an online Instagram web viewer

#skincareorganik medias

Photos

ASSALAMUALAIKUM..
SALAM MAAL HIJRAH
ASSALAMUALAIKUM.. SALAM MAAL HIJRAH
Vitayang Omega 3
Nutrisi penting bagi kesehatan jantung, syaraf dan otak.
Manfaat Vitayang Omega 3 :
1. Memelihara kesehatan sirkulasi darah sehingga mengurangi resiko penyakit berbahaya misalnya hipertensi, penyakit jantung koroner, stroke, hiperkolesterolemia, hipertrigliserida.
2. Membantu meringankan peradangan (anti inflamasi) seperti nyeri akibat rematik/sendi.
3. Memperbaiki daya ingat/memori/kecerdasan.
4. Membantu mengurangi/meringankan gangguan syaraf.
5. Membantu mengurangi penyakit peradangan usus.
6. Memelihara kesehatan prostat.

Info dan pemesanan :
08984930223 (WA/SMS)

#vitayangomega3 #kkindonesia  #produkkesehatan #produkkecantikan #perawatantubuh #perawatankulit #perawatanwajah #skincareorganik #perawatanibuhamil #kangzen #kosmetikibuhamil #skincareibuhamil #infokesehatan #infokecantikan #infokehamilan #pregnancyskincare #beautyzen #silviang #vitayang #silviangnanospray #katalogrkbeauty #homefaciallumajang #RKHomeFacialTreatment
Vitayang Omega 3 Nutrisi penting bagi kesehatan jantung, syaraf dan otak. Manfaat Vitayang Omega 3 : 1. Memelihara kesehatan sirkulasi darah sehingga mengurangi resiko penyakit berbahaya misalnya hipertensi, penyakit jantung koroner, stroke, hiperkolesterolemia, hipertrigliserida. 2. Membantu meringankan peradangan (anti inflamasi) seperti nyeri akibat rematik/sendi. 3. Memperbaiki daya ingat/memori/kecerdasan. 4. Membantu mengurangi/meringankan gangguan syaraf. 5. Membantu mengurangi penyakit peradangan usus. 6. Memelihara kesehatan prostat. Info dan pemesanan : 08984930223 (WA/SMS) #vitayangomega3  #kkindonesia  #produkkesehatan  #produkkecantikan  #perawatantubuh  #perawatankulit  #perawatanwajah  #skincareorganik  #perawatanibuhamil  #kangzen  #kosmetikibuhamil  #skincareibuhamil  #infokesehatan  #infokecantikan  #infokehamilan  #pregnancyskincare  #beautyzen  #silviang  #vitayang  #silviangnanospray  #katalogrkbeauty  #homefaciallumajang  #RKHomeFacialTreatment 
Merawat JERAWAT  yg degil 
Rumusan khas PROPOLIS MADU dan sumber organik untuk merawat jerawat 
Malam sapu esok kecut...yessss

#produkluluskkm 
#produkluluskkmgmp
#skincareberkualiti
#skincareorganik 
#skincareorganikmalaysia
Merawat JERAWAT  yg degil atau tak degil 
Baru seminggu pakai...dah kurang jerawat
Kalau pakai sebulan sure licin
Kalau selamanya....fuhh cantik nyerr 
#produkluluskkm 
#produkluluskkmgmp
#skincareberkualiti
#skincareorganik 
#skincareorganikmalaysia
You know when you are really excited to try a new skincare product but at the same time you want to save it for a rainy day? That's me. Now don't mind me while I pick the petals of this flower in my lap. 'Should I, or should I not?'
. 
#simplyskincare #skincarediaries #eczemarelief #greenbeauty #skincarecommunity #skincarelover #skincarejunkie #skincareobsessed #skincareblog #bblogger #skincareblogger #skinfood #halal #skincareroutine  #veganskincare #skincareorganik #greenbeautyblogger #beauty #skincareaddict #skincareregime #skincareproducts #beautycommunity #hydration #skincarerange #masking #eyes #kikomilano #facemask #hydrogel #abcommunity
You know when you are really excited to try a new skincare product but at the same time you want to save it for a rainy day? That's me. Now don't mind me while I pick the petals of this flower in my lap. 'Should I, or should I not?' . #simplyskincare  #skincarediaries  #eczemarelief  #greenbeauty  #skincarecommunity  #skincarelover  #skincarejunkie  #skincareobsessed  #skincareblog  #bblogger  #skincareblogger  #skinfood  #halal  #skincareroutine  #veganskincare  #skincareorganik  #greenbeautyblogger  #beauty  #skincareaddict  #skincareregime  #skincareproducts  #beautycommunity  #hydration  #skincarerange  #masking  #eyes  #kikomilano  #facemask  #hydrogel  #abcommunity 
MENYESAL?

Nur Safiah Sulaiman ni ambil masa 9bulan muka nak ok, bahan natural memang lambat nampak perubahan tapi SELAMAT DAN BERKESAN, in sya allah.

Bezanya seawal penggunaan sebenarnya dah boleh rasa sendiri, cuma orang tak nampak je tapi boleh rasa. Sebab tu yg guna MJ ada penyakit suka pegang muka sendiri😂

Dalam kes Saf ni, dia rasa perubahan tu seawal penggunaan dah sebab dia ada masalah eczema. Boleh control eczema..
...... Beautiful Skin Require COMMITMENT Not A Miracle.

#MaryJardin
#jerawat
#CaraHilangkanJerawatPasir
#SkincareUntukJerawat
#jeragat
#UbatJeragatPalingBerkesan
#CaraHilangkanJeragatDenganCepat
#SkincareOrganik
#SkincareNatural
#Lavender
#EssentialOil
#organic 
#skincare 
#madebydoctor
#naturalingredients
#premiumingredients
#maryjardinTanahMerah
#maryjardinladypreneur
#positivecircle
#freefromsilikon
#freefromparaben
#Freefromsyntheticfragrance
#Freefromheavymetal
#Freefromcoloring
MENYESAL? Nur Safiah Sulaiman ni ambil masa 9bulan muka nak ok, bahan natural memang lambat nampak perubahan tapi SELAMAT DAN BERKESAN, in sya allah. Bezanya seawal penggunaan sebenarnya dah boleh rasa sendiri, cuma orang tak nampak je tapi boleh rasa. Sebab tu yg guna MJ ada penyakit suka pegang muka sendiri😂 Dalam kes Saf ni, dia rasa perubahan tu seawal penggunaan dah sebab dia ada masalah eczema. Boleh control eczema.. ...... Beautiful Skin Require COMMITMENT Not A Miracle. #MaryJardin  #jerawat  #CaraHilangkanJerawatPasir  #SkincareUntukJerawat  #jeragat  #UbatJeragatPalingBerkesan  #CaraHilangkanJeragatDenganCepat  #SkincareOrganik  #SkincareNatural  #Lavender  #EssentialOil  #organic  #skincare  #madebydoctor  #naturalingredients  #premiumingredients  #maryjardinTanahMerah  #maryjardinladypreneur  #positivecircle  #freefromsilikon  #freefromparaben  #Freefromsyntheticfragrance  #Freefromheavymetal  #Freefromcoloring 
“SERIK NAK KELUAR DUIT UTK SKINCARE DH. PERNAH MENJADI MANGSA KERAKUSAN PRODUK YG BERLAMBAK DI PASARAN? DH ABIS BERIBU TP X DPT PUN KULIT CANTIK MCM RETIS"⠀
.⠀
.⠀
Sebelum ni, jenuh beli mcm2 produk online. Semua x berkesan. Dorang ckp je pum-pang-pun-pang, tapi habuk pun xde. Harapan palsu betul!! Geram tau...⠀
.⠀
Tapi kan...⠀
.⠀
Beza betul bila guna SKINELLE Set Kolagen Ikan Jerung ni. Puas hati sesangat bila dpt kulit cantik cam Artis Popular Malaysia. Baru je ni sy pakai 2 bulan, fuhyoh....memang terus tak pandang produk yg lain dah! Power betul SKINELLE ni sampai suami pun puji sy kulit nampak beza & glowing! ⠀
.⠀
Boleh dm / whatsapp me @⠀⠀⠀⠀
.⠀⠀⠀⠀
📲 +6012 778 5009⠀⠀⠀⠀
📲 +6012 778 5009⠀⠀⠀⠀
📲 +6012 778 5009⠀⠀⠀⠀
.⠀⠀⠀⠀
.⠀⠀⠀⠀
#skinellehq #skinelle #skinellejb #serum #foundation #jerawat #jeragat #parutjerawat #kulitkering #kulitsensitif #kulitkusam #kulitberminyak #kulitcantik #skincareorganik #luluskkm #vsco #vscomy #igersmalaysia #igaddict #uitmshahalam #codjb #codjohorbahru #johorbahru #skudai #tampoi #pasirgudang #kotatinggi #kualalumpur #sabah #sarawak
“SERIK NAK KELUAR DUIT UTK SKINCARE DH. PERNAH MENJADI MANGSA KERAKUSAN PRODUK YG BERLAMBAK DI PASARAN? DH ABIS BERIBU TP X DPT PUN KULIT CANTIK MCM RETIS"⠀ .⠀ .⠀ Sebelum ni, jenuh beli mcm2 produk online. Semua x berkesan. Dorang ckp je pum-pang-pun-pang, tapi habuk pun xde. Harapan palsu betul!! Geram tau...⠀ .⠀ Tapi kan...⠀ .⠀ Beza betul bila guna SKINELLE Set Kolagen Ikan Jerung ni. Puas hati sesangat bila dpt kulit cantik cam Artis Popular Malaysia. Baru je ni sy pakai 2 bulan, fuhyoh....memang terus tak pandang produk yg lain dah! Power betul SKINELLE ni sampai suami pun puji sy kulit nampak beza & glowing! ⠀ .⠀ Boleh dm / whatsapp me @⠀⠀⠀⠀ .⠀⠀⠀⠀ 📲 +6012 778 5009⠀⠀⠀⠀ 📲 +6012 778 5009⠀⠀⠀⠀ 📲 +6012 778 5009⠀⠀⠀⠀ .⠀⠀⠀⠀ .⠀⠀⠀⠀ #skinellehq  #skinelle  #skinellejb  #serum  #foundation  #jerawat  #jeragat  #parutjerawat  #kulitkering  #kulitsensitif  #kulitkusam  #kulitberminyak  #kulitcantik  #skincareorganik  #luluskkm  #vsco  #vscomy  #igersmalaysia  #igaddict  #uitmshahalam  #codjb  #codjohorbahru  #johorbahru  #skudai  #tampoi  #pasirgudang  #kotatinggi  #kualalumpur  #sabah  #sarawak 
On the body or in the bath, these exquisite @wuchibymaks #bodyoils are deeply toning, sensual, relaxing and nourishing. It balances hormonal problems, relaxes the body, clears the mind, and even encourages collagen production, soothing cuts, burns, or scarring. ✔
It also smells and feels pretty wonderful.😍 Visit our website (www.wuchi.co.uk) and place your order right away...🖱⌨ DM or click link in bio to order in #Nigeria.

WE DELIVER WORLDWIDE!💌🌍 #beautyblogger #beautytips #skincareorganik #sheabutter
#African #Beauty #skin
#beautycare #beautyshop #healthyskin #luxuryskincare #greenbeauty #healthyskincare #beautylover #Lagosliving #PortHarcourt #Enugu #Abuja #Nigerians #BathandBody #WuchiByMaks #London #Lagos #BuyandSell #BuyHandmade #Natural #Instashop #instagram
On the body or in the bath, these exquisite @wuchibymaks #bodyoils  are deeply toning, sensual, relaxing and nourishing. It balances hormonal problems, relaxes the body, clears the mind, and even encourages collagen production, soothing cuts, burns, or scarring. ✔ It also smells and feels pretty wonderful.😍 Visit our website (www.wuchi.co.uk) and place your order right away...🖱⌨ DM or click link in bio to order in #Nigeria . WE DELIVER WORLDWIDE!💌🌍 #beautyblogger  #beautytips  #skincareorganik  #sheabutter  #African  #Beauty  #skin  #beautycare  #beautyshop  #healthyskin  #luxuryskincare  #greenbeauty  #healthyskincare  #beautylover  #Lagosliving  #PortHarcourt  #Enugu  #Abuja  #Nigerians  #BathandBody  #WuchiByMaks  #London  #Lagos  #BuyandSell  #BuyHandmade  #Natural  #Instashop  #instagram 
[[ GLOWING, CERAH, MULUS, BERSIH, KENYAL, AWET MUDA ]] ..... WOW KHASIATNYA + TERBUKTI AMPUH..!! Super Recommended ....
"RORO MENDUT - 100% ASLI RAHASIA KECANTIKAN ALAMI NUSANTARA"

Diciptakan spesial untuk Anda WANITA INDONESIA,,
Say Goodbye with Kulit Kusam, Jerawat dan Penuaan Dini ...
Harga TERJANGKAU, Kualitas NOMER 1, Paling Banyak BUKTI & TESTI ...
Raih KECANTIKAN LENGKAP (Wajah + Seluruh Tubuh) ...
BIKIN KULITMU BERSIH BENING, CERAH PUTIH MERONA ...
AMAN bahkan utk anak-anak / ibu hamil & ALAMI bahannya ... Yuk NIKMATI & BUKTIKAN SENDIRI KHASIATNYA #RoroMendutSkincare
"#ROROMENDUT KEBANGGAAN WANITA INDONESIA" 󾌧󾠣
____________________________________________________________________

RORO MENDUT - INDONESIAN TRADITIONAL BEAUTY
[Perawatan Kecantikan Tradisional Kraton Yogyakarta] 
HUBUNGI CUSTOMER SERVICE :
👩󾍓[BBM] 5F5731FF
👱 [SMS] 0822 4296 1888 🙆 [LINE] roromendutskinbeauty
www.roromendutskincare.com
KAMI SIAP MELAYANI ANDA SETULUS HATI!
"YOUR DREAM, WE CREATE IT"

#skincareorganik #skincarealami #skincarepemutih #maskeran #luluran #dandan #wanitaindonesia #kerja #lulurwajahorganik #nyalon #maskerwajah #lulurpemutih  #suamiku #skincareaman #bumilfriendly #wanitakarir #makansiang #cantikindonesia #bumil #jualskincare #skincareartis
[[ GLOWING, CERAH, MULUS, BERSIH, KENYAL, AWET MUDA ]] ..... WOW KHASIATNYA + TERBUKTI AMPUH..!! Super Recommended .... "RORO MENDUT - 100% ASLI RAHASIA KECANTIKAN ALAMI NUSANTARA" Diciptakan spesial untuk Anda WANITA INDONESIA,, Say Goodbye with Kulit Kusam, Jerawat dan Penuaan Dini ... Harga TERJANGKAU, Kualitas NOMER 1, Paling Banyak BUKTI & TESTI ... Raih KECANTIKAN LENGKAP (Wajah + Seluruh Tubuh) ... BIKIN KULITMU BERSIH BENING, CERAH PUTIH MERONA ... AMAN bahkan utk anak-anak / ibu hamil & ALAMI bahannya ... Yuk NIKMATI & BUKTIKAN SENDIRI KHASIATNYA #RoroMendutSkincare  "#ROROMENDUT  KEBANGGAAN WANITA INDONESIA" 󾌧󾠣 ____________________________________________________________________ RORO MENDUT - INDONESIAN TRADITIONAL BEAUTY [Perawatan Kecantikan Tradisional Kraton Yogyakarta] HUBUNGI CUSTOMER SERVICE : 👩󾍓[BBM] 5F5731FF 👱 [SMS] 0822 4296 1888 🙆 [LINE] roromendutskinbeauty www.roromendutskincare.com KAMI SIAP MELAYANI ANDA SETULUS HATI! "YOUR DREAM, WE CREATE IT" #skincareorganik  #skincarealami  #skincarepemutih  #maskeran  #luluran  #dandan  #wanitaindonesia  #kerja  #lulurwajahorganik  #nyalon  #maskerwajah  #lulurpemutih  #suamiku  #skincareaman  #bumilfriendly  #wanitakarir  #makansiang  #cantikindonesia  #bumil  #jualskincare  #skincareartis 
Today's first #WCW @_lilikoi 😻 beach babe goddess with golden glowing skin? How could we not! #skingoals
Today's first #WCW  @_lilikoi 😻 beach babe goddess with golden glowing skin? How could we not! #skingoals 
#DidYouKnow  Lipids are #natural fats that keep the outer layer of skin hydrated but can be destroyed by detergents and alcohol.
#DidYouKnow  Lipids are #natural  fats that keep the outer layer of skin hydrated but can be destroyed by detergents and alcohol.
Antara masalah2 kulit yang banyak berlaku.. Mai dulu pon begini beberapa tahun lepas...😔 Jom mai bantu untuk mereka yang sudi. 
Your Professional Beauty Consultant 
Mailiza Masran ❤️ #momdad4hero #kulitsihat #kulitcantik #combinationskin #kulittaksekata #kulitsensitif #kulitberminyak #kulitjerawat #kulitkering #botanicalskincare #kulitflawless #skincareorganik #pores #sensitiveskin #skinproblem #skinsolution #naturalskincare #johorbahru #jb #magicalbee #marykayjb #beautyconsultant #marykaymalaysia #ilovemarykay #ilovemycareer #freeskincareclass #makeupclass #freelipstickparty
Antara masalah2 kulit yang banyak berlaku.. Mai dulu pon begini beberapa tahun lepas...😔 Jom mai bantu untuk mereka yang sudi. Your Professional Beauty Consultant Mailiza Masran ❤️ #momdad4hero  #kulitsihat  #kulitcantik  #combinationskin  #kulittaksekata  #kulitsensitif  #kulitberminyak  #kulitjerawat  #kulitkering  #botanicalskincare  #kulitflawless  #skincareorganik  #pores  #sensitiveskin  #skinproblem  #skinsolution  #naturalskincare  #johorbahru  #jb  #magicalbee  #marykayjb  #beautyconsultant  #marykaymalaysia  #ilovemarykay  #ilovemycareer  #freeskincareclass  #makeupclass  #freelipstickparty 
Wow!! Siapa kata tak cantik?🤔 Gigih taw kawan mai buat lipstick shades ni khas untuk uolls cuci mata. Hehee

Anda semua cantik2 dan ada kelebihan sendiri 😉

Jom pakai mary kay lipstick ❤️ Your Professional Beauty Consultant 
Mailiza Masran ❤️ #momdad4hero #kulitsihat #kulitcantik #combinationskin #kulittaksekata #kulitsensitif #kulitberminyak #kulitjerawat #kulitkering #botanicalskincare #kulitflawless #skincareorganik #pores #sensitiveskin #skinproblem #skinsolution #naturalskincare #johorbahru #jb #magicalbee #marykayjb #beautyconsultant #marykaymalaysia #ilovemarykay #ilovemycareer #freeskincareclass #makeupclass #freelipstickparty
Wow!! Siapa kata tak cantik?🤔 Gigih taw kawan mai buat lipstick shades ni khas untuk uolls cuci mata. Hehee Anda semua cantik2 dan ada kelebihan sendiri 😉 Jom pakai mary kay lipstick ❤️ Your Professional Beauty Consultant Mailiza Masran ❤️ #momdad4hero  #kulitsihat  #kulitcantik  #combinationskin  #kulittaksekata  #kulitsensitif  #kulitberminyak  #kulitjerawat  #kulitkering  #botanicalskincare  #kulitflawless  #skincareorganik  #pores  #sensitiveskin  #skinproblem  #skinsolution  #naturalskincare  #johorbahru  #jb  #magicalbee  #marykayjb  #beautyconsultant  #marykaymalaysia  #ilovemarykay  #ilovemycareer  #freeskincareclass  #makeupclass  #freelipstickparty 
Tipu la kan, if korang tak pernah naik jerawat seketul dua. Betul tak? Even artis yang cantik pun akan ada masa masa kulit muka dia naik jerawat seketul dua.
.
PERSOALANNYA? Macam mana kita nak rawat jerawat seketul dua ni supaya dia surut and tak merebak? ....... Haa, jawapannya 💁🏻 kena la guna ESKINOL FACE BALM untuk merawat dan mengelak daripada jerawat tersebut merebak. Tak percaya, korang boleh tanya sendiri pengguna setia VL atau agent agent yang setia mengguna product Vivilinlondon ni. Seriously, ia sangat membantu jerawat tu surut dengan cepat. So korang nak basmi jerawat tanpa meninggalkan kesan parut? Guna la ESKINOL FACE BALM 😘🌿
.
.
.
#vivilinlondon #porcelaindollsupplement #supplementmalaysia #porcelaindollofficial #skincaremalaysia #skincareorganik #porcelaindollskincare #skincareselamatdanberkesan #skincareselamat #vivilin #eskinollittleluxury #snowwhitecream #beautyproduct #skincare #skincareproduct #instabeauty #instalike #instapic #instagram #instashop #instadaily #vsco #vscocam #vscodaily #igs #igshop #iguser #beautytricks #beautytip
Tipu la kan, if korang tak pernah naik jerawat seketul dua. Betul tak? Even artis yang cantik pun akan ada masa masa kulit muka dia naik jerawat seketul dua. . PERSOALANNYA? Macam mana kita nak rawat jerawat seketul dua ni supaya dia surut and tak merebak? ....... Haa, jawapannya 💁🏻 kena la guna ESKINOL FACE BALM untuk merawat dan mengelak daripada jerawat tersebut merebak. Tak percaya, korang boleh tanya sendiri pengguna setia VL atau agent agent yang setia mengguna product Vivilinlondon ni. Seriously, ia sangat membantu jerawat tu surut dengan cepat. So korang nak basmi jerawat tanpa meninggalkan kesan parut? Guna la ESKINOL FACE BALM 😘🌿 . . . #vivilinlondon  #porcelaindollsupplement  #supplementmalaysia  #porcelaindollofficial  #skincaremalaysia  #skincareorganik  #porcelaindollskincare  #skincareselamatdanberkesan  #skincareselamat  #vivilin  #eskinollittleluxury  #snowwhitecream  #beautyproduct  #skincare  #skincareproduct  #instabeauty  #instalike  #instapic  #instagram  #instashop  #instadaily  #vsco  #vscocam  #vscodaily  #igs  #igshop  #iguser  #beautytricks  #beautytip 
CASLOE EYELASHES SERUM 
@casloebeauty.id
@casloebeauty.id

Untuk mendapatkan bulu mata yang lentik lebat dan panjang secara alami, kami membuat serum bulu mata: ❤ terbuat dari bahan alami dan home made
❤ tidak perih di mata
❤ terbukti dapat menebalkan memanjangkan melentikkan bulu mata dan alis
❤ dapat dijadikan eye make up - remover .
Yuk, segera diorder! 
Buy 1 = 30.000
Buy 2 = 55.000
Buy 5 < harga reseller 
include mascara wand
10ml
(untuk pemakaian 1-2bulan) ^^
Order 
Line @cfu1058w
WA. 089685899574 .

#jualserumbulumata #serumbulumatajogja #jualserumbulumatajogja #eyelashesserummurah #serumbulumatamurah #bulumatajogja #beautyproduct #penebalalis #penumbuhalis #serumpenumbuhalis #serumalis #penebalalis #pemanjangbulumata #penumbuhbulumata #jualeyelashesserum
#serumbulumata #eyelashesserum #eyelashesserummurah #eyelashesextention  #jualserumbulumatamurah  #jualeyelashesserumjogja #eyelashes #skincareorganik #eyelashesserumjogja
CASLOE EYELASHES SERUM @casloebeauty.id @casloebeauty.id Untuk mendapatkan bulu mata yang lentik lebat dan panjang secara alami, kami membuat serum bulu mata: ❤ terbuat dari bahan alami dan home made ❤ tidak perih di mata ❤ terbukti dapat menebalkan memanjangkan melentikkan bulu mata dan alis ❤ dapat dijadikan eye make up - remover . Yuk, segera diorder! Buy 1 = 30.000 Buy 2 = 55.000 Buy 5 < harga reseller include mascara wand 10ml (untuk pemakaian 1-2bulan) ^^ Order Line @cfu1058w WA. 089685899574 . #jualserumbulumata  #serumbulumatajogja  #jualserumbulumatajogja  #eyelashesserummurah  #serumbulumatamurah  #bulumatajogja  #beautyproduct  #penebalalis  #penumbuhalis  #serumpenumbuhalis  #serumalis  #penebalalis  #pemanjangbulumata  #penumbuhbulumata  #jualeyelashesserum  #serumbulumata  #eyelashesserum  #eyelashesserummurah  #eyelashesextention  #jualserumbulumatamurah  #jualeyelashesserumjogja  #eyelashes  #skincareorganik  #eyelashesserumjogja 
CASLOE EYELASHES SERUM 
@casloebeauty.id
@casloebeauty.id

Untuk mendapatkan bulu mata yang lentik lebat dan panjang secara alami, kami membuat serum bulu mata: ❤ terbuat dari bahan alami dan home made
❤ tidak perih di mata
❤ terbukti dapat menebalkan memanjangkan melentikkan bulu mata dan alis
❤ dapat dijadikan eye make up - remover .
Yuk, segera diorder! 
Buy 1 = 30.000
Buy 2 = 55.000
Buy 5 < harga reseller 
include mascara wand
10ml
(untuk pemakaian 1-2bulan) ^^
Order 
Line @cfu1058w
WA. 089685899574 .

#jualserumbulumata #serumbulumatajogja #jualserumbulumatajogja #eyelashesserummurah #serumbulumatamurah #bulumatajogja #beautyproduct #penebalalis #penumbuhalis #serumpenumbuhalis #serumalis #penebalalis #pemanjangbulumata #penumbuhbulumata #jualeyelashesserum
#serumbulumata #eyelashesserum #eyelashesserummurah #eyelashesextention  #jualserumbulumatamurah  #jualeyelashesserumjogja #eyelashes #skincareorganik #eyelashesserumjogja
CASLOE EYELASHES SERUM @casloebeauty.id @casloebeauty.id Untuk mendapatkan bulu mata yang lentik lebat dan panjang secara alami, kami membuat serum bulu mata: ❤ terbuat dari bahan alami dan home made ❤ tidak perih di mata ❤ terbukti dapat menebalkan memanjangkan melentikkan bulu mata dan alis ❤ dapat dijadikan eye make up - remover . Yuk, segera diorder! Buy 1 = 30.000 Buy 2 = 55.000 Buy 5 < harga reseller include mascara wand 10ml (untuk pemakaian 1-2bulan) ^^ Order Line @cfu1058w WA. 089685899574 . #jualserumbulumata  #serumbulumatajogja  #jualserumbulumatajogja  #eyelashesserummurah  #serumbulumatamurah  #bulumatajogja  #beautyproduct  #penebalalis  #penumbuhalis  #serumpenumbuhalis  #serumalis  #penebalalis  #pemanjangbulumata  #penumbuhbulumata  #jualeyelashesserum  #serumbulumata  #eyelashesserum  #eyelashesserummurah  #eyelashesextention  #jualserumbulumatamurah  #jualeyelashesserumjogja  #eyelashes  #skincareorganik  #eyelashesserumjogja 
CASLOE EYELASHES SERUM 
@casloebeauty.id
@casloebeauty.id

Untuk mendapatkan bulu mata yang lentik lebat dan panjang secara alami, kami membuat serum bulu mata: ❤ terbuat dari bahan alami dan home made
❤ tidak perih di mata
❤ terbukti dapat menebalkan memanjangkan melentikkan bulu mata dan alis
❤ dapat dijadikan eye make up - remover .
Yuk, segera diorder! 
Buy 1 = 30.000
Buy 2 = 55.000
Buy 5 < harga reseller 
include mascara wand
10ml
(untuk pemakaian 1-2bulan) ^^
Order 
Line @cfu1058w
WA. 089685899574 .

#jualserumbulumata #serumbulumatajogja #jualserumbulumatajogja #eyelashesserummurah #serumbulumatamurah #bulumatajogja #beautyproduct #penebalalis #penumbuhalis #serumpenumbuhalis #serumalis #penebalalis #pemanjangbulumata #penumbuhbulumata #jualeyelashesserum
#serumbulumata #eyelashesserum #eyelashesserummurah #eyelashesextention  #jualserumbulumatamurah  #jualeyelashesserumjogja #eyelashes #skincareorganik #eyelashesserumjogja
CASLOE EYELASHES SERUM @casloebeauty.id @casloebeauty.id Untuk mendapatkan bulu mata yang lentik lebat dan panjang secara alami, kami membuat serum bulu mata: ❤ terbuat dari bahan alami dan home made ❤ tidak perih di mata ❤ terbukti dapat menebalkan memanjangkan melentikkan bulu mata dan alis ❤ dapat dijadikan eye make up - remover . Yuk, segera diorder! Buy 1 = 30.000 Buy 2 = 55.000 Buy 5 < harga reseller include mascara wand 10ml (untuk pemakaian 1-2bulan) ^^ Order Line @cfu1058w WA. 089685899574 . #jualserumbulumata  #serumbulumatajogja  #jualserumbulumatajogja  #eyelashesserummurah  #serumbulumatamurah  #bulumatajogja  #beautyproduct  #penebalalis  #penumbuhalis  #serumpenumbuhalis  #serumalis  #penebalalis  #pemanjangbulumata  #penumbuhbulumata  #jualeyelashesserum  #serumbulumata  #eyelashesserum  #eyelashesserummurah  #eyelashesextention  #jualserumbulumatamurah  #jualeyelashesserumjogja  #eyelashes  #skincareorganik  #eyelashesserumjogja 
CASLOE EYELASHES SERUM 
@casloebeauty.id
@casloebeauty.id

Untuk mendapatkan bulu mata yang lentik lebat dan panjang secara alami, kami membuat serum bulu mata: ❤ terbuat dari bahan alami dan home made
❤ tidak perih di mata
❤ terbukti dapat menebalkan memanjangkan melentikkan bulu mata dan alis
❤ dapat dijadikan eye make up - remover .
Yuk, segera diorder! 
Buy 1 = 30.000
Buy 2 = 55.000
Buy 5 < harga reseller 
include mascara wand
10ml
(untuk pemakaian 1-2bulan) ^^
Order 
Line @cfu1058w
WA. 089685899574 .

#jualserumbulumata #serumbulumatajogja #jualserumbulumatajogja #eyelashesserummurah #serumbulumatamurah #bulumatajogja #beautyproduct #penebalalis #penumbuhalis #serumpenumbuhalis #serumalis #penebalalis #pemanjangbulumata #penumbuhbulumata #jualeyelashesserum
#serumbulumata #eyelashesserum #eyelashesserummurah #eyelashesextention  #jualserumbulumatamurah  #jualeyelashesserumjogja #eyelashes #skincareorganik #eyelashesserumjogja
CASLOE EYELASHES SERUM @casloebeauty.id @casloebeauty.id Untuk mendapatkan bulu mata yang lentik lebat dan panjang secara alami, kami membuat serum bulu mata: ❤ terbuat dari bahan alami dan home made ❤ tidak perih di mata ❤ terbukti dapat menebalkan memanjangkan melentikkan bulu mata dan alis ❤ dapat dijadikan eye make up - remover . Yuk, segera diorder! Buy 1 = 30.000 Buy 2 = 55.000 Buy 5 < harga reseller include mascara wand 10ml (untuk pemakaian 1-2bulan) ^^ Order Line @cfu1058w WA. 089685899574 . #jualserumbulumata  #serumbulumatajogja  #jualserumbulumatajogja  #eyelashesserummurah  #serumbulumatamurah  #bulumatajogja  #beautyproduct  #penebalalis  #penumbuhalis  #serumpenumbuhalis  #serumalis  #penebalalis  #pemanjangbulumata  #penumbuhbulumata  #jualeyelashesserum  #serumbulumata  #eyelashesserum  #eyelashesserummurah  #eyelashesextention  #jualserumbulumatamurah  #jualeyelashesserumjogja  #eyelashes  #skincareorganik  #eyelashesserumjogja 
CASLOE EYELASHES SERUM 
@casloebeauty.id
@casloebeauty.id

Untuk mendapatkan bulu mata yang lentik lebat dan panjang secara alami, kami membuat serum bulu mata: ❤ terbuat dari bahan alami dan home made
❤ tidak perih di mata
❤ terbukti dapat menebalkan memanjangkan melentikkan bulu mata dan alis
❤ dapat dijadikan eye make up - remover .
Yuk, segera diorder! 
Buy 1 = 30.000
Buy 2 = 55.000
Buy 5 < harga reseller 
include mascara wand
10ml
(untuk pemakaian 1-2bulan) ^^
Order 
Line @cfu1058w
WA. 089685899574 .

#jualserumbulumata #serumbulumatajogja #jualserumbulumatajogja #eyelashesserummurah #serumbulumatamurah #bulumatajogja #beautyproduct #penebalalis #penumbuhalis #serumpenumbuhalis #serumalis #penebalalis #pemanjangbulumata #penumbuhbulumata #jualeyelashesserum
#serumbulumata #eyelashesserum #eyelashesserummurah #eyelashesextention  #jualserumbulumatamurah  #jualeyelashesserumjogja #eyelashes #skincareorganik #eyelashesserumjogja
CASLOE EYELASHES SERUM @casloebeauty.id @casloebeauty.id Untuk mendapatkan bulu mata yang lentik lebat dan panjang secara alami, kami membuat serum bulu mata: ❤ terbuat dari bahan alami dan home made ❤ tidak perih di mata ❤ terbukti dapat menebalkan memanjangkan melentikkan bulu mata dan alis ❤ dapat dijadikan eye make up - remover . Yuk, segera diorder! Buy 1 = 30.000 Buy 2 = 55.000 Buy 5 < harga reseller include mascara wand 10ml (untuk pemakaian 1-2bulan) ^^ Order Line @cfu1058w WA. 089685899574 . #jualserumbulumata  #serumbulumatajogja  #jualserumbulumatajogja  #eyelashesserummurah  #serumbulumatamurah  #bulumatajogja  #beautyproduct  #penebalalis  #penumbuhalis  #serumpenumbuhalis  #serumalis  #penebalalis  #pemanjangbulumata  #penumbuhbulumata  #jualeyelashesserum  #serumbulumata  #eyelashesserum  #eyelashesserummurah  #eyelashesextention  #jualserumbulumatamurah  #jualeyelashesserumjogja  #eyelashes  #skincareorganik  #eyelashesserumjogja 
.
.
SABTU lepas, TERSEREMPAK DGN KAWAN LAMA. SOALAN 1ST "AMBOI SKRG NMPK MAKIN MUDA LAH ...PAKAI APA..JELES NI"
.
Dalam hati berbunga2 rasa bila ada yg puji wajah mmpk muda...padahal lagi berape tahun nk pencen....nk tau ape rahsia...
Amalkan 4 bahan ni je kat muka..
✔Minyak kelapa dara
✔Minyak zaitun
✔kolagen
✔Apple stemcell
.
Mana nk cari semua bahan ni cam ssh je...🤔..
Tak payah susah2...semua dah di adun sekali dalam satu bekas comel..senang di bawak ke mana saje...ringan..masukkan je dlm handbag...siap....
.
Sebekas comel ni dah cukup buat anda kelihatan muda remaja...auw auw gitewww...
Khasiat bahan2 dlm sebekas comel ni menganjal dan menegangkan kulit wajah....All in One....
.
Jom sape nk rasa makin muda...order skrg....muda dari usia..sape x nak..😎
.
nak awekkss muda, meh cepat2 zai meh.. ☎️ www.wasap.my/60193330074
☎️ www.wasap.my/60193330074
☎️ www.wasap.my/60193330074
.
NAK MENANG RM10,000 dengan MUDAH?
Meh layari laman web kami di :
www.charms.my
. . SABTU lepas, TERSEREMPAK DGN KAWAN LAMA. SOALAN 1ST "AMBOI SKRG NMPK MAKIN MUDA LAH ...PAKAI APA..JELES NI" . Dalam hati berbunga2 rasa bila ada yg puji wajah mmpk muda...padahal lagi berape tahun nk pencen....nk tau ape rahsia... Amalkan 4 bahan ni je kat muka.. ✔Minyak kelapa dara ✔Minyak zaitun ✔kolagen ✔Apple stemcell . Mana nk cari semua bahan ni cam ssh je...🤔.. Tak payah susah2...semua dah di adun sekali dalam satu bekas comel..senang di bawak ke mana saje...ringan..masukkan je dlm handbag...siap.... . Sebekas comel ni dah cukup buat anda kelihatan muda remaja...auw auw gitewww... Khasiat bahan2 dlm sebekas comel ni menganjal dan menegangkan kulit wajah....All in One.... . Jom sape nk rasa makin muda...order skrg....muda dari usia..sape x nak..😎 . nak awekkss muda, meh cepat2 zai meh.. ☎️ www.wasap.my/60193330074 ☎️ www.wasap.my/60193330074 ☎️ www.wasap.my/60193330074 . NAK MENANG RM10,000 dengan MUDAH? Meh layari laman web kami di : www.charms.my
Set snowy fair dan youth serum terlajak besttt. Tengok muka kat cermin senyum sorang2. Memang confirm tak cari lain dahhhh.
.
FREE CONSULTATION
FREE POSTAGE
FREE GIFT .
.
Tak sampai satu botol dah cantekk 😍 .
💄Whatsapp "Widwid" to 0192638768
📍Ready stok available.
📍Pos order setiap hari
.

#widwidyouthserum #bazaaronline #bazaarpaknil #instashopmalaysia #tudungmurah #sayajualserum #sayajualprodukkecantikan #serumcantik #putihberseri #putihgebu #agentwanted #agentdropship #dropshipmalaysia #nakcantik #naklawa #shawlkeknis #widwidskincare #widwid #skincareorganik #jerawat #jeragat #ubatparut #bayieczema #terapiinstagram  #aurainsta
Set snowy fair dan youth serum terlajak besttt. Tengok muka kat cermin senyum sorang2. Memang confirm tak cari lain dahhhh. . FREE CONSULTATION FREE POSTAGE FREE GIFT . . Tak sampai satu botol dah cantekk 😍 . 💄Whatsapp "Widwid" to 0192638768 📍Ready stok available. 📍Pos order setiap hari . #widwidyouthserum  #bazaaronline  #bazaarpaknil  #instashopmalaysia  #tudungmurah  #sayajualserum  #sayajualprodukkecantikan  #serumcantik  #putihberseri  #putihgebu  #agentwanted  #agentdropship  #dropshipmalaysia  #nakcantik  #naklawa  #shawlkeknis  #widwidskincare  #widwid  #skincareorganik  #jerawat  #jeragat  #ubatparut  #bayieczema  #terapiinstagram  #aurainsta 
Jangan Pernah Putus Asa ! >•Kenapa ramai orang gagal menambah tinggi badan? Ada yang sudah mencuba minum suplemen ini itu, vitamin ini itu, obat ini itu, sandal peninggi badan ini itu, namun hasilnya Tiada. Sekarang pertanyaannya, kenapa begitu??? >•Untuk menjawab itu semua kami akan beri sebuah rahasia !!
Highlight sebelum ini "NAK SADO PUN HARUS WORKOUT DAN MINUM SUSU SADO,BEGITU JUGA NAK TINGGI,
HARUS WORKOUT STRECHING DAN WAJIB SUPPLEMENT HI-CAL & ZINC" barulah menjadi ya tuan tuan / puan puan!
.
______________________________________
Ready stok !!
Jika berminat, 
Wechat Id :  herbaltinggikl
Whatsapp : +60165583861
FAST RESPON & HAPPY SHOPPING
------------------------------------------------------------ .  #skindetoxfacerange #skindetox #skincareorganik #sayajualskincare #natural #skincarebotanikal #detoxskin #bazaaronlinemalaysia #salesmalaysia #ruangrezekihanania #nomercury #tanpabahankimia #naturalproducts #foodforskin #bajulelaki #tshirtlelakimurah #dropshipwanted #dropshipneeded #dropshipdiperlukan #dropshipwantedmalaysia #bajulelakismart #jaketlelaki #jaketlelakimurah #bajulelakimurah #tshirtlelakimalaysia #tshirtlelaki 
#ubattinggimurah #ubattinggi
#peninggibadanmalaysia #peninggibadanmurah
Jangan Pernah Putus Asa ! >•Kenapa ramai orang gagal menambah tinggi badan? Ada yang sudah mencuba minum suplemen ini itu, vitamin ini itu, obat ini itu, sandal peninggi badan ini itu, namun hasilnya Tiada. Sekarang pertanyaannya, kenapa begitu??? >•Untuk menjawab itu semua kami akan beri sebuah rahasia !! Highlight sebelum ini "NAK SADO PUN HARUS WORKOUT DAN MINUM SUSU SADO,BEGITU JUGA NAK TINGGI, HARUS WORKOUT STRECHING DAN WAJIB SUPPLEMENT HI-CAL & ZINC" barulah menjadi ya tuan tuan / puan puan! . ______________________________________ Ready stok !! Jika berminat, Wechat Id : herbaltinggikl Whatsapp : +60165583861 FAST RESPON & HAPPY SHOPPING ------------------------------------------------------------ . #skindetoxfacerange  #skindetox  #skincareorganik  #sayajualskincare  #natural  #skincarebotanikal  #detoxskin  #bazaaronlinemalaysia  #salesmalaysia  #ruangrezekihanania  #nomercury  #tanpabahankimia  #naturalproducts  #foodforskin  #bajulelaki  #tshirtlelakimurah  #dropshipwanted  #dropshipneeded  #dropshipdiperlukan  #dropshipwantedmalaysia  #bajulelakismart  #jaketlelaki  #jaketlelakimurah  #bajulelakimurah  #tshirtlelakimalaysia  #tshirtlelaki  #ubattinggimurah  #ubattinggi  #peninggibadanmalaysia  #peninggibadanmurah 
.
.
💘 Manfaat Elysian pada saya💘
.
Penangan elysian ni watkan sy jatuh cinta tak bangun bangun. Dulu muka ni banyak whitehead dan blackhead,paling banyak kat hidung..whitehead byk kat area dagu..kat dahi ni dulu banyak mcm jerawat pasir atau ruam la..
.
Macam2 produk dah try,apa je produk kate boleh hilang masalah ni semua cuba,kate 3 4 hari leh nmpk perubahan..mmg nampak perubahan tapi tak kekal lama, pastu ade balik...pakai scrub laa...pakai macam2 serum pun sama..sampai le terbaca artikel pasal elysianbeautymalaysia.. Mula risau nak cuba tapi try je la macam produk sebelum ni..tapi dah pakai macam tak caya plak.....
.
Dari gambar no 1 nak sampai ke no 6 tu bukan makan masa sehari 2 yee...ambik masa bebulan..pujuk hati ni sabar guna dengan konsisten...sampai la bulan ke 4 pakai bru nampak perubahan yang ketara.. Syukur alhamdulillah...
.
Masa yang lama tu sebabnye...kan awal2 dah kate produk ni 💯% natural tiada bahan kimia...bile sebut natural dan takde bahan kimia maka dia bertindak balas sendiri dengan kulit kite..jadi tu yang menyebabkan amik masa yang lama untuk nampak perubahan...
.
Dari sini nilai la sendiri ye..bak kate pepatah "tepuk dada tanye selera"..saya dah merasainye jadi anda semua bile lagii????🤔🤔🤔
.
☎️ 0162060016
👸 Agen Elysian Ipoh
📦 free postage (T&C apply)
.
. . 💘 Manfaat Elysian pada saya💘 . Penangan elysian ni watkan sy jatuh cinta tak bangun bangun. Dulu muka ni banyak whitehead dan blackhead,paling banyak kat hidung..whitehead byk kat area dagu..kat dahi ni dulu banyak mcm jerawat pasir atau ruam la.. . Macam2 produk dah try,apa je produk kate boleh hilang masalah ni semua cuba,kate 3 4 hari leh nmpk perubahan..mmg nampak perubahan tapi tak kekal lama, pastu ade balik...pakai scrub laa...pakai macam2 serum pun sama..sampai le terbaca artikel pasal elysianbeautymalaysia.. Mula risau nak cuba tapi try je la macam produk sebelum ni..tapi dah pakai macam tak caya plak..... . Dari gambar no 1 nak sampai ke no 6 tu bukan makan masa sehari 2 yee...ambik masa bebulan..pujuk hati ni sabar guna dengan konsisten...sampai la bulan ke 4 pakai bru nampak perubahan yang ketara.. Syukur alhamdulillah... . Masa yang lama tu sebabnye...kan awal2 dah kate produk ni 💯% natural tiada bahan kimia...bile sebut natural dan takde bahan kimia maka dia bertindak balas sendiri dengan kulit kite..jadi tu yang menyebabkan amik masa yang lama untuk nampak perubahan... . Dari sini nilai la sendiri ye..bak kate pepatah "tepuk dada tanye selera"..saya dah merasainye jadi anda semua bile lagii????🤔🤔🤔 . ☎️ 0162060016 👸 Agen Elysian Ipoh 📦 free postage (T&C apply) .
📢📣 Pilih pilih pilihhhh . Mana satu ya diffuser pilihan hati you?? 🙌
📢📣 Pilih pilih pilihhhh . Mana satu ya diffuser pilihan hati you?? 🙌
Sleep tight tanpa gangguan dengan #lavenderoil okeyy 💤💤💤
.
Kalau baby uolss yang susah nak tidur bila malam menjelma tu meh start diffuse dengan Essential Oil Lavender ni ☺️
Sleep tight tanpa gangguan dengan #lavenderoil  okeyy 💤💤💤 . Kalau baby uolss yang susah nak tidur bila malam menjelma tu meh start diffuse dengan Essential Oil Lavender ni ☺️
Apa ni? Buku ke?

Ohh tak! Ni set skincare Furaiha. Boleh tahan 4-5 bulan penggunaan.

Hanya bahan terpilih, bebas kimia berbahaya. Furaiha rawat wajah dengan lembut dan alami. Hasilnya, kulit semakin cantikk dan cantikk 😎

Kualiti setanding international.
Premium Cosmetic Brand : Furaiha +60197964937
.
.
💜
#CikTipahAwesome #beautifyyourSkin #beautifyyourLife  #FURAIHAworldwide #kulitsihat #cantiksihat #skincareOrganik #skincareMalaysia #parutjerawat #Muar #BatuPahat #terapiinstagram #wehavehaveyo #AuraInsta #IGMashUp3
Apa ni? Buku ke? Ohh tak! Ni set skincare Furaiha. Boleh tahan 4-5 bulan penggunaan. Hanya bahan terpilih, bebas kimia berbahaya. Furaiha rawat wajah dengan lembut dan alami. Hasilnya, kulit semakin cantikk dan cantikk 😎 Kualiti setanding international. Premium Cosmetic Brand : Furaiha +60197964937 . . 💜 #CikTipahAwesome  #beautifyyourSkin  #beautifyyourLife  #FURAIHAworldwide  #kulitsihat  #cantiksihat  #skincareOrganik  #skincareMalaysia  #parutjerawat  #Muar  #BatuPahat  #terapiinstagram  #wehavehaveyo  #AuraInsta  #IGMashUp3 
CASLOE EYELASHES SERUM 
@casloebeauty.id
@casloebeauty.id

Untuk mendapatkan bulu mata yang lentik lebat dan panjang secara alami, kami membuat serum bulu mata: ❤ terbuat dari bahan alami dan home made
❤ tidak perih di mata
❤ terbukti dapat menebalkan memanjangkan melentikkan bulu mata dan alis
❤ dapat dijadikan eye make up - remover .
Yuk, segera diorder! 
Buy 1 = 30.000
Buy 2 = 55.000
Buy 5 < harga reseller 
include mascara wand
10ml
(untuk pemakaian 1-2bulan) ^^
Order 
Line @cfu1058w
WA. 089685899574 .

#jualserumbulumata #serumbulumatajogja #jualserumbulumatajogja #eyelashesserummurah #serumbulumatamurah #bulumatajogja #beautyproduct #penebalalis #penumbuhalis #serumpenumbuhalis #serumalis #penebalalis #pemanjangbulumata #penumbuhbulumata #jualeyelashesserum
#serumbulumata #eyelashesserum #eyelashesserummurah #eyelashesextention  #jualserumbulumatamurah  #jualeyelashesserumjogja #eyelashes #skincareorganik #eyelashesserumjogja
CASLOE EYELASHES SERUM @casloebeauty.id @casloebeauty.id Untuk mendapatkan bulu mata yang lentik lebat dan panjang secara alami, kami membuat serum bulu mata: ❤ terbuat dari bahan alami dan home made ❤ tidak perih di mata ❤ terbukti dapat menebalkan memanjangkan melentikkan bulu mata dan alis ❤ dapat dijadikan eye make up - remover . Yuk, segera diorder! Buy 1 = 30.000 Buy 2 = 55.000 Buy 5 < harga reseller include mascara wand 10ml (untuk pemakaian 1-2bulan) ^^ Order Line @cfu1058w WA. 089685899574 . #jualserumbulumata  #serumbulumatajogja  #jualserumbulumatajogja  #eyelashesserummurah  #serumbulumatamurah  #bulumatajogja  #beautyproduct  #penebalalis  #penumbuhalis  #serumpenumbuhalis  #serumalis  #penebalalis  #pemanjangbulumata  #penumbuhbulumata  #jualeyelashesserum  #serumbulumata  #eyelashesserum  #eyelashesserummurah  #eyelashesextention  #jualserumbulumatamurah  #jualeyelashesserumjogja  #eyelashes  #skincareorganik  #eyelashesserumjogja 
CASLOE EYELASHES SERUM 
@casloebeauty.id
@casloebeauty.id

Untuk mendapatkan bulu mata yang lentik lebat dan panjang secara alami, kami membuat serum bulu mata: ❤ terbuat dari bahan alami dan home made
❤ tidak perih di mata
❤ terbukti dapat menebalkan memanjangkan melentikkan bulu mata dan alis
❤ dapat dijadikan eye make up - remover .
Yuk, segera diorder! 
Buy 1 = 30.000
Buy 2 = 55.000
Buy 5 < harga reseller 
include mascara wand
10ml
(untuk pemakaian 1-2bulan) ^^
Order 
Line @cfu1058w
WA. 089685899574 .

#jualserumbulumata #serumbulumatajogja #jualserumbulumatajogja #eyelashesserummurah #serumbulumatamurah #bulumatajogja #beautyproduct #penebalalis #penumbuhalis #serumpenumbuhalis #serumalis #penebalalis #pemanjangbulumata #penumbuhbulumata #jualeyelashesserum
#serumbulumata #eyelashesserum #eyelashesserummurah #eyelashesextention  #jualserumbulumatamurah  #jualeyelashesserumjogja #eyelashes #skincareorganik #eyelashesserumjogja
CASLOE EYELASHES SERUM @casloebeauty.id @casloebeauty.id Untuk mendapatkan bulu mata yang lentik lebat dan panjang secara alami, kami membuat serum bulu mata: ❤ terbuat dari bahan alami dan home made ❤ tidak perih di mata ❤ terbukti dapat menebalkan memanjangkan melentikkan bulu mata dan alis ❤ dapat dijadikan eye make up - remover . Yuk, segera diorder! Buy 1 = 30.000 Buy 2 = 55.000 Buy 5 < harga reseller include mascara wand 10ml (untuk pemakaian 1-2bulan) ^^ Order Line @cfu1058w WA. 089685899574 . #jualserumbulumata  #serumbulumatajogja  #jualserumbulumatajogja  #eyelashesserummurah  #serumbulumatamurah  #bulumatajogja  #beautyproduct  #penebalalis  #penumbuhalis  #serumpenumbuhalis  #serumalis  #penebalalis  #pemanjangbulumata  #penumbuhbulumata  #jualeyelashesserum  #serumbulumata  #eyelashesserum  #eyelashesserummurah  #eyelashesextention  #jualserumbulumatamurah  #jualeyelashesserumjogja  #eyelashes  #skincareorganik  #eyelashesserumjogja 
CASLOE EYELASHES SERUM 
@casloebeauty.id
@casloebeauty.id

Untuk mendapatkan bulu mata yang lentik lebat dan panjang secara alami, kami membuat serum bulu mata: ❤ terbuat dari bahan alami dan home made
❤ tidak perih di mata
❤ terbukti dapat menebalkan memanjangkan melentikkan bulu mata dan alis
❤ dapat dijadikan eye make up - remover .
Yuk, segera diorder! 
Buy 1 = 30.000
Buy 2 = 55.000
Buy 5 < harga reseller 
include mascara wand
10ml
(untuk pemakaian 1-2bulan) ^^
Order 
Line @cfu1058w
WA. 089685899574 .

#jualserumbulumata #serumbulumatajogja #jualserumbulumatajogja #eyelashesserummurah #serumbulumatamurah #bulumatajogja #beautyproduct #penebalalis #penumbuhalis #serumpenumbuhalis #serumalis #penebalalis #pemanjangbulumata #penumbuhbulumata #jualeyelashesserum
#serumbulumata #eyelashesserum #eyelashesserummurah #eyelashesextention  #jualserumbulumatamurah  #jualeyelashesserumjogja #eyelashes #skincareorganik #eyelashesserumjogja
CASLOE EYELASHES SERUM @casloebeauty.id @casloebeauty.id Untuk mendapatkan bulu mata yang lentik lebat dan panjang secara alami, kami membuat serum bulu mata: ❤ terbuat dari bahan alami dan home made ❤ tidak perih di mata ❤ terbukti dapat menebalkan memanjangkan melentikkan bulu mata dan alis ❤ dapat dijadikan eye make up - remover . Yuk, segera diorder! Buy 1 = 30.000 Buy 2 = 55.000 Buy 5 < harga reseller include mascara wand 10ml (untuk pemakaian 1-2bulan) ^^ Order Line @cfu1058w WA. 089685899574 . #jualserumbulumata  #serumbulumatajogja  #jualserumbulumatajogja  #eyelashesserummurah  #serumbulumatamurah  #bulumatajogja  #beautyproduct  #penebalalis  #penumbuhalis  #serumpenumbuhalis  #serumalis  #penebalalis  #pemanjangbulumata  #penumbuhbulumata  #jualeyelashesserum  #serumbulumata  #eyelashesserum  #eyelashesserummurah  #eyelashesextention  #jualserumbulumatamurah  #jualeyelashesserumjogja  #eyelashes  #skincareorganik  #eyelashesserumjogja 
CASLOE EYELASHES SERUM 
@casloebeauty.id
@casloebeauty.id

Untuk mendapatkan bulu mata yang lentik lebat dan panjang secara alami, kami membuat serum bulu mata: ❤ terbuat dari bahan alami dan home made
❤ tidak perih di mata
❤ terbukti dapat menebalkan memanjangkan melentikkan bulu mata dan alis
❤ dapat dijadikan eye make up - remover .
Yuk, segera diorder! 
Buy 1 = 30.000
Buy 2 = 55.000
Buy 5 < harga reseller 
include mascara wand
10ml
(untuk pemakaian 1-2bulan) ^^
Order 
Line @cfu1058w
WA. 089685899574 .

#jualserumbulumata #serumbulumatajogja #jualserumbulumatajogja #eyelashesserummurah #serumbulumatamurah #bulumatajogja #beautyproduct #penebalalis #penumbuhalis #serumpenumbuhalis #serumalis #penebalalis #pemanjangbulumata #penumbuhbulumata #jualeyelashesserum
#serumbulumata #eyelashesserum #eyelashesserummurah #eyelashesextention  #jualserumbulumatamurah  #jualeyelashesserumjogja #eyelashes #skincareorganik #eyelashesserumjogja
CASLOE EYELASHES SERUM @casloebeauty.id @casloebeauty.id Untuk mendapatkan bulu mata yang lentik lebat dan panjang secara alami, kami membuat serum bulu mata: ❤ terbuat dari bahan alami dan home made ❤ tidak perih di mata ❤ terbukti dapat menebalkan memanjangkan melentikkan bulu mata dan alis ❤ dapat dijadikan eye make up - remover . Yuk, segera diorder! Buy 1 = 30.000 Buy 2 = 55.000 Buy 5 < harga reseller include mascara wand 10ml (untuk pemakaian 1-2bulan) ^^ Order Line @cfu1058w WA. 089685899574 . #jualserumbulumata  #serumbulumatajogja  #jualserumbulumatajogja  #eyelashesserummurah  #serumbulumatamurah  #bulumatajogja  #beautyproduct  #penebalalis  #penumbuhalis  #serumpenumbuhalis  #serumalis  #penebalalis  #pemanjangbulumata  #penumbuhbulumata  #jualeyelashesserum  #serumbulumata  #eyelashesserum  #eyelashesserummurah  #eyelashesextention  #jualserumbulumatamurah  #jualeyelashesserumjogja  #eyelashes  #skincareorganik  #eyelashesserumjogja 
CASLOE EYELASHES SERUM 
@casloebeauty.id
@casloebeauty.id

Untuk mendapatkan bulu mata yang lentik lebat dan panjang secara alami, kami membuat serum bulu mata: ❤ terbuat dari bahan alami dan home made
❤ tidak perih di mata
❤ terbukti dapat menebalkan memanjangkan melentikkan bulu mata dan alis
❤ dapat dijadikan eye make up - remover .
Yuk, segera diorder! 
Buy 1 = 30.000
Buy 2 = 55.000
Buy 5 < harga reseller 
include mascara wand
10ml
(untuk pemakaian 1-2bulan) ^^
Order 
Line @cfu1058w
WA. 089685899574 .

#jualserumbulumata #serumbulumatajogja #jualserumbulumatajogja #eyelashesserummurah #serumbulumatamurah #bulumatajogja #beautyproduct #penebalalis #penumbuhalis #serumpenumbuhalis #serumalis #penebalalis #pemanjangbulumata #penumbuhbulumata #jualeyelashesserum
#serumbulumata #eyelashesserum #eyelashesserummurah #eyelashesextention  #jualserumbulumatamurah  #jualeyelashesserumjogja #eyelashes #skincareorganik #eyelashesserumjogja
CASLOE EYELASHES SERUM @casloebeauty.id @casloebeauty.id Untuk mendapatkan bulu mata yang lentik lebat dan panjang secara alami, kami membuat serum bulu mata: ❤ terbuat dari bahan alami dan home made ❤ tidak perih di mata ❤ terbukti dapat menebalkan memanjangkan melentikkan bulu mata dan alis ❤ dapat dijadikan eye make up - remover . Yuk, segera diorder! Buy 1 = 30.000 Buy 2 = 55.000 Buy 5 < harga reseller include mascara wand 10ml (untuk pemakaian 1-2bulan) ^^ Order Line @cfu1058w WA. 089685899574 . #jualserumbulumata  #serumbulumatajogja  #jualserumbulumatajogja  #eyelashesserummurah  #serumbulumatamurah  #bulumatajogja  #beautyproduct  #penebalalis  #penumbuhalis  #serumpenumbuhalis  #serumalis  #penebalalis  #pemanjangbulumata  #penumbuhbulumata  #jualeyelashesserum  #serumbulumata  #eyelashesserum  #eyelashesserummurah  #eyelashesextention  #jualserumbulumatamurah  #jualeyelashesserumjogja  #eyelashes  #skincareorganik  #eyelashesserumjogja 
Memang dah jadi habit orang perempuan ni dekat mana mana pun akan "berselfie" betul tak? Bila berselfie ni ofcourse la nak nampak muka flawless kan? Kalau muka berjerawat jeragat kusam semua tu, mesti takda mood nak upload dekat media social masing masing 😓 Sebab tu penting sangat uols kena jaga kulit uols betul betul, kalau kulit kita cantik, flawless, licin, automatik kita akan lebih berkeyakinan 😘 Jom try The Junni Skincare! Skincare yang sangat efektif! ❤️ -

To Order:-
📲 Whatsapp: 0106653940

#tjcodpoliseberangperai #tjcodtamanpauh #tjcodMcdperda
#TheJunniPinkishWhite #TheJunniMAYLA
#Skincarekulitberminyak
#Skincareorganik
Memang dah jadi habit orang perempuan ni dekat mana mana pun akan "berselfie" betul tak? Bila berselfie ni ofcourse la nak nampak muka flawless kan? Kalau muka berjerawat jeragat kusam semua tu, mesti takda mood nak upload dekat media social masing masing 😓 Sebab tu penting sangat uols kena jaga kulit uols betul betul, kalau kulit kita cantik, flawless, licin, automatik kita akan lebih berkeyakinan 😘 Jom try The Junni Skincare! Skincare yang sangat efektif! ❤️ - To Order:- 📲 Whatsapp: 0106653940 #tjcodpoliseberangperai  #tjcodtamanpauh  #tjcodMcdperda  #TheJunniPinkishWhite  #TheJunniMAYLA  #Skincarekulitberminyak  #Skincareorganik 
Testimoni lagi dear 😍
Hempaskan jerawat hanya dalam waktu kurang dari 1 minggu dengan paket Acne A dari LaChana Derma Skin Care.

IDR 215.000
Day cream for acne
Night cream for acne
Facial wash for acne

Hubungi kami ya dear untuk konsultasi atau order
WA: 0821-4048-4400
Line : lachanaderma

#skincare
#skincaremurah
#skincareblogger
#skincareorganik
#skincareproduct
#skincaretips
#skincareclass
#skincarepemutih
#skincarebpom
#skincaresurabaya
#pemutihbadan
#bebasjerawat
#penghilangjerawat
#kulitberminyak
#beautycare
#pencerahkulit
#pemutihkulit
#tipskecantikan
#kosmetikaman
#kosmetikhalal
Testimoni lagi dear 😍 Hempaskan jerawat hanya dalam waktu kurang dari 1 minggu dengan paket Acne A dari LaChana Derma Skin Care. IDR 215.000 Day cream for acne Night cream for acne Facial wash for acne Hubungi kami ya dear untuk konsultasi atau order WA: 0821-4048-4400 Line : lachanaderma #skincare  #skincaremurah  #skincareblogger  #skincareorganik  #skincareproduct  #skincaretips  #skincareclass  #skincarepemutih  #skincarebpom  #skincaresurabaya  #pemutihbadan  #bebasjerawat  #penghilangjerawat  #kulitberminyak  #beautycare  #pencerahkulit  #pemutihkulit  #tipskecantikan  #kosmetikaman  #kosmetikhalal 
REAL TESTI
Yeeay... The miracle ia coming 😍 hempaskan jerawat hanya dalam waktu kurang dari 1 minggu. Thanks ya kakak sudah mempercayai produk LaChana Derma Skin Care untuk perawatan wajahnya. 
Mau jerawat diwajahmu hilang seketika? Yukk cuss contacts us for order or consult
WA: 0821-4048-4400
Line: lachanaderma

#skincare
#skincaremurah
#skincareblogger
#skincareorganik
#skincareproduct
#skincaretips
#skincareclass
#skincarepemutih
#skincarebpom
#skincaresurabaya
#skincarejakarta
#skincaredokter
#lachanaderma
#erhaclinic
#msglow
#eslsheskin
#pemutihwajah
#obatjerawat
#pemutihwajahbpom
#pemutihwajahdokter
#testi
#testimoni
#realtesti
#testicustomer
REAL TESTI Yeeay... The miracle ia coming 😍 hempaskan jerawat hanya dalam waktu kurang dari 1 minggu. Thanks ya kakak sudah mempercayai produk LaChana Derma Skin Care untuk perawatan wajahnya. Mau jerawat diwajahmu hilang seketika? Yukk cuss contacts us for order or consult WA: 0821-4048-4400 Line: lachanaderma #skincare  #skincaremurah  #skincareblogger  #skincareorganik  #skincareproduct  #skincaretips  #skincareclass  #skincarepemutih  #skincarebpom  #skincaresurabaya  #skincarejakarta  #skincaredokter  #lachanaderma  #erhaclinic  #msglow  #eslsheskin  #pemutihwajah  #obatjerawat  #pemutihwajahbpom  #pemutihwajahdokter  #testi  #testimoni  #realtesti  #testicustomer 
REAL TESTI
Hasil pemakaian produk LaChana Derma Skin Care for Acne dalam jangka waktu 1 minggu jerawat pun mulai hilang. Wajah menjadi bersih cerah ya dear... Thankyu syantiik, sudah mempercayai LaChana Derma Skin Care untuk perawatan wajahnya 😍 jadi ikut seneng ngeliat customer cocok pakai produk kami 😘😍 Penasaran? Coba aja sendiri dear... Hubungi kami untuk konsultasi / order
WA: 0821-4048-4400
Line: lachanaderma

#skincare
#skincaremurah
#skincareblogger
#skincareorganik
#skincareproduct
#skincaretips
#skincareclass
#skincarepemutih
#skincarebpom
#skincaresurabaya
#skincarejakarta
#skincaredokter
#lachanaderma
#erhaclinic
#msglow
#eslsheskin
#pemutihwajah
#obatjerawat
#pemutihwajahbpom
#pemutihwajahdokter
#testi
#testimoni
#realtesti
#testicustomer
REAL TESTI Hasil pemakaian produk LaChana Derma Skin Care for Acne dalam jangka waktu 1 minggu jerawat pun mulai hilang. Wajah menjadi bersih cerah ya dear... Thankyu syantiik, sudah mempercayai LaChana Derma Skin Care untuk perawatan wajahnya 😍 jadi ikut seneng ngeliat customer cocok pakai produk kami 😘😍 Penasaran? Coba aja sendiri dear... Hubungi kami untuk konsultasi / order WA: 0821-4048-4400 Line: lachanaderma #skincare  #skincaremurah  #skincareblogger  #skincareorganik  #skincareproduct  #skincaretips  #skincareclass  #skincarepemutih  #skincarebpom  #skincaresurabaya  #skincarejakarta  #skincaredokter  #lachanaderma  #erhaclinic  #msglow  #eslsheskin  #pemutihwajah  #obatjerawat  #pemutihwajahbpom  #pemutihwajahdokter  #testi  #testimoni  #realtesti  #testicustomer 
I'm pretty fussy about my skin products so after seeing @laurenceirving_lff insta recommendations, I decided to give it a go (kudos for social marketing skillz hahaha). These handcrafted soaps from @ideepure smell so good I want to jump in the shower asap. I also got their last tee, ha! Thank you John and Nat 💛
I'm pretty fussy about my skin products so after seeing @laurenceirving_lff insta recommendations, I decided to give it a go (kudos for social marketing skillz hahaha). These handcrafted soaps from @ideepure smell so good I want to jump in the shower asap. I also got their last tee, ha! Thank you John and Nat 💛
Tertarik dengan produk di atas ?
Yuuuuk follow di os trusted
@keikoreinashop
@keikoreinashop
@keikoreinashop.
.
🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀☘️☘️☘️☘️☘️☘️.
.

Telah hadir EMK placental beverly hills, skincare yg dipake oleh artis2 papan atas hollywood dan skg sudah marak di kalangan artis2 indonesia loh....
.
Terbuat dr bahan2 alami dgn ekstrak plasenta tumbuhan yg sangat efektif utk meremajakan kulit yg rusak akibat radikal bebas, memperbaharui sel2 kulit kita.
HASILNYA ?.
.
Anda akan melihat perubahan yang sangat dramatis dimana kulit anda akan tampak lebih cerah, lentur, lembut , bercahaya dan garis2 halus dan kerutan pun nyaris tidak nampak.
.

Semua barang READY STOCK siap kirim ya 😊.
Lagi Banyak promo loch 😍.
.
.
================================
Untuk konsultasi dan pemesanan hubungi :.
🎀 WA / telegram : 0857-7973-5888
🎀 Line id : @keikoreinashop ( pakai @ ).
.
===============================
#emk#emkplacental #emkplacentalbeverlyhills #EMKbeverlyhills #jualemk#jualemkproduk
#stemcell #antiaging #glowing #healthyskin #serum #serumemk #serumantiaging #klinikkecantikan#samplesize#trustedseller #sunblock#maskeremk#ahok#organicskincare#skincareibuhamil#skincarebumil#flek#jerawat#bekasjerawat#skincareorganik#skincare#igbeauty#emkserum#facetreatment
Tertarik dengan produk di atas ? Yuuuuk follow di os trusted @keikoreinashop @keikoreinashop @keikoreinashop. . 🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀☘️☘️☘️☘️☘️☘️. . Telah hadir EMK placental beverly hills, skincare yg dipake oleh artis2 papan atas hollywood dan skg sudah marak di kalangan artis2 indonesia loh.... . Terbuat dr bahan2 alami dgn ekstrak plasenta tumbuhan yg sangat efektif utk meremajakan kulit yg rusak akibat radikal bebas, memperbaharui sel2 kulit kita. HASILNYA ?. . Anda akan melihat perubahan yang sangat dramatis dimana kulit anda akan tampak lebih cerah, lentur, lembut , bercahaya dan garis2 halus dan kerutan pun nyaris tidak nampak. . Semua barang READY STOCK siap kirim ya 😊. Lagi Banyak promo loch 😍. . . ================================ Untuk konsultasi dan pemesanan hubungi :. 🎀 WA / telegram : 0857-7973-5888 🎀 Line id : @keikoreinashop ( pakai @ ). . =============================== #emk #emkplacental  #emkplacentalbeverlyhills  #EMKbeverlyhills  #jualemk #jualemkproduk  #stemcell  #antiaging  #glowing  #healthyskin  #serum  #serumemk  #serumantiaging  #klinikkecantikan #samplesize #trustedseller  #sunblock #maskeremk #ahok #organicskincare #skincareibuhamil #skincarebumil #flek #jerawat #bekasjerawat #skincareorganik #skincare #igbeauty #emkserum #facetreatment 
Tertarik dengan produk di atas ?
Yuuuuk follow di os trusted
@keikoreinashop
@keikoreinashop
@keikoreinashop.
.
🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀☘️☘️☘️☘️☘️☘️.
.

Telah hadir EMK placental beverly hills, skincare yg dipake oleh artis2 papan atas hollywood dan skg sudah marak di kalangan artis2 indonesia loh....
.
Terbuat dr bahan2 alami dgn ekstrak plasenta tumbuhan yg sangat efektif utk meremajakan kulit yg rusak akibat radikal bebas, memperbaharui sel2 kulit kita.
HASILNYA ?.
.
Anda akan melihat perubahan yang sangat dramatis dimana kulit anda akan tampak lebih cerah, lentur, lembut , bercahaya dan garis2 halus dan kerutan pun nyaris tidak nampak.
.

Semua barang READY STOCK siap kirim ya 😊.
Lagi Banyak promo loch 😍.
.
.
================================
Untuk konsultasi dan pemesanan hubungi :.
🎀 WA / telegram : 0857-7973-5888
🎀 Line id : @keikoreinashop ( pakai @ ).
.
===============================
#emk#emkplacental #emkplacentalbeverlyhills #EMKbeverlyhills #jualemk#jualemkproduk
#stemcell #antiaging #glowing #healthyskin #serum #serumemk #serumantiaging #klinikkecantikan#samplesize#trustedseller #sunblock#maskeremk#ahok#organicskincare#skincareibuhamil#skincarebumil#flek#jerawat#bekasjerawat#skincareorganik#skincare#igbeauty#emkserum#facetreatment
Tertarik dengan produk di atas ? Yuuuuk follow di os trusted @keikoreinashop @keikoreinashop @keikoreinashop. . 🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀☘️☘️☘️☘️☘️☘️. . Telah hadir EMK placental beverly hills, skincare yg dipake oleh artis2 papan atas hollywood dan skg sudah marak di kalangan artis2 indonesia loh.... . Terbuat dr bahan2 alami dgn ekstrak plasenta tumbuhan yg sangat efektif utk meremajakan kulit yg rusak akibat radikal bebas, memperbaharui sel2 kulit kita. HASILNYA ?. . Anda akan melihat perubahan yang sangat dramatis dimana kulit anda akan tampak lebih cerah, lentur, lembut , bercahaya dan garis2 halus dan kerutan pun nyaris tidak nampak. . Semua barang READY STOCK siap kirim ya 😊. Lagi Banyak promo loch 😍. . . ================================ Untuk konsultasi dan pemesanan hubungi :. 🎀 WA / telegram : 0857-7973-5888 🎀 Line id : @keikoreinashop ( pakai @ ). . =============================== #emk #emkplacental  #emkplacentalbeverlyhills  #EMKbeverlyhills  #jualemk #jualemkproduk  #stemcell  #antiaging  #glowing  #healthyskin  #serum  #serumemk  #serumantiaging  #klinikkecantikan #samplesize #trustedseller  #sunblock #maskeremk #ahok #organicskincare #skincareibuhamil #skincarebumil #flek #jerawat #bekasjerawat #skincareorganik #skincare #igbeauty #emkserum #facetreatment 
Yang uols tengok masa mekap tu, ni lah dia. Auoliya Emulsion (ae) - dalam bentuk gel. - Sejukk,  ringan,  mudah resap pada wajah. - Paling best tak melekit
- sangat mudah dicuci dengan ais. Sebab Auoliya ni WATERBASED. 
Nak tak?
✔Wajah lebih lembap
✔make up lebih smooth,  glowing dan tahan lama. ✔Nak flawless tapi malas nak pakai banyak krim?  Auoliyalah jawapannya ❤

Wasap sis 011-32763291

#auoliya #auoliyaemulsionskinrepair #auoliya #cantik #gebugebas
Yang uols tengok masa mekap tu, ni lah dia. Auoliya Emulsion (ae) - dalam bentuk gel. - Sejukk, ringan, mudah resap pada wajah. - Paling best tak melekit - sangat mudah dicuci dengan ais. Sebab Auoliya ni WATERBASED. Nak tak? ✔Wajah lebih lembap ✔make up lebih smooth, glowing dan tahan lama. ✔Nak flawless tapi malas nak pakai banyak krim? Auoliyalah jawapannya ❤ Wasap sis 011-32763291 #auoliya  #auoliyaemulsionskinrepair  #auoliya  #cantik  #gebugebas 
BEE VENOM SKINCARE 4 IN 1
•••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••
-
-
🐝BEE VENOM HONEY LIQUID CLEANSER (5ml)
🐝BEE VENOM MOISTURISER & REPAIRING (7g)
🐝BEE VENOM SUNBLOCK FOUNDATION (7g)
🐝BEE VENOM SERUM (5ml)
-
-
KEBAIKANNYA😘
-
💛Anti penuaan
💛Menghilangkan jeragat
💛 Menghilangkan kekusaman kulit
💛 Menghilangkan jeragat
💛 Menghilangkan parut
💛 Meredakan kemerahan kulit
💛 Meremajakan kulit kendur
-
-
Cara Pakai Bee Venom Set 4 in 1 -
-
🐝Bersihkan kulit wajah terlebih dahulu menggunakan Bee Venom Liquid Cleanser
-
🐝Lap kering menggunakan tuala bersih -
-
🐝  titiskan 3 titis serum kemudian disapu dr bawah wajah menghala ke atas wajah,sapu juga leher dengan sekata,bila sudah serata biarkan 2-3 min serum itu meresap..kemudian
-
🐝 Sapu rata Bee Venom Moisturizer *Boleh dipakai siang atau malam
- 🐝Sapu rata Bee Venom Sunblock Foundation sebelum keluar rumah ATAU
- 🐝sebagai sapuan asas (foundation) sebelum memakai mekap. *Dipakai pada waktu siang SAHAJA.
-
-
Harga rm60 * tk trmsuk postage💕
-
-
Cara membeli ?
==========================
Whatsapp ➡ 0139494172
Whatsapp ➡ 0139494172
Whatsapp ➡ 0139494172
==========================
.
. 
Kembalikan Kulit anda seperti Baru Dilahirkan dengan Bee Venom 😍😍
100% pure venom 100% daripada bahan organik serta halal😊
. 
#beevenom4in1 #beevenom #beevenomskincare  #kedah #kelantan #selangor #ukm  #kl  #dropshipmalaysia #johor #pahang #perlis #pulaupinang #skincareorganik
#uitm #uum  #beevenomhq #beevenomori #beevenomfeedback #beevenommurah  #beevenomterbaik  #dropship #bazarpaknil #bazaarpaknil #sabah #sarawak  #perak #negerisembilan #pulaupinang #upm
BEE VENOM SKINCARE 4 IN 1 ••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••• - - 🐝BEE VENOM HONEY LIQUID CLEANSER (5ml) 🐝BEE VENOM MOISTURISER & REPAIRING (7g) 🐝BEE VENOM SUNBLOCK FOUNDATION (7g) 🐝BEE VENOM SERUM (5ml) - - KEBAIKANNYA😘 - 💛Anti penuaan 💛Menghilangkan jeragat 💛 Menghilangkan kekusaman kulit 💛 Menghilangkan jeragat 💛 Menghilangkan parut 💛 Meredakan kemerahan kulit 💛 Meremajakan kulit kendur - - Cara Pakai Bee Venom Set 4 in 1 - - 🐝Bersihkan kulit wajah terlebih dahulu menggunakan Bee Venom Liquid Cleanser - 🐝Lap kering menggunakan tuala bersih - - 🐝 titiskan 3 titis serum kemudian disapu dr bawah wajah menghala ke atas wajah,sapu juga leher dengan sekata,bila sudah serata biarkan 2-3 min serum itu meresap..kemudian - 🐝 Sapu rata Bee Venom Moisturizer *Boleh dipakai siang atau malam - 🐝Sapu rata Bee Venom Sunblock Foundation sebelum keluar rumah ATAU - 🐝sebagai sapuan asas (foundation) sebelum memakai mekap. *Dipakai pada waktu siang SAHAJA. - - Harga rm60 * tk trmsuk postage💕 - - Cara membeli ? ========================== Whatsapp ➡ 0139494172 Whatsapp ➡ 0139494172 Whatsapp ➡ 0139494172 ========================== . . Kembalikan Kulit anda seperti Baru Dilahirkan dengan Bee Venom 😍😍 100% pure venom 100% daripada bahan organik serta halal😊 . #beevenom4in1  #beevenom  #beevenomskincare  #kedah  #kelantan  #selangor  #ukm  #kl  #dropshipmalaysia  #johor  #pahang  #perlis  #pulaupinang  #skincareorganik  #uitm  #uum  #beevenomhq  #beevenomori  #beevenomfeedback  #beevenommurah  #beevenomterbaik  #dropship  #bazarpaknil  #bazaarpaknil  #sabah  #sarawak  #perak  #negerisembilan  #pulaupinang  #upm 
BEE VENOM SKINCARE 4 IN 1
•••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••
-
-
🐝BEE VENOM HONEY LIQUID CLEANSER (5ml)
🐝BEE VENOM MOISTURISER & REPAIRING (7g)
🐝BEE VENOM SUNBLOCK FOUNDATION (7g)
🐝BEE VENOM SERUM (5ml)
-
-
KEBAIKANNYA😘
-
💛Anti penuaan
💛Menghilangkan jeragat
💛 Menghilangkan kekusaman kulit
💛 Menghilangkan jeragat
💛 Menghilangkan parut
💛 Meredakan kemerahan kulit
💛 Meremajakan kulit kendur
-
-
Cara Pakai Bee Venom Set 4 in 1 -
-
🐝Bersihkan kulit wajah terlebih dahulu menggunakan Bee Venom Liquid Cleanser
-
🐝Lap kering menggunakan tuala bersih -
-
🐝  titiskan 3 titis serum kemudian disapu dr bawah wajah menghala ke atas wajah,sapu juga leher dengan sekata,bila sudah serata biarkan 2-3 min serum itu meresap..kemudian
-
🐝 Sapu rata Bee Venom Moisturizer *Boleh dipakai siang atau malam
- 🐝Sapu rata Bee Venom Sunblock Foundation sebelum keluar rumah ATAU
- 🐝sebagai sapuan asas (foundation) sebelum memakai mekap. *Dipakai pada waktu siang SAHAJA.
-
-
Harga rm60 * tk trmsuk postage💕
-
-
Cara membeli ?
==========================
Whatsapp ➡ 0139494172
Whatsapp ➡ 0139494172
Whatsapp ➡ 0139494172
==========================
.
. 
Kembalikan Kulit anda seperti Baru Dilahirkan dengan Bee Venom 😍😍
100% pure venom 100% daripada bahan organik serta halal😊
. 
#beevenom4in1 #beevenom #beevenomskincare  #kedah #kelantan #selangor #ukm  #kl  #dropshipmalaysia #johor #pahang #perlis #pulaupinang #skincareorganik
#uitm #uum  #beevenomhq #beevenomori #beevenomfeedback #beevenommurah  #beevenomterbaik  #dropship #bazarpaknil #bazaarpaknil #sabah #sarawak  #perak #negerisembilan #pulaupinang #upm
BEE VENOM SKINCARE 4 IN 1 ••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••• - - 🐝BEE VENOM HONEY LIQUID CLEANSER (5ml) 🐝BEE VENOM MOISTURISER & REPAIRING (7g) 🐝BEE VENOM SUNBLOCK FOUNDATION (7g) 🐝BEE VENOM SERUM (5ml) - - KEBAIKANNYA😘 - 💛Anti penuaan 💛Menghilangkan jeragat 💛 Menghilangkan kekusaman kulit 💛 Menghilangkan jeragat 💛 Menghilangkan parut 💛 Meredakan kemerahan kulit 💛 Meremajakan kulit kendur - - Cara Pakai Bee Venom Set 4 in 1 - - 🐝Bersihkan kulit wajah terlebih dahulu menggunakan Bee Venom Liquid Cleanser - 🐝Lap kering menggunakan tuala bersih - - 🐝 titiskan 3 titis serum kemudian disapu dr bawah wajah menghala ke atas wajah,sapu juga leher dengan sekata,bila sudah serata biarkan 2-3 min serum itu meresap..kemudian - 🐝 Sapu rata Bee Venom Moisturizer *Boleh dipakai siang atau malam - 🐝Sapu rata Bee Venom Sunblock Foundation sebelum keluar rumah ATAU - 🐝sebagai sapuan asas (foundation) sebelum memakai mekap. *Dipakai pada waktu siang SAHAJA. - - Harga rm60 * tk trmsuk postage💕 - - Cara membeli ? ========================== Whatsapp ➡ 0139494172 Whatsapp ➡ 0139494172 Whatsapp ➡ 0139494172 ========================== . . Kembalikan Kulit anda seperti Baru Dilahirkan dengan Bee Venom 😍😍 100% pure venom 100% daripada bahan organik serta halal😊 . #beevenom4in1  #beevenom  #beevenomskincare  #kedah  #kelantan  #selangor  #ukm  #kl  #dropshipmalaysia  #johor  #pahang  #perlis  #pulaupinang  #skincareorganik  #uitm  #uum  #beevenomhq  #beevenomori  #beevenomfeedback  #beevenommurah  #beevenomterbaik  #dropship  #bazarpaknil  #bazaarpaknil  #sabah  #sarawak  #perak  #negerisembilan  #pulaupinang  #upm 
BEE VENOM SKINCARE 4 IN 1
•••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••
-
-
🐝BEE VENOM HONEY LIQUID CLEANSER (5ml)
🐝BEE VENOM MOISTURISER & REPAIRING (7g)
🐝BEE VENOM SUNBLOCK FOUNDATION (7g)
🐝BEE VENOM SERUM (5ml)
-
-
KEBAIKANNYA😘
-
💛Anti penuaan
💛Menghilangkan jeragat
💛 Menghilangkan kekusaman kulit
💛 Menghilangkan jeragat
💛 Menghilangkan parut
💛 Meredakan kemerahan kulit
💛 Meremajakan kulit kendur
-
-
Cara Pakai Bee Venom Set 4 in 1 -
-
🐝Bersihkan kulit wajah terlebih dahulu menggunakan Bee Venom Liquid Cleanser
-
🐝Lap kering menggunakan tuala bersih -
-
🐝  titiskan 3 titis serum kemudian disapu dr bawah wajah menghala ke atas wajah,sapu juga leher dengan sekata,bila sudah serata biarkan 2-3 min serum itu meresap..kemudian
-
🐝 Sapu rata Bee Venom Moisturizer *Boleh dipakai siang atau malam
- 🐝Sapu rata Bee Venom Sunblock Foundation sebelum keluar rumah ATAU
- 🐝sebagai sapuan asas (foundation) sebelum memakai mekap. *Dipakai pada waktu siang SAHAJA.
-
-
Harga rm60 * tk trmsuk postage💕
-
-
Cara membeli ?
==========================
Whatsapp ➡ 0139494172
Whatsapp ➡ 0139494172
Whatsapp ➡ 0139494172
==========================
.
. 
Kembalikan Kulit anda seperti Baru Dilahirkan dengan Bee Venom 😍😍
100% pure venom 100% daripada bahan organik serta halal😊
. 
#beevenom4in1 #beevenom #beevenomskincare  #kedah #kelantan #selangor #ukm  #kl  #dropshipmalaysia #johor #pahang #perlis #pulaupinang #skincareorganik
#uitm #uum  #beevenomhq #beevenomori #beevenomfeedback #beevenommurah  #beevenomterbaik  #dropship #bazarpaknil #bazaarpaknil #sabah #sarawak  #perak #negerisembilan #pulaupinang #upm
BEE VENOM SKINCARE 4 IN 1 ••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••• - - 🐝BEE VENOM HONEY LIQUID CLEANSER (5ml) 🐝BEE VENOM MOISTURISER & REPAIRING (7g) 🐝BEE VENOM SUNBLOCK FOUNDATION (7g) 🐝BEE VENOM SERUM (5ml) - - KEBAIKANNYA😘 - 💛Anti penuaan 💛Menghilangkan jeragat 💛 Menghilangkan kekusaman kulit 💛 Menghilangkan jeragat 💛 Menghilangkan parut 💛 Meredakan kemerahan kulit 💛 Meremajakan kulit kendur - - Cara Pakai Bee Venom Set 4 in 1 - - 🐝Bersihkan kulit wajah terlebih dahulu menggunakan Bee Venom Liquid Cleanser - 🐝Lap kering menggunakan tuala bersih - - 🐝 titiskan 3 titis serum kemudian disapu dr bawah wajah menghala ke atas wajah,sapu juga leher dengan sekata,bila sudah serata biarkan 2-3 min serum itu meresap..kemudian - 🐝 Sapu rata Bee Venom Moisturizer *Boleh dipakai siang atau malam - 🐝Sapu rata Bee Venom Sunblock Foundation sebelum keluar rumah ATAU - 🐝sebagai sapuan asas (foundation) sebelum memakai mekap. *Dipakai pada waktu siang SAHAJA. - - Harga rm60 * tk trmsuk postage💕 - - Cara membeli ? ========================== Whatsapp ➡ 0139494172 Whatsapp ➡ 0139494172 Whatsapp ➡ 0139494172 ========================== . . Kembalikan Kulit anda seperti Baru Dilahirkan dengan Bee Venom 😍😍 100% pure venom 100% daripada bahan organik serta halal😊 . #beevenom4in1  #beevenom  #beevenomskincare  #kedah  #kelantan  #selangor  #ukm  #kl  #dropshipmalaysia  #johor  #pahang  #perlis  #pulaupinang  #skincareorganik  #uitm  #uum  #beevenomhq  #beevenomori  #beevenomfeedback  #beevenommurah  #beevenomterbaik  #dropship  #bazarpaknil  #bazaarpaknil  #sabah  #sarawak  #perak  #negerisembilan  #pulaupinang  #upm 
.
Yang ni plak rupe nye deep cleanser elysian ye..
.
Tekstur dia tak pekat sangat dan tak cair sangat.. gunakan sepam je dah cukup untuk cuci seluruh muka kite...
.
So tunggu apa lagi..mai la cuba...
.
☎️ 0162060016
🙋🏻 Agen Elysian
. Yang ni plak rupe nye deep cleanser elysian ye.. . Tekstur dia tak pekat sangat dan tak cair sangat.. gunakan sepam je dah cukup untuk cuci seluruh muka kite... . So tunggu apa lagi..mai la cuba... . ☎️ 0162060016 🙋🏻 Agen Elysian
Sis nk buat PROMOSI laa..hehe
.
Nk Yanko harga murah...
Pm sis ye..😉😉
.
WA 📲 +60135055756
WA 📲 +60135055756
WA 📲 +60135055756
.
#yanko #yankolovers #yankoori #yankomurah #skincareorganik #yankoskincareoriginalfromtaiwan #jomcantik #kulitsihat #licinberseri #gojess #peloles #flawless #sayagunasayajual #sispakaisisjual #aummm #yankoteamkaklin
.
Selamat malam sayang semua....
.
Akak nak kongsi something ngan korang semua ni. Mesti ade yang tertanye tanye kan apa la rupe krim siang dan krim malam elysian ni.. ni akak kongsi sikit warna dan juga tekstur dua dua krim ni..
.
Tu la rupenye ye..pastu bau nye wangi, senang nak pakai, tak beminyak dan meresap terus ke kulit.. lagi 1 krim siang elysian ni boleh dijadikan base untuk make up ye..
.
Jadi sape yang dah bekenan tu meh wassap akak tau....
.
☎️ 0162060016
🙋🏻Agen Elysian Ipoh
📦 Free postage (T&C apply)
. Selamat malam sayang semua.... . Akak nak kongsi something ngan korang semua ni. Mesti ade yang tertanye tanye kan apa la rupe krim siang dan krim malam elysian ni.. ni akak kongsi sikit warna dan juga tekstur dua dua krim ni.. . Tu la rupenye ye..pastu bau nye wangi, senang nak pakai, tak beminyak dan meresap terus ke kulit.. lagi 1 krim siang elysian ni boleh dijadikan base untuk make up ye.. . Jadi sape yang dah bekenan tu meh wassap akak tau.... . ☎️ 0162060016 🙋🏻Agen Elysian Ipoh 📦 Free postage (T&C apply)
FREE POSTAGE FREE POSTAGE AGAIN ! .
.

Goodnews lagi untuk you all yang berminat nak try our product, @beauty.housebylr nak bagi special promo which is if you guys shopping produk dari @beauty.housebylr bernilai RM 50 above akan dapat free postage .
.

So yang memang aim nak beli produk the beauty hacks tapi masih berkira kira lagi sebab kena tanggung kos produk lagi plus kos postage pulak kan, you guys memang kena grab peluang ni. This promo cuma valid sehingga esok sahaja dan last payment pada pukul 8 malam esok .
.

Your whatsapp / dm I akan reply secepat mungkin mengikut turn. Of course ramai yang grab special promo ni sebab uolls dah terliur dengan feedback our product so dapat pulak free postage ( RM 8 ) rugi kalau tak grab. Yang nak lawa boleh whatsapp I , cuma perlu click  link di bio kami. Thanks guys .
.

#thebeautyhackskedah#dropshipwanted #agentthebeautyhackskedah #thebeautyhacks #produkorganik #bodyscrubmurah #skincareorganik #igshopmalaysia #bodyshopmalaysia #beautytips #scrubmurah #scrubviral #scrubmalaysia #thebeautyhacks #tipskecantikan
FREE POSTAGE FREE POSTAGE AGAIN ! . . Goodnews lagi untuk you all yang berminat nak try our product, @beauty.housebylr nak bagi special promo which is if you guys shopping produk dari @beauty.housebylr bernilai RM 50 above akan dapat free postage . . So yang memang aim nak beli produk the beauty hacks tapi masih berkira kira lagi sebab kena tanggung kos produk lagi plus kos postage pulak kan, you guys memang kena grab peluang ni. This promo cuma valid sehingga esok sahaja dan last payment pada pukul 8 malam esok . . Your whatsapp / dm I akan reply secepat mungkin mengikut turn. Of course ramai yang grab special promo ni sebab uolls dah terliur dengan feedback our product so dapat pulak free postage ( RM 8 ) rugi kalau tak grab. Yang nak lawa boleh whatsapp I , cuma perlu click link di bio kami. Thanks guys . . #thebeautyhackskedah #dropshipwanted  #agentthebeautyhackskedah  #thebeautyhacks  #produkorganik  #bodyscrubmurah  #skincareorganik  #igshopmalaysia  #bodyshopmalaysia  #beautytips  #scrubmurah  #scrubviral  #scrubmalaysia  #thebeautyhacks  #tipskecantikan 
Macam mana Magic Scrub Bne ni menyental parut jerawat? Jeragat? Timbunan jerawat? Whitehead? Blackhead?

Tengok biji biji kandungan yang ada dari magic scrub bne tu. Biji biji halus seperti berpasir tu la yang buat wajah halus mulus licin.

Jangan risau dia tidak akan merosak kan kulit muka tau❗ dia biji biji halus saja.

Sapa sapa berminat wassap je k. Sale gila2 ni!
#whatsapp📲0164226305
.
.
#magicscrubbne #magicscrubdamansara #magicscrubkelanajaya #magicscrubshahlam #magicsrubmelaka #teammagickekma #aquaeyebalm #aquaeyebalmbne #aquaeyebalmselangor #AgentSelangor #TeamKekma #MagicScrubBNE #bne #eyebagmelampau #sayajual #instashop #produkkecantikan #igshopmalaysia #borongmekap #sayajual #mekapmurah #produkkecantikanmurah #sayajualmurah #skincaremalaysia #skincareorganik #cantik #quputeh #onlineshopping #eyebagremover
Macam mana Magic Scrub Bne ni menyental parut jerawat? Jeragat? Timbunan jerawat? Whitehead? Blackhead? Tengok biji biji kandungan yang ada dari magic scrub bne tu. Biji biji halus seperti berpasir tu la yang buat wajah halus mulus licin. Jangan risau dia tidak akan merosak kan kulit muka tau❗ dia biji biji halus saja. Sapa sapa berminat wassap je k. Sale gila2 ni! #whatsapp 📲0164226305 . . #magicscrubbne  #magicscrubdamansara  #magicscrubkelanajaya  #magicscrubshahlam  #magicsrubmelaka  #teammagickekma  #aquaeyebalm  #aquaeyebalmbne  #aquaeyebalmselangor  #AgentSelangor  #TeamKekma  #MagicScrubBNE  #bne  #eyebagmelampau  #sayajual  #instashop  #produkkecantikan  #igshopmalaysia  #borongmekap  #sayajual  #mekapmurah  #produkkecantikanmurah  #sayajualmurah  #skincaremalaysia  #skincareorganik  #cantik  #quputeh  #onlineshopping  #eyebagremover 
CASLOE EYELASHES SERUM 
@casloebeauty.id
@casloebeauty.id

Untuk mendapatkan bulu mata yang lentik lebat dan panjang secara alami, kami membuat serum bulu mata: ❤ terbuat dari bahan alami dan home made
❤ tidak perih di mata
❤ terbukti dapat menebalkan memanjangkan melentikkan bulu mata dan alis
❤ dapat dijadikan eye make up - remover .
Yuk, segera diorder! 
Buy 1 = 30.000
Buy 2 = 55.000
Buy 5 < harga reseller 
include mascara wand
10ml
(untuk pemakaian 1-2bulan) ^^
Order 
Line @cfu1058w
WA. 089685899574 .

#jualserumbulumata #serumbulumatajogja #jualserumbulumatajogja #eyelashesserummurah #serumbulumatamurah #bulumatajogja #beautyproduct #penebalalis #penumbuhalis #serumpenumbuhalis #serumalis #penebalalis #pemanjangbulumata #penumbuhbulumata #jualeyelashesserum
#serumbulumata #eyelashesserum #eyelashesserummurah #eyelashesextention  #jualserumbulumatamurah  #jualeyelashesserumjogja #eyelashes #skincareorganik #eyelashesserumjogja
CASLOE EYELASHES SERUM @casloebeauty.id @casloebeauty.id Untuk mendapatkan bulu mata yang lentik lebat dan panjang secara alami, kami membuat serum bulu mata: ❤ terbuat dari bahan alami dan home made ❤ tidak perih di mata ❤ terbukti dapat menebalkan memanjangkan melentikkan bulu mata dan alis ❤ dapat dijadikan eye make up - remover . Yuk, segera diorder! Buy 1 = 30.000 Buy 2 = 55.000 Buy 5 < harga reseller include mascara wand 10ml (untuk pemakaian 1-2bulan) ^^ Order Line @cfu1058w WA. 089685899574 . #jualserumbulumata  #serumbulumatajogja  #jualserumbulumatajogja  #eyelashesserummurah  #serumbulumatamurah  #bulumatajogja  #beautyproduct  #penebalalis  #penumbuhalis  #serumpenumbuhalis  #serumalis  #penebalalis  #pemanjangbulumata  #penumbuhbulumata  #jualeyelashesserum  #serumbulumata  #eyelashesserum  #eyelashesserummurah  #eyelashesextention  #jualserumbulumatamurah  #jualeyelashesserumjogja  #eyelashes  #skincareorganik  #eyelashesserumjogja 
CASLOE EYELASHES SERUM 
@casloebeauty.id
@casloebeauty.id

Untuk mendapatkan bulu mata yang lentik lebat dan panjang secara alami, kami membuat serum bulu mata: ❤ terbuat dari bahan alami dan home made
❤ tidak perih di mata
❤ terbukti dapat menebalkan memanjangkan melentikkan bulu mata dan alis
❤ dapat dijadikan eye make up - remover .
Yuk, segera diorder! 
Buy 1 = 30.000
Buy 2 = 55.000
Buy 5 < harga reseller 
include mascara wand
10ml
(untuk pemakaian 1-2bulan) ^^
Order 
Line @cfu1058w
WA. 089685899574 .

#jualserumbulumata #serumbulumatajogja #jualserumbulumatajogja #eyelashesserummurah #serumbulumatamurah #bulumatajogja #beautyproduct #penebalalis #penumbuhalis #serumpenumbuhalis #serumalis #penebalalis #pemanjangbulumata #penumbuhbulumata #jualeyelashesserum
#serumbulumata #eyelashesserum #eyelashesserummurah #eyelashesextention  #jualserumbulumatamurah  #jualeyelashesserumjogja #eyelashes #skincareorganik #eyelashesserumjogja
CASLOE EYELASHES SERUM @casloebeauty.id @casloebeauty.id Untuk mendapatkan bulu mata yang lentik lebat dan panjang secara alami, kami membuat serum bulu mata: ❤ terbuat dari bahan alami dan home made ❤ tidak perih di mata ❤ terbukti dapat menebalkan memanjangkan melentikkan bulu mata dan alis ❤ dapat dijadikan eye make up - remover . Yuk, segera diorder! Buy 1 = 30.000 Buy 2 = 55.000 Buy 5 < harga reseller include mascara wand 10ml (untuk pemakaian 1-2bulan) ^^ Order Line @cfu1058w WA. 089685899574 . #jualserumbulumata  #serumbulumatajogja  #jualserumbulumatajogja  #eyelashesserummurah  #serumbulumatamurah  #bulumatajogja  #beautyproduct  #penebalalis  #penumbuhalis  #serumpenumbuhalis  #serumalis  #penebalalis  #pemanjangbulumata  #penumbuhbulumata  #jualeyelashesserum  #serumbulumata  #eyelashesserum  #eyelashesserummurah  #eyelashesextention  #jualserumbulumatamurah  #jualeyelashesserumjogja  #eyelashes  #skincareorganik  #eyelashesserumjogja 
CASLOE EYELASHES SERUM 
@casloebeauty.id
@casloebeauty.id

Untuk mendapatkan bulu mata yang lentik lebat dan panjang secara alami, kami membuat serum bulu mata: ❤ terbuat dari bahan alami dan home made
❤ tidak perih di mata
❤ terbukti dapat menebalkan memanjangkan melentikkan bulu mata dan alis
❤ dapat dijadikan eye make up - remover .
Yuk, segera diorder! 
Buy 1 = 30.000
Buy 2 = 55.000
Buy 5 < harga reseller 
include mascara wand
10ml
(untuk pemakaian 1-2bulan) ^^
Order 
Line @cfu1058w
WA. 089685899574 .

#jualserumbulumata #serumbulumatajogja #jualserumbulumatajogja #eyelashesserummurah #serumbulumatamurah #bulumatajogja #beautyproduct #penebalalis #penumbuhalis #serumpenumbuhalis #serumalis #penebalalis #pemanjangbulumata #penumbuhbulumata #jualeyelashesserum
#serumbulumata #eyelashesserum #eyelashesserummurah #eyelashesextention  #jualserumbulumatamurah  #jualeyelashesserumjogja #eyelashes #skincareorganik #eyelashesserumjogja
CASLOE EYELASHES SERUM @casloebeauty.id @casloebeauty.id Untuk mendapatkan bulu mata yang lentik lebat dan panjang secara alami, kami membuat serum bulu mata: ❤ terbuat dari bahan alami dan home made ❤ tidak perih di mata ❤ terbukti dapat menebalkan memanjangkan melentikkan bulu mata dan alis ❤ dapat dijadikan eye make up - remover . Yuk, segera diorder! Buy 1 = 30.000 Buy 2 = 55.000 Buy 5 < harga reseller include mascara wand 10ml (untuk pemakaian 1-2bulan) ^^ Order Line @cfu1058w WA. 089685899574 . #jualserumbulumata  #serumbulumatajogja  #jualserumbulumatajogja  #eyelashesserummurah  #serumbulumatamurah  #bulumatajogja  #beautyproduct  #penebalalis  #penumbuhalis  #serumpenumbuhalis  #serumalis  #penebalalis  #pemanjangbulumata  #penumbuhbulumata  #jualeyelashesserum  #serumbulumata  #eyelashesserum  #eyelashesserummurah  #eyelashesextention  #jualserumbulumatamurah  #jualeyelashesserumjogja  #eyelashes  #skincareorganik  #eyelashesserumjogja 
CASLOE EYELASHES SERUM 
@casloebeauty.id
@casloebeauty.id

Untuk mendapatkan bulu mata yang lentik lebat dan panjang secara alami, kami membuat serum bulu mata: ❤ terbuat dari bahan alami dan home made
❤ tidak perih di mata
❤ terbukti dapat menebalkan memanjangkan melentikkan bulu mata dan alis
❤ dapat dijadikan eye make up - remover .
Yuk, segera diorder! 
Buy 1 = 30.000
Buy 2 = 55.000
Buy 5 < harga reseller 
include mascara wand
10ml
(untuk pemakaian 1-2bulan) ^^
Order 
Line @cfu1058w
WA. 089685899574 .

#jualserumbulumata #serumbulumatajogja #jualserumbulumatajogja #eyelashesserummurah #serumbulumatamurah #bulumatajogja #beautyproduct #penebalalis #penumbuhalis #serumpenumbuhalis #serumalis #penebalalis #pemanjangbulumata #penumbuhbulumata #jualeyelashesserum
#serumbulumata #eyelashesserum #eyelashesserummurah #eyelashesextention  #jualserumbulumatamurah  #jualeyelashesserumjogja #eyelashes #skincareorganik #eyelashesserumjogja
CASLOE EYELASHES SERUM @casloebeauty.id @casloebeauty.id Untuk mendapatkan bulu mata yang lentik lebat dan panjang secara alami, kami membuat serum bulu mata: ❤ terbuat dari bahan alami dan home made ❤ tidak perih di mata ❤ terbukti dapat menebalkan memanjangkan melentikkan bulu mata dan alis ❤ dapat dijadikan eye make up - remover . Yuk, segera diorder! Buy 1 = 30.000 Buy 2 = 55.000 Buy 5 < harga reseller include mascara wand 10ml (untuk pemakaian 1-2bulan) ^^ Order Line @cfu1058w WA. 089685899574 . #jualserumbulumata  #serumbulumatajogja  #jualserumbulumatajogja  #eyelashesserummurah  #serumbulumatamurah  #bulumatajogja  #beautyproduct  #penebalalis  #penumbuhalis  #serumpenumbuhalis  #serumalis  #penebalalis  #pemanjangbulumata  #penumbuhbulumata  #jualeyelashesserum  #serumbulumata  #eyelashesserum  #eyelashesserummurah  #eyelashesextention  #jualserumbulumatamurah  #jualeyelashesserumjogja  #eyelashes  #skincareorganik  #eyelashesserumjogja 
CASLOE EYELASHES SERUM 
@casloebeauty.id
@casloebeauty.id

Untuk mendapatkan bulu mata yang lentik lebat dan panjang secara alami, kami membuat serum bulu mata: ❤ terbuat dari bahan alami dan home made
❤ tidak perih di mata
❤ terbukti dapat menebalkan memanjangkan melentikkan bulu mata dan alis
❤ dapat dijadikan eye make up - remover .
Yuk, segera diorder! 
Buy 1 = 30.000
Buy 2 = 55.000
Buy 5 < harga reseller 
include mascara wand
10ml
(untuk pemakaian 1-2bulan) ^^
Order 
Line @cfu1058w
WA. 089685899574 .

#jualserumbulumata #serumbulumatajogja #jualserumbulumatajogja #eyelashesserummurah #serumbulumatamurah #bulumatajogja #beautyproduct #penebalalis #penumbuhalis #serumpenumbuhalis #serumalis #penebalalis #pemanjangbulumata #penumbuhbulumata #jualeyelashesserum
#serumbulumata #eyelashesserum #eyelashesserummurah #eyelashesextention  #jualserumbulumatamurah  #jualeyelashesserumjogja #eyelashes #skincareorganik #eyelashesserumjogja
CASLOE EYELASHES SERUM @casloebeauty.id @casloebeauty.id Untuk mendapatkan bulu mata yang lentik lebat dan panjang secara alami, kami membuat serum bulu mata: ❤ terbuat dari bahan alami dan home made ❤ tidak perih di mata ❤ terbukti dapat menebalkan memanjangkan melentikkan bulu mata dan alis ❤ dapat dijadikan eye make up - remover . Yuk, segera diorder! Buy 1 = 30.000 Buy 2 = 55.000 Buy 5 < harga reseller include mascara wand 10ml (untuk pemakaian 1-2bulan) ^^ Order Line @cfu1058w WA. 089685899574 . #jualserumbulumata  #serumbulumatajogja  #jualserumbulumatajogja  #eyelashesserummurah  #serumbulumatamurah  #bulumatajogja  #beautyproduct  #penebalalis  #penumbuhalis  #serumpenumbuhalis  #serumalis  #penebalalis  #pemanjangbulumata  #penumbuhbulumata  #jualeyelashesserum  #serumbulumata  #eyelashesserum  #eyelashesserummurah  #eyelashesextention  #jualserumbulumatamurah  #jualeyelashesserumjogja  #eyelashes  #skincareorganik  #eyelashesserumjogja 
SALES KAW2 NIH!!!! Siapa cepat dia dapat!
Stock semakin berkurang.

1 kotak CUMA  RM 39.90
2 kotak HANYA  RM 79.80

Harga tak termasuk postage.

Promo sah sehingga 30/9/17

Whatsapp👇👇👇
http://60164226305.wasap.my
http://60164226305.wasap.my
http://60164226305.wasap.my .
.

#magicscrubbne #magicscrubdamansara #magicscrubkelanajaya #magicscrubshahlam #magicsrubmelaka #teammagickekma #aquaeyebalm #aquaeyebalmbne #aquaeyebalmselangor #AgentSelangor #TeamKekma #MagicScrubBNE #bne #eyebagmelampau #sayajual #instashop #produkkecantikan #igshopmalaysia #borongmekap #sayajual #mekapmurah #produkkecantikanmurah #sayajualmurah #skincaremalaysia #skincareorganik #cantik #quputeh #onlineshopping #eyebagremover
SALES KAW2 NIH!!!! Siapa cepat dia dapat! Stock semakin berkurang. 1 kotak CUMA RM 39.90 2 kotak HANYA RM 79.80 Harga tak termasuk postage. Promo sah sehingga 30/9/17 Whatsapp👇👇👇 http://60164226305.wasap.my http://60164226305.wasap.my http://60164226305.wasap.my . . #magicscrubbne  #magicscrubdamansara  #magicscrubkelanajaya  #magicscrubshahlam  #magicsrubmelaka  #teammagickekma  #aquaeyebalm  #aquaeyebalmbne  #aquaeyebalmselangor  #AgentSelangor  #TeamKekma  #MagicScrubBNE  #bne  #eyebagmelampau  #sayajual  #instashop  #produkkecantikan  #igshopmalaysia  #borongmekap  #sayajual  #mekapmurah  #produkkecantikanmurah  #sayajualmurah  #skincaremalaysia  #skincareorganik  #cantik  #quputeh  #onlineshopping  #eyebagremover 
.
20.000
.
❤ MANTEN KERATON RORO MENDUT❤

Merupakan perawatan lulur pengantin yang diformulasikan dari resep TRADITIONAL perawatan kulit khas KERATON YOGYAKARTA, terdiri dari berbagai Tanaman Rerempahan dan Jejamuan yang turun temurun digunakan untuk mendapatkan sensasi kulit kuning langsat yang indah dan wangi bak Puteri Keraton pada hari pernikahan Kalian

KHASIAT LULUR MANTEN KERATON?
➡ Menghasilkan kulit tampak kuning langsat yang cerah dan indah
➡ Mengatasi bau badan yang menjadikan tubuh lebih wangi semerbak
➡ Menghaluskan kulit menjadi selembut sutera
➡ Memancarkan keindahan kulit dan aura pengantin
➡ Membersihkan kotoran dan sel kulit mati menyeluruh
 #roromendutjakarta
#roromendutyogyakarta
#roromendutsolo
#roromendutlulurmanten
#lulurmantenkeratonroromendut
#lulurmantenkeraton
#perawatanprawedding
#perawatanpengantin
#perawatankeraton
#skincareorganik
#skincarealami 
#lulurkeraton
#scruborganik
#jualroromendutjkt 
#jualroromendutjakarta 
#jualroromendut 
#jualroromendutskincare
. 20.000 . ❤ MANTEN KERATON RORO MENDUT❤ Merupakan perawatan lulur pengantin yang diformulasikan dari resep TRADITIONAL perawatan kulit khas KERATON YOGYAKARTA, terdiri dari berbagai Tanaman Rerempahan dan Jejamuan yang turun temurun digunakan untuk mendapatkan sensasi kulit kuning langsat yang indah dan wangi bak Puteri Keraton pada hari pernikahan Kalian KHASIAT LULUR MANTEN KERATON? ➡ Menghasilkan kulit tampak kuning langsat yang cerah dan indah ➡ Mengatasi bau badan yang menjadikan tubuh lebih wangi semerbak ➡ Menghaluskan kulit menjadi selembut sutera ➡ Memancarkan keindahan kulit dan aura pengantin ➡ Membersihkan kotoran dan sel kulit mati menyeluruh #roromendutjakarta  #roromendutyogyakarta  #roromendutsolo  #roromendutlulurmanten  #lulurmantenkeratonroromendut  #lulurmantenkeraton  #perawatanprawedding  #perawatanpengantin  #perawatankeraton  #skincareorganik  #skincarealami  #lulurkeraton  #scruborganik  #jualroromendutjkt  #jualroromendutjakarta  #jualroromendut  #jualroromendutskincare 
.
.
RUBY SKINCARE SERIES

Ruby Skincare Series merupakan produk kedua keluaran Elysian Beauty selepas fenomena Elysian Booster Serum.

Selepas Elysian Booster Serum mengumpulkan pengguna setia yang tersendiri. Mereka dah mula yakin dan setia dengan produk Elysian Beauty dan seterusnya permintaan untuk set penjagaan semakin hari semakin meningkat. Tak nak cari lain dah. Nak Elysian je.

Setelah proses R&D siap dan mendapat pengiktirafan untuk kolaborasi dengan institusi RAHN di Switzerland yang membekalkan bahan bahan mentah dalam formulasi Ruby skincare. Maka, terhasil lah set penjagaan lengkap wajah RUBY SKINCARE SERIES collaborate bersama RAHN SWITZERLAND.

Sebelum Ruby Skincare dipasarkan, sebanyak 100 set sampel telah di edarkan kepada pengguna dan hampir 90% memberikan feedback yang positif. Seterusnya Ruby Skincare mula dipasarkan dan sehingga sekarang telah mengumpul ribuan feedback pengguna berjaya.

Keunikan set penjagaan lengkap wajah RUBY SKINCARE SERIES:

1. Lengkap dengan Cleanser, toner, day cream dan night cream. 
2. Bersifat natural tanpa bahan bahan kimia berbahaya seperti mercury, hydroquinon dan TIDAK mengandungi paraben.

3. Mendapat pengiktirafan dari institusi RAHN di Switzerland yang membekalkan bahan bahan mental dalam produk Ruby Skincare Series.

4. Mengandungi bahan aktif yang terbaik untuk memberi kesan yang maksimum pada kulit.

5. Bersifat "water based" di mana, kulit dapat menyerap semua nutrient dalam setiap produk kerana kandungan air melarutkan nutrient dan meresap ke dalam kulit.

Produk Ruby tidak menjanjikan kesan yang terlalu cepat. Tapi dengan penggunaan yang konsisten dan teratur, hari demi hari akan nampak hasilnya.
. . RUBY SKINCARE SERIES Ruby Skincare Series merupakan produk kedua keluaran Elysian Beauty selepas fenomena Elysian Booster Serum. Selepas Elysian Booster Serum mengumpulkan pengguna setia yang tersendiri. Mereka dah mula yakin dan setia dengan produk Elysian Beauty dan seterusnya permintaan untuk set penjagaan semakin hari semakin meningkat. Tak nak cari lain dah. Nak Elysian je. Setelah proses R&D siap dan mendapat pengiktirafan untuk kolaborasi dengan institusi RAHN di Switzerland yang membekalkan bahan bahan mentah dalam formulasi Ruby skincare. Maka, terhasil lah set penjagaan lengkap wajah RUBY SKINCARE SERIES collaborate bersama RAHN SWITZERLAND. Sebelum Ruby Skincare dipasarkan, sebanyak 100 set sampel telah di edarkan kepada pengguna dan hampir 90% memberikan feedback yang positif. Seterusnya Ruby Skincare mula dipasarkan dan sehingga sekarang telah mengumpul ribuan feedback pengguna berjaya. Keunikan set penjagaan lengkap wajah RUBY SKINCARE SERIES: 1. Lengkap dengan Cleanser, toner, day cream dan night cream. 2. Bersifat natural tanpa bahan bahan kimia berbahaya seperti mercury, hydroquinon dan TIDAK mengandungi paraben. 3. Mendapat pengiktirafan dari institusi RAHN di Switzerland yang membekalkan bahan bahan mental dalam produk Ruby Skincare Series. 4. Mengandungi bahan aktif yang terbaik untuk memberi kesan yang maksimum pada kulit. 5. Bersifat "water based" di mana, kulit dapat menyerap semua nutrient dalam setiap produk kerana kandungan air melarutkan nutrient dan meresap ke dalam kulit. Produk Ruby tidak menjanjikan kesan yang terlalu cepat. Tapi dengan penggunaan yang konsisten dan teratur, hari demi hari akan nampak hasilnya.
Lepas sapu auoliya emulsion barulah bubuh foundation k. Auoliya bukan saja tutup jerawat tapi merawat sekali. Awww sukanya sis.

Wasap sis if minat k 011-32763291

#jomcantik
Lepas sapu auoliya emulsion barulah bubuh foundation k. Auoliya bukan saja tutup jerawat tapi merawat sekali. Awww sukanya sis. Wasap sis if minat k 011-32763291 #jomcantik 
Korang
Auoliya emulsion ni boleh jadi primer base sebelum pakai foundation tau. Tengok MUA kita pakaikan, rasa sejuk ja kulit muka. 
Minat? Jom wasap sis 011-32763291
Korang Auoliya emulsion ni boleh jadi primer base sebelum pakai foundation tau. Tengok MUA kita pakaikan, rasa sejuk ja kulit muka. Minat? Jom wasap sis 011-32763291
PERAWATAN KULIT MUTAKHIR DARI AMERIKA KINI HADIR DI INDONESIA 💎Trulum All-in-one Ampule💎

Toner, Day Cream, Bright Cream, Eye Cream, Night Cream DALAM 1 PRODUK. Tidak perlu lagi membeli paket2 perawatan kulit yg merepotkan
------------------------------------------------
Dengan menggunakan teknologi INTRINSIC YOUTH yg bekerja untuk memurnikan, menguatkan dan melindungi kulit Anda,memerangi tanda-tanda awal penuaan yang tampak, dan meningkatkan penampilan awet muda yang berseri. Campuran unik dari ekstrak tumbuhan alami, antioksidan, enzim dan teknologi probiotik mutakhir bekerja untuk melindungi kulit dan memprogramnya agar terlihat lebih sehat.
------------------------------------------------------
BAGAIMANA TRULUM BEKERJA?
Trulum secara holistik menangani ketiga lapisan kulit. Menargetkan secara spesifik kebutuhan setiap lapisan kulit

MANFAAT:
💎MENYAMARKAN GARIS HALUS, KERUTAN, FLEK HITAM
💎MELEMBABKAN DAN MEMBUAT KULIT TERASA LEBIH KENYAL
-------------------------------------------------------
HUBUNGI KAMI UNTUK MENDAPATKAN SAMPLE:

WA: 081382553495 
LINE: @nbk8621v 
ATAU KLIK LINK YG ADA DI BIO

#perawatankulit
#jualskincare
#jualskincaremurah
#jualskincareori
#skincareindonesia
#krimaman 
#skincareaman 
#skincaremurah
#skincarealami
#skincareorganik
#krimpemutih
#creamaman
#creamjerawat
#creamwajah
#creampemutihwajah
#creampemutih
#skincareindo
#skincareterbaik
#jualtrulumskincare
PERAWATAN KULIT MUTAKHIR DARI AMERIKA KINI HADIR DI INDONESIA 💎Trulum All-in-one Ampule💎 Toner, Day Cream, Bright Cream, Eye Cream, Night Cream DALAM 1 PRODUK. Tidak perlu lagi membeli paket2 perawatan kulit yg merepotkan ------------------------------------------------ Dengan menggunakan teknologi INTRINSIC YOUTH yg bekerja untuk memurnikan, menguatkan dan melindungi kulit Anda,memerangi tanda-tanda awal penuaan yang tampak, dan meningkatkan penampilan awet muda yang berseri. Campuran unik dari ekstrak tumbuhan alami, antioksidan, enzim dan teknologi probiotik mutakhir bekerja untuk melindungi kulit dan memprogramnya agar terlihat lebih sehat. ------------------------------------------------------ BAGAIMANA TRULUM BEKERJA? Trulum secara holistik menangani ketiga lapisan kulit. Menargetkan secara spesifik kebutuhan setiap lapisan kulit MANFAAT: 💎MENYAMARKAN GARIS HALUS, KERUTAN, FLEK HITAM 💎MELEMBABKAN DAN MEMBUAT KULIT TERASA LEBIH KENYAL ------------------------------------------------------- HUBUNGI KAMI UNTUK MENDAPATKAN SAMPLE: WA: 081382553495 LINE: @nbk8621v ATAU KLIK LINK YG ADA DI BIO #perawatankulit  #jualskincare  #jualskincaremurah  #jualskincareori  #skincareindonesia  #krimaman  #skincareaman  #skincaremurah  #skincarealami  #skincareorganik  #krimpemutih  #creamaman  #creamjerawat  #creamwajah  #creampemutihwajah  #creampemutih  #skincareindo  #skincareterbaik  #jualtrulumskincare 
.
.
RUBY SKINCARE SERIES

Ruby Skincare Series merupakan produk kedua keluaran Elysian Beauty selepas fenomena Elysian Booster Serum.

Selepas Elysian Booster Serum mengumpulkan pengguna setia yang tersendiri. Mereka dah mula yakin dan setia dengan produk Elysian Beauty dan seterusnya permintaan untuk set penjagaan semakin hari semakin meningkat. Tak nak cari lain dah. Nak Elysian je.

Setelah proses R&D siap dan mendapat pengiktirafan untuk kolaborasi dengan institusi RAHN di Switzerland yang membekalkan bahan bahan mentah dalam formulasi Ruby skincare. Maka, terhasil lah set penjagaan lengkap wajah RUBY SKINCARE SERIES collaborate bersama RAHN SWITZERLAND.

Sebelum Ruby Skincare dipasarkan, sebanyak 100 set sampel telah di edarkan kepada pengguna dan hampir 90% memberikan feedback yang positif. Seterusnya Ruby Skincare mula dipasarkan dan sehingga sekarang telah mengumpul ribuan feedback pengguna berjaya.

Keunikan set penjagaan lengkap wajah RUBY SKINCARE SERIES:

1. Lengkap dengan Cleanser, toner, day cream dan night cream. 
2. Bersifat natural tanpa bahan bahan kimia berbahaya seperti mercury, hydroquinon dan TIDAK mengandungi paraben.

3. Mendapat pengiktirafan dari institusi RAHN di Switzerland yang membekalkan bahan bahan mental dalam produk Ruby Skincare Series.

4. Mengandungi bahan aktif yang terbaik untuk memberi kesan yang maksimum pada kulit.

5. Bersifat "water based" di mana, kulit dapat menyerap semua nutrient dalam setiap produk kerana kandungan air melarutkan nutrient dan meresap ke dalam kulit.

Produk Ruby tidak menjanjikan kesan yang terlalu cepat. Tapi dengan penggunaan yang konsisten dan teratur, hari demi hari akan nampak hasilnya.
. . RUBY SKINCARE SERIES Ruby Skincare Series merupakan produk kedua keluaran Elysian Beauty selepas fenomena Elysian Booster Serum. Selepas Elysian Booster Serum mengumpulkan pengguna setia yang tersendiri. Mereka dah mula yakin dan setia dengan produk Elysian Beauty dan seterusnya permintaan untuk set penjagaan semakin hari semakin meningkat. Tak nak cari lain dah. Nak Elysian je. Setelah proses R&D siap dan mendapat pengiktirafan untuk kolaborasi dengan institusi RAHN di Switzerland yang membekalkan bahan bahan mentah dalam formulasi Ruby skincare. Maka, terhasil lah set penjagaan lengkap wajah RUBY SKINCARE SERIES collaborate bersama RAHN SWITZERLAND. Sebelum Ruby Skincare dipasarkan, sebanyak 100 set sampel telah di edarkan kepada pengguna dan hampir 90% memberikan feedback yang positif. Seterusnya Ruby Skincare mula dipasarkan dan sehingga sekarang telah mengumpul ribuan feedback pengguna berjaya. Keunikan set penjagaan lengkap wajah RUBY SKINCARE SERIES: 1. Lengkap dengan Cleanser, toner, day cream dan night cream. 2. Bersifat natural tanpa bahan bahan kimia berbahaya seperti mercury, hydroquinon dan TIDAK mengandungi paraben. 3. Mendapat pengiktirafan dari institusi RAHN di Switzerland yang membekalkan bahan bahan mental dalam produk Ruby Skincare Series. 4. Mengandungi bahan aktif yang terbaik untuk memberi kesan yang maksimum pada kulit. 5. Bersifat "water based" di mana, kulit dapat menyerap semua nutrient dalam setiap produk kerana kandungan air melarutkan nutrient dan meresap ke dalam kulit. Produk Ruby tidak menjanjikan kesan yang terlalu cepat. Tapi dengan penggunaan yang konsisten dan teratur, hari demi hari akan nampak hasilnya.
Protest against your dry skin by moisturizing daily.
Protest against your dry skin by moisturizing daily.
.
Kami menyediakan perkhidmatan membuat #sabunhomemade untuk anda buat JENAMA SENDIRI 💟
.
PRODUK KAMI
✅ Produk #homemadeskincare
✅ Menggunakan #naturalingredients dan #organicingredients
✅ Produk dibuat oleh Muslim iaitu saya sendiri dan halal
.
Antara sabun yang kami hasilkan:
💟 Sabun kopi
💟 Sabun Tomato Yogurt
💟 Sabun Susu Beras
💟 Sabun Charcoal Licorice
💟 Sabun Kopi Susu
💟 Sabun Rose Aloe Vera
Dan bermacam lagi ❗❗❗
.
________________________________________
Any information, contact 👇👇👇
.
WhatsApp 📲 +6017-259 8097
WhatsApp 📲 +6017-259 8097
WhatsApp 📲 +6017-259 8097
________________________________________
#jenamasendiri #jenamasendirisabun #brandsendiri #brandsendiri #sabunbrandsendiri #sabunjenamasendiri #produkhomemade #produkorganik #organicskincare #organikskincaremalaysia #skincareorganik #homemadesoap #handmadesoap #naturalsoap #homemadesoapmalaysia #sabunorganik #organicsoapmalaysia #organicsoap
. Kami menyediakan perkhidmatan membuat #sabunhomemade  untuk anda buat JENAMA SENDIRI 💟 . PRODUK KAMI ✅ Produk #homemadeskincare  ✅ Menggunakan #naturalingredients  dan #organicingredients  ✅ Produk dibuat oleh Muslim iaitu saya sendiri dan halal . Antara sabun yang kami hasilkan: 💟 Sabun kopi 💟 Sabun Tomato Yogurt 💟 Sabun Susu Beras 💟 Sabun Charcoal Licorice 💟 Sabun Kopi Susu 💟 Sabun Rose Aloe Vera Dan bermacam lagi ❗❗❗ . ________________________________________ Any information, contact 👇👇👇 . WhatsApp 📲 +6017-259 8097 WhatsApp 📲 +6017-259 8097 WhatsApp 📲 +6017-259 8097 ________________________________________ #jenamasendiri  #jenamasendirisabun  #brandsendiri  #brandsendiri  #sabunbrandsendiri  #sabunjenamasendiri  #produkhomemade  #produkorganik  #organicskincare  #organikskincaremalaysia  #skincareorganik  #homemadesoap  #handmadesoap  #naturalsoap  #homemadesoapmalaysia  #sabunorganik  #organicsoapmalaysia  #organicsoap 
✨TESTIMONI YANKO✨ .
Jeles x?😏
.
Pm sis tau..📲📲📲
+60135055756
+60135055756
+60135055756
.
#testimoniyankoskincare
#kulitsihat #licinberseri #peloles #gojess #saynotoJERAWAT #sayanotoJERAGAT #jomcantik #sispakaisisjual #sayagunasayajual #yankoori #yankomurah #skincareorganik #yankoteamkaklin
✨TESTIMONI YANKO✨ .
Jeles x?😏
.
Pm sis tau..📲📲📲
+60135055756
+60135055756
+60135055756
.
#testimoniyankoskincare
#kulitsihat #licinberseri #peloles #gojess #saynotoJERAWAT #sayanotoJERAGAT #jomcantik #sispakaisisjual #sayagunasayajual #yankoori #yankomurah #skincareorganik #yankoteamkaklin
✨TESTIMONI YANKO✨ .
Jeles x?😏
.
Pm sis tau..📲📲📲
+60135055756
+60135055756
+60135055756
.
#testimoniyankoskincare
#kulitsihat #licinberseri #peloles #gojess #saynotoJERAWAT #sayanotoJERAGAT #jomcantik #sispakaisisjual #sayagunasayajual #yankoori #yankomurah #skincareorganik #yankoteamkaklin