlapis dagu 😅 . Sblm tidur dan waktu pagi sapukan Shaping Gel. Ia mengurangkan pengumpulan lemak dan blh digunakan pd bdn juga. Shaping Gel . . #sendayutinggi  #bestseller  #shapinggel 
Cuti ni makam banyak sampai terasa berlapis dagu 😅
.
Sblm tidur dan waktu pagi sapukan Shaping Gel. Ia mengurangkan pengumpulan lemak dan blh digunakan pd bdn juga. Shaping Gel RM49.80 ( ahli RM44.85 )
.
www.wasap.my/60182953064
.
#sendayutinggi #bestseller #shapinggel
Cuti ni makam banyak sampai terasa berlapis dagu 😅 . Sblm tidur dan waktu pagi sapukan Shaping Gel. Ia mengurangkan pengumpulan lemak dan blh digunakan pd bdn juga. Shaping Gel RM49.80 ( ahli RM44.85 ) . www.wasap.my/60182953064 . #sendayutinggi  #bestseller  #shapinggel 
Cuti ni makam banyak sampai terasa berlapis dagu 😅
.
Sblm tidur dan waktu pagi sapukan Shaping Gel. Ia mengurangkan pengumpulan lemak dan blh digunakan pd bdn juga

Shaping Gel RM44.00

#bestseller #shapinggel
Cuti ni makam banyak sampai terasa berlapis dagu 😅 . Sblm tidur dan waktu pagi sapukan Shaping Gel. Ia mengurangkan pengumpulan lemak dan blh digunakan pd bdn juga Shaping Gel RM44.00 #bestseller  #shapinggel 
Sblm tidur dan waktu pagi sapukan Shaping Gel. Ia mengurangkan pengumpulan lemak dan blh digunakan pd bdn juga. Shaping Gel RM49.80 ( ahli RM44.85 )

#sendayutinggikuantan #bestseller #shapinggel
.
Sblm tidur dan waktu pagi sapukan Shaping Gel. Ia mengurangkan pengumpulan lemak dan blh digunakan pd bdn juga. Shaping Gel RM49.80 ( ahli RM44.85 )

#sendayutinggikuantan #bestseller #shapinggel
Cuti ni makam banyak sampai terasa berlapis dagu 😅
.
Sblm tidur dan waktu pagi sapukan Shaping Gel. Ia mengurangkan pengumpulan lemak dan blh digunakan pd bdn juga. Shaping Gel RM49.80 ( ahli RM44.85 )

#sendayutinggikuantan #bestseller #shapinggel
Cuti ni makam banyak sampai terasa berlapis dagu 😅 . Sblm tidur dan waktu pagi sapukan Shaping Gel. Ia mengurangkan pengumpulan lemak dan blh digunakan pd bdn juga. Shaping Gel RM49.80 ( ahli RM44.85 ) #sendayutinggikuantan  #bestseller  #shapinggel 
Cuti ni makam banyak sampai terasa berlapis dagu 😅
.
Sblm tidur dan waktu pagi sapukan Shaping Gel. Ia mengurangkan pengumpulan lemak dan blh digunakan pd bdn juga. Shaping Gel RM49.80 ( ahli RM44.85 )

#sendayutinggikuantan #bestseller #shapinggel
Cuti ni makam banyak sampai terasa berlapis dagu 😅 . Sblm tidur dan waktu pagi sapukan Shaping Gel. Ia mengurangkan pengumpulan lemak dan blh digunakan pd bdn juga. Shaping Gel RM49.80 ( ahli RM44.85 ) #sendayutinggikuantan  #bestseller  #shapinggel 
Cuti ni makan banyak sampai terasa berlapis dagu 😅
.
Sblm tidur dan waktu pagi sapukan Shaping Gel. Ia mengurangkan pengumpulan lemak dan blh digunakan pd bdn juga. Shaping Gel RM44
.
Click no wasap kat profile tu yer kalau nk order yer 😘😘😘
.
#dealersahSendayuTinggi
#hargamurah
#sendayutinggigerobok
#sendayutinggi
#shapinggel
#bestseller
Cuti ni makam banyak sampai terasa berlapis dagu 😅
.
Sblm tidur dan waktu pagi sapukan Shaping Gel. Ia mengurangkan pengumpulan lemak dan blh digunakan pd bdn juga. Shaping Gel RM49.80 ( ahli RM44.85 )
.

#sendayutinggi #bestseller #shapinggel #lianahalilsendayutinggijrm
#sendayutinggimurah
#agenst #st #lianaST #lianaJRM #dealearsendayutinggi #sendayutinggicheras  #stbandarmahkotachera #bmc #jrm
#pengedarjrm #jamuratumalaya
.
Sebarang Pertanyaan Whatsapp n telegram Liana !!!
.
.
http://wasapp.me/60182768083
.
☎Liana 0182768083
🚩Page : LianaHalil_SendayuTinggi_JRM (LIKE) 📷 IG : @lianahalil_sendayutinggi.jrm
💌 email : nlianahalil@gmail.com
Cuti ni makam banyak sampai terasa berlapis dagu 😅 . Sblm tidur dan waktu pagi sapukan Shaping Gel. Ia mengurangkan pengumpulan lemak dan blh digunakan pd bdn juga. Shaping Gel RM49.80 ( ahli RM44.85 ) . #sendayutinggi  #bestseller  #shapinggel  #lianahalilsendayutinggijrm  #sendayutinggimurah  #agenst  #st  #lianaST  #lianaJRM  #dealearsendayutinggi  #sendayutinggicheras  #stbandarmahkotachera  #bmc  #jrm  #pengedarjrm  #jamuratumalaya  . Sebarang Pertanyaan Whatsapp n telegram Liana !!! . . http://wasapp.me/60182768083 . ☎Liana 0182768083 🚩Page : LianaHalil_SendayuTinggi_JRM (LIKE) 📷 IG : @lianahalil_sendayutinggi.jrm 💌 email : nlianahalil@gmail.com
Cuti ni makam banyak sampai terasa berlapis dagu 😅
.
Sblm tidur dan waktu pagi sapukan Shaping Gel. Ia mengurangkan pengumpulan lemak dan blh digunakan pd bdn juga. Shaping Gel RM49.80 ( ahli RM44.85 )
.
www.sendayutinggi.com | whstpp 0193042133 utk belian atau khidmat runding
.
#sendayutinggi #bestseller #shapinggel
Cuti ni makam banyak sampai terasa berlapis dagu 😅 . Sblm tidur dan waktu pagi sapukan Shaping Gel. Ia mengurangkan pengumpulan lemak dan blh digunakan pd bdn juga. Shaping Gel RM49.80 ( ahli RM44.85 ) . www.sendayutinggi.com | whstpp 0193042133 utk belian atau khidmat runding . #sendayutinggi  #bestseller  #shapinggel 
Alhamdulillah, done Poslaju today 30/12/17
.
#arganoilprimer 
#facialscrubwithcollagen 
#shapinggel 
#zinniamagentasoap .
Alhamdulillah
.
WhatsApp ahkak
www.wasap.my/60123624426
.
Self pick up/cod area Econsave/McD Kota Kemuning, Kg Lombong, Jln Kebun Shah Alam, UiTM Shah Alam, self pick up Bangunan MKN Cyberjaya & Poslaju seluruh Malaysia setiap hari 😘
.
#irfanirdinaenterprise #macammacamada #like4like #syjualsendayutinggi #sendayutinggi #original #sendayutinggionline #dealeronline #trustedseller #bestseller #sypakaisyjual #readystock #kotakemuning #shahalamresident #uitmshahalam
Alhamdulillah, done Poslaju today 30/12/17 . #arganoilprimer  #facialscrubwithcollagen  #shapinggel  #zinniamagentasoap  . Alhamdulillah . WhatsApp ahkak www.wasap.my/60123624426 . Self pick up/cod area Econsave/McD Kota Kemuning, Kg Lombong, Jln Kebun Shah Alam, UiTM Shah Alam, self pick up Bangunan MKN Cyberjaya & Poslaju seluruh Malaysia setiap hari 😘 . #irfanirdinaenterprise  #macammacamada  #like4like  #syjualsendayutinggi  #sendayutinggi  #original  #sendayutinggionline  #dealeronline  #trustedseller  #bestseller  #sypakaisyjual  #readystock  #kotakemuning  #shahalamresident  #uitmshahalam 
Dah nak abis tahun 2017 ramai mengeluh dah pipi menggelembung, perut kedepan, peha berlaga. Ye la azam awal tahun kan 😂. Takpe, start 2018 ni dah boleh sapu Shaping Gel pada double chin atau bahagian badan yg memerlukan utk mengurangkan bonjolan lemak dan selulit. Jadikan 2018 tahun untuk anda tampil cantik dan berkeyakinan ✨💖
.
Shaping Gel RM49.80 ( ahli RM44.85 )
.
Whatsapp 016 7769034
NO DM
📌 FB PAGE: SENDAYU TINGGI PONTIAN

#sendayutinggi #sendayutinggipontian #gengpontian #beautyandhealth  #authorizeddealer #slimmingcream #shapinggel #gelsejuk #slimminggel
Dah nak abis tahun 2017 ramai mengeluh dah pipi menggelembung, perut kedepan, peha berlaga. Ye la azam awal tahun kan 😂. Takpe, start 2018 ni dah boleh sapu Shaping Gel pada double chin atau bahagian badan yg memerlukan utk mengurangkan bonjolan lemak dan selulit. Jadikan 2018 tahun untuk anda tampil cantik dan berkeyakinan ✨💖 . Shaping Gel RM49.80 ( ahli RM44.85 ) . Whatsapp 016 7769034 NO DM 📌 FB PAGE: SENDAYU TINGGI PONTIAN #sendayutinggi  #sendayutinggipontian  #gengpontian  #beautyandhealth  #authorizeddealer  #slimmingcream  #shapinggel  #gelsejuk  #slimminggel 
Kalau pakai konsisten mmg akan nampak result. Shaping Gel sesuai pakai bawah dagu. Rasanya sejuk. Blh dipakai masa berpantang utk area pada badan seperti perut, lengan, punggung dan peha. Shaping Gel
Np: RM49.80
Harga kaksa: RM45.00 jer tahan berbulan! .
Nak diskaun + comey??
Pm kaksa cepat! 😋
.
#sendayutinggi #shapinggel
Kalau pakai konsisten mmg akan nampak result. Shaping Gel sesuai pakai bawah dagu. Rasanya sejuk. Blh dipakai masa berpantang utk area pada badan seperti perut, lengan, punggung dan peha. Shaping Gel Np: RM49.80 Harga kaksa: RM45.00 jer tahan berbulan! . Nak diskaun + comey?? Pm kaksa cepat! 😋 . #sendayutinggi  #shapinggel 
Seronok bila ramai yg share kesan lepas amalkn Shaping Gel ni. Blh sapu pada dagu dan urut lembut. Kalau kulit sensitif kena basuh ya. Sesuai jg digunakan utk badan yg berlemak. Shaping Gel
Np: RM49.80
Harga kaksa: RM45.00
.
Nak diskaun lebih??
Pm kaksa cepat! 😋
.
#sendayutinggi #shapinggel
Seronok bila ramai yg share kesan lepas amalkn Shaping Gel ni. Blh sapu pada dagu dan urut lembut. Kalau kulit sensitif kena basuh ya. Sesuai jg digunakan utk badan yg berlemak. Shaping Gel Np: RM49.80 Harga kaksa: RM45.00 . Nak diskaun lebih?? Pm kaksa cepat! 😋 . #sendayutinggi  #shapinggel 
Dapatkan bentuk wajah runcing, tegang dgn Shaping Gel. Ia memgurangkan sembab dan double chin. Rasanya sejuk dan blh disapukan pada badan juga. .
.
🇸🇬 Ready Stock⤴. To order, kindly whatsapp me at +6582988913. Thank you 😊
.
#sendayutinggi #bestseller #shapinggel - #regrann
Dapatkan bentuk wajah runcing, tegang dgn Shaping Gel. Ia memgurangkan sembab dan double chin. Rasanya sejuk dan blh disapukan pada badan juga. . . 🇸🇬 Ready Stock⤴. To order, kindly whatsapp me at +6582988913. Thank you 😊 . #sendayutinggi  #bestseller  #shapinggel  - #regrann 
Testimoni Shaping Gel.V-Shape abess muka akak ni 😱😱 Shaping Gel RM47.Jom beli dgn FY Beauty House di 013-242 8578 😄

Jom FOLLOW & LIKE
IG: @fybeautyhouse 
FB: FY Beauty House

#sendayutinggi 
#sendayutinggijohor 
#jamuratumalaya 
#jamuratumalayajohor 
#st
#jrm
#johor
#johorbahru 
#gelangpatah 
#jdt
#sg
#singapore 
#shapinggel
#bazaarpaknil 
#ruangrezekihanania 
#onlineshopping
#fybeautyhouse
Apa produk yg boleh Bantu anda mendapatkan bentuk wajah dan badan yg lebih firm dan cantik?
Resport @sendayutinggimy ▪️body contour cream untuk bahagian tubuh disapu bahagian perut,pinggang,pinggul,peha serta lengan.tekstur,light cream yg cepat meresap dan memberikan sedikit kesan hangat(tidak sesuai untuk ibu hamil)
▪️shaping gel- boleh digunakan pada bahagian tubuh juga,tp mostly digunakan pada bahagian rahang,bawah dagu serta pipì untuk mendapatkan V shape. Tekstur yg mudah meresap dgn rasa dingin
▪️kedua2 produk ini bukan sahaja membantu mrmbakar lemak malah ia membantu memperbaiki struktur kulit.
▪️disapu pada bahagian yg diinginkan selepas Mandi 2 Kali sehari.
Tips:- setiap pergerakan sebenar nya membantu pembakaran lemak.cuba amalkan kedua produk ini sebelum bersenam dan lihat hasilnya👍👍
#shapinggel ready stok @mixvendor pm/Dm 0198959030 untuk order😊
#fatburner
#bodyshaping
#vshape
#sendayutinggi_membakutmy 
#sendayutinggimynetworks 
#sendayutinggisabah
#agensahsendayutinggisabah
#jomcantiksesamaprodukST
#kuruscarasihatdgn2itemini
#💕sendayutinggi
Apa produk yg boleh Bantu anda mendapatkan bentuk wajah dan badan yg lebih firm dan cantik? Resport @sendayutinggimy ▪️body contour cream untuk bahagian tubuh disapu bahagian perut,pinggang,pinggul,peha serta lengan.tekstur,light cream yg cepat meresap dan memberikan sedikit kesan hangat(tidak sesuai untuk ibu hamil) ▪️shaping gel- boleh digunakan pada bahagian tubuh juga,tp mostly digunakan pada bahagian rahang,bawah dagu serta pipì untuk mendapatkan V shape. Tekstur yg mudah meresap dgn rasa dingin ▪️kedua2 produk ini bukan sahaja membantu mrmbakar lemak malah ia membantu memperbaiki struktur kulit. ▪️disapu pada bahagian yg diinginkan selepas Mandi 2 Kali sehari. Tips:- setiap pergerakan sebenar nya membantu pembakaran lemak.cuba amalkan kedua produk ini sebelum bersenam dan lihat hasilnya👍👍 #shapinggel  ready stok @mixvendor pm/Dm 0198959030 untuk order😊 #fatburner  #bodyshaping  #vshape  #sendayutinggi_membakutmy  #sendayutinggimynetworks  #sendayutinggisabah  #agensahsendayutinggisabah  #jomcantiksesamaprodukST  #kuruscarasihatdgn2itemini  #💕sendayutinggi
Wahhhh..😀 seronok nye bila ramai yg share kesan lepas amalkn Shaping Gel ni.. boleh sapu pada dagu dan urut lembut kalau kulit sensitif kena basuh dulu ye.. sesuai jg digunakan utk badan yg berlemak.. mmg berkesan Shaping Gel ni..👍 RM49.80 ( AHLI RM44.85 )

#DroshipSendayuTinggi #BestSelller #ShapingGel
Wahhhh..😀 seronok nye bila ramai yg share kesan lepas amalkn Shaping Gel ni.. boleh sapu pada dagu dan urut lembut kalau kulit sensitif kena basuh dulu ye.. sesuai jg digunakan utk badan yg berlemak.. mmg berkesan Shaping Gel ni..👍 RM49.80 ( AHLI RM44.85 ) #DroshipSendayuTinggi  #BestSelller  #ShapingGel