an online Instagram web viewer

#sihatbertenagabersamashaklee medias

Photos

DAPATKAN SET BASIC KECANTIKAN SHAKLEE.. ESP, VITA-C PLUS DAN VITAMIN E 😍😍
ESP
✨ Mengandungi protein yang lengkap
✨ Kekalkan tenaga untuk jangka masa panjang
✨ Kulit jadi lebih anjal dan gebu
✨ Mengawal pertumbuhan jerawat
✨ Pudarkan parut
✨ Membantu membaiki dan membina sel-sel tubuh

Vita-C Plus
🍋 Perlindungan daripada sinar UV
🍋 Mengurangkan kesan sunburn
🍋 Mengatasi masalah jerawat pasir dan nasi
🍋 Membantu masalah kulit sensitif seperti resdung dan eczema
🍋 Tona kulit menjadi lebih sekata

Vitamin E
🍇 Mengurangkan parut dan masalah jerawat
🍇 Mengatasi masalah whitehead dan blackhead
🍇 Mengawal kulit berminyak
🍇 Mengatasi masalah jeragat
🍇 Membantu mengurangkan eyebag

Your health and beauty consultant, 
Yda Rashid

#shakleebyyda
#cantiktanpamekapbersamashaklee
#sihatbertenagabersamashaklee
DAPATKAN SET BASIC KECANTIKAN SHAKLEE.. ESP, VITA-C PLUS DAN VITAMIN E 😍😍 ESP ✨ Mengandungi protein yang lengkap ✨ Kekalkan tenaga untuk jangka masa panjang ✨ Kulit jadi lebih anjal dan gebu ✨ Mengawal pertumbuhan jerawat ✨ Pudarkan parut ✨ Membantu membaiki dan membina sel-sel tubuh Vita-C Plus 🍋 Perlindungan daripada sinar UV 🍋 Mengurangkan kesan sunburn 🍋 Mengatasi masalah jerawat pasir dan nasi 🍋 Membantu masalah kulit sensitif seperti resdung dan eczema 🍋 Tona kulit menjadi lebih sekata Vitamin E 🍇 Mengurangkan parut dan masalah jerawat 🍇 Mengatasi masalah whitehead dan blackhead 🍇 Mengawal kulit berminyak 🍇 Mengatasi masalah jeragat 🍇 Membantu mengurangkan eyebag Your health and beauty consultant, Yda Rashid #shakleebyyda  #cantiktanpamekapbersamashaklee  #sihatbertenagabersamashaklee 
Salam kasih sayang❤ buat follower asma semua.🙋
.
KULIT YANG CANTIK = PROTEIN YANG CUKUP DALAM BADAN
.
Nak tahu kenapa?
.
Sebab badan kita ni dari hujung rambut sehingga hujung kaki terdiri daripada PROTIEN. Kuku, rambut, darah, otot, sel kulit semuanyaaaaa terbina daripada PROTIEN
.
But, jangan assume kita dah cukup ambil ikan ayam, daging, telur then kita dah tak payah dapat PROTIEN daripada makanan tambahan
.
PROTIEN ni sangat mudah termusnah bila terkena SUHU TINGGI. Jadi maybe proses memasak dah buatkan makanan yang kita makan dah hilang sumber protien
.
So nak topup balik protien yang termusnah offcoz-lah awak kena ambil ESP! 😊
.
Ianya mengandungi 9 jenis ASID AMINO yang diperlukan oleh badan tapi tak dapat dihasilkan sendiri oleh tubuh badan kita ☺
.
Then hasilnya awak akan dapati :
.
❤️ KULIT MAKIN CANTIK
❤️ RAMBUT BERSINAR
❤️ KUKU BERKILAT
❤️ OTAK YANG CERDAS
❤️ BADAN BERTENAGA
❤️ BODY SLIM
.
Nak SIHAT & CANTIK luar dalam?
.
Silalah ambil ESP 😎
.
To order Whatsaap📲0173215662
(Atau click link di bio, terus masuk wassap takperlu save no.)❤
-
#shaklee #espshaklee #sumberprotein #sarapanmudah #penggantisusu #beritenaga #rendahlemak #tiadakolestrol #glowing #sihatbertenagabersamashaklee #cantiktanpamekapbersamashaklee #agentwanted #janaincome4angka #sideincome #agentshaklee #cariagent #modalrendah #bisnessmodalrendah #asmaazmishaklee
Salam kasih sayang❤ buat follower asma semua.🙋 . KULIT YANG CANTIK = PROTEIN YANG CUKUP DALAM BADAN . Nak tahu kenapa? . Sebab badan kita ni dari hujung rambut sehingga hujung kaki terdiri daripada PROTIEN. Kuku, rambut, darah, otot, sel kulit semuanyaaaaa terbina daripada PROTIEN . But, jangan assume kita dah cukup ambil ikan ayam, daging, telur then kita dah tak payah dapat PROTIEN daripada makanan tambahan . PROTIEN ni sangat mudah termusnah bila terkena SUHU TINGGI. Jadi maybe proses memasak dah buatkan makanan yang kita makan dah hilang sumber protien . So nak topup balik protien yang termusnah offcoz-lah awak kena ambil ESP! 😊 . Ianya mengandungi 9 jenis ASID AMINO yang diperlukan oleh badan tapi tak dapat dihasilkan sendiri oleh tubuh badan kita ☺ . Then hasilnya awak akan dapati : . ❤️ KULIT MAKIN CANTIK ❤️ RAMBUT BERSINAR ❤️ KUKU BERKILAT ❤️ OTAK YANG CERDAS ❤️ BADAN BERTENAGA ❤️ BODY SLIM . Nak SIHAT & CANTIK luar dalam? . Silalah ambil ESP 😎 . To order Whatsaap📲0173215662 (Atau click link di bio, terus masuk wassap takperlu save no.)❤ - #shaklee  #espshaklee  #sumberprotein  #sarapanmudah  #penggantisusu  #beritenaga  #rendahlemak  #tiadakolestrol  #glowing  #sihatbertenagabersamashaklee  #cantiktanpamekapbersamashaklee  #agentwanted  #janaincome4angka  #sideincome  #agentshaklee  #cariagent  #modalrendah  #bisnessmodalrendah  #asmaazmishaklee 
KORANGGG YANG TENGAH NAK LOSS WEIGHT TUUU❤
. 
Asma nak bagitahu ni yang korang sangat-sangat bagus untuk consume ESP nie tau....harga pun tengah bawah sekarang... yelaaa.. tgah promosi kan sekarang..
.
Daripada mengunyah 24jam.. lepas consume ESP terus lupa nak makan.
.
Gastrik?? Eh org kenyang xgastrik... .
Daripada 2pinggan nasi....jadi1/2 pinggan.. kenyang perut..
.
Energy jangan cakap laa.. tiap2 minggu ajak hiking... adoiii..
.
Kulit pulak makin cantik.. jerawat segan pulak nak keluar..
.
Kulit kusam pun da xde.. klu tak sedih tengok muka sendiri.. 😂😂
.
Yang tengah pantang pulak.. abis pantang body kalah anak dara dulu.. susu pulak kemain dia.. xputus hubungan.. jimat..
.
Yang tengah peknen tu.. peknen ke x tu..cergas semacam je. Baby pulak kulit mashaAllah.. kalah papa mama dia..
.
Alah feedback biase da cust bagi 😏😌
Setong boleh pakai sampai 2bulan.. xsempat habis dah lawa dah..
.
To order Whatsaap📲0173215662
(Atau click link di bio, terus masuk wassap takperlu save no.)❤
.
#shaklee #espshaklee #sumberprotein #sarapanmudah #penggantisusu #beritenaga #rendahlemak #tiadakolestrol #glowing #sihatbertenagabersamashaklee #cantiktanpamekapbersamashaklee #agentwanted #janaincome4angka #sideincome #agentshaklee #cariagent #modalrendah #bisnessmodalrendah #asmaazmishaklee
KORANGGG YANG TENGAH NAK LOSS WEIGHT TUUU❤ . Asma nak bagitahu ni yang korang sangat-sangat bagus untuk consume ESP nie tau....harga pun tengah bawah sekarang... yelaaa.. tgah promosi kan sekarang.. . Daripada mengunyah 24jam.. lepas consume ESP terus lupa nak makan. . Gastrik?? Eh org kenyang xgastrik... . Daripada 2pinggan nasi....jadi1/2 pinggan.. kenyang perut.. . Energy jangan cakap laa.. tiap2 minggu ajak hiking... adoiii.. . Kulit pulak makin cantik.. jerawat segan pulak nak keluar.. . Kulit kusam pun da xde.. klu tak sedih tengok muka sendiri.. 😂😂 . Yang tengah pantang pulak.. abis pantang body kalah anak dara dulu.. susu pulak kemain dia.. xputus hubungan.. jimat.. . Yang tengah peknen tu.. peknen ke x tu..cergas semacam je. Baby pulak kulit mashaAllah.. kalah papa mama dia.. . Alah feedback biase da cust bagi 😏😌 Setong boleh pakai sampai 2bulan.. xsempat habis dah lawa dah.. . To order Whatsaap📲0173215662 (Atau click link di bio, terus masuk wassap takperlu save no.)❤ . #shaklee  #espshaklee  #sumberprotein  #sarapanmudah  #penggantisusu  #beritenaga  #rendahlemak  #tiadakolestrol  #glowing  #sihatbertenagabersamashaklee  #cantiktanpamekapbersamashaklee  #agentwanted  #janaincome4angka  #sideincome  #agentshaklee  #cariagent  #modalrendah  #bisnessmodalrendah  #asmaazmishaklee 
5 Sebab ESP Sarapan Terbaik Untuk Anda Yang Nak Kurus, Cantik Dan Sihat
-
Saya sendiri pun peminat tegar ESP Shaklee, dah dekat 6 bulan kut setia dengan ESP ni. Kalau lama tak minum tu, contoh bila balik kampung ke, time raya ke, memang lepas tu rasa rindu-rinduan gitu. Biasanya saya suka minum ESP ni awal pagi, kira pengganti kepada breakfast la. Boleh rasa tau beza pagi yang minum dengan yang tak minum ESP ni.
-
Kenapa saya suka sangat minum ESP ni waktu pagi?
Bukan saya jer, malah ramai lagi mereka di luar sana pun suka. Kalau korang pun sama, kita geng:)
-
1) Senang dan mudah. 🌸Shake shake je ESP ni minum. Takde alasan dah skip breakfast. Senang pun senang.
2) Mengenyangkan dan mengawal selera makan. 🌸Protein ternyata lebih mengenyangkan berbanding karbohidrat dan lemak. ESP ni kan sumber protein tambahan terbaik dari soya non-GMO. Memang kenyang tau minum ni. Sampai lunch pun boleh tahan lagi.
3) Bagi tenaga 🌸Selain mengenyangkan, ESP juga bagi kita tenaga yang berpanjangan, so takdelah letih-letih kan. Sebabnya, ESP ni bersifat low G.I. Indeks glisemik (GI) nya yang rendah menyebabkan glukosa ditukarkan kepada tenaga secara perlahan-lahan. Jadi badan kita akan memperoleh tenaga berterusan daripada ESP. 
4) Rendah lemak dan tiada kolestrol 🌸Ini yang kita mau! Hihi.
5) Banyak BONUS yang saya dapat 🌸Kulit cantik, cerah, anjal, parut pudar... tu antara BONUS paling best yang saya dapat dari ESP.
-
Bulan ni ESP ada promo tau... Dah alang-alang tengah harga JIMAT ni, yang mana memang penggemar ESP tu, molek la restock bulan ni. Yang mana dah lama atau baru teringin nak mencuba tu, apa kata ambil peluang grab bulan ni.
-
Sebarang pertanyaan, boleh contact saya k..
Meh sesama kita ber'ESP' :)
-
Your trusted SID
Naqiyah
012 893 9747
-
#espshaklee #sumberprotein #sarapanmudah #penggantisusu #beritenaga #rendahlemak #tiadakolestrol #glowing #sihatbertenagabersamashaklee #cantiktanpamekapbersamashaklee #shakleetangkak #shakleemuar #shakleemelaka #shakleebatuberendam #shakleemalaysia #shakleeayerkeroh #shakleebukitkatil
5 Sebab ESP Sarapan Terbaik Untuk Anda Yang Nak Kurus, Cantik Dan Sihat - Saya sendiri pun peminat tegar ESP Shaklee, dah dekat 6 bulan kut setia dengan ESP ni. Kalau lama tak minum tu, contoh bila balik kampung ke, time raya ke, memang lepas tu rasa rindu-rinduan gitu. Biasanya saya suka minum ESP ni awal pagi, kira pengganti kepada breakfast la. Boleh rasa tau beza pagi yang minum dengan yang tak minum ESP ni. - Kenapa saya suka sangat minum ESP ni waktu pagi? Bukan saya jer, malah ramai lagi mereka di luar sana pun suka. Kalau korang pun sama, kita geng:) - 1) Senang dan mudah. 🌸Shake shake je ESP ni minum. Takde alasan dah skip breakfast. Senang pun senang. 2) Mengenyangkan dan mengawal selera makan. 🌸Protein ternyata lebih mengenyangkan berbanding karbohidrat dan lemak. ESP ni kan sumber protein tambahan terbaik dari soya non-GMO. Memang kenyang tau minum ni. Sampai lunch pun boleh tahan lagi. 3) Bagi tenaga 🌸Selain mengenyangkan, ESP juga bagi kita tenaga yang berpanjangan, so takdelah letih-letih kan. Sebabnya, ESP ni bersifat low G.I. Indeks glisemik (GI) nya yang rendah menyebabkan glukosa ditukarkan kepada tenaga secara perlahan-lahan. Jadi badan kita akan memperoleh tenaga berterusan daripada ESP. 4) Rendah lemak dan tiada kolestrol 🌸Ini yang kita mau! Hihi. 5) Banyak BONUS yang saya dapat 🌸Kulit cantik, cerah, anjal, parut pudar... tu antara BONUS paling best yang saya dapat dari ESP. - Bulan ni ESP ada promo tau... Dah alang-alang tengah harga JIMAT ni, yang mana memang penggemar ESP tu, molek la restock bulan ni. Yang mana dah lama atau baru teringin nak mencuba tu, apa kata ambil peluang grab bulan ni. - Sebarang pertanyaan, boleh contact saya k.. Meh sesama kita ber'ESP' :) - Your trusted SID Naqiyah 012 893 9747 - #espshaklee  #sumberprotein  #sarapanmudah  #penggantisusu  #beritenaga  #rendahlemak  #tiadakolestrol  #glowing  #sihatbertenagabersamashaklee  #cantiktanpamekapbersamashaklee  #shakleetangkak  #shakleemuar  #shakleemelaka  #shakleebatuberendam  #shakleemalaysia  #shakleeayerkeroh  #shakleebukitkatil 
SET GABUNGAN ESP SHAKLEE
antara set set yang famous dan jadi rebutan :
.
🌸ESP + ALFALFA + LECITHIN
--> nak kurus ? kena try nih..
🌸ESP + ALFALFA --> risau dengan demand susu badan untuk baby ? sekarang tak lagi kot..
🌸ESP + GLA COMPLEX --> dah lama tunggu cahaya mata ? dah ikhtiar cara nih ? kalau belum, boleh start dah..
🌸ESP + OSTEMATRIX
--> protein + kalisum + magnesium dapat membantu menyelesaikan masalah gastrik / sembelit / migrain.. korang kena try !!
🌸ESP + VITAMIN E
--> bila sel mati diperbaharui, muncullah sel baru yang cantik !! korang tanak ke ?
🌸ESP + PEPPERMINT GINGER PLUS
--> ada ulser dalam perut ? sakit kan ? yaa.. ini membantu weyh !! serius..
🌸ESP + OMEGA GUARD
--> baby kat dalam perut pun perlukan protein baik dan DHA untuk perkembangan otak dan tubuh badan yang sihat.. mana ada produk yang nak supply selain Shaklee.. hee~
🌸ESP + MEALSHAKES
--> makan banyak tapi tak gemok jugak.. tiup dek angin pun tumbang.. hee~ meh dapatkan tips cepat gemok dari kakak !!
🌸ESP + PERFORMANCE DRINK
--> nak nak pulak cuaca tak brape menentu.. haish.. takkan nak minum minuman berkarbonat yang manis dan tinggi gula tu kan ? haa.. ini confirm tak de gula tapi membekalkan tenaga berpanjangan..
.
Banyak kan MANFAAT ESP? .
Dapatkan sekarang.. Beli 4 dapat 5% DISCOUNT.. Beli 1/2/3 dapat SPECIAL PRICE 😉
Order & pertanyaan
📲0182444072
.
#shakleebydeera #shakleeutara #shakleepenang #shakleekulim #esp #sumberprotein #penggantisusu #sihatbertenagabersamashaklee #cantiktanpamekapbersamashaklee #espshaklee
SET GABUNGAN ESP SHAKLEE antara set set yang famous dan jadi rebutan : . 🌸ESP + ALFALFA + LECITHIN --> nak kurus ? kena try nih.. 🌸ESP + ALFALFA --> risau dengan demand susu badan untuk baby ? sekarang tak lagi kot.. 🌸ESP + GLA COMPLEX --> dah lama tunggu cahaya mata ? dah ikhtiar cara nih ? kalau belum, boleh start dah.. 🌸ESP + OSTEMATRIX --> protein + kalisum + magnesium dapat membantu menyelesaikan masalah gastrik / sembelit / migrain.. korang kena try !! 🌸ESP + VITAMIN E --> bila sel mati diperbaharui, muncullah sel baru yang cantik !! korang tanak ke ? 🌸ESP + PEPPERMINT GINGER PLUS --> ada ulser dalam perut ? sakit kan ? yaa.. ini membantu weyh !! serius.. 🌸ESP + OMEGA GUARD --> baby kat dalam perut pun perlukan protein baik dan DHA untuk perkembangan otak dan tubuh badan yang sihat.. mana ada produk yang nak supply selain Shaklee.. hee~ 🌸ESP + MEALSHAKES --> makan banyak tapi tak gemok jugak.. tiup dek angin pun tumbang.. hee~ meh dapatkan tips cepat gemok dari kakak !! 🌸ESP + PERFORMANCE DRINK --> nak nak pulak cuaca tak brape menentu.. haish.. takkan nak minum minuman berkarbonat yang manis dan tinggi gula tu kan ? haa.. ini confirm tak de gula tapi membekalkan tenaga berpanjangan.. . Banyak kan MANFAAT ESP? . Dapatkan sekarang.. Beli 4 dapat 5% DISCOUNT.. Beli 1/2/3 dapat SPECIAL PRICE 😉 Order & pertanyaan 📲0182444072 . #shakleebydeera  #shakleeutara  #shakleepenang  #shakleekulim  #esp  #sumberprotein  #penggantisusu  #sihatbertenagabersamashaklee  #cantiktanpamekapbersamashaklee  #espshaklee 
😲31 MANFAAT & KEBAIKAN MINUM ESP!!!
.
HAI KORANGGGG!! JANGAN LEPASKAN PELUANG UNTUK GRAB PROMO ESP BULAN OCTOBER NI!!😱 JANGAN TUNGGU2 TAU SEBAB JARANG2 SHAKLEE BUAT PROMO ESP. JOM WASSAP ASMA CEPATTT!! .
.
MANFAAT & KEBAIKAN ESP :- .
1- Mencerahkan kulit secara sekata
2- Menghilangkan jeragat 
3- Membantu menghilangkan parut 
4- Menjadikan kulit muka lebih halus dan gebu
5- Mempercepatkan penyembuhan luka lepas bersalin atau operation
6- Memberi rasa kenyang lebih lama 
7- Mengnjalkan payudara & punggung
8- Mengatasi gastrik dan pedih ulu hati
9- Mengatasi rasa letih dan lesu 
10- Merendahkan bacaan diabetis dengan menstabilkan paras glukosa
11- Mengatasi keguguran rambut
12- Mencantikkan kuku 
13- Menghaluskan tumit pecah 
14- Membekalkan tenaga berterusan 
15- Meningkatkan kualiti susu ibu
16- Meningkatkan pengeluaran susu badan
17- Pengganti minum petang atau supper
18- Mengelakkan kerapuhan tulang 
19- Merangsang regenerasi sel kulit dan otot
20- Meningkatkan kualiti memori, vitaliti, dorongan seksual dan rangsangan
21- Baik untuk hormon
22- Mengurangkan kedutan dan garis halus
23- Rendah lemak, tanpa kolestrol
24- Membantu mengurangkan risiko kanser
25- Bertindak sebagai antioksidan
26- Menguatkan sistem imun tubuh
27- Mempertingkatkan tahap kolestol baik
28- Memelihara kesihatan jantung 
29- Merendahkan paras kolestrol
30- Mencegah osteoporosis 
31- Membantu pembentukan sel-sel baru .
. 
Dah alang-alang tengah harga JIMAT ni, yang mana memang penggemar ESP tu, molek la restock bulan ni. Yang mana dah lama atau baru teringin nak mencuba tu, apa kata ambil peluang grab bulan ni.
-
Sebarang pertanyaan, boleh contact asma k.
-
.
🏃🏃FAST ACTION , FAST RESULT
.
To order Whatsaap📲0173215662
(Atau click link di bio, terus masuk wassap takperlu save no.)❤
-
#shaklee #espshaklee #sumberprotein #sarapanmudah #penggantisusu #beritenaga #rendahlemak #tiadakolestrol #glowing #sihatbertenagabersamashaklee #cantiktanpamekapbersamashaklee #asmaazmi
😲31 MANFAAT & KEBAIKAN MINUM ESP!!! . HAI KORANGGGG!! JANGAN LEPASKAN PELUANG UNTUK GRAB PROMO ESP BULAN OCTOBER NI!!😱 JANGAN TUNGGU2 TAU SEBAB JARANG2 SHAKLEE BUAT PROMO ESP. JOM WASSAP ASMA CEPATTT!! . . MANFAAT & KEBAIKAN ESP :- . 1- Mencerahkan kulit secara sekata 2- Menghilangkan jeragat 3- Membantu menghilangkan parut 4- Menjadikan kulit muka lebih halus dan gebu 5- Mempercepatkan penyembuhan luka lepas bersalin atau operation 6- Memberi rasa kenyang lebih lama 7- Mengnjalkan payudara & punggung 8- Mengatasi gastrik dan pedih ulu hati 9- Mengatasi rasa letih dan lesu 10- Merendahkan bacaan diabetis dengan menstabilkan paras glukosa 11- Mengatasi keguguran rambut 12- Mencantikkan kuku 13- Menghaluskan tumit pecah 14- Membekalkan tenaga berterusan 15- Meningkatkan kualiti susu ibu 16- Meningkatkan pengeluaran susu badan 17- Pengganti minum petang atau supper 18- Mengelakkan kerapuhan tulang 19- Merangsang regenerasi sel kulit dan otot 20- Meningkatkan kualiti memori, vitaliti, dorongan seksual dan rangsangan 21- Baik untuk hormon 22- Mengurangkan kedutan dan garis halus 23- Rendah lemak, tanpa kolestrol 24- Membantu mengurangkan risiko kanser 25- Bertindak sebagai antioksidan 26- Menguatkan sistem imun tubuh 27- Mempertingkatkan tahap kolestol baik 28- Memelihara kesihatan jantung 29- Merendahkan paras kolestrol 30- Mencegah osteoporosis 31- Membantu pembentukan sel-sel baru . . Dah alang-alang tengah harga JIMAT ni, yang mana memang penggemar ESP tu, molek la restock bulan ni. Yang mana dah lama atau baru teringin nak mencuba tu, apa kata ambil peluang grab bulan ni. - Sebarang pertanyaan, boleh contact asma k. - . 🏃🏃FAST ACTION , FAST RESULT . To order Whatsaap📲0173215662 (Atau click link di bio, terus masuk wassap takperlu save no.)❤ - #shaklee  #espshaklee  #sumberprotein  #sarapanmudah  #penggantisusu  #beritenaga  #rendahlemak  #tiadakolestrol  #glowing  #sihatbertenagabersamashaklee  #cantiktanpamekapbersamashaklee  #asmaazmi 
Korang tahu tak ASID AMINO sangat penting utk membina OTOT, KUKU, RAMBUT, DARAH, ORGAN, KULIT & lain2.. pengambilan ASID AMINO yg kerap adalah kunci kepada awet muda. 😉

ESP ada 9 ASID AMINO yg tidak blh dihasilkan oleh tubuh manusia.. sebab tu yda suka suggest ESP utk korang yg nak GEBU, CERAH, CUKUP PROTEIN, BERTENAGA, KAWAL SELERA MAKAN, RENDAHKAN PARAS KOLESTEROL & mcm2 lg.. ESP bagus utk KESELURUHAN KESIHATAN.

Dapatkan ESP sebelum stok habis... jomla grabbb sebelum putih mata. jimat banyak tau.

Yda Rashid
013-4830895

#shakleebyyda #espshaklee #sihatbertenagabersamashaklee #cantiktanpamekapbersamashaklee #espkawalberatbadan
Korang tahu tak ASID AMINO sangat penting utk membina OTOT, KUKU, RAMBUT, DARAH, ORGAN, KULIT & lain2.. pengambilan ASID AMINO yg kerap adalah kunci kepada awet muda. 😉 ESP ada 9 ASID AMINO yg tidak blh dihasilkan oleh tubuh manusia.. sebab tu yda suka suggest ESP utk korang yg nak GEBU, CERAH, CUKUP PROTEIN, BERTENAGA, KAWAL SELERA MAKAN, RENDAHKAN PARAS KOLESTEROL & mcm2 lg.. ESP bagus utk KESELURUHAN KESIHATAN. Dapatkan ESP sebelum stok habis... jomla grabbb sebelum putih mata. jimat banyak tau. Yda Rashid 013-4830895 #shakleebyyda  #espshaklee  #sihatbertenagabersamashaklee  #cantiktanpamekapbersamashaklee  #espkawalberatbadan 
Alhamdulillah rezeki tak pernah salah alamat 😊😊
.
Today’s order, Thank You dear customers 💕. Order untuk COD sekitar Sungai Petani: ❤Herbal blend: Customer nak bawa masa tunaikan umrah, untuk kelembapan sepanjang menunaikan ibadat. 1 lagi, customer nak hadiahkan kepada ibu untuk hilangkan kegatalan pada kulit.
❤Vitamin E: Customer nak ikhtiar hamil.
❤Gla Complex: Customer ada masalah period tak teratur.
😍Semoga Allah makbulkan usaha & doa anda 😍
.
.
Kalau korang nak tau kan, setiap hari Yda akan jumpa dengan macam macam jenis customers yang juga datang dari pelbagai lapisan umur. Paling muda so far 16 tahun dan yang paling berusia berumur sekitar 60an.
.
🌸 Ada customer yang mencari supplement untuk kulit cantik, cerah, gebuu dan flawless.
.
🌸 Ada customer yang mencari supplement untuk maintain atau turunkan berat badan.
.
🌸 Ada customer yang mencari supplement untuk improve kesihatan mereka ke tahap yang lebih baik.
.
🌸 Ada customer yang mencari supplement untuk badan lebih bertenaga sepanjang hari .
.
🌸 Ada customer yang mencari supplement untuk tingkatkan kesuburan dan ikhtiar untuk hamil.
.
🌸 Ada customer yang mencari supplement untuk sepanjang kehamilan, juga untuk baby gebuu gebas 😍.
.
🌸 Ada customer yang mencari supplement untuk merawat masalah dalaman wanita selepas berkahwin dan melahirkan anak.
.
🌸 Ada juga yang mencari supplement untuk kesihatan tulang dan sendi.
.
So for those yang mencari produk Shaklee tapi tak sure yang mana satu yang sesuai dengan keperluan dan masalah anda, boleh terus whatsapp Yda okay? .
.
InshaaAllah Yda akan bantu untuk berikan guide sebaiknya, consultation akan diberikan khusus untuk customers Yda 😊.
.
✨Postage hari hari
✨COD Sungai Petani
.
#shakleebyyda #shakleeutara #shakleesungaipetani #shakleekedah #shakleeuser #sihatbertenagabersamashaklee
Alhamdulillah rezeki tak pernah salah alamat 😊😊 . Today’s order, Thank You dear customers 💕. Order untuk COD sekitar Sungai Petani: ❤Herbal blend: Customer nak bawa masa tunaikan umrah, untuk kelembapan sepanjang menunaikan ibadat. 1 lagi, customer nak hadiahkan kepada ibu untuk hilangkan kegatalan pada kulit. ❤Vitamin E: Customer nak ikhtiar hamil. ❤Gla Complex: Customer ada masalah period tak teratur. 😍Semoga Allah makbulkan usaha & doa anda 😍 . . Kalau korang nak tau kan, setiap hari Yda akan jumpa dengan macam macam jenis customers yang juga datang dari pelbagai lapisan umur. Paling muda so far 16 tahun dan yang paling berusia berumur sekitar 60an. . 🌸 Ada customer yang mencari supplement untuk kulit cantik, cerah, gebuu dan flawless. . 🌸 Ada customer yang mencari supplement untuk maintain atau turunkan berat badan. . 🌸 Ada customer yang mencari supplement untuk improve kesihatan mereka ke tahap yang lebih baik. . 🌸 Ada customer yang mencari supplement untuk badan lebih bertenaga sepanjang hari . . 🌸 Ada customer yang mencari supplement untuk tingkatkan kesuburan dan ikhtiar untuk hamil. . 🌸 Ada customer yang mencari supplement untuk sepanjang kehamilan, juga untuk baby gebuu gebas 😍. . 🌸 Ada customer yang mencari supplement untuk merawat masalah dalaman wanita selepas berkahwin dan melahirkan anak. . 🌸 Ada juga yang mencari supplement untuk kesihatan tulang dan sendi. . So for those yang mencari produk Shaklee tapi tak sure yang mana satu yang sesuai dengan keperluan dan masalah anda, boleh terus whatsapp Yda okay? . . InshaaAllah Yda akan bantu untuk berikan guide sebaiknya, consultation akan diberikan khusus untuk customers Yda 😊. . ✨Postage hari hari ✨COD Sungai Petani . #shakleebyyda  #shakleeutara  #shakleesungaipetani  #shakleekedah  #shakleeuser  #sihatbertenagabersamashaklee 
Assalamualaikum dan hi 🤗

Asal kul 9 je.. perut mula bunyi..kRuk..kruk..kruk..
Nak minta makanan la tu..hihihi

Mungkin korang boleh je simpan makanan untuk waktu2 mcm ni.tapi satu benda ni yang akan merisaukan korang kan? Sma lah macam Nor. 
bile mkn lewat mlm je mcm ni... lepas makan mesti dlm kul 10 tu dah ase ngantuk dan terus tido.. Mula la..berketul2 lemak terbina dlam bdan ni..perut dah mula mmbuncit dan lemak2 mula berkumpul di lengan dan paha.. Teruk..teruk..jahanam la diet  nor mcm ni.

So apa yang korang patut buat bila korang terasa sngt lapar...Nor sarankan korang minum air masak..dan minun ESP.. Pasti rasa nak menguyah brjaya d kurangkan... perut pun xde kruk kruk lagi... 😍😍😍😍 Untuk uolls yang berminat nk cuba ESP ni boleh lah pm Nor sekarang. 
Nor || 01137169837 . .
#shaklee #espshaklee #sumberprotein #sarapanmudah #penggantisusu #beritenaga #rendahlemak #tiadakolestrol #glowing #sihatbertenagabersamashaklee #cantiktanpamekapbersamashaklee #agentwanted #janaincome4angka #sideincome #agentshaklee #cariagent #modalrendah #bisnessmodalrendah
Assalamualaikum dan hi 🤗 Asal kul 9 je.. perut mula bunyi..kRuk..kruk..kruk.. Nak minta makanan la tu..hihihi Mungkin korang boleh je simpan makanan untuk waktu2 mcm ni.tapi satu benda ni yang akan merisaukan korang kan? Sma lah macam Nor. bile mkn lewat mlm je mcm ni... lepas makan mesti dlm kul 10 tu dah ase ngantuk dan terus tido.. Mula la..berketul2 lemak terbina dlam bdan ni..perut dah mula mmbuncit dan lemak2 mula berkumpul di lengan dan paha.. Teruk..teruk..jahanam la diet nor mcm ni. So apa yang korang patut buat bila korang terasa sngt lapar...Nor sarankan korang minum air masak..dan minun ESP.. Pasti rasa nak menguyah brjaya d kurangkan... perut pun xde kruk kruk lagi... 😍😍😍😍 Untuk uolls yang berminat nk cuba ESP ni boleh lah pm Nor sekarang. Nor || 01137169837 . . #shaklee  #espshaklee  #sumberprotein  #sarapanmudah  #penggantisusu  #beritenaga  #rendahlemak  #tiadakolestrol  #glowing  #sihatbertenagabersamashaklee  #cantiktanpamekapbersamashaklee  #agentwanted  #janaincome4angka  #sideincome  #agentshaklee  #cariagent  #modalrendah  #bisnessmodalrendah 
SELAMAT PAGI.. JOM SARAPAN
-
5 Sebab ESP Sarapan Terbaik Untuk Anda Yang Nak Kurus, Cantik Dan Sihat
-
Saya sendiri pun peminat tegar ESP Shaklee, dah dekat 6 bulan kut setia dengan ESP ni. Kalau lama tak minum tu, contoh bila balik kampung ke, time raya ke, memang lepas tu rasa rindu-rinduan gitu. Biasanya saya suka minum ESP ni awal pagi, kira pengganti kepada breakfast la. Boleh rasa tau beza pagi yang minum dengan yang tak minum ESP ni.
-
Kenapa saya suka sangat minum ESP ni waktu pagi?
Bukan saya jer, malah ramai lagi mereka di luar sana pun suka. Kalau korang pun sama, kita geng:)
1) Senang dan mudah. 🌸Shake shake je ESP ni minum. Takde alasan dah skip breakfast. Senang pun senang.
2) Mengenyangkan dan mengawal selera makan. 🌸Protein ternyata lebih mengenyangkan berbanding karbohidrat dan lemak. ESP ni kan sumber protein tambahan terbaik dari soya non-GMO. Memang kenyang tau minum ni. Sampai lunch pun boleh tahan lagi.
3) Bagi tenaga 🌸Selain mengenyangkan, ESP juga bagi kita tenaga yang berpanjangan, so takdelah letih-letih kan. Sebabnya, ESP ni bersifat low G.I. Indeks glisemik (GI) nya yang rendah menyebabkan glukosa ditukarkan kepada tenaga secara perlahan-lahan. Jadi badan kita akan memperoleh tenaga berterusan daripada ESP. 
4) Rendah lemak dan tiada kolestrol 🌸Ini yang kita mau! Hihi.
5) Banyak BONUS yang saya dapat 🌸Kulit cantik, cerah, anjal, parut pudar... tu antara BONUS paling best yang saya dapat dari ESP.
-
-
Sebarang pertanyaan, boleh contact saya k..
Meh sesama kita ber'ESP' :)
-
Your Health and Beauty Consultant
Yda Rashid
013-4830895
-
#shakleebyyda #espshaklee #sumberprotein #sarapanmudah #penggantisusu #beritenaga #rendahlemak #tiadakolestrol #glowing #sihatbertenagabersamashaklee #cantiktanpamekapbersamashaklee
SELAMAT PAGI.. JOM SARAPAN - 5 Sebab ESP Sarapan Terbaik Untuk Anda Yang Nak Kurus, Cantik Dan Sihat - Saya sendiri pun peminat tegar ESP Shaklee, dah dekat 6 bulan kut setia dengan ESP ni. Kalau lama tak minum tu, contoh bila balik kampung ke, time raya ke, memang lepas tu rasa rindu-rinduan gitu. Biasanya saya suka minum ESP ni awal pagi, kira pengganti kepada breakfast la. Boleh rasa tau beza pagi yang minum dengan yang tak minum ESP ni. - Kenapa saya suka sangat minum ESP ni waktu pagi? Bukan saya jer, malah ramai lagi mereka di luar sana pun suka. Kalau korang pun sama, kita geng:) 1) Senang dan mudah. 🌸Shake shake je ESP ni minum. Takde alasan dah skip breakfast. Senang pun senang. 2) Mengenyangkan dan mengawal selera makan. 🌸Protein ternyata lebih mengenyangkan berbanding karbohidrat dan lemak. ESP ni kan sumber protein tambahan terbaik dari soya non-GMO. Memang kenyang tau minum ni. Sampai lunch pun boleh tahan lagi. 3) Bagi tenaga 🌸Selain mengenyangkan, ESP juga bagi kita tenaga yang berpanjangan, so takdelah letih-letih kan. Sebabnya, ESP ni bersifat low G.I. Indeks glisemik (GI) nya yang rendah menyebabkan glukosa ditukarkan kepada tenaga secara perlahan-lahan. Jadi badan kita akan memperoleh tenaga berterusan daripada ESP. 4) Rendah lemak dan tiada kolestrol 🌸Ini yang kita mau! Hihi. 5) Banyak BONUS yang saya dapat 🌸Kulit cantik, cerah, anjal, parut pudar... tu antara BONUS paling best yang saya dapat dari ESP. - - Sebarang pertanyaan, boleh contact saya k.. Meh sesama kita ber'ESP' :) - Your Health and Beauty Consultant Yda Rashid 013-4830895 - #shakleebyyda  #espshaklee  #sumberprotein  #sarapanmudah  #penggantisusu  #beritenaga  #rendahlemak  #tiadakolestrol  #glowing  #sihatbertenagabersamashaklee  #cantiktanpamekapbersamashaklee 
Assalamualaikum dan hi 🤗

Hari ni Nor nak kenal kan korang semua dengan ESP pula. 😃
.
Mesti korang tertanya-tanya kan? 😊
Sebenarnya ESP tu adalah Energizing Soy Protein atau ESP yang telah mendapat pengiktirafan seantero dunia kerana proses kajian klinikal yang dijalankan berkali-kali bagi memastikan kualiti protein yang tinggi bersumberkan tumbuhan semulajadi dapat dihasilkan untuk manfaat optimum kepada bakal pengguna. .

Ok.. Sekarang Nor nak kongsi pula kebaikan dan khasiat ESP Shaklee. 
First, yang paling utama perlu korang tahu
.
🌸Kulit jadi lebih anjal dan gebu
🌸 Banyakkan susu ibu. Susu akan jadi lebih berkrim dan anak mudah kenyang.
🌸 Pudarkan parut
🌸 Mengawal pertumbuhan jerawat
🌸 Menguatkan akar rambut dan mengurangkan keguguran rambut
🌸 Mempertingkatkan fungsi hormon wanita
🌸 kulit jadi lebih tegang dan sihat
🌸 Menghalang penyakit batu karang
🌸 Kekalkan tenaga untuk jangka masa panjang. Sentiasa kenyang walaupun buat kerja berat.
🌸 Sesuai untuk mereka yang ingin turunkan berat badan.
🌸 Elakkan kencing manis
🌸 Kuat kan ingatan memori dan sembuhkan luka
🌸Melindungi dan menjaga rahim.
🌸 Menghalang sel kanser dari merosakkan arteri
🌸 Mengandungi protein yang lengkap
🌸 Mengurangkan risiko kanser payudara

Dah baca tu mesti dah tahu kan apa tu esp? Jadi tunggu apa lagi jom lah ramai2 grab dgn nor😉
.
Nor || 01137169837 .
#shaklee
#shakleemalaysia
#espshaklee
#ESP
#setkulitshakleeFaizah. M:
#shaklee #espshaklee #sumberprotein #sarapanmudah #penggantisusu #beritenaga #rendahlemak #tiadakolestrol #glowing #sihatbertenagabersamashaklee #cantiktanpamekapbersamashaklee #agentwanted #janaincome4angka #sideincome #agentshaklee #cariagent #modalrendah #bisnessmodalrendah
Assalamualaikum dan hi 🤗 Hari ni Nor nak kenal kan korang semua dengan ESP pula. 😃 . Mesti korang tertanya-tanya kan? 😊 Sebenarnya ESP tu adalah Energizing Soy Protein atau ESP yang telah mendapat pengiktirafan seantero dunia kerana proses kajian klinikal yang dijalankan berkali-kali bagi memastikan kualiti protein yang tinggi bersumberkan tumbuhan semulajadi dapat dihasilkan untuk manfaat optimum kepada bakal pengguna. . Ok.. Sekarang Nor nak kongsi pula kebaikan dan khasiat ESP Shaklee. First, yang paling utama perlu korang tahu . 🌸Kulit jadi lebih anjal dan gebu 🌸 Banyakkan susu ibu. Susu akan jadi lebih berkrim dan anak mudah kenyang. 🌸 Pudarkan parut 🌸 Mengawal pertumbuhan jerawat 🌸 Menguatkan akar rambut dan mengurangkan keguguran rambut 🌸 Mempertingkatkan fungsi hormon wanita 🌸 kulit jadi lebih tegang dan sihat 🌸 Menghalang penyakit batu karang 🌸 Kekalkan tenaga untuk jangka masa panjang. Sentiasa kenyang walaupun buat kerja berat. 🌸 Sesuai untuk mereka yang ingin turunkan berat badan. 🌸 Elakkan kencing manis 🌸 Kuat kan ingatan memori dan sembuhkan luka 🌸Melindungi dan menjaga rahim. 🌸 Menghalang sel kanser dari merosakkan arteri 🌸 Mengandungi protein yang lengkap 🌸 Mengurangkan risiko kanser payudara Dah baca tu mesti dah tahu kan apa tu esp? Jadi tunggu apa lagi jom lah ramai2 grab dgn nor😉 . Nor || 01137169837 . #shaklee  #shakleemalaysia  #espshaklee  #ESP  #setkulitshakleeFaizah . M: #shaklee  #espshaklee  #sumberprotein  #sarapanmudah  #penggantisusu  #beritenaga  #rendahlemak  #tiadakolestrol  #glowing  #sihatbertenagabersamashaklee  #cantiktanpamekapbersamashaklee  #agentwanted  #janaincome4angka  #sideincome  #agentshaklee  #cariagent  #modalrendah  #bisnessmodalrendah 
Assalamualaikum selamat pagi
-
Hai hai hai semuaaaa.
Kedai Shaklee saya beroperasi seperti biasa tauu ! Jangan segan segan nak PM untuk booking / order / consultation !
-
-
Saya sentiasa offer BEST PRICE & EXCLUSIVE CONSULTATIONS 💖
-
-
Antara set yang menjadi hot demand dekat kedai shaklee saya ni
-
-
✅ SET CANTIK
✅ SET PARUT
✅ SET JERAWAT
✅ SET SLIMMING
✅ SET HAMIL
✅ SET PANTANG
✅ SET MENYUSU
✅ SET TENAGA
-
-
Berminat nak dapatkan supplements shaklee? Whatsapp / sms / telegram.
-
-
Your Health and Beauty Consultant, 
Yda Rashid

#shakleebyyda #shakleeutara #shakleepenang #shakleekedah #shakleesungaipetani #esp #vitaminc #alfalfa #bcomplex #ostematrix #omegaguard #vivix #vitamine #lecithin #vitalea #collagen #glacomplex #cantiktanpamekapbersamashaklee #sihatbertenagabersamashaklee
Assalamualaikum selamat pagi - Hai hai hai semuaaaa. Kedai Shaklee saya beroperasi seperti biasa tauu ! Jangan segan segan nak PM untuk booking / order / consultation ! - - Saya sentiasa offer BEST PRICE & EXCLUSIVE CONSULTATIONS 💖 - - Antara set yang menjadi hot demand dekat kedai shaklee saya ni - - ✅ SET CANTIK ✅ SET PARUT ✅ SET JERAWAT ✅ SET SLIMMING ✅ SET HAMIL ✅ SET PANTANG ✅ SET MENYUSU ✅ SET TENAGA - - Berminat nak dapatkan supplements shaklee? Whatsapp / sms / telegram. - - Your Health and Beauty Consultant, Yda Rashid #shakleebyyda  #shakleeutara  #shakleepenang  #shakleekedah  #shakleesungaipetani  #esp  #vitaminc  #alfalfa  #bcomplex  #ostematrix  #omegaguard  #vivix  #vitamine  #lecithin  #vitalea  #collagen  #glacomplex  #cantiktanpamekapbersamashaklee  #sihatbertenagabersamashaklee 
SELAMAT PAGI.. JOM SARAPAN
-
5 Sebab ESP Sarapan Terbaik Untuk Anda Yang Nak Kurus, Cantik Dan Sihat
-
Saya sendiri pun peminat tegar ESP Shaklee, dah dekat 6 bulan kut setia dengan ESP ni. Kalau lama tak minum tu, contoh bila balik kampung ke, time raya ke, memang lepas tu rasa rindu-rinduan gitu. Biasanya saya suka minum ESP ni awal pagi, kira pengganti kepada breakfast la. Boleh rasa tau beza pagi yang minum dengan yang tak minum ESP ni.
-
Kenapa saya suka sangat minum ESP ni waktu pagi?
Bukan saya jer, malah ramai lagi mereka di luar sana pun suka. Kalau korang pun sama, kita geng:)
1) Senang dan mudah. 🌸Shake shake je ESP ni minum. Takde alasan dah skip breakfast. Senang pun senang.
2) Mengenyangkan dan mengawal selera makan. 🌸Protein ternyata lebih mengenyangkan berbanding karbohidrat dan lemak. ESP ni kan sumber protein tambahan terbaik dari soya non-GMO. Memang kenyang tau minum ni. Sampai lunch pun boleh tahan lagi.
3) Bagi tenaga 🌸Selain mengenyangkan, ESP juga bagi kita tenaga yang berpanjangan, so takdelah letih-letih kan. Sebabnya, ESP ni bersifat low G.I. Indeks glisemik (GI) nya yang rendah menyebabkan glukosa ditukarkan kepada tenaga secara perlahan-lahan. Jadi badan kita akan memperoleh tenaga berterusan daripada ESP. 
4) Rendah lemak dan tiada kolestrol 🌸Ini yang kita mau! Hihi.
5) Banyak BONUS yang saya dapat 🌸Kulit cantik, cerah, anjal, parut pudar... tu antara BONUS paling best yang saya dapat dari ESP.
-
-
Sebarang pertanyaan, boleh contact saya k..
Meh sesama kita ber'ESP' :)
-
Your Health and Beauty Consultant
Yda Rashid
013-4830895
-
#shakleebyyda #espshaklee #sumberprotein #sarapanmudah #penggantisusu #beritenaga #rendahlemak #tiadakolestrol #glowing #sihatbertenagabersamashaklee #cantiktanpamekapbersamashaklee
SELAMAT PAGI.. JOM SARAPAN - 5 Sebab ESP Sarapan Terbaik Untuk Anda Yang Nak Kurus, Cantik Dan Sihat - Saya sendiri pun peminat tegar ESP Shaklee, dah dekat 6 bulan kut setia dengan ESP ni. Kalau lama tak minum tu, contoh bila balik kampung ke, time raya ke, memang lepas tu rasa rindu-rinduan gitu. Biasanya saya suka minum ESP ni awal pagi, kira pengganti kepada breakfast la. Boleh rasa tau beza pagi yang minum dengan yang tak minum ESP ni. - Kenapa saya suka sangat minum ESP ni waktu pagi? Bukan saya jer, malah ramai lagi mereka di luar sana pun suka. Kalau korang pun sama, kita geng:) 1) Senang dan mudah. 🌸Shake shake je ESP ni minum. Takde alasan dah skip breakfast. Senang pun senang. 2) Mengenyangkan dan mengawal selera makan. 🌸Protein ternyata lebih mengenyangkan berbanding karbohidrat dan lemak. ESP ni kan sumber protein tambahan terbaik dari soya non-GMO. Memang kenyang tau minum ni. Sampai lunch pun boleh tahan lagi. 3) Bagi tenaga 🌸Selain mengenyangkan, ESP juga bagi kita tenaga yang berpanjangan, so takdelah letih-letih kan. Sebabnya, ESP ni bersifat low G.I. Indeks glisemik (GI) nya yang rendah menyebabkan glukosa ditukarkan kepada tenaga secara perlahan-lahan. Jadi badan kita akan memperoleh tenaga berterusan daripada ESP. 4) Rendah lemak dan tiada kolestrol 🌸Ini yang kita mau! Hihi. 5) Banyak BONUS yang saya dapat 🌸Kulit cantik, cerah, anjal, parut pudar... tu antara BONUS paling best yang saya dapat dari ESP. - - Sebarang pertanyaan, boleh contact saya k.. Meh sesama kita ber'ESP' :) - Your Health and Beauty Consultant Yda Rashid 013-4830895 - #shakleebyyda  #espshaklee  #sumberprotein  #sarapanmudah  #penggantisusu  #beritenaga  #rendahlemak  #tiadakolestrol  #glowing  #sihatbertenagabersamashaklee  #cantiktanpamekapbersamashaklee 
SET GABUNGAN ESP SHAKLEE
antara set set yang famous dan jadi rebutan :
.
🌸ESP + ALFALFA + LECITHIN
--> nak kurus ? kena try nih..
🌸ESP + ALFALFA --> risau dengan demand susu badan untuk baby ? sekarang tak lagi kot..
🌸ESP + GLA COMPLEX --> dah lama tunggu cahaya mata ? dah ikhtiar cara nih ? kalau belum, boleh start dah..
🌸ESP + OSTEMATRIX
--> protein + kalisum + magnesium dapat membantu menyelesaikan masalah gastrik / sembelit / migrain.. korang kena try !!
🌸ESP + VITAMIN E
--> bila sel mati diperbaharui, muncullah sel baru yang cantik !! korang tanak ke ?
🌸ESP + PEPPERMINT GINGER PLUS
--> ada ulser dalam perut ? sakit kan ? yaa.. ini membantu weyh !! serius..
🌸ESP + OMEGA GUARD
--> baby kat dalam perut pun perlukan protein baik dan DHA untuk perkembangan otak dan tubuh badan yang sihat.. mana ada produk yang nak supply selain Shaklee.. hee~
🌸ESP + MEALSHAKES
--> makan banyak tapi tak gemok jugak.. tiup dek angin pun tumbang.. hee~ meh dapatkan tips cepat gemok dari kakak !!
🌸ESP + PERFORMANCE DRINK
--> nak nak pulak cuaca tak brape menentu.. haish.. takkan nak minum minuman berkarbonat yang manis dan tinggi gula tu kan ? haa.. ini confirm tak de gula tapi membekalkan tenaga berpanjangan..
.
Banyak kan MANFAAT ESP? .
Dapatkan sekarang.. Beli ESP dapat SPECIAL PRICE 😉
.
#shakleebyyda #shakleeutara #shakleepenang #shakleekedah #shakleesungaipetani #esp #sumberprotein #penggantisusu #sihatbertenagabersamashaklee #cantiktanpamekapbersamashaklee #espshaklee
SET GABUNGAN ESP SHAKLEE antara set set yang famous dan jadi rebutan : . 🌸ESP + ALFALFA + LECITHIN --> nak kurus ? kena try nih.. 🌸ESP + ALFALFA --> risau dengan demand susu badan untuk baby ? sekarang tak lagi kot.. 🌸ESP + GLA COMPLEX --> dah lama tunggu cahaya mata ? dah ikhtiar cara nih ? kalau belum, boleh start dah.. 🌸ESP + OSTEMATRIX --> protein + kalisum + magnesium dapat membantu menyelesaikan masalah gastrik / sembelit / migrain.. korang kena try !! 🌸ESP + VITAMIN E --> bila sel mati diperbaharui, muncullah sel baru yang cantik !! korang tanak ke ? 🌸ESP + PEPPERMINT GINGER PLUS --> ada ulser dalam perut ? sakit kan ? yaa.. ini membantu weyh !! serius.. 🌸ESP + OMEGA GUARD --> baby kat dalam perut pun perlukan protein baik dan DHA untuk perkembangan otak dan tubuh badan yang sihat.. mana ada produk yang nak supply selain Shaklee.. hee~ 🌸ESP + MEALSHAKES --> makan banyak tapi tak gemok jugak.. tiup dek angin pun tumbang.. hee~ meh dapatkan tips cepat gemok dari kakak !! 🌸ESP + PERFORMANCE DRINK --> nak nak pulak cuaca tak brape menentu.. haish.. takkan nak minum minuman berkarbonat yang manis dan tinggi gula tu kan ? haa.. ini confirm tak de gula tapi membekalkan tenaga berpanjangan.. . Banyak kan MANFAAT ESP? . Dapatkan sekarang.. Beli ESP dapat SPECIAL PRICE 😉 . #shakleebyyda  #shakleeutara  #shakleepenang  #shakleekedah  #shakleesungaipetani  #esp  #sumberprotein  #penggantisusu  #sihatbertenagabersamashaklee  #cantiktanpamekapbersamashaklee  #espshaklee 
SARAPAN DENGAN ESP

Morning guys.. Pagi ni minum ESP campur dengan strawberry milk 😉... Sebab hari ni banyak kerja nak buat.. Busy ke tak, kedai Shaklee tetap buka cam biasa tau.. Enjoy this video k 😘
.
ESP boleh dibancuh dengan minuman kegemaran anda: Milo, fresh milk, sunquick ribena & etc.. Janji tak bancuh dengan air panas dan caffeinated drinks.. Jom sarapan dengan ESP untuk tambah tenaga 😍😍
.
#shakleebyyda
#sihatbertenagabersamashaklee
#cantiktanpamekapbersamashaklee #espshaklee
#shakleesungaipetani #shakleekedah #shakleepenang #shakleeutara
SARAPAN DENGAN ESP Morning guys.. Pagi ni minum ESP campur dengan strawberry milk 😉... Sebab hari ni banyak kerja nak buat.. Busy ke tak, kedai Shaklee tetap buka cam biasa tau.. Enjoy this video k 😘 . ESP boleh dibancuh dengan minuman kegemaran anda: Milo, fresh milk, sunquick ribena & etc.. Janji tak bancuh dengan air panas dan caffeinated drinks.. Jom sarapan dengan ESP untuk tambah tenaga 😍😍 . #shakleebyyda  #sihatbertenagabersamashaklee  #cantiktanpamekapbersamashaklee  #espshaklee  #shakleesungaipetani  #shakleekedah  #shakleepenang  #shakleeutara 
Assalamualaikum selamat pagi
-
Hai hai hai semuaaaa.
Kedai Shaklee saya beroperasi seperti biasa tauu ! Jangan segan segan nak PM untuk booking / order / consultation !
-
-
Saya sentiasa offer BEST PRICE & EXCLUSIVE CONSULTATIONS 💖
-
-
Antara set yang menjadi hot demand dekat kedai shaklee saya ni
-
-
✅ SET CANTIK
✅ SET PARUT
✅ SET JERAWAT
✅ SET SLIMMING
✅ SET HAMIL
✅ SET PANTANG
✅ SET MENYUSU
✅ SET TENAGA
-
-
Berminat nak dapatkan supplements shaklee? Whatsapp / sms / telegram.
-
-
Your Health and Beauty Consultant, 
Yda Rashid

#shakleebyyda #shakleeutara #shakleepenang #shakleekedah #shakleesungaipetani #esp #vitaminc #alfalfa #bcomplex #ostematrix #omegaguard #vivix #vitamine #lecithin #vitalea #collagen #glacomplex #cantiktanpamekapbersamashaklee #sihatbertenagabersamashaklee
Assalamualaikum selamat pagi - Hai hai hai semuaaaa. Kedai Shaklee saya beroperasi seperti biasa tauu ! Jangan segan segan nak PM untuk booking / order / consultation ! - - Saya sentiasa offer BEST PRICE & EXCLUSIVE CONSULTATIONS 💖 - - Antara set yang menjadi hot demand dekat kedai shaklee saya ni - - ✅ SET CANTIK ✅ SET PARUT ✅ SET JERAWAT ✅ SET SLIMMING ✅ SET HAMIL ✅ SET PANTANG ✅ SET MENYUSU ✅ SET TENAGA - - Berminat nak dapatkan supplements shaklee? Whatsapp / sms / telegram. - - Your Health and Beauty Consultant, Yda Rashid #shakleebyyda  #shakleeutara  #shakleepenang  #shakleekedah  #shakleesungaipetani  #esp  #vitaminc  #alfalfa  #bcomplex  #ostematrix  #omegaguard  #vivix  #vitamine  #lecithin  #vitalea  #collagen  #glacomplex  #cantiktanpamekapbersamashaklee  #sihatbertenagabersamashaklee 
KULIT CERAH & LEMBUT.. TAK PERLU MEKAP TEBAL2 😍😍
.
.
ESP
✨ Mengandungi protein yang lengkap
✨ Kekalkan tenaga untuk jangka masa panjang
✨ Kulit jadi lebih anjal dan gebu
✨ Mengawal pertumbuhan jerawat
✨ Pudarkan parut
✨ Membantu membaiki dan membina sel-sel tubuh
.
Vita-C Plus
🍋 Perlindungan daripada sinar UV
🍋 Mengurangkan kesan sunburn
🍋 Mengatasi masalah jerawat pasir dan nasi
🍋 Membantu masalah kulit sensitif seperti resdung dan eczema
🍋 Tona kulit menjadi lebih sekata
.
Nak cantik perlu rawat dari dalam.. Kecantikan luaran akan terserlah apabila kecantikan dalaman dijaga rapi ❤❤
.
Your Health and Beauty consultant, 
Yda Rashid
.
#shakleebyyda #shakleeutara
#shakleepenang #shakleekedah #shakleesungaipetani #vitaminc #esp #eczema #antiresdung #kulitcerah #wajahberseri #glowing #jerawathilang #parutpudar #cantiktanpamekapbersamashaklee #setkecantikanshaklee
#sihatbertenagabersamashaklee
KULIT CERAH & LEMBUT.. TAK PERLU MEKAP TEBAL2 😍😍 . . ESP ✨ Mengandungi protein yang lengkap ✨ Kekalkan tenaga untuk jangka masa panjang ✨ Kulit jadi lebih anjal dan gebu ✨ Mengawal pertumbuhan jerawat ✨ Pudarkan parut ✨ Membantu membaiki dan membina sel-sel tubuh . Vita-C Plus 🍋 Perlindungan daripada sinar UV 🍋 Mengurangkan kesan sunburn 🍋 Mengatasi masalah jerawat pasir dan nasi 🍋 Membantu masalah kulit sensitif seperti resdung dan eczema 🍋 Tona kulit menjadi lebih sekata . Nak cantik perlu rawat dari dalam.. Kecantikan luaran akan terserlah apabila kecantikan dalaman dijaga rapi ❤❤ . Your Health and Beauty consultant, Yda Rashid . #shakleebyyda  #shakleeutara  #shakleepenang  #shakleekedah  #shakleesungaipetani  #vitaminc  #esp  #eczema  #antiresdung  #kulitcerah  #wajahberseri  #glowing  #jerawathilang  #parutpudar  #cantiktanpamekapbersamashaklee  #setkecantikanshaklee  #sihatbertenagabersamashaklee 
DEFINISI CANTIK BAGI SITI NURHALIZA
.
🌸Cantik itu bagi saya adalah kesamaan antara cantik dalaman dan luaran. Bunyinya mungkin klise tetapi itulah hakikatnya.
.
🌸Cantik bukan hanya perkara yang dilihat dari luaran sahaja tetapi apabila cantik dalaman (penjagaan kesihatan) terpelihara, maka kecantikan luaran akan terpancar darinya.. .
🌸Tokti pun amalkan suplemen Vitamin C untuk kecantikan dalaman dan luaran. Begitu juga saya. Anda bila lagi? .
Yda Rashid
013-4830895
.
#shakleebyyda #infoshaklee #vitacplus #vitaminc #cantiktanpamekapbersamashaklee #setkecantikanshaklee #sihatbertenagabersamashaklee
DEFINISI CANTIK BAGI SITI NURHALIZA . 🌸Cantik itu bagi saya adalah kesamaan antara cantik dalaman dan luaran. Bunyinya mungkin klise tetapi itulah hakikatnya. . 🌸Cantik bukan hanya perkara yang dilihat dari luaran sahaja tetapi apabila cantik dalaman (penjagaan kesihatan) terpelihara, maka kecantikan luaran akan terpancar darinya.. . 🌸Tokti pun amalkan suplemen Vitamin C untuk kecantikan dalaman dan luaran. Begitu juga saya. Anda bila lagi? . Yda Rashid 013-4830895 . #shakleebyyda  #infoshaklee  #vitacplus  #vitaminc  #cantiktanpamekapbersamashaklee  #setkecantikanshaklee  #sihatbertenagabersamashaklee 
VITAMIN C MELEGAKAN DEMAM SELSEMA
.
Ada ni haa.. Tadi dah tertidur sebab sakit kepala, bangun2 hidung berair lak.. Biasa la kejap hujan kejap panas..
. 
Cepat2 telan Shaklee Sustained Release Vita C supaya tak melarat.. Alhamdulillah dah tak soksek, soksek 😅😅 .
Sustained Release Vita C .
✅Ia berfungsi sebagai antioksida yang unggul dalam meningkatkan antibodi dan daya tahan (imuniti) seseorang menghadapi serangan penyakit.
✅Mempercepat proses penyembukan tisu tubuh.
✅Vitamin C memastikan proses pemuliharan proses metabolisme dalam tubuh berfungsi dengan baik dan sempurna.

Your Health and Beauty Consultant, 
Yda Rashid

#shakleebyyda
#sihatbertenagabersamashaklee #demamselsema #resdung #sihat #antibodi #shakleeutara #shakleekedah #shakleesungaipetani
VITAMIN C MELEGAKAN DEMAM SELSEMA . Ada ni haa.. Tadi dah tertidur sebab sakit kepala, bangun2 hidung berair lak.. Biasa la kejap hujan kejap panas.. . Cepat2 telan Shaklee Sustained Release Vita C supaya tak melarat.. Alhamdulillah dah tak soksek, soksek 😅😅 . Sustained Release Vita C . ✅Ia berfungsi sebagai antioksida yang unggul dalam meningkatkan antibodi dan daya tahan (imuniti) seseorang menghadapi serangan penyakit. ✅Mempercepat proses penyembukan tisu tubuh. ✅Vitamin C memastikan proses pemuliharan proses metabolisme dalam tubuh berfungsi dengan baik dan sempurna. Your Health and Beauty Consultant, Yda Rashid #shakleebyyda  #sihatbertenagabersamashaklee  #demamselsema  #resdung  #sihat  #antibodi  #shakleeutara  #shakleekedah  #shakleesungaipetani 
SAYA SARAPAN DENGAN ESP + SUSU.. KORANG SARAPAN APA?⠀⠀⠀
.⠀⠀⠀
Produk yang buatkan saya JATUH CINTA DENGAN SHAKLEE ialah ESP. KENAPA? Sebab first time saya berkenalan dengan dunia SUPPLEMENTS, ESP menjadi pilihan saya. Tapi saya bersyukur sangat sangat sebab, ESP SANGAT BERKESAN PADA SAYA.⠀⠀⠀
.⠀⠀⠀
Masa tu saya consume dalam 12 minggu. Perubahan pada diri saya⠀⠀⠀
✨ parut semakin pudar⠀⠀⠀
✨ saya loss 3 kg ( sebab masa ni saya jaga proper diet )⠀⠀⠀
✨ saya tak ketagih makan manis⠀⠀⠀
✨ saya rasa energized⠀⠀⠀
✨ jimat masa sebab takyah prepare sarapan semua tu⠀⠀⠀
✨ cepat kenyang⠀⠀⠀⠀⠀⠀
.⠀⠀⠀
Tapi jangan salah faham ya. Esp ni boleh untuk sesiapa yang NAK KURUS, NORMAL WEIGHT @ NAK GEMUK. Disebabkan saya nak kurus, sbb ituler makan pun dengan PROPER DIET. Hiks.⠀⠀⠀
.⠀⠀⠀
Apa jadi after a year consume ESP?⠀⠀⠀
awak teka lah ✨ haha.⠀⠀⠀⠀⠀⠀
.⠀⠀
ESP nampak macam kecik kan? Actually satu tong tu tahan dua bulan. Mana nak cari SUPPLEMENTS yang JIMAT + MURAH + SELAMAT + ORGANIC & EFFECTIVE kalau bukan shaklee?⠀⠀⠀
.⠀⠀⠀
Your Health and Beauty Consultant, 
Yda Rashid .⠀⠀
#shakleebyyda #shakleeutara #shakleepenang #shakleekedah #shakleesungaipetani #esp #soyprotein #vanilla #tenaga #sihat #kurus #kulitcerah #parutpudar #cantiktanpamekapbersamashaklee #instantbreakfast #sihatbertenagabersamashaklee
SAYA SARAPAN DENGAN ESP + SUSU.. KORANG SARAPAN APA?⠀⠀⠀ .⠀⠀⠀ Produk yang buatkan saya JATUH CINTA DENGAN SHAKLEE ialah ESP. KENAPA? Sebab first time saya berkenalan dengan dunia SUPPLEMENTS, ESP menjadi pilihan saya. Tapi saya bersyukur sangat sangat sebab, ESP SANGAT BERKESAN PADA SAYA.⠀⠀⠀ .⠀⠀⠀ Masa tu saya consume dalam 12 minggu. Perubahan pada diri saya⠀⠀⠀ ✨ parut semakin pudar⠀⠀⠀ ✨ saya loss 3 kg ( sebab masa ni saya jaga proper diet )⠀⠀⠀ ✨ saya tak ketagih makan manis⠀⠀⠀ ✨ saya rasa energized⠀⠀⠀ ✨ jimat masa sebab takyah prepare sarapan semua tu⠀⠀⠀ ✨ cepat kenyang⠀⠀⠀⠀⠀⠀ .⠀⠀⠀ Tapi jangan salah faham ya. Esp ni boleh untuk sesiapa yang NAK KURUS, NORMAL WEIGHT @ NAK GEMUK. Disebabkan saya nak kurus, sbb ituler makan pun dengan PROPER DIET. Hiks.⠀⠀⠀ .⠀⠀⠀ Apa jadi after a year consume ESP?⠀⠀⠀ awak teka lah ✨ haha.⠀⠀⠀⠀⠀⠀ .⠀⠀ ESP nampak macam kecik kan? Actually satu tong tu tahan dua bulan. Mana nak cari SUPPLEMENTS yang JIMAT + MURAH + SELAMAT + ORGANIC & EFFECTIVE kalau bukan shaklee?⠀⠀⠀ .⠀⠀⠀ Your Health and Beauty Consultant, Yda Rashid .⠀⠀ #shakleebyyda  #shakleeutara  #shakleepenang  #shakleekedah  #shakleesungaipetani  #esp  #soyprotein  #vanilla  #tenaga  #sihat  #kurus  #kulitcerah  #parutpudar  #cantiktanpamekapbersamashaklee  #instantbreakfast  #sihatbertenagabersamashaklee 
PARUT JERAWAT HILANG, WAJAH BERSERI DENGAN SET KECANTIKAN BASIC SHAKLEE

ESP
✨ Mengandungi protein yang lengkap
✨ Kekalkan tenaga untuk jangka masa panjang
✨ Kulit jadi lebih anjal dan gebu
✨ Mengawal pertumbuhan jerawat
✨ Pudarkan parut
✨ Membantu membaiki dan membina sel-sel tubuh

Vita-C Plus
🍋 Perlindungan daripada sinar UV
🍋 Mengurangkan kesan sunburn
🍋 Mengatasi masalah jerawat pasir dan nasi
🍋 Membantu masalah kulit sensitif seperti resdung dan eczema
🍋 Tona kulit menjadi lebih sekata

Vitamin E
🍇 Mengurangkan parut dan masalah jerawat
🍇 Mengatasi masalah whitehead dan blackhead
🍇 Mengawal kulit berminyak
🍇 Mengatasi masalah jeragat
🍇 Membantu mengurangkan eyebag

Your health and beauty consultant, 
Yda Rashid

#shakleebyyda
#cantiktanpamekapbersamashaklee #setkecantikanshaklee #sihatbertenagabersamashaklee #shakleeutara #shakleekedah #shakleesungaipetani
PARUT JERAWAT HILANG, WAJAH BERSERI DENGAN SET KECANTIKAN BASIC SHAKLEE ESP ✨ Mengandungi protein yang lengkap ✨ Kekalkan tenaga untuk jangka masa panjang ✨ Kulit jadi lebih anjal dan gebu ✨ Mengawal pertumbuhan jerawat ✨ Pudarkan parut ✨ Membantu membaiki dan membina sel-sel tubuh Vita-C Plus 🍋 Perlindungan daripada sinar UV 🍋 Mengurangkan kesan sunburn 🍋 Mengatasi masalah jerawat pasir dan nasi 🍋 Membantu masalah kulit sensitif seperti resdung dan eczema 🍋 Tona kulit menjadi lebih sekata Vitamin E 🍇 Mengurangkan parut dan masalah jerawat 🍇 Mengatasi masalah whitehead dan blackhead 🍇 Mengawal kulit berminyak 🍇 Mengatasi masalah jeragat 🍇 Membantu mengurangkan eyebag Your health and beauty consultant, Yda Rashid #shakleebyyda  #cantiktanpamekapbersamashaklee  #setkecantikanshaklee  #sihatbertenagabersamashaklee  #shakleeutara  #shakleekedah  #shakleesungaipetani 
Salam kasih sayang❤ buat follower asma semua.🙋
.
KULIT YANG CANTIK = PROTEIN YANG CUKUP DALAM BADAN
.
Nak tahu kenapa?
.
Sebab badan kita ni dari hujung rambut sehingga hujung kaki terdiri daripada PROTIEN. Kuku, rambut, darah, otot, sel kulit semuanyaaaaa terbina daripada PROTIEN
.
But, jangan assume kita dah cukup ambil ikan ayam, daging, telur then kita dah tak payah dapat PROTIEN daripada makanan tambahan
.
PROTIEN ni sangat mudah termusnah bila terkena SUHU TINGGI. Jadi maybe proses memasak dah buatkan makanan yang kita makan dah hilang sumber protien
.
So nak topup balik protien yang termusnah offcoz-lah awak kena ambil ESP! 😊
.
Ianya mengandungi 9 jenis ASID AMINO yang diperlukan oleh badan tapi tak dapat dihasilkan sendiri oleh tubuh badan kita ☺
.
Then hasilnya awak akan dapati :
.
❤️ KULIT MAKIN CANTIK
❤️ RAMBUT BERSINAR
❤️ KUKU BERKILAT
❤️ OTAK YANG CERDAS
❤️ BADAN BERTENAGA
❤️ BODY SLIM
.
Nak SIHAT & CANTIK luar dalam?
.
Silalah ambil ESP 😎
.
To order Whatsaap📲0173215662
(Atau click link di bio, terus masuk wassap takperlu save no.)❤
-
#shaklee #espshaklee #sumberprotein #sarapanmudah #penggantisusu #beritenaga #rendahlemak #tiadakolestrol #glowing #sihatbertenagabersamashaklee #cantiktanpamekapbersamashaklee #agentwanted #janaincome4angka #sideincome #agentshaklee #cariagent #modalrendah #bisnessmodalrendah #asmaazmishaklee
Salam kasih sayang❤ buat follower asma semua.🙋 . KULIT YANG CANTIK = PROTEIN YANG CUKUP DALAM BADAN . Nak tahu kenapa? . Sebab badan kita ni dari hujung rambut sehingga hujung kaki terdiri daripada PROTIEN. Kuku, rambut, darah, otot, sel kulit semuanyaaaaa terbina daripada PROTIEN . But, jangan assume kita dah cukup ambil ikan ayam, daging, telur then kita dah tak payah dapat PROTIEN daripada makanan tambahan . PROTIEN ni sangat mudah termusnah bila terkena SUHU TINGGI. Jadi maybe proses memasak dah buatkan makanan yang kita makan dah hilang sumber protien . So nak topup balik protien yang termusnah offcoz-lah awak kena ambil ESP! 😊 . Ianya mengandungi 9 jenis ASID AMINO yang diperlukan oleh badan tapi tak dapat dihasilkan sendiri oleh tubuh badan kita ☺ . Then hasilnya awak akan dapati : . ❤️ KULIT MAKIN CANTIK ❤️ RAMBUT BERSINAR ❤️ KUKU BERKILAT ❤️ OTAK YANG CERDAS ❤️ BADAN BERTENAGA ❤️ BODY SLIM . Nak SIHAT & CANTIK luar dalam? . Silalah ambil ESP 😎 . To order Whatsaap📲0173215662 (Atau click link di bio, terus masuk wassap takperlu save no.)❤ - #shaklee  #espshaklee  #sumberprotein  #sarapanmudah  #penggantisusu  #beritenaga  #rendahlemak  #tiadakolestrol  #glowing  #sihatbertenagabersamashaklee  #cantiktanpamekapbersamashaklee  #agentwanted  #janaincome4angka  #sideincome  #agentshaklee  #cariagent  #modalrendah  #bisnessmodalrendah  #asmaazmishaklee 
Salam kasih sayang❤ buat follower asma semua.🙋
.
KULIT YANG CANTIK = PROTEIN YANG CUKUP DALAM BADAN
.
Nak tahu kenapa?
.
Sebab badan kita ni dari hujung rambut sehingga hujung kaki terdiri daripada PROTIEN. Kuku, rambut, darah, otot, sel kulit semuanyaaaaa terbina daripada PROTIEN
.
But, jangan assume kita dah cukup ambil ikan ayam, daging, telur then kita dah tak payah dapat PROTIEN daripada makanan tambahan
.
PROTIEN ni sangat mudah termusnah bila terkena SUHU TINGGI. Jadi maybe proses memasak dah buatkan makanan yang kita makan dah hilang sumber protien
.
So nak topup balik protien yang termusnah offcoz-lah awak kena ambil ESP! 😊
.
Ianya mengandungi 9 jenis ASID AMINO yang diperlukan oleh badan tapi tak dapat dihasilkan sendiri oleh tubuh badan kita ☺
.
Then hasilnya awak akan dapati :
.
❤️ KULIT MAKIN CANTIK
❤️ RAMBUT BERSINAR
❤️ KUKU BERKILAT
❤️ OTAK YANG CERDAS
❤️ BADAN BERTENAGA
❤️ BODY SLIM
.
Nak SIHAT & CANTIK luar dalam?
.
Silalah ambil ESP 😎
.
To order Whatsaap📲0173215662
(Atau click link di bio, terus masuk wassap takperlu save no.)❤
-
#shaklee #espshaklee #sumberprotein #sarapanmudah #penggantisusu #beritenaga #rendahlemak #tiadakolestrol #glowing #sihatbertenagabersamashaklee #cantiktanpamekapbersamashaklee #agentwanted #janaincome4angka #sideincome #agentshaklee #cariagent #modalrendah #bisnessmodalrendah #asmaazmishaklee
Salam kasih sayang❤ buat follower asma semua.🙋 . KULIT YANG CANTIK = PROTEIN YANG CUKUP DALAM BADAN . Nak tahu kenapa? . Sebab badan kita ni dari hujung rambut sehingga hujung kaki terdiri daripada PROTIEN. Kuku, rambut, darah, otot, sel kulit semuanyaaaaa terbina daripada PROTIEN . But, jangan assume kita dah cukup ambil ikan ayam, daging, telur then kita dah tak payah dapat PROTIEN daripada makanan tambahan . PROTIEN ni sangat mudah termusnah bila terkena SUHU TINGGI. Jadi maybe proses memasak dah buatkan makanan yang kita makan dah hilang sumber protien . So nak topup balik protien yang termusnah offcoz-lah awak kena ambil ESP! 😊 . Ianya mengandungi 9 jenis ASID AMINO yang diperlukan oleh badan tapi tak dapat dihasilkan sendiri oleh tubuh badan kita ☺ . Then hasilnya awak akan dapati : . ❤️ KULIT MAKIN CANTIK ❤️ RAMBUT BERSINAR ❤️ KUKU BERKILAT ❤️ OTAK YANG CERDAS ❤️ BADAN BERTENAGA ❤️ BODY SLIM . Nak SIHAT & CANTIK luar dalam? . Silalah ambil ESP 😎 . To order Whatsaap📲0173215662 (Atau click link di bio, terus masuk wassap takperlu save no.)❤ - #shaklee  #espshaklee  #sumberprotein  #sarapanmudah  #penggantisusu  #beritenaga  #rendahlemak  #tiadakolestrol  #glowing  #sihatbertenagabersamashaklee  #cantiktanpamekapbersamashaklee  #agentwanted  #janaincome4angka  #sideincome  #agentshaklee  #cariagent  #modalrendah  #bisnessmodalrendah  #asmaazmishaklee 
MY SHAKLEE EFFECTS
-
ESP adalah my first product bersama Shaklee. Dulu dulu consume ESP sebagai instant breakfast je, yela tak rajin nak buat breakfast kan. Dah nampak kesan positif, saya consume Vita-C Plus & Vita-E Complex lak.. Vit C sebab saya ada resdung, kerap selsema & gusi berdarah. Vit E lak untuk hilangkan parut masalah kulit beberapa tahun lepas.. -
Rasa kesan kebabom sebab satu persatu #shakleeeffects yg saya dapat. ❤Beri tenaga & kenyang berpanjangan
❤Pudarkan & hilangkan parut
❤Antibodi badan makin kuat
❤Gusi dah x berdarah
❤Cerahkan kulit. Yg ni paling x jangka tau, korang boleh tengok perubahan warna kulit dlm gambar tu. Kenapa saya letak gambar tangan? Sebab badan kan aurat, mana boleh tunjuk. Muka lak x nampak beza sgt. Seronok sebab sunburn yg bertahun2 drpd zaman sekolah menengah hingga universiti dah makin hilang. Alhamdulillah 😍
-
Thats why lah saya jatuh cinta dengan Shaklee sampailah sekarang. Up till now masih consume ESP + Vit C + Vit E tak putus putus tau.
-
#shakleebyyda #shakleekedah #shakleesungaipetani #esp #vitaminc #vitamine #cantiktanpamekapbersamashaklee #setkecantikanshaklee #sihatbertenagabersamashaklee
MY SHAKLEE EFFECTS - ESP adalah my first product bersama Shaklee. Dulu dulu consume ESP sebagai instant breakfast je, yela tak rajin nak buat breakfast kan. Dah nampak kesan positif, saya consume Vita-C Plus & Vita-E Complex lak.. Vit C sebab saya ada resdung, kerap selsema & gusi berdarah. Vit E lak untuk hilangkan parut masalah kulit beberapa tahun lepas.. - Rasa kesan kebabom sebab satu persatu #shakleeeffects  yg saya dapat. ❤Beri tenaga & kenyang berpanjangan ❤Pudarkan & hilangkan parut ❤Antibodi badan makin kuat ❤Gusi dah x berdarah ❤Cerahkan kulit. Yg ni paling x jangka tau, korang boleh tengok perubahan warna kulit dlm gambar tu. Kenapa saya letak gambar tangan? Sebab badan kan aurat, mana boleh tunjuk. Muka lak x nampak beza sgt. Seronok sebab sunburn yg bertahun2 drpd zaman sekolah menengah hingga universiti dah makin hilang. Alhamdulillah 😍 - Thats why lah saya jatuh cinta dengan Shaklee sampailah sekarang. Up till now masih consume ESP + Vit C + Vit E tak putus putus tau. - #shakleebyyda  #shakleekedah  #shakleesungaipetani  #esp  #vitaminc  #vitamine  #cantiktanpamekapbersamashaklee  #setkecantikanshaklee  #sihatbertenagabersamashaklee 
Assalamualaikum semua💖

Selamat pagi 💖💖💖💖💖💖 Ada yang belum kenal esp? Orang cakap tak kenal, maka tak cinta. Kalau nak tahu,supplements yang satu ni adalah yang 1st yda cuba 
Untuk 1st timer yang gunakan produk berkualiti, semestinya kagum dengam kesannya betul tak? 
Lagipun masa tu macam-macam fikir pasal esp ni "ermmm betul ke produk ni menjadi" "ermm betul ke boleh kurus, betul ke boleh cantik" "betul ke produk ni selamat"
"betul ke produk ni berkesan"

Itu semua perasaan normal bagi yda sendiri bila nak cuba apa-apa produk sekalipun

Tak pasti yang lain, tapi yda memang macam tu😂

Tapi esp kan.... Siapa tak kenal😎

Kalau tak promo pun, memang laris macam pisang goreng 😍😍 Tapi sebelum tu mesti ada yang nak tahu apa khasiat #esp ni kan? Meyhh yda share sikit 💖Mencerahkan kulit wajah
💖Membantu pertumbuhan akar rambut supaya lebih sihat
💖Membantu mengecutkan jerawat
💖Membantu memudarkan parut yang lama @ baru
💖Membantu mengawal selera makan (bagi yang sedang diet) 💖Membantu melembabkan kulit wajah
💖Membantu memberikan tenaga tambahan
💖Membantu mengurangkan sunburn
💖Sarapan instant, sesuai untuk students n working people

Haihh ESP ni memang betul-betul bikin fenomena. Cepat-cepat siapa nak dapatkan ESP meyhh pm, whatsapp Yda okay 😉

Yda Rashid
013-4830895

#shakleebyyda #espshaklee #instantbreakfast #sarapanmudah #sihatbertenagabersamashaklee
Assalamualaikum semua💖 Selamat pagi 💖💖💖💖💖💖 Ada yang belum kenal esp? Orang cakap tak kenal, maka tak cinta. Kalau nak tahu,supplements yang satu ni adalah yang 1st yda cuba Untuk 1st timer yang gunakan produk berkualiti, semestinya kagum dengam kesannya betul tak? Lagipun masa tu macam-macam fikir pasal esp ni "ermmm betul ke produk ni menjadi" "ermm betul ke boleh kurus, betul ke boleh cantik" "betul ke produk ni selamat" "betul ke produk ni berkesan" Itu semua perasaan normal bagi yda sendiri bila nak cuba apa-apa produk sekalipun Tak pasti yang lain, tapi yda memang macam tu😂 Tapi esp kan.... Siapa tak kenal😎 Kalau tak promo pun, memang laris macam pisang goreng 😍😍 Tapi sebelum tu mesti ada yang nak tahu apa khasiat #esp  ni kan? Meyhh yda share sikit 💖Mencerahkan kulit wajah 💖Membantu pertumbuhan akar rambut supaya lebih sihat 💖Membantu mengecutkan jerawat 💖Membantu memudarkan parut yang lama @ baru 💖Membantu mengawal selera makan (bagi yang sedang diet) 💖Membantu melembabkan kulit wajah 💖Membantu memberikan tenaga tambahan 💖Membantu mengurangkan sunburn 💖Sarapan instant, sesuai untuk students n working people Haihh ESP ni memang betul-betul bikin fenomena. Cepat-cepat siapa nak dapatkan ESP meyhh pm, whatsapp Yda okay 😉 Yda Rashid 013-4830895 #shakleebyyda  #espshaklee  #instantbreakfast  #sarapanmudah  #sihatbertenagabersamashaklee 
PARUT JERAWAT HILANG, WAJAH BERSERI DENGAN SET KECANTIKAN BASIC SHAKLEE

ESP
✨ Mengandungi protein yang lengkap
✨ Kekalkan tenaga untuk jangka masa panjang
✨ Kulit jadi lebih anjal dan gebu
✨ Mengawal pertumbuhan jerawat
✨ Pudarkan parut
✨ Membantu membaiki dan membina sel-sel tubuh

Vita-C Plus
🍋 Perlindungan daripada sinar UV
🍋 Mengurangkan kesan sunburn
🍋 Mengatasi masalah jerawat pasir dan nasi
🍋 Membantu masalah kulit sensitif seperti resdung dan eczema
🍋 Tona kulit menjadi lebih sekata

Vitamin E
🍇 Mengurangkan parut dan masalah jerawat
🍇 Mengatasi masalah whitehead dan blackhead
🍇 Mengawal kulit berminyak
🍇 Mengatasi masalah jeragat
🍇 Membantu mengurangkan eyebag

Your health and beauty consultant, 
Yda Rashid

#shakleebyyda
#cantiktanpamekapbersamashaklee #setkecantikanshaklee #sihatbertenagabersamashaklee #shakleeutara #shakleekedah #shakleesungaipetani
PARUT JERAWAT HILANG, WAJAH BERSERI DENGAN SET KECANTIKAN BASIC SHAKLEE ESP ✨ Mengandungi protein yang lengkap ✨ Kekalkan tenaga untuk jangka masa panjang ✨ Kulit jadi lebih anjal dan gebu ✨ Mengawal pertumbuhan jerawat ✨ Pudarkan parut ✨ Membantu membaiki dan membina sel-sel tubuh Vita-C Plus 🍋 Perlindungan daripada sinar UV 🍋 Mengurangkan kesan sunburn 🍋 Mengatasi masalah jerawat pasir dan nasi 🍋 Membantu masalah kulit sensitif seperti resdung dan eczema 🍋 Tona kulit menjadi lebih sekata Vitamin E 🍇 Mengurangkan parut dan masalah jerawat 🍇 Mengatasi masalah whitehead dan blackhead 🍇 Mengawal kulit berminyak 🍇 Mengatasi masalah jeragat 🍇 Membantu mengurangkan eyebag Your health and beauty consultant, Yda Rashid #shakleebyyda  #cantiktanpamekapbersamashaklee  #setkecantikanshaklee  #sihatbertenagabersamashaklee  #shakleeutara  #shakleekedah  #shakleesungaipetani 
DAPATKAN SET BASIC KECANTIKAN SHAKLEE.. ESP, VITA-C PLUS DAN VITAMIN E 😍😍
ESP
✨ Mengandungi protein yang lengkap
✨ Kekalkan tenaga untuk jangka masa panjang
✨ Kulit jadi lebih anjal dan gebu
✨ Mengawal pertumbuhan jerawat
✨ Pudarkan parut
✨ Membantu membaiki dan membina sel-sel tubuh

Vita-C Plus
🍋 Perlindungan daripada sinar UV
🍋 Mengurangkan kesan sunburn
🍋 Mengatasi masalah jerawat pasir dan nasi
🍋 Membantu masalah kulit sensitif seperti resdung dan eczema
🍋 Tona kulit menjadi lebih sekata

Vitamin E
🍇 Mengurangkan parut dan masalah jerawat
🍇 Mengatasi masalah whitehead dan blackhead
🍇 Mengawal kulit berminyak
🍇 Mengatasi masalah jeragat
🍇 Membantu mengurangkan eyebag

Your health and beauty consultant, 
Yda Rashid

#shakleebyyda
#cantiktanpamekapbersamashaklee #setkecantikanshaklee
#sihatbertenagabersamashaklee
DAPATKAN SET BASIC KECANTIKAN SHAKLEE.. ESP, VITA-C PLUS DAN VITAMIN E 😍😍 ESP ✨ Mengandungi protein yang lengkap ✨ Kekalkan tenaga untuk jangka masa panjang ✨ Kulit jadi lebih anjal dan gebu ✨ Mengawal pertumbuhan jerawat ✨ Pudarkan parut ✨ Membantu membaiki dan membina sel-sel tubuh Vita-C Plus 🍋 Perlindungan daripada sinar UV 🍋 Mengurangkan kesan sunburn 🍋 Mengatasi masalah jerawat pasir dan nasi 🍋 Membantu masalah kulit sensitif seperti resdung dan eczema 🍋 Tona kulit menjadi lebih sekata Vitamin E 🍇 Mengurangkan parut dan masalah jerawat 🍇 Mengatasi masalah whitehead dan blackhead 🍇 Mengawal kulit berminyak 🍇 Mengatasi masalah jeragat 🍇 Membantu mengurangkan eyebag Your health and beauty consultant, Yda Rashid #shakleebyyda  #cantiktanpamekapbersamashaklee  #setkecantikanshaklee  #sihatbertenagabersamashaklee 
Assalamualaikum selamat pagi 😊
-
-
ESP adalah antara my first product bersama Shaklee. Dulu dulu consume ESP, rasa kesan kebabom.
-
-
Thats why lah saya jatuh cinta dengan Shaklee sampailah sekarang. Up till now masih consume ESP tak putus putus tau.
-
-
Kenapa saya suka sangat esp ni?
-
❤️ ESP bagi Tenaga 👍🏻👍🏻
Consume sebelum buat kerja. Jadinya memang tercari cari lah supplements yang tak bagi lapar. ( ESP sumpah best ! )
-
-
💖 ESP jadikan kulit GEBU
Balik je kampung selepas saya consume shaklee tu, orang tegur - muka makin berseri. Excited gila masa tu.
-
-
💖 INSTANT breakfast
Selepas bangun tidur, first thing yang penting ialah - kena sarapan. WAJIB ! Sebabnya perut kita perlu diisi , dan organ kita pun kena bangun dari tidur untuk buat kerja. Takde masa untuk masak? Dont worry lets shake 💖
-
-
Mana lagi nak dapat bonus all in one bottle kan? ESP ada semuanya 🐳
-
-
Berminat nak dapatkan ESP SUPER HOT NI ? Jom whatsapp untuk booking, order and consultations.
-
-
Your Health and Beauty Consultant
Yda Rashid
+60134830895
-
-
#shakleebyyda #shakleeutara #shakleepenang #shakleekedah #shakleesungaipetani #shakleemalaysia #shakleemurahmurah #esp #soyprotein #sihat #tenaga #parutpudar #wajahberseri #kulitcerah #kesihatanoptimum #sihatbertenagabersamashaklee #cantiktanpamekapbersamashaklee
Assalamualaikum selamat pagi 😊 - - ESP adalah antara my first product bersama Shaklee. Dulu dulu consume ESP, rasa kesan kebabom. - - Thats why lah saya jatuh cinta dengan Shaklee sampailah sekarang. Up till now masih consume ESP tak putus putus tau. - - Kenapa saya suka sangat esp ni? - ❤️ ESP bagi Tenaga 👍🏻👍🏻 Consume sebelum buat kerja. Jadinya memang tercari cari lah supplements yang tak bagi lapar. ( ESP sumpah best ! ) - - 💖 ESP jadikan kulit GEBU Balik je kampung selepas saya consume shaklee tu, orang tegur - muka makin berseri. Excited gila masa tu. - - 💖 INSTANT breakfast Selepas bangun tidur, first thing yang penting ialah - kena sarapan. WAJIB ! Sebabnya perut kita perlu diisi , dan organ kita pun kena bangun dari tidur untuk buat kerja. Takde masa untuk masak? Dont worry lets shake 💖 - - Mana lagi nak dapat bonus all in one bottle kan? ESP ada semuanya 🐳 - - Berminat nak dapatkan ESP SUPER HOT NI ? Jom whatsapp untuk booking, order and consultations. - - Your Health and Beauty Consultant Yda Rashid +60134830895 - - #shakleebyyda  #shakleeutara  #shakleepenang  #shakleekedah  #shakleesungaipetani  #shakleemalaysia  #shakleemurahmurah  #esp  #soyprotein  #sihat  #tenaga  #parutpudar  #wajahberseri  #kulitcerah  #kesihatanoptimum  #sihatbertenagabersamashaklee  #cantiktanpamekapbersamashaklee 
Hai hai hai semuaaaa.
HARI NI HARI TERAKHIR PROMO UNTUK FAMILY khas pada bulan November ni 😱😱
-
-
CEPAT2 GRAB SEBELUM PROMO HABIS
-
Kita always offer BEST PRICE & EXCLUSIVE CONSULTATIONS 💖
-
-
Set yang ada PROMO HEBAT 👇
-
-
✅ SET KESUBURAN
✅ SET IKHTIAR HAMIL
✅ SET HAMIL
✅ SET PANTANG
✅ SET KANAK-KANAK
✅ SET TENAGA
-
-
Berminat nak dapatkan supplements shaklee? Whatsapp / sms / telegram.
-
-
Your Health and Beauty Consultant, 
Yda Rashid

#shakleebyyda #shakleeutara #shakleepenang #shakleekedah #shakleesungaipetani #esp #vitaminc #alfalfa #bcomplex #ostematrix #omegaguard #vivix #vitamine #lecithin #vitalea #collagen #glacomplex #cantiktanpamekapbersamashaklee #promoshaklee #sihatbertenagabersamashaklee
Hai hai hai semuaaaa. HARI NI HARI TERAKHIR PROMO UNTUK FAMILY khas pada bulan November ni 😱😱 - - CEPAT2 GRAB SEBELUM PROMO HABIS - Kita always offer BEST PRICE & EXCLUSIVE CONSULTATIONS 💖 - - Set yang ada PROMO HEBAT 👇 - - ✅ SET KESUBURAN ✅ SET IKHTIAR HAMIL ✅ SET HAMIL ✅ SET PANTANG ✅ SET KANAK-KANAK ✅ SET TENAGA - - Berminat nak dapatkan supplements shaklee? Whatsapp / sms / telegram. - - Your Health and Beauty Consultant, Yda Rashid #shakleebyyda  #shakleeutara  #shakleepenang  #shakleekedah  #shakleesungaipetani  #esp  #vitaminc  #alfalfa  #bcomplex  #ostematrix  #omegaguard  #vivix  #vitamine  #lecithin  #vitalea  #collagen  #glacomplex  #cantiktanpamekapbersamashaklee  #promoshaklee  #sihatbertenagabersamashaklee 
Hai hai hai semuaaaa.
HARI NI HARI TERAKHIR PROMO UNTUK FAMILY khas pada bulan November ni 😱😱
-
-
CEPAT2 GRAB SEBELUM PROMO HABIS
-
Kita always offer BEST PRICE & EXCLUSIVE CONSULTATIONS 💖
-
-
Set yang ada PROMO HEBAT 👇
-
-
✅ SET KESUBURAN
✅ SET IKHTIAR HAMIL
✅ SET HAMIL
✅ SET PANTANG
✅ SET KANAK-KANAK
✅ SET TENAGA
-
-
Berminat nak dapatkan supplements shaklee? Whatsapp / sms / telegram.
-
-
Your Health and Beauty Consultant, 
Yda Rashid

#shakleebyyda #shakleeutara #shakleepenang #shakleekedah #shakleesungaipetani #esp #vitaminc #alfalfa #bcomplex #ostematrix #omegaguard #vivix #vitamine #lecithin #vitalea #collagen #glacomplex #cantiktanpamekapbersamashaklee #promoshaklee #sihatbertenagabersamashaklee
Hai hai hai semuaaaa. HARI NI HARI TERAKHIR PROMO UNTUK FAMILY khas pada bulan November ni 😱😱 - - CEPAT2 GRAB SEBELUM PROMO HABIS - Kita always offer BEST PRICE & EXCLUSIVE CONSULTATIONS 💖 - - Set yang ada PROMO HEBAT 👇 - - ✅ SET KESUBURAN ✅ SET IKHTIAR HAMIL ✅ SET HAMIL ✅ SET PANTANG ✅ SET KANAK-KANAK ✅ SET TENAGA - - Berminat nak dapatkan supplements shaklee? Whatsapp / sms / telegram. - - Your Health and Beauty Consultant, Yda Rashid #shakleebyyda  #shakleeutara  #shakleepenang  #shakleekedah  #shakleesungaipetani  #esp  #vitaminc  #alfalfa  #bcomplex  #ostematrix  #omegaguard  #vivix  #vitamine  #lecithin  #vitalea  #collagen  #glacomplex  #cantiktanpamekapbersamashaklee  #promoshaklee  #sihatbertenagabersamashaklee 
SELAMAT PAGI.. JOM SARAPAN
-
5 Sebab ESP Sarapan Terbaik Untuk Anda Yang Nak Kurus, Cantik Dan Sihat
-
Saya sendiri pun peminat tegar ESP Shaklee, dah dekat 6 bulan kut setia dengan ESP ni. Kalau lama tak minum tu, contoh bila balik kampung ke, time raya ke, memang lepas tu rasa rindu-rinduan gitu. Biasanya saya suka minum ESP ni awal pagi, kira pengganti kepada breakfast la. Boleh rasa tau beza pagi yang minum dengan yang tak minum ESP ni.
-
Kenapa saya suka sangat minum ESP ni waktu pagi?
Bukan saya jer, malah ramai lagi mereka di luar sana pun suka. Kalau korang pun sama, kita geng:)
1) Senang dan mudah. 🌸Shake shake je ESP ni minum. Takde alasan dah skip breakfast. Senang pun senang.
2) Mengenyangkan dan mengawal selera makan. 🌸Protein ternyata lebih mengenyangkan berbanding karbohidrat dan lemak. ESP ni kan sumber protein tambahan terbaik dari soya non-GMO. Memang kenyang tau minum ni. Sampai lunch pun boleh tahan lagi.
3) Bagi tenaga 🌸Selain mengenyangkan, ESP juga bagi kita tenaga yang berpanjangan, so takdelah letih-letih kan. Sebabnya, ESP ni bersifat low G.I. Indeks glisemik (GI) nya yang rendah menyebabkan glukosa ditukarkan kepada tenaga secara perlahan-lahan. Jadi badan kita akan memperoleh tenaga berterusan daripada ESP. 
4) Rendah lemak dan tiada kolestrol 🌸Ini yang kita mau! Hihi.
5) Banyak BONUS yang saya dapat 🌸Kulit cantik, cerah, anjal, parut pudar... tu antara BONUS paling best yang saya dapat dari ESP.
-
-
Sebarang pertanyaan, boleh contact saya k..
Meh sesama kita ber'ESP' :)
-
Your Health and Beauty Consultant
Yda Rashid
013-4830895
-
#shakleebyyda #espshaklee #sumberprotein #sarapanmudah #penggantisusu #beritenaga #rendahlemak #tiadakolestrol #glowing #sihatbertenagabersamashaklee #cantiktanpamekapbersamashaklee
SELAMAT PAGI.. JOM SARAPAN - 5 Sebab ESP Sarapan Terbaik Untuk Anda Yang Nak Kurus, Cantik Dan Sihat - Saya sendiri pun peminat tegar ESP Shaklee, dah dekat 6 bulan kut setia dengan ESP ni. Kalau lama tak minum tu, contoh bila balik kampung ke, time raya ke, memang lepas tu rasa rindu-rinduan gitu. Biasanya saya suka minum ESP ni awal pagi, kira pengganti kepada breakfast la. Boleh rasa tau beza pagi yang minum dengan yang tak minum ESP ni. - Kenapa saya suka sangat minum ESP ni waktu pagi? Bukan saya jer, malah ramai lagi mereka di luar sana pun suka. Kalau korang pun sama, kita geng:) 1) Senang dan mudah. 🌸Shake shake je ESP ni minum. Takde alasan dah skip breakfast. Senang pun senang. 2) Mengenyangkan dan mengawal selera makan. 🌸Protein ternyata lebih mengenyangkan berbanding karbohidrat dan lemak. ESP ni kan sumber protein tambahan terbaik dari soya non-GMO. Memang kenyang tau minum ni. Sampai lunch pun boleh tahan lagi. 3) Bagi tenaga 🌸Selain mengenyangkan, ESP juga bagi kita tenaga yang berpanjangan, so takdelah letih-letih kan. Sebabnya, ESP ni bersifat low G.I. Indeks glisemik (GI) nya yang rendah menyebabkan glukosa ditukarkan kepada tenaga secara perlahan-lahan. Jadi badan kita akan memperoleh tenaga berterusan daripada ESP. 4) Rendah lemak dan tiada kolestrol 🌸Ini yang kita mau! Hihi. 5) Banyak BONUS yang saya dapat 🌸Kulit cantik, cerah, anjal, parut pudar... tu antara BONUS paling best yang saya dapat dari ESP. - - Sebarang pertanyaan, boleh contact saya k.. Meh sesama kita ber'ESP' :) - Your Health and Beauty Consultant Yda Rashid 013-4830895 - #shakleebyyda  #espshaklee  #sumberprotein  #sarapanmudah  #penggantisusu  #beritenaga  #rendahlemak  #tiadakolestrol  #glowing  #sihatbertenagabersamashaklee  #cantiktanpamekapbersamashaklee 
Hai hai hai semuaaaa.
PROMO UNTUK FAMILY khas pada bulan November ni TINGGAL 2 HARI JE 😱😱
-
-
CEPAT2 GRAB SEBELUM PROMO HABIS -
Kita always offer BEST PRICE & EXCLUSIVE CONSULTATIONS 💖
-
-
Set yang ada PROMO HEBAT 👇
-
-
✅ SET KESUBURAN
✅ SET IKHTIAR HAMIL
✅ SET HAMIL
✅ SET PANTANG
✅ SET KANAK-KANAK
✅ SET TENAGA
-
-
Berminat nak dapatkan supplements shaklee? Whatsapp / sms / telegram.
-
-
Your Health and Beauty Consultant, 
Yda Rashid

#shakleebyyda #shakleeutara #shakleepenang #shakleekedah #shakleesungaipetani #esp #vitaminc #alfalfa #bcomplex #ostematrix #omegaguard #vivix #vitamine #lecithin #vitalea #collagen #glacomplex #cantiktanpamekapbersamashaklee #promoshaklee #sihatbertenagabersamashaklee
Hai hai hai semuaaaa. PROMO UNTUK FAMILY khas pada bulan November ni TINGGAL 2 HARI JE 😱😱 - - CEPAT2 GRAB SEBELUM PROMO HABIS - Kita always offer BEST PRICE & EXCLUSIVE CONSULTATIONS 💖 - - Set yang ada PROMO HEBAT 👇 - - ✅ SET KESUBURAN ✅ SET IKHTIAR HAMIL ✅ SET HAMIL ✅ SET PANTANG ✅ SET KANAK-KANAK ✅ SET TENAGA - - Berminat nak dapatkan supplements shaklee? Whatsapp / sms / telegram. - - Your Health and Beauty Consultant, Yda Rashid #shakleebyyda  #shakleeutara  #shakleepenang  #shakleekedah  #shakleesungaipetani  #esp  #vitaminc  #alfalfa  #bcomplex  #ostematrix  #omegaguard  #vivix  #vitamine  #lecithin  #vitalea  #collagen  #glacomplex  #cantiktanpamekapbersamashaklee  #promoshaklee  #sihatbertenagabersamashaklee 
SET KURUS BASIC SHAKLEE
.
.
Ini adalah konsep mudah SET KURUS BASIC SHAKLEE and antara product yg highly recommended bagi mereka untuk dapatkan berat badan idaman 👍
.
Ada 3 konsep yang berlaku dalam proses KURUS Shaklee, antaranya :
.
.
.
PECAHKAN LEMAK DENGAN LECITHIN
.
🔥Menurunkan paras kolesterol dengan mencarikan lemak dan menghalang pengumpulan kolesterol. 🔥Kolina yang terdapat dalam lecithin akan meningkatkan metabolisma dan membakar lemak dengan cepat.
🔥Melindungi sel dengan memastikan pergerakan lemak, zat dan lebihan ke seluruhan badan.
.
DETOKS DENGAN HERB LAX
.
Manfaat Herb Lax
🍀Pembersihan najis yang tersekat
meransang usus untuk percepatkan proses pembersihan secara lembut kepada najis yang tersekat atau tersimpan lama dalam tubuh kita.
🍀Membantu masalah sembelit. 🍀Membantu dalam mengurangkan atau memberi kepejalan pada perut. 🍀Sesuai di ambil seperti biasa atau dicampur dalam air panas, sebagai minuman teh herba.
.
ESP untuk KURUS, KAWAL BERAT BADAN
-
🌸Protein soya memperlahan aliran makanan dalam usus yg menjadikan kita berasa kenyang dgn lebih lama dan kurang makan
🌸Protein soya mempunyai INDEKS GLISEMIK yg rendah, makanan yg mempunyai nilai GI yg  rendah akan membebaskan glukosa dgn perlahan2 dan akan meningkatkan glukosa  dan hormon insulin secara berperingkat
🌸Protein soya adalah satu2nya tumbuhan yg mempunya 9 jenis asid amino yg lengkap utk keperluan tubuh kita, Ia juga tiada kolestrol, rendah lemak dan kalori
🌸Protein mempunyai kandungan leucine yg dapat menjaga tisu otot ketika proses penurunan berat badan
🌸Pemakanan protein soya di antara waktu makan dapat mengurangkan rasa lapar serta nafsu makan
-
Jom dapatkan Set Kurus Basic anda sekarang 💙💙
-
#shakleebyyda #espshaklee #espuntukkurus #espkawalberatbadan #espkawalkolestrol #setkurusshaklee #herblax #lecithin #kurussihatcantik #sihatbertenagabersamashaklee
SET KURUS BASIC SHAKLEE . . Ini adalah konsep mudah SET KURUS BASIC SHAKLEE and antara product yg highly recommended bagi mereka untuk dapatkan berat badan idaman 👍 . Ada 3 konsep yang berlaku dalam proses KURUS Shaklee, antaranya : . . . PECAHKAN LEMAK DENGAN LECITHIN . 🔥Menurunkan paras kolesterol dengan mencarikan lemak dan menghalang pengumpulan kolesterol. 🔥Kolina yang terdapat dalam lecithin akan meningkatkan metabolisma dan membakar lemak dengan cepat. 🔥Melindungi sel dengan memastikan pergerakan lemak, zat dan lebihan ke seluruhan badan. . DETOKS DENGAN HERB LAX . Manfaat Herb Lax 🍀Pembersihan najis yang tersekat meransang usus untuk percepatkan proses pembersihan secara lembut kepada najis yang tersekat atau tersimpan lama dalam tubuh kita. 🍀Membantu masalah sembelit. 🍀Membantu dalam mengurangkan atau memberi kepejalan pada perut. 🍀Sesuai di ambil seperti biasa atau dicampur dalam air panas, sebagai minuman teh herba. . ESP untuk KURUS, KAWAL BERAT BADAN - 🌸Protein soya memperlahan aliran makanan dalam usus yg menjadikan kita berasa kenyang dgn lebih lama dan kurang makan 🌸Protein soya mempunyai INDEKS GLISEMIK yg rendah, makanan yg mempunyai nilai GI yg rendah akan membebaskan glukosa dgn perlahan2 dan akan meningkatkan glukosa dan hormon insulin secara berperingkat 🌸Protein soya adalah satu2nya tumbuhan yg mempunya 9 jenis asid amino yg lengkap utk keperluan tubuh kita, Ia juga tiada kolestrol, rendah lemak dan kalori 🌸Protein mempunyai kandungan leucine yg dapat menjaga tisu otot ketika proses penurunan berat badan 🌸Pemakanan protein soya di antara waktu makan dapat mengurangkan rasa lapar serta nafsu makan - Jom dapatkan Set Kurus Basic anda sekarang 💙💙 - #shakleebyyda  #espshaklee  #espuntukkurus  #espkawalberatbadan  #espkawalkolestrol  #setkurusshaklee  #herblax  #lecithin  #kurussihatcantik  #sihatbertenagabersamashaklee 
SAYA SARAPAN DENGAN ESP + MILO.. KORANG SARAPAN APA?⠀⠀⠀
.⠀⠀⠀
Produk yang buatkan saya JATUH CINTA DENGAN SHAKLEE ialah ESP. KENAPA? Sebab first time saya berkenalan dengan dunia SUPPLEMENTS, ESP menjadi pilihan saya. Tapi saya bersyukur sangat sangat sebab, ESP SANGAT BERKESAN PADA SAYA.⠀⠀⠀
.⠀⠀⠀
Masa tu saya consume dalam 10 minggu. Perubahan pada diri saya⠀⠀⠀
✨ parut semakin pudar⠀⠀⠀
✨ saya loss 3 kg ( sebab masa ni saya jaga proper diet )⠀⠀⠀
✨ saya tak ketagih makan manis⠀⠀⠀
✨ saya rasa energized⠀⠀⠀
✨ jimat masa sebab takyah prepare sarapan semua tu⠀⠀⠀
✨ cepat kenyang⠀⠀⠀⠀⠀⠀
.⠀⠀⠀
Tapi jangan salah faham ya. Esp ni boleh untuk sesiapa yang NAK KURUS, NORMAL WEIGHT @ NAK GEMUK. Disebabkan saya nak kurus, sbb ituler makan pun dengan PROPER DIET. Hiks.⠀⠀⠀
.⠀⠀⠀
Apa jadi after a year consume ESP?⠀⠀⠀
awak teka lah ✨ haha.⠀⠀⠀⠀⠀⠀
.⠀⠀
ESP nampak macam kecik kan? Actually satu tong tu tahan dua bulan. Mana nak cari SUPPLEMENTS yang JIMAT + MURAH + SELAMAT + ORGANIC & EFFECTIVE kalau bukan shaklee?⠀⠀⠀
.⠀⠀⠀
Your Health and Beauty Consultant, 
Yda Rashid .⠀⠀
#shakleebyyda #shakleeutara #shakleepenang #shakleekedah #shakleesungaipetani #esp #soyprotein #vanilla #tenaga #sihat #kurus #kulitcerah #parutpudar #cantiktanpamekapbersamashaklee #sihatbertenagabersamashaklee
SAYA SARAPAN DENGAN ESP + MILO.. KORANG SARAPAN APA?⠀⠀⠀ .⠀⠀⠀ Produk yang buatkan saya JATUH CINTA DENGAN SHAKLEE ialah ESP. KENAPA? Sebab first time saya berkenalan dengan dunia SUPPLEMENTS, ESP menjadi pilihan saya. Tapi saya bersyukur sangat sangat sebab, ESP SANGAT BERKESAN PADA SAYA.⠀⠀⠀ .⠀⠀⠀ Masa tu saya consume dalam 10 minggu. Perubahan pada diri saya⠀⠀⠀ ✨ parut semakin pudar⠀⠀⠀ ✨ saya loss 3 kg ( sebab masa ni saya jaga proper diet )⠀⠀⠀ ✨ saya tak ketagih makan manis⠀⠀⠀ ✨ saya rasa energized⠀⠀⠀ ✨ jimat masa sebab takyah prepare sarapan semua tu⠀⠀⠀ ✨ cepat kenyang⠀⠀⠀⠀⠀⠀ .⠀⠀⠀ Tapi jangan salah faham ya. Esp ni boleh untuk sesiapa yang NAK KURUS, NORMAL WEIGHT @ NAK GEMUK. Disebabkan saya nak kurus, sbb ituler makan pun dengan PROPER DIET. Hiks.⠀⠀⠀ .⠀⠀⠀ Apa jadi after a year consume ESP?⠀⠀⠀ awak teka lah ✨ haha.⠀⠀⠀⠀⠀⠀ .⠀⠀ ESP nampak macam kecik kan? Actually satu tong tu tahan dua bulan. Mana nak cari SUPPLEMENTS yang JIMAT + MURAH + SELAMAT + ORGANIC & EFFECTIVE kalau bukan shaklee?⠀⠀⠀ .⠀⠀⠀ Your Health and Beauty Consultant, Yda Rashid .⠀⠀ #shakleebyyda  #shakleeutara  #shakleepenang  #shakleekedah  #shakleesungaipetani  #esp  #soyprotein  #vanilla  #tenaga  #sihat  #kurus  #kulitcerah  #parutpudar  #cantiktanpamekapbersamashaklee  #sihatbertenagabersamashaklee 
Assalamualaikum semua💖

Selamat pagi 💖💖💖💖💖💖 Ada yang belum kenal esp? Orang cakap tak kenal, maka tak cinta. Kalau nak tahu,supplement yang satu ni adalah yang 1st yda cuba tau

Untuk 1st timer yang gunakan produk berkualiti, semestinya kagum dengan kesannya betul tak? 
Lagipun masa tu macam-macam fikir pasal esp ni "ermmm betul ke produk ni menjadi" "ermm betul ke boleh kurus, betul ke boleh cantik" "betul ke produk ni selamat"
"betul ke produk ni berkesan"

Itu semua perasaan normal bagi yda sendiri bila nak cuba apa-apa produk sekalipun

Tak pasti yang lain, tapi yda memang macam tu😂

Tapi esp kan.... Siapa tak kenal😎

Kalau tak promo pun, memang laris macam pisang goreng 😍😍 Tapi sebelum tu mesti ada yang nak tahu apa khasiat #esp ni kan? Meyhh yda share sikit 💖Mencerahkan kulit wajah
💖Membantu pertumbuhan akar rambut supaya lebih sihat
💖Membantu mengecutkan jerawat
💖Membantu memudarkan parut yang lama @ baru
💖Membantu mengawal selera makan (bagi yang sedang diet) 💖Membantu melembabkan kulit wajah
💖Membantu memberikan tenaga tambahan
💖Membantu mengurangkan sunburn
💖Sarapan instant, sesuai untuk students n working people

Haihh ESP ni memang betul-betul bikin fenomena. Cepat-cepat siapa nak dapatkan ESP meyhh pm, whatsapp Yda okay 😉

Yda Rashid
013-4830895

#shakleebyyda #espshaklee #instantbreakfast #sarapanmudah #sihatbertenagabersamashaklee
Assalamualaikum semua💖 Selamat pagi 💖💖💖💖💖💖 Ada yang belum kenal esp? Orang cakap tak kenal, maka tak cinta. Kalau nak tahu,supplement yang satu ni adalah yang 1st yda cuba tau Untuk 1st timer yang gunakan produk berkualiti, semestinya kagum dengan kesannya betul tak? Lagipun masa tu macam-macam fikir pasal esp ni "ermmm betul ke produk ni menjadi" "ermm betul ke boleh kurus, betul ke boleh cantik" "betul ke produk ni selamat" "betul ke produk ni berkesan" Itu semua perasaan normal bagi yda sendiri bila nak cuba apa-apa produk sekalipun Tak pasti yang lain, tapi yda memang macam tu😂 Tapi esp kan.... Siapa tak kenal😎 Kalau tak promo pun, memang laris macam pisang goreng 😍😍 Tapi sebelum tu mesti ada yang nak tahu apa khasiat #esp  ni kan? Meyhh yda share sikit 💖Mencerahkan kulit wajah 💖Membantu pertumbuhan akar rambut supaya lebih sihat 💖Membantu mengecutkan jerawat 💖Membantu memudarkan parut yang lama @ baru 💖Membantu mengawal selera makan (bagi yang sedang diet) 💖Membantu melembabkan kulit wajah 💖Membantu memberikan tenaga tambahan 💖Membantu mengurangkan sunburn 💖Sarapan instant, sesuai untuk students n working people Haihh ESP ni memang betul-betul bikin fenomena. Cepat-cepat siapa nak dapatkan ESP meyhh pm, whatsapp Yda okay 😉 Yda Rashid 013-4830895 #shakleebyyda  #espshaklee  #instantbreakfast  #sarapanmudah  #sihatbertenagabersamashaklee 
Assalamualaikum selamat pagi 😊
-
-
ESP adalah antara my first product bersama Shaklee. Dulu dulu consume ESP, rasa kesan kebabom.
-
-
Thats why lah saya jatuh cinta dengan Shaklee sampailah sekarang. Up till now masih consume ESP tak putus putus tau.
-
-
Kenapa saya suka sangat esp ni?
-
❤️ ESP bagi Tenaga 👍🏻👍🏻
Consume sebelum pergi kerja. Jadinya memang tercari cari lah supplements yang tak bagi ngantuk dalam office. ( ESP sumpah best ! )
-
-
💖 ESP jadikan kulit GEBU
Balik je kampung selepas saya consume shaklee tu, orang tegur - muka makin berseri. Excited gila masa tu.
-
-
💖 INSTANT breakfast
Selepas bangun tidur, first thing yang penting ialah - kena sarapan. WAJIB ! Sebabnya perut kita perlu diisi , dan organ kita pun kena bangun dari tidur untuk buat kerja. Takde masa untuk masak? Dont worry lets shake 💖
-
-
Mana lagi nak dapat bonus all in one bottle kan? ESP ada semuanya 🐳
-
-
Berminat nak dapatkan ESP SUPER HOT NI ? Jom whatsapp untuk booking, order and consultations.
-
-
Your Health and Beauty Consultant
Yda Rashid
+60134830895
-
-
#shakleebyyda #shakleeutara #shakleepenang #shakleekedah #shakleesungaipetani #shakleemalaysia #shakleemurahmurah #esp #soyprotein #sihat #tenaga #parutpudar #wajahberseri #kulitcerah #kesihatanoptimum #sihatbertenagabersamashaklee #cantiktanpamekapbersamashaklee
Assalamualaikum selamat pagi 😊 - - ESP adalah antara my first product bersama Shaklee. Dulu dulu consume ESP, rasa kesan kebabom. - - Thats why lah saya jatuh cinta dengan Shaklee sampailah sekarang. Up till now masih consume ESP tak putus putus tau. - - Kenapa saya suka sangat esp ni? - ❤️ ESP bagi Tenaga 👍🏻👍🏻 Consume sebelum pergi kerja. Jadinya memang tercari cari lah supplements yang tak bagi ngantuk dalam office. ( ESP sumpah best ! ) - - 💖 ESP jadikan kulit GEBU Balik je kampung selepas saya consume shaklee tu, orang tegur - muka makin berseri. Excited gila masa tu. - - 💖 INSTANT breakfast Selepas bangun tidur, first thing yang penting ialah - kena sarapan. WAJIB ! Sebabnya perut kita perlu diisi , dan organ kita pun kena bangun dari tidur untuk buat kerja. Takde masa untuk masak? Dont worry lets shake 💖 - - Mana lagi nak dapat bonus all in one bottle kan? ESP ada semuanya 🐳 - - Berminat nak dapatkan ESP SUPER HOT NI ? Jom whatsapp untuk booking, order and consultations. - - Your Health and Beauty Consultant Yda Rashid +60134830895 - - #shakleebyyda  #shakleeutara  #shakleepenang  #shakleekedah  #shakleesungaipetani  #shakleemalaysia  #shakleemurahmurah  #esp  #soyprotein  #sihat  #tenaga  #parutpudar  #wajahberseri  #kulitcerah  #kesihatanoptimum  #sihatbertenagabersamashaklee  #cantiktanpamekapbersamashaklee 
Today’s postage, Thank You dear customer 💕. Customer ni nak kuruskan badan sebab nak jadi pengapit kakak bulan 2 nanti, semoga Allah makbulkan usaha & doa anda 😍
.
Nih Yda list kan antara produk Shaklee yang sememangnya best selling setiap bulan:
.
• ESP .
• SET KECANTIKAN
• COLLAGEN POWDER
• VIVIX .
• SET SLIMMING
• SET HAMIL .
• SET BERPANTANG .
• SET IBU MENYUSU
• SET KESUBURAN
• SET KANAK KANAK
.
Kalau korang nak tau kan, setiap hari Yda akan jumpa dengan macam macam jenis customers yang juga datang dari pelbagai lapisan umur. Paling muda so far 16 tahun dan yang paling berusia berumur sekitar 60an.
.
🌸 Ada customer yang mencari supplement untuk kulit cantik, cerah, gebuu dan flawless.
.
🌸 Ada customer yang mencari supplement untuk maintain atau turunkan berat badan.
.
🌸 Ada customer yang mencari supplement untuk improve kesihatan mereka ke tahap yang lebih baik.
.
🌸 Ada customer yang mencari supplement untuk badan lebih bertenaga sepanjang hari .
.
🌸 Ada customer yang mencari supplement untuk tingkatkan kesuburan dan ikhtiar untuk hamil.
.
🌸 Ada customer yang mencari supplement untuk sepanjang kehamilan, juga untuk baby gebuu gebas 😍.
.
🌸 Ada customer yang mencari supplement untuk merawat masalah dalaman wanita selepas berkahwin dan melahirkan anak.
.
🌸 Ada juga yang mencari supplement untuk kesihatan tulang dan sendi.
.
So for those yang mencari produk Shaklee tapi tak sure yang mana satu yang sesuai dengan keperluan dan masalah anda, boleh terus whatsapp Yda okay? .
.
InshaaAllah Yda akan bantu untuk berikan guide sebaiknya, consultation akan diberikan khusus untuk customers Yda 😊.
.
✨Postage hari hari
✨COD Sungai Petani
.
#shakleebyyda #shakleeutara #shakleesungaipetani #shakleekedah #slimming #setkurusshaklee #setkurusbajet #sihatbertenagabersamashaklee
Today’s postage, Thank You dear customer 💕. Customer ni nak kuruskan badan sebab nak jadi pengapit kakak bulan 2 nanti, semoga Allah makbulkan usaha & doa anda 😍 . Nih Yda list kan antara produk Shaklee yang sememangnya best selling setiap bulan: . • ESP . • SET KECANTIKAN • COLLAGEN POWDER • VIVIX . • SET SLIMMING • SET HAMIL . • SET BERPANTANG . • SET IBU MENYUSU • SET KESUBURAN • SET KANAK KANAK . Kalau korang nak tau kan, setiap hari Yda akan jumpa dengan macam macam jenis customers yang juga datang dari pelbagai lapisan umur. Paling muda so far 16 tahun dan yang paling berusia berumur sekitar 60an. . 🌸 Ada customer yang mencari supplement untuk kulit cantik, cerah, gebuu dan flawless. . 🌸 Ada customer yang mencari supplement untuk maintain atau turunkan berat badan. . 🌸 Ada customer yang mencari supplement untuk improve kesihatan mereka ke tahap yang lebih baik. . 🌸 Ada customer yang mencari supplement untuk badan lebih bertenaga sepanjang hari . . 🌸 Ada customer yang mencari supplement untuk tingkatkan kesuburan dan ikhtiar untuk hamil. . 🌸 Ada customer yang mencari supplement untuk sepanjang kehamilan, juga untuk baby gebuu gebas 😍. . 🌸 Ada customer yang mencari supplement untuk merawat masalah dalaman wanita selepas berkahwin dan melahirkan anak. . 🌸 Ada juga yang mencari supplement untuk kesihatan tulang dan sendi. . So for those yang mencari produk Shaklee tapi tak sure yang mana satu yang sesuai dengan keperluan dan masalah anda, boleh terus whatsapp Yda okay? . . InshaaAllah Yda akan bantu untuk berikan guide sebaiknya, consultation akan diberikan khusus untuk customers Yda 😊. . ✨Postage hari hari ✨COD Sungai Petani . #shakleebyyda  #shakleeutara  #shakleesungaipetani  #shakleekedah  #slimming  #setkurusshaklee  #setkurusbajet  #sihatbertenagabersamashaklee 
JOM SARAPAN DENGAN ESP
-
Mulakan hari kita dengan segelas ESP (protin soya). Bancuh 1 sudu besar penuh ESP dengan 3/4 gelas air sejuk atau air suam, shake-shake dan terus minum.
-
Boleh juga dicampur dengan susu atau jus kegemaran anda, ikut citarasa masing-masing
-
HAA!! Nak minum ESP ada pantang-larang tau 👇
- 🌸DILARANG SAMA SEKALI bancuh ESP dengan air berkarbonat
coke / fanta oren / 100 plus / mirinda merah / kickapoo dan lain2
🌸DILARANG SAMA SEKALI bancuh ESP dengan minuman berkafien
kopi / nescafe / teh
🌸DILARANG SAMA SEKALI bancuh ESP dengan air panas mendidih
suhu yang sesuai adalah bila anda dah bancuh, terus minum
🌸Limit 3 sudu besar sehari
-
-
Your Health and Beauty Consultant
Yda Rashid
013-4830895
-
#shakleebyyda #shakleejourney #shakleekedah #shakleepenang #shakleesungaipetani #esp #sumberprotein #sarapanmudah #sihatbertenagabersamashaklee
JOM SARAPAN DENGAN ESP - Mulakan hari kita dengan segelas ESP (protin soya). Bancuh 1 sudu besar penuh ESP dengan 3/4 gelas air sejuk atau air suam, shake-shake dan terus minum. - Boleh juga dicampur dengan susu atau jus kegemaran anda, ikut citarasa masing-masing - HAA!! Nak minum ESP ada pantang-larang tau 👇 - 🌸DILARANG SAMA SEKALI bancuh ESP dengan air berkarbonat coke / fanta oren / 100 plus / mirinda merah / kickapoo dan lain2 🌸DILARANG SAMA SEKALI bancuh ESP dengan minuman berkafien kopi / nescafe / teh 🌸DILARANG SAMA SEKALI bancuh ESP dengan air panas mendidih suhu yang sesuai adalah bila anda dah bancuh, terus minum 🌸Limit 3 sudu besar sehari - - Your Health and Beauty Consultant Yda Rashid 013-4830895 - #shakleebyyda  #shakleejourney  #shakleekedah  #shakleepenang  #shakleesungaipetani  #esp  #sumberprotein  #sarapanmudah  #sihatbertenagabersamashaklee 
KULIT MAKIN CERAH DAN LICIN 😱
.
DAPATKAN SET BASIC KECANTIKAN SHAKLEE.. ESP DAN VITA-C PLUS 😍😍
.
ESP
✨ Mengandungi protein yang lengkap
✨ Kekalkan tenaga untuk jangka masa panjang
✨ Kulit jadi lebih anjal dan gebu
✨ Mengawal pertumbuhan jerawat
✨ Pudarkan parut
✨ Membantu membaiki dan membina sel-sel tubuh
.
Vita-C Plus
🍋 Perlindungan daripada sinar UV
🍋 Mengurangkan kesan sunburn
🍋 Mengatasi masalah jerawat pasir dan nasi
🍋 Membantu masalah kulit sensitif seperti resdung dan eczema
🍋 Tona kulit menjadi lebih sekata
.
.
Your Health and Beauty consultant, 
Yda Rashid
.
#shakleebyyda #shakleeutara
#shakleepenang #shakleekedah #shakleesungaipetani #vitaminc #esp #eczema #antiresdung #kulitcerah #wajahberseri #glowing #jerawathilang #parutpudar #cantiktanpamekapbersamashaklee
#sihatbertenagabersamashaklee
KULIT MAKIN CERAH DAN LICIN 😱 . DAPATKAN SET BASIC KECANTIKAN SHAKLEE.. ESP DAN VITA-C PLUS 😍😍 . ESP ✨ Mengandungi protein yang lengkap ✨ Kekalkan tenaga untuk jangka masa panjang ✨ Kulit jadi lebih anjal dan gebu ✨ Mengawal pertumbuhan jerawat ✨ Pudarkan parut ✨ Membantu membaiki dan membina sel-sel tubuh . Vita-C Plus 🍋 Perlindungan daripada sinar UV 🍋 Mengurangkan kesan sunburn 🍋 Mengatasi masalah jerawat pasir dan nasi 🍋 Membantu masalah kulit sensitif seperti resdung dan eczema 🍋 Tona kulit menjadi lebih sekata . . Your Health and Beauty consultant, Yda Rashid . #shakleebyyda  #shakleeutara  #shakleepenang  #shakleekedah  #shakleesungaipetani  #vitaminc  #esp  #eczema  #antiresdung  #kulitcerah  #wajahberseri  #glowing  #jerawathilang  #parutpudar  #cantiktanpamekapbersamashaklee  #sihatbertenagabersamashaklee 
SELAMAT PAGI.. JOM SARAPAN ESP + KOKO 😋
-
5 Sebab ESP Sarapan Terbaik Untuk Anda Yang Nak Kurus, Cantik Dan Sihat
-
Saya sendiri pun peminat tegar ESP Shaklee, dah dekat 6 bulan kut setia dengan ESP ni. Kalau lama tak minum tu, contoh bila balik kampung ke, time raya ke, memang lepas tu rasa rindu-rinduan gitu. Biasanya saya suka minum ESP ni awal pagi, kira pengganti kepada breakfast la. Boleh rasa tau beza pagi yang minum dengan yang tak minum ESP ni.
-
Kenapa saya suka sangat minum ESP ni waktu pagi?
Bukan saya jer, malah ramai lagi mereka di luar sana pun suka. Kalau korang pun sama, kita geng:)
1) Senang dan mudah. 🌸Shake shake je ESP ni minum. Takde alasan dah skip breakfast. Senang pun senang.
2) Mengenyangkan dan mengawal selera makan. 🌸Protein ternyata lebih mengenyangkan berbanding karbohidrat dan lemak. ESP ni kan sumber protein tambahan terbaik dari soya non-GMO. Memang kenyang tau minum ni. Sampai lunch pun boleh tahan lagi.
3) Bagi tenaga 🌸Selain mengenyangkan, ESP juga bagi kita tenaga yang berpanjangan, so takdelah letih-letih kan. Sebabnya, ESP ni bersifat low G.I. Indeks glisemik (GI) nya yang rendah menyebabkan glukosa ditukarkan kepada tenaga secara perlahan-lahan. Jadi badan kita akan memperoleh tenaga berterusan daripada ESP. 
4) Rendah lemak dan tiada kolestrol 🌸Ini yang kita mau! Hihi.
5) Banyak BONUS yang saya dapat 🌸Kulit cantik, cerah, anjal, parut pudar... tu antara BONUS paling best yang saya dapat dari ESP.
-
-
Sebarang pertanyaan, boleh contact saya k..
Meh sesama kita ber'ESP' :)
-
Your Health and Beauty Consultant
Yda Rashid
013-4830895
-
#shakleebyyda #espshaklee #sumberprotein #sarapanmudah #penggantisusu #beritenaga #rendahlemak #tiadakolestrol #glowing #sihatbertenagabersamashaklee #cantiktanpamekapbersamashaklee
SELAMAT PAGI.. JOM SARAPAN ESP + KOKO 😋 - 5 Sebab ESP Sarapan Terbaik Untuk Anda Yang Nak Kurus, Cantik Dan Sihat - Saya sendiri pun peminat tegar ESP Shaklee, dah dekat 6 bulan kut setia dengan ESP ni. Kalau lama tak minum tu, contoh bila balik kampung ke, time raya ke, memang lepas tu rasa rindu-rinduan gitu. Biasanya saya suka minum ESP ni awal pagi, kira pengganti kepada breakfast la. Boleh rasa tau beza pagi yang minum dengan yang tak minum ESP ni. - Kenapa saya suka sangat minum ESP ni waktu pagi? Bukan saya jer, malah ramai lagi mereka di luar sana pun suka. Kalau korang pun sama, kita geng:) 1) Senang dan mudah. 🌸Shake shake je ESP ni minum. Takde alasan dah skip breakfast. Senang pun senang. 2) Mengenyangkan dan mengawal selera makan. 🌸Protein ternyata lebih mengenyangkan berbanding karbohidrat dan lemak. ESP ni kan sumber protein tambahan terbaik dari soya non-GMO. Memang kenyang tau minum ni. Sampai lunch pun boleh tahan lagi. 3) Bagi tenaga 🌸Selain mengenyangkan, ESP juga bagi kita tenaga yang berpanjangan, so takdelah letih-letih kan. Sebabnya, ESP ni bersifat low G.I. Indeks glisemik (GI) nya yang rendah menyebabkan glukosa ditukarkan kepada tenaga secara perlahan-lahan. Jadi badan kita akan memperoleh tenaga berterusan daripada ESP. 4) Rendah lemak dan tiada kolestrol 🌸Ini yang kita mau! Hihi. 5) Banyak BONUS yang saya dapat 🌸Kulit cantik, cerah, anjal, parut pudar... tu antara BONUS paling best yang saya dapat dari ESP. - - Sebarang pertanyaan, boleh contact saya k.. Meh sesama kita ber'ESP' :) - Your Health and Beauty Consultant Yda Rashid 013-4830895 - #shakleebyyda  #espshaklee  #sumberprotein  #sarapanmudah  #penggantisusu  #beritenaga  #rendahlemak  #tiadakolestrol  #glowing  #sihatbertenagabersamashaklee  #cantiktanpamekapbersamashaklee 
BASIC BEAUTY ni memang my favoritas! Why why why? Sebab ini adalah sebab, kenapa kenapa kenapa saya TERJEBAKKKK DENGAN SHAKLEE.⠀
-⠀
-⠀
Meh nak cerita kelebihan ESP + VITA C DALAM SET BASIC BEAUTY YA⠀
-⠀
-⠀
ESP⠀
✨ membentuk sel kulit baru yang lebih sihat⠀
✨ glowing skin⠀
✨ kulit lagi cerah dan berseri⠀
✨ mengurangkan stretchmarks ( wow )⠀
✨ instant energy & breakfast⠀
✨ memberi tenaga berpanjangan⠀
✨ sumber protein lengkap⠀
✨ rasa kenyang yang berpanjangan⠀
-⠀
-⠀
VITA C⠀
✨ menggalakkan penghasilan kolagen⠀
✨ sebagai sunblock semulajadi⠀
✨ menghilangkan sunburn⠀
✨ mengecilkan pori⠀
✨ membunuh JERAWAT⠀
✨ menegangkan kulit⠀
✨ meningkatkan sistem pertahanan badan⠀
✨ mengelakkan inflammasi⠀
✨ anti resdung⠀
-⠀
-⠀
Best tak? Best gila kan? Saya memang jual harga TERLAJAK LARIS JE. jangan risau. Untuk order @ booking boleh whatsapp saya ya. SPECIAL CONSULTATION, CARA MAKAN, CARA BUAT MASKER SEMUA AKAN DIAJAR 💕⠀
-⠀
-⠀
Your Health and Beauty Consultant, 
Yda Rashid
+60137830895
-
#shakleebyyda #shakleeutara #shakleepenang #shakleekedah #shakleesungaipetani #esp #vitaminc #cantik #antibodi #antiresdung #kulitcerah #glowing #wajahberseri #rasakenyanglebihlama #parutpudar #naturalsunblock #cantiktanpamekapbersamashaklee #sihatbertenagabersamashaklee
BASIC BEAUTY ni memang my favoritas! Why why why? Sebab ini adalah sebab, kenapa kenapa kenapa saya TERJEBAKKKK DENGAN SHAKLEE.⠀ -⠀ -⠀ Meh nak cerita kelebihan ESP + VITA C DALAM SET BASIC BEAUTY YA⠀ -⠀ -⠀ ESP⠀ ✨ membentuk sel kulit baru yang lebih sihat⠀ ✨ glowing skin⠀ ✨ kulit lagi cerah dan berseri⠀ ✨ mengurangkan stretchmarks ( wow )⠀ ✨ instant energy & breakfast⠀ ✨ memberi tenaga berpanjangan⠀ ✨ sumber protein lengkap⠀ ✨ rasa kenyang yang berpanjangan⠀ -⠀ -⠀ VITA C⠀ ✨ menggalakkan penghasilan kolagen⠀ ✨ sebagai sunblock semulajadi⠀ ✨ menghilangkan sunburn⠀ ✨ mengecilkan pori⠀ ✨ membunuh JERAWAT⠀ ✨ menegangkan kulit⠀ ✨ meningkatkan sistem pertahanan badan⠀ ✨ mengelakkan inflammasi⠀ ✨ anti resdung⠀ -⠀ -⠀ Best tak? Best gila kan? Saya memang jual harga TERLAJAK LARIS JE. jangan risau. Untuk order @ booking boleh whatsapp saya ya. SPECIAL CONSULTATION, CARA MAKAN, CARA BUAT MASKER SEMUA AKAN DIAJAR 💕⠀ -⠀ -⠀ Your Health and Beauty Consultant, Yda Rashid +60137830895 - #shakleebyyda  #shakleeutara  #shakleepenang  #shakleekedah  #shakleesungaipetani  #esp  #vitaminc  #cantik  #antibodi  #antiresdung  #kulitcerah  #glowing  #wajahberseri  #rasakenyanglebihlama  #parutpudar  #naturalsunblock  #cantiktanpamekapbersamashaklee  #sihatbertenagabersamashaklee 
KULIT MAKIN CERAH DAN LICIN 😱
.
DAPATKAN SET BASIC BEAUTY SHAKLEE.. ESP DAN VITA-C PLUS 😍😍
.
ESP
✨ Mengandungi protein yang lengkap
✨ Kekalkan tenaga untuk jangka masa panjang
✨ Kulit jadi lebih anjal dan gebu
✨ Mengawal pertumbuhan jerawat
✨ Pudarkan parut
✨ Membantu membaiki dan membina sel-sel tubuh
.
Vita-C Plus
🍋 Perlindungan daripada sinar UV
🍋 Mengurangkan kesan sunburn
🍋 Mengatasi masalah jerawat pasir dan nasi
🍋 Membantu masalah kulit sensitif seperti resdung dan eczema
🍋 Tona kulit menjadi lebih sekata
.
.
Your Health and Beauty consultant, 
Yda Rashid
.
#shakleebyyda #shakleeutara
#shakleepenang #shakleekedah #shakleesungaipetani #vitaminc #esp #eczema #antiresdung #kulitcerah #wajahberseri #glowing #jerawathilang #parutpudar #cantiktanpamekapbersamashaklee #setbasicbeauty
#sihatbertenagabersamashaklee
KULIT MAKIN CERAH DAN LICIN 😱 . DAPATKAN SET BASIC BEAUTY SHAKLEE.. ESP DAN VITA-C PLUS 😍😍 . ESP ✨ Mengandungi protein yang lengkap ✨ Kekalkan tenaga untuk jangka masa panjang ✨ Kulit jadi lebih anjal dan gebu ✨ Mengawal pertumbuhan jerawat ✨ Pudarkan parut ✨ Membantu membaiki dan membina sel-sel tubuh . Vita-C Plus 🍋 Perlindungan daripada sinar UV 🍋 Mengurangkan kesan sunburn 🍋 Mengatasi masalah jerawat pasir dan nasi 🍋 Membantu masalah kulit sensitif seperti resdung dan eczema 🍋 Tona kulit menjadi lebih sekata . . Your Health and Beauty consultant, Yda Rashid . #shakleebyyda  #shakleeutara  #shakleepenang  #shakleekedah  #shakleesungaipetani  #vitaminc  #esp  #eczema  #antiresdung  #kulitcerah  #wajahberseri  #glowing  #jerawathilang  #parutpudar  #cantiktanpamekapbersamashaklee  #setbasicbeauty  #sihatbertenagabersamashaklee 
Assalamualaikum selamat pagi
-
Hai hai hai semuaaaa.
Kedai Shaklee saya beroperasi seperti biasa tauu ! Jangan segan segan nak PM untuk booking / order / consultation !
-
-
Saya sentiasa offer BEST PRICE & EXCLUSIVE CONSULTATIONS 💖
-
-
Antara set yang menjadi hot demand dekat kedai shaklee saya ni
-
-
✅ SET CANTIK
✅ SET PARUT
✅ SET JERAWAT
✅ SET SLIMMING
✅ SET HAMIL
✅ SET PANTANG
✅ SET MENYUSU
✅ SET TENAGA
-
-
Berminat nak dapatkan supplements shaklee? Whatsapp / sms / telegram.
-
-
Your Health and Beauty Consultant, 
Yda Rashid

#shakleebyyda #shakleeutara #shakleepenang #shakleekedah #shakleesungaipetani #esp #vitaminc #alfalfa #bcomplex #ostematrix #omegaguard #vivix #vitamine #lecithin #vitalea #collagen #glacomplex #cantiktanpamekapbersamashaklee #sihatbertenagabersamashaklee
Assalamualaikum selamat pagi - Hai hai hai semuaaaa. Kedai Shaklee saya beroperasi seperti biasa tauu ! Jangan segan segan nak PM untuk booking / order / consultation ! - - Saya sentiasa offer BEST PRICE & EXCLUSIVE CONSULTATIONS 💖 - - Antara set yang menjadi hot demand dekat kedai shaklee saya ni - - ✅ SET CANTIK ✅ SET PARUT ✅ SET JERAWAT ✅ SET SLIMMING ✅ SET HAMIL ✅ SET PANTANG ✅ SET MENYUSU ✅ SET TENAGA - - Berminat nak dapatkan supplements shaklee? Whatsapp / sms / telegram. - - Your Health and Beauty Consultant, Yda Rashid #shakleebyyda  #shakleeutara  #shakleepenang  #shakleekedah  #shakleesungaipetani  #esp  #vitaminc  #alfalfa  #bcomplex  #ostematrix  #omegaguard  #vivix  #vitamine  #lecithin  #vitalea  #collagen  #glacomplex  #cantiktanpamekapbersamashaklee  #sihatbertenagabersamashaklee 
MIA AHMAD PENGGUNA SHAKLEE 😲
.
Al kisahnya tadi blogger terkenal Irine Nadia (Master Shaklee) send gambar kat whatsapp group, tup tup sekali tengok ehh ni Mia Ahmad ambil supplement shaklee nihh.. Haihh makin bertambah industri seni  menggunakan produk SHAKLEE yang sememang nya sudah 60 tahun berada di pasaran 🇲🇾. .
Ramai dah tahu keberkesanan produk shaklee ni haa, mana tak nya produk shaklee mostly drpd natural product okiess😘. Bukan sebarang vitamin tau, vitamin brand shaklee ni semua di lakukan uji kaji terlebih dahulu!
Ada makmal dan scientist 👩‍🔬 juga tau ..
.
Bagi sesiapa yang berminat nak mencuba produk shaklee boleh wasap yda ye. Vitamin ni penting sebagai makanan tambahan harian ❤. Anda cuba cek nutrisi harian cukup tak. Kalau rasa tak cukup, meh la cuba supplement Shaklee 😊
.
Yda Rashid
http://www.wasap.my/60134830895
.
#shakleebyyda 
#shakleekedah #shakleesungaipetani #sethamilshaklee #setkecantikanshaklee #setkesihatanharian #setkurusshaklee #setdietshaklee #setikhtiarhamil #sihatbertenagabersamashaklee #cantiktanpamekapbersamashaklee #shakleelover
MIA AHMAD PENGGUNA SHAKLEE 😲 . Al kisahnya tadi blogger terkenal Irine Nadia (Master Shaklee) send gambar kat whatsapp group, tup tup sekali tengok ehh ni Mia Ahmad ambil supplement shaklee nihh.. Haihh makin bertambah industri seni menggunakan produk SHAKLEE yang sememang nya sudah 60 tahun berada di pasaran 🇲🇾. . Ramai dah tahu keberkesanan produk shaklee ni haa, mana tak nya produk shaklee mostly drpd natural product okiess😘. Bukan sebarang vitamin tau, vitamin brand shaklee ni semua di lakukan uji kaji terlebih dahulu! Ada makmal dan scientist 👩‍🔬 juga tau .. . Bagi sesiapa yang berminat nak mencuba produk shaklee boleh wasap yda ye. Vitamin ni penting sebagai makanan tambahan harian ❤. Anda cuba cek nutrisi harian cukup tak. Kalau rasa tak cukup, meh la cuba supplement Shaklee 😊 . Yda Rashid http://www.wasap.my/60134830895 . #shakleebyyda  #shakleekedah  #shakleesungaipetani  #sethamilshaklee  #setkecantikanshaklee  #setkesihatanharian  #setkurusshaklee  #setdietshaklee  #setikhtiarhamil  #sihatbertenagabersamashaklee  #cantiktanpamekapbersamashaklee  #shakleelover 
SARAPAN DENGAN ESP

Morning guys.. Pagi ni minum ESP campur dengan air suam je 😉... Sebab hari ni jalan jauh.. Holiday 😎😎 .. Holiday ke apa, kedai Shaklee tetap buka cam biasa tau.. Doakan perjalanan saya n family k 😘
.
ESP boleh dibancuh dengan minuman kegemaran anda: Milo, fresh milk, sunquick ribena & etc.. Janji tak bancuh dengan air panas dan caffeinated drinks.. Jom sarapan dengan ESP untuk tambah tenaga 😍😍 #shakleebyyda
#sihatbertenagabersamashaklee
#cantiktanpamekapbersamashaklee #espshaklee
#shakleesungaipetani #shakleekedah #shakleepenang #shakleeutara
SARAPAN DENGAN ESP Morning guys.. Pagi ni minum ESP campur dengan air suam je 😉... Sebab hari ni jalan jauh.. Holiday 😎😎 .. Holiday ke apa, kedai Shaklee tetap buka cam biasa tau.. Doakan perjalanan saya n family k 😘 . ESP boleh dibancuh dengan minuman kegemaran anda: Milo, fresh milk, sunquick ribena & etc.. Janji tak bancuh dengan air panas dan caffeinated drinks.. Jom sarapan dengan ESP untuk tambah tenaga 😍😍 #shakleebyyda  #sihatbertenagabersamashaklee  #cantiktanpamekapbersamashaklee  #espshaklee  #shakleesungaipetani  #shakleekedah  #shakleepenang  #shakleeutara 
SET SLIMMING + KULIT CANTIK
.
BAKAR LEMAK DENGAN OMEGA GUARD
.
Fungsi dan cara menguruskan badan dengan Omega Guard Shaklee seperti dibawah:
💙Mengaktifkan hormon dalam badan untuk membakar lebih lemak.
💙Meningkatkan tahap metabolisma tubuh.
💙Mengurangkan penghasilan lemak perlindungan di pinggang.
💙Mengurangkan selera makan.
💙Menukarkan lemak kepada tenaga.

DETOKS DENGAN HERB LAX
.
Manfaat Herb Lax
🍀Pembersihan najis yang tersekat
meransang usus untuk percepatkan proses pembersihan secara lembut kepada najis yang tersekat atau tersimpan lama dalam tubuh kita.
🍀Membantu masalah sembelit. 🍀Membantu dalam mengurangkan atau memberi kepejalan pada perut. 🍀Sesuai di ambil seperti biasa atau dicampur dalam air panas, sebagai minuman teh herba.
.
ESP untuk KURUS, KAWAL BERAT BADAN
-
🌸Protein soya memperlahan aliran makanan dalam usus yg menjadikan kita berasa kenyang dgn lebih lama dan kurang makan
🌸Protein soya mempunyai INDEKS GLISEMIK yg rendah, makanan yg mempunyai nilai GI yg  rendah akan membebaskan glukosa dgn perlahan2 dan akan meningkatkan glukosa  dan hormon insulin secara berperingkat
🌸Protein soya adalah satu2nya tumbuhan yg mempunya 9 jenis asid amino yg lengkap utk keperluan tubuh kita, Ia juga tiada kolestrol, rendah lemak dan kalori
🌸Protein mempunyai kandungan leucine yg dapat menjaga tisu otot ketika proses penurunan berat badan
🌸Pemakanan protein soya di antara waktu makan dapat mengurangkan rasa lapar serta nafsu makan
-
Jom dapatkan Set Slimming + kulit cantik anda sekarang 💙💙
-
#shakleebyyda #espshaklee #espuntukkurus #espkawalberatbadan #espkawalkolestrol #sihatbertenagabersamashaklee
SET SLIMMING + KULIT CANTIK . BAKAR LEMAK DENGAN OMEGA GUARD . Fungsi dan cara menguruskan badan dengan Omega Guard Shaklee seperti dibawah: 💙Mengaktifkan hormon dalam badan untuk membakar lebih lemak. 💙Meningkatkan tahap metabolisma tubuh. 💙Mengurangkan penghasilan lemak perlindungan di pinggang. 💙Mengurangkan selera makan. 💙Menukarkan lemak kepada tenaga. DETOKS DENGAN HERB LAX . Manfaat Herb Lax 🍀Pembersihan najis yang tersekat meransang usus untuk percepatkan proses pembersihan secara lembut kepada najis yang tersekat atau tersimpan lama dalam tubuh kita. 🍀Membantu masalah sembelit. 🍀Membantu dalam mengurangkan atau memberi kepejalan pada perut. 🍀Sesuai di ambil seperti biasa atau dicampur dalam air panas, sebagai minuman teh herba. . ESP untuk KURUS, KAWAL BERAT BADAN - 🌸Protein soya memperlahan aliran makanan dalam usus yg menjadikan kita berasa kenyang dgn lebih lama dan kurang makan 🌸Protein soya mempunyai INDEKS GLISEMIK yg rendah, makanan yg mempunyai nilai GI yg rendah akan membebaskan glukosa dgn perlahan2 dan akan meningkatkan glukosa dan hormon insulin secara berperingkat 🌸Protein soya adalah satu2nya tumbuhan yg mempunya 9 jenis asid amino yg lengkap utk keperluan tubuh kita, Ia juga tiada kolestrol, rendah lemak dan kalori 🌸Protein mempunyai kandungan leucine yg dapat menjaga tisu otot ketika proses penurunan berat badan 🌸Pemakanan protein soya di antara waktu makan dapat mengurangkan rasa lapar serta nafsu makan - Jom dapatkan Set Slimming + kulit cantik anda sekarang 💙💙 - #shakleebyyda  #espshaklee  #espuntukkurus  #espkawalberatbadan  #espkawalkolestrol  #sihatbertenagabersamashaklee 
Assalamualaikum selamat pagi 😊
-
-
ESP adalah antara my first product bersama Shaklee. Dulu dulu consume ESP, rasa kesan kebabom.
-
-
Thats why lah saya jatuh cinta dengan Shaklee sampailah sekarang. Up till now masih consume ESP tak putus putus tau.
-
-
Kenapa saya suka sangat esp ni?
-
❤️ ESP bagi Tenaga 👍🏻👍🏻
Consume sebelum pergi kerja. Jadinya memang tercari cari lah supplements yang tak bagi ngantuk dalam office. ( ESP sumpah best ! )
-
-
💖 ESP jadikan kulit GEBU
Balik je kampung selepas saya consume shaklee tu, orang tegur - muka makin berseri. Excited gila masa tu.
-
-
💖 INSTANT breakfast
Selepas bangun tidur, first thing yang penting ialah - kena sarapan. WAJIB ! Sebabnya perut kita perlu diisi , dan organ kita pun kena bangun dari tidur untuk buat kerja. Takde masa untuk masak? Dont worry lets shake 💖
-
-
Mana lagi nak dapat bonus all in one bottle kan? ESP ada semuanya 🐳
-
-
Berminat nak dapatkan ESP SUPER HOT NI ? Jom whatsapp untuk booking, order and consultations.
-
-
Your Health and Beauty Consultant
Yda Rashid
+60134830895
-
-
#shakleebyyda #shakleeutara #shakleepenang #shakleekedah #shakleesungaipetani #shakleemalaysia #shakleemurahmurah #esp #soyprotein #sihat #tenaga #parutpudar #wajahberseri #kulitcerah #kesihatanoptimum #sihatbertenagabersamashaklee #cantiktanpamekapbersamashaklee
Assalamualaikum selamat pagi 😊 - - ESP adalah antara my first product bersama Shaklee. Dulu dulu consume ESP, rasa kesan kebabom. - - Thats why lah saya jatuh cinta dengan Shaklee sampailah sekarang. Up till now masih consume ESP tak putus putus tau. - - Kenapa saya suka sangat esp ni? - ❤️ ESP bagi Tenaga 👍🏻👍🏻 Consume sebelum pergi kerja. Jadinya memang tercari cari lah supplements yang tak bagi ngantuk dalam office. ( ESP sumpah best ! ) - - 💖 ESP jadikan kulit GEBU Balik je kampung selepas saya consume shaklee tu, orang tegur - muka makin berseri. Excited gila masa tu. - - 💖 INSTANT breakfast Selepas bangun tidur, first thing yang penting ialah - kena sarapan. WAJIB ! Sebabnya perut kita perlu diisi , dan organ kita pun kena bangun dari tidur untuk buat kerja. Takde masa untuk masak? Dont worry lets shake 💖 - - Mana lagi nak dapat bonus all in one bottle kan? ESP ada semuanya 🐳 - - Berminat nak dapatkan ESP SUPER HOT NI ? Jom whatsapp untuk booking, order and consultations. - - Your Health and Beauty Consultant Yda Rashid +60134830895 - - #shakleebyyda  #shakleeutara  #shakleepenang  #shakleekedah  #shakleesungaipetani  #shakleemalaysia  #shakleemurahmurah  #esp  #soyprotein  #sihat  #tenaga  #parutpudar  #wajahberseri  #kulitcerah  #kesihatanoptimum  #sihatbertenagabersamashaklee  #cantiktanpamekapbersamashaklee 
DULU TAK SUKA, LA NI KETAGIH

dulu bila tengok kawan2 sibuk nak beli esp shaklee ni...yda tak peduli langsung. be likee suka hati hampa la nak makan apa.

soya la.. rasa vanilla la.. kena bancuh la.. tapi start dengan RASA NAK KURUS SANGAT bila baju n seluar semua makin lama makin ketat, yda mula nak diet.

bila tengok kawan2 rapat cantik ja pakai baju. tak nampak perut macam aku.

Yda mula rasa i need to do something. dan mula lah episod cari supplement yang terbaik.

finally yda try ESP ni.. rupanya BESTTTTTT.. Bancuh ngan susu coklat lak, lagi UUMMPPHHH 👍

memang rasa KENYANG LAMA! 
tak dak lah setiap masa craving nak makan macam2.

dan dengan tak sengaja, yda prasan parut jerawat lubang2 kat pipi cepat ja pudar kulit makin fair dan lembut 😍😍😍😍 ni bonus la kan? 
Shaklee Postage All Over the World

#shakleebyyda #espshaklee #espkawalberatbadan #espuntukkurus #espkawalkolestrol #sihatbertenagabersamashaklee
DULU TAK SUKA, LA NI KETAGIH dulu bila tengok kawan2 sibuk nak beli esp shaklee ni...yda tak peduli langsung. be likee suka hati hampa la nak makan apa. soya la.. rasa vanilla la.. kena bancuh la.. tapi start dengan RASA NAK KURUS SANGAT bila baju n seluar semua makin lama makin ketat, yda mula nak diet. bila tengok kawan2 rapat cantik ja pakai baju. tak nampak perut macam aku. Yda mula rasa i need to do something. dan mula lah episod cari supplement yang terbaik. finally yda try ESP ni.. rupanya BESTTTTTT.. Bancuh ngan susu coklat lak, lagi UUMMPPHHH 👍 memang rasa KENYANG LAMA! tak dak lah setiap masa craving nak makan macam2. dan dengan tak sengaja, yda prasan parut jerawat lubang2 kat pipi cepat ja pudar kulit makin fair dan lembut 😍😍😍😍 ni bonus la kan? Shaklee Postage All Over the World #shakleebyyda  #espshaklee  #espkawalberatbadan  #espuntukkurus  #espkawalkolestrol  #sihatbertenagabersamashaklee 
Assalamualaikum selamat pagi.. Salam Jumaat
-
Hai hai hai semuaaaa.
Kedai Shaklee saya beroperasi seperti biasa tauu ! Jangan segan segan nak PM untuk booking / order / consultation !
-
-
Saya sentiasa offer BEST PRICE & EXCLUSIVE CONSULTATIONS 💖
-
-
Antara set yang menjadi hot demand dekat kedai shaklee saya ni
-
-
✅ SET CANTIK
✅ SET PARUT
✅ SET JERAWAT
✅ SET SLIMMING
✅ SET HAMIL
✅ SET PANTANG
✅ SET MENYUSU
✅ SET TENAGA
-
-
Berminat nak dapatkan supplements shaklee? Whatsapp / sms / telegram.
-
-
Your Health and Beauty Consultant, 
Yda Rashid

#shakleebyyda #shakleeutara #shakleepenang #shakleekedah #shakleesungaipetani #esp #vitaminc #alfalfa #bcomplex #ostematrix #omegaguard #vivix #vitamine #lecithin #vitalea #collagen #glacomplex #cantiktanpamekapbersamashaklee #setkurus #setcantik #sihatbertenagabersamashaklee
Assalamualaikum selamat pagi.. Salam Jumaat - Hai hai hai semuaaaa. Kedai Shaklee saya beroperasi seperti biasa tauu ! Jangan segan segan nak PM untuk booking / order / consultation ! - - Saya sentiasa offer BEST PRICE & EXCLUSIVE CONSULTATIONS 💖 - - Antara set yang menjadi hot demand dekat kedai shaklee saya ni - - ✅ SET CANTIK ✅ SET PARUT ✅ SET JERAWAT ✅ SET SLIMMING ✅ SET HAMIL ✅ SET PANTANG ✅ SET MENYUSU ✅ SET TENAGA - - Berminat nak dapatkan supplements shaklee? Whatsapp / sms / telegram. - - Your Health and Beauty Consultant, Yda Rashid #shakleebyyda  #shakleeutara  #shakleepenang  #shakleekedah  #shakleesungaipetani  #esp  #vitaminc  #alfalfa  #bcomplex  #ostematrix  #omegaguard  #vivix  #vitamine  #lecithin  #vitalea  #collagen  #glacomplex  #cantiktanpamekapbersamashaklee  #setkurus  #setcantik  #sihatbertenagabersamashaklee 
SAYA SARAPAN DENGAN ESP + MILO.. KORANG SARAPAN APA?⠀⠀⠀
.⠀⠀⠀
Produk yang buatkan saya JATUH CINTA DENGAN SHAKLEE ialah ESP. KENAPA? Sebab first time saya berkenalan dengan dunia SUPPLEMENTS, ESP menjadi pilihan saya. Tapi saya bersyukur sangat sangat sebab, ESP SANGAT BERKESAN PADA SAYA.⠀⠀⠀
.⠀⠀⠀
Masa tu saya consume dalam 10 minggu. Perubahan pada diri saya⠀⠀⠀
✨ parut semakin pudar⠀⠀⠀
✨ saya loss 3 kg ( sebab masa ni saya jaga proper diet )⠀⠀⠀
✨ saya tak ketagih makan manis⠀⠀⠀
✨ saya rasa energized⠀⠀⠀
✨ jimat masa sebab takyah prepare sarapan semua tu⠀⠀⠀
✨ cepat kenyang⠀⠀⠀⠀⠀⠀
.⠀⠀⠀
Tapi jangan salah faham ya. Esp ni boleh untuk sesiapa yang NAK KURUS, NORMAL WEIGHT @ NAK GEMUK. Disebabkan saya nak kurus, sbb ituler makan pun dengan PROPER DIET. Hiks.⠀⠀⠀
.⠀⠀⠀
Apa jadi after a year consume ESP?⠀⠀⠀
awak teka lah ✨ haha.⠀⠀⠀⠀⠀⠀
.⠀⠀
ESP nampak macam kecik kan? Actually satu tong tu tahan dua bulan. Mana nak cari SUPPLEMENTS yang JIMAT + MURAH + SELAMAT + ORGANIC & EFFECTIVE kalau bukan shaklee?⠀⠀⠀
.⠀⠀⠀
Your Health and Beauty Consultant, 
Yda Rashid .⠀⠀
#shakleebyyda #shakleeutara #shakleepenang #shakleekedah #shakleesungaipetani #esp #soyprotein #vanilla #tenaga #sihat #kurus #kulitcerah #parutpudar #cantiktanpamekapbersamashaklee #sihatbertenagabersamashaklee
SAYA SARAPAN DENGAN ESP + MILO.. KORANG SARAPAN APA?⠀⠀⠀ .⠀⠀⠀ Produk yang buatkan saya JATUH CINTA DENGAN SHAKLEE ialah ESP. KENAPA? Sebab first time saya berkenalan dengan dunia SUPPLEMENTS, ESP menjadi pilihan saya. Tapi saya bersyukur sangat sangat sebab, ESP SANGAT BERKESAN PADA SAYA.⠀⠀⠀ .⠀⠀⠀ Masa tu saya consume dalam 10 minggu. Perubahan pada diri saya⠀⠀⠀ ✨ parut semakin pudar⠀⠀⠀ ✨ saya loss 3 kg ( sebab masa ni saya jaga proper diet )⠀⠀⠀ ✨ saya tak ketagih makan manis⠀⠀⠀ ✨ saya rasa energized⠀⠀⠀ ✨ jimat masa sebab takyah prepare sarapan semua tu⠀⠀⠀ ✨ cepat kenyang⠀⠀⠀⠀⠀⠀ .⠀⠀⠀ Tapi jangan salah faham ya. Esp ni boleh untuk sesiapa yang NAK KURUS, NORMAL WEIGHT @ NAK GEMUK. Disebabkan saya nak kurus, sbb ituler makan pun dengan PROPER DIET. Hiks.⠀⠀⠀ .⠀⠀⠀ Apa jadi after a year consume ESP?⠀⠀⠀ awak teka lah ✨ haha.⠀⠀⠀⠀⠀⠀ .⠀⠀ ESP nampak macam kecik kan? Actually satu tong tu tahan dua bulan. Mana nak cari SUPPLEMENTS yang JIMAT + MURAH + SELAMAT + ORGANIC & EFFECTIVE kalau bukan shaklee?⠀⠀⠀ .⠀⠀⠀ Your Health and Beauty Consultant, Yda Rashid .⠀⠀ #shakleebyyda  #shakleeutara  #shakleepenang  #shakleekedah  #shakleesungaipetani  #esp  #soyprotein  #vanilla  #tenaga  #sihat  #kurus  #kulitcerah  #parutpudar  #cantiktanpamekapbersamashaklee  #sihatbertenagabersamashaklee 
SELAMAT PAGI SEMUA 😉
-
Setiap pagi selalu skip dan tak sempat ambil breakfast? -
-
Jangan di amalkan macam tu sebab breakfast sangat penting untuk memastikan fungsi tubuh dan otak kekal aktif dan bertenaga.
- 
Tak ambil sarapan pagi adalah antara faktor penyebab korang selalu rasa penat atau letih.
- 
Suka tak kalau ada breakfast yg boleh siap dlm masa 2 minit?
- -
✨Memperkenalkan sarapan instant tetapi berkhasiat yang sesuai untuk orang dewasa lelaki dan wanita. ✨ESP adalah minuman berprotein tinggi  berasaskan tumbuhan yang membekalkan tenaga berpanjangan, tiada kolesterol dan rendah lemak. ✨Cara paling mudah dan pantas untuk menikmati ESP adalah - campurkan ESP ke dlm air suam atau air sejuk, kemudian shake (goncang) sekejap. ✨Haa, 2 minit je dah boleh siap utk dinikmati 😉
-
-
CEPAT2 GRAB SEBELUM STOK HABIS 🤗🤗
#shakleebyyda #shakleekedah
#shakleepenang #shakleeutara #shakleesungaipetani #esp #pembekaltenaga #sumberprotein #sarapanmudah #penggantisusu #sihatbertenagabersamashaklee
SELAMAT PAGI SEMUA 😉 - Setiap pagi selalu skip dan tak sempat ambil breakfast? - - Jangan di amalkan macam tu sebab breakfast sangat penting untuk memastikan fungsi tubuh dan otak kekal aktif dan bertenaga. - Tak ambil sarapan pagi adalah antara faktor penyebab korang selalu rasa penat atau letih. - Suka tak kalau ada breakfast yg boleh siap dlm masa 2 minit? - - ✨Memperkenalkan sarapan instant tetapi berkhasiat yang sesuai untuk orang dewasa lelaki dan wanita. ✨ESP adalah minuman berprotein tinggi berasaskan tumbuhan yang membekalkan tenaga berpanjangan, tiada kolesterol dan rendah lemak. ✨Cara paling mudah dan pantas untuk menikmati ESP adalah - campurkan ESP ke dlm air suam atau air sejuk, kemudian shake (goncang) sekejap. ✨Haa, 2 minit je dah boleh siap utk dinikmati 😉 - - CEPAT2 GRAB SEBELUM STOK HABIS 🤗🤗 #shakleebyyda  #shakleekedah  #shakleepenang  #shakleeutara  #shakleesungaipetani  #esp  #pembekaltenaga  #sumberprotein  #sarapanmudah  #penggantisusu  #sihatbertenagabersamashaklee 
Assalamualaikum selamat pagi
-
Hai hai hai semuaaaa.
Kedai Shaklee saya beroperasi seperti biasa tauu ! Jangan segan segan nak PM untuk booking / order / consultation !
-
-
Saya sentiasa offer BEST PRICE & EXCLUSIVE CONSULTATIONS 💖
-
-
Antara set yang menjadi hot demand dekat kedai shaklee saya ni
-
-
✅ SET CANTIK
✅ SET PARUT
✅ SET JERAWAT
✅ SET SLIMMING
✅ SET HAMIL
✅ SET PANTANG
✅ SET MENYUSU
✅ SET TENAGA
-
-
Berminat nak dapatkan supplements shaklee? Whatsapp / sms / telegram.
-
-
Your Health and Beauty Consultant, 
Yda Rashid

#shakleebyyda #shakleeutara #shakleepenang #shakleekedah #shakleesungaipetani #esp #vitaminc #alfalfa #bcomplex #ostematrix #omegaguard #vivix #vitamine #lecithin #vitalea #collagen #glacomplex #cantiktanpamekapbersamashaklee #sihatbertenagabersamashaklee
Assalamualaikum selamat pagi - Hai hai hai semuaaaa. Kedai Shaklee saya beroperasi seperti biasa tauu ! Jangan segan segan nak PM untuk booking / order / consultation ! - - Saya sentiasa offer BEST PRICE & EXCLUSIVE CONSULTATIONS 💖 - - Antara set yang menjadi hot demand dekat kedai shaklee saya ni - - ✅ SET CANTIK ✅ SET PARUT ✅ SET JERAWAT ✅ SET SLIMMING ✅ SET HAMIL ✅ SET PANTANG ✅ SET MENYUSU ✅ SET TENAGA - - Berminat nak dapatkan supplements shaklee? Whatsapp / sms / telegram. - - Your Health and Beauty Consultant, Yda Rashid #shakleebyyda  #shakleeutara  #shakleepenang  #shakleekedah  #shakleesungaipetani  #esp  #vitaminc  #alfalfa  #bcomplex  #ostematrix  #omegaguard  #vivix  #vitamine  #lecithin  #vitalea  #collagen  #glacomplex  #cantiktanpamekapbersamashaklee  #sihatbertenagabersamashaklee 
KENAPA PENGAMBILAN VITAMIN B COMPLEX PENTING?? Untuk membolehkan seseorang hamil, faktor kesuburan suami dan isteri adalah sangat penting. Jika kedua-duanya kurang subur atau tidak subur, peluang untuk mendapat zuriat mungkin tidak begitu besar. Antara faktor yang memainkan peranan dalam mengukur kesuburan pasangan adalah pengambilan vitamin B Complex yang mencukupi.

Vitamin B complex sangat membantu lelaki dan wanita yang sedang merancang untuk hamil kerana ia mengandungi asid folik.

Antara kandungan yang terdapat di dalam vitamin B Complex Shaklee:
❤Asid folik sangat diperlukan dan penting di awal kehamilan dan 3 bulan pertama kehamilan. ❤Vitamin B Complex Shaklee mengandungi kesemua 8 vitamin iaitu B1, B2, B3, B5, B6, B12, asid folik dan biotin yang perlu diambil serentak. ❤Vitamin B12 yang terkandung di dalam vitamin B Complex Shaklee membantu memperbanyakkan sperma.
❤Vitamin B6 didalamnya membantu meningkatkan kesuburan wanita. ❤Jenis vitamin B yang lain juga penting untuk proses penyatuan sperma dan ovum (conception). Sebelum hamil, vitamin B complex bertindak untuk melancarkan peredaran darah dan hormon serta meningkatkan kesuburan. Kurangnya asid folik ke atas wanita yang sedang hamil boleh membawa kesan buruk. Antaranya adalah kecacatan janin. 
Oleh itu, pengambilan vitamin B Complex seawal 6 bulan sebelum hamil adalah sangat disarankan.

#shakleebyyda #bcomplex #folicacid #bcomplexshaklee #trytoconceive #setkesuburan #setkecantikan #setikhtiarhamil #sethamil #earlypregnancy #sihatbertenagabersamashaklee
KENAPA PENGAMBILAN VITAMIN B COMPLEX PENTING?? Untuk membolehkan seseorang hamil, faktor kesuburan suami dan isteri adalah sangat penting. Jika kedua-duanya kurang subur atau tidak subur, peluang untuk mendapat zuriat mungkin tidak begitu besar. Antara faktor yang memainkan peranan dalam mengukur kesuburan pasangan adalah pengambilan vitamin B Complex yang mencukupi. Vitamin B complex sangat membantu lelaki dan wanita yang sedang merancang untuk hamil kerana ia mengandungi asid folik. Antara kandungan yang terdapat di dalam vitamin B Complex Shaklee: ❤Asid folik sangat diperlukan dan penting di awal kehamilan dan 3 bulan pertama kehamilan. ❤Vitamin B Complex Shaklee mengandungi kesemua 8 vitamin iaitu B1, B2, B3, B5, B6, B12, asid folik dan biotin yang perlu diambil serentak. ❤Vitamin B12 yang terkandung di dalam vitamin B Complex Shaklee membantu memperbanyakkan sperma. ❤Vitamin B6 didalamnya membantu meningkatkan kesuburan wanita. ❤Jenis vitamin B yang lain juga penting untuk proses penyatuan sperma dan ovum (conception). Sebelum hamil, vitamin B complex bertindak untuk melancarkan peredaran darah dan hormon serta meningkatkan kesuburan. Kurangnya asid folik ke atas wanita yang sedang hamil boleh membawa kesan buruk. Antaranya adalah kecacatan janin. Oleh itu, pengambilan vitamin B Complex seawal 6 bulan sebelum hamil adalah sangat disarankan. #shakleebyyda  #bcomplex  #folicacid  #bcomplexshaklee  #trytoconceive  #setkesuburan  #setkecantikan  #setikhtiarhamil  #sethamil  #earlypregnancy  #sihatbertenagabersamashaklee 
Today’s postage, Thank You dear customer 💕. Customer ni nak supplemen yang menaikkan seri wajah menjelang hari pernikahan😍😍
.
Nih Yda list kan antara produk Shaklee yang sememangnya best selling setiap bulan:
.
• ESP .
• SET KECANTIKAN
• COLLAGEN POWDER
• VIVIX .
• SET SLIMMING
• SET HAMIL .
• SET BERPANTANG .
• SET IBU MENYUSU
• SET KESUBURAN
• SET KANAK KANAK
.
Kalau korang nak tau kan, setiap hari Yda akan jumpa dengan macam macam jenis customers yang juga datang dari pelbagai lapisan umur. Paling muda so far 16 tahun dan yang paling berusia berumur sekitar 60an.
.
🌸 Ada customer yang mencari supplement untuk kulit cantik, cerah, gebuu dan flawless.
.
🌸 Ada customer yang mencari supplement untuk maintain atau turunkan berat badan.
.
🌸 Ada customer yang mencari supplement untuk improve kesihatan mereka ke tahap yang lebih baik.
.
🌸 Ada customer yang mencari supplement untuk badan lebih bertenaga sepanjang hari .
.
🌸 Ada customer yang mencari supplement untuk tingkatkan kesuburan dan ikhtiar untuk hamil.
.
🌸 Ada customer yang mencari supplement untuk sepanjang kehamilan, juga untuk baby gebuu gebas 😍.
.
🌸 Ada customer yang mencari supplement untuk merawat masalah dalaman wanita selepas berkahwin dan melahirkan anak.
.
🌸 Ada juga yang mencari supplement untuk kesihatan tulang dan sendi.
.
So for those yang mencari produk Shaklee tapi tak sure yang mana satu yang sesuai dengan keperluan dan masalah anda, boleh terus whatsapp Yda okay? .
.
InshaaAllah Yda akan bantu untuk berikan guide sebaiknya, consultation akan diberikan khusus untuk customers Yda 😊.
.
✨Postage hari hari
✨COD Sungai Petani
.
#shakleebyyda #shakleeutara #shakleesungaipetani #shakleebaby #setkesihatan #setkesuburanshaklee #setikhtiarhamil #sethamil #sihatbertenagabersamashaklee
Today’s postage, Thank You dear customer 💕. Customer ni nak supplemen yang menaikkan seri wajah menjelang hari pernikahan😍😍 . Nih Yda list kan antara produk Shaklee yang sememangnya best selling setiap bulan: . • ESP . • SET KECANTIKAN • COLLAGEN POWDER • VIVIX . • SET SLIMMING • SET HAMIL . • SET BERPANTANG . • SET IBU MENYUSU • SET KESUBURAN • SET KANAK KANAK . Kalau korang nak tau kan, setiap hari Yda akan jumpa dengan macam macam jenis customers yang juga datang dari pelbagai lapisan umur. Paling muda so far 16 tahun dan yang paling berusia berumur sekitar 60an. . 🌸 Ada customer yang mencari supplement untuk kulit cantik, cerah, gebuu dan flawless. . 🌸 Ada customer yang mencari supplement untuk maintain atau turunkan berat badan. . 🌸 Ada customer yang mencari supplement untuk improve kesihatan mereka ke tahap yang lebih baik. . 🌸 Ada customer yang mencari supplement untuk badan lebih bertenaga sepanjang hari . . 🌸 Ada customer yang mencari supplement untuk tingkatkan kesuburan dan ikhtiar untuk hamil. . 🌸 Ada customer yang mencari supplement untuk sepanjang kehamilan, juga untuk baby gebuu gebas 😍. . 🌸 Ada customer yang mencari supplement untuk merawat masalah dalaman wanita selepas berkahwin dan melahirkan anak. . 🌸 Ada juga yang mencari supplement untuk kesihatan tulang dan sendi. . So for those yang mencari produk Shaklee tapi tak sure yang mana satu yang sesuai dengan keperluan dan masalah anda, boleh terus whatsapp Yda okay? . . InshaaAllah Yda akan bantu untuk berikan guide sebaiknya, consultation akan diberikan khusus untuk customers Yda 😊. . ✨Postage hari hari ✨COD Sungai Petani . #shakleebyyda  #shakleeutara  #shakleesungaipetani  #shakleebaby  #setkesihatan  #setkesuburanshaklee  #setikhtiarhamil  #sethamil  #sihatbertenagabersamashaklee 
SARAPAN DENGAN ESP

Morning guys.. Pagi ni rasa nak minum ESP campur dengan dragon fruit 😉... Housemate tanya boleh ke? Apa pulak tak boleh.. ESP boleh dibancuh dengan minuman kegemaran anda: Milo, fresh milk, sunquick ribena & etc.. Janji tak bancuh dengan air panas dan caffeinated drinks.. Jom sarapan dengan ESP untuk tambah tenaga 😍😍 #shakleebyyda
#sihatbertenagabersamashaklee
#cantiktanpamekapbersamashaklee #espshaklee
#shakleesungaipetani #shakleekedah #shakleepenang #shakleeutara
SARAPAN DENGAN ESP Morning guys.. Pagi ni rasa nak minum ESP campur dengan dragon fruit 😉... Housemate tanya boleh ke? Apa pulak tak boleh.. ESP boleh dibancuh dengan minuman kegemaran anda: Milo, fresh milk, sunquick ribena & etc.. Janji tak bancuh dengan air panas dan caffeinated drinks.. Jom sarapan dengan ESP untuk tambah tenaga 😍😍 #shakleebyyda  #sihatbertenagabersamashaklee  #cantiktanpamekapbersamashaklee  #espshaklee  #shakleesungaipetani  #shakleekedah  #shakleepenang  #shakleeutara 
ESP BUKAN SEKADAR SOYA BIASA!
.
Sangat berbeza dengan soya yg ada di pasaran ya dimana ESP shaklee merupakan SOYA NON GMO

Diproses MENGGUNAKAN AIR UNTUK MENGEKALKAN KANDUNGAN ISOFLAVONESnya

Minum sekali pasti hendak lagi😊 Dicampur pulak dengan minuman feveret, memang teringat ingat setiap hari.. Hehe

Tengahari yang panas ni kalau dapat strawberry esp milkshake.. Fuh hilang dahaga 😋

Meh pakat beli sorang satu tong jika anda
.
❤NAK KULIT CANTIK
❤MAINTAIN SLIM
❤NAK CANTIKKAN RAMBUT DAN KUKU
❤TENAGA SEPANJANG HARI
❤MILKBOOSTER
❤KENYANG LAMA

Yang nak tahu resepi ESP atau apa2 mengenai supplement Shaklee, boleh klik link di bawah 👇👇👇 http://www.wasap.my/60134830895

#shakleebyyda #espshaklee #resepiesp #pembekaltenaga #cantiktanpamekapbersamashaklee #pembekaltenaga #sihatbertenagabersamashaklee
ESP BUKAN SEKADAR SOYA BIASA! . Sangat berbeza dengan soya yg ada di pasaran ya dimana ESP shaklee merupakan SOYA NON GMO Diproses MENGGUNAKAN AIR UNTUK MENGEKALKAN KANDUNGAN ISOFLAVONESnya Minum sekali pasti hendak lagi😊 Dicampur pulak dengan minuman feveret, memang teringat ingat setiap hari.. Hehe Tengahari yang panas ni kalau dapat strawberry esp milkshake.. Fuh hilang dahaga 😋 Meh pakat beli sorang satu tong jika anda . ❤NAK KULIT CANTIK ❤MAINTAIN SLIM ❤NAK CANTIKKAN RAMBUT DAN KUKU ❤TENAGA SEPANJANG HARI ❤MILKBOOSTER ❤KENYANG LAMA Yang nak tahu resepi ESP atau apa2 mengenai supplement Shaklee, boleh klik link di bawah 👇👇👇 http://www.wasap.my/60134830895 #shakleebyyda  #espshaklee  #resepiesp  #pembekaltenaga  #cantiktanpamekapbersamashaklee  #pembekaltenaga  #sihatbertenagabersamashaklee 
Untuk membolehkan seseorang hamil, faktor kesuburan suami dan isteri adalah sangat penting. Jika kedua-duanya kurang subur atau tidak subur, peluang untuk mendapat zuriat mungkin tidak begitu besar. Antara faktor yang memainkan peranan dalam mengukur kesuburan pasangan adalah pengambilan vitamin B Complex yang mencukupi.

Vitamin B complex sangat membantu lelaki dan wanita yang sedang merancang untuk hamil kerana ia mengandungi asid folik.

Antara kandungan yang terdapat di dalam vitamin B Complex Shaklee:
❤Asid folik sangat diperlukan dan penting di awal kehamilan dan 3 bulan pertama kehamilan. ❤Vitamin B Complex Shaklee mengandungi kesemua 8 vitamin iaitu B1, B2, B3, B5, B6, B12, asid folik dan biotin yang perlu diambil serentak. ❤Vitamin B12 yang terkandung di dalam vitamin B Complex Shaklee membantu memperbanyakkan sperma.
❤Vitamin B6 didalamnya membantu meningkatkan kesuburan wanita. ❤Jenis vitamin B yang lain juga penting untuk proses penyatuan sperma dan ovum (conception). Sebelum hamil, vitamin B complex bertindak untuk melancarkan peredaran darah dan hormon serta meningkatkan kesuburan. Kurangnya asid folik ke atas wanita yang sedang hamil boleh membawa kesan buruk. Antaranya adalah kecacatan janin. Oleh itu, pengambilan vitamin B Complex seawal 6 bulan sebelum hamil adalah sangat disarankan.

#shakleebyyda #bcomplex #folicacid #bcomplexshaklee #trytoconceive #setkesuburan #setkecantikan #setikhtiarhamil #sethamil #earlypregnancy #sihatbertenagabersamashaklee
Untuk membolehkan seseorang hamil, faktor kesuburan suami dan isteri adalah sangat penting. Jika kedua-duanya kurang subur atau tidak subur, peluang untuk mendapat zuriat mungkin tidak begitu besar. Antara faktor yang memainkan peranan dalam mengukur kesuburan pasangan adalah pengambilan vitamin B Complex yang mencukupi. Vitamin B complex sangat membantu lelaki dan wanita yang sedang merancang untuk hamil kerana ia mengandungi asid folik. Antara kandungan yang terdapat di dalam vitamin B Complex Shaklee: ❤Asid folik sangat diperlukan dan penting di awal kehamilan dan 3 bulan pertama kehamilan. ❤Vitamin B Complex Shaklee mengandungi kesemua 8 vitamin iaitu B1, B2, B3, B5, B6, B12, asid folik dan biotin yang perlu diambil serentak. ❤Vitamin B12 yang terkandung di dalam vitamin B Complex Shaklee membantu memperbanyakkan sperma. ❤Vitamin B6 didalamnya membantu meningkatkan kesuburan wanita. ❤Jenis vitamin B yang lain juga penting untuk proses penyatuan sperma dan ovum (conception). Sebelum hamil, vitamin B complex bertindak untuk melancarkan peredaran darah dan hormon serta meningkatkan kesuburan. Kurangnya asid folik ke atas wanita yang sedang hamil boleh membawa kesan buruk. Antaranya adalah kecacatan janin. Oleh itu, pengambilan vitamin B Complex seawal 6 bulan sebelum hamil adalah sangat disarankan. #shakleebyyda  #bcomplex  #folicacid  #bcomplexshaklee  #trytoconceive  #setkesuburan  #setkecantikan  #setikhtiarhamil  #sethamil  #earlypregnancy  #sihatbertenagabersamashaklee 
Today’s postage, Thank You dear customer 💕. Customer ni perlu supplemen yang memenuhi keperluan nutrisi harian 😍
.
Nih Yda list kan antara produk Shaklee yang sememangnya best selling setiap bulan:
.
• ESP .
• SET KECANTIKAN
• COLLAGEN POWDER
• VIVIX .
• SET SLIMMING
• SET HAMIL .
• SET BERPANTANG .
• SET IBU MENYUSU
• SET KESUBURAN
• SET KANAK KANAK
.
Kalau korang nak tau kan, setiap hari Yda akan jumpa dengan macam macam jenis customers yang juga datang dari pelbagai lapisan umur. Paling muda so far 16 tahun dan yang paling berusia berumur sekitar 60an.
.
🌸 Ada customer yang mencari supplement untuk kulit cantik, cerah, gebuu dan flawless.
.
🌸 Ada customer yang mencari supplement untuk maintain atau turunkan berat badan.
.
🌸 Ada customer yang mencari supplement untuk improve kesihatan mereka ke tahap yang lebih baik.
.
🌸 Ada customer yang mencari supplement untuk badan lebih bertenaga sepanjang hari .
.
🌸 Ada customer yang mencari supplement untuk tingkatkan kesuburan dan ikhtiar untuk hamil.
.
🌸 Ada customer yang mencari supplement untuk sepanjang kehamilan, juga untuk baby gebuu gebas 😍.
.
🌸 Ada customer yang mencari supplement untuk merawat masalah dalaman wanita selepas berkahwin dan melahirkan anak.
.
🌸 Ada juga yang mencari supplement untuk kesihatan tulang dan sendi.
.
So for those yang mencari produk Shaklee tapi tak sure yang mana satu yang sesuai dengan keperluan dan masalah anda, boleh terus whatsapp Yda okay? .
.
InshaaAllah Yda akan bantu untuk berikan guide sebaiknya, consultation akan diberikan khusus untuk customers Yda 😊.
.
✨Postage hari hari
✨COD Sungai Petani
.
#shakleebyyda #shakleeutara #shakleesungaipetani #shakleebaby #setkesihatan #setkesuburanshaklee #setikhtiarhamil #sethamil #sihatbertenagabersamashaklee
Today’s postage, Thank You dear customer 💕. Customer ni perlu supplemen yang memenuhi keperluan nutrisi harian 😍 . Nih Yda list kan antara produk Shaklee yang sememangnya best selling setiap bulan: . • ESP . • SET KECANTIKAN • COLLAGEN POWDER • VIVIX . • SET SLIMMING • SET HAMIL . • SET BERPANTANG . • SET IBU MENYUSU • SET KESUBURAN • SET KANAK KANAK . Kalau korang nak tau kan, setiap hari Yda akan jumpa dengan macam macam jenis customers yang juga datang dari pelbagai lapisan umur. Paling muda so far 16 tahun dan yang paling berusia berumur sekitar 60an. . 🌸 Ada customer yang mencari supplement untuk kulit cantik, cerah, gebuu dan flawless. . 🌸 Ada customer yang mencari supplement untuk maintain atau turunkan berat badan. . 🌸 Ada customer yang mencari supplement untuk improve kesihatan mereka ke tahap yang lebih baik. . 🌸 Ada customer yang mencari supplement untuk badan lebih bertenaga sepanjang hari . . 🌸 Ada customer yang mencari supplement untuk tingkatkan kesuburan dan ikhtiar untuk hamil. . 🌸 Ada customer yang mencari supplement untuk sepanjang kehamilan, juga untuk baby gebuu gebas 😍. . 🌸 Ada customer yang mencari supplement untuk merawat masalah dalaman wanita selepas berkahwin dan melahirkan anak. . 🌸 Ada juga yang mencari supplement untuk kesihatan tulang dan sendi. . So for those yang mencari produk Shaklee tapi tak sure yang mana satu yang sesuai dengan keperluan dan masalah anda, boleh terus whatsapp Yda okay? . . InshaaAllah Yda akan bantu untuk berikan guide sebaiknya, consultation akan diberikan khusus untuk customers Yda 😊. . ✨Postage hari hari ✨COD Sungai Petani . #shakleebyyda  #shakleeutara  #shakleesungaipetani  #shakleebaby  #setkesihatan  #setkesuburanshaklee  #setikhtiarhamil  #sethamil  #sihatbertenagabersamashaklee