an online Instagram web viewer

#sihatbertenagabersamashaklee medias

Photos

JOM SARAPAN DENGAN ESP
-
Mulakan hari kita dengan segelas ESP (protin soya). Bancuh 1 sudu besar penuh ESP dengan 3/4 gelas air sejuk atau air suam, shake-shake dan terus minum.
-
Boleh juga dicampur dengan susu atau jus kegemaran anda, ikut citarasa masing-masing
-
HAA!! Nak minum ESP ada pantang-larang tau 👇 🌸DILARANG SAMA SEKALI bancuh ESP dengan air berkarbonat
coke / fanta oren / 100 plus / mirinda merah / kickapoo dan lain2
🌸DILARANG SAMA SEKALI bancuh ESP dengan minuman berkafien
kopi / nescafe / teh
🌸DILARANG SAMA SEKALI bancuh ESP dengan air panas mendidih
suhu yang sesuai adalah bila anda dah bancuh, terus minum
🌸Limit 3 sudu besar sehari
-
Bulan ni ada promosi ESP.. Rugi kalu lepaskan peluang ni 😆
-
Your Health and Beauty Consultant
Yda Rashid
013-4830895
-
#shakleebyyda #shakleejourney #shakleekedah #shakleepenang #shakleesungaipetani #esp #sumberprotein #sarapanmudah #sihatbertenagabersamashaklee
JOM SARAPAN DENGAN ESP - Mulakan hari kita dengan segelas ESP (protin soya). Bancuh 1 sudu besar penuh ESP dengan 3/4 gelas air sejuk atau air suam, shake-shake dan terus minum. - Boleh juga dicampur dengan susu atau jus kegemaran anda, ikut citarasa masing-masing - HAA!! Nak minum ESP ada pantang-larang tau 👇 🌸DILARANG SAMA SEKALI bancuh ESP dengan air berkarbonat coke / fanta oren / 100 plus / mirinda merah / kickapoo dan lain2 🌸DILARANG SAMA SEKALI bancuh ESP dengan minuman berkafien kopi / nescafe / teh 🌸DILARANG SAMA SEKALI bancuh ESP dengan air panas mendidih suhu yang sesuai adalah bila anda dah bancuh, terus minum 🌸Limit 3 sudu besar sehari - Bulan ni ada promosi ESP.. Rugi kalu lepaskan peluang ni 😆 - Your Health and Beauty Consultant Yda Rashid 013-4830895 - #shakleebyyda  #shakleejourney  #shakleekedah  #shakleepenang  #shakleesungaipetani  #esp  #sumberprotein  #sarapanmudah  #sihatbertenagabersamashaklee 
SELAMAT PAGI.. JOM SARAPAN
-
5 Sebab ESP Sarapan Terbaik Untuk Anda Yang Nak Kurus, Cantik Dan Sihat
-
Saya sendiri pun peminat tegar ESP Shaklee, dah dekat 6 bulan kut setia dengan ESP ni. Kalau lama tak minum tu, contoh bila balik kampung ke, time raya ke, memang lepas tu rasa rindu-rinduan gitu. Biasanya saya suka minum ESP ni awal pagi, kira pengganti kepada breakfast la. Boleh rasa tau beza pagi yang minum dengan yang tak minum ESP ni.
-
Kenapa saya suka sangat minum ESP ni waktu pagi?
Bukan saya jer, malah ramai lagi mereka di luar sana pun suka. Kalau korang pun sama, kita geng:)
1) Senang dan mudah. 🌸Shake shake je ESP ni minum. Takde alasan dah skip breakfast. Senang pun senang.
2) Mengenyangkan dan mengawal selera makan. 🌸Protein ternyata lebih mengenyangkan berbanding karbohidrat dan lemak. ESP ni kan sumber protein tambahan terbaik dari soya non-GMO. Memang kenyang tau minum ni. Sampai lunch pun boleh tahan lagi.
3) Bagi tenaga 🌸Selain mengenyangkan, ESP juga bagi kita tenaga yang berpanjangan, so takdelah letih-letih kan. Sebabnya, ESP ni bersifat low G.I. Indeks glisemik (GI) nya yang rendah menyebabkan glukosa ditukarkan kepada tenaga secara perlahan-lahan. Jadi badan kita akan memperoleh tenaga berterusan daripada ESP. 
4) Rendah lemak dan tiada kolestrol 🌸Ini yang kita mau! Hihi.
5) Banyak BONUS yang saya dapat 🌸Kulit cantik, cerah, anjal, parut pudar... tu antara BONUS paling best yang saya dapat dari ESP.
-
Bulan ni ESP ada promo tau... Dah alang-alang tengah harga JIMAT ni, yang mana memang penggemar ESP tu, molek la restock bulan ni. Yang mana dah lama atau baru teringin nak mencuba tu, apa kata ambil peluang grab bulan ni.
-
Sebarang pertanyaan, boleh contact saya k..
Meh sesama kita ber'ESP' :)
-
Your Health and Beauty Consultant
Yda Rashid
013-4830895
-
#shakleebyyda #espshaklee #sumberprotein #sarapanmudah #penggantisusu #beritenaga #rendahlemak #tiadakolestrol #glowing #sihatbertenagabersamashaklee #cantiktanpamekapbersamashaklee
SELAMAT PAGI.. JOM SARAPAN - 5 Sebab ESP Sarapan Terbaik Untuk Anda Yang Nak Kurus, Cantik Dan Sihat - Saya sendiri pun peminat tegar ESP Shaklee, dah dekat 6 bulan kut setia dengan ESP ni. Kalau lama tak minum tu, contoh bila balik kampung ke, time raya ke, memang lepas tu rasa rindu-rinduan gitu. Biasanya saya suka minum ESP ni awal pagi, kira pengganti kepada breakfast la. Boleh rasa tau beza pagi yang minum dengan yang tak minum ESP ni. - Kenapa saya suka sangat minum ESP ni waktu pagi? Bukan saya jer, malah ramai lagi mereka di luar sana pun suka. Kalau korang pun sama, kita geng:) 1) Senang dan mudah. 🌸Shake shake je ESP ni minum. Takde alasan dah skip breakfast. Senang pun senang. 2) Mengenyangkan dan mengawal selera makan. 🌸Protein ternyata lebih mengenyangkan berbanding karbohidrat dan lemak. ESP ni kan sumber protein tambahan terbaik dari soya non-GMO. Memang kenyang tau minum ni. Sampai lunch pun boleh tahan lagi. 3) Bagi tenaga 🌸Selain mengenyangkan, ESP juga bagi kita tenaga yang berpanjangan, so takdelah letih-letih kan. Sebabnya, ESP ni bersifat low G.I. Indeks glisemik (GI) nya yang rendah menyebabkan glukosa ditukarkan kepada tenaga secara perlahan-lahan. Jadi badan kita akan memperoleh tenaga berterusan daripada ESP. 4) Rendah lemak dan tiada kolestrol 🌸Ini yang kita mau! Hihi. 5) Banyak BONUS yang saya dapat 🌸Kulit cantik, cerah, anjal, parut pudar... tu antara BONUS paling best yang saya dapat dari ESP. - Bulan ni ESP ada promo tau... Dah alang-alang tengah harga JIMAT ni, yang mana memang penggemar ESP tu, molek la restock bulan ni. Yang mana dah lama atau baru teringin nak mencuba tu, apa kata ambil peluang grab bulan ni. - Sebarang pertanyaan, boleh contact saya k.. Meh sesama kita ber'ESP' :) - Your Health and Beauty Consultant Yda Rashid 013-4830895 - #shakleebyyda  #espshaklee  #sumberprotein  #sarapanmudah  #penggantisusu  #beritenaga  #rendahlemak  #tiadakolestrol  #glowing  #sihatbertenagabersamashaklee  #cantiktanpamekapbersamashaklee 
Setiap pagi selalu skip dan tak sempat ambil breakfast? 
Jangan di amalkan macam tu sebab breakfast sangat penting untuk memastikan fungsi tubuh dan otak kekal aktif dan bertenaga. 
Tak ambil sarapan pagi adalah antara faktor penyebab korang selalu rasa penat atau letih. 
Suka tak kalau ada breakfast yg boleh siap dlm masa 2 minit? 
Memperkenalkan sarapan instant tetapi berkhasiat yang sesuai untuk orang dewasa lelaki dan wanita. 
ESP adalah minuman berprotein tinggi  berasaskan tumbuhan yang membekalkan tenaga berpanjangan, tiada kolesterol dan rendah lemak. 
Cara paling mudah dan pantas untuk menikmati ESP adalah - campurkan ESP ke dlm air suam atau air sejuk, kemudian shake (goncang) sekejap. 
Haa, 2 minit je dah boleh siap utk dinikmati 😉

#shakleebyyda #shakleekedah
#shakleepenang #shakleeutara #shakleesungaipetani #esp #pembekaltenaga #sumberprotein #sarapanmudah #penggantisusu #sihatbertenagabersamashaklee
Setiap pagi selalu skip dan tak sempat ambil breakfast? Jangan di amalkan macam tu sebab breakfast sangat penting untuk memastikan fungsi tubuh dan otak kekal aktif dan bertenaga. Tak ambil sarapan pagi adalah antara faktor penyebab korang selalu rasa penat atau letih. Suka tak kalau ada breakfast yg boleh siap dlm masa 2 minit? Memperkenalkan sarapan instant tetapi berkhasiat yang sesuai untuk orang dewasa lelaki dan wanita. ESP adalah minuman berprotein tinggi berasaskan tumbuhan yang membekalkan tenaga berpanjangan, tiada kolesterol dan rendah lemak. Cara paling mudah dan pantas untuk menikmati ESP adalah - campurkan ESP ke dlm air suam atau air sejuk, kemudian shake (goncang) sekejap. Haa, 2 minit je dah boleh siap utk dinikmati 😉 #shakleebyyda  #shakleekedah  #shakleepenang  #shakleeutara  #shakleesungaipetani  #esp  #pembekaltenaga  #sumberprotein  #sarapanmudah  #penggantisusu  #sihatbertenagabersamashaklee 
INILAH MASANYA UNTUK PIKAT HATI SI DIA YANG TERSAYANG !
-
Dalam dunia ni, diri siapa yang tak ada orang sayang kan. Mesti ada punya. Yang si perempuan, mesti ada si kumbang yang sayangkan dia. Betul tak ?
-
-
Yang muka dia dah breakout or dari kecik sampai ke besar orang dok mengata kita orang hitam. Inilah peluang yang awak kena GRAB.
-
The Radiant 4
-
❤️ ESP (Energizing Soy Protein)
❤️ Vitamin C
❤️ GLA Complex
❤️ Collagen Powder
-
-
===================================
-
🌸 ESP / Energyzing Soy Protein (Tahan 2 Bulan)
-
💜ESP membekalkan tenaga yang berterusan.
💜ESP memberi rasa kenyang yang lebih lama.
💜ESP membantu menjadikan kulit lebih berseri.
💜ESP membantu menganjalkan kulit/awet muda.
💜ESP membantu menghilangkan parut jerawat di muka
-
🌸 Vitamin C (Tahan 6 Bulan)
-
🍊 Mengatasi masalah jerawat degil.
🍊 Mengatasi masalah jerawat pasir dan nasi.
🍊 Membantu penghasilan kolagen dalam tubuh badan
🍊 Menjadikan kulit lebih putih dan gebu.
🍊 Melembapkan kulit dari dalam.
-
🌸 GLA Complex (Tahan 2 Bulan)
-
🍏 Membantu mengawal dan mengatur kitaran haid.
🍏 Meningkatkan kesuburan.
🍏 Melegakan PMS (Pre-Menstruation Syndrome)
🍏 Membantu dalam menangani menopause.
🍏 Menjadikan kulit lebih sihat & berseri-seri
-
🌸 Collagen Powder (Tahan Sebulan)
-
🌹 Anti penuaan
🌹 Mengembalikan keanjalan kulit
🌹 Menegangkan aset-aset wanita.
🌹 Mencerahkan kulit.
🌹 Melembapkan kulit.
-
So, jangan tunggu lama-lama untuk GRAB ONE SET terus okay 👌
-
Believe in me yang awak semua ada peluang untuk dapat hidup yang lebih baik dengan kulit muka yang cantik 😘
-
Your Health and Beauty Consultant,
Yda Rashid
+60134830895
-
#shakleebyyda #shakleeutara #shakleepenang #shakleekedah #shakleesungaipetani #shakleemurahmurah #cantik #sihat #collagen #esp #glacomplex #vitaminc #wajahberseri #parutpudar #jerawathilang #antipenuaan #legasenggugut #kawalhaid #sihatbertenagabersamashaklee #cantiktanpamekapbersamashaklee
INILAH MASANYA UNTUK PIKAT HATI SI DIA YANG TERSAYANG ! - Dalam dunia ni, diri siapa yang tak ada orang sayang kan. Mesti ada punya. Yang si perempuan, mesti ada si kumbang yang sayangkan dia. Betul tak ? - - Yang muka dia dah breakout or dari kecik sampai ke besar orang dok mengata kita orang hitam. Inilah peluang yang awak kena GRAB. - The Radiant 4 - ❤️ ESP (Energizing Soy Protein) ❤️ Vitamin C ❤️ GLA Complex ❤️ Collagen Powder - - =================================== - 🌸 ESP / Energyzing Soy Protein (Tahan 2 Bulan) - 💜ESP membekalkan tenaga yang berterusan. 💜ESP memberi rasa kenyang yang lebih lama. 💜ESP membantu menjadikan kulit lebih berseri. 💜ESP membantu menganjalkan kulit/awet muda. 💜ESP membantu menghilangkan parut jerawat di muka - 🌸 Vitamin C (Tahan 6 Bulan) - 🍊 Mengatasi masalah jerawat degil. 🍊 Mengatasi masalah jerawat pasir dan nasi. 🍊 Membantu penghasilan kolagen dalam tubuh badan 🍊 Menjadikan kulit lebih putih dan gebu. 🍊 Melembapkan kulit dari dalam. - 🌸 GLA Complex (Tahan 2 Bulan) - 🍏 Membantu mengawal dan mengatur kitaran haid. 🍏 Meningkatkan kesuburan. 🍏 Melegakan PMS (Pre-Menstruation Syndrome) 🍏 Membantu dalam menangani menopause. 🍏 Menjadikan kulit lebih sihat & berseri-seri - 🌸 Collagen Powder (Tahan Sebulan) - 🌹 Anti penuaan 🌹 Mengembalikan keanjalan kulit 🌹 Menegangkan aset-aset wanita. 🌹 Mencerahkan kulit. 🌹 Melembapkan kulit. - So, jangan tunggu lama-lama untuk GRAB ONE SET terus okay 👌 - Believe in me yang awak semua ada peluang untuk dapat hidup yang lebih baik dengan kulit muka yang cantik 😘 - Your Health and Beauty Consultant, Yda Rashid +60134830895 - #shakleebyyda  #shakleeutara  #shakleepenang  #shakleekedah  #shakleesungaipetani  #shakleemurahmurah  #cantik  #sihat  #collagen  #esp  #glacomplex  #vitaminc  #wajahberseri  #parutpudar  #jerawathilang  #antipenuaan  #legasenggugut  #kawalhaid  #sihatbertenagabersamashaklee  #cantiktanpamekapbersamashaklee 
SELAMAT PAGI ☀
-
Ramai yg tidak sedar yang sarapan merupakan rahsia utk kekal sihat dan bertenaga sepanjang hari. Dengan tidak sarapan, anda mungkin: -
:'( tidak dapat memberi tumpuan utk masa yg panjang
:'( kurang peka
:'( mengambil masa yg lama utk bertindak balas
:'( kandungan gula dlm darah yg rendah
:'( produktiviti kerja menurun
-
kalau korang rasa nak DIET sampai perlu skip breakfast, korang silap!
-
PENGAMBILAN BREAKFAST SGT PENTING UTK DIET HARIAN
-
Sebab tu saya suka sarankan ESP ESP ESP utk kualiti breakfast!
-
kebaikannya:
-
♥bertenaga sepanjang hari
♥ membantu dlm meningkatkan tahap kepekaan dan penumpuan
♥ memelihara kesihatan menyeluruh
♥ mengenyangkan dlm tempoh masa yg lama
♥ kulit jd cantik dan mulus
♥ parut makin pudar
-
JIMAT MASA & JIMAT DUIT
tak perlu keluar pagi2 beli nasi lemak & sebagainya
Pilihan bijak ditangan korang!
-
mariiiiiii saya bantu! :-)
-
#shakleebyyda #espshaklee
#sihatbertenagabersamashaklee #cantiktanpamekapbersamashaklee #sarapanmudah
SELAMAT PAGI ☀ - Ramai yg tidak sedar yang sarapan merupakan rahsia utk kekal sihat dan bertenaga sepanjang hari. Dengan tidak sarapan, anda mungkin: - :'( tidak dapat memberi tumpuan utk masa yg panjang :'( kurang peka :'( mengambil masa yg lama utk bertindak balas :'( kandungan gula dlm darah yg rendah :'( produktiviti kerja menurun - kalau korang rasa nak DIET sampai perlu skip breakfast, korang silap! - PENGAMBILAN BREAKFAST SGT PENTING UTK DIET HARIAN - Sebab tu saya suka sarankan ESP ESP ESP utk kualiti breakfast! - kebaikannya: - ♥bertenaga sepanjang hari ♥ membantu dlm meningkatkan tahap kepekaan dan penumpuan ♥ memelihara kesihatan menyeluruh ♥ mengenyangkan dlm tempoh masa yg lama ♥ kulit jd cantik dan mulus ♥ parut makin pudar - JIMAT MASA & JIMAT DUIT tak perlu keluar pagi2 beli nasi lemak & sebagainya Pilihan bijak ditangan korang! - mariiiiiii saya bantu! :-) - #shakleebyyda  #espshaklee  #sihatbertenagabersamashaklee  #cantiktanpamekapbersamashaklee  #sarapanmudah 
KORANGGG YANG TENGAH NAK LOSS WEIGHT TUUU❤
. 
Asma nak bagitahu ni yang korang sangat-sangat bagus untuk consume ESP nie tau....harga pun tengah bawah sekarang... yelaaa.. tgah promosi kan sekarang..
.
Daripada mengunyah 24jam.. lepas consume ESP terus lupa nak makan.
.
Gastrik?? Eh org kenyang xgastrik... .
Daripada 2pinggan nasi....jadi1/2 pinggan.. kenyang perut..
.
Energy jangan cakap laa.. tiap2 minggu ajak hiking... adoiii..
.
Kulit pulak makin cantik.. jerawat segan pulak nak keluar..
.
Kulit kusam pun da xde.. klu tak sedih tengok muka sendiri.. 😂😂
.
Yang tengah pantang pulak.. abis pantang body kalah anak dara dulu.. susu pulak kemain dia.. xputus hubungan.. jimat..
.
Yang tengah peknen tu.. peknen ke x tu..cergas semacam je. Baby pulak kulit mashaAllah.. kalah papa mama dia..
.
Alah feedback biase da cust bagi 😏😌
Setong boleh pakai sampai 2bulan.. xsempat habis dah lawa dah..
.
To order Whatsaap📲0173215662
(Atau click link di bio, terus masuk wassap takperlu save no.)❤
.
#shaklee #espshaklee #sumberprotein #sarapanmudah #penggantisusu #beritenaga #rendahlemak #tiadakolestrol #glowing #sihatbertenagabersamashaklee #cantiktanpamekapbersamashaklee #agentwanted #janaincome4angka #sideincome #agentshaklee #cariagent #modalrendah #bisnessmodalrendah #asmaazmishaklee
KORANGGG YANG TENGAH NAK LOSS WEIGHT TUUU❤ . Asma nak bagitahu ni yang korang sangat-sangat bagus untuk consume ESP nie tau....harga pun tengah bawah sekarang... yelaaa.. tgah promosi kan sekarang.. . Daripada mengunyah 24jam.. lepas consume ESP terus lupa nak makan. . Gastrik?? Eh org kenyang xgastrik... . Daripada 2pinggan nasi....jadi1/2 pinggan.. kenyang perut.. . Energy jangan cakap laa.. tiap2 minggu ajak hiking... adoiii.. . Kulit pulak makin cantik.. jerawat segan pulak nak keluar.. . Kulit kusam pun da xde.. klu tak sedih tengok muka sendiri.. 😂😂 . Yang tengah pantang pulak.. abis pantang body kalah anak dara dulu.. susu pulak kemain dia.. xputus hubungan.. jimat.. . Yang tengah peknen tu.. peknen ke x tu..cergas semacam je. Baby pulak kulit mashaAllah.. kalah papa mama dia.. . Alah feedback biase da cust bagi 😏😌 Setong boleh pakai sampai 2bulan.. xsempat habis dah lawa dah.. . To order Whatsaap📲0173215662 (Atau click link di bio, terus masuk wassap takperlu save no.)❤ . #shaklee  #espshaklee  #sumberprotein  #sarapanmudah  #penggantisusu  #beritenaga  #rendahlemak  #tiadakolestrol  #glowing  #sihatbertenagabersamashaklee  #cantiktanpamekapbersamashaklee  #agentwanted  #janaincome4angka  #sideincome  #agentshaklee  #cariagent  #modalrendah  #bisnessmodalrendah  #asmaazmishaklee 
Salam kasih sayang❤ buat follower asma semua.🙋
.
KULIT YANG CANTIK = PROTEIN YANG CUKUP DALAM BADAN
.
Nak tahu kenapa?
.
Sebab badan kita ni dari hujung rambut sehingga hujung kaki terdiri daripada PROTIEN. Kuku, rambut, darah, otot, sel kulit semuanyaaaaa terbina daripada PROTIEN
.
But, jangan assume kita dah cukup ambil ikan ayam, daging, telur then kita dah tak payah dapat PROTIEN daripada makanan tambahan
.
PROTIEN ni sangat mudah termusnah bila terkena SUHU TINGGI. Jadi maybe proses memasak dah buatkan makanan yang kita makan dah hilang sumber protien
.
So nak topup balik protien yang termusnah offcoz-lah awak kena ambil ESP! 😊
.
Ianya mengandungi 9 jenis ASID AMINO yang diperlukan oleh badan tapi tak dapat dihasilkan sendiri oleh tubuh badan kita ☺
.
Then hasilnya awak akan dapati :
.
❤️ KULIT MAKIN CANTIK
❤️ RAMBUT BERSINAR
❤️ KUKU BERKILAT
❤️ OTAK YANG CERDAS
❤️ BADAN BERTENAGA
❤️ BODY SLIM
.
Nak SIHAT & CANTIK luar dalam?
.
Silalah ambil ESP 😎
.
To order Whatsaap📲0173215662
(Atau click link di bio, terus masuk wassap takperlu save no.)❤
-
#shaklee #espshaklee #sumberprotein #sarapanmudah #penggantisusu #beritenaga #rendahlemak #tiadakolestrol #glowing #sihatbertenagabersamashaklee #cantiktanpamekapbersamashaklee #agentwanted #janaincome4angka #sideincome #agentshaklee #cariagent #modalrendah #bisnessmodalrendah #asmaazmishaklee
Salam kasih sayang❤ buat follower asma semua.🙋 . KULIT YANG CANTIK = PROTEIN YANG CUKUP DALAM BADAN . Nak tahu kenapa? . Sebab badan kita ni dari hujung rambut sehingga hujung kaki terdiri daripada PROTIEN. Kuku, rambut, darah, otot, sel kulit semuanyaaaaa terbina daripada PROTIEN . But, jangan assume kita dah cukup ambil ikan ayam, daging, telur then kita dah tak payah dapat PROTIEN daripada makanan tambahan . PROTIEN ni sangat mudah termusnah bila terkena SUHU TINGGI. Jadi maybe proses memasak dah buatkan makanan yang kita makan dah hilang sumber protien . So nak topup balik protien yang termusnah offcoz-lah awak kena ambil ESP! 😊 . Ianya mengandungi 9 jenis ASID AMINO yang diperlukan oleh badan tapi tak dapat dihasilkan sendiri oleh tubuh badan kita ☺ . Then hasilnya awak akan dapati : . ❤️ KULIT MAKIN CANTIK ❤️ RAMBUT BERSINAR ❤️ KUKU BERKILAT ❤️ OTAK YANG CERDAS ❤️ BADAN BERTENAGA ❤️ BODY SLIM . Nak SIHAT & CANTIK luar dalam? . Silalah ambil ESP 😎 . To order Whatsaap📲0173215662 (Atau click link di bio, terus masuk wassap takperlu save no.)❤ - #shaklee  #espshaklee  #sumberprotein  #sarapanmudah  #penggantisusu  #beritenaga  #rendahlemak  #tiadakolestrol  #glowing  #sihatbertenagabersamashaklee  #cantiktanpamekapbersamashaklee  #agentwanted  #janaincome4angka  #sideincome  #agentshaklee  #cariagent  #modalrendah  #bisnessmodalrendah  #asmaazmishaklee 
ESP ON PROMOTION!! -
Korang,jom dapatkan ESP pada harga paling JIMAT bulan ini🤗🤗 ESP!!!!
-
ESP ni antara fav product saya sendiri tau.. saya sendiri dapat rasa macam-macam perubahan pada badan saya lepas consume ESP..
-
Untuk korang yang memang pengguna tegar ESP selama ini, atau baru nak cuba-cuba consume ESP, memang bagus sangat laaaaa beli bulan ni!
-
So ini adalah antara manfaat ESP;
-
✅CERAHKAN KULIT
✅GEBUKAN KULIT
✅PUDARKAN PARUT
✅BERI TENAGA
✅KURANGKAN KERAP RASA LAPAR
✅BANTU KURUSKN BADAN DENGAN SELAMAT
✅BANYAKKAN SUSU
-
Kalau korang nak grab promosi bulan ni yang JIMAT GILAAAA ni, boleh contact saya tauuuu
-
Whatsapp
📲013-4830895
-
#shakleebyyda #espshaklee #sihatbertenagabersamashaklee #cantiktanpamekapbersamashaklee #sumberprotein #glowing #milkbooster #nakkurus #kulitcerah #parutpudar #pembekaltenaga #soyprotein
ESP ON PROMOTION!! - Korang,jom dapatkan ESP pada harga paling JIMAT bulan ini🤗🤗 ESP!!!! - ESP ni antara fav product saya sendiri tau.. saya sendiri dapat rasa macam-macam perubahan pada badan saya lepas consume ESP.. - Untuk korang yang memang pengguna tegar ESP selama ini, atau baru nak cuba-cuba consume ESP, memang bagus sangat laaaaa beli bulan ni! - So ini adalah antara manfaat ESP; - ✅CERAHKAN KULIT ✅GEBUKAN KULIT ✅PUDARKAN PARUT ✅BERI TENAGA ✅KURANGKAN KERAP RASA LAPAR ✅BANTU KURUSKN BADAN DENGAN SELAMAT ✅BANYAKKAN SUSU - Kalau korang nak grab promosi bulan ni yang JIMAT GILAAAA ni, boleh contact saya tauuuu - Whatsapp 📲013-4830895 - #shakleebyyda  #espshaklee  #sihatbertenagabersamashaklee  #cantiktanpamekapbersamashaklee  #sumberprotein  #glowing  #milkbooster  #nakkurus  #kulitcerah  #parutpudar  #pembekaltenaga  #soyprotein 
💞RUTIN HARIAN💞
.
.
Semua org ada rutin harian kan. Betul x? Mcm saya sendiri, sebelum sarapan pagi akan shake dan minum ESP shaklee dulu. Sedap sgt2😋. Lps tu, xrasa lapar dah  sehingga tengahari. Alhamdulillah💪🏻💪🏻💪🏻
.
Jom ketahui apa khasiat yang kita akan dapat dengan mengamalkan ESP shaklee, :::
.
.
☕ mencantikkan kulit.
☕ milkbooster.
☕ membekalkan tenaga segera.
☕ meningkatkan sistem imunisasi.
☕ meransang pembentukan semula kulit dan otot.
☕ membantu merendahkan paras kolestrol.
☕ mencegah migrain, insomnia dan tekanan.
☕ mencegah sakit jantung.
☕ mencegah risiko osteoporosis.
☕ membaiki masalah rambut gugur dan beruban.
☕ meningkatkan kualiti memori.
☕ membantu mengurangkan kedutan.
☕ merupakan agen anti-penuhaan.
.
Rugi taw x mengamalkannya ESP shaklee. Whatsapp saya dengan segera ok📲😊
.
.
Your Health and Beauty Consultant 
Yda Rashid
013-4830895
.
#shakleebyyda #espshaklee #kulitcerah #milkbooster #kesihatanoptimum #glowing #sihatbertenagabersamashaklee #cantiktanpamekapbersamashaklee #flawless #sumberprotein
💞RUTIN HARIAN💞 . . Semua org ada rutin harian kan. Betul x? Mcm saya sendiri, sebelum sarapan pagi akan shake dan minum ESP shaklee dulu. Sedap sgt2😋. Lps tu, xrasa lapar dah  sehingga tengahari. Alhamdulillah💪🏻💪🏻💪🏻 . Jom ketahui apa khasiat yang kita akan dapat dengan mengamalkan ESP shaklee, ::: . . ☕ mencantikkan kulit. ☕ milkbooster. ☕ membekalkan tenaga segera. ☕ meningkatkan sistem imunisasi. ☕ meransang pembentukan semula kulit dan otot. ☕ membantu merendahkan paras kolestrol. ☕ mencegah migrain, insomnia dan tekanan. ☕ mencegah sakit jantung. ☕ mencegah risiko osteoporosis. ☕ membaiki masalah rambut gugur dan beruban. ☕ meningkatkan kualiti memori. ☕ membantu mengurangkan kedutan. ☕ merupakan agen anti-penuhaan. . Rugi taw x mengamalkannya ESP shaklee. Whatsapp saya dengan segera ok📲😊 . . Your Health and Beauty Consultant Yda Rashid 013-4830895 . #shakleebyyda  #espshaklee  #kulitcerah  #milkbooster  #kesihatanoptimum  #glowing  #sihatbertenagabersamashaklee  #cantiktanpamekapbersamashaklee  #flawless  #sumberprotein 
RAHSIA KEKAL BERTENAGA DAN KENYANG DENGAN LEBIH LAMA
-
Pagi2 nie perut nie asyik lapar je kan?.Nak tahu tak dengan minum esp ni pada waktu pagi boleh buat kita KENYANG DENGAN LEBIH LAMA TANPA PERLU AMBIL BREAKFAST YANG BERAT2😊
-
Harini asma nak share kenapa perlu minum ESP ni waktu pagi.
.
1) Senang dan mudah. 🌸Shake shake je ESP ni minum. Takde alasan dah skip breakfast. Senang pun senang.
.
2) Mengenyangkan dan mengawal selera makan. 🌸Protein ternyata lebih mengenyangkan berbanding karbohidrat dan lemak. ESP ni kan sumber protein tambahan terbaik dari soya non-GMO. Memang kenyang tau minum ni. Sampai lunch pun boleh tahan lagi.

3) Bagi tenaga 🌸Selain mengenyangkan, ESP juga bagi kita tenaga yang berpanjangan, so takdelah letih-letih kan. Sebabnya, ESP ni bersifat low G.I. Indeks glisemik (GI) nya yang rendah menyebabkan glukosa ditukarkan kepada tenaga secara perlahan-lahan. Jadi badan kita akan memperoleh tenaga berterusan daripada ESP. 
4) Rendah lemak dan tiada kolestrol 🌸Ini yang kita mau! Hihi.

5) Banyak BONUS yang korang dapat 🌸Kulit cantik, cerah, anjal, parut pudar... tu antara BONUS paling best yang korang dapat dari ESP.
-
Bulan ni ESP ada promo tau... Dah alang-alang tengah harga JIMAT ni, yang mana memang penggemar ESP tu, molek la restock bulan ni. Yang mana dah lama atau baru teringin nak mencuba tu, apa kata ambil peluang grab bulan ni.
-
Sebarang pertanyaan, boleh contact asma k.
-
.
🏃🏃FAST ACTION , FAST RESULT
.
To order Whatsaap📲0173215662
(Atau click link di bio, terus masuk wassap takperlu save no.)❤
-
#shaklee #espshaklee #sumberprotein #sarapanmudah #penggantisusu #beritenaga #rendahlemak #tiadakolestrol #glowing #sihatbertenagabersamashaklee #cantiktanpamekapbersamashaklee #asmaazmi
RAHSIA KEKAL BERTENAGA DAN KENYANG DENGAN LEBIH LAMA - Pagi2 nie perut nie asyik lapar je kan?.Nak tahu tak dengan minum esp ni pada waktu pagi boleh buat kita KENYANG DENGAN LEBIH LAMA TANPA PERLU AMBIL BREAKFAST YANG BERAT2😊 - Harini asma nak share kenapa perlu minum ESP ni waktu pagi. . 1) Senang dan mudah. 🌸Shake shake je ESP ni minum. Takde alasan dah skip breakfast. Senang pun senang. . 2) Mengenyangkan dan mengawal selera makan. 🌸Protein ternyata lebih mengenyangkan berbanding karbohidrat dan lemak. ESP ni kan sumber protein tambahan terbaik dari soya non-GMO. Memang kenyang tau minum ni. Sampai lunch pun boleh tahan lagi. 3) Bagi tenaga 🌸Selain mengenyangkan, ESP juga bagi kita tenaga yang berpanjangan, so takdelah letih-letih kan. Sebabnya, ESP ni bersifat low G.I. Indeks glisemik (GI) nya yang rendah menyebabkan glukosa ditukarkan kepada tenaga secara perlahan-lahan. Jadi badan kita akan memperoleh tenaga berterusan daripada ESP. 4) Rendah lemak dan tiada kolestrol 🌸Ini yang kita mau! Hihi. 5) Banyak BONUS yang korang dapat 🌸Kulit cantik, cerah, anjal, parut pudar... tu antara BONUS paling best yang korang dapat dari ESP. - Bulan ni ESP ada promo tau... Dah alang-alang tengah harga JIMAT ni, yang mana memang penggemar ESP tu, molek la restock bulan ni. Yang mana dah lama atau baru teringin nak mencuba tu, apa kata ambil peluang grab bulan ni. - Sebarang pertanyaan, boleh contact asma k. - . 🏃🏃FAST ACTION , FAST RESULT . To order Whatsaap📲0173215662 (Atau click link di bio, terus masuk wassap takperlu save no.)❤ - #shaklee  #espshaklee  #sumberprotein  #sarapanmudah  #penggantisusu  #beritenaga  #rendahlemak  #tiadakolestrol  #glowing  #sihatbertenagabersamashaklee  #cantiktanpamekapbersamashaklee  #asmaazmi 
Assalamualaikum semua.. Happy Monday!! No Monday blues ok 👌
.
.
Selalunya setiap pagi saya akan start the day with ESP 💕
.
.
Tak kisah la kerja apa pun, kerja tu memang perlukan banyak tenaga 💪
.
.
Satu perkara yang saya suka sangat tentang ESP ni ialah, ia JIMAT MASA dan MUDAH DISEDIAKAN. Ni haa saya tengah update ni pun sambil minum ESP. mmm... delicious
.
.
Keduanya yang saya suka tentang ESP sebab RASANYA SEDAP. Tak muak langsung dan rasa vanilla sedap tak manis pun 😘 .
.
Tapi yang paling penting, inilah antara manfaat ESP yang dah buat ramai jatuh cinta 😍
.
.
💕ESP membantu mengatasi masalah jerawat, parut, stretchmarks, rambur gugur, kuku kusam /mudah patah.
.
💕ESP memberikan tenaga untuk mereka yang punya lifestyle yang sibuk. .
💕ESP membantu memberi rasa kenyang untuk tempoh lebih lama, jadi sesuai sangat kalau diambil semasa bersahur (untuk berpuasa)
.
💕ESP membantu memberikan nutrisi baik dan memekatkan susu ibu supaya anak lebih kenyang, sesuai sebagai milkbooster.
.
💕 ESP mengurangkan keinginan / craving kepada makanan / minuman manis
.
.
.
Perlukan info lanjut dan nak buat pesanan ESP, boleh whatsapp saya ya. .
.
Your Health and Beauty Consultant 
Yda Rashid
013-4830895
.
#shakleebyyda #espshaklee #sihatbertenagabersamashaklee #cantiktanpamekapbersamashaklee #pembekaltenaga #sarapanmudah #penggantisusu
Assalamualaikum semua.. Happy Monday!! No Monday blues ok 👌 . . Selalunya setiap pagi saya akan start the day with ESP 💕 . . Tak kisah la kerja apa pun, kerja tu memang perlukan banyak tenaga 💪 . . Satu perkara yang saya suka sangat tentang ESP ni ialah, ia JIMAT MASA dan MUDAH DISEDIAKAN. Ni haa saya tengah update ni pun sambil minum ESP. mmm... delicious . . Keduanya yang saya suka tentang ESP sebab RASANYA SEDAP. Tak muak langsung dan rasa vanilla sedap tak manis pun 😘 . . Tapi yang paling penting, inilah antara manfaat ESP yang dah buat ramai jatuh cinta 😍 . . 💕ESP membantu mengatasi masalah jerawat, parut, stretchmarks, rambur gugur, kuku kusam /mudah patah. . 💕ESP memberikan tenaga untuk mereka yang punya lifestyle yang sibuk. . 💕ESP membantu memberi rasa kenyang untuk tempoh lebih lama, jadi sesuai sangat kalau diambil semasa bersahur (untuk berpuasa) . 💕ESP membantu memberikan nutrisi baik dan memekatkan susu ibu supaya anak lebih kenyang, sesuai sebagai milkbooster. . 💕 ESP mengurangkan keinginan / craving kepada makanan / minuman manis . . . Perlukan info lanjut dan nak buat pesanan ESP, boleh whatsapp saya ya. . . Your Health and Beauty Consultant Yda Rashid 013-4830895 . #shakleebyyda  #espshaklee  #sihatbertenagabersamashaklee  #cantiktanpamekapbersamashaklee  #pembekaltenaga  #sarapanmudah  #penggantisusu 
Kenapa ESP menjadi HOT SELLING tak kiraaaa bulan promo ataupun tidak kerana ramaiiii yang sudah berjaya memiliki KULIT YG SEMAKIN SIHAT DAN GEBU..
.
.
APA MANFAAT ESP? .
✨ESP membekalkan SUMBER TENAGA berterusan
✨ESP mempunyai 9 asid amino yang TIDAK DAPAT DIHASILKAN oleh tubuh badan
✨SANGAT MUDAH DISERAP oleh tubuh badan
✨Tiada perasa, pewarna tiruan dan bebas gula.
.
.
BAGAIMANA ESP BERTINDAK?
.
.
♥ ESP memberi rasa KENYANG BERPANJANGAN
♥ ESP kekal lama didalam tubuh
♥ ESP memberi TENAGA TAMBAHAN pada badan
♥ ESP membaiki SEL2 YANG ROSAK.
.
.
Dan bila konsisten consume ESP, anda akan dapat:
.
🌼sihat tubuh badan
🌼body yg slim
🌼cergas dan tidak mudah penat
🌼kulit mulus dan flawless
.
.
Wow!!! 1 tong ESP boleh dapat #shakleeeffects banyak cenggini.
.
Dapatkan ESP dengan harga SPECIAL 😍😍
.
#shakleebyyda #espshaklee #promotion #discount #flawless #sihatbertenagabersamashaklee #cantiktanpamekapbersamashaklee #glowing #kenyanglama
Kenapa ESP menjadi HOT SELLING tak kiraaaa bulan promo ataupun tidak kerana ramaiiii yang sudah berjaya memiliki KULIT YG SEMAKIN SIHAT DAN GEBU.. . . APA MANFAAT ESP? . ✨ESP membekalkan SUMBER TENAGA berterusan ✨ESP mempunyai 9 asid amino yang TIDAK DAPAT DIHASILKAN oleh tubuh badan ✨SANGAT MUDAH DISERAP oleh tubuh badan ✨Tiada perasa, pewarna tiruan dan bebas gula. . . BAGAIMANA ESP BERTINDAK? . . ♥ ESP memberi rasa KENYANG BERPANJANGAN ♥ ESP kekal lama didalam tubuh ♥ ESP memberi TENAGA TAMBAHAN pada badan ♥ ESP membaiki SEL2 YANG ROSAK. . . Dan bila konsisten consume ESP, anda akan dapat: . 🌼sihat tubuh badan 🌼body yg slim 🌼cergas dan tidak mudah penat 🌼kulit mulus dan flawless . . Wow!!! 1 tong ESP boleh dapat #shakleeeffects  banyak cenggini. . Dapatkan ESP dengan harga SPECIAL 😍😍 . #shakleebyyda  #espshaklee  #promotion  #discount  #flawless  #sihatbertenagabersamashaklee  #cantiktanpamekapbersamashaklee  #glowing  #kenyanglama 
5 Sebab ESP Sarapan Terbaik Untuk Anda Yang Nak Kurus, Cantik Dan Sihat
-
Saya sendiri pun peminat tegar ESP Shaklee, dah dekat 6 bulan kut setia dengan ESP ni. Kalau lama tak minum tu, contoh bila balik kampung ke, time raya ke, memang lepas tu rasa rindu-rinduan gitu. Biasanya saya suka minum ESP ni awal pagi, kira pengganti kepada breakfast la. Boleh rasa tau beza pagi yang minum dengan yang tak minum ESP ni.
-
Kenapa saya suka sangat minum ESP ni waktu pagi?
Bukan saya jer, malah ramai lagi mereka di luar sana pun suka. Kalau korang pun sama, kita geng:)
1) Senang dan mudah. 🌸Shake shake je ESP ni minum. Takde alasan dah skip breakfast. Senang pun senang.
2) Mengenyangkan dan mengawal selera makan. 🌸Protein ternyata lebih mengenyangkan berbanding karbohidrat dan lemak. ESP ni kan sumber protein tambahan terbaik dari soya non-GMO. Memang kenyang tau minum ni. Sampai lunch pun boleh tahan lagi.
3) Bagi tenaga 🌸Selain mengenyangkan, ESP juga bagi kita tenaga yang berpanjangan, so takdelah letih-letih kan. Sebabnya, ESP ni bersifat low G.I. Indeks glisemik (GI) nya yang rendah menyebabkan glukosa ditukarkan kepada tenaga secara perlahan-lahan. Jadi badan kita akan memperoleh tenaga berterusan daripada ESP. 
4) Rendah lemak dan tiada kolestrol 🌸Ini yang kita mau! Hihi.
5) Banyak BONUS yang saya dapat 🌸Kulit cantik, cerah, anjal, parut pudar... tu antara BONUS paling best yang saya dapat dari ESP.
-
Bulan ni ESP ada promo tau... Dah alang-alang tengah harga JIMAT ni, yang mana memang penggemar ESP tu, molek la restock bulan ni. Yang mana dah lama atau baru teringin nak mencuba tu, apa kata ambil peluang grab bulan ni.
-
Sebarang pertanyaan, boleh contact saya k..
Meh sesama kita ber'ESP' :)
-
Your Health and Beauty Consultant
Yda Rashid
013-4830895
-
#shakleebyyda #espshaklee #sumberprotein #sarapanmudah #penggantisusu #beritenaga #rendahlemak #tiadakolestrol #glowing #flawless #sihatbertenagabersamashaklee #cantiktanpamekapbersamashaklee #kulitcerah #parutpudar
5 Sebab ESP Sarapan Terbaik Untuk Anda Yang Nak Kurus, Cantik Dan Sihat - Saya sendiri pun peminat tegar ESP Shaklee, dah dekat 6 bulan kut setia dengan ESP ni. Kalau lama tak minum tu, contoh bila balik kampung ke, time raya ke, memang lepas tu rasa rindu-rinduan gitu. Biasanya saya suka minum ESP ni awal pagi, kira pengganti kepada breakfast la. Boleh rasa tau beza pagi yang minum dengan yang tak minum ESP ni. - Kenapa saya suka sangat minum ESP ni waktu pagi? Bukan saya jer, malah ramai lagi mereka di luar sana pun suka. Kalau korang pun sama, kita geng:) 1) Senang dan mudah. 🌸Shake shake je ESP ni minum. Takde alasan dah skip breakfast. Senang pun senang. 2) Mengenyangkan dan mengawal selera makan. 🌸Protein ternyata lebih mengenyangkan berbanding karbohidrat dan lemak. ESP ni kan sumber protein tambahan terbaik dari soya non-GMO. Memang kenyang tau minum ni. Sampai lunch pun boleh tahan lagi. 3) Bagi tenaga 🌸Selain mengenyangkan, ESP juga bagi kita tenaga yang berpanjangan, so takdelah letih-letih kan. Sebabnya, ESP ni bersifat low G.I. Indeks glisemik (GI) nya yang rendah menyebabkan glukosa ditukarkan kepada tenaga secara perlahan-lahan. Jadi badan kita akan memperoleh tenaga berterusan daripada ESP. 4) Rendah lemak dan tiada kolestrol 🌸Ini yang kita mau! Hihi. 5) Banyak BONUS yang saya dapat 🌸Kulit cantik, cerah, anjal, parut pudar... tu antara BONUS paling best yang saya dapat dari ESP. - Bulan ni ESP ada promo tau... Dah alang-alang tengah harga JIMAT ni, yang mana memang penggemar ESP tu, molek la restock bulan ni. Yang mana dah lama atau baru teringin nak mencuba tu, apa kata ambil peluang grab bulan ni. - Sebarang pertanyaan, boleh contact saya k.. Meh sesama kita ber'ESP' :) - Your Health and Beauty Consultant Yda Rashid 013-4830895 - #shakleebyyda  #espshaklee  #sumberprotein  #sarapanmudah  #penggantisusu  #beritenaga  #rendahlemak  #tiadakolestrol  #glowing  #flawless  #sihatbertenagabersamashaklee  #cantiktanpamekapbersamashaklee  #kulitcerah  #parutpudar 
Bismillah.. Salam maghrib 😉⠀
-⠀
-⠀
Korang tahu tak ESP tu sedap? Customers saya sendiri seronok share feedback ESP ni SEDAP.⠀
-⠀
-⠀
Excited je kita baca tau.⠀
-⠀
-⠀
Kalau korang nak tahu ESP ni boleh buat smoothies + banyak lagi resipi menarik. Selain korang boleh mix with milo & fresh milk, buah pun boleh jugak tau!⠀
-⠀
-⠀
Kan ESP ni multipurpose. Untuk⠀
-⠀
💖 Cantik⠀
💖 Tenaga⠀
💖 Diet⠀
💖 Wanita Hamil⠀
💖 Wanita Pantang⠀
-⠀
-⠀
Mana lagi nak cari supplement sedap kalau bukan ESP? Hehehehe jom dapatkan ESP anda sekarang!⠀
-⠀
-⠀
Your Health and Beauty Consultant 
Yda Rashid
013-4830895⠀
-⠀
-
#shakleebyyda #shakleeutara #shakleekedah #shakleepenang #shakleesungaipetani #esp #sihatbertenagabersamashaklee #cantiktanpamekapbersamashaklee #multipurpose #flawless
Bismillah.. Salam maghrib 😉⠀ -⠀ -⠀ Korang tahu tak ESP tu sedap? Customers saya sendiri seronok share feedback ESP ni SEDAP.⠀ -⠀ -⠀ Excited je kita baca tau.⠀ -⠀ -⠀ Kalau korang nak tahu ESP ni boleh buat smoothies + banyak lagi resipi menarik. Selain korang boleh mix with milo & fresh milk, buah pun boleh jugak tau!⠀ -⠀ -⠀ Kan ESP ni multipurpose. Untuk⠀ -⠀ 💖 Cantik⠀ 💖 Tenaga⠀ 💖 Diet⠀ 💖 Wanita Hamil⠀ 💖 Wanita Pantang⠀ -⠀ -⠀ Mana lagi nak cari supplement sedap kalau bukan ESP? Hehehehe jom dapatkan ESP anda sekarang!⠀ -⠀ -⠀ Your Health and Beauty Consultant Yda Rashid 013-4830895⠀ -⠀ - #shakleebyyda  #shakleeutara  #shakleekedah  #shakleepenang  #shakleesungaipetani  #esp  #sihatbertenagabersamashaklee  #cantiktanpamekapbersamashaklee  #multipurpose  #flawless 
Promosi ESP: Beli 4, dapat LESS 5% 😱
.
Khasiat ESP adalah;
.
🌸Kekal Muda - Asid Amino membina otot manusia, kuku, rambut, darah, organ, kulit, kelenjar, 50,000 jenis protein, 20,000 jenis enzim dan lain-lain. Pengambilan Energizing Soy Protein Shaklee adalah kunci untuk mengekalkan kulit muda dan otot serta memastikan kita sentiasa bertenaga. .
🌸Hormon Berasaskan Tumbuhan Semulajadi – kacang soya adalah tumbuhan yang hanya kaya dalam isoflavon yang sama dengan fungsi hormon wanita. Ia membantu dalam mengurangkan paras kolesterol dan mencegah osteoporosis dan penyakit jantung.
.
🌸Memulihkan Fungsi Prostat Lelaki - genistein dalam kacang soya telah membuktikan bahawa ia mempunyai keupayaan untuk menghalang pertumbuhan dan mencegah sel kanser daripada merebak. Ia memusnahkan radikal bebas dalam sel-sel kita sebelum radikal bebas bermutasi DNA sel-sel menjadi sel-sel kanser. Ia juga menjaga rahim dan ovari, kitaran haid dan prostat.
.
🌸Kulit berseri dan anjal – Merangsang regenerasi kulit dan otot, memulihkan kedutan, sebagai anti-penuaan, mengembalikan keserian kulit dan kelembutan-lembutan otot, sekali gus mempercepatkan pemulihan luka dan menghilangkan parut.
.
🌸Pemberi tenaga segera – Membekalkan tenaga segera dan meningkatkan sistem imun, dengan itu ia memulihkan keletihan, migrain, insomnia dan tekanan gejala yang berkaitan seperti kemurungan, kebimbangan, ketakutan, dll.
.
🌸Memulihkan Pigmentasi – Melambatkan proses uban, rambut gugur, masalah keadaan rambut, pigmentasi, freckles.
.
#shakleebyyda #shakleeutara #shakleepenang #shakleekedah #shakleesungaipetani #esp #promotion #sumberprotein #penggantisusu #setcantik #pembekaltenaga #glowing #sihatbertenagabersamashaklee #cantiktanpamekapbersamashaklee #flawless #parutpudar
Promosi ESP: Beli 4, dapat LESS 5% 😱 . Khasiat ESP adalah; . 🌸Kekal Muda - Asid Amino membina otot manusia, kuku, rambut, darah, organ, kulit, kelenjar, 50,000 jenis protein, 20,000 jenis enzim dan lain-lain. Pengambilan Energizing Soy Protein Shaklee adalah kunci untuk mengekalkan kulit muda dan otot serta memastikan kita sentiasa bertenaga. . 🌸Hormon Berasaskan Tumbuhan Semulajadi – kacang soya adalah tumbuhan yang hanya kaya dalam isoflavon yang sama dengan fungsi hormon wanita. Ia membantu dalam mengurangkan paras kolesterol dan mencegah osteoporosis dan penyakit jantung. . 🌸Memulihkan Fungsi Prostat Lelaki - genistein dalam kacang soya telah membuktikan bahawa ia mempunyai keupayaan untuk menghalang pertumbuhan dan mencegah sel kanser daripada merebak. Ia memusnahkan radikal bebas dalam sel-sel kita sebelum radikal bebas bermutasi DNA sel-sel menjadi sel-sel kanser. Ia juga menjaga rahim dan ovari, kitaran haid dan prostat. . 🌸Kulit berseri dan anjal – Merangsang regenerasi kulit dan otot, memulihkan kedutan, sebagai anti-penuaan, mengembalikan keserian kulit dan kelembutan-lembutan otot, sekali gus mempercepatkan pemulihan luka dan menghilangkan parut. . 🌸Pemberi tenaga segera – Membekalkan tenaga segera dan meningkatkan sistem imun, dengan itu ia memulihkan keletihan, migrain, insomnia dan tekanan gejala yang berkaitan seperti kemurungan, kebimbangan, ketakutan, dll. . 🌸Memulihkan Pigmentasi – Melambatkan proses uban, rambut gugur, masalah keadaan rambut, pigmentasi, freckles. . #shakleebyyda  #shakleeutara  #shakleepenang  #shakleekedah  #shakleesungaipetani  #esp  #promotion  #sumberprotein  #penggantisusu  #setcantik  #pembekaltenaga  #glowing  #sihatbertenagabersamashaklee  #cantiktanpamekapbersamashaklee  #flawless  #parutpudar 
Good morning ☀
Let's breakfast with ESP Strawberry Milkshake 🍓
-
-
ESP adalah antara my first product bersama Shaklee. Dulu dulu consume ESP, rasa kesan kebabom.
-
-
Thats why lah saya jatuh cinta dengan Shaklee sampailah sekarang. Up till now masih consume ESP tak putus putus tau.
-
-
Kenapa saya suka sangat esp ni?
-
❤️ ESP bagi Tenaga 👍🏻👍🏻
Consume sebelum pergi kerja. Jadinya memang tercari cari lah supplements yang tak bagi ngantuk dalam office. ( ESP sumpah best ! )
-
-
💖 ESP jadikan kulit GEBU
Balik je kampung selepas saya consume produk shaklee tu, orang tegur - muka makin berseri. Excited gila masa tu.
-
-
💖 INSTANT breakfast
Selepas bangun tidur, first thing yang penting ialah - kena sarapan. WAJIB ! Sebabnya perut kita perlu diisi , dan organ kita pun kena bangun dari tidur untuk buat kerja. Takde masa untuk masak? Dont worry lets shake 💖
-
-
Mana lagi nak dapat bonus all in one bottle kan? ESP ada semuanya 🐳
-
-
Berminat nak dapatkan ESP SUPER HOT NI ? Jom whatsapp untuk booking, order and consultations.
-
-
Your Health and Beauty Consultant
Yda Rashid
+60134830895
-
-
#shakleebyyda #shakleeutara #shakleepenang #shakleekedah #shakleesungaipetani #shakleemalaysia #shakleemurahmurah #esp #soyprotein #sihat #tenaga #parutpudar #wajahberseri #kulitcerah #kesihatanoptimum #sihatbertenagabersamashaklee #cantiktanpamekapbersamashaklee
Good morning ☀ Let's breakfast with ESP Strawberry Milkshake 🍓 - - ESP adalah antara my first product bersama Shaklee. Dulu dulu consume ESP, rasa kesan kebabom. - - Thats why lah saya jatuh cinta dengan Shaklee sampailah sekarang. Up till now masih consume ESP tak putus putus tau. - - Kenapa saya suka sangat esp ni? - ❤️ ESP bagi Tenaga 👍🏻👍🏻 Consume sebelum pergi kerja. Jadinya memang tercari cari lah supplements yang tak bagi ngantuk dalam office. ( ESP sumpah best ! ) - - 💖 ESP jadikan kulit GEBU Balik je kampung selepas saya consume produk shaklee tu, orang tegur - muka makin berseri. Excited gila masa tu. - - 💖 INSTANT breakfast Selepas bangun tidur, first thing yang penting ialah - kena sarapan. WAJIB ! Sebabnya perut kita perlu diisi , dan organ kita pun kena bangun dari tidur untuk buat kerja. Takde masa untuk masak? Dont worry lets shake 💖 - - Mana lagi nak dapat bonus all in one bottle kan? ESP ada semuanya 🐳 - - Berminat nak dapatkan ESP SUPER HOT NI ? Jom whatsapp untuk booking, order and consultations. - - Your Health and Beauty Consultant Yda Rashid +60134830895 - - #shakleebyyda  #shakleeutara  #shakleepenang  #shakleekedah  #shakleesungaipetani  #shakleemalaysia  #shakleemurahmurah  #esp  #soyprotein  #sihat  #tenaga  #parutpudar  #wajahberseri  #kulitcerah  #kesihatanoptimum  #sihatbertenagabersamashaklee  #cantiktanpamekapbersamashaklee 
Apa itu ESP?
.
ESP adalah minuman soya yang membekalkan protien. Protien adalah makanan yang penting untuk tubuh kita.Tubuh badan kita terdiri daripada protien seperti tulang, kulit, rambut, otot, plasma, organ, antibodi, enzim, hormon, hemoglobin dan sel-sel. Manakala sel-sel dalam tubuh badan kita bergantung kepada protien untuk menjalankanfungsinya seperti membina sel-sel baru dan menggantikan tisu-tisu badan yang lama dan tua atau yang telah rosak.
.
Menarik tentang ESP adalah;
.
🌸ESP ni adalah sumber protien lengkap yang ada 9 amino asid penting yang tidak boleh dihasilkan oleh badan dan sukar untuk kita dapatkan daripada diet harian kita.
.
🌸ESP mengandungi kacang soya non-GMO yang semulajadi dan ia bebas dari kolestrol ia juga rendah lemak.
.
🌸ESP terbukti mampu membekalkan tenaga yang boleh bertahan berjam-jam lamanya.
.
🌸ESP bantu untuk kekalkan paras gula dalam darah.
.
🌸ESP bantu untuk kekalkan kepejalan otot, pemulihan tisu badan dna pembentukan otot baru,
.
🌸ESP tiada perasa tiruan, pengawet dan pewarna.
.
🌸ESP mengandungi lemak yang sangat sedikit iaitu 1gm dan tiada laktosa dimana kadar untuk hadam adalah sangat tinggi.
.
Sebabkan itu, badan kita sangat memerlukan PROTIEN. Sebabnya MAKANAN UTAMA bagi SEL ialah PROTIN. Sel yang sihat dapat menghasilkan tubuh badan yang sihat.
.
Beli 4 ESP dapat 5% DISCOUNT.. Beli 1/2/3 pun dpt gak SPECIAL PRICE 😱😱😱
.
#shakleebyyda #shakleeutara #shakleepenang #shakleekedah #shakleesungaipetani #esp #sumberprotein #penggantisusu #sihatbertenagabersamashaklee #cantiktanpamekapbersamashaklee #setcantik #glowing
Apa itu ESP? . ESP adalah minuman soya yang membekalkan protien. Protien adalah makanan yang penting untuk tubuh kita.Tubuh badan kita terdiri daripada protien seperti tulang, kulit, rambut, otot, plasma, organ, antibodi, enzim, hormon, hemoglobin dan sel-sel. Manakala sel-sel dalam tubuh badan kita bergantung kepada protien untuk menjalankanfungsinya seperti membina sel-sel baru dan menggantikan tisu-tisu badan yang lama dan tua atau yang telah rosak. . Menarik tentang ESP adalah; . 🌸ESP ni adalah sumber protien lengkap yang ada 9 amino asid penting yang tidak boleh dihasilkan oleh badan dan sukar untuk kita dapatkan daripada diet harian kita. . 🌸ESP mengandungi kacang soya non-GMO yang semulajadi dan ia bebas dari kolestrol ia juga rendah lemak. . 🌸ESP terbukti mampu membekalkan tenaga yang boleh bertahan berjam-jam lamanya. . 🌸ESP bantu untuk kekalkan paras gula dalam darah. . 🌸ESP bantu untuk kekalkan kepejalan otot, pemulihan tisu badan dna pembentukan otot baru, . 🌸ESP tiada perasa tiruan, pengawet dan pewarna. . 🌸ESP mengandungi lemak yang sangat sedikit iaitu 1gm dan tiada laktosa dimana kadar untuk hadam adalah sangat tinggi. . Sebabkan itu, badan kita sangat memerlukan PROTIEN. Sebabnya MAKANAN UTAMA bagi SEL ialah PROTIN. Sel yang sihat dapat menghasilkan tubuh badan yang sihat. . Beli 4 ESP dapat 5% DISCOUNT.. Beli 1/2/3 pun dpt gak SPECIAL PRICE 😱😱😱 . #shakleebyyda  #shakleeutara  #shakleepenang  #shakleekedah  #shakleesungaipetani  #esp  #sumberprotein  #penggantisusu  #sihatbertenagabersamashaklee  #cantiktanpamekapbersamashaklee  #setcantik  #glowing 
Selamat malam semua.. Berkongsi benda yang baik tu insyaAllah dapat pahala kan?⠀
-⠀
-⠀
Same goes to apa yang byha nak share ni. Korang tahu tak ESP tu sedap? Customers sata sendiri seronok share feedback ESP ni SEDAP.⠀
-⠀
-⠀
Excited je kita baca tau.⠀
-⠀
-⠀
Kalau korang nak tahu ESP ni boleh buat smoothies + banyak lagi resipi menarik. Selain korang boleh mix with milo & fresh milk, buah pun boleh jugak tau!⠀
-⠀
-⠀
Kan ESP ni multipurpose. Untuk⠀
-⠀
💖 Cantik⠀
💖 Tenaga⠀
💖 Diet⠀
💖 Wanita Hamil⠀
💖 Wanita Pantang⠀
-⠀
-⠀
Mana lagi nak cari supplements sedap kalau bukan ESP? Hehehehe jom dapatkan ESP anda sekarang!⠀
-⠀
-⠀
Your Health and Beauty Consultant 
Yda Rashid
013-4830895⠀
-⠀
-
#shakleebyyda #espshaklee #sihatbertenagabersamashaklee #cantiktanpamekapbersamashaklee #sumberprotein #penggantisusu ⠀
Selamat malam semua.. Berkongsi benda yang baik tu insyaAllah dapat pahala kan?⠀ -⠀ -⠀ Same goes to apa yang byha nak share ni. Korang tahu tak ESP tu sedap? Customers sata sendiri seronok share feedback ESP ni SEDAP.⠀ -⠀ -⠀ Excited je kita baca tau.⠀ -⠀ -⠀ Kalau korang nak tahu ESP ni boleh buat smoothies + banyak lagi resipi menarik. Selain korang boleh mix with milo & fresh milk, buah pun boleh jugak tau!⠀ -⠀ -⠀ Kan ESP ni multipurpose. Untuk⠀ -⠀ 💖 Cantik⠀ 💖 Tenaga⠀ 💖 Diet⠀ 💖 Wanita Hamil⠀ 💖 Wanita Pantang⠀ -⠀ -⠀ Mana lagi nak cari supplements sedap kalau bukan ESP? Hehehehe jom dapatkan ESP anda sekarang!⠀ -⠀ -⠀ Your Health and Beauty Consultant Yda Rashid 013-4830895⠀ -⠀ - #shakleebyyda  #espshaklee  #sihatbertenagabersamashaklee  #cantiktanpamekapbersamashaklee  #sumberprotein  #penggantisusu  ⠀
PENTINGNYA NUTRISI KEPADA WANITA HAMIL 🌸
-
-
wanita hamil adalah antara golongan yang sangat amat memerlukan nutrisi tau! Kenapa? Sebab pemakanan seharian sahaja takkan cukup untuk tampung demand dari both mommies & baby dalam kandungan! 🙈
-
-
🎀 ESP ( tahan 2 bulan )
👍sumber protein penting
👍 membantu membina sel² baru
👍 penting untuk kulit, kuku & rambut
👍 instant energy
👍 bantu atasi gastrik
👍 membantu membentuk otot dan organ bayi dengan sihat
👍 kulit mommy and baby flawless gara² ESP SHAKLEE :)
-
-
🎀 VITA LEA ( tahan 2 bulan )
👍 Multivitamins
👍 Mengandungi 12 vitamins & 7 minerals lengkap
👍 mengandungi iron lengkap, dimana fungsi iron akan meningkatkan HB
👍 membuatkan mommy sentiasa bertenaga
-
-
🎀 B COMPLEX ( tahan 4 bulan )
👍 Lengkap dengan vitamin B
👍 mengandungi folic acid penting untuk pembentukan darah, kestabilan hormon & baik untuk pembentukan tulang tengkorak bayi
-
-
🎀 VITA C ( tahan 3-6 bulan )
👍 Membantu merangsang penyerapan zat besi & folic acid, juga membantu pembentukan kolagen, otot, tulang dan rawan
👍 meningkatkan sistem imun ibu & bayi, supaya terhindar dari jangkitan kuman & masalah kesihatan
-
-
🎀 OSTEMATRIX ( tahan 1 bulan )
👍 Penting untuk pembinaan sel & pembentukan tulang bayi
👍 mengurangkan lenguh²
👍 mengurangkan sakit belakang, membaiki urat saraf
👍 mengurangkan kekejangan
👍 sumber kalsium lengkap
👍 menstabilkan denyutan jantung
👍 menstabilkan tekanan darah tinggi
-
-
** boleh juga ADD OMEGA GUARD untuk pembentukan otak bayi agar lebih cerdas :)
-
-
Your Health and Beauty Consultant 
Yda Rashid
013-4830895
-
-
#shakleebyyda #shakleeutara #shakleesungaipetani #sethamilshaklee #esp #vitalea #vitacplus #ostematrix #omegaguard #trytoconceive #sihatbertenagabersamashaklee
PENTINGNYA NUTRISI KEPADA WANITA HAMIL 🌸 - - wanita hamil adalah antara golongan yang sangat amat memerlukan nutrisi tau! Kenapa? Sebab pemakanan seharian sahaja takkan cukup untuk tampung demand dari both mommies & baby dalam kandungan! 🙈 - - 🎀 ESP ( tahan 2 bulan ) 👍sumber protein penting 👍 membantu membina sel² baru 👍 penting untuk kulit, kuku & rambut 👍 instant energy 👍 bantu atasi gastrik 👍 membantu membentuk otot dan organ bayi dengan sihat 👍 kulit mommy and baby flawless gara² ESP SHAKLEE :) - - 🎀 VITA LEA ( tahan 2 bulan ) 👍 Multivitamins 👍 Mengandungi 12 vitamins & 7 minerals lengkap 👍 mengandungi iron lengkap, dimana fungsi iron akan meningkatkan HB 👍 membuatkan mommy sentiasa bertenaga - - 🎀 B COMPLEX ( tahan 4 bulan ) 👍 Lengkap dengan vitamin B 👍 mengandungi folic acid penting untuk pembentukan darah, kestabilan hormon & baik untuk pembentukan tulang tengkorak bayi - - 🎀 VITA C ( tahan 3-6 bulan ) 👍 Membantu merangsang penyerapan zat besi & folic acid, juga membantu pembentukan kolagen, otot, tulang dan rawan 👍 meningkatkan sistem imun ibu & bayi, supaya terhindar dari jangkitan kuman & masalah kesihatan - - 🎀 OSTEMATRIX ( tahan 1 bulan ) 👍 Penting untuk pembinaan sel & pembentukan tulang bayi 👍 mengurangkan lenguh² 👍 mengurangkan sakit belakang, membaiki urat saraf 👍 mengurangkan kekejangan 👍 sumber kalsium lengkap 👍 menstabilkan denyutan jantung 👍 menstabilkan tekanan darah tinggi - - ** boleh juga ADD OMEGA GUARD untuk pembentukan otak bayi agar lebih cerdas :) - - Your Health and Beauty Consultant Yda Rashid 013-4830895 - - #shakleebyyda  #shakleeutara  #shakleesungaipetani  #sethamilshaklee  #esp  #vitalea  #vitacplus  #ostematrix  #omegaguard  #trytoconceive  #sihatbertenagabersamashaklee 
SET GABUNGAN ESP SHAKLEE
antara set set yang famous dan jadi rebutan :
.
🌸ESP + ALFALFA + LECITHIN
--> nak kurus ? kena try nih..
🌸ESP + ALFALFA --> risau dengan demand susu badan untuk baby ? sekarang tak lagi kot..
🌸ESP + GLA COMPLEX --> dah lama tunggu cahaya mata ? dah ikhtiar cara nih ? kalau belum, boleh start dah..
🌸ESP + OSTEMATRIX
--> protein + kalisum + magnesium dapat membantu menyelesaikan masalah gastrik / sembelit / migrain.. korang kena try !!
🌸ESP + VITAMIN E
--> bila sel mati diperbaharui, muncullah sel baru yang cantik !! korang tanak ke ?
🌸ESP + PEPPERMINT GINGER PLUS
--> ada ulser dalam perut ? sakit kan ? yaa.. ini membantu weyh !! serius..
🌸ESP + OMEGA GUARD
--> baby kat dalam perut pun perlukan protein baik dan DHA untuk perkembangan otak dan tubuh badan yang sihat.. mana ada produk yang nak supply selain Shaklee.. hee~
🌸ESP + MEALSHAKES
--> makan banyak tapi tak gemok jugak.. tiup dek angin pun tumbang.. hee~ meh dapatkan tips cepat gemok dari kakak !!
🌸ESP + PERFORMANCE DRINK
--> nak nak pulak cuaca tak brape menentu.. haish.. takkan nak minum minuman berkarbonat yang manis dan tinggi gula tu kan ? haa.. ini confirm tak de gula tapi membekalkan tenaga berpanjangan..
.
Banyak kan MANFAAT ESP? .
Dapatkan sekarang.. Beli 4 dapat 5% DISCOUNT.. Beli 1/2/3 dapat SPECIAL PRICE 😉
.
#shakleebyyda #shakleeutara #shakleepenang #shakleekedah #shakleesungaipetani #esp #sumberprotein #penggantisusu #sihatbertenagabersamashaklee #cantiktanpamekapbersamashaklee #espshaklee
SET GABUNGAN ESP SHAKLEE antara set set yang famous dan jadi rebutan : . 🌸ESP + ALFALFA + LECITHIN --> nak kurus ? kena try nih.. 🌸ESP + ALFALFA --> risau dengan demand susu badan untuk baby ? sekarang tak lagi kot.. 🌸ESP + GLA COMPLEX --> dah lama tunggu cahaya mata ? dah ikhtiar cara nih ? kalau belum, boleh start dah.. 🌸ESP + OSTEMATRIX --> protein + kalisum + magnesium dapat membantu menyelesaikan masalah gastrik / sembelit / migrain.. korang kena try !! 🌸ESP + VITAMIN E --> bila sel mati diperbaharui, muncullah sel baru yang cantik !! korang tanak ke ? 🌸ESP + PEPPERMINT GINGER PLUS --> ada ulser dalam perut ? sakit kan ? yaa.. ini membantu weyh !! serius.. 🌸ESP + OMEGA GUARD --> baby kat dalam perut pun perlukan protein baik dan DHA untuk perkembangan otak dan tubuh badan yang sihat.. mana ada produk yang nak supply selain Shaklee.. hee~ 🌸ESP + MEALSHAKES --> makan banyak tapi tak gemok jugak.. tiup dek angin pun tumbang.. hee~ meh dapatkan tips cepat gemok dari kakak !! 🌸ESP + PERFORMANCE DRINK --> nak nak pulak cuaca tak brape menentu.. haish.. takkan nak minum minuman berkarbonat yang manis dan tinggi gula tu kan ? haa.. ini confirm tak de gula tapi membekalkan tenaga berpanjangan.. . Banyak kan MANFAAT ESP? . Dapatkan sekarang.. Beli 4 dapat 5% DISCOUNT.. Beli 1/2/3 dapat SPECIAL PRICE 😉 . #shakleebyyda  #shakleeutara  #shakleepenang  #shakleekedah  #shakleesungaipetani  #esp  #sumberprotein  #penggantisusu  #sihatbertenagabersamashaklee  #cantiktanpamekapbersamashaklee  #espshaklee 
PROMOSI ESP BULAN OKTOBER 😍
.
Yang mana masih tak dapatkan lagi Harga Promo ESP meh cepat-cepat dapatkan dengan saya.
.
Promo ESP ni pun SETAHUN sekali je tau. Rugi yang mana tak beli ESP time promosi dia. ESP adalah RATU SHAKLEE tau buat kegilaan semua tak kira lelaki atau perempuan 😋
.
➡️Siapa yang PERLUKAN ESP ?
.
✔️ Ibu mengandung boleh memberi tenaga semasa hamil sebab bawak perut.
✔️ Perempuan atau lelaki yang ada masalah jerawat, jeragat, parut jerawat & sebagainya kerana ESP mempunyai PROTEIN.
✔️ Perempuan atau lelaki yang nak ambil ESP yang mengandungi PROTEIN untuk KURUS atau Bina Badan boleh jugak 💪💪
✔️ Ibu Menyusu boleh ambil ESP untuk Lebatkan atau meriahkan lagi SUSU ibu.
.
🌸 BELI 4 akan dapat 5% DISCOUNT
🌸 BELI 1,2 & 3 akan dapat juga harga special .
Hari ni saya nak kasi SPECIAL PRICE & "SOMETHING SPECIAL" lagi pada 10 ORANG TERAWAL WHATSAPP saya sempena berita gembira yang saya baru terima semalam 👏👏
.
Meh ramai ramai order whatsapp/Direct Messages/sms/telegram/call saya 😉
.
Your Health and Beauty Consultant 
Yda Rashid
+60134830895
.
#shakleebyyda #shakleeutara #shakleepenang #shakleekedah #shakleesungaipetani #esp #promotion #specialprice #sihatbertenagabersamashaklee #cantiktanpamekapbersamashaklee #sumberprotein
PROMOSI ESP BULAN OKTOBER 😍 . Yang mana masih tak dapatkan lagi Harga Promo ESP meh cepat-cepat dapatkan dengan saya. . Promo ESP ni pun SETAHUN sekali je tau. Rugi yang mana tak beli ESP time promosi dia. ESP adalah RATU SHAKLEE tau buat kegilaan semua tak kira lelaki atau perempuan 😋 . ➡️Siapa yang PERLUKAN ESP ? . ✔️ Ibu mengandung boleh memberi tenaga semasa hamil sebab bawak perut. ✔️ Perempuan atau lelaki yang ada masalah jerawat, jeragat, parut jerawat & sebagainya kerana ESP mempunyai PROTEIN. ✔️ Perempuan atau lelaki yang nak ambil ESP yang mengandungi PROTEIN untuk KURUS atau Bina Badan boleh jugak 💪💪 ✔️ Ibu Menyusu boleh ambil ESP untuk Lebatkan atau meriahkan lagi SUSU ibu. . 🌸 BELI 4 akan dapat 5% DISCOUNT 🌸 BELI 1,2 & 3 akan dapat juga harga special . Hari ni saya nak kasi SPECIAL PRICE & "SOMETHING SPECIAL" lagi pada 10 ORANG TERAWAL WHATSAPP saya sempena berita gembira yang saya baru terima semalam 👏👏 . Meh ramai ramai order whatsapp/Direct Messages/sms/telegram/call saya 😉 . Your Health and Beauty Consultant Yda Rashid +60134830895 . #shakleebyyda  #shakleeutara  #shakleepenang  #shakleekedah  #shakleesungaipetani  #esp  #promotion  #specialprice  #sihatbertenagabersamashaklee  #cantiktanpamekapbersamashaklee  #sumberprotein 
ESP HOT SELLING PRODUCT 🔥🔥🔥
.
💜 Dilengkapi dengan unsur kalsium untuk elakkan kerapuhan tulang kerana serbuk soya yang tidak bersifat keasidan.
💜Membekalkan tenaga berterusan yang bertahan selama beberapa jam
💜Memberi rasa kenyang bagi individu yang dalam proses mengurangkan berat badan
💜Membantu menjadikan kulit lebih berseri dan menganjalkan kulit/awet muda kerana protein penting untuk kulit.
💜Meransang regenerasi kulit dan otot, mengurangkan kedutan
💜Memberi ton warna kulit yang sekata
💜Membantu menghilangkan parut jerawat di muka, menjadikan kulit muka halus-mulus, gebu
💜Protein yang lengkap (mengandungi 9 asid amino yang penting untuk fungsi badan)
💜Diperkaya dengan 5 sumber vitamin dan 4 sumber mineral
💜Rendah lemak, tanpa kolestrol
.
Satu tong ESP boleh tahan sehingga 2 bulan.
.
2 bulan sekali jek beli ESP ni😉
.
Berminat?
.
Whatsapp / sms / telegram / call
.
Your Health and Beauty Consultant
Yda Rashid
+60134830895
.
#shakleebyyda #shakleeutara #shakleepenang #shakleekedah #shakleesungaipetani #esp #sumberprotein #penggantisusu #hotsellingproduct #glowing #tahanlama #trytoconceive #setparutshaklee #setcantik #sihatbertenagabersamashaklee 
#cantiktanpamekapbersamashaklee #gebu #parutpudar
ESP HOT SELLING PRODUCT 🔥🔥🔥 . 💜 Dilengkapi dengan unsur kalsium untuk elakkan kerapuhan tulang kerana serbuk soya yang tidak bersifat keasidan. 💜Membekalkan tenaga berterusan yang bertahan selama beberapa jam 💜Memberi rasa kenyang bagi individu yang dalam proses mengurangkan berat badan 💜Membantu menjadikan kulit lebih berseri dan menganjalkan kulit/awet muda kerana protein penting untuk kulit. 💜Meransang regenerasi kulit dan otot, mengurangkan kedutan 💜Memberi ton warna kulit yang sekata 💜Membantu menghilangkan parut jerawat di muka, menjadikan kulit muka halus-mulus, gebu 💜Protein yang lengkap (mengandungi 9 asid amino yang penting untuk fungsi badan) 💜Diperkaya dengan 5 sumber vitamin dan 4 sumber mineral 💜Rendah lemak, tanpa kolestrol . Satu tong ESP boleh tahan sehingga 2 bulan. . 2 bulan sekali jek beli ESP ni😉 . Berminat? . Whatsapp / sms / telegram / call . Your Health and Beauty Consultant Yda Rashid +60134830895 . #shakleebyyda  #shakleeutara  #shakleepenang  #shakleekedah  #shakleesungaipetani  #esp  #sumberprotein  #penggantisusu  #hotsellingproduct  #glowing  #tahanlama  #trytoconceive  #setparutshaklee  #setcantik  #sihatbertenagabersamashaklee  #cantiktanpamekapbersamashaklee  #gebu  #parutpudar 
ESP Strawberry Milkshake 🍓
-
-
ESP adalah antara my first product bersama Shaklee. Dulu dulu consume ESP, rasa kesan kebabom.
-
-
Thats why lah saya jatuh cinta dengan Shaklee sampailah sekarang. Up till now masih consume ESP tak putus putus tau.
-
-
Kenapa saya suka sangat esp ni?
-
❤️ ESP bagi Tenaga 👍🏻👍🏻
Consume sebelum pergi kerja. Jadinya memang tercari cari lah supplements yang tak bagi ngantuk dalam office. ( ESP sumpah best ! )
-
-
💖 ESP jadikan kulit GEBU
Balik je kampung selepas saya consume produk shaklee tu, orang tegur - muka makin berseri. Excited gila masa tu.
-
-
💖 INSTANT breakfast
Selepas bangun tidur, first thing yang penting ialah - kena sarapan. WAJIB ! Sebabnya perut kita perlu diisi , dan organ kita pun kena bangun dari tidur untuk buat kerja. Takde masa untuk masak? Dont worry lets shake 💖
-
-
Mana lagi nak dapat bonus all in one bottle kan? ESP ada semuanya 🐳
-
-
Berminat nak dapatkan ESP SUPER HOT NI ? Jom whatsapp untuk booking, order and consultations.
-
-
Your Health and Beauty Consultant
Yda Rashid
+60134830895
-
-
#shakleebyyda #shakleeutara #shakleepenang #shakleekedah #shakleesungaipetani #shakleemalaysia #shakleemurahmurah #esp #soyprotein #sihat #tenaga #parutpudar #wajahberseri #kulitcerah #kesihatanoptimum #sihatbertenagabersamashaklee #cantiktanpamekapbersamashaklee
ESP Strawberry Milkshake 🍓 - - ESP adalah antara my first product bersama Shaklee. Dulu dulu consume ESP, rasa kesan kebabom. - - Thats why lah saya jatuh cinta dengan Shaklee sampailah sekarang. Up till now masih consume ESP tak putus putus tau. - - Kenapa saya suka sangat esp ni? - ❤️ ESP bagi Tenaga 👍🏻👍🏻 Consume sebelum pergi kerja. Jadinya memang tercari cari lah supplements yang tak bagi ngantuk dalam office. ( ESP sumpah best ! ) - - 💖 ESP jadikan kulit GEBU Balik je kampung selepas saya consume produk shaklee tu, orang tegur - muka makin berseri. Excited gila masa tu. - - 💖 INSTANT breakfast Selepas bangun tidur, first thing yang penting ialah - kena sarapan. WAJIB ! Sebabnya perut kita perlu diisi , dan organ kita pun kena bangun dari tidur untuk buat kerja. Takde masa untuk masak? Dont worry lets shake 💖 - - Mana lagi nak dapat bonus all in one bottle kan? ESP ada semuanya 🐳 - - Berminat nak dapatkan ESP SUPER HOT NI ? Jom whatsapp untuk booking, order and consultations. - - Your Health and Beauty Consultant Yda Rashid +60134830895 - - #shakleebyyda  #shakleeutara  #shakleepenang  #shakleekedah  #shakleesungaipetani  #shakleemalaysia  #shakleemurahmurah  #esp  #soyprotein  #sihat  #tenaga  #parutpudar  #wajahberseri  #kulitcerah  #kesihatanoptimum  #sihatbertenagabersamashaklee  #cantiktanpamekapbersamashaklee 
PARUT MAKIN PUDAR
.
Tengok cik adik ni.. Cantik berseri kulit selepas amalkan FLAWLESS DUO VITA-C PLUS & VITA-E COMPLEX
.
Vita-C Plus
🍋 Perlindungan daripada sinar UV
🍋 Mengurangkan kesan sunburn
🍋 Mengatasi masalah jerawat pasir dan nasi
🍋 Membantu masalah kulit sensitif seperti resdung dan eczema
🍋 Tona kulit menjadi lebih sekata
.
Vita-E Complex
🍇 Mengurangkan parut dan masalah jerawat
🍇 Mengatasi masalah whitehead dan blackhead
🍇 Mengawal kulit berminyak
🍇 Mengatasi masalah jeragat
🍇 Membantu mengurangkan eyebag
.
Your Health and Beauty consultant, 
Yda Rashid
.
#shakleebyyda #shakleeutara #shakleepenang
#shakleekedah #shakleesungaipetani #vitac #vitae #parutpudar #flawless #cantiktanpamekapbersamashaklee
#sihatbertenagabersamashaklee
PARUT MAKIN PUDAR . Tengok cik adik ni.. Cantik berseri kulit selepas amalkan FLAWLESS DUO VITA-C PLUS & VITA-E COMPLEX . Vita-C Plus 🍋 Perlindungan daripada sinar UV 🍋 Mengurangkan kesan sunburn 🍋 Mengatasi masalah jerawat pasir dan nasi 🍋 Membantu masalah kulit sensitif seperti resdung dan eczema 🍋 Tona kulit menjadi lebih sekata . Vita-E Complex 🍇 Mengurangkan parut dan masalah jerawat 🍇 Mengatasi masalah whitehead dan blackhead 🍇 Mengawal kulit berminyak 🍇 Mengatasi masalah jeragat 🍇 Membantu mengurangkan eyebag . Your Health and Beauty consultant, Yda Rashid . #shakleebyyda  #shakleeutara  #shakleepenang  #shakleekedah  #shakleesungaipetani  #vitac  #vitae  #parutpudar  #flawless  #cantiktanpamekapbersamashaklee  #sihatbertenagabersamashaklee 
Assalamualaikum selamat pagi.. Dah sarapan?
.
Menurut fakta, siapa yang tidak mengambil sarapan pagi, akan cepat tua 👴👵
.
ESP MERUPAKAN SARAPAN TERBAIK:
.
✨ Mengandungi protein yang lengkap
✨ Kekalkan tenaga untuk jangka masa panjang
✨ Kulit jadi lebih anjal dan gebu
✨ Mengawal pertumbuhan jerawat
✨ Pudarkan parut
✨ Membantu membaiki dan membina sel-sel tubuh
.
Your Health and Beauty Consultant 
Yda Rashid
.
#shakleebyyda #shakleeutara #shakleepenang #shakleekedah #shakleesungaipetani #esp #sarapansihat #sarapanpagi #sumberprotein #penggantisusu #sihatbertenagabersamashaklee #cantiktanpamekapbersamashaklee #shakleemurahmurah
Assalamualaikum selamat pagi.. Dah sarapan? . Menurut fakta, siapa yang tidak mengambil sarapan pagi, akan cepat tua 👴👵 . ESP MERUPAKAN SARAPAN TERBAIK: . ✨ Mengandungi protein yang lengkap ✨ Kekalkan tenaga untuk jangka masa panjang ✨ Kulit jadi lebih anjal dan gebu ✨ Mengawal pertumbuhan jerawat ✨ Pudarkan parut ✨ Membantu membaiki dan membina sel-sel tubuh . Your Health and Beauty Consultant Yda Rashid . #shakleebyyda  #shakleeutara  #shakleepenang  #shakleekedah  #shakleesungaipetani  #esp  #sarapansihat  #sarapanpagi  #sumberprotein  #penggantisusu  #sihatbertenagabersamashaklee  #cantiktanpamekapbersamashaklee  #shakleemurahmurah 
Vivix merupakan makanan tambahan seperti sirap yang terhasil dari kandungan anggur muscadine, purple carrot, elderberry dan polygonum.

Didalam vivix terdapat ramuan yang dipanggil RESVERATROL. Mengikut kajian klinikal, Resveratrol sangat penting untuk memelihara DNA sel yang rosak akibat radikal bebas. Radikal bebas merupakan atom yang tidak stabil yang terhasil disebabkan pencemaran, cahaya matahari dan pembakaran lemak dalam badan. Ianya boleh menyebabkan pelbagai penyakit kronik.
.
.💙Keistimewaan Vivix Shaklee

Memperbaiki DNA.
.
.💙Setiap hari, tubuh kita mengalami kerosakan DNA (salah satunya akibat radikal bebas) yang menyebabkan proses penuaan terjadi begitu cepat. Vivix membantu melambatkan dan melindungi DNA sel tubuh kita dan melambatkan proses tersebut.Vivix sesuai diambil oleh mereka yang selesai menjalani rawatan pemulihan kanser, misalnya kimoterapi, bagi mengembalikan sel tubuhnya kepada keadaan asal. .
.💙Memperbaiki tenaga sel.
Semakin tubuh kita terdedah kepada penuaan, semakin cepat sel tubuh kita kehilangan tenaga. Ini akan menurunkan fungsi sel. Vivix membantu menguatkan sel tubuh. .
.💙Membantu meningkatkan fungsi otak, kardiovaskular, imuniti dan sendi.
Semakin tua, semakin kita rasa sakit sana sini, ingatan pun makin pudar. Vivix membantu mengembalikan keremajaan.  Kebaikan Vivix Shaklee
.
✔️Menggalakan penuaan yg sihat – awet muda dan anti-penuaan
.
✔️Membantu mengelakan kanser – merencat sel kanser dari menjadi semakin serius
.
✔️Mengurangkan risiko penyakit jantung – melindungi jantung
.
✔️Mengurangkan kompilasi diabetes / kencing manis
.
✔️Meningkatkan kesihatan arthritis dan menyokong kesihatan sendi – melindungi saraf
.
✔️Mengurangkan insiden penyakit nyanyuk – merawat alzhemir
.
✔️Membantu merawat penyakit parkinson
.
✔️Membantu memulihkan penyakit strok – angin ahmar .
.
.✔️Meningkatkan kesihatan imun badan
.
✔️Menggalakan kesihatan keseluruhan
.
.
Your Health and Beauty Consultant
Yda Rashid
#shakleebyyda #shakleeutara #shakleepenang #shakleekedah #shakleesungaipetani #vivix #antipenuaan #sihat #kesihatanoptimum #baikidna #sihatbertenagabersamashaklee #cantiktanpamekapbersamashaklee
Vivix merupakan makanan tambahan seperti sirap yang terhasil dari kandungan anggur muscadine, purple carrot, elderberry dan polygonum. Didalam vivix terdapat ramuan yang dipanggil RESVERATROL. Mengikut kajian klinikal, Resveratrol sangat penting untuk memelihara DNA sel yang rosak akibat radikal bebas. Radikal bebas merupakan atom yang tidak stabil yang terhasil disebabkan pencemaran, cahaya matahari dan pembakaran lemak dalam badan. Ianya boleh menyebabkan pelbagai penyakit kronik. . .💙Keistimewaan Vivix Shaklee Memperbaiki DNA. . .💙Setiap hari, tubuh kita mengalami kerosakan DNA (salah satunya akibat radikal bebas) yang menyebabkan proses penuaan terjadi begitu cepat. Vivix membantu melambatkan dan melindungi DNA sel tubuh kita dan melambatkan proses tersebut.Vivix sesuai diambil oleh mereka yang selesai menjalani rawatan pemulihan kanser, misalnya kimoterapi, bagi mengembalikan sel tubuhnya kepada keadaan asal. . .💙Memperbaiki tenaga sel. Semakin tubuh kita terdedah kepada penuaan, semakin cepat sel tubuh kita kehilangan tenaga. Ini akan menurunkan fungsi sel. Vivix membantu menguatkan sel tubuh. . .💙Membantu meningkatkan fungsi otak, kardiovaskular, imuniti dan sendi. Semakin tua, semakin kita rasa sakit sana sini, ingatan pun makin pudar. Vivix membantu mengembalikan keremajaan. Kebaikan Vivix Shaklee . ✔️Menggalakan penuaan yg sihat – awet muda dan anti-penuaan . ✔️Membantu mengelakan kanser – merencat sel kanser dari menjadi semakin serius . ✔️Mengurangkan risiko penyakit jantung – melindungi jantung . ✔️Mengurangkan kompilasi diabetes / kencing manis . ✔️Meningkatkan kesihatan arthritis dan menyokong kesihatan sendi – melindungi saraf . ✔️Mengurangkan insiden penyakit nyanyuk – merawat alzhemir . ✔️Membantu merawat penyakit parkinson . ✔️Membantu memulihkan penyakit strok – angin ahmar . . .✔️Meningkatkan kesihatan imun badan . ✔️Menggalakan kesihatan keseluruhan . . Your Health and Beauty Consultant Yda Rashid #shakleebyyda  #shakleeutara  #shakleepenang  #shakleekedah  #shakleesungaipetani  #vivix  #antipenuaan  #sihat  #kesihatanoptimum  #baikidna  #sihatbertenagabersamashaklee  #cantiktanpamekapbersamashaklee 
Ada tak dekat sini yang mempunyai masalah resdung sampaikan rimas bersin terlalu kerap, gatal-gatal hidung, dan lain2? .
.
Mereka yang menghidap penyakit resdung, 3 supplements ni highly recommended untuk u all consume .
.
🌸 Alfalfa Complex
👉Mengurangkan tahap keradangan penyakit resdung ( sinusitis)
👉 Kaya dengan sumber klorofil yang membantu mengurangkan tahap keradangan daripada alergi (allergy), gegata (hives), dan resdung (sinusitis) .
👉Penghidap penyakit SLE tak digalakkan mngambil Alfalfa sebagai supplement .
.
🌸 B Complex
👉Kandungan B6 dalam B Complex berperanan untuk memelihara selaput lendir agar kekal sihat dan membantu penghasilan antibodi badan
👉Bertindak sebagai anti-stress. Apabila resdung menyerang, B Complex akan menjadi penstabil hormon dan penenang semulajadi bagi mengurangkan kesakitan di bahagian muka
👉Membantu dalam membina protien dalam tubuh .
.
🌸 Vitamin C
👉Sebagai antioksida yang unggul dalam meningkatkan antibodi dan daya tahan menghadapi serangan penyakit
👉Mempercepatkan proses penyembuhan tisu tubuh
👉Memastikam proses pemuliharaan proses metabolisme dalam tubuh berfungsi dengan baik dan sempurna .
.
Try sendiri Set resdung Shakee bagi mengatasi masalah resdung.Produk Shaklee adalah produk semulajadi yang selamat dan bebas dadah. Penyakit resdung ini jika dibiarkan melarat akan menjadi kronik dan boleh menyebabkan komplikasi kepada otak yang akhirnya boleh membawa maut .
.
Your Health and Beauty Consultant 
Yda Rashid
.
#shakleebyyda #shakleeutara #shakleepenang #shakleekedah #shakleesungaipetani #vitac #bcomplex #alfalfa #resdung #alahan #sinusitis #jerawat #setresdung #antiresdung #sihatbertenagabersamashaklee
Ada tak dekat sini yang mempunyai masalah resdung sampaikan rimas bersin terlalu kerap, gatal-gatal hidung, dan lain2? . . Mereka yang menghidap penyakit resdung, 3 supplements ni highly recommended untuk u all consume . . 🌸 Alfalfa Complex 👉Mengurangkan tahap keradangan penyakit resdung ( sinusitis) 👉 Kaya dengan sumber klorofil yang membantu mengurangkan tahap keradangan daripada alergi (allergy), gegata (hives), dan resdung (sinusitis) . 👉Penghidap penyakit SLE tak digalakkan mngambil Alfalfa sebagai supplement . . 🌸 B Complex 👉Kandungan B6 dalam B Complex berperanan untuk memelihara selaput lendir agar kekal sihat dan membantu penghasilan antibodi badan 👉Bertindak sebagai anti-stress. Apabila resdung menyerang, B Complex akan menjadi penstabil hormon dan penenang semulajadi bagi mengurangkan kesakitan di bahagian muka 👉Membantu dalam membina protien dalam tubuh . . 🌸 Vitamin C 👉Sebagai antioksida yang unggul dalam meningkatkan antibodi dan daya tahan menghadapi serangan penyakit 👉Mempercepatkan proses penyembuhan tisu tubuh 👉Memastikam proses pemuliharaan proses metabolisme dalam tubuh berfungsi dengan baik dan sempurna . . Try sendiri Set resdung Shakee bagi mengatasi masalah resdung.Produk Shaklee adalah produk semulajadi yang selamat dan bebas dadah. Penyakit resdung ini jika dibiarkan melarat akan menjadi kronik dan boleh menyebabkan komplikasi kepada otak yang akhirnya boleh membawa maut . . Your Health and Beauty Consultant Yda Rashid . #shakleebyyda  #shakleeutara  #shakleepenang  #shakleekedah  #shakleesungaipetani  #vitac  #bcomplex  #alfalfa  #resdung  #alahan  #sinusitis  #jerawat  #setresdung  #antiresdung  #sihatbertenagabersamashaklee 
ESP HOT SELLING PRODUCT ! !
.
💜 Dilengkapi dengan unsur kalsium untuk elakkan kerapuhan tulang kerana serbuk soya yang tidak bersifat keasidan.
💜Membekalkan tenaga berterusan yang bertahan selama beberapa jam
💜Memberi rasa kenyang bagi individu yang dalam proses mengurangkan berat badan
💜Membantu menjadikan kulit lebih berseri dan menganjalkan kulit/awet muda kerana protein penting untuk kulit.
💜Meransang regenerasi kulit dan otot, mengurangkan kedutan
💜Memberi ton warna kulit yang sekata
💜Membantu menghilangkan parut jerawat di muka, menjadikan kulit muka halus-mulus, gebu
💜Protein yang lengkap (mengandungi 9 asid amino yang penting untuk fungsi badan)
💜Diperkaya dengan 5 sumber vitamin dan 4 sumber mineral
💜Rendah lemak, tanpa kolestrol
.
Satu tong ESP boleh tahan sehingga 2 bulan.
.
2 bulan sekali jek beli ESP ni😉
.
Berminat?
.
Whatsapp / sms / telegram / call
.
Your Health and Beauty Consultant
Yda Rashid
+60134830895
.
#shakleebyyda #shakleeutara #shakleepenang #shakleekedah #shakleesungaipetani #esp #parutpudar #glowing #sumberprotein #tenaga #rasakenyanglebihlama 
#sihatbertenagabersamashaklee #cantiktanpamekapbersamashaklee
ESP HOT SELLING PRODUCT ! ! . 💜 Dilengkapi dengan unsur kalsium untuk elakkan kerapuhan tulang kerana serbuk soya yang tidak bersifat keasidan. 💜Membekalkan tenaga berterusan yang bertahan selama beberapa jam 💜Memberi rasa kenyang bagi individu yang dalam proses mengurangkan berat badan 💜Membantu menjadikan kulit lebih berseri dan menganjalkan kulit/awet muda kerana protein penting untuk kulit. 💜Meransang regenerasi kulit dan otot, mengurangkan kedutan 💜Memberi ton warna kulit yang sekata 💜Membantu menghilangkan parut jerawat di muka, menjadikan kulit muka halus-mulus, gebu 💜Protein yang lengkap (mengandungi 9 asid amino yang penting untuk fungsi badan) 💜Diperkaya dengan 5 sumber vitamin dan 4 sumber mineral 💜Rendah lemak, tanpa kolestrol . Satu tong ESP boleh tahan sehingga 2 bulan. . 2 bulan sekali jek beli ESP ni😉 . Berminat? . Whatsapp / sms / telegram / call . Your Health and Beauty Consultant Yda Rashid +60134830895 . #shakleebyyda  #shakleeutara  #shakleepenang  #shakleekedah  #shakleesungaipetani  #esp  #parutpudar  #glowing  #sumberprotein  #tenaga  #rasakenyanglebihlama  #sihatbertenagabersamashaklee  #cantiktanpamekapbersamashaklee 
INILAH MASANYA UNTUK PIKAT HATI SI ORANG YANG TERSAYANG !
-
Dalam dunia ni, diri siapa yang tak ada orang sayang kan. Mesti ada punya. Yang si perempuan, mesti ada si kumbang yang sayangkan dia. Betul tak ?
-
Saya nak bagitahu yang bulan #SEPTEMBER ni ada promosi gila-gila untuk set kecantikan yang ada dalam Shaklee ni.
-
Yang muka dia dah breakout or dari kecik sampai ke besar orang dok mengata kita orang hitam. Inilah peluang yang awak kena GRAB.
-
Set Radiant 4
-
❤️ ESP (Energizing Soy Protein)
❤️ Vitamin C
❤️ GLA Complex
❤️ Collagen Powder
-
Dengan setiap pembelian Set Radiant 4 ni, awak boleh bawa pulang sekali :
-
❤️ E-Voucher bernilai RM60 (RM20 x 3)
❤️ Paper Bag
-
===================================
-
🌸 ESP / Energizing Soy Protein (Membina)
-
💜ESP menggunakan sumber protein yang tidak diubah suai genetik
💜Setiap serving: 14g
💜ESP memberikan 9 jenis amino asid
-
🌸 Vitamin C (Melindungi)
-
🍊 Mempunyai sistem pelepasan sebanyak 500mg Vitamin C untuk 5 jam
🍊 Ditambah dengan 120mg bioflavanoids daripada bahan citrus
-
🌸 GLA Complex (Melembap)
-
🍏 Diambil daripada minyak Bungan yang asli, mempunyai kepekatan GLA yang tinggi (17-25%)
🍏 Formula istimewa bersama GLA, minyak Bungan matahari, sumber lain omega-6 dan Vitamin E
-
🌸 Collagen Powder (Menegang)
-
🌹 4000mg RSS kolagen
🌹 Saiz molekul yang rendah, 1000 Dalton
🌹 Ditambah dengan 7 bahan aktif
-
So, jangan tunggu lama-lama untuk GRAB ONE SET terus okay 👌
-
Believe in me yang awak semua ada peluang untuk dapat hidup yang lebih baik dengan kulit muka yang cantik 😘
-
Your Health and Beauty Consultant,
Yda Rashid
+60134830895
-
#shakleebyyda #shakleeutara #shakleepenang #shakleekedah #shakleesungaipetani #shakleemurahmurah #cantik #sihat #collagen #esp #glacomplex #vitaminc #wajahberseri #parutpudar #jerawathilang #antipenuaan #legasenggugut #kawalhaid #sihatbertenagabersamashaklee #cantiktanpamekapbersamashaklee
INILAH MASANYA UNTUK PIKAT HATI SI ORANG YANG TERSAYANG ! - Dalam dunia ni, diri siapa yang tak ada orang sayang kan. Mesti ada punya. Yang si perempuan, mesti ada si kumbang yang sayangkan dia. Betul tak ? - Saya nak bagitahu yang bulan #SEPTEMBER  ni ada promosi gila-gila untuk set kecantikan yang ada dalam Shaklee ni. - Yang muka dia dah breakout or dari kecik sampai ke besar orang dok mengata kita orang hitam. Inilah peluang yang awak kena GRAB. - Set Radiant 4 - ❤️ ESP (Energizing Soy Protein) ❤️ Vitamin C ❤️ GLA Complex ❤️ Collagen Powder - Dengan setiap pembelian Set Radiant 4 ni, awak boleh bawa pulang sekali : - ❤️ E-Voucher bernilai RM60 (RM20 x 3) ❤️ Paper Bag - =================================== - 🌸 ESP / Energizing Soy Protein (Membina) - 💜ESP menggunakan sumber protein yang tidak diubah suai genetik 💜Setiap serving: 14g 💜ESP memberikan 9 jenis amino asid - 🌸 Vitamin C (Melindungi) - 🍊 Mempunyai sistem pelepasan sebanyak 500mg Vitamin C untuk 5 jam 🍊 Ditambah dengan 120mg bioflavanoids daripada bahan citrus - 🌸 GLA Complex (Melembap) - 🍏 Diambil daripada minyak Bungan yang asli, mempunyai kepekatan GLA yang tinggi (17-25%) 🍏 Formula istimewa bersama GLA, minyak Bungan matahari, sumber lain omega-6 dan Vitamin E - 🌸 Collagen Powder (Menegang) - 🌹 4000mg RSS kolagen 🌹 Saiz molekul yang rendah, 1000 Dalton 🌹 Ditambah dengan 7 bahan aktif - So, jangan tunggu lama-lama untuk GRAB ONE SET terus okay 👌 - Believe in me yang awak semua ada peluang untuk dapat hidup yang lebih baik dengan kulit muka yang cantik 😘 - Your Health and Beauty Consultant, Yda Rashid +60134830895 - #shakleebyyda  #shakleeutara  #shakleepenang  #shakleekedah  #shakleesungaipetani  #shakleemurahmurah  #cantik  #sihat  #collagen  #esp  #glacomplex  #vitaminc  #wajahberseri  #parutpudar  #jerawathilang  #antipenuaan  #legasenggugut  #kawalhaid  #sihatbertenagabersamashaklee  #cantiktanpamekapbersamashaklee 
Kenapa GLA COMPLEX ?
-
-
Rata rata yang ambil GLA COMPLEX SHAKLEE ni mesti ada masalah "wanita". Haaa tapi jangan terkejut tau sebab bukan wanita sahaja yang boleh consume GLA ni. Lelaki pun boleh tau.
-
-
Most of my customers akan pilih GLA untuk masalah period tak stabil, atau masalah sukar hamil dan untuk repair cell kulit untuk glowing skin.
-
-
Jom kita baca apa manfaat GLA ni sebenarnya ya
-
-
✅ membantu menstabilkan period
✅ melegakan PMS / mood swing
✅ mengurangkan senggugut
✅ mengurangkan simptom menopause
✅ merawat eczema
✅ melembabkan kulit
✅ menguatkan kuku dan rambut
✅ kulit jadi lebih berseri seri dan glowing
✅ menguatkan imuniti
✅ melambatkan proses penuaan
✅ mengandungi vitamin e mengurangkan masalah parut dan kulit kering
✅ atasi masalah kulit bersisik
✅ mengawal kolestrol
✅ mengawal kencing manis
✅ baik untuk saraf
-
-
For booking / order / consultations, boleh direct untuk call / sms / whatsapp / telegram je ya. Inshaaallah best , fast and friendly service for all my customers 🌸
-
-
Your Health and Beauty Consultant 
Yda Rashid
+60134830895
-
-
#shakleebyyda #shakleeutara #shakleepenang #shakleekedah #shakleesungaipetani #shakleemalaysia #glacomplex #premenstrualsyndrome #pms #senggugut #setsubur #hormontakstabil #sihatbertenagabersamashaklee
Kenapa GLA COMPLEX ? - - Rata rata yang ambil GLA COMPLEX SHAKLEE ni mesti ada masalah "wanita". Haaa tapi jangan terkejut tau sebab bukan wanita sahaja yang boleh consume GLA ni. Lelaki pun boleh tau. - - Most of my customers akan pilih GLA untuk masalah period tak stabil, atau masalah sukar hamil dan untuk repair cell kulit untuk glowing skin. - - Jom kita baca apa manfaat GLA ni sebenarnya ya - - ✅ membantu menstabilkan period ✅ melegakan PMS / mood swing ✅ mengurangkan senggugut ✅ mengurangkan simptom menopause ✅ merawat eczema ✅ melembabkan kulit ✅ menguatkan kuku dan rambut ✅ kulit jadi lebih berseri seri dan glowing ✅ menguatkan imuniti ✅ melambatkan proses penuaan ✅ mengandungi vitamin e mengurangkan masalah parut dan kulit kering ✅ atasi masalah kulit bersisik ✅ mengawal kolestrol ✅ mengawal kencing manis ✅ baik untuk saraf - - For booking / order / consultations, boleh direct untuk call / sms / whatsapp / telegram je ya. Inshaaallah best , fast and friendly service for all my customers 🌸 - - Your Health and Beauty Consultant Yda Rashid +60134830895 - - #shakleebyyda  #shakleeutara  #shakleepenang  #shakleekedah  #shakleesungaipetani  #shakleemalaysia  #glacomplex  #premenstrualsyndrome  #pms  #senggugut  #setsubur  #hormontakstabil  #sihatbertenagabersamashaklee 
TAK SAMPAI 2 BULAN DAH HAMIL DENGAN SET KESUBURAN SHAKLEE 🌸
-
-
Well actually saya sangat sangat happy dengan feedback customer yg akhirnya berjaya conceive berkat ikhtiar bersama Shaklee! Rasa macam hebatnya SubhanaAllah! Memang betul anak tu rezeki dari Allah. Selain berdoa kita kena always usaha dan tawakkal kan?
-
-
Kalau rezeki Allah nak bagi tu memang Allah akan bagi terus. Kita pulak yang sebak ni tau 😭😭
-
-
👩🏻‍WANITA
🌸GLA COMPLEX - membantu mengatasi masalah senggugut, hormonal imbalance dan period yang tak stabil ( irregular period ) membolehkan wanita mengenalpasti peringkat kesuburan serta improve sex drive 🌸B COMPLEX - membekalkan tenaga & asid folik untuk persediaan awal kehamilan
🌸ALFALFA COMPLEX - mengatasi masalah keputihan
🌸ESP - menguatkan dinding rahim dan mengelakkan risiko keguguran
-
-
👨🏻‍LELAKI
🍀VITA E COMPLEX - memekatkan air mani & improve sex drive
🍀VITALEA - kesihatan keseluruhan serta meningkatkan sperm count
-
-
Boleh add on VIVIX shaklee untuk total cell repair yang rosak / bermasalah. InshaaAllah healthy host, lebih sihat dan berpotensi tinggi untuk conceive.
-
-
Your Health and Beauty Consultant
Yda Rashid
☎ +60134830895
-
-
#shakleebyyda #shakleeutara #shakleepenang #shakleekedah #shakleesungaipetani #setsubur #ikhtiarhamil #trytoconceive #sihatbertenagabersamashaklee
TAK SAMPAI 2 BULAN DAH HAMIL DENGAN SET KESUBURAN SHAKLEE 🌸 - - Well actually saya sangat sangat happy dengan feedback customer yg akhirnya berjaya conceive berkat ikhtiar bersama Shaklee! Rasa macam hebatnya SubhanaAllah! Memang betul anak tu rezeki dari Allah. Selain berdoa kita kena always usaha dan tawakkal kan? - - Kalau rezeki Allah nak bagi tu memang Allah akan bagi terus. Kita pulak yang sebak ni tau 😭😭 - - 👩🏻‍WANITA 🌸GLA COMPLEX - membantu mengatasi masalah senggugut, hormonal imbalance dan period yang tak stabil ( irregular period ) membolehkan wanita mengenalpasti peringkat kesuburan serta improve sex drive 🌸B COMPLEX - membekalkan tenaga & asid folik untuk persediaan awal kehamilan 🌸ALFALFA COMPLEX - mengatasi masalah keputihan 🌸ESP - menguatkan dinding rahim dan mengelakkan risiko keguguran - - 👨🏻‍LELAKI 🍀VITA E COMPLEX - memekatkan air mani & improve sex drive 🍀VITALEA - kesihatan keseluruhan serta meningkatkan sperm count - - Boleh add on VIVIX shaklee untuk total cell repair yang rosak / bermasalah. InshaaAllah healthy host, lebih sihat dan berpotensi tinggi untuk conceive. - - Your Health and Beauty Consultant Yda Rashid ☎ +60134830895 - - #shakleebyyda  #shakleeutara  #shakleepenang  #shakleekedah  #shakleesungaipetani  #setsubur  #ikhtiarhamil  #trytoconceive  #sihatbertenagabersamashaklee 
Assalamualaikum selamat pagi.. Hai hai hai semuaaaa.
Kedai Shaklee saya dah beroperasi seperti biasa tauu ! Jangan segan segan nak PM untuk booking / order / consultation !
-
-
Kami always offer BEST PRICE & EXCLUSIVE CONSULTATIONS 💖
-
-
Antara set yang menjadi hot demand dekat kedai shaklee saya ni
-
-
✅ SET KESUBURAN
✅ SET CANTIK
✅ SET PARUT
✅ SET JERAWAT
✅ SET SLIMMING
✅ SET HAMIL
✅ SET PANTANG
✅ SET MENYUSU
✅ SET TENAGA
-
-
Berminat nak dapatkan supplements shaklee? Whatsapp / sms / telegram.
-
-
Your Health and Beauty Consultant
Yda Rashid
☎ 0134830895
-
#shakleebyyda #shakleeutara #shakleepenang #shakleekedah #shakleesungaipetani #setsubur #setparut #setmenyusu #settenaga #sethamil #setslimming #setpantang #setcantik #setjerawat #sihatbertenagabersamashaklee #cantiktanpamekapbersamashaklee
Assalamualaikum selamat pagi.. Hai hai hai semuaaaa. Kedai Shaklee saya dah beroperasi seperti biasa tauu ! Jangan segan segan nak PM untuk booking / order / consultation ! - - Kami always offer BEST PRICE & EXCLUSIVE CONSULTATIONS 💖 - - Antara set yang menjadi hot demand dekat kedai shaklee saya ni - - ✅ SET KESUBURAN ✅ SET CANTIK ✅ SET PARUT ✅ SET JERAWAT ✅ SET SLIMMING ✅ SET HAMIL ✅ SET PANTANG ✅ SET MENYUSU ✅ SET TENAGA - - Berminat nak dapatkan supplements shaklee? Whatsapp / sms / telegram. - - Your Health and Beauty Consultant Yda Rashid ☎ 0134830895 - #shakleebyyda  #shakleeutara  #shakleepenang  #shakleekedah  #shakleesungaipetani  #setsubur  #setparut  #setmenyusu  #settenaga  #sethamil  #setslimming  #setpantang  #setcantik  #setjerawat  #sihatbertenagabersamashaklee  #cantiktanpamekapbersamashaklee 
IKHTIAR HAMIL DENGAN SET KESUBURAN SHAKLEE 👶
.
Pengambilan Supplement boleh dijadikan sebagai salah satu ikhtiar bagi mereka yang sedang under TTC / berusaha untuk hamil.
.
Alhamdulillah, ramai customers yang berjaya hamil selepas ikhtiar dengan mengambil supplement Shaklee.
.
Bagi yang tertanya-tanya, saya nak explainkan MANFAAT dan KELEBIHAN setiap supplement untuk KESUBURAN:
.
✅GLA untuk stabilkan kitar haid & hormon, also untuk hasilkan ovum yang sihat.
.
✅ALFALFA untuk atasi masalah keputihan yang boleh menyebabkan jangkitan kuman, antara penyebab susah lekat. Juga untuk stamina & bertindak as KACIP FATIMAH semas bersama.
.
✅VITALEA ni multivitamin lengkap untuk make sure badan cukup keperluan nutrisi & bersedia untuk hamil. .
.
✅B COMPLEX mengandungi Folic Acid untuk perkembangan awal baby, memang disarankan oleh Doktor untuk consume semasa sedang ikhtiar hamil lagi. Juga sebagai anti stress.
.
✅VITAMIN E untuk kekerapan penghasilan air mani bagi suami.
.
✅VITA LEA juga penting untuk suami. VITA LEA mengandungi Zinc untuk banyakkan sperm count and also hasilkan sperm yang lebih sihat & active.
.
Boleh hubungi saya untuk consultation dan guide cara makan supplement Shaklee dengan betul .
.
. 
Your Health and Beauty Consultant 
Yda Rashid
.
#shakleebyyda #shakleeutara #shakleepenang #shakleekedah #shakleesungaipetani #setsubur #ikhtiarhamil #trytoconceive #sihatbertenagabersamashaklee
IKHTIAR HAMIL DENGAN SET KESUBURAN SHAKLEE 👶 . Pengambilan Supplement boleh dijadikan sebagai salah satu ikhtiar bagi mereka yang sedang under TTC / berusaha untuk hamil. . Alhamdulillah, ramai customers yang berjaya hamil selepas ikhtiar dengan mengambil supplement Shaklee. . Bagi yang tertanya-tanya, saya nak explainkan MANFAAT dan KELEBIHAN setiap supplement untuk KESUBURAN: . ✅GLA untuk stabilkan kitar haid & hormon, also untuk hasilkan ovum yang sihat. . ✅ALFALFA untuk atasi masalah keputihan yang boleh menyebabkan jangkitan kuman, antara penyebab susah lekat. Juga untuk stamina & bertindak as KACIP FATIMAH semas bersama. . ✅VITALEA ni multivitamin lengkap untuk make sure badan cukup keperluan nutrisi & bersedia untuk hamil. . . ✅B COMPLEX mengandungi Folic Acid untuk perkembangan awal baby, memang disarankan oleh Doktor untuk consume semasa sedang ikhtiar hamil lagi. Juga sebagai anti stress. . ✅VITAMIN E untuk kekerapan penghasilan air mani bagi suami. . ✅VITA LEA juga penting untuk suami. VITA LEA mengandungi Zinc untuk banyakkan sperm count and also hasilkan sperm yang lebih sihat & active. . Boleh hubungi saya untuk consultation dan guide cara makan supplement Shaklee dengan betul . . . Your Health and Beauty Consultant Yda Rashid . #shakleebyyda  #shakleeutara  #shakleepenang  #shakleekedah  #shakleesungaipetani  #setsubur  #ikhtiarhamil  #trytoconceive  #sihatbertenagabersamashaklee 
HAMIL DENGAN SET BAJET KESUBURAN
.
Pengambilan supplement juga adalah salah satu ikhtiar untuk hamil selain menjaga pemakanan. .
.
GLA
♥Membantu mengawal dan mengatur kitaran haid
♥Membantu meningkatkan kesuburan - for those trying to conceive baby!
♥Melegakan PMS (sindrom pra-haid) - abdominal pain, breast pain
♥Membantu dalam menangani menopos
♥Membantu menghasilkan cecair serviks yang subur & berkualiti
.
.
ZINC COMPLEX
♥Menjaga fungsi organ seksual
♥Menjaga penghasilan hormon testosterone
♥Meningkatkan bilangan sperma
♥Meningkatkan pergerakan sperma
♥Meningkatkan kesihatan sperma.
.
.
#shakleebyyda #shakleeutara #shakleepenang #shakleekedah #shakleesungaipetani #shakleemalaysia #setsubur #ikhtiarhamil #glacomplex #alfalfa #vitae #zinccomplex #sihatbertenagabersamashaklee
HAMIL DENGAN SET BAJET KESUBURAN . Pengambilan supplement juga adalah salah satu ikhtiar untuk hamil selain menjaga pemakanan. . . GLA ♥Membantu mengawal dan mengatur kitaran haid ♥Membantu meningkatkan kesuburan - for those trying to conceive baby! ♥Melegakan PMS (sindrom pra-haid) - abdominal pain, breast pain ♥Membantu dalam menangani menopos ♥Membantu menghasilkan cecair serviks yang subur & berkualiti . . ZINC COMPLEX ♥Menjaga fungsi organ seksual ♥Menjaga penghasilan hormon testosterone ♥Meningkatkan bilangan sperma ♥Meningkatkan pergerakan sperma ♥Meningkatkan kesihatan sperma. . . #shakleebyyda  #shakleeutara  #shakleepenang  #shakleekedah  #shakleesungaipetani  #shakleemalaysia  #setsubur  #ikhtiarhamil  #glacomplex  #alfalfa  #vitae  #zinccomplex  #sihatbertenagabersamashaklee 
ANDA SUSAH HAMIL? .
Pengambilan supplement juga adalah salah satu ikhtiar untuk hamil. Boleh dapatkan SET KESUBURAN SHAKLEE (BAJET) .
Set ini untuk pasangan suami isteri..
.
UNTUK ISTERI
.
GLA
♥Membantu mengawal dan mengatur kitaran haid
♥Membantu meningkatkan kesuburan - for those trying to conceive baby!
♥Melegakan PMS (sindrom pra-haid) - abdominal pain, breast pain
♥Membantu dalam menangani menopos
♥Membantu menghasilkan cecair serviks yang subur & berkualiti.
.
ALFALFA
♥Menguatkan rahim
♥Mengurangkan simptom menopos
♥Menurunkan kolesterol
♥Merupakan makanan alkali bagi mengelakkan jangkitan dalaman
♥Membanyakkan susu badan
.
UNTUK SUAMI
.
VITA-E COMPLEX
♥Mencegah masalah kelenjar prostat
♥Meningkatkan kuantiti sperma pada lelaki
♥Mengurangkan risiko kecacatan pada bayi
♥Awet Muda
.
ZINC COMPLEX
♥Menjaga fungsi organ seksual
♥Menjaga penghasilan hormon testosterone
♥Meningkatkan bilangan sperma
♥Meningkatakn pergerakan sperma
♥Meningkatkan kesihatan sperma.
.
Kita hanya merancang, tapi ALLAH yang tentukan betul tak.. kadang-kadang banyak berhabis duit buat rawatan moden, apa salahnya kita cuba rawatan dan supplement semulajadi ni.. tak salah kan.. lagipun set ni boleh tahan lama... InsyaALLAH.. usaha tangga kejayaan.. anak-anak pewaris kita untuk masa-masa depan.. InsyaALLAH.. Amin
.
#shakleebyyda #shakleeutara #shakleepenang #shakleekedah #shakleesungaipetani #shakleemalaysia #setsubur #ikhtiarhamil #glacomplex #alfalfa #vitae #zinccomplex #sihatbertenagabersamashaklee
ANDA SUSAH HAMIL? . Pengambilan supplement juga adalah salah satu ikhtiar untuk hamil. Boleh dapatkan SET KESUBURAN SHAKLEE (BAJET) . Set ini untuk pasangan suami isteri.. . UNTUK ISTERI . GLA ♥Membantu mengawal dan mengatur kitaran haid ♥Membantu meningkatkan kesuburan - for those trying to conceive baby! ♥Melegakan PMS (sindrom pra-haid) - abdominal pain, breast pain ♥Membantu dalam menangani menopos ♥Membantu menghasilkan cecair serviks yang subur & berkualiti. . ALFALFA ♥Menguatkan rahim ♥Mengurangkan simptom menopos ♥Menurunkan kolesterol ♥Merupakan makanan alkali bagi mengelakkan jangkitan dalaman ♥Membanyakkan susu badan . UNTUK SUAMI . VITA-E COMPLEX ♥Mencegah masalah kelenjar prostat ♥Meningkatkan kuantiti sperma pada lelaki ♥Mengurangkan risiko kecacatan pada bayi ♥Awet Muda . ZINC COMPLEX ♥Menjaga fungsi organ seksual ♥Menjaga penghasilan hormon testosterone ♥Meningkatkan bilangan sperma ♥Meningkatakn pergerakan sperma ♥Meningkatkan kesihatan sperma. . Kita hanya merancang, tapi ALLAH yang tentukan betul tak.. kadang-kadang banyak berhabis duit buat rawatan moden, apa salahnya kita cuba rawatan dan supplement semulajadi ni.. tak salah kan.. lagipun set ni boleh tahan lama... InsyaALLAH.. usaha tangga kejayaan.. anak-anak pewaris kita untuk masa-masa depan.. InsyaALLAH.. Amin . #shakleebyyda  #shakleeutara  #shakleepenang  #shakleekedah  #shakleesungaipetani  #shakleemalaysia  #setsubur  #ikhtiarhamil  #glacomplex  #alfalfa  #vitae  #zinccomplex  #sihatbertenagabersamashaklee 
HERBAL BLEND® MULTIPURPOSE CREAM PUDARKAN PARUT CHICKEN POX
.
🌸Melembutkan kulit / tumit kasar @ pecah
🌸Merawat ruam susu / ruam panas / ruam lampin / muka / kepala 🌸Menghilangkan luka dan merawat eczema
🌸Melegakan gigitan serangga / nyamuk
🌸Merawat kulit gatal
🌸Menghilangkan parut jerawat / parut chicken pox
🌸Losyen harian untuk kulit kering
🌸Krim urut badan lenguh
🌸Merawat kesan luka melecur 🌸Melegakan badan / kepala ketika tidak sihat
🌸Merawat eczema dan gatal-gatal akibat gigitan serangga
🌸Ubat luka atau melecur
🌸Luka pada puting bagi ibu-ibu menyusu
🌸Menghilangkan parut
🌸Losyen harian
🌸Baik untuk demam ( disapu di seluruh badan dan setengah jam akan berpeluh bermakna badan sedang respons pada krim tersebut bagi mengeluarkan haba berlebihan dalam badan).
🌸Membuang angin pada perut bagi memberi keselesaan pada perut anda
🌸Membuang selulit serta  memecahkan lemak berlebihan.
.
Ragu-ragu lagi dengan krim serbaguna ni? Any consultation, please feel free to contact me
.
Your Health and Beauty Consultant 
Yda Rashid
.
#shakleebyyda #shakleeutara #shakleepenang #shakleekedah #shakleesungaipetani #herbalblendcream #multipurpose #legakanruam #ruambayi #kulitgatal #tumitpecah #losyenharian
#sihatbertenagabersamashaklee
HERBAL BLEND® MULTIPURPOSE CREAM PUDARKAN PARUT CHICKEN POX . 🌸Melembutkan kulit / tumit kasar @ pecah 🌸Merawat ruam susu / ruam panas / ruam lampin / muka / kepala 🌸Menghilangkan luka dan merawat eczema 🌸Melegakan gigitan serangga / nyamuk 🌸Merawat kulit gatal 🌸Menghilangkan parut jerawat / parut chicken pox 🌸Losyen harian untuk kulit kering 🌸Krim urut badan lenguh 🌸Merawat kesan luka melecur 🌸Melegakan badan / kepala ketika tidak sihat 🌸Merawat eczema dan gatal-gatal akibat gigitan serangga 🌸Ubat luka atau melecur 🌸Luka pada puting bagi ibu-ibu menyusu 🌸Menghilangkan parut 🌸Losyen harian 🌸Baik untuk demam ( disapu di seluruh badan dan setengah jam akan berpeluh bermakna badan sedang respons pada krim tersebut bagi mengeluarkan haba berlebihan dalam badan). 🌸Membuang angin pada perut bagi memberi keselesaan pada perut anda 🌸Membuang selulit serta memecahkan lemak berlebihan. . Ragu-ragu lagi dengan krim serbaguna ni? Any consultation, please feel free to contact me . Your Health and Beauty Consultant Yda Rashid . #shakleebyyda  #shakleeutara  #shakleepenang  #shakleekedah  #shakleesungaipetani  #herbalblendcream  #multipurpose  #legakanruam  #ruambayi  #kulitgatal  #tumitpecah  #losyenharian  #sihatbertenagabersamashaklee 
HERBAL BLEND® MULTIPURPOSE CREAM LEGAKAN RUAM KULIT
.
🌸Melembutkan kulit / tumit kasar @ pecah
🌸Merawat ruam susu / ruam panas / ruam lampin / muka / kepala 🌸Menghilangkan luka dan merawat eczema
🌸Melegakan gigitan serangga / nyamuk
🌸Merawat kulit gatal
🌸Menghilangkan parut jerawat / parut chicken pox
🌸Losyen harian untuk kulit kering
🌸Krim urut badan lenguh
🌸Merawat kesan luka melecur 🌸Melegakan badan / kepala ketika tidak sihat
🌸Merawat eczema dan gatal-gatal akibat gigitan serangga
🌸Ubat luka atau melecur
🌸Luka pada puting bagi ibu-ibu menyusu
🌸Menghilangkan parut
🌸Losyen harian
🌸Baik untuk demam ( disapu di seluruh badan dan setengah jam akan berpeluh bermakna badan sedang respons pada krim tersebut bagi mengeluarkan haba berlebihan dalam badan).
🌸Membuang angin pada perut bagi memberi keselesaan pada perut anda
🌸Membuang selulit serta  memecahkan lemak berlebihan.
.
Ragu-ragu lagi dengan krim serbaguna ni? Any consultation, please feel free to contact me
.
Your Health and Beauty Consultant 
Yda Rashid
.
#shakleebyyda #shakleeutara #shakleepenang #shakleekedah #shakleesungaipetani #herbalblendcream #multipurpose #legakanruam #ruambayi #kulitgatal #tumitpecah #losyenharian
#sihatbertenagabersamashaklee
HERBAL BLEND® MULTIPURPOSE CREAM LEGAKAN RUAM KULIT . 🌸Melembutkan kulit / tumit kasar @ pecah 🌸Merawat ruam susu / ruam panas / ruam lampin / muka / kepala 🌸Menghilangkan luka dan merawat eczema 🌸Melegakan gigitan serangga / nyamuk 🌸Merawat kulit gatal 🌸Menghilangkan parut jerawat / parut chicken pox 🌸Losyen harian untuk kulit kering 🌸Krim urut badan lenguh 🌸Merawat kesan luka melecur 🌸Melegakan badan / kepala ketika tidak sihat 🌸Merawat eczema dan gatal-gatal akibat gigitan serangga 🌸Ubat luka atau melecur 🌸Luka pada puting bagi ibu-ibu menyusu 🌸Menghilangkan parut 🌸Losyen harian 🌸Baik untuk demam ( disapu di seluruh badan dan setengah jam akan berpeluh bermakna badan sedang respons pada krim tersebut bagi mengeluarkan haba berlebihan dalam badan). 🌸Membuang angin pada perut bagi memberi keselesaan pada perut anda 🌸Membuang selulit serta memecahkan lemak berlebihan. . Ragu-ragu lagi dengan krim serbaguna ni? Any consultation, please feel free to contact me . Your Health and Beauty Consultant Yda Rashid . #shakleebyyda  #shakleeutara  #shakleepenang  #shakleekedah  #shakleesungaipetani  #herbalblendcream  #multipurpose  #legakanruam  #ruambayi  #kulitgatal  #tumitpecah  #losyenharian  #sihatbertenagabersamashaklee 
Good morning.. I care for your health.. Well-being leads to happiness 😍😘
.
Your Health and Beauty Consultant 
Yda Rashid
.
#shakleebyyda #shakleeutara #shakleepenang #shakleekedah #shakleesungaipetani #shaklee #shakleemalaysia #sihatbertenagabersamashaklee #cantiktanpamekapbersamashaklee
Apa Keistimewaan Herbal Blend® Multi-Purpose Cream?
.
🌸Dingin pada kulit
🌸Ekstrak herba semulajadi
🌸Tidak berminyak
🌸Mudah meresap
🌸Aroma menyenangkan
🌸Mudah digunakan
🌸Mudah dibawa
🌸Sesuai untuk semua golongan
🌸Dijamin berkesan
🌸Halal
🌸Tanpa paraben dan steroid
.
.
Your Health and Beauty Consultant 
Yda Rashid
+60134830895
.
#shakleebyyda #shakleeutara #shakleepenang #shakleekedah #shakleesungaipetani #shakleemalaysia #shaklee #herbalblendcream #multipurpose #ruambayi #kulitgatal #tumitpecah #sihatbertenagabersamashaklee
Apa Keistimewaan Herbal Blend® Multi-Purpose Cream? . 🌸Dingin pada kulit 🌸Ekstrak herba semulajadi 🌸Tidak berminyak 🌸Mudah meresap 🌸Aroma menyenangkan 🌸Mudah digunakan 🌸Mudah dibawa 🌸Sesuai untuk semua golongan 🌸Dijamin berkesan 🌸Halal 🌸Tanpa paraben dan steroid . . Your Health and Beauty Consultant Yda Rashid +60134830895 . #shakleebyyda  #shakleeutara  #shakleepenang  #shakleekedah  #shakleesungaipetani  #shakleemalaysia  #shaklee  #herbalblendcream  #multipurpose  #ruambayi  #kulitgatal  #tumitpecah  #sihatbertenagabersamashaklee 
MULTIPURPOSE CREAM
.
Kenapa multipurpose? Banyak kegunaan untuk semua peringkat umur
🌸Melegakan ruam pada bayi
🌸Menghilangkan kulit gatal
🌸Melembapkan kulit kasar dan tumit pecah
.
Siapa yang boleh guna?
.
❤Bayi
❤Lelaki mahupun wanita ❤Pesakit Ekzema ( masalah kulit )
❤Bakal ibu yang bakal menimang cahaya mata / bayi
❤Mereka yang mahu kempiskan perut buncit dan berlemak
❤Mereka yang mahukan kulit sentiasa cantik dan lembut
❤Mereka yang sering demam
❤Kanak-kanak yang sering berkudis dan gatal-gatal badan
❤Warga emas
.
#shakleebyyda #shakleeutara #shakleepenang #shakleekedah #shakleesungaipetani #shakleemalaysia #shaklee #herbalblendcream #multipurpose #ruambayi #kulitgatal #eczema #sihatbertenagabersamashaklee
MULTIPURPOSE CREAM . Kenapa multipurpose? Banyak kegunaan untuk semua peringkat umur 🌸Melegakan ruam pada bayi 🌸Menghilangkan kulit gatal 🌸Melembapkan kulit kasar dan tumit pecah . Siapa yang boleh guna? . ❤Bayi ❤Lelaki mahupun wanita ❤Pesakit Ekzema ( masalah kulit ) ❤Bakal ibu yang bakal menimang cahaya mata / bayi ❤Mereka yang mahu kempiskan perut buncit dan berlemak ❤Mereka yang mahukan kulit sentiasa cantik dan lembut ❤Mereka yang sering demam ❤Kanak-kanak yang sering berkudis dan gatal-gatal badan ❤Warga emas . #shakleebyyda  #shakleeutara  #shakleepenang  #shakleekedah  #shakleesungaipetani  #shakleemalaysia  #shaklee  #herbalblendcream  #multipurpose  #ruambayi  #kulitgatal  #eczema  #sihatbertenagabersamashaklee 
HERBAL BLEND MULTIPURPOSE CREAM
.
.
🌸Krim ini diperbuat daripada bahan semulajadi iaitu tumbuhan seperti sage, horse chestnut, yarrow dan rosemary
.
🌸Tumbuhan-tumbuhan ini telah digunakan sejak berzaman untuk kecantikan kulit .
🌸Bukan itu saja ia sangat banyak kegunaannya. ✅Melembutkan kulit kasar dan tumit pecah ✅Melegakan ruam pada bayi ✅Menyelesaikan masalah kulit gatal
.
.
Sesiapa yang mengalami masalah kulit gatal, ruam, kulit kasar atau tumit pecah.. Dapatkan Herbal Blend Cream sekarang
.
#shakleebyyda #shakleeutara #shakleepenang #shakleekedah #shakleesungaipetani #shakleemalaysia #shaklee #herbalblendcream #multipurpose #kulitgatal #ruambayi #tumitpecah #sihatbertenagabersamashaklee
HERBAL BLEND MULTIPURPOSE CREAM . . 🌸Krim ini diperbuat daripada bahan semulajadi iaitu tumbuhan seperti sage, horse chestnut, yarrow dan rosemary . 🌸Tumbuhan-tumbuhan ini telah digunakan sejak berzaman untuk kecantikan kulit . 🌸Bukan itu saja ia sangat banyak kegunaannya. ✅Melembutkan kulit kasar dan tumit pecah ✅Melegakan ruam pada bayi ✅Menyelesaikan masalah kulit gatal . . Sesiapa yang mengalami masalah kulit gatal, ruam, kulit kasar atau tumit pecah.. Dapatkan Herbal Blend Cream sekarang . #shakleebyyda  #shakleeutara  #shakleepenang  #shakleekedah  #shakleesungaipetani  #shakleemalaysia  #shaklee  #herbalblendcream  #multipurpose  #kulitgatal  #ruambayi  #tumitpecah  #sihatbertenagabersamashaklee 
INILAH MASANYA UNTUK PIKAT HATI SI ORANG YANG TERSAYANG !
-
Dalam dunia ni, diri siapa yang tak ada orang sayang kan. Mesti ada punya. Yang si perempuan, mesti ada si kumbang yang sayangkan dia. Betul tak ?
-
Saya nak bagitahu yang bulan #SEPTEMBER ni ada promosi gila-gila untuk set kecantikan yang ada dalam Shaklee ni.
-
Yang muka dia dah breakout or dari kecik sampai ke besar orang dok mengata kita orang hitam. Inilah peluang yang awak kena GRAB.
-
Set Aura Seri
-
❤️ ESP (Energizing Soy Protein)
❤️ Vitamin C
❤️ GLA Complex
❤️ Collagen Powder
-
Dengan setiap pembelian Set Aura Seri ni, awak boleh bawa pulang sekali :
-
❤️ E-Voucher bernilai RM60 (RM20 x 3)
❤️ Paper Bag
-
===================================
-
🌸 ESP / Energizing Soy Protein (Tahan 2 Bulan)
-
💜ESP membekalkan tenaga yang berterusan.
💜ESP memberi rasa kenyang yang lebih lama.
💜ESP membantu menjadikan kulit lebih berseri.
💜ESP membantu menganjalkan kulit/awet muda.
💜ESP membantu menghilangkan parut jerawat di muka
-
🌸 Vitamin C (Tahan 6 Bulan)
-
🍊 Mengatasi masalah jerawat degil.
🍊 Mengatasi masalah jerawat pasir dan nasi.
🍊 Membantu penghasilan kolagen dalam tubuh badan
🍊 Menjadikan kulit lebih putih dan gebu.
🍊 Melembapkan kulit dari dalam.
-
🌸 GLA Complex (Tahan 2 Bulan)
-
🍏 Membantu mengawal dan mengatur kitaran haid.
🍏 Meningkatkan kesuburan.
🍏 Melegakan PMS (Pre-Menstruation Syndrome)
🍏 Membantu dalam menangani menopause.
🍏 Menjadikan kulit lebih sihat & berseri-seri
-
🌸 Collagen Powder (Tahan Sebulan)
-
🌹 Anti penuaan
🌹 Mengembalikan keanjalan kulit
🌹 Menegangkan aset-aset wanita.
🌹 Mencerahkan kulit.
🌹 Melembapkan kulit.
-
So, jangan tunggu lama-lama untuk GRAB ONE SET terus okay 👌
-
Believe in me yang awak semua ada peluang untuk dapat hidup yang lebih baik dengan kulit muka yang cantik 😘
-
Your Health and Beauty Consultant,
Yda Rashid
+60134830895
-
#shakleebyyda #shakleeutara #shakleepenang #shakleekedah #shakleesungaipetani #shakleemurahmurah #cantik #sihat #collagen #esp #glacomplex #vitaminc #wajahberseri #parutpudar #jerawathilang #antipenuaan #legasenggugut #kawalhaid #sihatbertenagabersamashaklee #cantiktanpamekapbersamashaklee
INILAH MASANYA UNTUK PIKAT HATI SI ORANG YANG TERSAYANG ! - Dalam dunia ni, diri siapa yang tak ada orang sayang kan. Mesti ada punya. Yang si perempuan, mesti ada si kumbang yang sayangkan dia. Betul tak ? - Saya nak bagitahu yang bulan #SEPTEMBER  ni ada promosi gila-gila untuk set kecantikan yang ada dalam Shaklee ni. - Yang muka dia dah breakout or dari kecik sampai ke besar orang dok mengata kita orang hitam. Inilah peluang yang awak kena GRAB. - Set Aura Seri - ❤️ ESP (Energizing Soy Protein) ❤️ Vitamin C ❤️ GLA Complex ❤️ Collagen Powder - Dengan setiap pembelian Set Aura Seri ni, awak boleh bawa pulang sekali : - ❤️ E-Voucher bernilai RM60 (RM20 x 3) ❤️ Paper Bag - =================================== - 🌸 ESP / Energizing Soy Protein (Tahan 2 Bulan) - 💜ESP membekalkan tenaga yang berterusan. 💜ESP memberi rasa kenyang yang lebih lama. 💜ESP membantu menjadikan kulit lebih berseri. 💜ESP membantu menganjalkan kulit/awet muda. 💜ESP membantu menghilangkan parut jerawat di muka - 🌸 Vitamin C (Tahan 6 Bulan) - 🍊 Mengatasi masalah jerawat degil. 🍊 Mengatasi masalah jerawat pasir dan nasi. 🍊 Membantu penghasilan kolagen dalam tubuh badan 🍊 Menjadikan kulit lebih putih dan gebu. 🍊 Melembapkan kulit dari dalam. - 🌸 GLA Complex (Tahan 2 Bulan) - 🍏 Membantu mengawal dan mengatur kitaran haid. 🍏 Meningkatkan kesuburan. 🍏 Melegakan PMS (Pre-Menstruation Syndrome) 🍏 Membantu dalam menangani menopause. 🍏 Menjadikan kulit lebih sihat & berseri-seri - 🌸 Collagen Powder (Tahan Sebulan) - 🌹 Anti penuaan 🌹 Mengembalikan keanjalan kulit 🌹 Menegangkan aset-aset wanita. 🌹 Mencerahkan kulit. 🌹 Melembapkan kulit. - So, jangan tunggu lama-lama untuk GRAB ONE SET terus okay 👌 - Believe in me yang awak semua ada peluang untuk dapat hidup yang lebih baik dengan kulit muka yang cantik 😘 - Your Health and Beauty Consultant, Yda Rashid +60134830895 - #shakleebyyda  #shakleeutara  #shakleepenang  #shakleekedah  #shakleesungaipetani  #shakleemurahmurah  #cantik  #sihat  #collagen  #esp  #glacomplex  #vitaminc  #wajahberseri  #parutpudar  #jerawathilang  #antipenuaan  #legasenggugut  #kawalhaid  #sihatbertenagabersamashaklee  #cantiktanpamekapbersamashaklee 
SHAKLEE TOP 10 BESTSELLER ❤❤
-
-
1⃣VIVIX
2⃣ESP
3⃣OMEGA GUARD 
4⃣VITA-C PLUS
5⃣OSTEMATRIX 
6⃣ALFALFA
7⃣VITA-E COMPLEX
8⃣VITA-LEA
9⃣COLLAGEN
🔟LECITHIN -
-
Kita always offer BEST PRICE & EXCLUSIVE CONSULTATIONS 💖
-
-
Berminat nak dapatkan supplements shaklee? Whatsapp / sms / telegram.
-
-
Your Health and Beauty Consultant 
Yda Rashid
+60134830895
-
#shakleebyyda #shakleeutara #shakleepenang #shakleekedah #shakleesungaipetani #shakleemalaysia #vivix #esp #omegaguard #vitaminc #ostematrix #alfalfa #vitamine #vitalea #collagen #lecithin #sihatbertenagabersamashaklee #cantiktanpamekapbersamashaklee
SHAKLEE TOP 10 BESTSELLER ❤❤ - - 1⃣VIVIX 2⃣ESP 3⃣OMEGA GUARD 4⃣VITA-C PLUS 5⃣OSTEMATRIX 6⃣ALFALFA 7⃣VITA-E COMPLEX 8⃣VITA-LEA 9⃣COLLAGEN 🔟LECITHIN - - Kita always offer BEST PRICE & EXCLUSIVE CONSULTATIONS 💖 - - Berminat nak dapatkan supplements shaklee? Whatsapp / sms / telegram. - - Your Health and Beauty Consultant Yda Rashid +60134830895 - #shakleebyyda  #shakleeutara  #shakleepenang  #shakleekedah  #shakleesungaipetani  #shakleemalaysia  #vivix  #esp  #omegaguard  #vitaminc  #ostematrix  #alfalfa  #vitamine  #vitalea  #collagen  #lecithin  #sihatbertenagabersamashaklee  #cantiktanpamekapbersamashaklee 
MEMBUANG SETIAP HARI !
-
-
Herb Lax ni suplemen yang kita tak boleh tinggal setiap kali sebelum tidur. Herb Lax ni lah yang selalu tolong kempiskan perut kita dengan membuang segala benda yang badan tak pedlukan.
-
-
Bila badan selalu membuang, badan kita akan bebas daripada toksin. Herb Lax lebih kepada untuk membersihkan usus kita, kesannya perut yang buncit akan kempis balik.
-
-
🌸 Herb Lax (Tahan 4 Bulan)
-
🌹 Membantu pembersihan najis yang tersekat. Menjadikan badan terasa ringan dan usus bersih.
-
🌹 Merangsang usus untuk mempercepatkan proses pembersihan usus secara lembut kepada najis yang tersekat atau tersimpan lama dalam tubuh kita.
-
🌹 Membantu masalah sembelit.
-
🌹 Tindakan pembersihan yang lembut boleh mengembalikan semula proses semulajadi pergerakan usus dan secara langsung membantu masalah sembelit.
-
🌹 Mengempiskan perut
-
🌹 Membantu mengurangkan atau memberi kepejalan pada perut. Sesuai di ambil seperti biasa atau dicampurkan dalam air panas sebagai minuman teh.
-
-
Kalau korang nak tau, Herb Lax memang sangat sesuai untuk orang yang ada masalah perut buncit dan susah untuk kempiskan balik.😊
-
Your Health and Beauty Consultant
Yda Rashid
+60134830895
-
#shakleebyyda #shakleeutara #shakleepenang #shakleekedah #shakleesungaipetani #shakleemalaysia #herblax #kempiskanperut #sembelit #cuciusus #perutbuncit #sihatbertenagabersamashaklee
MEMBUANG SETIAP HARI ! - - Herb Lax ni suplemen yang kita tak boleh tinggal setiap kali sebelum tidur. Herb Lax ni lah yang selalu tolong kempiskan perut kita dengan membuang segala benda yang badan tak pedlukan. - - Bila badan selalu membuang, badan kita akan bebas daripada toksin. Herb Lax lebih kepada untuk membersihkan usus kita, kesannya perut yang buncit akan kempis balik. - - 🌸 Herb Lax (Tahan 4 Bulan) - 🌹 Membantu pembersihan najis yang tersekat. Menjadikan badan terasa ringan dan usus bersih. - 🌹 Merangsang usus untuk mempercepatkan proses pembersihan usus secara lembut kepada najis yang tersekat atau tersimpan lama dalam tubuh kita. - 🌹 Membantu masalah sembelit. - 🌹 Tindakan pembersihan yang lembut boleh mengembalikan semula proses semulajadi pergerakan usus dan secara langsung membantu masalah sembelit. - 🌹 Mengempiskan perut - 🌹 Membantu mengurangkan atau memberi kepejalan pada perut. Sesuai di ambil seperti biasa atau dicampurkan dalam air panas sebagai minuman teh. - - Kalau korang nak tau, Herb Lax memang sangat sesuai untuk orang yang ada masalah perut buncit dan susah untuk kempiskan balik.😊 - Your Health and Beauty Consultant Yda Rashid +60134830895 - #shakleebyyda  #shakleeutara  #shakleepenang  #shakleekedah  #shakleesungaipetani  #shakleemalaysia  #herblax  #kempiskanperut  #sembelit  #cuciusus  #perutbuncit  #sihatbertenagabersamashaklee 
SET BASIC BEAUTY SHAKLEE⠀
-⠀
-⠀
BASIC BEAUTY ni memang my favoritas! Why why why? Sebab ini adalah sebab, kenapa kenapa kenapa saya TERJEBAKKKK DENGAN SHAKLEE.⠀
-⠀
-⠀
Meh saya cerita kelebihan ESP + VITA C DALAM SET BASIC BEAUTY YA⠀
-⠀
-⠀
ESP⠀
✨ membentuk sel kulit baru yang lebih sihat⠀
✨ glowing skin⠀
✨ kulit lagi cerah dan berseri⠀
✨ mengurangkan stretchmarks ( wow )⠀
✨ instant energy & breakfast⠀
✨ memberi tenaga berpanjangan⠀
✨ sumber protein lengkap⠀
✨ rasa kenyang yang berpanjangan⠀
-⠀
-⠀
VITA C⠀
✨ menggalakkan penghasilan kolagen⠀
✨ sebagai sunblock semulajadi⠀
✨ menghilangkan sunburn⠀
✨ mengecilkan pori⠀
✨ membunuh JERAWAT⠀
✨ menegangkan kulit⠀
✨ meningkatkan sistem pertahanan badan⠀
✨ mengelakkan inflammasi⠀
✨ anti resdung⠀
-⠀
-⠀
Best tak? Best gila kan? Saya memang jual harga TERLAJAK LARIS JE. jangan risau. Untuk order @ booking boleh whatsapp saya ya. SPECIAL CONSULTATION, CARA MAKAN, CARA BUAT MASKER SEMUA AKAN DIAJAR 💕⠀
-⠀
-⠀
Your Health and Beauty Consultant ⠀
Yda Rashid⠀
+60134830895
#shakleebyyda #shakleepenang #shakleekedah #shakleesungaipetani #shakleeutara #shakleemalaysia #esp #vitaminc #wajahberseri #kulitcerah #antiresdung #eczema #parutpudar #glowing #sihatbertenagabersamashaklee #cantiktanpamekapbersamashaklee
SET BASIC BEAUTY SHAKLEE⠀ -⠀ -⠀ BASIC BEAUTY ni memang my favoritas! Why why why? Sebab ini adalah sebab, kenapa kenapa kenapa saya TERJEBAKKKK DENGAN SHAKLEE.⠀ -⠀ -⠀ Meh saya cerita kelebihan ESP + VITA C DALAM SET BASIC BEAUTY YA⠀ -⠀ -⠀ ESP⠀ ✨ membentuk sel kulit baru yang lebih sihat⠀ ✨ glowing skin⠀ ✨ kulit lagi cerah dan berseri⠀ ✨ mengurangkan stretchmarks ( wow )⠀ ✨ instant energy & breakfast⠀ ✨ memberi tenaga berpanjangan⠀ ✨ sumber protein lengkap⠀ ✨ rasa kenyang yang berpanjangan⠀ -⠀ -⠀ VITA C⠀ ✨ menggalakkan penghasilan kolagen⠀ ✨ sebagai sunblock semulajadi⠀ ✨ menghilangkan sunburn⠀ ✨ mengecilkan pori⠀ ✨ membunuh JERAWAT⠀ ✨ menegangkan kulit⠀ ✨ meningkatkan sistem pertahanan badan⠀ ✨ mengelakkan inflammasi⠀ ✨ anti resdung⠀ -⠀ -⠀ Best tak? Best gila kan? Saya memang jual harga TERLAJAK LARIS JE. jangan risau. Untuk order @ booking boleh whatsapp saya ya. SPECIAL CONSULTATION, CARA MAKAN, CARA BUAT MASKER SEMUA AKAN DIAJAR 💕⠀ -⠀ -⠀ Your Health and Beauty Consultant ⠀ Yda Rashid⠀ +60134830895 #shakleebyyda  #shakleepenang  #shakleekedah  #shakleesungaipetani  #shakleeutara  #shakleemalaysia  #esp  #vitaminc  #wajahberseri  #kulitcerah  #antiresdung  #eczema  #parutpudar  #glowing  #sihatbertenagabersamashaklee  #cantiktanpamekapbersamashaklee 
Assalamualaikum selamat pagi 😊
-
-
ESP adalah antara my first product bersama Shaklee. Dulu dulu consume ESP, rasa kesan kebabom.
-
-
Thats why lah saya jatuh cinta dengan Shaklee sampailah sekarang. Up till now masih consume ESP tak putus putus tau.
-
-
Kenapa saya suka sangat esp ni?
-
❤️ ESP bagi Tenaga 👍🏻👍🏻
Consume sebelum pergi kerja. Jadinya memang tercari cari lah supplements yang tak bagi ngantuk dalam office. ( ESP sumpah best ! )
-
-
💖 ESP jadikan kulit GEBU
Balik je kampung selepas saya consume shaklee tu, orang tegur - muka makin berseri. Excited gila masa tu.
-
-
💖 INSTANT breakfast
Selepas bangun tidur, first thing yang penting ialah - kena sarapan. WAJIB ! Sebabnya perut kita perlu diisi , dan organ kita pun kena bangun dari tidur untuk buat kerja. Takde masa untuk masak? Dont worry lets shake 💖
-
-
Mana lagi nak dapat bonus all in one bottle kan? ESP ada semuanya 🐳
-
-
Berminat nak dapatkan ESP SUPER HOT NI ? Jom whatsapp untuk booking, order and consultations.
-
-
Your Health and Beauty Consultant
Yda Rashid
+60134830895
-
-
#shakleebyyda #shakleeutara #shakleepenang #shakleekedah #shakleesungaipetani #shakleemalaysia #shakleemurahmurah #esp #soyprotein #sihat #tenaga #parutpudar #wajahberseri #kulitcerah #kesihatanoptimum #sihatbertenagabersamashaklee #cantiktanpamekapbersamashaklee
Assalamualaikum selamat pagi 😊 - - ESP adalah antara my first product bersama Shaklee. Dulu dulu consume ESP, rasa kesan kebabom. - - Thats why lah saya jatuh cinta dengan Shaklee sampailah sekarang. Up till now masih consume ESP tak putus putus tau. - - Kenapa saya suka sangat esp ni? - ❤️ ESP bagi Tenaga 👍🏻👍🏻 Consume sebelum pergi kerja. Jadinya memang tercari cari lah supplements yang tak bagi ngantuk dalam office. ( ESP sumpah best ! ) - - 💖 ESP jadikan kulit GEBU Balik je kampung selepas saya consume shaklee tu, orang tegur - muka makin berseri. Excited gila masa tu. - - 💖 INSTANT breakfast Selepas bangun tidur, first thing yang penting ialah - kena sarapan. WAJIB ! Sebabnya perut kita perlu diisi , dan organ kita pun kena bangun dari tidur untuk buat kerja. Takde masa untuk masak? Dont worry lets shake 💖 - - Mana lagi nak dapat bonus all in one bottle kan? ESP ada semuanya 🐳 - - Berminat nak dapatkan ESP SUPER HOT NI ? Jom whatsapp untuk booking, order and consultations. - - Your Health and Beauty Consultant Yda Rashid +60134830895 - - #shakleebyyda  #shakleeutara  #shakleepenang  #shakleekedah  #shakleesungaipetani  #shakleemalaysia  #shakleemurahmurah  #esp  #soyprotein  #sihat  #tenaga  #parutpudar  #wajahberseri  #kulitcerah  #kesihatanoptimum  #sihatbertenagabersamashaklee  #cantiktanpamekapbersamashaklee 
PROMOSI HARI MALAYSIA: VIVIX
-
KURANG DARI 4 JAM: PROMO HARI MALAYSIA ni akan berakhir, setiap pembelian 2 botol Vivix bakal mendapat
-
-
💕DISKAUN 5%
💕LUCKY DIP
💕FREE MEMBERSHIP
💕FREE POSTAGE
💕CASHBACK RM30+
-
-
Untungnyaaa kan? 😱
-
-
So untuk anda yang memang selama ini pengguna Vivix, ataupun baru nak cuba Vivix, boleh dapatkan segera sementara promosi tengah berlangsung ni..
-
-
Tapi saya nak remind sekali lagi, promosi SEHARI je tau. HARI NI sahaja.. kurang dari 4 jam je tinggal ni
-
Tapi kalau order ESOK dan seterusnya dah tak da dah la tau hihi
-
-
Soooo, jangan lengah-lengah lagi naaa! Dapatkan VIVIX PROMO anda sekarang 😍
-
-
Your Health and Beauty Consultant, 
Yda Rashid
#shakleebyyda #shakleeutara #shakleepenang #shakleekedah #shakleesungaipetani #vivix #lindungjantung #cantik #kesihatanoptimum #promotion #malaysiadaypromo #sihatbertenagabersamashaklee
PROMOSI HARI MALAYSIA: VIVIX - KURANG DARI 4 JAM: PROMO HARI MALAYSIA ni akan berakhir, setiap pembelian 2 botol Vivix bakal mendapat - - 💕DISKAUN 5% 💕LUCKY DIP 💕FREE MEMBERSHIP 💕FREE POSTAGE 💕CASHBACK RM30+ - - Untungnyaaa kan? 😱 - - So untuk anda yang memang selama ini pengguna Vivix, ataupun baru nak cuba Vivix, boleh dapatkan segera sementara promosi tengah berlangsung ni.. - - Tapi saya nak remind sekali lagi, promosi SEHARI je tau. HARI NI sahaja.. kurang dari 4 jam je tinggal ni - Tapi kalau order ESOK dan seterusnya dah tak da dah la tau hihi - - Soooo, jangan lengah-lengah lagi naaa! Dapatkan VIVIX PROMO anda sekarang 😍 - - Your Health and Beauty Consultant, Yda Rashid #shakleebyyda  #shakleeutara  #shakleepenang  #shakleekedah  #shakleesungaipetani  #vivix  #lindungjantung  #cantik  #kesihatanoptimum  #promotion  #malaysiadaypromo  #sihatbertenagabersamashaklee 
ESP: MINUM SEMINGGU DAH NAMPAK KESAN!! .
💜 Dilengkapi dengan unsur kalsium untuk elakkan kerapuhan tulang kerana serbuk soya yang tidak bersifat keasidan.
💜Membekalkan tenaga berterusan yang bertahan selama beberapa jam
💜Memberi rasa kenyang bagi individu yang dalam proses mengurangkan berat badan
💜Membantu menjadikan kulit lebih berseri dan menganjalkan kulit/awet muda kerana protein penting untuk kulit.
💜Meransang regenerasi kulit dan otot, mengurangkan kedutan
💜Memberi ton warna kulit yang sekata
💜Membantu menghilangkan parut jerawat di muka, menjadikan kulit muka halus-mulus, gebu
💜Protein yang lengkap (mengandungi 9 asid amino yang penting untuk fungsi badan)
💜Diperkaya dengan 5 sumber vitamin dan 4 sumber mineral
💜Rendah lemak, tanpa kolestrol
.
Satu tong ESP boleh tahan sehingga 2 bulan.
.
2 bulan sekali jek beli ESP ni😉
.
Your Beauty and Health Consultant
Yda Rashid
+60134830895
.
#shakleebyyda #shakleeutara #shakleepenang #shakleekedah #shakleesungaipetani #shaklee #sihat #cantik #esp #promotion #wajahberseri #kulitcerah #kesihatanoptimum #parutpudar #cantiktanpamekapbersamashaklee #sihatbertenagabersamashaklee
ESP: MINUM SEMINGGU DAH NAMPAK KESAN!! . 💜 Dilengkapi dengan unsur kalsium untuk elakkan kerapuhan tulang kerana serbuk soya yang tidak bersifat keasidan. 💜Membekalkan tenaga berterusan yang bertahan selama beberapa jam 💜Memberi rasa kenyang bagi individu yang dalam proses mengurangkan berat badan 💜Membantu menjadikan kulit lebih berseri dan menganjalkan kulit/awet muda kerana protein penting untuk kulit. 💜Meransang regenerasi kulit dan otot, mengurangkan kedutan 💜Memberi ton warna kulit yang sekata 💜Membantu menghilangkan parut jerawat di muka, menjadikan kulit muka halus-mulus, gebu 💜Protein yang lengkap (mengandungi 9 asid amino yang penting untuk fungsi badan) 💜Diperkaya dengan 5 sumber vitamin dan 4 sumber mineral 💜Rendah lemak, tanpa kolestrol . Satu tong ESP boleh tahan sehingga 2 bulan. . 2 bulan sekali jek beli ESP ni😉 . Your Beauty and Health Consultant Yda Rashid +60134830895 . #shakleebyyda  #shakleeutara  #shakleepenang  #shakleekedah  #shakleesungaipetani  #shaklee  #sihat  #cantik  #esp  #promotion  #wajahberseri  #kulitcerah  #kesihatanoptimum  #parutpudar  #cantiktanpamekapbersamashaklee  #sihatbertenagabersamashaklee 
CANTIK, KURUS, SIHAT & SUBUR dengan Vivix!
—-------
.
Assalamualaikum wbt semua 😊 
Tau tak KHASIAT Vivix yang SubhanAllah hebatnya!
.
Pertama sekali untuk KESIHATAN. Vivix tinggi dengan ANTIOXIDANT, dan sangat bagus untuk mereka yang punyai masalah seperti JANTUNG, DARAH TINGGI, KENCING MANIS, PARKINSON dan sangat sangat baik untuk MENCEGAH KANSER!
Saya sangat sarankan pengambilan secara konsisten untuk menjaga kesihatan dalaman serta luaran..
.
Yang kedua untuk KECANTIKAN. Vivix tinggi dengan RESVERATROL yang bersifat ANTI PENUAAN. Ada banyak sangat testimoni mereka yang amalkan Vivix dari muda, bila umur 50-60 tahun pun masih nampak MUDA! Bukan itu sahaja, Vivix juga membantu kita mendapatkan kulit yang CERAH, TEGANG, BEBAS JERAWAT dan JERAGAT.
. 
Yang seterusnya adalah untuk KURUS! RESVERATROL dalam Vivix membantu meningkatkan METABOLISMA BADAN yang membantu membakar kalori dengan lebih cepat. Dan seterusnya membantu dalam menurunkan berat badan.
.
Dan Resveratrol dalam Vivix juga sangat sangat membantu dalam meningkatkan KESUBURAN di kalangan lelaki dan wanita dengan memelihara kualiti telur dan organ kesuburan wanita dengan baik supaya persenyawaan boleh terjadi dengan lebih berkesan dan selamat..
.
Your Health & Beauty Consultant,
Yda Rashid
+60134830895
#shakleebyyda
#shakleeutara #shakleepenang #shakleekedah #shakleesungaipetani #shaklee #shakleemalaysia #vivix #antipenuaan #cantik #kurus #sihatbertenagabersamashaklee #cantiktanpamekapbersamashaklee
CANTIK, KURUS, SIHAT & SUBUR dengan Vivix! —------- . Assalamualaikum wbt semua 😊 Tau tak KHASIAT Vivix yang SubhanAllah hebatnya! . Pertama sekali untuk KESIHATAN. Vivix tinggi dengan ANTIOXIDANT, dan sangat bagus untuk mereka yang punyai masalah seperti JANTUNG, DARAH TINGGI, KENCING MANIS, PARKINSON dan sangat sangat baik untuk MENCEGAH KANSER! Saya sangat sarankan pengambilan secara konsisten untuk menjaga kesihatan dalaman serta luaran.. . Yang kedua untuk KECANTIKAN. Vivix tinggi dengan RESVERATROL yang bersifat ANTI PENUAAN. Ada banyak sangat testimoni mereka yang amalkan Vivix dari muda, bila umur 50-60 tahun pun masih nampak MUDA! Bukan itu sahaja, Vivix juga membantu kita mendapatkan kulit yang CERAH, TEGANG, BEBAS JERAWAT dan JERAGAT. . Yang seterusnya adalah untuk KURUS! RESVERATROL dalam Vivix membantu meningkatkan METABOLISMA BADAN yang membantu membakar kalori dengan lebih cepat. Dan seterusnya membantu dalam menurunkan berat badan. . Dan Resveratrol dalam Vivix juga sangat sangat membantu dalam meningkatkan KESUBURAN di kalangan lelaki dan wanita dengan memelihara kualiti telur dan organ kesuburan wanita dengan baik supaya persenyawaan boleh terjadi dengan lebih berkesan dan selamat.. . Your Health & Beauty Consultant, Yda Rashid +60134830895 #shakleebyyda  #shakleeutara  #shakleepenang  #shakleekedah  #shakleesungaipetani  #shaklee  #shakleemalaysia  #vivix  #antipenuaan  #cantik  #kurus  #sihatbertenagabersamashaklee  #cantiktanpamekapbersamashaklee 
INILAH MASANYA UNTUK PIKAT HATI SI DIA YANG TERSAYANG !
-
Dalam dunia ni, diri siapa yang tak ada orang sayang kan. Mesti ada punya. Yang si perempuan, mesti ada si kumbang yang sayangkan dia. Betul tak ?
-
Saya nak bagitahu yang bulan #SEPTEMBER ni ada promosi gila-gila untuk set kecantikan yang ada dalam Shaklee ni.
-
Yang muka dia dah breakout or dari kecik sampai ke besar orang dok mengata kita orang hitam. Inilah peluang yang awak kena GRAB.
-
The Radiant 4
-
❤️ ESP (Energizing Soy Protein)
❤️ Vitamin C
❤️ GLA Complex
❤️ Collagen Powder
-
Dengan setiap pembelian The Radiant 4 Set ni, awak boleh bawa pulang sekali :
-
❤️ E-Voucher bernilai RM60 (RM20 x 3)
❤️ Paper Bag
-
===================================
-
🌸 ESP / Energyzing Soy Protein (Tahan 2 Bulan)
-
💜ESP membekalkan tenaga yang berterusan.
💜ESP memberi rasa kenyang yang lebih lama.
💜ESP membantu menjadikan kulit lebih berseri.
💜ESP membantu menganjalkan kulit/awet muda.
💜ESP membantu menghilangkan parut jerawat di muka
-
🌸 Vitamin C (Tahan 6 Bulan)
-
🍊 Mengatasi masalah jerawat degil.
🍊 Mengatasi masalah jerawat pasir dan nasi.
🍊 Membantu penghasilan kolagen dalam tubuh badan
🍊 Menjadikan kulit lebih putih dan gebu.
🍊 Melembapkan kulit dari dalam.
-
🌸 GLA Complex (Tahan 2 Bulan)
-
🍏 Membantu mengawal dan mengatur kitaran haid.
🍏 Meningkatkan kesuburan.
🍏 Melegakan PMS (Pre-Menstruation Syndrome)
🍏 Membantu dalam menangani menopause.
🍏 Menjadikan kulit lebih sihat & berseri-seri
-
🌸 Collagen Powder (Tahan Sebulan)
-
🌹 Anti penuaan
🌹 Mengembalikan keanjalan kulit
🌹 Menegangkan aset-aset wanita.
🌹 Mencerahkan kulit.
🌹 Melembapkan kulit.
-
So, jangan tunggu lama-lama untuk GRAB ONE SET terus okay 👌
-
Believe in me yang awak semua ada peluang untuk dapat hidup yang lebih baik dengan kulit muka yang cantik 😘
-
Your Health and Beauty Consultant,
Yda Rashid
+60134830895
-
#shakleebyyda #shakleeutara #shakleepenang #shakleekedah #shakleesungaipetani #shakleemurahmurah #cantik #sihat #collagen #esp #glacomplex #vitaminc #wajahberseri #parutpudar #jerawathilang #antipenuaan #legasenggugut #kawalhaid #sihatbertenagabersamashaklee #cantiktanpamekapbersamashaklee
INILAH MASANYA UNTUK PIKAT HATI SI DIA YANG TERSAYANG ! - Dalam dunia ni, diri siapa yang tak ada orang sayang kan. Mesti ada punya. Yang si perempuan, mesti ada si kumbang yang sayangkan dia. Betul tak ? - Saya nak bagitahu yang bulan #SEPTEMBER  ni ada promosi gila-gila untuk set kecantikan yang ada dalam Shaklee ni. - Yang muka dia dah breakout or dari kecik sampai ke besar orang dok mengata kita orang hitam. Inilah peluang yang awak kena GRAB. - The Radiant 4 - ❤️ ESP (Energizing Soy Protein) ❤️ Vitamin C ❤️ GLA Complex ❤️ Collagen Powder - Dengan setiap pembelian The Radiant 4 Set ni, awak boleh bawa pulang sekali : - ❤️ E-Voucher bernilai RM60 (RM20 x 3) ❤️ Paper Bag - =================================== - 🌸 ESP / Energyzing Soy Protein (Tahan 2 Bulan) - 💜ESP membekalkan tenaga yang berterusan. 💜ESP memberi rasa kenyang yang lebih lama. 💜ESP membantu menjadikan kulit lebih berseri. 💜ESP membantu menganjalkan kulit/awet muda. 💜ESP membantu menghilangkan parut jerawat di muka - 🌸 Vitamin C (Tahan 6 Bulan) - 🍊 Mengatasi masalah jerawat degil. 🍊 Mengatasi masalah jerawat pasir dan nasi. 🍊 Membantu penghasilan kolagen dalam tubuh badan 🍊 Menjadikan kulit lebih putih dan gebu. 🍊 Melembapkan kulit dari dalam. - 🌸 GLA Complex (Tahan 2 Bulan) - 🍏 Membantu mengawal dan mengatur kitaran haid. 🍏 Meningkatkan kesuburan. 🍏 Melegakan PMS (Pre-Menstruation Syndrome) 🍏 Membantu dalam menangani menopause. 🍏 Menjadikan kulit lebih sihat & berseri-seri - 🌸 Collagen Powder (Tahan Sebulan) - 🌹 Anti penuaan 🌹 Mengembalikan keanjalan kulit 🌹 Menegangkan aset-aset wanita. 🌹 Mencerahkan kulit. 🌹 Melembapkan kulit. - So, jangan tunggu lama-lama untuk GRAB ONE SET terus okay 👌 - Believe in me yang awak semua ada peluang untuk dapat hidup yang lebih baik dengan kulit muka yang cantik 😘 - Your Health and Beauty Consultant, Yda Rashid +60134830895 - #shakleebyyda  #shakleeutara  #shakleepenang  #shakleekedah  #shakleesungaipetani  #shakleemurahmurah  #cantik  #sihat  #collagen  #esp  #glacomplex  #vitaminc  #wajahberseri  #parutpudar  #jerawathilang  #antipenuaan  #legasenggugut  #kawalhaid  #sihatbertenagabersamashaklee  #cantiktanpamekapbersamashaklee 
BERITA BAIK UNTUK PEMINAT VIVIX
-
Khas untuk anda, peminat dan pengguna Vivix tak kira lah untuk kesihatan atau kecantikan atau untuk turunkan berat badan, pada HARI INI iaitu 16 September 2017, sedang berlangsung PROMOSI HARI MALAYSIA!
-
-
Untuk PROMO HARI MALAYSIA ni, setiap pembelian 2 botol Vivix bakal mendapat
-
-
💕DISKAUN 5%
💕LUCKY DIP
💕FREE MEMBERSHIP
💕FREE POSTAGE
💕SPECTACULAR MEMBERSHIP
💕CASHBACK RM30+
-
-
Untungnyaaa kan? 😱
-
-
So untuk anda yang memang selama ini pengguna Vivix, ataupun baru nak cuba Vivix, boleh dapatkan segera sementara promosi tengah berlangsung ni..
-
-
Tapi saya nak remind sekali lagi, promosi SEHARI je tau. HARI NI sahaja.. So kalau order harini InshaAllah sempat lagi..
-
Tapi kalau order ESOK dan seterusnya dah tak dapek dah la tau hihi
-
-
Soooo, jangan lengah-lengah lagi naaa! Dapatkan VIVIX PROMO anda sekarang 😍
-
-
Your Health and Beauty Consultant, 
Yda Rashid
#shakleebyyda #shakleeutara #shakleepenang #shakleekedah #shakleesungaipetani #vivix #lindungjantung #cantik #kesihatanoptimum #promotion #malaysiadaypromo #sihatbertenagabersamashaklee
BERITA BAIK UNTUK PEMINAT VIVIX - Khas untuk anda, peminat dan pengguna Vivix tak kira lah untuk kesihatan atau kecantikan atau untuk turunkan berat badan, pada HARI INI iaitu 16 September 2017, sedang berlangsung PROMOSI HARI MALAYSIA! - - Untuk PROMO HARI MALAYSIA ni, setiap pembelian 2 botol Vivix bakal mendapat - - 💕DISKAUN 5% 💕LUCKY DIP 💕FREE MEMBERSHIP 💕FREE POSTAGE 💕SPECTACULAR MEMBERSHIP 💕CASHBACK RM30+ - - Untungnyaaa kan? 😱 - - So untuk anda yang memang selama ini pengguna Vivix, ataupun baru nak cuba Vivix, boleh dapatkan segera sementara promosi tengah berlangsung ni.. - - Tapi saya nak remind sekali lagi, promosi SEHARI je tau. HARI NI sahaja.. So kalau order harini InshaAllah sempat lagi.. - Tapi kalau order ESOK dan seterusnya dah tak dapek dah la tau hihi - - Soooo, jangan lengah-lengah lagi naaa! Dapatkan VIVIX PROMO anda sekarang 😍 - - Your Health and Beauty Consultant, Yda Rashid #shakleebyyda  #shakleeutara  #shakleepenang  #shakleekedah  #shakleesungaipetani  #vivix  #lindungjantung  #cantik  #kesihatanoptimum  #promotion  #malaysiadaypromo  #sihatbertenagabersamashaklee 
Hai hai hai semuaaaa.
Kedai Shaklee kita dah beroperasi seperti biasa tauu ! Jangan segan segan nak PM untuk booking / order / consultation !
-
-
Kita always offer BEST PRICE & EXCLUSIVE CONSULTATIONS 💖
-
-
Antara set yang menjadi hot demand dekat kedai shaklee saya ni
-
-
✅ SET CANTIK
✅ SET PARUT
✅ SET JERAWAT
✅ SET SLIMMING
✅ SET HAMIL
✅ SET PANTANG
✅ SET MENYUSU
✅ SET TENAGA
-
-
Berminat nak dapatkan supplements shaklee? Whatsapp / sms / telegram.
-
-
Your Health and Beauty Consultant, 
Yda Rashid
+60164830895

#shakleebyyda #shakleeutara #shakleepenang #shakleekedah #shakleesungaipetani #esp #vitaminc #alfalfa #bcomplex #ostematrix #omegaguard #vivix #vitamine #lecithin #vitalea #collagen #glacomplex #cantiktanpamekapbersamashaklee #sihatbertenagabersamashaklee
Hai hai hai semuaaaa. Kedai Shaklee kita dah beroperasi seperti biasa tauu ! Jangan segan segan nak PM untuk booking / order / consultation ! - - Kita always offer BEST PRICE & EXCLUSIVE CONSULTATIONS 💖 - - Antara set yang menjadi hot demand dekat kedai shaklee saya ni - - ✅ SET CANTIK ✅ SET PARUT ✅ SET JERAWAT ✅ SET SLIMMING ✅ SET HAMIL ✅ SET PANTANG ✅ SET MENYUSU ✅ SET TENAGA - - Berminat nak dapatkan supplements shaklee? Whatsapp / sms / telegram. - - Your Health and Beauty Consultant, Yda Rashid +60164830895 #shakleebyyda  #shakleeutara  #shakleepenang  #shakleekedah  #shakleesungaipetani  #esp  #vitaminc  #alfalfa  #bcomplex  #ostematrix  #omegaguard  #vivix  #vitamine  #lecithin  #vitalea  #collagen  #glacomplex  #cantiktanpamekapbersamashaklee  #sihatbertenagabersamashaklee 
RAHSIA KECANTIKAN AYU RAUDHAH: VIVIX
.
Vivix merupakan suplemen yang TERBAIK dalam Shaklee dan hanya ada dalam Shaklee sahaja. Awak tak akan dapat daripada syarikat lain tau 😎
.
Vivix ni berfungsi untuk merawat sakit-sakit yang kronik macam sakit jantung, darah tinggi dan kencing manis.
.
Antara kebaikan Vivix :
.
🌹 Menggalakan penuaan yg sihat – awet muda dan anti-penuaan
.
🌹 Membantu mengelakan kanser – merencat sel kanser dari menjadi semakin serius
.
🌹 Mengurangkan risiko penyakit jantung – melindungi jantung
.
🌹 Mengurangkan kompilasi diabetes / kencing manis
.
🌹 Meningkatkan kesihatan arthritis dan menyokong kesihatan sendi – melindungi saraf
.
🌹 Mengurangkan insiden penyakit nyanyuk - merawat alzheimer
.
🌹 Membantu merawat penyakit parkinson
.
🌹 Membantu memulihkan penyakit strok - angin ahmar
.
🌹 Meningkatkan kesihatan imun badan
.
🌹 Menggalakan kesihatan keseluruhan
.
Satu botol vivix ni dah boleh bagi macam-macam dekat kita baik dari segu kesihatan dan juga kecantikan 😊
.
Satu botol Vivix boleh tahan sehingga 2 bulan dan Vivix sentiasa FREE POSTAGE.
.
Memang sesuai kalau dapat bagi mak ayah kita atau sedara mara yang ada penyakit kronik ni.
.
Your Health and Beauty Consultant,
Yda Rashid
+60134830895
.
#shakleebyyda #shakleeutara #shakleepenang #shakleekedah #shakleesungaipetani #vivix #kesihatanoptimum #cantik #lindungjantung #sihat
#cantiktanpamekapbersamashaklee #sihatbertenagabersamashaklee
RAHSIA KECANTIKAN AYU RAUDHAH: VIVIX . Vivix merupakan suplemen yang TERBAIK dalam Shaklee dan hanya ada dalam Shaklee sahaja. Awak tak akan dapat daripada syarikat lain tau 😎 . Vivix ni berfungsi untuk merawat sakit-sakit yang kronik macam sakit jantung, darah tinggi dan kencing manis. . Antara kebaikan Vivix : . 🌹 Menggalakan penuaan yg sihat – awet muda dan anti-penuaan . 🌹 Membantu mengelakan kanser – merencat sel kanser dari menjadi semakin serius . 🌹 Mengurangkan risiko penyakit jantung – melindungi jantung . 🌹 Mengurangkan kompilasi diabetes / kencing manis . 🌹 Meningkatkan kesihatan arthritis dan menyokong kesihatan sendi – melindungi saraf . 🌹 Mengurangkan insiden penyakit nyanyuk - merawat alzheimer . 🌹 Membantu merawat penyakit parkinson . 🌹 Membantu memulihkan penyakit strok - angin ahmar . 🌹 Meningkatkan kesihatan imun badan . 🌹 Menggalakan kesihatan keseluruhan . Satu botol vivix ni dah boleh bagi macam-macam dekat kita baik dari segu kesihatan dan juga kecantikan 😊 . Satu botol Vivix boleh tahan sehingga 2 bulan dan Vivix sentiasa FREE POSTAGE. . Memang sesuai kalau dapat bagi mak ayah kita atau sedara mara yang ada penyakit kronik ni. . Your Health and Beauty Consultant, Yda Rashid +60134830895 . #shakleebyyda  #shakleeutara  #shakleepenang  #shakleekedah  #shakleesungaipetani  #vivix  #kesihatanoptimum  #cantik  #lindungjantung  #sihat  #cantiktanpamekapbersamashaklee  #sihatbertenagabersamashaklee 
BERITA BAIK UNTUK PEMINAT VIVIX
-
Khas untuk anda, peminat dan pengguna Vivix tak kira lah untuk kesihatan atau kecantikan atau untuk turunkan berat badan, pada ESOK hari iaitu 16 September 2017, bakal berlansung PROMOSI HARI MALAYSIA!
-
-
Untuk PROMO HARI MALAYSIA ni, setiap pembelian 2 botol Vivix bakal mendapat
-
-
💕DISKAUN 5%
💕LUCKY DIP
💕FREE MEMBERSHIP
💕FREE POSTAGE
💕SPECTACULAR MEMBERSHIP
💕CASHBACK RM30+
-
-
Untungnyaaa kan? 😱
-
-
So untuk anda yang memang selama ini pengguna Vivix, ataupun baru nak cuba Vivix, boleh dapatkan segera sementara promosi tengah berlansung ni..
-
-
Tapi nana nak remind sekali lagi, promosi SEHARI je tau. ESOK sahaja.. So kalau order harini InshaAllah sempat lagi.. Order esok InshaAllah sempat lagi.. -
-
Tapi kalau order LUSA dan seterusnya dah tak dapek dah la tau hihi
-
-
Soooo, jangan lengah-lengah lagi naaa! Dapatkan VIVIX PROMO anda sekarang 😍
-
-
Your Health and Beauty Consultant, 
Yda Rashid
#shakleebyyda #shakleeutara #shakleepenang #shakleekedah #shakleesungaipetani #vivix #lindungjantung #cantik #kesihatanoptimum #promotion #malaysiadaypromo #sihatbertenagabersamashaklee
BERITA BAIK UNTUK PEMINAT VIVIX - Khas untuk anda, peminat dan pengguna Vivix tak kira lah untuk kesihatan atau kecantikan atau untuk turunkan berat badan, pada ESOK hari iaitu 16 September 2017, bakal berlansung PROMOSI HARI MALAYSIA! - - Untuk PROMO HARI MALAYSIA ni, setiap pembelian 2 botol Vivix bakal mendapat - - 💕DISKAUN 5% 💕LUCKY DIP 💕FREE MEMBERSHIP 💕FREE POSTAGE 💕SPECTACULAR MEMBERSHIP 💕CASHBACK RM30+ - - Untungnyaaa kan? 😱 - - So untuk anda yang memang selama ini pengguna Vivix, ataupun baru nak cuba Vivix, boleh dapatkan segera sementara promosi tengah berlansung ni.. - - Tapi nana nak remind sekali lagi, promosi SEHARI je tau. ESOK sahaja.. So kalau order harini InshaAllah sempat lagi.. Order esok InshaAllah sempat lagi.. - - Tapi kalau order LUSA dan seterusnya dah tak dapek dah la tau hihi - - Soooo, jangan lengah-lengah lagi naaa! Dapatkan VIVIX PROMO anda sekarang 😍 - - Your Health and Beauty Consultant, Yda Rashid #shakleebyyda  #shakleeutara  #shakleepenang  #shakleekedah  #shakleesungaipetani  #vivix  #lindungjantung  #cantik  #kesihatanoptimum  #promotion  #malaysiadaypromo  #sihatbertenagabersamashaklee 
TERBARU ! VIVIX PUN BOLEH BERI BADAN RASA BERTENAGA !
.
Biasa dengar yang Vivix ni cuma merawat penyakit-penyakit kronik jek kan. Tapi sebenarnya Vivix ni memberi kesihatan yang optimum.
.
Awak yang makan Vivix ni memang rak perlu nak makan suplemen lain. Sebab dengan Vivix, macam-macam awak boleh dapat 😊
.
🌸 Vivix (Tahan 2 Bulan)
.
🌹 Menggalakan penuaan yg sihat – awet muda dan anti-penuaan
.
🌹 Membantu mengelakan kanser – merencat sel kanser dari menjadi semakin serius
.
🌹 Mengurangkan risiko penyakit jantung – melindungi jantung
.
🌹 Mengurangkan kompilasi diabetes / kencing manis
.
🌹 Meningkatkan kesihatan arthritis dan menyokong kesihatan sendi – melindungi saraf
.
🌹 Mengurangkan insiden penyakit nyanyuk - merawat azhameir
.
🌹 Membantu merawat penyakit parkinson
.
🌹 Membantu memulihkan penyakit strok - angin ahmar
.
🌹 Meningkatkan kesihatan imum badan
.
🌹 Menggalakan kesihatan keseluruhan
.
Dahnak habis MERDEKA SALES ni, boleh lah belikan Vivix ni untuk.mak ayah kita yang selalu sangat sakit kanser, darah tinggi dan kencing manis ni.
.
Kalau bukan sekarang, bila lagi kan ? 😊
.
Saya nak bagi SPECIAL PRICE ni sampai awak boleh beli macam-macam dengan harga yang SUPER JIMAT !
.
Pm tepi naa ❤️
.
Your Health and Beauty Consultant,
Yda Rashid
+60134830895
.
#shakleebyyda #shakleeutara #shakleepenang #shakleekedah #shakleesungaipetani #vivix #kurangkencingmanis #kesihatanoptimum #lindungjantung #sihatbertenagabersamashaklee
TERBARU ! VIVIX PUN BOLEH BERI BADAN RASA BERTENAGA ! . Biasa dengar yang Vivix ni cuma merawat penyakit-penyakit kronik jek kan. Tapi sebenarnya Vivix ni memberi kesihatan yang optimum. . Awak yang makan Vivix ni memang rak perlu nak makan suplemen lain. Sebab dengan Vivix, macam-macam awak boleh dapat 😊 . 🌸 Vivix (Tahan 2 Bulan) . 🌹 Menggalakan penuaan yg sihat – awet muda dan anti-penuaan . 🌹 Membantu mengelakan kanser – merencat sel kanser dari menjadi semakin serius . 🌹 Mengurangkan risiko penyakit jantung – melindungi jantung . 🌹 Mengurangkan kompilasi diabetes / kencing manis . 🌹 Meningkatkan kesihatan arthritis dan menyokong kesihatan sendi – melindungi saraf . 🌹 Mengurangkan insiden penyakit nyanyuk - merawat azhameir . 🌹 Membantu merawat penyakit parkinson . 🌹 Membantu memulihkan penyakit strok - angin ahmar . 🌹 Meningkatkan kesihatan imum badan . 🌹 Menggalakan kesihatan keseluruhan . Dahnak habis MERDEKA SALES ni, boleh lah belikan Vivix ni untuk.mak ayah kita yang selalu sangat sakit kanser, darah tinggi dan kencing manis ni. . Kalau bukan sekarang, bila lagi kan ? 😊 . Saya nak bagi SPECIAL PRICE ni sampai awak boleh beli macam-macam dengan harga yang SUPER JIMAT ! . Pm tepi naa ❤️ . Your Health and Beauty Consultant, Yda Rashid +60134830895 . #shakleebyyda  #shakleeutara  #shakleepenang  #shakleekedah  #shakleesungaipetani  #vivix  #kurangkencingmanis  #kesihatanoptimum  #lindungjantung  #sihatbertenagabersamashaklee 
SET KECANTIKAN BASIC SHAKLEE kesukaan ramai 😍😍
.
Kebaikan ESP
🌸ESP merupakan sumber protein terbaik. Bila badan cukup protein, bermakna kita akan cukup tenaga.
🌸ESP Shaklee juga bantu kulit kita anjal, gebu dan lebih cerah. Kulit kita akan kelihatan lebih berseri. Tak perlu make-up tebal2 pun dah nampak cantik, natural beauty gitu…
.
Kebaikan Vitamin C
🌸Secara amnya, vitamin C diperlukan untuk mengekalkan kulit yang cantik malah ia juga boleh merangsang pengeluaran collagen untuk kulit. 🌸Vitamin C juga boleh mengurangkan garis2 halus yang tidak diingini.
.
Your Health and Beauty Consultant, 
Yda Rashid
+60134830895
.
#shakleebyyda #shakleeutara #shakleepenang #shakleekedah #shakleesungaipetani #esp #vitaminc #sumberprotein #kulitanjal #kulitcerah #glowing #naturalbeauty #collagen #cantiktanpamekapbersamashaklee #sihatbertenagabersamashaklee
SET KECANTIKAN BASIC SHAKLEE kesukaan ramai 😍😍 . Kebaikan ESP 🌸ESP merupakan sumber protein terbaik. Bila badan cukup protein, bermakna kita akan cukup tenaga. 🌸ESP Shaklee juga bantu kulit kita anjal, gebu dan lebih cerah. Kulit kita akan kelihatan lebih berseri. Tak perlu make-up tebal2 pun dah nampak cantik, natural beauty gitu… . Kebaikan Vitamin C 🌸Secara amnya, vitamin C diperlukan untuk mengekalkan kulit yang cantik malah ia juga boleh merangsang pengeluaran collagen untuk kulit. 🌸Vitamin C juga boleh mengurangkan garis2 halus yang tidak diingini. . Your Health and Beauty Consultant, Yda Rashid +60134830895 . #shakleebyyda  #shakleeutara  #shakleepenang  #shakleekedah  #shakleesungaipetani  #esp  #vitaminc  #sumberprotein  #kulitanjal  #kulitcerah  #glowing  #naturalbeauty  #collagen  #cantiktanpamekapbersamashaklee  #sihatbertenagabersamashaklee 
KULIT MAKIN CERAH DAN LICIN 😱
.
DAPATKAN SET BASIC KECANTIKAN SHAKLEE.. ESP DAN VITA-C PLUS 😍😍
.
ESP
✨ Mengandungi protein yang lengkap
✨ Kekalkan tenaga untuk jangka masa panjang
✨ Kulit jadi lebih anjal dan gebu
✨ Mengawal pertumbuhan jerawat
✨ Pudarkan parut
✨ Membantu membaiki dan membina sel-sel tubuh
.
Vita-C Plus
🍋 Perlindungan daripada sinar UV
🍋 Mengurangkan kesan sunburn
🍋 Mengatasi masalah jerawat pasir dan nasi
🍋 Membantu masalah kulit sensitif seperti resdung dan eczema
🍋 Tona kulit menjadi lebih sekata
.
.
Your Health and Beauty consultant, 
Yda Rashid
.
#shakleebyyda #shakleeutara
#shakleepenang #shakleekedah #shakleesungaipetani #vitaminc #esp #eczema #antiresdung #kulitcerah #wajahberseri #glowing #jerawathilang #parutpudar #cantiktanpamekapbersamashaklee
#sihatbertenagabersamashaklee
KULIT MAKIN CERAH DAN LICIN 😱 . DAPATKAN SET BASIC KECANTIKAN SHAKLEE.. ESP DAN VITA-C PLUS 😍😍 . ESP ✨ Mengandungi protein yang lengkap ✨ Kekalkan tenaga untuk jangka masa panjang ✨ Kulit jadi lebih anjal dan gebu ✨ Mengawal pertumbuhan jerawat ✨ Pudarkan parut ✨ Membantu membaiki dan membina sel-sel tubuh . Vita-C Plus 🍋 Perlindungan daripada sinar UV 🍋 Mengurangkan kesan sunburn 🍋 Mengatasi masalah jerawat pasir dan nasi 🍋 Membantu masalah kulit sensitif seperti resdung dan eczema 🍋 Tona kulit menjadi lebih sekata . . Your Health and Beauty consultant, Yda Rashid . #shakleebyyda  #shakleeutara  #shakleepenang  #shakleekedah  #shakleesungaipetani  #vitaminc  #esp  #eczema  #antiresdung  #kulitcerah  #wajahberseri  #glowing  #jerawathilang  #parutpudar  #cantiktanpamekapbersamashaklee  #sihatbertenagabersamashaklee 
BASIC BEAUTY ni memang my favoritas! Why why why? Sebab ini adalah sebab, kenapa kenapa kenapa saya TERJEBAKKKK DENGAN SHAKLEE.⠀
-⠀
-⠀
Meh nak cerita kelebihan ESP + VITA C DALAM SET BASIC BEAUTY YA⠀
-⠀
-⠀
ESP⠀
✨ membentuk sel kulit baru yang lebih sihat⠀
✨ glowing skin⠀
✨ kulit lagi cerah dan berseri⠀
✨ mengurangkan stretchmarks ( wow )⠀
✨ instant energy & breakfast⠀
✨ memberi tenaga berpanjangan⠀
✨ sumber protein lengkap⠀
✨ rasa kenyang yang berpanjangan⠀
-⠀
-⠀
VITA C⠀
✨ menggalakkan penghasilan kolagen⠀
✨ sebagai sunblock semulajadi⠀
✨ menghilangkan sunburn⠀
✨ mengecilkan pori⠀
✨ membunuh JERAWAT⠀
✨ menegangkan kulit⠀
✨ meningkatkan sistem pertahanan badan⠀
✨ mengelakkan inflammasi⠀
✨ anti resdung⠀
-⠀
-⠀
Best tak? Best gila kan? Saya memang jual harga TERLAJAK LARIS JE. jangan risau. Untuk order @ booking boleh whatsapp saya ya. SPECIAL CONSULTATION, CARA MAKAN, CARA BUAT MASKER SEMUA AKAN DIAJAR 💕⠀
-⠀
-⠀
Your Health and Beauty Consultant, 
Yda Rashid
+60137830895
-
#shakleebyyda #shakleeutara #shakleepenang #shakleekedah #shakleesungaipetani #esp #vitaminc #cantik #antibodi #antiresdung #kulitcerah #glowing #wajahberseri #rasakenyanglebihlama #parutpudar #naturalsunblock #cantiktanpamekapbersamashaklee #sihatbertenagabersamashaklee
BASIC BEAUTY ni memang my favoritas! Why why why? Sebab ini adalah sebab, kenapa kenapa kenapa saya TERJEBAKKKK DENGAN SHAKLEE.⠀ -⠀ -⠀ Meh nak cerita kelebihan ESP + VITA C DALAM SET BASIC BEAUTY YA⠀ -⠀ -⠀ ESP⠀ ✨ membentuk sel kulit baru yang lebih sihat⠀ ✨ glowing skin⠀ ✨ kulit lagi cerah dan berseri⠀ ✨ mengurangkan stretchmarks ( wow )⠀ ✨ instant energy & breakfast⠀ ✨ memberi tenaga berpanjangan⠀ ✨ sumber protein lengkap⠀ ✨ rasa kenyang yang berpanjangan⠀ -⠀ -⠀ VITA C⠀ ✨ menggalakkan penghasilan kolagen⠀ ✨ sebagai sunblock semulajadi⠀ ✨ menghilangkan sunburn⠀ ✨ mengecilkan pori⠀ ✨ membunuh JERAWAT⠀ ✨ menegangkan kulit⠀ ✨ meningkatkan sistem pertahanan badan⠀ ✨ mengelakkan inflammasi⠀ ✨ anti resdung⠀ -⠀ -⠀ Best tak? Best gila kan? Saya memang jual harga TERLAJAK LARIS JE. jangan risau. Untuk order @ booking boleh whatsapp saya ya. SPECIAL CONSULTATION, CARA MAKAN, CARA BUAT MASKER SEMUA AKAN DIAJAR 💕⠀ -⠀ -⠀ Your Health and Beauty Consultant, Yda Rashid +60137830895 - #shakleebyyda  #shakleeutara  #shakleepenang  #shakleekedah  #shakleesungaipetani  #esp  #vitaminc  #cantik  #antibodi  #antiresdung  #kulitcerah  #glowing  #wajahberseri  #rasakenyanglebihlama  #parutpudar  #naturalsunblock  #cantiktanpamekapbersamashaklee  #sihatbertenagabersamashaklee 
Hai hai hai semuaaaa.
Kedai Shaklee kita dah beroperasi seperti biasa tauu ! Jangan segan segan nak PM untuk booking / order / consultation !
-
-
Kita always offer BEST PRICE & EXCLUSIVE CONSULTATIONS 💖
-
-
Antara set yang menjadi hot demand dekat kedai shaklee saya ni
-
-
✅ SET CANTIK
✅ SET PARUT
✅ SET JERAWAT
✅ SET SLIMMING
✅ SET HAMIL
✅ SET PANTANG
✅ SET MENYUSU
✅ SET TENAGA
-
-
Berminat nak dapatkan supplements shaklee? Whatsapp / sms / telegram.
-
-
Your Health and Beauty Consultant, 
Yda Rashid

#shakleebyyda #shakleeutara #shakleepenang #shakleekedah #shakleesungaipetani #esp #vitaminc #alfalfa #bcomplex #ostematrix #omegaguard #vivix #vitamine #lecithin #vitalea #collagen #glacomplex #cantiktanpamekapbersamashaklee #sihatbertenagabersamashaklee
Hai hai hai semuaaaa. Kedai Shaklee kita dah beroperasi seperti biasa tauu ! Jangan segan segan nak PM untuk booking / order / consultation ! - - Kita always offer BEST PRICE & EXCLUSIVE CONSULTATIONS 💖 - - Antara set yang menjadi hot demand dekat kedai shaklee saya ni - - ✅ SET CANTIK ✅ SET PARUT ✅ SET JERAWAT ✅ SET SLIMMING ✅ SET HAMIL ✅ SET PANTANG ✅ SET MENYUSU ✅ SET TENAGA - - Berminat nak dapatkan supplements shaklee? Whatsapp / sms / telegram. - - Your Health and Beauty Consultant, Yda Rashid #shakleebyyda  #shakleeutara  #shakleepenang  #shakleekedah  #shakleesungaipetani  #esp  #vitaminc  #alfalfa  #bcomplex  #ostematrix  #omegaguard  #vivix  #vitamine  #lecithin  #vitalea  #collagen  #glacomplex  #cantiktanpamekapbersamashaklee  #sihatbertenagabersamashaklee 
33 MANFAAT ESP ANDA KENA TAHU 💖⠀⠀
.⠀⠀
✅ Mencerahkan kulit⠀⠀
✅ Menghilangkan jeragat⠀⠀
✅ Mengurangkan parut⠀⠀
✅ Menyurutkan jerawat⠀⠀
✅ Kulit menjadi lebih halus dan mulus⠀⠀
✅ Memberikan rasa kenyang⠀⠀
✅ Instant energy⠀⠀
✅ Membekalkan tenaga berpanjangan⠀⠀
✅ Menganjalkan payudara⠀⠀
✅ Menganjalkan punggung⠀⠀
✅ Mengatasi letih dan lesu⠀⠀
✅ Mengurangkan gastrik dan pedih ulu hati⠀⠀
✅ Mencantikkan kuku⠀⠀
✅ Mengurangkan rambut gugur⠀⠀
✅ Menyihatkan rambut⠀⠀
✅ Baik untuk jantung⠀⠀
✅ Menghaluskan tumit pecah⠀⠀
✅ Merendahkan bacaan diabetes⠀⠀
✅ Memperbanyakkan susu ibu⠀⠀
✅ Memekatkan susu⠀⠀
✅ Mengurangkan strechmarks⠀⠀
✅ Tenaga kepada ibu sepanjang tempoh kehamilan⠀⠀
✅ Menyokong tumbesaran janin⠀⠀
✅ Mencantikkan kulit baby⠀⠀
✅ Mengandungi 9 amino asid penting⠀⠀
✅ Dilengkapi dengan 5 sumber vitamin dan 4 mineral penting⠀⠀
✅ Rendah kalori dan sihat⠀⠀
✅ NON GMO - safe to consume⠀⠀
✅ Mengurangkan risiko kanser⠀⠀
✅ Baik untuk memori⠀⠀
✅ Membantu merendahkan paras kolestrol⠀⠀
✅ Mengurangkan risiko osteoporosis⠀⠀
✅ Membantu pembentukan sel sel baru⠀⠀
.⠀⠀
Ramai yang tergila gilakan ESP kerana manfaat 33 dalam 1. Anda mahu menjadi sebahagian dari shaklee effect? Lelaki dan perempuan boleh consume tau
.⠀
#shakleebyyda #shakleeutara #shakleepenang #shakleekedah #shakleesungaipetani #esp #soyprotein #tenaga #susu #kurangkolestrol #kurus #parutpudar #kulitcerah #wajahberseri #cantiktanpamekapbersamashaklee #sihatbertenagabersamashaklee ⠀⠀
33 MANFAAT ESP ANDA KENA TAHU 💖⠀⠀ .⠀⠀ ✅ Mencerahkan kulit⠀⠀ ✅ Menghilangkan jeragat⠀⠀ ✅ Mengurangkan parut⠀⠀ ✅ Menyurutkan jerawat⠀⠀ ✅ Kulit menjadi lebih halus dan mulus⠀⠀ ✅ Memberikan rasa kenyang⠀⠀ ✅ Instant energy⠀⠀ ✅ Membekalkan tenaga berpanjangan⠀⠀ ✅ Menganjalkan payudara⠀⠀ ✅ Menganjalkan punggung⠀⠀ ✅ Mengatasi letih dan lesu⠀⠀ ✅ Mengurangkan gastrik dan pedih ulu hati⠀⠀ ✅ Mencantikkan kuku⠀⠀ ✅ Mengurangkan rambut gugur⠀⠀ ✅ Menyihatkan rambut⠀⠀ ✅ Baik untuk jantung⠀⠀ ✅ Menghaluskan tumit pecah⠀⠀ ✅ Merendahkan bacaan diabetes⠀⠀ ✅ Memperbanyakkan susu ibu⠀⠀ ✅ Memekatkan susu⠀⠀ ✅ Mengurangkan strechmarks⠀⠀ ✅ Tenaga kepada ibu sepanjang tempoh kehamilan⠀⠀ ✅ Menyokong tumbesaran janin⠀⠀ ✅ Mencantikkan kulit baby⠀⠀ ✅ Mengandungi 9 amino asid penting⠀⠀ ✅ Dilengkapi dengan 5 sumber vitamin dan 4 mineral penting⠀⠀ ✅ Rendah kalori dan sihat⠀⠀ ✅ NON GMO - safe to consume⠀⠀ ✅ Mengurangkan risiko kanser⠀⠀ ✅ Baik untuk memori⠀⠀ ✅ Membantu merendahkan paras kolestrol⠀⠀ ✅ Mengurangkan risiko osteoporosis⠀⠀ ✅ Membantu pembentukan sel sel baru⠀⠀ .⠀⠀ Ramai yang tergila gilakan ESP kerana manfaat 33 dalam 1. Anda mahu menjadi sebahagian dari shaklee effect? Lelaki dan perempuan boleh consume tau .⠀ #shakleebyyda  #shakleeutara  #shakleepenang  #shakleekedah  #shakleesungaipetani  #esp  #soyprotein  #tenaga  #susu  #kurangkolestrol  #kurus  #parutpudar  #kulitcerah  #wajahberseri  #cantiktanpamekapbersamashaklee  #sihatbertenagabersamashaklee  ⠀⠀
ESP KESAYANGAN SAYA⠀⠀⠀
.⠀⠀⠀
Produk yang buatkan saya JATUH CINTA DENGAN SHAKLEE ialah ESP. KENAPA? Sebab first time saya berkenalan dengan dunia SUPPLEMENTS, ESP menjadi pilihan saya. Tapi saya bersyukur sangat sangat sebab, ESP SANGAT BERKESAN PADA SAYA.⠀⠀⠀
.⠀⠀⠀
Masa tu saya consume dalam 6 minggu. Perubahan pada diri saya⠀⠀⠀
✨ parut semakin pudar⠀⠀⠀
✨ saya loss 3 kg ( sebab masa ni saya jaga proper diet )⠀⠀⠀
✨ saya tak ketagih makan manis⠀⠀⠀
✨ saya rasa energized⠀⠀⠀
✨ jimat masa sebab takyah prepare sarapan semua tu⠀⠀⠀
✨ cepat kenyang⠀⠀⠀⠀⠀⠀
.⠀⠀⠀
Tapi jangan salah faham ya. Esp ni boleh untuk sesiapa yang NAK KURUS, NORMAL WEIGHT @ NAK GEMUK. Disebabkan saya nak kurus, sbb ituler makan pun dengan PROPER DIET. Hiks.⠀⠀⠀
.⠀⠀⠀
Apa jadi after a year consume ESP?⠀⠀⠀
awak teka lah ✨ haha.⠀⠀⠀⠀⠀⠀
.⠀⠀
ESP nampak macam kecik kan? Actually satu tong tu tahan dua bulan. Mana nak cari SUPPLEMENTS yang JIMAT + MURAH + SELAMAT + ORGANIC & EFFECTIVE kalau bukan shaklee?⠀⠀⠀
.⠀⠀⠀
Your Health and Beauty Consultant, 
Yda Rashid .⠀⠀
#shakleebyyda #shakleeutara #shakleepenang #shakleekedah #shakleesungaipetani #esp #soyprotein #vanilla #tenaga #sihat #kurus #kulitcerah #parutpudar #cantiktanpamekapbersamashaklee #sihatbertenagabersamashaklee
ESP KESAYANGAN SAYA⠀⠀⠀ .⠀⠀⠀ Produk yang buatkan saya JATUH CINTA DENGAN SHAKLEE ialah ESP. KENAPA? Sebab first time saya berkenalan dengan dunia SUPPLEMENTS, ESP menjadi pilihan saya. Tapi saya bersyukur sangat sangat sebab, ESP SANGAT BERKESAN PADA SAYA.⠀⠀⠀ .⠀⠀⠀ Masa tu saya consume dalam 6 minggu. Perubahan pada diri saya⠀⠀⠀ ✨ parut semakin pudar⠀⠀⠀ ✨ saya loss 3 kg ( sebab masa ni saya jaga proper diet )⠀⠀⠀ ✨ saya tak ketagih makan manis⠀⠀⠀ ✨ saya rasa energized⠀⠀⠀ ✨ jimat masa sebab takyah prepare sarapan semua tu⠀⠀⠀ ✨ cepat kenyang⠀⠀⠀⠀⠀⠀ .⠀⠀⠀ Tapi jangan salah faham ya. Esp ni boleh untuk sesiapa yang NAK KURUS, NORMAL WEIGHT @ NAK GEMUK. Disebabkan saya nak kurus, sbb ituler makan pun dengan PROPER DIET. Hiks.⠀⠀⠀ .⠀⠀⠀ Apa jadi after a year consume ESP?⠀⠀⠀ awak teka lah ✨ haha.⠀⠀⠀⠀⠀⠀ .⠀⠀ ESP nampak macam kecik kan? Actually satu tong tu tahan dua bulan. Mana nak cari SUPPLEMENTS yang JIMAT + MURAH + SELAMAT + ORGANIC & EFFECTIVE kalau bukan shaklee?⠀⠀⠀ .⠀⠀⠀ Your Health and Beauty Consultant, Yda Rashid .⠀⠀ #shakleebyyda  #shakleeutara  #shakleepenang  #shakleekedah  #shakleesungaipetani  #esp  #soyprotein  #vanilla  #tenaga  #sihat  #kurus  #kulitcerah  #parutpudar  #cantiktanpamekapbersamashaklee  #sihatbertenagabersamashaklee 
MAKAN SEAFOOD, MUKA DAH TAK GATAL
.
Alhamdulillah, sejak amalkan Set Resdung Shaklee.. Dah boleh makan seafood
.
BAGAIMANA SET RESDUNG SHAKLEE MEMBANTU MERAWAT RESDUNG:
.
2 [DUA] CIRI ALFALFA YANG MERAWAT ALERGI/ ALAHAN
.
Ciri 1
Alfalfa adalah *ANTIHISTAMIN SEMULAJADI yang melegakan simptom alergi seperti hidung berair (runny nose), bersin yang berterusan dan gatal-gatal.
.
*ANTIHISTAMIN adalah sejenis ubat yang digunakan untuk merawat alahan/alergi.
.
Ciri 2
Alfalfa menguatkan sistem imun tubuh, meningkatkan rintangan tubuh terhadap alergen dan kesan sampingan akibat pendedahan kepada **alergen.
.
**Alergen ialah punca alahan. Contoh : Alahan gatal-gatal terhadap makanan laut. Makanan laut ialah alergen. .
BAGAIMANA VITAMIN B-1 MEMULIHARA SELAPUT LENDIR
.
Vitamin B-1 memberikan blok binaan asas yang diperlukan oleh selaput lendir untuk membina sel-sel dan tisu baru bagi mengekalkannya dalam keadaan yang sihat.
.
Harus diingat, selaput lendir yang tidak sihat mudah mengalami radang. Radang menyebabkan lendir terkumpul dalam sinus menyebabkan rasa hidung tersumbat dan sakit kepala.
.
7 FUNGSI UTAMA Vitamin C terhadap SISTEM IMUN
.
1. Meningkatkan penghasilan antibodi (B-limfosit, imuniti humoral)
2. Meningkatkan penghasilan interferon
3. Meningkatkan fungsi fagositik
4. Meningkatkan fungsi T-limfosit (imuniti sel pengantara)
5. Meningkatkan percambahan B-limfosit dan T-limfosit. Menggalakkan aktiviti sel pembunuh (fungsi anti-kanser yang sangat penting)
6. Meningkatkan pembentukan prostaglandin
7. Meningkatkan pengeluaran nitrik oksida oleh fagosit. (Fagosit menelan bakteria, virus dan sel rosak)
.
#shakleebyyda #shakleeutara
#shakleepenang #shakleekedah #shakleesungaipetani #alfalfa #vitaminc #bcomplex #resdung #alahan #sinusitis #sihatbertenagabersamashaklee
MAKAN SEAFOOD, MUKA DAH TAK GATAL . Alhamdulillah, sejak amalkan Set Resdung Shaklee.. Dah boleh makan seafood . BAGAIMANA SET RESDUNG SHAKLEE MEMBANTU MERAWAT RESDUNG: . 2 [DUA] CIRI ALFALFA YANG MERAWAT ALERGI/ ALAHAN . Ciri 1 Alfalfa adalah *ANTIHISTAMIN SEMULAJADI yang melegakan simptom alergi seperti hidung berair (runny nose), bersin yang berterusan dan gatal-gatal. . *ANTIHISTAMIN adalah sejenis ubat yang digunakan untuk merawat alahan/alergi. . Ciri 2 Alfalfa menguatkan sistem imun tubuh, meningkatkan rintangan tubuh terhadap alergen dan kesan sampingan akibat pendedahan kepada **alergen. . **Alergen ialah punca alahan. Contoh : Alahan gatal-gatal terhadap makanan laut. Makanan laut ialah alergen. . BAGAIMANA VITAMIN B-1 MEMULIHARA SELAPUT LENDIR . Vitamin B-1 memberikan blok binaan asas yang diperlukan oleh selaput lendir untuk membina sel-sel dan tisu baru bagi mengekalkannya dalam keadaan yang sihat. . Harus diingat, selaput lendir yang tidak sihat mudah mengalami radang. Radang menyebabkan lendir terkumpul dalam sinus menyebabkan rasa hidung tersumbat dan sakit kepala. . 7 FUNGSI UTAMA Vitamin C terhadap SISTEM IMUN . 1. Meningkatkan penghasilan antibodi (B-limfosit, imuniti humoral) 2. Meningkatkan penghasilan interferon 3. Meningkatkan fungsi fagositik 4. Meningkatkan fungsi T-limfosit (imuniti sel pengantara) 5. Meningkatkan percambahan B-limfosit dan T-limfosit. Menggalakkan aktiviti sel pembunuh (fungsi anti-kanser yang sangat penting) 6. Meningkatkan pembentukan prostaglandin 7. Meningkatkan pengeluaran nitrik oksida oleh fagosit. (Fagosit menelan bakteria, virus dan sel rosak) . #shakleebyyda  #shakleeutara  #shakleepenang  #shakleekedah  #shakleesungaipetani  #alfalfa  #vitaminc  #bcomplex  #resdung  #alahan  #sinusitis  #sihatbertenagabersamashaklee 
SET RESDUNG SHAKLEE
.
Alfalfa Complex .
✅Berfungsi mengurangkan tahap keradangan penyakit resdung (sinusitis).
✅Ramuannya yang kaya dengan sumber klorofil dapat membantu mengurangkan tahap keradangan daripada alergi (allergy), gegata (hives) dan resdung (sinusitis).
✅Namun begitu, mereka menghidap penyakit SLE tak digalakkan mengambil alfalfa sebagai suplemen.
.
B Complex .
✅Kandungan B6 dalam B Complex berperanan penting untuk memulihara selaput lendir agar kekal sihat dan membantu penghasilan antibodi badan.
✅Bertindak sebagai anti-stress. Apabila resdung menyerang, B Complex akan menjadi penstabil hormon dan penenang semulajadi bagi mengurangkan kesakitan di bahagian muka.
✅Membantu dalam membina protein dalam tubuh.
.
Vitamin C
.
✅Ia berfungsi sebagai antioksida yang unggul dalam meningkatkan antibodi dan daya tahan (imuniti) seseorang menghadapi serangan penyakit.
✅Mempercepat proses penyembukan tisu tubuh.
✅Vitamin C memastikan proses pemuliharan proses metabolisme dalam tubuh berfungsi dengan baik dan sempurna.
.
DAPATKAN SET RESDUNG SHAKLEE SEKARANG 😉
.
Your Health and Beauty Consultant, 
Yda Rashid
.
#shakleebyyda #shakleeutara
#shakleepenang #shakleekedah #shakleesungaipetani #alfalfa #vitaminc #bcomplex #resdung #alahan #sinusitis #sihatbertenagabersamashaklee
SET RESDUNG SHAKLEE . Alfalfa Complex . ✅Berfungsi mengurangkan tahap keradangan penyakit resdung (sinusitis). ✅Ramuannya yang kaya dengan sumber klorofil dapat membantu mengurangkan tahap keradangan daripada alergi (allergy), gegata (hives) dan resdung (sinusitis). ✅Namun begitu, mereka menghidap penyakit SLE tak digalakkan mengambil alfalfa sebagai suplemen. . B Complex . ✅Kandungan B6 dalam B Complex berperanan penting untuk memulihara selaput lendir agar kekal sihat dan membantu penghasilan antibodi badan. ✅Bertindak sebagai anti-stress. Apabila resdung menyerang, B Complex akan menjadi penstabil hormon dan penenang semulajadi bagi mengurangkan kesakitan di bahagian muka. ✅Membantu dalam membina protein dalam tubuh. . Vitamin C . ✅Ia berfungsi sebagai antioksida yang unggul dalam meningkatkan antibodi dan daya tahan (imuniti) seseorang menghadapi serangan penyakit. ✅Mempercepat proses penyembukan tisu tubuh. ✅Vitamin C memastikan proses pemuliharan proses metabolisme dalam tubuh berfungsi dengan baik dan sempurna. . DAPATKAN SET RESDUNG SHAKLEE SEKARANG 😉 . Your Health and Beauty Consultant, Yda Rashid . #shakleebyyda  #shakleeutara  #shakleepenang  #shakleekedah  #shakleesungaipetani  #alfalfa  #vitaminc  #bcomplex  #resdung  #alahan  #sinusitis  #sihatbertenagabersamashaklee 
RESDUNG
.
Dalam istilah perubatan, penyakit resdung dikenali dengan nama sinusitis.
.
Masyarakat lazimnya menganggap penyakit ini adalah penyakit yang tidak berbahaya walaupun hakikatnya jika dibiarkan menjadi kronik ia boleh menyebabkan komplikasi kepada otak dan membawa!
.
Punca Penyakit Resdung
.
Pada kebiasaannya, para pesakit resdung akan mengalami situasi seperti bersin dengan kerap, dengkuran luarbiasa, batuk, gatal hidung, cepat letih, muka terasa sakit dan pening kepala waktu pagi. Bagi pesakit resdung yang kronik, resdung berisiko menyebabkan punca telinga menjadi pekak.
.
Sebelum bercerita lebih lanjut tentang Set Resdung Shaklee, terlebih dahulu kita perlu tahu apa punca sebenarnya yang menjadi penyebab berlakunya penyakit resdung ini.
.
Pakar Hidung, Telinga dan Tekak Hospital Pakar Perdana, Dr. Mohamad Hamzah menyatakan resdung adalah sejenis penyakit hidung yang berpunca daripada radang pada membran. Sinus pula merujuk kepada rongga dalam tulang muka yang dipenuhi mukosa. Rongga sinus yang tersumbat berisiko menyebabkan masalah kesihatan kerana bakteria dan kulat mudah membiak di dalamnya serta menghasilkan nanah. Sebagai tambahan, resdung juga boleh berpunca disebabkan oleh rerambut halus silia dalam rongga sinus yang gagal menyempurnakan tugas untuk melancarkan aliran mukus. .
Antara komplikasi penyakit resdung:
.
✨Jangkitan nanah di sekeliling kawasan mata
✨Jangkitan otak (meningitis)
✨Sakit tekak yang kronik
✨Jangkitan tulang muka
✨Memburukkan keadaan lelah
✨Berdengkur yang kronik
✨Jangkitan telinga dan tonsil, terutamanya kanak-kanak
✨Alahan hidung atau hidung sensitif
✨Selsema biasa yang melarat
.
#shakleebyyda #shakleeutara #shakleepenang #shakleekedah #shakleesungaipetani #alfalfa #vitaminc #bcomplex #resdung #alahan #sinusitis #selsema #sihatbertenagabersamashaklee
RESDUNG . Dalam istilah perubatan, penyakit resdung dikenali dengan nama sinusitis. . Masyarakat lazimnya menganggap penyakit ini adalah penyakit yang tidak berbahaya walaupun hakikatnya jika dibiarkan menjadi kronik ia boleh menyebabkan komplikasi kepada otak dan membawa! . Punca Penyakit Resdung . Pada kebiasaannya, para pesakit resdung akan mengalami situasi seperti bersin dengan kerap, dengkuran luarbiasa, batuk, gatal hidung, cepat letih, muka terasa sakit dan pening kepala waktu pagi. Bagi pesakit resdung yang kronik, resdung berisiko menyebabkan punca telinga menjadi pekak. . Sebelum bercerita lebih lanjut tentang Set Resdung Shaklee, terlebih dahulu kita perlu tahu apa punca sebenarnya yang menjadi penyebab berlakunya penyakit resdung ini. . Pakar Hidung, Telinga dan Tekak Hospital Pakar Perdana, Dr. Mohamad Hamzah menyatakan resdung adalah sejenis penyakit hidung yang berpunca daripada radang pada membran. Sinus pula merujuk kepada rongga dalam tulang muka yang dipenuhi mukosa. Rongga sinus yang tersumbat berisiko menyebabkan masalah kesihatan kerana bakteria dan kulat mudah membiak di dalamnya serta menghasilkan nanah. Sebagai tambahan, resdung juga boleh berpunca disebabkan oleh rerambut halus silia dalam rongga sinus yang gagal menyempurnakan tugas untuk melancarkan aliran mukus. . Antara komplikasi penyakit resdung: . ✨Jangkitan nanah di sekeliling kawasan mata ✨Jangkitan otak (meningitis) ✨Sakit tekak yang kronik ✨Jangkitan tulang muka ✨Memburukkan keadaan lelah ✨Berdengkur yang kronik ✨Jangkitan telinga dan tonsil, terutamanya kanak-kanak ✨Alahan hidung atau hidung sensitif ✨Selsema biasa yang melarat . #shakleebyyda  #shakleeutara  #shakleepenang  #shakleekedah  #shakleesungaipetani  #alfalfa  #vitaminc  #bcomplex  #resdung  #alahan  #sinusitis  #selsema  #sihatbertenagabersamashaklee 
MASALAH KEPUTIHAN SELESAI + ATASI SEMBELIT + KURANG BUNCIT
.
Dapatkan Alfalfa Complex Shaklee
.
✅Membantu mengawal masalah keputihan
✅Membantu melancarkan haid
✅Atasi masalah sembelit
✅Mengempiskan perut buncit
.
Your Health and Beauty Consultant, 
Yda Rashid
.
#shakleebyyda #shakleeutara #shakleepenang #shakleekedah #shakleesungaipetani #alfalfa #keputihan #periodtakteratur #resdung #perutbuncit #sihatbertenagabersamashaklee
PERIOD TAK TERATUR? .
Dapatkan Alfalfa Complex Shaklee 😉
.
✅ Membantu melancarkan haid
✅ Membantu mengawal keputihan
.
Your Health and Beauty Consultant, 
Yda Rashid
.
#shakleebyyda #shakleeutara #shakleepenang #shakleekedah #shakleesungaipetani #alfalfa #periodtakteratur #keputihan #resdung #sihatbertenagabersamashaklee
RAJA SEGALA TUMBUHAN 👑
-
-
Korang tahu tak kenapa Alfalfa ni dipanggil Raja Segala Tumbuhan? Sebab Alfalfa ni kaya dengan pelbagai nutrisi dan zat galian tau. Ia mengandungi lebih kurang 15 zat galian, 8 enzim dan fitokimia.
-
-
Dan saya suka sangat sangat alfalfa ni sebab very multipurpose! Bukan setakat untuk wanita tau! Lelaki pun boleh consume juga!
-
-
Ramai lelaki takut nak consume alfalfa sebab alfalfa ni turut digelar jamu moden. Hehe. But dont worry! Lelaki and perempuan both boleh consume tau!
-
-
Antara fungsi alfalfa complex
-
-
✅ mencuci hati, darah dan usus
✅ detox ringan
✅ mengandungi sifat alkali yang tinggi mampu menstabilkan PH badan
✅ mencantikkan kulit
✅ mengurangkan masalah bau badan
✅ mengurangkan masalah keputihan
✅ baik untuk masalah kembung perut
✅ baik untuk masalah ulcer perut
✅ mengurangkan hepatitis
✅ mengurangkan sembelit
✅ mengurangkan risiko strok
✅ mengurangkan risiko sakit jantung
✅ melawan alahan ( resdung, allergi kucing & seafood )
✅ mengatasi masalah kurap air
✅ mencegah artritis
✅ jamu moden
✅ memperbanyakkan susu badan
✅ merapatkan miss v
✅ mengurangkan bau miss v
-
-
Dah kenal betapa multipurposenya Alfalfa Complex ni? Jangan ragu ragu dengan produk Shaklee. Dijamin selamat, berkesan dan natural. Yang penting kami tiada bahan kimia merbahaya tau!
-
-
Your Health and Beauty Consultant, 
Yda Rashid
.
#shakleebyyda #shakleeutara #shakleepenang #shakleekedah #shakleesungaipetani #alfalfa #resdung #naturalproduct #angin #multipurpose #sihatbertenagabersamashaklee
RAJA SEGALA TUMBUHAN 👑 - - Korang tahu tak kenapa Alfalfa ni dipanggil Raja Segala Tumbuhan? Sebab Alfalfa ni kaya dengan pelbagai nutrisi dan zat galian tau. Ia mengandungi lebih kurang 15 zat galian, 8 enzim dan fitokimia. - - Dan saya suka sangat sangat alfalfa ni sebab very multipurpose! Bukan setakat untuk wanita tau! Lelaki pun boleh consume juga! - - Ramai lelaki takut nak consume alfalfa sebab alfalfa ni turut digelar jamu moden. Hehe. But dont worry! Lelaki and perempuan both boleh consume tau! - - Antara fungsi alfalfa complex - - ✅ mencuci hati, darah dan usus ✅ detox ringan ✅ mengandungi sifat alkali yang tinggi mampu menstabilkan PH badan ✅ mencantikkan kulit ✅ mengurangkan masalah bau badan ✅ mengurangkan masalah keputihan ✅ baik untuk masalah kembung perut ✅ baik untuk masalah ulcer perut ✅ mengurangkan hepatitis ✅ mengurangkan sembelit ✅ mengurangkan risiko strok ✅ mengurangkan risiko sakit jantung ✅ melawan alahan ( resdung, allergi kucing & seafood ) ✅ mengatasi masalah kurap air ✅ mencegah artritis ✅ jamu moden ✅ memperbanyakkan susu badan ✅ merapatkan miss v ✅ mengurangkan bau miss v - - Dah kenal betapa multipurposenya Alfalfa Complex ni? Jangan ragu ragu dengan produk Shaklee. Dijamin selamat, berkesan dan natural. Yang penting kami tiada bahan kimia merbahaya tau! - - Your Health and Beauty Consultant, Yda Rashid . #shakleebyyda  #shakleeutara  #shakleepenang  #shakleekedah  #shakleesungaipetani  #alfalfa  #resdung  #naturalproduct  #angin  #multipurpose  #sihatbertenagabersamashaklee 
KAKI DAN GIGI TIDAK SAKIT LAGI
.
Apakah Khasiat dan Kebaikan OsteMatrix Shaklee?
.
❤Menguatkan Tulang :  Kalsium menghalang osteoporosis, menguatkan kuku, kerangka, gigi dan sistem saraf. Ia juga merawat tulang retak, osteomalacia (rickets dewasa), kuku rapuh, eczema, konvulsi/kekejangan, gusi berdarah dan merangsang darah untuk memekat.
❤Memperbaiki Kekejangan Dan Kebas-kebas :  Pengambilan 600mg kalsium sebelum tidur akan memperbaiki kebas-kebas, kekejangan, sakit sendi dan artritis.
❤Meringankan Stress :  Ianya mengimbangi tekanan darah, memelihara denyutan jantung, impuls saraf, penenang saraf, menggalakkan tidur selesa, memperbaiki jantung berdebar, gementar, mimpi buruk dan stress. Juga memperbaiki depresi, mood swing, sakit kepala dan pitam.
❤Memperbaiki Masalah Haid :  Kajian menunjukkan dengan 1000mg kalsium dan magnesium serentak meringankan sakit waktu haid dan membantu melawaskan pembuangan air kencing.
❤Pengalkalian Tubuh :  Kalsium adalah mineral alkalin, ianya berkesan dalam memastikan imbangan pH tubuh. Ia juga menghalang obesiti diwaktu usia tua. Tambahan pula kalsium membantu sel menyerap nutrien dan merangsang detoksifikasi.
❤Memperbaiki Hiperaktiviti Perut Dan Sakit Gastrik
.
#shakleebyyda #shakleeutara #shakleepenang #shakleekedah #shakleesungaipetani #susu #kalsium #vitamind #ostematrix #sihatbertenagabersamashaklee
KAKI DAN GIGI TIDAK SAKIT LAGI . Apakah Khasiat dan Kebaikan OsteMatrix Shaklee? . ❤Menguatkan Tulang : Kalsium menghalang osteoporosis, menguatkan kuku, kerangka, gigi dan sistem saraf. Ia juga merawat tulang retak, osteomalacia (rickets dewasa), kuku rapuh, eczema, konvulsi/kekejangan, gusi berdarah dan merangsang darah untuk memekat. ❤Memperbaiki Kekejangan Dan Kebas-kebas : Pengambilan 600mg kalsium sebelum tidur akan memperbaiki kebas-kebas, kekejangan, sakit sendi dan artritis. ❤Meringankan Stress : Ianya mengimbangi tekanan darah, memelihara denyutan jantung, impuls saraf, penenang saraf, menggalakkan tidur selesa, memperbaiki jantung berdebar, gementar, mimpi buruk dan stress. Juga memperbaiki depresi, mood swing, sakit kepala dan pitam. ❤Memperbaiki Masalah Haid : Kajian menunjukkan dengan 1000mg kalsium dan magnesium serentak meringankan sakit waktu haid dan membantu melawaskan pembuangan air kencing. ❤Pengalkalian Tubuh : Kalsium adalah mineral alkalin, ianya berkesan dalam memastikan imbangan pH tubuh. Ia juga menghalang obesiti diwaktu usia tua. Tambahan pula kalsium membantu sel menyerap nutrien dan merangsang detoksifikasi. ❤Memperbaiki Hiperaktiviti Perut Dan Sakit Gastrik . #shakleebyyda  #shakleeutara  #shakleepenang  #shakleekedah  #shakleesungaipetani  #susu  #kalsium  #vitamind  #ostematrix  #sihatbertenagabersamashaklee 
CRAMP PADA BETIS, PERUT HILANG DENGAN OSTEMATRIX
.
16 Kebaikan OSTEMATRIX untuk ibu mengandung dan menyusu:
💊Bayi anda mudah lawas /Tidak Sembelit
💊Anda juga mudah lawas /Tidak Sembelit
💊Gigi semakin kuat dan tidak berdarah
💊Tiada masalah sakit tulang belakang
💊Memperbaiki masalah gastrik (ibu yang baru melahirkan selalu kesuntukan masa untuk makan)
💊Membantu mengawal berat badan (mengurangkan rasa lapar akibat kekurangan glikogen)
💊Menyediakan kalsium yang bermutu tinggi kepada anak
💊Tiada lagi masalah kaki kejang
💊Bantu perbanyakkan susu ibu
💊Seimbangkan paras kalsium semasa haid
💊Mencegah osteoporosis
💊Mengurangkan PMS
💊Alternatif bagi ibu yang tak suka/tak boleh ambil susu laktosa
💊Mengawal tekanan darah
💊Menguatkan daya ingatan
💊Meningkatkan kesihatan tubuh
.
#shakleebyyda #shakleeutara #shakleepenang #shakleekedah #shakleesungaipetani #susu #kalsium #vitamind #ostematrix #sihatbertenagabersamashaklee
CRAMP PADA BETIS, PERUT HILANG DENGAN OSTEMATRIX . 16 Kebaikan OSTEMATRIX untuk ibu mengandung dan menyusu: 💊Bayi anda mudah lawas /Tidak Sembelit 💊Anda juga mudah lawas /Tidak Sembelit 💊Gigi semakin kuat dan tidak berdarah 💊Tiada masalah sakit tulang belakang 💊Memperbaiki masalah gastrik (ibu yang baru melahirkan selalu kesuntukan masa untuk makan) 💊Membantu mengawal berat badan (mengurangkan rasa lapar akibat kekurangan glikogen) 💊Menyediakan kalsium yang bermutu tinggi kepada anak 💊Tiada lagi masalah kaki kejang 💊Bantu perbanyakkan susu ibu 💊Seimbangkan paras kalsium semasa haid 💊Mencegah osteoporosis 💊Mengurangkan PMS 💊Alternatif bagi ibu yang tak suka/tak boleh ambil susu laktosa 💊Mengawal tekanan darah 💊Menguatkan daya ingatan 💊Meningkatkan kesihatan tubuh . #shakleebyyda  #shakleeutara  #shakleepenang  #shakleekedah  #shakleesungaipetani  #susu  #kalsium  #vitamind  #ostematrix  #sihatbertenagabersamashaklee 
SIAPA PERLU OSTEMATRIX? 
Orang yang memerlukan Ostematrix Shaklee adalah: 👉ibu mengandung
👉ibu menyusu
👉ibu yang pernah melahirkan anak
👉warga emas
👉atlet
👉individu yang kurang terdedah kepada cahaya matahari
👉individu yang ada penyakit osteoporosis
👉individu yang sakit sendi
👉individu yang sering mengalami senggugut
👉individu yang kurang ambik makanan berkalsium

ANDA KURANG KALSIUM? DAPATKAN OSTEMATRIX SHAKLEE

Your Health and Beauty Consultant, 
Yda Rashid

#shakleebyyda #shakleeutara #shakleepenang #shakleekedah #shakleesungaipetani #susu #kalsium #vitamind
#sihatbertenagabersamashaklee
SIAPA PERLU OSTEMATRIX? Orang yang memerlukan Ostematrix Shaklee adalah: 👉ibu mengandung 👉ibu menyusu 👉ibu yang pernah melahirkan anak 👉warga emas 👉atlet 👉individu yang kurang terdedah kepada cahaya matahari 👉individu yang ada penyakit osteoporosis 👉individu yang sakit sendi 👉individu yang sering mengalami senggugut 👉individu yang kurang ambik makanan berkalsium ANDA KURANG KALSIUM? DAPATKAN OSTEMATRIX SHAKLEE Your Health and Beauty Consultant, Yda Rashid #shakleebyyda  #shakleeutara  #shakleepenang  #shakleekedah  #shakleesungaipetani  #susu  #kalsium  #vitamind  #sihatbertenagabersamashaklee 
OSTEMATRIX SHAKLEE

Satu biji ostematrix bersamaan dengan segelas susu yang tinggi kalsium 
Satu biji ostematrix tu bersamaan dengan 80 biji kacang badam.. dah la kacang badam mahal, nak makan 80 biji pulak😅

BAGAIMANA DENGAN INDIVIDU YANG TAK MINUM SUSU ATAU TAK MAKAN BADAM? 
Dapatkan OSTEMATRIX SHAKLEE sekarang

Your Health and Beauty Consultant, 
Yda Rashid

#shakleebyyda #shakleeutara #shakleepenang #shakleekedah #shakleesungaipetani #susu #kalsium #vitamind #ostematrix #sihatbertenagabersamashaklee
OSTEMATRIX SHAKLEE Satu biji ostematrix bersamaan dengan segelas susu yang tinggi kalsium Satu biji ostematrix tu bersamaan dengan 80 biji kacang badam.. dah la kacang badam mahal, nak makan 80 biji pulak😅 BAGAIMANA DENGAN INDIVIDU YANG TAK MINUM SUSU ATAU TAK MAKAN BADAM? Dapatkan OSTEMATRIX SHAKLEE sekarang Your Health and Beauty Consultant, Yda Rashid #shakleebyyda  #shakleeutara  #shakleepenang  #shakleekedah  #shakleesungaipetani  #susu  #kalsium  #vitamind  #ostematrix  #sihatbertenagabersamashaklee 
VITAMIN C MELEGAKAN DEMAM SELSEMA

Ada ni haa.. Tadi dah tertidur sebab sakit kepala, bangun2 hidung berair lak.. Cepat2 telan Shaklee Sustained Release Vita C supaya tak melarat.. Alhamdulillah dah tak soksek, soksek 😅😅 Sustained Release Vita C .
✅Ia berfungsi sebagai antioksida yang unggul dalam meningkatkan antibodi dan daya tahan (imuniti) seseorang menghadapi serangan penyakit.
✅Mempercepat proses penyembukan tisu tubuh.
✅Vitamin C memastikan proses pemuliharan proses metabolisme dalam tubuh berfungsi dengan baik dan sempurna.

Your Health and Beauty Consultant, 
Yda Rashid

#shakleebyyda
#sihatbertenagabersamashaklee #demamselsema #resdung #sihat #antibodi #shakleeutara #shakleekedah #shakleesungaipetani
VITAMIN C MELEGAKAN DEMAM SELSEMA Ada ni haa.. Tadi dah tertidur sebab sakit kepala, bangun2 hidung berair lak.. Cepat2 telan Shaklee Sustained Release Vita C supaya tak melarat.. Alhamdulillah dah tak soksek, soksek 😅😅 Sustained Release Vita C . ✅Ia berfungsi sebagai antioksida yang unggul dalam meningkatkan antibodi dan daya tahan (imuniti) seseorang menghadapi serangan penyakit. ✅Mempercepat proses penyembukan tisu tubuh. ✅Vitamin C memastikan proses pemuliharan proses metabolisme dalam tubuh berfungsi dengan baik dan sempurna. Your Health and Beauty Consultant, Yda Rashid #shakleebyyda  #sihatbertenagabersamashaklee  #demamselsema  #resdung  #sihat  #antibodi  #shakleeutara  #shakleekedah  #shakleesungaipetani 
PARUT PUDAR DENGAN SET KECANTIKAN BASIC SHAKLEE

ESP
✨ Mengandungi protein yang lengkap
✨ Kekalkan tenaga untuk jangka masa panjang
✨ Kulit jadi lebih anjal dan gebu
✨ Mengawal pertumbuhan jerawat
✨ Pudarkan parut
✨ Membantu membaiki dan membina sel-sel tubuh

Vita-C Plus
🍋 Perlindungan daripada sinar UV
🍋 Mengurangkan kesan sunburn
🍋 Mengatasi masalah jerawat pasir dan nasi
🍋 Membantu masalah kulit sensitif seperti resdung dan eczema
🍋 Tona kulit menjadi lebih sekata

Vitamin E
🍇 Mengurangkan parut dan masalah jerawat
🍇 Mengatasi masalah whitehead dan blackhead
🍇 Mengawal kulit berminyak
🍇 Mengatasi masalah jeragat
🍇 Membantu mengurangkan eyebag

Your health and beauty consultant, 
Yda Rashid

#shakleebyyda
#cantiktanpamekapbersamashaklee #sihatbertenagabersamashaklee #shakleeutara #shakleekedah #shakleesungaipetani
PARUT PUDAR DENGAN SET KECANTIKAN BASIC SHAKLEE ESP ✨ Mengandungi protein yang lengkap ✨ Kekalkan tenaga untuk jangka masa panjang ✨ Kulit jadi lebih anjal dan gebu ✨ Mengawal pertumbuhan jerawat ✨ Pudarkan parut ✨ Membantu membaiki dan membina sel-sel tubuh Vita-C Plus 🍋 Perlindungan daripada sinar UV 🍋 Mengurangkan kesan sunburn 🍋 Mengatasi masalah jerawat pasir dan nasi 🍋 Membantu masalah kulit sensitif seperti resdung dan eczema 🍋 Tona kulit menjadi lebih sekata Vitamin E 🍇 Mengurangkan parut dan masalah jerawat 🍇 Mengatasi masalah whitehead dan blackhead 🍇 Mengawal kulit berminyak 🍇 Mengatasi masalah jeragat 🍇 Membantu mengurangkan eyebag Your health and beauty consultant, Yda Rashid #shakleebyyda  #cantiktanpamekapbersamashaklee  #sihatbertenagabersamashaklee  #shakleeutara  #shakleekedah  #shakleesungaipetani 
MASKER ESP BUAT MUKA NAMPAK GEBU & BERSERI2 ✅membantu mendapatkan kulit yang 'glowing', lembut, tona kulit yang sekata dan halus mulus
✅mengecilkan liang pori-pori serta ✅melembabkan kulit wajah
✅mengurangkan bintik-bintik hitam dan putih tanpa perlu dipicit
✅mengembalikan keremajaan wajah dengan ✅mengurangkan kedutan pada wajah
✅mengurangkan & merawat masalah kulit berminyak yang menjadi punca jerawat & pigmentasi

Your Health and Beauty Consultant, 
Yda Rashid

#shakleebyyda
#sihatbertenagabersamashaklee
#cantiktanpamekapbersamashaklee #shakleeutara #shakleepenang #shakleekedah #shakleesungaipetani
MASKER ESP BUAT MUKA NAMPAK GEBU & BERSERI2 ✅membantu mendapatkan kulit yang 'glowing', lembut, tona kulit yang sekata dan halus mulus ✅mengecilkan liang pori-pori serta ✅melembabkan kulit wajah ✅mengurangkan bintik-bintik hitam dan putih tanpa perlu dipicit ✅mengembalikan keremajaan wajah dengan ✅mengurangkan kedutan pada wajah ✅mengurangkan & merawat masalah kulit berminyak yang menjadi punca jerawat & pigmentasi Your Health and Beauty Consultant, Yda Rashid #shakleebyyda  #sihatbertenagabersamashaklee  #cantiktanpamekapbersamashaklee  #shakleeutara  #shakleepenang  #shakleekedah  #shakleesungaipetani 
ESP PUN BOLEH BUAT MASKER?? Buat individu yang mempunyai kulit yang kusam, boleh cuba buat masker. Resepi mudah je: ESP campur dengan plain yogurt. Boleh dipakai sebelum tidur atau selepas mandi pagi. Kalau pakai selepas mandi pagi, kesannya lagi best 😍👍 Kadang-kadang tak sampai seminggu dalam 4 hari dah nampak kesan. Kulit nampak berseri dan lebih segar. Yang mana ada jerawat tu pun cepat kecut dan hilang. 
Tapi jangan masker je, minum pun perlu juga setiap hari untuk pembinaan sel-sel baru dari dalam. Masker cuma luaran sahaja. 
Inside Outside tu lebih berkesan gituu.

#shakleebyyda
#sihatbertenagabersamashaklee
#cantiktanpamekapbersamashaklee #shakleekedah #shakleeutara  #shakleesungaipetani #shakleepenang
ESP PUN BOLEH BUAT MASKER?? Buat individu yang mempunyai kulit yang kusam, boleh cuba buat masker. Resepi mudah je: ESP campur dengan plain yogurt. Boleh dipakai sebelum tidur atau selepas mandi pagi. Kalau pakai selepas mandi pagi, kesannya lagi best 😍👍 Kadang-kadang tak sampai seminggu dalam 4 hari dah nampak kesan. Kulit nampak berseri dan lebih segar. Yang mana ada jerawat tu pun cepat kecut dan hilang. Tapi jangan masker je, minum pun perlu juga setiap hari untuk pembinaan sel-sel baru dari dalam. Masker cuma luaran sahaja. Inside Outside tu lebih berkesan gituu. #shakleebyyda  #sihatbertenagabersamashaklee  #cantiktanpamekapbersamashaklee  #shakleekedah  #shakleeutara  #shakleesungaipetani  #shakleepenang 
ENERGIZING SOY PROTEIN (ESP) ✨ Mengandungi protein yang lengkap
✨ Kekalkan tenaga untuk jangka masa panjang
✨ Kulit jadi lebih anjal dan gebu
✨ Mengawal pertumbuhan jerawat
✨ Pudarkan parut
✨ Membantu membaiki dan membina sel-sel tubuh

Your Health and Beauty Consultant, 
Yda Rashid

#shakleebyyda
#cantiktanpamekapbersamashaklee #sihatbertenagabersamashaklee #shakleesungaipetani #shakleekedah #shakleepenang #shakleeutara