an online Instagram web viewer

#simanja medias

Photos

Kesayangan papi πŸ‘§πŸ»πŸ‘¨πŸ» #simanja
.
.
.
.
#StaceyJaneLee#14+mos
Happy b'day Michael joy Cornelius Sembiring. #simanja
Happy b'day Michael joy Cornelius Sembiring. #simanja 
Bobo siang breng papa#anakpapa#simanja#😘😘
Friendship isn't about whom you have known the longest. Its about who came and never left your side. Love you both to bits. Thru thick and thin πŸ’‹. #defam #mybffs #simanja #prettyfiercewife.
Friendship isn't about whom you have known the longest. Its about who came and never left your side. Love you both to bits. Thru thick and thin πŸ’‹. #defam  #mybffs  #simanja  #prettyfiercewife .
Ma sweetheartπŸ˜˜πŸ’•
#simanja
Ma sweetheartπŸ˜˜πŸ’• #simanja 
#Repost @queenaerna with @repostapp
・・・
My Queen 😘😘😘😘😘
#anakpertama 
#maujaditeteh 
#simanja 
#terterter
Bujang kesayangan 😘 krebo ganteng πŸ˜πŸ˜‚ aku dr kecil srg di blg kembar sama dia @wellyaugustanto , ga terasa udh jd bujang 😚😚😚 #adikkesayangan #simanja #abaikanbadangendutsaya 😐 #bumil #momtobe
Selfie with louanne! Fresh tadi pagi belom mandi, belom gosok gigi, baju bali, muka ga terlalu bantal karna udh bgn lama πŸ˜‚πŸ˜‚ yg bikin kece cm bulmat cetar hasil extension lol #mamagirl #simanja #louanneaveryoctavian
Selfie with louanne! Fresh tadi pagi belom mandi, belom gosok gigi, baju bali, muka ga terlalu bantal karna udh bgn lama πŸ˜‚πŸ˜‚ yg bikin kece cm bulmat cetar hasil extension lol #mamagirl  #simanja  #louanneaveryoctavian 
😻😻 si manja 
#lovecats #simanja #
Gaya standard ala Rasya.. πŸ˜†
Gaya standard ala Rasya.. πŸ˜†
#SUSUKHALISHFEEDBACK
.
Siapa ada masalah pencernaan?
.
Jom amalkan Susu Kambing Khalish. InshaAllah melancarkan proses pencernaan anda tanpa membuatkan anda letih dan lesu 😊
.
#susukhalishfeedback
#khalishsusukambing #susukambing #susuasli #kokokurma #susukhalish #malaysia #khasiat #simanja #sayajual #ibubapa #protein #kalsium #putihgebu #sihat #sunnah #minuman #kesihatan #halal #lifestyle
FAKTOR IBU MENYUSU DIGALAKKAN MEMINUM SUSU KAMBING DAN KURMA.
.
Manfaat Ibu Menyusu yang Amalkan Susu Kambing + Kurma :
.
1) Susu ibu banyak, bayi kenyang
2) Ibu bertenaga dan cergas, bayi aktif
3) Kulit ibu dan bayi cantik
4) Bayi tak kembung perut dan sembelit
5) Sistem penghadaman ibu dan bayi lancar
6)Mempercepatkan pemulihan anggota dalaman ibu
.
NAK TAHU LAGI DETAILS? .
Jom 'PM' tepi kami sekarang!! .
+6016-447 4783
+6016-447 4783
+6016-447 4783
.
#susukambing #susuasli #kokokurma #susukhalish #malaysia #khasiat #simanja #sayajual #ibubapa #protein #kalsium #putihgebu #sihat #sunnah #minuman #kesihatan #halal #lifestyle
FAKTOR IBU MENYUSU DIGALAKKAN MEMINUM SUSU KAMBING DAN KURMA. . Manfaat Ibu Menyusu yang Amalkan Susu Kambing + Kurma : . 1) Susu ibu banyak, bayi kenyang 2) Ibu bertenaga dan cergas, bayi aktif 3) Kulit ibu dan bayi cantik 4) Bayi tak kembung perut dan sembelit 5) Sistem penghadaman ibu dan bayi lancar 6)Mempercepatkan pemulihan anggota dalaman ibu . NAK TAHU LAGI DETAILS? . Jom 'PM' tepi kami sekarang!! . +6016-447 4783 +6016-447 4783 +6016-447 4783 . #susukambing  #susuasli  #kokokurma  #susukhalish  #malaysia  #khasiat  #simanja  #sayajual  #ibubapa  #protein  #kalsium  #putihgebu  #sihat  #sunnah  #minuman  #kesihatan  #halal  #lifestyle 
Melawaskan
************* Ini antara feedback customer cik kak.

Macam mana Qaseh Adinda dapat membantu melawaskan sistem pembuangan?

Antaranya ialah dalam QA terkandung serat kurma yang tinggi dan gam arab yang membantu proses pembuangan yang lancar.
.
#QasehAdinda #juswanita #GelombangOren #qasehjunior #qasehgold #anakku #simanja #ajimaura #terapiinstagram #AnakSihatAnakHebat #QasehGoldJunior #penambahtenaga #ayer8 #konsultanqasehgold #sayaamalsayajual #stokisqaseh #Produkmuslim #sayajual #Makanansunnah #bazaarpaknil #supplementanak #tadika #taska
Melawaskan ************* Ini antara feedback customer cik kak. Macam mana Qaseh Adinda dapat membantu melawaskan sistem pembuangan? Antaranya ialah dalam QA terkandung serat kurma yang tinggi dan gam arab yang membantu proses pembuangan yang lancar. . #QasehAdinda  #juswanita  #GelombangOren  #qasehjunior  #qasehgold  #anakku  #simanja  #ajimaura  #terapiinstagram  #AnakSihatAnakHebat  #QasehGoldJunior  #penambahtenaga  #ayer8  #konsultanqasehgold  #sayaamalsayajual  #stokisqaseh  #Produkmuslim  #sayajual  #Makanansunnah  #bazaarpaknil  #supplementanak  #tadika  #taska 
Qaseh Junior...Sememangnya PILIHAN BIJAK !!
.
..πŸ‘‰Rahsia penyelesaian masalah anak kerap demam, batuk, selsema, sembelit, lemah, hidung & mata berair, hidung tersumbat, lelah, kerap bersin, tiada selera mkn, terlalu kurus, sukar makan ubat, tidur tidak lena, tanda2 sinus dll....
...
hanya RM 79 sebotol , anak anda tidak ada lagi tanda-tanda di atas...☝☝insyaAllah .
.
Jimat>mudah>mujarab
..
βœ”100% selamat  HALAL lagi TAYYIBAN
βœ”100% pr0duk muslim bumiputera .
.
Mommy nak hadiahkan untuk si manja?..mudah je..click link di bio yaa..x perlu save number .
.
#GelombangOren #qasehjunior #qasehgold #anakku #simanja #ajimaura #terapiinstagram #AnakSihatAnakHebat #QasehGoldJunior #penambahtenaga #ayer8 #konsultanqasehgold #sayaamalsayajual #stokisqaseh #Produkmuslim #sayajual #Makanansunnah #bazaarpaknil #supplementanak #tadika #taska
Qaseh Junior...Sememangnya PILIHAN BIJAK !! . ..πŸ‘‰Rahsia penyelesaian masalah anak kerap demam, batuk, selsema, sembelit, lemah, hidung & mata berair, hidung tersumbat, lelah, kerap bersin, tiada selera mkn, terlalu kurus, sukar makan ubat, tidur tidak lena, tanda2 sinus dll.... ... hanya RM 79 sebotol , anak anda tidak ada lagi tanda-tanda di atas...☝☝insyaAllah . . Jimat>mudah>mujarab .. βœ”100% selamat HALAL lagi TAYYIBAN βœ”100% pr0duk muslim bumiputera . . Mommy nak hadiahkan untuk si manja?..mudah je..click link di bio yaa..x perlu save number . . #GelombangOren  #qasehjunior  #qasehgold  #anakku  #simanja  #ajimaura  #terapiinstagram  #AnakSihatAnakHebat  #QasehGoldJunior  #penambahtenaga  #ayer8  #konsultanqasehgold  #sayaamalsayajual  #stokisqaseh  #Produkmuslim  #sayajual  #Makanansunnah  #bazaarpaknil  #supplementanak  #tadika  #taska 
Tiba2 teringat boleh redeem point sampai hujung bulan ni je 😱
.
Terus korek2 segala keratan yang ada πŸ˜‚
.
Saya jual Saya minum sekali tau πŸ€—
.
.
Susu Khalish susu berkhasiat pilihan sekeluarga.. .
BERMINAT? (Nak2 sekarang ada buat Contest lagi kan, boleh dapat hadiah Iphone tuuu.. sape nak bagi kan??
.
.
Meh DM/WhatsApp Siti πŸ‘‰ 0136022184
.
.
COD Area Meru, Kapar, Klang, Setia Alam, Puncak Alam & kawasan berhampiran
.
#sayajualsusukambing 
#sayaminumsayajual #susukambingkhalish #khalishsusukambing #khalishsk1malaysia #meru #kapar #klang #puncakalam #setiaalam #susukambing #susuasli #kokokurma #susukhalish #malaysia #khasiat #simanja #ibubapa #protein #kalsium #putihgebu #sihat #sunnah #minuman #kesihatan #halal #lifestyle #redeempoints #50pointsatukotak
Tiba2 teringat boleh redeem point sampai hujung bulan ni je 😱 . Terus korek2 segala keratan yang ada πŸ˜‚ . Saya jual Saya minum sekali tau πŸ€— . . Susu Khalish susu berkhasiat pilihan sekeluarga.. . BERMINAT? (Nak2 sekarang ada buat Contest lagi kan, boleh dapat hadiah Iphone tuuu.. sape nak bagi kan?? . . Meh DM/WhatsApp Siti πŸ‘‰ 0136022184 . . COD Area Meru, Kapar, Klang, Setia Alam, Puncak Alam & kawasan berhampiran . #sayajualsusukambing  #sayaminumsayajual  #susukambingkhalish  #khalishsusukambing  #khalishsk1malaysia  #meru  #kapar  #klang  #puncakalam  #setiaalam  #susukambing  #susuasli  #kokokurma  #susukhalish  #malaysia  #khasiat  #simanja  #ibubapa  #protein  #kalsium  #putihgebu  #sihat  #sunnah  #minuman  #kesihatan  #halal  #lifestyle  #redeempoints  #50pointsatukotak 
Which one is your fav??left or right?😝 #littlegirl#sibontot#simanja#simanis#sioksiok#quinnsha#limbers
good nite.. pastikan pilihan pakain yg terbaik untuk si manje anda...#jumpsuitlotuscloth#jumpsuitmurah#kids#sicomel#comot#simanja#rompermurah#higtquality
.
πŸƒπŸƒπŸƒπŸƒπŸƒ
.
100% NATURAL DAN ORGANIK
.
Minyak pelebat rambut #MamaDontWorry kaya dengan ekstrak buah keras dan biji betik.
.
Campuran natural oil (minyak kelapa) dan juga herba untuk menyuburkan dan menyihatkan akar rambut.
.
πŸ‘ΌπŸ» Boleh digunakan bayi seawal usia 30 hari sehinggalah ke orang dewasa.
.
InshaAllah, sangat sesuai untuk mama dan papa yang nak lebatkan rambut si manja.
.
Mama dan papa yang ada masalah rambut gugur dan juga nak melebatkan rambut pun boleh gunakan #MamaDontWorry
.
Cepat-cepat ye grab hair growth oil #MamaDontWorry kita bagi promo year end sale ok πŸ˜‰
.
πŸ“±πŸ€™πŸ» +60176672905 atau klik je link kat bio tu
.

#MamaDontWorry #minyakrambutorganik
#minyakrambutsemulajadi #pelebatrambutbayi #terapirambutbayi #serumrambut #rambutwangi #rambutsihat #rambutlembut #rambutlebat #rambutbergaya #bayi #baby #simanja #hairgrowthoil #babycare #tipsibudanbayi #rambutgugur #organic #organik #traditional #premium
. πŸƒπŸƒπŸƒπŸƒπŸƒ . 100% NATURAL DAN ORGANIK . Minyak pelebat rambut #MamaDontWorry  kaya dengan ekstrak buah keras dan biji betik. . Campuran natural oil (minyak kelapa) dan juga herba untuk menyuburkan dan menyihatkan akar rambut. . πŸ‘ΌπŸ» Boleh digunakan bayi seawal usia 30 hari sehinggalah ke orang dewasa. . InshaAllah, sangat sesuai untuk mama dan papa yang nak lebatkan rambut si manja. . Mama dan papa yang ada masalah rambut gugur dan juga nak melebatkan rambut pun boleh gunakan #MamaDontWorry  . Cepat-cepat ye grab hair growth oil #MamaDontWorry  kita bagi promo year end sale ok πŸ˜‰ . πŸ“±πŸ€™πŸ» +60176672905 atau klik je link kat bio tu . #MamaDontWorry  #minyakrambutorganik  #minyakrambutsemulajadi  #pelebatrambutbayi  #terapirambutbayi  #serumrambut  #rambutwangi  #rambutsihat  #rambutlembut  #rambutlebat  #rambutbergaya  #bayi  #baby  #simanja  #hairgrowthoil  #babycare  #tipsibudanbayi  #rambutgugur  #organic  #organik  #traditional  #premium 
.
πŸƒπŸƒπŸƒπŸƒπŸƒ
.
100% NATURAL DAN ORGANIK
.
Minyak pelebat rambut #MamaDontWorry kaya dengan ekstrak buah keras dan biji betik.
.
Campuran natural oil (minyak kelapa) dan juga herba untuk menyuburkan dan menyihatkan akar rambut.
.
πŸ‘ΌπŸ» Boleh digunakan bayi seawal usia 30 hari sehinggalah ke orang dewasa.
.
InshaAllah, sangat sesuai untuk mama dan papa yang nak lebatkan rambut si manja.
.
Mama dan papa yang ada masalah rambut gugur dan juga nak melebatkan rambut pun boleh gunakan #MamaDontWorry
.
Cepat-cepat ye grab hair growth oil #MamaDontWorry kita bagi promo year end sale ok πŸ˜‰
.
πŸ“±πŸ€™πŸ» +60176672905 atau klik je link kat bio tu
.

#MamaDontWorry #minyakrambutorganik
#minyakrambutsemulajadi #pelebatrambutbayi #terapirambutbayi #serumrambut #rambutwangi #rambutsihat #rambutlembut #rambutlebat #rambutbergaya #bayi #baby #simanja #hairgrowthoil #babycare #tipsibudanbayi #rambutgugur #organic #organik #traditional #premium
. πŸƒπŸƒπŸƒπŸƒπŸƒ . 100% NATURAL DAN ORGANIK . Minyak pelebat rambut #MamaDontWorry  kaya dengan ekstrak buah keras dan biji betik. . Campuran natural oil (minyak kelapa) dan juga herba untuk menyuburkan dan menyihatkan akar rambut. . πŸ‘ΌπŸ» Boleh digunakan bayi seawal usia 30 hari sehinggalah ke orang dewasa. . InshaAllah, sangat sesuai untuk mama dan papa yang nak lebatkan rambut si manja. . Mama dan papa yang ada masalah rambut gugur dan juga nak melebatkan rambut pun boleh gunakan #MamaDontWorry  . Cepat-cepat ye grab hair growth oil #MamaDontWorry  kita bagi promo year end sale ok πŸ˜‰ . πŸ“±πŸ€™πŸ» +60176672905 atau klik je link kat bio tu . #MamaDontWorry  #minyakrambutorganik  #minyakrambutsemulajadi  #pelebatrambutbayi  #terapirambutbayi  #serumrambut  #rambutwangi  #rambutsihat  #rambutlembut  #rambutlebat  #rambutbergaya  #bayi  #baby  #simanja  #hairgrowthoil  #babycare  #tipsibudanbayi  #rambutgugur  #organic  #organik  #traditional  #premium 
#Repost @queenaerna with @repostapp
・・・
My Queen 😘😘😘😘😘
#anakpertama 
#maujaditeteh 
#simanja 
#terterter
.
πŸƒπŸƒπŸƒπŸƒπŸƒ
.
100% NATURAL DAN ORGANIK
.
Minyak pelebat rambut #MamaDontWorry kaya dengan ekstrak buah keras dan biji betik.
.
Campuran natural oil (minyak kelapa) dan juga herba untuk menyuburkan dan menyihatkan akar rambut.
.
πŸ‘ΌπŸ» Boleh digunakan bayi seawal usia 30 hari sehinggalah ke orang dewasa.
.
InshaAllah, sangat sesuai untuk mama dan papa yang nak lebatkan rambut si manja.
.
Mama dan papa yang ada masalah rambut gugur dan juga nak melebatkan rambut pun boleh gunakan #MamaDontWorry
.
Cepat-cepat ye grab hair growth oil #MamaDontWorry kita bagi promo year end sale ok πŸ˜‰
.
πŸ“±πŸ€™πŸ» +60176672905 atau klik je link kat bio tu
.

#MamaDontWorry #minyakrambutorganik
#minyakrambutsemulajadi #pelebatrambutbayi #terapirambutbayi #serumrambut #rambutwangi #rambutsihat #rambutlembut #rambutlebat #rambutbergaya #bayi #baby #simanja #hairgrowthoil #babycare #tipsibudanbayi #rambutgugur #organic #organik #traditional #premium
. πŸƒπŸƒπŸƒπŸƒπŸƒ . 100% NATURAL DAN ORGANIK . Minyak pelebat rambut #MamaDontWorry  kaya dengan ekstrak buah keras dan biji betik. . Campuran natural oil (minyak kelapa) dan juga herba untuk menyuburkan dan menyihatkan akar rambut. . πŸ‘ΌπŸ» Boleh digunakan bayi seawal usia 30 hari sehinggalah ke orang dewasa. . InshaAllah, sangat sesuai untuk mama dan papa yang nak lebatkan rambut si manja. . Mama dan papa yang ada masalah rambut gugur dan juga nak melebatkan rambut pun boleh gunakan #MamaDontWorry  . Cepat-cepat ye grab hair growth oil #MamaDontWorry  kita bagi promo year end sale ok πŸ˜‰ . πŸ“±πŸ€™πŸ» +60176672905 atau klik je link kat bio tu . #MamaDontWorry  #minyakrambutorganik  #minyakrambutsemulajadi  #pelebatrambutbayi  #terapirambutbayi  #serumrambut  #rambutwangi  #rambutsihat  #rambutlembut  #rambutlebat  #rambutbergaya  #bayi  #baby  #simanja  #hairgrowthoil  #babycare  #tipsibudanbayi  #rambutgugur  #organic  #organik  #traditional  #premium 
#jujurdanikhlaskuncirezeki #kantinkejujuran #sma110jakarta  kantin si manja ...deklarasi anti korupsi....di dalam badan yg sehat terdapat jiea yg kuat fan akl yg sehat... #quatethisday #groovy #happyteacher #smile #simanja
Ma sweetheartπŸ˜˜πŸ’•
#simanja
Ma sweetheartπŸ˜˜πŸ’• #simanja 
My Queen 😘😘😘😘😘
#anakpertama 
#maujaditeteh 
#simanja 
#terterter
.
πŸƒπŸƒπŸƒπŸƒπŸƒ
.
100% NATURAL DAN ORGANIK
.
Minyak pelebat rambut #MamaDontWorry kaya dengan ekstrak buah keras dan biji betik.
.
Campuran natural oil (minyak kelapa) dan juga herba untuk menyuburkan dan menyihatkan akar rambut.
.
πŸ‘ΌπŸ» Boleh digunakan bayi seawal usia 30 hari sehinggalah ke orang dewasa.
.
InshaAllah, sangat sesuai untuk mama dan papa yang nak lebatkan rambut si manja.
.
Mama dan papa yang ada masalah rambut gugur dan juga nak melebatkan rambut pun boleh gunakan #MamaDontWorry
.
Cepat-cepat ye grab hair growth oil #MamaDontWorry kita bagi promo year end sale ok πŸ˜‰
.
πŸ“±πŸ€™πŸ» +60176672905 atau klik je link kat bio tu
.

#MamaDontWorry #minyakrambutorganik
#minyakrambutsemulajadi #pelebatrambutbayi #terapirambutbayi #serumrambut #rambutwangi #rambutsihat #rambutlembut #rambutlebat #rambutbergaya #bayi #baby #simanja #hairgrowthoil #babycare #tipsibudanbayi #rambutgugur #organic #organik #traditional #premium
. πŸƒπŸƒπŸƒπŸƒπŸƒ . 100% NATURAL DAN ORGANIK . Minyak pelebat rambut #MamaDontWorry  kaya dengan ekstrak buah keras dan biji betik. . Campuran natural oil (minyak kelapa) dan juga herba untuk menyuburkan dan menyihatkan akar rambut. . πŸ‘ΌπŸ» Boleh digunakan bayi seawal usia 30 hari sehinggalah ke orang dewasa. . InshaAllah, sangat sesuai untuk mama dan papa yang nak lebatkan rambut si manja. . Mama dan papa yang ada masalah rambut gugur dan juga nak melebatkan rambut pun boleh gunakan #MamaDontWorry  . Cepat-cepat ye grab hair growth oil #MamaDontWorry  kita bagi promo year end sale ok πŸ˜‰ . πŸ“±πŸ€™πŸ» +60176672905 atau klik je link kat bio tu . #MamaDontWorry  #minyakrambutorganik  #minyakrambutsemulajadi  #pelebatrambutbayi  #terapirambutbayi  #serumrambut  #rambutwangi  #rambutsihat  #rambutlembut  #rambutlebat  #rambutbergaya  #bayi  #baby  #simanja  #hairgrowthoil  #babycare  #tipsibudanbayi  #rambutgugur  #organic  #organik  #traditional  #premium 
.
πŸƒπŸƒπŸƒπŸƒπŸƒ
.
100% NATURAL DAN ORGANIK
.
Minyak pelebat rambut #MamaDontWorry kaya dengan ekstrak buah keras dan biji betik.
.
Campuran natural oil (minyak kelapa) dan juga herba untuk menyuburkan dan menyihatkan akar rambut.
.
πŸ‘ΌπŸ» Boleh digunakan bayi seawal usia 30 hari sehinggalah ke orang dewasa.
.
InshaAllah, sangat sesuai untuk mama dan papa yang nak lebatkan rambut si manja.
.
Mama dan papa yang ada masalah rambut gugur dan juga nak melebatkan rambut pun boleh gunakan #MamaDontWorry
.
Cepat-cepat ye grab hair growth oil #MamaDontWorry kita bagi promo year end sale ok πŸ˜‰
.
πŸ“±πŸ€™πŸ» +60176672905 atau klik je link kat bio tu
.

#MamaDontWorry #minyakrambutorganik
#minyakrambutsemulajadi #pelebatrambutbayi #terapirambutbayi #serumrambut #rambutwangi #rambutsihat #rambutlembut #rambutlebat #rambutbergaya #bayi #baby #simanja #hairgrowthoil #babycare #tipsibudanbayi #rambutgugur #organic #organik #traditional #premium
. πŸƒπŸƒπŸƒπŸƒπŸƒ . 100% NATURAL DAN ORGANIK . Minyak pelebat rambut #MamaDontWorry  kaya dengan ekstrak buah keras dan biji betik. . Campuran natural oil (minyak kelapa) dan juga herba untuk menyuburkan dan menyihatkan akar rambut. . πŸ‘ΌπŸ» Boleh digunakan bayi seawal usia 30 hari sehinggalah ke orang dewasa. . InshaAllah, sangat sesuai untuk mama dan papa yang nak lebatkan rambut si manja. . Mama dan papa yang ada masalah rambut gugur dan juga nak melebatkan rambut pun boleh gunakan #MamaDontWorry  . Cepat-cepat ye grab hair growth oil #MamaDontWorry  kita bagi promo year end sale ok πŸ˜‰ . πŸ“±πŸ€™πŸ» +60176672905 atau klik je link kat bio tu . #MamaDontWorry  #minyakrambutorganik  #minyakrambutsemulajadi  #pelebatrambutbayi  #terapirambutbayi  #serumrambut  #rambutwangi  #rambutsihat  #rambutlembut  #rambutlebat  #rambutbergaya  #bayi  #baby  #simanja  #hairgrowthoil  #babycare  #tipsibudanbayi  #rambutgugur  #organic  #organik  #traditional  #premium 
.
πŸƒπŸƒπŸƒπŸƒπŸƒ
.
100% NATURAL DAN ORGANIK
.
Minyak pelebat rambut #MamaDontWorry kaya dengan ekstrak buah keras dan biji betik.
.
Campuran natural oil (minyak kelapa) dan juga herba untuk menyuburkan dan menyihatkan akar rambut.
.
πŸ‘ΌπŸ» Boleh digunakan bayi seawal usia 30 hari sehinggalah ke orang dewasa.
.
InshaAllah, sangat sesuai untuk mama dan papa yang nak lebatkan rambut si manja.
.
Mama dan papa yang ada masalah rambut gugur dan juga nak melebatkan rambut pun boleh gunakan #MamaDontWorry
.
Cepat-cepat ye grab hair growth oil #MamaDontWorry kita bagi promo year end sale ok πŸ˜‰
.
πŸ“±πŸ€™πŸ» +60176672905 atau klik je link kat bio tu
.

#MamaDontWorry #minyakrambutorganik
#minyakrambutsemulajadi #pelebatrambutbayi #terapirambutbayi #serumrambut #rambutwangi #rambutsihat #rambutlembut #rambutlebat #rambutbergaya #bayi #baby #simanja #hairgrowthoil #babycare #tipsibudanbayi #rambutgugur #organic #organik #traditional #premium
. πŸƒπŸƒπŸƒπŸƒπŸƒ . 100% NATURAL DAN ORGANIK . Minyak pelebat rambut #MamaDontWorry  kaya dengan ekstrak buah keras dan biji betik. . Campuran natural oil (minyak kelapa) dan juga herba untuk menyuburkan dan menyihatkan akar rambut. . πŸ‘ΌπŸ» Boleh digunakan bayi seawal usia 30 hari sehinggalah ke orang dewasa. . InshaAllah, sangat sesuai untuk mama dan papa yang nak lebatkan rambut si manja. . Mama dan papa yang ada masalah rambut gugur dan juga nak melebatkan rambut pun boleh gunakan #MamaDontWorry  . Cepat-cepat ye grab hair growth oil #MamaDontWorry  kita bagi promo year end sale ok πŸ˜‰ . πŸ“±πŸ€™πŸ» +60176672905 atau klik je link kat bio tu . #MamaDontWorry  #minyakrambutorganik  #minyakrambutsemulajadi  #pelebatrambutbayi  #terapirambutbayi  #serumrambut  #rambutwangi  #rambutsihat  #rambutlembut  #rambutlebat  #rambutbergaya  #bayi  #baby  #simanja  #hairgrowthoil  #babycare  #tipsibudanbayi  #rambutgugur  #organic  #organik  #traditional  #premium 
Tercari2 #milkbooster untuk tambahkan susu untuk #simanja??
.
Buntu stok #susu berkurangan dan #baby sentiasa kelaparan?.
.
Ingin #breastfeed sepenuhnya tanpa bantuan susu tepung?
.
#seriummi mampu mengatasi masalah korang.
Susu badan meriah kerana kandungan seriummi mengandungi kurma, barli, saffron, madu dan tomato. .
Menggunakan bahan2 semulajadi😍😍
.
Dm atau πŸ“©πŸ“ž 0197727995
.
#seriummi #seriempirenerry
Tercari2 #milkbooster  untuk tambahkan susu untuk #simanja ?? . Buntu stok #susu  berkurangan dan #baby  sentiasa kelaparan?. . Ingin #breastfeed  sepenuhnya tanpa bantuan susu tepung? . #seriummi  mampu mengatasi masalah korang. Susu badan meriah kerana kandungan seriummi mengandungi kurma, barli, saffron, madu dan tomato. . Menggunakan bahan2 semulajadi😍😍 . Dm atau πŸ“©πŸ“ž 0197727995 . #seriummi  #seriempirenerry 
Tercari2 #milkbooster untuk tambahkan susu untuk #simanja??
.
Buntu stok #susu berkurangan dan #baby sentiasa kelaparan?.
.
Ingin #breastfeed sepenuhnya tanpa bantuan susu tepung?
.
#seriummi mampu mengatasi masalah korang.
Susu badan meriah kerana kandungan seriummi mengandungi kurma, barli, saffron, madu dan tomato. .
Menggunakan bahan2 semulajadi😍😍
.
Dm atau πŸ“©πŸ“ž 0197727995
.
#seriummi #seriempirenerry
Tercari2 #milkbooster  untuk tambahkan susu untuk #simanja ?? . Buntu stok #susu  berkurangan dan #baby  sentiasa kelaparan?. . Ingin #breastfeed  sepenuhnya tanpa bantuan susu tepung? . #seriummi  mampu mengatasi masalah korang. Susu badan meriah kerana kandungan seriummi mengandungi kurma, barli, saffron, madu dan tomato. . Menggunakan bahan2 semulajadi😍😍 . Dm atau πŸ“©πŸ“ž 0197727995 . #seriummi  #seriempirenerry 
Tercari2 #milkbooster untuk tambahkan susu untuk #simanja??
.
Buntu stok #susu berkurangan dan #baby sentiasa kelaparan?.
.
Ingin #breastfeed sepenuhnya tanpa bantuan susu tepung?
.
#seriummi mampu mengatasi masalah korang.
Susu badan meriah kerana kandungan seriummi mengandungi kurma, barli, saffron, madu dan tomato. .
Menggunakan bahan2 semulajadi😍😍
.
Dm atau πŸ“©πŸ“ž 0197727995
.
#seriummi #seriempirenerry
Tercari2 #milkbooster  untuk tambahkan susu untuk #simanja ?? . Buntu stok #susu  berkurangan dan #baby  sentiasa kelaparan?. . Ingin #breastfeed  sepenuhnya tanpa bantuan susu tepung? . #seriummi  mampu mengatasi masalah korang. Susu badan meriah kerana kandungan seriummi mengandungi kurma, barli, saffron, madu dan tomato. . Menggunakan bahan2 semulajadi😍😍 . Dm atau πŸ“©πŸ“ž 0197727995 . #seriummi  #seriempirenerry 
BILA SI COMEL DAH START SOLID FOOD, IBU MULALAH CEMAS KALAU NAK TRAVEL 😣😣😣
.
MUDAHNYA BILA DAH ADA PUREE by Baby Sadoo HQ ni kannnn senang untuk si manja mommy.
.
JOM MOMMY MULAKAN dengan puree dari buah buahan sehingga sayuran2 yang pelbagai warna dan hasiat untuk si manja..yang pasti si manja berselera dan tak sabar untuk menikmati makanan baby sadoo
.
BABYSADOO  and Toddler food sangat memudahkan mommy mommy menyediakan makanan yang berkhasiat untuk si manja mommy.Hanya panaskan sahaja terus siap. Tak perlu lagi nak kupas kopek, rebus, steam, blend dan lain.
.
MOMMY yang lagi2 sukakan travel boleh lah cuba babysadoobabyfood sebab sangat2 mudah dan cepat untuk disediakan tak payah mommy mommy risau kalau nak travel kalau ada yew baby sadoo..
.
Mommy mommy nak cuba boleh WS / DM / PM saya dan saya akan secepat mungkin menjawab pertanyaan mommy semua
01139348907(aqilah)😊
#teamhannahbabyfood
#babyfood
#babysadoo
#simanja
#meru
#klang
#homemadbyibuanis
BILA SI COMEL DAH START SOLID FOOD, IBU MULALAH CEMAS KALAU NAK TRAVEL 😣😣😣 . MUDAHNYA BILA DAH ADA PUREE by Baby Sadoo HQ ni kannnn senang untuk si manja mommy. . JOM MOMMY MULAKAN dengan puree dari buah buahan sehingga sayuran2 yang pelbagai warna dan hasiat untuk si manja..yang pasti si manja berselera dan tak sabar untuk menikmati makanan baby sadoo . BABYSADOO and Toddler food sangat memudahkan mommy mommy menyediakan makanan yang berkhasiat untuk si manja mommy.Hanya panaskan sahaja terus siap. Tak perlu lagi nak kupas kopek, rebus, steam, blend dan lain. . MOMMY yang lagi2 sukakan travel boleh lah cuba babysadoobabyfood sebab sangat2 mudah dan cepat untuk disediakan tak payah mommy mommy risau kalau nak travel kalau ada yew baby sadoo.. . Mommy mommy nak cuba boleh WS / DM / PM saya dan saya akan secepat mungkin menjawab pertanyaan mommy semua 01139348907(aqilah)😊 #teamhannahbabyfood  #babyfood  #babysadoo  #simanja  #meru  #klang  #homemadbyibuanis 
Dah besar dah pandai jalan dah boleh pilih mana nak pergi mana nak duduk apa nak pegang..semoga membesar jadi anak yang soleh..ma perhati je ni ya habib... @habibrayyan #anakma #mybaby #babyboy #kids #simanja #anakku #ctdk #tv3 #astro #krental #habibrayyans #kacukanjawaminangbugis
.
πŸƒπŸƒπŸƒπŸƒπŸƒ
.
100% NATURAL DAN ORGANIK
.
Minyak pelebat rambut #MamaDontWorry kaya dengan ekstrak buah keras dan biji betik.
.
Campuran natural oil (minyak kelapa) dan juga herba untuk menyuburkan dan menyihatkan akar rambut.
.
πŸ‘ΌπŸ» Boleh digunakan bayi seawal usia 30 hari sehinggalah ke orang dewasa.
.
InshaAllah, sangat sesuai untuk mama dan papa yang nak lebatkan rambut si manja.
.
Mama dan papa yang ada masalah rambut gugur dan juga nak melebatkan rambut pun boleh gunakan #MamaDontWorry
.
Cepat-cepat ye grab hair growth oil #MamaDontWorry kita bagi promo year end sale ok πŸ˜‰
.
πŸ“±πŸ€™πŸ» +60176672905 atau klik je link kat bio tu
.

#MamaDontWorry #minyakrambutorganik
#minyakrambutsemulajadi #pelebatrambutbayi #terapirambutbayi #serumrambut #rambutwangi #rambutsihat #rambutlembut #rambutlebat #rambutbergaya #bayi #baby #simanja #hairgrowthoil #babycare #tipsibudanbayi #rambutgugur #organic #organik #traditional #premium
. πŸƒπŸƒπŸƒπŸƒπŸƒ . 100% NATURAL DAN ORGANIK . Minyak pelebat rambut #MamaDontWorry  kaya dengan ekstrak buah keras dan biji betik. . Campuran natural oil (minyak kelapa) dan juga herba untuk menyuburkan dan menyihatkan akar rambut. . πŸ‘ΌπŸ» Boleh digunakan bayi seawal usia 30 hari sehinggalah ke orang dewasa. . InshaAllah, sangat sesuai untuk mama dan papa yang nak lebatkan rambut si manja. . Mama dan papa yang ada masalah rambut gugur dan juga nak melebatkan rambut pun boleh gunakan #MamaDontWorry  . Cepat-cepat ye grab hair growth oil #MamaDontWorry  kita bagi promo year end sale ok πŸ˜‰ . πŸ“±πŸ€™πŸ» +60176672905 atau klik je link kat bio tu . #MamaDontWorry  #minyakrambutorganik  #minyakrambutsemulajadi  #pelebatrambutbayi  #terapirambutbayi  #serumrambut  #rambutwangi  #rambutsihat  #rambutlembut  #rambutlebat  #rambutbergaya  #bayi  #baby  #simanja  #hairgrowthoil  #babycare  #tipsibudanbayi  #rambutgugur  #organic  #organik  #traditional  #premium 
.
πŸƒπŸƒπŸƒπŸƒπŸƒ
.
100% NATURAL DAN ORGANIK
.
Minyak pelebat rambut #MamaDontWorry kaya dengan ekstrak buah keras dan biji betik.
.
Campuran natural oil (minyak kelapa) dan juga herba untuk menyuburkan dan menyihatkan akar rambut.
.
πŸ‘ΌπŸ» Boleh digunakan bayi seawal usia 30 hari sehinggalah ke orang dewasa.
.
InshaAllah, sangat sesuai untuk mama dan papa yang nak lebatkan rambut si manja.
.
Mama dan papa yang ada masalah rambut gugur dan juga nak melebatkan rambut pun boleh gunakan #MamaDontWorry
.
Cepat-cepat ye grab hair growth oil #MamaDontWorry kita bagi promo year end sale ok πŸ˜‰
.
πŸ“±πŸ€™πŸ» +60176672905 atau klik je link kat bio tu
.

#MamaDontWorry #minyakrambutorganik
#minyakrambutsemulajadi #pelebatrambutbayi #terapirambutbayi #serumrambut #rambutwangi #rambutsihat #rambutlembut #rambutlebat #rambutbergaya #bayi #baby #simanja #hairgrowthoil #babycare #tipsibudanbayi #rambutgugur #organic #organik #traditional #premium
. πŸƒπŸƒπŸƒπŸƒπŸƒ . 100% NATURAL DAN ORGANIK . Minyak pelebat rambut #MamaDontWorry  kaya dengan ekstrak buah keras dan biji betik. . Campuran natural oil (minyak kelapa) dan juga herba untuk menyuburkan dan menyihatkan akar rambut. . πŸ‘ΌπŸ» Boleh digunakan bayi seawal usia 30 hari sehinggalah ke orang dewasa. . InshaAllah, sangat sesuai untuk mama dan papa yang nak lebatkan rambut si manja. . Mama dan papa yang ada masalah rambut gugur dan juga nak melebatkan rambut pun boleh gunakan #MamaDontWorry  . Cepat-cepat ye grab hair growth oil #MamaDontWorry  kita bagi promo year end sale ok πŸ˜‰ . πŸ“±πŸ€™πŸ» +60176672905 atau klik je link kat bio tu . #MamaDontWorry  #minyakrambutorganik  #minyakrambutsemulajadi  #pelebatrambutbayi  #terapirambutbayi  #serumrambut  #rambutwangi  #rambutsihat  #rambutlembut  #rambutlebat  #rambutbergaya  #bayi  #baby  #simanja  #hairgrowthoil  #babycare  #tipsibudanbayi  #rambutgugur  #organic  #organik  #traditional  #premium 
.
πŸƒπŸƒπŸƒπŸƒπŸƒ
.
100% NATURAL DAN ORGANIK
.
Minyak pelebat rambut #MamaDontWorry kaya dengan ekstrak buah keras dan biji betik.
.
Campuran natural oil (minyak kelapa) dan juga herba untuk menyuburkan dan menyihatkan akar rambut.
.
πŸ‘ΌπŸ» Boleh digunakan bayi seawal usia 30 hari sehinggalah ke orang dewasa.
.
InshaAllah, sangat sesuai untuk mama dan papa yang nak lebatkan rambut si manja.
.
Mama dan papa yang ada masalah rambut gugur dan juga nak melebatkan rambut pun boleh gunakan #MamaDontWorry
.
Cepat-cepat ye grab hair growth oil #MamaDontWorry kita bagi promo year end sale ok πŸ˜‰
.
πŸ“±πŸ€™πŸ» +60176672905 atau klik je link kat bio tu
.

#MamaDontWorry #minyakrambutorganik
#minyakrambutsemulajadi #pelebatrambutbayi #terapirambutbayi #serumrambut #rambutwangi #rambutsihat #rambutlembut #rambutlebat #rambutbergaya #bayi #baby #simanja #hairgrowthoil #babycare #tipsibudanbayi #rambutgugur #organic #organik #traditional #premium
. πŸƒπŸƒπŸƒπŸƒπŸƒ . 100% NATURAL DAN ORGANIK . Minyak pelebat rambut #MamaDontWorry  kaya dengan ekstrak buah keras dan biji betik. . Campuran natural oil (minyak kelapa) dan juga herba untuk menyuburkan dan menyihatkan akar rambut. . πŸ‘ΌπŸ» Boleh digunakan bayi seawal usia 30 hari sehinggalah ke orang dewasa. . InshaAllah, sangat sesuai untuk mama dan papa yang nak lebatkan rambut si manja. . Mama dan papa yang ada masalah rambut gugur dan juga nak melebatkan rambut pun boleh gunakan #MamaDontWorry  . Cepat-cepat ye grab hair growth oil #MamaDontWorry  kita bagi promo year end sale ok πŸ˜‰ . πŸ“±πŸ€™πŸ» +60176672905 atau klik je link kat bio tu . #MamaDontWorry  #minyakrambutorganik  #minyakrambutsemulajadi  #pelebatrambutbayi  #terapirambutbayi  #serumrambut  #rambutwangi  #rambutsihat  #rambutlembut  #rambutlebat  #rambutbergaya  #bayi  #baby  #simanja  #hairgrowthoil  #babycare  #tipsibudanbayi  #rambutgugur  #organic  #organik  #traditional  #premium 
.
Tercari2 #milkbooster untuk tambahkan susu untuk #simanja??
.
Buntu stok #susu berkurangan dan #baby sentiasa kelaparan?.
.
Ingin #breastfeed sepenuhnya tanpa bantuan susu tepung?
.
#seribella mampu mengatasi masalah korang.
Susu badan meriah kulit wajah pon anjal dan berseri.  Dua kebaikan dalam satu #produk. 
Jimat dan tak rugi membeliπŸ’™
.
Dm atau πŸ“©πŸ“ž 0148058183 
#seribella #milkbooster #babycantik #babycomel #ibumenyusu #breastfeeding #malaysiatrending #malaysiaviral #produkmalaysia #queenbeautyshop #letsbeautytogether #gegarvaganza #gv4 #fattzura #bazaronline #bazaarpaknil #ruangrezekihanania
. Tercari2 #milkbooster  untuk tambahkan susu untuk #simanja ?? . Buntu stok #susu  berkurangan dan #baby  sentiasa kelaparan?. . Ingin #breastfeed  sepenuhnya tanpa bantuan susu tepung? . #seribella  mampu mengatasi masalah korang. Susu badan meriah kulit wajah pon anjal dan berseri. Dua kebaikan dalam satu #produk . Jimat dan tak rugi membeliπŸ’™ . Dm atau πŸ“©πŸ“ž 0148058183 #seribella  #milkbooster  #babycantik  #babycomel  #ibumenyusu  #breastfeeding  #malaysiatrending  #malaysiaviral  #produkmalaysia  #queenbeautyshop  #letsbeautytogether  #gegarvaganza  #gv4  #fattzura  #bazaronline  #bazaarpaknil  #ruangrezekihanania 
.
πŸƒπŸƒπŸƒπŸƒπŸƒ
.
100% NATURAL DAN ORGANIK
.
Minyak pelebat rambut #MamaDontWorry kaya dengan ekstrak buah keras dan biji betik.
.
Campuran natural oil (minyak kelapa) dan juga herba untuk menyuburkan dan menyihatkan akar rambut.
.
πŸ‘ΌπŸ» Boleh digunakan bayi seawal usia 30 hari sehinggalah ke orang dewasa.
.
InshaAllah, sangat sesuai untuk mama dan papa yang nak lebatkan rambut si manja.
.
Mama dan papa yang ada masalah rambut gugur dan juga nak melebatkan rambut pun boleh gunakan #MamaDontWorry
.
Cepat-cepat ye grab hair growth oil #MamaDontWorry kita bagi promo year end sale ok πŸ˜‰
.
πŸ“±πŸ€™πŸ» +60176672905 atau klik je link kat bio tu
.

#MamaDontWorry #minyakrambutorganik
#minyakrambutsemulajadi #pelebatrambutbayi #terapirambutbayi #serumrambut #rambutwangi #rambutsihat #rambutlembut #rambutlebat #rambutbergaya #bayi #baby #simanja #hairgrowthoil #babycare #tipsibudanbayi #rambutgugur #organic #organik #traditional #premium
. πŸƒπŸƒπŸƒπŸƒπŸƒ . 100% NATURAL DAN ORGANIK . Minyak pelebat rambut #MamaDontWorry  kaya dengan ekstrak buah keras dan biji betik. . Campuran natural oil (minyak kelapa) dan juga herba untuk menyuburkan dan menyihatkan akar rambut. . πŸ‘ΌπŸ» Boleh digunakan bayi seawal usia 30 hari sehinggalah ke orang dewasa. . InshaAllah, sangat sesuai untuk mama dan papa yang nak lebatkan rambut si manja. . Mama dan papa yang ada masalah rambut gugur dan juga nak melebatkan rambut pun boleh gunakan #MamaDontWorry  . Cepat-cepat ye grab hair growth oil #MamaDontWorry  kita bagi promo year end sale ok πŸ˜‰ . πŸ“±πŸ€™πŸ» +60176672905 atau klik je link kat bio tu . #MamaDontWorry  #minyakrambutorganik  #minyakrambutsemulajadi  #pelebatrambutbayi  #terapirambutbayi  #serumrambut  #rambutwangi  #rambutsihat  #rambutlembut  #rambutlebat  #rambutbergaya  #bayi  #baby  #simanja  #hairgrowthoil  #babycare  #tipsibudanbayi  #rambutgugur  #organic  #organik  #traditional  #premium 
.
πŸƒπŸƒπŸƒπŸƒπŸƒ
.
100% NATURAL DAN ORGANIK
.
Minyak pelebat rambut #MamaDontWorry kaya dengan ekstrak buah keras dan biji betik.
.
Campuran natural oil (minyak kelapa) dan juga herba untuk menyuburkan dan menyihatkan akar rambut.
.
πŸ‘ΌπŸ» Boleh digunakan bayi seawal usia 30 hari sehinggalah ke orang dewasa.
.
InshaAllah, sangat sesuai untuk mama dan papa yang nak lebatkan rambut si manja.
.
Mama dan papa yang ada masalah rambut gugur dan juga nak melebatkan rambut pun boleh gunakan #MamaDontWorry
.
Cepat-cepat ye grab hair growth oil #MamaDontWorry kita bagi promo year end sale ok πŸ˜‰
.
πŸ“±πŸ€™πŸ» +60176672905 atau klik je link kat bio tu
.

#MamaDontWorry #minyakrambutorganik
#minyakrambutsemulajadi #pelebatrambutbayi #terapirambutbayi #serumrambut #rambutwangi #rambutsihat #rambutlembut #rambutlebat #rambutbergaya #bayi #baby #simanja #hairgrowthoil #babycare #tipsibudanbayi #rambutgugur #organic #organik #traditional #premium
. πŸƒπŸƒπŸƒπŸƒπŸƒ . 100% NATURAL DAN ORGANIK . Minyak pelebat rambut #MamaDontWorry  kaya dengan ekstrak buah keras dan biji betik. . Campuran natural oil (minyak kelapa) dan juga herba untuk menyuburkan dan menyihatkan akar rambut. . πŸ‘ΌπŸ» Boleh digunakan bayi seawal usia 30 hari sehinggalah ke orang dewasa. . InshaAllah, sangat sesuai untuk mama dan papa yang nak lebatkan rambut si manja. . Mama dan papa yang ada masalah rambut gugur dan juga nak melebatkan rambut pun boleh gunakan #MamaDontWorry  . Cepat-cepat ye grab hair growth oil #MamaDontWorry  kita bagi promo year end sale ok πŸ˜‰ . πŸ“±πŸ€™πŸ» +60176672905 atau klik je link kat bio tu . #MamaDontWorry  #minyakrambutorganik  #minyakrambutsemulajadi  #pelebatrambutbayi  #terapirambutbayi  #serumrambut  #rambutwangi  #rambutsihat  #rambutlembut  #rambutlebat  #rambutbergaya  #bayi  #baby  #simanja  #hairgrowthoil  #babycare  #tipsibudanbayi  #rambutgugur  #organic  #organik  #traditional  #premium 
Penawar #batuk, #selsema & #asthma dikalangan anakΒ² yang susah nak maman ubat.

#hspmrich diperkaya dengan madu, habbatusauda, delima, kismis, za'faran, garam bukit & arabic gum.

#jusmakanansunnah #penawarbatuk #penawarselsema #simanja #babyshark #babystand #babypintar #vendors #stokismabkelantan #riasanggunempire
Penawar #batuk, #selsema & #asthma dikalangan anakΒ² yang susah nak maman ubat.

#hspmrich diperkaya dengan madu, habbatusauda, delima, kismis, za'faran, garam bukit & arabic gum.

#jusmakanansunnah #penawarbatuk #penawarselsema #simanja #babyshark #babystand #babypintar #vendors #stokismabkelantan #riasanggunempire
Penawar #batuk, #selsema & #asthma dikalangan anakΒ² yang susah nak maman ubat.

#hspmrich diperkaya dengan madu, habbatusauda, delima, kismis, za'faran, garam bukit & arabic gum.

#jusmakanansunnah #penawarbatuk #penawarselsema #simanja #babyshark #babystand #babypintar #vendors #stokismabkelantan #riasanggunempire
Anaknya gak betah duduk manis, mamak gagal ibadah #joachim #simanja #anakmamak #love
Oloooo....cian anak daddy.!! Majok yeh! πŸ˜…πŸ˜…πŸ˜…πŸ˜…πŸ˜…
#bulus #kucing #simanja #anakkucing